Tüm Versiyonu Göster : Buzda Dans 2 - Yorumlar (ShowTv)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

-şEkEr-
03-09-07, 18:07
Buzda Dans yeniden başlıyor
programın sunucuları Gamze Özçleik & Behzat Uygur
programın jürileri ve yarışmacıları yepyeni
Hepsi Bir final yaptıktan sonraki hafta(eylül sonu)yarışma başlıycak
kaynak:showtv
http://img59.imageshack.us/img59/4954/untitled1rn5nj9.gif (http://imageshack.us)

ecr
08-09-07, 10:23
Buzda Dans yarışması gene sizlerle..

Geçen sezon en çok izlenen yarışma olan ve ünlülerin buz üstünde ki performanslarını ortaya koydukları Buzda Dans yarışması gene başlıyor.

Yapımını Medyapım'ın üstlendiği yarışmada 10 ünlü buz üstünde performanslarını sergileyecekler.Her hafta bir yarışmacının eleneceği yarışma ekimin ilk haftası Hepsi 1'in final yapmasıyla pazar gününü doldurmaya gelecek.

10 ünlüye teklif götürülmüş ve kadro belirlenmiş durumda. Gene iddalı olan yarışmanın ödülü ise 100.000 YTL.

Yarışmayı gene Behzat Uygur'un sunacağıda gelen bilgiler arasında. Ama henüz Behzat'a eşlik edecek bir sunucu bulunamadı..

Buzda Dans Çok Yakında Show TV'de...

roximus89
17-09-07, 01:46
İçinde İlhan Mansız,Hayat Bılgısının Ortegası,Atılla Tas ve Zeynep Mansurun da bulundugu ve daha bırcok unlunun katılıcagı Buzda Dans 2 14 Ekımde showda baslıyor :img-yes:

ozlem05
17-09-07, 11:24
Geçen sezonun en çok konuşulan yarışma programı Buzda Dansın 2. başlıyor bu seneki yarışmacıların bazı isimleri açıklandı sunuculuğunu yine Behzat Uygurun yapıcağı fakat partnerinin kim olacağı henüz belirlenmedi yarışmacıların bazıları şöyle:

Tanju Çolak,

Atilla Taş,

Ece Gürsel,

Sanem Hakkı

Hülya Yiğitalp

Aynur Aydan,

Aynu Aydan kim derseniz buyrun haber linki

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=282147

Ayrıca Paşhan Yılmazel ve Zeynep Mansur isimleride geçiyo

RIZA_BABA
17-09-07, 13:00
DİKKAT!... GEÇTİĞİMİZ YILA DAMGASINI VURAN “BUZDA DANS” YARIŞMASI SHOW TV EKRANLARINDA 14 EKİM’DE BAŞLIYOR!... ÜNLÜLERİN YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN KUYRUKLAR OLUŞTURDUĞU “BUZDA DANS”TA ÇOK SÜRPRİZ İSİMLER YER ALACAK?.. VE JÜRİDE KİMLER OLACAK? İŞTE “PAZAR KEYFİ”NDE EKRANA GELEN HABERİN AYRINTILARI!... TIKLAYIN, İZLEYİN!...

17/9/2007 09:47

Ekranların en çok izlenen yarışma programı “Buzda Dans” etmeye hazır mısınız?

Show TV ekranlarında 14 Ekim’de start alacak olan “Buzda Dans” muhteşem sürprizler, İnanılmaz isimlerle ve asla tahmin edemeyeceğiniz sivri dilli jüri üyeleriyle geri dönüyor...

Ucankus.com

-şEkEr-
18-09-07, 16:29
“HANGİ ESKİ YILDIZ FUTBOLCULAR TV YILDIZI OLUYOR? SHOW’UN BUZDA DANS YARIŞMASINDA DANS EDECEK FUTBOLCU VE YİNE SHOW’UN DOKTORLAR DİZİSİNDE ROL ALACAK FUTBOLCU KİM?” MİLLİYET’İN MAGAZİN MÜDÜRÜ ALİ EYÜBOĞLU YAZDI!...

27/8/2007 13:24

Tanju Çolak "Buz"da kayacak

Cumartesi günü Medyapım'ın ortağı Fatih Aksoy'la birlikte Amasra'ya günübirlik bir seyahat yaptık. Aksoy'un amacı; Karadeniz'in bu şirin sahil kasabasında Show TV için çektikleri "Fikrimin İnce Gülü" dizisinin setini ziyaret edip, ekibe moral vermek, benimkiyse Milliyet Televizyon için dizinin yıldızları Aydan Şener ve Kenan Işık'la söyleşi yapmaktı.
İstanbul'dan Amasra'ya, Amasra'dan İstanbul'a gidiş gelişte otomobilde geçen 10 saate yakın sürede Aksoy'la yeni yayın dönemine ilişkin televizyonlarda yapacakları projeler üzerine bir hayli sohbet ettik. Bunlardan "Doktorlar" dizisi ile "Buzda Dans" yarışmasının ikincisiyle ilgili birçok yeni bilgi aldım.
Medyapım'ın iddialı yarışma programlarından "Buzda Dans"ın kadrosu hemen hemen kesinleşti.
"Buzda Dans"ın yeni serisi, ramazan ayının ardından hemen ekrana gelecek. Show TV'de yayımlanacak yarışmanın sunucularından biri belli; Behzat Uygur. Ancak Uygur'un partneri henüz belli değil.
Aksoy, yarışmasının jürisini de daha kesinleştirmediklerini söyledi.
"Buzda Dans"ta yarışacak ünlülere gelince:
Türk futbolunun "altın kramponlu" gol kralı Tanju Çolak, şarkıca Atilla Taş, manken Ece Gürsel, modacı Sanem Hakkı ve eski manken ve şarkıcı Hülya Yiğitalp gibi isimler var.

Yılların Hülya Yiğitalp'i yeniden parmak ısırtacak

Fatih Aksoy'a 80'li yıllarda podyumda fırtına gibi esen ama sonra evlenip kendi dünyasına çekilen Hülya Yiğitalp'i nereden bulduklarını sordum.
Aksoy, "O bizi buldu" dedi.
Aksoy, Yiğitalp'in başka projelerinde yer almak amacıyla Medyapım'a geldiğini eski mankenin şimdi 51 yaşında ve üç çocuk annesi olmasına rağmen fiziğinin kendisini bir hayli etkilediğini onu "Buzda Dans"ta izleyenlerin de aynı kanaate varacaklarını söyledi.
1983 yılında magazinciliğe başladığımda Hülya Yiğitalp, podyumun en çok iş yapan mankenlerinden biriydi.
Ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un da vazgeçilmeziydi...
Yiğitalp, sonra 90'lı yıllarda şarkıcılığa geçiş yaptı.
Şarkıcılığı mankenlik kadar parlak geçmeyen Yiğitalp, evlenip Adana'ya yerleşti.
ÖÇrendiğime göre bitmek üzere olan evliliğinden üç çocuğu var Yiğitalp'in.. Çocukları da öyle küçük falan değil. Yaşları 10 ile 17 arasında..
80'li yıllarda podyumda, 90'lı yıllarda sahnede şansını deneyen Hülya Yiğitalp şimdi hayatında üçüncü kez şans aramanın peşinde...
Üstelik Yiğitalp bu kez buz pistinde...
Fatih Aksoy, "Şimdiden söylüyorum. Bu yarışmanın yıldızı Hülya Yiğitalp olacak. 51 yaşına gelmiş, üç çocuk doğurup büyütmüş bir kadının hala öyle bir fiziğe sahip olması izleyen herkese parmak ısırtacak" dedi.

İlhan Mansız dizi yıldızı olacak

Kısa ama bir o kadar parlak geçen futbolculuk döneminde oynadığı futbolla futbolseverlerin, yakışıklılığıyla da genç kızların gönlünü kazanan İlhan Mansız, şimdilerde bambaşka bir sahada kendini kanıtlamaya çalışacak.
Futbol sahalarının yetenekli futbolcusu olarak adının parladığı dönemde yakışıklılığı sayesinde reklam yıldızı olarak kamera karşısına geçen İlhan Mansız, pek yakında da dizi oyuncusu olarak ekranlarda boy gösterecek.
Show TV'de yayımlanan "Doktorlar" dizisinin yapımcısı Medyapım, yeni yayın döneminde dizinin kadrosunu yeni isimlerle daha da güçlendirdi.
Tamer Karadağlı'nın son anda oynamaktan vazgeçtiği estetik cerrahı rolü için "Melekler Adası" dizisinin yakışıklı yıldızı Devrim Nas ile anlaşan Medyapım'ın ortağı Fatih Aksoy, İlhan Mansız'ı da dizinin kadrosuna dahil etmelerinin sebebini şöyle açıkladı:
"Türkiye'de yakışıklı denince akıllara ilk gelen isimlerden biri olması."
İlhan Mansız, "Doktorlar" dizisinin kadrosuna "Doktor" olarak değil, "hasta" olarak katılacak. Kalbinde yaşadığı bir sorun nedeniyle "sözde hastane"de yatarak tedavi görecek olan İlhan Mansız'ın kalbini tedavi eden bir doktor çelecek.
Dizide o "doktor"u oynayacak oyuncu da İlhan Mansız gibi dizinin kadrosuna yeni yayın döneminin dördüncü haftasında katılacak.
İlhan Mansız'ın oyunculuk konusunda hiçbir tecrübesi yok ama kamera karşısına geçtiğinde az da olsa olacak. Çünkü İ. Mansız, Turgay Tanülkü'den oyunculuk dersi alacak.

kaynak:uçan kuş
aa çok sevindim başlık açılmış
anltmama gerek yok hepimiz bu programın tiryakisi olduk
yeni ekipte bildiğim kadarıyla paşhan yılmazel,ilhan mansız,ece gürsel ve zeynep mansur varmış.
inşallah 1. buzda dansı bize aratmaz çünkü ece gürselin orada olduğunu düşündükçe aklıma polemikler geliyor
haydi hayırlısı
ilhan mansızın olmasınada çok sevindim nede güzel kayar o şimdi

dişi-kartal
18-09-07, 18:45
Ben bu yarışmayı çok severdim yeniden başlamasına sevindim ama pazar günü olursa popstar alaturka yüzünden izliyemicem yaa:icon_sorr:icon_sorr

ozlem05
18-09-07, 20:43
Sunuculuğunu Behzat Uygur ama Gamze Özçelik değil kesinleşmedi ayrıca Tanju Çolakta bu kadroya dahil edilmiş içlerinde bi Sinem Hakkı bide Paşhan Yılmazael için izlerim keşke Zeynep Tokuşta olsa ama :(

mc_merve
18-09-07, 23:26
pek yarisma seyretmem ama buzda dansi seviyorum gecen sezon daki yarismayi seyrettim guzeldi umarim buda oyle olur daha sanirim tam belli degil yarismacilar ama pashanin olmasina sevindim :) bakalim bu yarismanin tugbasi kim olacak :)

Freddy
19-09-07, 09:08
Aman tanrım Senem Hakkı :) Çok seviyorum ben onu yaa yıollardır ortalarda yotu Evlenince mankenliği ve oyunculuğu bırakmıştı Buz dans 2'yi görünce yeniden başlamasa daha iyi olabilirdi dedim ama iyi ki başlıyor Paşhan Yılmazeli de severim Melda Gür de olsa değmeyin keyfime :)

İlk buzdan dansı baya bi az izledim Orda favorim yoktu Ama yarışmacılaırn hemen hepsini seviyordum

Senem Hakkı
http://img221.imageshack.us/img221/3985/bscap104wa5.jpg (http://imageshack.us)

!karbeyaZ!
19-09-07, 17:57
İlhanın olacağı tam olarak kesin değilmiş.. Programı sabırsızlıkla bekliyorum..Allahtan geçen seneki kadar skandal isimler yok:icon_whis

!karbeyaZ!
20-09-07, 13:20
İlhanın olacagı kesın hatta yayınlandı provadakı hallerı bende ya ılhanı yada pashanı tutarım gıbıme gelıyor
bilemicem daha izleyemedim prova hallerini bize fanclubta öyle demişlerdi ama:icon_whis bizimm endişemiz ayağındaki sakatlığın nüksetmesi (Allah korusun..)

erdem_07
20-09-07, 15:05
yarışmacılara bakıyorumda hiç biri benim favorim olamaz hiç bi yarışma ilki kadar güzel olmaz ama izlemeden ön yargılı olmamak lazım bakalım bu yarışmanın Zeynep Tokuşu ve Tuğba Ekincisi kim olacak ha bide ayağında platin olan Asenası kim olacak :)

immortalf1
20-09-07, 18:04
Bu sene Buzda Dans rüzgarı bence yine ekranlarda esecek bi kere Türkiye'nin hem en skandal, hem en yakışıkLı,hemde en goLcü futboLcuLarından biriİlhan Mansız oLacak buda bence programın reytingLerinin tavan yapacaının şimdiden göstergesi .Tabi diğer isimLerde yabana atıLamaaz Ece gürseL,Tanju ÇoLak,AtiLLa Taş,Zeynep Mansur....Bu kış Buz pistLerindeki rüzgar bence bisLere kadar geLecek;) izLeyip görcez

bebishim_f
21-09-07, 17:07
ayy çok sevindim valla sonunda başlicakk:happy0064
yarışmacıları pek tutmadım ama partnerler inşallah geçenkiler olur. kevinımı çok özledimm:img-in_lo

-şEkEr-
21-09-07, 18:51
ayy çok sevindim valla sonunda başlicakk:happy0064
yarışmacıları pek tutmadım ama partnerler inşallah geçenkiler olur. kevinımı çok özledimm:img-in_lo

bak bir kevıncı daha tuttum senii
ben en çok kevınım olgamı ve robertimi özledim
ahh onlar unutulmaz
inşallah onlar gelir
onlardan daha iyilerini mi bulucaklar

bu arda yeni fragmnda çıktı süper olmuş

gamze_lim
21-09-07, 19:10
Partnerlerden Kevin gelirmi bilmem ama Robert gelmiyecek başka bi ülkenin BUzda Dans yarışması için gitmiş yani başka bi ülkeye keşke Roberta olsaymış Stefan var ama eski hocalardan

begummm
21-09-07, 20:02
Bence geçen buzda dans kadrosu daha iyiydi. Şimdilik beğendiğim iki kişi var tabii ki Paşhan ve İlhan favorilerim onlar.:img-in_lo

Asli21
22-09-07, 00:30
Gecen sezon zevkle izledim buzda dansi. ama bu sezonun yarismacilarini begenmedim pashan yilmazel haric. diger yarismacilar kim cok merak ediyorum ve ayrica jüri üyelerini de.

anil16
22-09-07, 20:16
Yarismacilar arasinda Turkiye Yildizlarin'in 1.'cisi Yasemin Hadivent'de olucak. =)))

Bu sene kesin bomba gibii yarisma olucakkkkk. :)

~duygu~
22-09-07, 20:32
Yarismacilar arasinda Turkiye Yildizlarin'in 1.'cisi Yasemin Hadivent'de olucak. =)))

Bu sene kesin bomba gibii yarisma olucakkkkk. :)

aa çok sevindim bu habere keşke ece gürsel ve zeynep mansurun yerine de başka birileri olsaymış ya da umarım onlar olmaz :img-pilot geçen seneki kadro daha güzeldi tabi ama bu sene de yarışma süper olacak :happy0064 umarım robert kevın ve olga da olur robert konusunda pek umutlu değilim ama bir de jüri üyelerinin kim olacağı kesinleşse... :icon_sorr

(:..SeFkAt..:)
22-09-07, 22:26
Buzda Dans´a Katılacak Ünlüler İlimizde

Geçtiğimiz yıl ilk kez buz üzerinde �Buzda Dans´ adlı yarışma organize eden Show Tv, bu yıl da aynı yarışmayı organize etmek için hazırlıklarına başladı. Yarışmaya katılacak ünlü sanatçılar geçen yıl olduğu gibi buz pateni öğrenmek için ilimize geliyor.

HAFTA İÇİ HERGÜN ÇALIŞIYORLAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne ait olan Olimpik Buz Sporları Tesisleri, bugünlerde bir birinden ünlü konuklara ev sahipliği yapıyor. Buzda Dans yarışmasına katılmak için ilimize gelen ünlüler, Show Tv Med Yapım tarafından belirlenen uzman antrenörler eşliğinde buz pateni yapmayı öğreniyor. Aralarında ünlü pop sanatçısı Atilla Taş, Zeynep Mansur, Türkücü Hasan Yılmaz, dizi oyuncuları Yasemin Hadıvent ve Gülseven Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı ünlüler, hafta içi sabah saatlerinde Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde buz pateni dersi alıyor.

YARIŞMA İLİMİZDE YAPILABİLİR
Öte yandan Med Yapım tarafından organize edilen yarışmanın Ekim ayında başlaması beklenirken, yarışmanın yapılacağı yer henüz netlik kazanmadı. Yarışma büyük ihtimalle geçen yıl olduğu gibi İstanbul Park Orman´da yapılacak. Yetkililer buranın olmaması durumunda ikinci alternatif olarak Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´ni düşünüyor. Bu gerçekleştiği taktirde önümüzdeki ay Olimpik Buz Sporları Tesisleri´ni bir hayli hareketli günler bekliyor.

Kaynak : Kocaeli

adilcan
22-09-07, 22:36
yine kaliteli olajkkkk yani inşlh diğrenden daha kaliteli olur.. bu sefer gamze özçelik gi,bi bir sunucuyu haketsn bu yarışma

-şEkEr-
22-09-07, 22:40
yine kaliteli olajkkkk yani inşlh diğrenden daha kaliteli olur.. bu sefer gamze özçelik gi,bi bir sunucuyu haketsn bu yarışma

aa cnm nedemek istiyorsun
öncekiler gamzeyi hak etmedimi
neyse bunu gamze fanı olmana veriyorum

fragman süper
bi an harry potterın fargmanını izlermiş gibi hissetttim kendimi
çok iyi montajlanmış

elif salihoğlu
23-09-07, 13:36
ayy çok sevindim başlamasına yarışmacılarda çok güzell umarım geçen seneki gibi kavgalar olmazz:img-yes:

merakla bekliorum ekimi

deadly_angel
23-09-07, 14:53
Yarışmacılar bir önceki sayfadakiler mi olacak? Eğer öyleyse ben pek ısınamadım doğrusu.Ayrıca jüri değişti mi?

..::seren::.
23-09-07, 18:38
ay chokkk sveindimmm tekrar baslamassina
yasemin hadivent de varmis yhaw
kesinn süper olucakkk
14 ekimi merakla bekliyorumm:):P

FBuse
24-09-07, 21:30
İlhanın olacağı tam olarak kesin değilmiş.. Programı sabırsızlıkla bekliyorum..Allahtan geçen seneki kadar skandal isimler yok:icon_whis
ay zülosummmm Ilhanimizda katiliyor Hep Destek Tam Destek vermeliyiz =))
ya evet skandal isimler yok allahtan :icon_whis buarada Gamze Özcelikin sunmasinada cok sevindim, zeynep tokus hanimefendi gibi cok para az is yapmyior bari.. ++konusmasini beceriyor neysee yaa ben Ilhanim icin izleyecegim oyüzden baska konular hakkinda konusmayayim :img-wink:

~duygu~
24-09-07, 22:37
özlemcim resimler için çok teşekkürler favorilerimiz yine aynı ilhan paşhan ve senem :good: ayrıca ben yasemin hadiventin de buza yakışacağını düşünüyorum jüri tam belli değil canım geçen hafta pazar keyfinde jüri üyelerinin bir kısmı açıklandı onlar zaten eski isimler bir de eski yarışmacılardan biri jüri üyesi olacak dediler kim olacağını biz de bilmiyoruz şuan :img-wink:

bu arada geçen yarışma gerçekten skandallarla doluydu ama komik skandallarla yarışmayı kazanmak için müslüman olucam diyenler babasını getirip duygu sömürüsü yapanlar çok eğlenceliydi yaa geçen yarışma :img-hyste bu seferkinin de çok güzel olacağına eminim :good:

SÜRMELI
25-09-07, 10:58
ya evet skandal isimler yok allahtan :icon_whis buarada Gamze Özcelikin sunmasinada cok sevindim, zeynep tokus hanimefendi gibi cok para az is yapmyior bari.. ++konusmasini beceriyor neysee yaa ben Ilhanim icin izleyecegim oyüzden baska konular hakkinda konusmayayim :img-wink:

vayyy pis ilhancilarr siziiii :img-hyste yahu hani o tasarimci olacaktiiii :img-hyste

hihh ben pashanciyimmm aslinda izlemiycem ama onu seviyom o kazansin eminim guzel yapacak becericektir :P

gamze_lim
25-09-07, 15:17
Ya aslında öyle ahım şahım yarışmacılar yok ama İlhan var bayılıyorum ona bi o bide Paşhan bayanlardan artık izleyince görücez geçen sezonda Asenacı arkadaşlarımıza bakıyorumda onlarda İlhancılar iyi iyi aynı kişileri destekliyeceğimize sevindim Sürmeli ve Buse

bebishim_f
25-09-07, 16:17
ya herşey iyi güzel tamam ama acaba partneler ne gibi yani eskilerimi olucak???
inşallah öyle olur:img-yes:

immortalf1
25-09-07, 16:26
Bana göre en güzel haber İlhan Mansızın yine bi şekilde ekranlarımızda olacak olması bncede Zeynep Tokuşun dediği gibi İlhan Mansız Buzun KraLı oLcak gerçekten hem fiziğiyle hemde sporcu olmasıyla bu yarışmanın en idaalı ismi ama küçücük bi sorun var bacaındaki sakatlık umarım nüksetmezz.Yoksa ona rakip olabilecek çok kişi göremiyorum:):)

FBuse
25-09-07, 17:28
Ya aslında öyle ahım şahım yarışmacılar yok ama İlhan var bayılıyorum ona bi o bide Paşhan bayanlardan artık izleyince görücez geçen sezonda Asenacı arkadaşlarımıza bakıyorumda onlarda İlhancılar iyi iyi aynı kişileri destekliyeceğimize sevindim Sürmeli ve Buse
ben Asenaci degildim ama anti-zeynepcidim halda öyleyim neysee eski yarisma biyana
yeni yarismayi sirf Ilhan icin izlicem ona yillardir hayranim ve simdi destekleme zamani
pashanida severim ama Ilhan yinede benim bitanem o kazanir insallah
iftar yemeginde cekilen resimler icin tskler ama ilhan-zeynep :icon_whis :icon_sorr

bayanlardan ise hosuma giden kimse yok suanlik.. busfer bi erkek kazansin
oda ILHAN olsun dimi kizlar.. :img-in_lo :img-blush

FBuse
25-09-07, 20:49
anladım ama bencede bu sefer bi KRAL olsun oda İlhan olsun inşallah kavgasız gürültüsüz bi yarışma izleriz
vallaha gecen programm kavgalar yüzünden izlemiyordum dogru dürüst
ama artik kavgayi birak dövüs ciksa izlerim cünkü ilhan var :img-blush
cokmu abarttim ne :icon_whis hehe neyse

-şEkEr-
25-09-07, 22:29
ooo güzel
ilhan ve yasemin
yasemini çook sevmem nefrette etmem ama ona çok güveniyorum amaa ilhan daha çok güveniyorum
nede olsa tescilli sporcu
resimler için teşekkürler

ozlem05
26-09-07, 14:14
Hiç izlemedim ama bi ara haberlerde gördüm Stefan çalıştırıyodu benim favorim İlhan diğerleri Paşhanda var ama İlhanın yeri ayrı 2002 dünya kupasından beri hayranım çokte iyi kayıcağından eminim bu seferde Buzun Kralı olsun ne olucak yani

ozlem05
26-09-07, 20:02
en büyük favorim tabi ki Yasemin Hadivent buzun üstüne gerçekten çok yakışcak buna eminim..:img-wink:

evt Yasemin güzel kız ama bu sezon baya güzelleri toplamış show tv Zeynep Mansur Yasemin Sanem Hakkı Ece Gürsel başka bu kadar benim bildiklerim ama içlerinde en şeker Yasemin özellikle annem çok seviyo Yasemini

6123m
26-09-07, 20:07
oley pashanmıı Aman allahım spr yaaa :) bıraz kılo aldı ama Ne ypr bılemırm Ilhan mansızz japanum :D

yasemın hadıventte varmıss ılgnc:)

basarılar ne zmn baslıor?

simge_yasemin
27-09-07, 09:53
oley pashanmıı Aman allahım spr yaaa :) bıraz kılo aldı ama Ne ypr bılemırm Ilhan mansızz japanum :D

yasemın hadıventte varmıss ılgnc:)

basarılar ne zmn baslıor?

14 Ekimde başlıyor cnm

ay buzda dansı izliyordum ama yasemin hadivent katılıyor. artık hiç kaçırmam
benimde şimdiden favorim Yasemin Hadivent
aslada değişmez kararım :D

RIZA_BABA
27-09-07, 12:35
Yasemin hadıventi hayal ve gerçekten sonra göremicez diye üzülmüştüm ama şimdi canlı canlı göreceğiz onu

-şEkEr-
27-09-07, 14:31
pazar günü çıkmayacağı kesin bu yarışmanın
çünkü fikrimin ince gülü pazara alındı
ya cumartesi yada cuma olrumuş gibi geliyor bna günü

!karbeyaZ!
27-09-07, 15:17
evett evett destekk sonsuuzz =)) artık başlasın sabırsızlanıyorum..
vallaa ilhanımı bol bol görcemm benimm için önemli olann o :D kim sunarsa sunsunn :D:D
bide çoğu kişi ilhan başarılı olur demiş ama ilhan zaten sakat ondan çokta fazlasını beklememek lazım:img-yes:

demin ilhanımm ntvdeydi çok şekerdii yaa :img-in_lo:img-icecr

ozlem05
27-09-07, 15:30
Buzda Dansı hafta içi yayınlayacaklarını sanmıyorum, bence hafta sonu yayınlanır zaten showtv'ninde hafta için yayın kuşağında boş zamanı yok dizileriyle full dolu :img-yes:

-şEkEr-
27-09-07, 15:37
hıım öylemi umarım cumaya almazlar cumartesi olur inşallah:icon_sorr

bnce cumartesiye alınması imkansız gibi bişi
çünkü bbg var
heralde olsa olsa küçük bir ihtimal olur
ama pazar günü iyiydi
farklı güne alınırsa reytingleri etkiler diye düşünüyorum

keremcem18
28-09-07, 09:15
Arkadaslar Buzda Dansin günü degismedi ki:img-wink::img-wink:
Kim Gün degisti dedi?
Buzda Dans 15 Ekim Pazar Günü basliyor,yani bildigimiz gibi yine her Pazar:happy0064:happy0064:happy0064

Hepsi 1 Dizisi 8 Ekimde son Bölümü ile yayinlanacak ve Buzda Dans baslayacak Ertesi Hafta:img-wink:

ozlem05
28-09-07, 14:42
Ben söylemiştim sizlere arkadaşlar hafta sonu yayınlanır bu kadar iyi reyting alan bi programı hafta içi vermezler..

erdem_07
28-09-07, 16:28
Hafta sonu yayınlansın daha iyi olur..Geçen sezon bizleri resimsiz bırakmamıştın yine senden bekleriz Özlem resimleri reim çeker eklersin inşallah

ozlem05
28-09-07, 17:16
Hafta sonu yayınlansın daha iyi olur..Geçen sezon bizleri resimsiz bırakmamıştın yine senden bekleriz Özlem resimleri reim çeker eklersin inşallah

Tabiki resim çeker eklerim zaten izliyeceğim programlar arasında Buzda Dansta var yine saat 20.00 de yayınlanır,çünkü program baya uzun sürüyo..

mili_gkhnözen1905
28-09-07, 18:14
favorim simdiden belli yasemin hadivent:img-polic
erkeklerdende ilhan mansiz pashan yilmazel
sabirsizlikla bekliyorummm

Sef(K)aT
28-09-07, 19:31
SHOW TV’DE EKİM AYINDA BAŞLAYACAK OLAN “BUZDA DANS 2”NİN BASIN TOPLANTISI VE İFTAR YEMEĞİ İÇİN ÜNLÜLER BİR ARAYA GELİYOR!.. FLORYA “ICEPARK”TA DÜZENLENECEK OLAN BASIN TOPLANTISINDA YILDIZ YAĞMURU VAR!.. AYRINTILAR İÇERDE!..

28/9/2007 15:42

Buzda Dans yeniden başlıyor!..

İlki büyük ilgi çeken Buzda Dans yarışmasının ikincisi Ekim ayında Show Tv ekranında izleyicilerle buluşacak…

“Buzda Dans 2”nin bugün yapılacak basın toplantısında da yıldız yağmuru var…

Zeynep Mansur, Ece Gürsel, Merve Büyüksaraç, Umut Akyürek, Yasemin Hadivent, Hülya Yiğitalp, İlhan Mansız, Atilla Taş, Hasan Yılmaz, Magic Necmi, Melih Gümüşbıçak ve Paşhan Yılmazer gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek olan ve Florya Icepark’ta düzenlenecek olan basın toplantısının ardından Arat Ocakbaşı’nda bir iftar yemeği düzenlenecek!..

Kaynak : Uçankuş

_hasibe_
28-09-07, 19:59
Cok sevindim tekrar baslamasına:happy0064
Aslında digerini fazla severek takip etmemistim yarısmacılar pek iyi secilmemisti..Ama bu sefer süper olacaga benziyor..Ben inanıyorum ki 1.sinden daha fazla ilgi toplar =)
Favorim Yasemin Hadivent&İlhan Mansız:good:

violettt
28-09-07, 20:18
çok iyi ya buzda dansın tekrar başlaması favorim
ilhan mansız
bakalım bu da geçen seferki gibi popüler olacak mı
orasını bilmem ama saati uyarsa ben izleyeceğim :img-yes:

DON'T CRY
28-09-07, 21:17
aaa çok sevindim buzda dans yeniden başlıyor süper ya yarışmacılarda fena sayılmaz yine geçen seneki gibi kasıp kavuracağa benziyor bakalım merakla bekliyorum....

mc_merve
28-09-07, 23:09
Melih Gümüşbıçak

televolenin sunucusuydu sanirim ilginc birisiyid :)

merak ettim nasil buzda dans yapicak

favorim tabiki pashan :)

okann1907
28-09-07, 23:15
Melih Gümüşbıçak

televolenin sunucusuydu sanirim ilginc birisiyid :)

merak ettim nasil buzda dans yapicak

evet melih güöüşbıçak televolenin sunucusuydu aynı zamanda spor spikeri şu anda show tvde 6 pası sunuyo bu arada benim de favorim paşhan

lazkizz
28-09-07, 23:23
Ayy ben baksam baksam sadece Yasemin Hadivent icin bakarim
Yaso dan baska kim oyniyacak bilmiyorum ya:P Bence bu sezonda
1ci siralari kapacak gibi goruluyor:D

strega
29-09-07, 10:30
arkadaşlar buzda dans haftanın iki günü olacakmış hem cumartesi o gün performanslar olacakmış ertesi gün eleme günüymüş ayrıca sunucu behsat uygurmuş ama partneri belli değilmiş yani gamze özçelik olmayabilirmiş jüriden üç kişi belliydi diğerleri bellimi acaba bilen varmı diğer yarışmadan bir yarışmacı olacak dendi ama kim olacak acaba

bebishim_f
29-09-07, 13:22
sanırım buzda dans başlamadan partnerleri öğrenemiycez....
inş.gamze özçelik yine sunucu olur:img-yes:

anil16
30-09-07, 01:27
sunucular ayni zaten...

behsat uygur ve gamze ozcelik..

showtv yeni sezon tanitiminda gormedinizmi. :)

-şEkEr-
30-09-07, 18:12
melih gümüş bıçakla magic necmi..
süperrr bunlarıda dudyduğuma çok sevindim

!karbeyaZ!
30-09-07, 22:15
14 Ekim’de başlayacak olan Buzda Dans’ın bu sene yine birbirinden ünlü ve birbirinden iddialı yarışmacıları var!..

İşte Buzda Dans’ın yarışmacıları ve yarışmayla ilgili görüşleri:

İLHAN MANSIZ (FUTBOLCU): Sporcu kimliğinden ötürü çok hırslıyım. Buzda Dans’ı da kısa sürede öğrenip yarışmada iddialı olmak istiyorum. Artık futbolcu İlhan Mansız yok Buz dansçısı İlhan Mansız var…

MELİH GÜMÜŞBIÇAK (SPOR SPİKERİ-SUNUCU): Farklılık olsun diye yarışmaya girdim. İddialı değilim hatta belki de yarışmanın en kötüsü benim.

ZEYNEP MANSUR (POP SANATÇISI): Benim gibi genç kızlığında bisiklete bile binmeyen birinin Buz üzerinde dans edecek olması çok enteresan. Benim için çok güzel bir deneyim olacak

UMUT AKYÜREK (TSM SANATÇISI): Ben kendimi beğenmiyorum ama hocalarım çok beğeniyor. Şarkı söylemek ve yürümek dışında bir aktivitem yoktu, şimdi en zor sporu yapacağım ama çok heyecanlıyım

ATİLLA TAŞ (POP SANATÇISI): Hırsımı buza yansıtacağıma inanıyorum. Çok iddialıyım…

HASAN YILMAZ (TÜRKÜCÜ): İnsanlar Hasan Yılmaz’ın Buzda ne işi var diyor. Ön yargıları yıkmak için buradayım ve çok iddialıyım…

YASEMİN HADİVEND (OYUNCU): Yürümeyi yeni öğreniyor gibiyiz. Bizim için çok zor ama çok güzel bir deneyim

PAŞHAN YILMAZER (OYUNCU): İddialı değilim ama Buzda Dans’ın bana çok şey katacağına inanıyorum…

ECE GÜRSEL (MANKEN): 183 boyumla en dezavantajlı yarışmacı benim ama Buzda Dans’ta ses getireceğime inanıyorum

HÜLYA YİĞİTALP (ESKİ TÜRKİYE GÜZELİ): Buzda Dans’ı yapabileceğime inanıyorum. İddialıyım diyemem ama başarılı olacağıma eminim

MERVE BÜYÜKSARAÇ (SON TÜRKİYE GÜZELİ): 7 yaşımda Buzun üstündeydim. İyi kaydığıma inanıyorum ve çok iddialıyım.

MAGIC NECMİ (ŞOVMEN): Buza sihir katmaya geldim. Sadece performanslarımla değil Buz üstünde yapacağım sihir gösterilerini seyirci ilgiyle izleyecek…

ucankus

koobee24
02-10-07, 14:24
merve büyüksaraç da varmış.güzellik yarışmasında direkt onu beğenmiştim 1. seçilmişti.aslında katılmasını istemezdim ama katıldıysa da kazanmasını isterim öyle bir güzelliği buzda görmek güzel olacak.

gülll
02-10-07, 15:48
izlemeyi düşündüğüm bir program...özellikle İlhan mansız vermışşş:D:D..
benim favorim şimdiden belli....:D

gamze_lim
02-10-07, 16:51
Sadece İLHAN MANSIZ için izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum ben ondan çok umutluyum bu sefer bi kral çıkacak buzların kralı

gülll
02-10-07, 17:02
Sadece İLHAN MANSIZ için izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum ben ondan çok umutluyum bu sefer bi kral çıkacak buzların kralı

kesinlikle katılıyorum...İlhan Mansız için bende izleyeceğim....evet buzların kralı olacak.....
ilhan Mansızlı yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064:happy0064:happy0064

!karbeyaZ!
02-10-07, 21:45
neden futboldan sonra buzda dans saçma olsun ki ?? ilhan sporcu olduğuna göre buzda dansta haliyle bir spor ve ilhanın da katılması çok normal.. hatta gayet mantıklı.. en azından mankenin, oyuncunun, şarkıcının katılmasından daha anlamlı..

izmir mansız
02-10-07, 23:35
sonunda ilhanimi düzenli görebilecegiimm bi platformm. artik baslasiinn cok heyecanliyimm. bu yil ilhanin yili olur ins :)

neden futboldan sonra buzda dans saçma olsun ki ?? ilhan sporcu olduğuna göre buzda dansta haliyle bir spor ve ilhanın da katılması çok normal.. hatta gayet mantıklı.. en azından mankenin, oyuncunun, şarkıcının katılmasından daha anlamlı..
caniminn icii cok iyi acikladinn :)) ins ilhan ayagiyla ilgili bi sorun yasamazz

*Rüya*
03-10-07, 03:05
Cimcimemmm :)
Yaso konusuna gelince..Tamamen katiliyorum! Yasomuzu desteklemicezde kimi desteklicez dimi? :P BEnde tabiiki Yasemin diyorum!
Ilhanida çOk severim :) Ama 1.lik Yasonun :D hihi..

Favorilerim :
1. Yasemin Hadivent
2. Pashan Yilmazer
3. Ilhan Mansiz[/I][/I][/I]

*Rüya*
03-10-07, 03:09
Ya keske 2 kisi birinci olsa :)
Yani bir bayan birde erkek..
Sonuçta bayanlar daha zarif yani buz'a daha çok yakisiyorlar..
O bakimdan daha uygun olurdu bence..

Geçen senede konu biraz açildi ama iste kisacik konustular..

begummm
03-10-07, 16:10
Atilla Taş în ve macig Necmi 'nin bu yarışmada olmalarına çok üzüldüm umarım ilk haftalardan elenirler çünkü ikisini de hiç sevmiyorum.
Favorilerim;
1. İlhan Mansız
2.Paşhan Yılmazer
3.Merve Büyüksaraç

-şEkEr-
03-10-07, 20:20
ohoooooooo
showtv bu dizilerle bence biraz zor 2 gün ypar
ama hiç belli olmaz
nede olsa işin içinde reyting var

atilla taşı bende hiç sevmem
ondan tek beklentim polemik

ahumerve
03-10-07, 22:45
ILHAN MANSIZ!!!!! :happy0064

ben tam hastasiyim onun yaff.. zaaten doktorlar da oynamasina sevincten havalara ucmustum..

simdide buzda dans da görcez.. valla süper .. haftada iki kere insallah uzun süre yarismaci kalir :img-icecr

bu arada ece gürsel de varmis... onu pek sevmem,söyliim..
cok simarik, ve kendini begenmis biri, biraz gicigim var .. nys
'hayat bilgisinin ortegasi' na gelince :) .. onu zaaten severek
izliyodum,..simdide severek izliicem.. orasi belli

(ben yasemin hadivent'i gördüm buzun üzerinde, o da yarismaci
olabilirmi aceb?! .. :icon_whis )

UZUN LAFIN KISASI - KESIN IZLIYORUM - CÜNKÜ SÜPER YARISMACILAR VAR :good:

*Rüya*
03-10-07, 23:23
ILHAN MANSIZ!!!!! :happy0064

ben tam hastasiyim onun yaff.. zaaten doktorlar da oynamasina sevincten havalara ucmustum..

simdide buzda dans da görcez.. valla süper .. haftada iki kere insallah uzun süre yarismaci kalir :img-icecr

bu arada ece gürsel de varmis... onu pek sevmem,söyliim..
cok simarik, ve kendini begenmis biri, biraz gicigim var .. nys
'hayat bilgisinin ortegasi' na gelince :) .. onu zaaten severek
izliyodum,..simdide severek izliicem.. orasi belli

(ben yasemin hadivent'i gördüm buzun üzerinde, o da yarismaci
olabilirmi aceb?! .. :icon_whis )

UZUN LAFIN KISASI - KESIN IZLIYORUM - CÜNKÜ SÜPER YARISMACILAR VAR :good:

Evettt..Yasemin Hadivent'de yarismaciii :)
Ve ayni zamanda benim favorim:) Insallah o kazanir..Buz'a çOk yakisiyor birtanem..
Ece Gürsel'e gelince..Bende kendisine gicigim..Fena sinirim hatta..

_Tuba_
03-10-07, 23:52
birkaç isim dışında kadroyu beğenmedim umarım rüji üyeleri iyi olur
ama sabırsızlıkla bekliyorum yarışmayı

ahumerve
04-10-07, 12:06
Birseyi unutmusum yaff.. :)
Ilhan erkek favorim..
bayanlarda tabiki de Yasemin'cim.. zaaten onun birinci gelmesi
büyük bi ihtimal .. gercekten cok yakisiyo buzun üzerine..
zaaten baya bi zayif.. ondan avantajli.. bu islerde zayif olmak
gerekiyo..iyi performans icin ;)

nys.. dedigim gibi .. DÖRT GÖZLE BEKLIYOZZ :) :)

*Rüya*
06-10-07, 02:24
Birseyi unutmusum yaff.. :)
Ilhan erkek favorim..
bayanlarda tabiki de Yasemin'cim.. zaaten onun birinci gelmesi
büyük bi ihtimal .. gercekten cok yakisiyo buzun üzerine..
zaaten baya bi zayif.. ondan avantajli.. bu islerde zayif olmak
gerekiyo..iyi performans icin ;)

nys.. dedigim gibi .. DÖRT GÖZLE BEKLIYOZZ :) :)

Evet gerçekten :) Yaseminin vücudu dans için uygun..
çok zarif çok tatli bitanemmm..

Türkiye güzeli 4 yasindan beri kayiyormus :)
Baya iyi olmali..Bakicaz artik ;)

ozlem05
06-10-07, 15:21
Buzda Dansın reklamlarını izledim yarışmacıların tanıtımını yapmışlar çok güzel olmuş..Ama Türkiye güzeli eğer küçüklüğünden beri Buz Pateni yapıyorsa eğer bu bi haksızlık olmazmı? Zaten o kaymayı biliyormuş diğerleri bilmiyo yeni öğreniyo bence büyük haksızlık olur..

mili_gkhnözen1905
06-10-07, 17:38
artik az kaldi sabirsizlikla bekliyorum
bayanlardan tabiki favorim yasemin hadivent:img-icecr
baylardan ilhan mansiz
pashanida diyordum ama bir haberden sonra sogudum acikcasi:img-pilot

neyse yaso&ilhan:good:

özlem05 katiliyorum cnm tr güzeli zaten kayiyormus önceden heralde
ama digerleri bilmiyor haksizlik olcak bencede:img-yes:

ozlem05
06-10-07, 19:56
artik az kaldi sabirsizlikla bekliyorum
bayanlardan tabiki favorim yasemin hadivent:img-icecr
baylardan ilhan mansiz
pashanida diyordum ama bir haberden sonra sogudum acikcasi:img-pilot

neyse yaso&ilhan:good:

özlem05 katiliyorum cnm tr güzeli zaten kayiyormus önceden heralde
ama digerleri bilmiyor haksizlik olcak bencede:img-yes:

Yani sırf bu yüzden kavga bile çıkar geçerler jurinin karşısına ama o çocukluğundan beri zaten kayıyomuş biz kaymayı bilmiyorduk burda öğrendik diyerek birbirlerini yerler canlı yayında puanlar açıklanınca bence büyük haksızlık olucak :img-yes:

begummm
06-10-07, 21:08
Yani sırf bu yüzden kavga bile çıkar geçerler jurinin karşısına ama o çocukluğundan beri zaten kayıyomuş biz kaymayı bilmiyorduk burda öğrendik diyerek birbirlerini yerler canlı yayında puanlar açıklanınca bence büyük haksızlık olucak :img-yes:

Haklısınız daha önceden kaymayı bilen birinin yarışmada olmasından dolayı çok polemik olcaktır.
Bu arada kesin yayın tarihi belli mi?

06-10-07, 21:12
Haklısınız daha önceden kaymayı bilen birinin yarışmada olmasından dolayı çok polemik olcaktır.
Bu arada kesin yayın tarihi belli mi?

13, 14 Ekim'de olması Gerekiyor...
Benimde Tabiki Tek Favorim Yasemin HADİVENT!

erdem_07
07-10-07, 10:38
Kesinlikle katılıyorum çok haksızlık olucak sırf bu yüzden hem programda hemde forumda kavgalar çıkacak o kızı yani Türkiye güzelini destekleyenler ve ona karşı olanlar burda birbirleribi yiyecekler hadi bakalım az kaldı programa bekleyip görücez.

sibeel
07-10-07, 12:01
ya arkadaşlar aranızda sunucuların kesin olarak kim olacağını bilen yok mu. medayada magazin haberlernde fln daha gazme ablanın olup olmayacağı kesin dğl denilio şunun şurasında son 1 hafta ama biz hala kesin olarak gamze abla mı bilmioruz nasıl iştir ya :icon_sorr

gülse_d
07-10-07, 12:07
ya arkadaşlar aranızda sunucuların kesin olarak kim olacağını bilen yok mu. medayada magazin haberlernde fln daha gazme ablanın olup olmayacağı kesin dğl denilio şunun şurasında son 1 hafta ama biz hala kesin olarak gamze abla mı bilmioruz nasıl iştir ya :icon_sorr

aslında show tv nin tanıtımında oda vardı behzat uygurla bence gene gamze özçelik olur.ya buarada bi manken vardı hangi yılın hatrlamıyorum güzeli seçilmiş adı mervede soyadını bilen varmı?

GSealment
07-10-07, 13:35
Show'da bi magazin programında gösterdiler.Magic Necmi ve Zeynep Mansur, Merve Büyüksaraç'ın daha önceden kayması yüzünden takıştılar.Zeynep "bize haksızlık oluyor,o önceden biliyordu" fln dedi Magic Necmi de "kedi uzanamadığı ciğere mumdar dermiş" dedi :)

Favorime gelirsek Yasemin Hadivent tabikide.
İlhan Mansız ve Merve Büyüksaraç'ın da başarılı olacağını düşünüyorum..

ahumerve
07-10-07, 16:10
demek türkiye güzelimiz önceden biliyomus..
valla bu cok büyük bi kavga nedeni olabilir yarismacilar arasinda..
nezaman basarili olsa, diger yarismacilar 'daha önceden biliyodu,heralde basaracak' gibisinden takilirlar kizcaza ..

ne diim.. bakip görcez artik.. beklemek de cok zor ama.. :)

yaso&ilhan :)

FBuse
07-10-07, 16:44
ya önceden biliyorsa biliyor.. katilan yarismacilar begenmiyorsa ayrilsinlar yani
tmm haksizlik olabilir ama napican her yarismada vardir böyle sorunlar..
hem Halk Oylari cok önemli bakalim Türkiye Güzeli sevilecekmi,
jüri kesin sever miss turkey jürisi bile birinci yapmis kizi yani baska bisey diyemiyorum..

Tek Favorim ILHAN o kazanmaza kimse kazanmasin daha iyi :img-in_lo

gamze_lim
07-10-07, 17:10
BİLMİYORSUNUZ ARKADAŞLAR Mahsus yapıyolar arkadaşlar yarışmacılar kavga edip birbirlerini yesinler diye başka türlü nasıl kavga çıkcak nasıl reyting alıcaklar daha önceden Tuğa Ekincinin ne kadar sivri cazgır biri olduğunu bilyolarsa şimdide Mervemidir nedir o kızın kaydığını bilerek mahsus yarışmaya katılmasına izin verdiler kavga için başka bi açıklaması olamaz

HAKSIZLIIIKKK :icon_evil :icon_evil :icon_evil

gamze_lim
07-10-07, 18:14
Kesinlikle katılıyorum çok haksızlık olucak sırf bu yüzden hem programda hemde forumda kavgalar çıkacak o kızı yani Türkiye güzelini destekleyenler ve ona karşı olanlar burda birbirleribi yiyecekler hadi bakalım az kaldı programa bekleyip görücez.

Evt Erdem doğru söylüyosun bi Buzda Dans başlasın buralar dolar taşar bu haksızlık yüzünden millet burda birbirlerini yer mesela geçen sefer Asena Zeynep olayı vardı hayranları baya bi tartışmıştı hatta bende tartıştım yalan değil şimdi bu sefer bu konu yüzünden hem forumda hemde canlı yayında kavga çıkacak :(

erdem_07
07-10-07, 18:22
Şahsen ben sadece düşüncelerimi söylerim ama forumdaki kavgalara girmem ama yarışma daha başlamadan yarışmacılar böyle söylerseler düşünün programın halini sevenleride bu başlıkta kavga ederler.

Ben sadece İlhan Mansız için izlerim

-şEkEr-
08-10-07, 15:47
yeni fragman süper
ilhanı çok güler yüzlü gördüm
aman aman allah bozmasın

birde şu partnerler belli olsa çok iyi olur
inşallah eskileridir
sevdik onları
şahsen ban özellikle kevını

avona
09-10-07, 17:16
bencede şu partnerleri gösterseler çok iyi olur özellikle ben yan luggenholcher
ay canım benim geçen sezon ne talıydı kevide olsaiyi olur tabi onuda sevmiştim

((mia))
09-10-07, 17:40
mervenin yarışmaya katılmazsı haksızlık bnce.o küçüklüğünden beri kayıyor ve biliyor.hiç bilmeyip burada en güsel kayanları dikkate almayacaklar.

mili_gkhnözen1905
09-10-07, 19:42
artik az kaldi ama ben daha fragmani görmedim ya yasemin ablami merak
ediyorum nasil olmus:D
neyse ne kaldiki surda zaten partneri kim acaba eskilerden miki:)
favorim yasemin & ilhan:good:

gamze_lim
10-10-07, 10:38
Partnerler yine eski geçen senedekiler olabilir ama o kadar dedikodudan sonra bidaha bizim memleketimize gelirlermi onu bilemem ama olabilir belki Jan Kevin falan gelir zaten başka buz patencilermi varki çokmazlar bakalım belli olmadımıki bu programın tarihi

gül_kıvanç
10-10-07, 12:02
ayy bu seferki buzda dans bence çok daha güzel olacak yaa paşhan yılmazar , yasemin hadivent , magic nacmi , ilhan mansız süperler yaa ben hiç kaçırmadan izlicemm :img-icecr

ozlem05
10-10-07, 13:54
Partnerler yine eski geçen senedekiler olabilir ama o kadar dedikodudan sonra bidaha bizim memleketimize gelirlermi onu bilemem ama olabilir belki Jan Kevin falan gelir zaten başka buz patencilermi varki çokmazlar bakalım belli olmadımıki bu programın tarihi

Bencede Gamze yani partnerlere çok büyük hakaretler edildi o laflardan sonra hala bizim ülkemize gelirseler çok şaşırırım yani yada medyapım kesenin azını açması gerekir o partnerlerin tekarar buraya gelmesi için Stefan yani hocaları gelmiş gördüm Robert başka bi ülkeye gitmiş Buzda Dans yarışması için ama Kevin ve Jan gelirmi bilmiyorum..

Ya bide bu Jan müslüman olup Türkiyeye taşınacaktı :icon_whis :icon_whis

anil16
10-10-07, 18:38
Bence yarismanin son haftasina kalan 2 yarismaci yasemin hadivent ve merve olucak.Merve daha once kaymis ve iddiali ve yasemininde super dans egitimi var. ;)

Ama merve konusunda katilioyurum...o simdi butun puanlari,oylari toplar ve bu haksizlik olur digerlerine.

ama nese bekleyip gorucez kim kazanicak.

Bir an once baslasinda...fragmani cekebilen varmi yaa cekebilen varsda lutfen ceksinn bi turlu goremedim. =(

Favorim TABIKIDE Yaseminim!!! :)

immortalf1
10-10-07, 19:16
Yorumları okudum bencede Merve'nin katılması haksızlık yani sonuçta uzun süredir bunun eğitimini almış aam diğerleri hiç bilmiyor..Ama ne olursa olsun İlhan'ın fanlarının dağa çook olduğuna inanıyorum(merveyle kıyaslayınca yanlış anlaşılmasın) bu sebebten dolayı Merve tabiki çok iddalı bir isim olcak ama İlhan yasemin vs...Yaban atılck isimler deiiller

ozlem05
10-10-07, 20:31
20 Ekim günü başlıyor arkadaşlar haberiniz olsun çoktandır bekliyodum bende ne zaman yayına girecek diye canlı yayın 20 ekimde bakalım ilk hafta pek belli olmaz ama 2. hafta kimin daha iyi kaydığı görürüz İlhan Mansızı çok merak ediyorum...

-şEkEr-
10-10-07, 20:34
ağliyim seviniyim mi
neyse size bir özet geçiyim
bu gün
haberlerde gösterdiler merveyle paşhanı
paşhanı az gösterdiler
söylüyorum mervenin partnerini
hazırmısınız
Kevin!
ayy ağlıycam şimdi
bilmiyorum valla nasıl olucak
geeçen sefer şebnemi seviyordum ama merve hiç olmadı
şebnemi kıskanmıyordum açıkçası ama merve ne yalan söyliyim öyle bir kıskandım ki
neyse kevınımdan bahsediyim
nede olsa çoğunluk sevmiyor onu
kevın o kdar yakışıklı olmuş ki
gerçi eskidende öyleydi
yüzü açılmış
üstünde ki tişörtün üstünde türk bayrağı vardı o kadar mutlu oldum ki

neyse başlasın artık çok özledim kEVINIMI!

~duygu~
10-10-07, 23:16
özlemcim ben yarışmayı 14 ekimde başlıyor diye biliyorum hatta bugün show haberde de 13 ekim cumartesi akşamı dediler başlangıç tarihine sen 20 ekimi nerden duydun o kadar bekleyemem artık ya :icon_sorr

bu arada haberde de mervenin daha önce eğitim almış olmasıyla ilgili soru sordular o da 7 yaşımdan beri kaymıyorum o kadar zaman geçti dedi ama bence de haksızlık bir tarafta hiç buz pateni yapmamış yarışmacılar varken bu konu baya bi tartışma çıkarır yarışmada :img-yes:

cansucum kevinın olmasına sevin bence boşver merveyi :D keşke robert da olsaydı ama geleceğini sanmıyorum jan gelecek mi bir de onu çok merak ediyorum :D

favorilerim ilhan yasemin ve paşhan :happy0064

-şEkEr-
10-10-07, 23:27
özlemcim ben yarışmayı 14 ekimde başlıyor diye biliyorum hatta bugün show haberde de 13 ekim cumartesi akşamı dediler başlangıç tarihine sen 20 ekimi nerden duydun o kadar bekleyemem artık ya :icon_sorr

bu arada haberde de mervenin daha önce eğitim almış olmasıyla ilgili soru sordular o da 7 yaşımdan beri kaymıyorum o kadar zaman geçti dedi ama bence de haksızlık bir tarafta hiç buz pateni yapmamış yarışmacılar varken bu konu baya bi tartışma çıkarır yarışmada :img-yes:

cansucum kevinın olmasına sevin bence boşver merveyi :D keşke robert da olsaydı ama geleceğini sanmıyorum jan gelecek mi bir de onu çok merak ediyorum :D

favorilerim ilhan yasemin ve paşhan :happy0064

haklısın duygucum
ben kevının var oluşunun tadını çıkariyim
ben bir tek paşhanın ve mervenin partnerlerini gördüm
paşhanın ki hiç tanıdık değidli
biraz yıldonunkine benzettim

gamze_lim
11-10-07, 12:14
bende reklamlarda gördüm 20 ekim diye yazıylardı alt yazıdada öyle geçti büyük bir ihtimal günü değişti herhalde

-şEkEr-
11-10-07, 12:38
demek julia da var
süper
birde olga olsa süper
en çok onları sevmiştim

bebishim_f
11-10-07, 12:43
ağliyim seviniyim mi
neyse size bir özet geçiyim
bu gün
haberlerde gösterdiler merveyle paşhanı
paşhanı az gösterdiler
söylüyorum mervenin partnerini
hazırmısınız
Kevin!
ayy ağlıycam şimdi
bilmiyorum valla nasıl olucak
geeçen sefer şebnemi seviyordum ama merve hiç olmadı
şebnemi kıskanmıyordum açıkçası ama merve ne yalan söyliyim öyle bir kıskandım ki
neyse kevınımdan bahsediyim
nede olsa çoğunluk sevmiyor onu
kevın o kdar yakışıklı olmuş ki
gerçi eskidende öyleydi
yüzü açılmış
üstünde ki tişörtün üstünde türk bayrağı vardı o kadar mutlu oldum ki

neyse başlasın artık çok özledim kEVINIMI!

ayhhh okudukalrıma inannamıyorum uçtum ya sevinçten :happy0064 ah kevinımm çok özledim seni beaa:img-in_loya ben nedenn hiç görmüyorum şu haberleri:)off bi an önce baslasın kevinımda varmış ben iyice sabırsızlandım yaff:happy0064:happy0064
benim favorim Merve:):happy0064:happy0064

-şEkEr-
11-10-07, 13:24
off off
malesef sevemiyroum merveyi
ama bakarız
gerekirse kevın için tutarız şaka şaka
benim tek favorim kevınım!

gamze_lim
11-10-07, 16:53
Julia burdaydı zaten Türkiyeye yerleşti Alp sayesinde :) Ama Olganın tekrar buraya geliceğini sanmıyorum ama bellide olmaz keşke Robert gelseydi ama o kadar olan şeylerden sonra gelmemesi çok normal.

-şEkEr-
12-10-07, 12:52
Julia burdaydı zaten Türkiyeye yerleşti Alp sayesinde :) Ama Olganın tekrar buraya geliceğini sanmıyorum ama bellide olmaz keşke Robert gelseydi ama o kadar olan şeylerden sonra gelmemesi çok normal.
cnm gönül isterdiki dedğin doğru olsun ama malesef değil
bir gün gazetede julianın resmini gördüm
haberi okudum
bizim alp julia ailesinin yanına döndükten sonra simge tertemize aşık olmuş ve ayrılmışlar
nete girip araştırdım sanırım gerçekten ayrılmışlar

yıkılmıştım valla duyduğumda

ozlem05
12-10-07, 20:52
Bunlar işin magazinsel kısmı buda pek önemli değil açıkcası ben Alp ve Julianın evleniceklerini sanmıyordum,Nyse program bu hafta sonumu yoksa haftayamı başlıyacak bir bilginiz varmı ben ayın 20 sinde biliyordum :bilmim

~duygu~
12-10-07, 22:32
Bunlar işin magazinsel kısmı buda pek önemli değil açıkcası ben Alp ve Julianın evleniceklerini sanmıyordum,Nyse program bu hafta sonumu yoksa haftayamı başlıyacak bir bilginiz varmı ben ayın 20 sinde biliyordum :bilmim

özlemcim ben de reklamı görüdm 20 ekime ertelenmiş dediğin gibi 14 ekimde başlayacaktı normalde ama bir hafta daha bekliycez şimdi :sad53: bu arada cansucum alple julia ayrılmadı diye biliyorum ben hatta julia yeni partneriyle çalışırken alp de yanlarından ayrılmıyordu röportajda görmüştüm :)

!karbeyaZ!
13-10-07, 00:31
ozlem05 çok sağoll yaa.. bende de fotolar vardı ama youtubedan indirdiğim videonun kalitesi çokk kötüydü :S sayende kaliteli bikaç fotom oldu =)) hatta her karesini çekersen ya da videonun sadece ilhanlı kısmını upload edersenn süperr olur :D zaten 10 sn falan sürüyor :D

artıkk başlasa yaa.. bakalım ilhanımınn partnerii kiimm ?? antremanlara fazla gidemiyorum demişti ama maşallahh çokk iyi kayıyorr :D

tanrıverdihazal
13-10-07, 12:45
tam kadroyu bilmiorum ama en çok ilhan mansızla yasemin hadiventin olmasına sevindim zaten yasemin hadivent peri gibi çok güsel inş. güsel kayar :)
ilhan mansızıda çok severim çok şeker.. ayrıca fotoalr iiçinde çok teşekkkürler...

nafiş
13-10-07, 13:58
bakıyorum da burada baya ilhan fanı var ya arkadaşlar neden ilhana ayrı bi sayfa açmıyoruz ben açacamda açamıyorum:Pilhan hem doktorlarda oyuncu hemde buzda kaycak olması lasım bi sayfası

!karbeyaZ!
13-10-07, 19:24
bakıyorum da burada baya ilhan fanı var ya arkadaşlar neden ilhana ayrı bi sayfa açmıyoruz ben açacamda açamıyorum:Pilhan hem doktorlarda oyuncu hemde buzda kaycak olması lasım bi sayfası
tabikii fanları çokk ilhanımınn :icon_shad :D
ilhan henüz konuk oyuncu olarak katıldığı için başlık açılması yasakk.. ben daha önce açmaya çalıştım ama olmadı :D aslında doktorlarda en az 15 bölüm oynayacakmış, senaryoya göre de daha çok oynayabilirmişş:icon_shad

benimm en çokk merakk ettiğimm ilhanınn partneri kim olcakk:img-pilot

http://i223.photobucket.com/albums/dd22/karbeyaZz/ilhan1.gif+http://i223.photobucket.com/albums/dd22/karbeyaZz/ilhan2.gif

http://i223.photobucket.com/albums/dd22/karbeyaZz/ilhanmmm.png

ozlem05
13-10-07, 19:45
!karbeyaZ! Önemli değil Canım İlhan Mansız çalışmaları yapmışsın hemen çok güzel olmuş elleirne sağlık..

nafiş İlhan sadece Doktorlar dizisinde bir bölüm oynadı başka oynamadıki başlık açılmaz konuk oyuncuydu..

-şEkEr-
13-10-07, 20:36
gifler süper
karbeyaz umarım kullanmamda bir sakıncası yoktur

iki favorim var ilhan ve kevın(o yarışmacı değil ama neyse

ahumerve
14-10-07, 13:00
nafiş İlhan sadece Doktorlar dizisinde bir bölüm oynadı başka oynamadıki başlık açılmaz konuk oyuncuydu..

ne yhaa..?! .. ilhan sadece konuk oyuncumuydu,.. hani kalp hastasi birini canlandiracakti 15 bölüm boyunca fln..hatta doktor zeynep'e asik olacakti.. noldu o is?? :icon_sorr ??

yaw kadrodan cikarildimi yoksa.. gerci iki bölümdür gercekten adini bile etmiyolar 'ömer'in ama yinede haberler fln cikmisti artik Doktorlar da oynayacak diye, hatta oyunculuk dersi bile aliyomus fln.. :img-cool2 ?!

kafam karisti yaf.. bilmedigim biseyler olmus herhalde.. :icon_whis

ayrica bi sorum daha olacak.. NEZAMAN BASLIYO YARISMAMIZ.. sabirsizlaniyorum artik :) :img-yes:

kuana
14-10-07, 13:05
:img-yes:ilhan mansız doktorlarda bir bölüm oynadı konuk oyuncu deniyo ama 2 haftadır olmasada dizi başlarken oynayan oyuncularda onuda gösteriyolar hani onu listeye aldılarya kalp nakli için kalp bulununca ortaya çıkar benim tahminim bu yani
karbeyaz elllerine sağlık süper olmuş
benim favorim 2 tane
1:magic necmi
2:ilhan mansız

yani:img-yes:
elinde magic necmi resimleri olan varsa buraya koyabilirmi:img-yes:şimdiden teşekkürler:img-yes:

-şEkEr-
14-10-07, 14:05
vay bee baya ilrledik
neyse bunlar bir şeydeğil
yarışma başlasın gerekirse 10 başlık kapatalım
zaten önceki buzda dans 5 başlık kapatmıştı

nafiş
14-10-07, 19:13
arkadaşlar ilhanın resimleri koyduğunuz için çok çok sağolun resimleri gördükçe kuduruyorum haftaya kadar nasıl durcam bilmiyorum ya ayrıca açıklamışsınız sağolun konuk oyuncu olduğu için açılmıyomuş peki şuan buzda yarışacağı için açılma ihtimali yok mu?ah bi safyası açılsa bende ne resimleri var onun yaklasık olarak 250 300 civarı videolarıda cabası:P:img-in_lo(aşıkım ulen ilhan sana):P

ozlem05
14-10-07, 19:44
valla olsada yesek
tv kartı olanlara güvenim sonsuz

heheheh geçen sene amma yormuştuk özlem ablayı

Canım yaa ne demek Cansucum bu senede bendensiniz yine resimler benden sorulur programların resimlerinde kendime rakip tanımam :) Kevinı Show magazinde gördüm çekimleri gösterdiler provalarını falan bakalım nasıl olucak :icon_whis

roximus89
14-10-07, 20:00
bu arada showun sıtesınde vıdeo var ay kevını gordun cok tatlı sanslı bu sefer tugba gıbı bı becerıksıze dusmemıs gelmıyo bu 20 ekımmm

ozlem05
14-10-07, 20:07
roximus89 Önemli değil canım program bi başlasında..Yanlız Showtvnin sitesindeki olan videolar hangisi magazin videolarınımı diyosun??

ozlem05
14-10-07, 20:11
:img-wink: Evet magazın kısmında var merve ıle kaydıgı onu dıyorum

tamam canım sağol bakarım şimdi bir kez daha izleyim birde diğer partnerlerde değişik hep yeni gelenler olmuş dikkat ettinizmi bilmiyorum :bilmim

roximus89
14-10-07, 20:12
tamam canım sağol bakarım şimdi bir kez daha izleyim birde diğer partnerlerde değişik hep yeni gelenler olmuş dikkat ettinizmi bilmiyorum :bilmim

Evet baktım kevinden baska tanıdık goremedım hep farklılar,kevinler baslara dogru uzun saclı merve onun yanındakı kevin :)

-şEkEr-
15-10-07, 18:47
Canım yaa ne demek Cansucum bu senede bendensiniz yine resimler benden sorulur programların resimlerinde kendime rakip tanımam :) Kevinı Show magazinde gördüm çekimleri gösterdiler provalarını falan bakalım nasıl olucak :icon_whis

ayıp ettin özlem ablam

san güevnims onsuz
geçen sene az doldurmdıns en bu forumu
valla nsıl yorulmuyorsun anlamıyorum
her yarışmacıdan en az 7-8 tane koyuyordun rseim

KeReMcEmİm
15-10-07, 19:27
bu seferkinde bende fırsat buldukça ekliycem özellikle ilhan yaso ve kevin çekicem bu sefer dolcak galiba resimlerle burası

ayshe_yeshil
15-10-07, 22:56
slm arkadaşlar ilk buzda dansın hastasıydım bunuda mutlaka izlicem..

tarihi vs.. belli mi acaba?

birde ünlüllere yibne aynı kişiler mi eşlik edecek buzda
umarım öyle olur..
boby yi özledim benD:

*Rüya*
16-10-07, 01:52
Katiliyorum Tugçem birazda Yaso resimleri lütfennn :)
Ilhanin çok fanlari var masallah..Sporcuda..Iyi olucagini düsünüyorum bende ;)
Ama tek favorim tabiiki Yaseminim
Gel 20 ekim gell..

ozlem05
16-10-07, 13:09
Katiliyorum Tugçem birazda Yaso resimleri lütfennn :)
Ilhanin çok fanlari var masallah..Sporcuda..Iyi olucagini düsünüyorum bende ;)
Ama tek favorim tabiiki Yaseminim
Gel 20 ekim gell..

Ben Yaseminide beğeniyorum ama yarışmanın fragmanında denk gelmedim dikkat etmişsinizdir iki tane fragman hazırlamışlar program için İlhan Mansızın olduğu tantımda Yasemin yok galiba ve hep İlhanlı tanıtımı gösteriyolar :)

*Rüya*
16-10-07, 16:09
Ben Yaseminide beğeniyorum ama yarışmanın fragmanında denk gelmedim dikkat etmişsinizdir iki tane fragman hazırlamışlar program için İlhan Mansızın olduğu tantımda Yasemin yok galiba ve hep İlhanlı tanıtımı gösteriyolar :)

Vallah ben iki fragmanida göremedim :)
Ilhan diger fragmanda galiba evet..Yasemin Magic Necmiyle ayni fragmanda..
Nete koydularmi bilmiyorum bi bakim insallah bulurum

esmeer001
16-10-07, 18:23
bu imzada yanlış yazmışım
hiçde fark etmedim :img-blush
düzelttim şimdi buyrun:img-wink:
http://img228.imageshack.us/img228/5222/73852666cp9.png (http://imageshack.us/)

ozlem05
16-10-07, 20:02
eline saglık ozlem harıkasın tabı kevınde 4 gun kaldı yrısacılardan cok kevını merak edıyorum :icon_whis:img-in_lo

Canım benim sende harikasın :) Partenerlerden evet bende Kevinı çok merak ediyorum çünkü geçen sezondan bi Kevin birde Julia olucak yarışma artık başlasın

Ayrıca arkadaşım imza çok güzel olmuş kullanmak isterdim ama ben kendi imzamdan vazgeçemiyorum :icon_sorr

gülşah_gkn
17-10-07, 13:35
herkese slmmmmmmmmm arkadaşlar herkesin geçmiş bayramanı kutlarım bu buzda dansın yarışmacıları süper ya bence jüriyi çok merak ediyorum:icon_sorrbakalım kimler olacak:good:

!! Elyf !!
17-10-07, 16:54
Simdiye kadar izlemedigim, izleyebilecegimi dusunmedigim bi yarisma..
Ama gelelim ki bu sezon Ilhan Mansiz imis..
Bende buyuk bi Ilhan Mansiz sapigi (manyagi artik ne derseniz deyin) olarak bu sezonu hic bi haftasini kacirmadan izleyecegim insallah.. :D

Resimler ve calismalar super..
Hersey icin teskurler.. :img-wink:

cemotara
17-10-07, 17:16
Heyt be Beşiktaşın ve sahaların kralı İlham Mansızda varmış Buzda dansta,valla ilhanı çok seviyorum muhteşem bir futbolcudur ayrıca çok karizmatik ve de yakışıklıdır onun için bu yarışmaya bakarım.
Kesinlikle favorim;İlhan Mansız zaten büyük ihtimallede yarışmayı kazanır nede olsa sporcu ama tabi ayağındaki sakatlık nüksetmezse.

ozlem05
17-10-07, 18:37
Görünüyorki İlhan Mansız bu yarışmada oyları toplayan isim olucak çok yani müthiş hayran kitlesi var İlhanı yanlız bırakmayacaklardır gerçi belli olmaz ama ben çok ümitliyim İlhandan çok tatlı ya kesin güzel kayacaktır.

*Rüya*
17-10-07, 19:06
Evet Ilhanin gerçekten çOk seveni var :) Ama bu birinciligi kesinlestirmez..
Bakicaz görücez artik :)

Bende geçen gün fragmani izleyebildim helesükür..
2 fragman varmis sansima Yaseminlisi denk geldi :D

Artik baslasa tam süper olucak gerçekten..

ozlem05
17-10-07, 19:16
Rüyacım Tabiki bende kesin İlhan kazanacak demedim kesin güzel kayacaktır dedim çünkü sporcu buz patanide bir spor olduğundan gerçi ikisi çok farklı ama İlhan yapabilir demek istedim unutmadan şunuda belirteyim bayan yarışmacılardan benim favorim Yasemin ve Sanem Hakkı ikiside çok yakışacaklar buz pistine biran önce başlasada bu güzel şovu izlesek acaba içlerinde ilk programda düşen olucakmı canlı yayında :) :) Aman tabi yanlış anlaşılmasın kimsenin bi yerine bişey olupta sakatlanmasını istemem :img-yes: sadece şeytan dürttü beni :) daha ilk programdan böyle bişey olurmu diye aklıma geldi sonuçta hepsi ilk kez canlı yayında kayacaklar

*Rüya*
17-10-07, 19:32
Rüyacım Tabiki bende kesin İlhan kazanacak demedim kesin güzel kayacaktır dedim çünkü sporcu buz patanide bir spor olduğundan gerçi ikisi çok farklı ama İlhan yapabilir demek istedim unutmadan şunuda belirteyim bayan yarışmacılardan benim favorim Yasemin ve Sanem Hakkı ikiside çok yakışacaklar buz pistine biran önce başlasada bu güzel şovu izlesek acaba içlerinde ilk programda düşen olucakmı canlı yayında :) :) Aman tabi yanlış anlaşılmasın kimsenin bi yerine bişey olupta sakatlanmasını istemem :img-yes: sadece şeytan dürttü beni :) daha ilk programdan böyle bişey olurmu diye aklıma geldi sonuçta hepsi ilk kez canlı yayında kayacaklar

Evet canim zaten o simdiden belli olmaz =) Umarim sende beni yanlis anlamamissindir..
Ilhan bende 3. sirada..Pashandan sonra =o)
Seninde dedigin gibi, bende merak ediyorum açikcasi..Buzda Dans 1de Bülent fena düsmüstü çOk iyi hatirliyorum..Umarim o tür fena kazalar olmaz..Dönerken, kaldirirken fln..

-şEkEr-
17-10-07, 21:32
özlem ablam istemezmiyiz baylırız
dah eklrsen çokseviniriz

diğer arkadaşlarında hakkını vermek laızm süpersiniz

!! Elyf !!
18-10-07, 00:19
Simdiden birinciligin sahibi kim olucak tabi solenemez ama..
Benimde gonlumundeki birinci Ilhan idir..
Eminimki ama yarismada guzel bi noktaya/basariya ulasicak..
Simdiden Ilhan ve tum yarismaci arkadaslara artik basarilar diliyorum.. :icon_whis

*Rüya*
18-10-07, 00:44
Simdiden birinciligin sahibi kim olucak tabi solenemez ama..
Benimde gonlumundeki birinci Ilhan idir..
Eminimki ama yarismada guzel bi noktaya/basariya ulasicak..
Simdiden Ilhan ve tum yarismaci arkadaslara artik basarilar diliyorum.. :icon_whis

Haklisin Elifcim, bende Ilhanin yarismada baya kalicagini düsünüyorum..
Ben asil su Türkiye güzeliydi galiba..Onu çok merak ediyorum..
Kesin süper kayicaktir..Eminim oda sonlara kadar kalicaktir..

bebishim_f
18-10-07, 12:57
cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum ya gelsin artıkk
benim favorilerim merve ve kevin:img-in_lo
ilhan çok şeker yeseminde başarılı olabilir
bu saydığım 3 kişi bence finale kalır.(daha yarışma başlamadı ama ben finalistleri belirledim bile:))

nafiş
18-10-07, 13:08
tek favorim ilhan eminim bi sakatlık çıkmazsa başarılı olacaktır ve en iyisini yapmak için çabalayacaktır zaten futculuğunda takip eden bilir ne kadar hırslı biri olduğunu http://img88.imageshack.us/img88/4944/imzailhanow6.jpg

anil16
18-10-07, 21:23
Nerdeyse hepimizin favori yarismacilari Ilhan ve Yasemin. :D

Bu cok guzel birsey..insallah ikiside son haftaya kadar kalirlar.Her ikisinin'de cok buyuk basarili performanslar sergiliyeceklerinden eminim.

Nerdeysee SON 1 GUN!!!! :)

!karbeyaZ!
19-10-07, 12:14
tümm ilhanımmla ilgili çalışmalar harikaa :D elinize sağlıkk.. görkem, özlemm resimmler içinn çokk teşekkürlerr:img-wink:
akşamm başlıyorr çok heyecanlıyımm.. zaten herkesinn favorisi belli :D umarım sakatlık falan olmazz Allah korusunn..

nerdee bizimm ilhanınn ekipp yaa kulaklarını çekecemm:img-pilot

..::seren::.
19-10-07, 17:36
oh calismalar harika ya
ellerinize saglikkk:)

burasiii ilhancilar'la dolmus chokk güzel birsey bu tapiki;)
bende sonuna kadar yasemin H.ve ilhan manzis diyoorummm:img-happy

mili_gkhnözen1905
19-10-07, 18:11
ay ay calismalar harika olmus herkesin eline saglik:good:
cogu kisinin favorisi baylardan ilhan
bayanlardan yasemin benimde aynen öyle
ilhan ve yasemin:happy0064

anil16
19-10-07, 21:23
Benimde favorilerim ilhan ve yaseminimmm.Ikiside cok basarili olucaktir bundan eminim.

Zaten Yasemin bale bilyio..gecen sene zeynep tokus kazanmisti ve zamaninda oda kendisi bale yapmis..yasemin ins. zeynep kadar basarili olur. :happy0064:img-in_lo

Son 23 saat falan...:happy0064 :P

ozlem05
19-10-07, 22:08
2 gun olmus buzda dans hem c.tesı hem pazar :happy0064:happy0064

Canım sen yenimi öğrendin ben bunu bir aydır biliyordum üstelik daha öncede yazmıştık artık Buzda Dans haftanın iki günü olucak birinci gün yarışma diğer pazar günüde eleme olucak diye neyse bilmeyenler öğrenmiş oldu :img-yes:

Yarına hazırmısınız kızlar her zamanki gibi biliyorsunuz artık söylemeye bile gerek yok ama yine söyleyim hadi programın resimleri benden hemde anında jet hızıyla :img-hyste :img-hyste

*Rüya*
20-10-07, 01:42
Canım sen yenimi öğrendin ben bunu bir aydır biliyordum üstelik daha öncede yazmıştık artık Buzda Dans haftanın iki günü olucak birinci gün yarışma diğer pazar günüde eleme olucak diye neyse bilmeyenler öğrenmiş oldu :img-yes:

Yarına hazırmısınız kızlar her zamanki gibi biliyorsunuz artık söylemeye bile gerek yok ama yine söyleyim hadi programın resimleri benden hemde anında jet hızıyla :img-hyste :img-hyste

aaa senmi çekiceksin? =)) Süperr simdiden tskler..
Bende merak ediyodum kim ekler diye..
Yasemininde bol bol çek bi zahmet :D

ozlem05
20-10-07, 10:55
aaa sen çekceksen o zaman ben çekmiyim başka zamanda ben çekerim

Yok farketmez canım sende çekersin ebnim kaçırdığım yerler olur belki onuda sen telafi edersin en çok İlhanı merak ediyorum kesin İlhan en son çıkar yani ilk başlarda çıkartıcaklarını sanmıyorum çünkü İlhanı birçok insan merak ettiği için heyecan olsun diye onu sona saklarlar.. :img-yes:

roximus89
20-10-07, 11:51

Evet daha dun ogrendım :img-blush 2gun olması super olmus 2 gun gormus olucaz hepsını bugun buyuk gun Özlem'cım senı yorucaz ama:img-pilot bol kevın bekllıyoruz ve tabı pashan,ilhan ve yasemın resımlerı :img-blush (pek bı yuzsuz hıssettım kendımı :img-cool2 )

ozlem05
20-10-07, 12:04
Evet daha dun ogrendım :img-blush 2gun olması super olmus 2 gun gormus olucaz hepsını bugun buyuk gun Özlem'cım senı yorucaz ama:img-pilot bol kevın bekllıyoruz ve tabı pashan,ilhan ve yasemın resımlerı :img-blush (pek bı yuzsuz hıssettım kendımı :img-cool2 )

Yok canım lafı bile olmaz biliyorsunuz geçen senede hep ekliyordum herkesin favori yarışmacılarının resimlerini,bu sezonda yine çeker eklerim akşamada pek bişey kalmadı (dermişim) :) :)

20-10-07, 15:27
Ohh Ohh Çok Az Kaldı (:
Sabırsızlanıyorum Prensesimi Buzda Görmek için (:
İnşallah Bir Aksilik falan Olmaz :img-in_lo
Süper Olucak Bu Gün İnşallah...
Yasemin Resimleride İsterim He Bol Bol :img-cool2
Şaka Maka... Yasemin Hadivent Resimleride Çekebilir misiniz :img-blush

hazal çalışman süper olmuşş çok beğendim (:
Ellerine Sağlık :img-blush
Gerçekten Buzun Rakipsiz Prensesi :img-blush

*Rüya*
20-10-07, 16:21
Ohh Ohh Çok Az Kaldı (:
Sabırsızlanıyorum Prensesimi Buzda Görmek için (:
İnşallah Bir Aksilik falan Olmaz :img-in_lo
Süper Olucak Bu Gün İnşallah...
Yasemin Resimleride İsterim He Bol Bol :img-cool2
Şaka Maka... Yasemin Hadivent Resimleride Çekebilir misiniz :img-blush

hazal çalışman süper olmuşş çok beğendim (:
Ellerine Sağlık :img-blush
Gerçekten Buzun Rakipsiz Prensesi :img-blush

Allah korusun canim ya ne aksiligi :(
Olmaz insallah..Gerçekten bende sabirsizlikla bekliyorum..
Acaba Yaseminin kiyafeti nasil olucak? Saçlari?
Ahh ahh..Prenses iste yaa..Kesin muhtesem gözükücek..
Azicik birsey kaldiii =)

tanriverdihazal
imza çok güzel olmus cnm..Ellerine emegine saglik ;)
Hele sükür bu baslikta Yaso imzasi yapan biri çikti..hihi

ozlem05
20-10-07, 16:49
Son üç saat kaldı onlarda hazırlanıyolardır son provalarını yaparlar hoca Stefanla birlikte Kevinın partneri Merveydi öyle değilmi keşke Yasemin olsaydı daha çok yakışırlardı bakalım neler olucak birde İlhanın partnerini çok merak ediyorum :img-blush :img-blush

!karbeyaZ!
20-10-07, 17:23
özlem, görkem lütfen ikiniz de çekin resimleri.. belki biriniz herhangi bi kareyi kaçırırsınız fln:img-blush şaka maka video da isteriz valla.. çok görgüsüzlük oldu ama :icon_whis

bakalımm İlhan bu akşam nasıl bir performans sergileyecek..?? heyecanlıdır şimdii canım benimm :D bende onun kadar heyecanlıyımm... son 2,5 saat... :D

Güneş-07
20-10-07, 18:04
az kaldı yarışmaya merakla bekliyorum ilk sezonuda izlmeiştim favorim zeynepti bu sezon favorim ilk olarak ilhan mansız ama birkaç kişiyi daha beğeniyorum partneler belli mi geçen sene zeynepin partneri olan robert bu senede var mı?

ozlem05
20-10-07, 19:06
az kaldı yarışmaya merakla bekliyorum ilk sezonuda izlmeiştim favorim zeynepti bu sezon favorim ilk olarak ilhan mansız ama birkaç kişiyi daha beğeniyorum partneler belli mi geçen sene zeynepin partneri olan robert bu senede var mı?

Bunu birçok arkadaşım söylüyor yani geçen sene Zeynepçiler bu sene İlhancı oldular tabi forumdaki arkadaşlarımı kasdetmiyorum içlerinde öyle olanda var ama benim kendi çevremdeki arkadaşlarım hepsi İlhancı bakalım nasıl kayacak??

Robbertın eksikliğini hissedicem keşke oda olsaydı dahada keyifli olurdu program..Tabi benim için..

ozlem05
20-10-07, 19:52
İlhanın partneri Olgaaa yeni gördüm bende çok yakışacaklar ikiside çok şeker çünkü yanlız Olga biraz kısa kalmış İlhanın yanında :)

roximus89
20-10-07, 20:00
mansız,yasemin ve pashan favorım suan ama hakemler arasında hande ataizi var ne alaka kı bu arada yarısmacılar fazlalasmıs galıba

strega
20-10-07, 20:14
hande ataizi ne alaka ben onu anlamadım çok saçma bence hande hanımdan başkasını bulamadılar mı acaba çok merak ettim.

roximus89
20-10-07, 20:17
sovdakı sıralarına gore cıkıyorlar galıba bencede park ormanda degıl daha buyuk bı yerde boylesı daha ıyı olmus bence,bu arada partnerlerın yıne kulaklıgı yok :img-cool2

~duygu~
20-10-07, 20:24
hande ataizi ne alaka yaaa sinir oldum ona kadar başka birini bulamamışlar mı :icon_mad: zeynebin hamileliği sebebiyle jüri üyesi olamayacağını biliyordum ama eski yarışmacılardan biri olur diye bekliyordum hande ataizi nerden çıktı ya :img-fear2 neye göre puan verecek ki bir de hakemler diyolar hande ataiziden de ne hakem olur ya :dito

ilhan mansızın partnerinin olga olmasına sevindim :img-yes: ama bu sene eskisi kadar izlemiycem sinir oldum ilhanı yasemini paşhanı izlerim sadece :sad53:

taner2786
20-10-07, 20:27
Hande Ataizi çok kel alaka olmuş bende eski yarışmacılardan birini beklerdim.
Birde Ayşe Arman'ı görememek beni çok üzdü. Bence kesinlikle olmalıydı. Sema Çelebi yerine keşke Ayşe Arman olsaydı...

roximus89
20-10-07, 20:30
Hulyanın partnerı ılerde onu dusurebılır gıbıme gelıyo umarım olmaz yoksa olay cıkarır bırazdan ılhan gelıcek olgayla :happy0064 dıkkatlı kaysın ılhan , bu sefer fazla konusmuyo jurıler eskıden rahat yarım saat surerdı:img-polic

taner2786
20-10-07, 20:32
Daha yeni başladı roximus89, eminim ilerleyen bölümlerde çeneleri açılır. Yalnız söylemeden edemeyeceğim, Jüriden hiç haz etmedim bu sezon :dito

ozlem05
20-10-07, 20:35
Daha yeni başladı roximus89, eminim ilerleyen bölümlerde çeneleri açılır. Yalnız söylemeden edemeyeceğim, Jüriden hiç haz etmedim bu sezon :dito

Aynen bende senin gibiyim belkide alışmak gerekir zamanla alışırız

birde İlhanın partnerinin Olga olması İlhan için avantaj diye düşünüyorum çünkü Olga ufak tefek bir bayan olduğu için lifleri daha kolay yapacaklardır. Mahsus reklam verdiler herkes İlhanı bekliyorya :icon_sorr

roximus89
20-10-07, 20:35

evet suan hem jurı cok hem yarısmacı :img-yes: jurı ıyı hatta aralarına ogretmen aldıkları ıyı olmus ahmet sanda eskıden jurı ıdı alısık ama hande :img-cool2

ilhann gelıyorrr

bu arada ozlemcım kevınler cıkmadan oncekı vıdeoyuda cekermısın ??

taner2786
20-10-07, 20:39
Evet İlhan pistte...

Benim bu sezon ki favorilerim İlhan ve Umut Akyürek. Yasemin Hadivent ve Zeynep Mansur iyi işler çıkarabilirler gibime geliyor. Bakalım göreceğiz :)

~duygu~
20-10-07, 20:43
ilhan süperdi ama daha ilk haftadan baya zor hareketleri yaptığı için arada tökezledi ama o kadar da olur :img-wink: mesela bülent polat bunun gibi hareketleri finale doğru yapıyordu bu açıdan bakarsak mükemmeldi :good:

roximus89
20-10-07, 20:47
Burdan bıde sunu anladım bız gecen sezon basından ortasına kadar bagayı kotu perf. ızlemısız(zeynep,sebnem dısında onlar ıyı ıdı:good:) suana kadar cıkanın yaptıgını gecen sezon ortalarda yapıyolardı

taner2786
20-10-07, 20:48
Bence İlhan gayet güzeldi.

* Seçilen şarkı (Christina Aguilera - Candyman) hızlı ve ritmi yüksek bir şarkı bu bir dezavantaj oldu.

* Seçilen kıyafet diğer yarışmacılarınkinden daha farklı bu da bir dezavantaj olabilir.

Genel olarak ben İlhan'ı çok beğendim, İlerleyen haftalarda çok daha başarılı olacağına eminim. (Olga bence İlhan için çok iyi oldu.)

Ahmet San'ın da dediği gibi İlhan resmen buzla oynaştı, çok hoştu :)

KeReMcEmİm
20-10-07, 20:54
ya ben yorum bölümünde ilhandan bayaaa çekmişim farkında olmadan hepsini eklemem çok zor bu yüzden dosya yapıp nette yükleyip eklicem ilhan resimlerinle fazlaca ilgilenlere duyrulur yarın linki koyarım :img-wink:

+yaseminin partneride çok yakışıklı :D

taner2786
20-10-07, 20:57
Vavvvv Yasemin hakikaten güzel kaydı. Hakikaten iyi bir çifttiler. Çok hoştu.

Ama farkettiğim şey şu ki; Yasemin gerçekten çok sert kaydı. Hele ki seçilen şarkı (Beyonce - Naughty Girl) çok kıvrak ve yumuşak ritmleri olan bir şarkı, ben açıkcası Yasemin'i beğendim ama daha yumuşak kayması perfonmansını yükseltebilir diye düşünüyorum.

BeLiTiM
20-10-07, 21:03
ozlem05 yine cok hizlisin ;)..ilhan mansiz resimleri icin cok tskler :happy0064
Melih Gümüsbicak da cok güzel kaydi :good:
Ilhan-Melih-Pashan-Yasemin ve bir kiz vardi 6yasindan beri kayiyormus bunlar favorilerim :D

mili_gkhnözen1905
20-10-07, 21:11
:happy0064ay yasom harikaydi ya hele o en bastaki hali kirmizlar icinde
cok güzeldi özelikkle saclarina bittim ya:img-in_lo
perfonmasi cok güzeldi bi kac aksaklik oldu ama olsun iyi olcagina inaniyorum ben.
ilhanda iyiydi kiyafeti süperdi ya sapkasi filan harikaydi
oda düsme tehlikesi yasadi ama düsmedi Allahtan.
resimler icin cok tskler arkadaslar:good:

yasom 1.ci
ilhan 2.ci su anlik
favorilerim zaten:happy0064

~duygu~
20-10-07, 21:15
yasemin süperdi çok yakışmış buz üstüne yaptığı hareketlerin çoğu zeynebin yaptığı hareketlerdi hey gidi günler :icon_sorr bu arada gamze özçeliğin yasemin nihavend diye anons etmesine koptum :img-hyste

paşhanın düşmesini beklemiyordum neyse ilk hafta heyecanıdır ama iyi toparladı yalnız 23 kilo vermiş hali böyleyse eski halini düşünmek istemiyorum :O

özlemcim resimler için çok teşekkürler yorumlarda hande ataizine gelince kanalı değiştiriyorum ıyy :img-fie:

anil16
20-10-07, 21:17
ozlem05 ne kadar tsk etsek azdir yaa resimlerr super otesii harikasin ellerine emegine sonsuz saglik.

Allahimm yaseminimm neydi ole yaaa firtina gibi esti valla 1. olduu ilk en yuksek puan alan yarismaci..yakisti prensesimeee oleyy beee. :)

Performans tek kelime mukemmeldiii.....bu kadar guzel olucagini tahmin etmemistimmm. :)

mili_gkhnözen1905
20-10-07, 21:22
görkimmm yasemin resimleri icin cok sagol canim ya:img-in_lo
cidden cok begendim yeni hali harika olmus saclari özellikle harikaydi
sunu demeden edemicem yaseminim cikinca sevda ciceginden görüntüler verdi bi tuhaf oldum ya cok özlemisim:icon_sorr

cimcime_kiz
20-10-07, 21:25
Aman allahim bu ne güzelliiik :img-blush
Buzun üstünde tipki bir melek gibiydi.. ahh ahh :)
Mavilerde nasil yakismis .. :img-in_lo
Soyismini gene yanlis söyledilar .. "Nihavent" :img-hyste
Hay allahim .. koskocaman güzeller güzeli Yasemin Hadiventin soyismi nasil yanlis söylenir :icon_whis
Nesee...:)
Hak ettigi yerde .. simdiden 1. :)

Bu arada Resimler harika canim cok saol :)

taner2786
20-10-07, 21:26
Atilla Taş'ın partneri çokkkkkk tatlı, bayıldım :)

Dikkat ettiyseniz Demet Evgar'a benziyor :)

taner2786
20-10-07, 21:35
Atilla biraz kaşınıyor gibime geliyor.
İlhan ve Paşhan'a laf atmaya başladı, kısacası;

Atilla BOŞ, partneri çok HOŞ :)

anil16
20-10-07, 21:36
Aman allahim bu ne güzelliiik :img-blush
Buzun üstünde tipki bir melek gibiydi.. ahh ahh :)
Mavilerde nasil yakismis .. :img-in_lo
Soyismini gene yanlis söyledilar .. "Nihavent" :img-hyste
Hay allahim .. koskocaman güzeller güzeli Yasemin Hadiventin soyismi nasil yanlis söylenir :icon_whis
Nesee...:)
Hak ettigi yerde .. simdiden 1. :)

Bu arada Resimler harika canim cok saol :)

evet cimcimemm valla bu kadar guzellik,tatlilik,zariflik olamaz yaa...resmen kug gibi kaydi. :img-in_lo

Hande ataizi'nin dedigi gibi feci guzeldi...yarin sonuclari iple cekiyorumm.Insallah 1. olurr.Zaten su an 1. :happy0064

ozlem05
20-10-07, 21:36
Buyrun yenı tugba ekıncı vakkası

Yok Tuğba Ekinci vakası değil Bülent Polat vakası eline bişey alıp jurinin üzerine gider bence İlhana laf atıyor hemen yarışmacıların hemen böyle çemkirmesi hiç hoş değilİlhanın şovu kat kat daha iyidi!!!:good: :good:

taner2786 Son mesajın süper :)

20-10-07, 21:45
Özlemcim.. Keremcemim...
Resimler İçin Çok Ama Çok SAolun :)
Süpersiniz :)
Yalnız Şu Yasemin'in Konuşurken ki Fotoları YOk mu ya....
Favorim Paşhan ve İlhan dediği zamandan falan :img-blush

Yaseminn Süperdi Müthişti...
zaten Şu andada 1. Süper :img-blush

20-10-07, 22:01
bu arada arkadaşlar adım görkem

ben o anları çekemedim malesef ama kayarkenki net resimlerini hafta içi veya yarın ekliycem istersen artık bi dahaki haftaya çekerim :img-wink:

Çok teşekkürler...
Gerçekten Çekebilirsen Çok seviniriz :img-blush
Ay Yasemin'i Bİr Daha GÖrme İhtimalimiz Yok Mu :img-hyste:img-hyste
Bu arada Önümüzdeki Cumartesi sanırım bir aksilik çıkmaz ise programa gideceğim...
Hepinizden Selam Söylerim Arkadaşlar...:img-in_lo

mili_gkhnözen1905
20-10-07, 22:03
al iste 2.tugba ekinci cikti:img-pilot
zeynep mansur ona ne oluyor simdi demekki begenilmediki
az puan aldi lafa bak ya düsmedigim icinmi az puan aldim
ilhan ve pashan düstükleri icinmi yüksek aldilar
hay ilhan kadar basina emi:D

görkim sagol canim resimler icin:img-in_lo

sefomm insallah gidersin canim gidersen ablama selam söyle
onu cok seviyoruz:happy0064

anil16
20-10-07, 22:03
KeReMcEmİm cok sagol 2 resim icin...ne guzell yaaa...hafta ici neler yaptiklarini gosterdikleri kamera arkalari muthis oluyor. :good:

Zavalli yaseminim dusmus bir kac kere..insallah bidaha dusmez..performansi hayla aklimda gitmiyoo. :happy0064 :img-in_lo

20-10-07, 22:06
al iste 2.tugba ekinci cikti:img-pilot
zeynep mansur ona ne oluyor simdi demekki begenilmediki
az puan aldi lafa bak ya düsmedigim icinmi az puan aldim
ilhan ve pashan düstükleri icinmi yüksek aldilar
hay ilhan kadar basina emi:D

görkim sagol canim resimler icin:img-in_lo

sefomm insallah gidersin canim gidersen ablama selam söyle
onu cok seviyoruz:happy0064

Ayy Zeynep Masur'u Zaten Hiç Sevmem Açıkçası...
Böyle Tartışma Çıkaracağıda Aklıma Gelmedi Değil (!)
Ondan da Bu beklenir ...
Neyse...
Söylerim Tabi Tuçemm :img-cool2
SÖylemem mi :img-blush
Yasemin Maşallah Hepimizi Tanıyor Zaten Anlar :img-hyste

yasemin in partnerinin ismi neydi ya çok yakışıklı bilen biri yazsın :img-in_lo(ayrıca yasemin süperdi!!!)

Gerçekten Çok Yakışıklıymış (:
Bizim Yasomuzada Böyle Bİr partner Yakışırdı Zaten (:
Ama Adını Malesef Bende Bilmiyorum :icon_sorr

ben videosunu çektim onu verirm sık sık görürsün :D

İyi Olur Aslında he :img-cool2

!karbeyaZ!
20-10-07, 22:12
Vayyy canınaa süperdi İlhann gerçektenn.. objektiff olmak gerekirse İlhan erkekleri solda sıfır bırakırr.. iki kez tökezledi ama hiç morali bozulmadı çok tatlıydı, sürekli güldü canımm yaa...

baştan sinir olduklarım var şu 51 yaşındaki kadın gibi.. bak şimdi adını da unuttum:icon_whis çocuk ne güzel taşıdı onu, çok rahattı ama çocuğa demediğini bırakmadıı:img-pilot

zeynep mansurla, ece gürsel rezaletti.. tuba ekinci bile daha güzel kayıyordu yaa..

Özlem, Görkem resimler için çok teşekkürler.. lütfenn daha fazla İlhan resmi :D

_hasibe_
20-10-07, 22:13
Umduğum gibi en iyi performans Yasemin Hadivent ve İlhan Mansız'a aitti..
İkisi de İlk3'te zaten..;)

Yasemin çok zarifti ellerini fln çok iyi kullandı yanlız ona düz saç daha çok yakışıyor bence saçlarını düz yaptırsın..Makyajı da biraz hafif olsa tam süper olur:img-blushSaçı ve makyajı dışında performansı çok iyiydi..

İlhan da tökezlemesine rağmen bence harikaydı..Zaten sporcu olduğu için fazla zorluk çekmesini beklemiyordum..

Zeynep Mansur'dan iyi bi performans zaten beklemiyordum beklediğim de oldu..Onun hakkında fazla konuşmak istemiyorum:img-wink:

ozlem05
20-10-07, 22:16
Daha fazla İlhan ve Yasemin resimleri çekicem ama performansından şimdilik bunlarla idare edin çünkü video olrak görüntüleri kaydettim daha sonra videolardan resim çekip eklerim benimde favorim İlhan Mansız ilerki haftalarda İlhan çok güzel performanslar gösterecektir buna eminim aynı şeklide Yaseminde öyle..

!karbeyaZ!
20-10-07, 22:17
cnm san öle ilhan resimleri vercem ki görkem yeter artık diceksin :D

yok hiç der miyimm yeter diye yaa :D her karesini eklesen bile yeter demem :D video da isterimm valla :D yüzsüzlük yapayım biraz :D

++özlem sana da çok teşekkürler.. sıcağı sıcağına bile bu kdr resim eklemen süperr:good:

ozlem05
20-10-07, 22:25
Birazdan Kevın gelicek güzellik yarışmasındaki 1. olan kız Merveydi onun partneri Kevindı galiba tamda emin değilim :)

!karbeyaZ!
20-10-07, 22:32
kıyafetler bu sefer oldukça cüretkar :icon_whisama şu an umut akyürek in giydiği kıyafet çok kötü :icon_whis ben yaseminin saç ve makyajını çok beğendim, çok seksi olmuş.. birazdan kevin gelecek özlemişim valla..

++görkem upload et mutlaka videoyu istiyorum =))

!karbeyaZ!
20-10-07, 22:39
ukala insanları hiç sevmem.. merve ilk dakikadan en iyiyim diye ortaya atladı.. bence herkesin antipatisini kazanacak ve şu an için çok kötü ve tutuk kayıyor :S şarkı seçimi çok doğru ama çok kötü dans ettiler..

taner2786
20-10-07, 22:42
ukala insanları hiç sevmem.. merve ilk dakikadan en iyiyim diye ortaya atladı.. bence herkesin antipatisini kazanacak ve şu an için çok kötü ve tutuk kayıyor :S şarkı seçimi çok doğru ama çok kötü dans ettiler..

Kesinlikle katılıyorum, benimde şimdiden antipatimi kazandı. Partneri Kevin onun için iyi bir şans olsa gerek. Şarkı seçimi süperdi.
Bu arada hakikaten Hande Yener'i kutluyorum, yarattığı tarz ve dans stili burada da kendini gösterdi.

roximus89
20-10-07, 22:46
Kızı sevmedım ama kevın cok tatlıydı turk bayraklı tısortu ıle gelmıs hafıf hafıf turkce konusmus cok tatlı ama merve gıcık bıraz

KeReMcEmİm
ilhanmansız yalnız yorum bölümünden olan 87 resmini upload ediorum hepsini ekleyemem malum :D onu indirirsin yalnız bira uzun sürcek haberin olsun hafta içide pervormansından artık kesicem

!karbeyaZ!
Kesinlikle katılıyorum, benimde şimdiden antipatimi kazandı. Partneri Kevin onun için iyi bir şans olsa gerek. Şarkı seçimi süperdi.
Bu arada hakikaten Hande Yener'i kutluyorum, yarattığı tarz ve dans stili burada da kendini gösterdi.

evtt kevin onun için büyük bi şans.. çok kötü kaydı gerçekten çok tutuktu, kevin da toparlamaya çalıştı ama olmadı :icon_whis bu şarkıya bu performans hiç olmadı.. ayrıca merve sanırım önceki yarışmayı hiç takip etmemiş, daha önce 6.0ların nasıl verildiğini bilmiyordu galiba :S hele İlhana verildiğini nasıl bilmez anlamıyorum :icon_whis

ilhanmansız yalnız yorum bölümünden olan 87 resmini upload ediorum hepsini ekleyemem malum :D onu indirirsin yalnız bira uzun sürcek haberin olsun hafta içide pervormansından artık kesicem
ben senin albümüne bakayım o zaman :img-hyste

KeReMcEmİm
20-10-07, 22:52
ben senin albümüne bakayım o zaman :img-hyste

:D yalnız yanlış anlaşılma olmasın resimleri tek tek deil bi dosya içinde upload ediorum onun linkini vericem :img-wink:

_hasibe_
20-10-07, 22:53
Bence de Merve ilk dakikadan kendine güvenerek çoğu kişinin antipatisini kazandı..

Dakika 1 hemen en iyiyim gibi laflar söylemek hiçbi yarışmacıya yakışmaz..Bir de bu kendine güvenir tavırların üstüne süper bi performans bekledim ama malesef göremedim..Dediğiniz gibi tutuk kaydı ve düşmekten çok korkuyormuş gibime geldi:)

Partneri de olmasa napardı bilmiyorum:icon_whis

aliyeaynalar
20-10-07, 22:54
!karbeyaZ! imzana dikkat ettimde , Natalia Oreiro ile yasemin hadivent ne kadar benziyorlar birbirine :) ikiz gibiler sanki...

!karbeyaZ!
20-10-07, 23:03
:D yalnız yanlış anlaşılma olmasın resimleri tek tek deil bi dosya içinde upload ediorum onun linkini vericem :img-wink:
hehee anladımm :D bekliyomm acelem yok =))
Bence de Merve ilk dakikadan kendine güvenerek çoğu kişinin antipatisini kazandı..

Dakika 1 hemen en iyiyim gibi laflar söylemek hiçbi yarışmacıya yakışmaz..Bir de bu kendine güvenir tavırların üstüne süper bi performans bekledim ama malesef göremedim..Dediğiniz gibi tutuk kaydı ve düşmekten çok korkuyormuş gibime geldi:)

Partneri de olmasa napardı bilmiyorum:icon_whis
aynenn sinir oldumm kıza.. çok itici geldi bana :sad53: kevin sayesinde ancak fark edilir bence..

!karbeyaZ! imzana dikkat ettimde , Natalia Oreiro ile yasemin hadivent ne kadar benziyorlar birbirine :) ikiz gibiler sanki...
ikisi de güzel kadınlar ama ben benzetemedim =)) ama tarzları yakın birbirine..

bu arada necmi iyiydi ama aldığı puanları haketmedi, fazla verdiler :icon_whis

20-10-07, 23:05
Özlem , Görkem Tekrar Çok Teşekkürler Resimler İçin...
Hepsi Süper...
Sonra Çekiceğin Resimleride Sabırsızlıkla Bekliyorum :img-blush

Yasemin Hadivent Performanısını İzlemek İsteyenler
Tıklasın :img-blush
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1260

ozlem05
20-10-07, 23:06
özlem gorkem sagolun :img-yes::img-wink::happy0064

Önemli değil canım İlhan ve Yasemin olmasalardı bu programı izlemezdim herhalde nedense sıkıcı geliyo geçen sene böyle değildi neyse :icon_whis

Karbeyaz Eğer imzanda Natalia ismi yazmasa ben Yasemin zannederdim zaten normaldede ben çok benzetiyorum :img-yes:

*Rüya*
20-10-07, 23:16
Oo sayfalar baya ilerlemisss..
Yok böyle birsey ya bayildim ben resmennn..Yasemin Hadivent tam bir prenses!! Mükemmel kaydi prensesim ya..
En yüksek puanida aldi ;) Daha kaç kisi çikicak bilemiyorum ama suan en yüksek puani alan o..

Ilhanda çok iyi kaydi helal olsun ;)
Pashanida çOk begendim!!

ozlem05
20-10-07, 23:24
Hasan bey lafı nasıl çevirdi çok alakasızdı bence güzel kayaadıki Zeynep Mansur Merve birde Hasan Yılmaz ve Atilla Taş nasıl olduklarını daha ilk programda gösterdiler

Salla Sema salla :img-hyste Allah iyiliğini versin Hasan :img-hyste :img-hyste

*Rüya*
20-10-07, 23:29
Hasan ne dediki? Izlemiyorum bile :D Ben kaldim Yaseminde..
Allahim hala etkisindeyim..Birtane o birtaneee :img-in_lo

Merveciler kizmasin ama, benim gözümde biraz kendini beyenmisti kendileriii =)
Yani ne bilim, konusmalari fln..
4 yasinda basladiysa 3 sene kaymis oluyor..
Ama jürideki adamin dedigi gibi bisiklet sürmek gibiymis buz sporu..O yüzden biraz haksizlik oluyor..herneyse..

Yasemin birtanemsin :img-yes:
daha sonra Pashan geliyor ve sonrada Ilhan ;)

!karbeyaZ!
20-10-07, 23:30
ayy keşke hande ataizi olmasaydı.. oldum olası o kadını hiç sevmem:img-pilot sema çelebi de semalığın yaptı ilk programdan :D yine hangi yarışmacıyı tuttuğunu belli etti :D:D

ozlem05
20-10-07, 23:35
Ilhan Mansizz superdi! yasemin hadivent te iyidi! ben sadece birkacini izledim :P !
ama Ilhana o kiz hic yakismamiis:P ( ama cadumun hosuna gidiyosa bu ) kalsin ozaman :P (sanki bana soruyorlar kalsinmi gitsin mi ilhanin partneri :P!

Yok canım ya Olgayı biz geçen sezondan tanıyoruz Olga Sema hanıma kafa tutan tek partner olma özelliğine sahip çok şeker bir kız bikaç hafta sonra sende seversin..

Ayrıca canım mesajında bold yazma istersen :img-wink: çünkü forum kurallarınca yasak banlanırsın :img-yes:

!karbeyaZ!
20-10-07, 23:39
Ilhan Mansizz superdi! yasemin hadivent te iyidi! ben sadece birkacini izledim :P !
ama Ilhana o kiz hic yakismamiis:P ( ama cadumun hosuna gidiyosa bu ) kalsin ozaman :P (sanki bana soruyorlar kalsinmi gitsin mi ilhanin partneri :P!
caduumm eniştenn ile ilgili yorumlarını sevdimm :D ama partnerini ben çok beğendimm, ufak tefecikk ilhan rahat taşır hem sorun olmaz iyi kayarlar =)) zatenn olgayı eskiden beri severiim çok sempatik, sıcakkanlı, ilhanla da iyi bir ikili oldular :D benim hoşuma gitti o zaman kalsınn cadumm heheh :D

resiimmlerr, çalışmalarr süpeerr....

*Rüya*
20-10-07, 23:40
Ben Yaseminin partnerini çok begendim :img-blush
Yaseminle hiç bir alakasi yok ama gerçekten hos çocuk..
Güzel bir ikili olmuslar =o)

Ya merak ettim,
Hasan Yilmaz nedediki?

Atilla Tas'in dedigini duydum sadece..
Düsmekle baya bir alakasi var puanlarin çok hakli kendileri gerçekten :D Hay allahim..

ozlem05
20-10-07, 23:45
Rüyacım Sema hanım Hasan beyin kaymasını beğenmedi buza yakışmadın dedi.Hasan beyde Salla Sema salla ne kadar beğenmezsen beğenme ben kayacam en sonunda gibi şeyler söyledi :) :)

Ayrıca Yasonun partnerindeki düşüncelerede katılıyorum..Yakıştılarda Yasoyla :img-blush

Asli21
20-10-07, 23:46
Ben pashani cok begendim. bence cok güzel bir performansti tabi keske düsmeseydi ama hic bozuntuya vermedi. buda cok önemli. dans ederken mimikleri falan harikaydi ya. sarkida cok güzeldi bence. maalesef 5. sirada ama inaniyorum ki haftaya daha yüksek puanlar alacak.

Yasemin de cok basariliydi bence. Zaten favoriler ortaya cikti gibi bu ilk programdan. Ilhan, yasemin, pashan ve merve.
Merve de cok güzel kaydi ama kendini cok begenmis. Ama hakkini yemiyeyim cok güzel kaydi.

bu arada Pashanin resimlerini de eklermisiniz??

*Rüya*
20-10-07, 23:47
Özlemcim cevap için çok sagol :)
Anlayamiyorumki, ne gerek var polemiklere? Ilk haftadan basliyorlar..Adam gibi kayin, milletin fikrine saygi gösterin..
Okadar zormu bu? Sonuçta iyi olan kazaniyor, kendi begenmis olabilir ve gerçekten iyi kayiyorsa zaten uzun kalicaktir o yarismada..

herneyse ya..:) Atilla Tas'da basladi zaten..
Zeynep Mansurda birseyler demis onuda duymadim ya hadi neyse :D

Ben galiba fazla Yaseminin etkisinde kaldim dogru dürüst izlemedim bile (Ilhan&Pashan hariç)

+Aslicim Merve konusunda tamamen haklisin bence..Bende demin aynisini yazdim zaten..Bencede kendini begenmis..
Ama güzel kaydi o tartisilmaz ;)

merry..,,!!
21-10-07, 00:20
Yok canım ya Olgayı biz geçen sezondan tanıyoruz Olga Sema hanıma kafa tutan tek partner olma özelliğine sahip çok şeker bir kız bikaç hafta sonra sende seversin..

Ayrıca canım mesajında bold yazma istersen :img-wink: çünkü forum kurallarınca yasak banlanırsın :img-yes:
Olga herhalde ismi yok tatli olabilir sadece demek istedigim suydu ilhan mansiz olganin yaninda uzun kaliyo onu demek istedim, yoksa bende gecen sezondan hatirliyor gibiyim.. AMA iste ilhanin boyunda biri olsaydi daha hos dururdu diye dusunuyorum.. ayrica saol cnm uyardigin icn bold la ilgili! saol!

caduumm eniştenn ile ilgili yorumlarını sevdimm :D ama partnerini ben çok beğendimm, ufak tefecikk ilhan rahat taşır hem sorun olmaz iyi kayarlar =)) zatenn olgayı eskiden beri severiim çok sempatik, sıcakkanlı, ilhanla da iyi bir ikili oldular :D benim hoşuma gitti o zaman kalsınn cadumm heheh :D

resiimmlerr, çalışmalarr süpeerr....

Geleliim sana caduuuumm!! Enisteem super dedigim gibi! olga Ile demek istedigimi yukariya yazdim.. ! sen Olga kalsin diyorsan Kalsin sen iste yeter ! :D .. Iiyi ikili olduklari belli performanslari superdi.. !!
resimler icin herkesin ellerine saglik!

-şEkEr-
21-10-07, 00:29
özlem ablam ve keremcemim
hakkınız nasıl ödenicek
süpersiniz ellerinize sağlık
biz kevıncıları unutmamışsınız

allah kahretsin ya kız(merve)süper kayıyor:)
aslında bir bakıma biz kevıncılara vanataj
neyse neyse kevin daha burda
demek juliayla alp bir arada ohh ne güzel

olgayı gördüğümede çok sevindim ben zaten yabancılardan en çok kevin,julia ve olgayı seviyordum
ne yazık ki en bahtsızı kevınım

roximus89
21-10-07, 00:35
bence tutuk kayıyo kız ve antıpatık yasemın kızlarda en ıyı kayan bence ins merve gec elenır kevını bol bol goruruz cok sırındı ama ozellıkle bastakı vıdeoda turk bayraklı tısortu turkce konusması mervede kevıne hayran kalmıs galıba :icon_whis

şekercım ekledıgın resımlerı duzelttım bıraz da renklerıyle oynadım cnm

http://img163.imagevenue.com/loc741/th_16452_1_122_741lo.jpg (http://img163.imagevenue.com/img.php?image=16452_1_122_741lo.jpg) http://img12.imagevenue.com/loc1143/th_16460_2_122_1143lo.jpg (http://img12.imagevenue.com/img.php?image=16460_2_122_1143lo.jpg) http://img182.imagevenue.com/loc51/th_16465_goruntu1198ef8_122_51lo.jpg (http://img182.imagevenue.com/img.php?image=16465_goruntu1198ef8_122_51lo.jpg)

http://img11.imagevenue.com/loc853/th_16466_goruntu1199fo8_122_853lo.jpg (http://img11.imagevenue.com/img.php?image=16466_goruntu1199fo8_122_853lo.jpg) http://img24.imagevenue.com/loc1041/th_16471_goruntu1200el4_122_1041lo.jpg (http://img24.imagevenue.com/img.php?image=16471_goruntu1200el4_122_1041lo.jpg) http://img21.imagevenue.com/loc1170/th_16477_goruntu1201ab4_122_1170lo.jpg (http://img21.imagevenue.com/img.php?image=16477_goruntu1201ab4_122_1170lo.jpg)

http://img165.imagevenue.com/loc769/th_16482_goruntu1203gg8_122_769lo.jpg (http://img165.imagevenue.com/img.php?image=16482_goruntu1203gg8_122_769lo.jpg) http://img175.imagevenue.com/loc1000/th_16487_goruntu1204vm0_122_1000lo.jpg (http://img175.imagevenue.com/img.php?image=16487_goruntu1204vm0_122_1000lo.jpg) http://img182.imagevenue.com/loc512/th_16489_goruntu1212pc6_122_512lo.jpg (http://img182.imagevenue.com/img.php?image=16489_goruntu1212pc6_122_512lo.jpg)

http://img143.imagevenue.com/loc712/th_16450_goruntu1212pc6_122_712lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=16450_goruntu1212pc6_122_712lo.jpg) http://img144.imagevenue.com/loc1154/th_16455_goruntu1213qq8_122_1154lo.jpg (http://img144.imagevenue.com/img.php?image=16455_goruntu1213qq8_122_1154lo.jpg)

-şEkEr-
21-10-07, 00:35
bu arada size bir kısımı hatırlatıcam belki aranızda gören olmuştur
necmi juliayı ilk gördüğünde ilhanın yanına koşup:abi kız çok güzel diye kahkah atmataya başladı
gerçekten görülmeye değerdi

neyse ben ısındım necmiye

bu arada hülyanın partneride fena değil
zavvallı hülya istemiyorum diyince ne üzülmüştür
şahsen birisi ban öyle dese 1 dkika durmam iyi dayanmış çoçuk
hülya 51 çocuk 22 yaşında
dilek olay yanii
başka çocuk mu yoktu

roximus89
21-10-07, 00:37
http://img143.imagevenue.com/loc641/th_16461_goruntu1214ns7_122_641lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=16461_goruntu1214ns7_122_641lo.jpg) http://img143.imagevenue.com/loc1165/th_16466_goruntu1216el0_122_1165lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=16466_goruntu1216el0_122_1165lo.jpg)

evet hulyanın,yasemının,zeynebın partnerı yakısıklı ve iyi ozellıkle yasemınınkı kayısı fln cok guzel

Kevinin yerı cokk ayrı ama :img-in_lo:img-in_lo

*Rüya*
21-10-07, 00:42
Ben Julia'yi çok seviyorum ya :)
geçen sezonda süperdi..Alple muhtesem bir ikili olmuslardi..
Necmiylede süperler gerçekten ;) Necmiyide sevdim çOk sempatik biri..Sema Hanimin dedigi gibi pozitif enerji saçiyor resmen..

-şEkEr-
21-10-07, 00:47
Ben Julia'yi çok seviyorum ya :)
geçen sezonda süperdi..Alple muhtesem bir ikili olmuslardi..
Necmiylede süperler gerçekten ;) Necmiyide sevdim çOk sempatik biri..Sema Hanimin dedigi gibi pozitif enerji saçiyor resmen..

evet çok güzel bri kız necmide bu konuda şanslı zaten
bu arada julia çok küçük
1987 doğumlu 20 yaşında
hem görünüşüyle hemde davranışıyla insanı çok güzel etkiliyor
hemen kendinisini sevdiriyor
saçlarıda victoria beckham gibi ypmış
süper olmuş
ee güzele ne yakışmaz

roximus89
21-10-07, 00:49
valla vatandası olmusmudur bılınmez ama ıkısıde turkıyeyı cok s