PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

devil61
07-10-06, 00:48
Bana göre 44. bölüm

Ömerin Yılmaza bagırdıgı

Yılmazın dogal olarak buna kızdıgı

Ömerin Filize bagırdıgı

Filizin dogal olarak bagırarak karşılık verdiği

Cemin her köşeden Filizin yanına atladıgı

Handan Hanımın her yerden fırladıgı

Ömerin iş hayatındaki tüm sacmalıkları eve taşıyarak minik Elifte korkunç hasarlar yarattığı

Ömer ve Filizin çocugun önünde yaptıkları sefil kavgayla (vazonun kırıldıgı ve Ömerin avazı çıktıgı kadar bagırdıgı) iyiden çuvalladıkları

Yılmazın hisse savaşlarını bitirmek için çeki yırtmasına ragmen Filizin biz bu hisseleri ödemeliyiz demesi üzerine hisse savaşlarının bitmeyecegini anladıgımız

Cemilin muhteşem agır abi imajıyla ve intikam almak istercesine diziye giriş yaptıgı

Kısacası kavga gürültüden kafamın şiştiği bir bölüm oldu.

yazdıklarının hepsıne katılıyorum bırde fılız bu parayı odeyecez dıye tutturması normal ılk once adama azgoz dıyo adamda hısselerı can alıcı 1milyona verıyo fılızde neye uğradığını sasırıyo ama yılmazın paragoz olmadığını anladı ya bu bolumluk o bıle yeter artık!!su kılkuyruk cem psıkopat cıkmassa ne olayım fılz nerde o orda handan hanımada dızının basından berı zaten gıcık oluryorum!!!

omer fılıze babasının sozunu tutması nasıhatını verene kadar otur dusun kı ben ne yaptım bu gune kadar kumar oynadım sırketı batırdım yılmaz geldı kurtardı ve sonra bır mılyona gerı verdı yılmazın emeğının karsılığı bu muydu dıye bır dusunsene(fılızde bunu dusunerek parayı vermelıyız dıyorya aferın fılız eskı kımlığıne dondun sonunda babanda yattığı yerden anlamıstır artık yılmazın nasıl bırı olduğunu artık barısmak ıcın elınden gelenı ardına koyma bı de psıkopat tıplı cem var etrafında) sen belescı olmusun!armut pıs ağzıma dus elıfe de bı daha bağırma!sılkelen azcık ya dusun karakterını oturt artık hısselerı ladın dıye kızına sarılaacaksan hıc sarılma bence!ne yaptığınıda kendın anlasan!

elif_gs
07-10-06, 00:53
Yahu bir dizide koca bölümde hiç mi iyi bir olay olmaz...

Cemotara Feride bence de dadı olarak girecek diziye.Hatta çok az kaldı. İş bulmaktan bahsetti Feride bu bölüm.

Yine inatla söylüyorum bu dizide Ferideden önce evdeki savaş nedeniyle Elif psikologa düşecek. Ya nasıl bu kadar şuursuzca kavga ettiler yahu çocugun önünde.

Cem kesinlikle psikopatın dik alası çıkacak. Filize saplantılı bir şekilde yaklaşacak. Ömeri ise öyle bir dagıttılar ki sanırım senaristler onu artık toparlayamayacaklar...Adama Yılmaz dendiği anda şalterler düşüyor resmen. Handan Hanım da maşallah.

zaten elif dedi ya ferideye sen de gel diye orda da bir sinyal yakmışlar. elif dönmek isticek eve herhalde handan cadısı bırakmayacak o zaman feride ablam gelsin falan diyecek sanırım
bu arada kavga olayını da abarttılar gerçekten. ben bile dayanamam o kadarına. ömer de her sinirlendiğinde elif odana git dedim sana diye bağırıyor. sanki kızı değil de sokaktan geçen biri.
handana zaten gıcık oldum:icon_evil :icon_evil

stormy
07-10-06, 00:54
Acaba Feride kim cikacak?O mahallede ne isi vardi?Ileride bir sevgilisi cikarsa hic sasirmam

nazlıe
07-10-06, 01:07
Bana göre 44. bölüm

Ömerin Yılmaza bagırdıgı

Yılmazın dogal olarak buna kızdıgı

Ömerin Filize bagırdıgı

Filizin dogal olarak bagırarak karşılık verdiği

Cemin her köşeden Filizin yanına atladıgı

Handan Hanımın her yerden fırladıgı

Ömerin iş hayatındaki tüm sacmalıkları eve taşıyarak minik Elifte korkunç hasarlar yarattığı

Ömer ve Filizin çocugun önünde yaptıkları sefil kavgayla (vazonun kırıldıgı ve Ömerin avazı çıktıgı kadar bagırdıgı) iyiden çuvalladıkları

Yılmazın hisse savaşlarını bitirmek için çeki yırtmasına ragmen Filizin biz bu hisseleri ödemeliyiz demesi üzerine hisse savaşlarının bitmeyecegini anladıgımız

Cemilin muhteşem agır abi imajıyla ve intikam almak istercesine diziye giriş yaptıgı

Kısacası kavga gürültüden kafamın şiştiği bir bölüm oldu.

forever_bim yazmak istediklerimi yazmışsın bende tam bunları yazıcaktım kimsenin yüzü gülmediği izleyiciye hiç tat vermeyen kafa şişiren bir bölüm olmuş

sinem*
07-10-06, 01:10
ömerin elife yaptıklarını bir türlü inanamıyorum ...kız babam beni sevmiyor diyor sonra gelip seviyorum tabi diyor sonra da kızı kolundan sürükleyerek götürüyor..müjgan hanım şüphelenmekte haksız değil yani

elifte ben bir daha çamurla oynamam demesi yok mu? kızı nasıl soğuttularsa yanlarına bile gitmek ceza gibi olmuş

bu cem bence de tuhaf biri..sinsi ve değişik bir adam altından kesin bir şey çıkar

bu arada filizin son hali gözümün önünden gitmiyor yılmazın sözleri resmen soğuk duş etkisi yaptı ..böyle bi hareket gerekiyormuş demek filiz eski haline dönüyor..arabadaki hali çok kötüydü ,çok şaşkındı...istifa etti bundan sonra bakalım kime gidecek..umarım cem peşini bırakırda canana gider en azından şimdilik huzurlu olur :img-artis

elif_gs
07-10-06, 01:12
bu arad dikkatinizi çektimi hani cem handanla ömere ben istediğiniz parayı verebilirim falan diyordu ya orda zeynep herkese kahve verdi ceme vermedi:img-haha: ben mi yanlış gördüm yoksa dışladılar mı cemi:img-grin2

£speranza
07-10-06, 01:13
Bu bölüm nihayet öyle güzel saçmaladı ki senaristlerimiz sonunda bana diziyi bırakma kararı verdirdiler.Sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi arkadaşlar ama Ömer için bile tahammülüm kalmadı diziye.Size iyi seyirler dilemekten başka yapacak bir şeyim kalmadı.Sizi ve yorumlarınızı seviyor esenlikler diliyorum...

not:Eklemden edemeyeğim sonunda Cemil de zengin oldu elhamdülillah:)Artık Gazi Mahallasine de bir Akmerkez bir Cevahir kurma vakti geldi.Benden söylemesi...

forever_bim
07-10-06, 01:13
Arkadaşlar bir de Filiz anladı Yılmazın para degil de açıklama bekledigini.....Ama sanırım Yılmaz gurur yapacak...

Cem de her köşeden fırladıgına göre diziyi dagıtması yakındır....

No1_Eylul
07-10-06, 01:18
Aynen katiliyorum..Ama Yilmaz süper yapti yaaa..Off ya ama ne olcak bunun sonu..Cuma günlerini iple cekiyorum artik

stormy
07-10-06, 01:20
Cenk Ertanin oynadigi her dizi ya bitiriliyor yada ratingleri dibe vuruyor..umarim bundada olmaz oyle birsey

lipres12
07-10-06, 01:22
Büyük konusmak istemiyorum herkesin kararinada saygi duyuyorum ama ben bu diziyi ne olursa olsun izleyecegim ve herzaman bir numarali dizim olacak... tamam belki bazilarinizinda belirttigi gibi fazla gürültülü bir bölümdü ama gecen haftaya göre cok cok iyiydi... Benim iki tane etkilendigim sahne oldu bugün... Birincisi Yilmazin artik sevmeyecegim dedigi sahne ikinciside benim icin hicbir dizide görülmeyecek olan o tarihi sahne... Yilmazin ceki yirttigi ve filize bir ytli verdigi sahne...biliyorum bircogunuz bu sahneyi görmekten pek memnun olmadilar ama bence cok anlamli bir sahneydi... olmasi gereken bir sahneydi ve muhtesemdi... belki bir cogunuz baska düsünüyorsunuzdur ama bu benim fikrim...

forever_bim
07-10-06, 01:28
Her hafta Tekinerlerden birini dagıttıkları dizi oldu resmen. Gecen hafta Filize yüklendi senaristler bu hafta üç katı verimi Ömerden aldılar. Sogudum diziden..Bu kadar erozyona ugramamalı karakterler...

GiZeM_Li
07-10-06, 01:36
forever_bim yazmak istediklerimi yazmışsın bende tam bunları yazıcaktım kimsenin yüzü gülmediği izleyiciye hiç tat vermeyen kafa şişiren bir bölüm olmuş

Ya arkadaslar yanlis anlamayin ama,yani ben ne istediginizi pek anlamis deyilim,taam biraz fazla kavga oldu ama siz deyilmiydiniz sikildik bu hisse meselesinden,Yilmaz da su hisseleri verse de kurtulsak falan diyenler.Alin verdi iste ama tabiki hediye eder gibi vercek hali yoktu biraz kavga yasanmasi cok normal bence,bu iste Filiz ve Yilmazi coktan asitigina gore yani isin icine anneler abiler cocukluk arkadaslari falan girince kavganin gerektiginden fazla olmasi cok normaldi bence...
Neyse herkesin dusuncesi kendine,sizin dusuncenize de saygi duyuyorum,sakin kimse yazdiklarimi kisisel almasin,aklimdan geceni yazdim sadece.bence guzel bi bolumdu ve bundan sonra daha da guzel olacagini dusunuyorum.
Herkese iyi yorumlar!!!

nazlıe
07-10-06, 01:40
sinan tuzcu ve özge borağı çok beğeniyorum dizinin bu güne kadar yani bu sezondan beri bu güne kadar bütün saçmalıklarına katlandım çünkü ömer karekterini seviyorum elifide arada olsa eski görüntülerini veriyorlardı hem ömeri hemde elifi görebilmek için izledim diziyi bu haftaya kadar artık elifi göstermiyorlar izlememem için bir neden ömer de artık sevdiğim ömer değil görüntü aynı kişilik aynı değil ben ömeri sürekli bağararmasını değil sert karakterinin altında elife karşı duyduğu aşktan pamuk gibi yumaşamasını elife güzel bakan gözlerini muhteşem gülüşünü görebilmek için izliyordum artık ömer de olmadığına göre sinan tuzcu için bile olsa böyle bir diziyi izleyemiycem benim bünyem bu kaar saçmalığı kaldırmıyor benim bildiğim dizi güzel vakit geçirmek için zevk almak için izlenir sinirlerimizin harab olması için değil ama saolsunlar senaristler dizinin aslını unuttular benim bildiğim bu dizi aşk dizisiydi para pul veson olarak yeni eklen mafya dizisi değildi neyse kısacası sevdiğim bir karekterin diziden ayrılması ve diğer karekterin 360 derecede dönmesi dolasıyla dziyi izlememe kararı aldım o saattlerde ders çalışmak bile bana daha büyük bir zevk verecekdir hepinize iyi yorumlar

slayjic
07-10-06, 01:42
Bencede çok güzel bir bölümdü ve bundan sonrada dahada giderek güzelleşeceğini düşünüyorum en azından filiz yılmazın derdinin hisseler değil kendi olduğunu anladı ama keşke daha erken anlasaydı en azından şu cem olayların içine bukadar girmeden... burda yazan çoğunluk gibi cemin kesinlikle psikopat bir karakter olarak çıkıp tekinerlerin canını yakıcakmış gibi bir his var bendede

Figan
07-10-06, 01:43
Her hafta Tekinerlerden birini dagıttıkları dizi oldu resmen. Gecen hafta Filize yüklendi senaristler bu hafta üç katı verimi Ömerden aldılar. Sogudum diziden..Bu kadar erozyona ugramamalı karakterler...

iyi geceler herkese..

Ya forever eger sende bunu yazdiysan valla hayretler icinde kaldim...Diziden sogudugunu belirtmissin..Gercekten su böLümü biran evveL izLemek istiyorum..Henüz izLemedim cünkü...

Arkadaslarin yorumlari hep ayni "ömerden nefret etmis herkes.."

Valla cok merak ettim bölümü...

sinem*
07-10-06, 01:45
iyi geceler herkese..

Ya forever eger sende bunu yazdiysan valla hayretler icinde kaldim...Diziden sogudugunu belirtmissin..Gercekten su böLümü biran evveL izLemek istiyorum..Henüz izLemedim cünkü...

Arkadaslarin yorumlari hep ayni "ömerden nefret etmis herkes.."

Valla cok merak ettim bölümü...

bence senin tam bayılacağın bir bölümdü..yılmaz süperdi sadece ömer uçurumun kenarındaydı şimdi de ordan düşüyor bence :dito

forever_bim
07-10-06, 01:46
Sevgili Gizemli

Açıkçası ben karakter erozyonu karşısında hayal kırıklıgına ugradım.

Zaten Ömeri bu bölüm öyle dagıttılar ki nasıl toparlayacaklar???

Yani 4 yıldan sonra bir o kadar da bu bölümde uzaklaştı çocuktan. Ömeri bu hale nasıl soktular onu anlamıyorum...

Bu arada bu hafta da senaryo ekibinde değişiklik vardı. Sanırım her hafta farklı kişiler yazıyor senaryoyu. Saldım çayıra Mevlam kayıra.

selimaşkımboran
07-10-06, 01:49
Büyük konusmak istemiyorum herkesin kararinada saygi duyuyorum ama ben bu diziyi ne olursa olsun izleyecegim ve herzaman bir numarali dizim olacak... tamam belki bazilarinizinda belirttigi gibi fazla gürültülü bir bölümdü ama gecen haftaya göre cok cok iyiydi... Benim iki tane etkilendigim sahne oldu bugün... Birincisi Yilmazin artik sevmeyecegim dedigi sahne ikinciside benim icin hicbir dizide görülmeyecek olan o tarihi sahne... Yilmazin ceki yirttigi ve filize bir ytli verdigi sahne...biliyorum bircogunuz bu sahneyi görmekten pek memnun olmadilar ama bence cok anlamli bir sahneydi... olmasi gereken bir sahneydi ve muhtesemdi... belki bir cogunuz baska düsünüyorsunuzdur ama bu benim fikrim...

aynen katılıyorum ben sezon başından beri izlemiyorum diziyi çünkü dizinin yapı taşları ölmüş allah aşkınıza olacak işmi neyse sonra sıla reklamlarda ben yabancı damatlarda tam o sırada ıhalamurlar altında reklamı geldi ve ben izledim bu iki sahne süperdi bence hele hele o parayı verdiği sahne ya artık söylenecek söz bile yok ama inanın sırf para sahnesi için bu diziyi izledim sonra izlerkende küçük elif çok hoştu ya onun için izledim ama ömer her seferinde elife bagırıyor ya işte ben bu diziyi sildim ne bu ya sürekli kavga adama sinir krizi geçirttiler ya bülent inal en sevdiğim yakışıklı buldugum kişi ama bu saçmalık yüzünden onun için bile izlenmiyor dizi:icon_evil :icon_evil
helal olsun be yılmaza ömer gıcıgına ders verdi ama nerdeeee bzim ömer anlaya gene aklı yettiği kadar çalıştı işte filizede ohh olsun insan sevdgi insanı bu kadarmı tanımaz yaaa madem seviyorsun babam yüzünden diye bir açıkla sen açıklamazsan elif hakedersin böyle dersleri dimi ama olmazkiiiiiiii böylee:dito :dito :dito cinnet olduk resmen yaa

sinem*
07-10-06, 01:50
Sevgili Gizemli

Yani 4 yıldan sonra bir o kadar da bu bölümde uzaklaştı çocuktan. Ömeri bu hale nasıl soktular onu anlamıyorum...

Bu arada bu hafta da senaryo ekibinde değişiklik vardı. Sanırım her hafta farklı kişiler yazıyor senaryoyu. Saldım çayıra Mevlam kayıra.

ben böyle bir dizide bu kadar saldım çayıra mevlam kayıra mantığı olduğunu düşünmüyorum ...ömerin bu hali zaten vardı sadece iyice ayyuka çıktı ..sürekli kardeşine bağıran bir tipti şimdi cevabınıda güzel aldı artık ...

karakterlerin değişmesi çok normal ömerinde bu ilk değil zaten ...elifle tanıştığında iyi yönde oldu elif öldüğünde kötü yönde ömerin hayatını devrelere ayırmak lazım...eliften önce, elifli ,eliften sonra:img-grin2

Figan
07-10-06, 01:52
bence senin tam bayılacağın bir bölümdü..yılmaz süperdi sadece ömer uçurumun kenarındaydı şimdi de ordan düşüyor bence :dito

Sevgili Sinem...

Tsk.ederim ama;

önemli olan benim begenim degil sadece..Buraya yazan cogunlugun begenmesi güzel olan..Yorumlar yapabilmek yapici..

Ben Yilmazi basindan beri gercekten büyük bir sevgiyle izliyorum vede destekliyorum..Tabi kii; benim sevdigim karakterinde hatalari oldu olmadi degil..Ama Allahtan fazla dokunmuyorlar Yilmazin karakterine...

$imdi okuyorum gecen hafta Filiz karakteri cok elestiri aldi ..Ben bile elestirdim..Anlam veremedim..Bu haftada ömer`i feci degistirmisler demek ki..Buna sasiyorum..

Hepimizin izleyici olarak begeniyle vede keyifle izledigi bu güzel dizinin ana karakterleriyle neden bu kadar oynaniyor..

Gercektende forever_bim `in dedigi gibi dakikada bir senaristler degisirse; olacagi bu iste...

ena
07-10-06, 01:54
Bu akşamki bölümün bi yerinde hani Yılmaz diyordu ya, "Özümüzü kaybediyoruz galiba" mealinde bir şeyler.. O soruyu bir de senaristler kendilerine sorsalar demek istedim ama Forever_bim'in mesajını görünce senaristler yerine yapımcılar diye değiştiresim geldi.:) Ya da ekip toptan kursun bu cümleyi. Aynen Yılmaz'ın tonlamasıyla "Özümüzü kaybediyoruz galiba" desinler.

sezinti
07-10-06, 01:54
Sevgili Figan

Ömer'in Elif'in götürdüğü sahneyi seyretmek, Ömer karakterini seven birisi olsaydınız Ömer'den soğurdunuz. Ömer'in Elif'e uyguladığı psikolojik şiddeti görseydiniz Ömer'i asla affetmezdiniz. Elif'in babam beni sevmiyor dediğinde gözlerimden yaşlar geldi. Son sahne olan Yılmaz'ın iki kardeşe verdiği ders, Ömer'in kızına uyguladığı psikolojik şddetin yanında konuşulmaz.

tuliplale
07-10-06, 01:57
Uzun sure internetsizlikten sonra sonunda bende donebildim foruma çok mutluyum!

1 ytl sahnesi beni bitirdi bu bolum, iste Yılmaz bu vede Filizde gördü sonunda neyin ne olduğunu. Doğrusu sıkılmıştım ben artık yılmazın hırsı yüzünden hisse ve o sirketle ilgili inadından. İyi oldu sonunda eski Yılmaz geri dondu. Umarım artık Filizle aralarındaki engellerin kalkmasını sağlar bu durum.

Ömere bende çok kızdım, tamam anlıyoruz karısını hatırlıyo, zorlanıyor falan ama kızına karşı tavrı affedilir gibi diyil, çocuğun durumu içimi parçaladı gerçekten...

Birde Cemilin dönüşüne çok kızdım. Yani tabi babası, cocugu görme hakkı var ama hali tavrı falan başlarına bela olucağı sinyalini veriyor. Oysa Salih ne kadar baba gibi benimsemisti Ahmeti. Fahriyenin de nasıl yüzü gülüyordu, mutlu, güzel görünüyordu...

Anlaşılan ortalık karışıyor yine ama lütfen hiç diyilse Filiz Yılmaz inadı ve ayrılıgı bitsin artık, daha fazla acı çekmesinler...

Figan
07-10-06, 02:03
Sevgili Sezinti

Demek istediklerime tercüman olmussun..Ben her ne kadar Yilmazci olsamda; bir dizideki kücücük bir yavrunun akil almaz derecede bunalimlara sürüklenmesini vede babasi tarafindan psikolojik baski görmesini, Yilmazin Filiz ve ömere ders verdigi sahneden daha önde tutarim..

Yazik gercekten biran evvel bu konuya el atmalari gerekiyor bence..Ben sahsen ekranimin basinda bir Anne olarak icimin sizlamasini istemem..

Evlat; herseyden daha önde gelmelidir..Paralardan,hisselerden ve kizkardesinizin yasamis oldugu özel sorunlardan vede yasamayi istedigi fakat onay almadigi özel sevgilisinden bile !

Sanirim bunu ömer bey düsünemiyor demek ki....

GiZeM_Li
07-10-06, 02:04
Sevgili Gizemli

Sevgili forever_bim

Omer karekteri hakkindaki dusuncelerine katiliyorum,onu gercekten cok deyistirmisler bu ikinci sezonda haklisin ama ben zamanla yani birkac bolume kadar herseyin duzeleceyine inaniyorum.Bak Filiz de ikinci sezonda cok kotu bi karaktere burunmustu ama sanirim duzelmeye basladi Omer de duzelecektir ve Omerin duzelmesinde Feridenin buyuk payi olacagina inaniyorum....

sinem*
07-10-06, 02:08
zaten her şeyi feridenin gelişi için ayarlıyorlar sanırım ...kızın iş araması,elifin sen de gel demesi,ömerin gün geçtikçe kalpsiz birine dönüşmesi ..feridenin ömerle ilgileneceğine işaret bence ...

SBL_61
07-10-06, 02:09
Bencede aynen..Zaten Feride'Yle Ömer'in arasinda bisey olacakmis gibi gözüküyo.Ama Ömer'in karakteri iyi gidiyo,fazlada sulandirmiyorlar..

naomi
07-10-06, 02:14
arkadaslar ben naomi ıhlamur altında son dizisine filiz ve yılmaz intizar sarkı söylerken klibi kaydettiniz mi eger kaydetiseniz bana cvp yazarsanız cok sevinirim

sezinti
07-10-06, 02:15
Bir çocuğun içinden kopan fırtınalar ne olacak, bu çocuk için gelecekte yol acacağı sorunlar ne olacak, Elif'in psikolojik yapısında meydana gelecek olumsuz değişimleri ne olacak. Ömer'in uyguladığı psikolojik şiddetin affedilir yanı yoktur.

En güzel cevabı Ali verdi: Müjgan'ında olduğu işyerinde : Bir çikolatayla gönlünü alırlar dediklerinde, Ali: Elif'in de kalbi var.

Figan
07-10-06, 02:36
Sevgili Sezinti

Cok haklisiniz..Bir cocugun psikolojisi o kadar önemli ki..Hele Elif yaslarinda ki cocuklarin..

inanir misiniz? bunu samimi söylüyorum..$imdi kara kara neyi düsünüyorum..Anlatiimm..

Benim oglumda 4 yasina girecek..O da sIkI bir Ihlamurlar Altinda hastasi..Benimle birlikte o da oturur izler..:) Ben bu bölümü kesinlikle ona izletmemeliyim..Cünkü sizlerin dedigine göre ömer`i yine bagirip cagirtmislar..Hal böyle olunca benim oglum bile ekrandan kacip diger odaya gidiyor..Ben sasip kaliyorum.."Anneee ömer abi kötüü! " deyip aglamaya basliyor cocuk..:( diziyi aninda durduruyorum..Cocugu sakinlestirmeye calisiyorum..Samimi söylüyorum böyle oluyor..Cocuk o an ki sahnede ömer ve ömer gibilerden korkuyor...

Ben bir izleyici olarak bu tür sahnelere yer verilmesinden yana degilim kesinlikle.
Tabii ki kücük Elif rolü geregi azar isitiyor babasindan..Ama hem gercek yasamda böyle büyüyen cocuklarin var oldugunu bilmek, hemde kendi oglumun bu sekilde ürkerek tepkiler veriyor olmasi beni gercekten acayip düsündürtüyor vede üzüyor..

Lütfen sayin senaristler daha ilimli, daha sevecen bir baba-kiz iliskisi izletin bizlere..Bu kadar iskence yapmaya hakkiniz yok bizlere..

Kaldi ki; benim ogLum gibi kimbilir kac tane masum yavru korkuyor böyle sahnelerde...

Titizlik vede sagduyu istiyorum...

61MERVE61
07-10-06, 02:42
yaaa iki sahnede acaip icim gitti yaa filizin sahilde dusunmesi eski gunleri snra intizarin sarkisinin calmasi ve sondan bi onceki sahne 1YTL sahnesi eritti bittirdi beni yaaa ooff illa hatirlatacaklar eski bolumleri acaip guzel bolumdu bence ayrica omerin elife verdigi tepkiyi hic sevmedim yaa kizin resmen piskologisini bozcak,,filizin son sahnedeki tavri da kacirilmaz dii belli ki pisman yaptigindan helal olsun filize"istifa ediyorum artik genel kurulu baskanida sen olursun"demesi superdi..ya ben mujganada acaip uzuldum haaeliften ayrildi,,kucuk elif de super rol yapio yaa ayy cok tatli..tekrar ve tekrar bolum superdi!

ihlamurlarfanatigi
07-10-06, 03:07
herkese ii geceler :)

diziyi genel anlamda cok begendim....dizinin yildizi bence yilmazdi. süper oynadi masallah:)...ömere bu bölüm cok kizdim, kizina cok kötü davrandi. ömer icin hiseller kizindan daha önemli...hisse konusunda birsey ters gidince baruta dönüyor ömer ve etrafindaki herkese patliyor ama elife sergiledigi tavirlar hicte hosdegildi, cok sinir oldum gercekten...son sahne cok güzeldi, filizin akli basina geldi cok sükür, ama biraz gec oldu...yilmaz valla affetmez gibi, bakalim diger bölümlerde ne olacak...su cemde masallah tam piskopat heralde, hic sevmedim onu bugün...cemilde masallah baya zengin olmus, sonradan görme...ne demisler ne olacagin degilde ne odlugun önemi...cemil fahriye ve salihin basini baya agritacak gibi gözüküyor..!!

Not: forever_bim msnden koptum...

61MERVE61
07-10-06, 03:16
bencede evt sonn sahne superdi!!filizimizin akli yerine geldi nihayet ama malesef bu sefer yilmazin akli gitcek affetmez yaa kesin affetmicek!!oofff kim beklicek cumayi alala

RODYA
07-10-06, 03:29

selam hasan.gerçeken inanılır gibi değil. ne yapmaya çalışıyor bu senaristler. ömer karakterini iyice yrin dibine batırdılar.sinan tuzcuya da yazık oluyor diyorum ben.
bir insan ne kadar karaktersiz lura olsun,ne kadar kötü olursa olsun,düşmanına borçlu kalmak istemez,bu ona çok ağır gelir.atalım önüne parasını,kurtulalım,borçlu kalmayalım der.

yani ömerin ,hisselerin parasının üzerine yatmaya çalışması .ok saçma,insan psikolojisine çok ters bir durumdu.

forever_bim
07-10-06, 03:33
Figan

İnanamazsın tam gecen hafta oh be dedim Ömer aklını toparlamaya başladı bu hafta bakıyorum 4 yıl hatası yetmezmiş gibi yepyeni hatalarla geldi.

Hele ki son sahnelerde Filizle Ömer kavga ediyor. Ömer bagırıyor Filiz vazoyu yere atıyor o sahneyi dikkatle izleyin derim ben. Elif korkudan vazonun yere vurdugu ve Ömerin bagırdıgı o an itibarıyle Handana yapışmış vaziyette.

Senaristlerin amacı Ferideyi iyi bir dadı pozisyonuyla diziye sokmaksa bunu başka yollarla da yapmak mümkündü. İlla ki bu kavga gürültüye hiç gerek yoktu. Tam bir karaktere sempati duymaya başlıyorum anında herşey degişiyor.

Yılmazı bu bölümlerde oldukça gelişim göstermiş bulmama ragmen o da yapı olarak bazı şeylerini inatla koruyor. Cemle Filizi beraber görür görmez parayı hemen istemesi bunu Ceydanın arayıp Ömere söylemesi Ömerde de her türlü şalterin sigortanın anında düşmesi gibi pek çok talihsizlikler zinciri almış başını gidiyor.

Filiz sona dogru paragöz lafında hata ettiğini anladı ama hop Cem damladı o sahnede. Zaten dizide tartışmanın tavan yaptıgı Ömerle Filizin birbirlerine abartmıyorum dövüş horozu gibi baktıkları sahneydi. Herhalde Cem araya girecek gelen bölümün başında. Olaya seyirci kalamayacagı aşikar.

forever_bim
07-10-06, 03:41
Serkan

Bu noktada açıkçası hayretler içerisindeyim. İlk sezon izlediğim Ömer böyle biri hiç degildi. Degil kızına bagırmak anne karnına düştüğü günlerde bu çocuk Ömerin yüzünde güller açmış Elife kocaman bir oyuncak ayıyla gitmişti. Elif bebeği aldırmak istediğinde Elife tavrını koymuştu. Bu ne hal yani. Bizler balık hafızalı değiliz çok şükür. bu karakter değişimi olmaktan çıktı. İzleyiciye yapılan işkenceye döndü.

Yani ben senarist olsam bu kadar dagıttıgım karakteri nasıl toparlardım acaba?

Figan
07-10-06, 03:48
Haklisin sevgili forever...

Bilmem nasil toparlayacaklar ömer karakterini ? Kücük Elifi dizi bile olsa korkudan nereye saklanacagini görmek ne kadar üzücüyse, biz izleyicilerinde, hele bir de diziyi izleyen kücük Elif yasindaki cocuklarsa düsünün izlerken evde neler yasandigini ??

Gercekten bu konuya acil el atmalari gerekmekte...

RODYA
07-10-06, 03:49
hasan hadi,elife bağırmasını anlık bir öfke ve kendine kaybedişe bağlayalım(yine de affedilir bir şey değil,orası ayrı ama) fakat dediğim gibi,şu hisselerin parasının üzerine yatmak istemesi gerçekten çok saçma. karakteri ne olursa olsun,genel insan psikolojisine çok ters.

valahi,bu saatten sonra,senaryo işini sana bile devretseler,sen bile kurtaramazsın ömer karakterini. yazık,gerçekten çok yazık.

forever_bim
07-10-06, 03:50
Yazdıkça yazasım geliyor. Geçen hafta Filize şaşıp kalmıştım bu ne u dönüşüdür diye bu hafta Ömerden daha büyük degişimler geldi.

Yılmaz yeni bir başlangıç yapmalıyım gibisinden bir laf etti. Sanırım arkadaşların denk geldiği ve Yılmazın Filizi terkedip gittiği bölüm yani inşaat sahnesi gelecek haftaya kalmış.

Bu hisse meselesinin çekildiği sahnelerde Magazin Programı ekibi sete dahil olmuşlar ve Handan Hanımın bu akşam ağladıgı sahneleri çekmişlerdi. İşler daha da kızışacak diyorlardı valla bu kadar kavgadan kafam şişti. Bu gidişle dizinin sonunu göremeyecegim.

forever_bim
07-10-06, 04:02
Haklisin sevgili forever...

Bilmem nasil toparlayacaklar ömer karakterini ? Kücük Elifi dizi bile olsa korkudan nereye saklanacagini görmek ne kadar üzücüyse, biz izleyicilerinde, hele bir de diziyi izleyen kücük Elif yasindaki cocuklarsa düsünün izlerken evde neler yasandigini ??

Gercekten bu konuya acil el atmalari gerekmekte...

Sevgili Figan

Sanırım en mantıklı çözüm çocukları o sahnelerde uzak tutmak. Çünkü bu hafta Ömerin maşallahı var kızma konusunda.

Bir de anlamadığım yönetmen Ömere kızmayın durum değişecek çok iyi olacak demişti magazin programında. Bu nasıl olacak acaba? 4 yılın telafisini yapamayacagı yani 4 yılı geri getirmeyecegi gibi bu bagırış cagırış içinde nasıl olacak bu durum? Zaten çocuk çok talihsiz. Ali ve Sema bile önünde patlamışlardı birbirlerine 2 bölüm önce. Bu bölümde de babası ve babası kadar olmasa da hatırı sayılır anlamda halası bagırıp cagırdı.

Elifcigim Ferideye nasıl da sarılıyor anne özlemiyle. Feride de çocuklara çok düşkün. Bakalım dizinin en masum karakteri Feride zaman içinde nasıl değişecek. (Değişimlere alışkınım ya onada söylüyorum)

Sevgili Serkan

Ömerin Cemden para alması yani borc alması daha da kötü yönlere sürükleyeceginden bence para almaması ya da bir antlaşmaya girmemesi daha iyi. Avrupa Yakasındaki yeni Gaffuru aratmayabilir bence Cem psikopatik açıdan. Filizin de cekecegi var sanırım Cemden. Yine de hisse olayları bir nebze de olsa duruldu. Bende de peygamber sabrı varmış. Olanca saçmalıgına ragmen oturup izliyorum diziyi.

diamantparis
07-10-06, 04:15
merhabalar yeni sayiliyorum galiba aslinda uzun zamandir varimda sadece mesajlarinizi okuyorum hic fikrimi soylemiyorum
ben bu diziyi ilk gunden beri acayip zevkle izliyorum cok harika bir dizi ama yeni donemde filizin sesini ve degisen karakterini hic sevmedim cok degismis ne bilim en sevdigim karakter filizdi benim .elifin olmesi beni etkilemedi zaten hoslandigim bir karakter degildi omer de ayni artik sadece yilmazi seviyorum insallah filiz geri eski haline doner ve yilmazla barisir bos versin babasina verdigi sozu alabildi iste hisseleri babasi icin kiznin mutlulugundan daha onemliydi o hisseler .birde birsey daha dizi biraz sacmalamaya basladi bence bitirsinler artik
sevgiler diamantparis

sda
07-10-06, 05:30
elif öldükten sonra dizi anlamsızlaştı özge taraftarı olduum ııcın solemıyorum dizi aşk dizisi deil artık neydi bu aksam ki bölüm öyle ya..o ona posta o dierine falan filan neymiş bu hisse senedi de bu kdr uzattılar dizi aşkı geçti madiiyata döndü sıkıldm artk yani bi an once sonunu getirsinler

((LG))_34
07-10-06, 08:16
yilmazin Yaptiği Büyük Jest Oldu.kağitlari Yirtip Atip ömerin üstüne Firlatmasindaki Mimikler çok Güzeldi,profesyonelceydi..sonra Bir Ytl Yi Filize Vermesi.filizin Sahildeyken Iki çifti Görüp Bügüne Kadarki En Güzel Anilarini Bir Kesit Gibi Göstermeleri çok Hoştu..sonra ömer çok Kati Bir Baba Oluyor(ama O Katiliği Yaparken Için Kan Ağliyor).filizin Eve Girince Yilmazin Hakki ödenecekteki Taviri çok Güzeldi..hele Kase Gibi Birşeyi Firlatmasi çok Güzeldi...zaten Küçük Elife Söz Yok..birtane O.

barbiee
07-10-06, 08:57
Akşam diziyi hayretler içerisinde izledim her hafta bir umut Ömer'in düzleceğini kızına iyi davranacağını beklerken maşallah Ömer'i türk filmlerinde Sezerciğe kötü davranan üvey baba moduna geçiriyorlar ve hayretler içerisinde kalıyorum..bu nedir ya bir babayı bu kadar da kötü bir adam haline getirmeyin tamam Elif'i öldürdünüz bari Ömer ile küçük kızının sevgi dolu sahnelerinden bizleri mahrum bırakmasaydınız..Dizi bambaşka bir dizi oldu çıktı hani aşk sevgi dizisiydi ne aşk ne sevgi hiçbirşey kalmadı dizimizde varsa yoksa hisseler kin ve nefret I.a böyle bir dizi olmamalıydı....

seawitch
07-10-06, 09:01
bence bu izledigimiz bolum bazi yonlerden hayal kirikligi olsa da 2. sezon gosterilen en guzel bolumdu.
son sahnede `oh be sonunda filiz eski karakterine donuyor` dedim umarim filizdeki bu degisim bu bolumluk birsey degildir. cunku gecen bolumde hemen hemen ayni cumleyi omer icin kullanmistim, bu bolum omeri cok kotu biri yaptilar. neden ne olursa olsun bir karakter bu kdr zit bir degisim gosteremez. bu bolum izledigimiz omer agrasif ve cok kiriciydi. kiriciligi en cok da kizina karsiydi. umarim omeri toparlarlar. yilmaza her bolum oldugu gibi bu bolum de cok uzuldum ama tahminimce gelecek bolumlerde filiz ve yilmaz rolleri degisecek, bu sefer kacan ve reddeden yilmaz olucak. bu arada omer ve elifle ilgili gelisen her olay ferideyleilgili ama `ferideye ihtiyacimiz var` noktasina gelmek icin omeri bu durumlara sokmalari manasizdi.
NOT; cemil hic supriz olmadi hemen hemen her senaryoda zengin olup donen bir cemil vardi=)
bir de su bahsettiginiz insaat sahnesi ne?

umarim gelecek bolum daha guzel olur...

barbiee
07-10-06, 09:08
birde benim dizinin başında filiz-yılmaz-cem karşılaşmasında şu repliğe çok güldüm
Y:Ne o filiz HORTLAK görmüş gibisin bu sözü duyunca resmen koptum yaa :img-grin2

mesburcum
07-10-06, 09:47
ya harikaydı tek kelimyele bölüm süperdi, Yılmaz öyle güzel haddini bildirdiki gereken insanlara ama hala anlamıyor birileri, Yılmaz'ın hakkını yemeye çalışıyor

benim
07-10-06, 10:13
fragmanı seyrettiğimde belki yanıltıcı olabilir diye düşünmüştüm.ömerin elifi almaya gitiiğinde kolundan çekerek götürmesi .bakıyorumda yanılmamışım.ömer yine aynı ömer .elifin ölümünü kabullenmemesi ile ilgili değil küçük elife yaptıkları.küçük elifi kendi çocuğu gibi göremedi veya kabullenemedi diyebilirim.

ömerin hisseleri parasız almayı kabul etmesi tamamen yüzsüzlükten başka bir şey değil .o durumda bile yılmaz için hala atıp tutuyor ya pes dedirtti yani.bir insan kendi hatalarını görmeden başka birini nasıl suçlayabilir.

bu cem hakikatten tekinerlerin başına özellikle filize bela olacak.gecenin en sinir edici tipiydi.her yerden fırlayıp durdu.

kane
07-10-06, 11:02
gayet güzel bölmümdü ömere hala yilmaz lafini duydumu gözleri kirmizi oluyor sinirden,nereye kadar ama büyük ihtimalle feride ortaya cikinca yilmazla arazi az buz düselir gibi geliyor bana,cünkü feridenin isi bencede elife bakmak olacak.

önceden murat diye bir tip vardi gicik olurdum elinden geleni yapardi filizle yilmazin arasini bozmaya o gitdi simdi daha gicik olan cem geldi , adam elinden geleni yapiyor kendini filize begendirmeye , okadarki kendi is yerlerini bile büyük risk altinda birakabiliyor sirf filizi elde etmek icin dengesi bozuk bir yapisi var belli oldu, hisse alim satim isinden sonra nasil hemen eve damladi cünkü saniyorduki filiz ona daha yakin olacak bu jesten dolayi ama aldi havasini:)

artik filiz yilmazin gönlünü almaya calisacak ama cem manyaki da bunu engelemyece kalkacak bu kesin ,handan hanimla planlar kurallar artik esikden muratla yaptiklari gibi.

birde su cemil meselesi cikti iyi hos bir zaman geri gelecekti ama bu seneler icinde acaba nasil zengin olmus onu anlamadik. ama havasi baya yerindeydi ha
tam babalar gibi , gözlerindenden baya bir intikam atesi yaniyordu .

delfin23
07-10-06, 11:45
dün akşamın en begendigim sahnesi yılmazın handan hanıma haddini bildirmesi nasıl agladı çok sevindim kendince yılmazı küçümsemeye çalıştı ama yılmaz ona agzının payını verdi. filize inanılmaz sinir oluyorum her zaman ailesi yılmazdan önce geliyor yılmaza hakaret ediyorlar sesi çıkmıyor ama yılmaz kendini korumak için onlara çıkıştıgında filizin gözünde yine yılmaz suçlu oluyor annesini aşagladıgı için hesap sormak adına yılmazın odasına gittiginde yılmazın filize gitmesini istemesine çok sevindim yılmaz artık filize haddini bildirmeli

anny
07-10-06, 11:49
Cenk Ertanin oynadigi her dizi ya bitiriliyor yada ratingleri dibe vuruyor..umarim bundada olmaz oyle birsey

haklısın..rüyalarda buluşuruz dizisine de sonradan girmişti..özlem conkerin sevgilisi rolundeydi..nasıl itici bir adam bu ben anlamadım..hayatta başrol oyuncusu olamaz..filizin aklını çelmeye çalışıyor hem de parayla..:fighting2

sinem*
07-10-06, 12:08
birde benim dizinin başında filiz-yılmaz-cem karşılaşmasında şu repliğe çok güldüm
Y:Ne o filiz HORTLAK görmüş gibisin bu sözü duyunca resmen koptum yaa :img-grin2

aynen canım..o lafta koptum zaten...ilk defa yılmaza üzüldüm terasta ağlaması çok duyguluydu sonra aynalıyla konuştukları...yılmaz karakterinin en sevdiğim yönü hatalarını görebilmesi ve kendini eleştirmesi ....

cemotara
07-10-06, 12:14
Gelecek haftanın özetini milliyet tv eki yayınlamış özette filiz yılmaza haksızlık ettiğini ve ondan af dimeye gitmiş bu arada cemde filize iyice yakınlaşmış yılmazın ise filize süprizi varmış bence kesinlikle süpriz kötü bir süpriz olacak acaba yılmaz ne yapacak filize

matraka
07-10-06, 12:16
ne olursa olsun yılmaz gene üzülen oldu ya filiz yılmazla konuşucak ve çok ağır sözler yiyecek yılmaz karakterini tanıyorsam filizi afetmez bu uzar.ama şurda bitti ya yılmaz bir daha sevmeyeceğim dediya bide özümüzü kaybediyoruz yılmaz bi şeylerin ucunu bırakcak arkadaşlar şirketten ayrılacak gibi görünüyor filizle lede ipler kopacak filiz bocalayacak soluğu babasının mezarında alıcak her iddaya girerim hesaplaşması gerekecek

forever_bim
07-10-06, 12:26
bence bu izledigimiz bolum bazi yonlerden hayal kirikligi olsa da 2. sezon gosterilen en guzel bolumdu.
son sahnede `oh be sonunda filiz eski karakterine donuyor` dedim umarim filizdeki bu degisim bu bolumluk birsey degildir. cunku gecen bolumde hemen hemen ayni cumleyi omer icin kullanmistim, bu bolum omeri cok kotu biri yaptilar. neden ne olursa olsun bir karakter bu kdr zit bir degisim gosteremez. bu bolum izledigimiz omer agrasif ve cok kiriciydi. kiriciligi en cok da kizina karsiydi. umarim omeri toparlarlar. yilmaza her bolum oldugu gibi bu bolum de cok uzuldum ama tahminimce gelecek bolumlerde filiz ve yilmaz rolleri degisecek, bu sefer kacan ve reddeden yilmaz olucak. bu arada omer ve elifle ilgili gelisen her olay ferideyleilgili ama `ferideye ihtiyacimiz var` noktasina gelmek icin omeri bu durumlara sokmalari manasizdi.
NOT; cemil hic supriz olmadi hemen hemen her senaryoda zengin olup donen bir cemil vardi=)
bir de su bahsettiginiz insaat sahnesi ne?

umarim gelecek bolum daha guzel olur...

Sevgili seawitch gayet güzel bir şekilde senaryonun saçma gidişatını dile getirmişsin. Teşekkür ederim.

Milliyet Tv ekinden aldıgımız duyumlara göre Filiz Yılmazdan af dileyecek Cem git gide Filize yaklaşacak Yılmazsa Filiz için bir sürpriz hazırlayackmış.

bengusu_melisa
07-10-06, 12:43
Gelecek haftanın özetini milliyet tv eki yayınlamış özette filiz yılmaza haksızlık ettiğini ve ondan af dimeye gitmiş bu arada cemde filize iyice yakınlaşmış yılmazın ise filize süprizi varmış bence kesinlikle süpriz kötü bir süpriz olacak acaba yılmaz ne yapacak filize

tabi ki filizi terslicek.haa yani terslemezse yılmaz çok değişmiş olcak.benim tanıdığım yılmaza haksızlıklara göz yummaz onada haksızlık yapıldı.birazda filiz yılmazın peşinden gidicek...

slayjic
07-10-06, 12:50
bence çok güzel bir bölüm bizi bekliyo cumayı sabırsızlıkla bekliyorum dizi giderek vazgeçilmez olmaya başlıcak taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyo yılmazın süprizini çok merak ettim ama kötü bir süpriz olmayabilir çünkü ikili arasındaki buzları eritecekmi yazıyo inşallah iyi bir süprizdir...

PAMUK_MELEGIM
07-10-06, 12:52
dunki boldumde omere gicik oldum nasil birden elifin kolundan cekti ve eve geldinde azarladi yhaa boyle cocuk nasil alissin ona:S??

matraka
07-10-06, 13:07
eriyecek buzmu kaldı yılmaz geri adım atmaz yıkıldı resmen adam ya

delfin23
07-10-06, 13:11
Yılmaz'ın hisseler için para istememesi başta Filiz olmak üzere herkesi şaşırtmıştır.Filiz Yılmaz'ın hisseleri vermemekte direnmesinin nedenini sonunda anlar.Ona karşı haksızlık etmiştir.Yılmaz'dan af diler.Cem gittikçe Filiz'e daha fazla yaklaşmaktadır.Bu arada Yılmaz'ın Filize bir süprizi vardı.Bu süpriz iki aşık arasındaki buzları eritecekmi?

karcicegim
07-10-06, 13:36
Dün akşam harika bir bölüm izledim. 2. Sezon itibariyle en güzel bölüm bu bölümdü. Ömer ve Handan hanıma gıcık oldum. Yılmazı aşağılamaları ve onun hakkında kötü söz etmeleri hiç hoş değildi. Ömer bey küçük Elife çok sert davranıyor, kızıyor sonrada küçük Elif birşey yaptı mıyım Müjgan hanım nasıl yetiştirdi. Siz ilk önce kendinize bakım görgülü olabilirsiniz ama Gazi mahallesindeki insanlar bir gururlu, saf ve temiz olamazsınız. Yılmaza para göz diyorlardı ama kimin para göz olduğu belli oldu.

Yılmazın çatı katında ağlaması çok üzdü beni. Eski günlerini hatırlaması gerçekten güzeldi.

Cem beyi hiç karıştırmıyorum. Çok uyuz biri. Gıcık oluyorum kendisine.

Hisse senetlerini almaya gittiklerinde Ömerin yüz ifadesi pis pis gülmesi beni acayip güldürdü. Yılmazın çekleri yırtıp atması Filizin eline bir ytl vermesi en güzel sahneydi. Filizin Yılmaz demesi çok güzeldi.

En güzel sahne Filizle Ömerin kavga ettiği sahneydi. İşte benim Filizim bu. Filiz eskisi gibi aynı Filiz oldu dedim içimden. Bakalım haftaya neler olacak. İşallah Filizle Yılmaz birleşir.

sinem*
07-10-06, 13:40
bende yılmaın güzel bir sürpriz yapmasını bekliyorum ama sonunun hiç iyi olacağını düşünmüyorum..ya cem ya da ömer gelir sürpriz iyiyken bir anda felaket olabilir

ömerin de bir an önce aklı başına gelsin ..kendisini sevmeyen bir kadına taptığına göre,ondan ilgi bekleyen her ne olursa olsun ağzının içine bakan kızına ilgi göstersin artık...

devil61
07-10-06, 14:23
mıllıyetın 45.bolum ozteıne gore bence yılmaz fılze ıyı bır suprız yapacaktır cunku aralarındakı buzlar erıyecek mı?sorusu ıyı bır suprız yaptığının kanıtıdır!buzlar erıyecek mı ya da ıkı asığın aralarını daha da acack mı deseydı anlardık kı kotu bır suprız yapmıs ama bence ıyı bır suprızdır!!!ısallahda oyle olur

FILIZ-YILMAZ(kısa zamanda barısmanız dileğiyle)

muratti.14
07-10-06, 14:28
Dün akşam ki bölüm süperdi.. bu sezon izleyememiştim bukadar keyiflii bi şekilde.. en çokta yılmazın hisseleri satın almak için 1 ytl vermesi sahnesi çok güzel çok hoşuma gitti.. yılmaz filizi sevdiğini ıspatlamış oldu.. filizin yüz ifadeside görmeye değrdi.. bakalım bundan sonra neler olacak.. sanırım bu defada filiz yılmazın peşinde koşar.. inşallahda öle olurr

hsa
07-10-06, 14:29
özeti şimdiden yazmışsınız :) bence de yılmazın sürprizi iyi olur.. artık sevmeyeceğim demişti aynalıya ama filiz'i seviyor,e seversen de kolay kolay unutamazsın :) bence yılmaz ve filiz birleşicekler,tabii bu durumda filiz annesine ve abisine yine ters düşmüş olucak. araya cem'i sokucaklar aynen murat'ı soktukları gibi çok sinir bi durum bence.
ayrıca ömer'e şaşırıyorum,handan'a anlatırken bile "yılmaz bey bize asalet dersi verdi" derken bile gülüyo. asıl fırsatçı gerçekten ömermiş.. filiz ve ömer kavgası süperdi asıl filiz'i gördük sonunda. 2. sezonu geçen sezona göre beğenmesemde izlediğim en iyi 2. sezon bölümüydü bence.

pinkzone
07-10-06, 14:47
Evet bu bölüm yine çok güzeldi.. Geçen bölüme nazaran çok iyiydi...

Yılmaz: Bölümün en çok acı çekeni idi.. Filizi Cemle gördüğü her sahnede içi dağlandı.. Aşka tövbe etti.. Bir daha sevmeyceğim..dedi.. Bende yeni bir hayata başlamalıyım dedi.. Yılmazın 1 Ytl geçmişten bir anı olarak Filizin avuçlarının içine bırakması herkesin içini eritti.. 1 Ytl dizide önemli bir yer kazandı...Yılmaz daha çok yanacak ve çok eriyecek.. Filizin otel odasına geldiğinde bir sessizlik oldu.. O an çok sarılmak istedi.. Ama Filizin o zehir zemberek sözlerini duyunca gitmesini istedi.. Arkasından bakma yetindi... Yeni sayfa açmaya çalışacak.. Filiz ne kadarda af dilese uzun zaman affetemez.. Gururu incindi bir kere...
Filiz: 1 Ytl veriliş anına kadar Yılmazdan şüphe eden... Onu türlü ithamlarla suçlayan Filiz.. 1 Ytl veriliş anı ve sonrasında yaşananlar onun ne kadar pişman olduğunu gösteriyor.. Ama bu pişmanlık onla daha çok anılcak.. Hisselerin yarı parasını vermeyi teklif ettiğinde işte dedim.. Bu kız böyle biriydi.. Lafını esirgemeyen ve doğru bildiği yoldan şaşmayacak kadarda dikti başı... Hisselerin parasını Yılmaza vermeye çalışcak.. Gururlu yılmazın o parayı kabul etmeyceği kesin.. Kabul ettirene kadar peşinde dolancak... Kovalam olcak..
Cem beyin bu kadar yakılşamasını istemiyor.. Ama sağolsun ailesi onu aileden biri sayacak kadar çok iyi tanıyor.. Yada öyle sanıyor..
Ömer: Bu bölüm psikopat davranışları devam etti.. Karın ölmüş olabilri.. Çocuğun günahı ne... Çocuğu her fırsatta azarlıyor ve bağırıyor.. Kusura bakmasın ama çocuğun ısınması değil.. bu durumda nefret duyguları ve babasından korkar hale gelmesini sağlayacak... Çocuğun yüzüne özür dilemesi şart.. O uyuduktan sonra değil.. Yılmazlı sahnelerinde insan sormadan edemiyor.. Bu adamın kini ne kinmiş be demekten... Kin öyle kinki.. Bu hisselere beş kuruş veremeyeceğim diyerek iyice aşşağalanıyor.. Babasından öğrendiği bu kesin... Olabildiğince dolandırıcı ol evladım.. Sana vasiyetim bu.. Paranın üstüne yat evladım..
Cem: Arkadaşı yeni baş psikopatımız ilan ediyorum... Onla ilgili sahnelerde sinir kat sayım artıyor.. Bu kadarda olmaz dedirtiyor insana.. Bir yılmaz hakkında o konuşmamıştı sağolsun.. O da çenesini açtı.. Filize anlattığı hikayede sonunda babasını dövdüğüne dair bir şaka yapmıştı.. Unutulmasın ki her şakanın bir gerçeklik payı vardır.. Yılmazı görünce Filize Kollarıyla sarıyor mesajı vermesi.. Pis pis gülümsemeside caba.... Ayrıca Filiz 2 gün önce tanıştığı birine nasıl olurda bu kadar şey anlatabilir aklım almıyor.. Hisse meselesi aile meselesi diyince gülüverdim.. Oysa sen değilmiydin bunu ona anlatan zat... Cem beyin psikopatlığını yeni yeni görüyoruz.. Daha bunlar iyi günler.. Daha nicelerini göreceğimize eminim.. Seslendirmeyide başkası yapmış.. Bir bölüm sonra ses değişmesi çok saçma olmuş ayrıca.. Her yerinden yapmacıklık akıyor valla...
Handan: Yılmazın ofisine git adama hakaret et.. Sonrada şirkete git bana hakaret etti de... Kusura bakma handan hanım ama .. Ya sende bir yanlışlık var yada bizde.. 2 dk. önce aşşalığılık dediğin adama sonra bide git duygu sömürüsü yap...Fıtık olmamak içten bile değil.. Uyuzların şahı...

Yan karakterlerimiz..

Doğumgünü vardı.. Küçük Ahmetçiğim iyide... Ahmetçik Ekim ayında değil.. Mayıs haziran aralığında doğmamışydı.. Nasıl oluyorda.. Oluyor diyorum... Ve şaşıyorum.. Balık hafızalı da değilim ama bence mantık hatası... :img-haha:
Cemilin geleceği apaçıktı.. Ama merak içerisindeyim.. Nasıl olduda... Zengin oldu.. Yoksa piyangomu vurdu .. Bilememiz için sarb etmemiz lazım..
Aynalı bu bölümün en çok baba adamıydı.. Dostunun zor zamanında yanında olduğunu gösterdi.. Onun dertlerini dinledi..
Feride.. Jenerikte yabancı bir kişi gördüm.. O kişi ya babası.. Yada yaşından büyük Kocası olabilir... Geleceğe dair düşünceleri hoşuma gitti.. Hatırlamak yerine bunla yaşamayı öğrenmeliydi.. birilerine bağımlı olmak bir yönden çok kötü bir duygu...
Bölüm olarak Yılmaz- Filiz ekseninde gelişti olaylar.. Bu bölüm az da olsa yan karakerlere sahne verilmiş.. Gelecek bölümde Filiz af diler ama Bakalım Yılmaz affedermi.. Çok zor.. İnletecek.. Filizi... :img-grin2

bengusu_melisa
07-10-06, 14:57
Dün akşam harika bir bölüm izledim. 2. Sezon itibariyle en güzel bölüm bu bölümdü. Ömer ve Handan hanıma gıcık oldum. Yılmazı aşağılamaları ve onun hakkında kötü söz etmeleri hiç hoş değildi. Ömer bey küçük Elife çok sert davranıyor, kızıyor sonrada küçük Elif birşey yaptı mıyım Müjgan hanım nasıl yetiştirdi. Siz ilk önce kendinize bakım görgülü olabilirsiniz ama Gazi mahallesindeki insanlar bir gururlu, saf ve temiz olamazsınız. Yılmaza para göz diyorlardı ama kimin para göz olduğu belli oldu.

Yılmazın çatı katında ağlaması çok üzdü beni. Eski günlerini hatırlaması gerçekten güzeldi.

Cem beyi hiç karıştırmıyorum. Çok uyuz biri. Gıcık oluyorum kendisine.

Hisse senetlerini almaya gittiklerinde Ömerin yüz ifadesi pis pis gülmesi beni acayip güldürdü. Yılmazın çekleri yırtıp atması Filizin eline bir ytl vermesi en güzel sahneydi. Filizin Yılmaz demesi çok güzeldi.

En güzel sahne Filizle Ömerin kavga ettiği sahneydi. İşte benim Filizim bu. Filiz eskisi gibi aynı Filiz oldu dedim içimden. Bakalım haftaya neler olacak. İşallah Filizle Yılmaz birleşir.

sana katılıyorum.bölümün en güzel sahnesi yılmazın çeki fırlatıp atması ve filize 1 YTL vermesiydi.yılmazın hisselerini bedavaya almak ömeri çok sevindirdi.dizide lakaplar farklı takıldı herhalde.yılmaz paragöz değil ömer paragöz.bu açıkca bu bölümde belli oldu.

filizin eski huylarına kavuşmasına o kadar sevindim ki.benim sevdiğim filiz bu.asi kız aşkı için her şeyi göze alan kız benim sevdiğim filiz.oo eve asla dönmemeli filiz.yılmazın yanına gitsin.fakat yılmazdada gurur varsa kabul etmesin.elife eskiden çektirdiklerine bakılırsa birazda filiz yılmazın peşinden koşucak...

ömer elifi yanına aldığında işte ömer budur dedim.fakat elifin her konuşmasında kıza bağırmasından ideal kendisine uygun baba rolüne kavuşamadığını anladım.minik elifimize bağırıp üzüceğine geri müjgan hanıma versin.

son bölümlerde cemin ön planda olmasına sinir oldum yılmazdan bile daha çok gösteriliyo.farkında mısınızz bilmiyorum ama cemin ses tonu bu bölümde değişmiş bana bi garip geldi.

bu bölüm 2.sezon boyunca izlediğim en güzel bölümdü.gerçi ben bu dizinin her bölümünü beğeniyorum ama.reytinglerinde düşdüğünü zannetmiyorum.en kısa zamanda filizle yılmazı birlikte görmek istiyoruz.bir iki aya kadar evlensilerde sezon boyunca dizide evli kalsınlar.dahaa çocukları olucak dünyalar tatlısı demi :D o yüzden hemen birleşsizler

ESKİ FİLİZİMİZE KAVUŞTUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN :img-icecr :img-haha:

cemotara
07-10-06, 15:07
reytinglerde hem totalde hemde ab de ikinci olmuşuz
aslında reytingler baya iyi ama sıla dizisinin hızlı bir yükselişi var yani baya iyi bir reyting almış ama yinede reytingler çok güzel zaten ilerleyen bölümlerde yine birinci oluruz

matraka
07-10-06, 15:12
1 Sila [net] Atv 10,90 32,80
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 10,20 31,50
3 Yabanci Damat [net] Kand 8,00 25,00
4 Yalanci Yarim [net] Star
------------------------------------------
--1 Sila [net] Atv 10,00 30,60
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 7,40 23,00
3 Yabanci Damat [net] Kand 6,80 21,30
4 Yalanci Yarim [net
-----------------------------------

matraka
07-10-06, 15:14
sıla dizisiyle ıhlamurlar altında aynı saatte olsa böyle olmazdı bence 8 de sılayı izleyen 10 da ıhlamurlara dönmüş çok yakın veriler şu bir gerçekki erken saatte daha iyi izleniyor hatırlıyorsanız ıhlamurların ilk bölümü erken yayaınlanmıştı uzak ara fark etmış tı ben ce saat problemi

forever_bim
07-10-06, 15:30
Sevgili Pinkzone Cem konusundakş haklı tesbitiniz dogru çıkmış. Sizi kutluyorum. Cem büyük ihtimalle takıntılı nevrotik ve de psikopat ötesi bir şey çıkacak.Ömer konusunda da haklısınız. senaristler bu karakteri öyle uçurmuşlar ki herhalde toparlanması pek de mümkün olmayacak.

DİP.NOT: Reytinglerdeki sonuca hiç ama hiç şaşırmadım. Sokaktaki 10 kişiden 9u Sılayı konuşuyor. Sıla okulda ögretmenlerimizin ögrenci ve asistan arkadaşlarımızın yeni favorisi oldu. Yabancı Damatla aynı saatte olmasına ragmen 10 reyting ve 32 share oranını yakalayan diziye hem de bunu 4. bölümde yapıyorsa ben şahsen şapka çıkarırım.

elif219
07-10-06, 15:45
dün güzel bi bölümümdü gereçkten amaaaaaaaa(herşeyin bi aması vardır dimi)ömer ztn beni bitirdi,böyle bi baba olmaz olsun,alinin de dediği gibi allahın denyolarını baba yapıyolar.hakkaten öyle orda çok doğru bi laf etti.ömeri çok severdim ama bu haliyle daha ne kadar severim onuda bilmiyorum.senarstler ömeri kötü karakter yapmak için ellerinden geleni hatta fazlasını yapıolar tebrik ediyorum.elife bağırmalarına ne demeli yaa başkasına kızıyo sinirini kızdan çıkarıyo bide gitmiş kız uyurken özür diliyo ya o özrün ne faydası var şimdi eyy senaristler,kısacası dün ömere deli olmamak elde diildi bitek bu konuda diil yılmaz ve filiz konusunda da tabii.yılmaz çok ii bişey yaptı gereçkten filiz orda neye uğradığını şaşırdı, ii de oldu.handan bişey demiorm ztn.cemde her taşın altından çıkıyo ya nedir bu böyle sabah onlarda akşam onlarda,kapı çalınıo aa bi bakıorz cem beyler gelmiş.bi psikopatlık çıkıcak bundan ama hadi hayrılısı bide cenk ertanın sesi değişmiş hiç güzel olmamış bence eskisi yani kendi sesi daha bi karizmatikti bide bu ses her dizide var artık sıkıntı geldi.son sahnede filzin istifasını izledik evide terk edicek gibi bakalm ne olck ama geri döner kesin.son olark ahhh müjgan ahhh vermiycektin sen o kızı ömere.

NOT:sinan tuzcuyu bölümün yıldızı ilan ediorm dünkü pereformansı mükemmelde sinirli,kızgın,çaresizi adamı mükemmel yansıttı özellikle kavga ettiği ve sinirli olduğu sahneler harikaydı...

forgetmenot
07-10-06, 15:49
Cuma akşamı denk geldiği için seyrettim diziyi,hiç zevk alamadım.Geçen sezon bölüm sonuna 1,1.5 ay kala bırakmıştım seyretmeyi.Bu yıl dizinin üstüne büyük bir atalet gelmiş.Bir ağırlık, bir ağırlık,içim sıkıldı.Çekimler hem yavaş hem özensiz,bir çok boşluğu, müzik dolduruyor.Birkaç olay, olacak da seyredeceğiz diye ha bire bekliyor seyirci.Ömer karakterini parlatacağız diye, bu seferde ateş topuna benzetmişler adamcağızı.O Ömer' miydi Elif'i delice seven?Bu adam, sürekli etrafına öfkeyle şarlayan,tatsız tutsuz birisi!Ayrıca bana oyuncular da oynamaktan zevk almaz olmuşlar gibi geldi!Sanki 'görev' yerine getirir gibi oynuyorlar.Bu kadar zaman sonra, tek iyi gelişme, artık Filiz'in kendi sesiyle konuşması.Geçen yıl bu noktayı, çokca eleştirmiş bir seyirci olarak, Tuğba B.Üstün'ü kariyerindeki bu önemli yanlıştan bir an evvel(gerçi 'bir yıl' yine uzun süre, ya olsun)dönmesinden dolayı kutluyorum.Sonuç olarak, bütün bunlar, dizi çok sevildi diye yıllarca sürdürmekten,sündürmekten ileri geliyor.İşi tadında bıraksalar,hem ölürler daha da önemlisi para kazanamazlar ya !

mini
07-10-06, 16:22
Ihlamurlar Altında adlı dizinin artık kan kaybetmesinin sebebini saate felan bağlamanın bence hiç bir anlamı yok. Bunun böyle olacağı zaten ap açık belliydi. Gittikçe daha kötü olacağına da eminim. Bunlar yanlış siyasetin sonuçları.

Yeni sezonun ilk bölümünün reyting rekorları kırmaması zaten olanaksızdı. Benim gibi Yılmaz&Elif taraftarı bir seyirci bile gözünü kırpmadan seyretti. Çünkü Özge Borak' ın jübilesi vardı. Sıla adlı diziyi bir kaç bölüm seğretmeme rağmen istediğim tadı alamamın haricinde, reytinglerdeki sonuca bakarsak, bir çok mantık hatası ile dolu, Cansu Dere gibi diziye resmen ayak bağı olmuş bir manken-oyuncunun bu kadar kötü oyunculuğuna rağmen (Ama yan karakterlerin bir çoğunu ayakta alkışlıyorum) Ihlamurlar Altında gibi ikinci sezonuna başlamış, neredeyse geçen kışa imzasını atmış bir dizinin önünde birinci olması gelecek bölümlerin akibetinin aynası olmuştur.

ilaydacik
07-10-06, 16:32
merhaba arkadaslar

Ya neolur biriniz bu bolumu 44 bolumu cekmisse koysun bu foruma ben malesef kacirdim ilk sahneleri ben kucuk elifin eve geldikten sonraki bolumleri gordum.
Kimde varsa lutven bu 44 bolumu koysun foruma be bu bolumun fotograflarini da varsa koyun lutven.Ve koymaniz mumkun degilse ve cekmemisseniz lutven biriniz anatsin kisaca bastan kucuk elifin eve gelisine kadar cok mu sahneler kacirdim ????? Filizin son tepkisi cok guzeldi harikaydii omere tavri.
Bence CEMILIN GELISIYLE SAlih ve FAHRIYE ZOR GUNLER BEKLIYOR.iNSALLAH CEMIL COK ZORLUK CEKTIRMEZ AMA CEKTIRECEK GIBI GOZUKUYOR.fILIZE BAYILIYORUM HARIKA..VE O SON SAHNEDE OKADAR SEVINDIM KI ALKISLADIM RESMEN ONU..ARTIK DEDIM KESIN YILMAZI ARAR. ORDA DA BITTI ZATEN.45 BOLUMU SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM...kUCUK ELIFE COK UZULUYORUM HAK ETTI BABA SEVKATINI ALAMADIGI ICIN..4YIL BABA HASRETINDEN SONRA BABASININ ONA OYLE DAVRANMASI COK KOTU BIR DURUM HELEDE BOYLE BIR KUCUK KIZIN ANIYIS GOSTERMESI MUMKUN DEGIL. NEYSE INSALLAH BIRINIZDE BU 44 BOLUM VARDIR.SIMDIDEN TESEKURLER..BENCE BU 44 BOLUM BIRKAC KEZ DAHA IZLENMEYTE DEYER.COK SUPER DI HELEDE SON SAHNELERI.

sonsuzluk
07-10-06, 16:38
çok güzel bi bölümdü son beş bölümün içinde en güzeli bu bölümdü
ya ben bu yılmaza aşık oldum allahım nası bi zekadır nası bir romantikliktir bu ya sonunda filiz anladı umarım gelecek bölümdeki sürpriz güzel bi şekilde sonuçlanır eski günleri hatırlamak çok güzeldi umarım o sahneleri daha çok görürüz bu hisse işinin kapandığına ayrıca çok sevindim

ya bu ömere ve handan hanıma sinir oluyorum allahım nası bi kadın bu ya
hem gidip yılmazı aşağılıyo hem de yalandan ağlıyo kendini acındırmaya çalışıyo

hele o ömere ne demeli nası bi babalık anlayışı bu ya
mutlu olunca kzım diye sev sinirli olunca bağır çağır
alinin dedikleri çok doğruydu biz de ömerin çok ii bi baba olacağını falan zannediyoduk nerde ömer yine aynı hatta daha felaket bi adam olmuş
eski türk filmlerindeki erol taşa benzettim ben bi ara
hayır sadece kötü bi baba değil kötü bir iş adamı tabi ona iş adamı denirse
firsat düşkünü diyodu ya yılmaza kendi ne acaba bi düşünse

o cem de beni sinir etti ne o ukala filizin gözünü para ile boyayabileceğini falan zannediyo ama tabi ki yanılacak

bu arda özette feridenin yılmaza karşı değişik duygular besleyeceği yazıyodu ama ben feridenin davranışlarında bi anormallik fark etmedim

neyse kısacası çok güzel bi bölümdü dizimiz yavaş yavaş eski havasına dönüyor inşallah haftaya daha güzel olur

cemotara
07-10-06, 16:42
Ihlamurlar Altında adlı dizinin artık kan kaybetmesinin sebebini saate felan bağlamanın bence hiç bir anlamı yok. Bunun böyle olacağı zaten ap açık belliydi. Gittikçe daha kötü olacağına da eminim. Bunlar yanlış siyasetin sonuçları.

Yeni sezonun ilk bölümünün reyting rekorları kırmaması zaten olanaksızdı. Benim gibi Yılmaz&Elif taraftarı bir seyirci bile gözünü kırpmadan seyretti. Çünkü Özge Borak' ın jübilesi vardı. Sıla adlı diziyi bir kaç bölüm seğretmeme rağmen istediğim tadı alamamın haricinde, reytinglerdeki sonuca bakarsak, bir çok mantık hatası ile dolu, Cansu Dere gibi diziye resmen ayak bağı olmuş bir manken-oyuncunun bu kadar kötü oyunculuğuna rağmen (Ama yan karakterlerin bir çoğunu ayakta alkışlıyorum) Ihlamurlar Altında gibi ikinci sezonuna başlamış, neredeyse geçen kışa imzasını atmış bir dizinin önünde birinci olması gelecek bölümlerin akibetinin aynası olmuştur.

sevgili mini reytinglerde senin zannettiğn gibi düşme falan yok geçen senede 3.4. oluyordu dizi ama bu senede reytingleri çok iyi daha geçen hafta reytingler tavan yapmıştı bunun özgeyle alakası falan yok dizinin reytinglerinin dibe vuracağını düşünüyorsan yanılırsın çünkü dizimiz hala çok izleniyor filiz&yılmaz aşkı sayesinde dizimiz daha çok reytingleri altüst eder

sezinti
07-10-06, 16:50
Sevgili berna1 hoşgeldiniz.

Ömer'in iyi bir yönetici olmadığını, şirketin iflasa sürüklenmesinin nedenlerinden birisi de Ömer'in iyi bir yönetici olmadığındandır. Ömer sadece aile soyadını taşıyor diye şirkette kalmıştı. Filiz'inde katkılarıda vardı.

Cem'le yaptığı anlaşma Ömer'e büyük sorunlar oluşturacağını tahmin ediyorum.
Yılmaz'la Filiz'in barışma konusu belli oldu diye düşünüyorum. Cem'in davranış bozukluklarından dolayı Filiz'e zarar vermeye başladığını öğrenince Yılmaz Filiz'e yardım etmeye çalışacak diye düşünüyorum.
Filiz ile Cem, evlenebilirler, evlilikten dönebilirler diye tahmin ediyorum.

forever_bim
07-10-06, 17:09
Arkadaşlar

Başardım ve çekin üzerindeki hisse fiyatını okudum. Yüzde yüz emin degilim ama 50 milyon YTL yani 50 trilyon TL yazıyordu. Yani Tekinerlerin neden bu kadar kızdıgı anlaşılıyor sanırım. 50 trilyonu denk getirmek hakikaten zor bir durum.

mini
07-10-06, 17:17
Öncelikle merhaba sevgili cemotara, aynı kulvarda olmasak da eski tanıdık arkadaşları görmek çok hoş. (Yani benim için eminim sen hep buradasındır, ben pek takılmıyorumda artık)
Eski konuları açmak istemiyorum ,çok gereksiz artık. Ben Özge Borak olduğu için birinci demek istemedim. Sen yanlış anladın sanırım. Ama senaryonun içinde Elif karakteri olduğu sürece dizi daha romantik daha sürükleyici, daha etkileyiciydi. En azından bir bölüm seyirci için. Sanırım bunu da inkar edemezsin objektif olacağın kanaatiyle başka sitelerdeki yorumları okursan, hadi fazla uzağa gitme bu sitedeki Ihlamurlar Altında bölümündeki pasifliği bile göz önünde bulundurabilirsin, bundan daha bir kaç ay önceki hararetli tartışmalarımızı hatırlarsan...

Ve de seninle konuştuğumuza adım gibi eminim, bana Yılmaz ile Filiz aşk yaşamaya başladığından beri hep birinci olduğunu geçen sezon sen söylemiştin. Şimdi nereden çıktı bu 3. 4. durumları:))))

Açık ve dürüst olmak gerekirse reytinglerinin düşeceğine inandığın gibi bu durumda beni hiç üzmez. Ne yapabilirim bu insancıl bir duygu ve bende insanım...:))))))))))))))))))))))

elif219
07-10-06, 17:24
Arkadaşlar

Başardım ve çekin üzerindeki hisse fiyatını okudum. Yüzde yüz emin degilim ama 50 milyon YTL yani 50 trilyon TL yazıyordu. Yani Tekinerlerin neden bu kadar kızdıgı anlaşılıyor sanırım. 50 trilyonu denk getirmek hakikaten zor bir durum.

oooo gerçektn bulunmsı zor bi para bende olsm bende kızardm bu parayı duyunca kızmamak elde diil .tabii nerdenbilicen yılmazın aslında bu parayı orda bi kızgınlıkla söyleyip,aslında derdinin para olmadığını.baya büyük bi miktar.

cemotara
07-10-06, 17:29
merhaba sevgili mini evet uzun zamandan beri foruma uğramıyorsun ama ben senin özge borak sayfasında yaptığın senaryoları büyük bir keyifle okuyordum reyting konusuna gelincede yani dizimiz ilk sezonda muhteşemdi ozamanlar bile bazen dizimiz arasıra üçüncü oluyordu onun için söyledim ama genellikle hep birinci oluyor bu sezonda 5 bölüm geçti yine hep birinciydi yani dizimiz hala çok güzel keşke elif ölmeseydide daha güzel olurdu hem senide aramızda görürdük son olarak ıhlamurlar altında dizisi hala kaliteli bir dizi vede reyting sorunuda yok vede olmayacakta ben hala ilk bölümkiü gibi çok severek ve heyecanla izliyorum sevgilerimle

Figan
07-10-06, 17:39
Sevgili mini ...

Hosgeldin tekrar..Seni burda görmek güzel..Degerli vede güzel yorumlarini bekleriz...

Ayrica yazmis oldugun senaryonda silinmis..inan üzüldüm...

Birazdan dizimizi izleyecegim bakalim neler olmus sahiden :)

FoRzA
07-10-06, 17:41
Milliyet Tv ekinden aldıgımız duyumlara göre Filiz Yılmazdan af dileyecek Cem git gide Filize yaklaşacak Yılmazsa Filiz için bir sürpriz hazırlayackmış.

Yilmaz Feride ile yakinlasacak, ve Filize Feride ile evlenme karari aldigini aciklayacak.

Bu durum Omeri biraz uzecek, aralarinda Feride rekabeti baslayacak

Saygilarimla

mini
07-10-06, 17:47
Sevgili mini ...

Hosgeldin tekrar..Seni burda görmek güzel..Degerli vede güzel yorumlarini bekleriz...

Ayrica yazmis oldugun senaryonda silinmis..inan üzüldüm...

Birazdan dizimizi izleyecegim bakalim neler olmus sahiden :)

Yok ya sadece geçerken uğradım. Reytinglere bakınca bri kaç şey yazmak geldi elimden. Zaten seğretmediğim içinde yazacak bir şeyim yok. Yinede teşekkürler.

Ayrıca evet senaryomuz silindi. İstesek devam ederdik ama, hevesimiz kırıldı bir kere. Olsun canları sağolsun.:img-sorry

mini
07-10-06, 17:50
Yukarıda yazan senaryonun gidişatı hakkında bilgilere bakarsak sanırım bu da benim fikrini gani gani destekler. Vallahide ben gülerim bu senaryoya:img-grin2

devil61
07-10-06, 17:56
neeee bune şimdi şaka mı arkdaşım sen kimsin bunları attın heralde kafandn dimi...

arkadasım bosuna uzulme cunku yılmaz asla oyle bısey yapmaz bırde o mıllıyet ekınde yılmaz suprız yapacak dıyo ve sonra ıkı asık arasındakı buzlar erıyecek mı?yazıyo bence ıyı bır suprız yapacak!

elif219
07-10-06, 18:07
yılmaz ferdeyle evlenbilr mi yaa olurmu böle şey bi kere yılmaz istese feride istemez ki ztn yılmaz böle bişi yaparmı hiç bak filiz af da diiliycekmiş hem.ömer nie üzülüoki daha ortada fol yok yumurta yok hem üzülse bu elif mi ki rekabet olsn ztn yılmaz filzi sevio feride için nie atışsınki ömerle.ne saçmalık yaaaa

forever_bim
07-10-06, 18:15
Arkadaşlar

TV ekinde böyle birşey yazmıyordu. Bilgiyi veren arkadaşımız gelip de kaynak gösterirse sevinirim.

devil61
07-10-06, 18:29
dızı zaten bu hafta kı bolumuyle duzelmeye basladı fılız af dıler ve yılmaz ona ferıdeyle evleneceğını soylerse dızı zıvanadan cıkmıs olur kı oyle bıse olursa ben dızıyı yemın edıyorum kı daha ızlemem!!!oyle sacmalık olur mu ya yazan arkadasım eğer kendı yorumunsa saygı duyarım ama gercektende oyle bıse olmaz olamaz zaten!!!fılız parayı vermek ıcın yılmazın pesınde dolasacağından yılmazla barısırlar dıye dusunuyorum.bırde cem fılıze daha da yakın olacak yazıyo ama fılız ona asla o gozle bakmaz bence cemın sonradan psıkopat olduğu cıkacak fılızı elde edemeyınce!onun ıcın orda cem.ferıde ıse omerı duzeltecek kısı ve elıfın bakıcısı olacak bence cok tatlı bır kız ferıde!!!omerle aralarında bısey olacağını dusunuyorum!!!!

sonuna kadar fılz yılmaz(bırde unutmadan zaten yılmaz hısselerı daha vermeden ekreme son bır hamle yapacağım dedı ve hamlesı 1 ytl oldu.bırde yılmaz karakterıne boyle bır sacmalığı yaptıracaklarını sanmam.bence ıyı bır suprız bızlerı beklıyo!!!)

sinem83
07-10-06, 18:31
Arkadaşlar

sevgili forever_bim

%100 emin olabilirsin çünkü ben de çok dikkatli baktım, 50 milyon yazıyordu... asıl değeri 5 milyon olan hisselere 50 milyon... korkunç büyük para... bu da cemin finansal açıdan tekinerleri 10a katlayabilir güçte olduğunu gösteriyor...

diamantparis
07-10-06, 19:01
FILIZ YILMAZ LA BARIS LUTFEN BEN SIZIN IKINIZ ICIN IZLIYORUM BU DIZIYI

%100 emin olabilirsin çünkü ben de çok dikkatli baktım, 50 milyon yazıyordu... asıl değeri 5 milyon olan hisselere 50 milyon... korkunç büyük para... bu da cemin finansal açıdan tekinerleri 10a katlayabilir güçte olduğunu gösteriyor...

tekinerler azmi cektirdi yilmaza siz yilmazin yerinde olsaniz farklimi yapardiniz adamcagiz parayi bile almadi dun delikanli adammis yilmaz vallahi ha ben taktir ettim o tekinerler varya o kadar iyi birini hak etmiyordu zaten

FILIZ YILMAZA DON

sinem*
07-10-06, 19:15

bence de saate bağlamak yanlış olur aynı şekilde özge borak'ın olmayışına bağlanmaması gerektiği gibi....bunlar daha çok yanlış siyasetin değilde özge hanımın ayrılışının senaryoya verdiği zararın sonucu bence...
bülent inalın dediğine göre ömer ve elifte yakınlaşacaktı...elifi oynayan oyuncu ayrıldığı için ömer kötü bir baba oldu ...bilmiyorum belki senaristlerin de başka bir yol bulması gerekebilirdi ama bence oyuncunun gidişine daha çok bağlı...senaristlerde oyuncu ayrılmak isteyince Yüksel aytuğun dediği gibi ya öldürüyor ya da bir yere gönderiyor ...olan oldu ölen öldü artık konuşmamızda anlamsız

neyse ilerki bölümlerde cem bu halinden yani tekinerlere cazip gelen halinden psikopata :icon_evil doğru dönecek gibi...
filizde yılmazdan özür dilemek için peşinden gidecektir ama yılmazın onu şimdi affedeceğini,filize karşı yumuşayacağını hiç sanmıyorum gene filize üzüleceği bol günler var :img-sorry

pinkzone
07-10-06, 19:17
Küçük ahmetçiğin bugünlerde doğumgünü olduğuna göre.. O zaman Elifin doğumgününede birşey kalmamış demektir.. Çünkü Çok yakın tarihlerde dünyaya geldiler.. En azından 1 ay var arada...

Cem Beyin psikopat tavırlarını çok merak ediyorum.. Babasıyla arası hiçte iyi olmayan... Bir anda hoşlandığı kız için gözünü kırpmadan parayı vermesi.. Valla şahsen hiç profesyonellik yok.. Şu ana kadar pek bir olayını göremedik.. Ama tansiyonu bol bir sahnede bütün sinirler fırlayacaktır..
Kim ne derse desin.. Bu adama nevrotik tipler gerçekten çok yakışyıor.. Psikopat olmak yakışacak... Filize hadi yemeğe çıkalım.. Bugün çok güzelsin sözler havada kalıyor.. Bu adamın psikopat hallerine alışmışım bir kere... :)

Her türlü aksiyonun yaşanacağına inanıyorum... Dizinin formatı zaten aşk dizisi formatından çıktı.. Cemle beraber yeni bir tanım geliyor.. Pskopatlı aksiyon dizimiz.. Silahlar da eksik olmaz... :)

diamantparis
07-10-06, 19:20
özge borak'ın olmayışına bağlanmaması gerektiği gibi....bunlar daha çok yanlış siyasetin değilde özge hanımın ayrılışının senaryoya verdiği zararın sonucu bence...ozge borak neden ayrildi biliyormusun biliyorsan bana soylermisin ben bilmiyorum cunki

bencede gelecek bolumde filiz normallesecek ve yilmazin pesine dusecek ama yilmaz affetmeyecek hakli olarak adam hakli ya ne yapsa o kiza ve tekinerlere karsi hakli ben yilmazciyim banane banane banane

sinem*
07-10-06, 19:23
ozge borak neden ayrildi biliyormusun biliyorsan bana soylermisin ben bilmiyorum cunki

bencede gelecek bolumde filiz normallesecek ve yilmazin pesine dusecek ama yilmaz affetmeyecek hakli olarak adam hakli ya ne yapsa o kiza ve tekinerlere karsi hakli ben yilmazciyim banane banane banane

valla orası tam bir muallak ..hiç kimse bilmiyor ama dedikodusu çok :dito senaryo gereği diyorlar,kimseyle anlaşamıyor diyorlar,tuba kıskandı diyorlar,evlenecek ondan iş hayatından elini eteğini çekiyor diyorlar :img-grin2 ...dolu yani.. kendiside bir açıklama yapmıyor zaten ekranlarda gören pek olmuyor ..sonuç olarak bilmiyoruz:img-polic

tuana19
07-10-06, 19:41
Arkadaslar ellerindeki çekin sadece bir tanesi 50 milyonu gösteriyordu ellerinde iki tane çek vardı dikkat ettiyseniz yani rakam 50 milyondan cok daha fazla...

matraka
07-10-06, 19:53
demekki 100 milyon ytl ama onuda cem kredi olarak aldı aslında demekki o kadar serveti içlerinde en zengini olan yılmaz galiba sadıkoğlu çoklu şirket çünkü ayrıca meralin uyuşturucularını yok etmişlerdi onun parasını kemal ödemişti yılmazda serveti 4 yılda katladığını düşünürsen içlerinde en zengini oluyor

betush
07-10-06, 19:58
ya süperdi ya dünkü bölüm... her zmnki gibi!! yanliz arkadaslar ben neyi fark etim , hani feride varya bence ya gecmisi hairlamak istemiyo yada biliyorda bilmemis gibi davraniyo.. belki yanlis hatirliyorumdur ama öyle yani.. sizce ???

delfin23
07-10-06, 20:06
bence fahriyenin kocası cemil yasa dışı işler yapıyor yoksa biranda bu kadar zengin olmazdı zaten yanında gezen adamlardan belli şimdi fahriye ve salihin başına bela olucak çocugu bile kaçırabilir diye düşünüyorum.cemilin bakışlarına dün dikkat ettinizmi bilmiyorum öfkeli bir şekilde bakıyordu

dml
07-10-06, 20:14
Filiz ve Yılmazın arasındaki soğuk rüzgarların etkisiyle buz gibi olan bir bölümün daha ardından söyleyebileceğim tek şey: Onların bu halini görmeye daha ne kadar dayanırım bilmiyorum...

forever_bim
07-10-06, 20:16
bence de saate bağlamak yanlış olur aynı şekilde özge borak'ın olmayışına bağlanmaması gerektiği gibi....bunlar daha çok yanlış siyasetin değilde özge hanımın ayrılışının senaryoya verdiği zararın sonucu bence...
bülent inalın dediğine göre ömer ve elifte yakınlaşacaktı...elifi oynayan oyuncu ayrıldığı için ömer kötü bir baba oldu ...bilmiyorum belki senaristlerin de başka bir yol bulması gerekebilirdi ama bence oyuncunun gidişine daha çok bağlı...senaristlerde oyuncu ayrılmak isteyince Yüksel aytuğun dediği gibi ya öldürüyor ya da bir yere gönderiyor ...olan oldu ölen öldü artık konuşmamızda anlamsız

neyse ilerki bölümlerde cem bu halinden yani tekinerlere cazip gelen halinden psikopata :icon_evil doğru dönecek gibi...
filizde yılmazdan özür dilemek için peşinden gidecektir ama yılmazın onu şimdi affedeceğini,filize karşı yumuşayacağını hiç sanmıyorum gene filize üzüleceği bol günler var :img-sorry

Açıkçası diziden ayrılan oyuncular hakkında yorum yapmayı düşünmüyordum ama Sinem* arkadaşımızın yorumunu görünce görüşlerine istinaden birşeyler söyleme gereği duydum.

Diziden Elife hayat veren Özge Borakın ayrılması senaryonun şu anki gidişatıyla bağadaştırmayı pek de doğru bulmuyorum açıkçası. Ben inanıyorum ki senaristler eğer yazma kabiliyeti yüksek araştırma ve gözlem yapabilen senaristlerse ortaya iyi işler çıkabiliyor.

Fazla uzağa gitmeye gerek yok. Yerli Dizilerden birini Avrupa Yakasını ele alalım. Üç sezon boyunca kadrosundaki başarılı demirbaş oyuncuları ve başarılı senaryosuyla kendi alanında bestsel olmuş bir diziydi. 93. bölümün sonunda Ata Demirer (Volkan) Evrim Akın (Selin) ve Bülent Polat (Şesu) ayrılınca herkes dizi bitti dedi. Ama şimdi oynayan 4. sezonu gayet iyi yeni tiplemeler başarılı oyunculuklar ve de iyi etüt edilmiş senaryo ile çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Reyting sıkıntısı da çekmiyor. Bu da dizilerde senaristin ne kadar önemli bir faktör olduğunu ortaya koyuyor.

Ihlamurlar Altındaya gelince elbette ki oyuncular çok başarılı. İkinci sezon özellikle Sinan Tuzcu çok fazla öne çıkmaya başladı. (Tabii bunda olaganüstü oyunculuk kapasitesinin etkisi ortada). Ama son haftalarda-jenerikten takip ettiğim kadarıyla- sürekli bir senaryo ekibi değişikliği söz konusu ve dizide bir tempo kaybı da gerçekleşmiş durumda. Ihlamurlar Altındanın bir an önce senaryo olarak girdiği tirbülanstan kurtulması lazım. Çünkü rakipleri çok çetin.

forever_bim
07-10-06, 20:39
Gelecek bölümlerle ve Cemle ilgili bir iki noktaya temas etmek istiyorum.

Hatırlarsanız 42. bölümde atölyede Melehat Elif ile Ferideyi sarılmış bir şekilde otururken gördüğünde Feride hakkında olumsuz bir takım yorumlarda bulunmuş Müjgan Hanım da "Çocuklar temiz insanları bizden daha iyi anlarlar" gibisinden bir laf etmişti. Şimdi bunun Cemle ne alakası var derseniz 44. bölümde Elifin Ceme verdiği tepkiye ve "Dokunma bana" diye bağırışına bakın. Hakikaten Cem normal biri degil. Senaristlere bazen kızsam da böyle ince detayları takip edebilen izleyiciye iyi aktardıklarını düşünüyorum.:img-haha:

61MERVE61
07-10-06, 21:29

Hatırlarsanız 42. bölümde atölyede Melehat Elif ile Ferideyi sarılmış bir şekilde otururken gördüğünde Feride hakkında olumsuz bir takım yorumlarda bulunmuş Müjgan Hanım da "Çocuklar temiz insanları bizden daha iyi anlarlar" gibisinden bir laf etmişti. Şimdi bunun Cemle ne alakası var derseniz 44. bölümde Elifin Ceme verdiği tepkiye ve "Dokunma bana" diye bağırışına bakın. Hakikaten Cem normal biri degil. Senaristlere bazen kızsam da böyle ince detayları takip edebilen izleyiciye iyi aktardıklarını düşünüyorum.:img-haha:

katiliyorum arkadasim buyukler anlayamaz ama gercekten dedigin gibi cocuklar anlarlar,,elifin anlindan opecektim vala "dokunma banaaa"ayy superdi aferim ablasi!:img-kiss:

angel78
07-10-06, 21:31

Bende bu noktayı gözden kaçırmıştım ama size hak veriyorum.Çok güzel bir yerden yakalamışsınız.Yılmaz'ın 1 ytl'yi Filiz'in avucuna bırakması beni bitirdi.Sanırım Yımaz için de filiz'i bitirme anıydı.Tam olarak bitirdi demiyorum ama artık Yılmaz kalbiyle değil mantığıyla hareket edicek.Filiz'e kızıyorum .Babasının vasiyeti ne olursa olsun bunu dürüstçe Yılmaz'a anlatıcaktı.Çünkü Yılmaz bunu hakediyor.Öbür türlü Yılmaz kendini terkedilmiş ve aşağılanmış hissediyor.Bu davranışı hiç haketmedi.İnsanlar yapılan iyilikleri çok kolay unutuyor.Ömer Yılmaz'ı horlayıp,dışlarken hiç şunu düşünmüyor.Tekinerler şirketi varsa bunu Yılmaz'a borçlu.Kriz döneminde işleri ele alması ve Filiz'le olan işbirliği sayesinde şirketleri hala var.Ömer tüm bunları kıskançlığından yapıyor.İçinde atamadığı kini var hala.Ama özünde iyi biri olduğunu düşünüyorum.İçindeki bu iyi insanı biri ortaya çıkaracaktır bence.Bu da Feride olabilir bence???????:img-grin2

61MERVE61
07-10-06, 21:37
evtt yaa dunki bolum beni bitirdi tuketii yaa offf o sahnede kalbim bi basladi durmak bilmedi acaip guzeldi filizin pisman olmasidaaa HEYTTTT"ben genel kurulu baskaniysam bu paa odenecekk"haha filizde istifa etii bence direk yilmaza gitcek ozur dilicek ama yilmaz kabul etmicek bu seferde yilmaz in akli gitcek bene napayim ya!Offf!

liberus87
07-10-06, 21:48
en sonunda şu diziyi düzeltmeye başladılar çok sevindim yaa artık böyle devam etsinler birinin birşeyler yapması gerekiyodu o da yılmaz oldu bakalım filiz bu olanlardan sonra napıcak çok merakediyorum doğrusu. bu arada (sezon başladığından beri ilk defa merak ettim diğer bölümün nolucanı)

dazzle
07-10-06, 21:49
Arkadaşlar

bende okudum forever_bim 50 milyon ytl yazıyodu cidden iyi bir para baksanıza cem bile zor buldu yani

*{LOLLY}*
07-10-06, 21:53

çok güzel bir yerinde yakalamışsın arkadaşım. ben o noktayı atlamışım. cemin bu bölüme kadar bir psikopat olabileceğini düşünmemiştim.ama bu bölümde önce yılmazı görünce filize sarılması, sonra o bakışları, tavırları ve son olarak da elifin tavrı ona olan kuşkularımı doğrular nitelikte..

bölüm genel olarak güzeldi.ama özellikle yılmazın çeki yırtıp atması ve akabinde gelişen olaylar muhteşemdi. en çok da filizin yılmazın hiçbir zaman değişmediği ve değişmeyeceğini anlamasına sevindim. yılmazın ordaki tavrı kesinlikle harikaydı, ayakta alkışlıyorum. sanıyorum önümüzdeki bölümde filiz yılmazdan af dileyecektir..önümüzdeki bölümlerin çok daha güzel geçeceğine eminim.en azından filiz hem yılmaz hem de cem hakkında yanıldığını anlayacak -ki yılmaz hakkındaki yanılgısının farkına vardı bile- ..

ömer bu bölümde kesinlikle canavarlaştırıldı. özünde iyi bir insan olan ömer sırf yılmaza olan kini nedeniyle herkese özellikle biricik kızına bile ters davrandı ki burdaki ters kelimesi ömerin tepkilerinin yanında hiçbir şey..ama ben önümüzdeki bölümlerde ömerin bu durumunun değişeceğine eminim ama tabiki bu o kadar da kolay olmayacak...

61MERVE61
07-10-06, 22:08
arkadaslar heyecandan dusup bayilcam bakin ne buldum 45.bolum ozeti:
Yılmaz'ın hisseler için para istememesi başta Filiz olmak üzere herkesi şaşırtmıştır.Filiz Yılmaz'ın hisseleri vermemekte direnmesinin nedenini sonunda anlar.Ona karşı haksızlık etmiştir.Yılmaz'dan af diler.Cem gittikçe Filiz'e daha fazla yaklaşmaktadır.Bu arada Yılmaz'ın Filize bir süprizi vardı.Bu süpriz iki aşık arasındaki buzları eritecekmi?

forever_bim
07-10-06, 22:19
61MERVE61

Buraya koydugunuz yazı 45. bölümle ilgili Milliyet TV ekinde çıkmış bir tüyo olup basın özeti degildir. Özet gelsin başlığı ben açarım sizlere...:img-grin2

diamantparis
07-10-06, 22:44
yilmaz bu saaten sonra filizi zor affeder bence cem hakkaten sapik olabilir ama sunu anladim filizden etkilendi ve ondan hoslaniyor filiz ise ona sadece arkadas olarak bakiyor .ama gelecek bolumlerde filize evlenme teklifi edicek bence
filizin ailesi hos karsilayacak cunki cemi seviyorlar ama bence filiz yilmaza gidecek babasina verdigi sozu bile tutmayacak ve yilmazla evlenicek

bengusu_melisa
07-10-06, 22:56
yilmaz bu saaten sonra filizi zor affeder bence cem hakkaten sapik olabilir ama sunu anladim filizden etkilendi ve ondan hoslaniyor filiz ise ona sadece arkadas olarak bakiyor .ama gelecek bolumlerde filize evlenme teklifi edicek bence
filizin ailesi hos karsilayacak cunki cemi seviyorlar ama bence filiz yilmaza gidecek babasina verdigi sozu bile tutmayacak ve yilmazla evlenicek

Sana katılıyorum canım.cemin filizden hoşlanması gayet normal o kadar güzel bir kız ki filiz.yılmaz gerçekten filizi seviyorsa onu affeder ama affetmesi için zamana ihtiyaçları var.filizin gelgitleride babasına verdiği sözden kaynaklanıyor.tutamayacak sözü ve yılmazla evlenicek.umarım böyle olur dizimiz.

saygılar...

diamantparis
07-10-06, 22:57
filizin sesinden hic hoslanmadim yonce cevher nerdesin ya guzelim senin sesin olmadan filiz basaramiycak ustelik ben diziye sadece filiz icin bakiyordum yilmaz filiz aski icin

diamantparis
07-10-06, 23:03
Sana katılıyorum canım.cemin filizden hoşlanması gayet normal o kadar güzel bir kız ki filiz.yılmaz gerçekten filizi seviyorsa onu affeder ama affetmesi için zamana ihtiyaçları var.filizin gelgitleride babasına verdiği sözden kaynaklanıyor.tutamayacak sözü ve yılmazla evlenicek.umarım böyle olur dizimiz.

saygılar...filizin guzelligi hakkinda cok hakliisn bayan olmama ragmen bu kadinin guzelligine bakiyorum vallahi diziden cok ozge boraktan daha guzel bence ozge nin hayranlarindan ozur dileyerek soyluyorum bunu lutfen alinmasilar
evet yilmaza donecek ama omer ne diyecek bu duruma omerde hala yilmaza karsi acayip bir kiskanclik var icinde sacma bir kiskanclik ama birazda hakli cunki elif omerin hayatinda tek sevdigi kadindi elifin tek sevdigi erkekte yilmazdi birde durup dururken kiz kardesi asik oldu yilmaza ama genede kiskancligi birakmali herkes kendisi elifle evlenirken nasil saygi gosterdiyse oda filizin tercihine saygi gostersin
omer utanmadan hep yilmazin fakirligi ile dalga geciyor geldigi mahalleyle ama kendisi de ayni mahalleden ustelik sevgilisinden ayirarak kiz aldi kimseyi karistirmadi filizede cocuk gibi yeter karisti

61MERVE61
07-10-06, 23:03
filizin sesinden hic hoslanmadim yonce cevher nerdesin ya guzelim senin sesin olmadan filiz basaramiycak ustelik ben diziye sadece filiz icin bakiyordum yilmaz filiz aski icin

vala arkadasim sana katilmiyorum bence filizin yeni sesi tam yerine oturmus cok guzel dogal ve icten!yane bence tuba buyukustun de iyi oldu kendini gelistirmis olur,filizin sesiyle sorunum yok cok guzel kulaniyor!

bengusu_melisa
07-10-06, 23:09
vala arkadasim sana katilmiyorum bence filizin yeni sesi tam yerine oturmus cok guzel dogal ve icten!yane bence tuba buyukustun de iyi oldu kendini gelistirmis olur,filizin sesiyle sorunum yok cok guzel kulaniyor!

haklısın canım.filizin şu anki ruh durumuna ses tonu acayip hitap ediyor.sessiz bir sesi var çok güzel.filizinde şu anki ruh durumu kötü olduğu için tam oturmuş yani.oyunculuğuna bin kat güzellik katmış...:img-icecr

diamantparis
07-10-06, 23:13
vala arkadasim sana katilmiyorum bence filizin yeni sesi tam yerine oturmus cok guzel dogal ve icten!yane bence tuba buyukustun de iyi oldu kendini gelistirmis olur,filizin sesiyle sorunum yok cok guzel kulaniyor!mervecigim ben herkesin fikrine saygi duyuyorum inanki sen begenebilirsin ama bence oteki ses daha romantikti

bengusu_melisa
07-10-06, 23:13
filizin guzelligi hakkinda cok hakliisn bayan olmama ragmen bu kadinin guzelligine bakiyorum vallahi diziden cok ozge boraktan daha guzel bence ozge nin hayranlarindan ozur dileyerek soyluyorum bunu lutfen alinmasilar
evet yilmaza donecek ama omer ne diyecek bu duruma omerde hala yilmaza karsi acayip bir kiskanclik var icinde sacma bir kiskanclik ama birazda hakli cunki elif omerin hayatinda tek sevdigi kadindi elifin tek sevdigi erkekte yilmazdi birde durup dururken kiz kardesi asik oldu yilmaza ama genede kiskancligi birakmali herkes kendisi elifle evlenirken nasil saygi gosterdiyse oda filizin tercihine saygi gostersin
omer utanmadan hep yilmazin fakirligi ile dalga geciyor geldigi mahalleyle ama kendisi de ayni mahalleden ustelik sevgilisinden ayirarak kiz aldi kimseyi karistirmadi filizede cocuk gibi yeter karisti

elif diziden ayrıldı artık yılmazı kıskanmasını anlamyıorum ama bu seferde yılmazımla kardeşini paylaşamıyor ömer.aslında ömerle yılmazın dost olmasını o kdr istiyorum ki.yazın seneryolarınızı okurken özeellikle yılmazla ömerin dost olduğu seneryoları çok beğeniyordum.ama tahmin ettiğim gibi olmadı.ömerin paragöz olduğunu anladım.bütün ömeri seven kişileren özür dilerim.ama yılmaz kendine ait hisseleri belli bir miktar para ödeyerek aldı ve şirketi kurtardı (ömerin hisselerinden bahsetmiyorum).yılmazın bi kuruş bile istememesi sevgimi 10000 katladı.yılmaz seni çok seviyorum... :img-haha:

61MERVE61
07-10-06, 23:14
haklısın canım.filizin şu anki ruh durumuna ses tonu acayip hitap ediyor.sessiz bir sesi var çok güzel.filizinde şu anki ruh durumu kötü olduğu için tam oturmuş yani.oyunculuğuna bin kat güzellik katmış...:img-icecr

bencede arkadasim!suanki durumuna gore bi sesi var,sesini hersey icin kulanabilmeli vede iyi oluo dimi kendini gelistirio,yaa ayy cok guzel sesi var cok sakin istedigi zaman korkutuo insani haahaa,mesela dun nasil bagridi omere atii vazoyu yere ayy canim benim yaa dogrusu eski sesini aratmio!

61MERVE61
07-10-06, 23:16
mervecigim ben herkesin fikrine saygi duyuyorum inanki sen begenebilirsin ama bence oteki ses daha romantikti

tabikide arkadasim ama ses fazla onemli degil,daha romantik sahne olmadiki arkadasim filiz ve yilmazin arasinda sesini hersey icin kulanabilir filizimiz dimi yane,tepkisini yansitabilio yane sinirliyse sesi tavana cikio uzgunse sesi sesiz cikio agliosada sesi titrio,yaa cook guzel ya sesi.ayyy

diamantparis
07-10-06, 23:20
elif diziden ayrıldı artık yılmazı kıskanmasını anlamyıorum ama bu seferde yılmazımla kardeşini paylaşamıyor ömer.aslında ömerle yılmazın dost olmasını o kdr istiyorum ki.yazın seneryolarınızı okurken özeellikle yılmazla ömerin dost olduğu seneryoları çok beğeniyordum.ama tahmin ettiğim gibi olmadı.ömerin paragöz olduğunu anladım.bütün ömeri seven kişileren özür dilerim.ama yılmaz kendine ait hisseleri belli bir miktar para ödeyerek aldı ve şirketi kurtardı (ömerin hisselerinden bahsetmiyorum).yılmazın bi kuruş bile istememesi sevgimi 10000 katladı.yılmaz seni çok seviyorum... omerin kiskancligi zaten bence cok sacmalaik otesi bir sey ama gercekten kiskaniyor yilmazi sana katiliyorum dost olmalari lazim ama gecmisi utuamiyorlar elifle evliyken elifin hala yilmaza asik olmasini unutamiyor bir kere elife soylemisti bile bunu beni neden yilmazi sevdiign gibi sevmiyorsun diye
kiz kardesinin de esinin eski sevgilisini sevmesini hazmedemiyor ama insallah gelecek bolumlerde arkadas olurlar

ha unutmadan arkadaslar hayirli ramazanlar hepinize belki konuyla ilgisi yok ama cogunlugumuz muslumaniz sanirim burda herkese hayirli ramzanlar diliyorum

61MERVE61
07-10-06, 23:23
omerin kiskancligi zaten bence cok sacmalaik otesi bir sey ama gercekten kiskaniyor yilmazi sana katiliyorum dost olmalari lazim ama gecmisi utuamiyorlar elifle evliyken elifin hala yilmaza asik olmasini unutamiyor bir kere elife soylemisti bile bunu beni neden yilmazi sevdiign gibi sevmiyorsun diye
kiz kardesinin de esinin eski sevgilisini sevmesini hazmedemiyor ama insallah gelecek bolumlerde arkadas olurlar

ha unutmadan arkadaslar hayirli ramazanlar hepinize belki konuyla ilgisi yok ama cogunlugumuz muslumaniz sanirim burda herkese hayirli ramzanlar diliyorum

evt bencede arkadas olmalari lazim yaa omerden aslinda super bi arkadar olur ama...bakalim..

not:haha elhamdulilah hepimiz muslimaniz bendende herkezin ramazani mubarek olsun..iyi ramazanlar..

diamantparis
07-10-06, 23:27
evt bencede arkadas olmalari lazim yaa omerden aslinda super bi arkadar olur ama...bakalimya omerden arkadas olduda bence baba olamadi baksana kizina aldigi tavirlar cok igrenc kizina resmen iskence yapiyor zaten bakmadi kizina hic dort sene boyu

ya bence omer ferideye asik olur ne dersiniz arkadaslar belki yumusar biraz hehehe
evet hepimiz muslumaniz bu ramazanda yilmazla filiz icin guzel dilekler dileyelim :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

61MERVE61
07-10-06, 23:29
merveciigm ben zaten filize hayranim bizim evde ihlamurlar basladimi diye sormak yerine filizimiz basladimi diyourm ben dizinin adi filiz bizde heheheh

evt yaaa,,ben daldim diziye gidiyorum bizim evdede ihlamurlaraltinda basladigi zaman ev de ses cikmio herkez televizyonun basinda,zaten her bolumu cekiyorum babam isten belince izliyor gunde iki kerez izliyorum ihlmauru yane,,napim yaa super bi dizi arada bi kiziyorum filizimize ama snra kiyamiyorum yaa mesela dun ilk sahnede acaip kizdim snra filizi odasinda aglarken gordum icim giitii yaaa ayy isnalah yakin bi zamanda birlessirler enistemizle!haha ben yilmaza eniste diyorum.

filiz yilmaz

61MERVE61
07-10-06, 23:32
ya omerden arkadas olduda bence baba olamadi baksana kizina aldigi tavirlar cok igrenc kizina resmen iskence yapiyor zaten bakmadi kizina hic dort sene boyu

ya bence omer ferideye asik olur ne dersiniz arkadaslar belki yumusar biraz hehehe
evet hepimiz muslumaniz bu ramazanda yilmazla filiz icin guzel dilekler dileyelim :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

haha aman sakin dua etmeyin carpiliriz alah muhafaza,,filiz yilmaz icin dua degilde tuba bulent icin dua edelim,evt yaa dun omerden odum koptu o neydi yaa son sahnede zeynepe nasil bagiirrdi oylee..

diamantparis
07-10-06, 23:34
ya gelecek bolumlere senaryo yazayim : cem filiz le evlenmek isteyecek handan hanim ve omer o adam cok zengin oldugu icin kabul edicekler ama filiz hala yilmaza asik oldugu icin kabul etmeyecek ama handan hanim zorlayacak filiz yilmazla barisacak ve yeniden evlenmeye karar vericekler ama handan hanim oyle planlar yapicakki onlari tekrar ayirmayi basaracak
cem in sapik olduug ortaya cikacak

diamantparis
07-10-06, 23:41
haha aman sakin dua etmeyin carpiliriz alah muhafazabenimkisi sakaydi zaten mervecigim

evet bizdede heyecanla izleniyor filiz ve yilmaz herkes cok seviyor bircok sahnesine agladik ailecek mesela elifin olumu filizin babasi olunce bazi cok etkiliyci sahnelere cok uzulduk ailecek

61MERVE61
07-10-06, 23:44
benimkisi sakaydi zaten mervecigim

evet bizdede heyecanla izleniyor filiz ve yilmaz herkes cok seviyor bircok sahnesine agladik ailecek mesela elifin olumu filizin babasi olunce bazi cok etkiliyci sahnelere cok uzulduk ailecek

saka oldugunu biliyoorum zaten..evt elifin olumu filizin her agladigi sahne de ben agliyorum zaten...sezonun ilk bolumu acaiptii aglayaaglaya haa bide kemal beyin olumune aglamistik,,ama en cok 40.bolumde agladik..yaa nasil beklicez cumayi

diamantparis
07-10-06, 23:54
saka oldugunu biliyoorum zaten..evt elifin olumu filizin her agladigi sahne de ben agliyorum zaten...sezonun ilk bolumu acaiptii aglayaaglaya haa bide kemal beyin olumune aglamistik,,ama en cok 40.bolumde agladik..yaa nasil beklicez cumayibenimle ayni duygulari paylasan ve benimle ayni diziyi seyreden insanlarin olmasi beni mutlu ediyor ha boyle bir forumda artik hep gelirim buraya ben yaaa
cok duygusal dizi zaten aglamamak mumkun degil arkadaim

61MERVE61
07-10-06, 23:58
benimle ayni duygulari paylasan ve benimle ayni diziyi seyreden insanlarin olmasi beni mutlu ediyor ha boyle bir forumda artik hep gelirim buraya ben yaaa
cok duygusal dizi zaten aglamamak mumkun degil arkadaim

evt bencede guzel bisey,hepimizin ayni saatte televizyonun basinda oturmamiz ve izlememiz ayni duygulari paylasmamiz gercekten benide mutlu ediyor,,bu forum olmasa heyecandan olurdum herhalde..filiz yilmazdan kesinlikle af dilicek bence hemen gitcek yanina yilmazin tabi bulursa!

bengusu_melisa
08-10-06, 00:08
evt bencede guzel bisey,hepimizin ayni saatte televizyonun basinda oturmamiz ve izlememiz ayni duygulari paylasmamiz gercekten benide mutlu ediyor,,bu forum olmasa heyecandan olurdum herhalde..filiz yilmazdan kesinlikle af dilicek bence hemen gitcek yanina yilmazin tabi bulursa!

senle aynı imzayı paylaşmakta güzel mervee :D

başkalarının bnde olanbişeyi kullanmalarından hiç hoşlanmam ama senin kullanmana sevindim.gerçi bu imzayıda ben yapmadım korduğum die bi arkadaş yaptı ellerine sağlık.diğer modelleride var bunların multimedya bölümünde.

61MERVE61
08-10-06, 00:15
senle aynı imzayı paylaşmakta güzel mervee :D

başkalarının bnde olanbişeyi kullanmalarından hiç hoşlanmam ama senin kullanmana sevindim.gerçi bu imzayıda ben yapmadım korduğum die bi arkadaş yaptı ellerine sağlık.diğer modelleride var bunların multimedya bölümünde.

evt normalde bende sevmem ama en guzeline gitmeye calisirim son sahne superdi ondan bunu koydum,,sagol canim,ilk sende vardi herhalde bu imza bende o bolume baktim ve bu imzayi begendim gercekten yapanin eline saglik..

Filizce_Jüly
08-10-06, 00:20
Üf arkadaslar ben sizi bilmiyorum ama dünkü bölüm cok güzeldi, benim cok hosuma gitti. En etkili ani bence yilmazin 1 YTL yi vermesiydi ve Filizin "Yilmaz" demesiydi. Ben orda koptum :icon_cry:!

Filizce_Jüly
08-10-06, 00:35
Ewt o an sanki böyle degisti, ben hep öyle anlari olsun istiyorum ya!! Ama bence en kötü bölümleri arkamizda birakdik hersey iiie dönüyor.
Filiz son sahnede acaba nereye gidiyor?? Yilmaza olabilirmi?:img-grin2

61MERVE61
08-10-06, 00:42
Ewt o an sanki böyle degisti, ben hep öyle anlari olsun istiyorum ya!! Ama bence en kötü bölümleri arkamizda birakdik hersey iiie dönüyor.
Filiz son sahnede acaba nereye gidiyor?? Yilmaza olabilirmi?:img-grin2

evt bencede filiz direkmen yilmaza gitcek kesin af dilicek!yilmaz afetmicek kesin,,filizin akli gitmesinde yilmazin gitsin olsun dduzelir,,yaa varya filiz yilmaz ferideyle gorcek yanlis anlicak offfff dizi super cumayi nasil beklicez!

Figan
08-10-06, 02:12
Selam..

Bagirismalarla dolu bir bölümdü..

Hele ömer`in bagirislari gercekten sIktI beni ekran karsisinda bir izleyici olarak..Gerginlik vede sinir küpüydü Tekinerler..ömer karakteri herzamanki ukala, bilmis ve de görgüsüz tavirlariyla gündemi olusturdu ... Kizina karsi yansitmis oldugu ikiyüzlü vede menfaatci yanasim hic hos degildi..Hisseleri aldiktan sonra ki; kizina karsi tutumundan da anladim ki.. Bu ömer iyi bir Baba olamaz..! Hisseleri belese alinca "Canim Kizim " oldu birden kücük Elif..Bu ne dengesizlik ? Bu ne ikiyüzlülük ! ömer bey git de Salihten BABALIK dersleri al ! Salih kendi cocugu olmadigi halde Ahmete nasil davraniyor..Nerde sende o kabiliyet ! Kimse demesin Elifin yokluguna birtürlü alisamadi da kizini kabullenemiyor..Ya bugun izledigim vede sok oldugum ömer karakteri neydi öyle ?? Gecin arkadaslar gecin..ömer düpedüz paranin vede intikamin pesinde..

Ben ömerin yüreginde sevginin zerresi olduguna inanmiyorum..Elifi cok sevmismis..Palavra !! insan rahmetli olmus karisinin mezarina bile gitmeye tenezzül etmiyorsa ..Karisiyla ortak meyvasi olan masum bir yavruya sirf para hirsi vede cok degerli hisseleri icin psikolojik baski uyguluyorsa Peh!! diyorum ben böyle sevgiye..Ve de kesinlikle diyorum ki; kücük Elif yine Gazi Mahallesine Anneannesinin yanina yerlesecek..

ömer beyimizin ve Handan hanim efendinin gecekonduda yasayan yoksul vede fakir halk kesimini hor ve ezik görmeleri beni cileden cikartti! Bogasim geldi o an !
ömer efendinin bunu dememesi lazim ayiptir be ! Senin cok sevdigin söyledigin Elifin o mahallede dogup büyümüs..Az saygi duy !!!

Gözlerimi yasartan 2 sahne vardi...

- Birisi Müjgan hanimin Elif`in ardindan caresizce aglamasi..icim sizladi resmen..Agir cekim kullanilmis o anda birde calan müzik bittim resmen..

- ikincisi; Yilmazin terasta aglamasi..O da beni cok etkiledi..Cok yerinde cümleler kullandi..Biz ne zaman mutlu olacagiz?? diye...

Yilmazin Handan Hanim efendiye karsi kullandigi sözler güzeldi..O farkli yansitti biricik cocuklarina ayri konu tabi... !

Cek yirtma sahnesi oldukca iyiydi..Yilmazin hareketi karsisinda saskina döndü Tekiner Kardesler..Tühhhhhhh !! :) Bravo Yilmaz iyi yaptin..Görsünler bakalim kim paragöz,acgöz...! Harika bir sahneydi..icim bir hos oldu valla...
ömer bey cok kiskirtici laflar kullaniyor..Sonrada Yilmazdan sakin olmasini bekliyor..Olmaz olamaz..Kim olsa bu tür hakaretlerin karsinda olgunluk gösteremez..Ama dua etsin ki; Yilmaz insanliktan nasibini almis biri..

ömer bey sen zenginsin,soylusun ama sende görüyorum ki; insanliktan yana hicbirsey en ufak bir kirinti bile kalmamis..Gitgide de batiyorsun ne yazik ! Yaptiklarin asla affedilir gibi degil...

Umarim kizin seni büyüyünce kötü bir baba olarak hatirlamaz..

Yilmaz`in Filizi affedecegini nedense sanmiyorum..Sanki Yilmaz bitirdi herseyi kafasinda..1YTL lik mesele ile yani At almisti Filize ilk olarak öyle basladi bu hikaye..Ve de yine maziden kalan bu 1YTL yi vererek hesabini kapatti bence...

Kolay kolay Filizle olacagini sanmiyorum ben..Olmasinda...!

Cem`e arabada Yilmaza olan sevgisi icin "APTALCA BiRSEYDi SADECE !" diyen bir bayanin sevgisine bundan sonra valla hic etkilenerek bakamam ben..Hatta hatta Cem`e "Sende hic böyle Aptalliklar yaptin mi diyede soruyor ??!!!"

Yilmaz ile olan sevdasina ne gözle bakmis..Demek ki; hersey APTALCA birseydi sayin Filiz Tekiner..Ne komik !

Dilerim Canim Yilmazimiz kendine yeni bir sayfa acar vede Filizi unutur.. !

NOT : Filizci arkadaslar kizmayiniz..Bu benim fikrimdir..Fikirlerimde yalnizca beni baglar..

saygilar..

forever_bim
08-10-06, 02:19
Figan

Dedigim kadar batırdılar diziyi yani haksız mıyım sinir olmakta? Bir de akşam bizim yorumları okuyunca şaşırmıştın.

Bu dizi yörüngesini şaşırdıgı günden beri elinde kalan son karakterleri de tüketiyor senaristler. Bakalım nere varacagız bu şekilde...

Figan
08-10-06, 02:23
YiLmaz: Ne oldu Filiz? Hortlak görmüs gibisin...!
Filiz: BeeennnNnNnNnnnn ...kem kümm..vs. :)

Bu cümleye gül gül öldüm yaaaaaaa:):):)

Figan
08-10-06, 02:28
Figan

Dedigim kadar batırdılar diziyi yani haksız mıyım sinir olmakta? Bir de akşam bizim yorumları okuyunca şaşırmıştın.

Bu dizi yörüngesini şaşırdıgı günden beri elinde kalan son karakterleri de tüketiyor senaristler. Bakalım nere varacagız bu şekilde...

Forever

Kesinlikle cok haklisin..Diziyi batirmislar arkadasim..Yazik..

Filizin kendine gelmesi icin illa Yilmazin ceki yirtmasi mi gerekiyordu ??? Yani Filiz Yilmazi simdi daha mi iyi anlamis oldu? simdi mi Yilmazin hakli oldugunu anladi..Vahhh vahhhhh :)) Valla benim icin Filizin Yilmaza gidip af dilemesi hicbirseyi degistirmeyecek..Cünkü sen hem adamla yasadigin aska APTALCA de ! hem adami yerden yere vur..Paraci,acgöz de ! sonra Yilmaz bir hamle yapsin sende ardindan "-Yilmazzzz " de...

Valla ben olsam asla affetmezdim Filizi...Kim elestirirse elestirsin beni..!
Yilmaz iyiki bunlari duymadi..Yani su APTALCA bir seydi canim dedigini..

Bu ne saygisizliktir yasanmis sevgiye böyle ? Filizi ilk sezon daha cok begenirdim..Bu sezon bitiksin sevgili Filiz... Maaleseffffff !! :img-artis

Figan
08-10-06, 02:39
Handan Hanim Efendi : Senin gibi assagilik biriyle konuscak daha neyim olabilir ki ?
Yilmaz: Eger kizinizla bir gecmisim olmasaydi; size hak ettiginiz gibi davranirdim..
Handan Hanim Efendi : Kizim senin gibi biriyle evlenmedigi icin cok sansli...
Yilmaz : Asil ben sizin gibilerden kurtuldugum icin cok sansliyim !!!

$u Handan Hanim Efendinin ukalaligina bakiniz..Sen zengin olsan neeee, trilyoner olsan neeee ! insanligini bulamamissin..Dua et ki; o kücük ve hor gördügünüz Yilmaz sizden daha insan vede daha medeni..! Yoksa sana neler ederdi..Sen kizina dua et ! Boya küpü :))))

Evet Yilmaz sen cok sanlisin onlar gibi insanlardan kurtuldugun icin..
Ekreminde dedigi gibi en iyisini yaptin Yilmaz..Hisseleri verdin i$ bitti.. !

Umarim artik su Tekinerlerden uzak durursun...

forever_bim
08-10-06, 02:45
Figan

Valla korkulur senden. Akşamki halime benzettim seni. Beni de sinirden uyku tutmadı. RODYA ile tartışıp durduk dizi nasıl bu kadar batırıldı diye.

Ama seni de anlıyorum. Benim de beklentilerim bölümü izlemeden önce çok fazlaydı. Şimdi ise diziye öylesine bakıyorum. Diziye çöken Atalet de cabası...

diamantparis
08-10-06, 03:08
neyse ben ihlamurlarin ve filizin hayraniyim insallah birgun buraya girerde yazilarimi okur
filiz yilmazla barisin sizi cok seviyorum

61MERVE61
08-10-06, 03:09
vala arkadaaslar ben size katilamiyorum bence dunki bolum superdi belki filizci oldugum icindir..kendi fikirleriniz tabikide yani herkez sizle ayni fikirde degil zaten,tam olarak neden begenmediginiz anlamadim herhalde omerci oldugunuz icin omerin tavrinaa kizdiniz ondandir,.,kotu bolumleri geride biraktik bu bolum bomba gibi olcak!sabirsizlikla bekliyorum!

61MERVE61
08-10-06, 03:17
vala dunki bolum guzeldi dizi yeni sezona basladi baslayali ilk bolumu vede bu bolum superdi,son sahnee de ben bittim zaten filizin pisman olmasi yilmaz in arkasini donup gitmesi off!!dizi duzelio 43,42iye bin basar vala.dizi super gidiyor izlice ve gorcez arkadaslar.
filiz&yilmaz in ismi yeter diziye bakmak icin yaa

diloy58
08-10-06, 04:16
Arkadaslar simde bir kez daha izledimde bu bolumu bisey fark ettim, Filiz ve Yilmaz'in otel odasindaki sahne bana Elif'le Yilmaz'in otel oda sahnesini hatirlatti.hani Elif Yilmaz'in Filiz'i kullandigini fark edince gitmisti o sahnedede Yilmaz Elif'i kovdu ondan sonra arkasini dondugunde Elif demisti simdi de Filiz dedi.O sahnede Elif kosarak gitmisti simdide Filiz.

elif219
08-10-06, 11:35
Buldum yaa Cem'in sesi Kaybolan Yillardaki Esmerin sesi

ayrıca da kırık kanatlardaki cemalin de sesi ve daha birçok yan karakterinde sesi...heryerde aynı ses.

_free_
08-10-06, 11:43
Arkadaslar simde bir kez daha izledimde bu bolumu bisey fark ettim, Filiz ve Yilmaz'in otel odasindaki sahne bana Elif'le Yilmaz'in otel oda sahnesini hatirlatti.hani Elif Yilmaz'in Filiz'i kullandigini fark edince gitmisti o sahnedede Yilmaz Elif'i kovdu ondan sonra arkasini dondugunde Elif demisti simdi de Filiz dedi.O sahnede Elif kosarak gitmisti simdide Filiz.

evet izlediğimde aynı şey benim aklıma gelmişti...çünkü sahne birebir aynı olmuş maalesef :?
her ne kadar senaristlerin ARTIK düzeliceğini umut etsemde...böyle tekrarlamaları görmek pek hoşuma gitmedi..umarım böyle sahneleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymazlar...!

forever_bim
08-10-06, 12:31
Sevgili Üyelerimiz

Forumda üyelere karşı bir duruşumuz söz konusu olamaz. Yazılan tek cümlelik bölüm yorumu niteliği taşımayan mesajlar forumun verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla tarafımızca silinir.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

cemotara
08-10-06, 12:51
Sevgili FİGAN yaptığın yorumuna kesinlikle katılıyorum yılmazın bu bölümde yaptıkları çok ama çok hoşuma gitti ömer için değil ama filize iyi bir ders verdi ömere zaten hiçbirşey demiyorum bu bölümde yerin dibine girdi insanlık konusunda bir insan bu kadarmı kindar olur

son olarak filiz yılmazın peşinden af dilemek için koşacak ama yılmaz kesinlikle şimdilik affetmiyecek ama ilerde affedecek tıpkı filizin yılmazı affettiği gibi yılmazda filize haketmediği kötülükler yaptı bir insana yakışmayacak hareketler yaptı ama filiz biraz zaman geçtikten sonra affetti onun için yılmazda filizi affedecek ve çok mutlu olacaklar ve eninde sonunda aşk kazanacak tabi filizde yılmazdan şüphe duyduğu için cezasını çekecek ve sonra çok mutlu olacaklar onları mutlu görmek için sabırsızlıkla bekliyeceğim yinede ençok sevdiğim karakter filiz onu çok ama çok seviyorum kıyamam ben ona tabi yılmazıda çok seviyorum
FİLİZ&YILMAZ en güzel aşk onların aşkı

karcicegim
08-10-06, 13:03
Merhaba arkadaşlar yorumları okurken aklıma geldi. Milliyet gazetesinde 45. bölüm hakkında biraz tüyo verilmişti. Filiz Yılmazdan af dileyecek ve Yılmazın Filize bir süprizinin olduğu ile ilgili haber. Acaba Yılmaz Filizi kolundan çektiği gibi götürüp hani önceden aldıkları gelinliği giydirip nikah masasına götürmesin olur mu olur valla. Bu şekilde düşünmek beni çok mutlu etti. Tabi bu benim düşüncem. İşallah bu şekilde olur. Evlenirlerde bizde biraz aşk sahneleri görmüş oluruz.

matraka
08-10-06, 13:09
arkadaşlar hiçte öyle düşünmüyorum şimdi dün gece filmi bir daha izleyince anladımki filiz yılmazdan af dilicek ama hakkında yanıldığı için seni seviyorum felan demesini kimse beklemesin çünkü aralarındaki meseleye filiz hala bi bağ yokmuş iş varmış gibi davranıyor dün izleyince bunu daha ii anladım.bunlar uzun süre kavuşamazlar ama yılmaz mutlaka laf sokmadan rahat edemz meşhurdur onun lafları ben diyorum filizin bi boşluk anına gelirde babasının vasiyetini anlatırsa o zaman kıyamet kopar söylemdi demeyin ayrıca araları düzgün olsa filiz cemin yakınlaşmasına izin vermez gerçi tek cepheli bi şey ama

61MERVE61
08-10-06, 13:46
ayrıca da kırık kanatlardaki