Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
ohh be sonunda izledm fragmnı. yılmaza büyük bir alkış istiormm:img-clapp :happy0064 .nasılda yırttı çeki ve ömerin üstüne attı işte yılmazdn beklenen bu...arkasındn bakakaldılr ölece...cnm küçük elifim yaa ömer çekiyo sanki onu götürmk için,nasıda üzgün kıza yaaa cnm bnm....
az once yenı ızledım cok guzel bır bolum bızı beklıyo bence cuma gunu reytın rekorları kırar dızımız yılmaz sana helal olsun fılz cok gec anlar senın değerını nasıl oyle dusunurum dıye kafasını daha cok vurur ya barıssınlar artık bence elıne bır mılyon koyması cok anlamlıyıdı.fılızde hatasını anlamıstır artık yılmazın onu kolayına affedeceğını de sanmıyorum(bunu ne kadar ıstemesemde)ama bırlesmelerı cok guzel olacak bırbırlerıne cok yakısıyorlar umarım gercek hayattada evlenırler.cuma gununu ıple cekıyorum.senarıstlerımızın akıllarının baslarına gelmesı ıyı oldu.fılız sanada cok uzuluyorum ama olsun yılmaz-fılız askı hıc bıtmez bence!cemede dost gıbıde yaklasma.parayla saadet olmaz cem parayıda senı etkılemek ıcın vermıstır.yılmazın değerını cok gec anlarısın
ERKEN BARISMANIZ DILEĞIYLE!!!
Fılız bu arada gene cok guzelsın bu bolumde!
Geçen sezon finalinde Filizin İtalyaya gittiği zaman çalan parça..
Bu hafta çok haraketli olcak.. Kesin bu bölüm 1. olcak.. Çünkü Yılmaz - Filiz görüntüsü varsa 1. oluyor..
bide yılmazn yanına gittiklerinde ömerinki neysede filizn o yüzü nasıldı öle hadi al paranıda git der gibiydi...ya bu kız hiçmi tanımamış bu adamı yaa nası böle şeyler düşünüo aklım almıo...ama bu yılmazn yaptığı hepsine ii bi ders oluck gibi aslında hepsine diil bitek filize olur çünkü ömer yine arkasıdn bi ton laf eder kesin....
pinkzone çok teşekkürler anlattığın için bu hafta bölüm baya heyecanlı olacak anlaşılan keşke bizde görebilseydik fragmanı merak ettim
yılmaz filizi cem'le birlikte görünce artık filizin peşinden koşmayacağa benziyor.filizin onu sevmediğini hayatında başka birisinin olduğunu düşündüğü için hisselerinde yılmazın gözünde önemi kalmadı .çek yırtma sahnesinin son sahne olduğunu düşünüyorum.bu hafta çok güzel bir bölüm izleyeceğiz.
yaa arkadaslar sagolun vala anlatmasaniz burda beklicektimm meraktan insalah ben eve gidene kadar koyarlar fragmani buraya!!artik evde izlerim!!super olccakkk super
tayı hediye ettiğinde fiatını sorduğunda 1 ytl demişti şimdi bu parayı ona vermekle derdinin para olmadığını abisinin annesinin ve babasının yanıldığını kendisininde aşkı yerine ailesini seçmenin pişmanlığı olucak bu olay babasının mezarına gidip haykırmasıyla pişmalığını dile getiricek (babası ona hisseleri düğün hediyesi olarak kabul eden biri senin kocan olamaz demişti ona güvenme demişti)oda güvenmedi yılmaz bunun farkına vardığında filizi terk ediyor bu pişmanlık filizde uzun süre devam edicek ve filizin feride ile yılmazı bir arada görmersinde kopacak
ihlamurlarfanatigi
04-10-06, 15:51
offfffff süper bi bölüm olcak gibi, simdi gördüm fragmani...zaten arkadaslar herseyi anlatti, benim pek birsey anlatmama gerek yok....valla cumayi sabirsizlikla bekliyorum, son sahnede filizin yüz ifadesini görmelisiniz, yilmaz ceki yirtip attiktan sonra orayi terk edio ve filiz ölyeye arkasindan baka kalio..!!!
Ya arkadaşlar nasıl cuma edicez yaa.anlattığınıza göre güzel bi bölüm olacak.bide o şarkı varsa zaten koparız cuma günü kesin.yılmaz-filiz sahnesi bide arkada güzel müzik olsun yeter zaten raiting rekoru için.senaristler nihayet anladılar galibaaa.yılmaz kendine yakışanı yapıyor herzamanki gibi....filiz için üzgünüm insan herşeyi susturabilir ama kendi vicdanını aslaaa.filiz bunu yaşayacak kendisini çok severim ama öyleeee...........yılmaz için söylenecek bişey yok artık şu noktada:good: :img-ok: :img-hi:
ya çok şanslıyım eve gelir gelmez gördüm:)
çok güzel canım filizi ağlata ağlata bir hal ettiler kız sürekli ağlıyor..yılmazda ayrı bir hava madem öyle önce verseydi ya şimdi vermiş benim parada pulda gözüm yok..ağır abi ya :) ekremin bakışıda çok alaycıydı...hadi ömer hakettide filiz haketmedi
merdivenlerde ağlayışı,yağmur altında ağlayışı ya yazık artık dursun gözyaşları bu kızın
filizle ömer yılmazın çeki yırtığı sahneden sonra bence tartışacaklar tabi handan hanımlada artık bidaha hisseler mesele olmaz birde salihle fahriyeninde başı çok ağrıyacak cemil yüzünden cemil fahriyeye çok kötü baktı bence çocuğu almaya kalkacak
paçiii_melos
04-10-06, 16:44
merhaba arkadaşlar ben de fragmanı demin gördüm çok güzeldi hele hele yılmazın çeki alıp da yırtması ve flizin eline 1 ytl vermesi valla süperdi.ben de çok merak ettim.cem de her yerden çıkıyor valla artık dizi filiz yılmaz die dğeil de cem filiz die gitmeye başladı :icon_cry:
Yılmaz'ın çeki yırttığı sahne çok etkileyici, Ekrem'in bakışları ve Filiz'in şaşkınlığı görülmeye değerdi. Elif, Ömer'in aracın ön koltuğunda oturuyorsa, çok yanlış bir sahne çekmişler. Bu tür sahneleri günlük hayatımızda ve dizilerde görmek istemediğimi belirtmek isterim. Lütfen, trafik kurallarına uyalım.
elif önde değil arkada oturuyordu..emniyet kemeride bağlıydı
cemil zengin bir şekilde dönmüş herhalde,arkada araba bekliyordu ..küçük elifte giderken çok üzgündü
Yılmaz'ın çeki yırttığı sahne çok etkileyici, Ekrem'in bakışları ve Filiz'in şaşkınlığı görülmeye değerdi. Elif, Ömer'in aracın ön koltuğunda oturuyorsa, çok yanlış bir sahne çekmişler. Bu tür sahneleri günlük hayatımızda ve dizilerde görmek istemediğimi belirtmek isterim. Lütfen, trafik kurallarına uyalım.
hayır arka koltukta oturuyo ztn elif...eğer önde otursaydı bu çok büyük bi yanlış olurdu gerçektn...ama elifi öyle görmek çok kötü umarm hep öyle üzgün kalmaz...
Sevgili sinem* ve elif219
Mesajınız ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Mesajım içerisinde oturuyorsa demiştim. Trafik kurallarına uyulmaya özen gösterilmesinden mutlu oldum. :img-lady:
Filiz, fragmanda hep ağlıyor. Yanlış tanıdığını zannettiğin birisi için niye üzülüyorsun, Cem seni güldürebiliyor.
Elif yıllarca Müjgan hanımın yanında yaşamış, birlikte hayatı paylaşmışlar. Yıllardır görmediği babası geliyor ve yaşadığı ortamı değiştiriyor. Elif rolünün hakkını veriyor. :img-artis
ya şu fragmanı kayteden bi vatandaş yokmu ya
forever_bim
04-10-06, 17:13
Arkadaşlar fragmanı nihayet ben de gördüm. Açıkçası sineme katılmıyorum. Ömer degil de Yılmazın tavrını Filiz hak etti. Yılmazın sırf hisse derdinde olmadıgını bilen ve de ailesine kesinlikle açıklaması gereken kişi Filizdi.
Öte yandan şiir ayrılık temalı bir şiir. Gurura yenildik gibisinden laflar var şiirde. Bu arada ben mi katı yürekliyim bilmiyorum ama Yılmaza hiç üzülmüyorum. Yılmaz ancak Filize çektirdiklerinin diyetini ödüyor.
Arkadaşlar senaristlerin burayı yani geçen haftaki yorumları okuyup senaryo yazdıgını sanmıyorum. Bu dizinin ikinci sezondaki ilk 13 bölümü daha temmuz sonunda hazırlanmıştı. Çok yakın bir kaynaktan duymuştum bunu.
Sezinti Elif arka koltuktaydı sanırım. Elifte psikolojik rahatsızlıklar baş gösterecek. Dadının gelmesi ve çocuğu eğitmesi için taptaze bir bahane daha.:img-grin2
karcicegim
04-10-06, 17:18
Yalanmış,
Günah yaşarken mevsimlerden, Dindirme sonbahar gözyaşlarımı.
Biz bedel vermişken gurura sevdayı,
Ben günah yaşıyorum mevsiminde,
Dindirme ki gözyaşını, yine sevdanla yedi renk açsın altından geçtiğimiz hayali gökkuşakları.
Sen hiç gitmeyenim olacaktın ya, Yalanmış.
Yalnızım şimdi seni beklediğim kimsesiz odalarda
Olmadı sevdiğim.
Biz bedel verdik aşkı
Saklı gözyaşlarıyla ıslanmış bir paslı sevdaya.
sezinti ağlama sebebbi kaybettiği yıllar yılmaza söylediği sözler ailesine güvendiği için olmasın çünkü artık babsınıda sorgulamaya başlayacak ilerleyen bölümlerde vicdan hesaplaşması yaşıyacak
Arkadaşlar fragmanı nihayet ben de gördüm. Açıkçası sineme katılmıyorum. Ömer degil de Yılmazın tavrını Filiz hak etti. Yılmazın sırf hisse derdinde olmadıgını bilen ve de ailesine kesinlikle açıklaması gereken kişi Filizdi.
aileside o kadar anlayışlı ki..ömer sevgili saygı değer abisi filiz yılmazla ilgili ağzını açacak olsa ne biçim aşkmış,biz neden görmüyoruz diye başlıyor...kendisinin meselesini kardeşine empoze etmeye çalışıyor sonunda da başarılı olmaya başlamıştı ..
ya açıkçası yılmazla-filizin ilişkisi bu ilişkinin nereye varıcağı beni ilgilendrmio dediğim gibi beni ömerle ve küçük elifle ilgili oln şeyler ilgilndirio...o çek yırtma sahnesi son sahne oluckır kesin filiz hatasını anlr belki ama ömer yine aynı kalır,düşmanlıkları iice büyütmeye kararlı çünkü senarstler bide cem çıktı daha da büyüyck...filzile ömer yılmaz yüzündn kavga edebilirler,çünkü buna dair bi kaç fotoğraf görmüştm başka bi sitede.filz yılmazı yanlış tanıdık fln der ömerde yine onu savunmaya mı başladn gibisindn bişiler söyliyeblr.bu yırtma olayı filize ii ders ama ömere bi etkisi olucağını sanmıorm.
Ben bu Cem karakterinin ileride karanlik bir tipe donusecegini tahmin ediyorum. Su anda sakin iyi biri gibi gorunuyor ama Filize baski kuracak muhtemelen. Hisseleri o aliyorsa o zaman, Filizide kendisiyle evlenmeye zorlayabilir.
forever_bim
04-10-06, 17:52
Sevgili sinem*
Sevgili sezinti de belirtmişti sanırım önceden. Yılmazı dogru bir şekilde anlatması için Filizin fırsatı olmuştu. Degerlendiremedi sadece.
Aklıma takılan sahne şu oldu. Yılmaz Cem ile Filizi arabada görünce nasıl bir tepki verecek? Nispet yapma çalışmalarına başlamaz umarım.
Bir de Yılmaz o bir ytl ile nasıl bir mesaj vermek istiyor Filize?
Heytttttt bee ! Aslanim Yilmaz...:)
Ha söyleee seni yanlis anlayanlara, yargilayanlara karsi göster ne kadar büyük oldugunu vede paragöz, acgöz olmadigini... Göster ki; seni sevdigini söyleyen Filiz yaptigi vede dedigi bu laflari tek tek yutsun..!
Fragmani görmedim henuz... Yorumlari okudugum kadariyla güzelll bir bölüm bizi bekliyor..
Yilmazin tavrini vede Filizin o yüzünü görmek icin sabirsizlaniyorum....
Evet forever cok haklisin..Yilmazin bu tavrini Filiz hak etti..ömer zaten Yilmazi sevmiyor, tanimiyor..Ama Filiz taniyor ve hatta deli gibi seviyor..Ailem seni tanisa nasil iyi biri oldugunu anlayacak bana hak vericekler dedigi halde...Adama paragöz, acgözlü dedi bee ! Yuh yaniii..
Ha bir deeeee;
Öte yandan şiir ayrılık temalı bir şiir. Gurura yenildik gibisinden laflar var şiirde. Bu arada ben mi katı yürekliyim bilmiyorum ama Yılmaza hiç üzülmüyorum. Yılmaz ancak Filize çektirdiklerinin diyetini ödüyor.
Valla sevgili forever bu dedigine katilmiyorum yalniz diim..Yilmaz Filize ne cektirdi yaaa? Tamamdir dürüst olmadi acik acik konusmadi bunu bende cok bekledim..Ama Yilmaz Filizi zorla mi kullandi ? Filiz de istedi be canim arkadasim yaaaa..Filiz de etkilendi Yilmazdan..ikiside bunu istedi..Yilmaz o olaydan sonra hep Filizin yaninda oldu, ona hep destek oldu. $irket icin neler yaptilar..
$imdi bu kadar aci cekiyorsa bunun sebebi Tekiner Ailesinin Yilmazdan halaaa nefret etmeleridir..Aslinda onlarinda sucu yok.. Butun suc Filizin..
Filiz ailesiyle Yilmaz arasinda köprü olup iyi tanitamiyor Yilmazi..Ailesine karsi hep susuyor..Onlari kirmamak icin her bedeli ödüyor...öyle ki; en son babasina karsi bile söz verip kendine ve Yilmaza bos yere aci cektirdi...
Yalan mi ama yaa?? Hepimiz kizdik Filize...
Evet fragmandaki görüntülerle de gördük ki.. Yılmazın gururundan bir ödün vermediğini... İnsanın için Heytt be Süpersin be.. Oh olsun demek geçiyor ve diyorum da..
Yılmazın para için bunu yaptığını düşünenler yanılmış oldu.. Para için olsa bunu yapsa yapsa geçen sezon yapardı.. :)
Filiz artık karşısında Eski Yılmazı bulamaz.. Cemle gördükten sonra Yılmaz da bütün fitiller koptu.. Patlamaya hazır bomba haline geldi.. Bu patlamayı ya Cemde :) ( Ahhh keşke... ) Yada Ömerde yapacak.. Daha çok tartışma çıkacak.. Ama çeki bir yırtışı varki sormayın.. Bir kağıt parçası onun aşkından ne kadar değerli olabilrki.. bunu ispatlıyor.. Benim aşkım paradan önce gelir hesabı.. :)
Sevgili Sinem
Sevgili forever_bim'in hatırlatması üzerine söylediğim detayı yine yazmak istiyorum. Filiz, babası ölmeden önce eline çok büyük fırsat geçmişti. Filiz, Yılmaz'ın hisselerle olan düşüncesini biliyordu. Bunu bildiği halde babasına açıklayamadı. Babasının son vasiyeti karşısında sevdiği kişinin tanıdıkları gibi olmadığını hisselerin, Kemal bey ve Canan hanım'ın onlara evlilik hediyesi olarak verildiğini, hisselerin sadece Yılmaz'a verilmediğini, Yılmaz ve Filiz'e verildiğini söylemeliydi. Yılmaz'ın hisselerle ilgili kararı Filiz'e ne yapması gerektiğini danıştığını söylemeliydi. Bunu anlatsaydı, Filiz bu kadar acı çekmezdi, sevdiği kişiden şüphe duymazdı.
Kine kinle gitmek ne kadar dogru anlamis degilim..Nasil insanlar sevinebilir..Ohh olsun iyi oldu, o da ona az cektirmedi diyebilir inanin sasip kaliyorum..
Güzellik, iyilik degerli kavramlardir..Kine kinle cevap vermek ne kadar dogrudur..Varsa bir hata hallolur, düzeltilir..
Ki; Yilmaz o gece özür de diledi Filizden.."Bennn..Bilmiyordum..! özür dilerim." dedi.. Filizde "üzülme, kendinde suc arama bende istedim bunu" gibisinden sözle etti....Hatta bunu Salihle bile paylasti yaa.. Hatirlayin Lütfen...
Figan
Filiz ailesiyle Yilmaz arasinda köprü olup iyi tanitamiyor Yilmazi..Ailesine karsi hep susuyor..Onlari kirmamak icin her bedeli ödüyor...öyle ki; en son babasina karsi bile söz verip kendine ve Yilmaza bos yere aci cektirdi...
Evet ya köprü kuramıyor tam olarak doğru sözcük bu..
Oysa Yılmazı tanıtmak için ailesine Bir tanıtım düzenlese.. Seminer yapsa.. Bide Slayt gösterisiyle tamamlasa iş olcak.. :img-haha: :img-haha:
Şaka bir yana... İlla birinin başına birşey gelecekki o zaman Yılmazın iyi biri olduğuna kanaat getircekler..
Gecen o sacma bölümden sonra bu sefer güzel bir bölüm bizi bekliyor.
Heyt be Yılmaza bak o kağıdı yırtıp Filize bir ytl vermesi süper bir sahne olucak. Filizde görsün artık Yılmazın gözü parada olmadığını.
Kücük Elif cok üzgün görünüyordu ben aslında sevinceğini düşünmüştüm.
Cemilde gördüğüm kadarıyla iyi kazanıyor.
Cok güzel bir bölüm olucak heyecanla bekliyorum.
eyyyt be döndü yılmaz geri elifin kızkardeşi diyordu ya masal kahramanı gibidir o her yaptığını içinden gelerek yapar sever kızar delikanlı adam bunu yapardı
ya zaten o pasif durmalar felan hiç yıulmaza yakışmıyordu ortalığı karıştırdı gene bir kişiyi değil herkesi allak bullak etti
Evet ya köprü kuramıyor tam olarak doğru sözcük bu..
Oysa Yılmazı tanıtmak için ailesine Bir tanıtım düzenlese.. Seminer yapsa.. Bide Slayt gösterisiyle tamamlasa iş olcak.. :img-haha: :img-haha:
Şaka bir yana... İlla birinin başına birşey gelecekki o zaman Yılmazın iyi biri olduğuna kanaat getircekler..
Yahu zaten insanin bir ismi cikmaya görsün..Senden kötüsü yoktur..önyargilar, elestiriler ardi ardina gelir..Kesinlikle bu tür olaylara yer verilmesi iyi oluyor dizilerde..En azindan izleyici olarak herbirimiz kendi adimiza birseyler cikartabiliriz..
yani önyarginin ne kadar kötü ve bos birsey oldugunu !
Sevgili pinkzone
Ömer ile Yılmaz'ın barışmasına vesile olacak kişi Elif olacak. Elif'in kan grubu ile Yılmaz'ın kan grubu aynımı acaba. Elif kaza geçirebilir.Yılmaz'da yardıma koşacak. Ömer'le Yılmaz arasındaki buzlar eriyecek. Yeşilçam filmlerinde böyle oluyor :)
fragaman guzel vala ama yine bizi merakta birakcak!!!oooff bee guzel bi bolum bizi bekliyor!sizce filiz neden giitti yilmazin oteline!
Sezinti iyi tahmin gerçekten.. :) Bu olasılığı dikkate alacaklar kesin.. Zaten Küçük Elifle yılmaz ve Ömerin arasını bulacak tek kişi olcak.. Burada elifin misyonu büyük olcak...
Ön yargılar ve yanlış anlaşılmadan dizi olmaz şahsen ama... Gerçekten bir kere kötü damgası yemeye gör... O seninle beraber heryere geliyor.. İnşallah hazin bir son yaşanmadan Yılmazın kıymetiini bilir Tekiner Ailesi..
forever_bim
04-10-06, 18:27
Sevgili Figan
Olaylara hepimiz aynı çerçeveden bakmıyoruz ondan kaynaklanıyor farklılıklar...
Ben bu hafta hareketli bir bölüm izleyecegimize inanıyorum...En azından hisse savaşının sona ermesini bekliyorum..:dito
Filizin Yılmazın oteline neden gittiği açık değilmi.. Cemle görünen o manzaradan sonra hıı Yılmaz beni yanlış anladı gibisinden otele gitcek..
Yılmaz bu saaten sonra beni ilglendirmiyor gibisinden laflar etcek Filizde ağlayarak merdivende ağlayıp sızlayacak.. Olay budur bence..
Yilmazin gönlü öyle büyük ki !
Yilmaz Elifi bile coktan affetmisti..Onu bagrina basmak icin can atiyordu aslinda..Fenerde bulustuklarinda bile Elife onca hakaret ettikten sonra yine yanina gitmek istedi ama gidemedi.. Gidemezdi cünkü Elif evliydi..Artik baskasina aitti...Bu Yilmaza yakismazdi..
Ama simdi Filiz icin durum farkli.. Filizde hatalar yapiyor hemde suursuzca..Yilmazi iyi tanidigini, paragöz olmadigini bildigi halde O`na acgöz. paragöz gibi sifatlari kullandi...Kendi pisman olacak zaten bu belli...
Ama Filiz sonucta bekar..Yilmaz Filizin onu sevdigini biliyor..Filiz ile yeniden birlikte olacaklardir diyorum..Cünkü Yilmaz öyle kolay birakmaz Filizi..Cünkü Filize canini verecek kadar seviyor...
Bu yanliskliklar düzeltilip; bir sekilde yine birleseceklerdir..Yaw birlesinde bizde dügün, dernek görelim..$öyle Yilmazla Filizi cocuklariyla görelim be !!! :)))))
Sevgili pinkzone
Handan hanım neden yeni bir hayat arkadaşı ile yola devam etmez. Soyadınımı tercih edecek yoksa aşkını. Diğer dizilerde böyle oluyor. Böylelikle Handan hanım çocuklarının aşklarıyla ilgilenmez. Bu sahnelerin olmasınıda bekliyorum. Handan Hanım'ın karşısına aşık olacağı birisi çıkacak. :)
Şahsen Handan hanımın aşkı beni ilgilendirmez.. İsterse dünyanın en tipsiz adamını bulsun umrumda değil.. Yeterki artık çocuklarının hayatlarına karışmasın... Kötü Kaynana Semra hanım modundan bir an önce çıkması dileğiyle.. Zira Handan hanım çocuklarına anne gibi değil.. Kaynana gibi yaklaşmakta..
forever_bim
04-10-06, 18:38
Önyargı konusunda haklısın Figan.
Dizideki bir durum aklıma geldi birden.Dizideki herkes Elife sırf mankenlik yaptı diye cüzzamlı muamelesi yapmış Elifi silmişlerdi.
Neyse fragmanda ve özette Ferideden bahsedilmemiş. Bu cephe sakin sanırım bu hafta.
Yalanmış,
Günah yaşarken mevsimlerden, Dindirme sonbahar gözyaşlarımı.
Biz bedel vermişken gurura sevdayı,
Ben günah yaşıyorum mevsiminde,
Dindirme ki gözyaşını, yine sevdanla yedi renk açsın altından geçtiğimiz hayali gökkuşakları.
Sen hiç gitmeyenim olacaktın ya, Yalanmış.
Yalnızım şimdi seni beklediğim kimsesiz odalarda
Olmadı sevdiğim.
Biz bedel verdik aşkı
ya siiri duyduktan snra ilk yilmazin elife soyledigi siir aklima geldi yaa hanii AFett....siir vardiya,ayrilik siiri olmasinda!!off cumayi iple cekiyorum
Olmadı sevdiğim.
Biz bedel verdik aşkı
Ya benim anlamadigim vede merak ettigim $u ??
Fragmani izledim de..Yilmaz yirtip atiyor ceki..Yani bu ne demek caba? Hisseleri satmayacak mi simdi ? Yani bosuna mi getirdiniz bu parayi mi diyecek? Ama sanirim bu degildir..
Bence suda olabilir..Alin hisseler sizin olsun..! Bes kurus istemez..Zahmet edip cekide vermenize gerek yok..Yirtar ceki ve bence o verdigi 1 YTL de;
"sizin hisselerinizin karsiliginda ben ben 1 YTL bile almam"
"sizin hisseleriniz anca 1 YTL eder, O da bende var zaten zahmet edip onca parayi bulmaniza gerek yoktu.."
demek icin verdi belkide.. ? Bunlardan birini diyecek bence Canim Yilmazimm.. Oy oyyy:img-kiss: :img-kiss:
Fragmani izledim de..Yilmaz yirtip atiyor ceki..Yani bu ne demek caba? Hisseleri satmayacak mi simdi ? Yani bosuna mi getirdiniz bu parayi mi diyecek? Ama sanirim bu degildir..
Bence suda olabilir..Alin hisseler sizin olsun..! Bes kurus istemez..Zahmet edip cekide vermenize gerek yok..Yirtar ceki ve bence o verdigi 1 YTL de;
"sizin hisseleriniz icin ben 1 YTL bile almam" demek icin verdi belkide.. ?
bence degil o 1ytl eski bolumlerden kalan bi hatira bence,ayrica ekrem arkada bekliyordu belki o verir hiseleri!bence yilmaz cekip gidecek filizin gozune gorunmemeye caliscak felan bakalim yaa,fazla uzamasindaa bu ayrilik..
Önyargı konusunda haklısın Figan.
Dizideki bir durum aklıma geldi birden.Dizideki herkes Elife sırf mankenlik yaptı diye cüzzamlı muamelesi yapmış Elifi silmişlerdi.
[/B]
Sagol forever..
Evet ya Elife bile kötü gözle bakilmisti..Yahu bir insanin ici temiz olsun..
Kimse kimseyi yargilayamaz ki.. Nefret ediyorum zaten bu öNYARGILARDAN !
"sizin hisselerinizin karsiliginda ben ben 1 YTL bile almam"
"sizin hisseleriniz anca 1 YTL eder, O da bende var zaten zahmet edip onca parayi bulmaniza gerek yoktu.."
demek icin verdi belkide.. ? Bunlardan birini diyecek bence Canim Yilmazimm.. Oy oyyy:img-kiss: :img-kiss:
ordaki bir ytl nin eskilerden bir anlamı var ama sadece gözünde paranın önemli olmadığını söylemeye çalışıyor herhalde:img-grin2 10 katı demeden deseydi keşke bunu
bence degil o 1ytl eski bolumlerden kalan bi hatira bence,ayrica ekrem arkada bekliyordu belki o verir hiseleri!bence yilmaz cekip gidecek filizin gozune gorunmemeye caliscak felan bakalim yaa,fazla uzamasindaa bu ayrilik..
Valla merve;
sende hakli olabilirsin..Ama sanki o cekle vede hisselerle ilgili olarak Filizin eline o 1 YTL yi verdi gibime geldi..Ne biliimm :)
Bakalim artik cikacak hersey ortaya...
Sevgili Figan
Bence Yılmaz orada iki mesaj vermek istiyor. Birisi Filiz ve Ömer'e ikincisi ise sadece Filiz'e vermek istiyor. Yılmaz, hisseleri hiç bir şekilde vermemelidir. Eğer Yılmaz'dan rahatsızlarsa Yılmaz, Filiz ve Ömer'in şirketten ayrılmalarını istemesi gerekir. Yılmaz, hisselerinizi isterseniz bana satın, isterseniz bir başkasına satın yada bu duruma alışacaksanız, demelidir. Şirketin aile şirketi olmadığını hatırlatmalıdır.
ordaki bir ytl nin eskilerden bir anlamı var ama sadece gözünde paranın önemli olmadığını söylemeye çalışıyor herhalde:img-grin2 10 katı demeden deseydi keşke bunu
Yahu bu eskilerden kalan anlami ne? Ben mi kacirdim yoksa o ayrintiyi ?? Merak ettim valla..
Valla Sinem; bazen insanlara kendini ispat etmek icin böyle tezler aticaksin ortaya..Atcaksin ki, günü geldimi bunu yüzlerine vurasin..
Hayatimizda da olmazmi cogu zaman böyle seyler..Sana sen $usun, sen busun derler inandiramazsin...Evet ha ondanim, aynen dersin ! ceker gidersin..
Ama gün olur söz hakki sana gelir..O zaman da iste Yilmazin bu yaptigi gibi kendini ortaya koyarsin..
Yilmazin yaptigi cok yerinde bir davranisti bence..:)
Sevgili Figan
Bence Yılmaz orada iki mesaj vermek istiyor. Birisi Filiz ve Ömer'e ikincisi ise sadece Filiz'e vermek istiyor. Yılmaz, hisseleri hiç bir şekilde vermemelidir. Eğer Yılmaz'dan rahatsızlarsa Yılmaz, Filiz ve Ömer'in şirketten ayrılmalarını istemesi gerekir. Yılmaz, hisselerinizi isterseniz bana satın, isterseniz bir başkasına satın yada bu duruma alışacaksanız, demelidir. Şirketin aile şirketi olmadığını hatırlatmalıdır.
Sevgili Sezinti
Umarim senin dedigin cikar..Bende hisseleri vermesini istemem acikcasi..Parayi buldunuz ama bakin benim icin para önemli degil..önemli olan bu $irketin bir aile sirketi olmadigidir..demesi lazim bencede...
Yahu bunlar olayi sahsi olarak düsünüyorlar...ömer özellikle..Sirf Yilmazdan kurtulmak adina bu hisseleri satiyorlar..Yilmazdan öyle kolay kurtulamazsinizzzzzzz:)) Verme abi hisseleri...Ya seni hazmetcekler yada cekip gidecekler...:)
Umarim da öyle olur..
bu para konusu eskilerle ne alaka biri bana anlata bilirmi? bence yilmaz o sahnede para pesende olmadigini gösteriyor hatta ve hatta üstüne para veriyor...ve böylede kesin bitecek...zaten en heycanli yerinde bitirmeseler sasarim vallaha...ya su cuma gününü nasilda sayikliyorum hemen gelsin de diziyi doyasiya seyredeyim...bu cumayi degil taaa öbür cumayi bile sayikliyorum...dizi kolik oldum daha dogrusu ihlamurlar altinda koligi...
Sevgili Figan
Yılmaz hisseleri bedelsiz olarak verirse, iki kardeşten birine paranın önemli olmadığını ispatlar fakat Yılmaz hakkında çabuk pes etti, korktu kaçtı sözleri konuşulacaktır. Ömer Yılmaz'ı mağlup ettiğini düşünecektir. Ömer'in deyimiyle Yılmaz Efendi'yi. Ömer'de Yılmaz geldi ve gitti düşüncesi oluşacaktır. Yılmaz'ın Ekrem'e dediği gibi bu hisselerde gözyaşı var. Ömer'in bu parayı getirmesi Yılmaz'ında bu hisseleri satması Yılmaz'ın bu düşüncesine tezat bir durum oluşturur.
Düşmanını iyi tanı ve ondan önce hamle yap derler
Cek, para konulari bence de biraz karisik. Yilmaz, ceki yirtarak parayla ilgilenmedigini de gosterebilir, hisseleri satmaktan vazgectigini de. Ote yandan, son sahnedeki Filiz'in bakisi pozitif bir saskinligi gosteriyor gibiydi. Hisseleri satmaktan vazgecmesi halinde daha kizgin bir ifade olurdu sanki yuzunde. Yilmaz'in 1 TL vermesini de pek anliyamadim. Ustune bunu alin, gidin basimdan mi demek istedi acaba? Bir de hisseler derken neyin kasdedildigi var. Kemal Bey'den gecen Omer+Meral hisseleri mi? Yilmaz'in topladigi kendi hisseleri de vardi. Onlari da mi satmasini bekliyorlar? Bu hisse konusu kolay kolay bitmeyecek galiba.
yılmaz bence hısselerı verdı ve daha sonra fılıze aldığı tayı ona 1 milyona vermıstı elıne bır mılyon koymakla parada gozum yok demek ıstedı.yılmaz en ıyısını yaptı sımdıde fılız hanım dağ kackını cemlen mutlu mesut olsun bakalım o kafasını daha cok taslara vurur!
arkadaslar bırde fragmanı ekleyebılecek olan varsa eklesın lutfen.
sımdıden tesekkurler
YILMAZ FILIZ UMARIM ERKEN BARISIRSINIZ!
yine güzel bi bölüm olacak
devil61 fragman eklendi...
bakalim filiz hanim simdi ne yapacak...ömer bey de artik sevinsin hissteleri geri aldi...
umarim yilmaz feride le yakinlasmas filiz den intikam almak icin yada filiz cemle cikmasa...
elif cok üzgündü müjygan hanimi birakiyor diye...canim ya cok tatli bi kiz...
cuma yi iple cekiyorum...tabi önümüzdeki cumayi da...
ya arkadaşlar ekremin son sahnede filize bi bakışı var yazıklar olsun der gibi
Sevgili matraka
Ekrem'in bakışı benimde dikkatimi çekti. Filiz'e değilde iki kardeşe bakıyordu. Bakışlar çok manalı bir bakıştı. Yılmaz'ın Filiz'e parayı vermesi fragmanın en etkileyici sahnesiydi. Filiz'in Yılmaz'la Feride'yi görünce davranışları ne olacak diye merak ediyorum.
Yaa Nasil Mhatirlamiyorsunuz Filize Tay Bhediye Etmişti Filizle Ilk Karşilaştiklarinda Filiz Parasini ödemeden Gitmem Demişti
Yilmaz O Zaman Borcunuz 1 Ytl Demişti Istersen Taksitte Yaparim Dedi
Sezinti Boşuna Merak Etme Ekrem Hisseleri Vermek Için Bekliyor O Alayci Bakişi Filize Yaziklar Olsun Değmezmiş Gibi Bakiyor Ayrica Yilmaz Bu Gidişle Filizle Irtibati Kopariyor Filiz Bocalama Dönemi Ne Girecek Iç Dünyasiyla Hesaplaşcak O Sözleri Yilmaza Nasil Söylediği Babasinin Haksiz çikmasi Felan Ama Bundan Sonra Filiz Koşacak Peşinden Hele Feride Sahnelerinde
Yilmaza nikah günü hicbir aciklama yapmadan cekip giden FiLiz..
Yilmazin nasil biri olduguna dair ailesine aciklamalar yapmayan hatta Yilmazi sandiklari gibi olmadigina ikna etmeyen de FiLiz...
Yilmazin nasil biri oldugunu bildigi halde, hatta $irketi iflasin esiginden kurtardi deyipte; sonradan Yilmaz icin paraci, acgözlü diyende Filiz...
Bu ne yaman celiski böyle...
Eeeee birde Cem ile Filizi son olarak yanyana görende Yilmaz !
üzgünüm valla ama FiLiz; Yilmaz seni kolay kolay affetmeyecek gibi ....
Affetcek olsa bile biraz uzun sürecek gibime geliyor....
Yılmaz ve Filiz evlenseler bile hisseler bir şekilde yine hayatlarına girecek. Hisseler Yılmaz ile Filiz'in hayatının bir parçası olacak.
Filiz Yılmaz'a kendini nasıl affettirecek ayrı bir konu, Yılmaz kolay kolay affetmez. Cem'in davranışlarının Filiz'e zarar vermeye başladığını görünce Filiz'e tekrar yardım etmeye başlayabilir diye düşünüyorum.
Soğan Doğrama Gerektirmeyen Tek Dizi Bol Bol Ağlayin Yilmaz In Affetmesi Kolay Olmayacak Hemde Hiç Gakiba O Telede Ki Konuşma Filizin Gerçekleri Açiklamasi Arkadaşlar-yilmaz Arkasini Döndüyse Bu Iş Uzar Yilaz Filize Bol Bol Kelimelerle Yikicak Anlaşildi Içine Oturucak Ya Hala Ekremin Bakişinda Kaldim Kaldim Demimde Bittim Orda Ya
!!SévNuR!!
04-10-06, 21:04
Bence yılmaz hisseleri bedavaya vericek..filizin eline bozuk para koyması orası ayrı bi güzeldi..haketti bunu filiz..çünkü yılmazı ii tanımamış ama filiz çok pişman olcak yılmaz hakkında düşündükleri şeylerden dolayı..ee yılmaz paraları almayıpta hisseleri bedava verince filizdeki tüm fikirler yine değişecek..ve bu olay onlara kapak oldu!!!bence...
Bence yılmaz hisseleri bedavaya vericek..filizin eline bozuk para koyması orası ayrı bi güzeldi..haketti bunu filiz..çünkü yılmazı ii tanımamış ama filiz çok pişman olcak yılmaz hakkında düşündükleri şeylerden dolayı..ee yılmaz paraları almayıpta hisseleri bedava verince filizdeki tüm fikirler yine değişecek..ve bu olay onlara kapak oldu!!!bence...
Tamamen katiliyorum. Bende fragmani ilk izledigimde Yilmaz ceki yirtarken aklima ilk gelen Yilmaz'in hisseleri bedava verecegi vede kendinin ne kadar "para goz" oldugunu Filiz'e gostermesi.
filiz yılmazın paragöz olmadığını anlıcakta biraz geç olucak yani yılmaz herşeyi kabullenebilirdi filizin söylediklerini kavgaları ama filizi cemle görmeyi kabullenmez ve buyüzden hisseleri vericek bu hafta harika bir bölüm izlicez
forever_bim
04-10-06, 22:51
Açıkçası sevenlerin arasına ikinci hatun ya da beyi sokmak sayın senaristlerin dizileri uzatmak adına sıkça başvurdukları bir yoldur. Filiz Yılmaz cephesi çok derin yaralar aldı. Birleşseler de benim açımdan tat vermez. Zaten başlardaki Elif Yılmaz aşkının tadı hiç bir aşkta yok. Filiz Yılmaz aşkından ben tat almıyorum. Tıpkı Esperanza gibi düşünüyorum bu konuda.
Sevgili Figan
Eğer ki Filiz başlarda Yılmaz onu üzdüğünde tavrını koyabilseydi benim gözümde çok daha farklı bir konumda olacaktı. Kaldı ki bunu herkes bekliyordu. Şimdi sırf babasına söz verdi diye ve Ömerin ardına saklanarak bunu yaptığı için açıkçası benim gözümde eski konumuna gelemez.
üüffffff keske cuma günü olsada baksak biz bu diziye.
Bu bölum acayip olucak ama yinede su cemi biraksalar diziden. Sinir ediyor beni hele fragmeni gördükden sonra. Sanki yilmaz onlari öyle gördügü yetmemis gibi daha ona gülümsüyor.
Kanald sayfasinda bi resim var. Resimde Filiz ve Ömer var sanki kavga ediyorlarmis gibi. O resimde galiba, yilmaz ceki yirtip gitdikden sonra ve onlar evlerine döndükden sonra gösteriyor. Demeki belki gelicek haftaya baya bi kavgalar olucak Tekiner ailesinde.
Bir yandan Filize ohhhh oluyor bir yandanda yazik oluyor.
Bunlar yine barisana kadar baya bir kac bölüm beklicegiz ve galiba filiz o zaman mecburu kalir ve Yilmaza anlatir babasina söz verdigini.
Cemilde döndü bu baya bir kötü rüzgar getirecek fahriyenin ve salihin hayatlarina. Cemil sanki zegin olmus gibi gözüküyor fragmende yada kendisi simdik kötü isleremi karisiyor mafiaci mi oldu bu.
Cemil'in dönmesinde hiç bir yanlışlık Yok. Cemil'in tepkisi veya şaşkınlığı, Ahmet'in Salih'e baba olarak seslenmesi ve Cemil'in bunu duymasıdır. Bu söz Cemil'i yıkacaktır. Ahmet'in babası Cemil'dir. Düşündürücü olan ise Ahmet'i büyüten Salih'in olması.
Cemil'in kıyafetinde yanlışlık yok. Geçimini sağlayacak ölçüde para kazanıyorsa kıyafeti Cemil'in bütçesini zorlamaz diye düşünüyorum.
şimdi yılmaz hisseleri bedavaya verirse ortada hisse meselesi olmayacak işlenecek ne konu olur ki...belki de filiz at meselesinde olduğu gibi hisseleri yılmaza geri verir
1 ytl olayı da eskiden yılmaz filizin aklını çelmek için at satın almıştı ve karşısına çıkınca borcunuz bir ytl demişti :)
Borc Filizin borcuysa; Yilmaz niye ona veriyor ki 1 YTL yi ? Filizin vermesi gerekmez mi ..Buyur borcum diye .:))
Bence Yilmaz daha agir bir söz kullanacak gibime geliyor...
Valla inanin merakla bekliyorum...
evet ya...çeki yırttı sonra ne olacak bende merak ediyorum ama cumayı değil diğer haftayı beklememiz gerekiyor :)
Elif Yılmaz aşkının tadı hiç bir aşkta yok. Filiz Yılmaz aşkından ben tat almıyorum.
Bu konuda sana katiliyorum forever..Bence de Yilmaz-Elif askinin tadi bir baskaydi..Bende ikisini yanyana gördügüm her saniyede acayip tad aliyordum...
Ne yazik ki; bende Filiz ve Yilmaz askindan bir tat almayanlardanim..
Ama Yilmazinda mutlu olmasini istiyorum..Yeterince acilar cekti bence..
Sevgili Figan
Eğer ki Filiz başlarda Yılmaz onu üzdüğünde tavrını koyabilseydi benim gözümde çok daha farklı bir konumda olacaktı. Kaldı ki bunu herkes bekliyordu. Şimdi sırf babasına söz verdi diye ve Ömerin ardına saklanarak bunu yaptığı için açıkçası benim gözümde eski konumuna gelemez.
Gerci tavrini koydu koymasina ama Filizin Yilmaza olan aski vede $irket icin beraberce ortak bir konuda hareket etmeleri aradaki kirginliklari eritti diye dusunuyorum..
böylece yılmaz hisselerin gözündeki değerini göstermiş oldu şimdi peşinden koşma sırası filize geldi tabi cem bey bişekilde engel olmassa
nazarboncuk
04-10-06, 23:52
slm arkadaslar ben yeniyim sitede
yazdiklarinizi okudum
ve benim dusuncelerim sunlar
birinci ben ce gercek asik bu dizide birtek elif'di, yilmazin elif e yaptiklari cok kotuydu omerlen oldugunu duyunca tokati basdi kiza. ama emin olun bunu filiz e yapmaz. cemlen gorunce.
bide dusunun elif filizin yengesi. ve yilmaz elifin tek aski. Ve bunu bile bile ikisi onun gozunun onunde elif i uzduler Ayip denen bise var.
Senaristler bula bula Elif i oldurduler.
yargisiz infaz olmaz. Ama bunu yilmaz hic anlamadi
tuğba filiz
05-10-06, 00:02
galiba yılmaz hisseleri bedava vericek ama anlamadığım şey filize 1 ytl verdi o ne anlama geliyo acaba????????
TubaBülent
05-10-06, 00:06
arkadaslar cok güzel bu bölüm sabirsizla bekliyorum cumayi
insallah bu ask bitmaz umuyoruz hepimiz
o cem benim sinirimi cok bozuyor hemde cok
yilmazdacok karizmatik ya filizde cok güzel yani filiz ceme göre DEGIL
FILIZ-YILMAZ
nazarboncuk
05-10-06, 00:11
elif cok cabuk unutuldu
tek benmi bole dusunuyorum
ozellikle yilmaz nasil unutur
ya
sinir oluyorum
elif cok cabuk unutuldu
tek benmi bole dusunuyorum
ozellikle yilmaz nasil unutur
ya
sinir oluyorum
yok canım birtek sen böyle düşünmüyorsun yılmaz elifi nasıl unutur diye bende çok dşündüm demekki gerçekten sevmemiş yada senaristler yılmaz ve filiz aşkını gerçekçi kılabilmek için inanmayan insanlarada inadırmak için elifi yılmaza hatırlatmıyorlar ben böyle düşünüyorum
ben hala fıragmanı görebilmiş değilim hiç özgeyi yani elifi gösterdilermi fragmanda her fragmanda gösteriyorlardı da merak ettim
allah insana unutma kabiliyeti vermiş yılmazda bunu değerlendiriyor bide insanlar ilk aşık olduklarıyla evlenmezler çok aşık olan bir insan unutabilir yada başkasına aşık olabilir başkasını sevebilir onun yasını tutucak diye birşey yok yılmaz elife aşıktı seviyordu ama sonra filize aşık oldu şimdide filizi seviyor ben yılmaza sinir olunucak bir yan göremiyorum açıkçası..
forever_bim
05-10-06, 00:39
yok canım birtek sen böyle düşünmüyorsun yılmaz elifi nasıl unutur diye bende çok dşündüm demekki gerçekten sevmemiş yada senaristler yılmaz ve filiz aşkını gerçekçi kılabilmek için inanmayan insanlarada inadırmak için elifi yılmaza hatırlatmıyorlar ben böyle düşünüyorum
ben hala fıragmanı görebilmiş değilim hiç özgeyi yani elifi gösterdilermi fragmanda her fragmanda gösteriyorlardı da merak ettim
Sevgili nazlıe bu haftaki fragmanda Elifin herhangi bir görüntüsü yok. Daha ziyade hesaplaşmalı bir fragman hazırlanmış.
slayjic
unutma kabileyeti elbette var herkez eski aşklarını untur ama arada da olsa bir şeyden küçücük birşeyden de olsa hatırlar heleki yılmaz elife sen benim ilk aşkımsın seni nasıl unuturm demişti eğer hatırlarsan ve yılmaz elifi unuttu yani söylediğiyle yaptığı uyuşmuyor
Sevgili Nazlie
Bu konuda bende sana hak veriyorum..En azindan Yilmazin ufak bir sahnede bile olsa Elifi hatirlamasini isterdim bende..ömer`e hatirlatan senaristler Yilmaza neden hatirlatmiyorlar acaba ?
Sonucta Yilmaz Elif`i ömerden daha uzun bir süredir taniyordu vede ilk a$kiydi..
Bu konuda bende elestiriyorum senaristleri maalesef..
Ve hatirlamadigi icinde Yilmaza kiziyorum ayricaaaa..
eğer içindeki sevgi biterse öyle bir unutursun ki kendin bile şaşırırsın ve ne kadar seversem seviyim beni başka biri için terk eden ve evlenen birini niye hatırlıyım neden unutmıyım ki birde başkasına aşıkken ve arkadaşlar yılmaz elifin karşısına geçip filizle evlenicem demişti yani elif defterini çoktan kapatmıştı
sevgili figan
filiz yımaz aşkına inanmayan birçok insan var yılmaz elifi hatırlarsa bu inanmayanları haklı çıkaracaktır herkez a hala yılmaz elifi seviyor diyceklerdir diye belkide senaristler yılmaza hatırlatmıyorlar ama ne olursa olsun yılmaz elifi hatırlamalıydı ben elif ömerci olduğum halde elifi en çok yılmazın hatırlamasını istemiştim bu hafda bir şey dikkatimi çekti yılmaz motorlu bir çift görünce filizle motora bindiklerini hatırladı ve o an yılmaza o kadar kızdımki sanki elifle hiç binmemiş motara filiz hatırlasın yılmaz diyecek birşeyim yok ama elifin onda banbaşka yeri olmalıydı elifle yaşadıklar o güzel günleri yılmaz kimsede bulamaz hatıralarının değerini bilmiyor
eğer içindeki sevgi biterse öyle bir unutursun ki kendin bile şaşırırsın ve ne kadar seversem seviyim beni başka biri için terk eden ve evlenen birini niye hatırlıyım neden unutmıyım ki birde başkasına aşıkken ve arkadaşlar yılmaz elifin karşısına geçip filizle evlenicem demişti yani elif defterini çoktan kapatmıştı
arkadaşım anlatamam galiba yılmaz elife filizle evleneceğimiz dediği sahnede sen benim ilk aşkımsın seni nasıl unatabilirimki demişti bunun ne demek olduğunu anlayabiliyormusun zaten yılmaz gibi çok seven bir adam elifi nasıl hatırlamaz şaşıyorum yani
sevgili figan
bu hafda bir şey dikkatimi çekti yılmaz motorlu bir çift görünce filizle motora bindiklerini hatırladı ve o an yılmaza o kadar kızdımki sanki elifle hiç binmemiş motara filiz hatırlasın yılmaz diyecek birşeyim yok ama elifin onda banbaşka yeri olmalıydı elifle yaşadıklar o güzel günleri yılmaz kimsede bulamaz hatıralarının değerini bilmiyor
Evet ya sahiden o sahnede bende Yilmaz acaba Elif`imi hatirlayacak ki dedim kendi kendime..Ama olmadi..
Birde dikkat ederseniz o an Filizle Yilmaz`in kurdugu hayallerde ayni günün hayaliydi..Demek ki; o gün ikisi icinde unutulmazmis:)
yılmazın bu sözlerinin üzerinden tam 4 yıl geçti dizide ve bu yıllar içerisinde yılmaz cephesinde çok şey değişti filiz cevapsız sorular bırakarak gitti ve bu sürede yılmaz hep bunu peşindeydi şuandada sevdiği kadının nelerden kaçtığını neden gittiğini çözmeye çalışıyor onun için elif öldü ve bitti o filize ulaşmaya çalışıyor sevdiğine...( şahsen ben bu durumda olsam ilk aşkımı hatırlamazdım şimdi bile hatırlamıyorum...)
demek istiyorsinki yılmaz o sözü 4 sene önce söylemişti bu günü bağlamaz demekki yılmaz bu gün filizi hayatım boyunca sevicem diyorsa 4 sene sonra yılmaz bu bugün der yarın unuturmu diycez öylemi benim bildiğim insanlar hayatlarında derin izler bırakan insanları ölmüş olsalar dai onları hiç unutmazlar
yılmazın hayatında elifin yerinin filizden bile daha büyük olduğunu herkez farkında
eğer filiz birbaşkasıyla evlenip bir başkasını çocuğunu doğurmuş olsaydı ve yılmaz bunu bilseydi ben yine hatırlamamasını doğal karşılardım tıpkı şimdi elifi hatırlamamasını doğal karşılamam gibi neyse sen elifi hatırlaması gerektiğini savunuyosun ben hatırlamamasının doğal olduğunu savunuyorum uzatmanın bir anlamı yok sonuçta dizidir ve herkese farklı şeyler anımsatır farklı duygular yaşatır...
forever_bim
05-10-06, 01:36
Şunu söylemek istiyorum izininizle. Elifin hatırlanması söz konusu olunca bile direkt olarak herkesin aklına Ömerle yaptıgı evlilik geliyor. Peki şimdi soruyorum. Son bölümlerde Filizin birbirinin peşi sıra yaptıgı yanlışların Eliften kalır yanı var mı?
Filiz Cemle yakın bir şekilde görüşüyor. Tamam Filiz sevmiyor ama Cem sevmeye başladı. Elif de Ömere aşık degildi ondan etkileniyordu orada da Ömer delicesine aşık olan kişiydi. Yılmazın Elifi hatırlamasını bekler miydim? İnanın bu vakitten sonra umrumda bile degil.
Bu dizide herkes aksini iddia edebilir ne şekilde bitmiş olurlarsa olsunlar izleyiciye hissettirilebilen 2 tane aşk oldu.
1. Elif ve Yılmazın karşılıklı masum aşkı
2. Ömerin Elife karşı hissettiği platonik katıksız tutku dolu aşk.
Gerisi kendi kanaatimce bana aşk olarak yansımadı. Yansır gibi olduysa da son bölümlerde kuru yaprak gibi dagıldı.:img-grin2
forever_bim aynen katılıyorum bunu söylemek benim çok acı ama iki aşk vardı yılmaz elif aşkı ve zavallı ömerimin elife olan karşılıksız aşkı
hani burda herkez diyorya karekterler 180 derece dönüş yapmış diye bence kimse yılmaz kadar dönememiş anlamıyorum bir adam bir gün bile görmese deli gibi özlediği kadını 4 senede nasıl unutur ama neyse bu saaten sonra artık önemli değil yılmaz zaten elife tokat attığı gün gözümden düşmüştü artık hiç değeri kalmadı benim için bugün elifi unutan yarın filizi de bir çırpıda unutur
bu dizide atlanmaması gereken tek bir husus varsa elif ve yılmaz aşkıdır ben bu aşkı gördüm yaşandı bunuda kabul ediyorum ama bu dizide yılmaz filiz aşkıda yaşandı ve yaşanıyor ve burda benim algılayamadığım konu neden elif yılmaz ve filiz yılmaz aşkı karşılaştırılıyor bir insanla birşeyler yaşarsın ve bittikten sonra başka birine aşık olursun ve aşık olduğun kişi öncekinden farklıdır yani hislerin duyguların ve karşındakine davranış biçimin o yüzdendir ki elif yılmaz ve filiz yılmaz aşkı karşılaştırılmamalıdır ve her aşıkın aynı hissi vermesini bekleyemeyiz öyle olsaydı insanlar ilk sevdikleriyle evlenir ve başka aşklara gitmezlerdi her aşkınızdan farklı şeyler öğrenirsiniz ve bunları birleştirerek son kişiyi bulursunuz...
forever_bim
05-10-06, 01:57
Sevgili slayjic
Ben karşılaştırma yapıyorum çünkü bana verilen duygu önemli. Dizide çizilen aşk bana keyif veriyor mu ben buna bakarım. Ve keyif aldıgım iki tane aşkı yazdım. Biri karşılıklıydı varoşların o masum atmosferinde yaşanmıştı. İkincisi de platonikti. Hem de biliyoruz ki platonik aşk (bu uzman onaylı bir bilgidir) erkek bünyesinde daha zor yaşanır.
İzleyici olarak duygunun bana gecip gecmediğini belirtme hakkına sahibim sanırım...Ya da bir aşkın keyif verici olup olmadıgını söyleyebilmeli başka aşklarla da karşılaştırabilmeliyim diye düşünüyorum.
Şunu söylemek istiyorum izininizle. Elifin hatırlanması söz konusu olunca bile direkt olarak herkesin aklına Ömerle yaptıgı evlilik geliyor. Peki şimdi soruyorum. Son bölümlerde Filizin birbirinin peşi sıra yaptıgı yanlışların Eliften kalır yanı var mı?
Cevap veriyorum...Yok ! :)
En azindan Elif dürüst davrandi hapishaneye giderek..Hatali oldugunu hep söyledi..Ama is isten gecmisti..Filiz Yilmaza babasina verdigi sözü söylemeyerek dürüst davranmamistir...
Bu dizide herkes aksini iddia edebilir ne şekilde bitmiş olurlarsa olsunlar izleyiciye hissettirilebilen 2 tane aşk oldu.
Gerisi kendi kanaatimce bana aşk olarak yansımadı. Yansır gibi olduysa da son bölümlerde kuru yaprak gibi dagıldı.:img-grin2
+ 1.000 Kez katiliyorum bu düsünceye sevgili forever...
yılmaz elife filizle evleneceğimiz dediği sahnede sen benim ilk aşkımsın seni nasıl unatabilirimki demişti bunun ne demek olduğunu anlayabiliyormusun zaten yılmaz gibi çok seven bir adam elifi nasıl hatırlamaz şaşıyorum yani
Evet ilk a$klar asla unutulmaz..ister yillar gecsin, ister caglar..
Yilmazinda hastanede Elif`e dedigi gibi ilk a$klar herzaman insanin kalbinde özel biryerlerdedir..
Bende ufacikk bir sahnede bile olsa Elifi hatirlamasini inanin beklerdim.. Yilmaz Elifi hatirladi diye Filize duydugu sevgiye ihanet etmis sayilmaz..Olurmu hic böyle mantiksizlik?
Ahh senaristler ahhh :)
bana göre hiç bir zaman filiz yılmaz aşkı olmadı bana yılmaz filize aşık olduğunu hiç bir zaman hissettiremedi yılmaz elifle son kez hastenede konuşurken bile filize bakamadığı kadar güzel bakıyordu elife bu yüzden filiz yılamaz aşkı dediğiniz şeyi asla yılmaz elif aşkıyla kıyaslamam yılmazı hernekadar sevmesemde elifle yaşadığı aşka herzman saygı duydum çünkü gerçek aşkı hissetim ama asla filizle ylmazda böyle birşey hissedemedim hisseseyim onlarınkinede saygı duyardım
bu arada figan seninle fikirlerimizin uyuşmasına çok şaşırdım
Sevgili slayjic
Ben karşılaştırma yapıyorum çünkü bana verilen duygu önemli. Dizide çizilen aşk bana keyif veriyor mu ben buna bakarım. Ve keyif aldıgım iki tane aşkı yazdım. Biri karşılıklıydı varoşların o masum atmosferinde yaşanmıştı. İkincisi de platonikti. Hem de biliyoruz ki platonik aşk (bu uzman onaylı bir bilgidir) erkek bünyesinde daha zor yaşanır.
İzleyici olarak duygunun bana gecip gecmediğini belirtme hakkına sahibim sanırım...Ya da bir aşkın keyif verici olup olmadıgını söyleyebilmeli başka aşklarla da karşılaştırabilmeliyim diye düşünüyorum.
sevgili forever...
Ayni seyleri düsündügümüzü bilmeni isterim..Bende bir izleyici olarak diziden vede oyunculardan alip yada alamadigim elektrigi belirtme hakkina sahibim senin de dedigin gibi.. Hele birde konu a$ksa.. ! :) Cok haklisin kanimca..
forever-bim senin aşklara bakışın farklıdır benim bakış açım farklı zaten benim burda anlatmak istediğim senin aşkları karşılaştırman veya karşılaştırmaman değil bir insan farklı insanlara aşık olabilir ve her aşık olduğu insan farklı duygular yaşattırır tıpkı elif ve filizin yılmaza farklı duygular yaşattığı gibi sen elifin yaşattığı duyguları beğenmişsindir ben filizinkini ve ben burda sana karşılaştırma demem burası bir forum herkes kendi düşüncesini savunma hakkına sahip...
bana göre hiç bir zaman filiz yılmaz aşkı olmadı bana yılmaz filize aşık olduğunu hiç bir zaman hissettiremedi yılmaz elifle son kez hastenede konuşurken bile filize bakamadığı kadar güzel bakıyordu elife bu yüzden filiz yılamaz aşkı dediğiniz şeyi asla yılmaz elif aşkıyla kıyaslamam yılmazı hernekadar sevmesemde elifle yaşadığı aşka herzman saygı duydum çünkü gerçek aşkı hissetim ama asla filizle ylmazda böyle birşey hissedemedim hisseseyim onlarınkinede saygı duyardım
bu arada figan seninle fikirlerimizin uyuşmasına çok şaşırdım
Valla hic sasirma sevgili nazlie..Ben sasirmiyorum...
Cünkü düsündüklerin vede yazdiklarin benim hissettiklerim. {üstteki örnekte oldugu gibi} ..Sadece bir hususta ayriliyoruz sanirim;
O da Yilmazi sevmemen.. Ben Yilmazi cok seviyorum..:)
nazlıe siz bu aşkı yılmazın filize nasıl baktığını görmemiş olabilirsiniz ama bunu elif bile gördü ve yılmaza senin filize nasıl baktığını gördüm bunu en iyi ben anlarım dedi bencede bunu en iyi elif anladı...
figan
yılmazı sevmiyorum çünkü elife attığı tokatı hiç unutmuyorum belki şaşıracaksın ama ben bu diziyi geçen sezon son beş bölümünü falan izlemiştim ve filizle yılmazı beğeniyordum o zamanlar ama netten diziyi en başından izlemeye başladım ve yılmaz elife tokat attığı an benim için bitti
nazile siz bu aşkı yılmazın filize nasıl baktığını görmemiş olabilirsiniz ama bunu elif bile gördü ve yılmaza senin filize nasıl baktığını gördüm bunu en iyi ben anlarım dedi bencede bunu en iyi elif anladı...
onu senaristler istediği için söylemiş olduğunu düşünmedin sanırım ben diyorumki yılmaz filize asla bakamadı elife baktığı gibi ben bir senaryonun gerektği şekilde yaşanan aşkı demiyorum bakışları gözleri diyorum beni bir aşka senaryonun değil bakışların inandırması gerekiyor seni senaryo inandırabilir arkadaşım
forever_bim
05-10-06, 02:20
forever-bim senin aşklara bakışın farklıdır benim bakış açım farklı zaten benim burda anlatmak istediğim senin aşkları karşılaştırman veya karşılaştırmaman değil bir insan farklı insanlara aşık olabilir ve her aşık olduğu insan farklı duygular yaşattırır tıpkı elif ve filizin yılmaza farklı duygular yaşattığı gibi sen elifin yaşattığı duyguları beğenmişsindir ben filizinkini ve ben burda sana karşılaştırma demem burası bir forum herkes kendi düşüncesini savunma hakkına sahip...
Bu yazınızda vermek istediğiniz mesajı çok daha güzel anladım. Açıklamanız için de teşekkür ederim. Zaten senaristler herhalde Ömeri de Ferideye aşık edecekler ilerleyen bölümlerde. Sanırım Elif hem Ömerin hem de Yılmazın ilk aşkı olarak yer edecek dizide. İzleyip görecegiz. Saygımla.
Sevgili nazlie...
Yilmazin Elifi incitmek istemedigini cok iyi biliyoruz..Elife, aslinda bir kadina tabii ki; tokat atmak hos birsey degil..Ama O an Elif`in istemeden de olsa ettigi laflar, Yilmazi cok sinirlendirdi..Bir anda eli kalkmis oldu.. Ama inan Yilmaz cok pisman oldu sonra tokati attigina..Yüzündeki ifade bunu hissettirdi bana bunu..
ikili iliskilerde bu tip vakalar olur..Eger sevginiz büyükse affedilir böyle seyler..
Gerekli özürler dilendikten sonra..Tabi insan kiriliyor orasi ayri..
Ama sende biliyorsun ki; Elif Yilmazi hic unutmadi..O hep Yilmazi cok sevdi..
nazlıe o zaman senin yılmazın elife tokat atığınında bir senaryo gereği olduğunu anlaman gerekirdi senaristler böyle istemiş ya zaten bu bir dizi burda herşey senaryo gereği herşeyi senarist belirliyor ki ne yılmaz elif aşkı gerçek nede filiz yılmaz aşkı gerçek yani onuda geçtim burdaki herkes yalan ve senaryo eğer senin yılmaz ve filiz bakışı seni etkilemiyosa o oyuncunun senin açından iyi oynamadığı anlamına gelir o zamanda boşuna tartışıyoruz..
evet yaptığından çok pişman oldu ama daha sonrada elife fiziki açıdan olmasada piskolajik şiddet uyguladı neyse maziyi deşmenin pek bir anlamı yok
evet elif herzaman yılmazı çok sevdi keşke ömeri böyle sevseydi ama ne yapalım benimde tek tesellim gider ayakta olsa ömere birşeyler hissederek öldü elifim
bana göre bu dizide birbirini çok seven iki aşık vardı elif ve yılmaz
Elif ve Yilmaz a$ki ile izlemeye basladim diziyi..ikisinin tutku dolu sevdalarini, a$k kokan bakismalarini izledi bu gözlerim..Hele camin önünde ku$lar gibi yanyana gelisleri, koklasmalari..
Belki de bu yüzden Yilmaz ve Filiz askina sicak bakamiyorum yada beni etkilemiyor birtürlü...ilk büyük aski Yilmaz ve Elifte görmem beni cok etkilemis olacak ki..Unutamiyorum........
ylımazın oyunculuğunu çok beğeniyorum elife öyle bakışları vardiki bu adam acaba gerçekte özge borağa aşıkmı dediğim bile oldu
ılmaz o anda elife öyle bir tokat attıki sanki bana attı o tokatı o kadar gerçekçi oyndaki orda beni çok etkiledi o yüzden sevmiyorum yılmazı
Elif ve Yilmaz a$ki ile izlemeye basladim diziyi..ikisinin tutku dolu sevdalarini, a$k kokan bakismalarini izledi bu gözlerim..Hele camin önünde ku$lar gibi yanyana gelisleri, koklasmalari..
Belki de bu yüzden Yilmaz ve Filiz askina sicak bakamiyorum yada beni etkilemiyor birtürlü...ilk büyük aski Yilmaz ve Elifte görmem beni cok etkilemis olacak ki..Unutamiyorum........
evet bende bu yüzden inanmıyorum yılmaz filiz aşkına onların aşkında asla böyle bir sıcaklık olmadı asla yılmaz filize böyle bakamadı yılmaz elife bakarken resmen gözlerinin içi parlıyordu filize bakarken ben böyle bir elektirik alamıyorum
ylımazın oyunculuğunu çok beğeniyorum elife öyle bakışları vardiki bu adam acaba gerçekte özge borağa aşıkmı dediğim bile oldu
sevgili nazlie
Yine ayni seyi düsünmüsüz senle.. :)) Ben ve Esimde inan bunu düsündük bir an icin...Sanirim özge Borak vede Bülent inaL`in oyuncu olmalari vede aldiklari egitim ve deneyimler sonucu bu elektrik bize yansidi..
Gercekten cok profesyonel oyuncular..
nazarboncuk
05-10-06, 02:43
tsk edrim nazli
bu yilmaz elif konusunu ben baslattim baya uzamis ya, yeni baktimd
inanmazsiniz ama basta nasil kiziyordum elif e nasil yilmazi birakir bukadar asikken. Ama yilmaz kizi okadar kotu duruma soktuki, omerlen evlenmesini dogru bir karar olarak gormeye basladi.
filiz zengin ve yilmazin o kiskancligini cekecek bir insan degil,
ama elif se fakir ve namusuylan yasiyan biriydi, ailesi icin biseler cabaliyordu, yilmaz elif in bu tur yiskancligi alttan alacagini dusundugu icin ole davrandi kiza.
sonuc Yilmaz hicbir zaman filize gosterdigi saygiyi Elif e gostermedi
insanlar hayatlarında daima hakettiğini yaşar ne daha fazlası ne daha azı bu yaptıkları bir hatadan yada işledikleri günahtan kaynaklanmaz sadece hayatın getirileri ve bu getirilere yapılan tercihler yani elif yılmazsız kaldıysa kendi tercihidir şuanda filizin yaptığı anlaşılmaz davranışlar yine kendi tercihidir yılmazın çektiği acılar kısacası insanların hayatlarında 2 tercih vardır bunlardan birini seçersin ve bunların getirilerini yaşarsın ve buda senin hakettiğindir ne bir eksik ne bir fazla sadece hakettiğini yaşarsın
nazarboncuk
05-10-06, 02:56
ha bide eger senaristler bunlari okuyorsa,
size fikir elif artik birinin ruyasina girmeli, mumkunse yilmazin ruyasina girsin
cunku elifin olumu cok soru isareti biraktti.
ha bide neler yazdi o kitaba elif hamileyken, bunlar ne zaman okunacak. yilmaz hakkinda bise yazdimi,
ve arkadaslar o kitapi kizi icin yazdi dimi
insanların etrafında kimler olursa olsun ne derse desin ne yaparsa yapsın tercihi yapan daima kendisidir ve tercihinin sonuçlarını çekerken bunları söyleyen hiç kimse yanında değildir her acıyı her pişmanlığı yanlız kendi yaşar insan...
bengusu_melisa
05-10-06, 09:10
yılmazımdan beklenen davranış geldi.çeki yırtıp ömere attı.ben olsam yedirirdim ama neyse.filizede bi milyon verdi ohhhh içimin yağları eridi.tekiner kardeşlerin sana yaptıkları karşısında az da olsa bana yetti.saolun senaristler.:dito :dito
[B]Filiz Cemle yakın bir şekilde görüşüyor. Tamam Filiz sevmiyor ama Cem sevmeye başladı. Elif de Ömere aşık degildi ondan etkileniyordu orada da Ömer delicesine aşık olan kişiydi. Yılmazın Elifi hatırlamasını bekler miydim? İnanın bu vakitten sonra umrumda bile degil.
kesinlikle ktılmıyorum..tamam bunlarda yaşandı ama filiz ve yılmaz aşkınıd yok sayamayız ..en azından bende seyirci olarak o aşktan etkilendim :img-grin2
belki bir yalan üstüne başladı,ilk başlarında yılmazın aklında sadece intikam vardı ama filizin yılmaza karşı hissettiği ona olan bağlılığı ve tutkusu kesinlikle aşktı ...
sonra da yılmazın ve filizin karşılıklı hisleri ...bunların bana hissettirilen bir aşk olduğunu kesinlikle söylerim...
ama yılmaz ve elifin aşkı tamam çok güzeldi..ordaki replikler falan çok etkileyiciydi ama ilk darbede yıkıldı ...yılmazın elifi çocukluktan beri tanımasına rağmen ona güvenmemesi,elifin yılmaza tavizleri ,ömer girdikten sonra elifin ona ümit vermesi,ona tavır koyamaması ... daha bir sürü şey aslında zaten öyle bir ilişki yürüyemezdi bence....güven yoktu,kıskançlık had safhadaydı
karcicegim
05-10-06, 10:32
Fragmanı dün izlememe rağmen yeni mesaj yazmaya vaktim oldu. Gerçekten bu hafta mükemmel bir bölüm bizi bekliyor. Benim en çok merak ettiğim Filiz Yılmazın odasına neden geliyor acaba. Fragmanda gördüğüm kadarıyla Filiz sinirli geliyor. Bakalım yarına az kaldı zaten. Hele Yılmazın çeki yırtıp Filize 1 lira vermesi mükemmel bir sahne. Yılmazın Para göz olmadığını anlasın Filiz hanım. Ne kadar Filizci olsamda gözümden düştü artık Filiz.
dün akşam fragmanı buraya eklemeniz sayesinde indirip izledim..süper bi bölüm olucak gibi. fragmandaki şiir ve müzik de çok iyiydi. sanırım o çek sahnesi son sahne yani yine diğer bölüme kadar beklicez nolucak diye ama filizin niye yılmazın odasına geldiğini merak ettim..o sahneyi elif'in yılmaz'ın odasına gelme sahnesi vardı,ona çok benzettim.
Ihlamurlar Altinda dizimizin ismi!
Ne ihlamurlar altindan eser kaldi nede soz verilen asktan
Ikiside Elifle Beraber Gömüldü gitti!
Bu diziyi ilk bolumunden itibaren izliyorum.
Ilk bölümünü izleyenler bilirler.. o motor kazasinda filizle yilmazin oyle bir bakismalari vardiki hic unutamam.. o an icimden dedim
'Yilmazla bu Kizin arasinda birsey olacak' dedigim gibide oldu.
Ilk basindan belliydi zaten ama dizinin konusunu anlayinca ben sadece bir intikam olarak dusunmustum.
Yilmazla Elifin ayriliklarinda Ikisininde payi var..hic birsey tek tarafli olmadi.
Yilmazin kiskancliklari ve tavirlari..Elifin düsledigi hayalleri..yanlis anlasilmalar.. bu ayriligi getirdi.
Yilmaz o hapishanede elifi o sekilde gondermeseydi..tamam o an affetmek icin cok erkendi ama hic olmazsa zaman tanisaydi belki aralari duzelebilirdi.
ama yanlisin uzerine yanlisla gidildi ve elifte caresiz.. birazda annesinin baskisiyla oldugunu dusunuyorum.. omerle evlendi.
ben hep bir umitle yasadim..
sandimki yilmaz tekiner ailesinden intikamini alir (filize asik olduguna hic bir zaman inanmadim, inanasim gelmiyor nedense,elif bile kabullendi ben kabullenemiyorum,asklarindan hic etkilenmiyorum)
ve eninde sonunda bu yilmaz elif aski yavas yavas tekrar devreye girer ve bize tekrar yasattirirlar..soz verilmis aski.
Zaten Kemal beyin olusuyle buyuk bir aci yasadim,o adam yasamaliydi :(
filizin babasina fazla uzulmemistim zaten pek bi rolu yoktu benim gozumde.
Elifide oldurduler dizimizin tadi tuzu kacti heleki gecen bolum beni cileden cikartti.
Nerdeyse soluksuz izledigim hic bir bolumunu kacirmadigim diziyi artik izlemesemde olur diyorum..
bir beklentim yok artik cunku..
izlersem sadece omer ve kucuk elif iliskisinin ne gibi bir boyut alacagini merak ettigimden olur.
arkadaşım bence ömer ile yılmazın arası iyi olamaz..olsaydı meralin mağazaya bomba yerleştirdiği bölümde yılmazın filiz için ne yaptığını görmüştü ki beraber çalıştılar filizi kurtarmak için öyle değil mi????????
ya arkadaşlar sıra filiz'de mi yaa neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum olamaz mı düşünemez mi olaylar bu kadar üst üste gelince filiz de yılmaz ı tanımadığını onun hisseler için onunla olduğunu düşünebilir bu yılmaz değil miydi ki zamanında filiz i kullanan ya gerçekten Yılmaz karakterini çok büyüttünüz o kadar da değil yani ne bu canım bunun hiç mi hatası yok:dito
ya arkadaşlar sıra filiz'de mi yaa neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum olamaz mı düşünemez mi olaylar bu kadar üst üste gelince filiz de yılmaz ı tanımadığını onun hisseler için onunla olduğunu düşünebilir bu yılmaz değil miydi ki zamanında filiz i kullanan ya gerçekten Yılmaz karakterini çok büyüttünüz o kadar da değil yani ne bu canım bunun hiç mi hatası yok:dito
kesinlikle katılıyorum :img-grin2
zamanında (geçmişi hatırlatma olacak ama ) yılmaz elife güvenmemişti ..ama yılmazın elife duyduğu aşktan kimse şüphe etmemişti...olayların bu kadar üst üste gelmesi,abisinin ve annesinin hatta babasının doldurması yüzünden bir anlık yanlış düşünmüş olabilir..
kesinlikle katılıyorum :img-grin2
zamanında (geçmişi hatırlatma olacak ama ) yılmaz elife güvenmemişti ..ama yılmazın elife duyduğu aşktan kimse şüphe etmemişti...olayların bu kadar üst üste gelmesi,abisinin ve annesinin hatta babasının doldurması yüzünden bir anlık yanlış düşünmüş olabilir..
evet canım çok haklısın ama burda ne olursa olsun Yılmaz haklı,o ne derse doğru ,o ne yaparsa yapsın bir bildiği vardır politikası almış başını gidiyor bu kadar da subjektif bakmayalım arkadaşlar
Bakıyorumda eski konular açılmış yine elif yılmaz ve filiz yılmaz aşkı karşılaştırılmış yine banada gerçek aşkı filiz&yılmaz aşkında gördüm ve o aşkı çok sevdim tabi elif&yılmaz aşkıda güzeldi ama filizin aşkı hepsinden daha güzeldi evet yılmaz ilk başlarda aşık değildi ama sonra aşık olunca ikisinin birbirlerine bakışları çok güzeldi tam anlamıyla aşkı anlatıyorlardı onun için ben hep filiz&yılmaz aşkını sevdim birde elifin yılmaza yaptığı hatalarla filizin yılmaza yaptığı hatalar karşılaştırılıyor ama filiz hiçbir zaman elifin yaptığı hataları yapmadı evet şu sıralar yılmaza haksızlık ediyor onun paragöz olduğunu düşünüyor zaten bu bölümden sonra ona haksızlık ettiğini anlayacak ve de çok üzülecek
arkadaşlar eski konuları tekrar açmayalım lütfen yılmaz&elif,yılmaz&filiz yine kimin aşkı daha gerçek fln olmasn artık.elifle yılmazın aşkı çoktan bitti yılmaz artık filize aşık,elifde öldü neyazıkki. dizide başka konular , başka hayatlar var.ikiside güsel aşklardı ama biri bitti.tekrar aynı konulara gerek yok.yılmazla elifin aşkı ayrıydı,yılmazla filizinki ayrı. boşverin artık tekrar tekrar aynı konuları açmk da gereksiz artık.
ayrıca bi arkadaş acı hayattan esinlenme demiş.
sevgili matraka yaptığın yorumun çoğuna katılıyorum ama katılmadığım yerlerde var oda elif yılmaz aşkı yani elifte yılmazda birbirlerini çok sevdiler hatta elif ölürken bile yılmaza aşıktı ama dediğin gibi daha başından belliydi filiz&yılmaz aşkı olacağı vede mutlu bir şekilde kavuşacaklar hernekadar bazıları inanmasada yılmaz filizi çok ama çok sevdi ve halende seviyor elifin diziden çıkması ise rolü gereği değil yapımcılarla para konusunda anlaşamaması ve diziyi bırakmasıdır
matraka cemtora görüşlerinize aynen katılıyorum siz akşam nerdeydiniz ya tek başıma anlatmaya çalıştım bunları ya düşünün elif yılmazı değil 2 yıl 2 hafta bile beklemediği halde filiz 4 yıl geçmesine rağmen hayatına kimseyi sokmadı bide evet filizin söylediği sözler ağır olabilir yılmaz onun bunları gerçekten hissederek söylemediğini biliyor filizin onu hala sevdiğine inananı en azından bu bölüme kadar böyledi bundan sonra ne olur bilmem ama sonuna kadar filiz yılmaz aşkı olur bundan eminim....
ihlamurlarfanatigi
05-10-06, 13:30
barbieecim sakin ol :):) matraka arkadasim sende lütfen yorumlarina dikkat et, forumun huzuru bozulmasin....!!!
Not: matraka bu dizide herkesin hatalari var ;)
birinci bölüm fragmanlarını izlerseniz bülentten sonra tuba çıkıyor fragmanlarda
zaten filiz ve yılmaz aşkına bir şey demiyor ...sadece elif ve yılmazın baştaki aşklarında ikisinin de hataları olduğunu söylemek istemiş ..
bende elif yılmazın varoşlardaki aşkı için izlemedim ama onların arasında bir aşk yaşanmadı da diyeyim hatalarıyla,sevaplarıyla,güzellikleri ve kavgalarıyla yaşandı belki sadece geçiş için yazılmış bir şeydi ama yaşandı
Pozitronik
05-10-06, 13:58
Ben 43. bölümü izleyemedim , 44. bölümü izlemeden önce tekrarını yada internetten izlemek mümkünmü , kanald sitesinde en son 41. bölüm var.
Ben 43. bölümü izleyemedim , 44. bölümü izlemeden önce tekrarını yada internetten izlemek mümkünmü , kanald sitesinde en son 41. bölüm var.
ıhlamurlar altındanın multimedya bölümünde var ordan indirebilirsin
bu bölüm de tuhaf şeyler olacak ama neler olacak bilmiyorum:img-grin2 ...
ömerlere o parayı belki cem vermemiştir belki ömer tefeciden almıştır :img-grin2 :img-grin2
Arkadaşlar eski bölümler geride kaldı artık dizinin başlarında elif&yılmaz aşkı vardı ve bu aşkı elif yılmaz ve ömer bitirdi sonra çok uzun zaman öncede filiz&yılmaz aşkı başladı elif&yılmaz aşkı okadar güçlü olmadığından bitti şimdiki filiz&yılmaz aşkıda sorunlarla olaylarla karşılaştı ama halen devam ediyor vede çok güzel bir şekilde sonlanacak
canımsın daha ne diyeyim bunu üstüne.Yılmaz'ın yaptığının 1/10nu yapan kim olursa olsun öyle acımasızca eleştiriliyor ki şaşırmaktan kendimi alamıyorum.Yılmaz'ı dokunulmaz, sarılıp sarmalanası kılan nedir çözemedim.Bu adam, tek hatası(!!) kendisini intikam amacıyla kullanan bir adamdan hemde kör gözüne parmak tadında şüphe oluşuturacak tavırlarla hareket adamdan şüphe duymak.Tamam Filiz haksız şüphe duymakta peki Yılmaz Efendi neden Filiz'i Cem'le görünce şüphelenmekten kendini alamadım "aynı şey değil" diyeceksiniz, Hayır aynı şey.İkisinde de temeline aşklarının güvensizlik üzerine kurulmuş olması gerçeği var ve bu temeli atan Yılmaz Akın'ın ta kendisi...
canımsın daha ne diyeyim bunu üstüne.Yılmaz'ın yaptığının 1/10nu yapan kim olursa olsun öyle acımasızca eleştiriliyor ki şaşırmaktan kendimi alamıyorum.Yılmaz'ı dokunulmaz, sarılıp sarmalanası kılan nedir çözemedim.Bu adam, tek hatası(!!) kendisini intikam amacıyla kullanan bir adamdan hemde kör gözüne parmak tadında şüphe oluşuturacak tavırlarla hareket adamdan şüphe duymak.Tamam Filiz haksız şüphe duymakta peki Yılmaz Efendi neden Filiz'i Cem'le görünce şüphelenmekten kendini alamadım "aynı şey değil" diyeceksiniz, Hayır aynı şey.İkisinde de temeline aşklarının güvensizlik üzerine kurulmuş olması gerçeği var ve bu temeli atan Yılmaz Akın'ın ta kendisi...
Kader'im hoş geldin ya şöyle aklı başında yorumlar okumak ne kadar güzel evet bende şu yılmaz ı savunalım,koruyalım,kolluyalım politikasını anlamış değilim Yılmaz için herşey mübah ama başkası yapınca asalım keselim :dito
september_06
05-10-06, 14:40
Ya Fragman nerde ben hala bulamadım da. Çatlıycammmmmmmm. Biri bana söylesin Lütfeeennn:icon_cry:
esperanza o zaman diyorsun ki biri seni 4 yıl beklesin sen sadece o kişiden bi cevap bekle neden sadece neden desin o da hisseleri almak için döndüm senin için değil desin daha sonra öpüşsünler sarılsınlar ondan sonra sana ben bi şey kalmadı desin üstüne abisi gelsin kavga çıkarsın oda hisselerimi istiyorsun diye sorsun (yılmazda cevap olarak al o zaman hisseleri desin dimi )kimi o kadar kızdırsan aynısını yapardı
Bunun çok daha fazlasını Ömer'e yaptığında Yılmaz, kimse böyle söylememşti Ömer için.Yılmaz gelsin eşi için kız kardeşini kullansın, hisseleri bence gayrı ahlaki yöntemlerle ele geçirsin, sonra kız kardeşe aşık oldum deyip evlenmeye karara versin.Peki ne yapsın Ömer "Allah bir yastıkta kocatsın" diyip hisselerin geri kalanını da düğün hediyesi olarak mı versin?Sorularının cevabı değil farkındayım ama iki olay arasında benzer mantık kurdum sen bu sorunun cevabını verirsen senin sorularının cevabı kolay.Yılmaz'a kimse "bekle" demedi Filiz giderken birlikte olamayacaklarını zaten söylemişti.Sonrasında gelişen olaylardan Filiz'in aslında hala kendini sevdiğini anlayamayıp ondan şüphe duyan Yılmaz'a ben diyecek bir şey bulamıyorum zaten..
Ya Fragman nerde ben hala bulamadım da. Çatlıycammmmmmmm. Biri bana söylesin Lütfeeennn:icon_cry:
videolar bölümüne eklendi canım ordan bulabilirsin
nazarboncuk
05-10-06, 16:53
Arkadaslar Elif ve yilmaz yazisini ilk ben yazdim, tartisma baya uzamis, ama guzel olmus benim gibi dusunen yok tannediyordum ama superrr cogunuz benim dusundugum gibi dusunuyorsunuz.
simdi dizide dortlunun hepsi hem hakli hemde haksiz
omerrin davranislari yilmaz a dogru gayet normal cunku yilmaz karisinin eski nisanlisi, ve zamaninda isyerlerini basan kisi.
Filiz se masum cunku basta Yilmazin yengesinin ilk aski oldugunu bilmiuyordu, ogrenince is isden kecmisti. Ama bence yinede Filiz Yilmazi birakmasi lazim oncelikle yengesine olan sevgiden dolayi sonra ailesine yaptigi terbiyesizlikden dolayi.
Yilmaz sevdimi Elif o halen soru isareti bende. Yilmaz Elif tarafindan terk edildi ve Filiz i basta Elif yakinlasmak icin kullandi ve bu sahne cok igrencdi, gercek seven insan canini acitmak ister sevdiginin ama gercek se ask hic bir zaman acitamaz. Bunu yapmasina yuregi izin vermez, karsindaki ona ne yapmis olursa olsun.
Elif se hata yaptimi Yilmazi birakarak emin degilim. dusunun eger elif yilmazlan olsaydi, daha ne kiskancliklar yuzunden kavgalar olacakti. Yilmaz ve Elif iliskisinde Yilmaz hep uzdu Elif i. Elif cok daha guzel seylere layik ti ama yuregi herseye ragmen hep yilmazi sevdi.
Arkadaşlar.. Yine tartışma çıkmış..
Lütfen yeni bölümler hakkında yorum yapınız.. 4 Ana karakterde hatalıdır.. Hatasız kul olmaz.. Önemli olan hatalarından ders alabilmektir..
Gelecek bölüme dair yorumlarınızı yazınız.. Başlığı eski konularla lütfen boğmayın..
Tartışma ortamı oluşturmak forumumumuz açısından pek sağlıklı değil..
nazarboncuk
05-10-06, 17:12
pardon dortlu demisim,
artik 3 lu oldu
ya benim dedigim de bu bitti bu dizinin sihiri
cem veya o hafizasini kaybeden kiz o dortlunun yerine alamaz
senaristler ugrasmayim olmaz
nazarboncuk
05-10-06, 17:15
ok oldu ozaman gelecek bolumde yilmaz ve filiz aski biter demek istiyorum ama aslinda yeniden alevlenecek derken
dan dan dan dizi nin 44 bolumu sona erecek
biz yani o bir lirayi verdikten sonrayi merak ediyoruz ama allah bilir odan sonra dizi sona erir
Arkadaşlar.. Yine tartışma çıkmış..
Lütfen yeni bölümler hakkında yorum yapınız.. 4 Ana karakterde hatalıdır.. Hatasız kul olmaz.. Önemli olan hatalarından ders alabilmektir..
Gelecek bölüme dair yorumlarınızı yazınız.. Başlığı eski konularla lütfen boğmayın..
Tartışma ortamı oluşturmak forumumumuz açısından pek sağlıklı değil..
bence de ya..yarın yeni bölüm var bırakalım artık olan olmuş ölen ölmüş :img-grin2
sadece benimde eski bölümleri söylememdeki amaç filizin şuandaki güvensizliğinin normal olması...çünkü çokta güven duyacağı bir şekilde ilişkisine başlamadı
bu bölümde en çok merak ettiklerimden biri yılmazın o 1 ytl yi neden verdiği,amacının ne olduğu,onun altında yatanları :img-grin2
bir de Cemil var mafya gibi dönmüş bakalım orda neler olacak...bir de feride var özette onunla ilgili hiç bir şey yok ama bu bölümde kesin olacaktır
bence hisseleri vericek 1 ytl bırakmasının nedeni tay meselesi bu filize paranın peşinde olmadığı anlatma çabası filiz bunu anlayacak ama herkes şokta olucak çünkü hisselerin hepsini vericek para almadan filiz bence o anı hatırlayacak ve imzalamayacak hisseler yılmazda kalıcak çünkü hisseler nedeni yılmaz dizi sonlarında vurulucak bunun başka bi açıklaması olamaz diye düşünüyorum diziye meral geri dönücek yılmazın vurulma nedeni filizin hayatını kurtarmak olucak sonu ummadığınız bi şeklde mutlu da bitebilir çok acıda bitebilir bunu söylemek istemiyorum
yorumlarınızı okudum herkes bu bölümü sabırsızlıkla bekliyo anlaşılan bence de güzel bi, bölüm olacağa benziyor yılmaz filize hisselerin onun için hiçç değerli olmadığını anlatıyor çeki yırtarak bu arada çeki veren sizin de daha önce tahmin ettiğiniz gibi cem galiba ben bu dizide en başınndan beri yılmazı sevmem,cemi ise çooook karizmatik:img-kiss: buluyorum bu yüzden de filizzin cemle birlikte olmasını istiyorum umarım öyle olur filiz onun ne kadar müthiş bi adam olduğunu anlar ve ona dostça davranmaktan vazgeçeri:img-yes: :img-yes:
burcu_yağmur
05-10-06, 18:20
bu bölüm güzel olacak kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabırsızlıkla bekliyorum fragmanda gördügüm kdarıyla yılmazın filizin eline 1 ytl koyması çok anlamlıydııııııı
bengusu_melisa
05-10-06, 18:24
bu bölüm güzel olacak kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabırsızlıkla bekliyorum fragmanda gördügüm kdarıyla yılmazın filizin eline 1 ytl koyması çok anlamlıydııııııı
evet kesinlikle çok anlamlıydı.filiz anladı yılmazın paragöz olmadığını.bunu anlaması için yılmazı kırması gerekmezdi hadi :dito
ben yılmazın o bir lirayı ne maksatla oraya koyduğunun merakı içindeyim.acaba o atla ilgili mi yoksa başka bi sebepten de olablrmi bence bu bölümün en güzel sahnesi orası olucağa benziyo...
Bu bir ytl bu ele bırakma olayından sonra çok değerlecek.. :) Şaka bir yana.. 1 Yl bir imza istiyorum.. Özellikle.. :) Filizin bakışları arasında..
fragmanı defalarca izliyorum o çek sahnesinde filizin yılmaza yüksekten kızgın bir şekilde bakması ve arkasından yılmazın çeki yırtıp filizin eline 1 ytl verirken filizin bakışları felaketti resmen orda yerin dibine girdi yaptıklarından utandı neredeyse ağlıyacaktı yani çok kötü oldu artık bir iki bölüm filizin pişmanlıklarını izleriz bence bu olaydan sonra gerçeği yılmaza söyleyecek neden evlenmediğine dair ama iş işten geçmiş olacak yılmaz hemen affetmiyecek ama fazlada uzatmaz yılmaz çünkü filize yaptıkları aklına gelir ve affeder
Dizi bu bölümle eski kimliğine geri donecek bence geçen sededeki gibi raytıng rekorları kıracağına inanıyorum.Filiz yılmazın hısselrı vermesınden sonra nasıl bır hata yaptığını anlayacaktır ama nasıl barısır fılızle yılmaz onuda bılemem!o bir milyon cok sey ıfade edıyor.bence 1 mılyonu tay ıcın verdı.ekremde arkada hısselerı bedava vermek ıcın beklıyo bence.versınde kurtulsun omerden.omer de yılmazın cok ıyı bırı olduğunu anlayacak ama cok sonra.umarım fılızle yılmaz erken barısır.bence cem fılız onu sevmeyınce davranıs bozuklukları olacak onda suan eğer hısseleın parasına o yardımda bulunduysa fılızı parayla satın aldığını dusunecektır.FIlız o bır mılyon olayından sonra yaptığı hatanın ne kadar buyuk olduğunu anlayacağı ıcın ılerkı bolumlerın cok guzel olacağına ınanıyorum.fılızlen yılmazın barısacağına bılıyorum(daha doğrusu umuyorum).
Ihlamurlar Altında!!!!(FILIZ YILMAZZ)
bengusu_melisa
05-10-06, 19:31
ben yılmazın o bir lirayı ne maksatla oraya koyduğunun merakı içindeyim.acaba o atla ilgili mi yoksa başka bi sebepten de olablrmi bence bu bölümün en güzel sahnesi orası olucağa benziyo...
oo at parası kaç bölüm önceydi.ya demek istiyoki ben size hisseleri bedeva veririm artık üstüne parada veririm yeterki sizden kurtuluyim yılmaz bu düşünceyle veriyo bi ytl yi.filizin ona yaptıklarının yanında az bile:dito
nazarboncuk
05-10-06, 19:50
ya nalan aski hakkinda ne olcak acaba
fragman da bise varmiydi
bengusu_melisa
05-10-06, 20:15
ya nalan aski hakkinda ne olcak acaba
fragman da bise varmiydi
bişey yoktu onların aşkı ikinci planda ama bence keremi seçmeli.bide diğer oğlanın babası nalanı görmüştü..nalan oğlan ve oğlanın babası yemeğe gittiklerinde babası nalanı ilk kez görüyo gibi davrandı !!!
forever_bim
05-10-06, 20:21
Değerli Üyelerimiz
Dün akşamki seviyeli yazışmalara ithafen bazı yazışmalar olmuş. Forumda herkes her bildirilen görüşe katılmak zorunda değildir. Katılmıyorsa da SEVİYELİ bir şekilde dile getirir. Bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi yorumlarına HAKARET eşliğinde başlamaz.
Daha açık ve net olmam gerekirse diziyi izliyorum ve dört karakteri de eleştirmişimdir bugüne kadar. Sırf benimle aynı görüşü paylaşmıyorlar diye insanları yargılayan bir düşünce yapısıyla yazmanın çok yanlış olduguna inanırım.
Diziyi begenmeyenler izlemesin yorum yapmasın diye bir yaklaşımda da bulunmak tamamen yanlıştır. Forum kimsenin sahibi oldugu bir alan ya da eşya degildir. Kimse kimseye MANİPULASYON uygulayamaz.
Yaklaşık 50 adet mesaj sildim. En canımı sıkan mesajlar da dizi karakterleri üzerinden üyelerimize hitaben yazılan KOMİKSİN POLEMİKÇİNİN BİRİ GELDİ tarzı mesajlardı. Dizi karakterleri hakkında yorum yapmak dururken saga sola çamur atmanın mantıklı bir izahatı olduguna inanmıyorum.
Dizinin taraflı izleyicilerindenim ama benim gibi düşünmeyenlerle de yazışır seviyeli fikir alışverişinde bulunurum. En önemlisi onlara saygı duyarım.
Lütfen yorumlarınızı özenle yazınız ve düşüncelerinizi hakarete dayandırmayınız.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
Barbie ben de sana hayret ediyorum. Hem diyorsun ki Yılmaz-Elif aşkı için bu diziye başladık biz. Sonra da Elif Ömer'in kıyemtini bilmedi, ona sıcak davranmadı diyorsun. Sevmeyerek evlendiği birine karşı insan ne kadar samimi olabilir ki? Birçoğunuz Elif'in Ömer'le evlenmesine doğru karar diyorsunuz. Elif Yılmaz'ı severken Ömer'le evleniyor, doğru karar vermiş oluyor. Burayı bir türlü anlayamıyorum ben. Tamam karşılıklı hatalar olabilir, ama bunun çözümü başkasıyla evlenip sonra her gördüğünde ağlamak mıdır? Evlendikten sonra Ömer'e karşı sorumluluklarını yapmadı Elif. Evet bu doğru. Ama sorunun kaynağı bu değil. Bu evliliğin kurulduğu temel yanlış, sevecen davranması zordu bence. Bence aşkı için yine en çok direnen Yılmaz'dı. Herkes gibi onun da hataları oldu. Ama bu aşkta da yine o direniyor. Filiz ise kolayca vazgeçebiliyor. Veya içinden vazgeçmiyor, yine seviyor, ağlıyor. Fakat dışardan tam tersi portre çiziyor. Sonuç olarak Yılmaz için ona ne söylediği önemlidir. O ne kadar bilse de onu sevdiğini, hatta otelde karşılaştıklarında söylese de, niye böyle davranıyorsun, benden birşey gizliyorsun diye, yine de bu Yılmaz'ın kendi düşüncesidir. Filiz'in söylediklerini kabul etmek zorunda böyle devam ettirmekte ısrar ettiği müddetçe. Sonuç olarak o aslında seviyor, ama şöyle de böyle... Ne düşünüyorsa söylesin o zaman. Yılmaz'ı bu tür konularda haklı çıkaran düşündüğünü söylemesi değil mi zaten? Birilerinden birşeyler gizlememesi değil mi? Yılmaz hakkındaki düşüncesi ne, ona söyledikleri ne? Bir insanın düşündükleriyle söyledikleri farklı olunca böyle sonuçlar çıkıyor işte...
o anda fılızlen yılmazın askı gercek değil deyınce sınırlendım.en basında bellıyıdi fılızle yılmaz askı olacağı bunu hala kabullenememelerı ve elıf oldu gıttı bunu unutmaları ve 44.bolumle ılgılı yorumları okuyacam dıye actığım sayfada elıf-yılmaz askı mı daha gercekcı fılız-yılmaz mı.en gıcık olduğum ıs zaten konu baslığı ile ılgılı yorumlar yazmamamk.birde yılmaz elıfı duzunurse (dzı zaten suanda sallantıda bu bolumden sonra duzelecek ısallah)dızı zaten hepten batmıs olur.ben ıhlamurlar altında fatanığı olarak yorumlarımızı dızıyı dusunerekte yapmak zorunda olduğumuzu hatırlatıyorum.
bundan sonra da yorumlarımda daha dıkkatlı olacam ve arkadaslarım sızlerde daha dıkkatlı olursanız forever_bım arkadasımızında dedığı gıbı sıtemız daha duzeylı ve sevıyelı olur.
konu baslığı ile ılgılı olmayan mesajlarıda sılersen forever_bım kardesım cok daha iyi olur tskler.
forever_bim
05-10-06, 20:57
Sevgili devil61
Takdir edersin ki dizide şu an yaşanan aşkı seven arkadaşlarımızın oldugu gibi dizideki önceki aşkları da seven arkadaşlarımız olmuştur. Onların baştaki aşktan etkilenip o konuyla ilgili mesajlar yazmaları gibi sizlerin de şu anki aşktan etkilenip bu konuyla ilgili yazma hakkınız vardır.
Her yeni bölüm geldiğinde yeni başlık açılması uygulaması ben bu başlığa moderatör olmadığım zamanlardan beri süre gelen bir uygulamaydı. 37. bölümde her yeni bölüm için yeni başlık uygulaması bşlamıştı. Ve mod. arkadaşlara kolaylık saglamıştı. Ben 43. bölümde buraya mod. olarak atandım ve bu uygulama böyle devam edecek.
Açıkçası diziyi Elif karakteri için de izlemiş olan üyelerimiz var. Ve Elifin şu an Ömere bir yadigarı minik Elif var. Elifin-ölmüş olsa da- Ömerin Yılmazın ve Filizin hayatında önemli izleri var. Bu karakterden bahsedilmesini açıkçası çok da uygunuksuz bulmuyorum.
Saygımla ve Sevgimle.
bengusu_melisa
05-10-06, 21:00
o anda fılızlen yılmazın askı gercek değil deyınce sınırlendım.en basında bellıyıdi fılızle yılmaz askı olacağı bunu hala kabullenememelerı ve elıf oldu gıttı bunu unutmaları ve 44.bolumle ılgılı yorumları okuyacam dıye actığım sayfada elıf-yılmaz askı mı daha gercekcı fılız-yılmaz mı.en gıcık olduğum ıs zaten konu baslığı ile ılgılı yorumlar yazmamamk.birde yılmaz elıfı duzunurse (dzı zaten suanda sallantıda bu bolumden sonra duzelecek ısallah)dızı zaten hepten batmıs olur.ben ıhlamurlar altında fatanığı olarak yorumlarımızı dızıyı dusunerekte yapmak zorunda olduğumuzu hatırlatıyorum.
bundan sonra da yorumlarımda daha dıkkatlı olacam ve arkadaslarım sızlerde daha dıkkatlı olursanız forever_bım arkadasımızında dedığı gıbı sıtemız daha duzeylı ve sevıyelı olur.
konu baslığı ile ılgılı olmayan mesajlarıda sılersen forever_bım kardesım cok daha iyi olur tskler.
elifle filiz arasındaki anlamsız rekabeti anlamıyorum doğrusu.onlar hiç bir zaman böyle bir çekişmeye girmedi.yılmaz bni seviyo hayır beni seviyo gbi seviyeye asla inmediler.bizde filiz ve yılmaz kavgasını bırakalım artık.herkes istediği kişi hakkında seviyeli bi şekilde yorum yapsın.
devilciğim kasma kendini olur böyle şeyler bak seni yanlız bırakmadım bende uayrı aldım madalya gibi düşün
Sevgili devil61
Takdir edersin ki dizide şu an yaşanan aşkı seven arkadaşlarımızın oldugu gibi dizideki önceki aşkları da seven arkadaşlarımız olmuştur. Onların baştaki aşktan etkilenip o konuyla ilgili mesajlar yazmaları gibi sizlerin de şu anki aşktan etkilenip bu konuyla ilgili yazma hakkınız vardır.
Her yeni bölüm geldiğinde yeni başlık açılması uygulaması ben bu başlığa moderatör olmadığım zamanlardan beri süre gelen bir uygulamaydı. 37. bölümde her yeni bölüm için yeni başlık uygulaması bşlamıştı. Ve mod. arkadaşlara kolaylık saglamıştı. Ben 43. bölümde buraya mod. olarak atandım ve bu uygulama böyle devam edecek.
Açıkçası diziyi Elif karakteri için de izlemiş olan üyelerimiz var. Ve Elifin şu an Ömere bir yadigarı minik Elif var. Elifin-ölmüş olsa da- Ömerin Yılmazın ve Filizin hayatında önemli izleri var. Bu karakterden bahsedilmesini açıkçası çok da uygunuksuz bulmuyorum.
Saygımla ve Sevgimle.
goruslerının coğuna katılıyorum elıf karakterını bende sevıyorum ama benım sınırlendığım nokta su hala benı anlamadığını goruyorum 44.bolum hakkında konusmak ıcın acılmamıs mı bu baslık.bende belkı bızım bılmedığımız arkadaslarımızın bıldığı bızımle paylasmak ıstedığı seyler vardır 44.blm le ılgılı ondan gırıyorum arkadasların elıfı sevmesı ve onun ıcın ızlemesını saygıyla karsılıyorum fakat onun konulusacağı baslık 44.blm baslığı değil onu anlatmak ıstıyorum.tsklerrr!!!
forever_bim
05-10-06, 21:48
Sevgili matraka
Özel mesajdan da sizlere gerekli açıklamaları yapmış oldugumu düşünüyorum. Ayrıca sizin de dediğiniz gibi uslup bozulmadıkça aşkların verdiği duygu yoğunluğu karşılaştırılabilir. Bunda yanlış olan birşey göremiyorum ben. Yanlış olarak gördüğüm şey silinmiş mesajlarda var olan üyelerin karşılıklı olarak yaptıkları hakaretlerdi.
Sevgili devil61
Sanırım daha önceden yaptıgım açıklamamı yenilemek istiyorum. Önceden genel olarak BÖLÜM YORUMLARI başlığı açılır ve eski yeni tüm konular tartışılırdı. 37. bölümden itibaren her yeni gelen özetle yeni bölüm için başlık açılıyor. Ve bu doğrultuda yorumlar yapılıyor. Eski bölümlerle ilgili yorum yapma ya da diziyi bir bütün olarak ele alan arkadaşlarımızın da seviye düşmedikçe eski konular hakkında konuşmaya hakları vardır. Sevgimle...
Uzun bir aradan ve bolumu seyretmek icin uzun ugraslardan sonra Ingiltere'den merhaba
Moderatorlerden cok ozur dileyerek 43, bolum yorumumu buraya yaziyorum
bundan sonra daha bolumu daha erken izleyecegimi umit ediyorum
En sonunda yeni bolume tam bir gun kala eski bolumu seyredebildim. Oncelikle forumdaki sevgili arkadaslarimin istegi uzerine yeni sezonun diger bolumleri hakkindaki genel yorumum. Bolumleri zevkle izliyorum cunku beni diziye baglayan Filiz ve Yilmaz'in durumu var. Ancak yeni oyuncular da gayet basarili olmalarina ragmen ozellikle Elif'in, daha sonra da Kemal ve Erol karakterlerinin eksikligini hissediyorum. Gerci Elifi surekli hatirlama durumu var ama cok da fazla yapilinca artik bunun oyuncunun istismarina dogru gittigini dusunuyorum.
Bence sezona oyunculuk acisindan en iyi hazirlanan Filiz yani Tuba Buyukustun olmus. Ozellikle yeni sezonun ilk bolumundeki oyununa bayildim. Onun kendi sesini mi yoksa dublaj mi kullanacagina biran once karar verseler iyi olur cunku surekli ses degisimi seyircinin konsantrasyonunu bozabiliyor.Bulent Inal'i ilk bolumde biraz tutuk bulmustum o da yavas yavas eski formuna kavusuyor, Sinan Tuzcu Omer'in gelgitli bazen cok kizilan bazen de cok sempati duyulan karakterinin hakkini tam anlamiyla veriyor. Ozellikle kucuk Elif'in oldugu sahnelerde cok iyi oldugunu dusunuyorum. Gecen seneki kadrodaki oyuncularin hepsi gayet iyi ama Nur Surer'i ayri bir yere koymam lazim bence. Bence dizinin en istikrarli oyuncusu cunku hep iyi. Yeni oyunculardan Cenk Ertan'i surekli olarak seyretmemistim hic gercekten iyi oyuncu ve cok karizmatik ama (tamamen benim fikrim) Bulent Inal'la boy olcusemez guzel bakma konusunda :))
Senaryodaki degisimlerden genel olarak memnunum. Sonuc olarak kavusamayan asiklar her zaman daha ilgi cekicidir. Ne kadar izlersen sinir olsak da isin gercegi boyle, cogu dizi sevgililer kavustuktan sonra fazla seyredilmez oldu. Ikinci ve ucuncu bolumlerde bazi konularin surekli tekrari vardi ama ben Yilmaz- Filiz sahnelerindeki dinamigi sevdigim icin cok yadirgamadim. Dizinin simdi izledigim bolumunden sonra Yilmaz- Filiz hikayesinin daha da rayina oturacagini dusunuyorum. Omer ve kucuk Elif hikayesindeki Omer'in tereddutleri, yasadigi ikilem cok iyi oyunun etkisiyle beni cok etkiledi. O kizcagizin annesinin yerine koydugu anneannesi ve teyzesi var ama baba ozlemi cektigini hepimiz gorduk. Bundan sonra Elif'in yeni ortamina alismaya calisirken yasadiklarini gorecegiz. Feride'nin de Yilmaz'a asik olacagini saniyordum ve ne klise diye dusunuyordum ama oykusunun Elif'le yakinligi devam ettikce daha da ilginclesecegini dusunuyorum. Ali ve Sema'nin cabalari, Kerem- Nalan- Emre ucgeni de bundan sonra ilgimizi cekecek belli ki. Bu arada Elif'in babasi da jenerikte adini aldigina gore onu da gormemiz yakindir diye dusunuyorum. Mujgan Hanim derdini kiminle paylasacak? Iyi ki ozet yazdim degil mi?
Daha once de yazdigim gibi Yilmaz- Filiz sahnelerinin dinamigini sevdigim icin bu bolumde cok heyecanlandigim bir sahne olmadi. Yilmaz'in 10 kati israrinin surecegini sanmiyordum ama onun dusuncesi de kendine gore mantikli, zaman kazaniyor. Eninde sonunda bu 10 kati hikayesinden vazgececek yani. Cem'in Filiz'e yavas yavas asik olmasini bekliyordum, bu bolumde basladi. Bisiklet grubunda arkadaslarinin 'o zaman hic beklemez' deyip de bisikleti birakip onunla kalmasi da, Filiz'in saclarini toplayinca hayran hayran bakisi da bunu gosterdi. Filiz hayatina devam etme karari aldigi icin sadece iyi vakit gecirmek israrinda da oldugu icin Cem'in arkadasligini yegliyor. Filiz'in Yilmaz'a bozulmasi da kendine gore hakli ama yine de kalbinin bir kosesinde Yilmaz'in boyle olmadigi dusuncesi sakli. Canan Filiz'i annesinden daha iyi tanidigi icin (Handan Hanim aksini iddia etse de) bir iyilik yapmak istedi ama bu tip surprizler gercek hayatta da iyi sonuclar dogurmaz, dizide de oyle oldu. Bu arada Ekrem'in gelmemek icin bahane uydurdugu sahnedeki surat ifadesine bayildim.
Elif'in babasi ve Feride ile gecirdigi mutluluk dakikalarinin ardindan anneannesinin fedakarligi benim gozlerimi yasartti. Omer'e kararini aciklarken yuzundeki aci ama torunu icin de mutluluk duyan hislerin karisimindan ancak Nur Surer gibi oyuncular kalkabilirdi. Elif'in abartili olmayan bilmis tavirlarini cok sevimli buluyorum. Tam kararinda cunku daha fazlasi sevimsiz oluyor. Omer'in elinde olmadan surekli kendini babasiyla karsilastirmasi kotu bir duygu (cunku Erol Bey her durumda ona babaligini gosterdi) ama sanirim artik babalik konusunda dogru adimlar atmaya basladi.
Ali ve Sema'nin hikayesinin fazla uzamadan kulvar degistirmesi ve tedavi surecine girmesi iyi oldu, yoksa etkileyiciligini yitirebilirdi. Sema'yi oynayan oyuncunun gozlerinin isigi sonmus sekilde bakisi cok icime dokundu bu bolum. Feride'nin annesini bulamamasinin uzuntusu de abartili olmadan kararindaydi. Bence Yilmaz bundan sonra taktik degistirmeli ve iyice dogrulugunu arastirmadan kiza umit vermemeli. Sanirim oyle de olacak tabi arayan cikarsa cunku ben uzun bir sure arayanin cikacagini dusunmuyorum. Elif'in dadisi icin adayim da Feride zaten. Neyse, Emre'yi oynayan cocugun bu kadar iyi oyuncu oldugunu bilmiyordum ama simdiye kadar hep sonuk bir karakterdi. Nalan'in Kerem'e asik oldugunun aslinda farkinda ama insanin duygularina gem vurmasi elinde degil ve de ufak da olsa sansini denemek istiyor. Biraz klise bir konu da olsa o ucluye de takip edilesi bir oyku yazmalari iyi olmus.
Henuz fragmani izleyemedim, zaten dizinin ucuncu kismi (bilgisayardan takip ediyorum da) biter bitmez izlenimlerini yazmaya koyuldum.
Umarim bundan sonraki bolumde dosya indirirken baglanti sacmalamaz ve tam bitmek uzereyken yeniden indirmek zorunda kalmam
saygilar
BERNA
sevgili berna1,
iyiki yorumlarınla aramıza döndün gerçekten uzun zamandır okuduğum en güzel yorum ....
çoğuna kesinlikle katılıyorum ,zaten katılmamak elde değil
ilerki bölümlerdeki özelliklede bu bölümdeki yorumlarını merakla bekliyorum
Fragmani izleme sansi buldum, acikcasi beni sasirtan hicbir gelisme yok, parayi ben de Cem'in verdigini dusunuyorum. Fragman beni yaniltmadiysa Cem Yilmaz'i farkediyor arabadan bakarken. O zaman iyice niyeti bozmus demektir. Filiz'in su anda kafasi hisselerle ve Yilmaz'in anlam veremedigi davranisiyla o kadar dolu ki Cem'in ilgisini farketmemesi cok da anormal gelmiyor bana. Demin bolumu izlerken Cemil'e ne oldu ki diye dusunuyordum, bir de baktim ki fragmanda cikti ancak Cemil'in Ahmet'e gercegi soyleyecegini dusunmuyorum. Her neyse, Yilmaz'in parada pulda gozunun olmadigini sadece zaman kazanmaya calistigini biz zaten biliyorduk. Herhalde Yilmaz'in pesinden giden Filiz'e Yilmaz beni nasil yanlis tanirsin tarzi birsey soyleyecek diye dusunuyorum. Elif'i yeni zorluklar bekliyor kizcagiz oradan oraya surukleniyor ve bir turlu tam mutlu olamiyor. Herhalde zaten sabir esigi dusuk olan Handan'i canindan bezdirecek ve de dadi tutulma yoluna gidilecek ;)
Bu arada fragmanin basindaki siire ve Bulent Inal'in sesine de bayildim, ayrica belirteyim :)
forever_bim
06-10-06, 00:37
Sevgili Berna1
Öncelikle sizi burada görmek çok güzel. Çok keyifle okudum yorumunuzu...Hoşgeldiniz.:img-artis :img-artis
innocent_85
06-10-06, 02:19
Fragmanı izleyince çok duygulandım yılmaz çok acı çekti tam filiz gibi birisini buldum derken yine hüsran yine hüsran.Cemin yılmaza bakış neydi öyle filiz benim artık gibi bir gülümseme.Filiz bilse cemin duygularını kendini çeker cemden.Filiz yılmazla olmasada başkasıyla olacağınıda sanmıyorum.
Küçük elifin oyunculuğunuda çok beyendim çok tatlı hele o mahsum duruşu.Fragmandaki şiir yine süper inşallah bir günde filizin sesinden bir şiir dinleriz.
bu bölümde ömer çok antipatik en azından fragmanda öyleydi. yılmazın derdinin para değil filiz olduğunu anlamıştır heralde.yılmazın ömerin yüzüne çek parçaları fırlattığı sahneyi zevkle izlicem.bu dizide ukala birdi şimdi iki oldu cem-ömer...
Hey bu böyle hemen bitecek bir aşk değil,bu aşk yüzünden neler yaşandı,zaten dizinin en heyecanlı yanı Filizle Yılmazın birbirlerini görmeleri tekrar eski günlere dönme çabaları.vallahi ben Yılmaza çok üzülüyorum adam mafoldu Filizin umurunda bile değil daha doğrusu anlıyor ama zorla anlamak istemiyor.Evet birde CEM bey var son sürpriz.adam Filizi elde edebilmek için elinden geleni yapacaktır onuda söylüyeyim.Tabi Yılmazda bunun altında kalmaz o da üzerine düşeni yapacaktır.Ama arkadaşın dediği gibi senaristlerin işi belli olmaz bir baktın hiç beklemediğin bişey oldu ve konu bu olay üzerinden dönmeye başladı,çok uzattım değil mi kusura bakmayın kısacası
.... YILMAZ VE FİLİZ AYRILAMAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZ....
......BU AŞK BİTEMEZ.......
bengusu_melisa
06-10-06, 10:26
Hey bu böyle hemen bitecek bir aşk değil,bu aşk yüzünden neler yaşandı,zaten dizinin en heyecanlı yanı Filizle Yılmazın birbirlerini görmeleri tekrar eski günlere dönme çabaları.vallahi ben Yılmaza çok üzülüyorum adam mafoldu Filizin umurunda bile değil daha doğrusu anlıyor ama zorla anlamak istemiyor.Evet birde CEM bey var son sürpriz.adam Filizi elde edebilmek için elinden geleni yapacaktır onuda söylüyeyim.Tabi Yılmazda bunun altında kalmaz o da üzerine düşeni yapacaktır.Ama arkadaşın dediği gibi senaristlerin işi belli olmaz bir baktın hiç beklemediğin bişey oldu ve konu bu olay üzerinden dönmeye başladı,çok uzattım değil mi kusura bakmayın kısacası
.... YILMAZ VE FİLİZ AYRILAMAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZ....
......BU AŞK BİTEMEZ.......
çok haklısın monci sana katılıyorum.ceme sinir olmaya başladım kesin oo adam mafyaa :D(meralin oğlu olmasın :P)filizde yılmazın üzüldüğünü gözlerindn biliyo ne güzel kızım işte seni seviyo ama filizimiz eski filiz mi.babasına verdiği söz filizin güzel karekterinide değiştirdi.bu dizide artık tek sevdiğim yılmaz ve minik elif.bu diziyi onlar için izliyorum...
filizde kendini düzeltmeye baksın hisseler yerine al zaten bedavaya aldınız hisseleri üstünede para aldınız.o parayıda iyi değerlendirin tekinerler.yılmaz 4 sene önce şirketi kurtarmasaydı siz şimdio bi milyonu bile bulamıcaksınız.yatıp kalkıp yılmaza dua etceğinize adamı sömürüyosunuz be.haa şirketi yılmaz ile filiz kurtardı.ama fikir kimindi yılmazın.yani yılmaz o fikiri sölemeseydi şirket elden gitmişti.handan hanım ömer ve filiz siz dua etmeye başlayın :img-icecr
...........
hisseler yerine al zaten bedavaya aldınız hisseleri üstünede para aldınız.o parayıda iyi değerlendirin tekinerler.yılmaz 4 sene önce şirketi kurtarmasaydı siz şimdio bi milyonu bile bulamıcaksınız.yatıp kalkıp yılmaza dua etceğinize adamı sömürüyosunuz be.haa şirketi yılmaz ile filiz kurtardı.ama fikir kimindi yılmazın.yani yılmaz o fikiri sölemeseydi şirket elden gitmişti.handan hanım ömer ve filiz siz dua etmeye başlayın :img-icecr
daha bölümü izlemedik..yılmaz hisseleri bedavaya verecek mi,eğer verirse filiz kabul eder mi (hiç sanmam )..tekinerler 1 ytl yi nasıl değerlendirecekler :img-grin2 daha hiç bir şey kesin değil artık akşam kesinleşince yazılır
ömer ve handan hanım yılmaza dua ediyorlardır ama yılmazın hayrına iyi bir dua edeceklerini sanmıyorum ancak beddua ediyorlardır:img-haha: :img-haha:
şirketi yılmaz ve filiz kurtardı evet fikiri de filiz vermişti açık pazar fikrini...yılmazla birlikte yapmışlardı gerisini de :img-polic
daha bölümü izlemedik..yılmaz hisseleri bedavaya verecek mi,eğer verirse filiz kabul eder mi (hiç sanmam )..tekinerler 1 ytl yi nasıl değerlendirecekler :img-grin2 daha hiç bir şey kesin değil artık akşam kesinleşince yazılır
ömer ve handan hanım yılmaza dua ediyorlardır ama yılmazın hayrına iyi bir dua edeceklerini sanmıyorum ancak beddua ediyorlardır:img-haha: :img-haha:
şirketi yılmaz ve filiz kurtardı evet fikiri de filiz vermişti açık pazar fikrini...yılmazla birlikte yapmışlardı gerisini de :img-polic
dediklerine katılıyorum Sinem'cim birde şu var zamanında Tekinerlerin o duruma düşmesine zaten Yılmaz sebep olmuştu Filiz ile beraber şirketi dar boğazdan kurtararak durumu eşitlemiş oldu bu ne yahu canım herşeyide süperman Yılmaz 'mı yapıyor...:img-grin2
baran-havin
06-10-06, 15:10
Ihlamurlar Altinda dizimizin ismi!
Ne ihlamurlar altindan eser kaldi nede soz verilen asktan
Ikiside Elifle Beraber Gömüldü gitti!
Bu diziyi ilk bolumunden itibaren izliyorum.
Ilk bölümünü izleyenler bilirler.. o motor kazasinda filizle yilmazin oyle bir bakismalari vardiki hic unutamam.. o an icimden dedim
'Yilmazla bu Kizin arasinda birsey olacak' dedigim gibide oldu.
Ilk basindan belliydi zaten ama dizinin konusunu anlayinca ben sadece bir intikam olarak dusunmustum.
Yilmazla Elifin ayriliklarinda Ikisininde payi var..hic birsey tek tarafli olmadi.
Yilmazin kiskancliklari ve tavirlari..Elifin düsledigi hayalleri..yanlis anlasilmalar.. bu ayriligi getirdi.
Yilmaz o hapishanede elifi o sekilde gondermeseydi..tamam o an affetmek icin cok erkendi ama hic olmazsa zaman tanisaydi belki aralari duzelebilirdi.
ama yanlisin uzerine yanlisla gidildi ve elifte caresiz.. birazda annesinin baskisiyla oldugunu dusunuyorum.. omerle evlendi.
ben hep bir umitle yasadim..
sandimki yilmaz tekiner ailesinden intikamini alir (filize asik olduguna hic bir zaman inanmadim, inanasim gelmiyor nedense,elif bile kabullendi ben kabullenemiyorum,asklarindan hic etkilenmiyorum)
ve eninde sonunda bu yilmaz elif aski yavas yavas tekrar devreye girer ve bize tekrar yasattirirlar..soz verilmis aski.
Zaten Kemal beyin olusuyle buyuk bir aci yasadim,o adam yasamaliydi :(
filizin babasina fazla uzulmemistim zaten pek bi rolu yoktu benim gozumde.
Elifide oldurduler dizimizin tadi tuzu kacti heleki gecen bolum beni cileden cikartti.
Nerdeyse soluksuz izledigim hic bir bolumunu kacirmadigim diziyi artik izlemesemde olur diyorum..
bir beklentim yok artik cunku..
izlersem sadece omer ve kucuk elif iliskisinin ne gibi bir boyut alacagini merak ettigimden olur.
Basindan Sonuna Kadar Katiliyorum sana arkadasim gercekten ellerine yüregine saglik
Bende ayni senin gibi düsünüyorum
gs-tugba93
06-10-06, 15:12
süper bir bölüm olacak bugün
hastayim bu diziye ya
baran-havin
06-10-06, 15:15
Bu Bölümün fragmaninda bi müzik caliyor
ya ben o müzigi nerde bulabi