PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

matraka
27-11-06, 11:12
--- yılmaz yakalanıp hapse girermi ?
evet zaten 51.bölüm hapse girmek için elinden geleni yaptı yılmaz ayrıca bir kere kaçtı ikinciye kaçmaz

--- filiz yılmaza güvenmeye devam edermi ?
en can alıcı sorun ben diyorum ki fagman şarkısını hayata geçirme zamanıdır yani ayrılıkları vatana millete hayırlı uğurlı olsun ama bunları fragmanı görmeden söylüyoruz filiz güvenebilirde ama cem son kozunu oynadı bu ilşkşye karşı o yüzden birinci seçenek ağır basıyor bence filiz çopk bile sabretti siz şimdi sorucaksınız niye bayram yapıyorsun diye zaten ayrılacaklardı bence hiç barışmamaları gerekiyordu hani şu özür meselesi

--- cemin süpriz konuğu kim olur ?
bence aynalı gibi duruyor gelen tüyolarda 2 bölümde cemin kimliği açığa çıkacak denmişti geçen bölüm birinci kısmı çıktı bu bölüm açığa çıkma zamanıdır
açaığa çıksada iş işten geçmiş olucak yani cem istediğini alıcak yılmaz gene filizin peşinden koşarsa artık pes derim yı8lmaz bu sefer filize kendini ispatlama ihtiyacı duymayacaktır.

--- ömer yılmazdan şikayetçi olucakmı ?
ifade vermesi o kadar da önemli değil şüphelendiğini söyledi delilleri bilmiyordu bence sonuna kadar şikayetçi olucak ona yakışan budur :)

matraka
27-11-06, 11:20
Kaybolan bir gün gibi geçiverdi seneler
Bir mum gibi eriyorum bu dünyadan göçüyorum
Bir derdim var dermansızdır bir aşkım var ümitsizdir
Seni sevemem ki seni saramam ki senin olmam ki buna engel var

Ben şimdi daha fazla karamsarlığa kapıldım :(

matraka
27-11-06, 11:35
ama gelecek için en çok hangi sahneyi ümitle bekliyorsun deseler (ilk önce şuan herkesi yani tekinerlerin bol bol yılmazı suçlamalarını istiyorum)ondan sonra bu olayların tamamının cem tarafından yapıldığının öğrenildiği sahne 2 kilo vermeme neden olur sanırım bide handan ve ömerin yoksulluk gördüğünü görim tamamdır 2.sezom bu dizi sayesinde aldığım 3 kilodan kurtulmuş olurum:)

archshe
27-11-06, 11:38
]1. Son bölümde en sinir olduğunuz karakter ve de sahne?

cem ve müjgan
[B]2. Son bölümde en beğendiğiniz sahne veya sahneler?

galiba yılmazın filizi evden aldığı sahne ama kamyondaki sahneleri değil...orda replikler saçmaydı bence...bi de filizin barınaklara gittiği sahne...

[B]3. Son bölümde en başarılı bulduğunuz oyuncu veya oyuncular?

yılmaz

[B]4. Sizce Filiz Yılmaz'a mı yoksa delillere mi inanır?

umarım yılmaza...olanlar komplo bukadar aşikarken yılmaza inanmaması ayıp olur...kim nederse desin filiz yılmaza inanmalı dahasını kabul etmiyorum....ama ayrılık olacaksa maalesef delillere inanacak...
5. Cem'i bekleyen sürpriz ziyaretçi kim?

ya aynalı yada şirkette çalışan arrkadaşı....o adam şantaj yapabilir ceme...tabiii sonra cem napar o adamı bilemem....

[B]6. İlerleyen bölümlerde Feride ve Ömer arasında duygusal bir yakınlık gerçekleşir mi? Sizce gerçekleşmeli mi?

kesinlikle aşk olacak bu belli...olsun bence herkes mutlu olsun artık...

pinkzone
27-11-06, 11:40
ama gelecek için en çok hangi sahneyi ümitle bekliyorsun deseler (ilk önce şuan herkesi yani tekinerlerin bol bol yılmazı suçlamalarını istiyorum)ondan sonra bu olayların tamamının cem tarafından yapıldığının öğrenildiği sahne 2 kilo vermeme neden olur sanırım bide handan ve ömerin yoksulluk gördüğünü görim tamamdır 2.sezom bu dizi sayesinde aldığım 3 kilodan kurtulmuş olurum:)

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Kilolardan kurtulma yöntemine bayıldım.

Handan hanımın yoksuluğu bana kilo verdirmez aksine aldırır.. Daha bir zevklenirim..Ve bol bol çekirdek çıtlatırım. Bu yoksulluğu görmek nasip olursa.. Hepinize benden.. Tavuklu pilav.. Kurban kescem.. Vede onu tavuklu pilav yaptırıp.. Hayrına dağıtcam :)

archshe
27-11-06, 11:43
yılmaz yakalanıp hapse girermi ?

kesin girer artık şüphesiz.....
--- filiz yılmaza güvenmeye devam edermi ?

umut ediyorum...güvenmesi lazım azcık yılmazı tanıyosa...ve de bi komplo kurulduğunun farkında bu delillerde yılmaza kurulan kopmlonun büyüklüğünü gösterirr...umarım arkadaşın dediği gibi son bölüm filiz deliller kesin yılmaz bu sefer nasıl kurtulacak diye ağlıyodur...umarım
--- cemin süpriz konuğu kim olur ?

aynalı yada şantaj papmak içi gelen şirketteki adam...
--- ömer yılmazdan şikayetçi olucakmı ?[/QUOTE]

oldu bile...

archshe
27-11-06, 12:13
Filiz: Bende seni çok seviyorum. Bir daha beni testten geçirme olur mu?

Yılmaz: Bir an seni kaybedeceğimi düşündüm.

Filiz: Bu o kadar kolay değil.

Yılmaz: Aşkım benim buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki..

bu replik ayrığı kesin kılıyo....yılmaz bile inanamıyo olayların karşısında aşklarının filizin durabilecğine...okadar çıkmaza girdiki olaylar akıllı adamı çıldırttır...

secoms
27-11-06, 13:22
]

[B]6. İlerleyen bölümlerde Feride ve Ömer arasında duygusal bir yakınlık gerçekleşir mi? Sizce gerçekleşmeli mi?

kesinlikle aşk olacak bu belli...olsun bence herkes mutlu olsun artık...

bence kesinlikle olacaktır.. hatta su vesile ile ömer elifin mezarına gidecek ve yeni birine asık oldugunu ilk elife söyleyecektir....

AYNUR BASOL
27-11-06, 14:15
meraba arkadaşlar
ya bu 50. bölümde vardı heralde birkaç bölümde çıkıyor bu şarkı kaybolan bir gün gibiyim geçiverdi seneler
bir mum gibi eriyorum
bu dünyadan göçüyorum
bir derdim var dermnszdır
bir aşkım var ümitsizdir
seni sevemem ki seni saramam ki
senin olamam mi buna engel war
buna engel war....
Bu şarkıya nerden ulaşabilirimmm??*

pinkzone
27-11-06, 14:16
Ya Pazartesi oldu.. Salı herhalde gösterirler fragmanı.. Ya bu küçük'te olsa tüyo olsada konuşssak.. Bugün milletin suscağı tuttu..

archshe
27-11-06, 14:38
sizce ....
hangi şarkı daha iyiydi sizce...ıhlamurlar altında mı?çok aşığın var diyorlarmı? engel var mı?
bence ıhlamurlar altında çok güzel bi şarkı insanı derinden etkiliyo...biraz arabesk nameleri taşısa da ben seviyodum aama o şarkı sadece elif yılmaz aşkı içindi...ve fragmanlarda kullanılmaması doğru oldu...zaten jeneriği de değiştirdiler ....filiz yılmaz aşkına uymadı bu şarkı...e şimdi anlatılan da filiz yılmaz aşkıysa ....
çok aşığın var diyorlar süper bi parça arabesk tadından uzak..gayet modern motiflerle süsülü...filizle yılmazı anlatan bi şarkı...gerçibu şarkı dizimiz için yapılmamış zaten varmış bizimkiler kullanmışlar ama güzel seçim....
engel var...çok güzel amma bol ayrılık kokuyo şarkıda...dinlemekten hoşlanıyorum ama senaristlerin dikkatini çekip ona göre yazmalarından korkuyorum ....
sonuç olarak favorim çok aşığın var diyorlar....

gülbeşeker
27-11-06, 14:51
Slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.Ihlamurlar altında dizisi ben en beğendğim dizilerden biri 51.bölümü de çok beğendim .Özellikle filiz-yılmaz sahnelerine bayıldım.Ama burada yapılan olumsuz yorumlar bazen canımı sıkıyor.Çünkü dizimiz bence en güzel şekilde devam ediyor tabi biraz yavaş ilerliyor bir de cem faktörü var ama hiçkimsenin filizle yılmazı ayırabileceğine inanmıyorum.Dizimizde gelecek bölüm büyük ihtimalle yılmaz yine polisten kaçar,halit de hapse girer ve filizn kafasında yılmazla ilgili şüpheler uyanabilir ama ben yine de filizn bu şüphelerinden çabuk kurtulacağına inanıyorum.

archshe
27-11-06, 15:08
Slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.Ihlamurlar altında dizisi ben en beğendğim dizilerden biri 51.bölümü de çok beğendim .Özellikle filiz-yılmaz sahnelerine bayıldım.Ama burada yapılan olumsuz yorumlar bazen canımı sıkıyor.Çünkü dizimiz bence en güzel şekilde devam ediyor tabi biraz yavaş ilerliyor bir de cem faktörü var ama hiçkimsenin filizle yılmazı ayırabileceğine inanmıyorum.Dizimizde gelecek bölüm büyük ihtimalle yılmaz yine polisten kaçar,halit de hapse girer ve filizn kafasında yılmazla ilgili şüpheler uyanabilir ama ben yine de filizn bu şüphelerinden çabuk kurtulacağına inanıyorum.

öncelikle hoşgeldin aramıza....
51. bölüm için aynı şeyleri düşünmüyorum ben..yılmazla filizi çok sevmeme rağmen ya bu gelgitleri beni çok yordu..ya da denilen gibi yavaş ilerlediği için sıkıldım...diziden sıkılmadım 51. bölümden sıkıldım...yani evet güzel sahneleri vardı bu bölüm ama bu kadar entrikayı izlerken yoruldum eğer dizimize bunlar hareket katacaksa tekdüze yapsınlar sadece ya mutlu olalım yada üzülelim...eskiden trtde bi yarışma vardı..mustafa altıolklar sunuyodu...suçlu kim diye...ona benzicek sandım bu bölüm... kanıtlar şifre çözme çalışmaları...polisiye dizisi gibi oldu...bi de ekrem yılmazı kaçırdı da ne oldu yani...bişeyi çözebildilermi dışardayken...bi de polisten kaçmış oldular...
bu diziyi çok seviyorum ama sabır gerektiryo...neden böyle oldu diye çok tartışıldı ama kimse tanımlıyamıyo nedenini...umarım aksine hızlıca toparlanır dizimiz..
birdahaki bölüm yılmaz kaçamaz polisten imkanı olsa da yapmaz artık teslim olur bence..filizin hiç şüphelenmemesi lazım aklından bile geçse yada yılmaza bi laf etse ooo biz çok bekleriz yılmazın onu affetmesini..gerçi ben dizimizden herşeyi bekliyorum..genelde sağ gösterip sol vurduklarından...

benim
27-11-06, 15:08
sizce ....
hangi şarkı daha iyiydi sizce...ıhlamurlar altında mı?çok aşığın var diyorlarmı? engel var mı?
bence ıhlamurlar altında çok güzel bi şarkı insanı derinden etkiliyo...biraz arabesk nameleri taşısa da ben seviyodum aama o şarkı sadece elif yılmaz aşkı içindi...ve fragmanlarda kullanılmaması doğru oldu...zaten jeneriği de değiştirdiler ....filiz yılmaz aşkına uymadı bu şarkı...e şimdi anlatılan da filiz yılmaz aşkıysa ....
çok aşığın var diyorlar süper bi parça arabesk tadından uzak..gayet modern motiflerle süsülü...filizle yılmazı anlatan bi şarkı...gerçibu şarkı dizimiz için yapılmamış zaten varmış bizimkiler kullanmışlar ama güzel seçim....
engel var...çok güzel amma bol ayrılık kokuyo şarkıda...dinlemekten hoşlanıyorum ama senaristlerin dikkatini çekip ona göre yazmalarından korkuyorum ....
sonuç olarak favorim çok aşığın var diyorlar....

bence en iyi şarkı ıhlammurlar altında .şarkı ne kadarda Yımaz'dan Elif'e olarak yazılmış olsada benim aklıma Filiz'den Yılmaz'a söylenmiş sözler olarakta geliyor.

dizide şarkılar iyi patlıyor diye sürekli yeni şarkı eklenip duruyor. .dizi tamamen ıhlamurlar altında intizar şarkısıyla tanınıyor.

kursuni19
27-11-06, 15:20
Bencede Intizarin sarkisi diziyle cok güzel uyum saglamisti.
Simdiki sarkilarda fena degil ama bence tam olarak daha diziye oturamadi, bu sebepden dolayida ikidebir degistiriyorlar sarkilari.

Bencede Yilmaz teslim olur bu sefer. Zaten gecen bölümde ona kalsaydi teslim olcakti. Isleri cözmekte Aynaliya kalirik bu durumda. Zanedersemde Cemi bekleyen süprizde Aynali olur zaten. Eger Yilmazi döven kisiyle ömeri vuranin ayni kisi oldugunu ögrenirse Aynali, bu isin arkasini birakmaz ve bu piskopatca planlarin arkasinda Cemin oldugunu ögrenir.

Filizle Yilmazinda karakolda karsilasacaklarini düsünüyorum. Umuyorumki Filiz Yilmaza güvenmeye devam eder, ama aldigimiz tüyolara göre ayrilacaklarmis, buda Filizin sonunda Yilmazin Ömeri vurdurduguna inanacaktir anlamina gelir. Gerci bölye olursa ve illeride Yilmazin sucsuzlugu ortaya cikinca Filiz hangi yüzle
Yilmazda af dilicek bilmiyorum

archshe
27-11-06, 15:20
bence en iyi şarkı ıhlammurlar altında .şarkı ne kadarda Yımaz'dan Elif'e olarak yazılmış olsada benim aklıma Filiz'den Yılmaz'a söylenmiş sözler olarakta geliyor.

dizide şarkılar iyi patlıyor diye sürekli yeni şarkı eklenip duruyor. .dizi tamamen ıhlamurlar altında intizar şarkısıyla tanınıyor.

ama şarkıları seçenlerin elleriine sağlık...çok güzel seçimler...fragmanı hazırlayanlarda süper yapıyo işini o fragmanın neresine şiir neresine şarkı koycaklarını nasıl karıştıracaklarını iyi yapıyolar şiirler mükemmell...bi de şu işlerini süper yapan kişiler yaratıcıklarıyla senaristlere akıl verseler dizi tadından yenmicek...

pinkzone
27-11-06, 15:26
Bencede Intizarin sarkisi diziyle cok güzel uyum saglamisti.
Simdiki sarkilarda fena degil ama bence tam olarak daha diziye oturamadi, bu sebepden dolayida ikidebir degistiriyorlar sarkilari.

Bencede Yilmaz teslim olur bu sefer. Zaten gecen bölümde ona kalsaydi teslim olcakti. Isleri cözmekte Aynaliya kalirik bu durumda. Zanedersemde Cemi bekleyen süprizde Aynali olur zaten. Eger Yilmazi döven kisiyle ömeri vuranin ayni kisi oldugunu ögrenirse Aynali, bu isin arkasini birakmaz ve bu piskopatca planlarin arkasinda Cemin oldugunu ögrenir.

Filizle Yilmazinda karakolda karsilasacaklarini düsünüyorum. Umuyorumki Filiz Yilmaza güvenmeye devam eder, ama aldigimiz tüyolara göre ayrilacaklarmis, buda Filizin sonunda Yilmazin Ömeri vurdurduguna inanacaktir anlamina gelir. Gerci bölye olursa ve illeride Yilmazin sucsuzlugu ortaya cikinca Filiz hangi yüzle
Yilmazda af dilicek bilmiyorum

Filiz Yılmaza hangi yüzle bakacak.. İşte orası kesinlikle muamma.. Umarım ki Karakolda karşılaşsalar dahi Filizin suçlayıcı söz yada tavırları baş göstermez.. Yoksa Yılmaz için o an biter filiz. Yılmazın elifi tıpkı hapishanede affetmediği gibi Yılmaz yine tavır alır. Yılmaz Filizin bu tavrı karşısında kesinlikle sert tutum izleyecek.. Araları bozulup ayrılcak.

Filiz Yılmaza hangi yüzle bakacak bilinmez ama Kesinlikle yeni yüzlerle çıkması şart.. Yüz nakli yaptırsın yılmazın karşısına çıkmak için.. :img-yes: :img-yes:

pinkzone
27-11-06, 15:28
Dizideki şarkı olayına gelirsek.. İntizar her zaman favorim.. Kesinlikle diğer parçalar diziye abest kaçmakta.. İntizar zaten yüreğinden geçenleri yazmış.. Başka bir şarkı bu diziyi bu kadar net anlatamaz..

gülbeşeker
27-11-06, 15:30
arcshe çok teşekkür ederim.Bu sitede olmaktan dolayı çok mutluyum.Bence filizle yılmaza en uygun şarkı sevda şarkısı ben o şarkının gerek melodisini gerek sözlerini çok beğeniyorum ikinci favorim de çok aşığın var diyorlar intizarın şarkısı ise dizinin genel jenerik müziği üzerine söz yazılmış bir şarkı ve hemen hemen her sahnede kullanıldığı için ayrıca sözleri de filiz-yılmaza pek uymadığı için filiz-yılmazlı sahnelere çok yakıştırmıyorum ama şarkı çok güzel.Engel var şarkısı da çok güzel ama o şarkı da ömer hastanede yaşam savaşı verirken çalınmaya başlandı bence şarkıda geçen bu dünyadan göçüyorum sözleri ömere çok uygundu.

archshe
27-11-06, 15:34
Filiz Yılmaza hangi yüzle bakacak.. İşte orası kesinlikle muamma.. Umarım ki Karakolda karşılaşsalar dahi Filizin suçlayıcı söz yada tavırları baş göstermez.. Yoksa Yılmaz için o an biter filiz. Yılmazın elifi tıpkı hapishanede affetmediği gibi Yılmaz yine tavır alır. Yılmaz Filizin bu tavrı karşısında kesinlikle sert tutum izleyecek.. Araları bozulup ayrılcak.

Filiz Yılmaza hangi yüzle bakacak bilinmez ama Kesinlikle yeni yüzlerle çıkması şart.. Yüz nakli yaptırsın yılmazın karşısına çıkmak için.. :img-yes: :img-yes:

kesinlikle 52. bölümün en önemli sahnesi filizle yılmazın karşılaşması...yani umarım karşılaşırlar..bu sahneye biraz fazla emek sarfettsinler lütfen çok güzel replikler bekliyorum bu sahneden...filiz yılmazı suçlar yada suçlamaz bunlar da önemli ama replikleri kuvvetli olmalı..

forever_bim
27-11-06, 15:34
valla tebrik ediyorum sevgili modum çok güzel yazmışsın ama beni bu yorum hakkında eleştirel olarak aydınlatmanı istiyorum.senin yorumun önemli benim için...

bu diziyi hala izliyormusunuz ya yazik vallah zamaniniza elifi öldürdüler dizide berabinde öldü..oh iyi oldu

bunun neresinde dizi eleştirisi var

Ders çalışma molasında geldim matraka ve şunu söylüyorum ki ben o yorumu kaale bile almadım. Sen de takma eleştiri olmaktan çok uzak çünkü.
:img-hyste :img-hyste

archshe
27-11-06, 15:35
arcshe çok teşekkür ederim.Bu sitede olmaktan dolayı çok mutluyum.Bence filizle yılmaza en uygun şarkı sevda şarkısı ben o şarkının gerek melodisini gerek sözlerini çok beğeniyorum ikinci favorim de çok aşığın var diyorlar intizarın şarkısı ise dizinin genel jenerik müziği üzerine söz yazılmış bir şarkı ve hemen hemen her sahnede kullanıldığı için ayrıca sözleri de filiz-yılmaza pek uymadığı için filiz-yılmazlı sahnelere çok yakıştırmıyorum ama şarkı çok güzel.Engel var şarkısı da çok güzel ama o şarkı da ömer hastanede yaşam savaşı verirken çalınmaya başlandı bence şarkıda geçen bu dünyadan göçüyorum sözleri ömere çok uygundu.

sevda şarksıı hangisi?

pinkzone
27-11-06, 15:38
kesinlikle 52. bölümün en önemli sahnesi filizle yılmazın karşılaşması...yani umarım karşılaşırlar..bu sahneye biraz fazla emek sarfettsinler lütfen çok güzel replikler bekliyorum bu sahneden...filiz yılmazı suçlar yada suçlamaz bunlar da önemli ama replikleri kuvvetli olmalı..

Evet katılıyorum.. O kadar kuvvetli replikler olmalıki..

Yılmaz her hatırladığında o sahneyi yüzüne tokat gibi çarpmalı.. Canını çok yakan derecede replikler olmalı.. kii... Filize tavır alsın..

Filizde öyle laflar söylesin ki.. İlerde kesinlikle bin pişman duyacağı sözler sarfetmeli.. O zaman yüreğine kocaman bir kor düşer..

Senaristlere bu sahnede çok büyük iş düşüyor.. İnşallah gerçekleşmez böyle bir sahne ama gerçekleşmesi neredeyse %100

gülbeşeker
27-11-06, 15:40
ama şarkıları seçenlerin elleriine sağlık...çok güzel seçimler...fragmanı hazırlayanlarda süper yapıyo işini o fragmanın neresine şiir neresine şarkı koycaklarını nasıl karıştıracaklarını iyi yapıyolar şiirler mükemmell...bi de şu işlerini süper yapan kişiler yaratıcıklarıyla senaristlere akıl verseler dizi tadından yenmicek...

İki-üç hafta önce cine5 te perihan savaşın sunduğu bir programa şiirleri ve mektupları yazan serdar oğuz konuk olmuştu aslında fazla şiir yazmadığını ,kanaldnin tanıtımlarını hazırladığını söyledi.Sonra ondan dizinin tanıtımları için şiir yazmasını istemişler o da o gün bugündür yazıyormuş şiir ve mektupları yazarken tuba- bülent aşkından da ilham aldığını söyledi.Yani anladığım kadarıyla dizimizn tanıtımlarını da serdar oğuz yapıyor ya da en azından ekibin içinde o da var bence.Bu arada bazen diznin fragmanları diziden daha heyecanlı ve güzel oluyor.Bence fragmanları en güzel olan dizi ıhlamurlar altında.

matraka
27-11-06, 15:42
Ders çalışma molasında geldim matraka ve şunu söylüyorum ki ben o yorumu kaale bile almadım. Sen de takma eleştiri olmaktan çok uzak çünkü.
:img-hyste :img-hyste

ders çalışırken dayanamadın bi bakim dedin demi :)bi anlık kızdım zaten geçti başarılar dilerim biz çoktan döndük dizi yorumlarına..

gülbeşeker
27-11-06, 15:45
sevda şarksıı hangisi?

bende kaldı ellerin, çocuk yüzün gözlerin.... diye devam eden bir şarkı vardı ya geçen sezon finalinde ilk kez filiz yılmaza evlenmeyeceğini söylemeye giderken çalmıştı bu sezon başında da sıkça bu şarkıya yer verilmişti ama şimdi onun yerini yeni şarkılar aldı.

matraka
27-11-06, 15:46
valla arkadaşlar fragmanı görmeden bi şey demiyeceğim filiz güvenebilirde o zaman nasıl ayıracaklar bide fragman müziği de zaten ayrılık üzerine yani ayrılsınlarda bizde erelim muradımıza en azından üzülürüz öteki türlü diziyi izlerken diken altında izliyorum

slayjic
27-11-06, 15:48

neden sürekli hatalı ve yargılanan insan filiz oluyo anlamıyorum yılmaz hep haklımı olmak zorunda yani filiz yılmazı yeteri kadar annesine ceme karşı savundu yılmazın yanında oldu ki silah ortaya çıktığında bile buna inanmadı yılmaz gereksiz yere ömeremi bana inanırsın gibi testler yaptı ve haklı olan hala yılmazmı açıkçası kendimi filizin yerine koysam ordaki replik çok farklı giderdi orda çok yumuşak ve duygusal bir replik vardı ama normalde bu büyük bir tartışma sözüydü bence kısacası filiz yılmazı savundu ama şuanda verilen ifadeler önceki sabıkaları var ayrıca filize söylediği sözler var tamam yılmaz haklı bunu biliyoruz ama filiz bunu bilmiyor ve şüphelenirse ben filizi suçlamıcam

şarkıya gelirsek yılmaz ve filiz için sevdam şarkısını tek geçerim...

matraka
27-11-06, 15:50
ve bundan artık adım gibi eminim türk halkı acı çekmeyi seviyor arkadaşlar örnek hüzün, acı,silah mafya (aliye,binbir gece,acı hayat,sıla bizim dizinin tekrarı)örnek bence hatırla sevgilinin tutmama nedeni de bu ilk sezon bizim dizinin tutma nedeni kavgalar ve ayrılmalar intikam

ya ni vericeksin acıyı damardan bak nasıl izleniyor...:)

archshe
27-11-06, 15:52
Bu arada bazen diznin fragmanları diziden daha heyecanlı ve güzel oluyor.Bence fragmanları en güzel olan dizi ıhlamurlar altında.[/QUOTE]

bak bu konuda sana nasıl katıldığmı anlatamam...fragmanda öyle sahneler öyle bakışlar gösteriyolarki süper olacak bu bölüm diyorum...fona süper bi şiir süper şarkı mest ediyo...ama dizi başlıyo ya fragmanda gösterdikleri bölüm sadece okadar oluyo başka bişey olmuyo ya replikler tatsız kalıyo..hep dedimm fragmanlar tadında çekilse dizi daha da güzel olacak...ben bu olayı hani bi kitap okursunuz okurken mest olursunuz da filmi yada dizisi yapılınca olmamış karakterler oturmamış yada benn olsam bu karaktere bu oyuncuyu yerleştirirdim şu mekanda çekerdim şunu giydirirdim dersiniz ya öyle bişey bu bence...ben kitap okurken de fragman izlerken de kafam da bişeyler oluşturuyorum çok ayrı duruyosa tat alamıyorum...

Kartal-903
27-11-06, 15:52
Bence Filiz Yılmazdan ne olursa olsun asla şüphelenmeyecektir.Çünkü bu kadar büyük bir aşkta şüphe asla barınamaz.Son bölümde onların birbirlerini nasıl sevdiklerini yeniden gördük.Filiz -Yılmaz sahneleri özlediğimiz duygusallığı biraz olsun bizlere yaşattı.Aşk onlara o kadar çok yakışıyor k;iBütün bir bölüm yalnızca elele-gözgöze hallerini bile bıkmadan izlerim.Senaristlere buradan "aşkı bu kadar güzel seyirciye yaşatan,aktarabilen böyle iki oyuncu bulmuşken onlara bu fırsatı bol bol tanıyın.Çünkü seyirci entrika değil,aşkı,duygusallığı daha çok görmek istiyor"diye seslenmiştik.Biraz olsun bu çağrımıza kulak verdiler. şimdilik Hiçbir şeyi halledememiş olsalar bile kısa bir süreliğine de olsa her şeyi unutup sımsıcak sarılmaları bile sevme'nin ne kadar güzel bir duygu olduğunu bizlere gösterdi.Aşk, ancak bu kadar güzel ifade edilebilir,bu kadar güzel yaşatılabilir.Ben onları ne kadar çok birlikte görsem o kadar çok mutlu oluyorum..

pinkzone
27-11-06, 15:53
valla arkadaşlar fragmanı görmeden bi şey demiyeceğim filiz güvenebilirde o zaman nasıl ayıracaklar bide fragman müziği de zaten ayrılık üzerine yani ayrılsınlarda bizde erelim muradımıza en azından üzülürüz öteki türlü diziyi izlerken diken altında izliyorum

Evet bende eğer ayrılacaklarsa bunun bir an önce gerçekleşmesini istiyorum.. Çünkü her an ha ayrılcak ha ayrılmayacak şeklinde olmaktan bıtıkm. Diken üstünde izler oldum bölümü.. O yüzden artık ne olacaksa olsun.. Ama bence ayrılık kaçınılmaz son...

slayjic sadece yorum yapıyorum.. Filiz hatalı yada hatasız.. Yılmaz hatalı veya hatasız.. Farketmiyor.. Ben oalcakları aklımdan geçiriyorum.. Şunu sana sorabilirmiyim.. Neden ilk aşkında vazgeçen Hep filiz oluyor.. Sen bunun cevabını ver..

matraka
27-11-06, 15:57
neden sürekli hatalı ve yargılanan insan filiz oluyo anlamıyorum yılmaz hep haklımı olmak zorunda yani filiz yılmazı yeteri kadar annesine ceme karşı savundu yılmazın yanında oldu ki silah ortaya çıktığında bile buna inanmadı yılmaz gereksiz yere ömeremi bana inanırsın gibi testler yaptı ve haklı olan hala yılmazmı açıkçası kendimi filizin yerine koysam ordaki replik çok farklı giderdi orda çok yumuşak ve duygusal bir replik vardı ama normalde bu büyük bir tartışma sözüydü bence kısacası filiz yılmazı savundu ama şuanda verilen ifadeler önceki sabıkaları var ayrıca filize söylediği sözler var tamam yılmaz haklı bunu biliyoruz ama filiz bunu bilmiyor ve şüphelenirse ben filizi suçlamıcam

şarkıya gelirsek yılmaz ve filiz için sevdam şarkısını tek geçerim...

valla ben üstüme alinim ve soruna cevap verim aslında 39.bölüme kadar filizi çok severdim ama yeni sezonda yılmaza ettiği hakaretler sonra pişman olup sadece bi özürle olayı kapatması burda takıldım işte ama filiz krakterini genede seviyorum bi problemim yok ama yanlış yapmıyacaktı çok değil bir kere tamamıyla yılmazdan yana olsun istedim o kadar son günlerde gene sempatimi kazanmayı başardı ama buraya kadar filiz yılmazı suçlasada eleştiricem ama doğru olanıda bu filizide anlıyorum yani

gülbeşeker
27-11-06, 15:59

arkadaşım bence diziyi rahatça keyifli bir şekilde izlemeye çalış.Filizle yılmazı belki bu olay değil de başka bir olay ayırır her zaman her şey cemin istedği gibi gitmeyecek heralde.Benim emin olduğum şey filizn yılmazdan şüpheleneceği ama bunu yılmazla karşı karşıya gelince ne şekilde dile getirecek bilmiyorum yumuşak bir dille bütün bu delilllerin onun kafasını karıştırdığını söyleyebilir.Yılmazın filizn bu tavrı karşısında çok fazla tepki gösterip göstermeyeceği konusunda emin değilim.

slayjic
27-11-06, 15:59
yılmazınmı vazgeçmesini bekliyosunuz tabkide filiz vazgeçecek çünkühsatahanede yatan abisi annesi ve cem sevdiği adamı suçluyo bunlara karşı savunsada sürekli yılmaz suçlu gibi bir görünüm ortaya çıkıyo bu durumda yılmaz değil tabikide filiz ilk pes eden olucak...

slayjic
27-11-06, 16:03
açıkçası şunu söyliyim yılmzda filize o testi yaptığında benim gözümden düştü yılmazda filize güvenmiyo demekki sonrada kalkıp filizin yılmaza inanmasını güvenmesini bekliyoruz ama yılmaz o testi yaparak filize nekadar güvendiğini belli etmiş oldu...

pinkzone
27-11-06, 16:05
Matraka'ya katılıyorum..

39. sonra bende yerli yersiz bazı sahnelerde çok çabuk karara varıp.. Aaa aferdersin seni yanlış anlamışım beni affet diyor.. Onun bu tavır bana koyan ya.. Ki bizim saf yılmazda hemen kabulleniyor.. Kırıcı oluyorsun diyor.. Sonra seni tanıyamamışım.. Otele gelip hesap sormalar.. Bu bölümlerde hep korudu çok sevdim. Ama yinede hala gizlediği gerçeği söylemedi.. Yılmaz'da sormadı... Yılmaz sormadan söylemesi şarttı. Şimdi senaristler bir ayrılık daha yaşatalım ki.. Reytingler tavan yapsın diyor.. Siz sanıyormusunuz ki.. Filiz ah canım cimi desin karakolda sarılsın Yılmaza... Yapmaz.. Hatta başlar yine.. Tavrını görmem şart.. Fragmadan ve fragmandaki şiirden anlarız.. Ayrılmayacak diyenler yanılıyor. Ayrılmak için bütün deliler ve olası bütün sahneler çekildi.. Ayrılmaycaklar demek sadece iyi bir temenni başka birşey değil.. Kaçnılmaz son 3 bölümden beri üstüne basa basa vurgulanmakta.. Tüyolarda bunu kanıtlıyor..

pinkzone
27-11-06, 16:09
açıkçası şunu söyliyim yılmzda filize o testi yaptığında benim gözümden düştü yılmazda filize güvenmiyo demekki sonrada kalkıp filizin yılmaza inanmasını güvenmesini bekliyoruz ama yılmaz o testi yaparak filize nekadar güvendiğini belli etmiş oldu...

Tamam o esnada test yapması kesinlikle yanlıştı... Zaten test yapması şundan kaynaklanıyor.. Acaba bir gün filiz karşı tarafa inanır bana mı inanır gibi düşünce oluştu kafasında bencede yersizdi.. Filiz zaten oraya gelerek hasta yatağındaki abisini bırakarak gelmiş.. Daha ne test ediyorsun be adam.. Yok illa böyle geleceğe dair.. Hıım bunu yapmış olabilir.. Bu sahnede şunu söylemişti dedirten sahneler çekecekler.. Filiz bunu tek tek mazi şeklinde flashbacklerle hatırlayacak.. O zaman dahada bir inancak bu düşünceye.. Bu sahneler filizin inanması için çekilmiş.

slayjic
27-11-06, 16:10
tabiki ayrılıcaklar ayrılmasalar bunca olaydan sonra o zaman abes kaçar zaten karakolda ağır sözler duyucaz gibime geliyo bundan sonrası belli zaten ekrem suçsuz olduğunu ispatlar sonra tekrar barışma çabaları bu böyle devam eder....

archshe
27-11-06, 16:16

yılmaz filizin ailesinin etkisinde kaldığını biliyo...ömeri ne kadar sevdiğini biliyo bu psikolojiyle ne düşündüğünü merak etti...sormasa olurdu ama sordu...çünkü filiz o ana kadar belli etmişti inandığını...ama şunu da unutmamak gerek filiz yılmazı biara hisseleri istediğini düşünüp suçlamıştı...1ytl olayında ne yapacağını şaşırmadımı filiz...eda yı odada gördüğünde suçlamıştı yılmazı..hep kendini savunması gereken taraf yılmaz oldu...e biraz da kuşku duysun bırakın...filiz çok yaşamadımı bu ikilemleri...evet filizi çok seviyorum ama eğriye eğri doğruya doğru..

matraka
27-11-06, 16:18
Matraka'ya katılıyorum..

39. sonra bende yerli yersiz bazı sahnelerde çok çabuk karara varıp.. Aaa aferdersin seni yanlış anlamışım beni affet diyor.. Onun bu tavır bana koyan ya.. Ki bizim saf yılmazda hemen kabulleniyor.. Kırıcı oluyorsun diyor.. Sonra seni tanıyamamışım.. Otele gelip hesap sormalar.. Bu bölümlerde hep korudu çok sevdim. Ama yinede hala gizlediği gerçeği söylemedi.. Yılmaz'da sormadı... Yılmaz sormadan söylemesi şarttı. Şimdi senaristler bir ayrılık daha yaşatalım ki.. Reytingler tavan yapsın diyor.. Siz sanıyormusunuz ki.. Filiz ah canım cimi desin karakolda sarılsın Yılmaza... Yapmaz.. Hatta başlar yine.. Tavrını görmem şart.. Fragmadan ve fragmandaki şiirden anlarız.. Ayrılmayacak diyenler yanılıyor. Ayrılmak için bütün deliler ve olası bütün sahneler çekildi.. Ayrılmaycaklar demek sadece iyi bir temenni başka birşey değil.. Kaçnılmaz son 3 bölümden beri üstüne basa basa vurgulanmakta.. Tüyolarda bunu kanıtlıyor..

hay ağzına sağlık sende olmasan çatır çatır yiyecekler beni :)şaka bi yana arkadaşlar cem o kadar plan kurdu şimdi hepsi boşamı gitsin olabilecek herşeyi yaptı filizinde bi sabrının sınırı var demi oda geçen bölüm sonunda bitti artık yılmaza patlasında nasıl parlarsa patlasın. komiser çok komikti ama ya filizi baktı cem ikna edemiyor bari ben ikna edim dedi:)halkın arasındaki yılmaz bi başka yılmaz ama son bi şey daha söylemeden geçemicem aynalıyla konuşmaları çok komikti yılmaz sürekli kim bunlar bizi niye takip ediyorlar deyip durdu bildiğim yılmaz değildi bu içine başka birine koymuşlardı söylemeden geçemicem sevgili senaristler madem diziyi yazıyorsunuz yaqzmaya başlamadan önce ilk bölümden itibaren izleyin aa olmuyor ama ...

pinkzone
27-11-06, 16:19
yılmaz filizin ailesinin etkisinde kaldığını biliyo...ömeri ne kadar sevdiğini biliyo bu psikolojiyle ne düşündüğünü merak etti...sormasa olurdu ama sordu...çünkü filiz o ana kadar belli etmişti inandığını...ama şunu da unutmamak gerek filiz yılmazı biara hisseleri istediğini düşünüp suçlamıştı...1ytl olayında ne yapacağını şaşırmadımı filiz...eda yı odada gördüğünde suçlamıştı yılmazı..hep kendini savunması gereken taraf yılmaz oldu...e biraz da kuşku duysun bırakın...filiz çok yaşamadımı bu ikilemleri...evet filizi çok seviyorum ama eğriye eğri doğruya doğru..

Evet işte güzel bir yorum. Filiz nedense hep ikilemde kalan taraf oldu.. Ama tam tersi Yılmaz'da hep kararlı.. Ya aslında zıt kutuplar.. Ama şöyle bir teori var.. Zıt kutuplar birbirlerini çekermiş.. Bu Yılmaz- Filiz için uyuyor..

Mıktanıs gibi hangi sahnede olsun çekiyorlar.. Uzunca ayrılmıyorlar.. Ama araya başka şeyler girince çekim alanları daralıyor.. Ve uzaktan alamıyorlar çekimi..

matraka
27-11-06, 16:20

slayjic yapma ama şimdi yılmaz öyle bi şey sormayacaktı ilk önce yılmaz ömer hakkında bi şey söyledi sonra filiz yılmaza aşırı tepki verdi bunun üzerine yılmaz o soruyu sordu yoksa böyle bi şey demeyecekti

kursuni19
27-11-06, 16:20
Yeni özete göre cemi bi gece yarisi kötü bir süpriz beklemekte. Bu illaki bizim tahmin ettimiz gibi Aynali olmaya bilir, cünkü cemin gecmisiyle ilgilli fazla bir sey bilmiyoruz. Belki daha öncede buna benzer kötülükler etmis olabilir, cünkü yoksa böyle kiralik katilerle it kopuklarla nerden isi olsun bu adamin. Yani belki onu gecmisinden arayan, yada onunla hesabi kapatmamis biride olabilir diye düsünüyorum

slayjic
27-11-06, 16:21
ya tamam yılmazda sınasın filizi ama ne biliyim daha küçük hoş şeylerle sınasın ama abisi ölüm kalım savaşı veren bir insanı bu yönde sınamak ne kadar doğru ki üstelik filiz o an kimden yana olduğunu yılmazın yanına giderek belli etmişti her ilişkide insanlar birbirlerini sınarlar ama kırmadan hoş hatta eğlenceli bile olabilir mesela eda olayı benim çok hoşuma gitmişti 1 ytl olayındada ayrıydılar ama şuan birlikteler ve kimden yana olduğu belliydi ben bunu kastetmek istiyorum...

slayjic
27-11-06, 16:24
slayjic yapma ama şimdi yılmaz öyle bi şey sormayacaktı ilk önce yılmaz ömer hakkında bi şey söyledi sonra filiz yılmaza aşırı tepki verdi bunun üzerine yılmaz o soruyu sordu yoksa böyle bi şey demeyecekti

yılmazın ömer hakkında vaadesi dolmamış demekki dedi siz bunu kime söylerseniz söyleyin sert tyepki görürsünüz ne demek vaadesi dolmamış filiz orda az bile tepki verdi hemde çok az tepki verdi ben olsam büyük tartışma çıkardı o sözden dolayı.... sonuçta yılmaz sevgilisi olsada ömerde kardeşi...

benim
27-11-06, 16:26
yaa bu Yılmaz'ın kaderimi hapise girdiğinde hep sevgilelerinden ayrı mı kalacak.Elif olayı farklıydı ama yine senaryo da bir tekrar söz konusu olmayacak mı ..
ben yinede söylüyorum Filiz Yılmaz'a kızmayacak .aralarında arkadaşlarımın bahsettiği konuşmalar geçmeyecek.

archshe
27-11-06, 16:27

evet evet haklısın filizin tepkisi üzerine merak etti yılmaz ....çünkü kötü bişey demedim niye art niyetli düşündü diye düşündü...ee durum bu olunca da kendini garantiye almak için sordu ama aldığı cvp pek garantili değil nitekim yanlış çıkacak gibi görünüyo..

pinkzone
27-11-06, 16:27
Onu bunu boşverinde bu haftanın şiiri herşeyi özeteleyecek bence.. Çünkü kesinlikle ayrıtılar veriyor şiir.. Fragaman zaten hep yanıltıcı.. Şiir kendini hep belli ediyor.. 3 bölümden beri ayrılık temalı şiirler var.. Onun için bu bölümde ayrıklık şiiri olacaktır. Şiirler dizinin gelecek bölümlerine dair iyi tüyolar veriyor.. Zaten dizide tek değişmeyen.. Şahane şiirler.. Onun dışında bütün karakterlerde sapma var..

gülbeşeker
27-11-06, 16:28
bence yılmazın, filizi testten geçirmesi o kadar saçma bi şey değildi.Sonuçta 4 yıl önce düğn günü kendisini terkeden filizdi tamam yılmaz geçmişe bir sünger çekti ama filizn bu terkedişinin altında da ailesiyle ilgili bişeyler olduğunu biliyor hisse olayında da filiz yılmaza güvenmedi ne kadar paragözmüşsün dedi yılmazın korkusu filizn ailesinin de etkisi altında kalarak kendisini tekrar terk etmesi yani yılmaz filizi tekrar kaybetme korkusuyla yaşıyor .

matraka
27-11-06, 16:32
yılmazın ömer hakkında vaadesi dolmamış demekki dedi siz bunu kime söylerseniz söyleyin sert tyepki görürsünüz ne demek vaadesi dolmamış filiz orda az bile tepki verdi hemde çok az tepki verdi ben olsam büyük tartışma çıkardı o sözden dolayı.... sonuçta yılmaz sevgilisi olsada ömerde kardeşi...

iyide yılmaz söylediklerini ne zaman çekindiki yılmaz krakterinden böyle bi şey beklerdin kötü bi şey demedi o zaman filiz neden verdiği tepki için özür diliyor bunuda bi düşün

pinkzone
27-11-06, 16:32
yaa bu Yılmaz'ın kaderimi hapise girdiğinde hep sevgilelerinden ayrı mı kalacak.Elif olayı farklıydı ama yine senaryo da bir tekrar söz konusu olmayacak mı ..
ben yinede söylüyorum Filiz Yılmaz'a kızmayacak .aralarında arkadaşlarımın bahsettiği konuşmalar geçmeyecek.

İnşallah şu an tek temennim bu.. Biz genelde kötü olasıkları paylaşıyoruz..Ama sana birşey diyeceğim.. Senaristler kaç bölüm önce zaten kendini taklit etmedilermi.. Araştırsan bulursun.. :) Taklit etmemelerini beklemek saçma olur.. Yaptılar kaç kere yine yaparlar..

Bölüm resimleri.. Fragaman ve şiir çok önemli olcak o zaman anlarız.

archshe
27-11-06, 16:36
İnşallah şu an tek temennim bu.. Biz genelde kötü olasıkları paylaşıyoruz..Ama sana birşey diyeceğim.. Senaristler kaç bölüm önce zaten kendini taklit etmedilermi.. Araştırsan bulursun.. :) Taklit etmemelerini beklemek saçma olur.. Yaptılar kaç kere yine yaparlar..

Bölüm resimleri.. Fragaman ve şiir çok önemli olcak o zaman anlarız.

fragmanlara inanmayalım arkadaşlar...hep yanıldık gene yanılırız..

slayjic
27-11-06, 16:38
iyide yılmaz söylediklerini ne zaman çekindiki yılmaz krakterinden böyle bi şey beklerdin kötü bi şey demedi o zaman filiz neden verdiği tepki için özür diliyor bunuda bi düşün

zaten ben o sahneyi izlerken filizide tepki verdim bunda ne var özür dilicek die yani filizin özür dilemesdi benim düşüncemi değiştirmiyor...

pinkzone
27-11-06, 16:39
Cem'in bütün foyasının çıkıtğı gün.. Ve köşeye sıkıştığı gün.. Avatarımdaki gibi.. Burhan Altıntop gibi.. Yüzmde kocaman bir gülücük oluşcak.. :) O zaman kocamn kahkaha atcam.. Burhan Altıntopunda dediği gibi.. Ağzını burnunu dağıtırım seni pislik..diyecem cem'e:img-hyste :img-hyste :img-hyste

pinkzone
27-11-06, 16:42
fragmanlara inanmayalım arkadaşlar...hep yanıldık gene yanılırız..

İnanmayız.. Ama şu varki.. Filiz'in yumuşak bakışları olursa anlarız ki.. Yılmazı suçlamamış.. Yok sert bi o kadarda ağlayan sahneleri varsa.. Hıım o zaman yılmazdan şüpheleniyor.. Bütün fragmana inanmam zaten.. İçinden cımbızla seçerim bu sahneleri ben...
Şiir ve bölüm resimleri diyorum ben.. Ve fragmanın suçlayıcı olması beklenen filiz bakışları.. Kaçmaz..

matraka
27-11-06, 16:51
İnanmayız.. Ama şu varki.. Filiz'in yumuşak bakışları olursa anlarız ki.. Yılmazı suçlamamış.. Yok sert bi o kadarda ağlayan sahneleri varsa.. Hıım o zaman yılmazdan şüpheleniyor.. Bütün fragmana inanmam zaten.. İçinden cımbızla seçerim bu sahneleri ben...
Şiir ve bölüm resimleri diyorum ben.. Ve fragmanın suçlayıcı olması beklenen filiz bakışları.. Kaçmaz..

o konuda uzmanlaştık zaten çünkü geçen bölüm aynı yzdıklarımız gibi oldı kelime kelimesine hatta ondan sonra foruma girenler çok sıkıcı bölümdü diyorlar zaten biz olacakları söylüyoruz heyecen duyarsanız anormal olur değilmi:)

lawinia
27-11-06, 16:52

umarım dediğin gibi filiz yılmaza sonuna kadar ona inanır asla kızmaz ve destek olur... ama ben hala son delilin ve yılmazın da söylediklerinden sonra süphe duymaya baslayacagını düsünüyorum ister istemez yılmaz da bunu hissedecek ve ayrılıkta böyle olacak (hiç istemesem de). bu ayrılıktan sonra da filizin hamile oldugunu anlayacagını düsünüyorum.
umarım yanlıyorumdur ama önceki bölümler ve siirler de hep ayrılık olacagını hissettiriyodu bence.

devil61
27-11-06, 16:54
filiz yılmaza guvenmezse bence guvenmeyecek yılmazın yerınde olsam daha affetmezdım.yenı bırısı katılsada yılmaza ılgı duysa da fılızde kıskanclığından catlasa yılmazın pesınde dolassa guzel olur ama bundan sonra fılız-yılmaz askı cok buyuk herseyın ustunden gelır bırbırlerıne cok guvenıyorlar falan dı filandı cart curt bızı kandıramazlar.bence fılız yılmaza ınanmalı.ama yılmazda ondan suphelenmesı ıcın gereksız gereksız sorular sordu kıza ben fılızımıze guvenıyorum ne yaparsa yapsın o haklıdır:img-wink: her zaman fılızı sucladık ınanır dıye ama hıc bır zaman yılmaza ınanmamazlık yapmadı.fılızın ustune cok gıtmektense yılmaza soyletılen o gereksız sozlerın ve arabaya sılahın nasıl konulduğunu nasıl bır sılahın sırkete kayıtlı olduğunu gostermemeleri ustune gıtmemız daha ıyı olur.

archshe
27-11-06, 16:55

yılmazla filizi sarılırken görmezsem inanmam...filizi kızarken gösterirler karşısında yılma göya...ama diziyi izleriz karşısında cem var ona kızıyo yılmazı suçluyo diye...yada olumlu görürüz olumsuz çıkar..ben sezonun ilk fragmanını unutamıyorum...hani filizle yılmaz cananın yanına gidiyo arka arkaya fragmanda filiz ağlarken yılmazı koymuşlardı oysa filiz yılmaz görmeden ağlıyodu çok tartışmıştık fragmanı yılmazın karşısında böyle ağlıyosa bölüm sonunda boynuna atlar diye...ne kurgular yapıyo bunlar...şeytana pabucu ters giydirir cinsten...

pinkzone
27-11-06, 17:03
yılmazla filizi sarılırken görmezsem inanmam...filizi kızarken gösterirler karşısında yılma göya...ama diziyi izleriz karşısında cem var ona kızıyo yılmazı suçluyo diye...yada olumlu görürüz olumsuz çıkar..ben sezonun ilk fragmanını unutamıyorum...hani filizle yılmaz cananın yanına gidiyo arka arkaya fragmanda filiz ağlarken yılmazı koymuşlardı oysa filiz yılmaz görmeden ağlıyodu çok tartışmıştık fragmanı yılmazın karşısında böyle ağlıyosa bölüm sonunda boynuna atlar diye...ne kurgular yapıyo bunlar...şeytana pabucu ters giydirir cinsten...

Evet öyle.. Fragmanı hazırlayanlar o kadar güzel yapıyorlar ki.. Dizi daha fragmanınından bzi yakalıyor ve sarıp sarmalıyor. Fragmanı hazırlayanlar kesinlikle usta bu işte.. onun için artk fragmana değil.. Şiire ve bölüm resimlerine inancam..

matraka
27-11-06, 17:07
son sahneyi tekrar izledim şimdi, orda polis filize silahın sadıkoğlu şirketine ait olduğunu söylüyor ama silahın yılmaz akına ait olduğunu söylemiyorsadece o şirketin ortaklarından biri yılmz akın diyor bu ihtimalde filizin inanmaması lazım belirteyim dedim ama inansada artık geçmiş olsun diyeceğiz

pinkzone
27-11-06, 17:07
Neyse arkadaşlar size iyi sohbetler.. Ben kaçıyorum..
Bol bol çekiştirin konuları..

Size bir soru sorup öyle gideyim...
Sizce bu bölüm en vasat perfomansı kimdeydi?

matraka
27-11-06, 17:08

feride feride feride feride:):):)şaka bir yana handan tabiki !

archshe
27-11-06, 17:17

bence cem...hep yapmacık

devil61
27-11-06, 17:33

tabıkıde bıllur kalkavan' ait omere kalp masajı yapıldığı anda bayılıyo mu ne yapıyo anlamadım bırde omerın kurtulduğu anda sevınmem ıle gulmem bır oldu:) gercekten mı soyluyosun dıyo gulmede ne yap:)

61MERVE61
27-11-06, 23:43
VAY bee girmeyeli baya bi ilerleme olmus baksaniza 74uncu sayfaya gelmisizz..bensiz nasil doldu buralar:)neyse neler var neler yok arkadaslar tuyo felan varmi haa evt bide gecen hafta fragmani hangi gun vermislerdi yarin verirlermi acaba,...

forever_bim
27-11-06, 23:44
Gelinen noktada günlerdir aklıma takılan bir soru var:

Filiz bu durumda daha ne kadar direnebilir?

Ek olarak daha fragman özet gelmeden bu Filiz'e karşı aşırı yüklenme neden?

Filizci değilim ama yiğidi öldürsem de hakkını veririm. Kız çatır çatır savundu Yılmaz'ı. Yılmaz'ın tüm hatalı davranışlarına rağmen.

Biliyorum Filiz bazı davranışlarıyla beni ters köşeye yatırıyor ama bu kadar yüklenmeyi de hak etmiyor.

Filiz gözünü kırpmadan Ömer'i suçladığında hem de elinde Ömer'in agresif tavrı hariç hiç bir delil yokken, ben, Mert ve berna hariç Filiz'in yargısız infaz yaptığını kimse yazmamıştı.

Hatta bazı yorumlar karşılığı dehşete düştüm. Ömer vurulduğunda şöyle denmişti. "Ömer'in söylediği ben hayattayken Yılmaz'la birlikte olamazsın lafı belki bir tüyodur" denmişti. Yani Ömer ölürse belki bunlar kavuşur mantığı.

Bir de haftalardır süregelen şirket batacak Handan'la Ömer'in burnu sürtecek gerilimi var. Yahu şirket batarsa Filiz de onlarla birlikte sürünmeyecek mi? açıkçası Handan'ın sefillik yaşaması beni ırgalamaz ama Ömer ve de Filiz'in sefalet yaşamasını HİÇ istemiyorum.

forever_bim
27-11-06, 23:50
Şunu da yazamadan geçemedim.

Ömer başarısız bir yönetici bunda hepimiz hem fikiriz. Şirketi hiç bilmedikleri bir alan olan inşaat sektörüne taşıyarak zora soktu. Daha şimdiden belli batacaklar.

Ama hata payı Ömer'e nispeten daha az da olsa Filiz'in de bu işte hatası var bana kalırsa. Ömer ona 45. bölümde çiftlikte ne dedi? Şirket işlerinde benim yanımda ol ben sen yokken kesin çuvallarım dedi. İhale toplantısına gidecekler, Ömer gelip Filiz'i de çağırıyor Filiz evde yaşanan gerilimi bahane edip gelmiyor. Şirketin inşaatla ilgili ihale aldığını Ekrem'den öğreniyor, sonra Ceyda'nın nerdeyse yakarışına kulak tıkıyor.

forever_bim
27-11-06, 23:54
Filiz Yılmaz'a güvenebilir de şüphe de edebilir. Her iki durumda da ben Filiz'i anlarım. Yaşadığı ikileme rağmen Ömer'i agır yaralıyken bırakıp Yılmaz'ı bulmaya gitti. Arabadan silah çıktı gene de Yılmaz'ı savundu. Mualla Hanım'ın MAHKEME DUVARI temalı suratına katlandı. Annesiyle Yılmaz aynı anda yaralandı annesini bırakıp Yılmaz'a gitti. Hep merak ediyorum Filiz pes ediyor dendi hep.

FİLİZ daha ne kadar çırpınabilir ki?

archshe
28-11-06, 00:08
“Ihlamurlar Altında” nın 52. Bölüm Özeti

Hayat ve ölüm arasındaki ince çizgide sıkışıp kalan Ömer, verdiği yaşam mücadelesini kazanacakilecek mi?
Ağabeyini kaybetmekten korkan Filiz, ölümle pençeleşen Ömer’i dehşet içinde izler.
Ömer’in vurulmasıyla ilgili soruşturmada, bütün deliller Yılmaz’ın suçlu olduğunu göterirken, Filiz yine de sevdiği adama sahip çıkacak mı?
Yılmaz’dan kurtulmak için yaptığı planı adım adım uygulayan Cem, bir gece evine geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır.
Dört bir yanı, Cem’in kurduğu tuzaklarla kuşatılan Yılmaz, masumiyetini kanıtlayabilecek mi?

IHLAMURLAR ALTINDANIN RESMİ SİTESİNDENDİR..yeni başlık açılacakmı artık..

Figan
28-11-06, 01:54
Matraka'ya katılıyorum..

Hakli bir yorum..

Filiz son 3 bölümdür Yilmazi savunuyor...Hemde herkese karsi..Hep Yilmazin yaninda oldu..Ayrilik sahneleri oldugu vakit; Filizin aklina gelmesi icin gereken sahneler cekildi gercektende..Yilmazin süphe uyandirici cümleleri mesela..
son 3 bölümdür Yilmazin konustugu dikkat vede süphe cekici cümleler..Vede Filizin Yilmazi herkese karsi savunmasi vede hep yaninda olmasi...

Eminim bu olanlar; hepimize büyük bir ayrilik yasanacagina dair ipuclari olarak yansitildi..

Filiz-Yilmaz ikilisi ayrilirsa bilemiyorum artik neler olur..Bir baris, bir ayril biz izleyicileride bunalima soktular resmen..Bu saatten sonra Yilmaz ile Filizi ayirirlarsa da artik birlestirmesinler birzahmet..Cünkü eski heyecani ve tadi kalmiyor iliskilerinin..Enazindan ben izlerken kendimi kandiramiyorum ayy ne masum, ne mutlu iliskileri var diye! ....

Ayiriyorsaniz ayirin...
Ayirmiyorsaniz da biz izleyicilere bu kadar izdirap vede sIkInti cektirmeyin birzahmet..!

sevgiler..

forever_bim
28-11-06, 09:10
Değerli Arkadaşlar;

Basın Özeti elimize ulaşmıştır. Dizi ile ilgili yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz.

51. Bölüm Yorumunu yapmakta geciken arkadaşlar da bu başlığı kullanabilirler.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

forever_bim
28-11-06, 09:11
IHLAMURLAR ALTINDA

52. BÖLÜM GENEL BASIN ÖZETİ

Hayat ve ölüm arasındaki ince çizgide sıkışıp kalan Ömer, verdiği yaşam mücadelesini kazanacakilecek mi?
Ağabeyini kaybetmekten korkan Filiz, ölümle pençeleşen Ömer’i dehşet içinde izler.
Ömer’in vurulmasıyla ilgili soruşturmada, bütün deliller Yılmaz’ın suçlu olduğunu göterirken, Filiz yine de sevdiği adama sahip çıkacak mı?
Yılmaz’dan kurtulmak için yaptığı planı adım adım uygulayan Cem, bir gece evine geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır.
Dört bir yanı, Cem’in kurduğu tuzaklarla kuşatılan Yılmaz, masumiyetini kanıtlayabilecek mi?

forever_bim
28-11-06, 09:49
Arkadaşlar özette Cem'in başına gelecek sürpriz hariç yeni hiç bir şey yok. Ömer zaten geçen haftadan iyileşmemiş miydi? Özetten hiç bir anlam çıkmıyor bence.

pinkzone
28-11-06, 09:53
Herhalde hasan.. Zaten bir cümle yeni gerisi hep geçen bölümden kalma.. Bide buna özet diyorlar.. :)

Cem'in evine geldiğindeki kötü süprizi gerçekten çok merak ettim. bU kötü süpriz onun sırlarının açığa çıkması için bir başlangıç mı acaba..

mesburcum
28-11-06, 10:25
bu nasıl bir özet anlamadım. tam bir saçmalık. böyle geriden mi takip edecekler hep. "Filiz Ömer'i dehşetle izliyormuş". Bu kadar olur.
Eminim Cem'in evine gelecek kişi eski sevgililerinden birisi ya da geçmişiyle ilgili birisi olabilir ya da Bayan Kötü karakterimizdir, başta Cem için kötü sürpriz ama sonraları için planlarında kullanabileceği iyi bir şey olabilir gibi geliyor bana.

matraka
28-11-06, 11:06
bu süpriz cemin açığa çıkmasıyla ilgili olmalı çünkü bu bölüm işlrerin arkasında cemin olduğu anlaşılıyor.zaten yılmaz karokolda cemin adamını görücek o zaman gerçekten komplo olduğunu görücek bu işi yılmaz o adamı konuşturmakla yada aynalıya adam hakkında bilgi vererek ceme ulaşmaları olucak

benim
28-11-06, 11:35
forum çok sessiz çünkü kimse ne olacağını kestiremiyor.bizi de filiz gibi ikileme soktular.ne söyleyeceğimizi ne düşüneceğimizi bilemiyoruz.

isaipek
28-11-06, 12:03
Özette açılım yok.Ama herhalde merak etsinler diye özet böylee gelmiş olabailir. birde fragmana bakalım ama Forumda yasaklanmış videolar

matraka
28-11-06, 12:04
forum çok sessiz çünkü kimse ne olacağını kestiremiyor.bizi de filiz gibi ikileme soktular.ne söyleyeceğimizi ne düşüneceğimizi bilemiyoruz.

ne tarafta yer alıyorsan o tarafa yorum yapıcan ben mesela filizin güvenmesi gerekir diyorum ama öyle olmayacak diyorum bu bir ikilem ama ayrılmaları gerekiyor hatta bu şart bizim dizide yapılan yanlışlık hep bunları bir barıştırıp bir küstürmeleri oldu böyle oluncada bizim halkımızda isyan etti artık ayrılmaları normal bi şeymiş gibi bakıyorlar olaya ben başından beri barışmamaları taraftarıydım mesela ama izliyicinin tepkisinden kaçıp barıştırdılar çünkü forumu bırakanlardan tut artık izlemicem diyenler oldu ama kararı biz vermemeliyiz biz izleyici olarak eksiklerini anlatmalıyız yapıcı veya eleştiri boyuntunda maalisef kalamadığız için yani(yani krakterlerle sanki gerçekmiş gibi ilşkilendirdiğimiz için )haliyle senaristler ne yapacağını şaşırdı ama ayırmaktan başka çareleri kalmadı

sinem*
28-11-06, 12:22

bu sürpriz ne olursa olsun cem için kötü bizim için güzel olacağa benziyor...belkide sürpriz polislerdir cemden birileri şüphelenmiştir hani olmaz ama bir ihtimal...
:img-pilot

matraka
28-11-06, 12:24
bu sürpriz ne olursa olsun cem için kötü bizim için güzel olacağa benziyor...belkide sürpriz polislerdir cemden birileri şüphelenmiştir hani olmaz ama bir ihtimal...
:img-pilot

yani evde cemi bekleyen polismi fdiyorsun polis evde felan kimseyi beklemz o yüzden aynalı veya adamları olucaktır bu

isaipek
28-11-06, 12:27
Arkadaşlar bence yine cem denen sülüğe bişey olmayacak.
Fazla ümitlenmeyelim derim...

sinem*
28-11-06, 12:28
yani evde cemi bekleyen polismi fdiyorsun polis evde felan kimseyi beklemz o yüzden aynalı veya adamları olucaktır bu

evde bekliyorlar derken zaten öyle demedim kapıdadırlar...bilmiyorum işte bende ihtimal vermiyorum ama olabilir :img-polic
ayrıca aynalı ya da salihte olabilir
hatta cemin farklı düşmalarıda olabilir
cemin yanında çalışan adam
halit'in akrabaları para koparmak için gelebilir her şey olabilir fragmanı beklemek zorundayız artık ...bu akşam verirler herhalde :img-yes:

ihlamurlarfanatigi
28-11-06, 12:28
Arkadaslar sizin bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce Cemilde Yilmaza yardim edebilir mi bu Cem konusunda??

sinem*
28-11-06, 12:34
Arkadaslar sizin bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce Cemilde Yilmaza yardim edebilir mi bu Cem konusunda??

olabilir ama ben pek sanmıyorum..cemil cemle uğraşabilecek kapasitede de biri değil o daha sınırlı bir alanda kötülük yapıyor...kendi çapında derler ya o da o hesap :img-wink:

matraka
28-11-06, 12:36

yılmaza ondan gelecek hayır neyse...sanmıyorum olayların içeriğini bilmiyor cemil oy üzden faydası olacağını sanmıyorum.ama cemin silah teminini sadıkoğlu şirketinden birine yaptırdığı açık

ihlamurlarfanatigi
28-11-06, 12:39
evet bende öyle düsünüyorum ama kücük bi ihtimal veriyorum yinede yani yardimci olabilir nede olsa cemilde mafya :)

isaipek
28-11-06, 12:43
Cemili küçümsememek lazım
Son bölümde masum bir tavır sergiledi.
Belki bir özür amacıyla Yılmaza yardım edebilir.

benim
28-11-06, 12:45
Yılmaz 'ın suçlu olmadığı ortaya çıkarsa.Cem ne olacak .onun foyasının hemen ortaya çıkacağını sanmıyorum.bu suçu kimin üzerine atacaklar bakalım. Yılmaz hapisten çıktıktan sonra Cem'le daha iş alanında kapışacaklar.ihale meselesi çözümlenmedi hala..bu Cem'i uzun süre göreceğe benziyoruz.

matraka
28-11-06, 12:51
onu bunu bilmem olayları biraz tempoya soksalar ii olucak şurda 20 bilemedin 25 bölüm var hadi biraz tempo ya konu o kadar çokki 2 bölümde yoksullaştıracak halleri yokya bunları

sinem*
28-11-06, 12:54
onu bunu bilmem olayları biraz tempoya soksalar ii olucak şurda 20 bilemedin 25 bölüm var hadi biraz tempo ya konu o kadar çokki 2 bölümde yoksullaştıracak halleri yokya bunları

2 bölümde yoksullaştırabilirler çünkü yılmazda iki bölümde zengin olmuş,hapisten çıkmıştı hatta filizin peşine düşmeye başlamıştı :img-pilot yani olabilir ama önce ömerin ayağa kalması lazım,işlerle birilerinin ilgilenip durumum berbat olduğunu söylemeleri lazım

pinkzone
28-11-06, 12:56
Cem iş alanında da rakip olacaktır. Yılmaz kimsesizler için yaptırdığı inşaatta bir sorun çıktığını öğrenir.. Artık birisinin kesin onunla uğraştığını anlar.

Cem Yılmaz'ın gireceği ihalelere başka sahte firmalarla ihaleyi kazanıp Yılmaz'ı zarara uğratmayı planlayacak.. Turları iptal etmeye tekrar başlar.. Ama hemen Cem'in ortaya çıkması neredeyse imkansız. Yılmaz uzun zaman kiminle savaştığını bilemez.. Buda en az 5 bölüm sürer herhalde..

matraka
28-11-06, 12:57
2 bölümde yoksullaştırabilirler çünkü yılmazda iki bölümde zengin olmuş,hapisten çıkmıştı hatta filizin peşine düşmeye başlamıştı :img-pilot yani olabilir ama önce ömerin ayağa kalması lazım,işlerle birilerinin ilgilenip durumum berbat olduğunu söylemeleri lazım

olamaz yılmazın arkasında sustalı vardı o parayı verdi mevki verdi o yüzden birden zengin oldu gibi aslında olmadı kemal bey ölünce zengin oldu yılmaz sadece olanakları kullandı o yüzden birden fakirleşemez şirket gidicek ev çiflik ooo ve bu olayların başlangıçları ortada henüz yok

pinkzone
28-11-06, 13:01
İnşallah Yılmaz erken öğrenir.. Ama şu bir gerçekki.. Yılmaz'ın hala suçlu olduğuna inanan Filiz gelecek bölümlerde Yılmaz'a inanmadığı söyleceği hiçbir şeye de inanmaz.. Yılmaz der cem yaptı bunalrı hepsini o planlamış der.. Filiz inanmaz.. İki günlük tanıdğı adama inanır.. Sonunda inanır ama biraz geç olur..

matraka
28-11-06, 13:02
pinkzone zaten cemin adamını görünce bi şeylerin döndüğünü anlamamış olması imkansız bunu yapanın cem olduğunu yılmaz ya cemin adamından öğrenir konuşturarak yada adam hakkındaki bilgileri aynalıya verir aynalı çözer iş yaşamına gelince yılmaz kendisi için bu kadar ayrıntılı plan yapan kişinin işlerin altından çıkacağını tahmin etmemesi gibi bi durum söz konusu değil akla ilk önce gelen o olur bence

pinkzone
28-11-06, 13:07
Ben bu bölümde adamla Yılmaz'ı karşılaştırılcağına inanıyorum. İnş. öyle olur. Sorgu odasında karşılaşırsalar.. Yılmaz zatena adamı tanır.. Ve inş. Filiz hemen toz bulut olmaz da bu karşılaşmayı görür.. O zaman Yılmaz'ı bu adamın dövdüğüne inanır.. Ama bu nereyse çok zayıf bir ihtimal.. O delili gördükten sonra Yılmaza parlar.. Eser çoşar ve Cem efendi ile hastaneye giderler..

matraka
28-11-06, 13:08
ayrıca bi eleştirim de avşar film e var insan bir projeye başlarken 1 sezon diye niye bşlar bunu uzun soluklu plan programı neden yapılmaz bizim dizilerin kan kaybetme sebebleri budur bence uzun soluklu düşünmüyorlar sen projeni uzun düşün gene kalkacaksa reyting yüzünden kalksın adı üzerinde prıje bunu tasarlarken ileriyi düşünmen gerekir

matraka
28-11-06, 13:11
dizi bakımından değil ama proje bakımından buna acu hayatı örnek verebiliriz dizi 30.ölümlerde seyrediyor bizde 10 bölümde olanlar ancak oldu işte bu firma politikası ve hatasıdır

sinem*
28-11-06, 13:15
konuyu çok dallandırıncada bayıyor bazı diziler ..eğer 2 sezonluk yapmayı planlamadan başlıyorlar zaten tutarsa devam ediyor tutmazsa apar topar son bile olmadan kaldırılıyor...o yüzden ıhlamurlar altında bence güzel ilerledi ne çarpık ilişkiler ne de aşırı bir mafyalaşma yoktu ve hep iyi reytingler aldı

pinkzone
28-11-06, 13:15
Bence firma hatası değil.. Dizi diğer diziden önce sürüldü sezona.. Ve herşey oldu ve bittiye getirildi.. Onlardada flashbackler oluyor.. Ama arada bir baktığımda flashbackler gerçekten hatırlanacak şeylerden oluşuyor. Yani bizim dizide flashback çılgınlığı var.. Ve Hikayenin hemen dallanıp budaklanması..

Diğer dizideki filiz bizim filizle kıyaslanamaz bile.. Bir baktım da aslında bizim karakterden bin kat daha pısırıkmış.. Aşık olunca cesaret gelmiş.. Palavra bunlar.. Filizde hep vardı.. Ama artık acıdan gözü döndüğü için o dillere destan filiz yerinde yeller esiyor..

pinkzone
28-11-06, 13:19
Acı hayatta bir sahne vardı.. Karşı taraftan intikam alınacak... Baş karakter hemen özendirci şekilde silahını çelik kasadan çıkarıyor.. Şarjörleri takıyor.. Hoba diyip mekan basmaya gidiyorlar.. Dizi aşk dizisi değil.. Mafya dizisi... Bu dizide silahlanmaya özendirme var..

Oysa Yılmaz intikam alacaksa.. Ya dükkanı kırar geçer.. Yada şirket hisseleri ile oynar.. Ya da başka yollarla.. Hiçbir zaman ilk silaha sarılmadı.. Ama bu sezon cem geldi geleli dizide silah görür olduk.. Bu da beni üzüyor.. Aşk dizisinde Şajörleri tam patlamaya hazır silahların ne işi var..

archshe
28-11-06, 13:24
merhaba arkadaşlar yorumlarınızı çok zor okuyabildim....sabah damla damlattı doktor yakını seçemiyorum ama okumaya çalıştıklarım hakkında nişeyler diyicam...forum neden sesiz deniyo biz 52.bölüm özetini 51.bölümde tartışstık e özette zaten bişey yok sadece cem ve filiz için fikir yürüttük fragman gelmeden ne desek boş...herşey fragmanda ama onda da şeytani davranıyolar sağ gösterip sol vuruyolar..

sinem*
28-11-06, 13:26
Diğer dizideki filiz bizim filizle kıyaslanamaz bile.. Bir baktım da aslında bizim karakterden bin kat daha pısırıkmış.. Aşık olunca cesaret gelmiş.. Palavra bunlar.. Filizde hep vardı.. Ama artık acıdan gözü döndüğü için o dillere destan filiz yerinde yeller esiyor..

diğer dizideki filizle bizim dizideki filizi kıyaslamaya bile gerek yok...o esas oğlanın kim olduğunu biliyordu bizim dizideki filiz gibi yılmaza kim olduğunu bilmeden aşık olmadı :img-in_lo

bir de dizide tek değişen filiz değilki ...filizin eski halinde ne vardı ...aşırı güven,cesaret,yürekli,işlerin arkasından koşan,hırslı,inatçı ...vs vs.. bu özellikleinde bence değişme olmadı olsa bile sadece güven konusunda oldu ...bence çokta normal çünkü güvenini zedeleyecek ve onu kökten değiştirecek bir sürü olay yaşadı dizinin başından beri çekmediği kalmadı
yılmaz,ömer,salih,aynalı hepsi değişti aynalıyı ilk tanıdığımızda biraz kendini beğenmişlik ve mafya havası vardı ..abim o yatağı istedi kalkacaksın .ama onlarda değişti

matraka
28-11-06, 13:29
pinkzone üzüldüğünü biliyorum acı hayat dizisinde bir imparatorluk var bizim dizde ise holdingleşme sürecine daha yeni yeni giren bir firma var şimdi o konuya girmeyelim şunu kabul edelim bence osman sınav ve şükrü avşar farkıdır her iki dizi farklıdır osman sınavın yaptığı işlerin %90 ı çok başarılı oluyor bunu bence uzun soluklu planlamasına borçlu yani iş becerisi ve ileriyi görebilme yani izleyiciyi çözme başarısı olarak görüyorum ben eğer şimdi geriye dönüp ıhlamurlar altında çekilse sahne hızları ortada seyretse 3 sezon rahat zirvede giderdi birde elif krakterinin hakkını yemiyelim o olsaydı senorya çok farklı ilerlerdi

pinkzone
28-11-06, 13:33
Filiz zaten Yılmaz'ı tanısaydı ona yaklaşmazdı bile.. Ama diğer hikayedeki filiz bile bile üstüne gidiyor.. :)

Eski filizi istiyorum.. Güven duygusu son derece oluşmuş özellile Yılmaz'a karşı.. Cem değil.. Sonra dik başlılğını.. Hırsını.. İntaçılığını.. Valla ne desem boş ben ilk zamanlardaki filizi acaip çok özlüyorum.. Beni bu özellikleri cezb etmişti.. Elifte bulunan özelliklerde ona soğumamı sağladı.. :)Herşey karakterlerin karakter yapısına ve kişilik özelliklerine bakar... Mesela Şu an Cem'den nefret etmeyen bir izleyici yoktur.. O nun galiba izleyici kitlesi var.. Bazıları sırf psikopat olduğu için bile sevebilir.. :)

pinkzone
28-11-06, 13:37
pinkzone üzüldüğünü biliyorum acı hayat dizisinde bir imparatorluk var bizim dizde ise holdingleşme sürecine daha yeni yeni giren bir firma var şimdi o konuya girmeyelim şunu kabul edelim bence osman sınav ve şükrü avşar farkıdır her iki dizi farklıdır osman sınavın yaptığı işlerin %90 ı çok başarılı oluyor bunu bence uzun soluklu planlamasına borçlu yani iş becerisi ve ileriyi görebilme yani izleyiciyi çözme başarısı olarak görüyorum ben eğer şimdi geriye dönüp ıhlamurlar altında çekilse sahne hızları ortada seyretse 3 sezon rahat zirvede giderdi birde elif krakterinin hakkını yemiyelim o olsaydı senorya çok farklı ilerlerdi

Orası kesin.. Özge Borakın çıması son derece de dizide sapmaya yol açtı.. Aslında konular belli idi.. Ama Özge borak'ın çıkması bütün hikayeyi yeni baştan işlemek zorunda bıraktı senaristleri.. Onlarda zaten başka dizide aldılar soluklarını .. Diziden ana karakterler çıkınca senaryo sapmaya uğradı.. Bu sezonun reytinglerine yansıdı.. O karakter hiç çıkmasa idi.. Şimdi dizi başarıdan başarıya koşuyor idi.. Diziden karakterler çıknca boşluk oluştu.. Bunu da Hafıza bir garibi Feride ve Psikopatlığın kitabını yazmış Cem'le doldurmaya çalışıyorlar..

cemotara
28-11-06, 13:42
diğer dizideki filizle bizim dizideki filizi kıyaslamaya bile gerek yok...o esas oğlanın kim olduğunu biliyordu bizim dizideki filiz gibi yılmaza kim olduğunu bilmeden aşık olmadı :img-in_lo

bir de dizide tek değişen filiz değilki ...filizin eski halinde ne vardı ...aşırı güven,cesaret,yürekli,işlerin arkasından koşan,hırslı,inatçı ...vs vs.. bu özellikleinde bence değişme olmadı olsa bile sadece güven konusunda oldu ...bence çokta normal çünkü güvenini zedeleyecek ve onu kökten değiştirecek bir sürü olay yaşadı dizinin başından beri çekmediği kalmadı
yılmaz,ömer,salih,aynalı hepsi değişti aynalıyı ilk tanıdığımızda biraz kendini beğenmişlik ve mafya havası vardı ..abim o yatağı istedi kalkacaksın .ama onlarda değişti

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum SİNEM bence filizde fazla bir değişiklik yok sadece üzerinde çok baskı olduğu için iki arada kalıp duruyor ve bu yüzdende hatalar yaptı ikinci sezon sadece ikinci sezon filiz işleri salladı artık hiç şirkette çalışırken göremiyoruz eskiden nekadar güzeldi hep işlerle uğraşırdı vede çok başarılıydı yılmazlada yine çok vakit geçiriyordu şimdi varsa yoksa yılmaz ve ailesi hastane ve yılmazdan başka yaptığı iş neredeyse hiç yok birde bunlar hep acımı çekecek ya mutlu oldukları bölümleri toplasam 10 bölüm tutmaz hep acı hep acı bukadar acıya insan bünyesi dayanmaz

Moonrosee
28-11-06, 13:43
Orası kesin.. Özge Borakın çıması son derece de dizide sapmaya yol açtı.. Aslında konular belli idi..

Sadece Özge Borak'ın çıkması değil Avni Yalçın'ın (kemal abi) diziden çıkması da son derece talihsizlik.Cem ve Feride'nin diziye girmelerindeki tek sebep dizinin Yılmaz ve Filiz'in etrafında dönmemesi.Gerçi böyle de dönüyor.Cem'in yapmış olduğu entrikalar sonucunda kapı yine Filiz ve Yılmaz'a açılıyor.

Geçen sezon yayınlanan maskeli partide Elif Yılmaz'ı tanıyacak diye çok heyecanlanmıştım.:img-yes: Gerçekten de harika bölümlermiş.Tabi fenerde yapılan Elif & Yılmaz konuşmasınıda unutmamak lazım.

matraka
28-11-06, 13:44
Filiz zaten Yılmaz'ı tanısaydı ona yaklaşmazdı bile.. Ama diğer hikayedeki filiz bile bile üstüne gidiyor.. :)

Eski filizi istiyorum.. Güven duygusu son derece oluşmuş özellile Yılmaz'a karşı.. Cem değil.. Sonra dik başlılğını.. Hırsını.. İntaçılığını.. Valla ne desem boş ben ilk zamanlardaki filizi acaip çok özlüyorum.. Beni bu özellikleri cezb etmişti.. Elifte bulunan özelliklerde ona soğumamı sağladı.. :)Herşey karakterlerin karakter yapısına ve kişilik özelliklerine bakar... Mesela Şu an Cem'den nefret etmeyen bir izleyici yoktur.. O nun galiba izleyici kitlesi var.. Bazıları sırf psikopat olduğu için bile sevebilir.. :)

bence filiz eski filiz ama insanlar geçmişlerinden kopamazlar sadece geçmişleriyle yaşamayı öğrenirler filiz yılmaz aşkı zaten saf bi aşk hiç bir zaman olmadı bazen aşk insana mutluluk getirebildiği gibi bazende acı getirir ama bizimkilerin çekmediği kalmadı bence ikiside aşkın hakkını verdi.ama geçmişleri onların peşini bırakmayacak daha bunun örneği geçen bölüm var yılmaz filize ömer hakkında çok doğal bir cümle kurmasına rağmen filiz hemen parladı yılmazda şaşırdı ne oluyor filiz dedi ama bence ikisinin arasındaki en büyük sorum filizin yılmaza ilk tanıştıkları gibi güvenmemesi işk bölümlerde ailesiyle aralarında geçen herşeyi yılmaza anlatırdı paylaşmayı severdi iş sorun bu bence bir insan birine güvenini kaybettiği zaman ona inanması çok zor oluyor diyelim tekrar inandı ama bu güven o eski güven maalisef olmuyor

pinkzone
28-11-06, 13:47
Şimdi olası ayrılık gerçekleşirse Filiz'in acısına bir acı daha katılcak..

Bu kızın acı çekme kapasitesi ne kadar merak ediyorum.. Acı ölçme aleti istiyorum.. İlk filizin üstünde deneyceğim.. Kesin aleti bozacak kadar acı çekmiş çıkacak.. Acıların Kızı Filiz.. I.A bölümü boyunca görebilrsiniz.. Bu kızın acı çekmesini değil.. Doyasıya sevmesini ve mutlu olmasını istiyorum..

matraka
28-11-06, 13:51
ayrıca ben dizide elif krakterinin olmassa olmaz olduğuna inanmıyorum dizide bazı oyuncular vardır dizi bunun temelleri üzerinde ilerler o ayaklardan birini çıkardınmı eski büyü tutmaz bizim dizi bunun sancısını çekiyor yardımcı ayakların çıkması bence sorun değil (sustalı kemal veya filizizn babası)ama elif krakterinin çıkması bozar çünkü o dizinin ana ayaklarından biri dolayısı ile yalpalamalar doğal bence 2 sezonda izlediğimiz 11 gelişme bölümü oldu dizi açılmaya bundan sonra devam edicek bence iyi bir sezon kapanışı olucak birde şunu çok merak ediyorum 40 bölüm yayınlandığında ilk önce özet daha sonra dizi başlamıştı aynısını şimdi uygulamaya devam etselerdi acaba sıla dizisine yenik düşermiydik

pinkzone
28-11-06, 13:52
Eski Güven duygusu zaten bir kere bozuldumu geriye dönmüyor.. Yılmaz'da Filizi tekrar kaybetmekten korkuyor.. Bir daha terkedip giderse diyor.. Yani bir anlamda kaybetmekten korkuyor.. Bunu da eskiden filize güvendiği gibi güvenmedi olayını çıkarabiliriz.. Yani bir kere çekip gitti ya yine yaparsa diye içinde önleyemedi bir şüphe var.. Kaybetme duygusu Filize olmadık sorular sormasını yol açıyor..

sinem*
28-11-06, 13:54
filizin dizi başından beri döktüğü gözyaşıyla ufak bir dere olurdu herhalde :)

Bu kızın acı çekmesini değil.. Doyasıya sevmesini ve mutlu olmasını istiyorum.

pikzone kesinlikle katılıyorum ...senaristler acıyın artık yeter yani..birazda bazı şeyler olumlu gitsin sadece filiz için değil,dizideki diğer insanlar içinde mutlu günler göstersinler ...
aliyle semanın çocukları olsun,feride hafızasına kavuşsun,kerem ve nalan çıkmaya başlasınlar ama emre de başka birine aşık olsun...salih -fahriye ve ahmet mutlu mesut yaşasınlar...aynalının hayatında yeni gelişmeler olsun çok konu var aslında bırakın cemi sizi diğerleriyle uğraşın

matraka
28-11-06, 13:56
Eski Güven duygusu zaten bir kere bozuldumu geriye dönmüyor.. Yılmaz'da Filizi tekrar kaybetmekten korkuyor.. Bir daha terkedip giderse diyor.. Yani bir anlamda kaybetmekten korkuyor.. Bunu da eskiden filize güvendiği gibi güvenmedi olayını çıkarabiliriz.. Yani bir kere çekip gitti ya yine yaparsa diye içinde önleyemedi bir şüphe var.. Kaybetme duygusu Filize olmadık sorular sormasını yol açıyor..

evet işte bu demek istediğimi anladın demi o yüzden benzaten tekiner ailesi nin cemin içyüzünü öğrendiğinde ne yapacağını merak ediyorum çünkü aile içine cemi büyük handan soktu ya bide hazır siten etmeye başlamışken birde kanald ye bi sitem göndereyim bütün dizilerin tekrarlarını hafta içi veya haftasonu yayınlıyorlar ama söz konusu bizi ıhlamurlar altında olunca gece 2 de yayınlanıyor artık bunlara serzenişte bulunma zamanı gelmedimi

pinkzone
28-11-06, 13:58
Ya mesela matraka Kanal D her dizinin muhakkak ki tekrarı oluyor hafta sonu.. En dandik dizinin tekrarı bile cumartesi ve pazar ekrana öğlen kuşağında sürülebiliyor... Ama I.A öylemi Gecenin bir körü tekrarını koyuyorlar.. Bu çok saçma.. Kanal D Önemli dizilerinden I.A tekrarı en azından cumartesi yada pazar yayınlanmayı haketmiyor mu?...
Dizi başlamadan önce tekrarı veriliyor ama jet hızı.. Ben diğer dizileri izlemediğim bölümleri haftasonu izlebiliyorum.. Bu I.A mümkün değil.. Mesela Hatırla sevgili dizisini izliyordum. I.A aynı saate alındı.. Ama onun tekrarını da izlerim ben.. Çünkü atv nerdeyse haftanın baya günü tekrarını veriyor.. Ama bu bizim dizide gerçekleşmiyor.

sinem*
28-11-06, 14:01
kanald de avşar yapımda kıyamıyor bizim diziye kendilerine saklıyorlar herhalde...özet,tekrarlar,dizinin kendi özetleri,reklamları resmen istemeden veriyorlar ....fragmana çok özeniyorlar o da bizi ters köşeye yatırmak için ...

pinkzone
28-11-06, 14:04
Kıyamayacak ne var ki.. :) Kıyamıyorlarsa sürmesinler ekrana.. :)

Ya bence baskı mailleri atalım.. Yani sev kardeşim'e gösterilen özen bizim diziye gösterilmiyor.. Sanırım Avşar yapımın Kanal D ile sorunu var.. Ama diğer dizisinin tekrarı var bir I.A

Baskı kampanyası başlatalım.. Ya dizinin tekrarları haftasonu yayınlansın.. Yada Dmax hırsızx polis gibi haftalık gösterim yapsın.. Yeter artık isyan ediyorum.. Bugünden başlıyorum.. Maillere..

matraka
28-11-06, 14:05
sorun kesinlikle kanald de bence diğer kanallar örnek verim show hergece bir dizi yayınlıyor kanald hergece bir dizi yayınlayamıyor ama cuma günü neden iyi dizilerden ikisini harcıyor ve bence benim görüşüm yabancı damata torpil geçiliyor

pinkzone
28-11-06, 14:17
Yolladım maili.. Valla onlar yayınlayana ek günde 5 kez yollaycağım.. Vazgeçmeyeceğim.. Dizinin kalitesi ortada bu dizi tekrarları hakediyor.. Gecenin köründe kalkıp izlemek zorunda değiliz. Olmamalıyz.. Sizde maillerinizle destek olun.

sinem*
28-11-06, 14:20
bende yollayayım hafta sonları versinler ...sihirli annem adlı diziyi :) ezberletene kadar veriyorlardı da bizim diziyi mi veremiyorlar :)

bu hafta fragman akşam gelse de ne olacağını görsek ...yılmaz o adamla karşılaşacak mı cemi bekleyen sürpriz ne ...ömerle feride yakınlaşacak mı ki bu kesin ...feride ve ömer birbirine bağlanır birden feridenin dertleri dağ gibi ömerin üstüne doğru gelmeye başlar ...

tolgahuzur1
28-11-06, 14:23
sevgili matraka bu konuda fazla abartığınızı düşünüyorum.. gerek yok bu kadar siteme... her olay bitti şlimdi dizinin gününü değiştirmeye mi kaldı iş.. :img-help: :img-wink:

pinkzone
28-11-06, 14:24
biri beni durdursun dedim kimse tutamadı artık kanald sonuçlarına katlanır bide hatırlı sevgilinin bize rakip molacağını sanmıyorum bu konudaki düşüncem bu

Olması saçma olur.. Bizim kemikleşmiş izleyici kitlemiz var.. H.S dah yeni hemde daha kaç kez başarı ilk 10 girmeyi.. Geçen hafta Binbir gece ile arasında dağlar kadar fark vardı.. B.B.G 1 sırada idi.. H.S. 14 bize dişli rakip olamayacağı apaçık..:img-cool2 :img-cool2 Bizde romantizim onlardada var ama bizim ki gibi içten değil..

sinem*
28-11-06, 14:26
zaten hatırla sevgili saat 22.45'te başlıyor bize değil de daha çok beyaz şova rakip gibi oluyor bizim diziyi kaç haftadır da erken bitiriyorlar,23.30 da bitiyor sayılır

pinkzone
28-11-06, 14:27
Yahu arakdaşım gün değiştirme değil.. Biz dizinin tekrarlarının gecenin bir köründe yayınlanmasına sitem ediyoruz. Hafta sonu yayınlanacak dizilerden ilk dizi bence.. Sihirli Annem den demi kalitesiz bizim dizi.. Haftasonu tekrarları normal saatlerde olmalı diye konuşuyoruz.. Saatinin değişmesini değil.

archshe
28-11-06, 14:28
dizimize kanal d sahip çıkmıyo..dediğiniz gibi tekrarlar hep gece yayınlanıyo...özetler anlamsız açıklamasız oysa diğer dizilerinin dizi özetlerine bakınca aleni ortada nasıl bi bölüm olacağı..yarım sayfa açıklama....ama bize gelince geçen haftadan izlediklerimiz...ufak bi tiyo ve acabalar?kanal d bide bunu kırık kanatlara yapıyo ...özetler konusunda güncellemiyolar....kanal dnin hangi dizisin fragmanı bekleniyo? niye özensiler bukadar anlamış değilim..

archshe
28-11-06, 14:29
gerçi avşar yapım kendi dizisine değer vermiyoki...o ne dandik site yapmışlar...hiçbişey güncel değil....bence herhafta yenilenmeli site...resimlerle videolarla v.s...

pinkzone
28-11-06, 14:32
bu hafta fragman akşam gelse de ne olacağını görsek ...yılmaz o adamla karşılaşacak mı cemi bekleyen sürpriz ne ...ömerle feride yakınlaşacak mı ki bu kesin ...feride ve ömer birbirine bağlanır birden feridenin dertleri dağ gibi ömerin üstüne doğru gelmeye başlar ...

Düşünsenize Ömer Ferideye sorular sorar geçmişi ile merak eder.. Feride bilmiyom valla bana Yılmaz araba ile çarptı hafızamı kaybettim der.. Ömer baka kalır.. Ben bunun gibi hafızasını yitirmiş birini nasıl işe aldım yaw.. :img-hyste :img-hyste

Feride aklı başına gelir.. Ömerle artık birşeyler olur.. :) Sevgili yada aşıklar işte.. Ömer bir şeyden yaknıır.. Ya kzıım başımdaki dert bitti bide sen çıktın.. Ne belayım ben ya.. Nerde bela var ben mıktanıs gibi çekiyom.. :) Feride evli çıkarsa Ömer yandı.. Birde kocasıyla uğraşcak.. :)

matraka
28-11-06, 14:34
desene bizim senaristler oraya boşu boşuna transfer oldular üzülüyorum gene ama o kadar emek veriliyor olanlara bak yazık ya bu reyting olayları felan galiba trt politikaları uygulamak gerek onlar kaygı gütmedikleri için senaristler çok rahat valla

pinkzone
28-11-06, 14:35
gerçi avşar yapım kendi dizisine değer vermiyoki...o ne dandik site yapmışlar...hiçbişey güncel değil....bence herhafta yenilenmeli site...resimlerle videolarla v.s...

Onu hiç söyleme.. Ben hayatımda bu kadar özensiz bir yapımcı görmedim.. En dandik dizinin bile gün gün sitesi güncelleniyor.. Ama bizimkiler sanki bilg yeni öğrenmiş gibi adım adım ilerliyor.. Bu kadar iyi bir diziye bu site hiç mi yakışmıyor.. Deftere yaz bölümünü hiç söylemiyom.. Küfürler havada uçuşuyor..

matraka
28-11-06, 14:36
Düşünsenize Ömer Ferideye sorular sorar geçmişi ile merak eder.. Feride bilmiyom valla bana Yılmaz araba ile çarptı hafızamı kaybettim der.. Ömer baka kalır.. Ben bunun gibi hafızasını yitirmiş birini nasıl işe aldım yaw.. :img-hyste :img-hyste

Feride aklı başına gelir.. Ömerle artık birşeyler olur.. :) Sevgili yada aşıklar işte.. Ömer bir şeyden yaknıır.. Ya kzıım başımdaki dert bitti bide sen çıktın.. Ne belayım ben ya.. Nerde bela var ben mıktanıs gibi çekiyom.. :) Feride evli çıkarsa Ömer yandı.. Birde kocasıyla uğraşcak.. :)

ya ömürsün pinkzone o kadar açığa çıkmayan konu varki bizim senaristlerde o kadar becerikliki hala konu arıyorlar hatırlı sevgili batarsa senaristler geri dönermi dersiniz

ya ferideye ömer derse bana da çarptı yılmaz :)

sinem*
28-11-06, 14:36

ömer öyle demez ...yılmaz bu gene yapacağını yapmıştır der :img-hyste .yılmaz seni benim hayatımı mahvet diye mi gönderdi söylesene diye bağırabilir :):)

elif ve feride arasındaki bağ sizce de abartılı değil mi...kız onunla birlikte büyüdüğü teyzesini,anneannesini veya ordaki kadınları değil hep ferideyi istiyor bana mı fazla abartılı geliyor yoksa :icon_sorr

pinkzone
28-11-06, 14:42
Kan çekiyor bence .. :) Neden mi? Annesi gibi o mahallenin ortamına alışmış.. Oranın insanını seviyor.. Sosyeteyi değil.. :)

Ömerde derki.. Olsun canım bişey olmaz.. Zamanında bende onda çarpmıştım.. İntikamını aldım der.. :)

archshe
28-11-06, 14:52
hatırla sevgiliye bence çok önyargılı bakıyosunuz bence çok sıcak bir dizi..tekrarlarından takip ettim hep bizimki kadar kitlesi olmadığından tedirgin oluyorum ama atv belki sadece binbirgeceye ezilir diğerlerini ezer diye düşünüyo...benim izleyeceğim şey bellizaten..aama orda da avni yalçın var herzamanki gibi çok babacan...

pinkzone
28-11-06, 15:01
Hafife aldığımız yok canım.. Onun kalitesi oldukça yerinde zaten.. Zaten tomris hanım kaliteli işlerle anılır. Biliyoruz... Ama o an tv de bizim dizinin öne geçeceği kesin.. Kemikleşmiş izleiyicimiz diziyi izlemekten yine vazgeçzmez.. Ki bu hafta da çok heyecanlı.. Reyting arenasında daha yabancı damat sıla gibi dizilerle yaırşcak.. Bence sadece şansı zor..

archshe
28-11-06, 15:13
Hafife aldığımız yok canım.. Onun kalitesi oldukça yerinde zaten.. Zaten tomris hanım kaliteli işlerle anılır. Biliyoruz... Ama o an tv de bizim dizinin öne geçeceği kesin.. Kemikleşmiş izleiyicimiz diziyi izlemekten yine vazgeçzmez.. Ki bu hafta da çok heyecanlı.. Reyting arenasında daha yabancı damat sıla gibi dizilerle yaırşcak.. Bence sadece şansı zor..

artık dizimizi hareketlendirseler açığa çıksa gerçekler yoksa kemikleşmiş kitlede dökülüyo teker teker...sonuçta memnuniyetsiz ama sonunu gene de merak eden başka bir kitlesi oluştu dizimizin....
belki buhafta yılmazın suçsuzluğu anlaşılabilir...kanıtlara deliillere karşı bişeyler bulunur yada haliti yılmaz konuşturur yalan söyledim falan der ama cem kolay kolay açığa çıkmaz..bence şirket batarken cemin gerçek yüzü görünecek ozaman tüm aile şok olacak.....
cem ana rollerden biri gibi fragmanda...ferideyle adı beraber yazılıyo...feridenin dizide daha çok işi olduğuna göre cemin de varrdır...hem öyle hemen çıksaydı foyası yan rol yaparlar diziden işi bitince çıkarırlardı..
raylar yerine otursun istiyoruz ama raylar çoktan çıktı yola..vay halimize...

matraka
28-11-06, 15:29
cemin açığa çıkmaması gibi bi durum söz konusu olamaz bence açığa çıkmalıdır yoksa seyirci kaybetmeye devam ederiz en azından diğer tahminlerde bulunduğum gibi yılmaz cephesi bunu bu bölüm öğrenir ama sadece gelişme bu olur yılmz sanırım 2-3 bölüm hapishanede kalır

archshe
28-11-06, 15:33
cemin açığa çıkmaması gibi bi durum söz konusu olamaz bence açığa çıkmalıdır yoksa seyirci kaybetmeye devam ederiz en azından diğer tahminlerde bulunduğum gibi yılmaz cephesi bunu bu bölüm öğrenir ama sadece gelişme bu olur yılmz sanırım 2-3 bölüm hapishanede kalır

OOO 2-3 bölüm çok bi başrol oyuncusu için ...buhafta kalsın haftaya çıksın...sıkıcı olur hapishane sahneleri hastane gibi...tüyoların var mı?

matraka
28-11-06, 15:36
OOO 2-3 bölüm çok bi başrol oyuncusu için ...buhafta kalsın haftaya çıksın...sıkıcı olur hapishane sahneleri hastane gibi...tüyoların var mı?

söyledim ya kızcağız haftaya gelicekmiş kesin gelişmeler oldu felan dedi bekliyorum valla msn açılır açılmaz soruyu patlatıcam

archshe
28-11-06, 15:44
söyledim ya kızcağız haftaya gelicekmiş kesin gelişmeler oldu felan dedi bekliyorum valla msn açılır açılmaz soruyu patlatıcam

valla okumadım hiçbirye yazdığını...kusura bakma...kızcağız dediğin şu hasta kız dimi?..bu tüyoları veren setten galiba açsa msnini deee o kesinleşenleri öğrensek...herhalde yılmazla filiz ayrılığı der bizde onu biliyoruz zaten başka deriz?

archshe
28-11-06, 15:58
ben yorumları neden anlık yapmıyorum sanıyorsun filizle yılmaz ayrılsın istiyorum ayrılsınlar da bizde kurtulalım onlarda

filizle yılmaz aşkı için izledim ama son bölümlerde ayıracaklar bu sefer diye izliyorum aşk sahnelerinden de bişey anlamıyorum..biliyorumya ayıracaklar ona odaklanıyorum...puf diye bölüm uçmuş...ayırsınlarda rahat izleyelim..ne bu ikili delilik gibi...

archshe
28-11-06, 16:13
bazen filizin üstüne gelindiği kadar yılmazın ailesi yılmazın üstüne gitse yılmaz böyle kararlılık gösterirmiydi? diye düşünüyorum... gösterirdi herhalde dizinin dışından bakınca filiz iyi bile dayandı bu olaylara dizi olmasa gerçekte kimse bukadar dayanmaz imkansızmış der çekilir...yok böyle fedakarlıklar gerçek hayatta...yalan bunlar...

forever_bim
28-11-06, 16:14
merhaba arkadaşlar yorumlarınızı çok zor okuyabildim....sabah damla damlattı doktor yakını seçemiyorum ama okumaya çalıştıklarım hakkında nişeyler diyicam...forum neden sesiz deniyo biz 52.bölüm özetini 51.bölümde tartışstık e özette zaten bişey yok sadece cem ve filiz için fikir yürüttük fragman gelmeden ne desek boş...herşey fragmanda ama onda da şeytani davranıyolar sağ gösterip sol vuruyolar..

Geçmiş olsun sevgili arcshe, 22 yaşındayım ben 19 yıldır da gözlük takarım dile kolay seni en iyi ben anlarım orası kesin.

Orası kesin.. Özge Borakın çıması son derece de dizide sapmaya yol açtı.. Aslında konular belli idi.. Ama Özge borak'ın çıkması bütün hikayeyi yeni baştan işlemek zorunda bıraktı senaristleri.. Onlarda zaten başka dizide aldılar soluklarını .. Diziden ana karakterler çıkınca senaryo sapmaya uğradı.. Bu sezonun reytinglerine yansıdı.. O karakter hiç çıkmasa idi.. Şimdi dizi başarıdan başarıya koşuyor idi.. Diziden karakterler çıknca boşluk oluştu.. Bunu da Hafıza bir garibi Feride ve Psikopatlığın kitabını yazmış Cem'le doldurmaya çalışıyorlar..

Feride'nin Ömer'in hayatındaki yerini belirginleştirmeye başlasalar o büyük boşluk kapanabilir. Tüm dediklerine katılıyorum pinkzone. Cem'in sahneler azalsa da Feride'nin sahneleri artsa daha iyi olur.

bende yollayayım hafta sonları versinler ...sihirli annem adlı diziyi :) ezberletene kadar veriyorlardı da bizim diziyi mi veremiyorlar :)

Hatırlar mısın msn de konuştuğumuzda sana demiştim. Kesin ilerde Feride'nin akrabaları Tekinerleri basar diye. Valla baskın gerçekleşir kesin de Ömer bir kurşun daha kaldırır mı onu bilemem.:img-hyste

ömer öyle demez ...yılmaz bu gene yapacağını yapmıştır der :img-hyste .yılmaz seni benim hayatımı mahvet diye mi gönderdi söylesene diye bağırabilir :):)

elif ve feride arasındaki bağ sizce de abartılı değil mi...kız onunla birlikte büyüdüğü teyzesini,anneannesini veya ordaki kadınları değil hep ferideyi istiyor bana mı fazla abartılı geliyor yoksa :icon_sorr

Bağ abartılı değil. Çocuk ananesini anane, teyzesini teyze, halasını hala olarak tanıyor zaten. Yani olması gerektiği gibi. Eksikliğini çektiği tek kişi annesi onu da Feride'yle kapatmaya çalışlıyor. Çünkü Feride onunla çocuk olup oyun da oynuyor yemek de yiyor, ona masal anlatıyor. O yüzden çocuğun ona düşünlüğü normal.

matraka
28-11-06, 16:18
sevgili modum bir döndü pir döndü ee ne olucak bizimkilerin hali senin ömer buldu gene birini bizimkilerin başı dertten kurtulmaz.sence ne olucak ayrılacaklar mı dersin yoksa temkinli olup fragmanımı beklicen

archshe
28-11-06, 16:21
çok sağol forever_bim..çok zormuş görememek sabahtan beri başım çatladı gözümü kısarak okumaktan..

forever_bim
28-11-06, 16:26
sevgili modum bir döndü pir döndü ee ne olucak bizimkilerin hali senin ömer buldu gene birini bizimkilerin başı dertten kurtulmaz.sence ne olucak ayrılacaklar mı dersin yoksa temkinli olup fragmanımı beklicen

Matraka ders calışma molasında geldim belki fragmanı gören vardır diye. Baktım bensiz muhabbet olmaz bir gireyim olaya dedim. Valla ne olursa olsun ben Filiz'in ardındayım bu konuda çünkü yaşadıkları kolay şeyler degil. Yılmaz'ı da anlarım ama. Acıların çocuğu olup çıktılar Yılmaz da Filiz de Ömer de. Yaw 3'ü de dertli mutsuz bunların.

çok sağol forever_bim..çok zormuş görememek sabahtan beri başım çatladı gözümü kısarak okumaktan..

Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor. Ameliyatlar pansumanlar ohoo..

Neyse fragmanı gören kompozisyon halinde anlatacak ona göre tamam mı?

Sevgiyle kalın.

archshe
28-11-06, 16:34
Matraka ders calışma molasında geldim belki fragmanı gören vardır diye. Baktım bensiz muhabbet olmaz bir gireyim olaya dedim. Valla ne olursa olsun ben Filiz'in ardındayım bu konuda çünkü yaşadıkları kolay şeyler degil. Yılmaz'ı da anlarım ama. Acıların çocuğu olup çıktılar Yılmaz da Filiz de Ömer de. Yaw 3'ü de dertli mutsuz bunların.

Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor. Ameliyatlar pansumanlar ohoo..

Neyse fragmanı gören kompozisyon halinde anlatacak ona göre tamam mı?

Sevgiyle kalın.

sana da geçmiş olsun olmuş bitmiş ama çekmişin bellli...
fragmanı artık burdan indiremeycekmiyiz..son duruma göre...niye öyle bişey yaptılarki?

matraka
28-11-06, 16:49
bazen filizin üstüne gelindiği kadar yılmazın ailesi yılmazın üstüne gitse yılmaz böyle kararlılık gösterirmiydi? diye düşünüyorum... gösterirdi herhalde dizinin dışından bakınca filiz iyi bile dayandı bu olaylara dizi olmasa gerçekte kimse bukadar dayanmaz imkansızmış der çekilir...yok böyle fedakarlıklar gerçek hayatta...yalan bunlar...

valla yılmaz krakterinin hiç ortası olmadı hatırlarsan yılmazın annesi karşı çıkmış evlenmelerine oda ister kabul edersin ister etmessin demiş rest çekmişti annesine baktı oğlu seviyor mualla hanım filize gidip özür dilemişti

archshe
28-11-06, 17:05
severek ayrılalım...aşka hasret kalalım...eğer mutsuz olursak ...ah!yeniden barışalım..../muazzez ersoy..
tam yılmazla filizin şarkısı dimi!dinleyince aklıma geldi...

narin_
28-11-06, 18:02
Ozetler gittikce kisaliyor
Fragmanlarin hepsi birbirini benzemeye basliyor
Bolumler gittikce sikmaya basliyor

Bu dizide mi bu hale gelecekti?

devil61
28-11-06, 19:00
gene cok acık bır ozet:img-hyste

51.bolumde neler olduğunu anlatmıs bır cumle farklı gecen senenın bolum ozetlerı cok acıklayıcıydı fragmanı ızlemek zornda kalmazdık dızıde neler olacağını bılmek ıcın sımdı ne olacağını anlamak ıcın medyum olmak lazım.cemın foyasının bu bolumde cıkmasını beklıyorum.cemın foyalarını ısallah hemen cıkarırlar.ben fılıze guvenıyorum.ama o evraklara bakısı yılmazdan supheleneceğini gosterıyo bırde orda yılmazla karsılasacaklar kesın barı gerıdonusu olmayan laflar etmese.yılmaz zaten hapıse gırecek bırde fılız ustune gelırse.yılmaza gelen vurdu gecen vurdu bır kere adamın askını doyasıya yasadığını goremedık her askında bır sorun cıkacak ıllakı bence adamı asktan soğutacaklar ben yılmazın yerınde olsam daha sevemezdım.fılız yılmazdan suphelenırse nasıl barıstıklarında ha kustuler ha kusecekler,kustuklerınde de ha barıstı ha barısacaklar ıyı bır temel olusturamadılar.fılızle yılmaz yerınde tas olsa catlardı sıkıntısından.

TubaBülent
28-11-06, 19:04
umuyorum 52.bölümde 51.bölümdeki gibi hayal kirikligina uramam bilmiyorum özeti pek heycan verici degil ama yarin fragmanindanda görürüz artik ne olacak gerci fragman beni acayip yaniltmisti o baska tabiki umuyorum istedigimi bulurum izlerimm yani ...

61MERVE61
28-11-06, 19:38
ya arkadaslar hatirla sevgili adli dizinin cuma gunune gecmesi moralimi bozdu sizce reytinglerde bi degisme olurmu!!:(kusura bakmayin bolum disi ama..

secoms
28-11-06, 19:54
ya arkadaslar hatirla sevgili adli dizinin cuma gunune gecmesi moralimi bozdu sizce reytinglerde bi degisme olurmu!!:(kusura bakmayin bolum disi ama..

dediklerine göre hatırla sevgili 22:45 de baslıyormus ... öleyse eger,bence reytinglerde bi düşüş olmaz gibime geliyo... bu arada imzandan anlasıldıgı üzere binbirgece ye bir kayıs var sanırımm... desene bu aksam kacırmıyon :)

61MERVE61
28-11-06, 20:19
dediklerine göre hatırla sevgili 22:45 de baslıyormus ... öleyse eger,bence reytinglerde bi düşüş olmaz gibime geliyo... bu arada imzandan anlasıldıgı üzere binbirgece ye bir kayıs var sanırımm... desene bu aksam kacırmıyon :)

Hemde nasil acaip bi dizi!onceden ihlamurcuydum simdi ihlamurbinci oldum....iki side en cok sevdigim dizi....neyse insalah dizimiz dusus yapmaz..

yakupoglu61
28-11-06, 22:02
bölüm özetleri artık hiç işe yaramıyo bizi sinirlendirmekten başka tabi
artık sadece fragmanları merak edip beklemek zorundayız
kesin bu bölümde yılmaz için kötü cem için ise gene iyi geçeceğini düşünüyorum?
inş. tam tersi olur yanılırım

ismail200
28-11-06, 22:46
hadi hayırlısı şu ceni diziye niye soktular ki böyle bir karaktere hiç gerek yoktu ya.burdan senaristlere sesleniyom artık filiz&yılmaz evlensin aşırı derecede filiz&yılmaz hastasıyım.

BERNA
28-11-06, 23:55
En sonunda binbir guclukle dizinin 51. bolumunu izlemeyi basardim.

Bu bolumu son birkac bolume gore acikcasi toparlanmis buldum. Herseyden once en azindan benim icin uzun zamandir olmayan etkileyici sahneler vardi. Sanki diyaloglar daha iyi yazilmisti ve de dizinin temposunu sevdim, olaylar ne cok uzatildi ne de soyle bir gecistirildi.

Once yine basarili sahnelerden baslamak istiyorum. Yilmaz ve Filiz'in kamyondaki ilk bulusmalarinda soylenen sozler, birbirlerinin gorduklerinde duyduklari heyecan cok gercekciydi ve de uzun zamandan beri ilk defa ikilinin sahnelerini cok begendim. Once kotu olaylardan konusmayi secmemeleri, sonra Yilmaz'in 'ben yapmadim' sozunden sonra soyledikleri hersey cok hostu. Asklarinin buyuklugunu sadece sozler degil davranislar da kanitladi, belki de ondan sevdim bu sahneyi. Filiz tahmin ettigimden daha bile cok guvendi Yilmaz'a. Kirmizi kamyon size de efsanevi Turk filmi Selvi Boylum Al Yazmalim'i hatirlatti mi?

Yilmaz'in kacakliginin hala sacma oldugunu dusunsem de tanidigimiz 'yumusatici gormemis' olan Yilmaz'in buna itiraz etmesi, Ekrem'le karsi karsiya geldigi sahneyi de cok ama cok begendim. Erkek oyuncularin ask disindaki duygularini (bu ornekte kardeslik, endise ve saygi) yansittiklari sahneleri cok seviyorum. Bu dizide sanirim Ekrem'in sahnelerini cok sevmemin sebebi de o olabilir. Neyse, Handan'in agzindan cikan birkac dogru soz vardir herhalde birisi de maalesef Yilmaz'la ilgiliydi. "Ilgisi yoksa neden kaciyor o zaman?' Ne oldu yani simdi uzaklasinca, polis karsisinda cikan deliller karsisinda sucsuz oldugu savi cok zayifladi bu kacaklik yuzunden. Ekrem'i severim ama gizli dusmani fazla hafife aldigini dusunuyorum. Yine de en azindan iki olayi da duzenleyen kisinin ayni oldugunu en sonunda birisi cikardi ya buna da sukur diyelim :)

Begendigim sahneleri yazmaya devam :) Feride'nin ziyareti, sonrasinda Filiz'in Feride'yi savunmasi ve sonrasinda yeni dogacak bir arkadasligin sinyali olan Filiz-Feride sahneleri. Bunlarin hepsini tek baslikta topluyorum. Feride dizideki kisir donguye taze bir soluk getirdi. Filiz ile dertlesmesinin yanisira bu bolumde Omer'e olan ilgisini frenleme cabasini hissettim ben. Handan'in gereksiz sozlerinden sonra odadan cikmasindan sonra Omer'e bir sure nasil bakacagina karar verememesi (gulumsese mi, baska turlu mi baksa tereddut gecirdi) Omer'in minnetle karisik sevecen bakislari karsisindaki rahatsiz olusu, daha da onemlisi Filiz'in 'umarim senin de karsina boyle birisi cikar, engellere karsi sevecegin'demesinden sonra cevap verememesi ve ic gecirmesi; hepsi birer isaretti. Onumuzdeki gunlerde bu ilgisinden dolayi sucluluk duyan Feride'nin Omer'den uzak durmaya calisip, bunu becerememesini seyredecegiz diye dusunuyorum. Bunu da sabirsizlikla bekliyorum.

Omer'in geri donus sahnesi de guzeldi ama fragman aslindan daha etkileyiciydi ya da biz sahneleri gordugumuz icin bana oyle geldi. Yine de gozlerini acinca ilk sozlerinin Elif olmasi guzeldi. Hangi Elif olursa olsun guzeldi. Sonradan yasamaya dair olan inancini ifade ettigi sahneler de guzeldi. Su aralar yorgun olan ve fazla bir fonksiyonu olmayan Omer'in eski sinirli hallerini de dusununce Sinan Tuzcu icin dinlenme bolumleri diyorum bu bolumlere, yine de her zamanki gibi cok basarili. Bu arada benim bildigim hemsireler degil doktorlar bilgi verir hastanelerde, hem de oyle pat diye soylemezler yakinlara. Bu bolum ilk defa Billur Kalkavan'i Handan'in artik zihinsel olarak coktugu ve kendini dis olaylara kapadigi sahnede begendim.

Cemil'in, yine bir 'Yilmaz mucizesi gibi gozukmesinden' cok hazetmesem de, aklinin basina gelip eski Cemil'e yaklasma sahnelerini de begendim. Amacinin yine de cok temiz oldugunu dusunmesem de en azindan kaba kuvvetin, guc gosterilerinin bir ise yaramayacagini anlamasi hosuma gitti. Oglu icin eski kundura tezgahinin basina gectigi ve emegine sevgisini kattigi sahneyi de dizinin begendigim sahneleri arasinda rahatlikla katabilirim.

Butun bu guzelliklerin yanisira tabi ki hoslanmadigim bir suru sey oldu ama cogu bekledigimiz seylerdi. Silahin Sadikoglu adina cikmasi surpriz oldu elbette. Parmak izinin tam olarak silinememis olmasi da Cem'in isine geldi ve durumu oldugundan daha cok lehine cevirdi. Bu arada tabi ki arkadasinin gercegi ortaya cikarmadaki kilit adam olacagi da bizim tahminlerimizin dogrultusunda oldu. Cem'in normal olmadigini iyice anlamisti zaten bir onceki sahnede, olaylari ogrenince isi cozmesi cok da zor olmayacak. Yilmaz'in isci barinaklarinin oradaki patavatsizligi ve sonraki anlamsiz testi de Filiz'in kafasini iyice karistirdi, 'onun amaci beni mi daha cok seviyorsun, bana mi daha cok guveniyorsun yoksa Omer'e mi' gibi cocukca bir amac tasiyordu isin en temelinde. Ancak oyle bir dile getirdi ki sanki Filiz'i birseylere hazirliyor gibi oldu, belki de tuzagi dusunuyordu ancak Filiz'in bunu anlamasi icin muneccim olmasi gerekiyordu. Neyse, sonucta Filiz'in her cikan delile itiraz etmesi hostu ama sonunda pes edecegini hepimiz tahmin ediyorduk. Yine de ben sadece 'acaba' sorusunun aklina dustugunu dusunuyorum. Bakalim gelecek bolum neler getirecek?

Handan Hanim her zamanki gibi oglu olumlerden donerken bile hala Mujgan'la, mahalleyle ve Feride'yle ugrasiyor ya diyecek sey bulmakta zorlaniyorum. Aslinda birseyler seziyor de dile getirmeye cekiniyor da olabilir ama simdilik sorun 'o pis mahalle'. 'Yeni motorlu cocugumuz' Kerem'in bu son kendine guvenen ve de net tavri cok hosuma gidiyor ve sanirim Nalan'in da hosuna gidiyor ki ona bir farkli gulumsemekten kendini alamiyor :) Neyse ki bu sefer kask takma konusu ustunde duruldu. Son olarak da isci barinagindaki turkunun nakaratini bolumun sozu olarak yazabilirim sanirim. 'Bir derdim var bin dermana degismem'

BERNA
29-11-06, 01:41
Eski yorumlari ve yine ilk basi gecmis olaylari anlatan ozetimizi okudum.

Ben forumun genelinden daha fazla begenmisim bu bolumu, onu farkettim. Acaba benim diziyi sonradan reklamsiz izlememle ilgisi var mi diye dusunmedim degil. Genel senaryodan cok memnun kalmayinca bari iyi sahnelere gore degerlendireyim dedim biraz da, belki de iyi gunumdeyim bugun :)

Her neyse, yorumlara baktim da, Feride'nin dusuncesizce davrandigini ben de kabul etsem de bence kizi cok acimasizca elestirmissiniz. Elif'i Mujgan Hanim'a ilk getirdigi sahnede kizin aklina Omer'i sag salim gormek dusmus bir kere ne denirse densin degistirmeyecekti. Sonrasinda ise zaten basinda Handan gibi yaptigi herseyi elestiren bir kadin olunca biran once Elif'i eve goturmek istemistir. Sonucta Omer'in destegi olsa da, sirf Handan'in igneleyici laflarindan kurtulmak icin ben ayni seyi yapardim. Sadece belki ertesi gun gidebilirdi, belki de gitmistir ama bazen senaristler gerekli gormedikleri sahneleri yazmiyorlar. Sonra lafla gecistiriyorlar, Filiz'i uzun sure Elif hastayken hastanede gormemistik mesela. Evet Feride bence de hatalidir ama dizide o kadar cok hatali var ki; Feride de onlardan biri sadece.

Cem'in on plana cikarilmasi konusunda size katiliyorum. Her sahnesinde belki Cem'in bilmedigimiz bir yonu ortaya cikacak o yuzden bu kadar uzatiyorlardir diye bekliyorum ama tek bir konuya saplanmis Cem"de bir degisiklik yok. Tabi bir de surekli dort ayak ustune dusmesi de ayri bir olay. Gerci surekli hastanede oldugu icin haberleri alacakti elbette ama avukatin cebinin de tam hastane ziyareti sirasinda calmasi ne buyuk talihtir oyle! Her dizide oldugu gibi 'tam o sirada' durumu bizim dizide de var; su aralar da hep Cem'in lehine isliyor. Gerci ozetten sanki durum durum yavas yavas tersine donuyormus gibi duruyor ama belki o da uc bolum sonrasinin ozetidir, gecmis bolumu anlatan ozet onu da anlatabilir :)

Gelelim sorulara cevaplarima

1. Son bölümde en sinir oldugunuz karakter ve de sahne?

Karakter olarak bir numarada Cem var ama Handan'a da az sinir olmadim. En sinir oldugum sahne Handan'in oglunun hasta yataginda 'o pis mahalle' triplerine devam etmesi ve de Yilmaz'in o garip testiydi. Ben Filiz'in yerinde olsam daha buyuk bir tepki verirdim.

2. Son bölümde en begendiginiz sahne veya sahneler?

Yorumumun 2/3 'u bunu anlatiyor ama yine de siralayayim; kamyon sahnesi, Ekrem-Yilmaz sahnesi ve de Feride'nin Omer'i ziyareti sirasindaki heyecanlanmasi

3. Son bölümde en basarili buldugunuz oyuncu veya oyuncular?
Bulent Inal, Ayberk Pekcan (Ekrem), Irem Altug (Feride), dinlenmede de olsa Sinan Tuzcu

4. Sizce Filiz Yilmaz'a mi yoksa delillere mi inanir?
Bence once iki arada bir derede kalacak, sonra Yilmaz'a inanacak ama kafasinda hep bir 'acaba' olacak.

5. Cem'i bekleyen sürpriz ziyaretçi kim?
Isterim ki senaristler bizi sasirtsin ve Ekrem disinda biri olsun ama ya o ya da herseyi cozmus olan Cem'in arkadasi olacak

6. Ilerleyen bölümlerde Feride ve Ömer arasinda duygusal bir yakinlik gerçeklesir mi? Sizce gerçeklesmeli mi?
Gerceklesmemeli dersem inandirici olur mu ;) Saka bir tarafa, Feride ve Elif'in ilk yakinlasmasindan bu yana ben hep bunun olacagini dusunmustum, bu son bolumden sonra buna inancim daha da artti ve bu sahneleri merakla bekliyorum artik.

avgg
29-11-06, 01:53
Figan Yazmış;
"Bu saatten sonra Yilmaz ile Filizi ayirirlarsa da artik birlestirmesinler birzahmet..Cünkü eski heyecani ve tadi kalmiyor iliskilerinin..Enazindan ben izlerken kendimi kandiramiyorum ayy ne masum, ne mutlu iliskileri var diye! ...."

Ağzına sağlık Figan, ne güzel özetlemişsin, o güzelim dizimizin bu günkü içler acısı durumunu

61MERVE61
29-11-06, 01:56
Figan Yazmış;
"Bu saatten sonra Yilmaz ile Filizi ayirirlarsa da artik birlestirmesinler birzahmet..Cünkü eski heyecani ve tadi kalmiyor iliskilerinin..Enazindan ben izlerken kendimi kandiramiyorum ayy ne masum, ne mutlu iliskileri var diye! ...."

Ağzına sağlık Figan, ne güzel özetlemişsin, o güzelim dizimizin bu günkü içler acısı durumunu

Bencede bir filiz yilmaz aski destekleyici olarak gercekten biktik ya evt ya hyr bunu diycegim aklima bile gelmezdi ama filiz yilmaz ayrilirsa ne olur bidaha birlestirmeyin kotu ornek oluyor soz vermis asklara boyle mi oluyor ayril gel git yine gel kac kovala yok oylee biz keriz degiliz inandirici olmuyor asklarinin degeri gidiyor............

herkeze hayirli geceler.

benim
29-11-06, 08:50
şimdi fragman yayınlandı.

Filiz'in göz yaşlarıyla başlıyor fragman.Yılmaz kaçıyor .Yılmaz ve Filiz Canan'ın evinde karşılaşıyor.Filiz yanlarından gitmek istiyor.Yılmaz kolundan tutuyor.Yılmaz'ın gözünde yaşlar vardı. Filiz bir yerde uyuya kalmış Cem Filiz'in yanına yaklaşıp ya kokluyor ya da öğmeye çalışıyor. Ömer hastanaden çıkmış eve gelmiş.Ve son sahne Cem'in sürpriz konuğu Yılmaz .Cem Yılmaz'a silah çekiyor.

Kartal-903
29-11-06, 08:56
Herkese günaydın.Arkadaşlardan şimdi aldığım bilgiye göre yeni fragman bugün sabah yayınlanmış.Filiz ve Yılmaz Canan'ın yanında bir iki sahnede görülüyormuş ve Filizin bakışları küs olabileeğini gösteriyormuşHerhalde Yılmazı suçlayacak.İnşallah böyle olmaz..En can alıcı sahne ise Yılmaz Psiko. Cem'i bulmuş ve Cem 'de Yılmaz'a silah çekiyormuş.Sanırım bu sahne yeni bölümün son sahnesi.Başkasından aldığım bilgiler kısıtlı ve ancak bu kadar.

cemotara
29-11-06, 08:57
Fragmanı izledim arkadaşlar ama yine çok karışıktı vede filiz bu sefer yılmaza inanmıyor delillere inanıyor fragman filiziz ağlamasıyla başllıyor ve yılmaz yine muhteşem bir şiir okuyor sonra yılmaz gece polislerden kaçıyor sonra cemle filizi gösteriyor filiz çok kötü ağlıyordu sonra filiz evindemi başka yerdemi ne uyuyordu cemde onu izliyor vede yanağından öpüyordu filiz uyurken sonra filiz elinde bir gazeteyle cananın yanına gidiyor çok bitkindi yılmazda cananın yanındaydı filizin gözü yaşlı bakışları felaketti yılmazda gözleri dolmuştu filiz gitmek istiyordu yılmazda kolundan tutuyordu gitmemesi için sonra cem adamına acayip bir bakış attı ondan sonra elifle ömeri gösterdiler ömer ayakta kızını seviyordu traş falan olmuş saçlar taranmış jilet gibiydi ferideyte çok güzel gülümsüyordu feridede çok mahçup duruyordu ve son sahnede cemin evine gelen yılmazdı cem çok şaşırmıştı filizin resmi olan bilgisayarı kapatt