Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
nerden anladın arkadaşım bence filizin hamile kalması bir yandan iyi oldu handan hanım ve ömer artık bişey diyemicekler çünkü bebek olursa onun babası yılmaz olucak...fragmanda filizin hamileliğiyle ilgili bir tüyo filan var mı.bide niye filiz ve yılmaz ayrılıyo suyu çıktı walla bu ayrılıkların...
Ya ayriliyorlar cunku filiz yilmaz bir cafede oturmus ve yilmaz in cafeyi bir terkedisii varki cok kotu yani cok sinirleniyor, sonra filiz yalnizken yilmaz i dusunuyor yilmaz da filiz i dusunuyor!!!!!!
Yani yine donduk 44 ve 45 inci bolumlere!!!!!!!
Ve ihlamurlar altinda sitesinde fatma diye bir kiz soylemisti filiz le yilmaz ayrildiktan sonra filiz hamile kalacakmis, bence filiz hamile kalsin kalmasinada, ama yilmaz dan ayrilmadan!!!!!!!!!Cunku hamile kaldigini yilmaz a 100 de 100 ogrendikten 5 bolum sonra soyler allah bilir!!!!!!!!
Ayrica otel ve ciftlik sahneleride superdi!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis buyuk aslara!!!!!!!!!!
filizin hamile olacağı kesin bile değil hem de fragmanda da onunla ilgili hiçbir şey yoktu zaten bence erkende... ayrılma gibi bir şeyde yok bence sadece kafede kızıyor ama başkasına kızıp hesap sormaya falanda gidebilir ...çünkü filiz çok üzgün ama hep yılmazla elele
bir de şunu unutmuşum ilk sahne tahmin edileceği gibi yılmaz ve ömerin kavga sahnesi arada filiz gene ayırmaya çalışıyor sonra filiz ve yılmaz otele gidiyor :img-grin2
yılmaz_bengusu
07-11-06, 23:19
Ya ayriliyorlar cunku filiz yilmaz bir cafede oturmus ve yilmaz in cafeyi bir terkedisii varki cok kotu yani cok sinirleniyor, sonra filiz yalnizken yilmaz i dusunuyor yilmaz da filiz i dusunuyor!!!!!!
Yani yine donduk 44 ve 45 inci bolumlere!!!!!!!
Ve ihlamurlar altinda sitesinde fatma diye bir kiz soylemisti filiz le yilmaz ayrildiktan sonra filiz hamile kalacakmis, bence filiz hamile kalsin kalmasinada, ama yilmaz dan ayrilmadan!!!!!!!!!Cunku hamile kaldigini yilmaz a 100 de 100 ogrendikten 5 bolum sonra soyler allah bilir!!!!!!!!
Ayrica otel ve ciftlik sahneleride superdi!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis buyuk aslara!!!!!!!!!!
teşekkür ederim cnm bu dizi türk filmlerine benziyorsa kesinlikle filiz hamile kalacaktır bence bu bölüm filiz hamileliğini öğrendikten sonra bitecektir ve bu hamileliğini canan hanım yılmaza söylicektir tabi ki handan hanımın ve mıalla hanımında haberi olucaktır.ve yılmazla filizin arasındaki engel kalkacaktır...
filizin hamile olacağı kesin bile değil hem de fragmanda da onunla ilgili hiçbir şey yoktu zaten bence erkende... ayrılma gibi bir şeyde yok bence...çünkü filiz çok üzgün ama hep yılmazla elele
Ama yilmaz in cafeyi oyle bir terk edisi vardiki!!!!!!!!
ve oteki sahnelerdede filiz yalniz ve yilmaz da oyle, ins. 43. bolumlere geri donmeyiz!!!!!!!!
Cunku bir ayri bir barisik yeter yahuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!Bizde insaniz!!!!!!!!!!
tuğba filiz
07-11-06, 23:23
ay bende çok sıkıldım avşar filmden birisiyle konuştum bu barışma shnelerinden önce artık barışsınlar yeter çok tepki var dedim onlarda dizi sonuna doğru barıştırcaz yoksa devam edecek konu kalmaz dediler ama inşallah bu saatten sonra ayırıp tekrar barıştırmazlar çok saçma olur
yılmaz_bengusu
07-11-06, 23:25
ay bende çok sıkıldım avşar filmden birisiyle konuştum bu barışma shnelerinden önce artık barışsınlar yeter çok tepki var dedim onlarda dizi sonuna doğru barıştırcaz yoksa devam edecek konu kalmaz dediler ama inşallah bu saatten sonra ayırıp tekrar barıştırmazlar çok saçma olur
evet cnm dizinin sonlarına doğru barıştırırlarsa izlemeyelim bence hemen barıştırsınlar ve yılmaz filizin bebekleri olsun dünyalar tatlısı nasıl olur yabancı damattaki nazlıların ailesi gibi ayy düşüncükte çok mutlu oluyorum :dito
yılmaz_bengusu
07-11-06, 23:29
yılmazla filiz daha evlenemedi bile nerdee 3 çocuk dizi o zamana kadar biter biz bi taneye razıyız bülent inalın sayfasına bi öneride bulundum arkadaşlar 5 dk ayırıp okursanız ve yorumlarını yazarsanız çok mutlu olurum :)
valla fragmana bakilirsa filiz le yilmaz ayrilacak vede tuyolara bakilirsa filiz yilmaz dan hamile kalacak!!!!!!!!!!!!!!Iyi olur filiz in hamile kalmasi ama bunu yilmaz a hemen haber vermez, ama saniyorum ki onumuzde ki 2 yada 3 bolum sonrasi boyle birsey olabilir!!!!!!!!!Belkide daha az zamanda!!!!!!!
filiz+yilmaz
tuğba filiz
07-11-06, 23:35
eğer filiz hamile kalırsa ve araları kötüyse hemen söylemez ki senaristler böyle güzel haberleri ne zaman hemen söyledilerki bence 2 3 bölüm sonra öğrenir yılmaz tabi haber doğruysa
annesinin hastalığı ve yılmazın annesinin söylediklerinden dolayı falan üzgün olabilir ama hamilelik erken bence
kesinlikle sana latılıyorum ence filiz mualla hanımın dediklerini sölemiştir yılmaza o da ordan sinirli bi şekilde mualla hanımı yanına gitmiştir... gerci daha fragmanı izlemedim ama :)
yılmaz_bengusu
07-11-06, 23:39
eğer filiz hamile kalırsa ve araları kötüyse hemen söylemez ki senaristler böyle güzel haberleri ne zaman hemen söyledilerki bence 2 3 bölüm sonra öğrenir yılmaz tabi haber doğruysa
bence filiz cananın yanına gidicek yılmaz yenidn ayrıldıklarını ve hamile olduğunu söylicek.yılmazın bunu bilmemesi gerektiğini söylicek filiz ve canan dinlemicek tabi ki.yılmaza söylicek.yılmazda filize bi hediye göndercek küçük bir bebek ayakkabısı ve ayakkabı bağcıklarının arasında bir yüzük ve benimle evlenir misin yazan bir kağıt.amma fantezi yarattım bende be uçmuşum...:img-haha:
yılmaz_bengusu
07-11-06, 23:47
walla müthişsin ne diyimmm :)
walla ya yeniden baktımda baya bi uçmuşum.ayy ama böyle bir sahne olursa ne gülürüm yılmaz romantik birisi olduğu için yapar mı yapar umarım bu forumu okurlarda senaristler yapar.hani berdan maridininin-sndn çocuğum olsun istiyorum klibi var ya ona benziyo benim yazdığım ve birazda uçtuğum seneryo .
ayy bide tam filizin yüzüğü gördüğü ve bnmle evlenir misin yazan kağıdı görünce berdan mardininin sndn çocuğum olsun istiyorum şarkısı çalıyomuşuz ayy krize girdim gül gül öldüm walla:img-haha:
yakupoglu61
08-11-06, 00:16
kesinlikle sana latılıyorum ence filiz mualla hanımın dediklerini sölemiştir yılmaza o da ordan sinirli bi şekilde mualla hanımı yanına gitmiştir... gerci daha fragmanı izlemedim ama :)
sanmıyorum filizin muallanın kendisiyle konuşup ona yılmazı bırakmasını istediğini sölemez filizin böyle bi doğruyu yapacağını düşünmüyorum
yaa ben goremedim framani...ufff yaaa......ceken biri varmi,,yuregime inecek ne ayriliki oofff biktim vala,,,iki bolum dayanmio bunlara yaa....cem sen git simdi 40gun40gece parti ver pislik.....alahiMMM DELIRCEMM!
forever_bim
08-11-06, 00:35
Fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkürler. Cem'den Ömer'e karşı da böyle bir pislik bekliyordum ama oldukça erken oldu. Sanırım ciddi yaralanıyor Ömer. Ben bacağından falan vurulur sanmıştım. Yaralanma ciddi boyutta anladığım kadarıyla. Bir de şu takıldı aklıma, gelen tüyoları aktaran si_nice hamilelikten falan bahsetmedi. Böyle bir şey olmasın bence.
sanmıyorum filizin muallanın kendisiyle konuşup ona yılmazı bırakmasını istediğini sölemez filizin böyle bi doğruyu yapacağını düşünmüyorum
walla oda dogru ne biliyim her an her sey oluyor :).... biri artık fragmanı indirsin yaa lütfennn izleyemiyorum su an cok merak ettim
Fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkürler. Cem'den Ömer'e karşı da böyle bir pislik bekliyordum ama oldukça erken oldu. Sanırım ciddi yaralanıyor Ömer. Ben bacağından falan vurulur sanmıştım. Yaralanma ciddi boyutta anladığım kadarıyla. Bir de şu takıldı aklıma, gelen tüyoları aktaran si_nice hamilelikten falan bahsetmedi. Böyle bir şey olmasın bence.
bencede her nekadar filizyilmazin birlikte olmasini istesemde filizin hamile kalmasini istemiyorum ne bilm evlenmeden once biraz tuhaf geliyor....olmasin bence hem daha genc yaa asklarini yasayamadan cocuklami ugrascak...ayy ama varya onlarin bebekleri de cokk tatli olur haaa ayy canim benim:img-kiss: neyse fragman eklensin yaaa yani ceken varsa bi zahmet eklesin burda meraktan patlicam yarin sinavimda var ama ders calisamiyorum..offfffff
filiz yilmaz sizede bi hafta dayanmiyo haa!!
cem sende artik biyerine kina yakarsin:icon_evil 40gun40gece parti yaparsin artik PISLIK!!!
Son 3 bolumdeki olaylarin tumu dizide 1-2 gune sigdirildi. Yani Yilmaz Filiz'i kacirali sadece 2-3 gun oldu. Bu durumda Filiz hamile kalmis bile olsa bunu onumuzdeki bolum anlamasi imkansiz. Tabii bu bolum birden bir ay falan atlamiyorsa.
Son 3 bolumdeki olaylarin tumu dizide 1-2 gune sigdirildi. Yani Yilmaz Filiz'i kacirali sadece 2-3 gun oldu. Bu durumda Filiz hamile kalmis bile olsa bunu onumuzdeki bolum anlamasi imkansiz. Tabii bu bolum birden bir ay falan atlamiyorsa.
Valla bence filiz hamile kalabilir cunku senaristler boyle ince detaylara dikkat etmiyorlar ki!!!!!!!!!!!
forever_bim
08-11-06, 00:57
Bir de fragmanı anlatan arkadaşlardan anladığım kadarıyla, Ömer'de bir değişim başlıyor. Ömer'in rahmetli Elif'e veremeyecegi agır bir hesap var. Bakalım Ömer kendini sorgular mı?
Arkadaslar fragmanlara bakilirsa gercekten dizi turk filmleri tadinda gidiyor. Iyi hosda bu bana filmlerden bazi sahneleri hatirlatti. Yilmaz ile Filiz'in arasi ne kadar kotu olur bilmiyorum ama benim en kotu senaryom (tamamen filmlere dayanarak). Yilmaz sonunda sehri terkeder ve uzaklara gider cunku artik Filiz ile birlikte ayni sehirde yasamaya dayanamaz (onunla ayni sehirde ama onsuz olmak dayanilmazdir). Yilmaz gittikten sonra Filiz hamile kaldigini anlar ama Yilmaz yoktur. Filiz cocugunuda aldirmak istemez ama babasiz cocuk dogurma fikride Turkiye'de pek mumkun degildir. Bu noktada bizim jon Cem sahneye girer. Filiz'in cocuguna babalik yapmayi teklif eder. Filizde tum bu acilar icinde kendini evet demek zorunda hisseder. Hani turk filmi tadinda ama bu kadarda abartmazlar dimi arkadaslar. Hani ben simdiden burdan yaziyimde hani okuyorlarsa ve akillarindan boyle bir sacmalik geciyorsa lutfen bir an once vazgecsinler. Bu dizi bu kadarini kaldirmaz cunku (En azindan ben bile bu kadar severek izledigim bu diziyi bir daha izlemem)
:img-sorry fragmanı benden başka herkes görmüş galiba..:img-sorry . ama arkadaşların anlattıklarına baklırsa çok güzel bir bölüm olacak filizin hamile kalma durumu var galiba olur oda olur küçük bir yılmaz çoktan gelmeliydi bu diziye.ömeride vuracaklarmış topuğuna sıkacaklar galiba...öldürmezler ömeri.filizin ömeri vurduran kişinin yılmaz olduğunu aklının ucundan bile geçirmeyecektir. yılmazın böyle bişi yapmayacağını oda biliyor çünkü....kimsenin aklına cem gelmeyecek galiba:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry
Kartal-903
08-11-06, 09:44
Arkadaslar fragmanlara bakilirsa gercekten dizi turk filmleri tadinda gidiyor. Iyi hosda bu bana filmlerden bazi sahneleri hatirlatti. Yilmaz ile Filiz'in arasi ne kadar kotu olur bilmiyorum ama benim en kotu senaryom (tamamen filmlere dayanarak). Yilmaz sonunda sehri terkeder ve uzaklara gider cunku artik Filiz ile birlikte ayni sehirde yasamaya dayanamaz (onunla ayni sehirde ama onsuz olmak dayanilmazdir). Yilmaz gittikten sonra Filiz hamile kaldigini anlar ama Yilmaz yoktur. Filiz cocugunuda aldirmak istemez ama babasiz cocuk dogurma fikride Turkiye'de pek mumkun degildir. Bu noktada bizim jon Cem sahneye girer. Filiz'in cocuguna babalik yapmayi teklif eder. Filizde tum bu acilar icinde kendini evet demek zorunda hisseder. Hani turk filmi tadinda ama bu kadarda abartmazlar dimi arkadaslar. Hani ben simdiden burdan yaziyimde hani okuyorlarsa ve akillarindan boyle bir sacmalik geciyorsa lutfen bir an once vazgecsinler. Bu dizi bu kadarini kaldirmaz cunku (En azindan ben bile bu kadar severek izledigim bu diziyi bir daha izlemem)
Bu senaryonun gerçekleşmesi bana göre braz zor.Çünkü ;Yılmaz'ı canlandıran Bülent İnal'ın rolü gereği uzaklarda olması,esas jön'ün rolünün azalacağı anlamına gelir.Oysa ki senaryo şu anda Filiz-Yılmaz sahneleri üzerine kurulu ve bu iki oyncunun canlandırdığı karakterlerin birlikte olduğu sahneler dizinin her bölümünde çoğunlukla yer alıyor.Zaten seyircinin de istediği onları birlikte görmek,aşklarını daha çok izleyebilmek.Eski Türk filmlerinde böyle bir senaryo olur,çünkü;film ,dizi gibi değil tek bölümde bitiyor.Dizimizin ise bildiğim kadarıyla ileride epeyce bir bölümü daha var(mahkeme müsade ederse tabi).Bu bölümlerde de Yılmaz-filiz sahneleri bol bol olacaktır diye düşünüyorum.
yılmaz_bengusu
08-11-06, 09:51
Bu senaryonun gerçekleşmesi bana göre braz zor.Çünkü ;Yılmaz'ı canlandıran Bülent İnal'ın rolü gereği uzaklarda olması,esas jön'ün rolünün azalacağı anlamına gelir.Oysa ki senaryo şu anda Filiz-Yılmaz sahneleri üzerine kurulu ve bu iki oyncunun canlandırdığı karakterlerin birlikte olduğu sahneler dizinin her bölümünde çoğunlukla yer alıyor.Zaten seyircinin de istediği onları birlikte görmek,aşklarını daha çok izleyebilmek.Eski Türk filmlerinde böyle bir senaryo olur,çünkü;film ,dizi gibi değil tek bölümde bitiyor.Dizimizin ise bildiğim kadarıyla ileride epeyce bir bölümü daha var(mahkeme müsade ederse tabi).Bu bölümlerde de Yılmaz-filiz sahneleri bol bol olacaktır diye düşünüyorum.
eae nin yazdığı seneryoda şuna dikkat ettim.yılmaz benim bildiğim erkek tiplerine benzemiyor yani filizin hamile olduğunu canandan öğrenebilir ve filizin yanına gelebilir.cemle filizin birlikte olma istimallerini kaleee bile alamıyorum.ömerin vurulmasına çok üzüldüm durumu ciddi olucak heralde.filiz yılmazdan şüphelenebilir ki cemin planı tıkır tıkır işler.yılmazda buna sinirlenebilir ben bunada ihtimal vermiyorum...
forever_bim
08-11-06, 09:59
:img-sorry fragmanı benden başka herkes görmüş galiba..:img-sorry . ama arkadaşların anlattıklarına baklırsa çok güzel bir bölüm olacak filizin hamile kalma durumu var galiba olur oda olur küçük bir yılmaz çoktan gelmeliydi bu diziye.ömeride vuracaklarmış topuğuna sıkacaklar galiba...öldürmezler ömeri.filizin ömeri vurduran kişinin yılmaz olduğunu aklının ucundan bile geçirmeyecektir. yılmazın böyle bişi yapmayacağını oda biliyor çünkü....kimsenin aklına cem gelmeyecek galiba:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry
Fragmanı ben de görmedim. Bana sağ olsunlar arkadaşlar anlattılar. Filiz'in fragmanda hamile kalacağına dair bir şey yokmuş (hani olur ya başı döner midesi bulanır, o tarz şeyler yokmuş.) bir de Ömer bu sefer çok kötü vuruluyormuş. 3 el ateş ediliyor. Geçen seferki gibi değil.
Kartal-903
08-11-06, 10:08
Ömer'in vurulma olayında eğer Filiz Yılmaz'dan şüphelenirse o zaman koskoca bir "pes doğrusu" demek gerkir.Bir insan çok sevdiği birini hala tanıyamamışsa ve hala içinde kuşkular varsa zaten o aşkın inandırıcılığı da olmaz En azından ben artık eski tadında seyredemem.Senaristler her türlü farklı olayı koyabilirler diziye ama lütfen artık bu aşk üzerinde fazla oynamasınlar.Yazdıkları en güzel,en inandırıcı sahneler onların birlikte olduğu (elele ,gözgöze) kareler.Seyirci bundan hoşlanıyor.Bir kez daha söylüyorum.Senaryo uzasın diye lütfen bindiğiniz dalı kesmeyin..
Ömer'in vurulma olayında eğer Filiz Yılmaz'dan şüphelenirse o zaman koskoca bir "pes doğrusu" demek gerkir.Bir insan çok sevdiği birini hala tanıyamamışsa ve hala içinde kuşkular varsa zaten o aşkın inandırıcılığı da olmaz En azından ben artık eski tadında seyredemem.Senaristler her türlü farklı olayı koyabilirler diziye ama lütfen artık bu aşk üzerinde fazla oynamasınlar.Yazdıkları en güzel,en inandırıcı sahneler onların birlikte olduğu (elele ,gözgöze) kareler.Seyirci bundan hoşlanıyor.Bir kez daha söylüyorum.Senaryo uzasın diye lütfen bindiğiniz dalı kesmeyin..
Aynen...yaa yilmaz nasil bi sekilde cafeyi terk ediyor ya bende goremedim fragmani sabahin korunde buraya bi hevesle geldim ama malesef burdada yok...
yaa acaba yilmaz cafe yi neden terketio "kac kovalaca"olcak yine bu kesin,,,peki filizin yuzu nasil ya ben hep dikkat ediyorum filizin yuzu nasil yilmazin yuzu nasil diye ooff keske gorsem fragmani,belki yilmaz cafeyi terketigi zaman filiz pesinden gider boyle bi olasalik varmi!!
kafam karisti benim yaa...filizin evlenmeden once hamile kalmasini istemem vala iliskileri yuruoda hamile de kalcak....hyr suan bebek felan istemiyoruzz,ilerde ins.........canan bu sefer gozuksun haa vala canani acaip seviyoru,.....
herkeze iyi sabahlar..
birileri şu fragmanı koysada bizde izlesek diyorum hale bekliyoruz görücez diye umarım filiz yılmazdan ayrılmaz bu kadarı gerçekten fazla olur aralarında sorun yok değil birlikte aşmak yerine neden ayrılırlar bunu çözemiyorum yeter ama herkesi diziden soğutucaklar
ama hala inanamıyorum iki bölüm zorda olsa mutlu olduklarını gördük gene ayrılıyorlar hersız polisteki şarlı tama bunlara göre sen imkansızsın sensizlik imkansız
september_06
08-11-06, 12:12
Offfffffffffffff bana gına geldi artık. Eğerki ayrılıyorlarsa ne diyim ben yaaaa. Bu kadarına da pes denir artık herhalde. Nasıl bir aşktır ki bu sürekli ayrılıp zar zor barışmalar filan. Valla gına geldi bana. Aşkın adını kirletmesin lütfen senaristler(eğerki ayrılacaklarsa tabii) ne bu canım yap boz gibi. öffffffffffff
ağlayan gitar
08-11-06, 12:17
ben sabah euro d de gördüm fragmanı yılmaz ve filizin sahneleri güzel ama yılmazın gidişini görmelisiniz:icon_cry: ömerde kötü vuruluyo valla işler acayip karışacak sol taraftan vuruluyodu galiba nese inş okuldan gelene kadar fragman yüklenirde tekrar izlerim :D size iyi sohbetler bys
Dün akşamki yeni dizilere bakılırsa Ihlamurlar altında dizisini geride bırakacak gibi geliyor.
sabahtan beri bekliyorum .kanal d fragmanı hala vermedi.fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim.bu bölüm ne olacak çok merak ediyorum.bu cem nasıl bir adam ya resmen gözü dönmüş.insan gurur ve saplantı adına birisinin canına nasıl kast edebilir.cem daha neler yapacak çok merak ediyorum.
fragmanı gördüm.ömer vuruluyo.canım benim yaa.cem artık iice delirmiş heralde bundan sonra yapmayacağı şey yok:fighting2
Eğer bir kez daha ayrılırlarsa saçmalık olur...Yani bu anlamsızlık neden bu kadar uzatılıyor. Filiz piyon değil senaristler, Biz Filiz'i aşkına sahip çıktığı için sevdik ufacık olaylarda herşeyi bıraktığı için değil... Biz ayrılık değil aşk görmek istiyoruz aşk
Filiz ikileme düşüyor
Ölesiye dövülmesinin ardından ilk kez Ömer’le karşı karşıya gelen Yılmaz’ın tepkisi ne olacaktır? Cem’in entrikalarından habersiz olan Filiz, sevdiği adam, kendisinden dolayı zarar gördüğü için çok üzgündür. Çaresiz durumdaki Filiz büyük bir ikilem yaşar. Tüm engellere rağmen aşkına sahip mi çıkacak, yoksa Yılmaz’ı korumak adına aşkını kalbine mi gömecektir?
Filiz’e sahip olmak için her şeyi yapmaya hazır olan Cem, yeni entrikalar peşindedir. Ömer’in başına gelen beklenmedik olay, herkesi dehşete düşürür.
september_06
08-11-06, 13:25
Offfffff Filiz'in bu ikilemleri gelgitleri beni öldürecek zaten
ya bu kızı ben anlamıyorum en ufak bi durumda savaşmak yerine bırakmayı seçiyor yılmazdan çok kolay vazgeçiyor ondan sonra yılmaz neden yok diye akşamları ağlıyor gündüzleride cemle fink atıyor valla cemle filiz filiz izlersem eğer bu dizi biter
Fragmanı gördüm.. Euro D'den
Ömer ve Yılmazşirketin önünde karşılaşıyorlar ve sert bir şekilde bakıyorlar.. Filiz yılmaz otelde sarılıyorlar öpüşüyorlar... Ömer Elifin günlüğünü okuyor ağlıyor. Filizle yılmaz biryerde buluşuyorlar sonra Yılmaz çok şaşkın bakıyor ve aniden masadan kalkıp gidiyor.. Bir araba ömerin önünü kesiyor sonra onu vuruyor.. Kalbine yakın yerden vuruluyor.. Yere yığılıyor acılar içerisinde...
first lady
08-11-06, 13:31
ya sakın ömeri cem vurdurtuyo olmasın herkes yılmaz yaptırdı sansın diye yine entrika yapıyo olabilir:icon_evil .inşallah öyle olmaz yoksa filiz de inanır ve yine ayrılıııııııııııkkkkkkkkkkk:dito .olmaz ya:img-sorry
ya sakın ömeri cem vurdurtuyo olmasın herkes yılmaz yaptırdı sansın diye yine entrika yapıyo olabilir:icon_evil .inşallah öyle olmaz yoksa filiz de inanır ve yine ayrılıııııııııııkkkkkkkkkkk:dito .olmaz ya:img-sorry
ya cem vurdukcak 2.seçenek ihaleyle ilgili bir durum olabilir ama büyük ihtimal cem özette yeni oyunlarından bahsediyor cemin
Bence Ayrılık var.. Özette pek hayra alamet değil.. Bu kızı sevdasına sahip çıktığı için sevmiştim.. Ama şu son bölmülerde sahip çıkmak yerine tam tersini yapıyor.. Olaylara birlikte gögüs germek yerine yalnız yapmayı tercih ediyor.. Bu kızın gelgitleri beni çıldırtıyor.. Yılmaz artık kesin kararını vermeli diyorum..
eğer filiz yılmaza tahmin ettiğim şeyi söylerse artık filiz tarafı tutan biri olmayacağım herşeyde yılmazı tek başına bırakıyor bir kere cesur karar aldı diyoruz arkasından komik bi olayla yılmazı bırakıyor ya diziye güzel bikız soksunlar yılmaz onunla evlensin cemde filizle bizde şu yılmazı mutlu görelim yeter adam herkesten darbe yiyor ya
:img-sorry :img-sorry bundan bir iki hafta once ıhlamurlar altinda ekibini besiktasta cekim yaparken goren bir arkadasım ekibin ısıkcılarından biriyle konusmu ne cekiyorsunuz felan diye omerin vurulma ve olme sahneleri demis adam da...bana anlatınca cok cidiye almamıstım ne alaka yaa diye ama fragmana bakılırsa sanırım omer de oluyor!!:img-sorry :img-sorry
Ömer Elifin defterini okuyor.. Ordaki son bir kez annem deyişini cümlesi hani.. Orda o kadar içten ağladıki.. Galiba bu bölüm hüzün olcak.. Sonunda birileri seslerimize kula verdi.. Biride olsa Elifi andı ya.. Helal olsun... Bide mezarına gitse iyi olcak....
yaa bu dizi beni oldurcek biz burda filziyilmazfilizyilmaz idye diye bitiyoruz onlar tersini yapio.....aaaa filiz de askina sahip cikmio askni kalbine gomuo olmazki.....ooyy canim SIKILDI simdi......cem filizden uzak dur yaaa,hemde vurulma vuruluo omer yuhh filiz yilmazdasn snra ayrildiginda bu vurulma olayi olmasin ayy filiz iyice sacmalar.......
filiz aksam aglayip sabah cemle dolasma simdi baslarsin yemeklere cikmayi felan benimde iyice sinirlerim bozulur....ooff
ben demistim zaten ooo gunluk artik ortaya ciksin diye vala sesimizi duydular ama tersin den duydular herhalde filizyilmaz dedigimiz halde bunlar tersine gidio......
neden korkuolar anlamadim her bolum filizyilmaz ask olsun olay felan olmasin biz yinede izleriz
bu dizi benim biricigim....:):(
Bakıyorumda özette gelmiş fragmanıda göstermişler fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkürler inş. fragmanı multimedya bölümüne yüklerseniz sevinirim
demek ömer çok kötü biçimde vuruluyor offff inş. birşey olmaz sakat falan kalmaz yılmazla filiz ise yine güzel sahneleri var ama galiba yenidenmi ayrılacaklar ya belkide ayrılmazlar filiz mualla hanımın söylediklerini yılmaza söyleyebilir yada ömerin vurulduğunu söyleyip sen yapmadın dimi yılmaz derse yılmazda kızıp orayı terkede bilir ama bence ayrılık olmayacak yılmaz kolay kolay bırakmaz filizi birde ömerin günlüğü bulup okuması çok güzel olmuş
çok güzel bir bölüm olacak galiba inş. cuma çabuk gelsede izlesek
reytinglere tavan yapma yolunu bulmuşlar bizim halkımız mutluluk görmeye dayanamıyor zaten illa üzüntü olucak ama ama ömerin vurulduğunu sonradan öğreniyor filiz özetten anladığımıza göre filiz yılmazı annesini ve mualla hanımın söylediklerine göre terk ediyor
:img-sorry :img-sorry bundan bir iki hafta once ıhlamurlar altinda ekibini besiktasta cekim yaparken goren bir arkadasım ekibin ısıkcılarından biriyle konusmu ne cekiyorsunuz felan diye omerin vurulma ve olme sahneleri demis adam da...bana anlatınca cok cidiye almamıstım ne alaka yaa diye ama fragmana bakılırsa sanırım omer de oluyor!!:img-sorry :img-sorry
olamaz ya ömer ölemez inş. öyle birşey yoktur eğer ömer ölürse dizi batar ömersiz ıhlamurlar altında olmaz kardeşim ömerin daha yapacağı çok iş var kardeşiyle ve yılmazla aralarındaki problemi çözecek kızına daha çok vakit arayacak vede büyük ihtimalle ferideyle aralarında aşk olacak inş. ömeri öldürmezler hatta kesinlikle öldürmezler
olamaz ya ömer ölemez inş. öyle birşey yoktur eğer ömer ölürse dizi batar ömersiz ıhlamurlar altında olmaz kardeşim ömerin daha yapacağı çok iş var kardeşiyle ve yılmazla aralarındaki problemi çözecek kızına daha çok vakit arayacak vede büyük ihtimalle ferideyle aralarında aşk olacak inş. ömeri öldürmezler hatta kesinlikle öldürmezler
bencede ama soylenenler kafamı karıstırdı...dayanamayıp avsar filme telefon acacagım walla!!:img-sorry
ne olmesi ya oda yeni mi cikti,yok oyle birsey yok.....bagzen settekiler saka da yapabiliomus,vurulma olur ama olme ol;amaz....ben kendi adima inanmiyorum..
Ömer ölürse karakter boşluğu yaşanır.. Umarım böyle birşey olmaz. Çünkü daha çözeği birçok mesele var..
1- Elifle iyi yakınlaşması.. Soğukluğun giderilmesi
2- Filizle arasını düzeltmesi
3- Yılmazı zamanla tanıması ve sonunda dost olması..
4- En önemlisi Cemin gerçek yüzünü görmesi..
Bunlar önemli.. Eğer ölürse bunlardan geçtim.. Küçük elif hem annesiz hemde babasız kalacak yetim olcak.. Yazıktır günahtır.. İnş. Kurtulur.. Ölmesini istemem şahsen..
Ortada kesin bişey yok herhalde Ömerin vurulduğu hariç
Yine Cuma akşamını bekleyip görecez.
Ama Dizi Yöneticilerinin Acele reyting arttırıcı önlemler alması gerektiği düşüncesindeyim.
Çünkü yeni yeni diziler çıkıyor
ömer ölmez ölürse geriye cem ve yılmaz kalırki onların savaşıda seyirciyi doyurmaz filiz ayrılacak belli o kızın söyledikleri çıkmasın diye çıkmasın diye dular ettik ama nafile evet diziye elifli sahneler geri dönüyor zaten müjgan kızını düşünmüyor ömer karısını düşünmüyor k.elif annesini sormuyor bir yere kadardı oyuncu ne kadar diziden ayrılmış olursa olsun vefasızlık yapmak yanlış zaten vurulma olayı cem yüzünden dir yılmazın arabasına benzetmişler ayrıca özette belli ediyor cem yeni entrikalar peşinde diyerek ama bi ihtimal diyorum eğer arkasından bu oayın cem çıkmassa bile ihale ile ilgili bir durumdan olabilir yılmaz bu haftada bu işlerin arkasında cem olduğunu anlamayacak çünkü fili,zde yılmaz da işleri çok boşverdi ilgilenmiyorlar eğer ayrılık olurda tekrar cem filiz görüntüleri izlemektense kanal değiştirmeyi yeylerim yada izlemem
ömer'in öleceğini hiç zannetmiyorum.ömer,filiz ve yılmaz 3 de başrol oyuncusu . fragmandan gördüğüm kadarı ile ömer çok ciddi bir şekilde göğsünden yaralanıyor.yoğun bakımda uzun bir süre kalabilir ama ölmez.
Ama Dizi Yöneticilerinin Acele reyting arttırıcı önlemler alması gerektiği düşüncesindeyim.
umsrım reyting ugruna boyle bir sey yapılmaz....ama omerin olum sahneleri olursa reytinglerin yukselecegi kesin
yılmaz ve filiz iliskisi kesin bir acılım yasayacaktır bu olum karsısında filizin onunda yılmazla evlenmek ıcın engel kalmaz...
senenin basinda diziye kotu karakter olarak cemin girmesi belkide bu yuzden...kucuk elif ve feride bas basa kalacaklar o zaman...defterin bulundugu bolumde omerin vurulması cok enteresan....bu cuma gelmek bilmez simdi yaa:icon_evil
çıksada bu durum bizi ilgilendirmez sıla ıhlamuurlar altında ve yabancı damattan sonra bu geceye başka dizi koyamazlar ama salı günü dün gece vizyona giren diziler adak,yanık koza gibi dizileri mahvetmiş bu yeni gelen diziler de salı gününde kalır
ben fragmanı izledim ama ben ayrılacaklarını düşünmüyorum..yılmaz orda sinirlenip ayrılıyor ama hep birlikteler filiz nerdeyse yılmazda orda eğer ayrılık olursa da zaten filiz yılmaza nedenlerini anlatır ve yılmazda onun fikrini değiştirir..mesela
filiz senin iyiliğin için benden uzak kalmalısın falan derse yılmazda her zamanki gibi ben sensiz iyi olamam der sonra o kafede yılmazın sinirli kalkması farklı olaylardan olabilir ..mualla hanımın dedikleri,cemin onlarla ortak olacakları veya bir haberi ya da başka bir şeydir ama bence ayrılık olmaz olmamalı yani :)
ömer kötü yaralanmış ama ölmez ...ölürse feride niye girdi ...elif ne olacak kız küçük emrahtan beter olur :img-grin2 ...sonra zaten ilerde bıyık keseceğini biliyoruz bence ömer için bir dönüm olacak ...kızına karşı ya da hayata karşı yumuşayabilir..yoğun bakımda elifi görür falan sonra kızına sahip çıkması gerektiğini anlar
ben fragmanı izledim ama ben ayrılacaklarını düşünmüyorum..yılmaz orda sinirlenip ayrılıyor ama hep birlikteler filiz nerdeyse yılmazda orda eğer ayrılık olursa da zaten filiz yılmaza nedenlerini anlatır ve yılmazda onun fikrini değiştirir..mesela
filiz senin iyiliğin için benden uzak kalmalısın falan derse yılmazda her zamanki gibi ben sensiz iyi olamam der sonra o kafede yılmazın sinirli kalkması farklı olaylardan olabilir ..mualla hanımın dedikleri,cemin onlarla ortak olacakları veya bir haberi ya da başka bir şeydir ama bence ayrılık olmaz olmamalı yani :)
sinem haklısın inşallah olmaz ama o kız ilerleyen bölümlerde demişti zaten şimdi ayrılmasalar bile ayrılacaklar demekki ama bu ayrılık handan ve mualla yüzünden olursa artık yuhh dicem filize eğer abisini yılmazın vurdurttuğunu düşünüp ayrılmak isterse artık ona denecek bi şey bulamıyorum ya aslında ben ayrılacaklarına ilşkin bir malzeme bulamıyorum
ömer kötü yaralanmış ama ölmez ...ölürse feride niye girdi ...elif ne olacak kız küçük emrahtan beter olur :img-grin2 ...sonra zaten ilerde bıyık keseceğini biliyoruz bence ömer için bir dönüm olacak ...kızına karşı ya da hayata karşı yumuşayabilir..yoğun bakımda elifi görür falan sonra kızına sahip çıkması gerektiğini anlar
umalım da bu bıyıkları kesme nedeni diziden ayrılma olmasın!!:img-sorry
öldüre öldüre dizide kimseyi bırakmayacaklar.biz de ıhlamur ağacını boş rol oyuncusu olarak seyredeceğiz bu gidişle..yaprakları nasıl dökülüyor..nasıl yeşilleniyor diye...
ya arkadaslar gecin su olme meselesini sanmiyorum yani 4karekterin 3olup snrada 2olacagini sanmiyorum....omer olmez merak etmeyin..ama cok uzuldum simdi ya omerin vurulanmasina kucuk elifimiz nolcak ayy canim benim yaa onun aglamasina dayanamiyorum.....cok tatli ablasi kurban olsun:):)neyse su ayrilma meselesi canimi SIKTI ya noluo yine....ooff ders yapamaz oldum,hele su cemin yuzunu gordugum anda bana bisey oluo sinirlerim tepem,ee cikio kipkirmizi geciyorum......
cem sonunda filziyilmaz ayrilio git de biyerine kina yak 40gun40gece parti verir artik PISLIK!!ayy alahim onu gorsem varya elerimi yakasindan ayirmam....oofffff...cem de masalah supermen herseyi yapio yaa.....niye soktunuz su cemi....ben elifi istom..
forever_bim
08-11-06, 14:34
Özet geldiğine göre bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Saygımla
forever_bim
Dizifilm Moderatörü
Not: Matraka özet için çok sağol.
forever_bim
08-11-06, 14:37
IHLAMURLAR ALTINDA
49.BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Filiz ikileme düşüyor
Ölesiye dövülmesinin ardından ilk kez Ömer’le karşı karşıya gelen Yılmaz’ın tepkisi ne olacaktır? Cem’in entrikalarından habersiz olan Filiz, sevdiği adam, kendisinden dolayı zarar gördüğü için çok üzgündür. Çaresiz durumdaki Filiz büyük bir ikilem yaşar. Tüm engellere rağmen aşkına sahip mi çıkacak, yoksa Yılmaz’ı korumak adına aşkını kalbine mi gömecektir?
Filiz’e sahip olmak için her şeyi yapmaya hazır olan Cem, yeni entrikalar peşindedir. Ömer’in başına gelen beklenmedik olay, herkesi dehşete düşürür.
september_06
08-11-06, 14:38
Benim anlamadığım kaçan taraf niye hep Filiz ve de kovalayan hep Yılmaz. Ben artık ciddi ciddi Filiz'i bu dizide görmek istemiyorum. Deli ediyo beni yaaa. Sürekli ayrılmalar filan. eeeeeeeeee yeter ama artık. Sıkıldık. Ne fanatiktim önceden kesinlikle iple çekerdim cuma akşamlarını. Ama ya şimdi. Ne hale geldi dizi yaaa.Yılmaz'ı mutlu edecek başka biri girse diziye. Valla sıkıldım artık Yılmaz'ı mutsuz görmekten. Birde Filiz Hn kendini bulunmaz hint kumaşı filan mı sanıyor anlamadım.
Benim anlamadığım kaçan taraf niye hep Filiz ve de kovalayan hep Yılmaz. Ben artık ciddi ciddi Filiz'i bu dizide görmek istemiyorum. Deli ediyo beni yaaa. Sürekli ayrılmalar filan. eeeeeeeeee yeter ama artık. Sıkıldık. Ne fanatiktim önceden kesinlikle iple çekerdim cuma akşamlarını. Ama ya şimdi. Ne hale geldi dizi yaaa.Yılmaz'ı mutlu edecek başka biri girse diziye. Valla sıkıldım artık Yılmaz'ı mutsuz görmekten. Birde Filiz Hn kendini bulunmaz hint kumaşı filan mı sanıyor anlamadım.
evet bulunmaz hint kumaşı tabi adamcağız iki kere sevdi hadi birine alışkanlık dedik ama üçüncüsünü bünyesi kaldırmaz ama bende artık filizin yılmazın peşinde koşmasını izlemek isterdim yani bu hoşuma giderdi ama akşam fragman bizi yanıltıyor olabilir ayrılmayabilirler ama ömerin vurulma olayı çok kötü olucak ya yılmaz şirketle felan ilgilenmiyor artık ilgilense cemi bulucak zaten valla yılmaz filize dermi şim di evlenelim filizde dermi seninle evlenemem yılmaz onun yüzünden kalkıp gitmesin olurmu olur türk filmi
bu yazdıklarında sanki filiz havai bir kız,yılmazdan ayrılmaktan çok büyük zevk alıyor gibi bir hava var...yılmaz üzülüyor ama filiz de üzülüyor hatta hepsi çok üzülüyor..
filizin yılmazın peşinde koşmasını istemem ben...yani güzel durmuyor bir bölüm gördük yılmaz hemen yelkenleri indirdi zaten yılmazın filizi istememe gibi bir engeli yok ne oluyorsa kim istemiyorsa filize söylüyor memnuniyetsizliklerini ...
mualla hanım oğluna değil filize söylüyor
handan hanım ömer zaten hiç istemiyor
yılmazın başına gelen olaylar ..bunlar bir nevi filizin yüzünden olan olaylar
filizin babası hadi onun bir etkisi kalmadı son bölümlerde ama olan hep filize oluyor ...kafasının karışması çok normal
yılmazın eliften sonra mutlu olacagını sanmıyorum...zaten dizinin ana catısma noktası yılmazın mutsuzlugu degıl mı...mutlu olsa dızı bıter sanırım....bence omerin vurulması herkesin aklının basına gelmesine sebep olacak...belkide yılmazla filizin birlesmesine...omerin karısının yazdıklarını bulması ve okuması, filiz yılmaz askına destek olmasına sebep olabilir...iste o zaman daha da izlenir olur dizi..omerin ciddi bir yara aldıgı kesin umarım ölümüne sebep olmaz. sinan tuzcu nun yeni bir tiyatro oyununu baslayacak vakit bulması diziden ayrılıyor olması olabilir diye dusunuyorum!!daha dogrusu dusunmek bile istemiyorum...:img-sorry :img-sorry
evt filiz bulunmaz hint kumasi,filizsiz bu dizi izlenmez arkadas.....ya filiz ya filiz.....siz dizinin hemen bitmeesinden mi yanasiniz....vala ben degilim...dizi ye bagzen kiziyorum ediyorum ama filzi ve yilmaz in mucadelesini gormek hosuma gidiyor yani ne yalan soliym ben biraz diziye huzunlu bakiyorum yani fazla mutluluklarda olmasin cunku ozaman asklarinin degerini daha cok anliyoruz.....elif gitti ama filiz gidemez,anca filizin baska bi adamla evlendigi gun filiz benim icin biter,ins oyle bisey olmaz vala cunku dizi benim biricigim..bisey olmaz sabir lazim oturup izlicez.....
ama su cem in yerinde meral olsaydii vala...ahhahh..
ya arkadaşlar ömer krakterinin öleceği yoksa bile siz öldüreceksiniz zaten yok öyle bi şey dizinin sonuna kadar ölmeyecek korkmayın yılmazla şakalaştığını görüceksiniz daha ama görene kadar bi çok izleyici fıtık kanser taş düşürme gibi hastalıklara yakalanıcak galiba ben umutluyum ama filiz çok çabuk vazgeçiyor eğer ayrılıkla ilgili bi şey olurda olurda filiz o gün gününde değildir yılmaza olmayacak felan der yılmaz filizin peşini bırakır bir yere kadar yani
yılmaz'ın kalkıp gitmesinin nedeni filiz'in söyledikleri yüzünden olacak.ilişkileri hakkında konuşurken filiz ne senin ne benim ailem istiyor birlikte olmamızı diyebilir.yılmaz'ın hışımla kalkmasının nedeni annesiyle konuşmaya gitmesi olabilir.
Valla Cem herkese kök söktürüyor.. O kadar içten pazarlıklı ki.. Attığı adımları milim milim hesaplıyor.. Ömeri yılmazın arabasına benzer arabayla vurdurmasıda cabası.. Yılmaz sonunda birşeylerin yolunda gitmediğini sezcek.. Kimsesizler için aldığı yerden belediye sorun çıkarcak.. Son zamanlarda başına gelenleri düşüncek ve araştırmaya başlayacak.. Filiz bu seferde Yılmazdan şüphelencek.. Çünkü beni yılmaz vurdurdu arabasıyla önümü kesti gördüm diyecek.. Bundan sonra arapsaçına döncek.. Filiz bu seferde Yılmazı bu yüzden terkeder... Yapar.. Çünkü artık kime inanacağını şaşırdı..
ya niye bukadar korkuyosunuz arkadaslar su omer meselesini gecelimi olmez omer yaa 4ana karekterin 3kaldi simdide ikisimi kalacakk sacmalik yaa..olmaz boyle bisey ben inanmadim siz de inanmayin......filizin ustunede fazla gitmiyelim yaa kiz cagiz napsin annesi bi taraftan laf yetistirip duyurtuo omer bi taraftan...kiz napsin.....ben filize hak veriyorum ama ki yilmazi omerin vurulma meselesinden suclar acaip bozulurum,,,benim umudum var sabirla izleyip gorcez...ben bi goremedim su fragmani yaaa okuldayim ceken yokmu!Derste yapamiyorum diziyi dusunmekle.....
neyse elifi hatirlamak iyi oldu duydular sesimizi ben demistim zaten elifin gunlugu noldu diye haha yoksa benim yazimi goruptemi eklediler o sahneyi:):):)..iki bolum gulduk 2bolum aglariz simdi merak etmeyin fazla surmez.....
ayy kucuk elif simdi ne haldedir canim benim cok tatli yaaa ablasi kurban olsun!!mwah:):)
valla cem tam bir pislik çıktı :) nasıl bir adamdı spor yapıyor,dağa tırmanıyor,iyi bir iş adamı çok karizmatik bir haldeydi ama şimdi psikopatlığı kanıtlandı
sevgili pinkzonenin dediği gibi hem yılmazın arabasına benziyor hem onların mahallesinde hem de yılmazın dövdürülmesinden sonra bir hamle ...daha neler yapacak kim bilir...gidip filize de yılmaz yapmamıştır derse şaşırmam :):)
Valla Cem herkese kök söktürüyor.. O kadar içten pazarlıklı ki.. Attığı adımları milim milim hesaplıyor.. Ömeri yılmazın arabasına benzer arabayla vurdurmasıda cabası.. Yılmaz sonunda birşeylerin yolunda gitmediğini sezcek.. Kimsesizler için aldığı yerden belediye sorun çıkarcak.. Son zamanlarda başına gelenleri düşüncek ve araştırmaya başlayacak.. Filiz bu seferde Yılmazdan şüphelencek.. Çünkü beni yılmaz vurdurdu arabasıyla önümü kesti gördüm diyecek.. Bundan sonra arapsaçına döncek.. Filiz bu seferde Yılmazı bu yüzden terkeder... Yapar.. Çünkü artık kime inanacağını şaşırdı..
yaparsa eliştirdiğim cen ömer krakterine bir yeniside daha çıkmış olur daha geçen bölün yılmaz filize ne dedi ben korku nedir bilmeyen bi adamdım şimdiki halime bak seni kaybetmekten korkuyorum bunu bile bile yılmazın yaptığını düşünürse artık ben bu diziden herşeyi beklerim pes edicem
yavv pes etmek yok elinde sonunda ortaya cikcak bak eski bolumlerde filiz edayi yilmazin odasinda nasil yakalamisti yilmazda
"ben bisey solemicem kendin ogren solersemn adiyim":)demisti snra fiiliz kendisi arastirip ogrenmisti...bu seferde oyle kendisi ogrenmeye caliscak snra gidip yilmazdan ozur dilicek!!
merak etmeyelim!!
ama su cemi varya olduresim gelio.,.pislik
september_06
08-11-06, 15:17
Yav ben hala fragmanı izleyemedim. Deli olucam. Konuyu biliyoruz ama bir de görmek lazım dimi ama.:img-grin2
Bu arada ben sevdiğim için herşeyi göze alırım. Ne olursa olsun. Ama gerçekten sevmişsem. Filiz'in bu gelgitleri beni bu yüzden çıldırtıyor. Birşeylerin mücadelesini yapan hep Yılmaz oluyor.Yeter ama bir yere kadar. Bir bayan olarak valla Filiz'in bu hareketlerini hoş karşılamıyorum. Ben olsam Filiz'in yerinde hiçbirşeyi gözüm görmez valla. (Ki görmedide, Pişman değilim):img-grin2 :img-grin2
Sevgili arkadaşlar
Şikayete gerek yok. Cem'in psikopat olmasını isteyenler izleyiciler değilmi ?
Dizi ekibide izleyicinin görüşlerini önem veriyorlar. İşte dediler Alın size Psikopat Cem. :(
ekonomi kanalları ile forumu nasıl takip ediyorum ben bile anlamıyorum :(
Filiz Yılmaz'dan ayrılırsa, Filiz'de özgüven problem sorununu nasıl çözecek bilemem. Psikiyatr ve psikolog desteği şart
Sevgili arkadaşlar
Şikayete gerek yok. Cem'in psikopat olmasını isteyenler izleyiciler değilmi ?
Dizi ekibide izleyicinin görüşlerini önem veriyorlar. İşte dediler Alın size Psikopat Cem. :(
ekonomi kanalları ile forumu nasıl takip ediyorum ben bile anlamıyorum :(
Filiz Yılmaz'dan ayrılırsa, Filiz'de özgüven problem sorununu nasıl çözecek bilemem. Psikiyatr ve psikolog desteği şart
ya sezinti ha gayret böyle giderse onları psikoloğa göndericez de bu imkansız biliyorsun bizim toplum hala onlara deli doktoru gözüyle bakıyor sen yazmaya devam et onlar yapmamaya kısmet belki sesini bir gün duyarlar
ihlamurlarfanatigi
08-11-06, 15:30
cem yine yapti yapacagini, manyak herif :)...ama yilmaz bence artik bu isi arastircak ve sonunda mesele cözülcek tabii mesele cözülene kadar yilmaz-filiz ayrilcaklar vs vs...benden söylemesi ya bu hafta veya önümüzdeki hafta filiz ve yilmaz ayrilcaklar demedi demegin :)...!!
Not: Arkadaslar BinBir Gece diye bi biz basladi cok güzel bi dizi zaten cogu ihlamurcularda orda dün dizi izleyen varsa forumda yorum yapsin :)...sezinti, mini, barbiee, cemotara, Rabish ve ben variz ihlamurculardan :)
Ömer'in yaralanması karşısında Ömer ile Yılmaz Kan kardeşi olabilirmi :) Yılmaz Ömer'e kan verir. Kanın kimin verdiğini Tekinerler bilmez. Bu senaryoyu Yılmaz Elif sahnelerine saklamıştım. Böyle bir sahne görebilirimiyiz. :(
Sevgili matraka
Önce düşünce yapımızın değişmesi gerekiyor. Bazı kavramların zihnimizden silinmesi gerekiyor. Mesela Engelli diyemiyoruz Özürlü diyoruz. Engelli ifadesi doğru olanıdır.
forever_bim
08-11-06, 16:01
Arkadaşlar Sinan Tuzcu'nun diziyi bırakması gibi bir durum söz konusu olmaz bence. Neden derseniz, yapımcı şirket Cansel Elçin, Özge Borak ve de Özge Özberk dizilerden ayrılacaklarında sahnelerini kısalttırmıştı. İkinci sezon Ömer'in sahneleri arttı, rolü çok belirgin oldu, Sinan Tuzcu her bölüm daha da mükemmel olmaya başladı. Diziyi sırtladı gibi bir durum var ortada.
Tiyatrosu Ocak 2007 de başlayacak, geçen yıl da tiyatrosu vardı-hatta 13 yıldır profesyonel anlamda tiyatro yapıyor- ve günde 3 saat uyumak pahasına her ikisini de başarmıştı.
Dizinin kilit karkaterlerinden biri Ömer. Ayrılırsa diziyi izlemeyi bırakırım. Cem'in yılanlıklarını hiç çekemem.
Sabah ne kadar keyifliydim oysa ki...
september_06
08-11-06, 16:06
Yahu bir Allahın kulu koymayacakmı fragmanı. Göremedim daha:img-sorry
Yahu bir Allahın kulu koymayacakmı fragmanı. Göremedim daha:img-sorry
walla bende coık istiyorum ama henüz ses seda yok hadi yaaa lütfennn
yakupoglu61
08-11-06, 17:09
ömerin vurulması olayında kullanılan araba yılmazın arabasına benziyo dedi birisi
eğer öleyse yılmazın başı gene polisle belaya girecek gibi
anladık cem bu dizinin kötü karakteri ama bu kadarı da fazla. senaristler ipin ucunu iyice kaçırdı.ben cem'in yılmaz'la önce iş dünyasında kapışıp zekasıyla filiz'i elde etmeye çalışacağını bu yol amacına hizmet etmezse sapıtıp sonradan başka yollara sapacağını sanarken adam daha ilk günden önce yılmaz'ı öldürtmeye kalktı şimdi de ömer'i.ayrıca diziye ilk girdiğinde sportmen cool bir görüntü çizen adamı bu kadar canileştiren ne çok merak ediyorum adamın hiç olmazsa duygu dünyasına bir inseler de anlasak?yılmaz filiz aşkına engeller çıkartılacaksa bile bu makul seviyede olsun lütfen .önce yılmaz ile handan hastanelik oldu şimdi de ömer.filiz aşkına sahip çıksın diyorsunuz da herkesin bir dayanma noktası var.geçen sene dizinin kötü karakteri meral'di ama illegal işler yapsa bile en azından sadece zekasını kullanıyordu adam öldürtmeye kalkmıyordu ,cem'in bu gidişle canına kastetmediği adam kalmayacak.ayrıca meral kötülük yapsa bile bu daha çok geri planda kalıyordu,şimdi ise cem'in kötülükleri dışında bir şey seyretmez olduk araya bir kaç romantik filiz yılmaz sahneleri sıkıştırılıp bununla yetinmemiz isteniyor.dizinin geçen seneki heyecanı yok bir de filiz yılmaz 'ı ayırırlarsa seyirciyi ekrana nasıl çekecekler merak ediyorum .son bölümlere kadar araya tatsızlıklar kırgınlıklar güvensizliler girecek sonra da mucizevi bir dokunuşla sevenler kavuşacak kötüler cezasını bulacak öyle mi?filiz yılmaz ayrılır bir de sahneleri minimuma indirilirse cem'i seyretmeye kim katlanır bilemiyorum?ayrıca sinan tuzcu'nun diziden ayrılacağını hiç sanmam ömer ölürse dizi biter, oldu olacak yılmaz'ı da çıkartsınlar biz de cem-filiz aşkını seyredelim
ya arkadaşlar burda ömer krakterini felan eleştiriyorum ama adam mükemmel oyuncu ya vurulma sahnesi süper olmuş bu arada fragmanı google com un video bölünüden izliyebilirsiniz
ya arkadaşlar burda ömer krakterini felan eleştiriyorum ama adam mükemmel oyuncu ya vurulma sahnesi süper olmuş bu arada fragmanı google com un video bölünüden izliyebilirsiniz
ee sinan tuzcu farkı tabii...ztn ömer bi karakter sadece sinan tuızcuyla alakası yok...o yüzden aslında ömerin eleştrilmesi sinan tuzcu nun da ne kdr ii bi oyncu oolduğunun göstergesi...ama o cemi ellerimle bn öldürücm...bi insn bu kdr acımasız olamz sırf kendi çıkar için...
forever_bim
08-11-06, 18:15
Sevgili yami
O kadar muhteşem yazdın ki. Altına imzamı atarım muhteşem yorumunun.
Gelelim fragmana. Arkadaşlar neden bilmiyorum ama Yılmaz Filiz'den ne duyduysa feci derecede öfkelenmiş gibi bakıyordu. Ve kalkıp gidiyordu.
Gelelim Ömer'e. Evet herkese katılıyorum. Sinan Tuzcu diziden çıktığı anda dizi pof diye dağılır. Böyle bir şey olmaz umarım. Adam vurulma sahnesinde muhteşem bi performans çıkardı.
Ya bir de benim sinem* ve pinkzone'a katılmadığım noktalar var.
Cem'in en az kendisi kadar pislik adamları silver bir arabayla takip ettiler Yılmaz'ı da Filiz'i de Ömer'i de. Yani bu araç onların suç arabası.
Ömer bence Gazi Mahallesi'nde değil kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde vuruluyor. Kan kaybından ölmese bari. :icon_cry: Ek olarak Cem adisinin aşağılık adamları direk kollarını camdan uzatıp Ömer'i vuruyorlar. Yani Cem'in talimatı belli. Ölüm emri vermiş gibi...
Ya hepsinden geçtim, Ömer sag kalsın da bu igrenc adam hastanede gidip de geçmiş olsun derse, TVyi balkondan atabilirim.
Ya hepsinden geçtim, Ömer sag kalsın da bu igrenc adam hastanede gidip de geçmiş olsun derse, TVyi balkondan atabilirim.[/B]
ya bırak bu adam için tv ne yazık....bn direk seti basmaktn yanaym bu bölümdn sonra bende tırnak fln kalmaz heralde yemektn...ömerin o düşüşünü gördüktn sonra cenk ertana oln bütün sevgimi bile kaybettim ki çok severdm bu adamı yani....
Sevgili yami
O kadar muhteşem yazdın ki. Altına imzamı atarım muhteşem yorumunun.
Gelelim fragmana. Arkadaşlar neden bilmiyorum ama Yılmaz Filiz'den ne duyduysa feci derecede öfkelenmiş gibi bakıyordu. Ve kalkıp gidiyordu.
Gelelim Ömer'e. Evet herkese katılıyorum. Sinan Tuzcu diziden çıktığı anda dizi pof diye dağılır. Böyle bir şey olmaz umarım. Adam vurulma sahnesinde muhteşem bi performans çıkardı.
Ya bir de benim sinem* ve pinkzone'a katılmadığım noktalar var.
Cem'in en az kendisi kadar pislik adamları silver bir arabayla takip ettiler Yılmaz'ı da Filiz'i de Ömer'i de. Yani bu araç onların suç arabası.
Ömer bence Gazi Mahallesi'nde değil kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde vuruluyor. Kan kaybından ölmese bari. :icon_cry: Ek olarak Cem adisinin aşağılık adamları direk kollarını camdan uzatıp Ömer'i vuruyorlar. Yani Cem'in talimatı belli. Ölüm emri vermiş gibi...
Ya hepsinden geçtim, Ömer sag kalsın da bu igrenc adam hastanede gidip de geçmiş olsun derse, TVyi balkondan atabilirim.
kim ne derse desin ayrılık izlemekten bıktım sinan tuzcu gerçekten rol adamı vurulma sahnesine bayıldım ya filizle yılmaz ayrılırlarsa cem filiz görüntüsünü kalbim kaldırmaz ayrıca 43.bölümde seyircinin çoğunu küstürdüler yani ceme bir bölüm kimse dayanamadı bu adam bu yaptıklarıyla filize felan sarılırsa nasıl olucak bilmiyorum
cem bana sen neymıssın be abı dedırttı:)bu kdar da psıkoluk beklemıyodum cemden!cocukluk arkadasım dedığı omerı sırf ılk defa bır kız onu redettı dıye ınsanın hayatıyla oynanmaz.cemı ben gorsm sokakta varya o adamı elımden kımse alamaz!!!...olurda bu kdar ığrenc,karaktersız,psıkopat olunmaz!!!
omerde artık fılız yılmazdan ayrılsın dıye ona benı yılmaz vurdu grdm derse hıc sasırmam...artık boyle bıseyı yapmazlar.sankı sokaktan bırısı senaryoyu yazıyormus gıbı olur.eğer boyle bıse olursa dızı kan kaybetmez artık bıter herhalde herhaldesı yok bıter!!!.omerde boyle bısey yaptıktan sonra vıcdanı rahat rahat gezer artık.ıkıncı dnm basladı baslayalı suana kadar ask sahnelerını ve daha ızlemedığımız omerın gunluğu okuma sahnesını cok beğendım.
fılız bence ona yılmazın annesının ona dedıklerını anlatacak ve yılmaz gıderken zaten onu tutmaya calısıyodu.cemın yılmazın arabasına benzer bır arabayla omerı vurdurtması sonucu kesın olarak bence omer yılmaz benı vurdu arabaları aynıydı dıyecek cem erdı muradına bızde cıkalım kerevetıne.tabı bu sahnelerı ızlerken yanımızdan kalp haplarımızı eksık etmeyelım!!!
september_06
08-11-06, 18:27
Offfffffffff offfffffff valla fıtık olucam. Nedir bu bilinmezlikler.Aşk istiyoruz aşk. Huuuuuuuuuu sn senaristler.
Arkadaşlar CEM denen Sülüğe karşı duyduğunuz nefrete kesinlikle katılıyorum. ve de noooolllluuuuuuurrrrrr lütfennnnnnn diyorum sayın IHLAMURLAR ALTINDA dizi Yöneticileri artık CEM Denen adamda Acı çeksin ........
[QUOTE=matraka;1586879]ya arkadaşlar burda ömer krakterini felan eleştiriyorum ama adam mükemmel oyuncu ya vurulma sahnesi süper olmuş .
hakikatten hem elif'in yazdığı defteri okurken ki hem de vurulma sahnesinde sinan tuzcu mükemmel oynamış.şaşkınlık , kızgınlık sahnelerinde süper oynuyor.hele yılmaz'a baktığı zaman sanki burnundan soluyor resmen.sinan tuzcu'nun bu sezon bütün sahneleri dikkatimi çekiyor.kendisini tebrik ediyorum.
cem bana sen neymıssın be abı dedırttı:)bu kdar da psıkoluk beklemıyodum cemden!cocukluk arkadasım dedığı omerı sırf ılk defa bır kız onu redettı dıye ınsanın hayatıyla oynanmaz.cemı ben gorsm sokakta varya o adamı elımden kımse alamaz!!!...olurda bu kdar ığrenc,karaktersız,psıkopat olunmaz!!!
omerde artık fılız yılmazdan ayrılsın dıye ona benı yılmaz vurdu grdm derse hıc sasırmam...artık boyle bıseyı yapmazlar.sankı sokaktan bırısı senaryoyu yazıyormus gıbı olur.eğer boyle bıse olursa dızı kan kaybetmez artık bıter herhalde herhaldesı yok bıter!!!.omerde boyle bısey yaptıktan sonra vıcdanı rahat rahat gezer artık.ıkıncı dnm basladı baslayalı suana kadar ask sahnelerını ve daha ızlemedığımız omerın gunluğu okuma sahnesını cok beğendım.
fılız bence ona yılmazın annesının ona dedıklerını anlatacak ve yılmaz gıderken zaten onu tutmaya calısıyodu.cemın yılmazın arabasına benzer bır arabayla omerı vurdurtması sonucu kesın olarak bence omer yılmaz benı vurdu arabaları aynıydı dıyecek cem erdı muradına bızde cıkalım kerevetıne.tabı bu sahnelerı ızlerken yanımızdan kalp haplarımızı eksık etmeyelım!!!
mert bende senin gibi düşünmüştüm ve o sahneyi defalarca izledim ama filiz bakmıyor bile bir hışımla paltosunu alıp çıkıyor sanırım filiz bi şeyler söyledi ondan sonra yılmaz ona bişeyler söylüyor filiz oralı bile olmuyor yılmaz kalkıp gidiyor endişeli bir bölüm bizi bekliyor
sonunda fragmanı izledim hele şükür....dünden beri tvye baktım tık yoktu kanald d de....ya ben bu cemi adam gibi biri sanmıştım cenk ertanın diziye gireceğini duyunca sevinidm çünkü çok severim bu adamı..ama bülent inaldan çok sevmezmişim bunu anladım okudklarıma göre cem yılmaza hem iş hem aşk hayatında rakip olacaktı kafamda yılmaz kadar mükemmel bir adam canlandı filizle ilgilenen üstün nitelikli bir iş adamı romantik aşık filizn aklı karışacak yılmaz da filzi tekrar elde etmeye çalışacak sandım kafamda bir melek yaratmışım tam tersi çıktı..ama unutmayalım şeytan da bir melektir...ömer kesinlikle ölmücek ama biraz çekebilir müstahak ona yılmaza değil psikopata güvenirse olacağı bu...filizle yılmazda ayrılmıcak filiz endişelerini anlatacak yılmaza biraz kıracak istemedn yılmaz vazgeçmesine direnmemesine kızmış olabilir kalkar gider sonra ayrı yapamadığını anlayınca filizin yanına çiftliğe gider filiz tutuyo yılmazın elini çiftlikte fark ettiyseniz ayrı yapamaycaklarını anlıyolar artık beraberken çevrelerinde olan olaylardan etkilenip üzülecekler ayrıyken değil beraberken bence
Ya ben bir tüyo aldim birilerinden
Yilmaz Filize o cafede evlenme teklifi ediyor
ama filiz kabul etmediginden, yilmazda o hisimla kalkip gidiyor
yani nekadar dogru onu bilemicem
mert bende senin gibi düşünmüştüm ve o sahneyi defalarca izledim ama filiz bakmıyor bile bir hışımla paltosunu alıp çıkıyor sanırım filiz bi şeyler söyledi ondan sonra yılmaz ona bişeyler söylüyor filiz oralı bile olmuyor yılmaz kalkıp gidiyor endişeli bir bölüm bizi bekliyor
fragmanı ızlemk hıc mı hıc ıstemıyorum.:img-sorry ve ızlemek zorunda kaldım bu yorumundan sonra gene fılız yılmazın pesınden gıdıyor yılmaz kalkınca emınım pesınden gıttığıne....
aklıma omer benı yılmaz vurdu derse fılızde ona ınanırsa sonrada hamıle olduğunu oğrenırse tam bır turk fılmı:img-haha: ask dızısınden cıkar komedıye gecıs yapar.
1- Ömer karakterinin dizinin başlangıcından beri hiç bir suçu olmadığına inanıyorum ama Yılmaz'a yaptıklarından dolayı onu sevmiyorum yinede fragmandaki vurulma anı içime çok oturdu çok kötü görünüyor. (Onunda artık mutlu olması lazım)
2- Filiz'i artık anlamak imkansızlaşıyor, bu olanlarla aşkına sahip çıkması gerekirken neden hala Yılmaz'dan gözlerini kaçırıyor anlamıyorum.
3- Yılmaz artık Filiz'in peşinden koşmayı bıraksın... Belki o zaman kıymetini bilir Filiz.
4- Canan gel artık şu deli aşıklara akıl fikir ver...
5- Meral sen de gel...Çünkü gelen gideni aratıyor...Cem ilallah dedirtecek herkese...
6- Cem ne hırslı bir adamsın bir kadın tarafından sevilmemek bu kadar seni delirtiyor...Tek istediği kadınlar tarafından reddedilmemek...
september_06
08-11-06, 18:53
Valla bende sırf filiz yılmazın arkasından gidiyormu diye birkaç kez izledim ama gördüğüm kadarıyla bir yere gittiği yok. Kösss köss oturuyo orda. offff filiz offfff. ya bugün ne çok offff çektirdin bana.
Yılmaz bu kızdan sana yar olmaz:img-grin2
o yılmazın paltosuymus bende fılız sandım:img-haha: ınsan gormek ıstedığı gıbı gorurya bnmkıde oyle oldu.bencede orda evlenme teklıfı edebılır ve fılız kabul etmez o hısımla cıkar gıder ordan ve sok omerı vurmuslar kım vurmus yılmaz tabı vurdu dıyecekler ve fılız yılmazdan suphelenecek ve sonra hamıle kaldığını oğrenecek:img-haha: bunları yazarken gulmıyımde ne yapıyım.bu olaylar sonucu sacma sıfatı bıle kullanılamaz.
herzaman kotu dusunuyoruz ama senarıstler hepımızı sasırtıyorlar gecen ıkı haftada da boyle oldu ben umutluyum...ama bu blmu zevk alarak mı ızlıyeceğım hayır...
Ö.z.g.ü.l.
08-11-06, 18:55
yaa arkadaslar ben burda tir tir titriyorum. Ya kim neden Ömeri öldürmek isterki. Tamam bende Ömeri okadar sevmiyorum ama ölmesin Ömer. Yaa çok kötü olacak o zaman dizi. Elif o zaman hem annesini hem babsini kaybetmis olacaktir. Yaa Cemse bunu yapan sayi o adami gördümde Saldiririm. Diziymis yalanmis anlamam. öff ya. Ins. birsey olmaz ömere
Hemde ben ÇOK ama Çok sevindim Ömer Elifin günlügünü buldu için. Hatirladi sonunda Elifide.
Arkadaşlar görünen kadarıyla sonu pek hayra alamet değil gibi
Ama yine Dizinin sonlarında bir süpriz olacak gibi geliyor.
Cem denen sülüğü ortalıkta göremedim..Bu bölümde
september_06
08-11-06, 19:01
o yılmazın paltosuymus bende fılız sandım:img-haha: ınsan gormek ıstedığı gıbı gorurya bnmkıde oyle oldu.bencede orda evlenme teklıfı edebılır ve fılız kabul etmez o hısımla cıkar gıder ordan ve sok omerı vurmuslar kım vurmus yılmaz tabı vurdu dıyecekler ve fılız yılmazdan suphelenecek ve sonra hamıle kaldığını oğrenecek:img-haha: bunları yazarken gulmıyımde ne yapıyım.bu olaylar sonucu sacma sıfatı bıle kullanılamaz.
herzaman kotu dusunuyoruz ama senarıstler hepımızı sasırtıyorlar gecen ıkı haftada da boyle oldu ben umutluyum...ama bu blmu zevk alarak mı ızlıyeceğım hayır...
Devil al benden de o kadar. Bayılcam artık bunların yanlış anlamalarından, ayrılmalarından. Muhahahhaa:img-haha: :img-haha:
forever_bim
08-11-06, 19:10
Arcshe nickli arkadaştı sanırım. Cem'in Ömer'e yaptıkları Ömer'e müstehak dedi. Yani bu yorumu okuduktan sonra kuracak cümle yazacak kelime bulamıyorum.
Her ne kadar forum geneli Filiz Yılmaz aşkını veto ettiği için Ömer'den nefret bile etse, bu okuduğum yoruma yazacak bir şey bulamıyorum. Ömer vurulmuş, ama Cem'e güvendiği için bu ona müstehakmış. Yuh artık yani. Adam iyi niyetle birine güveniyor onu adamdan sayıyor o da ilk fırsatta hançerini sırtına saplıyor, siz de buna müstehak diyorsunuz. Pes yani. Adam eleğe döndü yahu kurşundan. Neyse yazmayım daha fazla. Kimseyi kırmak istemiyorum.
Arcshe nickli arkadaştı sanırım. Cem'in Ömer'e yaptıkları Ömer'e müstehak dedi. Yani bu yorumu okuduktan sonra kuracak cümle yazacak kelime bulamıyorum.
Her ne kadar forum geneli Filiz Yılmaz aşkını veto ettiği için Ömer'den nefret bile etse, bu okuduğum yoruma yazacak bir şey bulamıyorum. Ömer vurulmuş, ama Cem'e güvendiği için bu ona müstehakmış. Yuh artık yani. Adam iyi niyetle birine güveniyor onu adamdan sayıyor o da ilk fırsatta hançerini sırtına saplıyor, siz de buna müstehak diyorsunuz. Pes yani. Adam eleğe döndü yahu kurşundan. Neyse yazmayım daha fazla. Kimseyi kırmak istemiyorum.
bence omerı vurmaları cok kotu olabılır dızı acısından.cunku benı yılmaz vurdu grdum derse fılzle yılmaz ayrılır doğal olaraktan ve fılız hamıle kaldığını oğrenırse tam bır turk fılmı:img-haha: .omer fılızle yılmazı ayırmaya calısıyo olabılır ama hıc bır zaman vurulmayı haketmeyen karakterdır..
Ihlamurlar Altinda Dizisini Geçen Sene Kaçirmadan Izledim.beni Elif-yilmaz Aşki çok Etkilemişti.dedimki Böyle Sevgilerdemi Varmiş. Bu Sezonun Başinda Elifi öldürdüler.yilmaz-filiz Aşkina Dönüştü.
Aşk Bukadarmi Kolay Bitebilirdi Sonuçta Söz Vermiş Aşklaraydi.bu Sezon Izlemiyorum Ama Yinede Başarilar Dilerim.sonuçta Bir Zamanlar Bende Fanatik Izleyicisiydim....
yakupoglu61
08-11-06, 19:25
kseinlikle ilk bölümdeki yazdıklarına katılıyorum zaten dizi izlenmez bi hal aldı
bana göre o adamların kullandığı arabanın sadece rengi aynı modelleri aynı değildir gördüğüm kadarıyla subarunun önüne benzemiyo
o arabanın önünden anladığım kadarıyla Fiat arabası albeda mı ne
suan fragmani izledim dokunsaniz aglicam,bu hafta yine huzunlu yilmazi fazla keyifli goremedim yaa..ooff cem ne pislik bi adamiiss vala bagzen bayilasim gelio onu gorunce ayy alahim......
fragman hayri halamet degil omerin gunlugu okumasi cok guzel olmus ztaen diyodum ben:)resmen shock icindeyim vurulma sahnesi felan oooff bu ne yaaaa cem ne pislik adamis yaa hemde ayni yilmazin arabasina benziodu yani kesin ayni renk kiralatii pislik offyaa...bunlar nasil ogrencek.,,filiz simdi yanlis anlicak felanfilan ayrilma nedeni ne yaaa,hani filiz cafe yi terketse neyse anlardik omer meselesinden ama yilmaz gitti bu sefer filiz olmuo yilmaz yoruldum felan der..ya ben bisey tahmin edemiyorum,dizi aklimi basimdan aldi....YETER!
filiz&yilmaz
adi ustunde
aska inat zamanlarda...:(
evet ben yazdım ama düşünmeden lafın gelişi dedim bi amaç aramayın yani......hani yılmaza güvenemedi güvendiği adama bak dercesine lafın gelişi...hem dizi bu yahu sanki gerçekde ben ohlandım okadar da değil yani...yanlış anlaşılmak istemem yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim
kseinlikle ilk bölümdeki yazdıklarına katılıyorum zaten dizi izlenmez bi hal aldı
bana göre o adamların kullandığı arabanın sadece rengi aynı modelleri aynı değildir gördüğüm kadarıyla subarunun önüne benzemiyo
o arabanın önünden anladığım kadarıyla Fiat arabası albeda mı ne
fıat evet sonunda yakaladım frgmanı ızlerken yavas yavas ızledım ve durdurdum araba fıat.ıcımız rahat olabılır arkadaslar...cemın bu kadar zekı olmayacağını tahmın etmelıydık.fragmanı her ızledığımde omerın o vurlma sahnesınde cok kotu oluyorum bır ınsan kendı cıkarları uğruna baskasının hayatıyla daha ne kadar oynayabılırkı once yılmaz sonra omer .sıra handana gelse cok sevınırım:img-haha: fılız bence yılmazdan asla ve asla suphelenmez..her ne kadar gelgıtler yasayıp ıkılemde de kalsa dusunmez dusunmeyecekte.
ya sonunda ben de izledim fragmanı... walla cok etkileyici bi bölüm gibi duruyor.. ben bi şey diyecem daha özet ve fragman otada yokken ömerin vurulacagı tüyoları vardı nasıl iştir anlamadım birileri senaristi mi tanıyo nedir yoksa böle bi tahmin olması mümkün deil gecen hafataki bölümden.... o değil bari filimin sonunu da sölesinler de izlemeyelim :)
Kartal-903
08-11-06, 21:40
[QUOTE=matraka;1586879]ya arkadaşlar burda ömer krakterini felan eleştiriyorum ama adam mükemmel oyuncu ya vurulma sahnesi süper olmuş .
hakikatten hem elif'in yazdığı defteri okurken ki hem de vurulma sahnesinde sinan tuzcu mükemmel oynamış.şaşkınlık , kızgınlık sahnelerinde süper oynuyor.hele yılmaz'a baktığı zaman sanki burnundan soluyor resmen.sinan tuzcu'nun bu sezon bütün sahneleri dikkatimi çekiyor.kendisini tebrik ediyorum.
"Sinan Tuzcu"gerçekten çok iyi bir oyuncu.Kendisine hayranlık duymamak mümkün değil.Fragmandaki vurulma sahnesi çok kısa olarak verilmesine rağmen, o kadar gerçekçi oynamış ki sanki gerçek hayatı birebir yansıtıyor.Hakikaten dizimizde süper oyuncular var.Kutluyorum Sinan Tuzcu'nun müthiş oyunculuğunu.
kesinlikle size katılıyorum dizideki en iyi oyuncu sinan tuzcu walla nefis oynuyo bakısları falan cok gercekci.... dediğiniz gibi son fragmandaki sahnede harikaa
:img-elvis fragmandan anladığım kadarıyla güzel bir bölüm bizi bekliyor. inşallahda öyle olur. bu arada ömerin vurulması çok kötü olacaktır yılmazla filiz açısından...cem yine yaptı yapacağını. tam meralden kurtulduk derken daha beteri geldi yaw..:img-elvis :img-elvis
arkadaşlar fragmandaki müzik çok mükemmel...
buraya kondu mu hiç ben bulamadım...
bilen var mıdır...?
yakupoglu61
08-11-06, 23:51
uzuun zamandır belirttiğimiz bişey wardı dizimizde yavaş yavaş silah görmeye başlıyacaz demiştik ve de düşündüğümüz gibi oldu silahlar patladı ve ömer vuruldu
silahlı bölümleri görmem beni çok rahatsız etmiyor fakat dizimiz bir aşk dizisi olduğundan bu dizide silahla ilgili çok fazla ayrıntı görmek istemediğimide bi belirteyim.
forever_bim
09-11-06, 00:06
Arkadaşlar sizce son sahne mi olur Ömer'in vurulması? Bir de acaba Ömer'i kim bulup hastaneye yetiştirecek? Bir diger nokta da şu, Ömer ameliyata alınınca ikiyüzlü Cem gidip sizce Filiz'e sarılıp onu teselli eder mi? (İğrenc bir durum kabul ediyorum ama Cem sözkonusu olunca iğrenç lafı çok hoş kalıyor)
Bir de sevgili Mert;
Bence Handan Hanım yeni krizini Ömer vurulunca degil, ideal damat adayı bellediği Cem'in biricik oğlunu acımasızca kurşunlattığını öğrenince geçirir. :img-polic
Filiz+Yilmaz ins. ayrilmalari uzun surmez!!!!!!!!
Onlarin asklari cok guzel cinku yaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Onlar soz vermis asiklar!!!!!!!!
[QUOTE=forever_bim;1588796]Arkadaşlar sizce son sahne mi olur Ömer'in vurulması? Bir de acaba Ömer'i kim bulup hastaneye yetiştirecek? Bir diger nokta da şu, Ömer ameliyata alınınca ikiyüzlü Cem gidip sizce Filiz'e sarılıp onu teselli eder mi? (İğrenc bir durum kabul ediyorum ama Cem sözkonusu olunca iğrenç lafı çok hoş kalıyor)
Bence egr cem filiz e sarilmak istese bile filiz ona sarilmaz zaten 48, 47, vede 46.bolumden itibarende soguk dvraniyor psikopata!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz
Arkadaşlar sizce son sahne mi olur Ömer'in vurulması? Bir de acaba Ömer'i kim bulup hastaneye yetiştirecek? Bir diger nokta da şu, Ömer ameliyata alınınca ikiyüzlü Cem gidip sizce Filiz'e sarılıp onu teselli eder mi? (İğrenc bir durum kabul ediyorum ama Cem sözkonusu olunca iğrenç lafı çok hoş kalıyor)
Bir de sevgili Mert;
Bence Handan Hanım yeni krizini Ömer vurulunca degil, ideal damat adayı bellediği Cem'in biricik oğlunu acımasızca kurşunlattığını öğrenince geçirir. :img-polic
cevap veriyorum:img-grin2
1.son sahne olabilir
2.Ömeri başkaları bulabilir
3.cem kesin hastaneye gidip üzüntüsünü söyler belkide filize sarılır..hatta yüzsüz ya bunu yapanları bulucam falan der
O piskopat filiz e sarilamaz yaaaa!!!!!!
filiz onu iter o psikopat yuzsuzu, ve ayrica omeri pek sevmem ama fragmani gorunce uzuldum ya!!!!!!!!
Ve bencede bolum omerin vuruldugu an bitecektir, cunku gecen hafta omer yilmaz a dogru yururken gomustuk fragmanin sonunda ve 48.bolumde orda bitti zaten bence bu haftda oyle olacaktir!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz!!!!!!!
forever_bim
09-11-06, 00:25
cevap veriyorum:img-grin2
1.son sahne olabilir
2.Ömeri başkaları bulabilir
3.cem kesin hastaneye gidip üzüntüsünü söyler belkide filize sarılır..hatta yüzsüz ya bunu yapanları bulucam falan der
Yazılıdan 10 üzeriden 10 aldınız tebrikler..:img-grin2 Benim de tahminim sizinki gibi.
Bu arada kesin olarak söylüyorum, Ömer'in yolunu kesen araba silver renk bir Fiat Albea; Yılmaz'a arkadan çarpan araç da bu araç, Ekrem'i takip eden de bu araç. Yılmaz'ın arabası silver renk ama Subaru Legacy marka oldukça da büyükçe. Ömer de silver renk Nissan Primera kullanıyor. Araçlarla ilgili sorusu olan varsa parmak kaldırsın.:img-haha:
sonunda fragmanı izleyebildim filiz&yılmaz cephesi çok karışık gibi beraber çok sahneleri var ama o masadan sinirli bir şekilde kalkması yine ayrılacaklarınamı işaret acaba birde çiftlikte sahneleri var o sahne cafeden sonramı yoksa öncemi inş. cafedeki sahneden sonradır inş. ayrılmazlar ya birde filizle yılmaz oteldeyken yılmaz filize kızmış gibiydi herhalde baştaki ömer yılmaz sahnesinden çünkü orda filiz acayip bakıyordu yılmaza ama sonra filiz gönlünü almış yılmazın çok tatlılardı
gelelim ömere anı defterini bulması ve okuması çok güzeldi ne biçim ağlıyordu ya içim parçalandı hele son sahnede bittim ne biçim vurmuşlar tam üç el ateş ettiler üçüde karnına geldi sinan tuzcu vurulma sahnesini süper oynamış helal olsun titreye titreye yere yığılması çok etkileciyiydi
Bunu kesinlikle cem psikopatı yaptı hemde sadece suçu yılmazın üstüne atmak için bu adam tam bir cani çıktı birde vurulma olayından sonra yardım amaçlı gelip filize duygu sömürüsü yapacak birde filiz asla yılmazın vurdurttuğuna inanmaz inanırsa zaten çok saçma olur
forever_bim
09-11-06, 00:43
Sevgili Cemotara;
Hakikaten de titreye titreye yere yığılma sahnesini adam muhteşem oynamış ya, Allah korusun sanki gerçekten vurulmuş gibiydi. Ya 3 el ateş edildi ben de farkettim ama birincisi sanki hiç şaşmadan direkt kalbine isabet etti. Ötekilerin nere isabet ettiğini göremedim. Umarım Ömer ölmez.
Ya ben Filiz'e de üzülüyorum. Şimdi hepten yıkılacak (bagırslar da çağırsalar da Ömer'le Filiz'in arasındaki bağ çok güçlü). Ya belki bu olaydan sonra Ömer'in Yılmaz'ı dövdürmediği ortaya çıkar. Geçen haftaki yargısız infaz bölümü çok uzamıştı çünkü. :bilmim
Sevgili forever_bim söylediklerine kesinlikle katılıyorum sinan tuzcu muhteşem bir oyuncu valla üç el ateş edildi üçüde çok kötü yerlere geldi inş. ölmez büyük ihtimallede ölmmiyecek eğerki ölürse bu dizi batar yani ömer karakteri ölemez onun daha yapacak çok işi var birde dediğin gibi filiz ömerin vurulduğunu duyunca çok kötü olacak çünkü birbirlerine çok bağlılar birde artık şu cemin gerçek yüzünü gösterirler fazla uzatmasınlar en fazla iki bölüm sonra herkesin cemin ne biçim insan olduğunu anlasınlar vede en çok istediğim ise yılmazla ömerin birlik olup ceme haddini bildirmelerini istiyorum
normelde göğüsten o kadar kurşun yiyipte hayatta kalacak adam yoktur heralde ama dizilerde olur. ama önemli olan bu olayın dizinin sonundamı yoksa ortalarındamı olacağı yoksa sonunda olup bizi bir hafta daha meraktan çatlatacaklarmı... ben şahsen olay gazi mahallesinde geçtiği için ömeri ya salihin yada yılmazın kurtaracağını düşünüyorum....
september_06
09-11-06, 09:16
Kesin ve kesin Cem hastaneye gider, Filiz'e de rol keser, geçmiş olsun filan der. Ahanda buraya yazıyorum. Filiz'in çok soğuk davranacağını sanmıyorum (Hani şüphelenmiyor ya) hatta ve hatta bu işin Yılmaz'ın yaptığından emin olduğunu söyler bay psikopat. Filiz'in de bir an aklı karışır.
Önümüzdeki 2-3 bölümde de Cem'in gerçek yüzünün ortaya çıkacağını sanmıyorum. Çünküüüüüüüüü eğerki böyle birşey olursa uzatacak malzeme kalmaz yahu. Daha neler olacak neler.
yılmaz_bengusu
09-11-06, 09:21
Kesin ve kesin Cem hastaneye gider, Filiz'e de rol keser, geçmiş olsun filan der. Ahanda buraya yazıyorum. Filiz'in çok soğuk davranacağını sanmıyorum (Hani şüphelenmiyor ya) hatta ve hatta bu işin Yılmaz'ın yaptığından emin olduğunu söyler bay psikopat. Filiz'in de bir an aklı karışır.
Önümüzdeki 2-3 bölümde de Cem'in gerçek yüzünün ortaya çıkacağını sanmıyorum. Çünküüüüüüüüü eğerki böyle birşey olursa uzatacak malzeme kalmaz yahu. Daha neler olacak neler.
bence ömeri yılmaz hastaneye götürcek çünkü olay gazi mahallesinde gerçekleşti.cem ismini duydukca sinirlerim bozuluyo ya bir insan bu kadar mı psikopat olur.bir insan tuttuğunu koparırsa güzel dil başlı filan olması güzelde.cem kadar değil cem filizi elde etmek için herkese zarar veriyo hemde ömere ve yılmaza dizide en çok sevdiklerimden ikisi bide inik elifle filiz var zatn
september_06
09-11-06, 09:26
bence ömeri yılmaz hastaneye götürcek çünkü olay gazi mahallesinde gerçekleşti.cem ismini duydukca sinirlerim bozuluyo ya bir insan bu kadar mı psikopat olur.bir insan tuttuğunu koparırsa güzel dil başlı filan olması güzelde.cem kadar değil cem filizi elde etmek için herkese zarar veriyo hemde ömere ve yılmaza dizide en çok sevdiklerimden ikisi bide inik elifle filiz var zatn
Sanmıyorum Yılmaz'ın götüreceğini. Şimdiiiii senaryomuz neee?? herkes Yılmaz yaptı zannetsin dimi. E o zaman kim inanırki buna. sen hem adamı vur hemde hastaneye götür. Olmazzzz. başkası götürmüştür hastaneye.
sweetheart
09-11-06, 10:59
bence filiz ömeri vurduranın yılmaz olduğunu düşünebilir...maalesef!
birincisi özetten anladığımız ve tabi fragmandan filiz karar aşamasında bence dizide ömerin vurulmasından bile çok bu sahneyi merak ediyorum çünkü dizi burda kopucak filiz devam derse yine gözümde gönlümde yok hayır yoruldum yapamayacağım felan derse benim için filiz bitmiştir herkes diyor herkes filize yükleniyor kız ne yapsın kızın yapması gereken tek bi şey her zaman yılmazın yanında yer alması aşk fedakarlık demek ama körü körüne sevdiğini bırakıp guya onun iyiliği için acı çekmek peki düşünülmeyen filiz yılmazdan ayrılınca acı çekmeyecekmi yada yılmaz acı çekmeyecekmi filizin yılmazı terk etmesi hiçbişeyi düzeltmiyor birbirlerine daha fazla acıdan başka bi şeyde vermiyor biz bunun adına da fedakarlık demiyoruz eğer filiz kararını ayrılıktan yana kullanırsa nasıl burda cem,ömer krakterini eleştiriyorsam filiz krakterinide eleştiricem
ömer : zaten hepimiz günlüğü bulmasını ve eşinin mezarını ziyaret etmesini bekliyorduk.eğer ömer vurulduktan sonra yılmazı suçlaması saçma olur gece gri arabayla tek dolaşan omu kimseyi görmüyor üstelik arka camdan ateş ediliyor bu işi cemin yaptırdığı kesin gibi yılmaza darp edenlerin arabasıyla aynı son sahne değildir herhalde hastane sahnesi son sahne olabilir ömer krakterini çok eleştirdim evet yaptığı yanlışlardan dolayı eleştirdim buna devam da edicem ama oyunculuğuna laf yok tek kelimeyle harika
yılmaz : görünen o ki işle pek ilgilenmiyor ilgilense zaten bunların tesadüf olmadığını farkedicek aynalı ve salihten bu iş için bi şey çıkmaz o şirketin beyni yılmaz efendi işle ilgilenmediği sürece bu bağlantıyı kuramaz yılmaz şu an kendini salmış gidiyor aşkın deryasına bırakmış zaten baştan beri krakterinde değişmeyen tek yanlarından biridir yılmazın aşkı sonuna kadar yaşamayı seviyor hiçbişey umrunda değil hatırlayın elif zamanını bu yönünün değişmediğini görüceksiniz ama bu aşkta en büyük sorunları bence geçmişleri
cem : onun için cümle kurmaya bile değmez galiba hayatında herşeye sahip olmuş olmuşki sahip olamadığı bir şeye sahip olabilmek için herşeyi yapar önceki bölümün özetini yaptığımda illa okuyan olduysa ömerin ve filizin ona güvenme sorunlarının mutlaka onlara zarar vermekle sonuçlanıcağını söylemiştim ama bu kadar erken beklemiyordum ama orda söylediğim gibi fiziki bi zarar vericekti filiz içinde aynı tehlike geçerli
sabah işe gelirken düşündüm ömerin vurulma olayını...kesin ve kesin cem yaptırdı bu belli ben ömer vurulacak derken ayağından yada kalbi dışında herhangi bir yerinden tek el vurulur korkuttmak amacıyla ama farklı çıktı olay.bence cemin amacı ömeri öldürtmek çünkü öldürmek amaçlı ateş açılıyo...cem bence ömer ölsün olay yılmazın üstüne kalsın yılmaz hapse ömer mezara gider tekinerler batar filiz de savunmasız ceme kalır sanıyo ama bence çok yanılıyo....bikere ömer ölmeyecek yılmaz altından kalkar cemin ve bu iftiranın ama özellikle filiz ceme yar olmayacak...yılmazı aynı bölümde ayaklandıran senaristler ömeride 2.bölümde şirkete gönderirler ışık hızıyla iyileşiyo dizideki karakterler...handanı falan strese ve üzüntüye bağlı olarak hasta eden senaristlerden bu hastalığı filize vermelerini istiyorum onlardan da filiz üzülüp hasta olmasın diye kabul etsinler bu ilişkiyi dimi ama ya!
TubaBülent
09-11-06, 13:12
hani yine birkere yorumlarda denmisti ya fatma diye birinden ömer vurulcek diye ve sucu yilmaza atilcak diye kizin dedikleri cikiyor ya
handan hanim hemen yüklenir yilmaza . tabiki onu dolduranda kesin cemdir
filizide büyük ihtimalle cem dolduracaktir benim tahminlerim böyledir ..
bilmiyorum ama insallah dedim gibi olmaz ama ben saniyorum böyle olacaktir denmisti ya ilerdeki bölümlerde ayrilacaklar diye ve filiz hamileymissss. diye duydum ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem artik .. ama yazilanlar göre ben bunlari tahmin ediyorum ..
september_06
09-11-06, 13:29
Diziyi sırf geçen sezonun hatrına izliyorum. Valla baydılar artık. geçen sezon ne kadar heyecanla izlerdim. ne kadar saptırdılar oysa şimdi.Herkes birbirini vurup kırıyo. Bir türlü kavuşamayan, tam beraber oldular derken abuk subuk bir nedenden ayrılan tipler. Offfffffffffffff gına geldi bana. Aşk bu kadar ucuz mu ki harcıyorlar yaaa. çok kızıyorum çok.
tartışma yapmaya gerek yok arkadaşlar ayrıca crow fragman videosu eksik bu sayfaya yüklenen tam ayrıca fragmana dikkat edince çiflikteki sahne ile cafe sahnesi giysileri aynı demekki çiflik sahnesi ya önce ya sonra demekki ya ayrılıyorlar ya dayanamayıp buluşuyorlar
tartışma yapmaya gerek yok arkadaşlar ayrıca crow fragman videosu eksik bu sayfaya yüklenen tam ayrıca fragmana dikkat edince çiflikteki sahne ile cafe sahnesi giysileri aynı demekki çiflik sahnesi ya önce ya sonra demekki ya ayrılıyorlar ya dayanamayıp buluşuyorlar
evet bende fark ettim aynı kıyafetler bence kafede tartışıyolar filiz kafa dinlemeye çiftliğe geliyo ve sonra yılmaz gidiyo filizn yanına ben umuyorum böyle olur
september_06
09-11-06, 14:33
evet bende fark ettim aynı kıyafetler bence kafede tartışıyolar filiz kafa dinlemeye çiftliğe geliyo ve sonra yılmaz gidiyo filizn yanına ben umuyorum böyle olur
Ya valla deli olucam. Yine mi Yılmaz gidiyor Filiz'e. Filiz bir gün olsun sen koş sevdiğinin ardından. Birgün olsun sen bırakma o eli.
Ya valla deli olucam. Yine mi Yılmaz gidiyor Filiz'e. Filiz bir gün olsun sen koş sevdiğinin ardından. Birgün olsun sen bırakma o eli.
nerde o günler onun için çok bekleriz nede olsa herkes filizin üzerine geliyor yılmazın zevki sefa aleminde derdi tasası yok o yüzden yani yoksa filiz koşacak
zaten en karşı olduğum şey aşkı iki tarafta kaybetmemek için uğraşmalı şu ana kadar hep yılmaz ilk adımı atan kişi nedeninide yukarıda belirttim fedakarlık sevdiğini yarı yolda bırakmak değil yanında bütün zorluklara rağmen yanında olabilmektir
az once seyrettim fragmanı filiz ve yılmazın bu saatten sonra ayrılacagını sanmıyorum!!gorursunuz omerın vurulması yada ölümü (ki bence malesef öldürecekler!!) onları yakınlastıracak....
omerin ölümü cok fena olacak!!ama baksanıza simdiden nasıl merakla bekliyoruz diziyi!!yani reytingler artacak!!
september_06
09-11-06, 15:14
zaten en karşı olduğum şey aşkı iki tarafta kaybetmemek için uğraşmalı şu ana kadar hep yılmaz ilk adımı atan kişi nedeninide yukarıda belirttim fedakarlık sevdiğini yarı yolda bırakmak değil yanında bütün zorluklara rağmen yanında olabilmektir
Matraka çok haklısın. Yorumunun altına bende imzamı atıyorum. Ben debunun için kızıyorum Filiz'e. Valla ben olsam Yılmaz'ın yerinde her zorlukta beni bırakıp giden birini bu kadar kovalamazdım.
aman bi bozuşmasınlar da bozuşuyolarsa da barışsınlarda kim kimin peşinden gittiği önemli değil!hem son barışmalarında filiz yılmazın peşinden gitmeseydi
nasıl barışacaklardı yılmaz bile dedi ii ki geldin peşimden diye.ama doğru diyosun hep yılmaz koştu filizn peşinden....filizde çok çaba verdi aşkı için bi tarfta ailesi bitarafta aşkı çok zor seçim..gerçekte birilerinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurarsanız mutsuz olursunuz derler filizde böyle düşünüyo kimse kırılmadan üzülmeden yılmazın kafası rahat böyle bir seçimde kalmıyo bence ikisinden de vazgeçilmiyo
Ben dün fragmani izledim,insallah yine ayrilmazlar ve Ömer'i kim vurdu yaa acayip merak ediyorum ama bence bunu yilmazdan bilecekler ona eminim!
bilge kara
09-11-06, 21:28
fragmani yeni izledim yaa biz neden hep yilmazi filizin pesinde görüyoruz neden hic filizi yilmazin pesinde göremiyoruzz?? aceba restoranda ne olduki yilmaz sinirleniyoo... ya nolur bir kisiyi daha öldürmesinler basroldennn. ya ama varya kesin ömerin vurulmasini yilmazdan bilecekler ve filizle aralari iyice acilicak!!! yaa aglamak istiyorummmm. :icon_cry: :icon_cry:
yılmaz_bengusu
09-11-06, 21:41
fragmani yeni izledim yaa biz neden hep yilmazi filizin pesinde görüyoruz neden hic filizi yilmazin pesinde göremiyoruzz?? aceba restoranda ne olduki yilmaz sinirleniyoo... ya nolur bir kisiyi daha öldürmesinler basroldennn. ya ama varya kesin ömerin vurulmasini yilmazdan bilecekler ve filizle aralari iyice acilicak!!! yaa aglamak istiyorummmm. :icon_cry: :icon_cry:
gerçekten ömerin vurulma oalyınıı yılmazdan bilicek ama filiz yılmazı suçlarsa pes derim ve diziyi artık izlemem belki izlerim oda bülent inalı görmek için.filizle yılmazın arasında kocaman bi sevgi var bence filiz ve yılmazdan şüphelenmemeli.cafedede filiz yılmaza aramızda engeller var gibisinden olumsuz cümlelerde bulunucak yılmazda sinirlenip gidicek.fragmandaki şiir müthiş ötesiydi.
Fragmanı izledimde..
O yakınlaşmalar olcak.. Ertesi gün Filiz-Yılmaz cafede buluşcak.. Filiz ayrılalım yada biz ayrı dünyaların insanıyız yada aramızda ailelerimiz var gibi çeşitli bahanelerde buluncak.. Ayrılmak isteyebilir.. Yılmaz şaşar kalkar gider... Akşam olur.. Bir yatakta düşünür biride odasında.. Ertesi gün çiftlikte atların olduğu yerlerde buluşur yada Yılmaz yanına gider..
Ömerin vuruluş sahneleri son sahneler olacak gibi.. Kesin..
*özgürkız*
09-11-06, 22:09
Yaa bir müzik çalıyor ya fragmanda çok aşığı var diyorlar inkar et yeret banasözleri varmı?
nereye yazıcağımı bilemedim kusura bakmayınn
ömer vurulacak ama bundan en çok filiz-yılmaz zarar görecek. burda şu önem kazanıyor fragmanda yılmaz filizin yanından sinirli bir şekilde ayrılıyor acaba bu ömerin vurulmasından öncemi sonramı. sonraysa filiz ömerin vurulmasıyla ilgili yılmazdan şüphelenmiş demektir. ki o zaman filiz gözümden düşer.yok önceyse başka bir sebebten dolayı yılmaz kızıp filizin yanından sinirli bi şekilde ayrılıyor...
yakupoglu61
09-11-06, 22:32
filizin tarafını artık belli edilmesi lazım yeter yani bi öle bi böle bizde şaşırdık artık yılmazla filiz hakkında nasıl açıklamalarda bulunacağımızı.
ömer hiç bir şey olmayacağını biliyoruz yani senaristler bizi şaşırtmaz ise
ömeri vurduranın kim olduğunu bilmiyoruz ama yüzde 99 kim olduğunu tahmin ediyoruz çünkü başka kimse yok dizide kötü rolde {ee tabi şimdi bide cemil war ama oda daha ömeri tanımayı bırakın varlığını bilmiyo
forever_bim
09-11-06, 22:57
Fragmanı sıkça yayınladı Kanal D sag olsun. Ben de biraz analiz yapayım.
Sevgili yakupoglu ben oranı yüzde 99.5 olarak görüyorum. Cem baktı ki Filiz kendisine gelmiyor, hem Ömer'i aradan çekmek hem de Yılmaz'a bu iğrenç suçu yüklemek için Ömer'i öldürmeleri hususunda talimat verecek. Amaç bir yaralama degil. Öyle olsa bacağından ya da ayagından vurdururdu.
Kurşunun saplandıgı yer çok feci. Tam kalbe geldiğini düşünüyorum. Ömer'in ölmeyeceğine tüm kalbimle inanmak istiyorum. Asla böyle haince bir saldırıyı hak etmemişti. Dizide şu anda en kilit rolde Ömer oynuyor. Bu karakter senaristlerin kalemini en fazla güçlendiren karakter bence. Çünkü ne bir melaike ne de bir şeytan. Gerçek hayattaki insanlar gibi hataları dogruları olan bir karakter. İkinci sezon Ömer öyküde yerini daha da sağlamlaştırdı. Neden derseniz, şu anda kesinlikle senaryoda kalmasını gerektiren geniş bir öyküye sahip. Kızıyla artık rayına oturtması gereken bir ilişkisi var ve Elif'in hatırası eskidikçe kendine yeni bir hayat kurması lazım. Vurulması Filiz Yılmaz ilişkisinde de belirleyici rol oynayacaktır.
Sevgili miskin bize Ömerin ölecegini ve bunun reytinge olumlu yansıyacagını söyledi. Açıkçası hiç gercekleşmesini istemediğim bir durum bu. Dizinin en nevi şahsına münhasır karakteri diziden giderse ben izlemem şahsen. Cem entrikalarını hiç çekemem. İsterse 20 reyting alsın.
Fragmanı sıkça yayınladı Kanal D sag olsun. Ben de biraz analiz yapayım.
Sevgili yakupoglu ben oranı yüzde 99.5 olarak görüyorum. Cem baktı ki Filiz kendisine gelmiyor, hem Ömer'i aradan çekmek hem de Yılmaz'a bu iğrenç suçu yüklemek için Ömer'i öldürmeleri hususunda talimat verecek. Amaç bir yaralama degil. Öyle olsa bacağından ya da ayagından vurdururdu.
Kurşunun saplandıgı yer çok feci. Tam kalbe geldiğini düşünüyorum. Ömer'in ölmeyeceğine tüm kalbimle inanmak istiyorum. Asla böyle haince bir saldırıyı hak etmemişti. Dizide şu anda en kilit rolde Ömer oynuyor. Bu karakter senaristlerin kalemini en fazla güçlendiren karakter bence. Çünkü ne bir melaike ne de bir şeytan. Gerçek hayattaki insanlar gibi hataları dogruları olan bir karakter. İkinci sezon Ömer öyküde yerini daha da sağlamlaştırdı. Neden derseniz, şu anda kesinlikle senaryoda kalmasını gerektiren geniş bir öyküye sahip. Kızıyla artık rayına oturtması gereken bir ilişkisi var ve Elif'in hatırası eskidikçe kendine yeni bir hayat kurması lazım. Vurulması Filiz Yılmaz ilişkisinde de belirleyici rol oynayacaktır.
Sevgili miskin bize Ömerin ölecegini ve bunun reytinge olumlu yansıyacagını söyledi. Açıkçası hiç gercekleşmesini istemediğim bir durum bu. Dizinin en nevi şahsına münhasır karakteri diziden giderse ben izlemem şahsen. Cem entrikalarını hiç çekemem. İsterse 20 reyting alsın.
kesnilikle sana katılıyorumm bencede ömerin diziden ayrılması kesinlikle reytignleri olumlu etkileyeceğini düşünmüyorum hatta olumsuz etkiler dediğin gibi... su bi gerckki en sürekleyici rol onun su sıralar ve kendisi de mükemmel bi oyuncu bence onu kaybetmeyi göze alamazlar ama o vurulmadan nasıl canlı kurtulacak bilemiyorummm durumu kötü görünüyorr.... ama bi de su var dizi cok uzun bi dönemdir varrr .... ben pek dizi izlemem ama bu kadar uzun süren baska dizi varmı...ilk defa bi dizi izliyorummm filizzzzzzzzzzzz ne alaka ama böle baglıyımmm dedim :):):)
eskiden soluksuz hic bir bolumunu kacirmadigim ruyalarima bile giren bir dizi simdi ne hallere dustu diye dusunuyorum
lastik gibi sundurmeye basladilar sanki konulari izlerken o kadar SIKILIYOR bunaliyorumki
zaten uzun suredirde izlemiyorum ara sira gozume carparsa izliyorum bazende ozetleri okuyarak dizide gelisenleri ogrenmeye calisiyorum.
tesaduf fragmani gordum ve icimden gecenleri buraya dokmek istedim
bundan once 3 kayip vardi bunlara zaten cok uzulmustum birde simdi diziden omerde ayrilirsa artik pes yani derim umarim omeride kaybetmeyiz
yoksa dizideki tum kadro degisiyor.. yavas yavas yeniler geliyor dizinin isminide degistirmek en dogrusu olur bence ozaman zaten ihlamurlar altiyla alakasi kalmadi artik
diziyi hala begenip izleyen arkadaslar sakin kizmayin bana ama malesef icimden gecenlerdi bunlar..
iyi seyirler dilerim yarin icin :)
ha bu arada yazmadan edemiyecem..
elifin hamileyken surekli karaladigi bir gunlugu vardi onun icindekiler ne zaman gun isigina cikacak diye cok merak ediyordum fragmanda omer o defteri okuyordu sanirim..
icerigini cok merak ediyorum omeri goz yaslari icinde gormustum :(
yarinki bolumu sirf bunun icin izleyecem :)
forever_bim
09-11-06, 23:39
ha bu arada yazmadan edemiyecem..
elifin hamileyken surekli karaladigi bir gunlugu vardi onun icindekiler ne zaman gun isigina cikacak diye cok merak ediyordum fragmanda omer o defteri okuyordu sanirim..
icerigini cok merak ediyorum omeri goz yaslari icinde gormustum :(
yarinki bolumu sirf bunun icin izleyecem :)
Fragmanda gördüğüm kadarıyla Ömer, Elif'in hastanede kızına yazdığı günlükte, mahallelinin ona yaptığı ziyaretle ilgili bölümü okuyor. Patik ören kadınlarla ilgili bir bölüm vardı. O satırlar gözüme çarptı. Her ne olursa olsun Sinan Tuzcu'nun tavan yaptığı bir bölüm geliyor. Bu bölüm kaçmaz.
Kartal-903
09-11-06, 23:43
Fragmanda gördüğümüz"Ömer'in vurulma sahnesi inşallah dizi karakterlerinden birinin gördüğü rüya'nın yansıtılması olarak verilmiştir.En azından böyle olmasını umuyorum.Çünkü Ömer gerçekten vuruldu ise,tam kalbe isabet eden kurşun'un ölümcül olma ihtimali çok fazla olur diye düşünüyorum.
Fragmanda gördüğüm kadarıyla Ömer, Elif'in hastanede kızına yazdığı günlükte, mahallelinin ona yaptığı ziyaretle ilgili bölümü okuyor. Patik ören kadınlarla ilgili bir bölüm vardı. O satırlar gözüme çarptı. Her ne olursa olsun Sinan Tuzcu'nun tavan yaptığı bir bölüm geliyor. Bu bölüm kaçmaz.
Evet Herkese Merhabalar...
Fragmani izledim ... Ve de en cok merakla bekledigim sahne; sevgili forever`in da dedigi gibi tavan yapacak ömer sahnesi..!
Zaten fragmanda da izledigim kadariyla harika bir oyunculuk cikaracagi kesin mi kesin..
ömer`in oyunculuguna bayiliyorum..Mimikler, tavirlar, kullanmis oldugu beden dili harikalar yaratiyor..Ben dizide ömer`in agladigi sahnelerde hep aglamisimdir yada hüzünlenmisimdir..Cünkü duygusunu cok güzel yanisitiyor..Yasayarak oynuyor sanki..Tebrik ediyorum Sinan Tuzcuyu...
Veee..Güzelim Elif..Onu yeniden bu bölümde sadece gecmiste kalmis bir hatira olarak bile görecek olmak bana inanilmaz mutluluk verecek...
Sabirsizlikla bekliyorum....
forever_bim
10-11-06, 02:06
Evet Herkese Merhabalar...
Fragmani izledim ... Ve de en cok merakla bekledigim sahne; sevgili forever`in da dedigi gibi tavan yapacak ömer sahnesi..!
Zaten fragmanda da izledigim kadariyla harika bir oyunculuk cikaracagi kesin mi kesin..
ömer`in oyunculuguna bayiliyorum..Mimikler, tavirlar, kullanmis oldugu beden dili harikalar yaratiyor..Ben dizide ömer`in agladigi sahnelerde hep aglamisimdir yada hüzünlenmisimdir..Cünkü duygusunu cok güzel yanisitiyor..Yasayarak oynuyor sanki..Tebrik ediyorum Sinan Tuzcuyu...
Veee..Güzelim Elif..Onu yeniden bu bölümde sadece gecmiste kalmis bir hatira olarak bile görecek olmak bana inanilmaz mutluluk verecek...
Sabirsizlikla bekliyorum....
Hoşgeldin öncelikle Sevgili Figan. Aslında biraz geç de geldin ama iyi ki geldin. İstersen ve de izlediysen 48. bölüm yorumunu da bu başlığa yap lütfen.
Yurtdışında oturup diziyi PC'den izleyen arkadaşlarımızın bu hakkı var. Biraz geriden de olsa bir önceki bölüm hakkındaki yorumlarını gecikmeli olarak yapabilirler. :img-grin2
Hosbuldum Sevgili Forever... Sagol...
Seni de suan burda görmek güzel...:)
Ayrica bu tolerans icinde cok ama cok tsk.ederim..Bunu bilmem iyi oldu..
Ama maalesef ben 48.bölümü elimde olmayan sebeplerden dolayi izleyemedim..
Suan okuyorum yorumlari..
Anladigim o ki; yine ayrilik gözüküyor Yilmazla Filiz cephesinde..
Ne diyelim hayirlisi ne ise o olsun:)
49. bölüm fragmanı her zamanki gibi bize sadece komplo teorisi üretecek fikirler veriyor. ömeri kim vurdrdu? ömeri hastaneye kim götürecek?yılmaz filizin yanından niye sinirli bir şekilde ayrılıyor.? soru soru soru fragmandan bişi çıkartmak İMKANSIZ......
Afedersiniz ama herkes Ömer i cemin vurdurdugu tahmin ediyor, acaba başka birisi vuramaz mı??..Mesela eskiden bir Meral vardı, yani başka bir düşmanı olabilir...Belki...Gerci Cem gibi karaktersiz birinden herşey beklenir ama birini öldürecek olsa ,bu Yılmaz olazmıy dı?Böylece Filizle arasında Yılmaz diye kalmazdı..(İyişallah hepsi bir rüyadır...)
yılmaz_bengusu
10-11-06, 09:39
Afedersiniz ama herkes Ömer i cemin vurdurdugu tahmin ediyor, acaba başka birisi vuramaz mı??..Mesela eskiden bir Meral vardı, yani başka bir düşmanı olabilir...Belki...Gerci Cem gibi karaktersiz birinden herşey beklenir ama birini öldürecek olsa ,bu Yılmaz olazmıy dı?Böylece Filizle arasında Yılmaz diye kalmazdı..(İyişallah hepsi bir rüyadır...)
Sevgili Cevizliev;
cem yerine meralin vuracağına ihtial bile vermiyorum.birincisi meral diziden ayrıldı ikinciside meral kemalin ölümünden sonra çok değişti bence böyle işler yapacağını zannetmiyorum.cem ömeri kendisi vurucak yılmaza suçu atıcak böyle bir zincirleme oluşucak.filiz inanmazsa yılmaz pess derim ve artık aşklarına inanmam elifçi olurum o zaman ya...
Yok ben Meral vurmuştur demek istemedim..Kemal in o eski bir düşmanıydı..Belki Ömer in de başka bir düşmanı olabilir...Belki.
yılmaz_bengusu
10-11-06, 10:06
Yok ben Meral vurmuştur demek istemedim..Kemal in o eski bir düşmanıydı..Belki Ömer in de başka bir düşmanı olabilir...Belki.
özür dilerim cnm ben seni yanlış anlamışım çok pardon.bilmiyorum belki ömerin düşmanı olabilir ama bence cem yapmıştır bu işi.artık ben cemden herşeyi beklerim.
Şöyle bir düşündüm de.. Sanırım Yılmaz olanlardan şüphelencek ama ilk önce Cemden değil.. Eski düşmanı Meralden.. Sanırım Meralle dialog bu şekilde kurulcak.. Ben öyle tahmin ettim.. Başka şekilde Meralin senaryoya dahil olması ancak Canan yoluyla olur.. Onuda maşallah göremez olduk..
Kartal-903
10-11-06, 13:59
Yaa bir müzik çalıyor ya fragmanda çok aşığı var diyorlar inkar et yeret banasözleri varmı?
nereye yazıcağımı bilemedim kusura bakmayınn
Fragmandaki "Çok aşığın var diyorlar " şarkısının sözleri,Forumumuzun "Ihlamurlar altında şiirleri " bölümünde var.
fragmanı gene izledim ve ömerin ölmeyeceğine bir kez daha emin oldum..ilk izlediğimde göğsünden vuruldu gibi gelmişti ama şimdi izlediğimde sanki karnının biraz üstünden vuruluyormuş gibi geldi...kesin ölmez yani :)
filiz ve yılmaz arasında ne olacağı hakkında bu kadar emin değilim ama ayrılacaklarını düşünmüyorum ...yılmazın neden sinirli bir şekilde gittiğini ise hiç anlamadım filiz mi bir şey dedi,bir haber mi geldi izleyip göreceğiz artık
forever_bim
10-11-06, 15:10
fragmanı gene izledim ve ömerin ölmeyeceğine bir kez daha emin oldum..ilk izlediğimde göğsünden vuruldu gibi gelmişti ama şimdi izlediğimde sanki karnının biraz üstünden vuruluyormuş gibi geldi...kesin ölmez yani :)
filiz ve yılmaz arasında ne olacağı hakkında bu kadar emin değilim ama ayrılacaklarını düşünmüyorum ...yılmazın neden sinirli bir şekilde gittiğini ise hiç anlamadım filiz mi bir şey dedi,bir haber mi geldi izleyip göreceğiz artık
Sinem* ben de defalarca izledim ve aklıma takılan başka bir nokta var, sizce Ömer'in vurulduğu yer Gazi Mahallesi mi? Bana başka yermiş gibi geldi.
Yılmaz'ın sinirli gidişi bence Filiz'in söylediği bir şeye bozulduğu içindir,
Ömer'in vurulma haberini alsalar Filiz oturduğu yerde kalmaz uçarak hastaneye giderdi.:img-sorry
Sinem* ben de defalarca izledim ve aklıma takılan başka bir nokta var, sizce Ömer'in vurulduğu yer Gazi Mahallesi mi? Bana başka yermiş gibi geldi.
Yılmaz'ın sinirli gidişi bence Filiz'in söylediği bir şeye bozulduğu içindir,
Ömer'in vurulma haberini alsalar Filiz oturduğu yerde kalmaz uçarak hastaneye giderdi.:img-sorry
zaten ömerin vurulma sahnesi en sondur belki başka biir haberdir demiştim ama olmayadabilir..bir de şey var fragmanda yılmazın tek başına oturduğu bir sahne var ordaki kıyafetleri de filize kızdıktan sonraki kıyafetine benziyor :bilmim akşam olmadan hiç bir şey kesinleşmeyecek malesef :img-icecr
ömerin vurulduğu yer aslında her yere benziyor ben ilk izlediğimde gazi mahallesine benzettim,sonra kendi evlerine benzettim...ama büyük ihtimalle gazi mahallesidir
Ayrılık bir tek başı boş düşlerde diye..
Ah yazdılar ikimize
Kader hükmün vermiş
Ah yazdılar biz isyan ettik diye
Bilmediler sen günahımsan ben ahretin olurum gitsende
Görmediler ah yazdılar bir günah akşamında
seni sevdiğimi bile bile
Ne olur gitme
49.bölüm
senin için,sevdan için
günahlar koydum üst üste
ben sana alışmışken
kalbine mapus sevdam bir gün olsun
değmezse eğer gözlerine
ömrümden seneler geçer
gözlerinden akan sedefler kavuşmadan tenine
bil ki mendiller deva olmaz gözlerime
bil ki sonbahar göçebesi yağmurlar rehin almış sevdamı
yine senin mevsiminde
gidenlere inat
adına ıslattığım geceden kalma bir gözyaşı lekesi hala yüzümde
bu filizle yılma ne günahı işlemiş allah aşkına ya !şiirlerde iki kelimeden biri günahım olsan da nedir bunların günahları?sadece kafiyemi bişeymi aramak lazım bu kelimede?bide bu şiirde gidenlere inat derken elife rağmen mi diyo?
Fragmani gördügümde hemen aninda etkilendigim sahne Ömerinki
oldu Yani bugün gercekten onun müthis performansini izlemek icin
bakicam Yine Elifi hatirlayip cok üzüldü ve o aglamasi icimi parcaladi
süper oynuyor gercekten ve buarada biraz olsun yine Elifi hatilatmalari
beni sevindirdi:icon_cry:
F&Ya gelince bu bölümdede ayrilma karari felan alirlarsa (cünkü Yilmaz
sonunda baya sinirliydi) cok sacmaladilar derim bukadar da ayran
gönülü olunmaz yani Neyse görcez ve Ömerin vurulmasina gelince
baya sok oldum hic umazdim ve bunu Cem beyfendi yaptirmis olabilir
ama "bukadar da olmaz" dedirtiyor insana baya piskopat gibi bisey yani
Ömerin ölecegini zannetmiyorum cünkü dizinin gidisati icin hic iyi olmaz
bnde ömerin ölüceğini hiç sanmıorum öle olsa böyle bi söylenti çıkardı nası elif kemal ölmeden ölüceklerini bilioduk bunuda bilirdik bnce....
ayrıca ömerin defteri bulmasınada çok sevindim artık yakında mezara gitmesinide beklioruz inşallah ama bu laydan sonra daa çook bekleriz!!=( bu arada ömerin düşüşü harbi çok güzeldi içim parçalandı.. nerde handanın berbat fenalaşması nerde bu!!!
bide filizin hamile kalcağı artık iice söylenmeye başladı doğru galba ama bnm anlamadıım hamile olursa olaylar nası gelişcek bana karmakarışık olup saçmalıcaklarmış gibi gelio çünkü tahmin edemiorum!!! ömer handan nası tepki verir filiz ne yapar ki ben hamile olsa çocuğu aldırcanı düşünmüorum.. öle karışık tabi daa bu kesin diil ama olursa önemli bi gelişme die dedim..
FİLİZ&YILMAZ SÖZ VERMİŞ AŞKLARA
Bülent_tuba
10-11-06, 20:44
Yaa arkadaşlar bu bölümün fragmanını daha dün gördüm -sağolsun dersler. ama kalpten gidiyordum az daha. yılmazın bir hışım filizin yanından kalkması bile etkilemedi beni ömerin vurulması kadar. bayağı ağlıyağız bu bölümde galiba. en azından ben::icon_cry: .
benim bu bölümden asıl beklediğim ise geçen seneki parlak dönemine köşeli bir dönüş yapması. geçen sene ki bölümlerde yanlış anlamalar zeki insanların araştırmaları sonucunda hemen oratya çıkardı. abartı yoktu dizinin devam etmesini sağlayacak çok konu olduğu için bazı şeyleri fazla uzatmıyorlardı. işte ben bu bölümden budönüşü bekliyorum. en azından bir kaç bölüm içinde olabilir bu. yılmaz kurtarmalı ömeri . yılmaz aklını biraz başına almalı ve etrafında dönen entrikaların farkına varması gereli. ömer batma eşiğinde biraz sürünmeli ve sonra yılmaz ile beraber bu işten sıyrılmalı. ama tabi bu çok büyük bir umut olur. ilşleri karmaşıklaştıracaklardır gitgide. dizi enrikaların kaynadığı bir ortam olacak. olsun yine de seviyorum ben bu diziyi. ::img-grin2
sadece bir şey yazmak için reklam arası