Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
forever_bim
13-11-06, 12:38
Arkadaşlar sakin sakin yorumlar yapsak nasıl olur acaba?
Filiz cephesinden gelen tüyo dogrultusunda olaylara bakıyorum. Ömer'in anlaşamadıgı tek kişi var o da Yılmaz. Filiz'de şimdi abisini kaybetme korkusu artı Yılmaz'ın talihsiz replikleri artı bulunması muhtemel silahla beraber bunları üst üste koyup düşünürsek Filiz Yılmaz'dan şüphelenecek. Elinde Ömer'in Yılmaz'ı dövdürttüğüne dair hiçbir somut kanıt olmadan bu kadar yüklenebiliyorsa bence Yılmaz'a da yüklenecek çünkü elinde Yılmaz'ı işaret eden bir silah kanıt olarak var.
Filiz Yılmaz'ı ailesine anlatmak için iki çok önemli fırsatı kaçırdı. Birincisi 35. bölümde Yılmazla Ömer onu açık pazardaki bomba eyleminden kurtardığında bu fırsatı vardı, ikinci fırsat da sevgili sezintinin yazdığı 39. bölümde babasına anlatması gereken ama anlatamadığı hisse senedi ve de Yılmaz'ın durumu olayı.
Matraka;
Böbrek hastası kız da mı diziye dahil oluyor? Yanıtlarsan sevinirim.
filizin bırak cemle olmasını istemeyi benim cemi tek görmeye bile tahammülüm yok bende tabiki filizle yılmaz birlikte olsun istiyorum güzel sahneler izleyelim savaştıklarını görelim ama bunları yapmak filiz için çok basit bişeymiş gibi algılanıyo bende buna kızıyorum ayrıca filiz di ilk buralardan bizi kimsenin rahatsız etmiceği bir yere gidelim diye söyliyen yani gitmek isteyende filizdi ama ortada sevdiğini kaybetmek varsa pes edersin ben sana bunu anlatamıyorumneyse eğer böyle bi aşk yaşarsan sen pes etmezsin olur biter...
filizin yaşadığı bunalıma itiraz eden yokki sen bunları nerden çıkartıyorsun ben sana filizin durumunu anlıyorum yaptıklarını anlamıyorum diyorum sen bana cevap olarak filizin yaşadıklarını anlatıyorsun
Arkadaşlar sakin sakin yorumlar yapsak nasıl olur acaba?
Filiz cephesinden gelen tüyo dogrultusunda olaylara bakıyorum. Ömer'in anlaşamadıgı tek kişi var o da Yılmaz. Filiz'de şimdi abisini kaybetme korkusu artı Yılmaz'ın talihsiz replikleri artı bulunması muhtemel silahla beraber bunları üst üste koyup düşünürsek Filiz Yılmaz'dan şüphelenecek. Elinde Ömer'in Yılmaz'ı dövdürttüğüne dair hiçbir somut kanıt olmadan bu kadar yüklenebiliyorsa bence Yılmaz'a da yüklenecek çünkü elinde Yılmaz'ı işaret eden bir silah kanıt olarak var.
Filiz Yılmaz'ı ailesine anlatmak için iki çok önemli fırsatı kaçırdı. Birincisi 35. bölümde Yılmazla Ömer onu açık pazardaki bomba eyleminden kurtardığında bu fırsatı vardı, ikinci fırsat da sevgili sezintinin yazdığı 39. bölümde babasına anlatması gereken ama anlatamadığı hisse senedi ve de Yılmaz'ın durumu olayı.
Matraka;
Böbrek hastası kız da mı diziye dahil oluyor? Yanıtlarsan sevinirim.
evet maalisef o manken gibi kızıda ilerleyen bölümlerde görücekmişiz denilen o ama her zaman söylüyorum bi deli kuyuya taş atar biz akıllılar çıkarmaya uğraşırız ne kadar doğrudur bilemem söylenenler bunlar
forever_bim
13-11-06, 12:44
evet maalisef o manken gibi kızıda ilerleyen bölümlerde görücekmişiz denilen o ama her zaman söylüyorum bi deli kuyuya taş atar biz akıllılar çıkarmaya uğraşırız ne kadar doğrudur bilemem söylenenler bunlar
Canlandıracak oyuncu kim peki? Bilginiz var mı bu konuda? Kız Yılmazla tanışacak herhalde.
ee neyi tartışıyoruz filizi anlıyosan yaptıklarınıda anlaman lazın bunları yaşayan insanın neden normal tepkiler vermesi gerektiğini düşünüyosun bende bunu anlamıyorum
ayrıca aşk nedir bilrim bu ülkede aşk için yaşanan olaylarıda biliyorum ama iki taraftan bir tarafı seçen insanın yaşadığı üzüntüyü ve pişmanlığıda gördüm evet tercih yapıp bi tarafı seçiyolar ama sonra çok pişman oluyo yani böyle zor bir ilişki yaşanıyosa ne olursa olsun o acı çekiliyo yani ne tarafa giderse öbür tarafın özlemini çekicek ve bunu doğru bulmuyorum belkid ondan anlaşmıyoruzdur senle...
ee neyi tartışıyoruz filizi anlıyosan yaptıklarınıda anlaman lazın bunları yaşayan insanın neden normal tepkiler vermesi gerektiğini düşünüyosun bende bunu anlamıyorum
ayrıca aşk nedir bilrim bu ülkede aşk için yaşanan olaylarıda biliyorum ama iki taraftan bir tarafı seçen insanın yaşadığı üzüntüyü ve pişmanlığıda gördüm evet tercih yapıp bi tarafı seçiyolar ama sonra çok pişman oluyo yani böyle zor bir ilişki yaşanıyosa ne olursa olsun o acı çekiliyo yani ne tarafa giderse öbür tarafın özlemini çekicek ve bunu doğru bulmuyorum belkid ondan anlaşmıyoruzdur senle...
evet ondan anlaşamıyoruz iyide aile ilşkileri hiç düzelmeyecekki o zaman bi tarafı seçmek zorunda değilmi yılmaz daha ne kadar bekliyecek daha ilerde olacak bölümleri yazamadan yapıyoruz bu yorumları bide olacakları gelen tüyoları değerlendirirsen neler olucak sen düşün
Canlandıracak oyuncu kim peki? Bilginiz var mı bu konuda? Kız Yılmazla tanışacak herhalde.
ya bana söylenen güzel bir kız dediler ilerleyen bölümlerde giricekmiş yılmz için yani gelen tüyolara bakılırsada filiz yılmaz ayrılıyor yani tüyo gerçekmiş gibi duruyor ama bilemem ben burcu denilen kıza güveniyorum onun söyledikleri hep çıkıyor ama bu fatma bilemiyorum buna tüyo olarak diye değilde söylenti olarak bakalım çıkacağı kesin değil yani
ya arkadaslar okudum da yorumlarinizi bencede yilmaz kan vercek omere insalah oyledir yani,.,.ayrica yeni kiz felan da gelmesin noluo yaa aaalaala ayirdiniz hemen filizimizle yilmazimizi!!gelse bile yilmazi tavlicak biri olmasin..bide yilmaz baska kizi sevmeye baslar deliririm...vala..
meşhur fatma arkadaşımızda burda yazan silah olayını dğruluyor bide filize rakip geliyor diye yazmış filiz çok sürünücekmiş okuyunca içimin yağları eridi filiz pişman olsunda fazlada üzmeye gerek yok
Yılmaz bu saatten sonra Filizden başkasını sevemez orası kesin.. Ama gelecek güzel bir kız var tüyolara göre.. Yine aynı sistemi uygularlar senaristlerimiz.. Feridede olduğu gibi.. Böbrek hastası olan kız Yılmazla tanışır.. Sonra hastaneydi böbrek nakliydi felan.. Muhabbet koyulaşır.. Kız Yılmaza karşı birşeyler hisseder ama Yılmaz Filizi aklından çıkaramaz.. Filiz bu ikiliyide görür.. Hemen kötüye yorar çünkü artık yargısız infazlarına alıştık.. Ve ceme yakınlaşır.. Ve beraber birbirlerini kıskandırma turları başlayabilir.. :) Sırf kıskandırmak için bile olsa Cemle yakınlaşırsa Filiz.. Benim için Filiz biter..
Bide anyalamadığım şu var.. Neden her kız Yılmaza aşık oluyor yaw.. Olmayın bir kerede yoksa dişimi kırcam.. :) Bu adamın kaç tane daha seveni olcak..
Bide Yılmaz bir yerde yardımseverde tamamda illa bu kadar yakından mı yardım etmesi şart.. Yardım ettiği her kişiyle bu kadar mı anlaşabiliyor.. Ya şu Yılmaz iyi biri ama çokta yardım etmeyi seviyor ama.. Çok göze batıyor.. Bu kadarını işlemesin senaristler..
forever_bim
13-11-06, 15:04
meşhur fatma arkadaşımızda burda yazan silah olayını dğruluyor bide filize rakip geliyor diye yazmış filiz çok sürünücekmiş okuyunca içimin yağları eridi filiz pişman olsunda fazlada üzmeye gerek yok
İşte bu sıcak dumanı tüten bir tüyo. Yani yeni bir oyuncu transferi söz konusu. Bakalım böbrek hastası kızımız kim çıkacak?
Bide Yılmaz bir yerde yardımseverde tamamda illa bu kadar yakından mı yardım etmesi şart.. Yardım ettiği her kişiyle bu kadar mı anlaşabiliyor.. Ya şu Yılmaz iyi biri ama çokta yardım etmeyi seviyor ama.. Çok göze batıyor.. Bu kadarını işlemesin senaristler..
Şurdan cümlenin sonunu bağlıyım.. Yardımseverlerin hepsi Kanat takıp uçmuyor.. Yani.. Senaristlerin bir yılmaza bir kanat takmadığı kaldı..Lütfen abartmadan işleyin şu konuyu.. Yılmazı seviyorum ama hiç kimse bu kadar kanatlı olamaz... :img-nyam:
ama orda dediği bi laf filizi süründürücek diye çok pişman olucakmış bundan sonra filiz pişmanlıkları izliyecekmişiz buda cem olayı 4-5 bölümde biticek demekki
forever_bim
13-11-06, 15:07
Yılmaz bu saatten sonra Filizden başkasını sevemez orası kesin.. Ama gelecek güzel bir kız var tüyolara göre.. Yine aynı sistemi uygularlar senaristlerimiz.. Feridede olduğu gibi.. Böbrek hastası olan kız Yılmazla tanışır.. Sonra hastaneydi böbrek nakliydi felan.. Muhabbet koyulaşır.. Kız Yılmaza karşı birşeyler hisseder ama Yılmaz Filizi aklından çıkaramaz.. Filiz bu ikiliyide görür.. Hemen kötüye yorar çünkü artık yargısız infazlarına alıştık.. Ve ceme yakınlaşır.. Ve beraber birbirlerini kıskandırma turları başlayabilir.. :) Sırf kıskandırmak için bile olsa Cemle yakınlaşırsa Filiz.. Benim için Filiz biter..
Bide anyalamadığım şu var.. Neden her kız Yılmaza aşık oluyor yaw.. Olmayın bir kerede yoksa dişimi kırcam.. :) Bu adamın kaç tane daha seveni olcak..
Valla ben ikinci paragraf hakkında dün konuştum başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden bu sefer tutuyorum dilimi. Ulvi karaktere laf söylemek olmaz pinkzone uyarayım seni.
İşte bu sıcak dumanı tüten bir tüyo. Yani yeni bir oyuncu transferi söz konusu. Bakalım böbrek hastası kızımız kim çıkacak?
Bende merak içerisindeyim.. Çok güzelse lütfen manken tarzında değil.. Oyunucluk açısından diziye renk getirecek bir oyuncu olsun.. Güzellik geçici önemli olan yüreklerimize kendini inandırabilmesi.. Misal feride. Bence oyuncu seçimi çok iyi.. :)
inşallah söyledikleri çıkmaz yeni kız felan hamilelik ne bu ya bizin dizi 24 bölüm kadar daha süreceğine göre demekki malzemeler bunlar bunlarla idare edicez
ama orda dediği bi laf filizi süründürücek diye çok pişman olucakmış bundan sonra filiz pişmanlıkları izliyecekmişiz buda cem olayı 4-5 bölümde biticek demekki
Filizin pişmanlığını izlediğim gün göbek attığım gün olur.. Yani evin içindeki halay vb.. Her türlü oyunu oynarım.. Artık Filiz 40 takla atsada yetmedi.. Avuda kalksada Yılmaz kolay kolay affetmez.. :bella :bella Halay için bütün Yılmaz taraftarlarını bekliyorum.. :)
valla biraz da filizi izleyelim sevdiği kişiyi beraber dışarıda gezerken yemekteyken gördüğündeki tepkileri filiz daha kıskanç bence hep ona asıldılar yılmaz savaştı şimdi yılmaza asılsınlar filiz savaşsın biraz
Filizin pişmanlığını izlediğim gün göbek attığım gün olur.. Yani evin içindeki halay vb.. Her türlü oyunu oynarım.. Artık Filiz 40 takla atsada yetmedi.. Avuda kalksada Yılmaz kolay kolay affetmez.. :bella :bella Halay için bütün Yılmaz taraftarlarını bekliyorum.. :)
bende pişma olsun istiyorum ama bu kadarda zavallı filiz akşamları ağlayıp gündüzleri cemle gezer artık o halleri aklıma geliyorda ya ben filizi başkasıyla görmeye dayanamam demnekk herkes cemin öteki yüzünü görücek
valla biraz da filizi izleyelim sevdiği kişiyi beraber dışarıda gezerken yemekteyken gördüğündeki tepkileri filiz daha kıskanç bence hep ona asıldılar yılmaz savaştı şimdi yılmaza asılsınlar filiz savaşsın biraz
Evet.. Katılıyorum.. Hep Filize asıldı Yılmaz savaştı.. Bu sefer savaşma sırası Filizde.
Merak ediyorum filizin tepkileri nasıl olcak... Kadınlar daha kıskanç olurlar.. Burası kesin.. Kıskanmaya gör bir erkeği herşeyi yaparlar valla.. Kendimden bilirim :)
Burada diğer gelecek kıza büyük görevler düşüyor.. Onun tipi hareketleri,ve oyunculuğu o kadar göz doldurmalı ki.. Filiz anlasın karşısındaki rakibesinin fazla hafife alınmayacağını.. Yani gelecek kişi kesinlikle güzelliği iki plana oyunculuğunu konuşturmalı.. :) Filizide bu ateşlerde yeter.. :) Marmara çırası gibi tutuşur.. Yılmazzz Yılmaz diye... Pek keyifledim.. Yine..
Valla ben ikinci paragraf hakkında dün konuştum başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden bu sefer tutuyorum dilimi. Ulvi karaktere laf söylemek olmaz pinkzone uyarayım seni.
Gerçekler acıdır.. Ama olduğu kadarda gerçek.. Herkesin bir kez aşık olduğu karakter olamaz.. Sonuçta.. o bi insan.. Ve bütün kızlar bitiyor resmen dizide.. Yan bakmaya görsün.. Yani anlamıyorum.. Senaristler neden diziye her geleni aşık etmeye çabalıyorlar ki.. Bir yerden sonra bende isyan bayrağını çekerim.. Gerektiğinde savunduğum karakteri de eleştiririm.. Bu senaryoda illa her gelen dişi Yılmaza aşık olcak.. Filiz aşık olsun sadece başka birşey istemiyorum.. Elifi saymıyorum bile...
Evet.. Katılıyorum.. Hep Filize asıldı Yılmaz savaştı.. Bu sefer savaşma sırası Filizde.
Merak ediyorum filizin tepkileri nasıl olcak... Kadınlar daha kıskanç olurlar.. Burası kesin.. Kıskanmaya gör bir erkeği herşeyi yaparlar valla.. Kendimden bilirim :)
Burada diğer gelecek kıza büyük görevler düşüyor.. Onun tipi hareketleri,ve oyunculuğu o kadar göz doldurmalı ki.. Filiz anlasın karşısındaki rakibesinin fazla hafife alınmayacağını.. Yani gelecek kişi kesinlikle güzelliği iki plana oyunculuğunu konuşturmalı.. :) Filizide bu ateşlerde yeter.. :) Marmara çırası gibi tutuşur.. Yılmazzz Yılmaz diye... Pek keyifledim.. Yine..
bu kadar sevinme birazdan tepkiler gelmeye başlar zaten ne zaman tartışmaya başlıyorum ortadan yok oluyorsun yoksa kasıtlımı yapıyorsun
sana söylememişmiydim ama o biraz sinirli zamanına denk gelmiştir diye nerden biliyorsun diyeceksin öyle bi şey yazdıki seni yargıladığının farkına vardı genede erdemli bi arkadaşımız hatasını anladı
Yok valla kasıtlı yapmıyorum.. Beni nete girme saatlerim bellidir.. O yüzden belli başlı zamanlarda gelirim ortamda müsayitse yorumumu yaparım..
Tartışma çıkacak birşey yok aslında.. Filizi hala savunanlara soruyorum.. Cemle gezmeye tozmaya başlayıncadamı seveceksiniz hala.. Hala arkasında durabilecekmisiniz Filizin.. Ben bunu merak ediyorum..
Sevgili forever_bim
Tercih hakkımı, Yılmaz'dan kullanıyorum. Sorunuzu genişletiyorum Cem'in kan grubu da aynı olması durumunda Cem ve Yılmaz hastanede karşılaştıklarında sizce ne olur.
Böyle bir senaryonun, Kan ihtiyacı konusunda sezon başında tahmin yürütmüştüm. Elif konusunda bekliyordum.
forever_bim
13-11-06, 15:25
Matraka ben zaten şakayla karışık Pinkzone'a takıldım.
Ya şimdi ayrıyken bunlar Filiz hamile kaldığını anlarsa. Yandık ki ne yandık.
Sevgili forever_bim
Tercih hakkımı, Yılmaz'dan kullanıyorum. Sorunuzu genişletiyorum Cem'in kan grubu da aynı olması durumunda Cem ve Yılmaz hastanede karşılaştıklarında sizce ne olur.
Cevap hakkımı kullanıyorum..
Ben vercem kanı hayır ben vercem kanı.. Diyerekten.. kavga tutuşabilriler.. Hastane koridorlarında.. Ama gerçekleşmesi uzak bir ihtimal.. O Cem beyin.. Kan vermek bir yana.. Kansız olduğuna inanıyorum.. :) Kanından Ömere mikrop bulaştırır alim allah..
ya ben onların kıskançlık sahnelerini özledim valla ama bu sefer yılmaz o sahnelerde galiba oralı olmayacakmış bide cemin maskesi 4 bölümde içinde düşecek deniyor tahminim doğru galiba tekinerler batıcak handan hanımı fakir olaral izlemek istiyorum ne olur duyun beni
Matraka ben zaten şakayla karışık Pinkzone'a takıldım.
Ya şimdi ayrıyken bunlar Filiz hamile kaldığını anlarsa. Yandık ki ne yandık.
Aman Allahım.. Yani al sana Klasik bir Yeşilçam filmi.. Sahnayi gözümde canlandırabiliyorum.. Yıllar geçer.. :) Filiz çocuğu olur bir erkek.. Yılmaz bilmez.. Başkasından zanneder... :) Filiz.. Senin baban çok uzaklarda yavrum.. Seni melekler getirdi... Çocuk malum soruyu sorar.. Anne ben.. p.... Oda nerden çıktı oğlum der Filiz.. Sokaktaki çocuklar bana hep böyle sesleniyor.. Al işte komediyi.. :img-haha:
Sevgili pinkzone
Cem ile Yılmaz'ın kanı da kullanılırsa, iyi ve kötü kan durumu eşitler, baskın karakter hangisi olur. Ömer'in davranışı ne şekilde olur. Handan Hanım, Yılmaz'a teşekkür eder mi ? Etmeyeceğini biliyoruz, bir ihtimal.
forever_bim
13-11-06, 15:34
Pinkzone güldürdün Allah da seni güldürsün..Karnıma ağrılar girdi.
Sezinti bence Yılmaz'ın kafasında bir flashback ya da şimşek benzeri bir şey çakar ve Cem'den şüphe etmeye en nihayet başlar.:img-grin2
Bir lamba da yanabilir aslında onu görünce.
Neyse bence kimse kan vermeyecek hastanedeki hazır kanla idare edecekler. :img-icecr
Sevgili pinkzone
Cem ile Yılmaz'ın kanı da kullanılırsa, iyi ve kötü kan durumu eşitler, baskın karakter hangisi olur. Ömer'in davranışı ne şekilde olur. Handan Hanım, Yılmaz'a teşekkür eder mi ?
Cem ile Yılmaz'ın kanı da kullanılırsa, iyi ve kötü kan durumu eşitler, baskın karakter hangisi olur.?
Cevap: Cemin karakteri baskın olur.. Onun kanında her türlü hırsı ve intikamı alacağına eminim.. Vede ondaki psikopatlığı.. Adamı Yılmazla kıyaslarsak bence Cem Ağır basar.. :) Ama gönül isterki sadece Yılmazın kanı tutsun.. O zaman dizimizde bir melek daha olur.. Kanatsız melek Ömer.. Biraz tuhaf oldu ama oldu..
Handan Hanım, Yılmaz'a teşekkür eder mi ?
Cevap: Handan Hanım öleceğini bilse dahi hayatta teşekkür etmez.. Handan Hanımın tepkisini Yılmazın şirketi bastığında gördük.. Sonuç yine aynı olacaktır.. Olaylara sebebide yine Yılmazı bağlar o...
Sevgili Matraka..
Handan hanımın fakirliğini görmek istemişsin.. Bende senin gibi bunu yürekten istiyorum.. :) Düşünsenize.. O kadar fakirleşmişki Tekiner ailesi.. Gazi mahallesine yerleşmişler.. Yani keşke... Çok küçük gördükleri mahalleye..
Sonra bir sahne gözümde canlanır.. Handan Hanım.. Halk ekmek kuyruğunda sıra için kavga ediyor.. :img-haha: :img-haha: Yanlış anlamayın Gazi mahallesindekileri küçük görmüyorum.. Sadece eğer fakirlik yaşanırsa Tekiner Ailesinde bunları hayal ettim.. :) Sadece Handan hanımı Halk ekmek kuyruğunda düşünmek bile beni cezbediyor.. :) :img-haha:
Pinkzone güldürdün Allah da seni güldürsün..Karnıma ağrılar girdi.
Seni güldürdüysem ne ala.. :) Bende yazarken kendimden geçtim.. Sezercik gözlerimin önünden flashbackle aktı.. :img-haha: :img-haha:
Kimsenin kan vermesine gerek bencede kalmayacak.. Çünkü Ömerin kanı bulunur bir kan olcak.. :)
Sevgili pinkzone
Benim gördüğüm kadarıyla Handan Hanım Erol Beyin mezarını ziyaret etmedi. Bence Hanım güç duruma düştüğünde Erol Beyin mezarını ziyaret edeceğini tahmin ediyorum. Handan hanım'a güç duruma düştüğünde hayırlı kısmet çıkmalı. Biraz yeşilçam filmine benzedi.
Handan hanıma uygun birisini biliyorum :(
Sevgili Matraka..
Handan hanımın fakirliğini görmek istemişsin.. Bende senin gibi bunu yürekten istiyorum.. :) Düşünsenize.. O kadar fakirleşmişki Tekiner ailesi.. Gazi mahallesine yerleşmişler.. Yani keşke... Çok küçük gördükleri mahalleye..
Sonra bir sahne gözümde canlanır.. Handan Hanım.. Halk ekmek kuyruğunda sıra için kavga ediyor.. :img-haha: :img-haha: Yanlış anlamayın Gazi mahallesindekileri küçük görmüyorum.. Sadece eğer fakirlik yaşanırsa Tekiner Ailesinde bunları hayal ettim.. :) Sadece Handan hanımı Halk ekmek kuyruğunda düşünmek bile beni cezbediyor.. :) :img-haha:
biliyorsun türk filimlerinde bunlara rastlıyoruz bence olmalı handan ve ömer bunu yaşamalı yoksa insanlara değer verecekleri yok gerçi ömer cemden çekti ama yeterli değil bak sen burdasın diye kimse muhalefet edemiyor ben burda tek kalim savaşa bak
Sevgili Pinkzone
Benim gördüğüm kadarıyla Handan Hanım Erol Beyin mezarını ziyaret etmedi. Bence Hanım güç duruma düştüğünde Erol Beyin mezarını ziyaret edeceğini tahmin ediyorum. Handan hanım'a güç duruma düştüğünde hayırlı kısmet çıkmalı. Biraz yeşilçam filmine benzedi.
Handan hanıma uygun birisini biliyorum :(
Evet .. Handan Hanım 4 sene gitmiş olabilir mezara.. Ama biz göremedik.. Tab yoksulluğu görünce kocasına dert yanmaya gidebilir.. Ama anca aklına gelir.. Başı dardayken gider..Dertsiz olmadığında değil..
Handan hanıma yeni bir kısmet mi ? İlginç.. Bu kadar burnu havada olan birine kim bakar ki.. Ki onlar yoksulluğu yaşarsa.. Ya komşu olur.. Yada Mahallede manav bakkal.. :img-haha: Yeşilçam filmini çoktan aştı bizim filmimiz.. Hint filmi olmaya başladı.. Boolwood'da iyi iş yapıyor böyle senaryolar.. Kanal 1 Hint filmleri kuşağı var.. İzlemeyenlere tavsiye ederim.. Gülmek isityorsanız kesinlikle izlemelisiniz.. Bir dans sahnesi var.. 20 Dk.. :)
Arkadaslar Baya Bir Yesilcam Dizisi Oldu Bu Yazdikalriniz....
Boyle Birsey Olmicagini Biliyoruz Cunki Dizi Ozaman Sacmalar.
Uff Dizi Bi Bakiyorum O Ne Guzel Sahneleri Doyorum Artik Bir Kac Ay Boyle Devam Eder Diyorum Hep Engeller Cikariyorlar Yok Cemin Piskopatligi.omerin Salakligi.handan Hanimin Nisbetti....daha Ccokk Beklerizz Guzel Ve Kotu Sahnelerii...biz Dizileri Hayatimizda Yasiyoruzz...gercek Olmayan Dizileri Paylasiyoruzz...
Ve Bu Diziler Bizleri De Cok Dusunduruyor Cok Takiliyoruzz...busuru Soru Isareti Birakiyorlar Su Neolacka O Neolacak Buna Neolmus Neler Olacak.bazen Cok Guzel Mutlu Bolumler Izliyoruzz..bazende Diziler Bazi Bolumlerde Cok Sacmaliyorlar Derine Gidiyorlar Diye Dusunuyorum...
Eğer yeni gelen tüyolar doğruysa ortalık çok karışacak demek filizede rakip geliyor vede sonrasında filiz sürünecek pişman olacakmış offf offf inş. öyle birşey olmaz zamanındada filiz yılmazı sürünsündürsün diye bekledik ama hiç birşey olmadı şimdi filizi süründürürlerse adaletsizlik olur birde şu cem denen adamın gerçek yüzü en kısa zamanda meydana çıksın yoksa beni delirtecek bu karakter birde bu yeni kız yılmazın eski patronunun hasta olan kızı herhalde ömere ise inş. birşey olmaz birde kan verilecekse bu kesinlikle yılmaz olmasını isterim ozaman muhteşem olur ahhh ahhh demek filiz çok acılar çekecek ha ya zaten kız kafayı yiyecek yakında herhalde ben o sahneleri izlemem dayanamam yoksa ceminde planı tutacak gibi silah arabasında bulununca filiz yılmazdan şüphelenebilir ama tam anlamıyla inanmaz birde şu özet nezaman gelecekya çok merak ediyorum
birde sevgili Sİ_NİCE yeni tüyolar getirmeye devam etsin çok güzel oluyor böyle
Nasıl bir adaletsizlik olacakmış cemotora açıklarmısın.. Lütfen.. Yılmazda çekti Filizde.. Filiz hemen kabul etti.. Kim kabul et dedi ona.. Yılmaz Filizin bu kadar suçlamasına dayanamaması gayet normal.. Sonuçta sevdiği insan tarafından olmadık şeylerle itham edilcek.. Yani Abimi sen vurdurttun misal... Yani bu suçlamalar çok ağır.. Oysa Filiz Yılmaza sen şu nedenden ötürü benle birlikte olmuşsun dedi.. Yılmazda kabul etti.. Ama bunun kabul edecek bir yanı yok..
september_06
13-11-06, 16:28
Sevgili Pink,Matraka ve Forever valla öldüm gülmekten size. Harikasınız ne diyim. Dedikleriniz çıkarmı çıkar valla. Beklerim ben yapar bizim senaristlerimiz
Şimdi efenim, duyumlara göre yeni bir kızın senaryoya dahil olması cuuk yerine oturmuş.(Filiz açısından burnu sürtecek ya o bakımdan yani)Bu kızın Yılmaz'a aşık olmasını canı gönülden isterim. Filiz kıskansın, çatlasın hasetinden.Yılmaz Filiz ayrılacaklar Filiz'in yanlış anlaması yüzünden. Yılmaz bu sefer asla affetmeyecektir Filiz'i. Bu ayrılığın ardından Filiz hamile olduğunu anlayacaktır.Ama Yılmaz'a söylemeyecektir.(Hani ayrılarya). Allah verede Handan'a yada Cem'e söylemese hamile olduğunu. Ozaman vah Filiz'in haline vah.
sevgili pinkzone evet eğer filiz ısrarla yılmaza abimi sen vurduttun derse yılmaz için kötü olacak ağır ithamda bulunmuş olacak ama daha belli değil belkide kendi içinde bir an şüphelenebilir ama yaptığı hatanında farkına varır izleyip görecez vede yılmaz filize neler yaşattı onunla oyun oynadı herkezde kızdı yılmaza sürünsün dediler aama olmadı ve herkes yılmazı yine seviyor destekliyor ama filiz yapınca herkes yerden yere vuruyor asla yılmazla birlikte olmasını istemiyor hemen defterden siliyorsunuz filizi ama yılmaza gelince onu destekliyorsunuz
Sevgili Pink,Matraka ve Forever valla öldüm gülmekten size. Harikasınız ne diyim. Dedikleriniz çıkarmı çıkar valla. Beklerim ben yapar bizim senaristlerimiz
Şimdi efenim, duyumlara göre yeni bir kızın senaryoya dahil olması cuuk yerine oturmuş.(Filiz açısından burnu sürtecek ya o bakımdan yani)Bu kızın Yılmaz'a aşık olmasını canı gönülden isterim. Filiz kıskansın, çatlasın hasetinden.Yılmaz Filiz ayrılacaklar Filiz'in yanlış anlaması yüzünden. Yılmaz bu sefer asla affetmeyecektir Filiz'i. Bu ayrılığın ardından Filiz hamile olduğunu anlayacaktır.Ama Yılmaz'a söylemeyecektir.(Hani ayrılarya). Allah verede Handan'a yada Cem'e söylemese hamile olduğunu. Ozaman vah Filiz'in haline vah.
Filiz kıskansın çoook isterim.. Filiz eğer hamile olursa.. Bunu tabikide Yılmaza söylemez.. Ama söylemek yada söylememek için çok gelgitler yaşar.. Cem yada Handan'a söylerse asıl o zaman yandık.. Cem ne yapar ne eder o bebeğe zarar verebilir.. Filiz gizli gizli saklarsa.. Odasına çekilir.. Ağlar sızlar.. Vede karnını bol bol okşar.. :)
sevgili pinkzone evet eğer filiz ısrarla yılmaza abimi sen vurduttun derse yılmaz için kötü olacak ağır ithamda bulunmuş olacak ama daha belli değil belkide kendi içinde bir an şüphelenebilir ama yaptığı hatanında farkına varır izleyip görecez vede yılmaz filize neler yaşattı onunla oyun oynadı herkezde kızdı yılmaza sürünsün dediler aama olmadı ve herkes yılmazı yine seviyor destekliyor ama filiz yapınca herkes yerden yere vuruyor asla yılmazla birlikte olmasını istemiyor hemen defterden siliyorsunuz filizi ama yılmaza gelince onu destekliyorsunuz
Dikkat ettiysen hatalardan bahsetsek bu sayfalar dolar taşar.. Eskiye dönmeyelim.. Bu dizide her karakterin hataları olmuştur.. Yılmaz Filiz bir çok hatalar yapmıştır.. Ama bunları kabul etmişlerdir.. Ve bu hataları birbirleriyle konuşarak aşmışlarıdır. 39. Bölüm Yılmazın Elife çektirdikleri ile ilgili konuşması.. Ama Filiz hatasını anlamadı sanırım.. 4 sene gitti ve geldi.. Ama hala bir açıklamada bulunmadı.. Bırak açıklamayı diğer sakladığı şeyleri de söylemedi.. İlişkiye bazı gizlilik kavramları girdi.. Ben Filize neden kızıyorum biliyormusun.. Gerçekleri söylememekte direnmesine ve her ne olursa olsun her zaman bir şeyden vazgeçecekse ilk Filizin geçmesinden ötürü kızıyorum.. Bir kerede bir şeye körükörüne bağlansın istiyorum..Ama gördüğü ilk karlı dağda vazgeçiyor.. Kızgınlığım Filizin aşkına tam anlamıyla sahip çıkamaması vede İlişkiye gizlilik kavramını soktuğu için..
iyi diyorsunda yılmaz filize hiçbir zaman yalan söylemedi intikam aldığında bile oysa daha geçen bölüm filiz telefonda yılmaza gelemem elif keyifsiz dedi yani yalan söyledi bunları bi düşün istersen filiz gene kaçmaya başladı bu sefer yılmazıda suçlarsa evlere şenlik yılmaz bu sefer çok kırılır m
iyi diyorsunda yılmaz filize hiçbir zaman yalan söylemedi intikam aldığında bile oysa daha geçen bölüm filiz telefonda yılmaza gelemem elif keyifsiz dedi yani yalan söyledi bunları bi düşün istersen filiz gene kaçmaya başladı bu sefer yılmazıda suçlarsa evlere şenlik yılmaz bu sefer çok kırılır m
Yılmaz Filiz ne sorduysa zamanla hepsini açıkladı..
Ama filiz dhaa geçen bölüm .. Ayaküstü yalan söyledi.. onun bu kaçışları artık yılmazı yordu.. Bir bu ithamdan sonra Yılmazda Filize güvensizlik oluşcak.. Filiz yansa ne olur.. Bir kere Yılmazın kalbi kırıldı.. Vazo misali.. Kırıldıysa yapıştırsan bile eskisi gibi olmaz...
Bir adami seviyorsan mücadele ediceksin Filiz Tekiner !
Yalanlar söylemeye gerek yok! Gizlemeye gerek yok..
Dürüst olucaksin
Samimi olacaksin
Zamani bahane edip Kacmayacaksin..
Bunlari hele hele onu sevdigim icin yapiyorum hic demiyeceksin!!!
Sevgiye, sevgiliye ihanettir bu...
saygilar.
Bir adami seviyorsan mücadele ediceksin Filiz Tekiner !
Yalanlar söylemeye gerek yok! Gizlemeye gerek yok..
Dürüst olucaksin
Samimi olacaksin
Zamani bahane edip Kacmayacaksin..
Bunlari hele hele onu sevdigim icin yapiyorum hic demiyeceksin!!!
Sevgiye, sevgiliye ihanettir bu...
saygilar.
Bende bu mesajın altına imzamı atıyorum.. :)
Pinkzone
Çünkü
Sevgiye,Sevgiliye inanan herkes araya yalanlar girdiğinde bir takım suçlamalar girdiğinde sevgi değerini inançsızlığa bırakıyor.. Benimde belirtmek istedğim buydu.. Filizin Yılmaza zarar vermemek için ondan uzaklaşmasını doğru bulmuyor.. Yalanlar söylerek ilişkiyi kirletmesini kınıyıorum..
Sabah uykusunu çok sevdiğimden geç kalkıyorum.. Ama sırf sabah burda muhabbeti kaçırmamak için erken kalkcam söz.. :) Özet gelsede gelen tüyolardan ve dizinin son bölümünden olacaklar apaçık.. Filiz Yılmazı Ömeri vurdurmakla itham edecek.. Ve Yılmaz inandıramayacak.. Bu bölüm Ömer ekseninde gelişeceğe benzer..
49 .BÖLÜMÜN ARDINDAN...
ömerin vurulmasından sonra feridenin ne yapacağı önem kazanıyor. yılmazımı arayacak yoksa sokaktan geçenlerden yardımmı isteyecek. bence üçüncü seçenek olan ömerin telefonundan filizin telefonunu bulacak ve filiz gözyaşları içinde hastaneye koşacak. sonra yanlış anlamalar üst üste yaşanacak. filiz-handan hanım-ömer[yaşarsa ki muhtemelen yaşayacak] bunu yapanın yılmaz olduğunu düşünecekler.yılmaz asıl bitiren olaysa filizinde böyle düşünmesi olacaktır...
Benim en cok merak ettigim filiz ne zamn ceminn gercek yuzunu gorecek, gorune ne yapacak???Bence benim tandigim filiz com sinirlenip cemi vurabilir....
Zaten omer vuruldugunda gormustuk aldi silahini dogrulttu merale bence bu sefer daha cok sinirlenecktir ve cok kotu seyler yapabilir cunku cem hem yilmaz dovdurttu vede omeri vurdurttu!!!!!!!!!!!!
yeni tüyolar gelmiş sanırım yeni bir kız böbrek hastası ya da ben okuduklarımdan uydurdum :) kız yılmaza aşık oluyor (dizide zaten aşık oluncak erkek yok gelen giden yılmaza aşık :)) filiz perişan oluyor tabi canım filizde hakediyor zaten az çekti kız ya biraz daha çeksin ...:)
forever_bim
13-11-06, 18:10
İnanın bu gelinen noktada, Filiz'i sizin kadar suçlu kusurlu bulamıyorum. Neden derseniz sırf Yılmaz'ın talihsiz replikleri olsa tamam Filiz Yılmaz'ı sonuna kadar savunur ama bu sefer ortada somut bir kanıt var ki Yılmaz'ı bu olayın direkt suçlusu konumuna getirir.
Ne Ömer'e ne de Filiz'e Cem'le arkadaşlık yaptıkları için kızabilirim. Ömer bu saldırının Cem'den geleceğini hayatta düşünmez arkadaşlar.
Filiz şimdi çok zor bir durumda. Ameliyat boyunca "ya abim ölürse" kaygısı ve son kavgalar içten içe Filiz'i kemirecek.
Ya ben aslında Pinkzone'a bazı noktada katılıyorum bazı noktalarda katılmıyorum. Neden derseniz Ömer'den hiç bir somut kanıt olmadan sırf fevriliğinden yola çıkıp şüphelendi Filiz, ilk suçlamayı hastanede yönelttiğinde Yılmaz'ın darp edildiğinden Ömer'in haberi bile yoktu.
Ve bu sefer Yılmaz'ın darp olayının en azından on katı kötü bir yaralama var. Ömer'i delik deşik olmuş gördüğünde sizce Filiz'in aklından Cem geçer mi?????Ve ortaya somut bir kanıt atılıyor tabanca. Bilmem Filiz'in kuşkuları için bunlar yeterli degil mi?
Cemotara sıkma canını kardeşim, ilk sezon ataerkil senaristlerin kurbanı Elif'ti Elif ölünce senaristler Filiz'i katlettiler. Hepsi bu. Senaryonun etkisi de foruma sirayet etti. Moral bozmaya değmez.
filizle yılmazın aşkı ne olucak bu kadar yanlış anlama içerisinde ne olucak!!dizi martta falan biticekmiş heralde...o zamana kadar bunların aşkı ne olur hiç bilemiyorum..yılmaz filize kendini nasıl inandırıcak o da merak ettigim bir konu zaten??:img-sorry
yenit yolar gelmiş sanırım yeni bir kız böbrek hastası ya da ben okuduklarımdan uydurdum :) kız yılmaza aşık oluyor (dizide zaten aşık oluncak erkek yok gelen giden yılmaza aşık :)) filiz perişan oluyor tabi canım filizde hakediyor zaten az çekti kız ya biraz daha çeksin ...:)
acikcasi bende filiz in yilmaz i kiskanmasini coooooooooooooook isterim hele bu olaylardan sonra ama yilmaz yine filiz i filiz de yine yilmaz a asik kalsin............Yani senaristler sacmalamasin!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis asklara!!!!!!!!!
Hastane sahnelerini düşündümde..
Olacakları şöyle tahmin edeyim.. Ömer kurtulacaktır..Kurşunlar çıkarılır.. Yoğun bakıma alınır.. Cem tabikide hiçbirşey olmamış gibi orda olacaktır.. Filiz abisi için endişelenir.. Feride Yılmaza haber verir.. Yılmaz hastaneye gelir.. Yılmazın geldiğini gören Filiz söylediklerini düşününce onun yaptığına kanaat verir.. Yılmaz Filizin kendisine yaslanacağını düşünürken kollarını açar. Yılmaz ona sarılacağını zanneden Yılmaz birden Filizden gögsüne doğru yumruklar almaya başlar.. Filizin ağzından hepsi senin suçun sen yaptın dimi.. Neden neden... Yılmaz neye uğradığını şaşırır.. Cem Yılmazı ihbar eder.. Yılmazın arabasını arayan polisler silahı bulur.. Hastanede polisler Yılmazı götürürken yılmaz hala şaşkındır.. Feride baka kalır.. Filiz.. Hem üzgün hemde kzıgındır... Aklımda geçenler bunlar..
Yılmazdan bu bölüm suçlandığındaki yüzünü çok merak ediyorum.. Yani suçlandığındaki surat ifadesi gerçekten çok iyi olmalı.. Bence Bülnet İnal Bu sezonun en iyi performansını bu bölüm gösterebilir.. Suçlandığındaki surat ifadesini çok iyi oynayacağına eminim.. Performansını merak ediyorum bu bölüm..
Olacakları şöyle tahmin edeyim.. Ömer kurtulacaktır..Kurşunlar çıkarılır.. Yoğun bakıma alınır.. Cem tabikide hiçbirşey olmamış gibi orda olacaktır.. Filiz abisi için endişelenir.. Feride Yılmaza haber verir.. Yılmaz hastaneye gelir.. Yılmazın geldiğini gören Filiz söylediklerini düşününce onun yaptığına kanaat verir.. Yılmaz Filizin kendisine yaslanacağını düşünürken kollarını açar. Yılmaz ona sarılacağını zanneden Yılmaz birden Filizden gögsüne doğru yumruklar almaya başlar.. Filizin ağzından hepsi senin suçun sen yaptın dimi.. Neden neden... Yılmaz neye uğradığını şaşırır.. Cem Yılmazı ihbar eder.. Yılmazın arabasını arayan polisler silahı bulur.. Hastanede polisler Yılmazı götürürken yılmaz hala şaşkındır.. Feride baka kalır.. Filiz.. Hem üzgün hemde kzıgındır... Aklımda geçenler bunlar..
bu ne yaaa cok acımasız bi senaryo ...... walla sonuna kadar filiz dedim ama bende filizin biraz kıskanmasını isterim yılmazıı .....
ben filizin kıskanmasını istemiyorum,kızın başında bir çok şey var bir de bu kızla yılmaz arasında bir şey var mı diye düşünüp durursa filizin hali harap....
pinkzone senaryon çok sert olmuş ya:) ama yılmazın tutuklanması hala olanları anlamaması çok komik olurdu "ya ben ne yapmışım anlamadım ki abicim" diyerek:) cem de filizi teselli eder
bu millet nerden ve nasıl bu kadar tüyo alıyor walla 2 hafta öncesinde konusulan konular şimdi yavas yavas gercekleşiyo walla ben pek hoslanmıyorumm böle kötü tüyoların gelmesinden bari finali de sölesinler ... walla insanın izleyesi kalmıyoorr :(
Cem Yılmazı ihbar eder.. Yılmazın arabasını arayan polisler silahı bulur.. Hastanede polisler Yılmazı götürürken yılmaz hala şaşkındır..
Sevgili pinkzone
Yilmazin arabasina silah nasil girecek onu merak ettim?
Yani eger böyle birsey olma ihtimali olursa.. Silahi buldular diyelim ya Yilmazin parmak izleri ne olacak ?
Yilmaz o silahi tutmadi ki sonucta.?
Bu ne yaw böyle hem valla bunlar olmasin sinirden patlarim ben..Yilmazimiza
Bu kadarda yüklenmesinler yahu:img-polic
NOT: Ayrica Pinkzone imzan varya dehset güzelllll :)
Vallahi kiskandim diyebilirim..Harika olmussss...
forever_bim
13-11-06, 18:52
Değerli Üyelerimiz
50. Bölüm Özeti elimize ulaşmıştır. Dizi ile alakalı bölüm yorumlarınıza lütfen bu başlıktan devam ediniz.
NOT1: 49. Bölümü izleyip yorum yapmakta geciken arkadaşlar bu başlığa 49. bölüm yorumunu yapabilirler.
NOT2: Özet için elif219'a teşekkürler.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
forever_bim
13-11-06, 18:54
IHLAMURLAR ALTINDA
50. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Ömer’in uğradığı silahlı saldırı herkesi dehşete düşürür.
Ömer ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi aşabilecek midir?
Filiz’e sahip olmak için yaptığı çılgınca planın sonuçlarını sabırla bekleyen Cem, istediğini elde edebilecek midir?
Ömer’in vurulması ve ardından meydana gelen gelişmeler Gazi mahallesinde de büyük yankı uyandırır.
Bu zor günlerinde herşeye rağmen Filiz’in yanında olmak isteyen Yılmaz’ı, kötü bir sürpriz beklemektedir.
Ömer’in vurulması beraberinde akıllara cevaplanması zor yeni sorular getirir.
özette her zamanki gibi ser verip sır vermemişler :)ömer ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi geçecek mi tabiki ölmeyecek burası özetin en kesin kısmı....
filiz yılmazı suçlayacak gibi..yılmaza kötü sürpriz ya bu ya da oraya gittiğinde cemin filize sarılarak onu teselli etmesi olacaktır...
ömerin vurulması ve ardından gelişen gelişmeler ? acaba bu gelişmeler ne olacak .... fragmanda da ömer ve elifin görüntüsü olacaktır ya küçük elif ya da ölen elifin ..ölen elifin olursa sana geliyorum gibi bir şiir olur küçük elifin olursa da daha doyamadım gibi bir şiir gelecektir diye bekliyorum bakalım neler olacak
bu ozet sonucunda gelen tuyonun olacağını anlıyoruz.ıyı hos yılmzn arabasında sılah bulundu.sonra cem erdı muradına bız cıkalım kerevetıne.yılmazın arabasında sılah bulunduktan sonra fılız yılmazdan suphelenırse bırsey dıyemem.artık aynalı,salıh,yılmaz cemın olduğunu ortaya cıkarırlar.ıcımden bırseyler koptu bolum ozetını okurken.hala ınanmak ıstemıyorum yılmaza kalacağına bu ısı.zaten bu bolumdekı opusme sahnesı alın sıze son ask sahnesı artık bununla yetının.ben bundan sonra fılızle yılmazın barısmasını ıstemıyorum.o yardım ettığı adamın kızıyla evlensın.fılızde hamıle kaldığını oğrenınce cemle evlensın.tamam olduda bıttı masallah:)
bu dızı boyle daha nerelere gıde artık ben bılemıceğım.ask dızısınden cıktı entrıka,mafya dızısıne dondu.bence fılızın askı yılmaza yaramadı bundan sonra yarasada bnm ıcın bu askın ınandırıcılığı bıtmıstır.eğer olurda yılmazı savunmazda cemle gezmelere gıder aılesı gordun mu kızım bız sana demıstık der o da annecım gozume bır perde ınmıstı nasıl olurda boyle bırsey yaparım sızıde cok uzdum.aptalca bırseydı der gene bende televızyonu kırarım herhalde gene.bu nedenle ayırdıktan sonra cemle evlendırseler bnm ıcın hıcbırsey değişmez.
y aozeti okuyunca sinirim bozuldu cunku kesinlikle cemin planlari tikir tikir isleyecek filiz yilmaz i suclayacak, y aben bu bolumde herhalde kalp krizinden olurum cunku benim dusuncem filiz yilmaz acisindan coooooooooookkkk berbat bir bolum olacaktir, cemde ruh hastasi oyle durup gulecektir!!!!!!!!!!
Acaba filiz yilmaz dan hamile klacak mi kalacaksa ne zaman ve tepkiler ne olacak yilmazin tepkisi sonra handan omer ve psiko cemin!!!!!!!!!!
tolgahuzur1
13-11-06, 19:21
tamam beklediğim gibi. bi özet.. uzatmamışlar. şimdide fragmanı izliyelimm.. yaaaben YILMAZIN YERİNDE OLSAM FİLİZİ BIRAKIRIM YAAA FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIRMIŞ.. DIŞARDA DAHA GÜZEL KIZLAR GEZİYOO YILMAZ BOŞVER FİLİZİ....:img-grin2 :img-haha:
IHLAMURLAR ALTINDA
50. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Bu zor günlerinde herşeye rağmen Filiz’in yanında olmak isteyen Yılmaz’ı, kötü bir sürpriz beklemektedir.
Hmm..Evet buyrun iste..Ne olabilir bu sürpriz tabiiki Filizin Yilmazdan süphelenmesi..! Ve de Yilmazi suclamasi..
Ne yazik! Taniyamamis Filiz Tekiner Yilmazi..
Yilmazin artik Filizi unutmasini vede kendine bambaska bir yol cizmesini istiyorum..Biktik artik valla.. Yilmazin günah kecisi oldugunu izlemekten!
Yeter!
tuğba filiz
13-11-06, 19:22
özeti okuyunca uyuz oldum ya inşallah filiz yılmazı suçlamaz arabsında silah bulununca bu cem ne biçim bi insan ya zavallı yılmazım başına geleceklerden haberi yok
ıcımde rahat ettı vallaha.yılmaz bence bundan sonra kendının haksız olduğunu kanıtlamaya calısır ne fılıze gostermek ıcın ne de baska bırı ıcın.sımdı dusunuyorum da ben bu dızıyı bosuna mı ızlemısım acaba dıyorum.bu kadar da olunmaz dedırttı.yılmazın arabasına nasıl koyacak sılahı anlamadım.yılmazda arabanı klıtle be kardesım sende anladık cok pran var ama prada pulda gozun yok.fılız gercekten cemle gezer tozarsa ben olurum.kalp krızınden.fılız eğer cemle gezersen kaldıracam ımzamı elıfın ımzası yapacam:)bu moralle gene kendı capımda espırıde yapıyorum.bu dızı sonucta dızı bu takma kafana mert desemde olmuyor kardesım.benı bu dızıye bu derece bağlayan fılızın yılmaza olan askıydı.dıyeceksınız kı hala asık bana gore bu nedenle ayırıp sonra bırlestırıseler asklarının ınandırıcılığı kalmaz.koskoca FILIz-YILMAZ askı nereden nereye geldı.bız cok olaylar atlattık hep bırlıkte arkadaslar umarım bu olaydan sonra aramızdan kayıplar vermeyız.
geçen sezon heyecanla beklerdim bölümleri ne olacak diye fragmanı kaçırmayım diye reklamlara bakardım yada buradan linki ekleyen arkadaşlar vasıtası ile izlerdim ama bu sezon nedense hiç hevesli değilim diziyi izlemeye hep aynı kısır döngüye mahkum bıraktılar filiz ön yargıyı bir türlü atamadı devamlı bir kaçma sendromu çok sıktı ilk başta yılmaz hiçte tanıdığım gibi birisi değilmiş ben bu adamı nasıl sevdim dedi adamı paragöz canavara çevirdi şimdide kesin abisinin vurulma olayını yılmazın yaptığını düşüncek keza senaristler bize bunun olacağının sinyallerini enson filiz-yılmaz konuşmasında hissettirdiler yılmaz filize tamam bana illaki çılgınca yada buna benzer bir şey yaptıracaksın dedi sonrada malum ömerin vurulma sahnesi farklı şekillerde yılmazı olaylardan sorumlu tutma ya benim anlamdığım bu kız yılmazı hiçmi tanımadı önce paragöz sonra katil olarak düşünüyo yada düşünecek içim daraldı valla heyecanlandırmıyor bu dizi artık beni eskisi kadar
bir kaç yorumda son özetle ilgili yapmak istiyorum ömer vurulduktan sonra bence feride geçmişini hatırlar o şokla bana öyle geliyor bu cemde psikopat ötesi ayrıcada çok sinir bozucu ve itici bir tip yani insan bu adam melek olsa tipi ne deni ile kuşkuya düşer bir kaç şeyde ömerle ilgili söylemk istiyorum senaristler öyle bir profil çiziyorki bu adam hayatının hiçbir döneminde başarılı olamaz diyor insan, bir insan bu kadar çok hata yapar ve yaptığı hiç bir hatadan ders almazmı yarım yamalak bir baba devamlı hata yapan bir patron fevri öfkesi ile hareket eden bir adam çok sinir bozucu olmaya başladı artık birazda doğru işler yaparken görmek istiyorum ömeri hayır kendini mutsuz ediyor yetmiyor birde etrafındakileride mutsuz ediyo kzına davranışları filize çocuk muamelesi yapmalar abimi evin küçük çocuğumu belli değil cem nereye çekerse oraya gitmeler kendi fikri falan yokmudur bu adamın
Tekinerler kesinlikle batacaktir.
Yilmaz ile karsi karsiya gelecek olan Cem olacaktir..Yilmazin intikami cok feci olacaktir..Yilmaz Filizide unutacaktir..Unutmalidir!
Ama Ceme haddini bildirip onu alt-üst eden de YILMAZ olacaktir !!!!!
Yilmaz ile karsi karsiya gelecek olan Cem olacaktir..Yilmazin intikami cok feci olacaktir..Yilmaz Filizide unutacaktir..Unutmalidir!
Hersey dogru ama YILMAZ ASLA VE ASLA FILIZ I UNUTMAYACAKTIR TABII FILIZ DE OLSUN BU IKI ASIK HER NE OLURSA OLSUN BIRLESECEKTIR!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ SOZ VERMIS ASKLARA!!!!!!!!!!!!
Bu dizinin basligi yakinda "Ihlamurlar Altinda IRAK "olursa sasmam yani....
her zamanki gibi ucu açık bir özet.. fragman gelsede izlesek...
her zamanki gibi ucu açık bir özet.. fragman gelsede izlesek...
bencede yorumlardan önce fragmanı izlemel lazım mistanın da dediği gibi ucu acık bi özett hiç bi şy yok ömerin ölmeyeceğinin dısında... bu arada dedikleriniz dogru cıkarsa walla şu an bile içim sıkıldı izlerken neler cekecez kimbilir... offf yaa
SHOCK oldum ya herzamanki gibi ozeten bisey anlamadim....yaaa filiz de yilmazdan suphelenicek tabi....oofff ya illa insani pes etirecekler..bende ilk sezonda senaryolari kendim yazip kendim oyntirdim ozaman lar baska bi heyecan vardi,fragmani gorunce birden heyecanlanirdim..simdi binde bir oluo............sanki cok birsey istiyoruz yaaa...Filiz&Yilmaz
fragman muhtemelen salı günü gelir. heralde inşallah yani...:img-help:
insalah fragman cikarda bizde yorumumuzu bolbol yapariz!!bugun burda kimse yok yaa herhalde herkez kizginligindan giremiyor......
bu yanlis anlasilmalar i feride acika getircek merak etmiyelim.benim icim rahat yaa sonunda bomba ceme patlicak ya icim rahat,,.bisey cik olmaz insalah..
forever_bim
13-11-06, 22:14
İçimden bir ses dizideki son kavganın ya Yılmaz'la Cem ya da Ömer'le Cem arasında olacağını söylüyor. Ama son kavganın Ömer'le Yılmaz arasında olmayacağı muhakkaktır.
İçimden bir ses dizideki son kavganın ya Yılmaz'la Cem ya da Ömer'le Cem arasında olacağını söylüyor. Ama son kavganın Ömer'le Yılmaz arasında olmayacağı muhakkaktır.
Bence son kavga omer le yilmaz ceme karsi olacaktir, diye dusunuyorum, ins. cemin pislikleri otaya cikinca yilmaz ve filiz barisir ve ayricada omerle yilmaz ceme karsi olur, yani benim fikrim son kavga omer ve yilmaz ceme karsi olur!!!!!!!!
bencede sonunda yılmazla ömer barısır ama filizle evlenebili mi bilmiyorumm.... öle olursa walla dizi bir istanbul masalına dönecek :) saka bi yana müthiş bi final olun da ne olursa olsun .... ilk defa bi dizi izliom ve canım cıkıyo nette arsiv için bari degsin yaaa lütfen burdan senaistlere sesleniyorum...
ozette omerin olmeyecegi bana da kesin gibi geldi ama bu aksam isten eve dpnerken alem fm de nihatla sivrisinek programını dinliyordum...sinan tuzcu gercekten mi yoksa espri olrak mı yapıyorlar bilemiyorum ama arada mesaj atıyor programa.... omer karakterinin olecegini soylediler programda... son bolumu beraber seyretmisler... nihat sormus oluyormusun diye bir sey soylememis ama gulumseyerek oluyorum evet demis... sonrada bir iki yere telefon etti dedi nihat! telefon meselesini amlamadım ama omerin olmesi konusunda umarım ciddi degillerdir.... bu arada yılmazın filizden destek bulacagı kesin!bence yılmaz filiz askını kesinlestirip kotu adam olarak cem i kulanmaya baslayacaklar.... eger filiz cem e inanırsa o zaman yazacakları bir sey kalmaz bizimde seyredecek bir dizimiz olmaz. bu kadar abartacaklarını sanmıyorum.... omer ölürse... yılmazla filiz evlenir...ki evleneceklerini biliyoruz (gecen sene yapılan roportajları hatırlayın...ayrıca yılmaz filizle evlenince filiz karakterinini adına ve soy adına bakaın!!ne olacak filiz akın!!) turk filmlerine yapılan en net gonderme olacak!!... ama sırf bunlar için omeri oldurmeleri cok sacma!! omerin artık kotu adam olamaması bunun nedenlerinden sanırım!!ayrıca tekinerler batarsa bu ihale meselesi yuzunden cem nasıl olacakta filizi elde edecek!!?? o da olamaz!! karışık yani!!bu senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum....
Bence i.a hic bime benzemiyor, bizde her hafta bi dert bir problem, hem sonunda filiz le yilmaz birlesmezse herhalde ben kalpten giderim cunku boylesine buyuk bir ASKIN BIRLESMESI GEREKIYOR!!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ SOZ VERMIS ASKLARA!!!!!!!!
forever_bim
13-11-06, 23:16
ozette omerin olmeyecegi bana da kesin gibi geldi ama bu aksam isten eve dpnerken alem fm de nihatla sivrisinek programını dinliyordum...sinan tuzcu gercekten mi yoksa espri olrak mı yapıyorlar bilemiyorum ama arada mesaj atıyor programa.... omer karakterinin olecegini soylediler programda... son bolumu beraber seyretmisler... nihat sormus oluyormusun diye bir sey soylememis ama gulumseyerek oluyorum evet demis... sonrada bir iki yere telefon etti dedi nihat! telefon meselesini amlamadım ama omerin olmesi konusunda umarım ciddi degillerdir.... bu arada yılmazın filizden destek bulacagı kesin!bence yılmaz filiz askını kesinlestirip kotu adam olarak cem i kulanmaya baslayacaklar.... eger filiz cem e inanırsa o zaman yazacakları bir sey kalmaz bizimde seyredecek bir dizimiz olmaz. bu kadar abartacaklarını sanmıyorum.... omer ölürse... yılmazla filiz evlenir...ki evleneceklerini biliyoruz (gecen sene yapılan roportajları hatırlayın...ayrıca yılmaz filizle evlenince filiz karakterinini adına ve soy adına bakaın!!ne olacak filiz akın!!) turk filmlerine yapılan en net gonderme olacak!!... ama sırf bunlar için omeri oldurmeleri cok sacma!! omerin artık kotu adam olamaması bunun nedenlerinden sanırım!!ayrıca tekinerler batarsa bu ihale meselesi yuzunden cem nasıl olacakta filizi elde edecek!!?? o da olamaz!! karışık yani!!bu senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum....
Açıkçası benim diziyi bıraktığım an bu an olur. İki haftadır zaten ne olacagını bekliyorum neden dizinin en olmazsa olmaz karakterlerinden biri gitsin ki. Sinan Tuzcu'nun Alem Fmdeki DJ Nihatla arkadaş olduğunu ben de biliyorum. Ama böyle bir tüyoyu çok dinlenen bir programda vereceklerini sanmıyorum. Espri yaptılar umarım.
Avşar Film'in stratejisi eğer bir oyuncu ayrılacaksa onun sahnesini minimize etmektir. Özge Borak'ın son 6 bölümde çok az sahnesi vardı. Sinan Tuzcu ise aksine en fazla sahneye sahip oyunculardan dizide.
Bir de Cem dururken Ömer zemzemle yıkanmış gibi kalır bence onun yanında. Ömer dizinin başından 50. bölüme kadar kötü adam olmadı hiç bir zaman.
forever_bim sana kesinlikle katılıyorum.... cem ve omer konusunda...ama kendi kulaklarım duydum, hatta kaza yapıyordum :) omer ölmesede fena yaralandı ve bir süre hastanede yatacak!!yani zaten bir sure sahnesi olmayacak demek bu!!fena bu yaaa!!cok fena!
forever_bim
13-11-06, 23:34
forever_bim sana kesinlikle katılıyorum.... cem ve omer konusunda...ama kendi kulaklarım duydum, hatta kaza yapıyordum :) omer ölmesede fena yaralandı ve bir süre hastanede yatacak!!yani zaten bir sure sahnesi olmayacak demek bu!!fena bu yaaa!!cok fena!
Açıkçası geçen hafta Ömer'in vurulduğu yeri fragmanda görünce üstüne bir de senin yorumlar gelince içim kararmıştı, ama Allahtan yanında Feride vardı, olmasaydı ciddi ciddi şüphelenirdim öleceğinden.
Yaralanma nedeniyle sahneleri çok kısalmaz bence sadece hareketsiz bir Ömer görürüz. Bir de Sinan Tuzcu bir zahmet bu kadar sevildiği bir yapımı bırakmasın. Tamam senaryo açmazda uzun zamandır, ama onun oyunculuğu iyi kapatıyor aksaklıkları.
bu hafta özet baya bir erken gelmiş ama özette hiç ipucu yok yani herşey olabilir bari fragmanıda erken verseler birde ömer ölürse çok kötü olur inş. öyle birşey olmaz birde bence ömer hiçbirzaman kötü karakter olmadı ama çok agresif vede genelliklede kendinden vede sevdiklerinden başka kimseyi düşünmüyor ama ben yinede ömeri çok seviyorum birde filizi anlasa çok iyi olacak yılmaz bu işten nasıl kurtulacak acaba bu bölümde ençok istediğim ömerin ölmemesi ve filizin yılmazı suçlamaması
bak simdi sen oyle soyleyince benimde icim karardı birden...senaryonun kotu gitigini bizler bile görüyoruz...reytingler dusuyor...sinan tuzcu her röpörtajında senaryonun ne kadar onemli oldugunu söyleyip duruyordu...ayrıca ozge borakla beraber en cok o oynuordu...beraber çelıştıgın arkadaşın işten ayrılsa sen ne düşünürsün....sinan tuzcu umarım özge borak gibi ayrılmak istemiyordur!! daha fena bir belirti soyleyeyim mi... yeni sezona başlayalı kaç bölüm oldu!!?? 10... yani 3 bölüm sonra 13 olacak.... 13 er lik bölümler halinde oyuncuların anlaşmalarını yaptıgını hepimiz biliyoruz....offf neyse gece hece içimi kararttım yaaa!! :( umalım da ben negatif yaklaşıyor olayım.... sıla bence cok saçma bir dizi... y.d. 'da 3 sezonda hep aynı şeyler...yani cuma gununde seyredecek dizimiz kalmayacak yaa!
ömerin yara aldigi yer tamda kalp bölgesi..Umarim dediginiz gibi öldürmezler
ömer karakterini..Cünkü benimde fena halde canim sIkILIr bu duruma..
Bende ömerin oyunculugunu cok begeniyor vede takdir ediyorum..
insallah biz izleyenlere bu eksikligi yasatmazlar diyorum..ömerin oyunculuk durusunu cok begeniyorum ben..
Hem ne ilginctir ki; Bu pislik Cem ömeri ayagindan da vurdurtabilirdi..Ama adamlar ömeri öyle bir yerden kursunladilar ki.. Sanki öldürün gibi bir emir gelmis!!!
Umarim olmaz ... Umarim..............
Kücük Elif icin cok üzülürüm.... :(
forever_bim
13-11-06, 23:57
Sevgili miskin,
Yahu çok Nostradamus gördüm seni (kehanetler falan):img-grin2
Dediğin gibi bir şey olsa magazinciler bize çıtlatırlardı durumu. Elif'in hastaneye düştüğü bölüm sezmiştim ben birşeylerin yolunda gitmediğini, sen gönlünü ferah tut. Hatta sana daha da rahatlaman için Cem'in söylediği bir iki repliği yazayım, ne demişti Ömer'e "Sen biraz da kendinle ilgilen, senin hayatın Filiz ve Yılmaz'la sınırlı değil" demişti.Geçen bölümde zaten anladık ki kızıyla ve bir ihtimal Feride'yle yeni bir sayfa açacak. Yani panik yapmayalım bence, yoksa Cuma gelmek bilmez. Daha kac gün var.:img-grin2
Ozetten pek birsey anlasilmadigi dogru ama bana kalirsa Omer olmeyecek. Bu konuyla ilgili hicbir dedikodu cikmadi simdiye kadar. Hem dizinin en onemli karakterlerindenn biri. O olurse hicbir catisma noktasi kalmaz dizide.
Ote yandan, ben Filiz'in de Yilmaz'dan suphelenmesini senaryo acisindan sacma buluyorum. Diyelim Filiz suphelendi, Yilmaz da cok kirildi vs ve ayrildilar. Bu durumda hikaye nasil ilerleyecek? Ilk sezon ayrilmalarinin ardindan hic degilse sirket isleri, yonetim kurulu toplantilari gibi nedenlerle biraraya geliyorlardi. Ikinci sezonda da yeniden gorusmeleri hisseler yuzunden oldu. Yani iliskileri bir sekilde, onlara ragmen devam ediyordu. Simdi bu yanlis anlama yuzunden ayrilirlarsa hikaye nasil baglanacak? Ikisinin karsi karsiya gelmesi nasil olacak? Isin icine hamileligi falan soksalar bile, bu noktada tekrar bir zaman atlamasi gerekir ki, bu da artik iyice bayar.
Bu bolumde Yilmaz'i bekleyen kotu surpriz belki de denildigi gibi silahin arabasinda cikmasi ve polisin konuyla ilgili arastirma yapmasi falandir. Yani dizinin selameti acisindan oyle olmasini umuyorum.
forever magazin konusunda haklısın... star ın magazin programlarına bakmak lazım bu aralar.... gecen sene bazı sahneleri onceden kestirebiliyorduk onlar sayesinde... bu arada cuma dan once su fragman çıksada gorsek ne olduğunu.... fragmana kesin koyarlar eger ölüm sahnesi varsa... olmaz ama yaa... ölmez... ömer :) ölemez.... elif hastaneye girdikten kaç bölüm sonra ölmüştü?? hatırlayan var mı??:) of yaa bende manyak oldum haaa:(
forever_bim
14-11-06, 00:24
Sevgili miskin
Elif 33. bölümde hastaneye düşmüştü ve artık 75-80 dakikalık dizide bir kaç dakika görüyorduk Elif'i.
Ya neyse karamsar bir atmosfer oluşturmadan devam edelim. Sizce Handan Hanım Feride eve gelince ona çektirir mi çok?:icon_evil
çektirecek tabii...ama bu sefer bu çektirmeyi durduracak başka bir şey bulmaları lazım...ben omer feride aşkından pek emin değilim aslında... en azından omer tarafından, adam bir gecelik ilişkileri bile reddediyor, ferideye aşık olacağını sanmıyorum...aaa tabi feride omere aşık olursa ve omer onu reddederse ne olur bilmem...bekın burdan enteresan bir ilerleme olabilir... ayrıca feride omer ilişkisinde omer ölmezse, cem in manyaklıklarını da ekleyeceklerdir... omeri vurduran cem olaylar ortaya çıktıktan sonra kendisine şiddetle saldıracak olan omere zarar vermek için omerin en kıymetli varlığına zarar vermek isteyeektir.:icon_evil ..o da elif...küçük bir çocuğa saldırı turk kanallarında hayatta çekilmez ve yayınlanamaz...o zaman geriye elifin canını ferideyi kullanarak yakmak geliyor...bu da tutabilecek kehanetlerde...aaa bir de bu ferideye zarar verme hikayesini feridenin geçmişiyle birleştirirlerse o zaman sinan tuzcu ya oynayacak coook güzel sahneler çıkar sanırım...bizede seyredecek birşeyler.... laf aramızda git gel yapan aşkının arkasında duramayan filiz ve yılmazdan sa ...aşkına sonuna kadar sahip çıkan ömeri seyretmeyi tercih ederim...:) ya siz??:bilmim :bilmim
forever_bim
14-11-06, 00:40
çektirecek tabii...ama bu sefer bu çektirmeyi durduracak başka bir şey bulmaları lazım...ben omer feride aşkından pek emin değilim aslında... en azından omer tarafından, adam bir gecelik ilişkileri bile reddediyor, ferideye aşık olacağını sanmıyorum...aaa tabi feride omere aşık olursa ve omer onu reddederse ne olur bilmem...bekın burdan enteresan bir ilerleme olabilir... ayrıca feride omer ilişkisinde omer ölmezse, cem in manyaklıklarını da ekleyeceklerdir... omeri vurduran cem olaylar ortaya çıktıktan sonra kendisine şiddetle saldıracak olan omere zarar vermek için omerin en kıymetli varlığına zarar vermek isteyeektir...o da elif...küçük bir çocuğa saldırı turk kanallarında hayatta çekilmez ve yayınlanamaz...o zaman geriye elifin canını ferideyi kullanarak yakmak geliyor...bu da tutabilecek kehanetlerde...aaa bir de bu ferideye zarar verme hikayesini feridenin geçmişiyle birleştirirlerse o zaman sinan tuzcu ya oynayacak coook güzel sahneler çıkar sanırım...bizede seyredecek birşeyler.... laf aramızda git gel yapan aşkının arkasında duramayan filiz ve yılazdan sa ...aşkına sonuna kadar sahip çıkan ömeri seyretmeyi tercih ederim...:) ya siz??
Yani aynı sebeplerle diziyi izliyoruz. Benim ilk sezon en ayıla bayıla izlediğim sahnelerdi Ömer'in Elif'e giderek aşık olduğu ve ona her koşulda sahip çıktığı sahneler.
Şimdilik Ömer'de Feride'ye karşı bir sempati var. Çünkü Elif'i unutamamış bu besbelli. Feride çocukla çok samimi bir şekilde ilgileniyor, bu Ömer'le arasında bir bag kurar mı zaman gösterir. Sezon uzun nasılsa.
yakupoglu61
14-11-06, 00:44
50. bölümün çok güzel geçeceğini sanmıyorum bu özeti okuduktan sora herkes yılmazdan bilecek gibi bir durum war zaten böyle bişe olacağını söylüyoduk
yılmaz dövülmesinin üzerine gitmedi ama ömerin vurulması olayının üzerine gidileceği kesin ama sonunda iki olayıda cemin yaptığı anlaşılır diye düşünüyorum
ozeti yeni gordum, evet olaylar baya karisik. omer olmez bence yani o kadarda abartmazlar dimi sevgili senaristler.
ozette yilmazin filizin bu zor gunlerinde ona destek çikmaya calistigi yaziyor, bence filiz yilmazdan supelenmez bile birakin onu suçlamayi. ama soyle birsey olabilir kurnaz cem yilmazi polise sikayet edebilir, arabasina bir sekilde suç aletini koydurabilir, ve boylece yilmazi birince supeli gosterebilir. yilmaz filizin yanindayken tutuklanabilir iste kotu supriz sana ondan sonra filiz yine gozalti hastane gel git yapar. deliller kafasini karistirir ama yilmazin sozleriyle dogruya varir. yilmazda o sirada sirkette oldugunu ispat eder vede suçsuzlugu ortaya çikar bu sefer bu kotuluklerin sebebini aramaya koyulurlar bence ve en sonunda ceme ulasirlar yilmazlar.
omere gelince bence durumu ilk basta ciddidir sonra atlatir ama evde bakilmasi gerekir ve bu sure içerisinde ferideyi daha yakindan tanima firsati bulur kiziyla daha fazla ilgilenir ve duygusal yonden ferideyele aralarinda birsey olabilir, yani umarim.
ama feride sanki yilmaza karsi bir syeler hissediyor ne bilim yemek yaptiginda yilmazin gelmeyecegini ogrenince uzuldu yuz ifadesi degisti, filizi suzuyor, kiskaniyor sanki, yilmazin iki dudagindan çikacak lafa bakiyordu omerin dadilik teklifi için, giderkende yilmaza selam soylerken sanki daha farkli bir tondaydi daha anlamliydi. ne bilim olurmu olur, belkide omeri tanimaya baslayinca onu sever boylece bu adam hep mutsuz olmaz, bence harika biri omer ailevi iliskilerinde, sevgisini iyi gosteriyor, fakat çok koruyucu ve fevri tarafi var oda desavantaji .
yorumlarinizi okudum buyuk bir keyif alarak....omerin olecegini bende sanmiyorum yani olurse yuhhh derim insaah oyle birsey olmaz,zanetmem senaristler bizi okadar saf yerine koyamazlar......hani omer yan karekter olsa neyse ama dizide buyuk bir yer alan bi oyuncu umarim gitmez...
suc yine yilmazin ustune kaldi malesef....ben fazla takmiyorum acikcasi yilmazin bi sekilde bu isten cikacagini inaniyorum...ve bi arkadasimizin dedegi gibi omer/cem yilmazi mahkemeyede verebilir ve yilmaz goz altinda kalabilir omerin yogun bakimda olacandan ve bu islerle ugrasamayacagina gore cem yapcak bu pisligi...ben en cok neye kiziyorum cemin simdi filizin yanina gidip teseli felan etmesii bisey yapmamis gibi....
bkalim ya kafam cok karisti ozete mubarek birsey anlatmio sagolsun.......
beklicegiz ve gorecegiz!
herkeze iyi geceler.
sevgilerimle
hadi bakalım burdan yakın.işler iyice arapsaçına döndü.özet pek açıklayıcı değil.fragmana göre yorum yapabiliriz ama fragmanda yanıltıcı olabiliyor.inşallah şu silah olayında suç yılmaz'ın üzerine kalmaz.bence ömer'in vurulmasından dolayı filiz tamamen yılmaz'dan ayrılacak.benim yüzümden bunlar birbirini öldürecek diye düşünecek. filiz'in yılmaz'a gidip ağbimi sen mi vurdurttun diyeceğini zannetmiyorum.aklından acaba olabilir mi diye geçirecek. cem'in körüklemesinin etkisi olacak bunda.
hadi silah yılmaz'ın arabasında bulundu diyelim yılmaz'ın hapse girme olayı olamaz herhalde başrolde oynuyor sonuçta.ya şikayeti geri alacaklar ya da silah bulunduğu zaman cem'den rica edip olayın kapanmasını isteyecek.
offfff off çok karışık olaylar .bu arada ömer'in öleceğini hiç zannetmiyorum. ömer bu dizinin sonuna kadar var olacaktır.o da giderse dizi de koskocaman kara bir delik açılır.
Hmm..Evet buyrun iste..Ne olabilir bu sürpriz tabiiki Filizin Yilmazdan süphelenmesi..! Ve de Yilmazi suclamasi..
Ne yazik! Taniyamamis Filiz Tekiner Yilmazi..
Yilmazin artik Filizi unutmasini vede kendine bambaska bir yol cizmesini istiyorum..Biktik artik valla.. Yilmazin günah kecisi oldugunu izlemekten!
Yeter!
Süpriz gün gibi açık... Silahın yılmazın arabasından çıkması... Vede Filizin Yılmazı suçlaması..
Yılmazın gerçekten tamamen mutlu olacağı ve onun yanında sonuna kadar sevecek birini tanımasını istiyorum.. Yılmaz Filizle mutlu olması bu saatten sonra neredeyse İmkansız..
Not: İmzamı beğendiğine sevindim Figan.. Çünkü Bülent inal hariç her oyuncunun imzaları vardı gözüme battı yaptım.. :)
Yılmazın intikamı gerçekten acı olacaktır.. Öyle birşey olmalı ki Cem yaka silkmeli.. Yilmaz Filizide unutacaktir..Unutmalidir! Unutmaya çalışcaktır.. Unutsun artık.. Bir şey olmuyorsa olmuyordur.
Ceme haddini bildiren Yılmaz olacaktır.. Yılmazdan Cemi kıstırdığındaki Cemin surat ifadesini merak ediyorum.
Bir son kavga konuysa bence son Cem'le Yılmaz arasında olacaktır.. Ömerle artık bir sorunu kalmadı yılmazın.
Senaryomu ağır bulmuş arkadaşlar.. İyide.. gelen tüyolara göre.. Yılmazın Filizden soğuması olcak.. Filiz Yılmazın peşinden tur yapcak.. Bunlar tamam.. Filiz kesinlikle ağzıyla bir suçlama yada bakışlarıyla yada hareketleriyle yılmazı suçlarsa o zaman yılmaz filizden soğur. Yani senaristler böyle bir sahneyi yazmış olabirler.. Gerçekleştirme olaslığı neredeyse %50 ... Son dönemlerde Filizin ne yaptığı belli değil.. Son dönemki filizden beklerim.. Tıpkı abisini şirkette dinlemeden suçladığı gibi.. Yılmazada aynı yargısız infazı yapacaktır.. Ama gerçekler Yılmazın suçsuz olduğu çıkana kadar aynı kalacaktır.. Sonra malum kovalamaca başlayacak...
yılmaz_filiz
14-11-06, 10:04
tekinerlerin gözünde kesinlikle bozukluk var.burunlarunda çöplüğü (cemi)göremiyorlar.sonra da her zaman ki gibi yılmaz suçlu :(
filizinde yılmazı suçlaması çok saçma.o kadar seviyor adamı ama abisini vurma olayında onu suçluyor.yılmazda bu sefer filizin peşinden giderse pes derim.birazda filiz hatalarını anlasın senin peşinden koşsun.senaristlerde reytinglerin yükselmesi için hemen filiz ve yılmazı birleştirsin.abuk subuk nedenlerden dolayı ayırmasın onları.ayırırsada doğru düzgün bir nedenle ayırsın.saçma sapan ayrılma nedenleri çok sinirimi bozuyo :icon_evil
Ömer’in uğradığı silahlı saldırı herkesi dehşete düşürür.
Ömer ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi aşabilecek midir?
Aşar o aşar.. Kurşunlar çıkarılır.. Yoğun bakıma alınır.. Ölmesi mümkün dahi olamaz.. Daha kızı ve yaşayacağı aşk var önünde..
Filiz’e sahip olmak için yaptığı çılgınca planın sonuçlarını sabırla bekleyen Cem, istediğini elde edebilecek midir?
Şimdilik elde edeceğe benziyor.. Fragmanı görmek şart. Cem ceyar misali planlarının tutmaması için hiç bir engel yok. Çünkü milim milim hesaplıyor.
Ömer’in vurulması ve ardından meydana gelen gelişmeler Gazi mahallesinde de büyük yankı uyandırır.
Normaldir. Ömer sonuçta onlara yakın biri.. Elifin babası.. Sonuçta bir dönemde evlerini bastı.. şaşırmaları normaldir.. Ama bence en çok atölyedekiler şaşıracak..
Yılmaz haberi alır.. Ama tam filizin yanına gidecekken polis onu tutuklar.. Bide tabikide silah arabasından çıkar.. Yılmaz silah inceleninceye kadar nezarethanede kalıcaktır.. Yılmazın içeri alındığını öğrenen filiz.. Direkt ondan şüphelenir..
Ya bu haftanın özeti.. Hiç özette olmadığı kadar soru işaretleriyle dolu.. Yani Özet çok açıklayıcı tebrikler.. Bunları zaten biz tahmin ediyorduk ki..
Yaw galiba benden başka yorum yapan yok..
Dün tesadüf üzeri Acı Hayatı izledim.. Normalde pek ilgimi çekmiyor.. Osman Sınav.. I.A dava açtı ya.. Diziye tedbir koymak istiyor.. Baktımda senaryoya şu an onun yaptıkları daha çok I.A benziyor.. Yani Filiz karakteri ordada var.. Aynı yakınlaşmalar.. Tabi mehmet gene Nermini seviyor ama Filizde anlaşıyor hesabı.. Sınav bence ilerde ben bu konuyu işleyecem o yüzden bu diziye tedbir koymak şart diye düşünmüş.. Orjinal sahnelere bağlı kalmış ama I.A sahnelerinin yarısını da kopya etmiş.. Seneryoya değilde.. Mekan yerleri bile bir çok benzer özellikler taşıyor.
evet ya özet hiç açıklayıcı değil bari şu fragmanı bu akşam verseler ama yine çok güzel bir bölüm olacak birde lütfen filiz yılmazı suçlamasın yoksa işler dahada karışacak
bu arada sınavın verdiği dava ne oldu inş. ıhlamurlar altındayı kaldırmazlar birde acı hayat mafya dizisi gibi birşey adamların ağzından argo kelimeden başka birşey çıkmıyor neyse belkide bu bölümde filizle yılmaz dahada yakınlaşabilirler birde şu cem olayını fazla uzatmasınlar yakında gerçek yüzünü göstersinler
september_06
14-11-06, 10:57
Sen sabır ver Yarabbim.Eğerki Filiz Yılmaz'dan şüphelenirse (çok büyük bir ihtimal) yolarım valla Filiz'i.:img-grin2 . Yılmaz'da eğerki bütün bu olanlardan sonra Hala "Filiz, Filiz " diye sayıklarsa koskocaman bir "yuuuuuuuh "derim. Ya valla deli olucam sinirden yaaa:dito Gerçi izleyip görelim diycem Filiz Yılmaz'dan şüphelenecekmi diye. Ama %99,9 sen yaptın diycek bizim saf kız.O zaman da kimse bana "büyük aşk, imkansız aşk "demesin nolur.
Aşk böyle yalanla dolanla, suçlamalarla, sürekli aşağılamarla yaşanmazki. Nolur aşkın hakkını verin. yok vermiyorsanız bitirin diziyi yaaa.
bu özete ve tüyolara bakılırsa işler daha çok karışıcak en kötüsüde ne olursa olsun filizin yılmazdan şüphelenmesi olucak ya okadar dizi izledim cem kadar psikopatını görmedim ya adam filizi elde edicem diye iki kişinin hayatına kast ediyo cemde bulucak belasını hemde yılmazdan bulucakta nezaman sabırsızlılıkla bekliyorum o bölümüya işler okadar karıştıki artık dizinin sonunu değil sonraki bölümü bile tahmin edemiyouz tek bildiğim filizle yılmazın mutlu olması ama bu nasıl oucak işte onu bilmiyorum bunca karmaşadan sonra...
sonunda ben geldim arkadaşlar yazdıklarınızı okudum tabi sizleri biraz gergin gördüm neden gerildiniz ömer ölmeyecek onun için gerilmeyin ömer yılmazın dost olucaklarını yazmışlar ceme karşı birlikte savaşma senoryaları düzenleyen arkadaşlara yazıyorum ömer dizinin sonuna kadar yılmaz a nefreti dinmeyecek son bölümlerde dindiğini görüceksiniz başka merak ettiğiniz söylediğimiz şeyler yavaş yavaş oluyor ben her zamanki sözümdeyim filiz ömerin vurulmasından yılmazı sorumlu tutarsa ben bu krakteri sonunna kadar eleştiricem yılmazın aşkına sonsuza kadar saygım baki kalır ama filiz biter.ne zaman görücez aşkına sahip çıktığını bu kızın hisseler konusunda yılmaza hakaret eden filizden bahsetmiyormuyuz zaten o zaman yılmaz neden affetti diye şaşmıştım sevdiğine yine hakaret ederse yılmaz hakkında ağzından bir köti laf çıkarsa filizi silicem ömeri yılmazı dövdürttüğünü düşünmesi forumdaki arkadaşlarda bunu düşünen yılmazın ömeri öldürttüğünüde düşünür izlenimi yaratmış bu arkadaşlara da seslenmek istiyorum 39.bölümden itibaren filizi aşkını aşalıyan ömer değilmi filize devamlı bağıran ömer değilmi yılmazı her gördüğünde üzerine yürüyen ömer değilmi filizin ne düşünmesini bekliyordunuz ama yılmaz olayı farklı filizin bunu düşünmesinin bi anlamı yok bunuda izah ettirmeyin bana artık
bana slayjic i getirin senin filizi bu bölümde görücem aşkına sahip çıkarsa başımın üstünde yeri var yok eğer tersi olursa dizi sonuna kadar seninle tartışmak zorunda kalıcaz buda işime geliyor:)
Henuz yeni bolum ozetini okumadim. Bolumu izleyince yazdiklarimi asagiya kopyalliyorum.
Gecikmis 49. bolum yorumum icin kusura bakmayin ancak dosyalari indirirken hizimin yavas olmasi yetmiyormus gibi iki kere de yarim dosya indirmem yarim kaldi. Neyse bu kadar sikayet yeter, yine de dosyalari ekleyen herkese tesekkurler :))
Bu bolum hic de guzel seyler olmamasina ragmen son zamanlarda ustunde en cok dusunulmus bolumdu bence. Iyi kurgulanmis, iyi oyunculuklarin one ciktigi ve de oylesine konmus sahnelerin cok az oldugu bir bolumdu.
Ben artik Yilmaz ve Filiz sahnelerinde sadece ayrilik sahneleri uzerinde dusunuldugune karar verdim. Her ne kadar bastan beri iki karakterin mutlulugunu gormek icin diziyi takip etsem de, gorsel olarak cok hosuma gitmesine ragmen, itiraf etmeliyim ki bu bolumde konusulanlar, karakterlerin yansittiklari kadar etkilememisti beni o sahnelerde konusulanlar (yani senaristlerin yazdiklari). Ozellikle Bulent Inal bu bolum uzun zamandan beri ilk defa cok iyiydi, belki de artik kanatsiz melek karakterinden ciktigi icin boyleydi. Yilmaz her ne kadar sabrinin sinirina gelse de Filiz'e karsi tutumunda yapmamasi gerekenleri yapmaya basladi (ama dedigim gibi hata da yapsa gercekci yaziliyor onun karakteri artik). Filiz ise tereddutler icinde, sevdigi adamin hayatindan endise duyuyor, cok sukur artik duygularini paylasiyor, biraz kafasini toparlamasi gerek. Artik istediginin Yilmaz'in yaninda olmak oldugunun farkinda sadece bunu sucluluk duymadan, huzur icinde ve de endise duymadan yasamak istiyor. Aslinda Canan'la konusurken duygularini cok iyi ifade etti. Dogru mu yapiyor kesinlikle hayir ama biraz kafasini baski olmadan toparlasa kendisi de farkedecekti zaten. Yilmaz ise tum sozleriyle bunun bir savas oldugunu vurgulayip duruyor 'teslim mi olmak istiyorsun?', 'beni istemedigim seyler yapmaya zorlama', ' gerekirse onlarin yontemleriyle savasirim' vs. Dedigim gibi cok iyi anlamama ragmen Yilmaz'in attigi adimlar iliskisinin gelecegi icin buyuk tehlikeler tasiyor. Bu bolum ozellikle Yilmaz'in Istanbul 'a tepeden bakip siir okudugu sahneyi gorsel acidan cok begendim.
Omer cok tuhaftir ki hayatiyla ilgili almasi gereken nasihatlari en cok antipati duydugumuz iki karakterden aldi ve Yilmaz'a karsi olan ofkesine devam etse de artik kendi yasamina, kendi mutluluguna odaklanmaya karar verdi. Cem'e niye boyle davrandigini anlatti, Filiz'in hala intikam icin kullandigini dusunuyor. Oysa her ne kadar abisi de olsa ne dusunurse dusunsun Filiz'i uyarip kendi haline birakmaliydi. Filiz'in de dedigi gibi eski defterleri kapatamayan bir Omer var karsimizda (gerci Filiz olayin boyutunun daha buyuk oldugunu dusunuyor ama) Neyse, gelelim baska bir eski deftere, Omer karisinin kendisi ve kizi hakkinda yazdiklarini okuyup hayatinin asil odaginin kizi oldugunu anladiktan sonra arada yine tehlikeli laflar etse de kendisi icin birseyler yapmaya basladi ve Omer'in ozledigimiz sahnelerini izlemeye basladik. Gecen sezon ona karsi olan negatif tavrimin nasil degistigini bu bolum yine hatirladim, Omer sevdiklerini oyle bir seviyor ki, kendi onceliklerini geriye atip onlar mutlu olsun diye ugrasiyor. Gerci bu bolumde Elif'in mutlulugu ve kendi mutlulugunun ileride cakisabileceginin sinyalleri daha guclu verildi ama simdilik Omer'in Feride ile dostluktan ote bir yakinlasmasi icin erken.
'Operadaki Hayalet' Cem'e gelirsek bu bolumun yine iyi kurgulanmis bir sahnesinde cok basarili bir oyunculuk sergiledi. calan muzik yanilmiyorsam o operadandi ama tam olarak emin olamadim. Her neyse, sonucta golgede ve karanliklar icinde oyunu asil yoneten kisi olarak 'operadaki hayaletti' sonucta. Hala o sakin ve uzlasmaci roldeki basarisi, planlandigi gibi Omer'in vurulmasindan sonra biraz golgede kalacak olsa da, isle ilgili olasi bir toplantida bozulacak diye dusunuyorum. Bunu bilerek veya istemeden bozacak ama sirket konusunda asil yuzu yavas yavas ortaya cikacak bence.
Gelelim bolumun kendini suclu hisseden karakteri Feride'ye. Uzun zamandan beri ilk defa sus bebegi gibi ortalikta dolasmadi. Bolumun basinda Yilmaz gelmeyince icerleyince ne oluyoruz dedim kendi kendime. Hala o sahneyi tam olarak cozemediysem de onun da annesi gibi Yilmaz'in basinin derde girmesinden korktugu olduguna kanaat getirdim sonra izledigim sahnelerde. Feride'nin Yilmaz'a bir ilgisi varsa bile bu Elif'e karsi hissettigi yakinligin yaninda cok geri planda kaliyor. Feride'nin kendilerine kizi gibi goren ailenin dusman gibi gordugu ailenin yaninda calismaya giderken kendini suclu hissetmesi cok dogaldi ve de bunu cok iyi basardi oyuncu da (jenerik dosyada olamadigi icin bakamiyorum; oyuncunun adini unuttum). Bu arada hissettigi suclulugun bir kismi da ailenin Omer'le ilgili kotu duygularini paylasmamasi ile ilgiliydi bence. Yilmaz o konuda davranmasi gerektigi gibi davrandi.
Ahmet konusu giderek sarpa sariyor ve de her isini Yilmaz'in cozmesinde dolayi rahatsiz olan Salih bunu bir sure yansitmayacak gibi. Fahriye kocasini dusunecegim derken iyice supheli duruma dustu. Neyse ki once Salih onunla yuzlesti, sonra da Ali dogruyu ona anlatti. Yine de Cemil'in Salih'i cilgina cevirme plani basariyla yuruyor. Ahmet'in yaninda bu kadar olay olurken ne gibi anlamlar cikardigini merak ediyorum. Bu arada Ahmet'in Cemil'i daha once de Yilmaz'in evinde gormusken tepkisini bu bolum dile getirmesinde ne gibi bir mantik vardi anlamadim. Kucucuk cocuk hasta ziyaretinde ayip olmasin diye tepkisini gostermeyecek kadar akilliydi herhalde :) Saka bir tarafa Erkan Bektas bu bolum yine cok iyiydi.
Ali'nin Kerem'e onerisini tekrarliyorum artik acil su kiza,kaybedince salakligina doymacak. Her neyse, Ceyda ve avukat bastan beri Tekinerlerde dengeli buldugum kisilerdi, onlarin israrli uyarilari karakterlerine yine uydu. Son olarak gercek dost Ekrem'in iki sozu vardi ama ben Salih'e soyledigini daha cok sevdim ve bolumun sozu benim icin "Ben seni oyle bir ezber etmisim ki...' oldu.
bana slayjic i getirin senin filizi bu bölümde görücem aşkına sahip çıkarsa başımın üstünde yeri var yok eğer tersi olursa dizi sonuna kadar seninle tartışmak zorunda kalıcaz buda işime geliyor:)
dur daha 50 bölümü izlemedik bi izleyelim elbette yorumumu ona göre yapıcam biz seninle 50 bölüm değil bu gidişle dizi sonuna kadar tartışıcaz
Bende tekrardan geldim.. :) Daha Filizi çok tartışacağız arkadaşlar.. Bunlar ısınma turları.. Benim için. Filizin Yılmazı suçlu olmadığını bildiğinde o zaman aklı başına gelcek ama bu jeton düşüş sahnesi baya geç olcak.. Yılmazı kovalayacak.. Bu kovalamacada Yılmazı diziye yeni girecek olan karakterle görecek.. Kızı çok merak ediyorum.. Eline yüzüne bakılır cinsten olsa bari.. Yani Filizin Yılmazı kıskanmaya değer bir kız bekliyorum.
Filiz hala yanılmaktan bıkmadı sanırım. Ama o da ne yapsın bir yanda ailesi bir yanda sevdiği ne olursa olsun artık Yılmaz üzülmesin. Ben artık birazda iyilerin güzel günşerini görmek istiyorum. Psikopatların eğlenmesini değil....
bu yeni kızı bende merak ediyorum yani filizden güzel olmalı gerçi bu biraz zor ama:img-haha: neyse ya bide filiz eğer yılmazı haksız yere suçladığını anlayıp bide hamile olduğun öğrendiği ve yılmaza söyleme kararı aldığı anda bu kız çıkarsa ortaya işte ozaman neler olur neler...
Arkadaşlar bu tüyo kesinmi yani diziye yeni bir kızın gireceği ve yılmazla yakınlaşacağı birde filizin sürünmesi offf offff işler sarpa sarıyor ya ama yılmaz filizden başkasını sevmiyecek zaten bu dizi ya mutlu sonla yada mutsuz bitecek kavuşurlarsa mutlu son ama ölüm ayırsada mutsuz olur ama inş. barışırlar vede mutlu olurlar
Burdaki herkes Yılmazın Filizi sevdiğini biliyor.. Ama Yılmazı bu aşk çok yordu.. Bu bölüm olmadık suçlamalara maruz kalacaktır.. Kesin.. Yılmaz kimseye suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışmayacaktır..Yalnızca kendini aklamak adına yapacaktır. Filizin Yılmazı suçlayacağı apaçık ben o sahnedeki performansı çok merak ediyorum.. Bide gelecek yeni bayan oyuncu Filizden güzelliğiyel ve zekasıyla yarışabilir olmalı.. Yani kızın diye girdiğine değmeli.. O karakterde pasif olursa yuh derim.. Kolay lokma olmamalı Filiz için..
kadro yavaş yavaş toparlanıyor lütfen birer birer gelin pinkzone hoşgeldin dün akşam döktürmüşsün gene zaten ben olmayınca yapıyorsun bunları gelecek bölünle ilgili hazır kullanma bi tiyo verim size bu bölüm sonu belki bir dahaki bölüme de kalır yılmaz çözüyormuş nihayet...
Belki komik gelecek ama 2. sezondaki ayrılıktan beri her bölümde ha ayrıldılar ha ayrılacaklar diye diken üzerinde izliyorum diziyi. Yine de en azından gerçek hayatta Bülent ve Tuğba birbirlerine aşık oldukları için kendimi avutuyorum:)) Sadece bir dizi işte diyip geçmek isterdim ama artık bütün dizilerde sürekli çiflerin ayrılıp barışmlarını izlemekten ve bir türlü kavuşamayan aşıklar görmekten sıkıldım...
Neden sanki dizileri izlenilen kılanın bu olduğunu düşünüyor ki senaristler anlamış değilim! Örnek veriyorum Çemberimde Gül Oya gibi mükemmel bir dizide birbirini çok seven bir karı koca izledik. Hem de çok az kavga eden, ettikleri kavgalarda da ayrılmayan ve birbirini tamamlayan, bütün güçlüklere göğüs gerebilen bir çift... Ve bence Türkiye'de ki yapılmış dizilerin en iyileri arasında ilk sıralarda yerini alan bir dizidir Çemberimde Gül Oya...
Ihlamurlar Altında'nın kalitesi tartışılmaz, favori dizim ve kesinlikle seyirciyi sıkmasını ve etrafımda insanların Ihlamurlar Altında artık iyice skmaya başladı dediklerini duymak istemiyorm. Çünkü bu beni gerçekten üzer...
Umarım Filiz ve Yılmaz aşkı Cem'i alt etmeye yeter ve yeniden büyük bir ayrılık yaşanmadan diziye ılımlı bir hava verirler... Ama sanırım o bölümlere gelmeden önce biz seyirciler yine deli edilecekler senaristler tarafından...
Hadi hayırlısı...
Sevgilerimle
KADER
Hadi.. Deme valla çok sevindim.. O zaman ilk Yılmaz öğreniyor Cemin gerçek yüzünü.. Ama bunu Tekinerlere anlatması zor olcak.. Çünkü ilk anlattığında kimse inanmayacak burası kesin.. Zaten Gazi mahallesindekiler bu adamı ilk gördüklerinde tekin biri olmadığını anlamışlardı.. İnsan sarrafı :) Tekinerler bir perde çekmiş.. Hemde kalınca bişey..
Not: O mesajlar akşamdan değil.. Sabah erkenden yazıldı :)
Sevgili Kader..
Kesinlikle katılıyorum.. Ben mutlu çiftler görmek istiyorum.. Kavga yada ayrılıklar değil.. İnsanlar gerçek yaşamlarında böyle aşklar pek göremiyor.. Dizide de olsa görmek istiyor.. Türk toplumu acı çekmekten zevk alıyor.. Sanırım senaristlerimizde bundan ilham alıyor.. Acı acı bir yere kadar.. Bu kadar acıya ne kalp dayanır nede iç organlar..
sonunda güzel bir haber duydum demek ya bu bölümün sonuna doğru yada öteki bölümde cemin maskesi düşecek ozaman yılmaza hiçbirşey olmayacak
Birde bence giren yeni kız filizin yanında pasif kalacak yani pasif olmaması için çok güzel vede çok iyi birisini bulmaları gerekiyor oda çok zor
cemin maskesinin düşmesine çok az kaldı asıl olaylar cemin maskesi düştükten sonra başlıcak zaten filizin pişmanlığı yılmazın peşinden koşması ve yılmazın onu affetmemesi olucak galiba...
Sevgili matraka
kadro tamamlanıyor diyorsunuz beni hep unutuyorsunuz.
Yılmaz ve aynalı Ekrem'in Cem'in icraatlerini anlamaması beklenemezdi. Cem'in bu kadar kolay pes edeceğine inanmıyorum. Tahminimce Cem'in bundan sonra Ahmet ve Elif üzerinden ama tahminim Ahmet üzerinden Yılmaz'a zarar vermeye çalışacağını düşünüyorum.
Cem'in Yılmaz'ın akrabalar sözünü unutmayacağını düşünüyorum.
Sevgili matraka
kadro tamamlanıyor diyorsun beni hep unutoyorsun.
Yılmaz ve aynalı Ekrem'in Cem'in icraatlerini anlamaması beklenemezdi. Cem'in bu kadar kolay pes edeceğine inanmıyorum. Tahminimce Cem'in bundan sonra Ahmet ve Elif üzerinden ama tahminim Ahmet üzerinden Yılmaz'a zarar vermeye çalışacağını düşünüyorum.
Cem'in Yılmaz'ın akrabalar sözünü untumayacağını düşünüyorum.
seni unuturmuyum sen bilmesende yorumlarını en baştan beri okuyorum aslında fazla yazmayı sevmediğimi anlamış olman lazım yazerkende aklıma ne geliyorsa onu yazarım ama seni unutmam sen sadece sık gelmiyorsun buralara bende girenler kısmında seni göremedin yoksa anmadan geçmem evet düşüncelerine herzamanki gibi katılıyorum ama en azından artık cem faktörü anlaşılıcak buna dua etmemiz lazım tabi bunu sadece yılmaz tarafı bilicek
Sevgili matraka
kadro tamamlanıyor diyorsun beni hep unutoyorsun.
Cem'in Yılmaz'ın akrabalar sözünü untumayacağını düşünüyorum.
eğer cem bukadar ileri giderse ve ahmeti kaçırmaya veya zarar vermeye kadar giderse biz dizimizde bir mezar sahnesi daha izlerin yani yılmaz işte ozaman kesinlikle cemi yaşatmaz..
Yılmazın akrabalarından herhangi birine bir ufak zarar dahi gelse.. Yılmazı kimse durduramaz.. Çünkü ailesi onun için çok önemli.. Heleki yiğeni ahmete bir zarar gelirse ne yapacağı apaçık.. Cemi ölmeden mezara kor valla.. Şöyle bir deyim var cem için.. Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş.. Bu sözün doğruluğu Yılmaza tamamen musallat olduğunda anlam kazancak..
Ahmet ve Elif ile ilgili Cem'in birşey yapacağını sanmıyorum. Diziye yeni bir kızın girecek olması ise beni daha da hayal kırıklığına uğrattı açıkçası, hoşuma gitmedi... Cem'in fesatlıklarının yanı sıra şimdi de yeni kızın kötülüklerini izleriz... Peehhh
Yaa bir de Bülent İnal'la büyük ihtimalle tanışma fırsatım olacak, Ben bilgisayar işi yapıyorum. Daha önce Kemal Abi rolündeki Avni Abi'nin pc işlerini vs yaptık, zincirleme dizi ekibi geliyor, bakalım Yılmaz geelcek mi? Sormuş geçenlerde Avni Abiye sen nerde yaptırdın diye, eğer oda gelirse resim çekip dizi gelecek bölümleri hakkında tüyolar almaya çalışıcam:)
Sevgili matraka
Cem'in Yılmaz'ın akrabalar sözünü unutmayacağını düşünüyorum.
cem'in ahmet ve elif'e zarar verme olasılığı var.benim tahminimce cem planları istediği gibi işlemeyince yani filiz ona sürüne sürüne gitmeyeceği için cem artık filiz'e başka şekilde zorla sahip olmaya çalışacak.
kafamı nerelere vurayım bilemedim!ne yaman çelişki bu böyle ortda aşk var güven yok aşk var beraberlik yok aşk başkaları var ne buya!brezilya dizisi gibi...
özeti okudum hiç bişey yok biliyoduk bunları ömer ölmeyecek o ince çizgiden hayata dönecek hayatta çok işi var daha bizim senaryoya göre feride elif falan...tabii senaristler ne düşünüyo bilemem...
ömerin vurulması herkesi gazi mahallseini şaşırtır çünkü ömer müjganın damadı elifin babası ve suçlu yılmaz gözüküyo olay budur!
yılmaz filize destek olmak ister ama cemin ve polislerin yılmaza büyük bir süprizi vardır adam öldürmeye teşebbüs suçu ...ama aklar kendini yılmaz bunu da biliyoruz...
filiz aklından bir arada yılmaz geçsede suçlunun o olmadığını bilir ve savunur yımaz yapmaz bunu diye...ama kendi yılmazdan geri çekme devam eder...kendini ailesine adar annesi hasta ömer ölümle pençeleşiyo yılmaz suçlanıyo kötü herkesten kötü durumda filiz herkesin bir derdi filizin 3 derdi var...kim ne derse desin acıyorum bu kıza 50 bölümde en fazla 10 bölüm yüzü güldü onlarda uzun sürmedi...biraz yılmazla paylaşsa yükü hafifleyecek hatası burda...hamile kalıncan daha beter olacak herşey tüyolara göre kimseye diyemicek yılmazın kalbi filiz için atsada yılmazın yakınında başkası olacak ne bilsin çocukluk arkadaşının hayatını mahvettiğini..handan bile pişman olacak cemle filizi bir araya getirdiği için....hep diyorum diyicem senaristler şu filizede hastalık versinler üzülünce nüksedebilcek cinsten de filiz mutlu olsun üzülmesin diye herkes yılmazı kabul etse...
yılmazım kadersizim.....herşey yoluna girecek umarım...
september_06
14-11-06, 12:16
Cemi ölmeden mezara kor valla.. Şöyle bir deyim var cem için.. Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş.. Bu sözün doğruluğu Yılmaza tamamen musallat olduğunda anlam kazancak..
Pink ya ne güldürdün beni:img-haha: :img-haha:
Ya belki de düşündüğümüzün tam tersi olur (inşallah) Filiz sonuna kadar Yılmaz'ın arkasında olur, asla vazgeçmez Yılmaz'dan.Etrafa karşı da savunur belki Yılmaz'ı. (Allahım ne diyorum ben yaaaa, olmayacağı kesin bir şey bu dediklerim)
Ahmet ve Elif ile ilgili Cem'in birşey yapacağını sanmıyorum. Diziye yeni bir kızın girecek olması ise beni daha da hayal kırıklığına uğrattı açıkçası, hoşuma gitmedi... Cem'in fesatlıklarının yanı sıra şimdi de yeni kızın kötülüklerini izleriz... Peehhh
Yaa bir de Bülent İnal'la büyük ihtimalle tanışma fırsatım olacak, Ben bilgisayar işi yapıyorum. Daha önce Kemal Abi rolündeki Avni Abi'nin pc işlerini vs yaptık, zincirleme dizi ekibi geliyor, bakalım Yılmaz geelcek mi? Sormuş geçenlerde Avni Abiye sen nerde yaptırdın diye, eğer oda gelirse resim çekip dizi gelecek bölümleri hakkında tüyolar almaya çalışıcam:)
Yeni gelen kızın kötü olacağına inanmıyorum.. Çünkü zaten kızın derdi başından aşkın olcak.. Böbrek hastası olarak diziye girecek.. Onun bu derdinden zannetmemki kötülük yapsın..
Bülent İnal'le tanışırsan kader.. Senden fotolar ve diziye dair tüyolar bekliyoruz.. :) Çok şanslısın onu görürsen..
Yılmaz ile Ömer'in barışma sahnesinin Elif üzerine bir hikaye olacağını belli. Cem'in psikopat olmasını başta sevgili pinkzone istedi :) Diziye yakışıklı birisi girsin, Yılmaz kıskansın diye birisini istediniz Cem geldi. Bazı hikayelerin çıkış noktası buradan alınıyor. Biliyorsunuz forumu dizi ekibi okuyor
Hadi.. Deme valla çok sevindim.. O zaman ilk Yılmaz öğreniyor Cemin gerçek yüzünü.. Ama bunu Tekinerlere anlatması zor olcak.. Çünkü ilk anlattığında kimse inanmayacak burası kesin.. Zaten Gazi mahallesindekiler bu adamı ilk gördüklerinde tekin biri olmadığını anlamışlardı.. İnsan sarrafı :) Tekinerler bir perde çekmiş.. Hemde kalınca bişey..
Not: O mesajlar akşamdan değil.. Sabah erkenden yazıldı :)
yılmaz nasıl öğreniyo cemin iç yüzünü ? bu bölümmü tüyomu bu heyecan yaptım da...
september_06
14-11-06, 12:24
Akşama doğru gelirmi şu fragman. Ha? Ne dersiniz??
Görsek de ona göre yorum yapsak...Gerçi ne göreceğimiz aşağı yukarı belli. Hastane görüntüleri.Handan ve Filiz perişan. Arada Yılmaz ve polis görüntüleri. Feridede var tabi üzgün ve bitap. Cem delüsü de cabası tabi.Kesin onunda hastane görüntüleri olacaktır.
Valla senaristler yerine biz senaryolar ürettiğimiz için bizden son derece yararlanıyorlar.. Bizim sitenin de adını yazsalar.. Fragmanda o kadar iyi olur yane.. Psikopat olacağını tahmin etmek zor değil.. Cenk Ertanın bütün rolleri neredeyse psikopatlık üzerine .. Bu konu üzerine ihtisas yapmış birini diziye sokarsan tahmin etmesi zor olmaz.. Şimdide aynı taktik filizde olcak.. Hatırlamısınız Elif- Yılmaz nikah şahidi olduğunda o nikah salonuna girmişti.. Ordaki bakışlarını hala unutmuyorum.. Yüzüne çok iyi yansıtmıştı kıskançlığı.. Ordaki gibi performans bekliyorum.. :)
ihlamurlarfanatigi
14-11-06, 12:26
Foruma coktandir giremiyordum. Bazi haberleri kacirdim heralde. Bu kizin böbrek hastasi olacagini nerden duydunuz yani tüyolar kimden? Demek Cemin gercek yüzü ortaya cikiyor en cok sevindigim konu bu oldu. Bu arada ben Filizin üstüne pek gitmiyorum tamam Yilmaz kesinlikle bölye birsey yapmis olamaz ama sizde silahi arabanin icinde görürseniz ne düsünürsünüz?? Sakin yanlis anlamayin Filizi felan korumuyorum, koruyacak yani kalmadiki anam :img-haha:
Eski yorumlari da yeni bolum ozetini de okudum.
Yine tahminen iki gun once sorulmus soruya gec kalmis bir cevap veriyorum. Bence kan veren Feride olacaktir ama Cem de hastaneye kosup 'gerekirse kan da veririm' diyecek kadar yuzsuz olacaktir bence.
Son mucadelede bence Omer ve Cem kesinlikle olacaktir ama Yilmaz'in da Omer'le beraber olacagini dusunuyorum.
Omer belli ki 'maraton kosusu'na bu bolum cikamayacak ama onun olecegini hic dusunmuyorum cunku Omer yaptigi hatalari duzeltmeden diziden cikmamali. Sinan Tuzcu'nun yaklasik 5 bolumdur dizinin, Bulent Inal hayrani benim icin bile, oyunculuk bakimindan yildizi oldugunu dusunursek bu zaten maalesef baslamis olan dususu geri donulmez bir sekilde hizlandirir.
Filiz bence Yilmaz'i Omer'e yaptigi gibi kesin bir sekilde suclamayacaktir ama 'sen yapmadin degil mi?' diye sormasi cok muhtemeldir. Artik 'sinirleri alinmis' olmayan Yilmaz da buna tepki gosterecektir dogal olarak. Sonrasinda ayrilik canlari iyice calacaktir.
Bu arada Cem'in Yilmaz'i da takip etmesinin altinda ben de suclama ile ilgili bir komplo sezdim. Onun iste olmasi sahidi olmayacaginin kaniti olamayacagina gore bu isin icinde baska bir is var bence de sizin de tahmin ettiginiz gibi
Sevgili pinkzone
Elif ile Yılmaz'ın kan grubu aynımıdır diye bir kaç mesaj yazmıştım. Kan grubunun öğrenilmesi için olaylar olması gerekiyor. Elif'in araç kullanmasının doğru olmadığı defalarca yazmıştım. Elif'in hastalığının öğrenme şeklini hatırlayınız.
Sevgili Figan'ın bir isteğinin yeniden getirilmesi, Jenerikte Ceyda ve diğer karakterlerin yazılması gerektğini belirtmiştik.
Sevgili pinkzone
Elif ile Yılmaz'ın kan grubu aynımıdır diye bir kaç mesaj yazmıştım. Kan grubunun öğrenilmesi için olaylar olması gerekiyor. Elif'in araç kullanmasının doğru olmadığı defalarca yazmıştım. Elif'in hastalığının öğrenme şeklini hatırlayınız.
Sevgili Figan'ın bir isteğinin yeniden getirilmesi, Jenerikte Ceyda ve diğer karakterlerin yazılması gerektğini belirtmiştik.
Evet mesajını hatırlıyorum.. Eğer ilerde Ömer Ve Yılmaz arasındaki buzların erimesine Elifin büyük katkısı olcak.. Olaylar gelişcek.. Ve elif iki tarafıda yumuşacaktır.
Ceyda ve diğerlerinin adları artık fragmanda yer almakta :) Sadece çocuk oyuncuların isimleri alt yazı ile geçmektedir.. Yeni gelen kızda sanırım alt yazıyla geçilcek..
Ömer vurulduğunu Filiz öğrendiğinde Filiz'in aklına Yılmaz ile yaptığı telefon konuşması gelecektir ve tabi dayak meselesinden Ömer'i sorumlu tutuyorlardı Yılmaz'ın da buna karşılık böyle bir işe giriştiğini Filiz aklından geçirebilir hoş böyle düşünmesede Cem muhakkak Filiz'in aklını karıştıracaktır.
Cem'in gerçek yüzünün:icon_evil :icon_evil ortaya çıkacağını bilmek çok iyi,Ömer'e plan hazırlığındayken sergilediği tavırlar yeterince sinir etmişti beni:dito :dito
bunu daha öncede belirttim tekrar etmek istemiyorum filizin yılmazın ömeri suçlamsında haklı buluyorum kimi suçluyacak ortada düşman yok zaten ama yılmazla filizin ilşkisi başka bir boyutta filiz yılmaz için böyle düşnemez düşünmemesi gerekir inşallah düşünmez ama ayrılık kaçınılmaz gözüküyor çünkü insanı yiyip bitiren bi düşüncede şüphedir zaten bunun için filizn yılmazdan şüphe etmesini istemiyorum
bende istemiyorum yaa filiz yilmazdan suphelenmesin...ama bu aciktaydi zaten olcani biliyorduk......yaa yilmaz hapishaneye de gidebilir sikayet gelir belki,ya arkadaslar cem yilmazi da gozetletirdi op nolcak o sira tabancayi atarlar arabaya herhalde....yaa diziden beni sogutmadan su konuyu degisin...offf biricik dizim kotu bi hale gelmesin:(
Acaba ,Ömer in vurulma olayı Yılmaz a hapishane yolunu acmazmı?..Cünkü Cem in diger adamları otelin önünde Yılmazı bekliyorladı..Böylece Cem le Filiz arasında kimse kalmaz..Ömer hastahaneye,Yılmaz hapishaneye...
Yeni gelen kızın neden pasif olmasını istiyorsunuz arkaşlar.. Yeni gelecek kız hem oyunculuğuyla hemde görüntüsü ile göz doldurmalı.. Yani Filiz-Yılmaz sonunda brilikte olcaklar.. Ama Filizin yeni gelen kızı hafif görmemesi şart.. Yani her açıdan Filizle yarışacak çapta olmalıdır.. Kötülük yaparsa demişsiniz geçen mesajlarda.. zaten böbrek hastası o hastalık ona kötülük yapmaya izin neredeyse vermez.. Kadın canının peşine düşmüştür. Hayatın anlamını öğrendmiş hayat mücadelesi vermekten kötü değil iyi olacaktır.. Filizin karşısındaki kızın kesinlikle pasif olmamasını.. Kültür ve her açıdan Filizle yarışabilcek çapta kaliteli bir oyuncu gelmesini ve karakterinin son derece kişilikli olmasını istiyorum. İnşallah oyuncu seçerken pasifliği göz önüne koymaz yapımcı..
Acaba ,Ömer in vurulma olayı Yılmaz a hapishane yolunu acmazmı?..Cünkü Cem in diger adamları otelin önünde Yılmazı bekliyorladı..Böylece Cem le Filiz arasında kimse kalmaz..Ömer hastahaneye,Yılmaz hapishaneye...
evet Cemin düşündüğü de bu.. Ama ne yazıkki olanlar planını bozacaktır. Ömer iyileşir.. Yılmazın suçsuzluğu ispatlanır.. Yani Cem yaptığı kötülüklerle kalır.. Silah üzerinde inceleme burada önem kaznıyor. İnşallah Yılmaz araba koltuğunun üzerine bırakılan silahı bu ne diyip eline almaz.. :img-nyam:
Yeni gelen kızın neden pasif olmasını istiyorsunuz arkaşlar.. Yeni gelecek kız hem oyunculuğuyla hemde görüntüsü ile göz doldurmalı.. Yani Filiz-Yılmaz sonunda brilikte olcaklar.. Ama Filizin yeni gelen kızı hafif görmemesi şart.. Yani her açıdan Filizle yarışacak çapta olmalıdır.. Kötülük yaparsa demişsiniz geçen mesajlarda.. zaten böbrek hastası o hastalık ona kötülük yapmaya izin neredeyse vermez.. Kadın canının peşine düşmüştür. Hayatın anlamını öğrendmiş hayat mücadelesi vermekten kötü değil iyi olacaktır.. Filizin karşısındaki kızın kesinlikle pasif olmamasını.. Kültür ve her açıdan Filizle yarışabilcek çapta kaliteli bir oyuncu gelmesini ve karakterinin son derece kişilikli olmasını istiyorum. İnşallah oyuncu seçerken pasifliği göz önüne koymaz yapımcı..
arkadaşlar şimdiden ilerleyen bölümü tartışıyorsunuz bunun ne zaman olcağını bilmiyoruz zaten o yüzden bir dahaki bölüm için yazışsak ii olucak
forever_bim
14-11-06, 13:45
Arkadaşlar bayagı bir hareketli gördüm sizi,,
Benim demek istediğim ama anlaşılmadığını gördüğüm bir durum var. Filiz bence silahla ilgili kanıt gelince içindeki kuşku kırıntıları şüpheye dönüşür. Ve de Ömer'in Yılmaz harici anlaşamadığı görünen hiç bir düşmanı yok.
Berna1'in her dediğine ben de katılıyorum.
Ortada Yılmaz'ı işaret eden bir silah olacağı için Filiz şüphelenecektir.
Neyse umalım da Filiz önceki yargısız infazını geç olmadan düzeltebilsin. Ya birden aklıma takıldı 47. Bölümde Ömer mesaj attığında ve annesinin durumunu bildirdiğinde okuduğu mesajın doğruluğunu sorgulamıştı Filiz, umarım bu bölümde de Ömer'in vurulma haberi geldiğinde bunu sorgulama gereği duymaz.
Yılmaz'ı dövdürtenin Ömer olduğunu işaret eden somut nitelikte (somut derken beyzbol sopası ya da o hırpani heriflerin Ömer aleyhinde verecegi yalan ifade) bir delil olmadığı sürece sırf Ömer'in fevriliğini kullandığı için Filiz yargısız infaz yapmıştır bana göre.
Tamam matraka.. Valla tüyolar öyle çok ki.. Hangisini konuşsak bilemiyorum..
Mesela Cem.. Bu karakterin geçmişine dair tüyolar ve anılar görmek istiyourm. Yada daha anlatmadığı anılar.. Evet bazı sahnelerde çekilmez oluyor.. İki yüzlülüğü insanı bezdiriyor ama onun geçmişini merak ediyorum.. Geçen bölümlerde araba içerisinde konuşmasında babasından dayak yediğini öğrendik.. Ve babasını sevmediğini .. Şakayla karışık büyüyünce babasını dövdüğünü felan.. Doğrudur.. Ama bundan fazlası olmadı.. Onun için biraz Cem karakterinin planlarını vede.. Geçmişine dair anı yada foto,yada sahne istiyorum.
Bide artık Feridenin Ömerin vurulmasından dolayı bir an bile olsa şoka girmesini istiyorum.. Belki geçmişini hatırlatan flashbackler olabilir.. Ya bu kız hatırlasa iyi olur.. Ne yani illa birinin daha mı arabayla vurması olcak.. Bu sefer hafıza yerine gelir ama kör olur.. :)
Filiz tabikide Yılmazdan şüphelenecektir.. Bu olası zaten.. Silahın arabadan çıkması onu bu düşünceye daha çok sevk edecektir.. Cem'de tuz biber olur.. Bir güzel doldurur Filizi eminim.. Ya adamda o kadar yüzsüzlük var diz boyu.. yani.. Hastanaye gelipte teselli verip ah filiz vah filiz çok üzgünüm diyeceği kesin.. Bide Ertesi gün şirket toplantısı vardı Ömerin vurulduğunu duyan şirkettekiler toplantıyı iptal eder.. ileri tarihe erteler.. Ve buda Cemin işinin anlaşılmaması için ekmeğine yağ sürmek anlamına geliyor.. Cem hem yılmaza suçu atcak, Hem ömerden kurtulcak, Hemde şirkete koncak.. Tabide arada Filizi de almaya çalışcak.. Ama planlarını Yılmaz bozcak.
tamam iyi diyorsunda ortadki durum biraz filizi haklı çıkarmaya yönelik gelişicek ama haklı olacağı bi durum gene yok diyelim silah yıulmazın arabasında çıktı filiz bunu öğrendi aa yılmaz vurdu demekki diye düşünmesi saçma genede bunu düşündü diyelim bu bağışlanabilir bunu yılmaza sorduğunda ki sorucak alacağı cevap karşısında zaten hala yılmaz vurduttu diye ısrar ederse benim eleştirim başlıyacak yani ortada yılmaz filizin güvenini kıracak bi davranışı yok ama ömerin vardı o yüzden ömerden şüphelendi zaten tekrar söylüyorum yılmazla konuştuktan sonra yılmaza inanmaması karşısında eleştirebiliriz filizi yada bu olay araya girdi diye yılmazdan uzak durmaya çalışması eleştiri getirebilir tabiki ben bunları yapacağını düşündüğüm için başka türlü ayıramazlar bunları ellerinde başka malzeme yok bende rahat rahat filiz karşıtı olucam istemeye istemeye
Bende öyle.. Filiz sen suçlusun tavrını ısrarla diretirse zaten bende o an film kopar.. Filizi savunmak yerine karşıtı olurum.. Ama eminim ki.. Bunu da savunan arkadaşlar olacaktır.. Onlar çok tutkunlar ama.. Bu tutkunluktan çok saplantıya benziyor. O yüzden Bu söylediğin olay gerçekleşirse matraka kesinlikle filizi savunanlara çok karışı çıkacağım. Karşıtlığım devam eder bu olaylar yaşanırsa..
Filizin yilmazdan suphelenmesi kacirilmaz gercekten 100 de 100 suphelenecek buna kanitlarda var kim olsa bunu dusunur
1.omer yilmazi vurduttu yilmazda omerin imtikami icin onu vurdurtu
2."bana olmadik seyler yaptiracsin"bundan snrda zaten omerin olayi oldu
3.silah cikarsa arabadan el izlerine bakmadan suclama olabilir
ama bunlar taa bi yere kadaar sonu temiz olcak merak etmeyelimm
ayrica yeni oyuncu omerin dadisi olmasin,olurmu olur...yada iki yeni oyuncumu gircek....
ay kafam karisti..
fazla takmiyalim bu hafta buraya canlilik geldi hadi hayirlisi fragmanida gorelim tamamdir.:)
Filizin yilmazdan suphelenmesi kacirilmaz gercekten 100 de 100 suphelenecek buna kanitlarda var kim olsa bunu dusunur
1.omer yilmazi vurduttu yilmazda omerin imtikami icin onu vurdurtu
2."bana olmadik seyler yaptiracsin"bundan snrda zaten omerin olayi oldu
3.silah cikarsa arabadan el izlerine bakmadan suclama olabilir
ama bunlar taa bi yere kadaar sonu temiz olcak merak etmeyelimm
ayrica yeni oyuncu omerin dadisi olmasin,olurmu olur...yada iki yeni oyuncumu gircek....
ay kafam karisti..
fazla takmiyalim bu hafta buraya canlilik geldi hadi hayirlisi fragmanida gorelim tamamdir.:)
zaten biz filiz yılmazdan şüphelenmeyecek tartışması yapmıyoruz biz oraları geçtik yılmazla konuşatuktan sonra bu fikrinde devam etmesinde eleştiricez o zaman ortaya direk şüphe giricek ama gerçi sevdiğin bi insandan onun arabasında silahta çıksa şüphelenmessin ama filiz için durum biraz farklı dedimya bu geçmişleri işe girince karışıyor ama ısrar etmesi kesinlikle filizi bitirir çünkü bu yılmazında kalbini kırar
zaten biz filiz yılmazdan şüphelenmeyecek tartışması yapmıyoruz biz oraları geçtik yılmazla konuşatuktan sonra bu fikrinde devam etmesinde eleştiricez o zaman ortaya direk şüphe giricek ama gerçi sevdiğin bi insandan onun arabasında silahta çıksa şüphelenmessin ama filiz için durum biraz farklı dedimya bu geçmişleri işe girince karışıyor ama ısrar etmesi kesinlikle filizi bitirir çünkü bu yılmazında kalbini kırar
tamam bende zaten kendi yorumumu yapip sizinle ayni seyi tartismadim...neyse yaa
dedigine katilmilmiyorum cunku omerdende suphelendi filiz bu filizin omeri sevmedigi anlamina mi geliyor.....
neyse benim cikmam lazim az ve oz yorumumu yaptim snra gorusmek uzere.bye
Cem hakkında düşünümde..
Cem bu hırsı ve intikamı,psikopatlığı çocukluğundan aldığını biliyoruz. Ama bu kıvrak zekayı ve planlamayı nerden aldı.. :) Dağcılıktan mı.. Ayı veya kurt avlarken uyguladığı planlardan mı.. ? Yada avcılığa çıkarken.. Bu psikopatlığından ve Dağdaki ve avlarda edindiği deneyimleri şehire indirmesinden kaynaklanıyor.. Dağlara dönsede kurtulsak adamdan... Kışta geldi.. Tam mevsimidir cem efendi.. Kış uykusuna git dağda inin hazır.. :)