PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

september_06
10-10-06, 14:59
Ihlamurlar Altında “45. Bölüm Basın Özeti”

Filiz Yılmaz’dan af diliyor…

Yılmaz’ın hisseler için para istememesi başta Filiz olmak üzere herkesi şaşırtmıştır. Filiz, Yılmaz’ın hisseleri vermekte direnmesinin nedenini sonunda anlar. Ona karşı haksızlık etmiştir. Yılmaz’dan af diler. Yılmaz onu affedebilecek midir?

Cem gittikçe Filiz’e daha fazla yaklaşmaktadır. Birlikte gittikleri bir yemekte Yılmaz ile karşılaşacaklarından habersizdirler. Yılmaz’ın Filiz’e bir sürprizi vardır. Bu sürpriz iki âşık arasındaki köprüleri tekrar kurabilecek midir?

Bence Yılmaz'da Feride'yle yemeğe gitmiştir. Ve karşılaşmışlardır.:img-grin2 Daaaa sürpriz ne acaba??

karcicegim
10-10-06, 15:17

Yılmaz’ın hisseler için para istememesi başta Filiz olmak üzere herkesi şaşırtmıştır. Filiz, Yılmaz’ın hisseleri vermekte direnmesinin nedenini sonunda anlar. Ona karşı haksızlık etmiştir. Yılmaz’dan af diler. Yılmaz onu affedebilecek midir?

Cem gittikçe Filiz’e daha fazla yaklaşmaktadır. Birlikte gittikleri bir yemekte Yılmaz ile karşılaşacaklarından habersizdirler. Yılmaz’ın Filiz’e bir sürprizi vardır. Bu sürpriz iki âşık arasındaki köprüleri tekrar kurabilecek midir?

yakupoglu61
10-10-06, 15:21
bu süpriz bnce köprüleri yıkacak gibime geliyo daha 3 gün daha war nasıl dayanıp bekleyecez bilmiyorum...:(

bu arada cemle filizde yemeğe gitmekten başka bişe yapmıyolar

benim
10-10-06, 15:30
geçen hafta bölüm sonunu yılmaz'ın 1 YTL' yi verip orda biteceğini düşünmüştüm.bitecek diye beklerken baktım hala devam ediyor.son sahne ile ilgili bizi oldukça şaşırtılar.
bu hafta filiz af dileyecek af dilemesi kabul olmayacak yılmaz filizi tersleyecek.buraya kadar her şey açık ta şu sürpriz olayını düşünüp duruyorum ne olabilir diye .. acaba durusu 'ya mı götürecek filizi ya da canan'ın yardımıyla oraya gitmesini mi sağlayacak ..

delfin23
10-10-06, 15:35
yılmaz hani artık bu defteri kapatmıştı neden filize süpriz yapıyorki yılmazıda bir türlü anlıyamadım ekrem artık bu iş bitti açıkmamak üzere kapandı diyor hemde filize süpriz yapıyor görürsünüz yine filiz yılmazı tersliycek bence

sinem*
10-10-06, 15:38

Eğer bu sürpriz bu yemekle birlikteyse sanırım sürpriz ferideyle birlikteyim gibi bir şey olabilir ...ama umarım böyle bir şey olmaz ....

durusuya giderlerse harika olur..:img-grin2 ama malesef bunu da sanmıyorum...sürpriz büyük ihtimalle bize de sürpriz olacak :img-artis yılmaz gene çok değişik bir şey yapacaklar...:img-haha:

pinkzone
10-10-06, 15:38
Ya genelde özet yanıtlıcı olabiliyor.. Her özette olduğu gibi.. Bnece fragmanı görmeden peşin yüküm vermeyelim.. belki süprizle ilgili tüyo görebilirz..

Cemlede Filiz hep yemeğe gidiyor.. Bu kız bu adamla ammada boğazına düşkün oldu.. Son bölümlerde iyice homini gırtlak oldu çıktı.. :)

september_06
10-10-06, 15:39
geçen hafta bölüm sonunu yılmaz'ın 1 YTL' yi verip orda biteceğini düşünmüştüm.bitecek diye beklerken baktım hala devam ediyor.son sahne ile ilgili bizi oldukça şaşırtılar.
bu hafta filiz af dileyecek af dilemesi kabul olmayacak yılmaz filizi tersleyecek.buraya kadar her şey açık ta şu sürpriz olayını düşünüp duruyorum ne olabilir diye .. acaba durusu 'ya mı götürecek filizi ya da canan'ın yardımıyla oraya gitmesini mi sağlayacak ..

Yok ya Hiç zannetmem. Niye Filiz'i Durusuya götürsünki. Filiz'le artık (şimdilik)olmaz. Başka bir şey bu sürpriz.Ben yine de Feride olayını söylüyorum. Yılmaz da Ferideyle yemeğe gitmiştir ve karşılaşmışlardır.

benim
10-10-06, 16:01
aklıma şimdi geldi.bunlar yemekte karşılacaklar.cem uyuz uyuz hareketler yapacak filize yakın davranacak elini mi tutar belini mi tutar bilemiyorum. yılmaz da bunları görecek , kasti olarak yaptığını anlayacak ve cem beye şöyle güzel bir haddini bilderecek . bir ihtimal belki sürpriz bu olabilir.

new_26
10-10-06, 16:14
arkadaşlar içimden bi his bu süpriz iyi bi şey olmayacak diyor..bak işte yine bizim senaristler uçuşta ya bu kadar tesadüf olurmu yaaa.koskoca istanbulda aynı saatte aynı yerde :img-tomat olmaz bu kadar yaaa..walla şu feride işide çok uzadı 2. kere söylüyorum.üstelik ilk andan beride ilgimi çekmiyo konu olarak...senaristler ilgi çekici olur diye düşünüyo sanırım ama cıvıdı artık yaa...benim dizim diyorum eleştirmekten kaçınıyorum ama ne bu ki aşk tesadüfleri sever ama bu da çok fazla geldi bana...ve şu yanlış anlamalarda ayrı bi kaos oldu...ya yapmayın yazık eğer bu dizi ile ilgili biri yada senaryoyu yazanlardan biri falan bunu okuyorsa lütfen dinlesin böyle giderse acı hayat değil( ki hiç haz etmediğim bi dizidir neden izlerler anlamışta değilim) ............................. örnek vericektim ama izleyenlere ayıp olucak......:dito herşeyle kıyaslanırsınız.feridenin yeri rahat geldi maşallah ne kazaymış yaaa:img-grin2 hatırlayamadı gitti....senaristleri eleştiriyorum.oyuncularımıza laf yokk.hepsi birbirinden değerli...

archshe
10-10-06, 16:24
ya arkadaşlar unuttunuz mu bilmiyorum ama bu iyi yönde bi süpriz olcak çünkü aralarındaki buzların eriyceğinden falan bahsediyo!:img-artis
evet özette iyi bişey yapacakmış gibi anlatıyo ama yılmaz ne iyiylik yapacakki
bukadar olaydan sonra hadi filiz yapsa neyse.Ama şöyleki yemeğe yılmaz ferideyle gelmiştir yüksek ihtimalle filiz kıskanır ve biliriz ki filiz hiç dayanamaz kıskançlığa peşinden koşmaya başlar baktı gidiyo yılmaz.bence

benim
10-10-06, 16:27
ekşi sözlükte ıhlamurlar altındayla ilgili yorumları okuyordum.dizi hakkında çok güzel şeyler yazılmış .ama bir tanesi beni acayip güldürdü.umarım kimse bana kızmaz. bıyıklı adamların ağlaştığı dizi...

yami
10-10-06, 16:36
Cemlede Filiz hep yemeğe gidiyor.. Bu kız bu adamla ammada boğazına düşkün oldu.. Son bölümlerde iyice homini gırtlak oldu çıktı..
hakikaten ya bir insan çocukluk arkadaşıyız diye her allah'ın günü de yemeğe çıkmaz ki ömer de onların çocukluk arkadaşı alsınlar ömer'i hep birlikte çıksınlar o zaman hem eski günleri yad ederler .sanırım filiz cem bey'in geçen bölümkü cömertliğinden(!) çok etkilenmiş ......2 günde de bu kadar samimi olunmaz ki bisiklet turları , gökyüzünde yıldız saymalar en özel sırlarını paylaşmalar eğer cem ve filiz'i böyle sık sık baş başa görürsek bu aşktan giderek soğuyacağım

forever_bim
10-10-06, 16:50
Özet geldigine göre dizi ile ilgili yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz. Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

forever_bim
10-10-06, 16:52
IHLAMURLAR ALTINDA 45. BÖLÜM GENEL BASIN ÖZETİ

dracula3000
10-10-06, 17:06
öncelikle yeni bölüm özeti hayırlı olsun.benbu bölümde en çok yılmaz ın srprizini e filiz in yılmaz an özür dileiş sahnesini merak ediyorum ama cem le filiz in yemeğe gittikleri yerde yılmaz la karşılaşmaları yılmaz için gerçekten kötü olcak.inşallah reytingler eçen haftakinden daha ii gelir ve inşallah yılmaz ın sürprizi hepmizi mutlu eder.:img-grin2

forever_bim
10-10-06, 17:07
Efendim çok gıcık ve kısa bir özet olmuş. Özette STAJYER BABAmızdan (yani Ömerden) bahsedilmemiş. Ama sürpriz kısmında sanırım Cem Bey var. Minik Eliften ve Ferideden de bahsedilmemiş. Bakalım neler olacak. Bir de aklıma Cemil geldi. Bakalım Cemil ne yapacak siyah Mercedesiyle:img-grin2

cemotara
10-10-06, 17:09
Bu hafta özet erken gelmiş fragmanıda bari bu akşam verseler ne güzel olurdu şu cemde çok sinirimi bozuyor filizi bir türlü rahat bırakmıyor filizde neden yüz veriyor şu ceme anlamıyorum ama böyle devam ederse başı büyük bir belaya girecek cemden kurtulması zor olacak birde restoranda yılmazla karşılaşacaklarmış yılmaz yine delirecek ama en çok merak ettiğim yılmazın filize süprizi yani ne olabilir acaba birde yılmaz büyük ihtimalle yemekte ferideyledir ve filizde görünce çok kıskanacak ve yılmazın süprizide feride olabilir şu cuma çabuk gelsede izlesek

hsa
10-10-06, 17:13
evet özet gelmiş sevindim.umarım fragmanda çok yakında gelir. filiz yine cemle niye yemeğe gidiyor anlamadım,deliricem herhalde. umarım yılmazın sürprizi iyi olur...ayrıca cemil'in tekrar diziye dönmesi,ve özelliklede böyle zengin bir halde dönmesi,çok komik ve gereksiz bence.

dracula3000
10-10-06, 17:15
bence yılmaz ın sürprizi filiz in kalbini fethetcek birşey olcak ve filiz in tepkisini göstermeden bitircekler.:img-nyam:

sezinti
10-10-06, 17:16
Yeni bölüm özetinde yeni bilgiler yok. Tahminimce, Cem ve Filiz evliliğe doğru gidecek, bu evlilik olur mu ? bilemiyorum. Cem ve Filiz konusu bu yöne doğru gitmeye başladı. Meral, konuk oyuncu olursa, bu hikayenin neresinde olacak. Tahminimce, Cemil ile yaşanacak sorunlarda Meral'in yardımı olacak diye düşünüyorum.

Eylotuerk
10-10-06, 17:27
Yeni bölüm özetinde yeni bilgiler yok. Tahminimce, Cem ve Filiz evliliğe doğru gidecek, bu evlilik olur mu ? bilemiyorum. Cem ve Filiz konusu bu yöne doğru gitmeye başladı. Meral, konuk oyuncu olursa, bu hikayenin neresinde olacak. Tahminimce, Cemil ile yaşanacak sorunlarda Meral'in yardımı olacak diye düşünüyorum.

Yaaaa olur mu oyle sey filiz yilmaz i seviyor ya nasil evlenebilir cemle bu soz konusu bile olamaz kucucuk ihtimal bile vermiyorum, asla bu yone gitmez gidemez !!!!!!!!!!!!!
filiz yilmaz i yilmaz filiz i severken boyle birsey asla olmaz, zaten filiz cemin ona asik oldugunu anlayinca uzaklasacaktir, b u hafta filiz ve cemin sahnelerinden cok FILIZ+YILMAZ SAHNELERI ISTIYORUM GECEN HAFTAKI GIBI, YILMAZ IN SUPRIZINI MERAKLA BEKLIYORUM!!!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ, EN BUYUK EN GUZEL SOZ VERMIS ASKLARA!!!!!!!!!

dracula3000
10-10-06, 18:20
bence de en çok mrk edilen konu o.ama ben tekrarlıyorum yılmaz ın sürprizi filiz in kalbini alcak ama filiz in tepkisinin ne olcağını bilmiyorum ve mrk ediyorum.:img-grin2

matraka
10-10-06, 19:19
sizler kadar iyimser olmayı isterdim arkadaşlar değilim yılmaz filize ağır laflar söyledikten bir gün sonra ii süpriz yapacağını söylemek bence hayal gibi bi şey bence yemeğe ferideyle gidecek dadılığı unutun arkadaşlar

61MERVE61
10-10-06, 19:26
sinirimin icine etti bu mubarek dizi baslicam filze gene simdi haaa alaala Filiz niye gene gidion su cemle yemege...oturda derdine yan yaaa...ayy gicik oldum simdi alam filiz nasil oluoda gormuyo hisedmio cemin yakinligini yaaa..cem yakkinda kizi opmeye de calisir...pess vala ben pek sevemdim ozetii..

matraka
10-10-06, 19:37
yılmaz ferideyi götürmek istemez bence teklif sıkıldım diyecek olan ferideden gelicek hem kızın gamzeleride var seside güzel filiz yavaş yavaş bende değerini kaybetmeye başladı bi bi insanla bu kadar sıkı fıkı ol akşam git yılmaz aşkım diye ağla :)

61MERVE61
10-10-06, 19:49
yılmaz ferideyi götürmek istemez bence teklif sıkıldım diyecek olan ferideden gelicek hem kızın gamzeleride var seside güzel filiz yavaş yavaş bende değerini kaybetmeye başladı bi bi insanla bu kadar sıkı fıkı ol akşam git yılmaz aşkım diye ağla :)

aksama sakliyorum gozyasimi"diye bi siir vardi filiz guclu bir karekter vee uzuldugunu belli etmek istemiyor...cemi kesinlikle arkadas olarak kendine yakkin buluo vede cemin hislerinden habersiz eminimki cemin ona asik oldugunu ogrense yakinlasmasi degisir...ayrica herzaman cem filizi zorluo yemege goturmesi icin......filize kizma kiziyroum ama asla suclamiyorum filizsiz bu dizi olmazzzz.....

*{LOLLY}*
10-10-06, 19:52
merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.. özetimiz erken gelmiş. hoş bildiklerimiz dışında pek yeni bişey yok ama neyse...ayrıca ömer hakkında ya da diğer karakterler hakkında hiçbişey yazılmamış olması kötü.. gelelim yılmazın filize yapacağı süprize..özeti okumadan önce bu süprizin kötü yönde olacağını söyleyebilirdim. fakat özette bu süpriz yılmaz ve filiz arasındaki köprüleri yeniden kuracak mı şeklinde bir soru sorulmuş. ki bu demek oluyorki (bu benim kanım) bu süpriz iyi yönde olacak.

zaten artık yılmaz ve filiz ile ilgili iyi bişeyler olsa çok iyi olur.. hem en azından filizin bazı şeyleri yanlış anlamanın farkına varması çok güzel oldu. yılmaz da bir an evvel olayların iç yüzünü öğrense güzel olacak fakat o konu biraz daha karışık.. malum cem... bakalım bu arkadaş bu bölümde ne gibi saçmalıklar yapacak ki ben eminim ki geçen her bölümde kendini aşacak zaten özet de bu yönde...

Eylotuerk
10-10-06, 20:28
Ama yilmaz ferideye asik olmaz, bunu soyleyeyim cunku senaristler bunun aski dizisi oldugunu belirtmislerdi acikca, yani filiz+yilmaz kavusacaklar, ama eger filiz yilmaz la ferideyi yan yana gorurse yalnis anlayip kiskanmasini isterim acikcasi!!!!!!!!!
filiz+yilmaz sonuna kadar!!!!!!

matraka
10-10-06, 20:36
Ama yilmaz ferideye asik olmaz, bunu soyleyeyim cunku senaristler bunun aski dizisi oldugunu belirtmislerdi acikca, yani filiz+yilmaz kavusacaklar, ama eger filiz yilmaz la ferideyi yan yana gorurse yalnis anlayip kiskanmasini isterim acikcasi!!!!!!!!!
filiz+yilmaz sonuna kadar!!!!!!

evet tek taraflı olucağı kesin evet ama bu böyle uzar gider engeller çıkar kavuşmaları 10 bölümden fazla sürücek ayrıca öğrendiğime göre ikisinden biri vurulucak yılmazdı galiba

sevdam
10-10-06, 20:39
Özetten yine bir sey anlamadim...fragmani bir an gelsin hic yoktan belki su yilmazin süprizini görürüz...en cok merak ettigim yer ama filizin yilmazdan af dilemesi bence yilmaz burda yine o süper siirlerden birini seslendirecek...öff cuma gelsin ya...

BERNA
10-10-06, 20:49
Ben de Filiz'in Cem'in yakinliginin nedenini farkedince uzak durmaya calisacagini dusunuyorum. Tabi bu bolumde olmasi cok muhtemel sizin de soylediginiz yanlis anlasma yuzunden (herhalde yemekte Yilmaz'la Feride'yi gorecek) hayatinda yeni bir sayfa acmaya karar vermek icin kendini zorlamazsa. Ben de bu dizinin eninde sonunda Yilmaz ve Filiz'in kavusmasi uzerine oldugunu dusunuyorum ancak bu malzemeyi hemen tuketmeyecekler belli oldu. Umarim cok sevdigim birkac dizide oldugu gibi bu da temcit pilavina (yanlis anlasmalar sinsilesi) donmez.

Bu arada Filiz'in Yilmaz'in paranin pesinde oldugunu dusunmesi cok da affedilmeyecek birsey degil bence. Sonucta kiz kendi kulaklariyla duydu Yilmaz'in istedigi parayi. Hatasi tabi ki ciddi misin diye daha once konusmamasiydi. Ancak Yilmaz'in da bu bolumde itiraf ettigi gibi onlarin asklarinin onundeki engel hesap kitap (para ve hisseler) oldu. Sonucta babasina verilen sozun de ardindaki asil neden o olmadi mi? Yilmaz'in tam olarak neyin pesinde oldugu zaman zaman anlasilamadi. Tabi ki bizim icin degil ama sirkettekiler icin yaziyorum bu sozleri. Hisseler bir sekilde engel oldu onlarin askina. Filiz hata yapti elbette ama Yilmaz'in da bu ortamin hazirlanmasinda rolu hic yok degil.

Not: Benim benzetmemi kullanmandan onur duydum forever bim

sevdam
10-10-06, 20:50
kim? nerde? ne zaman? ne oluya ya? kim vurulacak? arkadaslar rica etsem biri bana kimin vurulacagini anlata bilirmi? yani nerden okudunuz yada siz mi senaryo yaziyorsunu?...

matraka
10-10-06, 20:56
arkadaşlar bende bunları bildiğimden söylemiyorum ıhlamurlar altındanın kendi sitesinde iki tane kız var olanları takır takır pazartesiden gönderiyor bildiğim ilerleyen bölümlerde yılmaz vurulucak filizn hayatını kurtarıcakmış o kadar ben onların yalancısıyım bu arada yılmaz feride cem filiz pişti olucaklarmış

devil61
10-10-06, 21:07
ıhlamurlar altında sıtesınde yazılanlara ben ınanmıyorum kım olduğu bılınmez kısıler yazıyor.oraya elınde bır kanıt var mıymıs onu yazan kısının acaba!!!

yılmaz vurulabılır olabılır aslında da kanıtı olmayınca!!!

bu dızıde gene sacmalamaya basladı(fılız-cem yemeğe cıkyorlar orada kım var yılmaz-ferıde)(kı boyle bıse olacağıda bellı değil!!)boyle bırsey olursa artık ben daha senarıstlere dıyecek bıse bulamam o kupe olayından sonra!!!

XxTanyaxX
10-10-06, 21:15
yilmazin filize yapacagi süprizi bende merak ediyorum...
kim vurulacak onu anlamadim yani bi düsman daha mi ckiyor yada meral mi ( ama hic sanmiyorum meral oldunu)
Birisi vuruluyorsa oda bence filiz olabilir yani...o filmde filiz den baska herkes hastaneye girdi , benim seyretim diziler de hep bas oyuncular hastaneye düsüyorlar ve ihlamurlar altinda da filiz hic hastaneye girmedi...belki yilmazi önüne atlaya bilir bilmiyorum ama olabilir...umarim öyle olmaz...bakalim

matraka
10-10-06, 21:19
ıhlamurlar altında sıtesınde yazılanlara ben ınanmıyorum kım olduğu bılınmez kısıler yazıyor.oraya elınde bır kanıt var mıymıs onu yazan kısının acaba!!!

yılmaz vurulabılır olabılır aslında da kanıtı olmayınca!!!

bu dızıde gene sacmalamaya basladı(fılız-cem yemeğe cıkyorlar orada kım var yılmaz-ferıde)(kı boyle bıse olacağıda bellı değil!!)boyle bırsey olursa artık ben daha senarıstlere dıyecek bıse bulamam o kupe olayından sonra!!!

devil ama onları 3 haftadır takip ediyorum söylediklerinin hepsi çıktı nerden duyduklarını bilmiyorum bu son 3 haftadır oluyor zaten yani dedikleri çıkıyor

sezinti
10-10-06, 21:20
Sevgili berna1

Yılmaz'ın para göz olarak nitelendirilmesine sebep olan Filiz ve Ömer'dir. İki kardeş yurt dışından döndükten sonra hisseleri geri almak konusunda Yılmaz'a psikolojik baskı uyguladılar. Otel'deki olayıda eklerseniz, Filiz'in sözleri, Yılmaz ve Ömer'in kavgası, Yılmaz'ın Filiz'e hisseler ile ilgili sorusu.
Sorunu yaratan Filiz'in kendisidir. Yılmaz'ın hiç suçu yoktur. Fiyat konusunda ise Yılmaz hisselere fiyat biçmiştir, isteyen fiyatı öder ve alır.
Bilinç altında babasına verdiği söz Filiz'de baskı yaratmıştır. Filiz ne yaptığını bilemez hale gelmiştir. Filiz kimseden yardım istememiştir. Kendisine yardımcı olacak Canan'a olayları farklı anlatmıştır. Yılmaz'ı Canan'a paragöz olarak şikayet etmiştir.

Filiz maalesef dost ve arkadaş kavramlarının ne olduğunu bilmiyor. Filiz, Canan ve Cem'den hangisini dost ve arkadaş olarak görüyor

61MERVE61
10-10-06, 21:21
Hayir galiba yilmaz degil filiz vurulacak

vala filiziii cook seviyorum ama vurulmasinida isterim bi niyetle ama vurulursa yilmaz yanindan ayrilmaz diye ama bu hayatini riske sokacak olursa keisnlikle istemem..tamamda kim vurcak....bende kaza gecircek...hem filiz hastaneye dussee GICIK cem yanindan ayrilmazki yilmaz gelsin..ama yilmaza olursa baska olur....oofff cuma gelse

sevdam
10-10-06, 21:22
yilmazin filize yapacagi süprizi bende merak ediyorum...
kim vurulacak onu anlamadim yani bi düsman daha mi ckiyor yada meral mi ( ama hic sanmiyorum meral oldunu)
Birisi vuruluyorsa oda bence filiz olabilir yani...o filmde filiz den baska herkes hastaneye girdi , benim seyretim diziler de hep bas oyuncular hastaneye düsüyorlar ve ihlamurlar altinda da filiz hic hastaneye girmedi...belki yilmazi önüne atlaya bilir bilmiyorum ama olabilir...umarim öyle olmaz...bakalim

dogru filiz hic hasteneye girmedi...bence yilmazla filiz arasinda yine herzamanki dibi bozuk olacak (cem, feride, ömer , handan hanim)falan filan...ama biri vurulacaksa bence o filiz olmali...yani yilmazin öyüne o atlamali...hep erkeklermi sevdigi icin herseyi göze alir...bayanlar lütfen biraz cesaret...

matraka
10-10-06, 21:23
Sevgili berna1

Yılmaz'ın para göz olarak nitelendirilmesine sebep olan Filiz ve Ömer'dir. İki kardeş yurt dışından döndükten sonra hisseleri geri almak konusunda Yılmaz'a psikolojk baskı uyguladılar. Otel'deki olayıda eklerseniz, Filiz'in sözleri, Yılmaz ve Ömer'in kavgası, Yılmaz'ın Filiz'e hisseler ile ilgili sorusu.
Sorunu yaratan Filiz'in kendisidir. Yılmaz'ın suçu hiç yoktur. Fiyat konusunda ise Yılmaz hisselere fyat biçmiştir, isteyen fiyatı öder ve alır.

YÜRÜBE SEZİNTİ KİM TUTAR SENİ evet katılıyorum sana evlenmeden giden o açıklama yapmayan o italyadan döndüğünden beri yılmazdan kaçan kendisi her buluşmalarında yılmazı aşalıyanlar kendileri bu kadar üstüne gelince herkes sapıtır ya sana tamamen katılıyorum

sezinti
10-10-06, 21:36
Yılmaz'ın yaralanması olabilecek olaylardan birisidir. Tahminimce Cem'in neden olacağı bir olay sonucunda Yılmaz yaralanacaktır. Bu olayın Elif'i de ilgilendireceğini tahmin ediyorum. Çünkü Ömer'in Yılmaz'a bakış açısının değişmesi olağan olarak zaman içerisinde değişebilecek bir olay olmadığını düşünüyorum. Bence çok talihsiz bir olay olacak. Böylece Ömer ve Yılmaz arasındaki sorun çözülecek diye düşünüyorum.
Çünkü ilk sezon bölümünde Filiz ve açık pazar konusunda Meral'in neden olduğu olayda Yılmaz ve Ömer sorunlarını bir kenara bırakmışlardı.

bengusu_melisa
10-10-06, 22:07
bu hafta özet çok kısa hiç bişey anlaşılmıyo artık fragmana kaldık napalım.yarın gösterilmeye başlar fragman...

_hayal_
10-10-06, 22:43
selam arkadaslar,

anlattiklarinizdan sunu çikardim:
filiz yilmazdan ozur dileyecek dilemesine fakat bu ozur hiç birseyi cozmeyecek.
yilmaz ferideyle , filizde cemle ayni restorana gelecek ve buda iki tarafli yanlis anlasilmalara neden olacak iki sevgilinin arasi acilacak.
bu sogukluk surerken bir gun filiz olum tehlikesi gecirecek onu kurtaransa yine yilmaz olacak. yani yilmaz sevdigi kiz için hayatini tehlikeye atacak ve bu onlarin kavusmalarinin vesilesi olacak.
ne diyelim yakin zamanda olur insallah .

BERNA
10-10-06, 22:55
sevgili sezinti

Ben "her iki tarafin da" hakli yonleri ve hatali yonleri oldugunu bastan beri dusunuyorum zaten. Filiz hatasizdir, ozur dilemesin diye bir dusuncem de yok zaten. Elbette Filiz yaptigi yakistirmalar yuzunden ozur dilemelidir. Ben sadece Filiz'in "affedilemeyecek bir boyutta" hata yaptigini dusunmuyorum.

Yilmaz'in niye o hamleyi yaptigini (on kati) biliyorum ve de uzerindeki o andaki psikolojik baskiyi da anliyorum. Sonra zaman kazanmak icin fikrini degistirmemesini de mantikli buldum zaten, hatta yorumuma da yazdim. Ancak Yilmaz'in niye boyle davrandigini en yakin dostlari bile anlamamisken ve de sormusken bunu zaten sokta olan Filiz ve supheleri dogrulanmis gibi gozuken Omer nereden bilebilirdi? Daha once de yazdigim gibi Filiz'in hatasi gidip olanlari ilk basta acik acik konusmamasidir. Daha sonra Yilmaz da Cem yanlis anlamasi yuzunden konusmayi gururuna yediremedigi icin yanlis anlasmalar sinsilesi olarak devam etti gitti hersey. Asil sorun iki asik arasindaki bu iletisimsizlik bence.

Bunun yanisira Canan ve Cem konusunda size tamamiyle katiliyorum. Filiz su ara tam olarak kendinde olmadigi icin kimin iyi kimin kotu oldugunu kavrayacak durumda degil.

sezinti
10-10-06, 23:10
Sevgili berna1

Ömer nereden bilebilirdi. Ömer olayları görmek istediği gibi görüyor. Bakmak ve görmek çok farklıdır. Bir insanı nasıl görmek isterseniz o şekilde görürsünüz. Bölüm yorumlarında da yazmıştım. Ömer, Yılmaz'ı Yılmaz olarak görmüyor. Onun gözünde Yılmaz efendi. Bu hitabı kullanırken uslubu ise hiç hoş değil. Onun amacı Yılmaz'ı yenmekti. Yılmaz korktu, kaçtı diyecek ve bu şekilde bu mutlu olacağını düşünüyordu.

Filiz'in hatası affedilemeyecek bir hata değil ama kolayda affedilecek bir hata değil. İnsanların kalplerini kırmıştır. Yılmaz, Canan, Ekrem, Mualla olmak üzere ona güvenenlerin kalplerini kırmıştır.
Yılmaz'ın kendisinden cevap istediğini bilen Filiz'in yaptıkları kabul edilebilir davranışlar değildir. İletişimsizlik iki tarafın konuşamamasıdır. Tek taraf iletişimden kaçıyorsa, bir taraf adım atıyor diğer taraf kaçıyorsa buna iletişimsizlik denilemez. :(

Sevgi ve para yanyana dururmu ? Filiz'i zor zamanlar bekliyor.

Oo_esmer_kiz_Oo
10-10-06, 23:14
ewet efendim ozetimiz gelmis ehh hayirli olsun biraz kisa ama neyse;)...
bu bolum guzel olacak ya filiz yilmazdan aff dilicek ee tabiki de yilmaz afedecek ve gzl sahneler izlicezz INSALLAHH!!"AMINNN";)

ve surpris ne olacak iste onu cok merak ediyorum ya istermisiniz gizlice evlensinler :) hehe saka bi yana baayaa bi merak etim.

o cem'i hic agzima bile almicam cunku sonunda uzulen O olacak:) ohh

forever_bim
10-10-06, 23:21
Sevgili berna1

Yaptıgınız benzetme hem kulaga çok hoş gelen hem çok kaliteli hem de çok güzel bir benzetmeydi.

Açıkçası ben Yılmazın Elife aşıkken Filizi kullanmasından dogan hatasından ders aldıgını ve Ferideyi aynı şekilde üzmeyecegini umuyorum.

Yoksa dizi için alternatif ismim hazır DALLAS.:img-grin2

Eylotuerk
10-10-06, 23:29
Ya bu bir ask dizi si yilmaz ferideye asik filan olmaz, adim gibi eminim, o filiz i ziliz de inu deliler gibi seviyor, hazir eski filiz imimze kavusmusken, pozitif seyler dusunelim, filiz acisindan!!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis asklara!!!!!!!

forever_bim
10-10-06, 23:29
Sevgili sezinti

İster bir taraf kacsın ister öteki taraf ister her ikisi birbirinden kacsın bence arada ciddi bir kopukluk olmaya başladı ve çogu da yanlış anlaşılmalara dayanıyor.

Bu arada Bir İstanbul Masalında da koca sezon boyunca Selimle Esma yanlış anlaşılmalar zinciriyle ve iletişim kopukluguyla koca sezonu heba etmişlerdi. Araya da ressam Derya ve de Turgut girmişti. Çok severek izledigim diziyi artık keşke bitse,az kaldı sık dişini diye kendi kendimi sakinleştirerek izlemiştim. Aynı olaylar burada da cereyan etmesin. Yılmazla Filizin arasına 3. kişileri dahil etmesinler. Cem Filizden hoşlanıyor bu çok belli. Umarım senaristler Feride konusunu klişe bir şekilde işlemezler. Feride Elifin dadısı olsun Ömerle yakınlaşsın istiyorum şahsen. Bu da benim beklentim. Bakalım.

devil61
10-10-06, 23:31
ferıde dadı olarak gıreceğınden omerle aralarında bıse olacağını dusunuyorum.yılmazla ferıde arasında bırsey olursa dızı kendını tekrarlamıs olur!!!!zaten restorantta karsılasmaları tam bır sacmalık olur baska bıse değil!!!

kupe sahnesınden sonra sasmamak lazım aslında!!!

forever_bim
10-10-06, 23:35
ferıde dadı olarak gıreceğınden omerle aralarında bıse olacağını dusunuyorum.yılmazla ferıde arasında bırsey olursa dızı kendını tekrarlamıs olur!!!!zaten restorantta karsılasmaları tam bır sacmalık olur baska bıse değil!!!

kupe sahnesınden sonra sasmamak lazım aslında!!!

Senaryo tekrarı bir dizinin başına gelecek en talihsiz olaydır bence. Size katılıyorum. Belki Yılmaz Filizle Cemin sadece arkadaş olduguna inanır ya da en azından Filiz bu konuda açıklama yapar. Sonra da sürpriz olur (Hiç ihtimal vermiyorum ya neyse). Yani en azından Filiz ve Yılmazı destekleyen güzel kalpli forumdaşlarımın hatrına...:img-grin2

sezinti
10-10-06, 23:36
Yılmaz ve Feride birbirlerine aşk anlamında yaklaşırlar mı, bilemiyorum. Bu olsa tek taraflı bir aşk olur. Feride'nin Yılmaz'a karşı bir ilgisi olabilir. Bu aşk mıdır, yoksa kendisine yapılan yardımların karşısında minnetarlık veya hayranlık olarak karıştırılması olabilir mi, bilemiyorum. Feride bu ikilemi yaşayacaktır. :(

_hayal_
10-10-06, 23:48
bence ferideninde boyle yilmaza asik olacagini dusunmuyorum. yani yilmaza yaptiklarindan dolayi minettarlik duyar, ve iyiliginden kisiliginden kaynaklanan bir hayraklik belki ama ask safasina getirmez yani hissettikleri ask duygusuna donusmez bence.
ama bugune kadar one surulen feride dadi olacak ihtimali çok yuksek. o dadi olacak elifle arasinda su sizmayacak bu durum omeri etkileyecek ve feridenin kizina gosterdigi ilgiden dolayi omer buyuk bir sempati duyacak hayranlik bu aska donusecek. ve omerle kizinin arasindaki en buyuk bagda feride olacaktir feridede zamanla omerle ilgilenmeye baslar. bence feride mevzusu burda devreye girer. yani yilmaz filiz iliskisini baltalayacak tek kisi cem olacaktir.

RODYA
10-10-06, 23:59
Sevgili sezinti

İster bir taraf kacsın ister öteki taraf ister her ikisi birbirinden kacsın bence arada ciddi bir kopukluk olmaya başladı ve çogu da yanlış anlaşılmalara dayanıyor.

Bu arada Bir İstanbul Masalında da koca sezon boyunca Selimle Esma yanlış anlaşılmalar zinciriyle ve iletişim kopukluguyla koca sezonu heba etmişlerdi. Araya da ressam Derya ve de Turgut girmişti. Çok severek izledigim diziyi artık keşke bitse,az kaldı sık dişini diye kendi kendimi sakinleştirerek izlemiştim. Aynı olaylar burada da cereyan etmesin. Yılmazla Filizin arasına 3. kişileri dahil etmesinler. Cem Filizden hoşlanıyor bu çok belli. Umarım senaristler Feride konusunu klişe bir şekilde işlemezler. Feride Elifin dadısı olsun Ömerle yakınlaşsın istiyorum şahsen. Bu da benim beklentim. Bakalım.

selam hasan.dediğin gibi bir sezon boyunca ya sabır çeke çeke izlemiştik bimi.ıhlamurlar altında da bunun olmasını asla istemem.feride-yılmaz yakınlaşması konusunda, senle aynı şeyleri düşündüğümü biliyorsun.eğer böyle bir şey olursa,içimizdeki son ümit kırıntılarını da tüketirler

RODYA
11-10-06, 00:01
Yılmaz ve Feride birbirlerine aşk anlamında yaklaşırlar mı, bilemiyorum. Bu olsa tek taraflı bir aşk olur. Feride'nin Yılmaz'a karşı bir ilgisi olabilir. Bu aşk mıdır, yoksa kendisine yapılan yardımların karşısında minnetarlık veya hayranlık olarak karıştırılması olabilir mi, bilemiyorum. Feride bu ikilemi yaşayacaktır. :(

sevgili sezinti,işte böyle bir şey yaparsa senaristler,ferideye de yazık ederler.sonuçta,dediğin gibi bu tek taraflı,sonu hayal kırıklığı olan bir aşk olacak.cemi pek sevmiyoruz,filiz konusunda eninde sonunda hayal kırıklığı yaşayacağını biliyoruz,ve buna hiç birimizin üzüleceğini sanmıyorum.ama feride öyle değil.feride karakteri,asıl aşık çiftin birbirini kıskandırma numaralarının kurbanı olmamalı

forever_bim
11-10-06, 00:08
selam hasan.dediğin gibi bir sezon boyunca ya sabır çeke çeke izlemiştik bimi.ıhlamurlar altında da bunun olmasını asla istemem.feride-yılmaz yakınlaşması konusunda, senle aynı şeyleri düşündüğümü biliyorsun.eğer böyle bir şey olursa,içimizdeki son ümit kırıntılarını da tüketirler

Sevgili Serkan

Senaristlerin sıklıkla başvurdukları bir yöntemdir bu. Dizide birbirini seven kişilerin karşısına alternatifleri sunmak. Ne kadar can sıkıcı degil mi. Kavuşamayan aşıklara yeni yeni kombinasyonlar. Ama izleyici akıllandı artık. Bu klişe numarayı yemez izleyici.

Zaten Ömeri öyle bir hale getirdiler ki kendileri yani stajyer babamız şu anda kırmızı görmüş boga gibi bakıyor. Yanarım yanarım klişe senaryo sebebiyle heba olan oyunculara ve biz fıtık olan izleyicilere yanarım.

61MERVE61
11-10-06, 00:16
Sevgili Serkan

Senaristlerin sıklıkla başvurdukları bir yöntemdir bu. Dizide birbirini seven kişilerin karşısına alternatifleri sunmak. Ne kadar can sıkıcı degil mi. Kavuşamayan aşıklara yeni yeni kombinasyonlar. Ama izleyici akıllandı artık. Bu klişe numarayı yemez izleyici.

Zaten Ömeri öyle bir hale getirdiler ki kendileri yani stajyer babamız şu anda kırmızı görmüş boga gibi bakıyor. Yanarım yanarım klişe senaryo sebebiyle heba olan oyunculara ve biz fıtık olan izleyicilere yanarım.

ayni fikirdeyiz bim........biz daha bu numaralari yemeyiz..bu bolum de 43uncu bolum gibi olursa kesin kafayi sigiririm...daha sabir kalmadi bi konu bi kotu karekter lazimsa koyun merali icine meralede gayet guzeldi ama filiz ve yilmazin hislerini degistirecek oyunlar yapmayin....bilmem hisede...cemde ...feridede......vs........

not:fragman bugun yok artik yarina....sevgilerle

forever_bim
11-10-06, 00:22
Sanırım hemen herkes forumda Feridenin dadı misyonunu üstlenmesini ve Elifcige annelik etmesini istiyor. Umarım bu yönde olur.

innocent_85
11-10-06, 00:31
Feridenin yılmazla aşk yaşayacağını sanmıyorum.Bence ömerle arasında bişe olabilir eliflede arası çok iyi ilerdeki bölümlerde feride zaten dadı olarak ömerlerin yanında çalışacak.İrem altuğun roli için dadı rolinde girecek demişlerdi çünkü.Meralin resmini jenerikte gördüm yine ortaya çıkacak heralde.Filizin yılmazın parasını ödeme isteğide çok iyiydi filize yakışır bir hareket.

Antepli19
11-10-06, 01:47
Allah Allah göstermediler yaaaa. Ne kadar sacma hem reklam yapiyorlar göstericekler diye hemde göstermiyorlar yada ben mi görmedim. Sasirdim yani.

forever_bim
11-10-06, 01:52
Arkadaşlar Magazin Programı Canlı Canlı reklamı vermiş olduğu halde göstermedi. Artık ne diyecegimi bilemiyorum...Neyse diziden tüyo alamıyoruz şimdilik...

ylcn16
11-10-06, 03:12
arkadaslar dizi baslarken oyuncu kadrosu gozukuyor. burda en baslarda cem ı goruyoruz.

bu da demektir kı bu kara kedi cem daha uzun bi sure yılmaz-filiz arasında olacak. yoksa diğer oyuncular gibi ismi konuk oyuncu olarak yazılır dı..

benim
11-10-06, 09:37
dün gece magazin programını bende seyrettim.geç vakite kadar bekledim ama göstermediler.tanıtımında gösterdikleri filiz , ömer ağaçlık bir yerdeler orman sanırım. çevrde bir sürü polis vardı.Bülent İnal'da filiz ve yılmaz eski günlere dönmek istiyorlar ... ama dedi.ve kaldı.cumartesi günü D Magazin var belki orada gösterirler.

cemotara
11-10-06, 10:01
Arkadaşlar Magazin Programı Canlı Canlı reklamı vermiş olduğu halde göstermedi. Artık ne diyecegimi bilemiyorum...Neyse diziden tüyo alamıyoruz şimdilik...

sorma be arkadaşım dün akşam magazin programında tantımını gösterdi bende çıkacağa kadar bekledim ama maalesef yayınlamayıp beni delirttiler boşuboşuna okadar uykusuz kalıp bekledim çok sinirimi bozdu kanal d

matraka
11-10-06, 10:27
filiz doğruca canana gider ondan sonra yılmaza yılmazdan af diler babsının vasiyetini açıklar ve yılmazdan ummadığı şekilde ağır söylerle perişan bi şeklde yanından ayrılır cemil kara kedi olarak girer iki çiftin mutluluğu arasına ailede şirkette herkes şaşkındır yılmaz neden para almamıştır madem para almayacaktı neden o kadar para istedi herkes şaşkındır yılmaz feride ile gittiği yemekte cem ve filizle pişti olur gelen tüyo bu şekilde bu seferde doğru çıkacakmı görücez bakalım hadi hayırlısı

bengusu_melisa
11-10-06, 10:39
sevgili matraka,

tu tuyoyu sen nerden duydun, bilgilendirirsen cok sevinirim ;)!!

bende merak ediyorum nerden duyduğunu.heralde benim kullandığım imza çok beğenildi herkes kullanıyo walla :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

new_26
11-10-06, 10:45
Ya arkadaşlar yılmazın yemeğe gittiği kişi bence feride değil canan olacak..neden bu kadar eminsiniz anlamadım...eğer öyle olursa çok abartmış olur bizim senaristler ki saçmalık...:fighting2 feridenin yılmaza aşık olmasından falan bahsediyorsunuz da ben yine sıkıldım bu feride muhabbetinden......baydıııııııııı.oldu olacak feride ceme aşık olsun ortalık cümbür cemaat kimin eli kimin cebinde olsun ondan sonra:img-grin2 :img-grin2

matraka
11-10-06, 10:46
ya arkadaşlar daha öncede söyledim dizinin resmi sitesinde iki tane bayan arkadaş var onlar olucakları pazartesiden yazıyorlar 3 haftadır takip ediyorum tutuyor bende şimdi bu hafta tutucakmı diyorum bekliyelim görelim

yakupoglu61
11-10-06, 11:30
büyük ihtimalle bugün wermeye başlar artık çok merak etmeye başladık görsek fragmanı biraz içimiz rahatlayacak hiçdeğilse aynı yorumları yapmaya dewam etmiyecez

ihlamurlarfanatigi
11-10-06, 11:32
sevgili yakupoglu bilgilendirdigin icin tsk...evet ya verselerde bizde birseyler yazsak...hep ayni seyleri yaziyoruz, senaristlerin hep ayni senaryoyou yazdigi gibi :):)

61MERVE61
11-10-06, 12:46
vala ben koysalarada gormeem sizin haberlerinizi bekliyorum yaa sabahin korunde televizyonun basindaydim okadar izledim canimi da SIKTI reklama girdi diye sevinim yabanci damatin kii koydular....da cok bekleriz!!

61MERVE61
11-10-06, 13:35
45.Bölüm özeti için teşekkürler.Ah bide fragman çıksada sizlerle paylaşsam.Çıkarsa hemen ekleyeceğim...

alah razi olsun yaaa vala.....yaaaa sinir sey bolum heyecanli olmayinca hemen verio oluncada vermio ne bicim isti anlamadim..oooooff fragman oofff

hildaxx
11-10-06, 14:18
Bence fragman akşam Yaprak Dökümü verilirken verilmeye başlar sıkça.Genelde öyle oluyor çünki.Demek Yılmaz'dan özür dileyecek Filiz.Ben ayrıca Filiz'in bu saflığını anlayamıyorum Cem in ona karşı neler beslediği çok belliyken hala onunla takılıp,yemeklere çıkabiliyor çok şaşaırdım,yine yemekteler özette:img-grin2

Tabiki herkes gibi özette yazan süprizi bekliyorum.

devil61
11-10-06, 14:30
ıhlamurlar altında kanal d de bolum ozetı gırmısler ınternet sıtesınde yanı onumuzdekı reklamda verebılırler!!!bırde fılızlen vede kılıbık cemle karsılastığı sahnede yanında ferıde yoktu yılmazın bunuda belırtıyım cunku kanald sıtesınde resım vardı!!!fılze daha bıse demıyorum cunku hala cemle yemeğe gıdıyo yılmaz demıstı ona oda da zaten baktığın gıbı gorursun fılız bu aralar olaylara kım ne derse oyle bakıyo!!!!aklı bakalım ne zaman yerıne gelecek hala cemle yemeğe gıdıyo!!!!Allahım ya nedır bıktım!!!bu yanlıs anlasılmalardan!!

pinkzone
11-10-06, 14:36
Valla sabahtan beri bekliyordum.. Sonunda pes ettim.. Bu kadar olmaz dedirtti Kanal D.. Ben bekliyordum sonunda vazgeçtim... Anlaşıldı bana fragmanı görmek haram.. Ya fragman hazır değil yada koymamak için inat yapıyor kanal d

pinkzone
11-10-06, 14:55
İstikrarsızlık olduğu kesin.. Yani bu pes dedirditti sonunda.. Ki ben çok inatçı biriyimdir.. bende pes ettim.. Geçen hafta Seda sayanın programnının bitimine 2 reklam kala verdiler.. O zaman iyiydi.. Bekledim çıkmadı.. Bende çaresiz kanallar arası zaping yaptım.. ATV geçip Bülent İnalın Kurşun yarasındaki performasını izledim.. Olağanüstü... :) Kanal D bu hafta anaşıldı ki geç vercek fragmanı..

karcicegim
11-10-06, 14:55
Bende sabahtan beri belki arkadaşlar fragmanı görürde anlatır diye bekliyorum. Ama yok Kanald fragmanı vermeye yeminşi sanırım. İşte olduğum için tv izleme imkanım yok. İşallah yakın zaman da fragmanı yayınlarlar

forever_bim
11-10-06, 16:44
büyük hevesle girdim siteye fragmanı görenler anlatmıştır diye ama fragman gösterilmemiş:(kanald ye acayip gıcık olmuş durumdayım:dito

Sevgili Havincim

Kanal D pazar günkü programların fragmanını veriyor ama I.A.nın fragmanını inatla vermiyor...

havincim
11-10-06, 17:49
forever_bim sorma arkadaşım hababam sınıfının ve sağır odanın fragmanını ezberlemiş durumdayım:dito bu fragmanların adaltesizliği bıktırdı beni.hepsini eşit şekilde gösterseler olmuyor sanki:icon_evil çarşamba,perşembe,cuma hepsini sıralı bir şekilde güzel güzel gösterseler ne güzel olur:icon_evil
anlaşıldı aslında kanald fragmanı akşam kk reklama girdiği sırada verecek ama yine de belki gösterirler umuduyla bekliyoruz...

pinkzone
11-10-06, 17:52
yok valla yine nöbette idim.. Çıkmadı gene...
Akşam o zaman çıkcağı kesin.. Kanal D neler neleri gösterdi de bi ı.a fragmanını göstermedi... Yabancı damattan sonra hemen gösterseler ya.. Uf bugün resmen acaip sinir oldum Kanal D ye

ceren durul
11-10-06, 17:54
birisi ihlamur altindadayin bölüm özetini yazdimi bilmiyorum ama ben yazam bari dedim buyrun doya doya okuyun

Ihlamurlar Altında �45. Bölüm Basın Özeti�

Filiz Yılmaz�dan af diliyor�

Yılmaz�ın hisseler için para istememesi başta Filiz olmak üzere herkesi şaşırtmıştır. Filiz, Yılmaz�ın hisseleri vermekte direnmesinin nedenini sonunda anlar. Ona karşı haksızlık etmiştir. Yılmaz�dan af diler. Yılmaz onu affedebilecek midir?

Cem gittikçe Filiz�e daha fazla yaklaşmaktadır. Birlikte gittikleri bir yemekte Yılmaz ile karşılaşacaklarından habersizdirler. Yılmaz�ın Filiz�e bir sürprizi vardır. Bu sürpriz iki âşık arasındaki köprüleri tekrar kurabilecek midir?

61MERVE61
11-10-06, 17:55
yok valla yine nöbette idim.. Çıkmadı gene...
Akşam o zaman çıkcağı kesin.. Kanal D neler neleri gösterdi de bi ı.a fragmanını göstermedi... Yabancı damattan sonra hemen gösterseler ya.. Uf bugün resmen acaip sinir oldum Kanal D ye

sinirden patlicam izlemedigim program kalmadii yaa bu nee atv simididen pazarinkini verio bu nalet kanal vermio...yabanci damati ezberledim vala...

havincim
11-10-06, 17:57
yabancı damadı izlerken altta küçük bir şekilde gördüm fragmanı:)küçükte olsa yetti ya çok güzel:)
...yılmaz hızlı bir şekilde yürüyor filiz arkasından koşuyor yılmazı durduyor filiz ve yılmaz konuşurken cem geliyor yılmazı ittiyor yılmaz bir yumruk patlatıyor ceme,cem yerde:)filiz cemi yerden kaldıracakken yılmaz filizi kolundan çekip götürüyor kapının önüne çıkıyorlar...
küçük fragmandan gördüklerim bu kadar

cemotara
11-10-06, 17:59
altta fragmanı gösterdiler çok kısaydı ama yılmaz filiz cem üçü birbirlerine bakıyorlardı cem yılmazı itti yılmazda cemi bir kafadayere serdi ve filizi kolundan tuttu ve götürdü orda bitti

dracula3000
11-10-06, 18:00
arkadaşar ben de alttaki küçük fragmanı gördüm.gördüğüm de gerçekten arkadaşımız gibi bana yetti.galba bu hafta ıhlamurlar altında muhteşem olcak.en azından hisseler olmicak.:img-grin2

cemotara
11-10-06, 18:14
yine sinir oldum ya yabancı damadı verdi arkasından kesin verir derken yine hababam sınıfını verdiya sadece alttaki küçük fragmanı gördüm demekki yılmazın süprizi iyi yönde olacak çünkü kolundan tutup götürüyordu bir bakmışız nikah dairesine götürüyor nekadar güzel olurdu

61MERVE61
11-10-06, 18:35
yine sinir oldum ya yabancı damadı verdi arkasından kesin verir derken yine hababam sınıfını verdiya sadece alttaki küçük fragmanı gördüm demekki yılmazın süprizi iyi yönde olacak çünkü kolundan tutup götürüyordu bir bakmışız nikah dairesine götürüyor nekadar güzel olurdu

ama filizin cevabi ne olurdu yaaa super olcakk bu haftaaa!!ya izlemedigim program kalmadii bu ne ya ezberledim resmen!!!oofffffffffff

ihlamurlarfanatigi
11-10-06, 18:41
Cemotara ve havincim junior fragmani anlattiginiz icin cok tsk ederim :)

ben okuldan yeni eve geldim, hemen bilgisayari actim fragmani kesin vermisler diye, ama yok nerdeeeeee...sadece junior fragman verilmis, neyse hic yoktan iyidir..!!

vayy yilmaz bitanede benim icin vursaydin keske ceme :)...saka saka, her türlü siddete karsiyiz tabii ;)

pinkzone
11-10-06, 19:02
Ohh içime soğuk sular serpilmiş oldu...

Cem bey sonunda Yılmazın güzel yumuruğunu yemiş.. :) Daha ne isterim ki.. Filizi Çekip götürmeside cabası.. Bu bölüm kopcaz arkadaşlar.. :) Sıkı tutunun...

karcicegim
11-10-06, 19:04
Fragmanı kısada olsa anlatan cemotara arkadaşıma teşekkürler. Artık mecburen kırık kanatlar dizisini bekliyecez. Yayınlasalar çok yayınlarlardı fragmanı. Şansımız kırık kanatlarda yayınlarlar.

devil61
11-10-06, 19:06
arkadaslar cok tesekkur edıyorum nasıl sevındım anlatamam yılmazın cemı vurmasına ve fılızı kolundan tutup goturmesıne helal sana yılmaz!!!!!

ben bu dızıyı coook sevıyorum:):)

ozellıkle yılmaz-fılız:D

ne kadar mutluyum sımdı sıze anlatamam anlatan arkadasa coook tskkur!!!

hsa
11-10-06, 19:07
evet fragmanı gören arkadaşlar anlatmışlar,sağolsun.asıl fragmanı akşama saklıyolar herhalde. cem'in yumruk yediğine o kadar mutlu oldum ki !!! yılmaz'ın sürprizi iyi olacak,belli oldu :) daha fazla bekleyemicem,cuma lütfen çabuk gell!

51arzu
11-10-06, 19:26
demek ceme yilmazim yumruk atiyor oh ya iyi oldu adam resmen yapismisdi filize resmen golgesi olmusdu aslanin yilmazim benim tuttup bide filizin kolundan goturuyor allah allah derim
insallah tum fragmani verirler ben o favriyenin eski kocasi neler yapcak merak ediyorum kabadagi gibi geldi o siyah mercedesiyle

innocent_85
11-10-06, 21:06
Filiz yılmazdan af dilemiş tam ona yakışır bir durum.İnşallah barışırlar bu durumda.Yılmaz ceme yumruk atmış çoktan hak etmişti cembey bunu.Şirketin önünde filizi arabaya bindirince nasıl yılmaza bakıp güldü.Bende cemil olayını merak ediyorum salihle farihye zordurumda kaldı.

matraka
11-10-06, 21:10
ya arkadaşlar şimdi kafama takıldı eğer filiz yılmazın peşinden koşuyorsa onun peşindede cem geliyorsa cem filize ya sarktı ya öptü yılmaz birlikte yemek yiyorlar diye bi şey yapacak hali yok herhalde

BERNA
11-10-06, 21:46
ya arkadaşlar şimdi kafama takıldı eğer filiz yılmazın peşinden koşuyorsa onun peşindede cem geliyorsa cem filize ya sarktı ya öptü yılmaz birlikte yemek yiyorlar diye bi şey yapacak hali yok herhalde

umarim oyledir yoksa Yilmaz eski kiskanc ve kendine guvenmeyen haline geri dondu demektir, delikanli halini ozlemisti ya ;)

Saka bir tarafa, genelde fragmanlar corba halinde gosterildigi icin zaman akisi da dizidekiden cok farkli olabiliyor. Biz sadece olacaklari biliyoruz ama ne zaman olduklarini sadece tahmin edebiliyoruz.

sezinti
11-10-06, 21:53
Sevgili berna1'in dünkü yorumuma karşı bir cevap yazmasını bekliyordum. Kendisiyle fikir alışverişi yapmak güzel, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Dizide olsa şiddeti kabullenemiyorum. Yılmaz'ın Cem'e kaba kuvvet kullanmasını doğru bulmuyorum. Feride ile Yılmaz ve Cem ile Filiz'in karşılaşmaları tesadüfmü yoksa Yılmaz bilerek mi gidiyor.

61MERVE61
11-10-06, 22:09
hahahahaa aferim yilmazim ASLANIM benim benim sinirimi sen cikart,,ya ben sevincik oldum....yaa fragman nerde alaa askinaaaa kanal d yi izliyeilzliye!!artik butun reklamlari ezbenledim..

XxTanyaxX
11-10-06, 22:38
ya bunlar beni cildirtmaya mi calisiyorlar sabah tan beri kanald reklamlarini izliyorum ama fragman yok:icon_evil yabnaci damt verdiler sagir oda ama ihlamurlar altinda yi hala vermediler üfff:icon_evil

bengusu_melisa
11-10-06, 22:42
az önc fragmanı gördüm süperdi walla .şiir herşeyi anlatıyodu.filiz yılmazla bi daha birlikte olmak istiyo umarım olurlar.

*{LOLLY}*
11-10-06, 22:43
müjde arkadaşlar....
fragmanı gördüm...
muhteşem bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar..

BERNA
11-10-06, 22:44
sevgili sezinti ben de sizinle karsilikli fikir alisverisi yapmaktan hoslaniyorum, isteginiz uzerine dusuncelerimi yaziyorum.

Ikili arasindaki iletisimin tek tarafli cabalar sonucu (Yilmaz'in) kurulmaya calisildigi yorumuna katiliyorum. Sonraki kopusun Cem'den sonra (yine bir yanlis anlama ve iletisimsizlik) olusu da asikar. Yine de Yilmaz'in da, ve tabi ki Filiz'in de, verdikleri izlenimleri duzeltmek icin hicbir caba gostermedigini dusunuyorum. sevgili forever bim'in de yazdigi gibi bu yanlis anlamalar boyle uzayip gidecek diye benim de endiselerim var.

Filiz cevresindeki dostlarina da haksizlik etmistir ve akli basina geldigi icin onlaran da ozur dileyecektir diye dusunuyorum. Filiz Yilmaz'in gonlunu aldigi zaman, sanirim Mualla Hanim haric, digerleri gercek dost olduklari icin, onu ve Yilmaz'i mutlu gordukleri icin, Filiz'in ozurunu kabul edeceklerdir. Mualla Hanim ile ugrasmasi gerekecek, oglunu bu kadar uzen bir kisiyi anneler kolay kolay unutmaz. Zaten annenin onu Feride'yle yakistirdigini hissettim son bolumde.

Feride konusuna gelince bu konuda beklentim ve istegim Feride'nin is de aradigina gore Elif'in bakicisi olmasidir. Sonrasinda da Omer ile yavas yavas duygusal bir bagin kurulmasini da istiyorum, zaten Omer ona karsi gayet zarif su ana kadar. Her ne kadar Yilmaz'in bakislarina bayilsam da Omer'in de asik olmus hali hic fena degildi, ozledim galiba ;)

Siddet konusunda sevgili Sezinti'ye aynen katiliyorum. Artik bu dizide anlasmazliklarin siddet yoluyla cozulmesinden rahatsiz olmaya basladim ben de. Demin saka yollu yazdim ama Yilmaz'in eskisi kadar cok siddete basvurmamasini sevmistim. Sonradan basina bela olsa da hisse meselesi cok zekice bir plandi mesela, etik olarak dogru muydu hayir degildi, ama zekiceydi ve takdir etmistim. Ayrica medenice tartismak cok daha buyuk bir zeka gerektirir. Acikcasi bir soz soylersin o kisi dayak yemisten beter olur. Benim gorusum siddetin sadece kendini savunmak icin kullanilmasindan yana ama bilmiyorum tabi ki dizide nasil kullanilmis. Kotu adami dovmek her zaman cok basit ve siradan bir yontemdir diye dusunuyorum.

*{LOLLY}*
11-10-06, 22:44
anladığım kadarıyla filiz yemininden dönecek tabi bu biraz da yılmazın elinde.. bölüm boyunca filiz yılmazın peşinden koşuyor gibi görünüyor.. ama şunu söyliyeyim ki fragmanın sonu çok ümit verici. yılmaz filizi bi yerlere götürecek ve orada olanlar olucak artık:):):):)

dwillow
11-10-06, 22:46
fragman çok güzeldi eminim bu bölüm yine süper olucak. yalnız ben fragmanın son sahnesini merak ettim. yılmaz umarım filizle arasını düzeltmek için bişeyler yapar.şiirde çok güzel herşeyi açıkça anlatıyo

dilara43
11-10-06, 22:46
evet bede fragmanı az önce gördüm filiz yeminini bozduğunu söylüyodu babasının mezarı başında bu fragmana bakınca bu bölümden sonra filizin yılmazın peşinde koşacağı görülüyo

sinem*
11-10-06, 22:47
fragmanı verdiler filiz şiir okuyor..yeminimi bozdum diyerek :)

ömer ve filiz çiftlikteydi,filiz yılmazın peşinde af diliyordu sonra filiz gene babasının mezarında ağlıyordu
en son sahnede cem yılmazı itiyor yılmaz ceme vuruyor filiz ne oldu diye bakacakken yılmaz onu tutup dışarı çıkarıyor filizde bunu yaptığına inanamıyorum gibi bir şey diyordu

*{LOLLY}*
11-10-06, 22:49
sevgili berna arkadaşım.. yorumun, değindiğin konular gerçekten güzel.. feride hakkında ben de aynı beklentiler içerisindeyim.. ve öyle olmasını umuyorum.. bana göre bu bölümde daha önce de dediğim gibi yılmaz ve filiz durumu bir açıklığa kavuşacak ve bu iyi yönde olacak diyorum.. dediği gibi filizi herkes tekrar bağrına basacaktır ama bir kişi dışında. o da mualla hanım.. ama filiz ve yılmaz bu durumunda üstesinden geleceklerdir. onlar sadece birbirleriyle başa çıkamıyorlar.. onlar bir olduktan sonra yapamayacakları şey yok...

havincim
11-10-06, 22:51
şükürler olsun sonunda fragman verildi

sezon finalinde çalan şarkı var yine
filiz yine ağlıyor yılmaz filizle resmine bakıyor
ömer ve filiz at çiftliğindeler ömer ne diyorsa artık filiz kötü kötü bakıyor
yılmazla filiz biryerdeler ve yılmaz çekip gidiyor filiz peşinden koşuyor birşey söylüyor uzun süre birbirlerine bakıyorlar
filiz babasının mezarı başında ağlıyor
ve son sahnede yemekte karşılaşıyorlar (yılmazın yanında feride falan yok) filiz yılmazı görünce çok şaşıyor...yılmaz giderken filiz arkasından koşuyor yılmaz duruyor gözleri yaşları birbirlerine bakıyorlar cem geliyor yılmaz bi yumruk vuruyor ve cem yerde:)filiz tam ceme yardım edecekken yılmaz filizi kolundan çekip görüyor...

devil61
11-10-06, 22:55
arkadaslar gercektende cok guzel bır bolum bızı beklıyo bence ıkı hafta sonra bu haftayıda katarsak fılızle yılmaz barısacaktır.cunku yılmaz fılızı kolundan tuttuğu gıbı evlenme teklıfı ettığı yere goturecektır:)kı ısallahta boyle olur!!!!
yılmazın suprızının artık guzel olacağı kesınlestı gıbı allahım 12 saatir kanald yı ızlıyorum sırf bu fragmanı gorebılmek ıcın bekledığıme değdı doğrusu!!!!

zaten fılız yemınımı bozuyorum dıyor!!!barısmayacak bır sebep kalmadı arada
yılmaz fılızı kolundan tutup goturduğune gore onu affedecektır!!!

fılız-yılmaz(ısallah barısırsınız zaten barısacaksınız gıbı gorunuyo:))

sezinti
11-10-06, 23:00
Sevgili berna1

Yorumlarınızı çok keyifli bir şekilde okudum, çok teşekkür ederim. Yorumuma başlamadan önce sizi Bizim Evin Halleri bölümünde beklediğimizi söylemek istiyorum.

Mualla hanım konusunda yazdıklarınıza katılıyorum. Filiz ve Yılmaz biz merkezli olmayı başardıklarında aşamayacakları sorun yok. Filiz'de kaybolmaya yüz tutmuş özgüven problemininden kurtulması lazım.

Yılmaz'dan son sahneden sonra şöyle bir hareket bekliyorum, Yılmaz Filiz'i babasının mezarına götürmesini bekliyorum. Çünkü Özgüvenini probleminin çözülmeye başlayacağı yer babasının mezarlığına ziyarete gitmesidir.

Bence Filiz Yılmaz'dan önce kendisinden özür dileyecek. Daha kendisinden özür dilemediğinin düşünüyorum. Hisseler konusu Filiz'i kendine getirmeye başladı ama özgüveninde hala problemleri olduğunu düşünüyorum.

Dip not. bu mesajı yazarken Filiz'in babasının mezarına ziyaret ettiğini bilmiyordum.

*{LOLLY}*
11-10-06, 23:14
yeter yaa.. gerçekten yeter...

filiz kurtulsun artık şu bunalımlı halinden..her akşam odasında ağlarken ben ondan kötü oluyorum yaa. hele o eski günleri düşünüp iç geçirmesi..yılmaza farklı şeyler söyleyip farklı şeyler hissetmesi.. kimseyi kırmamak için kendine haddinden fazla yüklenmesi..

şunu kanul etsin artık o da bir insan ve kendine bu kadar yüklenmenin alemi yok. ayrıca herkesi aynı anda mutlu etmenin de bir formülü daha bulunamadı.. filiz artık kendi için doğru kararlar almak zorunda.. bu babasının mezarı başında mı olur yoksa yılmazla yüzleşerek mi olur ya da her iki durumla mı olur bilemem ama hem onların hem de bizlerin ruh sağlığı için biran evvel olsa iyi olur ki fragmandan bu bölümde iki aşığın ve dolayısıyla bizlerin yüzlerimizin güleceği anlaşılıyor...

sezinti
11-10-06, 23:14
Fahriye ve Salih, Ahmet konusunda, Cemil'in Ahmet'in babası olduğunu unutmamalılar ve aralarındaki problemi Ahmet' e yansıtmamaları gerekiyor. Cemil'in Salih'e bakışları çok sertti. Cemil olayları kabullenerek gitti. Maddiyat alanında güçlenip Baba olduğu aklına geliyor ve dönüyorsa yaptığı çok yanlıştır.

CrazyWOW
11-10-06, 23:20
yilmaz ceme yumrugu caktiktan sonra filiz cemin yanina gitti, yilmazda filizin kolundan tuttugu gubu disari cikardi, orda filiz( NE yaptigini saniyorsun sen! dedi (dudagini okudum son anda, ama bence filiz babasina verdigi sozu hala unutmamis, bu iliskinin sonu yok bence.

*{LOLLY}*
11-10-06, 23:24
yilmaz ceme yumrugu caktiktan sonra filiz cemin yanina gitti, yilmazda filizin kolundan tuttugu gubu disari cikardi, orda filiz( NE yaptigini saniyorsun sen! dedi (dudagini okudum son anda, ama bence filiz babasina verdigi sozu hala unutmamis, bu iliskinin sonu yok bence.

ewet arkadaşım filizin son sahnedeki dediklerini ben de anladım ve onun gibi bişeyler diyordu.. fakat diğer söylediklerine katılmıyorum fragmanı dikkatle izlediysen filiz yemininden dönmeye hazır.. yılmazın iki dudağı arasına bağlı bu biraz da.. son sahnede de beklenilen anın geldiği açıkça belli oluyor.. yani bu ilişkinin bir sonu olmadığı düşüncene kesinlikle katılmıyorum... ayrıca bu şekilde bu dizinin bir yere gelemeyeceğini herkes iyi biliyor. zaten bu ayrılığın artık sonlanması gerekiyordu..ve senaristler de umarım yüzümüzü kara çıkarmadan harika bir zamanlama yaparak yüzümüzü güldürecek...

havincim
11-10-06, 23:29
45.bölüm fragman şiiri

filiz:

Anladım ki dün yine yokluğun uzun siyah bir geceydi
Ben gecemi kısaltmaya,yüzünle gecemin siyahlığını beyaza çalmaya geldim
Alışmak zor
Anladım ki ben senden geçemedim
Bir yemin bin kere ölmekse
Beni bi kere daha sev
BOZUYORUM YEMİNİMİ!
HAZIRIM SEVDAM İÇİN YEMİNİMDEN GEÇMEYE…

forever_bim
11-10-06, 23:29
Sevgili devil61

Fragmanı lütfen Multimedya kısmındaki Videolar başlıgına ekleyiniz...

Sevgili Arkadaşlar

Tek cümlelik mesajlar yazmayınız....

devil61
11-10-06, 23:33
multimedya da ıhlamurlar altında videolara ekledım!!!! eğer yukleyecek varsa ordan da yukleyebılır!!!

forever_bim arkadasım bılgılendırdığın ıcın sağol!!!

havincim
11-10-06, 23:37
CrazyWOW filizin dudağını yanlış okumuşsun cnm filiz orda "bu yaptığın" diyor.bu yaptığın çok saçma,zorbalık,adam kaçırmak vs. benzeri şeyler söyleyecektir büyük ihtimalle...zaten orda filizin sözü kesiliyor fragman bitiyor...bu bölümün sonunu çok merak ediyorum...
bi de yılmazın yemeğe feride ile gitmemesine çok sevindim:)dörtlü olarak karşılaşmalarını hiç istemem çok klasik birşey bu...

*{LOLLY}*
11-10-06, 23:37
havincim arkadaşım harikasın yaa çok teşekkürler.. bu dizinin tüm şiirleri harika ama bu şiire ayrı bi bittim ben yaa.. sizce de öyle değil mi??? dediğim gibi filiz artık kendine duygularına kulak tıkamayı bıraktı!!!

BOZUYORUM YEMİNİMİ!

eaa
11-10-06, 23:53
Fragman cok umut verici gozukuyor (benim gibi Filiz Yilmaz birlikteligini isteyenler icin tabi) ama nedense benim umitlendigim tum fragmanlar sonunda bolumde hayal kirikligina ugruyorum. Umarim bu sefer boyle olmaz. Hani herseyin bir anda duzelebilecegini sanmiyorum ama en azindan bilinmeyenler ortadan kalksa. Ne biliyim Yilmaz , Filiz' in babasina verdigi sozu ogrense.. En azindan anlamsiz kirginliklar ortadan kalkardi ondan sonra zaten ailelerle ugrasmak zorunda kalicaklar . En azindan birbirlerine tavir yapmalari yerine ailelere karsi verdikleri mucadeleyi izlemek benim daha hosuma giderdi.

Eylotuerk
11-10-06, 23:53
ohh be hele sukur, mask dolu bir bolum bizi bekliyor filiz yemininden vazgeciyor!!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ SOZ VERMIS BUYUK ASLARA!!!!!!!!!!!

*{LOLLY}*
11-10-06, 23:58
açıkçası çok erken konuşmak istemiyorum ama ben önümüzdeki bölümlerde yılmaz ve filizi bir bütün olarak göreceğimizi, artık kendileri ve birbirleriyle değil çevreleriyle mücadele edeceklerine inanıyorum..fakat cemin kolay kolay pes edeceğine asla inanmadığımdan herşeye hazırlıklı olmak gerektiğine inanıyorum...

hsa
12-10-06, 00:08
allahım gözlerime inanamıyorum..bu şiir,bu fragman.. umarım yakında muradımıza eririz,beni şimdiden heycan bastı. bu arada fragmanı eklediğiniz için teşekkür ederim :)

61MERVE61
12-10-06, 00:10
YAA FRAGMANI EZBERLEDIM sayende cook sagol devil 61 yaa!!ayyy super ya izledikce heyecan basio icimii...off super olcak super!

61MERVE61
12-10-06, 00:12
havincim arkadaşım harikasın yaa çok teşekkürler.. bu dizinin tüm şiirleri harika ama bu şiire ayrı bi bittim ben yaa.. sizce de öyle değil mi??? dediğim gibi filiz artık kendine duygularına kulak tıkamayı bıraktı!!!

BOZUYORUM YEMİNİMİ!

yaa bu siiri bide filizin sesinden duymak isterdim yaa ooofff bu siir bitirdi beni.....oooffffff yaa filiz

Anladım ki dün yine yokluğun uzun siyah bir geceydi
Ben gecemi kısaltmaya,yüzünle gecemin siyahlığını beyaza çalmaya geldim
Alışmak zor
Anladım ki ben senden geçemedim
Bir yemin bin kere ölmekse
Beni bi kere daha sev
BOZUYORUM YEMİNİMİ!

super

kardelen2086
12-10-06, 00:16
hatırlarsanız yılmaz filize evlenme teklifi edeceği zamanda onu kolundan tuttuğu gibi motora bindirip götürmüştü büyük bir ihtimalle yılmaz yine filizi bir yerlere götürecek ve sonunda kozlarını paylaşacaklar

_free_
12-10-06, 00:23
valla fragman içimi rahatlattı biraz :) hele o şiir yokmu yani..."bozuyorum yeminimi!"...e başka ne isteriz filiz hanım =) tamam herşey anında yoluna girmez ama(hele söz konusu dizi ı.a ise ! ) bu da bi başlangıç tabii..
valla fazla umutlanmıyayım diyorum ama engel olamıyorum kendime..geçem haftalarda olan fragman kandırmacasını unutmuş değiliz..o yüzden bu şiire rağmen tedbirli olmak gerek sanırım..

61MERVE61
12-10-06, 00:30
valla fragman içimi rahatlattı biraz :) hele o şiir yokmu yani..."bozuyorum yeminimi!"...e başka ne isteriz filiz hanım =) tamam herşey anında yoluna girmez ama(hele söz konusu dizi ı.a ise ! ) bu da bi başlangıç tabii..
valla fazla umutlanmıyayım diyorum ama engel olamıyorum kendime..geçem haftalarda olan fragman kandırmacasını unutmuş değiliz..o yüzden bu şiire rağmen tedbirli olmak gerek sanırım..

yaa benim elimde degill..isteristemez seyler bekliyorum diziden bu bolum icin mesela fragmanida gordumki kim tutar ki beni....hayatimda ilk kez bukadar bi diziye kapildim yaa..evt free arkadasimin dedigi gibi fazla sey beklemiyelim bolumun son sahnesine kadar........ooffffoffffff..

innocent_85
12-10-06, 01:05
Fragmanı şimdi izleme fırsatı buldum hele şükür isteğimiz oluyor heralde yılmazla filiz kavuşacaklar.Ömer bu sefer karışmaz heralde bırakında aşklarını yaşasınlar.

Figan
12-10-06, 01:55
Fragmandan izledigim kadariyla Filiz yine güzelligiyle göz kamastiriyor..
Yilmazimizi yine itiyorlar ...

Amaa Yilmaz yumrugu feci salliyor..Ne diiimm Helal ! :))

Filizinde artik su yeminini bozup, sevgisine sahip cikmasini istiyorum..Lütfennn!

ylcn16
12-10-06, 02:35
arkadaslar bunlar barıssa bile bunlar sezon sonuna kadar birleşemez bence. daha once de dediğim gibi cem dizi baslarken oyuncuların tanıtıldıgı kısmda bayaa onde yer alıyor. yanı konuk oyuncu fln deil. bu adam sezon sonuna kadar rahat durmaz bence..

bengusu_melisa
12-10-06, 09:23
arkadaslar bunlar barıssa bile bunlar sezon sonuna kadar birleşemez bence. daha once de dediğim gibi cem dizi baslarken oyuncuların tanıtıldıgı kısmda bayaa onde yer alıyor. yanı konuk oyuncu fln deil. bu adam sezon sonuna kadar rahat durmaz bence..

cnm müjgan hanımda cemden önce yer alıyor ama kadının yüzünü çok az görüyoruz.filizle ylmazın hemen evlenmesini istiyorum en kısa zamanda.cemde bence psikopat olup filizi yada yılmazı vurucak.tam filizi vurucakken yılmaz önüne geçicek kurşunun :img-sorry handan hanımla ömerde yılmazımın gerçek yüzünü görücekler...

vurulma sahnesi olsun istemezdim ama bahsettiğinize göre ortada bir vurulma sahnesi var....

september_06
12-10-06, 09:24
Ya bu kız beni deli edecek. Filiz'den bahsediyorum. Cem Yılmaz'ı itiyor, Yılmaz da karşılık verince vay efendim bu yaptığın zorbalık filan diyor galiba. Cem Efendinin yaptığı ne peki. Kesinlikle Fragmana aldanmamak gerekir diye düşünüyorum. Mutlu bir son olmayacak bence bölüm sonunda. Şok olacağız.

bengusu_melisa
12-10-06, 09:30
Ya bu kız beni deli edecek. Filiz'den bahsediyorum. Cem Yılmaz'ı itiyor, Yılmaz da karşılık verince vay efendim bu yaptığın zorbalık filan diyor galiba. Cem Efendinin yaptığı ne peki. Kesinlikle Fragmana aldanmamak gerekir diye düşünüyorum. Mutlu bir son olmayacak bence bölüm sonunda. Şok olacağız.

sen bu bölümü önceden filan izlediysen böyle bi yorum yapabilirsin.filiz yılmaza zorbasın filan demedi anlıyo musun.sadece 34.bölümde senin bu yaptığın zorbalık yılmaz dedi.cem yere düşünce gidipte cemin boynuna atılmadı filiz.sadece ayağa kalkması için yardım edicekti.yılmaza kolundan tutup onu dışarı çıkardı.sürprizini burda görücez.

sen bizlerden önce izlediysen bilemem ama...

benim
12-10-06, 09:35
filiz ömerle tartıştıktan sonra doğruca babasının mezarına gidiyor.yılmaz'ın cem'i bir hamle yapacağını ve filiz'i kolundan tutp çıkaracağını bir kaç gün önce yazmıştım.yılmaz'ın durduk yere cem'e vurduğunu sanmıyorum.mutlaka yılmazı çileden çıkarak bişeyler söylemiştir.birde salı günü canlı canlı programında ıhlamurlar altındayla ilgili gösterdiği kısım bu bölümden sonra olacak sanırım.filiz'in yemekte ki kıyafetı vardı üzerinde ormanlık bir alandalardı etrafta polisler vardı . birisinin vurulacağı söylemleri var görüntülere bakılırsa muhtemelen haftaya olacak ..

bengusu_melisa
12-10-06, 09:38
bu hafta vurulma olayıyla biticek heralde haftayada olay damgasını vurucak.umarım yılmaz yada filiz vurulmaz.vurulsalarda hiç bişey olmasın onlara.böylece ömer ve handan anlarlar aşklarının gücünü...

mıstaa
12-10-06, 09:40
yılmaz orda kafamı atıyo yumrukmu ya anlamadım. her neyse yine güzel bir bölüm bizi bekliyo arkadaşlar özellikle filizin yeminini bozması çok güzel.fragmanın sonunda yımaz filizi kolundan tutup nereye götürüyo acep...

september_06
12-10-06, 09:41
Sevgili Bengisu Melisa ben Yılmaz'ın Filiz'i kolundan tutup götürürken Filiz'in söylediğini tahmin ettiğim şeyden bahsediyorum. Elbetteki rüyamda izlemedim bu bölümü:img-grin2 Fragmanı dikkatlice izlersen, Filiz Yılmaz'ın kendisini çekip götürmesinden hoşnut değil. Onun içinde deli edecek beni bu kız. Cem den sana ne dimi. Bırak ne hali varsa görsün.

september_06
12-10-06, 09:46
bu hafta vurulma olayıyla biticek heralde haftayada olay damgasını vurucak.umarım yılmaz yada filiz vurulmaz.vurulsalarda hiç bişey olmasın onlara.böylece ömer ve handan anlarlar aşklarının gücünü...

Kesinlikle vurulma olayıyla biteceğini zannetmiyorum. Çünkü genelde fragmanın en sonunda bölümün sonunu gösteriyorlar. Öyle olsaydı fragmanda gösterirdi diye düşünüyorum. Ama belki haftaya olabilir böyle bir olay.

bengusu_melisa
12-10-06, 09:46
Sevgili Bengisu Melisa ben Yılmaz'ın Filiz'i kolundan tutup götürürken Filiz'in söylediğini tahmin ettiğim şeyden bahsediyorum. Elbetteki rüyamda izlemedim bu bölümü:img-grin2 Fragmanı dikkatlice izlersen, Filiz Yılmaz'ın kendisini çekip götürmesinden hoşnut değil. Onun içinde deli edecek beni bu kız. Cem den sana ne dimi. Bırak ne hali varsa görsün.

birisi seninde kolundan zorla tutup bi yere götürse snde hoşnut kalmasın.filiz yılmaza deliler gibi aşık olsada kolundan tutup zorla götürmesine sinirlenmiş olabilir cnm.ben olsam şahsen bende sinirlenirdim ne yaptığını zannediyorsun gibi şeyler söylerdim.seni deli eden filiz olabilir belli ki elifçisin ama ben fragmanda filizin deli olunacak bi hareketini göremiyorum.herkesin kendi düşüncesi o yüzden düşüncene saygılıyım canım.beni deli edende cem aptalı :img-grin2

bengusu_melisa
12-10-06, 09:48
Kesinlikle vurulma olayıyla biteceğini zannetmiyorum. Çünkü genelde fragmanın en sonunda bölümün sonunu gösteriyorlar. Öyle olsaydı fragmanda gösterirdi diye düşünüyorum. Ama belki haftaya olabilir böyle bir olay.

bende öyle düşünüyordum canım.ama geçen haftaki fragmandada yılmazın çeki yırtıp attığı sahneyi son sahne olarak göstermişlerdi.fakat bölüm filiz ile ömerin tartışmasıyla son buldu.bnce vurulma olayı ile biter.umarım vurulma gibi bi olayda olmaz ama senaristler ne yazmışsa ...:img-lady:

september_06
12-10-06, 09:52
birisi seninde kolundan zorla tutup bi yere götürse snde hoşnut kalmasın.filiz yılmaza deliler gibi aşık olsada kolundan tutup zorla götürmesine sinirlenmiş olabilir cnm.ben olsam şahsen bende sinirlenirdim ne yaptığını zannediyorsun gibi şeyler söylerdim.seni deli eden filiz olabilir belli ki elifçisin ama ben fragmanda filizin deli olunacak bi hareketini göremiyorum.herkesin kendi düşüncesi o yüzden düşüncene saygılıyım canım.beni deli edende cem aptalı :img-grin2

Arkadaşım o birisi dediğin senin deliler gibi sevdiğin kişi ve kalbini kırmışsın , tamiri çok zor yaralar açmışsın o insanda. Ve sen af diliyorsun bu insandan. Bu kişide senin kolundan tutup götürüyor ve sen de hala mızırdanıyorsan ne diyim ben sana. (Filiz'den bahsediyorum aman ha yanlış anlaşılmasın). :img-kiss:

bengusu_melisa
12-10-06, 09:59
Arkadaşım o birisi dediğin senin deliler gibi sevdiğin kişi ve kalbini kırmışsın , tamiri çok zor yaralar açmışsın o insanda. Ve sen af diliyorsun bu insandan. Bu kişide senin kolundan tutup götürüyor ve sen de hala mızırdanıyorsan ne diyim ben sana. (Filiz'den bahsediyorum aman ha yanlış anlaşılmasın). :img-kiss:

haklısın canıım filiz yılmaza haksızlık etti ve kalbini kırdı.ama hatasını anladı ve af diledi.benim bildiğim yılmazda kesinlikle filize ters şeyler söyledi.cemlede filizi yemekte gördüğü anda sinirlenip kalkmıştır filizde peşinden gider duygusal bi sahne olur cemde olayları bilmedn yılmazı iter yılmazında alltta kalacağı yok oda altın yumruğu cemin o iğrenç gözlerine doğru indirir :img-grin2

sonrada filizin kolundan tutup bi yerlere götürür.walla bnde filizin yerinde olsam söylenirdim.ama bu benim düşüncem seninde düşüncene saygılıyım.

bende filizi sezonun ilk bölümlerinde sevmemeye başlamıştım yılmazımı yıprattığı için (acayip yılmaz tutkunuyumda :img-icecr ).ama hatasını anlayıp pişman olunca eski filizimiz olunca duygularım yeniden depreşti :Dfilize karşı...

yakupoglu61
12-10-06, 10:04
ne olursa olsun yarın akşam çok iyi bir bölüm izleyecez fragmanı izlerken kalbim tık tık attı:):):):)

september_06
12-10-06, 10:05
sonrada filizin kolundan tutup bi yerlere götürür.walla bnde filizin yerinde olsam söylenirdim.ama bu benim düşüncem seninde düşüncene saygılıyım.

Beni affetsin diye delicesine çırpındığım biri beni öyle kolumdan tutup götürecek ve ben söyleneceğim ha. Uçarım be uçarım. hatta ben çekip götürürüm onu:img-grin2 :img-grin2

yakupoglu61
12-10-06, 10:26
herhalde bu filizde biraz sorun war yılmazdan af diliyo sonra cem le birlikte yemeğe gidiyo ne biçim iştir anlamadım

bengusu_melisa
12-10-06, 10:33
herhalde bu filizde biraz sorun war yılmazdan af diliyo sonra cem le birlikte yemeğe gidiyo ne biçim iştir anlamadım

cnm benim bildiğim yılmaz kesin filizi terslemiş söyliceklerini ağzına tıkamıştır.cemde filizi iş yemeğine götürmüştü yaa onun için teşekkür etmek için yemeğe götürebilir.cemde her fırsatı kaçırmıo yaa :img-haha:

karcicegim
12-10-06, 10:40
Dün geceden belli fragmanı izleye izleye ezberledim. Hele şükür ya. Aşk dolu sahneler izleyemiyecemiz kesinde. Ama bana Filiz Yılmaz bakışmaları (gözlerinin içine baka baka) fazlasıyla yeter. İçim içime sığmıyor ya. Gerçekten bu dizide bu sahneleri özlemişim. Yılmazın ne güzelde Ceme kafa atıyor aslanım beee.
Bana göre Yılmaz Filizi tuttuğu gibi nikah masasına götürüyor bence. İlk Yılmaz aşkını filize ilan ettiğinde evlenme teklifi yapmıştı. Bunda da nikah masasına götürür gibi geliyor. Hayırlısı. Yarın akşam bir olaydı da güzel dizimizi izleseydik.

yakupoglu61
12-10-06, 10:44
.cemde her fırsatı kaçırmıo yaa :img-haha:

ama sonunda iyi bir kafa yiyo
ama sanmıyorum cem in akıllanacağını

forever_bim
12-10-06, 10:45
Fragmandan kesin olarak söyleyecegim birşey varsa o da artık Yılmaz ve Cem arasında feci bir savaş başlayacagıdır.

Sırf fragmandan yola çıkıp FİLİZe bu kadar yüklenmeyin derim ben.

Fragmanda stajyer babamızı çok az gördük bakalım belki Elifle arasında köprü kurmayı başarır.

Tahminimce Cem dişli bir rakip olacak. Çünkü başarıya giden yolda herşey mübah gibi bir anlayışı var-Yılmaz da uzunca bir süre böyleydi.

Son olarak Filiz şiirde "Hazırım yeminimi bozmaya diyor". Sanırım Yılmazdan bir adım bekliyor bunun için...

september_06
12-10-06, 10:51

eeeeeeee hanım kızımız kibarlığı elden bırakmıyorya. Cem davet etmiştir o da kıramamıştır. Zaten Yılmaz hariç kimseyi kıramıyo küççük hanfendi.:fighting2

bengusu_melisa
12-10-06, 10:55
Fragmandan kesin olarak söyleyecegim birşey varsa o da artık Yılmaz ve Cem arasında feci bir savaş başlayacagıdır.

Sırf fragmandan yola çıkıp FİLİZe bu kadar yüklenmeyin derim ben.

Fragmanda stajyer babamızı çok az gördük bakalım belki Elifle arasında köprü kurmayı başarır.

Tahminimce Cem dişli bir rakip olacak. Çünkü başarıya giden yolda herşey mübah gibi bir anlayışı var-Yılmaz da uzunca bir süre böyleydi.

Son olarak Filiz şiirde "Hazırım yeminimi bozmaya diyor". Sanırım Yılmazdan bir adım bekliyor bunun için...

forever_bim cemin dişli çıkacağını bende düşünüyorum umarım yılmazın başuna bela olmaz.filizin beklediği adımda yılmazdan hemen gelir inşaallah ve hemen evlenirler.baştan beri filizin sözünü tutamayacağını biliyoduk.ömerinde elinde sonunda iyi ve örnek br baba olacağını düşünüyorum.45.bölüm fragmanında minik elifi hiç göremedim çok üzüldüm yaa :img-sorry

new_26
12-10-06, 10:59
benim fragman sonrası tahminim şöyle: filiz evden çıkıp önce çiftliğe gidiyor ve orda yalnız kalıyor o gece..yılmaz da evde filizi düşünüyo elinde fotoğraf..ertesi sabah çiftliğe ömer geliyo ama filiz ömere hala kızgın..akabinde filiz babasının mezarına gidip ağlıyor..sonra yılmazla neresi olduğunu çıkaramadığım bi yer olduğu için sanırım bi karşılaşma ağaçlar falan vardı çünkü yılmazla konuşmak istiyor ve yılmaz onun isteği kadar sıcak bi tepki vermiyor..daha sonra şu yemekte ki karşılaşma bence yemek sırasında cem yılmazı gıcık etti...ama yılmaz ilk tepkisini ceme değil filize ilk kötü bakarak ve orda bişey diyerek veriyor çünkü filizin boğazı düğümlendi orda..cemde filizi korumaya geçip yılmazı iter tabi bizimki de geçirir bi tane ve son olarak bence filizi kolundan çekip götürüyo ya haftaya ceminde arabayla takip etme sahnesini izlariz gibi geliyo bana.ama yılmaz filizi nereye götüruyo..önümüzdeki haftanın sorusu bu? bence otele götürecekk.bu kadarrr.farkındamısınız fragmandaki salih ve cemil in sahnesi kimseyi ilgilendirmiyooo:img-grin2
hepimiz filiz ve yılmaza odaklandıkk.

yakupoglu61
12-10-06, 11:08
cem zararlı olacağı kesin ama yılmaza karşı bi hareket yapamaz o kafanın hesabını sorabilecek güce sahip olmadığı düşüncesindeyim
Benm anlamadığım yılmazın şiirlerini yılmazı söylüyoda filizin şiirini ndn filiz sölemiyo????

ylcn16
12-10-06, 11:44
filiz de ses yok da ondan. kendi sesiyle konusmya basladıgından beri bi acaip oldu zaten. her olayda aynı ses tonuyla konusuo. sinirlense de aynı, gulse de aynı, aglasa da aynı..

benim
12-10-06, 12:01
elif'in de bir kaç şiiri olmuştu .elif de okumamıştı.bayanlara şiir okutmuyorlar ne yapalım .bence tuba'nın sesi çok güzel eksiklikleri var onlarda zamanla düzelir.

pinkzone
12-10-06, 12:05
Feryal hanımın sesi gayette hoş.. Gerçekten de çok duygulu okuyor.. Onu tanımak isteyenler öğlenleyin trt 1 kadın programı var.. Oradan sesinin güzelliğine şahit olabilirler...

Bu bölüm yine acaip fırtınalar çıkcak.. Sanırım yılmaz filizi kolundan tutup götürdüğü sahnenin sonunda inşaat sahnesi ortaya çıkcak sanırım.... Bu hafta yine iyi geçcek..

Filiz Yeminimi bozdum len.. Diyerek naralara çıkmış.. Hadi hayırlısı.. :)

pinkzone
12-10-06, 12:23
İnşaat sahnesi gelecek bölümlerde olası bir sahne... Bir arkadaşımız tüyo vermişti.. Yakınlarda çekilmiş görüntüler.. Ondan dolayı tahminlerimi yürüyorum.. İnşaat sahnesinde Yılmaz gidiyor.. Filiz arkasından koşuyormuş... :)

anny
12-10-06, 12:26
fragman çok güzel ben de izledim..ama bu hesaplaşma bir sonraki haftaya kalır diye düşünüyorum..cem yapıştı resmen her dakika filizin yanında..ama yılmazdan iyi bir dayak yiyecek :fighting2

pinkzone
12-10-06, 12:30
Yılmaz Ceme vurduğu anda Filiz kolundan alıp çıkıyor ya.. Cem Yerden yeni doğruluyor.. Sanırım yüzünü ovuşturuyor.. Çok tesirli bir yumruk mu kafamı bilemeycem.. Bana daha çok kafa geldi... :) Valla ilerki bölümlerde bu Cem bunun intikamını alır.. Çünkü çok hırslı ve çok dişli bir rakip.. Şahsen o rakip görüyor ama filiz nou rakip kısmına katmıyor bile.. :img-haha: :img-haha:

ihlamurlarfanatigi
12-10-06, 12:38
Feryal hanımın sesi gayette hoş.. Gerçekten de çok duygulu okuyor.. Onu tanımak isteyenler öğlenleyin trt 1 kadın programı var.. Oradan sesinin güzelliğine şahit olabilirler...

Bu bölüm yine acaip fırtınalar çıkcak.. Sanırım yılmaz filizi kolundan tutup götürdüğü sahnenin sonunda inşaat sahnesi ortaya çıkcak sanırım.... Bu hafta yine iyi geçcek..

Filiz Yeminimi bozdum len.. Diyerek naralara çıkmış.. Hadi hayırlısı.. :)

sevgili pinkzone,

cok güzel tahminlerde bulunuyorsun...ama yilmaz filizi o son sahneden sonra neden insaat yerine götürsün ki, senin bi tahminin var mi?? bakalim bu insaat sahnesi dogru bi tüyo mu...!!

pinkzone
12-10-06, 12:44
Doğru inşaat sahnesi öğlen çekilmiş.. :) Düşününce şimdi mantıksız geldi.. :)

Yılmazın Filiz götürdüğü son sahnede hava kararmıştı.. Sanırım başka bir yere götürüyor.. Bilmiyorum.. Ama öyle bir karakterki Yılmaz Her an aşkı için ne yapacağı belli olmuyor..

Bu sahneden sonra yada 2 -3 sahneden sonra görebiliriz inşaat sahnesini.. İnşallah bu tüyo güvenilirdir.. Yoksa hepimiz boşuna ümitlenmiş oluruz.. :)

cemotara
12-10-06, 12:47
sonunda fragmanı izleyebildim yine çok heyecanlı bir bölüm olacak.Bence filiz tattışmadan sonra çiftliğe gidecek ömerle konuştuktan sonrada babasına ziyarete gidecek ve sözünü tutamayacağını söyleyecek sonrada af dilemek için yılmazın yanına gidecek ama yılmaz onu dinlemeyecek filize ağır laflar söyleyebilir daha sonra filizde üzgün bir şekilde eve gelecek tabi sonra cem hemen filizin yanına gidecek ve dışarı yemeğe çıkacaklar sonra yılmazla karşılaşıncada işler karışacak yılmaz iyikide şu ceme haddini bildirdi sinirimi bozuyordu zaten ençok merak ettiğim yılmaz filizi nereye götürüyor işte yılmazın süprizi orda bence güzel bir süpriz yapacak şu cuma çabuk gelsede merakımızı gidersek

pinkzone
12-10-06, 12:51
Bence süprizi göremeden dizi bitcek.. En heyacanlı sahnede biter zaten..

Filizin Evli çiftleri görmesi yüreğini dağladı.. :) Yılmazla filizin ilk konuştukalrı yer fragmandan deniz kıyısı bence... ağaçlar tanıdık geldi.. Önceki bölümlerden..
Filiz çiftliğe gidiyor.. sonrada babasının mezarına.. sonrada Yılmazdan af diliyor kesin.. Sonra yılmazla deniz kıyısının orada ya buluşuyorlar yada yılmazı takip ediyor.. Konuşuyorlar ve ağır laflar söylüyor yılmaz.. sonrada cemle yemeğe çıkan filiz yemekte yılmazla karşılaşınca şaşırıyor.. :) Sonrada malum süpriz gelicek.. Valla kimse tahmin edemiyor..Çünkü çok değişik birşey olma olasılığı %100

ihlamurlarfanatigi
12-10-06, 12:57
Pinkzone seninde dedigin gibi, Yilmazin ne yapacagi hic belli olmaz. Bu insaat sahnesi benim biraz kafami karistiriyor, yani diziyle insaat sahnesinin ne alakasi var ki :icon_sorr ....Bide arkadas ne demisti, biri mi vurulcakmis?? Öyle birsey olursa, bence Yilmaz Filizi kurtarsin...Ömer ve Handanda bunu görsün..!!

pinkzone
12-10-06, 13:00
Valla banada pek bir alakası yok gibi geliyor.. Ama şuda olabilir.. Yılmaz hisselerden gelecek hiçbir parayı kabul etmeyecek ya.. Filizde bir ısrar bir ısrar.. :) O sahne bence Filizin Yılmazı bu ısrardan sonra orada yılmazın arabayı durdurup hesap sorması gibi bişey olcak.. Umarım böyle bir sahne gerçekten çekilmiştir.. :)

cemotara
12-10-06, 13:03
Arkadaşlar bence inşaat sahnesi ağaçlıklı olan sahne olabilir bilgiyi veren yanlış görmüş olabilir yani ordada yılmazla filizin konuştuğunu ve yılmaz uzaklaşırken filizinde arkasından koştuğunu söylemişti ağaçlıklı olan sanede aynı öyle bence o sahne bu sahne oluyor

ihlamurlarfanatigi
12-10-06, 13:06
Bencede Filiz para vermek icin israr edecek, umarim seninde dedigin gibi bi sahne cekilmistir pinkzone. Ama ben hala su insaat sahnesini bizim diziyle hicbir alakasi olmadigini düsünüyorum. Gerci bu dizide ne olacagi belli olmazda...!!

ihlamurlarfanatigi
12-10-06, 13:08
Arkadaşlar bence inşaat sahnesi ağaçlıklı olan sahne olabilir bilgiyi veren yanlış görmüş olabilir yani ordada yılmazla filizin konuştuğunu ve yılmaz uzaklaşırken filizinde arkasından koştuğunu söylemişti ağaçlıklı olan sanede aynı öyle bence o sahne bu sahne oluyor

olabilirde ama insaat sahnesinde biri vurulacak demisler, insaat sahnesi oraysa ben orda kimse vurulmaz herkesin icinde...üff kafam karisti :)

pinkzone
12-10-06, 13:09
Bakalım.. Ama bana deniz kıyısı gibi geldi.. Hem rüzgardan.. Hemde çok dikkat sanki yakınlarda bir bank varmış gibi.. Telefon kutusu var.. Caddenin üzerinde buluşmuşlar kesin.. Arabalar da geçiyordu.. İnşaat sahnesi değil bu..

matraka
12-10-06, 13:18
fragmanı izledim kesinlikle güzel bir bölüme benziyor daha önceki yorumlarımdada söylemiştim filizin psikolojisinin sadece para olayı ile düzelmeyeceğini babsının mezarına gidip heplaşması gerekiyordu o zaman kendisine gelicekti öyle oldu yılmazın filizi tersliyecek bu kesin artık maziye değilde mazide neleri kaybettiğine yanacak filiz yemek sahnesini önceden söyleyenler yanıldı feride olucak denmişti yanıldılar ama vurulması sahnesi olucakmış bu kesin bence yılmazla filiz bir kaç bölüm sonra bir araya gelir ve artık mücadele sevgilerini çevrelerine kabul ettirme yönüne döner yada tam tersi maydonoz cem buluşmalarını geciktirir ama filiz artık yılmazın kendisini sevdiğini biliyor daha öncedeemindi ama artık güven geldi kendisine cen işleri bozmassa bu iş olur hadi hayırlısı bir blümde gülelim demi hakettik bunu

ihlamurlarfanatigi
12-10-06, 13:27
vurulma sahnesi olacak diyosunuzda bu vurulma yılmazla falan ilgili değildir cemilmiydi neydi o yapacak olmasın zaten mafyamı ne olmuş

valla olur mu olur bak mesela filiz yilmazla konusmak icin gazi mahallesine geliyor o andada salih ve cemil tartisiyor ve cemilin bi adami silahi cekiyor ve filize dogur ates ediyor o andada yilmaz önüne geciyor :)

TubaBülent
12-10-06, 13:36
offf allahim cok güzel ya siiride cok yani bu bölüm raytingleri hayvaya kaldirir kesin iki yilmaz su ceme vurdu keske benim icinde vursaydi
45 yine acayip olacak ben cumaya kadar az kaldi ama yinede cok zor ben bu diziye asik oldum ya sirf o diziyi düsünüyorum yani filizmi ve yilmazimi

benim
12-10-06, 13:45
daha öncede yazmıştım.magazin programında setten az da olsa görüntü verdiler. fragmanda filiz'in cem 'le gittiği yemekte giydiği kıyafet magazin programında gösterdiği kıyafetti . ormanlık bir alanda çekim yapılmış.etrafta polisler vardı. ben bu bölüm sonunda oluımsuz bişeyler olacağını düşünüyorum.birilerine bişey olacak ....

matraka
12-10-06, 13:52
daha öncede yazmıştım.magazin programında setten az da olsa görüntü verdiler. fragmanda filiz'in cem 'le gittiği yemekte giydiği kıyafet magazin programında gösterdiği kıyafetti . ormanlık bir alanda çekim yapılmış.etrafta polisler vardı. ben bu bölüm sonunda oluımsuz bişeyler olacağını düşünüyorum.birilerine bişey olacak ....

evet sana katılıyorum genel olarak güzel bi bölüm izliyeceğiz ama sonu bence kötü olucak ne zaman düzelseler bi şey oluyor

isaipek
12-10-06, 14:10
Şimdi izledim Cem e nasıl yumruk atmış öle...

Arkadaşlar fragmanda net bir izlenim yok bence .
Yarın akşama neler olacak bakalım.

pinkzone
12-10-06, 14:23
Fragmana bakarak yorum yapmak çok önemli değil..Biliyorsunuz ki her zaman fragmanlar yanıltıcıdır.. Her sahneden kesip biçiyorlar fragman oluyor.. O yüzden bu bölümü izlemek yerinde olcak.. Sonundaki süpriz bence herkesi şaşırtacak..

61MERVE61
12-10-06, 14:44
vala benim hicbir tahminim yok acaba filiz yilmaz nerde buluscak yada son sahne nasil bitecek belki kaza gecirirler beli mi olur,,aaa bide cem in silahi olsa yilmazin pesinden kosa vursa bide!!ayyy hersey olurr yaaa..polisler felanmi varmis aaaa ozam an ben bilmiyorum bide cem polis cagirsaa kizi kacirdi diye....saka biyanii gercekten merak ediyorum cuma gelse artik!

devil61
12-10-06, 16:33
arkadaslar bence bu bolum cok guzel olacak bırde vurulma sahnesı varsa bu bolum olmayacağını dusunuyorum...yılmaz fılıze evlenme teklıfı etmeden oncede aynı sekılde fılızı tutup kolundan goturmustu.sımdıde oyle yapacak!!!!ben fılızle yılmazın bu kolundan tutup goturme sahnesınden sonra barısacaklarını dusunuyorum.bu bolumun sonu guzel olacak bence!!!!

devil61
12-10-06, 18:21
Allahım bır kız bu kadar mı ozene bezene yaratılır!!!!Tabıkı Tuba Buyukustunnden bahsedıyorum...o saf guzellığı hele o ela gozlerı cok guzel...
bırde omerle kavgasından saonra dırek babasının yanına gıdıyor fılız kulağındakı kupelerden tanıdıım:)yılmazla bırbırlerını dusunmelerı cok guzel!!!her ızledığımde o yılmazla bakısmalarında kalbım kut kut atıyo sankı ben sevgılımden ayrılmısım gıbı!!!rollerını cok ıyı yapıyorlar!!!

BIDE unutmadan fılızı kım vurmak ısterkı!!!!yılmazı belkı o eskı patronu vurdurur
da fılızı vuracaklarını sanmam bence vurulma olayıda olmayacak!!!:(

Ihlamurlar altında(FILIZ-YILMAZ)

ilaydacik
12-10-06, 19:16
merhaba arkadaslar

Bende catliyorum bu haftanin bolumunu hecanla bekliyorum..ben kanald de reklamini gordum harika goruntuler var yilmaz ve filizle birlikte bakismalardan bahsediyorum yani ..ve yilmazin filizi kolundan cekip goturdugu de gosteriyorlar...filiziin yilmazdan afdiledigi sahneyide gostermisler ama siir de harikaydii...su an hatirlamiyorum ama filiz den yilmaza bir siirdi galiba filiz verdigim sozi vazgectim gibi bana yeni bir sans daha ver ask yasamak icin hatirlamiyorum siiri ama guzeldii...neyse yarini hecanla bekliyorum hepinize simdiden iyi seyirler..

devil61
12-10-06, 20:14
birde arkadaslar fılızın yılmazın arkasında gıttığı an sadece orda ağacalar vardı!!!bence ınsaat sahnesıde o matraka arkadasım emın mısın ısallah oyle olur ya!!!

bence vurlma olayıda olmayacak!!!

matraka
12-10-06, 20:14
neden bilmiyorum bu diziyi izlerken en güzel bölümlerinde bile ssanki bi şey olacakmış gibi geliyor sanki mutlu olamayacaklar kavuşamayacaklar neden böyle bir düşünce var bilmiyorum ama bunu hissediyorum herşey yolunda gibi görünsede sanki bi şey olucak...

devil61
12-10-06, 20:20
sağol matraka arkadasım senı sevıyorum dıyosa cemle yemekte ne ısı var bu fılızın ala ala fılıze bu aralar saflık vurdu hala cemın onu sevdığının farkında değil!!!kendı derdını dusunuyo tabı!!!!yılmaz bence tuttuğu gıbı goturecek onu nıkah masasına ne guzel olur:)

bırde dızıde fılız veya yılmazı kım ne sebeple vursun onu da anlamıs değilim.

matraka
12-10-06, 21:11
arkadaşım bu diziyi izlediğimi biliyor o mail atmış bildiğim bu mesela dizinin resmi sitesindede iki tane kız var onlarda önceden söylüyorlar ama bu hafta birinin dediği çıkmadı ama arkadaşım bu bilgiyi nerden aldı bilmiyorum

sevdam
12-10-06, 23:19
Bu bölümde yine kesin süper olacak fragmanindan belli zaten bol yilmaz filiz sahnesi var...herneyse benim demek istedigim sey asil ömer neden bu kadar abartiyor yani elifi bi kez olsun ziyaret etmeye gitmedi...NEDEN?her insan sevdigini kaybede bilir ama bu sinir kime...Elif onu birakip gitti diye niye öfkesini baska insanlarda cikariyo gitsin elifin mezarina orda döksün icini...

forever_bim
12-10-06, 23:28
Sevgili Sevdam

Sanırım ELİFe ait tüm izler diziden silinecek kısa zamanda çünkü Ömerin yanısıra Elifin ailesinden de kimseler gitmedi. Ne Nalan ne Müjgan Hanım ne de ortalıkta bile gözükmeyen Emin Bey.

Bu arada Stajyer Babamız sinirini çocuktan çıkaracagına gidip duvara yumruk atabilrdi. Arkadaşımdan biliyorum sadece eli bir kaç hafta alçıda kalır hepsi bu. :img-grin2

slayjic
12-10-06, 23:44
bu hafta süper bir bölüm bizi bekliyo cuma dersim olmadığına çok seviniyorum bu hafta diziyi rahat izleyebilmek için üni yi bırakıp geldim yılmazın filizi kolundan çekip götürdüğü sahne harikaydı cemde dağcı falan ama yılmazın bi yumruyla yıkıldı murat gibi :img-haha: bu arada filizin şiirdeki sevdam için hazırım yeminimden dönmeye dediği yer beni bitirdi demekki insan çok sevince sözü bir yere kadar tutabiliyomuş....

61MERVE61
12-10-06, 23:59
yaa dizimize az kaldi yatcaz kalkcaz aksam olcak izlicezz hehe!!ay super bi bolum bizi bekliyor gercekten yaa dizi baslar baslamaz bana bisey oluyo kalbim yerinde cikcakmis gibi oluo birden heyecanlaniyorum yaaa.....hele 44.son sahensinden bi onceki 1yTL beni oldurduu bitirdi filizin yilmaz demesi ve eski gunleri hatirlamasi off hey gidi gunler hey...dizimiz yarin birinci gelir insalah..biliyorum yeri degil ama yabanci damata super olcak hele bizim FERIDEYLE NAZIRE!ahahah!!filiz yilmaz soz vermis asklara.....
NOt:cem sana iyi oldu yilmaz cakmasaydi ben cakcaktim vala:)

ylcn16
13-10-06, 00:07
fragmanı ızledim..
bu aralar diziden soguduk, senaristler napıo fln dioruz ama yine de filiz el yılmaz ın kavgaları fln, arada bir birbirleriyle olan konusmaları yine de cekıo beni valla. allah allah ne oluosa bole bana..

61MERVE61
13-10-06, 00:10
fragmanı ızledim..
bu aralar diziden soguduk, senaristler napıo fln dioruz ama yine de filiz el yılmaz ın kavgaları fln, arada bir birbirleriyle olan konusmaları yine de cekıo beni valla. allah allah ne oluosa bole bana..

vala arada bi kizdim diziye ama bu beni hic sogutmadi..bu dizi benim icin 1numara hicbiseye satmam wala.....filiz yilmazin ismi yeter diziye bakmak icin filiz yilmaz yan yana dursunda bizde izliyelim o bile yeter....filizin mezarlik sahnesi beni bitirdi yaa....filizimiz aglarken bana bisey oluo haaa alaala..

GiZeM_Li
13-10-06, 01:25
Ben de fragmani yeni izledim ve cok guzel bi bolum olacaga benziyor,ya ne bilim Filiz Yilmaz olunca benim icin her zaman guzel,ama tabi aralari iyi olunca...
En behendigim sahne tabi ki bu durumda Yilmazin orda Filizi kolundan cekip goturmesi oldu,ama Filizime de aciyorum ya,o mezarlikta babasinin basinda agladigi sagnede de icin karardi ya,iki sevdigi insan arasinda kaliverdi birden...
Tam diziyi batirdilar diye dusunuyordum ki,bu hafta galiba bazi seyleri duzeltcekler senaristlerimiz,insallah daha fazla hayal kirikligina ugratmazlar bizi,sag gosterip sol vurmazlar umarim....

diloy58
13-10-06, 04:29
Heyecanli bi bolum olacak gibi.Nihayet Filiz'in akli basina geldi ve Yilmaz'dan ozur dilicek.Umarim fragman yaniltici olmaz ve guzel bi bolum izleriz.

mıstaa
13-10-06, 09:29
arkadaşlar fragmandaki filizle yılmazın resmini tutan el bir kadına ait muhtemelen filiz.Yılmazın yırtacağı resmi nasıl buldu acaba.galiba yılmaz hisselerle birlikte yanlışlıkla o resmidemi verdi...

benim
13-10-06, 09:39
arkadaşlar fragmandaki filizle yılmazın resmini tutan el bir kadına ait muhtemelen filiz.Yılmazın yırtacağı resmi nasıl buldu acaba.galiba yılmaz hisselerle birlikte yanlışlıkla o resmidemi verdi...

bende kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum . o el kadın eli diye ama yanılmış olabilirim dedim.ama sende benim gibi düşünmüşsün eğer filizin eliyse resim nasıl geçti eline

bengusu_melisa
13-10-06, 09:45
çok az kaldı başlamasına artık dayanamıyorum yaa.benimde aklıma o çok takıldı.yılmazın veya filizin vurulması meralin işi olduğu için o kadını vurucamm bnmle gelmek isteyen varsa gelsin :D

yakupoglu61
13-10-06, 09:51
benimde aklıma o çok takıldı.yılmazın veya filizin vurulması meralin işi olduğu için o kadını vurucamm bnmle gelmek isteyen varsa gelsin :D

meral nedn yapsın onun işi bitti yanlışlıkla öldürdüğü kemalden sonra kendine geldi daha bişey yapmaz

bengusu_melisa
13-10-06, 09:55
meral nedn yapsın onun işi bitti yanlışlıkla öldürdüğü kemalden sonra kendine geldi daha bişey yapmaz

başka kim yapabilir??? filiz ile yılmazın başka düşmanı varsa söyle bana.aklıma cem takıldı o kadarda fazla dedim.hem kadroda meral var.yani dizide yine oynucak.filiz ile yılmazın dostu olarak oynarsa dizi kördüğüm ve saçma olur.yılmaz vurulursa defalarca söyledim handan ile ömer sevgilerinin ve aşklarının gücünü anlar...

yakupoglu61
13-10-06, 10:01
başka kim yapabilir??? filiz ile yılmazın başka düşmanı varsa söyle bana.aklıma cem takıldı o kadarda fazla dedim.hem kadroda meral var.yani dizide yine oynucak.filiz ile yılmazın dostu olarak oynarsa dizi kördüğüm ve saçma olur.yılmaz vurulursa defalarca söyledim handan ile ömer sevgilerinin ve aşklarının gücünü anlar...

bnce meral yapmayacak o kadar olandan sora neden yapsınki hem artık cananla arası iyi yılmazla filizlede hiç bir sorunu yok durup dururkenmi wurduracak bnm bunu aklım almıyo ama genede snn fikrine açık kapı bırakıyorum

nihz
13-10-06, 10:38
vurulma olayı varsa bencede meral sebep olur buna başka kim yapabilirki cem mümkün değil eğer cem olursa saçma olur yani belkide bir karambol anında falan olabilir belki ne biliyim bir yede kavga falan çıkar filiz yılmaz olayın ortasında aklıma bu geldi birde feride hakkında bir şey bilmiyoruz geçmişi meçhul acaba diyorum onunla bağlantılı bir şey olabilir mi?

yakupoglu61
13-10-06, 10:56
bu vurulma olayını bugün görmeyeceğimiz kesin olsaydı fragmanda gösterilirdi
bn tekrar diyorum bnce meral değildir:)

ihlamurlarfanatigi
13-10-06, 11:01

ya bende kadin eli diye düsünüyorum, hatta diger fragmanlar ve vidoelara baktim filizin ellerine benziyor..ama resim filize nasil gidiyor, onun elleriyse??

bengusu_melisa
13-10-06, 11:06
ya bende kadin eli diye düsünüyorum, hatta diger fragmanlar ve vidoelara baktim filizin ellerine benziyor..ama resim filize nasil gidiyor, onun elleriyse??

belki o resmi yılmaz filizin üstüne atmıştır.bnm bildiğim yılmazsa filize kötü davranıcak.filizde resime bakar bakar ve pişmanlık duyar olamaz mı????

matraka
13-10-06, 11:13
belki o resmi yılmaz filizin üstüne atmıştır.bnm bildiğim yılmazsa filize kötü davranıcak.filizde resime bakar bakar ve pişmanlık duyar olamaz mı????

bende yılmaz karakterinin filize kötü davranacağını sanıyordum belkide beni fragman yanıltıyordur filiz yılmaz seni seviyorum diyor ve yılmaz şaşırıyor ağır laf etsede yılmaz galiba filizi affedicek gibi sadece gönlü kırılmış bunu anladım ama laf söyliyecektir bizim yılmaz yumaşamış gururdan eser kalmamış aşk insana neler yaptırıyor

ihlamurlarfanatigi
13-10-06, 11:15
bende yılmaz karakterinin filize kötü davranacağını sanıyordum belkide beni fragman yanıltıyordur filiz yılmaz seni seviyorum diyor ve yılmaz şaşırıyor ağır laf etsede yılmaz galiba filizi affedicek gibi sadece gönlü kırılmış bunu anladım ama laf söyliyecektir bizim yılmaz yumaşamış gururdan eser kalmamış aşk insana neler yaptırıyor

arkadasim bende baktim fragmana ** seni seviyorum demiyorki filiz yani emin misin yoksa benmi göremiyorum??

hsa
13-10-06, 11:19
bende siz yazdıktan sonra fragmanı izledim.. o eller filiz'in elleri.

yakupoglu61
13-10-06, 11:22
arkadasim bende baktim fragmana ** seni seviyorum demiyorki filiz yani emin misin yoksa benmi göremiyorum??

bnde snn dediğin gibi dedim ama sora dikkatli izleyince filiz bi ara ağzını kıpırdatıyo hemen başka sahneye geçiyo orda sadece seni dediğini görebiliriz ancak

matraka
13-10-06, 11:28

evet sahne atlatmışlar filiz seni diyor sahne atlıyor yılmazın bakışı değişiyor dikkatli izlersen görürsün bence yılmazda o yüzdeb o kadar kırıcı konuşmayacak

ihlamurlarfanatigi
13-10-06, 11:31
evet simdi dikkatlice izledim, gercektende bi ara birseyler söylüyor sonra hemen baska bi sahneye geciyor...!!

hsa bencede filizin elleri, istersen diger fragmanlar veya bölümlere bakin, yani 95% filizn elleri bence..!!

yakupoglu61
13-10-06, 11:39
o eller yılmazın elleri olamayacağından tabikide filizin elleri bunu düşünmek hata:):):):D:D:):D

sinem*
13-10-06, 13:33
akşamı merakla bekliyorum...özellikle bu derin söylemleriniz yüzünden..filiz seni seviyorum diyormuş ya da benzer:img-polic bir şey...filiz yılmazın resmine bakıyor,hisselerin içinden çıkabilir:img-grin2 yani iyice meraklandım

son sahnede filiz haklı olarak yılmazın onu kolundan tutup götürmesine tepki gösteriyor...orayı merakla bekliyorum

bir de fahriye-cemil ve salih arasındaki olayları bekliyorum

bir de bende bir tahmin yürüteyim :) o resmi tutan el feridenin eli olabilir:img-grin2 ,mualla hanımın veya fahriyeninde eli olabilir

yakupoglu61
13-10-06, 13:50
bir de bende bir tahmin yürüteyim :) o resmi tutan el feridenin eli olabilir:img-grin2 ,mualla hanımın veya fahriyeninde eli olabilir

ahanda buyrun yeni bir iddaa daha bak dediklerinin içinde feride olabilir bizi şaşırtmak için öle göstermiş olabilirler
bnce feridedir:):):):):):):):)

september_06
13-10-06, 14:08
Yav Feride niye baksın Yılmazla Filizin resmine öyle okşar gibi. Yapmayın Allah aşkına arkideşler.Resme bakıp "ah ahhh niye daha önce tanımadım seni Yılmaz, kaçırdım işte dağ gibi adamı "mı diyecek sanki.Mualla ve Fahriye'nin elide olamaz.Olsa olsa derdine yanan Küççük hanfendi Filiz'in elidir o.

Yılmazz affetme Filiz'i.:fighting2

yakupoglu61
13-10-06, 14:11
her neyse daha tartışmanın anlamı yok %99.9 filizin eli

bakalım bu akşam sılayı zorlayıp geçebilcekmiyiz!

TubaBülent
13-10-06, 14:13
insallah gecer
yilmaz filizi affedsin!!

sinem*
13-10-06, 14:16
Yav Feride niye baksın Yılmazla Filizin resmine öyle okşar gibi. Yapmayın Allah aşkına arkideşler.Resme bakıp "ah ahhh niye daha önce tanımadım seni Yılmaz, kaçırdım işte dağ gibi adamı "mı diyecek sanki.Mualla ve Fahriye'nin elide olamaz.Olsa olsa derdine yanan Küççük hanfendi Filiz'in elidir o.

Yılmazz affetme Filiz'i.:fighting2

neden olmasın ki..hem filizi değil,yılmazı okşuyordu:img-grin2 ..hepsi bir ihtimal filizin olma olasılığı çok fazla ama feride olamaz diyemeyiz:img-grin2 ..tahminlerimizi yazıyoruz

61MERVE61
13-10-06, 14:57

bence de filizin eleri cunku hatirlarsaniz yilmaz o resimi dosyaya koymustu ve filize vericekse hiselri fiuliz bulacaktir kesin..bencede filiz gorsun yaa..

61MERVE61
13-10-06, 14:59
[/B]her neyse daha tartışmanın anlamı yok %99.9 filizin eli

bakalım bu akşam sılayı zorlayıp geçebilcekmiyiz!

eyer fragman guzel yayildiysa yani herkez gorduyse kesin gecedriz silayi acik farkla..bu bolum super olcak..arkadasim izlemeye birakmisti ama fragmani gordu oda izlicekmis(heh)yani o oyleyse herkez