Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Kemal-abi1
18-11-06, 06:05
Yani bir adam vuruyosun silahi arabanda torpidoda sakliyosun cok sacma olurdu Türk Polisi bunuda düsünebilir sanirim :img-haha:
türk polisi cifte standartlik yapti bunu düsünmek bile istemez nede olsa islerini cabuk bitirip koltuga yaslanmayi sever bizim polisler torpidodan cikan silahi kuvvetli bir delil olarak kesin kullanacaklardir...
p.s forever_bim keyfin galiba cok kacmis bu bölüm? merak etme yakinda ayaklanir ömer :img-grin2
selamlar...
Arkadaşlar,bence senaryo şöyle gelişsin. Yılmaz’ın suçlu olduğuna karar verilip ömür boyu hapse çarptırılsın ,acıların çocuğu Emrah modunda mapus damlarında dolansın dursun ,Filiz yılmaz ‘ın suçlu olduğuna inanıp onu hayatından tamamen çıkartsın,cem tekinerler’i ve sadıkoğulları'nı batırsın, hakimiyetini ilan edip filiz’le evlensin ,bir gece cinnet geçirip filiz uyurken onun boğazını kessin, bununla yetinmeyip tekinler’in evini bassın, pompalı tüfekle evdekilerin hepsini sıradan geçirsin(gerçi bunları kendi yapmaz adamlarına yaptırır ya neyse )nasıl arkadaşlar heyecanlı oluyor değil mi ?benim şahsen içim kıpır kıpır oldu ne güzel ortalık kan gölüne dönsün reytingler tavan yapsın.senaristler ıhlamurlar altında seyircisini şiddet meraklısı, kan görmeye bayılan, akıl ruh hastası insanların insanlık dışı eylemlerini seyrettikçe kendinden geçen bundan büyük bir haz duyan bir kitle sanıyor ya!!!daha birkaç hafta önce 3 tane ruh hastası cani kaç tane masum insanı katletti biz de memleketçe nereye gidiyoruz diye kendimiz sorguladık…. o kadar şiddet meraklısı bir toplum olmuşuz ki bu ı.a senaristlerine de sirayet etmiş … Bütün bunlar kurtlar vadisinde belki insanlara normal gelebilir ama bu dizi ıhlamurlar altında(ydı). İlk sezonda haYatın her yönünü gösterdiniz acı tatlı komik hüzünlü taraflarını ama hep hayatın bir ucundan tutup mutluluğu yakalamaya çalışan insanları gördük bu dizide, çoğu zaman hata yaptılar ama biz onları hatlarıyla birlikte sevdik sanki hepsi içimizden birilerini temsil ediyordu . Dizinin o kadar doğal sıcak içten bir hali vardı ki izlerken kendimizi kaptırıp ekrana kitleniyorduk
Peki ya şimdi? Akıl ruh hastası psikopat ve aklıma gelip de forumdan atılmamak için sıralayamadığım bilumum sıfatların kendisine yakıştırılabileceği cem adlı insani ve de hayvani hiçbir vasfı bulunmayan tamamen kötülük yapmaya programlanmış bir robotun kötülüklerini seyrettirebilmek amacıyla dizideki pek çok karakteri salak yerine koydunuz, gözlerinin önlerinde olup bitenleri göremiyecek kadar zeka yoksunu insanlar yaptınız,filiz gibi çevresinde hiçbir samimi arkadaşı olmayan birini daha iki gündür tanıdığı biriyle can ciğer kuzu sarması yaptınız,aile sırları hakkında ketum olan filiz’e cem’e bütün aile sırlarını anlattırdınız,yılmaz’a olmadık laflar söylettirdiniz,ömer’i zeka yoksunu hiçbir işten anlamayan bir yönetici yaptınız,ölmek üzere olan babasının şirket hisseleri için istediği sözü sevdiği adamdan ayrılma pahasına tutan filiz’in babasının emanet ettiği şirketi anlamsız ve de mantıksız bir şekilde boşlamasına izin verdiniz,ve daha bir sürü mantıksızlıklar yaptınız ,iki kardeşi birbirine düşürdünüz, şimdi de birbirlerini delicesine seven iki insanı ayırmaktan çekinmeyeceksiniz bravo doğrusu!!!
Diziye heyecan atraksiyon gelsin ,reytingler artsın konu uzasın diye diziye koydukları cem karakteri diziyi mahvetmekle kalmadı dizinin sadık izleyicilerini bile diziden soğuttu. Geçen sezon senaristlerinin gözbebeği yılmaz’dı bu sene ise cem.Cem’i dizinin baş tacı yaptılar o ne isterse o oluyor ,cem istiyor filiz delicesine sevdiği adama seni sevmiyorum diyor,cem istiyor yılmaz hastanelik oluyor,ömer ölümle pençeleşiyor falan falan …yalnız 46.bölümde Yılmaz cem’e kafa atıp suratını dağıtmıştı; nasıl kıydınız biricik piskopatınıza hayret!!! Bu bölümde de filiz cem’in lafını ağzına tıkadı ,ha bir de dikkat ettim aynalı, yılmaz ve de Salih cem’e kötü kötü bakıyorlardı yazık değil mi bu adama? Neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz bu adamın . Bak yılmaz bu kadar çabuk serbest bırakılınca adam nasıl da hayal kırıklığına uğradı,üzüyorsunuz ama bu adamı. bu adama ne olur iyi bakın .Onu fazla üzmeyin, gece yatarken dikkat edin de üstünü açmasın maazallah üşütür falan sonra insanlara nasıl rahat rahat kötülük yapacak ?.bu arada kızı sevdiğiyle tatile çıkıyor diye fenalaşıp hastaneye kaldırılan handan hanım oğlu ölümle pençeleşirken ne hikmetse dimdik ayakta duruyor. hatta o kadar zinde ki yılmaz ‘a laf sokmayı bile ihmal etmiyor .hani bu kadına üzülmek,heyecan yasaktı . filiz yılmaz’la evlenmek istese hemen fenalaşır hastaneye kaldırılır ama değil mi?
diamantparis
18-11-06, 07:28
merhabalar bugunki bolumu izledim ve omerin durumuna cok uzuldum
cem cok super oynuyor kotu adam bile olsa oyunculugu super bence birde dizi biraz harekete gecti onun sayesinde
bilmiyorum sinan tuzcu cikmak mi istiyor diziden olucekmi yasayacakmi
nolucak haberi olan varmi arkadaslar lutfen ben sinan tuzcuyu coks eviyorum
diamantparis
18-11-06, 07:32
yami senaryon tuyler urpetici hakkaten zaten hareket gerekti bu dizide bence
neyse bence bu diziyi fazla uzatmadan bitirsinler nedenin sorarsaniz hergun daha da batiriyorlar diziyi daha romantik ti ilk bolumleri
Yami arkadaşımız sen uçmuşsun,ne oluyor?böyle bir senaaryonun olması çok zor
AllHIM'IM bayılacam,tam Ömer'e elektroşok yapacaklardıya reklam girdi,uykuya yenilip yatmışım.
o yüzden izlediklerimle konuşacam.
Cemil yine Milattan Önce'ki tavır ve sözlere başladı,ya sabır.
Cem:bu fettan karakter dizimizi karattı.Bu Cem ne insafsız bir karakterki annesi olmayan bir çocuğun babasını öldürmeye kalkar.
birde diyorki:ne yaptınız ben yaralayın dedim.Adamın özrü kabahatinden büyük.
şu uyuma bakın cem-il cemil.
Birde şöyle birşey var:Filiz Ömeri arabaya götürürken dayan Ömer felan dedi ya.işte ona gıcık oluyorum,sanki seni duyuyor.
Arkadaşlar dünkü bölüm o kadarda kötü değildi Yılmaz - Filiz açısından
Ama haftaya ne olur bilemem tabiki...
50. bölümün ardından..
birbirini çok seven iki insan onları ayırmak için elinden geleni yapan abi-anne ve cem psikopatı. yılmaz bence tam bir sabır traşı olduğunu gösterdi. cemin polisler geldikten sonra o pis pis gülmesi o kadar sinir ediciydiki. yılmaz nasıl dayanıp kafa koymadı belli değil.ayrıca arabaya konulan tabancada yılmaz açısından çok kötü oldu. ömere gelince öleceğini zannetmiyorum galiba heyacanlandırmak için yaptılar. ömer diziden çıkarsa dizi
biter diyen arkadaşlarıda anlamıyorum. elif-kemal-meral çıktıktan sonrada böyle deniliyordu. ömer çıkar başkası gelir. GERÇEK seyircinin o kadar önemsiyeceğini zannetmiyorum.
50. bölümün ardından..
birbirini çok seven iki insan onları ayırmak için elinden geleni yapan abi-anne ve cem psikopatı. yılmaz bence tam bir sabır traşı olduğunu gösterdi. cemin polisler geldikten sonra o pis pis gülmesi o kadar sinir ediciydiki. yılmaz nasıl dayanıp kafa koymadı belli değil.ayrıca arabaya konulan tabancada yılmaz açısından çok kötü oldu. ömere gelince öleceğini zannetmiyorum galiba heyacanlandırmak için yaptılar. ömer diziden çıkarsa dizi
biter diyen arkadaşlarıda anlamıyorum. elif-kemal-meral çıktıktan sonrada böyle deniliyordu. ömer çıkar başkası gelir. GERÇEK seyircinin o kadar önemsiyeceğini zannetmiyorum.
Ama Sinan Tuzcu severler Bülent İnal kadar değil.Ayrıca onlar baş karakter değildiki.Ama Ömer baş karakter.
Ömer in öleceğini zannetmiyorum ama eğer Sinan TUZCU da bu diziden çıkarsa ki ben çıkmasını istiyorum artık böyle saçma sapan olmaya başlayan bi dizide oyanamasını istemiyorum eğer çıkarsa dizi iyice kan kaybeder Elif i çıkarmakla hata ettiler zaten aynı hatayı ikinci kez yapacaklarını zannetmiyorum...
Ömer in öleceğini zannetmiyorum ama eğer Sinan TUZCU da bu diziden çıkarsa ki ben çıkmasını istiyorum artık böyle saçma sapan olmaya başlayan bi dizide oyanamasını istemiyorum eğer çıkarsa dizi iyice kan kaybeder Elif i çıkarmakla hata ettiler zaten aynı hatayı ikinci kez yapacaklarını zannetmiyorum...
sinan tuzcunun neden çıkmasını istiyorsun anlamadım.o bu diziyle tanındı önceden sinan tuzcuyu hangimiz tanıyordu.ben şahsen ömer ölürse birşey değizmez diyorum ama çıkmasınıda istemem açıkcası...mutlu olmayı hakediyor ferideyle...
BARBİEE yorumunda haklısın ama Sinan Tuzcu'yu bu diziyle tanıyıp bağırımza bastık.
Dizimizde düzelecek hangi güzel dizi bazen kötü senaryolar uygulamadı.Sonra reyting düşüşlerini görünce düzeldiler.Kesinlikle çıkmasını istemiyorum.O zaman küçük Elif ne yapacak???
Arkadaşlar bir tavsiyem lütfen yapın:filiz yılmaz elif ömer elif yılmaz sahnelerine bakıp intizardan ıhlmamurlar altındayı açın..lütfen bir deneyin ve görün ıhlamurlar altında aşkları..(o bölümüde akla getiri)daha 2 hafta önce ne aşk görmüştük sahilde dimi??
yapanlar anlıyacaklar bize senaryo hatalarının işlmeyeceğini.
september_06
18-11-06, 10:23
Arkadaşlar,bence senaryo şöyle gelişsin. Yılmaz’ın suçlu olduğuna karar verilip ömür boyu hapse çarptırılsın ,acıların çocuğu Emrah modunda mapus damlarında dolansın dursun ,Filiz yılmaz ‘ın suçlu olduğuna inanıp onu hayatından tamamen çıkartsın,cem tekinerler’i ve sadıkoğulları'nı batırsın, hakimiyetini ilan edip filiz’le evlensin ,bir gece cinnet geçirip filiz uyurken onun boğazını kessin, bununla yetinmeyip tekinler’in evini bassın, pompalı tüfekle evdekilerin hepsini sıradan geçirsin(gerçi bunları kendi yapmaz adamlarına yaptırır ya neyse )nasıl arkadaşlar heyecanlı oluyor değil mi ?benim şahsen içim kıpır kıpır oldu ne güzel ortalık kan gölüne dönsün reytingler tavan yapsın.senaristler ıhlamurlar altında seyircisini şiddet meraklısı, kan görmeye bayılan, akıl ruh hastası insanların insanlık dışı eylemlerini seyrettikçe kendinden geçen bundan büyük bir haz duyan bir kitle sanıyor ya!!!daha birkaç hafta önce 3 tane ruh hastası cani kaç tane masum insanı katletti biz de memleketçe nereye gidiyoruz diye kendimiz sorguladık…. o kadar şiddet meraklısı bir toplum olmuşuz ki bu ı.a senaristlerine de sirayet etmiş … Bütün bunlar kurtlar vadisinde belki insanlara normal gelebilir ama bu dizi ıhlamurlar altında(ydı). İlk sezonda haYatın her yönünü gösterdiniz acı tatlı komik hüzünlü taraflarını ama hep hayatın bir ucundan tutup mutluluğu yakalamaya çalışan insanları gördük bu dizide, çoğu zaman hata yaptılar ama biz onları hatlarıyla birlikte sevdik sanki hepsi içimizden birilerini temsil ediyordu . Dizinin o kadar doğal sıcak içten bir hali vardı ki izlerken kendimizi kaptırıp ekrana kitleniyorduk
Peki ya şimdi? Akıl ruh hastası psikopat ve aklıma gelip de forumdan atılmamak için sıralayamadığım bilumum sıfatların kendisine yakıştırılabileceği cem adlı insani ve de hayvani hiçbir vasfı bulunmayan tamamen kötülük yapmaya programlanmış bir robotun kötülüklerini seyrettirebilmek amacıyla dizideki pek çok karakteri salak yerine koydunuz, gözlerinin önlerinde olup bitenleri göremiyecek kadar zeka yoksunu insanlar yaptınız,filiz gibi çevresinde hiçbir samimi arkadaşı olmayan birini daha iki gündür tanıdığı biriyle can ciğer kuzu sarması yaptınız,aile sırları hakkında ketum olan filiz’e cem’e bütün aile sırlarını anlattırdınız,yılmaz’a olmadık laflar söylettirdiniz,ömer’i zeka yoksunu hiçbir işten anlamayan bir yönetici yaptınız,ölmek üzere olan babasının şirket hisseleri için istediği sözü sevdiği adamdan ayrılma pahasına tutan filiz’in babasının emanet ettiği şirketi anlamsız ve de mantıksız bir şekilde boşlamasına izin verdiniz,ve daha bir sürü mantıksızlıklar yaptınız ,iki kardeşi birbirine düşürdünüz, şimdi de birbirlerini delicesine seven iki insanı ayırmaktan çekinmeyeceksiniz bravo doğrusu!!!
Diziye heyecan atraksiyon gelsin ,reytingler artsın konu uzasın diye diziye koydukları cem karakteri diziyi mahvetmekle kalmadı dizinin sadık izleyicilerini bile diziden soğuttu. Geçen sezon senaristlerinin gözbebeği yılmaz’dı bu sene ise cem.Cem’i dizinin baş tacı yaptılar o ne isterse o oluyor ,cem istiyor filiz delicesine sevdiği adama seni sevmiyorum diyor,cem istiyor yılmaz hastanelik oluyor,ömer ölümle pençeleşiyor falan falan …yalnız 46.bölümde Yılmaz cem’e kafa atıp suratını dağıtmıştı; nasıl kıydınız biricik piskopatınıza hayret!!! Bu bölümde de filiz cem’in lafını ağzına tıkadı ,ha bir de dikkat ettim aynalı, yılmaz ve de Salih cem’e kötü kötü bakıyorlardı yazık değil mi bu adama? Neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz bu adamın . Bak yılmaz bu kadar çabuk serbest bırakılınca adam nasıl da hayal kırıklığına uğradı,üzüyorsunuz ama bu adamı. bu adama ne olur iyi bakın .Onu fazla üzmeyin, gece yatarken dikkat edin de üstünü açmasın maazallah üşütür falan sonra insanlara nasıl rahat rahat kötülük yapacak ?.bu arada kızı sevdiğiyle tatile çıkıyor diye fenalaşıp hastaneye kaldırılan handan hanım oğlu ölümle pençeleşirken ne hikmetse dimdik ayakta duruyor. hatta o kadar zinde ki yılmaz ‘a laf sokmayı bile ihmal etmiyor .hani bu kadına üzülmek,heyecan yasaktı . filiz yılmaz’la evlenmek istese hemen fenalaşır hastaneye kaldırılır ama değil mi?
Yami ne desem boş. ne kadar güzel tespitler yapmışsın. Çok beğendim yorumunu.
Bu bölüm vasat ötesiydi. Cidden ne rezillikti öyle Ömer'in hastaneye ambulansla değilde Filiz'in arabasıyla getirilmesi. Ve niye Filiz gelene kadar Ömer öylece yatıyor yolda. Böyle hayati bir durumda vaktin önemini bilmiyormu kimse.Ayrıca niye Ömerin durumu hakkında doktor değilde Nalan konuşturuluyor. Nedir bu saçmalıklar. Hemşire brinci dereceden yakınları kalsın dediğinde Cem manyağı niye hala orada. Ayrıca diğer arkadaşlar da söylemiş Handancığım en ufak bir üzüntüde bile fenalık geçiriyorda koskoca Ömer can çekişince niye hala öyle tepkisiz. Silah Yılmazın arabasından nasıl çıkıyor Oraya nasıl kondu. Ayrıca adam öldürmeye kasteden biri akılsızmı ki suç aletini torpido gözüne koysun. Üstelik bu işle suçlanan birisi. Filiz hanım niye ilk başta Cem manyağını aradı hastaneyi en organize et dedi. Başka arayacak kimsesi yokmuydu. Ve cidden şunu merak ediyorum bu kızın hiç mi arkadaşı yok etrafında. Nasıl bir iştir. Hiçmi akrabaları yok. Terki diyarmı etmiş akrabaları.
Ve sanıyorum Yılmazın arabasından silah çıkmasından sonra Filiz Yılmazı suçlayacaktır. Beklerim valla Filiz'den.Ayrıca Ömer'in ameliyat sahnesinde çalan şarkı neydi öyle. Berbat ötesi. ne kadar kötüydü. Hiç beğenmedim Yakışmadı bu diziye(4-5 bölümlük ıhlamurlardan bahsetmiyorum. Önceki bölümlere yani)
Bölümün en can alıcı sahnesi Cemil ile Yılmaz'ın meyhanede konuşmaları ve Yılmaz'ın Cemil'e haddini bildirmesiydi.Gerisi tamamen bomboştu.
Akşam aklıma takılan tek mantık hatası Filiz'in Feride'ye orda bekleyin ben geliyorum demesi oldu. Ambulans çağırmasını nasıl söyleyemedi anlayamadım.
Yılmaz'ın polisten kaçmasını istemiyorum. Çünkü bu onu suçlu konumuna düşürecektir.
Filiz, evet bu bölümde Yılmaz'ın yanındaydı ama sanırım silahın arabada bulunduğunu duyduktan sonra o da Yılmaz'ı suçlayabilir.
Sevindiğim bir şey Yılmaz'ın yeniden eski Yılmaz'a dönmeye başlaması.
Önceki yorumlarımdada Yılmaz silkelenecek ve kendine gelecek demiştim. Aynalı da benden çıktı :) onu bu konuda uyardı.
Ayrıca Cemil'e ağzının payını öyle güzel verdiki. Eğer karakter varsa oralara bir daha uğramaz o.
Ömer'e çok üzüldüm ama bende ölmeyeceğini düşünüyorum. Senaristlerin her zaman kullandığı bir olay bu ağır yaralının kalbini durdurup 1 bölüm uzatmayı ve kendilerince reytingleri yükseltmeye çalışıyorlar ama yanılıyorlar.
Gördüğüm kadarıyla eski izleyici kitlesi yok bazen bende öyle sıkılıyorum ki ama bu AŞK dizisini bırakmaya gönlüm el vermiyor.
Bir de Filiz ilk telefonu kapattığında Feride Yılmaz'ı arar diye düşündüm ama malesef olmadı.
Silahın arabada bulunması kadar büyük bir saçmalık olamaz. Yılmaz böyle bir şey yaptıysa bunun delillerini arabasında mı gizleyecek.
Avşar Film'e bende e-posta yolladım zaten cevapta beklemiyordum ama belki bu kadar insanın sesini duyarlar diye düşünüyordum ama sağırlar bu ara sanırım.
Ben Avşar Fim'i kaliteli işlerle anıyordum. Evet dizimiz çok kaliteli(ydi) başroller üzerinde, ben başrolde Cem görmek istemiyorum ( bu arada Cem hakkında tek kelime konuşmak istemiyorum ama ne yapsak olmuyor)
Yılmaz silekelendi kendine geliyor. Senaristler sıra sizde...
arkadaşlar dünkü bölmü izleyemdm ve neler olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok tu ki sizin yorumlarınızla anlayabildm az çok...anladığm kadarıyla ömer kalkmamış ayağa ve kalbi durma sahnesinde bitmiş dizi....yılmaz yine eski yılmaz olma yolundaymış sanrm ve filiz garipmiş bu bölüm....bn en çok küçük elifi mera ediorm gerisi hiiç önemli diil bnm için tabii ömer dışında...
lütfen biri bana küçük elifin bu durumdn haberi olup olmadığını söyleyebilr mi..??
şu cemin başkalarının başına ördüğü çorapların kendi kafasına geçeceği zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. sırf bunun için bile diziyi seyretmek bana büyük keyif verecek.diziyi artık seyretmek istemeyen arkadaşlara da tavsiye ediyorum.sabırla bekleyin...
yılmaz'ın polislerle gitmesinde bir paltolu bir paltosuz olması mantık hatası olarak görülebilir ama bunu fragmanda yanıltmak için özellikle yaptıklarını sanıyorum.
birde meralin adamlarında sarışın uzun saçlı olan bir vardı.ömer'i ameliyat eden doktorlardan biri olarak karşımıza çıktı.
cemil öyle bir söz etti ki .. yılmaz'ın elinde kalmadı allahtan.çok ağır bir söz...
bu bölüm en sinir olduğum yine cem filiz'in bir an peşinden ayrılmadı.böylelikle gelişmeleri yakından takip etti.
silah olayı polis tarafından aydınlatılmazsa artık yuh derim.adam bile bile arabasına silahı koyacak değil ya... yılmaz karakola gittiğinde polis sizi birbirinize düşürmeye çalışan biri de olabilir dedi. umarım bu konu üzerinde dururlar....
forever_bim
18-11-06, 11:18
türk polisi cifte standartlik yapti bunu düsünmek bile istemez nede olsa islerini cabuk bitirip koltuga yaslanmayi sever bizim polisler torpidodan cikan silahi kuvvetli bir delil olarak kesin kullanacaklardir...
p.s forever_bim keyfin galiba cok kacmis bu bölüm? merak etme yakinda ayaklanir ömer :img-grin2
selamlar...
Keyfim Ömer'in yaralanmasından değil, zırvaladıkça komik olan dizi kurgusundan ötürü kaçtı.
En heyecanlı olması gereken sahne-Ömer'in kalbinin durduğu sahne-orada direk müdahaleyi gösterecek yerde, sıradan olayların olduğu başka cephelere geçiyor. Bu ne biçim mantıksız bir kurgudur anlamış değilim. Handan Hanım'ın yapay tepkileri, Cem'in pis pis sırıtması da cabası.
Mıstaa dediklerine katılıyorum, Sinan Tuzcu'yu biz de bu diziyle tanıdık (zaten ilk dizisi, daha önceden agırlıklı tiyatro ve sinemada rol alımş biriydi) bırakacagını sanmıyorum ben de.
Ama dizi daha mantıklı geliştirilebilir diye düşünüyorum.
forever_bim
18-11-06, 11:22
arkadaşlar dünkü bölmü izleyemdm ve neler olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok tu ki sizin yorumlarınızla anlayabildm az çok...anladığm kadarıyla ömer kalkmamış ayağa ve kalbi durma sahnesinde bitmiş dizi....yılmaz yine eski yılmaz olma yolundaymış sanrm ve filiz garipmiş bu bölüm....bn en çok küçük elifi mera ediorm gerisi hiiç önemli diil bnm için tabii ömer dışında...
lütfen biri bana küçük elifin bu durumdn haberi olup olmadığını söyleyebilr mi..??
Evet tam elektroşok başlıyordu, dizi orada bitti.
Elif'e hiçbirşey söylenmedi, gece Feride Ablası onunla kaldı, ertesi sabah da babasının daha gelmediğini öğrenince çok üzüldü Elif, Feride onu oyaladı.
omerın olmeyeceğı kesınlestı cunku kanald nın sıtesınde fılızın omerın yanındayken resmı vardı.yılmaz eğer kacarsa artık yılmaz hakkında kımse o yaptırmamıstır demez.kesın o yaptırdı derler.kımesnın aklının ucundan sucsuzsa nıye kacsın gecmez.bence bu olaylardan sonra fılız yılmazın arabasında sılah cıktığını oğrenırse fılızın askı bana gore nefrete donusur.bundan sonra da bızı oyaladıkca oyalarlar.cenk ertanı kutluyorum.rolunu o kadar gercekcı oynuyorkı bır adama psıkoluk bu kadar mı yakısır.bızı kandırmasınlar fılızle yılmazın askı cok buyuk her olayın altından kalkar dıye.boyle sacma sapan olaylar sonucunda ayırıyolar sonrada onlar barısırr dıye ızlemek zorunda kalıyoruz.fılız acaba ne yapacak sılahın yılmazın arabasından cıktığını duyarsa.bence yılmaz kacmasın cunku kacarsa onun ıcınde fılızle askları ıcınde bnm hıcbır umudum kalmaz.
yakupoglu61
18-11-06, 12:07
ömerin kalbi durdu nerdeyse 10-15 dakka beklediler müdahale etmeyi
ömer öldü gitti nasıl döndürecekler o kadar bekledikten sora dönmesi büyük bir hata olmazmı????
ilk önce yorumumu bekleyen arkadaşlar değicek merak etmeyin neden seviniyorsunuz onu anlamadım.çünkü olaylar benim istediğim gibi gelişiyor
SENARİSTLER : artık işin dozunu kaçırdınız gibi geliyor 1. sezonda nakış nakış işlenen dizinin geldiği noktaya bak.1.sezonda senaryonun çok hızlı ilerlediği ni söylemiştik sağolsunlar bizi dinlemişler 2.sezonu kamlumbağ hızında ilerletiyorlar.bunun ortasını bulamadılar gittiler 24 bölüm için o kadar konu var ellerinde hala bu yavaşlık nedendir anlamıyorum senaryolara düz mantıkla bakan yazar istemiyorum 1.sezonda yazan arkadaşlardan oldukça memnunduk söylemeden geçemicem.
FİLİZ VE YILMAZ : birşeyi merak ediyorum anlayanlar bu tarafa geçsin:
bir insan kardeşinin yaralandığını anlar neden en yakınını yani sevdiği kişiyi aramaz nedenlerine girelim çünkü; hayatında ilk defa sevgiyle aşkla tanışan filiz kendini tamamen aşkın kollarına bırakmış ona çok güvenmiştir ama çok güvendiği insandan 7.4 şiddetinde darbe yemiştir.bu şiddeti yaşayan filiz ne yaptıysa bu aşktan vazgeçmemiş ve sevdiği insanı kaybetme yerine kazanma yoluna gitmiş ve sonunda başarmıştır artık sevgisi karşılıksız değildir herşeye sahip olduğunu düşünür.çok mutludur ama düşünemediği artık onların bi geçmişleri vardır işte asıl mesele burda başlar.geçmiş artık peşlerini bırakmayacaktır.yılmaz filizi intikam için kullanmakla ona birinci darbeyi vurmuş şirket hisselerini alarak ikinci darbeyi vurmuş abisini şirketten kovmaklada üçüncü darbeyi vurmuştur.işte bunlara rağmen aşkı baskın gelip aşkı seçmiş izleyenlerinde gönlünde öyle yada böyle taht kurmuştur.filiz birinci sezonda çizilen güçlü kendinden emin krakteriyle bunu bizlere yansıtmıştır.bu zamanda yılmazın gerçek dünyasına girmiş bilmediği yılmazı tanımış ve yılmazı bir nebze olsun anlamıştır.şirket konusunda beraber çalışan ikili birbirini yakından tanıyınca filizin yılmaza güven sorunu bitmiştir.o artık yılmazı tanıyordur veya tanıdığını sanıyordur.çünkü bundan sonra gerçekleşen olaylar aşkın sınanması olucaktır.aşklarına birinci darbe babasından gelicek bu darbeyle filizin krakteri değişicek artık kendine güven sorunu olan sorunlu yepyeni bir filiz krakteri olucak ve hataları peşpeşe yapmaya başlıyacak.sevdiği insana acı çekmemesi için ona yalan söyleyecek nikah günü onu bırakacak artık onun için babasının vasiyetini gerçekleştirmekten başka amaç kalmayacak bu uğurda sevdiği insanı kırmaktan çekinmeyecek hisseleri alabilmek için ona hakaretler edicek bu olaylar sırasında çocukluk arkadaşıyla karşılaşıcak ve bu insana güvenecek (çünkü zor anlarında yanında olucak)yılmaza o kadar hakaret edicek sonra akşamları aşkı için ağlayacak yılmaz neden böyle davranıyor triplerine girecek aldığı 1 ytl sonucu kendine gelicek.siz diyeceksiniz bunları izledik biliyoruz bu önbilgiden sonra gelelim bu bölüme filiz neden cemi aradı güven psikolojisi hakında daha önce yazdıklarımı okuyanlar olmuştur tekrar yazmak istemiyorum. bence ikinci sezona damgasını vuran söz 1.sezon sonunda filizin yılmaza söylediği sözdür:bir yanda ailem bir yanda sen bununla nasıl başa çıkarım evet filiz bununla başa çıkamadı hep ailesinden taraf oldu ailesine bi şey olduğunda hep yılmazı geri planda bıraktı.bu bölümde olduğu gibi aklına ilk gelen güvenini kazanan cem oldu o zaman filiz yılmaza güvenmiyormu evet filiz yılmaza güveniyor ama konu ailesi olunca yılmazı ikinci plana itiyor nedeni (ortam gerginliği) olabilir neden hastanede handan hanım gelince elini çekiyor(baskı) çok güzel savundu diyorsunuz elele kalamadaki(baskı) yılmaz orayı terketmek zorunda kaldı herkes ceme nasıl ağzını payını verdi diye naralar atıyor siz sanıyorsunuz ki filizin verdiği tepki hep böyle devam edicek burada 49.bölüm yorumlarından yola çıkarak filiz krakterini eleştirdim (ama yılmazdan şüphelenirse dedim )ve yorumlarımı ona göre yaptım siz bu bölüm bi şey yaşandığınımı sanıyorsunuz filizin sınavı bu değilki silah arabada çıkınca benim için filizin sınavı başlıyor ya ben size bunu anlatamadım ya siz beni anlamak istemediniz gelecek bölüm yorumlarını filizle yazı sonunda yapıcam gelelim yılmaza evet yılmaz kendine gelmeye başladı bizi duydular herhalde pasif durmaktan vazgeçmeye başladı cemle handanın fotosunu gazetede görünce hemen filizin yanına gitmek istemesi felan sanırım gelen tiyo doğru iki bölümde cemi çözücek yılmaz çünkü artık varsayımlar konuşulduğuna göre fazla uzatamazlar asıl dizi o zaman izlenir benden söylemesi yılmaz ın asıl silkelenmesi ise silah meselesini duyunca olucak...
EKREM : ya ben bu adamı seviyorum olaylara bakışı felan bu olaylardan tek kıl kapan baştan beri ekremdi zaten ama ben bu kadarını beklemiyordum zaten olayı çözmesinide ekremden değil yılmazdan bekliyorum.ama herkesin böyle bir dostu olsa sırtı yere gelmez sanırım.ama sanırım olayların peşine düşecek olan ekrem bulacak olan yılmaz olucak
SALİH : salihin psikolojisi bozuk bence morale ihtiyacı var cemilde fahriyeyi döver ondan sonra özür dilerdi salihte karısını sözle kırıyor ne farkı var ondan sonrada özür diliyor sevgili modum ömer hakkında konuştu diye bozulmuş ama niye bozuluyorsa anlamış değilim ne demesini bekliyordun ömerin yaptıkları ortada adamın herşeyi yılmaza zarar
MUALLA HANIM :dizide örnek alınabilecek anne modeli varsa bu kadındır. geçen bölüm ettiği beddua tutunca pişmalığını gizleyemedi hata yaparsa onu kabullenmek en büyük erdemdir.
MÜJGAN HANIM :iki bölümdür övdüğüm düzeliyor dediğim kadın gene bozuldu hastanede yılmazı gördük polisler götürdü deyince mualla hanımda yılmazdan şüphelenmiyorsun değilmi dediğinde verdiği cevap yılmaz bu kadarınıda yapmaz yılmaz ne kadarını yapar acaba sanki şüpheleniyormuş gibi konuşmasına sinir oldum
KEREM NALAN EMRE :diziye zamansız 4 sene atlatırsanız olacağı bu 4 senelik zaman zarfında neden kerem nalana açılmadı hala anlayabilmiş değilim kaplumbağ hızıyla ilerlediği için bu ilişki hakkında ne denilebilir
HANDAN HANIM : bu kadına anne sıfatı hariç herşey yakışır hastaneye ziyarete gelmiş ne kadar düşmanında olsa nezaketini kaybetmez insan filiz yılmazla gidiyor diye fenalaşan kadın oğlu ölümde pençeleşirken o içerde hastanede bağırarak yılmazı azarlamakla meşgul yazdıkça sinirlerimi bozucak fazla yorum yapmak istemiyorum
CEM: değerli psikomuz hakkında bu hafta yorum yapmayacağım sinirlerim elverişli değil kendimi hazır hissedince yaparım
FERİDE : sanırım dizide elifin yerini alıcak davranışlarıyla elife zaten benzetiyorum ama o evde yılmaz ile ilgili bilgileri filize verecek olan kişi olarak görüyorum.birde evde yılmaz hakkında konuşulduğunda vereceği tepkileri merak ediyorum.
DİZİNİN GELECEKTE OLACAKLARI İÇİN TAHMİNLERİM:
dizi benim tahminim doğrultusunda ilerliyor galiba bunu kimse istemesede olacakları şöyle tahmin ediyorum:50.bölüm geçiş bölümüydü sorulara yenisi eklenen olan sorularında cevapsız kaldığı bölüm;
FİLİZ YILMAZ :bu ilşkinin devam şekilinin 2 yolu
yılmaz, bu zamana kadar anlatılan karakter davranışı ne olur yılmaz paşalar gibi teslim olur aksi düşünülemez bile olayları ekrem takip eder yılmaza aktarır parçaları yılmaz birleştirir.filize gelince önünde olabilecek 2 senorya var yılmaz zanlı konumunda olacağı için nezarete gider filiz bunu duyunca yıkılır yılmazdan şüphe duyar nefret etmeye başlar bu seçenek bence devre dışı ikinsici filiz silah olayına inanmaz ama ailesinin baskısı altında (herzamanki gibi) yenik düşer
(cem handan ömer grubuna) ömer 1 2 gün içinde kendine gelir ne olduğu sorar handan veya filize onlarda yılmazın arabasında silah bulundu der ömerde ben söylemiştim der bu üçlü ondan sikayetçi olmak için herşeyi yapar ama filiz yılmazı bu durumdan kurtarmak için kendini feda eder böyle bi şikayet olmayacak der yoksa evi terkederim gibilerinden tehdit eder buna karşılık aile yılmazdan ayrılmasını ister oda kabul eder ee fedakarlık yapacakya yılmaz filiz sayesinde nezaretten çıkar filizle buluştuklarında filizin yılmaza öyle şeyler demesi gerekirki kendinden nefret etsin burda cemi kullanabilir yada yılmazın gururunu kıracak laflar edebilir ve ayrılır olur bundan sonra 20 bölümden fazla yılmaz ve filizi bir bölümde fazla göremeyiz çünkü konu şirket tarafına kayar şirketin batış süreci yoksulluk çekmelerine döner bence mantıklı olanıda budur
NOT.filizin bu bölümde ceme cevap verişi beni ilgilendirmiyor beni yılmazla ilişkisine nasıl nokta koyacağı ilgilendiriyor buda benim istediğim gibi oluyor ve size yalvarıyorum senaristler şu kıza bi arkadaş getirin de bizde filizin duygu ve düşünce dünyasına inelim sanırım bu feride olucak yada uzaklar bi arkadaşı gelsin ne bilim...
bana göre dünkü bölümde gerçekçi sahne çok azdı...yaa o cemin suratını gördükçe çıldrıyorum..bir insana bu kadar mı psikoptlık uyum saglar...küçük elifin o durumuna çok üzüldüm zaten!!filiz yılmazı gerçekten sewip inansa bunu yapmıycagını düşünür!!ama nerde o sahneler!!:bilmim
yakupoglu61
18-11-06, 12:48
matraka dediğin gibi senaristler ilk sezon iyi iş çıkarmışlardı fakat ikinci sezon tamamiyle bir fiyasko şu ana kadar o kadar çok dizi, film izledim ama ıhlamular altında gibi karışık ne olacağı soru işareti olan bi dizi görmedimmm...
Yami ne desem boş. ne kadar güzel tespitler yapmışsın. Çok beğendim yorumunu.
Bu bölüm vasat ötesiydi. Cidden ne rezillikti öyle Ömer'in hastaneye ambulansla değilde Filiz'in arabasıyla getirilmesi. Ve niye Filiz gelene kadar Ömer öylece yatıyor yolda. Böyle hayati bir durumda vaktin önemini bilmiyormu kimse.Ayrıca niye Ömerin durumu hakkında doktor değilde Nalan konuşturuluyor. Nedir bu saçmalıklar. Hemşire brinci dereceden yakınları kalsın dediğinde Cem manyağı niye hala orada. Ayrıca diğer arkadaşlar da söylemiş Handancığım en ufak bir üzüntüde bile fenalık geçiriyorda koskoca Ömer can çekişince niye hala öyle tepkisiz. Silah Yılmazın arabasından nasıl çıkıyor Oraya nasıl kondu. Ayrıca adam öldürmeye kasteden biri akılsızmı ki suç aletini torpido gözüne koysun. Üstelik bu işle suçlanan birisi. Filiz hanım niye ilk başta Cem manyağını aradı hastaneyi en organize et dedi. Başka arayacak kimsesi yokmuydu. Ve cidden şunu merak ediyorum bu kızın hiç mi arkadaşı yok etrafında. Nasıl bir iştir. Hiçmi akrabaları yok. Terki diyarmı etmiş akrabaları.
Ve sanıyorum Yılmazın arabasından silah çıkmasından sonra Filiz Yılmazı suçlayacaktır. Beklerim valla Filiz'den.Ayrıca Ömer'in ameliyat sahnesinde çalan şarkı neydi öyle. Berbat ötesi. ne kadar kötüydü. Hiç beğenmedim Yakışmadı bu diziye(4-5 bölümlük ıhlamurlardan bahsetmiyorum. Önceki bölümlere yani)
Bölümün en can alıcı sahnesi Cemil ile Yılmaz'ın meyhanede konuşmaları ve Yılmaz'ın Cemil'e haddini bildirmesiydi.Gerisi tamamen bomboştu.
Çok haklısın benim yazacaklarımız yazmışsınbu bölüm gerçekçi değildi.Mantık hatası doluydu.En çok sinir olduğum 1. dereceden akrabalar dursun dediğinde sinir bozucu cemin de kalması.
Çok haklısın benim yazacaklarımız yazmışsınbu bölüm gerçekçi değildi.Mantık hatası doluydu.En çok sinir olduğum 1. dereceden akrabalar dursun dediğinde sinir bozucu cemin de kalması.
çünkü cem kan bağı olmasada o ailenin 1.derecedeb akrabası bu ailenin ceme duydukları güven beni deli edicek zaten ama şu an mbunlara katlanmanın nedeni cemin gerçek yüzü orataya çıktığında alacakları yüz ifadelerini görmek ...
september_06
18-11-06, 13:00
Bu senaryo grubunda hiç ama hiç iş yok. Öyle ilkokulda "anlatın bakalım çocuklar tatilde neler yaptınız" gibi birşey oldu bu yaaa.:dito :dito
filiz yine aile baskısı altında yılmazdan ayrılacak.bu arada filize bir rakip doğucak,ömerde küçük bir hasar olabilir ..kesin 5 sene sonra felan yapar küçük elifde büyümüş felan ergenlik sorunları yaşayan kimseyi takmayan biri olur gibi..
Tele - Barometre
17 Kasim 2006 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 15,80 37,80
2 Yabanci Damat [net] Kand 10,70 25,70
3 Sila (ozel) Atv 9,20 23,40
4 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 8,40 22,60
-------------------------------------------------------
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
17 Kasim 2006 Cuma
1 Sila [net] Atv 14,3 39,1
2 Yabanci Damat [net] Kand 11 31,1
3 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,8 27,5
reytinglerdede görüldüğü üzere ıhlamurlar altında seyirci kitlesi belli bir kitle reytingleri hep aynı kalıyor
reytinglerin artması içi galiba önceden tiyoları vermemek lazım bir kaç kişinin yazılarını okudum herşeyi tahmin ediyoruz artık demiş siz tiyoları bildiğiniz için tahmin ediyorsunuz yoksa biraz zor
Tele - Barometre
17 Kasim 2006 Cuma
1 Sila [net] Atv 15,80 37,80
2 Yabanci Damat [net] Kand 10,70 25,70
3 Sila (ozel) Atv 9,20 23,40
4 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 8,40 22,60
-------------------------------------------------------
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
17 Kasim 2006 Cuma
1 Sila [net] Atv 14,3 39,1
2 Yabanci Damat [net] Kand 11 31,1
3 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,8 27,5
Bu ne !!dizi böyle giderse al sana güzel güzel reytingler..ben 2 yada 3 felan bekliyordum bu çok kötü.ne kadar fan olursa olsun bu reytinglerle dizi bitebilir.
filize rakip doğacak falan demişsiniz bu kesin mi?
reytinglerin artması içi galiba önceden tiyoları vermemek lazım bir kaç kişinin yazılarını okudum herşeyi tahmin ediyoruz artık demiş siz tiyoları bildiğiniz için tahmin ediyorsunuz yoksa biraz zor
bu gıdısle sahıp olduğu kıtleyıde kaybedecek ıhlamurlar altında.yılmaz kacar mı?kacarsa fılızın askı nefrete donusur bana gore hıcde engellemez aılesını yılmazın sıkayetını gerı alın dıye.zaten engellese yılmazdan ayrılması karsılığı ısteyemezler cunku yılmazın arabadan sılah cıkınca dırek olarak ayrılacaklar:img-haha: bundan sonrada fılız yılmaz askıymısta yok yanlıs anlasılmalarmısta bende dızı ınandırıcılığını kaybetmeye basladı.oncekı sezona bakıyorumda dızı nereden nereye gelmıs.oncekı sezon bıtırselerdı hıc değilse cok guzel bır dızı olarak ınsanların aklında kalırdı.
bu gıdısle sahıp olduğu kıtleyıde kaybedecek ıhlamurlar altında.yılmaz kacar mı?kacarsa fılızın askı nefrete donusur bana gore hıcde engellemez aılesını yılmazın sıkayetını gerı alın dıye.zaten engellese yılmazdan ayrılması karsılığı ısteyemezler cunku yılmazın arabadan sılah cıkınca dırek olarak ayrılacaklar:img-haha: bundan sonrada fılız yılmaz askıymısta yok yanlıs anlasılmalarmısta bende dızı ınandırıcılığını kaybetmeye basladı.oncekı sezona bakıyorumda dızı nereden nereye gelmıs.oncekı sezon bıtırselerdı hıc değilse cok guzel bır dızı olarak ınsanların aklında kalırdı.
herşeye rağmen diziye bu kadar haksızlık fazla bence mert bence gitmesi gerektiği gibi gidiyor sadece yavaş ilerliyor sıkmasının tek nedeni bence
filize rakip doğacak falan demişsiniz bu kesin mi?
hayır,sadece senaryomuz.
herşeye rağmen diziye bu kadar haksızlık fazla bence mert bence gitmesi gerektiği gibi gidiyor sadece yavaş ilerliyor sıkmasının tek nedeni bence
bana gore yavas ılerlemesı daha ıyı daha ıyı anlıyoruz olan bıtenı.ama ılla fılızle yılmazı ayıracaklar neden her zaman yanlıs anlasılamaya dayanarak ayırıyorlar ben onu anlamıs değilm.yılmaz bence kacmasın.kacarsa zaten nasıl fılızle onu bağ evınde buldular kactığı yerde de bulurlar onu.hem kacması herkese onun suclu olduğuna ınandırır.cemın planları tutuyor.ama ılerde ben handan,omer,fılızın o surat ıfadelerını merak edıyorum bırazda sefalet ıcınde yasasınlar handanın ozellıkle gazı mahallesınden ev almsını ıstıyorum.fılızle yılmaz ayrılacaklar ama ısallah bu uzun surmez..acıkcası ben cem fılız sahnesı ızlemek ıstemıyorum.dırek olarak ayrılacaklarından fılız cemlen gene gezmelere gıder fılız ama tabıkı ona herzaman dostca bakıyor.cemın maskesısın dusmesıne az kaldı.sonunda fılızle yılmazı evlendırseler barı.
ihlamurlarfanatigi
18-11-06, 14:03
Arkadaslar birsey sorcam. Dünkü calan sarkiyi kim söylüyordu aceba bilen birisi var mi??? Eger sarkici ve sarkinin ismini biliyorsaniz sarkiyi bulabilirim ;)
ağlayan gitar
18-11-06, 14:12
aldığı kurşun yaralarıyla ağır yaralanan ömer hastanede yaşam mücadelesi vermektedir.yılmaz polisin yaptığı aramada arabasında silah bulunca ömerin vurulması olayının baş şüphelisi haline gelir.evinin polislerce kuşatılması karşısında dehşete düşen yılmaz ne yapacak?
filizle yakınlaşmak için yılmazı aradan çıkartmak isteyen cem amacına ulaşabilecekmi??
tanımadığı bir düşmanla savaşmak zorunda kalan yılmaz kendisine kurulan hain tuzağı bozabilecekmi??tüm şüpheler yılmaz üzerinde yoğunlaşırken sevdiği adama sahip çıkan filiz,beklemedik bir gelişmeyle derinden sarsılacak..bu arada ömerin vurulması gazi mahellesinde büyük yankı uyandırır..
eklendiyse şimdiden özür dilerim...
bana gore yavas ılerlemesı daha ıyı daha ıyı anlıyoruz olan bıtenı.ama ılla fılızle yılmazı ayıracaklar neden her zaman yanlıs anlasılamaya dayanarak ayırıyorlar ben onu anlamıs değilm.yılmaz bence kacmasın.kacarsa zaten nasıl fılızle onu bağ evınde buldular kactığı yerde de bulurlar onu.hem kacması herkese onun suclu olduğuna ınandırır.cemın planları tutuyor.ama ılerde ben handan,omer,fılızın o surat ıfadelerını merak edıyorum bırazda sefalet ıcınde yasasınlar handanın ozellıkle gazı mahallesınden ev almsını ıstıyorum.fılızle yılmaz ayrılacaklar ama ısallah bu uzun surmez..acıkcası ben cem fılız sahnesı ızlemek ıstemıyorum.dırek olarak ayrılacaklarından fılız cemlen gene gezmelere gıder fılız ama tabıkı ona herzaman dostca bakıyor.cemın maskesısın dusmesıne az kaldı.sonunda fılızle yılmazı evlendırseler barı.
mert yılmazın kaçacağı duygusuna nerden kapıldın onu anlamadım kaçmıyacak teslim olucak zaten ama illa kaçsın diyorsan ok :)
pinkzonede gelmiş aaa hoşgelmiş yapsında şöyle geniş bi yorum okuyak sırf seni bekledim bak illa bu ne yazıcak diye :)
aldığı kurşun yaralarıyla ağır yaralanan ömer hastanede yaşam mücadelesi vermektedir.yılmaz polisin yaptığı aramada arabasında silah bulunca ömerin vurulması olayının baş şüphelisi haline gelir.evinin polislerce kuşatılması karşısında dehşete düşen yılmaz ne yapacak?
filizle yakınlaşmak için yılmazı aradan çıkartmak isteyen cem amacına ulaşabilecekmi??
tanımadığı bir düşmanla savaşmak zorunda kalan yılmaz kendisine kurulan hain tuzağı bozabilecekmi??tüm şüpheler yılmaz üzerinde yoğunlaşırken sevdiği adama sahip çıkan filiz,beklemedik bir gelişmeyle derinden sarsılacak..bu arada ömerin vurulması gazi mahellesinde büyük yankı uyandırır..
beklenmedık bır gelısme ne olacak yılmazın arabasından slah cıktığını oğrenmesı olacak.bu da fılız-ylmaz askını derınden sarsacak.cem de hedefıne ulastığını sanacak ama fılız cemle asla yakınlasmaz.
ekledığın ıcın sağol.
mert yılmazın kaçacağı duygusuna nerden kapıldın onu anlamadım kaçmıyacak teslim olucak zaten ama illa kaçsın diyorsan ok :)
salıh yılmazı al gotur demedı mı ekreme?ondan dolayı bence kacmasın:)adam kacasada suc kacmasada.
filiz bu bölüm yılmazı savundu ama haftaya açıkçası yılmazdan şüphelenmesini bekliyorum ki şüphelenecektirde sonuçta abisi vuruluyo senaristlerin yılmaza söylettiği sözler ve arabadan çıkan bir silah var filizin yerinde kim olursa olsun aşk ne kadar büyük olursa olsun insan şüphelenirki birde aile durmadan bunu söylerse şüphelenmemesi için hiç bir neden yok...
cemin maskesinin düşmesine çok az kaldı işte olaylar bundan sonra başlıcak asıl ,birde önceki tüyolarda filizin hamile kalabilme ihtimali var die söylenmişti bu tüyoda doğru çıkarsa açıkçası olaylar bayağı karışıcak ve diziye heycan gelicek
matraka aslında yorumlarına katılıyorum bizim seninle anlaşamdığımız tek nokta filizin aile baskısına sürekli yenik düşmesi sen buna kızıyosun bende bunun normal olduğunu düşünüyorum bunun dışında yorumların güzeldi...
ağlayan gitar
18-11-06, 14:21
beklenmedık bır gelısme ne olacak yılmazın arabasından slah cıktığını oğrenmesı olacak.bu da fılız-ylmaz askını derınden sarsacak.cem de hedefıne ulastığını sanacak ama fılız cemle asla yakınlasmaz.
ekledığın ıcın sağol.
önemli değil.başka bi gelişme olamıycağına göre :img-haha: yılmaz kesin teslim olacak.cem ya allah belanı versin :icon_evil
filiz bu bölüm yılmazı savundu ama haftaya açıkçası yılmazdan şüphelenmesini bekliyorum ki şüphelenecektirde sonuçta abisi vuruluyo senaristlerin yılmaza söylettiği sözler ve arabadan çıkan bir silah var filizin yerinde kim olursa olsun aşk ne kadar büyük olursa olsun insan şüphelenirki birde aile durmadan bunu söylerse şüphelenmemesi için hiç bir neden yok...
cemin maskesinin düşmesine çok az kaldı işte olaylar bundan sonra başlıcak asıl ,birde önceki tüyolarda filizin hamile kalabilme ihtimali var die söylenmişti bu tüyoda doğru çıkarsa açıkçası olaylar bayağı karışıcak ve diziye heycan gelicek
matraka aslında yorumlarına katılıyorum bizim seninle anlaşamdığımız tek nokta filizin aile baskısına sürekli yenik düşmesi sen buna kızıyosun bende bunun normal olduğunu düşünüyorum bunun dışında yorumların güzeldi...
kesınlıkle fılızın yılmazdan suphelenmesı bu olanlar sonunda cok normal.bende fılızın aıle baskısısının altına cok gırmesıne karsı olanlardan bırıyım.ama aılesıne karsı cıktığında da fılızı tutabılene ask olsun:img-haha: bır kere olsun neden fılıze hak vermedı aılesı anlamadım.madem fılızın zekı olduğunu bılıyosunuz ask ınsanın gozunu ne kadar kor edebılırkı yılmaz onu kullansa anlardı herhalde butun onceden olanlar sonunda.fılızle yılmazın barısacağı anı dort gozle beklıyorum.sımdı kusmedıler ama kuseceklerı kesın.cemın maskesının dustuğu anı hepımız sabırsızlıkla beklıyoruz.
tartışma çıkarıyorum gibi olucak ama slayjic sevdiğin insana sonuna kadar güvenirisn nedenmi çünkü güven duygusunun ortası yoktur ya güveniyorsundur yada güvenmiyorsundur ve güvendiğin insanlar seni hayal kırıklığına uğrattığında onu gözünle görmeden inanmassın insanın doğası bu yani filiz aile baskısına boyun eğecek benim hep eleştirdiğim nokta bu zamanında buna boyun eğmese şimdi bunlar olucakmıydı hayır
yakupoglu61
18-11-06, 14:32
matraka nerden biliyosun teslim olacağını
bnce kaçsın daha iyi olur heyecansız diziye heyecan gelir
önemli değil.başka bi gelişme olamıycağına göre :img-haha: yılmaz kesin teslim olacak.cem ya allah belanı versin :icon_evil
sımdı cem planlarının tıkır tıkır ısleyeceğını dusunuyo ama o gorecek yılmaz onun foyalarını bırbır ortaya cıkaracak.bence tekınerler batınca yılmaz onlara yarım eder cemın maskesını gun yuzune cıkarırsa ancak omer bunlardan sonra yumusar gıbı gelıyor bana yılmaza karsı.yılmaz fılıze hak verırmı vermez mı?bılemem hapısten cıktıktan sonra.ılk oncelerı bence fılıze yuz vermez ama sonradan barısırlar.sımdıden fılızle yılmazı nasıl barıstırırlar dusuncesı sardı beni:img-haha: dızının gıdısatı benı umutlandırdı ama cem fılız sahnelerınde ben dayanamam artık.
ağlayan gitar
18-11-06, 14:39
sımdı cem planlarının tıkır tıkır ısleyeceğını dusunuyo ama o gorecek yılmaz onun foyalarını bırbır ortaya cıkaracak.bence tekınerler batınca yılmaz onlara yarım eder cemın maskesını gun yuzune cıkarırsa ancak omer bunlardan sonra yumusar gıbı gelıyor bana yılmaza karsı.yılmaz fılıze hak verırmı vermez mı?bılemem hapısten cıktıktan sonra.ılk oncelerı bence fılıze yuz vermez ama sonradan barısırlar.sımdıden fılızle yılmazı nasıl barıstırırlar dusuncesı sardı beni:img-haha: dızının gıdısatı benı umutlandırdı ama cem fılız sahnelerınde ben dayanamam artık.
ya ne gıcıx bi karakter yaratmışlar öle ya onun sahnelerinde kanal değiştiriyom artık hele ilize nasıl bakıyo ya gıcıx şey ne olacak :D bende nasıl barışacaklarını düşünüyom valla :img-grin2
yakupoglu61
18-11-06, 14:40
bana göre teslim olmasın çünkü bu olayları dışardayken daha rahat çözer diye düşünüyorum.bu düşüncem çok fazla böyle olay yaşanan dizi izlediğimdendir:D:D:D:D:D:D:D:D
tartışma çıkarıyorum gibi olucak ama slayjic sevdiğin insana sonuna kadar güvenirisn nedenmi çünkü güven duygusunun ortası yoktur ya güveniyorsundur yada güvenmiyorsundur ve güvendiğin insanlar seni hayal kırıklığına uğrattığında onu gözünle görmeden inanmassın insanın doğası bu yani filiz aile baskısına boyun eğecek benim hep eleştirdiğim nokta bu zamanında buna boyun eğmese şimdi bunlar olucakmıydı hayır
sevdiğin insana tabiki güvenirsin güven olmasa ilişkide olmaz ama ne kadar seversen sev güven tamda olsa orda yatan kişi ölümle savaşan kişi abisi şuan hernekadar dargında olsalar filiz ve ömerin birbirlerini nekadar çok sevdiğini biliyoruz böyle bir durumda yılmazın arabasından silah çıkarken filizin şüphelenmesi sadece aile baskısı yüzündenmi olur sanmıyorum açıkçası sonuçta yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değil geçmişinde yaptığı hataları var ve ömer vurulmadan önce söylenmiş sözler var yani nekadar güven kazanılmış olsada eskiden gelen hatalar varsa güvenin sarsılması doğal aşk nekadar büyük olursa olsun
filiz ailesine birkere boyun eğdi ve hala eğiyor ve ailesinin baskılarında yorumlarından etkileniyor ama unutmayalımki filiz doğduğu andan beri tanıyan onu yetiştiren ailesi yani filizi etkilemeleri çokta zor değil açıkçası tabi filizinde etkilenmemesi...
ağlayan gitar
18-11-06, 14:43
bana göre teslim olmasın çünkü bu olayları dışardayken daha rahat çözer diye düşünüyorum.bu düşüncem çok fazla böyle olay yaşanan dizi izlediğimdendir:D:D:D:D:D:D:D:D
teslim olmassa suçlu durumunu düşmez mi ? yılmaz kaçmaz bence ne olacaksa olsun der gider :icon_cry:
bence kacması onun ıcın ıyı olmaz cunku kacarsa herkes yılmaz yaptırdı bır korkak gıbı kactı derler.bence yılmaz teslım olur kacmayı gururuna yedıremez.hem kacması fılızın askının nefrete donusmesıne yol acar.dıyeceksınız kı kacmasada oyle ama teslım olurda yapmadığını kanıtlarsa bu daha etkıleyıcı olur.
yakupoglu61
18-11-06, 14:48
teslim olmassa suçlu durumunu düşmez mi ? yılmaz kaçmaz bence ne olacaksa olsun der gider :icon_cry:
zaten suçlu durumunda değilmi?
eğer içeri girerse nasıl cemin yaptığını öğrenecek!hiç değilse dışardayken araştırır kendisini kimin tuzağa düşürdüğünü
sevdiğin insana tabiki güvenirsin güven olmasa ilişkide olmaz ama ne kadar seversen sev güven tamda olsa orda yatan kişi ölümle savaşan kişi abisi şuan hernekadar dargında olsalar filiz ve ömerin birbirlerini nekadar çok sevdiğini biliyoruz böyle bir durumda yılmazın arabasından silah çıkarken filizin şüphelenmesi sadece aile baskısı yüzündenmi olur sanmıyorum açıkçası sonuçta yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değil geçmişinde yaptığı hataları var ve ömer vurulmadan önce söylenmiş sözler var yani nekadar güven kazanılmış olsada eskiden gelen hatalar varsa güvenin sarsılması doğal aşk nekadar büyük olursa olsun
filiz ailesine birkere boyun eğdi ve hala eğiyor ve ailesinin baskılarında yorumlarından etkileniyor ama unutmayalımki filiz doğduğu andan beri tanıyan onu yetiştiren ailesi yani filizi etkilemeleri çokta zor değil açıkçası tabi filizinde etkilenmemesi...
bencede fılız yılmazdan bu durum karsısında suphelenmemesı anormal.cunku hısselerın 10 katını ısteyınce suphelenen ınsan arabadan cıkan sılah sonunda kım bılır ne dusunur duyduğu askı bıle nefrete donusturebılır kı zaten oyle olacak.fılzın basına ne geldıyse aılesını herseyden ustun tuttuğundan geldı.bu cok normal ama bırazda aılesını karsısına almayı oğrenmelı.aılesını karsısına aldığı yerler var ama sonradan her zaman onların yanına donuyor.yanı ne zaman ne yapacağını bılmıyo(değer vedığı ınsanlar karsısında) fılız değer verdığı ınsanları kırmamaya calısıyo ama bunu beceremıyor.
ağlayan gitar
18-11-06, 14:52
yılmazın yaptığını düşünücekler ve kaçtı dicekler ama teslim olursa olayların içinde olur belkide cemin yılmazı şikayet ettğinide öğrenir hani polislere gidip konuşmuştu ya ismini falan almışlardır heralde.bide ömer iyileştiği zaman cemin açıklamalarına ne dicek onu merak ediyorum ömer bana bi kaç gün önce yılmaz akın tarafından tehtit edildiğini söylemişti demişti yanlış hatırlamıyosam.eğer ömer doğrularsa vayy yılmazın halineee
Evet dün akşam yine sinir katsayımızı yükselerde tavan yaptıran bir bölüm izledik.. Sizce bu bölüm iyimiydi.. Hayır.. Bence değil.. Geçiş dönemi.. Ve İhtirasın intikamın kol gezdiği , Silahlı magandaların meydanda cirit attığı bir bölümdü.. Bu dizide en son görmek isteğim şey.. Silahtı.. Oda tam oldu.. Diziyi izleme sebebim.. Bu dizide masalımsı şeyler yaşanması.. Ve yaşanan kuvvetli aşklardı.. Psikopat kişiliklerin olduğu bir dizi değil..
Filiz: Eleştirilcek şeyler oldu, hakkını teslim ettiğim sahneler oldu.. Yaptığı hatalardan biri neden Yılmaz değilde.. Neden Cemi araması.. Bu insanı tam anlmıyla kaç günlüğüne tanıyordu ki.. Çocukluk arkadaşı olmas birşey değiştirmez.. Onun hayatına yeni girdi.. Ve herşeyi anlatmaları çok saçmaydı.. Filizin Yılmazı aramaması da hataydı... Filiz Yılmaz gelince iki tan sarıldı ağladı.. Annesi geldiğinde elini çekti..Tamam ilk başta suçlanan Yılmazı savundu.. Korur çünkü Yılmazı artık neredeyse tanıyor.. Güveniyor.. İkinci suçlamada Yılmaz Filizi aramazsa... Ben böyle böyle suçlanıyorum.. Biri arabama silah koymuş derse O zaman Yılmazdan şüphelenme değil.. Onu savunur.. Ama bu ihitmal neredeyse yok gibi.. Neyse.. Bölümde çok ağladı yine.. Bu kızın ağlamadı sahneleri daha çok görmek istiyorum.. Kırmızı kırmızı gözlerle dolaşmasını istemiyorum.
Yılmaz: Dediğim gibi.. OLayı öğrendikten sonra Filizin yanında oldu.. Onu teselli etti.. Onun için hastaneden ayrılmadı.. Filize gerektiği teselliyi verecekti ki.. Yine Handan hanım girdi araya... Polise ifade verdiği sahnelerde de son derece fevriydi.. Biraz sakin olması gerekti.. Polis Yılmaza yapılan saldırıyla bunlan bağlantıyı gördü.. Ama Yılmaz ömeri suçlamadıki bu kanıya nerden vardı... Delil yoksa ispatlayamazsın dedi.. Şüpheleri kendine çekti.. Delil çıktı şüpheli durumuna düştü.. Sonunda aynalının sözüne geldi.. Kendine çeki düzen verecek.. :)
Ömer: Bu bölüm sadece yattığını gördük.. Kısa zamanda iyileşeceğine inanıyorum.. Hastaneye taşırıken yaşananlar bence rezaletti.. Böyle sahneler saçma olmuş. Ömerin gittiği sahne.. Neredeyse 10 dk. geçti.. Yani bu kadar göze batan sahneler görmedim.. Gelecek bölüm Ömer kendine gelir ve Yılmazı suçlar.. Cem kışkışlar.. Filizde yılmaza inanır.. Ve Ömeri kararından vazgeçirir ama aşklarında vazgeçer.. Ömerin vurulma sahnesini son derece başarılı buldum.. Ama sonrasını değil...
Feride:Bölümün yıldızlarından biriydi.. İlk arayacağı numura 112 olmalıydı.. Filiz değil. Filiz de ısrar etmeside ayrıca saçmalıktı. Taşırken bile ne kadar zorlandıklarını gördük.. Garibim o can havliyle yerlerde sürünmediği kalmıştı. Tuvalette ellerini yıkadığı sahne gerçekten iyiydi.. Ağlaması.. felan.. Yani iyiydi.. Söyledikleri cümlelerde daha önceden bunun gibi şeylerin başına geldiğini gösteriyordu.
Handan Hanım: Ömerin durumuna üzülmesi telaşı son derece yerinde idi.. Ama O durumda bile Yılmaza çıkışması yine yüklenmesi kabul edilebilir birşey değildi.. Handan hanımın öfkesi geçecek gibi değil..
Mualla Hanım: Beddua etmeseydim keşke dedi.. Pişmanlık duydu.. Oğlunun alındığını öğrenincede telşalandı.. Sonra keyiflendi.. Eve polisler geldiğinde yüzündeki ifadede görülmeye değerdi..
Cemil: Bölüm ikinci kötü karakteri idi.. Yılmaza söylediği laf yenilir yutulur cinsten değildi.. Cemil belasının aradığı apaçıktı.. Faaliyetleri devam edecektir.. Fahriyeyi rahatsız etmesi ve her şekilde karşısına çıkması hiç hoş değil.. Giden o neden oğlunun kafa kağıdında adının yazmadığını sorgulayanda o.. Yani haksız taraf..
Devam edeyim.. Mesajıma..
Bölümün en eleştiricek kişi tabikide Cem...
Cem: Bu kişi artık insanlıktan hiçbirşey kalmamış halini görüyoruz.. Cani ruhlu ve yaptığını kendi gözünde haklı görmesi ona tedavinin bile yeterli olmayacağının göstergesi.. Yakında foyası çıkacaktır.. Bu bölüm bol bol örümcek ağı kurdu.. Ve Kurt Kuzuların önünde sırf onlara saldırabilmek için kuzu postuna girdi.. Örümcek ağları kısa zaman etkili olacaktır.. Cemin bağlatıları çözüldükçe Yılmaz aslında bu Cemin yaptığını anlaaycaktır. Cemin yanında ki adamı Yılmaz tanımakta.. İlk önce bu kişi bulunur tahminimce.. Sonra çorap söküğü gibi gelir.. Cem Kara melektten gelmiş kesin..
Not: Bu dizinin senaryolarına Nuran Devrsin yanında çalışmış stajyer arkadaşlardan çıktığını düşünüyorum.. Nuran Devresten kaptıkları tüyolarla.. İşlerle Bu diziide kasırga değil.. Resmen felaket yaratmayı başardılar.. Dizinin cılkını değil.. Suyunu değil.. Artık iyi şeyini çıkardılar..
belkide filizi şaşırtan olay yılmazın kaçması olmasın çünkü filizi derinden etkileyecek diyor ya başka türlü nasıl olucak ki bu
yılmaz kacarsa gerı donusu olmaz artık.fılızı bu aralar butun olaylar derınden etkılıyo zaten.arabadan sılah cıksaması olabılır.ama bana gore kacacaklar ekremle yılmaz.ama ekrem neden gıttıklerını soylemez yılmaza.kacmasınlar ama kacarlarsa fılızle yılmazın arası dahada acılacak ya barıstırmaları gec olacağından bu olaylar sonucunda dızı uzayacağından değerlı senarıtlerımız kacırırlar ki bence kacaklar.
Oy oy ne özetle yine karşı karşıyayız. Pek bilinmedik bir olay yok.. Filizin deinden sarsılması dışında.. Bunlara dayanarak şöle bir tahminim var..
Filiz Yılmazın arabasından Silah çıktığını öğrenir.. Ve yılmaz polisten kaçmaktadır..
Yılmaz suçsuzluğunu ispatlamak için kesin dışarıda kalmalı.. Başka şekilde olmaz.. Yılmazın Filizi bunlara inanmaması adına Filizi aramasını istiyorum.. Yoksa Filizin Yılmazdan şüphelenmesi içten bile değil.
eğer yılmazla ekrem kaçarsa işte ozaman filiz kesinlikle yılmazdan şüphelenir ve olaylar tam cemin istediği gibi ilerler handan ve ömer dünden hazır zaten yılmazı suçlamaya açıkçası kaçarlarsa yılmaz filizin gözünde biter gibime geliyo...ama tabi yılmazın kaçma olasılığı yüksek ve kaçarda filizde hamile olduğunu öğrenirse işte ozaman seyireyleyin cümbüşü...
eğer yılmazla ekrem kaçarsa işte ozaman filiz kesinlikle yılmazdan şüphelenir ve olaylar tam cemin istediği gibi ilerler handan ve ömer dünden hazır zaten yılmazı suçlamaya açıkçası kaçarlarsa yılmaz filizin gözünde biter gibime geliyo...ama tabi yılmazın kaçma olasılığı yüksek ve kaçarda filizde hamile olduğunu öğrenirse işte ozaman seyireyleyin cümbüşü...
filizi mutlaka haklı çıkarmak adına yapılır bu zaten başka türlü yapılmaz ama bu sferde 1-50 bölüm arasında çizilen yılmaz krakterini tırpanlamış olurlar çünkü yılmaz paşa pşa teslim olur yoksa krakter oynaması olucak buda hiç ii değil
Aslında Yılmazın kişiğini düşününce kaçmayacağı apaçık.. Bunu Yılmaz yapmaz ve teslim olur.. Ama aynalıya ve salihe talimat verir bunu yapanı bulun diye.. Ekremin çevre geniş.. Bulmaları zor da olsa bunu yapanı bulacaklardır.. Yılmaz kaçarsa Filiz daha çok şüphelenir. Ama Yılmazın Filize bir açıklamada bulunması şart. Yılmaz içeri girer Filzi dışarda abisinin başında.. Bütün deliller Yılmazı gösteriyor.. Bide bu olayların dışında Filiz hamile çıkarsa resmen bayram yeri olur ortalık.. Çümbüş değil.. Sirk olur dizi.. :) Yani bu kadarda olmaz dedirtiyor bana..artık..
Yılmaz suçsuzluğunu ispatlamak için kesin dışarıda kalmalı.. Başka şekilde olmaz.. Yılmazın Filizi bunlara inanmaması adına Filizi aramasını istiyorum.. Yoksa Filizin Yılmazdan şüphelenmesi içten bile değil.
sucluluğunu ıspatlamak ıcın dısarıda kalmalı kalmasınada bu fılızle yılmazın barsmasını gecıktırır.fılızı arasada fılız ona ınanmz bunu nasıl yaparsın der sonra ağzına ne gelırse soyler yılmaza konusma sansı vermez merak etme.
bence yılmaza eğer ekrem soylerse arabanda sılah bulundu dıye gururuna yedıremez kacmayı.zaten kacarsa kopar artık fılızle yılmazın arasındakı bağ.ılk sezondan beri cızılen bır yılmaz karakterı var kacarsa bu yılmazın karakterını bıze yanlıs gostermısler demektır!yanı yılmaz kacarsa bızı yılmaz gururludur dıye kandırmasınlar.bu aralar zaten karakterlerle cok oynama yapıyorlar.senarıstlerımız yılmazın bu huyunuda değıstırıler artık.
yılmaz gibi birime kaçmak yaraşmaz..ömer yılmazların evini bastığında ekrem ve salih:yılmazın verilecek bir hesabı varsa kaçmaz demişti.
bu durumda yılmazın kaçması gitmesi mantık hatası olur.
öyle olursa zaten reytingler iyice düşüşe geçer filiz yılmaz da biter.
Doğru tespit..
yılmazın verilecek bir hesabı varsa kaçmaz
Şu açıdan da düşündüm.. Ekrem ve salih yapan adamları zorda olsa bulurlar.. Polise teslim ederler.. Ama adamlar ötmez.. Yılmaza bunlar mı seni dövdü diye gösteririler.. Yılmaz o bıyıklıyı tanır ve suçsuzluğu ispatlanır.. Adamlar suçlarını kabul eder ama bir müddet kimin yaptığını söylemezler... Yılmaz serbest kalır Ama Filiz inanmaz..
Filiz bu bölüm pek bişey yapmadı.. Bu bölümden sonra Yılmaza alacağı tepkiyi merakla bekliyorum.. Filizin tepkisinin ağır olacağına inanıyorum. Yılmazı belki hapishanede ziyarete gidebilir.. Ve ağır bir şekilde suçlar.. Yani silahı bulduktan sonra imtihan başladı.. Öncesinde tabikide Yılmazı savunacaktı.. Yılmaz-Filiz aşkları ağır bir sınavdan geçiyor.. Her yöndende sınanıyor.. Ömer ifadesinde Yılmazı suçlu olduğunu söyleyecektir.
kımsenın aklından sılahı yılmazın arabasına nerde nasıl koyduklaı neden gosterılmedı dıye gecmıyor herhalde.bu olayı nıye gostermedıler?çünkü senarıstlerımız bızı kandırmaya devam edıyorlar bızde koyabılırler dye uyuyoruz resmen.
Kaybolan bir gün gibiyim
Geçiverdi seneler
Geçiverdi seneler..
Seneler..Seneler..
Bir mum gibi eriyorum..
Bu dünyadan göçüyorum...
Bir derdim var dermansızdır
Bir aşkım var ümitsizdir..
Bir aşkım var çaresizidir.
Seni sevememki
Seni saramam ki
Senin olamam ki..
Buna engel var..
Şarkı gerçekten çok güzel.. Bu şarkıyı söyleyeni ver parçanın tamamını merak ediyorum..
benim anlamadigim bisey var..Ihbari yapan Arkadas..Arabanin Torpido Gözunu Nasil Gorebiliyor ?
SaçmaLik yaa...neyse suan indiriyorum 50.Bolum tekrar izliyecem...Belki Arada reklam oldugundan görmemisimdir...
Cevaplarinizi bekliyorum beni aydinlatin :)
+ Silahta Yilmazin el izi yok..Yilmaz Bence Yine serbest Kalacak :)
kımsenın aklından sılahı yılmazın arabasına nerde nasıl koyduklaı neden gosterılmedı dıye gecmıyor herhalde.bu olayı nıye gostermedıler?çünkü senarıstlerımız bızı kandırmaya devam edıyorlar bızde koyabılırler dye uyuyoruz resmen.
Geliyorda ne yapacağız.. Her seferinde böyle oluyor.. Saf yerine koyuluyoruz.. Yani benim de gözüme diken gibi batıyor.. Ama ben bekliyordum keşke koyan kişi küçük ayrıntıda olsa gösterselerdi.. Bu kadarı tabiki çok olur.. İlla her bölüm bir mantık hatası yapacaklar ... Alıştık artık.. :dito
her aşk belli sınavlardan geçer ama filiz ve yılmaz aşkı çok sınavdan geçti ama bu sefer çok daha büyük bir sınavdan geçiyorlar belkide hayatlarının en büyük sınavnı vericekler ve bu sınavın sonunda kaybetmekte var kazanmakta ama her sınavı bir kerette veremeyiz yani kazanamayız her zaman ama elbette telafisi için bir sınav şansı daha tanırlar genelde bence bu aşk ilk sınavı veremicek ama telafi sınavından 100 le geçicektir bazen kazanmaktansa kaybetmek insana daha çok şey öğretir...
Şu olasılığı göz önünde bulundur bence.. Yılmazın arabasından çıkıyor silah ama el izi yok.. Polis onun eldiven taktına inanır.. Yada diğer bir ihitmalle birinin bunu yılmazın üstüne atmaya çalıştığını ..
Polis bu iki seçeneğide düşüncektir.. Hemen karara bağlamazlar.. Ama şu an tek suçlu Yılmaz gözükmekte.. Ve Yılmazı tutuklamaları normadir. Olayı tutukluyarak bırakmayacaklar.. Ve polis araştırmalarına devam edecektir.
Şu olasılığı göz önünde bulundur bence.. Yılmazın arabasından çıkıyor silah ama el izi yok.. Polis onun eldiven taktına inanır.. Yada diğer bir ihitmalle birinin bunu yılmazın üstüne atmaya çalıştığını ..
Polis bu iki seçeneğide düşüncektir.. Hemen karara bağlamazlar.. Ama şu an tek suçlu Yılmaz gözükmekte.. Ve Yılmazı tutuklamaları normadir. Olayı tutukluyarak bırakmayacaklar.. Ve polis araştırmalarına devam edecektir.
Evet Ama Silah Arabanin Sag Tarafindan Ates Edildi..Ve ömerin yanindaki Kiz arabadan kimsenin inmedigini biliyor..Kiz belki yilmazin arabasinin olmadigini soyleyebilir.
Ve bence Cem Vijdan azabi çekerek soyleyecek ve 'film biteceK'..
Ve 1 ay sonra YILMAZ & FILIZ'i Ask Yolunda Izliyecez :D :D
51.bölüm özeti
forever_bim
18-11-06, 17:08
benim anlamadigim bisey var..Ihbari yapan Arkadas..Arabanin Torpido Gözunu Nasil Gorebiliyor ?
SaçmaLik yaa...neyse suan indiriyorum 50.Bolum tekrar izliyecem...Belki Arada reklam oldugundan görmemisimdir...
Cevaplarinizi bekliyorum beni aydinlatin :)
Polisler aramaya aracın bagajından başladılar. Son açtıkları yerlerden biri de torpido gözüydü. Araba detaylıca arandı.
Evet Ama Silah Arabanin Sag Tarafindan Ates Edildi..Ve ömerin yanindaki Kiz arabadan kimsenin inmedigini biliyor..Kiz belki yilmazin arabasinin olmadigini soyleyebilir.
Ve bence Cem Vijdan azabi çekerek soyleyecek ve 'film biteceK'..
Ve 1 ay sonra YILMAZ & FILIZ'i Ask Yolunda Izliyecez :D :D
Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama 2005 yılının sıcak bir temmuz akşamı ATV'de Aşk Yolu adlı Tv yapımını izlemiştik. Bülent İnal'ın meşhur bıyıkları yoktu ve de Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra Seda Akman da vardı başrolde.
51.bölüm özeti
özet hep bilindik şeyleri söylüyo bir önceki bölümden gidiyo özet...özette( tüm şüpheler yılmaz üzerindeyken sevdiği adama sahip çıkan filiz,beklemedik bir gelişmeyle derinden sarsılacak..) diyo bu demekki silahtan haberi olacak filizin yine de savunacak çünkü sadece ifade almışlardı ama tüm şüphelr derken herşey yılmazı şüpheli gösteririrken diyo..yani filizi sarsıcak olay silah değil bence başka bişey ...belki yılmaz cemin tuzağını çözer bütün bunları cemin yaptığını öğrenir buna şok olur arkadaş dedği yanlarından biran bile ayrılmayan adamdan dolayı şok olur umarım.....
forever_bim
18-11-06, 17:11
sevgili modumuzdan rica edelim başlik değiştirelim
Matraka daha çok erken yeni başlık için. Dizi daha dün gece yayınlandı. Ben uygun zamanda açacagım sen merak etme:img-grin2
özet hep bilindik şeyleri söylüyo bir önceki bölümden gidiyo özet...özette( tüm şüpheler yılmaz üzerindeyken sevdiği adama sahip çıkan filiz,beklemedik bir gelişmeyle derinden sarsılacak..) diyo bu demekki silahtan haberi olacak filizin yine de savunacak çünkü sadece ifade almışlardı ama tüm şüphelr derken herşey yılmazı şüpheli gösteririrken diyo..yani filizi sarsıcak olay silah değil bence başka bişey ...belki yılmaz cemin tuzağını çözer bütün bunları cemin yaptığını öğrenir buna şok olur arkadaş dedği yanlarından biran bile ayrılmayan adamdan dolayı şok olur umarım.....
evet olmaz olmaz yani olabilir cem yüzünden olabilirde onu çok sarsıcak olay bence yılmazın kaçması olur umarım kaçmaz bi krakteri daha kaybetmeye dayanamam
forever_bim
18-11-06, 17:26
Handan Hanım, Filiz ve de Ömer'in Feride'ye çok büyük bir borcu var şimdi. Ömer yaşayacaksa bu Feride sayesinde olacaktır. Yaaaa Handan Hanım'cım 46. bölümde kedi ve köpeklerle eş tuttuğunuz Feride yeri geldi en sevdiğiniz kişiyi kurtardı, ama kıymeti bilinecek mi Handan Hanım tarafından? Sanmıyorum.
özet gelmiş ne çabuk ama geçen haftanın özetinin nerdeyse aynısı bence filiz yılmazı suçlamıyacak öyle umut ediyorum vede çok yakında cemin maskesi düşecek
ben dizimi hala çok severek izliyorum hala benim için en güzel dizi ama geçen senekinle arasındaki tek fark geçen sezon mutlu ve güzel bir şekilde izlerdim şimdi ise hele şu üç bölümdür gergin bir şekilde izliyorum acaba cem yine ne pislikler yapacak filizle yılmaz ayrılacakmı diye dizimi diken üstünde izliyorum ama yinede çok seviyorum dizimi
birde o aşk yolu filminde bülent inal yine bıyıklıydı vede çok karizmatikti tubada çok şekerdi çok harika bir filmdi galiba onu dizi olarak önümüzdeki sezon çekecekler inş. dizi olarak çekerler çünkü çok güzel bir yapımdı
ömerin ise zaten ölmeyeceği çok belli çünkü fotoğtrafta kendindeydi ve filiz elini tutuyordu birde ömer vurulduktan sonraki hali acınacak haldeydi adamı zaten yere serdiler birde filizle feride kendileri taşımaya kalktılar adam hepten gidecekti tam bir komedeydi orası neden ambulans çağırmadılar çok merak ediyorum bence yılmaz kesinlikle kaçmaz ama aynalı kaçması için çok baskı yapar birde eğer filiz öğrenmeden yılmaz filizi arayıp söylerse çok iyi olur ozaman filiz kesinlikle şüphelenmez feridede bu bölüm çok iyiydi ama bu bölümün en iyisi kesinlikle filizdi birde kız hep ağlıyorya yeter artık ağlatmayın şu kızı birde cemin ikide bir pispis gülmesi çok sinirimi bozuyor
51.bölüm özeti
bu özet geçen bölümün özetiyle aynı nerden alındı acaba :img-polic
sadece ikinci paragrafında yeni cümleler var,sevdiği adama sahip çıkan filiz diyor b bölüm sahip çıktığını gördük ama sanırım suçsuz olduğunu da kanıtlamaya çalışacaktır...ömerde ayılınca filizi yılmazdan uzaklaştırmak için beni yılmaz vurdu gibi bir laf duyarsa o zaman filiz yılmaza güvenmez diye düşünüyorum...bakalım neler olacak
handan hanımda bir kaç bölüm önce azarladığı ferideye kızım dedi:img-nyam: kadın da ömer gibi dengesiz :img-grin2 ikisininde biran önce toplanmalarını diliyorum...ömere bu olay bence bir dönüm noktası olacak ama handana olacağını zannetmem aynı hamam aynı tas yılmaza bağırıp duruyordu :dito
sarkiyi cekmistim hemen telefonuma boyle gidiyor...cok guzel bir sarki ya
Senelerrrrrr...Senelerr.....Bir mum gibi eriyorumm..Bu dunyadan gocuyorum
Bir Mum Gibi Eriyorummm..Bu dunyadan gocuyorumm...
Bir derdim var dermansizimm.. bir askim var caresezimmm....
Bir derdim var dermansizimm.. bir askim var caresezimmm......
Seni Sevemem Ki Seni Saramam ki Sensiz olamam ki BUNA ENGEL VARR...
BUNA ENGEL VAR ...Seni Sevemem Ki Seni Saramam Ki Sensiz Olamam Ki BUNA ENGEL VARR... BUNA ENGEL VAR ......
sarki boyle gidiyor....harika yaa kim soyliyor bilmiyorum...bilen varmi..???
kimin soyledigini hala bilmiyorum ama sarkinin ismi ENGEL VAR
ve tam olarak boyle gidiyor
Kaybolan bir gün gibiyim
Geçiverdi seneler
Geçiverdi seneler..
Seneler..Seneler..
Bir mum gibi eriyorum..
Bu dünyadan göçüyorum...
Bir aşkım var ümitsizdir..
Bir aşkım var çaresizidir.
Seni sevememki
Seni saramam ki
Senin olamam ki..
Buna engel var..
sarkiyi soyleyen kisi.........
MELIHA GULSES MIS INCESAZ GRUBU cok asigin var diyorlari soyleyen ler...
sarkinin orjinalini bulaMADIM DAHA AMA TELEFONUMA CEKMISTIM ONLA AVUNUYORUM SIMDILIK..
bu özet geçen bölümün özetiyle aynı nerden alındı acaba :img-polic
sadece ikinci paragrafında yeni cümleler var,sevdiği adama sahip çıkan filiz diyor b bölüm sahip çıktığını gördük ama sanırım suçsuz olduğunu da kanıtlamaya çalışacaktır...ömerde ayılınca filizi yılmazdan uzaklaştırmak için beni yılmaz vurdu gibi bir laf duyarsa o zaman filiz yılmaza güvenmez diye düşünüyorum...bakalım neler olacak
handan hanımda bir kaç bölüm önce azarladığı ferideye kızım dedi:img-nyam: kadın da ömer gibi dengesiz :img-grin2 ikisininde biran önce toplanmalarını diliyorum...ömere bu olay bence bir dönüm noktası olacak ama handana olacağını zannetmem aynı hamam aynı tas yılmaza bağırıp duruyordu :dito
bu özet milliyetin tv ekinde var handan ferideye şimdilik iyi davranır sonra ömer iyileşince yine eski haline dönücektir ömer hastaneden çıkınca evde dinlenirken feride ömer aşkı yoğunlaşıcaktır.
acaba hamilelik olayı olucaksa o bu bölümde çıkabilirmi yani filizi asıl şok edecek olay bu olabilirmi mesela filiz hastanede bayılabilir herkes yorgunluktan zanneder ama ufak bir tahlille ortaya çıkabilirmi...
ayy şimdi gerçekten merak ettim 51. bölümü. acaba filiz hamilemi. ooooooofff daha cumaya çok var...
bisey anlamadim ozeten yaaa,bu nee zaten biliyoruz bunlari alaalaa..evt yaa bende cok merak ediyorum acaba ne olcak cuma gunu,...ya cem beni diziden sogutuyor ne gicik bi adam,
"her kim yaptiysa bunun cezasini vericek"
salak yaaa manyak pislik,
mualanin dedigi gibi
"alah seni bildigi gibi yapsin cem akman"haha:)
TubaBülent
18-11-06, 21:53
Arkdaslar büyük bir ihtimalle hamile oldugu ortaja cikacak büyük bir ihtimale ondan cok sarsilacaktir bence bekleyip görecez 51. bölümün özetindede dogru düzgün acik bir sey yok ortada neden dogru düzgün özet yazmiyorlar bilmiyorum ama carsamba günü insallah fragmanindan görürüz
forever_bim
18-11-06, 22:29
Bu bölüm başlamadan önce, sevgili matraka ve de sevgili pinkzone'a hafiften sitem etmiştim daha diziyi izlemeden Filiz'e yüklendiler diye, gidip ağzıma biber süreceğim.
Filiz kesinlikle geçmişteki tecrübelerinden ders almamış bir karakter, telefon açmama olayı hakikaten de çok gıcık bir durumdu.
Herkesin iddia ettiği Filiz'in Yılmaz'a sonsuz güveni, gibi bir şeye ben denk gelmedim. Direk Cem'i araması bana da tuhaf geldi.
Filiz'in esas sınavı silah bulunduktan sonra başlıyor bu konuda da matrakaya katılıyorum.
Ömer'le Handan Hanım'ın aynı olmadığını düşünüyorum, Handan Hanım sosyal sınıf farkına şiddetle inanan birisi, Ömer'in ilk olarak aşık olduğu kız yani Elif farklı bir sosyal katmandan geliyordu, bunu hatırlatırım.
Ömer Feride'yle de yakınlaşacak gibi duruyor, Feride de zaten yine farklı bir sosyal katmandan geliyor.
Yılmaz'ın Filiz'e karşı bazı konularda oldukça fazla taviz verdiğini düşünüyorum.
Dizi umarım evlilik dışı hamilelik gibi dejenere bir duruma çanak tutup da bunu normal bir olaymış gibi yansıtmaz.:bilmim
filiz hamileyse:img-nyam: onları değil ömer padişahı gelse ayıramaz.:img-elvis
küçük yılmazmı gelir yoksa küçük filizmi bunu senaristler belirliyecek benim temennim ikiz olmasından yana.:img-grin2 yılmazın çoktan bir çocuğunun olması lazımdı 50. bölüme geldik yaww..:img-grin2 :img-grin2
:love05: :img-nyam:
Filiz kesinlikle geçmişteki tecrübelerinden ders almamış bir karakter, telefon açmama olayı hakikaten de çok gıcık bir durumdu.
Herkesin iddia ettiği Filiz'in Yılmaz'a sonsuz güveni, gibi bir şeye ben denk gelmedim. Direk Cem'i araması bana da tuhaf geldi.
Filiz'in esas sınavı silah bulunduktan sonra başlıyor bu konuda da matrakaya katılıyorum.
Yılmaz'ın Filiz'e karşı bazı konularda oldukça fazla taviz verdiğini düşünüyorum.
Dizi umarım evlilik dışı hamilelik gibi dejenere bir duruma çanak tutup da bunu normal bir olaymış gibi yansıtmaz.:bilmim
bende ilk yılmazı aramamasını yadırgadım ama sonradan daha kötü sonuçlar doğuracağını düşündüğünü düşündüm.Telefon açmamasıda sadece ömere kasıtlı olarak yapılan bir şey değil,filiz birisine kızdığı o arayınca açmıyor daha önce de yılmaz olayında ve ömer olaylarında şahit olduk
Filizin yılmaza sonsuz güveninden de kastım,müjgan hanım bile yılmazı çocukluğundan beri tanımış olmasına rağmen o bile aslında biran şüphelendi yılmaz yapmaz demedi ,yılmaz böyle bir şeyi elife yapmaz dedi ..filizse o kadar olaya rağmen yani yılmazla aralarında çok hoş olmayan güven zedeleyen olaylara rağmen hiç kuşku duymadan hemen savunmaya geçti sen ne demek istiyorsun yılmaz böyle bir şey yapmaz diye...
bir de ömer sınıf ayrımı yapmıyor diyemem çünkü yapıyor ..sadece elif (ölen elif) olduğu için yapmamıştı ,aşık olduğu kadın için bu fakir olsun zengin olsun onun için farketmemişti ama ömer aşık olduğu insan ve yakınları haricinde ayrım yapıyor ...bu insanların yanında konuşmayalım,beni üç kuruşluk adama rezil etme gibi cümlelerinden de anlaşılıyor
hamile olmasını istemem ama sizin dediğiniz gibi herkesi şaşırtan belki o olabilir tabi filiz bunu söylemeyi göze alırsa...bu tarafı düşününce herkesi şaşırtan olayın hamilelik olabileceğine inanmıyorum
bir de yılmaz polislere teslim olacak mı diye bir şey var bence önce filizin yanına gidip durumu anlatacak sonra ya teslim olur ya da olayı çözmeye çalışacak:img-polic
forever_bim
18-11-06, 23:15
bende ilk yılmazı aramamasını yadırgadım ama sonradan daha kötü sonuçlar doğuracağını düşündüğünü düşündüm.Telefon açmamasıda sadece ömere kasıtlı olarak yapılan bir şey değil,filiz birisine kızdığı o arayınca açmıyor daha önce de yılmaz olayında ve ömer olaylarında şahit olduk
Filizin yılmaza sonsuz güveninden de kastım,müjgan hanım bile yılmazı çocukluğundan beri tanımış olmasına rağmen o bile aslında biran şüphelendi yılmaz yapmaz demedi ,yılmaz böyle bir şeyi elife yapmaz dedi ..filizse o kadar olaya rağmen yani yılmazla aralarında çok hoş olmayan güven zedeleyen olaylara rağmen hiç kuşku duymadan hemen savunmaya geçti sen ne demek istiyorsun yılmaz böyle bir şey yapmaz diye...
bir de ömer sınıf ayrımı yapmıyor diyemem çünkü yapıyor ..sadece elif (ölen elif) olduğu için yapmamıştı ,aşık olduğu kadın için bu fakir olsun zengin olsun onun için farketmemişti ama ömer aşık olduğu insan ve yakınları haricinde ayrım yapıyor ...bu insanların yanında konuşmayalım,beni üç kuruşluk adama rezil etme gibi cümlelerinden de anlaşılıyor
hamile olmasını istemem ama sizin dediğiniz gibi herkesi şaşırtan belki o olabilir tabi filiz bunu söylemeyi göze alırsa...bu tarafı düşününce herkesi şaşırtan olayın hamilelik olabileceğine inanmıyorum
bir de yılmaz polislere teslim olacak mı diye bir şey var bence önce filizin yanına gidip durumu anlatacak sonra ya teslim olur ya da olayı çözmeye çalışacak:img-polic
Zaten Yılmaz'ın hastaneye gelmesi hakikaten de Handan Hanım tarafından hoş karşılanmadı, Filiz böyle bir olayı düşündü mü hakikaten bilmiyorum.
Telefon açmama olayına gelirsek, bunu Ömer'e kasıtlı yaptı demedim, bu olay önceden de 2 kez gerçekleşti ve de ders çıkarmadı ben merkezli davrandı demek istedim.
Silah olayı hakikaten kötü oldu, Cem'in pis sırıtışı da cabası.
Filiz'le Yılmaz evlendikten sonra isterlerse üçüz bebek yapsınlar benim karşı olduğum bebek yapmak degil. Bu bebegin nikahsız dünyaya gelmesinin yaratabilecegi durumdur.
Ömer'in en fazla problem olarak gördüğü kişi Yılmaz. Yılmaz'ın hayatlarında yer almamasını istiyor, o yüzden de o hoş olmayan cümleleri Yılmaz söz konusu olunca kullanıyor.
Zaten Yılmaz'ın hastaneye gelmesi hakikaten de Handan Hanım tarafından hoş karşılanmadı, Filiz böyle bir olayı düşündü mü hakikaten bilmiyorum.
Silah olayı hakikaten kötü oldu, Cem'in pis sırıtışı da cabası.
Ömer'in en fazla problem olarak gördüğü kişi Yılmaz. Yılmaz'ın hayatlarında yer almamasını istiyor, o yüzden de o hoş olmayan cümleleri Yılmaz söz konusu olunca kullanıyor.
silah olayı da ayrı bir olay...cem öldürtmek istememiş ayağına sıktırmak istemiş ama ömer yere düştüğü için ağır yaralar almış
:img-grin2
bir de hala açıklığa kavuşmayan feride olayı var..tuhaf bir durumdur ki feride de eski hayatını merak etmiyor,kendine yeni bir hayat kuruyor tamam hadi eskiyi arayım derken bugünü kaçırıyorum diye düşünebilir ama onu biraz daha çabaladıktan sonra yapması lazımdı kız geçmişi olsada olur olmasa da olur gibi davranıyor :bilmim
ben hala ömerin sınıf ayrımı yaptığını düşünüyorum bir bölümde filiz o insanların içinde ne yapacak dediğini hatırlıyorum yanlışsam söyleyebilirsin ama böyle bir cümle geçmişti:img-polic
Filiz'le Yılmaz evlendikten sonra isterlerse üçüz bebek yapsınlar benim karşı olduğum bebek yapmak degil. Bu bebegin nikahsız dünyaya gelmesinin yaratabilecegi durumdur.
sevgili forever_bim eğer böyle birşey gerçekleşirse zaten yılmazla filiz bebek doğmadan evlenirler yani ters bir olay olmaz birde telefon olayında sana kesinlikle katılıyorum daha önce başına iki kere böyle olay gelmiş zaten aynı olay yine oluyor filiz yine ötekiler gibi kızgın olduğu için açmıyor bence çok yanlış ya açmasaydı telefonu ozaman ömer gidiciydi inş. bidaha böyle olursa bu sefer açar herhalde ama öteki olaylarda filiz sonuna kadar haklı vede yılmaza inandı vede onu savundu ama daha sonra olaylar nasıl gelişir bilemiyeceğim birde yılmaz bazı konularda filize çok taviz veriyor demişsin hangi konular bu çok merak ettim
Bencede iyi olmaz, Evlensinler ondan sonra istedigi kadar cocuklari olsun.
Insallah Filiz, Yilmazin yaptigini düsünmez :(
forever_bim
18-11-06, 23:36
sevgili forever_bim eğer böyle birşey gerçekleşirse zaten yılmazla filiz bebek doğmadan evlenirler yani ters bir olay olmaz birde telefon olayında sana kesinlikle katılıyorum daha önce başına iki kere böyle olay gelmiş zaten aynı olay yine oluyor filiz yine ötekiler gibi kızgın olduğu için açmıyor bence çok yanlış ya açmasaydı telefonu ozaman ömer gidiciydi inş. bidaha böyle olursa bu sefer açar herhalde ama öteki olaylarda filiz sonuna kadar haklı vede yılmaza inandı vede onu savundu ama daha sonra olaylar nasıl gelişir bilemiyeceğim birde yılmaz bazı konularda filize çok taviz veriyor demişsin hangi konular bu çok merak ettim
Ya cemotara takıldığım ilk konu şu. Feride direk keşke ambulans çagırsaydı. Bu bariz bir hata gibi geldi bana yani karga tulumba taşımaları.
Taviz konusuna gelince;
İlk sezon Filiz çok aşıktı ve hep de üzüldü çünkü hep Yılmaz'ın onu sevmesini bekledi, bu sezon da Yılmaz çok üsteliyor aşkı yaşatmak için, bak Ömer'den şikayetçi bile olmadı sırf Filiz üzülmesin diye. Gerçi olayı Ömer yaptırmadı ama Yılmaz öyle sanıyor. Polise gitmedi, herşeyin başı Cem, ama Yılmaz Filiz üzülmesin diye Ömer'den şikayetçi olmadı.
Ya cemotara takıldığım ilk konu şu. Feride direk keşke ambulans çagırsaydı. Bu bariz bir hata gibi geldi bana yani karga tulumba taşımaları.
Taviz konusuna gelince;
İlk sezon Filiz çok aşıktı ve hep de üzüldü çünkü hep Yılmaz'ın onu sevmesini bekledi, bu sezon da Yılmaz çok üsteliyor aşkı yaşatmak için, bak Ömer'den şikayetçi bile olmadı sırf Filiz üzülmesin diye. Gerçi olayı Ömer yaptırmadı ama Yılmaz öyle sanıyor. Polise gitmedi, herşeyin başı Cem, ama Yılmaz Filiz üzülmesin diye Ömer'den şikayetçi olmadı.
yılmaz artık alıştı hani bir olaya tepki verirsin ama bir şey değişmez sonra gene aynı olaylar olur yılmazınki de o hesap versede vermesede ömer yapacak o da onu görmezden gelmeye çalışıyor :img-grin2
taviz konusunda da yılmaz tavizleri sevdiği kadınla birlikte olmak için veriyor ve filize karşı değil,onları ayırmak isteyenler konusunda taviz veriyor yoksa filiz istedi de o yapıyor gibi bir durum yok ...yapsın da yani seviyor mutlu olmak istiyor elinden gelenide yapıyor aynı ömer gibi:love05:
Taviz konusuna gelince;
Esasında orda mantık hatası yok ama gerçekten çok vahim bir durumdu yani keşke ambulansı çağırsaydılar resmen ömere acıdım orda zavallım zaten üç kurşun yedi birde ömeri karga tulumba taşımaya kalktılar gerçekten faciaydı
evet filiz hep yılmazın aşkını bekledi ve sonundada oldu ama bu seferde önünde çok engeller var yani yakında delirmezse iyi herkes ona yükleniyor herkes filizden hesap soruyor birde cemin tuzağınada düşerse ozaman dahada kötü olacak içimden bir his cemin filize çok büyük zararlar verecek bu öldürmeye kadar gidebilir birde psikopat herif sadece ayağından vurun demiş yuh dedim demek öldür deseymiş kimbilir ne olacakmış bu cem beni delirtiyorya onun yüzünden çok sevdiğim dizimi gergin şekilde izliyorum
yakupoglu61
18-11-06, 23:50
Bencede iyi olmaz, Evlensinler ondan sonra istedigi kadar cocuklari olsun.
evlenmelerini beklersek oooooooooo bebek doğup büyürde üniversite sınavına girer
arkadaşlar siz biraz kendinizden pay biçin eğer aynı durum sizin başınıza gelseydi ve bütün deliller sevdiğiniz kişiyi gösterseydi aranızda şüphelenmeyecek kaç kişi var şahsen ben şüphe duyardım ve filizinde şüphe duymasını bekliyorum...
filizin telefonu açmaması kesinlikle kişiliği ile ilgili eğer birine kızarsa telefonu açmayarak tepki veriyor ve insan sevdiği kişinin başına kötü bişey geleceğini düşünmez ve oda telefonu açmayarak tepki veriyor ama tabikide iyi yapmıyor ama insan bazen kendini engelleyemiyor...
Bugün milliyet tv ekinde önümüzdeki haftanın özeti vardı.Filizle ilgili bütün oklar yılmazı gösterse de filiz sonuna kadar sevdiği adama sahip çıkıyor diye yazıyordu.
arkadaşlar siz biraz kendinizden pay biçin eğer aynı durum sizin başınıza gelseydi ve bütün deliller sevdiğiniz kişiyi gösterseydi aranızda şüphelenmeyecek kaç kişi var şahsen ben şüphe duyardım ve filizinde şüphe duymasını bekliyorum...
filizin telefonu açmaması kesinlikle kişiliği ile ilgili eğer birine kızarsa telefonu açmayarak tepki veriyor ve insan sevdiği kişinin başına kötü bişey geleceğini düşünmez ve oda telefonu açmayarak tepki veriyor ama tabikide iyi yapmıyor ama insan bazen kendini engelleyemiyor...
filizin yılmazdan şüpheleneceğini hala düşünmüyorum..geçen haftada öyle demişti hala aynı fikirdeyim....yılmaz ilk önce filize gidip olayları anlatırsa belki filizde bir şeyler sezebilir ben onu bekliyorum umarım öyle olur ve cemin planlarıda inşallah açığa çıkar
cem gerçekten çok iğrenç bir karakter...filizi sevmediği halde elde edemediği için ısrarla hırs yaparak filizi elde etmeye çalışıyor.onun sonu ruh ve sinir hastalıkları merkezi olacak kesin ordan da kaçıp başlarına bela olur :img-grin2
geçen hafta bende onu çok savundum forumu takip ettiysen çok tartışmalar yaşandı filiz yılmaza güvenir dedim ama silah yılmazın arabasında çıkıyor ve ömer ölüme çok yakın bende sonuna kadar yılmaza güvensin derim ama bence şüphe duyucaktır..
Filiz'in hamile oldugunu anlamasi dizideki en buyuk mantik hatalarindan biri olur. Hikayenin gidisine gore Filiz ile Yilmaz'in birlikte olmalarinin uzerinden tas catlasa 1 hafta gecti.Hatirlayacak olursak birlikte olduklarini izleyen sabah Yilmaz merkeze goturuldu. Ayni gun birlikte sahilde falan dolastilar ve sanirim aksamina sehirden ayrilmaya karar verildiler. O gece Yilmaz dovuldu. Bir gece hastanede kaldi. Ertesi gun veya onu izleyen gun Filiz'i is yerine birakirken Omer'le karsilastilar. O hirsla Omer evi yine kasip, kavurdu. Ama ayni gece Elif'in hatira defterini buldu. Sabah kalktiklarinda kizina iyi davranmaya basladi ve o gece Feride'ye dadilik teklif edip, ertesi gun onu evinden alacagini soyledi. Zaten ayni gece de vuruldu. Yani benim hesaplarima gore birlikte olmalarinin uzerinden sadece 5-6 gun gecti. Olaylar o kadar bariz bicimde birbirine bagliydi ki arada zaman atlamasi oldugunu sanmiyorum. Bu kadar erken yapilacak hicbir test hamileligi belirleyemez. Tabii Filiz olup, otopsi falan yapilmazsa!
Filiz'in hamile oldugunu anlamasi dizideki en buyuk mantik hatalarindan biri olur. Hikayenin gidisine gore Filiz ile Yilmaz'in birlikte olmalarinin uzerinden tas catlasa 1 hafta gecti.Hatirlayacak olursak birlikte olduklarini izleyen sabah Yilmaz merkeze goturuldu. Ayni gun birlikte sahilde falan dolastilar ve sanirim aksamina sehirden ayrilmaya karar verildiler. O gece Yilmaz dovuldu. Bir gece hastanede kaldi. Ertesi gun veya onu izleyen gun Filiz'i is yerine birakirken Omer'le karsilastilar. O hirsla Omer evi yine kasip, kavurdu. Ama ayni gece Elif'in hatira defterini buldu. Sabah kalktiklarinda kizina iyi davranmaya basladi ve o gece Feride'ye dadilik teklif edip, ertesi gun onu evinden alacagini soyledi. Zaten ayni gece de vuruldu. Yani benim hesaplarima gore birlikte olmalarinin uzerinden sadece 5-6 gun gecti. Olaylar o kadar bariz bicimde birbirine bagliydi ki arada zaman atlamasi oldugunu sanmiyorum. Bu kadar erken yapilacak hicbir test hamileligi belirleyemez. Tabii Filiz olup, otopsi falan yapilmazsa!
Evet hesaplarin dogru, hamile olsada 1-2 haftada belli olcak birsey degil.
ceme cok sinir oluorum , diziden sogutuor adami yaaaaaa , ne bicim kotu adammis bu be , alalalalalalala , son bolumde ki o calan sarki superdi yaaaaa, suan aklimda hep o sarkivr , ah bi bulabilsem o sarkiyi offffff , son bolum hosuma gitti aslinda , sarkilar filan guzeldi , filizin aglamasi offf cok guzel rol yapio , bi ceme sinir kapiom yaaaaa , dizinin icine firlayip onu girtlaginda bogmak istiom , omer inshaallah olmez yaaaaa, bence olmez ama yinede belli olmaz, aklimda hala o sarki , bayildim yaa, o kadin cok guzel soyluo yaaaa , ayyyyyy super super
Cem'e bende sinir olmuyor deilim ama ayri bir Heyecan katiyor diziye bunu düsünmeniz lazim o olmasaydi dizi cok basit gecerdi bence.
Diziyi abartmaya basladilar.. mafya dizisine dondu..
Boyle devam ederse cok seyirici kaybedicekler..
Anlamiyorum olayi bu kadar uzatmak zorundalarmi..
her bolumde yeni sorunlar cikiyor.. ben sahsen yavas yavas bikmaya basladim..
artik mutlu sonu gormenin zamani geldi..
Ayrica cemin oyunculugunu hic begenmiyorum.. haziran gecesinde'de
ayni sekilde oyunculugu beceremiyordu, burdada aynen..
Diziyi abartmaya basladilar.. mafya dizisine dondu..
Boyle devam ederse cok seyirici kaybedicekler..
Anlamiyorum olayi bu kadar uzatmak zorundalarmi..
her bolumde yeni sorunlar cikiyor.. ben sahsen yavas yavas bikmaya basladim..
artik mutlu sonu gormenin zamani geldi..
Ayrica cemin oyunculugunu hic begenmiyorum.. haziran gecesinde'de
ayni sekilde oyunculugu beceremiyordu, burdada aynen..
Olayi uzatmazlarsa dizi biter. Yeni sorunlar cikacakki Dizi devam edebilsin, ama hakkatten cok uzadi bencede artik Mutluluk olmasi lazim bitceksede bitsin bence Mutlu Sonla bitsin yeter :)
Cem'e gelince Oyunculugunu cok iyi yapiyor diye düsünüyorum, onun rolü kötü bir insan olmak, ve ne kadar kötü oldugu ortada. Herkez ona sinir oluyor ve Nefret ediyor, hatta hakaret eden bile oluyor, bu durumdada ne kadar iyi oynadigini ispatliyor bence :)
bu dizide oyuncu olarak bir sıralama yaparsam
bülent inal [tiyatro kökenli]
cenk ertan [tiyatro kökenlimi bilmiyorum ama kötü rolünü iyi yapıyor]
sinan tuzcu [tiyatro kökenli]
tuba büyüküstün [henüz acemi şimdilik bunu kendiside söylüyor. ama çok çok güzel...aşığım bu kadına:img-sorry ]
Kartal-903
19-11-06, 10:57
[QUOTE=mıstaa;1650002]bu dizide oyuncu olarak bir sıralama yaparsam
bülent inal [tiyatro kökenli]
cenk ertan [tiyatro kökenlimi bilmiyorum ama kötü rolünü iyi yapıyor]
sinan tuzcu [tiyatro kökenli]
tuba büyüküstün [henüz acemi şimdilik bunu kendiside söylüyor. ama çok çok güzel...aşığım bu kadına:img-sorry ]
[/QUOTETuba Büyüküstün'ün çok çok güzel olduğüna katılıyorum.Acemi olduğuna hiç katılmıyorum.Acemice davrandığı bir sahne görmedim ben. dizimizdeki Diğer oyuncular nasıl başarılı ise en az onlar kadar rolünü güzel yapıyor.Bülent İnal'la harika bir uyum içindeler ve bu uyum biz seyircilere de çok güzel yansıyor. Seyirciye Aşkı bu kadar güzel yaşatabilen,hissettirebilen bu ikilinin Tuba'da diğer bir parçası unutmayalım.Acemi sıfatı Oyunculuk eğitimi almadığından dolayı yakıştırılıyor galiba.Ama o, bu sıfatı hiç haketmiyor.Bu da benim nacizane görüşüm.Ben de onu siz gibi çok seviyorum ama inanın oyunculuğunu beğenmemde bunun en ufak bir etkisi yok.Tamamen objektiftir.Yine de görüşünüze saygı duyuyorum.
Tuba tiyatro kökenli olmayabilir ama oynadığı diziler filmler reyting rekortmeni.
(babam ve oğlum,çemberimde gül oya,ıhlamurlar altında)illede tiyaro kökenli olucak diye birşey yok,kendini geliştirip iyi bir seviyeye çıkartması daha önemli
Bütün dizilerde bir aldatmadır aldatmacadır, yanlış anlamadır gidiyor. Başrolleri bir araya getirmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar. Sanki aşıklar kavuşmayınca ellerine bişey geçiyor, Çemberimde Gül Oya'yı hep örnek gösterdim göstereceğim de, son bölümüne kadar Yurdanur ve Mehmet bir kez olsun ayrılık kararı almadı, bir kez olsun büyük bir küslük yaşamadılar, birkez olsun büyük bir kavga etmediler. Son derece tatlı ve sevgi dlu bir aşk izledik ve bence Türkiye dizi tarihinin gelmiş geçmiş en muhteşem dizisiydi... Biraz örnek almalılar bence. Reiting uğruna dizileri heba etmektense Çemberimde Gül Oya'nın kanıtladığı şeyi görmeliler artık. Dizileri izlenilir kılan şey aşıkların sürünmesi ve başlarına birsürü şey gelerek hep ayrılmaları değil, tam tersine sevgi, saygı dolu bir aşkla birbirlerine kenetlenmeleridir...
Bu bölüm başlamadan önce, sevgili matraka ve de sevgili pinkzone'a hafiften sitem etmiştim daha diziyi izlemeden Filiz'e yüklendiler diye, gidip ağzıma biber süreceğim.
Ömer'le Handan Hanım'ın aynı olmadığını düşünüyorum, Handan Hanım sosyal sınıf farkına şiddetle inanan birisi, Ömer'in ilk olarak aşık olduğu kız yani Elif farklı bir sosyal katmandan geliyordu, bunu hatırlatırım.
Ömer Feride'yle de yakınlaşacak gibi duruyor, Feride de zaten yine farklı bir sosyal katmandan geliyor.
Aman hasancığım.. Biber acı gelmesin.. :) Kesinlikle tespitlerinde doğrusun.. Çünkü Filizin telefonu açmamadaki ısrarını anlamadım.. Tamam abinle aran bozuk ve konuşmuyorsun muhatap olmuyorsun ama.. Ya başına birşey gelmişse yada önemli birşeyse.. Yani Filiz Geçmişteki hatalarını bir türlü algılayamıyor.. Bence bundan sonra Filiz telefonları açar.. Ama bu seferde aynı ambargoyu Yılmaza uygulayabilir.. Filiz telefon kapatmalarına alıştık.
Yılmaz Elife davrandığı gibi davransaydı Filiz kaçardı valla.. :) Yılmaz değişmiş ama taviz vermekten bol birşey yapmadığını gördük.. Çok taviz iyi değil.. İlişkiye ağırlığını koyması lazım..
Bence sonuçta hamilelik durumu olusa nihayetinde öğrenirler.. Ama Yılmaz bunu önce öğrenir.. Ve bu çocuğun nikahsız doğmasına müsade etmez. Filizden beklerim ama Yılmaz kesinlikle karşı çıkar..
Bütün dizilerde bir aldatmadır aldatmacadır, yanlış anlamadır gidiyor. Başrolleri bir araya getirmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar. Sanki aşıklar kavuşmayınca ellerine bişey geçiyor, Çemberimde Gül Oya'yı hep örnek gösterdim göstereceğim de, son bölümüne kadar Yurdanur ve Mehmet bir kez olsun ayrılık kararı almadı, bir kez olsun büyük bir küslük yaşamadılar, birkez olsun büyük bir kavga etmediler. Son derece tatlı ve sevgi dlu bir aşk izledik ve bence Türkiye dizi tarihinin gelmiş geçmiş en muhteşem dizisiydi... Biraz örnek almalılar bence. Reiting uğruna dizileri heba etmektense Çemberimde Gül Oya'nın kanıtladığı şeyi görmeliler artık. Dizileri izlenilir kılan şey aşıkların sürünmesi ve başlarına birsürü şey gelerek hep ayrılmaları değil, tam tersine sevgi, saygı dolu bir aşkla birbirlerine kenetlenmeleridir...
Kader.. O hikaye gerçekten çok başka idi.. Yapımcılar illa darılma küsme yanlış anlama gibi işlemleri sokacaklar diziye.. Dikkat ettiysen o yaşanmış.. bir hikaye.. Hikayede bir oynama olması olas bile değil.. Oysa Ihlamurlar Altında senaryo üzerinde şekilleniyor.. Yani Çgo kesinlike hiçbir dizinin yapamayacağını yaptı.. O yüzden çok seviliyor.. Çağan Irmak yönetmenliği ve hikayeyi yansıtışı da faktör.. Yani Ihlamurlar Altında kesinlikle Çemberimde Gül Oya tarzında değil.. Ve karşılaştırılamaz bence.. Çünkü her anlamda Çgo fark atıyor..
forever_bim
19-11-06, 14:07
Şimdi bölüm yorumlarında oyunculukları tartışmak bana doğru gelmiyor ama mıstaa'yı bilgilendirmek adına belirteyim, Cenk Ertan mankenlikten gelmedir.
İşin eğitimini almamış alaylı tabir edilen oyuncuları, konservatuvar mezunu iki başrol oyuncusuyla karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
Sinan Tuzcu ve Bülent İnal konservatuvar mezunu tiyatro kökenli iki başarılı aktör.
Tuba Büyüküstün'ün bu konuda eğitimi yok. Aynı şekilde Cenk Ertan'ın da yok. Cenk Ertan'ın sesi dublaj. O yüzden öteki oyuncularla karşılaştırma yapılması mantıksız. Zaten hep tek tip roller oynamış. Daha hüzünlü bir rolde görmedik kendisini.
Benim rengim, diziyi izleme sebebim belli zaten.
walla sana tamamiyle katılıyorummm ..... önceki yorumlarımda da dediğim gibi cenk cok iyi oynuyor ama kötüyü oynamak tek tip oynamak her zaman kolaydır dizilerde...... eger bi sıralama yaparsam kesinlikle en basa SİNAN TUZCU yu koyarım adam nasıl oldu da simdiye kadar görülmedi..... harika bi oyuncu
Ben genellikle tiyatro kökenli oyuncuları izlemekten daha çok zevk alan bir izleyiciyim. Konuyla alakası olmayacak belki ama her zaman hak edenin hak ettiği yere geldiğini düşünen birisiyimdir. Mesela; TRT 1 'de 2 yıl önce Zeytin Dalı diye bir dizi vardı, çok büyük bir keyif me merakla takip ediyordum. Dizinin başrol oyuncuları arasında Binbir Gece'nin Şehrazat'ı Bengüzat Korel ve Sıla'nın Boran Ağa'sı da vardı... O zamandan ne olacakları zaten belliydi...
Şimdi burda da ona değinmek istiyorum. Bülent ve Sinan'a hiç değinmiyorum ama Tuğba'nın da ne olacağı daha Çemberimde Gül Oya'da belli olmuştu. Oyunculuğu, bakışlarını kullanması, tavırları tek kelimeyle süperdi. Nitekim bunu da her yaptığı işte kanıtladı. Ancak ben hep kendi sesini kullanmasını bekledim durdum. Bana göre kendi sesini kullanamayan oyuncu oyuncu olamaz...
Tuğba'da nihayet kendi sesini kullanmaya başlayarak en doğru kararı verdi ve tahminimde yanılmadım, kendi sesi ona bambaşka bir hava vererek çok daha samimi ve doğal olmasına yardımcı olmuş...
Her neyse lafı fazla uzattım ama bana göre Tuğba Büyüküstün kendini kanıtladı, dizideki herkesin oyunculuğu tam oturmuş, hepsini başarılı buluyorum. Cem karakteri dışında. Dizide kötü bir rolü oynadığı için veya onu sevmediğim için değil, sadece her oynadığı sahnede bana fazla abartı geliyor, gülme sahnesi varsa bile abartılı geliyor, konuşması, bakışları fazla abartı... Sanki oyuncu gibi değil de, podyumda kendisini seyredenlere bakar gibi bakıyor, podyumda durur gibi duruyor, öyle yürüyor... Henüz oyuncu değil, hala manken gibi görünüyor benim gözümde... Onun dışında tüm kadro harika...
Hatta ilk diziye girdiğinde çok mıymıntı gibi gördüğüm Feride bile rolünün hakkını veriyor artık...
forever_bim
19-11-06, 14:31
walla sana tamamiyle katılıyorummm ..... önceki yorumlarımda da dediğim gibi cenk cok iyi oynuyor ama kötüyü oynamak tek tip oynamak her zaman kolaydır dizilerde...... eger bi sıralama yaparsam kesinlikle en basa SİNAN TUZCU yu koyarım adam nasıl oldu da simdiye kadar görülmedi..... harika bi oyuncu
Aslında o hep vardı da, biz dizi izleyicisi onu geç tanıdık. I.A. ilk dizisi. Tiyatrodan bilenler vardı daha önceden de. Ülkemizde tiyatroya verilen önem ortada. O yüzden geç tanıdık. (Aslında geç de değil, çünkü 29 yaşında olmak fazla büyük olduğu anlamına gelmez. )
Ülkemizde maalesef bazı dizilerde oynayabilmek için, dış görünüş referans alınıyor. Baş rol oyuncusu göze hitap ediyorsa, yeteneğe pek bakılmıyor.
Sinan Tuzcu'nun hayli ilginç bir egitim hayatı ve tiyatro hakkında ilginç yurtdışı deneyimleri var. Okuyunca karşınıza oyunculuk konusunda deneyimli ve de donanımlı bir insan çıkıyor.
kaderim sana hem çemberimde gül oya hem de tuba büyüküstün konusunda katılıyorum ...
feride hakkında ben fazla bir şey diyemiyorum çünkü gerçekten çok tuhaf bir karakter nerdeyse iyilik konusunda yılmazı geçecek ...kanatlı ikinci yılmaz :) küçük elif 4 yaşına gelene kadar teyzesiyle,mahalledeki kadınlarla birlikteydi ama kimseyi istemiyor hep aradığı feride ablası oluyor nedense ..feride ablası da hemencecik kıza kanı kaynadı nereye isterse gidiyor..geçmişini araştırma zahmetine bile katlanmıyor ya bu kız evliyse,ya çocukları varsa hiç bunları düşünmüyor ..handan hanıma zaten çok hafif elif bile zor dayanmıştı ve sonra ikisi birden yumuşamıştı ama feridenin cevap verebileceğini bile düşünmüyorum
bir de zeynep ...bir elif hanım vardı bir de siz :) ilk görüşte masaya otur demesinden hemen anladı
kaderim sana hem çemberimde gül oya hem de tuba büyüküstün konusunda katılıyorum ...
feride hakkında ben fazla bir şey diyemiyorum çünkü gerçekten çok tuhaf bir karakter nerdeyse iyilik konusunda yılmazı geçecek ...kanatlı ikinci yılmaz :) küçük elif 4 yaşına gelene kadar teyzesiyle,mahalledeki kadınlarla birlikteydi ama kimseyi istemiyor hep aradığı feride ablası oluyor nedense ..feride ablası da hemencecik kıza kanı kaynadı nereye isterse gidiyor..geçmişini araştırma zahmetine bile katlanmıyor ya bu kız evliyse,ya çocukları varsa hiç bunları düşünmüyor ..handan hanıma zaten çok hafif elif bile zor dayanmıştı ve sonra ikisi birden yumuşamıştı ama feridenin cevap verebileceğini bile düşünmüyorum
bir de zeynep ...bir elif hanım vardı bir de siz :) ilk görüşte masaya otur demesinden hemen anladı
heheheheh güzel yorum, Feride üzerine konuşursak söylenecek daha çoook şey var:)))) belki de Ömer'le evlenmeyen karar verip nikah işlemlerine başlayınca evli olduğunu öğreniverirler eheueheueheueheeu ileride Feride epeyce bir konuşulacak bence burası kesin:)
forever_bim
19-11-06, 14:46
Açıkçası Feride'nin dizideki misyonu belli. Bir çocuğa dadılık yapacaksa şayet bir kişi o çocuğun ruh dünyasına en yakın olan kişi olmalı. Feride daha ilk görüşte, Elif'le arkadaş olmayı başarmış birisi.
Feride'nin de mutlaka ilerde ortaya çıkacak zaafları vardır. Bir de Ömer için düşünülüyorsa Feride, çok mantıklı bir seçim. Ömer etrafındaki dejenere ilişkilerden yorulmuş (Hakan'ın karısını hatırlayın) bir adamdı ve Elif'in farkı, ağırbaşlı havası onu etkilemişti.
Feride'nin yaptığı iyiliklerden maraz dogmasın lütfen.
sevgili forever_bim oyuncular hakkındaki görüşlerine katılıyorum ama katılmadığım noktalarda var bence tuba büyüküstün çok iyi vede çok başarılı bir oyuncu eğitim almamasına rağmen birde sinanla bülent eğitimli oldukları için tubayla onlar oyunculuk olarak karşılaştırılamaz demişsin nedenide eğitim almadığı için ozaman tuba eğitim aldığı zaman almayı düşünüyor zaten ozaman senin gözünde çokmu iyi oyuncu olacak
valla bana göre oyunculuk eğitimi alıp almamaları beni pek ilgilendirmiyor bana oyuncu kendini hissettirebiliyorsa rolünle bütünleşebiliyorsa o iyi bir oyuncudur onun için tuba büyüküstün ,sinan tuzcu vede bülent inal çok iyi oyuncular tuba enaz sinan vebülent kadar çok iyi bir oyuncu
forever_bim
19-11-06, 15:09
Sevgili cemotara;
Ben karşılaştırılamaz demedim. Karşılaştırılması adaletsizlik olur dedim. Ona haksızlık olur demek istedim. Verdiğim mesaj yanlış anlaşıldı.
Sevgili cemotara;
Ben karşılaştırılamaz demedim. Karşılaştırılması adaletsizlik olur dedim. Ona haksızlık olur demek istedim. Verdiğim mesaj yanlış anlaşıldı.
sevgili forever_bim merak etme yanlış anlamadım seni zaten tuba büyüküstün hakkında senin oyunculuğu hakkında iyi şeyler düşündüğünü biliyorum ama tuba büyüküstünün oyunculuk eğitimi aldıktan sonra karşılaştırılabilirmi yani eğitim almazsa karşılaştırılamaz ben bu fikrine katılmıyorum iyi bir oyuncuysa karşılaştırılır illa eğitim alması şart değil