PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

stormy
14-10-06, 00:25
geçen haftalarda yapılan fragman yanıltmasından sonra çok şaşırmadım doğrusu..demekki neymiş fragmanda söyleneni tersini bekliycez dizimizden!!ya hadi görüntülerde yanıltıyosunuz milleti,bari şiirlerde doğru söyleyin..
resmen çocuk oynatır gibi"yeminimi bozuyorum"muş hadi ya,hani nerde!

her neyse bu bölüm beni memnun etmedi..ya hiç önemli bişey olmuyoki 2 haftadır ya..sıkıldım artık gerçekten.filiz ikidir arada kalıo ancak..ömer-yılmaz,yılmaz-cem nedense her seferindede yılmazı tersliyor..hadi ömer neyse niye cemin yanındada yapıyo aynı şeyi!!

bu bölüm ben sadece tek bişeyi anladım,o da bu cemin gerçekten tehlikeli bi psikopat olduğu ve başımıza çok belalar açıcağı..
yani sanki koca bölümü bize bunu anlatmak için çekmişler sadece,birde feridenin dadı olucağı sinyalleri varildi o kadar..ki bunu biliyoruz zaten..!

bu arada ömerin son sahnesi gerçekten bi garip olmuş,yani sen yılmazı ne kadar iyi tanıyabilirsinki nereye gidiceğinden bu kadar emin olabiliyosun :? sanırım durusuya gidiyolar bilemiycem..sanırım oarada polisler olucakmış..bu cem manyağı yılmazı fln vurucak herhalde..yada aramak için polisler gelicek..

Yilmaz Filizi o gol kenarindaki otele goturuyor bence. Filiz'in resimler cektigi yere. Ilk orada yakinlasmislardi. Omer bunu biliyor olabilir.

devil61
14-10-06, 00:31
işallah omer yılmazla fılızı bulamazda ask sahnelerı ızlerız ya!!!!

bırde arkadaslar omer dıyelım onları buldu sızce de bıraz sacmalık olmaz mı?

bence sehır dısına goturecek fılızı cunku fılız hala daha gıdecek mıyız dıye sordu!!omer onları bulamaz ısallah.bulursa artık tmmm daha barısma olanağıda kalmaz!!!!

stormy
14-10-06, 00:35
Kerem Emreden suphelenmeye basladi Nalan konusunda sanki. Handan Feridenin Yilmazlarda kaldigini bilse cildirir herhalde. Herseye maydanoz kadin.

Oo_esmer_kiz_Oo
14-10-06, 00:47
yine cok huzel bir bolum izledim ya acayip keyif aliyorum
ben bu diziye bakarkene muzigi fln zaten tartisilmaz bide filiz-yilmaz ayni karade olunca tartisilmaz super oluyor...:)

haftaya zaten romantik sahneler bekliyoruzz:)
BOL BOL hemde "insallah tabbii"...

belki bu hafta filiz soyler neden yilmazlla beraber olamadigini
babasina soz verdigini fln yani...

devil61
14-10-06, 00:49
bence fragmanda hıcbır yanıltma yoktu!zaten yılmaz fılızın onu hala sevdığını anladı ve onda benı sevmıyosan pesımde nıye dolsıyosun gıbı bıse dedı!!!orda zaten cok guldm:)onumuzdekı haftaya ısallah ask sahnelerı ızlerız ya!!!ozledık artık bu dızı ask dızısı! vurdu kırdı dızısı değil kı!!!artık fılız soyler herhalde nıye ondan ayrıldığınıda ıcımız rahata kavusur!!!soylemeden omer onları bulursa zaten bence daha barısma ımkanıda kalmaz ortada!!!

cemde hemn fılzıı sahıplendı yılmaza onu sevmedğini soylesene fılz dıyo!!!fılızde ona sanane dıyemedı!!!bence fılız soyleyecek ve gelecek hafta barısaacaklar!!omer polıse haber verdın mı demıstı cemde yok demıstı ıyı rezıl olmayalım demıstı omer!!!polıs sahnesınıde anlamıs değilim bakalım artık carsamba gelsede fragmanı gorsek!!!

fılız yemınımı bozuyorum dıyodu ya sıırde gelecek hafta aska sahnelerı ızlememız olanağını bıraz daha arttırıyo!!!

mukmuktur
14-10-06, 00:52
ya murat gitti die sevinmiştik..yılmazla filizin arasına giriyo dieee.keske gitmeseymiş abicim..onun yerine gelen cenkmidir nedirrr.abi bu ne kötü oyunculuktur yahu...zaten sesinide değiştirmişler bu hafa...hayal kırıklığı yasıyorum...murat hiç olmazsa iyi oynuyodu yahu...

buket16
14-10-06, 00:58
ben sevdim bu bölümü ya,en azından gelecek hafta için büyük umutlarım var:) bence dağevi mi ne oraya götürecek yılmaz filizi,durusu olduğunu tahmin eden ömer de yanılmış olacak...hem filiz le yılmazın zamana ihtiyacı var biraz.
bi de bi kere daha kolundan tutup götürmüştü ya yılmaz,o zaman evlenme teklif etmişti.kimbilir belki bu sefer direkt evlenirler:)(umut fakirin ekmeği naparsınız:P)

sinem*
14-10-06, 00:59
ya murat gitti die sevinmiştik..yılmazla filizin arasına giriyo dieee.keske gitmeseymiş abicim..onun yerine gelen cenkmidir nedirrr.abi bu ne kötü oyunculuktur yahu...zaten sesinide değiştirmişler bu hafa...hayal kırıklığı yasıyorum...murat hiç olmazsa iyi oynuyodu yahu...

aynen bir gün muratı arayacağım aklıma bile gelmezdi ama bu cemin yanında en azından daha düzgündü...filiz için kötü planları yoktu gerçekten seviyordu..bu tam sapık,psikopat değişik bir şey ilk başlarda normal hatta aşırı klass bir adam gibiydi şimdi tam kalas oldu :img-grin2

bir de filizin babasının mezarında ağlayışı çok dokunaklıydı :icon_cry:
cemil de giderken doğru düzgündü,kendi boşanmak istemişti şimdi geldi yarı bir havalarda :img-banne
filizin son sahnede yılmaza seni sevmiyorum demesi çok güzeldi..hadi canım dedirtti yani :img-grin2 ....nereye gidecekleri konusunda düşünüyorum ya durusuya ya da bağ evine giderler ama ömer bunu nerden bilecek hadi durusuyu biliyor ama bağ evini bulamaz :icon_evil

stormy
14-10-06, 01:00
Filiz de ne bicim kiz ya.. Adam gelmis Filiz hakkinda seni sevmiyor artik diyor Filiz susuyor..Yilmaz iyi patlatti iki tane ya en guzel sahne oydu.

anny
14-10-06, 01:01
güzel ve sürükleyici bir bölümdü..cemin gerçek kimligi yavaş yavaş ortaya çıkıyor..piskopat oldugu belli her halinden..bir de iş yerinde golf oynamasına şaşırdım..işle güçle alakası yok adamın..onun işi filizle..handan hanıma nasıl sinir oluyorum..filizi süslemeye çalışıyor..süse ihtiyacı yok o zaten her haliyle güzel de ceme fazla yüz vermemeliydi filiz..

yılmaz da çok kıskançtı bu bolumde..bir de filizi kaçırırken telefonu attı camdan..o sahne bana elifle olan sahneyi hatırlattı..yine kabalaşmaya başladı ama bu sefer haklı..götürebildigi kadar uzaklara götürsün filizi..ömer umarım bulamaz onları..sonsuza kadar mutlu olsunlar :)

mukmuktur
14-10-06, 01:02
cem gitsin diziden yaaa.hem yılmazla filizi rahatsız ediyo..hemde çok kötüü oynuyooo..kötü oyuncu yaaaa..

stormy
14-10-06, 01:05
Yeni Meral'de Cemil herhalde. Bu Cemil nasil zengin olmus daha anlamadik ama pis isler yapiyor gibi o ne oyle 4 adamla geziyor sanki kendini yiyecek varda. Birde su Cemle isbirligi yaparsa ileriki bolumlerde tam layikini bulur zaten.

61MERVE61
14-10-06, 01:29
aynen bir gün muratı arayacağım aklıma bile gelmezdi ama bu cemin yanında en azından daha düzgündü...filiz için kötü planları yoktu gerçekten seviyordu..bu tam sapık,psikopat değişik bir şey ilk başlarda normal hatta aşırı klass bir adam gibiydi şimdi tam kalas oldu :img-grin2

bir de filizin babasının mezarında ağlayışı çok dokunaklıydı :icon_cry:
cemil de giderken doğru düzgündü,kendi boşanmak istemişti şimdi geldi yarı bir havalarda :img-banne
filizin son sahnede yılmaza seni sevmiyorum demesi çok güzeldi..hadi canım dedirtti yani :img-grin2 ....nereye gidecekleri konusunda düşünüyorum ya durusuya ya da bağ evine giderler ama ömer bunu nerden bilecek hadi durusuyu biliyor ama bağ evini bulamaz :icon_evil

hee ya filizin aglamsii acaip uzdu beni!ya ben bu adami bi seyden anliyor saniyordum ama acaip piskopat cikti!YA SENARISTLER ADAMI OYLE YAPMISLARKI ADAM SUPERMEN GIBI.HERSEY DEN ANLIO her gun yeni bi marifet cikarioo bugunde golf..bu adam in gymi var gym yapio yani bisiklet suruo daga cikio golf oynuo!ohoo adam resmen supermen...ya ben korktum cemden vala filiz uzak dursun bu adamdan adam resmen piskopatt yaa aklima kotukotu seyler gelio bude bu piskopat filize kotu bisey yapmaya kalksa alahim sen koru yarabim tututtu!!yaaa evt bolum guzeldu vala sevdim ama daha cok sey beklerdim!!en azindan 46inci bolumu tahmin edebiliyoruz romantik ask dolu sahneler bizi bekliyor!

stormy
14-10-06, 01:32
Kullanip atacak daha ne yapacak derdi o..Handan gibi anasi olunca normal kizda tuzaga duser oyle..Sonra ailece anlayacaklar Yilmaz mi kendilerine zararliymis Cemkopat mi?

anny
14-10-06, 01:36
Kullanip atacak daha ne yapacak derdi o..Handan gibi anasi olunca normal kizda tuzaga duser oyle..Sonra ailece anlayacaklar Yilmaz mi kendilerine zararliymis Cemkopat mi?

ceme bundan sonra kısaca cemkopat mı diyoruz :img-grin2 tam ona göre..kim bulduysa bravo :)

devil61
14-10-06, 01:40
cemın ben fılızı sevdığını dusunmuyorum onun tek derdı ıstedığını her zaman elde etmıs bırı olarak fılzıde(fılızı elde edılmesı zor bırı olarak goruyor)elde edıp kendını mutlu hıssedecektır!ama fılız ona arkadasca yaklastıkca bu ısın sonu bıtmez!cemın fılıze bırsey yapacağını sanmıyorum ama yılmaza bırseyler yapabılır!!

yılmaz ne guzel vurdu ona ama!ben bır kere vuracak sanıyodum ıkı kere yumruk yedı oyle bakar sonra fılızle yılmazın arkasından!!!

sıırdekı sozden dolayı gelecek hafta fılızın olanları soyeleyeceğine ve ask sahnelerı ızlıyeceğimize inanıyorum!!!

feride ve omer bence bırbırlerını sevecekler ılerleyen bolumlerde!!

Ay90
14-10-06, 02:43
Evet yine güzel bir bölüm izledik kanaatımca.

İlk önce Handan Hanım hakkında bişeyler söylemek istiyorum gecen bölümde Yılmazın dediklerine destek cıkıyorum ve bu bölüm zatende tam gözümden düştü o ne ya Feride bi kovmadığı kaldı.
Birde o minik Elif e o ne fransız dadısı gibi. Kücük cocuğa neler yaptırıyor allahtan Ömer yetiştide bir rahat nefes alabildim.

Bence Cem bir psikopat cıkacak bu bölümde zaten belli oldu niyeti ve Filiz i elde edemeyeceğine göre kafayı üşütücek.
Ah Yılmaz valla ellerine sağlık valla Cem e vururken hiiiic mi hic acımadım Cem Bey e ne zannediyor o kendini anlamadım zaten ama böyleleri bunu hakkedir. Helal olsun Yılmaz.

Ay90
14-10-06, 02:52
Filizide anlamış değilim aslında bi yandan Yılmaz a diyor ki seninle konuşmam lazım ve arkasından koşuyor sonra iki saniye sonra Yılmaz seni sevmiyorum yok git burdan gibi laflar söylüyor. Benim kafam karıştı Filizde galiba ne istediğini bilmiyor.

Yılmazın Filize bozuk olmasını anlıyorum cok haklı. Cok şükür abartmadılar bende bir korktum artık Yılmaz kacıcak ve Filiz kovalıyacak diye....

Cemilde parayı buldu kendini birşey zannetmeye başladı bnm hatırladığım Cemil 4 sene önce kedi gibiydi para pul bu kadar mı insanı değiştirir.
Tamam Ahmet i görmesi normalda 4 sene boyunca aklı nerdeydi o aklıma takılıyor. Bence onun tek derdi Salih, Salih e kin duyuyor.
Gercekten düşünceli bir baba olsaydı zaten bırak 4 sene aramayaı sormamayı, Salihden Ahmetin babası olduğunu öğrenmesini istemezdi.

Yılmaz son sahnede bence cok güzel tavrını koydu yoksa Filiz sana bişey demem lazım deyip sonra git burdan dicekti bir 10 bölüm daha.
Tabiki herkes gibi nereye gidiceğini biliyoruz. Ama İnşallah Ömer yolunu fln bişey kaybedirde onları rahatsız etmesin.

Tek isteğim artık barışmaları hisseleride aldılar daha ne bekliyorlar anlamıyorum. Ben yine o güzel Filiz&Yılmaz sahnleri görmek istiyorum.....

stormy
14-10-06, 02:56
ceme bundan sonra kısaca cemkopat mı diyoruz :img-grin2 tam ona göre..kim bulduysa bravo :)

Ben buldum. Bu arada kucuk Elif cok guzel rol yapiyor. Ahmetten daha basarili mesela uzulme rollerini gayet iyi yapiyor..Kerem Emreden suphelenmeye basladi..En cok Salihe uzuldum ya onun icin cok zor bir durum.Ahmete ben senin baban degilim nasil der?Omer bugun biraz daha toparlanmisti.

forever_bim
14-10-06, 03:00
Arkadaşlar Ceme fazla takıldınız bölümün tadını çıkaramadınız. Ihlamurlar Altında bence uzun zaman aradan sonra nihayet adam gibi bir bölüm yaptı. Çok ama çok güzel bir bölümdü.

Bugün saat 14 sularında bizde elektrikler gitmişti. Diziyi izlemek için arkadaşıma postu sermiş durumdayım. Ama bu bölümü izleyemeseydim içimde çok büyük bir ukte kalacaktı.

Bölümün birbirinden güzel birbirinden eglenceli sahneleri vardı bence. Özellikle Minik Elifin oldugu her kare güzeldi. Geçen hafta izlediğimiz Ömerle bu hafta izlediğimiz Ömer arasında alaka yoktu. Fevriliği uçup gitmiş ilk sezonki Ömer geri gelmişti.

Gelen ilk dadıyı-adı Hülyaydı sanırım- bogabilirdim. Çocuk dört yılı annesiz babasız harap bir şekilde gecirdi. Stajyer Babaanne HANDAN Hanımın buldugu dadıya bakın. Tam sinir bir kadın. Sanki askeri disiplin uyguluyor çocuga. Zorla bamya yedirecekmiş. Yapmayın etmeyin kardeşim çocuk ne sever? Patates kızartması sever, köfte sever, hamburger sever, pizza sever, ha bir de Elifcik ve Feride ablası Kavurmalı Kaşarlı Tost severlermiş. Yahu diyorum ben gecen hafta aynı Ömeri mi izledim? Nihayet aklını başına devşirdi Ömer. Filizin gidip çiftlikte gönlünü alması Filiz barışınca dönüp çiseleyen yagmurda ıslanmasın diye şemsiyenin altına abisini alması Ömerin dirsegiyle Filizin koluna dokunması bölümün süper sahnelerindendi.

Bu arada Ömere olan kızgınlıgım hızla dagılmaya başladı bu bölümde. Özellikle Hülyayı kovdugu sahneye bayıldım. Feride ise zaten benim çok sevdigim bir karakter. Atölyede makaralardan Elife bebek yaptıgı sahneye bayıldım. Sanki Feride o anda birşeyler hatırlar gibiydi. Bir de Feride ve minik Elifin arasındaki bag muhteşem. Ömer şimdiden bu ilişkiden etkilendi. Fragmanda Ömeri 2 saniye Ferideyi hiç görmeyince diziyi izleyip izlememe konusunda kararsız kalmıştım. İyi ki izlemişim.

Filizin hisseleri ödeme kararlılığı ve Ömerin de mantıklı düşünme fırsatı bulunca Filize hak vermesi güzel bir detaydı.

Feridenin Tekiner Villasına ilk adımını attıgı sırada Handan ilk başta olumluydu. Neden derseniz karşısında gayet eli yüzü düzgün-iyi giyinmiş-bir kız vardı. Onun Gazi Mahallesinden oldugunu duyunca yüzünde beliren gıcık ifadeye ben de gıcık oldum Handan Hanımın. Feridenin Elifle kalıp ilgilenmesi de çok güzeldi.

Gelelim bölümün gıcık detaylarına...

Cemil: Hahaha diyesim var bu adama. Bakalım nerden geliyor bu degirmenin suyu? Çıkar kokusu elbet...Fahriyeden gönüllü boşanıp sırra kadem basan Cemil amca degil miydi? Salih müthiş bir adam. Sadece ilk kez fevrileşti. Ama yaşadıgı olay da hakikaten sinir bozucuydu. Her ne kadar Ahmet Cemilin kanından da olsa Ahmetin babası Salihtir. Bu böyle biline...Cemil Amca...

Cem: Psikopat cıktı. Tam tahmin ettiğimiz gibi. Artniyetli bir serseriymiş. Bir de ofiste golf oynuyor..Ömer onun gercekte ne mal oldugunu bilse onunla konuşmaz bile bence...Bir de dayagı tasvip etmiyorum ama yumruk yeyince mahallede dayak yiyen cocugun abisini çagırır gibi Ömeri araması çok sacmaydı.

Yılmazın Filizi kolundan tutup sürüklemesi telefon parcalaması Ceme iki kez yumruk sallaması da haklılık payı olmasına ragmen HATALI davranışlardı.

Ömer onları bulur mu bulmaz mı bilmem ama tahminim var. Ufak bir kaza gecirebilir Filiz ve Yılmaz. Magazinde gördügümüz sahnede Ömerin üzerinde bu akşam giydigi yeşil mont ve Filizde de siyah elbise vardı. Etrafta da bir sürü polis vardı. Kazaya gelmiş olabilirler.

Handanın kızını Ceme yama yapmaya çalışması da igrenc bir davranıştı.

Feride ve Ömer cephesini merakla bekliyorum. Bakalım gelecek hafta Feride dadı olacak mı? Ferideye sulanan adam da çok gıcık bir detaydı. Kız demoralize oldu ya.

Ali ve Semanın doktor sahnelerinde tek kelimeyle KOPTUM.

Nalanın Emreyi öpmesi-ne gerek var ki-türünden birsahneydi.

mıstaa
14-10-06, 08:42
ya foreverciğim bir kerede yılmaza hak ver be arkadaşım. uzun bir yazı yazmışsın ama içinde dizinin jönünün adı 1-2 kere geçiyo. neyse benim yorumum çok güzel bir bölümdü yılmazın ceme kafayı koması ayrı bi güzeldi. filizi zorla götürmeside artık birşeylerin çözüleceğinin habercisiydi.bide sinan kilolumu ne göbekli gördüm ben onu...

lipres12
14-10-06, 09:15
Ilk önce bölümle pek ilgili olmayan birsey söylemek istiyorum...Arkadaslar eskiden nasilda tolup tasardi Ihlamurlarin forumu...Ben cok arakliklarla forumda yazsamda her bölüm bitisinde solugu bu forumda yorum okurken aliyordum...simdi ise en fazla toplam 30 kisi ya oluyor ya olmuyor...Gercekten cok üzülüyorum bu duruma hele gecen haftaki reytingleri görünce iyice hayal kirikligina ugradim sonucta en sevdigim dizimin bir numarayken bu hale gelmesi gercekten cok üzücü...ben gecen haftada dedigim gibi bu dizide ne olursa olsun sabirla güzel bölümleri bekleyecegim...yani gercekten cok sacma birsey yani yilmaz filiz iliskisinde cok derin yaralar birakacak birsey olmadikca herzaman ayni sekilde izleyecegim...

Gelelim bölüm yorumuma:

Ilk önce bu sezon basindan beri beni gercekten cok rahatsiz eden nalan emre sahnelerine deginmek istiyorum...Sizinde bildiginiz ve cok kez söylediginiz gibi bende nalan ve keremi sevgili ve emreyide onlara takilan kankileri olarak bilirken senaristler bize bu sezon iyi bir sürpriz hazirlamislar...Nalanin ne yapmak istedigini ne yazik ki tam olarak anlamis degilim...gecen sezonun baslarinda nalan ve kerem sahnelerini acayip zevk alarak izliyordum ama gecen sezon sonundan ve bu sezon basindan beri ayni seyleri söyleyemiyorum...

Emre: Nasil bir insanki arkadasi askerdeyken Nalani o anlamda düsünebiliyor...Yani tamam anladik seviyor zaten buda olabilecek birsey ama neden nalana olan askini tam Keremin geldigi gün söylemeye kalkisiyor...(arkadaslar kusura bakmayin bir kac bölüm önceye gittim ama acayip sinirim bozulmustu bu sahnelerde)...Hem bu gecen sezondan beri bilmiyormuydu Keremin Nalani sevdigini?...

Kerem: Kereme gelince dizide en begendigim karakterlerden biri...gerci cok az sahnesi olsada acayip keyifle izliyorum...Bu bölüm Emreden süphelenmeye basladi ve önümüzdeki bölüm olacaklar hakkinda simdiden tahmin yürütmek mümkün...

Nalan: Anlam veremedigim bi sekilde ikide bir Emrenin yanagindan öpmesi gercekten sinir bozucu...insan sevgilisini bile bu kadar cok öpmez...Yani tamam anladik arkadaslar ama Kereme bu kadar yakin davrandigini hic görmedim acikcasi...Insallah önümüzdeki bölümlerde ayni tutumunu sergilemez..yoksa cok fena sekilde sinirim bozulacak ve acayip bi sekilde gözümden düsecek...

Ya belkide icinizden bazilari bu 3lü hakkinda bu kadar yorum yazmaya ne gerek var diyordur ama bence gerek var bilmiyorum ama bu 3lüye diziyi izlerken cok dikkat ediyorum...

Müjgan: Müjgan hanimi ben aslinda ilk bölümler haric hep seviyordum biliyorum yaptigi seyler yanlisti ama bu karaktere hic kizamiyorum hele bu sezon adeta bi melek olmus...tabi bu durumun beni fazlasiyla sevndirdiginide belirtmek isterim...Bu bölüm fazla bi fonksiyonu olmasada yinede kendisine bi deginmek istedim...

Cem: Baslarda o kadar ciddiye almasamda yeni yeni gercekten normal bir insan olmadigina kanaat getirdim...biliyorum diger arkadaslar bunu cok önceden söylediler ama ben bu karaktere pek önem vermedigim icin daha bu bölüm düsüncelerini acikca görebildim...bu karakter hakkinda zaten bayagi bi yorum yapilmis o yüzden ben burda noktaliyayim...

Ömer: Ömerin ne düsündügünü ne yapmak istedigini kestiremez oldum...Bi bölüm kizina cok kötü davranan hemde o yasta bir cocugun psikolojisini cok kötü etkileyecek seyler yapan ömer, diger bölüm melek gibi bir baba olarak cikiyor karsimiza...su anda tek temenim ömerin bu bölüm sergiledigi tutumu bozmamasi yoksa artik ne yaparsa yapsin herhalde iyi bir baba olacagina beni inandiramayacak...Ya bazen o kadar kiziyorum ki bu karaktere ama diger bi sahnede hemen yumusuyorum...zaten bence bu karakterin en büyük özelligi ne tam kötü olabilmesi nede tam iyi...is böyle olunca insan pek bi karakter analizi yapamiyor ömer hakkinda..o yüzden kendisinin kiziyla cok ilgilenmesini diliyorum...bu arada farkettigim birsey vardi bu bölümde...bilmiyorum belki ben öyle hissetmisimdir ama evde cemli filizli handanli ve ömerli bir sahne vardi (gerci bu sahne son zamanlarda cok görülür bir sahne ama neyse...) hani handan filizi cemle yemege cikmasi konusunda ikna etmeye calisiyordu...orda ömer sanki handanin bu davranisindan dolayi yavas rahatiz oluyor edasiyla annesini dinlerken tuhaf bir bakis atti...bilmiyorum ben o bakistan ömerin annesini bunlari ypatigindan dolayi rahatsiz oldugunu cikardim tabi belkide yanlis aktariyorumdur ama iste...

Feride: Ya cok iyi bir kiz olmasina ragmen bir türlü tam isinamiyorum...hele ses tonu beni hic etkilemiyor dogrusu...belkide isinamamin sebebide budur... diziye girmesi bence bi yandan sartti cünkü ömerin ilerde hareketlerini degistirme acisindan cok önemli bir rol oynacak...hem bütün bir sezon ömeri aci cekerken izlemekte istemezdim dogrusu...ne diyelim mutlu olsunlar...

Yeni dadi olayina hic girmek bile istemiyorum ama sunu söylüyeyim...belki bazilarinin katilmadigi hatta kizdigi noktalar olacak ama ben bu sosyete "annelerden" iyice sogumaya basladim...ya tabiki iclerinde iyilerde var ama ne yazik ki handan gibi olanlar daha cok...ya kendilerinin seviyesinde yani zengin olmayan insanlari kücümser bir tavirda acayip sinir bozucu insanlar ne kadarda cok...hele bu sosyete kültürünü anlamiyorum acikcasi anlamakta istemiyorum...bence gereksiz...hele o yeni dadi yada kendini dadi sanan o sahsiyet gibi insanlarini oldugunu bilmek cocuklar icin ne kadarda üzücü...

Handan: az öncede degindigim gibi cok sinir bozucu bir karakter...o kücük tatli sevimli elifi degistirme cabalarina girmis diger taraftanda kizinin cemle arasini yapmaya calisan zavalli bir insan(ancak bu kelimeyi kullanabiliyorum cünkü diger kelimeler bu karakteri tanimlamak icin biraz hafif kalir)...hele sosyeteye ait,handan tipindeki,en nefret ettigim sözleri en ufak hoslarina gitmeyen birseyde kaba kelimesi...neyse bu karakter benim sirf sinirimi bozuyor o yüzden yeterince yazdigimi düsünürek bu konuyu kapatiyorum...son olarak bu karakterin sahnelerini izledigimde ister istemez kendime daglari sen mi yarattin diye soruyorum...

Salih&Fahriye: SEvdigim ve en cok keyif aldigim sahne genelde onlara ait...onlarin sahnesi ciktiginda yüzümde kendiliginden olusan bir gülümsemeyi hissedebiliyorum...ama sagolsun senaristler dizide onlarin mutlulugunu cok gördüler ve diziye onlarin keyfini cok fena bir sekilde bozacak cemili dahil ettiler...ne olurdu sanki bi dizidede sirf degisiklik olsun diye bi ciftinde mutlulugunu bozmasalar...galiba onlara mutlu ciftler batiyor...:fighting2

Farkettimde Aynali sanki bu sezon biraz arka planda kalmis..Halbuki onun bi yilmaz degisi bile yetiryor...
Ayni sekilde caninin sahneleride azdi bu bölüm hatta galiba sirf bi sahnesi vardi...

Ali ve sema herzamanki gibi muhtesemdi...yani söylenecek söz yok...

Biliyorum cok uzun oldu sabirla okuyanlara ilk olarak tsk etmek istiyorum...okumayanlara hak verebiliyorum cünkü yazim gercekten cok uzun oldu buda bu foruma coktandir yazmamanin etkisi herhalde...
Eger bi yazima daha tahamülünüz yoksa Filiz & Yilmaz hakkinda yorum yapmayacagim...

september_06
14-10-06, 09:33
Filizzzzzz öldürücen beni sen. Kesinlikle ne yapacağını bilmeyen bir karakter. Kızım sen değilmisin yemekte Yılmaz'ın peşinden koşan, Cemle aramda birşey yok diyen.eee ne değişiyor da iki saniyede Yılmaz'a aptal Cem'in yanında seni sevmiyorum diyorsun. Bu kız aklını aldırmış bence. Akşamki bölümden zevk almadım. Hatta sıkıcıydı. Filiz'in bu hareketleri beni deli etti yaaa. Yılmaz ne büyük bir aşıktır ki hala daha Filiz deyip duruyor. Çok ciddi söylüyorum Yılmaz'ın yerinde ben olsam asla ve asla Filiz'i affetmezdim. Hele de Cem'in yanında seni sevmiyorum demesinden sonra. Kesinlikle affedilir birşey değil. Filiz'in bu davranışları beni inanınki çok sıkıyor. Bööö geldi artık.

barbiee
14-10-06, 09:59
açıkçası eskisi gibi ıhlamurlar altındayı sabırsızlıkla bekleyip izlemediğim için çok fazla yorumda yapamıyorum çok sıkıldım Filiz'i anlamıyorum hem Canan'la konuşuyor pişman olduğunu söylüyor sonra Yılmaz'ın peşinden gidiyor yemekte de öyle ve iki dakika içerisinde ne oluyorsa Filiz Yılmaz'a onu sevmediğini söylüyor...artık bu sürüncemelerden sıkıldım...
bu bölümde beni en çok mutlu eden Ömer'in yine o sevgi dolu şefkat dolu insan haline getirmeleriydi teşekkürler senaristler özlediğimiz Ömer'i bize geri verdiğiniz için...
nedense ben bu feride karakterini pek sevemedim oynayan oyuncudan mı konuşmasından mı bilmiyorum ama feride yi görünce sıkılıyorum hele Ömer'le ikisini düşünmek bile istemiyorum..Handan'ın iğneli laflarına cevap bile veremedi tabi herkes Elif değil ki Handan'la bi tek o baş edebilmişti:)Handan iyice sinirlerimi bozuyor zaten Filiz'i Cem' yamamalar küçük torununa cadaloz bakıcı bulmalar,Feride ye laf sokmalar tam bir sosyete kokonası gibi davranıyor ve beni sinir ediyor...

*{LOLLY}*
14-10-06, 10:13
günaydın arkadaşlar... uzun zamandır izlediğim en güzel ıhlamurlar altında bölümüydü diyebilirim.. gelelim bölüm yorumuma..

filiz bu bölümde bir kararsızlık içerisindeydi.. yılmazdan af dilemeye çalışma sahneleri gerçekten etkileyiciydi. ilk özür dileme çalışmasında yılmazın arkasından bakakalması çok güzeldi.. ayrıca filizin cemle aramda bişey yok diye haykırışı da gerçekten harikaydı.. ikincisinde ise özür diliyorum işte daha ne yapmamı bekliyorsun demesi de harikaydı. yalnız o sahnede dikkatimi çeken bir bölüm vardı. filiz yılmaza sana bir şey söylemek istiyorum demişti ki bence bu söylemeye çalıştığı şey af dilemesiyle alakalı deildi. ben baya umutlanmıştım bazı şeyler ortaya çıkacak artık diye ama yılmaz lafı resmen filizin ağzına tıkadı.

gereksiz ve gereksiz olduğu kadar da zararlı insan cem! in olaya karışması ayrı bir sinir bozucu olaydı. heleki düş artık kızın yakasından artık seni sevmiyoorr diye çemkirişi de onun ne mal olduğunu gösterir gibiydi ama filiz o anda bu detayları kavrayabilecek durumda değildi..

yılmazın cem! i yumruklamasını tasvip etmiyorum.. fakat filizin kolundan tutp gel benle demesi bence gerçekten gerekliydi. yoksa bunların adam akıllı yalnız konuşacakları yoktu..

cem! in olayın hemen arkasından ömeri araması sokak kavgasında dayak yiyen çocuğun abisini çağırması gibi bişeydi.. cem! in bir psikopat deil de sadece pek tekin olmadığını düşünüyordum.. fakat bu bölümde kesinlikle emin oldum.. ofisindeki konuşmaları son sahnedeki tavırları, bakışları.. kesinlikle bu adam! filizi sevmiyor. onu sadece elde edilmesi zor bir hedef olarak görüyor.. bakalım neler yapacak...

ömer elif sahneleri harikaydı ve geçen haftayla ilgisi yoktu. acaba geçen hafta izlediğimiz adam farklı biri miydi? diye düşünmedim değil. şunu anlıyoruz ki ömer özüne döndü.. ayrıca filiz ile sahneleri de çok keyif vericiydi.. çok sıcaktı...

kane
14-10-06, 10:17
dün cem son bir hamleden bahsediyordu filizi elde etmek icin , acaba diyorum filizi o gün b ilerek mi davet etti yanina yilmazin oraya gelecegini bildi icinmi? ve orda ucuz kahramanlik yaparim ve filizi kendime asik ederim hesaplarindaydi heralde dagdan inme cem.

cemil de baya havasini basiyor bu aralar ordada baya sorunlar yasiyacaklar adam bir yandan hakli öc almak istiyorsa.

uyuz ömer nerden biliyor yilmazin nereye gidecegini kac kere dogru dürüst konusmuslar bunlar acaba ki bilsin yilmaz nereye gitdini , acaba bir hotel vardi oraya mi gidiyorlar göl gibi birseyin yanindaydi.

*{LOLLY}*
14-10-06, 10:28
son sahne gerçekten merak uyandıran bir sahneydi.. hafataya neler olacak gerçekten merak ediyorum.. özellikle ömerin yılmazın gittiği yerini bilmesine bir anlam veremedim.. yılmazın bu süprizinin aradaki köprüleri yeniden kuracağını düşünüyorum.. özellikle şu detay çok hoş ve düşünceliydi. aynalının(gerçek adını unuttum kusura bakmayın) filizi resimlere bakarken yakalaması ve filizin aralarındaki en güzel resmi almasını görmesi beni önümüzdeki bölümler için umutlandırdı.. sanki bu bölüm filizle yılmazın biraraya gelecekleri kopyasını veriyordu bizlere.. bilmiyorum belki de senaristler bizi yanıltmaya çalışıyor da olabilirler.. fakat şunu söyliyim herşeye herkese (handan cem! ömer mualla) rağmen ben umutluyum arkadaşlar.. umarım hayal kırıklığına uğramam...

bengusu_melisa
14-10-06, 10:32
dünkü bölüm süperdi az önce kanal d deki magazin programında filiz ömer ve yılmazla konuştular.filiz ile yılmazın üstünde aynı elbiseler vardı ve çevrede polisler filan vardı ormanlık bir alandı.ne oldu çok merak ediyorum.

cemin haince planına çok sinir oldum son hamle kaldı filizi elde etmeme...sen zor filizi ikna edersin ve kendine sevdirirsin.filiz yılmazın peşindn koşuyo özür diliyorum diyo yemekte seni secmiyorum arabadada ne istiyosun bndn aramızda bişey kalmadı 4 sene önce bitti diyo.bu kızın gelgitleri beni öldürsede filizi seviyorum.

yılmazın her zamanki gibi süperdi.telefonu atışı ben hariç kimseyle konuşmıcaksın diyişi çok güzeldi.umarım 46.bölümde filiz ile araları düzelir.ömerde elif ile çok tatlıydı.(diğer sahnelerde pek değildi ama :D)elifin dadısına sinir oldum çocuk 4 yaşında ingilizce mi öğrenir???handan hanım çocukluğunda bamya mı yemiş ingilizce mi öğrenmiş???

cem çık git filiz ile yılmazın hayatından...

september_06
14-10-06, 10:40
Şu küççük hanımefendi Filiz,hani hazırdı sevdası için yemininden geçmeye. Fragmanda böyle bir şiir ve Seni sevmiyorum Yılmaz deyişi. Oh ne ala ne ala. Resmen dalga geçtiler bizimle senaristler.Çok saçmalıyorlar yaa.Yemininden geçmeye hazır bir kişi Cem piskopatının yanında SENİ SEVMİYORUM dermi.

Filiz yeter artık senin bu davranışların. Deli etme bizleri.

bengusu_melisa
14-10-06, 10:48
Şu küççük hanımefendi Filiz,hani hazırdı sevdası için yemininden geçmeye. Fragmanda böyle bir şiir ve Seni sevmiyorum Yılmaz deyişi. Oh ne ala ne ala. Resmen dalga geçtiler bizimle senaristler.Çok saçmalıyorlar yaa.Yemininden geçmeye hazır bir kişi Cem piskopatının yanında SENİ SEVMİYORUM dermi.

Filiz yeter artık senin bu davranışların. Deli etme bizleri.

yorumlarına saygılıyız ama biraz daha ılıman olmanı tavsiye ederim.sonuçta onlar gerçekte varr olmayan kişiler.eminim filiz davranışlarını düzelticektir.dizideki karekterlerede küçük hanım gibi lakaplar takman çok yanlış.filiz gerçekten hata yaptı bunun farkındayız ama senin gibi ters ve şiddet içeren tepkiler vermiyoruz sakince konuşmaya çalışıyoruz.sende biraz sakin ol.filiz yine eski filizimiz olucaktır...

devil61
14-10-06, 10:50
magazin d programında omerın engel olacağınıda soyledıler.barısacak mısınız?sorusuna karısılık omer her zaman engel oluyor dedıler!!!bu hafta onları bulursa ben daha bsıe demıyorum.bence cok sacmalamıs olurlar!!!bulursada barısma olanağı kalmaz evet o polısler neyın nesıydı anlamadım.bende!!

nzessia
14-10-06, 10:55
sıkıldık artık bence,

ben kendimi sıla'ya transfer ettim artık, özellikle sıla'yı izledikten sonra I.A. çok yavan geldi.

Bir haftayı da böyle atlattı senaristler hadi bakalım..Bir bölüm daha aradan çıktı. Ama hadi bir hafta iki hafta daha izleyici şans verir, sonra zeten düşmüş olan izleyici oranları dibe vurur.

*{LOLLY}*
14-10-06, 11:04
arkadaşlar kusura bakmayın ama çok fazla abartıyorsunuz... ne bekliyrdunuz ki.. filizin direk yılmazın kollarına atılmasını falan mı... filizin kafası haddinden fazla karışık. üzerinde çok fazla baskı var.. onun yerine kendinizi koyun.. tabiki hayatında gelgitler olacaktır.. o da bir insan sonuçta.. BOZUYORUM YEMİNİMİ!
HAZIRIM SEVDAM İÇİN YEMİNİMDEN GEÇMEYE… bu söz bize bu bölümde filizin direk yılmazın kollarına atılacağını göstermez ki.. zaten öyle de olmadı doğal olarak.. bu söz bize artık filizin çok yorulduğunu yılmazsızlığa dayanamadığını ve yılmaza dönmek için kapılarını açmaya başladığını gösterir.. unutmayın ki bu bir dizi.. bu nedenle olayların çok hızlı gelişmesini beklemeyin yoksa böyle hayal krıklığına uğrarsınız..

zaten bu bölümde hemen birleşmeleri çok saçma ve yersiz olurdu.. önce aralarındaki her şey gün ışığına çıkmalı.. daha sonra beraber olmalılar.. biraz daha sabır arkadaşlar biraz daha.. ki ben bu ayrılığın daha fazla uzatılacağını sanmıyorum. bikaç bölüm içinde vuslata erişilecek arkadaşlar...

nzessia
14-10-06, 11:13
bence dizinin bayık olmasının nedeni yılmaz ve filiz'in hala ayrı olması değil.Hatırlarsanız geçen dönem yaklaşık 20-25 bölüm yine bu şekildeydi ama bir heyecan vardı.Bu sezon ise olay çok kısır,karakterler dengesiz. Mesela Ömer kızına bir bölüm iyi davranıyor bir bölüm kötü. Filiz desen onu zaten toptan kaybettik."Şeyy, ben" demekten başka bir işlevi yok. Cem denen musibet dün psikopat tavırlara girdi (golf sahnesi).

Ben sıkıldım kısacası..

slayjic
14-10-06, 11:14
bence o polislere ömer haber verdi ver polislerde onları bulmaş olabilirler bide magazin d de tuba filiz için bitek kişi var ve hep öyle kalıcak dedi bülentte öyle olması gerekiyo dedi yani cem istediği kadar ortalığı karıştırsın engel olmaya çalışsın bu filiz ve yılmazı yakınlaştırır mesela orda cem gelmese kavga etmeselerdi yılmaz filizi kaçırmazdı böyle daha bi güzel oldu... bide arkadaşlar filizin yılmaza seni sevmiyorum demesini ben normal karşıladım sonuçta fliz karakteri inaçı bildiğini yapan dikbaşlı bir karakter ve yılmaz cemi dövünce vede olan baskıları düşünürsek o anda o sözü söylemesi bana normal geliyo...ben önümüzdeki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olucak

benim
14-10-06, 11:38
genel olarak bölüm çok güzeldi sürekliyiciydi.seyrederken acayip derecede gerildim.cem'e ve cemil' e sinir oldum.Cemil'in çalışarak bu kadar zengin olduğunu sanmıyorum muhtemelen mafya ya karıştı.dizimizin iki adet kötü karakteri oldu.ikiside birbirinden beter.

yılmaz'a bu bölüm hayran kaldım aşkının sevgisinin peşinden gitmesini takdir ettim . aşk adamı aşk...filiz'in cem'in yanında seni sevmiyorum demesi hataydı.sesi titreyerek seni sevmiyorum dedi çok sinirimi bozdu. belki cem olmasaydı o şekilde söylemezdi . başkalarını araya girmesi yüzünden filiz gerçek duygularını bir türlü anlatamadı.inşallah önümüzdeki bölüm filiz gerçekleri anlatır.ha söyledi ha söyleyecek diye sıkıntıdan kurdeşen olacağım.

burcu_yağmur
14-10-06, 11:40
bu bölüm bana göre sanki kısa sürdü bu bölümün en güzel sahnesi bana göre ömer ve elifin sahnesiydi elif yemicem diyo ömerde bende bamya sevmezdim faln diyo sonra mahalleye gidiyorlar ya orası çok güzeldi onun dışında bu bölümü ek sevmedim

asslli
14-10-06, 11:44
çok güzel bi bölümdü bence keşke daha uzun olsaydı umarım herşeyi konuştukları zaman ömer bulur onları yada hiç bulmaz sonunda oldu galiba yılmazın cem e vurduğu yerde içimin yağları eridi şiddete karşıyım ama fazlasıyla hak etti tam filiz sana açıklamam gereken şeyler var dediğinde geldi zamanlama müthişti ama olsun sonucu güzel olucak inşallah cumayı nasıl beklicem bende bilmiyorum ama çok tatlılar ya

karcicegim
14-10-06, 11:50
“Bir zamanlar bütün duyguların yaşadığı bir ada varmış. Aşk, Sevgi, Mutluluk, Kin, Zenginlik vs… Duygulara bir gün haber verilmiş. Ada batacak. Bütün eşyalarınızı toplayıp, adayı terk edin diye. Bütün duygular hazırlanmaya başlamış. Yavaş yavaş adayı terk etmeye başlamışlar. Ama buna bir tek Aşk inanmamış ve adayı terk etmemiş. Bir bakmış ki ada gerçekten batıyor. Korkmuş! Yardım istemeye karar vermiş. O sırada oradan Zenginlik geçiyormuş. Zenginlik kardeş beni teknene alır mısın? Zenginlik, Hayır demiş. O kadar altınım var ki seni de alırsam batarım. Alamam seni demiş. Aşk çok üzülmüş. Zenginlik gitmiş. Bir de bakmış ki Kin geçiyor oradan. Kin beni alır mısın? Kin çok sert bakmış. Seni tekneme alamam demiş. Kendine başka tekne bul demiş. Aşkın içi burkulmuş. Canı acımış. Üzüntüyü görmüş. Üzüntü beni teknene alır mısın? Üzüntü: O kadar üzgünüm ki seni tekneme alamam yalnız kalmam gerek demiş. Bu sefer Aşkın canı daha çok acımış. Mutluluk geçiyormuş. Seslenmiş Aşk ama Mutluluk o kadar mutluymuş ki Aşkın sesini duymamış bile. Tam ada batıyormuş. Boğulmak üzereyken Aşk, benim tekneme gelebilirsin diye biri seslenmiş. Aşk o kadar mutlu olmuş ki. Tekneye binmiş Aşk. Boğulmaktan kurtulmuş. İçini bir sevinç kaplamış. Yalnız Aşk çok mutlu olduğu için kendisini tekneye alan duygunun adını sormak bile gelmemiş aklına. Uzun bir yolculuk yapmışlar. Sonra Aşkı çok güzel bir adaya bırakmış duygu. Teşekkür edecekken Aşk o duygunun ismini sormayı unuttuğu aklına gelmiş. Hey senin adın neydi. Sormayı unuttum demiş. Duygu “Zaman” demiş. Aşk, Zaman mı? Evet, zaman. Aşkı en iyi Zaman anlar demiş. “

Evet arkadaşlar. Yukarıda anlattığım gibi bende Filiz-Yılmaz aşkını umutla bekliyorum. Bunun içinde zaman lazım. Ama artık dizinin eskisi gibi tadı kalmadı. Eskiden her hafta acaba bu hafta neler olacak diye beklerken. Artık seyretmek için seyrediyorum. Fragmanlar o kadar yanıltıcı oluyor ki. Ne umutla bekliyorum diziyi ne oluyor.

Genel olarak güzel bir bölümdü ama Filizi o kadar değiştirmişler ki artık tanıyamıyorum. Sevmiyorsun Yılmazı neden peşinden koşuyorsun. Cem salağı yanına geldiğinde neden sevmiyorum diyorsun. Yüreklice seviyorum de ya. Benim eskiden tanıdığım Filiz bu şekilde derdi ya Yüreklice seni seviyorum derdi. Ama olmadı bu hafta ne umduk ne bulduk. Hele Handan hanım kızını yamamak için neler yapıyor olmaz bu kadar. Cem tamamen psikopat. Sadece Filizi elde etmek istiyor. Başka bir şey değil. Stajer babamız Ömer bu hafta mükemmeldi. Kızı Elife çok iyi davrandı. Düzelmeye başladı. Bir de Filizle Ömerin barıştıkları sahne çok güzeldi. Abi kardeş barışmasını çok iyi yansıtmışlar. Bu yüzden senaristleri tebrik ediyorum. Neyse..

İnşallah bu hafta Filiz ile Yılmaz birleşirler.

yakupoglu61
14-10-06, 12:24
dün akşam bnm için tek en güzel yerler filizle yılmazın olduğu yerler ceme acayip hasta oldum ona bi yumrukla bi kafa atmak yetmez tekme tokat ALLAH ne werdiyse dövmek lazım yılmazın yerinde olsaydım bn öle yapardım
ömer gerçekten gittikleri yeri biliyormu acaba 46. bölüm gene soru işareti olacak inşaat sahnesi deyip durdunuz :) sonunda gördük inşaat sahnesini we rahatladık yani:D:D

ihlamurlarfanatigi
14-10-06, 12:46
barbiee yaptigi yorumun coguna katiliyorum. dünkü bölüm benim hic hosuma gitmedi, son 2.bölümdür hic keyf almiyorum. devil61 arkadasimiz ne yazmis yine beraber olmayacaklarmis,ömer müdahale etcekmis, demekki nereye gittiklerini biliyor....eger gercekten öyle olursa, cok sacma olur. valla ben önümüzdeki hafta icin hic ümitli degillm..sila dizisi bu diziyi yakinda tamamen gecer, gerci gecti ama baya bi farkla gecer en kisa zamanda. ihlamurlar altinda eskiden en cok merakla bekledigim diziydi, off haftaya ne olacakki düsünürdüm, nickimde zaten ihlamurlarfanatigi. yeni sezonun sadece ilk bölümünü begendim, diger bölümleri pek begenmedim. arkadaslar polis sahnelerinde bahsetmisiniz, ne polisi?? benim arkadasimiz basindan cikan haberlerde filizin tek bir kisiyi sevecegini söylemis, onu biliyoruzda filiz ozaman o kisiye son zamanalrda neden öyle davraniyor. dün son sahnede resmen sinir oldm filize. cemin dedigi yapiyor resman ya. zaten cemde masallah tam bi psikopat...gelcek bölümü yinede umutla bekliyorum...

devil61
14-10-06, 13:00
magazin d de kesın bır cvp vermediler barısacak mısınız sorusuna!bulent ınal omerın engel olacağını soyledı.

bence onların gıdeceği yerı bulursa cok sacma olur ve fılız ve yılmazın barısma olanakları kalmaz dıye dusunuyorum.omer onları bulursa daha bu dızıyı ızlemeyıceğim cunku omer nerden bılsın yılmazın nere gıdeceğini.aallahım ya sankı kırk yıllık doostuymus gıbı.

bulursa artık senarıstlere daha bıse demıyorum.

polısler vardı roportaj yaptıkları yerde ağaclar falan vardı!!bende anlamadım cuma gunu ızleyıp goreceğız.cuma gunkı bolumu sadece omer onları bulacak mı dıye ızleyeceğim.artık dızıde olay kalmadı.eskıden cuma gunu bıran once gelsede ızlesem dızımı dıyodum ama sımdı benı dızıye tek bağlayan fılız-yılmaz onların arsında olan ılıskıyıde bıtırmek uzereler zaten senarıstlerımız cok ıyı allah nazardan saklasın!nerden buldular bu senarıstlerı anlamıs değilim!

benim
14-10-06, 13:13
magazin d de kesın bır cvp vermediler barısacak mısınız sorusuna!bulent ınal omerın engel olacağını soyledı.

bence onların gıdeceği yerı bulursa cok sacma olur ve fılız ve yılmazın barısma olanakları kalmaz dıye dusunuyorum.omer onları bulursa daha bu dızıyı ızlemeyıceğim cunku omer nerden bılsın yılmazın nere gıdeceğini.aallahım ya sankı kırk yıllık doostuymus gıbı.

bulursa artık senarıstlere daha bıse demıyorum.

polısler vardı roportaj yaptıkları yerde ağaclar falan vardı!!bende anlamadım cuma gunu ızleyıp goreceğız.cuma gunkı bolumu sadece omer onları bulacak mı dıye ızleyeceğim.artık dızıde olay kalmadı.eskıden cuma gunu bıran once gelsede ızlesem dızımı dıyodum ama sımdı benı dızıye tek bağlayan fılız-yılmaz onların arsında olan ılıskıyıde bıtırmek uzereler zaten senarıstlerımız cok ıyı allah nazardan saklasın!nerden buldular bu senarıstlerı anlamıs değilim!

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.valla ömer filiz ve yılmaz'ın yerini bulursa pes artık diyeceğim.saçmalık değil saçmalığın ötesinde birşey olur.artık filiz ve yılmaz'ın karşılıklı oturup konuşmaları lazım.bu sahneyi önümüzdeki hafta mutlaka yapmalılar.5 bölümdür bekliyoruz.ha konuştular ha konuşacaklar.bu sahneyi .artık bunu bir sonuca bağlamaları lazım

forever_bim
14-10-06, 13:30
Sevgili barbiee

Takdir edersin ki Feridenin Handan Hanımla ilk buluşması. Handan Hanıma nezaketsizlik etmek istemedi Feride. Elif Tekiner Villasına ilk kez geldiginde de Ömerin doğum günü için gelmişti ve Handan Hanım ona sert çıktıgında Elif orayı terketmiş Ömer peşinden gitmişti.

Elif de ilk zamandan degil evlendikten sonra Handan Hanıma hak ettiği lafları sıralamıştı.

Sevgili arkadaşlar

Filiz Yılmaz cephesinde de önemli gelişmeler oldu bence bu hafta. Diziye haksızlık etmeyelim. Ayrıca bu dizide tek öykü Filiz Yılmaz degil. Minik Elif var Ömer var Feride var. Salih Fahriye Cemil üçgeni Nalan Emre Kerem üçgeni var ve bunlar da anlatılmalı. Dizi çok boyutlu olarak işlenmeli bence. Gayet de iyi bir bölümdü.

yakupoglu61
14-10-06, 13:38
gittikleri yer bi kere kemalin çiftliği sanırım ömer ne işi war orda bilecek orayı bu senaristleri gazetelere ilan wererek buldular sanırım
bari yılmazla filiz konuştuktan sora gelseler iyicene dizinin rengini bozdular yavaş yavaş izleyici kaybediyo yakında reyting listelerinede alınmaz

devil61
14-10-06, 13:54
TELE - BAROMETRE
13 EKİM 2006 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 11,7 33,1
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,8 25,5
3 YALANCI YARIM [NET] STAR 6,5 18,8
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 5,8 16,6
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,4 18,3
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,1 17,2
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,7 14,9
8 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 4,6 14,0
9 EN SON BABALAR DUYAR [NET] STAR 4,6 13,2
10 YABANCI DAMAT (OZET) KAND 4,5 14,3

HEDEF KİTLE : A/B
13 EKİM 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 12,1 35,7
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,2 32,8
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,2 21,3
4 YABANCI DAMAT (OZET) KAND 5,2 16,5
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,6 15,7
6 YALANCI YARIM [NET] STAR 4,6 13,6
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,5 16,2
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,3 15,7
9 FEAR FACTOR [NET] SHOW 4,2 12,4
10 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 4,1 12,4

dızımız gene bu hafta sılanın arkasında kalarak 2.oldu sıla reytıng rekorları kırıyormus bu arada arkadaslar!!

sinem*
14-10-06, 13:58
filiz hemen yeminimi bozdum diyerek yılmaza aman aşkım seni seviyorum beni affet falan deseydi...herkes bu seferde ne biçim sözmüş hemen unuttu derlerdi,filizin cemin önünde onları söylemesi hem de cemin zoruyla belki yanlıştı ama orda ceme karşı yapılan bir şey yoktu yılmazın onu sürekli terslemesinden dolayı söylediği bir söz vardı..aynen yılmazın hisseler için 10 kat fiyat istemesi gibi..

devil61
14-10-06, 14:00
reytıng sonucumuz aslında gayet ıyı bana gore!sıla dızısının ızlenmesının tek nedenı yenı cıkmıs olması!!!

cansu dere hıc mı hıc rol yapamıyor bu dızıde ne buluyor bunuda anlamıs değilim olsun ızlesınler bız kendı dızımıze bakalım bence ıhlamurlar altındayla sıla dızısını karsılastırmak bıle yanlıs!!!ıhlamurlar altındanın kalıtesı yeter!!!

suan bır gecıs asamsında ı.a ılerleyen haftalarda yenıden 1.koltuğuna oturacakdır!!yenı oyuncular geldı onların karakterlerı daha oturmadı ferıde daha dadı olarak gırmedı!!!bakalım ılerleyen haftalarda neler olacak!!

sinem*
14-10-06, 14:13
“Bir zamanlar bütün duyguların yaşadığı bir ada varmış. Aşk, Sevgi, Mutluluk, Kin, Zenginlik vs… Duygulara bir gün haber verilmiş. Ada batacak. Bütün eşyalarınızı toplayıp, adayı terk edin diye. Bütün duygular hazırlanmaya başlamış. Yavaş yavaş adayı terk etmeye başlamışlar. Ama buna bir tek Aşk inanmamış ve adayı terk etmemiş. Bir bakmış ki ada gerçekten batıyor. Korkmuş! Yardım istemeye karar vermiş. O sırada oradan Zenginlik geçiyormuş. Zenginlik kardeş beni teknene alır mısın? Zenginlik, Hayır demiş. O kadar altınım var ki seni de alırsam batarım. Alamam seni demiş. Aşk çok üzülmüş. Zenginlik gitmiş. Bir de bakmış ki Kin geçiyor oradan. Kin beni alır mısın? Kin çok sert bakmış. Seni tekneme alamam demiş. Kendine başka tekne bul demiş. Aşkın içi burkulmuş. Canı acımış. Üzüntüyü görmüş. Üzüntü beni teknene alır mısın? Üzüntü: O kadar üzgünüm ki seni tekneme alamam yalnız kalmam gerek demiş. Bu sefer Aşkın canı daha çok acımış. Mutluluk geçiyormuş. Seslenmiş Aşk ama Mutluluk o kadar mutluymuş ki Aşkın sesini duymamış bile. Tam ada batıyormuş. Boğulmak üzereyken Aşk, benim tekneme gelebilirsin diye biri seslenmiş. Aşk o kadar mutlu olmuş ki. Tekneye binmiş Aşk. Boğulmaktan kurtulmuş. İçini bir sevinç kaplamış. Yalnız Aşk çok mutlu olduğu için kendisini tekneye alan duygunun adını sormak bile gelmemiş aklına. Uzun bir yolculuk yapmışlar. Sonra Aşkı çok güzel bir adaya bırakmış duygu. Teşekkür edecekken Aşk o duygunun ismini sormayı unuttuğu aklına gelmiş. Hey senin adın neydi. Sormayı unuttum demiş. Duygu “Zaman” demiş. Aşk, Zaman mı? Evet, zaman. Aşkı en iyi Zaman anlar demiş. “

İnşallah bu hafta Filiz ile Yılmaz birleşirler.

gerçekten çok güzel bir hikaye anlatmışsın..ben bu haftadan o kadar umutluyum ki:img-grin2 ilk defa yalnız kalacaklar umarım kimse gelmeden aralarındaki konuları anlatırlar ve hem onlar hem de biz rahatlarız :img-grin2

bir de bizim yılmaz ne yetenekliymiş öyle...resim çizmeler falan ...delikanlı ama romantik..sanatsever,yetenekli,karizmatik :) ne ararsan var :):)

seawitch
14-10-06, 14:34
bence bircok yönden cok güzel bir bölümdü. dizide kötüye gittigini düşündüğüm ya da yanlış buldugum bircok seyde duzelme vardı.
gecen bolum yorumlarında filizin eski karakterine döndügüne sevindigimi soylemistim ve bu duzelmenin gelecek bolumde de devaö etmesini istemiştim. oyle de oldu. filiz bircok seyin farkına varmaya ve hatalarını anlamaya basladı. bence yılmazdan ozur dilemesi guzel bir adımdı. senaryo dısında bu bolum tuba buyukustun cok guzeldi=) yılmaza her bolum oldugu gibi yine uzuldum ama filize olan tepkisinde haklıydı. umarım bu tavrı da tadında bırakmayı bilirler. yılmazın filizi goturmesi de cok hostu bence. gecen bolum tanımakta zorlandıgım bir karakter olan ömer bu bolum biraz duzelmişti ama yılmaza karsı duydugu kin yuzunden ki bu kin bence hep surecek hicbir zaman öz karakterine donemicek. ayrıca bu bolumdeki hemen hemen tum elif sahneleri feride dadı olarak gelmeli dedirtmeye yonelikti.

gayet guzel bir bolumdu. umarım daha da guzelleserek devam eder.

61MERVE61
14-10-06, 15:51
TELE - BAROMETRE
13 EKİM 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 11,7 33,1
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,8 25,5
3 YALANCI YARIM [NET] STAR 6,5 18,8
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 5,8 16,6
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,4 18,3
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,1 17,2
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,7 14,9
8 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 4,6 14,0
9 EN SON BABALAR DUYAR [NET] STAR 4,6 13,2
10 YABANCI DAMAT (OZET) KAND 4,5 14,3

HEDEF KİTLE : A/B
13 EKİM 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 12,1 35,7
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,2 32,8
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,2 21,3
4 YABANCI DAMAT (OZET) KAND 5,2 16,5
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,6 15,7
6 YALANCI YARIM [NET] STAR 4,6 13,6
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,5 16,2
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,3 15,7
9 FEAR FACTOR [NET] SHOW 4,2 12,4
10 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 4,1 12,4

dızımız gene bu hafta sılanın arkasında kalarak 2.oldu sıla reytıng rekorları kırıyormus bu arada arkadaslar!!

bence bu dizi bir num gelmesinin nedeni yeni baslamasi!uzun surmez!ayrica insanlar reklamlarda direkmen silaya donuo kanalimiz okadar reklam verioki!bilemicem ama euro d de 5taneden fazla reklam verio,,ve bu insani acaip SIKIO!dizimize gelelim!

bu bolum acaip hosuma gitti yani 99.9%gitti diyelim,son sahne neydi oyle yaa acaip guzeldi yilmaz ceme bitane gecirmesi ayy canim aslanim benim yaa,cemde hakketi ama dagdan gelip bagdakini koVUO PISIKO!filizin ani seni sevmiyorum demesi yanlisti yani hic degil cemin onunde demesi cemide sevindirmis oldu,ama yilmaz anladi zaten filizin ona hale hisedikleri var diye yaa arkadaslar son sahne de 34uncu bolum aklima geldi ooff son sahnesi yine yilmaz murati itigi sahne filizi cekip kolundan tutdugu sahne!motora bin demesi ayy superdi

filiz:ben arabamla gide...
yilmaz:motorla gidiyoruz bin...
yilmaz:saril ayy canim benim yaaa icimin yaglari eridi vala filizin bakmasi...yaa bu kizida herkez kapmaya calisio derler yaa guzelik basa beladir diye!!ayy
filiz yanlis anlasildi diye odu koptu vala cem ben senin EMI..ya bide neresi hosuma giti biliyormusunuz hani filiz yilmaz pesinden gitti yaa insaat sahnesinde cameraa etrafinda dondu ya ikisinin muzikde caldi ooff super di super!!ya kafamda sahneler yaratmaya calisiyorum ama olmuo!!acaba nolcak dort gozle bekliyorum...

canimi SIKAN cemil ve cemdi yaa cemil kesin mafya olarak dondu baksaniza adamin havasina,vurulma olicaksa kesin cemden vurdurur...

ahh cuma ahh!

ilaydacik
14-10-06, 16:52
merhaba arkadaslar

bu bolumu hecanla izledik.heb beraber aylemle.. bazi sahnelerde alkisladik bile mesela yilmazin ceme vurusu harikaydi her tarafdan cikiyor o Cem o tokati hak etti og olsun icim rahatladi o vurunca..Bide yilmaz filizi kacirdiginda ,onu omer aramisti ama yilmaz telefonu camdna firlatii cok guzeldi valla NASIL ALKISLADIK O SAHNEYI SUPERDI..bence Yilmazin karekterina hayranim yaa bencede filizin herseyi anatmasinin sirasi geldi..insallah onumuzdeki bolum. Guzell bolumler goruruzz yoksa dizi batmak uzere izleyicilerin hepsi SILA ya bakiyor bakmaya basladi yanii...Ama filiz bence anatacak ve bence bag evine gidiyorlar kemal beyin bagina cunki yilmazla aynali konusuyorlardi yaa..aynali yilmaza sen cok yoruldum bag evine git dinlen demisti yilmazda isleri bitirdikden sonra gideirm demisti.. birseyler demisti neyse iste boylee haftaya gorucegizz byee

RODYA
14-10-06, 18:30
selam ilaydacık,evet artık diziye hareket gelmeli,bir şeyler değişmeli,haftaya da filiz-yılmaza gerçekleri saçma bir nedenle anlatamazsa,iyice cılkı çıkar işin.iyiki sılayla aynı saatte değiliz,yabancı damatı eziyor sıla.gümbür gümbür fırtına gibi dizi çünkü..ıhlamurlar altında ise fazla rakibi olmamasının avantajını yaşıyor,birde 40 haftanın izleyicide kazandırdığı alışkanlığın kaymağını yiyor.buna fazla güvenmesinler,ve lütfen artık ilk bölümlerin o büyüleyici tadını yakalayamasak bile daha anlamlı,daha dolu bölümler izleyelim.LÜTFEN!!!

Dilan15
14-10-06, 18:38
Aslinda pek yorum yapmiyordum coktan beri cünkü pek yeni
bi konu islenmiyor Gecen hafta baya sürükleyiciydi bence
hisse olayi felan ama bu hafta yine baya sikiciydi
Filizinde zaten bi öyle bi böyle davranmasini da hic anlamiyorum
Bi Yilmaza seni hic tanimamisim gibi agir sözler etti simdide
gercegi görünce dönü verdi Yilmaz gibi birinin hemen para görüp
deyisecek sanmasi zaten hataydi ve sonra yine Cemin önünde
seni sevmiyorum demesi de ayri bi konu Yilmazin onu Kemal
beyin ciftligine götürecegi de ortada
Bu arada Ömerde baya konu disinda kalmis gibi bana öyle geldi basta
biraz depresyonda gibiydi Elif yüzünden ama onuda cabuk attlati daha
hala Elifin mezarini ziyaret etmesini bekliyorum ama olmicak galíba
ama kizinla biraz olsun daha ilgilenmesi güzel zaten gecen haftadan beri
Elife öyle bagirdi icin ona cok kizginim vallah :(

elif219
14-10-06, 18:56
evt kaç gün sonra yenidn bu forma yazabiliorm artık bu internet bağlantısı adamı deli eder valla neyse dünkü bölüme geleim dün gayet güsel bi bölüm izledik bence her rol ve her sahne oyunculara eşit dağıtılmıştı ve her konu işlendi...filizle yılmazın konuşması ve yılmazın filize verdiği tepki çok haklı bi tepkiydi daha sonrada filzii kolundn tutup götürmesi de güseldi bakalm nereye götürück gerçi ömer biliomuş ama bakalm gereçktn biliomu...ömerle küçük elifin arası bi ii bi kötü bende anlayamdm valla ama bu bölüm çok tatlılardı ömerin dadıyı kovması,evden çıkarken öpücük vermeleri bibirlerine güseldi...ferideye gelince artık ömerle arasında bişi olucağı kesin ama ne zmn olur orası bilinmez feride o gece handanlarda bile kalabilir,bu arada da handana bi gazi mahalleli daha gelin gelio bu kadın da şansı hep böyle hep istemediği gelinler valla ama naaparsn..ceme bşey diyemiorm ztn kendini ortaya koydu tam bir psikopat...kavurmalı kaşarlı tost sahnesi de çok güseldi nası bi tost acaba merak ettim yaw:))ama elifim sevdiine göre mutlaka çok güseldir...nese açıkçası çok güsel bi bölüm izledik reytingler aslında ii ama sılayı geçememiş maalesef olsn yine 1.koltuğu bizim olucak inş.

dml
14-10-06, 19:36
Güzel bir bölümdü!
Yılmazın kendini haklı geri çekişine üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
Üzüldüm çünkü Yılmaz-Filizi ayrı görmeyi sevmiyorum...
Sevindim çünkü bu kez Filiz'in Yılmaza haksızlık ettiğini fark edip gereğini yapması gerekiyordu...
Ki öyle de oldu!
Önümüzdeki bölümün ilk sahnelerini izlemek için sabırsızlanıyorum...
İnşallah Ömer ve Cem yerlerini bulsalar bile (bir umut, belki Yılmaz Ömerin peşlerine düşeceğini hesaba katıp alakasız bir yere gider!) o zamana kadar konuşacak yeterli süreleri olacaktır Filiz ve Yılmazın diye umuyorum...

jupiter65
14-10-06, 21:20
Eski bölümlerde karakter sayısı fazlaydı. Bu da beraberinde heyecan ve dinamizmi getiriyordu. Sustalı Kemal bence dizinin gizli kahramanıydı. Ölümü, birçok şeyi değiştirdi. Meral diziye heyecan katıyordu. Elif / Ömer ikilisi tam oturdu derken Elif’i ihraç ettiler. Şimdi Ömer efendi deli mayın gibi dolaşıp sağa sola saldırıyor. Normale dönmesi için tek umut Feride gözüküyor. Feride iyi bir karakter. Elif’in yerini dolduramasa da bir an önce eve dadı olarak girmesi gerekiyor. En çok özlediğim sahneler Kemal, eşi, Yılmaz ve Filiz’in bir araya gelmesiydi. Ömer’in babası da yokluğunu aratanlardan. Ömer ve annesini sap gibi yalnız bıraktılar. Tüm huysuzlukları bundan galiba.Şimdi dizinin bütün yükü Filiz ve Yılmaz’ın üstünde. Filiz’in kendi sesi, yeni sezon ile iyi bir uyum içinde. Yeni bölümler gibi ruhsuz. Halbuki imza gününde son derece heyecanlı, kişilikli bir sesi vardı. Belki de kendini zorluyor seslendirmede. Filiz Yılmaz aşkı yeni başladığında, fon müziğini duyunca kendimizden geçerdik. Şimdilerde ise etkisi yok gibi. En kötüsü de, herkesi büyüleyen Filiz / Yılmaz aşkını bitirip saçma sapan boyutlara getirmeleri. Yeni sezonla birlikte Yılmaz hariç diğerlerinde bir isteksizlik, bıkkınlık gördüm. Bir kişi ile nereye kadar bilemiyorum. Duraklamayı geçtim, dizi inanılmaz düşüşte! Tek korkum diziyi, düşen reyting yüzünden yayından kaldırmaları. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, Filiz ve Yılmaz’ı sonsuza kadar izleyebilirim.

destina304
14-10-06, 21:36
selam arkdaşlar benim duyduğuma göre bu bölümde yılmazla filiz öpüşüyorlarmış istanbulda oturan birisi görmüş ve fotolarını çekmiş en kısa zamanda fotoları internete dağıtcakmış bende size yolarım.arkadaşlar benim hepinize bir önerim ve bir ricam bence bu dizi çok güzel yani şuan çok fazla sürükleyicide olmasada bence güzel lütfen diziye sahip çıkalım benim en büyük korkum raytınglerdeki düşüş. hem eğer aramızdan dizinin bölümlerini beyenmeyen arkadaşlar artık seyretmeyeceğini sölüyorlar tabiki bunlar onların karaları ama biliyosunuz dizimizin 9 kasımda mahkemesi var yani osaman sınav açmış bence dizimize dört elle sarılalım birilerinin bizim düşüşümüze sevinmeisini engelleyelim diyelim benim bu ricamı sadece filiz ve yılmazcılara değil bütün elif sevenlerinede yapıyorum lütfen dizimize sahip çıkalım ve yine raytıng rekorlarını kıran dizi bizim dizimiz olsun lütfen eliçiler elif ölmüş olsa bile elifte bu dizinin kahramanlarından biriydi benceoda üzülüyodur dizinin bu düşüşüne bence hepberaber bir olup diziyi yükseltelim bana katılanlar yazsın ve şunu unutmayın arkadaşlar bu öle güzel olcakki çok şaşırcaz sonuna onun için lütfen yazdıklarımı dikkate alın lütfen

cemotara
14-10-06, 21:42
Arkadaşlar dizinin reytinglerinin düştüğü falan yok bu bölümdede reytingler çok iyiydi sadece sılanın reytingleri inanılmaz derecede çok yüksek yani bizim dizimiz yine 30 un üzerinde share ve 11.20 de reyting alıyor ve bu hep böyle devam edecek haftayada galiba duygusal anlar olacakmış filiz yılmaz sahneleri çok ve güzel olacakmış sabırsızlıkla cumayı bekliyorum

forever_bim
14-10-06, 21:44
Sevgili Cemotaraya katılıyorum...

Gecen hafta total reytingi 7,40

Bu hafta total reytingi 8,80

Gecen hafta AB reytingi 10,20

Bu hafta AB reytingi 11,20

Yani bu reytinglerde düşme varsa ben Matematikten anlamıyorum demektir.

devil61
14-10-06, 21:51
selam arkdaşlar benim duyduğuma göre bu bölümde yılmazla filiz öpüşüyorlarmış istanbulda oturan birisi görmüş ve fotolarını çekmiş en kısa zamanda fotoları internete dağıtcakmış bende size yolarım.arkadaşlar benim hepinize bir önerim ve bir ricam bence bu dizi çok güzel yani şuan çok fazla sürükleyicide olmasada bence güzel lütfen diziye sahip çıkalım benim en büyük korkum raytınglerdeki düşüş. hem eğer aramızdan dizinin bölümlerini beyenmeyen arkadaşlar artık seyretmeyeceğini sölüyorlar tabiki bunlar onların karaları ama biliyosunuz dizimizin 9 kasımda mahkemesi var yani osaman sınav açmış bence dizimize dört elle sarılalım birilerinin bizim düşüşümüze sevinmeisini engelleyelim diyelim benim bu ricamı sadece filiz ve yılmazcılara değil bütün elif sevenlerinede yapıyorum lütfen dizimize sahip çıkalım ve yine raytıng rekorlarını kıran dizi bizim dizimiz olsun lütfen eliçiler elif ölmüş olsa bile elifte bu dizinin kahramanlarından biriydi benceoda üzülüyodur dizinin bu düşüşüne bence hepberaber bir olup diziyi yükseltelim bana katılanlar yazsın ve şunu unutmayın arkadaşlar bu öle güzel olcakki çok şaşırcaz sonuna onun için lütfen yazdıklarımı dikkate alın lütfen

sana tamamen katılıyorum arkadasım.demek yılmazla fılız opusuyorlarmıs allahım ne kdar sevındm bılemezsın bu bılgı ıcın cok teskkur!!!edıyorum.fılızle yılmaz barısıyo demek.kesın değil mı arkadasım sonra hayal kırıklığına uğramayalım.sonunda fılızle yılmazı barıstırıyorlar demek.

omer ıle ferıde de bırbırlerıne asık olursa değmeyın dızımızn keyıfne!!!

pinkzone
14-10-06, 21:52
Geçen senelere nazaran Reyting pastasının puanları düştü arkadaşlar.. Siz bunlara kanmayın.. Düşme yok..
Bu tv sektörünün önde gideni Osman yağmurdereli reyting puanlarının düştüğünü söylüyorsa doğrudur.. Buda halkın birçok program bölünmesinden kaynaklanmaktadır dedi.. Yani bizim dizide düşüş yok.. Her şey normal.. Lütfen izlemeye devam edin..

forever_bim
14-10-06, 21:54
selam ilaydacık,evet artık diziye hareket gelmeli,bir şeyler değişmeli,haftaya da filiz-yılmaza gerçekleri saçma bir nedenle anlatamazsa,iyice cılkı çıkar işin.iyiki sılayla aynı saatte değiliz,yabancı damatı eziyor sıla.gümbür gümbür fırtına gibi dizi çünkü..ıhlamurlar altında ise fazla rakibi olmamasının avantajını yaşıyor,birde 40 haftanın izleyicide kazandırdığı alışkanlığın kaymağını yiyor.buna fazla güvenmesinler,ve lütfen artık ilk bölümlerin o büyüleyici tadını yakalayamasak bile daha anlamlı,daha dolu bölümler izleyelim.LÜTFEN!!!

Sevgili Serkan

Geçen haftaki fiyasko ötesi bölüme göre çok daha güzel bir bölümdü bence. En azından Filizin artık bir açıklama yapacagını biliyoruz. Bir de geçen hafta feci dagıttıkları Ömeri bu hafta iyi toparladılar. Açıkçası fragmnadan sonra pek ümidim kalmamıştı ama Feridenin de dizi içerisinde nasıl bir yön izleyecegi belli oldu. Tabii Cem ve Cemil psikopatlarının da maceralarıyla dizi farklı bir boyut alacak bu da kesin artık. Yukarıya yazdıgım gibi reytinglerde de gecen haftaya oranla ciddi bir toparlanma var. Dizi eski temposunda olmasa da gayet iyi bir bölümü geride bıraktı.

pinkzone
14-10-06, 21:54
Sevgili destina 304

Eğer söylediğin tüyo doğruysa bir barış ant. imzaladı .. Yılmazla filiz.. :) İnş.. Bakalım O zaman Tekiner cephesinde ne türlü gelişmeler olcak..

slayjic
14-10-06, 22:00
arkadaşlar yapmayın yaa bu reytinglerle düşüşte olduğumuzu söylemeniz bana komik geliyor çünkü bir dizi 13. sıranın altında kalırsa yayından kaldırılır bizim dizimiz bu sezon ilk zamanlar 1 deydi şimdide 2de ama geçen sezon dizimiz 4 te ve 5 tede oluyodu bence gayet iyi giden bir reytigimiz var ve ben dahada ii olabileceğini sanıyorum ve filiz yılmaz aşkı bence çok ii gidiyo bu haftaki şantiye bölümündeki birbirlerine bakışmaları çok güzeldi ve feride olaya dadı olarak girdikten sonra olaylar biraz daha yön değiştiricek herşey daha farklı ve izlenilir keyifte olucaktır inşalla filile yılmazın öpüşmelerini gören arkadaş yanılmamıştırda artık güzel sahnelerimize geri dönebiliriz...

RODYA
14-10-06, 22:15
evet arkadaşlar ı.a nın ratinglerinde düşme yok.aynı yüksek rating ve sharelerini almaya devam ediyor.2. liğe düşmesi,sılanın inanılmaz yükselmesi.zaten o ı.a yle aynı saate değil.

hasan evet bu haftaki bölüm daha güzeldi,ama bu bölümün sonundaki,ömerin,onların nerde olduğunu biliyorum galiba,lafından dolayı moralim bozuldu yine. haftaya tam filiz itiraf edeceken,ömer gelecek.ortalık karışacak. yılmaz yine filize:beni seviyormusun söyle diyecek. filiz:sevmiyorum diyecek.hadi bakalım yine başa sar... benim korkum bu hasan

destina304
14-10-06, 22:18
ARKADAŞLAR BU DEDİĞİM FİLİZ YILMAZ ÖPÜŞMESİNİDE BEN BAŞAK BİRİNDEN DUYDUM YANİ TAM OLARAK DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM AMA BEN DÜŞÜŞ DERKEN IHLAMURLAR ALTINDA DİZİSİNE SADECE 1. OLMAK YAKIŞIR BEN IHLAMURLAR ALINDANIN 2.OLMASINA ŞAHSEN ÇOK ÜZLÜYORUM GENEL OLARAK DÜŞÜ OLMAYABİLRİ AMA SILA İLE ARAMIZDA DAĞLAR KADAR RAYTIGN FARKI VARDI BU HAFTA BENİM SÖYLEMEK İSTEDİĞİM SILAYI BİLE GEÇECEK BİR DURUMA GELELİM BU ARADA msn adresinizi forumda paylaşmayınız birde bir haber daha aldım şimdi ama doğru olup olmadığını bilmiyorum galiba ıhlamurlar altında dizisi 64 bölüm olcakmış ve yılmaz bir kaza sonucunda yoğun bakımda ölcekmiş ben pek inanmadım ama kafam iyice karıştı gerçekte olabilir eğer dizi içni konuşmak isteyen varsa adresimi eklesin bu konuve ıhlamurlar altında dizisiyel ilgili sizinle sabaha kadar konuşabilrim

forever_bim
14-10-06, 22:23
evet arkadaşlar ı.a nın ratinglerinde düşme yok.aynı yüksek rating ve sharelerini almaya devam ediyor.2. liğe düşmesi,sılanın inanılmaz yükselmesi.zaten o ı.a yle aynı saate değil.

hasan evet bu haftaki bölüm daha güzeldi,ama bu bölümün sonundaki,ömerin,onların nerde olduğunu biliyorum galiba,lafından dolayı moralim bozuldu yine. haftaya tam filiz itiraf edeceken,ömer gelecek.ortalık karışacak. yılmaz yine filize:beni seviyormusun söyle diyecek. filiz:sevmiyorum diyecek.hadi bakalım yine başa sar... benim korkum bu hasan

Serkan bence Ömer Durusuya gidecek Yılmazla Filiz bag evine. Ya da artık gelen bölüm konuşmazlarsa bir sonraki bölüm konuşurlar. Ayrıca Yılmazın bu verilen söze-Filizin Erol beye verdiği söze yani- tepkisi nasıl olacak bunu merak ediyorum.

Elifciğin atölyede Feride ablasına tıpkı bir anneye sarılır gibi sarılması sonrasında Feridenin Ömerin ricasını kırmayıp sırf Elifcik yalnız kalmasın diye Handana katlanması bölümün süper sahnelerindendi. Tabii sonradan Feridenin hayatı mükemmele yaklaşırken geçmişi ortaya çıkacak. Bakalım o zaman nasıl fırtınalar kopacak dizide.

pinkzone
14-10-06, 22:24
Sevgili destina...

Dizi bitimine dair artık her türlü söyletiler çıkabilir... Ama dizinin ana karakterini öldürmeleri çok saçma olur.. Herşey onun üstüne kurulu zaten.. :) Yani sonunda mutluluk yaşancak.. Telaş etmeyin... Senaristler Yılmazı öldürecek kadar daha bunamadılar.. O baş kahraman.. O yaşar herkes ölebilir ama.. :)

slayjic
14-10-06, 22:26
eğer öyle bişey varsa ki olmasın yılmaz ölür filiz dayanamaz intihar eder ikisini ıhlamurlar altında gömerler tam türk filmi kıvamında biter artık sakın böyle bir saçmalık uyapmasınlar bence...biz aşk izlemek istiyoruz ayrılık veya ölüm değil..

destina304
14-10-06, 22:29
bende zaten bu yılmazın ölümüne inanmadım ama bütün duyduklarımı sizinle paylaşmak istedim bencede dizi çok mutlu bir sonla bitcek

pinkzone
14-10-06, 22:41
Bu hafta bir ümitle.. Milliyet tv ekini aldım ama.. Özet ne yazıkki yoktu.. Geçen hafta çok meraklanmadan özet elimize geçmişti.. :) Bu hafta bekleyeceğiz salıya kadar..

pinkzone
14-10-06, 22:53
Tüyo.. Buldum :)

Arkdaşımın kuzeni piyerlotiye (lokanta galiba) gittiğinde çekime rast gelmiş barışıyolarmış ve evlenmeye karar veriyolarmış.. Yani.. Çekimi görmüş.. İnş.. tamamen doğru çıkar..

sevdam
14-10-06, 22:55
bence I.A dizisi heycanini kacirmadi...yani nasil diyim hirsiz plis mesela cok severek izliyordum simdi biktim cünkü hep ayni ayrilip barisiyorlar cok nedensiz yere...ama I.A filiz ve yilmazin ayrilip barismalari bence cok daha anlamli...yani ilk ayrilmalari yilmazin filizi kullandigi, icin bu da cok normal siz olsaniz sizde ayrilirdiniz...ikincisi cok kisa bir ayriikti oda manken kiz, bu gereksiz di bence ama iste biraz heycanli olsun istedi senaristler...herneyse iste bide bu ayriliklari var filizin babasina Söz vermesi...bence bunlar cok mantikli ayriliklar tabi bence filiz babasina söz verdigini yilmaza söyleye bilirdi ama iste o zaman da yilmaz sebebini bildigi icin filizden vazgecmezdi ama simdi cok daha farkli...sahsen dünkü bülümü cok heycanli bitti...aslinda bana kalirsa yani ben simdi senarist olsam...

yilmaz filizi biryere götürür...orda filize tekrar sorar "beni seviyormusun" diye...filiz"hayir seni sevmiyorum beni rahat birak artik seni birdaha görmek istemiyorum" der..ve yilmaz arabasina binip gider...filiz abisini ariyor(telefonu da artik biryerden buluyor) burdayim diye...ömer gelip aliyor...aradan 2 -3 saat gecer ve yolda polisler ve ambulans var...filiz yilmazin arabasi oldugunu görünce "yilmaz"diye bagirarak arabadan disari cikar hemen...
ve dizi burda biter...

devami...bir sinama filmi olarak devam ederdi...yani asmali konak gibi...
filiz ambulansi takip eder...hateneye vardilarinda filiz tabi yilmazi görmek ister ama doktorlar izin vermez...su anda ameliyata altiklarini söylerler...ameliyat cok uzun sürer...herkez hastene yilmazi beklerler...doktorlar ciktiklari kosup yilmazin durumunu sorarlar ve yanit pek iyi degil...yilmazin komada oldugunu söylerler ve ne zaman uyanacagini bilmiyorlar...mualla hanim fiiize bagirarak "hepsi senin sucun esnin yüzünden oglum bu lae geldi"der...

neyse aradan 4-5 ay gecer yilmaz hala komada...filiz berbat bir durumda...yilmazin aylesi de tabi...

fahriyenin durumu düzelir... yani eski kocasi cemil pis isler yaptigi icin hapise girer...

ömerin ferideyle bir iliskisi olur...bu duruma handan hanim hic sevinmez ama katlanir...

aliyle semanin durumu cok iyi cünkü bir bebek beklerler...

birgün doktorlar yilmizin durumunun dahada kötüye gittigini söylerler...bunu duyan herkez yikilir...birkac gün sonra yilmaz ölür...cenazede salih filize yilmazdan kalan bir mektup birakir...filiz mektubu mezarin bir kösesinde sessizce okur...icnde okadar manali seyler yazarki...artik filiz buna dayanamaz...aynalinin silahini cekerek ve yilmazin mezarina bakar "beni bekle yanina geliyorum" diyerek...canina kiyar...

biraz dramatik oldu ama...

yorumlarinizi bekliyorum

cemotara
14-10-06, 22:58

Arkdaşımın kuzeni piyerlotiye (lokanta galiba) gittiğinde çekime rast gelmiş barışıyolarmış ve evlenmeye karar veriyolarmış.. Yani.. Çekimi görmüş.. İnş.. tamamen doğru çıkar..

süper bir haber ya inş. doğrudur bu arada ne çok tüyolar gelmeye başladı allahım inş. ömer onları bulduklarında evlenmiş olurlar desenize çok güzel bölümler olacak şimdiden çok heyecanlandım

yakupoglu61
14-10-06, 23:00
bence Ömer Durusuya gidecek Yılmazla Filiz bag evine. .

.

bncede dediğin gibi olabilir yoksa ömer nerden bilsin bağ evinin yerini o durusudaki oteli bilir ancak önceden filizle yılmazın gittiği yeri bilir dediğin gibi

bu haftaki bölümü aslında şu an hiç merak etmiyorum ama özeti okuyunca merak edeceğim kesin:D:D

yakupoglu61
14-10-06, 23:02

gerçekten mi yalan olmasın yaw heyecanlandırdın yani bizi şimdi:D

esoşş
14-10-06, 23:04
son haftalarda izlediim en güzel bölümdü.eski tadı yeniden buldum sanki.ömer-elif-feride sahneleri çok güzeldi.sanki aile gibiydiler çok şirinlerdi:img-grin2 filizin de iice kafası karışık seni sevmiyorum dediinde yalan söledii her halinden belliydi ama:img-grin2 ya bi de ömerin mavi kazağına bayıldım çok yakışmıştı zaten ne giyse yakışıo;)

pinkzone
14-10-06, 23:04
Yok valla ben arkadaşıma güvenirim.. Ondan yalan haber çıkmazda... O an settekiler kişileri görünce başından savmak için böyle birşey söylemiş olabilrler.. :) İnş. Doğru haberdir.. :) Settekiler bazen tüyo vermemek adına söylemezlerde.. :)

ihlamurlarfanatigi
14-10-06, 23:07

üff sevgili pinkzone cok güzel bir haber :)...umarim dogrudur valla heycanladin bende..demekki haftaya filiz herseyi anlatacak....süper bi bölüm oalcak...eger tüyolar dogruysa..!!

slayjic
14-10-06, 23:07
yafs süper tüyolar bunlar inşallah öyle olur ama böyle bir sahne varsa demekki bu hafta filizle yılmaz kesin barışıyolar filiz herşeyi anlatıyo ama sizce olaylar hemn böyle çabuk yoluna girermi filiz yılmaz ilişkisinde...

devil61
14-10-06, 23:08
Yok valla ben arkadaşıma güvenirim.. Ondan yalan haber çıkmazda... O an settekiler kişileri görünce başından savmak için böyle birşey söylemiş olabilrler.. :) İnş. Doğru haberdir.. :) Settekiler bazen tüyo vermemek adına söylemezlerde.. :)

sadece ıkısı varsa barıstılar demektır pınkzone arkadasım ısallahta oyle olur!!!!bugun cok guzel tuyolar gelmeye basladı ya soktayım suan.ısallah 46.bolumde ask sahnelerı ızlerız!!!

sezinti
14-10-06, 23:13
Dizi ekibinin bölümü okuduklarının en güzel örneklerinden biriside dünkü bölümü izledikten sonra anladım. Sevgili berna1'in Ömer için kullandığı fakat benim bu ünvanı da haketmediğini düşündüğüm stajyer baba Ömer Elif sahneleriydi. Ömer'e olan tepkileri azaltmak için Ömer'i geçen bölümlere göre Ömer'i çok farklı gördüm.

Filiz ne yaptığını bilmiyor, tutarsız davranışlar sergiliyor. Yılmaz'dan özür dilemesinde, Filiz bence çok kolay affedilmeyi bekliyordu. Özür dilerim demekle Yılmaz'in kendisini affedeceğini sanıyordu.
Cem'in yanında Yılmaz'a sergilediği davranışlar Filiz'in psikolojik olarak çöküntüye girdiğini gösteriyordu.
Sevdiğin kişinin yanında dost ve arkadaş olarak gördüğün ve yeni tanıdığın birisinin yanında Filiz'in Yılmaz'a söylediği sözü tasvip etmedim.

Salih, şimdiye kadar gördüğüm Salih'ten farklı bir Salih gördüm. Cemil'in gelmesi Salih'inde psikolojik yapısını bozmuş. Ahmet'in oyuncağına yaptığı hareket ve bir çocuğun yanında serilediği davranış yüzünden Salih'i eleştiriyorum.
Salih, Cemil Ahmet'in babası olduğunu unuttu. Sakin olacağı yerde sergilediği fevri hareketlerden dolayı Salih'i tanıyamadım.

Bence bölümün en güzel sahnesi;
Ekrem'in Yılmaz'ın eşyalarını almaya geldiğinde Filiz'e bakışlarıydı. Çok güzel bir sahneydi.

sevdam
14-10-06, 23:13
epey bi tüyo var ya...iyi iyi...vallaha yilmaz filiz barisirsa daha n eisteyim..ohhh gel keyfim gel gözlerimi kirpmadan bakarim herhalde...

destina304 eyer yilmaz ölürse filizde intar ederse ceok dramatik olur yani sonunda hepimiz kesin aglariz...hele ben aksam sabah...niye mutlu sonla bitmedi diye yanarim...

bu haberi okumadan önce bende "kisa" bir senaryo yazdim benimkide buna benzer birsey...insallah böyle olmaz...

hildaxx
14-10-06, 23:36
Arkadaşlar ben önceki sayfaları tek tek okumadım ama birşey sormak istiyorum,fragmanda sözümü bozdum baba falan gibi birşeyler diyordu Filiz.Ben diziyi izlerken hiç bu duruma rastlamadım ya da duymadım kaçırdım mı acaba?

Bana bu bölüm çok saçma biryerde bitti gibi geldi hani sonunda ee dedim gibi sanki.Filiz bence bu kadar çabuk açılmayacak gibi,özür diledi falan ama.Zaten söylerse Yılmaz artık gözünü budaktan sakınmaz sonuçta bu Filiz'in maneviyatı bu konuyu aştılar mı Yılmaz neyi var neyi yok koyar ortaya ve Filiz'i alır.

devil61
14-10-06, 23:42
Arkadaşlar ben önceki sayfaları tek tek okumadım ama birşey sormak istiyorum,fragmanda sözümü bozdum baba falan gibi birşeyler diyordu Filiz.Ben diziyi izlerken hiç bu duruma rastlamadım ya da duymadım kaçırdım mı acaba?

Bana bu bölüm çok saçma biryerde bitti gibi geldi hani sonunda ee dedim gibi sanki.Filiz bence bu kadar çabuk açılmayacak gibi,özür diledi falan ama.Zaten söylerse Yılmaz artık gözünü budaktan sakınmaz sonuçta bu Filiz'in maneviyatı bu konuyu aştılar mı Yılmaz neyi var neyi yok koyar ortaya ve Filiz'i alır.

fılızın yılmazın kollarına atılmasını beklemıyodun herhalde!!tam bır sacmalık olurdu oyle!!!fılızle yılmaz barısacağa benzıyo ferıde de dadı olarak gırdığınde dızımızdekı renk daha da artacakdır!(bu arada cem fılızı elde etmek ıstese bıle fılızle aralarında bıse olmayacakmıs fılızın tek seveceği adam yılmaz!!bırde dızının mutlu sonla bıteceğine ınanıyorum.elıf ve de yılmazı ıse alan adamı sımdı hatırlamıyorum ısmını onu oldurdukten sonra baska bır olum olacağına ınanmıyorum.)

dazzle
14-10-06, 23:53
hadi insallah fatmacım umarım dogrudur:img-grin2

hildaxx
14-10-06, 23:55
Sanırım yanlış anladın dediğimi ben hemen barışmaz diyorum Filiz için çok erken olur diyorum.Kollarına atılsın gibi brşey demeidm.

Fragmanda ki şiirle dizide bir bağlantı varmıydı,onu kaçırdım galiba dedim ayrıca.

betush
15-10-06, 00:11
ya bence dünkü bölüm cok süperdi ya... nasil kacirid ama yilmaz filizi.. tebrik ederim... insallah ömer dedigi gibi bulmaz onlari... acaba nereye götürüyor filiz yilmaz???? bu arada telefonu nasil ati camdan ben telefon almak icin para topluyorum adam atiyor.. ohh.. :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

devil61
15-10-06, 00:23
Sanırım yanlış anladın dediğimi ben hemen barışmaz diyorum Filiz için çok erken olur diyorum.Kollarına atılsın gibi brşey demeidm.

Fragmanda ki şiirle dizide bir bağlantı varmıydı,onu kaçırdım galiba dedim ayrıca.

ozur dılıyorum arkadasım sıırlen bır alakası bu bolumun yok(ama fılızın yemınını bozacağı sınyallerı verılıyordu.fılızın yemınını bozmasını engelleyecek bır sebepte yok artık yılmazın paragoz olmadığını anladı) ama 46.bolumun olduğuna ınanıyorum ben.omerın onları bulacağına ınanmıyorum.bulursa sacmalıktan baska bıse olmaz yılmazın sankı arkadası veya dostu gıbı nerden bılebılır!!!

milla_jovovich
15-10-06, 00:32
herkese iyi akşamlarr!!!
ya süper bi bölümdü...bikaç bölüm fazla heycanlı olmuyodu bence bu bölüm çok güzel oldu...
ayrıca yılmazın ellerine sağlık ohh ne güzel vurdu öyle:img-black hemde iki kere valla ellerin dert görmesin yılmazcım...
bence bağ evine gittiler zaten yılmazda oraya gidicekti ya yemekten sonra çiftliğin nerde olduğunu bilmiyorum ama ömer yerini ben tahmin ediyorum derken bence yılmazla filizin ilk aşık olmaya başladıkları zaman bi otelde dekor falan yapıyolardı ağvadaydı galiba orayı tahmin ediyo olabilir çünkü sık sık gidiyolardı oraya...ama yılmaz bağ evine giderse yanlış yer olacak:img-heh: ...
hem ömer filizle uğraşıcağına gitsin stajına devam etsin...az bişey ilerleme var yani öğrenecek babalığı...cemde gitsin sporunu yapsın ne yapışıyo filize sinir şeyy...
bide betüş ozan benim telefonumu verim onuda kırsınlar yeterki barışsınlar ben alırım onlarada sanada telefon yani tüm telefonlar feda olsun yanii:img-grin2

hildaxx
15-10-06, 00:33
ozur dılıyorum arkadasım sıırlen bır alakası bu bolumun yok(ama fılızın yemınını bozacağı sınyallerı verılıyordu.fılızın yemınını bozmasını engelleyecek bır sebepte yok artık yılmazın paragoz olmadığını anladı) ama 46.bolumun olduğuna ınanıyorum ben.omerın onları bulacağına ınanmıyorum.bulursa sacmalıktan baska bıse olmaz yılmazın sankı arkadası veya dostu gıbı nerden bılebılır!!!

Yok,yok belki bende tam anlatamamış olabilirim, o yüzden yanlış anlamış olabilrsin,bir de buraya gelip yorum yazmadığımdan düşüncelerimi de bilmezsin,ondan böyle oldu.:img-grin2

Ben fragmanda öyle birşey görüp dizide kaçırdım mı o kısmını dedim.Bence de Ömer bulmamalı,yani Yılmaz Filiz'le gözünü karartıp kaçıyorsa gideceği yer,Ömer'in bilmediği bir yer olur.Ama şöyle birşey var,Yılmaz aniden kaçırmaya karar verdi,bunu hesaba katmamış da olabilir.Sonuçta dizi:img-grin2

sinem*
15-10-06, 01:21

Gece gece valla bu tüyoları okumak çok güzel geldi :img-grin2 inşallah arkadaşının gördüğü bir rüya sahnesi falan değildir :img-grin2

eğer yazdıklarınız olursa ilerki bölümlerde süper bir aşk dizisi izleyeceğiz ...tabi ömerin bıyıklarını kestirmesini görmezden gelirsek :img-grin2

_hayal_
15-10-06, 02:48
merhaba arkadaslar bencede çok guzeldi bu bolum.

tahminlerim soyle:

yilmaz filizi bag evine goturur ( hatirlarsaniz aynali yilmaza bag evine git orasi insandan gurultuden uzak felan demisti bu seyirciye bir tuyodur belkide ). bence omer filizle yilmazin gecmisinin bir kac keresini biliyor bu yuzden tahmin ettigini sanarak yanlis bir yere gidecektir fakat yilmazla filizi bulamayacaktir.
yilmaz filizi konusturana kadar birakmayacaktir, bence filiz o gece çozulmeyecektir.
bu sirada filizin nerede oldugunu bulamayan cemle omer polislere haber vereceklerdir ( polisli sahne burda devreye giriyor ) , bir yandan polisler deger yandan cemle omer arayacaklardir. onlari ilk bulan cem olacaktir ve kavga ( bu kavga cemin silahindan cikan bir kursunla sonuslana bilir) sonucu yilmaz yaralanacaktir bence iste bu yaralanmadan sonra filiz gerc
çegi yilmaza anlatacak ve barisacaklardir.
daha sonra cemin diger psikopatliklari ortaya çikacaktir, belkide meral ile is birligi yapar yilmazi bitirmek için turlu turlu olaylar yasanir.
bu sefer her iki tarafta yilmaz filiz askina karsi gelecektir zorluklar kavussalar bile peslerini birakmayacak ama bu seferde herseye ragmen dimdik duracaklardir.

boyle olsa iyi olur ya sanmam çunku ana tema asiklarin kavusmasi uzerine kurulu onlar kavusurlarsa diziyi erken bitirirler islerine gelirmi bilmiyorum.

61MERVE61
15-10-06, 02:51

ayy haklisin arkadasim!!acaip sevindim yaa ne opusmediyms bu ayy canlarim benim...iyi iyi resimleri yakinda bekliyoruz vala simdi ebn meraktan olurum!ayyy canlarim benim yaa filize yumusadi simdi.....bu haftayi dort gozle bekliyorum..yaa fragmani yakin zamandada bekliyoruz!ayrica osman sinav demeyin bana acaip moralim bozuluo!!benim etrafimdakiler hep bakio diziyee yani benim bolgem tamamlandi:img-grin2 :img-grin2 (retingler burdan ii wala)):img-grin2 ahhh cuma ahhhh

seawitch
15-10-06, 12:26
digiturk'te reklamlarda gordum ben hic izlemedim ama bilenler vardır belki billur rengi diye bir program varmıs. billur kalkavan sunuyormus. yarın da konuk sinan tuzcuymus.
izleme imkanı olanlar bir bakarlar...

benim
15-10-06, 14:22
osman sınav'ın açtığı şu mahkeme olayını duyunca acayip canım sıkılıyor.ne istiyorlar anlamıyorum.başkalarının ekmeğiyle neden oynuyorlar.dizilerinin seyirci kapasitesi anladığım kadarıyla bayağa fazla .ıhlamurlar altında seyircisinin düşüncelerini duygularını hiçe sayıyorlar.dava nasıl sonuçlanır bilemiyorum ama hep birlikte ıhlamurlar altında sevenler olarak birşeyler yapamazmıyız.protesto edelim arkadaşlar . yarın öbür gün dava sonuçlandı.ıhlamurlar altında yayından kalkıyor diye bir şey duyarsam inanın canım çok yanar.

matraka
15-10-06, 14:38
ya arkadaşlar osman sınavdan neden korkuyorsunuz anlamdım ıhlamurla altında acı hayatın senoryasından esinlenmiştir birebir kopyalamadı krakterler çok değişik ayrıca endişe etmeyin çünkü acı hayatta mehmetim sevdiği filmin sonunda ölüyor mehmetse ondan başka kimseyi sevmiyor yani bizim dizimizle alakaları yok endişe etmeyin

Antepli19
15-10-06, 15:23
Arkadaslar suan KanalD de Baba beni Okula gönder programinda Sinan Tuzcu ve Nur Sürer var.

Kartal-903
15-10-06, 15:43
Arkadaşlar.Ben yeni üye oldum.Bu forumu ve sizlerin yorumlarını çok beğeniyorum.Herkese selamlar ve sevgiler sunuyorum.

ömer hayranı
15-10-06, 17:31
arkadaşlar bencede dizimize sahip çıkmalıyız bizim dizimizin konusunu taklit edenleer onlar ayrıca bu hafta ömer_elif çok tatlıydı sinan tuzcuya bayılıyorum

devil61
15-10-06, 21:35
filizle yılmaz barısıcak dıye herkes soka gırdi herhalde!!!kımse yorum yazma ıhtıyacı duymadığına gore hersey yolunda demek oluyo!!!fılızle yılmaz hakkında ıyı tuyolar geldı gelelı gunde bes tane mesaj geliyo gelmiyo!!!

arkadaslar guzel yorumlarınızı ozledım!!!son ıkı gunde değisen ne oldu!!!anlamadım asıl konusmamız gerekn konu geldı cattı fılızle yılmaz barısırsa ne olacak!

Figan
15-10-06, 21:51
Bu bölüm benim icinde güzel bir bölümdü..

Herseyden önce tesekkürlerimi bir borc bilirim...Sesimi duyanlar olmus olacak ki;
Yilmazcigimin o bos olan duvari cok saygi deger YILMAZ GüNEY`in AGIT isimli harika filminin anlatildigi posterle duvardaki yerini almis..Cok ama cok tsk.ler..

Gercekten inaniyorum ki; bu forum okunuyor:) Buna emin oldum artik..

Filizin babasinin mezari basinda HAKAN YESiLYURT`un seslendirmis oldugu parcada harika ötesiydi diyebilirim..

Filiz... Bana bu bölüm cok masum geldi..Cem`in yaninda herne kadar seni sevmiyorum Yilmaz desede icten demedigini hepimiz biliyoruz..Umarim Yilmazin cesaretlendirmesiyle babasina vermis oldugu sözü aciklayacaktir..Güzel günler yakinda bence Filiz icin...Cok $Ikti Filiz yine ...Hele hele Canan Hanimla yanyana geldikleri sahnede ekranimiz resmen parladi..iki güzel vede cekici bayan..Gözlerimiz bayram etti..Bir bayan olarak; cok begendigimi belirtmek isterim acikcasi..

Babasinin mezari basinda agladi sahne icimi burktu resmen..inanilmaz güzel oynamis..Birde Yilmaz`in ardindan bakakaldigi sahne..Bu iki sahnede harikalar yarattin Filiz..Tebrikler..

Yilmaz..Yilmazcim canim benim sen bu bölüm biraz donuk geldin bana..Her söylenen lafi, olayi bir gecistirdin sanki..Ama normal canin sIkkin seni anliyoruz ailece..Ama varyaa inan su odana gecipte yatagina oturuyosun yaaa; arkanda da Yilmaz Güney resmi yemin ederim bir mest oluyoruz bir mest oluyoruz ki; anlatamam! :) Cemili eskisi gibi saniyosun ama gercekten cok degismis..Basiniza bela olacagi kesindir... Son sahnede bir harikaydin..Her ne kadar yumruklasmaya vede kavgaya karsi olsakta; yinede Cem bunu hak etti diye dusunuyorum..Son sahnedeki takim elbisenle öyle $Iktin ki; öylece bakakaldik valla ...Harikasin be !

Arabandan cep telefonunu firlatisin neydi öyle yaa ! waouuuwww dedik valla..Abi bu ne sevgiymis Filize karsi..Kizi deli gibi seviyorsun vede aciklama yapmasini istiyorsun..Valla hakkin ! Ne desen ne yapsan haklisin.

Nalan...Yahu bu kiz ikidebir ne diye Emreyi öper anlamis degilim..Kiz Nalan anladik arkadasinda böylede olmuyor ama..Aaaaaa kizicaz valla..Kereme ayip oluyor:) Kerem cözecek bazi seyleri..Anladi gibi ya bakalim hayirlisi artik..

Feride...Ne diye is bulma cabasina giriyor anlamadim..Yilmaz varken yaninda..Rica etse Yilmaz ona bir is ayarlar..Bu bana cok mantiksiz geldi..Ama toplumsal bir konuya el atilmis ..Bir bayanin is aramada cekmis oldugu sIkIntilar güzel yansiltilmis dizide..Tebrikler senaristlere..! Adam da neydi öyle be..Ben korktum valla..Sapik gibi bakiyoooo:):)

Feridenin ses tonlamasini bende begenmiyorum..Görünüsüne yakismiyor bence..Pasif biriymis gibi bir hava yaratiyor sanki..Sanki zor konusuyor, dermani yok halsiz gibi bir ses tonlamasi..Ama yinede güzel ...idare edebiliriz.

Cemil..Aman Allahim o ne yürüyüs öyle..Valla kabadayilik hic yakismamis Cemil sana..itici olmussun..Kendin cektin gittin..Salihe tsk.edecegine birde kalkmis adamin onuruna dokuncak laflar ediyorsun..Yazik ! cok yazik..Umarim onlarin basina bela olmassin..! Olacagin kesinde..

Salih..Bence bu bölüm salihin performansi cok iyiydi. icinde kopan firtinalari tahmin etmek hicte zor degil..Sen Ahmeti büyüt onca emek ver, adam gelsin aniden sana hakaretler etsin, bir tesekkürü bile cok görsün ! Cok üzüldüm Salihe..Oglunu sevip oksamasi, oyuncagini basucuna koymasi ne kadarda duygulu vede anlamliydi...

Handan Hanim..Valla senden hic bahsetmiyimm. inanilmaz negatif elektrik aliyoruz senden ailece..Ferideye karsi o bakislarin neydi öyle ..? "Pis Mahalle" demiyor musun, ahhh seni varyaa seniii kaynar kazana atmaliii :)
Filizin yemege gitmeden önce hangi takiyi takmasini kararlastirirken ki o tavirlarin neydi öyle yaaa:))) Burnunu kiristirman koptuk evde beee ! hehehe
Valla hic hoslanmiyoruz senden...Allah cezani verecek !:)

Veeeeeee;

Gelelim bence bu bölümün en yakisikli, en süper vede en sempatik adamina... {Yilmazimiz haric tabi..Onu saymadan diyorum}Ben bu son bölümde oyumu ömerden yana kullaniyorum...

ömer...Abi o ne sacti öyle..Vallahi süper olmusun..Saclar uzatilmaya baslamis..Giyinis desen o bicim..Bakislar, tavirlar, mimikler...Handan Hanima olan bakislarin gözlerinle demek istediklerini diyisin..Yemin ederim ki; ömer`in oyunculuk performansi süper ötesi..Vücut dilini acayip güzel konusturuyor...

Filiz ile barisma aninda; Filizin omuzuna $öyle yüklenmesi falan, konusmalari..Ayy ayy neydin öyle be ! :)
Dadi ile arasindaki gecen diyaloglar cok harikaydi..Bende bamya sevmem deyisi, kizinin istedigini yerine getirisi, dükkandaki tavirlari..Cok $irin vede cok sempatikti...Ben cok begendim ömeri..Dokunmayin baride adama bu karakterde gitsin yahu senaristler..

Valla bu kadar yazdigim seyden sonra ömer`in bu haftaki yapmis oldugu tek bir olumsuz hareket bile gözüme görünmedi acikcasi..Süper basarili bir oyunculuk cikardi..Tebrikler ömere...

ihlamurlarfanatigi
15-10-06, 21:52
sevgili devil61,

senin hatrina bi yorum yapayim bagri. eger tüyolar dogruysa bende cok sevindim yilmaz ve filizin barismasina. bide forever_bimle konustuk bugün, bize göre cem hemi ömere hemi filize zarar vercek ve yilmaz onlara yardimci olacak. tabii bu bizim düsüncemiz. bu arada feridede bence haftaya elifin dadisi olcak. ama en cok merak ettigim, bu vurulma olayi dogruysa, olaylarin nasil gelisecegi..!!

Not: Figan ve berna1 yorumlarini cok merak ediyorum.

ihlamurlarfanatigi
15-10-06, 22:02
ihlamurlarfanatigi selam arkadasim..

Yorumumu gecte olsa yaptim... :)

sevgiyle kal..

Evet simdi gördüm Figan abla.

herzamanki gibi cok güzel yorum yapmisin. dediklerin hepsine katiliyorum özelliklede handan hanim icin yazdiklarina. hala handan hanim diyoruz yavf inanmiyorum :img-grin2 :img-grin2

yakupoglu61
15-10-06, 22:04
cemil daha yılmazın karşısına çıkmadı bakalım yılmaza karşı tavrı nasıl olacak bn onu merak ediyorum
ömerle cem yılmazla filizi bulamazlar ise polise gideriz demişlerdi polis bulana kadar yılmazla filiz barışırlar ondan sora isterseler genelkurmaya gitsinler:):)

Figan
15-10-06, 22:09
Evet simdi gördüm Figan abla.

herzamanki gibi cok güzel yorum yapmisin. dediklerin hepsine katiliyorum özelliklede handan hanim icin yazdiklarina. hala handan hanim diyoruz yavf inanmiyorum :img-grin2 :img-grin2

Yaw hakikaten haa ... Handan Hanim diyoruz..Eeee ne yapak elimizde degil..:)
Kibar Hanimdur da! ..Ondan bozmayalim simdi :) Ama diyorum ya Onu kaynar kazana aticak birgün Yilmaz ! hehehe yada ben gidip aticam..

Yorumlarimi begenip, katildigin icin tsk.ler canim..Sagolasin..

devil61
15-10-06, 22:13
polıs olayı bence yılmazla fılızı bulamadığı ıcın omer cağırmıstır!!!zaten omer fılızle yılmazı bulsa sacmalıktan baska bısey olmazdı cunku omer yılmazın ne arkadası ne de kırk yıllık dostu yılmaz fılızı gotureceği yerı ıyı dusunmustur bence kımse onları bulamayacak ve barısacaklar allahın ıznıyle!!!

:):):)

Figan
15-10-06, 22:32
Acaba diyorum ömer Aynalidan mi ögrenecek Yilmazin nerde oldugunu ?
Olur mu olur... Yilmaz ile görüsecektim ulasamiyorum, su hisselerle ilgili konusacaktim derse..Aynali da Yilmazin hafta sonu icin sehir disina cikacagini söylemesin mi ? Ve gidecegi yeride söylerse..

Ama ömer Ekremin numarasini nerden bulacak dimi o da var ? Neyse bir tahmindi sadece:)

Figan
15-10-06, 22:34
Hakan yesilyurtun hangi parcasi caliyordu filizin babasinin mezarinda????

Sevgili Antepli

Hangi parcasi oldugunu bende bilmiyorum..Sanirim yeni bir parcaydi yada Ihlamurlara özel okumus ..

Ama o ses kesinlikle Hakan Yesilyurttu..O sesi iyi taniyorum cünkü; sevdigim bir sanatci..

sevgiler..

forever_bim
15-10-06, 22:50
Figan bölümün güzel ve pozitif havasını yorumuna yansıtmışsın. Teşekkür ediyorum keyifle okudum.

Bu arada bizi yıkan bir haber aldık. Ömerin bıyıklar gidiyormuş. Yahu bıyıksız Ömer olmaz ki.:fighting2

matraka
15-10-06, 22:57
arkadaşlar yorumların hepsini okudum iyimser yazılarınız için teşekkürler bende bi iyimser olabilsem keşke :ilk önce filizin ruh haline değinmek istiyorum filiz baştan beri babsına çok düşkündü çok temiz kalpli bi krakter hayatta aşkı yaşamamış hep bunu aramış sonunda bulmuş ve kendini tamamen bırakmış bi krakter çok hisli olaylardan çabuk etkilenen biri yılmazın tayı öldüğünde yılmaza yılmaz içimde bir acı var kötü olaylar olucağını hissediyorum demişti tıpkı 39 bölümde olduğu gibi en mutlu zamanlarımda bile içimde bir acı var diyordu ve babası öldü ve vasiyet tabi ama filiz krakteri şimdiye kadar 39 bölüm izledik yılmaza karşı hislerini sakınmadı ömer ona söylediğinde sana bi şey söylimmi sen ona hala aşıksın dediğind e bile değilim diyemedi annsesi nasıl böyle birini seviyorsun dediğindede onu sevmiyorum diyemedi gelelim 39,bölümden sonrasına bende filizin babsı bencillik etmiştir filize o kadarda değer verdiğini bile düşünmüyorum şirket kararlarını kızına danışmayan kızı bir projeyle önüne geldiğinde bu projeye inanmıyorum diyebilen sana güvenmiyorum diyebilen biriydi biliyorum bazıları bu babası için biraz haksızlık diyecek ama babası yılmazı tanımıyordu onu o ailede yakından tanıyan tek kişidir filiz babasının vasiyeti hisseleri düğün hediyesi olarak kabul eden biri senin kocan olamaz demişti ve şirket hisselerini ondan geri almalarını istemişti buraya kadar bi sorun yok diyelim ne olduysa filiz krakterine bundan sonra oldu çok sevdiği babasının ölümüyle yaşağı şok dalgasının yanlışları düğün günü yılmazı terke etti ona bir açıklama yapmadı aradan 4 yıl geçti geldiğinde yılmazı her karşılaştığında ya kaçtı ya hakaret etti taki 1 ytl olayına kadar o onun aklını başına getiri demiştik öyle ama tama değildi babsına gidip ona anlatmalıydı bunları oda bunu yaptı ama eski filiz gibi değil babasının haksız çıkmış olmasına rağmen sadece ona kalbim acıyor dedi acı çekiyorum diyebildi ben beklerdimki gene haksız çıktın baba mutlu olmamı engelledin diye haykırmasını beklerdim olmadı demekki bu şok devam ediyor annesiyle konuşmasında babanınmezarına gidelim artık huzura ermiştir ruhu dediğinde yılmazın parası ödenmedikçe ruhu rahata ermez diyebiliyor bu eski filizdeğil daha sonra 4,5 yıl sonra yılmazın karşısına çıkıp hiç bişey yapmamış gibi basitçe seni çok kırdım özür dilerim demesi ben daha romantik bi sahne bekliyordum şahsen neyse cemin yanındaki olayda özür diledim daha ne yapmamı bekliyorum demesi ve sonuncusu bunu hiç yapmayan filizin üzgünde olarakta olsa seni sevmiyorum demesi işte bunlar bana iyimser olmamalıyız diyor siz nasıl düşünebiliyorsunuz yılmazın gerçeği öğrenip filizi affedeceğini filizinde buna karşılık vereceğini ben inanmıyorum sizler kadar da iyimser değilim yılmaz gerçeği öğrenirse yıkılıcak aslında filizin bunu ertelemesinin sebebide bu bence biliyor yılazın yıkılacağını ben diyorumki bunların kavuşması daha uzun sürer çünkü filiz hakla kendine gelemedi yılmaza bi şey olmadanda geleceğine inanmıyorum o yüzden galiba yılmaz vurulucak...

61MERVE61
15-10-06, 23:01
hehefigan yorumun superdi vala guzel okundu,insanin ici hos oldu yaa,ay evt sana tamamen katilyiorum filiz ve canan bi aradayken bizimde gozleirmizin onu acaip parladi,bide kanal d nin goruntusu super yaa cam gibi msalah,bu hafta herkez sokta herhalde yani ben dail hale soktayim kafamda biseyler yaratmaya calisiyorum ama yaratamiyorum yaa bag evini bile nasil olcak diye tahminde bulunamiyorum,yani nerde olur nasil bi yerde olur nere giderler vs...yaa omer abimiz kasmesin biyiklarini zaten onla yilmaz ust dudgi yok fazla iyice kaybolcak:)isin sakasi da biyikta acaip yakisiyor ikisine omer abimizi biyiksiz hayel edemiyorum,......ay msalah yilmaz ve omer bu bolum baya bi yakisikli geldi gozume..........filiz&yilmaz diyip bitirelim bagri.herkez hayirli gunler.iyi ramazanlar

archshe
15-10-06, 23:03
iyi geceler herkese.... size bişey itiraf etmek istiyorum bu diziyi 3 yada 4. bölümden beri izliyorum baştan beri filiz yılmaz ilişkisi olacağını anlamıştım ve bunu bekliyodum tuba büyüküstünü çemberimde gül oyadan beri seviyorum.onun için izliyorum zaten bir insan biyere bukadar yakışır....baştan beri elif yılmaz aşkını sevmiyodum elifi de sevmiyodum çok alıştıktan sonra diziye önceki bölümlerde izleyince elif çok güzel oynamış ve çok güzel aşkları varmış tam bir filizci olarak diyorum ki elifi çıkarmayacaklardı diziden benim bile gözlerim aradı....olmadı böyle ya tamam istediğim filiz yılmaz aşkıydı ama elifte mutlu olmayı hakediyomuşşş....

devil61
15-10-06, 23:13
fılız yılmaza bır acıklama yapmamıstır cunku canından cok sevdığı yılmazın acı cekmesını ıstemıyordu!!!acıklama yapmayarak kendısını cezalandırdığını dusundu fakat yılmaz daha da yıkıldı!!yılmaz bence fılız ona acıklama yaptıktan sonra cok tepkı vermeyecektır cunku aılesının kendısı hakkındakı dusuncelerını bılıyor!!fılız de babasının vasıyetını yerıne getırdığı ıcn yılmazın cok tepkı vereceğini sanmıyorum.matraka arkadasım yılmazla fılızın barısma sahnelerını goren arkadaslar var yenı tuyolar bu yonde!!!ısallah bu bolum barısırlar barısırlarsa ben ortada hıcbır sacmalık gormuyorum fılız o ustundekı psıkolojık baskıdan hala kurtulabılmıs değil yılmaza anlattıktan sorna tamamen kurtulacağına ınanıyorum!!!bu bolum olmasa bıle barısacakları kesın artık!!!45.bolumde yemınını bozacağı sınyallerı verılıyordu.bu bolum umarım barısırlar artıkda daha ne kadar sabrederim onuda bilmıyorum!!!

Figan
15-10-06, 23:32
hehefigan yorumun superdi vala guzel okundu,insanin ici hos oldu yaar

Sevgili Merve..

Sagolasin canim..Begenmene sevindim..Ya isi birazda mizaha vurmak iyi olur herzaman..Sonucta bu bir dizi..
Bu arada ayni memleketteyiz senle..heheh:)

Not: ömer`in biyiklarinin gitmesine cok ama cok üzüldüm..Tam da ne güzel yorumlarda bulundum ana nazar mi degdi ne ? :))

stormy
15-10-06, 23:38
:img-hyste Tuh bak goruyormusun Eliften sonra 2.kaybi Omerin "o degerli biyiklari" Yilmazi her gordugunde onun biyiklari varya simdi daha da ofkesi artar vah vah :img-hyste

61MERVE61
15-10-06, 23:41
Sevgili Merve..

Sagolasin canim..Begenmene sevindim..Ya isi birazda mizaha vurmak iyi olur herzaman..Sonucta bu bir dizi..
Bu arada ayni memleketteyiz senle..heheh:)

Not: ömer`in biyiklarinin gitmesine cok ama cok üzüldüm..Tam da ne güzel yorumlarda bulundum ana nazar mi degdi ne ? :))

evt ya bencede kesmesin biyiklarini.valami ayni memleketenmi neresinden.londura herhalde..aa iyi vala..

RODYA
15-10-06, 23:45
arkadaşlar ömerin bıyıkları nasıl gider? böyle bir şey olur mu? ömerin bıyıkları gidecekse,yılmazında gitsin.yılmazda bıyıklar kalırsa,ömerin yılmaza kızgınlığı daha da artar:)

şaka bir yana gerçekten bıyıksız ömere alışmakta zorluk çekeceğiz.ekşi sözlükte,birisi ı.a ya bıyıklar altında ,demiş.sanırım bu benzetme anlamsız hala gelecek:)

RODYA
15-10-06, 23:47
:img-hyste Tuh bak goruyormusun Eliften sonra 2.kaybi Omerin "o degerli biyiklari" Yilmazi her gordugunde onun biyiklari varya simdi daha da ofkesi artar vah vah :img-hyste

haha:img-grin2 aynı espri aklımıza gelmiş stormy.senin yazını görmemiştim.ama gerçekten böyle bir psikolojik sorunyaşanabilir,size söyliyim.ortaçağda,düşmanına yapılabilecek en büyük hakeret,onu yakalayıp,sakalını,bıyığını kesmekmiş.şimdi,hisseler için değil,ömeri yılmazın bıyığını kesmek için planlar kurarken görebiliriz:)

stormy
15-10-06, 23:47
evet Rodya..demekki simdiye kadar kendisini degil biyiklarini izleyenler varmis hayretsiniz dogrusu ha biyikli ha biyikisiz onemli olan huyu :) sanki kesince yenisi cikmiyor..

sinem*
15-10-06, 23:53
ömerin bıyıksız resimlerini gördüyseniz gerçekten ortada çoook vahim bir durum olduğunu anlarsınız :) :)

umarım bıyık gider ama kirli sakal gibi bir imaj verirler ya da alıştıra alıştıra kessinler :):)

stormy
16-10-06, 00:12
Omer-Yine mi sen uzak dur benden
Yilmaz-Asil sen benden uzak dur
Omer-Pis biyikli nolacak
Yilmaz-Bizimkiler delikanli biyigi,,kiskanmayalim
Omer-Simdi gelirsem oraya
Yilmaz-Naparsin
Omer-yolarim biyiklarini
Yilmaz-hadi oradan, biyiklarini Merale kumarda kaybettin yine degil mi?
Omer-bu seni ilgilendirmez
Yilmaz-yine mi senet yaptin biyiklarina :)

dermisim...:)

61MERVE61
ömerin bıyıksız resimlerini gördüyseniz gerçekten ortada çoook vahim bir durum olduğunu anlarsınız :) :)

umarım bıyık gider ama kirli sakal gibi bir imaj verirler ya da alıştıra alıştıra kessinler :):)

bence gitmesin biyik yaa biyik acaip yakisio omere ve yilmaza!!evt yada yavas yavas kessin!!hehe!!yakisio ya BIZIM TURK ERKEKELERINE biyik:img-grin2

Figan
evt ya bencede kesmesin biyiklarini.valami ayni memleketenmi neresinden.londura herhalde..aa iyi vala..

Evet Londra.. :D

ömer`in karizma gidecek ya :( yahu niye kesiyorlar ki adamin biyiklari..
Gayet iyi yakisiyordu...Tüh yaa !

photoshopta bir deneyelim bakalim biyiksiz nasil oluyormus :)))

sinem*
16-10-06, 00:18

Sinan Tuzcunun bıyıksız halini merak edenler Yerli Oyuncular S-Z bölümünde alt başlığa bakabilirler...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1045

61MERVE61
16-10-06, 00:19

denede burayada koy simdiden alisalim vala omeri hayal bile edemiyorum ayni ibrahim tatlisesin biyiksiz hali gibi olmasin(iyyyyyyyyyyyyy)haha

isim neyde figancim!

Figan
16-10-06, 00:20
Eneeeeeeeeeeeeeeee :):)
Ya böylede fena degilmis gerci ama..Biyikli daha iyiydi be !

Sagol ekledigin icin sinem...

_free_
16-10-06, 00:27
aaaaa :) yok ya kestirmesin..hatta kesinlikle!kestirmesin..hem niye gerekli ki bu kadar anlamadım
sinem bu resimler nerden ya ben hiç görmemiştim bu halini =)

sinem*
16-10-06, 00:31
aaaaa :) yok ya kestirmesin..hatta kesinlikle!kestirmesin..hem niye gerekli ki bu kadar anlamadım
sinem bu resimler nerden ya ben hiç görmemiştim bu halini =)

bunlar The Net 2.0 filmindenmiş...:img-grin2 sinan tuzcu okuyorsa kestirmesin hem kendi diyordu bıyıksız çok çirkin oluyorum diye :img-grin2

forever_bim
16-10-06, 00:39
Arkadaşlar Sinan Tuzcu bence de kesinlikle bıyığını kesmesin. Öyle tanıdık ve hiç yadırgamıyoruz. Kalsın böyle. Öteki gençkuşak oyuncuların tümü bıyıksız nerdeyse Sinan Tuzcuyu ötekilerden farklı kılan ve karizmasını artıran bıyıklarıydı bence.

Ama dizide Ömer yeni bir sayfa açacakmış hayatında ve yönetmen Aydın Bulutun tavsiyesiymiş bu. Bence kesmesin.....

Kanal Dde Baba Beni Okula Gönder programında gördüğümde kirli sakalı vardı. Bıyıkları da yerli yerindeydi. Umarım böyle bir imajla gelir..

_free_
16-10-06, 00:42
Arkadaşlar Sinan Tuzcu bence de kesinlikle bıyığını kesmesin. Öyle tanıdık ve hiç yadırgamıyoruz. Kalsın böyle. Öteki gençkuşak oyuncuların tümü bıyıksız nerdeyse Sinan Tuzcuyu ötekilerden farklı kılan ve karizmasını artıran bıyıklarıydı bence.

aynen ya...sanki bıyıklar gidince suretin hepsi gidicek gibi geliyor :D aynı şey bülent inal içinde geçerli o da bıyıksız bi garip..
cnm hayatında değişiklik yapıcaksa sakal fln bıraksın ööle daha bi yakışıo hem =)

61MERVE61
16-10-06, 01:17
Oyuncu resimlerini lütfen bu başlıga eklemeyiniz....Saygımla

forever_bim

yakupoglu61
16-10-06, 09:19
bnce hiç yakışmıyo ömere bıyıksız hal bıyıklıyken daha iyi bncede kestirmesin
ömere yakışmaz bıyıksızlık yılmazda bi aralar kestirecekti izin wermediler iyiki kestirmemişler onada yakışmazdı

bengusu_melisa
16-10-06, 10:02
bence I.A dizisi heycanini kacirmadi...yani nasil diyim hirsiz plis mesela cok severek izliyordum simdi biktim cünkü hep ayni ayrilip barisiyorlar cok nedensiz yere...ama I.A filiz ve yilmazin ayrilip barismalari bence cok daha anlamli...yani ilk ayrilmalari yilmazin filizi kullandigi, icin bu da cok normal siz olsaniz sizde ayrilirdiniz...ikincisi cok kisa bir ayriikti oda manken kiz, bu gereksiz di bence ama iste biraz heycanli olsun istedi senaristler...herneyse iste bide bu ayriliklari var filizin babasina Söz vermesi...bence bunlar cok mantikli ayriliklar tabi bence filiz babasina söz verdigini yilmaza söyleye bilirdi ama iste o zaman da yilmaz sebebini bildigi icin filizden vazgecmezdi ama simdi cok daha farkli...sahsen dünkü bülümü cok heycanli bitti...aslinda bana kalirsa yani ben simdi senarist olsam...

yilmaz filizi biryere götürür...orda filize tekrar sorar "beni seviyormusun" diye...filiz"hayir seni sevmiyorum beni rahat birak artik seni birdaha görmek istemiyorum" der..ve yilmaz arabasina binip gider...filiz abisini ariyor(telefonu da artik biryerden buluyor) burdayim diye...ömer gelip aliyor...aradan 2 -3 saat gecer ve yolda polisler ve ambulans var...filiz yilmazin arabasi oldugunu görünce "yilmaz"diye bagirarak arabadan disari cikar hemen...
ve dizi burda biter...

devami...bir sinama filmi olarak devam ederdi...yani asmali konak gibi...
filiz ambulansi takip eder...hateneye vardilarinda filiz tabi yilmazi görmek ister ama doktorlar izin vermez...su anda ameliyata altiklarini söylerler...ameliyat cok uzun sürer...herkez hastene yilmazi beklerler...doktorlar ciktiklari kosup yilmazin durumunu sorarlar ve yanit pek iyi degil...yilmazin komada oldugunu söylerler ve ne zaman uyanacagini bilmiyorlar...mualla hanim fiiize bagirarak "hepsi senin sucun esnin yüzünden oglum bu lae geldi"der...

neyse aradan 4-5 ay gecer yilmaz hala komada...filiz berbat bir durumda...yilmazin aylesi de tabi...

fahriyenin durumu düzelir... yani eski kocasi cemil pis isler yaptigi icin hapise girer...

ömerin ferideyle bir iliskisi olur...bu duruma handan hanim hic sevinmez ama katlanir...

aliyle semanin durumu cok iyi cünkü bir bebek beklerler...

birgün doktorlar yilmizin durumunun dahada kötüye gittigini söylerler...bunu duyan herkez yikilir...birkac gün sonra yilmaz ölür...cenazede salih filize yilmazdan kalan bir mektup birakir...filiz mektubu mezarin bir kösesinde sessizce okur...icnde okadar manali seyler yazarki...artik filiz buna dayanamaz...aynalinin silahini cekerek ve yilmazin mezarina bakar "beni bekle yanina geliyorum" diyerek...canina kiyar...

biraz dramatik oldu ama...

yorumlarinizi bekliyorum

bende dizinin sinema filmi olarak bitmesini çok istiyorum.seneryon çok güzel.vurulma olayı varsa ve yılmaz vurulucaksa onun hemen iyileşmesini isterim doğrusu.mualla hanımın filize vereceği tepkiden %100 eminim.senin yüzünden oğlum bu durumlara geldi gibisinden şeyler söylicek fahriyeninde böyle şeyler söyliceğine inanıyorum çünkü elifle yılmaz ayrıldığında fahriye elifede çıkışmıştı.filizde bunları duyucak zaten ağlıyo olucak ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıcak canan hemen filizi başka bi yere götürücektir.filizin elbisesine yılmazın kanı bulaşmıştır filiz sürekli o kana bakmakta olur bence...

pinkzone
16-10-06, 12:42
Zate