Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Bence cemin planı tutmayacak gibi çünkü yılmaz ömeri yolda görür vede ferideyle birlikte hastaneye kaldırırlar yani yılmaz bu işten sıyrılacak gibi inş. öyle olur vede cem delirecektir ozamanda açık verecek veya yılmaz cemden kuşkulanacak vede bu işi çözecektir
Bence cemin planı tutmayacak gibi çünkü yılmaz ömeri yolda görür vede ferideyle birlikte hastaneye kaldırırlar yani yılmaz bu işten sıyrılacak gibi inş. öyle olur vede cem delirecektir ozamanda açık verecek veya yılmaz cemden kuşkulanacak vede bu işi çözecektir
bende böyle olmasını umut ediyorum...ve böyle olması en akıllıca iş ...senaristlerin yapacağı en doğru hareket bu olur..
tüyo alan arkadaşlar bu konuyla ilgili bir şey duymamışlar mı ...
hem bir daha ki bölüm 50.bölüm ...koskoca 50 bölüm geçirdik şöyle güzel bir aşk sahnesi izlesek ne var..en azından bizim mükafatımız olsun o kadar üzüldük :img-sorry senaristler cemin:icon_evil planını bozun ..bizi okuyorsunuz diye umuyorum hadi görelim sizi :img-grin2 :img-grin2
Arkadaslar bir sorum var reklamda bir sarki caliyordu oy gelin diye ama bunu baskasi söyliyor kim dir bu acaba??? ve biraz daha degişikli cok hosuma gitt. Bilen varmi dir
feride'nin yardım istemek için ilk arayacağı kişi yılmaz olacaktır. o sırada ömer'in telefonu çalıp handan hanım aramazsa olayı ilk öğrenen ve yardım etmeye giden yılmaz olur.inşallah dediğin gibi yılmaz bu işten sıyrılır.cem ikinci kez planının suya düşmesinden dolayı ne hala gelir tahmin etmek bile istemiyorum.gün geçtikce canavarlaşıyor.bundan sonra hedefi kim olacak acaba .
Bencede Feride yilmaza tlf acicak ve onu yardima cagrir.
Ama daha birseyden süpeleniyorum cünkü cem yilmazin pesinede adam takti ve onlar daha yilmazi sirketin önünde bekliyorlardi.
feride'nin yardım istemek için ilk arayacağı kişi yılmaz olacaktır. o sırada ömer'in telefonu çalıp handan hanım aramazsa olayı ilk öğrenen ve yardım etmeye giden yılmaz olur.inşallah dediğin gibi yılmaz bu işten sıyrılır.cem ikinci kez planının suya düşmesinden dolayı ne hala gelir tahmin etmek bile istemiyorum.gün geçtikce canavarlaşıyor.bundan sonra hedefi kim olacak acaba .
valla bundan sonraki hedefi küçük elif olursa hiç şaşmam..adam psikopat napıcağı belli olmaz...otoparkta şarkıyı açıp transa geçmesindn bile adama akıl hastanesinin bile yetmiyceği anlaşılıo....bi insn kendi çıkarı için birini öldürmeyi göze alabiliosa,üstelik böle aptalca bişey için ve üstelik bide bu kişi çocukluk arakdaşıysa bn daha bu adama(aslında buna adm bile denmezde nayse) bu insan görünümlü yaratığa daha hiçbişey demiorm.....ya hiç mi düşünmüyo ya bu adm ölürse,vicdanın v'si yoka yaaa....söyliyck kelimem kalmadı..umarm ömer biran önce iileşir ve sakat fln kalma gibi bişeylerde olmaz....merak ettiğim küçük elife bu durumu nasıl açıklayacakları ve ne yalan söylicekleri....
forever_bim
11-11-06, 14:56
Feride'nin ilk yapması gereken ambulans çağırmak, sonra kimi arayacağı o kadar önemli değil bence. Senaristler bizi yanıltımaz ve de kesin Filiz'e kızdığı için Yılmaz cep telefonunu kapatır. Sonra Ömer'in cep telefonundan Filiz'in ve evin numarasını bulur tahminim onları çağırır...
Ömer ölümün soğuk nefesini bu kadar yakından hissettikten sonra şirketin batması onu etkiler ama derinden sarsmaz.
Feride'nin Yılmaz'a karşı sanırım hoşlanmayla karışık bir beğenisi oluştu bunda tabii Mualla Hanımın da etkisi var. Dizimizin ulvi karakteri Yılmaz, herkes tabii ki ona hayran olacak. Neden olmasınlar ki.
Ayrıca Filiz de şirketi hepten boşladı, Ceyda'nın konuşmasına ragmen. Kahvaltıdaki tavrını da hiç begenmedim. Ömer konuşmasa Filizin konuşmaya niyeti yok. Ayrıca iki bölüm boyunca dört yıl öncede bıraktığını sandığı aşkına yapılanı halen Ömerden bilip buz gibi tavrı da cabası.
Umarım vurulma olayı en azından Filizi ilk yargısız infazından vazgeçirir. İkilemde kalmasını anlarım ama her konuyu uzattığını düşünüyorum Filizin.
Öyle olabilir.. Ama Cemin adamları Yılmazıda takip ediyor.. Kesinlikle bir şeyler yapabilirler.. Yok sadece izliyorlarsa.. Yılmaz Filizi almaya gittiğinde Ömeri bulur ve hastaneye götürür.. Ve Cemin planları bu seferde amacına ulaşmaz.. İlk önce Filiz hastaneye gelince Yılmazdan bilir ama Feride olanı biteni anlatır.. İnş. böyle olur yoksa Cemin planlarının gerçekleştiğini görmek dahi istemiyorum..
bencede yanlis anlasilma felan olmicak!!feride zaten gordu ondeki arabayi...yilmaza anlatirken yilmazin da ona vuran arabayi hatirlicak..bisey ler olcak yani,,........hem omer gece kondu mahalesinin orda vurulmadimi,,ilk kisi yilmaz kesin....
mümkünse cem dağa çıksın ve inemsin ya dağda kalsın yada yuvarlansın gitsin ama o dağdan dönüşü olmasın..
arkaaşlar forever-bimin de dediği gibi aşk kolay değil hele filizle yılmazınki hiç değil onların aşka savaşı çok farklı tabikide artık filiz yılmazı seçsin diyorum ama burda kaç kişi aileyi bırakıp aşkı seçebilirki kolay değil ve bence bunu başarabilmek ama filiz başarıcak gibi geliyo...
yılmaz_filiz
11-11-06, 15:21
arkadaşlar ben bengüsu off şifrem değişmiş yapamadım bi türlü yenidn üye oldum bnde.ömerin vurulması ve elifin yazdıklarını okuduğu sahne süperdi.çok harikaydı elifle olan sahneleriyde süperdi.açıkcası güzel bir bölümdü.reytingler belli oldu mu...
valla bence ömer konusunda filiz sonuna kadar haklı çünkü ömer bu aralar filize bağırmaktan başka birşey yapmıyor onun gözünde hep filiz suçlu hem ne konuşacakki ömerle konuştuktan sonra yine bağıracak filize ama bu durum önümüzdeki bölümde düzelecek ömerin vurulduğunu öğrenince çok kötü olacak filiz küs olmalarını ben hiç istemem ama ömer çok üzerine gidiyor filizin yakında filiz delirmezse iyi herkes onun üzerine gidiyor
forever_bim
11-11-06, 15:40
Sevgili Cemotara
Eğer ki bir insan bir suçu işlememişse, kanıtlar onu gösterse dahi-ki ortada ömer'in yılmazı dövdürdüğüne dair en ufak somut bir kanıt yok-sırf Filiz'e bagırmasından yola çıkarak Ömer'i olayın suçlusu olarak göremeyiz. Filiz de bunun ayırdına varmalı bence. Sanırım son olay aklını başına getirir Filiz'in. Yargısız infazı kim yaparsa yapsın bence hatalıdır.
Sevgili Cemotara
Eğer ki bir insan bir suçu işlememişse, kanıtlar onu gösterse dahi-ki ortada ömer'in yılmazı dövdürdüğüne dair en ufak somut bir kanıt yok-sırf Filiz'e bagırmasından yola çıkarak Ömer'i olayın suçlusu olarak göremeyiz. Filiz de bunun ayırdına varmalı bence. Sanırım son olay aklını başına getirir Filiz'in. Yargısız infazı kim yaparsa yapsın bence hatalıdır.
tamamda zaten filiz yılmazı dövdürttü diye konuşmamazlık yapmıyorki yine bu bölümde yılmazın üzerine yürümesi ve onu tartaklaması vede filize bağırmasından dolayı konuşmuyor zaten konuşsa ömer yine dinlemeyecek ve kızıp duracak ama artık barışcaklar inş. birdaha bu kadar büyük kavga yapmazlar birde filizi bir anlasa
Sevgili Cemotara
iyide ömerden şüphelenmeleri şu an çok normal dizide günler pek atlamıyor durun bakalım hem 2 bölüme kadar bu işi yılmaz çözer ayrıca filiz şu an düşündüklerinde ömer hakkında haklı yılmazın bilinen düşmanı yok olaylar ardarda geliyor ama son bölümde filiz yılmaz vurdukttu diye düşünürse saçma ötesi olucak dizi
TubaBülent
11-11-06, 15:51
Filiz kesin yilmazdan süpelencek neden daga evinde cay icerken dedi ya silahla birsey ...Iste ömerin vurulmasindan yilmazi suclicak . ama ici öyle demez bence onu tam dolduran cem olacaktir ve oda onun söylediklerinin üzerine silah konusmalarini getirise .. yani
forever_bim
11-11-06, 15:56
Dizideki karakterler bir de buzdagının görünmeyen tarafına baksalar herşey süper olacak.
Ömer Cem'le konuşurken Yılmaz'a olan bakış açısını gayet güzel dile getirdi. Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkına Ömer inanmıyor ve bakış açısı doğrultusunda devam ediyor.
Sevgili Matraka zaten Cem'in Yılmaz'a zarar vermesinin bir türlü açığa çıkmaması bir yana bu son olayda da senaristler Yılmaz'ı şüpheli duruma sokacak repliği söylettiller. Haftaya eğer Yılmaz Ömer'in vurulduğunu duymazsa yani Feride Yılmaz'ı aramazsa durum vahim. Flashbacklerle Filiz bu cümleyi hatırlar.
tabiki yargısız infaz yapmak en kötüsü ama o durumda filizin ömerden başka şüphelenecek kimsesi yok çünkü cem oyununu öyle iyi planladıki ömerden başka şüphe çekicek kimse kalmıyo tıpkı ömerin vurulduğunda yılmazdan başka şüphelenicek kimsenin olmaması gibi ve malesef böyle durumlarda kim olursa olsun soğuk kanlı olmaz ve yargısız infaza gider işler açığa çıkınca herkesin canı çok yanmış olucak...açıkçası dizi bittiğinde eğer aşk kazanmışsa bile ben cemin kazandığını düşünücem çünkü bunca acıyı ve bunca kötülüğü yapıp onlara yine ayrılık acısını tattırınca filizi elde edemese bile bunca acıyı yaşattığı için ben kazanmış sayıcam onu kazanıcak ama zaferi çok boş olucak...
forever_bim
11-11-06, 16:11
Arkadaşlar benim Filiz hakkında şu anda demek istediğim durum şu.
Şimdi Filiz'le Ömer her ne kadar kavga etseler de birbirlerine karşı feci bir koruma içgüdüsüyle hareket ederler her zaman. Ömer'in vurulması Filiz'i daha da üzecek çünkü sevdiğiniz biriyle aranız kötüyse ve onun başına birşey gelirse hissettiğiniz vicdan azabı iki katı olur. Ben ikisinin de düzelmesini ve Cem'in maskesinin düşmesini bekliyorum. Bu sefer Cem çok kalleşçe oynadı bakalım yanına kar kalır mı?
Slayjic yazdıkların tamamen benim düşüncemi ifade ediyor. Katılıyorum.
Dizideki karakterler bir de buzdagının görünmeyen tarafına baksalar herşey süper olacak.
Ömer Cem'le konuşurken Yılmaz'a olan bakış açısını gayet güzel dile getirdi. Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkına Ömer inanmıyor ve bakış açısı doğrultusunda devam ediyor.
Sevgili Matraka zaten Cem'in Yılmaz'a zarar vermesinin bir türlü açığa çıkmaması bir yana bu son olayda da senaristler Yılmaz'ı şüpheli duruma sokacak repliği söylettiller. Haftaya eğer Yılmaz Ömer'in vurulduğunu duymazsa yani Feride Yılmaz'ı aramazsa durum vahim. Flashbacklerle Filiz bu cümleyi hatırlar.
işte bende o büyük aşka şaşarım nasıl bi aşksa artık yılmaz hep kaybeden filiz hep bırakan yılmaz devamlı tercih edilen ya baştan beri söyledim neden birlikte savaşmayı tercih edemiyor bu kız sanki önündeki engeller aşılmaz 4 sene öncede bu engeller yokmuydu hepsi vardı filizin aldığı kararlar hiç hoşuma gitmiyor şimdiye kadar yılmazın yaralanması hariç hiçbir kararını yılmazdan yana kullanmadı tam akıllandı diyoruz nasıl kafaysa hep kafası karışıyor bir kerede çok değil yılmazın yanında ol nerde illa aşkına yılmaz sahip çıkıcak bende buna kızıyorum dedimya yılmazın söylediklerinden yola çıkarak yılmazın ömeri vurdurttuğunu düşünürse filiz krakteri ağzıyla kuş tutsa bu izleyici yemez çünkü yorulduk artık anlayın artık bunları ayıracak malzeme bulamıyorlar senaristler beceriksiz çünkü türk halkı fazla mutluluğu sevmiyor hep acı hep acı .. o yüzden ayrılmak zorundalar ama bu kadar ucuz nedenlerle olması taraftarı değilim eğer olursa her zaman söylüyorum filizi kalan bölümlerin hepsin eleştiricem
Meryemce90
11-11-06, 16:19
bence artik filiz ve yilmaz barissin ya bi birlikte ler bi aralari bozuk off off cok karisiik bi durum tamam filiz de hakli ailesi var bi taraftan da sevdigi ama bence yilmazla birlikte olur insallah.. ben su yilmazin dövdürüldügünde filizin ömeri suclamasina kiziyorum aslinda oturup bi konusmalari gerek ama nerde...
su son sahneyde cok merak ediyorum haftaya insallah hersey aciga cikar da su manyak cemin planlarinin suya düstügünü görürüz...
ya filizin kafasının karışması normal değilmi ben bunu anlamıyorum arkadaşlart siz hiç aşık olmadınızmı hanginizin aşkı başladığı günden bugüne kadar hiç sorunlar çıkmadan devam etti her ilişkide sorunlar ve ayrılıklar olurken böylesine karışık karşı çıkılan ilişkide kafa karışması sorun çıkması çokmu anormal anlamıyorum hep acı hep acı deniyo ama malesef acılar çekilmeden mutluluk olmuyo ozaman mutluluk kavramına varamaz insan tabikide filiz 4 yıl sonra yılmazı seçtiğse tekrar onunla devam etmeli ama herkes filizin üstüne gidiyo ne yapmasını bekliyosunuzki herşey hele aile elinin tersiyle biranda itilemiyo....
Ö.z.g.ü.l.
11-11-06, 17:44
ARkadaslar bugün dizimizin mahkemesi yok muydu? Nasil geçti, birinizin haberi var mi?
ARkadaslar bugün dizimizin mahkemesi yok muydu? Nasil geçti, birinizin haberi var mi?
Aaaaa, dogru yaa, belki tuba bu aksam makinada soyler diziyle ilgili haberleri!!!!!!!
destina304
11-11-06, 17:50
arkadaşlar bana kalırsa filiz yılmazdan kesin şüphelenecek fakat feride ömer için yılmazdan yardım isteyebilir.Ama cemin foyasının ortaya çıkmasına çok az kaldı bu arada bu akşam tv makinesini seyredin tam olarak bilmiyorum ama tuba büyüküstün çıkabilir çünki sınav filmi oyuncuları konukmuş seyretmek isteyenlere duyrulur!!!!
ne ömer ferideye yılmazın nesi oluyosun diye sordu nede filiz yılmaza kim feride dedi çok saçma değilmi?
feridenin ömerin yanında olması çok ii oldu plakayıda alsaydı çok iiyiydi bence feride ilk yılmazı arıyacak tabii yılmaz filize sinirlenip telefonu kapamazsa...yılmaza bişey olmaz belki sadece filiz belki acaba mı diye düşünür ama kanıt yok polis bişey yapamaz...cem bu seferde filizze zarar vermese bari..
Aslinda Filiz secimini Yilmaz'dan yana yapmisti. Babasina verdigi soze ragmen ailesine Yilmaz artik benim hayatimda olacak dedigi zaman. Yilmaz'la uzaklara gitmeye niyetlendigi zaman. Yilmaz'in dovdurulmesi olayina kadar da bu kararini surdurdu..Annesinin yogun bakimda oldugunu duydugu anda bile Yilmaz'in yaninda olmayi tercih etti. Ama iliskileri yuzunden, ailesinden birinin sevdigi adama zarar verebilecegini gorunce geri adim atmak zorunda kaldi. Bana kalirsa ailesini tercih etmedi, aci cekecek olsalar bile Yilmaz'in hayatta kalmasinin herseyden daha onemli olduguna karar verdi. Ustelik bu kararina ragmen iliskiyi bitirmeyi goze alamadi. Sadece olaylarin biraz sogumasi icin zaman istedi. Tabii bu son olaylardan sonra neler dusunecek bilemiyorum. Senaristler bunca lafi Yilmaz'a bosuna soyletmediler herhalde. Mutlaka aklindan "acaba " sorusu gececektir.
aşk_ve_grur
11-11-06, 18:44
arkadaşalar bunu acabası yok kesin filiz yılmazdan şüphelenecek kim olsa şüphelenirdi bence en kısa zamanda cemin bi açım vermesi gerekiyo yoksaaa işler çok krşıcak ve bi umut daha umarım ömerin yardımına yılmaz koşar ayni feride yılmazı arar en azından bu filiz yılmaz hakkında ki düşüncelerini biraz olsun etkileyebilir yani filiz şyle diyebilir:ömeri yılmaz vurduyduysa neden daha snra onu hastanye gtürsün?
ama bu bi umut tabikiiiiii
ne yazsam nereden baslasam bılemıyorum...
yorumlarınızı okudum.karakterler uzerındekı tesptlerınızı cook beğendım.bana yzacak bısey bırakmamıssınız...aklıma takılan bazı seylerı sızlerle paylasma ıstedım.
fılz olurda omerı yılmazın vurdurduğunu dusunurde bu yuzden ayrılırsalar dızımız arttık ılk 10'a zor gırer.senarıstlerımız bızı sasrtmaya devam edıyor.ama fılız yılmazdan suphelenırse ıhlamurlar altında gercekten biter.
ceyda bırde yanında duran omerın arkadası sırkette calısıyo ısmını hatırlayamadım onlar cok bılıyomus gıbı ne demısler arkadasınla ıs yapmayacaksın.madem batacağınızı bılıyosunuz nıye gırıyosunuz oyle sonradan konusması kolay.omerede bu bolumde sadece cemı arıyım sorularınızı ona sorun demesı benı cıleden cıkardı.ınsan hıc dusunmezmı grecektende doğru soyluyo olabılırler bırdaha ıncelıyım ama nerde.batsınlar da akılları baslarına gelsın.
cemın o otoparktakı sahnelerı neydı oyle gulerek ızledım ve cok hosuma gıttı.o muzik neydı oyle psko olunurda bu kadar olumaz..cenk ertanı kutluyorum.bır ınsan psıkoluk rolunu bu kadar mı ıyı yapar:)
fılz artık omerı yılmazın vurdurduğunu dusunurse gulerım gercekten gulerım sadece.boyle olursa eğer dızıyı kımse ızlemez.bundan sonra fılızle yılmazı barıstırıp evlendırmelerı cemle fılızı evlendırmelerı kadar sacma olur.
fılız ne yapsın sımdı ıkı arada bı derde kaldı.ben fılıze guvenıyorum.yılmazdan suphelenmez.
bunca yanlıs anlasılmalardan sonra fılızle yılmazı evlendırseler ne olur evlendırmeseler ne olur!!!
bence yılmaza o sozu ılerkı bolume heyecan katılsın acaba fılız yılmazdan suphelenır mı dıye ınsanları meraka dusurmek ıcın soylettıler!!!
yorumunu yapan herkese cok teskkler!!!severek ve zevk alrak okudum.
sevgılerımle mert...
katiliyorum devil!!bende filizimize guveniyorum filizin yilmazdan suphelenecegini sanmiyorum,yani insalah,
ayy cem gicigini hayal bile edemiyorum kimbilir nasil koscak hastaneye,,oofofff..............manyak yaa adam resmen pislik!
vallahi benim en beyendigim sahnelerden biri yılmazın okuduğu şiir ve ardından telefon sahnesi yılmaz okadar içten seni özledim dediki :img-sorry yazık yaw:img-sorry o sahne baştan aşaği bence harikaydi artık bana bu yetmiyor sana dokunmak senin ğözlerinin içine bakmak istiyorum dediya bittim resmen filiz karşilik olarakda gelemem dediğinde ğözleri dolu dolu oldu yılmazın ikinci
bir ayrıliği kaldirmaya ğücü yok
bence son dönemdeki en iyi bölümdü akıcıydı. yılmazın telefonda söylediği o son cümle resmen senaristlerin bir oyunuydu. bu arada filizde artık sıkmaya başladı yılmaz bu aşkta hep fedakarlık yapan taraf oluyor. feride ise çok temiz yürekli bi kız. şahsen ben yılmazın yerinde olsam yavaş yavaş ferideyi düşünmeye başlarım. filiz hiç bir şekilde hak etmiyor sevilmeyi. bu söylediklerim tubayla değil filizle alakalı. Senaristler resmen katlettiler filiz karakterini.YILMAZ ÇOK SABIRLIYMIŞ VALLA TAŞ OLSA ÇATLARDI..
yılmaz_filiz
11-11-06, 22:02
bence son dönemdeki en iyi bölümdü akıcıydı. yılmazın telefonda söylediği o son cümle resmen senaristlerin bir oyunuydu. bu arada filizde artık sıkmaya başladı yılmaz bu aşkta hep fedakarlık yapan taraf oluyor. feride ise çok temiz yürekli bi kız. şahsen ben yılmazın yerinde olsam yavaş yavaş ferideyi düşünmeye başlarım. filiz hiç bir şekilde hak etmiyor sevilmeyi. bu söylediklerim tubayla değil filizle alakalı. Senaristler resmen katlettiler filiz karakterini.YILMAZ ÇOK SABIRLIYMIŞ VALLA TAŞ OLSA ÇATLARDI..
nerde ilk sezondaki filizimiz.ya resmen senaristler bambaşka biri haline getirdiler.giyim tarzı bile değişti yaşına göre çok olgun giyinmeye başladı filiz.elifte öyle giyiniyordu genceciklerdi fakat handan hanımın giydiklerini giyiyolardı resmen.:img-haha:
yılmazın ferideyi düşünmesine ihtimal vermiyorum ama filiz ömerin vurulma olayında yılmazdan kuşkulanırsa pess derim ve artık onların birlikte olmasını istemem gerçekten yılmaz çok sabırlı.filize ulaşamayınca çok telaşlandı ve aynalı onu sakinleştirmeye çalıştı.çok telaşlanıyorum bunun için çok sebebim var mı ne öyle bişey dedi süperdi ya.yılmazın okuduğu istanbul şiiri çok harikaydı.filiz yılmazın kıymetini bilsin onun yerinde olmak isteyen binlerce kız var...
Yaaa, sacmalamayin, filiz le yilmaz in asklari o kadar buyuki ne yilmaz ferdeye nede filiz ceme asik olabailir, hem yilmaz ferideye filiz e baktigi gibi bakabilir mi?
Filiz yilmaz askini ben sadece gozlere bakarak anlayabilirm, ama ferideyle yilmaz arasinda boyle birsey olamaz!!!!!!!!!!!!
Beni deli etmeyin yaaaa!!!!!!!
Hem artik filiz duygularini gizlemiyor, yilmaz seni cok ozledim dediginde filiz bende seni cook ozledim senin yaninda olup sana sarilmayi cok isterdim demisti yani ne kadar sevdigini dile getiriyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eninde sonunda filiz le yilmaz birlesecek, filiz e kizmakla olmuyor!!!!!!!
Ben onun yerinde olsaydim yilmaz la her ne olursa olsun birlikte olurdum demk kolay tabii, sonucta filiz in yasadiklarini yasmiyorsunuz!!!!!!!!!Birakin artik filiz i suclamayi!!!!!!!!
filiz+yilmaz forever and always!!!!!!!!!!:love05: :love05: :love05: :love05:
filizle yılmaz aşkı bukadar küçük demekki sende ki yılmazın yerinde olsam ferideyi seçerdim dediğine göre bu kadar kolaymı uğruna herşeyi göze aldığın kişiyi bırakıp başkasına yönelmek filiz burda sevilmeyi en çok hakeden kişidir çünkü bu ilişkiyi istemeyen kim varsa hepsi filize yöneltiyo bunu ikilemde kalması çok doğal anlayamıyorum ya siz olsanız bunca olumsuz olaydan sonra hiç birşey olmamış gibi banane ya ne olursa olsunmu dersiniz sanmıyorum açıkçası...ve ne olursa olsun şuanda filiz yılmazdan uzak duruyosa sevdiği kişiye zarara gelmesinden korktuğu için yılmazı düşündüğü için...
filizle yılmaz aşkı bukadar küçük demekki sende ki yılmazın yerinde olsam ferideyi seçerdim dediğine göre bu kadar kolaymı uğruna herşeyi göze aldığın kişiyi bırakıp başkasına yönelmek filiz burda sevilmeyi en çok hakeden kişidir çünkü bu ilişkiyi istemeyen kim varsa hepsi filize yöneltiyo bunu ikilemde kalması çok doğal anlayamıyorum ya siz olsanız bunca olumsuz olaydan sonra hiç birşey olmamış gibi banane ya ne olursa olsunmu dersiniz sanmıyorum açıkçası...ve ne olursa olsun şuanda filiz yılmazdan uzak duruyosa sevdiği kişiye zarara gelmesinden korktuğu için yılmazı düşündüğü için...
Yaa cok guzel anlamissin slayjic, sagol
filiz+yilmaz forever and always!!!!!!!!
yılmaz_filiz
11-11-06, 22:55
Yaaa, sacmalamayin, filiz le yilmaz in asklari o kadar buyuki ne yilmaz ferdeye nede filiz ceme asik olabailir, hem yilmaz ferideye filiz e baktigi gibi bakabilir mi?
Filiz yilmaz askini ben sadece gozlere bakarak anlayabilirm, ama ferideyle yilmaz arasinda boyle birsey olamaz!!!!!!!!!!!!
Beni deli etmeyin yaaaa!!!!!!!
Hem artik filiz duygularini gizlemiyor, yilmaz seni cok ozledim dediginde filiz bende seni cook ozledim senin yaninda olup sana sarilmayi cok isterdim demisti yani ne kadar sevdigini dile getiriyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eninde sonunda filiz le yilmaz birlesecek, filiz e kizmakla olmuyor!!!!!!!
Ben onun yerinde olsaydim yilmaz la her ne olursa olsun birlikte olurdum demk kolay tabii, sonucta filiz in yasadiklarini yasmiyorsunuz!!!!!!!!!Birakin artik filiz i suclamayi!!!!!!!!
filiz+yilmaz forever and always!!!!!!!!!!:love05: :love05: :love05: :love05:
cnm sen bizi yanlış anlamışsın ben tabi ki yılmazla feridenin birlikte olmasını istemiyorum.yılmazın filize nasıl baktığını görüyoruz demi bunu hiç kimse inkar edemez.inkar edenler gözleri görmeyenlerdir bnce.
filiz 46.bölümde ömere ben yılmaz evlenmemen için babama söz verdim birlikte olmamak için değil dedi.yani yılmazla beraber olucak ama evlenmicek öyle mi.sizce yılmaz bunu kabul eder mi???benim bildiğim delikanlı ve gururlu yılmaz bunu asla kabul etmez.mıstaa arkadaşın dediği yılmaz çok dayandı taş olsa çatlardı kelimesinede katılıyorum ama şu yönden katılıyorum.yılmaz filizi 4 sene boyunca beynini kemiren sorularla bekledi bence yılmaz acayip dayandı gerçekten taş olsa çatlardı.
ayrıca aşk seni seviyorum seni özledim gibi kelimelerle yaşanmaz.aşk iki insanın el ele vererek güçlükleri aşmasıdır.haa ayrıca aşk güvende ister.ama ömerin vurulma olayında filiz yılmazdan kuşku duyarsa pes derim.filiz ve yılmaz el ele verirlerse bütün sorunları aşarlar ömeri handan hanımı ve cemi.erol bey ölmeseydi filizin şimdi ki durumunu görseydi %100 yılmazla evlenmesine izin verirdi.bence filiz herşeyi bir kenara bırakıp yılmazla mutlu olmalı ikiside mutluluğu hak etti.ben yılmazla feridenin ve filiz cemin birlikte olmasını hiç istemiyorum.ben filizin yaşadıklarını yaşamıyorum ama onu anlayabiliyorum filizde bu acıları hak etmedi.ama yılmazda hak etmedi.filizide haklı buluyorum yılmazın acı çekmesini istemiyor ama yılmaz filizle mutlu oluyor.yılmazda filizden istediklerini duyamayınca üzülüyor.
sonuna kadar:
FİLİZ VE YILMAZ
burcu_yağmur
11-11-06, 23:03
valla ben şunu fark ettim elifin kızına yazdığı günlükdeki yazı başka ömerin okudugu günlükdeki yazı başka bu detayın farkına vardım siz vardınız mı?arkadaşlar
yılmaz_filiz
11-11-06, 23:06
valla ben şunu fark ettim elifin kızına yazdığı günlükdeki yazı başka ömerin okudugu günlükdeki yazı başka bu detayın farkına vardım siz vardınız mı?arkadaşlar
nasıl cnm anlamadım.ömerin günlükte okuduğu şeyler elife aiitti.hatta elifin 34.bölümden sonra yazdıkları şeylerin aynısıydı.ben ne demek istediğini anlamadım:bilmim
forever_bim
11-11-06, 23:06
Canan Hanım'ın Kemal Bey'i yitirmenin acısıyla Filiz'e söylediği sözler Filiz'de tesirli oldu bence. Sevdiğini kaybetme korkusu onu geri adım atmaya zorladı.
forever_bim
12-11-06, 00:26
40. bölümde Ömer'in Elif'e karşı olan yanlış agresif ve de kırıcı tavrını gördüğümde "Ömer'in bu şoktan çıkması için okkalı bir tokat yemesi lazım" demiştim. O tokat Elif'in günlüğü oldu. Ve Ömer'i şoktan kurtardı. Senaristler oldukça iyi bağlamışlar bu durumu.
Evet o sahne harikaydı bir 40. bölümde ağladım birde akşam o sahnede nasıl güzel yazılmış bir sahneydi o ve sonrası kızına iyi davranması ilgilenmesi harikaydı....
Evt gercekten guzel bir sahneydi!arada bi elifi hatirlamak iyi oluyo ilk sezonu aratmio herzama n gosterseler!!!benim de gozlerim doldu gercekten o sahnede!!super yazilmis!!
arkadaslar bu son bolumde bı bayan şiir sarkı karısımı bısey okuo onu nerden bulabılecegım konusunda yada kım oldugu konusunda bı fıkrı olan warmı ??cok tesekkur ederım sımdıden ii geceler
Iste, yilmaz in 49.bolumde okudu ey istabul siiri:
Istanbul, ertelenmis sevincler mujdelerin belki bugun dedigimiz yarinlara
Her mutsuz oldugunda, penceresinde nafile yazlar bekleyen gelmediginde vefasiz sonbaharlara inat aglayan bir kadin biraktim
sucluluk dugulari,
uzerine yagmadi sevdigimin gozyaslari, yagsaydi uzerine silinirdi belki,
yoklugunda sitemle duvalarina yazdiklari,
Alay edercesine yaktin yine bu gece isiklarini
Bir buyuk sevda dar geldi ya sokaklarina,
ya bizi birak, yada bogma karanliga
Inat etme, o yoksa yetmez binlerce isigin bu sehri aydinlatmaya
Cok sey istemedim, o isiklarinin birinin altinda, onunla ayni yastiga bas koymaktan baska,
Bu senin sokaklarinda bir ev olsada.....
Ey istanbul!
Yine duymazliktan gelme, yetmez gucun o yoksa aydinlik sabahlara cikmaya....
biraz acele yazdim ama olsun
sevgiliye olan özlem, ayrılığın vermiş olduğu acı,ulaşılmazlık daha nasıl anlatılabilrki harika bir şiir sevgili Eylotuerk ellerine emeğine sağlık...
49.BöLümden aklimda kaLanlara ait yorumlarim;
ömer... Herzamanki gibi yine kendini oynadi..Ne bir abarti nede bir eksik..Neyse o..Yilmazla cekismeleri, tartismalari, üstüne yürümeleri aynen..Gidim eksik yok..Hala nefret dolu Yilmaza ve hala anlayamamis Yilmazi..Cem ile konusurken Elifin nisanlisiydi dedi, Filizi kandiriyor onu kullaniyor hala dedi..Ki; orda yanildi..Yilmaz Filizi evet kullandi belki ama suan icin asla vede asla kandirmiyor!
Kizina ne kadar bagirsada yufka yürekli biri ömer..Hatalar yapiyor ama hatalarini kabul edip onarmak icin elinden gelen sevimliligi vede sempatikligi gösteriyor kanimca..Nitekim kizina karsi sonradan sergilemis oldugu tutum ortada..Bozulmasini hic istemem sahsen..
Elif`in yazmis oldugu defteri bulup okudugu sahneyi cok merak ediyordum..Merakima degdi dogrusu..Aglamanin yakismasi olmaz ama ben bu adami aglarken görünce inanin dayanamiyorum..Gözlerim doluyor icim bir tuhaf oluyor..Bunu bana ekran basinda hissettirebiliyorsa gercek oyuncu budur derim ben ! Sevgili Elifimizi hatirlamasi vede hickiriklarla aglamasi cok gercekci olmustu..Arkada kizi uyuyor annesini görememis bir yavru..Ve babasi ise erken gitmis biricik Esi icin gözyasi döküyor..ömeri birseyin kendine getirmesi gerekiyordu..Yine senaristler bu konuda Elifi kullanmis oldular..Yani Elifin dizide olmadigi halde sirf yazmis oldugu bir defterle, ömeri kendine getirtmesi gercekten iyi düsünülmüs...Kiziyla arasindaki diyaloglar cok sevimliydi..Cok güzeldi..inanilmaz begendim..Harika bir baba-kiz oldular..Hep böyle kalmalarini umud ediyorum..
ömerin sert hali, öfkeli hali vede tavirlari ne kadar gercekci vede inandiriciysa gülüsü, mutlu oldugundaki göstermis oldugu tavir ve hareketleride bir o kadar gercekci vede inandirici..Oyunculugunu cok begeniyorum..Ceme cok fazla güveniyor..Zaten herseyi ögrenince eminim kendine cok kizacaktir..Ama is isten gecmis olacak..Ferideye karsi hala bir duygusal anlamda yaklastigini ben göremedim vede hissetmedim dogrusu..Ne yapiyorsa sirf kizinin mutlulugu icin yapiyor bence..Belki Feride eve tam olarak yerlestikten sonra aralarinda bir yakinlasma olabilir diyorum..üzerine giymis oldugu kazakta neydi öyle..Fistik yesili olan kazak..Harika yakismisti..Cok begendim...
Son sahnesi cok inandirici olmus..Acilar icinde vede sok olmus bir bicimde yere yatmasi ve yuzundeki mimikler gercekciydi bana göre..Mualla Hanimin ömerin arkasindan öyle demesini ben kinadim sahsen! Ama suda varki temiz kalpli insanlarin duasi tutarmis..Duasi mi tuttu ne..? Hemen ardindan ömer vuruldu..!
insallah ömerin önemli bir sorunu olmaz..Onu izlemek bana ayri bir tad ve keyif veriyor..ölecegini ise hic sanmiyorum ! Kesinlikle böyle süper ötesi bir oyuncuyu bu kadrodan saf disi tutmazlar diyorum..Bu vurulma ömerin yeni bir hayata baslamasi icin bir baslangic noktasi olacagini saniyorum..
Kücük Elif....Ne bahtsiz bir kiz ki..Annesi yanibasinda yok..Tam mutlu olacak diyecekken babasi vuruluyor..Bu kücük kizi cok yetenekli buluyorum..Mimikleri, agiz bükmeleri, hazir cevapliligi, dik basliligi vede bircok yönüyle bana Elif`i animsatiyor..Tam annesinin kizi diyebilirim..Babasi ile telefonda konusmasi cok tatliydi..Hele hele ömere oyun oynayalim mi dedigi anda ömerin istememesine ragmen israr ettigi sirada babasinin ona kizmasi ile masadaki tahtalari firlatisi cok asiceydi..:) Uyyy dedim suna bakk..
Ne mutlu ki; cocuk sabahina güzel ve de sevincli uyandi..Cünkü cok sevdigi babasi yanindaydi..Baba-kizin diyaloglari cok tatliydi..Kücük Elifi böyle mutlu görmek benide inanilmaz mutlu etti diyebilirim..Cünkü cocuklar sevindirilmeli...Onlar sevindikcede bizler mutlu oluruz..Feride ablasi gelicek diye nasilda sevindi..Nasilda hazirliklar yapmaya koyuldu..Bu kiz harikalar cikartiyor..
Kücücük ama büyük vede iddiali oynuyooooo:)
Filiz... Filizin kararsizliklar icine düstügü bir bölüm daha izledik..Yahu Filiz zaten sen babana verdigin anlamsiz bir söz yüzünden Yilmazi vede kendini üzdün..Simdide Mualla Hanim istemiyor, ömer izin vermiyor, Handan izin vermiyor, Canan Hanim uzakta durmak vede mutlu oldugunu görmek daha iyidir diyor diyemi Yilmazdan kaciyorsun !!!! Ne alaka?! inanin hic begenmedim Filizi bu bölüm hic! Bu kadarda kararsizlik yasanmaz ki ya.. Adam sana diyor beraber savasalim daha ne istiyorsun? Yilmazi daha fazla üzmemeli diyorum..Yeteri kadar acilar cekti zaten..Hep düsünceler hep takintilar ..Sen böyle düsünmeye vede kacmaya devam edersen Yilmazi kaybedeceksin bence!
Sirketle ilgilenmemesi ayrica da cok mantiksiz..Ceyda bile orda calisan biri olarak endise duyarken Filizin vurdumduymazligi beni hayrete düsürdü dogrusu..
Bence yaptigi hatalardan ders almayan bir Filiz var karsimizda....Babasina verdigi söz hala gecerli cünkü kendi dedi; "Babam Yilmazla evlenmeyeceksin diye söz aldi benden bu onunla beraber olmayacagim anlamina gelmez!" diye..Ha belkide Yilmazin kararli vede ciddi oldugunu anliyor..Evlilik konusunun acilacagindan korktugu icin kaciyor Yilmazdan..Kim bilir?!
Ha birde Nicin söylemiyor Yilmaza Mualla Hanimin geldigini? Söylesene yahu ne diye sakliyorsun?? inanin bir iliskide samimiyet ve dürüstlük yoksa o iliski yürümez ya! Bu bölüm gercektende $IktI Filiz...
Nalan.. Nalanin bendeki kredisi bitmek üzere..ikili iliskilerde birbirine karsi dürüst olmak en iyisidir..Kim ki; dürüst olmuyorsa benim icin o hicbir sey ifade etmez..Kereme karsi acik ve samimi degil..Kafasina takilanlari vede Emrenin hareketleriyle ilgili olarak aklina takilanlari pekala Keremle paylasabilir..Ama maalesef hediye edilen seyi bile saklama geregi vede yalan soyleme ihtiyaci hissetti..Oysaki herseylerini paylasiyorlardi Keremle..Simdi degisen ne inanin anlayamiyorum?!
CemiL.. Cemilde ayri bir konu..Yahu kardesim sen biliyon bu iki kisi birbirini seviyor..Ne demeye geldin mahalleye..? Eskisi gibi olurmu hic bugunler..Feride sana döner mi hicc! Hersey para degil be abi..Ne yani paran oldu diye göz boyayacagini mi saniyosun..? Hem feride seni parasizsin diye fakirsin diye terk etmedi ki? Seni ickin vede hakaretlerin yüzünden terk etti..Kendine fiyat bicmene ne gerek var ? Simdi sen zengin oldun diye paralandin diye hersey unutulup gitti yani öylemi? Yaniliyorsun..! Parayla mutluluklari, sevgileri satin alamazsin..! Adam olsaydin da icmeseydin..! ilk sezon Salih vede Feridenin mutlulugunu, sevgisini görüp aradan cekilen sendin..Simdi ne oldu? Kafani sert bir zemine mi carptinda aklin basina geldi? Cok tuhafsin cooookkk!!!
Feride-Salih..Bu ikisi üzgün vede mutsuz olunca benimde ruhum karariyor..Bu ikiliye mutsuzluk, asik surat hic yakismiyor..Hele Salihe..Allah sanki Salihi tebessüm etsin diye yaratmis..Bu kadarmi yakisir bir insana gülmek ? Cok seviyorum Salihi..Ferideye kizdim gercekten! Ne diye sakliyorsun Salihten..? Belki tatsizlik olmasin dedin ama gercegi söylememekle vede dürüst olmamakla bence Salihin güvenini kaybetmeye basladin diyim..Salih ne dedi? "Benden sakladigi birseyler var!!!" iste bu cümlede anlatiyor ki; Salihte bir güvensizlik hissi basladi bile...üzgünüm Feride senin adina..Umarim eski huzurunuza yeniden kavusursunuz...Salih`in Yilmazla dertlesmemesi beni ayrica sasirtiyor..?
Mualla Hanim..Patavatsiz biri oldugu icin bu huyunu begenmiyorum.."öksüzlerin gönlü kirilmaz" ne yani bu simdi..? Orda Müjgan Hanim var hic dusunmeden oyle konustu..Müjgan hanimin gözleri doldu..Ne kadar dogru bir sözde olsa Müjganin yaninda o lafi dememeliydi diyorum..
Handan Hanim... ilk sahnelerdeki konusmus oldugu sözleri cok begendim..Yani kücük Elifle ilgili olan..Hayret ettim vallaa..$ok oldum Handan ve agzindan cikan sözler...Ha birde sac stili degismis vatana millete hayirli olsun:)
Feride..Kilit isim..! Bence Feride bircok seyin aciklanmasinda, hatta ortamin yumusamasinda önemli bir rol oynayacak...Bunu hissettim izlerken..
Güzelligiyle göz kamastirdi..Sanki Yilmazdan cekindi gidecegim derken..Vede üzüldü Yilmazlarin evinden vede Yilmazdan ayrilirken..
Cem...Kötü adam, ikiyüzlü, sinsi, saman altindan su yürüten, yalanci, sahte, korkunc, saplantili ve hatta $izofrenik vakka! Yaniii 46`lik :))))))
Valla ne diim helal olsun sana attigin taslarla tek tek vuruyosun kuslari..Dikkat et birgün o attigin taslar senin kafani da yarmasin !! Baska da bisey demiyorum senin icin..Parmaklarimi bir klinik vakka icin yoramam..Ha yalnizca sunu diim; hadi buda sana bir kiyak olsun son sahnede giymis oldugun takimini cok begendim yakismis! Aman hiccccc simarma! Ne de yapsan Yilmaza yetisemezsin..Hah!!!
Canan Hanim..Bence yersiz bir laf etti..Ben öyle düsünüyorum sahsen..Yahu sen biliyorsun Yilmaz neler cekti Filizin yoklugunda..Yoklugun Yilmazi öldürür, sakin kacma onu birakma yakin ol diyecegine..Kadin neler dedi..Hayret ettim..
Pes!! dedim inanin..Bu konusan Canan miydi allah askina?? Töbe töbeeeeee...
Yilmaz....Senin yüzün ne zaman gülecek abicim yaa..Yahu ben seni mutlu göremeyecek miyim? Artik seninde mutlu olmani, gülmeni istiyorum ben..Filizin seni sevdiginden adin gibi emin olmasan zaten pesine düsmessin..O yüzden bu cirpinislarin ama sana diim; cok sevsen bile bu anlam veremedigin kacislar seni biktirabilir..Tek istedigin Filizle mutlu olmak..Ama birtürlü bu mutlulugu bulamiyorsun..inan cok üzülüyorum..
Feridenin ömerin arabasindan indigini görünce kizmasi, Ferideye olan kizgin ama kendi haline birakiyorum seni der gibi bakislari, evden cikarken ki; imali imali ne zaman gidiyorsun deyisi..BANA HEP ELiFi HATIRLATTI...Demeden gecemeyecegim..Sanki biran Yilmaz Elifle konusuyor gibi bir hisse kapildim..Niye böyle hissettim bende bilmiyorum..Belkide Yilmazin bakislari bana bunu hissettirdi..Kimbilir?
Odasindaki görüntü süperdi..Yere bakarak aci aci düsünmesi ve o karede cok degerli vede sevdigim bir sanatci olan sevgili Yilmaz Güneyi, Yilmazin arka fonuna koymalari beni böyleeeeee alt-üst etti...Eridim kaldim..Güzel bir cekim olmus..Cok begendim..
istanbulla hesaplasir gibi, konusur gibi $iirini okumasi felaket ve dehset güzeldi..Yemin ederim öyle hasretim ki o istanbula gözlerim dolarak izledim Yilmazin bu enfes sahnesini..
Annesi ile konustugu sözler harikaydi..Neymis bakalim o sözler;
"Birinin aklina bir kere gitmek düstüyse;
Ona dön demek fayda etmiyor Anacim...inan etmiyor..."
Filizle yaptigi telefon konusmalari süperdi Yilmazin..Filizi hicte samimi bulmadim dediklerinde..Ya seven adam gider..Niye gitmiyosun..? Hani sen asi vede hircin bir kizdin..Ne oldu sana? Hem nicin yalan söylüyor? Elif biraz keyifsiz diyor..! Elif keyifsiz degil ki tam aksine cok mutlu..Cünkü Feride ablasini bekliyor..Yoksa benmi yaniliyorum..? Yilmazin demis oldugu o son laf ile ömerin vurulmasinda Yilmazi suclarsa gercekten Filiz Yilmazi hic anlayamamis vede cözememis derim..! Vede iyice sogurum bu diziden..
Yilmazi bir yerde elestiriyorum; Salihin derdi vede sorunu oldugunu bildigi halde onunla bence pekte yakindan ilgilenmiyor..! Oysaki Salih Yilmazin kötü günlerinde hep yanibasinda biterdi..Yilmaz vede Salih`in dertlestikleri sahneleri izlemek istiyorummmm!!??
BöLümüN YiLdizLari:
ömer ve Kücük Elif...Tebriklerim onlara..
Yilmaz benim gözümde dizinin 1 numarali yildizi onu hic saymiiimmm:love05:
sevgilerimle...
diamantparis
12-11-06, 05:36
Feride..Kilit isim..! Bence Feride bircok seyin aciklanmasinda, hatta ortamin yumusamasinda önemli bir rol oynayacak...Bunu hissettim izlerken..
Güzelligiyle göz kamastirdi..Sanki Yilmazdan cekindi gidecegim derken..Vede üzüldü Yilmazlarin evinden vede Yilmazdan ayrilirken..figan arkadasim sunu hic dusunen yok aranizda farkettimde hem ferideyi yilmaza asik olucak zannediyoruz ama belkide omere asik olur omer su an bekar bir erkek ve cocuk elif ferideyi cok seviyor belki dadilik yapmaya basladiginda omer ferideye asik olur olamazmi illaki her kaidn yilmaza asik olucak diye birsey yok
figan arkadasim sunu hic dusunen yok aranizda farkettimde hem ferideyi yilmaza asik olucak zannediyoruz ama belkide omere asik olur omer su an bekar bir erkek ve cocuk elif ferideyi cok seviyor belki dadilik yapmaya basladiginda omer ferideye asik olur olamazmi illaki her kaidn yilmaza asik olucak diye birsey yok
Dikkatli okursaniz yorumumda Feride Yilmaza asik dememisim..Yilmazlarin evinden vede Yilmazdan ayriliyor olmak onu üzdü. Yilmazlarda kaldigi süre icinde Feride hep mutluydu ve rahat etti..Hani olurda giderse Handan gibi sosyetik hanimefendinin yanina belki bu mutlulugunu vede rahatligini bulamaz..
Yilmazla da cok iyi anlasiyorlardi..Yilmaz ona cok destek oldu..iyi bir insan oldugunu bildigi icin vede ömerlere giderek amacinin Yilmazi asla üzmek olmadigini yansitti belkide..Burdaki üzüntüsü oydu bence..Nihayetinde Yilmaz-ömer ikilisinin aralari acik..
Hemen nicin akillara a$k ve birliktelik geliyorda, Yilmazin vede Ailesinin Ferideye karsi yapmis olduklari insani tutum vede Ferideye ailelelerinden biriymis gibi sahiplenisleri gelmiyor??? Böyle sevgi dolu ve de insani yapiya sahip bir aileden kim ayrilmak ister ki???
Ayriliyor diyede üzülünce hemen art niyet mi aramak gerekir..? Bu da ayrica beni sasirtti dogrusu...
Yilmazinda dedigi gibi Feride umdugunu bulamaz vede mutsuz olursa o evde geri geldiginde acik bir kapi bulabilecektir..Ben olaya bu yönden yanasmistim..
sevgiler..
filizle yılmaz aşkı bukadar küçük demekki sende ki yılmazın yerinde olsam ferideyi seçerdim dediğine göre bu kadar kolaymı uğruna herşeyi göze aldığın kişiyi bırakıp başkasına yönelmek filiz burda sevilmeyi en çok hakeden kişidir çünkü bu ilişkiyi istemeyen kim varsa hepsi filize yöneltiyo bunu ikilemde kalması çok doğal anlayamıyorum ya siz olsanız bunca olumsuz olaydan sonra hiç birşey olmamış gibi banane ya ne olursa olsunmu dersiniz sanmıyorum açıkçası...ve ne olursa olsun şuanda filiz yılmazdan uzak duruyosa sevdiği kişiye zarara gelmesinden korktuğu için yılmazı düşündüğü için...[/B]
sevgili slayjic bende yılmazla filizi destekliyorum avatarımda bile onların resmi var. ama bana sorarsan yılmazın artık dayanacak gücü kalmadı. bu aşkta fedakarlık eden hep yılmaz oldu.isyan etti adam. filizin gözünü karartıp yılmaza koşması lazım yoksa. yolcudur abbas bağlasan durmaz.vede bu filizin kararsızlığından seyircide bıktı. eminim diziyi izleyen milyonlar ARTIK BİR KARAR VER BE KIZIM diyordur..:bilmim
once sunu soyleyerek baslıyım...
herhangi bir karakter, senaryo ya da oyunculardan dolayı degil bu sanırım benimle ilgili ben artık bu dziyi zlerken bir heycan duymuyorum ya da merak etmiyorum...
yoruma gelmeden once bu bolumde sinan tuzcu, tuba buyukustun ve bulent inal oyunculuk acısından gercekten cok iyiydiler. bolum boyunca anlatılmak istenen herseyi fazla replik kullanmadan mimiklerle ya da hareketleriyle cok guzel ifade ettiler...
yoruma gelince dedigim gibi bolumu begenmedim... surekli aynı konu uzerinde takılıp kalındı sanki, filiz ve yılmaz birbirlerini sever ama muhakkak birsey olur ve ayrılırlar. sonra tekrar barısırlar. ama sorun su ki acaba bu sefer kac yıl surecek...
cemin otopark sahnesinde cooook guldum. birden vampire fln donusecek gibiydi. muzik, yanıp sonen ısıklar, surattaki ifade... birden ben hangi diziyi izliyorum diye dusundum=))
bana kalırsa konu dısına o kadar cıkıldı ki... filiz hala babasına verdigi sozden bahsetmedi, ne ömer ne de filiz kim bu feride ya da neden yılmazın evinde gibi sorular sormadı... 1. sezon izledigimiz filiz 1. sezonda kalmıs gibi gorunuyor. bir karar vermek bu kadar mı zordur ve bu kadar mı sıkıcı bir surectir. diziye bir kotu lazım diye dusunup cem karakterini yaratmıslar da bu kadar duygusuz ve kotu bir karakter olabilir mi acaba???
bircok kişi 1. sezon dahi ömerin ustune gelirken, ben haksız bulmazdım ama 2. sezon ömer evrim gecirdi sadece kızına karsı iyi... o sevgisini de bu bolume kadar kızı uyurken gosteriyordu...
diger karakterlere gelince... ali ile sema bir test yaptırmıslardı da sonra noldu... ben mi kacırdım acaba=))
ee salih, cemil, fahriye dersek dicek soz bulamıyorum... aynı konu uzerinde tıkanıp kaldılar... aynı sey nalan, emre ve bir de diger sakalları gecenin bir vakti giden ve kimsenin dikkatini cekmeyen cocuk icinde gecerli...
diziyi izlicem... ama dedigim gibi ya ben ya da dizi heycanını kaybetti....
arkadaşlar herkes düşmüş gene filiz olayına akşamki yorumlarınızı okudum az önce bende bi şeyler yazim dedim
filiz için kimileri: kızda haklı herkes onun üzerine geliyor diye haklı çıkarmaya çalışanlar olmuş yada yılmaza zarar gelmesin diye ondan ayrılacak diyenler olmuş.bunları bende düşündüm gerçekten öylemi diye 48.bölümden itibaren düşünüyorum yanlışlık filizdedir arkadaşlar yılmaz hep fedakarlık yapan insan tek başına bu aşkı götüren insan konumunda filizin acı çekmesi beni ilgilendirmiyor çünkü acıları kendi yaratıyor
örnek:dizide hiç şahit oldunuzmu filiz yılmazla dertlerini 48.bölüm(hariç )paylaştımı gören varmı.içine acıları atmak filize acı vermekten başka bi işe yaramıyor,yaramayacakta gözüküyor hiçbişeyini yılmazla paylaşmıyor bu kız ayrıca yalan söylemek neden onuda anlamış değilim bu gidişle filiz ömerin vurulmasında yılmazıda suçlar ona çok rahat yalan söyliyebildiğine göre elif keyifsizmiş neyse yılmazla konuşup bi orta yol bulmak yerine sorunlarını kendi halletmeye çalışması sıktı artık yılmaz bile bunun böyle olduğunu biliyor filiz aramadığında düşündüğü ilk şey ne oldu acaba oluyor çünkü konuşmuyorlar sadece seviyorlar birbirlerini valla böylede büyük aşk felanda olmaz yani(şimdi aklıma kadir inanır ile türkan şorayın filmi geldi )ordaki replikler sevgi ne demekti ile başlayan...filizde bunu göremiyorum sorunları böyle çözemez ve bu halinden inanın bıktım.ayrıca ayrıldığında herşey düzelecekmi yani o acı çekmeyecekmi yılmaz ikinci kez tercih edilen acı çeken olmayacakmı birbirlerini bu kadar kıran insanlar daha sonra birbirlerinin yüzlerine hiçbişey yaşanmamış gibi nasıl bakıcaklar bunlar muamma biz bu aşkı yani filiz-yılmaz aşkını 1.sezon sevdiğine sahip çıkan kendini tamamen bırakan kendinden emin filiz yüzünden sevmedikmi bu diziyi bu sezonsa roller değişti yılmaz girdi devreye filizin eski halinden eser kalmadı baştan beri ömer handan bu ilşkiye karşı sebebleri ne olursa olsun bence haklılık payları bile yok sevgili modum ömeri gene savunmaya kalkmış ama bi insanın yılmazın filizi sevmediğini görmesi için kör olması lazım ama ben sevinçliyim tekstilin ve ömerin, handanın batışını büyük zevkle izlicem filiz böyle giderse bu seferde işi berbat eden filiz olursa dediğim gibi kaç gündür söylüyorum filiz artık benim için biticek işte bunada bi krakterin batışı denir (tabi yılmazı suçlarsa)
ömer hayranı
12-11-06, 12:44
arkadaşlar bu bölümde elife kimin aşkı büyükmüş anladık 4 yıl geçmsine rağmen ölmüş karısına hala büyük aşk duyan öer bir kez daha aşkının büyüklüğünü kanıtladı yüzüğünü öpme sahnesi mükemmeldi elifin yazdıklarını okurken resmen gözlerim doldu sinan tuzcu çok iyi bir oyuncu ömerin kızıyla sahnelerimükemmeldi hele birlikte uyuyuşları bu diziyi ben sinan tuzcu için izliyorum adam tek kelimeyle mükemmel
yakupoglu61
12-11-06, 12:54
bu dizi başladığından beri ilk kez ömeri bi konuda beğendim oda küçük elife artık kötü davranmayacağını bildiğim için bi röportajında demişti zaten biraz daha bağıracam ona ondan sora düzelecek dediği gibi oldu
arkadaşlar herkes düşmüş gene filiz olayına akşamki yorumlarınızı okudum az önce bende bi şeyler yazim dedim
filiz için kimileri: kızda haklı herkes onun üzerine geliyor diye haklı çıkarmaya çalışanlar olmuş yada yılmaza zarar gelmesin diye ondan ayrılacak diyenler olmuş.bunları bende düşündüm gerçekten öylemi diye 48.bölümden itibaren düşünüyorum yanlışlık filizdedir arkadaşlar yılmaz hep fedakarlık yapan insan tek başına bu aşkı götüren insan konumunda filizin acı çekmesi beni ilgilendirmiyor çünkü acıları kendi yaratıyor
örnek:dizide hiç şahit oldunuzmu filiz yılmazla dertlerini 48.bölüm(hariç )paylaştımı gören varmı.içine acıları atmak filize acı vermekten başka bi işe yaramıyor,yaramayacakta gözüküyor hiçbişeyini yılmazla paylaşmıyor bu kız ayrıca yalan söylemek neden onuda anlamış değilim bu gidişle filiz ömerin vurulmasında yılmazıda suçlar ona çok rahat yalan söyliyebildiğine göre elif keyifsizmiş neyse yılmazla konuşup bi orta yol bulmak yerine sorunlarını kendi halletmeye çalışması sıktı artık yılmaz bile bunun böyle olduğunu biliyor filiz aramadığında düşündüğü ilk şey ne oldu acaba oluyor çünkü konuşmuyorlar sadece seviyorlar birbirlerini valla böylede büyük aşk felanda olmaz yani(şimdi aklıma kadir inanır ile türkan şorayın filmi geldi )ordaki replikler sevgi ne demekti ile başlayan...filizde bunu göremiyorum sorunları böyle çözemez ve bu halinden inanın bıktım.ayrıca ayrıldığında herşey düzelecekmi yani o acı çekmeyecekmi yılmaz ikinci kez tercih edilen acı çeken olmayacakmı birbirlerini bu kadar kıran insanlar daha sonra birbirlerinin yüzlerine hiçbişey yaşanmamış gibi nasıl bakıcaklar bunlar muamma biz bu aşkı yani filiz-yılmaz aşkını 1.sezon sevdiğine sahip çıkan kendini tamamen bırakan kendinden emin filiz yüzünden sevmedikmi bu diziyi bu sezonsa roller değişti yılmaz girdi devreye filizin eski halinden eser kalmadı baştan beri ömer handan bu ilşkiye karşı sebebleri ne olursa olsun bence haklılık payları bile yok sevgili modum ömeri gene savunmaya kalkmış ama bi insanın yılmazın filizi sevmediğini görmesi için kör olması lazım ama ben sevinçliyim tekstilin ve ömerin, handanın batışını büyük zevkle izlicem filiz böyle giderse bu seferde işi berbat eden filiz olursa dediğim gibi kaç gündür söylüyorum filiz artık benim için biticek işte bunada bi krakterin batışı denir (tabi yılmazı suçlarsa)
matraka arkadasım yaptığın yoruma katılıyorum.zaten fılız yılmazdan suphelenrse ve bu nedenle ayrılırsalar ben daha dıyecek bıse bulamam.sonrada hıc bırsey olmamıs gıbı onları barstırısalar dızı bıter.fılıze ben guvenıyorum bırcok gelgıt yasayabılır ama yılmazdan suphelenmez.bence seyırcıyı meraka dusurmek ıcın soylenmıs bır replıktı.ben fılızı savunuyorum.askına sahıp cıksa suc cıkmasa suc.ama gercekten yılmazdan suphelenırse gercekten dızı artık batar batmakla kalmaz ınsanlara bu kadar zaman bosuna ızlemısız dedırtır.ben sahsen fılız omerı yılmazı vurdurttuğunu dusunurse ben daha ızlemem.cemın maskesınınde ben sırket battıktan sonra ortaya cıkacağını dusunuyorum tekınerler boyle anlar ama yılmaz,ekrem cozer erkenden bu ısı.bence yılmaz fılızlerın evne gıdecek ve yolda omer ve ferıdeyı gorecek... omerı hastahaneye o getırecek...tabı bu bnm dusuncem.
matraka arkadasım yaptığın yoruma katılıyorum.zaten fılız yılmazdan suphelenrse ve bu nedenle ayrılırsalar ben daha dıyecek bıse bulamam.sonrada hıc bırsey olmamıs gıbı onları barstırısalar dızı bıter.fılıze ben guvenıyorum bırcok gelgıt yasayabılır ama yılmazdan suphelenmez.bence seyırcıyı meraka dusurmek ıcın soylenmıs bır replıktı.ben fılızı savunuyorum.askına sahıp cıksa suc cıkmasa suc.ama gercekten yılmazdan suphelenırse gercekten dızı artık batar batmakla kalmaz ınsanlara bu kadar zaman bosuna ızlemısız dedırtır.ben sahsen fılız omerı yılmazı vurdurttuğunu dusunurse ben daha ızlemem.cemın maskesınınde ben sırket battıktan sonra ortaya cıkacağını dusunuyorum tekınerler boyle anlar ama yılmaz,ekrem cozer erkenden bu ısı.bence yılmaz fılızlerın evne gıdecek ve yolda omer ve ferıdeyı gorecek... omerı hastahaneye o getırecek...tabı bu bnm dusuncem.
mert seninle genelde aynı düşünüyoruz biliyorum bende bu yorumları zaten filiz yılmazdan şüphelenirse diye yazıyorum haklı olabilirsin bizi bazen şaşırtıyorlar inşallah yanılmayız ama bu olursa yani filiz yılmazdan şüphelenirse bize bunu bu büyük aşk diye nasıl yutturucaklar onu geçtim bu güvensizlikle filiz yılmazdan ayrıldı diyelim gerçekleri öğrendiğinde yılmazın yüzüne nasıl bakıcak hoş bakar be bu kız değilmi babasını dinleyip yılmazdan ayrılan daha sonra babsının sözüne güvenip hisseleri almak için yılmazı aşalıyan filiz krakterinde utanma bıraktılarmıki belki az bi şey kaldıysa yılmaza güvenir.hadi babasına söz verdi diyelim onun affı olur ya yılmaza ettikleri laflar yanına kar kaldıya ona yanıyorum 50.bölüm filizin sınavı bence artık öyle bir hal aldıki dizi ben senaristlerin nasıl işin içinden çıkacaklarını merak ediyorum yılmaz müjgan hanım ekrem hariç bütün krakterler kötü yönde evrim geçirmedimi zaten
ben acikcasi,filize sonuna kadar guveniyorum,belki yanlis anlasilmalar olabilir ama askina inaniyorum,gercekten filiz yilmazi cok seviyoru gecen filiz le yilmaz telde konusrken filizin gozlerinin dolusu beni cok etkiledi,bu kiz gercekten cok seviyor....ve filizin gercekten guclu bi karekter oldugunu dusunuyorum...babasinin olumu gercekten filiz icin zordu........snra yilmazdan ayrilmasi felan..ben ilk sezondaki filizi goruyorum vala........birazda kendimizi kizin yerine koysak anlicaz ama..
ben acikcasi,filize sonuna kadar guveniyorum,belki yanlis anlasilmalar olabilir ama askina inaniyorum,gercekten filiz yilmazi cok seviyoru gecen filiz le yilmaz telde konusrken filizin gozlerinin dolusu beni cok etkiledi,bu kiz gercekten cok seviyor....ve filizin gercekten guclu bi karekter oldugunu dusunuyorum...babasinin olumu gercekten filiz icin zordu........snra yilmazdan ayrilmasi felan..ben ilk sezondaki filizi goruyorum vala........birazda kendimizi kizin yerine koysak anlicaz ama..
nasıl koyacağızki merve sen söyle ben koyamıyorum ben böyle yapmam çünkü içimde sorunları kendi kendime çözmeye çalışmam herşeyi sineye çekmem o benim sevdiğimse onunla herşeyimi paylaşırım şu ana kadar yılmazla neyini paylaştı filiz ben filizin yerine koyamam kendimi çünkü onun yerine koyduğumda sorunlar dağ olup karşıma çıkmaktan başka bi işe yaramaz halbuki yılmazla dertlerini kaygılarını üzüntülerini paylaşsa yılmaz filiz niye aramadı diye acaba bişeymi oldu gene aklımı karıştı diye merak edermiydi sence :adam resmen kahroldu filize ulaşamayınca sen diyorsun filizi anla ben filizin durumunu anlıyorum yaptıklarını anlamıyorum
Sevgili Figan yorumunu okudum :) Sanırım bir yerde hata yaptın salihle evli olan fahriye feride değil.. :) Bu kadar kusur olur canım :) Yorumuna katıldığım noktalar oldu ama katılmadığım noktalarda oldu..
Feride Yılmazdan hoşlanıyor bence... Filiz konusundada tamamen katılyıorum :)
filiz yılmazdan şüphelendiği için ayrılırsa bunun geri dönüşü olmayacağını düşünüyorum ama bence böyle bişey olmayacak ailesi yılmazı suçlasada bence filiz yılmazı savunucaktır eğer bir ayrılık olucaksa bunun kesinlikle filizin yılmazın başına bişey gelmesinden korktuğu için olan bir ayrılık olur herkes 1. sezondaki filizi istiyor ama 1. sezondan beri filizin başına birsürü kötü olay geldi ve aradan 4 yıl geçti kendinizden pay biçin 4 yıl önceki halinizle şimdiki haliniz birmi...
canan bile filize aşkının başına bişey gelmesindense uzaktan sevmeyi bil dedi bu aşka en çok inan ve destek olan kişi bunu söylüyosa filizin daha nasıl düşünmesini bekleyebiliriz ki...sevdiğin kişinin başına bişey gelmesindense uzaktan acı çekerekte olsa iyi olduğunu bilmek en iyisi...
nasıl koyacağızki merve sen söyle ben koyamıyorum ben böyle yapmam çünkü içimde sorunları kendi kendime çözmeye çalışmam herşeyi sineye çekmem o benim sevdiğimse onunla herşeyimi paylaşırım şu ana kadar yılmazla neyini paylaştı filiz ben filizin yerine koyamam kendimi çünkü onun yerine koyduğumda sorunlar dağ olup karşıma çıkmaktan başka bi işe yaramaz halbuki yılmazla dertlerini kaygılarını üzüntülerini paylaşsa yılmaz filiz niye aramadı diye acaba bişeymi oldu gene aklımı karıştı diye merak edermiydi sence :adam resmen kahroldu filize ulaşamayınca sen diyorsun filizi anla ben filizin durumunu anlıyorum yaptıklarını anlamıyorum
arkadasim belki sen kendi yerine koyamazsin ama ben koyiyorum babama cok duskun olarak bende filiz gibi yilmazdan uzak durmaya calisirdim tabi biyere kadar onu gec,filizin annesi abisi zaten kiza demedigini birakmio...
dusunsenize bide sevdigin adamin annesi geliyor birak oglumun yakasini felan dio snra omerin yilmazi vurdugunu zanetip yilmazi beladan uzak tutmaya calisiyor.vala ben filizi anlayabiliyorum.........kizin ustunede fazla gitmemek lazim......
evt orda haklisin bende filize orda kizmadim degil filizin bi kacamak yapmasini beklerdim ama yapmadi iste..........
durumunu gercekten anliyorsan yaptiklarinida anlaman lazim!
filiz yılmazdan şüphelendiği için ayrılırsa bunun geri dönüşü olmayacağını düşünüyorum ama bence böyle bişey olmayacak ailesi yılmazı suçlasada bence filiz yılmazı savunucaktır eğer bir ayrılık olucaksa bunun kesinlikle filizin yılmazın başına bişey gelmesinden korktuğu için olan bir ayrılık olur herkes 1. sezondaki filizi istiyor ama 1. sezondan beri filizin başına birsürü kötü olay geldi ve aradan 4 yıl geçti kendinizden pay biçin 4 yıl önceki halinizle şimdiki haliniz birmi...
canan bile filize aşkının başına bişey gelmesindense uzaktan sevmeyi bil dedi bu aşka en çok inan ve destek olan kişi bunu söylüyosa filizin daha nasıl düşünmesini bekleyebiliriz ki...sevdiğin kişinin başına bişey gelmesindense uzaktan acı çekerekte olsa iyi olduğunu bilmek en iyisi...
çok güzel yorum yapmışsın demek böyle yapmalıyız çünkü ayrılınca acı çekmiyeceğiz yada sevdiğinizi yıkmayacaksınız bi kez daha haklısın tabi herkes böyle yapmalı 49.bölümü izlemedin galiba yılmaz filiz aramadı diye ne hale geldi aynalı zor sakinleştirdi.haklısın tabi sevdiğinizden onu korumak adına ayrılmalısınız ama bilemessin değilmi bu nayrılığın yılmazı öldürmekten farksız olduğunu çünkü çektiğiniz acılardan hiçbirisini sevdiği bilmiyordur evet böyle yapmalıyız onu üzmemek için öldürmeliyiz
ay agzina bin yasa!!aynen katiliyorum arkadsim..............
canan demise dogrudur.kiimbilir o dort yilda filiz ne acilar cekti!!:icon_neut
Cananın geldiğine sevinmiştim bu bölüm.. Gözlerim devamlı onu arıyordu.. Onu bu iki seveni birleştirecek ortak bir paydada buluşturacak gözüyle bakarken ondan beklenmeyen sözler döküldü ağzından... Canan Hanım ki aşkı için zamanında neleri göze almış.. Aşkın nasıl bir duygu olduğunu biiliyor.. Baştan beri Yılmaz-Filizi birarada tutmaya çalışan Canan hanım Bir bölümde çark etti.. Helal olsun.. Yani bir o kalmıştı oynanmadık karakter sağolsunlar..
Etarfından bu kadar tepki ve yorum alınca vede Ömeri Yılmaz vurdurttu sanınca öyle bilince ayrılık kaçınılmaz.. Ama bundan sonra geceleri geçipte yatağında ağlamasın hiç inandırıc gelmez.. Yılmazda başka biriyle ilgilensin artık.. Biriyle görürse belki Filizin aklı başına gelir.. Ama glesede geç olacağına eminim.
arkadasim belki sen kendi yerine koyamazsin ama ben koyiyorum babama cok duskun olarak bende filiz gibi yilmazdan uzak durmaya calisirdim tabi biyere kadar onu gec,filizin annesi abisi zaten kiza demedigini birakmio...
dusunsenize bide sevdigin adamin annesi geliyor birak oglumun yakasini felan dio snra omerin yilmazi vurdugunu zanetip yilmazi beladan uzak tutmaya calisiyor.vala ben filizi anlayabiliyorum.........kizin ustunede fazla gitmemek lazim......
evt orda haklisin bende filize orda kizmadim degil filizin bi kacamak yapmasini beklerdim ama yapmadi iste..........
durumunu gercekten anliyorsan yaptiklarinida anlaman lazim!
benim derdimin hala bu olduğunumu sanıyorsun ben o zaman boşuna yazıyorum ya sen yazdıklarımı okumuyorsun o babasını kaybetme olayına hiç girmek istemiyorum yoksa işin içinden çıkamayız benim derdim yılmazla bu kaygılarını neden paylaşmıyor filizin yerine kendini koyuyorsunda yılmaz 49.bölümde neler çekti o telefondaki endişesi filizin kendinden uzaklaştığını hissetmesi filize ulaşamayınca çıldırcak gibi olması aynalının onu sakinleştirmeye çalışması bu kız yılmazdan ayrılırsa yine ha yılmazı öldürmüş ha terketmiş ne farkı var zaten ayrıca canan la kemal bey filiz yılmaz ilişkileri farklı canan hanımın kendi ilşkilerinden yola çıkarak filize akıl vermeside yanlış zaten
benim derdimin hala bu olduğunumu sanıyorsun ben o zaman boşuna yazıyorum ya sen yazdıklarımı okumuyorsun o babasını kaybetme olayına hiç girmek istemiyorum yoksa işin içinden çıkamayız benim derdim yılmazla bu kaygılarını neden paylaşmıyor filizin yerine kendini koyuyorsunda yılmaz 49.bölümde neler çekti o telefondaki endişesi filizin kendinden uzaklaştığını hissetmesi filize ulaşamayınca çıldırcak gibi olması aynalının onu sakinleştirmeye çalışması bu kız yılmazdan ayrılırsa yine ha yılmazı öldürmüş ha terketmiş ne farkı var zaten ayrıca canan la kemal bey filiz yılmaz ilişkileri farklı canan hanımın kendi ilşkilerinden yola çıkarak filize akıl vermeside yanlış zaten
arkadasim sen benim yazdiklarimi okumuyorsun herhalde.............ben baslangictan konusuyorum ayriligin baslangici neydi babasi degilmiydi,babsi olmasaydi filiz ve yilmaz evliydi sidmi hatta bebekleri bile olmustu..........
yilmazin telde aci cekmesini gorduk tamam bisey demedik yaa,hatta iyi okursan filize bu konuda kizdim dedim ama sizin filizin herzaman ustune gitmenizi dogru bulmuyorum,sen kendini yilmaz in yerine koy yilmazin ne engeli var annesi karsi ama belli etmiyor,hic kimseden baski da gormuyor,,handan muala gibi olsa yine filiz yilmaz hep beraber olacakti....yaa siz sadece filize niye bakiyorsunuzki filizin etrafindakilerin tepkisini gormuyorsunuz sanki......
filiz ailesini de kayb etmek istemiyor,ve annesi GUYA hasta...kiz kendini dusunerek davranmiyor herkezi dusunuyor.....kiz hakli bence!!
canan in akil vermesine gelince,,iyi yapio canan devam etsin...........filizin tek dostu canandir.unutmayin.
çok güzel yorum yapmışsın demek böyle yapmalıyız çünkü ayrılınca acı çekmiyeceğiz yada sevdiğinizi yıkmayacaksınız bi kez daha haklısın tabi herkes böyle yapmalı 49.bölümü izlemedin galiba yılmaz filiz aramadı diye ne hale geldi aynalı zor sakinleştirdi.haklısın tabi sevdiğinizden onu korumak adına ayrılmalısınız ama bilemessin değilmi bu nayrılığın yılmazı öldürmekten farksız olduğunu çünkü çektiğiniz acılardan hiçbirisini sevdiği bilmiyordur evet böyle yapmalıyız onu üzmemek için öldürmeliyiz
matraka filiz yılmazdan sonsuza dek ayrılıcam demiyoki şuan herşey üst üste geldi ortam sakinleşene kadar beklemek istiyo bunun neresi yanlış canan hanım yaşadıklarını bir düşün kadın kocasından ayrıda kaldı ölümüde yaşadı demekki onun ölmesindense yaşadığını bilmek daha az acıtıyo insanı sen deliler gibi sevdiğin birinin ölmesine dayanabilirmisin şahsen ben dayanamam onun uzakta nefes aldığını bilmeği tercih ederim ve şunu bilki herzaman herşey anlatılmıyo malesef anlatmak istesende anlatamadığın bir zaman geliyo filizin yılmaza annesini şikayet etmesinimi bekliyosunuz ayrıca filiz mualla hanımın haklı olduğunu düşünüyo....
merve seninle aynı şeyi savunuyorum bende babama aşırı derecede bağlıyım aynı şeyi benden istese kesinlikle tereddüt etmeden kabul ederim
ayrılık acısı zordur bilirim ama ölüm acısı daha fazla bunuda bilirim...
matraka filiz yılmazdan sonsuza dek ayrılıcam demiyoki şuan herşey üst üste geldi ortam sakinleşene kadar beklemek istiyo bunun neresi yanlış canan hanım yaşadıklarını bir düşün kadın kocasından ayrıda kaldı ölümüde yaşadı demekki onun ölmesindense yaşadığını bilmek daha az acıtıyo insanı sen deliler gibi sevdiğin birinin ölmesine dayanabilirmisin şahsen ben dayanamam onun uzakta nefes aldığını bilmeği tercih ederim ve şunu bilki herzaman herşey anlatılmıyo malesef anlatmak istesende anlatamadığın bir zaman geliyo filizin yılmaza annesini şikayet etmesinimi bekliyosunuz ayrıca filiz mualla hanımın haklı olduğunu düşünüyo....
merve seninle aynı şeyi savunuyorum bende babama aşırı derecede bağlıyım aynı şeyi benden istese kesinlikle tereddüt etmeden kabul ederim
ayrılık acısı zordur bilirim ama ölüm acısı daha fazla bunuda bilirim...
soruyorsan söylim aile ilşkilerinden sevdiğine bahsetmenin adı yada bu aşk için birlikte oldukları için neler çektiğini sevdiği adama söylemesi şikayet olmuyor yılmaz ya söylüyorum ben zaten filizin yılmazdan ayrılması neyi değiştiricek filiz daha az acı çekicek yılmaz zaten acı çekicek bana biri çıkıpta söylesin filizin yılmazdan uzak durması neyi değiştiricek söylim ben size koskocaman bi hiçbişeyi 40yıllık kani olurmu yani canan hanımın yaptığı na ne demeli o zamanında aynı cesareti gösterememiş şimdi filizden bunu göstermesini nasıl bekler onun geçtim ayrıldıklarından beri bu krakter değilmiydi onları barıştırmaya çalışan biz bi konuda anlaşamıyoruz filize kızıyorum evet durumunu anlıyorum yaptıklarını anlamıyorum kimsede bana bunu izah edemez
arkadasim sen benim yazdiklarimi okumuyorsun herhalde.............ben baslangictan konusuyorum ayriligin baslangici neydi babasi degilmiydi,babsi olmasaydi filiz ve yilmaz evliydi sidmi hatta bebekleri bile olmustu..........
yilmazin telde aci cekmesini gorduk tamam bisey demedik yaa,hatta iyi okursan filize bu konuda kizdim dedim ama sizin filizin herzaman ustune gitmenizi dogru bulmuyorum,sen kendini yilmaz in yerine koy yilmazin ne engeli var annesi karsi ama belli etmiyor,hic kimseden baski da gormuyor,,handan muala gibi olsa yine filiz yilmaz hep beraber olacakti....yaa siz sadece filize niye bakiyorsunuzki filizin etrafindakilerin tepkisini gormuyorsunuz sanki......
filiz ailesini de kayb etmek istemiyor,ve annesi GUYA hasta...kiz kendini dusunerek davranmiyor herkezi dusunuyor.....kiz hakli bence!!
canan in akil vermesine gelince,,iyi yapio canan devam etsin...........filizin tek dostu canandir.unutmayin.
sevgili merve yorumunda biraz kızgınlık gördüm sanki belkide bana öyle gelmiştir filiz bence haksız sence haklı iki zıt yorum buna kızmana gerek yok bende kendimi ikisininde yerine koyuyorum ve filizin yılmazdan ayrılmasının hiçbişeyi çözmeyeceğini görüyorum sense filiz ne yaparsa haklıdır nidalarındasın peki filiz haklı bu konuyu sağduyuyla tartışamıyacağız filiz haklı tamam
Yılmazın bu bölümde okuduğu şiir durumunu çok güzel anlattı.. Ben şiiri çok beğendim.. Şiiri mp3 halde indirmek isteyen arkadaşlar varsa.. Multimedia bölümünden indirebilirler.. :) Şiiri tv kaydından çektim.. Güle güle dinleyin..
soruyorsan söylim aile ilşkilerinden sevdiğine bahsetmenin adı yada bu aşk için birlikte oldukları için neler çektiğini sevdiği adama söylemesi şikayet olmuyor yılmaz ya söylüyorum ben zaten filizin yılmazdan ayrılması neyi değiştiricek filiz daha az acı çekicek yılmaz zaten acı çekicek bana biri çıkıpta söylesin filizin yılmazdan uzak durması neyi değiştiricek söylim ben size koskocaman bi hiçbişeyi 40yıllık kani olurmu yani canan hanımın yaptığı na ne demeli o zamanında aynı cesareti gösterememiş şimdi filizden bunu göstermesini nasıl bekler onun geçtim ayrıldıklarından beri bu krakter değilmiydi onları barıştırmaya çalışan biz bi konuda anlaşamıyoruz filize kızıyorum evet durumunu anlıyorum yaptıklarını anlamıyorum kimsede bana bunu izah edemez
arkadasim belki suan benle muhatap degilsin ama slayjic arkadasimla ayni seyi savundugum icin konusim!!her seyi bi kenara birakarim tamammi,,
yilmazin engelerini sayim:muala istemiyor ama hic oturupta ogluna karsi BU KIZ LA EVLENMICEKSIN demedi,aksine muala gidip filize soledi....
tekrar soliyim sevdigin adamin annesi gliyor oglumdan uzak dur diyor ona zarar veriyorsun diyor...
onu birak snra annesi rahatsizlaniyor ve doktor uzulmemesini gerektigini soliyor..omerin yilmazi vurdurdugunu zanetip yilmaza zarar gelmemesini isteyip bi sure uzak duruyor bunda ne var yaaaa,,filizde hangi birini dusunsun........
canan da yilmazin durumunu biliyor ve dedigi gibi......
filiz aslinda herseyi yilmaz icin yapiyor ama...neyse!!
tamam bu tartisma nin sonu yok ben burda bitiriyorum bana cevap gelmedigi surece!
evet biz bu konuda anlaşamıyoruz biz zaten filizle yılmaz ayrılsın demiyoruzki sadece filizin yaptıklarınında haklı bir yanı olduğunu söylüyoruz tabikide bizde isteriz herşey bir kenara bırakılsın sadece aşk yaşansın ama bu normal hayattada böyle olmuyo yani eğer herşey elinin tersiyle itilir büyük aşk yaşanmaya devam edilirse bu gerçekten hikaye olur gerçek hayatta kaç kişi herşeyi bırakıp rahar rahat kimseyi umursamanan aşkın peşinden koşar yanlış anlaşılmasın giden vardır ama rahat huzurlu hiçbişey düşünmeden kaç kişi gider
arkadasim belki suan benle muhatap degilsin ama slayjic arkadasimla ayni seyi savundugum icin konusim!!her seyi bi kenara birakarim tamammi,,
yilmazin engelerini sayim:muala istemiyor ama hic oturupta ogluna karsi BU KIZ LA EVLENMICEKSIN demedi,aksine muala gidip filize soledi....
tekrar soliyim sevdigin adamin annesi gliyor oglumdan uzak dur diyor ona zarar veriyorsun diyor...
onu birak snra annesi rahatsizlaniyor ve doktor uzulmemesini gerektigini soliyor..omerin yilmazi vurdurdugunu zanetip yilmaza zarar gelmemesini isteyip bi sure uzak duruyor bunda ne var yaaaa,,filizde hangi birini dusunsun........
canan da yilmazin durumunu biliyor ve dedigi gibi......
filiz aslinda herseyi yilmaz icin yapiyor ama...neyse!!
tamam bu tartisma nin sonu yok ben burda bitiriyorum bana cevap gelmedigi surece!
bunları yazıpta sana cevap gelmemesi mümkünmü belkide aynı şeyi şeyi savunuyoruz sadece bir yerde yorumlarımız ayrılıyor oda şurda yukarıda saydığın nedenleri yılmaz bilse ve filiz mert bi şekilde yılmaza gitse ben bu bu nedenlerden dolayı senin acı çekmeni istemiyorum üzgünüm sen ayrı yola ben ayrı yola dese filize kızmam onu yaptığından dolayı sadece eleştiririm tıpkı şu an yaptığım gibi ama yılmaza bi şey açıklamadan ondan uzaklaşmak istemesini kimse bana izah edemez filizde cesaret olsa yılmaza herşeyi anlatırdı ben artık bunlarıda düşünmüyorum 50.bölümde ömeri yılmazın vurduttuğunu düşünürse bak o zaman babasının ölümünden başlayan zamandan itibaren nasıl filizi eleştiriyorum sen o zaman gör sabırlıyım bekliyorum
evet biz bu konuda anlaşamıyoruz biz zaten filizle yılmaz ayrılsın demiyoruzki sadece filizin yaptıklarınında haklı bir yanı olduğunu söylüyoruz tabikide bizde isteriz herşey bir kenara bırakılsın sadece aşk yaşansın ama bu normal hayattada böyle olmuyo yani eğer herşey elinin tersiyle itilir büyük aşk yaşanmaya devam edilirse bu gerçekten hikaye olur gerçek hayatta kaç kişi herşeyi bırakıp rahar rahat kimseyi umursamanan aşkın peşinden koşar yanlış anlaşılmasın giden vardır ama rahat huzurlu hiçbişey düşünmeden kaç kişi gider
bencede.........
yilmaz icin kolay olabilir gel gidelim ama filiz icin kolay degildir,helede annesinin hasta olup yataklarini dusecegini bilebile...handan da hasta degil yaa ama doktorun gozunun icine bakio bisey diyince!doktor da ne dedi
uzuntu yok:hem filiz kendini sorumlu tutuo annesinin hastaligina.....bizde filiz yilmaz mutlu olsun diyoruz.
ben burda bitiriyorum.
bencede.........
yilmaz icin kolay olabilir gel gidelim ama filiz icin kolay degildir,helede annesinin hasta olup yataklarini dusecegini bilebile...handan da hasta degil yaa ama doktorun gozunun icine bakio bisey diyince!doktor da ne dedi
uzuntu yok:hem filiz kendini sorumlu tutuo annesinin hastaligina.....bizde filiz yilmaz mutlu olsun diyoruz.
ben burda bitiriyorum.
hala hayretler içerisinde yazdıklarını okuyorum yılmaz için kolay olabilir filize baktığın pencereden bide yılmaza bakmayı dene neden aynı endişeyi ben filize bakınca hissedemiyorumda yılmazı izleyince hissediyorum oyunculuk farkımı anlamadım yılmazın filiz için endişesini gören insan nasıl bu yazıyı yazabilir bvende onu çözemiyorum
bunları yazıpta sana cevap gelmemesi mümkünmü belkide aynı şeyi şeyi savunuyoruz sadece bir yerde yorumlarımız ayrılıyor oda şurda yukarıda saydığın nedenleri yılmaz bilse ve filiz mert bi şekilde yılmaza gitse ben bu bu nedenlerden dolayı senin acı çekmeni istemiyorum üzgünüm sen ayrı yola ben ayrı yola dese filize kızmam onu yaptığından dolayı sadece eleştiririm tıpkı şu an yaptığım gibi ama yılmaza bi şey açıklamadan ondan uzaklaşmak istemesini kimse bana izah edemez filizde cesaret olsa yılmaza herşeyi anlatırdı ben artık bunlarıda düşünmüyorum 50.bölümde ömeri yılmazın vurduttuğunu düşünürse bak o zaman babasının ölümünden başlayan zamandan itibaren nasıl filizi eleştiriyorum sen o zaman gör sabırlıyım bekliyorum
ama arkadasim filiz iliskisini bitirmek istemiyorki sen masalah ayirmisin yolarini..filiz sure zaman istiyor hersey iyi ye gitsin diyor sabret diyor..yilmaz acele ediyor yaa tamam aradan 4yil gecmis ozlemis olabilir ama oyle pat diye herseyi kenara birakip kacamazlar yaa.......filizin istedigi zaman sure...filiz olanlari yilmaza solese yilmaz napar pes eder,filiz ne ailesinin nede yilmazin uzulmesini istiyor......
sen boyle dusunerek filizi anlayamazsin arkadasim!!
ya arkadaşlar şaka bir yana iyiki varsınız siz olmasanız burda nasıl tartışırdık böyle güzel bi şekilde birbirimizi anlamıyoruz ama ben sizleri genede seviyorum
hala hayretler içerisinde yazdıklarını okuyorum yılmaz için kolay olabilir filize baktığın pencereden bide yılmaza bakmayı dene neden aynı endişeyi ben filize bakınca hissedemiyorumda yılmazı izleyince hissediyorum oyunculuk farkımı anlamadım yılmazın filiz için endişesini gören insan nasıl bu yazıyı yazabilir bvende onu çözemiyorum
cevap vermicem cunku herzaman ayni seyi yazmaktan yoruldum...ne sen beni nede ben seni anliyabilirim.....
yazini okiyanda ben filiz yilmaz in askinin dusmaniyim sanar...
filiz bunları yılmaza anlatsa ne değişecekki yılmaz annesiyle konuşucak ama değişen bişey olmıcak ömere ve handan hanıma olan sevgisizliği dahada büyücek ve filize hadi gel diye baskı yapıcak olaylar büyücek ama çözümlenmicek yani anlatılsada olaylar pek değişmicek daha fazla büyücek
ve bir bayan olsaydın ve sevdiğin adamın annesinden böyle bir tepki alsaydın ne hissetiği ozaman söyleyememenin ne olduğunu bizim neyi savunduğumuzu daha iyi anlardın ben bayanların ve erkeklerin ilişkilere bakış açısının farklı olduğunu düşünüyorum yani erkekler için çok basit ve kolay görülen olaylar aslında bizler için okadarda kolay olmuyo...
forever_bim
12-11-06, 15:05
Yılmaz ve de Filiz ilişkisinde ayrılık yaratacaklarsa (sezon uzun çünkü) çok sağlam bir gerekçe bağlamaları lazım. Yılmaz'ın ettiği iki laf bunda çok büyük etken olur mu bilemem ama Cem denen yaratığın temeli sağlam bir plan yarattığını düşünüyorum.
Bir dargın bir barışık aklım hep karma karışık gidiyor Filiz'le Yılmaz'ın ilişkisi ve de senaristler ulvi Yılmaz karakterini yüceleştirmek adına tüm absürd hataları Filiz'e yaptırıyorlar bu sezon. YAZIK....
filiz bunları yılmaza anlatsa ne değişecekki yılmaz annesiyle konuşucak ama değişen bişey olmıcak ömere ve handan hanıma olan sevgisizliği dahada büyücek ve filize hadi gel diye baskı yapıcak olaylar büyücek ama çözümlenmicek yani anlatılsada olaylar pek değişmicek daha fazla büyücek
ve bir bayan olsaydın ve sevdiğin adamın annesinden böyle bir tepki alsaydın ne hissetiği ozaman söyleyememenin ne olduğunu bizim neyi savunduğumuzu daha iyi anlardın ben bayanların ve erkeklerin ilişkilere bakış açısının farklı olduğunu düşünüyorum yani erkekler için çok basit ve kolay görülen olaylar aslında bizler için okadarda kolay olmuyo...
dusunduklerimin tercumani oldu sagol....bencede bayanlar ve erkekler in dusunce bakis acisi baska zaten.....
matraka:tartistigim icin kizdim anlamina gelmez hem ben tartismiyorum savunuyorum......
Neyi tartışıyorsunuz.. Ki.. Sonuçta Yılmaz- Filiz çifti yine ayrılacak... Senaristler elinden çıkacak iki kelimeye bakar ayrılıkları.. Yani ha birleşmiş ha birleşmemiş.. Bu aşk bu kadar ayrılığa katlanmaz.. Sonuçta insanın da sabrı bir yere kadar.. Patlıyor sonunda... Birleşseler bile benim için bu aşk gönlümde bitmiştir.. Gözler görse ne olacak.. İnandırıcılık nerde.. Hani.. Yandı bitti kül oldu.. Gelgitlerle dolu bir aşkı kim isterki... Birleşmeleri sorun olcak.. Çünkü adı üstünde Aşka İnat Zamanlar.. Bu söze göre senaryo yazılıyor..
İlk başlardan beri Filizin isteği tek birşey vardı.. Çevresindeki insanlara inat tutkulu bir aşk.. Al sana tutkulu bir aşk.. Ama ne işe yarıyor hiçbir işe.. Yani tutkulu aşkı istmekle olmuyor.. Onu yaşatabilmekte sorun... Tutkulu aşkı yüzünden çekmedği başına gelmeyen kalmadı.. Demekki o kadar yürekten istemişki bu isteği.. Oda acı şekilde gerçekleşiyor..
tabikde ayrılmalarıda barışmalarıda senaristelerin elindeki kaleme bakar ama gel gitlerin olduğu aşklarda kopmakda zor oluyo bence ya bu ayrılıklar kavuşamama gelgitler filizle yılmazı daha fazla birbirine bağlıyo bence psikopat cemde bunu bildiği için filize yılmaz hakkında tek kötü laf etmiyo onların yanındaymış gibi davranıyo...
İlk başlardan beri Filizin isteği tek birşey vardı.. Çevresindeki insanlara inat tutkulu bir aşk.. Al sana tutkulu bir aşk.. Ama ne işe yarıyor hiçbir işe.. Yani tutkulu aşkı istmekle olmuyor.. Onu yaşatabilmekte sorun... Tutkulu aşkı yüzünden çekmedği başına gelmeyen kalmadı.. Demekki o kadar yürekten istemişki bu isteği.. Oda acı şekilde gerçekleşiyor..
sonunda beni anlayan birişükürler olsun pinkzone iyiki arada yorum yapıyorsun yoksa ne yapardım ben..
Adaletsizlik olmasın diye geldim :) Şaka bir yana pazar günü tartışasım geldi.. İyi şenlendi burası..
Filiz tutkulu aşkı istiyor ama onu yaşatamıyor.. Devamlı Ailesi tarafına kararlar alıyor.. Bir kerede Yılmazı seçse ölür... Tutkulu aşkı istiyorsa.. Yılmazı seçmeliydi.. Ailesini değil.. Ancak ailesi sevgi verebilir.. Ama o sevgide tartışılır ya.. neyse..
arkadaşlar ewet filiz tutkulu bir aşk yaşamak istedi yaşadı ve yaşıyorda ama filiz ailesininde destek verdiği bir aşkı yaşamak istedi ve şimdi karşı çıkmalarına rağmen o tutkulu aşkı sürdürüyo ama engeller oluncada biraz zaman istiyor size bunu uzun uzun anlatmak isterdim ama okula gitmek için yola çıkmam lazım bu 2 hafta vize haftam pek yazamayabilirim ama genede girmeye çalışıcam sizlerle fikirler uyuşmasada tartışmak güzel kendinize iyi bakın....
ben sana neyi anlatimki neyi anlatmak istediğimi anlamıyorsun ki neyi değiştiricek diyorsun şimdiki tavırları neyi değiştiyorki sen haklı buluyorsun ben haklı bulmuyorum babası söz istedi yılmazı terk etti annesi hastalandı yılmazı geneterketsin ömer vuruldu yılmazından bilsin ayağı takıldı yılmaz yaptı hapşırdı yılmaz dan bilinsin hiçbişey yok ortada ama yılmaz bi şeyler yapmıştır filiz haklıdır ben filizin haksız olduğunu düşünüyorum ve düşüncvelerimi yazıyorum sende haklıdır diyorsun olay bundan ibaret biz boşuna tartışıyoruz burda tamam haklı pes ya neyi değiştirecekmiş yılmaza anlattımı neyi değiştirdiği gördün
Bir ilişkide bir taraf birbirinden birşeyler gizliyorsa bu ilişki değil.. İlişki vasvatasıdır.. Yani.. İlişkiye söylenmedik kelimeler.. Olmadık yalanlar girerse olmaz... Baştan kopmuştur film.. Dikkat ettiyseniz Yılmazın sakladığı birşeyler yok.. Hep Fİliz birşeyler gizliyor.. Buda ilişikiye olmadık zararlar veriyor.. Filiz Yılmazdan süre istedi.. Ne kadar ama.. 1 günmü.. 1 aymı.. 1 yılmı.. 4 yıl dahamı.. Yani denediler.. Ayrılık çözüm değil.. Sadece kötü bir sonuç.. Filiz ayrılmayı seçeceğine bir kerede aşkı için savaşmayı denese bunlar olmazdı.. Filiz Hep kaçtı savaşmadı.. Yılmaz savaşmak istedi ama tek başına olmuyordu buda.. Filiz haklı görebilrsiniz.. Ama bence filiz suçlu.. Aşkı için savaşmadığı için.. Hiç bir zamanda bir orta yol bulamıyor.. Hep pasif hep pasif.. Tutkulu aşkı iste ama engelller girince araya vazgeç.. Sanki çocuk oyuncağı.. 4 sene önce legoları yıktı.. Yine kurdu.. Ve yine yıkacak.. Olan yılmaza olcak..
Bir ilişkide karşı taraf birbirinden birşeyler gizliyorsa bu ilişki değil.. İlişki vasvatasıdır.. Yani.. İlişkiye söylenmedik kelimeler.. Olmaık yalanlar girerse olmaz... Baştan kopmuştur film.. Dikkat ettiyseniz Yılmazın sakladığı birşeyler yok.. Hep Fİliz birşeyler gizliyor.. Buda ilişikiye olmadık zararlar veriyor.. Filiz Yılmazdan süre istedi.. Ne kadar ama.. 1 günmü.. 1 aymı.. 1 yılmı.. 4 yıl dahamı.. Yani denediler.. Ayrılık çözüm değil.. Sadece kötü bir sonuç.. Filiz ayrılmayı seçeceğine bir kerede aşkı için savaşmayı denese bunlar olmazdı.. Filiz Hep kaçtı savaşmadı.. Yılmaz savaşmak istedi ama tek başına olmuyordu buda.. Filiz haklı görebilrsiniz.. Ama bence filiz suçlu.. Aşkı için savaşmadığı için.. Hiç bir zamanda bir orta yol bulamıyor.. Hep pasif hep pasif.. Tutkulu aşkı iste ama engelller girince araya vazgeç.. Sanki çocuk oyuncağı.. 4 sene önce legoları yıktı.. Yine kurdu.. Ve yine yıkacak.. Olan yılmaza olcak..
sen nerelerdeydin ya ben hep seni beklemişim valla bravo bu yoruma ancak şapka çıkartılır sana söyleyecek sözcük bulamıyorum şu anda kelimelrin kifayetsiz kaldığı anlardan birini yaşıyorum :)
Bir ilişkide karşı taraf birbirinden birşeyler gizliyorsa bu ilişki değil.. İlişki vasvatasıdır.. Yani.. İlişkiye söylenmedik kelimeler.. Olmaık yalanlar girerse olmaz... Baştan kopmuştur film.. Dikkat ettiyseniz Yılmazın sakladığı birşeyler yok.. Hep Fİliz birşeyler gizliyor.. Buda ilişikiye olmadık zararlar veriyor.. Filiz Yılmazdan süre istedi.. Ne kadar ama.. 1 günmü.. 1 aymı.. 1 yılmı.. 4 yıl dahamı.. Yani denediler.. Ayrılık çözüm değil.. Sadece kötü bir sonuç.. Filiz ayrılmayı seçeceğine bir kerede aşkı için savaşmayı denese bunlar olmazdı.. Filiz Hep kaçtı savaşmadı.. Yılmaz savaşmak istedi ama tek başına olmuyordu buda.. Filiz haklı görebilrsiniz.. Ama bence filiz suçlu.. Aşkı için savaşmadığı için.. Hiç bir zamanda bir orta yol bulamıyor.. Hep pasif hep pasif.. Tutkulu aşkı iste ama engelller girince araya vazgeç.. Sanki çocuk oyuncağı.. 4 sene önce legoları yıktı.. Yine kurdu.. Ve yine yıkacak.. Olan yılmaza olcak..
Sevgili Pinkzone...
O kadar dogru laflar etmissin ki; ne desem azdir..Evet olan Yilmaza olacak..
Ve ben Yilmazin bu kadar acilar cekmesini artik istemesemde sanirim bu dizinin sonu hüsranla bitecek Yilmaz acisindan..
Elifi sevdi kaybetti..
Filizi seviyor gözgöre göre onu da kaybedecek gibi.. {Filizin pasifligi yüzünden}
Valla ne yalan söyliim; Filizin sevme seklini ben hic mi hic begenmiyorum!
Hem karsindaki adami seviyorum diyorsun hem ondan kaciyorsun, geceleride agliyorsun !! Bu ne yaman celiski böyle..??
Seviyorsan cik karsisina! Yüregini koy ortaya.. A$k, sevda engel tanimazzz!
Ben onu bilir onu derim..Eger sevdanin önüne engel koyuyorsan sen sevmemissindir arkadas! Sende O yüreklilik yok demektir..!
Ki; aileninde Yilmazi sandiklari gibi kötü biri olmadigini bildigin halde; ne yaptin bugüne kadar Yilmaz icin?? Ne?? Yilmazi biran icin olsun ailene tanitmaya calistinmi? Yilmazi sandiklari gibi olmadigina ikna edebildin mi ? sevdirmeye calistin mi ? Nerdeeeeeeeeee?? Cok kiziyorum Filize Cok!!!
Umarim Yilmazim daha fazla acilar cekmez..Bunu hak etmiyor..
Cünkü sevgiyi koruyan vede sahip cikan insanlar benim gözümde cok degerli vede kiymetlidir..Yilmaz da benim icin bu anlamda cok degerlidir..
NOT: Ayrica pinkzone Fahriye yerine Feride yazmisim..O kadar uzun yorum yaptimki gözden kacmis..Sagol belirttigin icin..:img-grin2
En nihayet ben de bölümü izleyebildim. Biraz geç oldu ama bölüm yorumuma geçeyim...
Ben bu bölümdeki sahneleri 3 e böldüm.Ben bölmedim de, bana 3'e bölünmüş gibi geldi:) Öncelikle Cem'in yer aldığı sahneler. Evet Cem karakteri ile ve bu karaktere ait sahnelerin çekim teknikleriyle sevgili senaristler (öyle çoklar kiii!!her hafta bir başkası..Ama hepsinin ortak noktası Cem karakterinin psikopatlığını güzel aksettiriyorlar. Neden acaba?) ve sevgili yönetmenimiz Aydın Bulut, Türklerin de klasik müzikle kendinden geçen psikopat katil tiplemesini büyük bir başarıyla yazıp çekebileceğini kanıtladı. Gerçekten yabancı gerilim filmlerinden aşağı kalır yanı yoktu. Teknik olarak çok başarılıydı ve bir tebriği hak etti. Amaaa, Ihlamurlar Altında'nın konseptine ne derece uygun olduğu tartışılır. Ben bu tür sahneleri bu dizi içinde yapay buluyorum. Yahu dizinin adı bile Ihlamurlar Altında.. Hani Ihlamur'un çağrışımı nedir? Çiçeğinin kokusu çok hoştur..Böyle yumuşak, kadifemsi... İçecek olarak içtiğimizde bizi rahatlatır.. Ihlamur ağaçlarının altında ancak ve ancak huzur bulabilir insan. Dolayısıyla adı Ihlamurlar Altında olan bir diziden de ben bu yumuşaklığı, bu huzuru beklerim. Oysa özellikle de Cem karakterinin hikayeye dahil edilmesinden ve de Ömer karakterinin senaristlerce metamorfoza uğratılmasından sonra hiç de çağrıştırdığı şeyleri vermiyor.. Bu sebepten diyorum ki, sahneler başarılıydı; eyvallah..Ama ileride sırf bu türde bir Türk filmi çekip ilklere imza atsaydınız daha hoş olabilirdi.
İkinci tür sahneler Ömer'in sahneleriydi. Bölüm başında Elif'e bağırdığı sahneyi saymazsak Ömer'in bu bölümdeki bütün sahneleri çok hoş, doğal ve sıcaktı. Sinan Tuzcu'nun oyunculuk anlamına bu bölümün yıldızı olduğunu düşünüyorum. Kızı ile olan diyalogları insanı tebessüme zorlayan sahnelerdi. Elif'in günlüğünü bulduğu sahnede müthiş oynamıştı. Gözlerinden süzülen yaşlar... Sinan Tuzcu en iyi ağlayan erkek oyunculardan biri bu sahneden sonra benim için. Bu güzel sahneyi yazanların, oynayanların, çekenlerin ellerine sağlık. Son sahnede de Sinan Tuzcu çok iyi bir performans sergiledi. Vurulduktan sonra titreyen ilk karakter oldu diziler içinde benim takip edebildiğim. Bu büyük bir gerçekçilik katmıştı sahneye. Zira bundan önce bir kurşunda tak diye yere serilip hareketsiz kalan karakterlere alışmıştık. (hatta daha geriye gidersek, abartmadan söylüyorum bir filmde kafasına domates isabet eden bir adamın küt diye düşüp hareketsiz kaldığını da görmüşümdür.)
Dizilerde aşka dair sahnelerde inandırıcılık, doğallık gibi şeylerin ölçütü tektir benim için. Komik belki ama inandırıcı bir aşk sahnesinde (aşk sahnesinden kastım sadece tensel temas değil elbette. Kimi zaman iki aşık insanın karşı karşıya durmasıyla da bu olabiliyor) içimde bir şeyler kıpırdar. Üzülerek söylüyorum ki bu bölümde Filiz ve Yılmaz sahnelerinde böyle bir kıpırtı olmadı bende.Üstüne üstlük senaristlerin kalem izleri öylesine belli oluyorki bu sevdada... Ömer'in vurulmasına yakın aralarının böyle soğuması, Yılmaz'a yazılan replikler... Senaristlerin kendilerini tamamen gizlemeleri gereken bir nokta bu, ama izleri çok belli oluyor. Geçen sezonun Yılmaz Filiz sahnelerinde çok sık hissettiğim kıpırtıyı bu sezon bir iki sahnede hissettim sadece, onlar da ilk bölümlerdeydi. Bu bölüm bir yapaylık sezdim.Biliyorum bana katılmayan, hatta karşı çıkan çok kişi olacak. Ama bu bir hissetme meselesidir, ve şunulacak kanıtımsılar hisleri etkilemez ne yazık ki.
Feride'nin Yılmaz'a aşık olması durumunu facia olarak nitelemiştim birkaç bölüm önceki yorumumda. Hala aynı fikirdeyim. Ama senaristler inatla bu yola adımlar atmaya devam ediyorlar. Hani ilerde bi gün böyle bir yan hikaye yazmaya meyledersek flash back olarak sunacağımız sahneler yazalım derdindeler. (ki bu flashback meselesine de az sonra değineceğim) Bu bölümde de iki sahne vardı flashback olarak kullanılmaya müsait. Mualla Hanım Feride'ye Yılmaz'ın gelmeyeceğini söylediğinde Feride'nin iç çekerek ve "tüh" bakışlarıyla "yaaa" deyişi ve Ömer'in dadılık teklifi ile ilgili sahnede "Gitme dersen gitmem" cümlesi. Lütfen bunlar böylece kalsın. Sakın ola bu sahneleri bir sona bağlama gayretine girmeyin sevgili senaristler. Biz bu konunun havada kalmasına razıyız.
Flashbackler... Bu flashback olayını gerçekten abarttılar. Bu bölüm 1 saat 21 dakika kadardı. Ve bunun neredeyse 20 dakikası flashbacklerden oluşuyordu. Biz salak değiliz ki, bir kere görünce anlayabiliyoruz. Hayır bi de aynı bölüm içindeki olaylara flashback yapıyorsunuz, komik oluyor. Çok da dönüm noktası sahneler değil üstelik. Arasıra bazı sahnelere flashback olmasına karşı değilim.Mesela bu bölüm Elif'in günlük yazdığı sahnenin verilmesi çok hoştu. Ama lütfen sadece ara sıra..
Değinmek istediğim bir dğer konu da "çok aşığın var diyorlar" şarkısı. Evet bu şarkı çok güzel..Ve yıllardır sürekli dinlemekten keyif aldığım bir şarkı. Ama bu şarkıyı gerekli gereksiz her sahnede kullanmaya başladılar. İntizar'ın şarkısının başına gelen bunun başına da gelecek diye korkmaktayım.Lütfen bazı şeyleri tadında bırakın..
Sevgiler...
Bu bölümü izleyemedim. Filiz Yılmaz'la olan beraberliğini Erol bey'e kabul ettirecek çok büyük fırsatı yakalamıştı. Bu fırsatını kullanamadı. Ailesine olan bağlılığı seçti. Filiz' de özgüven problemi olduğu çok açık. Bu da gösteriyorki Filiz'in sohbet edeceği, sorunlarını paylaştığı Canan'a bile babasına verdiği sözü anlatmadığına göre Filiz'in etrafında güvenebileceği birileri yok.
Sorunlarını kendi içinize atarsanız, çözüme kavuşturmak için hiç bir adım atmazsanız, bir gün gelir sorunlar, sizde buyük bir sıkıntı oluşturur.
Sevgili pinkzone
Yap-Boz oyunu daha güzel olmaz mıydı :)
Üzülerek söylüyorum ki bu bölümde Filiz ve Yılmaz sahnelerinde böyle bir kıpırtı olmadı bende.Üstüne üstlük senaristlerin kalem izleri öylesine belli oluyorki bu sevdada... Ömer'in vurulmasına yakın aralarının böyle soğuması, Yılmaz'a yazılan replikler... Senaristlerin kendilerini tamamen gizlemeleri gereken bir nokta bu, ama izleri çok belli oluyor. Geçen sezonun Yılmaz Filiz sahnelerinde çok sık hissettiğim kıpırtıyı bu sezon bir iki sahnede hissettim sadece, onlar da ilk bölümlerdeydi. Bu bölüm bir yapaylık sezdim.Biliyorum bana katılmayan, hatta karşı çıkan çok kişi olacak. Ama bu bir hissetme meselesidir, ve şunulacak kanıtımsılar hisleri etkilemez ne yazık ki.
sevgili ena..
Sana katilmamak eldemi ?
Gözlemlerin vede hissettiklerini bende hissediyorum sahsen..
Filiz-Yilmaz ikilisi benim icin ilk sezon daha inandiriciydi..Bu sezon baya bir yapaylik sözkonusu..Hicbirsey hissettirmiyor bana..Yalan söyleyemem ki;
ömer`in oynadigi tek sahneleri vede kiziyla olan kareleri bile bana daha heyecan vede daha lezzet verdi..Ki; arada yasadigi bir a$k olmadigi halde..Adam ölmüs karisini bile anarken cok duygulu hele yüzügünü öpmesi...Bunlar gercekten harika oynanmis Sinan Tuzcu tarafindan...
sen nerelerdeydin ya ben hep seni beklemişim valla bravo bu yoruma ancak şapka çıkartılır sana söyleyecek sözcük bulamıyorum şu anda kelimelrin kifayetsiz kaldığı anlardan birini yaşıyorum :)
Ben hep buralardaydım.. Matraka.. :) Beni beklediğini bilmiyordum.. Arkadaşlar Filizi savunmaya kalkınca dayanamadım bende patladım.. Çünkü Filizin artık savunulacak bir tarafı kalmadı.. Nerden eline alsan elinde parçalanıyor..
Sevgili Pinkzone...
O kadar dogru laflar etmissin ki; ne desem azdir..Evet olan Yilmaza olacak..
Ve ben Yilmazin bu kadar acilar cekmesini artik istemesemde sanirim bu dizinin sonu hüsranla bitecek Yilmaz acisindan..
Elifi sevdi kaybetti..
Filizi seviyor gözgöre göre onu da kaybedecek gibi.. {Filizin pasifligi yüzünden}
Valla ne yalan söyliim; Filizin sevme seklini ben hic mi hic begenmiyorum!
Hem karsindaki adami seviyorum diyorsun hem ondan kaciyorsun, geceleride agliyorsun !! Bu ne yaman celiski böyle..??
Seviyorsan cik karsisina! Yüregini koy ortaya.. A$k, sevda engel tanimazzz!
Ben onu bilir onu derim..Eger sevdanin önüne engel koyuyorsan sen sevmemissindir arkadas! Sende O yüreklilik yok demektir..!
Ki; aileninde Yilmazi sandiklari gibi kötü biri olmadigini bildigin halde; ne yaptin bugüne kadar Yilmaz icin?? Ne?? Yilmazi biran icin olsun ailene tanitmaya calistinmi? Yilmazi sandiklari gibi olmadigina ikna edebildin mi ? sevdirmeye calistin mi ? Nerdeeeeeeeeee?? Cok kiziyorum Filize Cok!!!
Umarim Yilmazim daha fazla acilar cekmez..Bunu hak etmiyor..
Cünkü sevgiyi koruyan vede sahip cikan insanlar benim gözümde cok degerli vede kiymetlidir..Yilmaz da benim icin bu anlamda cok degerlidir..
Evet Yılmaz açısından yine ve yine hüsranla bitcek.. Benimde üzüldüğüm nokta bu.. Yani olan hep yılmaza oluyor.. Neden bir başkası değil..Bu diziyi senaristlerin kaleminden çıkmadığını bilsem.. Şunu düşüncem.. Yani Yaradan buna bu acıları gram gram mı? enjekte ediyor.. :)
Sevgili pinkzone
Yap-Boz oyunu daha güzel olmaz mıydı :)
Olur.. Yapboz daha uygun olur.. Ama şöyle büyükcesinden.. :) Küçük bu Aşka yetmez.. Böyle yapması baya bir zaman sürmeli..En az 4 sene... Filizinde yaptığı gibi..
burcu_yağmur
12-11-06, 16:12
nasıl cnm anlamadım.ömerin günlükte okuduğu şeyler elife aiitti.hatta elifin 34.bölümden sonra yazdıkları şeylerin aynısıydı.ben ne demek istediğini anlamadım:bilmim
benim demek istediğim kelimler aynı sadece yazı değişik elifin yazısı böyle degildi ömer hayal ettiginde gördük ama ömerin okudugu yazı farklıyıdı yani yazının tipi kelimeler her şey aynı yazım şekli frklı off anlatamadıysam kusura bakma kelimeleri demiyorum
sevgili ena yazında çok güzel konulara değinmişsin ama havada kalan söylemler olmuş burda seninle aşkı hissetmek konusu gerçekten kişiden kişiye değişir bunda haklısın ben mesela yılmaz krakterinde bu aşkı iliklerime kadar hissediyorum ama filizde hissetmiyorum ayrıca ömer krakterine söylediğin iltifatları yılmaz krakterine de söylemeni beklerdim bence bu bölüm yılmazda harikaydı endişenme sahnesi filizin her an kaybedecekmiş gibi davranması felan bilmiyorum görüş farkı demekki neyse yorumları bundan öncede zevkle okudum bundan sonrada okumaya devam edicem ellerine sağlık
Sevgili Ena
Sana katılıyorum.. Flashbackler o kadar çok konulmaya başlandıki.. Artık göz tırmalıyor.. Bide bazı şiirleri yani eski şiirleri zamanında elif için söylediğini biliyoruz yılmazın.. Bunu Filiz sahnelerinde de duymak açıkcası hiçte hoşuma gitmiyor.. Gitme Ruhum şiirini seviyorum.. Ama bu şiiri dizi içinde sık sık duymak bir bu şiirden soğuttu... Artık yeni birşeyler istiyoruz.. Eski dizinin orjinalliği nerde kaldı.. Lütfen birşeyler yaparken yıkıcı değil yapıcı olsun.. Bir saatten sonra izleyicinin hem göz zevki hemde kulağını tırmalıyor..
Yahu Allah askina Filiz Yilmazi cok seviyorda onun icin zaman istiyor deniyor..
Ya sevene bu yapilir mi ? Biz demiyoruz Yilmaz-Filiz ayrilsin ama Filiz dürüst olsun az dürüst! Birseyleri saklayarak ilerlemek iliskiye zarar verir..Bunu Elif-Yilmaz askinda görmüstük..
Yilmazi cok sevdigin icin, ona zarar gelmemesini istedigin icin uzak durmak ne derece dogru bir mantik benim kafam almiyor.? O zaman aciklamalar yapmasi gerekir..Bu sekilde davranarak Yilmaza daha cok acilar cektiriyor Filiz Tekiner!
buralardasın ama ben yakalıyamıyorum demekki ya sen böyle yorum yazdıkca benim devamlı neşelenesim geliyor yerimde duramıyorum filiz konusunda benle aynı fikirde olan birini gördümya ne istesem olucakmış demekki bundan sonra yorumlarını merakla takip ediceğim ender insanlardan biri oldun ne diyelim ellerin dert görmesin ana sende arayı fazla açma sanki çok sık uğramıyorsun buralara
ben mesela yılmaz krakterinde bu aşkı iliklerime kadar hissediyorum ama filizde hissetmiyorum ayrıca ömer krakterine söylediğin iltifatları yılmaz krakterine de söylemeni beklerdim bence bu bölüm yılmazda harikaydı endişenme sahnesi filizin her an kaybedecekmiş gibi davranması
Aynen vede harfi harfine katiliyorum..
Yilmazin yasattigi ask süper..Bende bunu iliklerime kadar hissediyorum..Vede son bölümdeki endiselenmesi vede kaybetme korkusuna bürünmesi olaganüstüydü...
Filizde bu aski niye hissedemiyorum gercekten anlamis degilim..Kimse bana kizmasin bu benim kendi fikrimdir..Tuba Büyüküstün kötü oynuyor demiyorum..
Sadece o duyguyu alamiyorum...Yani bu sezon icin böyle oldu benim gözümde..
ilk sezon ki performansi daha iyiydi ya Filizin!
Ya sevene bu yapilir mi ? Biz demiyoruz Yilmaz-Filiz ayrilsin ama Filiz dürüst olsun az dürüst! Birseyleri saklayarak ilerlemek iliskiye zarar verir..Bunu Elif-Yilmaz askinda görmüstük..
Yilmazi cok sevdigin icin, ona zarar gelmemesini istedigin icin uzak durmak ne derece dogru bir mantik benim kafam almiyor.? O zaman aciklamalar yapmasi gerekir..Bu sekilde davranarak Yilmaza daha cok acilar cektiriyor Filiz Tekiner!
önceki yorumları okuyanların tepkileri yavaş yavaş gelmeye başladı siz nerelerdeydiniz arkadaşlar buralarda boğuşup duruyorum siz gelince nedense işleri çıktı hep böyle olalım doğruya doğru
Sevgili matraka,
Bülent İnal her zaman takdir ettiğim bir oyuncu olmuştur. Sezin Akbaşoğulları ile başrolü paylaştığı tv filmindeki bir sahnesi benim unutulmazlar listemdedir hatta. Fakat şu da bir gerçek ki, Bülent İnal'ın yer aldığı projeler içinde performansını sergileme noktasında en kısıtlayıcı rolü "Yılmaz" rolü. Özellikle de ikinci sezon Yılmaz karakterine yazılan senaryo Bülent İnal'ın oyunculuk yeteneklerini kısıtlıyor görüşündeyim. İlk sezon, özellikle de ilk bölümler çok daha delidolu, çok daha başka bir karakterken Yılmaz, ikinci sezon karakter olarak oyunculuk sergilemek açısından daha namüsait bir pozisyona geldi. Bunun Bülent İnal'la değil, senaryoyla ilgili bir soruna işaret ettiğini de belirtmek isterim. İkinci sezon bölümleri için benim gözümle şu bir gerçek ki Sinan Tuzcu Ömer karakterinin avantajı ile önplana çıkıyor.
Bencede, Katılıyorum
Filiz çok seviyor öylemi.. Adam o yokken gözleri önünde eriyor.. be.. Oda bir köşede acı çekiyor ama bu yeterli değil.. 4 sene geçti içlerindeki sevda bittimi .. Hayır bitmedi.. Ama birşeyler değiştirdi zaman ikisindede.. İkiside çok büyük acılar çekti.. Ama hala akıllanmadı filiz.. Çektiği acı az geldi herhal..
Araba içindeki geçen dialogları gördünüz.. Diyoki Yılmaz Asıl sen yokken ben olmam diyor.. Yani benden ayrılırsan bende biterim hesabı.. Repliği tam hatırlamıyorum. Yani 4 sene ayrılığı yaşadılar.. Ve gördülerki ayrılık çare değil..
Filizin birşeyler saklıyor olması aşkın ilerlemesine çok büyük bir engel.. Aşkı zora sokuyor.. Araya aileler giriyor gene.. 4 sene evvelde girdi.. Aşkları bittimi hayır.. O zaman demekki.. Zaman herşeyi ilacı değil.. Yılmazda bunun ispatını yapmaya çalışıyor.. Zamana yenilmeyelim.. Gel beraber savaşalım diyor.. Ona birşey olması o kadar önemli değil.. Asıl Filizin bu gerekçelerden ötürü ayrılması ona çok kor.. Bu da Yılmazın yüreğinde olmadık kapanmayacak yaralar açar..
Evet Yılmaz açısından yine ve yine hüsranla bitcek.. Benimde üzüldüğüm nokta bu.. Yani olan hep yılmaza oluyor.. Neden bir başkası değil..Bu diziyi senaristlerin kaleminden çıkmadığını bilsem.. Şunu düşüncem.. Yani Yaradan buna bu acıları gram gram mı? enjekte ediyor.. :)
Neden Yilmaz ? Cünkü bu dizi Yilmaz üzerine kurulmus..Yilmazin asklari vede acilari..Yilmaz bana kalirsa daha cok acilar cekecek gibi..
Zaten bu dizinin sonunda ben Yilmazin hikayesinin aci bitecegi düsüncesindeyim..Yani Filiz-Yilmaz ikilisi ile birlikte mutlu bitecegini sanmiyorum..Bu benim dusuncem..Olabilirde olmayabilirde..
Hissettiklerim yani...
Y Allah Asina Elifciler Yani Bu Durustlugu Elif Ve Yilmaz Iliskisinde Gormustuk Diyenler, Elif Omerden Nhis Bahsetti Mi Yaa, Bir Bolumde Omer Elife Cep Telefonu Almisti Elifde Omer Bey Verdi Demedi, Daha Neler Va R, Siz Durust Olmakla Bunu Kastediyorsaniz???
Birseyleri saklayarak ilerlemek iliskiye zarar verir..Bunu Elif-Yilmaz askinda görmüstük..
dedim ben..
Ayrica Elifcide degilim..Sadece Yilmazciyim:) Basarili buldugum oyuncularida takdir ederim..Sinan Tuzcu gibi..
Yılmazın sen bu dizide acı çekmek için doğmuşsun.. Anladım.. Yani dizide en çok acı çeken kim diye sorsalar... Yılmazdır.. Baş parmakla gösterceğim.. :) Valla bu bölümleri izledikçe kahroluyorum.. Yılmazın mutlu sonunu görememekten korkuyorum. Umarım bu korkularımla bir gün yüzleşmek zorunda kalmam..
Sevgili matraka,
Bülent İnal her zaman takdir ettiğim bir oyuncu olmuştur. Sezin Akbaşoğulları ile başrolü paylaştığı tv filmindeki bir sahnesi benim unutulmazlar listemdedir hatta. Fakat şu da bir gerçek ki, Bülent İnal'ın yer aldığı projeler içinde performansını sergileme noktasında en kısıtlayıcı rolü "Yılmaz" rolü. Özellikle de ikinci sezon Yılmaz karakterine yazılan senaryo Bülent İnal'ın oyunculuk yeteneklerini kısıtlıyor görüşündeyim. İlk sezon, özellikle de ilk bölümler çok daha delidolu, çok daha başka bir karakterken Yılmaz, ikinci sezon karakter olarak oyunculuk sergilemek açısından daha namüsait bir pozisyona geldi. Bunun Bülent İnal'la değil, senaryoyla ilgili bir soruna işaret ettiğini de belirtmek isterim. İkinci sezon bölümleri için benim gözümle şu bir gerçek ki Sinan Tuzcu Ömer karakterinin avantajı ile önplana çıkıyor.
evet bülent inal hakkında söylediklerine katılıyorum o yılmazı özlesekte ne yılmaz krakteri eski yılmaz nede başka krakterler kendi halinde bence dizide değişmeyen krakter kalmadı yılmazın bu hali oyunculuğunu sınırlıyor olabilir ama bu kraktere bürünmek zorundaydı bence yılmaz krakterindeki değişim iyi yansıtıldı bu tamamen benim fikrim çünkü aşk insanı değiştirir.bunu özellikle karşı taraf yapar.birinci sezonla ikinci sezon arasındaki büyü bozulmasının tek sebebi senarist değişikliğidir bence kendi fikrim tabi
Yılmazın sen bu dizide acı çekmek için doğmuşsun.. Anladım.. Yani dizide en çok acı çeken kim diye sorsalar... Yılmazdır.. Baş parmakla gösterceğim.. :) Valla bu bölümleri izledikçe kahroluyorum.. Yılmazın mutlu sonunu görememekten korkuyorum. Umarım bu korkularımla bir gün yüzleşmek zorunda kalmam..
Sevgili Pinkzone
inanir misin ayni korkulari bende yasiyorum..Umarim Yilmazin sonunun hüsranla bitecegi görmem..Gercekten üzülecegim...
Y Allah Asina Elifciler Yani Bu Durustlugu Elif Ve Yilmaz Iliskisinde Gormustuk Diyenler, Elif Omerden Nhis Bahsetti Mi Yaa, Bir Bolumde Omer Elife Cep Telefonu Almisti Elifde Omer Bey Verdi Demedi, Daha Neler Va R, Siz Durust Olmakla Bunu Kastediyorsaniz???
Arkadaşım siz Filiz-Yılmaz ilişkisine körü körüne bağlanmışsınız bence.. Öyle bağlanmısınızki olayları tam anlamıyla yorumlayamıyorsunuz.. Bende Filizciyim.. Ama Filizin hatası yok diyen beri gelsin.. Ona iki çift sözüm var.. Aşkı için savaşmayan bir kadından bahsediyoruz burda.. Vede gizledikleri gerçeklerden.. Dürüstlük bir ilşikide önemlidir.. Onun için bir ilişkiye başlayacaksan temiz duru sayfa istersin.. Kirli pasaklı değil.. Gerçekleri söylememek birşeyleri gizlemek ilişikye zarar veriyor..
her bölüm yılmaz ne kadar acı çekicek diye bekliyorum adama sevinmek bir bölüm sadece oda arada yemeğe atılan tuz nispetinde sana bu kadar mutluluk yeter şimdi kaldığın yerden acı çekmeye devam der gibi ama ben umutluyum bu dizinin arşivini yapıcam ama sonu acı biterse nasıl yaparım bilmiyorum izlerken sonunu bileceğim için izlemek içimden gelmez herhalde şu ana kadar k.v. bim ve bu dizi başka dizi seyretmiyorum ya bide aklıma sevda çiçeği adlı dizinin son sahnesine denk geldim aynı filiz yılmaz durumu yapmışlar gittikleri yer sonra polislerin gelişi felan bu kadarmı kopya olur aynı sahnelerdi
Sevgili Pinkzone
inanir misin ayni korkulari bende yasiyorum..Umarim Yilmazin sonunun hüsranla bitecegi görmem..Gercekten üzülecegim...
Bilirim.. İnşallah Yılmazın mürvetini görürüz.. Yani mutlu sonunu.. Valla bende tam mualla hanım gibi konuştum.. Mualla hanıma bir yerde hak veriyorum.. O da biz gibi oğlunun iyiliğini ve mutluluğunu görmek istiyor..
her bölüm yılmaz ne kadar acı çekicek diye bekliyorum adama sevinmek bir bölüm sadece oda arada yemeğe atılan tuz nispetinde sana bu kadar mutluluk yeter şimdi kaldığın yerden acı çekmeye devam der gibi ama ben umutluyum bu dizinin arşivini yapıcam ama sonu acı biterse nasıl yaparım bilmiyorum izlerken sonunu bileceğim için izlemek içimden gelmez herhalde şu ana kadar k.v. bim ve bu dizi başka dizi seyretmiyorum ya bide aklıma sevda çiçeği adlı dizinin son sahnesine denk geldim aynı filiz yılmaz durumu yapmışlar gittikleri yer sonra polislerin gelişi felan bu kadarmı kopya olur aynı sahnelerdi
Zaten bana şu piyasada birbirinden alıntı yapmayan dizi göster dişimi kırarım.. Şahsen o diziyi izlemiyorum.. Çünkü cast olarak kaliteli ve oyunculuk bakımından kaliteli bulmuyorum. Taklitler asıllarını yaşatırmış... Onun için Ihlamurlar Altında orjinalliğini koruyacak.. İnşallah senaristler bizi yanıltmaz..
Bu arada sohbet çok koyu oldu.. Çıkacaktım ama çıkasım gelmiyor valla.. Buz gibi odada sıcacık yorumlarınızla mutlu oluyorum.. Hepinize teşekkürler..
Zaten bana şu piyasada birbirinden alıntı yapmayan dizi göster dişimi kırarım.. Şahsen o diziyi izlemiyorum.. Çünkü cast olarak kaliteli ve oyunculuk bakımından kaliteli bulmuyorum. Taklitler asıllarını yaşatırmış... Onun için Ihlamurlar Altında orjinalliğini koruyacak.. İnşallah senaristler bizi yanıltmaz..
Bu arada sohbet çok koyu oldu.. Çıkacaktım ama çıkasım gelmiyor valla.. Buz gibi odada sıcacık yorumlarınızla mutlu oluyorum.. Hepinize teşekkürler..
asıl sen sağol iyiki sana rastladım bugün ama daha fazla uğra özletme kendini daha sık uğrarsan daha fazla görüşme imkanımız doğar ben mesela acayip keyif alıyorum ama karşı görüşlerin olması her zaman hoşuma gidiyor bende o diziye denk geldim dediğim gibi izlediğim diziler belli
YANI FILIZ YILMAZ IN OLUMU PAHASINA ASKI ICIN SAVASINMI ONU OLDUREBILECEKLERINI BILE BILE YILMAZ LA BIRLIKTE MI OLSUN YILMAZ OLSEDE FARKETMEZ BEN ONUNLKA BIRLIKTE MI OLACAGIM DESIN????
Bir kere büyük harflerle mesaj yazmaktan vazgeç.. Kurallara aykırı..
Yılmazla birlikte olmasın okey a