Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 4

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

forever_bim
25-09-06, 11:43
Ama ben zamanında uyarmıştım onu "evlenme" diye ama artık kısmet ne yapalım;)

£speranza Dolunay Hanım İzmirin Foça ilçesinde film çekimindeymiş. O yüzden görüşemiyorlar. Amanın sabah sabah daldık milletin özel yaşamına. Diziyle ilgili konuşacak bir şey kalmadığından mıdır nedir?

forever_bim
25-09-06, 11:48
Sevgili Tubi,

Dizinin sloganı söz vermiş aşklara aslında Elif ve Yılmazın aşkına gönderme yapan bir slogandır.

Filiz ve Yılmaz aşkının anlatılabildiği tek güzel bölüm 34. bölümdür ki Elif o bölümde hastaneye düştüğünden yeterince feci bir yıkım olmuştur bende yine de.

Sevgili £speranza

Bizim toplumda yapı böyledir. Kadın hata yapınca taşlanır erkek hata yapınca alkışlanır.

sinem*
25-09-06, 11:49
:cheer: İşte bu:cheer: Bir gerçek bu kadar mı net ifade edilir.Filiz başka bir kadın için kullanılıp ailesi yerle bir edilirken bile bu kadar mağdur ilan edilmemişti.Şimdi Yılmaz Beyimizin acısı pek bi yürek dağlar oldu.aşkı her şeyin üzerinde tutmanın yaratmış olduğu tuhaf bir travmanın sonucu olsa gerek bu tutum.
tamamen katılıyorum..yılmazı bu halde görürken hiç üzülmüyorum hatta etme bula dünyası diyerek garip bir haz duyuyorum

cemotara
25-09-06, 11:49
Ben de diyorum kilo olayını tek ben mi farkettim diye. Malum Sinan Tuzcu Antepli. Yemeklerle arasının gayet iyi olduğunu biliyoruz ama biraz dikkat etmesi lazım.

Dizinin baymaya başladığı konusunda kesinlikle Tubiye katılıyorum. Dizi neyken ne oldu. Ama ben Filize sizin kızdığınız kadar kızamıyorum. Öncesinde hak etmediği halde çok acı çekmişti. Ben 16. bölümün sonunda çiftlikte yere serildiği ya da 17. bölümün sonunda attan düştüğü sahneleri unutmadım henüz. Ya da 24. bölümün sonunda Yılmazı karşısında şirketin yeni hissedarı olarak gördüğü zaman yaşadığı hayal kırıklığını. Filizin bunları babasına verdiği söz için yaptığını da biliyoruz. O kendine yapılanları çoktan unutmuştu zaten. Bu arada geçen yıl hatırlıyorum herkes Elife kızıyordu bu yıl bayrağı Filiz devraldı Eliften.
bu yorumuna imzamı atıyorum kesinlikle doğru bende unutamıyorum olanları

sinem*
25-09-06, 11:55
Ben de diyorum kilo olayını tek ben mi farkettim diye. Malum Sinan Tuzcu Antepli. Yemeklerle arasının gayet iyi olduğunu biliyoruz ama biraz dikkat etmesi lazım.

Ama ben Filize sizin kızdığınız kadar kızamıyorum. Öncesinde hak etmediği halde çok acı çekmişti. Ben 16. bölümün sonunda çiftlikte yere serildiği ya da 17. bölümün sonunda attan düştüğü sahneleri unutmadım henüz. Ya da 24. bölümün sonunda Yılmazı karşısında şirketin yeni hissedarı olarak gördüğü zaman yaşadığı hayal kırıklığını. Filizin bunları babasına verdiği söz için yaptığını da biliyoruz. O kendine yapılanları çoktan unutmuştu zaten. Bu arada geçen yıl hatırlıyorum herkes Elife kızıyordu bu yıl bayrağı Filiz devraldı Eliften.
kesinlikle katılıyorum (bugün herkese katılacağa benziyorum:img-grin2 )
ama filiz o acıları çekerken bu kadar üzülünmemişti ne de olsa yılmaz beyin bir amacı vardı artık mantığımız savaşta ve aşkta her şey mübahtır sözünden geldiği için midir yoksa başka bir şeyden midir bilemem

ihlamurlarfanatigi
25-09-06, 11:59
:) bende katilim bagri forever_bim'in dediklerine. yilmaza bende üzülmüyorum ama durmadan ayni konular isleniyor...hep hisseler ondan baymaya basladi bu dizi....eskiden fragmani dört gözle beklerdim, simdi iki :):):)

tubi
25-09-06, 12:00
"söz vermiş aşklara" Yılmaz ve Elif'in aşkı için yazılmış bir slogandır evet.. Ama dizinin en başından beri Yılmaz'ın Filiz ile olacağı belli idi. Yani Elif yaşasaydı da Elif&Ömer olacaktı. Yılmaz&Filiz olacaktı. Yılmaz & Elif bir araya gelsin diye ayırmadı sevgili senaristLerimiz..

Yani söz vermiş aşklara artık Yalan oLdu...

forever_bim
25-09-06, 12:04
Doğru Tubi haklısın...

Bu arada Bir İstanbul Masalını izleyen var mıydı bilemiyorum ama orada da iletişimsizlikler yanlış anlaşılmalar yüzünden dizinin esas kızı ve esas oğlanı 20 bölüm boyunca anlaşamamış masal tamamıyle kabusa dönüşmüştü. Aşıkları kavuşturursak dizi biter senaryo yazamayız mantığı bizim senaristlerin mantığı olsa gerek.

tubi
25-09-06, 12:05
tabi ki BİM izleyen ve fıtık olan birisiyim. Hatta bim de bildiğiniz üzere bir de araya başka hatun ve bey ler soktular..

Eğer cidden bu şekilde devam edecekse izlenmeye değmez.. mini nin senaryosu üzerinden film çekeriz daha iyi.. pehh

sezinti
25-09-06, 12:06
Sevgili forever_bim

Filiz'in Yılmaz'a söylediği sözlerin yani davranışlarının açıklaması olamaz. Yılmaz Filiz'in duyguları ile oynamış olmasının, aynı şekilde Filiz'in davranışının Yılmaz'ın Filiz'e davranışlarının emsal gösterilmesi, Filiz'in davranışların kabul edilebilir davranış olduğunu göstermez. Filiz'de yanlış yapmıştır.

forever_bim
25-09-06, 12:12
Sevgili sezinti

Filizin doğru yaptığını savunmuyorum kesinlikle. Savunduğum şey Yılmazın da vakti zamanında Filize az çektirmediğidir. O zamanlar kimse böyle tepkiler koymamıştı Yılmaza (tepki koyanları tenzih ederim) ama şimdi Filize denmeyen kalmadı.

Yılmaz Elif zamanında da türlü saçmalığı Yılmazın yapıp Elifi kendi elleriyle Ömere itmesine rağmen Elif suçlu görülmüştü. Benim dikkatimi çeken budur.

Bir diğer nokta da gerek yetişme koşullarımız gerekse erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için kadınların hataları daha titizlikle irdeleniyor.

Kadın bir hata yapınca affedilemez erkek hata yapınca ise bunun adı istemeden yaptı oluyor.

Saygımla.

sezinti
25-09-06, 12:20
Dizi izlerken oluşan genel tablo vardır. İzleyiciler ana karakterlerin mutlu olmasını isterler, ana karakterler mutlu olsunlar, beraber olsunlar gerisi önemli değil gibi klişe olmuş yorumlar yapılır. Karakterlerinin doğruları ve yanlışları tartışılırken nedense baskın karakterin yanlışları üzerinde fazla durulmaz. Dizide asıl beklentimiz, ana karakterlerimizin mutlu olması ise, bu ve buna benzer yorumları çok okuyacağız. Çoğunluk beğendiği karakterinin davranışlarını görmek istediği gibi görmeye çalışır. Bu yüzden yorumumu bakmak ve görmek çok farklıdır diye sonlandırmak istiyorum.

herkese iyi yorumlar.

sinem83
25-09-06, 14:44
Bu arada Bir İstanbul Masalını izleyen var mıydı bilemiyorum ama orada da iletişimsizlikler yanlış anlaşılmalar yüzünden dizinin esas kızı ve esas oğlanı 20 bölüm boyunca anlaşamamış masal tamamıyle kabusa dönüşmüştü. Aşıkları kavuşturursak dizi biter senaryo yazamayız mantığı bizim senaristlerin mantığı olsa gerek.

kesinlikle doğru bir benzetme... esma ve selim saçmalıklar yüzünden konuşamaz hale gelmiş, ben dahil bir sürü fanatik diziyi nerdeyse bırakacaktık...

şimdi aynısı filiz ve yılmaza oluyor ve uzun süre de devam edecek gibi... yılmaz soruyor, sordukça filiz kemküm kemküm yalanlar vs, bu konudaki gidişat pek iyi değil o yüzden... şimdi de allah bilir filiz yılmazla ferideyi görür uzaktan, görüntüyü yanlış yorumlar, her şeyi anlatacakken sinirinden vazgeçer...

benim
25-09-06, 14:53
sinem83 son yazdığına aynen katılıyorum.valla olurmu olur .tam söyleyecekken ferideyi görüp vazgeçebilir.bizde burda ya sabır çeker dururuz.

Dilan15
25-09-06, 16:55
Doğru Tubi haklısın...

Bende sana bu konuda cok katiliyorum Bir istanbul masalinda da
cok hayal kirikligina ugramistim birden ordada bütün konu
dönüverdi Ve simdide senaristler yine ne yapacaklarini sasirdilar
yani gercekten hic zevki kalmadi bana göre:icon_sad:

devil61
25-09-06, 17:47
Filiz yılmaza babasına soz verdığını soylese barısırlar dızı bıter dızıyı uzatmak ıcın bazı sacmalıklar yaptıkları doğru ama ıhlamurlar altında bu senenın bence yıne en ıddalı dızısıdır ınanınkı fılızle yılmazın barısmasını hepınızden cok ben ısterım ama daha cok hafta daha var barısmaları ıcın ben boyle dusunuyorum!:(Orda omer yılmaza vurdu cunku fılızı uzgun ve aglarken goruncu kardesını cok sevıyo.ama bı konuda haksız fılıze cok karısıyo fılızde hısselerı sat dıyerek hayatından cıkmasını goze alıyo bence cemlen aralarında bıse olabılır!

Eylotuerk
25-09-06, 18:19
Filiz yılmaza babasına soz verdığını soylese barısırlar dızı bıter dızıyı uzatmak ıcın bazı sacmalıklar yaptıkları doğru ama ıhlamurlar altında bu senenın bence yıne en ıddalı dızısıdır ınanınkı fılızle yılmazın barısmasını hepınızden cok ben ısterım ama daha cok hafta daha var barısmaları ıcın ben boyle dusunuyorum!:(Orda omer yılmaza vurdu cunku fılızı uzgun ve aglarken goruncu kardesını cok sevıyo.ama bı konuda haksız fılıze cok karısıyo fılızde hısselerı sat dıyerek hayatından cıkmasını goze alıyo bence cemlen aralarında bıse olabılır!
Asla oyle birsey olmaz ama ben yilmaz dan emin degilim yani eger ferideyi severse basarim o seti yada herhangi gibi baska bir sacmalik daha

shiny
25-09-06, 18:37
Sevgili sezinti

Filizin doğru yaptığını savunmuyorum kesinlikle. Savunduğum şey Yılmazın da vakti zamanında Filize az çektirmediğidir. O zamanlar kimse böyle tepkiler koymamıştı Yılmaza (tepki koyanları tenzih ederim) ama şimdi Filize denmeyen kalmadı.

Yılmaz Elif zamanında da türlü saçmalığı Yılmazın yapıp Elifi kendi elleriyle Ömere itmesine rağmen Elif suçlu görülmüştü. Benim dikkatimi çeken budur.

Bir diğer nokta da gerek yetişme koşullarımız gerekse erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için kadınların hataları daha titizlikle irdeleniyor.

Kadın bir hata yapınca affedilemez erkek hata yapınca ise bunun adı istemeden yaptı oluyor.

Saygımla.
çoook haklısın filizde bi söz vermişti
Kadın bir hata yapınca affedilemez erkek hata yapınca ise bunun adı istemeden yaptı oluyorbu sözüne yürekten katılıyorummm

pinkzone
25-09-06, 18:57
Her ne olursa olsun.. Filiz eğer şimdiden söylerse bu sırrı dizinin sonunu getirmiş olur.. Ve izleyicinin ilgisini çekemez... Baktılar ki bu söz olayı iyice baymaya başladı yarı dönemin ortalarında söyletirler..

Dizideki bütün karakterler senaristlerin birer kuklası.. Senarsitler neyi ne zaman yazarlarsa onlarda oynar.. Filizin açıklama yapması için çoook erken...

Kurdoglu
25-09-06, 19:08
Her ne olursa olsun.. Filiz eğer şimdiden söylerse bu sırrı dizinin sonunu getirmiş olur.. Ve izleyicinin ilgisini çekemez... Baktılar ki bu söz olayı iyice baymaya başladı yarı dönemin ortalarında söyletirler..

Dizideki bütün karakterler senaristlerin birer kuklası.. Senarsitler neyi ne zaman yazarlarsa onlarda oynar.. Filizin açıklama yapması için çoook erken...
Sevgili pinkzone, Filizin soylemesi gerek bir SIR degilki. Babasinin ona vasiyeti. Filiz Babasi olmeden once her turlu konuyu incigina cincigina varincaya kadar Yilmazla paylasmiyormuydu? Paylasiyordu. Peki simdi bu vasiyeti neden paylasmiyor? Neden korkuyor? Amaci ne? Butun bu sorulara verilebilecek cevaplari cok merak ediyorum. Eger Yilmazin delirip kendisini oldurmesinden korkuyorsa, bak ozaman belki anlarim onu, ama boyle bir ihtimalin soz konusu olmadigini sagir ve kor sultanlar dahil herkes biliyor.

Diziyi uzatabilmek icin boylesi bir yol izlemek kimin fikriydi bilmiyorum, ama bu yol'un haricindeki butun yollarin cincik gibi oldugunu biliyorum. En bozuk yol, bu yoldu ve senaristler de ne tuhaftir ki bu yolu sectiler. Tekerler patladi zaten, kazanin olmasi da yakindir ozaman. Akillari varsa bir an once U donusu yapip, daha elverisli ve daha duzgun bir yol bulsunlar kendilerine.

Yanlis gormediysem dizimizin senaristler grubuna "Cuneyt" isminde bir beyefendi eklenmis, ben ciddi ciddi butun bu sacmaliklarin ve aksakliklarin bu beyefendinin basinin altindan ciktigina inanmaya baslayacagim.

pinkzone
25-09-06, 19:12
Kurdoglu evet filizin sakladığı sır değil.. Ama yani sır gibi saklaması ne kadar doğru.. Resmen çok gizlidir dokunmayın yanaşmayın bana diyor.. Ne konuşuyor nede konuşmam diyor.. neyse bu konuyu uzaktıkça sakız gibi uzuyor..

Cüneyt hıım daha ilk defa öğrendim.. Bilmem araştırmak lazım.. Belki senaristlikten önce oyunculukta yapmış olabilir.. Bu camiaa yakınsa yazabilir.. Araştırmak şart..

Kurdoglu
25-09-06, 19:18
Valla arastirma boyutunu bilmiyorum, ama bu herif girdi gireli dizimiz yan yatip camura batiyor. Neyse bekleyip gorelim bakalim, gercekten sebep o herifmiymis :)

devil61
25-09-06, 19:53
böyle kendımızı yıyıp bıtırmekle olmıyacağa benzıyo bu ısler umarım filizle yılmaz erkenden barısır ve dızı sacmalamaktan cıkar dızıyı bır vasiyet uzerıne kurmaları yenı ızleyecekler ıcın cazip gelmeyebılır ama barıstıktan sonra dızı rayına oturur dıye dusunuyorum!filizde soylese sankı ne olacak ben bıde ağlıyo sonra donup gelıyo cıddılesıyo bana gore cok sacma ve yapmacık oluyo dızıde en cok fılızı sevmeme rağmen son bolumlerde canımı sıkmaya basladı!ama ona olan hayranlığım hcı bıtmeyecek!:D

Gülcan
25-09-06, 20:02
Arkadaslar biliyormusunuz bilmiyorum ama Meral atv'deki Erkekler Aglamazda oynuyor, bende az önce gördüm, bu durumda IA'ya geri dönmez diye düsünüyorum.

CARPE DİEM
25-09-06, 20:11
arkadaşlar filizin neden yılmaza hayır dediğini solememesi dizinin uzaması için ancak bi de olaya filiz açısından bakalım filiz yılmaza durumu açıklasa o zaman yılmaz filizi ikna etmeye çalışacak zaten filiz yılmaza dayanamıo:happy0064 hemen yelkenleri suya indircek ozamanda babasının wasiyrtini yerine getirememiş olcak:img-pilot o yusden filizde durumu yılmaza açıklamıo ona onu sewmediğini solüyor yılmaz ı wazgeçirmek için yoksaa dayanamayacak we yılmazın kollarına atlayacak :cheer: we o zmnda babasına werdiği sozu tutamayacak we bu yusden kendini suçlu hissedecekkk:icon_sad: bnm düşüncem buu:img-pilot

_CALIKUSU_
25-09-06, 20:12
Arkadaslar biliyormusunuz bilmiyorum ama Meral atv'deki Erkekler Aglamazda oynuyor, bende az önce gördüm, bu durumda IA'ya geri dönmez diye düsünüyorum.

Aman zaten dönmesin! Bikmistik ondan. Gerci artik dönmesini gerketirecek bir seyde yok. Meral konudan tamamiyle koptu zaten. Ne diye, ne olarak, hangi amacla girecekki? Kemalde öldü zaten, onun tek derdi Kemal beyleydi.

_CALIKUSU_
25-09-06, 20:19
CARPE DİEM arkadasim haklisin,konuyu uzatmak icin bu sesizlik sart. Aynen dedigin gibi Filiz Yilmazin kollarina atlamaya dünden razi zaten. Sadece babasina olan sevgisinden, saygisindan susuyor,"Ben seninle oynadim aptal! Hep senmi baskalariyla oynayacaksin?"gibisinden Yilmaza kendini kötü göstererek kendinden sogutmaya calsiyor(gerci bunun pek dahiyane bir fikir olmadigni görüyoruz, pek ise yaramiyor cünkü) .Fakat eninde sonunda Yilmazla Filliz birlesecek! Yani Filiz zaten babasinin vasiyetini yerine getiremeyecek. Hatirlarsan falci "bir gün cok mutlu olacaksiniz, ancak daha zamani var" demisti.

forever_bim
25-09-06, 21:19
Daha önceden de söylemiş olduğum gibi dizinin baş senaristi Nilgün Öneş diziyi yazmayı bıraktı. Şu anda Hatırla Sevgili adlı diziyi yazıyor. Senarist değişimini ben de mantıklı bulmuyorum. Umarım dizi Saldım çayıra Mevlam kayıra bir hal almaz. Gerçi gidişat bu yönde.:img-banne

diego_halil
25-09-06, 21:46
bence yilmaz az dedi 10 kat diyerek.. onun gözyaslarinin bedeli ölcülemez.. ölcülemeze birak.. ödenemez...

aşk_oyunu
25-09-06, 23:27
bence yilmaz az dedi 10 kat diyerek.. onun gözyaslarinin bedeli ölcülemez.. ölcülemeze birak.. ödenemez...
bncedekeşke deseydi 20 katD: tam sewinmiştim öpüştüler sarıldılar kız yine kaçtı allah8ım yaa sanki adamla oynar gibi

51arzu
26-09-06, 02:34
yilmaza nasil aciyom bir turlu gulmedi yuzu ya
insallah su filiz inadini kirar doner yilmaza hak etmedi bunlari yilmaz ya
omerede git gide sinir olmaya basladim ya filizin pesinden ayrilmiyor ya golgesi oldu adeta bu kadarda olmaz yani kiz bir nefes alsin ya bir yandan omer bir yandanda annesi kizi deli edecekler sonunda
al gotur yilmaz su kizi ona bir tek sen iyi geliyorsun

Figan
26-09-06, 02:42
Bence dizi tamamen sıkmaya başladı...

Filiz Yılmaz aşkı bekleyenler artık beklemeyin. Filiz'in o sözünden sonra Yılmaz gibi gururlu bir adamın Filiz'in peşinden gideceğini artık beklemem. Yok giderse de Yılmaz benim için bitmiş olur..

Düsündüklerime tercüman olmus bu mesaj dogrusu..Yilmaz Elif`i o magazada kendisiyle gelmedi diye, orda kalmayi secti diye yüzügü parmagindan cikartip; cekti gitti..Gidis o gidis...Elif`i kafasinda bitirdi..Her ne kadar duygularinda yasiyorduysa da mantiken bitirdi..

Gelelim Filize..Filiz de buna benzer birsey yapti..Ki; bence Eliften daha beterini yapti..Seni denemek icin öptüm birsey degismedi..Bitmis duygularim dedi. üstüne üstelik hisselerin ne kadar önemli oldugunu vede istediginin tek onlar oldugunu söyledi...{Dikkat ederseniz Yilmaz 2 kere sordu bastira bastira bu soruyu}

Sevgili tubi`nin de dedigi gibi Yilmazi ta en basindan beri gururlu bir karakter olarak yansittilar bizlere..$imdi Yilmaz kalkipta bu kadar agir sözlerin üstüne Filizin hala pesinden giderse; benim icinde YILMAZ biter !

Ha belki sunu diyecek olanlar vardir aramizda..Yilmaz Filizi seviyorrrr amaaaa??
Yilmaz Elifi de cok ama cok seviyordu...

Bakalim izleyip, görecegiz...

tubi
26-09-06, 09:32
Sevgili Figan tamamen aynı görüşteyiz..

Yılmaz Elif'i de çok ama çok seviyordu... Ama bu sözler üzerine yok ben Filiz'in peşinden hala giderim derse (ki bana kalırsa çok daha farklı bir yol çizecek) Yılmaz karakterini de bitirirler. Zaten tüm karakterleri değiştirdiler bir o kaldı. Ona da dokunmasınlar artık...

Bence Feride & Yılmaz arasında bir şeyler yaparlar artık. En azından Feride'nin Yılmaz'a aşık olacağı kesin.. Yılmaz da sırf inat oLsun diye ona karşıLık verir. Bu böyle devam eder. Filiz de Cem le inat oLsun diye çıkar. Ohooo... Buyrun arkadaşlar dizimizin adı "Arabesk"

forever_bim
26-09-06, 10:45
Tubi dediğin şekliyle yani yılmaz feride cem filiz kombinasyonlarıyla dizi devam ederse kimin eli kimin cebi konseptine kaymış olur dizi ki bu da bir nevi yerli Yalan Rüzgarı ya da Cesur Ve Güzel demek olur. Ben de o zaman bu diziye şunu yaparım..:fighting2 :fighting2 :fighting2

forever_bim
26-09-06, 10:52
Bir de Yılmazın sabit kaldığı fikrine asla katılmıyorum. Yılmaz başlarda Elife kan kusturuyordu resmen.Elif ona İhanet etmediği halde ihanet etmiş gibi davranıyor saçma ötesi kaprisleri ve kendine olan güvensizliğiyle Elifi doğrudan Ömere yönlendiriyordu. Sonradan eleştirdiği zengin sosyetiklerden daha zengin daha sosyetik oldu. Hatırlıyorum 6. bölümde hapishaneye annesi gelip ona Eliften bahsedince iki yıl beklerse Elif beni görür demişti. Şimdi kendisi Filizin peşinde pervane olmuş durumda. Yılmazın da değiştiği bir gerçek bence. İyi yönde de gelişimler gösterse de bence 42. bölümün sonundan itibaren Filize karşı tamamen değişecek.

slayjic
26-09-06, 11:01
eğer feride yılmaz cem filiz yaparlarsa bu dizinin o cden ne farkı kalırki dön dolaş sonra barış o c de bu şekildeydi bıktırdı bence böyle bir senaryo kesinlikle yapmasınlar...
yanlız bide şu var yılmaz gururundan çok sevdiği halde elife dönmedi ama elifte kendini anlatmak için çok çaba sarfetmedi ömerle evlendi evlenmeyip biraz bekleseydi şansı olurdu çünkü yılmaz ozaman ona aşıktı filiz de italyaya gitti aradan 4 yıl geçmesine rağmen filizin bir erkek arkadaşı olmadı yılmazı kendinden uzaklaştırmaya çalışıyo yılmaz ondan uzaklaşsada filiz yılmazı beklemekten ve özlemekten hiç vazgeçmicek...
evet filizde ağır sözler söyledi ama sizce bir kişi karşısındaki insan ne derse desin onu öptüğünde ne hissetiğini anlamazmı?

forever_bim
26-09-06, 11:10
Zaten geçmişi deşmenin çok anlamı olduğuna inanmıyorum.Konu açıldığı için konuşma gereği duydum. Yılmazın Elife karşı olan tavrı Filize olan tavrından çok farklıydı. Elifin 4. bölümde söylediği Senden korkmak istemiyorum lafı pek çok şeyi açığa kavuşturuyor.

Neyse zaten bu gidişle yeni kombinasyonlar olayı diziyi daha da cıvık bir kıvama getirecek. Bahsettiğiniz The OC dizisini ben de izliyorum en azından 76 bölüm devam etmişti ve şu an sanırım 4. sezonda. Orada yalnız durum farklı. Dediğiniz tarz ilişkileri lise gençliği yaşıyor orda burada yaşını başını almış yetişkinler yaşarsa işte asıl saçmalık o zaman olur.

cave77
26-09-06, 11:38
Bence Feride'nin ilerleyen zamanlarda Ömer'le arasında birşeyler olabilir,o çocuk parkı(Feride'nin Elif'i parka götürdüğü sahnede) sahnesinde böyle bir izlenim oluştu bende.

benim
26-09-06, 11:55
foruma resmen sessizlik çökmüş.her sabah işe gelir gelmez ilk yaptığım foruma girip yorumları okumaktı. ya ramazan ayından ya da diziyle ilgili herkesin ümitleri kırıldı galiba.bazen bende ümitsizliğe kapılıyorum. filiz ve yılmazın hali ne olacak diye... durumu nasıl toparlayacaklar bakalım.inşallah çok güzel bölümler bizi bekliyor buna inanmak istiyorum...

61MERVE61
26-09-06, 13:47
çoook haklısın filizde bi söz vermişti
Kadın bir hata yapınca affedilemez erkek hata yapınca ise bunun adı istemeden yaptı oluyorbu sözüne yürekten katılıyorummm

aynen yaa katiliyorum arkadasim

61MERVE61
26-09-06, 13:51
:cheer: İşte bu:cheer: Bir gerçek bu kadar mı net ifade edilir.Filiz başka bir kadın için kullanılıp ailesi yerle bir edilirken bile bu kadar mağdur ilan edilmemişti.Şimdi Yılmaz Beyimizin acısı pek bi yürek dağlar oldu.aşkı her şeyin üzerinde tutmanın yaratmış olduğu tuhaf bir travmanın sonucu olsa gerek bu tutum.

aynen arkadasim bende filize niyeyse kizamiyorum yilmazin ilk bolumlerde filize yaptiginin yaninda hic filizin yaptigi,hepimiz biliyoruz ki ilk zamanlar yilmaz imtikam pesindeydi ve resmen filizi kulanmisti,eyer filiz yilmaza cook asik olmasaydi ve hic uzulmeseydi biz burda filiz yilmaz demezdik,filizin tek sucu asik olmak oldu....yilmazin yaptigi hemen unutuldu simdi milet konusur konustugu kadar filiz buda suda diye...izlicez ve gorecez

tubi
26-09-06, 14:53
Bu fikirde düşünen arkadaşların olaya pek objektif bakamadıkları kanaatindeyim.. Kaldı ki ben Yılmaz ı da Filiz i de Ömer i de çok seven birisiyim. Yeri geldiği zaman hepsini de objektif eleştirebiliyorum. Şu anda baktığım pencere hem Filiz hem de Yılmaz ın penceresi. Mağdur olan da Yılmaz. Filiz e egelince ille de geçmişi deşeceksek hadi başlayın arkadaşlar. Bakalım kimi nereye sıkıştırıcaz yine ?

forever_bim
26-09-06, 15:17
Tubi olaylara kimse objektif bakmıyor ki zaten herkes yeterince yanlı ve de subjektif bakıyor. Geçmişi deşme taraftarı ben de değilim ama olayların bir geçmişi ve bu geçmişle bağlantısı varsa ve Filiz suçsuz olduğu halde gururu ezilmişse kusura bakmayın ama ben Yılmaza acımam. Etme bulma dünyası. Tamam şu anda saçma davranışlar görüyoruz hem Filizden hem de Ömerden ama ben inanıyorum ki bu geçici bir süreç. Her ikisi de düzelecek.

tubi
26-09-06, 15:31
Forever diyorsun ki geçmişe bakma taraftarı değilim ama Filiz'i de bi yandan haklı buluyorsun.. Bu da senin objektif bakmadığını gösterir.. Şimdi upuzunnn bir yorum yazarım ama kimse okumaz. Okuyacaklar da bellidir zaten...

forever_bim
26-09-06, 15:54
Tubi ben yorumları okuyorum. Özellikle de senin yorumlarını hiçbirzaman es geçmiyorum. İyi geçmişten konuşalım diyorsan başlıyalım 1. bölümden ama ne senin ne de benim fikirlerimiz değişmeyecek. Zaten benim hiç bir zaman Objektif bakma gibi bir iddiam olmadı ki. Herkes yanlı bakıyor olaylara. Ben mesela Elife yaklaştığım kadar ılımlı Yılmaza bakmıyorum. En basit örneği bu.

Son bölümlerde Filizin tam bir ikilem içinde kaldığını düşünüyorum ve son 2 bölümdeki tavrını da beğenmedim. Tıpkı Ömerin beğenmediğim gibi. Ama recm cezasını da hak ettiklerini düşünmüyorum şahsen.

tubi
26-09-06, 16:03
Diziyi izlerken muhakkak ki sevdiğimiz ve sevmediğimiz karakterler olacaktır. Ama dizide bir mantık arar ve mantıkla bakarsak (ki ben bunu yapmaya çalışıyorum) şu ana kadar oyuncuların hepsinde hata vardı.

Yılmaz ; maço karakterini Elif üzerinde tehlikeli bir biçimde kullandı. Hatta en nefret edilen kadına tokat atma olayını da gerçekleştirdi. Belki sevgisindendi. Ama yanlıştı. Sonra Yılmaz değişti.. Ama o kısımlara sonra değinelim..

Elif ; Yılmaz'ı ne kadar sevdiğini söylerken gitti (ne için olduğunu anlayamadığım bir sebepten) Ömer ile evlendi. Hem de hala Yılmaz'ı severken. Sevdiği adamın gözlerine baka baka gitti ve evlendi.

Ömer ; Elif'in nişanlı olduğunu bile bile onun aklına girmeyi başardı. Yılmaz'dan sözde soğutmak için elinden geleni yaptı. Parasını kullandı Elif'in aklını çeldi. Yılmaz'ın yanında olmadığı zamanları sürekli değerlendirdi.

Filiz ; Abisinin hatasını örbast edebilecek kadar abisine düşkün bir insan. Yılmaz belki ölebilirdi. Ama o zaman Filiz yine abisini yani bir katili korumuş olacaktı..

Yani görüyor musunuz? Hangisi hatasız? Bugünü de inceleyelim mi peki şimdi? Neden objektif bakmayı denemiyorsunuz ki ? O zaman aramızda tartışmalar dahi olmaz (hani şu şiddetliler=)

sezinti
26-09-06, 16:09
Sevgili tubi

Filiz'in hatası ne biliyormusunuz, Yılmaz'ın kendi duygularıyla oynadıktan sonra, Yılmaz'ı kabullenmekti, Filiz hatalı bir tutum sergilemiştir. Filiz Yılmaz'ı tekrar olduğu gibi kabullendi. Yılmaz'ı olduğu gibi kabullendikten sonra Yılmaz'a iki kardeşin birlikte uyguladıkları psikolojik şiddetin affedilir yanı yoktur.

Ömer'in Yılmaz'la sorunu olabilir, tartışabiliriz ama Ömer'in kızı Elif'e olan davranışlarının affedilir yanı yoktur.

forever_bim
26-09-06, 16:26
Tubi galiba ne dediğimi okumadın. Senin ele aldığın karakter analizi sade ve sadece senin yanlı bakış açını yansıtır sevgili arkadaşım. Tokat olayını da sevgiyle ilintilendirdin ki bu senin bakış açını yansıtıyor yalnızca. Ben analatamıyorum sanırım. Objektif yargı herkes için genel geçer olan yargıdır. Örnek vermem gerekirse Haftanın P harfiyle başlayan günlerin Pazartesi Perşembe ve Pazar olması gibi. Bu herkes için genel geçer bir durumdur. Ama sen atıyorum minik Elifi Ahmetten daha sevimli bulursun bir diğer arkadaş Ahmeti daha sevimli bulur. Bunlar genel geçer yargılar değildir. Subjektif yani öznel yargılardır.

Bir de şunu söylüyorum yazdıklarına istinaden: Eğer sırf sevgilisi başkasıyla evlendi diye bir adam intihara teşebbüs ediyorsa bu herşeyden önce onun zavallı biri olduğunu gösterir. Yılmazın fenere çarpmasında Ömerin suçu ne ben bunu anlamıyorum. ayrıca da sevgili Tubi sen olaylara kendi mantığın ve aklınla kendi iradenle bakıyorsun aynısını ben de yapıyorum. Düşüncelerin sadece senin düşüncelerindir sevgili arkadaşım. Objektif yani genel geçer ya da en basit ifadesiyle benim için geçerli değildir. Bunlar da benim düşüncelerim.

forever_bim
26-09-06, 16:31
Ek olarak yazda taptaze bir şekilde bölümleri yeniden izlemiş birisi olarak kendi düşüncemi kendi penceremden bakarak defalarca dile getirdim zaten. Elif aşık olmadan ve oldukça hızlı bir şekilde evlendi ama yok Ömer Elifin gözünü parayla boyadı yok onu yaptı yok bunu yaptı bunu ben kabul etmiyorum. (ki kabul edenler de çıkabilir asla da ben onlara objektif bakın diyemem sırf beni gibi düşünmüyorlar diye). O kendine güven ve destek sağlayan zor durumda yanında olan adamı seçti hepsi bu kadar. Tabii ki yine bana göre..

tubi
26-09-06, 16:51
Subjektif bakış açısı ile objektif bakış açısını bir kez daha hatırlattığın için teşekkürler sevgili forever ama zaten felsefe dersin de (ki en iyi olduğum derstir) bunların ne anlama geldiğini bende çok iyi öğrenmiştim..

Gelelim senin beni yorumlamana. Diyorsun ki subjektif bakış açısı. Hayır bu bir objektif bakış açısı idi. Subjektifini de sana verebilirim istersen...

Yılmaz 10 numaralı bir adam. Elif para uğruna aşkını satan. Filiz dengesiz birisi. Ömer de aynı kızkardeşine çekmiş..

İşte bu subjektif bakış açısıdır. Biraz önceki yazdıklarım da tamami ile objetik bakış açısıdır. Bunu sabaha kadar tartışabilirim.

Kaldı ki tokat olayını sevgi ile ilintilendirmişsin demişsin. Bak bu da objektif bir bakış açısı. Seven koca karısını döver. Seven yerden yere vurarmış... Bunlar subjektif kavramlar yani özsel kavramlar değil tamami ile toplumsal yani objektif kavramlardır.

Saygılarımla

Kurdoglu
26-09-06, 16:51
Diziyi izlerken muhakkak ki sevdiğimiz ve sevmediğimiz karakterler olacaktır. Ama dizide bir mantık arar ve mantıkla bakarsak (ki ben bunu yapmaya çalışıyorum) şu ana kadar oyuncuların hepsinde hata vardı.

Yılmaz ; maço karakterini Elif üzerinde tehlikeli bir biçimde kullandı. Hatta en nefret edilen kadına tokat atma olayını da gerçekleştirdi. Belki sevgisindendi. Ama yanlıştı. Sonra Yılmaz değişti.. Ama o kısımlara sonra değinelim..

Elif ; Yılmaz'ı ne kadar sevdiğini söylerken gitti (ne için olduğunu anlayamadığım bir sebepten) Ömer ile evlendi. Hem de hala Yılmaz'ı severken. Sevdiği adamın gözlerine baka baka gitti ve evlendi.

Ömer ; Elif'in nişanlı olduğunu bile bile onun aklına girmeyi başardı. Yılmaz'dan sözde soğutmak için elinden geleni yaptı. Parasını kullandı Elif'in aklını çeldi. Yılmaz'ın yanında olmadığı zamanları sürekli değerlendirdi.

Filiz ; Abisinin hatasını örbast edebilecek kadar abisine düşkün bir insan. Yılmaz belki ölebilirdi. Ama o zaman Filiz yine abisini yani bir katili korumuş olacaktı..

Yani görüyor musunuz? Hangisi hatasız? Bugünü de inceleyelim mi peki şimdi? Neden objektif bakmayı denemiyorsunuz ki ? O zaman aramızda tartışmalar dahi olmaz (hani şu şiddetliler=)
Tubicim hala mi ayni konular ??? Birak arkadasim, tartisan tartissin, maziyi deserek nelerin amaclandigini bilmiyorum, ama herkes bunun gereksiz oldugunu soyledigi halde yinede bilerek ve kasten desiyor. Dizi tikandi iste, yazacak bisey kalmadi, haydi ozaman hoppaaaa eski defterleri acalim. Olmus olan kisilerin ardindan konusalim, onlarin kemiklerini sizlatalim, yok o sunu sattiydi da soyle olduydu, yok o satmadiydi, o satin aldiydi da oburu sattiydi, yok aslinda hic biri satici degildi de hepsi aliciydi :blink: :blink: :blink:

Bos lakirdilar bunlar tubicim bos, olan olmus, halaaaa israrla eski defterlere ait olan dusunce yapimizi zorla birilerine empoze etme gayreti gutmeyelim, isteyen istedigini yazsin elleme, sen destikce kemikler daha da sizlayacak haberin olsun ;)

Sevgilerimle.

Not: Sen yapma, bari sen yapma be tubicim.

tubi
26-09-06, 17:10
Canım Hakan'ım biliyorum benim sinirlenmemi istemediğin için susmamı söylüyorsun. Ama birtakım konular açıldıkça susamıyorum. Beni bilirsin tutamam içimde birşeyi.. Eeee kimin bitanesiyiz?? Normaldir yani...

Ama tamam sen beni bugüne kadar hiç kırmadın bende seni kırmayacağım canım...

Not : Özledim seni ben :(

Kurdoglu
26-09-06, 17:36
Leb demeden leblebiyi anlarsin,
Mahsun yuzun goren der ki cok safsin,
Halbuki sen tilkilerden kurnazsin,
Beni boyle dertten derde salarsiiiiinnnn :img-kiss:

Tubicim, canim arkadasim benim, kirginliklara zaman ayirabilecek kadar comertce harcamiyoruz zamanimizi cok sukur :)

Bundan sonraki bolumlerde ozellikle minik Elifcik ile minik Ahmetcik uzerine yogunlasacam. Kayda deger aciklamalar yapan bir onlar kaldi, butun sermayemi miniciklere yatiracam bundan sonra. Gerisi bos, bombos, dizinin girdigi cikmaza bak...

Not: Bende seni :img-kiss:

forever_bim
26-09-06, 18:39
Sevgili Tubi

Aşkolsun ben seni kızdırmak için mi böyle dedim? Aksine seviyeyi düşürmeden tartışabildiğin için seninle birkaç konuyu tartışma içerisine girdim. Yani fikir alışverişi yapmayacaksak neden burada bulunuyoruz ki? Sen kendi düşünceni özgürce açıkladın ben de kendi düşüncemi özgürce açıkladım. Bundan seni kızdırmak istediğim fikrinin uyanmaması lazım. Felsefe de bir diğer ortak paydamızmış Tubi. O kadar çok severdim ki roman yazacak kadar çok fazla şey okudum felsefeyle ilgili. :img-grin2

Eski defterlerle ilgili konuyu ben açmadım ama konuşma gereği hissettiğim bir iki nokta olunca da düşüncelerimi açıkladım. Zaten düşüncemi açıkladıktan sonra kimin açtığının konuyu pek de önemi kalmıyor.

Dizinin içinin boşaltıldığı konusuna katılıyorum. Zaten 30lu bölümlerin ortasında dizi düşmeye başlamıştı. Son üç bölümde de feci kan kaybetti senaryo. Oyuncular iyi olmasa zaten diziyi izleyeceğim de yok.

Son olarak sevgili Tubi ben kendi düşüncelerimi her zaman seviyeyi düşürmeden kimseyi iğnelemeden ve farklı düşünenleri de yargılamadan yazıyorum. Beni bilirsin zaten. Fazla sivrilmem yapımda bu yok çünkü.

pinkzone
26-09-06, 18:47
Ooo arkadaşlar siz yine derinlere dalmışsınız.. Bırakın.. Geçmişe mazi bir anlamda...

Yeni bölümlere dair tahminlerde bulunalım.. Artık pek tahmin etmek zor olmasada... Ben yine tahmin yürüteyim..

Mesela dizimizde neredeyse hiç doğumgünü partisi görmedik... Küçük Elif - Yılmaz - Ömer - Filiz - Yada Cem beyin bir doğumgünü olayı olabilir..

Sonra bide Ahmetçik sünnet olayı var.. Onuda unutmamak lazım.. Babası da tam düğün sırasında gelirmiş.. Çok klişe oldu :)

Sonra.. Cem Beyin Filiz oalylarında sonra belki Yılmazla iş konusundada rakip olacakalrı hissi var bende...

Canan Hanım hem filizin ağzını hem yılmazın ağzını arayacak.. Eski evine ayda yeni bir eve taşıncak..

Kerem Aşkını itiraf etcek... Arkadaşı olan zat.. Ne olcak malum...

Feride yılmaza yakınlaşacak.. Feride gram gramda olsa hafısasında kötü anılarına dair birşeyler görcek...

Tüyo felan almadım.. Tıpa tıp Türk Filmi işte.. Eğer sizde esinlenmek isterseniz.. d Yeşilçamdaki fimleri kaçırmayın.. Her cumada bunların tekrarlarını izleyebilirsiniz.. :)

Meryemce90
26-09-06, 19:18
ewet arkadaslar bu bölüme bakarak bence bu bölüm daha güzeldi öteki bölümden..

yilmaz filiz i cok seviyor ama filiz hep kaciyor hep kaciyor ama oda ne yapsin bi taraftan baabasina verdigi sözü var??
cok zor durumda..

eger böyle giderse zaten feride ya ömeri sevcek kücük elifimizden dolayi veya
feride yilmaza asik olcak heran hersey olabilir kücükelif ve ahmet bu diziye nese katiyorlar hemde coooook onlaarr cook tatli

onur_sinemkobal
26-09-06, 19:27
ya ömerde elife yavş yavaş ısınıo kücük elife ama yılmazla filiz inş bir araya gelir yeniden yakışıolar çünkü dizide bizim burda çekilior zten

CARPE DİEM
26-09-06, 20:30
ÇALIKUŞUöncelikle nickini çok beğendimm çünkü şuanda çok ama çok beğenerek okuduum kitabın ismi:img-grin2 :img-grin2 ewt ya filiz kollarına atılmamak için zor tutuo kendini:img-haha: ya atılsa keşke boynuna yılmazın ama beklices bayaaaa o 2 dkkalık sahnede o kadar mutlu oldum kiiiiiii :love05: umarım o sahnelerin daha uzunlarını izleriz ilerleyen günlerde

sinem*
26-09-06, 20:51
daha yeni alttan geçen yeni bölüm tanıtımlarını gördüm

malesef filiz ve cemin çok sahnesi var gibiydi..dans ediyorlardı gülüşüyorlardı falan filan ...sonra yılmaz filizle buluştukları yerde kafasını çevirdi sanırım filizleri gördü
ömerde küçük elifi lunaparka götürmüştü...elif dönmedolaba binerken o da aşağıda izliyordu sanırım

kajen_
26-09-06, 20:53
vay anam vay açıkçası filiz ve yılmazın arasında başlayan sıcaklık sürmesin isterim şu yeni gelen adam ömerin arkadaşı onla filiz iyi olurdu :D yılmazda kahrından ölsün :D

devil61
26-09-06, 21:37
ben yaptığım oncekı yorumlarımda fılız yılmaza hısseleri ver dıyosa cemlende cıkar dıye yenı ızledım fragmanı dans edıyolardı boyle bıse olmaz ya dızı ıyıce sacmaladı.senaristler ne yapmaya calısıyo onuda anlamıs değilim.:(filizin boyle karakterının sureklı değiştırılmesı hayranlarının ondan soğumasına sebep olacağına ınanıyorum!ısallah bu sacmalık uzun surmezde fılızle yılmaz barısır!:(bundan da suphelıyım ya neyse dızının sonunda barısacaklarınada ınanmıyorum.artık bu dızıde ne olacağı kımsenın aklına gelmez cunku cok sacmalıklar yaptılar bence!:(duzelmesını dort gozle beklıyorum

first lady
26-09-06, 21:53
bende gördüm alttaki tanıtımları.yani iyiyce sinir ettiler beni filiz intikam için o cemle falan yakınlaşırsa abartırlar yani:icon_evil

slayjic
26-09-06, 22:40
ewet ya altta bende gördüm yine neler olucak acaba ama ben bu aralar şöyle 5 6 bölüm yada daha fazla filiz cem görüceğimizi düşünüyorum filizle cem sık sık biraraya gelicek ama gece olunca filiz yine yılmazın hayaliyle uyumaya çalışıcak tabi uyuyabilirse

hsa
26-09-06, 22:40
filiz ve cem yakınlaşması mı? okuduklarım doğru mu? lütfen,hayır,olamaz! iyice türk filmine döndü bu olay,senaristler lütfen kendinize gelin!!:img-help:

burcu_yağmur
26-09-06, 22:46
özet yokmu arkdaşalarr

slayjic
26-09-06, 22:56
arkadaşlar şimdi fragmanı izledim filiz cemle bir yere gidiyo gittikleri yerde yılmaz ve canan hanım var cemde bu sırada filizin saçlarını falan düzeltiyo yılmaz bunları görüyo yanlız bu bölümde yılmazın okuduğu şiir çoook güzel bence şiir herşeyi anlatıyo yılmazın filiz hakkındaki düşüncelerini falan şok olucağımız bir bölüm daha bizi bekliyor..

burcu_yağmur
26-09-06, 22:56
şimdi gördüm fragmanııı filiz cemle dans edeiyoo sonra cananla yılmaz yemekde filizle cem gelito ilk önce canan görüyo sonra yılmaz görüyo filizle cemi ömer hep elifi hayal ediyo yine kızıyla luna parkda sonra filiz hep ağlıryo sonra ayna karşısına geçip bişeler diyo aglayarak sonra gözyaşlarını siliyo
bu neya hiç yılma filiz sahnesi yok izlemicem bu hafta kesinlikle izlemicemm

sinem*
26-09-06, 22:57
fragmanı gördüm şiirler harika olmuş kaç haftadır bu kadar anlamlı şiir gelmiyordu süper olmuş ben hem ömerin hem de yılmazın şiirini çok beğendim

fragmanda canan filiz ve yılmazla yemek yemek istemiş sanırım yılmazla oturuyorlar filizde cemle geliyor yılmaz onlara bakıyordu ..filiz cemden rica etmiş sanırım cem bey filizin saçını geriye atıyordu
ömer elifle vakit geçiriyor eskileri hatırlıyorlardı
filiz ağlıyordu durusudaki görüntüler veriliyordu yani bence bu bölüm çok güzel olacak gibiydi şiirlerden belli

slayjic
26-09-06, 22:58
aklıma geldikçe yazıyım filiz cemle dans ediyor ama dans ederken gözlerini cemden kaçırıyor evde odasındada yılmazla durusudaki dansları hatırlayıp ağlıyor ve aynanın karşısında hem göz yaşlarını siliyor hem bişeyler söylüyo yine filizin göşyaşları var

hsa
26-09-06, 23:05
arkadaşlar anlattığınız için sağolun. fragmanı ekleyebilecek olan varsa lütfen eklesin merak içindeyim!

cemotara
26-09-06, 23:06
fragmanı bende izledim kavga ettikleri sahneden başlıyor yılmaz yine şiir okuyor sonra cemle filiz dans ediyorlar cem neredeyse sevinçten havalara uçacak dans ederken daha sonra filizi gösteriyorlar filiz ağlıyordu durusuda dans ettikleri sahneti hatırladı sonra filiz yine aynanın karşısına geçip çok kötü ağlıyordu ve kendi kendine söylenip duruyordu sonra küçük elifle ömeri gösterdiler lunaparktaydılar elifde ömerde çok mutluydu bu arada ömerde iir okuyordu sonra çoçuk ayakkabısını baktı biraz elifi hatırladı ve müjgan hanım kucağında elif ömerlerdeydi gülüşüyorlardı tabi ömerde yanlarında sonra yılmaz ve canan çay bahçesinde oturuyorlardı bide filiz cem ve handan hanımı gösterdiler handan hanım ve cem gülüyorlardı ve cemle filiz dışarı çıkıyorlardı yılmazın olduğu yere gittiler canan hanım gördü cem filizin saçını düzeltiyordu yılmazda gördü ve çok kötü oldu orda bitti

havincim
26-09-06, 23:08
fragmanı gördüm görmez olsaydım
hiç yılmaz ve filiz sahnesi yok fragman geçen bölümün son sahnesinden başlıyor son sahnenin aynısı zaten...sonra yılmaz o son sahnedeki haliyle otelin önünde perişan bir halde duruyor...
filiz ve cem dans ediyorlar cem çok mutlu ama filiz zordan gülüyor gibi bir hali var
sonra filiz yılmazla dans ettikleri sahneyi hatırlıyor,ağlıyor odasında.
yine başka bir sahnede odasında aynanın karşısına geçip kendine bağırıyor gözyaşlarını silerek.
ömerle elif lunaparka gidiyorlar elif dönme dolaptan babasına el sallıyor.
ömer elifin odasına gidiyor ve onun boş yatağına bakıyor
handan hanım yine cem ve filizi buluşturuyor galiba.cem ve filiz beraber çıkıyorlar handanda arkalarından bakıp mutlu bir şekilde sırıtıyor.

ve en son sahne yılmaz ve canan hanım yemekteler ve bilin bakalım oraya kimler geliyor?evet tahminleriniz malesef doğru!cem ve filiz geliyorlar ve hiç abartmıyorum çok samimiler!cem filizin saçına falan dokunuyor filiz mutlu mutlu gülüyor ama filiz yılmazı görmüyor yılmaz çok kötü bir halde onlara bakıyor(bu bakış beni fena ağlattı)

anlayacağınız fragmanda 3 ayrı cem ve filiz sahnesi var!

fragmanda yılmaz ve ömer şiir okuyorlar.

slayjic
26-09-06, 23:16
ya arkadaşlar şiirler çok güzeldi hatırlaybilen yada yazabilicek biri varmı..hele yılmazın şiiri bir şiir anca bu kadar güzel severek ayrılığı anlatır herhalde..

forever_bim
26-09-06, 23:22
Fragmanı ben de gördüm. Şiirler çok güzel bence de. Hem Filiz ve Cemli hem Elifle Ömerli sahneler var bakalım. Yılmaz da Canan Hanımla oturuyordu deniz kenarında...

havincim
26-09-06, 23:24
43.bölüm şiirleri

yılmaz:
(şiirin başını kaçırmış olabilirim)
Bana doğduğun günden bir çare iken sana nefesim,
Gitmem,biliyorum yalan sözlerin.
Eğer bir gün değerse gözleri gönlüne yaban ellerin,
Ben gitmişim ne fayda!
Dökülür gözlerinden kalp ağrısı özlemin.
Sevmiyorum desen ne fayda!
Yeminli olsa da yüreğin,hatıralar var yazgımızda.

ömer:
Derdimi kimseye söyleyemedim
Özlemin daha da büyüdü
Sen dertten bir dağ oldun içimde
Sen göklerdesin,bense hasretinle o dağın en tepesinde
belki bir ışık düşer,
belki yine elimi tutarsın diye.

sinem*
26-09-06, 23:44
şiirler gerçekten süper sağol havincim ..belki ilk şiir eksiktir onuda birileri aklına gelince tamamlarlar ...

filizin ayna karşısında kendiyle hesaplaşması süper olacak gibi.. ama çok ağlıyordu ...
cemle dans etmeleri de bir davetteydi sanırım onda hiçbir şey yoktur...son sahnede de filiz cemi onunla gelmesini ve yakın durmasını istemiş gibi bir hal vardı ..sonuç olarak bu cem ve filiz çok iyi iki arkadaş olurlar ama cem filize karşı sadece arkadaşlık duygularıyla yaklaşmayabilir

slayjic
26-09-06, 23:48
havincim gerçekten çok sağol teşekkürler bu bçlüm şiirler bititrdi zaten...

sezinti
27-09-06, 00:04
Filiz Canan hanıma ziyarete Cem'le gitmemeliydi. Yılmaz'la olan aşkına tanıklık eden, hisseleri evlilik hediyesi olarak vermeyi düşünen Canan hanıma ziyarete Cem'le gitmek ne kadar doğrudur tartışılır. Filiz, Yılmaz için acı cekmeye üzülmeye devam ediyorsa Yılmaz'a olan aşkına saygı duyarak, bu aşka tanıklık eden evlenmelerini çok isteyen Canan hanımın ziyarete Cem'le gitmemeliydi. Filiz ne yaptığını bilmiyor.

sinem*
27-09-06, 00:05
canan hanımın evine değilde sanırım cananla buluşmaya gidiyor bence de cemle gelmemeliydi...yılmazı kendisinden soğutmak için yanlış yollar deniyor

slayjic
27-09-06, 00:10
iyide canan hanımı ziyarete gittiğini yada cananın filizi çağırdığını bilmiyoruz belki tesadüf eseri orada karşılaştılar

sinem*
27-09-06, 00:12
iyide canan hanımı ziyarete gittiğini yada cananın filizi çağırdığını bilmiyoruz belki tesadüf eseri orada karşılaştılar
ben tahmin ettiğim için öyle dedim ama filiz cemle yılmazın görme ihtimali olmasa öyle samimi olmazdı ...

sezinti
27-09-06, 00:18
Tahminlerimizi yazıyoruz. İstanbul çok küçük o zaman,tesadüfün böylesi Yılmaz ile Canan'ın olduğu yere Filiz ve Cem geliyor ve çok samimiler. Yılmaz için üzülecek ve acı çekeceksin, Cem ile çok samimi olacaksın, Filiz niye üzülüyorsun acı çekiyorsun ki, Yılmaz'ı hayatından çıkarıyorsun işte, Filiz ne yaptığını bilmiyor.

Figan
27-09-06, 00:24
Tahminlerimizi yazıyoruz. İstanbul çok küçük o zaman,tesadüfün böylesi Yılmaz ile Canan'ın olduğu yere Filiz ve Cem geliyor ve çok samimiler. Yılmaz için üzülecek ve acı çekeceksin, Cem ile çok samimi olacaksın, Filiz niye üzülüyorsun acı çekiyorsun ki, Yılmaz'ı hayatından çıkarıyorsun işte, Filiz ne yaptığını bilmiyor.

Cok haklisin sevgili Sezinti...

Güzelim diziyi ne hale getirdiler..$u üstteki yazilmis olanlari illaki izletecekler izleyiciye..Ne aci! Bulamadilar baska birsey..En sinir oldugum seydir..
Seven bir kadinin sanki sevmiyormus gibi davranip; üstüne üstelik baska biriyle karsisindakini deli etmeye calismasi..Filiz karakterini nerden nereyeeee getirdirler..

Helal olsun senaristlere..Ne hikayeymis bee !

sinem*
27-09-06, 00:25
yılmazın bir hayat kurması için böyle yapıyor türk filmlerinin klasiğidir ya...benden umudunu kessin başkalarıyla birlikte olsun ama başkasının olma ihtimali bile filizi çıldırtır ...bence de filiz şuan için babamın sözünü yerine getireceğim diye hem kendini hem de yılmazı bitiriyor ..bu halinden de en çok handan hanım mutlu :fighting2

Figan
27-09-06, 00:26
Yilmaz zaten seviyor Filizi..
Kiskandirmaniza gerek yoktu yani...Yada Yilmazi, Filizden illaki sogutmak icin daha mantikli yollar bulsaydiniz...

Gülüyorum valla...:):)

sinem*
27-09-06, 00:30
türk filmlerine saygıyla ya ondan klasik yollardan gidiliyor..ama yılmazın şiiri harika..sevmiyorum desende ne fayda diye aferin yılmaz böyle devam et :)

sezinti
27-09-06, 00:35
Bölüm sonunda Yılmaz baka kalıyor, sonraki bölüm için tahminim şöyle, Filiz, Yılmaz ve Feride'yi yeğeni Ahmet ve Elif'i parkta görecek ve oradan uzaklaşacak. Filiz, Yılmaz beni hayatından çıkardı diye ağlayacak :img-sorry

slayjic
27-09-06, 00:36
bir araba çarpıp kör olmadıkları kaldı oda olursa hiç şaşırmıycam...:img-grin2

sezinti
27-09-06, 00:41
bir araba çarpıp kör olmadıkları kaldı oda olursa hiç şaşırmıycam...:img-grin2

Yılmaz ve Filiz nasıl barışırlar, tahminim şöyle, bilinen sahnelerden birisi ana karakterin yaralanması, kaza yapmasıdır. Benim merak ettiğim Ömer ve Yılmaz nasıl barışacak. Elif'in kan grubu Yılmaz'la aynımıdır. :img-artis

slayjic
27-09-06, 00:43
şimdi fragmanı bir daha izledim sanki filiz yılmazı farkediyor ve daha sonra ceme daha yakın davranıyor..

61MERVE61
27-09-06, 00:44
fragman nerde arkadas lar bende yuklemek istiyorum oof delircem

Figan
27-09-06, 00:44
şimdi fragmanı bir daha izledim sanki filiz yılmazı farkediyor ve daha sonra ceme daha yakın davranıyor..
Hic sasirmadim dogrusu...

Sanki Filize babasi Yilmaza eziyet et dedi..Niye böyle yollara basvurulur anlamis degilim gercekten...:img-artis

sinem*
27-09-06, 00:45
Bölüm sonunda Yılmaz baka kalıyor, sonraki bölüm için tahminim şöyle, Filiz, Yılmaz ve Feride'yi yeğeni Ahmet ve Elif'i parkta görecek ve oradan uzaklaşacak. Filiz, Yılmaz beni hayatından çıkardı diye ağlayacak :img-sorry
olabilir çünkü filiz aynada bitti diye ağlıyordu

şiirin başında da eksik cümleler var
sevdam........................buğulu gözlerin
git diyorsun ya gibi cümleler vardı

61MERVE61
27-09-06, 00:46
bende yaa arkadaslar biyerden download edebilirmiyim su fragmanii acaip meraktan olecem simdi dusup bayilacam!!filizin yaptiklarini duydum ben daa ne dim yaa erolun da simdi tobetobe

Figan
27-09-06, 00:49
Valla en sevdiğim diziydi nasıl kurtaracaklar bilmiyorum dizi can çekişiyo.Filiz yılmaza geri dönse ne olcak ki.Yine konu yok.Elifii mezarından çıkarmadıkları sürece bu dizi kötüye gider bence.:)

61MERVE61
27-09-06, 00:52
Valla en sevdiğim diziydi nasıl kurtaracaklar bilmiyorum dizi can çekişiyo.Filiz yılmaza geri dönse ne olcak ki.Yine konu yok.Elifii mezarından çıkarmadıkları sürece bu dizi kötüye gider bence.:)

bencede varya bunlarin hepsi bos is!!bunlar kesin yilmazi da oldurur artik herseyi tahmin edebiliyorum dizi bati!ya arkadaslar fragman i nerden izleyebilirim!

sinem*
27-09-06, 00:52
oyuncunun kendi tercihidir ayrılmak istedikten sonra onlarında yapacakları bir şey yoktu şimdi bir kaç bölüm boyunca toplanma dönemi olur diye umuyorum bence güzel bölümler yoldadır :)

slayjic
27-09-06, 00:53
burda söylenecek sözler erol beye değil senaristlere bence ya neden her dizide ana karakterler önce birbirlerine aşık olurlar sonra ayrılırlar araya birsürü karakter girer ve dizinin biticeği son haftalar sihirli bir değnek değmiş gibi ara karakterler yok olurlar herşey harika gitmeye başlar düğünler çocuklar olur ıhlamurlar altında ilk sezon daha farklıydı ama şimdi ıhlamurlar altındada diğer senaryolarla aynı gitmeye başladı biz neden ana karakterlerin birbirlerine olan aşkları ve çevreye verilen savaşı izleyemiyoruzda her dizide olduğu gibi ana karakterlerin ayrılığını izliyoruz ok her ilişkide ayrılıklar ve aksaklıklar olur ama hemen herkesin başkasına gittiğini düşünmüyorum ama dizilerde bir ayrılık oldumu illa bir başkası çıkar bakalım bu dizi nasıl olucak merakla bekliyorum...

61MERVE61
27-09-06, 00:56
yaa ben sinirim den patlamak uzereyimm henuz izlemedim fragmani!!sizin dediginize gore filizzz iyice dustuu gozumden yaa ben filizin hayraniydimm az savunmadim onu zamaninda simdi bizi kucuk dusuruolar adam kandiriolar ne gicik bi sey oldu bu ya!!varya ben her cuma dizinin 1inci bolumunden izlicem acaip SIKTI SU BOLUMLER BENI!

Figan
27-09-06, 01:01
biz neden ana karakterlerin birbirlerine olan aşkları ve çevreye verilen savaşı izleyemiyoruzda her dizide olduğu gibi ana karakterlerin ayrılığını izliyoruz ok her ilişkide ayrılıklar ve aksaklıklar olur ama hemen herkesin başkasına gittiğini düşünmüyorum ama dizilerde bir ayrılık oldumu illa bir başkası çıkar bakalım bu dizi nasıl olucak merakla bekliyorum...

Cok haklisin sevgili slayjic..Neden bu sekilde hareket edilir bende anlamis degilim..Dedigin gibi bir ayrilik yasandimi hemen bir baskasina gidiliyormus gibi bir hava yaratiliyor dizilerde..

Bende senin gibi merakla bekliyorum inan..Diziyi nasil kurtaracaklar diye..
Filizde gururlu bir kiz..Dediklerinden dönmez diyorum ben..Yilmaza o kadar lafi söyleyipte; sonra "Yilmazz ben istemeyerek dedim..Aslinda seni cok seviyorum..Babama söz verdimde ondan bu yola basvurdum..sirf sen, benden sogu diye..." mi diyecek yaniiii...

Hadi Filiz dedi diyelim böyle..Eeee Yilmaz ne diyecek vede nasil hareket edecek? Yilmaz da gururlu bir karakter olarak lanse edildi bizlere..Yilmazda;
"Tamam Filiz takma kafana, olur böyle seyler..Ben unuttum o dediklerini" mi diyecek..?

Valla hic dusunmesinler böyle bir senaryo acayippp gülerimmm... :):)

sinem*
27-09-06, 01:04
her ayrılığın kavuşması güzel olur :) bence yılmaz o anda öyle şeyleri düşünmez...filize sarılır ...

aslında şimdi şiirde de gördüğümüz bir şey var yılmaz inanmıyor filizin dediklerinin yalan olduğunu söylüyor bunun üstüne gidiyorsa filizde o yüzden cemle görünmüştür ona ...

61MERVE61
27-09-06, 01:05
bence arkadaslar kesin yilmaz kaza yapacak yada ne bilim bisey olacak yilmaza ancak ozaman filizin akli basina gelir dayanamayip yumusar diye dusunuyorum!bizim senaristin degistigi belli oldu

Figan
27-09-06, 01:06
Ayrica Tuba Hanim ve Bülent bey`in ayrildiklarina dair söylentiler var internette..Acaba diyorum ondan mi azaldi yanyana olan sahneleri ???

Belkide ayrildilar ya; negatif elektrik verilmesin diye izleyiciye ayri tutuyorlardir..
Olur mu olur ? {Gerci cok sacma böyle düsünülüyorsa}

61MERVE61
27-09-06, 01:07
her ayrılığın kavuşması güzel olur :) bence yılmaz o anda öyle şeyleri düşünmez...filize sarılır ...

aslında şimdi şiirde de gördüğümüz bir şey var yılmaz inanmıyor filizin dediklerinin yalan olduğunu söylüyor bunun üstüne gidiyorsa filizde o yüzden cemle görünmüştür ona ...

evt beklicez arkadaslar su cem feride aslinda bos is varyaaa onlar meralin yerini alio onceden meral vardi simdi onlar var ne olursa olsun takmamayalim!onlar olmasa diziyi uzatamaz lar dimi cunku engel olan bisey olmazz filizin sozu basit hemen kendini kaybetip soler!

yaa fragmani nerden dwnload edebilirim!

sinem*
27-09-06, 01:08
ayrıldıklarını sanmıyorum ..öyle olsa bile yapmazlar herhalde

filiz ve yılmazın başbaşa bir yerde karşılaşmaları lazım ..ömerin gelemeyeceği bir yer (yok öyle bir yer ama )..hem eski hatıralarının olduğu bir yer gibi yani durusu gibi ...:)

61MERVE61
27-09-06, 01:11
ayrıldıklarını sanmıyorum ..öyle olsa bile yapmazlar herhalde

filiz ve yılmazın başbaşa bir yerde karşılaşmaları lazım ..ömerin gelemeyeceği bir yer (yok öyle bir yer ama )..hem eski hatıralarının olduğu bir yer gibi yani durusu gibi ...:)

ay evt yaaa filizide yilmaz bi icirse iski felann filiz bulbul gibi oter vala

slayjic
27-09-06, 01:21
ewet ya cemle filizi görünce filizi tutup durusuya falan kaçırsa filizide konuşturmadan geri getirmese güzel olur yani bide filiz istediği kadar seni denemk için öptüm desin bunu daha öncede yazdım sevdiği insan onu ne şekilde öptüğünü anlar zaten bu haftaki şiirdede ytılmazın bunu anladığı anlaşılıyor tuba bülent ayrılığına gelince bence kişilerin kendiağızlarından duymadan böyle bişeye inanmak saçma olur ve bence ayrılsalar bile ayrıldılar diye siz ayrıldınız yanyana sahne koymayalım denmez bu iş onlarda bunun bilincindedirler...

61MERVE61
27-09-06, 01:25
ewet ya cemle filizi görünce filizi tutup durusuya falan kaçırsa filizide konuşturmadan geri getirmese güzel olur yani bide filiz istediği kadar seni denemk için öptüm desin bunu daha öncede yazdım sevdiği insan onu ne şekilde öptüğünü anlar zaten bu haftaki şiirdede ytılmazın bunu anladığı anlaşılıyor tuba bülent ayrılığına gelince bence kişilerin kendiağızlarından duymadan böyle bişeye inanmak saçma olur ve bence ayrılsalar bile ayrıldılar diye siz ayrıldınız yanyana sahne koymayalım denmez bu iş onlarda bunun bilincindedirler...

ya ayril mak felan yook o insanlarin dedi kodusu ben daha yeni okudum bi sitede yakkinda tuba bulent evligi var diyee kesinlikle inanmam,,hatta filiz bi ropartajinda asik oldugum zaman migdem agrio demis ve bulent inalla gulmusler,,kesinlikle inanmam....yaaa yilmazin damari tutsaa atsa kizi arabanin arkasina kacirsa biyeri filiz zaten dunden ragzi da belli etmio!!evt siir cook guzel belliki yilmaz inanmio!!son sahne 42inci bolumkalbinin sesini duyabiliyorum filiz sende benimkini duyabiliyormusun demisti!yani yilmaz anlamistir filizin bisey ler sakladigini yaaaa arkadaslar fragmani bolumu kafamiza takmicazz sozmuu!!!ben takarim ama belli etmem yaa elinde sonunda filizfilizfilizyilmazyilmazyilmaz

slayjic
27-09-06, 01:28
ama varya yılmaz filizi cemle görüyor ya orda içim gitti yılmazın yerinde hayatta olmak istemezdim

61MERVE61
27-09-06, 01:30
ama varya yılmaz filizi cemle görüyor ya orda içim gitti yılmazın yerinde hayatta olmak istemezdim

arkadasim ben fragmani goremedim yaa sizin yazdiklarinizi okudum ama ben yilmaz olsam napardim varyaa masadan direkmen kalkardim filize tersters bakarak alirdim arabayi bi kaza yapardim ki filiz gelsin yanimaa(hastaneye hah)nasil ama!!!haha vala guzel bi bolum olurdu herhalde!

61MERVE61
27-09-06, 01:31
bende yilmazin yerinde olmak istemezdim yaaaa fragman resimlerini gordumm yaaa filizde resmen suuu cemle guluo ya baslicam ceme simdi!

61MERVE61
27-09-06, 01:33
yaa arkadaslar fragmani biyerden dwnload edebilirmiyimm merak tan olecem ben simdii yatamiyorum zaten uykudan kalktimm annemin bagirmasina kalktim oda filize kiziodu:):):)snrada goremedim!!baska neoluorrr

slayjic
27-09-06, 01:38
kanald yi izle mutlaka gösterir ben ikikere izledim ikisinide kanal d de izledim fragmanı nereden indirebilirsin bilmiyorum

slayjic
27-09-06, 01:48
şimdi canlı canlıda dizi setinde yapılmış olan bir röportajı verdiler yönetmen bu bir aşk dizisi dedi karakterler arasındaki çatışmalar dahada büyücek ve sertleşicekmiş sinana kızına davranışından dolayı kızmayın diyolar ilerki bölümlerde düzelicekmiş daha çok ağlıcakmışız billur kalkavan yeter artık ağla ağla yaşlandım gözlerimin çevresi kırıştı diyo:img-grin2 gelgelelim filizve yılmaz aşkı için hiçbirşey söylenilmedi anlıcağınız yine istenilen sorular cevapsız kaldı...

sezinti
27-09-06, 01:50
Sevgili arkadaşlar

Magazin programında Ihlamurlar alında dizisi ile ilgili haberler vardı, karakterler arasında uçurumlar büyüyecekmiş, Ömer'e küçük Elif yüzünden büyük tepkiler varmış. Mutlu haberler yok. :(

Dizi aşk dizisiymiş, ne aşk dizisi ama, hisseler ve Filiz'in ne yaptığı bilmediği davranışları gördüğümüz dizi olmuş.

_free_
27-09-06, 03:38
ya ayril mak felan yook o insanlarin dedi kodusu ben daha yeni okudum bi sitede yakkinda tuba bulent evligi var diyee kesinlikle inanmam,,hatta filiz bi ropartajinda asik oldugum zaman migdem agrio demis ve bulent inalla gulmusler,,kesinlikle inanmam....yaaa yilmazin damari tutsaa atsa kizi arabanin arkasina kacirsa biyeri filiz zaten dunden ragzi da belli etmio!!evt siir cook guzel belliki yilmaz inanmio!!son sahne 42inci bolumkalbinin sesini duyabiliyorum filiz sende benimkini duyabiliyormusun demisti!yani yilmaz anlamistir filizin bisey ler sakladigini yaaaa arkadaslar fragmani bolumu kafamiza takmicazz sozmuu!!!ben takarim ama belli etmem yaa elinde sonunda filizfilizfilizyilmazyilmazyilmaz

bencede kesinlikle kişilerin ağzından duymadan inanmam böyle bişeye..baktım biraz öncede zaten bu dedikoduyu yazan arkadaş"yok yakından bi yerden duydum,söylemeyemem nerden duyduğumu" gibi atıflarda bulunmuş!
inş böyle bişey olmaz ama diyelimki ayrıldılar(yani ağızlarından duyduk) bunu işlerine yansıtıcaklarını sanmıyorum..bu yüzden sahne eksiltme fln olmaz yani..

fragmanı bende gördüm filiz ne yapıyosa en çok kendine yapıyo görüldüğü üzere..dediklerimiz çıkıcak galiba "kıskandırma" yöntemine gidio filizimiz :(

ayrıca filizden ne duyarsa duysun yılmazın ından umudu kesiceğini sanmıyorum..son bölümde filiz ona neler dedi(öpüşme sahnesinden sonra)...ondan duyduklarına rağmen yılmaz son sahnede filize hala soruyor "seninde tek istedğin bumu filiz?" diye...yani hiç bi zmn inanmıycak bence filizin onu gerçekten unuttuğuna..

bentanem
27-09-06, 03:45
fragman eklenmiştir.. bilginize:img-grin2

Figan
27-09-06, 03:52
fragmanı bende gördüm filiz ne yapıyosa en çok kendine yapıyo görüldüğü üzere..dediklerimiz çıkıcak galiba "kıskandırma" yöntemine gidio filizimiz :(

Mantiksizlikta i$te bu ya sevgili free...Filizin Yilmazi kiskandirmasina ne gerek var $imdi? Yilmaz zaten Filizi seviyor..Yilmazin duygularini Filizde cok iyi biliyor..
Tabi kendinin Yilmaza karsi olan hislerinide..$imdi nerden cikti bu Kiskandirma olayi ?

Bir insani kendinden uzaklastirmak icin, sogutmak icin bu yöntememi basvurulur? Bilakis bu hareket, karsindaki insani dahada nefret ettirir senden..
Ama Yilmaz Filizin birseyleri sakladigini bildigi icin, filizden nefret etmeyebilir tabi..O ayri.

Filiz hem kendinden sogutmak istiyor..Hemde Cem ile gözüküyor..Cem ile birlikte görünen Filize karsi; Yilmazin hislerinin daha cok yogunlasacagi vede filizi kiskanacagi apacik ortada..Yahu Yilmaz bu kizi istemiyorum demiyor ki ! Seviyorum diyor...Evlenelim diyor...Bunlari diyen bir adama ne diye bu izdirap yasatiliyor dizide...??

Gercekten anlamakta zorluk cekiyorum !:img-artis Diger siradan dizilerden hicbir farkin kalmadi IhlamurLar...

barbiee
27-09-06, 08:43
ewet dizi iyice saçmalama yolunda gidiyor bravo şimdiki bölümlerde filizin yılmazı kıskandırma oyunlarını izleriz bol bol yine hisse senetleri kavgası,arada bir ömer i eski görüntülerle birlikte gösterirler çok saçmaladı nerde geçen sene o güzelim aşk hikayesiyle başlayan IHLAMURLAR ALTINDA nerde şimdi ki izlediğimiz dizi çok yazık

karcicegim
27-09-06, 09:18
43. Bölüm Şiirleri:

Yılmaz:

Sevda sancısı iken buğulu gözlerin, Git diyorsun.
Bana doğduğun günden bir çare iken sana nefesim
Gitmem! Biliyorum yalan sözlerin.
Eğer bir gün değerse gözlerin gönlüne yaban ellerin,
Ben gitmişim ne fayda
Dökülür gözlerinden kalp ağrısı özlemi
Sevmiyorum! desen ne fayda
Yeminli olsa da yüreğin hatıralar var yazgımızda.

Ömer:

Derdimi kimseye söyleyemedim.
Özlemin daha da büyüdü.
Sen dertten bir daha oldun içimde
Sen göklerdesin, Bense hasretinle o dağın en tepesinde.
Belki bir ışık düşer.
Belki yine elimi tutarsın diye.

ece1
27-09-06, 09:23
güzelim dizi ne hale geldi..eski IHLAMURLAR ALTIDAya bakın şimdikine bakın.ve bence bu saçmalığın başındayız daha.
türk filimlerini sevdiğim içinde başlamıştım ben bu diziye ama türk filminden daha akıl almaz sahneler var...
oyuncularını tebrik ediyorum ama bu dizi senaryosuyla bence bitmiştir.
biz aşk görmek istiyoruz elif ve yılmazınki gibi bir aşk.
ömerin elife duyduğu gibi bir aşk.
ne kadar garipsesemde yilmaz filiz aşkını görmek istiyoruz

61MERVE61
27-09-06, 09:27
arkadaslar fragmani yeni gordumm,beni fazla gicik etmedi belki izlerken edecek ama filizin aynanin karsisinda kendini hesaplamasi beni biraz uzdu napsa kendine yapio amaa,,,cemi takmicam artikk nereye kadar cemle olacakki..
filizin aglamasini gormeseydim belki ozaman kizardim ama..

61MERVE61
27-09-06, 09:29
yaa arkadaslar fragmana durmadan bakiyorumda filizci oldugum haldee elifi acaip ariyorum yaa ozlemisim onun oldugu bolumler daha guzeldi yaaa vala.

tubi
27-09-06, 09:34
İzlemiyorum abicim fragmanı. Fragman resimleri yetti bir de indirip fragmanı izlemiycem!! Ama bilikn ki aşırı şiddetli sinirliyim!! Yuh yani.. Cem ile Filiz'i evlendirsinler tam olsun. Yılmaz da küçük Emrah modunda dolaşır ortalıklarda.. Ne kadar saçmaladılar.. Tebrik ederim!!!

karcicegim
27-09-06, 09:38
Fragmanı defalarca izledim arkadaşlar. Biraz canım sıkıldı. Bu hafta yine doğru dürüst bir aşk sahnesi izleyeceğimizi tahmin etmiyorum. Herkes Filizin Yılmazı kıskandırma taktiğine başvurduğunu yazmış. Ben öyle zannetmiyorum. Handan hanımın zoruyla olduğunu düşünüyorum. Filiz aynanın karşına geçip ağladığı sahnede dudak hareketlerini okumaya çalıştım ve yanlış okumadıysam bitti bitti düşünme artık gibi bişey okudum. Yani buda hala Yılmazı deliler gibi sevdiğini gösterir Filizin. Ve acı çektiğini. Yılmaz Cemle Filizi gördüğü sahnede biter dizi. Yılmaz Filizi kaçıyormuş bide bayağı güzel olur valla.
Haftaya işallah Filizle Yılmaz birleşir veya bu şekilde birçok haftalar bekleriz.

61MERVE61
27-09-06, 09:40
Fragmanı defalarca izledim arkadaşlar. Biraz canım sıkıldı. Bu hafta yine doğru dürüst bir aşk sahnesi izleyeceğimizi tahmin etmiyorum. Herkes Filizin Yılmazı kıskandırma taktiğine başvurduğunu yazmış. Ben öyle zannetmiyorum. Handan hanımın zoruyla olduğunu düşünüyorum. Filiz aynanın karşına geçip ağladığı sahnede dudak hareketlerini okumaya çalıştım ve yanlış okumadıysam bitti bitti düşünme artık gibi bişey okudum. Yani buda hala Yılmazı deliler gibi sevdiğini gösterir Filizin. Ve acı çektiğini. Yılmaz Cemle Filizi gördüğü sahnede biter dizi. Yılmaz Filizi kaçıyormuş bide bayağı güzel olur valla.
Haftaya işallah Filizle Yılmaz birleşir veya bu şekilde birçok haftalar bekleriz.

soz sozune kadar katiliyorum arkadasim bende filizin dudak hareketii okumaya calistim ama ben
Bitti..Bitii..tamam biti..yeterrrr yaaaokudum dogrumu bilmiyorum,,yaaa evtt can SIKICI bi bol.um olck ama duzelecek ben buna inaniyorum

karcicegim
27-09-06, 09:44
soz sozune kadar katiliyorum arkadasim bende filizin dudak hareketii okumaya calistim ama ben
Bitti..Bitii..tamam biti..yeterrrr yaaaokudum dogrumu bilmiyorum,,yaaa evtt can SIKICI bi bol.um olck ama duzelecek ben buna inaniyorum

Canım arkadaşım

Bitti.. bitti.. tamam bitti... yeter.. veya düşünme artık.... Sonu doğru mu bilemeyiz ama Bitti.. bitti.. kelimesini doğru okumuşuz bu yeter. Yani Filizin Yılmazı sevdiğini ve ne kadar acı çektiğini gösteriyor.

tubi
27-09-06, 09:47
Filiz'in sevgisinden şüphemiz yok ki zaten!!! Hatunun hareketlerine gıcığım şahsen ben.. Ne işin var senin Cem ile. E tebrik ederim bir de Yılmaz'ın karşısına geç!

Bitti !! Ama harbiden dizi bitti!

61MERVE61
27-09-06, 09:47
Canım arkadaşım

Bitti.. bitti.. tamam bitti... yeter.. veya düşünme artık.... Sonu doğru mu bilemeyiz ama Bitti.. bitti.. kelimesini doğru okumuşuz bu yeter. Yani Filizin Yılmazı sevdiğini ve ne kadar acı çektiğini gösteriyor.

evt arkadasim ben daha yeni gordum fragmani dun gormemistim,arkadaslarinin yazilarini okudumda cildirmak uzereydim..yani bugun gordum simdilik falza etkilenmedim yani filizin aglamasini gordukten snra filizin yilmaz icin halle aci cektigini gosterdi,,mesela gecen sefer filiz bundan zevk aliyor dedim ama simdi acaip uzuldum yaa....handanin zoruyle kesin bu iliski,gicik handan basindan beri giciktim suna

61MERVE61
27-09-06, 09:49
Filiz'in sevgisinden şüphemiz yok ki zaten!!! Hatunun hareketlerine gıcığım şahsen ben.. Ne işin var senin Cem ile. E tebrik ederim bir de Yılmaz'ın karşısına geç!

Bitti !! Ama harbiden dizi bitti!

arkadasim yilmaz zaten biliyor filizin bisey sakladigini inanmio ki ona zaten,cem konusunda haklisin ama bu kesin handanin sucu,ve filiz cemi yilmazi kendisinden sogutmak icin yapio yilmaza sara gelicek daha yaa oda kim bilir napacak takma bukadar siiiri okudunmu ki sen,yilmazin seslendirdigi taraf

61MERVE61
27-09-06, 09:50
neyse ben kactim arkadaslar h.g.....

tubi
27-09-06, 09:53
Ne için yaparsa yapsın.. Hatice değil netice önemli. Burda da netice gösteriyor ki Filiz Hanım Yılmaz'ı kıskandırmak için kendisini bile düşürebiliyor.. Sinirlendim devam etmiyim yorumlara..

karcicegim
27-09-06, 10:05
Tubicim.

Tamam sinirlenmekte haklısın. Dizimiz neydi ne oldu. Ama ben Filizin Yılmazı kıskandırmak gibi bir düşüncesi olacağına inanmıyorum. Bunu Filizim yapmaz. Tabi Filiz karakterinide 360 derece döndürdüler ama bunu gönlüm istemiyor.
Ama şuna inanıyorum haftaya olan bölümde yani 44. Bölümde Filizle Yılmaz birleşecek. Buna yürekten inanıyorum.

benim
27-09-06, 10:28
bende filizin yılmazı kıskandırmak için cemle çıktığını düşünmüyorum.orada tesadüfü bir karşılaşma var bence.tabiki ister istemez yılmaz bu görüntüleri yanlış anlayacak ve filize hesap soracak. cemle yılmazın ilk karşılaşmaları da pek hoş değildi.belki yılmaz kendine göre kafasında senaryolar kurabilir. beni istememe sebebin bu mu diye ...yazık ama filize kızın psikolojisini el birliği ile mahfettiler. kız zırıl zırıl ağlayıp kim nereye çekse oraya gider oldu. filizin ağlamasına dayanamıyorum zavallı kız dizinin başından beri ağlıyor

tubi
27-09-06, 10:28
karçiçeğim ben inanmıyorum. Filiz ile Yılmaz'ı sezon sonuna kadar birleştirmeyecekler. Bakın tubi söylemişti dersiniz. Senaristlerin amacı seyirciye ızdırap çektirmek. Sanki ikisi bir arada olunca senaryo çıkmayacakmış gibi... Enteresan bir düşünce yani... Cem ile Feride'yi de eklediler senaryoya.. Yani ben boşuna ümitlenme derim sana...

şevval_83
27-09-06, 10:32
herkese günaydın.ben de valla az önce fragmanı izledim ve inanın izlediğim tek dizi olan ıhlamurlar altındanın bu halde gelmesine o kadar üzüldüm ki anlatamam.şu an ki sinirimle mi bilmem ama valla bu dizi benim için de artık bitmiştir.ne bu böyle ya..nasıl saçmalıktır bu böyle.yok filiz şimdiden yeni biriyle(ki aralarında yani filizin ona bi şey hissedeceğine inanmıyorum ama ne de olsa birlikte vakit geçirmeleri ve yılmazın gözü önünde olması beni çıldırtıyor.ben bu diziyi doğallığından,saçmalamadığından, herşeyi ölçüsünde yaptığından seviyordum ama şimdi ne oldu..üff üfff çok üzülüyorum..ben filizi anlamakta güçlük çekiyorum artık...gene izliycem diziyi biliyorum ama artık daha fazla hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum...dizimiz eski tadında olsun isitiyorum...

yoncacık
27-09-06, 11:19
herkese günaydın.ben de valla az önce fragmanı izledim ve inanın izlediğim tek dizi olan ıhlamurlar altındanın bu halde gelmesine o kadar üzüldüm ki anlatamam.şu an ki sinirimle mi bilmem ama valla bu dizi benim için de artık bitmiştir.ne bu böyle ya..nasıl saçmalıktır bu böyle.yok filiz şimdiden yeni biriyle(ki aralarında yani filizin ona bi şey hissedeceğine inanmıyorum ama ne de olsa birlikte vakit geçirmeleri ve yılmazın gözü önünde olması beni çıldırtıyor.ben bu diziyi doğallığından,saçmalamadığından, herşeyi ölçüsünde yaptığından seviyordum ama şimdi ne oldu..üff üfff çok üzülüyorum..ben filizi anlamakta güçlük çekiyorum artık...gene izliycem diziyi biliyorum ama artık daha fazla hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum...dizimiz eski tadında olsun isitiyorum...
ben bu diziye biraz gec başladı ama müdavimi olmuştum fkat sürekli girip yorum yazamıyorum ..ama bu yoruma kısmen bende katılıyorum ,yani yeni bölümlerde gecen sezona nazaran rahatsız eden bi tutum var umarım önümüzdeki bölümlerle eski tata dönüş olur...yani sanki reyting uğruna basitleşmey başladı gibime geliyo...

ylcn16
27-09-06, 11:29
arkadaslar cem in diziye girmesiyle filiz le arasında bişeyler olacağı bellı. yılmaz la ilişkileri biraz bozulur, sonra buyuk ask baskın gelir ve filiz le yılmaz beraber olur..

yani bunu hepimiz biliyoruz ve boyle de olacak..
senaristler calısmıyor. onemlı olan beklenmeyeni yapabilmek.
mesela gecen sezon herkes elif le yılmaz ın tekrar birleşecegini sanıyordu. ama filizle daha buyuk bi aşk yasadılar.
sasırtıcı olan ve ilgi cekici olan da buydu.
ama bu sezon daha simdiden cem in kara kedi olacagı ve en sonunda da diziden ayrılacagı bellı.

ilgi çeken, heyecan uyandıran seyler beklenmedik tahmin edilemeyen seylerdir diyorum ..

ihlamurlarfanatigi
27-09-06, 11:34
sevgili tubi,

söyledigin herseye katiliyorum. bende suan cok sinirliyim ve seninde dedigin gibi bencede senaristler sezon sonuna kadar bunlari birlestirmeyecek...cok SIKILDIM artik bu sahnelerden artik fragmana bakmak bile istemiyorum...of of...umarim bu fragmanda cok yaniltici olur, gecen haftaki fragman gibi..!!

yenimüptela
27-09-06, 12:40
Sizcede Olaylar Biraz Saçma Gelişmiyormu. Yani ömer In Tepkileri Saçma Değilmi. Kim Kardeşinin Bu Kadar Mutsuz Olmasini Izlemekten Bu Kadar Keyif Alir Ve Onun Acisina Bu Kadar Kayitsiz Kalirki. özellikle Sevdiği Aşik Olduğu Kadini Kaybeden Bir Adam çok Daha Duyarli Olur. Ve Oturun Düşünün Bu Kadar Aşik Olduğunuz Bir Adam Var Ve Onun Dürüstlüğüne Inaniyorsunuz Kim Tutabilir Sizi. ölmüş Babaniza Verdiğiniz Sözmü. Bence Hiç Bir şey Engel Olamaz Böyle Bir Aşka. Ayrica Birbirini Görmeden Geçirilen Dört Yilda Hiç Bir Aşk Ayni Kalmaz. Ve Kimse Kimseyi O Kadar Beklemez

pinkzone
27-09-06, 12:48
Sevgili Yenimüptela..

Artık abartıyı iyice aştı senaristlerimiz.. Ki şu son bölümlere bakarsak.. Abartmak kavramı yerini çok abzürt olmuşa bırakıyor..

Bundan sonra Filiz'e güvenim yok.. Artık Hamur oldu.. Bir o yana bir bu yana..

Yılmaz acı çektirecek kendi de çekiyor ama bu kadar insanın gözüne soka soka acı çektirilmezki.. Filiz gözümden düştü.. Eski sayfalarda kaldı diyorum..

Gururlu yılmazdan bu konuyla ilgili sabit bir tutum sergilemesini istiyorum.. Yılmazın gururuna dokunmayın.. Peşinden koşturmayın şu kızın.. Kendini nimetten sanacak.. Ona yanarım..

hsa
27-09-06, 12:57
fragmani simdi izledim,izlemez olaydim... filizin duygulari gayet acik,yine agliyor kendine kiziyor cok guzel bence o aynada kendine kizdigi sahne.. handan yine cem ve filizi bir araya getiriyor,ne yaptigi acik.. benim anlamadigim annesinin ve abisinin filizin bu kadar uzulmesine nasil goz yumabildigi.kiz cocuk degil sonucta istegini yapabilmeli! of ya ama bence bu cemle aralarinda bisey olmayacak,yilmaz cem`i kiskanicak filiz ferideyi...

slayjic
27-09-06, 13:09
Benim anlamadığım filiz cemle yılmazı kıskandırırken yılmazın acı çekmesine nasıl katlanıyo yılmazı sevdiği çok belli tamam kendini yılmazdan uzaktan tutsun hisseleri alsın ama sürekli cemle karşısına geçerek yılmaza acıdan başka bişey vermicek ve filizin gözyaşları bu aşkın bedelini ödemeye yetmicek...

sinem*
27-09-06, 13:14
türk filmlerinde genelde böyle olur..yılmazın sadece bir anlık acı çekeceğini kendisinden uzak duracağını ve başkasıyla mutlu olabileceğini düşünüyor...filizin onu sevdiğini düşünmesini istemiyor...

filiz yılmazı kıskandırmak için değilde kendisinden soğutmak için cemle o davranışları sergilediğini düşünüyorum...ama en çok acı çeken filiz oluyor hem onu seviyor hem de başkasıyla mutlu olabilmesi için onu kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor....

Asteria
27-09-06, 13:19
Ben artık bıraktım IA'yı... Bırakacağımı en son tahmin ettiğim diziydi. ama sıkıldım artık her bölümde aynı şeyleri izlemekten. Filiz kaçar, yılmaz kovalar, Filzi her bölümde mutlaka Canan'ı görmeye gider,Yılmaz ve arkadaşları her bölümde meyhanede toplanır. Ömer her bölümde Yılmaz'a horozlanır... Aynı şey, aynı şey... Elif'i dizide hiç sevmezdim ama artık onu bile arar oldum. En azından arada bir konu değişiyordu. Senaristler bir çember çizdiler, bizde etrafında dönüp dönüp duruyoruz. Tabii bu benim fikrim. İzleyenlere saygım var. Benim sevmediğimi başkaları sevebilir ama benim için Ihlamurlar Altında sayfası artık tamamen kapandı.

Figan
27-09-06, 13:27
Gururlu yılmazdan bu konuyla ilgili sabit bir tutum sergilemesini istiyorum.. Yılmazın gururuna dokunmayın.. Peşinden koşturmayın şu kızın.. Kendini nimetten sanacak.. Ona yanarım..

Evet cok haklisin sevgili pinkzone..Ellenmedik vede dizinin basindan beri karakter olarak hic degismeyen bir Yilmaz kaldi..Lütfen Yilmaza da dokunmayin bari ! Yilmazin gururunu da hice sayip, karakterinde oynarsaniz; artik OHA ! diyecegim..

Umarim Yilmaz ayni olgunlukta ve gururlulukta devam etsin..Aksi takdirde deli divane a$ik gibi Filizin arkasindan kosturmasi beni de sinir edecek ! Filizin hatasini anlamasi icin Yilmazin ona rest cekmesi sart..Filiz ancak kendine Yilmazin soguk vede ilgisiz tavirlari getirir..
Tabi birde Feride ve Yilmazi yanyana görmesi..

Dizi bile olsa bir kadinin cok sevdigi adami sirf kendinden sogutmak icin bu tür yollara basvurmasini, hem kendine hemde sevdigi adama boyle manasizca acilar cektirmesini ben sahsen bir izleyici olarak izlemekten SIKILDIM..!
Cok gördük böyle sahneleri..

Azcik üretim, azcik yaraticilik senaristlerrrr !!

Rabish
27-09-06, 13:40
Fragman'i az once izledim.
Izlemez olaydim.Keske Ihlamurlar Altinda videolari basligina hic girmeyip hic hemenpaylas linkine tiklayip o videoyu indirmeseydim.
Filiz ona verdigim son sansida kaybetti malesef. Uzgunum , IA'da vasat alti diziler listesine girdi bence.
Artik sadece izlemek icin izlemecem .. Elifcik icin ..
Cok uzgunum boyle guzel bir dizinin boyle kotu bir sekile girdigi icin. :icon_cry:

sezinti
27-09-06, 13:46
Sevgili arkadaşlar

Dizinin yönetmeni Ihlamurlar altında dizisinin aşk dizisi olduğunu söylediğinde aşk dizisi olduğuna inandım. Aşk acı cekmektir demek istiyorlarsa yaptıklarına kızamıyorum. Ne aşk dizisi ama

Filiz'in, Yılmaz'la Feride'yi çocuk parkında göreceğini tahmin ediyorum. Küçük Elif'in kan grubu Yılmaz'la aynımıdır. Elif'in kaza geçireceğini, Yılmaz'ın Elif'e kan vereceğini düşünüyorum.

forever_bim
27-09-06, 13:50
Fragmanı gördükten sonra fazla konuşmama kararı almıştım diziyle ilgili ama bu sefer bu kararımı bozup konuşma gereği duydum. Geçen hafta en koyu Filizcilerden daha fanatik bir şekilde filizi savunduğuma pişman oldum. Filizle Cem o ya da bu şekilde bir aradalar ve bu konuda kesinlikle Tubiye katılıyorum.

Daha önceden de yani ilk sezonda Elifle Ömerin ilişkisi başlamadan da Yılmazın onları sürekli yakın görmesi Elifle Yılmazın aşkını sekteye uğratmıştı.

Aradan geçen 4 yıl saçmalaığı da cabası. Elifle ilgili konuda defterleri hemen yırtan gurur yapan gururunu aşkının önünde tutan Yılmaz gitmiş yerine nerdeyse bir şans daha koparmak için Filize yalvaran bir Yılmaz gelmiş.

Pinkzonea ise katılmıyorum. Filizin bu durum karşısında kendini nimetten sanacak bir karakter olmayacagını umuyorum.

Neyse Ömere gelince 4 yıl atlama saçmalığı Ömerde de tesirini gösterdi. Elifin aşkıyla dolan kalbi nasırlaştı ha gayret taş kalpli olacak yakındır. Ya ilk sezondan sahneleri döndür döndür izliyorum bu adam değil miydi aşkı için Handan Hanımın Erol Beyin tepkisini karşısına alan ya da sınıf farkını hiçe sayıp Elifle evlenen. Şimdi bakıyorum Ömer iki cümleden birinde bagırıyor digerinde aglıyor. Umuyorum artık onun cephesinde en azından durum iyiye gitmeye başlar yoksa ızdıraplar altında tam anlamıyla adına laik bir şekilde yol almaya devam ediyor.

Rabish
27-09-06, 13:55
Filiz'in, Yılmaz'la Feride'yi çocuk parkında göreceğini tahmin ediyorum. Küçük Elif'in kan grubu Yılmaz'la aynımıdır. Elif'in kaza geçireceğini, Yılmaz'ın Elif'e kan vereceğini düşünüyorum.

Omer bir kere daha Yilmaz'in eline dusurulmez bence yani dusse super olur cunku kizinin degerini anlar ama Yilmaz'la ayni kan grubu duser mi bilemicem ..
Aslinda Filiz'inde Omer'inde bir kere daha Yilmaz'in eline dustukleri sahneyi izlemek bana keyif verir fakat bu zevki bize tattirmaz pek sevgili ve saygi deger senaristlerimiz ..

sinem*
27-09-06, 14:07
fragmanların çok fazla yanıltıcı olduğunu düşünürsek :) bu bölümde filiz ve yılmazın aşk sahnelerini görme ihtimalimiz çok yüksek...

tubi
27-09-06, 14:08
Bakın ben daha fragmanı izLemedim biLe arkadaşLAr sadece fragman resimLeri yetti.. Kaldı ki siz fragman iLe deLirdiyseniz diziyi izLediğimizde ki sinir katsayımızın ne kadar yükseLeceğini tahmin edin...

Dizi dediğim gibi "Arabesk" fiLmine doğru yoL aLıyor. Bir türLü kavuşamayn Şener ve Müjde gibi oLduLar bizimkiLer resmen..

tubi
27-09-06, 14:09
fragmanların çok fazla yanıltıcı olduğunu düşünürsek :) bu bölümde filiz ve yılmazın aşk sahnelerini görme ihtimalimiz çok yüksek...

çok iyimser gördüm seni sinem :) hani o kadar iyimser ki resmen dağıttın beni güLmekten.. boşver güzeLim kendini kandırma gerçekLeri gör..

sinem*
27-09-06, 14:12
çok iyimser gördüm seni sinem :) hani o kadar iyimser ki resmen dağıttın beni güLmekten.. boşver güzeLim kendini kandırma gerçekLeri gör..
herkes körükle gidiyor çok alevlenmesin bende su dökeyim dedim :img-grin2
bence bu bölümde her şeyi göörebiliriz çünkü geçen bölümde filiz ve yılmazın samimi halini göreceğimizi düşünmüştük öylece kaldık şimdi de farklı şeyler görebiliriz :img-icecr

benim
27-09-06, 14:13
geçen hafta kaldığı yerden devam edecek olursak.fragmanda gördüğüm yılmaz otelin dışına çıkmış .acaba filiz ağlayarak çıktı onun peşinden mi koştu..yoksa ömerle kavga etmek için mi ...

barbiee
27-09-06, 14:14

işte buna gülünür be sinem hangi aşk sahnelerinden bahsediyosun canım çok uçtun in istersen ekürimin de dediği gibi ÇOK İYİMSER GÖRDÜM SENİ yahuuuuu :img-haha: :img-grin2

sinem*
27-09-06, 14:17
işte buna gülünür be sinem hangi aşk sahnelerinden bahsediyosun canım çok uçtun in istersen ekürimin de dediği gibi ÇOK İYİMSER GÖRDÜM SENİ yahuuuuu :img-haha: :img-grin2
varsayımlar üzerine konuşmuyor muyuz?...niye her şeyin kötüsünü düşüneyim ki :img-grin2
görürsek o zaman ben sizi görürüm :img-grin2 tabi göreceğimizi şimdilik sanmıyorum ama olur mu olur :img-grin2

Figan
27-09-06, 14:18
Fragmani izledim bende..

Hayretler icinde kaldim..Filiz kendini baya baya kaptirmis gözüküyor Cem`e..
Ne olursa olsun asla affedilir degil Filizin yaptigi..Seviyorsan söyle, ne diye aci cekiyosun ?

Babasina söz verdi diye bu kadarda eziyet cektirmeye hakki yok Filizin..Ne kendine ne Yilmaza..!

ya anlam veremiyorum ya ! Daha gecen sezon neydiler simdi ne oldu..? Bu ne yaman celiski böyle..Hic hos degil bence bu gidisat..

Aradan geçen 4 yıl saçmalaığı da cabası. Elifle ilgili konuda defterleri hemen yırtan gurur yapan gururunu aşkının önünde tutan Yılmaz gitmiş yerine nerdeyse bir şans daha koparmak için Filize yalvaran bir Yılmaz gelmiş.

Forever cok haklisin arkadasim cok.. Yilmazi sakin gurursuz yapmasinlar..Bari onu ellemesinler..Yilmaza da kizicam yoksa.! Elif kasitli olarak yilmazin karsisina gecipte böyle tavirlar takinmadigi halde sildi onu Yilmaz..Ama Filiz`in yapmis oldugu bu tavirlar karsisinda hala pesinden kosturup, yalvartcaksa senaristler;

O zaman bende $unu düsünürüm;

Demek ki; YILMAZ ELiFi HiC SEVMEMiS..!
FiLiZi DAHA COK SEVMiS...

tubi
27-09-06, 14:19
sinemcim sen in aşağı güzeLim harbiden uçtun yahu :)
hatun cemLe nerdeyse sarmaş doLaş YıLmaz onları o şekiLde gördükten sonra sırf inat uğruna vermez hisseLeri bir kere.. Zaten Filiz de bu gidişLe gözden düşen eLemanLardan biri oLacak...

barbiee
27-09-06, 14:20
varsayımlar üzerine konuşmuyor muyuz?...niye her şeyin kötüsünü düşüneyim ki :img-grin2
görürsek o zaman ben sizi görürüm :img-grin2 tabi göreceğimizi şimdilik sanmıyorum ama olur mu olur :img-grin2

ya valla o gurur abidesi yılmaz efendi o laflardan ve cem le filizi gördükten sonra tekrar filize dönerse ben bişey demiyorum artık:img-grin2 :img-grin2

devil61
27-09-06, 14:25
fragmanı bu adresten yuklıyebılırsınız

http://www.hemenpaylas.com/download/1690442/Ihlamurlar_Altinda_43._bolum_fragmani_************ ****.wmv.html

sezinti
27-09-06, 14:25
Sevgili tubi'nin dediği gibi Yılmaz hisseleri vermez. Yılmaz'dan şöyle bir hareket bekliyorum. Benden rahatsızsanız, hisselerinizi satın, isterseniz ben alayım, isterseniz bir başkası alsın. Sizi burada zorla tutan yok demesini bekliyorum :)
Ekrem'e ve Salih'e dediği gibi içinde gözyaşı var, Yılmaz hisseleri asla ve asla vermemeli

devil61
27-09-06, 14:26
http://www.hemenpaylas.com/download/1690442/Ihlamurlar_Altinda_43._bolum_fragmani_w w w.***********.w m v.h t m l

devil61
27-09-06, 14:27
dızıyı yuklemek ısteyenler benı msnye eklesın oradan yardımcı olurum adriano61_10@hotmail.com cunku w ısaretlerı cıkmıyor lınkı kopyalayınca!

tubi
27-09-06, 14:36
Link vermek yasak arkadaşım o yüzdendir..

sevgili sezinti aynı şekilde ben de bir hareket bekliyorum Yılmaz'dan. Zaten geçen hafta demişti biz Filiz ile o şirketi kurtardık diye. Kaldı ki Filiz Yılmaz'ın bütün bunları yaptığını bile bile tek istediğim hisseler diyebilecek kadar küçüldü ya... yani harbi söylenecek sözLer kaLmıyor...

si_nice
27-09-06, 14:51
dizimiz iyice brezilya dizilerine döndüü..tam komedi yaa..bi kovalamacadır gidiyoo..bide anlamadım bu canan hanım bir alıcı filan mı yerleştirdi kendine ne zaman filiz yada yılmazdan biri yanına gitse diğeri şıp damlıyoo..koskoca istanbulda başka mekanmı kalmadıda filizle yılmaz yine karşılaştıı..hıı dimi tesadüf..çok yaratıcısınız senaristlerimiz çok..hele hele o dadı meselesi ayrı bir komedii...yılmaz kıza çarptığı yere gidiyoo..ki kaldıkı kız o mahallede oturuyodur ya babasından ya abisinden yada birinden kaçıyodur..birine sorsa kızı gösterse elbet tanıyacak biri çıkar..ama yok olmazki öyle olursa nasıl kızı dadı yaparlar dimi..buda ayrı bir yaratıcılık..her fragmanda elifin eski sahnelerii..aaaaa yeter yenileyin kendinizi biraz yaratıcı olunn..dizi kan kaybediyoo..insanları filizede düşman ederseniz vay halinizee

Figan
27-09-06, 15:10
Ihlamurlar Altinda dizisinin senaristler tarafindan el degistirildigi cok belli..
Sahsen ben ilk bölümlerde büyük bir begeni ve heyecanla izliyordum bu diziyi..Neden izleyici olarak bizlerin kaliteli vede güzel seyleri izlememizi engellerler anlamis degilim..Hersey para ve de 1.olma hirsi olmamali..önemli olan izleyiciye yillar da gecse adindan bahsettirecek kendine vede kalitesine yarisir bir diziyi her daim hafizalarda tutabilecek bir proje olmasidir...

Selvi Boylum Al Yazmalim... unutamadigim bir Türk Filmidir..Ve daha bunun gibi bir cok filmler..ikinci bahar mesela..önemli olan bunu yakalayabilmek..Yoksa biz izleyicilere abuk subuk senaryolar cizerek; izlemis olmak icin izlettirmeyin derim..Bu sayede o cok istediginiz raitingi alamazsiniz..

Cünkü izleyici cok büyük elestirmendir..Nasil yukari tasidiysa öylede indirir .. !

bentanem
27-09-06, 15:16
Filiz – Yılmaz aşkı yaşayabilecek mi?
Filiz, Yılmaz’ın hisseler için yüksek miktarda para istemesi karşısında şaşkındır. Yılmaz hakkında ailesinin haklı olduğunu ve kendisinin yanıldığını düşünüp üzülür. Canan, Yılmaz’la Filiz’in arasındaki buzların erimesi için kendince bir plan yapar. Fakat bu plan hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanır. Ayrılığın karanlık dehlizlerinde dolaşan bu aşk yaşayabilecek midir?

Yılmaz, Feride’nin kaza geçirmesinden kendisini sorumlu tuttuğu için vicdan azabı çeker. Geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamayan Feride sıkıntılı günler yaşarken aldığı bir haber yüzünü güldürür. En büyük isteği ailesine ulaşmak olan genç kız amacına ulaşabilecek midir?

Yayın Tarihi : 29 Eylül Cuma/2006

tubi
27-09-06, 15:27
Oha !!! Filiz ailesinin hakLı oLduğunumu düşünür???

Ben izLemiyorum arkadaşLar siz anLatırsınız... Yani bir dizi bu kadar saLakLaşabiLir kusuruma bakmayın !!! Yuh diyorum!!

Figan
27-09-06, 15:32
Filiz – Yılmaz aşkı yaşayabilecek mi?
Filiz, Yılmaz’ın hisseler için yüksek miktarda para istemesi karşısında şaşkındır. Yılmaz hakkında ailesinin haklı olduğunu ve kendisinin yanıldığını düşünüp üzülür.

Aman Allahim $u tezata bak! icler acisi..Filiz nasil yanilir yahu ? Filiz kendide dedi Yilmaz $irketi iflasin esiginden kurtamistir diye, simdide nasil ailesinin hakli oldugunu düsünüp; Yilmaz hakkinda yanilir dersiniz senaristler..?

Sonrada Yilmaz harekete gecer Filiz aman yanlis anlama; öyle degilde böyle..ölme Babam ölme!

Yuh ! yaniiii :img-haha:

lataman
27-09-06, 15:33
bu ne ya cidden saçmalamışlar

Figan
27-09-06, 15:33
Oha !!! Filiz ailesinin hakLı oLduğunumu düşünür???

Ben izLemiyorum arkadaşLar siz anLatırsınız... Yani bir dizi bu kadar saLakLaşabiLir kusuruma bakmayın !!! Yuh diyorum!!

tubi ayni anda yazip, tepki vermisiz arkadasim..
Ayni seyleri düsündügümüzü görmek sevindirdi..Demek ki; tek YUH! ceken ben degilmisim bu özete!

tubi
27-09-06, 15:34
Yok dayanamıyorum ya okudukça deliriyorum...

Ya bir karakteri bu kadar saLak konumuna düşürmeyin ya... SenaristLer hiç mi üretim yok sizde Allah aşkına !!! Yani hakikatten oturup senaristLerLe şöyLe saatLerce konuşasım var!! Deliricem ya. Bu kadar salakça bir şey oLamaz. Yılmaz'ın zaten yeterince parası var Filiz o kadar gerizekaLı mı anlamıyor Yılmaz'ın onu sevdiğini! ay birisi beni sustursun yoksa fena oLacak !!!

eleren
27-09-06, 15:34
arkadaşlar kusura bakmayın ama bu dizinin izlenecek tarafı kalmadı bu kadar saçmalıkta olmaz artık herhalde gelecek sezonda da devam ederse filiz ölür bu seferde feride ile ayrılır tekrar başkasına aşık olur herhalde türk filmleri en azından bu kadar saçmalanmıyor biri sevilirse sonuna kadar seviliyor bu dizinin maşallahı var o konuda doğrusu dallası geçti valla:img-sorry

tubi
27-09-06, 15:35
tubi ayni anda yazip, tepki vermisiz arkadasim..
Ayni seyleri düsündügümüzü görmek sevindirdi..Demek ki; tek YUH! ceken ben degilmisim bu özete!

Figancım vallahi tutamıyorum kendimi.. Evet aynı anda YUH çekmişiz.. Ama özet de kendine YUH çektirtiyor yani.. Zaten fragmandan anLamıştık da bu kadarını beklememiştim.. Acaip zıpLadı sinirLerim..

sezinti
27-09-06, 15:35
Sevgili tubi

Özeti okudum. Büyük şaşkınlık içersindeyim. Filiz, ailesinin haklı olduğunumu düşünüyor. Sevgili senaristler, lütfen Yılmaz ile Filiz'i tekrar beraber getirmeyin. Filiz, sevdiği insandan şüphemi duyuyor. Hayırlı evlat Filiz bu davranışıyla Ömer'i geçti. Yılmaz sende Filiz'i unut, kendine Filiz'siz bir hayat kur.

tubi
27-09-06, 15:39
sevgili sezinti...

inan ki sinirden titredim bi an.. tamam her zaman derim bu bir dizi saçmalamayın arkadaşlar diye.. ama biz değil senaristler saçmalıyor !!! ailesine inanmak fikrini nasıl buldular bilmiyorum ama tebrik etmek istiyorum çok değerli senaristleri...

Figan
27-09-06, 15:39
Sakin ol tubicim.. Bosver !
Güzelim diziyi ne hale getirdikler..Yazik !!!!

Bencede Yilmaz artik Filizi unut.. Yoksa ben seni ve Ihlamurlari Unutucam !!!!

tubi
27-09-06, 15:41
Ya Figancım hakikatten artık dizinin sonunda da birleştirmesinLer ya.. AyırsınLar kompLe bu ikiliyi. Tamam Feride & Yılmaz aşkı istiyorum ben.. İstemiyorum artık Filiz&Yılmaz aşkı ya.. Feride & Yılmaz aşkı biLe daha iyi. En azından kız bir şey hatırLamıyor !!

Ay resmen sinir krizindeyim.. Hay bir daha Filiz imzası yaparsam.....

pinkzone
27-09-06, 15:42
Yuh demekle binbirkere haklıyız... Şüphe ediyosa ben şaşarım Filizin Aşkınına.. O zaman Filiz bundan sonra yılmaz yılmaz diye ağlamasın.. Komik duruma düşer.. Güvenemediğin şüphe ettiğin adamı ne sev ne an.. Yalanmış canım seni aşkın bu kadar.. Yılmazın sevgisinin büyüklüğünü farketseydi yılmazın parayı dğeil seni tercih ettiğini anlardın..

Yılmaz bundan sonra dönmesin Filize.. Filizde Cem Beyiyle mutlu mesut yaşasın.. Yarın birgün Yılmazı Ferideyle görüpte kıskanmasın buna hiç mi hiç hakkı yok...

Yılmaz Filizsiz daha mutlu olacağına kanaat geitiryorum.. Ve birleşmelerini istemiyorum..

tubi
27-09-06, 15:43
KesinLikLe katılıyorum sana pinkzone... İstemiyorum ikisini artık yanyana.. Hayır artık benim için Filiz Yılmaz aşkı bitmiştir... Ne yaparsa yapsın yani Filiz...
Hepsi tek başına yaşasın.. Hayret bişi yaa hakkatten hayret bişi...

barbiee
27-09-06, 15:45
bence Fİliz doğru olanı yaptı aferin ona ohh be sonunda biri küçük dağları ben yarattım edasıyla dolaşan Yılmaz'a haddini bildirdi....:img-grin2

Figan
27-09-06, 15:46
Zaten bu YILMAZA A$k haram, sevmek haram, sevilmek haram !!!
Yilmaz kötü adam.. Bir karakterinde bu kadar üzerine gidilmez... Erol Tekiner kötü der! ömer kötü der ! Handan kötü der ! Filiz de kötü desin ! Bir o eksikti zaten..

iyi ki adam Elif`in nisanlisiydi..iki ki adam Filizi art niyetiyle kullanmak istedi..Unutmayin bu kini. Unutturmayin... Adam kizi yüzüstü birakmiyor ya ! Filize karsi yapmis oldugu hatalari iyilik ederik fazlasiyle ödedi Yilmaz !

Evlenme bile teklif etti.. Daha ne yapsin ???? Heee daha ne yapsin ?????!!!!

sezinti
Sevgili arkadaşlar
Aklıma geleni de yazayım. Bizler Ömer'e kızı Elif konusunda çok tepkiliyiz. Sevgili senaristler tepkinin yönünü değiştirmek mi istediler. Neler düşünüyorum değilmi :)

Hayırlı evlat Filiz, Feride ile Yılmaz'ı görünce kesin ağlayacaktır. Yılmaz Filiz beraberliğini asla ve asla istemiyorum.

cemotara
Artık ne diyeceğimi bilemiyorum özeti okuyunca allak bullak oldum resmen saçmalamışlar filiz nasıl böyle birşey düşünebilir salakmı bu kız resmen hayal kırıklığına uğradım senaritleri tebrik etmek lazım en çok sevilen karakteri en nefret edilen karaktere çevirdikleri için çok sinirliyim şuan

pinkzone
27-09-06, 15:48
Filiz bir daha gözüme gözükme....

Buluşmaya bile o ..... Cem'le gidiyorsan yuh diyorum sana... Ya nasıl tanıştırır onu Canan'la ne hakla.. Cananda silsin bu kızı bu kızın bir dediği bir dediği tutmuyor .. Yılmazın Ak dediğine kara deyip çıkor.. Aynanın karşısına geçipte ağlamasın.. Aşkına yanmasın.. Bu aşkı bitiren o.. Filizin bir daha yılmazla birlikte olmasını istemiyorum.. Yılmazın temiz aşkını haketmiyor.. Ve bundan sonrada haketmeyecek.. Ne yaparsa yapsın.. Sevdiği insandan şüphe eden kişi gözümde bitmiştir...

Figan
27-09-06, 15:52
Filiz Yilmazin a$kini hak etmiyor bencede..Yilmazdan uzak dursun artik !
Yilmaz üzmeye hicbir hakki yok !

sezinti
27-09-06, 15:55
Sevgili pinkzone

Bir önerin vardı, artık düşünmeye başladım. Ihlamurlar altında dizisi saatinde D yeşilçam'da yeşilçam filmlerini seyretmeyi düşünmeye başladım. :img-artis

Filiz, Ömer'i geçmeyi başardı. Hayırlı evlat Filiz Yılmaz'a karşı psikolojik şiddet uyguluyor. Filiz Yılmaz'a ne açıklaması yapacak. İleride bu sahneler olacağını bildiğimiz için bu sahneyi merakla bekleyeceğim.

MasalTeam
27-09-06, 15:55
Arkadaslar bu kadar cok tartistiginiz icin bende gelecek bölümlerle ilgili tahminlerimi belirtmek isterim.

Filizi Cemle gören Yilmaz,Filizi Ferideyle kiskandiracak.Feride Yilmaza, Ömer Ferideye, Cemde Filize asik olacak.Yani Ömerin sevdigi kadin yine Yilmaza asik olacak.Tüm sezon boyunca Feride sebebiyle Yilmaz-Ömer arasinda gerginlik yasacak.Aynen Elif yüzünden oldugu gibi :) En sonunda Feride Yilmazin Filize asik oldugunu anlayacak ve Ömeri zamanla severim düsüncesiyle (ayni Elif gibi) Ömerle evlenecek.Cemde 20-30 Bölüm Filiz ve Yilmazin arasinda kara kedi olduktan sonra kendini daglara vuracak. :)Ve dizinin sonunda asiklarimiz yine bir arada... Filiz & Yilmaz

Tüm sezon izleyecegimizi düsündügüm ask trafigi bundan ibaret...

barbiee
27-09-06, 15:56
Yılmaz 'da zamanında filiz le oynamıştı şimdi sıra filiz de en iyisini yapıyor bence zaten dizide bir tek Yılmaz gururlu,dürüst,temiz,gerçekten seven bi karakter diğerleri kötüü o zaman atalım onları çöğe gitsin tek olarak iyilik meleği yılmaz'ı izlyeyelim...

tubi
27-09-06, 15:59
Ya deniz Allah aşkına böyLe yorumLar yazıp cinLerimi tepeme getirme ya.. Ne kadar sinirLi oLduğumu sen biLiyorsun...

Gayet de saLak işte Filiz.. Elif Yılmaz ı ortafa bırakıp ÖmerLe evlendi diye neden Yılmaz a kin duyuyorsunuz anLamadım.

UnutmayaLım ki Filiz Yılmaz ı düğün günü terketti !! Buna rağmen Yılmaz hala peşinde idi !!

Ben bir şey demiyorum artık !!! YEşilçam en iyisi..

ErtugruLL
27-09-06, 16:02
Evet Diziyi Resmen Mahvettiler.. Arkadşlar durun ve bir saniye düşünün 3 bölümdür bize izlettirip durdukları şey ne? yılmazın filizin peşinde koşup ondan duymak istediği iki kelime ve filizin anlamsız SÖZ ünden dolayı duygularıyla sözü arasında kalması. söz anlamsız zira herkes yanılabilir babasıda yanıldı yılmaz konusunda bunu adı gbi biliyor..deseydi ki yılmaza seninle yine olurum tek koşulum hisseleri karşılıksız vereceksin yılmaz vermeyecekmiydi? yılmazın bu hisselere ne ihtiyacı var ki şirketi ele gecirme art niyeti cok geride kalmadımı..
Sonuc olarak bize aynı bölümler temcid pilavı gibi sunulup duruyor. hem dizi cok kısır bi hal aldı elif cıkınca..ömerin bu dizide işi ne ?filiz hanıma abilik yapmak..yapmayın yaHu Koskoca bi karakteri kibrit kutusuna koymayın..işin aslı diziden soğudum..hakikatten dağlı gibi duran bi adamla filiz aşkı baslarsa yılmaza buda yapılırsa bu dizi bitmiştir.yanılıyormuyum arkadaşlar?

pinkzone
27-09-06, 16:04
Filizle yılmazın yaptıkları karşısında bir eşleştirme yapılmaz...

Yılmaz onu ilk başlarda kullanmış olabilir.. ama bunu kat kat cezasını acısı çekti. .Onun için hayatını tehlikeye attı.. Merala onu bırak beni al dedi.. Onun için canından vazgeçti..

Ama Filiz hanım hisselerin fiyatı yükselince aşkından şüphe etmeye başladı.. Ya bırakın ya.. Yılmaz Gururlu oldu gururlu olacak.. İçi dışı bir olan sadece Yılmaz ... Görüyoruz zaten diğer karakter iyice yağa döndü.. Tutulacak bir yerleri kalamdı ki tutulım.. Neresine baksan zaten hata... Bütün karakterleri Kırkpınar yağlı güreşine sokmuş karakterler.. Boyuna yarış boyuna kırılma..

Bu aşk benim için bitmiştir.. Yılmazda Yeni bir sayfa açsın.. Filizde layığı olan Cemle evlensin.. Onu hakediyor..

pinkzone
27-09-06, 16:09
Sizlere yeşilçamı öeneriyorum arkadaşlar.. :) İnanın bu kadar entirika o filmlerde bile yok..

Zaten dizisi çark etti.. Brezilya tarafına yöneldi.. Anlaşıldı bunlar sabah yayınlanan dizilerden etkileniyorlar..Bu kadar olmaz.. Kimin eli kimin cebinde gibi senaryoalr yaraşır.. bu saaten sonra... Senaristler bundan sonra brezilya senarsitleri bileceğim.. Benim fikrim bu.. Brezilyadan ithal bunlar..

sezinti
27-09-06, 16:10
Yılmaz Filiz'in gururuyla oynamıştır. Bu söylemde herkes haklıdır. Unuttuğunuz ise Filiz, kendi duygularıyla oynandığını bilerek, Yılmaz'ı affetmiştir. Filiz Yılmaz'ı şimdiye kadar anlayamamışsa, bir daha anlamak için çaba sarfetmesin. Ölen kişinin arkasından konuşulmaz ama Erol bey şimdi çok mutludur. huzurludur.
Filiz artık gözyaşı dökme, artık inanmıyorum senin gözyaşlarına

Rabish
27-09-06, 16:13
Waouuuhh !!
Bir karaktere 89079 derece donus yaptirmak isteyen senaristlere duyurulur :
Izdiraplar Altindayi izleyin.
Filiz'in bu kadar raydan cikacagini ben bile dusunememistim.
Sevgili senaristlerimizi benden cok sacmalamayi basardiklari icin tebrik ediyorum.
Filiz resmen Omer'lesmis yahu ! Ee 4 yil koskoca 4 yil birlikte gecmis
Korle yatan sasi kalkar diye bosuna soylememis sevgili Atalarimiz ..
Filiz'i de Tekiner ailesinin gercek bir ferdi ilan ettikten sonra onumuze bakmayi oneriyorum. Ama sadece bu dizinin asil karakteri Yilmaz ile ileriye bakalim derim ben. Madem artik Filiz bitti (!) Yilmazada askin haram oldugunu ogrenip bir sonuca variyorum : IHLAMURLAR ALTINDADA BENIM ICIN BITTI !!
Sevdigim yuzleri gormek icin sesini kisip izlicem galiba ( Elifcik , Tuba (onunda sesi var ama nasil yapicam bilmiyorum) , Bulent vs .. ).

si_nice
27-09-06, 16:14
walla arkadaslar fragmanı dikkatle izlerseniz filiz ağlarken aynanın karşısına geçip bitti tamam mı bitti diyoo..dolayısıylaa artık filizin gözlerinde aşk yerine kin göreceğiz..yılmazı yanlış tanıdıgını düşündügüne göre onu unutmak yada kıskandırmak için ceme yönelecekk..bu durum hoşunuza gitsede gitmesede...

sezinti
27-09-06, 16:15
Sevgili arkadaşlar
Farkındamısınız bilmiyorum ama tepkimizin yönü değişti. Ömer'den bahsetmiyoruz. Sevgili senaristlerimizi kutluyorum. Bir senaryo hamlesiyle Ömer'den bahsetmiyoruz :)

sinem*
27-09-06, 16:21
filiz yılmaza güvenmiyorsa nasıl sevdi deniliyor ama yılmazda elife güvenmemişti...onu ömerle gördüğünde aşırı tepkiler veriyordu o zaman yılmazda elifi sevmemiş oluyor değil mi

bu arada özete ilk defa bu kadar yorum geldi ...bizi şaşırtacak özetler geliyormuş demekki :)

Rabish
27-09-06, 16:22
Sevgili arkadaşlar
Farkındamısınız bilmiyorum ama tepkimizin yönü değişti. Ömer'den bahsetmiyoruz. Sevgili senaristlerimizi kutluyorum. Bir senaryo hamlesiyle Ömer'den bahsetmiyoruz :)

Ondan bahsetmiyoruz ama senaristler kas alalim derken goz cikarttilar :)
( bu laf boylemiydi yaa ?? dengem bozuldu :))
Daha fena bir hal aldi dizi , bu olayi kapatmak icin ne tur bir doga ustu unutturma objesi dusuneceklerini merak ediyorum dogrusu ..:)

sezinti
27-09-06, 16:26
Sevgili sinem*

Atladığınız detay şu Filiz'in sevgisini Yılmaz'ı hisselere tercih etmesidir. Meselenin temelinde yatan hayırlı evlat Filiz'in babasının vasiyetini bilinçaltına atarak, Yılmaz'ın her davranışında Yılmaz'ı suçlu göstermek istemeye çalışmasıdır.