Tüm Versiyonu Göster : Binbir Gece - Bolum Yorumlari (Arsiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

naziko
20-12-06, 05:58
Sizce de bu bölüm biraz sönük geçmedimi? Yani öncekilere nazaran diyorum.Gereksiz sahneler vardı bence.Ama tabiki her bölüm aynı tempoda geçmez diyeceksiniz.İstanbul Masalının son bölümlerine dönmesin de.Bizi resmen televizyon başında hasta etmişlerdi.Ha kavuştu ha kavuşacak derken yaklaşık 20 bölüm geçti ve finalde 1 dakika bile sürmedi kavuşma görüntüleri.Neyse endişelenmek için sanırım çok erken.Ben biraz sabırsız bir izleyiciyim...

LAZCAKIR-KIZ
20-12-06, 06:10
öncelikle yine her zaman ki gibi akici bir bölüm izledik.
güzeldi.

Onur vicdaniyla savasti durdu, iki dostta belki de birbirinden habersiz asik oldu sehrazata, keremin gözle görülen bir ilgisi vardi zaten ama onur su an iste tam anlamiyla ayvayi yedi :)

O ne bakis öyle "Sehrazat" diyipte. sanki kizi 40 yil görmemisde özlemis.
Kaan inanilmaz tatli, ona sözlerim az gelir
Nadide hanim ve Burhan beyse herkese örnek olacak insanlardan
Ikisinide çok seviyorum , özellikle nadide hanimin yerinde olan agir sözleri herseye bedel, çok iyi!
Nadide hanim bir sekilde onu ikna etmeyi basariyor ya, iste kadininin gücü
ve herseye ragmen yufka yürekli bir adam.

Fragmanlar dediginiz gibi çok karisik, ne oldugunu anlamiyoruz.
Onun için bekleyip görecez.

THOUSEND OF 1 NIGHT!!!

banubanu
20-12-06, 06:24
Ben bölüm sonunda depresyona girip nerdeyse intihar edecektim... Bölümde ne kadar dram ararsan vardı..
Onurun'un babası başka bir kadının yanında ölmüş, Onur çok etkilenmiş,
Şehrazat'ın babası trafik kazasında, annesi kanserden ölmüş... Teyzesi onu büyütmüş, Annesi ölmüş ama o uyuyor zannetmiş.. Sonra kocasıda trafik kazasından ölmüş.. Oğlu lenf kanseri...
Azeri Bakıcının da oğlu 14 yaşında ölmüş. Adı Bulutmuş, çok özlemiş...
Ve her sahnede bir gerilim....
Onurun söyleyceklerini sanki cımbızla çekiyorlar...
Bu kadar dramı 60 dk ya sığdırdılar ya bravo... Tamam güzel, değişik, herkesin dikkatini çeken bir konu buldun, dizi yapıyorsun da bu kadar dram, insanı etkileyecek şeyleri arka arkaya vermek de fazla değil mi?
Onur ve Şehrazat aşık olacaklar işte.. daha önce de söylemiştim birileri karşı çıkmıştı.."daha belli değil" diye..

Şehrazat-Onur hikayesi dışında ben Burhan bey, eşi ve diğer aile fertleri arasında geçen hikayeyi daha çok beğeniyorum... Burhan bey neden birden döndü acaba? Torun'a gittin mi diye eşine sordu ya, neden öyle oğluna nazire yapar gibi yaptı.. Erkek torun olduğu için mi acaba?

gzd_gzd
20-12-06, 06:29
dün yazamadığım bi kaç şey....

öncelkle bennuya çook üzülüyorum,mihriban ona "meşuk musun;)" dediğinde nasıl da birden söyleyiwerdi:) we kerem onn evne geldiğinde resmlrle önce ilgilenp sonra bakmayınca çook üzldü çok :(

şehrazatın teyzesnde bence de bşiler war, ama ben onurun babasnın yatağında öldüğü kadını hep böle daa genç biri olarak hayal ediorum,geçen zmanı da hesaplarsak 40larının sonnda biri olarak,şehrazatın teyzesi daha yaşlı değilmiydi halbuki? yine de teyzenn hiç evlenmemş olması fln beni düşündürmüyor da değil...neyse bekleyip görcez;)

burhan beyle nadide hanm grçekten süper bi çift, burhan beyin sonnda torunu konusnda insafa gelmesi we o çiçek dürbününnden götür demesi fln çok hoştu

nadide hanm- kaan buluşması ztn gözyaşlarmla izlediğim bi kısımdı, kaan inanılmaz şirindi we sürekli babaannesne sarıılıp duruodu ya çook tatlılardı:)

dizide önceki bölümlere nazaran daha az merak unsuru wardı bnce,örneğin finalinde ;özellkle geçen bölümle karşılaştırrsak, ama bu jet hızıyla gelişen olayların ardından tempo düşüklüğü iyi oldu bence;)

saylin
20-12-06, 06:32
şehrazat herzamanki gibi çok güzeldi....:img-angel

onur herzamanki gibi çok karizmatikdi... ne güzel güldü yaw son sahnede:)

bennu ona çok üzülüyorum yazık ya karşılıksız aşk...gönlünün istediği erkek ona ait değil:img-in_lo

mihriban acıların kadını sevgi dolu ama:img-yes:

burhan bey ve nadide hanım :good:

füsun:img-hyste

ali kemal :mad72:

gani :img-polic

kaan sevimli velet:img-yes:

kerem : şehrazat şehrazat diye diye ölcek galiba:img-pilot

delfin23
20-12-06, 06:40
Dünkü bölümü çok begendim onurun yaptıklarından pişman olması şehrazata yakın olmaya çalışması gerçekten çok güzeldi.özelikle onurun kereme bütün anneler melektir demesi çok güzeldi.

seyşelll
20-12-06, 06:51
bence şehrazatın teyzesi kesinlikle onurun babasının yasak aşkı olarak çıkcak karşımıza inşallah böyle olmaz ama bence öyle:img-cool2

Eğer böyle bir şey olursa senaristlerin aklına şaşarım!!
Kendi elleriyle en tepeye taşıdıkları diziyi ordan alıp çöpe atmış olurlar..
Çünkü böyle şeyler Türk filmlerinde olur..
Yanlış anlaşılmasın Türk filmlerine bayılırım,ama dizilerde tekrar izlemekten nefret ederim..
Bu teyzede bir gizem var ya da bize öyle geliyor,bunu da yaratıcı bir dille çözmelerini isterim doğrusu:img-yes:

seyşelll
20-12-06, 07:01
Bu bölümde Onur yüzündeki maskeyi çıkarıp özünde iyi bir insan olduğunu gösterdi.Ama yine de ben yeterince pişman bir Onur görmedim.Ama aşık olmuş birini gördüm.Bütün bölüm boyunca belki de Onur'un Kerem'e ''çok pişmanım öyle davrandığım için'' demesinin altına gizlemeye çalıştılar pişmanlığı,ama bunu biraz daha iyi işleyebilirlerdi.

Akşamki bölüm güzeldi ama bir öncekinin gizemi olmadığından mıdır yoksa Yılmaz Erdoğan'dan:icon_evil mıdır bilinmez bana daha normal geldi.Bunu bir önceki bölümden büyülenmiş biri olarak yazdım,yanlış anlaşılmazsın.Geçen haftadan sonra mükemmeli gördüğümden onun altı perfonmansa(senaristler açısından) tahammülüm yok:good:

Onur'un ''anneler melektir'' ve barda Kerem'e ''demekki ki önyargılı olmak yanlışmış!'' demesini çok sevdim.belirtmeliyim.
Mihriban ve Şehrazat'ın birbirlerine içlerini dökmelerine bayıldım.
Burhanlı her sahnede Sinan Bengi'yi anıp koptum.

dilekce
Mihriban her bölüm daha bir büyüyor gözümde.Dün yine gerçekten çok güzel bir performans sergiledi...Adını hatırlayamadığım şahıs, Mihribana biçilen karaktere öyle güzel sarınmış onu öyle güzel yaşatıyor ki heralde kendisini başka bir dizi de görsem hep bu yüzünü ararken bulacağım kendimi.
Gözlerinden her an akmaya hazır yaşları ,yüzünde ki eksilmeyen hüznü ve asla kimseyi incitmeyecek kadar özenli , kendine has şive ve üslubu ile dile gelen sözleri ile ayrı bir yer yaptı gönlümde.Çocuğunun ölümünden bahsedip ardından hayata olan direnişini ispatlaması tam da anneye yakışır davranışa örnekti..Hep orda kal Mihriban hep Şehrazat bacınla kal....

nazlı78
bravo senaristlerimize .dallandırıp budaklandırmadan gerçekleri ortaya çıkardılar asıl güzellik de buradaydı.bana göre gayet akıcı ve güzel bir bölümdü.her bölümde ayrı bir heyecan yaşamaya alıştığımız için bu bölüm bazı arkadaşlarımızı kesmedi galiba :img-wink:

tatli_dilli
20-12-06, 07:08
cok güzel bir bölümdü, bana göre cok basariliydi, evet birz fazla dram vardi icinde, ölüler cok fazlaydi ama hikaye cok yerinde, onura gülümsemek cok yakisiyor, bence de kesinlikle onur ve sehrazat arasinda ask olacak, artik sehrazatta onura karsi okadar kati degil, bennu ile kerem de birlikte olabilirler, bennu bir an önce sehrazata söylemeli ondan hoslandigini. keremin sehrazatta gözü var belli, ama belki ayaginin dibindeki kadini görür insallah.

GüLpArE_YeŞiM
20-12-06, 07:09
vallahi ben yoruma geçmeden kanald yi tebrik etmek istiyorum işini biliyor kardeşim dizi bitti arkasından yeni fragmanını yayınladı kanal dediğin böyle olur.evettt sonunda onur grçeği öğrendi ve büyük bir azab içinde kıvranıyor.nedense ben kereme çok takıldım galiba tahminen bennuya ilgi falan duyuyor anlamadım.inşallah öyledir eğer öyle değilse şehrazat yüzünden keremle onur daha çokkk kavga ederler işler çok karışacakk...

dilekce
20-12-06, 07:11
Bennu nun evine gelen Kerem için çok sevinmiştim.Bir ışık olabilir mi ikisi için düşünürken Kerem in kardeşinden bahsedilirken yaşadığı öfke ile o an ki büyü birden bire bozuldu..Çok üzüldüm Bennu ya, ne güzel kendinden bahsetmesi için çok özel, ayrı bir ortamdaydılar, ama olmadı.

Kerem' in kardeşi Burak henüz teşrif etmediler ama namı taaa nerelerden duyuldu bile çoktan..Nasıl bir karakter, nasıl bir yüz..Aralarında nasıl bir diyalog var, birşeyler geçmiş zamanında belli, problemler yaşamışlar..Bir an önce gelsin, gelsin de nasıl bir hava katıcak kahramanlarımıza görelim..

meline
20-12-06, 07:12
Bölümü beğenen-beğenmeyen bir dolu mesaj olacaktır,, ben farkettiğim bir iki detayı yazmak istedim önce,,,

Burhan Bey'le Nadide Hanım'ın yatak başları dikkatimi çekti bu bölümde.
Gerçekten üstünde 40 yıl geçirilmiş gibi baş hizalarında boyası aşınmış, cilası gitmiş tahtanın... güzel bi detay bu bence...

Yalnız eve gelen hanım misafirlerine giydirttikleri terlikleri pek beğenmedim.. renkli renkli peluş terlikler şık hanımların ayaklarına pek gitmemişti.

Ali Kemal'in mobilyacılara verdiği bahşişi tam göremedim ama çok az bi para olduğunu tahmin ettim.. Karakterleri bize iyi tanıtıp imajlarını iyi oturttular zihnimize.

Onur'un ,,merdivenlerin başında ,, Şehrazat'la aynı yerde duraklayıp yığılacakmış gibi kalması hoştu. Ve tabii lavabodaki perişanlığı.. ben ,,ani değişen ruh hali ve hormonların etkisiyle midesindekileri boşaltır diye düşünmüştüm ama o kadar da bozmadılar karizmayı.

GüLpArE_YeŞiM
20-12-06, 07:14
bence şehrazatın teyzesi kesinlikle onurun babasının yasak aşkı olarak çıkcak karşımıza inşallah böyle olmaz ama bence öyle:img-cool2

arkadaşım ben senin bu yorumunda dondum kaldım şimdi acaba dediğin gerçek olabilir mi acaba banada öyle geliyor inşallah öyle değildir yoksa çok fene olacak bu gerçek:img-yes: :img-yes:

meline
20-12-06, 07:22
Şehrazat hakkında bilgilenme sahnelerinin geçişini çok güzel tasarlamışlar.
Kerem de Onur kadar meraklı ve ilgili Şehrazat'a. Henüz bennu'yla ilgili duygusal bir kıpıtısı yok içinde. (bana göre de ilk gün yoksa,, sonrasında çok zor....)
Tabii Bennu'nun durumu fena..Kerem'in dikkatini çekebilmek adına çok uğraşıyor ama nafile..

Bu arada resimler bölümüne eklenen dörtlü bir pozları vardı,, masa başında , proje üstünde çalışırken,, orayla ilgili bi sahne olmadı.. Sanırım kanalD fragmanlar gibi fotoları da vermekte aceleci davranıyor........(Bazen yaparlar bunu,, başka bi dizilerinden de hatırlıyorum)

Demek ki meşhur dörtlü iş toplantıları,, p.tesi yani bir sonraki bölümde olacak......

Kerem ve Onur gibi anneleri de pek bi ilgilendiler Şehrazat'la...
yalnız Feride Hanımın sürekli ''dikkat et de sen de kapılma bi kadına baban gibi,, aldanma'' telkinleri çok korkunç... Onur 12 yaşından beri annesinden ''kadınlar sahtekardır,, erkekleri ağlarına takabilmek için sürekli avlanırlar.. aman oğlum dikkat et sen de avlanma...'' mesajı almış belli.......

kale
20-12-06, 07:22
Allah aksam gene gozume takildi bu dizi, tam bir drama be kardesim hic mi yuzu gulmemis Sehrazat'in annesi olur, babasi olur, kardesi yok, akrabasi yok, evlenir esi de olur, oglu var gel zaman git zaman o da kanserle bogusur yaaaaaaa yeter ekran basinda deli ettiniz beni... Bu kadar da drama beni baydi yani...
Onur'a ne demeli babasi kalp krizinden ve aldatigi sirada olur, anne dengesiz,onun hayatinda da bir tek arkadasi Kerem var, yahu ne bicim is bu...
Digerlerine girmiyorum bille, icim disim hastalik ve olumlerle bir garip oldu...
Devamlilik sorunlari var butun bolum boyunca Sehrazat'an bahsedilmesi beni baydi, yok efendim ben de olsam oyle yaparimda,boyle yaparimda, Kerem'in Onur'a devamli bu konuda sorular yoneltmesi ekran basinda beni gerip gerip durdu... Yahu bu insan evlatlari Sehrazat'an once ne konusuyorlardi yaaa...
Bennu de yalnizlari oynuyor,dis kapinin dis mandali...

karina
20-12-06, 07:26
evet arkadaşlar kesinlikle şehrazat'ın teyzesi onurun babasının sevgilisi. hatta teyzesi hiç evlenmemiş. demekki onur'un babasına gerçekten aşıkmış. yani onur'un babası ve şehrazat'n teyzesi birbirlerine deli gibi aşık olmuş olabilirler. onur daha sonradan şehrazatın teyzesin onurun babasından sonra da hiç kimseyle evlenmediğini öğrendiğinde babasından artık nefret de etmiyecek ve ona ve o teyzeye saygı duyacaktır. yani kadınlara güvenmeye başlayacaktır.
dünkü bölümden çıkardığım bir tiyoda. haftaya şirkette yılbaşı partisi olacak ve o partideki yılbaşı çekilişinde onur ve şehrazat birbirlerine çıkacaklar ve hediye alıcaklar. birde yılbaşında çift maaş ikramiye verelim diye konuştular şehrazata, ama kimsenin haberi olmasın dediler, ancak şirkette diğer çalışanların da böyle bir beklentisi vardı. o kunuda belki bazı sıkıntılar yaşanabilir şirkette.

saylin
20-12-06, 07:34
arkadaşım ben senin bu yorumunda dondum kaldım şimdi acaba dediğin gerçek olabilir mi acaba banada öyle geliyor inşallah öyle değildir yoksa çok fene olacak bu gerçek:img-yes: :img-yes:

VALLA BENCE ÖYLE AMA İNŞALLAH OLMAZ :img-yes:

basakss
20-12-06, 07:36
evet arkadaşlar kesinlikle şehrazat'ın teyzesi onurun babasının sevgilisi. hatta teyzesi hiç evlenmemiş. demekki onur'un babasına gerçekten aşıkmış. yani onur'un babası ve şehrazat'n teyzesi birbirlerine deli gibi aşık olmuş olabilirler. onur daha sonradan şehrazatın teyzesin onurun babasından sonra da hiç kimseyle evlenmediğini öğrendiğinde babasından artık nefret de etmiyecek ve ona ve o teyzeye saygı duyacaktır. yani kadınlara güvenmeye başlayacaktır.
dünkü bölümden çıkardığım bir tiyoda. haftaya şirkette yılbaşı partisi olacak ve o partideki yılbaşı çekilişinde onur ve şehrazat birbirlerine çıkacaklar ve hediye alıcaklar. birde yılbaşında çift maaş ikramiye verelim diye konuştular şehrazata, ama kimsenin haberi olmasın dediler, ancak şirkette diğer çalışanların da böyle bir beklentisi vardı. o kunuda belki bazı sıkıntılar yaşanabilir şirkette.

Bende sana katılıyorum Karina. Yalnız işler baya sarpasaracak gibi gözüküyor. Dünh akşam Şehrazatın teyzesine ait detayları verdiler. Hatta Kerem Bennudan teyzesiyle ilgili bilgide aldı Şehrazatın ona baktığına dair. Dediğiniz gibi Onurun babasıyla bağlantılı çıkabilir. Ama baya bir bölüm sonra olur diye tahmin ediyorum. Bakalım Şehrazat yılbaşı için teyzesinin yanına gidecekmi? Şirket partisi nasıl olucak? Çekilişte evet Şehrazatla Onur brbirine çıkacak gibi duruyor.

saylin
20-12-06, 07:38
bencede yılbaşı çekilişinde şehrazata kerem çıkcak :img-yes:
bennu da iyice kızcak üzülcek :icon_sorr

inşallah iki arkadaşın arası açılmaz şehrazatla bennunun yani :img-wink:

eylül87
20-12-06, 07:44
bencede yılbaşı çekilişinde şehrazata kerem çıkcak :img-yes:
bennu da iyice kızcak üzülcek :icon_sorr

inşallah iki arkadaşın arası açılmaz şehrazatla bennunun yani :img-wink:

keremmi çıkar bilmiorum ama onura kesin şehrazat çıkçak onura bitiorum yaa çok sevdiğim bi oyuncu sinan agadan sonra onur rolünüde başarıyla sürdürüo.onur vicdan azabı çekio kndini afettirmeye çalışıo bakalım o sinemada neler olucak onur dhada utanıcak bence kendisinden bennuyada yazık oluo valla fisüncuk zavallı gelin acıların kadını erkek toruna ilgi gösterilince nasıda bozuldu ama sürekli kız kız die üzülüo kızının başıana gelicek var ama hadi nese

sebnemm
20-12-06, 07:49
günaydin arkadaslar,

benim fikrimce dün geceki bölüm olmasi gerektigi gibi bir bölümdü. karekterleri yakindan tanima firsatimiz oldu. belki gecen haftalarin adrenalini yoktu ama tam yerindeydi. bence cok güzel gidiyor. düsünüyorumda fazla olayli gecmemesine ragmen , beni bunaltan bir sahne yoktu. hepsini zevkle izledim. kadro muhtesem herkez yerine cuk diye oturmus. herbiri ayri bir basari örnegi. bu hikaye sadece bir teklif üzerine kurulu degil. bunu unutmayalim. daha cok olaylar görecegiz. buna gercekten inaniyorum. ben biraz sirkdeki akrobasi gösterilerine benzetiyorum gidisati. akrobatlar cok güzel bir piramid kurdular. yeni bir figür kurmak icin hepsi asaglarda hafif isinma hareketi yapip daha zor bir piramit icin hazirlik yapiyorlar.

"en" leri alirsak ben en cok onurun ani cikislarini begendim. adamda süsleme falan yok dümdüz direk bir sekilde sormasi benim cok hosuma gitti. esini sormasi , oglunun ismini sormasi, neden söylemedigini sormasi vs vs vs. bu cizgi cok yakismis onura.

bunlar benim ilk tespitlerim. bakalim ne olcek???

kale
20-12-06, 07:51
Ha bir de kocaman holdingte baska calisan yok mu? valla isleri zor Bennu ve Sehrazat'a yuklemisler butun isleri :img-hyste bu elemanlari da isten kovmak olmaz resmen iflas olur bu... Sonra yilbasi partiler falan filan demek ki kiyida kosede bir kac elemanlari daha var, gelecek bolum onlari gormegi heyecanla bekliyorum... Bu bolum bence cok sonuktu, devamli Sehrazat ismi dilden dusmedi,
Nadide hanimlarin evinde,
Onur'un yardimcisinin dilinde (- Onur bey, Baris Manco'nun Sehrazat'i mi bu?)
Bennu, Kerem ve tabii ki Onur...
Feride Hanım ve Kerem'in annesinin dilinde...
Yahu bu isim resmen baydi beni...
Bence bu dizi tamamen balon....

tatli_dilli
20-12-06, 07:53

e hersey olabilir, ama ben müsadenizle "yok artik daha neler, dallasa dönder" diyecegim vallahi, bukadar olmamali asla.

kale
20-12-06, 07:57
e hersey olabilir, ama ben müsadenizle "yok artik daha neler, dallasa dönder" diyecegim vallahi, bukadar olmamali asla.
Ben acikcasi sasirmam buna, nedense hep aykiriliga gidiliyor, buyuk olasilikla boyle bir sey de islerler gibi geliyor bana... Onur tam Sehrazat'la yakinlasir ve pat araya engel teyze, sonra bunu asmak icin gene bir dolu drama izleriz... Yalniz ben aksam Onur'un ahlaksiz teklif ettigini unutum bir hos adam imaji cizilmis, senaristler beni de balik beyinli yapti yaa :img-hyste cok hos....

seyşelll
20-12-06, 07:58
RODYAcım nerelerdesiz?Özlettin!:icon_sorr
Evet arkadaşlar RODYA nın anketini açıyorum:

1-En beğendiğiniz sahne?
2-En sinir olduğunuz,beğenmediğiniz sahne?
3-En duygulandığınız sahne?
4-En beğendiğiniz karakter ve oyuncu?
5-En sürünen gördüğünüz karakter?:img-hyste
6-En güldüğünüz sahne?

Kendi adıma cevaplamaya başlıyorum:

En beğendiğim sahne Mihriban Şehrazat karşılıklı sahnesi..Ayrıca en duygusalı da buydu bence!!

En sinir olduğum sahne Kerem'in Bennu'ya sırtını dönüp dinlememesi!

En beğendiğim oyuncu;bu bölüm Mihriban oldu!

En sürünen karaktere Onur demicem:icon_evil çünkü sürekli tıkındı..
Asalak Gani'yi çok sürünür gördüm bu bölüm.İstanbul trafiğinde perişan oldu yavrucak:img-hyste ama ne perişanlık,her yere taksiyle maaşallah.Bu arada Gani'nin dersahaneden çıkış Beşiktaş'ta çekilmiş.Dershane Uğur Dershanesi.Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi yanı.

En güldüğüm Burhanlı sahnelere çok güldüm yahu!!

Moonrosee
20-12-06, 08:05
Son sahne neydi öyle öldüm izlerken.Onur'un yüzünde ki o gülümsemeyi dizinin başladığından beri ilk defa görüyorum.Kerem, Şehrazat, Kaan ve Onur hep beraber filmi izlerken bence Kaan Onur'a karşı daha yakın olacak gibime geliyor.Kerem ise bu duruma bozulabilir.Şehrazat da oğlu ve patronu arasında ki yakınlaşmayı şaşırarak izleyecektir.

Nadide Hanım yine bana göre gecenin yıldızıydı.Harika bir oyuncu kendisini can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Füsun Nadide Hanım'ın Kaan'a gittiğini öğrennice nasılda dumur oldu.Hele Ali Kemal kendi kardeşinin çocuğunu istemiyor.Var mı böyle bir şey.Ama Burhan Bey'e helal olsun inadından vazgeçti tabi Nadide hanım sayesinde.

sebnemm
20-12-06, 08:05

1-En beğendiğiniz sahne?
6-En güldüğünüz sahne?

sayiden ya nerde bu cocuk? : )

hadi seysellcigim ben baslayim.

1) demin belirttigim gibi onurun dümdüz sorulari
2) füsünun zirlamasi
3) babanne - kaan , mihriban - sehrazat dialoglari
4) babanne ve onur
5) onur
6) ali kemalin cimrilgi

sencer
20-12-06, 08:13
dün akşam süperdi ya.böyle bölüm görülmemiştir bu dizide.arkadaşlar ben onurla keremin dinlediği klasik müziği arıyorum şehrazat süitiydi sanırım nasıl bulucam ya yardım edin.s.o.s.

mini
20-12-06, 08:14
Dün gece heyecanla bekleyipte seğrettiğim Binbir geceden beklediğim tadı alamadım. Sahneler çok kısaydı. Hızlı hızlı geçiştirilmiş bir yığın boş konuşmayla doluydu. Önemli göz alıcı konuların olduğu ve seyircinin de acaba ne tepki verecek diye sabırsızlıkla beklediği sahneler bana çok boş, en önemliside dediğim gibi çok kısa geldi. Çok daha delici sahneler beklerken daha bir sahneye adapte olamadan başka bir sahne geldi. Bilemiyorum ama sanki dizinin yönetmeni Kudret Sabancı değilde çok acemi birisiymiş izlenimi oluştu.

elifk
20-12-06, 08:14
herkesın yorumlarına bakamadım,aslında dızicoma uye olmama neden olan KK sayfasından ve HS sayfasından yorumlarını ve zevklerını yakın gordugum kalenın yorumunu okudum sadece... yıne yakınlık gordum acıkcası ama ben tam balon dıyemıycemde castı oakdar ıyı secmıslerkı bence cast sayesınde ve ıstanbulun guzellıgıyle surukluyorlar bence... ben oyunculukları seyretmek ıcın seve seve ızlıyorum ama nereye kadar bukadar acıyı yansıtmaları nekadar dogru sadece 5dakıka ıcınde bıle 14yasında cocugu olumu 42 yasında anne olumu dınledık... bu acıtasyona bır son vermeklı yoksa kan kaybeder bence...

Ha bir de kocaman holdingte baska calisan yok mu? valla isleri zor Bennu ve Sehrazat'a yuklemisler butun isleri :img-hyste bu elemanlari da isten kovmak olmaz resmen iflas olur bu... Sonra yilbasi partiler falan filan demek ki kiyida kosede bir kac elemanlari daha var, gelecek bolum onlari gormegi heyecanla bekliyorum... Bu bolum bence cok sonuktu, devamli Sehrazat ismi dilden dusmedi,
Nadide hanimlarin evinde,
Onur'un yardimcisinin dilinde (- Onur bey, Baris Manco'nun Sehrazat'i mi bu?)
Bennu, Kerem ve tabii ki Onur...
Feride Hanım ve Kerem'in annesinin dilinde...
Yahu bu isim resmen baydi beni...
Bence bu dizi tamamen balon....

banubanu
20-12-06, 08:17
Bu konuşma aralarındaki süre de beni çok rahatsız ediyor.. durmadan bakışma... Onur oğlunun ismi ne? bekle allah bekle... Kaan... bir bakışma daha... reklam arası girer o aralara.. gergin bir müzik... Şehrazat tam gidecek... babası nerde?... öldü....
Kadın tam gidecek arkasından koşuyor Onur... ya şu soruları niye taksit taksit soruyosun ki...
Bence gereksiz o gerginlik, insanı sıkıyor.. konuşma araları uzuyor.. Niye aynı şey Burhan bey ve Nadide hanım, Füsun diyologlarında yok...
Onur gerçekten de sormadı.. neden istiyorsun diye.. şimdi pişman, zavallı, babasından kalma yaraları olan bir adam çiziliyor.. demek ki bütün bu ahlaksız adamların hep küçükken yaraları varmış... işyerinde tacize uğrarsanız adamın çocukluğuna inin sonra belki aşık olursunuz..

kane
20-12-06, 08:23
öncelikle bir sorum olacak türkiye saatiyle kacta basladi bu dizi ?
almanyada tam 22.25 basladi ve 00.25 bitti bu ne sacmalik, böyle kim bakacak peki bu diziye ,heralde avrupada yasayan insanlara pek önem veren yok ama reklam obicim yapiyorlar durmadan, insaf yaw.

bu bölüme gelince ben pek birsey anlamadan pek de hosuma gitmedi ordan oraya ordan atladi sahneler,bence biraz fazla bölmeler var bu dizide cok önemsiz sahnelerle dolu,misal su Evliyaoğlularin gelininin kardesi, ne gerek var bu salaki göstermeye,2-3 dakika bir sahne dayanmiyor ,hemen baskasina atliyor pek hosuma gitmiyor yani

meline
20-12-06, 08:25
Diziyi beğenmeyen, beğenmediği halde izlemeye devam eden ve eleştirel yorumlarını buradan esirgemeyen arkadaşlara saygım sonsuz.
ama bi şeyin altını çizmeden edemedim. Binbir Gece dizisinde ''işyerinde taciz olayı '' yok.

Onur , Şehrazat'ı işyerinde taciz etmedi.

sanki taciz olayını anlayışla karşılıyormuşuz gibi bi sonucun çıkmasını istemedim açıkçası.

banubanu
20-12-06, 08:28
Diziyi beğenmeyen, beğenmediği halde izlemeye devam eden ve eleştirel yorumlarını buradan esirgemeyen arkadaşlara saygım sonsuz.
ama bi şeyin altını çizmeden edemedim. Binbir Gece dizisinde ''işyerinde taciz olayı '' yok.

Onur , Şehrazat'ı işyerinde taciz etmedi.

sanki taciz olayını anlayışla karşılıyormuşuz gibi bi sonucun çıkmasını istemedim açıkçası.

Tatlım olayın otelde olması işyerinde tacize girmiyo mu?
Ya aslında tabii direk iş yerinde taciz gibi olmayabilir ama gene de patronunuzun size böyle bir teklifle gelmesi insanı çalıştığı yerde rahatsız etmez mi?
Kötü niyetle yazdığımı hani polemik çıkarmak için falan yazdığımı sanmayın arkadaşlar... cidden sadece fikrimi belirtmeye çalışıyorum.. Kırılmayın...

hydatron
20-12-06, 08:30
Heyecanlı bir bölümdü.Bayağı bir metinliğe dayanan sahnelerle dolu olan bir bölümdü!Seyretmeye devam edeceğim gibi...:happy0064

mini
20-12-06, 08:34
Evet sözün kısası sıkıcı bir bölümdü. banubanu arkadaşımızın dediği gibi çok gereksiz uzun bakışmalar, az laf çok iş misali açıklama fakiri, oradan oraya koşturmaca 1 dk bile sürmeyen sahneler, önemlisz saydığımız bir yığın gereksiz kişilerin daha uzun ve saçma sapan sahneleri. Çarpıcı ve tatmin edici olmamış bence. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

saylin
20-12-06, 08:40
[QUOTE=seyşelll;1875262]RODYAcım nerelerdesiz?Özlettin!:icon_sorr

1-En beğendiğiniz sahne?
6-En güldüğünüz sahne?

en beğendiğim sahne?
onurun şehrazata neden bana söylemedin dediği sahneydi :img-yes:

en sinir olduğum sahne ?
ganinin arkadaşıyla bira içtiği sahne bence çok gereksizdi ve fazla uzundu asalak gani nolcak:img-hyste

en duygulandığım hatta ağladığım sahne
şehrazatla mihribanın dertleştiği sahne:img-cray:

en beğendiğiniz karakter oyuncu?
halit ergenç tabiki allahım o ne bakış öyle yaw:img-in_lo

en sürünen gördüğünüz karakter
tabiki gani ve füsun :img-hyste

en çok güldüğüm sahne
nadidenin kaanı görüpte eve geldiğinde burhan beyle olan diyalogları sonucunda füsunun suratını gördüm çok güldüm:img-hyste

bastille
20-12-06, 08:41
:

1-En beğendiğiniz sahne?
6-En güldüğünüz sahne?

1.Onur un gülümsediği ve arzu dolu şehrazat dediği her sahnenin her saniyesi ve Onur un iş çıkışı Şehrazatın arkasından koşup hayatının zılgıtını yedikten sonra ki pişmanlık ve acı bakışları..
2.en sinir olmaktan ziyade artık gözümü iyice tırmalayan şey kerem ile onur un ne zaman başbaşa geldiğinde ilk konuştukları şeyin şehrazat olması..yokmudur bu arkadaşların şehrazat dışı hayatları hiç ? dang diye "yok şehrazat vah şehrazat".. biraz fazla olmaya başladı..
3.şehrazatın annesinin ölümünü anlattığı sahne
4.Onur Onur Onur ve tabiki HE..gerçek hayatta mıçına tekme atıp suratına tüküreceğim adamı burda Paşa gibi görüyorumya yuh bana ! :img-hyste
5.ayyy seyşelciğim Onur a takmış ama Füsun varken Onur a sıranın gelmesi daha çooook sürer.. :img-wink:
6.Burhan beylere gelen misafirlerin salak salak konuşmaları..hah dedim işte tam türk tipi 5 çayı muhabbeti.tipler feci komikti..hele o "haklı tabi" tarzı kafa sallamaları yokmuydu koptum resmen :img-hyste

kale
20-12-06, 08:41
herkesın yorumlarına bakamadım,aslında dızicoma uye olmama neden olan KK sayfasından ve HS sayfasından yorumlarını ve zevklerını yakın gordugum kalenın yorumunu okudum sadece... yıne yakınlık gordum acıkcası ama ben tam balon dıyemıycemde castı oakdar ıyı secmıslerkı bence cast sayesınde ve ıstanbulun guzellıgıyle surukluyorlar bence... ben oyunculukları seyretmek ıcın seve seve ızlıyorum ama nereye kadar bukadar acıyı yansıtmaları nekadar dogru sadece 5dakıka ıcınde bıle 14yasında cocugu olumu 42 yasında anne olumu dınledık... bu acıtasyona bır son vermeklı yoksa kan kaybeder bence...
Tamam balon degil :icon_whis emek var sonucta, benim kast ettigim daha dogrusu anlatmak istedigim reytinglere baktigimiz zaman,pof poflanmasindan yani bu kadar gundem yapmisken bu bolumle beni hayal kirikligina ugratmasi sadece... Ayrica Halit Ergenc icin izlemeye devam edecegim sanirim, pis pis siritmasi cok cok hosuma gidiyor,ayrica farkli duygulari cok iyi yansitiyor yani onun emegi icin izlenir... Istanbul'un sahneleri de hosuma gidiyordu ama her bolumde gosterilmesi beni sikiyor, bilemiyorum neden klip havasi veriyor belki de ondandir...

rut
20-12-06, 08:43
güzel bir bölümdü ama biraz yawaştı özellikle çok fazla yemek yeme sahnesi wardı daral geldi birde bir laf söyleyip dakikalarca beklemeleri hadi konuş bişey de demekten başka bişey yapmadım ekranda.Bu arada yılbaşı çekilişlerine değinmiş bazı arkadaşlar kim kime çıkar fln arkadaşlar bende büyük bir şirkette çalışıyorum we hiçbir zaman patronlarımız çekilişe fln katılmaz. Bu çalışana karşı bir saygıdır mantıklı düşünün patron çıksa ne hediye alırsınız böyle bir sahne olmasın lütfen saçma olur.

40...roses
20-12-06, 08:50
Günaydin arkadaslar,
izledikten sonraki düsüncelerim sizinle paylasmak istedim.

1-En beğendiğiniz sahne?:good:
hepsi sok icinde onurun annesi herseyi anlatti.o anda onur (yer yarilsada icine girsem diye düsünmüstür dedim ) yerinden kalkip bir hisimla disari ciktiginda bana sehrazatin merdivene yiglip kalmasi gibi geldi .sanki onur bir ahlaksiz teklif almis kadar oldu.
"Bana neden söylemedin kaanin tedavisi icin oldugunu"- "sormadinizki"-"cok aci cekiyorum bagisla beni" -"iyi aksamlar." iste bu dedim sehrazata yakisir bir davranis, onuru tokatlamis kadar oldu.:hıh
babannenin misafirine konusmasi " seninde oglun var ama kapini actigi yok,kaldin kizinin elline .":fighting2

2-En sinir olduğunuz,beğenmediğiniz sahne?:icon_twis :img-beee:
gannili tüm bölümler ve tabi ali kemal
3-En duygulandığınız sahne?:icon_cry:
"Kaanin babasi nerde ?" " Öldü !" Bu iki cümle bana cok agir geldi .
benim gencligim ölümlerle gecti önce annem,babam,esim. eger kaana birsey olsaydi yasiyamazdim."
Mihribanin hikayesi mav etti beni.
4-En beğendiğiniz karakter ve oyuncu?:good:
Babanne tabiki burhana ragmen S.ve k. sahib cikiyor.
5-En sürünen gördüğünüz karakter?
bennu yazik kiza tam adamina kaptirmis gönlünü ,kerem onu görmüyor bile o resim göstermek istedigi sahne keremin davranisi bennuyu cok sarsdi.:sad53:
6-En güldüğünüz sahne?:img-hyste
füsünnun moralmasi,eh güzelim etme bulma dünyasi.:img-fie:
burhanin torun nasil dediginde kalkip oynayasim geldi. vardir bunun altinda birsey diye düsünmedim desem yalan olur .:cheer:

devam edecektir. :img-cool2

p.s.
seyselll senden korkulur senaryon cikiyormu ne ,seyrederken seni düsündüm ,senaryolar gelecek diye

banubanu
20-12-06, 09:01
ben cevabımı aldım saol...........

patronunuz size iş yerinde böyle bir teklifte bulunsa bu taciz olmaz mı?

buna cevap alamadım!!!!

mini
1. En sinir olduğum sahne, Kerem in Bennu nun evinde resim gösterirken ki yaptığı kabalıktı.(Bir insan bu kadar kör olamaz.)
2.En beğendiğim sahne, Mihriban ın oğlu ve memleket hasreti ile ilgili sahnelerdi.
3. En duygulandığım sahne, yime Mihriban ın yaptığı konuşmalardı.
4 .En beğendiğim oyuncu, bu hafta bence Mihriban öne çıktı.
5. En sürünen karakter, Bennu idi.
6. En güldüğüm sahne, hiç bir sahnede gülmedim.

sebnemm
bosuna renkler ve zevkler tartisilmaz dememisler, bazilerinin cok yavas gittigini söyledigi, gereksiz konusma araliklari verildigini düsünen , gereksiz doldurmalar oldugunu savunanlarin aksine ben gercekten begendim. hic bir yerinde bunalmadim . ki bende öyle gözü kör izleyicilerden sayilmam aslinda. bence tam gerektigi gibi bir bölümdü. gecis bir sekilde. teklif konusu kapanacak, kaan gercegi ortaya cikti asil bundan sonra nasil gelisecek onu düsünelim. herhalde 15 bölümlük bir dizi olmayacak. olmayacagina göre cok farkli konularla doldurmalari gerek. iste o zaman dizinin kalitesi ortaya cikar. neyi nasil isleyip nasil renk katip izleyiciyi ekran basina kilitleyecekler o zaman görecegiz.

bu arada bir seyi tebessümle izledim dün. ben yurtdisinda yasiyorum ve burada büyüdüm. yilbasi (noel) eglenceleri burda normal biz bunlarla büyüdük ama türkiyedede sirketlerde butür geleneklerin oldugunu bilmiyordum. yani yilbasi cekilisleri falan , isim cekip birilerine hediye almak bu tipik bir noel gelenegidir demek türkiyeye de yerlesti. az önce arkadas patronlar katilmaz demisti ben öyle düsünmüyorum. bizde bir bütce belirlenir, atiyorum mesela 10€ , onun disina cikmaz kimse yani hediyeler ayni degerde olur. ister patron ol ister temizlikci. neyse belki burasi yeri degildir pardon aman deginmeden gecemedim

rut
20-12-06, 09:09
bu arada bir seyi tebessümle izledim dün. ben yurtdisinda yasiyorum ve burada büyüdüm. yilbasi (noel) eglenceleri burda normal biz bunlarla büyüdük ama türkiyedede sirketlerde butür geleneklerin oldugunu bilmiyordum. yani yilbasi cekilisleri falan , isim cekip birilerine hediye almak bu tipik bir noel gelenegidir demek türkiyeye de yerlesti. az önce arkadas patronlar katilmaz demisti ben öyle düsünmüyorum. bizde bir bütce belirlenir, atiyorum mesela 10€ , onun disina cikmaz kimse yani hediyeler ayni degerde olur. ister patron ol ister temizlikci. neyse belki burasi yeri degildir pardon aman deginmeden gecemedim

işte fark burda yurtdışı ve Türkiye farklı orda belirli bir bütçe ayrılırken burda herkes bütçesine göre alıyor, o yüzden de patronlarımız anlayış gösterip çekilişlere katılmıyorlar.

bastille
20-12-06, 09:11
şebnem genellikle Türkiyedeki yabancı şirketlerde bu tarz noel çekilişleri hatta partileri olur.ben 2 yabancı şirkette çalıştım 2 sinde de vardı.fakat çevremde gördüğüm kadarıyla son zamanlarda yerli şirketlerede sıçramış bu alışkanlık.amaç noel den ziyade sosyalleşmek ve çalışanların daha bir kaynaması.görüntü ve amaç olarak sonuçta hoş bişi diye düşünüyorum.her ne kadar müslüman adetlerinden olmasada çalışanlara hoş bir heyecan katması adına desteklediğim bir girişim.

samish
20-12-06, 09:16

buna cevap alamadım!!!!

Tabi ki patron durub dururken senin odana gelib, benimle bir gece kecirirmisin dese, bu bi taciz ve ahlaksiz teklif ola bilir... Ama Onur ogle bi sey yapmadi ki, Sehrazatin para istegi karsisinda yapti bu teklifi, aslinda amaci hic de onunla yataga girmek degildi, ona onem vermisdi ve bi nev sinavdi bu teklif, Sehrazat ilk basda redd etdiyinde ne kadar memnun kaldi adm, dunku bolumde de Sehrazatin hic de kotu bi kadin olmadigini anlayinca ne kadar mutlu oldu... Onunla otele gidip bi gece gecirmesine gelince, mecbur kaldi sayilir, cunku Sehrazatin cevabi tam ciddiydi... o da sozunden donemezdi... o geceden zevk almakdan cok agri cekdi bence Onur...

simdi de gelelim sorulara...
1. en begendiyim sahne
Onurun Sehrazatla calisarken yaptigi konusmalar, nazik davranislardi... Adam kizin gonlunu almak icin nasi bi hallere dusuyor ya, bi de bakislari, ask dolu...
2. En sinir oldugum sahne su Ganini filmin sonuna kadar bi yerlere azdirsaydilar iyi olurdu... Ya Burhan beyin parasina derse gidiyor, bi de dersden kacmak falan geciyor aklinda, sinir oldum vallahi...
3. en duygulandigim sahne Onurun odada soglenenlerin karsisinda artik dayanamayib odadan cikmasi ve merdivenlerin basina gelmesi sahnesiydi...
4. en beyendiyim karakter bu bolumde yine Onur ve bi de Mihriban abla oldu...
5. en surunen karakter Bennu bence de... oksuz gibi kaldi kizcigaz...
6. en guldugum sahne misafirler gelirken Fusuna oglan ne zaman geliyor demeleri, onun da surat asmasi... bi de Buryan beyin uzerine pisligin dokulmesi...

meline
20-12-06, 09:17

buna cevap alamadım!!!!

ben üç aydır çalıştığım işyerinden 150.000 dolar talep edersem, patronum da bana ahlaksız bi teklifte bulunma cürretini gösterir belki. ama teklifi kabul etmediğim halde ısrarlı davranıp sözlü veya fiziksel saldırı şeklini alırsa işte burada taciz olayı başlar.

bu da beni rahatsız eder tabii...

banubanu
20-12-06, 09:20
ben üç aydır çalıştığım işyerinden 150.000 dolar talep edersem, patronum da bana ahlaksız bi teklifte bulunma cürretini gösterir belki. ama teklifi kabul etmediğim halde ısrarlı davranıp sözlü veya fiziksel saldırı şeklini alırsa işte burada taciz olayı başlar.

bu da beni rahatsız eder tabii...

Yani para ne kadar çoğalırsa patrona o kadar taciz hakkı mı doğuyor..
şehrazat avans olarak istiyorum dedi... Onur hayır diyebilirdi.. hatta bu bölümde dediği gibi Şehrazatın bir kere sorabilirdi.. niye istiyorsun bu parayı diye.. ama direk daldı olaya benle bir gece yat diye... hem taciz hem aşağılama.. aynı şeyi bir erkek çalışanı yapsaydı... ona da mı taciz hakkı olacaktı..

seyşelll
20-12-06, 09:21
bosuna renkler ve zevkler tartisilmaz dememisler, bazilerinin cok yavas gittigini söyledigi, gereksiz konusma araliklari verildigini düsünen , gereksiz doldurmalar oldugunu savunanlarin aksine ben gercekten begendim. hic bir yerinde bunalmadim . ki bende öyle gözü kör izleyicilerden sayilmam aslinda. bence tam gerektigi gibi bir bölümdü. gecis bir sekilde. teklif konusu kapanacak, kaan gercegi ortaya cikti asil bundan sonra nasil gelisecek onu düsünelim. herhalde 15 bölümlük bir dizi olmayacak. olmayacagina göre cok farkli konularla doldurmalari gerek. iste o zaman dizinin kalitesi ortaya cikar. neyi nasil isleyip nasil renk katip izleyiciyi ekran basina kilitleyecekler o zaman görecegiz.

Kesinlikle sebnemm'cİm renkler ve zevkler hiç tartışılmaz,o yüzden ben eleştirileri de severek takip ediyorum:img-wink:
Ama bence dizi yavaş değil hızlı bile gitti.

Aslında eleştirilerinin bazı bölümlerinde miniye katılmamam imkansız.Ben de bu bölüm küçük çaplı bir hayalkırıklığı yaşadım.Açıkçası diziyi yavaş değil,gereğinden hızlı buldum.Olaylar çözülüyor daha ne olsun,bizi baymamaya çalışıyorlar.Örneğin Kaanla Onur tanışmasını ben daha en az iki bölüm geçer de öyle izleriz sanıyordum ama yanıldım.Ama şunu da belirteyim yaşadığım hayalkırıklığı senaristler hakkındaki olumlu görüşlerimi kırmaya yetmedi.Hala çok iyi olduklarını düşünmekteyim.

Kale sana da şu konuda çok katılıyorum,baştan beri şirketteki personal durumu,bütün işlerin özellikle Şehrazat'a yıkılması benim de feci gözüme batıyor.Hatta mantık hataları bölümüne Şehrazat'ın veriminin insan üstü olduğunu yazmıştım,bunu bir mimarlık öğrencisi olarak çok emin söylüyorum arkadaşlar.Hiç bir yerde bir gökdelen projesi(bu binlerce detayın birleşmesi demek oluyor)bu kadar kısa sürede ve heleki tek kişi tarafından bitmez!Sıradan bir apartman dikmiyorlar sonuçta,Dubai'de iz bırakmaktan söz ediyorlar.Bu yönde bize şirkette ekip işi olduğunu hissettirmeliydiler!

Bastille cim evet tatlım,Onur'a taktım!Ama ben ona her bölüm takığım:img-in_lo Süper bir oyunculuk yahu..Senaristler bu bölüm karnını iyice doyurdular Halitimin:happy0064 Ama pişmanlık,yerin dibine doğru inen burun nerde kaldı?

banubanu
20-12-06, 09:26
Bir de bu şirketin asansörü yok mu yahu.. gelip gelip merdivenin başına geçiyorlar.. koca gökdelen..çık çık bitmez, in in bitmez... :img-yes:

chaylack
20-12-06, 09:26
dünkü bölüm çok güzeldi taciz muhabbetini falan geçtim ben şöyle diyim onur kendini çok suçlu hissediyor büyük bi suçluluk duygusu ayrıca şehrazatın herşeyi atlatıp mutlu göründüğünü gülücükler saçtığını görünce bende mutlu oldum annesini kaybettiğini anlatırken gözyaşlarımı tutamadım diyebilirm nadide hanım ve burhan bey'in ilişkilerine hayranım gani,fusun ve ali kemal üçlüsüne söyleyecek bişeyim yok onların durumu allaha emanet bu arada feride hanım sofrada şehrazat olayını tartışırken hani çocuk olayını saklanması olayına bende olsam aynısını yapardım tamam orası iyide ilerde onur ve şehrazatın arasında yaşanan geceyi öğrendiğinde tepkisi ne olacak çok merak ediyorum

banubanu
20-12-06, 09:28
Orayı kaçırdım ben.. Bennu biliyor mu Şehrazatın Onur ile olan olayını?

seyşelll
20-12-06, 09:30
Bir de bu şirketin asansörü yok mu yahu.. gelip gelip merdivenin başına geçiyorlar.. koca gökdelen..çık çık bitmez, in in bitmez... :img-yes:

Çalıştıkları şirket gökdelen değil banubanu!yüksek yapı bile değil.:img-yes:
O merdivenin orda yığılıp kalsaydı Onur komik olacaktı ama Şehrazat'ın durumuna gönderme hoşuma gitti.Bence orası onlar için özel bir yer oldu artık:img-hyste Hay Allahım absürd senaryo moduna geçmek üzeereyim..

banubanu
20-12-06, 09:31
Çalıştıkları şirket gökdelen değil banubanu!yüksek yapı bile değil.:img-yes:
O merdivenin orda yığılıp kalsaydı Onur komik olacaktı ama Şehrazat'ın durumuna gönderme hoşuma gitti.Bence orası onlar için özel bir yer oldu artık:img-hyste Hay Allahım absürd senaryo moduna geçmek üzeereyim..

Aaa hakikaten, pardon ya.. şimdi sen söyleyince aklıma geldi.. Ya boyna İstanbul görüntülerinde gökdelenler falan gösterince... :img-yes:
Merdivenler güzel ama..

Asteria
20-12-06, 09:34
Merhaba Arkadaşlar

Dizi dün akşam duygusal kısmı biraz ağır bassa da (Şehrazat ve Mihriban’ın hayat hikayeleri) güzeldi bana göre. Yalnız gerçek ortaya çıktıktan sonra Onur’un daha ciddi bir pişmanlık içerisine gireceğini düşünmüştüm ben. Umduğum acıyı göremedim. Tersine ağzı kulaklarında gezmeye başladı, iştahı açıldı, bol bol gülücük dağıtıp durdu. Pişman olan insanın yalnız kaldığında kendisiyle hesaplaşması, söylenmesi en azından üzüntüsünden bir kenara çekilip iştahının kesilmesi gerekmez miydi? Şehrazat’ın gözünde aklanmasından sevinç duyabilir bunu anlıyorum ama hiç de Şehrazat’a söylediği gibi “Çok acı çekiyor” gibi bir hali yoktu. (Hayallerimdeki kadar sürünmediği için hayalkırıklığına uğradım sanırım :) ) Yalnız gülmek bu adama hakikaten çok yakışıyor :img-yes:

Kerem, Onur diologları yine çok iyiydi. Kerem’in Onur’a ustaca laf dokundurmaları benim çok hoşuma gidiyor. Yalnız burada yazan arkadaşlara katılmak durumundayım. Ne zaman bir araya gelseler laf dönüp dolaşıp Şehrazat’a geliyor. Bu da artık biraz sıkıcı olmaya başladı. Bir de dizide çok fazla “Binbir Gece Masalları” konusu geçiyor. Tamam, dizi bu masaldan esinlenme biliyoruz. Ama her üç kelimde de bir adının geçmesi de gerekmiyor bence.

-"Dubai’dekiler adının Şehrazat olduğunu duyunca binbir gece masallarından bahsetmediler mi?"
-"Onur Bey ile dışarıya çıkmadınız mı? İnsan binbir gece masallarının diyarına gider de gezmez mi hiç?"
-"Bu müzik Binbir Gece masalalrından değil mi?"

-"Bu söz nereden?"
-"Binbir Gece Masallarından."

Sağır sultan bile duydu artık yeter :) Ailece bayağı sıkılmaya başladık aynı şeyi duyup durmaktan.

En sevdiğim sahnelerden birisi de Burhan Bey'in “Toruna gitti.” sözleriydi.
Füsun morardıkça morardı, ben sevindikçe sevindim. O laftan sonra erken doğum yapmaz ise başka hiçbir zaman yapmaz sanırım :img-hyste

Devam edecek. Şimdilik hoşçakalın… bye

bbdbhb
20-12-06, 09:40
– Başıma bir şey mi düştü senin
– Anneler melektir
– Sen gel yeter
– Oğlunun adı ne
– Babası nerde
– Benim hayatım ölümlerle geçti
– Herşeyi sordum Bennu’ya ama oğlunun adını sormadım
– Bu da bale yaparken resmim
– Babası nerde acaba
– Çiçek dürbünü mü
– Bulut, ismi güzelmiş
- Sormadınız ki
– Torununa gitti
– Demek trafik kazasında ölmüş
– Sanki izin vermesem gitmeyeceksin
– Bennu yanında mı senin
– Ahmet’inde vardı dürbünden
– Soruyor mu annem
– Oğlun beklemesin
– Aşkı bulacağım, sonra kaybedeceğim yok be
– Bir yemek yerken bile rahat bırakmıyorsun
– Ben uyuyor sandım
– Yine çocuk olalım
Daha o kadar çok cümle varki arkasında büyük anlamlar saklayan. Umutlar, hayaller, pişmanlıklar, sevinçler. Güzel bir bölümdü. Özellikle Onur’un bölümün başında merdivenlere gelip öylece kalakalması. Ama iyi ki Şehrazat gibi oturtmadılar merdivene.
Bir çok nokta açıklandı başka noktalara düğüm atıldı. Oyunculara söz yok. Dediğiniz çoğu şey senaryo ve yönetmenle alakalı şeyler bence. Replikler arasında çok fazla sessizlik olmasının nedeni bence oyuncuların mimiklerini iyi kullanması olabilir. Daha öncede demiştim dilleriyle 1 söz söylüyorlar, gözleriyle 10 söz anlatıyorlar. Değişik bir çekim tarzı. Diziyi farklı kılan şey bence. Kimilerinin sevip kimilerinin sevmemesinin nedeni bu olabilir.
(benim tek hoşuma gitmeyen şey Şehrazat’ın devamlı olarak şaşırdığında “Ne” demesi, gerçi bu bölümde fazla yoktu)

kale
20-12-06, 09:41
Orayı kaçırdım ben.. Bennu biliyor mu Şehrazatın Onur ile olan olayını?

Yok Banucum ben de eger kacirmadiysam bilmiyor, bu siri Sehrazat ve Onur biliyor sadece o Azeri bayanda bilmiyor... Ilgincitir bir kac bolum sonra herkes bunu ogrenir iste biz yine bir dolu polimik seyrederiz... Nadide hanim ve esi ogrendiginde seyredelim gumburtuyu tam da kalbi yumsamisken bilemiyorum... Ben Onur ve Kaan'in tanismasini kacirmisim, itiraf ediyorum :img-pilot

banubanu
20-12-06, 09:44
Yok Banucum ben de eger kacirmadiysam bilmiyor, bu siri Sehrazat ve Onur biliyor sadece o Azeri bayanda bilmiyor... Ilgincitir bir kac bolum sonra herkes bunu ogrenir iste biz yine bir dolu polimik seyrederiz... Nadide hanim ve esi ogrendiginde seyredelim gumburtuyu tam da kalbi yumsamisken bilemiyorum... Ben Onur ve Kaan'in tanismasini kacirmisim, itiraf ediyorum :img-pilot

Ama Onur ve Kaan tanışmadılar galiba.. ben de mi kaçırmışım yoksa...

gulseven
20-12-06, 09:44
dün akşam izlerken bizim evde ki bi çok kişi de bölümün biraz sıkıcı olduğunu söyledi.fazla uzatılmış sahne vardı.ama öteki taraftan dizide zaten konu hızlıca geçti.çocuk olayı çıktı,hasta olduğu vs...

1-En beğendiğiniz sahne?
onurun şehrazata kaanın babası nerde diye sorduğu sahne
aslında biraz pat diye oldu.sanki saat kaç der gibiydi onur:D
ali kemalin olduğu tüm sahnelere deli oluyorum
şehrazatın mihriban ablaya borçlarım bi bitsin yazın kaanı da alıp baküye gider bulutun kabrini ziyaret ederiz dediği sahne
onur tabi ki
5-En sürünen gördüğünüz karakter?
bennu,bennu,bennu.keremin bennunun evinde yaptığı o sinir hareket neydi öyle.kısa kes aydın havası olsun der gibi
6-En güldüğünüz sahne?
füsuna oğlan ne zaman geliyo dendiği sahne.oh olsun ama;)

Şah-Rû
20-12-06, 09:50
– Başıma bir şey mi düştü senin
– Anneler melektir
– Sen gel yeter
– Oğlunun adı ne
– Babası nerde
– Benim hayatım ölümlerle geçti
– Herşeyi sordum Bennu’ya ama oğlunun adını sormadım
– Bu da bale yaparken resmim
– Babası nerde acaba
– Çiçek dürbünü mü
– Bulut, ismi güzelmiş
- Sormadınız ki
– Torununa gitti
– Demek trafik kazasında ölmüş
– Sanki izin vermesem gitmeyeceksin
– Bennu yanında mı senin
– Ahmet’inde vardı dürbünden
– Soruyor mu annem
– Oğlun beklemesin
– Aşkı bulacağım, sonra kaybedeceğim yok be
– Bir yemek yerken bile rahat bırakmıyorsun
– Ben uyuyor sandım
– Yine çocuk olalım

Eski Türk filmleri aklıma geldi, özellikle 2. cümle.

rut
20-12-06, 09:54
yok arkadaşlar daha onurla kaan tanışmadılar önümüzdeki bölüm tanışırlar artık karşılaştılar orda kaldı yalnız sinemada karşılaşma süperdi nasıl ikiside durgundu şehrazatı görünce ikisininde yüzünde güller açtı hele onurun surat ifadesi we şehrazatt deyişi çok hoştu :happy0064

rengin duru
20-12-06, 10:07
selam arkadaşlar
bugün giriş yaptığımdan beri yazdıklarınızı okudum. Çoğu arkadaşıma katılıyorum ben de. Tüm düşündüklerimi dile getirenler olmuş.Dün yine mendil elimde izledim filmi. Ne hayatlar var ama dimi. Hep düşünürdüm zaten ama bu diziden sonra daha da yoğun düşünmeye ve hissetmeye başladım. Eskiden tüm çocukları severdim. Şimdi ise sadece sevmiyorum, hep aklımda kimbilir kaç çocuğun acı çektiği geliyo. Hele hele o küçücük bedenlerin neden hasta olduklarını düşünüp kahroluyorum. Neden böyle acımazsız hayat.
:icon_sorr

BU arada bölüm yorumları arasında hiç rastlamadığım bir şeyi de ben yazmak istiyorum.
Malum yılbaşı partisi düzenlenecekmiş. Bütün organizasyon Şehrazat için yapılacak, ki konuşmalarından öyle anlaşılıyo. Ama Şehrazat o gün Ankara'da olacak. Onur ve Kerem ne yapacak merak ediyorum.

aslı30
20-12-06, 10:10
dün akşam seyrettim.ev halkı sağolsun.ama çok sinirdi.şehrazat'la onur'un annesinin karşılaşma sahnesinde şehrazat'ın aygın baygın durup hiçbirşey söylememesi çok komikti.bir laf söyle be kadın.dilini mi yuttun.ikinci sanem çelik olmaya aday.tabi böylesi daha kolay.500.bölüm giderler bu tempoyla.onur ve kerem'in şehrazat'tan başka konuşacak konusu yok mu.pes.şehrazat'ın onur'a parayı niçin istediğimi sormadınız ki demesine ne demeli.sanki çok basit bir olaymış gibi sormadınız ki diyor.oyuncak değilki bu sen bunun karşılığında o adamla birlikte olacaksın.sormasını mı bekliyorsun.sen söyle.dram da dram.izlerken emrah filmleri vardır ya.yalnışlıkla onu mu seyrediyorum dedim.:img-hyste

mini
20-12-06, 10:15
dün akşam seyrettim.ev halkı sağolsun.ama çok sinirdi.şehrazat'la onur'un annesinin karşılaşma sahnesinde şehrazat'ın aygın baygın durup hiçbirşey söylememesi çok komikti.bir laf söyle be kadın.dilini mi yuttun.ikinci sanem çelik olmaya aday.tabi böylesi daha kolay.500.bölüm giderler bu tempoyla.onur ve kerem'in şehrazat'tan başka konuşacak konusu yok mu.pes.şehrazat'ın onur'a parayı niçin istediğimi sormadınız ki demesine ne demeli.sanki çok basit bir olaymış gibi sormadınız ki diyor.oyuncak değilki bu sen bunun karşılığında o adamla birlikte olacaksın.sormasını mı bekliyorsun.sen söyle.dram da dram.izlerken emrah filmleri vardır ya.yalnışlıkla onu mu seyrediyorum dedim.:img-hyste

Sana tamamen katılıyorum. Söylenecek çok şey varken ne dir bu bön bön bakıp konuşmamak. Kimsenin de tuhafına gitmiyor nedir bu suskunluk diye. Zaten Onur, Kerem ve Şehrazat üçlüsünün dialogları çokda samimi gelmedi bana. Gerçek yaşamda böyle olduğunu hiç sanmıyorum. İnsan azıcık döker incilerini. Bu adar çok beğendiğim bir dizide bu kadar çok şeyin gözüme batması çok sinirime dokunuyor.

Melal
20-12-06, 10:23
Valla Aslı'cım haklısın Şehrazat'ta tık yoktu dün akşam,Peride Hanım'la karşılaşınca sadece teşekkür ederim,iyiyim gibisin kısa cümleler kurdu.
Onur ile uzuun uzuun bakışmaları can sıkıcıydı.Ne söyleyeceksen söyle bitsin.
Siz sağ biz selamet,verem edecekler seyirciyi:)
Bu uzuun uzuun bakışmalar ve uzuun uzuun sesszilik sadece Şehrazat ve Onur sahnelerinde var.
Amaç reyting ise çok saçma bence:)

gulseven
20-12-06, 10:24
konuşmama meselesine benim de en takıldığım sahne onurun annesinin şehrazatı tanığını söylediğinden sonraki sahne oldu.
şehrazat bi önüne bakıyo bi onura bakıyo bi annesine bakıyo.e mübarek bi laf desene.kriz geçircez ekran başında.onur izin alıp çıkıyo.odadakiler gene sus pus.tabi biz ev halkı olarak hep bi ağızdan e konuşsana diyip duruyoruz:D
konuşan bi onurun annesi

Melal
20-12-06, 10:27
konuşmama meselesine benim de en takıldığım sahne onurun annesinin şehrazatı tanığını söylediğinden sonraki sahne oldu.
şehrazat bi önüne bakıyo bi onura bakıyo bi annesine bakıyo.e mübarek bi laf desene.kriz geçircez ekran başında.onur izin alıp çıkıyo.odadakiler gene sus pus.tabi biz ev halkı olarak hep bi ağızdan e konuşsana diyip duruyoruz:D
konuşan bi onurun annesi

Eee zaten Peride Hanım'da konuşmasa durum felç:)
Şehrazat şaşırdı anladık.Ama böyle de olmaz ki,kadın soru soruyor Şehrazat'a,hanımefendi'den cevap 2 saat sonra geliyor.:)

kale
20-12-06, 10:28
Asli'cigim gordun mu Hulya Avsar'in programini Binbir gece'nin karsisina koymuslar :img-hyste ha ben bir de bindir geceyi gordum aksam gul gul maf oldum :img-hyste cok kisa seyretim ama bitim resmen...
Sehrazat'in konusma problemi var sanirim, karsisinda Onur olunca sus pus oluyor, bu kadar dilinin tutulmasi neye baglasam bilemiyorum ki?

aslı30
20-12-06, 10:29
Valla Aslı'cım haklısın Şehrazat'ta tık yoktu dün akşam,Peride Hanım'la karşılaşınca sadece teşekkür ederim,iyiyim gibisin kısa cümleler kurdu.
Onur ile uzuun uzuun bakışmaları can sıkıcıydı.Ne söyleyeceksen söyle bitsin.
Siz sağ biz selamet,verem edecekler seyirciyi:)
Bu uzuun uzuun bakışmalar ve uzuun uzuun sesszilik sadece Şehrazat ve Onur sahnelerinde var.
Amaç reyting ise çok saçma bence:)
evet valla kanser oldum melal.bu bakışları yüzünden oyuncudan soğudum.yönetmen aliyedeki yönetmenin aynı ya.herhalde aliyeden kaldı.bak böyle anlamsız anlamsız diyor.hayır kimse de birşeyin farkında değil.şehrazat da çok yüzsüz.halen orada çalışıyor.yok paraya ihtiyacı var,yok çocuğu hasta demeyin lütfen.ödüllü bir mimarsa her yerde iş bulur.başı önde ve onursuz yaşamadaktan daha mı iyi bu.

sebnemm
20-12-06, 10:29
ben bugün savunma modundayim nedense. herzaman bu iyiligim üstümde olmaz. sizler sehrazatin suskunluguna takmisiniz. bence cok dogal bir hareket. kiz dondu resmen. bunu yansitmaya calistilar. yani ben bunu aldim o sahneden. her insan bir olmaz bazisinin dili tutulur bu tür durumlarda.

Melal
20-12-06, 10:31
Asli'cigim gordun mu Hulya Avsar'in programini Binbir gece'nin karsisina koymuslar :img-hyste ha ben bir de bindir geceyi gordum aksam gul gul maf oldum :img-hyste cok kisa seyretim ama bitim resmen...
Sehrazat'in konusma problemi var sanirim, karsisinda Onur olunca sus pus oluyor, bu kadar dilinin tutulmasi neye baglasam bilemiyorum ki?

Sahi nasıldı Hülya Teyzenin programı bakmadım.
Binbir Gece'nin karşısına konulur mu o program,Bindirbir Gece şahaneydi.
Hele Yılmaz Erdoğan'ın gözündeki mavi sürmeler:):)
Onu seyredince dün akşam Binbir Gece'ye konstantre olamadım.
AKlıma Şiraz'dı,Yılmaz Erdoğan'ın gözündeki sürmelerdi,Kuzgun'du gelip durdu.:)
Şehrazat aslında konuşma özürlü değil ama,işin içine Onur girince kız dut yemiş bülbüle dönüyor.:)

Melal
20-12-06, 10:32
ben bugün savunma modundayim nedense. herzaman bu iyiligim üstümde olmaz. sizler sehrazatin suskunluguna takmisiniz. bence cok dogal bir hareket. kiz dondu resmen. bunu yansitmaya calistilar. yani ben bunu aldim o sahneden. her insan bir olmaz bazisinin dili tutulur bu tür durumlarda.

Ya tamam dili tutulabilir.Ama bu kadarda olmaz ki,ben olsam tam tersi dilim açılır böyle durumlarda:)
Hem Hakan'a gerçekler ortaya çıktı.Üstümdeki yük kalktı diyor.
Ama o anda pek bir üstünden yük kalkmış hali yoktu.:):)

aslı30
20-12-06, 10:33
aman çok sevindim valla.:img-hyste
konuşma problemi var ama biraz aşsaydı bu problemini onur'la birlikte olmak zorunda kalmayabilirdi.sormadınız ki diyor onur'a.problemi olan sensin bir zahmet ağzını aç da konuş yani.:icon_whis

40...roses

canim hakklisin :good: sok etkisi yapti onlarda .
kerem birseyler anliyacak diye cok korktum .

gulseven
ya tabiki dili tutulur insanın.sen bi yalan söylemişsin ve bu ortaya çıkıyor.bi tarafta yalanının bilmeden de olsa ortaya çıkaran peride anne(ben hala peride diyorum)bi tarafta söylediğin yalan uğruna neler yaşadığın onur bi tarafta sana abayı yakan adam kerem.
ama sahne uzadı da uzadı.ya mübarek bari izin iste dışarı çıkabilirmiyim de.

GüLpArE_YeŞiM
20-12-06, 10:34
napsın kadın onurun annesiyle karşılaşmayı hiç beklemiyordu.ben bile dondum kaldım yani olduğum yerde öfiste sanki sessiz sinema oynuyorlar gibiydiler çok komiktiler yaa neyse sehrazat ve onur süper ikili çok yakışıyolar onur şehrazattan asla vazgeçemez kaptırdı bikere kendini tamamda şimdi kereme ne olacak kerem söyledi duygularını onura bana göre onur daha önce davransada söylese şehrazata karşı duygularını

Melal
20-12-06, 10:34
evet valla kanser oldum melal.bu bakışları yüzünden oyuncudan soğudum.yönetmen aliyedeki yönetmenin aynı ya.herhalde aliyeden kaldı.bak böyle anlamsız anlamsız diyor.hayır kimse de birşeyin farkında değil.şehrazat da çok yüzsüz.halen orada çalışıyor.yok paraya ihtiyacı var,yok çocuğu hasta demeyin lütfen.ödüllü bir mimarsa her yerde iş bulur.başı önde ve onursuz yaşamadaktan daha mı iyi bu.

Aslı'cım bu iş bulma konusu burada çok konuşuldu.
Valla gerçekçi olmak gerekirse Şehrazat Onur'un yanındna ayrıldıktan sonra hemen iş bulamaz.
İyi bir iş bulabilmek için birkaç hafta aranır.Kaan henüz iyileşmediğine ve borcu olduğuna göre hemen çekip gitmesi bir zor.
Bu bir dizi olduğuna göre,her ne olursa olsun Şehrazat o şirkette çalışacak.:)

aslı30
20-12-06, 10:35
ben en çok şehrazat'ın kayınpederini sevdim.zaten severdim bu rolde tam uymuş ona.sert gibi görünse de çok iyi biri.

Melal
20-12-06, 10:35
canim hakklisin :good: sok etkisi yapti onlarda .
kerem birseyler anliyacak diye cok korktum .

Kerem zaten herşeyi öğrenince kızılca kıyamet kopacak.
Ozaman seyreyleyin cümbüşü:):)

Melal
20-12-06, 10:36
ben en çok şehrazat'ın kayınpederini sevdim.zaten severdim bu rolde tam uymuş ona.sert gibi görünse de çok iyi biri.

Fena değil adamcağız.Ama dün akşam Nadide Hanım'a torun nasıl dediğinde,Füsun'un o bakışlarını hiç unutamayacağım.
Valla bir ara heyecandan erken doğum yapacak sandım.:)

gulseven
20-12-06, 10:38
bu arada bi köşe yazarı yazmıştı ilik nakli o kadar çok paraya yapılmaz.abartılmış binbir gecec de falan diye.
bugün stv de ikbalin programına katılan lösemi bir vatandaşın ilik nakli için 350 milyar toplandığını görünce abartı olmadğını bi kez daha anladım.Allah yardımcısı olsun o haldeki tüm insanların...(bi dipnot işte)

aslı30
Aslı'cım bu iş bulma konusu burada çok konuşuldu.
Valla gerçekçi olmak gerekirse Şehrazat Onur'un yanındna ayrıldıktan sonra hemen iş bulamaz.
İyi bir iş bulabilmek için birkaç hafta aranır.Kaan henüz iyileşmediğine ve borcu olduğuna göre hemen çekip gitmesi bir zor.
Bu bir dizi olduğuna göre,her ne olursa olsun Şehrazat o şirkette çalışacak.:)
canım tamam hemen iş bulamaz da işi varken başka iş arasın.bulunca çıksın.ama dediğin gibi bu bir dizi ve saçma şeylere bu kadar takmamak lazım ama biraz daha özen lütfen.

kale
aman çok sevindim valla.:img-hyste
konuşma problemi var ama biraz aşsaydı bu problemini onur'la birlikte olmak zorunda kalmayabilirdi.sormadınız ki diyor onur'a.problemi olan sensin bir zahmet ağzını aç da konuş yani.:icon_whis
Yani hem suclu, hem suskun olunca gozler konusma moduna giriyor ama bu sefer karsisinda ki anlamiyor ya da anlamak icin caba harcamiyor... Onur'un kosa kosa Sehrazat'in ellini tutmasi da cok enterasandi ''neden soylemedin'' bakayim... Gordunuz mu Onur'a karsi artik daha ilimli olmaya egimliyiz ama Sehrazat hep ezilen,buzelen taraf olmaya devam edecek...
Melal neydi o oyle, benim degindigim butun eksikliklerle oynamislar, resmen ekran basinda maf oldum,tekrari olsa da seyretsem :img-hyste

aslı30
20-12-06, 10:40
Fena değil adamcağız.Ama dün akşam Nadide Hanım'a torun nasıl dediğinde,Füsun'un o bakışlarını hiç unutamayacağım.
yok valla ben onu çok sevdim.adamın torunla arası düzelince füsun tarafından bozulacak bu sanırım.bir gecelik ilişkiyi kurcalıyormuş ya biraz.:img-blush

Melal
20-12-06, 10:40
canım tamam hemen iş bulamaz da işi varken başka iş arasın.bulunca çıksın.ama dediğin gibi bu bir dizi ve saçma şeylere bu kadar takmamak lazım ama biraz daha özen lütfen.

Takmayacağız Aslı'cım,Onur Şehrazat'ın işten çıkmaması için artık herşeyi yapar.
Hatta ortak ol dermiş şirkete:):)

Melal
20-12-06, 10:41
yok valla ben onu çok sevdim.adamın torunla arası düzelince füsun tarafından bozulacak bu sanırım.bir gecelik ilişkiyi kurcalıyormuş ya biraz.:img-blush

Füsun nerden öğrensin canım bu gecelik ilişkiyi,zor biraz öğrenmesi:)
Ama tesadüfler sonucu ortaya çıkarsa,Burhan Bey Şehrazat'ın elinden Kaan'ı alır.

gzd_gzd
20-12-06, 10:42
evet yaa aynen ben de erken doğum yapcak zannettim :) nasıl bir kıskançlıktır bu yaa,aklım ermiyor, ona kız çocuk bile fazla ,hiç doğmicak o bebek bşi olcak görcek o füsün gününü ama...!!

Melal
20-12-06, 10:45
evet yaa aynen ben de erken doğum yapcak zannettim :) nasıl bir kıskançlıktır bu yaa,aklım ermiyor, ona kız çocuk bile fazla ,hiç doğmicak o bebek bşi olcak görcek o füsün gününü ama...!!

Ya Füsun'un bebeği ölmesin sakın yada ölü doğmasın.
Mustahak o kadına herşey,eğer böyle birşey olursa Şehrazat'ın kapısına dayanır.
Senin yüzünden çocuğum öldü diye,mesela böyle birşey oluyormuş.
Ali Kemal ile Füsun Şehrazat'ın çalıştığı yere geliyorlarmış.
İleri geri konuşuyorlarmış.Şehrazat'ı Onur koruyormuş,savunuyormuş amma olur.:)

eylül87
20-12-06, 10:46
bu melalla aslı 1001 gece fanı falan diil habire diziye kusur buulup duruo kararlaştırmışlar ben yazarsam onay ver die madem dizi kötü bakışlarını sevmiosun izlemezsin olur biter burda seven ve izleyen yeterince insan var 2 kişiyle bişi kaybedilmez

Melal
20-12-06, 10:48
bu melalla aslı 1001 gece fanı falan diil habire diziye kusur buulup duruo kararlaştırmışlar ben yazarsam onay ver die madem dizi kötü bakışlarını sevmiosun izlemezsin olur biter burda seven ve izleyen yeterince insan var 2 kişiyle bişi kaybedilmez

Binbir Gece fanı değilim.Sadece izleyiciyim.
Dizilerin fanı olduk zamanında ne oldu.:)
Binbir Gece'nin güzel yanları da var.Eleştirilecek yanları da,bir diziyi sevmek.
Hiç kusurunu görmemek değil.Sanırım sen bunu daha anlayamamışsın.
Benim burada yazdığım iyi yorumlar da var.Biraz zahmet edip geride kalan sayfalara bakarsan iyi olur.:)
Binbir Gece kusursuz değil.Gördüğümüz kusurları,beğenmediğimiz durumları buraya yazmak en doğal hakkımız,eleştirirken sendne izin alacak değilim:)

eylül87
20-12-06, 10:49
Binbir Gece fanı değilim.Sadece izleyiciyim.
Dizilerin fanı olduk zamanında ne oldu.:)
Binbir Gece'nin güzel yanları da var.Eleştirilecek yanları da,bir diziyi sevmek.
Hiç kusurunu görmemek değil.Sanırım sen bunu daha anlayamamışsın.
Benim burada yazdığım iyi yorumlar da var.Biraz zahmet edip geride kalan sayfalara bakarsan iyi olur.:)

gerek yok yaptıın bu yorumları okumak istemiorum

gzd_gzd
20-12-06, 10:49
Ya Füsun'un bebeği ölmesin sakın yada ölü doğmasın.
Mustahak o kadına herşey,eğer böyle birşey olursa Şehrazat'ın kapısına dayanır.
Senin yüzünden çocuğum öldü diye,mesela böyle birşey oluyormuş.
Ali Kemal ile Füsun Şehrazat'ın çalıştığı yere geliyorlarmış.
İleri geri konuşuyorlarmış.Şehrazat'ı Onur koruyormuş,savunuyormuş amma olur.:)
walla biraz uzak bi ihtimal ama olur mu olur :) aslnda füsunun şehrazatı araştırması,nerde çalıştığını,evini fln öğrenmesi yakın gibi geliyor bana.....;)

Melal
20-12-06, 10:51
gerek yok yaptıın bu yorumları okumak istemiorum

O zaman bilip bilmeden konuşma:img-yes:
Gzd'cim Füsun kesin takacak Şehrazat'a:)

aysem_
20-12-06, 10:54
Benim gelecek bölümlerle ilgili tahminim Yılbaşı partisinde Onur'la Şehrazat arasında yakınlaşma olabilir. Hele bi de çalışanlar çocuklarını getirirse ve de Kaan Onur'u severse.... Onur'la Şehrazat daha da yakınlaşabilir. Umarım öyle olur çünkü çok yakışıyorlar:)

GüLpArE_YeŞiM
20-12-06, 10:55
galiba burhan bey torununu görmeye şehrazatın evine gidebilir. nadide hanım burhan beyi ikna edecek torununu sende gör diyi füsunda bunu öğrenecek kızılca kıyamet kopacak bana öyle geliyor.burhan beyin torununu görünce belki yağları erir ve daha çok sever torununu kaan nasıl nadide hanımın bonunu sarıldığı gibi burhanada öyle sarılabilir eeee bizde artık televizyonun karşısında elimizde mendil salya sümük ağlarız artık tabi şehrazat buna izin verirse

samish
20-12-06, 10:56
Bence dizide Sehrazati is ortaminda az konusan biri gibi vermeye calisiyorlar, yani bu tip insanlar da oluyor, sadece az konusmalari yuzunden bi takim problemlerini cozemiyorlar... benim 40 tane ogrencim var, onlarin da icinde ogleleri var, hic konusmazlar, bi sey sorucam, bi tek kelime soglicekler... sunu neden yapmadin diye sorucam, yuzume bakicaklar... Sehrazat da o tip biri gibi geciyor bence dizide... Cunku Kerem Onura sordu "Kocasi neden oldu peki?" diye, Onur da "Bilmem, bi sey konusmuyor ki..." dedi...
Bi de bi sey sorucam arkadaslar... Hani Keremle telefonda konusduklari zaman "Anneler melek" konusunda, Onur "benim annem de melek, benim annem Bas Melek" dedi ya, espiri mi yapiyordu annesine karsi?

aslı30
20-12-06, 10:58
Füsun nerden öğrensin canım bu gecelik ilişkiyi,zor biraz öğrenmesi:)
Ama tesadüfler sonucu ortaya çıkarsa,Burhan Bey Şehrazat'ın elinden Kaan'ı alır.
dün röportajda kurcalayacak bu olayı yazıyordu.zaten kocasına dememişmiydi öğren parayı nerden bulmuş diye.

Melal
20-12-06, 10:59
Valla Şehrazat biraz zor izin verir.
Burhan Bey'in Kaan'ı görmesine,ya aklıma gelmiyor dğeil.
Burhan Bey sürpriz bir şekilde geliyormuş Kaan'ı görmeye haber vermeden.
Ve o gün de tesadüf ya Onur veya Hakan Şehrazat'ın evindeymiş.
Burhan Bey ters adam bunu da yanlış anlarmış.:)
Yılbaşı partisine belki Mihriban Abla'da gelir.Bakalım Onur ve Şehrazat dans edecek mi?
Onur teklif eder belki ama Şehrazat reddebilir.Kerem'le dans etmesin de:)
O zaman Bennu kötü olur.Gecesi zehir olur ona:)Ama olur da Onur ve Şehrazat dans ederse Kerem çok kıskanır.
Kerem ve Şehrazat dans ederse Onur kıskançlık krizleri geçirir.:):)

Melal
20-12-06, 11:00
dün röportajda kurcalayacak bu olayı yazıyordu.zaten kocasına dememişmiydi öğren parayı nerden bulmuş diye.

Ne röportajı canım anlamadım.:)
Füsun öğrenirse bu olayı yandı gülüm keten helva:):)

gulseven
20-12-06, 11:00
onura göre annesi bi melek
düşünsenize eşiniz sizi aldatıyo başka bi kadınla beraberken ölüyo
ama siz ona rağmen hala saygınızı sevginizi esirgemiyosunuz.hiç bir kötü olumsuz düşünce belirtmiyorsunuz.
sanırım bu açıdan baş melek diyor onur annesi için;)

banubanu
20-12-06, 11:01
Bizim takım burda.. aslı30, kale, melal... sevmiyorsanız seyretmeyin kardeşimmm..... :img-hyste bende dahil...
ya beğenmediysek niye yazıyoruz diye.. ama kötü bi niyetimiz yok yahu... ben bir bütün bölüm seyrettim acaba nedir diye... ama yılmaz erdoğanın yaptığı şeylerin aynsını dizinin orjinalinde bulunca insan biraz tuhaf oluyor..
reyting ve zaman geçirme konusunda bu kadar insanları saf yerine koymasalar aslında seyredilir bir dizi..
ama ne yazık ki bu kör kör parmağım gözüne durumu beni diziden soğutuyor..

Melal
20-12-06, 11:04
Bizim takım burda.. aslı30, kale, melal... sevmiyorsanız seyretmeyin kardeşimmm..... :img-hyste bende dahil...
ya beğenmediysek niye yazıyoruz diye.. ama kötü bi niyetimiz yok yahu... ben bir bütün bölüm seyrettim acaba nedir diye... ama yılmaz erdoğanın yaptığı şeylerin aynsını dizinin orjinalinde bulunca insan biraz tuhaf oluyor..
reyting ve zaman geçirme konusunda bu kadar insanları saf yerine koymasalar aslında seyredilir bir dizi..
ama ne yazık ki bu kör kör parmağım gözüne durumu beni diziden soğutuyor..

He valla burayı da işgal ettik Banu'cum:):)
Halit Ergenç için seyredilir bu dizi,adam döktürüyor.
Dün akşam son sahnede Şehrazat deyişine bittim.:)
Bu zaman atlama olayı her dizide oaln birşey neredeyse takmalayalım derim.:)

PAMUK_MELEGIM
20-12-06, 11:10
harika bir bolumduu bence onurun ve keremin sehrazat oglu oldunu bildikleri iyi oldu sehrazatin dedi gibi bir yuk kalkti:):) yaa nediyim cok guzel bir bolumdu herzaman ki gibi bennuyla keremin arasi sanki iyie gidiyo gibi ben bence keremle bennu cok yakisoyr birbirine :):) vee s azerbeycandan gelen kadin adi aklima gelemdi:) sehrazatla dertelirrkne cok uzldum yaa:( offff oda ogulunu kaybetmis
sehrzat ayri bir aci hem annesini hemn babasini hemde kocasini kaybetmis:( nediyim tek kelimeyle harika bir bolumdu herzamanki gibi;)

Melal
20-12-06, 11:12
onura göre annesi bi melek
düşünsenize eşiniz sizi aldatıyo başka bi kadınla beraberken ölüyo
ama siz ona rağmen hala saygınızı sevginizi esirgemiyosunuz.hiç bir kötü olumsuz düşünce belirtmiyorsunuz.
sanırım bu açıdan baş melek diyor onur annesi için;)

Onur'a göre sadece annesi değil bütün anneler bir melek,sanırım artık buna Şehrazat'ta dahil:)
Adam anne olan kadınlar ile olmayanları ayrı ayrı tartıyor.Normal değil bu Onur valla:)

Kiyara
Herkese merhaba,

Yorumlarınızı okudum.
Kimimiz bölümü sıkıcı veya durgun bulmuş, kimimiz bakışmaların ve suskunluğun uzunluğundan şikayet etmiş, kimileri ise Onur yeterince pişman gösterilmedi demiş, bazılarımız ise mutlu ve tatmin olmuş.
Tabi bakış açılarımız farklı olabilir, forum için güzel ve keyifli olanı da budur.
Yeter ki herkes birbirinin farklılığına saygı göstersin, karşılıklı fikir ayrılıkları düzeyli bir seviyede tartışılsın.
Takip ettiğim kadarıyla bunun aksi bir durum bugüne kadar bu forumda yaşanmadı ve umarım da yaşanmaz.

Öncelikle Feride-Peride çelişkisine dizinin resmi sitesinden gelen bilgi doğrultusunda bir son vermiştik. Resmi sitede Feride Aksal yazıyor diye bir arkadaşımız bilgi vermişti. Ancak dün akşam inatla özellikle Kerem'in Peride anne dediğini defalarca duydum. Ben de mi bir gariplik var diyorum ama bakıyorum bazılarımız da benim gibi Peride olarak ismi anmakta karar kılmış. Madem yanlız değilim, kulaklarıma daha fazla ihanet edemiycem.
Bu durumda ben de Peride diyorum.

Bölüm yorumuna geçmeden Bir demet tiyatronun bölüm öncesi yarattığı gülme krizinden haddinden fazla nasibini almış biri olarak BKM ekibini içtenlikle kutluyorum. Ne varki ben de önceki kahkaha krizi, bölümü izlemeye başladıktan sonra etkisini derhal kaybetti. Sanki şalterin birini kapatıp, diğerini açtım.
Ne çabuk havaya girdim ben de anlamadım.:img-yes:

eylül87
vaaayyy reytingler baya ii yaa açık ara birinciyiz yine eheheheh süper olay yaaa:happy0064 :happy0064 :happy0064

*bengisu*
20-12-06, 11:14
selam arkadaslar

dizi bu hafta yine superdi bence sehrazatin teyzesi ilerde bi sekilde diziye dahil olcak. belki onurun babasiyla birlikte olan kadin odur .hic evlenmemis belkide onurun babasini gercekten cok sevmis ..olabilirmi sizce??

*bengisu*
20-12-06, 11:17
keske bu bolum de gercekleri ogrenen onur pismanliktan goz yasi dokseydi ama nedense hep uzun uzun daldi sanki gecistirilmis gibi geldi bana

Melal
20-12-06, 11:19
Kiyara'cım bende Onur'un annesine Peride diyorum.
Valla dün akşam kaç kere Peride Hanım dediler.
Problem bizim kulaklarımızda değil.Kanal d'nin sitesinde:)
Ben bölümü beğenenlerdenim.Ama biraz durgundu.
Tamam olaylar ilerdedi ama özellikle Şehrazat ve Onur sahnelerinde ki,ölüm sessizliği yedi beni:):)

eylül87
20-12-06, 11:19
keske bu bolum de gercekleri ogrenen onur pismanliktan goz yasi dokseydi ama nedense hep uzun uzun daldi sanki gecistirilmis gibi geldi bana

küçük çaplı bi şok geçirdi ama bence iidi özellikle merdivenlerde şehrazatın kaldığı yerde onunda kalması çok güzeldi kendimden iğreniorum demesi pişmanlığı içinde yaşıo vicdan azabı çekio

Melal
20-12-06, 11:20

Gözyaşı dökmesi pişman olduğunun tam bir göstergesi olamaz ki,
Halit Ergenç Onur'un pişmanlığı gayet iyi yanısttı.
Hem zaten Onur'un pişmanlığı sadece bu bölümle sınır kalmayacaktır.
7. bölümde de göreceğiz sanırım,ve görmeliyiz de:)

*bengisu*
20-12-06, 11:21
onurun annesinin adi periha deil arkadaslar ole isim mi olur feriha yani kulaklarim sagir deilse:img-wink:

Melal
20-12-06, 11:25
Eylül buraya reting sonuçlarını eklemenin ne anlamı var.
Reytingler için zaten açılmış bir bölüm var.
Lütfen o padişah fermanı gibi olan listeyi siler misin.
Zaten silmezsen uyarı alırsın.

Melal
20-12-06, 11:26
onurun annesinin adi periha deil arkadaslar ole isim mi olur feriha yani kulaklarim sagir deilse:img-wink:

Feriha'mı asıl şimdi sen salladın arkadaşım.
Peride deniliyor dizide ama Kanal d'nin sitesinde Feride yazıyor.

rengin duru
20-12-06, 11:45
Olur mu olur walla. Bence de teyze dahil olacak sonradan.
Ya bi de yılbaşı filan diyo herkes , Şehrazat o gün teyzesinin yanında Ankara'da olmayacak mıydı?

RODYA
20-12-06, 11:51

1-En beğendiğiniz sahne?
6-En güldüğünüz sahne?

selam arkadaşlar.beni bu zahmetten kurtardığın için sağol seyşel:img-yes:

1 ben son sahneyi,ve onurun ifadesini çok sevdim

2 ganiye sinir oluyorum,ve onun sahnelerine

3 babanne torun sahneleri

4 bu bölümde yine onur,halit ergenç şov vardı

5 onur:img-yes:

6 tabiki fusun ve ali kemale,torunmuz sahnesinde:happy0064

alperim
20-12-06, 12:00
Selam arkadaslar
Aksam gerçektende etkileyici bir bölüm izledik.Onurun pişmanlıgı ve utanç içinde kıvranması cok ıyıydı.
Aslında bolum genelınde her ıkısıde kendını sorguladılar ısmı yoksa sosyal sorumlulukmu dıye.Kararsız kalsalarda aslında ıcten ıce sosyal sorumluluklarınında farkına vardılar.
Ferıde Hanım ve Seval Hanım larda tamda benım dusundugum sekılde tepkıler verdıler Sehrazatın durumunu saklaması konusunda.Ferıde hanım bende olsam aynını yapardım dedıgı an Onur dahada kuculdu sankı yaptıgından bırkere daha utandı.
Kaanın varlıgını ogrendıkten sonrakı hallerını ızlemekte çok keyıflıydı.Ikısıde Kaanın babasını merak ettıler Kerem daha bır dedektıf gıbıydı Bennuyu resmen sorguya cektı.Herseyı ogrendım adını unuttum dedıgınde cok guldum valla.Bennu garıbım hergecen gun gerceklerle yuzlesmek zorunda kalıyor.Sehrazattakı halı cok guzeldı.Asktan meskten bahsedınce hemen kalktı.Ama sonrası cok kotuydu kız resmen kendını Keremın gozune sokmaya calısıyor elınde resımle kalakaldıgında cok uzuldum.
Onurun Kaanın varlıgını ogrendıkten sonra melek kesılmesı ve sende evıne gıt oğlun bekler demesıde aslında duydugu suclulugun bır gostergesı.
Bu bolumde daha derınlemesıne karater tahlıllerı verıldı.Sehrazatın annesının ve babasının olumu ve Ofıste calısan herkesın Onurun babasının nasıl oldugunu bılmesı gıbı.Sehrazat bu ogrendıklerınden sonra Onura bakıs acısını degıstırebılır yada en azından yumusatabılır.
Burhan bey hergecen gun dahada gozume gırıyor valla.Hernekadar bugune kadar ınkar etse bıle Kaanı cok merak edıyor ama gururuna yedıremedıgı ıcın bırsey soyleyemıyor.Nadıde hanıma ızın vermesı de artık Kaanı gormek ıstemesının bır gostergesı.Kendınce zemın hazırlıyor.
Valla Fusunu ızlemek cok keyıflıydı.Kocası ve Kayınpederı erken gelınce Nadıde hanımın yıne yakalandıgını zannettı zavallım yuzundekı ıfade cok hındı ama Burhan beyın eee torun nasıl saglıgı yerındemı dıye sorunca oracıkta doguracak sandım.Bız bu cadı gelının hırsını bundan sonra anlayuacagız artık Kaan resmen torun ve tabıkı Burhan beyın varıslerınden bırısı.Hayatta kaldıramaz cadaloz gelın bunu.
Bu dızıde heyecan herhafta daha cok artıyor ve bu yuzden cok seyredılıyor.
Bu haftanında super gelmıs bakalım daha neler olacak

aysem_
20-12-06, 12:02
halit ergenç'e hayranım ya mükemmel oynuyor. O pişmanlık duygusunu gözleriyle o kadar güzel veriyor ki gözyaşı dökmesine gerek kalmıyor bence .... süper gerçekten....
isim kargaşası var burda... hiç dikkat etmemiştim feride mi peride mi bi bakmak lazım.... neyse dizi çok güzel, bakalım sinemada neler olacak. İşallah Kerem'in acil bir işi çıkar da Onur'da Şehrazat ve kaan;'la birlikte filmi izler... :)

RODYA
20-12-06, 12:04
Selam arkadaslar
Aksam gerçektende etkileyici bir bölüm izledik.Onurun pişmanlıgı ve utanç içinde kıvranması cok ıyıydı.
Aslında bolum genelınde her ıkısıde kendını sorguladılar ısmı yoksa sosyal sorumlulukmu dıye.Kararsız kalsalarda aslında ıcten ıce sosyal sorumluluklarınında farkına vardılar.
Ferıde Hanım ve Seval Hanım larda tamda benım dusundugum sekılde tepkıler verdıler Sehrazatın durumunu saklaması konusunda.Ferıde hanım bende olsam aynını yapardım dedıgı an Onur dahada kuculdu sankı yaptıgından bırkere daha utandı.
Kaanın varlıgını ogrendıkten sonrakı hallerını ızlemekte çok keyıflıydı.Ikısıde Kaanın babasını merak ettıler Kerem daha bır dedektıf gıbıydı Bennuyu resmen sorguya cektı.Herseyı ogrendım adını unuttum dedıgınde cok guldum valla.Bennu garıbım hergecen gun gerceklerle yuzlesmek zorunda kalıyor.Sehrazattakı halı cok guzeldı.Asktan meskten bahsedınce hemen kalktı.Ama sonrası cok kotuydu kız resmen kendını Keremın gozune sokmaya calısıyor elınde resımle kalakaldıgında cok uzuldum.
Onurun Kaanın varlıgını ogrendıkten sonra melek kesılmesı ve sende evıne gıt oğlun bekler demesıde aslında duydugu suclulugun bır gostergesı.
Bu bolumde daha derınlemesıne karater tahlıllerı verıldı.Sehrazatın annesının ve babasının olumu ve Ofıste calısan herkesın Onurun babasının nasıl oldugunu bılmesı gıbı.Sehrazat bu ogrendıklerınden sonra Onura bakıs acısını degıstırebılır yada en azından yumusatabılır.
Burhan bey hergecen gun dahada gozume gırıyor valla.Hernekadar bugune kadar ınkar etse bıle Kaanı cok merak edıyor ama gururuna yedıremedıgı ıcın bırsey soyleyemıyor.Nadıde hanıma ızın vermesı de artık Kaanı gormek ıstemesının bır gostergesı.Kendınce zemın hazırlıyor.
Valla Fusunu ızlemek cok keyıflıydı.Kocası ve Kayınpederı erken gelınce Nadıde hanımın yıne yakalandıgını zannettı zavallım yuzundekı ıfade cok hındı ama Burhan beyın eee torun nasıl saglıgı yerındemı dıye sorunca oracıkta doguracak sandım.Bız bu cadı gelının hırsını bundan sonra anlayuacagız artık Kaan resmen torun ve tabıkı Burhan beyın varıslerınden bırısı.Hayatta kaldıramaz cadaloz gelın bunu.
Bu dızıde heyecan herhafta daha cok artıyor ve bu yuzden cok seyredılıyor.
Bu haftanında super gelmıs bakalım daha neler olacak

selam alperim.evet bende füsün erken doğum yapacak zannettim ,ama olmadı çok şükür:)

arkadaşlar,dediğiniz gibi mimikler ve bakışlara ağırlık veriliyor bu dizi de. bambaşka bir anlatım tarzı var bu dizinin.bu bakımdan en baştan oyuncuları nbçok iyi seçilmiş olması geekiyordu.ve bu iyi başarılmış.dün onurun değişimini,ve tam olarak aşık oluşunu o kadar iyi yansıtı ki,halit ergenç

Kiyara
20-12-06, 12:06
Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla başlayan dün akşamki bölümde öncelikle Şehrazat'ın karşısında Peride hanımı görmesiyle yine büyük bir şok yaşadığını düşünüyorum.
Genel tarzı gerektiği zaman ve gerektiği kadar konuşma olan Şehrazat hem buna uygun olarak hem de şokun etkisiyle konuşamadı.
Ben bu suskunluğu böyle değerlendiriyorum.
Neler olup bittiğini, Şehrazat'ın neden sustuğunu anlayamayan Peride hanım da bir noktadan sonra daha fazla konuşmadı ve durumu anlamaya çalıştı.
Kendi cephesinde şaşkınlığa uğrayan Kerem de suskun kalırken bir taraftan da Şehrazat'tan bir şeyler duymak istedi.
Onur'a gelince zaten o karşılaştığı durum karşısında tamamen kitlendi ve Şehrazat'ın dediklerinden sonra artık iç dünyasına döndü.
Devamında da odayı terketti. Onur'un Şehrazat ile aynı yerde merdiven başında durması güzel bir ayrıntıydı.

Onur'un iç hesaplaşmasını veya pişmanlığını belki bu bölümde fazla göremedik. Bana göre bunun başlıca sebebi, Onur'un şokun etkisinden çıktıktan sonra önce kendi iç dünyasını ve değerlendirmelerini ön planda tutmasıdır.
Onur Şehrazat'a şimdilik çok acı çektiğini söyleyebilmiştir ama Onur için şu an en önemli konu Şehrazat'ı aklamış ve hatta kutsal bir yere koymuş olmasıdır. Onur kendi içinde içinden çıkamadığı müthiş Şehrazat çelişkisinin çıkış yolunu bulmanın rahatlığına kaptırmıştır kendisini elinde olmadan.
Elbette Şehrazat'ın onu affetmesini de çok istemektedir.
Ancak yine de şu an Onur kafasındaki koca soru işaretinin cevabını üstelikte hiç beklemediği bir açıklamayla almıştır.
Dikkat edecek olursak anne kavramı Onur için çok kutsal.
Her ne kadar kendi annesinin açmazlarının farkında da olsa hem genel anlamda hem de annesinin yıllarca onu büyütürken yaşadıklarına maruz kalıp, kendince göğüs germesiyle ve Şehrazat'ın da bir anne olarak yaptığı inanılmaz kendini bir nevi feda etmesiyle Onur Şehrazat'a şu an tam anlamıyla hayran kalmıştır. Onur'un rahatlaması, yemek yemesi bundandır diye düşünüyorum.
Onur daha önce gerek yok saymaya çalıştığı gerekse de bir türlü oturtamadığı Şehrazat'a olan ilgisini, beğenisini bundan sonra daha üst bir seviyeye taşımak kaydıyla yerli yerine koymak üzeredir.
Ancak şu an için ikinci planda kalan Onur'un Şehrazat'ın gözündeki yeri için beyimizin ilerde çok çabalayacağını, üzüleceğini hatta sürüneceğini göreceğiz diyorum. Zira Şehrazat'tan anlayış, yakınlaşma veya karşılık bulması uzunca bir süre mümkün olmayacaktır.
Ama bu bölüm Şehrazat'ı gördüğü yerde yelkenleri suya indirmiş, sinemada gördüğünde "Şehrazat" kelimesini bugüne kadar söylemediği kadar ince ve sevgi dolu söylemiş bir Onur izledik ki bu benim çok ama çok hoşuma gitti.:img-in_lo

alperim
20-12-06, 12:10
İşte benim bu haftakı enlerim
En sevdiğim sahne Onur ve Keremın kedılerını sorguladıkları sahneler
En beğenmediğim sahne Keremın Bennu konusurken lafı agzına tıkması ve onu farkında olmadan sureklı bozması
En begendıgım oyuncu bu hafta Mıhrıban ablaydı.Her sahnesı harıkaydı ozellıkle Bulut'tan bahsederkenkı halı ve memleket hasretı benımde ıcımı burktu
En surunen kesınlıkle Ganı Ganı ve yıne Ganı.Allahım o nasıl ınsanlıktır ya kendı yetmıyor bıde arkadaslarına yedırıyor ıyı valla
En güldügüm Mıhrıban hanımın Bennuyla konusması ve koseye sıkısan Bennunun Sehrazatın sorularından kacmak ıcın apar topar kalkması çok guzeldı

bastille
20-12-06, 12:13
En sevdiğim sahne Onur ve Keremın kedılerını sorguladıkları sahneler

hadi ya ! kedileride mi varmış bunların..bak kaçırmışım iyimi :img-hyste şaka alınma lütfen..takılmadan edemedim

sude9
20-12-06, 12:18
Onur'un yaşadığı pişmanlığı ve utancı izlemek güzeldi.Halit Ergenç üstlendiği rolü çok çok iyi yapıyor.Haftalardır televizyonda dönen siz olsaydınız ne yapardınız sorusu dizide de işlenmiş,fakat bu sorunun defalarca tekrarlanması gereksizdi,yemek masasında konuşulduktan sonra bitirilmeliydi.
Dede de iyileşme var giderek torununa karşı daha duyarlı oluyor bence bunda üçüncü torunun kız olmasının büyük etkisi var
Şehrazat'ın hiçbirşey olmamış gibi Onur'un sorduğu sorulara cevap vermesi hoşuma gitmedi.Bu ikili arasında bir aşk yaşanacak bu en başından beri bilinen bir şey ama Şehrazat tavrını koymaya devam etmeliydi.Onur'un sorduğu soruları geçiştirebilmeliydi.
Bennu'nun durumu ise oldukça üzücü,içinde bulunduğu durum kolay değil,Kerem'in onu farkedebileceğini zannetmiyorum

suzansuzi
20-12-06, 12:21
Slm canlar;
Yine süper bir bölümdü kanımca.Ve bence çok temeller atıldı bu bölümde gelecek konular için.
1- Yılbaşı partisi var malum.Herkes birbirine hediye alıcakmış.Bence Onur'a şehrazat çıkar ve belki şehrazata deil ama kaana bir at alır.Şehrazat Kaan'a olan yaklaşımından dolayı birazda olsa yumuşar.
2-Şehrazat ise Kerem e hediye almak zorunda kalır. Bu Kerem i mutlu eder ama Onur ve Bennu kahrolur.
3-Teyzenin Onur un babasının birlikte olduğu kadın olduğunu daha önce dile getirmiştim(başka arkadaşlarda bu görüşte).Çok yakın zamanda teyzeyle tanışıcaz arkadaşlar zemini ii ayarladılar çünkü.
Ya neyse yinede güzel bir dizi.Aklıma bişe gelmiyo şimdilik gelirse yazacam:)

Melal
20-12-06, 12:33
En Beğendiğim Sahne-Son sahne ve Onur'un Şehrazat deyişi muhteşemdi.
En Sinr Olduğum,Beğenmediğim Sahne-Gani ve onun sahneleri
En Duygulandığım Sahne-Mihriban ve Şehrazat'ın dertleştiği sahneler
En Beğendiğiniz Karakter Ve Oyuncu-Tabii ki Onur ve Halit Ergenç adam döktürüyor her bölüm:)
En Sürünen Gördüğünüz Karakter-Onur tabii ki,arife tarif gerekmez di mi ama:)
En Güldüğünüz Sahne-Burhan Bey'in torun nasıl dediğinde Füsun'un haline güldüm.:)

elifeylul
20-12-06, 12:36
Bindirbir Gece şahaneydi.
Hele Yılmaz Erdoğan'ın gözündeki mavi sürmeler:):)
Onu seyredince dün akşam Binbir Gece'ye konstantre olamadım.
AKlıma Şiraz'dı,Yılmaz Erdoğan'ın gözündeki sürmelerdi,Kuzgun'du gelip durdu.:)
Şehrazat aslında konuşma özürlü değil ama,işin içine Onur girince kız dut yemiş bülbüle dönüyor.:)

ya zaten bilinçli bir şekilde insanların diziden soğuması için yapıldı .atv dizi imparatorluğunu kanal dye kaptırınca böyle oyunlar oynamaya başladı .herkes hak ettiği başarıyı elde ediyor.gerçi ne yaparlarsa yapsınlar raytıngler gün geçtikçe artıyor ben bile daha önce bir demet tiyatroyu izlemememe rağmen dün bakmak istedim amaa bakamadım(öğrencilik işte) annemler bbg yyi izlerken şu böyleydi deyip ağlanacak sahnelere gülyorlardı bende çok manasız buluyordum bir demet tiyatronun tekrarını izlemek isterim.bu arada halit ergenç'e bayılıyorum.

Melal
20-12-06, 12:45
Valla Onur kafasında Şehrazat'a karşı herşeyi yerli yerine oturttu.
Şimdi kendini affettirmek kaldı.Ama Şehrazat Onur'u affetse de uzun bir süre soğuk olacaktır.
Ve bu durum Onur'u mahvedecektir.Onur Şehrazat'a karşı yakın durmaya çalışacak.
Fakat Şehrazat hep uzak ve mesafeli olacaktır.Hele bir de Kerem'de Şehrazat'a yakınlaşmaya çalışınca ortalık karışacak.
Tabii Şehrazat Kerem'in duygularına karşılık vermeyecektir.Ama Onur bazı şeyleri yanlış anlayabilir.
O zaman Onur'un eski Onur olmasından korkarım.:)

elifeylul
20-12-06, 12:46
dünkü bölüm güzeldi onur pişman ve aşık yılbaşı partisinin nasıl geçeceğini çoook merak ediyorum.ya biz her bölümü böyle merakla beklemek zorundamıyız.bu arada şehrazat eski kocasını untacak gibi durmuyor 4 yıl geçmiş hala nasıl içli içli bakıyor resimlerine boydan boya kaplamış duvarı siinir oldum iyice ne zaman aşık olacak onura ya çok sabırsızım bir de senaritler bize bir sürpriz yapıp şehrazat kerem aşkını izlettiriyorlarmış aliyedeki gibi olmasın busefer mutlu olsun halit ya ! ta bi gerçek hayattada...

sühan
20-12-06, 12:47
Ekşi sözlükte bir şey yazmışlar. doğru valla. hani atların orda kerem onur'a "sehrazat'ın yerinde olsaydın. 150 bın dolara ıhtıyacın olsaydı" dıye baslayan bir şeyler soyledı ya.
Annesi 200 bın dolar demıştı. sehrazat 50 bını bulmuştu. 150 bıni onur'dan aldı. Kerem 150 bın degıl 200 bın dolar demelıydı orada. cunku 150 ıle ılgılı bır sey duymadı.

Melal
20-12-06, 12:47
ya zaten bilinçli bir şekilde insanların diziden soğuması için yapıldı .atv dizi imparatorluğunu kanal dye kaptırınca böyle oyunlar oynamaya başladı .herkes hak ettiği başarıyı elde ediyor.gerçi ne yaparlarsa yapsınlar raytıngler gün geçtikçe artıyor ben bile daha önce bir demet tiyatroyu izlemememe rağmen dün bakmak istedim amaa bakamadım(öğrencilik işte) annemler bbg yyi izlerken şu böyleydi deyip ağlanacak sahnelere gülyorlardı bende çok manasız buluyordum bir demet tiyatronun tekrarını izlemek isterim.bu arada halit ergenç'e bayılıyorum.

Elbette bilinçli yapılmış bir şeydi.Ama komikti.:)
Yılmaz Erdoğan olsun,Demet Akbağ olsun,Altan Erkekli olsun şahane oynadılar.
Mizah sonuçta bu gülüp geçmek lazım:)

Melal
20-12-06, 12:48
dünkü bölüm güzeldi onur pişman ve aşık yılbaşı partisinin nasıl geçeceğini çoook merak ediyorum.ya biz her bölümü böyle merakla beklemek zorundamıyız.bu arada şehrazat eski kocasını untacak gibi durmuyor 4 yıl geçmiş hala nasıl içli içli bakıyor resimlerine boydan boya kaplamış duvarı siinir oldum iyice ne zaman aşık olacak onura ya çok sabırsızım bir de senaritler bize bir sürpriz yapıp şehrazat kerem aşkını izlettiriyorlarmış aliyedeki gibi olmasın busefer mutlu olsun halit ya ! ta bi gerçek hayattada...

Ağzını hayra aç.Kerem ve Şehrazat aşkı olursa izlemem bu diziyi:)
Ama dediğin gibi Şehrazat hala kocasına aşık,biraz zor onu kalbinden silip başkasını sevmesi:)

gulseven
20-12-06, 12:50
bennunun neden şehrazata açılıp keremden bahsetmediğini anlayamıyorum
halbuki o şehrazatla ilgili herşeyi biliyo.insan yakın arkadaşına hoşlandığı kişiden bahsetmez mi:img-cool2

sühan
20-12-06, 12:53
ben bir demet tiyatro'yu cok ayıladım. Binbir gece'nin sırtından geçinmeye çalıştı. Artı Binbir gece'ye telif hakkı ödemeli. Bölümün yarısından çoğu binbir gecenin orjınal sahneleriydi . çok ucuz geldı bana yaptıkları. :img-blush

Melal
20-12-06, 12:54
bennunun neden şehrazata açılıp keremden bahsetmediğini anlayamıyorum
halbuki o şehrazatla ilgili herşeyi biliyo.insan yakın arkadaşına hoşlandığı kişiden bahsetmez mi:img-cool2

Demek ki anlatmak istemiyor.Bennu aşkını içinde yaşıyor.
Ama yakında herşey alabora olacak.Eğer olur da Kerem'in Şehrazat'tan hoşlandığını görürse,bilirse kötü olur Bennu için:)

gulseven
20-12-06, 12:56
keremin şehrazattan hoşlanmaya başladığının farkında sanırım bennu.yani alenen ortada.2 lafından biri şehrazat.
bu yüzden açılmıyo gibime gelmişti.

Melal
20-12-06, 12:58
keremin şehrazattan hoşlanmaya başladığının farkında sanırım bennu.yani alenen ortada.2 lafından biri şehrazat.
bu yüzden açılmıyo gibime gelmişti.

Olabilir,kız yakında Şehrazat'tan uzaklaşmaya başlayacak.
Tabii garibim Şehrazat birşey anlamayacak.
Ama Şehrazat Bennu'nun Kerem'e olan ilgisini anlayınca Kerem'e karşı daha mesafeli olacaktır.
Geçri şimdi de mesafeli ama:)

Kiyara
20-12-06, 12:59
Kerem ile ilgili henüz karar veremedim.
Kerem gerçeği öğrendikten bana göre sanki Şehrazat'ı tamamıyla anne olarak görmeye başladı ki bunu kendisi de ifade etti.
Kerem bu noktadan sonra Şehrazat'ı cazibeli bir kadın olarak görmemeye başladı gibi geldi bana.
Tabi bunun şokun etkisiyle olması da muhtemel, ilerleyen bölümlerde özellikle yılbaşı partisinde Kerem'in durumu netleşecektir.

Yılbaşı için hediye faslına girecek olurlarsa, Şehrazat Kerem'e, Onur da Şehrazat'a hediye almak zorunda kalabilir diyorum veya en azından bu kombinasyonlardan birisi gerçekleşebilir.

Partide gözünü Şehrazat'tan alamayan Onur'u izlemek yine keyifli olacak.
Ancak Kerem'in de gözleri yine aynı kişiyi görürse, kıskançlık krizleri özellikle dans teklifi veya dans etme anlarında yaşanacaktır.
Mesela aynı anda hem Onur'dan hem Kerem'den dans teklifi alan Şehrazat ne yapar acaba?
Kerem'i seçerse Onur'un kıskançlığını ve kahroluşunu izlemek ne hoş olacak.

Bu bölümde gözüme batan en sebepsiz ve damdan düşer gibi gelişme Burhan beyin torununa bir nevi sahip çıkmasıdır. Buna dair Burhan beyde ben bir ön gelişme göremedim. Ben mi kaçırdım acaba?

Bennu zavallım, farkedilmeme, kendi cephesinde yırtınıp durma, olanları kenardan izleme boyutunda ilerleyip duruyor. Yılbaşı partisi Bennu için de süprizler taşıyor. Artık ne şekilde olacağını göreceğiz. Eğer Kerem Şehrazat konusunda kaldığı yerden devam ederse Bennu için parti hüsran olur.

Bennu'nun evinde Bennu Kerem ile yanlızken farketmeden bir hata yaptı.
Kerem için sıkıntı verici kardeşi konusunu uzattı, bu noktada Kerem kaba bir hareketle bu sohbete bir son vermek istedi. Oysa Bennu bu konuyu fazla uzatmayıp, farklı şeylerden bahsetseydi belki de Kerem biraz daha kalırdı.
Bana sanki Kerem orada bu sohbet yüzünden sıkıldı gibi geldi.
Ama asıl durum Kerem'in Şehrazat konusunda bundan sonra nasıl tavır takınacağında bitiyor.

BURCAK001
20-12-06, 13:01
dün bazı bölümler komikti onur nede güzel gülüo öyle bölümün finali hoşuma gitti kerem'le onur sinemaya gittiğinde karşılarında şehrazatla kaan'ı gördüğünde bi okadar daa sevindi onur ilerleyen bölümler bayağı heyecanlı olcak kerem'le onur'un arası açılacak şehrazat için aman şehrazata sölemeseler ya ben ya o die arada kalır kız be yazıktır bennu'yada yazık valla platonik aşk yaşıo gelecek bölümlerde onur ve kerem arası bozulcak füsun gelin terör estircek burhan torunu kaanı görcek mühtiş gelişmeler bizi beklio:happy0064:happy0064:happy0064

Melal
20-12-06, 13:03
Kiyara'cım bence Şehrazat Onur'a hediye alacak.
Onur'da Şehrazat'a,artık Onur pırlanta kolye mi alır.
Tek taş yüzük mü bilemeyeceğim.:)
Eğer dediğin gibi Onur ve Kerem aynı anda dans teklif ederse ve Şehrazat Kerem'i seçerse Onur kudurur.:):)
Ama Onur'u seçerse ki uzak bir ihtimal gibi geliyor bana Kerem çok kıskanır o zaman:)
Şehrazat'ın durumu aşağıya tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık misali.:):)

Türk_Jön
20-12-06, 13:04
ben bir demet tiyatro'yu cok ayıladım. Binbir gece'nin sırtından geçinmeye çalıştı. Artı Binbir gece'ye telif hakkı ödemeli. Bölümün yarısından çoğu binbir gecenin orjınal sahneleriydi . çok ucuz geldı bana yaptıkları. :img-blush

Bende senin gibi düşünüyorum çok severek izlediğim bir diziydi ama bu hafta yaptıklarını hoş karşılamadım ben bunun nedenini ratinglerde Binbir Gece'yi geçememeleri olarak görüyorum

sühan
20-12-06, 13:11
2-3 sahne olsa anlayacagım ama zamanın yarısında bınbır gece vardı. demet akbag, şehrazatı taklıt edıyor. hıc yakıstıramadım. saclar, kıyafet falan. dızıyı eleştiriyosun dıyelım, kıyafetlerı saçı makyajı nıye karıstıyorsun. eleştiri değil taklit olmuş resmen. Neyse ne demişler "taklitler aslını yaşatır" :happy0064

pinkzone
Şehraazatın Teyzesi.. Onurun babasının sevgilisi çıkcak.. Valla başka şekilde konuyu bağlaymazlar gibi geliyor. Kadında bekar.. Onurun annesi kadını tanıaycak ama Onur tanınmaz gibi.. O zaman artık işler arap saçına dönecek. Konu çözüldü.. Teyze yakında Şehrazatı görmeye gelecek.. Ve kalacak. Ve sonunda Onurun annesini görecek.. O zaman asıl kıyamet kopacak.. Aşkı imkansızlaştıracaklar.. :)

saylin
bu dans işi nerden çıktı yaw ben mi kaçırdım:img-pilot

hediye işide biraz karışık gibi

dubaideki gökdelene şehrazat adını versinler bence :good:

Kiyara
20-12-06, 13:13
Melalcim,

Zaten şuan Onur değil pırlanta kolye almak, iki maaş ikramiye vermek, Şehrazat'a o istemeden holdingin anahatarını bile verir.
:img-hyste
Şaka bir yana Onur'un bakışları, hayranlığı, sinemada Şehrazat derkenki hali neydi öyle ya?
Onur'daki de ne kör talihmiş valla, bu kadar psikopat olmasaymış ne güzel aşk yaşayacakmış.:img-hyste

sühan
20-12-06, 13:14
Şehraazatın Teyzesi.. Onurun babasının sevgilisi çıkcak.. Valla başka şekilde konuyu bağlaymazlar gibi geliyor. Kadında bekar.. Onurun annesi kadını tanıaycak ama Onur tanınmaz gibi.. O zaman artık işler arap saçına dönecek. Konu çözüldü.. Teyze yakında Şehrazatı görmeye gelecek.. Ve kalacak. Ve sonunda Onurun annesini görecek.. O zaman asıl kıyamet kopacak.. Aşkı imkansızlaştıracaklar.. :)

yok canıııım. o kadar abartılı olmaz herhalde. çok saçma olur.

saylin
20-12-06, 13:15
2-3 sahne olsa anlayacagım ama zamanın yarısında bınbır gece vardı. demet akbag, şehrazatı taklıt edıyor. hıc yakıstıramadım. saclar, kıyafet falan. dızıyı eleştiriyosun dıyelım, kıyafetlerı saçı makyajı nıye karıstıyorsun. eleştiri değil taklit olmuş resmen. Neyse ne demişler "taklitler aslını yaşatır" :happy0064

atv kuduruyor arkadaşlar salı günlerinin her daim galibi kendisiydi ya onu kanal d ye kaptırmak zor geldi ne yapacağını şaşırmış durumda :img-help:

önemli olan yılmaz erdoğan ve demet akbağın buna alet olmasıydı. ben kendilerine yakıştıramadım doğrusu. üstelik hiçde komik değildiler:img-elvis

Melal
20-12-06, 13:15

Canım bende senin gibi düşünüyorum.
Bunca senedir karşıalşmamış iki insan zınk diye karşılaşacak bir şekilde:)
Onur arada kalacak.Kesin bu durum Onur iyicene aşık olunca meydana gelecek.
Saylin'cim dans falan yok biz hayalleniyoruz.Haftaya yılbaşı partsi var ya diyoruz ki Şehrazat Onur'la mı dans eder.Yoksa Kerem'le mi:)

Kiyara
20-12-06, 13:17
Şu teyzeden ne çıkacak merak ediyorum.
Ama lütfen kaderin acı cilvesi çıkmasın.
Burdan senaristlere sesleniyorum teyze babanın yatağında öldüğü kadın olmasın.
Bu kadar da olmaz dedirtmesinler en baştan.
Bakın ne güzel klişe olmadan, konuları sakız gibi uzatmadan buraya kadar geldiler.
Allah aşkına böyle beter bir durum olmasın, çok üzülürüm.:icon_sorr

Melal
20-12-06, 13:17
Melalcim,

Zaten şuan Onur değil pırlanta kolye almak, iki maaş ikramiye vermek, Şehrazat'a o istemeden holdingin anahatarını bile verir.
:img-hyste
Şaka bir yana Onur'un bakışları, hayranlığı, sinemada Şehrazat derkenki hali neydi öyle ya?
Onur'daki de ne kör talihmiş valla, bu kadar psikopat olmasaymış ne güzel aşk yaşayacakmış.:img-hyste

Holdingin anahtarını vermekle kalmaz.Evinin tapusunu da verir.
Hatta arabasını da verir işe gidip gelmen kolay olsun diye:)
Öylesine aşık artık Şehrazat'a kızcağızın ağzındna çıkacak her laf onun için altın değerinde:)
Şehrazat Onur'a gülümsese kesin bana gülümsedi.Acaba affediyor mu diye sevinir.:)

Melal
20-12-06, 13:19
Şu teyzeden ne çıkacak merak ediyorum.
Ama lütfen kaderin acı cilvesi çıkmasın.
Burdan senaristlere sesleniyorum teyze babanın yatağında öldüğü kadın olmasın.
Bu kadar da olmaz dedirtmesinler en baştan.
Bakın ne güzel klişe olmadan, konuları sakız gibi uzatmadan buraya kadar geldiler.
Allah aşkına böyle beter bir durum olmasın, çok üzülürüm.:icon_sorr

Ama olacak gibi geliyor bana,teyze baya gizemli durumda şu anda,aklıma başka olasılık gelmiyor.
Ama şunu düşünüyorum.Kesin Onur'un babasıyla büyük bir aşk yaşadılar.
Peride Hanım her ne kadar kocamı tuzağa düşürdüler dese de işin içinde büyük bir aşk var.
Onur bunu öğrenince dahada üzülecek bence:)

Kiyara
Melal,

Sen de mi öyle olur diyorsun?
Lütfen kışkışlayın bu tahmini.
Çok kötü olur.
Teyze kendi halinde biri olsun işte.
:img-yes:

sühan
:img-blush bir demet tıyatro , bınbır gece sayesınde 4-5 basamak yukselmiş. medet umdukları şeye bak.

tiyatrocu.kiz
20-12-06, 13:20

ben bişiy söylemek istiyorum ... bence böyle bir şey olursa gerçekten bu aşk imnkansız olur ... o aşk olacaksa onu nasıl bağlayacaklar gerçekten merak ettim . çünkü 12 yaşında yaşadığı bir olay zaten onuru kadınlardan soğutan , ve onur çok dik kafalı bi adam (kötü anlamda diil o bnm aşkım zaten :))eğer böyle birşey olursa kadınlardan nefret eden adamı kadına tekrar bağlayana yani şehrazata tekrar cephe alıcak ve şehrazat kin beslemeye başlııcak orasını bişlmiyorum...
ama bu zeysede onurla alakı yada diil kesşin bir iş var...
neden mi?
çünkü be kadın madem kızına(yiğenine) yük oluyorsun ne die onunla beraber oturmuyorsun heeem kağana bakarsın biraz şehrazata yardım edersin hemde ikinci bi kira ödemes kadın ...
bilmiyorum ama bu keremin kardeşi ile işlgili bişiy de olabilir gibi gelişo bana ... çünkü herkes onur ile ilgili olabileceğini tahmin ediyor... bu kudret sabancıabimizin takdiğidir... başka izlenimler verip insanı bir anda şok eder :):):)

siz ne dersiniz ??

Melal
20-12-06, 13:21
Melal,

Sen de mi öyle olur diyorsun?
Lütfen kışkışlayın bu tahmini.
Çok kötü olur.
Teyze kendi halinde biri olsun işte.
:img-yes:

İyi tamam senin güzel hatırın için kışkışlıyorum:)
Neyse unutalım bu konuyu şimdilik zamanı gelince yine açarız.:)

tiyatrocu.kiz
20-12-06, 13:22
:img-blush bir demet tıyatro , bınbır gece sayesınde 4-5 basamak yukselmiş. medet umdukları şeye bak.

BİNDİRBİRGECE :)

ben tiyatrocuyum zaten oyunlarda yazıyorum ama benim böyle şeylere aklım ermiyor başkalarının malzemeleriyle bir yere gelmek dizi senaristlerine değil okan bayülgene yakışır ;)

Melal
20-12-06, 13:23
Tiyatrocu kız dediğinde haklısın ama bence teyzenin İstanbul'a gelmeme sebebi var.
Şehrazta ne dedi tatilde Ankara'ya geliriz.Kadın gelmiyor anlaşılan İstanbul'a eğer Onur'un babasının sevgilisi ise tabii gelmez.
Kötü anıları var İstanbul'da çünkü:)

betü$_ozan
20-12-06, 13:23
merhaba arkadaslar...
dün yine cok heycanliydi ya... onurun yüzü nasil mosmor oldu... ya...
dün nerde bitti arkadaslar.. bn sonunu izlemedim ? :img-wink:

sühan
20-12-06, 13:24
ben bişiy söylemek istiyorum ... bence böyle bir şey olursa gerçekten bu aşk imnkansız olur ... o aşk olacaksa onu nasıl bağlayacaklar gerçekten merak ettim . çünkü 12 yaşında yaşadığı bir olay zaten onuru kadınlardan soğutan , ve onur çok dik kafalı bi adam (kötü a