ChRoNiC LoVeR
06-02-07, 21:24
arkadaşlar Şehrazat Onur'a hayır diyecek...çünkü oğlu istemiyor...
|
Tüm Versiyonu Göster : Binbir Gece - Bolum Yorumlari (Arsiv 2) ChRoNiC LoVeR 06-02-07, 21:24 arkadaşlar Şehrazat Onur'a hayır diyecek...çünkü oğlu istemiyor... RODYA 06-02-07, 21:24 Arkadaşlar şu an nefesim, tutmuş durumdayım, kalbim 180 basıyor.Acaba şehrazat evet mi diyecek??????? mojo 06-02-07, 21:24 işte bölümün şoku...Kaan anneisni kıskanınca Onur'dan..annesi ile konuşmuyor. Ve Şehrazat telefon açtı onur'a... Reklam arası oldu ama cevap belli:HAYIR. İşte bölümün bombası.Sallamıştım ama tuttu galiba...:( Melal 06-02-07, 21:25 Arayan Şehrazat'sa eğer kesin göstermeyecekler. Koca bir hafta bekleyeceğiz.Şehrazat mı aradı. Eğer aradığından eminsek ne diyecek.:) Kaan annesini Onur'dan mı kıskandı ne yada nedne böyle tafra yapıyor anlamadım. ChRoNiC LoVeR 06-02-07, 21:26 evet hayır diyecek..yazık oldu caanım teklife... HeRMioNeKaiBa 06-02-07, 21:27 ya arkadaslar sakın şehrazat oglundan gördügü bu tepkinin siniriyle onuru arayıp hayır demesin ... inşallah sahne şöle olur şehrazat bennu yu kerem onuru arıyodur ... ilk dedigim olmaz inşllah :img-in_lo :sad53: mojo 06-02-07, 21:27 Evet,bence de göstermeyecekler,son reklam arası idi...Öyle bir konuşmanın üzerine aradı ki... Belki de o aramıyordr diyeceğim ama Kaan'ın neye kızdığını anlamışmıdır ki? Fragman üzerine epey kafa yoracağım demektir. Melal 06-02-07, 21:27 Şehrazat hayır derse ki öyle görünüyor. Onur iflah olmaz.Kerem'den beter olur. Yazık Onur'a acıdım valla bu bölüm baya bir iltifat etti.:) Kaan'a kızdım bak şimdi nedne böyle yapıyor.:) nazlii1 06-02-07, 21:28 Çocuk işte diyeceğim ama ne bu afra tafra anlamadım..Cidden yazık oldu teklife ama Onur asla vazgeçmez..Kerem bu fırsattan yararlanır sanırım Hayır derse boş durmaz.. rrsa 06-02-07, 21:28 işte bölümün şoku...Kaan anneisni kıskanınca Onur'dan..annesi ile konuşmuyor. Ve Şehrazat telefon açtı onur'a... Reklam arası oldu ama cevap belli:HAYIR. İşte bölümün bombası.Sallamıştım ama tuttu galiba...:( MOJO, o kadar söyledik söyledik,çıktı valla... aslında üzülmem lazım ama o kadar konusmanın üzerine çıkınca gülesim geliyor yaa!!! hala şoktayımm ChRoNiC LoVeR 06-02-07, 21:29 Kaan'ın yaptığı normal birşey onun hayatındaki tek önemli insan annesi,ve onu ölmüş babası dışında kimseyle paylaşmak istemedi..Baksanıza Onu Şehrazat'ın evinde fotoğrafa baktığı anda çocuk o benim babam diye savundu...Şehrazat naapsın Kaan onun canı.Hayır diyecek eli mecbur.. aysin 06-02-07, 21:30 sizce kerem ile bennu gideceklermi saraybosnaya.bence kerem bir bahane bulup iptal edebilir.ya o fisunun kocası afedersiniz hödük resmen ya.çocuğu doğdu adam hastahaneye geç geldi.bu kadarda olmaz artık.benim sorumun cevapını söyleyyecek bir arki yokmu.zafer bey bir bölümlüğüne mi girdi yoksa devam edecekmi.birde jeneriği kaçırıdm.adını bilen varsa lütfen:img-wink: evet Metin belgin jenerikte ismi gecti Melal 06-02-07, 21:30 Eğer Onur'u arayan Şehrazat değilse ve şimdi öyle gösterirlerse bizde koca hafta bunu konuşursak ve haftaya Onur'u arayan Kerem çıkarsa kötü olur.:) Yani bizim için kötü olur.Şehrazat arıyorsa kesin cevabı hayır olacak. Oğlunun bu uzaklığından sonra evet demesi çok zor. Acaba diyorum Kaan annesini çok göremiyor diye mi böyle yapıyor. Hatırlayın Şehrazat işe gidiyor diye nasılda gitme deyip duruyordu. Bu yüzden evet demez dimii hayalleniyorum galiba yine ben:) dkbelli 06-02-07, 21:31 merhaba!Aranıza yeni katıldım! Bencede kimin aradigini göstermicekler:(Onur saskin bir ifadeyle kalicak ve bolum biticek:( rrsa 06-02-07, 21:33 ve şehrazat hayır diyecekk... hayırlı uğurlu olsun... not:fragmanı kaçırmayınn... mojo 06-02-07, 21:40 ya şehrazat kesin hayır dedii fragmnadada hayır dedi ama :icon_sorr ya kereme acaip sinir oldumm sıra bendee he şuna bak ya olamaz böle bişey ya kaana noluyo ben bişey anlamdım valla nalayan varmı böle davranıyo annesinee Annesini Onur'dan kıskandı,alışık değil ki çocuk,ikidir evine gelen bir adam,çiftlikte özel ilgi gösteren adam...kıl oldu çocuk. gzd_gzd 06-02-07, 21:41 ya off şehrazat hayır dedi ya,inanmıyorum,kaan onu kıskandı onurdan,bi de o ayşen midir nedir şirkette çalışan kadın dedi ya onur bey kendne bi arkadaş buldu diye,kaan o söz üzerne kıskandı heralde :S tiyatrocu_kiz 06-02-07, 21:43 arkadaşlar dizide peride annenin ( oınurun annesinin) gerçek adını bilen var mı ??? Unuttum da ...:) Melal 06-02-07, 21:44 Valla Onur'un Şehrazat'tan çok Kaan'a kendini sevdirmesi gerekir. Ve bence bu cevaptan sonra Onur Kaan'a kendini sevdirmeye çalışacak. Ee tabii Kerem'de boş durmayacak.:) gzd_gzd 06-02-07, 21:45 Onur Şehrazat'ın hayır cevabıyla yıkılır. Ama Firdevs ona yine gaz vermeye devam eder. Kesin o zaman kendini toparlar ve Şehrazat için savaşmaya devam eder. Bence Kerem yakın bir zaman içerisinde Siyah Gece'yi öğrenecek. Asıl o zaman kıyamet kopacak.:):) bence de kerem siyah geceyi öğrendiğinde asıl kıyamet kopcak,zaten onur hiç bişey anlatmıyor diye baya baya bozuldu,bi de bunu öğrennce...nler olcağını düşünmek bile istemiyorum:img-blush tiyatrocu_kiz 06-02-07, 21:45 Onur Şehrazat'ın hayır cevabıyla yıkılır. Ama Firdevs ona yine gaz vermeye devam eder. Kesin o zaman kendini toparlar ve Şehrazat için savaşmaya devam eder. Bence Kerem yakın bir zaman içerisinde Siyah Gece'yi öğrenecek. Asıl o zaman kıyamet kopacak.:):) Hatırlıyomusun onur kereme demiştiki; çok değer vermiştim ama oda gecenin sonunda karşılığını nakit olartak aldı demişti... Kerem onu anımsayamadı mı yani...! Ordan yola çkabilir bide şu hayır cevabı evet onuru çok yıkıcak .Ama ben şu firdevse bayılıyorum :) SBL_61 06-02-07, 21:45 arkadaşlar dizide peride annenin ( oınurun annesinin) gerçek adını bilen var mı ??? Unuttum da ...:) Meral Cetinkaya canim.Bu arada bu Bölüm öldürdü beni yine belli Sehrazat hayir diyecek :D Diziye yeni bir Oyuncu katildi benimde beyendigim bir Oyuncu Esra Akkaya ben en cok o ne yaptida Bennu onu görmek istemiyor onu merak ediyorum :D rrsa 06-02-07, 21:45 :) ama dikkat ettiniz mi fragmanda ŞEhrazat'ın da yüzü üzgündü,belki demişti içinden,olabilirdi... Bir de ümitlenmelimiyim derken bilmiyorum demişti,hep iyi şeylerdi bunlar,kız da üzüldü... onur'un ikna etmesi daha güç oldu şimdi...Kaan. şimdi sıra kerem de bakalım o nasıl etkilemeye çalışacak şehrazat ı...bu devrede bennu için üzüleceğim... şehrazat olabilir demişti evet,ama mutlaka önemli pürüzler çıkacaktı,bu kaçınılmaz... özel bölüm başladıııııı ikizlerbur 06-02-07, 21:45 buraya ilk kez yazıyorum ama yazma ihtiyacı hissettim baştan herşey nekadar güzel gidiyodu birlikte ata bindiler ama kaan kıskandı galiba şehrazatta nedenini doğru tahmin etti ve bu yüzden de HAYIR diyecek kötü oldu keşke böyle olmasaydı ama dizi gittikçe daha sürükleyici olmaya başladı. mojo 06-02-07, 21:47 Onur vazgeçmeyecek,kardeşlerin arasına karakedi değil karakediler girecek... Ama Kerem bilmiyor ki Şehrazat da Onur'u sever.... Hakikaten Bennu'nun işi çok zor. Kızkardeş bence onun sevgilisini elinden almıştı. Gene aynısını yapacak. HEy Allahım ya düşündükçe siinir basıyor. Melal 06-02-07, 21:47 Ya zaten Kerem'in Onur'u yatta sorguya çekmesine gıcık oldum. Tamam kardeş gibisiniz ama bu kadarı da fazla sanane dedim ben seyrederken valla diziyi izlerken konuşmaya başladım sonum iyi değil.:img-hyste :img-hyste rrsa 06-02-07, 21:47 Onur Şehrazat'ın hayır cevabıyla yıkılır. Ama Firdevs ona yine gaz vermeye devam eder. Kesin o zaman kendini toparlar ve Şehrazat için savaşmaya devam eder. Bence Kerem yakın bir zaman içerisinde Siyah Gece'yi öğrenecek. Asıl o zaman kıyamet kopacak.:):) evet işte birdahaki bombada budur zaten!!! kaç gündür 12. bölüm sonu öyle olacak diyorum şimdi 12 ve ya 13. bölüm sonu diyorum... ee dizimiz yeni olaylara gebe...ona sıra gelene kadar 1 bölüm daha geçebilir:D Melal 06-02-07, 21:48 Onur vazgeçmeyecek,kardeşlerin arasına karakedi değil karakediler girecek... Ama Kerem bilmiyor ki Şehrazat da Onur'u sever.... Hakikaten Bennu'nun işi çok zor. Kızkardeş bence onun sevgilisini elinden almıştı. Gene aynısını yapacak. HEy Allahım ya düşündükçe siinir basıyor. Eğer olur da Kerem Şehrazat'tan umudunu keserse Bennu'nun kardeşine aşık olabilir. İşte o zaman Bennu bir kere daha yıkılır. Ki kardeşinden daha önce de darbe yediği ortada bu arada Kerem'in annesi Kıbrıs'a gitti ya kesin o prof. Bennu'nun babası:):) bego 06-02-07, 21:49 Kerem'in annesi Kıbrıs'a gitti.Bir üniversiteye kütüphane yaptıracak.Bennu'nun anne ve babası Kıbrıs'ta öğretim görevlisiydi.Evet... tiyatrocu_kiz 06-02-07, 21:50 Kerem'in annesi Kıbrıs'a gitti.Bir üniversiteye kütüphane yaptıracak.Bennu'nun anne ve babası Kıbrıs'ta öğretim görevlisiydi.Evet... Güzel yakalamışsın ;) Benimde aklıma geldi...:) Farketmeden dünür olcaklar :) gzd_gzd 06-02-07, 21:51 Meral Cetinkaya canim.Bu arada bu Bölüm öldürdü beni yine belli Sehrazat hayir diyecek :D Diziye yeni bir Oyuncu katildi benimde beyendigim bir Oyuncu Esra Akkaya ben en cok o ne yaptida Bennu onu görmek istemiyor onu merak ediyorum :D onu ben de çok merak ettim ya,bennu öz kardeşine neden bu kadar kötü davrandı bilmiyorum walla,sanırım o taksiye bindikten sonra bi daha göstermediler heralde,onların hikayesini de haftaya öğrenelim ;) bu arada sibelcim esra değil yeliz akkaya olcak :D Melal 06-02-07, 21:51 Bilmem fark ettiniz mi Kaan Mihriban'a bu akşam seninle yatmak istiyorum dediğinde Mihriban pek bir sevindi. Valla kadın Kaan'ı iyicene sahiplenmeye başladı. Yoksa bana mı öyle geldi.:):) rrsa 06-02-07, 21:52 Ya zaten Kerem'in Onur'u yatta sorguya çekmesine gıcık oldum. Tamam kardeş gibisiniz ama bu kadarı da fazla sanane dedim ben seyrederken valla diziyi izlerken konuşmaya başladım sonum iyi değil.:img-hyste :img-hyste ya ben bir garibim heralde...onurcu olduğum halde,yattaki konuşmada onur a sinir oldum... neyse onur un galip geleceği belli de bu aşamada katedeceği yol önemli bizim için... kerem ve onur mücadelesini iliklerimize kadar hissetmek hoş olabilir... bu arada bennu nun kardeşi kerem e sığınmış belliki... çok olay var 12. bölümde çook!!! ayrıca lk defa bir bölüm bana kısa gelmedi...birsürü olayı göstermesinden galiba... bu durumda "isteyince oluyormuş" diyorum:) _pegasus_ 06-02-07, 21:52 İnşallah ...!Yanlız şu kaan çok canımı sıkıyo yaa :( Tam kadın ümit bağlııcak :( OOOfff offf .Zaten pişkin pişkin resme bakerken o benm babam dedi. Saol yani bilmiyordsuk :)Gerçi oda haklı.Kıskanıyo annesini ama napabilirki... ben de bu bölüm kaana gıcık oldum (bide fragmanda kereme:img-yes: )adamı birden bozuveriyor kaan kücük cocuk aklı ermez diyorum ama neyse:icon_sorr sarp_ekin 06-02-07, 21:52 of ya küçücük çocuk yüzünde hayır diyecek onura.. keremde ne kadar fırsatçı ya çekil fln gıcıkk meltem-cmbl 06-02-07, 21:53 ilk sahne müthiştii hele şükür sarıldıklarını görrdükk ya kaan eve gelince şehrazat kaana sarıldıya onurun o andki gülüşüne biitim yaaa çokk tatlı güldüü mihribana bayılıyorumm şehrazata hep onurun iyiliklerinden bahseidyoo:happy0064 :img-blush CANSEL_Tugce 06-02-07, 21:53 evet Metin belgin jenerikte ismi gecti çok ama çok teşekkür ederim.hatırladığım kadarıyla o şimdi askerde oynamıştı.gerçekten çok teşekkür ederim.cnm,ya ben sonunu kaçırdım nasıl bitti.fotoğraf çekme imkanı olan varsa metin bilgin(zafer bey)içekin olurmu.jenerik te olduğna göre devamlı oynıcak sanırım işte bugecenin en güsel haberi:img-wink: RODYA 06-02-07, 21:53 esra değil,yeliz akkaya arkadaşlar. Off kaan,ne yaptın sen? Biraz sürüneceğiz.Bu anlaşıldı.Şehrazat istifa edip o adamın firmasına bile transfer olabilir:( tiyatrocu_kiz 06-02-07, 21:53 ben de bu bölüm kaana gıcık oldum (bide fragmanda kereme:img-yes: )adamı birden bozuveriyor kaan kücük cocuk aklı ermez diyorum ama neyse:icon_sorr Keremde sıra bende der gibi hareketler yapıyordu ..:( Onu kabul etmeyen onuda kabul etmes gerçi ama kaan keremiş severse döverim o çocuğu :):) rrsa 06-02-07, 21:53 Eğer olur da Kerem Şehrazat'tan umudunu keserse Bennu'nun kardeşine aşık olabilir. İşte o zaman Bennu bir kere daha yıkılır. Ki kardeşinden daha önce de darbe yediği ortada bu arada Kerem'in annesi Kıbrıs'a gitti ya kesin o prof. Bennu'nun babası:):) evet!!! doğru söylüyorsun,hiç aklıma gelmemişti..ii bir ayrıntı yakalamışsın tebrikler:D mojo 06-02-07, 21:55 Mihriban da şaşırttı beni,çocuğu ikna etmek yerine hoppidi kucağına alıp götürüyor hemen,Kaan'ı üzmemek için yapıyordur (hala Mİhriban'a gıcık değilim,olmayacağım,en iyi karakterlerden biridir o) muhtemelen ama...İnsan bir konuşur ya...Yani Şehrazat'a der ki olur böyle vakalar yavaştan alıştırmak lazım falan... hakikaten..Kerem'in Kaan'a sempatik gelme ihtimali..Yok artık,gelse bile,Şehrzat Kerem'i assssslaaa sevmez.Sevmiyor.Onun gönlü onur'da bu da çok belli. _pegasus_ 06-02-07, 21:56 Keremde sıra bende der gibi hareketler yapıyordu ..:( Onu kabul etmeyen onuda kabul etmes gerçi ama kaan keremiş severse döverim o çocuğu :):) evet evet bide annem diyo ki bu kaan keremi çok sevecek diyor Allah versin sehrazat cocuğum keremi sevdi diye keremle evleniyim der onura yazık:icon_sorr CANSEL_Tugce 06-02-07, 21:56 ya evet ya,kaan neler yaptı öyle,ya,evet haklısınız sürüneceğiz,yine.Kaan ama keremden hoşlandı sanırım.ilk karşılaşmlarından hatırlayın..umarım onur kaanın kalbini en kısa zamanda kazanır:img-wink: ChRoNiC LoVeR 06-02-07, 21:56 Mihriban da şaşırttı beni,çocuğu ikna etmek yerine hoppidi kucağına alıp götürüyor hemen,Kaan'ı üzmemek için yapıyordur (hala Mİhriban'a gıcık değilim,olmayacağım,en iyi karakterlerden biridir o) muhtemelen ama...İnsan bir konuşur ya...Yani Şehrazat'a der ki olur böyle vakalar yavaştan alıştırmak lazım falan... sevgili mojo ben de ona dikkat ettim mihrribancık önce annen üzülür dedi sonra tamam gidelim deyip aldı çocuğu gitti..şehrazatın da içinde bişiler koptu o anda yaniii... zaten o yüzden soluğu telefonda aldı..yazık ... sinirlerine hakim olamadı... mojo 06-02-07, 21:57 :img-hyste güzel bir tabir olmamış,o küçücük çocuk şehrazat ın hayatı...onur dan önce vardı,onur gider kaan kalır... E yani,Kaan'a öncelik verileek elbette,sadece biraz daha ince davranabilirdi,neler yapabiliriz diye...O tavırların ertesinde öyle bir şey yapılır mı yahu. Melal 06-02-07, 21:57 evet!!! doğru söylüyorsun,hiç aklıma gelmemişti..ii bir ayrıntı yakalamışsın tebrikler:D Birşey değil.Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için dimi ama:):) Valla işler ilerleyen bölümlerde iyicene karışacak. Şu şirkette ki siyah saçlı kadın adını unuttum. O baya işler karıştıracak gibi görünüyor. gzd_gzd 06-02-07, 21:57 Eğer olur da Kerem Şehrazat'tan umudunu keserse Bennu'nun kardeşine aşık olabilir. İşte o zaman Bennu bir kere daha yıkılır. Ki kardeşinden daha önce de darbe yediği ortada bu arada Kerem'in annesi Kıbrıs'a gitti ya kesin o prof. Bennu'nun babası:):) ya eğer kerem bi de bennunun kardeşine aşık olursa bennu bu acıyı asla kaldıramaz walla :icon_sorr we bence de kıbrısa gidip kütüphane yaptırcağı üniverstesnn prof.u kesin bennunun babası olcak ;) mojo 06-02-07, 21:58 evet evet bide annem diyo ki bu kaan keremi çok sevecek diyor Allah versin sehrazat cocuğum keremi sevdi diye keremle evleniyim der onura yazık:icon_sorr Naptınız arkadaşlar, Şehrazat öyle biri değil ki,Kaan Kerem'i severse iyi arkadaş olurlar hepsi bu.Kalkıp da Onur'a rağmen evlenmeler...Yok artık daha neler. tiyatrocu_kiz 06-02-07, 21:58 evet evet bide annem diyo ki bu kaan keremi çok sevecek diyor Allah versin sehrazat cocuğum keremi sevdi diye keremle evleniyim der onura yazık:icon_sorr Hani sinemada onu kucağına aldı filmi bana anlat felan dediya onun hoşuna gitti galiba :) onur biraz damardan davrandı çocuğa :) korktu tabi :) Ama varya keremi nolabilirki sonuçta şehrazat açısından bennu söz konusu . Bu arada bu yeni gelen bennu kardeşi sonun barışıp keremle bişiyler yapabilir... Konu olcak ya :) merve_Y89 06-02-07, 21:59 :img-hyste güzel bir tabir olmamış,o küçücük çocuk şehrazat ın hayatı...onur dan önce vardı,onur gider kaan kalır... tamam kaan kalırda kaan henuz onuru tanımıs degıll yanı çocok bılmıyo her çocuk gıbı o da annesını kıskanıyo ama buyudugu zamn farkına varıro zmanda cok gec olabılır kaandan habersız bı ilişkileri olsun sonrada ona ısındırmaya çalışır sehrazat hemen hayır dememeliydi:img-polic mojo 06-02-07, 21:59 Birşey değil.Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için dimi ama:):) Valla işler ilerleyen bölümlerde iyicene karışacak. Şu şirkette ki siyah saçlı kadın adını unuttum. O baya işler karıştıracak gibi görünüyor. Ayşen denen gıcık kadından bahsediyor olmalısın,odada imalı bakmalar,çiftlikte saçmasapan konuşmalar...O kadın Onur'a mı hastaydı nedir..Bu kadar rahatsız etti onu... meltem-cmbl 06-02-07, 22:00 Naptınız arkadaşlar, Şehrazat öyle biri değil ki,Kaan Kerem'i severse iyi arkadaş olurlar hepsi bu.Kalkıp da Onur'a rağmen evlenmeler...Yok artık daha neler. hem onur hemde zaten en önemlisi bennu var arda evleniceğini düşünmez bile aklını ucundan geçirmez en yakın arkadaşına yaparmıı bunu yaww ve tabi onuraa ya off kaancım of ya ne ler çektiriyon bize sen senı gidi gidi:icon_sorr :) rrsa 06-02-07, 22:00 E yani,Kaan'a öncelik verileek elbette,sadece biraz daha ince davranabilirdi,neler yapabiliriz diye...O tavırların ertesinde öyle bir şey yapılır mı yahu. bir anne değilim, fakat yinede şehrazat ın bu hareketini anlayabiliyorum... sonuçta şehrazat ın onur u tanıma çabası sadece kendisi için değil...kaan için de...kaan böyle birşeyi istemiyorsa ve annesine tavır alıyorsa...şehrazat o anda ne düşündüğünü,ne yasadığını,kim olduğunu bile unutur...gece huzursuz yatacağıma söyleyip ilk adımı yatayım huzurlu uyuyayım falan diye düşünmüştür o an... meltem-cmbl 06-02-07, 22:01 Ayşen denen gıcık kadından bahsediyor olmalısın,odada imalı bakmalar,çiftlikte saçmasapan konuşmalar...O kadın Onur'a mı hastaydı nedir..Bu kadar rahatsız etti onu... dedikoducu her yerde mutlaka böle birileri vardır çekemiyorrşehrazatı herkez seviyor diyee belkide onura hastadır ama sanmıyorumonlarıı birlikte görünce gülmeye başlıyorr hafif hafif gıcık nolucak ChRoNiC LoVeR 06-02-07, 22:01 Ayşen şehrazzatın başına çoook büyük bela olacak çoooooooooook... _pegasus_ 06-02-07, 22:01 aman durun evlendirmedim ben keremle sehrazatı sadece cocuğuna olan sevgisini dedim :icon_sorr ben de en cok bennuyla kardesi arasında ne olduğunu merak ediyorum baya siddtli bişey olmus heralde Melal 06-02-07, 22:02 Ayşen denen gıcık kadından bahsediyor olmalısın,odada imalı bakmalar,çiftlikte saçmasapan konuşmalar...O kadın Onur'a mı hastaydı nedir..Bu kadar rahatsız etti onu... Onur'dan mı hoşlanıyordur bilmemem ama sanki zengin birini tavlasın,evlensin havası var. Onur gibi yakışıklı ve zengin birinin Şehrazat'la aralarında bir şey olmasını asla istemez. Kendisini dururken Şehrazat'ta kim oluyor dimi ama:img-hyste :img-hyste mojo 06-02-07, 22:02 bir anne değilim, fakat yinede şehrazat ın bu hareketini anlayabiliyorum... sonuçta şehrazat ın onur u tanıma çabası sadece kendisi için değil...kaan için de...kaan böyle birşeyi istemiyorsa ve annesine tavır alıyorsa...şehrazat o anda ne düşündüğünü,ne yasadığını,kim olduğunu bile unutur...gece huzursuz yatacağıma söyleyip ilk adımı yatayım huzurlu uyuyayım falan diye düşünmüştür o an... Güzel dedin rrsa cım da Onur'dan önce bir Kaan ile konuşsaydı.Yani ben teklifi düşüneceğime illa ki Kaan ile konuşurdum.Belki başka şeye gıcık oldu velet? (olmadı tabi,sadece onur'a gıcık oldu..) rrsa 06-02-07, 22:02 Birşey değil.Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için dimi ama:):) Valla işler ilerleyen bölümlerde iyicene karışacak. Şu şirkette ki siyah saçlı kadın adını unuttum. O baya işler karıştıracak gibi görünüyor. nasıl sinir oldum ona...zaten bu bölümün antipatiği o oldu...oraya yemek yiyip eğlenmeye mi geldi,şehrazat ı incelemeye mi...hele kaanı görünce suratını burusturarak "oğlunuda getirmiş" dedi ya...kendisi bi bilse şehrazat sayesinde orda olduğunu... mojo 06-02-07, 22:03 aman durun evlendirmedim ben keremle sehrazatı sadece cocuğuna olan sevgisini dedim :icon_sorr ben de en cok bennuyla kardesi arasında ne olduğunu merak ediyorum baya siddtli bişey olmus heralde TAhminim sevgilisini elinden almıştı zamanında..Başka bir şey olamaz,Bennu aşkı seven bir kadın,Kerem İlgi göstermese de sabırla onu seviyor,kardeşi öyle bir şey yaptı ise,yıkılmıştır. Melal 06-02-07, 22:03 Ahh ahh Kaan bilse halbuki Onur'un ne kadar zengin olduğunu onu oyuncaklara boğacağını daha iyi olması için herşeyini fena edebileceğini böyle yapar mıydı.:) rrsa 06-02-07, 22:04 Naptınız arkadaşlar, Şehrazat öyle biri değil ki,Kaan Kerem'i severse iyi arkadaş olurlar hepsi bu.Kalkıp da Onur'a rağmen evlenmeler...Yok artık daha neler. onur u düşünmezde bennuyu düşünür... asıl bennuya yapabilirmi öyle birşeyi... tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:04 TAhminim sevgilisini elinden almıştı zamanında..Başka bir şey olamaz,Bennu aşkı seven bir kadın,Kerem İlgi göstermese de sabırla onu seviyor,kardeşi öyle bir şey yaptı ise,yıkılmıştır. Kader onları birleştiriyor ikisininde kardeşleri yaramaz :):):):):) mojo 06-02-07, 22:04 Onur'dan mı hoşlanıyordur bilmemem ama sanki zengin birini tavlasın,evlensin havası var. Onur gibi yakışıklı ve zengin birinin Şehrazat'la aralarında bir şey olmasını asla istemez. Kendisini dururken Şehrazat'ta kim oluyor dimi ama:img-hyste :img-hyste Evet,sinsi bir kadın,ama ben Şehrazat'ın başına bela oalcğını şimdilik düşünmüyorum.İster misiniz bombayı Ayşen patlatsın,siyah geceyle ilgili ufacık bir ipucu yakalasın...Bu kadar ifrit oluyor madem. 6znur 06-02-07, 22:06 bu bölümün gıcıkları::p siyah saçlı kadınla kaan bence önümüzdeki bölüm keremde eklenecek:icon_sorr :( şehrazat sinirle hayır demese bari:sad53: SBL_61 06-02-07, 22:06 Hayır esra akkaya oynamıyor.Nası ooynııcakki kudertin kavgalı eşi o oynarsa izlemem zaten oynamıyo sen yanlış gördün..! Ay pardon ya Yeliz Akkaya :D:D:D Yanlis yazmisim :D:D mojo 06-02-07, 22:06 onur u düşünmezde bennuyu düşünür... asıl bennuya yapabilirmi öyle birşeyi... Bir de o var,Bennu ya rağmen öyle bir şey yapmaz ki.Kaldı ki sevmiyor kerem'i yok öyle bir şey,sonradan seveceği de yok,Kaan onu severse iyi arkadaş olup geçinirler. Ya önümüzdeki bölüm aslında Onur'u sevdiğini anlar mı bu kadın? Bu Zafer ne yapar ne eder? Şehrazat'a askıntı olmasını da beklemiyorum.Güzel bir rolü olacak gibi geldi bana,madem çocukların babalarına minnet borcu var. Ya iş teklifini de sallamıştık biz,onlardan biri geliyor olmasın? rrsa 06-02-07, 22:06 Onur'dan mı hoşlanıyordur bilmemem ama sanki zengin birini tavlasın,evlensin havası var. Onur gibi yakışıklı ve zengin birinin Şehrazat'la aralarında bir şey olmasını asla istemez. Kendisini dururken Şehrazat'ta kim oluyor dimi ama:img-hyste :img-hyste yok ya onurdan hoşlandığı falan yok,nişanlıymıs zaten...ayşen,iş kuralları gereği nişanlısı kovulup,şehrazat a birşey olmayınca,taktı şşehrazat a...şehrazat ın ne günahı varsa,hıncını ondan çıkarmaya çalışıyor... gerçi ateş olsaa...:img-hyste meltem-cmbl 06-02-07, 22:09 ayy aklıma geldide şöle olsa süper olur(ama olmaz:icon_sorr ) kerem o lafları onura sölerkennşehrazat duysa süper sonra keremi bi güüsell fırçalasa deseki ben onura niye hayır dedim biliyonum oğlum için onu sevmediğimden değil(bu arda kerem sevdiğini öğreniyor:img-blush ) sonra kerem böle kalsaa ah aha çokmu attım nee keşke olsa keşke rrsa 06-02-07, 22:09 Güzel dedin rrsa cım da Onur'dan önce bir Kaan ile konuşsaydı.Yani ben teklifi düşüneceğime illa ki Kaan ile konuşurdum.Belki başka şeye gıcık oldu velet? (olmadı tabi,sadece onur'a gıcık oldu..) kaan daha 5 yaşında bir çocuk,nasıl konussun ne konussun,kaan onu nasıl anlasın...kaan yaşında bir yeğenim var ordan biliyorum... kaan onur u ancak severek kabullenir bunun içinde zaman ve emek gerekli... şehrazat o an o kadar üzüldü ki,o an içindeki acıyı biraz olsun azaltmanın tek yolunun bu olduğunu düşündü... yaptığı yanlışta olsa o en doğrusu olduğunu düşünüyor... tabii bundan sonra bütün iş onur a düşüyor...kendini sevdirecek:) bastille 06-02-07, 22:09 ya benim gibi kerem e sinir olan oldumu bu bölümde ? bu ne lahane ne perhiz olayı resmen.bi sonraki bölümün tanıtımını seyrettiğimde kalakaldım şaşkınlıktan "şimdi benim sıram " ne demek beeeee !!! ay sinirden ağlayacam valla..inşallah şehrazata niyetini hemen belli ederde ağzının payını bi güzel alır..zaten oldum olası şu kerem tipine alışamadım gitti.ne kancık bakışlardır o öyle ! zaten olayın resmen dış kapının dış mandalı pozisyonunda haberi yok zavallının ! bu bölümde en dikkat çekici unsur, şehrazatın karakterinin değişimini çok güzel yansıtması.Onur a bakış ve tarzının değişimi ancak bu kadar iyi yansıtılabilirdi. bravo kudrete ! bennu nun kardeşi yabancı damattaki manyak kızsa eğer gelecek bölümlerde bizleri epey süpriz bekliyo diyebilirim.belki iyi rol vermişlerdir.ama bazı oyuncular sırf kötü rol oynamak için doğarlar ! neyse şimdilik aklıma gelenler bunlar ! ayyy deli etti beni kancık bakışlı kerem ! :icon_evil gzd_gzd 06-02-07, 22:10 :):):) Tamam canım :):):) Benzetmeye çalışmışlar bennuya :) evet bennuya baya bi benziyodu kız ;) ya naaptı da öz ablası bu kadar nefret ediyo ondan ??:S aslnda bennuyla kerem birbirlerne bu yönden çok benziyolar,ikisinin de kardeşleriyle çook büyük problemleri war ;) _pegasus_ 06-02-07, 22:10 bu bölümün gıcıkları::p siyah saçlı kadınla kaan bence önümüzdeki bölüm keremde eklenecek:icon_sorr :( şehrazat sinirle hayır demese bari:sad53: bak kesinlikle katılıyorum bu yoruma gercekten de bölümün gıcıkları bunlardı ve kerem de gelecek bölümde gıcıklığa aday simdiden :icon_whis gercekten de fisuna da yazık bugün cok üzüldüm ona hastene sahnelernde rrsa 06-02-07, 22:12 Bir de o var,Bennu ya rağmen öyle bir şey yapmaz ki.Kaldı ki sevmiyor kerem'i yok öyle bir şey,sonradan seveceği de yok,Kaan onu severse iyi arkadaş olup geçinirler. Ya önümüzdeki bölüm aslında Onur'u sevdiğini anlar mı bu kadın? Bu Zafer ne yapar ne eder? Şehrazat'a askıntı olmasını da beklemiyorum.Güzel bir rolü olacak gibi geldi bana,madem çocukların babalarına minnet borcu var. Ya iş teklifini de sallamıştık biz,onlardan biri geliyor olmasın? onur korkutmuş herkesi...kolay cesaret edemez:) bu arada öğrenmiş olduk ödüllü mimara neden iş yokmuşş:) onur sağolsun rrsa 06-02-07, 22:14 ayy aklıma geldide şöle olsa süper olur(ama olmaz:icon_sorr ) kerem o lafları onura sölerkennşehrazat duysa süper sonra keremi bi güüsell fırçalasa deseki ben onura niye hayır dedim biliyonum oğlum için onu sevmediğimden değil(bu arda kerem sevdiğini öğreniyor:img-blush ) sonra kerem böle kalsaa ah aha çokmu attım nee keşke olsa keşke :img-hyste o günlerde gelir elbet ama "HENÜZ ZAMANI DEĞİL":img-hyste burcu_yağmur 06-02-07, 22:16 arkadaşlar dizide peride annenin ( oınurun annesinin) gerçek adını bilen var mı ??? Unuttum da ...:) meral çetinkaya arkadaşım bencede kaana kendini sevdirmeli yeni bölüm fragmındada gördüm şehrazat hayır diyo ama ben eminim ki onura boş değil kereme sinir oldum ya insan en yakın arkadaşına hatta kardeşinden bile yakın olan birine nasılder aradan çekil yazık keremden beklemezdim bence şu melek bennunun kardeşi keremle iyi anlaşcak sanki CANSEL_Tugce 06-02-07, 22:17 hani çiflikte bir kadın vardı.bennu ona kızdıya.o kadına gıcığım zaten,belki,kaan o kadının sölediği söz yüzünden annesine öyle davrandı.İlk karşılaşmalarında zaten,onur kaan'a ve şehrezata soğuk davranmıştı,ondan dolayı sevmedi.annesini paylaşmak istemiyor. Bennu bence herşeyin farkında,kerem'in şehrezata,nasıl baktığını gördü.git gide umutsuz.vakaya doğru dönüşüyor.bennu'nun durumu. gzd_gzd 06-02-07, 22:18 onur korkutmuş herkesi...kolay cesaret edemez:) bu arada öğrenmiş olduk ödüllü mimara neden iş yokmuşş:) onur sağolsun evet yaa,onur resmen saman altından su yürütmüş :D :D kerem de iyi toparladı ama o şaşkınlığın ardından,helal olsun walla :img-wink: meltem-cmbl 06-02-07, 22:20 ben bu gani akıllandı sandım ** hiç değil şantaj yapıyo eniştesine vayy bide araba istiyoo ya bu kadrda olmaz ama hakediyo ali kemal karısına ne kadar gıcık olsamdaa böle bişeye uğramasını istemem doğrusu ya bide ganii şehrazatın kayınpederine telefonda resim gösteriyoya yanlışlıkla adamm o resmi açmasın o zman bomba patlar valla ben hep öle düşündümm açılcak açıcak şimdii diye bu bölüm olmadı ama nese tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:22 ben bu gani akıllandı sandım ** hiç değil şantaj yapıyo eniştesine vayy bide araba istiyoo ya bu kadrda olmaz ama hakediyo ali kemal karısına ne kadar gıcık olsamdaa böle bişeye uğramasını istemem doğrusu ya bide ganii şehrazatın kayınpederine telefonda resim gösteriyoya yanlışlıkla adamm o resmi açmasın o zman bomba patlar valla ben hep öle düşündümm açılcak açıcak şimdii diye bu bölüm olmadı ama nese Bende ööle düşünmüştüm :)..O izlenimi vermeye çalıştılar zaten ;) Bu arada sanki söölesenolcak :) fusün terk edicek çulsuz çulsuz kalcaklar :) rrsa 06-02-07, 22:23 evet yaa,onur resmen saman altından su yürütmüş :D :D kerem de iyi toparladı ama o şaşkınlığın ardından,helal olsun walla :img-wink: kerem bu bölüm sadece dostluğunu gösterdi,hiç karışmadı,çiftliğe bile gitmedi...ama şehrazat ın hayır dediğini öğrenince çıkaracak bütün silahlarını,başlatacak meydan savaşını YA ÖLECEK YA ÖLDÜRECEK!!!(tiyatrocu kız anladın sen onu:) ) mojo 06-02-07, 22:23 Ali Kemal'in aldatmasının 12.bölümde ortaya çıakcağını sanmam,daha da sürünecek o dur bakalım,Füsunnun o tripler depresyon sonucu yaptığı şeyler bence,herkes ısrarla üstüne gelince o da kudurmuştur. mojo 06-02-07, 22:25 kerem bu bölüm sadece dostluğunu gösterdi,hiç karışmadı,çiftliğe bile gitmedi...ama şehrazat ın hayır dediğini öğrenince çıkaracak bütün silahlarını,başlatacak meydan savaşını YA ÖLECEK YA ÖLDÜRECEK!!!(tiyatrocu kız anladın sen onu:) ) Evet.Bütün hatlarıyla saldıracak,yerli yersiz peşinden dolanacak.Ama Onur'un elleri armut toplamıyor herhalde. Yine inceden bir şeyler yapacağına eminim.Kadın ay elim kesildi dese adam dünyayı ayağa kaldırır. Melal 06-02-07, 22:25 Valla o Cansel denen kadın hamile kalırsa ve oğlan doğurursa Ali Kemal kesin evlenmek ister. Bakalım o zaman Burhan Bey ne yapar. Bu bölüm Füsun'a sinir oldum.Kadın çocuğunu kucağına bile almadı. Allah sağlıklı bir evlat verdi diye sevineceğine kadın yas tutuyor. CANSEL_Tugce 06-02-07, 22:26 sonunda şehrezat hayır mı dedi.gerçekten ben kaçırdım sonunu kaçırdım ya.bölüm fotoğrafları nezaman eklenir acaba:img-wink: RODYA 06-02-07, 22:26 Arkadaş kerem kendince haklı.Hayır dediğini duyarsam bende harekete geçerdim. Aşk bu.Tabi hayırın sebebini,yaşananları felan bilmiyor.İşte bu noktada onur gaza gelip,şehrazat benim oldu,böyleyken böyle diye,o geceyi anlatmasın,ağzından kaçırmasın:sad53: rrsa 06-02-07, 22:26 hakikaten ,çocuğun psikolojisi bozulacak. Ama Şehrazat Kerem'in yaklaşmasına izin vermeyecek.Vermez.Vermesin.yolarım:img-blush valla kerem pata küte dalacak gibi geliyor bana:) ee kerem e göre bu işler sırayla...sırası geldi ii değerlendirmeli... en çok bennuya üzüleceğim...tam mutlu olmaya baslıyordu...mutlu olmayı en çok hakedenlerden biri bu arada bennunun geçmişinde önemli şeyler olmus belli,kardeşi gelince içmeye başladı gene... CANSEL_Tugce 06-02-07, 22:27 Valla o Cansel denen kadın hamile kalırsa ve oğlan doğurursa Ali Kemal kesin evlenmek ister. Bakalım o zaman Burhan Bey ne yapar. Bu bölüm Füsun'a sinir oldum.Kadın çocuğunu kucağına bile almadı. Allah sağlıklı bir evlat verdi diye sevin:img-hyste eceğine kadın yas tutuyor. burhan beyin ne yapacağını söyliyim mi alır eline ne bulduysa,ali kemali bir güsel koşturur.:img-hyste mojo 06-02-07, 22:27 varya,Şehrazat'ın Keremi fena halde fırçalamasını bekliyorum. Nefis konuşsun Kerem böyle aaağzı açık baksın.Kalsın.Onur'da yayvan yayvam gülümsesin. Şehrazat Şah Şehriyar'ındır.yolarım. RODYA 06-02-07, 22:27 Valla o Cansel denen kadın hamile kalırsa ve oğlan doğurursa Ali Kemal kesin evlenmek ister. Bakalım o zaman Burhan Bey ne yapar. Bu bölüm Füsun'a sinir oldum.Kadın çocuğunu kucağına bile almadı. Allah sağlıklı bir evlat verdi diye sevineceğine kadın yas tutuyor. Melal hiç sorma bu bölüm ailecek nefret ettik füsundan. Olayı iyice abarttı:img-polic Canselin hamile kalması se kesin bence.Füsuna çok ağır cezalar hazırlıyor senaristler,bu belli meltem-cmbl 06-02-07, 22:28 Valla o Cansel denen kadın hamile kalırsa ve oğlan doğurursa Ali Kemal kesin evlenmek ister. Bakalım o zaman Burhan Bey ne yapar. Bu bölüm Füsun'a sinir oldum.Kadın çocuğunu kucağına bile almadı. Allah sağlıklı bir evlat verdi diye sevineceğine kadın yas tutuyor. ya şu cansele gıcık oluyom benım cansele değil he kadın cansele:) ya bide başka isim bulamamışlar sanki dünyada başka kadın ismmimi yok ya canselimin ism,ini koymuşlar ya o füsun nelr yaptı öle sütün gelmiyoo işte diye bağırmalar niye bebeğe böle davranıyoo ya bbeğins enın o be küçükcük bişeyy ona ne garezin var o ne yaptı sana dedimki içimden beğenmiyosan aban ver ben bakarım(bebeklere bayılırımda anneme diyorum yapa ama yapmıyoo:) _pegasus_ 06-02-07, 22:28 ben bide ciftlik sahnelerine bayıldım hani onur atınnın ismini söyledi ya cok güzeldi o sahneler:happy0064 rrsa 06-02-07, 22:29 Evet.Bütün hatlarıyla saldıracak,yerli yersiz peşinden dolanacak.Ama Onur'un elleri armut toplamıyor herhalde. Yine inceden bir şeyler yapacağına eminim.Kadın ay elim kesildi dese adam dünyayı ayağa kaldırır. keremin dünyasından bakınca üzülmemek elde değil...onur dostluğunu tamamen çekti...kerem hem aşık olduğu insanı hem dostunu kaybetti... yok yok onur çok şımarmıştı bu ara...biraz burnu sürtülsün meltem-cmbl 06-02-07, 22:29 varya,Şehrazat'ın Keremi fena halde fırçalamasını bekliyorum. Nefis konuşsun Kerem böyle aaağzı açık baksın.Kalsın.Onur'da yayvan yayvam gülümsesin. Şehrazat Şah Şehriyar'ındır.yolarım. atın ismini sorucunda şahşehriyar dediya süperdii şehrazat neden diyo sorduu çünkü bende bi şahşeyriyarımm yani bu demek oluyokii benım şehrazatım olmalıı:)ve var zaten:happy0064 :happy0064 mojo 06-02-07, 22:29 Yahu dizi inanılmaz bir tempoyla gidiyor,sanırım hiç görülmemiştir böylesi. Önümüzdeki bölüm daha bir çetin olacak.Bu bölümde çiftlik sahneleri,arabadaki konuşmaları..Çok güzeldi. Şehrazat'ın atla ilgili sorulara gülümsemesi de çok güzeldi.Şantajı da bilirmiş hani,atının adını söyle bende söyleyeyim falan..:) Yaktın bizi Kaan velet. tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:30 keremin dünyasından bakınca üzülmemek elde değil...onur dostluğunu tamamen çekti...kerem hem aşık olduğu insanı hem dostunu kaybetti... yok yok onur çok şımarmıştı bu ara...biraz burnu sürtülsün Ama deme ööle kıyamam :(Ya bi dizidede gülsün ama :( Keremden daha çok seviyor o şehrazatı ... :( Hem bence Şehrazatta boşdeğil ona karşı hani...;) Melal 06-02-07, 22:30 Melal hiç sorma bu bölüm ailecek nefret ettik füsundan. Olayı iyice abarttı:img-polic Canselin hamile kalması se kesin bence.Füsuna çok ağır cezalar hazırlıyor senaristler,bu belli Valla geç bile kaldılar. Füsun beter olsun.Herşeyi hak ediyor. Ya çocuk sahibi olamayan insanlar var. Allah ona 3 tane evlat vermiş ama o oğlan da oğlan diyor. Başına taş yağsın emi Füsun:img-hyste :img-hyste Valla onun süründüğü,ağladığı bölümleri zevkle izleyeceğim.:):) rrsa 06-02-07, 22:31 varya,Şehrazat'ın Keremi fena halde fırçalamasını bekliyorum. Nefis konuşsun Kerem böyle aaağzı açık baksın.Kalsın.Onur'da yayvan yayvam gülümsesin. Şehrazat Şah Şehriyar'ındır.yolarım. şah şehriyar dedinde at sahnesi geldi aklıma...MÜTHİŞ BİR SAHNEYDİ... şehrazat kerem e yapmaz bence öyle birşey,yapmamalıda...şehrazat aşka karşı saygılı bir insan...onur a da bu nedenle ısındı zaten...nefret ettiği bir insana karşı bile bukadar anlayışlı olduysa,kereme karşı daha anlayışlı olur diye düşünüyorum ama sadece anlayışlı,karşılıklı değil:) gzd_gzd 06-02-07, 22:31 bu bölüm her zamanki gibi baş nefretimi kazanan kişi füsundu ,bu kadar sinir olabilir bi insan yaa :S üstelik onun gibi bi kadının bu kadar güzeller güzeli bi bebeği olması da şaşırtıcı walla :D babanneye çekmiş :D babaanne demişken,nadide hanım her zamanki gbi çook şirindi, füsunun yannda kzıın kendi annesnden çok kalması da çok hoştu walla ;) gemini7 06-02-07, 22:31 Yine çok güzel bir bölümdü ya şu şirkette bir kız varya çok sinirime dokunuyor dövesem geliyor valla gıcık şehrazata takmış "ay bide çocuğunu getirmiş" diyor ya pislik!! Şehrazat'ın saçını toplamış hali daha güzel bence :) füsun niye böyle yapıyor anlamadım sütü gelmediği için mi yosa kız doğurduğu için mi bebekte çok tatlı maşallah :) Fragmanı çok iyi anlayamadım ama galiba bu iş olmayacak diyecek şehrazat kaan niye böyle yapıyor kıskanıyor mu yoksa babası olmasını istemiyor mu şehrazata çok acıdım öyle kaan mihribana sarılırken falan bence onur biraz abartıyor şehrazatın üstüne çok düşüyor bence sıkıyor keremle bennuya gelelim bana önce kerem iptal ettirdi gibi geldi ama doğruda olabilir bennu'ya çok üzüldüm canım çok heyecanlıydı neyse umarım giderler fragman da keremin onura çekil aradan demesine şaşırdım ama bilse keremin hiç şansı yok zaten şehrazat kereme ağır gelir bennuyla çok yakışıyorlar uzun oldu galiba neyse benim düşüncelerim bunlar ;) _pegasus_ 06-02-07, 22:31 ya şu cansele gıcık oluyom benım cansele değil he kadın cansele:) ya bide başka isim bulamamışlar sanki dünyada başka kadın ismmimi yok ya canselimin ism,ini koymuşlar ya o füsun nelr yaptı öle sütün gelmiyoo işte diye bağırmalar niye bebeğe böle davranıyoo ya bbeğins enın o be küçükcük bişeyy ona ne garezin var o ne yaptı sana dedimki içimden beğenmiyosan aban ver ben bakarım(bebeklere bayılırımda anneme diyorum yapa ama yapmıyoo:) meltem sanırım adın ben deilk duyunca bir tuhaf oldum cansel adını sinir oldum kadına :icon_whis bide ali kemale herkez bi yandan saldırıyodu hastenede karısı sonra sevgilisi bi yandan kaynı bir yandan ama hakediyor daha da fazlasını hakediyor bence tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:32 Yahu dizi inanılmaz bir tempoyla gidiyor,sanırım hiç görülmemiştir böylesi. Önümüzdeki bölüm daha bir çetin olacak.Bu bölümde çiftlik sahneleri,arabadaki konuşmaları..Çok güzeldi. Şehrazat'ın atla ilgili sorulara gülümsemesi de çok güzeldi.Şantajı da bilirmiş hani,atının adını söyle bende söyleyeyim falan..:) Yaktın bizi Kaan velet. Onu bende diicektim de cesaret edemedim :) Şimdi senden cesaretlendim ...:) Harbi dizinin başında diyodum ay yerim ben bu çocuğu çok tatlı sonlara doğruda (sinirli) yerim ben bu çocuğu çok gıcık ..! :)Yha ne var yani anne azcık ata bindiyse :( ..o senin donörünün bankası abdal çocuk :) ukalabirisi 06-02-07, 22:32 Madem bgn hep yeniler yazıyoz,benimde ilk yazım.. Öncelikle herkeze mrbaa ben dizinin başını kaçırdım euroD tekrarını veriyomuydu,veriyosa ne zmn biri soruma cvp olabilirse sevinirim. Yorumuma gelince bence fragmandada haftaya neler olabileceğini üstü kapalı vermiş,Şehrazat onura hayır diyecek ama bu süre kazanmak için olacaktır ve yeni bölümde şehrazattan bi ışık gören onur sevincek ama bilmiyoki bölüm sonuna kdr tek mutluluğu bu olacak ve bence haftaya değil ama bi bölüm sonra kaanda onura ısınmaya başlayacak,kereminde umudu o hafta son bulacak.Yani arkadaşlar bu hafta değilde bi sonraki hafta çok romantik geçecek bence şimdiden kendinizi hazırlayın:) CANSEL_Tugce 06-02-07, 22:32 evet ya ne gıcık kadın o fisun ya.nefret ediyorum o kadından aziz bir o iki zten.paragöz kadın.:img-wink: mojo 06-02-07, 22:32 Valla geç bile kaldılar. Füsun beter olsun.Herşeyi hak ediyor. Ya çocuk sahibi olamayan insanlar var. Allah ona 3 tane evlat vermiş ama o oğlan da oğlan diyor. Başına taş yağsın emi Füsun:img-hyste :img-hyste Valla onun süründüğü,ağladığı bölümleri zevkle izleyeceğim.:):) Evet,çok çirkindi tavırları,her şeyden öte bir annesin ya... Ama Şehrazat'a iyi davranmasına çok şaşırdım.Orda bir hainlik etmesini bekledim ama etmedi. Şehrazat'ın da ben diğer geliniyim demesi çok güzeldi. Melal 06-02-07, 22:32 Yahu dizi inanılmaz bir tempoyla gidiyor,sanırım hiç görülmemiştir böylesi. Önümüzdeki bölüm daha bir çetin olacak.Bu bölümde çiftlik sahneleri,arabadaki konuşmaları..Çok güzeldi. Şehrazat'ın atla ilgili sorulara gülümsemesi de çok güzeldi.Şantajı da bilirmiş hani,atının adını söyle bende söyleyeyim falan..:) Yaktın bizi Kaan velet. Ya bu bölüm anladım ki Şehrazat Onur'dan hoşlanmaya başlasa çok güzel sahneler izleyeceğiz. Düşünsenize Onur güzel güzel iltifatlar,jestler yapıyor. Şehrazat ona içten bir şekilde gülüyor. Off off ben böyle bölümler izlemek istiyorum. Hatta Şehrazat Onur'a içten gülümsesin.Gözgöze bakışsınlar Kerem deli dönsün.:):) Melal 06-02-07, 22:34 Evet,çok çirkindi tavırları,her şeyden öte bir annesin ya... Ama Şehrazat'a iyi davranmasına çok şaşırdım.Orda bir hainlik etmesini bekledim ama etmedi. Şehrazat'ın da ben diğer geliniyim demesi çok güzeldi. Şu anda derdi büyük Füsun'un bir süre Şehrazat ile uğraşamaz. Ama daha sonra yine başlar uğraşmaya:) tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:34 ya bu arada şehrazatın ilk sahnede kaanı bulamayıp çıldırışında ki meşhuuur sarılmayı herkes unutmuş galiba :D gzd_gzd 06-02-07, 22:34 atın ismini sorucunda şahşehriyar dediya süperdii şehrazat neden diyo sorduu çünkü bende bi şahşeyriyarımm yani bu demek oluyokii benım şehrazatım olmalıı:)ve var zaten:happy0064 :happy0064 o kısım mükemmeldi gerçekten,dizinin adını bi kez daha vurgular nitelikte bi sahneydi,onur açık açık ilan-ı aşk etti ya orda şehrazata:img-in_lo :img-in_lo aysin 06-02-07, 22:34 birakin kerem de evlilik teklifini yapsin sehrazat nasilsa kabul etmiyecek bence boylesi cok daha hos olur ve onur sehrazata daha da baglanir kerem nasil evlilik teklifi yapicak bakalim zafer bey oy oy oy oy ben bi is teklifi bekliyordum ama MR abadi den. o olmadi zafer bey verdiler olsun oda guzel muthis bir karakter oyuncusuna benziyo cok zevkli bir bolumdu kendimi toparlayabilirsem bolum hakkinda yorum yapicam mojo allahini seversen onurun elindeki neymis gorebildinmi :D butun hafta delirdik gorunmedi bile ben diyorum size fazla derine inmeyelim goruneni kaciriyoruz diye bak neler oldu :D:D:D:D bide ben ciftlik sahnelerini daha fazla olarak dusunmustum kisadan gecmis gibi geldi rrsa 06-02-07, 22:34 Ama deme ööle kıyamam :(Ya bi dizidede gülsün ama :( Keremden daha çok seviyor o şehrazatı ... :( Hem bence Şehrazatta boşdeğil ona karşı hani...;) evet cnm onur kadar çok sevecek 2. bir insan yok zaten...ama dost acı söyler misali onur a kızıyorum,ama en çok onu seviyorum tabii...bu diziyi neden izlemeye başladım sanıyorsun:) onur elinde sonunda gülecek zaten ama unutmayalım,başarı ne kadar zor elde edilirse,zafer o kadar kalıcı ve tatlı olur... biz bekleriz...:) mojo 06-02-07, 22:35 Madem bgn hep yeniler yazıyoz,benimde ilk yazım.. Öncelikle herkeze mrbaa ben dizinin başını kaçırdım euroD tekrarını veriyomuydu,veriyosa ne zmn biri soruma cvp olabilirse sevinirim. Yorumuma gelince bence fragmandada haftaya neler olabileceğini üstü kapalı vermiş,Şehrazat onura hayır diyecek ama bu süre kazanmak için olacaktır ve yeni bölümde şehrazattan bi ışık gören onur sevincek ama bilmiyoki bölüm sonuna kdr tek mutluluğu bu olacak ve bence haftaya değil ama bi bölüm sonra kaanda onura ısınmaya başlayacak,kereminde umudu o hafta son bulacak.Yani arkadaşlar bu hafta değilde bi sonraki hafta çok romantik geçecek bence şimdiden kendinizi hazırlayın:) vay,sen senaristlerden beter hızda gidiyorsun...Ama bende seninle aynı fikirdeyim,Kerem yere çakılacak bu hafta.Güm diye.yada bam diye nasıl isterseniz. Onurun başka türlü yüzü gülmezdi arkadaşlar.Sinyal var bu hafta sinyal. Melal 06-02-07, 22:35 Rrsa'cım valla bu sefer Halit'in oynadığı bir karakter sonunda gülsün. Zaten ona gülmek çok yakışıyor. Ama uzun bir süre yüzü gülemeyecek anlaşılan:) tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:35 evet cnm onur kadar çok sevecek 2. bir insan yok zaten...ama dost acı söyler misali onur a kızıyorum,ama en çok onu seviyorum tabii...bu diziyi neden izlemeye başladım sanıyorsun:) onur elinde sonunda gülecek zaten ama unutmayalım,başarı ne kadar zor elde edilirse,zafer o kadar kalıcı ve tatlı olur... biz bekleriz...:) biz bekleriz :) Ama şehraş da beklesin :) Hayır demesin ama evette demesin :) Kendimi onur gibi hissettim :) meltem-cmbl 06-02-07, 22:36 ya bu arada şehrazatın ilk sahnede kaanı bulamayıp çıldırışında ki meşhuuur sarılmayı herkes unutmuş galiba :D ben bahsetiim cnm ama kaynamışş süper bir sahneydii sonunda bunlarıda gördükk artık bi dahaki adımm:love04: :love04: :img-in_lo ama bu gidişle zor:) mojo 06-02-07, 22:36 birakin kerem de evlilik teklifini yapsin sehrazat nasilsa kabul etmiyecek bence boylesi cok daha hos olur ve onur sehrazata daha da baglanir kerem nasil evlilik teklifi yapicak bakalim zafer bey oy oy oy oy ben bi is teklifi bekliyordum ama MR abadi den. o olmadi zafer bey verdiler olsun oda guzel muthis bir karakter oyuncusuna benziyo cok zevkli bir bolumdu kendimi toparlayabilirsem bolum hakkinda yorum yapicam mojo allahini seversen onurun elindeki neymis gorebildinmi :D butun hafta delirdik gorunmedi bile ben diyorum size fazla derine inmeyelim goruneni kaciriyoruz diye bak neler oldu :D:D:D:D bide ben ciftlik sahnelerini daha fazla olarak duzunmustu kisadan gecmis gibi geldi telefondu canım,toplantıda masaya koydu.yemine deim onu takip ettim.:img-hyste gzd_gzd 06-02-07, 22:37 ya bu arada şehrazatın ilk sahnede kaanı bulamayıp çıldırışında ki meşhuuur sarılmayı herkes unutmuş galiba :D ben o sahnede mihribanın bakışına çook üzüldüm,bi de başta nedenini de anlayamamıştık olayların,mihriban kaanı gezmeye çıkardı falan da ondan böyle suçlu gibi bakıyor diye düşünmüştüm,ama snra olayın aslını öğrendik tabi ;) we birden onurun yüzünün aydınlanışıysa mükemmeldi:img-in_lo _pegasus_ 06-02-07, 22:37 ya bu arada şehrazatın ilk sahnede kaanı bulamayıp çıldırışında ki meşhuuur sarılmayı herkes unutmuş galiba :D yok yok unutmadık o sahnede cok güzeldi onuru yüzü güldü gibi geldi bana :good: rrsa 06-02-07, 22:37 Ya bu bölüm anladım ki Şehrazat Onur'dan hoşlanmaya başlasa çok güzel sahneler izleyeceğiz. Düşünsenize Onur güzel güzel iltifatlar,jestler yapıyor. Şehrazat ona içten bir şekilde gülüyor. Off off ben böyle bölümler izlemek istiyorum. Hatta Şehrazat Onur'a içten gülümsesin.Gözgöze bakışsınlar Kerem deli dönsün.:):) valla bence bundan sonra şehrazat ın onur a gülen gözlerini görmek istediğimizde,bilgisayardan 11. bölümü açıp tekrar tekrar izleyeceğiz...:) mojo 06-02-07, 22:37 Ya bu bölüm anladım ki Şehrazat Onur'dan hoşlanmaya başlasa çok güzel sahneler izleyeceğiz. Düşünsenize Onur güzel güzel iltifatlar,jestler yapıyor. Şehrazat ona içten bir şekilde gülüyor. Off off ben böyle bölümler izlemek istiyorum. Hatta Şehrazat Onur'a içten gülümsesin.Gözgöze bakışsınlar Kerem deli dönsün.:):) Olacak ama hüzünlü oalcak bence önümüzdeki bölüm...Yani Şehrazat gitgide Onur'a kapılırken bir yandan aklı Kaanda olacak..Çok fena bir ikilem çokk.... gemini7 06-02-07, 22:39 Ben kaanla mihribanı öyle görünce dirakman senaryo yazdım mihriban ve kaan havalimanında bir cafedeler mihriban azarbeyca'na kaçırmaya kalkıyor ama kaan annesi isteyince geri götürmek zorunda kalıyor falan birden kaanı orda öyle görünce mihribanla aklıma ilk bu geldi :) Melal 06-02-07, 22:39 Olacak ama hüzünlü oalcak bence önümüzdeki bölüm...Yani Şehrazat gitgide Onur'a kapılırken bir yandan aklı Kaanda olacak..Çok fena bir ikilem çokk.... Büyük ihtimal öyle olacak. Ama Kaan'da zamanla sevecek. Sanırım kısa bir zaman içerisinde o dava açan kadın Onur'a iftira falan atabilir. Şehrazat bunu duyunca Onur'dan uzaklaşabilir. Sanırım Onur'la birlikte bizlerde sürüneceğiz. Ben romantik,birbirine sevgi ile bakan iki sevgilinin olduğu sahneler görmek istiyorum. Umarım çook uzak değildir.:):) rrsa 06-02-07, 22:39 birakin kerem de evlilik teklifini yapsin sehrazat nasilsa kabul etmiyecek bence boylesi cok daha hos olur ve onur sehrazata daha da baglanir kerem nasil evlilik teklifi yapicak bakalim zafer bey oy oy oy oy ben bi is teklifi bekliyordum ama MR abadi den. o olmadi zafer bey verdiler olsun oda guzel muthis bir karakter oyuncusuna benziyo cok zevkli bir bolumdu kendimi toparlayabilirsem bolum hakkinda yorum yapicam mojo allahini seversen onurun elindeki neymis gorebildinmi :D butun hafta delirdik gorunmedi bile ben diyorum size fazla derine inmeyelim goruneni kaciriyoruz diye bak neler oldu :D:D:D:D bide ben ciftlik sahnelerini daha fazla olarak duzunmustu kisadan gecmis gibi geldi galiba telefondu:) o sahnede güldüm valla...ilk aklıma gelen onur un elindeki nesne oldu...o kadar etkilenmişim yani...rüyamda görmesem bari:img-hyste mojo 06-02-07, 22:39 valla bence bundan sonra şehrazat ın onur a gülen gözlerini görmek istediğimizde,bilgisayardan 11. bölümü açıp tekrar tekrar izleyeceğiz...:) yok rrsa bence bakışacaklar kaçamak kaçamak,hatta Şehrazat dalacak bazen,güzel anlar oalcak ama sonra tutacak kendini hep.Kerem bunları hep farkedecek. Tek sorun Onur neden hayır dendiğini öğrenebilecek mi... tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:39 işler karıştı yeni fragmanda Kerem devreye giriyor.Şehrazatı ikiside çok seviyor.İyi de Bennu nolacak.Bence Bennu'ya yazık oluyor. Şehrazat bence 2 sinde teklifini kabul etmeyecek(kerem'de evl.teklfi edecek olursa) O Ahmet'ini yalnız bırakmayacak :good: ay onuda bağladılar şekerim :) Dedi ya mihriban ölenle ölünmez diye :) gemini7 06-02-07, 22:40 işler karıştı yeni fragmanda Kerem devreye giriyor.Şehrazatı ikiside çok seviyor.İyi de Bennu nolacak.Bence Bennu'ya yazık oluyor. Şehrazat bence 2 sinde teklifini kabul etmeyecek(kerem'de evl.teklfi edecek olursa) O Ahmet'ini yalnız bırakmayacak :good: Zaten kerem'in hiç şansı yok bi kere şehrazat asla en iyi arkadaşına bunu yapmaz zaten kerem'e karşı ufak birşey bile hissetmiyor kaan prüz çıkarmasa onurla olurdu bu iş ama:icon_whis kaan işte mojo 06-02-07, 22:42 Büyük ihtimal öyle olacak. Ama Kaan'da zamanla sevecek. Sanırım kısa bir zaman içerisinde o dava açan kadın Onur'a iftira falan atabilir. Şehrazat bunu duyunca Onur'dan uzaklaşabilir. Sanırım Onur'la birlikte bizlerde sürüneceğiz. Ben romantik,birbirine sevgi ile bakan iki sevgilinin olduğu sahneler görmek istiyorum. Umarım çook uzak değildir.:):) Melal ya tam tersi olursa? Şehrazat hanımefendi Onur'u onore eden şeyler söylerse?yani illaki o sahnede olması gerekmiyor ama Şehrazat Onur'dan uzakken aslında çok yakın olacak. Unutma,sürekli ters köşeye yatırıyorlar,hayır diyecek diye sallarken ters köşeye yatırdıkları düşüncesi ile sallamıştım. tiyatrocu_kiz 06-02-07, 22:42 Belkide telefonda başka bişeye hayır diyordur ...Neden bööle yapıyoruz ki ;) rrsa 06-02-07, 22:43 ben o sahnede mihribanın bakışına çook üzüldüm,bi de başta nedenini de anlayamamıştık olayların,mihriban kaanı gezmeye çıkardı falan da ondan böyle suçlu gibi bakıyor diye düşünmüştüm,ama snra olayın aslını öğrendik tabi ;) we birden onurun yüzünün aydınlanışıysa mükemmeldi:img-in_lo valla o sahnelerin en canalıcısı onur un şehrazat a sarılma sahnesiydi... tamam çok kötü niyetliyim biliyorum onlar orda üzülürken ben iimden" onur a bak fırsatları nasıl değerlendiriyor...!!!akıllı seni " diye geçiriyordum:img-hyste :img-hyste inanın hepsi onur u çok sevdiğimden aklım fikrim bu ikilide ve aşklarında:D samish 06-02-07, 22:43 ya rrsa, mojo, biriniz bana anlatir misiniz bu bolumu ozel mesajdan? Ya sabahdan beri okuyorum, her kez fragman uzerine konusuyor, tahminlerini falan yurutuyor, bu bolum ne oldu hic bi sey anlayamadim daha... ne olur lutfen :icon_sorr meltem-cmbl 06-02-07, 22:43 ay bu sahnede süperdii onu şehrazata suçluyu öldürim derken suçsuzuza zarar verme olurmu? şehrazat hemen sanki onur kendini diyomuş gibi öle zanneyti herhalde suçsuz kim dedii ve onurr ASK onurum süpersin bu sahneye bayıldım doğrusu rrsa 06-02-07, 22:44 yok rrsa bence bakışacaklar kaçamak kaçamak,hatta Şehrazat dalacak bazen,güzel anlar oalcak ama sonra tutacak kendini hep.Kerem bunları hep farkedecek. Tek sorun Onur neden hayır dendiğini öğrenebilecek mi... bu bölümdeki at sahneleri gibi olması zor be mojocum...sonuçta araya engeller girmeye başladı... insallah yanılırız ama şehrazat artık onur a her baktığında suçluluk duyacaktır... Rabish 06-02-07, 22:45 ben o sahnede mihribanın bakışına çook üzüldüm,bi de başta nedenini de anlayamamıştık olayların,mihriban kaanı gezmeye çıkardı falan da ondan böyle suçlu gibi bakıyor diye düşünmüştüm,ama snra olayın aslını öğrendik tabi ;) we birden onurun yüzünün aydınlanışıysa mükemmeldi:img-in_lo Evet o sahne gercekten mukemmeldi. Oyuncularin performansi muhtesemdi. Ozellikle Onur'un o gulumseyisi :img-in_lo RODYA 06-02-07, 22:53 Yeri değil biliyorum da merak ettim avatarındaki kim şahrazata benziyor :d Şehrazat rabish.Kurtlar Vadisi ırak zamanında çekilmiş bir özel pozu,bergüzarın.Çok karizmatik öyle değil mi?:img-wink: ukalabirisi 06-02-07, 22:55 Ya arkadaşlar soruma cvp alamadım,lütfen biri bana bu bölümün tekrarı varmı,euroD veriyomu ve ne zmn diye aydınlatabilirmi? Bu arada şehrazat onura tel'de hayır demez sadece mazeret bildirir,birde ben donörün kaanı kaçırma yada kendinden uzaklaştırmak adına bişey yapcağını düşünüyorum.. gemini7 06-02-07, 22:55 Şehrazat rabish.Kurtlar Vadisi ırak zamanında çekilmiş bir özel pozu,bergüzarın.Çok karizmatik öyle değil mi?:img-wink: Bence de çok karizmatik çıkmış teşekkürler cevap için bu arada ben rabish değilim :D rrsa 06-02-07, 22:56 Yeri değil biliyorum da merak ettim avatarındaki kim şahrazata benziyor :d evet şehrazat:) gözleri yeter... Hirotaro 06-02-07, 22:57 Kerem'e cok kiziyorum ya :icon_sorr Bir bolum once sen benim kardesimsin diyor, fragmandada savastan cekil .. Kerem'de az degil yani. Off bu bolum atlarin ordaki sahneler o kadar guzeldi ki bir an Kaan'da Onur'u sevicek falan dedim ama hersey tersine dondu :icon_sorr İşte Aşk bu kadar hain bir duygu,2 dostu,kaçyıl arkadaşlığı ve kardeşliği silip atacak kadar hain bir duygu.Tabii ben ihtimal vermiyorum aralarının fazla açılacağını. Bence gene 1-2 bölüm içinde eski durumuna dönerler.EEe nolcak şimdi yaw.Onur bari vazgeçmese Hirotaro 06-02-07, 23:01 o çareyi onur arayacak valla...dert ortada derman ortada...onur ne yapıp ne edip kaan ı fethetmeli...hedef belli olduğuna göre aslında onur keremin bir adım daha önüne geçmiş olacak...tabii öğrenirse... nasıl fethedecek acaba,burası da önemli.Kaan sanki Kerem'i daha çok seviyor gibi,yada kerem ona yakın daha yakın davranıyor.Bende Kerem'i savunuyo gibi görünüyorum ama :img-grin2 Melal 06-02-07, 23:03 Melal...Çok senarist gördüm seni,kıvama gelmişsin. Mümkündür.Ya belki de Kerem ya kız cevap vermiyor işte,bırak sıra bana gelsin gör bak nasıl kazanılır gibisine saçma sapan mı davranacak? öyle de olabilir. Çünkü onur pek bir şaşırdı kerem öyle deyince. Bende öyle gördüm kendimi nedense:):) Bak bu dediğin de olabilir.Kerem her gün Onur'a Şehrazat sana ne dedi diye sorarsa ve Onur birşey demedi derse bu yüzden böyle diyebilir. Bizde kendi kendimize gelin,güvey oluyoruz. Ama sanırım bir çoğumuz Şehrazat hayır desin istemiyor.:):) mojo 06-02-07, 23:03 nasıl fethedecek acaba,burası da önemli.Kaan sanki Kerem'i daha çok seviyor gibi,yada kerem ona yakın daha yakın davranıyor.Bende Kerem'i savunuyo gibi görünüyorum ama :img-grin2 Savunma güzelim :) Baksana adam yememiş içmemiş sırasını beklemiş. Valla yine diyorum,hayır demeyecek belki de,olamyacak galiba onur falan der,ama Kerem cevap vermiyor kız işte,çekil diyecek. rrsa 06-02-07, 23:03 nasıl fethedecek acaba,burası da önemli.Kaan sanki Kerem'i daha çok seviyor gibi,yada kerem ona yakın daha yakın davranıyor.Bende Kerem'i savunuyo gibi görünüyorum ama :img-grin2 kerem daha iyi anlaştı kaanla çünkü onun diliyle anlaşmaya çalışıyor...yani neşeli canayakın bir biçimde yaklaşıyor,onur da bu bölüm tam onu yapıyorduki,annesinin onu bırakıp onurla at binmeye gittiğini öğrendiği andan itibaren... anladı ki annesi elden gidiyor...kendince tavır koydu yumurcak:img-hyste Hirotaro 06-02-07, 23:05 Savunma güzelim :) Baksana adam yememiş içmemiş sırasını beklemiş. Valla yine diyorum,hayır demeyecek belki de,olamyacak galiba onur falan der,ama Kerem cevap vermiyor kız işte,çekil diyecek. Onu zaten Kerem söyledi Onur'a hakikaten Şehrazat'ın işi çok zor.Kalbini dinleyecek muhakkak.Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.Üff yaa nereden başladım bu diziyi izlemeye(beğenmediğimden değil sabredemediğimden dedim yoksa dizi tabii ki süper :good: ) :img-yes: mojo 06-02-07, 23:07 :img-hyste aşk işte ne yaparsın...benim en büyük temennim kimse üzülmeden kerem bennunun farkına varsın...çünkü aslında hiçbiri üzülmeyi haketmiyor,hepsi mutluluğun peşinde... Ne diyorum biliyor musunuz..Bennu yeni aşka yelken açsın,Kerem onu farkettiğinde geçti kerem BEY..geçti..geç kaldınız desin.hüzünlü hüzünlü baksın. Kerem olan yolunasıca adam denizlere vursun kendini. _pegasus_ 06-02-07, 23:07 kerem daha iyi anlaştı kaanla çünkü onun diliyle anlaşmaya çalışıyor...yani neşeli canayakın bir biçimde yaklaşıyor,onur da bu bölüm tam onu yapıyorduki,annesinin onu bırakıp onurla at binmeye gittiğini öğrendiği andan itibaren... anladı ki annesi elden gidiyor...kendince tavır koydu yumurcak:img-hyste bide su siyah saclı kadın cocuğun yanında onur bey kendine iyi arkadas buldu deyip iyice cocuğun psikolojisini bozdu sinir oldum o kadına Hirotaro 06-02-07, 23:08 Ne diyorum biliyor musunuz..Bennu yeni aşka yelken açsın,Kerem onu farkettiğinde geçti kerem BEY..geçti..geç kaldınız desin.hüzünlü hüzünlü baksın. Kerem olan yolunasıca adam denizlere vursun kendini. İyi güzel diyorsunda Bennu Kerem'i ilk gördüğünden beri aşık,çok zor der onu bence.bu arada Bennu'nun kardeşi diziye katıldı bakalım onun rolu ne olacak ? rrsa 06-02-07, 23:09 Savunma güzelim :) Baksana adam yememiş içmemiş sırasını beklemiş. Valla yine diyorum,hayır demeyecek belki de,olamyacak galiba onur falan der,ama Kerem cevap vermiyor kız işte,çekil diyecek. mojocum,kerem e olan negatif duyguların tavan yapmış bakıyorum:) onada kızmamak lazım çünkü elinde sonunda kazanacak olanın kim olduğunu biliyoruz zaten...kerem de hayatının kadınını bulduğunu düşündü ve onun için savaşmak en doğal hakkı değilmi...yanlış kişi olduğunu zamanla anlayacak ve o zaman doğru kişinin bennu olduğunu kendisi bulacak bence... mojo 06-02-07, 23:09 Onu zaten Kerem söyledi Onur'a hakikaten Şehrazat'ın işi çok zor.Kalbini dinleyecek muhakkak.Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.Üff yaa nereden başladım bu diziyi izlemeye(beğenmediğimden değil sabredemediğimden dedim yoksa dizi tabii ki süper :good: ) :img-yes: Herkes öyle bir yaklaşıyor ki sanki Şehrazat ikisi arasında kalacak gibi.yok öyle bir şey ya. Ama dedikoducu kadın çalar mesela aralarında ki mevzuyu...O fettan kadın patronların arasını bozdu falan. Onur buna yüzde bir milyon dikkat eder iş yerinde ama o yolunasıca Kerem yapışık ya o kadar ince düşünemez. Hirotaro 06-02-07, 23:10 mojocum,kerem e olan negatif duyguların tavan yapmış bakıyorum:) onada kızmamak lazım çünkü elinde sonunda kazanacak olanın kim olduğunu biliyoruz zaten...kerem de hayatının kadınını bulduğunu düşündü ve onun için savaşmak en doğal hakkı değilmi...yanlış kişi olduğunu zamanla anlayacak ve o zaman doğru kişinin bennu olduğunu kendisi bulacak bence... Kerem'e niye kızılıyor ki aşık olmak suç mu.Sanki insanın elinde olan birşey.Bence de sonuna kadar savaşacak ama baktı savaşta batıyor ve umarım elinin altındaki hazineyi farkeder de(Bennu'yu) kimse üzülmez. mojo 06-02-07, 23:10 Şu Kerem'le konuşan adam adını unuttum. Fragmanda Şehrazat'la pek bir samimi sohbet ediyorlardı. Eğer bu samimi sohbeti Onur veya Kerem'de görecekse kıskançlık krizlerine girerler.:):) Onur beni bir kere daha şaşırttı.Meğersem Şehrazat şirketten gitmesin diye ne işler çevirmiş.:):) Gerçi Onur Kerem'e benzemez kimseye fark ettirmeden işini halleder.:) Karda yürür izini belli etmez durumu yani:) Zafer bey..Şu cocukların babalarının kurtardığı adam. oo...Zafer o meseleyi yumurtlar mı? zamanında alacaktık ama Onur posta koyd diye? Şehrazatın gözler fırınlanır mı yoksa,ghene şaşkınlıkla Onur'a mı bakar? rrsa 06-02-07, 23:11 bide su siyah saclı kadın cocuğun yanında onur bey kendine iyi arkadas buldu deyip iyice cocuğun psikolojisini bozdu sinir oldum o kadına evet bende farkettim onu...kadın tamamen zarar...çocuğu görünce verdiği tepkiden belli...neyse o kadının dersinin verildiği günleride göreceğiz insallah mojo 06-02-07, 23:13 mojocum,kerem e olan negatif duyguların tavan yapmış bakıyorum:) onada kızmamak lazım çünkü elinde sonunda kazanacak olanın kim olduğunu biliyoruz zaten...kerem de hayatının kadınını bulduğunu düşündü ve onun için savaşmak en doğal hakkı değilmi...yanlış kişi olduğunu zamanla anlayacak ve o zaman doğru kişinin bennu olduğunu kendisi bulacak bence... Kerem'in vazgeçmemesini haklı bulanlardanım ben,öyle bir şey değil benimki,tavrı çok çirkindi ya...Ne bu domates mi seçiyorsun? Neyin sırası..Var mı böyle bir şey ya...biri benim hakkımda böyle konuşsun yolarım. CANSEL_Tugce 06-02-07, 23:13 :img-haha: Şu Kerem'le konuşan adam adını unuttum. Fragmanda Şehrazat'la pek bir samimi sohbet ediyorlardı. Eğer bu samimi sohbeti Onur veya Kerem'de görecekse kıskançlık krizlerine girerler.:):) Onur beni bir kere daha şaşırttı.Meğersem Şehrazat şirketten gitmesin diye ne işler çevirmiş.:):) Gerçi Onur Kerem'e benzemez kimseye fark ettirmeden işini halleder.:) Karda yürür izini belli etmez durumu yani:) melal abla,sanırım şehrezat daha önce zafer beyin şirketinde çalışıyomuş,ordan tanışıyolarmış,çünkü yemekte şehrezat mevzusu geçmişti ordan hatırlıyorum.katılıyorum ablacım ikiside kıskançlıktan çatlarlar valla.ne kadın ama ya,herkesi büyülüyo güseliiğ ile.:img-yes: rrsa 06-02-07, 23:15 Zafer bey..Şu cocukların babalarının kurtardığı adam. oo...Zafer o meseleyi yumurtlar mı? zamanında alacaktık ama Onur posta koyd diye? Şehrazatın gözler fırınlanır mı yoksa,ghene şaşkınlıkla Onur'a mı bakar? senin su fırınlanma tabirine bittim doğrusu...ne demek o fırınlanma...ilk defa duydum valla... neyse zaferden beklentim şehrazat a askıntılıktır...bu adamdan bunu bekliyorum vede olacağını düşünüyorum,pek tekin bir tipe benzemiyor zaten...sanki şu mafya ile bir işi var gibi...keremle onur a da böle hikayeler anlatarak ortam yaratıyor... belli olmaz mojo 06-02-07, 23:15 evet bende farkettim onu...kadın tamamen zarar...çocuğu görünce verdiği tepkiden belli...neyse o kadının dersinin verildiği günleride göreceğiz insallah Evet akla zarar ziyan bir kadın...Ama dersinin verildiği günde yüzümdeki gülümsemenin çapını hayal bile edemiyorum :) tabi daha büyük çaptaki gülümsemelerimi sakladığım insanlar da var..Siz anladınız. Melal 06-02-07, 23:15 Zafer bey..Şu cocukların babalarının kurtardığı adam. oo...Zafer o meseleyi yumurtlar mı? zamanında alacaktık ama Onur posta koyd diye? Şehrazatın gözler fırınlanır mı yoksa,ghene şaşkınlıkla Onur'a mı bakar? Eğer Şehrazat bunu öğrenirse kesin yine kızar Onur'a belki gidip hesap sormaz. Ama şirketten ayrılsa daha iyi bir iş bulabileceği için kendine güveni gelir.:):) _pegasus_ 06-02-07, 23:17 Kerem'in vazgeçmemesini haklı bulanlardanım ben,öyle bir şey değil benimki,tavrı çok çirkindi ya...Ne bu domates mi seçiyorsun? Neyin sırası..Var mı böyle bir şey ya...biri benim hakkımda böyle konuşsun yolarım. buna ben de katılıyorum bir bölüm önce ben cekiliyorum diyen keremle bir bölüm sonra sıra bende diyen kerem çok farklı hiç beklenmeyecek bir durum bence mojo 06-02-07, 23:17 senin su fırınlanma tabirine bittim doğrusu...ne demek o fırınlanma...ilk defa duydum valla... neyse zaferden beklentim şehrazat a askıntılıktır...bu adamdan bunu bekliyorum vede olacağını düşünüyorum,pek tekin bir tipe benzemiyor zaten...sanki şu mafya ile bir işi var gibi...keremle onur a da böle hikayeler anlatarak ortam yaratıyor... belli olmaz :):) Çok kızgın bakınca gözlerinden alev çıkıyor napiim.. Aslında mümkün,böyle biraz kaypak bir adama benziyor ama ne bileyim,yine de beklemiyorum ben.Herkes Şehrazat'a asılacaksa komik kaçar ya,baika kadın mı yok? gitsin Nurhayat hnm a asılsınlar. rrsa 06-02-07, 23:18 amin amin cocuğun yanında deinilir mi öyle yumurcak zaten kuskulanıyor onurdan :img-blush valla kadın o kadar acımasızki,çocuk falan dinlemiyor...bulduğu he fırsatı sonuna kadar değerlendirecektir... belkide su kovulan kıza olanları anlatıp yardım edebilir...bu sefer kovulan kız başka planlar yapar falan... meltem-cmbl 06-02-07, 23:18 senin su fırınlanma tabirine bittim doğrusu...ne demek o fırınlanma...ilk defa duydum valla... neyse zaferden beklentim şehrazat a askıntılıktır...bu adamdan bunu bekliyorum vede olacağını düşünüyorum,pek tekin bir tipe benzemiyor zaten...sanki şu mafya ile bir işi var gibi...keremle onur a da böle hikayeler anlatarak ortam yaratıyor... belli olmaz bu adama eder valla şehrazata sarkıntılıkk ve düşüncesene onur orda kıskançlıktan çatlıcakk şehrazatta anlar nasıl kıskanıyoo ve adam bide onurn yanında kadına iş teklifi ederse görün onurn halini aman bence çok güsell kıskanma olayları falann CANSEL_Tugce 06-02-07, 23:19 Ben öyle anlamadım ama neyse 12. bölümde anlarım.:):) bende yanlış anlamış olabilirim.çünkü zafer bey yemekte şehrezattan bahsediyordu.onur ile kerem tanıştırmadan nerden tanıcak şehrezatı.:img-cool2 mojo 06-02-07, 23:19 Eğer Şehrazat bunu öğrenirse kesin yine kızar Onur'a belki gidip hesap sormaz. Ama şirketten ayrılsa daha iyi bir iş bulabileceği için kendine güveni gelir.:):) Ya da çok istenildiğini,gerçekten istenildiğini anlar? Adam yememiş içmemiş şirkete gelmemi bile sağlamış der. Neden öyle hayvani bir teklif yaptığını da sorgular.? uçtum tamam.:img-blush Melal 06-02-07, 23:19 Elbet bir gün Şehrazat Onur'un onu ne kadar çok sevdiğine inanacak. Bir olay bunu kanıtlayacak.Belki bu Kaan'la ilgili birşey olabilir. rrsa 06-02-07, 23:20 :):) Çok kızgın bakınca gözlerinden alev çıkıyor napiim.. Aslında mümkün,böyle biraz kaypak bir adama benziyor ama ne bileyim,yine de beklemiyorum ben.Herkes Şehrazat'a asılacaksa komik kaçar ya,baika kadın mı yok? gitsin Nurhayat hnm a asılsınlar. bencede nurhayat hanım en ideali...belkide mihribana aşık olur bu zafer bey!!! vay vay vay aşk rüzgarları kasırgayamı dönüşüyor ne??? Melal 06-02-07, 23:21 bende yanlış anlamış olabilirim.çünkü zafer bey yemekte şehrezattan bahsediyordu.onur ile kerem tanıştırmadan nerden tanıcak şehrezatı.:img-cool2 Ya Şehrazat için o Zafer denen adam ödüllü mimarınız falan dedi. Sonra onu şirketimize almak istedik.Onur engelledi dedi ya bende ordan tanıyor diye anladım.:) Ya da çok istenildiğini,gerçekten istenildiğini anlar? Adam yememiş içmemiş şirkete gelmemi bile sağlamış der. Neden öyle hayvani bir teklif yaptığını da sorgular.? uçtum tamam.:img-blush Bencede uçtun. Valla Şehrazat bunu öğrenirse her türlü düşünebilir. Yorumsuzum yani bu konuda:) mojo 06-02-07, 23:21 Elbet bir gün Şehrazat Onur'un onu ne kadar çok sevdiğine inanacak. Bir olay bunu kanıtlayacak.Belki bu Kaan'la ilgili birşey olabilir. Evet...Kesinlikle katılıyorum.Onur'u iipten alacak olan Kaan la olan bir şeydir. rrsa 06-02-07, 23:23 bu adama eder valla şehrazata sarkıntılıkk ve düşüncesene onur orda kıskançlıktan çatlıcakk şehrazatta anlar nasıl kıskanıyoo ve adam bide onurn yanında kadına iş teklifi ederse görün onurn halini aman bence çok güsell kıskanma olayları falann valla öyle birşey olursa şehrazat direk kabul eder,onurdan uzaklaşmak için(hani unutmalıyım düşüncesiyle)sonra da seyreyleyelim cümbüşü:) Melal 06-02-07, 23:24 valla öyle birşey olursa şehrazat direk kabul eder,onurdan uzaklaşmak için(hani unutmalıyım düşüncesiyle)sonra da seyreyleyelim cümbüşü:) Eğer böyle bir şey olursa Onur Zafer bey babasının eski dostu falan dinlemez. Adamı batırmak için uğraşır.:):) CANSEL_Tugce 06-02-07, 23:24 neyse birimiz yanlış anladık ama hangimiz yanlış anladık orası belli deil(psikopatca konuştum biras) eğer kaan,annesine sürekli böyle davranırsa,bence şehrezat şirketten ayrılacak giibi,veya onura hayır diyecek:img-wink:(çocuğum olmadam asla:img-hyste ) mojo 06-02-07, 23:26 Evet iş teklifini bende bekliyorum,ama bunları düşünürken bir şeyler olacak ve ordan gidemeyecek. süper olur ya...onur kendisine hayır dense bile kalan Şehrazatı duyunca .... Melal 06-02-07, 23:26 neyse birimiz yanlış anladık ama hangimiz yanlış anladık orası belli deil(psikopatca konuştum biras) eğer kaan,annesine sürekli böyle davranırsa,bence şehrezat şirketten ayrılacak giibi,veya onura hayır diyecek:img-wink:(çocuğum olmadam asla:img-hyste ) Valla Onur Kaan'a artık tay mı alır. Oyuncak dükkanı mı satın alır bilemem. Ama Kaan'a kendini sevdirmek için uğraşacağı belli tabii eğer Şehrazat Onur'a hayır deme sebebini söylerse:) rrsa 06-02-07, 23:28 :):) biraz yalan rüzgarı tadı aldın mı rrsa :):) Mihribanla Firdevse koca yasak.onlar bizimkilerin iç sesi. valla mihribanın herkesin basına er lazım gibiinden konuşmalaına şahit olmamışmıydık...yanlış hatırlıyorda olabilirim...şehrazat a evlen,yalnızlık olmaz gibisinden konustuğuna göre,olabilir gibi geliyor bana mojo 06-02-07, 23:28 Valla Onur Kaan'a artık tay mı alır. Oyuncak dükkanı mı satın alır bilemem. Ama Kaan'a kendini sevdirmek için uğraşacağı belli tabii eğer Şehrazat Onur'a hayır deme sebebini söylerse:) Sence söyler mi Melal? Dizilerin kanuna doğasına aykırı bu..KArakterler illa ki kendileri keşfederler.:) rrsa 06-02-07, 23:30 hehe kabul ediyorumm onurr: nayır nolamaz banabunu napamazsın sehrazatt gidemezsin sen benımsınn bırakmama:img-hyste seysellin senaryolarındaki gibi ayaklarına kapanıp ağlayabilir:) şaka bir yana sıkı bir mücadele başlayacağı kesin... Melal 06-02-07, 23:31 Sence söyler mi Melal? Dizilerin kanuna doğasına aykırı bu..KArakterler illa ki kendileri keşfederler.:) Söylesin. Bu dizide karakterler kendi bulmasın bir sefercik te Onur Şehrazat'ın ona hayır deme sebebini bilsin. mojo 06-02-07, 23:31 Eğer böyle bir şey olursa Onur Zafer bey babasının eski dostu falan dinlemez. Adamı batırmak için uğraşır.:):) Ya,Zafer bey Şehrazat'ı kadroya katayım diye uğraşabilir ama bene o Şehrazat için araç olacak. Bir yandan ayrılmayı isterken bir yandan kopamayacak. Nasıl o noktaya gleir bilemem ama..Öyle olur. rrsa 06-02-07, 23:32 Sence söyler mi Melal? Dizilerin kanuna doğasına aykırı bu..KArakterler illa ki kendileri keşfederler.:) ya da mihriban söyler... bu ihtimal daha yüksek...onur un ısrarlı mücadelesinde şehrazat ın evine geldiği bir gün onur un hareketlerinden işkillenir sonrasındada mihriban söyler... mojo 06-02-07, 23:33 Söylesin. Bu dizide karakterler kendi bulmasın bir sefercik te Onur Şehrazat'ın ona hayır deme sebebini bilsin. :) yolarım gibi bir hava sezdim Melal :img-hyste Şaka maka bende isterim de,hiç sanmıyorum.Hatta hayır diyeceğinden bile iyice şüphelenmeye başladım. meltem-cmbl 06-02-07, 23:33 bence şehrazat son dk da aradı ya onur u. hayır cevabını verecek. çünkü oğlunun davranışı onu çok üzdü. ve oğlu için böyle bişeyi kabul edemeyeceğini söyleyecek. ya bana geliyokii telefonda bu cevabı vermicekk zaten herkeze öle geliyo nese ama şehrazat oğlunun neye kızdığını bilmiyoki bence onuru başka bişey için aradı sırf biz heycanlanalım diye böle bitirdilerr _pegasus_ 06-02-07, 23:33 keske hayır demeden önce biraz daha yakınlassaydılar birbirlerini sevdiklerini anlasalardı iyice daha iyi olurdu daha zor birbirlerinden koparlardı:img-in_lo (ama benim hala umudum var:icon_sorr ) rrsa 06-02-07, 23:34 Söylesin. Bu dizide karakterler kendi bulmasın bir sefercik te Onur Şehrazat'ın ona hayır deme sebebini bilsin. valla bu dizi kadar olayların gizli kapaklı yapıldığı dizi görmedim...ne onur ne şehrazat hiçkimseye hiçbirşey söylemiyor:img-hyste bekliyorlarki herşey kendi kendine çıksın ortaya mojo 06-02-07, 23:34 ya da mihriban söyler... bu ihtimal daha yüksek...onur un ısrarlı mücadelesinde şehrazat ın evine geldiği bir gün onur un hareketlerinden işkillenir sonrasındada mihriban söyler... Mihribanla direkt bir ilişkisi yok ama mümkündür, tabi bu sefer eve gelmesi ve onu rahatsız etmesi içinde bir sebep bulmak sorunda :) Evet,aklıma yattı bu... Melal 06-02-07, 23:36 ya da mihriban söyler... bu ihtimal daha yüksek...onur un ısrarlı mücadelesinde şehrazat ın evine geldiği bir gün onur un hareketlerinden işkillenir sonrasındada mihriban söyler... Bu da olabilir. Önce Onur Şehrazat ona hayır dedi diye üzülür. Ama bunu öğrenince yeniden ümitlenir. Valla Mihriban ve Firdevs bunarın yuvalarını yaparsa yapar. Yoksa zor bunların birleşmesi Allah'tan Kerem'in bir Firdevs'i yok.:img-hyste :img-hyste Hirotaro 06-02-07, 23:37 Onur'u zorlu iki sınav bekliyor sınav 1: Kaan sınav 2: Şehrazat aslında Onur son sözleriyle benimde gözüme girdi,helal olsun.Ama ilk önce Kaan'ı geçmeli Şehrazat'ı geçmesi kolay gibi sanki meltem-cmbl 06-02-07, 23:38 Bu da olabilir. Önce Onur Şehrazat ona hayır dedi diye üzülür. Ama bunu öğrenince yeniden ümitlenir. Valla Mihriban ve Firdevs bunarın yuvalarını yaparsa yapar. Yoksa zor bunların birleşmesi Allah'tan Kerem'in bir Firdevs'i yok.:img-hyste :img-hyste cnm kereminde bi arkisi var hani gitar çalan o demişti ben olsam peşini bırakmam gibisinden bişeylerr keremı gaza getirmese bari Melal 06-02-07, 23:39 Onur'u zorlu iki sınav bekliyor sınav 1: Kaan sınav 2: Şehrazat aslında Onur son sözleriyle benimde gözüme girdi,helal olsun.Ama ilk önce Kaan'ı geçmeli Şehrazat'ı geçmesi kolay gibi sanki Bence birde Sınav:3 var.O da Kerem valla ne yapacağı belli olmaz. Onur'a kardeş ayaklarına yatıyor.Ama büyük tehlike Onur için bakarsınız Kaan'ı feth etmeyi başarır. Aman ağzımdan yel alsın.:):) mojo 06-02-07, 23:39 Bu da olabilir. Önce Onur Şehrazat ona hayır dedi diye üzülür. Ama bunu öğrenince yeniden ümitlenir. Valla Mihriban ve Firdevs bunarın yuvalarını yaparsa yapar. Yoksa zor bunların birleşmesi Allah'tan Kerem'in bir Firdevs'i yok.:img-hyste :img-hyste ya Melal...Herşeye de olur diyorsun,kafam karışıyor iyice :img-hyste Evet,Kerem'in bir firdevsi yok Allahtan..gerçi o yüzden şaşırıp duruyoruz adama,dengesiz diye suçluyorum. Onur avantajlı tabi,şiirler,kitaplar,şarkılar derken hepicek sevdik adamı :):) Melal 06-02-07, 23:39 cnm kereminde bi arkisi var hani gitar çalan o demişti ben olsam peşini bırakmam gibisinden bişeylerr keremı gaza getirmese bari Yok ya o Firdev kadar etkili bir eleman değil. O gitarını tıngırdatsın fazla karışmasın bu işlere hayret bişiyy yaa:) meltem-cmbl 06-02-07, 23:40 ya Melal...Herşeye de olur diyorsun,kafam karışıyor iyice :img-hyste Evet,Kerem'in bir firdevsi yok Allahtan..gerçi o yüzden şaşırıp duruyoruz adama,dengesiz diye suçluyorum. Onur avantajlı tabi,şiirler,kitaplar,şarkılar derken hepicek sevdik adamı :):) ya onur firdevse kitaptan bi söz sölemiştii tam olarak ne demiştii hatırlayan varmı kitaba bakcamdaa:) mojo 06-02-07, 23:41 Bence birde Sınav:3 var.O da Kerem valla ne yapacağı belli olmaz. Onur'a kardeş ayaklarına yatıyor.Ama büyük tehlike Onur için bakarsınız Kaan'ı feth etmeyi başarır. Aman ağzımdan yel alsın.:):) Ya,anlaşsalar ne olacak? Şehrazat aman tanrım çocuğuma babalık yapmalısın mı diyecek? yada Kaan şöyle desin... Anne bu adamı sevdim ben.. -Şehrazatın yüreği ağzına gelir. kanki gibi valla,hiç adamdan saymıyorum zararsız... Kerem::img-fie: Melal 06-02-07, 23:41 ya Melal...Herşeye de olur diyorsun,kafam karışıyor iyice :img-hyste Evet,Kerem'in bir firdevsi yok Allahtan..gerçi o yüzden şaşırıp duruyoruz adama,dengesiz diye suçluyorum. Onur avantajlı tabi,şiirler,kitaplar,şarkılar derken hepicek sevdik adamı :):) Valla artık uykum geldi. Neye olur,neye olmaz dediğimi şaşırmaya başladım.:) Onur'un avantajları 1-Şehrazat ve Kaan'da atları seviyor. 2-Onur'un kapı gibi Binbir Gece Masalları var.:):) 3-Firdevs'i var. 4-Farkında olmasa da Mihriban Onur'dan yana zamanla ona çok yardımcı olacak. 5-Bennu var.Kerem'in Şehrazat'a ilgisini fark ederse Şehrazat'la arasını yapmak için uğraşabilir. 6-Biraz düşüneyim devamı gelecek.:img-hyste rrsa 06-02-07, 23:42 Bu da olabilir. Önce Onur Şehrazat ona hayır dedi diye üzülür. Ama bunu öğrenince yeniden ümitlenir. Valla Mihriban ve Firdevs bunarın yuvalarını yaparsa yapar. Yoksa zor bunların birleşmesi Allah'tan Kerem'in bir Firdevs'i yok.:img-hyste :img-hyste zaten şehrazatla onur evlenince firdevsle mihriban aynı evde yaşayacak...kanka olur onlar...şehrazatla onur kavga etse 2 dakikada yatıstırrlar ortalığı valla,biri onura biri şehrazat a koşar falan:) meltem-cmbl 06-02-07, 23:43 Valla artık uykum geldi. Neye olur,neye olmaz dediğimi şaşırmaya başladım.:) Onur'un avantajları 1-Şehrazat ve Kaan'da atları seviyor. 2-Onur'un kapı gibi Binbir Gece Masalları var.:):) 3-Firdevs'i var. 4-Farkında olmasa da Mihriban Onur'dan yana zamanla ona çok yardımcı olacak. 5-Bennu var.Kerem'in Şehrazat'a ilgisini fark ederse Şehrazat'la arasını yapmak için uğraşabilir. 6-Biraz düşüneyim devamı gelecek.:img-hyste dez avantajı bi tane kaann bana çok büyük birr engel buu:icon_sorr Melal 06-02-07, 23:43 Ya,anlaşsalar ne olacak? Şehrazat aman tanrım çocuğuma babalık yapmalısın mı diyecek? yada Kaan şöyle desin... Anne bu adamı sevdim ben.. -Şehrazatın yüreği ağzına gelir. kanki gibi valla,hiç adamdan saymıyorum zararsız... Kerem::img-fie: Kaan bunu dese bile Şehrazat Kerem için öyle düşünmez. Ama Kerem Kaan benimle iyi anlaşıyor diye bir süre hayallenebilir.:) Onur bunu fark ederse kahrolur. Ve bu da şu demek olur.Onur belki Kaan beni değil de Kerem'i sevdi diye Şehrazat'tan uzaklaşır. Çok saçmaladımd dimiii Ayy iğrencim berbat bir şey yazdım.:img-hyste :img-hyste rrsa 06-02-07, 23:44 Onur'u zorlu iki sınav bekliyor sınav 1: Kaan sınav 2: Şehrazat aslında Onur son sözleriyle benimde gözüme girdi,helal olsun.Ama ilk önce Kaan'ı geçmeli Şehrazat'ı geçmesi kolay gibi sanki 1 bölümde bütün düşüncelerimiz nasılda değişti değilmi...bundan 2 hafta önce kaan onur a baba dese,şehrazat hayatta kabul etmez diyorduk... yüzden heran herşey olabilir diyorum...beklemek vede görmek lazım:) aysin 06-02-07, 23:44 Bence birde Sınav:3 var.O da Kerem valla ne yapacağı belli olmaz. Onur'a kardeş ayaklarına yatıyor.Ama büyük tehlike Onur için bakarsınız Kaan'ı feth etmeyi başarır. Aman ağzımdan yel alsın.:):) istedigi kadar feth etsin isterse kaan anne kerem abi benim babam olsunmu desin hic onemli degil sehrazat evet demez mumkun degil demez belki netice itibariyle onurada demez ama kereme de demez yani bu durmda ikiside aradan cekilsin zafer bey ciksin on olana:D ama nolursa olsun sehrazat onurdan baskasina asla evet demez derse : evet dedigi kisiye o siyah geceyi anlatmak zorunda yani bence yoksa dogru bisey olmaz ve sehrazat o yapida bir insan degil mojo 06-02-07, 23:45 zaten şehrazatla onur evlenince firdevsle mihriban aynı evde yaşayacak...kanka olur onlar...şehrazatla onur kavga etse 2 dakikada yatıstırrlar ortalığı valla,biri onura biri şehrazat a koşar falan:) Hakikaten ha...:img-hyste Hiç bozulmaz o evlilik.Kapı gibi yardımcıları olduktan sonra... Onur'un Firdevs e var deseydin demesi ve akabindeki sahne çok hoşuma gitti ya... Melal 06-02-07, 23:45 zaten şehrazatla onur evlenince firdevsle mihriban aynı evde yaşayacak...kanka olur onlar...şehrazatla onur kavga etse 2 dakikada yatıstırrlar ortalığı valla,biri onura biri şehrazat a koşar falan:) Kesin kanka olurlar. Ya o bölümler çok eğlenceli olur. Kaan Firdevs'i sever.Sevilmeyecek kadın mı:) Ama Peride Hanım ne yapar düşünemiyorum.:) Hirotaro 06-02-07, 23:45 Bence birde Sınav:3 var.O da Kerem valla ne yapacağı belli olmaz. Onur'a kardeş ayaklarına yatıyor.Ama büyük tehlike Onur için bakarsınız Kaan'ı feth etmeyi başarır. Aman ağzımdan yel alsın.:):) Evet evet ağzından yel alsın,Ama Kerem'in o ayakları yapacağını sanmıyorum.BElkide Tam yapmayı düşündüğü sırada Bennu'yu farkeder :img-wink: mojo 06-02-07, 23:47 Kaan bunu dese bile Şehrazat Kerem için öyle düşünmez. Ama Kerem Kaan benimle iyi anlaşıyor diye bir süre hayallenebilir.:) Onur bunu fark ederse kahrolur. Ve bu da şu demek olur.Onur belki Kaan beni değil de Kerem'i sevdi diye Şehrazat'tan uzaklaşır. Çok saçmaladımd dimiii Ayy iğrencim berbat bir şey yazdım.:img-hyste :img-hyste Adam sonsuza kadar beklerim diyor. Kendimi bilmem ama Onur'un o dakika Keremi hayalinde yolacağı kesindir. Kerem çocukla nerde iyi anlaşacak?????? O da evine mi gidecek? Şehrazat2ın etrafında pır pır mı dönecek? Şehrazatnerde Kerem orda mı oalcak? Bunların akabinde Şehrazat ne yapar? Bennuyu da aklına getirdi mi? Ya aralarını yapmak için sürekli onları yalnız bırakır kendi kaçar gider.ya da iyi bir ders verir. Melal 06-02-07, 23:49 Kerem'in dezavantajlarına gelirsek. 1-Gitar tıngırtadan bir kankası var. 2-Siyah Gece'den bi haber. 3-Yatı var.Atı olsa Onur'la şansı eşitti.:) 4-Mihriban onu tanımıyor.Tanısa sa Şehrazat'a eş gözüyle bakmaz.:) 5-Binbir Gece Masalları yok.:) mojo 06-02-07, 23:50 Kesin kanka olurlar. Ya o bölümler çok eğlenceli olur. Kaan Firdevs'i sever.Sevilmeyecek kadın mı:) Ama Peride Hanım ne yapar düşünemiyorum.:) Peride yi ben sonraki bölümlere saklıyorum. Ha tamam kavuşuyorlar derken ya da sorunları yok derken kabus geri döner,adı: Peride. Takıntılı kadın zaten,sağlıklı birine benzemiyor. _pegasus_ 06-02-07, 23:50 Vız gelir tırıs gider Ezop:):) Onur Kaan'ın kalbini kazanmanın da bir yolunu bulacak elbet ama nasıl. Firdevs'e anlatsa bari durumu da belki onun aklına gelir birkaç fikir.:) kaan atları seviyor ya onur ciftlik falan mı alsa ki adam da para da var nasıl olsa:img-yes: firdevs ile mihriban gercekten cok iyi anlasılır zaten onur sehrazatın arasını yapsa yapsa firdevs ile mihriban yapar (cok tatlı ikisi de :img-in_lo ) rrsa 06-02-07, 23:51 Kesin kanka olurlar. Ya o bölümler çok eğlenceli olur. Kaan Firdevs'i sever.Sevilmeyecek kadın mı:) Ama Peride Hanım ne yapar düşünemiyorum.:) valla tabloyu düşünemiyorum... peride hanım kapıdan girer... elinde binbir gece masalları şehrazat ın peşinden koşan onur u görür(hergün okuduğu için şehrazat kaçıyor artık), diğer yanda firdevs kaan a yemek yedirmek için peşinden koşuyor,mihriban evde zılgıtlar eşliğinde halay çekiyor(bunu anlayan anlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste )... o günleri göreceğiz elbet... Hirotaro 06-02-07, 23:51 Kerem'in dezavantajlarına gelirsek. 1-Gitar tıngırtadan bir kankası var. 2-Siyah Gece'den bi haber. 3-Yatı var.Atı olsa Onur'la şansı eşitti.:) 4-Mihriban onu tanımıyor.Tanısa sa Şehrazat'a eş gözüyle bakmaz.:) 5-Binbir Gece Masalları yok.:) Ama Siyah Gece'nin içeriği bilse,o dez avantaj olmaktan çıkar avantaja döner.Onur'da dönmedi mi bu avantaja :img-wink: aysin 06-02-07, 23:51 yolma olayinda bende yardimci olabilirim arkadaslar hani ihtiyac olursa bi haber verin yeter ya bu dizi boyle gitsin biz gidip bunlari yolmayi planliyalim yeterki izlerken sacimizi basimizi yolmayalim bizler sinir krizlerine girmeyelim bu boyle cok zevkli Melal 06-02-07, 23:51 Peride yi ben sonraki bölümlere saklıyorum. Ha tamam kavuşuyorlar derken ya da sorunları yok derken kabus geri döner,adı:Peride. Takıntılı kadın zaten,sağlıklı birine benzemiyor. Bence kesin kötü kaynana olacakç Kadın oğlu evlensin.Torunu olsun istiyor. Ama bence oğlu deli gibi aşık olsun istemiyor. Sanıyor ki oğlu kendisindne başka bir kadını çok severse onu ihmal eder. Neden kaynanaların çoğu böyle düşünür ki:) Melal 06-02-07, 23:52 Ama Siyah Gece'nin içeriği bilse,o dez avantaj olmaktan çıkar avantaja döner.Onur'da dönmedi mi bu avantaja :img-wink: Valla avataj mı olur.Yoksa dezavantaj mı bunu Kerem öğrenince anlayacağız. Kerem'in nasıl öğreneceğine bağlı bence:) meltem-cmbl 06-02-07, 23:52 Bence kesin kötü kaynana olacakç Kadın oğlu evlensin.Torunu olsun istiyor. Ama bence oğlu deli gibi aşık olsun istemiyor. Sanıyor ki oğlu kendisindne başka bir kadını çok severse onu ihmal eder. Neden kaynanaların çoğu böyle düşünür ki:) hem o hemde dicek ben dul kadın istemem ailemize laik nolmalı falan zengin fakir olayıda var tabii mojo 06-02-07, 23:53 yolma olayinda bende yardimci olabilirim arkadaslar hani ihtiyac olursa bi haber verin yeter ya bu dizi boyle gitsin biz gidip bunlari yolmayi planliyalim yeterki izlerken sacimizi basimizi yolmayalim bizler sinir krizlerine girmeyelim bu boyle cok zevkli gel güzelim gel,Kerem'e sinir ola ola her msjın sonuna yolarım yazdım. yolucukardeşlik oluştu.Meğer ne çok istiyormuşuz:) Peride istemeyecek tabi ki...Peride'nin siyah geceyi öğrenmesi...:not_i: :img-cold: Hirotaro 06-02-07, 23:55 Valla avataj mı olur.Yoksa dezavantaj mı bunu Kerem öğrenince anlayacağız. Kerem'in nasıl öğreneceğine bağlı bence:) ben 2 kat aşık olmasına korkuyorum.Bir annenin savaşı,çocuğunu yaşatma savaşı için kendini feda eden Anne'ye ne diyebilir ki.Bence olumlu olur.Çünkü sevdiği insan için herşeyi yapacak kadar cesur ve fedakar diye düşünür. Açıkcası ben öyle düşünürüm :img-wink: Melal 06-02-07, 23:55 hem o hemde dicek ben dul kadın istemem ailemize laik nolmalı falan zengin fakir olayıda var tabii Kadın Şehrazat'ı takdir ediyor. Ama gelini olarak görmek isteyeceğini sanmıyorum. Çocuklu kadının ne işi var oğlumla diye düşünecektir. Hatta servet avcısı olarak yada oğlunu sevmediğini ama daha rahat bir hayat yaşamak için evlendiğini bile düşünebilir.:) mojo 06-02-07, 23:57 Kadın Şehrazat'ı takdir ediyor. Ama gelini olarak görmek isteyeceğini sanmıyorum. Çocuklu kadının ne işi var oğlumla diye düşünecektir. Hatta servet avcısı olarak yada oğlunu sevmediğini ama daha rahat bir hayat yaşamak için evlendiğini bile düşünebilir.:) Kesinlikle...Ama en korkunçu dedğim gibi siyah geceyi çakması olur. Oğlu için yapmış bile olsa..Bilmiyorum.Peride bu. Hatırladınız mı Kerem,Onur ve anneleri Şehrazat hakkında konuşuyordu, Peride: hiç düşünmem aynısını yapardım demişti..Onur dumurluktu tabi. hey dgidi hey... Melal 07-02-07, 00:00 Kesinlikle...Ama en korkunçu dedğim gibi siyah geceyi çakması olur. Oğlu için yapmış bile olsa..Bilmiyorum.Peride bu. Hatırladınız mı Kerem,Onur ve anneleri Şehrazat hakkında konuşuyordu, Peride: hiç düşünmem aynısını yapardım demişti..Onur dumurluktu tabi. hey dgidi hey... Eğer Peride Hanım şu malum geceyi öğrenirse Şehrazat'a etmediğini bırakmaz. Kendini bir başkasının yerine koymak başka o kişinin senin gelinin olması başka uzaktan davulun sesi çok gelir misali:) Onur annesi ve Şehrazat arasında kalırsa ki kalacak gibime geliyor. En çok üzülen o olacak.:icon_sorr mojo 07-02-07, 00:01 Ya şu siyah geceyi kim çaksa elinde koz oluyor... Bende bilimum bütün karakterler için demişim bunu. 1.Kerem 2.Ayşen 3.Jale 4.Peride 5.Burhan liste uzayıp gidiyo. sır kalsın....:img-blush meltem-cmbl 07-02-07, 00:02 ay aklıma geldii onur atımm nerde diyincee annesi ben kaldırdım dediyaa onurrun tepkisi neydi öle ya gidip firdevse bu burda kalvak hep dedii annesine bişey demedi burda resmen kaana benzeettim onuru kaanda annesine tavır yaptıya:) Hirotaro 07-02-07, 00:02 Eğer Peride Hanım şu malum geceyi öğrenirse Şehrazat'a etmediğini bırakmaz. Kendini bir başkasının yerine koymak başka o kişinin senin gelinin olması başka uzaktan davulun sesi çok gelir misali:) Onur annesi ve Şehrazat arasında kalırsa ki kalacak gibime geliyor. En çok üzülen o olacak.:icon_sorr ben bu karanlık gecenin üzerinde durmayacam,aslında bence siyah bir gece değil,beyaz bir gece.sonuç ve sebep ortada,bence peride de takdirle karşılayacaktır rrsa 07-02-07, 00:03 Eğer Peride Hanım şu malum geceyi öğrenirse Şehrazat'a etmediğini bırakmaz. Kendini bir başkasının yerine koymak başka o kişinin senin gelinin olması başka uzaktan davulun sesi çok gelir misali:) Onur annesi ve Şehrazat arasında kalırsa ki kalacak gibime geliyor. En çok üzülen o olacak.:icon_sorr bu kadar olaydan sonra peride hanımın haykırısları sinek vızıltısı gelir onur a... annesinin pek itiraz etme şansı yok bence...yapabileceği en büyük etki şehrazat ı üzmesi olur,yoksa onur un kararlarında zerre kadar etkisi olmaz... mojo 07-02-07, 00:03 Eğer Peride Hanım şu malum geceyi öğrenirse Şehrazat'a etmediğini bırakmaz. Kendini bir başkasının yerine koymak başka o kişinin senin gelinin olması başka uzaktan davulun sesi çok gelir misali:) Onur annesi ve Şehrazat arasında kalırsa ki kalacak gibime geliyor. En çok üzülen o olacak.:icon_sorr Bence kalmaz Melal. Onur annesini çok sevsede hırçın biraz ona.belki de babasının yaptıkları için annesini içten içe suçluyor. Bir de tahminlerde salladığım bir şey daha vardı,Peride'nin geçmişindeki korkunç sır diye....:icon_twis Melal 07-02-07, 00:04 bu kadar olaydan sonra peride hanımın haykırısları sinek vızıltısı gelir onur a... annesinin pek itiraz etme şansı yok bence...yapabileceği en büyük etki şehrazat ı üzmesi olur,yoksa onur un kararlarında zerre kadar etkisi olmaz... Ee zaten Peride Hanım Şehrazat'ı üzerse Onur buna üzülecek. Annesine kızacak.Ama o da bir yere kadar sonuçta annesi neyse zamanla bir orta yol bulunacak.:) aysin 07-02-07, 00:05 Ya şu siyah geceyi kim çaksa elinde koz oluyor... Bende bilimum bütün karakterler için demişim bunu. 1.Kerem 2.Ayşen 3.Jale 4.Peride 5.Burhan liste uzayıp gidiyo. sır kalsın....:img-blush kesinlikle ayni fikrideyim sir oalrak kalsin sadece onur ve sehrazata ait bir sir biz her seferinde acaba ortaya cikackmi diyelim ama lutfen cikmasin yaa cunku nekdar oglu icin bile yapilmis olsa bunu kimse takdir etmez cunku takdir edilecek birsey degil neticede para icin cok aci bisey bencede cikmasin Melal 07-02-07, 00:05 Bence kalmaz Melal. Onur annesini çok sevsede hırçın biraz ona.belki de babasının yaptıkları için annesini içten içe suçluyor. Bir de tahminlerde salladığım bir şey daha vardı,Peride'nin geçmişindeki korkunç sır diye....:icon_twis Annesine kızgınlığı babasını elinde tutamadığı için. Sır mı sence ne olabilir.Valla hiç aklıma bu gelmedi.:) rrsa 07-02-07, 00:06 ay aklıma geldii onur atımm nerde diyincee annesi ben kaldırdım dediyaa onurrun tepkisi neydi öle ya gidip firdevse bu burda kalvak hep dedii annesine bişey demedi burda resmen kaana benzeettim onuru kaanda annesine tavır yaptıya:) bak orda annesine pençelerini gösterdi,peride tırstı kaldı...artık ağzını zor açar:img-hyste geçenlerde konusulmustu bu at olayı,onur un ata yüklediği derin anlamlar falan... rrsa 07-02-07, 00:09 kesinlikle ayni fikrideyim sir oalrak kalsin sadece onur ve sehrazata ait bir sir biz her seferinde acaba ortaya |