Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
arkadaşlar bişi soracağım geçen haftaki bölümü izleyemedim tekrarı oldu mu acaba? yada nereden izleyebilirim.Yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar bişi soracağım geçen haftaki bölümü izleyemedim tekrarı oldu mu acaba? yada nereden izleyebilirim.Yardımcı olur musunuz?
bu gece 01,40 da ıhlamurlar altındanın tekrarı var izliyebilirsin
fragmandaki filiz yılmaz sahneleri iyi hoş da,ben şiire takıldım...'bil ki aşkın uğruna...bil ki faydasız bir teselli akşamında...' derken ne demek istiyor anlamadım ben yaaa:)
Yazılarınızı okudum :) Ve fragmanıda izledim.. :)
Yorumum bence Yılmaz çok hastanelik oluncaya kadar sopa yiyecek.. Sonra Yılmaz Cemden değilde diğer düşmanı olan Ömerden ve tekinerlerden sancak bu saldırıyı.. ilk başlarda Filizde öyle sanacak bence.. Ama bunun elbet ortaya çıkcağı gün olacaktır.. Yılmaz henüz farkında değil Cemin kendisine düşman olduğunu.. Dağa dağa küsmüş gibi bir durum var.. Onun için sonunda Cemin yaptığını öğrenecektir.. Ve bu bir bölümde olacak birşey değil..
Not: Bülent İnalın üstündeki deri cekete bittim.. Sonunda karakterleri gerektiği gibi giydirmeyi başarıyorlar.. :)
Bu arada Deniz kıyısındaki Liseli Aşıklar gibi sarılıp öpüşmeleride çok hoşuma gitti.. Ben galiba baya bir sonu tahmin edebiliyorum bu bölümle ilgili.. :)
Pinkzone nunda söz ettiği gibi o sahil sahnesinde aynı liseli aşıklar gibiler cok tatlı. İşte bu bence cok şükür yine barıştılar ve Filiz hatasını anladı. Her ne kadar bu bölüm güzel başlasada bence hüsranla biticek. Cünkü Yılmaz o psikopat cem yüzünden dayak yicek ve buluşamicaklar.
İnşallah senaristler bir sacmalık yapmaslar. Ve Yılmaz buluşmaya gelemediği icin Filiz yanlış düşüncelere kapılıp yine ayrılmazlar.
ihlamurlarfanatigi
26-10-06, 15:05
Pinkzone nunda söz ettiği gibi o sahil sahnesinde aynı liseli aşıklar gibiler cok tatlı. İşte bu bence cok şükür yine barıştılar ve Filiz hatasını anladı. Her ne kadar bu bölüm güzel başlasada bence hüsranla biticek. Cünkü Yılmaz o psikopat cem yüzünden dayak yicek ve buluşamicaklar.
İnşallah senaristler bir sacmalık yapmaslar. Ve Yılmaz buluşmaya gelemediği icin Filiz yanlış düşüncelere kapılıp yine ayrılmazlar.
Sevgili Ay90,
seninde dedigin gibi umarim son sahnede Filiz yanlis düsüncelere kapilip yine ayrilmazlar eger öyle olursa sonu cok kötü olur. Umarim Filiz Yilmazi bulur ve onu hastaneye götüren kisi olur.
bencede adamlar yılmazı feci şekilde hırpalayacak.yılmazı filizin bulacağını düşünüyorum.yılmaz sanki filizle buluşma yerine geldi .belki filizin gözü önünde bile yapabilirler.
valla yorumları okuyunca bir sürü teori üretebiliriz..mesela dayak olayını yılmaz filizden sanabilir :),filiz yılmazın ondan intikam almak için sözleştikleri yere gelmediğini sanabilir ...cem tam o sıra da filizin yanına "tesadüfen geçer gibi yapıp kızı götürebilir ...yılmaz hastanede hafızasını kaybedebilir (ama bir diziye iki tane şuuru bulanık yeter :) )
bence bu bölüm tam sürpriz olacak
dayak olayını cemin yaptırdığını yılmaz bence hemen anlayacak.cem şikayetini geri aldığında keşke haberim olsaydı böyle birşeye gerek yoktu dedi.cem'in pes etmeyeceğini yılmaz çok iyi anladı. ekrem ve salihin gözüde cemi hiç tutmadı.direk olarak cemden şüphelenecekler
bu bolum dananın kuyruğunun kopacağı bır bolum olack.bu bolumden sonra ask sahnelerını ızleyeceğımızde sanmıyorum...ask sahnelerı bundan sonra sadece ferıde-omer arasında olur dıye dusunuyorum.....
1.fılız yılmazı yanlıs anlarsa tam bır turk sınemasına doner!!!(ben zaten boyle bır sacmalık olduktan sonra daha ızlemıyeceğim.senarıstlerımız zaten boyle bır sacmalık yapmaz herhalde kı oyle umut edıyorum)sonra fılız eve gıder annesıne soyler gene sen haklıymıssın sonra fılızı ararlar yılmaz hastahanede dıye fılız hatasını anlar!!!boyle sacma senaryolar olmaz olsun!!!
2.fılız yılmazı bulursa ve yılmaz ona bunun cemın yaptırdığını soylerse gene sacmalık gene sacmalık...olacak bundan sonrakı olaylar!!!
durumu bu noktaya getıren senarıstlerımız artık cıksın ısın ıcınden cıkabılırlerse!!!
senarıstlerımız bu aralar sadece cok guzel ask sahnelerıne ımza atıyorlar!!!
Bence Filiz Yılmazı merak eder.. Ve telefonla arar... Ve şu seçenekler ortaya çıkabilir..
1- Telefon çalar.. Telefonun çaldığını duyan Yılmaz telefonu cebinden çıkarmaya çalışır.. Ama onu sopalık eden adamlar ellerinden alırlar.. Ve kimin aradığına bakarlar.. Baktılarki kadın..o zaman kesin sevgilisidir diyip telefonu açarlar.. Telefonu açık şekilde bırakıp yılmazı dövmeye koyulurlar.. Filizde Telefondan yılmazın bağırmalarını duyar Yılmaz der.. Ve bölüm bitebilir..
2- Yada Yılmaz dayağı yer bitkin halde yerde yatıyordur.. Cep telefonunu duyar ve açar.. Aloo filiz.. Yardım et der.. Buda bir ihtimal..
Ben bunların birisinden yada buna benzer birşey olacağını tahmin ediyorum..
Bence Filiz Yılmazı merak eder.. Ve telefonla arar... Ve şu seçenekler ortaya çıkabilir..
1- Telefon çalar.. Telefonun çaldığını duyan Yılmaz telefonu cebinden çıkarmaya çalışır.. Ama onu sopalık eden adamlar ellerinden alırlar.. Ve kimin aradığına bakarlar.. Baktılarki kadın..o zaman kesin sevgilisidir diyip telefonu açarlar.. Telefonu açık şekilde bırakıp yılmazı dövmeye koyulurlar.. Filizde Telefondan yılmazın bağırmalarını duyar Yılmaz der.. Ve bölüm bitebilir..
2- Yada Yılmaz dayağı yer bitkin halde yerde yatıyordur.. Cep telefonunu duyar ve açar.. Aloo filiz.. Yardım et der.. Buda bir ihtimal..
Ben bunların birisinden yada buna benzer birşey olacağını tahmin ediyorum..
işallah senın tahmın ettığın gıbı olur yoksa dızı bıter dığer turlu bu kadar da olmaz dedırtir ınsanlara!!!ben bu dızıyle yatıp kalkan bırı olarak dığer turlu olduğunda dızıyı bırakacağım!ızlemeye alıstığımız turk fılmlerıne doner dızı!!!
ve bu yanlıs anlamalardan sonra fılız karakterı duzeltılemez duruma gelır!!!bu aralar zaten eskı fılız gıtmıs yerıne kım gelmıs orası senarıstlerımızın bıleceğı ıs bu kadar da oynanmaz bır karakterle aradan 4 yıl gectı ve fılız hala babasının olumunun sokunda ne kadar sevıyo olursa olsun ben cok uzatıldı dıye dusunuyorum..koskoca sırketı yoneten fılız abısı annesı psıko cem bıle karısıyo ona bırde demıyo mu fılız suan ıyı dusunemıyosun dıye cakcaksın ona bırtane dığer gozunude sen morartacaksın anca olur!!cıksaydı ya yılmazın karsısına tek basına nıye cıkamadı he!!!bırde psıkopat psıkopat gezıyo ortalıkta!!!
Bu dizi artık başlı başına bir saçmalığa dönüştü.Tabii ki yine ayrılıcaklar.Kaliteli bir dizi olmaktan çoktan çıktı zaten.Nerde eski Ihlamurlar Altında.
Bu dizi artık başlı başına bir saçmalığa dönüştü.Tabii ki yine ayrılıcaklar.Kaliteli bir dizi olmaktan çoktan çıktı zaten.Nerde eski Ihlamurlar Altında.
dızı sacmalığa donusmedı daha bu bolumde tahmınlerımız olursa donuscek...
bu dızı yuzunden doğru duzgun ders bıle calısamıyorum..boyle sacmalıklar yaparsalar cok sevdığım dızı olduğundan aklımda cok guzel sahneler ve tuba buyukustun,bulent ınal,sınan tuzcu'nun sergıledıklerı sahane performansları olan dızı kalacak.kotu yazılan senaryoları aklıma getırmeyecem!!!ama cokta uzulecem cok guzel dızıyı bozdular dıye!!!
arkadaslar pinkzone arkadasimiza katiliyorum bencede filiz bekler bekler, yilmaz gelmeyince onu arar, merak eder ama artik yilmazi taniyor yani aman gelmedide beni yuz ustu biraktida felan gibi takintilari olmaz bence.
1.bence yilmaz telefonu acar, filizde o aman anlar olani biteni yilmazin yanina kosar.
2.filiz yilmazi arar, telefonuna cevap vermez, filiz meraklanir, aynaliyla salihi arar. onlarda nerde oldugunu bilmediklerinden yilmazi aramaya kalkarlar.
3. yilmaz, var olan son gucuyle filizin aynina ulasir ( elbette yilmazi bulusma yerinin yakinlarinda doverlerse )
4. yilmazi cevredeki insanlar hastaneye gotururler, bir sekilde ailesine haber verilir, filizide salih arar .
yani bence artik ayrilmalari olasiligi yok, anlasmazliklar olur ama kirilma noktasina getirilmez. dile kolay dort sene ayri kaldilar ama sevgileri bitmedi, artikta birbirlerinin kiymetini anladilar ayrilmazlar.
bncede öyle olur :)
fragmanı gördüğüm andan bri bu bölüme icm ısındı mutlu filiz&yılmaz sahneleri ck hosuma gtti:):)
ama cem yılmazla filizi ayrmak icn elinden geleni yapıcktr ama
filiz&yılmaz askı cemin gücüne bile karsı koyuck kdar güclü:):)
first lady
26-10-06, 19:11
inşallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar.hiç istemiyorum ayrılmalarını ya hep mutlu görsek onları:img-grin2
bilge kara
26-10-06, 19:23
fragmani izledim simdii..
yaa nekadar güzeldi ay pek sevindim derken bide baktim sonunu kötü yapmislar yanii yaaa :(
ya yilmazi dövecekler galibaa hep o salak cem yüzünden simdi yilmaz filizin yanina gelemeyince filiz vazgecti sanmasin??!
yeniden bozulmasin aralari lütfenn..
yada yilmaz hastaneye kaldirilirsa hemen filizin haberi olsunn yanlis anlama olmamasi icin ve basinda sabaha kadar beklesinki o cem olacak kisidee diyim artik görsün nekadar büyük sevdalarii onlarinn!! yaaa ooff kötü seyler olmasinn!! istemiyoruz artik güzel seyler olsunnnnn lüttffeennnn.........
ağlayan gitar
26-10-06, 21:05
meraba uzun zamandır okuyorum amam yazmak bugüne ve bu habere kısmetmiş:img-grin2
yaa yapmaa yaa inşallah bu haber doğru diildir :icon_cry: çok üzülürüm yaa çok yakışıolar çünküü...:icon_cry:
yoruma gelirsek bnce cem yüzünden bi tartışırlar gibi gelio. çünkü yılmaz anlayabilir onun olduunu ve filizede söler ama filiz inanamaz!! ve belkide matraka nında söledii gibi gider ceme falan sorar o da hayır der ve anlaşılması zor filiz gider ona inanır tartışırlar falan vb.. bi arkadaşın söledii yorumuda yakın buldum ama kimdi aklıma gelmio:img-grin2
ya dizi hakkında yorum yapmak gelmiyo içimden çünkü yılmazın dayak yiyceği geliyo aklıma :img-sorry ancak şunu söliyim eğer filiz bekleyip giderse ve yılmazla cem yüzünden kavga ederlerse izlemem bu diziyi(inanmayın ıhlamursuz yapamam :img-haha: )
forever_bim
26-10-06, 22:40
Arkadaşlar;
Bu başlık Bölüm Yorumları başlığıdır. Bu başlık altında dizi oyuncularının özel hayatı tartışılmamalıdır. Özel hayat adı üstünde kişiye özgüdür. Başlıkta bu tarz yorumlar görmek istemiyorum.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
ilk önce herkeze iyi geceler...
bence yani beni fikrim adam yilmazi dövecek gibi geliyor...
bence yilmaz bir iki gün hastanede kalmasi gereke bilir eee adamin ellindeki sopayi siz gördünüz yilmazin yumruklari bu sefer buna yetmez gibi geliyor...
belki yilmazin motorsikletle kaza yaptiginda elif ona "sensiz yasayamam"dedigi sahnenin bir degisiyini yapa bilirler yani bence...yilmazin annesi bence filize kötü sözler sarf eder yani oglum senin yüzünden bu duruma geldi artik onu rahat birak falan filan iste...
yaa dun gece eski bolumleri izledim, icim gitti yaaaaaaaa , offffff eskiden daha bi baskaydi yaaa, tadi tuzu heycani bi baskaydi tabi bu benim gorusum, simdi de koydular bi piskopati dizinin icine edip duruo, benim hasabimi da bozup duruo bu pisiko yaaaaaa
fragman hakkinda yorumlari okudum, bence bu bolum hic zannettigimiz gibi bi bolum olmiyacak, yane bence hic beklenmedik seyler olabilir diye dusnuorum, bu arada feride ve omerin arasinda degisik gelismeler olacagini saniyorum, olaylarin gittikce buyucegini de tahmin edebiliyorum, ve o dayak sahnesine gelince , filiz yilmazi beklicek ve o gelmeyince merak edecektir ama onun hakkinda bence kessinlikle yanlis dusunmicektir.
Filiz , yilmaz gelmedi diye eyer yilmaz hakkinde gene yanlis dusunurse o zzaman yuhhhhhhhhhh derim.
Bence filiz yilmazicok merakedecek , anlicak Yilmazin basina bisey geldigini , ama onun hakkinda kotu dusunmicek, bence
off eski bolumler offff dun baya bi efkarlandim yaaaa , eskileri izleyince offfff
yeni gelen o pisiko yu ben ..... diziyi batirdi yaaa, cok sinir oluorum , neyse 47 inci bolum bence super olcak , surprizlerle dolu olacagini dusunuorum
elif de cok tatli yaaaaaaaa ayni anasi hehe
Fragmani izledim, acikcasi Filiz ve Yilmaz'in sahildeki sahneleri benim de icimi isitti. Bulusma yerine gelmemesinden Filiz'in bu iletisim caginda yanlis bir mesaj cikaracagini sanmiyorum. Benim tahminim de Filiz'in bu iste Omer'in parmagi oldugunu dusunecegi yonunde. Mahalledeki karsilasmada Omer Yilmaz'a tehdit eden sozlerde de bulunduysa, o zaman supheli durumuna dusmesi cok normal. Gerci Cem ona sirket ile ilgili planinda haberdar edecek gibi gozukuyor ama bu siddet planindan bahsedecegini sanmiyorum. Yilmaz'in bu konudaki dusuncesi ise bence de once Cem, sonra Omer olacaktir.
Bu arada Cem'in bu kadar bariz bir hamle yapmasi beni dizideki dinanizm acisindan hayal kirikligina ugratti. Sonucta siddete siddetle karsilik verme var. Bu bize gecen bolumde sunulan ve cok zekice buldugum 'gizli dusman' planina pek uymuyor gibi geldi. Neyse, seyredip gorecegiz, belki bilmedigimiz farkli bir gelisme vardir arada. Yanlis anlasilmasin Cem'e ben de sinir oluyorum ama dizide bir kotu adam olacaksa, seyir zevki acisindan onun en azindan zeki olmasini isterim :) Ben Meral'e ozellikle ilk ortaya cikisinda bu acidan bayiliyordum mesela (gerci onda ekstra bir koyunculuk basarisi da vardi ama neyse)
Cemil herhalde gecen bolumun ozetinde verilen konusmayi yapiyor Salih'le. Cemil Salih'le giristigi psikolojik savasi bence maalesef kazanmak uzere. Salih'in ruh durumunu hic hayirli gormuyorum.
Ooo bakıyorumda Cem Bey gerçek yüzünü yavaş yavaş gösteriyor.Umarım en kısa zamanda Filiz de bu gerçek yüzü görür.En büyük isteğim ise Handan'a hiç ummadığı bir ceza verir.Ve Handan yaptıklarından pişman olur.Resman kızını süsleyip paketliyor.İnanmıyorum böyle bir anne varmıdır? Filiz'in sahilde beklediği ve o sırada Yılmaz'ın Cem'in adamları tarafından şiddete maruz kaldığı için buluşma yerine gelmemesi yeni bir ayrılığı getirmez:( Ahh Kemal ahh şimdi dizi de olmanın tam sırasıydı.
Bülent_tuba
27-10-06, 11:37
Ya arkadaşlar herkes umutlu bakıyorum birşey olmz Filiz anlar Yılmazın suçsuz olduğunu diyo herkes. umarım öyle olur ama ben pek umutlu değilim. çünkü Cem akıllı biri ne kadar psiko olursa olsun. sonunda kendi işine yarayacak bir plan yapmıştır. yani eğer Filiz Yılmazın dövüldüğünü anlarsa ona daha çok bağlanmaz mı? yok yok bence Cem öyle bir plan yapmıştırki filiz neler olduğunu öğrense öğrense diğer bölümlerde bir tesadüf eseri öğrenir. ama keşke sizin dediğiniz gibi olsa keşke:icon_cry:
cem adam olsaydı da yılmaza karşı kartlarını açık oynasaydı adam olsaydı da yılmazı kendi dövmeye çalışsaydı....beceremezdiya sinsi şey...valla meral daha iyi düşmandı sinsi değildi valla düşman olarak merali aşık olarak da muratı özledim bunlar cem kadar dişli değildi...yılmaz hastanede yatar dayak yiyince filizde başından ayrılmaz belki ozaman anlarlar handan ve ömer gerçekten filizin sevdiğini....ve bence bu dayak olayını ömerde bilimicek cem ömere demiyecek psikopat olduğunu göstermek istemez kardeşini alacak ya aklınca.....ne kafasız adam buya offf sinir oldum sinir...
valla filiz yılmazı merak etmeyip aramasa bu dizi daha izlenmez sevgilim gelmedi diye zırlamaya kalkmaz sanmıyorum benim tahminim ya yılmaz yanına gelcek ya yılmazı çıkarken görücek filiz belki yılmazın arkadaşlarına telefon eder en fazla zaten olaylar bundan sonra kopacak yılmazla filiz arasında hazır konu bulmuışlar
Slm.Fragmandan anlaşıldığı gibi ilk başlarda Filiz-Yılmaz doyasıya aşklarını yaşayacaklar.Eeeee nede olsa boşa geçmiş 4 yıl var arada.Bizi çok güzel sahneler bekliyor.Ama her zaman ki gibi bizi merak içinde bırakacak bir son var.Her dizi de olduğu gibi,Yılmaz-Filiz le tatile gitme planları içindedir.Akşam bir yerde buluşacaklar.Çünkü Filiz elinde bavul ile Yılmaz ı bekliyor.Ama Yılmaz Cem in tutuğu adamlar sayesinde gelemeyecek.Filiz de yalnış anlayacak.Onu kandırdığını,intikam aldığını falan sanabilir.Ama inşallah sonra neden gelemediğini öğrenir.Yılmaz a destek olur.OFFFF YA ŞU SENARİSTLER BİR KERE DE BİZİ ŞAŞIRTIP ADAMLARIN YILMAZ I DÖVEMEDEN YILMAZ ADAMLARI DÖVSE VE FİLİZ İN YTANINA YETİŞSE VE GİTSELER TATİLE...KEŞKE ama nerde...
Bu arada Yılmazı dövmesi için tutulan adamlar işi sağlama almış.. Çünkü normal tahta yerine... Hiç bir şekilde parçanlmayacak kadar sağlam beyzbol sopası kullancaklar.. Yılmazın halini düşünemiyorum.. En az 3 gün kendine gelemez bence.. İnşallah bir yerleri kırılmaz..
kemikleri felanda kırılır.hastaneye kaldırılır başında filiz bekler
yakupoglu61
27-10-06, 13:40
En az 3 gün kendine gelemez bence.. İnşallah bir yerleri kırılmaz..
o sopalarla dayak yiyince değil 3gün en az 1 ay kalkmaması lazım eğer 3 günde kalkarsa alın size en büyük mantık hatası:)
Ben zaten ancak gözlerini 3 günde açar demiştim.. Zannetmemki adamlar Yılmazın başına çalışsın.. Öldürmek için değil sadece hastanelik oluncaya kadar dövecekler...
O elinde sopa tutan adam ne biçim bakıyor yaw... Çok pis gülüyor valla..
Bu arada Cem Yılmazın karşına çıkmak yerine onu dövdürüyor ya.. Bence karşına çıkmayacak kadar namert biri olduğunu gösteriyor.. Bence bu olayla son bulmaz olayları. .Cem çok namert her türlü pisliği yapacak insan.. Psikopatlıktan çıkmış bence.. Psikoluğunun doktorasını yapmış...
Dün izlerken eski bölümü yanında çalışna adam onun kötü birşey yapmayacaksın demi diyor.. Demekki çok yakınlar ve onu çok iyi tanıyor.. O laflar bir ispat işte..
ben filizin yılmaz gelmezse ondan intikam almaya kalktığını düşüneceğini sanmıyorum çünkü artık filiz yılmaza daha çok güvenmeye başladı bence yılmazı bir şekilde arayacaktır neden oraya gitmediğini öğrenecektir yada yılmazı yaralı bir biçimde bulacaktır ve hastanede yılmaza biraz daha bağlanıp ailesinden biraz daha soğucaktır ama yılmaz bunu yaptıranın cem olduğuna inandığını söyleyince yılmaza inanmayacak işler o noktada karışacak gibi geliyor bana....
yakupoglu61
27-10-06, 14:10
cemin tuttuğu adamı yapımcılar nerden buldularsa tam adamını bulmuşlar suratın meymenet yok gece görsen korkarsın
öyle demeyin arkadaşlar adamdaki kasılma yüzüne yansımış varmı benden iyisi filmin jönünü benzetiyorum diye havalanıyor biri sorarsa delikanlı yılmazı dövdüm diye setten çıkınca hava atıcak
ihlamurlarfanatigi
27-10-06, 18:37
su son sahnede neler olacak cok merak ediyorum umarim tahmin ettigim seyler olmaz. yani filiz yilmazi yanlis anlayip yine trip yapmaz, eger öyle olursa dizi tam sacmalamis olur. bence adamlar yilmazi döverken filiz görsün ve onu hastaneye götürsen. keske böyle olsa ama pek ümidim yok.
bence ne olursa olsun bu sahnenın sonu cok sacma olacak eğer bızım dusunduklerımz olursa zaten tam bır facıa bence dızıde gerı donus bıle olmaz!!!senarıstlerımız guzel ask sahnelerınden sonra ıyı bır sahneye ımza atsalar ıı olur cunku bu sahne bızım dusunduğumuz gıbı olursa her zaman ızlemeye alıstığımız turk fılmlerıne donecek!!!
bır umut senarıstlerımızın bu kadar sacmalamayacağını dusunuyorum!!!
ihlamurlarfanatigi
27-10-06, 19:34
bence ne olursa olsun bu sahnenın sonu cok sacma olacak eğer bızım dusunduklerımz olursa zaten tam bır facıa bence dızıde gerı donus bıle olmaz!!!senarıstlerımız guzel ask sahnelerınden sonra ıyı bır sahneye ımza atsalar ıı olur cunku bu sahne bızım dusunduğumuz gıbı olursa her zaman ızlemeye alıstığımız turk fılmlerıne donecek!!!
bır umut senarıstlerımızın bu kadar sacmalamayacağını dusunuyorum!!!
umarim bizim düsündüklerimiz olmaz.
ama fragmanlar cok yaniltici oluyor ya belkide bzim düsündügmüz gibi olmaz filizin orda saatine bakmasi felan belki hepsi bizi yaniltmak icindir. yani böylede olabilir, senaristlerde bence bizim böyle bi sona tepki göstereegimizi anlamis sirf yaniltmak icin öyle yapmislardir diye düsünüyorum, umarim bölye olur.
yakupoglu61
27-10-06, 20:34
farkettiyseniz dayak olayı trafik lambalarının orda oluyo yani yılmaz ışıklarda durmuş o adamlarda bişe yaptı onun için yılmazda dışarı çıktı
gibi geldi bana
katılıorm ya felc olur ya da hafızasını kaybeder malumm uff yaa cok scmalamasınlar lutfenn bu dızıden sogumak ıstemıorm
bilmem bana öle geldi bence felc oldu gibime geliyo zaten dizinin sonu yaklastı diye düşünüyorum. bu arada bende yılmaz seveniyim cok üzgünüm ama bilmiyorum offff....
yakupoglu61
27-10-06, 23:23
lütfen değişik değişik açıklamalar yapmayın
bu bölüm için en olumlu yer filizin yılmazı bulması oldu we yaşanan aşk sahneleri
nasıl yani....!!!! walla o sopayı omur bölgesine kim yese kalkamaz diye düşünüyorum ... bakalım insallah olmaz ama
Arkadaşlar dizinin sonunda ne oldu?Reklam sonrasını kaçırdım da ben...
forever_bim
27-10-06, 23:33
Yilmaz i daha dovmedilerki
Türkiyede dizi biteli 10 dakika oldu Eylotuerk. Ondandır arkadaşların yorumları...
genel olarak güzel bir bölümdü.. özellikle sahil sahneleri harikaydı. bu bölümden tatmin oldum diyebilirim.. bölüm sonunun korktuğumuz gibi olmamasına sevindim. ztn ben de aşağı-yukarı böyle bir şey bekliyordum.. fakat böylesini sanırım hiçbirimiz beklemiyorduk. handan hanımın hastalığı hiç hesapta yoktu.. bana çok önemli bişey olmayacak gibi geliyor. ama hiç belli olmaz..
yılmazın durumu da ayrı bir muamma.. kafasına çok sert bir darbe aldı. bakalım herhangi bir hasara yol açacak mı?? benim kanımca yılmaz o gece hastanede müşade altında tutulur, gerekli tetkikler yapılır ve yollanır.. en fazla bikaç gün kalır.. çok fazla kalacağını sanmam..
filiz çok büyük bir ikilemde kaldı malesef..bu kızın başına da dertler hep çifter çifter mi gelmek zorunda ya...
first lady
27-10-06, 23:36
yılmaza çooooooooookkkkkkkkk üzüldüm ama en azından filiz haber aldı ve yanına gitti.bide o küsseydi çok kötü olurdu:dito .bence yılmaza çok kötü bişey olmaz en azından filiz yanında ya olsada faketmez:img-grin2 .buarda filiz en son ne dedi anlayamadım ben:img-help:
dizinin bu bölümü çok düz başladı açıkçası beklediğimden daha vasattı ama sonlarına doğru işte bu dedirtti yine yani başlarda yılmaz ve filiz sahneleri güzeldi ama senaristler feride faktörünü çok düz geçtiler kısada olsa yılmazın filize feriden bahsetmesi bölümde yer almalıydı iyi hoş bu çift aşk yaşıyo ama hiç konuşturulmuyo senaristler tarafından illa hesap sorma geçmişten bahsedilmesi gerekmiyo ama günlük konuşmalar bile yok aralarında dizinin sonuna doğru filiz yılmaza ulaşamıcak die umutlarımı tam kaybetmiştimki telefon açıldı nasıl sevindim anlatamam yani filizin yılmazı arayıp telefonunu kapatıcağının haberini vermeside iyi oldu cem psikopatı kendini gösterdi bir akşam yemek yemeğe insanların emekleri bukadar kolay harcanabiliyo yani.. bu adam bırakın yılmazın şirketi batırmayı bu gidişler tekinerleri bile batırır ileride cemilde kendini iyice gösterdi yanlız şunu biliyorumki babasıyım demekle baba olunmuyo orda cocuğunun kötü etkilenebileceğini bile düşünemedi nasıl baba olucaksa artık.. mualla hanım filiz ve yılmaz ilişkisinden memnun olmadı tahminim gibi ama yinede buyur edicek kadar kibar davrandı buda handan hanımla arasındaki farkı ortaya çıkartıyo...
vee son sahne 'üzgünüm anne'' bu kelime çok şey anlatıyo galiba filiz annesi hastanedeyken yılmazı tercih ediyosa sonuçta ikisininde durumu kötü cem bey nekadar aralarına girerse girsin seçilen kişi yılmaz olucaktır...
dızı gercekten cok guzeldı bu bolum dusunduklerımızden sadece pinkzone arkadasımızın soyledığıne yakın bır sahne cıktı ve en ıyısı bu oldu... bence bundan sonra fılız annesıne bıle yılmazı tercıh ettığıne gore askları ıcın savasacaklar!!!bu bolumden sahsen ben bunu cıkardım!!!yılmazın felc olacağını sanmam...nıye yapsınlar kı vurlma sahnesı dedıklerı bu olsa gerek yılmaz felclı olursa artık sonda doğru cıkar fılız kahrından kendını oldurur ıkısınıde ıhlamur ağaclarının altına gomerler artık!!
arkadaslar posta gazetesınde bugun ı.a ilgili bırsey yazıyomus ben tam olarak bılmıyorum eğer okuyan bır arkadasımız varsa bızı bılıgılendırırse sevınırım!!!!
evet euro D de daha dövülmemiş :D
ama gerçekten çok kötüydü ya yılmaz..of umarım bişey olmaz..
ama biz daha kötüsünü bekliyoduk yani filiz-yılmaz arasında yine yanlış anlamalar olucak diye düşünmüştük..bunada şükür ne diyeyim..
hatta çok şükür :) yani gerçekten sevindim,tekrar araları açılıcak diye kara kara düşünüyodum..
filiz en son ambulansta "üzgünüm anne"dedi sanırım...ve bu cümlede HERŞEYİ anlatıyor artık,yani cemin boş uğraşlarını ;)
ya en son ne dedı bende duyamadım fılız
özürdilerim anne dedi :img-grin2 ..handana bir şey olacağını sanmıyorum en azından filiz gelecek ondan söz alacakta ondan sonra ölecekte oooo yoğun bakımda epey kalır :fighting2
evet gerçekten de bu bölüm düz başladı ztn başka türlü de olamazdı yılmaz la filiz barıştı e biraz sevgi gösterisi olacak sonuçta:img-grin2
cem giderek daha da piskopat bir hale geliyor.sesi bile öyle sanki.beyaz show daki piskopat tiplemesine benzemeye başladı:img-grin2
filiz annesini değil yılmazı seçti ne kadar doğru emin değilim bari yılmazı da handan la aynı hastahaneye götürseler:img-grin2
tekinerler cemin şirketiyle ortak olacaklar.. bana kalırsa bu ortaklık tekinerlere çok pahalıya mal olacak..
filiz tüm yetkiyi ömere devretti. ztn şuaralar işlerle hiç arası da yok. filiz sezgileri güçlü biri ve iyi bir yönetici. ortak olunacak kişi cem de olsa iyice altını karıştırmadan ortaklığa adım atmaz-her ne kadar güvense bile!- fakat ömer öyle değil. bazı konuşarda çok dikkatli değil ve ceme haddinden fazla güveniyor. bu güveni ona umarım çok pahalıya mal olmaz..
ayrıca bölümde filizin ceme karşı tavırlarını çok beğendim.. gittikçe özüne dönüyor bu kız:):)
ya arkadaslar yok cem benim yollda karsima cikmasin saldirim ya adamin üstüne... :icon_evil :icon_evil :icon_evil
ya yazik ya yilmazada üfff.....
peki finali hakkında ne düşünüyorsunuz ve neden ıhlamurlar altında izlediğimden beri bunu düşünüyorum walla biri yardımcı olsun lütfen
Yine çok güzel bölümdü çok beğendim ama sonu kötü bittiya yılmazı çok kötü yaptılar adam resmen kafasını patlattı inş. birşey olmaz ama sakat bir durum olacak gibi o cemi varya allah bildiği gibi yapsın adamlarıda kalleş çıktı ama filizin onu araması ve bulması çok güzeldi ay canım ya nasılda ağlıyordu sonunda söylediğide üzgünüm anne dedi valla hiç üzülmüyorum handan hanıma bütün işler hep onun yüzünden oluyor kızını ceme yamamak için elinden geleni yapıyor ömer ise ayrı bir dert ama filiz yılmaz sahneleri muhteşemdi sahildeki halleri çok tatlılardı motorla gezmeleri vapura binmeleri teleferiye binmeleri harikaydı çok mutlu oldum o sahneleri izlerkene birbirlerine kahvaltı yidirmeleride çok hoştu işin özü filiz yılmaz sahnelerine bayılıyorum birbirlerine çok yakışıyorlar birbirlerine öyle sarılışları varki ayırabilene aşk olsun ama şu cem işlerine baya girecek o büyük işede cem ortak olacak yılmazlada uğraşmaya başladı zaten otelin yarısını boşalttırtı.cemile bu bölüm hem üzüldüm hemde kızdım salihe ne biçim davrandı salihle fahriyede mutlu olamayacaklar herhalde feride ise azkaldı dadı olmasına ömer ferideyi yılmazlarda gördü ama pek birşey demez küçük elifte herzamanki gibi çok tatlıydı müjgan hanım ise uzun zaman sonra kızını hatırlamaya başladı inş. yılmaza kötü birşey olmazda filizle çok mutlu olurlar yanındada artık filiz olacak neyse haftaya yine çok güzel bölüm bizi bekliyor çok korkmuştum filizin yanlış anlayacağı için ama öyle olmadı ve filiz yılmazın yanında cem çok sevindi ama sevinci kursağında kalacak
Başlarda çok sıkıldım.Hatta I.A artık sıkmaya başladı dedim.Ama yeni hareketlilik geldi diziye.Ömer çok az görülüyordu.Bu bölüm çok sahnede vardı.Benim açımdan çok iyiydi:img-grin2
Annesinin ve Yılmaz'ın arasında kaldı Filiz gene.Bakalım hastanede neler olacak.Ömer kızacak kesin..
Dizi iyice karıştı,bilmem ne bekliyor bizi.Bu arada Elif'in adı hariç hiç geçmiyor.Bari arada geçmişi anımsadıklarında eski görüntüler konulsa.Özledik Elif'i...
yılmazla filizin bindigi teleferige geçenlerde ben de arkadaşımla binmiştim..keşke o an karşılaşsaydık :) eyüp,pierloti,eminönü ve vapur gezisi..görüntüler bana tanıdık geldi ve hoşuma gitti..galata kulesini de gördüm..bu bölüm en çok begendim sahnelerden biri filiz&yılmazın bu romantik gezisiydi..
yılmaza bir şey olmaz bence..gelecek bölüm düzelir bir şeyi kalmaz :) aynı hastaneye giderlerse çok gülerim ama..bir kavuşturmadılar bizim aşıkları..
bu arada handan hanım numara yapıyor bence :fighting2
peki finali hakkında ne düşünüyorsunuz ve neden ıhlamurlar altında izlediğimden beri bunu düşünüyorum walla biri yardımcı olsun lütfen
ben ılk once handan yalandan yaptı sandım oyle yapmacık yapıyo kı rolunu dedım kesn fılzın gerı donmesı cın yapmıstır:)halbuysa gercekmıs!!!
bence fılızın son sozu herseyı ozetlıyo bundan sonra ne olursa olsun askları ıcın savasacaklarının kanıtıdır bu!!!zaten savasıyolarda!!!bence bundan sonrakı bolumler cok hareketlı ve cok guzel olacak!!!
handanın olmesını ıstıyorum!!!:)ama bı an dusunuyorum fılız sımdı onada soz verırmıs artık:)tmm!!!bence senarıstlerımız coook basarılı!!!artık dızı rayına oturmaya basladı!!!
yakupoglu61
27-10-06, 23:50
geçen hafta kanald şaşırıp bölüm özetini dizinin hemen ardından yayınlamıştı inş. bu gecede öyle olurda biraz merakımızı gideririz
filiz bu sefer ailesiyle yılmaz arasında kalmadı bence yani üzgünüm anne demesi ve yılmazın yanında olması kimi tercih ettiğini açıklıyo..
kesinlikle haklısın ama ben bi kötü son olsun diyorum ama ayrılık değil ...
arkadaslar tek cumlelık yorum yapıp forumu kırletmeyelım daha forever_bim arkadasımız bolum hakkında yorum yapmadı beklıyorum hala bırde ona mesaj sılme ısı cıkarıyosunuz olmuyo!!!
kesinlikle haklısın ama ben bi kötü son olsun diyorum ama ayrılık değil ...
neden kötü son?türk halkı mutlu sonlardan hoşlanır unutmayalım..üstelik konumuz 47.bölüm..finale daha çok var..
geçen bölümlerin birinde Filiz evde olanları, Yılmazı anlatırken Ömer sinirlenip 'babama verdiğin sözü çabuk unuttun' gibisinden bişey söylemişti..
Filizde 'evet evlenmiyeceğime dair söz verdim ama bu beraber olmicam anlamına gelmiyo'.. demişti
yani evlilik olmayabilir; bunu bekliyosak(belli de olmaz)
Bu akşamki bölümü çok beğendim ve birçok arkadaş gibi bende başka bi son bekliyodum.. buna da şükür dedirttiler yani.. Filiz'in annesi fenalaştığında ben ilk dikkat çekmek, filizi geri getirmek için böyle bişey yaptığını düşünmüştüm ama emar falan çektiler ciddi bişey heralde
Cem'e gelince neyin peşinde çok merak ediyorum. Filiz'in Yılmazı bırakıp kendisine bakıcağını falan mı düşünüyo.? O kadar ikna etmeye çalıştılar bişey değişmedi
'Üzgünüm anne' sözü bu ve bundan sonraki bölümler için anahtar söz. Filiz artık neyin peşinde olduğunu kesin bi şekilde seçmiş
Sahildeki sahneler çok hoştu:) 4 yılın acısını çıkardılar..
walla söle de bi gercek var ki kötü sonlar her zaman daha cok hatırlanır ve daha etkileyici dir kendi görüşüm bu ama haklısın bu konuyu konusmak için daha cok erken....
merhabalar... çok güzel bir bölüm izledim herşeyden önce...sahil sahneleri süperdi herzaman dediğim gibi bunların dudakları mıknatıslı galiba yapışıp duruyo:)süperdi süper filizin restleri....hele gazi mahallesinde ömerle karşılaştıkları bakışları silah çekecek kovboylar gibiydi arka fondan kovboy müziği verseler tam giderdi yani....handanın hasta olması kötü oldu yine filize duygusal işkence yapacaklar yazık bu kıza ya! sanki kendi evladı değil de gavur evladı filiz.....filizin beklediği sahne son sahne olacak sanıyodum ama epey gösterdiler en azından filiz yılmazı buldu ve onu terk etmediğini anladı...zavallım yine iki arada kaldı çok zor seçenekler çıkıyo karşına ama o yılmazı tercih etti bence yılmazın durumu hemen atlatılacak gibi değil...günlerce filiz başında beklicek bence handanın da durumu kötü en son elife de bukadar tahlilleri yaptıklarında elif hastaydı ve öldü hem bişeysi olmasa okadar tahlil istemez ömer çok üzücek filizi annesini kullanarak....haftaya ne olacak sabırsızlıkla beklicem ama izliyemicem fragmandan artık haftaya osaatler yoldayım inanın biletlerimi çok uğraştım denk getirmeye ama olmadı ...offff ya artık bide çevreden öğrenirim benden bu gecelik bukadar....
Ben bu aksamki bölümü cok begendim, daha Euro D'de bitmedi, birazdan son sahne verilcek,
demek Üzgünüm Anne diyecek Filiz, cok sevindim buna, kesin yine kacirirdim bende bu sanssizlik olunca :D
Asil yorumlarima daha sonra gecicem sakin kafayla, daha toparlanmam lazim,
yalniz gözüme takilan birsey oldu,
Yilmaz büklüm büklüm yolda yatiyor, kafasi yere yapismis halde,
ama sedyeyle ambulansa koyduklari an Yilmazin bogazinda bi tutanak gibi birsey yoktu, böyle sey olurmu hic? Adam basina darbe almis kimildamamasi lazim ama bir boyun bagi gibi birsey yoktu, türkce anlamini bilmedigimden boyun bagi diyorum kusura bakmayin arkadaslar. Ama cok yanlis bi davranis gercekten :fighting2
Ö.z.g.ü.l.
28-10-06, 00:12
Ya içimden geliyor ilk uçaklan Türkiyeye gitmek ve o namusuz Cemi duvmek. Adam ne yapti yaa. Ya böyle serefsiz birisiymis bu Cem. Çok kötü oldum ya. Insallah Yilmaza birsey olmamistir. Handan hanimada insallah birsey olmaz. Hersey'de Filizi bulur ya. Hep sevdiklerine birsey oluyor. Sabirsizla gelecek bolumu bekliyorum
gs-tugba93
28-10-06, 00:12
bu bölümü cok beyendim bence güzeldi
acaba yilmaza neolcak havisa kaybi gecirebilir
ceme gicik oluyorum ya
bide yilmaz filizin annesiyle ayni hastanede olmasin
olurmu olur yani
Ö.z.g.ü.l.
28-10-06, 00:18
bu bölümü cok beyendim bence güzeldi
acaba yilmaza neolcak havisa kaybi gecirebilir
ceme gicik oluyorum ya
bide yilmaz filizin annesiyle ayni hastanede olmasin
olurmu olur yani
Insallah ayni hastanede olur. O zaman görsün bu Cem denyosu Filiz nasil Yilmazi seviyor
yaa bu bolum acaip bi guzeldi hele sirrler oldurdu bitirdi beni...oofff kiyamam filize yaa nasil cigirio o agladikca bende agladim suan bile elerim titrio yaa seytan diyoki vala ilk ucaga atla git su cemi bi guzel yaa vala oofff bu nee yaa cem de masalh super men adam dan soruluo hersey...of sons ahende acaip korktum filizzz yanlis anlicak diye odum koptu bu bolum heyecan dolu sahneler izledim super bir bolum vala ne diosunuz eski bolumleri aratmadi gibi......off filiz nasil agladi yaaaaa..zaten yilmaz fhandanla ayni hastanede olcak bu kesin......cem sana bugun bi guzel kufur etim alah seni **%^%^artik gunahi boynuna sinir sey.......oooff cuma yi iple cekiyorum...l
yilmaz bide hafizasini kayib etse napariz yaa..
Arkadaslarrrrrr Neolur Filizin Son Sahnede Yani Ambulansin Icinde Ne Dedi Son Sozu Neydi Orda Bitti Baktim Sonuna Kadar Ama Sonunda Ne Dedi Anamadimmm??? Duyanlar Yazsin Lutven Filizin Son Sozunu??? Simdiden Tesekurler
Ö.z.g.ü.l.
28-10-06, 00:22
Bence hafiza kaybi olmaz. Çünkü Feridede hafizasini kaybetmis simdi Yilmazda kaybetmise çok aptalca olur
arkadaşlarım kızgınlığınızı duygularınızı anlıyorum ama lütfen sözcüklerimize biraz daha dikkat edelim ki seviyemiz düşmesin..
yılmaz ve handanın aynı hastanede olacağını sanmıyorum ki olmamalı da bence..
yılmaz ve filizi bugünden sonra kimsenin kolay kolay ayıramayacağını anladık fakat hiçbirşeyden emin değiliz yine de..
cem böyle küçük ve basit insanlara yaraşır şeyler yaptıkça filiz ve yılmaz daha da birbirlerine kenetleniyorlar ama o bunu görmesine engel olacak kadar gözünü hırs bürümüş..
iş yönünden yılmazı çıkmaza sokmaya çalışıyor.ama karşısındaki rakibi tanımıyor.. yılmaz cemden çok daha zeki bir insan.. bakalım olacakları büyük bir merak ve heyecan içerisinde bekliyorum. ayrıca yılmaz fakirlemekten korkmaz, onun ne demek olduğunu da çok iyi biliyor ayrıca.. bence yılmaz kendine geldikten sonra(bazı şeyleri anlamay başlayıp siperine geçtiği zaman) asıl korkması ve dikkatli olması gereken kişi cem!
Bugünkü Bölüm yine harikaydi,cok etkilendim..Benimde icimden bin ucaga git türkiyeye bul su cemi öldür geldi :D Cok güzeldi bölümün sonu cok beyendim..En son söyledigi Söz galiba ''ÜZGÜNÜM ANNE''ydi ben öyle anladim..
gs-tugba93
28-10-06, 00:27
hayir, uzgunum anne dedi
ben yanlis anlamisim
cok saul söyledin icin cnm
ya cemilde gicik ya salih bi kafa atdi
4 sene önce nerdeydin be adam
zengin olunca ortaya cikdin
Bence cem tekinerleri iflasın eşğine getirecek yılmazada aynısını yapmaya kalkacak ama aynalı ve yılmaz buna izin vermezler ama ömer için aynı şeyi söyleyemiyeceğim cem başlarını çok kötü belaya sokacak onları mahvetmeye çalışacak ama filizle yılmaz buna engel olurlar ve böylece ömer yılmazla arasını düzeltir ve iyi anlaşırlar birde cemin sonunu kesinlikle yılmaz hazırlayacak ve onu mahvedecek o bölümleri sabırsızlıkla bekliyecem birde yılmazda handan hanımın olduğu hastaneye giderse işler iyice karışacak ve filizle ömer büyük bir kavga yapacaklar tabi cemde filizle yılmazı bir arada görünce kıskançlıktan delirecek zaten psikopatın teki hepten manyaklaşır adamlarıda zaten kendisi gibi ahhh yılmaz ahhhh inş. sana birşey olmaz ve bunun cemin yaptığını öğrenir ve haddini bildirirsin
bu bolum cok guzeldi , bence yilmaz biraz gec iylesebilir, adam yerde kaldi vala, cem e gelince onun ne mal oldugu cikacaktir elbet , filiz de cok uzuldu yaaaa ,
yaww Yilmazin soyledigi siirler , eski bolumlerde elife soyledigi Fragman siirleri degilmi yaa??? neyse bu bolum de guzeldi , mujgan Ferideye yakinda anlatir neden yilmaz ve omer boyle dusman olduklarini , anlatsin da biraz elifi ozliyenler , hasret gidersin biraz , benim gibi mesela :)
bu bolum beni bi acaip etkiledi FILIZIN SON SAHNEDE CIGIRMASI yokmuydu ooff oicim gitti eridim bittim vala...sanki filizin yerinde benmisim gibi olduu.......cem seni varya bi istanbula gelim bIttin sen evladim harbiden ne gicik bi adammis yaaa sinrilerimi bozdu......pislik......neyse cemil de varya alahim salih aslanim benim acaip sin helal olsun vala adam gibi adam....ooff birden diziye heyecan basti vala okadarda beklemezdim
once
1.cemil salihin onunu kesio
2.handan fenalasio
3.yilmaz malesef dovuluo
yaa bana bi heyecan basti elerim titedi vala......offfoffff
yaa arkadaslar diziyi kotulemek icin demiyorum vala aklimdan bile gecmez ama acaip bi mantik hatasi buldum
arabadayken omer elifi getirirken annanesine sakalari vardi baya saclari joleli degildi ama tam mujgana getirdi sakalar tras olmus saclar joleli acaip hataydi..neyse diziye laf sokusturmak istemem......
ayrica filizimizin sozu
uzgunum anneydi
bu bolum cok guzeldi , bence yilmaz biraz gec iylesebilir, adam yerde kaldi vala, cem e gelince onun ne mal oldugu cikacaktir elbet , filiz de cok uzuldu yaaaa ,
yaww Yilmazin soyledigi siirler , eski bolumlerde elife soyledigi Fragman siirleri degilmi yaa??? neyse bu bolum de guzeldi , mujgan Ferideye yakinda anlatir neden yilmaz ve omer boyle dusman olduklarini , anlatsin da biraz elifi ozliyenler , hasret gidersin biraz , benim gibi mesela :)
evt onlardi canimm:img-grin2 ee maglum elifimiz artik mazide kaldi yani......yilmazin duygulari degistii ve filize ayni siir soledi vala superdi hele motor sahnesi aratmadi elif yilmaz motor sahnesini yaaa filiz nasil sarildi arkadan optu yanandann yaa acaiptiii yokyok FILIZ YILMAZ BASKA canim:img-grin2
Kartal-903
28-10-06, 00:37
Arkadaşlar dizimizin sonu mu yaklaşıyor acaba. Yılmaz uzunca bir süre komada kalacak ve .....(Yazmak bile zor geliyor) , hiçte arzu etmediğimiz şekilde dizi bitecek demişlerdi İnşallah böyle üzücü şekilde bitmez Ama bu darbe çok ciddi gibi görünüyor.Artık herkese malolmuş,hepimizin kendinden birşeyler bulduğu bu kadar güzel bir aşkı mutsuz bir sonla bitirmeye senaristlerin bile hakkı olmadığını düşünüyorum.
Ö.z.g.ü.l.
28-10-06, 00:40
bu bolum beni bi acaip etkiledi FILIZIN SON SAHNEDE CIGIRMASI yokmuydu ooff oicim gitti eridim bittim vala...sanki filizin yerinde benmisim gibi olduu.......cem seni varya bi istanbula gelim bIttin sen evladim harbiden ne gicik bi adammis yaaa sinrilerimi bozdu......pislik......neyse cemil de varya alahim salih aslanim benim acaip sin helal olsun vala adam gibi adam....ooff birden diziye heyecan basti vala okadarda beklemezdim
once
1.cemil salihin onunu kesio
2.handan fenalasio
3.yilmaz malesef dovuluo
yaa bana bi heyecan basti elerim titedi vala......offfoffff
yaa arkadaslar diziyi kotulemek icin demiyorum vala aklimdan bile gecmez ama acaip bi mantik hatasi buldum
arabadayken omer elifi getirirken annanesine sakalari vardi baya saclari joleli degildi ama tam mujgana getirdi sakalar tras olmus saclar joleli acaip hataydi..neyse diziye laf sokusturmak istemem......
ayrica filizimizin sozu
uzgunum anneydi
bana da bu çok acaip geldi.
Salih korkuyor Ahmeti versin. Kendi çoçugu gibi çok seviyor
Arkadaşlar dizimizin sonu mu yaklaşıyor acaba. Yılmaz uzunca bir süre komada kalacak ve .....(Yazmak bile zor geliyor) , hiçte arzu etmediğimiz şekilde dizi bitecek demişlerdi İnşallah böyle üzücü şekilde bitmez Ama bu darbe çok ciddi gibi görünüyor.Artık herkese malolmuş,hepimizin kendinden birşeyler bulduğu bu kadar güzel bir aşkı mutsuz bir sonla bitirmeye senaristlerin bile hakkı olmadığını düşünüyorum.
bencedeIlk kez ben bi dizinin fanatigin de otesi oldum bence bizi son bolumde uzmeye haklari yok gercekten cunku dizi ye oyle kapildikki her bi sey bizi etkilio......
Sensristler vala boyle son istemiyoruz bizz yapmayin etmeyin :img-grin2 neyse sanki beni duyular hemen..
ayrica dizi mizi bitmesin ozaman iyiceee bisey olur bana bitmesin dizi super gidiyor...
evt onlardi canimm:img-grin2 ee maglum elifimiz artik mazide kaldi yani......yilmazin duygulari degistii ve filize ayni siir soledi vala superdi hele motor sahnesi aratmadi elif yilmaz motor sahnesini yaaa filiz nasil sarildi arkadan optu yanandann yaa acaiptiii yokyok FILIZ YILMAZ BASKA canim:img-grin2
yeni siir katsalardi daha guzel olurdu bence , o siirler elife aitti , tam elife goreydi , evet elif mazide kaldi , zaten ona bisey diyemem , o zaman mazidekiki siirleri soylemeye ne gerek var , ama neyse boylede guzel oldu yaa , bu dizi her haliyle guzel ztn
cemil e bende cok gicik oluom , hemde cok , salihe yazik yaaa , adamin piskolojisi bozuldu yaaaaa , bi baba oz evladini bile salih kadar sevmez yaa , helal salihe yaaaa
bu dizi kotu bi son la biterse yuhhhhhhhhhhh derim yane, bu kadar insan dizinin ustune titrio yaaaaaaaaa , vallah eyer kotu biterse senaristler bizi duysun hemen degistirsinler senaryoyubak cok fena olur haaa :)
yeni siir katsalardi daha guzel olurdu bence , o siirler elife aitti , tam elife goreydi , evet elif mazide kaldi , zaten ona bisey diyemem , o zaman mazidekiki siirleri soylemeye ne gerek var , ama neyse boylede guzel oldu yaa , bu dizi her haliyle guzel ztn
cemil e bende cok gicik oluom , hemde cok , salihe yazik yaaa , adamin piskolojisi bozuldu yaaaaa , bi baba oz evladini bile salih kadar sevmez yaa , helal salihe yaaaa
niye siirlerin tapusu elifemi ait....:img-grin2
ey istanbul ne kaldi alacagin benden neye yarar sokaklarin bos simdi o yokkken sana yenildim bir gunahkar yuzunden verme istemem birak ustu kalsin alacagim yok senden.....
filize de uyuyor yilmazin okudugu siirler bugun bize daha cook guven verdi demeki gercekten cok seviyor elife yazdigi siirleri filize okuyor helal bee ben daha ne solim anlicaniz siirler sahip degistirdi ve artik siir ler filizimize ait....
sevgilerle:img-grin2 .
Hayir, olmaz oyle sey cunku mantikli dusununce daha yilmaz in sirketi batmadi cem daha yeni yeni yilmaz la ugrasmaya basladi, yani simdi dizi yilmaz hep komadayken biterse, biz ne anlariz bu diziden, hem senaristler boyle bir tehlikeyi goze almazlar!!!!!!!!!!!!!Bence yilmaz hemen iyilesir, hem daha ceme karsi savasacak!!!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis buyuk asklara!!!!!!!
walla onu bunu bilmem ama bi sonraki bölüm her seyin anlasılacagı bölüm olur eger yılmazın durumu ciddiyse öle devam eder diyorum ama insallah olmaz artık filiz asıgı olarak mutlu olmasını istiyorum her ne kadar içim aglasa da :)
Ve ayrica cem daha yilmaz la ugrasacak, ve bunun icin yilmaz in iyilesmesi gerekiyor, cabuk iyilesir insallah, ve iyilesmesi bu 48. bolumun basinda olur!!!!!!!
filiz+yilmaz!!!!!!!!!!!
niye siirlerin tapusu elifemi ait....:img-grin2
ey istanbul ne kaldi alacagin benden neye yarar sokaklarin bos simdi o yokkken sana yenildim bir gunahkar yuzunden verme istemem birak ustu kalsin alacagim yok senden.....
filize de uyuyor yilmazin okudugu siirler bugun bize daha cook guven verdi demeki gercekten cok seviyor elife yazdigi siirleri filize okuyor helal bee ben daha ne solim anlicaniz siirler sahip degistirdi ve artik siir ler filizimize ait....
sevgilerle:img-grin2 .
Bu siirler yilmazin ihanete uradigini sanarken yazilan siirler di ,"ey istanbul ne kaldi alacagin benden neye yarar sokaklarin bos simdi o yokkken sana yenildim bir gunahkar yuzunden verme istemem birak ustu kalsin alacagim yok senden....." iste zaten bu cumle tam elife gore
Filize bence uymamis, filiz hala yilmaza ait cunku , o siir i yilmaz ona ait olmayan elife okumustu
bu konuda kapansin bi zahmet
bu diziye bayiliom yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar ne sonu ya şimdiden dizimiz daha yeni başlıyo daha cemle yılmazın savaşları var filiz ve yılmaz aşıkının yaşanılcak birsürü yanı var bu dizi bukadar kolay ve çabuk bitmez...bence yılmazın iyileşmesi uzun sürmez ..
Ö.z.g.ü.l.
28-10-06, 00:55
Ins. Handan hanima birsey olmaz. Olursa da çok saçma olur. Ben o zaman bu senaristleri döverim. Yeniyeni alistik Filizin babasinin, Elifin ölümüne simdide handan hanim ölürse giderim senaristleri mahkeme ederim :p .
Hayir, olmaz oyle sey cunku mantikli dusununce daha yilmaz in sirketi batmadi cem daha yeni yeni yilmaz la ugrasmaya basladi, yani simdi dizi yilmaz hep komadayken biterse, biz ne anlariz bu diziden, hem senaristler boyle bir tehlikeyi goze almazlar!!!!!!!!!!!!!Bence yilmaz hemen iyilesir, hem daha ceme karsi savasacak!!!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis buyuk asklara!!!!!!!
evet bence de bu soyledigin cok mantikli , belki yilmaz gec iylesir ama sakatlik yasicagini pek sanmiorum , daha cem le urasacak cunku
o şiirler duruma uygun diye söylendi önce elif sonra da filizi alıyor istanbul ondan okunmuştur yenisi yazılsa veya okumasa daha güzel olurdu..ben en çok müjgan hanımın ferideye ömer ve yılmaz arasındaki durumu nasıl anlatacağını merak ediyorum ....çok karışık bir durum bakalım feride bundan sonra nasıl davranacak...
bir de filizin bundan sonra yapacaklarını merak ediyorum..annesini değilde yılmazı seçti ne olacak hiç bilmiyorum
Bu siirler yilmazin ihanete uradigini sanarken yazilan siirler di ,"ey istanbul ne kaldi alacagin benden neye yarar sokaklarin bos simdi o yokkken sana yenildim bir gunahkar yuzunden verme istemem birak ustu kalsin alacagim yok senden....." iste zaten bu cumle tam elife gore
Filize bence uymamis, filiz hala yilmaza ait cunku , o siir i yilmaz ona ait olmayan elife okumustubu konuda kapansin bi zahmet
ben bunu konu olarak degil sohbet olarak soliyorum....konu yapilacak kadar buyuk bisey degil cunku ben demiyorum yilmaz diyor aaaaaaaaaaaaaaaaaa sende yani...ben desem ne fayda....yilmaz a sor onu..evt ihanete ugradigi bi fragmanda solemisti o siirri,ama malesef o bolum o sirri sadece fragmanda duymustuk ama bu sefer koskoca sahnede duyduk hemide yilmazin kendi agizinla canlicanli..:img-grin2 temem diycemi dedim musadenle sohbet kapansin..
Istermisiniz Handan'da son nefesinde Filize sakin Yilmazla evlenme desin?gulerim artik..Filiz belkide Sadikogullari sirketini kurtarabilir tek basinada..
yuh derim ozaman valaa..ama dizimiz okadarda degil yani off bugunki bolum superdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!yaa filizin cigirmasi beni acaip uzdu YILMAZZ diye oofof
chimeneyes
28-10-06, 02:04
bu bölümde o sahildeki ,çay bahçesindeki sahneler harikaydı.... insanın aşık olası geliyo vallahi :):):)
ne diyim güzel bir bölümdü filiz yılmaz sahneleri çok şirindi onları böyle görmeyi özlemişim açıkcası ömeri biraz daha sakin gördüm enazından ama bi baktım yok allahım değişmez bu adam elife "elif arabaya bin diye bagirişı"beni birden uyandırdı hele o cem o cem saman altından su yürütüyo bence ömer bu olanları öğrense hoşuna gitmez yani yılmazı dövdürmesi falan bayağı bir ileri gitti cem belden aşağı vuruyo ve bu büyük bir haksızlık yılmaz-filiz bayagı ugrasacak ve bence hemen bunu yapanın cem oldugu ortaya çıkmıcak yılmaz bikaçgün komada kalabilir filizin üzgünüm anne deyişi beni üzdü biraz neolursa olsun annesi iyide olsa kötüde sevgiliyi herzaman bulabilirsin ama anneni bulmazsın belki biraz duygusal düşünüyorum ama böle bence bi yanım tabi sevindi yılmazı çok seviyo ama bölesi iyimi bilmiyorum neyse handana bişe olmaz yani kötüye bişe olmaz ama bu cem bayagı psikopat ve işler iyiye gitmicek birde salihin gururluyum pozları öldürecek beni ve eninde sonunda yılmaza anlatmak zorunda kalacak gibi gelio bana neyse buaksamki yorumum bu arkadaslar.........
Yılmaz'a uygulanan şiddetin kimler tarafından yaptırıldığını Ekrem'in anlaması gerekir. Yılmaz'a zarar verebilecek olan kişiler bellidir. Cem ve Tekiner'ler Aynalı Ekrem'i karşısına alacaklar. Bunun aksi olması bana inandırıcı gelmeyecek. Cem'in bundan sonrası Yılmaz'a zarar vermesi iş yöndende imkansız hale gelmiştir. Cem ve Tekinerlerin iflasın eşiğine geleceğini tahmin edyorum.
Cem'in Tekinerler'e zarar verme şekli işle ve Elif'le ilgili olacaktır.
Tabikide annesini seçmeli demek isterdim ama malesef insanlar ne hakederlerse onu yaşar diye düşünüyorum yani filiz ile babasının sevgileri çok güzeldi ve filiz babası için yılmazla evlenmekten vazgeçti annesi yılmazdan vazgeçicek kadar ağır basmıyo demekki yada yılmazı ikinci kez kaybetmeyi göze alamıyo sonuç olarak bir anne değilde handan hanım olarak baktığımızda rahatsızlığına kaç kişi üzüldüki...hoş anne olarak baksakta sonuç aynı bence...
bende yorum yapim bagri
FILIZ:gercekten super bir karekter civilcivil icten super oynuyor kiz yaa msalah....bu bolum u super edenlerden birisi gercekten filiz ve yilmazi izleyen asik olmak istiyor zorla yani oo sarilmalari konusmalari felan,,,hele siir geldi beni iyice bi sevinc basti..oofoofff son sahne beni bitirdi vala filizin YILMAZZZ diye cigirmasi aglamasi ya filiz aglarken bende acaip agliyorum yaa son soledigi soz de zaten annesini unutmadigini gosteriyor.
uzgunum anne,demesi de yerine oturdu gercekten.kiz icten aglio vala icim gidio....bolum guzel bitti yani
YILMAZ:canim benim yaa bugun iyiceme sevdim yilmazi superdii sarilmalar siir anladiki yilmaz gercekten filizi sevio bu bolumde yilmaza daha cok guvenmeye basladim elifin yerine koydugunu anladim motor sahnesi felan filan....pekte mutluydu canim benim yaaa..son sahnede yerde yatmasi acaip uzdu morelim sifir benim isnaalh hafiza kayibi olmaz..
OMER:bu bolum fena degildi,bagzen gicik oldum ama kendince hakli yani yilmazdan nefret etmesi dolayiyla bu laflari etigini biliyoruz..elifle fazla goremedik onu ama.....idare eder di omer bu bolum
KUCUK ELIF:cok tatli yaa masalah acaip rol yapio kiz.ayni annesi
HANDAN:bu bolumde hasta oldugu zaman rol yapio sandim sahiden degil dedim ama citymis..ona bisey olmaz olsa sasardim zaten..
SALIH:adam gibi adam vala helal olsun superdi nasil daa cemile sey dedi
koca olamadin simdide babami olcaksin dedi yaa aslaniM BENIM DEDIM vala helal olsun buyukluk onda kaldi ve cemile tepki verip doyusu devam etmedi...
KUCUK AHMET:oda cok tatli yaa bu bolum daha cok sevdim onu..
en son olarakta
CEM:tam bi pislik anlatamam gicik oldum bitim burda sinirden elerim titredi cem kendine adam diosun git kendin halet ozaman manyak piskopat ayy sinir sey,,seytan dio git seti bas kesin varya sahne cekilirken ben orda olsaydim oldururdum onu...uuffff acaip adam maslah sanki supermen herseyden haberi var herseyi becerio..filiz cemin yaptigini aklindan ucundan gecirmez tabi eee adam 3kilikli dolasio omere baska handana baska filize baska bide mafya tarafi 4etii msalah...bu adamin ne hali varsa gorsun..yilmaz bi iyilesin tukurur biyerine ama.......
sevgilerle!!:)
forever_bim
28-10-06, 03:28
Biraz geç kaldım gibi ama ben de bölüm yorumumu yapayım. Öncelikle belirteyim Filiz Yılmazla ilgili yapmış olduğunuz ve olursa dizi saçmalar dediğiniz tahminlerin tutmaması mantıklı ve yerinde olmuş. Yani işte Filiz yanlış düşünür falan filan. İyi ki bunlar olmamış.
Bana göre dizi bu bölüm son derece vasattı.(Bu benim düşüncem kimse kızmasın). Oyunculara da yansıyor bu bence. Bu hafta sadece Nur Sürer’i beğendim performans olarak. Ötekilerde yakıcı hiçbir sahne görmedim. Filiz ve Yılmazın sahneleri forumun genelinde olumlu bir hava estirmiş. Sevindirici bir durum. Siz anlattınız zaten arkadaşlar güzel yüreğiniz sağ olsun.
Handan Hanım kalp krizi mi geçirdi yoksa numara mı yapıyor yarım saat boyunca hiç anlamadım. Eskiden Erol Bey yalpalamaya başladı mı hop derdik Erol Bey gidici. Şimdi ise hiç anlayamadım durumunu Handan Hanım’ın.
Handan Hanım’a üzüleyim mi kızayım mı karar veremedim bir türlü. Davranışlarını sevmiyorum-ta Elif zamanından beri- ama yine de kimse bu hale düşsün istemem. Çünkü ben kalp taşıyorum.
Ömer’e gelince, senaryoda fonda martı gibi kalmasın diye öne çekmiş rolünü senaristler. Ama dozajı iyi ayarlayamamışlar. Ömer’in Filizle ve Yılmaz’la kavga etmek harici yapması gereken sorumlulukları var. Her ne olursa olsun bir kızı var. Senaryoda sadece bu yönüyle yansıtılması-yani işte sürekli kızan bağıran Ömer- şeklinde yansıtılması bence senaryonun hatalı işlendiğini kanıtlıyor.
Filiz vekaleti Ömer’e verdi. Ömer vekaleti alırken lay lay lom başkan oldum nihayet havalarında değildi. Çok şükür daha bu dereceye getirmemişler durumu.
Küçük Elif bu hafta çok az vardı ama tüm sahneleri anlamlıydı. Özellikle de arabadan inip Feride’ye koştuğu sahnede bu sahneyi başta stajyer babanın ve stajyer halanın özellikle görmesini istedim. Ama nerde? Onlar birbirlerini gözleriyle yemekle meşguldüler. İkisiyle de kan bağı olarak daha yakın ama çocuk huzuru Feride Ablasında buluyor. Yine de Filizle Ömer arasında tartışma çıkmaması iyi olmuş. En azından kontrollü davrandılar.
Gelelim Feride’ye. Şimdi o kahve dökme sahnesine takıldım. Bana istem dışı bir hareket olarak geldi. Feride’nin verdiği tepki makaraları atölyede aldığı sahnedeki gibiydi. Kıskançlık olacağını sanmıyorum. Çünkü Filiz’e samimi davrandı. Ferideyle ilgili ufak bir detay daha kafama takıldı. Sonunda Ömer ve Yılmaz’ın arasındaki husumeti anladı. Ve bu noktaya takıldı gibi. Müjgan Hanıma sorması bir ipucu mu acaba?
45. bölümde Ömer’i Feride’ye güzel bir şekilde bakarken görmüştük. Oysa bu bölüm Ömer Feride’nin Yılmazların orada olmasına takılmadı bile. Eğer Feride dadı olacaksa şimdi Handan hastanede tam fırsatı.
Salih gelip çocuğu yani Ahmet’i aldı. Elif halen daha atölyede Müjgan Hanım ve Ferideyle kalmıştı son sahnede. Ömer hatırlasa artık kızını nerde bıraktığını iyi olacak.
Salih’e kızdım bu bölüm. Fahriye’ye davranışı yanlıştı. Ya Salih’i melek sanırdım birkaç bölümdür o da etten kemikten olduğunu kanıtladı. Cemil’e hiç üzülmedim aksine çok kızgınım. Zaten adam da değil.
Filiz ilk çalan telefonu açmadı bunu anladık. Ama bir telefon ısrarla çalıyorsa hakikaten durum ciddi demektir. Ömer’e bu sahnede kesinlikle kızmadım. Çünkü Handan Hanım Ömer’in olduğu kadar Filiz’in de annesi. Bir de açıkçası mesajın doğruluğunu sorgulaması hiç güzel olmadı. Ölümün, yoğun bakımın şakası olmaz. Yetişkin bir insan kardeşine mesajla böyle bir şaka yapmaz.
CEM…hakikaten beklediğimden zeki çıktı. Fragmanı izleyince manevrası amatörce gelmişti. Şimdi ise olaya kaza süsü verilmesi ve kaza yapanların sopayla birbirine girişmesi şüphe çekmeyecek bir durum. Yüzde 75 manevrası da çok keskindi cem’in. Bunları yediği iki yumruk karşılığı yapıyorsa Cem’den korkulmalı bence.
Mualla'nın tepkisi haklı ve de yerindeydi.
Son olarak Filiz’in son sahnede tereddütsüz bir şekilde Yılmaz’ı seçmesi ve onunla gitmesi şaşırtıcı. Bu noktada Sineme katılıyorum. Handan’ı sevmesem de bu durumun daha da büyük sorunları beraberinde getireceğini düşünüyorum. Sevgiyle kalın.
DİPNOT: Filiz'in kıyafetlerine acil çözüm bulunsun. Kız ne kadar güzelse kıyafetleri de o derece Felaket. Sanat yönetmeni düzgün birşeyler giydirsin Filiz'e artık.
Gelelim Feride’ye. Şimdi o kahve dökme sahnesine takıldım. Bana istem dışı bir hareket olarak geldi. Feride’nin verdiği tepki makaraları atölyede aldığı sahnedeki gibiydi. Kıskançlık olacağını sanmıyorum. Çünkü Filiz’e samimi davrandı. Ferideyle ilgili ufak bir detay daha kafama takıldı. Sonunda Ömer ve Yılmaz’ın arasındaki husumeti anladı. Ve bu noktaya takıldı gibi. Müjgan Hanıma sorması bir ipucu mu acaba?
Bana bilerek yapti gibi gelmedi. Sanki o kizin bir rahatsizligi var belki ileride ortaya cikar sanki fenalasti orada. Omer ona asik olursa ileride onuda kaybetmekten korkabilir.
forever_bim
28-10-06, 03:35
Bana bilerek yapti gibi gelmedi. Sanki o kizin bir rahatsizligi var belki ileride ortaya cikar sanki fenalasti orada. Omer ona asik olursa ileride onuda kaybetmekten korkabilir.
Aynı düşündük demek ki. Zaten dediğim gibi istem dışı bir hareketti bence de yani isteyerek dökmedi. Umarım bir hastalık da Feride'den çıkmaz. Ama izlerken aklımdan geçmedi değil.
Aynı düşündük demek ki. Zaten dediğim gibi istem dışı bir hareketti bence de yani isteyerek dökmedi. Umarım bir hastalık da Feride'den çıkmaz. Ama izlerken aklımdan geçmedi değil.
galiba ileride yeni bir Elif-Omer dramina benzer birsey olacak..Yine milleti aglatacaklar bence bu bir isaretti.
CEM.bir insan bu kadarmı antipatik olur kardeşim..
ÖMER.bu bölüm yer yer hırçın yer yer sakindi.
FİLİZ YILMAZ.BÖLÜMÜN SON KISMI HARİÇ ÇOK MUTLUYDULAR.AYRICA YILMAZIN ENSESİNE O KADAR SERT VURDULARKİ HAFIZA KAYBI BİLE YAŞAYABİLİR.
Dün tam anlamıyla süper bi bölümde son sahneye kadar umarım Yılmazda kalıcı bir rahatsızlık olmaz ,Filizin son sahnede üzgünüm anne demesi bizim evde tam anlamıyla bir kargaşa yarattı herkes bir birine sen olsaydın ne yapardın sorusunu sordu ve çıkan sonuç Filizin kararıyla aynı yönde çıktı..
Şu Cem'e acayip gıcık oluyorum ya bu adamın derdi ne anlamıyorum kendini ne zannediyo böyle yaparak Filizle Yılmazı ayıracağını mı? Filiz bu yaptıklarını öğrenince Ceme bakışı nasıl olacak gayet açık kendi çapında kötü adamı oynuyo yakında foyası çıkar ortaya ama gittikçe daha fazla ailenin içine giriyo bu bir gerçek sanırım ihaleye Ömer Cemle beraber girecek ve yine Ömer şirketin başını belaya sokacak bu işin sonu pek hayırlı gibi olmayacak
Ömer hala Fereide'ye karşı bir yakınlık bir bakış ne bileyim görmedim sanırım daha zamanı var ama annesinin hastalığı nedeniyle küçük Elifi kime emanet edeceği belli :img-grin2
Filiz ve Yılmazın aşkları o kadar güzelki.....Sarılmaları , öpüşmeleri o kadar içten ki ne diyeyim Allah bozmasın dizide de gerçekte de...Onları çok seviyorum ...
Arkadaşlar telefonu açan polis memuruna teşekkür ediyorum.
Aynen katılıyorum resmen tv başında çıldırdım kimse yokmu şu telefona bakacak diye sonunda polis memuru açtıda ...Taksiye bindi giderken telefonu açan yok diyorum bari Yılmazın arabasını görse ama neler neler geçti aklımdan Allahtan telefona yanıt veren biri çıktı da...Filizin Yılmaza koşusu ya inşallah tekrar yayınlarlar bu bölüm çok güzeldi
dunku bolum bence cok guzeldi. ozellikle filiz ve yılmaz acısından hic sacmalamadılar. sadece sahile giderken arabanın renginde bir degişiklik oldu ama o da onemli degildi. tuba buyukustun ve bulent inal bu bolum cok basarılılardı, sanki bir dizi degil de onlar yolda yuruyorken biri rastgele cekmiş gibi cok dogallardı... filizin annesine gidecekken yılmaza gitmesi de mantıklıydı bence. sonucta handan hnmın yanında ömer var ve hastanedeler. durumu belli olmayan yılmazdı.
ömer karakteri uzerinde 2. sezon basından beri hakim olan bir agrasiflik olsa da bu bolumku tepkilerinde kendine gore haklıydı. eger herseyi anlayısla karsılasaydı tezat bir durum ortaya cıkacaktı.
cem karakterini sevmedigimden ne yapsa yaranamaz=)
salih, cemil olayında haklı degil ama cemilin ona karsı olan tavrı da dogru degil...
yorumları okuyamadım ama okudugum kadarıyla feride konusunda size katılıyorum. bence de bir rahatsızlıgı var, bilerek yaptıgını sanmam.
bolum gayet guzeldi umarım gelecek bolumler de boyle olur.
gecen sezon herkesi öldürmüşlerdi, umarım simdi de herkesi hastanelere dusurmezler...
Kartal-903
28-10-06, 11:17
Feridenin Filiz'in üzerine çay dökmesi olayı bence senaristlerin Mualla hanımla Yılmazı yalnız başlarına konuşturabilmelerini sağlamak için icadettikleri bir sahneydi.Sadece ufek bir başdönmesi sonucu kaza ile döküldü.Feridenin büyük bir hastalığının sinyalleri olacağını sanmıyorum.Umarım bu olay bu sahne ile son bulacaktır.
Öncelikle şunu söylemeliyim dünkü bölüm süperdi.Ben dün,şu senaristler bizi şaşırtsa demiştim.Sizin açınızdan bilmiyorum ama dün senaristler beni şaşırttı.Çünkü Yılmaz tartaklandıktan :( sonra orda bitirirler sanıyordum.
Bölüm gerçekten çoook güzeldi.En azından 1 hafta boyunca aklımız pek fazla kalmıyacak.Benim açımdan.Filiz bu bölüm sonunda öğrendi ya kazayı ona gerçekten şaşırdım.Zavallı Filiz hem annesi hem sewdiği adam.İnşallah bütün bunları Cem in yaptığını öğrenir.Filiz ve Yılmaz sahneleri süperdi.Handan Hanım acaba numaramı yapıyor yoksa gerçekten mi rahatsız anlayamadım.Ama inşallah Yılmaz ve Handan Hanım aynı hastanede olmaz.Ama zavallı Filiz iki hastahane arasında mekik dokur.Filiz Yılmaz ın başında bekler.Cem de kıskançlıktan çatlar.Yılmaz hafıza kaybı yaşamaz umarım.:)
filiz ve yılmaz sahneleri çok hoştu.dizi boyunca yılmaza ne olacak , filiz yanlış mı düşünecek diye beklemekle geçti. yılmaz'a ne olacağı belli değil bir çok olasılık olabilir.beyin kanaması geçirebilir, felç kalabilir, hafızası kaybolabillir (şahsen bunların hiç birinin olmasını istemem) bir kaç gün yoğun bakımda kalıp iyleşebir de...
Filiz'in Yılmaz'ın yanında olması bence gayet normal , annesinin yanında ömer var.Filiz Yılmaz'ı arıyor telefona cevap veren bir polis sevdiği adam kaza geçirmiş ve yanında kimse yok , onu bırakıp annesine gitmesi doğru olmazdı.Filiz'in kaderi böyle galiba ailesi ve sevdiği adam arasında kalmak ....
kahve dökme olayında feride'nin başı döndü.sanki o an geçmişe ait birşeyler hatırladı gibi...
ömer'de giderek psikoljik bunalıma sürükleniyor.bunu saç sakal olayıyla yansıtmaya çalışıyorlar.ömer'in bir süre böyle saç sakal karışmış bir şekilde göreceğiz .sonra komple bir temzilik yapılıp bıyıklarda gidecek galiba ...
herkes yavaş yavaş bölüm yorumlarını yapmış benimde ilerki bölüme ait kafamda soru işaretleri oluştu hemde felaket senoryaları gibi
1- feride kahve dökülme olayı geçmişinde olan bi olay yada hastalık ve bu kız çocuklarla çok ii anlaşıyor dadıysa dalılık 10 numara dadılık yapar ve ii kalpli
2-muaala hanım haklı oğlunu bu kadar üzen birine şirinlik yapacak hali yoktu tabi ama o handan hanımdan farklı oğlundaki bi değişime hemen affedebiliyor o da onun farkı
3-ömer sezon başından beri ömerin bağırmaktan başka bi işi yok ya bu adamı ya şirkette işlerle ilgileniyor göstersinler yada kızıyla ne anlamadaım filiz yılmaz nerde ömer efendi orda...
4-cem bir dayak olayına bu kadar kafa takan adam normal biri olamaz tekinerler başlarına bela aldılar şirket tek stil batıcak galiba yılmazın şirketine bi şey olacağını sanmıyorumgayrimenkulleri çok çünkü bi şey olsa toparlanabilir.yılmaza dayak olayını iyi örtbas etti ama yılmaz uyandığında dayak olayını bilmeyecekmi yada hastanede darp yapılmış denmeyecekmi bu işin altını aynalı kurcalar bence
5-filiz sezon başından beri bu krakterle çok oynandı ama şimdi kendine gelmeye başladı bu senaristler bu kıza çok yükleniyor kız allak bullak konumda ikilemde kalmadığı zaman yok ne bu babadan sonra anne zoruylamı yılmazdan ayıracaklar böyle olursa dizi zıvanadan çıkar söylim hatta komik olur yılmazla filiz ayrılması lazım stokta annesi var ona bi şey olsun yok böyle bişey annesi ölürse daha ömer var nasıl olsa iyice komik oluyorlar filizin seçimi doğru bulmayanlar çıkmış normaldir bi tarafta annesi bu yılmazı seçmekle doğru yaptığını düşünüyorum insan ne tarafta canı fazla yanarsa o tarafa bırakır kendini o anlık seçim doğru da sonra hastaneye gidecektir zaten
6-yılmaz bu adam bulunmaz hint kumaşı valla annesine ne dedi ama ben asıl o yokken acı çekiyorum filizi çok sevdiğinin kanıtları bunlar o geçmişte bi aşk yaşadı ve ordan kendine dersler çıkarmış gibi görünüyor filiz konusunda kolay kolay hata yapacak değil yersiz kıskançlıklar felan dozunda yapıyor herşeyi
gelelim dayak yeme olayına burada üzerinde fazla durulmamış ama yılmaza ciddi bi şeyler olacak arkadaşlar dizi başından beri üç darbeyi kafasından aldı aynı yere aldı meralde sopayı aynı yere vurmuştu hatırlarsanız senaristlere kızmaya hiçbirimizizn hakkı olmaz yılmaza bi şey olursa türk filmi diye (kör olabilir felç olabilir hafıza kaybı olabilir komada kalabilir )en mantıklısı koma veya hafıza kaybı gibi duruyor yada bi şey olmayabilir ayrıca ben bi şeyden kıl kaptım filizin yılmaza kaza alanına koştuğunda yılmazın söylediği şiir buraya herkes işte yılmaz bi şiir söyledi gibi bakmış ben aynı bakamıcam bu galiba filizle yılmazın ayrılması anlamına geliyor o sahne ayrılık getiricek ileride bu şiir o konuma uymuyor çünkü eğer yılmaz,bi ayrıntı daha atlanmış yılmaz oteldekilere rezarvasyonların iptal edildiklerini söylediklerinde yılmaz bunu altında bi şey var ekreme söyleyin araştırsın demişti yılmaz cemden çok zeki bunların yapanın cem olduğu ortaya çıkınca siz asıl gümbürtüyü o zaman seyredin
7-nalan hanımı tebrik etmek lazım ablası elifin yolunda ilerliyor maşallah müjgan hanım kızlarına bi insanı nasıl satarsını iyi öğretmiş galiba o kız için söylecek bi söz yok valla krakteri 180 derece oynadı
8-müjgan hanım ömeri uyarma çabasından başka bi şey yapamazdı herhelde doğru bir davranış artık yılmaz tarafında seyrediyor ümüt verici gelişme tabi
ayrıca nasıl olduysa senaristler elifi geri getirdiler nihayet ölen kızını hatırlattılar yılmazın hatırlaması saçma olu tabi ama müjgan hanımın ve ömerin elifi anması lazım bu atlanıyor ömer krakteri filiz ve yılmazdan başka bi şeyle uğraşsın yeter artık
salihe gelince cemile verdiği tepkide haklı hergün karısını döven o değilmiydi zaten sonra düzelmeye çalıştı ama naafile oğlunun yanında salihe öyle davranması bu adam olmaz denilir cinstendi böyle babada olunmaz maalisef bu işe kanaatim yılmazın ileştirebilirsek o el atar yılmaza bakarmısın adam bi şeyler üzwerinden ellerini çektiğinde o rası dağılıyor herkesi ayakta tutan yılmaz demekki salihin fahriyeye davranışını doğru bulmayan çıkabilir doğrudur salihte bi insan bocalama hakkı var ayrıca salih zaten fahriyeye ancak bu kadar sert davranır zaten başka bi şey olmaz ayrıca hata fahriyedeydi oğlu ile ilgili kocanla konuşucaksan başbaşeyken konuş bunu bu konu ayaküstü konuşulacak bi şey değil çünkü yani salihe o kadar fazla yüklenmiyorum ben
Benim bu dizide bu aralar en sinir olduğum şey fragmanda ne olup biteceğinin ayan beyan ortada olması. Herzaman frgamanın sonunda dizinin sonunda ne olacağı veriliyor ve ben şöyle bir ağız tadıyla merak içinde bölümü izleyemiyorum.
bu diziyi izlediğimden beri birinci bölümden anlaşılıyordu filiz yılmaz aşkı olacağı 34. bölümde yılmaz filize aşkını anlattığında ve 5 bölüm sürdükdükleri mutlulukları herkes o zaman şunu söylüyordu biz yılmaz elif aşkını sevdik bundan zevk almıyoruz şimdi o zamnalara dönüyorumda yılmaz elif aşkı bu kadar güçlüğü kaldıramazdı gerçekten sevdaları kasımda yaşanmamış bir anda tercih yapılan insan oldu yılmaz ama filizle yılmaz aşkı ne dert varsa ilerledi hala da devam ediyor öyle görünüyorki bunlar mutlu olmaya başladığın bütün dünya bunlar nasıl mutlu olur diye üzerine geliyor çünkü bunalrın aşkı kış aylarında başladı ondan sağlam galiba neyse geçmişe bi yolculuk yapınca anladım gerçek aşk filiz yılmaz aşkı Söz Vermiş Aşklara
tek kelime ile süperrrr..filize bayılıyorum şu anda ki karakteri tam oturttular artık oynamasınlarr.yılmaz bi an önce iyileşip ceme hakettiğini vermeli...kemal sadıkoğlunu aratmasınlar bizee.aynalıya iş çıktııı.
tahminimce dizide tempoyu yükseltmeyi amaçlıyordı başlarda cem filizi bu kadar çok neden gösterdikleri şimdi anlaşıldı bu adam meralin yerini aldı ama meral bunun yanında melek kaldı meral en azından kartlarını açık oynardı arkadaşlar ben hala şiire takıldım orda o şiir ne alaka bi şey olucak bi daha ki bölüm ama ne yılmaza bi şey olmasa bari dicem adam 3 tür kafasına aynı yerden darbe alıyor buda bir yere kadar adamın kafası sağlam anladıkta bu sefer çok kötü darbe yedi yığıldı kaldı zaten orda ikisi mutlu olduğunda dünyayıunutuyorlar ya ...
Arkadaşlar Dünkü Bölümde Filizle ömer Telefonda Konuşurken Filiz Kemal Beye Haber Verdin Mi Diyodu. Kemal Bey Derken Kimden Bahsetti Orda
ne olabilir aile doktorlarının ismi olabilir.bu bölümde söylediklerimiz aslında çıktı olanlar kazadan sonra olucak demiştik öyle olucak galiba ben hala şiir olayındayım bununla ilgili görüşü olan varmı arkadaşlar o şiir o sahnede neden kullanıldı öylesine kullanılmış olamaz bir dahaki bölümde bi şey olucak yanlız sahnelerde şiie kullanmak daha etkiliymiş çok hoşuma gitti insanın işi cız ediyor valla
burcu_yağmur
28-10-06, 12:56
bence dün akşmki bölüm güzeldi ama olan filize oladu annesiyle yılmaz arasında seçim yapmak zorundaydı çünkü anneside hastanedeydi ama o yılmazı seçti ordada galiba affet beni anne dedi sanki ambulansata neyse ömere gelince yine her zamanki gibi bi gün iyi bi gün kötü elife bagırrak elif arabaya bin demesi hiç hoş degilde ayrıca mualla hanım filize istemiyo galiba bide ben şuna çok kızıyorum ömer elifi çok seviyo ama elif öldügünden beri bir kç kez hayalini gördü son bölümlerde neredeyse elifi unuutu bence biraz elifi hatırlaması lazım.........
yılmaz_bengusu
28-10-06, 13:04
handan hanımın fenalaşması çok garipti.sanki normalde uzanırmşsın gibi bayıldı ve hemen yoğun bakıma kaldırıldı ne oldu anlamadım.filizi çok tebrk ediyorum sonunda yılmazı tercih edebildi.yılmaz tam ambulans arabasına götürülürken filizin bağırıp ağlaması bana dizinin birinci bölümünde elifin yılmazın kaza yaptığını öğrendiğindeki haline benzettim.elifte hıçkıra hıçkıra ağlıyordu filizde.umarım yılmaza bişey olmaz handan hanım için üzüldüm desem yalan olur.o psikopat ceme bişey diyemiyorum.ömerde nolur artık iyi baba olsun bi iyi bi kötü olmuyo ama...
1 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Atv 10,30 26,00
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 10,20 26,30
3 Yabanci Damat [net] Kand 9,00 22,70
4 Yalanci Yarim [net] Star 7,50 19,
------------------------------------------------------------
1 Yabanci Damat [net] Kand 12,20 33,40
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 12,10 31,90
3 Keloglan Karaprens''e Karsi (t.s) [net] Atv 8,60 23,80
4 Ihlamurlar Altinda (ozet) [net] Kand 7,90 21
--------------------------------------------------
euro d deki anlasılır bi şey de türkiyedekini bende anlamadım.... bi filmi bu kadar seyreden olur mu hemde keloglanı yuh yaniii :)
muhteşem bir bölüm olmasına rağmen nasıl ikinbi oluruz raytıngte
aslında ikinci değiliz karar verememişler 1,bellideğil çokta önemli değilk izleyici olarak 3te-1biri ıhlamurlar altındayı daima izliyor yani %30 dan fazla oluyor bu ii gayet ii
Reytinglerde birinci olamamıza rağmen oranlar yine çok yüksek ve çok güzel
totalde 10 un üzerinde reyting
ab de ise 12 in üzerine reyting almış bence bizim dizimizin reytingleri dizi biteseye kadar hep yüksek olacak ama keloğlan filmine şaşırdım çünkü hayatımda gördüğüm en saçma filim
destina304
28-10-06, 14:33
Arkadaşlar Ben Dizinin Düşük Rayting Alidğimizi Sölemedim Sadece Biz Ikinciliği Haketmiyoruz Hele Bu Hafta Yani Bilmiyorum Haftayada Kesin Sila Birinci Olur çok üzülüyorum Bu Duruma Bu Raytingler Neye Dayanilarak Hesaplaniyo
Arkadaşlar Ben Dizinin Düşük Rayting Alidğimizi Sölemedim Sadece Biz Ikinciliği Haketmiyoruz Hele Bu Hafta Yani Bilmiyorum Haftayada Kesin Sila Birinci Olur çok üzülüyorum Bu Duruma Bu Raytingler Neye Dayanilarak Hesaplaniyo
takmayın kafanıza reytingleri arkadaşlar sıla birinci olduğu günleride görüyoruz onunlada aramızda fazla fark olmuyor bu dizi bitene kadar böyle olucak bi 1, bi 2, yada 4-5 defa ikinci farketmez beni sıla ilgilendirmiyor kendi dizimizde neler olduğu daha önemli sizede tavsiye ederim bence olacakları konuşalım çünkü herkes iyimser ben hala kötümserim filiz yılmaz yaralandığında ona koşarken söylediği şiir ayrılık şiiri bunu neden söylesin durup dururken yılmaz bence bi dahaki bölüm karışıcak
destina304
28-10-06, 15:20
Arkadaşlar Ben Diziyi Seyrederken Zaten öle Yilmazi Görünce Bana Tuhaf Bişeyerl Oldu Elim Ayağim Buz Gibi Oldu Yani Tvye Yapişcaktim O Heycanla şiiri Bile Duymamişim Yilmaz Hangi şiri Söledi Filiz Yanina Giderken Bilen Varsa Zahmet Olmazsa Yazarmi
Süper bir bölümdü her zaman olduğu gibi ama birincilik hakkı yendi hadi sıla olsaydı neyse, saçma ötesi bir film yüzünden ikinciliği aldı inanamıyorum hala...
elifle ayrıldıklarında söylediği şiir istanbul alacağım yok senden diyordu ya o şiir neden ayrılık şiiri söylesin orda anlamadımbence ayrılıcaklar ilerki bölümde bi, şey olucak
Meryemce90
28-10-06, 15:36
takmayın kafanıza reytingleri arkadaşlar sıla birinci olduğu günleride görüyoruz onunlada aramızda fazla fark olmuyor bu dizi bitene kadar böyle olucak bi 1, bi 2, yada 4-5 defa ikinci farketmez beni sıla ilgilendirmiyor kendi dizimizde neler olduğu daha önemli sizede tavsiye ederim bence olacakları konuşalım çünkü herkes iyimser ben hala kötümserim filiz yılmaz yaralandığında ona koşarken söylediği şiir ayrılık şiiri bunu neden söylesin durup dururken yılmaz bence bi dahaki bölüm karışıcak
ya olabililr arkadasim sende hakli olabilirsin belki yilmaz ölebilir ama insallah öyle bisey olmaz cünkü tam boynuna vurdular yane tehlikeli.
ama ben yine ihlamurlarimizin yani dizinin tadini aldim ve harikaydi o kadar güzeldi ki bitmesini istemedim. dün herzamniki gibi kücük elifimiz ve kücük ahmetimiz de süperdi ve cok sirinlerdi ikisde sarilmis yatarken ne tatliydi ama...
cemil e gelince ona cok sinir oluyorum fahriye yi birakmiyor cocugunu alcakmista insanlarin huzurunu bozuyor orda salih "fahriye ye bile kocalik yapamadin dedi" ondan sonra dayak yedi orda bence salih cok hakliydi ve cemil hakksizdi. tamam cemil babasi ahmetin kanini tasiyor ama bence cocuk azcik büyünce anlatmalari gerek cünkü cocugun pskolojisi bozulur. cemil cok yanlis yapti.
ömer de hala yilmaz a cok kizgin aslinda artik rahat biraksa filz-yilmaz i anlamadi hala onlarin ikisi ne kadar birbirlerini sevdiklerini.
handan hanim filiz dogru söyledik evlilik de saygi falan filan daha önemli diye ama bence ask da lazim bunu zaten filiz cok iyi söyledi önceden hep kendisi üzdü simdi cok mutlu
filiz ve yilmaz harikaydi süperdi asklari ni bizlere bikere daha ifade ettiler hemde cok iyi....Love filiz_yilmaz...
filiz bence cok zor durumlar bekliyo bi taraftan cok sevdigi yilmaz bi taraftan annesi acaba nolcak bence hicbirine bisey olmiycak zaten elif bide baabaasi öldü daha fazlasini ne filiz ne de ömer kaldirabilir..............
forever_bim
28-10-06, 15:39
Keloğlan Kara Prens'e karşı adlı filmi ne sinemada ne de dün akşam atv'de izledim. Bence de saçma ötesi bir film. Ama 2 milyon gişe yapmıştı. Reytinge de gişe başarısı yansıdı bence.
Yorumumda Nalan'ı atlamışım. Bence Nalan ile Emre arasında bir şey olmaz. Bir meyve suyu verdi diye kız Emre'ye aşık olacak değil. Emre'yi bir dost olarak görüyor Nalan.
Ek olarak Müjgan Hanım Elif'i hatırladı sanırım Ömer'e de hatırlatacklar artık Elif'i. Bir mezarlık ziyareti artık şart. Geç bile kalındı bu konuda.
Son olarak Ali ve Sema'nın durumu ne oldu? Testler 45. bölümde yapılmıştı. Artık sonuçları çıksın bu testin.
ya olabililr arkadasim sende hakli olabilirsin belki yilmaz ölebilir ama insallah öyle bisey olmaz cünkü tam boynuna vurdular yane tehlikeli.
ama ben yine ihlamurlarimizin yani dizinin tadini aldim ve harikaydi o kadar güzeldi ki bitmesini istemedim. dün herzamniki gibi kücük elifimiz ve kücük ahmetimiz de süperdi ve cok sirinlerdi ikisde sarilmis yatarken ne tatliydi ama...
cemil e gelince ona cok sinir oluyorum fahriye yi birakmiyor cocugunu alcakmista insanlarin huzurunu bozuyor orda salih "fahriye ye bile kocalik yapamadin dedi" ondan sonra dayak yedi orda bence salih cok hakliydi ve cemil hakksizdi. tamam cemil babasi ahmetin kanini tasiyor ama bence cocuk azcik büyünce anlatmalari gerek cünkü cocugun pskolojisi bozulur. cemil cok yanlis yapti.
ömer de hala yilmaz a cok kizgin aslinda artik rahat biraksa filz-yilmaz i anlamadi hala onlarin ikisi ne kadar birbirlerini sevdiklerini.
handan hanim filiz dogru söyledik evlilik de saygi falan filan daha önemli diye ama bence ask da lazim bunu zaten filiz cok iyi söyledi önceden hep kendisi üzdü simdi cok mutlu
filiz ve yilmaz harikaydi süperdi asklari ni bizlere bikere daha ifade ettiler hemde cok iyi....Love filiz_yilmaz...
filiz bence cok zor durumlar bekliyo bi taraftan cok sevdigi yilmaz bi taraftan annesi acaba nolcak bence hicbirine bisey olmiycak zaten elif bide baabaasi öldü daha fazlasini ne filiz ne de ömer kaldirabilir..............
ben yılmaz ölücek felan demedim kötü bi şey olucak galiba dedim çünkü orda filiz yılmazı buldu beraber ambulans a gidene kadar o şiiri söyledi şiir ayrılık şiiri ne alaka orda buluşamadılar diye söylemiş olsa bu kadar kesin ifadeli bi şiir neden koysunlar anlamadım inşallah bi şey olmaz ama tahminlerimimz doğru çıktı herşey bundan sonra olucak
TubaBülent
28-10-06, 15:53
arkadaslar süper bi bölümdü yine
bana cok koyo ihlamurlar altinda bitince bilmiyorum nasil dayaniyorum ama sadece bu diziyi düsünüyorum
47.bölüm ün sün coook güzeldi bence kesin ayni hastaneye götürecekler yilmazi
ama isterim ki götürmesinler ama öyle kesin olur daha heycanli olur
dünkü bölüm güzeldi ...her ne kadar bir 16. bölüm bir 10-15 arası bölümlerde olduğu gibi etkilenmesemde çok zevk alarak izledim ...
mualla hanımın filize soğukluğu ve yılmazla konuşurken yine mi o kız demesini hiç sevmedim ama normal oğlunun üzülmesini istemediğinden dolayıdır...yılmazında annesine verdiği cevap mükemmeldi :img-kiss: asıl ben o yokken en büyük acıları çektim gibi birşey dedi :img-grin2
ömer ve filizin yılmazların evinin önünde yaptıkları her zamanki atışmaları gene gereksizdi ..ömerin elife gene bağırması deli ediyor kızı sürekli haşlıyor..bir de feride kime aşık olacak çok belirsiz ne yılmaza ne de ömere öyle bir ilgisi yok filizin üstüne kahve döktü ama onu sakarlığından yaptı gibiydi:fighting2 ..ömerde hiç ferideye o gözle bakmıyor
müjgan hanımın elifi hatırlayıp duygulanması çok :icon_cry: gereken bir sahneydi kız hiç akıllarına gelmiyordu ...
cemilin salihe uyguladığı baskı yüzünden salihin fevrileşmesi çok kötü oldu..salih çok anlayışlı ve çok naif bir insandı şimdi cemil yüzünden hem fahriyeye hem de ahmete sert ve ani çıkışları oluyor sonunda pişman oluyor ama yaptıklarını değiştirmiyor ...
cemilin fahriyeyle konuşması bence gayet normaldi..fahriye veya başkası öyle bir durumda kalsa ne yapacaklarını düşündürmek güzeldi ama cemil fahriyeye davrandığı gibi salihe davranmadığı için haklı çıkamıyor ...çocuğunun kalbini kazanmak istemesi veya çocuğunun ona baba demesini istemesi çok normal ama yaptığı yol salih ve fariyeyi ayırmak ister gibi...salihi onların hayatından çıkarmak ister gibi bir hali var ..bunda sanırım fahriye ve kendisinin ayrılma sebebi olarak salihi görmesininde etkisi var
handan hanımın son sahnede fenalaşması ve durumunun ciddi olmasına çok şaşırdım...merakta ediyorum beyninde falan bir ur çıkarsa işler iyice karışacak gibi...
feridenin müjgan hanıma sorduğu sorunun cevabını nasıl vereceğini sabırsızlıkla bekliyorum...bakalım geçen yılların muhasebesini yapıp kendisine de bir pay çıkarmış mı ...o olan olaylarda kendisini nasıl gürüyor merak ediyorum ama bunu anlatmasını göstereceklerini sanmıyorum:fighting2
cemin çok tehlikeli biri olduğunda hepimiz hemfikiriz herhalde..hem tekiner ailesi için hem de sadıkoğlu şirketler grubu için durum iyi gelişmeyecek gibi ...
bu arada yılmazda tam yardım meleği bu seferde evsizler için yurt kuracakmış bu sanırım zenginlerimize bir örnek teşkil ederde onlarda biraz yardım eder :)
filiz ve yılmazın her sahnesi çok güzeldi...mualla hanımlardan çıktıktan sonraki hallerini yüzümde kocaman bir gülümseyle izledim :img-grin2 ...arabadan inip gemiye gemiden inip teleferiğe bindiler tüm gün boyunca birbirlerine kavuşmanın mutluluğuyla sarmaş dolaş gezdiler..yılmazın durup durup filizi öpmesi..ona olan özlemini çok güzel özetliyor :img-grin2
son sahnede yılmazın kafasına indirdikleri sopa gerçekten çok kötü oldu..neler olur hiç bir fikrim yok her an her şey olabilir...filizin annesini değilde yılmazı tercih etmesine biraz şaşırmış olsamda sevindim...sonuçta handan filizin annesi...ömer ve cemin hatta handanın (ayılırsa ),filiz gelmeyince ve nerde olduğunu öğrenince ne yapcağını merak ediyorum
matraka arkadasım bende anlamadım sıırlen ne alaksı olduğunu ama bence bu sıır ayrılacakları anlamına gelmıyo.yılmaza kotu bıse olacak gıbı bır hıs var ıcımde cunku boynuna vurdu bence epey bır sure komada yatar...
hanı dıyodunuz kı vurlma olayı olacak yılmaz komaya gırecek olecek fılızde kendını oldurecek....ıkısınıde ı.ağaclarının altına gomecekler... bence vurlma olayı bu..ama yılmaz komada olur olmez dıyorm cunku dızının ana krakterlerının coğunu oldurduler zaten!!!
bence yılmaza kotu bıse olacak!!!yanı o darbeden sonra!!!
yerı değil ama dun posta gazetesını okuyan var mı?gaztede fılız cemın yanına gıdıyor mu ne yazıyomus eğer okuyan arkasımız varsa bızı bılgılendırırseler cok sevınırım!!!
yerı değil ama dun posta gazetesını okuyan var mı?gaztede fılız cemın yanına gıdıyor mu ne yazıyomus eğer okuyan arkasımız varsa bızı bılgılendırırseler cok sevınırım!!!
eğer öyle bir şey yazıyorsa cem kaçacak delik arasın:img-grin2 yılmazı bu hale getirenin cem olduğunu düşündüğü an tüm bağlantılarını kesmeye çalışırama buna ömer engel olur vekaleti de verdi
bir de feride sanırım bir terzinin kızı..müjgan hanımların atölyesinde aşağı mahalledeki bir erkek terziden bahsettiler belki de odur ama bu feridenin durumu da haftaya netlik kazansın eğer handan eve dönünce dadı olmaya çalışırsa handan asla kabul etmez dil bilen,deneyimli ve eğitimli birini arıyor ferideyse aradığı kriterlere uymuyor disiplin yok:img-grin2
ben dün posta gazetesini okudum orda sadece dün gecenin bildiğimiz özeti yazıyodu farklı bişey yoktu yani...
forever_bim
28-10-06, 17:23
eğer öyle bir şey yazıyorsa cem kaçacak delik arasın:img-grin2 yılmazı bu hale getirenin cem olduğunu düşündüğü an tüm bağlantılarını kesmeye çalışırama buna ömer engel olur vekaleti de verdi
bir de feride sanırım bir terzinin kızı..müjgan hanımların atölyesinde aşağı mahalledeki bir erkek terziden bahsettiler belki de odur ama bu feridenin durumu da haftaya netlik kazansın eğer handan eve dönünce dadı olmaya çalışırsa handan asla kabul etmez dil bilen,deneyimli ve eğitimli birini arıyor ferideyse aradığı kriterlere uymuyor disiplin yok:img-grin2
Handan Hanım çocuğa dadı aramıyor, Nazi askeri arıyor eğitmek için. Feride'nin dadı olması için en uygun fırsat zaten çocukla bu süreçte en fazla ilgilenen kişi de Feride oldu. Disiplin yok derken sinem neyi kastettin anlamadım:img-grin2
matraka arkadasım bende anlamadım sıırlen ne alaksı olduğunu ama bence bu sıır ayrılacakları anlamına gelmıyo.yılmaza kotu bıse olacak gıbı bır hıs var ıcımde cunku boynuna vurdu bence epey bır sure komada yatar...
hanı dıyodunuz kı vurlma olayı olacak yılmaz komaya gırecek olecek fılızde kendını oldurecek....ıkısınıde ı.ağaclarının altına gomecekler... bence vurlma olayı bu..ama yılmaz komada olur olmez dıyorm cunku dızının ana krakterlerının coğunu oldurduler zaten!!!
bence yılmaza kotu bıse olacak!!!yanı o darbeden sonra!!!
evet biliyorum sonuç ne olursa olsun yılmaza daha ağır bi şey olucak gibi meral sopayı oraya vurdu motorla kaza yaptı kafadan yaralandı şimdide bu bu seferki çok ciddi oldu yığılıp kaldı filizle yılmaz ayrılırmı bilmem ama onları zor günler bekliyor derim ben ama annesi ağır hasta felan olurda gene tercih meselesi yaparlarsa gülerim valla bu sefer
Handan Hanım çocuğa dadı aramıyor, Nazi askeri arıyor eğitmek için. Feride'nin dadı olması için en uygun fırsat zaten çocukla bu süreçte en fazla ilgilenen kişi de Feride oldu. Disiplin yok derken sinem neyi kastettin anlamadım:img-grin2
handan sürekli bahsediyor ya disiplin diye :img-grin2 ondan dedim ...bence de handan tam bir nazi subayı arıyor :)
bir de görüşmeye gelenlerle görüşme şekli çok saygısızcaydı..kendi oturuyor gelenler ayakta ona cevap veriyor :fighting2
forever_bim
28-10-06, 17:32
handan sürekli bahsediyor ya disiplin diye :img-grin2 ondan dedim ...bence de handan tam bir nazi subayı arıyor :)
bir de görüşmeye gelenlerle görüşme şekli çok saygısızcaydı..kendi oturuyor gelenler ayakta ona cevap veriyor :fighting2
Mülakat anlayışı bu şekilde demek ki Handan Hanım'ın. Bir de tetkik sonucu ne çıkacak acaba? Eğer o da kalp hastası çıkarsa Filiz ve Ömer tez elden check uplara başlasınlar derim ben. :img-grin2
Mülakat anlayışı bu şekilde demek ki Handan Hanım'ın. Bir de tetkik sonucu ne çıkacak acaba? Eğer o da kalp hastası çıkarsa Filiz ve Ömer tez elden check uplara başlasınlar derim ben. :img-grin2
eğer ondada ölümcül bi hastalık çıkarda bu yüzden gene ayrılırsa zaten komide filmine döner bizim dizi gerçi handan hanım ölürse ömer var oda son nefesinde vasiyet eder al sana cümbüş
arkadaslar bence artik sirasi Elifin olmeden yazgidi gunluku bence devreye soksunlar yani fazla buyuk bisey degil ama elifi hatirlamak isteyenlere guzel bi konu olur...
dunki bolum superdi yaa hele son sahne ooff icim gidio filiz nasil agladi oyle kiyamam yaa.
ya galiba çok güzel bir bölümdü dün ben izleyemedim neler oldu çok merak ediyorum biri anlatsın ne olur ya):
DİPNOT: Filiz'in kıyafetlerine acil çözüm bulunsun. Kız ne kadar güzelse kıyafetleri de o derece Felaket. Sanat yönetmeni düzgün birşeyler giydirsin Filiz'e artık.
Bu konuda sana katılmıyorum ama senin düşüncendir ona sözüm yok tabiki..
Bugün bizim gündemimizde Filiz'in giydiği uzun ceket vardı. Zaten bi arkadaşın doğumgünü için de alışverişteydik.. O ceketin peşine düştük diyebilirim, bulamadık ama.. konu ıhlamurlar altındadan ve Filiz'in giydiği kıyafetlerden açıldı bi ara.. ve herkes bu konuda hemfikirdi. Nerde ne giyinmesi gerektiğini bize göre çok iyi seçiyolar hem şık hemde farklı:)
Meryemce90
28-10-06, 19:26
ben yılmaz ölücek felan demedim kötü bi şey olucak galiba dedim çünkü orda filiz yılmazı buldu beraber ambulans a gidene kadar o şiiri söyledi şiir ayrılık şiiri ne alaka orda buluşamadılar diye söylemiş olsa bu kadar kesin ifadeli bi şiir neden koysunlar anlamadım inşallah bi şey olmaz ama tahminlerimimz doğru çıktı herşey bundan sonra olucak
evet dogru söyledin ama ben de zaten tahmin yürüüttüm cünki hani ayrilik siirini okudu ya ozaman yilmaz in fena halde olbilicegi anlaminda gelebilir onun icin dedim yilmaz öle bilir diye veya tabii sizlerin dedigi gibi ayrilacaklar kimbilir
evet dogru söyledin ama ben de zaten tahmin yürüüttüm cünki hani ayrilik siirini okudu ya ozaman yilmaz in fena halde olbilicegi anlaminda gelebilir onun icin dedim yilmaz öle bilir diye veya tabii sizlerin dedigi gibi ayrilacaklar kimbilir
dua edelim handan hanımın hastalığı kötü bi şey olmasın ayrılcaklarını tahmin etmiyorum ama bu seferde ayrılma bu olaylar yüzünden olucaksa pes derim belkide senaristler seyirciyi oyalamak için handan hanımın hastalığını abarttılar ama yılmazın ki feci olduğunu thmin ediyorum bu seferde yılmaz bir günde ayağa kalkarsa adamda ne kafa varmış dicem
first lady
28-10-06, 19:40
dizi dün süperdi yorumlarımı gece yazmıştım zaten ama şimdi forever_bim'in de yazdığını görünce aklıma geldi.filiz'in kıyafetleri gerçekten güzel değil.ya o güzelim kıza neler giydiriyolar öyle.hele dün taktığı şapka neydi öyle filizi çok sevsemde söylemeden edemiycem deli sayarlılara dönmüştü kız.ya nolur birileri bu konuya el atsında düzeltsinler şu kıyafetleri:img-help:
karcicegim
28-10-06, 19:41
47. Bölüm videolar bölümüne eklenmiştir. (Kral78 arkadaşımıza sonsuz teşekkürler.)
ya icimi karartiniz simdi!Off yilmaz olemez ya olse varyaa artik kac ay kendime gelemem!!!vee sacma olur yaa bence o siir seyin simgesiydi cook yogun bi durumda olacagini gosterio bence!!!
Iyi aksamlar arkadaslar,
dünki Bölümü ben sahsen begendim, tabiki durgunluklar yine vardi ama umarim düzeltilecektir bunlar.
Bölüm yorumlarima gelince,
Filiz Yilmaz sahnelerini cok begendim, özledigimiz istedigimiz sahnelerdi, nihayet hem asiklarimiz hemde bizler muradlarimiza erdik :D
Salihe bu bölüm cok kizdim, Fahriyeye "Sen geceleri ben yokken neler yapiyorsun" demesi bardagi tasiran cümleydi. Salihden asla beklemedigim cümlelerdi bunlar. Tamam kendince hakli olabilir Cemil yüzünden, ama görmüyormu Fahriyenin gözündeki korkusunu, endisesini anlamiyorum. Nede olsa o bir anne ve oglu icin endiseleniyor. Neyseki yarimda olsa tatliya baglandi bu konu.
Salih Cemil kavgasina beklenilen birseydi. Cemilin bakislari hic ama hic hosuma gitmiyor acikcasi. Onca sene ortadan kaybol sonrada hic birsey olmamis gibi gel yine mahalleye. Umarim cok büyük dert acmaz Fahriyenin basina. Fahriye Ahmeti cok seviyor, ondan kopmak onun icin ölmek demektir.
Ömere gelince, senaristleri anlamiyorum, Ömere nefreti kini ögretmisler ama bir türlü Baba olmasini ögretmemisler. Iyiki Müjgan Hanim var. Ona gelince bu bölümde en cok begendigim karakterdi. Ömeri kenara cekip hesap sorar gibi konusmasi süperdi. Her ne kadar damadi olursa olsun, yinede yanlislarini söylemekten cekinmiyor.
Farkettinizmi arkadaslar, Salih atolyeye Ahmeti almak icin gitti ya. Ahmetle Elifte beraber yatiyorlardi. Salih orda birsey söyledi Sevenleri ayirmis gibi olmadim dimi demisti, Müjgan Hanimin üzgün bakislarini gördünüzmü? Eski günler geldi muhtemelen aklina.
Handan Hanima gelince, o her ne kadar kötüde olsa bir Anne, kendince yöntemleriyle kizini korumak istiyor, ama anlamiyor Filizin bu durumdan rahatsiz oldugunu. Daha bi saat öncesi Sevgili forever_bim'in deyimiyle Dadi degilde Nazi Askeri :img-hyste seciyordu, apar topar Hastaneye kadiriliyor, hemde yogun bakima. Yogun Bakim demeselerdi muhtemelen yine Handanin bir oyunu diye düsünürdüm, ama yogun bakimla, ölümle oyun olmaz. Kesin biseyler var ama bilmiyorum.
Ve Yilmaza gelince, Mualla Hanim istemese bile yine Filizle beraber, yine kacmak üzereler ve yine aksilikler. Cem denen Piskopat yine yapti yapacagini ve Yilmazi büklüm büklüm o soguk betonda birakiverdi. Ve yine döndüm bu konuya, Yilmaz Kafasina cok sert bir Darbe aldi, Kafayi Betonla bir oldu, ama ambulans geldiginde boynunda bir tutanak gibi birsey yoktu, öylesine sedyeye koyup ambulansa bindirdiler. Cok fena bir Hata bu, Yilmazin Kafasi oynamamasi lazim, sabit tutulmasi lazim o kadar baktim ama yok yok yok. :fighting2
Uzun oldu kusura bakmayin arkadaslar, aklima geldikce yazarim :)
Ya, benim dusuncem soyle, bence yilmaz a koyu birsey olmaz filiz de daima yaninda olur, yilmaz iylestikten sonra filiz le aralarinda atismalar olabilir diye dusunuyorum. Ama daha 1. rauntta Cem kazanirsa ve yilmaz olurse, filiz de arkasindan, cok sacma olur!!!!!!!!!!!!!!!Gercekten!!!!!!!!!!!
Onun icin bence senaristler bu dovulme olayini fazla uzun surdurmezler!!!!!!!!!!
Bu arada bu bolumde CANAN HANIMI hic gostermediler, yani filiz le yilmaz in baristigindan haberdar degil daha insallah o da hastaneye gelir!!!!!!!!!!!!
Ayrica filiz le yilmaz in sahildeki sahneleri cok hosuma gitti, gercektende cooook dogaldi, ve birbirlerine de cok guzel bakiyorlar!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis asklara!!!!!!!!!!!!!!!:img-grin2
Arkadaşlar Bence De Filizin Dünkü Kiyafeti Daha Iyi Olabilirdi.
Ya, benim dusuncem soyle, bence yilmaz a koyu birsey olmaz filiz de daima yaninda olur, yilmaz iylestikten sonra filiz le aralarinda atismalar olabilir diye dusunuyorum. Ama daha 1. rauntta Cem kazanirsa ve yilmaz olurse, filiz de arkasindan, cok sacma olur!!!!!!!!!!!!!!!Gercekten!!!!!!!!!!!
Onun icin bence senaristler bu dovulme olayini fazla uzun surdurmezler!!!!!!!!!!
Bu arada bu bolumde CANAN HANIMI hic gostermediler, yani filiz le yilmaz in baristigindan haberdar degil daha insallah o da hastaneye gelir!!!!!!!!!!!!
Ayrica filiz le yilmaz in sahildeki sahneleri cok hosuma gitti, gercektende cooook dogaldi, ve birbirlerine de cok guzel bakiyorlar!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis asklara!!!!!!!!!!!!!!!:img-grin2
arkadaşlar ölüm felan bunları çıkarın aklınızdan kimsenin öldüğü yok hele hele yılmazın zaten film yılmazın hayatını anlatıyor ölse biel son bölümde ancak ama bilidiğm zaten mutlu son olucak o zaman nerden çıktı bu ölme işi anlamadım sadece aldığı darbe çok kötü o yara herşeye sebeb olur iki günde yılazı ayağa kaldırmaları zor biraz kalkarsa olmaz zaten adamın kafası betonmu 2 dir ayne yerden darbe yedi hemde bu sefer çok kötü yedi
ve sanırım yılmaz vurulucak dedikleri tiyo buymuş anladım ii bari söylenen ler çıkıyor en azından
ya arkadaşlar yılmazı öldürme muhabbeti nerden çıktı anlamadım böyle bişeyin olacağını hiç sanmıyorum bence yılmaza çok büyük bişeyde olmayacak siz içinizi ferah tutun çünkü daha yılmaz cem hesaplaşması olucak bu arada bana göre handan hanımın hastalığı ciddi bişey olabilir ve tabiki bunu çok güzel bir şekilde filizle yılmaz aşkına kullanıcaklar ama filiz tercihini ÜZGÜNÜM ANNE diyerek belirtti yılmazdan kolay kolay vazgeçmiyecek artık zor bulunan aşk zor kaybedilir...
ya arkadaşlar yılmazı öldürme muhabbeti nerden çıktı anlamadım böyle bişeyin olacağını hiç sanmıyorum bence yılmaza çok büyük bişeyde olmayacak siz içinizi ferah tutun çünkü daha yılmaz cem hesaplaşması olucak bu arada bana göre handan hanımın hastalığı ciddi bişey olabilir ve tabiki bunu çok güzel bir şekilde filizle yılmaz aşkına kullanıcaklar ama filiz tercihini ÜZGÜNÜM ANNE diyerek belirtti yılmazdan kolay kolay vazgeçmiyecek artık zor bulunan aşk zor kaybedilir...
amin amin amin amin ya o zaman bana şu şiiride tercüme edermisin ayrılık şiiri yılmaz filizle buluşmadı diyemi söylediler ama sözleri çok kötü buna ihtiyacaımız var pek rahatsın
arkadaşlar ölüm felan bunları çıkarın aklınızdan kimsenin öldüğü yok hele hele yılmazın zaten film yılmazın hayatını anlatıyor ölse biel son bölümde ancak ama bilidiğm zaten mutlu son olucak o zaman nerden çıktı bu ölme işi anlamadım sadece aldığı darbe çok kötü o yara herşeye sebeb olur iki günde yılazı ayağa kaldırmaları zor biraz kalkarsa olmaz zaten adamın kafası betonmu 2 dir ayne yerden darbe yedi hemde bu sefer çok kötü yedi
adamın ağzından kan bıle geldı!!!fılızın ağlaması oyle ıctendıkı herhalde gercek hayatta bulente boyle bıse olursa dıye dusundu:)ısallah yılmazı ıkı gunde kaldırırlar handanında onemlı bır hastalığı olsa bıle bu sefer fılız zaten secmesı gereken kısıyı sectı!!!uzgunum anne sozude bunun kanıtı!!!cem efendı onları ayırmayı planlarken dahada yakınlastıracak bu olaydan sonra!!! sanmıyorum kı annesı yuzunden yılmazı bıraksın!!!
boynuna vurdular ya enseye vurmak okadar tehlıkelı kı bırde sopayla ah cem efendı yıyosa cıksaydın ya yılmazın karsısına!!!otelın 3/4 unu bosaltmıs...cok ıs sankı...
bence cem ılerde bakacak kı ben yılmazla fılızı ayıramıyorum tekınerlerı batıracak ve onları kurtaran kısı tabıkı yılmaz olacak ancak bundan sonra omerle yılmazın arası duzelır!!!
amin amin amin amin ya o zaman bana şu şiiride tercüme edermisin ayrılık şiiri yılmaz filizle buluşmadı diyemi söylediler ama sözleri çok kötü buna ihtiyacaımız var pek rahatsın
bence ıstanbulun sevdığı kadınla kacmasına ızın vermedığı ıcın bu sıır okundu bundan sonra zaten tatılede gıdemezler ondan dolayıdır!!!sanmıyorum bundan sonra fılızle yılmaz kolay kolay ayrılmazlar!!!
bende ayrılmıyacaklarını umuyorum mert hele hele handan hanımın hastalığı yüzünden hiç sanmıyorum böyle bi, şey olurda bizim drama dizimiz komedi olur iyide filiz le yılmaz buluşsaydı gene gidemeyeceklerdi ki o şiiri neden söylesin handan hanımın hastalığı duyulunca zaten geri döneceklerdi galiba ben bunun cevabını bir dahaki bölüm ancak bulucam
bende ayrılmıyacaklarını umuyorum mert hele hele handan hanımın hastalığı yüzünden hiç sanmıyorum böyle bi, şey olurda bizim drama dizimiz komedi olur iyide filiz le yılmaz buluşsaydı gene gidemeyeceklerdi ki o şiiri neden söylesin handan hanımın hastalığı duyulunca zaten geri döneceklerdi galiba ben bunun cevabını bir dahaki bölüm ancak bulucam
fılızle yılmaz bulussaydı yılmaz gec kalmasaydı fılız telefonunu acmayacaktı!!!annesının hastalığını duymayacaktı...
fılız yılmaz bundan sonra ayrılmazlar!!!
arkadaslar yorum yapmak ıcın davetıye mı beklıyosunuz:) sabahtan berı beklıyorum bırı yorum yaparda okurum dıye!!!kımsede cıt yokk..matraka yazdığım mesaja cvp verırsen sevınırım!!!
arkadaslar yorum yapmak ıcın davetıye mı beklıyosunuz:) sabahtan berı beklıyorum bırı yorum yaparda okurum dıye!!!kımsede cıt yokk..matraka yazdığım mesaja cvp verırsen sevınırım!!!
veririm seve seve sende sıkıldın dimi benim gibi ya şimdi bi tartışma çıkarcam ortalık fena karışcak bunlar başka türlü yazmıyorlar.öyle diyorsunda zaten buluşmaya geç kalmıştı yılmaz
veririm seve seve sende sıkıldın dimi benim gibi ya şimdi bi tartışma çıkarcam ortalık fena karışcak bunlar başka türlü yazmıyorlar.öyle diyorsunda zaten buluşmaya geç kalmıştı yılmaz
matraka arkasım ıyıde fılız onu aradı tlfonumu kapatıyorum..merak etme dedı yılmaz da az kaldı gelıyorum dedı!!!sonra psıko cemın adamları yılmazı vurdu!!!aradan epey bı zaman gectı!!! fılızın saatınde saat 8.20 dı yılmaz hala gelmeyınce merak ettı yılmazı ar