PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Figan
25-11-06, 03:22
Figan Abla izlemek en dogrusu, çünkü gelinen noktada daha Filiz ne yapabilir diye kendime soruyorum. Çünkü Filiz direnebildiği son noktaya kadar direndi.

Haklisin forever..

izlemeden yorum yapmak olmuyor..izlemek lazim...
Umud ediyorum o sahnede bende hayal kirikligina ugramam..
Yoksa bu senaristleri bogacam valla...:img-wink:

forever_bim
25-11-06, 03:22
Figan Abla uzun uzadıya tartışmak istemiyorum, sedece bir şey istiyorum senden, orta noktada dur ve yalnızca iki yaralanmayı karşılaştır, Yılmaz sopayı yedi hemen ayaga kalktı, Ömer'in kalbi en azından bir beş dakika hiç çalışmadı. Biri adam yaralama, öteki kurşuna dizme. Gitseydi Yılmaz da polise, ben gitsin diyenlerdendim zaten!!!

İyi geceler.

Figan
25-11-06, 03:31
Figan Abla uzun uzadıya tartışmak istemiyorum, sedece bir şey istiyorum senden, orta noktada dur ve yalnızca iki yaralanmayı karşılaştır, Yılmaz sopayı yedi hemen ayaga kalktı, Ömer'in kalbi en azından bir beş dakika hiç çalışmadı. Biri adam yaralama, öteki kurşuna dizme. Gitseydi Yılmaz da polise, ben gitsin diyenlerdendim zaten!!!

İyi geceler.

Zaten ben orta noktadayim forever..

Yaralanmalara gelirsek;

ömer de düsmanim yok diyecekken Cem`in bakislarinin etkisinde kalip Yilmazin adini vermesini dogru bulmuyorum demek istedim...

Hem Cem Akman ömeri ayagindan vurun demis sözde hatirlarsaniz..Ama adamlari ömerin ayaginin takildigini vede yere düstügü icin böyle bir talihsiz olayla karsi karsiya kaldiklarini söylediler... Tabi ki de Cem delisi ömer`i öldürtmek istemedi.. Hos ayagindan da vurulsaydi yine sikayetci oldugum kimse yok diyemeyecekti malum Cem Akman buna müsade etmezdi...

Evet; Yilmazin o darptan sonra ayaga kalkmasi bana da tuhaf geldi..Yalan degil..Olmamaliydi bu kadar cabuk..Sanirim Yilmaz Filizi üzmemek adina sikayetci olmadi...Yani sorunlar daha cok büyümesin diye..Ama bende isterdim ki; evet süphelendigim biri var o da ömer`dir demesini..Ama demedi iste...

isin ACI yani $u ki;

Düsman; her iki tarafada zarar veriyor ama bir tarafa daha yakin olmanin avantajiyla Yilmazi sopalattiriyor,katil ettiriyor,ezip, geciyor...Zoruma gidense bu!!

xxxLADYxxx
25-11-06, 06:08
o değlde eskişden yaılan anketlere baktıım siz bun uekleynce arkadşlar inanamassnz hepsnde ıhlamur birincymş en iyi senaryo en inandrcıaşkı en beğenğnz dizi en yakışan çift en güzel oyuncu en yakışklı oyuncu kanaldnn en iidizisi birzmanlar hepsnde birincymşz canım ço ksıkıldı şmdi:((

ben öncelikle sunu belirtmek istiyorum, dizimiz eski kalitesinde olmayabilir, fakat hala aci hayat diye o yapmacik dizi ile kiyaslanmasi mümkün degil,bir kere bizim dizimizde herseyden önce az da olsa cagdas, sosyal anlam tasiyan bir yönü var.
Simdi madde olarak sayiyorum,rakip gösterilen dizi icin:
1- aci hayat oyunculari itici, cok yapmacik, özellikle o basroldeki kisi cok itici
2- dizi ask hikayesinden cok modern battal gazi profiline sahip
3-konuda sosyal icerik namina hicbir sey yok
4- dizi'nin müzigi bile sifir kaldi, bizim dizinin yaninda
5-bizim dizideki basroldeki kisilerden tüm oyunculara kadar hepsi tamamen daha dogal
6-yapimcimizdan baslayarak tüm ekibimiz daha demokrat, aydin düsünceli, cagdas yaklasim ile iniyorlar halkin icine, diger dizi gibi herhangi bir kesime, siddetin, kan dökmenin iyi oldugu yönünde mesaj vermiyorlar

begenip begenmemek size kalmis, ben sonuna kadar ihlamurlar altinda diyorum, ankete de pek takilmiyorum, nihayetinde o anket ayni kanal tarafindan yapilan anket,elbette ki belli etmeseler bile kendi kanallarinin dizisi sondan ikinci dahi olsa ihlamurlar altinda'nin önünde olur, cünkü amac o zaten, hukuksal yoldan basaramadilar, ve her hafta 1 numara oluyor bu dizi rating'de, bizim cevrede bir kisi bile bakmiyor bu dizi'ye yurtdisinda, türkiye'de tanidiklar da ayni fikirde, onlar da hic takip etmiyorlar...

((LG))_34
25-11-06, 08:02
Bölümde mantık hatası vardı,İlki Cem filizin o mankenlikten röp. kalma resminibilgisayarında bulunduruyor.hangi iş kadını ööyle pozlar vermiş.

sonra Ömer' elektroşok yapılırken Handa hn. düşmeyi sıfırda sıfır yaptı,hiç tat tuz birşey yoktu.Yine elektroşk yapılırken koskoca Tekinerler'e 2 doktorla mı elektroşok yapıyorlar,söyleyin.Handan hn. beklendiği gibi feride'ye Elif''İn ilk geldiği günler gibi soğuk ve itici davarnıyor..

((LG))_34
25-11-06, 08:04
Filiz&yılmaz sahneleri varya bu sefer içten yapmadılar,Bülent inal daha böyle uzak oynuyor,tuba daha iyi..ama neticede güzel sahneler çıktı.

ömer'in elektroşok yapılırken elif ve kızını görmesi çok güzeldi..bırakmıycağını biliyorduk zaten Ömer

mıstaa
25-11-06, 08:56
arkadaşlar bilmiyorum daha önce bu yorumu yazan oldumu ama filizle yılmazı kamyonda görünce sanki ""SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM" filmini izliyorum gibi geldi.:img-yes:
bölüm yorumuma gelince vasatın üstünde güzel bir bölümdü galiba filiz-yılmaz birlikteliği imkansız olmaya başladı. :sad53: filiz yılmazdan şüphelensin diye o sözleri söylettiler senaristler yıılmaza. ömerinde ölmeyeceği belliydi zaten.yine yanlış anlamaların bol olacağı bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlar...

archshe
25-11-06, 09:43
Ben iyi niyetle bakiyorum..Filizinde bu tarzda yaklasmasini umud ediyorum..
Yilmazin nasil bir karakter oldugu belli..Cizilen karaktere bagli kalirsam Yilmazin bu kadar gaddar vede hain olmayacagini biliyorum(z)...
valla ben de iyi niyetle bakmak istiyorum ama o bölümü bir izlesen o laf okadar kaldı kii....izlerken şok oldum ne diyo bu yılmaz diye filiz de hemen tepki verdi zaten....senaristler herhalde filizin yada bizim aklımız karışssın diye bu lafları ettirdiler....dizi battıkça batıyo valla içim acıyo bu değil ki benim dizim

mesburcum
25-11-06, 10:08
Bölümde o yaşanan aşk sahneleri harikaydı ama beni sinir eden tek şey Müjgan Hanım'ın Yılmaz için boş yere mi hapis yattı demesiydi. Sanki adam keyfinden girdi hapise ne için girdi acaba. elif'e neler çektirdi diyor yılmaz'ın Elif yüzünden neler çektiğini bilmiyor tabi.

ben üzülmüyorum çünkü Yılmaz bu işin altından kalkacak. Ekrem ve Cem psikopatının ofisteki arkadaşı sayesinde. Bu arada cem'in pislikleri ortaya çıkınca Yılmaz'dan şüpheleniyorum diyen Ömer'in ve tüm yetkini kullanabilirsin diyen Handan'ın hayal kırıklığını görmek için sabırsızlanıyorum.

Bu arada Ömer için doktorun yapacak bir şey dediği an şok oldum ama sonradan çok mutlu oldum.

pinkzone
25-11-06, 10:15
52. Bölüm Özeti

Filiz, ölümle pençeleşen Ömer'i dehşet içinde izler. Ömer'in vurulmasıyla ilgili soruşturmada, bütün deliller Yılmaz'ın suçlu olduğunu göstermektedir. Yılmaz'dan kurtulmak için yaptığı planı adım adım uygulayan Cem, bir gece evine geldiğinde kötü bir süprizle karşılaşır. Dört bir yanı, Cem'in kurduğu tuzaklarla kuşatılan Yılmaz,masum olduğunu kanıtlayabilcek mi ?
Milliyet televizyon..

pinkzone
25-11-06, 10:18
Özetten sadece bir cümle yeni.. Yani klasik I.A özeti..

Cem, bir gece evine geldiğinde kötü bir süprizle karşılaşır.

Çok merak ettim ne bu yaw.. Aynalı evde Cemi mi bekliyor yoksa.. :)

benim
25-11-06, 10:19
Milliyet Gazetesi Tv ekinde yazan 52.bölüm özet

Filiz ölümle pençeleşen Ömer'i dehşet içinde izler.Ömer'in vurulmasıyla ilgili soruşturmada , bütün deliller Yılmaz'ın suçlu olduğunu göstermektedir.Yılmaz'dan kurtulmak için yaptığı planı adım adım uygulayan Cem, bir gece evine geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır.Dört bir yanı Cem'in kurduğu tuzaklarla kuşatılan Yılmaz , masum olduğunu kanıtlayabilecek mi?

september_06
25-11-06, 10:24
Cidden ya ayıkla şimdi pirincin taşını. Gerçi biz çok ayıkladık o taştan ama neyseee..Acaba Cem'i bekleyen kötü süprriz ne.Cem ve kötülük haaa. Ne alaka:img-hyste :img-hyste

Hakkaten Aynalı'nın adamları Cem'in evine gitmiş olabilirlermi.??

benim
25-11-06, 10:25
Cem'i evde bekleyen kim olabilir.
a) Yılmaz
b) Ekrem
c) Ekrem 'in tuttuğu adamlar
d) Cem'in ailesininden biri
e) Filiz olabilir belki artık cem'den şüphe duymaya başlamıştır.

pinkzone
25-11-06, 10:25
Evet yazmışım.. :) Klavyem kuvvetlidir.. :) Bu bölümü bir kaç saat sonra yorumlayacağım.

Ama şunu demek isitiyorum.. Fragmana inanmamak gerekmiş dimi arkadaşlar.. Herkesin umutlu sevinçli havası bakıyorumda diziden sonra dağılmış.. Onun fragman ustalıkla hazırlanmış. Bundan sonra daha temkinli oluruz.. :) Ben iyiki bu kadar çok inanmamıştım fragmana. O yüzden pek hayal kırıklığım yok.

september_06
25-11-06, 10:27
Özette geçen "Filiz ölümle pençeleşen Ömer'i dehşet içinde izler" ne demek şimdi. Ömer iyileşiyor zaten ne dehşet içinde izleyecek ya. Hayret birşey. O nasıl bir cümle. Güldüm valla. Evde bekleyen Yılmaz olamaz. Muhtemelen Yılmaz nezarette olacaktır.Ekrem veya Ekrem'in adamları olabilir. Filiz olacağını zannetmiyorum. Kör kızımız hala hiçbirşeyden şüphelenmiyor bence.

archshe
25-11-06, 10:37
52. Bölüm Özeti

Filiz, ölümle pençeleşen Ömer'i dehşet içinde izler. Ömer'in vurulmasıyla ilgili soruşturmada, bütün deliller Yılmaz'ın suçlu olduğunu göstermektedir. Yılmaz'dan kurtulmak için yaptığı planı adım adım uygulayan Cem, bir gece evine geldiğinde kötü bir süprizle karşılaşır. Dört bir yanı, Cem'in kurduğu tuzaklarla kuşatılan Yılmaz,masum olduğunu kanıtlayabilcek mi ?
Milliyet televizyon..

yine özetler aynı değişiklik yok....ömer artık ölümle pençeleşmiyoki boşuna yanıltıyolar...ömer iiyileşiyo demeleri lazımdı...cemin kötü süprizinin adı muhtemelen ekremdir eğer öyleyse anlamıştır bişeyler ...yada şirketteki çalışanı olabilir..tehdit edebilir herşeyi polise anlatırım diye para isteyebilir..ama cem ondan korkmazki adamına söyler kaldırır ortadan bu kişi muhtemelen ekrammdir ...bi temiz dövseler şu adamı hastanelik oluncaya kadar...yılmaz masumluğunu kanıtlayabilecek mi? inşallah bilemiyorum...artık ümidim yok bu diziden...bu hafta sırf cemi bekleyen kötü süprizi merak ettiğimden izlicem...papaz herzaman pilav yemez derler....azcık kötülüğü de cem görsün bakim...

benim
25-11-06, 10:45
keyif alarak sıkılmadan seyrettiğim bir bölümdü.ömer'in kalbi durduğu an resmen şok oldum ağzım açık kaldı.demek ki gelen tüyo doğruymuş diye düşündüm.2 dakika içinde kafamda bir sürü senaryolar kurdum.Filiz ve Yılmaz'ın olduğu sahneler çok güzeldi.Yılmaz'ın kamyonetle gelip Filiz'i alması hoştu.

Bölümün en iyi performansı Filiz'e aiiti. Yılmaz'ı her savunduğunda arkasında durduğunda bravo ,helal olsun dedim.Kız resmen Yılmaz'ın suçu yok diye bölüm boyunca çırpındı durdu.

Cemil'de artık taktik değiştirdi galiba .Fahriye'yi kendini acındırarak elde etmeye çalışacağa benziyor.

Son sahnede çıkan delil yüzünden Filiz'in gözünden yaş gelmesi , bence onu suçlu olarak gördüğü için değil, artık Yılmaz'ın tutuklanmasına kesin gözüyle baktığı için.Filiz Yılmaz'a güveniyor ve inanıyor.Sadece yargı önünde suçlu gözüktüğü için ağladı....

yılmaz_filiz
25-11-06, 10:53
51.BÖLÜMÜN EN GÜZEL SAHNESİ:Yılmazla Filizin kamyona binmeleri ve konuşmaları:)

51.Bölümde en Sevmediğim Sahne:Çok klasik olucak ama yine de söyliyeyim:Cemin olduğu tüm sahneler iğrençti.

51.Bölümde En İyi Performans:Yılmaza ait :)

NOT:YILMAZIN FİLİZE AŞKIM GELİYORUM DEMESİ SÜPERDİ.YILMAZ ÇOK HOŞ AŞKIM DİYO YAA:img-hyste

barbiee
25-11-06, 11:01
dizi büyük bir hızla saçmalamaya devam ediyor herşey kötü herşey negatif gitmek zorunda mı anlamıyorum yaa böyle yaparak izleyicileri soğutuyorlar çok insan tanıyorum bu sezon ı.a dan sıkılan eskisi gibi izlemeyen bunlardan biri de benim geçen sezon cuma günleri 21:45 te hayat dururdu benim için ı.a yı büyük bi zevkle izlerdim ama ne oldu dizi kan kaybediyor her geçen bölüm iyice saçmalıyor umarım en kısa zamanda toparlanır...

xxxLADYxxx
25-11-06, 11:18
ben öncelikle sunu belirtmek istiyorum, dizimiz eski kalitesinde olmayabilir, fakat hala aci hayat diye o yapmacik dizi ile kiyaslanmasi mümkün degil,bir kere bizim dizimizde herseyden önce az da olsa cagdas, sosyal anlam tasiyan bir yönü var.
Simdi madde olarak sayiyorum,rakip gösterilen dizi icin:
1- aci hayat oyunculari itici, cok yapmacik, özellikle o basroldeki kisi cok itici
2- dizi ask hikayesinden cok modern battal gazi profiline sahip
3-konuda sosyal icerik namina hicbir sey yok
4- dizi'nin müzigi bile sifir kaldi, bizim dizinin yaninda
5-bizim dizideki basroldeki kisilerden tüm oyunculara kadar hepsi tamamen daha dogal
6-yapimcimizdan baslayarak tüm ekibimiz daha demokrat, aydin düsünceli, cagdas yaklasim ile iniyorlar halkin icine, diger dizi gibi herhangi bir kesime, siddetin, kan dökmenin iyi oldugu yönünde mesaj vermiyorlar

begenip begenmemek size kalmis, ben sonuna kadar ihlamurlar altinda diyorum, ankete de pek takilmiyorum, nihayetinde o anket ayni kanal tarafindan yapilan anket,elbette ki belli etmeseler bile kendi kanallarinin dizisi sondan ikinci dahi olsa ihlamurlar altinda'nin önünde olur, cünkü amac o zaten, hukuksal yoldan basaramadilar, ve her hafta 1 numara oluyor bu dizi rating'de, bizim cevrede bir kisi bile bakmiyor bu dizi'ye yurtdisinda, türkiye'de tanidiklar da ayni fikirde, onlar da hic takip etmiyorlar...

barbiee
25-11-06, 11:34
Sonsöz: Herşey bahane Sinan Tuzcu şahane.

bu sözüne sonuna kadar katılıyorum forever_bim ne demişler doğru söze ne denir :D

pinkzone
25-11-06, 12:02
Nereden başlasam bilmiyorum.. Cümleleri toparlamakta güçlük çektiğim bir bölüm oldu. Fragman da tatlı rüzgarlar esti.. Bölümde ise tam tersi kasırga.. Neyse Tek tek karekter yorumuna geçiyorum.

Yılmaz: Fragmana baktım.. Kaçacağını sandım. Yanıldım. Eski Yılmaz geri döndü.. Kaçmadı gidip teslim olmak istedi.. İşte en azından bunları ağzından duydum ya o zaman için rahatladı. Aynalı bir yerde halı idi.. Aynalı olmasa idi Yılmaz çoktan teslim olmuştu. Bu bölüm halktan kopmadığını anladık. Barınakta kalması.. İşçilerle muhabbeti.. Hasta olana yardım etmesi. Ama yemek parası olayı gelince cebinden 5 kuruş çıkmamış olması.. :img-hyste :img-hyste Koptum orda.. Sonra menemen yemeleri.. Ve filizle olan menemen sahnelerini hatırlaması.. :) Kamyonu alıp filize gitmesi.. Bana bi ara Selvi Boylum Al yazmalım filmini izliyorum gibi geldi.. :) Kamyondaki romantik dakikaları.. Sonra Filizin Yılmazın saklnadığı yere gelmesi sarılmaları.. Ve sonunda dememesi gereken patavazsız lafları.. Yakışmadı yaw.. Düşünceli olsa biraz. Ama filizde az değil oda hemen kötüye yoruyor. Bu bölümün romantiği bir o kadarda patavazsızı idi.. Performansı iyiydi.. :)

Filiz: Suçlandığında bile son dakikaya kadar Yılmaz'ı savundu. Tebrikler.. Taktire şayandı.. Yılmazı suçlu bulmuyordu.. Son dakikakaya kadar bence.. Yılmazı ne kadar çok sevdiğini baya duyurdu bu bölüm.. Sayabildiniz mi? Kaç kere Seni seviyorum kelimesi geçti.. Yani bu illa bu bölümüme mi saklanmalıydı.. Neyse cemi tahmin ettiğim gibi yakalayamadı. Normaldir.. Kör kızımız. Aşk körü.. Bütün sahneleri güzeldi. İyi performans gösterdi. Yılmazın söylediği laflara kızdı.. Çok sert çıktı.. İki tarafında bir yerde anlayışlı olması lazım. Yılmaz patavazsızlık yaptı ama bunu hemen kötüye çekti filiz..Şüphe etmesi için gereken malzemede verildi böylece.
Ömer: Çok az sahnesi vardı. Normaldir. Yılmazı bir an adını vermeyecek sandım. Ama verdi. Aslında ondan bekleneni yaptı.. Beklemeyenlerde yanıldı. O kadar anlayışlı ve Yılmazı o kadar iyi tanımıyor ve düşmanı tek onu görüyor.. Aksi cevap vermemesi kaçınılmazdı. Ferideyle dialogları iyiydi. Bundan sonra Ömerin gözünde Feride bir kanatsız melek.. :good: :good:
Gidip gelme sahneleri çok iyiydi.
Handan: O durumda bile Ferideyi çekiştirmekten ona bulaşmaktan geri kalmadı. Hala ferideye güvenemiyor..Feridenin ne yapmasını bekliyor acaba.. Oğlunun hayatını kurtardı.. Daha ne istiyor. Yok illa Handana yavarcak yakaracak sen büyüksün handan abla gözünü seviyim atma benimi diyecek... :)
Feride:Az sahnesi vardı.. Ama az ve özdü.. Ömerle elele tutuştuğu sahnede utandı.. Artık ailenin içine bu olayla daha çok girmiş oldu. Ömer hayatını kurtaran bu kadına ilgi besleyecektir. Dizimizin kanatsız meleği artık. Ama Ambulans numarasını bilemeyecek yada hatırlamayacak kadarda kara cahil.
Cemil: Sahneleri azdı. Oğluna ayakkabı yaptı. İyiydi ama.. O ayakkabı yapılmıştan çok hazır alınmışa benziyordu. Göze çok çarpan bu oldu. Çocuğun ayak numarasını nerden biliyor ayrıca.. :) Salladı galba.. Kapının önüne bırakması iyi oldu. İçeri girerse dayak yerdi o sinir harbiyle.. Duygu sömürüsü yapacak bundan sonra galiba...
Fahriye -Mualla: Anne kız Yılmaz için endişenlediler.. İyiydi performansları. Mualla Filiz eve gelinceki davranışlarını onaylamıyorum. Ne olursa oğlunun sevdiği kıza böyle davranmamalı idi.. Bence çok iyi yapmadı.
Cem: Tabikide en psikopata bağlanan karakterimiz.. Filize iyice taktığını anladık. Resmini bile zoomluyor.. Yaptığı ağlar öyle kuvvetliki kısa zamanda çözüleceğe benzemiyor. Çok yuhladım ama yaptığı planlar kimsenin aklına gelmezdi.. Onsuz sahneler çok güzeldi. O gelince berbat etti.. O gelince yüz tipimde %100 değişme yaşıyor.. :) Gelecek bölüm zor sıyrılır.
Aynalı ekrem:Kötü gün dostu gerçekten.. Her zaman dostluğunu gösterdi.. Yılmazı salmaması iyi oldu. Olayları çözmek için tanıdıklarını soktu ortaya..Aileninde yanında oldu her zaman.. Yılmazı bu pis işlerden kurtacak tek kişi ekremdir. Ekrem gelecek bölümde düğümü çözecektir.

Daha sonra gelecek bölümlere dair yorumlarımı yapacağım. Sonuç olarak tatmin olmadım.. Karakterlerimizden olmadık laflar duyduk.. İyi olmadı. Fragman şahane.. Bölüm berbattı demekte istmeiyorum. Ama vasatın altındaydı.

pinkzone
25-11-06, 12:28
Hatırla Sevgili Atv Cuma akşamı 21.45 koymuş. Ihlamurlar Altında dizisi ile aynı saate yayınlanacak.. Oysa Proje tasarımcısı aynı.. Tomris Giritlioğlu.. İki dizisini yarıştırıyor sanırım. Yapım atvye aitmiş. Karşılaştırması sanırım ona ait değil.

TubaBülent
arkadaslar kusura bakmayin söylemesem catlayacam ya acayip hayal kirikligina ugradim ya ayayip bu neydi ya süper bir bölüm deyildi cok sikiciydi bunu dedigime kendim inanamiyorum ama ben diziden hic bir sey anlamadim gercekten ...

((LG))_34
Pinkzone kesinlikle ama artık o kadar üstelemeyelim ben sadece muhteşem reytingleri görmek istiyorum(muhteşem şaka manasındaydı=)

ena
25-11-06, 12:29
Nihayet ben de bu sefer zamanında izleyebildim diziyi..Öncelikle beğendiğim, daha doğrusu oldukça doğal bulduğum sahnelerden başlayayım.

Ömer'in ifadesi alınırken "Şüphelendiğiniz biri var mı?" diye sorunca polis, Yılmaz'ın adını vermeden evvel bir "cık" deyişi var ki, o sahneye bittim. Çok doğal ve çok insana dair bir hareketti. Sinan Tuzcu çok güzel "cık" diyormuş:)

Öte yandan Yılmaz barınakta iken herkesten para topluyorlar ve Yılmaz da ellerini ceplerinde gezdiriyor. Derken adam Yılmaz'dan para almayacağını belirtiyor ve Yılmaz "Param da yokmuş zaten." diyor gülümseyerek. O sahneyi de çok şeker ve doğal buldum. Hatta o minicik sahne bölüm boyunca Bülent İnal'ın en sevdiğim performansı oldu.

Kamyonlu sahneler benim de hoşuma gitti. Selvi Boylum Al Yazmalım sizin yorumlarınızı okuyunca aklıma geldi fakat benim o sahneleri izlerken düşündüğüm şuydu ki bu diziye böyle şeyler yakışıyor. Gazi Mahallesi çekimleri ve biraz daha ortalama insanlara dair dekorlar daha çok hoşuma gidiyor, içimi ısıtıyor. Aynı sahneler bir Jip'in içinde olsa aynı etkiyi yapmazdı sanırım..

Ömer'e elektro şok uygulayan doktor pekbir tepkisiz, pekbir sakindi.:) Hatta gülümsüyordu.:) Ve elektroşok uygulanıyor dendi ama doktor eliyle kalp masajı yapıyordu. Acep doktor masajdan önce elektrik mi yüklendi:)
Neyse, benim o sahnede beğendiğim yer Ömer'in performansıydı. Gözünden düşen damla, ve çok şükür nihayet yerinde kullanılan flashbackler. Sevgili Forever_bim dostumun dediği gibi çok iyi kurgulanmış bir sahneydi.

Flashbackler demişken, ve forever_bim referanslarıma da başlamışken; evet flashbackler altında'da (çok iyi isim) haftaya senin saydıkların olacak. Ama ben "Ömer'in zamanı gelmemiş demek" repliğinden çok Yılmaz'ın ancak suçluların sorabileceği türden sorular sormasına takıldım. Şüphe çekiti "sana bir şey sormak istiyorum..Eğer ben..." demesi, sonra susması.. Bence bunlar ana flashback malzemesi olacak.:) Gerçekten anlamsız sahnelerdi bence. Bu kızın sana nasıl güvendiğini görmüşsün, buna rağmen daha da sınamak neden?

Öte yandan bölümün en haz duyduğum sahnelerinden biri de Hastanede geçti. Ömer'i vuran silahın Yılmaz'ın arabasında bulunduğunu öğrenen Filiz "ben Yılmaz'a gidiyorum" dedi. Cem'in sualleri üzerine "Onun yanında olmalıyım. Bana ihtiyacı var." mealindeki cevabı üzerine Cem'in yüz ifadesi muhteşemdi:) Böyle daha çok moraracak Cem kardeş. Dizi sonunda da adını Cem Morman yapacağız:)

Feride yavaş yavaş Yılmaz'ın geçmişini öğrenmeye başladı. Ama sanırım kendi geçmişini öğrenmesi daha faydalı olabilirdi.:) İşin ilginç yanı Feride, Yılmaz ve Elif arasındaki ilişkiyi de bilmiyordu diye hatırlıyorum. Bu sebeple sadece hapse girdiğini öğrendiğinde değil, Müjgan'ın "Ablanı üzmedi mi?" demesi üzerine de bir iki soru sormasını ya da en azından yüzünde soru dolu bir ifade belirmesini beklerdim. Gerçi hasta hasta izlediğim için belki de ben kaçırmışımdır.

Feride ve Ömer'in sahnesini ben de beğendim. Ömer'in bakışları gerçekten minnet doluydu. Ve ben son zamanlarda izlediğim her dizide bu tür bakışlara taktığımdan dolayı (zira minnet dolu bakışlar insanın içini titretir, yüzünde bir tebessüm oluşturur) minnet gerektiren sahnelerde oyunculara daha bir dikkatli bakarım. Ve Ömer de gözlerine o minnet ifadesini çok iyi yerleştirmişti. Elini uzatması da güzel bir ayrıntıydı.

Bu arada Canan Hanım'ın yası bitmiş:) Saçlar boyanmış, giyim kuşam makyaj süper:) Yakında ona da birini bulurlar. Canan Hanım saçları boyatınca baya baya bir gençleşmiş.Filizle akran gibi duruyorlar. Ama ne yalan söyleyeyim, eski haliyle daha bir asildi.

Ben bir de Cemil'in oğluna ayakkabı yaptığı sahneyi beğendim. Kafayında ve yürğeinde yaşadığı bir değişim var mıdır bilmiyorum ama fakir geçmişlerini özleyen insanlar genellikle düzelme aşamasına girer her tür dizi ve filmde:) Umalım ki çekip gitsin:)

Sevgiler.

((LG))_34
25-11-06, 12:32
arkadaslar kusura bakmayin söylemesem catlayacam ya acayip hayal kirikligina ugradim ya ayayip bu neydi ya süper bir bölüm deyildi cok sikiciydi bunu dedigime kendim inanamiyorum ama ben diziden hic bir sey anlamadim gercekten ...

gerçekten öyle ya geçen sene haftanın bitmesini iple çekerdim,ama artık yok tık yok..naıl yapıyorlar yaa gidiyor dizi..aşk oyunu gibi bir diziyi devirmiş ıhlamurlar altında nasıl olurda sıla'ya karşı koyamaz diye düşünüyorum?

eski ıhlamurlar altındayı izliyoruz..bık tık artık bu uyduruk aşk senaryolarından..

aslından son 3-4 bölümdür böyle yaa,,bu sezonun başlangıcıda güzeldi..

yeşil_2
25-11-06, 12:40
arkadaşlar bu bölümü kimse beğenmemiş ama ben beğendim açıkçası. en azından geçtiğimiz haftalardaki bölümlerden daha iyiydi. birde 51. bölümü birisi videolar bölümüne ekleyebilirmi lütfen bazı sahnelerini kaçırdım da.

cemotara
25-11-06, 12:46
51. Bölümde en beğendiğim sahne:Filizle yılmazın bütün sahneleri ama en çok kamyondaki halleri muhteşemdi birde ömerin kalbinin düzelmemesi ve doktorun yapacak birşey yok demesi o sahnede muhteşemdi
51.Bölümde en beğenmediğim sahne:Klasik olacak ama cemin olduğu bütün sahnelerden nefret ediyorum birde ikide bir sırıtıp duruyorya sinir oluyorum
51.Bölümde en iyi performans:Filizdi yine herzamanki gibi harikaydı bence çok ama çok başarılı

matraka
25-11-06, 13:04
tüyoların doğrulandığı ve fargmanı doğru yorumladığımız(tabi ben ve bir kaç arkadaş) bir bölümü geride bıraktık.gelelim yorumlara

FİLİZ VE YILMAZ: yorumlarımdada söylediğim gibi filizi haklı çıkarmak adına herşeyin yapıldığı bir bölümdü.ben herkes gibi düşünmüyorum filiz hala kendinde değil bence tutarlı davranışlar sergilemiyor bunlara değinicem şimdi.yılmazın ömer hakkında söylediği söze filizin verdiği cevap ne alaka yılmazda şaşırdı zaten ben ne dedimki dedi çünkü yılmaz gerçekleri söylemişti.ondan sonrada filiz yılmazdan özür diledi.bu tavırdan sonra yılmaz günün sorusunu filize patlattı:ömer,beni vuran yılmaz dese onamı inanırsın banamı bu soruyu neden sordu az önce sadece düşüncelerini söylediği ve ardından aldığı tepki bu soruyu sormasına sebeb oldu çünkü farkettiki yılmaz filiz ailesi olunca mantıklı davranamıyor filizden soruya yanıt gelmedi yılmaz filize baktı özür dilerim dedi.filizde neydi bu şimdi beni test felanmı yapıyorsun dedi.ve bütün deliller yılmazı gösterdi.ben karakolda herşeyin açığa çıkacağını sanmıyorum ama temennim filizin bu olaya inanmaması, bunun komplo olduğunu bilmesi. yılmazla konuştuktan sonra, ona inanmaması ve ondan şüphelenmesi, bu yüzden yılmaza bir kaç söz söylemesi; yılmazı ölmeden mezara koymak olur ve dizi sonunda birbirine güvenmeyen birbirini bu kadar kıran iki aşık nasıl da bir şey olmamış gibi birbirine sarılabilir.o yüzden filizin delillere rağmen yılmaza inanması taraftarıyım.tam tersini savunan arkadaşlar olabilir onlara saygılıyım ama beni inandıramazlar.vede üzgünüm filiz in şok olduğu karakolda açıklandı.silah sadıkoğlu firmasına ait.bence yukarıda temenni diye sözlediklerim gerçekleşmeyecek son delile filiz inanacak.daha sonra neler olura gelicem.yılmaz ın polise teslim olmak istemesi yerindeydi.kendi isteği ile kaçmış olsaydı krakter erozyonuna uğramasına sebeb olucaktı.yılmaz genede karakola gitmekte ısrarlı bunu ailesinin yanına giderek göze aldı zaten bir dahaki bölüm sustalı yılmaz bölümleri olucaktır. galiba sevdiklerinden darbe yemesi yılmazı eski yılmaz haline getiricek bu krakter için söylenecek bi şey yok ama bölüm olarak baktığımız da roller adaletli olarak dağıtılmaya başlanıyor ilerde dizi hareketlenecek bu açık.

ÖMER : söylemese şaşardım dedim şimdi delikenlılığı tuttu söylemedi helal olsun dedim bi saniye sonra yılmaz akın dedi dedim o sahnede bir kerede yanılt beni zaten ölemeyeceği bildiğim için sahnelerde fazla heyecanlanmadım ama oyunculuğu herzamanki gibi güzeldi nede olsa modumuz iyi oyuncuları bilir :)

CEM : bundan sonra yaptıkları açığa çıkıcak be bölümde hoş hoşuma giden sahne hastanede avukatın silahta parmak izi bulduk dedikten sonra cemin aldığı surat ifadesi 1 kg vermeme sebeb oldu ama daha çok kilo veririz bundan sonra çözülmeler depresyonlar gelgitler yaşayacak bu krakter.ama türk filmlerine taş çıkartan ağlar örmesi takdire şayandı.bunu çözmek için k.v polat alemdara bi yüz nakli yaptırmamız gerekecek

HANDAN HANIM : ya inanamıyorum ben bu kadına düşündükleri beni ürkütüyor anne ismi dışında yaptıkları herşeyi hakediyor ve yalvarıyorum senaristler bu kadaın yoksulluğu görsün onları anlasın bir daha kimseyi küçük göremesin oğlunu hayatını kurtaran birisine davranışı ne alaka

FERİDE : elifin yanında olmasını anlıyorum ama yılmazların evine neden ziyarete gitmedi onu anlamıyorum şu senaristler bi şeyi de atlamasalar olmaz yani yılmaz hapsemi girdi deyişinde şaşrması felan iyiydi oyunculuğuna lafım yok ama davranışları hiç hoş değil yılmazın ona yaptıklarını kim yapardı ?

FAHRİYE VE SALİH : onlara bu bölüm fazla iş düşmedi aslında endişelenmek dışında tabi hediyeyi alacakmı orası muallak kaldı ama bekşicez artık davranışı ne olucak diye

MUALLA HANIM : tipik türk annesi anne sıfatını hakkıyla teslim ediyor filize öyle davtranması hiç hoş değil ama unutmayalım olanlarda filizi suçluyor siz olsanız ne yapardınız oda tepkisini filize karşı öyle gösteriyor ben kızmadım bu bölüm oğlu için her anne gibi endişe içindeydi.

MÜJGAN HANIM :geçen bölüm demiştim bu kadın değişmez diye 2 bölüm pişmanlık çekti yaşadıklarından ders aldı dediğimiz müjgan ilk fırsatta yılmazı suçladı oda kızına olanlardan demekki hala yılmazı suçluyor bu psikolojiyi üstünden atamamış daha ilk olayda yılmazı suçlayınca çok şaşırmıştım ama özüne döndü burda geçen bölümde bide anne krakterleri açısından biri bana müjgan hanımı geçmişinden ders aldı diyerek korumuştu benim yazıma karşılık demekki doğruymuş dediklerim

NALAN KEREM EMRE : nihayet keremden olumlu ataklar izledik bana bu üçlü yılmaz ömer elif üçgenini hatırlatıyor nedense ama yılmazı her zaman suvunan nalan annesine karşıda savundu tebrik ediyorum herzaman yılmazın arkasında duruyor yada şöyle söylim olaylara daha objektif bakıyor

TEKİNER HOLDİNG :herhalde sanal bir şirketin batışı bir insanı bu kadar mest eder o bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum

52.BÖLÜME DAİR BEKLENTİLERİM:

---filiz yılmaza inanmakla inanmamak arasında gidip gelicek

---yılmaz filizin takındığı tutum karşısında hayak kırıklığı yaşayacak

--- yılmazın adamı tanıması sayesinde ekrem olayın peşine takılıp ceme ulaşıcak ve süprüz bu olucak galiba
--- karakolda yılmazın doğru söylediği bir ortam olacağını sanmıyorum

matraka
25-11-06, 13:05
Tele - Barometre
24 Kasim 2006 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 16,40 40,70
2 Sila (ozel) Atv 9,10 23,30
3 Yabanci Damat [net] Kand 7,80 19,70
4 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 7,40 19,50
-------------------------------------------------------

Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
24 Kasim 2006 Cuma
1 Sila [net] Atv 14,60 41,20
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,80 27,40
3 Yabanci Damat [net] Kand 7,50 22,70
4 Beyaz Show [net] Kand 6,30 34,50

yeşil_2
25-11-06, 13:11
kimse jenerikten bahsetmemiş. jenerikte artık elifin olduğu görüntüler yok. bunu farkeden bitek ben miyim?

cemotara
25-11-06, 13:17
Tele - Barometre
24 Kasim 2006 Cuma

Tele - Barometre
24 Kasim 2006 Cuma

Arkadaşlar durum biraz vahim ilk defa totelde 20 sharenin altına düşmüş ama dün karşısında çok iyi rakipler vardı sıla 11 de bitti stardada aynı saatte koruyucu diye aksiyon diye bir film vardı onun için dizimizi etkilemiş bence şu cem olayı çözülünce reytingler eski haline gelecektir

pinkzone
25-11-06, 13:19
52.BÖLÜME DAİR BEKLENTİLERİM:

---filiz yılmaza inanmakla inanmamak arasında gidip gelicek

---yılmaz filizin takındığı tutum karşısında hayak kırıklığı yaşayacak

--- yılmazın adamı tanıması sayesinde ekrem olayın peşine takılıp ceme ulaşıcak ve süprüz bu olucak galiba
--- karakolda yılmazın doğru söylediği bir ortam olacağını sanmıyorum

1- Filiz Yılmaza güvencekmi güvenmeyecek mi ? Bunun bir komplo olduğunu biliyor ama deliller o kadar kuvvetli ki.. İnanması çok zor.. İnş. tahmin ettiğim sahneler gerçekleşmez. Yılmaz Ve filiz karakolda karşılaşmalarını istemiyorum. Eğer karşılaşırlarsa herhalde filiz karakteri bu delilden sonra %90 değişiir. Onu suçlayacak vede bakışlarıyla suçlarsa Yılmaz yıkılır. Eski sert yılmaz geri döner.

2- Yılmaz hayal kırıklığı yaşayacağı kesin..İnş. bu hayal kırıklığı ileri derecede
büyük olmaz.. Yoksa tekrar birleştiklerinde bu inandırıcı gelmez.

3- Karakolda tabikide ortam müsait olmayacaktır. Yılmaz'la adamı karşılaştıracaklar..Yılmaz beni bu adam dövdü diyecek.. Felan filan..

Cem net olarak çıkmayabilir ortaya.. Yılmazın adamla telefon kayıtları.. Adamın şirket bağlatısının olmaması.. Silahın kısa bir müddet önce çalındığına dair delil ve şahitler.. Yılmazın suçsuzluğunu ispat edecektir.. Aynalı Cemin evine gitmiştir. Soruşturunca işin arkasında Cemin olduğunu anlayan aynalı ya tek başına yada birileriyle beraber cemin evinde pusuya yatar..

pinkzone
25-11-06, 13:22
senle ben bir olunca söylediklerimiz neden çıkıyor dersin bi fikrin varmı acaba :)

Bilmem :) Valla biz olacakları bilecek yada çok iyi tahmin etmemizden kaynaklanabiliyor olabilir.. Herkes gibi iyimser düşünmüyoruz. Gönül isterki iyimser olalım ama bizi düşündüklerimiz alıveriyor.. Alıştık artık kötü birşeyler olmasına.. O yüzden tahminlerimizde tutuyor.. Herkes o olma artık diyor.. Bizimki tutuyor. Biraz da üyelerimizin iyimser bakış açısından kaynaklanıyor.. Her zaman iyilik kazanmaz.. Her olayın iyi yanınıda kötü yanınıda düşünmek şart. Galiba dizinin gidişatını senaristlere biz fısıldıyoruz.. :) Ne dersin..

devil61
25-11-06, 13:24
Tele - Barometre
24 Kasim 2006 Cuma

Tele - Barometre
24 Kasim 2006 Cuma

uzun zamnadan sonra a/b de de olsak ıkıncı olmusuz.cemı bekleyen kotu suprız bence ekremın tuttuğu adamların onu bulması ve ekremın cemın evınde onu beklemesı.bence aılesınden bırı olsa nıye kotu suprız olsun kı.fılız ne olursa olsun yılmazdan suphelenmedı ve takdır ettım fılızın yılmazın sorduğu manasız sorularda sasırması bana normal geldı.bırde senarıtlerımız bızı uyutuyor,,

1.arabaya sılah nerede ne zamn konuldu.
2.bır sılah sadıkoğlu sırketınde kayıtlı nasıl cıkar.
3.dızımız o kdar yavas gıdıyor kı bunları araya sıkıstırmaları lazımdı.

kımse dusunmuyor mu sılah nasıl olurda sadıkoğlu sırketıne kayıtlı cıkar.

fılız,sılahın sadıkoğlu srketınden cıkması sonucunda yılmazdan suphelenecektır fılızı derınden etkıleyen olay zaten sılahın sadıkoğlu sırketıne kayıtlı cıkması olduğu anlasıldı.ama yılmazlan konusmaları sonucunda yılmazdan bıran olsun suphelenırse ve forever_bım arkadasımızın soyledığı flashbacklerı hatırlarsa artık tmm olur.forever_bım,matraka arkadaslarım 51.bolum hakkında yaptığınız yorumların altına ımza atabılırım.forever_bım 51.bolum yorumu yazdığın ıcın sağol.

archshe
25-11-06, 13:28
FİLİZ VE YILMAZ: yorumlarımdada söylediğim gibi filizi haklı çıkarmak adına herşeyin yapıldığı bir bölümdü.ben herkes gibi düşünmüyorum filiz hala kendinde değil bence tutarlı davranışlar sergilemiyor bunlara değinicem şimdi.yılmazın ömer hakkında söylediği söze filizin verdiği cevap ne alaka yılmazda şaşırdı zaten ben ne dedimki dedi çünkü yılmaz gerçekleri söylemişti.ondan sonrada filiz yılmazdan özür diledi.bu tavırdan sonra yılmaz günün sorusunu filize patlattı:ömer,beni vuran yılmaz dese onamı inanırsın banamı bu soruyu neden sordu az önce sadece düşüncelerini söylediği ve ardından aldığı tepki bu soruyu sormasına sebeb oldu çünkü farkettiki yılmaz filiz ailesi olunca mantıklı davranamıyor filizden soruya yanıt gelmedi yılmaz filize baktı özür dilerim dedi.filizde neydi bu şimdi beni test felanmı yapıyorsun dedi.ve bütün deliller yılmazı gösterdi.ben karakolda herşeyin açığa çıkacağını sanmıyorum ama temennim filizin bu olaya inanmaması, bunun komplo olduğunu bilmesi. yılmazla konuştuktan sonra, ona inanmaması ve ondan şüphelenmesi, bu yüzden yılmaza bir kaç söz söylemesi; yılmazı ölmeden mezara koymak olur ve dizi sonunda birbirine güvenmeyen birbirini bu kadar kıran iki aşık nasıl da bir şey olmamış gibi birbirine sarılabilir.o yüzden filizin delillere rağmen yılmaza inanması taraftarıyım.tam tersini savunan arkadaşlar olabilir onlara saygılıyım ama beni inandıramazlar.vede üzgünüm filiz in şok olduğu karakolda açıklandı.silah sadıkoğlu firmasına ait.bence yukarıda temenni diye sözlediklerim gerçekleşmeyecek son delile filiz inanacak.daha sonra neler olura gelicem.yılmaz ın polise teslim olmak istemesi yerindeydi.kendi isteği ile kaçmış olsaydı krakter erozyonuna uğramasına sebeb olucaktı.yılmaz genede karakola gitmekte ısrarlı bunu ailesinin yanına giderek göze aldı zaten bir dahaki bölüm sustalı yılmaz bölümleri olucaktır. galiba sevdiklerinden darbe yemesi yılmazı eski yılmaz haline getiricek bu krakter için söylenecek bi şey yok ama bölüm olarak baktığımız da roller adaletli olarak dağıtılmaya başlanıyor ilerde dizi hareketlenecek bu açık.

ÖMER : söylemese şaşardım dedim şimdi delikenlılığı tuttu söylemedi helal olsun dedim bi saniye sonra yılmaz akın dedi dedim o sahnede bir kerede yanılt beni zaten ölemeyeceği bildiğim için sahnelerde fazla heyecanlanmadım ama oyunculuğu herzamanki gibi güzeldi nede olsa modumuz iyi oyuncuları bilir :)

CEM : bundan sonra yaptıkları açığa çıkıcak be bölümde hoş hoşuma giden sahne hastanede avukatın silahta parmak izi bulduk dedikten sonra cemin aldığı surat ifadesi 1 kg vermeme sebeb oldu ama daha çok kilo veririz bundan sonra çözülmeler depresyonlar gelgitler yaşayacak bu krakter.ama türk filmlerine taş çıkartan ağlar örmesi takdire şayandı.bunu çözmek için k.v polat alemdara bi yüz nakli yaptırmamız gerekecek

HANDAN HANIM : ya inanamıyorum ben bu kadına düşündükleri beni ürkütüyor anne ismi dışında yaptıkları herşeyi hakediyor ve yalvarıyorum senaristler bu kadaın yoksulluğu görsün onları anlasın bir daha kimseyi küçük göremesin oğlunu hayatını kurtaran birisine davranışı ne alaka

FERİDE : elifin yanında olmasını anlıyorum ama yılmazların evine neden ziyarete gitmedi onu anlamıyorum şu senaristler bi şeyi de atlamasalar olmaz yani yılmaz hapsemi girdi deyişinde şaşrması felan iyiydi oyunculuğuna lafım yok ama davranışları hiç hoş değil yılmazın ona yaptıklarını kim yapardı ?

MUALLA HANIM : tipik türk annesi anne sıfatını hakkıyla teslim ediyor filize öyle davtranması hiç hoş değil ama unutmayalım olanlarda filizi suçluyor siz olsanız ne yapardınız oda tepkisini filize karşı öyle gösteriyor ben kızmadım bu bölüm oğlu için her anne gibi endişe içindeydi.

MÜJGAN HANIM :geçen bölüm demiştim bu kadın değişmez diye 2 bölüm pişmanlık çekti yaşadıklarından ders aldı dediğimiz müjgan ilk fırsatta yılmazı suçladı oda kızına olanlardan demekki hala yılmazı suçluyor bu psikolojiyi üstünden atamamış daha ilk olayda yılmazı suçlayınca çok şaşırmıştım ama özüne döndü burda geçen bölümde bide anne krakterleri açısından biri bana müjgan hanımı geçmişinden ders aldı diyerek korumuştu benim yazıma karşılık demekki doğruymuş dediklerim

genel itibariyle yazdıklarına katılyorum ama;
filiz son ana kadar yılmaza inandı bence de 52, bölümde de inanması lazım....çünkü komployu biliyo akrem salih ve yılmazın ailesi nasıl komplo kurulduğunu biliyosa yılmazın bunu yapmadığına bütün kanıtlara rağmen inanıyosa fizlizin de inanması lazım..çünkü filiz de yılmazın en yakını...şimdi herşey yılmazı suçlu gösteriyo diye ailesi de yılmazdan şüphe mi duymalı?kesinlikle filizin yılmazı suçlmasını haklı bulmuyorum...filizle yılmazın konuşmasında ölüm bikaç kez ömeri yokladı ama vakti gelmemiş dediya kanım dondu...belki kötü niyetli demedi ama kim olsa alınırdı...bence yersiz bi sözdü....diğer dedikleri filizi test etmek içindi....ama filiz testi hala yılmazın yanında olarak o testi geçmişti boşuna huylandırdı filizi....
ömerin yılmazın adını vereceğini adım gibi biliyodum zaten....ama ilk cık demesi şok etti sonra yanılmadığımı anladım...seninle bunu çok konuştuk matraka ama gene diyorum çok yanlış değildi ömerin yılmazın adını vermesi....
cemin haftaya süpriz konuğu kesin ekrem ....hastanelik etse şu cemi ekrem ya....sonra değme benim keyfime...yada cemin iş arkadaşı olabilir tehdit ederek para isteyebilir...bişeyler çevireceğe benziyo o adam bizim lehimize...
handan hnm ve müjgan hanıma bişey demicem konuşulmayı bile haketmiyolar....müjgan yılmazın yapabileceğini hapse girmesine bağladı ....ama yılmaz mağazayı talan etmekten hapse girdi adam yaralamaktan yada öldürmekten değil...potansiyel suçlu durumuna soktu yılmazı....yazık ya nasıl mahvetti kızının hayatını peşine de elifle bağlantılı herkesin hayatını....
ferideye çok fena kızıdım...polisler yılmazı arıyo feride gazi mahllesinde ama yılmaz için endişe duymuyo ve onlarla ilgilenmeye gitmiyo...feride yılmazdan kötülük değil hep iyilik gördü evinin kapısını açtı yılmaz ona hastane de bırakmadı o naptı bu kötü gününde yılmazın ve ailesinin yanında olmadı...tamam ömere gitmeliydi ama ömer iyiydi...önce yılmazlara uğrasaydı sonra ömere gitseydi...ömere üzüldü yanında gerçekleşti ama ömerin yılmaz kadar hakkı geçmedi ferideye...yazık ferideye hiç kıymet bilmiyomuş....
bi de ben mi yanlış anladım filizin yaşayacağı büyük şok yılmazın sabıkalımı olması...filiz bunu zaten biliyodu...mağazayı talan ettiğni...hapse girdiğini sonra bu konu hiç konuşulmadı ama elifin nişanlısının mağazayı dağıttığını biliyodu o kişinin sonradan aşık oduğu yılmaz olduğunu öğrendi ...bunları birleştiremiyomu filiz neden şaşırsın ki....
veee son olarak anlamış değilim bukadar olay olurken neden ekremle yılmaz takip edenleri durdurup konuşturmadılar anlamış değilim.

pinkzone
25-11-06, 13:29
Mantıksızlık aramayacaksın Devil..

Neden mi?

Cem bu işi Yılmaz'ın üstüne yıkmak istemiyormuydu.. Ne demişit geçen bölümlerde Cem.. Şirkete köstebek edindiğinden söz ediyordu. Köstebekten o silahı temin etmiş ve olayı Yılmaz'ın üstüne atmıştır. Ama tetikçi silahta iz bırakınca suya düşcekti planı. O da onu tetikçi olarak tuttuğu yalanını ortaya sürdü.. Yani plan içinde plan yapmış. O olmazsa bu olur... Köstebek silahı verdi ama Ekrem silahın hangi elemanın olduğunu çözecek ve sonuçta adama ve Cem'de sonuçlancak olay.. Burda köstebek önem kazanıyor.

matraka
25-11-06, 13:34
gelelim dizi nasıl gidiyor polemiklere bence 2.sezon temelleri sağlam atılmadı konular ondan yavaş gidiyor 38-39 bölümlerde ölenler sayesinde en az ordan 5-6 bölüm çıkardı çok hızlı gittiler şimdiki senaristler işi düzeltmeye çalışıyorlar çabalarını takdir ediyorum ama yan olaylarda gelişim yavaşlığı herkezi fıtık ediyor bi açık pazar olayı vardı hatırlarsanız ordan 3 bölüm rahat çıkması gerekirken 1 bölümde herşeyi razına oturttular baştan beri dizi orta tempoda girmiş olsaydı bu sıkıntı yaşanıyor olurmuydu hayır olmazdı tabi ama şimdi yapmaları gereken biraz tempo yükseltmek olaylar akışkan hale gelmedi bi örnek verim cemilin çocuğuna ayakkabı yapmaktan başka bi gelişme olmadı mesela o kadar yavaş gidiyor ali sema dan hiç konuşmuyorum oyna demişler oynamışlar sanki süs diye koymuşlar bunların bi hayatları vardı ne oldu onlara
ya yaz yaz bitmiyor işte demek istediğim tempo zamanı gelmedimi artık hadin gayri...

devil61
25-11-06, 13:35
fılızle yılmaz karakolda karsılasırda fılız yılmazdan suphelendığını ona bellı ederse yılmaz yıkılır artık.yılmaza ask konusunda geln vurdu gıden vurdu.yılmazın tam anlamıyla bırısıne duyduğu asktan tam bır tat aldığını sanmıyorum.fılızın yılmaza o bakısları sırasında kanalı değişip sılayı ızlerım daha ıyı hıc değilse fılızın yılmaza nefretle bakmadığını gormus olurm.cemın foyasının meydana cıktığı sahneyı o kdar sabırsızlıkla beklıyorum anlatamam.eskıden ıhlamurlar altındayı her aksam verseler ızlerdım dıyordum ama sımdı sıkıntıdan psıkolojık destek yardımıyla ızleyebılırım.eskıden fılız bır bolumde en az 5 kıyafet değisirdı.sımdı bır bolumde en fazla ıkı kıyafet değisiyor.:img-hyste dızımız o kdar yavasladı kı neredeyse fılızı ve dığer karakterlerı dızı boyunca aynı kıyafetlerle ızlıyeceğiz.bu arada fılız ne kadar cırkın gıyınıyor.ben bıle gıydırsem daha guzel gıydırırım onu.gecen senede gıydıklerı halbuysa cok guzeldi.

devil61
25-11-06, 13:40
gelelim dizi nasıl gidiyor polemiklere bence 2.sezon temelleri sağlam atılmadı konular ondan yavaş gidiyor 38-39 bölümlerde ölenler sayesinde en az ordan 5-6 bölüm çıkardı çok hızlı gittiler şimdiki senaristler işi düzeltmeye çalışıyorlar çabalarını takdir ediyorum ama yan olaylarda gelişim yavaşlığı herkezi fıtık ediyor bi açık pazar olayı vardı hatırlarsanız ordan 3 bölüm rahat çıkması gerekirken 1 bölümde herşeyi razına oturttular baştan beri dizi orta tempoda girmiş olsaydı bu sıkıntı yaşanıyor olurmuydu hayır olmazdı tabi ama şimdi yapmaları gereken biraz tempo yükseltmek olaylar akışkan hale gelmedi bi örnek verim cemilin çocuğuna ayakkabı yapmaktan başka bi gelişme olmadı mesela o kadar yavaş gidiyor ali sema dan hiç konuşmuyorum oyna demişler oynamışlar sanki süs diye koymuşlar bunların bi hayatları vardı ne oldu onlara
ya yaz yaz bitmiyor işte demek istediğim tempo zamanı gelmedimi artık hadin gayri...

aynen sana katılıyorum.hıc beklenmedık bır yerde karsımıza yan karakterler cıkabılıyolar.sankı bu bolumde alı ve sema sırf dızıde oldukları ıcın oynatılmıs gıbıydıler.eskıden yan karakterlerın hayatına bıle onem verırlerdı hızlı gıtse bıle gostermeden bıtımezdıler bır bolumu.bunları kafaya takarsak bu sene ıhlamurlar altındada gecen seneye gore o kadar eksıkler varkı anlatsak bıtmez.

matraka
25-11-06, 13:44
de ben mi yanlış anladım filizin yaşayacağı büyük şok yılmazın sabıkalımı olması...filiz bunu zaten biliyodu...mağazayı talan ettiğni...hapse girdiğini sonra bu konu hiç konuşulmadı ama elifin nişanlısının mağazayı dağıttığını biliyodu o kişinin sonradan aşık oduğu yılmaz olduğunu öğrendi ...bunları birleştiremiyomu filiz neden şaşırsın ki....

filizin şok olduğu sahne silahın sadıkoğlu üzerine kayıtlı çıkması yılmazın sabıkalı olması değil evet senle tartıştık benim emin olduğum senaristler filize en az tepki gelmesini sağlamak ayrıca dostları bi an bile yılmazdan şüphe etmezken ve filizin yılmazların evinde duyduklarından sonra birde yılmazla konuşmasından sonra karar sızlık içinde kalmaması lazım ama kalırsada o kadar fazla tepki almaz diyorlar bilmiyorlar bunlar daha sonra birbirlerinin yüzlerine nasıl bakarlar
sonunu bilmesem bu bölümde dizinin sonunun kötü biteceği hissine kapıldım

forever_bim
25-11-06, 13:47
Sevgili mert

Rica ederim arkadaşım, keyfim yoktu pek ama yazdım gene de bir şeyler.

Sevgili archshe,

Biraz Feride'ye haksızlık oldu bence. Ömer daha yeni odaya çıkmıştı, yaraları ağırdı ve Feride'nin dizide sorumlulukları oldukça fazla. Neden dersen Elif onun kızı gibi oldu daha şimdiden ve de o çocuk için Feride Tekinerlere çalışmaya gitti, evlerinde kalsa da Yılmaz'ı yüzde yüz tanımıyor Feride. Gene de Filiz'e sordu. Ayrıca ağır yaralı olan Ömer'in yanına gitmesi hiç de garip değil bence. Onun yanında vuruldu Ömer. Ben de olsam ilk hastaneye giderdim. Bana Filiz'in Yılmaz'ı bulmak için çabalaması ve Yılmaz'ın ailesinin yanına gitmesi mantıklı geldi. Yılmaz Filiz'in sevdiği adam Feride'nin degil.

Ayrıca küçük bir ihtimal olsa da Feride Ömer'in, Yılmaz'ın çevresindekilerin tanıttığı şeklinden daha farklı olduğunu düşünüyor bana göre.

ena'cığım;

Boşuna son sözü yazmadık herhalde.:img-wink:

matraka;

Yorumunu çok begendim.

Sevgiyle kalın.

cemotara
25-11-06, 13:50
Bence filiz hemen yılmazın suçlu olduğuna körükörüne inanmayacak ama şüphelenecek ve yılmaza soracak yılmazda filize kızacak vede ayrılık olacak sonrada cemi ekrem çözecek bence ve herkes cemin nasıl bir insan olduğunu anlıyacaklar yılmaz serbest kalacak filizde yılmazın yanına gidecek ama yılmaz kabul rtmeyecek bencede hatta eminimki bu dizinin sonu çok kötü bitecek yani mutluluk olmayacak inş. yanılırım ama filiz şüphelenirse ben filize kızmam çünkü inanması için elinden geleni yapıyorlar

archshe
25-11-06, 13:53
Sevgili mert

Rica ederim arkadaşım, keyfim yoktu pek ama yazdım gene de bir şeyler.

Sevgili archshe,

Biraz Feride'ye haksızlık oldu bence. Ömer daha yeni odaya çıkmıştı, yaraları ağırdı ve Feride'nin dizide sorumlulukları oldukça fazla. Neden dersen Elif onun kızı gibi oldu daha şimdiden ve de o çocuk için Feride Tekinerlere çalışmaya gitti, evlerinde kalsa da Yılmaz'ı yüzde yüz tanımıyor Feride. Gene de Filiz'e sordu. Ayrıca ağır yaralı olan Ömer'in yanına gitmesi hiç de garip değil bence. Onun yanında vuruldu Ömer. Ben de olsam ilk hastaneye giderdim. Bana Filiz'in Yılmaz'ı bulmak için çabalaması ve Yılmaz'ın ailesinin yanına gitmesi mantıklı geldi. Yılmaz Filiz'in sevdiği adam Feride'nin degil.

Ayrıca küçük bir ihtimal olsa da Feride Ömer'in, Yılmaz'ın çevresindekilerin tanıttığı şeklinden daha farklı olduğunu düşünüyor bana göre.

ena'cığım;

Boşuna son sözü yazmadık herhalde.:img-wink:

matraka;

Yorumunu çok begendim.

Sevgiyle kalın.

peki feridenin gene de yılmazın ailesinin yanında olamsı gerekmezmiydi hadi ömerin yanına gitti sonrasında gidebilirdi bence....hiç telaşlanmadı yılmazın düştüğü duruma...valla ben sinir oldum ferideye fazlasıyla...

emre_11
25-11-06, 13:54
kimse jenerikten bahsetmemiş. jenerikte artık elifin olduğu görüntüler yok. bunu farkeden bitek ben miyim?

bende fark ettim evet elifin görüntüleri yoktu fili&yılmaz görüntüüleri vardı

ayrıca bu bölüm beklediğim gibi değildi filiz&yılmaz sahneleri güzeldi zaten pek fazlada birşey olmadı

archshe
25-11-06, 13:55
sonunu bilmesem bu bölümde dizinin sonunun kötü biteceği hissine kapıldım

valla benim hiç ümidim kalmadı sonuyla ilgili...neolursa şaşırmıcam bundan sonra dizi mahvoldu bence...sadece merakımdan izlerim...heyacanı kalmadı artık....hiçbişey artık beni ne üzer ne sevindirir

forever_bim
25-11-06, 13:56
peki feridenin gene de yılmazın ailesinin yanında olamsı gerekmezmiydi hadi ömerin yanına gitti sonrasında gidebilirdi bence....hiç telaşlanmadı yılmazın düştüğü duruma...valla ben sinir oldum ferideye fazlasıyla...

Bence senin kızma sebebin Ömer'in hayatını kurtardıgı içindi

desem de inanma, şaka yapıyorum. Favorimsin yorumlarınla zaten. :happy0064 Çok severek okuyorum yorumlarını.

Bence çok da olagandışı bir durum degildi. Elif'i Müjgan Hanım'a bıraktı, zaten Handan da üzerinde baskı kurdu, hastaneden çıkar çıkmaz gidip Elif'i aldı bence.:good:

matraka
25-11-06, 13:59
filiz son ana kadar yılmaza inandı bence de

bu benim düşüncemdir ama inanmanın ve güvenmenin ortası olmaz şüphe ettiğin an bittiği andır bana dikkat edin handanın hanımın ceme söylediklerine biz sana sonuna kadar güveniyoruz ortasında değil bakın ömere yılmazdan intikan almak için filizi kulandığını gördüğünden beri yılmazdan şüphe ediyor ortasını olmaz bunun ya güvenecek yada yanılmışım güvenmemeliymişim diyecek yani şüphe duyarsa yılmazdan filizin 180 derece dönmesi lazım yada güveniyorsa hala yılmazın yanında olması lazım filiz bu kararı verince çok tepki alacak tabi verirse başta benden arkamdan gelenler olur sanıyorum:)

pinkzone
25-11-06, 13:59
Bence Ömerden sonra Feride nezaketen de olsa Yılmazın evine gitmeliydi. Gazi mahallesine uğruyor.. İki adım ileriye mi gidemiyor.. Bence Feride gitmeliydi. Onun için o kadar çaba sarfeden.. Normalde çarptığı kişiye sahip çıkılmayacak yerde Yılmaz sahip çıktı.. onun için seferber oldu.. Ama Feride onu yada ailesini nezaketende olsa görmeye gitmiyor. Olacak iş değil doğrusu.. Ömer ne yaptıki.. Yılmaz neler yapmadıki.. Terazide tartınca Yılmaz ezici ağırlığı var.. Feride yanlış yaptı.. Bence... Ayrıca ben mualla hanımın yerinde olsam Ferideye kırılırım.. Kim olsa kırılır. Sonuçta bir dönemde olsa o ailenin ekmeğini yedin.. Ayp ya.. Soru soracağına gitseydi iyi olurdu.

secoms
25-11-06, 14:02
walla bende bi ara kötüü sonla bitmesini istiyordum ama ama lütfen ayrılıkla bitmesin... işteo zaman diziyi bosuna izlemiş oluruz ...daha orijinal bi kötü son olabilir.. ne o öle klişe bi ayrılık... ne farkı kaldı diger dizilerden o zaman ... ben bi de bisey sormak istiyorumm ...neden fragmanda ömer siiri söledi de dizide sölemedi bence sölesedi cok daha etkileyici olurdu .... o sahnelere yazık oldu görüşündeyimm ... fragmanda görünce daha cok ekilemişti beni....

matraka
25-11-06, 14:04
Bence Ömerden sonra Feride nezaketen de olsa Yılmazın evine gitmeliydi. Gazi mahallesine uğruyor.. İki adım ileriye mi gidemiyor.. Bence Feride gitmeliydi. Onun için o kadar çaba sarfeden.. Normalde çarptığı kişiye sahip çıkılmayacak yerde Yılmaz sahip çıktı.. onun için seferber oldu.. Ama Feride onu yada ailesini nezaketende olsa görmeye gitmiyor. Olacak iş değil doğrusu.. Ömer ne yaptıki.. Yılmaz neler yapmadıki.. Terazide tartınca Yılmaz ezici ağırlığı var.. Feride yanlış yaptı.. Bence... Ayrıca ben mualla hanımın yerinde olsam Ferideye kırılırım.. Kim olsa kırılır. Sonuçta bir dönemde olsa o ailenin ekmeğini yedin.. Ayp ya.. Soru soracağına gitseydi iyi olurdu.

diyorum ya aynı fikirdeyiz diye herhalde boşuna demiyoruz.ayrıca deddiğin gibi geldiği yer mahallesiydi ve merak ettiğim bi şey daha bu kadar olay olur feride hala yılmazla ömer arasında ne olduğun u bilmez sabır taşı olsa merak eder çatlardı kızda tık yok.onu geçtim feride yılmazın evinde aileden gibi davranıldı ama o sorumluluğu feride gösteremedi bu zamanda yanında olmayacaksa kusura bakmayın hangi zamanda olucak ..vefa biraz vefa başka bi şey istemiyoruz ...

forever_bim
25-11-06, 14:05
Pinkzone olaya bir de şu açıdan bak.

Diyelim ki Feride Mualla Hanımların evine gitti. Feride'yi Yılmaz'a yamamaya dünden razı Mualla Hanım'ın olası tavrını düşünmek bile istemiyorum.

Bir de şimdiden karşılaştırmaya girmeyelim, daha Feride Ömer dün bir bugün iki izlediklerimizin tadını çıkarmaya bakalım derim ben.:img-wink:

secoms
25-11-06, 14:06
filiz son ana kadar yılmaza inandı bence de

bu benim düşüncemdir ama inanmanın ve güvenmenin ortası olmaz şüphe ettiğin an bittiği andır bana dikkat edin handanın hanımın ceme söylediklerine biz sana sonuna kadar güveniyoruz ortasında değil bakın ömere yılmazdan intikan almak için filizi kulandığını gördüğünden beri yılmazdan şüphe ediyor ortasını olmaz bunun ya güvenecek yada yanılmışım güvenmemeliymişim diyecek yani şüphe duyarsa yılmazdan filizin 180 derece dönmesi lazım yada güveniyorsa hala yılmazın yanında olması lazım filiz bu kararı verince çok tepki alacak tabi verirse başta benden arkamdan gelenler olur sanıyorum:)

matraka dediklerine katılıyorumm.. bende dün dizi bitince o sinirde filizin inanmamasının olagan oldugunu sölemiştim ama sak,n kafayla dinleyince bencede kesinlikle inanması gerekir.. ne ya bu bi inan bi inanma öle sey mi olurr..2 sahne önce delicesine inanan fiiz bi anda cark mı edecek ... olmamamalı bencede yazık olurrr..sonra da büyük ask diye önümüze koymasınlar o zaman

archshe
25-11-06, 14:07
Bence senin kızma sebebin Ömer'in hayatını kurtardıgı içindi

desem de inanma, şaka yapıyorum. Favorimsin yorumlarınla zaten. :happy0064 Çok severek okuyorum yorumlarını.

Bence çok da olagandışı bir durum degildi. Elif'i Müjgan Hanım'a bıraktı, zaten Handan da üzerinde baskı kurdu, hastaneden çıkar çıkmaz gidip Elif'i aldı bence.:good:

önecelikle teşekkür ederim bende senin yorumlarını severek okuyorum...senin de anladığın gibi derdim feride neden yılmazı değil de ömeri ziyaret etti değil...benim derdim yılmazın da yanında olması gerekirdi...feride yılmazı yüzde yüz tanımıyo ama iyiliklerini unutmamalı....bana göre olağan dışıydı...tamam handan tepki verdi ama elif anneanesinin yanında biraz daha kalsa ruhu duymazdı....filiz bıraktı elifle ferideyi eve ama feride mualla ablaları görmek istiyorum zor günlerinde yanında olmak istiyorum dese hayırmı diyecekti...

matraka
25-11-06, 14:08
Pinkzone olaya bir de şu açıdan bak.

Diyelim ki Feride Mualla Hanımların evine gitti. Feride'yi Yılmaz'a yamamaya dünden razı Mualla Hanım'ın olası tavrını düşünmek bile istemiyorum.

Bir de şimdiden karşılaştırmaya girmeyelim, daha Feride Ömer dün bir bugün iki izlediklerimizin tadını çıkarmaya bakalım derim ben.:img-wink:

birincisi sevgili modum izledilerimin tadını çıkaramıyorum sana ne oldu da yazıyorsun dersin şimdi şaka maka mualla hanım ne yapardı ben merak ettim sölede bilelim o anda yılmaza ferideyi yamamayamı çalışırdı annesinin bi şey gördüğü yok yapma sende

forever_bim
25-11-06, 14:11
önecelikle teşekkür ederim bende senin yorumlarını severek okuyorum...senin de anladığın gibi derdim feride neden yılmazı değil de ömeri ziyaret etti değil...benim derdim yılmazın da yanında olması gerekirdi...feride yılmazı yüzde yüz tanımıyo ama iyiliklerini unutmamalı....bana göre olağan dışıydı...tamam handan tepki verdi ama elif anneanesinin yanında biraz daha kalsa ruhu duymazdı....filiz bıraktı elifle ferideyi eve ama feride mualla ablaları görmek istiyorum zor günlerinde yanında olmak istiyorum dese hayırmı diyecekti...

Ya bilmiyorum da forum geneli Feride'nin kanatsız melek oldugunu düşünüyor, bir de bu üstüne eklenirseydi, kızın halini düşünemiyorum.:img-hyste

Gitseydi elbette ki nazik bir davranış olurdu.Kısmet değilmiş.

Ama başka bir şey farkettim diziyi izlerken zaten olay örgüsü beni bayıltıyor. Çok yavaş ağır çekim gidiyoruz.

forever_bim
25-11-06, 14:14
Matraka Mualla Hanım'ın genel tavrına bak arkadaşım;

Yok bu yemekleri kendi elleriyle yaptı, yok neden izin verdin Tekinerlere gitmesine yok Feride öyle yok Filiz böyle.

Yani benim anladıgım bu. Yanlış anlamış da olabilirim.

archshe
25-11-06, 14:16
matraka silah sadıkoğluna ait diye şok oldu diyosun ama bunu söyleyince şok şaşırmadı bence sanki eline sabıka dosyası verilince filizin kanı dondu gibi geldi bana...
bide forumdakilere soruyorum genel olarak ekrem ve yılmaz takip edenleri niye sıkıştırıp sorgulamadı sizce bence mantısız olmuş...

matraka
25-11-06, 14:17
ya sezinti bugün borsa felanda açık değil nerelerdesin berna1 sende yorumlarınızı bekliyorum ayrıca bir süre önce sizlere burda bi şeyler söylemiştim arkadaşlar: foruma yeni katılan arkadaşlar veya misafirler öyle uzakta durmayın görüşleriniz yazdıklarımızla aynı olsa bile lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşın uzaktan olmuyor böyle biraz yakına gelin

archshe
25-11-06, 14:18

Yok bu yemekleri kendi elleriyle yaptı, yok neden izin verdin Tekinerlere gitmesine yok Feride öyle yok Filiz böyle.

bencede mualla ferideyi çok beğeniyo oğlu mutlu olsun istiyo onadan yılmazın yanında filzin yerine feride olmasını ister ama bence öyle açık beyan ettiğini sanmıyorum....
zaten feride ziyarete gitseydi muallanın en son aklına gelecek şey ferideyle yılmazın arasını yapmak olacaktır...

devil61
25-11-06, 14:18

mualla hanım eğer fılızde ordaysa bır patavatsızlık yapardı.buna emın olabılırız arkadaslar.bence mualla hanım yılmazın ferıdeyle olmasına sevınır hatta aralarını yapmaya calısırdı.zaten bu dızıdekı hıcbır anneyı sevemedım.mujgan hanım bu bolume kadar severdım ne demek hapıse bosuna gırmedı dıye yılmaza bu adılığı nasıl yakıstırır anlamadım.ne muzgan nede mualla.handanı hıc katmıyorum hıc bırını sevmıyorum arkadas zorlanmı:)

yakupoglu61
25-11-06, 14:19
matraka dizi bu kadar karışık hal alınca kimse yazacak bişe bulamıyo
onların içinde bnde warım diyecek çok şeyim war ama yazıya dökmesem daha iyi olacak:D

matraka
25-11-06, 14:19
[QUOTE=forever_bim;1688179]Matraka Mualla Hanım'ın genel tavrına bak arkadaşım;

Yani benim anladıgım bu. Yanlış anlamış da olabilirim.[/QUOTE

evet düşüncende haklısın bi şeyde haklı değilsin üzgünüm hepte haklı olma şu anda mualla hanımın onları düşünücek hali yok o oğlunun endişesine düşmüş ve biz ayrıca ferideye gitte yılmazlarda kal demedik kısa bi ziyaret yap dedik çokmu şey istiyoruz vefa duygusu gelişen her insan kendine yapılanları unutmamalı ama insansa herşeyi yapar değilmi psiko cem :)

matraka
25-11-06, 14:21
matraka dizi bu kadar karışık hal alınca kimse yazacak bişe bulamıyo
onların içinde bnde warım diyecek çok şeyim war ama yazıya dökmesem daha iyi olacak:D

dök dök çekinem önceden yazardın ne güzel karamsarlık yakışıyormu dizi ilerde keyiflenecek bana güven içinden ne geçiyorsada paylaş hep ii şeyler duyacak değiliz ya çok çok karşı çıkıp nedenlerini bulmaya çalışırız dimi

devil61
25-11-06, 14:21
matraka silah sadıkoğluna ait diye şok oldu diyosun ama bunu söyleyince şok şaşırmadı bence sanki eline sabıka dosyası verilince filizin kanı dondu gibi geldi bana...
bide forumdakilere soruyorum genel olarak ekrem ve yılmaz takip edenleri niye sıkıştırıp sorgulamadı sizce bence mantısız olmuş...

orda zaten yılmazı mı polıslerden kacırsınlar adamları mı sıkıstırsınlar.adamlardan kurtulabılırlerdı ama orda onları sıkıstırıp bırde orda zaman harcasaydılar polıslerden kurtulamazlardı.adamları sıkıstırmanın yerı ve zamanı var o bolumler gelecek sen merak etme.

pinkzone
25-11-06, 14:22

Allah aşkına Hasan..

Kadın oğlunun şu durumuna üzülüyor senin bağladığın konuya bak.. Tamam bir yerde haklı olabilrisin.. Ama tutupta oğlu polisler tarafından aranıyor.. O esnada işi gücü bırakcak Feride'yimi övecekti.. :)

Yani Feride Mahalleye geldi. 2dk uğrayamıyordu.. Bu kadar vefasız.. Ayrıca herkese önüne gelene soracağına gitsin birinci ağızdan öğrensin.. Bu başkalarından duyması veee aaa öylemiş tavırları çok saçma.. Hiç olmadı birinden başından sonuna kadar olayları anlatmasını bekliyorum.. Müjgan anlatcaktı anlatsın işte. Tabi taraflı anlatacağı kesin.. Bu durumda bile kızının çektiklerini söylüyor.. İyide herşey karşılıklı.. Müjgan hanım bu bölüm yine eskisi gibi oldu.. Fıtık ediyor beni yine..

devil61
25-11-06, 14:24
evet düşüncende haklısın bi şeyde haklı değilsin üzgünüm hepte haklı olma şu anda mualla hanımın onları düşünücek hali yok o oğlunun endişesine düşmüş ve biz ayrıca ferideye gitte yılmazlarda kal demedik kısa bi ziyaret yap dedik çokmu şey istiyoruz vefa duygusu gelişen her insan kendine yapılanları unutmamalı ama insansa herşeyi yapar değilmi psiko cem :)

sen merak etme orda fılıze o bakısları her nekadar oğlundan ne olursa olsun suphelenmesede atabılıyosa orda ferıde olsaydı kımbılır ne yapardı.ben mualla hanıma ıkı ısı bır arada yapması konusunda 10 uzerınden 10 verıyorum.

E_D_A_G_S
25-11-06, 14:27
dün dizinin basi güzeldi, ama sonuna dogru sevgili senaristlerimiz yine tozuttular..basinda inanmadi filiz aferin valla:) ama gelecek bölüm biraz süphelenecek bence aslinda dogalda o delil den sonra kim olsa süphelenir bide yilmaz sacma sapan seyler soruyor kiza iyice civvitilar suyunu cikardilar resmen dizinin

matraka
25-11-06, 14:28
52.bölüme ait düşüncelerimden biride filize yoldaşlık edecek kişi feride gibi duruyor galiba olanlarıda filizden dinliyecek ama akıl verme beceresi nasıl feridenin bilemiyorum ya da filize ne yönde etkiler onu bilemiyorum ee nede olsa aylarsa ailenbiri olarak kaldığı eve en zor anlarında bile gitmeyen bir kızın filize doğru akıl vermesini beklemek biraz iyimser düşünmek olur galiba

yakupoglu61 sende haklısın ben alıştım insanlarda alışır diye düşünüyorum işte kaç bölümdür diken üstünde izliyorum bölümü ben bile hatırlamıyorum ...

matraka
25-11-06, 14:31
sen merak etme orda fılıze o bakısları her nekadar oğlundan ne olursa olsun suphelenmesede atabılıyosa orda ferıde olsaydı kımbılır ne yapardı.ben mualla hanıma ıkı ısı bır arada yapması konusunda 10 uzerınden 10 verıyorum.

mert ben olaya senin kadar taraflı bakmıyorum dizide halka yakın en iyi anne rolü kim ne derse desin mualla hanımındır oğlunun başına gelenleri filizden biliyor kimden bilicek onun sayesinde geldi zaten bi anne böyle düşünebilir bunda anormallik yok hem hata yaptığında bunun farkına varabilen nadir insanlardan burda geçen bölüm bana müjgan hanımı övenler ben karşı çıktığımda bana cevap yazıyorlardı ama müjgan gördüğün gibi aynı müjgan

E_D_A_G_S
25-11-06, 14:33
bu cemide bas taci yaptilar yaw..iyiki bi cocukluk arkadasiymis ömerle filizin..nasil önem veriolar ya hele handan sirket sana emanet herseyi yapabilirsin diyince iyice sinir oldum ztn hic sevmiom uyus kadini...dün en gzl sahne ömerin aglamasiydi cok etkilendim valla

E_D_A_G_S
25-11-06, 14:40
handan ferideye ne diye götürdün diyor müjgana ya ztn sinirliydim dün aksam daha cok sinirlendim nede olsa müjgan anneannesi ve handandan daha cok ilgileniyor elifle..4 yil boyunca kim büyüttü elifi handan mi müjgan mi..sonrada gelmis elifi anneannesinden uzaklastirmaya calisiyor iyice gözümden düstü bu kadin..

pinkzone
25-11-06, 14:41
Şimdi Handan hanımın bir şok olmas sahnesi vardı..

O sahnede nedense bana çok yapmacık geldi.. Nedendir bilmem ama öyle.. Galiba hem karakteri sevmediğimden hemde kişinin rolü biraz abartılı oynamasından kaynaklanıyor.. Orda o an dondu kaldı ya.. Ha dedim oooh gitti.. :) Bu da delircek.. Zaten anormalde.. Tescillenmesini isterdim.. Bu kadın sefaletide acıyı baştan sona kadar hakediyor.

devil61
25-11-06, 14:42
mert ben olaya senin kadar taraflı bakmıyorum dizide halka yakın en iyi anne rolü kim ne derse desin mualla hanımındır oğlunun başına gelenleri filizden biliyor kimden bilicek onun sayesinde geldi zaten bi anne böyle düşünebilir bunda anormallik yok hem hata yaptığında bunun farkına varabilen nadir insanlardan burda geçen bölüm bana müjgan hanımı övenler ben karşı çıktığımda bana cevap yazıyorlardı ama müjgan gördüğün gibi aynı müjgan

ben zaten yılmazı dusunmesıne bırsey dedığım yok.fılıze oyle davranmasında osnra onuda yapabılır dıye dusunuyorum.mujgan hanıma zaten bu bolumden sonra dıyecek hıcbırsey bulamıyorum.yılmaza nasıl bu kadar adılığı yakıstırdı acaba kızı kımseye acı dısında mutluluk verdı mı?hemen elıfe yaptıklarından sonra normal dıyo.ınsanda az dusunce olur.

pinkzone
25-11-06, 14:45
Aman devil.. Sende.. Onda düşünce olduğunu ne zaman gördün ki.. :) Bi küçük elif konusunda katılyıorum ona gerisi boş..

4 seneki evvel olayı buna bağdaştırmak ancak ona yakışır. İyi de sen değilmiydin olayları bir yönde etkileyen.. Sen değilmiydin.. Zengin damat delisi.. Sen dediğimyidin.. Kızını dürtüklüyen... Bırak ya.. En çok kolayca yaptığı şey her olayda muhakkak ki Yılmaz'ı hatalı görmesi.. Ona kalırsa ondan temizi yok.. Onun kızı melekti ona göre..

E_D_A_G_S
25-11-06, 14:45

O sahnede nedense bana çok yapmacık geldi.. Nedendir bilmem ama öyle.. Galiba hem karakteri sevmediğimden hemde kişinin rolü biraz abartılı oynamasından kaynaklanıyor.. Orda o an dondu kaldı ya.. Ha dedim oooh gitti.. :) Bu da delircek.. Zaten anormalde.. Tescillenmesini isterdim.. Bu kadın sefaletide acıyı baştan sona kadar hakediyor.

keske erolun yerine o gitseydi öte dünyaya..banada o sahne biraz yapmacik geldi kadin dondu valla..bende gidio sandim ama filiz ömer yasio diyince kadin yine hortladi:)

seawitch
25-11-06, 14:46
ben bu bolumde gercekten cok guldum... aslında gulunecek olaylar yoktu ama olay kadar komik sıkıcı ve agır cekimde işlenmişti ki insan en huzunlu sahnede bile ayrıntılara dalıp konudan kopuluyordu. sizi bilmiyorum ama ben izlerken boyle hissettim.
kimi bolumlerde ,ki bu bolumler 1. sezonda kalan bolumlerdi, olaylar gayet akıcı olurdu ama son zamanlardaki bolumlerde bolum basına 1 ya da tas catlasa 2 gun dusuyor.
oyunculuk acısından ise kimsede bir kusur goremiyorum ama belirttigim gibi aynı olay uzerine o kadar cok replik yazılmıs ki, oyuncuların performansları o sırada kayboluyor...
bu bolum yorumunu da yazık yılmaza diyerek kapatıcam... bu karakterin basına gelenler pişmiş tavugun dahi basına gelmemiştir heralde... adamcagız kimden kacsın sasırdı=)) umarım dizi ben kucukken olan boyle mi olacaktı adlı diziye donmez...

..... Ferideyle ilgili yorumlar yapılmıs. bence feride olay akısında suan icin etkin bir konumda degil.ne zaman ömer karakterini yılmazla ugrasmaktan baska seylere yoneltirler, işte o zaman feridenin rengi ortaya cıkar. suan icin herkese karsı mesafeli bir tip cizilmiş....

sinem*
25-11-06, 14:46
handan hanıma sefaleti çektirirler mi acaba...valla ben merakla izlerim müjgan yardım ediyor o da ezik ezik :):) yılmaz tekstile yardım edecekse de biraz beklesin handanın,ömerin biraz burnu sürtülsün

devil61
25-11-06, 14:47

handan hanımı sefalat ıcınde gormek oyle ısterım kı anlatamam.laf attığı ınsanlar baksınkı ne zorluklar ıcınde yasıyolar.zengınlerden daha temız yureğe sahıpler.ama ne yazıkkı cem srketı batırdığında yılmaz onları kurtaracağından bu sahnelerı goremeyeceğiz.bıllur kalkavan bence rol yapamıyor.acayıp yapmacık gelıyo bana o omere kalp msajı yaptıklarında oğrendığı zaman yaptığı rol o kadar yapmacık kı orda uzldu mu bayılacak mı anlamadı.bırde hanı handan hanım buyuk bır sok daha yasarsa tansıyon hastası mı neydı kalbı sıkısıyo bu sefer kurtarma sansları yoktu.omerın vurulmasından ve olumle pencelesmesınden daha onemlı bırsey mı var acaba onu etkılemesı ıcın.fılızle yılmaz evlense vallaha kesın olurdu:img-hyste

matraka
25-11-06, 14:48
[QUOTE=pinkzone;1688367]Şimdi Handan hanımın bir şok olmas sahnesi vardı..

O sahnede nedense bana çok yapmacık geldi.. Nedendir bilmem ama öyle.. Galiba hem karakteri sevmediğimden hemde kişinin rolü biraz abartılı oynamasından kaynaklanıyor.. Orda o an dondu kaldı ya.. Ha dedim oooh gitti.. :) Bu da delircek.. Zaten anormalde.. Tescillenmesini isterdim.. Bu kadın sefaletide acıyı baştan sona kadar hakediyor

evet ya bende o sahnede bittim ne oyunculuktu o öyle ya baştan beri ben bu kadını bir yere koyamadım anne, abla, yenge, anneanne, komşu, vefalı dost(kütüphaneci)valla olmuyor ÖSS sınavı gibi kadın ordada soru oluyor kendisi bir doğrusunu 3 yanlış götürüyor....

matraka
25-11-06, 14:52
handan hanımı sefalat ıcınde gormek oyle ısterım kı anlatamam.laf attığı ınsanlar baksınkı ne zorluklar ıcınde yasıyolar.zengınlerden daha temız yureğe sahıpler.ama ne yazıkkı cem srketı batırdığında yılmaz onları kurtaracağından bu sahnelerı goremeyeceğiz.bıllur kalkavan bence rol yapamıyor.acayıp yapmacık gelıyo bana o omere kalp msajı yaptıklarında oğrendığı zaman yaptığı rol o kadar yapmacık kı orda uzldu mu bayılacak mı anlamadı.bırde hanı handan hanım buyuk bır sok daha yasarsa tansıyon hastası mı neydı kalbı sıkısıyo bu sefer kurtarma sansları yoktu.omerın vurulmasından ve olumle pencelesmesınden daha onemlı bırsey mı var acaba onu etkılemesı ıcın.fılızle yılmaz evlense vallaha kesın olurdu:img-hyste

mertciğim arkadaşım onun tansiyonu yılmazla filiz buluşunca çıkıyor bunu bilmiyormusun merak etme görücek sefaleti yılmaz onları kurtarıcak demişsin kurtarmayacak bunuda bilmeni isterim şimdi sen nerden biliyorsun demedi beklediğim için cevap verim sadece bi tahmin :)

benim
25-11-06, 14:52
handan hanıma 50 ve 51. bölümde bişey olmadıysa bundan sonra hiç birşey olmaz.filiz evden gittiğinde psikolojik bir rahatsızlık geçirdi galiba.filiz'in evden gitmesi ömer'inkinin yanında devede kulak kalıyor.bu kadın da gerçekten tansiyon ve kalp rahatsızlığı olsa ömer hastanedeyken kesinlikle kalbinin teklemesi , tansiyonun çıkması lazımdı.anladım ben bu kadının rahatsızlığı hazımsızlık galiba...
Müjgan hanımda Nalan'a ablana neler yaptı bilmiyormusun diyor.Yılmaz Elif'e zarar verecek birşey yapmadı.Tokat harici ...Müjgan hanım Yılmaz'ı görmek istediği gibi görüyor.

devil61
25-11-06, 14:54
ben walla bu cümleye pek katılamayacagım ne demek şimdi bu ...

zengınlerın bazıları kendılerını onlardan ustun tutuyolar.handanın o ınsanlara besledığı duygular karsısında kalbı temız mı sımdı?onların duyguları bana gore daha saf ve daha temız.

secoms
25-11-06, 14:57
neyse ... bi dizinin önceki bölümlerinin izleyebilsem ne yorumlar yapacamda .... bekleyin gelecem :):) cünkü herkes bi sey diyo elifyılmaz filiz falan diye bakalım bi izliyim dönecem ben size :)

pinkzone
evet ya bende o sahnede bittim ne oyunculuktu o öyle ya baştan beri ben bu kadını bir yere koyamadım anne, abla, yenge, anneanne, komşu, vefalı dost(kütüphaneci)valla olmuyor ÖSS sınavı gibi kadın ordada soru oluyor kendisi bir doğrusunu 3 yanlış götürüyor....

Haaa haaa. :img-hyste :img-hyste Öss ha.. süper..

Kadın çözümsüz test Qizleri gibi.. Çözdükçe bir yenisi çıkıyor.. Ve neredeyse her soruda çelişki ve her soruda yanlışlık.. :img-yes:

Çok yapmacık oynadığına inanıyorum.. Hele Filizin silkelemesi yokmu koptum.. Keşke 2 tane tokat patlatsaydı.. O zaman içime srein serin sular dökülürdü.. :img-hyste :img-hyste Şoka girdi tokatla gelirdi kendine.. Aman yanlış anlamayın.. Anneye el kalkmaz ama .. Şoka girdi.. :) + Handan hanım annelik rolü ödünç almış gibi davranıyor ve uyguluyor.

devil61
mertciğim arkadaşım onun tansiyonu yılmazla filiz buluşunca çıkıyor bunu bilmiyormusun merak etme görücek sefaleti yılmaz onları kurtarıcak demişsin kurtarmayacak bunuda bilmeni isterim şimdi sen nerden biliyorsun demedi beklediğim için cevap verim sadece bi tahmin :)

orası doğru.handanın olumu fılız-yılmaz askından olsun.bence ecelı gelıp olmesınden ıyıdır.:img-hyste

pinkzone
25-11-06, 15:01
Müjgan hanım Yılmaz'ı görmek istediği gibi görüyor.

Bu sözünün altına imzamı basıyorum..

Pinkzone :)

Handan hanım hani yılmazı filizle görünce tansiyonu vs şeyleri çıkıyorya.. Artık işi duygu sömürüsüne döker.. Çantasında cep telefonunun yanında tansiyon ölçme aletinide yanında taşır.. Ahh ahh filiz çabuk çantayı aç.. Tansiyonumu ölç.. :) Kadının işi gücü ya birine sataşmak laf yada.. Duygu sömürüsü yapmak.

devil61
25-11-06, 15:02
Haaa haaa. :img-hyste :img-hyste Öss ha.. süper..

Kadın çözümsüz test Qizleri gibi.. Çözdükçe bir yenisi çıkıyor.. Ve neredeyse her soruda çelişki ve her soruda yanlışlık.. :img-yes:

Çok yapmacık oynadığına inanıyorum.. Hele Filizin silkelemesi yokmu koptum.. Keşke 2 tane tokat patlatsaydı.. O zaman içime srein serin sular dökülürdü.. :img-hyste :img-hyste Şoka girdi tokatla gelirdi kendine.. Aman yanlış anlamayın.. Anneye el kalkmaz ama .. Şoka girdi.. :) + Handan hanım annelik rolü ödünç almış gibi davranıyor ve uyguluyor.

bence o kıtapcıyla hala ask yasıyolardı.baktılarkı fılızın babası olecek adını unuttum değiştırdıler.handana bırınden gercektende esaslı bır tokat vurulması lazım kı aklı basına gelsın.ama bence sırketı yılmaz kurtaracak ya bu ona guzel bır tokat olur.sonra yılmazın yuzune nasıl bakacak allahım o sahneler gelsede ızlesek.cem'e ozellıkle ağlayarak senı bıze para verdın,kotu gunumuzde yanımızda oldun dıye dost bıldık.ama sen ne yaptın bızı pramağında oynattın.:img-hyste vallaha neselendım o sahnelerı ızleyeceğım aklıma geldı ya.

matraka
25-11-06, 15:04
neyse yarında 52.bölüm tahminleri yaparız bol bol ee tatil malüm biraz eğlenelim demi şimdi filizle yılmazın durmuna üzülmeye gidiyorum :)halkın arasına girelim taksimde sanırım biraz canlı müzik hepimize ii gelicek forumdaki arkadaşlar yarın görüşürüz artık

devil61
25-11-06, 15:07
Bu sözünün altına imzamı basıyorum..

Pinkzone :)

Handan hanım hani yılmazı filizle görünce tansiyonu vs şeyleri çıkıyorya.. Artık işi duygu sömürüsüne döker.. Çantasında cep telefonunun yanında tansiyon ölçme aletinide yanında taşır.. Ahh ahh filiz çabuk çantayı aç.. Tansiyonumu ölç.. :) Kadının işi gücü ya birine sataşmak laf yada.. Duygu sömürüsü yapmak.

sevgılı pınkzone benı guldurdun Allah'ta senı guldursun.tansıyonumu olc:img-hyste :img-hyste .neselendık atık.

matraka
25-11-06, 15:07
bence o kıtapcıyla hala ask yasıyolardı.baktılarkı fılızın babası olecek adını unuttum değiştırdıler.handana bırınden gercektende esaslı bır tokat vurulması lazım kı aklı basına gelsın.ama bence sırketı yılmaz kurtaracak ya bu ona guzel bır tokat olur.sonra yılmazın yuzune nasıl bakacak allahım o sahneler gelsede ızlesek.cem'e ozellıkle ağlayarak senı bıze para verdın,kotu gunumuzde yanımızda oldun dıye dost bıldık.ama sen ne yaptın bızı pramağında oynattın.:img-hyste vallaha neselendım o sahnelerı ızleyeceğım aklıma geldı ya.

gidim diyorum ama mert ne mümkün neden bu kadar ısrar ediyorsun ki tek stil batmaktan yılmaz kurtarmaktan bıktı artık kurtarırısa yuh derim kurtarmaması lazım bence şirket tamamen batıcak şirketi yılmaz alıcak evi ve çifliği bak görürsün senaristler alın size konuya valla size 20 bölüm yeter

devil61
25-11-06, 15:09
neyse yarında 52.bölüm tahminleri yaparız bol bol ee tatil malüm biraz eğlenelim demi şimdi filizle yılmazın durmuna üzülmeye gidiyorum :)halkın arasına girelim taksimde sanırım biraz canlı müzik hepimize ii gelicek forumdaki arkadaşlar yarın görüşürüz artık

bye canlı muzık bu ara ıhlamular altındayı ızleyen herkese ıyı geleceği kesın.karakterımız sağlam olmasa bunalıma bıle gırebılırız bu dızı yuzunden.

lawinia
25-11-06, 15:12
son sahne hariç bence bu bölüm güzeldi özellikle yılmaz filiz sahnelerini izlemek cok keyifliydi bi de yılmazı öyle konusturmasalardı daha da güzel olacaktı. filizin yılmazın arkasında olması, onun yanına gidip destek olmak isteyişi ve gittigini annesine rahatca söylemesi olması gerekendi bence. son delilden sonra filizin süphe duymaya baslayacagını düsünüyorum ve yılmazla karsılastıklarında da yılmaz bunu hissedecektir.
deliller, ömerin süpheli olarak onu söylemesi dısında yılmazın daha önce de tekinerlerin magazasını dagıtmıs olması da gecmişten gelen gercek bi düsmanlığın göstergesi ve bu da yılmaz için kötü olacak. yılmaz adamın kendisini döven kişi oldugunu söylediğinde ekrem yılmazın gercek bi komployla karsı karsıya oldugunu daha iyi anlayacak. ekrem ve adamları olayların arkasında cemin oldugunu bulacak ve cemin evinde karsılastığı kötü sürpriz de ekrem ve adamları olacaktır. haftaya da dizi bu sürprizle biter bana kalırsa...

pinkzone
25-11-06, 15:13
Matraka öncelikle bölüm yorumun yine çok güzeldi.. :)

Evet. Yarına bırakalım biraz konu.. Çok çekiştirilecek konular var daha.. Onu daha sonra paylaşırız.. :)

Cumartesi sabah sabah özet için gazete aldım. Okumadan özeti yazdım. Gazete beni bekliyor.. Şöyle bide yanına kahve cumartesi keyfim :) Şahsen bu aralar hep evdeyim ya.. :)

Yılmazı bir kerede şöyle keyifle sabah kahavaltısını gazetesini okurken görsek.. Sanırım bir sahnede görmüştüm. Filizle kahvaltı yapmıştı otelde.. :)

archshe
25-11-06, 15:17
erol beyin yerine handan ölseydi keşke adam mantıklı adamdı....herşeyi ilerde anlayabilirdi handan gibi kimseyi küçük görme huyu yoktu....gittilerde handan varken kimi öldürdü senaristler yaa...sadist olmaya başladım galiba...
bide ferideyel tekinerler bugünleri atlatıp beraber yaşamaya başlayınca yılmaz hakkında konuşan ömere handana ceme nasıl dayanacak ...hiç tepki vermiyecekmi kendisine bu kadar emeği geçen adamın onlar tarafından çirkince itham edilmesine...bi ömer evine çıksın da feride karakteri daha fazla açılacaktır..hem belki ömerle yılmaz arasındaki ilişkiyi filizden dinler feride

pinkzone
25-11-06, 15:18
Ya şu konuya deyinmeden edemeyceğim.. Yılmaz hani kamyonla kapının önüne geldi ya.. Ya adamda kamyon olmasaydı.. Ne olcaktı.. Onun yerine buldozerle filizin kapısına bir gittiğini düşündüğümde karnıma ağrılar giriyor..

Filiz: Bu ney Yılmaz
Yılmaz: Buldozer..
Filiz: Hayırdır ne yapacağız bunla kazımı ?
Yılmaz: Yok gezeceğiz. Hadi bin..
Filiz: Biliyormusun daha önce bir buldozere hiç binmemiştim.. :)

benim
25-11-06, 15:19
eğer ki filiz yılmaz'ın kesin olarak ömer'i vurdurttuğunu düşünürse.sizce yılmaz'ın bulunduğu yeri polislere söyler mi....hadi bakalım bir test sorusuda benden ....

pinkzone
25-11-06, 15:21
Bence söylemeye fırsat dahi kalmayacak.. Filiz 5dk şoka girer.. Dili tutulur.. Zaten komiserde der.. Yılmaz Akını yakalandı karakola geliyor.. İnş. Filizin tutumu yılmaza karşı değişmez. Umarım Yılmaz- Filiz hiç karakolda karşılaşmaz yoksa.. Filizin ağzından hiç duymayacağız şekilde kırıcı kelimeler duyacağız.

devil61
25-11-06, 15:23
eğer ki filiz yılmaz'ın kesin olarak ömer'i vurdurttuğunu düşünürse.sizce yılmaz'ın bulunduğu yeri polislere söyler mi....hadi bakalım bir test sorusuda benden ....

asla o adılığı yapmaz.fılızden ne kadar suphelenırse suphelensın sevdığı adamı satmasını hıc beklemeyın bence.hem soylese ne yuzle yılmaza donecek.

matraka
25-11-06, 15:25
asla o adılığı yapmaz.fılızden ne kadar suphelenırse suphelensın sevdığı adamı satmasını hıc beklemeyın bence.hem soylese ne yuzle yılmaza donecek.

mert öyle bi şey olmaz o kadar da değil filiz biter o zaman ne olursa olsun onu yapmaz ayrıca yapmasına gerek yok aynı saatlerde yılmaz yakalanmış olucak bu haberde filiz ordayken duyulur bence birde filiz yılmaz inanmaz ama onun için fedakarlık yapabilir benden söylemesi

pinkzone
25-11-06, 15:26
Ya çıkcam diyoroum çıkamıyorum.. Uzun sürede çıkamaycağım galiba.. Yazarken ben koptum.. Birden aklıma geldi.. :) Şaka bir yana kamyon sahnesi güzeldi. :)

devil61
25-11-06, 15:28
Bence söylemeye fırsat dahi kalmayacak.. Filiz 5dk şoka girer.. Dili tutulur.. Zaten komiserde der.. Yılmaz Akını yakalandı karakola geliyor.. İnş. Filizin tutumu yılmaza karşı değişmez. Umarım Yılmaz- Filiz hiç karakolda karşılaşmaz yoksa.. Filizin ağzından hiç duymayacağız şekilde kırıcı kelimeler duyacağız.

o sırada telsızle komsere bıldırıler yılmaz akın bulundu tutuklandı getırılıyor dıye.fılızde bekler maalesef karsılasırlar.bence fılız ona bunu nasıl yaparsın sonra dusunmeden etmeden sozler soyler yılmazda yıkılır yılmazın bundan sonra fılızı affetmesı bıraz zor gıbı.sonra yılmazın ısallah sucsuzluğu bellı olr cıkarda karsısına bır kız cıkar onla gezsın falan fılızde kıskanclığından catlasın ortadan ıkıye bolunsun.yılmazın pesınden ayrılmasın.

lawinia
25-11-06, 15:29

bence karsılasacaklar ve ayrılık sinyalleri bu konusmayla verilecek hatta yılmaz karsılastıgı tavır karsısında elifi kovduğu gibi filizi de kovabilir...

bu arada artık feridenin de bi şeyler hatırlaması lazım. ben ömerin vurulmasıyla yasdığı sok bi şeyler hatırlatır belki diye düsünüyodum ama olmadı.

benim
25-11-06, 15:32
karakolda karşılaşma gibi bir durum olmayabilir belki.Ekrem Yılmaz'ı yine kaçırabilir.belki evin gizli bir yeri vardır ya da başka giriş kapısı falan..

pinkzone
25-11-06, 15:32
o sırada telsızle komsere bıldırıler yılmaz akın bulundu tutuklandı getırılıyor dıye.fılızde bekler maalesef karsılasırlar.bence fılız ona bunu nasıl yaparsın sonra dusunmeden etmeden sozler soyler yılmazda yıkılır yılmazın bundan sonra fılızı affetmesı bıraz zor gıbı.sonra yılmazın ısallah sucsuzluğu bellı olr cıkarda karsısına bır kız cıkar ona gezsın falan fılızde kıskanclığından catlasın ortadan ıkıye bolunsun.yılmazın pesınden ayrılmasın.

Evet benimde tahminim böyle.. Umarım böyle birşey olmaz diye içimden geçiyorum.. Dualar ediyorum.. Ama kötü olasılığıda düşünmeden edemiyorum. Yılmaz bundan sonra affetmesinde zaten. Filizde Yılmazın suçsuzluğunu öğrenince ciğerci kedisi gibi Yılmazın peşinden gitmesin.. Eğer tahmin ettiğim sahneler yaşanırsa. Filiz- Yılmazda sonunda birleşirse.. Zaten çoktan bu aşk benim için inandırıcılığını yitirmiş olacak.

Aynali 11
25-11-06, 15:34
arkadaslar bir sorum var su ömer vuran adam varya hani gidip teslim oldu ifadesinde ne dedi reklamlar basladiginda kanal degistirdim actigimda reklamlar bitmisti ve filiz bu dogru degil falan dedi..yani o ifade sahnesini kacírdim diyebilirim

matraka
25-11-06, 15:35
bence karsılasacaklar ve ayrılık sinyalleri bu konusmayla verilecek hatta yılmaz karsılastıgı tavır karsısında elifi kovduğu gibi filizi de kovabilir...

bu arada artık feridenin de bi şeyler hatırlaması lazım. ben ömerin vurulmasıyla yasdığı sok bi şeyler hatırlatır belki diye düsünüyodum ama olmadı.

evet katılıyorumda karşılaşıcaklarına ne olacağını kestiremiyorum ve filiz hakaret felan ederse yılmaz o an orda bi şey demez daha sonra der ayrıca bi şeyden daha nerdeyse emin gibiyim yılmaz içeriden çıksa bile galiba filiz onu cemin gerçek yüzü çıkana kadar suçlu bilicek

devil61
25-11-06, 15:35
Evet benimde tahminim böyle.. Umarım böyle birşey olmaz diye içimden geçiyorum.. Dualar ediyorum.. Ama kötü olasılığıda düşünmeden edemiyorum. Yılmaz bundan sonra affetmesinde zaten. Filizde Yılmazın suçsuzluğunu öğrenince ciğerci kedisi gibi Yılmazın peşinden gitmesin.. Eğer tahmin ettiğim sahneler yaşanırsa. Filiz- Yılmazda sonunda birleşirse.. Zaten çoktan bu aşk benim için inandırıcılığını yitirmiş olacak.

belkıde ne olursa olsun fılız yılmazdan suphelenmez.ama bu ıhtımali dığer ıhtılmallle karsılastırırısak kotu ıhtımal%90 ken ıyı ıhtılmal %10.zaten suphelenırde fılızde yılmaza bellı ederse sonra bunlar nasıl bırlesecek.bunlar ılerde bırlesselerde bırbır onlerıne cıkar bu yasadıkları yanlıs anlasımlamar ve kotu olaylar.boyle buyuk bır askı bu kadar yıpratmazlar bence.

pinkzone
25-11-06, 15:37
karakolda karşılaşma gibi bir durum olmayabilir belki.Ekrem Yılmaz'ı yine kaçırabilir.belki evin gizli bir yeri vardır ya da başka giriş kapısı falan..

Yok artık.. Kaçarlarsa bu sefer kesinlikle olmaz.. Aynalı izin vermeyebilir kaçalım der ama Yılmaz olmaz der gider teslim olur.. Ama düşünüyorumda aynalı kaçmaz ya.. Saçma.. Evin gizli yermi vardır.. :) Tek kapı galiba.. Umarım balkon kapısı yada mutfak kapısı dışarıya açılmıyordur.. Ama yılmaz bu sefer kaçamyı düşünmez. Adamın yakalandığını öğrendi.. Ne kaçacağım der teslim olur.

matraka
25-11-06, 15:39

filiz bunu daha öncede yaptı aşk inandırıcılığını yitirmezde taraftar kaybeder bu kadar olay yaşa vazgeçme silah sadıkoğlunun üzerine kayıtlı diye dön daha sonra ne yapacak filiz ,cem foyası çıkınca ben ne yaptım diyecek pişmanlık sahneleri gelicek yılmazdan gene gidip küçücük bir özürmü dileyecek işte asıl ben o zaamn yuhh derim bence araları açık olucak ama bir şekilde karşılaşırlar biliyorsun yılmaz istediğinde çok kırıcı oluyor

devil61
25-11-06, 15:39
aklıma fılızın dosyaya bakıp ağlaması geldıkce ınanacak kesın ınanacak bu kız.ısallah barı orda yılmaza kırıcı seyler soylemez.

TubaBülent
25-11-06, 15:40
arkadaslar bu bölümde bekledigimi bulamadim maalesef bilmiyorum yavas yavas soluyorum galiba diziden tuba ve bülent oynamasa bakmam

pinkzone
25-11-06, 15:42
evet katılıyorumda karşılaşıcaklarına ne olacağını kestiremiyorum ve filiz hakaret felan ederse yılmaz o an orda bi şey demez daha sonra der ayrıca bi şeyden daha nerdeyse emin gibiyim yılmaz içeriden çıksa bile galiba filiz onu cemin gerçek yüzü çıkana kadar suçlu bilicek

Evet Yılmazı hapishaneden çıksa bile suçlu bilecektir uzun süre.. Ya düşünüyorumda Cem boş kalmaz bence .. Cem ya içerde Yılmaz'a suikast girişiminde bulunur yada diğer tetikçiyi ötmemesi için öldürtür.. Bu adam kesinlikle boş durmaz..
Ha bide Yılmazın boşluğundan yararlanıp filize iyice yaklaşır.. Filizle yemeğe gider. Magazincileride çağırır hem gazeteye hem tv görüntü verir.. İçerdeki Yılmaz'a nispette yapar o..

matraka
25-11-06, 15:47
yılmaz filizle karokolda karşılaşır malüm cemde ordadır
-- filiz nasıl yaparsın bunu yılmaz bir insan nasıl bu kadar cani olur felan der
-- yılmazda şaşkınlıkla karışık ne diyorsun sen filiz buna inanıyor olamassın der

bence karşılaşmaları o tetkçiyle filiz gittikten sonra olabilir ki filiz yılmazın suçlu olduğuna inansın herhalde cem de repliklerde sonunda istediğimi aldım der gibi bakar ama nafile koçum senin daha çok plan yapman lazım açığada çıkıyorsun bundan sonra sen kork bence belkide senaristler bak şaka yaptık diyecek bellimi olur
biz böyle yorumlar yaparız filiz gene güvenir o zaman helal olsun filize derim ama nerde bu güneşte batıdan doğmazki bu dizide...

benim
25-11-06, 15:50
ya ben hala iyi düşünmeye çalışıyorum.bence filiz yine yılmaz'a inanacak eğer yılmaz karakola getirilirse filiz 'in kötü bir söz söyleyeceğini sanmıyorum. yılmaz'ı görünce yine sarılır. cem de iyice fitil olur.filiz'i bir türlü inandıramadığı için.

pinkzone
25-11-06, 15:54
Bu bölümün fragmanını merakla bekliyorum.. Bakalım Filizin bakışlarını görürsek o zaman anlarım.. Onun için fragmanı bekleyeceğim. Ama delillere inanması %90 Yılmaz inanması %10 küçük ihtimal Yılmaza inanması. Bide Yılmazın o meşhur replikleri var.. onun için bu da bunu körükler.. %100 Filiz delillere inanır.
Ben yine içerdeki Yılmazı merak ediyorum. Bu seferde her zaman olduğu gibi sataşacak birini bulur.. :) Ya da Cemin tuttuğu adam şişcidir.. Tuvalette Yılmazı kıstırır.. Valla merak ediyorum.. Yılmaz içeri girerse Aynalı Sustalı Kemala hapishanedeki sağladığı konforu Yılmaza da hazırlaycak mı ? Hazırlasada Yılmaz kabul etmez bence..

matraka
25-11-06, 15:58
Bu bölümün fragmanını merakla bekliyorum.. Bakalım Filizin bakışlarını görürsek o zaman anlarım.. Onun için fragmanı bekleyeceğim. Ama delillere inanması %90 Yılmaz inanması %10 küçük ihtimal Yılmaza inanması. Bide Yılmazın o meşhur replikleri var.. onun için bu da bunu körükler.. %100 Filiz delillere inanır.
Ben yine içerdeki Yılmazı merak ediyorum. Bu seferde her zaman olduğu gibi sataşacak birini bulur.. :) Ya da Cemin tuttuğu adam şişcidir.. Tuvalette Yılmazı kıstırır.. Valla merak ediyorum.. Yılmaz içeri girerse Aynalı Sustalı Kemala hapishanedeki sağladığı konforu Yılmaza da hazırlaycak mı ? Hazırlasada Yılmaz kabul etmez bence..

bence olacağı o yılmaz sustalının yerine geçicek zaten yılmazın hapishane hallerini çok beğenmiştim birde başrol oyuncusunu 2-3 bölümden fazla içerde tutmazlar

devil61
25-11-06, 16:01
ya ben hala iyi düşünmeye çalışıyorum.bence filiz yine yılmaz'a inanacak eğer yılmaz karakola getirilirse filiz 'in kötü bir söz söyleyeceğini sanmıyorum. yılmaz'ı görünce yine sarılır. cem de iyice fitil olur.filiz'i bir türlü inandıramadığı için.

ısallah arkadasım dedığın gıbı olur.ama dosyaya bakıp ağlaması bence ınanacak bu sefer allahın hakkı 3:)

pinkzone
25-11-06, 16:03
Bende Yılmaz'ın hapishanedeki hallerini çok beğenmiştim.. Vurgun yemiş.. Aşkla ilgili konuşmaları.. Ağalık sistemine karşı çkışı.. Dayak yiyişi :) Sonra biraz hüzünlenmesi.. gidip elini yıkaması.. Dayak yediği adamı kurtarması.. :) 2-3 bölüm bencede içerde kalır. Yılmaz susçsuzluğundan dışarı çıkar. Ama filiz hala olayları onun yaptığına inanır. Yılmazın içerdeki mahsun hallerini özledim.. :)

cemotara
25-11-06, 16:33
PİNKZONE akşam akşam beni güldürdünya demek buldezer ha valla gülmekten karnıma kramplar girdi
Birde üç bölümden beri herkes filiz yılmazı suçlayacak diyor her seferindede filiz sonuna kadar yılmaza güveniyor ve ona inanıyor ama galiba bu sefer delillere inanacak ama bellimi olur belkide inanmaz inş. öyle olur birde önümüzdeki bölümde herhalde aynalı cemin defterini dürecek cemi bekleyen kötü süpriz kesinlikle aynalı hatta yılmazda olabilir

anny
25-11-06, 16:38
geçen bölümü izlememiştim..bu bölüme baktım..yine saçma bir bölümdü..bu kadar konuları uzatıp diziyi saçma bir hale getiren senaristleri kutlamak istiyorum..:img-blush ömer ölücek sandım ben..eger ölseydi en fazla 3-4 bölüm sonra biterdi ıhlamurlar..dedim ya illaki uzatacaklar cem piskopatı daha ne çoraplar örecek tekinerlerin ve yılmazın başına..kimse şüphelenmiyor adamdan zaten..ömer iyileşiyor beni yılmaz vurdurtmuş olabilir diyor..sonunda cemin yaptıklarını ögrenince ne hale gelecegini merak ediyorum aslında..ama o bölümü beklemeye tahammülüm yok artık..ne güzeldi önceden heyecanla fragmanı beklerdik şimdi ise arada bir gelip yorum yapıyorum..

ağlayan gitar
25-11-06, 16:40
arkadaşlar son sahnede polis silahın sadıkoğlu şirketine ait olduğunu mu söyledi orayı kaçırdım nasıl oluyo öle bişe ya biri bana anlatabilirmi acaba silah nasıl onların olcax ki düşün düşün kafayı yedim :icon_sorr

benim
25-11-06, 16:40
silahta çok önemli bir delildi.filiz zerre kadar yılmaz'ın yaptığına inanmadı.son sahnedeki göz yaşı yılmaz'ı suçlu gördüğü için değil.yılmaz'ı kanun önünde suçlu gördükleri ve yılmaz'ın bu komplodan nasıl kurtulacağı içindir.

61MERVE61
25-11-06, 16:44
52bolum ozeti:)
FİLİZ, ÖLÜMLE PENÇELEŞEN ÖMER'İ DEHŞET İÇİNDE İZLER. ÖMER'İN VURULMASIYLA İLGİLİ SORUŞTURMADA TÜM DELİLLER YILMAZ'IN SUÇLU OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR. YILMAZ'DAN KURTULMAK İÇİN YAPTIĞI PLANI ADIM ADIM UYGULAYAN CEM,BİR GECE EVİNE GELDİĞİNDE KÖTÜ BİR SÜRPRİZLE KARŞILAŞIR. DÖRT BİR YANI,CEM'İN KURDUĞU TUZAKLARLA KUŞATILAN YILMAZ , MASUM OLDUĞUNU KANITLAYABİLECEK Mİ?

arkadaslar 52bolum ozeti:)

devil61
25-11-06, 16:51
silahta çok önemli bir delildi.filiz zerre kadar yılmaz'ın yaptığına inanmadı.son sahnedeki göz yaşı yılmaz'ı suçlu gördüğü için değil.yılmaz'ı kanun önünde suçlu gördükleri ve yılmaz'ın bu komplodan nasıl kurtulacağı içindir.

senın dedığın gıbıde olabılır.zaten dığer turlu bızı asklarına nasıl ınandıracaklar?

forever_bim
25-11-06, 17:09
Bu dizi pekala 39 bölümde de bir efsaneye dönüşüp bitebilirdi. Nasıl olurdu?

30lu bölümlere geldiğinde Meral'i devreye sokacakları yerde Filiz'i Yılmaz'la, Elif'i Ömer'le ve bebeğiyle bir bütün haline getirir, aradaki soğuklukları kaldırır masalsı bir final yapardı.

Ama baktılar ki bu tavuk reyting yumurtluyor neden kafası kesilsin ki?

Aşk dizisiymiş. Peh nesi aşk dizisi. Elime kalem alayım daha iyisini ben yazarım, o kadar da iddilalıyım.

Sevgili Pinkzone;

Hatırla Sevgili Cuma'ya alındı çünkü Tomris Giritlioğlu & Şükrü Avşar iş ortaklığı bitti. Halbuki Tomris Hanım'ın hem bu diziye hem de Kırık Kanatlar'a katkısı çok fazlaydı.

Sinan Tuzcu'yu İngiltere'den Cansel Elçin'i Fransa'dan Tomris Hanım bizzat kendisi getirdi.

Tomris Hanım'ın hem Erkekler Ağlamaz hem de Hatırla Sevgili dizileri maalesef reyting kopartamadı. Avşar yapımın da Kırık Kanatlar ve Ihlamurlar Altında dizileri sermayeden yiyor şu anda.

Bakın reytinglere, 7.4 almışız. Sıla 16.4 , Binbir Gece 16.9 hatta AB'de 21.1, Avrupa Yakası 4 sezondur devam ediyor reytingi yüzde 11. Gidişat maalesef kötü.

Dizide ilk sezonun sonlarında Meral bıktırmıştı şimdi Cem'den daha da beter bıktık.

Senaristlerin Ömer karakterini hiç sevmediği de ortada. Ne kadar yıpratıldı bu sezon hepimiz gördük. Aynı şekilde Yılmaz'la Filiz de çok pasif kaldılar.

Akşam Ömer elini uzattığında ve Feride tuttuğunda yeni bir aşk daha yaratılıyor diye ümitlendim ardından hemen Cem'e gecti sahneler, daha da beter sinir oldum. Yılmaz'la Filiz arasında bir aşk var ama izleyici diken üstünde izliyor kaç haftadır. Ömer'le Feride arasında başlar mı başlamaz mı kestirilemeyen bir durum var. Ali ve Sema fondaki martılar. Salih ve Fahriye dekordaki biblolar. Dizinin merkezinde ise Cem sapığı. Pes vallahi pes.

Aynı yapım şirketinin Çemberimde Gül Oya ve de Sultan Makamı gibi iki efsanesi var oysa ki.

yengecs
25-11-06, 17:14
Sanirim bi cok kisi gibi bende tad alamadim ve uzun zamandirda alamiyorum. Omer'in sahneleri haric, dusunun 8 yasinda bi kiz cocugunu ve etkilendigi icin goz yasi doksun. O kiz cocugu kiz kardesim oluyo ve Elif'i cok ozledigini soyluyo ve bende saskinliktan bisey diyemiyorum. Dizinin anatar iki ismi var biri Omer ve digeri diziden ayrilmasina ragmen Elif.. Her ne kadar Filiz ve Bulent karakteri on planda olsada, geceklikle alakasi olmadigini dusunuyorum.

..ben bu durumu evcilik oynarken oyundan kovulan ve tadi tuzu kacan bi evcilik oyununa benzetiyorum. =)

yeşil_2
25-11-06, 17:18
ya arkadaşlar noluyo yaa. hepiniz ümidi kestiniz bakıyorum. yorumlarınızı şaşkınlıkla okudum. ben hala dizimi seviyorum. ve heyecanla bekliyorum. lütfen benim gibi düşünenler varsa yorumlarını yazsınlar.

cemotara
25-11-06, 17:25
Tabikide ıhlamurlar altında benim için hala 1 numara hiçbir diziye değişmem senaryoda gıcıklıklar olsada cem gibi gıcık biri olsada hala çok severek izliyorum evet elif önemli bir karakteri dizi için ama filiz ve yılmaz kadar değil dizi hala çok izleniyorsa bunu filiz&yılmaz aşkı izlettiriyor tabi ömerde çok önemli dizide inş ferideylede aralarında aşk doğacak

nihz
25-11-06, 17:31
geçen sezon zevkle ve heyecanla izlediğim diziyi nasıl bu hala getirdiler inanamıyorum ama türk dizilerinin geneline bakınca ikinci sezonların hayal kırıklığı yarattığını görebilmek mümkün dizileri uzatmak için konuyu iyice batırıyorlar birde anlamadığım şey hemen her dizide gördüğüm 1 iyi 1 kötü adam klasiği çok sıktı artık değişik bir şeyler görmek istiyorum farklı bir bakış açısı cemi psikopat, yılmazı melek, ömeri tutuğu hiçbir işte başarılı olamayan tutarsız bir adam yaptılar çıktılar işin içinden herbölüm farklı zaman dilimlerinde ama aynı dönüp dolaşan aynı yere bağlayan bir dizi izlemeye başladık geçen senenin hatrına bu kadar zaman dayandım ama 2 bölümde daha aynı yemeği ısıtıp önüme koyarlarsa ben artık pes derim

Eylotuerk
25-11-06, 17:32
ya arkadaşlar noluyo yaa. hepiniz ümidi kestiniz bakıyorum. yorumlarınızı şaşkınlıkla okudum. ben hala dizimi seviyorum. ve heyecanla bekliyorum. lütfen benim gibi düşünenler varsa yorumlarını yazsınlar.

aynen ben senin gibi dusunuyorum, burada herkes i.a yi elestiri yagmuruna tutuyor, yok artik izlemiyorum guzel degil, yok soyle yok boyle....
Benim icin onemli olan filiz+yilmaz askidir, ve cogu kisinin dedigi gibi kotu bir bolum degildi, bence superdi filiz le yilmaz in bulumalari bakismalari sarilislar olaganustuydu, birazda bu taraftan dusunun, yaa ne guzel sahneler izledik bu bolum.....

61MERVE61
25-11-06, 17:33
24 KASIM 2006 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 16,40 40,70
2 SILA (OZEL) ATV 9,10 23,30
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,80 19,70
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 7,40 19,50
5 KORUYUCU (Y.S) [NET] STAR 6,20 17,20
6 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,80 15,50

HEDEF KİTLE : A/B
24 KASIM 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 14,60 41,20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,80 27,40
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,50 22,70
4 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,30 34,50
5 SILA (OZEL) ATV 6,30 20,00
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,30 18,10
7 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,20 17,10

cok sevindim ya avrupada ikinci gelmisiz

ena
25-11-06, 17:35
Sevgili forever_bim,
Çok da doğru tesbitlerde bulunmuşsun..Gerçekten de reyting yumurtlayan tavuk olduğu için diziye devam edip kart bir horoz haline getirmek pahasına herhangi bir düzeltme çabasında da bulunmadılar.

Bu işin içindeki insanlar saygınlığa ve seyirciye saygıya zerre önem vermeyip sadece paraya odaklandıkça daha kaç dizi kart horoz'a dönecek kestirmek zor.
Senaryoyu daha ne denli itici yapabilirler bekleyip görmek lazım. Belki de bu sefer senaryo bozma konusunda ilklere adını yazdırmak istiyordur yapım şirketi.

Tomris Giritlioğlu ve Şükrü Avşar ayrılığı gösterdi ki onlar kimyadaki bileşikler gibilermiş. Ayrı ayrı çok da işe yaramıyorlar ama bir aradayken ÇGO gibi efsanelere imza atabiliyorlar. Tez elden yine birleşmeleri umuduyla ne diyeyim.

61MERVE61
25-11-06, 17:35
yaa ben i.a hem kizarim hem severim ihlamurlaraltinda benim icin birinci herzaman da oyle olacakitr burda bagzi gicik seylere kizdigima bakmayin ne dersem deyim i.a biricigim benim.

61MERVE61
25-11-06, 17:36
Tomris Giritlioğlu ve Şükrü Avşar bende bir araya gelmelerini istiyorum yaa.

forever_bim
25-11-06, 17:41
Sevgili Arkadaşlar;

Diziyi başka örnekler vererek eleştirdim ama diziden şu an için vazgeçmedim sadece soğudum.

Bu bölüm türlü türlü gereksiz sahne vardı. Cemil'in ayakkabı yapma sahnesi gibi. Sema ve Ali'nin hiç bir anlam ifade etmeyen sahneleri gibi.

Ayrıca da dizi eleştirisi için burdayız olumlu ya da olumsuz. Saygı çerçevesinde olduğu sürece de bunun hiçbir yanlışı yok.

Kalitenin düşmeye başladığı, entrikanın hızla artmasından belli. Eski şiirsel replikler yok. Eski hüzün dolu sahneler yok. Psikopat Cem'in hipnoz etkisi yaratttığı Handan, Ömer ve Filiz bir de pasif kalmış arada iyice saçmalayan Yılmaz var.

cemotara
25-11-06, 17:42
Tomris giritlioğluyla şükrü avşar ayrıldılarda ama hala ıhlamurlar altındanın proje tasarım başında bence ıhlamurlar altındayla hala ilşki vardır tomris hanımın

slayjic
25-11-06, 17:46
ah sevgilim! ayrılık trenini çoktan kaçırmadık mı biz?bulup bulup kaybetme oyunlarını,çoktan tüketmedik mi?o dünyevi aşk oyunlarından;kıskandırmalardan,kaçamaklardan,çokta n vazgeçmedik mi?birbirimizi en ağır ihantelerle sınamadık mı?anlamadın mı artık varlığım sana acı vermek için değil....Sadece seni sevmek için yaşadım ben...

cezmi ersöz sanki yılmazla filizin aşklarına yazmış..

bu haftaki yorumuma gelince bu haftaki bölüm bence güzeldi gerçi filiz yılmazı çok bile savundu ben bukadarını beklemiyordum yani daha çabuk pes eder die düşünmüştüm ama haftaya kesinli,kle savunamıcak die düşünüyorum ama yanılabilirim inşallahta yanılırım ama bunca delilden sonra hala savunmaz

cem allahım bu adamın ölümü kesinlikle benim elimden olucak bu kadar sinsi bir kişi olmaz ama çok açık veriyo ya ama yinede kendi istediği gibi gidiyo olaylar

ömerin kurtulması tabikide sevindirici ama yılmazı suçlaması üzücüydü benim için

handan hanım oğlunu kurtarmasına rağmen ferideye böyle davranması çok yanlış kadın hala akıllanmadı

ayrıca bu hafta filiz yılmaz sahneleri yine çok hoştu...

forever_bim
25-11-06, 17:47
Tomris giritlioğluyla şükrü avşar ayrıldılarda ama hala ıhlamurlar altındanın proje tasarım başında bence ıhlamurlar altındayla hala ilşki vardır tomris hanımın

Yok cemotaracım, 39. bölümden sonra anlaşmaları bitti. Baksana Cansel Elçin KK'ı bıraktı, Hatırla Sevgili'de başrolü oynuyor. Tomris Hanım'ın yeni dizisinde. Hatta bizim baş senarist Nilgün Öneş de artık Hatırla Sevgili'yi yazıyor.

cemotara
25-11-06, 17:59
Yok cemotaracım, 39. bölümden sonra anlaşmaları bitti. Baksana Cansel Elçin KK'ı bıraktı, Hatırla Sevgili'de başrolü oynuyor. Tomris Hanım'ın yeni dizisinde. Hatta bizim baş senarist Nilgün Öneş de artık Hatırla Sevgili'yi yazıyor.

sevgili forever_bim evet şükrü avşarla ortaklığı bitti ama yinede ı.a. da ilgileniyordur tomris hanım neyse olan olmuş birde araları kötü değildir inş.
Tomris hanımın yeni diziside bize rakip olacak esasında buna çok sevindim çünkü sıla hep 11 ibuluyordu bitmesi ve bizi etkiliyordu biraz ama şimdi özel bölüm vermez sıla ve erken biter ıhlamurlar altındaylada hatırla sevgili aynı saatte başlar böylelikle bizim dizimizin reytingleri yeniden yükselir çünkü h.s. iyi bir yapım olsada pek reyting alamıyor cuma günkü yapımlarla başa çıkamaz ve ya yeniden saatini değiştirirler yada bir yapım daha güme gider

61MERVE61
25-11-06, 18:07
sevgili forever_bim evet şükrü avşarla ortaklığı bitti ama yinede ı.a. da ilgileniyordur tomris hanım neyse olan olmuş birde araları kötü değildir inş.
Tomris hanımın yeni diziside bize rakip olacak esasında buna çok sevindim çünkü sıla hep 11 ibuluyordu bitmesi ve bizi etkiliyordu biraz ama şimdi özel bölüm vermez sıla ve erken biter ıhlamurlar altındaylada hatırla sevgili aynı saatte başlar böylelikle bizim dizimizin reytingleri yeniden yükselir çünkü h.s. iyi bir yapım olsada pek reyting alamıyor cuma günkü yapımlarla başa çıkamaz ve ya yeniden saatini değiştirirler yada bir yapım daha güme gider

hatirla sevgili dizisini seven cook ama pek fazla reyting almiyor bin bir gecenin raytinglerini takip eedrken h.slinin 5inci geldigini gordum bizim dizi ise 2-3-4 oluyor.......yaa neyse ilk sezonunbasarisi baskaydi tabi bunada sukur......dizimizin kotu reyting aldigi sayilmaz

HEDEF KİTLE : A/B
24 KASIM 2006 CUMA
1 SILA [NET] ATV 14,60 41,20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,80 27,40
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,50 22,70
4 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,30 34,50
5 SILA (OZEL) ATV 6,30 20,00
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,30 18,10
7 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,20 17,10

ihlamurlarfanatigi
25-11-06, 18:21
Biraz gec oldu ama enanin ilk yorumun hepsine katiliyorum. cok güzel anlatmis herseyi.

bu arada merve hatirla sevgili neden kötü bi raytin aliyo karsisinda binbir gece diye bi dizi var. eski ihlamurlar altinda olsa ezer gecer