PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

cemotara
27-09-06, 22:46
Bu feride olayıda çok karışık ilerde kesin birileri çıkacak ve yılmazın yada ömerin başına dert olurlar birde hafızasını nezaman hatırlar acaba büyük ihtimalle uzun bir müddet hatırlamaz ve geçmişindede bence çok iyi birisidir bakalım neler olacak inş.herşey istediğimiz gibi olur

dazzle
27-09-06, 23:25
Dizide artık herşeye hazırlıklı olmak lazım. Benim tek beklentim yorumlar yapılırken daha nazik daha güzel bir uslup kullanılması yönündeydi. İzlediğimiz nihayetinde bir dizi. Bir hayal tasviri bir kurmaca. Fazla abartmaya gerek yok bence.

İlk sezona oranla Tekiner kardeşlerin karakter erozyonuna maruz kaldığı da gün gibi ortada. Senaristler farklılık katayım derken çuvallamışlar bence.

Sevgili MasalTeam arkadaşım demiş ki Yılmaz Filize inat Ferideyle birlikte olacak. Artık bu da olursa sil baştan ilk sezonu izlemiş gibi olacağız. Yılmaz Elifi severken Filizle birlikte olunca çok tepki çekmişti. Aynı hatayı iki kez yaptırmaz senaristler Yılmaza bence. Bu senaryo açısından da kısır döngüye yol açar.
bencede sana katılıyorum bu izleyiciyi bıktırır zaten ben yavas yavas sıkılmaya basladım konu iyice tek düze oldu yok hisseleri verdin yok vermedin kaç kovala hesap sor falan filan bunlarin arasinda gececek dizi bizde aaa dizi izliyoruz diyeceğiz sanırım ama umarım böyle olmaz filiz&yılmaz seven bir insan olarak konudan uzaklaşmaya başladım diyebilir umarım ilerleyen bölümlerde bu tek düzelik kalkar!!!!

£speranza
28-09-06, 00:09
Herkesin birbirine katıldığı bu bölümde ben nedense kimseye katılamıyorum.Filiz'in tek hatası Yılmaz'a şu an yaşatıklarını daha önce yaşatmamış olmasıdır kanaatimce.Hani şu çiftlik evinde kendisini yere seren gerçeği öğrendiğinde yaşatmalıydı bunları Yılmaz'a, şimdi ne yapsa boş; sözmüş, mecburiyetmiş beni bağlamıyor.Kendisi için vazgeçmeliydi Yılmaz'dan.Yani bu vazgeçiş bir mecburiyet olmamalıydı işte o zaman hem haklı hem de onurlu olurdu Filiz.Şimdi haksız ya da onursuz demiyorum sadece daha az haklı ve daha az onurlu bu tavrı... Ama hala Yılmaz'la yarışamaz acı çektirme hususunda...

tuğba filiz
28-09-06, 01:27
feridenin yılmazla arasında bişey olacağına inanmıyorum bence ömerle bişiler olcak şu filizle yılmazı da bir barıştırsınlar ya son bölümde yılmaza çok üzlüdüm bu bölümde cananın süprizi kötü sonuçlancak bakalım

GiZeM_Li
28-09-06, 02:05
Ben onu bunu bilmem ama su fragmandaki siirlere bayildim ya cok spler gercekten ya,tam oturmus yani siirler...
Kim kiminle olayina gelince ise bence de Yilmaz ve Feride arasinda hic birsey olamaz,olsa olsa Omer ve Feride arasinda olur,zaten Feride diziye kucuk Elifimize dadi olarak girmiyormuydu ya,iste o zaman olur ne olursa ama su da var ki Feride Yilmaza karsi biseyler hissedebilir belki hani Yilmaz cok iyi davraniyor ya ona ama bu hislerin aska donuseceyini sanmiyorum,sadece bi hoslanma olabilir bu da cok dogal olur bence cunki kizin hic kimsesi yok ve hafizasini kaybettikten sonra karsisinda ilk Yilmazi gordu ya ve sonrasinda da hep onu goruyor....
Filiz&Yilmaza gelecek olursak,bu Filizin son bolumlerde yaptiklarini ben de begenmiyorum,ben ondan herseyi anlatmasini beklerdim,Filizcigimizin karakterini tamamen deyistirmisler bu sezon,eski Filiz olsa coktan anlatmisti sevdigine her seyi ve ya Canana.Ama tek sunu soyluyeyim ben onlarin barismalarini cok istiyorum ve insallah senaristlerimiz de istiyordur,cunki onlar istemedigi surece bizim istememiz bi ise yaramiyor...
Bir de dizide her ne olursa olsun yine de diziyi cok buyuk bir keyifle izliyorum,hala favorilerim arasinda:img-kiss:

GiZeM_Li
28-09-06, 02:18
Bu tuhaf çıkışınızı neye borçluyuz Kurdoglu?Şimdi bu tarafgirliğin ne gibi bir gereği var anlayamadım.

Ömer'in tek hatası ilk aşkını Yılmaz kadar çabuk unutaması kanatimce Elif'e karşı tutumu yersiz ama hatasını telafi edeceği kesin..

Ya ben bu Yilmaza olan tavrinizi anlamis deyilim "Omer yilmaz kadar cabuk unutmadi Elifi" herkes bu cumleyi kulaniyor ama duruma bir de soyle bakacak olursak Yilmaz da Elifi unutmadi Elif kendini unutturdu.Simdi ne alaka diyeceksiniz ama oyle cunki Elif bir baskasiyla evlendi(kocasini seviyormusu sevmiyormuydu orasi ayri bi konu)yani baskasina ayit idi ve bu durumda kim olsaydi Yilmazin yerinde unutacakti mecburdu cunki aralarinda artik bi ucuncu kisi vardi AMMAAA Omerin unutmamasi cok normal cunki Elif oldu ve olse bile halen ona ayit yani arada bi ucuncu kisi yok ve ya soyle soyluyeyim Elif olemis olsaydi da bi baskasiyla cekip gitseydi o zaman acep Omer Elifi Yilmazin sevdigi kadar sevecekmiydi ha???Hic sanmiyorum,bence Omer sevmesini bilen biri deyil,sevmesini bilenin sevgiye saygisi olur yani seveni anlar ve ona destek olu tipki su anda FILIZe destek olmasi gerektigi gibi

bengusu_melisa
28-09-06, 09:44
haklısın tubi minik elfiin yaraları iyileşemez.zavallı annesi yok babası ona destek olacağına köstek oluyo.umarım araları düzelir...

tubi
28-09-06, 10:01
Biz bunu daha önce de çok tartıştık.. Araları düzeLse ne oLacak ki? Geçen hafta tam mutLu etmişti ki Elif i sonra bırakıp gitti. Bu nasıL bir babaLıktır ???

pinkzone
28-09-06, 13:15
Arkadaşlar bu karakterlerin bir dizi karakteri olduğunu unutmayalım lütfen... Yorumlarımızda argo kelimeler kullanmak çok yanlış.. Bu yorumları dizi oyuncularının okuduğunu biliyorsunuz.. Lütfen tartışma yaratmadan fikirlemizi belirtelim..

Neyse bir tahminim daha var.. Filiz deniz kıyısına gider.. Tabi Cem Bey'le Karşıda oturan Canan'la Yılmaz'ı görür.. Sırf Yılmaz'a seni unuttum bak hemde nasıl demek için.. Durur ve Ceme sokulur... Cemde dünden hazır.. Yılmaz bakar.. Olanlar olur.. Bence Yılmaz o görüntüyü gördükten sonra bir hışımla oradan ayrılmalıdır...

Figan
28-09-06, 16:59
Filizi Cemle görmek Yilmazi baya bir sarsacak..Ama Allahtan Yilmaz saf bir tip degil..Karsisindaki insanin neler düsündügünü ve neler hissettigini anlayabiliyor..
Filizin bu hareketini sanirim kendinden sogutmak vede unutturmak icin yaptigini bence anlar diyorum..

Ama umarim Filiz ailesinin ne kadar hakli oldugunu vede aslinda kendisine hic inanmasi gerektigini insallah Yilmaza söylemez..O zaman Yilmazin nasil bir tavir takinacagini bende gercekten cok merak ediyorum...:img-artis

sinem*
28-09-06, 17:01
bence canan hastaneden çıktığı için onunla ve yılmazla kutlamak için yemeğe çağırır...filizde cemi arayarak her şeyi ayarlar ve yılmazın ümidini kesmesi için ya da başka bir şey için cemle bu kadar yakın bir görüntü çizer yoksa filiz cemle iki günde bu kadar samimi olmaz ..

forever_bim
28-09-06, 18:24
AÇIKLAMA

28 Eylül 2006 Perşembe saat 18.15 itibarıyle bu başlıkta görevli moderatörlerden birisi de benim.

Dün akşam başlamış ve bugün de devam eden Bölüm Yorumlarıyla alakasız mesajlar tek cümlelik chat niteliği taşıyan mesajlar ve tartışma mesajları tümüyle silinmiştir.

Değerli Üyelerimiz burada tartışılan dizi karakterleri. Bunlar üzerinden lütfen karşılıklı tartışmalara girmeyiniz. Birbirinize hakaret etmeyiniz.

Mesajlarınızın neden silindiğiyle ilgili kafanızda soru işaretleri kaldıysa bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Belirtmem gereken bir diğer nokta da eğer yöneticilik anlayışımızla ilgili bir sorununuz varsa lütfen site ile ilgili sorunlar başlığına yazın ya da bize özelden ulaşın.

Saygı sevgi birlik ve beraberlikle

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

bengusu_melisa
28-09-06, 18:45
bncede canan hastaneden çıktı ve bunu kutlamaya karar verildi.yada canan filizle yılmazı konuşturmak için plan yaptı.bnce ikiside = )

PAMUK_MELEGIM
28-09-06, 18:46
Yaa Ben Elifin Olmesine Cok Uzuldum Nede Olsa Basrollerden Biriydi Bence Dizide Eksiklik Belli Oluyo:(

Ve Bence Ferideyle Omerin Arasinda Birsey Olacak ...:img-grin2

slayjic
28-09-06, 20:40
aslında benim bu dizide üzüldüğüm tek kişi filiz ewet yılmazda acı çekiyor bunu biliyoruz ama en azından yılmaz filizin hala onu sevdiğini ve bişeyler sakladığını hissedebilyor ama filiz çok sevmesine rağmen yılmazında hala onu sevdiğini bilerek kendini unutturması gerekiyor ne kadar zorki sevdiğin insanla bişeyler yaşamak istiyorsun ama bunu engellemen gerek ve ayrıca anne ve abi baskısı babaya verilmiş söz ve peşinde koşan biri varken bunlarla başa çıkmak kolay değil filizede hak vermek gerekiyor.. Bide arkadaşlar hani deniliyor ya insan seviyorsa bir söz ne kadar etkileyebilir unutmayalım ki bu söz ölüm döşeğindeki bir babaya verildi vazgeçemesi o kadar olmaz ( çünkü babama çok düşkün biri olarak ben filizin yerinde olsam babama verdiğim sözü sonuna kadar tutmaya çalışırdım)filizinde babasını ne kadar sevdiğini biliyoruz...

devil61
28-09-06, 20:49
arkadaslar hepınıze cok kotu haberım var fılızle yılmaz arasında ucurum daha da acılacakmıs nefretler baslayakmıs:(:icon_cry: cok uzuluyorum fılızle yılmaz bundan sonra barısırmıda bılmıyorum!ama ısallah barısırlar yaa belkı sezon sonuna doğru barıstırırlar barıssınlar da ne olursa olsun!bence fılız yılmazın hakkında nıye oyle dusundu 42.bolumde hısselerı verır demıstı yılmaz yılmaz verecektı zaten yok gıt adamı op sonrada ıcımde bıse kalmadı tabı vermez hısselerı 10 kat az ıstedı bence ben olsam 100 katını ısterdım!bu haberı canlı canlıda izledım!

Eylotuerk
28-09-06, 22:11
Ama ayni zamanda mutlu gunler sona dogru olacakmis dediler yani insallah birlesirler!
FILI+YILMAZ FOREVER!

Figan
29-09-06, 02:01
arkadaslar hepınıze cok kotu haberım var fılızle yılmaz arasında ucurum daha da acılacakmıs nefretler baslayakmıs:(:icon_cry: cok uzuluyorum fılızle yılmaz bundan sonra barısırmıda bılmıyorum!ama ısallah barısırlar yaa belkı sezon sonuna doğru barıstırırlar barıssınlar da ne olursa olsun!!

Hoppala zaten kavga,kin,nefret izletmeseler olmaz! Ne var sanki söyle güzel bir a$k hikayesi izletseler bizlere..Bu kadar olaylar olacak, kavgalar cikacak, nefretler yasancakkk ondan sonrada hadi Yilmaz hadi Filiz barisin bakalim...

Ohh ne ala mualla...

Madem öyleyse Elif ile Yilmazi baristirsaydinizda bizde $öyle gecekondu mahallesinde yasanmis olan; o saf,masum temiz a$ki izleseydik...:img-artis

slayjic
29-09-06, 02:07
tabiki hepimiz filiz yılmaz aşkını görmek istiyoruz ama senaristlerde bize aşkın diğer yüzünü göstermeye çalışıyolar galiba sevdiğin halde ulaşamamayı ve bunun insanlara yaşattığı acıyı ve bazen birini sevdiğin halde acı çekmesine dayanamasanda ona nasıl acı çektirdiğini anlatıyolar sonu mutlu olurmu bilmem ama aşkın içinde buda var istesende istemesende bişekilde o acıyı çektiriyorsun ve çekiyorsun keşke her aşk ilk gündeki mutluluğunu ve huzurunu kaybetmese ama bu imkansız gibi birşey....

bengusu_melisa
29-09-06, 08:57
ya ben filizle yılmazı sevmeme rağmen
onların arasında kin nefret duygusu olucağına elifle yılmazın aşkını seyrederim daha iyi.
dizinin konusu söz vermiş aşklara söz vermiş nefretlere değil.
kurtlar vadisi dizisinde bile aşk vardı hani.bu dizi aşk üzerine kuruldu.unutmayın senaristler bunu.ben nefret kin izlemek istemiyorum.bana katılan arkadaşlarımda olucaktır.ben güzel aşk filmi seyretmek istiyorum...

CANSINNN
29-09-06, 09:34
Madem öyleyse Elif ile Yilmazi baristirsaydinizda bizde $öyle gecekondu mahallesinde yasanmis olan; o saf,masum temiz a$ki izleseydik...:img-artis

+10000

Elif Öldüğünden beri dizinin tadı tuzu kalmadı sahsen en azından benim için öyle..yinede izliyorum diziyi belki Elif'ten kalma bir iki hatıra görürüm diye ama dizi saf aşk hikayesi formatından çıkıp çok karmançorman ve saçma bir formata girdi..en başından beride zaten filiz-yılmaz aşkında mutlu son olcağını tahmin etmiyordum bence bundan sonrada olmucak..herkez başka aşklara yelken accak...

bengusu_melisa
29-09-06, 09:42
+10000

Elif Öldüğünden beri dizinin tadı tuzu kalmadı sahsen en azından benim için öyle..yinede izliyorum diziyi belki Elif'ten kalma bir iki hatıra görürüm diye ama dizi saf aşk hikayesi formatından çıkıp çok karmançorman ve saçma bir formata girdi..en başından beride zaten filiz-yılmaz aşkında mutlu son olcağını tahmin etmiyordum bence bundan sonrada olmucak..herkez başka aşklara yelken accak...

arkadaşım 34.bölümde yılmazla filiz fal baktırmışlardı.hatta yılmaz filize yüzük takmıştı.falcı çok mutlu olucaksınız ama zamanı var dedi.senaristler bunuda yalanlarsa dizi hepten çöker.dizinin sonunda filiz ve yılmaz evlenicek.ama ben şimdi nefret ve kim izlemek istemiyorum.

CANSINNN
29-09-06, 09:51
ona bakarsan senaristler elif'in de bazı düşüncelerini yalan cıkardı..kız ömer'e sen cok iyi baba olcaksın demişti bir gun parkta ama ömer'den daha bir gelişme yok..ömer elif'in ölüm şokunu üstünden atana kadar çocuk evlenme yaşına gelcek nerdeyse..o yaştan sonrada iyi bir baba olsa ne yazar..herkezin karşısına yeni insanlar cıkartmaya başladılar..ömer ferideyle filiz cemle..yılmazada bir elif kopyası ayşe fatma cıkarırlar olur biter..biz sinir olmaya dewam ederiz belki son bölümde senaristlerin yapmaktan zevk aldıgı o ani dönüşlerden birini görüp yılmazla filizi evlendirilirse falcı o zaman haklı çıkar..:))))

bengusu_melisa
29-09-06, 10:22
elif ömere sn iyi baba olacaksın dediğinde elifin hastalığı daha belli değildi.hayatta en değer verdiği kişi ölüyo.genelde hep öyle olur filmlerde.ben ömeride haklı bulmuyorum.

slayjic
29-09-06, 11:06
Ya falcının mutlu olucaksınız demesi onların mutlu olucağı anlamına gelmezki hayatımızda hepimiz fal baktırıyoruz ve her söylenen çıkmıyor ama inşallah bu falcı doğru tahmin etmiştir...

benim
29-09-06, 11:34
bu akşam seyredeceğimiz bölüm ve haftaya oynayacak bölüm. filiz ve yılmaz açısından çok önemli olacak.kesin kararlar alınacak gibi geliyor.ilişkilerinin dönüm noktası olacak .herkes kendi yolunu çizecek .....

karcicegim
29-09-06, 11:41
Bu akşam yeni bölümümüzü izleyeceğiz. Ve aman aman bir bölüm olacağını zannetmiyorum. Ama Yılmaz Filizle Cemi o şekilde gördükten sonra gider. Ve Canan Hanım Filize ağır bir laf söyler gibi geliyor. Orda da bu haftadaki bölüm biter gibi geliyor.

delfin23
29-09-06, 12:04
umarım yılmaz filizin peşinden koşmaz ve artık onlara hadini bildirir filizle ömere sinir oluyorum hem adamdan hisseleri istiyorlar ve adamın üstüne saldırıyorlar hisseler bu şekildemi istenir ömere zaten inanamıyorum hem kel hem fodul misali adamın suyuna giderek hisseleri satın alabilirlerdi ama onlar yılmazı aşalayıp üzerine saldırıyorlar birde yılmazın onlara hisseleri satmasını bekliyorlar açıkçası ben yılmazın hisseler için 10 kat daha fazla para istemesine sevindim iyi oldu onlara umarım yeni gelen kız yılmaza aşık olurada filizde kısakançlıktan çatlar tabi bunlar ömer içinde geçerli oda inşallah yeni gelen kıza aşık olur

pinkzone
29-09-06, 14:41
Bu bölüm ortaya çıkcak akla karanın nasıl birbirine karıştığı.. İnşallah.. Ferideyle ilgili gelişmeyi çok merak ettim.. :) Artık Filiz cephesi beni ilgilendirmediği için bu sadece Yılmaz çevresine bakacağım.. :)

Dilan15
29-09-06, 14:49
Filiz ve yilmaz olayinda sanirim her hafta ayni seyler oluyor
ikiside üzülüyor birbirlerini seviyorlar ama kavusamiyorlar
Ya bu böyle sezon sonuna kadar gider sonra birden
yilmaz filizi affeder ve evlenirler
cok sacma olmaya basladi Yani artik Filiz Cemle gelip Yilmazi
kiskandirmak istiyor cünkü yakinlasacaklarini zannetmiyorum

Zaten diziyi hala izleme nedenim Ömer ve kücük Elif cok
tatlilar ama sanirim yakinda Feride de herseyi bozar hic
sevmedim zaten bu karekteri:icon_evil

CANSINNN
29-09-06, 14:49
umarım yılmaz filizin peşinden koşmaz ve artık onlara hadini bildirir filizle ömere sinir oluyorum hem adamdan hisseleri istiyorlar ve adamın üstüne saldırıyorlar hisseler bu şekildemi istenir ömere zaten inanamıyorum hem kel hem fodul misali adamın suyuna giderek hisseleri satın alabilirlerdi ama onlar yılmazı aşalayıp üzerine saldırıyorlar birde yılmazın onlara hisseleri satmasını bekliyorlar açıkçası ben yılmazın hisseler için 10 kat daha fazla para istemesine sevindim iyi oldu onlara umarım yeni gelen kız yılmaza aşık olurada filizde kısakançlıktan çatlar tabi bunlar ömer içinde geçerli oda inşallah yeni gelen kıza aşık olur

yalnız eğer senin dedigin gibi hem yılmaz hem ömer asık olursa ferideye 2.bir elif askı çekişmesi cıkar ortaya aman aman bence almıyalım kalsın yeterince verem olduk ayrı ayrı insanları sevsinler..:))

pinkzone
29-09-06, 14:57
Valla olurmu olur... Yani eğer böyl olursa ... Şu tezim doğrulancak.. Senaristlerimiz Brezilyadan ithal... :) Tezim..

Ferideye neden uyuz oluyorsunuz arkadaşlar.. Çok iyi rol yapıyor.. Bence Cem karakterinden daha kolay ısındı senaryoya Cem karakteri bence daha yapmacık onanıyor.. Feride çok sade ve güzel oynanıyor..

esoşş
29-09-06, 15:03
Valla olurmu olur... Yani eğer böyl olursa ... Şu tezim doğrulancak.. Senaristlerimiz Brezilyadan ithal... :) Tezim..

Ferideye neden uyuz oluyorsunuz arkadaşlar.. Çok iyi rol yapıyor.. Bence Cem karakterinden daha kolay ısındı senaryoya Cem karakteri bence daha yapmacık onanıyor.. Feride çok sade ve güzel oynanıyor..
katılıyorum.cemden daha ii bi performans gösterio bence, çok da tatlı yüzü konuşması falan elifle de çok çabuk dost oldular:love05:

61MERVE61
29-09-06, 15:03

evt aynen arkadasim feride yi de ben az cok sevdim ya fena degil!ama cedme ne derseniz diyin gicikin tekii alahim ya sinir oluyorum ona.handan la bir olmasi yokmu ughh

pinkzone
29-09-06, 15:18
Tabiki o görüntü son görüntü olcak.. Çünkü böyle yağlı kapıyı bulan senaristler bunu iki bölüm kullanmaktan çekinmezler.. Gelecek haftaya kadar bizi fıtık etmek için iyi çözüm..

Ay90
29-09-06, 19:22
Her ne kadar bu dizinin hastası olsamda dizimizi düşüşte görüyorum.
Bir dizide en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmalardır ve bunlar cok oluyor.
Filiz Yılmaza babasının vasiyetini söylese ve Yılmaz ona hisseleri verse ve evlenseler sanki daha mı az seğredilicek anlamıyorum. Yada o zmn senaryomu bitiyor....Herhalde bu sezonun sonunda kavuşucaklar bizde bütün sene sadece kavgalarını seğredicez. Senaristlere sesleniyorum lütfen dizimisi bu hale getirmeyin lütfen.
Filiz şimdi ailesinin haklı olduğunu düşündüğü icin zmnını Cemle gfecirecek ve Yılmazda bunları görüp daha cok Ferideyle ilgilenicek tam türk filmine döndü. Türk filmi tadında dizimiz anladıkda böyle olmasın lütfen. Ben Yılmaz-Filiz aşkı görmek istiyorum......

bu arada Bülent ve Tuba cok tatlı cıkmışlar röpörtajda ekleyen arkadaşa tşkler. İmza gününden resimler icinde ayrtiyetten tşkler.

sezinti
29-09-06, 22:08
Şirkette hisseler için geri alımı ile ilgili kaynak bulmada, şirket mal varlıklarından bazılarının elden çıkarılma yöntemini nasıl gerçekleştireceklerdi. İki kardeş şirkette hissedar olduklarını unuttular. Yılmaz, şirket hisselerin büyük bölümüne sahip. İki kardeşten iyi yönetici olmaz.

Filiz, Canan'a Yılmaz hisseleri satıyor demekte, Canan hanımda Yılmaz hisselerimi satıyor, konuşması oluyor. Filiz Yılmaz'ı suçluyor. Filiz, Yılmaz siz istediniz diye Yılmaz hisseleri satıyor. Hisselerinde bir fiyatı vardır.
Ömer Elif sahnelerinin çok olmasının Ömer'e olan tepkilerinin azaltılması olduğu anlaşılıyordu. Dizi ekibi forumu okuyorlar :img-lady: .
Yılmaz'ın Filiz'le olan eski bölümlerinde Tuba Büyüküstün'ün kendi sesi vardı. Dublajlı hali değildi.
Cem'de Filiz'e aşık olmaya başladı :)
Yılmaz ile Feride'nin gittikleri köy ile Filiz, Cem ve arkadaşlarının bisikletli olan sahnelerdeki yerler, aynı çevrede çekilmiş olduğu belli oluyordu.:img-artis
Filiz Canan'la buluşmaya Ömer'i ardından Cem'i davet ediyor. Canan'ın hanımın Cem ile Ömer'le arkadaşlığı varmı, Canan hanımın morali yerine gelecekmiş. Filiz'i tanıyamıyorum.

yenimüptela
29-09-06, 22:59
Of Allahim Of Ya Sikintilar Basti. Bir Kiz Nasil Bukadar Güzel Ve Zeki Ayni Zamanda Nasil Bu Kadar Aptal Olur Ya. Filizden Bahsediyorum Tabiki. Canana Dedi Ya Hisselerle Ilgili Neden Olacak Aç Gözlülüğünden Diye. Yani Daraltti Beni. Sen Adama Seni Sevmiyorum De Abuk Subuk Konuş Abin Gelsin Adami Yumruklasin Adamin Her Yaptiğini Hiçe Say Sonrada Ailenin Hakli Olduğunu Düşün. Ne Bu Ya Bu Senaryoya Kim Inanir.

esoşş
29-09-06, 23:04
ferideyi her geçen bölüm daha çok seviyorum ya lunaparkta üçü fln çok tatlılardı:img-grin2.ayrıca ömerin giydii spor kıyafet de ona çok yakışmıştı:img-nyam:

RODYA
29-09-06, 23:27
arkadaşlar allah cem ile filizin muhabetini arttırsın,ohh sefaları olsun.

şimdi,ilerde filiz ,yine yılmaza dönecek,ve bu sahnelerden sonra,işin tüm büyüsü bozuldukan sonra,gerçekçi olacak öyle mi? bravo, o zaman senaristlere.

o çimlerin üzerinde ki samimiyeti, şu an kadar yılmaz ve filiz de göremedik. diğer noktaalrı hiç söylemiyorum zaten.filiz,resmen beynini aldırmış

havincim
29-09-06, 23:45
"bir insan bu kadar değişebilir mi bambaşka biri olabilir mi?" filizin bir saniye içinde "u dönüşü" yapmış biri olarak handan hanıma bu soruyu sormak gibi saçma birşeyi neden yaptığını anlamış değilim...e sen bir saniye içinde değişebilirsen o neden değişmesin!senin kadar saçmalamadığına yat kalk dua et!
bu filize ne demeli bilmiyorum cemle sahneleri neydi öyle!hele çimlerde yattıkları o sahneyi görünce kan beynime sıçradı:icon_evil :icon_evil yılmazda ferideyle beraberdi sürekli ama hiç sinir olmadım nedense hatta ben çok sevdim feridenin tüm sahnelerini:)ama o cem yok mu o cem!gıcık oluyorum kardeşim nedenini bilmiyorum ama gıcık oluyorum!
filizin akılsızca,mantıksızca davranışlarıyla,konuşmalarıyla dolu bir bölümdü!

Eylotuerk
29-09-06, 23:49
Bakalim Yilmaz I Gorunce Ne Yapacak, Filiz O Ceme Asik Olmasin Ya!!!!!!!!!!!!bide Omer Le Handan Hanim Demiyor Mu Zit Kutuplar Birbirlerini Ceker Diye Sinir Oluyorum Yaaaaaa
Ama Eger Filiz Le Cem Aski Baslarsa Ben O Filiz I Gebertirim, Filiz+yilmaz Aski Bu Kadar Cabuk Bitemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MODERATÖRÜN NOTU: Kullandığınız usluba dikkat ediniz.

forever_bim

jupiter65
29-09-06, 23:53
Yılmaz'ın yerinde olmak istemezdim. Nasıl bir ruh halinde olduğunu fazlasıyla açıklıyor bakışları. Burada Yılmaz, kadınlara güvenilmeyeceğini ikinci kere anlıyor. Yılmaz, Filiz'i defterinden silmeli artık. Salih'in dediği gibi; bu defter kapandı galiba...

slayjic
29-09-06, 23:56
Cem filize aşık olucak hatta oldu bile ama filizin kesinlikle ceme aşık olucağını sanmıyorum bence feride filizle yılmazın barışmasında yardımcı bile olabilir ömeri sakinleştirebilir gibime geliyor ne olursa olsun aşk mutlaka kazanır filizle yılmazda mutlaka barışıcak ama çabuk olsa fena olmaz:img-grin2

forever_bim
29-09-06, 23:57
Uzun zamandan sonra güzel bir I.A. bölümü izledim. Sadece ve en fazla Handan Hanım Teyzeye kızdım. Bu arada Cenk Ertan da tam karizmaymış...

Serkan sen nick mi değiştirdin?

RODYA
30-09-06, 00:01
evet forever,ben el desdicado.nick değiştirdim

ben aksine bu bölümü hiç beğenmedim,filize iyice sinir olmaya başladım. ama cenkle filizi yakıştıran var sa tabii bu bölüm güzel bir bölümdü,hatta süper ötesi bir bölümdü.

forever,yoksa sen artık filiz,cenkci misin?:)

_hayal_
30-09-06, 00:02
gercektende bu bolumun diger bolumlere gore pek basarili oldugu soylenemez, resmen facia oldu , sacma isler çoktu.
eskiden filiz ne egri konusur ne egri otururdu, simdi ne oldu .
cemle aralarinda samimiyet gayet hos bence yakin arkadaslar diye bakiyor filiz, altinda kotu birsey aramiyor. ask dogacak ama cemin tarafinda.
ama hakikaten 10 kati fiyatta fazla olmus.
duygusalliktan uzak bir bolumdu , konusmalar bile sahteydi filiz ile cemi kast ediyorum. digerleri her zamanki gibiydi.
boyle giderse dizi kaybeder senaristlere duyurulur.

forever_bim
30-09-06, 00:04
Sevgili Serkan

Ben dizinin en koyu müptelalarından olarak en koyusundan Elifçiydim. Elif Yılmaz büyülü bir aşktı. Dizide Tekiner kardeşlere ve Elife olan aşkından dolayı da Ömere aşırı bir sempatim var. (Son zamanlarda azalsa da) Bir de tabii Sinan Tuzcunun oyuncluğu çok hoşuma gidiyor. Yılmazı da 2.sezon şimdilik takdirle izliyorum.

cemotara
30-09-06, 00:08
Bu bölüm hakkında ne diyebilirimki esasında bölüm genel itibariyle çok güzeldi ama filiz yılmaz cephesi tam bir felaket filiz ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim nasıl yılmazın paragöz olduğunu düşünür anlamış değilim filize bu bölüm çok kızdım birde o bisiklet turu felaket canımı sıktı şu cem zaten aşık oldu artık peşinden ayrılmaz inş. filiz kendine gelirde şu cemden uzak durur yoksa cemi mahvedicem bukadar yılışık adam nasıl olurya filizde müsade ediyorya onada şaşıyorum zaten bu bölümde en çok hoşuma giden taraf ömer küçük elif ve ferideydi üçüde çok tatlıydı anlaşılıyorki feride ömer aşkı olacak birde ömerin elifi yanına alması çok güzel olacak yılmaza ise çok üzüldüm onları öyle samimi görünce çok kötü oldu inş. bu olayları fazla uzatmazlar bu bölümde bir kare bile filiz yılmazı göremedim kesin yeniden onları beraber görecez ama kimbilir nezaman birde ben bu ferideyi çok sevdim ya çok tatlı bir bayan birde filiz kendine çeki düzen verse çok iyi olacak birde ormanda yatışları yokmu delirecemya uffffff ne olursa olsun filiz&yılmaz aşkı izlemek istiyorum lütfen fazla uzatmayın ve sorunları hemen çözüp filiz ve yılmazı barıştırın
bu bölüm tuba büyüküstünün performansı herzamanki gibi harikaydı vede yine dünya güzeliydi

Eylotuerk
30-09-06, 00:09
Bence Filiz Vede Yilmaz In Birlesmeleri Byaga Bir Zaman Alacak O Zaman A Kadarda Bizi Fitik Edecekler (zaten Fitik Olduk)

_S_E_D_A_
30-09-06, 00:17
yılmazla elif aşkı söz vermiş bi aşk olarak bittiyse yılmaz filiz aşkıda öyle biter işallah biter ya elif keşke ölmeseydi elifimi öldürdüler offffffffff

YILMAZ-ELİF sonzuza kadar söz vermiş aşklara!!!!!!!!!!!

61MERVE61
30-09-06, 00:18
bugunn dizi berbatin taaa kendisiydi bu ne yaaa alaala cem filiz cem filiz cem filiz cem filiz!!ben da ne dim bitane filiz yilmaz sahnesi yoktuu..son sahne beni meraktan oldurecek zaten!oofff

sinem*
30-09-06, 00:20
filiz ve yılmaz çok karşılaşıyor saçma değil mi diye diye o karşılaşmalarda kesilmeye başladı :)

bu bölüm temposu çok düşük bir bölümdü ama haftaya bir o kadar hızlı olacağa benziyor..
bu bölüm sadece cemin filize olan ilgisi için ayrılmış gibiydi..Bir de feride ne kadar anlayışlı öyle..hiç bir şeyi hatırlamıyor ama maşallahı var herkese akıl veriyor yılmaza üzülme sen çok iyisin o kızda senin kıymetini bilir...ömere desen aynı...belki dedikleri haklı ama ben gıcık oldum:)
şirket hisseleride her seferinde olduğu gibi savaş halinde hele handan hanımın hali neydi...savaşa gönderir gibi size güveniyorum çocuklar :):)
yılmazında ilk sahnede filizi ve ömeri oda da bırakıp gitmesi ayrı bir havaydı sanki oda onlarında o terkediyor gibi olmuş :)
filizin aynada kendine kıyafet beğenirken yılmazın aldığı pantolonu hatırlaması,kendiyle konuşması kavgası daha doğrusu çok hoştu...
filizciğimin annesine bir insan bu kadar değişebilir mi demesine çok güldüm ...:) ama o da kendisine empoze edilmeye çalışılan şeyleri almaya başladı...bakalım haftaya ne olacak

handan hanımın bugün bir hareketini beğendim :) ömere elifin resmini getirmesini..resimde elifçik çok tatlı çıkmış ...ömerde biraz biraz baba olmaya başladı ,elif eve gelince neler olacak merak ediyorum

ve ve son sahne:) cemin orda ne işi var..her çağırılan yere biye gidersin be adam:)...ama ne yapalım yılmaza bey biraz çekecek artık iyice öfkelenip filizin veya cemin üstüne yürümezse iyidir...haftaya hangisinin masadan önce kalkacağını merak ediyorum büyük ihtimalle filizler kalkar ama bakalım belli olmaz

senarist ablalarım ve abilerim lütfen filiz ve yılmazın karşılıklı konuşmaları olan bölümler yazın...bırakın sevgi sözcüklerini artık ikisini bir arada bile göremez olduk ...

£speranza
30-09-06, 00:23
Evet Ömer geri döndü nihayet(Kırmızının kendisine fena halde yakıştığını belirtmeden geçemeyeceğim)Nihayet baba olduğunu ve bu durumun kendisine birtakım sorumluluklar yüklediğini fark etti.Ama Elif'le diyaloglarında çocuğun seviyesine inmesi göz teması kurarak konuşması daha memnun edici bir tablo çıkacak ortaya.Çocuğun 1.80 küsürlük babasının yüzünü görmek için verdiği mücadele içler acısı:) ama bunun yanında göz teması çocukla diyalogda çok önemlidir atlanmazsa hoş olur sanki:)

Ve tabi Feride Ömer sahnelerini yüzümde tuhaf hatta itiraf edeyim biraz salak bir ifadeyle izledim.Çok tatlı bir ikili oldular kesinlikle.Ömer'in tekrar aşık olacağı sahneleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Yılmaz cephesinde değişen bir şey yok.Filiz'e yaptıklarında tam destek ve hak veren tek forum üyesi benim heralde.Umarım Filiz(ki Cenk Ertan'dan hiç hazetmem)Cem'e aşık olur böylece benimde içide eriyecek yağ kalmaz...

slayjic
30-09-06, 00:24
Ya arkadaşlar anlamıyorum yılmaz ve filiz yan yana gelmeyince bu bölüm kötümü oluyo yani sadece filiz ve yılmaz sahnesi çok olunca o bölüm güzelmi oluyor anlamıyorum bence güzel bir bölümdü ve cem filiz sahnesine alışsak ii olur bikaç bölüm böyle gidicek çünkü ayrıca bu bölümün güzel sahneleride vardı küçük elif ve babası keremin dönmesi dizi sadece filiz ve yılmaz arasında geçmiyor...

dazzle
30-09-06, 00:29
bu hafta izlemedim zaten geç gelmiştim eve ama hiç çekmedi beni bari yorumları okuyayım dedim ama baktımki iyiki izlemedim daralırdım heralde sizler gibi bu dizinin ruhuna el fatiha diyorum baska bişede demiyorum bravo yani

CANSINNN
30-09-06, 00:31
cok heyecanlı bir bölüm degildi ama beni üzen bir bölümde olmadı..acıkcası ben koyu bir elif-yılmaz askı taraftarı olarak filizle yılmazın birleşmesini asla istemiyorum..insallah filiz cemle beraber olur ve yılmazda baska birini bulur..filizle olmasında kimle olursa olsun cunku elifin ölürken bile gözü acık gitmesindeki o sahne üzerine ben filizle yılmazın asla birleşmesini istemiyorum..bence olamıcaklarda dizinin sloganı cunku söz vermiş asklara elif gözü acık gitti bilmem yılmazda pek mutlu olamıcak gibime geliyor..ayrıca ömerle feride arasındada bişeyler olcagı kesin ömer hoslanmaya basladı bile kızdan..o sahnede bitcegide kesindi zaten dizinin cunku baska heyecanlı bir sahne ondan baska yoktu..bakalım önümüzdeki hafta cem filiz askı iyice alevlenmesi dilegiyle..:))

sinem*
30-09-06, 00:31
filiz yılmaz arasında dönünce de bölüm güzel olmuyor diye yazanlar vardı :)
ama bence bu bölüm fazla olay yoktu ya ondan diğerlerinin yanında sönük kaldı

sadece cemin filize aşık olma aşaması,feridenin ıhlamurlar altındaya(herkesi yazmadım:) ) hızlı girişi falan filan ....

slayjic
30-09-06, 00:42
Evet elif gözü açık gitti ama bence bunun yılmazla alaksı yok elif kızını göremeden öldü ve onu göremediği için gözleri açıktı zaten elif yılmaz filiz aşkını kabullenmişti

anny
30-09-06, 00:56
bu bolumu izlemeyi düşünmüyordum ama annem izliyordu ben de baktım biraz..
filiz&yılmazdan artık bahsetmek istemiyorum.nalan,kerem ve emre üçlüsüne takıldım..nalan da ablası gibi fakir gençle,zengin oglanın arasında kalacak sanırım..çocuk son dakikada aşık oldugunu söylüyordu nalana..ve kereme zorla sarıldı farkettiyseniz..şimdi konu onlara döner görürsünüz..feride ise gelecek bölümlerde ömerlere gidebilir ama yılmaz izin verirse tabii.senaristlere de bravo diyorum filiz ve cem aşkı şimdiden hayırlı olsun..

devil61
30-09-06, 00:57
güzellık basa bele derler ya doğruymus fılızın guzellığı basına bela oldu.cem ona asık oldu ama olsun ben fılızlın ona karsı bıseyler hıssedeceğını hıc sanmıyorum.bence bu bolum sezon basladı baslayalı en guzel bolumdu fılızde cağırmasa olmuyodu sankı olsun belkı yılmzı gorurde aklı basına gelır.zaten ılerleyen bolumlerde mutlu gunler baslıyacakmıs.ısallah bu mutlu gunler ıcınde fılız ve yılmazın ask sahnelerıde vardır ısallah:Dumutla beklıyorum.bence ferıdeyle omer bırbırıne asık olacak cunku ferıde dızıye dadı rolunde gıreceğını soylemıstı bır roportajında.ben ferıdeyı cok sevdım.cok tatlı cana yakın hele o cEmı hıc sevmedım.ne yapsın vuruldu filizin guzellığıne ona da bıse soyleyemeyız kı.kesın 10 kat ıstedı ya banka sorun cıkarır cem parayı verır!fılızn gozunede gırer mutlu sahneler sezon sonuna doğru anca.bence ferıde yılmazı sevmez severse omerı sever yılmazı severse bence cok sacma olur!

IHLAMURLAR ALTINDA SOZ VERMIS ASKLARA!!!!!

sinem83
30-09-06, 01:05
birinci bölümden beri ilk defa bugün filize çok kızdım... inanamıyorum bu kadar değişebildiğine... tamam haklı görünüş itibariyle yılmaz paracı biri konumunda olabilir ama hiç tanımadı mı yılmazı? filize öpüştükten sonra söyledikleri için kızdığını anlamadı mı?... bir tek aynaya bakıp toparlan artık diyerek ağladığı yerde içim cız etti onun için ama diğer sahnelerde bugün filizi sevmedim...

cem gitgide filize aşık oluyor, bunu ilk evden çıkarken filiz saçlarını düzeltti, orda gördük, tabi handan hanım ve ömerin de çok hoşuna gidiyor bu durum...

filizin şimdilik bu aşka karşılık vereceğini düşünmüyorum ama yılmazın ikisini bir arada gördükten sonra çok kötü olacağına eminim, bakalım nasıl bir tutum sergileyecek bu olay karşısında...

bir kez daha söylemeliyim ki küçük elife bayılıyorum...:) yavrum yaa o kadar tatlı ki... müjgan hanımın ömere söyledikleri çok hoşuma gitti, iyi oldu böyle olması... şimdilik handan da bakıcı istemem ben varım triplerinde ama kısa bir süre içinde feride de gelir yerleşir eve...:) bu sefer iyice kıyamet kopar gene yılmaz-ömer arasında... yılmaz feridenin ömerlere gitmesini istemez, ömer ısrar eder, seyreyleyin gümbürtüyü..:)

ben filizin böyle kayıtsız durmasına alışamadım, yılmazla ikisini bir arada görmek istiyorum... bu konuda da canana çok iş düşüyor, çünkü canan ikisine de en yakın olan tek kişi... en kısa zamanda filizin gerçeği canana anlatması lazım... ki o da yılmazla konuşup yanlışı düzeltsin...

bu arada meyhanedeki geçen haftadan başlayan ramazana göndermeler bu hafta da güllaçla devam etti, bu tarz detayların düşünülmesi hoş...

son olarak tam emre nalana aşkını itiraf edecekken kerem de askerden geldi... nalan kereme aşık, bunu bile bile yazık olacak emreye...

bir de unutmadan hisseler için bence parayı temin edemeyecekler, cem onlara yardım edecek...

RODYA
30-09-06, 01:47
figan,inan çok çok üzlüyorum ben de bu dizinin haline.

hakan zaten tam çıldırmışdır.cenkle filizin o çimler üzerinde ki muhabbetini izlerken,hakanın suratında nasıl bir ifade oluştu,düşünmek istemiyorum.

ne olacak? sezon sonunda,filiz aa yılmaz diyecek,yılmazla kavuşacaklar,bizde mutlu olacağız,aa ne güzel finaldi diyeceğiz.bu şekilde aşkın tüm büyüsünü mahvettikten sonra,kavuştursanız ne olur? kavuşturmasanız ne olur?

sinem*
30-09-06, 01:55
ayrılar ama aşkları hala devam ediyor..her ayrılığın kavuşması güzel olur derler onunla avunuyorum resmen ....
filiz ve yılmaz her yerde karşılaşıyordu onuda kestiler ama haftaya çok fırtınalı,hareketli bir bölüm olacaktır
yılmazın filizle öpüğtüklerinde onun gerçek olduğunu söylemesi çok hoştu garibim daha bir şeyler var deyip duruyor,filizin sözlerine değilde gene ömere kızıp kendini kaybetmesi çok kötü..çok fevri davranıyor

nalan kerem emre üçlüsüde karışacak

Figan
30-09-06, 01:57
Cok haklisin RODYA..A$ki ve sevgiyi bu kadar kolay harcamasinlar senaristler..
A$k herseyi affeder mi derler ya hani ?? Bence affetmemeli..Hersey dürüstce söylenmeliydi..Biz izleyicilere bu kadar eziyet etmelerine hic haklari yok..

ilk önceleri Elif-Yilmaz a$kina deli oluyordum cok seviyordum o ikisinin sevdasini..icimi titretiyordu, gözlerimi yasartiyordu hatta aglamistim da birkez hani Yilmaz ve Elif ömer`in kumar oynamasi hakkinda konusurlarken müjgan hanimin dükkaninda.. Beni ilk kez bir dizide iki oyuncu aglatmayi basarabilmisti..

inanilmaz begeniyordum..Ama sagolsun senaristler Elif`i yok ettiler..
Dürüst ve samimi söylüyorum ki; ayni tadi, ayni elektrigi ben bir izleyici olarak Filiz-Yilmaz ikilisinden alamiyorum..Nedeni belkide ilk masum sevdayi Elifle yilmazin yasadigini görmeme bagliyorum..Filiz ve yilmaz diyaloglari bana cok yapay ve yapmacik geliyor..Bu benim sahsi fikrim..Kimsenin alinmasina gerek yok..Oyunculuk bazinda elestirim ve gözlemlerimdir..

Yilmazi sanirim aci cektirmeye cok merakli senaristler..Senin de dedigin gibi a$kin büyüsü gittikten sonra hicbir sey eskisi gibi olamaz..Hele sevdiginizi söylediginiz bir adamin karsisina baska bir adamla cikmanin bana göre hic bir mantikli aciklamasi olamaz..

Gözgöre göre hem kendine hemde karsisindaki adama eziyet cektirmek sonrada bir yolunu bulup barismak bence bosa gecirilmis bir zamandir..Ve biz izleyicilere de bu zamana sahitlik etmemizi istemeyin senaristler...!

ylcn16
30-09-06, 02:04
kısaca sunu soyleyebilirim kı bu bolumde ne oldu diye kendinize sorsanız hiç bişe olmadı diyeceksiniz. cunku olmadı.tamamen bosa harcanmıs bir bolum. hiç bi olay, hiç bi aktivite yok. sadece omer le kaybolann kız arasında birşeyler olacagı bellı oldu bir de yılmaz ın cem ı kıskanacağı. ama bu kadar sey için de bir bolum harcanmaz bence. tamamen haftayı gecirmek için yapılmıs bence.

yapımcılar ve senaristler eger bu forumları azıcık ta olsa okuyorlarsa onlem alsalar iyi olur . cunku dizinin albenisi yavas yavas gitmeye basladı..

hewal
30-09-06, 09:20
Biri bana söylesin bu geçen seneki Ihlamurlar Altında dizisinin devamı mı ?
ylcn16 ya katılıyorum haftayı geçirmek için çekilmiş bu bölümden anladığım iki şey :

1- ) Ömer Handan'a Elif'e dadı bulmalıyız dedi muhtemelen Elif'le Feride ilgilenecek ve Ömer'le aralarında aşk başlayacak.

2-)Emre'nin nalan'a karşı duuyguları olduğu çok belliydi birde o konu açığa çıkacak ve ortam gerilecek..

Filiz'in arabada küpesini unutması konusuna hiç girmiyorum bile bir sahne ancak bu kadar yapay bu kadar klişe olurdu..

karcicegim
30-09-06, 09:46
Git gide herkes diziden uzaklaşıyor. Dizi bittikten sonra bu forumda yazılan msjlara yetişemiyordum. Şimdi ki duruma bakın. İçler acısı.

Dizi tamamen yapaylaştı. I.A. artık eskisi gibi değil. Gönülden istemesemde aklımdan bu dizi benim için bitti artık diyorum. Senarsitlerin hemen bir çare bulmaları lazım. İlla reyting oranı düşecek ondan sonra beyinleri yerine gelecek sanırım.

Dün akşamki bölümü hiç beğenmedim. Çok basitti. Sıradan olaylar. Hele Filizin arabada küpesini unutması tamamen basit bir senaryo idi. Daha başka birşey yazmak istemiyorum. Yorum yapılacak hiç bir şey olmadı dizide.

ARTIK BEN ESKİ IHLAMURLAR ALTINDA DİZİMİ İSTİYORUM.

nzessia
30-09-06, 09:50
I. A.'yı izlerken hiç bu kadar sıkılmamıştım.Hatta ilk reklama kadar Sıla dizisine baktım. Filiz gerçekten çok can sıkıcı ve (özür dileyerek) aptal bir karakter olmaya başladı. Sinem arkadaşımız tam yazmak istediklerimi kelimesi kelimesine yazmış. İki dakika önce sarılıyorsun öpüyorsun sonra seni denedim,hisselerinden başka ilgimi çeken bir şey yok diyorsun. Sonra da adam 10 katını da ister 10 milyon katını da. Bunları geçtik, kaç yıldır tanıdığın adamı paragöz olarak suçluyor, onun bu tavrının senin yaptığın şeylerden kaynaklandığını da akıl edemiyorsun.

İşte sırf dizi bir sezon diye uzasın diye yapılmış işler bunlar,

elif219
30-09-06, 10:36
ya valla dün için ne söyliim bilmiorm tabii bni filizle yılmaz fln ilgilendirmio o yüzdn onlarn sahnelerinide çk dikkatli izlemediimdn yorum ypamıycm ama o arabada küpe unutma neydi öle ne kdr klişe ve saçma birşey o yaaa....nese geliim ömere ve küçük elife handnın ömre verdiği çerçeve çk güseldi,ömer artık kendine geldi gibi lunaparkdaki sahneleri çok güseldi ferideyle aralarında bişeylern olucağıda çk açık ztn.müjgan hnmın söylediği sözler ve elifi babasına verme kararına çk sevindm özellikle elifin çok mutlu olduğunu söylediğinde.dadı olayını geçiştirselerde mutlaka feride gelick bunu ztn biliodk.bakalm elif eve gelince neler oluck umrm ömer yine eski ömere dönmez de kızı bi daha üzmz.....unutmdn cemle ilgili söyliyck pek bişeyim yok aslında filzi aşık olduğu artık kesin cenk ertanı çok seviorm ama cem için aynı şeyi söyliyemiycm....

benim
30-09-06, 11:09
dün akşamki bölüm bence bir geçiş süreciydi. inşallah daha iyi olacak.az önce kanal d de magazin programında setten görüntüler verdiler.yönetmen aydın bulut bu dizinin bir aşk dizisi olarak yola çıktığını ve her zaman aşk olacak dedi. beğeni ile seyrettiğim bir dizi . önümüzde koskocaman bir sezon var. kimbilir ne gelişmeler olacak .güzel şeyler seyredeceğimizi düşünüyorum.
dün akşam handan hanımın bir sözü vardı herkes 2.bir şansı hakediyor.hatalarını düzeltmek için falan dedi.handan hanım ve ömerin bu şansı neden yılmaza göstermediklerini anlamıyorum.yılmazın filizin hala birşeyler gizlediğini düşünmesi çok iyi . o da filiz gibi vazgeçseydi bu aşk için hiç bir beklentimiz kalmazdı.filizin ayna karşısında ağlama sahnesine bayıldım.bir insanın ayna karşısında kendine söz geçirmek istemesi kendisiyle hesaplaşması çok iyi anlatılmış..

paçiii_melos
30-09-06, 11:19
slm arkadaşlar ben de demin kanal d magazin de gördüm genellikle handan filşiz ve ömer vardı ve de konuşuldu güzeldi.elif219 bir dahaki bölümden bişiy söylenmedi ve göstermediler.herneyse ben dün akşam ki bölüm hakkında yorum yapayım gece giremedim çünkü. Dün akşam ki bölüm güzeldi yani bazı yerlerde çok mantıksızlık vardı.ben ce ileriki bölümlerde belki ömer elifi yanına alınc aelif feride de gelsin diyebilir onu bakıcı olarak alabilirler ama bu durumda yılmaz ile ömer gene karşı karşıya gelebilirler.herneyse dün ki bölümde paso yılmaz filiz yerine hep cem ve filiz vardı nerdeyse yılmazın bile sahnesi azdı .hele hele filizin küpesini düşürmesi arabada bir gün sonra farkına varması çok saçmaydı.Cem de gittikçe filize abayı yakıo üfff dizinin sonunda da valla yılmaz ve canan onlar8ı gördüler ne olcak gerçekten çok merak ediorum .kavgamı çıkıcak yoksa yılmaz hiç umursamıo gibimi yapıcak.bu arada alinin doktora gitme kararını almasına çok sevindim inbş. onlarında olur.
Birde kerem geldi en yakın arkadaşının yaptığı davranışları gerçekten çok kötü ya inş. ileride kötü şeyler olmaz . bakalım artık hayırlısı ya haftaya çok şeyler olcak.

forever_bim
30-09-06, 13:14
Evet ben de dün akşamki bölümle ilgili yorum yapma hakkımı kullanayım.

Bence gayet güzel bir bölümdü ama en azından bir cephede (yılmaz filiz) bölüm sonunu saymazsak bir şey olmadı. Ömer Elif cephesi ise nihayet beklediğim düzeye dogru yol almaya başladı. Ömer elbette ki bugüne kadar kızına sahip çıkmayarak telafisi oldukça güç bir hata yaptı ama en azından bu bölüm araları giderek çok daha iyi olmaya başladı. Minik Elifin yüzündeki her tatlı gülücük beni aşırı mutlu etti. Park sahneleri olaganüstü güzeldi. Feride minik Elif Ömer üçlüsü bir arada süper olmuşlar. Kendi şahsi kanaatim şöyle eğer Feride Ömerle partner olacaksa inanılmaz uyumlu bir ikili olmuşlar ve de hatta İrem Altug çok güzel bir secim olmuş...Ömerin ultra sakar bir şekilde zile basması sonra hata yaptıgını anlayınca yüzündeki utangac ifade çok hoşuma gitti. 44. bölümde sanırım artık minik Elif babasının yanına gidecek. Müjgan Hanımın bu sürecteki olaganüstü gayreti dizideki en takdire deger davranıştı.

Filiz ve Cemle dolu bir bölümdü aynı zamanda. Takım elbise giymeyi pek tercih etmesem de Cenk Ertan süper karizmaydı dün. Filiz ona arkadaşça yaklaşıyor ama Cem kesinlikle hoşlandı ondan hatta aşık olmaya başladı. Bisiklet turu yerde uzanmayı saymazsak büyütecek bir durum degildi bana kalırsa. Ama küpe olayı ve bunu Yılmazın görmesi Yılmazda soğuk duş etkisi yarattı.Canan da pek şaşırdı bu duruma.

Handan Hanımın yaptığı tek iyi şey Ömere Elifin resmini götürmek oldu. Sonra çocuklarına karşı tutumu genel olarak oldukça yanlış. Savaşa gönderir gibi bir hali var.

Ali ve Semanın doktor bulmaları da çok iyi olmuş.

Feridenin annesinin Bursadan çıkmayacagı da çok belliydi.

Son olarak sant yönetmenine teşekkürlerimi sunuyorum. Sinan Tuzcunun yeşil içine giydiği kırmızı tişört süper zevkli bir secim olmuş. Sinan Tuzcuya kırmızıyı daha sık giydirsinler. Canlandırdıgı Ömer karakterinin asi ruhuna kırmızı süper gidiyor. Cenk Ertanı ve Bülent İnali de gayet şık giydirmişler. Tebrikler valla.

sezinti
30-09-06, 13:22
Sevgili senaristlerimiz, Ihlamurlar altında dizisi reytinglerine bakarak, yazdığınız senaryonun izleyicilerin tepkisiyle karşılaşmaya başladığını görmeye başlayabilirsiniz. Ihlamurlar altında dizisi ilgisini kaybetmeye başlıyor. Sevgili senaristler, röportajda söylediğiniz gibi, aşk hikayeleri yazmaya devam ediniz. :img-artis

elif219
30-09-06, 13:28
evet reytingler düşmeye başlamış gibi a/b de de olmasa da totalde düşük 3. olmak ıhlamurlar altındaya yakışmıo bence...umarm yine yükselir ama ben yine o dizide ömer ve küçük elif olduğu için izlemeye dvm edicm diğerleri beni ilgilnedirmio ztn...

forever_bim
30-09-06, 13:31
Sevgili Sezinti

Reytingler karşısında ben de şaşkınım. Ama bir hafta düşüyor bir hafta yükseliyor.

Total Reytingleri
40. bölümde 9.40
41. bölümde 7.20
42. bölümde 8.50
43. bölümde 7.50

AB reytingleri
40. bölümde 11.50
41. bölümde 8.10
42. bölümde 11.50
43. bölümde 8.90

Bir düşük bir yüksek gidiyor ama dizi zorda degil reyting olarak bence.

elif219
30-09-06, 13:38
güzel bi saptama yapmışsın forever_bim bence ıhlamurlar altında ne olursa olsn reytng kaygısı olmyn bi dizi ve sanrm bu sezon sonuna kdr da hep başlarda oluck...

si_nice
30-09-06, 13:56
reytinglerin düşmesi beni hiç mi hiç şaşırtmadıı...dünkü bölümüde izledikten sonra dşmeler giderek dewam edecek emin olun...
olan olaylara rağmen yılmazın halaaaaaaaaa inatla filiz filiz demesii sinirimi bozduu...aaa bee yılmazcım kız seni istemiyoo neyin inadını yapıyosun halaaaa hıı söyle banaaaa....yok bişey var diyip duruyooo...nerde kaldı o delikanlı hallerin gururun...ama ben ilk defa yılmaz için üzüldümm..çünkü hisse peşinde olmadıgından çok eminim bu şekilde suçlanmayı haketmediii.heleki bu suçlamayı yapan filiz olunca tam bir saçmalık oluyooo....
öte yandan cem'e iyice kanım ısınmaya başladıı..çok sempatik..ve tam bir karizmaaa....yavaş yavaş ateşte bacayı sarıyoo zaten..filizle geziye çıkarken saçlarnı geriye doğruu attı ya filiz ordaki bakış herşeyi anlatıyoo:img-grin2
walla filizle cem olur gibi geliyo bana..filiz dediya hiç tipim değil hemen aklıma yılmaz içinde aynı sözleri söyledigi geldiii..ve belkide ömerin zıt kutuplar birbirini çeker demesiii altın vurustuu...
ısrarla söylüyorumkii ELİFİMİN kocaman boşluğu hiç kimse tarafından kapatılamıyor..ferideyle elif lunaparktaykenn ömere el sallıyolardıyaa inanınki ferideyi değilde ELİFİ hayal ettim o sahnelerde...ferideye karşıda hissizim..bana fazla sıcak samimi davranıyo gibi geliyoo..yılmaza olan yakınlığı ömere el sallaması filan bana fazlaca sıcak samimi hareketler geldiysede illaki birine yakışacak yaa feridemiz senaristler hala karar werememiş sanırım şimdilik ikisinede iyi davranıyooo...sonra nasıl olsa tepkilere göre şekillendirirler..yapmadıkları şey değil nasıl olsa...
gelelim ömere..dün yine oyunculuk açısından mükemmeldiii.adam resmen gözleriyle oynuyooo yaa.elifle arasının yavas yavas düzeldigini görmek çok güzell..zaten bizim ufaklıga bayılıyorumm...gözlerinde sevinci görmek babasına küsmesi barışmasıı içim bir hoş olduu..
kısacası güzel bir bölümdüü..
VE herşeye rağmennn
ÖMERİİİ SEVİYORUMM

cemotara
30-09-06, 13:56
reytingler bence yine güzel yani totalde 3. olmuşuz ama yeniden birinci oluruz bence bu dizi reyting kaygısı gütmeden sonuna kadar gidecek birde güzel filiz&yılmaz sahneleri olsa dahada süper olacak ben filiz&yılmaz aşkını çok yakın zamanda izleyeceğimizi düşünüyorum

Eylotuerk
30-09-06, 14:08
Ager filiz cem e asik olursa o zaman tam bir faciaya olur bunuda senaristler biliyor zaten bu bolumde en cok filiz le cemin sahnesi oldugu icin 3. oldu reytinglerde
SOZ VERMIS ASKLARA FILIZ+YILMAZ!!!!!!!!!!!!

GSealment
30-09-06, 14:16
Dizinin Reytinglerindeki Düşüşe Bende Şaşırmadım.. Aslında Biraz Kızdım Senaristlere Çünkü Dizinin Başından Beri Başrol Oyuncularının Sevgilileri Değişiyor .. (yılmaz-filiz,yılmaz-elif,ömer-elif,filiz-cem..) Her Dizide Bir Aşk Vardır Ve İnsanlar O Aşkı Sever Ve Diziyi İzlerler.. Zaten Dizifilm Üyelerinin İmza Ve Avatarlarında Çoğunun Yılmaz-Filiz,Ömer-Elif Var .. Şimdi Bu Aşkı Öldürmeleri Saçma Olur ..

ali24
30-09-06, 14:22
Diziyi birinci bölümden itibaren takip ediyorum. cem karakterine oldum olası gıcığım haziran gecesindeki rolünden beri. keşke diziyi bu duruma düşürmeden yazın diziye yakışan bir sinema filmiyle bu muhteşem diziyi SON buldursaydılar biz ıhlamurlar altında fanatiklerini daha mutlu ederlerdi.filiz bu sesiyle ve bu aptallığıyla resmen diziden soğutuyor beni. ve bu sacma senaryo bu diziye yakışmıyor...

Diziden bir mantık hatası:emre nalanı babasıyla tanıştırıyor tabi babası değişmiş başka bi oyuncu olmuş. nalan bu emrenin babasını yola getiren kız değilmiydi arkadaşlar emreyle babasını birbirine yaklaştıran. emrenin babası sırıtarak cok hoş bir kızmış falan diyor elini çabuk tut diyor. vay be dört sene gecince senaristlerin de aklı karışmış! .... :img-help:

sinem*
30-09-06, 14:41
dizinin reytingleri filiz yılmaz ilişkisine göre yükselip düşüyor...filiz ve yılmazın karşılıklı geldiği sahne olmadan nasıl reyting alacaklar anlamıyorum...geçen hafta fragmanda gösterdikleri filiz ve yılmazın sarılmaları sonucunda herkes merak etmişti ve reytingler gene tavan yapmıştı ...bu hafta fragmanda hep cemle filizi gösterdiler ve totalde 3. olduk ...

senaristlerimiz,kanal,yapımcı hepsi eğer reyting almak istiyorlarsa acilen filiz yılmaz sahnesi koymaya baksınlar ...

bu hafta sadece cemin filize olan yakınlaşması duygularının başlaması için çekilmiş gibiydi...haftaya çok hareketli olacak..filiz yılmazı görünce,yılmaz filizi görünce ne yapacaklar...tabi bir de cem var o onların birbirine olan hislerini anlayınca ne yapacak :)
ömer kızını yanına alır ve bir dadı bulurlar elifte dadının feride olmasını isteyebilir veya müjgan hanım ister ...kısacası ben haftaya olacakları merak ediyorum salı günü umarım fragmanı verirler

*MeLiS*
30-09-06, 14:46
dün aksam ferideye cok üzüldüm.kız ne umutlarla gitti nasıl döndü ):
şu ceme acayip uyuz oluyorum.ne sanıyo kendini daha ilk günden filizle bukadar yakın olmaya calısıyo.yemege cagırmalar falan sinir oldum.
elifin artık babasının yanında kalıcak olmasına pek sewinemedm orda mutlu olmıcak gibi geliyo bana.ömerde iyi babalık yapamıcak acık ortada.ananesinin we teyzesinn yanında kalması elif için bence cok daha iyi.
canan la filiz in arasıda inş bozulmaz.kadın süpriz yapıyım derken berbat etti herseyi.cem filizin kulagına küpeyi takarken yılmaz gördü ya içim gitti ): cok üzüldüm.

muratti.14
30-09-06, 15:37
Hiç güzel bölümler göremdeim bu hafta.. sadece yılmazla filizin olduğu sahne heycanlıydı onda da dizi bitti.. ALİ kardeşime katılıyorum emre nalanı babasıyla tanuştırdı zaten onlar birbirini tanıyodu.. senaristler iyice saçmalamaya başladı bende farkettim ki herkes farkındadır bunun.. Bede cem karakterine uyuz oldum bu arada:)

Filizin yeni seside hiç güzel değil çok aptalca duruyo yanı o fiziğe o karaktere hiç uymamış o ses.. sölediği acıklı sözler bile beni güldürüyo bazen o ses tonuyla... bence biran önce eski sesine dönülse çok iyi olcak..

forever_bim
30-09-06, 16:28
Filiz karakterinin şu anki sesi Tuba Büyüküstünün kendi sesidir. Sesin karaktere uymadığı konusunda hem fikirim. Nahif bir ses tonu olsa da karizmatik degil ve de çok düz konuşuyor. İyi bir diksiyon eğitimi alırsa çok daha iyi olacagına inanıyorum. Zamanla yadırgamamız geçer diye de düşünüyorum.

Eskiden seslendiren kişi Yonca Cevherdi. Yonca Cevher şu anda Gözyaşı Çetesinde oynuyor. O yüzden dublaja vakti kalmıyordur sanırım. Ya da Tuba Büyüküstün kendi sesini de kullanmak istemiş olabilir.

Dizinin reytinginin düşmesi bence senaryonun gidişatından değil dizinin daha Sıla adlı dizi sürerken daha 21.45te başlamış olması nedeniyledir.

Dizide her zaman söylediğim gibi Sinan Tuzcu ve Nur Sürer favorim. İkili sahneleri bir ziyafet lezzetinde. Umarım Nur Sürer ustanın sahneleri daha da artar.:img-grin2

nazlıe
30-09-06, 17:13
bu hafda bendce dizi süperdi tam görmek istediğim gibi ömer ve elifi böyle mulu bir şeklde görmeyi çok istiyordum ikiside lunaparkda ne kadar mutluydular hele o elifcik harika bişe yaallah anasına babasına bağışlasın bir çocuk bu kadar tatlı bu kadar sevimli olabilirmi ya hem konuşmasıyla hemde gülüşüyle o kadar sevimki oluyorki bakmaya doyamıyorum handanın ömere masasına koyması için getirdiği resimde ne kadar şirin çıkmıştı ömeri kaç bölümdür böyle mutlu görmemiştim lunapark sahnelerinde tek göüzüme batan ferideninde onlarla gitmesiydi ferdiye seviyorum ama ömerle birbirlerine aşık olmasını hiç istemiyorum filizle cemde çok tatlıydılar birbirlerine çok yakışıyor

filizin sesi diziye hiç yakışmıyor keşke hep dublaş olsaymış kuzenim filiz konuşmaya başlar başlamaz gülmeye başlıyormuş :) bana çok komik gelmesede sesinin eğitimsiz olması çok göze batıyo bu bir gerçek yılmaza gelince ona yapacak bir yorumum yok
ömerden harika bir baba olucağına inanıyorum bunu dizide yavaş yavaş herkez görmeye başladı elifin ölümünü kabuledindiğinde kızına çok çok iyi bir baba olacak
reytinklerin düşüşe geçmesi bence çok normal bekliyordum zaten yakında dahada düşür gibi geliyor bana

forever_bim bu sayfayı seviyeli bir hale getirdiğin için sana teşekkür ediyorum

61MERVE61
30-09-06, 17:22
Bu hafta kucuk elif ve omerin sahnesi disinda hic biseyi sevmedim resmen bosa harcanmis bi bolum oldu sanki filiz cem askini izledik acaip gicik oldum zaten ceme haziran gecesinden beri giciktim..filizn sesi beni etkilemio yani anlamamiz yeter hem sesi fena degil cok icten ve dogal duruo onceden agzi oynardi ama ses gec gelirdi simdi kendi sesini kulanmasi daha iyi oldu hem kendini gelistirmis olur,reytinglerin dusmesi iyi oldu bence senarist anlasin filiz yilmazsiz oluyomu diye,,dizinin gecen hafta birinci gelmesi frgamnadaki yaniltma oldu...dizi gitikce dusuo

forever_bim
30-09-06, 17:25
Gelecek Bölümde bence Filiz Yılmaz ve Ferideyi birlikte bir yerde yemek yerken falan görür. Kıskanır Yılmaza Feridenin kim oldugunu sorar. Feridenin bir hayat kuracağını ögrenip onu dadı yapmaya karar verir.

Ek olarak bisiklet Tuba Büyüküstüne de Cenk Ertana da çok yakıştı.

elif219
30-09-06, 17:33
bence elif babasına gidiceğine sevinmiyck çünkü anneannesiyle hepbirlikte yaşamk istio ve elfin mutlu olması beklendiiği içinde tam tersi çıkablick gibi gelio ama umrm olmaz tabii...ferideyi ya elif ister ya da filiz bulablr ama elifn istemesi bana daha mantıklı gelio handn şimdilk bu işe karşı acaba onu ikna edck bi olay mı olck....

Eylotuerk
30-09-06, 17:34
Katilmiyorum, filiz ceme sadece arkadas olarak yaklasiyor, bisiklette hic yakismamis, ama bir yandan iyi oldu 3. olmalari cunku simdi senaristler anlamistirki filiz+yilmaz siz bu dizi berbat

pinkzone
30-09-06, 17:38
Bir bölüm daha esti ve geçti..

Bu bölümde Ana karakterlerden çok yan karakterlere daha çok önem verilmiş.. Bu bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekleyen izleyeci hayal kırıklığına uğradı.. Buda reytinglere yansıdı zaten..

Neyse Yorumuma geçeyim ben..

Küçük Elif: Bölümün favorilerindendi.. Oyunculuk açısından iyiydi. Bu kızda yetenek var... Ömerle olan ilişkisi günden güne düzelcek gibi.. Elifin baba evine gidecek olması bir yönden çok iyi.. Onun köşkteki maceralarını izleyeceğiz bundan sonra.. Yeni dadıyıda zate herkes biliyor.. İyi anlaşıyorlar.. Küçük Elif açısından bir sorun olmaz...

Ömer: Kızına yakın davranan.. Ama yine bazılarının dürtüklemeleriyle kızıyla ilgilenen baba.... Neyse.. Artık bir aşama kaydedildi .. Bu konu üzerinde durmak istemiyorum..Lunapark macerası iyiydi.. Bu bölüm de geçen bölümde gördüğümüz gibi atrasyon hareketlerini göremedik ama.. Daha çok tekrarlancaktır bu sahneler...

Feride: Bu bölüm en üzüldüğüm şahsiyet.. Ailesini bulamama ve hafızayı geri hatırlamamaya sorunu oldukça daha çok göreceğiz...Ve ağlamalarına şahit olacağız... Ama anlayamadığım bir olay var.. Neden Yılmaz ferideye çarptığı yerde ufak çapta bir araştırma yapmıyor.. Film icabı işte.. Bu kadarı kimsenin aklına gelmiyor sanırım..

Yılmaz: O öpüşte bir şey vardı deyip.. Hala Filize ümitlenmede devam eden bay şahsiyet.. Yılmazın bu bölüm bir çok kişiye derman olduğunu gördük... Ama kendi yarasına derman bulamıyor.. Terzi kendi söküğünü dikemez misali.. Hala Filiz meselesi bir kördüğüm.. Zaten son sahnede gördüğü o görüntüler yettide arttı.. Bu bölümü tam klit noktada kilitlemeleri gelecek haftaya kadar bizi fıtık eden senaristlerimizi teşekkürü bir borç bilirim.. Yılmaz etrafına derman olurken.. Yine kendi sorununu çözemez.. Bu böyle sürer gider..

Filiz: Artık gözümden ve gönlümden düşen filiz tekiner.. Yılmazın sadece aklının parada olduğunu düşünen filiz.. Peki o böyle düşünürken Yılmazın ne düşünmesi gerek.. Tabiki şunu... Demek aşkımız yalanmış... Hisseler o bizim aşkımızdan daha değerliymiş.. :fighting2 Filizin bu bölüm adım adım Ceme kaydığını gördük.. Handan hanım amacına ulaşıyor.. Filizde şimdilik arkadaşız diyor ama bunun zamanla böyle olmayacağı apaçık...

Cem: Bu bölüm gördük.. Sadece Filize olan yeni hisleri oluşturdu senaristler.. Bu ne anlama geliyormuş.. Diziye Sırf filize aşık olmak için girdiğini kanıtlıyor.. Zaten bir bakışında acaip belli etti bunu.. Cemle Filizin çok iyi arkadaş olacağına inananlara duyurulur.. Tek taraflı arkadaşlık olur önce sonra birlikteliğe döner.. Özetle.. Cenk Ertanın öyle ahım şahım bir oyunculuğu bulunmadığına inanıyorum.. Hatta o her girdiği diziye uyuzluk vasfınıda yanında taşıdığına kanaat getirdim..

Ali ve Sema: Dizide aşkı hatırlatan tek çift.. Gelecek bölümlerde rolleri artacak orası kesin.. Bu iki kişiyi izlemekten zevk duyuyorum.. Sevgililermişte.. Yakışmışlar.. :love05: Semanın kıskanması çok hoştu..

Ya bu bölüm tam olarak... Yan karakterler üzerine kurulu idi.. O yüzden yan karakter açısından bu bölüm çok güzeldi.. Yılmaz anti Filiz bölümü bu bölümde gerçekleşmedi.. Gelecek bölüme attı senaristler... Valla açıkcası o sahneleri izlemekten pek te keyif duymuyorum.. Yan karakterler artık daha çok ilgimi çekiyor..

pinkzone
30-09-06, 17:45
Cemle ilgili bir teorim daha var.. Cem Beyle ölen babasının aralarının pek iyi olmadığını öğrendik.. Devamlı olarak tartıştıklarını.. Neyse.. Çocukluğu ve gençliği mutlu olmayan kişilerin daha sonra psikopat yönlerinin ortaya çıktığını biliyorum.. Bu psikopat yönünü Yılmaz Tetikleyecek.. Ve dizimiz bir psikopat kazancak..

pinkzone
30-09-06, 17:52
Bide mantık hatası değilde.. Acaip gözüme batan yerler var..

1- Nalanın babası neden yok... Geri dönmüştü.. Ve şimdi neden ortalıktan kayboldu..

2- Canan hanımın evinde çalışan kadın.. Canan hanımı 4 sene beklemişmiydi.. Bomboş evde maaşını alıp yan gelip yatmışmıydı.. Buradada bir tezatlık var..

3- Emrenin babası neden değişti.. Aynı kişiye pek önem vermeyen yapım acaba bunda bir tezatlık görmüyormu..

Bunlar ufak ama yeri geldiği zamanda izleyicinin gözüne batan hatalar bence...

*maviperi*
30-09-06, 17:53
Merhablar,
Ihlamurlar altinda yeni sezona cok kötu bir baslangic yapti,buyuk hayal kirikligi...
en sinir oldugum sey ise filizin sesi,resmen karakteri öldurmek icin özenle yapilmis gibi birsey...valla ben sahsen diziden soguyorum...Elifin ölmesi de buyuk bosluk...
bu haftada beklenildigi gibi degildi dizi...

£speranza
30-09-06, 18:11
Bide mantık hatası değilde.. Acaip gözüme batan yerler var..

1- Nalanın babası neden yok... Geri dönmüştü.. Ve şimdi neden ortalıktan kayboldu..

2- Canan hanımın evinde çalışan kadın.. Canan hanımı 4 sene beklemişmiydi.. Bomboş evde maaşını alıp yan gelip yatmışmıydı.. Buradada bir tezatlık var..

3- Emrenin babası neden değişti.. Aynı kişiye pek önem vermeyen yapım acaba bunda bir tezatlık görmüyormu..

Bunlar ufak ama yeri geldiği zamanda izleyicinin gözüne batan hatalar bence...
Bunlar benimde dikkatimi çekmişti pinkzone ama en kafamı kurcalayan yanı Emre'nin babasının Nalan ve Emre'yi yan yana ilk kez görüyormuş gibi tuhaf bir hal almasıydı.Nalan Emre'nin babasıyla epey sert bir kponuşma yapmştı malum sonra babasıyla arası düzelmişti Emre'nin(babanın gözündeki perde Nalan'ın iki lafıyla kalkıvermişti:)).Eeee aradan 4 yıl geçmiş akşam yemeklerine çıkılacak kadar saminiyet ilerletilmiş ama sanki herşeyi ilk kez görüyormuş gibi bir eda var baba da tuhaf bir beyin botoxu mu geliştirildi acep?

pinkzone
30-09-06, 18:33
Beyin botxu daha olamadı ama.. Ama senaristler galiba bunun olduğuna bizi inandırmak istiyor.. Genelde Türk Halkı Olayları çabuk unutur ama.. Sırf bu emre bey için kaç bölüm harcandığını herkes biliyor.. Sanırım senaristler bizi balık hafızalı sanıyor.. Yanılıyorlar.. Çok göze batan hatalar var hala..

Canan hanımın evindeki bayann.. Hoşgelmişsiniz diyip sarılı verdi.. Tamam.. Ama Canan Hanımı 4 Sene beklediğine inandırılmak istenmiş.. O zaman bu kadın çalışmadan hemde son derece lüks bir köşkte Bol keseden maaş almış.. Sadece evi boş bırakmamış oluyor.. ilginç yaw...

forever_bim
30-09-06, 18:40
Benim Nalan Kerem ve Emre üçgeninde kafama takılan başka bir durum var. Hatırlarsanız 12. bölümde Ömer ve Elif Nalanı pahalı ve iyi bir dersaneye kayıt ettirmişler Kerem o dersaneye gidecek güçte olmadığı için Nalan bu dersaneye gitmemişti. 14. bölümde Emre Nalana asılmış 17. bölümde Kerem Emre kavgasını Yılmaz ayırmış onları kanka formatına dönüştürmüştü. Ben 2. sezona kadar Nalan ve Keremi sevgili Emreyi de onlara takılan kanka sanıyordum. Halbuki daha Kerem de Nalana açılamamış Emre ise Nalana platonik olarak aşık. Bu karmaşa bile çok can sıkıcı.

pinkzone
30-09-06, 18:43
Evet hasan.. Bu karagaşa gerçekten çok sıkıcı.. Zaten geçen sezon böyle bir çekişme olmuştu.. Ve yeniden tekrarlancak.. Kusura bakmasınlar senaristler ama kendilerini acaip tekrar ediyorlar.. Çok mantık hatasıda oluşturuyorlar.. Sanırım bu sahneleri izlemeleri gerek baştan.. Yeniden yaşanması çok saçma ve gereksiz..

forever_bim
30-09-06, 18:47
Bir de şu var sanırım gelecek bölümlerde Feride sebebiyle Ömer vs Yılmaz durumu yine cereyan edecek. Tamam bunlar anlaşamayan iki ana karakter ve senaryoyu canlı tutmak adına çatıştırılmaları çok normal. Ama bir yerden sonra bu da bayıyor bence.

*MeLiS*
30-09-06, 18:52
bence filizle yılmaz bida kesinlkle birlikte olamıcak.filiz onun paracı oldgnu düşünüyo artık,we bgn magazn programnda izledim.taraflar arasındaki düşmanlıklar dahada cok artıcakmıs

Eylotuerk
30-09-06, 19:05
bence filizle yılmaz bida kesinlkle birlikte olamıcak.filiz onun paracı oldgnu düşünüyo artık,we bgn magazn programnda izledim.taraflar arasındaki düşmanlıklar dahada cok artıcakmıs
Ama bunu diziyi uzatmak adina yapiyorlar unutmayin
ASK HER ZAMAN KAZANIR!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ

*MeLiS*
30-09-06, 19:17
filizin başında ömer we annesi warsa asla birlikte olmzlar,buna izin wermezler.üstelik filizin babasıda bu ilişkiye izin wermiyodu.filiz babasınn sözündn asla cıkmaz.

Eylotuerk
30-09-06, 19:24
Ask Bu Belli Mi Olur, Bence Sounda Filiz De Dayanamayacak Ayriliga Ve Atacak Kendini Yilmaz In Kollarina, Ama Ask Kazanacak Senaristler Zaten Sonuna Dogru Mutlu Olacaklarini Belirttiler

sonsuzluk
30-09-06, 19:28
fragmanı izlediğimde güzel bi bölüm olmayacağını zaten anlamıştım
ama bu kadar sıradan bi bölüm olacağını tahmin etmemiştim
bu ne ya filiz yılmaz aşkı sanki yok
dizi yan karakterlerin üstüne kuruluydu

ferideye çok üzüldüm

ömerle elifin sahneleri çok güzeldi
müjgan hanım en doğru kararı verdi elifi ömerin yanına vererek
bundan sonra bol bol bab kızın sahnelerini izliycez
her ne kadar ömere son bölümlerde sinir olsamda onun adına seviniyorum sonunda baba olduğunu hatırlıyo tabi biraz başkalarının diretmeleriyle ama ilerde daha ii olacak buna eminim

gelelim ceme o ne yaa hemen yemeğe gidiyo ya filize ne demeli
sen çok yakın bi dostunla görüşmeye gidiyosun yanına yabancılar alıyosun
olacak şey değil
tabi bi de filizin hisseleri yılmazın neden satmadığını anlamaması var ne demek yılmazı hiç tanımamışım yaa
asıl yılmaz seni tanımamış
bu bölümde en güzel sahneler sema ile alinin sahneleriydi umarım onlar mutlu olur

kısacası son 4 hafta olduğu gibi hayal kırıklığına uğradım

Eylotuerk
30-09-06, 19:43
Hepiniz Haklisiniz Ama Eger Filiz+yilmaz Askini Izlemek Istiyorsak Sabir Lazim Bize Arkadaslar Sabir, Zaten Filiz Ve Cem Aski Hayatta Olmaz Olamaz Cunku O Zaman Bu Dizi Bir Hictir Vede Benim Icin Sadece 38. Bolumune Kadar Vardir Ve Filiz Le Yilmaz I O Zamandan Evlenmis Kabul Ederim Ama Senaristlerin Boyle Buyuk Bir Hata Yapacaklarini Hic Dusunmuyorum Onun Icin Rahat Olun Ve Sabir Filiz+yilmaz Askini Bekleyin Illa Ki Ask Kazanacak Bu Dizide, Zaten Cem Karakteri Sonradan Katildi Ve Eminim Ki Senaristler Biliyordur Filiz+yilmaz Hayraninin Cik Oldugunu Vede Cem I Gicik Buldugumuzu!!!!!!!!!!!
Filiz+yilmaz

ghost4021
30-09-06, 20:27
artık izlerken sıkılıyorum.sonunda filiz-yılmaz aşkı tekrar olacağı için izliyorum. bütün bölümü filiz-cem üzerine kurmuşlar,sinir oldum.hele handan hanıma ne demeli hemen kızını ceme ayarlamaya çalıştı.neyse artık toparlansınlar ya eskisi gibi bölümler görmek istiyorum...

first lady
30-09-06, 21:30
artık izlerken sıkılıyorum.sonunda filiz-yılmaz aşkı tekrar olacağı için izliyorum. bütün bölümü filiz-cem üzerine kurmuşlar,sinir oldum.hele handan hanıma ne demeli hemen kızını ceme ayarlamaya çalıştı.neyse artık toparlansınlar ya eskisi gibi bölümler görmek istiyorum...
aynen katılıyorum arkadaşım ya.yılmaz&filiz sahneleri yoksa çok sıkıcı oluyo ya biran önce barışsınlar ne bu gerginlik sinir oldum izlerken.ayyyy hele handanla ömer bi bırakamadılar filizin yakasını:icon_evil

sevdam
30-09-06, 21:50
bu bölüm hic hosuma gitmedi...hep sabirsizlikla yilmaz filiz sahnesi bekledim ama nerde habire cemi gösterdiler...haftaya kesin güzel bir bölüm olmasi lazim yoksa raitingler gitdikce dahada düser mutlaka hos bir bölüm olmasi sart...senaristler diziyi fazla uzatmasinlar tadi kalmaz, zaten önemli oyuncularda öldü yani uzatmanin anlami yok...bence biran öyce yilmazla filizi manali bir sekilde tekrar birlestirsinler...dizinin sonunda dügün görmek istiyorum...YILMAZ&FILIZ...

sarışın
30-09-06, 22:17
bencede bu bölüm güzel değildi.Çünkü filizle yılmaz hiç karşılaşmadılar!Ööööyle geçinip gittiler bi konu yoktu yanii..

forever_bim
30-09-06, 22:30
Arkadaşlar olay olmadı diye düşünmüyorum ben. Minik Elif cephesi oldukça güzeldi bu hafta...Çok tatlı bir çocuk Allah gerçek hayattaki annesine babasına bağışlasın..

Eylotuerk
30-09-06, 22:34
Ama Sadece Elif Vede Omer Bakimindan Birsey Oldu, Yani Elif Omer Feride Sahneleri Guzeldi Gerisi Bostu, Yani Sikiciydi Cemede Bu Bolumde Herkes Daha Fazla Gicik Kapti

eaa
30-09-06, 23:43
Onca zaman bu diziyi izleyip, yorumlarinizi zevkle okudum. Su ana kadar seyirci kalmakla yetinmisdim ama bu sabah son bolumu izleyince hislerimi birileriyle paylasma ihtiyaci duydum.

Ben dizinin ilk bolumunden itibaren Filiz-Yilmaz askini bekleyenlerdenim. Taki son bolume kadar. Yazarlarin yapimcilarin derdinide anlamaya calisiyorum hani dizi izlensin istiyorlar bunun icin de konulari uzatmak istiyorlar ama illa bu kadar sacmalamalari mi gerekiyor ? Ben bunca seyden sonra Filiz'in Yilmaz'i para pesinde olmakla suclamasini anlayamiyorum. Sen adami sev tum aileni uzme pahasina adamla evlenmeyi goze al simdi Yilmaz'i anlayamayacak kadar aptal ol...

Olmuyor diziyi niye bu hale getiriyorlar anlamiyorum.

tvfreak
30-09-06, 23:56
Forumun oyuncular tarafından okunduğunu biliyoruz. Belki senaristler de okuyordur diye düşünüyordum, ama galiba yanıldım. Asıl okuması gerekenin ise yapımcı olduğuna karar verdim. Sonuçta senaryo ekibini oluşturan ve yazılanları onaylayan o değil mi?
Avşar Filme, Şükrü Avşar'a seslenmek istiyorum. Umarım okuyordur. Bu bölümdeki reyting düşüşü ve sezon başından beri burada yazılanların size uyarı olması lazım. Bu kadar seyircisi, hayranı olan bir diziyi toparlamanız, bizi sürüyle yeni dizi varken sizi izlemekten vazgeçirmemeniz lazım. Siz de gördünüz ki rakipsiz değilsiniz. Sıkıldığımız anda sizi izlemeyi bırakabiliyoruz. Tamam üçüncülük de çok iyi diyebilirsiniz ama ya daha da aşağılara inerseniz... Yazık olmaz mı güzelim diziye?
Lütfen Şükrü bey, sesimize kulak verin. Senaryo ekibini alın karşınıza ve geçen yılki gibi başarılı senaryoların yazılmasını sağlayın. Yönetmen ve oyuncuların başarısı kanıtlanmış, sorun senaryoda. Ya da yapımcıda mı acaba demek istemiyorum, çünkü geçen yıl da yapımcı sizdiniz.

slayjic
01-10-06, 00:04
ya arkadaşlar aşk bukadar anlaşılır kolay çözümlenebilir bişeymi gel gitler olmazmı ki hele siz bir adamı seviyorsunuz güveniyorsunuz hayatınızı paylaşmayı düşünüyosunuz ama bişekilde olmuyor ortaya engeller giriyor ve siz sevdiğinizde 4 yıl ayrı kalıyosunuz ve etrafınızdaki herkes size onun yanlış insan olduğunu anlatıyor karşı çıkıyorsunuz kendi içinizde ve bir gün geliyor sizin güvendiğiniz adam kızgınlıklada olsa siz yok böyle bişey yapmaz bu parayı istemez dediğinizde 10 katı fazla para istiyor ve işte o an herşey kişilerinde sizi etkilemiş olduğunuda göz önüne alarak onları haklı çıkarıyor ve filizin bu kadar yanlışmı tanıdım sorusunu sormaya yetiyor..
bence dizi daha güzel olucak bazı öğelerin yerine oturması gerekiyodu ve siz aşktan kaçtıkça aşk size geri döner filizde yılmazdan kaçtığını sanıyor ama bir o kadar yılmaza yaklaşıyor güzel bölümler bizi bekliyor ...

forever_bim
01-10-06, 00:17
Geçen sezonun sonlarına doğru da Elif Ömer sahneleri son derece azdı ve bu durum da beni rahatsız etmişti. Şimdi dizinin senaryo açısından genişleyebilmesi için senaristler yeni oyunculara yüklendi. Madem ortaya bir tez attık savunmamızı yapalım.

Yeni gelenlerden Ferideyi ele alalım mesela. Feride 41. bölümde ani bir kazayla hafızasını yitirdi. Yılmaz ona yardımcı oldu. 42. bölümde Yılmazların evine yerleşti. Minik Elifle ve de parkta da Ömerle tanıştı. 43. bölümde Feride ailesini bulmak için ta Bursaya kadar Yılmazla birlikte gitti. Ömer ve Elifle de parka gittiler.

Aynı şekilde Cem rastlantısal bir şekilde Filizle 41. bölümde tanıştı. 42. bölümde evlerine yemeğe gitti. Filiz ve Handan Hanımla spor da yaptılar. 43. bölümde Filiz ve Cenkin arası daha iyi olmaya başladı falan.

Sırf buradan bakarak bile dizide oldukça gelişmeler yaşandı diyebiliriz. Sadece Feride ve Cemi ele aldım. Canan Ali-Sema cephelerinde de olaylar oldu.

slayjic
01-10-06, 00:31
forever_bim yazdıklarına kesinlikle katılıyorum bu dizi sadece yılmaz filiz etrafında dönmüyor bunun yanında yan oyuncular farklı karakterler var ve bunlarıda göstermek olayın içine sokmak zorundalar cem feride elif canan ali sema emre nalan kerem bunlarda dizinin diğer yönleri yada hayatın diğer yönleriben dizinin hala iyi olduğuna ve güzel gideceğine inanıyorum...

forever_bim
01-10-06, 00:37
forever_bim yazdıklarına kesinlikle katılıyorum bu dizi sadece yılmaz filiz etrafında dönmüyor bunun yanında yan oyuncular farklı karakterler var ve bunlarıda göstermek olayın içine sokmak zorundalar cem feride elif canan ali sema emre nalan kerem bunlarda dizinin diğer yönleri yada hayatın diğer yönleriben dizinin hala iyi olduğuna ve güzel gideceğine inanıyorum...

Evet aynı görüşteyiz. Her bölümde Yılmaz Ömer kavgası izlemekten daha iyidir bence. Hem inşallah minik Elifi daha da sık görürüz dizide. Tabii babası ve Feride ablasıyla birlikte. Üçlü olarak çok sevimliydiler dün akşam. Özellikle çarpışan arbalarda.

ihlamurlarfanatigi
01-10-06, 01:31
Öncellikle bölümü pek begenmedigimi söylemek istiyorum.

Kücük Elifin ve Keremin geldigi sahne haric hicbir sahne hosuma gitmedi. Kücük Elifi gün gectikce daha cok seviyorum, cok sirin cok tatli bi kiz gercekten. Bu bölümde lunaparkdaki sahneler tek kelimeyle müthist...feride, ömer ve elif cok güzel bi 3lü oldu, tam bi aile tablosu:)...zaten ömer de bitane dadi alalim dedi, ama handan hanim ilk basta vazgecti ama sanirim sonra feride dadi olarak gelcek...!! Ferideye cok üzüldüm, cokta ümit etmisti annemi buldum diye, ama önümüzdeki bölümler bence gercek ailesini bulacak...!!

Filizin söylediklerini hatirlamak bile istemiyorum,hakikatan sok oldum. Canan hanim bile sok oldu duyunca. Neymis iyiki evlenmemis, cok degismismis 4 sene icinde...asil degisen kendi...cok yazik filizi ne hale getirdiler..ben filizi cok severim, yani dizinin basindan beri filiz hayraniyim ama son 3 bölümdür beni hayal kiriglina ugratiyor, hic tahmin etmedigim laflar söylüyor...yakinda cemle bi dügün falan olursa hic sasmam valla, bisiklet turlari falan aralarindan su sizmiyor...neyse bu konuyu burda kapatmak istiyorum.

Bölümü begenmedigim icin pek yorum yapmak da gelmiyor icimden....Umarim 44 bölüm daha keyifli olur..!!

senarist79
01-10-06, 01:52
arkadaslar, ben dizide yeni sezonda olumsuz yön görmüyorum, bazi arkadaslar filiz-yilmaz birlesmeli diyor,arzu etmek baska, dizide gercekci olmasi baska, klasik filmlere, dizilere benzememesi gerekiyor,cünkü bu dizi daha farkli, bence filiz ve cem bir süre beraberlik yasamali, ve filiz yasadiklarini karsilastirmali, "yilmaz mi? cem mi? hangisi dogru?" diye, cünkü yilmaz da iki iliski yasadi, filiz de denemeli, aradan 4 yil atlanildigini düsünecek olursak, cagimiz da cok ilerledigine göre, kadinlarin da artik özgür iradelirinin oldugunu unutmamak gerekir, saygilarimla...

Figan
01-10-06, 01:58
Ben bunca seyden sonra Filiz'in Yilmaz'i para pesinde olmakla suclamasini anlayamiyorum. Sen adami sev tum aileni uzme pahasina adamla evlenmeyi goze al simdi Yilmaz'i anlayamayacak kadar aptal ol...

Yorumuma üstte yazmis oldugum mesajla baslamak isterim...Yerinde bir tespit cünkü..Resmen cuvallamis bana göre senaristler, yapimcilar..Bu kadar komik duruma düsmeyin Allah a$kina.. !

Filiz...Filize gercekten aciyorum..Git-Gel `lerle dolu yasamak zor olsa gerek..Yilmazin para göz biri oldugunu nasil düsünür? Gercekten $oktayim..Yakismadi sana Filiz ! Oysaki Yilmaz; "Dügün hediyesi verdikleri bu hisseleri ne yapiim Filiz? diye sana sordugunda "Sonra konusuruz Yilmaz" diyen..! sendin..Unuttun galiba..Ya da italya sana yaramadi..Cok daha saf biri olmussun..Hemde bunu Handan Hanima söylüyorsun..Siz hakliymissiniz diyorsun..Onlarin ekmegine yag sürüyorsun..Bilmem tekrar Yilmaza gittiginde bu sözlerini nasil unutacaksin? Umarim annen kafana kafana vurmaz bu dediklerini !! Hos kendisine süphe duydugun, paraci dedigin vede gercekten taniyamadigin bir adama geri gitmeni ben artik hic istemem acikcasi !

Sen düsündüklerinle kaL Filiz Tekiner..Haaaa bu arada Cem ilede güzel bir arkadaslik kurdunuz..Yakisti dogrusu..Yilmaz senin yaninda fazla bir dogal vede halktan bir tip olarak kaliyordu...Bence senin dengin Cem diyorum..Her ne kadar sen ömere benim tipim degil ! desende..Hem cekici vede ho$ cocuk canimmm...Hem küpeni takmana da yardimci oldu daha ne istiyosun..? Kibar, centilmen.. O küpe kaybetme sahnesi gercekten cok bilinen bir tarz olmus beni hic etkilemedi.. Yere uzanip; yildizlari saymakta moda oldu dizilerde sanirim..:)))) Ben Filiz`in Cem`e karsi birseyler hissedecegine inanmiyorum..Ama Cem abayi yaktiiiiii.. Fazla yakma ama Yilmaz da seni yakar:img-haha:

ömer...kendine bu bölümde özelestiri yapti..Kendini bu kadar elestirmen valla bravo ne diim:) Kizina icin yaniyor farkindayim sirf sana Elif`i hatirlatiyor diye uzak kalislarin ..Ama kizina sarildikca, yanastikca asil hayati onda bulacaksin diyorum..Lunaparkta ki görüntülerde bana biraz donuk geldi ömer..Bilmem yada ben öyle hissettim..Ferideyle ise gayet mesafeliydi..Ben kacamak bir bakisini yakalamadim..Aralarinda birseyler olurmu hic bilemiyorum..O elektrigi ben göremedimmmm..ücünün gezdigi sahnelerde ise resmen gözlerim ELiF`i gördü diyebilirim..Feride yürüyordu ama ben Elifi canlandiriyordum gözümde...Sevgili Forever dedigin gibi ömer`in kiyafetleri de cok $IK vede ho$tu..

Kerem,Nalan,Emre silahsörLer... :)

Yahu ne olurrrr, yalvaririiimmmm su Emrenin saclarini kestirin..Bakin Keremin saclar o bicim..Askerden de geldi..Ohh rahatladi da artik duygularini acta Nalani kaptirma derimmm...Yoksa Emre kapacak kizi valla..Emrede durmus durmus onca zaman birlikteydiniz simdi tam Kerem`in gelecegi vakit mi hislerini aciklayacaktin.? Valla gecti bolu pazari Emre..üzgünüm... Hem Emrenin babasina da bir haller olmus; ordaki mantiksizligi bende farkettim...Ahhh senaristler ahhh !! Bizi ne saniyorsanizz...

Feride...Güzel vede masum Feride..Ne kadar da iyi niyetlisin sen öyle..Yilmazin dudagindaki kani da hemencicik nasil da farkettin de sildin ? :img-kiss: Sana ayrica sevgilerimi yolluyorum..Yilmaza dediklerin icin... " YiLmaz sen cok degerLi bir insansin..Eminim bu kizda degerini anLayacaktir..!" Daha yeni tanimana ragmen Yilmazin ne kadar degerli biri oldugunu itiraf ettigin icin sagol Ferideeee... Sende cok iyi bir kizsin..Cok iyi oyunculuk cikartiyorsun..Yasadigin hayal kirikligina bende seninle üzüldüm..Umarim hersey iyi olur senin icinde..

Ali-Sema .. Ya ben bu Aliye bayiliyorum ya..Hem sinirli hem duygusal..Hemde $irin..Semasiz hicbirsey yapamiyor..Sirf semanin kendini birakmasindan korktugu icin aklinda kurdugu hikayelere bakin..Ama helal olsun Hanimini mutlu etmek icin nasil da mücadele veriyor..Bravo valla...Zaten bu ikisinin sarilmalari yok muuu..Ben bitiyorum resmen..

Canan Hanim...Güzeller güzeli..Bölümün en $IK vede en cekici kadini..Bu haftada harikaydin..iki seven insani bir araya getirmek icin ne de cok ugrasi verdin yine..Ama sanirim Cemle Filizi görmek senide alt-üst edicek..Bakislarin feciydi valla..:) Yalniz aklima takilan Canan Hanim Filizin Yilmaz hakkindaki fikirlerini Yilmaza anlatmadi o an..Yani filizin yilmaz hakkindaki olumsuz dusuncelerini..Yada anlatacak mi birdaha ki bölüm..Anlayamadim..?

Yilmaz....Bu bölüm seni izlerken cok yoruldum valla..Hic nefes almadan onun yardimina gidim, bunun yardimina gidiim diye kostun, durdun...Hala sezgilerinin sesiyle hareket ediyorsun...Aciklanmadik birsey var...Aciklayamadigi birsey var...Bilmiyorum bu aciklamadan sonra neler yapacaksin..? Seni ve kendini bosu bosuna üzen vede aci cektiren, hatta hatta sana paraci,acgözlü diyen bir kadini kabullencek misin yada sinene tas mi basicaksin..? En merak ettigim konu bu... {Takim elbislerin vede giyiminle baya bir $Iktin dogrusuuu:img-kiss: }

Bekleyip, görecegiz...

NOT: Deginmek istedigim bir önemli konu..Fahriye ve Salih a$ki neden hic konu edilmiyor acaba ? Yani simdi onlar kavustu, evlendi vede arada bir cocuklari var diye o güzelim sevdalari ucup gitti mi?? Tamam hersey ilk günkü gibi gizemli vede heyecanli olmaz onu bende biliyorum ama birazda onlarin a$k ve sevgi dolu bakismalarini vede cümlelerini duyalim yahu senaristler.. özledimmmmmm :)

Ay90
01-10-06, 02:19
Bir cok forum arkadaşlarıma katılıp bu bölümü vasat bulduğumu belirtmek istiyorum.
Bu bizim dizimiz olamaz bu kadar klişe olduğuna inanamıyorum.
Reytinglerin bu hafta düşük olduğu beni hic şaşırtmadı...
Eskiden ben bu diziyi izlerken yerimde duramazdım heyecandan ama şimdi yinede severek izliyorumda o heyecan yok cünkü neler olucağı cok belli. Maalesef.

Filizinde yaptığı yani insanın aklını karıştırıyor. Canan Hnm a gidip önce Yılmaz yüzünden ağlanıyor ondan sonrada Cem i karşısına cıkarıyor. Hele Yılmaz hakkındaki düşünceleri tam bir pembe dizi ailesi haklıymış para icin. İnsan evlenmek üzere olan bir insanı bu kdr mı yanlış tanır anlamıyorum. Sanki kendisi cok daha iyi yaptı Yılmaz ile konuşmuyor bile ağzından tek cıkan şey hisseler. Belki babasının vasiyeti böyle ama adam demediki düşman ol hisseleri al ve evlenme dedi. Yılmaza güzelcene anlatsa olanları adamda bir kuruş istemeden verir.

Yılmazın hissler hakkındaki tepkileri cok doğaldı o sinirle güzel söyledi.

Zaten Ömerde Yılmaza saldırmaya dünden hazır ne nefretmiş be kardeşim.

Feride karakterine bayılıyorum cok tatlı ya ve cok masum hele o konuşması süper.

Kücük Elif ve Ömer sahneleri ve tabiki Feride cok tatlıydılar.

Ömer kızını araması lazım olduğu icin arıyor başta ve o yüzden hep bir bahane bulup sonra ararım deyip geciştiriyor. Ama kücük Elifi gördüğü zaman işte o zaman bir Baba gibi hareket ediyor.

Cemin Filize bu bölümde bile aşık olmaya başladığı cok belliydi zaten bir dizide bir kız bir erkekle tanışamıyor hepsi aşık olur başroldeki kıza.

Benim ama hala kücük bir ümidim var belki Feride dadı olarak başlarsa tekinerlerde Filiz ile Yılmazın arasını yapar....Ama inşallah bütün sezon boyu kavgalı görmeyiz...Aşşşşşk görmek istiyorum ya Yılmaz&Filiz aşkı.

Ömerin Ferideye bakışları şimdiden ilerki bölümlerde ne olucağın habercisi burda Sinan Tuzcuyu tebrik etmek lazım adam gercekten bakışlarıyla konuşturuyor.

forever_bim
01-10-06, 02:23
Sevgili Figan diziyi öylesine yaşayarak öylesine hissederek derinlemesine analizler yaparak izlemiş ve yorumlamışsın ki tebrik etmek istiyorum. Çok büyük bir keyifle okudum.

Sadece Handan Hanımı es gectin. Acıkcası çocuklarına sizlerle gurur duyuyorum deyince babama dönüp hisseler dedim. Laf agzımdan bitmeden Handan Hanım bu tümceyi döküldü.

Figan
01-10-06, 02:35
Tesekkürler Forever...Begendigine sevindim...Haaa dogru bak Handan Hanimcigimi atlamisim..:))

Handan Hanim...Yahu kadin senin neyine gerek spor? Zaten bir kuru kemigin kalmis..ikide bir sporda spor diye tutturuyorsun..Koskoca 1 sezon gecti de spora ilgin olmadi da simdi mi aklina geldi sporla ugrasmak..Valla hayret ediyorum sanaa....Ha bide arabulucuk yapman yok muu ? Vallahi ben de bir Anneyim ama senin yaptigini asla yapmam sekercim..Benim de bir kizim var valla kimi severse o olur diyorum :) Baskasini sevdigini bildigim halde bir baska adama kizimi yamamam yanii !

Bide cocuklar size güveniyorum! demene cok takildim..Mübarek sanki hacli ordusu ile savasa gidiyor cocuklarin..Aman da amannn ne kadar kiymetli hisseleriniz varmis öyleeee....

Cok muhterem Esiniz vede cocuklarinizin babasi Erol bey; sadece hisseler alininca rahat edecekse mezarinda valla hic etmesin derim..Yahu dünya mali dünyada kalir..Bir dua ettiginizi görmüyorum sahsen...Spor salonlarinda vaktinizi harcayacaginiza azccikkk vaktinizi Esinize dua ederek gecirseniz...Yada bunu izletse senaristler bize...Manevi olarak bizde biraz rahatlariz sizde hisselerden daha degerli olan bu sevaba girmis olursunuz..Hazir Ramazan ayindayiz da dimi ama ???

sevgilerimle..

devil61
01-10-06, 02:37
suan bence Türkıyede en ıyı oyuncu kadrosuna sahıp olan bır dızıyı bıtırme asamasındalar.dızıdekı karakterlerın anında huy değistırmesı,yasanan olayların cok klıse olması reytınglerı bence dahada dusurecektır ıhlamurlar altında benm ıcın hergun verseler ızleyeceğım bır dızıydı onceden cuma gunune kadar zor sabrederdım.sımdı aklıma takılan ve benı dusunduren hıc bır sahne olmuyo dızıyı yazan senarıstlerımız oyle yazıyokı ılerleyen bolumlerde neler olacağını anlayabılır hale geldık sankı dızıyı halktan bırı yazıyormus gıbı oldu.Filiz cok guzel bır bayan cemın ondan etkılenmesı zaten kesın ve acıktı.ama fılız yılmaza yaptıklarını dusundukten sonra ne yuzle doner onuda bilemıyorum.zaten barısmalarını ne olursa olsun cok ısterım. aralarındakı kın ve nefret bence dahada artacaktır.sezon sonuna doğru barısacaklarına ınanıyorum ama dızıyı batıran senarıstlerımız gene anlamsız bır nedenden fılızle yılmazı barıstırılarsa buna hıc sasmam.cemde gıder dağlara vurur kendını bence ferıde ıle omer arasında bır yakınlasma olacaktır.ısallahda oyle olur bırbırlerıne cok yakısıyolar.elıfıde cok sevıyorum ılerleyen bolumlerde omerın daha ıyı bır baba olacağına ınanıyorum.fılız gıbı bır halam olsun ısterdım vallaha:Dfılız karakterını gıttıkce batırıyolar bence senarıstlerımız fılız karakterını cabucak eskı halıne dondurmek zorunda fılız zaten ailesını dınlemese sasacam.sen buyudun koca bır kız oldun aklını basına topla ve kendı kararlarını ver ve yılmaza de babamın vasıyetı senlen gorusemem.yılmaz zaten hısselerı bedava verırdı onlara ama fılzın dusuncelerının yılmaz hakkında bu derecede değısmesı benı cok guldurdu bırde bunu annesıyle paylasması ıse tam bır hayal kırıklığı.aynanın karsına gecıp alğalayacağına ben yılmaza geldım gelelı ıtalyadan ne yaptımda 10 katını ıstedı dıye dusuneceğıne acgoz olduğunu dusunmesıde cok ıyıydı ama ılerleyen bolumlerde ı.a eskı kımlığını yakalayacağını dusunuyorum.

bu baslığı acan forever_bim arkadasımızada cok teskkur edıyorum cok sevıyelı duruma getırıyor yaptığı ıslerı ve yorumlarını cok beğenıyorum.cok tesekkurler!!

Ay90
01-10-06, 02:45
Yılmazsa benim icimi parcalıyor adam perişan bir halde. Hele o son sahnedeki bakışı....bülent inalıda tebrik etmek istiyorum bu arada.

Gelecek bölümlerde o feridenin ellinden düşen kağıt farkına varılacak bence ve bir süpriz olabilir.

Aynı zamanda gelcek Bölümlerde yine ve yine Ömer-Yılmaz kapışması gercekleşicek.....

1- Feride
2- Hisseler

....yüzünden.

Valla Yılmaz vicdan azabı duyduğu yazıyordu özetde tamam evinde barındırıyor ama pek vicdan azabı duydğu söylenemez hele bu bölüm.

O son sahnenin devamı şöyle olabilir ya Yılmaz Cemi bi güzel pataklar yada bişey demeden kalkıp gider ordan ve Filiz bunu görüp...bizim tanıdığımız Filiz üzülürdü Yılmaz icin ama ''yeni'' Filiz sevinicek gibime geliyor maalesef ve bu yüzden Cemle daha sık buluşmaya başlicak.

İlerki bölümlerde kesin Filiz Yılmaz-Feride yi görür ve tam inatlaşır ve böylelikle Cemle daha cok yakınlaşır.

Offff inşallah böyle olmaz yaa sinirim bozuluyor resmen.

Tamam bu dizi eski türk filmlerin tadında ama bu halde değil ne olur barışsalar ve böyle devam etse. Ben ikisinin cocuklarını görmek istiyorum ama sezon sonunda evlenicekleri icin(herhalde öyle uzar uzar ve en son bölşümde hepsi mutlu bir şekilde evlenir Ömer-ferideyle Yılmazda Filiz ile) bu mümkün olmicak herhalde.

Dizimizi tanıyamıyorum......

Figan
01-10-06, 02:50
Bence Yilmaz hemen kalkmaz masadan..Oturur bekler..Tabi Filiz; Yilmaz ve Canani bir arada görünce geride gidemez diyorum..Mecburen masaya otururlar..
Bu arada Cem; Filiz ve Yilmaz arasindaki gerginligi hisseder; tam o sirada bence Canan Hanim "Ne güzel ikinizi bir arada görmek deyip" Cem`e sakin Filize asilma onlar birbirini seviyor gibilerinden mesaj dolu cümleler kullanir gibime geliyor...Yani bir tasla iki kus..Olur mu olur....

ilk masadan ayrilan bence Yilmaz olacak diyorum..Tabi Filiz; Yilmazin ardindan icindeki yaglar eriye eriyeeee bakacak:))) Canan,Filiz vede Cem masada kalicaklar..Yilmaz bence cok olgunca davranacak..öyle kalkipta Cemi falan dövecegini sanmam..Bizim Yilmazimiz öyleeee kaba degilll beee :))

forever_bim
01-10-06, 02:52
Sevgili nazlıe sevgili devil61 sevgili figan ve tüm diger degerli arkadaşlar

En aktif olarak izlediğim dizinin forumunda moderatör olunca elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Tabii diger tüm yönetici arkadaşlarımla beraber.

Bu hafta çok yorum gelmedi 150yi bulmadık henüz. Gerci bayagı bir temizlik yaptım. Ama en azından kavgasız gürültüsüz patırtısız bir forum oldu. Mesajlar da akıcı bir roman gibi bir solukta okunuyor.

Not: Sevgili Figan öyle güzel bir yorum getirdin ki Handanı tam açıklayan bir yorum olmuş. Annem de dedi zaten. Kadın nerdeyse kızı kadar fit ama spor da spor. Yine de hakkını yemeyelim hoş bir kadın.

slayjic
01-10-06, 02:53
bencede aynı masada oturucaklar ama aralarında fırtına esicek gibi duruyo belki cemde filizle yılmazın birbirine nasıl baktığını görür zor bir yemek olucak onlar için...

forever_bim
01-10-06, 12:18
Tesekkürler Forever...Begendigine sevindim...Haaa dogru bak Handan Hanimcigimi atlamisim..:))

Handan Hanim...Yahu kadin senin neyine gerek spor? Zaten bir kuru kemigin kalmis..ikide bir sporda spor diye tutturuyorsun..Koskoca 1 sezon gecti de spora ilgin olmadi da simdi mi aklina geldi sporla ugrasmak..Valla hayret ediyorum sanaa....Ha bide arabulucuk yapman yok muu ? Vallahi ben de bir Anneyim ama senin yaptigini asla yapmam sekercim..Benim de bir kizim var valla kimi severse o olur diyorum :) Baskasini sevdigini bildigim halde bir baska adama kizimi yamamam yanii !

Bide cocuklar size güveniyorum! demene cok takildim..Mübarek sanki hacli ordusu ile savasa gidiyor cocuklarin..Aman da amannn ne kadar kiymetli hisseleriniz varmis öyleeee....

Cok muhterem Esiniz vede cocuklarinizin babasi Erol bey; sadece hisseler alininca rahat edecekse mezarinda valla hic etmesin derim..Yahu dünya mali dünyada kalir..Bir dua ettiginizi görmüyorum sahsen...Spor salonlarinda vaktinizi harcayacaginiza azccikkk vaktinizi Esinize dua ederek gecirseniz...Yada bunu izletse senaristler bize...Manevi olarak bizde biraz rahatlariz sizde hisselerden daha degerli olan bu sevaba girmis olursunuz..Hazir Ramazan ayindayiz da dimi ama ???

sevgilerimle..

Sevgili Figan kesinlikle bu konuda aynı düşünüyorum seninle. Bir de madem ki bu Handan Hanım ailesine çocuklarına çok düşkün Elif ölür ölmez oğlunun İtalyaya gitmesine izin vermeyip onu yardım alması için bir psikologa gönderseydi. Bu davranış daha hayırlı bir davranış olacaktı. Böyle yapsalardı Ömer ne böyle ortalıkta ruh gibi dolaşır ne de kızına böyle davranabilirdi.

Park sahnelerinde Ömer çok durgundu bu konuda da haklısın Figan. Keşke orda Elifi görseydik. Benim gözlerim de Elifi aradı. Herhengi kaçamak bir bakış hiç olmadı bu hafta. Ömer sadece Feride onlarla gelip çocukla ilgilendi diye sevinmekle yetindi. Bir de kendi kanaatim Ömer Ferideden hoşlansa bile Elifi sevdiği gibi onu sevemeyecek bu şimdiden çok belli.

hsa
01-10-06, 13:34
yorumlarınızı okuyup bu hafta az çok neler olduğunu anladım..arkadaşlar şu bölümü yükleyebilecek olan yok mu? lütfen yükleyebilecek olan varsa yüklesin,meraktan ölücem...

pinkzone
01-10-06, 19:02
Evet Yılmazın masadan kalkmayacağı ama bunu Cananı bırakmamak adına ve olayları izlemek amacıyla masada kalacağı kesin..

Masada Soğuk bir hava eseceğide kesin.. Zaten Filiz - Yılmaz arasında bir fırtına.. Yılmaz- Cem arasında bir fırtına kopacaktır.. Canan cemin gelmesiyle birlikte konuşacağı konuları da rafa kaldıracaktır.. Cem beyi tanımakla meşgul olacak ne yazıkki..

O sırada Yılmaz gözleriyle Cemi yiyordur.. Ama yinede çıt çıkmaz.. Ne kadar samimi olduklarını görünce daha çok sinirlenir.. Yılmazın yediği balıkta kursağında kalır.. Filizde onu kıskandırdım diye dört köşe olur.. Olan arada kalan Canana olur..

forever_bim
01-10-06, 19:30
arkadaşlar ratingler konuldumu?

Reytingler basında çıkan haberler bölümünde. Bu hafta totalde 3. ab grubunda 1. oldu dizi.

nazlıe
02-10-06, 00:32
dizinin reytinkleri düşüşe geçmeye başladı eğer birdahiki hafdada 1. olamazsa ı.a danın çöküşünü izlemeye başlamışsız demektir

RODYA
02-10-06, 00:35
ratingler daha da düşer aa şansı var ı.a nın. bulunduğu saatte doğru dürüst rakibi yok.atv, dizi tekrarı koyuyor,show desen, cuma günü tam boş.

yatıp ,kalkıp buna dua etsinler.

nazlıe,sanırım bir süre daha ab de 1. lik devam edecektir,ama nereye kadar?

forever_bim
02-10-06, 00:39
Sevgili Serkan

I.A.nın karşısında Yalancı Yarim var ve 6.5 reyting almış. I.A. da 7.5. Yalnız tedirgin olmaya fazla gerek yok çünkü sezon finalinde 6.6 reyting almıştı I.A.

Gecen yıl 4. oldugu zamanlarda vardı. Hem de dizinin çok iyi oldugu haftalar. 16. bölüm 8.1 reytingle 4. olmuştu.

RODYA
02-10-06, 00:43
o konuda haklısın hasan. evet yalancı yarim var.ama şu yüzde 40 lık birincilikleri göremeyecek diyorum en azından. yoksa 7-8 in aşağısına kolay kolay inmez.

bu bölümü ,elif ve ömerin sahneleri kurtardı yine.ve gerçekten sinan tuzcunun çok değişik,o şiir gibi oyunculuğu insanı etkiliyor,insanın diziden kopmasını engelliyor

nazlıe
02-10-06, 00:54
radyo yurmuna gönülden katılıyorum sinan tuzcunun şiir gibi oyunculuğunun büyüsüne kapılmamak mümkün değil

ömer ve elifin sahneleri izlenmeye değerdi doğrusu çok güzeldi yanlız ömerin birazdaha babalık moduna girmesi lazım

forever_bim
02-10-06, 00:55
o konuda haklısın hasan. evet yalancı yarim var.ama şu yüzde 40 lık birincilikleri göremeyecek diyorum en azından. yoksa 7-8 in aşağısına kolay kolay inmez.

bu bölümü ,elif ve ömerin sahneleri kurtardı yine.ve gerçekten sinan tuzcunun çok değişik,o şiir gibi oyunculuğu insanı etkiliyor,insanın diziden kopmasını engelliyor

Haklısın Serkan. Ben şimdi en fazla Sinan Tuzcu var diye bakıyorum. Özellikle hüzünlü sahnelerde müthiş oynuyor adam. Senin yazmış oldugun bir diger yazı geldi aklıma. Daha dizinin ilk bölümü falan oynamıştı. Jön açığını kapatacak demiştin. İlk bölümlerde de oldukça iyiydi ama şimdi resmen kendini aştı. Haklı çıktın.

Özge Borak keşke kalsaydı. Tam da Elif Ömer cephesi güzelleşmeye başlamıştı. Senaristler onların üzerine dönerek çok rahat bir ikinci sezon yazarlardı. Olmadı kısmet degilmiş.

RODYA
02-10-06, 01:01
evet nazlı,hasan.diğer oyuncularada lafımız yok,ama sinan tuzcu üzerinde özellikle durulmalı

hasan,evet daha görür görmez sinan tuzcunun çok iyi yerlere geleceğini tahmin etmiştim, ve yazmıştım bunu.değişik bir yüzü,duruşu var,ama türk halkınına da yabancı gelecek bir yapısı yok.tip olarak fazlasıyla andırdığı,selçuk özer çok çok iyi yerlere gelememişti,ama sinanın önü çok açık

forever_bim
02-10-06, 01:41
Serkan nasıl oluyor bilmiyorum ama Sinan Tuzcu hem dogu hem batı sentezi bir görünüme sahip. Mesela bıyık daha çok dogu erkeklerine özgü. Ama Sinan Tuzcu kumral bir insan ve renkli gözlü bunlar da daha çok Batı insanında var. Tabii oyunculuk bir yerde dış görüntüye de bakar ama bence esas parlama sebebi yeteneği. Beden dili başarılı mimikler etkileyici ses tonu ki bu üçüncüsü çok dikkat çekmesini sagladı. Başka rollerde de izlemeyi çok istiyorum. İnşallah o fırsatı yakalarım.

Diziye gelirsek bence bu hafta hareketli bir bölüm olacak. Umarım Yılmaz sırf Filize misilleme yapacak diye Ferideyle yakınlık kurmaz yoksa dizi yeni bir Yalan Rüzgarı olur.

Figan
02-10-06, 02:02
Evet bende Sinan Tuzcu`nun oyunculugunu cok begeniyorum..

Mimikleri cok iyi..Vücut dilini cok iyi kullaniyor..Herhangi bir olayda sasirmasi, sinirlenmesi ve hatta hattaaa gülüsü cok tatli...

Bu son bölümde özellikle bana cok sempatik geldi hareketleri..GüLüsünü cok begeniyorum..

Gercekten iyi bir performans gösteriyor...

forever_bim demis ki;

Sinan Tuzcu hem dogu hem batı sentezi bir görünüme sahip. Mesela bıyık daha çok dogu erkeklerine özgü. Ama Sinan Tuzcu kumral bir insan ve renkli gözlü bunlar da daha çok Batı insanında var.

Cok haklisin sevgili forever...Biyikli olmasi kendisine daha ayri bir hava katmis..:)

Figan
02-10-06, 02:04
Nur Sürer`de gercekten dizide parLayan ayri bir yiLdiz...

iyiki dizide varLigi mevcut..Onu IhLamurlarda görmek morel olarak beni cok iyi
ediyor...

Performansina vede oyunculuguna saygi duydugum ender sanatcilardan birisi..

forever_bim
02-10-06, 02:17
Nur Sürer`de gercekten dizide parLayan ayri bir yiLdiz...

iyiki dizide varLigi mevcut..Onu IhLamurlarda görmek morel olarak beni cok iyi
ediyor...

Performansina vede oyunculuguna saygi duydugum ender sanatcilardan birisi..

Zaten sevgili Figan Nur Sürer bence dizideki genc oyuncular için bulunmaz bir fırsat. Bir bilgi kaynagı. Ben de çok seviyorum ve de saygı duyuyorum..

Figan
02-10-06, 02:32
HakLisin gercekten dizideki genc oyuncular cok sansli diyebiliriz..öyLe dev bir sanatciyla yanyana oLmak vede birlikte oynamak olaganüstü bir sey olsa gerek..

Sinan Tuzcu vede Nur Sürer sahneleri gercekten begendigim sahneler..ikiside harika diyaloglar icinde..Sinan Tuzcu Nur Sürer`e iyi e$lik ediyor ikili sahnelerde...

Tebrikler gercekten...

simre
02-10-06, 04:48
slm arkadaslar bence sevgide kirginliklar ,tatsizliklar, kavga , sevgi olmasa hayatin tadi olurmu?! filiz ve yilmaz da boyle iste. bence bunlar olmasa dizinin icinde kesinlikle ilgi cekmez ve bakilacak bir dizi olmaz. ben inaniyorum ki! onlar kirilsalarda, darilsalarda! ikisi ayrilmaz bir ikili. ne yapip edip birleseceklerdir.
HUSEYIN ERMIS

cemotara
02-10-06, 11:17
Ben bu cuma sabırsızlıkla bekliyorum acaba o buluşmada neler olacak yani filizle yılmazın arası dahada açılacak birde yılmaz filizin kendi hakkında düşündüklerini öğrendiğnde dahada kötü olacak yani barışmalarına daha vakit var galiba birde flizle yılmaz yakında birleşeceklermiş ve bu birleşmeyine Meral sağlayacakmış tabi o birleşmeye kadar feride galiba yılmaza aşık olacakmış yılmazda filizi kıskandırmak için ferideyle yakınlık kuracakmış yani anlayacağınız işler iyice karışacak acaba meral ortaya çıkınca neler yapacak büyük ihtimalle filize zarar verir diye düşünüyorum

benim
02-10-06, 11:33
sevgili cemorata bu bilgileri nerden öğrendin ..ortalık iyice karışacak bu gidişle .
inanın ben bir çok arkadaşım gibi diziye umutsuz bakmıyorum.diziyi hala zevkle seyrediyorum.güzel şeyler olacağına , inanıyorum.

barbiee
02-10-06, 12:01
dizi iyice eski şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze sunacak gibi ben cuma günü pek bakamadım diziye eskisi gibi sıkı takipçisi değilim cuma günü tüm programları iptal edip tv karşısında put gibi oturup ı.a yı izleyen ben iki haftadır pek izleyemiyorum bu hafta atv de ERKEKLER AĞLAMAZ'ın tekrarı vardı onunla aynı saatte ve o diziyi izledim gerçekten çok güzel bir dizi tavsiye ederim..

pinkzone
02-10-06, 12:02
Cemorata yazdıkalrını okuyunca.. Sanki diziyle sağlam bir tüyo almışsın gibi bir his uyandı.. Bu söylediklerin tüyomu yoksa senin tahminlerin mi?

Eğer bu söylediklerinden yola çıkarsak.. Meralin tekrar diziye girmesiyle olaylar çorap söküğüne döncek... Ve Feride - Yılmaz - Filiz Üçgeni dahada bir genişleyecek..

delfin23
02-10-06, 12:03
cemotara'nın yazdıklarına göre bu dizi daha çok karışacak bakalım meral filize neler yapacak

sinem*
02-10-06, 12:59
Ben bu cuma sabırsızlıkla bekliyorum acaba o buluşmada neler olacak yani filizle yılmazın arası dahada açılacak birde yılmaz filizin kendi hakkında düşündüklerini öğrendiğnde dahada kötü olacak yani barışmalarına daha vakit var galiba birde flizle yılmaz yakında birleşeceklermiş ve bu birleşmeyine Meral sağlayacakmış tabi o birleşmeye kadar feride galiba yılmaza aşık olacakmış yılmazda filizi kıskandırmak için ferideyle yakınlık kuracakmış yani anlayacağınız işler iyice karışacak acaba meral ortaya çıkınca neler yapacak büyük ihtimalle filize zarar verir diye düşünüyorum

valla okuyunca şaşırdım acaba meral mi yoksa canan mı birleşmelerini sağlayacak...eğer meralse hayatında ilk defa hayırlı bir iş yapmış olacak :img-grin2
bu haftanın özeti veya fragmanı erken gelse keşke çünkü çok heyecanlı olacağını düşünüyorum...bu hafta tahminimce :img-grin2 ömer elifin mezarını ziyaret edebilir,yılmazla filiz kesin kapışacak araya feridede girer ...

61MERVE61
02-10-06, 13:29
Vala benim hicbi fikrim yok,ayrica meral gelse bile niye filize zarar versinki bence zarar vermicek hem meral gelsin ya cemden daha iyi vala,,bu hafta yilmaz cook uzulcek bence filiz yilmaz i gorur gormez yuz ifadesi degisecek yilmaz kalkacak masadan ve filizin tam yanindan gececek snra intizarin sarkisi calar yilmaz arabada aglamaya baslar..okadar haha benim tahminim bunlar varyaa filiz cemle bir olursa INTIZARIN seslendigi sarki tam yerine oturur "yarr tenine haram deydi,zamansiz bu ayrilik""
dedigim gibi bunlar benim tahminlerim,bence meral degilde canan aralarini yapcak!!ya ben canani cook seviyorum cook icten ayy!

yaaa filiz su ceme yuz vermee!!fragman insalah bu hafta erken gelir ya simdi bekliyoruz diye gelmez ooff!

hsa
02-10-06, 15:29
ben de cananin yilmaz ve filizi bir araya getirecegini dusunuyorum. meral niye tekrar diziye donsun ku? onun tek amaci kemalle ugrasmakti...

£speranza
02-10-06, 15:33

Eğer Feride Yılmaz'a aşık olursa diziyi izlemeyi bırakıyorum arkadaşlar HEMDE BÜYÜK BİR ZEVKLE:icon_evil :icon_evil :icon_evil

hawin77
02-10-06, 15:43
bgn bzm okuln yannda kı ınsaatta dızının bı bolumunu cektılerr bole fılız ınsaatta yılmazn yanına gıdıo bseler dıo we yılmaz cekıp gıdıo fılızde arkasndan gıdıoo tuba buyukustun ck seker bı kadın guluolardı fln camdan ızledıgımz ıcın uzaktn goırdkk ama ynede ck sekerlerdı...

nazlıe
02-10-06, 16:00
Eğer Feride Yılmaz'a aşık olursa diziyi izlemeyi bırakıyorum arkadaşlar HEMDE BÜYÜK BİR ZEVKLE:icon_evil :icon_evil :icon_evil

bende ömer ferideye aşık olursa diziyi bırakıcam ve kesinlikle izlemiycem

pinkzone
02-10-06, 16:47
Feridede Yılmaza aşık olursa.. Yuh diyecem.. Bütün kızlarda Yılmaza aşık oluyorlar.. Çok abarttılar.. Feride Ömere aşık olsa daha iyi olur bence...

benim
02-10-06, 16:51
bence de feride ömer'e aşık olacak.feride yılmaza daha farklı duygularla yaklaşıyor.şu an yılmaz feride için arkadaş , dost, abi konumunda hep bu şekilde kalacağını düşünüyorum.

seawitch
02-10-06, 17:12
dizide yilmazi acilarin cocugu, hic yuzu gulmeyen adam
filizi ise 1. sezondaki karakterinin tam tersi ozelliklerde, isteklerini rahafca dile getiremeyen biri yaptilar....
umarim gelecek bolumler daha guzel olur=)

dml
02-10-06, 17:53
Diziyi izledikçe içim kararıyor!
Böyle olmamalıydı....
Hani yani senaristler ilk sezonun son bölümlerden birinde falcı kadının "mutlu olacaksınız... ama daha zamanı var..." repliği ile seyirciye üstü kapalı (?!) bir mesaj vermemiş olsalar, diyeceğim tamam bu iş bitmiş, kavuşamayacaklar!
Fakat böyle de yapmayın yahu...
Sürekli bir yanlış anlamadır gidecek! Şimdi de Yılmaz "yanlış düşünecek" ve Filizden soğuyacak... Sonra ayıkla pirincin taşını ayıklayabilirsen...
Yook...
Elif - Ömer - Filiz - Yılmaz dörtlüsünün bir arada olduğu, hem gülümseten, hem ağlatan sahnelerle dolu eski halini istiyorum ben dizinin...
Dilerim en yakın zamanda (bazı eksiklerle de olsa) düzelir bu durum...

Yoksa benim kalbim dayanmayacak Filiz - Yılmazı bu şekilde görmeye!

diloy58
02-10-06, 18:35
dml arkadasim aynen katiliyorum.
Bu dizi bu hale gelmeyi hak etmiyordu,izleyince kafayi yicem resmen o kadar agir laflardan sonra barisacaklar ya ben ona sasiriyorum.
Ikinci BIM izliyorum sanki.

forever_bim
02-10-06, 19:16
Sevgili Pinkzone arkadaşıma katılıyorum. Eger Cemotara arkadaşımızın aldığı duyum doğruysa çok saçma bir pembe dizi izlemiş olacagız. İlk sezon sırf Elif ve Ömere acı çektirmek için saçma sapan davranışlara girip misilleme yapacak diye Filizi kullanan Yılmaz şimdi de aynısını Ferideye mi yapacak? Buna ancak şöyle bir yanıt veririm YUH hem de en büyüğünden YUH. Senaristler ana konudan uzaklaşmış olacaklar eğer böyle yaparlarsa. Hem Ömer de eğrisine doğrusuna rağmen aşkın anlamını bilen ve benim nazarımda Yılmazdan daha çok sevilmesi gereken bir karakter. Senaristler böyle yaparak sadece kendilerine güldürürler. Bir de eğer BİMi örnek aldılarsa unutmasınlar Ihlamurlar Altındanın en iyi reytingi BİMin en kötü reytingi kadardı. Hatırlatırım.

yeşil_2
02-10-06, 20:51
Arkadaşlar Ya Bim Derken