PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

matraka
17-10-06, 19:46
Özeti yazan vatandaş sanırım Kurtlar Vadisi havası estirmeye çalışıyor:img-grin2 Basacak, asacak, kesecek falan...Neyse herkes aynı tahmini yapmış ben de yeni bir tahmin yapayım. Feride bence gece uzunca bir süre bekleyecek en azından Elif uyuyana kadar. Bu Ömerde iyi bir etki yaratacak. Dadılık teklifi böylece yapılacak.

evet öyle yazmış ama ömerin delirme nedenleri var bence delirebilir gittiğiyerlerede gidebilir sinirli bi şekilde sdece ekreme sökmez onun dışındakilere evet öyle gireceği için kullanılmış olabilir enbüyük delirme nedenide filiz yılmazla başbaşa kalırsa başına geleceği biliyor o yüzden delirmiştir normal karşılıyorum

Kartal-903
17-10-06, 19:51
Yılmazla Filiz'in hemen kavuşacamıyacakları kesin, ama hiç değilse bir bölümlük de olsun mutlu olmalarını istiyorum.onların izi bulununcaya kadar aşkı doyasıya yaşasınlar.Saatlerce hiç konuşmadan bakışsınlar.Bu bile bizleri çok mutlu adecek.Keşke bütün sevenler kavuşsa,hiç ayrılık olmasa..Bir kez sarılmaları bile uzun süren ayrılıklarının acısını geçici de olsa dindirecektir.Nasıl olsa bu bölümün sonunda onları bulup yine ayıracaklar. En azından bu bölümde aşk,sevgi hakim olsun.Unuttuğumuz Filiz -Yılmaz aşkını bize yeniden yaşatsınlar...Bu bölümden en azından beklediğim bu.Senaristler bunca gergin bölümlerden sonra bu kadarcık bir mutluluğu bizden esirgemezler umarım..

matraka
17-10-06, 19:56
Yılmazla Filiz'in hemen kavuşacamıyacakları kesin, ama hiç değilse bir bölümlük de olsun mutlu olmalarını istiyorum.onların izi bulununcaya kadar aşkı doyasıya yaşasınlar.Saatlerce hiç konuşmadan bakışsınlar.Bu bile bizleri çok mutlu adecek.Keşke bütün sevenler kavuşsa,hiç ayrılık olmasa..Bir kez sarılmaları bile uzun süren ayrılıklarının acısını geçici de olsa dindirecektir.Nasıl olsa bu bölümün sonunda onları bulup yine ayıracaklar. En azından bu bölümde aşk,sevgi hakim olsun.Unuttuğumuz Filiz -Yılmaz aşkını bize yeniden yaşatsınlar...Bu bölümden en azından beklediğim bu.Senaristler bunca gergin bölümlerden sonra bu kadarcık bir mutluluğu bizden esirgemezler umarım..

bide söylediklerimizi yapsalar sorun olmayacak hatalarınıda kabul etmezler ama dediğim gibi bu yazdıklarının hiçbir faydası yok gelecek bölümler zaten yazıldı

matraka
17-10-06, 19:59
berna senin yazdıklarını okurken nedense bi dersten özet çıkarmışım gibi geliyor ya sen bunalrı düşünüptemi yazıyorsun yoksa ilk seferde aklına geleni mi yazıyorsun ama yazını herzamanki gibi beğendim bu psikoloji olaylarına bende anlam veremiyorum zaten bana filize kıymışlar gibi geliyor hep

Kartal-903
17-10-06, 20:02
Gelecek bölümler şimdiden yazıldığına göre en azından yazdıklarımın Senaristlerin daha önse yazdıklarıyla zaman zaman da olsa çakışmasını,paralellik göstermesini dilemekten başka çare yok...

matraka
17-10-06, 20:20
neden kimse yazmıyor illa birinin sizi tetiklemesimi lazım doğru yanlış herkes düşüncesini çekinmeden paylaşsın ama böyle olmuyorki birbirimize bakıp bakıp duruyoruz

BERNA
17-10-06, 21:02
oncelikle yazimi begendigin icin cok tesekkurler sevgili matraka

Kisaca soyle diyeyim, bahsetmem gerekenleri diziyi izlerken dusunuyorum, sonra aklimdan gecenleri cok da degistirmeden yaziyorum, en sonunda kisa bir gozden gecirme daha yapiyorum ki yazida iyi anlatamadigim bolum veya mantik hatasi olmasin. Ancak ben universite ve baglantili akademisyen adayi oldugum icin yazi yazmaya eskiden beri aliskinim belki de aciklayici uslubum bundan olabilir.

Ne yazacagimi dusunuyorum ama bazen atladigim yerler de oluyor. Filiz ve Omer'in barismasi cok sevdigim bir sahne oldu. Sanki iki cocuk buyuk bir kavgadan sonra baristi. Mahcup ve suclu oldugunu bilen Omer ve onun nazli kizkardesi Filiz vardi izlerken.

Ozetten sonra tahminim su:
Kendisi ne kadar inkar etse de Cemil'in derdi galiba sadece cocuk degil Salih'in ustune oynayip intikam almak hatta onu Fahriye'den ayirmayi da planliyor.

Yilmaz ve Filiz cogu kisinin yazdigi gibi bizi sinir edecekler, ayni konusmalar tekrar tekrar gececek, neredeyse bir bolum boyle gidecek sonra son 5 dakikada Filiz birseyler anlatmaya baslayacak ama tam bitiremeden Omer ve Cem kasintisi gelecek, bolum de boyle biter tahminimce. Hepsi karakolluk olurlar sonra Filiz'in etkisiyle suclamalar geri alinir. En sonunda kafasi iyice karisik olan Yilmaz Filiz'in pesinden aciklamasini bitirmek icin kosar iki bolum daha. Bu da boyle surer gider hepimiz de en sonunda cat diye catlariz (sabirtasinin da bir kapasitesi var) :)

matraka
17-10-06, 21:17
evet öyle galiba öyle olucak ama söylenenlere göre filiz söylüyormuş ben zaten filizle yılmazın inatlaşmalarını bile özledim bence filiz dayanamaz söyler söylentiler bu yönde ama artık söylemesi gerekir ben asıl söylediği zaman yılmazın vereceği tepkiden çekiniyorum bu adamın ne yapacağı belli olmaz belki yumuşak karşılarkibence yılmaza uymuyor yılmz kesinlikle 4 yılın hesabını sorucaktır tartışa tartışa ve filiz barışmak istesede şimdilik barışcağını sanmıyorum ama herkes iyi niyetli 45,bölüm travmasından sonra ben temkinliyim ne olursa artık şaşırmam

sezinti
17-10-06, 21:21
Sevgili berna1

Yorumunuzun Ahmet'e hakikati Salih ve Fahriye'nin açıklaması konusuna şöyle bir ekleme yapabilirmiyim. Bence Salih ve Fahriye hakikatı bir uzman görüşü aldıktan sonra açıklamalıdır. Kararı açıklarken Ahmet'i düşünmeliler. Yoksa Cemil'in Ahmet'e babası olduğunu açıklama korkusundan değil. Bunun için gerekirse Salih ve Fahriye Cemil'e bir uzmandan yardım almaları gerektiğini söylemeliler.
Salih'in bir çocuğun yanında yaptığı fevri hareketi konusuna değinmediniz . Ahmet'in korkusuna değinmediniz. Salih'i ilk kez farklı gördüm. Bir çocuğun hafızasına bu sahneler yerleşmemelidir.

Artık Filiz'in; Yılmaz ben, Yılmaz ben sözlerini duymak veya söyleceği sırada Ömer ve Cem'in gelmesini görmek istemiyorum.

BERNA
17-10-06, 21:35
Sevgili sezinti

Yaptiginiz eklemelere cok tesekkur ederim, psikolog yardimi alma fikri bence de cok dogru, acikcasi bunu dusunmemistim. Oyuncak sahnesinde o guzel oglanin hala gozlerinin ici guluyordu ben orada takilip kalmisim yoksa yazdiklariniz o kadar dogru ki. Salih'in oyuncagi kirdigi bolumde Salih'in bu kadar fevri davranabilecegini dusunmemistim. Kesinlikle oglundan belki o sirada degil ama daha sonra ozur dilemeliydi, sonucta sadece maddi zarar degil manevi zarar da tamir edilmeliydi. Belki yasanan bu tramvadan sonra ailece bir uzmana gidilmesi daha da dogru olur. Sonucta kucucuk bebekler bile annenin huzursuzlugundan etkileniyor, boyle bir olayda Ahmet'in etkilenmemesi beklenemez.

No: Bazen boyle sacma detaylara da takildigim oluyor, birara sahne kurgusunda da tiyatro gibi surekli Filiz'in yurumesiyle sahnelerin bitmesine de takmistim mesela. Belki de surekli ayni konularin konusulmasi ve de ayni konularin sonucsuz kalmasindan biktigim icin olabilir. Artik bazi sahneleri ben bunu daha once gormustum hissiyle izler oldum.

matraka
17-10-06, 21:36
bence yılmaz la filiz beraber birkaçgün geçirecekler filiz inat edip söylemeyecekdizi ne hale gelmiş(ona bile razıyım)ama yılmzın kararlılığı sayesinde pes edicek ve söylüyecek burda iki şey olabilir yılmazla aralarında hesaplar kapanacağı için tartışma çıkıcak yılmaz bi dedlik yapıp fenere çarptığı gibi bi yere girecek yada anlayışla karşılayacak ama genede tartışıp bir iki laf söylemeden içi rahat etmez filizin üzüldüğünü görüp dayanamayacak kavuşucaklarki saçma olur gibi geliyor
feride evet ömer feridenin elifle anlaşmasını değerlendiricek ona teklif götürücek yada teklife hazırlıyacak bence cemilin derdi salihle onunla hep hır çıkarmaya bakıcak artık bir yerde kopacağını kavga çıkabilir diyorum cemle ömer filiz arama telaşında olucaklar ekremin karşısına kadar çıkabilirler ama nafile öğrenemezler polis olayı yılazın deliliklerinden biri olursa şaşmam yada cemle ömer yanlarına bi şey almazlarsa vurulma olayı olması için ama genede umutlu olmalıyım onları 1 gece beraber görücez bu bile yeter gibi geliyor ama burdaki düğüm tekrar söylüyorum yılmazda herşey onda bitiyor bu bölüm yılmaz döktürücektir diye tahminim fragman olsa bi şeyler tahmin ederdik ama

ağlayan gitar
17-10-06, 21:40
mrb arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ve yeni üye oldum.umarım benide aranıza alırsınız.
yeni bölüme gelince gerçekten çok güzel bi bölüm olacağa benziyo umarım filizde herşeyi açıklar.onlarda rahatlar bizde.şu fragmanıda gösterselerde rahatlasak :)

bengusu_melisa
17-10-06, 21:42
ayy kurban olurum ben böyle özete uzun walla fragmanı çok merak ediyorum.filiz ile yılmaz arasında buzlar ericek mi vurulma sahnesi olucak mı çok merak ediyorum.cemle ömer yılmazları bulursa pes derim doğrusu.koskaca istanbulda nasıl bulsunlar allah aşkına imkansız gibi bişey.ayy umarım filiz ile yılmaz barışır...

devil61
17-10-06, 21:50
ağlayan gıtar aramıza hosgeldın bu gunlerde foruma ılgısızlık var zaten bende anlamıs değilim bende yenıyım ama cok guzel yorumlar yazılıyor burda bu sıteye ıyıkı uye olmusum dıyorum!!

fılızle yılmaza gelınce fılız soyleyecektır!!!onların ıkısı basbasa kaldığında aralarındakı sorunların cozuleceğine ınanıyorum.senarıstler o kadar sacmalamaz yok tam konusacağı sırada cemle omer gelsın sanmıyorum...onlar konustuktan sonra gelırlerse gelırler.polıs olayı ıse bence omer yılmazla fılızı bulamadığı ıcın cağırmıstır!!

ben halada sunu savunuyorum...yılmaz fılızı affeder ve ona cok tepkı gostereceğını sanmıyorum...fılız konus artık!olduk son 6 bolumdur sızı ayrı gormekten ıcımz kararıyo bu hafta da aranızdakı buzlar erımezse yuh dıyorum baska bıse demıyorum!

sezinti
17-10-06, 21:54
Meral yeniden diziye döner mi bilemiyorum. Meral'in dönme sebebi belli diye düşünüyorum. Cem'in Yılmaz'a zarar verme olasılığını öğreneceğini, Yılmaz'a yardım edeceğini, Meral'in Kemal'e olan sevgisi Meral'i Yılmaz'a yakınlaştıracak diye düşünüyorum. Dost ve arkadaş olmayabilirler ama Yılmaz'a bakış açısı değişecektir.

ağlayan gitar
17-10-06, 21:58
t.ederim öncelikle.evet pek kimse yok.acaba neden?
eğer filiz herşeyi anlatmadan ömerle cem gelirse çıldırrım heralde inş. bu bölümde araları düzelir bende yılmazın herşeyi öğrendikten sonra filize hak vereceğini düşünüyorum.acaba yılmaz feridenin ömerle birlikte eve gittiğini öğrenince ne yapacak ?

devil61
17-10-06, 22:07
t.ederim öncelikle.evet pek kimse yok.acaba neden?
eğer filiz herşeyi anlatmadan ömerle cem gelirse çıldırrım heralde inş. bu bölümde araları düzelir bende yılmazın herşeyi öğrendikten sonra filize hak vereceğini düşünüyorum.acaba yılmaz feridenin ömerle birlikte eve gittiğini öğrenince ne yapacak ?

fılız yılmazı kacırdıktan sonra o gunlerde artık dadı olur herhalde oyle dusunuyorum ferıde!!yılmazın bırsey soyleyeceğıne ınanmıyorum...yılmaz oyle dusuncesız bırı değil ıste ne guzel bır ıs buldu kız ıyı bır aılenın yanında cok sevdığı elıfe bakıcılık yapacak!!kı o evde fılızde var..:)handanı ben cekemem ıstıfa ederdım ılk gundn zaten:)zaten bu bolum bolca fılız yılmaz sahnesı ızleyecez bırde su frgmanı gorsek yarın cok guzel olcak artık kesın bırsey yazabılırız!!!

omer onları bulursa yılmaz doğal olarak hapıse gıreceğınden fılız ben kendı rızamla gıttım derse bak sen sonra orda olacak ıslere coook guzel olur vallaha:)

hayatımdan bır parca oldu artık ı.a!!!

fılızle yılmazın bu bolum barıscağını dusunuyorm!!!onlar yalnız baslarına kaldımı tamamdır fılız dayanamayıp soyle artık!!!kız senı sevmıyorum bıle derken bile senı sevıyorum der gıbı dıyor!!!

karcicegim
17-10-06, 22:20
fılız yılmazı kacırdıktan sonra o gunlerde artık dadı olur herhalde oyle dusunuyorum ferıde!!yılmazın bırsey soyleyeceğıne ınanmıyorum...yılmaz oyle dusuncesız bırı değil ıste ne guzel bır ıs buldu kız ıyı bır aılenın yanında cok sevdığı elıfe bakıcılık yapacak!!kı o evde fılızde var..:)handanı ben cekemem ıstıfa ederdım ılk gundn zaten:)zaten bu bolum bolca fılız yılmaz sahnesı ızleyecez bırde su frgmanı gorsek yarın cok guzel olcak artık kesın bırsey yazabılırız!!!

omer onları bulursa yılmaz doğal olarak hapıse gıreceğınden fılız ben kendı rızamla gıttım derse bak sen sonra orda olacak ıslere coook guzel olur vallaha:)

hayatımdan bır parca oldu artık ı.a!!!

fılızle yılmazın bu bolum barıscağını dusunuyorm!!!onlar yalnız baslarına kaldımı tamamdır fılız dayanamayıp soyle artık!!!kız senı sevmıyorum bıle derken bile senı sevıyorum der gıbı dıyor!!!

valla devil arkadaşım,

Artık ben fragmanı görmeden Filizle Yılmazın birleşeceğine inanmıyorum. Fragmanı görsekte ne fayda hep yanıltıcı oluyor ya neyse... İşallah birleşirler ya. Gerçekten hep bunu gönülden istiyorum her diziyi izlerken ama sonu umutsuz oluyor. Neyse yarın fragmanı görürüz de daha güzel yorum yaparız.

devil61
17-10-06, 22:29
sılanın reklamı salı gununden nerdeyse her reklamda verılıyor bızde bekleyelım carsambayı da ıhlamurlar altındanın belkı fragmanını verır carsamba gunu gelıyo gelmesınede kırık kanatların bıtmesıne yakın verıyor ben anlamıs değilim bu kanal d yı en cok ızlenen dızısının fragmanı dızıye son 1 gun kala verıo!!!

ben hala umutluyum fılızle yılmaz barısacak dıye ama hayal kırıklığınada alıstırıyorum bır yandan kendımı barısmayacaklar dıye!!!

yerı değil ama:bnm adım mert bundan sonra devıl yerıne mert yazarsanz daha ıyı olu bnm ıcın!!!bır sakıncası yok bnm ıcın devıl demenızın ama adımla hıtap edersenız daha ıyı olur.

sinem*
17-10-06, 22:33
valla devil arkadaşım,

Artık ben fragmanı görmeden Filizle Yılmazın birleşeceğine inanmıyorum. Fragmanı görsekte ne fayda hep yanıltıcı oluyor ya neyse... İşallah birleşirler ya. Gerçekten hep bunu gönülden istiyorum her diziyi izlerken ama sonu umutsuz oluyor. Neyse yarın fragmanı görürüz de daha güzel yorum yaparız.

o duruma geldik değil mi :img-grin2 valla doğru fragmanda filiz ve yılmazın evlendiğini görsem bile inanamıyorum kesin rüyadır ömer gelice bozulur diye bakıyorum:img-grin2

bu arada cemilin yapmak istedikleri çok saçma :fighting2 ..kendi yaptıklarından pişman olup fahriyeden boşanmak istiyor salihle evleneceğini bile bile..onunla evlendikten sonra da geri dönüp salihe bunca yıl kendi oğluna babalık yapmış,kendinden çok sevmiş bir adama kötülük yapıyor ya da yapacak :fighting2

karcicegim
17-10-06, 23:03
sılanın reklamı salı gununden nerdeyse her reklamda verılıyor bızde bekleyelım carsambayı da ıhlamurlar altındanın belkı fragmanını verır carsamba gunu gelıyo gelmesınede kırık kanatların bıtmesıne yakın verıyor ben anlamıs değilim bu kanal d yı en cok ızlenen dızısının fragmanı dızıye son 1 gun kala verıo!!!

ben hala umutluyum fılızle yılmaz barısacak dıye ama hayal kırıklığınada alıstırıyorum bır yandan kendımı barısmayacaklar dıye!!!

yerı değil ama:bnm adım mert bundan sonra devıl yerıne mert yazarsanz daha ıyı olu bnm ıcın!!!bır sakıncası yok bnm ıcın devıl demenızın ama adımla hıtap edersenız daha ıyı olur.

Tamam mert arkadaşım. Tanıştığıma memnun oldum. Hala fragmanı vermediler. Heyecanla fragmanı vermelerini gözlüyorum. İşallah kırık kanatların sonuna kadar bekletmezler bu hafta.

devil61
17-10-06, 23:14
bugun vereceğını sanmıyorum fragmanı yarın verır ben hemen eklerım sızın ıcın multımedya bolumune goremesezsenız merak etmeyın!!!

en buyuk savascı sabırdır!!!

sabredıp goreceğız yarına az kaldı zaten!!!

fılızın tam konusacağı sırada bırde omer gelıyomus tamam artık ben ınanmıyorum zaten oyle bısey yazacağına senarıstlerımızın bu bolum konusturacaklar fılızle yılmazı barısırlar ısallah bende memnun oldum karcıceğim arkadasım da ısmını bılmıyorum:)

safak 3:)az kaldı bu dızı ask dızısı bence bu bolum guzel sahneler ızleyeceğız arkadaslar benden bu aksamlık bu kadar hepınıze ıyı geceler!!!

forever_bim
18-10-06, 01:02
Fragmanı az da olsa gördüm. Yani yarım gördüm. Filizle Yılmaz ahşap bir evdeydiler. Bağ evi dedikleri yer burası olsa gerek. Geceyi orada geçiriyorlar. Öpüşme sahneleri var şömine karşısında. Sonra Yılmaz Filizin yanına geliyor Filiz yatakta yatarken. Sonra Ömerle Salihi konuşurken gösteriyorlar. Ömer sinirleniyor Salih kolundan kavrıyor sakinleştirmek amacıyla. Son olarak bir polis ekibi gelip onları alıp götürüyor. Cem çok kızgın Ömer de onun yanındaydı. Cem Filizin çantasında buldugu resimi yırtıyor sanırım.Filiz yeminini tam anlamıyla bozdu öyle görünüyor yani.

hsa
18-10-06, 01:37
Fragmanı az da olsa gördüm. Yani yarım gördüm. Filizle Yılmaz ahşap bir evdeydiler. Bağ evi dedikleri yer burası olsa gerek. Geceyi orada geçiriyorlar. Öpüşme sahneleri var şömine karşısında. Sonra Yılmaz Filizin yanına geliyor Filiz yatakta yatarken. Sonra Ömerle Salihi konuşurken gösteriyorlar. Ömer sinirleniyor Salih kolundan kavrıyor sakinleştirmek amacıyla. Son olarak bir polis ekibi gelip onları alıp götürüyor. Cem çok kızgın Ömer de onun yanındaydı. Cem Filizin çantasında buldugu resimi yırtıyor sanırım.Filiz yeminini tam anlamıyla bozdu öyle görünüyor yani.

anlattığın için çok sağol! demek sonunda beklediğimiz sahneler geliyor,bekleyemicem valla artık... süper olucak süper.. :)

61MERVE61
18-10-06, 01:39

Allahım kalbim basladi gene arkadasim nasil gordun full ekranmi!! super herhalde ben dedim ya filiz bozar diye!!ayy superr super!!ya bende gormek istiyorum heyecandan patliyacam dusup bayilacam simdi off!

eaa
18-10-06, 02:00
Bentanem fragman icin cok tesekkurler. Yoksa ben yarina kadar nasil beklerdim fragmani.

Bugune kadar bende fragmanlara inanmama taraftariydim ama sanirim bu sefer gercek , Filiz yeminini bozuyor. En son ekip arabasinda da elelelerdi ve gulumsuyorlardi. En azindan artik Filiz problemi yok gibi.

Sanirim bundan sonraki problemimiz Cem ve Omer olucak. Hani Omer'in durumunu zaten kabullenmistimde bu Cem cok sinir bozucu. Kendinde nasil bir hak gorucekte bu islere burnunu sokucak bakalim. Neyse sonuc ne olursa olsun artik Yilmaz ile Filiz asklari icin mucadele edicekler diye umuyorum....

forever_bim
18-10-06, 02:20
Arkadaşlar panik yapmaya gerek yok. Fragman eklenmiş zaten. Özetle şunu diyebilirim eğer Filizle Yılmaz evlendiyse görüntüler bir balayı evlenmedilerse de ön balayı niteliğinde. Heyecan yapmaya gerek yok düşüp bayılma 61Merve61, bu bir dizi sonuçta.:img-grin2

Sevgili eaa

Size katılıyorum. Cemin bu olaylara müdahale hakkı bence de yok. Hadi Ömer kızabilir ki kızacak da ne de olmasa çok kötü olaylar yaşadılar Yılmazla geçmişte. Umarım Ömerin Filiz Yılmaza olan kızgınlığı eve ve Elife yansımaz.

Bu arada haftalardır süre gelen Yılmaz Filizi affeder mi affetmez mi düğümü çözülmüş oldu.

RODYA
18-10-06, 02:34
arkaaşlar gözlerime inanamıyorum,fragmanı gördüm.hele şükür kardeşim,hele şükür.ağız tadıyla bir bölüm izleyeceğiz. gel cuma ,gel. şu süründürme işinden vazgeçin işte,aferim. cemi peşlerine takın,başka şeyler bulun.inanın dizi daha zevkli olacaktır. biz diziyi izlemeye devam edeceğiz korkmayın.yılmaz ve filizi birleştirdik,eyvah diye düşünmeyin.asmalı konağı hatırlayın.dizinin başında evlendiler,52 bölüm gel-gitler kirizler yaşadılar ama asla uzun süre ayırmadılar senaristler. yapmacık,sıkıcı nedenler bulmadılar...ve 30 rating,yüzde 70 share yaptı,herhangi bir bölümü(finali değil,finali 82 share yaptı) cesaretli olup,yaratıcılığınızı konuşturursanız,aman dizinin sonuna kadar birleştirmeyelim aşıkları,ratingler düşmesin kolaycılığına düşmessiniz,bizde zevkli bölümler izleriz..

Figan
18-10-06, 03:11
Hele sükür yaaa :)
Bende cok sevindim bu ise... Aslan Yilmaz kacirdi Filizi söylettirdi herseyi..
Ne güzel vede mutlu gözüküyorlar..

Bu olayda cözülmüs oldu nihayet :)

Evet forever haklisin..Hadi ömeri anladik da bu Ceme ne oluyor..Sanki Filizin sevdalisi deli mi ne ! Allah cezani verecek Cem ! :)))

karcicegim
18-10-06, 08:34
İlk önce bentanem fragmanı yüklediği için teşekkürler.

Fragmanı izler izlemez içimi bir sevinç kapladı. Cuma nasıl gelir ya. Oh en sonunda Filizle Yılmazım öpüştüler, barıştılar daha ne isterim. Aşk dolu gelsin artık.

Ne sıla, ne başka dizi şimdiden cumanın birincisi belli IHLAMURLAR ALTINDA.

bengusu_melisa
18-10-06, 08:48
bende fragmanı indirdim ve çok beğedim.defalarca izledim.sonunda yılmazla filiz çok mutlu.ömerle cemin yanınada el ele giderlerse ikiside kapak olur yılmaz filizi rahat bırakır...

new_26
18-10-06, 08:57
işte budurr...beklemek güzeldir gelecekse beklenen demişler yaa.işte geldi şimdi artık savaş herkese karşı olacak..bu arada rodya arkadaşımız o kadar güzel bi yorum yapmış ki tamamaen katılıyorum.yılmaz ile filizi birleştirirsek ne yazarız hikayesinden korkmamak lazım..

Sitare
18-10-06, 09:04
Öncellikle herkese selamlar, bu forumu büyük bir ilgiyle takip etmeme ragmen ilk yazdigim mesajim olucak. Öyle güzel yorum yapan ve düsüncelerini aktaran arkadaslar varki, onlara cok tsk ediyorum. Hepinizin yüregine saglik.
I.A.´nin bu sezonki bölümleri beni acikcasi cok sarmadi, bu forumu takip ederek teselli buldum. Cünkü bi cogumuzun duygulari ortak.

Nihayet, bu fragmani izleyince, cok sevindim. Cok güzel kareler var icinde. Insh yaniltici bi fragman olmaz, ama ihtimal vermiyorum buna.
Nihayet iki sevgili kavusup, beraber mücadele etsinler artik. Eskiden oldugu gibi bir türk filmi tadindaki dizimizi izlemek istiyorum.
Cok ümitliyim önümüzdeki bölümden ve cumayi dört gözle bekliyorum artik eskisi gibi!!!
Artik Yilmaz ile Filiz asklari icin mücadele edicekler ...

MEVSIMLERE BÖLDÜM ADINI
MEVSIMLER GECTI AMA
ILIK BIR YAZ YAGMURUYDI GÖZLERIN HALA EVIMIN HER KÖSESINDE
SONRA KISLAR GELDI
SENDEN KALMA ESKI BIR SARKIYI HER DINLEDIGIMDE
ÜSÜYEN KALBINI HISSETTIM
ADINA NIYET OLMADIGIN KANLI SEHRIMDE
SIMDI DOSTLAR GÜNES BIR DAHA GELMEZ DIYOR
SIMDI DOSTLAR BIR DAHA SEVMEZ DIYOR
GEL YENIDEN SARALIM YARALI SEVGIMIZE
DOSTLARA INAT BIR SEVDA GECESINDE

karcicegim
18-10-06, 09:31
46. Bölüm Fragmanı Mektubu:

Mevsimlere Böldüm Adını
Mevsimler Geçti Ama
Ilık Bir Yaz Yağmuruydu Gözlerin Hala Evimin Her Köşesinde
Sonra Kışlar Geldi,
Senden Kalma Eski Bir Şarkıyı her dinlediğimde üşüyen kalbini hissetim,
Adına niyet olmadığın kanlı şehrimde,
Şimdi dostlar güneş bir daha gelmez diyor,
Şimdi dostlar bir daha sevmez diyor,
Gel yeniden saralım yaralı sevgimizi
Dostlara inat bir sevda gecesinde.

yakupoglu61
18-10-06, 09:36
polisler bulmuşlar ama tabiki iş işten geçtikten sora önemli değil bulmaları minibüste giderken surat ifadeleri çok güzel:)cem çatlayacak el ele görünce onları

bengusu_melisa
18-10-06, 09:41
Öncellikle herkese selamlar, bu forumu büyük bir ilgiyle takip etmeme ragmen ilk yazdigim mesajim olucak. Öyle güzel yorum yapan ve düsüncelerini aktaran arkadaslar varki, onlara cok tsk ediyorum. Hepinizin yüregine saglik.
I.A.´nin bu sezonki bölümleri beni acikcasi cok sarmadi, bu forumu takip ederek teselli buldum. Cünkü bi cogumuzun duygulari ortak.

Nihayet, bu fragmani izleyince, cok sevindim. Cok güzel kareler var icinde. Insh yaniltici bi fragman olmaz, ama ihtimal vermiyorum buna.
Nihayet iki sevgili kavusup, beraber mücadele etsinler artik. Eskiden oldugu gibi bir türk filmi tadindaki dizimizi izlemek istiyorum.
Cok ümitliyim önümüzdeki bölümden ve cumayi dört gözle bekliyorum artik eskisi gibi!!!
Artik Yilmaz ile Filiz asklari icin mücadele edicekler ...

MEVSIMLERE BÖLDÜM ADINI
MEVSIMLER GECTI AMA
ILIK BIR YAZ YAGMURUYDI GÖZLERIN HALA EVIMIN HER KÖSESINDE
SONRA KISLAR GELDI
SENDEN KALMA ESKI BIR SARKIYI HER DINLEDIGIMDE
ÜSÜYEN KALBINI HISSETTIM
ADINA NIYET OLMADIGIN KANLI SEHRIMDE
SIMDI DOSTLAR GÜNES BIR DAHA GELMEZ DIYOR
SIMDI DOSTLAR BIR DAHA SEVMEZ DIYOR
GEL YENIDEN SARALIM YARALI SEVGIMIZE
DOSTLARA INAT BIR SEVDA GECESINDE

öncelikle aramıza hoşgeldin Sitare forumlarını okumak isteriz doğrusu.gerçekten bnde çok mutluyum.filiz ile yılmaz birlikte olurlarsa herşeyin üstesinden gelebilirler.aşkları kimseyi dinlemez ne handan hanıma ne mualla hanımı nede cemle ömeri.yılmaz ve filiz aşkına mualla hanım bu sefer çok büyük bir tepki vericek ama yılmaz aşkı için herşeyi yapabildiği için mualla hanımı ikna eder.bide kucağımıza dünyalar tatlısı bi bebek verirlerse tam bir aile olurlar.ne güzel olur demi :D

Sitare
18-10-06, 09:53
Hosbulduk sevgili bengusu_melisacim. evet cok tatliydilar cook...minibüsteki o gülüslerinde böle cocukca bir hinzirlik vardi...cok mutlular belli...bebek fikri de güzel, ama daha katedecek cok engelleri var sanirim...sonunda o da olur insh
... ama önce tüm ayri kaldiklari günlerin acisini cikarmalilar...

Bu bölüm kesin Ömer, Cem ve Handan hanim kudurucaklar...ama Filizle Yilmazi ayirmadiktan sonra onlara hic sinirlenmeye niyetim yok...bölümün tadini cikaricam, kimsede keyfimi bozmasin :img-icecr :img-kiss:

bengusu_melisa
18-10-06, 10:00
walla bende ne handanı nede cem psikopatını birde stajer babamızı düşündüm.ben sadece yılmazla filizi düşündüm onların mutluluğunu.diğer engelleri düşünmedim.göz önünde bulundurmalıyız bence çünkü çok büyük engeller var.yılmazın çok değer verdiği annesi mualla hanımda bir engel.off offf ne zaman filiz ile yılmazın yüzü gülcek.çocuklarının olmasını çok istiyorum ama dediğin gibi zamanı var daha sana katılıyorum bu konuda.umarım önlerinde hiçbir engel kalmaz...

yakupoglu61
18-10-06, 10:12
bundan sonra filizle yılmazın hiç ayrılmayacakları kesin önlerine çok engel çıkacak ama bu engelleri birlikte aşacaklarına inanıyorum bnm merak ettiğim o kadar aşk yaşıyolar orda herhalde filiz sırrını sölemiştir ki çok iiyiler

september_06
18-10-06, 10:13
Şimdiye kadar izlediğim en güzel fragman.(Ihlamurlar altında için tabiki) Fragmanın başında Filiz evden çıkıp gidiyor ya Yılmazın onun yanına gittiği zaman nasıl çaresiz nasıl sıkı sıkı sarıl bana bırakma der gibi bakıyo Filiz yaa. Çok güzel çok. Filiz Nihayet kuru inadını bırakıp Sevdiğinin elini tutuyor. Aşkı yaşamak varken ondan kaçmak niye. Sebep ne olursa olsun.Aşk kolay yakalanabilen birşey değil ki. Valla o Cem psikomanyağı da ayrı bir olay tabi.Saplantılı herif. Çok iş açacağa benziyor Bizim aşıkların başına. Süpersiniz YILMAZ- FİLİZ.

http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/d014.gif
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g102.gif

cemotara
18-10-06, 10:19
fragmanı izledim muhteşemdi harikaydı tek kelimeyle yılmaz yine güzel bir şiir okuyordu filizle yılmaz bağ evindelerdi filiz sinirliydi yılmazda ona bakıyordu sonra filiz bağ evini terk etti ormanlık alanda yürümeye başladı ve kayboldu ağlıyordu yılmaz geldi ve elinle filizin gözyaşlarını sildi sonra şömine başında filizle yılmaz birbirlerine bakıyolardı ve filiz yılmazın yüzünü ve dudaklarını elliyordu ve öpüşmeye başladılar sonra ömer yılmazların evine ve salihlerin evini aradı içeri girdi salihde kolundan tuttu sonra yine filizle yılmazı gösterdiler çok mutluydular ve yine öpüşüyorlardı sonra cemi gösterdiler işyerinde filizle yılmazın resmine bakıp sinir oluyordu son sahnede ise filizle yılmaz elele dışarı çıkarkene polisler geldi ikiside gülüyordu ve birbirlerinin ellerini sımsıkı tutuyorlardı ve polis arbasına binip gidiyolardı ve filizle yılmaz yine çok mutluydular ve orda bitti. Bu haftamuhteşem bir bölüm olacak şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum inş. bu mutlulukları kısa sürmez ve hemen evlenirler

Kartal-903
18-10-06, 10:41
Allahım ne kadar mutluyum..Bu kadar güzel bir fragmanı izledikten sonra,bu bölüm senaryosunun benim önceden diledğim şekilde çıkması ne kadar güzel.
Artık çok mutlu olsunlar.Birlikteler ya,eskiden olduğu gibi her şein üstesinden gelirler."Aşkın gücü her zorluğu aşar."

ihlamurlarfanatigi
18-10-06, 10:51
Öncellikle herkese selam..!!

Arkadaslar gözlerime inanamiyorum, bu ne güzel bir fragman. Fragman muhtesem olmus, cumayi iple cekiyorum. Filiz-Yilmaz sahneleri cok güzel, sonunda birlesiyorlar. Aslanim Filiz, Aslanim Yilmaz :img-grin2. En cok merak ettigim Polisler nasil bulacak ikisini, gerci önemli degil birlesiyorlar ya baska birsey istemem :img-grin2

Matrakanin yazdigi tüyo yine gerceklesti. Bu Tüyoyu veren kiz herseyi cok ii biliyor. Umarim her hafta bizlerle Tüyolari paylasir.

SEvgilerimle

archshe
18-10-06, 10:55
sabaha okadar güzel başladımki anlatamam sevincimi size .....fragmanı izleyen herkes böyle düşünüyo okuduklarıma göre..kim sevinmzeki bu fragmana dimim ama yani...filiz ilk başta yine üzüyo yılmazı ama herşeyi açıklayınca uzun zaman sonra tekrar gülüyo yüzleri.özlemişiz gülen yüzlerini.polis otosunda gülmeleri çok şirindi bakalım filiz yılmaz beni kaçırmadı deyince ne diyecek ömerle cem kuduracaklar tam anlamıyla.dün forumda yazmıştım filiz çok direnemez yılmaza diye gördüğüm üzere ilk filiz kur yapıyo zaten dudaklarına falan dokunuyo.yanılmamışım:)ama haftaya filizle yılmazın başına ne açıcak bu senaristler diye merak ediyorum açıkçası korkuyorum bu senaristlerden ne yapacakları belli değil ama en azından filiz yılmaz cephesinde bikaç hafta ağzımızn tadını kaçırmasalar.bide muallanın tepkisini çok merak ediyorum bu sefer filize anlayışlı davranacağını sanmıyorum

Bülent_tuba
18-10-06, 11:19
selam arkadaşlar. ben burda yeniyim. gerçi daha önce de konuşulanları takip ediyordum ama kayıt olmayı hiç düşünmemeiştim. Filiz ve Yılmaz ın yeniden birleşmelerinin şerefine bugün üye olayım dedim. ve sizlere katılıyorum. içimden bağıra çağıra şarkı söylemek geliyor:img-icecr . ya aslında bir dizi ama nasıl da etkiliyor insanı...:img-grin2

Sitare
18-10-06, 11:25
. Filiz ve Yılmaz ın yeniden birleşmelerinin şerefine bugün üye olayım dedim. ve sizlere katılıyorum. içimden bağıra çağıra şarkı söylemek geliyor:img-icecr . ya aslında bir dizi ama nasıl da etkiliyor insanı...:img-grin2

Hosgeldin cnm, evet bende bugün ilk defa yazdim bu foruma. Bende sana katiliyorum. Bu birlesme ve fragman cok hosuma gitti. Insan bunlari paylasmak istiyor :love01:
Acaba hangi sarkiyi söylesek beraber, hangisi yakisir :)

benim
18-10-06, 11:26
çok çok mükemmel bir fragman.çok şükür en sonunda barıştılar.harika bir bölüm seyredeceğiz. bu kadar güzel görüntülerden sonra ne cem'in ne de ömer'in yapacaklarının hiç bir önemi yok..

cemotara
18-10-06, 11:28
Sonunda beklediğim sahneler geldi çok mutluyum şuanda allahım inş. ayrılmazlar artıkya onları öyle görmeyi çok özlemiştim birde hemen evlenirlerse süper olur ama şu cem denen adam çok sinirimi bozuyor rahat vermiyecek anlaşılan birde bölümün sonu büyük ihtimalle karakolda filiz yılmaz cem ve ömer birlikteyken filizin söylediklerinden sonra ömer ve cemin surat ifadeleriyle bitebilir yani evlenmeye karar verdik yada evlendik diyebilirler keşke evlenmiş olsalar ozaman çok büyük bir süpriz olmuş olur

sinem*
18-10-06, 11:34
fragmanı ne zaman vermişler ..yazdıklarınızı okuduktan sonra heyecan bastı..çok güzel bir bölüm bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum ...fragmanı indirdikten sonra sanırım kalpten gidebilirim :)

fragmanı ekleyen arkadaşa çok teşekkürler :)

61MERVE61
18-10-06, 11:37
yaa kipkirmizi gectim varyaa superr...superr..superr...yaa guzel bi bolum bekliyordum ama bukadarda degil alahim super otesi bi bolum bizi bekliyor yaaa cuma gelsin artiik.hele son sahneee ayyyy filiz yilmaz mutlu filiz kendim kactim diycek kesin ayy!

sinem*
18-10-06, 11:45
inanamıyorum ya..filiz yeminini bozmuş umarım bu fragman da yanıltıcı değildir:)

harika ya...son sahnede o kadar şirinlerki ..şiir de süper :)
filizin ikilemi ilk başlarda olacak bu çok belli babasına verdiği sözle yılmaza duyduğu aşk arasında gidip gelecek ama yılmaza duyduğu aşk ağır basacak :)

yakupoglu61
18-10-06, 11:47
bu hafta bu bölümle sıla zorlarız hatta geçebiliriz bile.! Diziden sıkılıp izlemiyen bile bu fragmanı gördükten sora bu bölümü kaçırmak istemiyecektir:)

BERNA
18-10-06, 11:50
Fragmani ben de izledim, acikcasi o tahminimde tabi ki abarti payi vardi ama ben gercekten de bu isin bu kacirmada tam olarak cozulemeyecegini dusunuyordum. Yanildigima cok memnun oldum ne iyi olmus Yilmaz ve Filiz'in birlesmesi. Son bolum haric sizin kadar kizamadigim sevgili Filiz'in mutlulukla bakan gozlerini cok ozlemisim. Ayni konulara girmeyecegim ama Filiz babasinin sirketle ilgili son istegini yerine getirdikten sonra ve de Yilmaz'in babasinin dusundugu gibi biri olmadigindan kesin olarak emin olmasindan sonra Yilmaz'a gonul rahatligi ile donmemesi icin bir sebep yoktu zaten. Bu is uzamadigi icin mutlu oldum, desenize artik sacma detaylara takilmayacagim :)

Cem'in giderek artan agresifligi (bu arada Cen Ertan'i oyuncu olarak her bolum daha cok begeniyorum) Filiz'in onda bir tutku haline geldiginin bir isareti. Sevgili forever_bim'in dedigi icin Omer'in onyargili da olsa, tepkileri haddinden fazla kendini begenmisce de olsa, ofkelenmesi cok normal ama Cem'in bu isin bu kadar icine nefretle girmesi yakinda Omer'in ve Handan Hanim'in hic beklemedigi (biz bekliyorduk) bir Cem'i gorecegimizin sinyallerini veriyor.

Kartal-903
18-10-06, 11:51
Ne kadar çok Filiz-Yılmaz seven varmış.Bakıyorum da bugün arkadaşlar çok mutlu.Hayal ürünü şeyler bile güzel işlendiğinde ve de Tuba Büyüküstün-Bülent İnalı'n olağanüstü oyuculuklarıyla birleştiğinde işte böyle gerçek hayatımızı bize bir an unutturuveriyor.Senaryo yazarları size çok teşekkürler,bu güne bizi böylesine bir moralle başlattığınız için.Allah Allah bana ne oluyor ya,içim kıpır kıpır.Bir dizi bu kadar mı etkiler insanı.İşte bizim dizimizin farkı da burada...

sinem*
18-10-06, 12:19
ha kanlı ha karlı :) sonuçta barışıyorlar ya biz bayramımıza bakalım :)

harika bir bölüm olacak ömer o kadar kendinden emindi ki geçen hafta çok fazla şaşırmıştım ne oluyoruz diye ..sanki eliyle koymuş gibi bulacaktı ama böyle bir yanılgıya düşmemişler çok sevindim :) ömerin yüz ifadesini görmek istiyorum,feridenin durumu salih-fahriye-cemil cephesindeki olayları,mualla hanımın olanlaı öğrenince ne yapacağını...bir çok soru var bakalım nasıl olacak :)

_free_
18-10-06, 12:25
valla bu hafta fragmana %100 inaniyorum :) her hafta bizi kandırıyolardı ama bu sefer sonunda oldu..beklediğimize değdi sanırım...hala şaka gibi geliyo filiz ve yılmazı böyle görmek...yemin flnda kalmamış ortada :D hehe çok iyi olmuş çok..fragmanı izlerken bile yerimde duramadım..fragmanı ekleyen arkadaşımdada çok çok teşekkürler..
valla ömer-cem ikiliside hiç bozamaz moralimi..baya paralamışlar kendilerini ama iş işten geçmiş tabii :)
bir an önce gelsin şu cumada ratingleri alt üst edelim yine ;)

yakupoglu61
18-10-06, 12:25
yılmazın we filizin karşısında teşke bütün engeller mualla hanım gibi olsa bnce üstlerinde çok fazla etki yaratmayacak mualla.bnimde en çok görmek istediğim karakolda filizin kaçırılmadım bn isteyerek gittim dediğinde ömer we cem'in suratlarını görmek

61MERVE61
18-10-06, 12:33
valla bu hafta fragmana %100 inaniyorum :) her hafta bizi kandırıyolardı ama bu sefer sonunda oldu..beklediğimize değdi sanırım...hala şaka gibi geliyo filiz ve yılmazı böyle görmek...yemin flnda kalmamış ortada :D hehe çok iyi olmuş çok..fragmanı izlerken bile yerimde duramadım..fragmanı ekleyen arkadaşımdada çok çok teşekkürler..
valla ömer-cem ikiliside hiç bozamaz moralimi..baya paralamışlar kendilerini ama iş işten geçmiş tabii :)
bir an önce gelsin şu cumada ratingleri alt üst edelim yine ;)

yaaa super bir bolum bende aynen arkadasim 100 %100 inaniyorum filizin gulusude yalan olamaz ayyy canim benim varya sevincten ne yapcam i sasirdim bu bi dizi biliyorum ama acaip mutlu ediyor beni yaa sanki icide ben oyniyormusum gibi,bu hafta silayi kesin geceriz haaa ayyyyyy..fragman super yaa polise sahnesi hic onemli degil filiz ben kactim diycek yaa bu bolum filiz yilmaz sahnleleri bolbol ocakk!!hahaha cem de kudurcak zaten iyi oldu sana senin neyine filiz ayyy!!:img-clapp :img-clapp :img-clapp :D :bella :bella ay sevincik oldum!

slayjic
18-10-06, 12:33
ay çok mutlu oldum yaa kimya dersine girmeyi düşünmüyodum ama bunun üstüne o neşeyle 10 ders kimya çekerim ama burda güzel fragmanlar varkende kimya dersine gidilmez ki süper bir bölüm uzun zamandır beklenen oldu ama polis arabasındaki halleri çok hoşuma gitti diğer sahnelere hiç girmiyim bile:img-grin2

matraka
18-10-06, 13:17
vakka arkadaşlar bu kızın dediği çıkıyor ben ihtimal vermzken yılmazın afdetmesini dayanamdı filizin gözyaşlarına filizin acı çekmesine dayanamıyor bu adam fragmöan gerçekten çok güzel ama sonu süpriz bir şekilde olaylıbiticek demişti olayda anlaşıldı hala şokyayım sonunda dediğime geldiler artık savaşları çevrelerine

tutkum
18-10-06, 13:21
Daha şimdi gördüm fragmanı bu nasıl bir güzelliktir yaaaaa mükemmelll tek kelimeyle süper bir fragmandı o hayran olduğum ıhlamurlar altındaya yakışan bir fragman hele polisler geldiğinde birbirlerinin ellerini sıkı sıkı tutmaları çok güzeldi.Şimdiden sonra onlar yan yana olduktan ve herşeyi paylaştıktan sonra izliyceğimiz sahneler pek korkutmuyor beni sadece birlikte görelim onları yeter gerçekten süperdiiiiii.... hepinize sevgilerimle...

61MERVE61
18-10-06, 13:34
yaa son sahneyio gorunce tuylerim dikendiken oldu vala acaiptii,yaa ayy yaa ben sevincik oldum derse girmicem yaa buraya durmadan yazasim geliyo nolcak benim halim.....yaa cum agunu gelsin artik frgamani acikcasi aksam bekliyordum yerde ararken gokte bulduk yaa ayyy super otesi bi bolum bizi bekliyo,ozlemistimde bu gunleri yaa dizi eski tadini aliyor yavasyavas hic kacrmamisti ama eksikleri vardi..filiz yilmazin elini SIKISIKI tutmasii beni cok mutlu etti filizin akli yerine geldi ayy kurban olim...bi diziye bukadar kapilacam aklima gelmnezdi vala...gozlerime inanamiyorum..SUPERSUPERSUPER!:img-kiss: :img-grin2 :img-clapp :img-clapp :img-ok: :bella :bella :happy0064 :love01:

september_06
18-10-06, 13:43
Hiç bu kadar heyecanla beklememiştim Cumayı. 3-5 saat Ihlamurlar verseler gözümü bile kırpmadan izlerim valla. :cheer::cheer:

matraka
18-10-06, 13:45
ilk sahnede tartıştılar galiba ondan sonra barıştılar hala inanamıyorum filiz yılmaz barıştı ne gerek vardı 5 bölüm bizi kasmaya o kadar sıkılmışız ki birden rahatlayınca bi tuhaf oluyor özlemişiz onların bu sahnelerini bu arada gelen haberlere göre dizi yeni krakter girecekmiş ilerleyen bölümlerde

benim
18-10-06, 14:03
bu forumda yorumlarını büyük bir beğeni ile okuduğum kurdoğlu arkadaşım.böyle güzel günlerde halay çekerdi.inşallah kendisini tekrar aramızda görürüz .bu bölümden sonra umarım dizimizle barışır. o muhteşem yorumlarını okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.

aslı88
18-10-06, 14:20
süper bir bölümn bizi bekliyor ya 5 bölümdür üzülüyoruz ama beklediğimize değdi hiç değilse dizinin son bölümüne kadar onları ayrı tutmadılar izleyiciyi düşündüler heralde iyiki de düşünmüşler valla sanki bayram geldi eve öyle neşeliyim ki allah bozmasın onların mutluluğunu ne handan ne ömer ne de cem ayrılabilir onları sevgilerinden o kadar emin gözüküyorlardı ki fragmanda mutluluk gözlerinden okunuyordu yaa hele polis otosundayken nasıl da bakıyorlardı birbirlerine işte budur ya beklediğimiz sahneler:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

anny
18-10-06, 14:28
fragmanı şimdi gördüm ve sizler gibi çok sevindim :) kaç bölümdür bu kavuşmayı beklemiştik..filiz anlatacak mı acaba gerçekleri..merak ediyorum..
ömere şaşırdım..yılmaz filizi mahallesine götürecek kadar deli degildir herhalde :fighting2

yakupoglu61
18-10-06, 14:29
bişey dikkatimi çekti yılmazla filizin gittikleri ev haziran gecesininde çekildiği bi mekan hatta ıhlamurlar altındaki sinir adam cem orda havini yanlışlıkla vurmuştu

61MERVE61
18-10-06, 14:40
gercekten sevincten ucuyorum havalarda birden aydinlik geldi bana..kurdoglu nerde yaa simdi nasil sevimistir...ya sahiden nerde oo!!ayyy cumayi iple cekiyorum keske gormeseydim fragmani ya daha da bi heyecan basti bana simdi cumaya dakika sayiyorum...oof cuma oof..

devil61
18-10-06, 15:03
ınsana heyecan basıyo ya super bır fragmandı ben yılmazın fılızı affedeceğını bılıyordum zaten....super bır bolum gelse cuma artık ya son sahnede bıttım zaten super bolum bızı beklıyo.heyecan bastı bana sımdı:)

safak 2:)

Kartal-903
18-10-06, 15:20
Ben de fragmanı ez berleyecek kadar sonsuz sayıda seyrettiğimde evdekiler bana tuhaf tuhaf (uçmuş bu !) der gibi bakıyorlar.Ben de bu tekrarları kimse yokken yapmaya çalışıyorum.

september_06
18-10-06, 15:26
İLk saniyelerde Yılmaz'ın şömine karşısındaki hali ne kadar kötü. Gerçeği öğrendiği zaman yıkıldığı an. Ama sonra müthiş aşıklığını gösteriyor ve Filiz'i affediyor. Harikasınız MÜTHİŞ İKİLİ

devil61
18-10-06, 15:47
kanald sesımızı duydu herhalde her reklamda verıyo artık ıhlamurlar altındayı ben sabahtan aksama kadar da verse gozumu kırpmadan ızlerım!!!
fılızle yılmazın barısması cok guzeldı!!!omer son bolumlerde kafayı yedı herhalde salıhlerın mı yoksa yılmazların mı evıne gıdıyo anlamadım!!!gıdeceğı yerı cok ıyı bılıyomus fılızle yılmazın:)

fılız ben kendı ısteğımle gıttım dıyecek sımdı tmm artk!!!omer bey bakalım o surat ıfadenız nasıl olacak o an artık!!!cem beyıde unutmayalım artık!!!onada yazık:)fılız aferın sana favorımsın dızıde!!!!son sahne son bolumlerde cekılmıs en guzel sahneydı bence!!!

yakupoglu61
18-10-06, 16:06
akşam ewe gidecem televizyonda bekliyecem ıhlamurları wermesini bana inat wermeyecek bnde deli olacam pcde durmadan izliyorum ama kesmiyo bu beni bide tvde görmek istiyorum:)

devil61
18-10-06, 16:14
hazıran gecesındekı ev farkılıydı bıran bende omu dıye baktım ama o ev değil!!!

cunku bu ev hazırangecesındekı evden daha guzel!!!

cuma sımdı gelmek bılmez artık!!!ıkı gun kaldı sabredecez artık..super bır bolum!!!cumartesıde yenıden ızleyecem..pc mede ındırecem bu bolumu!!zaten bu bolume ozel değil!!!

tam bır ıhlamurlar altında kolık oldum bırgun ıhlamurlar altındayı dusunmeden dursam herhalde banada sok olur...banada evde aynı gozle bakıyolar bjklı arkadasım..bende senın gıbı evde kımse yokken ızlıyorum.:)

forever_bim
18-10-06, 16:14
Diziye yeni dahil olacak bir karakter varmış. Kimbilir belki Feridenin babası ya da belalısı çıkabilir bence. Malum Feride bir şeyler hatırlar gibi oldu geçen bölüm.

Sevgili devil

Bence Ömer yalnızca oraya bakmadı. Baktıgı başka yerlerde bulamadıgı için oraya gidecek. Özette öyle diyor zaten.

Sevgili berna1

Meslektaş sayılıyoruz bu arada. Ben de akademisyen olma yolunda ilerliyorum. Buna çok sevindim.

Genel tahminim Cem Ömerden çok daha tehlikeli olacak Yılmaz ve Filiz için. Ceminki tutku degil takıntı olmaya başladı.

yeşil_2
18-10-06, 16:20
BEN de çok heyecanlıyım. şu 2 gün nasıl geçcek bilmiyorum. işallah cuma günü evdekiler olmaz da tek başıma izlerim bu güzel bölümü...

pinkzone
18-10-06, 16:24
Zaten baştan beri Cemin pskopta olacağı yönündeki tahimlerim tuttu.. Buna sevinmedim ama bunun böyle oalcağı belli idi.. Tutkulu saplantılı bir psikopat.. Onun içni eğer birine birşey olacaksa kesin Yılmaza olacak.. :(

Cemin piskopat olduğu tescillendi..

Feridenin babası gelcek bence.. Gelecek yeni karakter.. Yada üvey babada olabilir.. Bilinmez... Zaten birşey dikkatimi çekti.. Ömer o evleri tek tek bastı ya.. Ferideyi işe almış belliki yoksa o ev baskınlarında yılmazın evinde görseydi ferideyi işe almazdı... :) Bu iyi bir olasılık.. bence böyle çıkar..

elif219
18-10-06, 16:27
Diziye yeni dahil olacak bir karakter varmış. Kimbilir belki Feridenin babası ya da belalısı çıkabilir bence. Malum Feride bir şeyler hatırlar gibi oldu geçen bölüm.

Sevgili devil

Bence Ömer yalnızca oraya bakmadı. Baktıgı başka yerlerde bulamadıgı için oraya gidecek. Özette öyle diyor zaten.

Sevgili berna1

Meslektaş sayılıyoruz bu arada. Ben de akademisyen olma yolunda ilerliyorum. Buna çok sevindim.

Genel tahminim Cem Ömerden çok daha tehlikeli olacak Yılmaz ve Filiz için. Ceminki tutku degil takıntı olmaya başladı.

nası bi karaktermiş peki bu yeni kişi başbelası olmasn da ferideyle ilgilimiymiş kesn,üzmese bari kzı ama ömer hemen yetişir yardımına,bu bölüm ömerden yine geçen bölümki gibi bi babablık bekliorm artık bi ii bi kötü olmaski yaa bi karar versinler böle giderse ömerin karakteri bozulck...şu hayatında yeni bi syfa işini pek anlıyadm neden esti aklına da şimdi böle bşi yapıo acaba nese senarstlerin sğa solu belli olmuo ztn....cem ztn bi pskikopat olduğu için ömerle kıyaslanamaz bile adam takmış bi kere filize illa elde edick...umarm ömer anlarda bir önce çıkartırlar hayatlarındn,diycm ama hiç sanmıorm...

september_06
18-10-06, 16:34
Bakalım Filiz bundan sonra Cem'in dostça!!! yemek davetlerine, bisiklet turlarına, filan evet diyecekmi.:img-grin2 :img-grin2 . eeeeeeee zor tabi biraz.:img-grin2 :img-grin2 Yılmaz ezer valla adamı.

matraka
18-10-06, 16:35
filiz götürülme sahnesinde biraz karamsar yılmaz elini sıktığında korkma ben varım artık beraberiz dergibi durunca gülümsüyor ömer filizi çok korkutmuş galiba

forever_bim
18-10-06, 16:35
nası bi karaktermiş peki bu yeni kişi başbelası olmasn da ferideyle ilgilimiymiş kesn,üzmese bari kzı ama ömer hemen yetişir yardımına,bu bölüm ömerden yine geçen bölümki gibi bi babablık bekliorm artık bi ii bi kötü olmaski yaa bi karar versinler böle giderse ömerin karakteri bozulck...şu hayatında yeni bi syfa işini pek anlıyadm neden esti aklına da şimdi böle bşi yapıo acaba nese senarstlerin sğa solu belli olmuo ztn....cem ztn bi pskikopat olduğu için ömerle kıyaslanamaz bile adam takmış bi kere filize illa elde edick...umarm ömer anlarda bir önce çıkartırlar hayatlarındn,diycm ama hiç sanmıorm...

Sevgili elif219

Sevgili matraka arkadaşımız söyledi diziye yeni biri dahil olacakmış. Ben de Feridenin akrabası olur diye bir tahminde bulundum.

Değişimin ne olacagını bilmiyorum ama iyi yönde olacagı muhtemel. Artık Elifi geçmişin anıları arasında bırakır bence Ömer. Geriye degil de ileriye bakar.

Sevgili Pinkzone

Bence Ömerle Cemin ev ev dolaşıp Filizi aradıkları sahnelerde Feride muhtmelen Tekiner Villasında olacaktır. Elifle ilgilenmesini istemişti Ömer çünkü.

elif219
18-10-06, 16:44
Sevgili elif219

Sevgili matraka arkadaşımız söyledi diziye yeni biri dahil olacakmış. Ben de Feridenin akrabası olur diye bir tahminde bulundum.

Değişimin ne olacagını bilmiyorum ama iyi yönde olacagı muhtemel. Artık Elifi geçmişin anıları arasında bırakır bence Ömer. Geriye degil de ileriye bakar.

Sevgili Pinkzone

Bence Ömerle Cemin ev ev dolaşıp Filizi aradıkları sahnelerde Feride muhtmelen Tekiner Villasında olacaktır. Elifle ilgilenmesini istemişti Ömer çünkü.

umarım dediğin gibi olur forever_bim çünkü artık ömerin karısını hatırlayıp kızına bu yüzden acı çektirmesini istemiyorum...bu değişimin iyi bi değişim olucağını tahmin ediyorum bende senin gibi ama artık ömer hakkında bi düşünce üretemiyorum çünkü her bölüm karşıma başka bi ömer çıkıyo.bıyıklarını kesmesine canım sıkıldı ama ne desem artık olan olmuş....bencede ferde o sırada ömerlerin villasında.eğer o sırada o evde olsaydı daha büyük bi kıyamet kopucağı kesin ömerin içinde...

benim
18-10-06, 17:12
fragmanda yılmaz'ın okuduğu şiirde sonra kışlar geldi... dediği yerde ömer ve cem yılmaz'ın evine giriyor ya.bence şiire tam uyum sağlamış.filiz ve yılmaz'a karşı ikiside buz gibi

_hayal_
18-10-06, 17:15
arkadaslar fragmandaki siirde kanli sehrim diyor karli degil , tekrar tekrar dinledim kanli diye geçiyor.

bu bolum çok romantik geçecek dogrusu, insan bu diziyi izleyince duygu yuklu oluyor, yani bu kadar insanlari etkileyebilmesi ne kadar basarili oldugunu gosteriyor. sanirim burada yazan arkadaslarda benim gibi dusunuyorlar hani bir kitap okuyunca sanki bas karakter gibi hissedersin buda oyle birsey insan hikayanin içine giriyor izleyince , bence anlikta olsa buyuk zevk veriyor insana.

matraka
18-10-06, 17:34
karlı diyor bunu uzatmaya gerek yok çok uzadı zaten doğrusu karlı karlı benim asıl merak ettiğim karakol final olursa ondan sonrası filiz yılmazlamı çıkıcak cem ve ömerlemi cem ve ömerle çıkarsa tepkileri ne olucak filiz ne diyecek bu baskıya direnecekmi temennim yılmazla çıkması yoksa filiz dayanamaz bu baskıya

didou_didem
18-10-06, 17:39
Merhaba
Fragmanı göremedim ama önceki sayfalarda anlatılanlara bakılırsa barışıyorlar galiba..Başka bir haber falan var mı??

*{LOLLY}*
18-10-06, 17:46
merhaba arkadaşlar...
fragamanı bu hafta geçen haftaya göre erken verdiler.. görmeyi hiç beklemiyordum doğrusu... gerçekten harika bir bölüm olacağa benziyor.. barışacaklar diye tahmin ediyordum ama bu kadarını değil. sanırım hiç birimiz bu kadar güzel bir bölüm beklemiyorduk.. ama benim içim yine de pek rahat değil. cem, ömer, handan hanım.. bakalım neler olacak.. cumayı iple çekiyorum.

bir de sanıyorum yeni bir haber var.. bilgisi olan bir arkadaş beni bilgilendirirse sevinirim..

*{LOLLY}*
18-10-06, 18:17
teşekkürler sinem* bilgilendirdiğin için..

hmm.. benim tahminim de çok farklı yönde değil, şimdilik.. zaten o muhteşem fragmandan sonra adeta büyülendiğimden pek fazla bişey düşünemiyorum. umarım hayal kırıklığına uğramayız..

sizi tekrar bereber görmek, sizi tekrar elele görmek, diğerlerine karşı tek yürek tek vücut olduğunuzu bilmek ne kadar güzel.. YILMAZ & FİLİZ aşka inat zamanlar...

didou_didem
18-10-06, 18:27
bende gördüm fragmanı ohh be barışıyorlar ya..Bayıldığım sahne ise..polis arabasında elele gitmeleri:)

turti
18-10-06, 19:23
sonunda gördüm bende fragmanı görebilmek içn 2 saat tv nin başından ayrılmadım ama değdi doğrusu:img-grin2

first lady
18-10-06, 19:29
bende gördüm fragmanıııııııııııııı:img-grin2 gerçekten çok hoş.uzun zamandır beklediğimiz sahneler geliyo nihayet ya.

seawitch
18-10-06, 19:49
yemek yerken tv de fragmanı gordum. sonunda barısıyor olmalarına cok sevindim. bir sure daha devam ettirselerdi sıkıcılasırdı.
fragmanda barısma olayı haricinde bir olay yoktu. su yeni katılan kişinin, ben de herkes gibi ferideyle ilgili oldugunu dusunuyorum.
umarım guzel bir bolum olur...

matraka
18-10-06, 20:00
burda mertmi demişti birileri demişti sılanın salıdan beri bangır bangır reklamları yapılıyor bizim diziye sahip çıkan yok demişti fragman devamlı dönmeye başladı hayırdır inşallah

devil61
18-10-06, 21:00
burda mertmi demişti birileri demişti sılanın salıdan beri bangır bangır reklamları yapılıyor bizim diziye sahip çıkan yok demişti fragman devamlı dönmeye başladı hayırdır inşallah

evet ben demıstım duydular sesımızı matraka arkadasım...ama bence hırsız polısın falan yenı bolmu olmadığı ıcın cok verdı yoksa sanmıyorumm..

devil61
18-10-06, 21:38
bılmıyorum ızlıyorlar mı ama kırık kanatlar hırsız polıs yok bu hafta ondandır!!!

bundan sonra hep boyle bolca verseler ne guzel olur!!!yok verırler mı kı?kanald ıste ısıne gelınce koyuyo ısıne gelmeyınce koymuyo...encok ızlenılen dızısının fragmanını utanmazsalar hıc vermeyecekler:)

tuğba filiz
18-10-06, 22:29
süper bi bölüm bizi bekliyo yaşasın ya sonunda filiz yılmaz barıltırdılar şaştım valla polisler geldiğinde bile elele tuutştukalrına göre mutlu günler çok uzun demekki

_kermit_
18-10-06, 23:46
Bu ne fragmandır yarabbim böle..:img-grin2 :img-grin2 ..sonunda beklediğimiz sahneler geldi..ohh bea barışıyolar..süper bir bölüm bizleri bekliyor..:img-icecr :img-icecr

61MERVE61
19-10-06, 00:43
sonunda yaa sonundaaa kavustular yaa sevincik oldum...bugunden beri ne yapcami sasirdim..fragmani elimden geldigi kadar izliyorum ama evdekiler beni uctu sanacak annem diyor zaten ABARTMA diye onlar bakmayinca caktirmadan izliyorum eheh ayy super gozumu kirpmadan izliyorum vala...:love05: :img-clapp :img-clapp :img-clapp :bella :bella :happy0064 :cheer: :love01: :love09: :img-meeti kurban olim bu diziye!:)

mıstaa
19-10-06, 08:37
ya ben bu ömeri anlamıyorum haa oysaki filizi en çok onun anlaması lazım. bu ne hırstır yaa salihi boğacak nerdeyse..hala anlamadı aşkın önünde hiç birşeyin duramayacağını...

ağlayan gitar
19-10-06, 09:18
günaydın arkadaşlar nasılsınız?son 1 gün kaldı yaşasın :img-grin2 valla gece rüyalarıma girmeye başladı ömer filizle yılmazı gene ayırıyodu falan :icon_cry:

ihlamurlarfanatigi
19-10-06, 09:27
günaydin arkadaslar :kahve

son 1 gün kaldi :happy0064...birazda diger karakterler üzerine yorum yapalim, fragmani görünce digerlerini unuttu, bencede su yeni karakterin ferideyle bi ilgisi olacak. nalan-kerem-emre cephesinde neler olacak aceba, sanki gecen hafta kerem birseylerden süphelendi. bakalim kücük elif napacak, cok merak ediyorum :img-grin2

Not: Herkesin kadir gecesi mübarek olsun

Not: havalar cok soguk yaaa :bırr

yakupoglu61
19-10-06, 09:29
bu akşam inş. beklenmedik şekilde sonu kötü bitmez fragmanı görünce hepimiz çok sevindik filizle yılmazın birlikte olmasına ama fragman çıkmadan önce biri bişe demişti bölümün sonunda olay oluyo diye inş. bizi etkiliyecek bişe olmaz

forever_bim
19-10-06, 09:35
günaydin arkadaslar :kahve

son 1 gün kaldi :happy0064...birazda diger karakterler üzerine yorum yapalim, fragmani görünce digerlerini unuttu, bencede su yeni karakterin ferideyle bi ilgisi olacak. nalan-kerem-emre cephesinde neler olacak aceba, sanki gecen hafta kerem birseylerden süphelendi. bakalim kücük elif napacak, cok merak ediyorum :img-grin2

Not: Herkesin kadir gecesi mübarek olsun

Not: havalar cok soguk yaaa :bırr

Sevgili ıhlamurlarfanatiği

Yeni gelecek karakter bu bölüm dahil olmaz bence diziye. Gelecek bölümlerde dahil olur.

Nalan-Emre-Kerem üçgeninde birşey olur mu bilmiyorum ama özetten anladıgım Salih ve Fahriyeyi Cemil nedeniyle kötü günler bekliyor.

Filiz ve Yılmazla ilgili yorumumu bölümü izledikten sonra yapacagım.

ağlayan gitar
19-10-06, 09:36
yok artık okadar şeyden sonra bişe olmaz< heralde bence cem le ömer filizle yılmazı elele görür orda bitirirler

ihlamurlarfanatigi
19-10-06, 09:43
Sevgili ıhlamurlarfanatiği

Yeni gelecek karakter bu bölüm dahil olmaz bence diziye. Gelecek bölümlerde dahil olur.

Nalan-Emre-Kerem üçgeninde birşey olur mu bilmiyorum ama özetten anladıgım Salih ve Fahriyeyi Cemil nedeniyle kötü günler bekliyor.

Filiz ve Yılmazla ilgili yorumumu bölümü izledikten sonra yapacagım.

Sevgili forever_bim

Bende yeni gelen karakterin bu hafta dahil olmayacagini düsünmüyorum.

Salih ve Fahriyeye cok üzüldüm, Cemil huzurlarini bozacak durduk yere. Özette Fahriyeye karsi iyi davraniyor diyor ama Salihe karsi öyle degilmis. Güya Salihden intikam alacak.

Bende Filiz Yilmaz hakkinda yeterince yorum yaptim, diziden sonra devam ederim :img-grin2

bengusu_melisa
19-10-06, 10:27
çok heyacanlıyım walla.umarım izlenme rekorları kırılır.sizce emre mi yakışıklı kerem mi???keremin hoş bir yüzü var.yılmazla filizin polis arabasındaki halleri çok güzeldi.yaramazlık yapan küçük çocuklar gibi.onların dizidede gerçek hayattada mutlu olmasına çok sevindim.artık 46.bölümü izleyelimde görelim neler olucak.cemle ömerin onları el ele gördüklerinde ne yapacağını çok merak ediyorum.

yaa ayrıca elif diziden ayrıldı ama bu kadarda olmaz.bikaç fotoğrafı kalsaydı bari.müjgan hanımın evinde bile elifin bi resmi yok.müjgan hanım ne biçim anne.benim kızım ölcek ben var yaa evimi onun resimleriyle donatırım.filizi sevmeme rağmen özledim elifi.onu görmek istiyorum.fotoğraflarda yada ömerin geçmişi düşünmesinde...

karcicegim
19-10-06, 10:34
Biricik dizimize 1 gün kaldı. Fragmanı dün kaç defa izledim hatırlamıyorum bile. O kadar çok izledim ki. Sonunda birleştirler ya gerisi önemli değil. Neyse bir gün daha dayanalım. Yarın akşam bizim gecemiz. Ihlamurlar Altında gecesi.

Not: Herkesin KADİR GECESİ mübarek olsun.

benim
19-10-06, 10:46
bölüm sonunda ne olacak diye düşünüp duruyorum.karakola gittiklerinde cem bey , yılmaz bana vurdu diye şikayetçi olmasın sakın

september_06
19-10-06, 10:58
Cem delüsü, Filiz'in yanından yine hiç ayrılmayacağından (öyle ya Filiz onu sadece arkadaş olarak görüyor, niyetini anlamayacak) büyük bir ihtimal yine yanlış anlamalar olacaktır Yılmaz tarafından. Ayrılacaklar demiyorum ama araya belki soğukluk girebilir. Birkaç bölümde böyle devam eder. Ayrıca Cem acaba Yılmazı nasıl saf dışı bıraksam diye 40 tane tilki dolandırır aklında. Sonuç olarak ooooooooooooooooo daha neler yaşanacak neler.

yakupoglu61
19-10-06, 11:42
bundan sora cem biraz filizi zor görür yılmaz izin wermez böle bişeye filizi artık yanından ayırmayacaktır filizinde bilmesi lazım artık cemle bi yere gidersem yılmaz artık tamamen biter diye düşünmesi gerekiyo

matraka
19-10-06, 11:58
galiba yılmaz cemle görüşmemesi için filzi uyaracak ama handan bir yolunu bulup onları buluşturursa ve bunu bizim deli yılmaz yakalrsa kıyametler kopar bak o zaman

matraka
19-10-06, 12:56
ya arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama fragman da ömer ceme bi şey anlatıyor ve cem çok şaşırıyor kesin filiz hakkındadır yada geçmişleri hakkında

TubaBülent
19-10-06, 13:24
46 bölümden resimlerde eklenmis resimler basliginda genel hepsi cok güzel ben bu diziye asgik
cumayi iple cekiyorum yarin hayirlisiyla kavuscam dizime ama yarini beklemek cok zor cok hecanliyim ve cok mutlu basristiklari icin engel kalmadi sir cem ve ömerle isleri var ama kimin umrunda
filiz-yilmaz ask budur
tuba-bülent arkanizdayiz sizi seviyorum

yakupoglu61
19-10-06, 14:41
ya arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama fragman da ömer ceme bi şey anlatıyor ve cem çok şaşırıyor kesin filiz hakkındadır yada geçmişleri hakkında

cemin gözünün morluğu hala geçmemiş :D ewt orda birden doğruluyo ama acaba filizlen ilgili bişemi diyo şimdi meraklandım :)

ağlayan gitar
19-10-06, 14:45
yaws benide meraklandırdınız :D ben bu haftayı izlemeden gelecek haftayı düşünüyorum nerde bitecek bu hafta acaba,yılmazla filizi ayırmak için neler yapacaklar(handan cadısı,cem psikopatı bide ömer var)işleri zor yawsssss

Kartal-903
19-10-06, 14:58
Artık onlara hiç bir şey engel olamıyacak,değil cem efendi hiç kimse onları ayıramıyacak.Sadece huzurlarını bozarlar,rahat bırakmamaya çalışırlar o kadar...Çünkü Yılmaz artık sevildiğinden kesinlikle emin(zaten biliyordu ama bu son olay tüm tereddütlerini giderdi).Onlar artık aşklarından güç alıp birlikte mücadele edecekler.Geçmişte de öyle olmadı mı..Şimdi el eleler,göz gözeler..
Eminim artık Filiz Yılmaz'ı hiç üzmeyecektir.Verdiği anlamsız bir söz uğruna ne ızdıraplar çekti.Yılmazına da çektirdi.Artık bu acılar,ayrılıklar gerilerde kaldı.Şimdi el eleler, bu onlara mücadele azmi verecektir .Unutmayın; "sevginin gücü karçısında hiçbir kuvvet duramaz."

aykara
19-10-06, 15:43
Canim arkadaslarim

Ya bu senaristler haftaya yine bulurlar bisi bu 2sini ayirirlar artik bu noktadan sonra da ayrilirlarsa zor birlesirler ya...

Bu kadar takmamak lazim dizileri benim manyak gibi seyrettigim 2 dizi vardi islerimi saatlerine gore ayarladigim, yurtdisina gittigimde bile izlemek icin uykusuz kaldigim bazen ders ektigim, biri I.A diger Beyaz Gelincik. I.A yi hala izlemekten keyif aliyorum izlerimde bitene kadar ama B.G. yi mahvettiler artik.

Neyse gecen diziye yetisecem diye arabayi deli gibi kullanirken bir viraja cok hizla girmisim sonra kendi kendime kafayi mi yedin sen demeye basladim, deger mi ya alti ustu senaryo ne ders ekmeye deger, ne islerinizi ertelemeye. Vesile oldu da artik eskisi gibi degilim. Cok rahatmis ya senaristler sacmaladi diye uzulmemek, istediklerim olmuyor diye hirs yapmamak falan tavsiye ederim. Burada okurken dikkatimi cekti ders ekmekten bahseden arkadaslarim var degmez ya yapmayin zamanin ve firsatin kazasi olmazmis.

Sevgiler

pinkzone
19-10-06, 18:18
Arkadaşın eklediğin resim.. Polis karakoluna benziyor :)

Dikkat ettiniz mi bilmem ama.. Arkada polis bariyerleri var.. Bide.. Önde polis üniforması görünmekte.. Valla herhalde bir sahne karakolda çekilmiş.. :)

pinkzone
19-10-06, 18:23
Tv de fragmanı bir daha izledim..

Mevsimlere böldüm adını sözünden önce bir cümle daha söylüyor.. Daha önceki fragmanda Kanal D bu cümleyi kesmiş.. Ama o kadar çabuk geçtiki fragman sözü anlamadım.. :)

sevdam
19-10-06, 19:09
sonunda barisiyorlar...sevincten uyuyamiyorum bile yatarken bile diziyi düsünüyorum...ya ben Ceberimde Gül Oya dan sonro en cok sevdigim dizi oldu...yani 1 tek bölümünü bile kacirmadim...herneyse umarim fazla uzatmazlar diziyi...hic bikmadan izleye bilirim ama herseyi tadinda biraksinlar diye düsünüyorum...filiz cemin sapik oldugunu anlasin onunla "arkadasligini" bittirsin...ve muhtesem bir dügünle bitsin...sizce???

Kartal-903
19-10-06, 19:21
Evet ben de aynı fikideyim.Yeniden alevlenen bu aşkın büyüsü bozulmadan mutlu bitsin.Anılarımızda hoş bir hatıra bırakarak...Yıllar sonra bile birbirini deli gibi seven Filiz ve Yılmazın birbirlerinin gözlerine, hiç doyamayacakmışçasına bakışlarını hatırlayalım...

özge32
19-10-06, 22:58
fragmanda filiz yilmazin yanindan gidince,dedim ki tüh be gine kacti bizim filiz sonrada yilmaz filizi geri eve götürünce sevindim bizim yilmaz ve filiz anca dizinin sonunda mutlu olucaklar bence (delikanli kiz14)

!!SévNuR!!
19-10-06, 23:12
ben fragmanı hala göremedim çünkü sabahtan beri pc başındayım :)nese resimlere bakılırsa ve anlattıklarınıza göre filizle yılmaz barışmış çooook sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

eylül-emreAltuğ
19-10-06, 23:25
olsun bee filiz yılmaz olsun hepp onalrsız olurmu bu dizi valla ben fargmanı daha görmemişim ama çünkü gündüzleri hiç tv izleyemiyom maalesef ama bişi olmaz hiç olmazsa izyi kaçırmıyom ayy valla bakalım bu bölüm nasıl olacak ama biri yumuşarken diğerinin ,nadı tutyor yaa valla ne olacak bakalım bu hafta.........

_hayal_
19-10-06, 23:28
bu hafta filizle yilmazin cepesinde mutluluk ruzgarlari esecek ve sanirim artik bu mutlulugu korumak için savasacaklar. simdi asiklar tarafindan korkmuyorum korkum dizinin kotu adamlari ( cem cemil ) .

ha bu arada bir imzayi sormadan kullaniyorum umarim sakincasi yokturdur, çok beyendim

forever_bim
19-10-06, 23:37
Arkadaşlar

Başlık bir chat sayfası değil, Ihlamurlar Altında Bölüm Yorumları başlığıdır. Lütfen forumları amacına uygun bir şekilde kullanınız. Forum sohbet yeri degildir. Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

_hayal_
19-10-06, 23:42
selam arkadaslar tekrar aklima takilan birsey var benim bu cem psykosu yilmazdan dayak yedigi için sikayetçi olurmu. bir yandan olur diyorum fakat filizi etkeleme cabalarindan biriside yufka yurekli olup yilmazdan sikayetci olmamasi. filizden arti puan alma meselesi, daha çok beklersin cem.

ha bu arada cem ismini çok severim ben ama tam kil adama koymuslar ismi.

Kartal-903
19-10-06, 23:49
Cem efendiFiliz'i etkilemeye çalışsa ne yazar?Baksanıza Filiz ne halde! sırılsıklam aşık...Onun Yılmazdan başkasını görecek hali varmı.Filiz artık yelkenleri suya koyuverdi(deyim yerindeyse).Cem bey! Yine de Filiz'i etkilemek için Yılmazdan davacı olmasın tek..Fakat bundan sonra avucunu yalar...

61MERVE61
20-10-06, 00:56
Yaa acaip heyecanliyim yarin a az kaldi,,offf yaa super bi bolum olcak,ayrica bence de cem sikayetci olmaz pisiko gicik....olmaz cunku filizi etkilemek icin elinden geleni yapcak(havada bulut sen fiizi unut(heh):)...yaa bu bolum super olcak dort gozle bekliyorum..ya su cemilde acaip kafamaa takildi nerden geldi geri yaa oda bi havalandi bi giciklandiki hic sormayin kesin mafyaya karisti....salihe aciyorum vala..

not:herkezin kandili mubarek olsun.

elif_gs
20-10-06, 01:01
çok güzel bir bölüm olacak ama sanırım bu çok uzun sürmeyecek:img-sorry filiz babasına söz verdi sonuçta vicdan azabı çeker. zaten handan ve ömer başlarında olduğu sürece bunlar pek mutlu olamaz:img-nyam: bie de cem var tabii:icon_evil cem bence şikayetçi olur. yılmaz nasıl güzel vurdu ama murata da böyle vurmuştu çok hoşuma gitmişti:img-grin2

slayjic
20-10-06, 01:07
ben bu saatten sonra filizin babasına verdiği sözü düşüneceğini sanmıyorum o konu filiz için kapandı ama handanla ömer bu konuda ona sözünü hatırlatır ama filiz 4 yıl boyunca o sözün altında ezildi artık onun sevdiği adamın peşinden gitme zamanı pürüzler anlaşmazlıklar olucaktır ama ben bir süre aşk izleyeceğimizi düşünüyorum...

61MERVE61
20-10-06, 01:47
ben bu saatten sonra filizin babasına verdiği sözü düşüneceğini sanmıyorum o konu filiz için kapandı ama handanla ömer bu konuda ona sözünü hatırlatır ama filiz 4 yıl boyunca o sözün altında ezildi artık onun sevdiği adamın peşinden gitme zamanı pürüzler anlaşmazlıklar olucaktır ama ben bir süre aşk izleyeceğimizi düşünüyorum...

bencede filiz bu saaten snra verdigi sozu takmaz,tamam uzulur ama babsi yilmazi yanlis tanidi ve filizde bunu biliyor,filizin aci cekmesimi daha iyi sankii aileside ne bicim ailese anlamiyorlar filizi en cok omerin anlayis gostermesi lazim ama.....hele handan alahim gicik oluyorum su kadinaa!!bu bolum guzel gecsinde degerleri okdar problem degil!!
filiz&yilmaz

forever_bim
20-10-06, 02:07
bencede filiz bu saaten snra verdigi sozu takmaz,tamam uzulur ama babsi yilmazi yanlis tanidi ve filizde bunu biliyor,filizin aci cekmesimi daha iyi sankii aileside ne bicim ailese anlamiyorlar filizi en cok omerin anlayis gostermesi lazim ama.....hele handan alahim gicik oluyorum su kadinaa!!bu bolum guzel gecsinde degerleri okdar problem degil!!
filiz&yilmaz

Yanlış anlaşılmayacaksa size bir sorum olacak. Yılmaza neden tölerans göstersin ki Ömer? Onların hiçbir zaman araları iyi olmadı ki...

Yılmaz Ömere çok çektirdi. Ömer de Yılmaza çektirdi. Yılmaz Elifin Ömeri seçmesini hazmedemedi. Sonra hem Filizi kullandı hem de hisselerle oynadı. Ha Tekiner Şirketlerini kurtardı derseniz dogru derim ama hisselerle oynayarak şirketi batışa sürükleyen Yılmazdı. Şimdi millet diyecek Tekinerler halka kendileri açıldı e ben de diyecegim Yılmaz borsada manipülasyon uygulayıp onların hisse kaybının yüzde elliyi gecmesini sagladı.

Şimdi dersiniz ki Ömer fütursuzca kumar oynadı Meralin kumarhanesinde. Ona kesinlikle katılırım. Ama Kemal de bu hisseleri kumar yoluyla Meralden aldı.Yılmaza devretti. Yani yine ters bir durum söz konusu. Neyse geçmişe mazi demişler.

Kartal-903
20-10-06, 08:25
Evet aynen öyle"Geçmişe mazi demişler" şimdi yaşanan çok güzel bir aşk var.Bunun tadını çıkarmaya bakalım.Geçmişi yargılarsak herkesin hataları mutlaka vardır.

mıstaa
20-10-06, 09:44
çok güzel olacak bu bölüm bol bol filiz yılmaz karesi izlicez.. bol bol da kızgın ömer ve cem izlicez.yani muhteşem bir bölüm bizi bekliyor...

cemotara
20-10-06, 11:10
Sonunda büyük gün geldi akşam harika bir bölüm bizleri bekliyor acaba neler olacak ama artık birbirleriyle aralarında problem olmaz artık çevrelerinkinlerle uğraşacaklar en büyük sorunları ve belalılarıda kesinlikle cem olacak ömerin pek birşey yapacağını zannetmiyorum tabiki önce çok kızacak ama onları ayırmak için kötülük yapacağını zannetmiyorum zaten kızına bol vakit ayırır ve ferideylede aralarında birşeyler olacak zaten kardeşininde kötülüğünü istemez vede kardeşinin yılmazla mutlu olduğunu görünce anlayışla karşılayıp karışmayacaktır ama yılmazla aralarıda düzelmiyecek ancak filmin sonuna doğru düzelir ama cem çok kötü şeyler yapacak handan hanımda ayırmak için elinden geleni yapacak hatta ilerde ömerle cem çok kötü kavga yapacaktır filizle uğraştığındsan dolayı neyse şu akşam çabuk olsada izlesek dizimizi

BERNA
20-10-06, 11:29
Bu gece diziyi izleme sansi olan sansli arkadaslarim, geriden takip etsem de ben de sizin kadar heyecanliyim bu bolum icin.

Omer'in tepki gosterecegi zaten kesin de (bu durumda gostermemesi anormal olurdu zaten), ben de Omer'in artik Filiz'i "ne hali varsa gorsun" diyerek Handan ve Cem'den daha az rahatsiz edecegini dusunuyorum.

Bulent ve Tuba gercekten birbirine cok yakisiyor( her ne kadar Bulent Inal hala hayallerimi susleyen erkeklerden biri de olsa) ve ekrandaki dinamikleri cok basarili. Gecen sene Tuba'yi bu sahnelerde cok basarili, birkac ozel sahne haric diger sahnelerde de vasatin biraz ustunde buluyordum. Bu tatilde herhalde cok calismis ki sezona oyunculuk acisindan bence cok iyi bir baslangic yapti.

yakupoglu61
20-10-06, 11:55
bana göre ömerin kızgınlığı yavaş yavaş azalıyo gibi geçenki bölümde hiç sinirli bi halini görmedik oysa önceki bölümlerin hepsinde sinirli halini görüyorduk filizin kaçırıldığını duydu ama fazla bi tepkide bulunmadı yani bn öle gördüm

forever_bim
20-10-06, 12:08
Arkadaşlar

Her sayfada uyarı yapan eli maşalı moderatör izlenimi vermek istemiyorum. Yalnız, lütfen forum kurallarına uyalım, büyük harfle yazı yazmayalım ve burada bölüm yorumları konseptinin dışına çıkmayalım.

Bu başlıga resim eklemeyiniz. Oyuncular için ayrı başlık mevcuttur.

asslli
20-10-06, 13:20
az önce izledim fragmanı ve halimi tahmin bile edemezsiniz süper ya hele şükür hele şükür oldu bu iş çok şekerler canlarım benim 1000 tane cem gelse artık bozamaz aralarını(umarım)onları öyle sarmaş dolaş görmeyi o kadar özlemişim ki biran önce akşam olsun başka bişi istemiyorum nasıl sabrediceğimi bilmiorum zaten okula gider gitmez kızlara nalatıcamneler gördüğümü onlarda heycanla bekliolar bu akşam mükemmel olucak

sinem*
20-10-06, 13:26
bu bölümde filiz ve yılmaz keşke evlenmiş olsalar ,en azından kimse ayırmaz yoksa ben bu mutluluğun malesef uzun süreceğini sanmıyorum ...

bu akşam aşk dolu sahneler izleyeceğiz ama haftaya ne olur cem ya da ömer onları ayırabilir mi hiç bir fikrim yok ..aşkları bitmez ona eminim ama araya gene ayrılıklar girebilir

yakupoglu61
20-10-06, 13:33
diziyi uzatmak we konu bulmak için bi ayrılık daha yapar bu senaristler her şey beklenir onlardan ama tek temennimiz bi daha ayrılmamaları önlerine hangi çıkarsa çıksın

TubaBülent
20-10-06, 13:59
off bu aksam dayyanamiyorum cok sabirsizim ya ve heycanli saat 21.00 kadar nasil dayanirim bilmiyorum her hafta sirf bu bölümü düsündüm cok süper bi bölüm iste bunu bekliyodum ve iste .....
cok mutluyum cok bu aksam büyük gün

archshe
20-10-06, 14:05
bikaç gün önce forumda birinin msjnı okudum çok güldüm adını hatırlamıyorum...tekrarlarını bile izliyorum ama evde kimse yokken diyodu...bende sabaha kadar oturup sırf dizinin tekrarını izlemek için çizim yapıyorum uyanık kalimde tekrar izliyeyim diye ıhlamurlar altındanın faydaları işte...bitaraftan sabaha kadar işlerimi bitiriyorum....veeee ailede herkes bana manyak gözüyle bakıyo tekrar tekrar izlediğim için..bende dalga geçmesinler diye onlar yokken internetten izliyorum ıhlamurlar altında klasörü yaptım bile çoktan....demek benim gibiler varmış...niye baskı kuruyolar anlamadım üstümüzde ne güzel izliyoruz işte dimi..belki biliyosunuzdur kanal d cuma gecesi sabah 3,5-4 gbii tekararını veriyo ı.a'nın cumarteside ayn saatlerde eurod veya kanald tekrar veriyo emin değilim...haberiniz olsun

Kartal-903
20-10-06, 14:40
bikaç gün önce forumda birinin msjnı okudum çok güldüm adını hatırlamıyorum...tekrarlarını bile izliyorum ama evde kimse yokken diyodu...bende sabaha kadar oturup sırf dizinin tekrarını izlemek için çizim yapıyorum uyanık kalimde tekrar izliyeyim diye ıhlamurlar altındanın faydaları işte...bitaraftan sabaha kadar işlerimi bitiriyorum....veeee ailede herkes bana manyak gözüyle bakıyo tekrar tekrar izlediğim için..bende dalga geçmesinler diye onlar yokken internetten izliyorum ıhlamurlar altında klasörü yaptım bile çoktan....demek benim gibiler varmış...niye baskı kuruyolar anlamadım üstümüzde ne güzel izliyoruz işte dimi..belki biliyosunuzdur kanal d cuma gecesi sabah 3,5-4 gbii tekararını veriyo ı.a'nın cumarteside ayn saatlerde eurod veya kanald tekrar veriyo emin değilim...haberiniz olsun
O mesajı yazan ve evdekilerin " vah vaah uçmuş bu" diye tuhaf tuhaf baktıkları
bendim.Ama ne yapalım ,dizi o kadar güzel ki insan hep tekrar izlemek istiyor.Neyseki bu dertten muzdarip olan tek "Ihlamurkolik" ben değilmişim.Bu tür davranışlara alışıcağı.Gülü seven dikenine katlanır.Bu akş** bizi daha heyecanlı bir bölüm bekliyor.Filiz ve Yılmaz'ı el ele gördüklerinde Cem'le Ömer herhalde hayatlarının en büyük hayal kırıklığını yaşıyacaklar.Bu öfkeyle psi. cem kendini keybedip aşıklara birşey yapabilirmi?Yeniden aralarına karakedi sokabileceklermi .Umarım başaramazlar.Handan hanımın tavrı daayrı bir merak konusu...

archshe
20-10-06, 14:54
bendim.Ama ne yapalım ,dizi o kadar güzel ki insan hep tekrar izlemek istiyor.Neyseki bu dertten muzdarip olan tek "Ihlamurkolik" ben değilmişim.Bu tür davranışlara alışıcağı.Gülü seven dikenine katlanır.Bu akş** bizi daha heyecanlı bir bölüm bekliyor.Filiz ve Yılmaz'ı el ele gördüklerinde Cem'le Ömer herhalde hayatlarının en büyük hayal kırıklığını yaşıyacaklar.Bu öfkeyle psi. cem kendini keybedip aşıklara birşey yapabilirmi?Yeniden aralarına karakedi sokabileceklermi .Umarım başaramazlar.Handan hanımın tavrı daayrı bir merak konusu...

valla ömerden değilde artık cemden tedirginim adam psikopat saplantılı...mutlaka bişeyler yapacaktır...yanlış anlamalar olacaktır...ama şimdi bunları düşünmek istemiyorum..sadece ve sadece bu akşam ayaklarımı uzatıp çayıp içip keyifle güzel dizimin en güzel sahnelerini izlemek istiyorum...hepinize ii seyirler arkadaşlar.

forever_bim
20-10-06, 16:19
Bu gece diziyi izleme sansi olan sansli arkadaslarim, geriden takip etsem de ben de sizin kadar heyecanliyim bu bolum icin.

Omer'in tepki gosterecegi zaten kesin de (bu durumda gostermemesi anormal olurdu zaten), ben de Omer'in artik Filiz'i "ne hali varsa gorsun" diyerek Handan ve Cem'den daha az rahatsiz edecegini dusunuyorum.

Bulent ve Tuba gercekten birbirine cok yakisiyor( her ne kadar Bulent Inal hala hayallerimi susleyen erkeklerden biri de olsa) ve ekrandaki dinamikleri cok basarili. Gecen sene Tuba'yi bu sahnelerde cok basarili, birkac ozel sahne haric diger sahnelerde de vasatin biraz ustunde buluyordum. Bu tatilde herhalde cok calismis ki sezona oyunculuk acisindan bence cok iyi bir baslangic yapti.

Sevgili berna1,

Ömer'in tepkisi olacaktır ama sanırım fevrilik boyutunda kalır. Her ne kadar Yılmaza kıl bile de olsa Filiz'e zarar verecek davranışlara girmeyeceğini umuyorum. Ayrıca Yılmazın da benzer bir durumda tepkisi Ömerinki gibiydi. Benzer durum ne derseniz en yakın arkadaşı Salih'in platonik düzeyde kızkardeşi Fahriye'ye duyduğu aşkı ögrenince attığı yumruk derim.

Ayrıca Ömer'in hayatında Filizden önce gelmesi gereken kızı Elif var. Sanırım Filiz Yılmazla gönüllü birlikte oldugunu söyleyince araya dargınlık girecek. Planları da Cem yapmaya başlayacaktır. Hem tamamlanması gereken bir babalık stajı var degil mi ama?:img-grin2

61MERVE61
20-10-06, 16:56

kartalcim sendemi solemistin bende solemistim durmadan bakiyorum diye annemler bakmayinca bidaha izliyorum napayim yaa kendime gore senaryo hazirlamaya calisiyorum,giydiklerini inceliyorumki hangi sahne ayni gunde diye.,,,,yaa ben bu diziye asik oldum wala napacam 24saat aklimda.........

61MERVE61
20-10-06, 17:11
acaip mutluyum yaa,
Fragmani duramadan izliyorum bi sahne var salih omeri cekio o omerin oldugu ev mugalanin evi herhalde bence omer ilk salihin evine gitcek snra salih burda yok diyince omerde yilmazin evine gitcek snra da salih pesinden koscak herhalde.okadar cok izledimki herseyi tahmin ediyorum,insalah bizi merakta birakip polis arabasidna bitmez….ama bence orda bitmez 44uncu bolumdede yilmazin ceki yirtigi sahne de bitcek sandik 10daka snra bitti…18:00 I bekliyorum cunku yabanci damat var o nu izleyince i.a yayi fazla dusundurmuyor…superr bi bolum bizleri bekliyor,insalah bugun i.a birinci olur.

matraka
20-10-06, 17:26
bakıyorum herkes mutluluktan uçuyor ne güzel hep böyle olsa arkadaşlar bölüm güzel olunca yazıcak ve tahmin edilecek konularda azalıyor galiba ama en önemli haftaya bol bol hararetli yazılar yazıcaz galiba çünkü bölümden sonra sı tam bi muamma hadi hayırlısı diyelim bu geceki bölümün tadına varalım

gs-tugba93
20-10-06, 17:50
bu aksami dört gözle bekliyorum
acaba neler olcak o ceme gicik oluyorum
ya takdi filize birakmiyor

Eylotuerk
20-10-06, 17:52
ARKADASLAR SIZE BOMBA GIBI BIR HABERIM VAR ISTE 47. BOLUMUN OZETI

Filiz, Yılmaz’a dönüyor

Filiz, yaşadıkları sonucunda artık Yılmaz'dan kaçamayacağını anlamıştır. Tüm ailesini karşısına alarak Yılmaz'ı sevdiğini söylemiş ve bundan sonra hayatında Yılmaz'ın da olacağını açıklamıştır. Aslında bu başkaldırış hoşuna da gitmiştir. Cem'in Filiz'i etkilemek adına şikayetinden vazgeçmesi sonucunda Yılmaz serbest bırakılmıştır. Filiz'le birlikte uzaklara gitme düşüncesini Filiz'le paylaşan Yılmaz, olumlu yanıt karşısında hemen hazırlıklara başlar. Acaba kader onların bu yolculuğa çıkmasına izin verecek midir?
Bu arada oğlunun peşinde olan Cemil, Fahriye ve Salih'e zor anlar yaşatacaktır.

Eylotuerk
20-10-06, 18:47
anaaaaaaaa nerden buldun bunu bea ? ama çoo..kkk saol

kANALD NIN SITESINE GIRERSENIZ 47. BOLUM UUN OZETINI VERIYOR
BIRSEY DEGIL

devil61
20-10-06, 18:53
ARKADASLAR SIZE BOMBA GIBI BIR HABERIM VAR ISTE 47. BOLUMUN OZETI

Filiz, Yılmaz’a dönüyor

Filiz, yaşadıkları sonucunda artık Yılmaz'dan kaçamayacağını anlamıştır. Tüm ailesini karşısına alarak Yılmaz'ı sevdiğini söylemiş ve bundan sonra hayatında Yılmaz'ın da olacağını açıklamıştır. Aslında bu başkaldırış hoşuna da gitmiştir. Cem'in Filiz'i etkilemek adına şikayetinden vazgeçmesi sonucunda Yılmaz serbest bırakılmıştır. Filiz'le birlikte uzaklara gitme düşüncesini Filiz'le paylaşan Yılmaz, olumlu yanıt karşısında hemen hazırlıklara başlar. Acaba kader onların bu yolculuğa çıkmasına izin verecek midir?
Bu arada oğlunun peşinde olan Cemil, Fahriye ve Salih'e zor anlar yaşatacaktır.

46.bolumu ızlemeden 47.bolum ozetı geldı cok sağol arkadasım!!!fılızle yılmaz bundan sonra askları ıcın ellerınden gelenı yapacaktır ayrılacaklarını sanmıyorum..ayrılırlarsa nıye ayrılsınlar kı:)ala ala bu bolum super sonunda ask sahnelerı ızleyeceğiz...son 3 saat 5 dk kaldı:)

sonsuzluk
20-10-06, 19:04
inanmıyorum ya bu bölümü izlemedengeleek haftanın özeti gelmiş bu kanal d ye bi şeyler oldu bu hafta bizi baya bi şaşırttılar öle mutluyumki bu iki hafta çok güzel geçicek bu kesin şuzaman bi geçse şu anda başka dizimiz bi başlasa istediğim başka bi şey yok

Kartal-903
20-10-06, 19:36
47.bölüm'ün özetinde bir şey dikkatimi çekti`:"Uzaklara gitme düşüncesini Filizle paylaşan Yılmaz olumlu yanıt alınca hemen hazırlıklara başlar.Acaba kader onların bu yolculuğa çıkmasına izin verecekmidir".Korkarım ki arkadaşların hep bahsettiği vurulma olayı, onların birlikte uzaklara gitmesini engelleyecek gibi.İnşallah böyle bir şey olmaz.47. bölüm özeti ,sanki bu olayın habercisi gibi geldi bana..

Bülent_tuba
20-10-06, 19:38
ya arkadaşlar yoğun bir haftanın ardından ıhlamurlar altındayı izlemek kadar güzel birşey var mı? ah tatil geldide şu internete de girip bakabildim yeni haberlere. şu cuma başka canım. bu diziyi Bülent İnal içinde olmasa izlemeye başlamayacaktım hiç açıkçası:dito . ama iyiki başlamışım. böylece oyunculuk nasıl olurmuş gördü gözlerim. oh be. az kaldı başlamasına çoook mutluyum.:img-icecr

*{LOLLY}*
20-10-06, 19:51
arkadaşım 47. bölüm özeti için teşekkürler.. gerçekten son bölüm hariç harika bir özet.. özetten çıkardığım sonuç şu ki bölüm yılmaz ve filizin araba sahnesinde bitecek ya da en iyi ihtimalle karakolda bitecektir..

Filiz'le birlikte uzaklara gitme düşüncesini Filiz'le paylaşan Yılmaz, olumlu yanıt karşısında hemen hazırlıklara başlar. Acaba kader onların bu yolculuğa çıkmasına izin verecek midir?

yazılanlar beni şaşırtmadı.. cemin bişeyler yapacağını düşünüyorum.. onun kolay kolay vazgeçmeye niyeti yok.. şu bahsi geçen vurulma olayı da olabilir kastedilen... bizleri neler bekliyor bilemiyorum ama bildiğim tek şey varsa o da artık filiz ve yılmazın her şeye karşı birlikte savaşacaklarıdır.. başlarına türlü şeyler gelebilir ama ayrılacaklarına hiç mi hiç sanmıyorum...

önümüzdeki haftayı bırakıp bu haftaya geçersek harika bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar:):):):)

sinem*
20-10-06, 20:01
hayret ettim valla biz daha bu bölümü izlemeden ilerki bölümü öğrendik :)

demekki haftaya cem bunları ayıracak özetin öyle bir havası var malesef...gitmek istiyorlar ama kader onları rahat bırakır mı? tabi bırakmaz :):)

filiz aşkına sahip çıkıyor ve aşkı için tekrar ailesinin karşısına dikiliyor vay be ...filiz tekrar döndü

birazdan yeni bölüm başlayacak ama aklımda hep bir dahaki hafta olacak keşke fragmanı da verseler madem bu kadar erken hareket ediyorlar bizi fazla meraklandırmasınlar :)

*{LOLLY}*
20-10-06, 20:10
haklısın walla sinem.. eski özlediğimiz istediğimiz filiz dediğin gibi geri döndü.yürü be filiz kim tutar seni!

şimdiden bidahaki haftayı öğrendik.. ama biraz duralım canım o kadar da değil. şimdiden fragman falan...özete şükredelim... biz seyirci milleti hep daha fazlasını istiyoruz:):)

sinem*
20-10-06, 20:32
haklısın walla sinem.. eski özlediğimiz istediğimiz filiz dediğin gibi geri döndü.yürü be filiz kim tutar seni!

şimdiden bidahaki haftayı öğrendik.. ama biraz duralım canım o kadar da değil. şimdiden fragman falan...özete şükredelim... biz seyirci milleti hep daha fazlasını istiyoruz:):)

fragmanı verseler daha da güzel olmaz mı :img-grin2 :img-grin2

valla önümüz bayram iyilik gelmişken bizi okuyorlarsa fragmanı da versinler :img-icecr

bu arada bu hafta keyfini çıkaralım birleşmelerinin çünkü özete göre haftaya cem ya da diğer ayırıcı faktörler iki aşığın arasına girecek gibi..artık onlar aşklarını savunacaklar... bir an önce başlasa bari :img-grin2

cemilde gelir gelmez dizideki "tek mutlu " çiftin arasını bozuyor ...bırak onlar bari mutlu olsunlar öocuğuna sahip çıkmak yeni mi aklına geldi :fighting2

*{LOLLY}*
20-10-06, 20:40
e orası öyle tabi ama o zmn da bir hafta geçmek bilmez yaw:) biz önce bu haftayı bi izleyip sindeirelim de sonra ona sıra gelsin.. her şeyi zamanında yaşamak gerekli dimi... onlara ve bize bir hafta bile rahat yok yaa.. hemen ayırıcı faktötler devreye giriyorlar.. ama daha önce de dediğim gibi onlar artık tek yürek tek vücutlar...

ayrıca dizideki "tek mutlu " çiftin arasını bozuyor şu lafın çok hoşuma gitti.. haklısın wala:)

bengusu_melisa
20-10-06, 20:53
off bu aksam dayyanamiyorum cok sabirsizim ya ve heycanli saat 21.00 kadar nasil dayanirim bilmiyorum her hafta sirf bu bölümü düsündüm cok süper bi bölüm iste bunu bekliyodum ve iste .....
cok mutluyum cok bu aksam büyük gün

walla bende çok heyacanlanıyorum.bu akşam büyük gün delicesine birbirlerini seven iki kişi birbirlerine kavuşucaklar.bende bu hafta hep ıhlamurlar altındayı düşündüm:dito

nazarboncuk
20-10-06, 20:56
arkadaslar duruma bakilirsa bu dizi bitiyo valla
dusunun daha bugunku bolumu izlemeden haftanin bolumunun ozetini veriyo
yilmaz filiz kavustu dram lar yakinda biter

bence hazir olun bitti bitecek dizi

sindire sindire izleyin

*{LOLLY}*
20-10-06, 21:03
ben şu mantığı anlayamıyorum yaa.. başrol oyuncuları birleşince dizi biter! yoktur arkadaşlar bana göre böyle bir şey.. onlar beraberler diye diziyi bitirecek değiller.. bu şekilde de çok güzel senaryolar yazılabilir ki ben senaristlere güveniyorum.

ayrıca daha hiçbir şey kesin değil arkadaşlar.. ömer, handan neyse de ortada büyük bir cem! faktörü olduğunu unutmayalım..

kesin olan bir şey varsa da onların aşkları... bu aşk olduğu özellikle onlar "bir" oldukları sürece onlara zeval gelmez..

_free_
20-10-06, 21:06

sindire sindire izleyin

hayır tabiiki onunla alakası yok..!yabancı damatın haftaya yayınlanıcak bölümünün özetide bugün verildi...

sinem*
20-10-06, 21:07
Filiz, yaşadıkları sonucunda artık Yılmaz'dan kaçamayacağını anlamıştır. Tüm ailesini karşısına alarak Yılmaz'ı sevdiğini söylemiş ve bundan sonra hayatında Yılmaz'ın da olacağını açıklamıştır
özetin bu kısmı bu bölüm için yazılmış herhalde...böyle olduğuna göre çok büyük kıyametler kopacak..ömerin handan hanımın tepkisini merak ediyorum aslında kısmen belli ama ...

bir de dizi bitecek denmiş :) filiz ve yılmaz birleşmezse de biter deniyordu...ne birleşsinler ne ayrılsınlar o zaman tabi öyle bir şey olabiliyorsa :):)

bengusu_melisa
20-10-06, 21:11
yaa bitemez bitemezz.yabancı damadın özetide verildi bugün.bittiği anlaşılmıyo ki hem biz filiz ile yılmazı uzun bölümler birlikte görmek istiyoruz.

61MERVE61
20-10-06, 21:17

sindire sindire izleyin

alakasi yok aslinda,,,yabanci damatin ozetini bile vermis ler yeni bolum ozetini yani yuregimemi indrceniz yaa dusunmek bile zor...ozetler yenilernmis butun diziler icin yani...........

neyse kacam ben y.d basladi

hsa
20-10-06, 23:50
mest oldum...resmen zevkten dört köşe oldum izlerken bölümü..tekrar yılmaz ve filizi birlikte görmek ne kadar güzeldi! tabii ki cem ve filiz'in ailesi onların başına büyük iş açıcak,özellikle cem..ama yılmaz ve filiz birlikte olduğu sürece kimse onları ayıramaz bence. tanıdığımız filiz geri döndü! o kadar mutluyum ki..

ömer'in sürekli bağırmasından bıktım resmen,cem de sinsi sinsi yaklaşmaya çalışıyor filize.. cemle ömerin evleri basması resmen eşkiya gibiydi! inanılmaz yani..neyse filiz ve yılmaz tekrar beraber ya,gerisi boş..

sinem83
20-10-06, 23:52
daha son sahneyi görmedik ama yazmadan duramayacağım...

yürü be filiz kim tutar seniii:):):)

nasıl da posta koydu ama hem annesine hem de ömere... işte bizim filizimiz bu...

yalnız bu cem psikopatın önde gideni ayy nasıl da sopayı kırdı, ondan sonra herkese dost gözüküp hinlikler düşündü en sonunda da avukata nasıl da bağırdı öyle manyak adam!!!!!

bu cem yılmaz-filiz için en büyük tehdit... allah onları korusun diyeceğim ama kötü olaylar olacağını düşünüyorum maalesef...

61MERVE61
20-10-06, 23:55
Sinirden catlamak uzereyim cem diye ben senin emi ne gicik bi pislik bu yaa,alahim yarabim sinir kupu oldum burda sinirden kipkirmizi gectim....ben senin cem diyeeee!!alahim yaa su adam i cikartsinlar zaten o adama takintim vardi haziran gecesinden beri.....ughhhhhhhhh alahimm

neyse bolum superdi ya ne cabuk bitti,gozumu actim kapadim bitti vala ya bolum super otesiydi vala frgaman bu sefer dogru cikti ayy icim gitti yaglarim eridi,hele sey tarafinda hani filiz agliyodu yaa ormanlik yerde
yilmaz geldi yanina ve goz yaslarini sildi bu benim kusurumd dedi yaa ayy icim gitti bana bi aglama geldi...offffff yaa simideden cuma gununu sabirsizlikla bekliyorrum..ben boyle diziye gurban olim......offfffffofff kucuk elif de cok tatli yaa masalah nasilda sarildi halasina ayyy icim gittti....yaa sinriden napcami sasirdim kalbim oyle atioki sinirden,bidaki bolum yilmazi cem vurdurcak kesin,,,cem bana bak vala i.a fanatikleri alip seti basarim ayani denk al,sanane bee filziden ne gurrursuz bi pisliksin sen.......ughhh

filiz&yilmaz superdiniz

sinem83
20-10-06, 23:55
eveeet son sahneyi de gördük ve geçmiş olsun arkadaşlar, ben bile korktum bu cem denen psikopatın önde gideninden... kimbilir neler yapacak bizimkileri ayırmak için... ama tek istediğim yılmazın filize, aynı şekilde filizin de yılmaza sonsuz güvenmesi... yoksa işleri çok zor olacak...

archshe
21-10-06, 00:01
ya bu cemi bi kaşık suda boğmak istiyorum... bu nasıl adamya çok kötü şeyler yapacak çok...bize bu mutluluğu mumla aratacaklar....ya yinemi ya....çok sinsi oynuyo adam ömere ayrı filize ayrı filizle yılmazın işi zor....

sinem83
bence de küçük elifçik bugün muhteşemdi... hele hele filizin kucağında babam bana da bağırıyor bana da mı kızıyor beni sevmiyor mu diye sorup ağlaması çok çok güzeldi canım benim yaaa....:):) küçücük bir kız ama maşallah o kadar güzel hissettirdi ki o sahnede, benim bile gözlerimden yaş geldi...

bugün ömerin de küçük elife davranışları iyiydi, şevkat doluydu... aklı başına gelmiş gibiydi...

bengusu_melisa
mest oldum...resmen zevkten dört köşe oldum izlerken bölümü..tekrar yılmaz ve filizi birlikte görmek ne kadar güzeldi! tabii ki cem ve filiz'in ailesi onların başına büyük iş açıcak,özellikle cem..ama yılmaz ve filiz birlikte olduğu sürece kimse onları ayıramaz bence. tanıdığımız filiz geri döndü! o kadar mutluyum ki..

ömer'in sürekli bağırmasından bıktım resmen,cem de sinsi sinsi yaklaşmaya çalışıyor filize.. cemle ömerin evleri basması resmen eşkiya gibiydi! inanılmaz yani..neyse filiz ve yılmaz tekrar beraber ya,gerisi boş..

walla bende mest oldum filiz ile yılmazın bütün sahneleri her zamanki gibi süperdi.sonunda elif ile filizide birarada gördük.onların sahneside müthişti.filiz ömerin sevgisinden kuşkulanarak ömere çok iyi bir ders verecek.ceme bu bölümde kimse benim kadar sinir olamaz.ne küfürler ettim bi bilseniz var ya dudaklarınız uçuklar.o sinsi bakışlarından nefret ettim.bu bölümde ömerin babalığını çok beğendim.handan hanımın fenalaşması gözyaşları bile yalan...müjgan hanımı çok az gösterdi ama filiz ile yılmazı izlemek süperdi...

SİNSİ VE PSİKOPAT CEM
BİRBİRLERİNE DELİ GİBİ AŞIK FİLİZ İLE YILMAZ
VE MUHTEŞEM BABA-KIZ MİNİK ELİF VE ÖMER...

kane
21-10-06, 00:03
yok artik bu cem le ömer beni fitik ediyoooorrr iyice kasinmaya basladilar bunlara artik birileri dur demeli derslerini vermeli aynali da baya ceme gicik oldu insallah bu cemle ömere öyle bir ders verirlerki akilari baslarina gelir.

cin olmadan adam carpmaya calisiyor bu cem devesi sen kimsin be güya koca holdingi batiracak cem efendi hele bir kendine gel kardesim kimle danz ediyorsun ögren ondan sonra tekrar gel.

yilmazla filizin tekrar birlesmelerine benim gibi herkes sevinmistir insallah böyle devam eder

sinem*
21-10-06, 00:03
elifle filizin sarılıp ağlamaları çok güzeldi ya..çok üzüldüm ikisi de garip garip ...

harika bir bölümdü valla ağzım açık izledim diyebilirim sürekli gülerek :)

slayjic
21-10-06, 00:04
Daha önce bu forumda filiz babasına evlenmicem die söz verdi ilişkisi olabilir die yazmıştım böyle bi sahneyi dizide görmek hoşuma gitti açıkçası:img-grin2 süper bir bölümdü gelicek hafta dahada güzel olucağını düşünüyorum yanlız cemin stratejisi korkunç yani filize dost gözükücek ve yarın öbürgün bir olay oldumu ki kesin olur filiz böylece cemi hakklı görücek ve yılmaza kızıcak buda ilşkiyi zora sokucak ama 4 yıl ve verilen sözler bile bu ilişkiyi yıkamadıysa istediği kadar psiko olsun bişey yapamaz bu bölüme gelirsek yılmaz ve filiz aşıkının bana büyük keyif verdiğini birkez daha anladım bu ikilinin aşkını özlemişim uzun haftalar izleriz inşallah bu arada artık ömer hınçını sinirini kızından çıkarmayı bıraktı buda sevindirici bir sahneydi....bide filizin bu sefer gidemedim demeside çok hoştu...

ağlayan gitar
21-10-06, 00:04
tanrım ne bölümdü beeeeeeeeeeeeeeeeee :D yılmaz ve filiz sahnelerinde mutluluktan havaya zıpladım valla ama o cemi gördükçe kriz geçirdim ne psikopat bi adamdır yaaaa.
bide ben son sahneyi daha farklı bekliyodum bence çok saçma bi yerde bitirdiler.

!!SévNuR!!
21-10-06, 00:06
bugünkü bölüm süperdi..anlatmama gerek yok heralde :) ama şu son sahnesini kaçırdım noldu yaa nerde bitti?hani cem aradı yaa filizi orda reklam çıkmıştı başlar başlamazda bitti nasıl bitti?biri bana sölermi lütfen..:)

61MERVE61
21-10-06, 00:07
mubarek gunde ne gunaha girdim haa vala solemedigim kufur kalmadi hem ceme hemdee handana handan da az degil vala feride ye nasil o lafi etti hale saskinim,bi kizdim handana anlatamam agiz goz birakmadim kadinda "omer kucuklugunden beri hep boyleydi kedi kopekleri hep toplardi"feridenin tepkisine bayildim vala helal olsun,,hele cemde cem ben seni varyaaa alahim bi kasik suda bogasim gelioo yaa ne gicik bi tip almislar diziye alahim filiz ya konusma su piskopatla yaa munasip bi soz kulancam ama malesef kuralara haykiri...adamda ne gurur var nede bisey filiz bagirabagira BEN YILMAZI seviyorum demedimi....yaa bu cem yilmazin basina buyuk isler acacakk simdiden heyecanlandim oofoof.....vala cuma gunune kadar buraya yazasim geliyooo....vala aglicam sinriden simdi yaa cikartin su manyagi diziden!

forever_bim
21-10-06, 00:08
Arkadaşlar bu CEM nasıl bir yaratıktır. Hepsini avcunun içine aldı. Tam psikopat ya bu herif...Ayrıntılar sonra...

sinem83
21-10-06, 00:10
Daha önce bu forumda filiz babasına evlenmicem die söz verdi ilişkisi olabilir die yazmıştım böyle bi sahneyi dizide görmek hoşuma gitti açıkçası:img-grin2 süper bir bölümdü gelicek hafta dahada güzel olucağını düşünüyorum yanlız cemin stratejisi korkunç yani filize dost gözükücek ve yarın öbürgün bir olay oldumu ki kesin olur filiz böylece cemi hakklı görücek ve yılmaza kızıcak buda ilşkiyi zora sokucak

arkadaşım böyle bir mesaj okuduğumu hatırlıyorum yani evlenmem diye söz verdi ama ilişki yaşamam değil sözünü, tebrikler diyorum o yüzden:)

evet bu psikopatın taktiği rezalet yaa nasıl olacak bilmiyorum... aman filizcim sen aklına ve yılmazına sahip ol nolursunnn:)

elif_gs
21-10-06, 00:10
ayy o cem ne kadar gıcıktı yaa:icon_evil kendini ne sanıyorsa. daha dün gelmiş yok şimdi filiz senin yanında yakında benim olacak falan filan demeler. çok sinir oldum ya öyle böyle değil yani.kız yüz vermiyor işte bunu anlamak çok mu zor yani. hani yılmazın evine geldiler ya ömerle cem orda salih ceme dedi ya diğer gözünü de ben morartmıyım diye cem orda nasıl kaldı ama:img-haha: bir de karakolda filize seni çok merak ettik dedi filiz hiçbir şey demedi yine kaldı ortada:img-haha: kimse takmıyor onu ama kendi kendine bir planlar bilmem neler:fighting2
handana da ceme sinir olduğum kadar oldum yani. ferideye neler dedi ya öyle. 'ömer küçükken de böyleydi ne kadar kedi köpek varsa eve doldururdu' demek ne demek yaa. misafir sonuçta. nasıl bir insan anlamadım yani:icon_evil
filiz ve yılmaza zaten söyleyecek söz yok:img-clapp :happy0064 ikisi de çok tatlıydı:img-nyam:
küçük elif de muhteşemdi yaa filizin kucağındaki ağlaması falan ne güzeldi:img-nyam: çok tatlı bir kız
ömer sinirdi tabi ama sinan tuzcu çok iyi yapmış rolünü. gerçekten sinir oldum yani:img-grin2

sezinti
21-10-06, 00:12
Bugunkü bölümde ön plana çıkan Ekrem'di. Ekrem'in otelde Ömer ve Cem'e verdiği cevaplardı.

Anlayamadığım noktalar
Yılmaz, Bağ evinde Filiz'i nasıl buldu ? diğeride Cem'in adamlarının Ekrem'i nereden tanıdığı ve Ekrem olduğunu bilmeleridir.

Cem'in Yılmaz'a ne yapacağı konusunda hikayenin ne olacağını tahmin ediyorum.

Daha geniş Yorumumu daha sonra yapacağım.

megasurvivor
21-10-06, 00:13
psikopat arkadaş cem :icon_evil yılmaza kötülük yapmak için elinden geleni yapacaktır ama yılmaz ne badireler atlattı aynalının da desteğiyle p.ceme pabuç bırakmayacaktır(yani öyle olur umarım:img-sorry ).

söz vermiş aşklara.....
filiz&yılmaz
tuba&bülent

ağlayan gitar
21-10-06, 00:13
ya varya salih ceme diğer gözünüde ben morartmiyim dedi ya bittim orda ya süperdiiiiiiiii :D bide sanki cem bişe yapıyomuş gibi ömerin yanında filizi aradı manken niyetine koymuşlar galiba onu o sahnelerde

gzd_gzd
21-10-06, 00:17
ceme çooook sinir oldum yaa!! televizyonun karşısında etmediğim küfür kalmadı valla!

filiz yılmaz sahneleri de çook güzeldi bu arada,çook sevindim onların o evdeki sahnelernde karakola fln elele gelmeleri fln çok güzeldi:)

handanın ferideye söylediklerine da ayrı bi sinir oldm bu arada ,"ömer eskiden de sokak hayvanlarını eve getirirdi" deiyişnde bi sinir krizi daha geçirdim resmen..

_free_
21-10-06, 00:17
ne olursa olsun harika bi bölümdü ya...yılmazın dediği gibi"artık filiz yanında ya"..;) ilerki bölümlerde baş psikopat cem bey! sayesinde yine ayrı düşmek zorunda olsalarda :( artık barıştıklarını bilmek bile çok güzel...

filiz&yılmaz sahnelerine yorum bile yapamıyorum..o kadar mükemmeldi herşey yani...:) valla nasıl özlemişim onları böyle görmeyi =)

ama bu bölüm bi kişiye çok güldüm..o da ömer :D çocuk gibi ordan oraya koşuşturmalar,bağırıp çağırmalar boş boş..Allah iyiliğini versin ömer yahu..boşuna paraladın kendini =)

ama bu cem psikopatından ciddi ciddi korktum ben...en korktuğum tip SİNSİ insanlardır...böyle birinden her türlü tehlike gelir...galiba bu bölüm en çok duyduğumuz sözde"yaptıkların yanına kalmıycak yılmaz efendi"ydi :(

sinem83
21-10-06, 00:20
Anlayamadığım noktalar
Yılmaz, Bağ evinde Filiz'i nasıl buldu ?

sevgili sezinti, bağ evinin orası ormanlık bir alan ve yılmaz filizin nereye gittiğini pencereden görmüştü, filiz de çok gitmeden oturdu ağlamaya başladı sesli sesli... ben burdan bulduğunu düşündüm.

diğeride Cem'in adamlarının Ekrem'i nereden tanıdığı ve Ekrem olduğunu bilmeleridir.

bu konuda sana katılıyorum... hadi yılmaz neyse ama ekremin bir de aynalı olarak tanındığını nerden biliyor... sadece aynalıyı takip edin dedi adamlara... çok saçma bir ayrıntı...