Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
frgmanı yeni izleyebildm ve inanamıorm ömerin kalbi duruyo...ölmesine ihtimal bile vermemiştim ama içimde artık böyle bir şüphe var bu da bnm için bu dizinin sonu olur..ömersiz bir diziyi asla ve ala izlemem...umarm elektroşok işe yarar ve ömer hayata döner....daha burdaki işlerini tamamlamadn gidemz elifin yanına ona bi sözü var kızına iyi bir baba olucak...
ayyy gözlerime inanamadım cem gelmiş ambulansın başında filiz'le birlikte duruyor.sedyenin inmesine yardım ediyor.bunlarda herşeyde cem'i arıyorlar onlar aramasalar bile cem hemen evde bitiveriyor.
şiirin sonunda inanma sevdiğim ne olur diyo demekki şiir bile süphe ediyor bizim filizden malüm babasını öldürdüler yılmazdan uzaklaşsın diye sıra abisine geldi şimdi gene tavır koyar yılmaza ondan sonra handan hanım kalp krizi geçirir artık yuhh yani ömer yüzünden ayrılacak belli oldu
Ömerin ölmeyeceğinden adım gibi eminim
bölüm resmi bu:
http://img295.imageshack.us/img295/4668/140x220lx0.jpg (http://imageshack.us)
Yılmaz'ın suçlanması kötü,yılmaz hapse girecek bence doğal olarak,ama dizi tadını kaçırıyor .Ömer kesinlikle ölmemeli zaten%37 lik bir oran ''ömer'' için izli
yor.
Birde ''küçük Elif'' ne olacak.Babası ölürse çok kötü olur yani.Başrolün ölmesi kötü zaten ve Ihlamurlar Altında dizisinin bu sezon başlarken ki ambleminde Sinan Tuzcu vardı.
Ömerin ölmeyeceğinden adım gibi eminim
bölüm resmi bu:
http://img295.imageshack.us/img295/4668/140x220lx0.jpg (http://imageshack.us)
süper yaaa..ama umrm du çekim dışı bi foto diildr...yani ömeri görmeye gelmiş olup ömerin hala gözleri kapalı diilrdr umrm...ahh o cem yokmu ya bu kdr sinsi,içten pazarlıklı bi adm olmas yaaa...allah seni nası biliosa öle yapsn.bide gitmiş yanlarına destek verio ya şimdi bişey diycm ama olmıyck yani...ömer umarım gerçektn gözlerini açmıştır çünkü onsuz bu dizi düşünülemez...
50.bölüm şiiri
İnanma sevdiğim
Nefesin ırak kalmasın diye
Dualar ettim yine olmadığın bir gece
Ne olur inanma
Değmedi nefesin ateşler düştüğünde sevgimize
Yemin etti kader sevda ateşini gözyaşımla söndürmeye
Belki de avuntuydu
O gece tanrım sen koydu rüyalarımın en güzel yerine
İnanma sevdiğim
Ben seni ararken yazgımın her bir harfinde
Araya virgüller koymuş kader
Ayrılık özlem getirsin diye
Ne olur inanma
İnanma sevdamıza sıkılmış
Ayrılığa yemin bir kahpe kurşuna
gene çok güzel bir şiir!
süper yaaa..ama umrm du çekim dışı bi foto diildr...yani ömeri görmeye gelmiş olup ömerin hala gözleri kapalı diilrdr umrm...ahh o cem yokmu ya bu kdr sinsi,içten pazarlıklı bi adm olmas yaaa...allah seni nası biliosa öle yapsn.bide gitmiş yanlarına destek verio ya şimdi bişey diycm ama olmıyck yani...ömer umarım gerçektn gözlerini açmıştır çünkü onsuz bu dizi düşünülemez...
Umarım gerçekten öyledir,uf Ömersiz ne yaparız,Elif gitti bari o kalsın.Ama bence boşuna telaşlanıyoruz ömer ölmeyecek.
ömer kesinlikle ölmeyecek.kalbi duracak elektro şokla tekrar dönecek.kimse üzülmesin ömer bu dizinin temel taşlarından biri.
fragmanı ekleyen arkadaşa çok teşekkür ediyorum aceleden ismine bakmamışım :)
fragman süper gerçekten..filizin babasının hastaneye düştüğü bölümdeki hallerine benziyor filize sarılıyor filizde onun omzunda ağlıyor çok güzel.. ben hala filizle yılmazın ayrılacağına inanmıyorum,filizin yılmaz hakkında yanlış düşüneceğine de fragmanda hiç öyle bir hava yoktu ..filiz ellerini çekiyor o da annesinin yüzünden bence masum olduğunu kanıtlamaya çalışacaktır ben bunu istiyorum ama olur mu bilmem ...cemin planları da takır takır işliyor bakalım daha neler planlıyor ...
yılmaz zaten haftaya serbest bırakılır parmak izi yok sadece arabasında o silah var bilmiyorum onu kim ihbar etti de arabasına baktılar belki handan demiştir düşmanımız vardı yılmaz diye
ömerde çok kötü görünüyordu ama ölmez onu biliyoruz ....bakalım neler olacak çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor ...şiirdeki gibi inanma filiz inanma :):)
dahada fragmana bakmadim,bakmak da istemiyorum fragmani gorunce sinirlerim bozulcak ve keyifim yerindeyken bozulmasini istemiyorum....su cem alahim yarabim olduresim geliyor,ne yuzle aileye destek vermeye calisiyor onu anlamadim.....yaaa off cuma gunu bakmam belki.........snra bisey olur sinirlerim iyice bozulur,zaten ecmi gorunce tepem atio..:(
yok ya ben dayanamam yinede izlim:(
dahada fragmana bakmadim,bakmak da istemiyorum fragmani gorunce sinirlerim bozulcak ve keyifim yerindeyken bozulmasini istemiyorum....su cem alahim yarabim olduresim geliyor,ne yuzle aileye destek vermeye calisiyor onu anlamadim.....yaaa off cuma gunu bakmam belki.........snra bisey olur sinirlerim iyice bozulur,zaten ecmi gorunce tepem atio..:(
yok ya ben dayanamam yinede izlim:(
Sana katılıyorum,bende bakmak istemiyorum.O Cem nerden girdi kadroya.Biryerdee görsem gırtlaklyıcam.Ama lütfen izlemeyi bırakma,reytingler düşüşte zaten,diziyi kaybedecez.
Fragmanı şimdi indirdim.Ve gerçekten gördümkü Ömer'e elektroşok birkere basılıyor ve ses soluk seda yok zaten fragman da basın özetide yetersiz.
destina304
15-11-06, 17:52
kesinlikle ömer ölmücek arkadaşlar onun için hiç korkmayın ama şu cemin yakında yaptıkları anlaşılcak bundan eminim birde ıhlamurlar altındasitesinde fatma diye bir kız yılmazın eski patronunun kızıının yılmaza aşık olacağını ve filize büyük bir rakip olarak gireceğini yazmış fatma bu güna kadar çok az yanıldı ama böle olursa bence dizinin hem heycanı artar hemde havası değişir zaten o filizin kıskançlık halleri beni kendimden geçiriyo bu arada inetrnetten bir arkadaşım bugün yılmazla ömeri görmüş sakın korkmayın ömer diziden çıkmıcak
TubaBülent
15-11-06, 18:04
fragmana cok üzüldüm yaa icime dert oldu offf....
o tabanca isi iyi olmadi...ama heralde ona bir ek FILIZ inanicaktir ... fragmanda cok süper bir siir var
forever_bim
15-11-06, 18:09
Arkadaşlar,
Filiz'in Yılmaz götürüldükten sonraki tepkisi ilişkinin akıbeti açısından önem kazanıyor.
Sizler için bilimsel araştırma yaptım. Elektroşok sırasında kalple beyin arasında bir akım yaratılır ve kalbin çalışması sağlanır. Kalbin çalışması için de en az 10000 volt elektrik kullanılır. Normalde insan vücudunun dayanacağı maksimum elektrik limiti 42 volttur.
E izlerken biraz da öğrenelim değil mi ama?:img-grin2
walla bende fragmanı simdi ziledim de burda yılmazın parmak izi olmadıgı görülmüyo ne dersiniz bi de parmak izi varsa ne olacak gel bak işe ... bi de ben bu tüyolardan nefret etmeye basladım yaa cok sinir bozucu bence paylasmayalım yaaa :) yılmazın tutuklanacagı hafta basında konusuluyo ne bicim iş bu yaaa söylenmesin heyecanla bekleyelim yaa :( :)
ben büyüğünü de gördüm kesinlikle ömerin gözleri aCIK ama bi tuhaf bakıyordu neyse ölmemesi lazım ve de bence ölmeyecek
fragmanı bende gördüm off bune ya yılmaz tutuklanıyor silahı cem psikopatı yılmazın arabasına koydu galiba filiz inşallah yılmazdan şüphelenmez gerçi beklerim ben artık ömer ölmez bence elif öldü zaten ömer de ölmez filiz yılmaza inanır inşallah
TubaBülent
15-11-06, 18:44
emrecim bende önce öyl sandim ama olamazki
ell izi falan olamazki ... yanii
yeminler ettim
sevdamın adı olmayacaksan
ecelim olacaksın
kalbim almaz bir deli sevda daha
senden arta kalan sevdadan yetinmek azap bana
gitme bir daha
bırakma koca şehirde bir başıma
içimi yakan sevda sancınla
dayanamam..
bu sefer yokluğuna
sen olmadan geçen her mevsim
soğuk kasvetli
sensiz nefes alsam ne fayda
nefesim sen olmadıktan sonra.......
Arkadaşlar,
Filiz'in Yılmaz götürüldükten sonraki tepkisi ilişkinin akıbeti açısından önem kazanıyor.
Sizler için bilimsel araştırma yaptım. Elektroşok sırasında kalple beyin arasında bir akım yaratılır ve kalbin çalışması sağlanır. Kalbin çalışması için de en az 10000 volt elektrik kullanılır. Normalde insan vücudunun dayanacağı maksimum elektrik limiti 42 volttur.
E izlerken biraz da öğrenelim değil mi ama?:img-grin2
Gerçekten araştırmacı gazeteci moderatörlük güzel.Bunu bende duymuştum zaten ölürse en büyük mantık hatalarından biri olur.Filiz Yılmaz aşkı duraklamada bence.
Gerçekten araştırmacı gazeteci moderatörlük güzel.Bunu bende duymuştum zaten ölürse en büyük mantık hatalarından biri olur.Filiz Yılmaz aşkı duraklamada bence.
Filiz+yilmaz aski duraklamada degil ve bence yilmaz in filiz in yaninda olmasi cok guzel ayrica, ama o ruh hastasi varya resmen korkulur ondan pis psiko!!!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz
ya ben fragmanı açamadım nereye basılıodu blamadım free yoktu!!!!!????
tamam başardım:img-grin2
ya pardon ama bişi sorcam bu cem o silahı yılmazın arabasına nası koydu ne ara koydu bi fikri olan varmı?? yalnız filizde buna inanırsa ki inancak gibi gelio kusura bakmayın ama harbi kerizlik olur yani!!!!!! sıkı bi filizci olarak filizi kınarım kın kın kın.. :dito ve evde buhran geçiririm...:img-sorry o cem i varya yani ne kadar psikopat çıktı yaa psiko ötesi yaptıı şeylere bak!!! umarım çok uzun sürmeden anlaşılır cemin olduu pek sanmıom ama en azından yılmazın suçlu olmadı anlaşılsın bari!!!:icon_cry:
_CALIKUSU_
15-11-06, 19:55
Bu haftaki fragman beni umutlandirdi...su son fiyasko bölümlerden sonra belki heyecanli bir bölüm izlerim..cem in karakterinde 100% degisim söz konusu..adam hani dagdan gelimisti? Hani bu büro islerinden hic anlamazdi? Simdi birden basimiza bilmis kesildi. Kac yil tecrübesi olan Ömeri bile kolayca kandirabiliyor. Tam psikopatin teki (Murat´danda beter). Birde son bölümde "graf dracula"müzügi esliginde bakislari yokmuydu! Ömer ondan bahsederken "arkadas" kelimesini kullaniyor. Neyse burasi 50.bölüm basligi. Kusura bakmayin Cem deyince sinirleniyorum ve kendimi tutamayip yaziyorum öyle. Yilmazin arabasina o silahi nasil koyuyor merak ettim dogrusu. Parmak izi isi ne olacak acaba??? Ben büyük bir mantik hatasi bekliyorum....
yakupoglu61
15-11-06, 20:06
fragmanı göremedim henüz ama yazdıklarınızı okudum şu silah olayında eğer parmak izi yılmazınsa bu dizi için bi felaket olur
ama bnm şimdi kafama takılan cem bu parmak izini bile bile neden koydursun ki silahı
Benim bildigim kadariyla henuz baskasinin parmak izini bir objeye nakletme gibi bir teknoloi gelismedi :) Cem ya da cok daha buyuk bir ihtimalle Yilmaz'in ofisinin orada onu takip eden kisiler silahi torpido gozune koyarken buyuk bir ihtimalle parmak izlerini silip koymuslardir. Bu kadar plani yapan adam parmak izine dikkat edecektir elbette. Bence silahta parmak izi cikmayacak.
Fragmanda Filiz'in Yilmaz'in elini cekmesinde Handan'in tepkisinin daha once olmasi neden olmus olabilir. Ne bileyim sertce seslenmistir, zaten polis goturmeden once de Handan'in bir numarali supheli adayi o olmustur. Neyse, bekleyip gorecegiz.
Bu vurulma olaylarinin dusundukleri kadar basit olmadigini bilen Ekrem bu izin pesini birakmayacaktir. Aslinda ellerinde hic kanit yokken yargisiz infaz yapmasalardi belki simdi arastirmalarinin bir kismini tamamlamis olacaklardi ama ne demisler 'gec olsun da guc olmasin'. Eger Cem daha somut bir tuzak hazirlamadiysa Yilmaz'i sadece bu sebepten suclu bulmamalari lazim ama bir sureligine gozaltina alinacaktir, bu kacinilmaz.
Yine sevgili forever-bim'e katiliyorum. Filiz'in tutumu iliskilerinin gelecegini belirleyecek. Cok dogal olacak minik bir suphe gecirdikten sonra Yilmaz'in cana kasdedecek biri olamayacagina karar vermesi gerekir.
Omer'in kilpayi kurtuldugunu resimlerden goruyoruz ama bence o resim gelecek bolumden Omer'in kalbinin durmasi ve elektrosokla bitecek bu bolum. Belki olumden donmek Omer'e daha da hosgorulu bir bakis acisi getirir ne dersiniz?
Bu arada bence dizide oyuncularin performasinda dusuklukten cok senaryo ekibinin performans dusuklugunun oyunculara yansimasini izlemeye basladik. Yoksa benim bildigim cogu oyuncu oynadikca acilir cunku o karakterin nasil davranacagini ozumsemistir artik (tabi gercekten oyunculuga bas koymus olanlar). Cenk Ertan'in karakterine bu kadar nefret yagiyorsa aksine bu onun performasinin ne kadar yuksek oldugunu gosterir. Bulent Inal son bolumde biraz acildi neden cunku Yilmaz'in 'kanatsiz melek' hali bitti.
Dizideki asil sorun senaryoda ayrilik yaratilacak ve cift kavusmayacak (yani dizi uzayacak daha cok para kazanacagiz diye) ciftin basina surekli bir felaket gelmesinde. Bir iki kere neyse de iki haftada bir kotu bir olay olunca inandiricilik yitiriliyor bence.
Kemal-abi1
15-11-06, 20:43
ömer karekterini sevmem ama fragmanda ne yalan söyleyim acidim ömere safligina yenik düstü yazik....
Sevgili Berna
Yazdiklariniza aynen katiliyorum. Bence de sorun senaryoda. Konuyu uzatmak icin bir yigin yanlis anlamalar, kotu olaylar, kacmalar, kovalamalar falan eklemek zorunda kaldilar. Hatta Cem gibi tamamen kotu bir karakteri dahil ettiler. Cem'in gecmisiyle ilgili hicbir sey bilmedigimiz icin de Filiz ugruna bu kadar kotulesebilmesi benim acimdan biraz havada kaldi.
Bence dizide 4 yillik atlama yapacaklarina, Filiz- Yilmaz iliskisi uzerine yogunlassalardi daha hos olurdu. Yani Yilmaz'in Filiz'i sevdigini anlamasi, evlilik teklifi ve Filiz'in kabulu ilk donem cok cabuk oldu. Bu yilki bolumlerde bu konular daha detayli islenebilirdi. Filiz Yilmaz'i biraz daha surundururdu. Elif'in olumunun her iki karakter ve iliskileri uzerindeki etkileri anlatilabilirdi. Yine Cem ve Feride olaya dahil edilebilir, onlar uzerinden Filiz-Yilmaz aski farkli sekillerde sinanabilirdi. Bunlar ilk anda aklima gelenler ama sanirim bizim dizilerde aksiyon olmazsa fazla ilgi cekmiyor. Cok olaganustu olaylar olmali izleyici cekebilmek icin. Neyse fazla uzattim. Umarim bu vurulma olayini umdugumuzdan cok daha iyi bir sekilde baglarlar.
saçmalamaya kaldığımız yerden devam ediyoruz. üç dört bölüm seyrettirdiğimiz keyifli bölümler için tüm izleyicilerimizden özür diliyoruz. ( senaristler böyle bir acıklama yapmalılar bence) :dito
fragmanı gördüm tahminim ne yazıkki son dönemdeki en sıkıcı bölüm olacak. ömer yatakta yanlış anlamalar-yanlış anlamalar eski yeşilçam filmlerinde bile bu kadar yanlış anlamalr olmamıştır heralde. bazı arkadaşlar diziye dişi cem katılacak diyor inşallah doğrudur biraz hareketlenir dizimiz...[ıhlamurlar altında hakkında böyle bir yorum yazacağım aklıma bile gelmezdi ama senaristler bunuda yaptırdı sonunda]
buseyildirim
15-11-06, 22:38
yaw böle bi bölüme uyuz oldm cemin böle bi hayinlik yapcağıı kaçılınmazdı yine sonu belli olmayan bi bölüm izlicez zaten eski bölümlerine göre dizi artık baymaya başladı senaryo bulamdılarmı saçmalamaya başlıyolar ! cem şerefsizi ardan çekilsede yılmazla filiz artık buluşsalar yaww!!
forever_bim
15-11-06, 23:20
Fragmanı soldan sağa yukarıdan aşağıya bayağı bir inceledim. Dikkatimi çeken iki nokta var ikisi de Cem'le ilgili, birincisi sanırım Cem ve Filiz haberi Feride'den alıyorlar, ambulanstan önce hastaneye varıyorlar gibi (Ömer'in bahtsızlığı mı desem, şehir trafiği mi desem yoksa ambulansın hız kapasitesi mi desem karar veremedim)
İkincisi, fragmanda son karede Ömer fenalaşıyor ve kalbi duruyor, Handan ve Filiz dehşetle biribirlerine bakarlarken Cem'in yüzünde PİS bir ifade var. Hey yarabbim, sen sinirlerime mukayyet ol.
Fragmandaki son sahnenin bölüm sonu olmamasını temenni ediyorum.
Cem'le ilgili son cümlemi de kurayım. Bunları yapan insan olamaz.
Dip not: Hayvan da olamaz.
ya arkadaşlar sizce ömer ölecekmi??çünkü titriyo biraz.tam da kalbinin alt tarafından vuruldu ama yine de bilmiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
forever_bim
15-11-06, 23:31
ya arkadaşlar sizce ömer ölecekmi??çünkü titriyo biraz.tam da kalbinin alt tarafından vuruldu ama yine de bilmiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Çok kötü vurulduğu konusunda hem fikirim, dizideki en ağır yaralanmaydı sanırım 49 bölümde izlediğimiz, evet evet en ağırıydı. Öleceğine ihtimal vermiyorum vermek istemiyorum. Dizide son bölüme kadar kalması gereken bir karakter. 3 ana karakterden biri. Zaten ölürse de bu vakitten sonra diziye bakmamın pek anlamı kalmaz. Cem'in iğrenç oyunlarını çekemem.
Çok kötü vurulduğu konusunda hem fikirim, dizideki en ağır yaralanmaydı sanırım 49 bölümde izlediğimiz, evet evet en ağırıydı. Öleceğine ihtimal vermiyorum vermek istemiyorum. Dizide son bölüme kadar kalması gereken bir karakter. 3 ana karakterden biri. Zaten ölürse de bu vakitten sonra diziye bakmamın pek anlamı kalmaz. Cem'in iğrenç oyunlarını çekemem.
zaten den de ölürse bu diziyi izlemeyi düşünmüyorum.ama bana da ölmez gibi geliyor.yani ölememeli diye düşünüyorum...
Esasında fragmanın sonunda çok kötü oluyordu biran ölecek gibi geldi ama resimde filiz ömerin elini tutuyor ve ömer kendindeydi yani kesinlikle ölmeyecek birde bu bölümün sonunda yılmaz aklanır zaten dizinin ortalarına doğru karakola götürecekler ondan sonra dizi baya daha devam eder birde cemin pispis gülmesi benim sinirlerimi bozuyor elime verseler bi kaşık suda boğarım bir insan bu kadarda manyak olurmuya bu adam filmin sonlarına doğru kesinlikle filize çok kötü şeyler yapar psikopat herif sinir oluyorumya eğer filmin sonunda bu cemin yaşamaması gerekiyor inş. geberir
Arkadaşlar çook sağlam bir yerden tüyo aldım....sinan tuzcu bu aksam avon yüz güzeli yarişmasını sundu, ceyda düvenciyle beraber...iş gereği beraber çalıştığım arkadaşlarımdan biri sinan tuzcu ya sormuş...bu bölümün sonunda ölüyorum demiş sinan tuzcu!!!!!çook üzüldüm siizi izleyemeyecekmiyiz demiş arkadaşım....merak etmeyin izlersiniz nasıl osla demiş!!!....arkadaşım çook ciddi olduğunu söylüyor sinan tuzcunun!!!nee bu yaaa!!!bu senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum!!!!:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry çoookkk kötüüü yaaaaaaa!!
forever_bim
16-11-06, 02:33
Arkadaşlar çook sağlam bir yerden tüyo aldım....sinan tuzcu bu aksam avon yüz güzeli yarişmasını sundu, ceyda düvenciyle beraber...iş gereği beraber çalıştığım arkadaşlarımdan biri sinan tuzcu ya sormuş...bu bölümün sonunda ölüyorum demiş sinan tuzcu!!!!!çook üzüldüm siizi izleyemeyecekmiyiz deöiş arkadaşım....merak etmeyin izlersiniz nasıl osla demiş!!!....arkadaşım çook ciddi olduğunu söylüyor sinan tuzcunun!!!nee bu yaaa!!!bu senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum!!!!:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry çoookkk kötüüü yaaaaaaa!!icon_evil
Gerçek olmaması tek temennim. Onun ayrılması benim de diziyle vedalaştığım gün olur. Sevgimle. İyi akşamlar.
Arkadaşlar çook sağlam bir yerden tüyo aldım....sinan tuzcu bu aksam avon yüz güzeli yarişmasını sundu, ceyda düvenciyle beraber...iş gereği beraber çalıştığım arkadaşlarımdan biri sinan tuzcu ya sormuş...bu bölümün sonunda ölüyorum demiş sinan tuzcu!!!!!çook üzüldüm siizi izleyemeyecekmiyiz demiş arkadaşım....merak etmeyin izlersiniz nasıl osla demiş!!!....arkadaşım çook ciddi olduğunu söylüyor sinan tuzcunun!!!nee bu yaaa!!!bu senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum!!!!:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry çoookkk kötüüü yaaaaaaa!!
Ben bu habere kesinlikle inanmiyorum..Böyle birsey olacagini ise hic sanmiyorum..Cünkü ömer karakteri dizinin ana karakterlerinden biri vede dizide kesinlikle olmasi gerekir..
Bence saka yapmis olabilir..Niye bölüm hakkinda bilgi versin ki; bir yaniltmaca yapti bence Sinan Tuzcu..Ben bu habere inanmiyorum...
ömerin öleceğini bende sanmıyorum geçenlerde magazin programında ömer ilerleyen bölümlerde bıyıklarını keseceğini falan söylüyordu. bıyıkları henüz yerinde durduğuna göre. şakadır şaka..:img-grin2 :img-grin2
forever_bim
16-11-06, 09:02
Elif'in ölmesiyle senaryo olarak ciddi anlamda sıkıntıya girdi dizi, bir diğer önemli karakter Ömer ölürse senaryo olarak hepten tıkanacağız arkadaşlar. Tamam Filiz Yılmaz aşkı çoğu zaman ilgi çekici ve saçma engellere takılmadığı sürece de kendini izlettiriyor ama tek başına bu öykü diziyi yürütmez. Ömer'in öyküsüne de ihtiyacımız var senaryo olarak ilerleyebilmek için.
Rahat olmakta fayda var çünkü elimizde Ömer'in kendine geldiğine dair bir resim var. Filiz ve Handan Hanım da baş ucunda. Muhtemelen elektroşoktan sonradır bu resim.
yılmaz_filiz
16-11-06, 09:08
Elif'in ölmesiyle senaryo olarak ciddi anlamda sıkıntıya girdi dizi, bir diğer önemli karakter Ömer ölürse senaryo olarak hepten tıkanacağız arkadaşlar. Tamam Filiz Yılmaz aşkı çoğu zaman ilgi çekici ve saçma engellere takılmadığı sürece de kendini izlettiriyor ama tek başına bu öykü diziyi yürütmez. Ömer'in öyküsüne de ihtiyacımız var senaryo olarak ilerleyebilmek için.
Rahat olmakta fayda var çünkü elimizde Ömer'in kendine geldiğine dair bir resim var. Filiz ve Handan Hanım da baş ucunda. Muhtemelen elektroşoktan sonradır bu resim.
ya arkadaşlar zaten dizilerde bir karekterin kalbini durduruyolar,elektroşoktan sonra geri hayata dönüyor.bütün dizilerde böyle daha heyacanlı olsun diye.örneğin:aliye dizisinde ayşenin acı hayattada nerminin kalbi durdu sonra elektroşokla geri hayata döndürdürler.
ömerin ölmesine ihtimal bile vermiyorum dizi hepten çöker o zaman.bir bakarmışız ömer bu hastalıktan sonra iyilik meleğine dönüşür.yılmaz beni vurmadı cem vurdu (cemin ömer için tuttuğu adamları ömer heralde görmüştü çünkü ömer cemin şirketine gelmişti) der.yılmazla filizin mutlu olmasına izin verir onların aşklarına karışmaz annesinide güzelce susturur ay süper olur.yılmazla ömer sonra kanka olurlar:img-haha:
Filizin Yılmaza yapacağı hal ve haraketler ilişkinin geleceğini belirleyecek.. Yılmaz serbest kalcak.. Suçsuzluğunu ispatlayacak.. Kanun güznde ispatladı.. Bide Filiz gözünde ispatlayacak.. Ama Filiz sen suçlusun tarzında hal ve hareketleri devam ederse Yılmaz yıkılacaktır.Yılmaz suçsuzlğunu ispat eder.. Filiz öğrenir ama bu öğrenme yani suçluyu bulma en az 5 bölüm sürer.. O zamanada kadar Filiz Yılmazı bir çok farklı tarzda suçlar.. Bu Yılmazda bir daha onarılamayacak yaralar açcak..
Kemal-abi1
16-11-06, 10:18
Filizin Yılmaza yapacağı hal ve haraketler ilişkinin geleceğini belirleyecek.. Yılmaz serbest kalcak.. Suçsuzluğunu ispatlayacak.. Kanun güznde ispatladı.. Bide Filiz gözünde ispatlayacak.. Ama Filiz sen suçlusun tarzında hal ve hareketleri devam ederse Yılmaz yıkılacaktır.Yılmaz suçsuzlğunu ispat eder.. Filiz öğrenir ama bu öğrenme yani suçluyu bulma en az 5 bölüm sürer.. O zamanada kadar Filiz Yılmazı bir çok farklı tarzda suçlar.. Bu Yılmazda bir daha onarılamayacak yaralar açcak..
yorumuna büyük bir imza atmak istiyorum "Imza"
bence yilmaz filizden soguyacak kolay kolay da beraber olmazlar bu arada da filiz teker teker tek dogru olan yilmaz oldugunu iyice anlicak o araya diziye yeni giren disi cemle yilmazi beraber görürse o da yikilacak..
selamlar...
yılmaz_filiz
16-11-06, 10:23
yorumuna büyük bir imza atmak istiyorum "Imza"
bence yilmaz filizden soguyacak kolay kolay da beraber olmazlar bu arada da filiz teker teker tek dogru olan yilmaz oldugunu iyice anlicak o araya diziye yeni giren disi cemle yilmazi beraber görürse o da yikilacak..
selamlar...
katılıyorum cnm sana haklısın.yılmazın filizden soğumas lazım.elife yaptıklarıyla kıyaslıyorumda soğuması %100 lazım.elife kan kusturan yılmaz filizi affederse pes derim.
yılmaz_filiz
16-11-06, 10:25
haklısında yılmaz hapishaneden çıktıktan sonra bişeyleri filize ispatlamasın kendi yolunu çizsin.filiz yılmazı deliler gibi seviyosa yılmazı suçlamaz.onun böyle birşey yapmayacağını bilir.aşk güven ister.artık filizin aşkından şüpheleniyorum doğrusu.yılmazda ispatlarsa pes derim elife neler yaptı filizin peşinden koşuyo birazda filiz yılmazın peşinden koşsun.:(
Filiz tekrar ve tekrar sevdiği adamı suçladığı için er ya da geç pişman olacak... Bir de anlamadığım Feride sadece diziyi bir kaç bölüm uzatmak adına mı alındı. kaza olayını ailesini arama konularını koydular sonra kızı çektiler. Bu vurulma olayını da çözecek insan Feride'dir. Ben hala Feride'nin bu konuda Yılmaz'a yardımcı olacağını düşünüyorum. Ömer ölmez, mantıklısı da ölmemesi onun daha çok işi var, biraz da mutlu olmak onun hakkı ve sevdiklerini de mutlu etmek en büyük görevi...
forever_bim'in Elif'in ölmesinin dizinin senaryosunu sıkıntıya soktuğuna dair düşüncelerine katılmıyorum. Ki bence Elif'in dizide yapacağı başka birşey olmadığını düşünüyorum. Ama Ömer ölmemeli.
Kemal-abi1
16-11-06, 10:28
katılıyorum cnm sana haklısın.yılmazın filizden soğumas lazım.elife yaptıklarıyla kıyaslıyorumda soğuması %100 lazım.elife kan kusturan yılmaz filizi affederse pes derim.
birde yilmazin ilk sezonun basinda gurulu hali de ortadan kaldirildi, elife telefon geldiginde telefonu parcalayan yilmaz simdi filize telefon geliyo filiz konusuyo cemle tik yok... filiz hisseleri almadan önce seyircilerin bile gözünden düsmüsdü yilmazin degil cok sacma bence tanidigimiz yilmaz cok degismis 2 sezonda...
birde yilmazin ilk sezonun basinda gurulu hali de ortadan kaldirildi, elife telefon geldiginde telefonu parcalayan yilmaz simdi filize telefon geliyo filiz konusuyo cemle tik yok... filiz hisseleri almadan önce seyircilerin bile gözünden düsmüsdü yilmazin degil cok sacma bence tanidigimiz yilmaz cok degismis 2 sezonda...
tekrardan Elif Filiz kıyaslarına girmek istemiyorum ama Elif bu konularda yalan söylüyordu Yılmaz'a bunun ayrımını iyi yapmanı tavsiye ediyorum.
yılmaz_filiz
16-11-06, 10:34
haklısın ceme telofonlar geliyo tık yok yılmazda.yılmazın gücü filize yetmiyo dicem ama oda değil.yani elife neler yaptı en mutlu gününü mahvetti.
mesburcum;
arkadaşım filizin gerçekten sonra yılmazı suçladığı için pişman olacağını biliyorum ama yılmaz affeder mi bilmiyorum.ilk bölümlerdeki gururlu yılmaz benim bildiğim yılmaz birazda filizi peşinden koşturur.bence filizde yılmazın peşinden koşsun filiz yılmazdan kuşkulanmasında bütün bunlar olmasın.yılmazda hapishaneye girer sonrada çıkarsa filizin peşinden koşmasın.ben filizin yaptıkları hareketleri sevmiyorum onun gerçek hayattaki kişiliğini çok seviyorum.yorumlarımda filizi sevmiyo gibi görünebilirim ama asla ben bu diziyi en çok yılmaz birazda filiz için izliyorum.filizin güzelliğini görmesek dizinin anlamı kalmaz.
neden hala yılmaz elif aşkını yılmaz filiz aşkıyla kıyaslıyosun ki her ilişki farklı yaşanır demekki elif yılmaza o hareketleri yapma olanağı vermiş ve yapmış filiz vermemişki yapamıyo ayrıca yılmaz filizede beni çok değiştirdin demişti yani bu ilişkide farklı bunları karşılaştırmak anlamsız bence...
bu bölümde yılmaz handan ve cem tarafından kesinlikle suçlanıcakta filizi bilmiyorum aslında suçlayabilir yani yılmaz dövüldüğünde ömerin yaptığına dair hiçbir kanıt yokken ömeri suçladıysa abisi orda can çekişirken ve yılmazın arabasından silah çıkarken suçlamaması imkansız gibi yılmazı suçlaması ilişkiyi kesinlikle çıkmaza sokucak ama aşklarda bir eksilme olmıcak bu ilişkide çok büyük hatalar bağışlandı buda bağışlanır...
yılmaz_filiz
16-11-06, 10:36
tekrardan Elif Filiz kıyaslarına girmek istemiyorum ama Elif bu konularda yalan söylüyordu Yılmaz'a bunun ayrımını iyi yapmanı tavsiye ediyorum.
elifin yalan söylemesinin nedeni yılmazın sinirlenmemesiydi.elifte suçsuz melek değildi hani ilk önce yılmazla birlikte olamaycağını anladı sonradan ömerle evlendikten sonra ylmazdan ayrıldı diye pişman oldu.ama elifin ilk bölümlerde birşeyleri yılmazdan saklamasının nedeni tamamen yılmazın sinirlenmemesi içindi.yılmaz elife gerçekten çok çektirdi.ama her seferinde yılmaz filizin peşinden koşuyo.biz o gururlu yılmazı seviyor kızınca dağları yerinden oynatan yılmaz.
yılmaz_filiz, emin ol Yılmaz silkelenecek ve yerine gelecek, bu yapılanlar ona eski Yılmaz'ın gurrunu hatırlatacak ve elbette Yılmaz Filiz'in peşinden koşmayacak, Filiz ve hatta onu suçlayana diğer insanlar af dileyecekler ondan ben bir kez daha Filiz'in 1 YTL sahnesindeki pişmanlığını gösteren yüz ifadesini görmeye hazırım ve bekliyorum
yılmaz_filiz
16-11-06, 10:39
neden hala yılmaz elif aşkını yılmaz filiz aşkıyla kıyaslıyosun ki her ilişki farklı yaşanır demekki elif yılmaza o hareketleri yapma olanağı vermiş ve yapmış filiz vermemişki yapamıyo ayrıca yılmaz filizede beni çok değiştirdin demişti yani bu ilişkide farklı bunları karşılaştırmak anlamsız bence...
bu bölümde yılmaz handan ve cem tarafından kesinlikle suçlanıcakta filizi bilmiyorum aslında suçlayabilir yani yılmaz dövüldüğünde ömerin yaptığına dair hiçbir kanıt yokken ömeri suçladıysa abisi orda can çekişirken ve yılmazın arabasından silah çıkarken suçlamaması imkansız gibi yılmazı suçlaması ilişkiyi kesinlikle çıkmaza sokucak ama aşklarda bir eksilme olmıcak bu ilişkide çok büyük hatalar bağışlandı buda bağışlanır...
ben asla elifin aşknıı savunmuyorum benim dile getirmek istediğim şey eski yılmazı özlediğim.neden yılmaz hep filizin peşinden koşuyo anlamış değil.AŞK GÜVEN İSTER.filiz yılmazı suçlarsa yılmazın kalbinde açılmıcak yaralar oluşur.farkındaysan imzam ve avatarımda filiz ile yılmazın resimleri var umarım bu sana bişeyleri açıklıyodur.
yılmaz_filiz
16-11-06, 10:41
yılmaz_filiz, emin ol Yılmaz silkelenecek ve yerine gelecek, bu yapılanlar ona eski Yılmaz'ın gurrunu hatırlatacak ve elbette Yılmaz Filiz'in peşinden koşmayacak, Filiz ve hatta onu suçlayana diğer insanlar af dileyecekler ondan ben bir kez daha Filiz'in 1 YTL sahnesindeki pişmanlığını gösteren yüz ifadesini görmeye hazırım ve bekliyorum
aynen cnm yılmaz silkinecek ve eski bölümlerdeki gururlu yılmaza kavuşucaz.filiz handan hanım ve ömer yılmazdan af dilemeli.adamın yüzü hiç gülmedi onların yüzünden.bende filizin pişmanlığını gösteren yüzünü görmeye hazırım.en çokta handan hanımın yılmazdan af dilemesini istiyorum filizin dediği gibi bir insanın kalbine bu kadar mı nefret sığar...
Kemal-abi1
16-11-06, 10:42
ben sadece yilmazin gurulu tipinin kaldirildigini yansitmak istedim elifle filizi kiyaslamaya degil sende haklisin tabi elifle filizin arasinda daglar kadar fark var ama elife tokat atan adam filizin hisselerden önceki haline göz yuman adam ikiside yilmazin ta kendisi nasil olduda bukadar degise bildi? sencede gururlu hali 2 sezon ortadan kaldirilmadimi?
yılmaz_filiz
16-11-06, 10:45
ben sadece yilmazin gurulu tipinin kaldirildigini yansitmak istedim elifle filizi kiyaslamaya degil sende haklisin tabi elifle filizin arasinda daglar kadar fark var ama elife tokat atan adam filizin hisselerden önceki haline göz yuman adam ikiside yilmazin ta kendisi nasil olduda bukadar degise bildi? sencede gururlu hali 2 sezon ortadan kaldirilmadimi?
zaten 2.sezon bambaşka bir ıhlamurlar altında oldu ayy kemal-abi1 senin bütün yorumlarına son derece katılıyorum.biz eski gururlu yılmazımızı istiyoruzzz....
Kemal-abi1
16-11-06, 10:50
zaten 2.sezon bambaşka bir ıhlamurlar altında oldu ayy kemal-abi1 senin bütün yorumlarına son derece katılıyorum.biz eski gururlu yılmazımızı istiyoruzzz....
evet bizim gibi coook özleyenler var yilmazin eski halini cünki eskiden diziye elif böyle yapiyor elif yilmazdan kopacak mi yilmazin bunlara tavri ne olacak diye bakip bekliyorduk cumalari simdi kim kimi suclayacak filizle yilmaz tekrar mi ayrilacak cem ne yapacak cemin maskesi ha düsdü ha düsecek diye bekliyoruz 2.sezonda her filizin yilmazdan ayri oldugu sahnede bidaha bulusacaklarmi diye bir süphe konar oldu icime ....
selamlar...
kimse farkında değil galiba yılmaz krakteri geri dönüşün sinyallerini 49.bölümde vermeye başladı otel sahnesini hatırladı sarıldıktıktan sonra filiz kendini birden çekmişti ben sadece iş için geldim demişti yavaş yavaş filizle olan ilişkisini sınamaya gözden geçirmeye başladı.filizin ilk baştaki suçlayıcı tavrını takmıyacaktır yılmaz iş bence nezaretten çıkınca karışıcak çünkü silah olayı yılmazın kendisine gelmesini sağlayacak bu işi mutlaka çözücek ama o sürede filiz krakteri yılmazı suçlamaya ve kendini yılmazdan uzak tutmaya hele helede ona gene hakaretler etmeye başlarsa orda biticek bu bölüm için filizin ilk tepkisi benim için önem arzetmiyor sonra ki davranışları belirleyici olucak herkes 1 ytl sahnesindeki filizin pişmanlığı demiş yılmaza o kadar hakaret etti onu yargısız resmen infaz etti bunu seven birisi nasıl yaptı hiç sorgulanmadı bence babasının vasiyeti onu haklı çıkarmaya yetmez ayrıca çok komik bi özür diledi sadece o kadar, yılmazın peşinden koşmadı bile...dediğim gibi barışmaları olmamalıydı bence o gece sadece ikiside aşklarına yenildiler ama sorunlarını konuşmadılar şimdiki problemde bu değilmi zaten
matraka, hayatları öylesine çok sorun doluki bunu birlikteyken tartışmamaları çok normal bence.
forever_bim
16-11-06, 12:09
Arkadaşlar;
Bengüsu'nun karşılaştırdığı şey Elif'le Filiz değil Yılmaz'ın ikisine karşı olan tavırlarındaki farklılıklardır.
Yılmaz, Elif'e karşı katı, baskıcı, kıskanç, kendine güveni olmayan bir adamdı. Elif'i deliler gibi sevmişti, ama gerek onun gerekse Elif'in hataları ilişkilerini kaçınılmaz sona götürmüştü. Ben hiç bir zaman Elif'i Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra Ömer'le evlendi diye yargılamadım. Hatırlayın Yılmaz neler yapıyordu Elif'e. Suratına sebepsiz yere patlattığı Osmanlı Tokadını mı, mağazada herkesin içinde Elif işini tercih etti diye nişan yüzüğünü parmağından çekip almasını mı, Elif'i kolundan tutup sürüklemeye çalışmasını mı, yoksa nişan atıldıktan sonra Elif'i hapishaneden 7. bölümde bir araba dolusu laf eşliğinde kovmasını mı saysam karar veremedim.
Yılmaz'ın 39. bölümde yaptığı iç hesaplaşma sebebiyle Filiz'e söylediği "Onu çok korkuttum Filiz, Elif'in üzerine çok gittim" cümlesi herşeyi açıklıyor.
Elif Ömer'le evlendikten sonra kısa bir süre de olsa huzuru ve mutluluğu yakalamıştı. Hayatından memnundu.
Elif karakterini benim gözümden düşüren olay Ömer'le evlendikten sonra Yılmaz'la deniz fenerinde buluşması ve ikinci bir şans istemesidir. Her ne kadar birbirlerine aşık da olsalar araya iki farklı insanın onlara karşı hissettiği aşk girmişti (Filiz'in Yılmaz'a, Ömer'in Elif'e aşkı) ve Elif'le Yılmaz Filiz'le Ömer'i kendi hayatlarına dahil edip onları aşk acısıyla kıvrandırdıktan sonra yeniden başlayamazlardı. Olay benim gözümde böyledir.
forever_bim
16-11-06, 12:14
Mesburcum;
Elif'in hikayesi anne olduktan sonra da devam ettirilebilirdi, yeni bir hayat kurmuş olacaktı Elif, ama canlandıran oyuncu ayrılmak isteyince önce sahneleri azaltıldı sonra da ayrıldı.
Ben de inatla Ömer'in dizide kalması taraftarıyım. Tam da kızıyla yeni bir başlangıça adım atmışken ölmesini istemiyorum. Daha yapacak çok şeyi var.
Matraka senin tüyocu kızlardan haber var mı? Ömer kesin yaşayacak mı?
kimse farkında değil galiba yılmaz krakteri geri dönüşün sinyallerini 49.bölümde vermeye başladı otel sahnesini hatırladı sarıldıktıktan sonra filiz kendini birden çekmişti ben sadece iş için geldim demişti yavaş yavaş filizle olan ilişkisini sınamaya gözden geçirmeye başladı.filizin ilk baştaki suçlayıcı tavrını takmıyacaktır yılmaz iş bence nezaretten çıkınca karışıcak çünkü silah olayı yılmazın kendisine gelmesini sağlayacak bu işi mutlaka çözücek ama o sürede filiz krakteri yılmazı suçlamaya ve kendini yılmazdan uzak tutmaya hele helede ona gene hakaretler etmeye başlarsa orda biticek bu bölüm için filizin ilk tepkisi benim için önem arzetmiyor sonra ki davranışları belirleyici olucak herkes 1 ytl sahnesindeki filizin pişmanlığı demiş yılmaza o kadar hakaret etti onu yargısız resmen infaz etti bunu seven birisi nasıl yaptı hiç sorgulanmadı bence babasının vasiyeti onu haklı çıkarmaya yetmez ayrıca çok komik bi özür diledi sadece o kadar, yılmazın peşinden koşmadı bile...dediğim gibi barışmaları olmamalıydı bence o gece sadece ikiside aşklarına yenildiler ama sorunlarını konuşmadılar şimdiki problemde bu değilmi zaten
Zaten Filiz İlk Yılmazın suçlu olduğundaki tepkisini bende takmıyorum.. İlk tepki her zaman için şüphe ve güven eksikliğinden bir anlık bir çıkış olur.. Ama Yılmaz çıktıktan sonra Filizin hala suçlarcasına hal ve hareketleri ilişikiyi durduracaktır.. O zaman Yılmaz artık yeter diyecektir. Yani kim olsa der.. Yılmaz Filizi Cemle gördüğü sahnede ve dhaa sonraki sahnelerde daha sevmeyeceğini söylemişti.. Araya yine aşk girdi.. Ama bu olayları yaşarsa kesin bir dille Yılmazın Filizi affetmesi uzun zaman alır.. Herhalde Cemin psikopatlıklarını öğrendikten sonra yumuşar Filize karşı... Ama Filiz Yılmazı başka kızla görünce koşmaktan vazgeçer.. Bütün gününü o uyuz cemle geçirir... :icon_evil :dito Bundan kesin kez eminim.. Sevdiğine inanmayan biri tam anlamıyla seviyor denemez.. Ben O zaman Filizin o büyük aşkından şüphe ederim.. Hatta sevmiyor bile derim..
eski bölümler özlenmiş galiba...eliften bahsediliyo gene...ozamanlar üye değildim söylememiştim şimdi söylemek istiyorum...koyu bir tuba büyüküstün taraftarıyım doğal olarak da filiz taraftarı...elif yılmaz aşkından hoşlanmamıştım ama özge borak çok güzel oynamış yiğidi öldür hakkını ver derler..elif hiçbir zaman parayı tercih etmedi bu çok tartışılmıştı zamanında ...evet elifin iyi yaşamaya hevesi vardı herkes ister bunu ama yılmazı zorlamadı bana bu olanakları vermiyosun diye suçlamadı sadece ömerle tanıştı aklı karıştı yılmazı sevsedee ömerden etkilendi yılmazla ayrılınca nalan olayında ömerle evlenmek mantıklı geldi..ama kalbinde yılmaz vardı...ömerden mücevher araba istemedi...gözü toktu kısaca parayı tercih etmedi dizide yaşatılsaydı daha güzel olurdu...elifin gülüşünde bile hüzün vardı diziye tadını o veriyordu çünkü son zamanlarda yılmaz filizle mutlu ama elif sıkıntılıydı hala yılmazı seviyodu onu seven kocasına nasıl davranacağını şaşırıyodu..bitek heyecanla kızını bekliyodu ama göremeyeceğini bildiğinden sıkıntılıydı hele son ssahnelerde şiirde sana saklıyorum büyük aşkımdan arta kalanları diyoduya çok güzel şiirdi..ömeri üzmekten endişe ediyo yılmaza duyduğu aşktan ve geride kalanlarla yaşıyo ve yılmaza yaptıklarından pişmanlık duyuyo çok iyi yansıtmıştı bence dizide hiçbirinin rol olarak bu kadar geniş değildi yelpazesi ....doğruya doğru şimdi..
Mesburcum;
Elif'in hikayesi anne olduktan sonra da devam ettirilebilirdi, yeni bir hayat kurmuş olacaktı Elif, ama canlandıran oyuncu ayrılmak isteyince önce sahneleri azaltıldı sonra da ayrıldı.
Ben de inatla Ömer'in dizide kalması taraftarıyım. Tam da kızıyla yeni bir başlangıça adım atmışken ölmesini istemiyorum. Daha yapacak çok şeyi var.
Matraka senin tüyocu kızlardan haber var mı? Ömer kesin yaşayacak mı?
ömer ölmeyecek bunu artık burada konuşmayalım ne dersiniz ömer olmassa dizide olmaz zaten bülent inal bunu söylemişti söylenenleri ne çabuk unutuyorsunuz son bölüme yaklaşmalarında barışıcaklarmış bana söylenen o ayrıca o kız şunu söyledi benim size söylediklerim senaristlerin ellerinde olan altarnatifler dedi yani örnek filizi hamile bırakmayabilirler yada bırakabilirler ellerinde bu bir seçenek olarak duruyor dedi hasta olan kız dizide aktif rol alabilir yada almayabilir bu bir seçenek dizinin gidişatını belirlemeye çalışıyorlar şu an dedi onlar olucak diye bir tiyo değil ama her ikiside düşünülüyor dedi demekki onlara yakın biriki bunların ne düşündüğünü biliyor
forever_bim
16-11-06, 13:05
ömer ölmeyecek bunu artık burada konuşmayalım ne dersiniz ömer olmassa dizide olmaz zaten bülent inal bunu söylemişti söylenenleri ne çabuk unutuyorsunuz son bölüme yaklaşmalarında barışıcaklarmış bana söylenen o ayrıca o kız şunu söyledi benim size söylediklerim senaristlerin ellerinde olan altarnatifler dedi yani örnek filizi hamile bırakmayabilirler yada bırakabilirler ellerinde bu bir seçenek olarak duruyor dedi hasta olan kız dizide aktif rol alabilir yada almayabilir bu bir seçenek dizinin gidişatını belirlemeye çalışıyorlar şu an dedi onlar olucak diye bir tiyo değil ama her ikiside düşünülüyor dedi demekki onlara yakın biriki bunların ne düşündüğünü biliyor
Matrakacım tam durumu toparlıyorum, arkadaş sagolsun geliyor ve bizzat Sinan Tuzcu'ya yakın çevrelerden diziden ayrılacagını Ömer'in ölecegini söylüyor. Sen olsan kafan karışmaz mı?
Herşey için gene de çok sagol.
E Ömer agır yaralı, Filiz bunalımda, Yılmaz zorda, e bunları konuşmayacaksak ne konuşalım?:img-grin2
Matrakacım tam durumu toparlıyorum, arkadaş sagolsun geliyor ve bizzat Sinan Tuzcu'ya yakın çevrelerden diziden ayrılacagını Ömer'in ölecegini söylüyor. Sen olsan kafan karışmaz mı?
E Ömer agır yaralı, Filiz bunalımda, Yılmaz zorda, e bunları konuşmayacaksak ne konuşalım?:img-grin2
biliyorum bunları konuşalım tabi dizinin çıkmaza gireceğini onlar bizden daha ii biliyor diyelim ömer öldü dizi anlamını yitirir o zaman sırf ceme indirgenir üstelik aileden abisi babası ölmüş bunun üzerine hala aşkmı işlenir onlar bunu bizden daha fazla düşünüyorlar inanbana oyuncu sözleşmeleri 13.bölümlük yapılanı var ama genelde sezonluk anlaşır ki avşar film bi hata yapıp sinan tuzcuyla 13 bölümlük bir sözleşme yapmaz
filiz'i asıp kesmeyi bir çok arkadaşımız merakla bekliyor sanırım. gelişen olaylar filiz'i yanlış düşünmeye sevk ediyor. lütfen biraz filiz açısından düşünelim.
filiz elif'in de söylediği gibi yılmaz'ı ilk gördüğü an sevdi ve hala seviyor .filiz yılmaz'ın gerçekten kendisini sevmesi için çok bekledi.bence bu dizide en çok acı çeken kişi filiz.
geçen bölümde filiz saçlarını kesti.bayanlar genellikle psikolojileri bozulduğında saçlarıyla oynarlar ....filiz ciddi anlamda bunalıma girme sürecinde.
forever_bim
16-11-06, 13:38
filiz'i asıp kesmeyi bir çok arkadaşımız merakla bekliyor sanırım. gelişen olaylar filiz'i yanlış düşünmeye sevk ediyor. lütfen biraz filiz açısından düşünelim.
filiz elif'in de söylediği gibi yılmaz'ı ilk gördüğü an sevdi ve hala seviyor .filiz yılmaz'ın gerçekten kendisini sevmesi için çok bekledi.bence bu dizide en çok acı çeken kişi filiz.
geçen bölümde filiz saçlarını kesti.bayanlar genellikle psikolojileri bozulduğında saçlarıyla oynarlar ....filiz ciddi anlamda bunalıma girme sürecinde.
Hakikaten de Filiz zorda. Ama en çok acı çeken kim derseniz, baştan beri varolan dört (şimdi 3) ana karakter de acıyla yoğruldu mutlu oldukları zamanlar hep kısa sürdü diyebilirim.
Ben şimdi öncelikle Ömer'in iyileşmesini istiyorum bunu Ömer'den ziyade Elifciğim için istiyorum. Annesiz kaldı bir de babasız kalmasın.
Hakikaten de Filiz zorda. Ama en çok acı çeken kim derseniz, baştan beri varolan dört (şimdi 3) ana karakter de acıyla yoğruldu mutlu oldukları zamanlar hep kısa sürdü diyebilirim.
Ben şimdi öncelikle Ömer'in iyileşmesini istiyorum bunu Ömer'den ziyade Elifciğim için istiyorum. Annesiz kaldı bir de babasız kalmasın.
aklımdan bir gram ömer'in öleceği geçmiyor.ihtimal bile vermiyor.elif babasız kalmayacak. bundan sonra elif'le ömer'in güzel günlerini göreceğiz.
forumu geriden takip ediyorum sanırım...yılmazın elif ve filiz aşkındaki kişilikleri tartışılmış...yılmaz değişti hemde çok....ama nasıl?yılmaz elifleyken mert bıçkın fakir bir mahalle delikanlısıydı...filizleyken anlayışlı güvenen zengin bir isatanbul beyefendisi oldu...doğal olarak zaman mekan kişiler ve maddi durumu değişti o da değişti..biraz ortam biraz filiz biraz da kemal bey değiştirdi yılmazı...elifleyken ömer devreye girince yada diğer olaylarda hıncını hem eliften hem diğerlerinden aldı...ama filizleyken sadece filizin ve kendi etrafındaki hoşlanmadığı insanlara dişlerini gösterdi filize değil...filizi hırpalamadı hiç güvenmeyi öğrendi inandı filizin sevgisine ondan şüphe etmedi sadece etrafındakilerden şüphe etti onlardan aldı hıncını...tabii fevriliği bıraktı sinirini yenmeyi öğrendi şimdi bu gurursuzluk mudur yani...
filize gelirsek çok seviyorum onu ama deli ediyo beni tamam en çok o üzülüyo ama kendi kendine düşünüp kimseye açılmadan kafasında kuruyo ağlıyo
yılmaza 5karış surat gidip gelmeler ruhsal dengesizlikler olamz ki ama biraz toparlanması lazım kimse çekmez böyle kızı...
matraka tüyolar için sadece seçenek demiş ben bu tüyoların gerçek olmasını istiyorum diziye o kız girsin filiz hamile kalsın azıcık burnu sürtsün filizin
bunlara değil ozaman olanlara ağlasın da aklı başına gelsin ne kaybettiğini anlasın..sanki filizin ailesi mafyada yılmaz hep dayak yiyecek öldürecekler aile mafyamı aşiretmi allah aşkına mantıklı olsun biraz...
çok mu kötüyüm! hayır çok sevdiğim bir karakterin bozulamsaından endişem...
bide bilmiyorum farkettinizmi bilmem yıılamzın filizi kaçırdığının sabahı köye gidip
yumurta alıp gelmişti ve eve girince naber diye başlayan bir cümle kurmuştu çok yadırgamıştım insan günaydın aşkım ben geldim der ne demek askerlik arkadaşı gibi....telefonda da genelde filiz yılmaz diye sesleniyolar tuhaf değilmi
tutkulu bir aşk anlatılırken böyle hitap edilmesi insanlar sevgililerine böyle hitap etmez ki canım aşkım diye açar telefonu...bazen şiirsel replikler yazan senaristlerden bu tarz noktalara da dikkat etmelerini istiyorum
bu konuya son noktayı ben koyayım o zaman biliyosunuz benim her söylediğim çıkıyo:) ömer kesinlikle ve kesinlikle ölmüyo:img-icecr
bide bilmiyorum farkettinizmi bilmem yıılamzın filizi kaçırdığının sabahı köye gidip
yumurta alıp gelmişti ve eve girince naber diye başlayan bir cümle kurmuştu çok yadırgamıştım insan günaydın aşkım ben geldim der ne demek askerlik arkadaşı gibi....telefonda da genelde filiz yılmaz diye sesleniyolar tuhaf değilmi
tutkulu bir aşk anlatılırken böyle hitap edilmesi insanlar sevgililerine böyle hitap etmez ki canım aşkım diye açar telefonu...bazen şiirsel replikler yazan senaristlerden bu tarz noktalara da dikkat etmelerini istiyorum
evet bu ayrıntıya bende takılmıştım.yılmaz'ın en çok kullandığı kelime naber.yerli yersiz bu sözü söylüyor.o sabah yılmaz'dan bende beklerdim canım,aşkım,birtanem diye hitap etmesini,ne yönetmeni ne senaristi ince düşünmüyor.
eee gri araba birden siyah olursa bunlardan da bu beklenir.
ben omerin olecegine inanmiyorum vala olurse filizyilmazi dinlemem birakirim diziyi vala...dizi batar biter..benim icin de bitmis olur,ben inanmiyorum olurmu oyle bisey bu ne yaa kurtlar vadisinde bile daha az adam olmustur....
erol
kemal
elif ohoooo
ben daha ne diyim///:(ayrica ben inanmiyorum
hay canim arkadasim benim cok sagol yaa gercekten cok sevindim vala ebn senin dediklerin disinda birseye inanmam....omer olmeyecek oohh be dizimden de olcaaktim yoksa,simdi fragmanda gorduler yaa omerin gozlerinin kapandigi millet biseyler uyduruo..
neyse hadi iyisiniz..:love05: :img-grin2 :img-icecr
Son bölüm hakkinda da yorum yapma zamani bulamamistim
ama hosuma gitmisti belirtmek istedim (hele Ömerin Elifi hatirladigi
sahne) Simdi onun ölebilecegini düsündükce cok üzülüyorum ama
öyle olacagini zannetmiyorum cünkü bu coook sacma olur
yani dizinin mantikli bi sekilde devam etmesi icin Ömer karakteri sart
Hem yazik kücük Elif nolur sonra bunu bence senaristler yapmazlar
Buarada Cem nekadar bi piskopatmis ya gitti Ömeri arkasinda
vurdurdu Umarim Filiz ve Ömer onun ne mal oldugunu anlarlar
Tabi Yilmazin suclu duruma düsmesi aklima gelmisti zaten ama
eger Filiz onu suclarsa veya ondan kuskulanirsa pes derim ...
Neyse umarim hersey iyi sonuclanir:img-nyam:
bu konuya son noktayı ben koyayım o zaman biliyosunuz benim her söylediğim çıkıyo:) ömer kesinlikle ve kesinlikle ölmüyo:img-icecr
çok sağlasın arkadaşım ya bende biliyordum ama yinede korkuyordum ölürse diye birde arasırada olsa tüyo getirirsin inş.
Omer'in olecegini hic aklimin ucuna bile gelmemisti, Omer haytta olmez yaa
Olurse yuh yani .... resmen senaryo kalmiyor, olurse (ki olmez) bu dizi izlenmez, gerci simdi bile sacmaliyorlar
buseyildirim
16-11-06, 16:05
bu dizide ne olck die die bna gına geldi!ıhlarmurlar a. gittikçe izlenesi saçmalık olan dizilerin arasına girmeyi başarack gbi gözüküoo artık senaryo kalmadı tamamen saçmaliyolr zevki de kalmadı neydi geçen sezon? fragmanını izlcm die saatlerce reklam izlrdm artık baydı ,ama yinede izliomm
daha fazla para kaznmk içn saçma sapan bölümlr ypiolr halbuki reytng düşüoo yaw arkdşlr ömern sonunn ne olcnıı blen warmı ????
arkadaslar,bende omerin olmesini istemem,disardan gelen tuyolari da bilemiyorum ama dun gece sinan tuzcunun is arkadasima soylediklerini bizzat aktardim...bolumun sonunda oluyorum demis ve cook ciddiymis...inanin bana sizin kadar benimde kafam karisti...bence de omerin olmesi cook sacma...elifin olmeside sacmaydi!!onun icinde olmez dedik...ama oldu...umarim sinan tuzcuda ayni sekilde ayrilmaz diziden :( :(
kalbi duruyor ya orda anlık bir ölüm var belkide onu diyordur:):) ölüyor ama sonra kendine getiriyorlar yoksa hemen duyardık kötü haber tez yayılır derler duymadığımıza göre hem daha bıyıklarını kesecek,ferideyle bir şeyler olacak kesin ölmez hiç sanmam
arkadaşlar ömer ölemez merak etmeyn ölese öğrenirdk ztn..o ölse hereşey havada kalıck..feride neolck,elif nolcak.saçma sapan bi hal alır durum.sinan tuzcu'nun ağzındn duymadn asla inanmayn böle şeyleri...hiç sanmıorm öleceğini o zmn ı.a diye bi dizi kalmaz ztn bütün başroller çıkmış olr...ömerin kalbi orda duruo ama sonra müdaheeyle iileşio bölümün resmini gömednz mi allah aşkına yaaa...kusura bakmayn ama ömer ölück diyenlern hiçbirine inanmıorm,her dizide böle olur ztn bi dedikodu çıkar ortaya herkes bişi söylr...ama bn ölüceğine asla inanmıorm..bu şekilde çıkamz ztn dizidn....böle vurulmalardn sonra hep ölück mi kalıck mı denilr ama hep de yaşar o karaktr..seyircinin aklını karıştırmak için bunlr...ömer ölmiyck mera etmyn...
Ömerin ölmesi saçma olur.. Çünkü zaten bu sezon senaryo 3 kişi üzerine kurulu.. Yani 3 kişi üzerinde ilerleyerek diğer karakterlere konu yayılıyor.. Bölüm sonunda Ömerin kalbinin durmasını göstercekler.. Gelecek hafataya kadar tavan yapcak dizi.. :) Senaristlerin niyeti bu görüntüleri reytinglere yansıtabilmek.. :) İçiniz rahat olsun.. Daha Ömer beyin çok... işlenecek konusu var.. :) Öylseydi geçen sezon öldürlerdi anlaşmasalardı.. Bu sene değil.. O ölürse kim Yılmaza kin kusacak kii.. :) Ha bide Cem bey var..
ya arkadaşlar ömerin ölmesinden başka konu kalmadımı ölmeyecek dedik hala birileri geliyor çok yakın çevrelerden haber aldık diyor ölmeyecek merak etmeyin
forever_bim
16-11-06, 18:33
Ömerin dizide yapacak çok işi var. Cem'den kendisine yapılanın hesabını sormak da var. Ya sadist damarım kabardı ama son bölümlerde Ömer ve de Yılmaz Cem'i parçalara ayırıp bir bavula atsalar sonra da bir çukura kapatıp üzerine beton dökseler nasıl olur?
Şaka bir yana Sinan Tuzcu hakikaten yoğun Ocaktaki Tiyatrosunun provaları başlamış olmalı Kabuslar Evi dizisi, sinema filmi derken sağlam çalışıyor olmalı, ama diziden ayrılacağını sanmıyorum, dizi gelir getiren bir iş.
Konu kalmadı valla.. Tutturmuşlar Ömer ölcek diye.. Yani dizi piyasası bu Kanal D fragmanı öyle bir hazırlıyorki.. sanki herşey fragmanda görüldüğü gibi olcak.. Onun için bölümü izleyince anlayacaksınız ki.. Ömer ölmüyor.. :)
Konu değiştiriyorum..
Kerem sizce bu bölümlerde aşkını söyleme yoluna gitcekmi.. Bir adım atcak mı.. Kız ondan hareket bekliyor.. Kızda boş değil ama.. Diğeriyle takılmasa iyi olucak.. O çocuğada ayrı bir uyuzum.. Geçen sezondan beri bunların arkadaşlığını onaylamıyorum.. Kerem nasıl oldu kabul etti bu çocuğu anlamıyorum..
Kerem Gazi mahallesi bide.. Ben olsam benim hoşlandığım çocuğa böyle asılan çocuğu değil arama almak.. Ona o yeri anında dar ederim.. :) Ya Kerem onu aralarına almakla bence en büyük hatayı yaptı.. Kızda ablasından gördüğünü uyguluyor.. Yalan söyleme bari.. Yalan söyledikçe dibe batcak.. Kerem sorcak kolye yeni evt.. Annem aldı.. Ahanda öğrendi kerem.. :) Bide çocuğun askerlik fotosuna bakıyor :) Ya erkek yerine bir kere kız ilk adımı atsın ölürmü :) Yok illa erkek..
Ömerin dizide yapacak çok işi var. Cem'den kendisine yapılanın hesabını sormak da var. Ya sadist damarım kabardı ama son bölümlerde Ömer ve de Yılmaz Cem'i parçalara ayırıp bir bavula atsalar sonra da bir çukura kapatıp üzerine beton dökseler nasıl olur?
Şaka bir yana Sinan Tuzcu hakikaten yoğun Ocaktaki Tiyatrosunun provaları başlamış olmalı Kabuslar Evi dizisi, sinema filmi derken sağlam çalışıyor olmalı, ama diziden ayrılacağını sanmıyorum, dizi gelir getiren bir iş.
bence bu kesip biçip bavula koyma işini avrupa yakasındaki gaffura verelm....adm ii anlıo bu işlerdn hm ztn bavullarla ilgili ii plnlarıda var...
şaka bi yana ömer gerçtkn ölmiyck artık yok şu yakın çevremdn şunu aldm yok bundn bunu aldm demiylm lütfn...bu arada yılmazla ömerin sonlara doğru barışacağı haberi çok güsel gerçktn..olması gerekn de buydu cemin pisliklerini anlayınca artık bu anlamsz kin de sona erer...bi bakıyomuşz kanka olmuşlr..hemde ölümünee:)...bn çok a.y. takıldm galiba neyse...bide cem yüzsüz yüzsüz gitmez mi hastaneye allahndn bulsn ne diim...sinirlrm hopladı yine yaa...
destina304
16-11-06, 18:49
Bir gelişme öğrendim az önce..Bir arkadaşım bana sezon başında senaristlerin diziden 4başrol oyuncusunun ayrılacağını söylemiş..Bunlardan biri elif,Biri ömerle filizin babası,Biride Sustalı kemal...Geriye 1kişi kalıyor ada daha ayrılmamış..Arkadaşım bana bu kişinin ömer olacağını söyledi..Oda sağlam bi kaynaktan duymuş..Ve dizinin finaline doğruda şu gelişmeler olacakmış;Ömer ölecek..Yılmaz ömeri vurdurmaktan hapise düşecek.Filiz Bunu yılmazın yaptığına inanacak.Ve yılmazla ilişkisini TAMAMEN bitirecek..Yılmaz dizinin final bölümüne kadar hapiste kendisinin suçlu olmadığını hem Filize hemde Adalete kanıtlamaya çalışacak..Ekrem'de dışarıdan ona destek verecek.Ve Final bölümde Feride sayesinde Yılmaz hapisten kurtulacak..Cem bütün mal varlığını yardımcısı FATİH yüzünden kaybedecek (fatih tüm gerçekleri cemin yaptıklarını EKREME açıklayacak)ve ömeri vurdurtmaktan hapise girecek..Yılmazın suçsuz olduğunu öğrenen filiz yılmaza dönmek için uğraşacak ama............ Bütün bunlar olurken ömerin ölümüne dayanamayan HANDAN hanım vefat eder...(bir süre sonra tabi). işte final bölümü ve bundan sonraki bölümlerde olacak gelişmeler bunlar...Ama öğrenemediğim tek birşey var oda filizle yılmazın ne olacağı..Orasınıda dizinin sonunda göreceğiz artık...Öğrenen varsa bu foruma YAZSIN!!!
destina34 inş. dediğin olmaz.. Yoksa Yılmazın hapishane kalmasını, Ömerinin ölmesini bu dizi kaldıramaz.. Onu geçtim ömer ölürse dizide çok büyük bir boşluk olcak.. İnş. Tahminlerin doğruluk payı çok azdır.. Yoksa yandık.. Ama senbaristler burayı okyuorlar.. Burada bu kou hakkında öğrendiklerimizi görürlerse konuyu değişik bir şekilde değiştirirler..
Bir gelişme öğrendim az önce..Bir arkadaşım bana sezon başında senaristlerin diziden 4başrol oyuncusunun ayrılacağını söylemiş..Bunlardan biri elif,Biri ömerle filizin babası,Biride Sustalı kemal...Geriye 1kişi kalıyor ada daha ayrılmamış..Arkadaşım bana bu kişinin ömer olacağını söyledi..Oda sağlam bi kaynaktan duymuş..Ve dizinin finaline doğruda şu gelişmeler olacakmış;Ömer ölecek..Yılmaz ömeri vurdurmaktan hapise düşecek.Filiz Bunu yılmazın yaptığına inanacak.Ve yılmazla ilişkisini TAMAMEN bitirecek..Yılmaz dizinin final bölümüne kadar hapiste kendisinin suçlu olmadığını hem Filize hemde Adalete kanıtlamaya çalışacak..Ekrem'de dışarıdan ona destek verecek.Ve Final bölümde Feride sayesinde Yılmaz hapisten kurtulacak..Cem bütün mal varlığını yardımcısı FATİH yüzünden kaybedecek (fatih tüm gerçekleri cemin yaptıklarını EKREME açıklayacak)ve ömeri vurdurtmaktan hapise girecek..Yılmazın suçsuz olduğunu öğrenen filiz yılmaza dönmek için uğraşacak ama............ Bütün bunlar olurken ömerin ölümüne dayanamayan HANDAN hanım vefat eder...(bir süre sonra tabi). işte final bölümü ve bundan sonraki bölümlerde olacak gelişmeler bunlar...Ama öğrenemediğim tek birşey var oda filizle yılmazın ne olacağı..Orasınıda dizinin sonunda göreceğiz artık...Öğrenen varsa bu foruma YAZSIN!!!
Yaa ne olur filiz le yilmaz birlessin, acaba ilmaz ferideye gider mi o bana inanan tek kisi diye!!!!!!!!!!!!!Yaaaa olamaz ins. oyle birsey olmaz yaaa, bu buyuk asiklar birlesmeli o kadar!!!!!!!!!!!!!!Yoksa valla ben kalp krizinden olurum dayanamam, bosuna diziyi izlemis olurum bu ask surmeli bitmemeli , ve bence yilmaz in dizi finaline kadar hapiste kalmasi bence coj sacma be o zamana kadar cem le filiz sahneleri izleyemem, fena olurum, filiz de anlasa ya artik su psikonun derdini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz sonsuza kadar o kadar!!!!!!!!!!!!!!!
Destina bu haberi nerden aldin????Acaba bunu soyleyn kisi ye sorarmisin filiz le yilmaz birlecek mi diye!!!!!!!!>?????????????!!!!!!!!!!
:img-hyste :img-hyste :img-hyste yok yaw bz anlatamıyz heralde ya lütfn artık yeter ömer ölmüyck arkadaşlar yok böle bişi ya ayrıca bu bölümde ve bi dahaki bölümde olucklr dizinin sonu olmuo....hadi hepsini geçtimde yılmazın nedn feride sayesinde hapistn çıktığını anlayamdm.....ya artık yeter yok böle şeylr yaaa...bu arkadşn senaryoyu nerdn bilio,kaldıki senaristler senaryoyla ilgili asla bilgi vermezlr...gereksiz saçmalamayn görücz bakalm ömer ölücekmiymiş...o zmn hazır elin deymişkn her hafta neolcağnı anlt bize tövbe estağfurullah yaaa...
Senaristler böyle net bir şekilde sona dair tüyolar vermezler.. Çünkü dizinin sonunu bilen izleyeci pek şaşırmaz.. O yüzden bunlara bir tahmine benziyor.. Ömer ölmeyeceği kesin.. Resimlerde onun gözlerini açtığını görüyoruz.. O yüzden her bilgiye inanmayacağım.. :)
Ben boyle bir senaryoya hic ihtimal vermiyorum. Omer'in olmesi diziye inanilmaz bir darbe vurur. Olumu Feride'nin, kucuk Elif'in, hatta annesinin bile dizideki durumunu manasizlastirir. Yilmaz'in hapse girmesi ve hikayenin oradan devam etmesi ise Yilmaz karakterinin de diziden ayrilmasi gibi birsey olur. Hapishanede ne kadar sahnesi olabilir? Hikayesi nasil ilerliyebilir ki? Bence bu inanilmaz kotu bir senaryo. Boyle yapacaklarina birkac bolum icerisinde diziyi bitirsinler daha iyi.
sınavlar basladı onlara calısmaktan forumdan baya gerı kalmısım.cok guzel sohbetler olmus.gelen tuyolarda olmus.omerın olmeyeceğı acıktı zaten.bırde sunu hatırlatmak ıstıyorum.dort kısı gıttı bu dzıden.meral,fılızın babası,elıf,kemal sadıkoğlu buna bır acıklama getırıyım ıstedım.yılmaz sezon boyu hapıste kalırsa olay olmaz cem erer muradına. tekınerlerı batırdığı zaman ortaya cıkacak cemın yuzu bence buna bır on bolum daha var.yılmaz bu ısı ıkı uc bolumde cozup fılıze soyler ama ona ınanmaz.bence yılmazı seven bır kız cıksada yılmaz ona ılgı gosterse arkadas anlamında ama fılız yanlıs anlasa cok guzel olur benm ıcın bırazda fılızı yılmazın pesındn kosarken ızlerız.bnm ders calısmam lazım yorumlarınız ıcın cok tesekkurler.cok hareketlı olmus forum tabı bnm sansıma sonradan yazmak dustu.
destina304
16-11-06, 19:23
arkadaşlar ben böle olacağını inanıyorum falan demedim hem birebir bend e öğrenmedim bir siteden alıntı yaptım bencede ömer ölmez ama ben öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istedim elif219 sana inandırmak gibi bir çabam yok zaten yok demişsin her hafta tğyo ver diye o zaman bundan sonra bildiklerimide paylamayım en azından yalan sölemekle yargılanmam
ben yılmazdan fılızın suphelenmeyeceğını yazmıstım o replığı seyırcıyı meraka dusurmek ıcın soylettıler demıstım ama fılız bu olanlardan sonra o olayı flashbackle hatırlar mı bılmıyorum.omerın kalbının durmasıda merak dusurmek ıcın oleck mı olmeyecek mı dıye?bu aralar senarıstlerımız zaten bızı merakta bırakmak ıcın ellerınden gelenı ardına koymuyolar.bu gzel oluyo fakat bırazda yazdıkları senaryoları fılızle yılmazın etraflarına karsı verdıklerı savas olarak yazsalarda,yanlıs anlasılmaları bır kenara bıraksalar.gelen tuyoda handan olecekmıs ben olurse hıc uzulmem.ama bıraz sefıllık yasasında sonra olsun.mılletlen dalga gecmek neymıs oğrenır.gelen tuyonun olmayacağıda acık.yılmazı oldursunler daha ıyı hapıste tutacaklarına kadar olmus gıbı bırsey olur hapıste zaten.neyse benm cıkmam lazım hepınıze ıyı aksamlar.
arkadaşlar ben böle olacağını inanıyorum falan demedim hem birebir bend e öğrenmedim bir siteden alıntı yaptım bencede ömer ölmez ama ben öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istedim elif219 sana inandırmak gibi bir çabam yok zaten yok demişsin her hafta tğyo ver diye o zaman bundan sonra bildiklerimide paylamayım en azından yalan sölemekle yargılanmam
arkadasım hemen darılma senaryoyu okuyunca hepımız soka gırdık zaten emınım elıf arkadasımda senı kıracağını sanmamıstır.ama bızlerle paylasmandan doğal bırsey yok tuyoları sen canını sıkma gelen tuyolarıda eklememezlık yapma.
destina304
16-11-06, 19:38
devil böle düşündüğün için teşekkür ederim.bana kalırsa bböle büyük tüyolar kimseye verilmez ama ben yinede sizlerle öğrendikerlimi paylaşıcam bu arada ıhlamurlar altıdnanın kendi sitesinde yılmazın öleceğinden bahsediliyo haberiniz olsun okumak isteyenler baksın bana kalırsa böle bişey olmaz ama sizinde haberiniz olsun
Oncelikle eski yilmaz ozlenmis galiba daha onceki sayfalarda. Her ne kadar kanatli melek halinin ayari fazla kacmis da olsa benim tercihim her zaman Filiz'le ve Kemal Bey'le tanismasi ve para, serbestlik, giyim kusam ve insanlari genelleme konusunda onyargilarinin kaybolmasindan sonra 1. sezonun sonundaki Yilmaz'dir.Bilenler biliyor ilk birkac bolum Yilmaz'dan hic hoslanmamistim, tabi bu sadece benim kisisel tercihim. Sebeplerini ise yine ayni fikirde oldugum forever_bim yazmis zaten bosu bosuna yer kaplayamayayim. Sadece sunu ekleyecegim delikanli olmak asla kabaligi ve siddeti getirmemeli bence.
Sinan Tuzcu bence de saka yapmis olumu konusunda.
Bu arada bakiyorum daha Filiz'in ne yapacagi ogrenilmeden Filiz'i infaza baslamissiniz. Once bir bakalim neler olacak ondan sonra gerekirse hep beraber elestiririz degil mi :)
bu tüyoları kim veriyor anlamıyorum :) ama inşallah doğru değildir başrol oyuncularından birini öldür diğerini dört duvarın içine koy böyle bir şey yazacaklarını sanmıyorum ...cemin yardımcısı başrolde olur filizle evlenir o zaman :):)
neyse ben filize güveniyorum bu sefer yılmaza güvensizlik yapmayacak yoksa taş olur:):)
fragmanı televizyondan da izledim ve son sahnede ömer süper görünüyordu yani gözleri falan çok net çıkmıştı :)
yılmazın "kanatsız melek" pozisyonundan çıkmasına bende sevindim biz onu hataları,günahları ve sevaplarıyla sevmiştik ilk sezonu unutmadık daha neler olduğunu biliyoruz bir anda böyle aşırı değişimi yadırgamıştım yılmaz gitmiş yerine çocuklar duymasındaki selami gelmişti şimdi en azından tepki verebiliyor :)
yarın sınavlarımın bitmesinin getirdiği rahatlıkla uyumadan dizimizi izlemeyi temenni ediyorum:)
Sevgili berna1
Yeşil renk size çok yakıştı, çok sevindim.
Gelen tüyo sadece tüyo olarak düşünüyorum, senaryolar her zaman değişir. izleyicinin tepkisine göre senaryolar yön değiştirir ve bölümler çekilmediği sürece her zaman değiştirilebilir.
Cem'e en büyük zararı yanındaki kişi Fatih'in vereceğini düşündüğümü yazmıştım. Eğer Filiz Yılmaz'dan şüpheleniyorsa, Filiz Yılmaz beraberliği dönüşü olmamak üzere bitmelidir.
Seni seviyorum demekle sevgi oluşmaz. Seni seviyorum kelimesinin içi dolu olmalıdır. Saygı kaybedildikten sonra bu beraberlik yeniden mi oluşacak. Yap boz oyunu olur. Kurtarma yazılısı mı yapalım :)
hiç birşeyden emin olmadığım kadar eminim ki ömer ölmiyecek böle bişi olamaz ömer ölürsa dizi tamamen biter hem ozaman ferideyi neden dizinin kadrosuna kattılar dediğim gibi böle bişi olmaz bukadar risk alamazlar gönlünüzü ferah tutun
ama benim içimden geçen bir şey vardı hani hep oluyo ya böyle yoğun bakım sahnelerinde yakınlarını görüyorlar yanına gelmek istiyorum diyorlar ya keşke ömer de yoğun bakımdayken rüyasında elifi görseydi yanına gelmek istiyorum gibisinden şeyler söyleseydi elifte olmaz çocuğumuza sen bakacaksın gibisinden şeyler söyleseydi bu çok hoş olurdu keşke 1 bölümlük daha elif oynasaydı ama malesef :(
bu arada umarım filiz yılmazdan şüphelenmez bu yılmaz için çok ağır olur vede saçma olur eğer filiz bunu düşünecekse yılmaz filizi bir daha affetmesin...
yakupoglu61
16-11-06, 21:14
izlediğim fragmanda bni hiç tatmin etmedi ama gördüğüm kadarıyla filiz yılmazla arayı açmıyo onu suçlamıyo ama tabi bu fragmanda gözüken diziyi izleyince filizin sonradan yılmazı suçlamalarını görebiliriz
Ihlamurlar Altında artık gerçekten başka bir dizi olma yolunda hızla ilerliyor
eski türk filmlerinin havası vardı ilk sezon, onlara benziyodu, ama eski filmlerdeki abartıyı içermemesi, olayların daha mantıklı gelişmesi, günümüze uyarlanmış karakterleriyle hepimizi büyüledi..
Ama bu sezon kan, gözyaşı, entrika dizisi olmaya aday...
Hele o Cem yok mu Amerikan filmlerinden çıkmış psikopatlara benziyo
Filiz de artık Yılmaz dan şüphelenirse akıllı kız imajını iyice sarsacak
Diğer taraftan Yılmaz Filiz aşkını imkansızlaştırdıkça dizi daha çok izlenir diye mi düşüno senaryo yazarları acaba , onları birleştirdikten sonra konu mu üretilemeyecek yoksa dizide , ben artık adamakıllı sıkılmaya başladım bu ikisinin
durumundan
bi programda dizi ile ilgili bir kişi (şimdi hatırlamıyorum yönetmen olabilir) biz aşk hikayeleri anlatmaya devam edeceğiz demişti. herhalde bunlar feride-ömer
cem-filiz, yılmaz-eski patronun kızı olacak... ilki tamam da diğerleri çekilmez
ilk sezonun kredisini kullanıyo şu an ıhlamurlar altında.
Hayir burada bahsedilen gercek ask FILIZ+YILMAZ , ve bence yilmaz tutuklaninca filiz yinede inanmaz yilmaz in yaptirdigina eger yilmaz be yapmadim derse filiz inanmaz!!!!!!!!!!!!
bi programda dizi ile ilgili bir kişi (şimdi hatırlamıyorum yönetmen olabilir) biz aşk hikayeleri anlatmaya devam edeceğiz demişti. herhalde bunlar feride-ömer
cem-filiz, yılmaz-eski patronun kızı olacak... ilki tamam da diğerleri çekilmez
Eger böyle bisey olursa yani filiz ve yilmaz ayrilirsa zaten diziyi artik izlemem hic cekilmez, piskopat cem ve filiz düsüncesi bile cok kötü ..:img-sorry
yılmazın oleceğını sanmıyorum daha doğrusu bundan sonra kımse olmez dızıde.nedense artık ıhlamurlar altındayı cok merak etmıyorum.ben bıle kendıme sasırıyorum.unıversıtedekı arkadaslarım bıle bana hayret bu aralr ı.a dan konusmuyosun.onlarda rahatladı bende bır bakıma dusunmekten sıtrese gırmekten kurtuldum gıbı.her ne olursa olsun ıhlamurlar altında bnm sımdıye kadar ızledığım en guzel dızı.yılmazla fılızın evlendığı sahneyı gormek ıcın 100 bolum daha cekseler gene beklerım.dızıyı uzatacaz dıye sacmaladılar.kım bılır 100 bolum daha cekseler ne olur:img-haha:
yılmazın oleceğı doğruysa fılızde kahrından ıntahar eder ıkısını ıhlamur ağaclarının altına gomerler:img-haha: .boyle sacma son olmaz ınsanlar bosuna ızlemısız der bu dızıyı.bunları ortaya atıp sonradan da ses vermeyenlere sınır oluyorum.tuyoyu ekleyen arkadasımıza değil sakın alınma bunu ortaya atan kısıye.bende sımdı bır sıteden duydum fılızle cem evlenıyomus hemde fılız hamıleyken yılmazada bebek cemden dıyomus:img-haha:desem kıyamet kopar bazıları ıcınden olur mu olur dıyede gecırr bunun ustune bende sınır kırızlerı gecırırım.tabıkı boyle bıse yok ornek verdım sadece. bırısı atıyo ortaya lafı mılletı sokyo bırbırıne bence bu ınsanların dızıden soğumasınada bır nebze katkıda bulunuyor.
ya iyice sacmaladilar artik..yok cnm ömerde ölürse bu dizide ölür..bende eski heycanla bakamiorum artik dizimize:(
Kartal-903
16-11-06, 22:23
Psiko. Cemle Filiz evleniyormuş,hem de Yılmaz'a ; "bebek Cem'den" diyormuş şeklinde şaka ile karışık bir senaryonun lanse edilmesi hiç iyi olmadı bence.Senaristler eğer bu forumu takip ediyorlarsa bu senaryoyou ciddiye alıp,değerlendirebilirler..Malumunuz,son zamanlarda konu sıkıntısından güzelim Filiz-Yılmaz aşkını ne hallere düşürdüler.Aman sakın ha böyle güzel ve iç açıcı konulu malzemeler vermiyelim!!! Sonuçta oturup yine biz izleyeceğiz de...Şaka bir tarafa ,senaryoyu uzatabilmek adına bu kadar güzel yaşatılan bir aşkın üzerinde çok fazla oynamak seyirciye bıkkınlık verecek,lütfen onları biraz kendi hallerine bırakın.İşlenebilecek daha çok konu ve karakter bulunabilir.Ama onları bir küstürüp bir barıştırmak,birbirlerine güven duymayan insanlar haline getirmek binbir emekle buralara kadar getirdiğiniz ve adeta seyircinin bu diziyi izlemesinin en büyük sebebi olan Filiz-Yılmaz aşkının gittikçe inandırıcılığının kaybolmasına yol açıyor..
50. bölümle ilgili yorumları okudumda çoğu olumsuz ki benimde mesajlarım var bunların içinde. ama hep bahsediyoruz ya dizi saçmaladı senaristler baydı diye. başka ne yapabilirlerki senaryo başka nereye gidebilirki. illaki birileri ölecek illaki yanlış anlamalar olacak. orjinal finalde yılmaz elifin öldüğünü öğrenince kendiside intihar ediyordu.ıhlamurlar altındada 39. bölümde final yapıyordu. ama hepimiz istedik uzamasını 39 bölüm çok az diye. uzadı uzadı böyle oldu daha başka ne bekliyordukki..esas kız [filiz] ve esas oğlanın [yılmaz] mutlu olmasına daha var....
ben kesinlikle omerin olmesine karsiyim yok artik omerde olurse vay haliimize,,olmaz insalah olmez cunku omerin oldugu gun dizi benim icin biter...
yaa dizimi cok seviyorum nolur sacmalamasinlar.....cem in yaptigi seyde yilmaza atilio ne guzel...of sinir oldum simdi.
forever_bim
16-11-06, 23:08
Arkadaşlar tüyo yazacagım diye kendinizi kasmayın lütfen. Gelen tüyolardan sevgili matraka ve de si_nice'ın tüyoları çıktı bugüne kadar.
Hayır yorum degil mesaj kalabalığı oluşmuş resmen. Her dakika daha da demoralize edici tüyolar geliyor.
İçimi açan yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim (onlar kendilerini bilirler)
İlk sezon sonunda Bülent İnal demişti ki 3-4 karakter diziden gidiyor, Kemal,Erol, Meral ve de Elif gitti. İkinci sezonda diziyi zaten Sinan Tuzcu'nun oyunculuğu götürüyor en fazla, tabii ki diğer oyuncular da çok iyi, ama bence hikayesinin izleyecegi yolun netleşmeye başladığı bu süreçte Ömer senarist kurşununa kurban gitmez. Senaristler neden bindikleri dalı kessinler ki?
Her tüyoya inanmayın canlar, ya keklendiyseniz? :bilmim
Arkadaşlar tüyo yazacagım diye kendinizi kasmayın lütfen. Gelen tüyolardan sevgili matraka ve de si_nice'ın tüyoları çıktı bugüne kadar.
Hayır yorum degil mesaj kalabalığı oluşmuş resmen. Her dakika daha da demoralize edici tüyolar geliyor.
İçimi açan yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim (onlar kendilerini bilirler)
İlk sezon sonunda Bülent İnal demişti ki 3-4 karakter diziden gidiyor, Kemal,Erol, Meral ve de Elif gitti. İkinci sezonda diziyi zaten Sinan Tuzcu'nun oyunculuğu götürüyor en fazla, tabii ki diğer oyuncular da çok iyi, ama ben hikayesinin izleyecegi yolun netleşmeye başladığı bu süreçte Ömer senarist kurşununa kurban gitmez. Senaristler neden bindikleri dalı kessinler ki?
Her tüyoya inanmayın canlar, ya keklendiyseniz? :bilmim
Bencede yani..simdi gorduler ya fragmanin sonunda omer gozlerini kapatiyo diye millet uyduracak laf ariyor vaala,,benim hosuma gitmiyor artik boyle sacma seyleri kendi kulagimdan duymadiktan snra inanmiyacagim......olacak is degil...
senaristler sinan tuzcu gibi bir oyuncu yu kaciramazlar...izin vermiyoruz:img-haha:
ağlayan gitar
16-11-06, 23:24
arada uğruyorum ne yazılmış die millet yazacak bişe bulamayıp saçmalamış resmen ömer ölecekmişte cemle filiz evlenecekmişte allah aşkına aklınız alıyomu yazdığınız şeyleri yani akşam akşam güldürdünüz beni :img-grin2 hangi senarist dizinin gidişatını dışarı sızdırır ya yapmayın lütfen bunlar sadece duyduğunuz kişilerin düşünceleridir diye düşünüyorum yarın izleyip görecez bakalım filiz tekinerin yaptıklarını yalnız polisler yılmazı götürürken çok kötü bakıyo ya :icon_cry: nese herkese iyi geceler bye
hahahah:)yaa bak ben orayi okuyamamisim keske zamaninda okuyupta gulseymisim,yaaa yok ben inanmam oyle seylere ahan arkadaslar bende atiyorum bitane omer ve feride asik oluyorlar ve evleniyolar,hadi herkez yaysin bunu benden de saglam bi tuyo:):):):):):):)tobetobe.
ağlayan gitar
16-11-06, 23:34
hahahah:)yaa bak ben orayi okuyamamisim keske zamaninda okuyupta gulseymisim,yaaa yok ben inanmam oyle seylere ahan arkadaslar bende atiyorum bitane omer ve feride asik oluyorlar ve evleniyolar,hadi herkez yaysin bunu benden de saglam bi tuyo:):):):):):):)tobetobe.
bendende size bi tüyo handan hanım gazi mahallesinden birine aşık olacak ve yılmazla filizin aşkına karışmayacak :img-grin2 ayyy ne güzel olur demi :img-haha: ya yarın ne olacak die düşünmekten yazılıya çalışamıyom :img-sorry aklıma bişe girmiyo acaba filiz yılmazın yaptığına inanacakmı cem psikosu başka neler planlıyo yılmaz nasıl kutulacak offff ya içim karardı
bendende size bi tüyo handan hanım gazi mahallesinden birine aşık olacak ve yılmazla filizin aşkına karışmayacak :img-grin2 ayyy ne güzel olur demi :img-haha: ya yarın ne olacak die düşünmekten yazılıya çalışamıyom :img-sorry aklıma bişe girmiyo acaba filiz yılmazın yaptığına inanacakmı cem psikosu başka neler planlıyo yılmaz nasıl kutulacak offff ya içim karardı
vayy tuyolar artiyor ne guzel hadi bu sacma tuyolari yayalim FORUMUN YENI TUYOCULARI BIZIZ:img-haha: :dito tobetobe niyse iyi guldum....
ya yok ask olsun filiz in aklina bile gelmicek yani gelcek uzulecek ama yilmazin yuzune karsi bi suclamada bulunmicak...yaa bende aynen ders yapamiyorum yarinda vermem lazim ogretmene offfffofff bu diziler beni deli etcek yeni bi diziyle beraber artik iki dizi ablasiyim:):)
ihlamur binbir
neyse arkadaslar bu hafta diziyi izlemeden 31 uncu sayfaya gelmisis iyi bu hafta baya bi gerildik belli....yarin olsunmu olmasinmi korkuyorum...:bilmim
vayy tuyolar artiyor ne guzel hadi bu sacma tuyolari yayalim FORUMUN YENI TUYOCULARI BIZIZ:img-haha: :dito tobetobe niyse iyi guldum....
ya yok ask olsun filiz in aklina bile gelmicek yani gelcek uzulecek ama yilmazin yuzune karsi bi suclamada bulunmicak...yaa bende aynen ders yapamiyorum yarinda vermem lazim ogretmene offfffofff bu diziler beni deli etcek yeni bi diziyle beraber artik iki dizi ablasiyim:):)
ihlamur binbir
neyse arkadaslar bu hafta diziyi izlemeden 31 uncu sayfaya gelmisis iyi bu hafta baya bi gerildik belli....yarin olsunmu olmasinmi korkuyorum...:bilmim
Yarin olsunu, olsun bence filiz yilmaz in boyle birsey yapacagini aklindan bile gecirmemistir, yilmaz in arabasinda silah bulundugu zaman ise ins. yinede inanmaz ama yilmaz a oyle bir bakti gercektende soke olmustu, ins. yilmaz ben yapmadim der ve filiz inanir, ama bu kadar basit olacagini sanmiyorum!!!!!!!!!!!
ağlayan gitar
16-11-06, 23:46
banada senaristler bizi delirtmek için filizin yılmazın yaptığını düşünmesini sağlıycaklar gibi geliyo ama sonra diyorum yok ya filiz yapmaz yani inş yapmaz diyorum sonra gene ... böle devam ediyo işte yani kafayı yemek üzereyim :img-grin2 eğer filiz böle bişi düşünürse diziyi izlemem diyorum zaten babamlarda saçmaladı diye izletmicekler bana başka bişi izlemeye başlarlar :icon_cry: ya bari şu fragmana koymasınlar şu cemi fragmana bile bakasım gelmiyo :dito
banada senaristler bizi delirtmek için filizin yılmazın yaptığını düşünmesini sağlıycaklar gibi geliyo ama sonra diyorum yok ya filiz yapmaz yani inş yapmaz diyorum sonra gene ... böle devam ediyo işte yani kafayı yemek üzereyim :img-grin2 eğer filiz böle bişi düşünürse diziyi izlemem diyorum zaten babamlarda saçmaladı diye izletmicekler bana başka bişi izlemeye başlarlar :icon_cry: ya bari şu fragmana koymasınlar şu cemi fragmana bile bakasım gelmiyo :dito
evt yaa inanirmisin fragmana bikere baktim eskiden meral vardi fragmanda vala bakardim hatta tvden cebime bile cekerdim niye 24saat izliyim diye,simdi cemin o suratsiz yuzunu gorucne bana birsey oluyor fragmanada bakasim gelmiyor alin fragmnai basiniza calin......sonunda bizide diziden yavasyavas sogutuyorsunuz yaa yazik vala......tuba buyukustun bulent inal,sinan tuzcu nur surer,,daha iyi yerlere laik....ihlamurlaraltinda dizisi eskisi gibi olsun cokmu sey istiyoruz eskiden de maniler vardi vur dedik te oldur demedik.:icon_evil sinirim bozuldu yine....
ağlayan gitar
17-11-06, 00:00
bende tlf çekerdim artık fragmana bi kere bakıyorum hııı iyi şöle şöle olur diyom eskiden aaaaa ne oluyo acaba o nie öle yaptı falan derdim şimdi hıı ölemi olmuş diyom :D ablam bile inanamıyo halime tam bi ıhlamur manyağıydım ben sabah akşam ıhlamurlar altındadan bahsederdim ablama karşı dizimizi savunurdum şincikte susuyom ablam ne dese doğru dio artık :dito dizi aşk dizisinden çok mafya kan silah dizilerine döndü bide şu cemin son sahnesiyle korku filmi tadı veriyo :img-haha:
bende tlf çekerdim artık fragmana bi kere bakıyorum hııı iyi şöle şöle olur diyom eskiden aaaaa ne oluyo acaba o nie öle yaptı falan derdim şimdi hıı ölemi olmuş diyom :D ablam bile inanamıyo halime tam bi ıhlamur manyağıydım ben sabah akşam ıhlamurlar altındadan bahsederdim ablama karşı dizimizi savunurdum şincikte susuyom ablam ne dese doğru dio artık :dito dizi aşk dizisinden çok mafya kan silah dizilerine döndü bide şu cemin son sahnesiyle korku filmi tadı veriyo :img-haha:
bende vala.......eskiden fragmani izleyince kalbim atardi vala birden heyecanlanirdim beni uyuyim cuma kaldirin beni derdim simdi gunler cabucak gecio,eskiden gecmezdii gun saat sayardim.....gecen gunu binbir gecenin resimini koydum ekrana hep ihlamurlaraltindanin imzalari vardi bu sefer bunu koyim dedi annem de simdide buna mi basladin dedi,ben farketmiyorum ama gercekten ihlamurlaraltinda gozumden gitikce dusuyor..alah sonumuzu hayir etsin.....haa bide solemeden gecemicem eski bolumlerinde annem de benle oturup izlerdi ailecek izlerdik simdi annem telefonda abim bilginin basinda babam ise disarda oluyor,hep beraber aksam tekrarini izliyorlar demek istedigim eski heyecan yok...ahh cem ahh..
cemin son sahnesinde ben sey cemin BIRDEN VAMPIR OLACAGINI SANDIM wala bak acaip korktum o neydi oyle yahu..............bende yaa nasil savunurdum diziyi,okulda birisi bisey derdi ben hyr yok git kendi dizine bak derdim...simdi ise konu degistirmeye calisiyorum........benim bi ihlamurlaraltinda fanatigi oldumu duymayan kalmamisti..
dizi insalah duzelir ne diyim.
ağlayan gitar
17-11-06, 00:18
valla merve sölediklerinin altına imzamı atıyorum sadece :img-grin2
(sevmesemde)elifiin diziden çıkmasını hiç istememişimdir aynı şey sustalı kemal içinde geçerli çünkü bi diziden oyuncular çıkınca tadı kalmıyo diye düşünüyorum.senaristlerin elinde o kadar çok malzeme varken ne istiyolar yılmazla filizi ayırmaktan mesela ben ekreminde birini sewmesini istiyorum feride karekteride dizide çok işe yarıycaktır canan hanımda sürekli gözüksün istiyorum ama senaristler bunu anlamıyo galiba zaten dizi kaplumbağa hızında ilerliyo onada acaip sinirleniyom :icon_evil :icon_evil
ağlayan gitar
17-11-06, 00:21
cemin son sahnesinde ben sey cemin BIRDEN VAMPIR OLACAGINI SANDIM wala bak acaip korktum o neydi oyle yahu..............bende yaa nasil savunurdum diziyi,okulda birisi bisey derdi ben hyr yok git kendi dizine bak derdim...simdi ise konu degistirmeye calisiyorum........benim bi ihlamurlaraltinda fanatigi oldumu duymayan kalmamisti..
dizi insalah duzelir ne diyim.
cemin o sahnesi aklıma geldikçe kendimi gülmekten alı koyamıyorum :img-haha: :img-haha: valla adam psikonun alasıymış biz hiç böle bişi beklemiyoduk.bide şey soracam ya diziye yeni birimi katılacakmış bu haber doğrumu biliyomusun ? ? doğruysa rolü neymiş çok mu soru sordum :img-grin2
valla merve sölediklerinin altına imzamı atıyorum sadece :img-grin2
(sevmesemde)elifiin diziden çıkmasını hiç istememişimdir aynı şey sustalı kemal içinde geçerli çünkü bi diziden oyuncular çıkınca tadı kalmıyo diye düşünüyorum.senaristlerin elinde o kadar çok malzeme varken ne istiyolar yılmazla filizi ayırmaktan mesela ben ekreminde birini sewmesini istiyorum feride karekteride dizide çok işe yarıycaktır canan hanımda sürekli gözüksün istiyorum ama senaristler bunu anlamıyo galiba zaten dizi kaplumbağa hızında ilerliyo onada acaip sinirleniyom :icon_evil :icon_evil
yok simdi alah biliyor ben herzaman elifi sevmisimdir kizmis olabilirim ama olmesini en cok uzulen bendim herhalde.....
ben dizi de gormek istediklerimi soliyim ister duyulsun ister duyulmasin
cananin daha cok gorunmesini gercekten canani cok sviyorum ben ya onu gorunce icim rahatliyor..neyse:img-sorry
sema ve aliyi de katsinlar onlarda baska bi renk katiyorlar
salih fahriye nin maceralari:)
cemi alahahaval ediyorum
feride nin bi yere gelmesi ve gelecegi hakkinda ogrenmemiz
omerin herzaman kizinla iyi gecinmesi ve herzaman elifi hatirlamasi(hic degil eski bolumleri gosterip eski bolumdeki heyecani katarlar)
ve sonunda filiz ve yilmazin artik fedakarlik yapmalarini...
cokmu bak soliyim yeni diziler ihlamuru unuturuyor haberiniz olsun ister diziyi batirin ister diziyi duzeltin size kalmis......AMA BIZI DIZIDEN SOGUTMAYIN...senaristler degisti herhalde biz eski senaristimizi istiyoruz yaaa bukadar bayildigim bu diziyle yatip kalktigim zaman lar oldu simdi bunu siz degistiriyorusunuz yazik....
ohh be icim rahatladi acildim biraz....iki uc sahne filiz yilmaz sahnesi gosterip isi bagliyorlar olmaz oyle yaaaa...toparlayin artik...
not:iyice costum vala sanki senaristler bizim dedigimizi takicaklar..:img-sorry
cemin o sahnesi aklıma geldikçe kendimi gülmekten alı koyamıyorum :img-haha: :img-haha: valla adam psikonun alasıymış biz hiç böle bişi beklemiyoduk.bide şey soracam ya diziye yeni birimi katılacakmış bu haber doğrumu biliyomusun ? ? doğruysa rolü neymiş çok mu soru sordum :img-grin2
wala onu bende bilmniyorum yeni biri katilcakmis herhalde dogru:
vala suan beni tek ilgilendiren filiz yilmaz omer elif aynen eskisi gibi hic degismedi...haa bide canan bak degismis...:img-haha:
vala hatirlatma bana o sahneyi odum kopuo ruyama felan girer bu yasta bide annemin odasinda yatmiyim:):)
adamin resmen birden disllerinin cikip vampir olacagini sandim:)
ağlayan gitar
17-11-06, 00:32
wala onu bende bilmniyorum yeni biri katilcakmis herhalde dogru:
vala suan beni tek ilgilendiren filiz yilmaz omer elif aynen eskisi gibi hic degismedi...haa bide canan bak degismis...:img-haha:
vala hatirlatma bana o sahneyi odum kopuo ruyama felan girer bu yasta bide annemin odasinda yatmiyim:):)
adamin resmen birden disllerinin cikip vampir olacagini sandim:)
merve dediğimizi yapsalar ne güzel olurdu ama olmuyo işte :img-grin2 senaristler her hafta değişiyo galiba önce (yanlış hatırlamıyosam)dört tane bayan ismi vardı şincik erkek isimleride var bu erkekler işi bozuyo demekki :img-haha:
bence yeni biri gelmez ferideyi kullanırlar kız öle boş boş duruyo zaten :img-grin2
merve dediğimizi yapsalar ne güzel olurdu ama olmuyo işte :img-grin2 senaristler her hafta değişiyo galiba önce (yanlış hatırlamıyosam)dört tane bayan ismi vardı şincik erkek isimleride var bu erkekler işi bozuyo demekki :img-haha:
bence yeni biri gelmez ferideyi kullanırlar kız öle boş boş duruyo zaten :img-grin2
:img-haha: :img-haha: hHAHHAHAHAHhahahahah vala yaa acaip deme....bencede erkekler bozuyo bende hatirliyorum bayanlar duzeltiyor erkek ler gelip bozuyor,anladim temem simdi bakalim bu hafta dizi balsarken erkek ismi varsa anlaki filiz ve yilmazin arasi kotu ama hepsi bayansa korkmamiza gerek yok demektir...ben ferideyi sevdim yaa kiz cok yumusak cok sessiz.....feridecimiz de biseyler yapsa artik vala kiz geldi geleli bisey yapmiyor handanin evindeki hizmetci bile daha cok sey yapiyor vala...
"ahh feride ahh feride"
yaa senaristler bisey yi dogru durust yapmiyrsaniz verin bana senaryoyu halkin tepkisine gore yonlendirim onemli olan halkin mutlulugu degilmi yahu:img-sorry
forever_bim
17-11-06, 01:10
Fragmanda bir detay yakaladım henüz kimse yorum yapmadıgı için de kendime saklıyorum- alay malzemesi olmak istemiyorum, çünkü ben de inanamadım-çıkarsa açıklarım.
Feride'ye gelince arkadaşlar 49. Bölümde Feride'nin vizyonu genişledi dizide. Elif'e olan düşkünlüğü nedeniyle dadılık teklifini kabul etti. Ek olarak o bir hayat kurtarıcı olacak inşallah yani.
Fragmanda bir detay yakaladım henüz kimse yorum yapmadıgı için de kendime saklıyorum- alay malzemesi olmak istemiyorum, çünkü ben de inanamadım-çıkarsa açıklarım.
Feride'ye gelince arkadaşlar 49. Bölümde Feride'nin vizyonu genişledi dizide. Elif'e olan düşkünlüğü nedeniyle dadılık teklifini kabul etti. Ek olarak o bir hayat kurtarıcı olacak inşallah yani.
nasıl bir detay yakaladığını merak ettim keşke bizlerlede paylaşsan...
feride artık daha göz önünde olucaktır rolünün büyüceğine inanıyorum elife dadılığın yanı sıra ömer hastaneden çıkınca onada dadılık yapıcak ve o aşkta böylece alevlenicek gibime geliyor yani ömer feride aşkı izlememiz yakındır diyorum ben...
[/B]
Neymis o Forever :)
inan cok merak ettim...
Ayrica bende Sezinti arkadasimiza katiliyorum..Cem`in sonunu hazirlayan kesin yanindaki calisan Fatih olacaktir diyorum...
forever_bim
17-11-06, 01:35
bu tüyoları kim veriyor anlamıyorum :) ama inşallah doğru değildir başrol oyuncularından birini öldür diğerini dört duvarın içine koy böyle bir şey yazacaklarını sanmıyorum ...cemin yardımcısı başrolde olur filizle evlenir o zaman :):)
neyse ben filize güveniyorum bu sefer yılmaza güvensizlik yapmayacak yoksa taş olur:):)
fragmanı televizyondan da izledim ve son sahnede ömer süper görünüyordu yani gözleri falan çok net çıkmıştı :)
yılmazın "kanatsız melek" pozisyonundan çıkmasına bende sevindim biz onu hataları,günahları ve sevaplarıyla sevmiştik ilk sezonu unutmadık daha neler olduğunu biliyoruz bir anda böyle aşırı değişimi yadırgamıştım yılmaz gitmiş yerine çocuklar duymasındaki selami gelmişti şimdi en azından tepki verebiliyor :)
yarın sınavlarımın bitmesinin getirdiği rahatlıkla uyumadan dizimizi izlemeyi temenni ediyorum:)
Yılmaz'a yaptığın benzetme çok süper olmuş. Ben ona genelde "siniri alınmış adam" diyorum.
Ömer'in gözleri camgöbeği dediğimiz mavi tonunda çıkmış. Yeşil giyerse de yeşil oluyor zaten hayli ilginç göz rengi var ve güzel tabii.
hahahah:)yaa bak ben orayi okuyamamisim keske zamaninda okuyupta gulseymisim,yaaa yok ben inanmam oyle seylere ahan arkadaslar bende atiyorum bitane omer ve feride asik oluyorlar ve evleniyolar,hadi herkez yaysin bunu benden de saglam bi tuyo tobetobe.
Tüyon güzelmiş Merve begendim ben. Bana uyar.:img-grin2
forever_bim
17-11-06, 01:37
nasıl bir detay yakaladığını merak ettim keşke bizlerlede paylaşsan...
feride artık daha göz önünde olucaktır rolünün büyüceğine inanıyorum elife dadılığın yanı sıra ömer hastaneden çıkınca onada dadılık yapıcak ve o aşkta böylece alevlenicek gibime geliyor yani ömer feride aşkı izlememiz yakındır diyorum ben...
Neymis o Forever :)
inan cok merak ettim...
Ayrica bende Sezinti arkadasimiza katiliyorum..Cem`in sonunu hazirlayan kesin yanindaki calisan Fatih olacaktir diyorum...
Arkadaşlar çıkarsa söz yazacagım bana imkansız gibi geldi ama olması muhtemel. Yarın akşama sabredin aşırıcı can alıcı bir detay degil.
Yilmazi polisler götürürken, o esnada Salih ve Ekremde Hastaneye giriyorlar...
Bir onu fark ettim Forever valla:)
arkadaşlar 49. bölümü yeniden izledimde. bir yeri yakaladım. ömer filize kızınca aynen söyle diyor. "BEN HAYATTA OLDUĞUM SÜRECE YILMAZLA BİRLİKTE OLAMAZSIN" bir tüyo gibi bence...
[QUOTE=forever_bim;1637042]Fragmanda bir detay yakaladım henüz kimse yorum yapmadıgı için de kendime saklıyorum- alay malzemesi olmak istemiyorum, çünkü ben de inanamadım-çıkarsa açıklarım.
merak ettim ne olduğunu.fragmanı bir kaç kere tekrar seyrettim.yakaladığın şey yılmaz'ın tutuklanmasıyla mı ilgili.yılmaz'ın hastanede 2 sahnesi var sanırım.birinde üzerinde paltosu var .orda polisler geliyor.sonra polislerle çıkarken paltosu yok.yılmaz hemen serbest mi kalıyor acaba..
yılmaz_filiz
17-11-06, 10:15
arkadaşlar 49. bölümü yeniden izledimde. bir yeri yakaladım. ömer filize kızınca aynen söyle diyor. "BEN HAYATTA OLDUĞUM SÜRECE YILMAZLA BİRLİKTE OLAMAZSIN" bir tüyo gibi bence...
yılmaz ve filizin kavuşması için ömerin ölmesi mi lazım yani.o zaman hiç kavuşmasınlar hani ömerde ölürse dizi hepten biter.bence ömer bu olaydan sonra bir melek olucak ve filizle yılmazın evlenmesine izin vericek...(inşaallah böyle olacağını hiç sanmıyorum ama bir ümit)
yine karıştırmışsınız buraları tüyo veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım ama bi şey sormak istiyorum 2 bölüme kadar yılmaz cemin kimliğini bulduğuna göre(silah olayından sonra araştırmalar başlıyacak) finalde 5 bölüm sonramı arkadaşlar, dediklerinizin çıkma ihtimali üzülerek söylüyorum yok bize bilgi veren arkadaşlar en azından söyledikleri mantıklı şeyler ama sizin söyledikleriniz yılmaz hapiste kendini kurtarmakla uğraşıyor yılmaz sahnesi nasıl çekilecek bunu yapmak demek yılmaz krakterinin dizide pasif kalması demektirki bu dizi onun hayatı olduğuna göre bu nasıl olucak? tüyonunda bir inandırıcılığı olmalı mantıklı olmalı değilmi dizinin bitimine 20 bölümden fazla olduğunu düşünürsek söylediklerinizin imkanı yok... ayrıca cem,ömere ölümü pahasına zarar verdi ama bu cemin yapacaklarının bittiği anlamına gelmiyor filizde handan hanımda bu işten nasibini alıcak ama bu zarar şekli nasıl olucak ? bunları hep birlikte görücek
Sevgili berna1
Yeşil renk size çok yakıştı, çok sevindim.
Gelen tüyo sadece tüyo olarak düşünüyorum, senaryolar her zaman değişir. izleyicinin tepkisine göre senaryolar yön değiştirir ve bölümler çekilmediği sürece her zaman değiştirilebilir.
Cem'e en büyük zararı yanındaki kişi Fatih'in vereceğini düşündüğümü yazmıştım. Eğer Filiz Yılmaz'dan şüpheleniyorsa, Filiz Yılmaz beraberliği dönüşü olmamak üzere bitmelidir.
Seni seviyorum demekle sevgi oluşmaz. Seni seviyorum kelimesinin içi dolu olmalıdır. Saygı kaybedildikten sonra bu beraberlik yeniden mi oluşacak. Yap boz oyunu olur. Kurtarma yazılısı mı yapalım :)
Bu mesajına katılyıorum.. Sezinti..
Bundan sonra Yılmaz seni bir şartla kabul ederim.. Bütünlemeyi gerçersen geçer not 60 geçersen seni affedeceğim mi diyecek.. Seni seviyorum denilenibilir.. İçi boş değilse bu sevgi karşılıkda görür.. Ama kişiler arasındaki güven olgusu bir kere 7.4 şiddetinde depremle sarsılırsa o fay hatları birleşmeye izin vermez.. Yani kişinin bu saatten sonra olmaz gururu ön plana çıkar.. Yılmaz ben senin için neleri göze aldım sen bende şüpheleniyorsun diyecektir.. Ve ilişikiye noktayı koyacaktır. Filizde Yılmazın arkasında dört nala kovalayacaktır.
az sonra merak etme bu akşamdan sonra kavuşuyorsun ona çünkü bir dahaki bölümde çok kırılıcak sevdikleri tarafından dizi bundan sonra tempoda gider arkadaşlar bizde burda sayfalarca eleştiri yapar dururuz
Bu akşam Yılmazı başka kimlikte göreceğiz.. Araştırmacı gazeteci.. :) Yılmaz üstüne atılan bu çamuru temizlemek için uğraşacaktır.. Bu sırada hızla eski yılmaza yavaş yavaş olsa dönecektir.. Sert olacaktır.. Katı olacaktır.. Ama bu Yılmazın polis tarafından götürülmesine bakar.. Yılmaz bundan sonra değişecektir.
Bu mesajına katılyıorum.. Sezinti..
Bundan sonra Yılmaz seni bir şartla kabul ederim.. Bütünlemeyi gerçersen geçer not 60 geçersen seni affedeceğim mi diyecek.. Seni seviyorum denilenibilir.. İçi boş değilse bu sevgi karşılıkda görür.. Ama kişiler arasındaki güven olgusu bir kere 7.4 şiddetinde depremle sarsılırsa o fay hatları birleşmeye izin vermez.. Yani kişinin bu saatten sonra olmaz gururu ön plana çıkar.. Yılmaz ben senin için neleri göze aldım sen bende şüpheleniyorsun diyecektir.. Ve ilişikiye noktayı koyacaktır. Filizde Yılmazın arkasında dört nala kovalayacaktır.
tam olarak böyle olmayacağını biliyorum ama istemezmiydim çok isterdim nasıl olacağını söylim size tahminim filiz yılmazın yaptığını düşünecek ki herkes böyle bekliyor bence böyle olmayacak filiz yılmazın yapmadığı bildiği halde kendini ondan çekicek ona kırıcı laflar söyliyecek güya fedakarlık yapacak içte burda yılmazın intikamı 2 giricek devreye herşeylerini yılmaz satın alıcak (tabi cemide batırcak onu kodese göndermeden olmaz)
eğer matraka senin dediğin gibi olursa.. Filiz birden Yılmazdan kendini uzak tutmaya kalkışırsa işte o zaman en büyük anti zıt Filiz yazarı olurum.. :)
Yılmaz intikamını alacaktır.. Buda Yılmazın demekki yakında... "Yılmazın intikamı 2" filmini dizi içerisinde göreceğemiz olmasıdır.. Bu intikamı çok basit yollarla alacağını sanmıyorum.. Yılmaz kesin bütün zekasını ortaya koyup kolayca çözülemeyecek bir intikam alacaktır.
eğer matraka senin dediğin gibi olursa.. Filiz birden Yılmazdan kendini uzak tutmaya kalkışırsa işte o zaman en büyük anti zıt Filiz yazarı olurum.. :)
Yılmaz intikamını alacaktır.. Buda Yılmazın demekki yakında... "Yılmazın intikamı 2" filmini dizi içerisinde göreceğemiz olmasıdır.. Bu intikamı çok basit yollarla alacağını sanmıyorum.. Yılmaz kesin bütün zekasını ortaya koyup kolayca çözülemeyecek bir intikam alacaktır.
eğer filiz krakteri senin dediğin gibi yaparsa biter valla forumda onu eleştirmeyen bi Allah ın kulu kalmazki buna senaristler izin vermez bence filiz yılmazın yapmadığını bilicek ömerin ölmesi felan derken ailesi ile pazarliık bile yapabilir yılmazın hapisten çıkması için onun karşılığında kendini feda eder yılmaza yüklenerek ondan ayrılır yılmaz hapiste3n çıkar işin arkasında cemin olduğunu biliyordur ve planlarını yavaş yavaş yapmaya başlar tekinerler zaten batıcak ihale zamanında yetişmeyecek ve ihale bedelinin 10 280.000.0000 dolar yapıyor tek stil ev çiflik arsaları herşeyleri satılıcak ve bunları yılmaz alıcak bu sanırım dizinin ana teması olucak olaylar bu raddeten devam etmek zorunda zaten yoksa 20 bölümden fazla bi konu bulunamaz
Yılmaz mı Hep tekinerleri kurtarcak.. Cem şantaj yapacaktır.. Eğer Filiz benle evlenmezse herşeyinizi alırım.. :) Yılmaz alsa diyelim tekrar o kadar para ödediği evi Tekinerlere gerimi vercek.. Bu çok saçma olur.. Ama sırf filiz için verir.. Tekinerlerin en azından 5 bölüm dahi olsa sefaleti yaşamalarını istiyorum.. Ancak o zaman akılları başlarına gelir.. Paranın önemli olmadığını insanlığın önemli oldığunu kavrayacaklardır.
Yılmaz mı Hep tekinerleri kurtarcak.. Cem şantaj yapacaktır.. Eğer Filiz benle evlenmezse herşeyinizi alırım.. :) Yılmaz alsa diyelim tekrar o kadar para ödediği evi Tekinerlere gerimi vercek.. Bu çok saçma olur.. Ama sırf filiz için verir.. Tekinerlerin en azından 5 bölüm dahi olsa sefaleti yaşamalarını istiyorum.. Ancak o zaman akılları başlarına gelir.. Paranın önemli olmadığını insanlığın önemli oldığunu kavrayacaklardır.
hayır yılmazın onlara geri vereceği yok bence bunları intikam için yapacak ama biliyorsun türk filmlarinde bi sahne vardır onu yazim cemin yaptıkları aile dostu olarak herkesi yıkar onun yüzünden handan hanım ömer bir nebze filiz büyük bir pişmalıkla sarsılmıştır bu pişmalıklar izleyiciye 2-3 bölüm sunulur sonra evden çıkma saatleri gelir evin sahibi gelicektir ve kimse bunun yılmaz olduğunu bilmez yılmaz karşısında gören aile çok şaşkındır yüzüne bile bakamıyorlardır olanları belkide akıllarında getiriyorlar sonra devreye küçük elif girer sen bizi evden atacakmısın yılmaz amca der yılmazda kçük elife sarılarak bu ev senin der ve çekip gider :)
forever_bim
17-11-06, 14:42
Sevgili matraka ve de sevgili Pinkzone
Daha Filiz'in tepkisini görmediniz yazmadıgınız senaryo kalmadı. Bunlar gelen yeni tüyolarsa diyecegim yok, Yılmaz otellerde kalmaktan sıkılmıştır Ömer'in odasında uyumak cazip gelebilir. Ne bu be? İlk sezon sil baştan mı? Çocuk mu kandırıyor senaristler?
Forumda da ilgi minimum düzeyde en fanatik izleyici kitlesi bile diziyi bıraktı.
Yılmaz Elif'i Ömer'e kaptırdığında kendi intikam planıyla herkesi kırıp geçirmişti aynısını Filiz'e de mi yapacak?
Ayrıca dizi tamamen saçmaladı, zirvede bırakmak varken neden sakıza dönüyorlar hiç anlamıyorum.
Filiz Yılmaz'a güvenmezse, ve de Yılmaz Filiz'den ve ailesinden intikam almaya çalışırsa lütfen dizinin sonunda mutlu son yazmaya çalışmasınlar.
İnanma sevdiğim
Nefesin ırak kalmasın diye
Dualar ettim yine olmadığın bir gece
Ne olur inanma
Değmedi nefesin ateşler düştüğünde sevgimize
Yemin etti kader sevda ateşini gözyaşımla söndürmeye
şiirin bu kısmı ayrılığı aleni bi şekilde anlatıyo....ben nefesini hissedemeyecek
kadar uzak kalmasın diye dua ettim ama sevdamız dara düştüğünde yakınımda değildin diyo yılmaz....
şairin mükemmel bir kalemi var döktürüyo aşkı şiirlerde hissediyoruz zaten önce
sonra geliyo görüntüler elinize sağlık.....
Sevgili matraka ve de sevgili Pinkzone
Daha Filiz'in tepkisini görmediniz yazmadıgınız senaryo kalmadı. Bunlar gelen yeni tüyolarsa diyecegim yok, Yılmaz otellerde kalmaktan sıkılmıştır Ömer'in odasında uyumak cazip gelebilir. Ne bu be? İlk sezon sil baştan mı? Çocuk mu kandırıyor senaristler?
Forumda da ilgi minimum düzeyde en fanatik izleyici kitlesi bile diziyi bıraktı.
Yılmaz Elif'i Ömer'e kaptırdığında kendi intikam planıyla herkesi kırıp geçirmişti aynısını Filiz'e de mi yapacak?
Ayrıca dizi tamamen saçmaladı, zirvede bırakmak varken neden sakıza dönüyorlar hiç anlamıyorum.
Filiz Yılmaz'a güvenmezse, ve de Yılmaz Filiz'den ve ailesinden intikam almaya çalışırsa lütfen dizinin sonunda mutlu son yazmaya çalışmasınlar.
senden böyle bir yorum beklemezdim sadece kendi tahminim şu bence filiz yılmazın suçsuz olduğunu bilecek onu içerden çıkarmaya çalışıcak ailesi ondan ayrılırsa bunu yapacaklarını söyleyecek yani şart öne sürücek o da yılmaz için fedakarlık yapacak yılmaza onu sevmediğini veya ağır sözler söyle ayrılırlar ben bu yönde gelişiceğine inanıyorum hatta filiz yılmaz ondan nefret etsin diye cemi bile kullanabilir biliyorsun şu an cem aile dostu gibi duruyor
senden böyle bir yorum beklemezdim sadece kendi tahminim şu bence filiz yılmazın suçsuz olduğunu bilecek onu içerden çıkarmaya çalışıcak ailesi ondan ayrılırsa bunu yapacaklarını söyleyecek yani şart öne sürücek o da yılmaz için fedakarlık yapacak yılmaza onu sevmediğini veya ağır sözler söyle ayrılırlar ben bu yönde gelişiceğine inanıyorum hatta filiz yılmaz ondan nefret etsin diye cemi bile kullanabilir biliyorsun şu an cem aile dostu gibi duruyor
ve bu hiçte mantıksız değil yılmaz gururunu kırıcak sonuçta ve filize çektiricek işyerini ve evleri çifliği yılmazın almasını bekliyorum bence çok ta doğru ilerler
forever_bim
17-11-06, 15:17