PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

secoms
20-11-06, 18:57
eger dediğin gibiyse yılmazın etrafındakiler yapmaz diyecek filiz tarafı yapmıstır diyecek .... filizin tutumu belirsiz al sana bi kapısma daha :) bakalım sonu ne olacak

matraka
20-11-06, 18:59
walla ölle bi tüyoki yorum yapılmıyo

vala ne yapabilirim ki msn açtım baktım kızcağız gelmiş hemen bi şeyler sorim dedim işim var şimdi çıkıcam ama haftaya dizinin gidişatı ile ilgili kesinleşen gelişmeler oldu onları söylerim dedi ve çıktı 2-3 msn adresi kullanırsan böyle olur işte tüh kaçırdık ya

secoms
20-11-06, 19:21
walla merve helal olsun sana bi insan bu kadar mı yürekten izler bi diziyi :) sürekli takip ediyorum da yazdıklarını yürekten baglısın filiz yılmaz askına ..... bırak akısına sen simdi cumaya kadar sıkıntıdan ne yapacan :):):) saka bi yana dizi herkesi böle baglamakta .. ki beni bile bagladıysa cünkü hayatımda ilk defa bi dizi izliyorumm ... yurrtaa kalıyorum sırf millet dalga gecmesin diye cuma aksamları arkadaslara gidiyorum var mı böle bi seyy yaaa... sanırım ask acısı dagıttı beni ben böle biri değildim yaaa :):):)

61MERVE61
20-11-06, 19:29
walla merve helal olsun sana bi insan bu kadar mı yürekten izler bi diziyi :) sürekli takip ediyorum da yazdıklarını yürekten baglısın filiz yılmaz askına ..... bırak akısına sen simdi cumaya kadar sıkıntıdan ne yapacan :):):) saka bi yana dizi herkesi böle baglamakta .. ki beni bile bagladıysa cünkü hayatımda ilk defa bi dizi izliyorumm ... yurrtaa kalıyorum sırf millet dalga gecmesin diye cuma aksamları arkadaslara gidiyorum var mı böle bi seyy yaaa... sanırım ask acısı dagıttı beni ben böle biri değildim yaaa

oofoff hic sorma yaaa yaa bende ilk kez bi diziye bukadar kapildim
ilk asmali konaki sevmistim snra haziran gecesini ama dizinin konusu icin sevmemistim ozcan deniz icin sevmistim:):)haha SAKA BIYANA gercekten ihlamurlaraltinda bam baska benim icin ister kufurler icinde oliyim kizim ediyim ama bu dizi bam baska...filiz yilmaz askini zilerken sanki ben aisk olmus gibi oluyorum valaa,bende boyle biri degildim soyle kader:):)yilmazin siirlerinden birinin basi:)

mıstaa
20-11-06, 22:07
benimde düşündüğüm tek dizi IHLAMURLAR ALTINDA :img-sorry bide "binbir gece" var ama daha yeni daha bebek..ıhlamurlar altında ise başka bittiğinde cuma akşamı ne seyredicem bilmiyorum açıkcası.tuba büyüküstün le bülent inalı yeni projelerdede birlikte görmek istiyorum:img-nyam: .sılaya benzer bir dizi olabilir bülent ağa tuba asi kız veya kurşun yarasına benzer bir dönem dizisi hiç fena olmazdı doğrusu.iyice uçtum galiba..bye bu dizi kafayı sıyırttı bana...:img-elvis

NERGIZ_CAN
21-11-06, 01:00
omer olmedi ondan sonra ki bolumun sadece filiz ve sinir adamlami devam eder sanmiyorum
kizi icin ve gerceyi anlamasi icin dostunu dusmanini tanimasi icin yasamasi sart

Figan
21-11-06, 01:29
Selam herkese..

Bölüm yorumumu begenen vede okuyan herkese tsk.lerimi sunarim..

ömerin; Yilmazdan süphe duyacagini vede Polise ilk isim olarak Yilmazi verebilecegine kesin gözüyle bakiyor herkes..Ama ben niye bakamiyorum..
Belkide olur ya, ömer hayir düsmanim yok der..Olamaz mi yani?

Keske öyle desede Yilmazimiz kurtulsa bu dar durumdan..Yilmaz kacarak neyi cözümleyebilir ki; bunu anlayamadim..Sonucta Yilmaz teslim olsa bile disarda, onu temize cikarmak icin ugrasacak arkadaslari var zaten..

Bence Yilmaz teslim olacak..Olmali..Kacmayacak diyorum..Hem kacarsa Filiz ile diyalogu biter..Filiz ona kesin süpheli gözüyle bakar..Ama teslim olursa; en azindan Filizin; kendisini görmek icin hapishaneye gelip gelmeyecegini, bana ve masum olduguma inaniyor mu acaba?? sorularinin yanitini ögrenmis olacaktir Yilmaz..

Ne diyelim hayirlisi..

Yilmazimiz aslan gibidir..Eminim bu atilan camurdan da alnin akiyla cikacaktir..:)

MetiNouma
21-11-06, 02:49
Selam herkese..

ömerin; Yilmazdan süphe duyacagini vede Polise ilk isim olarak Yilmazi verebilecegine kesin gözüyle bakiyor herkes..Ama ben niye bakamiyorum..

Keske öyle desede Yilmazimiz kurtulsa bu dar durumdan..Yilmaz kacarak neyi cözümleyebilir ki; bunu anlayamadim..Sonucta Yilmaz teslim olsa bile disarda, onu temize cikarmak icin ugrasacak arkadaslari var zaten..

Bence Yilmaz teslim olacak..Olmali..Kacmayacak diyorum..Hem kacarsa Filiz ile diyalogu biter..Filiz ona kesin süpheli gözüyle bakar..Ama teslim olursa; en azindan Filizin; kendisini görmek icin hapishaneye gelip gelmeyecegini, bana ve masum olduguma inaniyor mu acaba?? sorularinin yanitini ögrenmis olacaktir Yilmaz..

Ne diyelim hayirlisi..

Yilmazimiz aslan gibidir..Eminim bu atilan camurdan da alnin akiyla cikacaktir..:)

Sana Katiliyorum, eger Yilmaz kacarsa ozaman Filiz'inde ondan süphelenmesi cok normal olacaktir hatta yapti diyecektir.
Ekrem ve Salih de arastirarak suclulari bulacak diye düsünüyorum.

yılmaz_filiz
21-11-06, 10:13
Selam herkese..

Ne diyelim hayirlisi..

ya zaten bizim bildiğimiz yılmaz gider teslim olur.bu çamurun altından çıkması içinde ömerin benim düşmanım yok demesi.umarım bu vurulma olayından sonra ömerde biraz vicdan oluşmuşturda öyle der.yoksa işimiz 3-4 haftaya kalır.ancak 3-4 hafta sonra gerçek suçlu bulunur.

yılmaz_filiz
21-11-06, 10:16
benimde düşündüğüm tek dizi IHLAMURLAR ALTINDA :img-sorry bide "binbir gece" var ama daha yeni daha bebek..ıhlamurlar altında ise başka bittiğinde cuma akşamı ne seyredicem bilmiyorum açıkcası.tuba büyüküstün le bülent inalı yeni projelerdede birlikte görmek istiyorum:img-nyam: .sılaya benzer bir dizi olabilir bülent ağa tuba asi kız veya kurşun yarasına benzer bir dönem dizisi hiç fena olmazdı doğrusu.iyice uçtum galiba..bye bu dizi kafayı sıyırttı bana...:img-elvis

forumun en tatlı kızı :img-haha:

dediğin şey olursa çok güzel olur bülent ağa tuba asi kız.sana bir gerçekte bulunuyim bayaa uçmuşsun :D
ama böyle projede yer alsalar süper olur her projede onları birlikte görmek istiyoruz.
bülenttede ağa tipi var gerçekten :img-haha: :img-nyam:

mesburcum
21-11-06, 10:20
Ben Yılmaz'ın kaçmasına ihtimal bile vermiyorum. Çünkü onun karakterine yakışmaz böyle bir şey. O ve dostları suçlu olmadıklarını kanıtlayacak ve Cem'i yere göğe sığdıramayanlar o zaman utanacak...Geçtiğimiz bölümde Filiz'in bakışlarında da Cem'e karşı bir güvensizlik gördüm. Ne olursa olsun ben Filiz'in Yılmaz'ından şüpheleneceğini düşünmüyorum en azından böyle olmamasını istiyorum.

yılmaz_filiz
21-11-06, 10:28
Ben Yılmaz'ın kaçmasına ihtimal bile vermiyorum. Çünkü onun karakterine yakışmaz böyle bir şey. O ve dostları suçlu olmadıklarını kanıtlayacak ve Cem'i yere göğe sığdıramayanlar o zaman utanacak...Geçtiğimiz bölümde Filiz'in bakışlarında da Cem'e karşı bir güvensizlik gördüm. Ne olursa olsun ben Filiz'in Yılmaz'ından şüpheleneceğini düşünmüyorum en azından böyle olmamasını istiyorum.

bizde istemiyoruz filizin ceme olan bakışlarından ceme güvenmediğini çok iyi anladık.ama ekrem alıp yılmazı uzaklaştırırsa ve silah yılmazın arabasından çıkarsa filizin kuşkulanması normal.bu bölümü izlemeden önce asla filiz yılmazdan şüphelenmemeli gibi tepkiler verdim ama filizin böyle şeyleri görünce yılmazan şüphelenmesi normal.yılmazın karekterine uygun olan şey gidip teslim olması bence öyle de olacak.yılmazın bu çamurdan tek birşey kurtarır oda ömerin benim düşmanım yok demesi.umarım ömerde birazcık vicdan vardır ve düşmanım yok der.yoksa işler kördüğüm olur.ekremle salihe iş düşer.o zamana kadar ne olur bilemem ama...

BERNA
21-11-06, 10:40
Ben butun bu olanlardan sonra Omer 'benim dusmanin yok dese' bile polis sorusturmasinin seyrinin degisecegini sanmiyorum cunku sonucta ortada Cem tarafindan hazirlanmis deliller var. Belki Omer supheleri baska birine cekerse polis baska bir alternatif oldugunu dusunur o kadar, yoksa benim bildigim bu tip suclarda kamu davasi acilir. Cem o kadar buyuk bir hasar yapmistir ki simdi Yilmaz'in sucsuzlugunu delillerle kanitlamasi gerekmektir.

mesburcum
21-11-06, 10:41
Artık tek istediğim Yılmaz'ın huzurlu bir hayat sürmesi. Bu da nacak Cem ortadan kalkarsa olur. Ama onun iğrenç planlarını elbet öğrenecekler elbet Yılmaz'dan af dileyecekler. Ben sabırla bu bölümleri bekliyorum.

matraka
21-11-06, 10:45
bizde istemiyoruz filizin ceme olan bakışlarından ceme güvenmediğini çok iyi anladık.ama ekrem alıp yılmazı uzaklaştırırsa ve silah yılmazın arabasından çıkarsa filizin kuşkulanması normal.bu bölümü izlemeden önce asla filiz yılmazdan şüphelenmemeli gibi tepkiler verdim ama filizin böyle şeyleri görünce yılmazan şüphelenmesi normal.yılmazın karekterine uygun olan şey gidip teslim olması bence öyle de olacak.yılmazın bu çamurdan tek birşey kurtarır oda ömerin benim düşmanım yok demesi.umarım ömerde birazcık vicdan vardır ve düşmanım yok der.yoksa işler kördüğüm olur.ekremle salihe iş düşer.o zamana kadar ne olur bilemem ama...

eğer yılmazı kaçırırlarsa yılmazın krakterini değiştirmiş olacaklar ki bunu hiç tahmin etmiyorum çünkü bize anlatılan yılmaz paşa paşa teslim olur.bu haliyle filiz tabiki yılmazı gerçekten suçlu sanar öyle olmamasını umalım ama yılmaz teslim olurda sadece silah olayı filizin kulağına giderse bu yüzden filiz yılmaqzı suçlarsa hemen akla şu soru gelir bu nasıl sevgi insan sevdiğine inanmazmı gibi...diyelim bunlar dizi sonunda barıştı bu kadar inanmadığı güvenmediği birine nasıl sarılır filiz buda muamma olur yani nereye baksan çamur o yüzden senaristlerin nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum

ağlayan gitar
21-11-06, 10:46
Ben butun bu olanlardan sonra Omer 'benim dusmanin yok dese' bile polis sorusturmasinin seyrinin degisecegini sanmiyorum cunku sonucta ortada Cem tarafindan hazirlanmis deliller var. Belki Omer supheleri baska birine cekerse polis baska bir alternatif oldugunu dusunur o kadar, yoksa benim bildigim bu tip suclarda kamu davasi acilir. Cem o kadar buyuk bir hasar yapmistir ki simdi Yilmaz'in sucsuzlugunu delillerle kanitlamasi gerekmektir.

evet arkadaşım doğru söylüyosun ömer düşmanım yok dese bile yılmazın suçsuzluğunun kanıtlanması gerek buda uzun bi zaman alacax galiba dizide ne olacak ne bitecek artık bilmiyorum geçen hafta diziyi geçiştirmişlerdi inş bu hafta daha güzel bi bölüm izleriz :bilmim

yılmaz_filiz
21-11-06, 10:55
eğer yılmazı kaçırırlarsa yılmazın krakterini değiştirmiş olacaklar ki bunu hiç tahmin etmiyorum çünkü bize anlatılan yılmaz paşa paşa teslim olur.bu haliyle filiz tabiki yılmazı gerçekten suçlu sanar öyle olmamasını umalım ama yılmaz teslim olurda sadece silah olayı filizin kulağına giderse bu yüzden filiz yılmaqzı suçlarsa hemen akla şu soru gelir bu nasıl sevgi insan sevdiğine inanmazmı gibi...diyelim bunlar dizi sonunda barıştı bu kadar inanmadığı güvenmediği birine nasıl sarılır filiz buda muamma olur yani nereye baksan çamur o yüzden senaristlerin nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum

haklısın cnm sana katılıyorum.yılmaz kaçarsa pes derim bir insan bu kadar değişemez.kaçarsa cemden ve handan hanımdan ne farkı olur ki?arkadaşlar imzam ve avatarım yeni avatarı yeni gördüm çok güzel.bi tane daha var oda çok hoşuma gitti şimdi size göstercem.fiilizinde o zaman yılmazdan şüphelenmesi normal olur.kızıyordumda filize.eğer kaçarsa yılmaz haklı olur bence.

matraka
21-11-06, 10:56

deliller değil delil var silah onun arabasında bulundu ama silahta parmak izi yok bu yılmazı suçlu değil şüpheli yapar o yüzdende gözetim altında kalır ama herşey ömerde biter yani ömerin vereceği ifadede biter çünkü ortada öldürmeye teşebbüs var suç olarak cinayet yok ya ni ifadeler önemli

forever_bim
21-11-06, 11:30
Yılmaz'ın kaçmaması gerekir bence de.

Ömer'in başına gelen saldırının sebebi olarak Yılmaz'ı görmemesi ve Cem'den şüphelenmesi şu an için HAYALCİLİK olur.

Zaten Ömer daha kendine bile gelemeden Yılmaz ya kaçmış ya da yakalanmış olacak, olayı gerçekleştiren silah bulundu çünkü. Silahın balistik raporu zaten Ömer'e isabet eden kurşunları gösterecek.

Ek olarak ortada hiç bir somut delil yokken Yılmaz'a yapılan hain saldırının faturası Ömer'e kesildi. Yılmaz herhangi bir ihbarda bulunmadı, ama o da Ömer'in yaptığını düşündü. Şimdi bunu Ömer'in düşünmesi de normal.

Filiz Yılmaz'ı yargılamaz bence, onun kini sadece Ömer'e yönelik. Ömer'in Yılmaz'a karşı bitmeyen kini, işlemediği suça cahilce bir mantıkla kanıt sayıldı.

Tamam fevri davranması bir yere kadar şüphe çekici kabul edilebilir, ama ortada somut bir delil yoksa Filiz abisinin sözüne güvenmek zorundaydı.

Filiz'den bahsediyoruz nasıl unuturum, Filiz her şeyin kolayını seçiyor. Zorluklara karşı hep kaçıyor.

Bir insanın size yalan söyleyip söylemediğini anlamanız için gözlerine bakın, gözlerini kaçırıyorsa yalan söylüyor demektir.

Ömer Filiz'e "Ben yaptırmadım" sözünü gözlerine bakarak söyledi.

Filiz'in hali hazırda zaten bir özür borcu var. İkinci özür borcu da Yılmaz'a karşı olursa Yılmaz affeder mi bilmem.

cemotara
21-11-06, 11:53
sevgili forever_bim doğru söylüyorsunda ömer sanki kardeşine çok iyi davranıyor filize karşı yaptıklarının haddi hesabı yok birde filizin ömerden kin duyduğunu söylemiştin ama filiz sadece ömere kızgın yani ona kin duymuyor ikisininde birbirlerine karşı hataları var ama ömerin daha fazla kızı sürekli sıkboğaz ediyor filizde çok zorluklarla mücadale etti yılmaz için ailesini karşısına aldı ama nereye kadar filizin önünde hep engeller var
birde filiz yılmazdan silah bulununca şüphelenmez zaten özettede tüm şüpheler yılmaza yoğunlaşırken sevdiği adamı savunduğunu söylüyor ama derinden sarsacak olay bence ömerin yılmazı suçlaması olacak hatta ömer yılmazdan kurtulmak için gördüğünü bile söyleyebilir çünkü ömer yılmaz felaket derecede nefret ediyor ve bu filizde şok etkisi yaratacaktır birde yılmaz kesinlikle kaçmayacak

forever_bim
21-11-06, 12:17
Sevgili cemotara;

Ömer'in böyle bir şey yapacağını sanmıyorum, birşey görmediklerini zaten Feride ifadesinde belirtti.

Filiz'e Yılmaz konusunda Ömer'in baskı yaptığını zaten ben de görüyorum.

Ama unutulmaması gereken bir şey var 44. bölümde Ömer Filizle tartıştığında gidip bir bölüm sonra özür dilemesini bilmişti.

46. bölümde Filiz kaçınca gene tartıştılar, bölüm 50 oldu değişen bir şey yok.

archshe
21-11-06, 12:24
sevgili forever_bim doğru söylüyorsunda ömer sanki kardeşine çok iyi davranıyor filize karşı yaptıklarının haddi hesabı yok birde filizin ömerden kin duyduğunu söylemiştin ama filiz sadece ömere kızgın yani ona kin duymuyor ikisininde birbirlerine karşı hataları var ama ömerin daha fazla kızı sürekli sıkboğaz ediyor filizde çok zorluklarla mücadale etti yılmaz için ailesini karşısına aldı ama nereye kadar filizin önünde hep engeller var
birde filiz yılmazdan silah bulununca şüphelenmez zaten özettede tüm şüpheler yılmaza yoğunlaşırken sevdiği adamı savunduğunu söylüyor ama derinden sarsacak olay bence ömerin yılmazı suçlaması olacak hatta ömer yılmazdan kurtulmak için gördüğünü bile söyleyebilir çünkü ömer yılmaz felaket derecede nefret ediyor ve bu filizde şok etkisi yaratacaktır birde yılmaz kesinlikle kaçmayacak

tamamiyle katılıyorum sana cemotara....filiz ömere kırgın ve kızgın mutlu olmasına izin vermediği için tabii yılmazın dövülmesini de yanlış anlaması tuz biber oldu iki kardeşin ilişkisine ama filiz orta yolu bulacaktır ömer de yardımcı olursa tabiii....filiz bu dövülme olayını ne kadar yanlış anladıysa ömer de yılmazın hala filizi kullandığını düşünerek yanlış algılıyo olanları...oysa yılmaz geçmişe bi sünger çekti...elife ömere ve de filize yaptığı en büyük hataya...filiz bunu anlatmaya çalışıyo ama ömerin kulakları tıkalı duymak anlamak algılamak istemiyo bi türlü.....
dediğin gibi silah çıkıcak ortaya ama filiz hala güvenecek yılmaza özet bunu diyo tüm şüphelerden kastettiği bu....filizi derinden sarsacak olay yılmazın cemin planlarını ortya çıkarmak olabilir....bence yüksek bir ihtimal çünkü abisini vurduranı filiz yardım için ilk olarak çağırdı...evlerine aldılar sırlarını paşlaştılar herşeyden öte dost sandılar cemin gerçek yüzünü görmek flizi sarsabilir...ikinci ihtimal hamilelik olabilir...bu konuşuluyodu....ama zayıf bir ihtimal bu....çünkü o gecenin üzerinden enfazla 1hafta geçti anlaşılması zor olur heralde....ama bilemiyorum tıbbi bilgim yok...belki rahatsızlanır test yapılır belli olur bilemem...eğer böyle olursa çocuğun babası gözaltında ilişkileri muammada yılmazla....abisi ölüm kalım savaşında..herhalde bu durumda en son isteyeceği şey bebektir....

forever_bim
21-11-06, 12:41
Sevgili arcshe

Cem'in bu kadar kolay deşifre olacağını sanmıyorum.

Ellerine böyle bir kötü karakter geçiren senaristler sonuna kadar bunu kullanırlar bence.

Ömer'in Yılmaz'a bakış açısı belli zaten. Bu önyargıyı kıracak bir olay olacaktır. Tabii işler ne kadar daha sarpa sarar belli olmaz.

matraka
21-11-06, 12:42
ya ömer krakterinin polise ifade verirken ateş edenleri görmedim demesi gerekir o zaman yılmaz bu işten sıyrılır ama ömerin kini baskın çıkarsa yalan ifade verirse yada filizi yılmazdan uzaklaştırayım diye yılmaz dı bana ateş eden derse bakın o zaman filme o zaman çok merak ediyorum sevgili modumuz nasıl savunucak ömeri yada ömer savunucuları

forever_bim
21-11-06, 12:50
ya ömer krakterinin polise ifade verirken ateş edenleri görmedim demesi gerekir o zaman yılmaz bu işten sıyrılır ama ömerin kini baskın çıkarsa yalan ifade verirse yada filizi yılmazdan uzaklaştırayım diye yılmaz dı bana ateş eden derse bakın o zaman filme o zaman çok merak ediyorum sevgili modumuz nasıl savunucak ömeri yada ömer savunucuları

Tek cümleyle yazacak olursam

Yalan ifadenin savunulacak hiçbir yanı yoktur!

cemotara
21-11-06, 13:07
sevgili forever_bim zaten kaç bölümdür birbirlerinle konuşmuyorlar bile genelliklede filiz konuşmuyor çünkü hemen kapışıyorlar ama artık bundan sonra küs kalmazlar onları öyle görünce çok üzülüyorum eskiden nasıldı araları inş. ömer yalan ifade vermez eğer verirse çok kötü olur yarın artık görürüz fragmanı şu cemin inş. foyası ortaya çıkar

benim
21-11-06, 13:09
ömer'in bu kadar da gaddar olduğunu sanmıyorum.eğer yılmaz'ı suçlayacaksa bunuda cem'in baskısıyla yapacaktır.cem bire bin katarak olayları anlatır.silah eden kişinin veya şüphelendiği kişinin yılmaz olduğunu ancak o şekilde söyleyebilir.
birde bu hafta belki filiz hamile olduğunu öğreneblir diye konuşuluyor.hiç sanmıyorum sevgili senaristlerimiz bu kadar olayın arasına bunu da sıkıştırsınlar.
hamilelik çok güzel bir malzeme çünkü .

mesburcum
21-11-06, 13:36
Bu hafta Yılmaz'ın çok iyi bir performans sergilemesini bekliyorum. Çünkü kendine geliyor artık herşeyi gidişatına bırakmayacak.

matraka
21-11-06, 13:37
ömer'in bu kadar da gaddar olduğunu sanmıyorum.eğer yılmaz'ı suçlayacaksa bunuda cem'in baskısıyla yapacaktır.cem bire bin katarak olayları anlatır.silah eden kişinin veya şüphelendiği kişinin yılmaz olduğunu ancak o şekilde söyleyebilir.
birde bu hafta belki filiz hamile olduğunu öğreneblir diye konuşuluyor.hiç sanmıyorum sevgili senaristlerimiz bu kadar olayın arasına bunu da sıkıştırsınlar.
hamilelik çok güzel bir malzeme çünkü .

cemin zoruyla biie böyle bi şey yapsa ömerin cemden ne farkı kalır ama bence yapmaz biryandanda filizi derinden ne sarsacak onu merak ediyorum

archshe
21-11-06, 13:39

yok yok ömer okadarını da yapmaz.....evet yılmazı sevmiyo filizi ayırmak istiyo ama yapmaz zaten feride görmediklerini söyledi yalan söydiği çıkar ömerin...hem 50 bölümdür hatalar yaptı ömer ama hiç yalanını hatırlamıyorum sadece önyargılı vurulma olayı için de sadece yılmaz akından şüpheleniyorum diyecektir...yılmaz için eline koz geçmiş kullanmaz mı hiç bu kozu ömer tekiner....ömer ne görmediği şeyi gördüm diyecek kadar yalancı ne de yılmazdan şüphelenmeyip polise söylemeycek kadar iyi niyetlidir!

61MERVE61
21-11-06, 13:53
vala ben fragmani dort gozle bekliyorum deger diziler in ozetlerinde butun bolum yazilio bizimkindede bildiklerimiz offf yaa cok bekleriz bu hafta kesin persembe gunu cikiaar fragman belli olmaz ama neyse.....
matraka arkadasim nerdesin tuyo yokmu tuyo...:)

forever_bim
21-11-06, 13:56
yok yok ömer okadarını da yapmaz.....evet yılmazı sevmiyo filizi ayırmak istiyo ama yapmaz zaten feride görmediklerini söyledi yalan söydiği çıkar ömerin...hem 50 bölümdür hatalar yaptı ömer ama hiç yalanını hatırlamıyorum sadece önyargılı vurulma olayı için de sadece yılmaz akından şüpheleniyorum diyecektir...yılmaz için eline koz geçmiş kullanmaz mı hiç bu kozu ömer tekiner....ömer ne görmediği şeyi gördüm diyecek kadar yalancı ne de yılmazdan şüphelenmeyip polise söylemeycek kadar iyi niyetlidir!

Sizlerden çok özür diliyorum ama aşağıdaki duruma gelmiş bir insanın bu halini gördükten sonra şüphelendiği kişinin adını polise vermesini ben yüzyılın kozu olarak görmüyorum. Hakikaten bakış açılarımız körelmiş. Aşağıdaki resme bakmanızı istiyorum sadece. Bu yapılanın insanlık dışı bir eylem olduğu tartışılmaz bir gerçek olmasına rağmen, bunun bile iki haftadır sadece forumda ballandıra ballandıra bitirilemeyen Filiz Yılmaz aşkını nasıl etkileyeceği düşünülüyor.

Matrakanın dün bir yazısını okudum. Katılmamak ne mümkün? İzleyici her koşulda Filiz Yılmaz diye o kadar bagırdı ki, en feci kavgaları en büyük kalp kırıklıklarını saçma barışma sahneleri izledi. İlk sezon Filiz, ikinci sezon Yılmaz ezilen gurularının hesabını soramadılar bile.
http://img172.imageshack.us/img172/5023/dsc03727ya3.jpg (http://imageshack.us)

Bu mesaj için hepinizden özür dilerim.

matraka
21-11-06, 13:58

yılmazdan şüpheleniyorum demesiyle yılmaz vurdu beni demesi arasında fark yokki ateş edeni bile görmeden böyle bir şey derse zaten yalan konuşmuş olmuyormu yani :)

matraka
21-11-06, 14:10
benim merakım senaristler krakter değişimi yapmadan veya veya filiz yılmazı nasıl ayıracaklar diyelim ayırdılar yanlış anlaşılmadan veya şüpheden ayırırlarsa bunlar kavuşursa birbirlerine nasıl güvenerek baktıracaklar merak ediyorum sanırım bu sorulara bu bölüm en az bir kısmına açıklık gelir

archshe
21-11-06, 14:14
oo forum bir olmuş yazdıklarıma kızıyo..teker teker gelin de savunim kendimi...
sevgili matraka demek istediğim ömer polislere yılmaz vurdu beni demez derse direk suçlanır yılmaz ama kim yaptığını görmedim fakat tek düşmanım yılmaz akındır diye bilir yaşadıkları huzursuzlukları neden olarak sayabilir...bu ikisi aynı şey değildir....
sevgili forever_bim tamam ömere yapılanlar insanlık dışı...ama zaten yılmazı sevmeyen ömer yılmazın yaptığını sanacak ve polise bu yönde ifade vercektir....vve ömer bu olya sadece vurulma olayı olarak bakmayacaktır 'koz' kelimesi yanlış değildi bence ömer yılmazı mahvetmek için herşeyi deniyecektir yargı önünde....bu insanlık dışı eylemde yılmazın hiç suçu yoktur olanların suçlusu cem çıkınca ömer yılmaza ne diyecektir merak ediyorum doğrusu....
evet biz çoğunluk olarak filiz yılmaz aşkını istedik kavgalar silahlar istemedik saçmada olsa vurulma sahnelerinden göz doyurucu olsa gerek...senin de benim de hoşuma gitmedi ömerin vurulması ...ömer vurulana kadar filizle yılmaz saçma nedenlerden ayrılıp barışsalar daha hoş olmazmıydı forever_bim...

matraka
21-11-06, 14:17
oo forum bir olmuş yazdıklarıma kızıyo..teker teker gelin de savunim kendimi...
sevgili matraka demek istediğim ömer polislere yılmaz vurdu beni demez derse direk suçlanır yılmaz ama kim yaptığını görmedim fakat tek düşmanım yılmaz akındır diye bilir yaşadıkları huzursuzlukları neden olarak sayabilir...bu ikisi aynı şey değildir....
sevgili forever_bim tamam ömere yapılanlar insanlık dışı...ama zaten yılmazı sevmeyen ömer yılmazın yaptığını sanacak ve polise bu yönde ifade vercektir....vve ömer bu olya sadece vurulma olayı olarak bakmayacaktır 'koz' kelimesi yanlış değildi bence ömer yılmazı mahvetmek için herşeyi deniyecektir yargı önünde....bu insanlık dışı eylemde yılmazın hiç suçu yoktur olanların suçlusu cem çıkınca ömer yılmaza ne diyecektir merak ediyorum doğrusu....
evet biz çoğunluk olarak filiz yılmaz aşkını istedik kavgalar silahlar istemedik saçmada olsa vurulma sahnelerinden göz doyurucu olsa gerek...senin de benim de hoşuma gitmedi ömerin vurulması ...ömer vurulana kadar filizle yılmaz saçma nedenlerden ayrılıp barışsalar daha hoş olmazmıydı forever_bim...

hala aynı şeyi söylüyorsun tek düşmanım yılmaz derse gene yılmazı suçlamış olmuyormu zaten zanlı durumuhda vuranı görmedim ama tek düşmanım yılmazdır o zaman suçlu yılmazxdır

forever_bim
21-11-06, 14:21
Sevgili arcshe;

Kimse bir olup üstünüze gelmez, ben burda moderatör olduğum sürece bunun mümkünatı yoktur.

Karşımdaki kişinin fikir beyanatını kabul edecek olgunlukta olduğunu düşündüğüm için yazma gereği hissettim.

Forum geneline biraz muhalif durduğumun farkındayım. Ama herkesin, saygı çerçevesindeki fikir beyanatına saygılı olduğum için de karşıt görüşlerime tahammül edilebilmesi inancındayım. Çoğu zaman da tahammül edildiğini görmek güzel.

matraka
21-11-06, 14:21
hem olayları olmuş gibi anlatmanada gerek yok daha seyretmedik ömer bence vuranı görmedim diyecek başka bi seçenek ömeri kurtarmaz düşmanınız varmı sorusunada yoktur demesi lazım var dese yılmaz derdi zaten

archshe
21-11-06, 14:22
hala aynı şeyi söylüyorsun tek düşmanım yılmaz derse gene yılmazı suçlamış olmuyormu zaten zanlı durumuhda vuranı görmedim ama tek düşmanım yılmazdır o zaman suçlu yılmazxdır
hayır aynı olmuyo vuranı görmeyince ömer suçlu yılmazdır diyemez ona yargı karar verir...polislere sadece seçenek sunar başka biri olacağına dair polis gene araştırmasını yapar ömer yılmaz olabilir dedi diye yılmazı hapse atmazlar yani...anlatabildim şimdi umarım ....kelime oyunları oynuyoruz...

forever_bim
21-11-06, 14:25

Matraka;

Yılmaz saldırıya uğradığında, polis olaya karıştığında şüphelendiğiniz kişi var mı diye sorduklarında, Aynalı ve Salih şüphelendikleri halde Ömer'in adını vermediler. Olay da orda kapandı.

Ömer'in adını keşke verselerdi, somut kanıt yetersizliğinden Ömer serbest kalacaktı, ama olmadı.

İşlemediği bir suç yüzünden yargılanan Ömer ve de Yılmaz; kimsenin aklına gelmiyor mu aradaki eski husumetin koz amaçlı olarak Cem tarafından kullanıldığı? En azından Ekrem'in aklına gelecektir.

matraka
21-11-06, 14:26
hayır aynı olmuyo vuranı görmeyince ömer suçlu yılmazdır diyemez ona yargı karar verir...polislere sadece seçenek sunar başka biri olacağına dair polis gene araştırmasını yapar ömer yılmaz olabilir dedi diye yılmazı hapse atmazlar yani...anlatabildim şimdi umarım ....kelime oyunları oynuyoruz...

yani diyorsun ömer yılmazdan başka düşmanım yok derse polislere yılmazı yönlendirmiş gibi olmaz diyorsun yılmaz şu an zanlı zaten soruşturma bitene kadar da hapis ne yazıkki ben gene söylüyorum ömer yalan ifade veya yönlendirici ifade vermemelidir çünkü yılmaz vermedi delikanlı olarak ömer vermemesi lazım yoksa racona ters

matraka
21-11-06, 14:28
Matraka;

Yılmaz saldırıya uğradığında, polis olaya karıştığında şüphelendiğiniz kişi var mı diye sorduklarında, Aynalı ve Salih şüphelendikleri halde Ömer'in adını vermediler. Olay da orda kapandı.

Ömer'in adını keşke verselerdi, somut kanıt yetersizliğinden Ömer serbest kalacaktı, ama olmadı.

İşlemediği bir suç yüzünden yargılanan Ömer ve de Yılmaz; kimsenin aklına gelmiyor mu aradaki eski husumetin koz amaçlı olarak Cem tarafından kullanıldığı? En azından Ekrem'in aklına gelecektir.

araştırma konusu ayrı cem muhakkak açığa çıkacak çıkmalıdır yoksa gizli kalmaya devam ettiği sürece bu durum maalisef reytinglere yansıyor işte benimde ömerden beklediğim yılmazın yaptığı gibi yapması aksi takdirde hıımm

forever_bim
21-11-06, 14:33
araştırma konusu ayrı cem muhakkak açığa çıkacak çıkmalıdır yoksa gizli kalmaya devam ettiği sürece bu durum maalisef reytinglere yansıyor işte benimde ömerden beklediğim yılmazın yaptığı gibi yapması aksi takdirde hıımm

Matraka

Olaylar farklı arkadaşım. Azıcık empati yapmanı bekliyorum. Ömer'i vuran silah Yılmaz'ın araçtan çıkıyor. Kendini Ömer'in yerine koy. Bu saldırıyı Cem'den bekler misin? Yoksa Yılmazdan mı beklersin?

matraka
21-11-06, 14:35
Matraka

Olaylar farklı arkadaşım. Azıcık empati yapmanı bekliyorum. Ömer'i vuran silah Yılmaz'ın araçtan çıkıyor. Kendini Ömer'in yerine koy. Bu saldırıyı Cem'den bekler misin? Yoksa Yılmazdan mı beklersin?

bende diyorum ki silahın kimden çıktığı önemli değil ömerin görmediği bi olayda yılmazmış gibi onu suçlayıcı davranması ne kadar etik sence

matraka
21-11-06, 14:38
ayrıca konumuz şuçlu aramak değil ömerin nasıl ifade vereceğini konuşuyoruz ben diyorum yılmazı suçlayıcı ifade vermeye hakkı yok olayı görmedi görmediği halde birini suçluyamassın bu durumun empati yapmakla alakası yok

BERNA
21-11-06, 14:39
Valla bu kavram kargasasi daha ne kadar surecek bilmiyorum ama iki ayri kelime kullandigimiza gore herhalde bir fark olmasi gerekir, archshe arkadasimiz gayet guzel anlatmis, o yuzden tekrara girmeyecegim.

Bu arada Omer'in deliller de onu gosteriyorken 'Yilmaz'dan suphelenmiyorum' demesini beklemek Omer'in yasadiklarinin ve hissettiklerinin inkari olur. Ya da vurulmanin etkisiyle Feride gibi hafizasini kaybettiginin bir isareti olur :)

forever_bim'e katilmamam da mumkun degil, kendimizi once biraz disarida tutup, sonra da Omer'in yerine koyunca Omer 'Yilmaz'dan supheleniyorum' demesine niye kizalim ki? Unutmayalim biz biliyoruz Yilmaz'in suclu olmadigini, herseyin Cem'in basinin altindan ciktigini, ama Omer'in tek bildigi islemedigi bir suc yuzunden sikayet olmamissa da herkesin kendisini sucladigi ve de Yilmaz'in sirket onunde Omer'e olan tepkisi. Gecmiste de Yilmaz'in yaptiklari ortada, unutmayin Omer belki inatciligindan belki onyargisindan Yilmaz'in degistigini bilmiyor.

Herkes salim kafayla oturup bir dusundugunde bence de bu isin altinda bir is oldugunu, muhtemelen Filiz'le de konusup, once Ekrem cozecektir. Yalniz bu cozumleme olayinin bir parcasina da polisin katilmasini cok istiyorum cunku ben genel olarak dizilerde polisin cozemedigi isleri kahramanlarin cozmesinden, hatta kendi adaletlerini uygulamasindan biktim.

Muhalif kanada bir uye daha ister misin sevgili forever_bim?

forever_bim
21-11-06, 14:39
bende diyorum ki silahın kimden çıktığı önemli değil ömerin görmediği bi olayda yılmazmış gibi onu suçlayıcı davranması ne kadar etik sence

Ateş edenin Yılmaz değil ama azmettirici olanın Yılmaz olmasını düşünürse?

Ek olarak soruma yanıt vermeni bekliyorum matraka, empati yapıp yanıtlamanı. Soruyla karşılık vermeni degil.

Senin baktığın bakış açısına göre de Yılmaz Ömer'den şüphe etmemeliydi. Çünkü beyzbol sopasını tutan Ömer degil.

archshe
21-11-06, 14:41
Matraka;

Yılmaz ve tayfası salihle ekrem sırf filizi üzmemek adına şikayetçi olmadılar...arada filiz olmasa ben yılmazın bu büyüklüğü yapıcağını sanmıyorum çok melek yaptılar bu adamı...düşünün başınıza bişey gelse yıllarca karşılıklı kin güttüğünüz biri varsa aklınıza ilk o gelmezmi...e arada üzecek kıracak kimse olmadığına göre polis düşmanınız varmıydı deyince yok mu diyeceksiniz.....evet ömeri söyleselerdi kanıtlanamayacağı için serbest kalırdı ama ömer yılmazı söylerse polise ortada kanıtta var hem ömer söylemese bile polisler sizi vuran silah yılmaz akının arabasından çıktı dese sizce ömer yoo hayır yılmaz yapmaz mı diyecek yoksa arabınızda geçmişten husumet var yapmış olabilir mi diyecek?
ömer ve yılmazın başına gelen olaylar sinsilesi için komiser demişti...olaylar aynı şekilde olmuş her ikisinede zarar vermek isteyen biri olabilir diye ama orda polis memuru karşı çıkmış yılmazın ömere cvp olarak bu olayı gerçekleştirdiğini belirtmiştir...umarım komiser bu düşüncesini herkesle paylaşır özellikle tekinerlerle

matraka
21-11-06, 14:43
Ateş edenin Yılmaz değil ama azmettirici olanın Yılmaz olmasını düşünürse?

Ek olarak soruma yanıt vermeni bekliyorum matraka, empati yapıp yanıtlamanı. Soruyla karşılık vermeni degil.

Senin baktığın bakış açısına göre de Yılmaz Ömer'den şüphe etmemeliydi. Çünkü beyzbol sopasını tutan Ömer degil.

bu konuda sana katılıyorum sadecxe bunu yılmaz nasıl polisle paylaşmadıysa ömerinde polisle paylaşma taraftarı değilim öyle olursa ki senaristler bu olayı ömer vasıtası ile yılmazı suçlu çıkarırlarsa ömerin ifadersiyle gerçeği ekrem bile ortaya çıkaramaz ortada düşman yok çünkü

forever_bim
21-11-06, 14:45
Valla bu kavram kargasasi daha ne kadar surecek bilmiyorum ama iki ayri kelime kullandigimiza gore herhalde bir fark olmasi gerekir, archshe arkadasimiz gayet guzel anlatmis, o yuzden tekrara girmeyecegim.

Bu arada Omer'in deliller de onu gosteriyorken 'Yilmaz'dan suphelenmiyorum' demesini beklemek Omer'in yasadiklarinin ve hissettiklerinin inkari olur. Ya da vurulmanin etkisiyle Feride gibi hafizasini kaybettiginin bir isareti olur :)

forever_bim'e katilmamam da mumkun degil, kendimizi once biraz disarida tutup, sonra da Omer'in yerine koyunca Omer 'Yilmaz'dan supheleniyorum' demesine niye kizalim ki? Unutmayalim biz biliyoruz Yilmaz'in suclu olmadigini, herseyin Cem'in basinin altindan ciktigini, ama Omer'in tek bildigi islemedigi bir suc yuzunden sikayet olmamissa da herkesin kendisini sucladigi ve de Yilmaz'in sirket onunde Omer'e olan tepkisi. Gecmiste de Yilmaz'in yaptiklari ortada, unutmayin Omer belki inatciligindan belki onyargisindan Yilmaz'in degistigini bilmiyor.

Herkes salim kafayla oturup bir dusundugunde bence de bu isin altinda bir is oldugunu, muhtemelen Filiz'le de konusup, once Ekrem cozecektir. Yalniz bu cozumleme olayinin bir parcasina da polisin katilmasini cok istiyorum cunku ben genel olarak dizilerde polisin cozemedigi isleri kahramanlarin cozmesinden, hatta kendi adaletlerini uygulamasindan biktim.

Muhalif kanada bir uye daha ister misin sevgili forever_bim?

Açık ve net olmak gerekirse,

Dizideki Cem'in nasıl bir yaratık olduğunu Filiz, Ömer ve de Yılmaz bilmiyor. O yüzden de hatalar yapmalarını beklememek haksızlık olur.

Sevgili berna1

Halimden anlaman yeterli zaten çok teşekkür ederim.

matraka
21-11-06, 14:46
cem veya adamlarından birinin açık vermesiyle ortaya çıkar bu olay ekrem çözer yılmaz çözerle olmaz bu iş açık vermek zorunda kim çözüceği önemlide ğil belki cemin verdiği ifade tutanağından yılmazın haberi olursa yılmaz kareleri birleştirebilir

matraka
21-11-06, 14:51
ve sopa olayını yılmaz hem çevredekilere hemde polislerle konuşurken açmadı düşmanım demedi ömerden aynı şeyi beklerim ama bakalım en masum şekilde işin içinden nasıl çıkacaklar

forever_bim
21-11-06, 14:53
Sonsözüm bugünlük karakterler hakkında;

Ömer dizide ayılıp bayıldığım bir karakter degildir. Severim sempati duyarım ama bu karakteri bana göre çekici kılan çizdiği zig zaglı yoldur. Azıcık dışarıya açılırsak, yabancı dizilerde hiç bir karakterin mükemmel olarak çizilmediğini görebiliriz. Dizide Cem şu anda çok siyah, Ömer'le Filiz gri, Yılmaz ise ikinci sezon aşırı beyaz çizilmiş. Gri karakterler gerçeğe daha yatkın oldukları için haftalardır Filiz ve Ömer'i en fazla tartışıyoruz bilmem fark ettiniz mi?

İlk sezonki inişli çıkışlı Yılmaz'ı da çok özleyen var. Zaten taş olsa çatlar diyoruz, Yılmaz'ın yakında yanardağ gibi patlayacagını sanıyorum.

matraka
21-11-06, 14:54
ama tabi benim bekjlentilerim çıkmayabilir ben sevgili modum senin söylediğinin yanlış olduğunu olmasını gereken olduğunu biliyorum sadece kendimce böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum yoksa aynı filirdeyiz hem senle hem archshe ile

matraka
21-11-06, 15:00
ama bu hafta bir çok şeyin açığa çıkacağını söyleyebiliriz filizin gözünde yılazı suçlu yapan şeyi merak ediyorum ömerin ifadesini merak ediyorum yılmaz teslim olucakmı merak ediyorum cem nerden nasıl açık vercek merak ediyorum

forever_bim
21-11-06, 15:04
Bilmiyorum matraka, artık eski heyecanla beklemiyorum. Özet de bayağı gecikti. Milliyet TV ekindeki bazen özetin özeti çıkıyor. Ona güvenip başlık da açamam.

matraka
21-11-06, 15:09
Bilmiyorum matraka, artık eski heyecanla beklemiyorum. Özet de bayağı gecikti. Milliyet TV ekindeki bazen özetin özeti çıkıyor. Ona güvenip başlık da açamam.

peki acı hayatta bunu hissedebiliyormusun yani yada seyrediyormusun ben bizim dizimizle farkı ne diye bakıyorum kişilik ktrakterleri bile farklı hemde bayağı bi farklı

forever_bim
21-11-06, 15:13
peki acı hayatta bunu hissedebiliyormusun yani yada seyrediyormusun ben bizim dizimizle farkı ne diye bakıyorum kişilik ktrakterleri bile farklı hemde bayağı bi farklı

Başlığı değil ama madem sordun matraka söyleyim. Toplasan 3 bölüm ya izledim ya da izlemedim.

Farklar oldukça keskin o konuda haklısın.:img-grin2

archshe
21-11-06, 15:16

bu soru bana değil ama cevaplamak istedim...ıhlamurlar altında çoook çoook güzel bir dizi acı hayata göre....acı hayatta herşey çok abartılı...zengini çok zengin çok ukala fakiri çok fakir fazla gururlu aşk bukadarını kaldırmaz...aksiyon sahneleri abartılı biz bikaç bölüm dayanamadık ı.a izleyicisi olarak....yani acı hayatın herşeyi abartı bana göre.....ama özellikle bağdaşıyosa iki dizi tekinerleri canlandıranların hepsi berbat annesi babası enver bitek filiz idare eder....asıl ben bu dizinin filmini türkan şorayla ayhan ışıklı halinin merak ediyorum

matraka
21-11-06, 15:22
senaristlerden bi ricam tabi beni dinleyip ne kadar buna uyarlar bilemiyorum izleyici fikirleri önemli tabi ama senorya sizin kafanızdaki olmalı biz onu eleştirelim veya göklere çıkartalım artık ne olur şu bakış açınızı değiştirin sanki ikinci sezonu birinci sezonu seyretmeden yazıyormuş gibi hisse kapılıyorum ve olaylarada bu kadar düz bakılması taraftarı değilim bir krakter yazılımı yapıyorsanız o krakter buna sonunna kadar savunmalı veya sonunda anlamalı yanlışını bizimkiler maşallah geçirmedikleri evre kalmadı lütfen izleyiciyi bırakın kafanızdaki senoryayı yazın ya yalvarıyorum size daha ne diyim

Moonrosee
21-11-06, 15:28
Sevgili forever_bim ve pinkzone

Cumartesi günü gazi mahallesinde ki çekimlere gideyim dedim evim oraya arabayla 10- 15 dk uzaklıkta.Bülent İnal ile sohbet etme fırsatım oldu acayip sıcak kanlı biri ve forumu sürekli takip ediyormuş.Sinan Tuzcu ise o arada çekimdeydi.Bir ara Elif'e bağırırken sesinin ne kadar dehşet olduğu kanısına vardım:img-haha: Gözleri cam gibi maşaallah.Çok karizma birisi.

forever_bim
21-11-06, 15:34
Sevgili forever_bim ve pinkzone

Cumartesi günü gazi mahallesinde ki çekimlere gideyim dedim evim oraya arabayla 10- 15 dk uzaklıkta.Bülent İnal ile sohbet etme fırsatım oldu acayip sıcak kanlı biri ve forumu sürekli takip ediyormuş.Sinan Tuzcu ise o arada çekimdeydi.Bir ara Elif'e bağırırken sesinin ne kadar dehşet olduğu kanısına vardım:img-haha: Gözleri cam gibi maşaallah.Çok karizma birisi.

Bu cumartesi mi izlediniz çekimi? Yoksa önceki bölümlerden miydi?

Moonrosee
21-11-06, 15:43
Bu cumartesi mi izlediniz çekimi? Yoksa önceki bölümlerden miydi?

Bu cumartesi izledim.Oda şans eseri gitsem mi gitmesem mi dedim sonra çekim arabalarını görünce gidip oturdum setten biriymişim gib:img-haha: O kadar ısrarlarıma rağmen söyledikleri tek şey Feride ve Ömer arsında bir çekim başladığı.Onu bende biliyorum dedim sonra Cem'in yakın bir zaman da bizzat kendisi Gazi'ye karargah kuracakmış.Bende gelsinde alsın boyunun ölçüsünü dedim:)

Moonrosee
21-11-06, 15:54
bu cemi dizinin sonuna kadar tutarlarsa hiç izleyen kalmayacak haberleri yok nedir bu başrolede o girseydi bari

Ellerinde malzeme kalmadı.Elif öldü, Kemal öldü ve dizi sadece Yılmaz ve Filiz'İn etrafında dönmemesi için bence dahil edildi.Elif ölmesi başlı başına bir hata dedim.Böyle olması gerekiyordu herşey olacağına varır dedi.Elif'in yerine Ferideyi dahil edildi.Ve küçük Elif'in kabul edeceği bir bir insan oldu Feride.

Sevgili archshe

O sırada Elif ve Ömer mahalleye geliyorlardı.Feride de yanlarına tabi:) Fahriye ve Salih arasında yine tartışıyorlardı Cemil yüzünden.Ama forever_bim'e hak veriyorum Sinan TUZCU dehşet biri.Gözleri ve karizması süper:)

archshe
21-11-06, 16:02
Sevgili archshe

O sırada Elif ve Ömer mahalleye geliyorlardı.Feride de yanlarına tabi:) Fahriye ve Salih arasında yine tartışıyorlardı Cemil yüzünden.Ama forever_bim'e hak veriyorum Sinan TUZCU dehşet biri.Gözleri ve karizması süper:)[/QUOTE]

çook teşekürler kaçıncı bölümmüş acaba ? e bülent inalda mahallede mahalede
olduğuna göre hapiste değil sordunmu hapis işini filizle arasını

forever_bim
21-11-06, 16:04
Ellerinde malzeme kalmadı.Elif öldü, Kemal öldü ve dizi sadece Yılmaz ve Filiz'İn etrafında dönmemesi için bence dahil edildi.Elif ölmesi başlı başına bir hata dedim.Böyle olması gerekiyordu herşey olacağına varır dedi.Elif'in yerine Ferideyi dahil edildi.Ve küçük Elif'in kabul edeceği bir bir insan oldu Feride.

Sevgili archshe

O sırada Elif ve Ömer mahalleye geliyorlardı.Feride de yanlarına tabi:) Fahriye ve Salih arasında yine tartışıyorlardı Cemil yüzünden.Ama forever_bim'e hak veriyorum Sinan TUZCU dehşet biri.Gözleri ve karizması süper:)

Ya çok teşekkürler, güzel yüreğinize sağlık.

Yahu bir ben kaldım şu adamla tanışamayan. Herhalde ilerleyen bölümlerdedir bu sahneler. Yani 2-3 bölüm sonrası. Malum yedekli gitmek lazım.

Moonrosee
21-11-06, 16:04
nasıl konu yok diyorsun ki tesitili batırmak o yoksulluğu izleyiciye göstermek 10-15 bölüm sürer

Konuşmalarında o kadar derin'e ineceklerini sanmıyorum.Yani çok çelişkili konuşuyorlar.Soru sorduğunda da cevapta vermiyorlar sadece gülüp izleyin ve görün diyorlar.Ama anladığım Teks-til'i yine darboğazdan Yılmaz çıkaracak sanırım.Çünkü Yılmaz yine kahraman olacak Handan ve Yılmaz arasında buzlara ne olur bilinmez dediler.Gelde şimdi çıldırma:)

matraka
21-11-06, 16:08

Yahu bir ben kaldım şu adamla tanışamayan. Herhalde ilerleyen bölümlerdedir bu sahneler. Yani 2-3 bölüm sonrası. Malum yedekli gitmek lazım.

evet bende gördüm hepsini ama birinci sezonda elifin hastane çekimlerinde tanışmıştım hepsiyle

Moonrosee
21-11-06, 16:09

Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana.Ben Sinan TUZCU'yu daha önce Gayrettepe Metrosundan inerken görmüştüm başında şapka vardı.O zaman dizi yeni başlamıştı.Ama görmelisin dehşet biri.Allah Dolunay Soysert'e bağışlasın:img-haha: Benim evim yakın haber verin sizi götüreyim.Senaristler biraz itici ama olsun katlanacağız:)

forever_bim
21-11-06, 16:14
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana.Ben Sinan TUZCU'yu daha önce Gayrettepe Metrosundan inerken görmüştüm başında şapka vardı.O zaman dizi yeni başlamıştı.Ama görmelisin dehşet biri.Allah Dolunay Soysert'e bağışlasın:img-haha: Benim evim yakın haber verin sizi götüreyim.Senaristler biraz itici ama olsun katlanacağız:)

Ben nasıl geleyim ki Kıbrıstayım,

Şapkası vazgeçilmez aksesuarıdır, takar mutlaka, imza gününde de arkadaşlar söylemişti.

Ya cehaletimi hoşgörün, senaristler de çekimlere katılıyorlar mı? Yazınızdan öyle anladım da.

Moonrosee
21-11-06, 16:25
Ben nasıl geleyim ki Kıbrıstayım,

Şapkası vazgeçilmez aksesuarıdır, takar mutlaka, imza gününde de arkadaşlar söylemişti.

Ya cehaletimi hoşgörün, senaristler de çekimlere katılıyorlar mı? Yazınızdan öyle anladım da.

Evet o gün ordalardı.Bana Nilgün Hanım biraz daha sıcak ama Ayşe Hanım biraz daha soğuk biri gibi geldi.Yönetmen Yardımcısı Özlem hanım şeker gibi biri.Gazi de kına gecesi varsa o günde çekim varsa 5 dk bile olsa kına gecesine giderlermiş meraklarından:) Gazideki hanımlar çay, çörek falan yapıp ikram ederlermiş.Ben bundan sonra sürekli setteyim.:img-haha:

tvfreak
21-11-06, 16:30
Evet o gün ordalardı.Bana Nilgün Hanım biraz daha sıcak ama Ayşe Hanım biraz daha soğuk biri gibi geldi.Yönetmen Yardımcısı Özlem hanım şeker gibi biri.Gazi de kına gecesi varsa o günde çekim varsa 5 dk bile olsa kına gecesine giderlermiş meraklarından:) Gazideki hanımlar çay, çörek falan yapıp ikram ederlermiş.Ben bundan sonra sürekli setteyim.:img-haha:

Çok ilginç... Nilgün hanım ve Ayşe hanım geçen sezonun senaristleri. Yönetmen yardımcısı Özlem hanım da geçen sezon vardı. Bu sezon Emre bey var. Geçen yılki bir çekime gittiniz herhalde.

cemotara
21-11-06, 16:32

çok şanslısın desene herkesi görüyorsun keşke bende görebilsem sevdiğim oyuncuları birde filizle yılmaz ayrılmışmı yoksa cemin planları tutmamışmı zaten ölmeyeceğini biliyordum ama senin söylemenle kesinlik kazandı

Moonrosee
21-11-06, 16:34
Çok ilginç... Nilgün hanım ve Ayşe hanım geçen sezonun senaristleri. Yönetmen yardımcısı Özlem hanım da geçen sezon vardı. Bu sezon Emre bey var. Geçen yılki bir çekime gittiniz herhalde.

Senaristler karakalem ekibi olduğu için hala ordalar.Özlem hanımda Avşar filmdeymiş hala oda ordaydış.Yer almasalardı zaten yazmazdım.Sonuçta burda o kadar merak eden insan var onları kandıracak değilim.

secoms
21-11-06, 16:43
walla moon rose teklifin hala daha gecerli mi :) bi ben yaklasık 1 aydır cekimlerin yerini ogrenebilmek ve gidebilmek icin canım cıktı... eger gecerliyse ben varım walla

Moonrosee
21-11-06, 16:47
walla moon rose teklifin hala daha gecerli mi :) bi ben yaklasık 1 aydır cekimlerin yerini ogrenebilmek ve gidebilmek icin canım cıktı... eger gecerliyse ben varım walla

Evet geçerli:) Aslında çok kolay bir yerde.Gazimahallesi meydanın 3 sokak arksında.Alibeyköy Barajının hemen karşısı.Gazi Mezarlığının karşısındaki yoldan sola dönünce.Ama teklifim hala geçerli.

elif219
21-11-06, 16:59
moon rose bişey sorucam ferideyle ömer arasında bişilr mi başlıomuş ve ömer elife mi bağırıyo yoksa çekimlerde.....bu arada araları nası sence ii anlaşıolarmıymış

secoms
21-11-06, 17:19
Evet geçerli:) Aslında çok kolay bir yerde.Gazimahallesi meydanın 3 sokak arksında.Alibeyköy Barajının hemen karşısı.Gazi Mezarlığının karşısındaki yoldan sola dönünce.Ama teklifim hala geçerli.

walla ben cok ters bi yerde oturuyorum bilmiyorum pek oraları kaybolurum simdi oralarda gazi mahallesinde kaybolmak da en son istegim olur ::) eger sana da uygunasa,, uygun bi zamanda beraber gitsek olur mu

Meryemce90
21-11-06, 18:06
bu dizimiz önceden sezondan önce cok güzeldi ama simdi hic begenmiyorum elif gitmemeliydi ben herzemen icin elif ve yilmaz diyodum ama simdi daha halen öyle diyorum. ve seyrediyordum ama su son bölümünü izlemedim cünkü coook SIKIciydi neyse. sizlerin tabii ki canini SIkmak istemem.herkes farkli düsünyor bende böyle yazdim iste. herkese iyi seyirler.:)

yakupoglu61
21-11-06, 19:03
bölüm özetin we fragmanı hiç merak etmiyorum. Ne kadar şu anki bölümler benim istediğim gibi aksiyonlu olsada artık diziye duyduğum heyecanı kaybettim belli başlı nedenlerden dolayı fakat heyecanımı kaybetsimde kesinlikle izlemeye devam edecem
inş. artık düzelmeye niyet edilirde heyecanımız yerine gelir...

lawinia
21-11-06, 21:20
bence filizi derinden sarsacak olay ya ömerin beni vuran yılmazdı demesi ya da olayın tamamen yılmazın üstüne kalmasını saglayacak yeni bir kanıt olacaktır filizin hamileliği bu olayların üstüne filizin yılmazdan ayrılmasından sonra ortaya cıkacaktır. cemin gercek yüzünün ortaya cıkmasına daha zaman var bence yoksa ellerinde kullanacakları konu kalmaz. filize gelecek rakip de herkesin dediği gibi filiz kadar olmasa da güzel olmalı ve ferideden farklı yanları olmalı cünkü ferideyi kıskanmayan filiz ona benzer bir karakteri de kıskanmayacaktır. bu bölümde filizin yılmazın arkasında durmasını bekliyorum ve ayrılık olacaksa da onu suclu olarak gördüğü için değil korumak istediği için ayrılsın...

secoms
21-11-06, 23:55
walla bu youtube daki videoları indirip iledikce insan iki seye üzülüyo walla birincisi yılmazla elifin askına. digeri de dizi izleyenlerine ... adamlar diziyi ne hale getirmisler .. güüzelim dizi nerelere gelmis .. o değil ben o bölümleri bi de izlemedim.. ne sans ama :(

forever_bim
22-11-06, 00:19
walla bu youtube daki videoları indirip iledikce insan iki seye üzülüyo walla birincisi yılmazla elifin askına. digeri de dizi izleyenlerine ... adamlar diziyi ne hale getirmisler .. güüzelim dizi nerelere gelmis .. o değil ben o bölümleri bi de izlemedim.. ne sans ama :(

Dizi bir zamanlar ŞAHtı. Şu anda Şahbaz olmaya başladı.

Neyse ben yakaladığım ilginç iki detayı yazayım.

30. Bölümde Ömer Meral tarafından kurşunlattırıldı. Yarası hafifti.

32. Bölümde Meral Yılmaz'ın kafasına sopayla vurdu.

Arada 2 bölüm fark var.

47. Bölümde Cem'in adamları Yılmaz'ı gene sopayla hırpaladı.

49. Bölümde Cem'in adamları Ömer'i kurşuna dizdi.

Arada gene 2 bölüm fark var.

Zarar verenler de aynı kişiler.

Bendeki hafıza kimde var?:img-grin2

MetiNouma
22-11-06, 01:13
Bendeki hafıza kimde var?:img-grin2

Tebrikler gercekten iyi aklinda kalmis :D Ikisindede Ömerin basina gelen daha kötü oldu. Neyse iyilesicek insallah :)

Figan
22-11-06, 03:56

Sevgili moon rose...

Allah allahh..Ne mutlu sana valla..inan bende orda olmayi cok isterdim..
Bülent inalla tanismak icin..Ya bir gittiginde görürsen Gurbetten de izleniyorsun, cok seviliyorsun..Sana sevgilerini yolluyorlar de birzahmet..:)
Forumu okuyorsa ki; okuyormus bilsin onu ne cok seveni oldugunu..

Haaa birde deki; Onun en cok Gazi Mahallesindeki o zengin olmadan önceki hallerini cok begeniyoruz..Seviyoruz....Gerci simdide bayiliyoruz daaa...:)

Aman ne olur ilet......

************************************************** *
Gelecek bölüm ile ilgili tahminim;

Ben halaaa; ömer`in Yilmazin adini vermemesini umut ediyorum..insallah ömer Yilmazi suclamaz...Dilerim de böyle olur....Suclasa bile bu kesin O Cem delisinin yüzünden olacaktir..Filizin kesinlikle ve kesinlikle Yilmazin arkasinda durup; ona inanmasini bekliyorum..Umarim hayal kirikligi yasamam...

Bir arkadas demis ki; Filiz Yilmazin iyiligi icin ayriliyorsa ayrilsin...Yahu Yilmazin sonu olur bu..Ne iyiligi icin ayrilcak..Olur mu öyle sey hic! Yilmaz daha beter olur..Umarim Filiz hic süphe duymasin Yilmazdan...

Hadi Filiz..Sana güveniyoruz ....

mawi portakal
22-11-06, 04:40
aah o cem yokmu o seytan vallaa aklınca kendını fılıze ve aılesıne begndırmeye calısıo ama bakarmısınız yaa cocukluk arkdasını gozunu bıle kırpmadan kursunlattı duzenbaz adam:dito

bncede omer yılmazın adını vercek... zaten cemın dızıye sokulma sebebı o yılmazın fılıze kotulenmesı ama bnce fılız akıllı kızdır yemıcek bunları

mıstaa
22-11-06, 09:17
filiz çok seviyorum ama yanlışlarınıda söylemeden geçemicem.
1- ceme çok yüz veriyor [ben sinir oluyorum yılmazın durumunu düşünemiyorum bile]
2-yılmazla olan aşklarında biraz daha gayretli olması lazım yılmaz her şeyi göze aldı ama filiz hala tedirgin...
3-senaristlerden kaynaklanan sorun var bide filizin karakteri değişti ilk sezonki filiz daha gözükara daha sağlamdı. bu sezonsa çok kırılgan oldu.
4-bu şikayet değil övgü çok çok güzel bence şuan dünyanın en güzel kadını...rakibi yokkkk...

forever_bim
22-11-06, 09:31
Değerli Arkadaşlar;

Dizi ile ilgili yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

IHLAMURLAR ALTINDA

50.BÖLÜM GENEL BASIN ÖZETİ

Ömer’in yaşam savaşı devam ediyor...

Aldığı kurşun yaralarıyla ağır yaralanan Ömer’in, yaşam mücadelesi devam etmektedir. Polisler yaptıkları aramada, arabasında silah bulunca, Yılmaz, Ömer’in vurulması olayının baş şüphelisi haline gelir.

Tüm şüpheler Yılmaz üzerinde yoğunlaşırken, sevdiği adama sahip çıkan Filiz ise beklenmedik bir gelişmeyle derinden sarsılır.

Evinin polislerce kuşatılması karşısında dehşete düşen Yılmaz, ne yapacak?
Filiz’le yakınlaşmak için, Yılmaz’ı aradan çıkartmak isteyen Cem, amacına ulaşabilecek mi?
Tanımadığı bir düşmanla savaşmak zorunda kalan Yılmaz, kendisine kurulan hain tuzağı bozabilecek mi?

yılmaz_filiz
22-11-06, 09:39
Arkadaşlar bölüm özeti yok mu.ya umarım ömer vicdana gelirde yılmaz yapmadı veya düşmanım yok der.yoksa filiz ve yılmaz ne yapar :(:icon_cry:

mıstaa
22-11-06, 09:40
ilk mesajı yazamadım neyse fragman bugün öğlen gösterilir merak etmeyin.. fragmanı ekliyecek arkadaşlar hazır kıta beklesin...

yılmaz_filiz
22-11-06, 09:43
ilk mesajı yazamadım neyse fragman bugün öğlen gösterilir merak etmeyin.. fragmanı ekiyecek arkadaşlar hazır kıta beklesin...

bende ilk mesajı atmak istedim ama olmadı nasip kısmet.fragman bugün öğlen verilirde ben okulda olucam.işimiz akşama kaldı.

benim
22-11-06, 10:24
fragman şimdi yayınlandı.ömer'den elif'e ve kızına şiir var.ömer'e elektro şok yapılıyor.ömer karısı ve kızını görüyor.gözünden yaş damlıyor.filiz cem'i adamlarından biriyle konuşurken görüyor.cem adamın yakasına yapışmıştı.yılmaz'la filiz tenha bir yerde buluşuyorlar.en son sahnede filiz bişey duyuyor ve şaşırıyor.
Ömer'in ne olacağı belli değil onu göstermemişler.sadece elektro şok sahnesi var.

forever_bim
22-11-06, 10:26
Fragmanı gördüm, Ömer'in elektroşok sahnesiyle başlıyor. Ömer kalbinin durduğu tüm süre boyunca Elif'i görüyor. Dehşet yürek dağlayan bir şiir var. Doktorlar sürekli kalp masajıyla Ömer'i kendine getirmeye çalışıyorlar. Ama durum çok kötü anlaşılan. Filiz ve Handan Hanım ağlıyorlar.

Sonra esas mucize gerçekleşiyor sanırım, Ömer'i vurduranın Cem olduğunu Filiz kendi kulaklarıyla duyuyor. O eşkiya kılıklı herifle Cem kavga ederken Filiz odaya giriyor.

Sonra Filizle Yılmaz birbirine sarılıyor.

Ekrem'i de gördüm.

Son olarak elektroşok sahnesinde Ömer'in gözünden bir damla yaş süzülüyor. Şiiri uzun bir aradan sonra Sinan Tuzcu okuyor. Şiirin son dizesi çok anlamlı. "Bu sefer bizi ayırma" diyor.

cemotara
22-11-06, 10:28
Arkadaşlar fragmanı gördüm yine çok güzeldi ömer muhteşem bir şiir okuyordu elektrik şoku verip duruyorlardı ve ömerin gözlerinden yaş akıyordu elifi hatırlayıp duruyordu kızınıda hatırlıyordu sonra cem birisine kızarken filiz onları gördü ve çok şaşırdı sonra aynalı galiba yılmazı kaçırdı sonra filizde oraya gitti ve yılmazı görünce çok sevindi ve sarıldılar sonra filiz ağlıyordu hastanede sonra filiz ceme kızgın bir şekilde bakıyordu cemin ömeri vuran adamı sanki sorgulanıyordu ve filizle cem camdan bakıyolardı yani filiz cemin yaptırdığını öğreniyor galiba yani filizi derinden sarsan olay cemin iç yüzünü öğrenmesi büyük ihtimalle

BERNA
22-11-06, 10:32
Gercekten gorulmesi gereken bir fragmanmis, acikcasi Cem'in foyasinin bu kadar cabuk ortaya cikmasina sasirdim ama dizide olmayacak o kadar cok sey oluyor ki bir kere de guzel birsey olsun degil mi :)

Omer sahnelerinde cok duygulanacagimiz kesin, uzun zamandan beri ilk defa ask temali bir siir duymayacagimiza da sevindim. Omer'in daha yasayacak cok seyi var, bunu vurgulamalari cok iyi olmus o sahnede.

Fragmani izleyince daha cok sey yazarim herhalde.

benim
22-11-06, 10:32
fragmandan anladığım kadarıyla ekrem yılmaz'ı polislerden kaçırıyor.filiz'le o yüzden tenha bir yerde buluşuyorlar.

ağlayan gitar
22-11-06, 10:38
ya sonunu gördüm fragmanın :icon_sorr yılmazla filiz barıiıyomu allahım çok sewindim ya uzun bi süre sonra ilk defa bukadar çok sewindim dizide anlatamam yani :img-wink:

mesburcum
22-11-06, 10:43
Bir yandan çok sevindim bir yandan çok üzüldüm. Filiz'le yılmaz'ın sarılmasına ve Cem'in adamıyla kavga ettiğini Filiz'in görmesine çok sevindim fakat Ömer ile ilgili duruma çok üzükdüm. Umarım ölmez. Kızını tek başına bırakmaz Bir an önce bende izleyebilirim inş. İş yeridne çok zor ama...

matraka
22-11-06, 10:52
galiba senaristler sağ gösterip sol vurdular bize...dediğim gibi açık vermeden bu olay çözülmezdi ama biz yılmaz veya ekremden beklerken işi filiz çözüyor demekki filizi derinden etkileyen olay bu o zaman

ağlayan gitar
22-11-06, 10:55
galiba senaristler sağ gösterip sol vurdular bize...dediğim gibi açık vermeden bu olay çözülmezdi ama biz yılmaz veya ekremden beklerken işi filiz çözüyor demekki filizi derinden etkileyen olay bu o zaman

inş. o olay olur başka bişe çıkarmasınlarda :D valla bu senaristler bizi hep şaşırtıyo diziyi izlemeden bişe söylemek doğru olmaz ama filizle yılmaz sarılıyoya yeter o bana :happy0064

archshe
22-11-06, 11:06
fragmanı bir an önce ekleseniz de bizde görsek ömerin şiirini merak da ettim fragman eklensede dinleyemicem şiiri...sesini açamam iş yerinde...fragmanı izleyen biri şiirin neden bahseettiğini söylerse sevinirim...ben tahmin etmiştim cemin foyasının çıkması filizi sarsıcak diye...ne kadar ileri görüşlüyüm dimi...herkes çok erken olmaz demişti ama oluyo heralde....tabi fragman yanıltıyo da olabilir güvenmemek lazım ....fragmanı bulmaca titizliğinde hazırladıları için kestirmek zor...yılmazın polisten kaçmasına şaşırdım....ama filizin hala yılmaza inandığının bilmek güzel...bence senaristler bizim isteklerimize göre yazıyolar..çünkü bu bölümler bence böyle düşünülmemişti....yılmazla filizin arasını nasıl bozacaklar daha çok merak ettim doğrusu...bu bölümde ayrılık yok tabiii olmasında nasıl ayıracaklar bu kadar malzeme varken ayırmadılar heralde ayırmayacaklar:)

cemotara
22-11-06, 11:08
valla cemin foyasnın hemen çıkması beni şaşırttı yani inş. öyledir sonra senaristler yine ters köşeye yatırmasında ama şundan eminimki filiz yılmazın yanında silah olayını öğrendiği halde yılmaza inanıyor hiç aklına bile getirmedi yılmazın yaptığını o yüzden çok mutluyum ömerde çok kötüydü ya ama ölmeyeceğini bildiğim için rahatım bu konuda eğer fragmandan anladığım gibi cemin ne biçim insan olduğunu öğrendiğinde cem neyapacak nasıl strateji uygulayacak ve ömer yılmaz ve filizin tepkisi ne olacak çok merak ediyorum birde ömeri vuran adam yakalandı galiba herhalde cemin yaptırdığını söylüyor filizde çok kötü oluyor ama terside olabilir adam bizi yılmaz tuttu diyebilir ve filiz ondanda çok kötü olmuş olabilir inş. bu dediğim olmaz şu cuma bir gelsede herşeyi öğrensek inş. senaristler bizi ters köşe yatırıp sinir etmezler

benim
22-11-06, 11:08
cem bence orda adamına yılmaz'ın izini kaybettiği için kızıyordur.filiz 'in o an tam anladığını sanmıyorum.sadece birşeylerden şüphelenir .zaten filiz öğrenirse cem direk olarak filiz'e zarar verir.

61MERVE61
22-11-06, 11:17
ayyy ohh sevincik oldum simdi anlatiginiz icin tskurler yaaa vala......vala filiz su cem pisligini gordu yaaa ben daha ne isterim.....:):)ayy

micky
22-11-06, 11:44
arkadaslar harıka bı bolum bızı beklıyo:):) filiz cemın yaptıgını öğrenıyo:):) ömer ölümle yaşam arasında gidip gelırken elıf aklına gelıyo ona şiir falan okuyo sonnra fılızle yılmaz sarılıyo bırbırlerıne falan ama bence muhtesem bı bolum olacakkkk:):)

TubaBülent
22-11-06, 11:47
evet canim haklisin bende yeni gördüm fragmani
filiz ve yilmaz bulusuyorlar yine
filiz hamile deyilmis gerceyi ögrendi heralde tamda gercegi degildir ama... cok süper bir bölüm fragmanda yilmaz ve filiz sariliyorlar ve öpüyorlar birbirlerini cok süper bir sahne :img-wink:

61MERVE61
22-11-06, 11:57
yaa arkadaslar anlatipta beni iyice meraklandirmayin vala oofffff yaaa okuldayim nasil izlicem ben bekliyemem........anlatiginiz icin tskurler.......ayyy super bi bolum olcak herhalde.

september_06
22-11-06, 12:14
Anam Anam Anam ne fragranmış beee.Hala izleyemedim(işteyim çünkü:img-blush ) ama anlattığınız kadarıyla süper olacak yaa. Eğerki fragman bizi ters köşeye yatırmazsa tabi. Beklerim senaristlerden sağ gösterip sol vurabilirler.:img-wink:

_mervevrem_
22-11-06, 12:41
bence cem geldi dizi bitti
ne hakla istenilmediği halde 3. kişi olarak arada hep?
sonra filiz ona cesaret de vermedi
ömer deseniz ayrı muallak!!!
artık izlemiyorum ben çünkü iyice saçmaladılar

devil61
22-11-06, 12:41
Fragmanı gördüm, Ömer'in elektroşok sahnesiyle başlıyor. Ömer kalbinin durduğu tüm süre boyunca Elif'i görüyor. Dehşet yürek dağlayan bir şiir var. Doktorlar sürekli kalp masajıyla Ömer'i kendine getirmeye çalışıyorlar. Ama durum çok kötü anlaşılan. Filiz ve Handan Hanım ağlıyorlar.

Sonra esas mucize gerçekleşiyor sanırım, Ömer'i vurduranın Cem olduğunu Filiz kendi kulaklarıyla duyuyor. O eşkiya kılıklı herifle Cem kavga ederken Filiz odaya giriyor.

Ekrem'i de gördüm.

Son olarak elektroşok sahnesinde Ömer'in gözünden bir damla yaş süzülüyor. Şiiri uzun bir aradan sonra Sinan Tuzcu okuyor. Şiirin son dizesi çok anlamlı. "Bu sefer bizi ayırma" diyor.

anlattığın ıcın sağol.senarıstlerımız hep bızı yanıltmayı basarıyolar.cok guzel bır bolum olacağı kesın.dızı rayına oturmus anlasılan.daha henuz ben ızleyemedım.fılızle yılmazın bulusup olayları konusması ıyı olacak.fılız zaten ceme uzak davranıyordu 50.bolumde demek cemı gorecek.fılızımızde duzeldı değmeyın bızım keyfımıze!!

Filizce_Jüly
22-11-06, 12:44
Üff arkad$lar bu ne Yorumlar ya? Fragman resmen konusuor o zman, iple cekiyorum cumayi! Izlenmeye deger sanirim....:img-pilot :happy0064 :img-yes:

emre_11
22-11-06, 13:03
bende sabah okula giderken fragmanı gördüm filiz galiba ömeri vurduranını cem olduğunu öğreniyor sinan tuzcu şiiri çok güzel okumuş çok güzeldi yılmaz ve filiz birbirine sarılıyor güzel bir bölüm olacak galiba

matraka
22-11-06, 13:04

Aldığı kurşun yaralarıyla ağır yaralanan Ömer’in, yaşam mücadelesi devam etmektedir. Polisler yaptıkları aramada, arabasında silah bulunca, Yılmaz, Ömer’in vurulması olayının baş şüphelisi haline gelir.

Tüm şüpheler Yılmaz üzerinde yoğunlaşırken, sevdiği adama sahip çıkan Filiz ise beklenmedik bir gelişmeyle derinden sarsılır.

Filiz’le yakınlaşmak için, Yılmaz’ı aradan çıkartmak isteyen Cem, amacına ulaşabilecek mi?

Tanımadığı bir düşmanla savaşmak zorunda kalan Yılmaz, kendisine kurulan hain tuzağı bozabilecek mi?

benim
22-11-06, 13:06
fragmanı 2 kere seyrettim.valla elimden gelse becerebilsem kaydederdim. birazdan tekrar verir sabredin...

devil61
22-11-06, 13:08

fılızı canı yurekten kutluyorum.fılızın zaten bu olaydan sonra yılmazdan suphelenmesı dızıyı cıkmaza sokacaktı.ekledığın ıcın sağol.ama dızı ozetımız gene hıcbırsey acıklamıyor.fragmanı gormus olan arkadaslarımız anlatmasaydı.artık ne yapardık bılemıyorum.

archshe
22-11-06, 13:46

bu nasıl özet ya!bu ıhlamurlar altınadanın fragmanı hep yanıltıcı hep şifreli... fragmandan sonra günlerce fikir üretiyoruz...özettleri de anlaşılmax bi şeekilde.....özettekileri biliyoruz zaten acaba.....? diye soru cümlesi kuruyolarya fitil oluyorum...kanald nin tü dizi özetleri diziyi aleni anlatıyo hiç acabaa...? sorusuyla karşılaşılmıyo....kanald nin tek derdi ıhlamurlar altında izliyecilerimi acaba? ne bu ya devlet sıırrı mı? zaten fragmanı da izleyememişim canım sıkkın....

yakupoglu61
22-11-06, 13:48
son izlediğim bölümden sorA karamsarlığa düşmüştüm ama bu bölümün iyi olacağından karamsarlıktan kurtuldum fragmanı görmedim ama alta gösterilen küçük karede filizin yılmaza sarıldığını görünce sevindim
anlaşılan we benimde dediğim gibi yılmaz polis ten kaçmıştır

pinkzone
22-11-06, 13:58
Kişisel işlerim dolayısıyla dün nete giremedim.. :) Açıköğretim 3. sınıfa kaydımı yaptrıdım da :) Yaw bir girmedim ne çok gelişme olmuş.. Sete gidenlermi dersiniz.. tüyolar mı dersiniz. Valla okuyunca dört köşe oldum.. Sette Bülent inalı gören arkadaşa çook teşekkür ediyorum.. Bize haberler getirmiş.. Eskiden olsa kesinlike seti basardım.. Ama ne yazıkki Antalya ikametgah ediyorum.. :) Kısmet olur birgün bizde görürürüz.. Bu bölüm Fragmadan anlaşıldığı üzere Filiz delile değil.. Yılmaza inanıyor.. Ve cemin foyası ortaya çıkıyor.. :) Çok iyi gelişmeler.. Sinan Tuzcunun okumasına sevindim.. Çok duygulu okuyor oda..

matraka
22-11-06, 14:02
artık bizim dizide herkes nasıl davranıyor şaşıyorum valla beklenmeyen krakterlerden beklenmeyen davranışlar sanki yazdıklarımızı okuyorlar biz ekrem veya yılmaz bulur diyoruz onlar filize bulduruyor geri artık bu zamana kadar öğremdim ıhlamurlar altında için yorum yapmayacaksın izleyip öyle yorum yapacaksın

mevsimsizz
22-11-06, 14:04

pinkzone
22-11-06, 14:17
Bnede şaşıyorum.. Bütün hafta boyunca o olur bu olur diyoruz.. Beklenen haraket en olmadık kişiden çıkıyor.. Her defasında kesinlikle yanılacak birşey buluyoruz.. Ben hala güvenmiyorum.. Çünkü Fragman da öyle çok oynamalar oluyorki.. Şaşar hale geliyoruz.. İnş. Bu bölümde Mantık hatalarının devamı gelmez.. Çünkü artık bakttıkça batıyor.. Böyle kaliteli bir diziye böyle küçük hatalar yakışmıyor.

mesburcum
22-11-06, 14:29
Kanal D'nin sitesindeki fotoğraftan anladığım kadarıyla Ömer düzeliyor sanırım. galiba bu hafta harika bir bölüm izleyeceğiz.

pinkzone
22-11-06, 14:34
Fragmana bakıyorum.. Çok iyi.. Ama özete bakarsak.. çok kötü.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Yani arkadaşlar fragmana bakıpta bu bölüm iyi geçecek demiyelim.. Ben önlemimi aldım.. Kendime bir yanılma payı bıraktım.. Her ihimale karşı kendimi hazılıyorum.. Onun için fragman yanıltıcı bölümü izlemeden pek fazla fragamandaki görüntülere bakıpta bu bölüm güzel geçecek demeyin.. Kanal D Hokkabaz gibi oldu.. Fragmanı ne sihirdir ne keramet şekilinde hazırlıyor... Kendinizi şartlayın.. Fragmana pek inanmayın..

61MERVE61
22-11-06, 14:38
ya arkadaslar ben tuyolari kacirmistim tuyolar nezaman geldide benim haberim yok yaa:)neyse hale gormedim fragmani yaa off:(
evt yaa gecen bolum bagzi isteklerde bulunmustuk yerine gelmisti yaa kesin birileri bizim yorumlarimizi okuyorlar ay ne guzel.....dur bolbol isteklerimi yazayim:)bu bolum icin henuz yok fragmani bi goreyimde ama anladim kadariyla bu bolum icin istek gerekli degil cunku super bi bolum olcak....ben seviyorum yaa bolumde elif hatirlandigi zaman..hadi hayirlisi..

archshe
22-11-06, 14:44
Fragmana bakıyorum.. Çok iyi.. Ama özete bakarsak.. çok kötü.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Yani arkadaşlar fragmana bakıpta bu bölüm iyi geçecek demiyelim.. Ben önlemimi aldım.. Kendime bir yanılma payı bıraktım.. Her ihimale karşı kendimi hazılıyorum.. Onun için fragman yanıltıcı bölümü izlemeden pek fazla fragamandaki görüntülere bakıpta bu bölüm güzel geçecek demeyin.. Kanal D Hokkabaz gibi oldu.. Fragmanı ne sihirdir ne keramet şekilinde hazırlıyor... Kendinizi şartlayın.. Fragmana pek inanmayın..

ıhlamurlar altındanın fragmanları çok estetik oluyo....şiirler şarkılar en güzel harmanlanmış sahneler....insan fragmanı izlerken uçuyo....çok kaliteli yapanların ellerine sağlık iyi iş çıkartıyolar..cuma gününe kafasında oluşmuş bir dizi oluyo ama gel gelelim 1saati geçkin izlediğimiz dizimiz fragman tadında olmuyo......zaten genelde dizinin gidişatı fragmandan kestirilemiyo....

first lady
22-11-06, 14:48
ayyyyyyy arkadaşlar çok sevindim şimdi fragmanı anlatanlar sağolsunlar:img-yes: .buhafta vizelerim var yoksa ayrılmıycam tv'nin başından fragman için:icon_sorr keşke biri eklesede burdan baksak.ayyyyyyy kaç haftadır ilk defa sabısızlıkla bekliyorum diziyi:happy0064 :img-blush :img-in_lo

pinkzone
22-11-06, 14:57
Bölüm resimlerine baktım.. Bir sahnede Handan Hanımın bakışı ne kadar delici yaw.. :) Feride var Ona öyle bakmışki.. Sanki sanırsınız ki kırk yıllık düşmanı.. :)

Filizce_Jüly
22-11-06, 15:02
ohh ya sonunda bende izleye bildim! Euro d az önce yayinladi fragmani, üfff cok güzeldi ya!!!
Ipe ceke ceke bir hal oldum bu cumayi:D!:happy0064

devil61
22-11-06, 15:03
(gazı mahhalllesıne gıden arkadasım varmıs daha az once okudum yenı haberım oldu verdığı tuyolardan dolayıda cok tskkler)gazi mahallesıne gıden arkadasım cok sanslı.keske bnmde cekımlere gıdebılme sansım olsa.ama trabzondayım üniversite yuzunden.gelecek bolumlerle ılgılı aldığı tuyolar ıcınde teskkurler.bulent ınal demek bızlerı takıp edıyormus.hele sukur sesımızı duyurabıldığımız bır oyuncu var dızımzde.fragmanı hala goremedım.yabancı damatınkını her ıkı reklamda bır verıyo ama bızım dızımızı sabahtan verdıya sımdı verme ıhtıyacı duymuyor sevgılı kanalımız kanald!!!

Ö.z.g.ü.l.
22-11-06, 15:38
ömere birsey olmayacaktir. Kanal D sitesine baktim ve Ömeri Handan hanimla hastane odasinda gördüm. Ömerin gözleri açikti

miskin
22-11-06, 15:49
arkadaslar fragmanda sinan tuzcunun okudugu siir öldürdü beni!!!...ayrıca gözleri kapalı ağlaması!!ya bu adam nasıl bir oyuncudur!!nasıl bir duygu yükler kafasının içine yaa!!adam gözleri kapalı...kafasında doktorlar masaj yaparken ağlayabiliyor!!düşünsenize çekim ortamını!!nasıl bir karaktere bürünmedir...oynamıyor yaşıyor walla!:) :) umarım öldürmezler senaristler boyle bir oyuncuyu!! şiirleri bülent inal yerine hep sinan tuzcunun okuması taraftarıyım kimse kusura bakmasın!!

61MERVE61
22-11-06, 16:05
wala alah bana sabir versin hale gormedim su fragmani yaa....ben tuyolari takip edemedim yada kacirdim herhalde fragmanda cikti tuyoya gerek kalmadi gazi mahalesindeki arkadasa cok tskur ederim gercekten oda olmasa buraya yazacak yorum kalmaz,cok guzel yaa bulent inal sinan tuzcunun vede tuba buyukustunun bizleri takip etmesi...........dur biseyler yazayimde gozlerine girim:)fragmani ekleyen olmadi herhalde suan tenefusteyiz buraya bi heyecanla girdim ama fragman eklenmemis neyse caniniz sagolsun.

ben kactim byebye/

((LG))_34
22-11-06, 16:08

Ekrem'i de gördüm.

Forever_bim bölümü kısaca anlatmışsın Filiz'in Cemi görmesini çok sevindim,Ömer'de kurtulacaktık bence.Şiir de güzeldir kesin.Elifi görmeside çok iyi olmuş,herhalde dizi düzeliyor yavaş yavaş.

sinem*
22-11-06, 16:31
fragmanı eve gelir gelmez gördüm :) süperdi..filiz yılmazı suçlamıyor bu kesin...ömer elif için çok güzel bir şiir okumuş ben bunu geçen hafta bekliyordum ama kısmet bu haftayaymış bakalım bölümde de eski görüntüleri kullanacaklar mı

yılmaz ne zaman teslim olacak ,acaba suçsuzluğunu kanıtladıktan sonra mı bilmiyorum ama filizle buluşmaları çok güzeldi :)
filiz cem ve haliti görüyor ve çok sinirli bakıyor acaba olanları öğreniyor mu ya da başka bir olaydan dolayı mı öyle bakıyor izleyip göreceğiz

ama bence bu hafta çok güzel bir bölüm olacak

elif219
22-11-06, 16:32
umrm fragmanı biri ekler çünkü gereçkten çok merak ediyorum...ömerin o halini ve filzin cemin yaptırdığını öğrenmesi(kesin diil ama)....ömerin gözündeki yaş için ne diyeiblrmki "sen ağlama bir damla gözyaşın yeter" sanrm açıklıyo hislerimi....bu sefer bizi ayırma lafı gereçkten çok etkileyici ama umarm ayırır çünkü ömer ölüp de arkasında gözüyaşlı bi kız bırakmk istemz bide daha sözünü tutamadn elife gitmemeli onun burda daha çok işi var...umarm filzi öğrenr cemin pisliğini eğer öğrenirse gereçktn dizinin gidişatı düzelick gibi olablr bikonuyu sakız gibi fazla uzatmamış olurlr bölece....

devil61
22-11-06, 16:34
http://www.sendspace.com/file/z57qncarkadaslar fragman bu.bırde kımsenın dıkkatını cekmemıs cemın adamı ve cem fılıze bırsey soyluyodu ve fılız ağlıyodu o anda.cok merak edıyorum.cuma gelsede ızlesek

crow'a sonsuz teskkurlerımı sunuyorum.alıntıdır!!!

sinem*
22-11-06, 16:34
ömerin şiiri çok güzeldi ne olur ayırma ucunda ölüm olsa bile gibi bir şeydi...ama malesef gene ayrılıyor çok sevdiği karısından ...böyle düşünürken ferideye nasıl aşık olacak merak ediyorum doğrusu .

devil61
22-11-06, 16:36
fılız o anda sankı sınırlı ve nefretle bakıyodu.ne dıyosun dıyo sankı ağzından oyle okudum.forever_bımden ozur dılıyorum fragmanı buraya ekledığım ıcn!!!

archshe
22-11-06, 16:42
sonunnda izleyebildim fragmanı....hele şükür yani....herkesin dediği gibi fragman...ama görmek başkaymış.....fragmanın ilk cem cemin adamı ve filizli sahanede öğrenmiyo filiz bence ama şüpheleniyo...ama fragmanın sonuna doğru tekrar bu üçlü bir araya geliyo filiz ağlıyo ve bağırarak konuşuyo gibi...yılmazla filizin buluşması süperdi....kaçaklar gibi...yılmaz bunu yapanı yapanı bulmak için kaçtığını anlatıyodur orda...bu sefer tüyolar yanlış galiba ...senaristlerin ayırmaya pek niyeti yok galiba....bu yanlış anlaşılmalar sinsilesindeki ayrılmadılar...

devil61
22-11-06, 16:43
arkadaslar fragmanı multımedya bolumunede yukledım.cok guzel bolum olacağı kesın ama ben hala cem ve omerı,yılmazı vuran adamı fılıze ne anlatıyor acaba?herhalde yılmaz arabasından sılah cıktığını fılıze soylemıstır bulustukları zaman!!!

benim
22-11-06, 16:57
51.bölüm şiiri

tanrım,
son güldüğü andan başka
ne bıraktın yarınlarıma
ne sessiz dualarım
ne geceme katık ettiğim son gülüşü harman rüyalarıma
hiçbiri ona çıkmadı
sen payıma kifayetsiz acılar ayırdın
gün bugün tanrım
ne olur
aldanıpta baş ucumdaki göz yaşına, mahkum etme
göz yaşlarım karışırken hergece beyhude yakarışlara
bu defa son
gördüğüm en güzel rüyadan
ne olur ayırma
sonu ölüm olsada
ne olur tanrım....
bizi bir daha ayırma

matraka
22-11-06, 17:04
fragman gene yanıltıcı olabilir ya filiz durumu öğrenmemişte olabilir öğrenmişte olabilir cem filize yılmazla ilgili bi şey söylüyorda olabilir ya neden bu diziyi izlerken karamsar oluyorum:)valla senaristler bizi ters köşeye yatırırsa şapka çıkartıcam valla

benim
22-11-06, 17:05
cem ve adamı yılmaz'ı suçlamak için çok kötü bir plan yaptılar . bu adam ben gördüm mü der . yılmaz bey bana tetikçilik için teklif etti ben kabul etmedim der bilmiyorum. ama bölüm sonu kötü bitecek gibi geliyor .cem'in adamı bile söylenen şeylerden rahatsızlık duyuyor ....

matraka
22-11-06, 17:07
fragmanı gene izledim sonunda filiz şaşırıyor sanki valla cemden beklenir kendi adamını yılmaz beni tutturdu diye söylettirebilir herşeyi beklerim aldatıcı çünkü inşallah gerçeği öğreniyordur

matraka
22-11-06, 17:11
gerçekten beni yılmaz tutturdu diyebilir çünkü cemin ifadesi üzülmüş veya şok olmuş gibi değildi fragmanı çözmek için kahve falı bakmak lazım yada adak adıcan

matraka
22-11-06, 17:18
ve işin ilginç yanı fragmanda çalan parça neden ayrılık üzerine bende sanki mutlu olmasınlar diye uğraşıyormuş gibi olmim ama çok şüpheli bir fragman

archshe
22-11-06, 17:22
fragmanı gene izledim sonunda filiz şaşırıyor sanki valla cemden beklenir kendi adamını yılmaz beni tutturdu diye söylettirebilir herşeyi beklerim aldatıcı çünkü inşallah gerçeği öğreniyordur

benimde aklımdan cem ve adamı yılmazı suçladığı için olabilir diye geçti fragmanın o kısmı ....yani gene yanılabiliriz ama bu adam böyle derse polise ifadae vermesi gerekir ve yılmazla karakolda yüzleşir ama yılmaz tanıyo bu adamı ona vuran adamdı....ya fragmanın sonu filiz cemle ilgili gerçekleri öğreniyo yada filize gene yalan söylüyolar...iki durumda da cemin ipliği pazara çıkıyo

pinkzone
22-11-06, 17:32
Ben kuşkuluyum hala.. Kesin yine göz yanılmalarımız oalcaktır.. Ben hala fragmana inanmamakta direniyorum.. Kesin yine fragmanın tam tersi olacaktır.

archshe
22-11-06, 17:32
51.bölüm şiiri

tanrım,
son güldüğü andan başka
ne bıraktın yarınlarıma
ne sessiz dualarım
ne geceme katık ettiğim son gülüşü harman rüyalarıma
hiçbiri ona çıkmadı
sen payıma kifayetsiz acılar ayırdın
gün bugün tanrım
ne olur
aldanıpta baş ucumdaki göz yaşına, mahkum etme
göz yaşlarım karışırken hergece beyhude yakarışlara
bu defa son
gördüğüm en güzel rüyadan
ne olur ayırma
sonu ölüm olsada
ne olur tanrım....
bizi bir daha ayırma

dizimizin şiiri gene mükemmel....bana ağlayanlara aldanma beni eliften gene ayırma sonu ölüm olsa da diyo ya süper....ne aşkmış ya...keşke elif yaşasaydıda ömer yaşasaydı doyasıya aşkını....bütün karakterlerin aşkları hürsan tam aşka inat zamanlar sloganına uygun olarak...ömer tamam elifi çok seviyodu ama ölmek isteyemez elifin ölürken ona emanet etti küçük kızını...nereye gidiyosun ömer tekiner ! kızının hali nice olur sensiz!

sinem*
22-11-06, 17:35
bu kadarda göz yanılması olacağını sanmıyorum..hadi cemin ne olduğunu bilmiyor ya da öğrenememiş olabilir hatta ordfa cem yılmazı suçluyordur falan onlarda olabilir ama filiz yılmaza kesinlikle güveniyor

pinkzone
22-11-06, 17:41
Güveniyor orası bir kere kesin.. Ama bakmayınki.. Fragmada herşey güllük gülistanlık.. Fragman her zaman yanıltıcı olabilir.. Filiz Yılmazı yine suçsuz bulur.. Ama Bu seferde Cem adamını Yılmaz tutturdu diye söyler.. İşte al sana bir yanılsama daha.. Yaparmı yapar.. Filiz bu kanıta inanmaz ama.. Bakalım inancak mı inanmaycakmı.. Göreceğiz.

benim
22-11-06, 17:45
bu kadarda göz yanılması olacağını sanmıyorum..hadi cemin ne olduğunu bilmiyor ya da öğrenememiş olabilir hatta ordfa cem yılmazı suçluyordur falan onlarda olabilir ama filiz yılmaza kesinlikle güveniyor

filiz yılmaz'a kesinlikle güveniyor ama cem ve adam'ı filiz'e ne anlattıysa filiz'in gözleri yuvasından çıkacak nerdeyse...

archshe
22-11-06, 17:50
filiz cemden artık haz etmiyo...anladı onda bişeyler var...hem cemin nekadar tutarsız olduğunu gördü adamı gırtlaklıyodu...cemin bu deli halini hiç görmemişti...beyefendi sanıyodu bizim şeytanı

mesburcum
22-11-06, 17:52
Başlangıçta bende seviniyordum Filiz Cem'in yaptığını öğreniyor diye ama bence Cem Filiz'e Ömer'i vuranı bulduğunu söyleyecek ve Halit'te onu Yılmaz'ın tuttuğunu söyleyecek gibi geliyor. Senaristler bence 1 bölümde herşeyin açığa çıkmasına izin vermezler. İnşallah düşüncelerim yanlıştır. Bunlar olmaz ne diyeyim.

61MERVE61
22-11-06, 18:15
ooohh nihayet fragmanimizi gordum hele sukur yaaa...yaa gercekten super bir fragman gormek baska oluyor yaa omerin siiri super coook icten arada bi omer okusun siirleri yaaa vala dokunsaniz aglicak bi durumdayim.....super......yaa hele sukur filiz gordu cemi neyse bakacazz yaa cemin yalanlari hazir bi durumda matrakanin dedigi gibi cemin adami yilmaz beni tuttu diyebilir...oofff....yilmaz kacmisss kacmaz dedim ama kacmis neyse guzeldi yaa filizle gizligizli bulusmasi ayyy sevindim vala..fragmanin sonu net degildi yaa cem filize bisey yapmasin:(olurmu olur hazir adamda orda:):(vala sonunda filizimiz niye bagrioooo acaba ne hakkinda belki cem yilmaz hakkinda bisey uydurur filiz de kizar:)sanmam yaaa offf su cem pisligi niye ayrilmio hastaneden ayrica bu bolum hep omer ustune olcak olsun yaa fragman cok guzel vala filiz yilmaz sahnelerini gormesem bisey demicektim omer in elifi dusunmesi cok guzel.....yaa:happy0064

hadi bakalim gel cuma gel.

secoms
22-11-06, 18:25
ooohh nihayet fragmanimizi gordum hele sukur yaaa...yaa gercekten super bir fragman gormek baska oluyor yaa omerin siiri super coook icten arada bi omer okusun siirleri yaaa vala dokunsaniz aglicak bi durumdayim.....super......yaa hele sukur filiz gordu cemi neyse bakacazz yaa cemin yalanlari hazir bi durumda matrakanin dedigi gibi cemin adami yilmaz beni tuttu diyebilir...oofff....yilmaz kacmisss kacmaz dedim ama kacmis neyse guzeldi yaa filizle gizligizli bulusmasi ayyy sevindim vala..fragmanin sonu net degildi yaa cem filize bisey yapmasin:(olurmu olur hazir adamda orda:):(vala sonunda filizimiz niye bagrioooo acaba ne hakkinda belki cem yilmaz hakkinda bisey uydurur filiz de kizar:)sanmam yaaa offf su cem pisligi niye ayrilmio hastaneden ayrica bu bolum hep omer ustune olcak olsun yaa fragman cok guzel vala filiz yilmaz sahnelerini gormesem bisey demicektim omer in elifi dusunmesi cok guzel.....yaa:happy0064

hadi bakalim gel cuma gel.

walla senin için sevindim merve yoksa bu kız meraktan ölecekti fragmanı görmese :) saka bi yana walla bende yeni izledim bence bu ikinci sezonun en iyi bölümlerinden biri olacak diye düşünüyorum ... her sey fragmanda cok iyi baslamıstı filizle yılmazın bulusması bu filizin yılmaza inandıgını gösteriyo ama sanırım sanırım filizin testi bu haftada bitmeyecek fragmanın sonunda arkadaslarında dediği gibi cemin adamı yılmazı suclayacak ve filizin testi devam edecek düşüncesindeyim... bi sonunu göremedik yani bence dizi bittiğinde herkes yine forumda filizin yılmaza inanıp inanmayacagını tartısacak... sölede bi durum var filiz cemle adamını bogusurken görüyo ordan bi seyler kapabilir ne de olsa akıllı ve güzel bi kız :) ne alakası var bilmiyom ama yine güzelliğine bagladım olayı :):):)

secoms
22-11-06, 18:29
bi de bi sey daha demek istiyorum,... bence bizim dizinin müzikleri col iyiydi... ne şimdi bu son fragmandaki müzik yaaa bence olmamıs neden degiştirme gereksinimi duydular kii....

Eylotuerk
22-11-06, 18:37
bi de bi sey daha demek istiyorum,... bence bizim dizinin müzikleri col iyiydi... ne şimdi bu son fragmandaki müzik yaaa bence olmamıs neden degiştirme gereksinimi duydular kii....

yok ya, bence bu yeni sarkiyi koymakla cok iyii etmisler super olmus fragman!!!!!!!!Filiz in yilmaz a inancagini biliyordum, bence filiz orda cem ona yilmaz vurdurttu deyine ofkelenip bagiracak cem psikosuna!!!!!!

yılmaz_filiz
22-11-06, 18:46
yok ya, bence bu yeni sarkiyi koymakla cok iyii etmisler super olmus fragman!!!!!!!!Filiz in yilmaz a inancagini biliyordum, bence filiz orda cem ona yilmaz vurdurttu deyine ofkelenip bagiracak cem psikosuna!!!!!!

bende fragmanı görmedim merak ettim doğrusu.yaa hangi müzik çalıyodu.seni sevemem ki şarkısı mı çalıyodu merak ettim şimdi.filiz ceme bağırıyosa çok mutlu oldum.ömer nasıldı :img-pilot :good:

secoms
22-11-06, 18:50
walla bilmiyorum ama söle baslıyo.... '' bir mum gibi eriyorummmmm, bu dünyadan göcüyorummmm... '' acıkcası benim cok hosuma gitmedi ne o öle muazzez ersoy gibi :)

yılmaz_filiz
22-11-06, 18:55
walla bilmiyorum ama söle baslıyo.... '' bir mum gibi eriyorummmmm, bu dünyadan göcüyorummmm... '' acıkcası benim cok hosuma gitmedi ne o öle muazzez ersoy gibi :)

evet seni sevemem ki adlı parça.aslında benim hoşuma gitti.fragman resimlerinede baktım.ekrem yılmazı heralde kaçırıyodu yılmazda filizle buluşuyodu :img-in_lo çok güzeldi o sahne.off insan ömerin sağlığı hakkında bişeyler gösterir :img-wink:

Eylotuerk
bende fragmanı görmedim merak ettim doğrusu.yaa hangi müzik çalıyodu.seni sevemem ki şarkısı mı çalıyodu merak ettim şimdi.filiz ceme bağırıyosa çok mutlu oldum.ömer nasıldı :img-pilot :good:

evet seni sevemem ki sarki calyordu ve superdiiiiiii, superrrrrrrrr!!!!!!!!!
ayrica fragmanda, filiz le yilmaz a da cok yakismis bu sarki!!!!!!

61MERVE61
walla senin için sevindim merve yoksa bu kız meraktan ölecekti fragmanı görmese :) saka bi yana walla bende yeni izledim bence bu ikinci sezonun en iyi bölümlerinden biri olacak diye düşünüyorum ... her sey fragmanda cok iyi baslamıstı filizle yılmazın bulusması bu filizin yılmaza inandıgını gösteriyo ama sanırım sanırım filizin testi bu haftada bitmeyecek fragmanın sonunda arkadaslarında dediği gibi cemin adamı yılmazı suclayacak ve filizin testi devam edecek düşüncesindeyim... bi sonunu göremedik yani bence dizi bittiğinde herkes yine forumda filizin yılmaza inanıp inanmayacagını tartısacak... sölede bi durum var filiz cemle adamını bogusurken görüyo ordan bi seyler kapabilir ne de olsa akıllı ve güzel bi kız :) ne alakası var bilmiyom ama yine güzelliğine bagladım olayı :):):)

oyle gercekten yagmurda kosakosa eve geldim girer girmez direkmen fragmana baktim....super yaa omerin sesi tonu icimi titretiyor yaa cok icten okuyor....:img-in_lo neyse son sahne neyin nesi neyin cumlesi bilmiyorum:img-yes: vala :icon_whis yaaa nolur acaba bizim pislik ne der filize bilemiyorum ama filiz cem den suphelencek bu kesin son sahne ona bagli herhalde...yaa bilmiyorum nolcak yaaa.....vala benim sezon basladi basliyali adam gibi bi bolumum olmadi dur dusuniym haaaa bag evi sahneleri disinda cemin oldugu sure benim favori bolumum olmicak herhalde.......haaa dur cemin olmadigi bolum dedim ben dimi iyi ozaman 40inci bolum benim favorim bu sezon icin:)
ama ilk sezonu soricak olursaniz butun bolumler 39a kadar benim favorimdii hey gidi hey:(

61MERVE61
22-11-06, 18:59

evt yaa yeni sarkiyi sevmedim bende o ney oyle

seni sevememki seni saramamki ne alaka...yaaa koyun intizarin sarkisini dinliyelim vala intizarin sarkisini biseye satmam superr baska bi heyecan ilk sezondan bir renki katiyor bidakine ya intizarin sarkisini yada fragmanda jeneriki istiyoruz magdem okuyorsunuz gormemezlikte gelmeyin.....

evt yaa jenerik calsin soyle remix gibi super olur baska bi heyecan veriyor yaaa yeni bolum baslamadan aglatiyorsunuz bizi...

haa bide bu guzelcok asigin var diyorlar inkar et yeter bana bir sevda sozu fisilda hazirim inanmayaa..bu guzel fena degil ama yeni muzik i sevmedim....
bir mummmmm gibiiiii eriyorummmmm":sad53: :img-blush

61MERVE61
22-11-06, 19:04
tekrar baktim omerin siirinde bu kismi tuylerimi diken diken yapiyor yaa

"son guldugun andan baska ne biraktin yarinlarima"
sesinin tonu cok guzel yaa resmen icten icten okumusss budaha dinliyecegim vala..

lawinia
22-11-06, 19:27
yorumlarınızı okuduktan sonra bi kere daha izledim fragmanı daha dikkatli. cemin hastanede kızdığı bi adam var. ben bu adamı hatırlamıyorum, cemin adamlarından mı ve cem niye kızıyo acaba bu adama? halit bu adam sayesinde yakalanıyo olabilir mi? fragmanın sonunda filiz halite dogru "suclu o" diyo gibi geldi dikkat eden var mı?
filizin yılmazın arkasında olmasına cok sevindim... ama cemin foyasının bu kadar cabuk ortaya cıkacağını düsünmüyorum. umarım filiz, halit yılmazı sucladığı için kızmıyordur o kadar ama böyle de olsa yılmazla yüzleştiğinde yılmaz haliti hatırlayacaktır ve belki de haliti arastırınca cemin adamı olduğunu anlarlar.

stormy
22-11-06, 19:32
Cemin foyasi ortaya cikmasi biraz Tekinerlerin sonunu hazirlayacak cunku onlar imzayi Cem atti saniyorlar ve o kadar parayi odeyemeyecekler..Handan'da cok sevdigi Cemine napacak merak ediyorum

yeşil_2
22-11-06, 19:39
bence de fragmandaki şarkı o kadar güzel değil. aaah ah nerde o eski intizarlı fragmanlar...

yeşil_2
22-11-06, 19:45
ya arkadaşlar fragmanın son sahnesinde filizin saçları daha mı kısa? bana mı öyle geldi?

BERNA
22-11-06, 19:51
Fragmani ben de izledim ve Sinan Tuzcu'nun vurgulamasindaki basariya hayran kaldim, gercekten de hakkini vererek okumus siirin. Muzigi sevdim ama Intizar sarkisi kadar vurucu degil bence de. Omer'in sahneleri cok etkileyiciydi yine bir tarafta karisinin yanina gitmek istiyor, bir taraftan da karisinin emaneti kucuk kizi var. Bence gozyasinin oldugu sahnede karisindan tekrar ayrilmasi ve de hayata donusu var. Belki sadece yattigi son bolumde etkili degildi Sinan Tuzcu ama fragmanla donus yapti :) Bu arada fragmanda merak ettirilmis sozde ama herhalde Filiz abisine birsey olsa Yilmaz'la bulusmaya hastaneden cikmazdi ;)

Filiz evet bir olaylar dondugunu anliyor belki ama o kadar plan yapmis olan Cem'in geri plandaki adam oldugunun ortaya cikisi cok daha buyuk bir sahneyle olacak bence yani Filiz'in kulak misafiri olmasiyla olmayacak. Biran once ogrenilsin isterim ama hic sanmiyorum. Cem mutlaka orada yine bir yalan kiviracaktir.

Acikcasi kesin olarak anlayabildigim iki sey var

1) Yilmaz teslim olmuyor: Bu konudaki fikrim bellidir sucsuz da olsa buyuk bir hata. Dizide bu konuya mantikli bir aciklama getirilmesini isterim dogrusu. Kanuna guvenmeyip bu isi biz cozelim mantigini sevmiyorum ve de sevmeyecegim de.

2) Filiz ilk etapta Yilmaz'i suclamiyor ve de onunla bulusuyor ve konusuyorlar.

Bu arada ozet icin bir Ihlamurlar Altinda klasigi diyorum, buyuk bir cogunlugu gecen bolumu anlatiyor :)

Xaq
22-11-06, 20:12
Her ne kadar cogu arkadas fragmanın sonundakı o müzigi begenmesede ben gercekten cok begendim.O sarkıyı soyleyenin tam olarak ismini verırmısiniz ? Gercekten cok sevınırım..

sinem*
22-11-06, 20:16
Acikcasi kesin olarak anlayabildigim iki sey var

1) Yilmaz teslim olmuyor: Bu konudaki fikrim bellidir sucsuz da olsa buyuk bir hata. Dizide bu konuya mantikli bir aciklama getirilmesini isterim dogrusu. Kanuna guvenmeyip bu isi biz cozelim mantigini sevmiyorum ve de sevmeyecegim de.

2) Filiz ilk etapta Yilmaz'i suclamiyor ve de onunla bulusuyor ve konusuyorlar.

Bu arada ozet icin bir Ihlamurlar Altinda klasigi diyorum, buyuk bir cogunlugu gecen bolumu anlatiyor :)

Bence de yılmazın kaçmasının sebebi ne merak ediyorum..sanırım kendi bulmaya çalışacak :img-polic ..

özet gerçekten tam ınlamurlar altınanın klasiklerinden umarım fragmanda klasik ıhlamurlar altında "yanıltıcı" fragmanlarından değildir :icon_whis

bir de olaylar o kadar karışık sıralanmışki ömer hastaneden çıkmıyor mu,resimlerde odaya alınıyor gibi görünüyor ama filiz cemlerle tartıştığında ömer daha yoğun bakımdaydı,sonra yılmazı ne zaman görmeye gidecek ömer hastanede yoğun bakımdayken mi (sanmıyorum ama ) yoksa odaya alınınca mı ...

yakupoglu61
22-11-06, 21:11
acaba gerçekten filiz cemle o adamın konuşmalarını duyup anladımı cemin yaptırdığını fragmanı tekrar tekrar izleyince filizin hiç anlamış gibi durmadığını gördüm orda kötü kötü bakıyo ceme ama...!

forever_bim
22-11-06, 21:44
Sevgili berna1

Sinan Tuzcu geçen bölüm hareketsizdi, bu bölüm onun eksikliğini çıkartacaktır.

51. bölüm fragmanı olağanüstü, o gözyaşı Ömer'in geri geldiğinin ve bir kez daha Elif'e veda ettiğinin en açık kanıtı.

Hakikaten de Elif'e aşkı çok büyük Ömer'in, Elif keşke Ömer'in kıymetini bilseydi. O acıları hiç çekmeyecekti.

Sevgili miskin,

Şiir hakkında haklısın. Umarım bölüm de şiir kadar muhteşem olur.

şevval_83
22-11-06, 21:46
valla bence bu haftaki fragman çok etkileyici bayıldımm.şiir şarkı hepsi çok güzeldi .ama bence filiz cemin yaptığını anlamıycak hatta son sahnede bence ömeri vuran adam bizi yılmaz bey tuttu deyip suçu yılmazın üzerine atabilir( cemin zoruyla) çünkü o sahnede filiz çok üzgün ve şaşkın görünüyo.cemin yaptığını anlasa o kadar sakin durmazdı ki cem de öyle olmazdı.üff ya tekrar filiz yılmaz ayrılığını yanlış anlamaları, filizin yılmaza güvensizliğini kaldıramam.aklından öyle bi soru işareti bile olması beni yıkar..yılmazın nasıl biri olduğunu anlamış olmalı artık..neyse izleyip görcez artık

ipek_
22-11-06, 21:53
ben hiç birşey anlamadım fragmandan zaten yarısından fazlası şok yapmalarına gitmiş=( ama ömer çok güzel okumuş şiiri hele o gözünden yaş damladı ya içim bi fena oldu yaa.... oda karar verememiş kafası karışık. filiz in yılmazın yanına gitmiş olması çok hoşuma gitti ve galba bişilerden şüphelendi gibi geldi bana ama yine o şaşırtıcı fragmanlardan olup çok saçma bişeye bağrıoda olabilir inşallah öle diildir!!! ama bnde cemin foyasının bu kadar çabuk meydana çıkçağını düşünmüorum.. şarkı konusundada eh işte fena diil diye düşünüorum ama intizarın sarkısını tabiiki tercih ederim o daha bi derinden vuruo=)

ipek_
22-11-06, 22:03
bence filiz cemin yaptığını anlamıycak hatta son sahnede bence ömeri vuran adam bizi yılmaz bey tuttu deyip suçu yılmazın üzerine atabilir( cemin zoruyla) çünkü o sahnede filiz çok üzgün ve şaşkın görünüyo.cemin yaptığını anlasa o kadar sakin durmazdı ki cem de öyle olmazdı.

sen böle diince bi daa izledim fragmanı gerçekten haklı olabilirsin sanki ağır, olamicak bişi sölemişler ona çok şaşkın üzgün bi tepki verio gibi..! olabilir valla ama inanmasın yaa herkes bi ayrılık var dio ama ayrılmasınlar.. acaba beklenmedik gelişme böle bişi olabilir mi??

mıstaa
22-11-06, 22:09
[sabah sırf ıhlamurlar altındanın fragmanı görüceğim diye sabah sabah seda sayan ı izledim. caner ile tülin in 6784. kez barışmalarını.ya bu tür programları izleyen kadınların-kızların hiçmi hayattan beklentisi yok. az daha bitkisel hayata girecektim imdadıma:img-help: fragman yetişti.]

neyse fragman yorumuma gelince yılmazla filiz yeniden birlikte. anladığım kadarıyla yılmaz polisten kaçıyor. bence doğruda yapıyor gerçek suçluyu [cem] ancak böyle bulabilir. filiz yılmazla sarılırken gülücükler saçıyordu demekki ömer ölmedi.filizle yılmaz açısından iyide oldu..:good:

ena
22-11-06, 22:13
Öncelikle hepinizi yeni bölümün heyecanı sarmış ike geciken bir 50.bölüm yorumunda bulunduğum ve araya sıkışmaya çalıştığım için kusura kalmayn. Yeni bölümü yoğun sınav temposu dolayısı ile ancak izleyebildim.

Öncelikle bu bölümü gayet yavan bulduğumu belirtmek istiyorum. Bölüm başını da bu tespitin dışına alıyorum tabii. Bölüm başında Feride'nin çırpınışı, Ömer'in hareketsiz yatışı gayet güzel sahnelerdi. Ama ondan sonrası herhangi bir dizinin herhangi bir hastane/vurulma/husumet ve benzeri sahnelerinden çok da farklı değildi.

Ben bu bölümde oyunculuk bakımından Feride'yi tek geçerim. Gerek bölüm başında Ömer'in başındaki çaresizliği, gerek Filiz ile birlikte Ömer'i arabaya taşıyamayışları(ki bu sahnenin gerçekçiliğini çok beğendim) gerekse de hastanenin tuvaletindeki ağlayışı çok başarılıydı. Ve oyunculuk dozundaydı. Abartı mimik/ses/feryat olmadığı gibi eksik bir yan da göremedim.

Benim için en etkileyici olan sahnelerdi bular. Gerisinde ne bir heyecan duydum, ne bir gerilim yaşadım, ne de öyle olağandışı bir his uyandı içimde. Öylece izledim. Hepimiz gayet net biliyoruz ki Yılmaz eninde sonunda bu iftiradan kurtulacak. Çünkü o iyi adam.. Bu noktada çok de heyecanlandırıcı bir hikaye seçmediğini düşünüyorum sevgili senaristler ordusunun.

49.Bölümünde oyunculuk anlamında gerçekten güzel bir performans sergileyen Cenk Ertan'ı bu bölümde o kadar da başarılı bulmadım. Vasattı. Hastanedeki yüz ifadesinin manasını çözmek için kafa patlatmak durumunda kaldım. Pişman mı? Gerçekten üzüldü mü? Yoksa vurdurttuğu adamın ailesinin yanında oynuyor mu? Bir türlü bunun cevabını veremedi ifadesiyle. Ancak adamı Halit'e kızdığı zaman anladık bir miktar üzüldüğünü ki, o ifadesinde dediğim gibi ben bir üzüntü bir pişmanlıktan ziyade yaralının ailesinin yanında takılması gerektiğine mecburi bir üzüntü maskesi gördüm.

Velhasılı kelam, daha da detaya girip uzatmamak adına kısaca belirtmek isterim ki yeni hikayelere yelken açmanın zamanı geldi.Hikayeyi kendi içinde boğmanın anlamı yok. Bir Filiz-Yılmaz kısır döngüsü yaratılmasın artık. Diğer oyunculara da ödeme yapılıyor, onun karşılığını vermelerini bekliyorum. Daha doğrusu o karşılığı verebilmeleri için onlara bir fırsat verilmesini bekliyorum. Yan karakterlerin hikayeleri fazlasıyla havada. Herhalde hepsi "Yılmaz'ın sorunları bitse de bizim sorunları çözse, o zamana kadar sorun çıkartmayalım, Yılmaz şu sıralar meşgul, bizle ilgilenemez kalırız." diye düşünüyorlar. Eee Ali ile Sema bir sorun yaşayalım dediler, Yılmaz ilgilenmedi, hala sonuçları almayı bile akıl edemediler.:)

Yine uzattım