Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
TubaBülent
23-11-06, 15:29
fragmandan anladığım kadarıyla filiz cem'in adamın yakasına yapıştığını görüyor.o sahnede cem'in yaptırdığını filiz'in anladığını sanmıyorum.cem ve adamı daha sonra filiz'le konuşup yılmaz'ı suçluyorlar.
benimcim aslinda haklisin ondan filiz fragmanda aliyor cem ve halitin yaninda ama ben sanmam filiz ve yilmaz ayrilsinlar...
feride geçen hafta lavobada ellerini yıkarken yeter artık diye bağırmıştı.bu kızın geçmişinde de böyle silahlı ,saldırılı olaylar mı vardı acaba...cem'in adamı halit feride'nin akrabası, sevgilisi, kocası falan çıkarmış birde .....
feride geçen hafta lavobada ellerini yıkarken yeter artık diye bağırmıştı.bu kızın geçmişinde de böyle silahlı ,saldırılı olaylar mı vardı acaba...cem'in adamı halit feride'nin akrabası, sevgilisi, kocası falan çıkarmış birde .....
Valla olur mu olur..
Feride az da olsa hatırlamaya başlayacaktır. Geçmişinde kesin böyle olaylar yaşamış.. İsyanından anladık.. Eğer Cem'in adamı akrabası,sevgilisi,yada kocası çıkarsa yuh derim artık.. :) Film iyice hint filmine döndü.. Ben senin babanım yavrum.. :img-hyste :img-hyste (Bu repliği söyleyince aklıma zeki müren geldii..) :img-hyste :img-hyste
TubaBülent
23-11-06, 15:45
o bence ne demet istiyor arkadaslar hanui yilmazda dövüldü falan ya baska onra ömer onun yaninda vuruldu belki ömerin vurulmasindan kendini sorumlu tutuyor neden o saate onunla gittim diye gitmeseydim böyle olmazdi diye düsünüyorum
filizin yılmazdan ayrılmasını haklı çıkarmak zorundalar o yüzdende cem amacına ulaşmak zorunda ondan sonra gerçekler açığa çıksada sanırım filizden uzak duracak olan yılmaz olucaktır gibi geliyor
TubaBülent
23-11-06, 15:54
filizin yılmazdan ayrılmasını haklı çıkarmak zorundalar o yüzdende cem amacına ulaşmak zorunda ondan sonra gerçekler açığa çıksada sanırım filizden uzak duracak olan yılmaz olucaktır gibi geliyor
insallah öyle olmaz yine hep yilamz kosuyor pesinden filizin ben istiyorum ki ikisi beraber savassinlar handan ömer ve ceme karsi ayrilmasinlar...
Katılıyorum. Sonunda Yılmaz bu ikilemden sıkılcak ve Filizin peşinden koşmayacak. Sadece suçsuzluğunu ispat etmeye çalışacaktır. Filiz sonunda Cem'e inancağı belli. Yılmaz Cem'i bulur ama Filiz'e dönmez gibime geliyor.. Cem açığada çıkınca şirket elden gider.Filiz kalır ortada.. Yılmaz sadece bakar herhalde.. Bu sefer uzaklaşacak olan Yılmaz olacaktır. Tüyolar bile bu yönde.. :img-cool2 :img-cool2
Yani fragmani baya gec oldu ama izleyebildim vallah
Gercekten cok duygulandim Ömerin siiri müthisdi
Sözleri okadar anlamliydi ki bide Elifi hitaben söyledigi
seyler cok sahaneydi ve gercekten bi an ölüyor gibi geldi
bana Yani siirin sözlerinede bakilirsa "Sonu ölüm olsada
Ne olur Tanrim,Bizi bir daha ayirma ...."
Ama forumda herkes ölmeyeceginden emin gibi cünkü
pek bahsedilmemis Umarim ölmüyordur !!!!:sad53:
buarada Filiz gercegi ögreniyor gibi geldi bana Ceme baya
sinirli bakiyordu umarim dogrular ortaya cikar:sad53:
forever_bim
23-11-06, 18:10
haa bi de yılmaz hala ömerden intikam almaya çalışsaydı şimdi bunu filizle yapmazdı....ömer elifin evliyken yılmaza gidip yeniden başlayalım dediğini bilmiyor...yılmaz ömeri mahvetmek isteseydi o çok sevdiği karısını elinden alırdı...ömer bunları bilseydi yılmazın filize olan aşkına inanırdı....
İlk sezon boyunca, Ömer Elif'e tüm sıcaklığını, sevgisini, maddi manevi herşeyini sunarken ve Elif buz gibi davranırken annemin verdiği olağan üstü tepki ve yaptığı benzetmeyi yazmadan geçemedim. Annem hep şöyle derdi Elife: "Kızım senin önüne bir kg en ballısından kurabiye düşmüş, senin çiğneyecek dişin yok."
Nasıl benzetme?
İlk sezon boyunca, Ömer Elif'e tüm sıcaklığını, sevgisini, maddi manevi herşeyini sunarken ve Elif buz gibi davranırken annemin verdiği olağan üstü tepki ve yaptığı benzetmeyi yazmadan geçemedim. Annem hep şöyle derdi Elife: "Kızım senin önüne bir kg en ballısından kurabiye düşmüş, senin çiğneyecek dişin yok."
Nasıl benzetme?
işte budur,annenle benzetmemiz nerdeyse aynı karakterist özellikleri soğuktu Elif'in...
Bu hafta Ömer'İn (Sinan tuzcu'nun) şiir söyleme becerisini çok çok farkına vardım..Elifi gömesi beni bu rüyadan uyanırmayın demesi felan çok güzel..Rüyadan kalkmasan kızın ne olacak Ömer????
Nasıl benzetme?
Benzetme muthis!! Omer'in buz gibi tavirlardan birazcik daha sevecen tavirlarini buyuk bir askla hatirlamasi hatta ona kavusmak icin olumu bile goze almasi (bilincaltinda olsa da) Omer'in askina hayran olmama sebep oluyor dogrusu. Umarim bu aska butun bir saygisi ve bagliligi hayatindaki mutluluk firsatlarini kacirmasina engel olmaz cunku Elif soguktu falan ama Omer'in mutlu olmasini cok isterdi. Kimden bahsettigimi biliyorsunuz zaten ;)
ben sanmıyorum halıte benı yılmaz vurdurttu desın cem efendı.cem kedıyı kurtardı ama ondan sonrakı kıza karsı olan davranıslarından psıko bır ınsan olduğu acıktı.bırde fılız ne dıyosun dıyodu ağlayarak!ıyıde cem halıte dedırttı yılmazın omerı vurdurtmak ıstedığını fılızde yılmazlan konustuktan sonra ondan suphelenırse artık dıyecek bıse bulamıyorum.halıtı cem efendı nerden buldu getırdı dıye zaten kımse dusunmez.hastahanedeydıler.bence beklemedığımız bırsey olacak orda.kımsenın aklına gerımedığı!kı ısallah da boyle olur fılızı derınden sarsacak olay ne Allah'ım ya.fılız yılmazla konustuktan sonra ondan suphelenırse ben artık hıcbırsey demem.ben fılızımıze guvenıyorum ne olursa olsun yılmaza guvenır o!
ben sanmıyorum halıte benı yılmaz vurdurttu desın cem efendı.cem kedıyı kurtardı ama ondan sonrakı kıza karsı olan davranıslarından psıko bır ınsan olduğu acıktı.bırde fılız ne dıyosun dıyodu ağlayarak!ıyıde cem halıte dedırttı yılmazın omerı vurdurtmak ıstedığını fılızde yılmazlan konustuktan sonra ondan suphelenırse artık dıyecek bıse bulamıyorum.halıtı cem efendı nerden buldu getırdı dıye zaten kımse dusunmez.hastahanedeydıler.bence beklemedığımız bırsey olacak orda.kımsenın aklına gerımedığı!kı ısallah da boyle olur fılızı derınden sarsacak olay ne Allah'ım ya.fılız yılmazla konustuktan sonra ondan suphelenırse ben artık hıcbırsey demem.ben fılızımıze guvenıyorum ne olursa olsun yılmaza guvenır o!
Tamamen katiliyorum, burada ki bazi arkadaslar hep filiz inanmaz en iyisi yilmaz onu biraksin tarzinda seyler soyluyorlar,ve yaniliyorlar. Once polisler yilmaz i goturdugunde filiz yilmaz i suclar denmisti, ama oyle olmadi, sonra yilmaz in arabasinda silah bulununca filiz yilmaz dan ayrilir denmisti goruyoruz ki filiz hala yilmaz a guvrniyor, ve birlikteler, simdi ise filiz cemin konusmasindan sonra inanacak deniliyor, ama diyenler yaniliyor bence be filiz ime guveniyorum, zaten eski filiz imiz geri geldi diye dusunuyorum!!!!!!!
Bencede Filiz Ceme inanmamali. Ama sanki Filiiz fragmande Ceme "degil suclu" gibi birsey söylüyor. Buda gösterirki Cem son kozunu yani Haliti Yilmaza karsi kullaniyor, ve Filizde saskin bir sekilde Yilmazi korumaya calisiyor. Yanliz bakislari acaba Yilmaz bunu yapmismidir gibi duruyor.
Yani Ömer kurtuluyor demi arkadaslar?
orasini tam anlayamadim cünkü siirde baya anlamli konustu
bide arkadan o sarki "göcüp gidiyorum" felan :sad53:
Yani Ömer kurtuluyor demi arkadaslar?
orasini tam anlayamadim cünkü siirde baya anlamli konustu
bide arkadan o sarki "göcüp gidiyorum" felan :sad53:
evet kesın kurtuluyor.kanaldnın sıtesınde omerın gozlerının acık olduğu resmı var bırde multımedya bolumunde de bu bolumle ılgılı resımler var ordan da yaralanabılırsın!!!
arkadaslar bence fılız cem ne yaparsa yapsın ona asla ınanmayacak.bence orda cemın foyası ortaya cıkabılır.zaten fılız yılmazla bulusup konustuktan sonra ondan suphelenırse artık dıyecek bırsey bulamam.bır yandanda cemın foyası cıkarsa yılmaz hapıse gırmez, cem gırer.dusun dusun sıkıldım dusunmekten bır an once cuma gelsede ızleyıp fılızımızın yılmaza ne olursa olsun guvendığını gorsek.bırde halıt ben yılmazın adamıyım derse pekı cem nerden buldu o adamı?demıyecekler mı bence beklenmedık bırsey olacak!zaten beklenmedık bır olay fılızı derınden sarsacak dıyo:img-hyste ama gercektende bızler tarafından da beklenmedık bır olay olacak!zaten fılızle yılmaz sılahı konusur bulustuklarında eğer konusmazlarsa anlayınkı beklenmedık olay sılahın yılmazın arabasından cıkması ve halıtın benı yılmaz tuttu demesı olur.kı ısalllah boyle olmaz ama zaten fılız yılmazın neden kactığını bılır hos tenha bıryrde bulusuyolar.
TubaBülent
23-11-06, 20:22
arkadaslar bence fılız cem ne yaparsa yapsın ona asla ınanmayacak.bence orda cemın foyası ortaya cıkabılır.zaten fılız yılmazla bulusup konustuktan sonra ondan suphelenırse artık dıyecek bırsey bulamam.bır yandanda cemın foyası cıkarsa yılmaz hapıse gırmez, cem gırer.dusun dusun sıkıldım dusunmekten bır an once cuma gelsede ızleyıp fılızımızın yılmaza ne olursa olsun guvendığını gorsek.bırde halıt ben yılmazın adamıyım derse pekı cem nerden buldu o adamı?demıyecekler mı bence beklenmedık bırsey olacak!zaten beklenmedık bır olay fılızı derınden sarsacak dıyo:img-hyste ama gercektende bızler tarafından da beklenmedık bır olay olacak!zaten fılızle yılmaz sılahı konusur bulustuklarında eğer konusmazlarsa anlayınkı beklenmedık olay sılahın yılmazın arabasından cıkması ve halıtın benı yılmaz tuttu demesı olur.kı ısalllah boyle olmaz ama zaten fılız yılmazın neden kactığını bılır hos tenha bıryrde bulusuyolar.
sana katiliyorum ve filiz anayacaktir yilmazin adami falan olmadigini bide yilmaz ona silah meselesini söylerse cok iyi olur umarimda söyler o zaman iste filizi tam güveni olur yilmaza bence yilmaz söyleyecektir ... eger halit deseki ben yilmazin adamiyim ve bunada filiz inanairsa yani artik pes ... hem arkadaslar filiz
tabiki yilmaza inanacak off düsündükce oynaticam su cuma gelsede off... dizide basladigi gibi bitiyor ya cok cabuk geciyor zaman Ihlamurlar Altinda tv daysa.
Nasıl benzetme?
valla doğru söze nedenir ki?annenin ağzına sağlık....elif yanlış bir karar vererek ömerle evlendi hem kendini hem yılmazı hem ömeri mutsuz etti?ömerin aşkına hayran kaldım...kendisini sevemeyen başka birini evliyken bile seven başkasını düşünen bi kadını böylesine sevmek çok güzel....elif de azcık karşılık verebilseydi keşke...bitek ömerin kumar oynadığını öğrendiğinde ilgilendi ömerle...ömerin elife beni niye sevememedin diye sormuştu ya çok üzülmüştüm...elifte seviyorum deyince öyle değil..benim seni sevdiğim gibi senin yılmazı sevdiğin gibi..demişti...bunu itiraf etmek zor gelmiştir ömere...nitekim elif öldü ama geçmişinde kalan kimseyi mutlu edemedi...hem de ikisi de deli gibi seviyodu kıymetini bilemedi....
valla doğru söze nedenir ki?annenin ağzına sağlık....elif yanlış bir karar vererek ömerle evlendi hem kendini hem yılmazı hem ömeri mutsuz etti?ömerin aşkına hayran kaldım...kendisini sevemeyen başka birini evliyken bile seven başkasını düşünen bi kadını böylesine sevmek çok güzel....elif de azcık karşılık verebilseydi keşke...bitek ömerin kumar oynadığını öğrendiğinde ilgilendi ömerle...ömerin elife beni niye sevememedin diye sormuştu ya çok üzülmüştüm...elifte seviyorum deyince öyle değil..benim seni sevdiğim gibi senin yılmazı sevdiğin gibi..demişti...bunu itiraf etmek zor gelmiştir ömere...nitekim elif öldü ama geçmişinde kalan kimseyi mutlu edemedi...hem de ikisi de deli gibi seviyodu kıymetini bilemedi....
omer elıfın onu sevmedığını bılıyodu ama yılmazı dusunduğunu hala onu sevdığını bılmıyodu.zaten bılseydı elıfle coktan bosanmıs olurlardı.ben elıfı nıyeyse hıcbır zaman sevmedım.bana ıtıcı geldı hep.bana elıfcıler kızabılır.ama elfı sevmek zorundada değilim..elıften zaten hamıleyken yılmazdan af dılemesınden sonra elıfı onemsemezdım ama nefret etmeye basladım.neyse mazıyı desmeyelım.gene burda fılızcıler ve elfcıler olmak uzere ayrılmayalım.bu bnm sahsı yorumumdur.
bu dizi benim hayatımı mahvetti...işyerinde fragman beklemekten forum takip etmekten doğru dürüst iş yapamaz oldum....kovulmam yakındır...bide bu dizi cuma günü haftanın son günü....arkadaşlarım davet etse de dışarı çıkmıyorum dizim var diye....koştur koştur evdeyim önce yabancı damat sonra ıhlamurlar altında en sonda beyaz...kitleniyorum tvye.....hep diziyi konuşup diziyle ilgili şeylerle uğraşıyorum....ailem saçmaladığımı düşünüyo ama ben halimden memnunum galiba...psikopata bağladım kendimi...:) varmı benim gibisi merak ettim...herkes merakla izliyo ama ben mi fazla davranıyorum...
seni cok iyi anlıyorum... son üc aydır özellikle hasta bi sekilde ıhlamurları takip ediyorum forumlardan, gazetelerde dergilerde cıkan yazılardan. salı günü kostura kostura eve gelip özet cıktı mı diye bakıyorum sonra gelsin carsmba da fragmana bakayım diye bekliyorum ve cuma dizi baslayana kadar defalarca izliyorum fragmanı, forumdaki msjları takip ediyorum, eski bölümlerdeki sahneleri izliyorum sürekli ıhlamurlar hakkında konusuyorum. ailem ve arkadaslarım yavas yavas delirdiğimi düsünüyolar ama ben halimden cok memnunum ve dizimiz bitince ne yapacağım bilemiyorum...
seni cok iyi anlıyorum... son üc aydır özellikle hasta bi sekilde ıhlamurları takip ediyorum forumlardan, gazetelerde dergilerde cıkan yazılardan. salı günü kostura kostura eve gelip özet cıktı mı diye bakıyorum sonra gelsin carsmba da fragmana bakayım diye bekliyorum ve cuma dizi baslayana kadar defalarca izliyorum fragmanı, forumdaki msjları takip ediyorum, eski bölümlerdeki sahneleri izliyorum sürekli ıhlamurlar hakkında konusuyorum. ailem ve arkadaslarım yavas yavas delirdiğimi düsünüyolar ama ben halimden cok memnunum ve dizimiz bitince ne yapacağım bilemiyorum...
valla kendi adıma sevindim benim gibi biri daha var diye...nasıl da esir aldı dizi bizi...ama ne yalan söylüyeyim 2.sezon sırf meraktan izliyorum aynı tadı bulamıyorum ama alışkanlık yaptı...bitince ne yapıcam bilemiyorum:)
valla kendi adıma sevindim benim gibi biri daha var diye...nasıl da esir aldı dizi bizi...ama ne yalan söylüyeyim 2.sezon sırf meraktan izliyorum aynı tadı bulamıyorum ama alışkanlık yaptı...bitince ne yapıcam bilemiyorum:)
ben aslında gecen senenin basında izlemiyodum gecen senenin ortasında basladım diziyi izlemeye ve bu hale geldim. yazın da bütün bölümlerini bastan itibaren izledim kanald nin sitesinden. evet gecen sene daha iyidi ama ne olursa olsun dizide ben izlemeye devam edicem yılmaz filiz askını...
bu arada fragmana bayıldım. ömerin siir okuyusu da calan sarkı da cok güzel izlemeye doyamıyorum...
yakupoglu61
23-11-06, 22:06
uzun zaman sora ilk kez umutlu we neşeli şekilde ıhlamurlar için televizyon başına oturacaz...
filizin olayları öğrenip öle yılmazla buluşacağını düşünüyorum ve hiç bir şekilde yılmazdan şüpelenmediğini fragmanda gördük mutlu oluşundan yılmaza sarılışından
merakla beklediğim cem we halitle neler olduğu...
[/COLOR]Yılmaz bence kaçmamalıydı.. İlk tandığımız Yılmaz'la şimdiki tanıdğımız Yılmaz arasında dağlar kadar fark yaratıldı.. Önceki Yılmaz kaçmazdı teslim olurdu.. Ama bu kaçıyor.. Artık ben bu diziden herşey beklerim.
bence yanlış düşünüyorsun pinkzone yılmaz ancak kaçarak kanıtlayabilir haklılığını. eğer hapise düşerse eli kolu bağlı olucak o zamanda yılmaz ancak genel af çıkarsa:img-polic hapisten kurtulabilir. aynasızlardan kaçarak en doğrusunu yaptı yılmaz aga...:good:
:img-yes: :good: :img-wink: :icon_whis bye
[/COLOR]
bence yanlış düşünüyorsun pinkzone yılmaz ancak kaçarak kanıtlayabilir haklılığını. eğer hapise düşerse eli kolu bağlı olucak o zamanda yılmaz ancak genel af çıkarsa:img-polic hapisten kurtulabilir. aynasızlardan kaçarak en doğrusunu yaptı yılmaz aga...:good:
:img-yes: :good: :img-wink: :icon_whis bye
Gorusune saygiliyim ama Yilmaz bence ne olursa olsun Yilmaz adalete ve yargiya guvenip sucsuzlugunu kanitlamaya calismaliydi. Ayrica Yilmaz'in daha onunde uzun bir yargi sureci olacaktir, tutuklu yargilansa bile zaten Yilmaz kacak olacagi icin gozonunde bulunmamasi gerekecek ve de asil onemli isleri yapan Ekrem ve Salih olacaktir. Benim dusunceme gore Yilmaz dizinin esas adami ve kahramani oluyorsa kacak durumuna dusmemeliydi, verilen mesaj yanlis. Bu sadece bizim dizide mi oluyor hayir ama bari bu dizide adalete ve polise guvenilseydi!
Gorusune saygiliyim ama Yilmaz bence ne olursa olsun Yilmaz adalete ve yargiya guvenip sucsuzlugunu kanitlamaya calismaliydi. Ayrica Yilmaz'in daha onunde uzun bir yargi sureci olacaktir, tutuklu yargilansa bile zaten Yilmaz kacak olacagi icin gozonunde bulunmamasi gerekecek ve de asil onemli isleri yapan Ekrem ve Salih olacaktir. Benim dusunceme gore Yilmaz dizinin esas adami ve kahramani oluyorsa kacak durumuna dusmemeliydi, verilen mesaj yanlis. Bu sadece bizim dizide mi oluyor hayir ama bari bu dizide adalete ve polise guvenilseydi!
sende haklısın berna1 dizilerin ana teması- ana görevi seyirciye doğru mesaj vermektir.:good: ama dediğin gibi günümüzde hiç bir dizi bunu yapmıyor aksine şiddeti körüklüyor..:img-yes:
forever_bim
23-11-06, 23:09
omer elıfın onu sevmedığını bılıyodu ama yılmazı dusunduğunu hala onu sevdığını bılmıyodu.zaten bılseydı elıfle coktan bosanmıs olurlardı.ben elıfı nıyeyse hıcbır zaman sevmedım.bana ıtıcı geldı hep.bana elıfcıler kızabılır.ama elfı sevmek zorundada değilim..elıften zaten hamıleyken yılmazdan af dılemesınden sonra elıfı onemsemezdım ama nefret etmeye basladım.neyse mazıyı desmeyelım.gene burda fılızcıler ve elfcıler olmak uzere ayrılmayalım.bu bnm sahsı yorumumdur.
Sevgili Mert;
Elif'i benim gözümden düşüren olay, Ömer kendine kul köle olurken, Elif'in Yılmaz'la yeniden başlamayı düşünmesiydi. Ancak söylemeden geçemeyecegim, Elif 20. bölümde Yılmaz'la fenerde buluşmuştu ama hamile olduğunu bilmiyordu. 21. Bölümün sonunda ögrendi. Ek olarak Elif Yılmaz'a gittiğinde Ömerle evliliğini kafasında bitirmişti. Hatta Yılmaz'dan hayır cevabını aldıktan sonra, Elif hamile kaldığını ögrendi ve de çocuğu aldırma kararı verdi. Ömer bunu duyunca Elif'i evden gönderdi, Elif de son anda çocuğunu aldırmaktan vazgeçti.
O zamanlar her ne kadar hayır yanıtını vermiş de olsa Yılmaz deliler gibi Elif'e aşıktı, hamile kaldığını öğrendiğinde asfaltın üzerinde nasıl ağladığını hatırlarım.
Hastaneye düştüğünde Elif hamileliğinin daha 4. ayındaydı, Yılmaz onu sadece bir kez ölmeden görmeye gitti, Ömerse hep yanındaydı, bunları zaten sen de belirtmiştin.
Neyse günümüze gelecek olursam, Ömer eğer ki iyileştikten sonra Feride'ye aşık olursa Ömer'i yadırgamam. Gereğinden fazla yas tuttu Elif için.
Berna1'in dediği gibi yeni bir sayfa açmalı Ömer kendine Feride'yle birlikte. Hem tekdüze olan senaryo da kısır döngüyü kırmış olur böylece.
Arkadaşlar bence yılmaz bu bölümde teslim olacaktır doğrusuda bu zaten yarınki bölümde filiz yılmazla görüşmeye gittiğinde zaten bir iki sahnesi geçmiş olacak ama o son sahne yılmazla buluşmadan öncemi yoksa sonramı eğer önceyse süper olur ama ben yinede çok kötü olacağını zannetmiyorum araya belki bir soğukluk girebilir ama fazla uzun sürmez bu birde şu cemin yaptıklarını herkes öğrenince çok mutlu olacam inş. sonunda cem layiğını bulur ömer ise bence bu bölümden sonra iyi bir şekilde değişime uğrayacak sabırsızlıkla bekliyorum ömerin yeni halini muhteşem olacağı kesin
selam arkadaşlar ben geldiim cmotara burdamsıın:)buarad arkadaşalr bence yılmaz hapiste çok kalmıcak çünkü fragmandada görüldüğü gibi filiz cemn yaptırdnı anlayacak yılmazda dışarıdaydı filizle sarılıyorlardı falan...böyle yorumlarınıza pat diye dalmış gibi olmadım inş:(
selam arkadaşlar ben geldiim cmotara burdamsıın:)buarad arkadaşalr bence yılmaz hapiste çok kalmıcak çünkü fragmandada görüldüğü gibi filiz cemn yaptırdnı anlayacak yılmazda dışarıdaydı filizle sarılıyorlardı falan...böyle yorumlarınıza pat diye dalmış gibi olmadım inş:(
hoşgeldin arkadaşım evet burdayım çok güzel vakit geçireceğine eminim
forever_bim
23-11-06, 23:16
Sevgili berna1;
Dizi zaten en büyük hatayı ilk yardım konusunda yapıyor. Feride'ye Yılmaz arabayla çarptığında da ambulans yerine karga tulumba taşınmıştı Feride. Bakın hafızasını da kaybetti gariban zaten.
Ömer vurulduğunda da ambulans çağrılsaydı en azından hem ambulans trafikte daha hızlı ilerler, hem hemşireler ilk tamponu yaraların üstüne yapar, ilk serumu bağlarlardı. Neyse diyelim demememiz gerekmesine ragmen!!!
hoşgeldin arkadaşım evet burdayım çok güzel vakit geçireceğine eminim
inşallah:)ıhlamurlar sevenleri olarak inş daha çook sohbet ederiz amaaa ben inanıyorumki bu bölmde rahat bir nefes alacaz vee aşk sahneleri izleyecezzz polis te cemi kovalar oohhh rahatlarzz bizdeee:)dimi??
Sevgili berna1;
Dizi zaten en büyük hatayı ilk yardım konusunda yapıyor. Feride'ye Yılmaz arabayla çarptığında da ambulans yerine karga tulumba taşınmıştı Feride. Bakın hafızasını da kaybetti gariban zaten.
Ömer vurulduğunda da ambulans çağrılsaydı en azından hem ambulans trafikte daha hızlı ilerler, hem hemşireler ilk tamponu yaraların üstüne yapar, ilk serumu bağlarlardı. Neyse diyelim demememiz gerekmesine ragmen!!!
bende diziyi izlerken bu konuya çok takılmıştım sürükleye sürükleye götürdüler bide sürüklemeye güçleri yetmiyor arabay nasıl taşıdılar???:) amaaa filiz hiç yılmazın yaptıını düşünmedi yaa sevdiğini savunduya en çok buna sevindiimm.kimseye iananbmadı arkasında durdu!inş yılmaz aklanıncaya kadr böle düşnmeye devam eder:)
sevgili Hasan bende senin gibi düşünüyorum artık ömerin yeni bir hayata başlaması gerekiyor ve bunu ömer çok ama çok hakediyor inş. ferideyle birbirlerine aşık olurlar vede çok mutlu olurlar hem bu sayede yılmazlada arası düzelir birde cemin gerçek yüzünü görüp ona haddini bildirmesini çok istiyorum inş. olacak çok özledim ömeri mutlu görmeyiya
sevgili Hasan bende senin gibi düşünüyorum artık ömerin yeni bir hayata başlaması gerekiyor ve bunu ömer çok ama çok hakediyor inş. ferideyle birbirlerine aşık olurlar vede çok mutlu olurlar hem bu sayede yılmazlada arası düzelir birde cemin gerçek yüzünü görüp ona haddini bildirmesini çok istiyorum inş. olacak çok özledim ömeri mutlu görmeyiya
Aynen senin gibi Düsünüyorum. Bir an önce Cem'in gercek yüzü ortaya ciksin istiyorum. Insallah Ömer'de yeni bir hayata baslar. Yilmaz ile Ömer'inde arasi düzelirse cok iyi olur. :)
Benim fragmanla ilgili aklima bir sey takildi. Resimlerden bildigimiz gibi Ömer bu bölüm iyilesiyor. Filiz Cemle ve Halitle konusurken Ömeri yine cam disarisindan izliyor, yani belki bu sahne Filizin Yilmazla bulusmadan önceki sahne olabilirmi diye düsündüm. Cünkü Ömer iyilesmis olsa idi bile, Filiz onun yaninda olurdu sanirim. Belki yineden Filiz Yilmazdan süphelenmez, yani umudum bu yönde
yakupoglu61
23-11-06, 23:53
Aynen senin gibi Düsünüyorum. Bir an önce Cem'in gercek yüzü ortaya ciksin istiyorum. Insallah Ömer'de yeni bir hayata baslar. Yilmaz ile Ömer'inde arasi düzelirse cok iyi olur. :)
ömerle yılmazın arası ancak tekinerler cem yüzünden iflasa sürüklenirken yılmazın onları kurtarması sonucun olabilir.çünkü önemli olan ömerin yılmaz hakkında iyi düşünmesi. yılmaz bi şekilde ömerden nefretini geri çekebilir
Ne yazikki ben bu isin bu kadar kolay cozumlenecegini sanmiyorum. 51. bolumle ilgili yazilan butun yorumlari okuma sansim olmadi hani bir yerlerden alinan bilgi varmi bilmem ama bence fragman gene bizi yaniltiyor. Filiz , Cem'i adamiyla kavga ederken goruyor ama bu sahnenin Yilmaz'in sucsuzlugunu ortaya cikaracagini sanmiyorum hatta Cem hain planlarinda o kadar basariliki bu sahneyi de kendi aleyhine cevirebilir. Ama genede umuyorumki sizin tahminleriniz dogru olsun bu olayi cok uzatmadan bitirsinler. Boylece dizide baska hikayelerede deginecek zaman bulurlar. Bende cok merak ediyorum Feride'yi daha ne kadar kenarda bekleticekler.
demin netten elifle yılmazın fener sahnesini tekrar izledim de özge borak muhteşemmiş...bülent inal onun karşısında daha aşık bir adamı oynuyo ben o bölümlerde yılmaz filizle aşk yaşıyacak diye bekledim ve o güzelim sahneleri sindirmeden izlemişim ....çok güzel sahnelermiş...yılmaz şimdi daha yapay duruyo....valla dizinin eski bölümünü izleyince yeni bölümleri aceleyle yazdıklarını düşündüm...zaten elif yılmaz aşkı bitip filiz yılmaz aşkı başlayınca konular değişti elif gitti şarkılar değişti ve dizi değişti..eski bölümde bişey yakaladım fenerde buluşma sahnesinden sonraki sahnelerdenn birinde elif nalanla konuşuyo ve nalana kereme zamanında değer ver sonra çok pişman olursun diyo...merak ediyorum nalan ablası gibi mi davranacak ben pek sanmıyorum...yeni bölümlerde filizi çok ağlattılar ama filiz hiçbir bölüm elif gibi ağlayamamış....(hissederek) hele elifin pişmanlığını yılmazı unutmadığı sahne muhteşemdi...özge borak seni çok geç farketmişim keşke çıkmasaydın....matraka gene eskilerini açtım diye kızacak bana ama izleyince çok etkilendim ve paylaşmak istedim....bir filiz hayranı olarak bunları benmi yazdım diye hala şoktayım...ama elifi izlerken de bi şok yaşadım nasıl hissederek izlememişim diye...
archshe o fener sahnesini nerden izledin ?
kanal dnin sitesinden diziler kısmında ıhlamurlar altındada 21.bölüm ilk sahneler diiznin başı
fragmanda hastanede bıyıklı bi adam gosterdi bi onemi olan biriymis gibi, kimdi o anladınızmı?
demin netten elifle yılmazın fener sahnesini tekrar izledim de özge borak muhteşemmiş...bülent inal onun karşısında daha aşık bir adamı oynuyo ben o bölümlerde yılmaz filizle aşk yaşıyacak diye bekledim ve o güzelim sahneleri sindirmeden izlemişim ....çok güzel sahnelermiş...yılmaz şimdi daha yapay duruyo....valla dizinin eski bölümünü izleyince yeni bölümleri aceleyle yazdıklarını düşündüm...zaten elif yılmaz aşkı bitip filiz yılmaz aşkı başlayınca konular değişti elif gitti şarkılar değişti ve dizi değişti..eski bölümde bişey yakaladım fenerde buluşma sahnesinden sonraki sahnelerdenn birinde elif nalanla konuşuyo ve nalana kereme zamanında değer ver sonra çok pişman olursun diyo...merak ediyorum nalan ablası gibi mi davranacak ben pek sanmıyorum...yeni bölümlerde filizi çok ağlattılar ama filiz hiçbir bölüm elif gibi ağlayamamış....(hissederek) hele elifin pişmanlığını yılmazı unutmadığı sahne muhteşemdi...özge borak seni çok geç farketmişim keşke çıkmasaydın....
.
Dediklerin cok dogru tespitler bencede...Yilmazi Elife a$Ikken daha bir etkileyici buluyordum bende..Elife a$Ik Yilmaz daha bir farkliydi, daha bir duyguluydu..$uan bana pekte birsey hissettiremiyor ne yazik ki Yilmaz..
Bir askin temeli cok önemlidir bence..Nerde ve nasil atildigi.. Filiz ile Yilmaz a$kinin temelleri, Yilmazin intikam vede öfke dolu hirsiyla basladi...Aradan onca yillar gecmesine ragmen konu hala ayni..Dogru dürüst sevgilerini yasayamiyorlar bile..Hep bir engel sözkonusu..Ha ayrildilar ha ayrilacaklarla geciyor bölümler..Böyle düsünülmesi ise cok normal cünkü bu birliktelik icin atilan temel hatalarla dolu zaten..
Ben acikcasi bu iliskiye pek umutla bakamiyorum..Tabi yazan ve yöneten ben olmadigima görede dizinin nasil bir sekilde yol alacagida muamma..(?) Hersey olabilir...
Oysa Elif-Yilmaz öyle miydi? Onlar gecekonduda yasayan ayni kesimin insanlariydi..Birbirlerini iyi biliyorlardi..Kücücük seylerden mutluluk duyabiliyorlardi..Elifi ömere iten tek sebep Yilmazin cok sinirli olmasi vede Yilmazin kaba davranmalariydi..O an icin ömer ona daha nazik,kibar geldi..Ve sonuc ortada...Elif`in gözünün yükseklerde olduguna ben acikcasi hicte inanmamistim...inanmiyorumda...
Her insanin büyük hayalleri olabilir...Ama gerceklesir ama gerceklesmez..Ama illaki herbirimiz hayaller kuruyoruzdur...Neyse konu farkli yerlere gitmesin...
Diyecegim o ki;
archshe arkadasimizinda dedigi gibi..özge Borak harika bir oyuncuydu...
En cokta artik dizide calmayan vede Elifle birlikte mazi olan " Sevdali Gelin" türküsünü dinlemeyi özledim..Bu Türkü Elif`e bu kadar mi yakisir? Yilmaz-Elif aski asla unutulmaz benim icin..
Gözlerimden yaslar akmasina sebep olan bu ask ve bu ikiliyi nasil unutabilirim ki....
sevgilerimle...
walla ben de cemden nefret ediyorum ama anlamıs değilim herkes cem cıksın filiz yılmaz askı yasansın ne bilim ömer feride asık olsun falan diyo ama bence böle de biraz fazla iyi olmuyor mu yani bence dizi cok sıkar diye düşünüyorummm... 2. sezon sürekli bu entrikalrın üstüne kuruldu cok iyi değil ama elifi yeniden canlandıramayacaklarına göre 1. sezon olan olaylar artık geride kaldı... öle sahnelerin yeniden görmek bence senaryo gidisatına göre mümkün deil... bence cem in diziden cıkması dizinin sonunun yaklastıgını gösterir ki ben hiç istemiyorum .. daha yeni izlemeye basladım yaa biraz daha sürsün :):) eger baska bi senaryo önerisi olan varsa sölessin na
Ben de netten ayni turkunun klibini izledim sevgili Figan.
Ben de Omer'in Elif'e olan askindaki duygudan cok etkilendim. Ayni seyleri de ben bu ask icin dusundum hatta. O zaman da tipki sevgili forever_bim gibi Elif'e cok kizmistim evliyken Yilmaz'la birlesmeye calismasinda ama acikcasi daha cok olaya etik acidan bakmamla ilgiliydi. Eger Omer'den ayrilmis olsaydi o kadar tepki vermeyecektim. Simdi Omer'in Elif'e bakisini bir daha gorunce kizmam icin baska bir sebep daha varmis dedim. Ah Elif dedim sen gozunun onundeki pirlantayi (Omer'in Elif'e duydugu ask) gorme de artik gonlu baskasinda olan bir adami dusun son gunlerinde bile. Insan gonlu bir tuhaf gercekten.
Ayni seyi izleyip farkli seyler dusunmemiz de bu forumu zenginlestiriyor diye dusunuyorum siz ne dersiniz?
forever_bim
24-11-06, 09:48
Sevgili archshe
Başarıyı alkışlamak suç değil ki,
Sen bir de 20. bölümde Elif Sema'da kalırken, Yılmaz pencerenin altına geldiğinde (malum beyimiz kabul etmese de sabaha kadar kalmıştı orada) Elif'in dışarıya koştuğu sahneyi izle. Bayılacaksın.
Ya şimdi eski bölümleri açtınız da daha beter sinir oldum. Yılmaz'ın 15. bölümde Tekiner Villasındaki ultra kasıntı hallerini hatırlayan var mı? Olaylardan bi haber Filiz'le birlikte gelip Erol Bey ve Handan Hanım'la tanışmıştı. Sonradan Elif'le Ömer geldiklerinde nasıl da pis pis bakmıştı. Bir de 24. bölüm geliyor aklıma. Beyefendi türlü yalan dolan yetmezmiş gibi hisseleri alıp gene bıyık altı pis pis sırıtarak magazadan geçmiş, Elif'i nasıl sürüklediğini hatırlamıştı. Bir de toplantıya girdiğinde Filiz'in yüzünün ifadesini hiç unutamıyorum.
Yani şimdi herkes Yılmaz'a aşık hayran ya forumda, ben geçmişi hatırladığım için Filiz'e o kadar kızamıyorum. Aklıma hep 16. bölüm sonunda pis bir intikam oyununa alet olduğunu öğrenişi ve yere yıkılması geliyor, 17. bölüm sonunda beyimiz kızdan af dileyecek yerde "bik bik bik" şeklinde kendi haklı (????) gerekçelerini sıralamış Filiz attan düşmüştü. 24. bölümü az önce yazdım zaten, 32. bölüm sonunda da Ömer şirkettn kovulduğunda Filiz'in hali geliyor aklıma.
Neyse Yılmaz'a daha fazla sinir olmadan Filiz'le Ömer'in o gıpta edilen kardeşliğinin (hani son dört bölümdür kırıntıları kalmıştı) düzelmesini istiyorum.
Matraka'yı daha da fazla kızdırmamak adına geçmişe kocaman bir sünger çekiyorum ve geleceğe bakıyorum. Karşıma Cem çıkıyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.:img-hyste
tolgahuzur1
24-11-06, 10:09
arkadaşlar bugünkü bölümde bütün olayların sırrı çözülecek izleyip görelim.. bakalım neler olacak...Ayrıca Forever_bim yöneticimizin yorumları çok mantıklı çok hoş teşekkür ederim kendisinee:happy0064 ...
Sevgili archshe
Sen bir de 20. bölümde Elif Sema'da kalırken, Yılmaz pencerenin altına geldiğinde (malum beyimiz kabul etmese de sabaha kadar kalmıştı orada) Elif'in dışarıya koştuğu sahneyi izle. Bayılacaksın.
Ya şimdi eski bölümleri açtınız da daha beter sinir oldum. Yılmaz'ın 15. bölümde Tekiner Villasındaki ultra kasıntı hallerini hatırlayan var mı? Olaylardan bi haber Filiz'le birlikte gelip Erol Bey ve Handan Hanım'la tanışmıştı. Sonradan Elif'le Ömer geldiklerinde nasıl da pis pis bakmıştı. Bir de 24. bölüm geliyor aklıma. Beyefendi türlü yalan dolan yetmezmiş gibi hisseleri alıp gene bıyık altı pis pis sırıtarak magazadan geçmiş, Elif'i nasıl sürüklediğini hatırlamıştı. Bir de toplantıya girdiğinde Filiz'in yüzünün ifadesini hiç unutamıyorum.
Yani şimdi herkes Yılmaz'a aşık hayran ya forumda, ben geçmişi hatırladığım için Filiz'e o kadar kızamıyorum. Aklıma hep 16. bölüm sonunda pis bir intikam oyununa alet olduğunu öğrenişi ve yere yıkılması geliyor, 17. bölüm sonunda beyimiz kızdan af dileyecek yerde "bik bik bik" şeklinde kendi haklı (????) gerekçelerini sıralamış Filiz attan düşmüştü. 24. bölümü az önce yazdım zaten, 32. bölüm sonunda da Ömer şirkettn kovulduğunda Filiz'in hali geliyor aklıma.
Neyse Yılmaz'a daha fazla sinir olmadan Filiz'le Ömer'in o gıpta edilen kardeşliğinin (hani son dört bölümdür kırıntıları kalmıştı) düzelmesini istiyorum.
Matraka'yı daha da fazla kızdırmamak adına geçmişe kocaman bir sünger çekiyorum ve geleceğe bakıyorum. Karşıma Cem çıkıyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.:img-hyste
evet bu başarı alkışlanır....dediğin sahneleri izledim özellikle elifin semada kaldığı sahneler müthişti....
valla bu zamana gelince artık konuşacak bişey bulamıyorum...senaristler kimse kimseyi vurmadan farklı çözümlerle ilerletseler diziyi....mesela bir erkek yada kadın girse yaşamlarına cem gibi değil ama..enaz filiz ve yılmaz kadar mükemmel...kadınsa yılmazın erkekse filizin aklı karışsa elife olduğu gibi....gelgitler yaşasalar aşklarını tartsalar....sevdikleriyle kıyaslasalar...kıskansalar...daha güzel olmazmı....karşı taraf kendini ispat etmeye sevgisini kanıtlamaya çalışsa daha hoş olmaz mı eski tadınna gelmezmi dizimiz....
dün tekrar izledim fragmanı..evet filiz cemden hulanacak ama kesinlikle cemin vurduğunu öğrenmicek...sadece cemin tanıdığı cemden farklı karakterde agresif biri olduğunu anlıcak....o sahnelerde ne konuşuyalar bilmiyorum amaa cemin vurduğunu öğrense filiz orda ağlarmı?hemen cemin gırtlağına yapışmazmı?öyle sadece sinirli bakıp ağlamaz ...ama ne konuşulduğunu kestiremiyorum
forever_bim
24-11-06, 10:20
evet bu başarı alkışlanır....dediğin sahneleri izledim özellikle elifin semada kaldığı sahneler müthişti....
valla bu zamana gelince artık konuşacak bişey bulamıyorum...senaristler kimse kimseyi vurmadan farklı çözümlerle ilerletseler diziyi....mesela bir erkek yada kadın girse yaşamlarına cem gibi değil ama..enaz filiz ve yılmaz kadar mükemmel...kadınsa yılmazın erkekse filizin aklı karışsa elife olduğu gibi....gelgitler yaşasalar aşklarını tartsalar....sevdikleriyle kıyaslasalar...kıskansalar...daha güzel olmazmı....karşı taraf kendini ispat etmeye sevgisini kanıtlamaya çalışsa daha hoş olmaz mı eski tadınna gelmezmi dizimiz....
Diziye yeni bir erkek oyuncu katılacağını duyduğumda vay be dedim bir centilmen gelecek Filiz'e aşık olacak, türlü jestlerle onu etkilemeye çalışacak Yılmaz kıskanacak demiştim. Gele gele Allah'ın dağlısı Cem geldi. Bana göre Cem Filiz'e ne aşık ne de tutkun. Cem'inki sapıkça bir şey. Gerekirse kızın abisini öldürtecek kadar kontrolden çıktı bu herif. Sapıklık, yüzsüzlük ne ararsan var.
Ya belki senaristler Feride Ömer üzerinden diziyi hareketlendirirler. Zaten Ömer'in duyguları Feride ve Elif arasında bayağı bir mekik dokuyacak gibi duruyor. Ömer Feride'ye 49. bölümde "Elif annesinin yokluğunu seninle kapatmaya çalışıyor" demişti, kendisi farkında olmasa da Ömer de Elif'in boşluğunu Feride'yle kapatmaya çalışıyor.
Şu Cem'i en azından Ekrem araştırmaya başlasın artık. :img-help:
forever_bim
24-11-06, 10:23
arkadaşlar bugünkü bölümde bütün olayların sırrı çözülecek izleyip görelim.. bakalım neler olacak...Ayrıca Forever_bim yöneticimizin yorumları çok mantıklı çok hoş teşekkür ederim kendisinee:happy0064 ...
Sağol sevgili tolgahuzur
Elimizden geldiğince yapıyoruz birşeyler. :img-wink:
Tamamen katiliyorum, burada ki bazi arkadaslar hep filiz inanmaz en iyisi yilmaz onu biraksin tarzinda seyler soyluyorlar,ve yaniliyorlar. Once polisler yilmaz i goturdugunde filiz yilmaz i suclar denmisti, ama oyle olmadi, sonra yilmaz in arabasinda silah bulununca filiz yilmaz dan ayrilir denmisti goruyoruz ki filiz hala yilmaz a guvrniyor, ve birlikteler, simdi ise filiz cemin konusmasindan sonra inanacak deniliyor, ama diyenler yaniliyor bence be filiz ime guveniyorum, zaten eski filiz imiz geri geldi diye dusunuyorum!!!!!!!
herhalde bizi sen yanlış anladın kimsede öyle demiyor valla bunlar ayrılacaklar sadece filizi haklı çıkarma peşindeler bunun nasıl olacağı konusunda fikir yürütüyoruz sana bu fikirler galiba filiz hakkındaki düşüncelerimiz olarak yansımış bunu belirtmeliymişiz demekki yanlış yapmışız biz şuan filizi eleştirmiyoruz ayrılık senoryalarını nasıl kurmaya çalıştıklarına bakıyoruz yani şu şöyle olursa böyle olur diyoruz fikir yürütüyoruz filize önyardıyla yaklaştığımız yok yani bilmeni isterim
bu olaylara neden yanlış bakıyorsunuz anlamıyorum bir çok kişi yazmış ömerin aşkına sahip çıkmasına hayranım diye olaylara objektif mi bakamıyorsunuz kişileri değiştirseydik ne olurdu sorun bi kendinize yılmaz ömer ömer yılmaz olduğunda yılmaz açısından bakın olaya elifin parayı rahat yaşamı tercih etmesiyle baktı siz yılmazın elife sahip çıkmasını mı beklerdiniz evli bi kadına bu imkansız ömer tarafına bakın nişanlı bi kızı aldı sevdiğini kızdırmak için kendisini kullanan bi kızı aldı paramla herşeyi çözerim sandı onunda kendisini sevdiğini sandı durumlar ters olsaydı elif ömeri sevseydi ömerin sahip çıkmasını anlardım ama sevmedi ama ömer kumar olayından sonra elifi tanıdı ve belkide kendini sevdiğini düşündü bence ömerin elife olan aşkı değil takıntıları var.hayatta en büyük acı sevdiğin halde kavuşamamak ve karşılıksız aşk olmalı herhalde çünkü ömerinki karşılıksız bi aşktı
forever_bim
24-11-06, 10:46
Matraka kusura bakma ama ne dediğini anlamadım.
Ömer'in Elif'i sevdiğini elbette sen de biliyorsun. Ya bu nasıl bir inkardır. Yılmaz Bey bir kez bile Elif'in adını anmazken Ömer Elif'e kavuşmak için ölmeyi bile istiyor. Şiiri duymadın mı? Hakikaten şaştım. Dizideki en büyük tek taraflı aşka takıntı ya bu ne sacma düşüncedir.
Diziye yeni bir erkek oyuncu katılacağını duyduğumda vay be dedim bir centilmen gelecek Filiz'e aşık olacak, türlü jestlerle onu etkilemeye çalışacak Yılmaz kıskanacak demiştim. Gele gele Allah'ın dağlısı Cem geldi. Bana göre Cem Filiz'e ne aşık ne de tutkun. Cem'inki sapıkça bir şey. Gerekirse kızın abisini öldürtecek kadar kontrolden çıktı bu herif. Sapıklık, yüzsüzlük ne ararsan var.
Ya belki senaristler Feride Ömer üzerinden diziyi hareketlendirirler. Zaten Ömer'in duyguları Feride ve Elif arasında bayağı bir mekik dokuyacak gibi duruyor. Ömer Feride'ye 49. bölümde "Elif annesinin yokluğunu seninle kapatmaya çalışıyor" demişti, kendisi farkında olmasa da Ömer de Elif'in boşluğunu Feride'yle kapatmaya çalışıyor.
Şu Cem'i en azından Ekrem araştırmaya başlasın artık. :img-help:
cem konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz...bende ilk duyduğumda filizin aklını karıştırıcak yılmazı kıskançlıktan kudurtucak adam gibi adam bekliyodum...aşk rekabeti yaşıyacaklardı....biara da demiştim cemle yılmaz ilişkisi beyaz gelincikteki selimle ömer gibi olabilirdi...selim hala cerenin ömeri sevdiğini biliyo ama cereni zorlamıyo bunaltmıyo..aksine yaptıklarıyla ilgisiyle cerenin aklını karıştırıyo....bizim cem de böyle bi adam olabilseydi keşke...daha güzel olurdu...yılmaz biriyle savaşıyo ama kim olduğunu bilmiyo...hiç adil değil bu...cem kesinlikle filize aşık değil sadece hırs yaptı....olmaz ama filizi elde etse ertesi gün başka kadına takılır o....hiç şaşırmam yani...
ömerle feride ilişkisi güzel olacak gibi....ömer elife ihanet ediyomuş gibi gelgitler yaşayabilir....bu da senaryoyu zenginleştirir...
Sevgili Mert;
Elif'i benim gözümden düşüren olay, Ömer kendine kul köle olurken, Elif'in Yılmaz'la yeniden başlamayı düşünmesiydi. Ancak söylemeden geçemeyecegim, Elif 20. bölümde Yılmaz'la fenerde buluşmuştu ama hamile olduğunu bilmiyordu. 21. Bölümün sonunda ögrendi. Ek olarak Elif Yılmaz'a gittiğinde Ömerle evliliğini kafasında bitirmişti. Hatta Yılmaz'dan hayır cevabını aldıktan sonra, Elif hamile kaldığını ögrendi ve de çocuğu aldırma kararı verdi. Ömer bunu duyunca Elif'i evden gönderdi, Elif de son anda çocuğunu aldırmaktan vazgeçti.
O zamanlar her ne kadar hayır yanıtını vermiş de olsa Yılmaz deliler gibi Elif'e aşıktı, hamile kaldığını öğrendiğinde asfaltın üzerinde nasıl ağladığını hatırlarım.
Hastaneye düştüğünde Elif hamileliğinin daha 4. ayındaydı, Yılmaz onu sadece bir kez ölmeden görmeye gitti, Ömerse hep yanındaydı, bunları zaten sen de belirtmiştin.
Neyse günümüze gelecek olursam, Ömer eğer ki iyileştikten sonra Feride'ye aşık olursa Ömer'i yadırgamam. Gereğinden fazla yas tuttu Elif için.
Berna1'in dediği gibi yeni bir sayfa açmalı Ömer kendine Feride'yle birlikte. Hem tekdüze olan senaryo da kısır döngüyü kırmış olur böylece.
yani demek istediğin ömer aşkına sahip çıkan biri yılmaz değilmi neden karşılaştırma yapıyorsun anlamıyorum yılmazın elife olna tutkusunu izlemedin desem izledin hala neden hemde aşk konusunda ömerle yılmazı karşılaştırıyorsun bunu demesende ben anlayabiliyorum demek istediğini ben bu diziyi açık konuşalım yılmaz için izliyorum sende ömer için izliyorsun bunu ben aslında sende 18 bölüm civarlarında farkettim ama aşk konusunda seninle aynı fikirde değilim demekki aşka ikimizde çok farklı bakıyoruz be konuda ben yılmazı tek geçerim sevabıyla günahıyla
Matraka kusura bakma ama ne dediğini anlamadım.
Ömer'in Elif'i sevdiğini elbette sen de biliyorsun. Ya bu nasıl bir inkardır. Yılmaz Bey bir kez bile Elif'in adını anmazken Ömer Elif'e kavuşmak için ölmeyi bile istiyor. Şiiri duymadın mı? Hakikaten şaştım. Dizideki en büyük tek taraflı aşka takıntı ya bu ne sacma düşüncedir.
sende beni yanlış anladınya artık herşeyi beklerim ömerinki karşılıksız bi aşk karşılık görmedi ve çok acı çekiyor bi insanın kendisini sevmediğini biliceksin ve ona bu kadar değer vereceksin dedimya senaristler sağolsun bize bu konudada yanlış mesaj veriyorlar
Benim fragmanla ilgili aklima bir sey takildi. Resimlerden bildigimiz gibi Ömer bu bölüm iyilesiyor. Filiz Cemle ve Halitle konusurken Ömeri yine cam disarisindan izliyor, yani belki bu sahne Filizin Yilmazla bulusmadan önceki sahne olabilirmi diye düsündüm. Cünkü Ömer iyilesmis olsa idi bile, Filiz onun yaninda olurdu sanirim. Belki yineden Filiz Yilmazdan süphelenmez, yani umudum bu yönde
ileşse bile bir süre yoğun bakımdan çıkması uzun süre alabilir
forever_bim
24-11-06, 10:54
Matraka yazmadığım bir şeyden sen çıkarım yaptın şimdi.
Forumda herkesin gördüğü bir şey var ki Ömer Elif'i çok fazla sevdi. Bunu neden inkar ediyoruz ki? Yılmaz gururuna yenik düştüğü için Elif'i kaybetti.
Elif parayı seçti diyorsunuz, Elif'in tek lüksü kocasının aldığı arabaydı. O kadar zenginliğin içinde lüks bile sayılmaz bu.
Ben dizide en fazla Ömer'in Elif'e olan aşkından etkilendim. Sanırım izlediğimiz bir şeyden etkilenmek suç degil.
forever_bim
24-11-06, 10:59
sende beni yanlış anladınya artık herşeyi beklerim ömerinki karşılıksız bi aşk karşılık görmedi ve çok acı çekiyor bi insanın kendisini sevmediğini biliceksin ve ona bu kadar değer vereceksin dedimya senaristler sağolsun bize bu konudada yanlış mesaj veriyorlar
Şimdi anladım matraka; Sagolasın açıkladığın için.
Ya içimde fragmana ragmen bir ümit var ki olayı Filiz çözecek. Çok mu hayalciyim acaba?:img-hyste
tolgahuzur1
24-11-06, 11:01
sevgili matraka bende senin gibi yılmazı tek geçerim.. ama sevgi konusunda dürüst olmak gerekirse ömer daha ağır bastı..:img-in_lo
demin netten elifle yılmazın fener sahnesini tekrar izledim de özge borak muhteşemmiş...bülent inal onun karşısında daha aşık bir adamı oynuyo ben o bölümlerde yılmaz filizle aşk yaşıyacak diye bekledim ve o güzelim sahneleri sindirmeden izlemişim ....çok güzel sahnelermiş...yılmaz şimdi daha yapay duruyo....valla dizinin eski bölümünü izleyince yeni bölümleri aceleyle yazdıklarını düşündüm...zaten elif yılmaz aşkı bitip filiz yılmaz aşkı başlayınca konular değişti elif gitti şarkılar değişti ve dizi değişti..eski bölümde bişey yakaladım fenerde buluşma sahnesinden sonraki sahnelerdenn birinde elif nalanla konuşuyo ve nalana kereme zamanında değer ver sonra çok pişman olursun diyo...merak ediyorum nalan ablası gibi mi davranacak ben pek sanmıyorum...yeni bölümlerde filizi çok ağlattılar ama filiz hiçbir bölüm elif gibi ağlayamamış....(hissederek) hele elifin pişmanlığını yılmazı unutmadığı sahne muhteşemdi...özge borak seni çok geç farketmişim keşke çıkmasaydın....matraka gene eskilerini açtım diye kızacak bana ama izleyince çok etkilendim ve paylaşmak istedim....bir filiz hayranı olarak bunları benmi yazdım diye hala şoktayım...ama elifi izlerken de bi şok yaşadım nasıl hissederek izlememişim diye...
valla bu senin bakış açın ben diziye 33.bölümden itibaren başladım ve buraya yazmayada yeni sezonda başladım bu elif muhabbeti nedir diyede çünkü geçmişe dönüp formdaki yazılanları okudum sonra kanald nin sitesinden 1.bölümden itibaren izledim ben elif hakkında seninle aynı fikirde değilim bu aşka bakış açısıyla ilgili herkes farklı bakar konuya eski konuları açmak istemiyorum elifin yılmaza değil bana yapsaydı bunu intaikam bile almazdım çünkü bu ona değer vermek olurdu dedimya bakış açısı ve 1.bölümden itibern izlerken diziyi anladımki aslında baştan beri dizinin filiz yılmaz aşkına geleceği belliymiş ama yılmaz değişti herkes bende dahil eski yılmazı seviyorduk sanıyorum bu aşka bakış açımızda bundan değişti.her zaman söylediğim cümleyle bitirmek istiyorum .... AŞK İNSANI DEĞİŞTİRİR
bu olaylara neden yanlış bakıyorsunuz anlamıyorum bir çok kişi yazmış ömerin aşkına sahip çıkmasına hayranım diye olaylara objektif mi bakamıyorsunuz kişileri değiştirseydik ne olurdu sorun bi kendinize yılmaz ömer ömer yılmaz olduğunda yılmaz açısından bakın olaya elifin parayı rahat yaşamı tercih etmesiyle baktı siz yılmazın elife sahip çıkmasını mı beklerdiniz evli bi kadına bu imkansız ömer tarafına bakın nişanlı bi kızı aldı sevdiğini kızdırmak için kendisini kullanan bi kızı aldı paramla herşeyi çözerim sandı onunda kendisini sevdiğini sandı durumlar ters olsaydı elif ömeri sevseydi ömerin sahip çıkmasını anlardım ama sevmedi ama ömer kumar olayından sonra elifi tanıdı ve belkide kendini sevdiğini düşündü bence ömerin elife olan aşkı değil takıntıları var.hayatta en büyük acı sevdiğin halde kavuşamamak ve karşılıksız aşk olmalı herhalde çünkü ömerinki karşılıksız bi aşktı
yanlış anladın beni ben ömerin aşkı yılmazdan büyüktü yada yılmaz elifi sahiplenmedi demedim...suçlu sadece elif dedim...paraya falan kanmadı elif yılmazın hareketlerinden bunaldı ama ömerin ilgisini fark etmesine rağmen kendini geri çekmedi yılmazın kızacağı hareketleri yaptı ve uçurumu kendi yarattı ....yılmaz ona resti çekince kendisini seven diğer adamı tercih etti bi anlık hatayla dedim...ben yılmazın elife aşkına da hayrandım ve onlar karşılıklı aşk yaşadılar elif evlendikten sonra bile...yani elif yılmaza ihanet ettiğinde bile...ömerin kesinlikle elifi paramla tavlarım hali olmadı...farklı olduğunu anlamıştı ve onun için sevdi elifi...ben ömerin aşkına şöyle hayranım hep karısının onu sevdiği gibi seveceği bir günü bekledi..beni de sever çabasıyla...zor bir durum....yılmazın aşkına da hayranım filize gerçekten aşık olana kadar sevdi...elif evliyken bile .....ama acısı aşkından ağır basmaya başlayınca tutarsız işler yapmaya başladı....
Forumda herkesin gördüğü bir şey var ki Ömer Elif'i çok fazla sevdi. Bunu neden inkar ediyoruz ki? Yılmaz gururuna yenik düştüğü için Elif'i kaybetti.
Elif parayı seçti diyorsunuz, Elif'in tek lüksü kocasının aldığı arabaydı. O kadar zenginliğin içinde lüks bile sayılmaz bu.
Ben dizide en fazla Ömer'in Elif'e olan aşkından etkilendim. Sanırım izlediğimiz bir şeyden etkilenmek suç degil.
sevgili modum sana bir kaç sorum olacak elif zorla mı evlendi ömer elifin yılmazı sevdiğini bilmiyormuydu senle ben aynı şeyi düşünüyoruz farkında değilsin evet ömer elifi çok sevdi ama sevgi değer kılan karşılıklı ılması bence ömer karşılık beklemeden sevdi evet kabul ediyorum çok sevdi ama sende şunu kabul et yanlış kişiyi, sevdi
yanlış anladın beni ben ömerin aşkı yılmazdan büyüktü yada yılmaz elifi sahiplenmedi demedim...suçlu sadece elif dedim...paraya falan kanmadı elif yılmazın hareketlerinden bunaldı ama ömerin ilgisini fark etmesine rağmen kendini geri çekmedi yılmazın kızacağı hareketleri yaptı ve uçurumu kendi yarattı ....yılmaz ona resti çekince kendisini seven diğer adamı tercih etti bi anlık hatayla dedim...ben yılmazın elife aşkına da hayrandım ve onlar karşılıklı aşk yaşadılar elif evlendikten sonra bile...yani elif yılmaza ihanet ettiğinde bile...ömerin kesinlikle elifi paramla tavlarım hali olmadı...farklı olduğunu anlamıştı ve onun için sevdi elifi...ben ömerin aşkına şöyle hayranım hep karısının onu sevdiği gibi seveceği bir günü bekledi..beni de sever çabasıyla...zor bir durum....yılmazın aşkına da hayranım filize gerçekten aşık olana kadar sevdi...elif evliyken bile .....ama acısı aşkından ağır basmaya başlayınca tutarsız işler yapmaya başladı....
offf girmeyeceğim diyorum olmuyor hala kendimi tutarım geçmişi bırakalım arkadaşlar sizinle burda akşam ederiz diziyi izlemeyi felan kaçırırız olmaz şimdi
ağlayan gitar
24-11-06, 11:10
evet ömer elifi çokk sewdi.bende ömerin elife duyduğu aşka hayranım kendisini sewmediğini bile bile bekledi.elif parayı seçmedi belki ama fenere yılmazın yanına ömerin aldığı arabayla gitti yanılıyorsam ö.dilerim :img-wink:
sevgili matraka bende senin gibi yılmazı tek geçerim.. ama sevgi konusunda dürüst olmak gerekirse ömer daha ağır bastı..:img-in_lo
bence sen ömeri tek geç dedim ya bu bakış açısıyla ilgili ne yaptı yılmaz aşkına ihanet mi etti kendine değer vermeyen bi insanı bıraktı diye kendisi yerine işini tercih eden birine değer vermedi diye yanlışmı yaptı nerdeyse şimdi ömer melekmiş diyeceksiniz yapmayın arkadaşlar sevgiye değer veren biri olsaydı gözü önündeki kardeşine ne yaptığını görürdü ömer elife değer verdide ne oldu
karşılıksız herkes seviyor
forever_bim
24-11-06, 11:13
sevgili modum sana bir kaç sorum olacak elif zorla mı evlendi ömer elifin yılmazı sevdiğini bilmiyormuydu senle ben aynı şeyi düşünüyoruz farkında değilsin evet ömer elifi çok sevdi ama sevgi değer kılan karşılıklı ılması bence ömer karşılık beklemeden sevdi evet kabul ediyorum çok sevdi ama sende şunu kabul et yanlış kişiyi, sevdi
Matraka;
Şimdi 10. bölüme bak. Elif Ömer'in evlenme teklifini kabul etmişti, Ömer ne sordu ona? "Size yaptığım yardım için evleneceksen benimle evlenme" demişti. Elif ne dedi? "Son günlerdeki olayların etkisi oldu ama seni tanıdım, sen çok hoş birisin ve senin karın olmaktan gurur duyacağım" demişti. E şimdi bunun üstüne ne diyebilirdi ki Ömer?
offf girmeyeceğim diyorum olmuyor hala kendimi tutarım geçmişi bırakalım arkadaşlar sizinle burda akşam ederiz diziyi izlemeyi felan kaçırırız olmaz şimdi
Valla burda da haklısın ben çıkıp ders çalışmalıyım. Geçmişe gitmeye devam edersek zaten dizi üstümüze gelmeye başlayacak.:img-hyste
cidden ne yazdığını anlamıyorum ömerin aşkını kabul ediyosun sorun ne?elifi yılmaz mı ömer mi daha çok sevdiyi mi tartışıyoruz ....evet yılmaz sevdiğine sahip çıkarak(elife filize)nasıl bir aşık olduğunu gösterdi üstelik ömerden şanslı olarak aşkını hep karşılıklı yaşadı...
forever_bim
24-11-06, 11:19
Arkadaşlar konuyu toparladığımıza göre başka şeylerden konuşalım.
Ali ile Sema 45. bölümde test yaptırmışlardı. Şu anda 51. bölüme geldik ama test sonucu ortada yok. Sizce neden?
ağlayan gitar
24-11-06, 11:21
Arkadaşlar konuyu toparladığımıza göre başka şeylerden konuşalım.
Ali ile Sema 45. bölümde test yaptırmışlardı. Şu anda 51. bölüme geldik ama test sonucu ortada yok. Sizce neden?
unuttular galiba :img-hyste
cidden ne yazdığını anlamıyorum ömerin aşkını kabul ediyosun sorun ne?elifi yılmaz mı ömer mi daha çok sevdiyi mi tartışıyoruz ....evet yılmaz sevdiğine sahip çıkarak(elife filize)nasıl bir aşık olduğunu gösterdi üstelik ömerden şanslı olarak aşkını hep karşılıklı yaşadı...
sorun ne biliyormusun aşka bakış açınız evet sorun bu ömer elifi sevdimi evet sevdi senin sorunun cevabı sanırım ama bunu söylüyorum karşılksız herkes sever herkezin başına da gelmiş olabilir ama en zoru ömerin durumu olsa gerek çünkü karşılksız sevdiği birine sahipti o karısıydı.ama aşk olarak olaya bakarsak karşılklı yaşanmalı büyüklüğü hep ordan gelir şimdi sana leylayla mecnından girip başka yerden çıkmim hiç kitaplarda karşılksız bi aşkın büyüklüğü okudunmu bunun bir efsane olduğunu gördünmü ama maşallah ömer birazdan efsane olucak...
tolgahuzur1
24-11-06, 11:23
:img-haha: senaristler unutmuşlardır onları.. ama zaten şu aralar merak edilen bir konu olarak gözükmüyoo dahada uzar gibi..:happy0064
Belki olanlarla ilgili artık konuşmak anlamsız ama dizide gerçekten seven 3 insan var bence. Ömer-Yılmaz-Filiz. Bu olanlardan, Elif'in Ömer'le evlenmesinden, Yılmaz'ın intikam çalışmalarından Filiz'in mutsuz olmasından sorumlu tek insan Elif. Ömer onu şartsız sevdi, herşeyinden vazgeçmeye kalktı ama o kaskatı kaldı hiç bir şekilde ona güzel bir şeyler yaşatmadı ve Ömer hala ölümün kollarındayken onu düşünüyor. Bu adam herşeyden çok hak ediyor mutluluğu ama Elif ne Ömer'i ne de Yılmaz'ı hak etti. Elif lüksü seçmedi diyenler var. Seçti açıkça ortada kimse bunun aksini söylemesin bence. Yılmaz'ın kıskançlıklarından bıktı diyorsanız, Elif daha ilk anlardan itibaren Yılmaz'a yalan söyledi. ( Şimdide kızkardeşi aynısını yapıyor) Korkudan, çekinmekten, üzülmemekten, kavga etmemek için yalan söyledi diyeceksiniz. Kesinlikle katılmıyorum ne olursa olsun sonunda ölüm olsada sevdiğine yalan söyleyemezsin. Bunlar oldu kısmet değilmiş Yılmaz'la evlenmek mutlu olmak dedik. Ömer'le evlendi, o adam sana aşıkken her an seni düşünürken en önemlisi onun nikahındayken eskisine gidip nasıl yeniden diyebilirsin, bu mümkün mü? Sevmiyorsan da saygın mı yok.
sevgili modum dahil söylediklerinize bir yerde katılırdım sadece elifte ömeri sevseydi ve sevdiği insan ölmüş olsaydı ve ona bakış açısı ömerin şimdiki gibi olsaydı o zaman evet sizinle aynı fikirde olurdum ama dünya ne yazıkki ters dönmüyor
sorun ne biliyormusun aşka bakış açınız evet sorun bu ömer elifi sevdimi evet sevdi senin sorunun cevabı sanırım ama bunu söylüyorum karşılksız herkes sever herkezin başına da gelmiş olabilir ama en zoru ömerin durumu olsa gerek çünkü karşılksız sevdiği birine sahipti o karısıydı.ama aşk olarak olaya bakarsak karşılklı yaşanmalı büyüklüğü hep ordan gelir şimdi sana leylayla mecnından girip başka yerden çıkmim hiç kitaplarda karşılksız bi aşkın büyüklüğü okudunmu bunun bir efsane olduğunu gördünmü ama maşallah ömer birazdan efsane olucak...
benim amacım ömeri efsane yapmak falan değil.....yılmaz kötü aşık gibi bişey demişcesine konuşuyosun...
evet aşka başka açılardan bakıyoruz.....aşk karşılıklı yaşandığı zaman mutluluk olur tek taraflı olursa eziyet olur...ömer bu eziyeti çekti diyorum ve kendi adıma son sözüümü söyleyip kapatıyorum konuyu....
bunu yazan sen değilmisin yanı fikire değiliz demek istediğimi anlamıyorsun bende daha fazla açıklamaya ihtiyaç duymim
bunu yazan sen değilmisin yanı fikire değiliz demek istediğimi anlamıyorsun bende daha fazla açıklamaya ihtiyaç duymim
valla anlamadım matraka ben burda elifin hatasını ve ömerle yılmazın elife aşkını söyledim....baştan beride aynı şeyi anlatıyorum burda neye takıldın anlamadım yazdığın cümleden de bişey anlamadım ya neyse...
Bakıyorumda yine eski konular açılmış maziye dönülmüş esasında konuşmak istemiyorum ama bu olayların olmasına en büyük suçluları kesinlikle en başta elif sonrada yılmaz yani bana göre elifin savunulacak yanı çok az bir iki tane doğru dışında hep yanlış yaptı hatalarını saymaya kalsak sayfalar dolmaz yani elif ne yılmazı nede ömeri hakettti yılmazda bunu anladıki eliften vazgeçip gerçek aşkı filizde buldu evet ilk başlarda bende etkileniyordum elif-yılmaz aşkından ama filiz-yılmaz aşkı kadar değil filiz-yılmaz aşkı benim için muhteşem tüm zorluklara hatta imkansızlıklara rağmen hala beraberler ve deliler gibi aşıklar ömere ise çok üzülüyorum kendisini hiç sevmeyen birisini hala çok seviyor ama inş. yakında ferideye aşık olurda oda mutlu olur çünkü bunu çk hakediyor
Bu ask konusu uzamis gitmis, ben hala farkli yonlerden bakmanin guzelligine hala inaniyorum.
Yilmaz'i Filiz'e yaptiklarindan gercekten pisman olana kadar yaptiklarina kizdim durdum; dizinin bas karakteri diye tanitilan biri nasil boyle yapar diye icten ice yaptiklarini sorgulayacagini ve pisman olacagini bilsem de. Yapilanlar konusunda Elif'i suclamak biraz haksizlik olur diye dusunuyorum. Elif'in de hatalari oldu, baska birinden bariz etkilendigi icin gercekleri sakladi ama Yilmaz'in tuhaf intikam planindan da Elif'i sorumlu tutmak acimasizlik oluyor diye dusunuyorum.
ömerin aşkına hayran kaldım...kendisini sevemeyen başka birini evliyken bile seven başkasını düşünen bi kadını böylesine sevmek çok güzel....elif de azcık
beni tetekleyen cümleler bunlar çok merak etmişsin bende yazim dedim ortada zaten ömer aşkı var olsa olsa aşkına hayran kalırsın başka bi şey yapamassın bide şey yazmışlardı onda takıldım aslında senin yazınla üst üste geldi galiba yılmazla elif aşkından etkilenme olaylarını yazmışlar üstünede bunu okuynca anla işte bende tepkisiz kalamadım tekrar söylüyorum karşılksız aşk ne kadar büyük olabilir ve sen buna ne kadar hayranlık duyabilirsin ben duygusuzum çünkü hayranlık felan duymuyorum hatta sevgili modumuzdan özür dilerim o yazının tamamını okumamışım
ömer kendine yeni bir hayat kurmalı hemde vakit kaybetmeden çok bile bekledi,
bir yemek yapılırken tarifi bellidir şunu şunu katarsın dersin ve bu yemeği değişik yapanlar olur onu naz şunu çok katar değişik bi tat verir herkeze göre değişsede archshe bana bi aşkın tarifini yaparmısın özellikle senin yazmanı istiyorum başka türlü anlıyamam seni çünkü
ömerin aşkına hayran kaldım...kendisini sevemeyen başka birini evliyken bile seven başkasını düşünen bi kadını böylesine sevmek çok güzel....elif de azcık
beni tetekleyen cümleler bunlar çok merak etmişsin bende yazim dedim ortada zaten ömer aşkı var olsa olsa aşkına hayran kalırsın başka bi şey yapamassın bide şey yazmışlardı onda takıldım aslında senin yazınla üst üste geldi galiba yılmazla elif aşkından etkilenme olaylarını yazmışlar üstünede bunu okuynca anla işte bende tepkisiz kalamadım tekrar söylüyorum karşılksız aşk ne kadar büyük olabilir ve sen buna ne kadar hayranlık duyabilirsin ben duygusuzum çünkü hayranlık felan duymuyorum hatta sevgili modumuzdan özür dilerim o yazının tamamını okumamışım
ömer kendine yeni bir hayat kurmalı hemde vakit kaybetmeden çok bile bekledi,
sen ömerin aşkını elif sevmediği halde onu bukadar sevmesine takıntı diyosun ben aşk diyorum...sen hiç karşılıksız aşk yaşamadınmı senin için büyük olan ömerinki de böyle ömer karısına aşıktı ve sevebileceği günü bekledi buna hayran kaldım ben...elifi de beni sev diye zorlamadı hiç...
bir yemek yapılırken tarifi bellidir şunu şunu katarsın dersin ve bu yemeği değişik yapanlar olur onu naz şunu çok katar değişik bi tat verir herkeze göre değişsede archshe bana bi aşkın tarifini yaparmısın özellikle senin yazmanı istiyorum başka türlü anlıyamam seni çünkü
aşk karşılkılı yada tek taraflı yaşanabilir...tek taraflı yaşanamasaydı niye platonik aşklar karşılklısız aşklar diye bişey olsaydı...aşk bence birini sadece sevmektir...delice bağlanmaktır...sen birine aşık oldun diye karşındakide sana aşık olamaz ama bu durum senin aşkından ne kaybettirki.....sadece acı çekersin ama içi gene titretir.....yani bence aşk kiznin duyduğu tutkulu sevgidir karşılğı olursa şanslıdır karşığı olmazsa acıdır...
sen ömerin aşkını elif sevmediği halde onu bukadar sevmesine takıntı diyosun ben aşk diyorum...sen hiç karşılıksız aşk yaşamadınmı senin için büyük olan ömerinki de böyle ömer karısına aşıktı ve sevebileceği günü bekledi buna hayran kaldım ben...elifi de beni sev diye zorlamadı hiç...
evet olamayacağını bile bile bu aşkı yaşamak benimde sana demek istediğim bu ben ömerin elife duyduğu aşka hayran değilim çünkü karşılıksız aşk insana mutluluk vermez acı verir ve o cayı karşındakide hissetmez sadece sen çekersin içinde onu büyütür büyütür büyütürsün ama kendine zarar verirsin daoalyısıyle ben o aşka hayran olmam sen diyeceksin şimdi filizle yılmazda aşk için acı çekiyor evet doğru aşk için acı çekiyor ama onların bi amacı var onlar dan birine bi eşy olsa öbürünün canı yanıyor onlar kendi yüzünden sevdiğim adama zarar gelir diye fedakarlık yapmaya çalışıyor bunları aşk için yapıyorlar ömer kim için yapıyor elif içinmi kendi içinmi karşılksız aşk kendine zarar vermekten başka bi şey yapmaz aynen ömerin haline düşürür burnunun dibindeki sevgiyi görmessin
aşk karşılkılı yada tek taraflı yaşanabilir...tek taraflı yaşanamasaydı niye platonik aşklar karşılklısız aşklar diye bişey olsaydı...aşk bence birini sadece sevmektir...delice bağlanmaktır...sen birine aşık oldun diye karşındakide sana aşık olamaz ama bu durum senin aşkından ne kaybettirki.....sadece acı çekersin ama içi gene titretir.....yani bence aşk kiznin duyduğu tutkulu sevgidir karşılğı olursa şanslıdır karşığı olmazsa acıdır...
eline sağlık bak ne güzel aynı düşüncedeyiz o zaman bana bi zahmet şununda cevabını ver o zaman o aşka nasıl hayran oluyorsun
eline sağlık bak ne güzel aynı düşüncedeyiz o zaman bana bi zahmet şununda cevabını ver o zaman o aşka nasıl hayran oluyorsun
ömerin aşk acısı çekmsine rağmen elifi kalbinden atamamasına hayran kaldım
ömerin aşk acısı çekmsine rağmen elifi kalbinden atamamasına hayran kaldım
:):) yapma şimdi adı üzerinde karşılıksız ondan bi şey beklemeden onu seviyorsun ne bekliyordun unutmasınımı yılmaz elifi unutabildimi ilk aşkı her zaman kalbinde olur unutmasıda mümkün değil ama sende yılmazın elifi unutmadığını anlamak için elif sahneleri istemiyorsundur umarım çünkü yılmaz bu konuyu 39.bölümde halletti.bence ömer hayatına devam etmelidir edicekte oda aşkı elif kadar sevmesede feridede bulucak neyse senle yazışmak ta güzeldi kendini fazla özletme ara sıra bunu yapalım
:):) yapma şimdi adı üzerinde karşılıksız ondan bi şey beklemeden onu seviyorsun ne bekliyordun unutmasınımı yılmaz elifi unutabildimi ilk aşkı her zaman kalbinde olur unutmasıda mümkün değil ama sende yılmazın elifi unutmadığını anlamak için elif sahneleri istemiyorsundur umarım çünkü yılmaz bu konuyu 39.bölümde halletti.bence ömer hayatına devam etmelidir edicekte oda aşkı elif kadar sevmesede feridede bulucak neyse senle yazışmak ta güzeldi kendini fazla özletme ara sıra bunu yapalım
ben herkes mutlu olsun istiyorum filiz yılmazla ömer ferideyle...dediğin gibi herkes aşkına sahip çıksın ve doyasıya yaşasın...bugün hassas konular konuştuk aşk göreceli bir kavram herkes istediği gibi yaşar bazısı mutlu olarak bazısı acı çekerek....ben elimden geldikçe forumdayım zaten yazışırız tkrar...seninlede yazışmak güzeldi...
evet ya ..ömere ilk sezon elife davranışlarından dolayı sinir oluyordum çünkü elifin bu kadar büyük bir aşkı haketmediğini düşünüyordum ...sevgili forever_bim'in annesinin benzetmesi de çok güzelmiş:img-grin2 elif kıymetini hiç bilemedi
bir de hala şiirde yazmıyorlar mı ne olur bizi kavuştur ve ayırma ..acaba elifte öyle mi istiyordur kadın bir gün bile ömere çok sıcak davranmadı..bir kaç hareketi vardı başka bir şey yapmadı ..ömere daha çekici,sevimli,sıcak,konuşkan,kıpır kıpır birini bekliyordum ama bu seferde feride geldi ...o da çok çok sakin bir tip ömerin şansı olsa gerek :icon_whis
Matraka'yı daha da fazla kızdırmamak adına geçmişe kocaman bir sünger çekiyorum ve geleceğe bakıyorum. Karşıma Cem çıkıyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.gene kendi bakış açısıyla bi yorum yapmış biliyorsun katılmam mümkün değil nedenlerini geçmişe girerek cevap vermek istemiyorum bu iş uzar
sevgili modum yılmazın yaptıklarına o kadar takmışki ben ona geçmişe girmeden sadece bir cümle söylemek istiyorum
AŞK BİR OYUN DEĞİLMİ ZATEN BAZEN KENDİ İSTEĞİNLE OYNARSIN BAZENDE OYUN OYNADIĞINI SANARSIN malüm yılmaz beyde öyle sanmıştı.diyerek gemişe mazi derler tekerlemesiyle bitiriyorum:)
tolgahuzur1
24-11-06, 13:11
matraka sen bugün beyaaa bir yoruldun... derdini anlatamadın... ama olaylara farklı anlamlarda yorumlaman çok hoş oldu tşk ettim...:happy0064
matraka sen bugün beyaaa bir yoruldun... derdini anlatamadın... ama olaylara farklı anlamlarda yorumlaman çok hoş oldu tşk ettim...:happy0064
sorma ama en sonunda anlaştık zaten anlaşmıyacak bi şey yok görüş farkı diyelim kapatalım dedik ya geçmişe girersek burda sabahlarız şimdi ondan korkuyorum tan dizinin olduğu akşam
geçmişe girmeyelim diyoruz ama her olayda insan ister istemez geçmişi hatırlıyor :) filizin eski hali neden artık öyle değilsin filiz gibi :) ama kızın bu duruma neden ve nasıl geldiğide geçmişte saklı ,onun için mecburen geçmişe dönüyoruz arada bu konular açılıyor fazla uzatılmadan itinayla geri kapanıyor herkes fikrini gene dile getiriyor kimi haklı gördüğünü söylüyor aslında söylemesine de gerek kalmıyor bugünkü yorumlarda kimin ne düşündüğü de belli oluyor az çok ....
geçmişe girmeyelim diyoruz ama her olayda insan ister istemez geçmişi hatırlıyor :) filizin eski hali neden artık öyle değilsin filiz gibi :) ama kızın bu duruma neden ve nasıl geldiğide geçmişte saklı ,onun için mecburen geçmişe dönüyoruz arada bu konular açılıyor fazla uzatılmadan itinayla geri kapanıyor herkes fikrini gene dile getiriyor kimi haklı gördüğünü söylüyor aslında söylemesine de gerek kalmıyor bugünkü yorumlarda kimin ne düşündüğü de belli oluyor az çok ....
çok belli oluyor demi aslında ben 2.sezonun böyle olacağını tahmin etmemeiştim yani 4 yıl atlattılar tamam ama neden psiko illa yılmaz mükemmelmi olmalıydı evet adamın krakteri öyle yazılmışki hayran olmamak elde değil şuan yılmaz çok pasif eski yılmaz neler yapardı aslında izleyicinin aradığı bence filiz değil yılmaz ama benim merak ettiğim bunları nasıl ayıracaklar bence o barışma olmamalıydı kabul edelim bizim halkımız acıyı seviyor
Yine geçmişe uzun sayfalar boyunca yolculuk yapmışız.. :) Valla artık geçmiştend değilde gelecektten konuşmayılıyız.. Bu tartışma yoksa uzayıp gider..
Yılmaz hapse girmemeli demiş bir arkadaş.. Peki ne yapsın.. Suçsuzluğunu biliyor.. Eğer kaçarsa daha çok şüpheli hale gelmez mi ? Kaçmak bizim o dürüst ve gururlu dediğim dedik Yılmaz'a yakışır mı ? Olayları çözmek adına polisten kaçması ne kadar doğru ? Olayları illa Yılmaz'mı çözmek zorunda... Yılmaz'ın yanındaki adamlar süs bitkisi mi ? Ne güne duruyorlar.. Onun için eğer Yılmaz bey kaçarsa o zaman anlarım ki.. Yılmaz eski Yılmaz değil.. Eski günlerini ararım.. Biraz da olsa soğurum.. Senaristler Yılmaz'ı öyle bir karakter yaptılar ki.. Kaçması Yılmaz'ı herkesin gözünde bitirir.. Kaçmamalı.. Teslim olmalı.. İçerdende yürütebilir .. Davalar var.. Kesinlikle suçsuzluğunun anlaşılabilmesi için teslim olmalı..
sevgili matraka son dediğini pek anlamadım halkımız filizi değilde yılmazı istiyor bu cümleden pek birşey anlamadım anlatırsan sevinirim ne demek istedin
Yani HalkımızYılmazın eski günlerini çok özlüyor.. Sert bir o kadar yumuşak.. Ama gururu herşeyden önce gelen.. Gözü karardımı hiçbirşeyi görmeyen Eski Yılmazı istiyor.. Filizide istiyor ama Yılmaz ilk bölümden beri gelen kişiliğini özlüyor.. Eski gözü kara adamı geri istiyor..
Not: Ekleme yapıyorum. Yılmazın bu yumuşatıcıyla yıkanmış hallerini değil.. Sabunla annelerimizin yıkadıkları emek sarfedilmiş çamaşırları geri istiyor.. Garip bir benzetme oldu ama :img-pilot :img-pilot
tamam pinkzone anladım sağolasın evet o yılmazı bende özlüyorum yakındır ama yılmaz yine eskisi gibi olacak
Bu bölümde acaba soruların cevaplarını öğrenecekmiyiz inş. bu akşam çok güzel bir bölüm olur
sevgili matraka son dediğini pek anlamadım halkımız filizi değilde yılmazı istiyor bu cümleden pek birşey anlamadım anlatırsan sevinirim ne demek istedin
aslında şunu demek istedim izleyicini içine oturan yılmaz elife aşık olan yılmazdı filizle aynı şeyin olması imkansız filiz değişik biri elif gibi değil yılmaz elifi değiştirmek isterken elif ona direniyordu direnmeside yalan söylemek oluyordu ama filizleyken filiz yılmazın dediğini yapan biriydi farkettiysen hep taviz veren taraftı taki aldatıldığını anlayana kadar işte bundan sonra yılmaz taviz vermeye başladı işte o tavizler bugünkü yılmaz krakterini ortaya çıkardı aslında herkes elife biri yan baktığında adam döven yılmazı arıyor filizde değişen ise çok acı çekti psikolojisi bozuk bence hala bozuk o yüzden de ailesi mi yılmazmı sorusuna 34-35-36-37-38 bölümlerde yılmaz diyen filiz şimdi ailem diyor
matraka yorulmadınmı allah aşkına sabahtan beri....
biede acı hayatla dizimiz hakkında bi karşılaştırma yapmak istiyorum pazartesi
toplamda %40 izlenen bi dizi acı hayat şu an konu aynı dikkat edin bizim dizinin bir eksiğidir bu filiz krakterinin ve nermin krakterinin yanlarında konuşabilecekleri birileri yani sırdaşları oluyor bizim dizimizde elifin seması vardı filizin kimsesi yok canan demeyin onunla neyi konuştuğunu bile anlamıyoruz biz oyuncuların neler hissettiklerini yanlarında arkadaşlarına anlatınca anlamak zorundayız bunu anlıyamıyoruz çünkü oyuncunun içinden gelenleri sezemessin yaptığı davranışlara göre bundan yaptı dersin bize buna benzer eksikler çok buda senaristlerden kaynaklanıyor bence unutuldu 1.dönem duygularını filiz elifle paylaşırdı bizde anlardık ama şimdi hacı hocaya gitmek lazım kim ne düşünüyor anlamak için
matraka yorulmadınmı allah aşkına sabahtan beri....
ne yapim işyerindeyim arada bakıyorum ve yazıyorum zamanım olsa çokkk yazarım geçmişi o zaman öyle bir açardım ki ne sen sor ne ben yazim
[QUOTE=matraka;1680935]aslında şunu demek istedim izleyicini içine oturan yılmaz elife aşık olan yılmazdı filizle aynı şeyin olması imkansız filiz değişik biri elif gibi değil yılmaz elifi değiştirmek isterken elif ona direniyordu direnmeside yalan söylemek oluyordu ama filizleyken filiz yılmazın dediğini yapan biriydi farkettiysen hep taviz veren taraftı taki aldatıldığını anlayana kadar işte bundan sonra yılmaz taviz vermeye başladı işte o tavizler bugünkü yılmaz krakterini ortaya çıkardı aslında herkes elife biri yan baktığında adam döven yılmazı arıyor filizde değişen ise çok acı çekti psikolojisi bozuk bence hala bozuk o yüzden de ailesi mi yılmazmı sorusuna 34-35-36-37-38 bölümlerde yılmaz diyen filiz şimdi ailem diyor[/QUOT
Doğru söylüyorsun matraka o yılmaz çok kıskançtı çok asiydi ama elifinde payı vardı yani yılmaz bir türlü elife güvenemedi çünkü elif baskıdan dolayı hep yalan söylüyordu filizle öyle olması imkansızdı çünkü yılmaz filizi ilk başta çok kötü kullandı sonrada onu deliler gibi sevdi ve filizede hep güvendi çünkü filiz yılmaza hiç yalan söylemiyordu zaten filizde yılmazı iyi yönde değiştirdi ona güvenmesini sağladı şimdiki filiz ise kesinlikle psikolojisi iyi değil yakında kesin delirir üzerinde çok büyük bir baskı var ama eski yılmazda yavaşyavaş çıkıyor cemi yakında gırtlaklamazsa iyi
biede acı hayatla dizimiz hakkında bi karşılaştırma yapmak istiyorum pazartesi
toplamda %40 izlenen bi dizi acı hayat şu an konu aynı dikkat edin bizim dizinin bir eksiğidir bu filiz krakterinin ve nermin krakterinin yanlarında konuşabilecekleri birileri yani sırdaşları oluyor bizim dizimizde elifin seması vardı filizin kimsesi yok canan demeyin onunla neyi konuştuğunu bile anlamıyoruz biz oyuncuların neler hissettiklerini yanlarında arkadaşlarına anlatınca anlamak zorundayız bunu anlıyamıyoruz çünkü oyuncunun içinden gelenleri sezemessin yaptığı davranışlara göre bundan yaptı dersin bize buna benzer eksikler çok buda senaristlerden kaynaklanıyor bence unutuldu 1.dönem duygularını filiz elifle paylaşırdı bizde anlardık ama şimdi hacı hocaya gitmek lazım kim ne düşünüyor anlamak için
cem var ya :img-grin2 birinci sezonda murat vardı :img-grin2
bence de filize doğru düzgün bir arkadaş lazım,ömere de
Ben Filize yada Ömere arkadaşlık için diziye katılabilirm.. Anlat kuzum neyin var.. Aaa öylemi.. Ama canım sende bir seçim yap ailen mi .. Sevgilin mi ? :) Arkadaşlar arasında olur böyle şeyler.. Hadi gel kafaları çekmeye gidelim.. Filizle replikler olsaydı bunlar olmasını isterdim.. :)
Ben Filize yada Ömere arkadaşlık için diziye katılabilirm.. Anlat kuzum neyin var.. Aaa öylemi.. Ama canım sende bir seçim yap ailen mi .. Sevgilin mi ? :) Arkadaşlar arasında olur böyle şeyler.. Hadi gel kafaları çekmeye gidelim.. Filizle replikler olsaydı bunlar olmasını isterdim.. :)
:good: süper bende talibim :)hatta direk empoze edelim aman filizcim sende taktığın şeye bak..bırak aileni yılmaz senin hem ailen,hem vatanın,hem de sevgilin olacaktır (çgo'dan alıntı oldu ama :) )
Dediklerin cok dogru tespitler bencede...Yilmazi Elife a$Ikken daha bir etkileyici buluyordum bende..Elife a$Ik Yilmaz daha bir farkliydi, daha bir duyguluydu..$uan bana pekte birsey hissettiremiyor ne yazik ki Yilmaz..
Bir askin temeli cok önemlidir bence..Nerde ve nasil atildigi.. Filiz ile Yilmaz a$kinin temelleri, Yilmazin intikam vede öfke dolu hirsiyla basladi...Aradan onca yillar gecmesine ragmen konu hala ayni..Dogru dürüst sevgilerini yasayamiyorlar bile..Hep bir engel sözkonusu..Ha ayrildilar ha ayrilacaklarla geciyor bölümler..Böyle düsünülmesi ise cok normal cünkü bu birliktelik icin atilan temel hatalarla dolu zaten..
Ben acikcasi bu iliskiye pek umutla bakamiyorum..Tabi yazan ve yöneten ben olmadigima görede dizinin nasil bir sekilde yol alacagida muamma..(?) Hersey olabilir...
Oysa Elif-Yilmaz öyle miydi? Onlar gecekonduda yasayan ayni kesimin insanlariydi..Birbirlerini iyi biliyorlardi..Kücücük seylerden mutluluk duyabiliyorlardi..Elifi ömere iten tek sebep Yilmazin cok sinirli olmasi vede Yilmazin kaba davranmalariydi..O an icin ömer ona daha nazik,kibar geldi..Ve sonuc ortada...Elif`in gözünün yükseklerde olduguna ben acikcasi hicte inanmamistim...inanmiyorumda...
Her insanin büyük hayalleri olabilir...Ama gerceklesir ama gerceklesmez..Ama illaki herbirimiz hayaller kuruyoruzdur...Neyse konu farkli yerlere gitmesin...
Diyecegim o ki;
archshe arkadasimizinda dedigi gibi..özge Borak harika bir oyuncuydu...
En cokta artik dizide calmayan vede Elifle birlikte mazi olan " Sevdali Gelin" türküsünü dinlemeyi özledim..Bu Türkü Elif`e bu kadar mi yakisir? Yilmaz-Elif aski asla unutulmaz benim icin..
Gözlerimden yaslar akmasina sebep olan bu ask ve bu ikiliyi nasil unutabilirim ki....
sevgilerimle...
en buyuk ask nefretle baslar.bence bu dızıde karsılıklı yasanan en buyuk ask fılızle yılmazın.benım zaten dızıyı ızlememdekı tek sebep fılızın yılmaza duyduğu buyuk ask..en buyuk asık omer ve askını en ıyı hıssettırebılen kısı o.zaten herkes farklı dusunebılır ben fılızle-yılmazın askını sevmıs benımsemısımdır baskaları elıfle-yılmaz askını beğenmıstır.ama sunuda soylemeden gecemeyeceğım askını paraya satan bırısının askı ne kadar buyukse, sadece ben anlayamadım her halde elıfın yılmaza askının ne kadar buyuk olduğunu.elıf omere asık olsaydı dunyadakı en mutlu kısının onun olacağına ınanıyorum.karsısında askı ıcın olmeyı bıle goze alacak bır ınsan omer vardı.omerın değerını anlamadı.omer sımdı ferıdeyle ask yasayacak askına karsılık bırı versın artık omerın en cok mutlu olmayı hakeden ınsanlardan bırı o.
walla kesinlike devil dediklerine katılıyorum ... en büyük ask yılmaz filiz ama en büyük asık ömerdir dizide... bu arada dün 14 bugün 15. bölümü izledim walla yılmaz nasıl bi adam yaa o bölümlerde ... hele su replik cok acayibime gitti... salihle konusurken sölediği '' bu benim yasama sebebim '' walla devam etseymiş bizim cemden farklı olmayacak mıs walla ... bi noktadan sonra saplantı olmus bizim elemanda :) neyse devam edeyim izlemeye wala cok heyecanlı
ihlamurlarfanatigi
24-11-06, 16:06
Öncellikle herkese selam. 1 haftadir bazi nedenlerden dolayi foruma giremiyordum. Hastaneden bugün ciktim hemen bi foruma gireyim dedim. Eda yani kardesim bana fragmani indirip hastaneye getirmisti ordan izledim fragmani. Su son sahne hakkinda yorum yapmak istedim. Bence o sahnede kötü birsey olcak yani ilk baktigimda sevindim Filiz Cemin pis islerini ögreniyor diye ama bence öyle olmayacak, o adam yilmazin ömeri vurdugunu söyleyecek gibime geliyor, umarim yanilirim. Birtek seye cok sevindim oda Filizin Yilmaza güvenmesi ama bu güvenme o son sahneden sonrada devam edecek mi görecegiz...
Öncellikle herkese selam. 1 haftadir bazi nedenlerden dolayi foruma giremiyordum. Hastaneden bugün ciktim hemen bi foruma gireyim dedim. Eda yani kardesim bana fragmani indirip hastaneye getirmisti ordan izledim fragmani. Su son sahne hakkinda yorum yapmak istedim. Bence o sahnede kötü birsey olcak yani ilk baktigimda sevindim Filiz Cemin pis islerini ögreniyor diye ama bence öyle olmayacak, o adam yilmazin ömeri vurdugunu söyleyecek gibime geliyor, umarim yanilirim. Birtek seye cok sevindim oda Filizin Yilmaza güvenmesi ama bu güvenme o son sahneden sonrada devam edecek mi görecegiz...
geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir...
ihlamurlarfanatigi
24-11-06, 16:18
tsk ederim. trafik kazasiydi, ucuz atlattim. ilk baslarda baya kötüydüm simdi iyiyim allaha sükür agrilarim var oda normal iste.
tsk ederim. trafik kazasiydi, ucuz atlattim. ilk baslarda baya kötüydüm simdi iyiyim allaha sükür agrilarim var oda normal iste.
Gecmis olsun arkadasim baya büyük bi olay atlatmisin
Allah acil sifalar versin bye
allah acil şifalar versin...çook geçmiş olsun
tolgahuzur1
24-11-06, 16:33
arkadaşım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin .. tekrar aramıza geldiğin güzel oldu..:img-yes: :happy0064
esracim cook gecmis olsun gercekten alah yardimcin olsun....
son sahnede sana katilyiorum filiz "yilmaz bunu nasil yaparda"soyliyebilir ama o adami yilmaz gordugunde tanir zaten cemin yaptigi da ortaya cikar insalah.
ihlamurlarfanatigi
24-11-06, 17:05
tolgahuzur51, dilan15, arsche ve 61MERVE61 cok tsk ederim. berna1 özel mesaj icin tekrar tsk ;)
forever_bim
24-11-06, 18:04
Aşklar konusunda tartışmalar ben yokken de yaşanmış. Ama Allahtan modunuzu yormadan tartıştınız,
Matrakacım
Platonik Aşkın tanımını biliyorsun sadece yaşamadığın için ne kadar sarsıcı, ne kadar güzel aynı zamanda ne kadar acı verici olduğunu bilmiyorsun bence.
Dizide Ömer'i izle. Elif'e nasıl baktığını, ve ne kadar ağladığına bak, ya da kaç yıl acı çektiğine bak, Elif'ten bahsederken yüzünün aldığı ifadeye bak, bunlar yeterlidir.
Dilerim ki Feride'yle karşılıklı olur Ömer'in aşkı ve onu da Elif'i sevdiği kadar sever.
çok geçmiş olsun ıhlamurlaraltındafanatiği aman kendine çok dikkat et aramızada tekrar hoşgeldin
Öncelikle Ihlamurlarfanatiği geçmiş olsun..
Forever_bim = İnş. Ömer bu sefer karşılıklı bir aşk yaşar. Aslında Ömerin durumuna üzülüyordum. Platonikti o kadar samimi yansıttı bize kendini.. Seviyordu ama sevilmiyordu.. Sadece evlenilecek adam görüldü aşık olunacak adam değil. Ömer ne kadar sıcak davransada karısı mübarek buz dağı gibiydi. Onun için Ömerin bu sefer aşkı karşılıklı olsun ve çok mutlu olsun. Feride ideal bir eş ve anne olacaktır. Handanın tüm karşı çıkmalarına rağmen.
Forever_bim = İnş. Ömer bu sefer karşılıklı bir aşk yaşar. Aslında Ömerin durumuna üzülüyordum. Platonikti o kadar samimi yansıttı bize kendini.. Seviyordu ama sevilmiyordu.. Sadece evlenilecek adam görüldü aşık olunacak adam değil. Ömer ne kadar sıcak davransada karısı mübarek buz dağı gibiydi. Onun için Ömerin bu sefer aşkı karşılıklı olsun ve çok mutlu olsun. Feride ideal bir eş ve anne olacaktır. Handanın tüm karşı çıkmalarına rağmen.
Esra'cım geçmiş olsun.Zate en çok Filiz&Yılmaz aşkının tutulmasının nedeni buyda Elif buzdağı gibi davrandığı için karşılıklı süper bir aşk olamıyordu ama Feride Elif'ten daha yakın ve Ömeri'i seviyor.Elif&Ömer evlendiğinde Elif aşkla evlenmedi zaten ama bu yüzden bir mantık hatası doğuyor aşksız buz dağı gibi Olan Elif'in Ömer'den bir çocuğu nasıl oluyor??dimiii
ağlayan gitar
24-11-06, 19:12
ömer ferideyle evlenmek ister tam bu sırada feride eskiyi hatırlar ve evli olduğu ortaya çıkar yada başka şeyler :img-wink:
ıhlamurfanatiği geçmiş olsun unutmadan yazayımda :)
ihlamurlarfanatigi
24-11-06, 20:12
aglayan gitar, cemotara, pinkzone ve lg34 cok tsk ederim hepinizede
ömer ferideyle evlenmek ister tam bu sırada feride eskiyi hatırlar ve evli olduğu ortaya çıkar yada başka şeyler :img-wink:
Insallah dedigin gibi olmaz, Feridenin evli oldugunu sanmiyorum.
Ama eger Ömerle aralarinda bisey olursa bence birseyler hatirlayacak ve bunlar iyi seyler olmayacak.
51.Bölümede az kaldi :D Sabirsizlikla bekliyorum :D
cok gecmiş olsunn Allah acil sifalar versin...
arkdaslar abah eski bölümleri izlerken ömer elife '' günün birinde olurda birini seversen ilk bana söle '' demişti... elifte ömer e '' senden ilk bana söyle '' demişti.... ömer de '' eger seversem '' demişti... bundan yola cıkarak ömer bencede feride ye asık olacak ve ilk defa elifin mezarına gidip bunu onla paylasacak....
bu arada yeni okudum .... ihlamurlarfanatigi cok gecmiş olsun ...
ihlamurlarfanatigi
24-11-06, 21:34
lawinia ve secoms cok tsk ederim.
Not: modlardan cok özür dilerim benim yüzümden tek cümlelik mesajlarda oldu :img-blush
herkes pusuda sanırım :)....millet diziyi bekliyo.fırtına öncesi sessizlik.... hadi hayırlı izlemeler insallah hersey istedigğimiz gibi olur ....
oldukça güzel bir bölümdü...ömerin geri dönme sahnesinda doktor maskesini çıkarıp "yapacak bir şey yok" ddiği an kanım çekildi....allahh..demek doğruymuş öldü işte dedim bir an ...gözlerim felan doldu...amam sonraki sahnelerde birden kalbinini çalışması sanki abim kurtulmuş gibi sevindim valla!:) :) bence feride ömer aşkı bu bölüm itibariyle başlamıştır
yakupoglu61
24-11-06, 23:34
nedir bu anlamadım herşey nasıl yılmazın aleyhine olur silah nasıl sadıkoğlu şirketinin üstüne çıkarbu kadar pisliği kurtlar vadisinde bile görmemiştim...
yine bi replik sacmalıgı ve yine bi yanlıs anlama sıkıldık walla ..... ne patavatsız bi replik dir yılmazın dediği.... bu ne bicim iş yaaa... bi de anlayamadıgım yılmaz yakalanınca o adamı görünce beni de döven buydu diyecek..ee sonra ne olacak neyse biraz sakinleşeyim yine yorum yaparım .... herkese iyi geceler...
Kartal-903
24-11-06, 23:44
Bu senaristler ne yaptıklarını sanıyorlar.Israrla Filiz'e Yılmaz'ın suçlu olduğuna inandırma çabaları ,seyircinin diziye inanma çabalarına dönüştü.Bundan haberleri yok.Gerçekten de bu kadar körü körüne suçlama ve elini kolunu sallayarak her şeyi planlama işi ve entrika bu kadar kolay olmamalı.Ne yazacağımı şaşırdım doğrusu..
ee adamı görecek ama bi şey değişmeyecek tabii... cünkü yılmaz da sabıkalı adam da... adamla aralarında bi husumet oldu diyecekler yaaa offf yaaaa... ayrılık kapıda... bi önceki bölümün yorumunda dediğim gibi filizin testi hala devam ediyor... ve bu sefer sanırım testi gecemeyecek gibi ... hani aglamasa iyi niyetli olurdum ama bu sefer durum ciddi.. bi de yılmaz buna hapse girdiğini de sölememişti sanırım ... durum harbiden vahimm .... neyse sizinkileri de bi okuyayım ona göre bi şeyler daha yazarım .....
valla filiz yılmazı suçlarsa haklı yani...suçlayacakta..yılmazın saçma sapan soruları,lafları sanki kız sana inanmasa senin yanına gelir ...cemin planıda eksiksiz ve kusursuz ilerliyor a planı işlemezse devreye b planını sokuyor sağolsun yılmazda onu destekliyor
oofooff ben basimi alip nereye gideyim yaa delirdim suan piskopata baglancak bi durumdayim....sag gosterip sol vurdular yaaa filiz de sonunda cemin oyununa dustu yaa..oooff icim daraldi yaa simdi ne yapcagiz.......kocum yilmaz yatarsin artik 4-5sene:(
yakupoglu61
24-11-06, 23:47
dizinin reytingini artırmak için güzel işler yapamaya çalışacaklarına daha beter dibe vurdurmak için ellerinden geleni yapıyolar afedersiniz ama dizinin içine ettiler.
yaaa yilmaz oglum kizi sevdin daha ne soryorsun su sacma sapan sorulari
"bana olmadik seyler yaptircaksin"
gibi oldu vala bu sefer kanitida var ne yapcak anlamiyorum yaa..filiz suclicak yilmazi bu kesin;
Esasında yine muhteşem bir bölümdü ama sonunda delirdim o cem pisliğini bir elime geçirirsem varya bide pispis gülüp duruyorya evet ömerin doktor yapacak birşey yok dediğinde bende film koptu çok kötü oldum ama sonra gözünden yaş akarak hayata dönmesi muhteşemdi
Filiz yılmaz sahneleri harikaydı ya yılmazım nasılda süpriz yaptı filize ben bu adamı boşuna sevmiyorum harikaydı ama enson filize söyledikleri tam bir saçmalıktı yani ihale yılmazın üzerine kaldı artık kesinlikle filizde inanır çünkü son delil çok kötüydü ama yılmazla haliti yüzleştirdiklerinde yılmaz onu tanıyacaktır acaba ozaman ne olacak ve ceminde yılmaz tarafından maskesi kesin düşecek zaten o asistanımıdır nedir bence cemi o mahvedecek herşeyi polise anlatmakla artık filiz yılmaza inanmayacak yılmazda çok kızacak vede kendini en kısa zamanda aklayacak sonra filiz yılmazın yanında olmak isteyecek ama yılmaz kesinlikle kabul etrmeyecek ve o söyledikleriniz birkaç tüyodan birisi gerçekleşecek yani o kız meselesi vede filiz ilerleyen bölümlerde hamile olduğunu anlayabilir birde artık feride ömer aşkı kesinlikle start alacak
Bence bu bolum cok guzeldi, hatta superdi ta ki o son saniylere kadar hem nasil o silah sadikoglu siketinin uzerine oluyor anlamadim!!!!!!!!!!!
Ve yilmaz o adami gorunce 100 de 100 bu adam bana beyzbol sopasiyla vurdu demeyecek mi????
Ve bu bolum birsey fark ettim cemin ortagi onun konusmalarini dinledi, ve isler iyice cikmaza girince polislere anlatacaktir cemin pisligini!!!!!!!!!!!
Neyse hersey bir yana filiz le yilmaz in sahneleri cooook super benim sahsen asik olasim geldi!!!!!!!!!Ve yilmaz in filiz e filiz diye degil askim diye hitab etmesi cok hostu, replikler daha iyi oldu, ayrica filiz le yilmaz in kamyondaki halleri superdi!!!!!!!
Esasında yine muhteşem bir bölümdü ama sonunda delirdim o cem pisliğini bir elime geçirirsem varya bide pispis gülüp duruyorya evet ömerin doktor yapacak birşey yok dediğinde bende film koptu çok kötü oldum ama sonra gözünden yaş akarak hayata dönmesi muhteşemdi
Filiz yılmaz sahneleri harikaydı ya yılmazım nasılda süpriz yaptı filize ben bu adamı boşuna sevmiyorum harikaydı ama enson filize söyledikleri tam bir saçmalıktı yani ihale yılmazın üzerine kaldı artık kesinlikle filizde inanır çünkü son delil çok kötüydü ama yılmazla haliti yüzleştirdiklerinde yılmaz onu tanıyacaktır acaba ozaman ne olacak ve ceminde yılmaz tarafından maskesi kesin düşecek zaten o asistanımıdır nedir bence cemi o mahvedecek herşeyi polise anlatmakla artık filiz yılmaza inanmayacak yılmazda çok kızacak vede kendini en kısa zamanda aklayacak sonra filiz yılmazın yanında olmak isteyecek ama yılmaz kesinlikle kabul etrmeyecek ve o söyledikleriniz birkaç tüyodan birisi gerçekleşecek yani o kız meselesi vede filiz ilerleyen bölümlerde hamile olduğunu anlayabilir birde artık feride ömer aşkı kesinlikle start alacak
bence o adamla yılmaz yüzleşince bi şey olmaz.... çünkü adamla bi husumeti vardı ondan dövdürdü derler ....yani sorun cıkmaz bence... sonucta ikiside sabıkalı ...
kafam bozuldu simdi koyuyorlar civikcivik mafyalari bun eee yaaa,,,,,Cemi spuermen gibi yaratmislar anlayamadigim sadikoglu siretine nasil jayitli oluyor en buyuk hata da burda ne sacma istir bu yaaaa..yeterr beee alala kanun gozumuzun onunde birisini sucluyo alah gostermesin yaaa vala cok kotu bisey yapmadigin biseyin ustune kalmasi....yaa canani gordum sevindimm vala ayyy.......cem gitsin meral gelsin cem in kahramanligi devam ederse wala bakmam bila bakmam.:(
Kartal-903
24-11-06, 23:55
Güzel ve aşk dolu sahneleri izlememizin bedeli işte dizinin son sahnesindeki ,Filiz'in bizi karamsarlığa iten gözyaşları..Her şey iyiye doğru gidiyor derken yeniden kaos.Onların sevgisini,mutluluğunu yine bize doyasıya yaşatmadınız.Tadı damağımızda kaldı.Arafeyi gösterip Bayramı göstermiyorsunuz..
yılmazın cebinde para olmayışı gerçekten çok hoş düşünülmüş o adamın da cevabı sen bizden daha fakirsin demesi çok güzel olmuştu :)
filizle yılmazın yeni sezonda ilk defa karşılıklı doğru düzgün adam gibi konuştukları bir bölümdü..ama alakasız şeyler konuştular...yok kamyona ilk defa biniyormuş yok yılmaz tüm mahallecek pikniğe giderlermiş :) filizde cemin pisliklerini anlar gibi görünmüştü fragmanda ama ıhlamurlar altında klasiği yanıltıcı bir fragman dahaydı en ters köşe yapanda buydu herhalde :) hadi bir şey olacak böyle bir şey bekliyordum ama yılmazın saçma sorusu,silahın sadıkoğluna ait olması ..gelde filizin yerinde ol ve yılmaza güven :) isterse sırılsıklam aşık olsun çok açık deliller var yılmazla karşılaşacaklar haftaya büyük ihtimalle filiz yılmaza ne yapacak merak ediyorum güvenecek mi yoksa tokat mı atacak ya da seni tanıyamamışım falan mı diyecek
hay ben sabikanin tobetobeee yaa yuzum bu bolum guldu guldu son sahne geldi yuzumdeki gulucukler gitti......yaaaa ne bu yaaaa illlaa sucu atcaklar yilmazin ustune herkez inandi filiz i inandirmayin yaaa..........Ooffff DELIRDIM yine.
Cem yaninda calisan muduru hesaba katmiyor..Ekrem bu isin pesini birakmaz onu konusturursa hersey aciga cikar..
Filiz in o son bakis sekli ve aglamasi maalesef inanacagini gosterir!!!!!!!!!!!:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
forever_bim
25-11-06, 00:03
Arkadaşlar bu akşam diziyi Euro D'den izleme gafletinde bulundum. Avrupalı kardeşlerim resmen işkence çekiyor. İğrenc reklamlar baydı beni resmen.
Ya konuya böyle girmek istemezdim ama yoruma deger bir sahne izledim mi diye düşünüyorum. Galiba gemi karaya oturdu.
Bu arada anlnelerin üçünede sinir oldum zaten birtanesi nebiçim insan anlamadım gitti kız oğlunun hayatını kurtardı handan hanımın söylediği laflara bak ya müjgan hanıma ne demeli resmen ömeri yılmaz vurmuştura getirdi olayı yol yılmaz daha önce elife neler yaptı yok hapse girmişte ne biçim insan bunlar ya mualla hanım ise filize surat asmaktan başka yaptığı birşey yok insan bir geçmiş olsun der nerdeeee
valla filiz yılmazdan bu vakitten sonra şüphelenirse haklı cem bey elinden gelen herşeyi yaptı birde yılmazın aptal aptal konuşması herşeyi mahvetti ama bu uzun sürmüyecek yılmaz aklanacak cemin ne biçim insan olduğu ortaya çıkacak ama bu sefer yılmaz filizi asla affetmeyecek ve filizle yılmaz herzaman olduğu gibi yine acılar çekecek özelliklede filiz
Birde jeneriği değiştirmişler böyle dahada güzel olmuş vede senaristlerimizin hepsi bayandı erkek senaristleri kovmuşlar galiba
Bu arada anlnelerin üçünede sinir oldum zaten birtanesi nebiçim insan anlamadım gitti kız oğlunun hayatını kurtardı handan hanımın söylediği laflara bak ya müjgan hanıma ne demeli resmen ömeri yılmaz vurmuştura getirdi olayı yol yılmaz daha önce elife neler yaptı yok hapse girmişte ne biçim insan bunlar ya mualla hanım ise filize surat asmaktan başka yaptığı birşey yok insan bir geçmiş olsun der nerdeeee
valla filiz yılmazdan bu vakitten sonra şüphelenirse haklı cem bey elinden gelen herşeyi yaptı birde yılmazın aptal aptal konuşması herşeyi mahvetti ama bu uzun sürmüyecek yılmaz aklanacak cemin ne biçim insan olduğu ortaya çıkacak ama bu sefer yılmaz filizi asla affetmeyecek ve filizle yılmaz herzaman olduğu gibi yine acılar çekecek özelliklede filiz
Birde jeneriği değiştirmişler böyle dahada güzel olmuş vede senaristlerimizin hepsi bayandı erkek senaristleri kovmuşlar galiba
selam cemotara ben geldiimm.ya çok sinir oldum yeter ama yani bir zevkle bu diziyi izleyemeyekmiyiz???? yaa filiz inansa birtürlü inanmasa birtürlü.ya mesele şuki filiz sevdiğine destek çıktı kmseye inanmadı adama sorgudayken bile hayır yalan söyylüyor falan dedi ama bukadrda delil ve yılmazın soruları insanın içine ister istemez şüphe düşerr.birde ben son sahneyi pek anlamadım silah nası lsadıkoğlu şirkete kayıtlı olurki cem bunu nasıl ayarladki???
hersey tam yolunda gıdıyo derken buyuk hayal kırıklığına uğradımm....jenerığın değısmesı cok ıyı oldu.
yılmazla fılızın evın ordakı bulustuklarında sarılmaları yılmazın eskıden elıfle sarılmasıydı her ne kadar elıf ve yılmaz askını benımseyemesemde kullanılmaması gerekıyordu.
sevgili filizimiz:olaylar her ne kadar yılmazı sclu gostersede yılmazdan bıran olsun suphelenmemesı karakterının tekrar yerıne geldığının gostergesı.fılızı o sahnelerde helal sana be dıyerek ızledım.
psikomuz cemımız olmadan olmaz:sımdı planlarının tıkır tıkır ısledığını zannedıyor fakat tuttuğu adamın acemılığı butun olaylar sonundakı verdığı acıklrdan bellı.her ne kadar yılmaz tuttu desede yılmaz onu vuran halıtı gordu cem fılıze o bılgısaydayken bır hedef bır amac gıbı bakıyordu adamda sevgı denen bır duygu yok.onceden yasamıs olduğu aılevı sorunlar bunun tek sebebı.
omer:hem ıyılestı dıye sevındım hem de hıcbır dusmanım yok dedığınde sevındım omerden asla yılmazdan suphelenıyorum demesını beklemezdım.ferıdeylen aralarında bırseyler gececeğı artık tamamen ortaya cıktı.kızını dusnmesınede cok sevındım.
yılmaz:bu bolumde onu o kadar sabırsız ve her ıstedığının zamanında olması gerektığını sabredememe gıbı bır huyunun olduğunu gordum.orda fılıze sordu manasız ve anlamsız soruların tek sebebı fılızın yılmazdan suphelenmesını sağlamaktı.aslında yılmaza değil senarıstlerımıze kızmak lazım.
handan sultan:elıfın mujgan hanıma bırakılmasını neden hazedemedı anlamıs değilim.elıfın anneannesını daha cok sevmesını cekemıyorda olabılır.ferıdeye hastahaneye geldığınde oyle bır baktıkı bır ınsanın ıcınde bu kadar mı kendını beğenmıslık duygusu olur.
mualla hanım:mualla hanımı zekı zannederdım fılızın yılmazdan ne olursa olsun suphelenmemesı onu bırazcık yumusatır ve sasırtır dıye dusunuyodum.her ne kadar fılızı sevmesede evıne gelen msafırı buyur etmesı gerekırdı.oğlunun nasıl olduğunda dusunmesınde haklı.
ali-sema:bu bolumde sırf dızının kadrosunda oldukları ıcın oynatılmıslardı sankı eskıden yan karakterlerın hayatıda onemsenırdı sımdı ıse alakasız bır yerde karsınıza cıkabılıyorlar.
emre-nalan-kerem:keremın harekete gecmesı ıyı oldu her ne kadar emre nalanı ne kadar sevmıs olsada arkadasının askına goz dıkmemelıydı.
aynalı:her zamankı gıbı zekı olduğu gosterdı bu bolumde.o tuttuğu adamda olayları ortaya cıkarır dıye dusunuyorum.harekete gecmesı herkes acısında ıyı oldu.
salıh-fahrıye-ahmet:bu cephede sadece cemıl tarafından ahmete ayakkabı yapılması olayı oldu.zaten yılmazı dusnmekten kendı sorunlarını unuttular bır surelığıne.
feride:bu bolumde varlığıyla yokluğu bırdı.omerle olan sahnesınde cok basarılıydı.yapılan oyuncu secımının nasıl yerınde olduğunu gosterdı.
filiz-yılmaz askı:bu bolumde