Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 5

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kartal-903
02-11-06, 16:54
yok aslında bekliyenin olurum sen bu dünyada olmasanda diğer dünyada bile bi tek ben olurum gibi bi anlam herhalde...
Evet bende şimdi aynı anlamı yazacaktım tam.Fakat bu nasıl bir şiir'dir ki böyle insanı alıp bambaşka yerlere götürüyor,duygularını alt üst ediyor.İşte bizim dizimizin farkı bu.Sadece göz önündeki oyuncular değil, perde gerisindeki tüm emeği geçenler hayranlık duyulası insanlar.Diziyi destekleyen hiçbir yan unsur basitçe hazırlanmış,aceleye getirilmiş değil.Müzikleri ele alın,şiirleri bir düşünün,sırf bu unsurlar bile üzerinde titizlikle çalışılmış,büyük bir emeğin eseri.Her hafta fragmanda verilen şiirler de bir harika..Bu kadar duygusal şiirleri yazanı can-ı gönülden kutluyorum.

ilaydacik
02-11-06, 16:57
ya arkadaslar filiz ne cok agliyor bu bolumde yazik yaa kizin yuzu bir gulmedi neyapsa hata oluyor yilmazi seviyor onunla olmak istiyor ailesi yuzunden olamiyor yilmaz la birlikte oluyor aiylesi karsi cikiyor yada Cem salagi.off off insallah bu bolumde filizin hamile kalacagani ogrenir ve omur boyu birlikte olur filiz ve yilmaz..kimse ayiramaz ozaman ...filiz de bebegi aldiramicak ay gelisin...bakin mutlu bir senaryoyu yazdim bile ama ne cok engel cikiyor hic biri olmuyor..dizi batirmasinlarda yonetmen.fragmenti gorunce filize cok acidin ya yazik kiz sevidigi adamin ve annesinin arasinda kaldi hangisini yetisecegini bilmiyor... nasilda masum masum bakiyorlar birbirlerine yilmaz ve filiz.. acinacak bir durum valla.sanki filiz biran once nasil kurtulacam bu karmasanin icinden gibi biyandan kendi ailesi omer handaN hanim bir yandan yilmazi annesi mualla bir yandan Cemin ikiyuzlulugu oteki yandan yilmazin destegi...teke 4 filiz

ipek_
02-11-06, 16:57
bence elifi götüren filiz değil çünkü filizin üstündeki kırmızı hırkanın kolu kısa elifi götürenin kolu kırmızıydı... bide mualla nın geldii ve filizin ağladıı sahne arka arkaya diil birinde saçı toplu birinde açık sanki açık olduu yer yılmazla sahilde buluşmaya gitmeden önce gibi... bu arada şiirde gerçekten süper. bn ayrılcaklarını sanmıorum sahilde herkes bize karşı napcaz durumu var gibiydi!! bide bu hamile haberini nerden duydunuz sağlam kaynak mı çünkü olayların bütün seyrini değiştirebilecek nitelikte bi haber =) ve bu habere görede bu bölümlerde falan olması lazım gibi sanki.. güzel olur ama düşünsenize ikisinin küçük tatlı bi oğulları olduunuu=)))))

benim
02-11-06, 17:08
elifi götüren kişi ya zeynep yada dadılık için görüşmeye gelenlerden biri. elif yalnız kaldı diye hemen apar topar işe aldılar.

devil61
02-11-06, 17:19
yok aslında bekliyenin olurum sen bu dünyada olmasanda diğer dünyada bile bi tek ben olurum gibi bi anlam herhalde...

bence yılmaza kotu bırsey olduktan sonra yanı olurse dığer dunyada da bulusurz gıbı bır anlam var...

bence fılızle yılmaz ayrılmaz bundan sonra gecen haftada fragman gelınce karamsarlığa kapılmıstık.ama bekledıklerımız olmadı...fılızın son sahnede yılmazın elını nasıl sıktığını gorduk.orda gozlerının kacırmasının nedenı bence kendısını sorumlu tutyor olanlar karsısında.sırkette neden dolayı ağlıyo anlamıs değilim belkı omerın yılmazın ustune yuruduğu sahneden sonrasıdır!!!ben karamsarlığa kapılmadım sahsen.

bu bolum cok heyecanlı olmayacak ama hepımızın gozlerı dolacağı apack ortada.omerın kendınce ne kadar haklı olursa olsun yaptığı davranısları beğenmıyorum...bence onda yılmaz adı gecınce sınırlenmek artık saplantı oldu.

first lady
02-11-06, 17:40
inşallah dediğiniz gibi olur ve ayrılmazlar.çok üzldüm fragmanı izlediğimde ayrılırlarmı diye ama madem siz bişe olmaz diyosunuz bişe olmazzzzzzzz:cheer: .buarada bizimkilerin başında dert azmış gibi şimdide mualla hanım ortalığı karıştıcak gibi:icon_mad: .ya yeter ya çekilin zavallıların başındanda mutlu olsunlar.mualla hanımda bulmuş gül gibi gelini surat asıyo.valla benim çevremde oğlu olan tüüüüüüüüümmmmmm kadınlar ''ahhhhhhhhh bizimde böyle gelinimiz olsa'' diye iç geçiriyolar:O .kardeşim 12 yaşında olmasına rağmen annem bile filiz gibi gelin istiyo.muallada surat assın bakalım.Allah Allah ya:img-swoon

Ay90
02-11-06, 17:40
Ben biraz olsa ümitliyim Ömer konusunda ne kadar o fragmanın son sahnesinde bir hışımla Filiz&Yılmaza doğru yürüsede bir gecmiş olsun demesini istiyorum. Tabi bu bnm düşüncem ve Ömerinde bu kadar kalpsiz olduğunuda düşünmüyorum.

Ay90
02-11-06, 17:44
inşallah dediğiniz gibi olur ve ayrılmazlar.çok üzldüm fragmanı izlediğimde ayrılırlarmı diye ama madem siz bişe olmaz diyosunuz bişe olmazzzzzzzz:cheer: .buarada bizimkilerin başında dert azmış gibi şimdide mualla hanım ortalığı karıştıcak gibi:icon_mad: .ya yeter ya çekilin zavallıların başındanda mutlu olsunlar.mualla hanımda bulmuş gül gibi gelini surat asıyo.valla benim çevremde oğlu olan tüüüüüüüüümmmmmm kadınlar ''ahhhhhhhhh bizimde böyle gelinimiz olsa'' diye iç geçiriyolar:O .kardeşim 12 yaşında olmasına rağmen annem bile filiz gibi gelin istiyo.muallada surat assın bakalım.Allah Allah ya:img-swoon

Vlla cok haklısın ama bende ne kadar sinirlensemde o bir anne ve oğlunu haklı olarak düşünüyor ve tekrar üzülmesini istemiyor. Tabiki daha güzel gelin mi bulucak yaw. :)Ayrılırlarsa eğer benim kalp krizi gecireceğim kesin. Artık ne güzel beraberler böyle kalsın. Şu senaristleri anlamıyorum...
Tabi Mualla Hnm Cem psikopatın yanında nedir ki? Onunda bi kac oyunu daha vardır kesin onları ayırmak icin.

pinkzone
02-11-06, 18:13
Ömerin son sahnede şöyle bir sahne bekliyorum.. Geçmiş olsun Yılmaz bey diyerekten yüzündeki o hain gülümseme kaplar.. İşte bence olacak budur..

Yılmaz - Filiz ayrılmazlar.. Artık bir bütün oldular.. Onları ayırmaya çalışan etkenler olmaya devam etcek sadece.. Mualla hanımda bir etkendir.. Ama etkenlerden en zayıfı.. Çünkü Filiz tarafı daha baskıcı vede daha belirgin..

sezinti
02-11-06, 18:42
Gelen haberde Yılmaz ve Filiz ayrılacaksa bunun diğer bir nedenide Mualla Hanım'ın Filiz'le konuşması olacaktır. Yeşilçam filmlerinde birbirinin seven iki kişinin arasına aile fertlerinden birisi girer ve konuşmaya gider. Seven kişilerden biriside onun mutluluğu için kendini feda eder ve ayrılmaya karar verir. Esas karakter bu ayrılığın sebebini anlayamaz. Bilinen yeşilçam klasiğidir.:img-huh:

matraka
02-11-06, 18:46
Ömerin son sahnede şöyle bir sahne bekliyorum.. Geçmiş olsun Yılmaz bey diyerekten yüzündeki o hain gülümseme kaplar.. İşte bence olacak budur..

Yılmaz - Filiz ayrılmazlar.. Artık bir bütün oldular.. Onları ayırmaya çalışan etkenler olmaya devam etcek sadece.. Mualla hanımda bir etkendir.. Ama etkenlerden en zayıfı.. Çünkü Filiz tarafı daha baskıcı vede daha belirgin..

ömerden bu kadar olağan bi şey beklemek hayal olur o yılmaz haricinde iyi biri ama yılmazı görünce dengesi bozuluyor o yüzden kibar olacağınıda sanmam çok çok alaycı tabirler kullanır ama yılmaz daha hiçbişey bilmiyor bakalım ben bu akşam en çok o gelişmeleri bekliyorum yani yılmaz evinin işyerinin basıldığını bilmiyor belki bu annesi ile tartışılırken ortaya çıkıcak iş bir yandan yılmazın öğreneceklerine göre şekiller bu bölüm önceki sezon gelişmelerin çok hızlı olduğundan şikayet ediyorduk şimdi ise yavaş olduğundan tam ortasını tutturamadılar gitti.bölüm bitiyor ne oldu diyoruz hiç bi şey bi şeyler yazalım diyoruz dizide koskoca bi bölümde bi şey olmadığı için yorumda yapamıyoruz ben eskiyi, özlüyorum eski sezonda filizle yılmaz herşeyi başarır diyordum endişem yoktu bo önem o kadar çok bela varmışki bunlar barışsada yürümez diyorum söz vermiş aşklara ibaresi ve aşka inat kelimelerini tartışırdık bi zamanlar bu sözler elif derdik elifle öyle şeyler yaşadıki anladımki ağızdan çıkan iki süslü kelimeyle söz tutulmuyormuş aşklarında ikiside inat etti dicem elif kendi seçti ömeri buda yok filizle yılmaza bakıyorum tanışmaları bile inatla olmuştu kavgaları inatla barışmaları inatla işte bunlar bana hayatta büyük konuşmamak gerektiğini gerçek sevginin kalbinden geçen hislrin sözü söylemenin kifayetinin olmadığını yüreğinin söz vermesi gerektiğini ama illa da aşk ı yaşamak için inat zamanlarda ve kasımda yaşaman gerektiğini ve olmassa olmazı bu sözleri yılmaz ve filiz aşkının sonuna kadar hakettiğini anladım kelama erdim diyebiliriz

pinkzone
02-11-06, 18:50
Hep öyledir zaten Sezinti... :) İlla birileri araya gircek Maydonoz olcak.. Ama bu bir kaç kez bu dizinin içerisinde yer alınca çok klişe oluyor.. Umarım böyle birşey olmaz.. Ama artık Yılmaz emin Filizden yine birşeyler olduğunu sezinler.. Bence o son sahnelerde Filiz Yılmaza galiba abimden şüpheleniyorum.. Yada bunu sana kimler yaptı der.. Ama söylemez içinden tahmin eder.. O sahne bence Yılmazı ömeri söyleyeceği yada yaklaşacağı sahne... Ama fragman bu ne olur ne olmaz %100 konuşmuyorum.. Sağolsun Kanal D jeneriği öyle karman çorman yapıyorki gelde çık işin içinden

paçiii_melos
02-11-06, 19:06
Arkadaşlar merhaba ben demin Kral tv de Gülayın klibini gördüm ve de klip de dizimizin oyuncuları vardı yani diziden hep görüntüleri klibe koymuşlar haberiniz olsun.....

cemotara
02-11-06, 20:04
Arkadaşlar merhaba ben demin Kral tv de Gülayın klibini gördüm ve de klip de dizimizin oyuncuları vardı yani diziden hep görüntüleri klibe koymuşlar haberiniz olsun.....

Arkadaşım gülay kim intizar diyecektin herhalde neyse
Hemen şu cuma akşamı gelsinya çok merak ediyorum neler olacak acaba aman ne olursa olsunda yeterki filizle yılmaz ayrılmasın eğer öyle olursa çok kötü olur

paçiii_melos
02-11-06, 20:21
Arkadaşım gülay kim intizar diyecektin herhalde neyse
Hemen şu cuma akşamı gelsinya çok merak ediyorum neler olacak acaba aman ne olursa olsunda yeterki filizle yılmaz ayrılmasın eğer öyle olursa çok kötü olur

Arkadaşım ben İntizar ile Gülayı ayırt edemeyecek kadar akılsız biri değilim. Gülay yeni klip çıkartmış hani bazı bölümlerde Aynur Doğan'ın söylediği Oy Gelin parçasını klip çekmişler işte.Ben de bugün yeni gördüm haber veriyim dedim

Dilan15
02-11-06, 21:51

Evet haklisin arkadasim bende gördüm bugün
sarkinin adi "sevdali gelin" ve hatta bikere calmislardi
bi sahnede Elif fenerde Yilmazin mektupunu okurken
Güzel bi klip olmus ;)

mıstaa
02-11-06, 22:21
ömer bence yılmaza geçmiş olsun diyecek fragmanın son bölümünü kastediyorum. vede yılmazla filizin önünden çekilecektir..

devil61
02-11-06, 22:27
ömer bence yılmaza geçmiş olsun diyecek fragmanın son bölümünü kastediyorum. vede yılmazla filizin önünden çekilecektir..

hanı oyle bırsey olsa arkadasım nerde o gunler.bence aksıne kotu bıse soylemek ıcın gelıyo.

ben yılmazla fılızın ayrılacağını sanmıyorum.oldu da ayrıldı dızı artık tam rayına oturmaya baslıyo derken rayından cıkar zaten yılmazla fılız ayrılırsa cem yılmazla daha uğrasmaz kı zaten.sımdı uğrasıyoda ne oluyo sankı .bence fılızın o bakıslarının altında kendısını sorumlu tuttuğu ıcın uzgunluk var(yılmaza verdığı zarar ve onun vurulmasında kendını sorumlu tutması) veya etraflarına verdıklerı savatan cok yara alıyo onun bır ıfadesı olabılır(bu kadar erken pes edeceğinide sanmıyorum.).ama elını sıkı sıkı tutması ayrılmayacaklar anlamına gelıyo bana gore ...ne kadar guzel yansıtıyolar fılız-yılmaz arasındakı askı gercekten tuba-bulent tebrık edıyorum...mualla hanım yılmazı bırak demez onun tekrar uzulmesını ıstemıyorum falan der...herhalde ya da handanın hastahanede yattığını oğrenır gecmıs olsuna gelır ama handanı nerden tanıyo bu daha ıyı bır ıhtımal olduğundan yazdım:)

mıstaa
02-11-06, 22:37
Ama Fragmanin Son Karesinde ömerin Surati O Kadarda Sert Bakmiyordu. Ben ömerden Bir Süpriz Bekliyorum Açikcasi Bence öyle Olacak Inşallahda öyle Olur.kendiside Ferideye Yönelecektir...

61MERVE61
03-11-06, 01:03
Ama Fragmanin Son Karesinde ömerin Surati O Kadarda Sert Bakmiyordu. Ben ömerden Bir Süpriz Bekliyorum Açikcasi Bence öyle Olacak Inşallahda öyle Olur.kendiside Ferideye Yönelecektir...

ben o surati iyi bilirim omerin gicikligi tuttugu zaman o surati ortaya cikio!!bence ozetin sonundaki olcak ihale felan....ee maglum artik tekinrlrlere ait....oofofof

ağlayan gitar
03-11-06, 01:12
offf ya ne biçim bi fragman bu hepsi karma karışık.fragmanı ne hale getiriyolarsa hiç tahminlerimiz tutmuyo.güzel bi bölüm olur inş. böylece dizinin sonunda yorum yapabiliriz.
artık diziyi izleyemiyorum acaba nerde saçmalıycak bu senaristler,nerde bi yanlışlık olacak diyee.bu bölümlerde güzel ama eski bölümlerdeki yılmaz & filiz aşkı başkaydıııı :O

Eylotuerk
03-11-06, 02:23
Bence filiz+yilmaz aski degismedi hatta daha da alevlendi, ben boyle ask gormedim, gercekten bu aski bizlere cok guzel yansitiyorlar, hele birbirlerine bakislari, valla icim eriyor!!!!!!!!
Bence filiz le yilmaz ayrilmayacak, fragmanin sonunda filiz yilmaz a bakamadi uzgun oldugu icin ama elini simsiki tuttu, bu ayrilmayacaklar demektir!!!!!!!!!
filiz+yilmaz soz vermis buyuk asklara!!!!!!!!!!!

((LG))_34
03-11-06, 07:05
filiz&yılmaz tam gaz gidiyor.filiz ömerden şüphelenecek kesinki fargman resimlerindeki bakışdan.

umarım ömerde kıxını sadece geceliyin üstüne yorgan örtmekle kalmaz.

benim
03-11-06, 09:37
mualla hanım yılmaz'ın kaza geçirmesiyle ilgili filiz'e tepkisini gösterecek.belki de ayrılmalarını isteyecek.eğer gelen tüyolar doğru ise mualla hanım ancak filiz'in hamile olduğunu öğrendiği zaman filiz'e karşı yakın davranabilir.
bir de fragmanda filiz annesinin yanında sanırım . cem filiz'e bişey diyor.cem muhtemelen yılmaz için üzüldüğünü söylüyor o sahnede ...

yılmaz_bengusu
03-11-06, 10:52
mualla hanım filizin yanına konuşamaya gidiyor fragmanda öyle gördüm.filizin saçları mualla hanımla konuşurken bağlıydı.daha sonraki sahnede filiz ağlarken saçları açıktı bağlamamıştı yani.ama filiz yılmaza soğuk davranıyordu ve gözlerini kaçırıyordu.troest

destina304
03-11-06, 17:15
sizce neler olcak ıhlamurlar altında sitesinde fatma diye bir
kız var devamlı tüyo veriyo verdiği tüyolar tutuyo bu seferde önümüzdeki bölümlerde filizle yılmaz ayrılcakmış ve filiz daha sonra hamile olduğunu farketcekmiş bende onun sölediklerini yazdım sizce böle bişey olabilirmi???

matraka
03-11-06, 17:33
kız var devamlı tüyo veriyo verdiği tüyolar tutuyo bu seferde önümüzdeki bölümlerde filizle yılmaz ayrılcakmış ve filiz daha sonra hamile olduğunu farketcekmiş bende onun sölediklerini yazdım sizce böle bişey olabilirmi???

biliyorum onun yazdıklarını bende yazdım ama bilmiyorum o bi kere yanılmıştı inşallah ayrılmazlar ama tutmayacağı anlamına gelmez

61MERVE61
03-11-06, 18:13

oyle olmasini kesinlikle istemem yani filizin evlenmeden hamile kalmasini!!ne ayrilmasi yaaa insalah gercek degildir............bu aksami dort gozle bekliyorum gozlerimiz dolacak bu kesin..

yakupoglu61
03-11-06, 21:03

eğer tüyo doğruysa senaristler diziyi uzatmak için filizle yılmazı tekrar ayırırlar büyük ihtimal ama artık yeter dizi bitene kadar ayırmasınlar biz ayrılık sahneleri için sevmiyoruz bu diziyi aşk sahneleri için izliyoruz ve seviyoruz bi kez daha ayrılık çokkk saçma bi duruma düşürür.

first lady
03-11-06, 21:07
eğer tüyo doğruysa senaristler diziyi uzatmak için filizle yılmazı tekrar ayırırlar büyük ihtimal ama artık yeter dizi bitene kadar ayırmasınlar biz ayrılık sahneleri için sevmiyoruz bu diziyi aşk sahneleri için izliyoruz ve seviyoruz bi kez daha ayrılık çokkk saçma bi duruma düşürür.

aynen katılıyorum arkadaşım.artık ayrılmasınlar lütfen ya bıktım bi dargın bi barışık:img-sorry .bırakında mutlu olsunlar bizlerde onların aşklarıyla mutlu olalım:img-grin2

crynci
03-11-06, 22:11
ya millet internette kanal d yi izleyemiyorum. biraz sonra dizi başliicak.lütfen bana yardım edin.bu bölümü kaçırmak istemiyorum!!!!!!!!!

eylül-emreAltuğ
03-11-06, 23:06
aslında yılmazla filizinannesinin hataneleri aynı olsaydı daha iyi olurdu....ya filizin cemden değilde ömerde şüphelenmesi çok kötüü aceba cemin gerçek yüzünün ne zaman görecek filiz o bölümü merakla bekliyorum valla nasılda masum rolu oynuyor camm yaaa sinir adam.......

yakupoglu61
03-11-06, 23:26
yaw şu yılmazın dediğine bakın hatırım warsa bu olayı unutun ne demek yani bu altındamı kalınacak bu ekremin bişe yapması gerektiğini düşünüyorum

Eylotuerk
03-11-06, 23:54
Yaaa, araya ikinci reklam girdi ve hicbirsey olmadi yani filiz le yilmaz daha biraraya gelemedi, sadeece yilmaz hastaneden cikti cemil ziyarete geldi ve handan hastanaden cikti, baya bir sıkıldım yani!!!!!!!!!!

buket16
04-11-06, 00:14
yasasın ya yılmazın bir bildiği varmış:P cem kalcak öyle ortada...neymiş efendim arkalarında o varmış,onu kullansalarmış ya;ya işte bilen adamın halini görürüz bir dahaki bölümde:)ömere yazık olcak belki ama o da biraz nefretini değil de aklını kullansaymış.insan hemen de atlamaz ki canım. bu arada az önceki reklamda yazamadım,filizle yılmaz çok tatlılar yaaa...

yakupoglu61
04-11-06, 00:23
cemin tekinerleri çökerteceği belli oldu ayaklarına bağlanan prangadan haberleri yok dedi bu bi tekiner holdingi ele geçirmeye işaret

Eylotuerk
04-11-06, 00:28
Bu arada cem filiz e telefon ettiginde bulusalim diye filiz yok olmaz isim var deyince cemin surati cok komikti, bu arada cem psikopati gercektende tekinerleri batiracak, yilmaz iyi yapti ihaleye girmemekle!!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz

buket16
04-11-06, 00:51
abi bu ömer çok pis geliyor valla,yumrukla falan dalarsa nolur bilmiorm o iyileşmemiş yaranın üstüne...zaten bize gelen fotolardaki sahneler de gerçekleşmedi,aynı kıyafetler vardı...bilmiorm ya...

sezinti
04-11-06, 00:57
Sevgili arkadaşlar

bu hafta boyunca konuştuğumuz teori gerçekleşiyor. Cem'in hedefinin ne olduğu anlaşıldı. Yılmaz Cem ve Tekinerleri iflas ettirecek. Ömer iyi bir yönetici olmadığını defalarca yazdım. Başkalarının etkisi altına kalan bir karakter.

Sevgili berna1 ve ena

teori hangi aşamaya geçmek üzere :)

dracula3000
04-11-06, 00:58
arkadaşlar cem in ve ortğının konuşmasından herey anlaşılıyo zaten 'filiz madem bana isteerek gelmiyo.zorla getirtrim'arkadaşının cevabı'bu gidişle sürünerek gelicek'.
ayrıca bun söylemek istemezdim ama filiz ve yılmaz yene birbirinden ayrılcak gibi görünüyo.filiz yan çzmee başladı bile.ve eski türk filmlrinde ailesinin iyiliği için kötü adamla evlenme senaryosu daha çok.
kerem ve nalan konsu hakkında hiçbir ipucu verilmiyor ancak keremin anladıı besbelli.bu bölüm bana geçen böüm kadar zevk vermedi.:(

stormy
Omer iyice siddet yanlisi ve zorba birine donmeye basladi ve iyice itici oluyor..Neye imza attigini bilmeden imzaladi..Sirketi kaybediyor farkinda degil..Handan ile Omere mustahak zaten...Keske Yilmaz haftaya bir tane patlatsada akli basina gelse :)

Eylotuerk
Ya, bize gelen fotolara ne oldu yaa?
Gerceklesmediler!!!!!!!!!!!
Ama belkide ilerki hafta goruruz bu fotolari o da olmazsa gercek hayattandir

yakupoglu61
04-11-06, 01:01
cem iyicene ömeri avcunun içine aldı sezinti dediğin gibi tekinerler bu ihale yüzünden iflas edecekler ama ömer hala rüyalarda ey gidi kendini çok beğenmiş handan hanım bakalım ne yapacaksın fakir olunca

TubaBülent
04-11-06, 01:05
ama gercekten ömer cok saff eski cocukluk arkadasi oldugu icin ona güveniyor iyiki ceyda ve o avkat bir seylerden süpelendiler yazikki filizin hic bir sey den haberi yok ya haftaya ne olacak aceba ömer yilmazima bir sey yapamaz belki der ne isin var burda off bilmiyorum bana beklemek zor geliyor ömerdende cem dende iiireniyorum artik

devil61
04-11-06, 01:05
cem cem cem....

tekınerlerı cokertıp fılızı kendı ayağına getırmek ıcın sırketı kurtarmak karsılığı onla evlenmesı olarak planladığı zaten acıktı.yılmazın cemden zekı olduğu cok acık bu ıhalede bırseyler var demıstı ve cekıldıler..

fılız orda yılmaza sana zarar verıyorum yerde kanlar ıcınde yatıyordun bu sartlar altında senınle olamam gıbılerınden bırsey soyeldı.yılmazla fılız ayrılmaz cunku fılızı yılmaz ne yapıp edıp ıkna eder.

handan gene yaptı yapacağını ferıdeye soyledıklerı laflardan sonra sımdıde mujgan hanıma bzım elıfı sızden daha ıyı sartlarda bakacağımız acık.ne terbıyesızlık bu kadar da olmaz ınsanda para varsa yuzsuzlukte artıyor!!!

omer oyle mutlukı ılerde sırketlerının cokeceğınden haberı yok.herkesın omerı suclaması benm hıc hosuma gıtmedı aradan bır akıllı cıkıpta bence bunu omer yapmadı dıyemedı.omerı gereksız yere cok sucluyorlar ve omerın yılmaz hakkındakı dusuncelerını ne kadar beğenmesemde herkesın onu sclu bulması benm canımı sıkan olaylar arasında.

yılmazın annesı kendınce haklı bana gorede haklı yanları var fılızle gıdıp konustuktan sonra elıne ne gectı onuda bılmıs değilim.

bu bolumu cok beğendım ama omerı suclamaları dort bıryandan hıc doğru değil ekremin anlayacağını beklıyordum o da omerin yaptırdığını zannedıyor.cemın yuzu yılmazla fılızı ayıramadığını anladıktan sonra tekınerlerı batıracak olan hamleyı yaptıktan sonra cıkacak.cemın yardımcısı cok zarar ederız dedığınde zararı odeyecek enayı var zaten demıstı.o enayıde omer oluyo.

stormy
04-11-06, 01:07
Bu Cemin anasida bir gorunmedi..Handan bir bunla daha meydana cikmadan gorusmustu telefonla kendisi yok..

Handan bugun asagiladi oradaki insanlari ya..kendini birsey sandi..dediginiz gibi 5 kurus parasi kalmadi mi napacak acaba?

Omer once babasini kalpten goturmustu simdi anasinda :dito

61MERVE61
04-11-06, 01:09
omer wala senin gibi akili adamin boyle bi duruma dusmesi cok komik oldu...cem omeri resmen saftirik yerine koydu...cem alahim ne gicik bi adamdir bu,bende ne yalan soliyim gecen bolum daha guzeldi hemde acaipti,bu bolum den okadar zevk almadim ama ihlamurlaraltinda hersey dir benim icin........
son sahnede nolcak acaba yaa cok merak ediyorum omer giciklik yapar herhalde yada kavga cikartir cemde ordaa omeri sakinlestirmeye calisir eeee filizin gozune girecek.....offf yaaa omer bagri sen etme beni gicik nolur........
kucuk elif de cok tatli yaa canim benim..handan da masalahh az degil haaa oda bi baska gicik,,mujgan sonuna kadar arkandayim bastirmadinki laflari su kadina.........neyse arkadaslar bolum yorumlarinizi bekliyorum...

devil61
04-11-06, 01:16
Ya, bize gelen fotolara ne oldu yaa?
Gerceklesmediler!!!!!!!!!!!
Ama belkide ilerki hafta goruruz bu fotolari o da olmazsa gercek hayattandir

bahsettığın fotoğraflar hangılerı bılgılendırısen sevınırım.resımler kısmında kı bulent ınalın gıydığı kırmızı kazaklı olan resımlerı mı tuba buyukustunle bırbırlerıne bakarken olan resımler mı?ya da fılız ile yılmazın bırbırlerıne bakarken olan resımlerı mı?:)

Eylotuerk
04-11-06, 01:20
bahsettığın fotoğraflar hangılerı bılgılendırısen sevınırım.resımler kısmında kı bulent ınalın gıydığı kırmızı kazaklı olan resımlerı mı tuba buyukustunle bırbırlerıne bakarken olan resımler mı?ya da fılız ile yılmazın bırbırlerıne bakarken olan resımlerı mı?:)

Ya hani filiz le yilmaz in birbirlerine baktiklari foto ustelik bu bolum yilmaz in giydigi kirmiz kazak ve filiz de siyah giymisti ayrica oteki fotografta oyle hani filiz yilmaz in kazagindan tutuyorya yilmaz yana bakiyor......
Acaba ilerki bolumden mi resimler?

sinem*
04-11-06, 01:23
çok feci bir bölümdü ..yemin ediyorum ki izlerken yoruldum ....

filiz çok arada kalıyor ya...bıraksa bir türlü bırakmasa bir türlü herkes üstüne geliyor valla kızı bu yaşta öldürecekler...
bir de lütfen oyuncu değişikliği istiyorum ve geçen sezon murata söylediklerimin hepsini geri alıyorum ben muratı istiyorum en azından çocuk zararsızdı sadece filiz ve yılmazın arasını bozmaya çalışıyordu ve gerçekten aşıktı

TubaBülent
04-11-06, 01:25
ama murat zararsizda dizi cabuk öylece biterdi
cünkü muratin cem domuzu kadar adamlari yok her istedigini yaptiramazdi

Eylotuerk
04-11-06, 01:29
Ya, gercektende fatma denen kizin dedikleri oluyor mu acaba yaa?
Cunku filiz bugun sanki ayrilacaklar gibi bir sinyal verdi yaa!!!!!!!!!
Sonra bir bakariz filiz hamile oldugunu ogrenir!!!!!!!!!!
Ya insallah ayrilmazlar!!!!!!
filiz+yilmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cemotara
04-11-06, 01:30
Nerden başlasam bilmiyorum bu cem psikotu hddinden fazla tehlikeli biri amacıda yılmazı vede tekinerleri batırmak yılmaza hiçbirşey yapamaz ama tekinerler için aynı şeyi söylemiyecem çünkü ihale yüzünden batacaklar ömerde çok saf çıktı ya ama adam yılmazla uğraştığından hiçbirşeyden anlamıyor keşke filiz şu ihaleye katılıp anlaşmayı falan inceleseydi o zaman kesinlikle buna izin vermezdi
filizle yılmaz bence ayrılmazlar filiz öyle bir niyeti var gibi ama yılmaz asla buna izin vermez ve filizi ikna eder yılmazların evinde çok tatlılardıya kıyamam filize nasılda ağlıyordu birde herkesin ömerden şüphelenmeside çok kötü oldu ama ömerde rahat durmuyorki hiç hep bağırıp duruyor zaten hastanede filiz annesinin yanına girmeye çalışırken ömerin bağırıp sonra kendisi girerkene filize aşşağılar gibi bakması çok sinirimi bozdu ama yine kızınla olan sahnelerde çok sempatikti mualla hanım ise tamam oğlunun iyiliğini istiyor ama filizle konuşması çok sinir bozucuydu esasında filizle olmasa daha çok mutsuz olacağını bilmesi gerekir ama ilerde filizi kabullenecektir tekinerler iflas ederse tek handan hanıma üzülmüyeceğim belki ozaman insanları küçük görmeyi bırakır ve yoksulluğun ne olduğunu anlar ahhh ömer ahhh ne yaptı ya inş. en kısa zamanla cemin ne biçim insan olduğunu öğrenirsin
birde kesinlikle eminim cem yüzünden yılmazla ömerin arası düzelecek hatta baya bir arkadaş olurlar yılmazda en kısa zamanda cemin psikopat olduğunu öğrenir ve onu mahvedecektir son sahnede ise herşey olabilir ama büyük ihtimal cem ömeri durduracaktır vede filizin gözüne girmeye çalışacaktır
Birde yılmazla filiz sahnesini göstermediler o masaj sahnesini demekki haftaya izleyeceğiz o sahneleri inş. ayrılmazlar ya yoksa çok kötü olurvede eninde sonunda bu cem pisliği layiğini bulacaktır bunuda yılmazla ömerin yapmasını çok istiyorum

Eylotuerk
04-11-06, 01:33
yok canim arkadasim onlar özel cekilmis resimler bölüm den falan degil

Ama kiyafetler ayni insan bari kiyafetleri degistirirdi, yani belki 49.bolumun basinda cekilmis olabilir.
Bu arada sizce filiz le yilmaz ayrilir mi?

TubaBülent
04-11-06, 01:40
ya onlar poz verdi iste
ya istemiyorum ayrilsinlar ama mualla cok agir konustu filize karsi oda benim canimi cok sıktı ya kizin sucu ne herseyden habersiz

sevdam
04-11-06, 01:46
benim icin güzel bir bölümdü gecen haftaninki gibi olmasada güzeldi...filiz yazik hic bir seyden yok hep o arada kaliyor...ömerde zamanla gercek dostum dedigi kisi taniyacak ama is isten gececek...cem kopot ona diyecek laf bulamiyorum sadece PISKOPAT seninde yakinda kokun ortaya cikacak...yilmazda garibim akilli oldugunu bize yine gösterdi o ihaleye girmemekle adamin icine doguyor iste ne yapsin...
acayip heycanli bitti bence...haftaya ne olacak acaba???

61MERVE61
04-11-06, 01:55
yaa arkadaslar neolur icimi karartmayin dusup bayilcam simdi!ayriliki da nerden soktunuz tamam filiz cok dusunuo ama onu da anliyorum yaa bi tarafta annesi bitarafta omer bi tarafta yilmaz.........oofofff......bu bolumde daha cok sey bekledim ama olsun bidakine insalah........yaa muala ne agir konustu oyle oda az degil haaa.filizimizde cok uzuluo yaaa kiz nere gitse nere donse karsisinda duvar olusuyor ve biturlu ordan gecemio..ahh cem ahhh..

ena
04-11-06, 02:00
Nereden başlasam diye düşünürken aklıma ilk gelen yine senaristlerin Ömer'i ne kadar itici hale getirmeye başladıkları geldi. Bu aklıma gelince de şöyle bir düşündüm. Bu dizinin ikinci sezonda sorunu şu ki, ne zaman birşey olsa hemen senaristler geliyor aklıma. Senaristlerin hedef ve niyetleri hikayeden çok daha önplanda. Bir türlü hikaye içine alamıyor beni. Aklımın bir köşesinde hep o hikayeyi yazanlar, ve bir başkası yazsaydı olayların çok daha farklı bir noktada olacağı. Demem o ki ben yine senaristlerden dem vuracağım, ve sanırım sezon sonuna kadar da böyle gidecek. Her hafta umudum biraz daha tükeniyor çünkü.

Cem gerçekten biraz fazla zeki sanırım. Ama o soğukkanlı ve kontrollü, ince ince planlar yapan adamın Yılmaz'ın ihaleye girmediğini öğrenince kontrolünü kaybetmesi güzeldi. Böyle devam ederse yakın zamanda açık verecektir. Umuyorum... Sevgili Sezinti'nin teorisine giriş dersi almış Cem besbelli.:)

Ömer'e gelince giderek zavallı bir karaktere dönüştürüyor onu senaristler. Doğal bir değişim, dönüşüm değil bu. Senaristler eliyle bir değişim geçirdiği öyle belli ki..Evrim değil devrim... Ne olur uğraşmayın artık şu karakterle.Ha illa biriyle uğraşacaz diyorsanız Handan'ı alın, Cem'i alın ne yaparsanız yapın..

Ömer bu hafta yine bağırma çağırma modundaydı. Hastanede Filiz'le inatlaşması çok itici geldi bana. İçindeki nefret giderek büyüyor.. Artık kendisi bile o nefretle başedemiyor. Yılmaz'a olan nefreti kardeşine olan bir nefrete dönüyor. Bir an önce bütün karakterler oturup bir geçmişi düşünmeli, duygularını tartmalı,bir iç muhasebe yapmalı. Gerçekten karakterlerin hepsi ayrı bir yere savruluyor.

Fakat bir yandan da insan acıyor Ömer'e. Cem her yönden zarar veriyor adama. Hem Cem'in yediği nane Ömer'in başına kalıyor, hem de Cem yüzünden şirket iflasa gidiyor. Bu arada yorumlardan birinde (kusura bakmayın, kim olduğunu hatırlayamadım yazanın) Ömer'in belgeyi okumadan imzaladığı için başının derde girdiği gibi birşey okudum. Onu hatırlatmak isterim ki, Cem ve yardımcısı Ömer ve arkadaşları tarafından hazırlanan belgeye bakıp çok akıllıca hazırlanmış olduğunu, hiçbir boşluk olmadığını söylemişlerdi. O noktada Ömer'in bir suçu olduğunu sanmıyorum, Ömer'in tek hatası Cem'e fazla güvenmek. Tüm maliyet, kâr ve olası zararı birlikte karşılayacaklarını düşünüyor.

Feride karakteri yine çok geri plandaydı.Ben hala ısrarla Feride'nin hikayeye hakikaten dahil olmasını bekliyorum. Ve hala ısrar ediyorum, eğer senaristler gerçekten o kadar beceriklilerse, Feride üzerinden tüm hikayeyi temizleyebilirler..Umarım..

ilaydacik
04-11-06, 02:01
Ya Arkadaslar Bencede Bu Bolum Pek De Guzel Degildi Anlamiyorum Su Yonetmen Olan Adami Dogru Durust Cekmiyorki Su Filimi..bakmaktan Yoruluyorum Ya Bekliyorum Bekliyorum Aaa Diyorum Simdi Burda Kesin Iyi Birsey Olacak Diyorum Hersey Cok Kotu Gidiyorr Filiz Arada Kaldi Yaa Aciyorum Ona Ama Neden Yilmaza Anatmiyor Onu Da Anlamiyorum Hala Soylemedi Neden Yilmazdan 4 Yil Kactigini..yonetmen Iyi Yonetmemis Olmamis Demesi Gerekirdi Bence Mantik Hatasi Yilmaz Hala Bilmiyor Filizin Neden Ayrildigini Filizin Boyle Bir Zor Durumda Oldugunu Bilseydi Anlardi Destek Olurdu....yardimci Olurdu Ikna Ederdi Neyse Kotu Bir Bolumdu Gecen Haftanin Bolumunden Eser Yok..

ilaydacik
04-11-06, 02:05
Ya Su Cemme Kicik Oluyorum Nasilda Hastanede Filizle Iki Yuzlu Oldugunu Berlli Etti Neymis Bu Gunlerde Olmazsa Yaninda Hangi Gunler Olacakmiss Da Yok Suymusda Buymusda Destekciymisde Allah Alla Agg Su Cemmin Iki Yuzunu Filiz Bir Anasa..iyi Olur Ben Biliyorum Tahmin Ediyorum Neolacagini Bence Cem Omeri Batiracakk Omer Herseyini Kayip Edecek Cem Yuzunden Hatta Cok Kotu Gidecek Islerle Tekstille Omer Hatasini En Sonunda Anicakk Filize En Sonunda Destek Verecek Bence...
Hele O Handan Yok Mu Kicik Kadin..kendini Birsey Saniyor...gozu Yuksekten Inmeyen Fakirlesince Gorur...

Filize Aciyorum Yaa Zor Durumda Neyapacagini Bilmiyor...yazik Kiza

sezinti
04-11-06, 02:10
Sevgili ena

Cem ile Ömer'in yaptığı anlaşmanın iptal hakkında herhangi bir açıklama olmadı. Yılmaz çeki yırttı, bunun dışında herhangi bir gelişme olmadı. Filiz ve Ömer parayı bağışlayacaklar. Bağışladığı miktarda çok yüksek. Ömer kazandığı ihale için kaynak yaratmak zorunda. Bu kaynakta Tekinerlerin hemen sağlayacağı bir kaynak değil. Ömer'in nakite ihtiyacı olacak. Bunun kaynağıda Cem'in verdiği paradır. Anlaşmanın iptal olmadığını düşünüyorum.

sinem*
04-11-06, 02:13
bende şunu anlamıyorum ..ilk defa hiç girmediğiniz bir işe giriyorsunuz ve hiç bir araştırma ya da örneklerini incelemiyorsunuz sadece cemin sözü..

sezinti
04-11-06, 02:18
bende şunu anlamıyorum ..ilk defa hiç girmediğiniz bir işe giriyorsunuz ve hiç bir araştırma ya da örneklerini incelemiyorsunuz sadece cemin sözü..

Sevgili sinem*

Bu mesaja benzer bir mesajı sevgili cevizliev'in söylediği bir tüyoya cevaben bir mesajımda vermiştim. Faaliyet göstermediğiniz bir alanda iş yapmak uzmanlık gerektirir. Yılmaz bir ihaleye girmedi diye güç kaybetmedi. İhaleye girmekle Cem hata yaptı. Cem'in planı açığa çıktı ve Cem görünür oldu.

Dizi ekibi bölümü okuyorlar.:img-lady:

kane
04-11-06, 02:19
vay be su ceme bakin tek kalemde tekiner aylesinide sildi sirf filizi elde etmek icin.

son sahnede ömer hava basmak icin gidiyor kesin , ne oldu ihaleye katilmadin tekinerler giriyor diye gibi birseyler sirvaliyacak ve yilmazda verdikleri fiyati duyunca sen kendi sonunu getirdin kocum diyecek.tabi ömer inanmiyacak ve hemen yilmaza saldirmak istiyecekdir. anlasildi iflas esine gelen tekinerlere yilmaz yardim elini uzatacak ve cem iblizinden kurtaracak onlari ve bu sekilde ancak barisacaklar ama tabiki daha cok bölüm gecer bu gerceklene kadar.

benim analamdim neden hala filiz yilmazda yada misal yilmazin annesine gercekleri anlatmiyor neden dügün günü kacti gittini? babasina öyle bir söz vermediki gizle bunu diye,yilmazin annesi de ögrenmis olsaydi böyle tepki vermezdi filize.

stormy
04-11-06, 02:25
evet bencede Omer Yilmazin yanina gidip sadece hava atacak..Handanda simdi hastaligini kullanip Filizi yonlendirecek bunun sinyallerini Filiz eve geldiginde verdi zaten..

sezinti
04-11-06, 02:27
Ömer ile Yılmaz'ın barışmasının nasıl olacağını da yazdım. Cem Ömer'e zarar vermek için Elif'e de zarar vermek isteyecek. Yılmaz ve Ömer'in barışması bu olay üzerine olacaktır.

Mualla hanımın Filiz'i affetmesi çok zor olacak. Filiz Yılmaz'dan kaçtı. Mualla hanım Filiz'i zor kabullenmişti. Yılmaz'ın ısrarları sonucunda yumuşamıştı. Oğlunun büyük üzüntüsünü gördü, son olay oğlunu korumak içindi. Filiz'in Mualla hanıma bu ortamda açıklama yapması Mualla hanımın tepkisini azaltmazdı aksine tepkisi daha çok artardı diye düşünüyorum.

stormy
04-11-06, 02:30
Mualla Cemili dusunsun once..Cemil'in akli sadece oglunda degil Fahriyedede..Belliydi mutfak mukemmel olsun demesinden..Salihinde isi zor...Bu arada Yilmaz-Omer-Elif arasindaki olaya benzeri yakinda Kerem-Emre-Nalan arasinda yasanacak galiba..Omer sirketin hepsinin Ceme gectigini anladiginda bu sefer napacak cok merak ettim?Handani yani anasinida alir gider artik :D

Ay90
04-11-06, 02:36
Evet ilk önce bu bölüm kısa geldi bana onu demek istiyorum. Ve yorumuma başlıyorum.

İlk önce Handana cok sinir oldum yani insanları aşağlamak icin yer arıyor ama ilahi adalaet ki o beğenmediği mahalledende iki evlatı birilerine aşık oldu.

Zaten Ömer ve Handan aynı Ömerin üc kuruşluk insanlar icin diyorda kendiside Elifi cok sevdiğini biliyoruz ve aynı mahalleden neden o zaman böyle iğrenc bir laf kullanıyor anlamıyorum. Cünkü Ömer o kadar bencil ki sadece kendi davası icin Yılmaza hala ve hala kin duyuyor. Hic bir günde düşünmüyor bende cok sevdim ve kardeşimide düşünim yok. Yılmaz Elifin bir zamanlar nişanlısıydı o kadar olay bitmiştir.

Handanın Müjgana laf attığı sahnede aklıma eski bölümler geldi Yılmazı beğenmeyen Müjgan Ömerle evlen diye baskı yapıyordu kızına. Eee evlendide noldu torununu bile görmeiyceksin doğru dürüst Müjgan Hanım böyle işte zenginlik ne fayda etti hicbirşey.

Ömer zaten hep iş konusunda kötüydü hicbir zaman iyi bir yönetici olamadı bunuda bu bölüm tekrar gördük ihaleden zararlı olarak cıkacak.

Yılmazın belliki icine doğmuş ve cekilmiş aradan.

İşte Yılmazın olduğu bu bölüm tekrar gördük tamam Ömer bişey yapmadıda Yılmaza ama herkes öyle sanıyor ve oda hicbirşey demedi Filizle mutlu olmak istiyor o kadar. Oda ortalığı kasıp kavura bilirdi Filizi Ömere karşı kışkırta bilirdi ama yapmadı. Ömerden oda hoşlanmıyor belki ama hicbirşey söylemiyor.

Mualla Hanımında yaptığı yani neydi şimdi illaki yani konuşup gidicek ve Filizin moralini bozucak. Ya tamam oda bir anna yüreği ama bırak gecmişi oğlun şimdi mutlu.

CoLd_FiRe
04-11-06, 02:38
bölümün Tekrari Televizyonda Veriliyor Mu Veriliyorsa Hangi Gün???

Ay90
04-11-06, 02:45
Benim sinir olduğum bişey var illaki yani eski türk filimlerine benzeticekler. Ya neden Filiz gidip annesinin onunla konuştuğunu söylemiyor ki yada babasının vasiyetini. İnsan sevdiğinden saklar mı yani.

Handanda kullanıcak şimdi Filizi herhalde hastalığı yüzünden. Zaten doktorun neye dıkkat edilmesini söyleyince dedim ki eyvah senaristler bu seferde Filizin annesinin hastalığı yüzünden kavuşamıyacaklar. Allahtan öyle bir sahne olmadı.

Filiz cok araya sıkışmış bir durumda ama artık oda kendisini düşünmesi lazım. Sıktılar gercekten bu gel gitlerle artık ya böyle oldukları gibi kalsınlar. Ama Yılmaz bırakmaz artık onun peşini gider yine kacırır bir yere cünkü Filizin sevgisinden cok emin.

Ferideyi bir kac bölümdür görmez olduk doğru dürüst. Yılmaz artık hic ilgilenmiyor. Onun konusunuda işlesinler artık. Bekliyorum artık Ömerle aralarında bişey olsun böyle yavaş yavaş hic olmasa ben Feridenin Ömeri yumuşatıcağından eminim. Tabiki bu Handanın yine hoşuna gitmicek.

Son sahnede Ömer bence Yılmaza sinirli sinirli bakıp Filiz gel İhalenyi kazandık kutlamaya gidiyoruz dicek ve bir gülümsemeyle tabiki.

Cemede söylenicek söz bulamıyorum ayno O beyaz gelincikdeki azize benzedi bence.

stormy
04-11-06, 02:48
acaba Omer ile Handanin kullandiklari "uc kurusluk" "bu mahallede cocuk mu buyur" "burada yasanir mi?" "imkanlariniz yok" gibi kelimeler fakir kalacaklarina isaretmiydi?Siz daha hisselerinizi yeni kurtarmissiniz onlarida Yilmaz sayesinde..daha ne oldunuzda ihalelere giriyorsunuz..hem bir kere ihalede en dusuk fiyat degil yuksek kazanir hep..Omer bu kadar saf mis demekki

forever_bim
04-11-06, 03:10
48. Bölüm hakkında konuşalım bakalım, eğer tabi konuşacak birşey bulabilirsek.

CEM: E dizimizin psikopatı ondan başlıyalım. Hakkını yememek lazım. Yılmazın ihaleye gelmediğini öğrenince iyi dagıttı ortalığı cool havası kayboldu. Yapmacıklık, samimiyetsizlik, ikiyüzlülük tavan yapmış bu karakterde. Yemini (Ömer) buldu oltaya taktı avını bekliyor resmen. Bir de Filiz'e demez mi hastanede "Ben zor zamanlarınızda yanınızda olmazsam ne zaman olacagım?". Filizin de güvenini kazanmaya başladı. Ömerin bu konuda ona olan güvenini saymıyorum bile. Ömer şu anda tatlı bir rüyada kabusa az kaldı.

HANDAN HANIM: Ne kadar gıcıktı tavrı. İyileşti birden ona sözümüz yok ama bu kadar mı kendini beğenmiş olur bir insan. Bu kadar mı itici olur? Ya kimse kusura kalmasın ama Ömer'in yüzünden Handan Hanımın krizgeçirdiği yok, öyleymiş gibi gösterilmesin. Handan Hanımın aşırı kompleksli yapısı kaldıramayacagı olaylar üst üste gelince böyle oldu.

Senaristlerin bu dizide canına kıydıkları karakter ÖMERle devam edelim. İyi bir yönetici olmadığı, güvenmemesi gereken kişilere fazlasıyla güvenmesi kafamıza kakıldı bu bölüm dizide iyice. Varsın gene batsın. Nolacak ki? İlk sezon da batmıştı. Ömer her ne kadar fevri karakterli olduysa da özünde iyi bir insan. Bir sahnesi vardı güzel. Çocukla ilgilendiği kısacık sahne. Elini tutup öptü Elifin minicik eli adamın kocaman elinde kayboldu. Son sahneden savaş çıkmaz bence. Agır çekimle heyecan efekti yaratılmaya çalışıldı.

YILMAZ ve FİLİZle devam edelim: Hadi Filizi anladık, Cem'i iyi birisi sananlardan Filiz, Yılmazın da aklına gelmedi hiç hem de Cem. Yılmazın herşeye ragmen Filizle hayatına devam etme kararlılığı güzel ama bu sefer de Filiz çekingen. Bakalım nolacak bu ikilinin hali.

Cem'in iğrenc davranışı Ömer'in başına patladı. Her ne kadar Yılmazdan nefret bile etse Ömer bunu yapmadı. Yaptıran Cem. Filiz Ömere inanmadı. Araya bir soğukluk girdi hem de kötü derecede bir soğukluk. Yazık oldu hakikaten. Ömer Yılmazı sevmese de sevgili Bernanın dedigi gibi Ömerin tavrı "Yılmaz gözüme gözükmesin" şeklinde. Filiz ona sordu "Evleri gece vakti basmak da ne peki?", e tamam da Ömer orda Filizin zorla götürüldüğünü sanıyordu.

CEMİL: Niyeti ayan beyan ortada. Saldırıya geçişi yakındır.

SALİH: Evet bu bölüm nihayet Salihe de kızdım. Ömer hakkında nasıl da emin konuştu. Tüm deliller onu gösterse bile-ki ortada Ömerin fevriliği hariç- hiçbir delil yok, Bir kişi suçlu olduğu ispatlanana kadar suçsuzdur.
Kesin hüküm: Ömer yaptırdı. Gördün mü gözünle? Hayır. Şikayetçi misin? E polise git. Ömer suçluysa cezasını çeksin. Bu kadar basit.

FERİDE: Senaristler öyküye ne şekilde dahil edeceklerine karar verip öyküye dahil etseler iyi olacak. Dadı olacaksa da olsun Feride durum çok uzadı artık.

NALAN-EMRE-KEREM: Evet yanlış anlamalar ufak beyaz yalanlar burada da baş gösterdi. Az da olsa ilerledi bu cephe.

EKREM: Cemi şıp diye çözer dedim ama daha vakti var. Cem karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden.

KEYİF ALDIM MI BU BÖLÜMDEN? Hayır!!!

forever_bim
04-11-06, 03:20
Ayrı bir mesajda da MUALLA HANIM:

Canlandıran Meltem Savcı hanıma saygılarımı sunarım. Çok doğal ve gerçekçi harika bir performansla oynadı Filizle olan sahnede.

Mualla Hanımın analık iç güdüsü bir yere kadar kabul edilebilir. 4 yılın hesabını sorarak konuya oldukça iyi bir giriş yaptı. Sonrasını da zaten sevgili sezinti çok güzel özetlemiş. Mualla Hanımın bu görüşme ile Filize olan tavrı daha da sertleşecek gibi.

lipres12
04-11-06, 03:47
Ya bölüm yorumu yapmayacagim ama kafama durmadan Emre-Nalan-Kerem olayi takiliyor...Emreye iyice sinir olmaya basladim....Nalanda Kereme yalan söylediginde bi tuhaf oldum...Kereme o an acayip acidim...Kerem bu bölüm herhalde icin icin en cok üzülendi....

Kemal-abi1
04-11-06, 08:10
48. Bölüm hakkında konuşalım bakalım, eğer tabi konuşacak birşey bulabilirsek.

CEM: E dizimizin psikopatı ondan başlıyalım. Hakkını yememek lazım. Yılmazın ihaleye gelmediğini öğrenince iyi dagıttı ortalığı cool havası kayboldu. Yapmacıklık, samimiyetsizlik, ikiyüzlülük tavan yapmış bu karakterde. Yemini (Ömer) buldu oltaya taktı avını bekliyor resmen. Bir de Filiz'e demez mi hastanede "Ben zor zamanlarınızda yanınızda olmazsam ne zaman olacagım?". Filizin de güvenini kazanmaya başladı. Ömerin bu konuda ona olan güvenini saymıyorum bile. Ömer şu anda tatlı bir rüyada kabusa az kaldı.

HANDAN HANIM: Ne kadar gıcıktı tavrı. İyileşti birden ona sözümüz yok ama bu kadar mı kendini beğenmiş olur bir insan. Bu kadar mı itici olur? Ya kimse kusura kalmasın ama Ömer'in yüzünden Handan Hanımın krizgeçirdiği yok, öyleymiş gibi gösterilmesin. Handan Hanımın aşırı kompleksli yapısı kaldıramayacagı olaylar üst üste gelince böyle oldu.

Senaristlerin bu dizide canına kıydıkları karakter ÖMERle devam edelim. İyi bir yönetici olmadığı, güvenmemesi gereken kişilere fazlasıyla güvenmesi kafamıza kakıldı bu bölüm dizide iyice. Varsın gene batsın. Nolacak ki? İlk sezon da batmıştı. Ömer her ne kadar fevri karakterli olduysa da özünde iyi bir insan. Bir sahnesi vardı güzel. Çocukla ilgilendiği kısacık sahne. Elini tutup öptü Elifin minicik eli adamın kocaman elinde kayboldu. Son sahneden savaş çıkmaz bence. Agır çekimle heyecan efekti yaratılmaya çalışıldı.

YILMAZ ve FİLİZle devam edelim: Hadi Filizi anladık, Cem'i iyi birisi sananlardan Filiz, Yılmazın da aklına gelmedi hiç hem de Cem. Yılmazın herşeye ragmen Filizle hayatına devam etme kararlılığı güzel ama bu sefer de Filiz çekingen. Bakalım nolacak bu ikilinin hali.

Cem'in iğrenc davranışı Ömer'in başına patladı. Her ne kadar Yılmazdan nefret bile etse Ömer bunu yapmadı. Yaptıran Cem. Filiz Ömere inanmadı. Araya bir soğukluk girdi hem de kötü derecede bir soğukluk. Yazık oldu hakikaten. Ömer Yılmazı sevmese de sevgili Bernanın dedigi gibi Ömerin tavrı "Yılmaz gözüme gözükmesin" şeklinde. Filiz ona sordu "Evleri gece vakti basmak da ne peki?", e tamam da Ömer orda Filizin zorla götürüldüğünü sanıyordu.

CEMİL: Niyeti ayan beyan ortada. Saldırıya geçişi yakındır.

SALİH: Evet bu bölüm nihayet Salihe de kızdım. Ömer hakkında nasıl da emin konuştu. Tüm deliller onu gösterse bile-ki ortada Ömerin fevriliği hariç- hiçbir delil yok, Bir kişi suçlu olduğu ispatlanana kadar suçsuzdur.
Kesin hüküm: Ömer yaptırdı. Gördün mü gözünle? Hayır. Şikayetçi misin? E polise git. Ömer suçluysa cezasını çeksin. Bu kadar basit.

FERİDE: Senaristler öyküye ne şekilde dahil edeceklerine karar verip öyküye dahil etseler iyi olacak. Dadı olacaksa da olsun Feride durum çok uzadı artık.

NALAN-EMRE-KEREM: Evet yanlış anlamalar ufak beyaz yalanlar burada da baş gösterdi. Az da olsa ilerledi bu cephe.

EKREM: Cemi şıp diye çözer dedim ama daha vakti var. Cem karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden.

KEYİF ALDIM MI BU BÖLÜMDEN? Hayır!!!

Sevgili forever_bim

yorumlarini gercekden her zaman zevkle okuyorum ama dikattimi ceken birsey oldu sencede yorumlarinda biraz taraftar yorum yazdigini düsünmüyormusun? ömer kiyametti kopartsa bir nedeni vardir diyeceksin , ömer muallanin evini basiyor sen yaziyorsun ki "Evleri gece vakti basmak da ne peki?", e tamam da Ömer orda Filizin zorla götürüldüğünü sanıyordu".
Fakat Salih ve digerleri Ömerden süphelendimi böyle yaziyorsun : "Tüm deliller onu gösterse bile-ki ortada Ömerin fevriliği hariç- hiçbir delil yok, Bir kişi suçlu olduğu ispatlanana kadar suçsuzdur.
Kesin hüküm: Ömer yaptırdı. Gördün mü gözünle? Hayır. Şikayetçi misin? E polise git. Ömer suçluysa cezasını çeksin. Bu kadar basit" lütfen bunu bir kritik olarak algilama sadece dikattimi cekdi okadar yeniden yazmak istiyorum yorumlarini zevk alarak okuyorum....

Saygilar..

cevizliev
04-11-06, 09:13
Bu diziyi bu hala getiren başta yapımcıya ve senaristciye sonsuz saygılarımı sunarım...Sinirim den gece, üc e kadar uyuyamadım,sagalun..Bu bölüm baştan sona kadar sacmaydıı.Dizi yerlerde sürünüyor..Bir an önce bitirseler de Filiz de her bölümde aglamaktan kurtulsa.Aglamadıgı bir bölüm yok ki,Ömer diyor aglıyor,anne diyor aglıyor,Yılmaz diyor aglıyor..Agla babam agla...Bakarmısınız Cem üc kişinin önünde anlaşma metnini degiştiriyor kimse görmüyor ,kücücük masada.(o arada odadaki sinegi yakalamaya calışıyorlardı heralde).İkin ci kagıdı degiştirirken de yakaladıkları sinegi inceliyorlardır garanti..İskanbil kagıdını bile degiştirmek bundan zordur..Şimdi ömer inşaat temelini igneylen kazar herhalde..Sen ne anlarsın inşaatten.Şimdi holding batacak ,Filiz Ceme gitip yalvaracak,,Sen abimi kandırdın,anlaşma metnini degiştirdin,,şirketi batırdın,senlen evleneyim baride bizi kurtarrr lütfen benle evlen..Allah Allahhh..Mantıga bak ..Film in sonu belli oldu bence..Yılmaz şirketi kurtaracak Handan ve Ömer Filizin Yılmazla evlenmesine izin vereceklerve mutlu son

((LG))_34
04-11-06, 09:14
Forever_bim GERÇEK VE DÜZGÜN BİR YORUM YAPMIŞSIN.

FİLİZ&YILMAZ AŞKINI YİNE SIRADAĞLAR AYIRACAK.
MUALLA HN. KEŞKE FİLİZE O TÜR ŞEYLER ANLATMASAYDI.AMA KENDİSİ ÇOK BAŞARILI BİR OYUNCUDUR.

HANDAN HN:Her zamanki gibi gıcıklığı üstündeydi.

Küçük EliF:ÖKSÜRMEYİDE BECEREMEDİ,ÖH ÖH..ŞEKER GİBİ.KEŞKE ELİF YAŞASAYDI.

Ömer:ARTIK KIZI UYURKEN ONU İZLEMESİNİ İSTEMİYORUZ.BEN ÖMERİN KIZIYLA HAYATINI YAŞAMASININ DAHA ZEVKLİ VE GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUM.

Yılmaz:GURURLU ADAM.TEKERLEKLİ SANDALYE İLE İNMEK GURURUNA DOKANDI.AMA ROLÜ GÜZEL YAPTI BOYNUNU KIPIRDATMAMASI.

Feride:BENCE YILMAZI SEVİYOR.

TEKİNER HOLDİNG:Yine batağa sürükleniyor.

NOT:ÖMERİN KÖTÜ İNSAN OLMASI ARTIK DİKKAT ÇEKMİYOR.VE FAN SAYISINI AZALTIYOR.ARTIK ONUDA SERBEST BIRAKIN.

((LG))_34
04-11-06, 09:15
NALAN:EH KIZIM ARTIK KİMİ SEVDİĞİNE KARAR VER.HEDİYEYİ KABUL ETMESİYDİ.ÇÜNKÜ:SENİN BİRİYLE MÜNASEBETİN VAR ZATEN.

mıstaa
04-11-06, 09:39
güzel bi bölümdü feridenin filizi kıskandığını gördük. ben feridenin ömere aşık olacağını zannediyordum ama olmayacak galiba. cemin yakın arkadaşı ömerden enayi diye bahsetmesi o adamın karakterini gösterir. gerçi yılmazı dövdürerek zaten nasıl biri olduğunu kanıtladı. yılmazın annesinin filizle konuşma şekli biraz ağırdı yani sanki herşey filizin suçuymuş gibi davrandı. abisinin yaptığı saçmalıklardan dolayı filizi suçladı.handan hanımında kızını yılmaz konusunda bir türlü anlamaması [yada anlamak istememesi ] sadece kendini düşündüğünü gösterir. ömerinde kime çektiği çok belli....

yesilimim
04-11-06, 09:46
arkadaşlar ben fizile mualla hanımın konışmasından sonra uyumuşum.Bana ondan sonra olanlaır çzet geçebilecek biri varnı?

isaipek
04-11-06, 10:05
Bu diziyi bu hala getiren başta yapımcıya ve senaristciye sonsuz saygılarımı sunarım...Sinirim den gece, üc e kadar uyuyamadım,sagalun..Bu bölüm baştan sona kadar sacmaydıı.Dizi yerlerde sürünüyor..Bir an önce bitirseler de Filiz de her bölümde aglamaktan kurtulsa.Aglamadıgı bir bölüm yok ki,Ömer diyor aglıyor,anne diyor aglıyor,Yılmaz diyor aglıyor..Agla babam agla...Bakarmısınız Cem üc kişinin önünde anlaşma metnini degiştiriyor kimse görmüyor ,kücücük masada.(o arada odadaki sinegi yakalamaya calışıyorlardı heralde).İkin ci kagıdı degiştirirken de yakaladıkları sinegi inceliyorlardır garanti..İskanbil kagıdını bile degiştirmek bundan zordur..Şimdi ömer inşaat temelini igneylen kazar herhalde..Sen ne anlarsın inşaatten.Şimdi holding batacak ,Filiz Ceme gitip yalvaracak,,Sen abimi kandırdın,anlaşma metnini degiştirdin,,şirketi batırdın,senlen evleneyim baride bizi kurtarrr lütfen benle evlen..Allah Allahhh..Mantıga bak ..Film in sonu belli oldu bence..Yılmaz şirketi kurtaracak Handan ve Ömer Filizin Yılmazla evlenmesine izin vereceklerve mutlu son

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum...
Filiz bu bölümün sonlarında Yılmaza karşı soğuktu.E şimdi Filiz Hanım YA SEV YA TERKET....Ceme karşı duyduğun ilgi sürece çok da gerekli değilsin bence

mesburcum
04-11-06, 11:03
Dizimizde her seferinde söylemeye çalışıyorum. Kötülerin mutluluklarını görmek istemiyoruz. Lütfen uzatmak adına böyle saçma sapan bölümler sunmayın bize ne heyacan ne mutluluk sadece izlemiş olmak için izlemeye başladım ve üzülüyorum. Heyecanla bekleyemez oldum fragmnaları bölüm özetlerini...

Artık Yılmaz ve Filiz'in ayrılması kesinlikle en büyük saçmalık olacaktır. Bunu senaristler, yazarlar duyun artık...

Cem evet Tekiner leri batıracak ama yine onları bu bataktan çıkaracak kişinin Yılmaz olacağını düşünüyorum... handan Hanım da o çok sevdiği Cem'in ne kadar yılan olduğunu çok geçmeden anlayacak...

Ömer, bu karakteri pek fazla sevmiyordum ama zaten gerçektende Ömer dizinin en başından beri kötü bir insan değil aslında. Elif'i de kandırmadı evlenemk için falan herşey Elif'in isteğiyle olmuştu e doğaldır Yılmaz'la aralarındaki husumet ama artık onun hayatında sadece bu olanlar değil kızı var, aşkı olabilir, hayatı olabilir... Ömer'in karakteri kendine hiç yakışmıyor artık. Biraz ona yönelin.

Feride zaten neden orda duruyor anlamıyorum. Bir şeyler yapsın artık

Kısacası ben artık Yılmaz'ın da tabiriyle kavga düşmanlık istemiyorum. Yılmaz'ın da Ömer'inde Filiz'inda Feride ve diğerlerininde artık mutlu günlerini görmek istiyorum.

Diziyi nasıl uzatacağınızı bilmeden saçmalıklarla doldurmayın lütfen. Ben dizimden zevk almak istiyorum...

yeşil_2
04-11-06, 11:27
ben de artık eskisi gibi heycanlanmıyorum dizi başlayınca.

forever_bim
04-11-06, 11:27
Sevgili forever_bim

yorumlarini gercekden her zaman zevkle okuyorum ama dikattimi ceken birsey oldu sencede yorumlarinda biraz taraftar yorum yazdigini düsünmüyormusun? ömer kiyametti kopartsa bir nedeni vardir diyeceksin , ömer muallanin evini basiyor sen yaziyorsun ki "Evleri gece vakti basmak da ne peki?", e tamam da Ömer orda Filizin zorla götürüldüğünü sanıyordu".
Fakat Salih ve digerleri Ömerden süphelendimi böyle yaziyorsun : "Tüm deliller onu gösterse bile-ki ortada Ömerin fevriliği hariç- hiçbir delil yok, Bir kişi suçlu olduğu ispatlanana kadar suçsuzdur.
Kesin hüküm: Ömer yaptırdı. Gördün mü gözünle? Hayır. Şikayetçi misin? E polise git. Ömer suçluysa cezasını çeksin. Bu kadar basit" lütfen bunu bir kritik olarak algilama sadece dikattimi cekdi okadar yeniden yazmak istiyorum yorumlarini zevk alarak okuyorum....

Saygilar..

Sevgili arkadaşım;

Olaylara herkes gibi ben de taraflı bakıyorum. Yorumlarımı beğenmene sevindim. Öncelikle sana teşekkür ederim.

Mevzu bahis olan konuya gelirsek, Ömer'in o gece hışımla evlere dalışlar yapması kesinlikle yanlıştı ama bana göre bunun hesabını Filiz sormamalıydı. Ömer'in oraya neden gittiğini biliyoruz. Zaten davranışı hatalı ama Filiz Yılmaz'la gitmeseydi (kaldı ki Cem'in kaçırılma konusunda Ömer'i ne kadar kışkırttığı ortada-Yılmaz'ın Filiz'i kolundan tutup zorla kaçırdığını söylemişti),Ömer o eve gideceğini sanmıyorum.

Salihle ilgili olan yorumumun arkasındayım, olayın içinde kim var araştırmadan sırf aralarındaki husumetten yola çıkıp, Ömer'i suçlu ilan etmeleri doğru değildi. Nihayetinde Cem'in adamlarıydı Yılmaz'ı hırpalayan, Cem üzerinden biraz araştırma yapsalar çok rahatlıkla onun eşkiyaları hakkında bilgi sahibi olurlar.

benim
04-11-06, 11:44
handan hanımın sürekli insanları küçümseyip duruyor.kitapçı olan arkadışıyla zamanında birbirlerini çok sevmişler.ama maddi durumu iyi değil diye ailesinin isteğiyle ayrılmışlar.insan biraz olsun geçmişini hatırlar ya...onlarında gururlu, onurlu oldukları ve bir kalp taşıdıklarını nasıl görmezsin..

hiç istemesemde filiz ve yılmaz için ayrılık çanları çalmaya başladı.bu bölüm filiz ve yılmaz arasındaki dialoglar çok güzeldi.filiz hakikatten köşeye sıkışmış durumda .

ah ömer ah nasıl böyle düşünmeden kararlar verirsin.Cem'e nasıl güvenirsin bu adam bugüne kadar ne şirket yönetmiş ne ihaleye girmiş.babasının ölümünden sonra mecburen şirket başına geçmiş,3-5 aylık bir iş yaşantısı var.bunu nasıl görmezsin.zamanında yılmaz'a sen çamurlarda yuvarlanırken ben bu koridorlarda oyun oynuyordum diye kafa tutuyordun.çocukluktan beri iş hayatının içinde olduğundan daha uyanık , gözün açık olmalıydı .filiz'e ikide bir bu adam (yılmaz) senin gözlerini kör etmiş deyip duruyorsun.esas cem senin gözlerini kör etmiş farkında bile değilsin.

nzessia
04-11-06, 12:16
Arkadaşlar benim için I. A. bitti gibi bir şey. Eskiden çarşamba günleri fragmanı görmek için televizyonu açık tutar ya da siteye konulması için beklerdim. bir heyecanım vardı, merakım vardı. Ama dün dizinin başını izlemedim biraz baktım sonra da kanal değiştirdim. Çok sıktı..Bir de o günün artık gözde dizisi "sıla" ve atv kurnaz bir yayın politikası yapıyor sekizde değilde sekiz buçukta başlatarak dizinin sonunu ıhlamurlar altında dizisinin başıyla çakıştırarak kelimenin tam anlamıyla rol çalıyor.
Benim kanımca diziler 1 sene içinde bitmeli, hem olaylar daha hızlı gelişir hem de daha yaratıcı şeyler izleme imkanı bulurken yapımcılar da böyle ani reyting düşüşleriyle karşılaşmazlar

Ö.z.g.ü.l.
04-11-06, 13:01
Yazik. Bu bölüm o kadan güzel degildi. Yilmaz okadan çok darbe aldi, hemen 1 gün sonra ayakta. Çok saçmadi. Handan Hamidada öyle. Kadin fenalasti, hemen görüyorum 1 gün sonra ayakta torununu gidiyor alma. Çok saçma okdu. En azindan bekledim dizi heyecanli olsun ama olmadi.

Hemde herkes Ömeri suçlamasi çok garipti. Tamam Yilmazi sevmiyor ama Ömer adam dövdürecek birisi degil. Yani Ömeri okadan mi tanimiyorsunuz. O Cemde Tekinerlerin sonu olmayacaksa benimde adim Özgül degildir. Bu adami ben o kadan nefret ediyorum ki, yolda görsem hemen saldiririm. Ne kadar pis bir yalaka. Hemde Ömer hakinda söyledikleri...

Yazicilar bu Ferideyi aslinda neden koydularki diziye? Kiz orda saf saf bakiyor. Hiç birsey yapmiyor. Gelecek bölümde alsinlar kizi dadi olarak ya. Ama kiz ne kadar kötü bakti Handan Hanim gelirken. Vayvay..

Küçük Elfiçik te ne kadar tatliydi ki ya. öksürme sahneleri okadan da iyi olmasaydi, dizinin yildizlarindan biri benim için. Çok tatli hemde zeki bir kiz.

Yilmazlan Filiz hemen gitselerki. Neden bekliyorlar ki? Bas gaza kaç artik. Sevdiklerin üzülmemesi için kendin mi üzülmelisin. Artik yine ask sahneleri gelsen. Istemiyorum kötü sahneler artik.

Herkes Filizin üstune geliyor. Kiz ne yapsa yapsin herkes yanlis buluyor. Çok yazik bu kiza yaa.

Bu bölümdede Yilmazi o kadan güzel bulmadim. Nerdese hiçbirsey yapmiyor. Sadece aval aval bakiyordu. Normalde Yilmazi o kadar seviyorum, bu bölümde hemen bu sahne geçin istedim. Hiç birseye benzemedi.

Elifin anneanneside iyi oluyor. iyi oluyor geliye Handan Elifi ondan alma. Kendin bu durumlarai kendine açtin. sen degilmiydim zengin kucacik arardin kizina. kizin evlendi ondan mutlu oldun mu? Kizini kaybetin. Damatin onun merzarina bir kere bile gitmedi. Torununa nasil babalik yapti. Sende hiç bilmiyorsun ne istediini. Bir kere geliyorsun deme :"ömer neden almiyor Elifi" öbür seferde geliyorsun deme : "Ah torunumu göstermiyorlar, ah bu ah su" kendin yaptin bunlari!!

Bu Cemilde var ki. Adam tam bir yilan. Hem diyor Salihe: " Ben evli kadinlari seniin gibi yan gözle bakmam.." hemde yineden kadini geri istiyor. Fahriye Cemile geri dönerse tam salak birisi olacak. Kaç yil seni dövmedi ki. Hergün morluklar içindeydin. Birak tamam oglunlan görüsun ama sende o na gidersen yuh derim sana. Salih sana bir kere bile el kaldirmadi. Salihe de hak ver.

Ha arkadaslar,
Biriniz handan hanim ve Cem nerde oturduklarini biliyormusunuz? ben giderim onlara hemde öyle onlari konusarim ki biday hiç disari çikmayacaklar.

narin_
04-11-06, 14:08
Bu dizinin boyle bir hale gelecegini hic inanmazdim, Ihlamurlar Altinda hic sikmaz derdim, ama maalesef oldu, hep ayni seyler oluyor, bolumlerin heyecani ve keyfi gittikce azaliyor, hep filiz ve yilmaz denildi, (ben elif-yilmaz diyordrum hep) ve simdi ne oldu, klise bir ask hikayesi, iki asik ve ayirmaya calisan 1 kisi, yazik oldu, elif gitti dizi de bitti

sinem*
04-11-06, 14:12
bence güzel ama yorucu bir bölümdü ...hepiniz gibi bende tek tek karakterleri yazayım:img-grin2

-salih geçen sezonun aksine soğukkanlılığını yitirmiş bir vaziyette son bir kaç bölümde belki çok haklı ama cemilin karşısında böyle bir şey elde edemez..fahriyeyle de aralarında sanki bir soğukluk oluştu umarım düzelir..

FERİDE - senaristler bence feridenin hikayesine ufaktan ufaktan giriş yapmalılar çünkü dünkü bölümde sanki filize karşı bir şey vardı ya da ben öyle hissetim...mualla hanımla çok yakınlar ve çok seviyor bilmiyorum ama mualla hanım filiz mutlu edemez diye ferideyi yılmazla yapmaya çalışırsa şaşırmam :img-artis ...feride hakkında bir şey söyleyemiyorum artık dadı olacaksa olsun

CEMİL- cemil ve cem hem isim benzerliğinden hem de dizimizdeki kötü karakter olma yolunda çok başarılılar...yılmazı ziyarete gittiğinde ahmetin hemen hediye almasına şaşırdım çünkü bir önceki bölümde babasına yumruk atmıştı bence biraz çekingen bir şekilde yaklaşsaydı çok daha güzel olurdu ...cemil mahallede ev tutup ahmet ve fahriyenin istediği gibi döşüyor bundan sonra o salihi alt etmeye çalışacak zaten başarılı olmaya da başladı

HANDAN HANIM-handan hanım kalkar kalmaz ilk işi elifi almak oldu ..diğer işide filize manevi baskı uygulamak ..hastanede kızını görünce çok sevindi anne yüreği gene de :img-sorry işte ..ama müjgan hanıma söyledikleri gerçekten çok kötüydü neden böyle çocuğun önünde bu konuşmaları yapıyor madem bu kadar çocuğu düşünüyorsa bilmiyorum..

EMRE-NALAN-KEREM-bu iş iyice karışmaya başladı ...aslında kerem şüphelenmeye başladı ama arkadaşı olduğu için konuşamıyor..emrede öyle arkadaş oldukları için açılamıyor ..bence bu durumu tek nalan düzeltebilir ama ondan da bir hamle yok ilerki zamanlarda olacaktır

KÜÇÜK ELİF-gerçekten çok tatlı bir kız:img-kiss: ..müjgan hanımlardan giderken çok güzel rol yaptı ..ama handan hanım sonra onun gönlünü aldı halasına sarılışı çok tatlıydı

MUALLA HANIM-valla mualla hanımda diğer anneler gibi konu kendi çocukları olunca bence bencil oluyorlar..ben bu boya sen üzesin diye getirmedim gibi laflarıyla zaten belli oluyor normalde bir şeyde diyemiyorum ama oğlunun şimdiki mutluluğunu görüp bence rahat bırakmalı ..biraz oğluna dikkat etse gözlerinin güldüğünü görür :img-grin2 fazla da bir şey demiyorum ama filize çok sert konuştu :fighting2

CEM- çok sinsi bir adam çıktı..ilk halini hatırlıorum harika biri gibiydi ama şimdi tam bir psikopat...filizi sevdiğinide sanmıyorum sadece tutku elde etme arzusu haline geldi ...ömeri eline alıp çok güzel oynuyor

ÖMER-aslında ömer resmen büyümemiş bir çocuk..annesinin yanına girerken filize yaptıkları ..yılmazı batırcam diye kendini batağa sürüklemesi,ceme güvenmesi...artık kızmıyorum bile sadece acıyorum ...bence çok saf biri ...ferideyle bir şey olacak gibi görünmüyor ama bakalım belki sihirli bir dokunuşla ömer bey melek olur :img-grin2 ..

FİLİZCİĞİM- gerçekten çok üzülüyorum..yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal vaziyette her yerden sardılar ne karar vereceğini verdiği karardan kimlerin etkileneceğini sürekli düşünüyor ve kendini kahrediyor :img-sorry ..
yılmazın yanına gidip ömer için "insan kalbi ne kadardır ki yumruğu kadar bir kalbe bu kadar nefret nasıl sığar " demesi çok güzeldi ..birlikte sarılmaları,elele gezmeleri her şeyleri çok güzeldi ama en güzel anlarda bile hep sorunları onların peşini bırakmıyor en güzel anlardan sonra hep kötü bir şey oluyor..mesela yılmazların evinden sonra muallanın konuşması,yılmazla gezdikten sonra ömerin gelişi :fighting2 ...rahat bıraksalarda bizde onlarda kurtulsa :img-grin2
haftaya ne olur bilmem ama mutlu bir bölüm olsun

TubaBülent
04-11-06, 14:14
narin_ Bu dizinin boyle bir hale gelecegini hic inanmazdim, Ihlamurlar Altinda hic sikmaz derdim, ama maalesef oldu, hep ayni seyler oluyor, bolumlerin heyecani ve keyfi gittikce azaliyor, hep filiz ve yilmaz denildi, (ben elif-yilmaz diyordrum hep) ve simdi ne oldu, klise bir ask hikayesi, iki asik ve ayirmaya calisan 1 kisi, yazik oldu, elif gitti dizi de bitti

bence öyle düsünme her dizi ask ile ilgili ve ihlamurlarda altindada öyle seni sikyiyorsa pek anlamis degilsin o zaman diziyi

matraka
04-11-06, 14:15
herkesin yorumlarını okuduğuma göre bende yorumlarını yapim bari

FİLİZ VE YILMAZ:
filiz hala kendini toparlıyabilmiş değil yılmazın annesi abisi kendi annesi herkes bi şeyler söyleyip oda cevap vermemekle içine atmakla kendine kötülük yapmaktan başka işe yaramıyor artık birine tabiki beklediğim yılmaza içini dökmesi ben bunu bekliyorum.kısacası filizin ruhsal hali alarm veriyor hemen ilgilenin senaristler filiz ceme güvendi bir insan birine güveniyorsa buraya dikkat etmenizi isterim o kişiden darbe yemeden ve bu darbeyi gözüyle görmeden inanmaz inandıramassınız burdada filiz görerek öğrenicek yaşıyacak yani iş işten geçtikten sonra ayrıca dikkat ettinizmi bilmiyorum çok aşığın var şarkısını gerçeğe dönüştürüyorlar yılmaz filize yanımdasın ama aynı zamanda uzaktasın dedi
yılmaz 4 senede tekliner holding e bile sınıf atlatan adam şirket ele geçirmede bi profesyonel bi deha ve sağlam kafası var:)yılmaz gerçekten ileriyi görebiliyor adam iyi niyetli olduğu için iş yaşamında bütün pencereler ona karşı açık onu zor yıkarlar.ama herkes yılmazı yaptıklarından dolayı şimdiye kadar eleştirdi krakterini yaptıklarını herşeyini adam ne yapsa olay bu forumda ömere yüklediğinde bi o kadarda yılmaza yüklenildi adam hatalar yapıyor ama ders alıyor yılmaz bi dahaki bölüm cem olayını çözücektir nasıl derseniz otel rezarvasyonları için görüşmeye gidilecek ömerin ihaleyi 28,5 milyon dolara aldığını öğrenecek ve belediye arsası elinden alınacağına göre bunların bi tesadüf olmadığını çözmesi uzun zaman almayacak yani arkasında cemin olduğunu ben bu dizinin holding savaşlarına dönmesine de memnun oldum zaten her bölüm müzik eşliğinde filiz yılmaz sahneleri bir yere kadar kısacası ben bu diziyi seviyorum bence oldukcada mantıklı ilerliyor

ÖMER : baştan beri sevmedim bu kararteri herkes tutturmuş forumda ömer özünde iyi biri özünde iyi biri olması yapılanları hoşgörmemizi sağlamaz ben bu kraktere her zaman yüklenicem ne kadar özünde iyide olsa bir insan yaptıklarından ders almıyorsa bocalamaya devam edecektir burda sevgili modumuz ve ena ömer krakterine bu kadar yüklenilmesini doğru bulmamış sanki mazide ömer çok doğru işler yapmışta krakterini değiştirmişler çok yıpratmışlar gibi davranıyor ömerin krakteri bu zaten şirketi büyütmeye kalktı finansman için borsayı kullandı şirketi nerdeyse batıryordu sakın burda bana yılmaz suçlu felan demesin o hisseleri yılmaz almasa başkası alıcaktı şirketin %55 hisselerini satmak başlı başına bi risktir bir hatadır zaten yönetim elden gider bunu ticaret lisesi okuyan bi insan bile bilir kaldıki dışarıda okumuş biri hayli hayli bilir kaldıki şirketin hiçmi finansman bölümü yok ömer kaynağı borsadan kullanıp büyüme gerçekleştirmek istedi ama aynı anda dünyanın 5-6 büyük ülkesinde mağaza açarak buda başlı başına bi hatadır ilk önce önünü görmek istemedi birden büyümek istedi ve kaybetti.şirket zor durumda kaldı ona karısı ne yapmış olursa olsun bütün gece herşeyini kumarda kaybetmesi krakterinin zayıf olduğunun göstergesi böyle bir krakter bir yerden darbe yerse ne yaptığını bilmez ve sonu hüsran olur.gelelim bugüne evet güven filiz olayında açıkladığım gibi ömer ceme güveniyor yandi gülüm keten helva işte buda yaşayarak öğrenicek üzgünüm cemin kendisini kazıkladığını yaşayacak ve maalisef bu sefer holding i batırıcak böyle hataları ömer krakteri yapıyor zaten

CEM : ünlü psikopatımız bu adamın sorunu var çocukluğuna inmemiz gerekiyor :)bu adam o kadar akıllı biri değil arkadaşlar deli aklı var sadece zaten bunuda belirtti dünyayı deliler yönetir diyerek neyse kendini akıllı sanıyor aam yılmaza darp etmekten başka zarar vermedi arsa ve otel olayı onun artaya çıkmasını sağlıyacak zaten evet bu kraterin amacı yılmazı ve tekinerleri batırmak filizi başka türlü elde edemeyeceğini anladı yanlız anlamadığı filizi bu yollada elde edemez ama saplantıları olduğu için oda bunu yaşayarak öğrenicek maalisef ihalede olduğu gibi çıldırarak bu bozulmalar şiddetini arttırarak devam edicek taki bizim krakterlerimizden birine zarar verene kadar

MUALLA HANIM :kendince doğru olanı yaptı oğlunu korumak adına anne içgüdüsüyle davrandı yılmazın filize soramadığını annesi sordu ve yılmazın dört yıl içinde neler çektiğini filize aktardı bu iyide oldu ama mualla hanımın handan hanımdan farkı anlayışlı bi kadın sevgi önünde durmaktansa oğlu için herşeyekatlanabiliyor
MÜJGAN HANIM : genelde altta kalmazdı ama oda aslında yeni dönemde kendini sorgulayan bir krakter görüntüsü veriyor bu iyiye işaret okul açılışında elifle yılmazı görünce duygulanması feridenin ömerle yılmaz arasındaki ne var sorusundaki düşünceli tavrı salihin sevenleri ayrımış gibi olmuyorum diyişindeki duygulanışı komşularla konuşurken düşünmeleri kendini sorgulamasının kanıtlarıdır iyi yolda devam etsin

NALAN KEREM CEPHESİ : bu nalanın ailesinde bir problem var galiba elifin yılmaza yaptığını bu kız kereme yapıyor bir ilişkiye yalan girmişse o lişkiden hayır bekle hediye konusunda kerem onları gördü ve yalan söylemeyi tercih etti hediyeyi geri vermeye gitti ısrar edince vermedi bir dahaki bölümdede onu takıcak ve kerem sorucak gene yalan söylüyecek aynı elifin yaptığı gibi elifte yılmazdan çekindiği için hep ona yalan söylerdi bunları burda yazmama gerek yok herhalde eskiyi karıştırmış gibi olmim şimdi bunların ilşkileri sorunlu devam edicek yada biticek

FERİDE : sanki bu bölüm filize bakarken kıskanıyor gibi geldi bana ama yanılmış olabilirim acayip süzdü filiz ama daha senaristler bu krakteri nereye oturtucağına ve ne yapacağına karar vveremediler galiba

SALİH VE EKREM : ekrem ve salih gerçek birer dost sadık oğlu holding in beyni yılmaz anlaşıldı uygulayıcalrı ekrem ve salih bu holding batmaz arkadaşlar ekremin bir dahaki bölümde belediye ve ihale olayını yılmaza anlatıcağını düşünüyorum salih ikilemde kalmyala meşgül zaten o konuya hiç girmim

MEŞHUR HANDAN :dizide herkes ektiğini biçiyor tahminim handan hanım yoksulluğu görücek oda ektiğini biçicek bu bölümleri yani handan hanımın pişmanlık bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum

TEKİNER HOLDİNG : batmak üzere olan filizin malüm baba vasiyeti olan yılmazdan ayrılmasına sebeb olan ünlü şirket tekstil konusunda iştigal eden bir şirket ve bu zamana kadar tekstil haricinde bu işle uğraşmayan tecrübesiz yöneticiler neden başka sektör ihalesine girer hadi girdin güvendiğin birileri var cemin şirketi üzerinden neden girmez hadi onu yaptın antlaşma metni hazırlattın kusursuz bi şekilde bunlar ortaklık yapıyor antlaşmayı hazırlayan değerli avukatımız ortakların imza sirkülerine bakmayı akıl etmez hadi onu geçtim gireceğin ihalenin maliyet bedelleri tekiner holdingin yöneticileri tarafından incelenmez hadi anlamıyorlar diyelim dışarından yani danışmanlık şirketlerinden faydalanmaz onuda geçtim yılmaz şirket hisselerine karşılık 10 misli para istemişti bedeli 100 milyon(trilyon)idi burdan yola çıkarsak aşağı yukarı tekiner holding 20 milyon(trilyon)luk bi şirket maliyet bedeli 30 milyon dolardan fazla olan bir ihaleye bu riski alarak nasıl girer bunun altından kalkamamanın bedelinin holdingin batışı olduğunu nasıl görmez olsa olsa böyle yönetilen bir şirket çok güzel batar arkadaşlar

NOT: ilerki bölümlerde tahminim filiz yılmaz ilşkisi bitebilir olanlar fazla çünkü yada tam tersi yılmazın dediği gibi daha cesur adımlar atıp evlenebilirler bu belayıda (CEM)birlikte tarihe gömerler en komik olay ise kardeşine hep destek çıkması gereken filiz oluyor nedense dizinin başından beri ee nede olsa ömer krakteri özünde iyi biri öyle bir krakterki kardeşinin sevdiğinin yanında olduğunu bildiği halde telaş edip her yeri basabiliyor ve forumda buna destek çıkanlar olabiliyor ne olursa olsun ömer yılmazın filizi sevdiğini biliyor ona zarar verebileceğini nasıl düşünür düşündü nasıl gidip eşkiya gibi heryeri basar kapısına gidip sormasını anlarım merak ettiğinden ama içeri girip evlere bakmasının savunulacak bir tarafı olamaz ben ömerin bu şirketin batmasıyla çektiği acılarla çünkü onu bu zamana kadar hep birileri kurtardı yaptığı yanlışların bedelini ödemedi (elif ) hariç onu kaybederek ödedi ama şirket yanlışlarının filize davranışlarının bedelini ödemesi gerektiğini düşünüyorum herşey elinden gitsin istiyorum çünkü herşeyi elinden giden adamın kendinin sorgulama dönemi başlar ki ömer özündeki kraktere dönsün kısacası ömer krakterinin özenilicek savunulacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum hayranlıkla yaptıklarını karıştırmamak lazım herkesin ilk önce ömer demesini anlıyorum ama cem in olayın arkasından hemen çıkması zaten olmazdı bir bölüm daha bekleriz ben bu diziyi seviyorum kısacası yeni dönemdede iyi gidiyor herkes gibi düşünmeyebilirim buda benim farkım olsun

cevizliev
04-11-06, 14:31
Cogu kişi Yılmaz la Filizin sahil sahnanerine bayılıyor.Belkide herkes kendini orada hissediyor..Kendini onların yerine koyuyor..Ama arkadaş güzelim İstanbul da o kadar güzel yer varken ,o sahil sahnesindeki arka plandaki rezillik neyin nesi..

matraka
04-11-06, 14:37
1 Sila [net] Atv 15,7 37,6
2 Yabanci Damat [net] Kand 10,9 26,0
3 Sila (ozel) Atv 10,2 25,4
4 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 8,9 24,
-------------------------------------------------

1 Sila [net] Atv 15 39,8
2 Yabanci Damat [net] Kand 12,5 33,2
3 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,2 31,9
4 Sila (ozel) Atv

sinem*
04-11-06, 14:39
YILMAZ- (yılmazı unutmuşum :img-grin2 :img-grin2 ) yılmaz son bölümlerde çok düzgün hareket ediyor,sinirlerine hakim oluyor ömerin yaptırdığını düşündüğünde bile ona karşı hiç bir şey yapmayı düşünmüyor sadece ve sadece filizle olmak istiyor bence bundan sonra onu da bırakmaz :img-kiss: ihaleden çekilmesi de çok önsezili bir karardı ömerin girdiğini ve teklifi duyunca nasıl bir yol izleyeceğini (uyaracağı kesinde) merakla bekliyorum..filiz geldiğinde boyunluğunu çıkarması onunla sarılmaları çok çok güzeldi:img-grin2

ne olursa olsun çok güzel bir dizi ve en azından başrol oyuncuları zorla kimseye bir şey yapmadı ...
ilk zamanlarda bile ömer karakteri zorla elife sahip olmadı türk filmlerindeki o bölümü almamışlar tebrik ediyorum

sezinti
04-11-06, 14:44
Sevgili matraka
Ömer'e eleştriler yapan kişilerin başında gelirim. Ömer'in iş hayatında başarısız yönetici olduğu çok açık bu konuda Ömer'i bir çok kez eleştirdim, Ömer'den yönetici olurmu, bence olmaz
Ömer özünde iyi bir insan, düşündükleri ile yaptıkları birbirini tutmayan, iletişim kurmayı bilmeyen, fazla korumacı ve başkalarının etkisinde kalan birisi, Ömer'in özünde iyi bir insan olduğunu gösteren en güzel örnek
Filiz ile Elif'in konusmasında Elif Filiz'e babam beni sevmiyormu dediğinde Ömer konuşmayı dinlemiş, gözleri dolmuş ve oradan uzaklaşmıştı.
Ömer Filiz'e fazlaca korumacı bir davranış sergiliyor. Ömer Yılmaz'ı görmek istediği gibi görüyor.Yılmaz'ı kendisine ve ailesine zarar vermek isteyen bir insan olarak kabul etmiş. Ömer'in Yılmaz'a olan davranışlarının bir anda değişmesini bekleyemezseniz. Ömer gördüklerine inanıyor. Ömer'in değişmesi için Ömer önce kendi inanacak, psikiyatr ve psikolog desteği alacak. Özgüvenini yeniden kazanacak. Ömer başkalarının etkisinde kalan bir karakter. Cem'e inanması
Ömer'in kızı Elif'e davranışlarını açmayalım. Ömer'i bu konuda affetmek mi asla

forever_bim
04-11-06, 14:46
Sevgili matraka,

Yorumunuzu baştan sona okudum. Gayet derinsel analizleriniz olmuş, güzel bir yorum yapmışsınız. Yalnız araya biraz noktalama işareti koyarsanız düşünceleriniz daha iyi anlaşılacaktır.

Diziye gelirsem, ilk sezonki hisse kaybında, yani borsaya açılmakta Tekinerlerin yüzde 55 hisse satma gibi bir düşüncesi yoktu. Bunu sizinde dediginiz gibi ticaret lisesi okuyan adam da bilir. Hisselerin yüzde ellinin altına düşme sebebi hisselere borsada diğer şahıslar tarafından uygulanan manipulasyondan dolayı olmuştur. Filizin bir türlü araştırıp da kesin sonuca ulaşamadıgı Gama şirketi manipulasyonu gerçekleştirmiştir.

Dizi karakterlerine hayran olacak yaşı hem biyolojik olarak hem de mantık olarak aşmış durumdayım. Dizi karakterlerini gerçek sanmayacak kadar da büyüdüğüme inanıyorum.

Dizide çizilen ve de izlediğim karakterlerin mükemmel olma zorunluluğu benim için yok. Beğendiğim oyuncuların oynadığı karakterin tek tip olmasındansa hatalar yapıp sizin dediğiniz gibi dersler çıkarmasını izlemek MASAL KAHRAMANLARINI izlemekten daha gercek benim için.

Şahsen oyuncu olsam Yılmazın ilk sezonki karakter yapısını oynamak isterdim. Bu sezon Yılmaz karakteri çok sıradanlaşmaya başladı. İlk sezonki tuttuğu elinde kalan Yılmaz daha gercekciydi.

Filiz de aksine bu sezon yanlış ve dogrularıyla bana daha gercekci gelmeye başladı.

Ömerin hata yapması yüzyılın sorunu olmaz ki. Abartmamak lazım. Yılmaz nasılsa onu da kurtarır.:img-haha: :img-haha:

matraka
04-11-06, 14:48
evet reytingler tam beklediğim gibi cuma günü 3 diziyle kapatıyor sezon sonuna kadar da böyle gidicek galiba ama ben ısrarla sıla dizisinin kan kaybedeceğini düşünüyorum akşam diziyi zorlada olsa izledin sanki birisi kafam silah dayıryormuş gibi hissettim ve anladım ki bu kendi tercihim eğitim düzeyim benim bu diziyi kaldırmaz bi dahada izlemem

matraka
04-11-06, 15:36
Sevgili matraka,

Yorumunuzu baştan sona okudum. Gayet derinsel analizleriniz olmuş, güzel bir yorum yapmışsınız. Yalnız araya biraz noktalama işareti koyarsanız düşünceleriniz daha iyi anlaşılacaktır.

Diziye gelirsem, ilk sezonki hisse kaybında, yani borsaya açılmakta Tekinerlerin yüzde 55 hisse satma gibi bir düşüncesi yoktu. Bunu sizinde dediginiz gibi ticaret lisesi okuyan adam da bilir. Hisselerin yüzde ellinin altına düşme sebebi hisselere borsada diğer şahıslar tarafından uygulanan manipulasyondan dolayı olmuştur. Filizin bir türlü araştırıp da kesin sonuca ulaşamadıgı Gama şirketi manipulasyonu gerçekleştirmiştir.

Dizi karakterlerine hayran olacak yaşı hem biyolojik olarak hem de mantık olarak aşmış durumdayım. Dizi karakterlerini gerçek sanmayacak kadar da büyüdüğüme inanıyorum.

Dizide çizilen ve de izlediğim karakterlerin mükemmel olma zorunluluğu benim için yok. Beğendiğim oyuncuların oynadığı karakterin tek tip olmasındansa hatalar yapıp sizin dediğiniz gibi dersler çıkarmasını izlemek MASAL KAHRAMANLARINI izlemekten daha gercek benim için.

Şahsen oyuncu olsam Yılmazın ilk sezonki karakter yapısını oynamak isterdim. Bu sezon Yılmaz karakteri çok sıradanlaşmaya başladı. İlk sezonki tuttuğu elinde kalan Yılmaz daha gercekciydi.

Filiz de aksine bu sezon yanlış ve dogrularıyla bana daha gercekci gelmeye başladı.

Ömerin hata yapması yüzyılın sorunu olmaz ki. Abartmamak lazım. Yılmaz nasılsa onu da kurtarır.:img-haha: :img-haha:

sevgili modum ömer krakteri hakkındaki düşüncelerimiz farklı ben olaya hatanın yöneticilik hatası sense hatanın yılmazın manipulasyon yapması olarak bvakıyorsun tabi burda çelişiyoruz ben ısrarlıyım hala bilgin varmı bilmiyorum dizde anlatılan zamanın varsayımından yola çıkarsak 2002-2006 yılları zaman konusunda gerçi mantık hatası var dizide karıştırmayalım türkiyede bu dönemde en fazla manipulasyon yapıldığı dönem olmuştur üzerinde manipulasyon yapılmayan hisse senedi yoktur bu dönemde ve bildiğini farz ediyorum istanbul borsası %15 le birinci olmuştur dünyada gelişmelere çabuk tepki vermeside bu yüzdendir bir yönetici önünü görerek veya planlayarak hareket etmesi gerekir yani kötü etkenleri planlarına dahil etmesi gerekir borsa kaynağı sağlayarak büyüyorsan kaynaktaki parayı tamamen büyümeye ayıramassın birinci hata dünyanın 4-5 büyük yerinde mağaza açamassın 2.hata açarsan iki şık gündeme gelir maliyetleri karşılayamaz batarsın yada iş tutar yükselirsin ama her durumda yükselsen bile bu durum sancılı olur yapması gereken dışarıya açılacaksa bir ülkeyle başlamalı ve istikrarlı büyümesiydi bu tamamen yöneticilik hatasıdır manipulasyon yapan yılmaz olmaz başkası olurdu bu değişmez herzaman birileri olur bu konuda anlaştığımızı varsayıyorum
gelelim krakterine ömer beyin burdada ayrıldığımız noktalar var ömer krakteri zoru görmemiş rahat büyümüş herşeyi elde etmiş öyle yada böyle kaybetmemiş elife neden aşık oldu örnek dizide ki rölü başarısız bi yönetici bunu kabul edelim artık bu krakterim özünde iyi biri olduğunu biliyoruz ama zayıf krakter olduğunuda kabul etmemiz lazım önyargılarını aşamıyor hiçbirzaman bu kısır döngüyü bence kendi şahsi fikrimdir elindekileri kaybedince kırıcak ve özüne dönücek handan hanımda içinde aynısı geçerli herşeyini kaybeden kendiyle tanışma fırsatı yargılama fırsatı bulur diye düşünüyorum çünkü ömer diğer yaptığı hatalarda ceza çekmeyip kurtarıldı ve ya kollandı bence bu yıkımı yaşamalı sende kurtarıcı olarak yılmazı görüyorsun ama bu sefer sanmıyorum eğer gene kurtarılırsa bile ömer bilidiği okumaya devam eder zaten bülent inal ömerin düşmalığı biterse dizi biter demişti yani bu sefer yılmaz yardım etmez yılmaz krakterindeki değişime gelicek olursam benim görüşüm net aşk insanı değiştirir geneldede bunu yapan karşı taraf olur filiz yılmazı değiştirmiştir bunu kabul etmek lazım yılmazın da hataları oldu ama yılmaz hatarından ders aldı ömerden bildiği bişeyi bile esgeçebiliyor mahalledeki delikanlı olsa şimdi ömer yanmıştı evet bazen ilk dönemdeki yılmazı özlüyorum ama holdingi o yılmaz yönetemezdi ben şimdiki yılmazı seviyorum aslında bazı konularda değişmedi hala çok kıskanç örnek hala kaybetmeyi sevmiyor ama daha sakin olaylara bakıyor umarın açıklayıcı olmuştur daha da uazatabilirdim aslında

matraka
04-11-06, 15:44
Sevgili matraka
Ömer'e eleştriler yapan kişilerin başında gelirim. Ömer'in iş hayatında başarısız yönetici olduğu çok açık bu konuda Ömer'i bir çok kez eleştirdim, Ömer'den yönetici olurmu, bence olmaz
Ömer özünde iyi bir insan, düşündükleri ile yaptıkları birbirini tutmuyan, iletişim kurmayı bilmeyen, fazla korumacı ve başkalarının etkisinde kalan birisi, Ömer'in özünde iyi bir insan olduğunu gösteren en güzel örnek
Filiz ile Elif'in konusmasında Elif Filiz'e babam beni sevmiyormu dediğinde Ömer konuşmayı dinlemiş, gözleri dolmuş ve oradan uzaklaşmıştı.
Ömer Filiz'e fazlaca korumacı bir davranış sergiliyor. Ömer Yılmaz'ı görmek istediği gibi görüyor.Yılmaz'ı kendisine ve ailesine zarar vermek isteyen bir insan olarak kabul etmiş. Ömer'in Yılmaz'a olan davranışlarının bir anda değişmesini bekleyemezseniz. Ömer gördüklerine inanıyor. Ömer'in değişmesi için Ömer önce kendi inanacak, psikiyatr ve psikolog desteği alacak. Özgüvenini yeniden kazanacak. Ömer başkalarının etkisinde kalan bir karakter. Cem'e inanması
Ömer'in kızı Elif'e davranışlarını açmayalım. Ömer'i bu konuda affetmek mi asla

senin yazılarını bu foruma girdiğin ilk yazıdan beri okuyorum yazılarının nerdeyse tamamında seninle aynı fikirleri düşünüyoruz yada ufak tefek ayrıntılarla diyelim bu yazına da sonuna kadar katılıyorum psikolog desteğini felan dizilerde pek ön plana almıyorlar genelde krakterleri iç dünyalarıyla hesaplaşmarı kurtarıyor ama tamamen haklısın ama dediğim gibi dizilerde bu yöntem maalisef kullanılmıyor yada önemsenmiyor

yakupoglu61
04-11-06, 15:46
reytiyglerde inanılmaz bir düşüş göstermişiz bu hafta çoğu kişi izlemeyi bıraktığının göstergesi bu. bölümler senenin başındaki gibi çok kötü olduğunu sanmıyorum

secoms
04-11-06, 15:55

walla ben de senin gibi düşünüyorum cok sıkıcıydı ama ben dizinin kötü sonlabiteceğinin öle biterse cok aha etkileyici olacagını düşünüyorum....

sude9
04-11-06, 15:57
Cogu kişi Yılmaz la Filizin sahil sahnanerine bayılıyor.Belkide herkes kendini orada hissediyor..Kendini onların yerine koyuyor..Ama arkadaş güzelim İstanbul da o kadar güzel yer varken ,o sahil sahnesindeki arka plandaki rezillik neyin nesi..

Bu yorumunu gülümseyerek okudum ama haksızda değilsin

Güzel bir bölümdü.Filiz'in annesi ve Yılmaz arasında kalışı,Ömer ile olan gerginliği iyi yansıtılmıştı,bu sahnelerde yapaylıktan uzaktı.

Yılmaz ve Filiz sahnelerini beğendim,özellikle Filiz'in Yılmaz'ın başucunda oturduğu,Yılmaz'ın boyunluğunu çıkardığı sahneyi

Ömer'in dizinin en başından beri kötü biri olduğunu düşünmedim hala da düşünmüyorum,fazla korumacı davrandığı konusunda sizlerle hemfikirim,bu da doğal olarak hata yapmasına sebep oluyor,bunda Elif'in zamanında iken yaşanılanların da büyük etkisi var yine de sırf Yılmaz'a karşı üstünlük sağlayacak diye körü körüne kendini Cem'e teslim etmesini anlamış değilim,üstelik yıllardır beraber çalıştığı arkadaşları onu ikaz etmesine rağmen.Bu gidişat Cem'in Tekiner Holdingte istediğine ulaşacağını gösteriyor

destina304
04-11-06, 16:37
ya arkadaşlar ben bu kadar kötü raytıng alacağımzıı tahmin etmemiştim belki 3 ve 4 olmak düşük değil ama sılanın özel bölümü bile ıhlamurlar altındadan daha fazla rayıtng almış yani çok kötü sinirlerim bozuldu arkadaşalr ne yapıpta şu raytıngleri yükseltebiliriz

pinkzone
04-11-06, 16:39
Bu haftanın bölümü Tam bir geçiş bölümüydü.. İlerde olacaklara dair tüyolar bu bölümde bol bol kullanılmış...
Karakterlere geçmeden önce ihale hakkında konuşayım biraz. İhale kapalı zarf sistemi ile yapılmış.. Bu sistemde en düşük yada en yüksek fiyat teklfi eden kazanır.. İhale yapılmadan önce şöyle bir duyuru olur.. En düşük fiyat göze alınacaktır.. Buda Düşük fiyat olayını açıklıyor.. Cem Yılmazı yenilgiyi o hazzı duymak için piyasanın çok altında 5 katı altında fiyat sundu.. Ama planları bozuldu.. Neyse Yani İhale ile ilgili bir açıklama yapayım dedim.. Çünkü geçen mesajlarda böyle birşey olamayacağı yazılmış.. Derste görmüştüm.. :)

Cem: Her ne kadar abimin ismi olsada bu karaktere bu adın gittiğini söylemek şart oldu... Nefret ediyorum edeceğimde.. :) Yani yaptıkları dallası geçti yaptıklarını sayarsam fizana yol alırım. Ama bu yaptıkları daha devede kulak kalcak.. Artık bir ihtiras rüzgarı yaratır :) Ömeri kullanması iğrençti.. Ona yakışır şahsen.. Filizi parayla elde edebileceğini düşünüyor.. İlginç... :img-haha: Yazsıklarım bu karaktere yetmez ama bende laf tükendi.. Psiko Cem bundan sonra böyle sesleneceğim..
Ömer: Her alanda fevri davranan şahıs.. Hem ben.. Bide intikam... Bu kin öyle büyükmüş ki...insan gözlerinden çıkan alev topuyla inanıyor.. (Son sahne) Çocuk desen oda ayrı konu aklından geçmiyor.. Nasılsa çocuk elinin altında.. Uyurken değil.. Uyanıkken sev şu çocuğu sevgini kanıtla yaw beni çıldırtma.. :dito Çok safsın.. Her lafa inanıyorsun.. Buda seni masum değil enayi yerine koyuyor.. İş hayatında başarısızlıkların hayatını alt üst edecek..
Mualla: Çocuğunu savnuyor doğaldır.. Sert konuşması onun da canının ne kadar çok yandığının göstergesi.. İylik düşüncem derken kap kırdı.. Neyse bence Filiz uzun süre affetmez vede Ferideyle Yılmazın arasını yapmaya kalkar.. Çünkü Feride onun için ideal gelin adayı...
Feride: Bir sahnede Filizi süzdü.. Sanki kıskanıyormuş gibi geldi bana.. Bu karakter bir an önce yolunu belirlemeli.. Hatırlayacaksa hatırlasın yada dadı olsun.. Çok uzadı bu konu
Handan: Konuşmaya bile gerek yok.. Kişiliksiz insan bence.. Duygu sömürüsü yapmakta üzerine yok.. Helal olsun.. Daha çok sömürür filizi... Gazi mah. öyle laflar etmesi beni çıldırttı.. İnş. sende düşersin o zaman anlarsın.. hoş bu gidişle düşcek gibi :)

Yılmaz: Normal bir bölüm geçirdi.. Artık Filizle olmak istiyor.. Olaylardan kaçmaya çalışıyor Olaylar peşini bırakmaz ama.. :) Sahneleri güzeldi.. Sarılmalar hoştu.. :)

Filiz: Bu bölümün yine iki arada bir derede kalan kişisi.. Abisine hesap sorması normaldi.. Şüphelenmeside.. Çünkü abisi artık çok daha fevri davranıyor ve tanınmaz hale geldi.. Ufukta ayrılık çanalrı çalıyor.. Burası kesin.. Cemede çok güveniyor.. Dikkat et yakında güvendiğin dağlara karlar yağacak.. :img-haha:

Cemil: Adamın niyeti ortada.. Ya senaristler şu adamın bu kadar parayı nasıl kazandığını açıklasalar.. iyi olur.. Yoksa çıldırcam.. Mafya Cemil..

Bu haftalık bu kadar tahminlerim sonraya saklıyorum..

matraka
04-11-06, 16:49
ya arkadaşlar ben bu kadar kötü raytıng alacağımzıı tahmin etmemiştim belki 3 ve 4 olmak düşük değil ama sılanın özel bölümü bile ıhlamurlar altındadan daha fazla rayıtng almış yani çok kötü sinirlerim bozuldu arkadaşalr ne yapıpta şu raytıngleri yükseltebiliriz

kendini kasmana gerek yok boştan yerede üzülme bu sezon sonuna kadar böyle devam eder bi ıhlamur omları geçer bi yabancı damat bi sıla %30 izlenme payı olan bidizi yayından kalkmaz kendi saatinde rakibi yok zaten dizinin o yüzden dert etme düzelir de geç diziye kendini kaptırmask daha ii ne dersin

matraka
04-11-06, 16:53
ayrıca şunuda belirtmeden geçemicem bu dizinin cdleri veya dvdleri çıkarsa ki dizi çok güzel devam ediyor bim gibi gitmiyor bim.k.v den sonra 3 dizsim olarak arşivlerimde yerini alıcak ne yapalım bu diziyi seviyorum şunu anladım ki çok kez bimden sonra böyle romantik dizi izlemem hep sarpa sarıyor derdim ama bu dizi şu ana kadar beni yanıttı ekibe teşekkürler

pinkzone
04-11-06, 16:56
Arkadaşlar Tmc Yeni yapımı showtv çıkıyor.. Rüya gibi.. Kesin görmüşsünüzdür reklamını.. Showtv I.A karşısına koymuş diziyi.. Tv ekinden gördüm.. I.A düşen reytinglerinden pay almaya çalışcak Showtv

Ö.z.g.ü.l.
04-11-06, 16:56
Bence bu bölüm sadece hiseler için yaptilar. Göstersinler Cem %200 piskopat biri diye. Gelecek bölüm daha güzel olacaktir. Bundan eminim!

secoms
04-11-06, 17:11
bencede bu bölümde cok da öle hatırı sayılır seyler olmadı ama ilerki bölümler için tüyolar vardı... bi de gecen haftaki bölümün hemen ardından yaptıgım yorum için özür diliyorum :)...ben yılmaza bi şey olacagını yazmıstımm ama cok bait düşünmüsüm :) zaten cok dizide izlemediğimdenn kaynaklı .....bi de sürekli tekrarlıyorum bence dizi iyi sonla bitmeyecek alakası yok ama söliyim dedim daha dogrusu öle olmalı diyorummm... siz ne diyorsunuzz

matraka
04-11-06, 17:12
Arkadaşlar Tmc Yeni yapımı showtv çıkıyor.. Rüya gibi.. Kesin görmüşsünüzdür reklamını.. Showtv I.A karşısına koymuş diziyi.. Tv ekinden gördüm.. I.A düşen reytinglerinden pay almaya çalışcak Showtv

tanıtımlarını bende izledim sanmıyorum başarılı olsun ilk bölümden sonra başka güne alırlar yabancı damat sıla ıhlamurlar altın yalancı yarim yarim felan pek akıl karı değilgibi koysunlar ayrıca nedir bu endişe anlamadım %30 dan fazla izleniyor dizi reyting kaygısı yok zaten bizim dizinin fanatikleri bu kadar bu seviyeyi hep korudu bizim izleyicimiz ayrı ben öyle sanıyorum

pinkzone
04-11-06, 18:51
Ben endişelenmedim.. Sadece karşısına yeni bir dizi daha gelior dedim.. Zaten bizim dizinin kalıplaşmış bir kitlesi var.. Kolay kolay izleyici kitlemiz dağılmaz.. Showtv dizi başlamadan reting arenasına soktu.. Cuma dizinin hiçbir şansı yok..

61MERVE61
04-11-06, 19:05
ne yalan soliyim su reytingler canimi SIKTI........dizimiz her hafta gitikice dusuyormu.......ben dizimizin herzaman 1numara gelmesini istiyorum silanin ozel in bile ihlamurlaraltinda yeni bolumunu gecmesini tahamul edemiyorum....bizim dizi daha buyuk yerlerde olmali.yabanci damati cok severek izledigim hale i.a nin onu gecmesi lazimdi diye dusunuyorum.....su sila da dusus yapsada kurtulsak,
boyle olsa ne guzel olurdu su reytingler
1.ihlamurlaraltinda
2.yabanci damat.
3.sila.
bu gunu dort gozle bekliyorum...

61MERVE61
04-11-06, 19:09
eyer ihlamurlaraltinda setinden yada ne bilim ihlamurlaraltinda dizisinle ilgilenen kisi ye duyuruyorum dizinin dusus yapmasini istemiyorsaniz ne olur su gicik cemi
100/99 gostermeyin acaip sinir gicik oluyorum hele cem sirketinde otururken yardimcisimi nedfir o adam iceri girip sadikoglu hakkinda bisey diomu bana sinir egliyor.....ayrica cemi gosterene kadar canani gosterin yaa ben canani cok seviyorum onu diziden ayirmayin vala canan super rol yapiyor kemal beyi aratmio.....bidahaki bolum canani gormek istiyorum..........:(

cemotara
04-11-06, 19:13
Bence bizim dizimizin reyting kaygısı asla olmaz çok fazla izlenen bir dizi zaten biliyordum ama bu bölümde daha iyi anladım çünkü sıla dizisi çok ilgi çekiyor vede reytingleri çok yüksek ama ben uzun bir süre sonra bukadar fazla reyting alacağını pek zannetmiyorum
sıla dizisi 20 de yayınlandığı zaman iyi reyting alan yabancı damatın oranları feci şekilde düştü abde 30 un üzerinde reyting alıyordu ama sılayla aynı saatte olduğunda abde aldığı reyting 21 sharelerde totalde ise 15 lere düşmüştü bu böyle devam etti ama dünkü bölümde sıla yeni bölümü nerdeyse 21.30 da falan başlattı yani bizim dizimizle aynı saatte geldi sayılır ve bizim dizi sılalaaynı saatte olmasına rağmen abde yine 30 un üzerinde share aldı totaldede 25 e yakın share aldı aynı saatte olan yalancı yarim ise dibe vurdu ilk 10 bile giremediler yabancı damatın reytingin iyi gelmesinin sebebise tek dizi olmasıydı yani 20 de başka dizi yoktu onun için ıhlamurlar altında hala çok izleniyor eğer sıla haftaya normal saatinde başlarsa bizim dizi yine ikinci veya birinci olur
sıla yabancı damatla aynı saatteydi yabancı damadın reytingleri dibe vurdu yalanci yarim ve ıhlamurlar altındaylada bu hafta aynı saatteydi yalancı yarimde dibe vurdu ama ıhlamurlar altında yine aynı reytingi aldı valla ben dizinin reytinglerinden memnunum sadece bu hafta 3.ve 4. olmuşuk haftaya yeniden birinci veya ikinci oluruz yani dizimizin hiçbir zaman reyting kaybı olmuyacak tabi şu mahkemeyi kaybedipde yayından kalkmazsa
şuanda ençok reyting alan üç diziden bir tanesi ıhlamurlar altında diğerleride sıla ve acı hayat arasırada yabancı damat iyi reyting alıyor

ipek_
04-11-06, 19:21
[QUOTE=
ah ömer ah nasıl böyle düşünmeden kararlar verirsin.Cem'e nasıl güvenirsin bu adam bugüne kadar ne şirket yönetmiş ne ihaleye girmiş.babasının ölümünden sonra mecburen şirket başına geçmiş,3-5 aylık bir iş yaşantısı var.bunu nasıl görmezsin.zamanında yılmaz'a sen çamurlarda yuvarlanırken ben bu koridorlarda oyun oynuyordum diye kafa tutuyordun.çocukluktan beri iş hayatının içinde olduğundan daha uyanık , gözün açık olmalıydı .filiz'e ikide bir bu adam (yılmaz) senin gözlerini kör etmiş deyip duruyorsun.esas cem senin gözlerini kör etmiş farkında bile değilsin.[/QUOTE]

bu yorumuna sonuna kadar katılıorum. ömerin gözünün intikam uğruna(ne kinmiş bitmek bilmedi) bu kadar kör olabileceğini tahmin etmezdim ama çekicek cezasını:dito filize dedii -inş herşeyi anladıında çok geç olmaz- lafı esas kendisi için geçerli çnkü öyle olucak:img-haha:
matraka nın yorumlarınada katılıyorum yorum yazcaktım ama gerek kalmamış:img-grin2
bnde ekrem in cem i en azından düşünmesini beklerdim ama herşey bi bölümde olamıcağı için ona zaman var:fighting2
zaten cem artık filizinde güvenini iyice kazanmaya başladı bakalım o nası zarar görücek bundan??
bi de farkettinizmi 2-3 bölümdür canan hanım ortalarda yok (acaba bana mastikayı çalsana oyunu yüzünden zaman bulamıo mu dicem ama zaten çokta sahnesi olmuo) ama yinede bn cananı görmek istiyorum barıştıklarından haberi var mı o bile meçhul!! dizide zaten az sayıda mantıklı insan(aslında çokta az sayılmaz=)) var onuda kaybetmek istemem doğrusu:img-sorry :img-grin2
ve umuyorum filizle yılmazı tekrar ayırmazlar bu bölümde biraz ona yönelme vardı ama en azından filiz bu sefer düşüncelerini paylaştı yılmazla nedenleri söledi yılmaz tabiki her koşulda kabul etmez ama filizin -yılmaz kanlar içinde ölece yatıodun- demesi çok hüzünlüydü acı çekiodu ona zarar verdii için:img-sorry nese inş ayrılmazlar...

FİLİZ&YILMAZ SÖZ VERMİŞ AŞKLARA...

Ö.z.g.ü.l.
04-11-06, 19:27
ya sayi, neden canan hanimi göstermedilerki?
Yilmazlan Filiz barisiyor Canan hanim bilmiyor
Yilmaz hastanelik oluyor Canan Hanim bilmiyor.
Neden ya? Kadin sizler beraber olasiniz diye hersey yapiyor sizde bir kez aramiyorsunuz bile!

forever_bim
04-11-06, 19:33
Sevgili Cemotara,

İzninle bir şeyi düzeltmek istiyorum. Sıla dün akşam 21.30 da degil 20.30da başladı. O diziyi ben de izlerdim ama akşamki feci sahnelerden sonra izlemeyi bıraktım.

Farkettiğim detayları da yazayım.

I.A.da feci senaryo boşlukları var bence.

1. Sema ve Alinin test sonuçlarına ne oldu? Testler ABDden mi gelecek?

2. Son iki bölümde olması gereken Canan Hanım nerde? Birincisinde Yılmaz ve Filiz barıştığı için olması gerekiyordu. İkincisinde ise Yılmaz hastanelik oldu Canan gene yok.

3. Emin Bey nerde? Neden gelip Müjgan Hanıma Nalan'a sahip çıkmıyor bir türlü?

4. Haftalardır beklediğimiz başta Ömer olmak üzere Müjgan Hanım, Nalan ve Semanın yapmasını umduğumuz mezarlık ziyareti nerde?

Ne çok boşluklar var senaryoda öyle. 2. sezon resmen özensizlik hakim senaryoda.

anny
04-11-06, 19:40
ben bu haftaki bölümü begenmedim..açıkcası izlerken sıkıldım..bir bölüm barışıyorlar,bir bölüm ayrılmak zorunda kalıyorlar..cemin oyunları da çok saçma geldi bana..ömer o kadar akılsız mı?herkes bu iş iyi degil diyor..ömer bey çocukluk arkadaşı piskopat ceme inanıyor ve yine işleri kötüye gidiyor..
yılmaz ve filiz yine ayrılacak gibi..:img-elvis reytinglerde bence düşüş var çünkü izleyici umdugunu bulamıyor artık bana göre..acilen senaristlerin filiz ve yılmazı kavuşturması lazım..

61MERVE61
04-11-06, 19:45
Sevgili Cemotara,

İzninle bir şeyi düzeltmek istiyorum. Sıla dün akşam 21.30 da degil 20.30da başladı. O diziyi ben de izlerdim ama akşamki feci sahnelerden sonra izlemeyi bıraktım.

2. Son iki bölümde olması gereken Canan Hanım nerde? Birincisinde Yılmaz ve Filiz barıştığı için olması gerekiyordu. İkincisinde ise Yılmaz hastanelik oldu Canan gene yok.

4. Haftalardır beklediğimiz başta Ömer olmak üzere Müjgan Hanım, Nalan ve Semanın yapmasını umduğumuz mezarlık ziyareti nerde?

Ne çok boşluklar var senaryoda öyle. 2. sezon resmen özensizlik hakim senaryoda.

bende demin solemistim canan nerde diye bencede yani canani cok seviyorum ben yaa ve canani gormek istiyorum

dizide gormek istediklerimi soliyorum

1.kesinlikle canani gormek istiyorum
2.elifin olmeden yazdigi gunluku omerin okumasini istiyorum.....hatirlamak ugruna yani.
3.kucuk elif omer in mezarliga elifi ziyarete gitmesini istiyorum.mujgan,nalan,sema.
4.sema ali test sonuclari(hic degilse hamile olsada diziye biraz daha nese katsalar.
5.mujgani n da daha cok sahnelerde yer almasini istiyorum.

en onemlisi bi sekilde elifin omer tarafindan hatirlamasini istiyorum..........

cemotara
04-11-06, 19:45
Sevgili Cemotara,

Evet söylediklerine katılıyorum canan hanım iki böülümdür yok ama bunun senaryola alakalo olduğunu zannetmiyorum galiba canan hanımı canlandıran oyuncunun yoğun işleri olduğundan bir iki bölüm çekmemiş olabilir
evet bazen senaryo garipleşiyor ama yinede izlerken çok keyif alıyorum yinede ekranlarda olan kaliteli dizilerden bir taneside ıhlamurlar altında bence ileridede senaryoda daha güzel olacak
sılaya gelincede ben öyle diziler hiç izlemem bana göre değil ama sıla dün bittiğinde saat 11 falandı yani bizim dizimizle baya bir çakıştı yinede ı.a. baya iyi bir reyting aldı ama yabancı damat ve yalancı yarim reytingleri dibe vurdu benim demek istediğim ı.a. reytingleri hep iyi olacak karşısında hangi yapım olursa olsun

denizim_
04-11-06, 19:49
Bu bolumun genelde fazla begenilmemis olmasina sasirdim dogrusu. Hemen tum karakterlerin gozuktugu ve esite yakin rol aldigi, Filiz ve Yilmaz'in ilk defa gercek anlamda iliskilerinden, korkularindan, beklentilerinden konustuklari bir bolumdu. Asklarinin herseye yetmedigini, durmadan cevreleriyle savasmak zorunda olduklarini bir kez daha fark ettiler. Benim gonlum bu savasi surdurmelerinden yana. Sanirim surdurecekler de. Birbirlerinin sevgisinden cok emin olduklari icin ne gibi bir olay onlari ayirabilir tahmin edemiyorum.

Filiz ve Yilmaz'i hep mutlu gormek isteyenleri anliyorum ama bu durumda dizinin heyecani kalir mi? Ustelik gecen yil da bolumler boyu Elif ve Omer'in caresizligini, Filiz'in karsiliksiz askini, Yilmaz'in intikam planlarini izlemedik mi? Dizide daima mutsuz olan veya aci ceken birileri vardi. Zaten dizinin devam edebilmesi icin sorunlarin, anlasmazliklarin, catismalarin surmesi gerekmiyor mu?

Bence su anda en buyuk aksaklik Omer karakterinin kendi oykusunu kaybetmesi. Elif'in olumunden sonra Omer'in yogun Yilmaz nefreti ve Filiz'in askinin onundeki en buyuk engel olmasi disinda hicbir ozelligi kalmadi. Bu da hikayeyi zorluyor. Olaylar cok fazla Yilmaz-Filiz'e endeksleniyor. Artik Omer'in de bir koldan kendi hikayesinin devam etmesi gerekiyor. Bu acilimi Feride ile yapacaklarini sanmistim. Feride'nin olaylara hala niye dahil edilmedigini anlamis degilim. Su ana kadar Feride inanilmaz pasif birakildi. Dizide olmasinin henuz hicbir anlami yok. Onun disinda tum karakterlerin yavas da olsa hikayeleri ilerliyor.
Neyse, cok uzattim. Bence hersey ragmen bu dizide insani ceken bir sicaklik ve farklilik var. Umarim sezon sonuna kadar bunu surdurmeyi basarabilirler.

sinem*
04-11-06, 20:14
..
Mualla: Çocuğunu savnuyor doğaldır.. Sert konuşması onun da canının ne kadar çok yandığının göstergesi.. İylik düşüncem derken kap kırdı.. Neyse bence Filiz uzun süre affetmez vede Ferideyle Yılmazın arasını yapmaya kalkar.. Çünkü Feride onun için ideal gelin adayı...
Feride: Bir sahnede Filizi süzdü.. Sanki kıskanıyormuş gibi geldi bana.. Bu karakter bir an önce yolunu belirlemeli.. Hatırlayacaksa hatırlasın yada dadı olsun.. Çok uzadı bu konu
.. [/B]

bu konuda bende aynı fikirdeyim...mualla kesin etliye sürlüye karışmayan naif,sorunsuz bir gelin adayı istiyordur o da şimdilik feride gibi görünüyor ama onunda belalılarının gelmesi yakındır :img-grin2

feridenin filizi süzmesini bende gördüm ve bir şeyler hissettim ama sanki olmaz gibi geliyor ...bir an önce ne olacaksa olsun da bizi muallakta bırakmasın ...dadı olacaksa bir hamle atsınlar ama dadı olarak handanla baş edemez nasıl işe alınacak merak ediyorum ..lütfen haftaya bu kız dadı olsun o zaman filize olan davranışlarını görüp karar veririz...ilk tanıştıklarında kahve döktü,mutfakta dalga geçer gibi mualla hanımla beraber bu kızın kaçmış gibi bir hali yok dediler sonra yılmazı görmeye gidince süzdü ...sanki bir şeyler var gibi :img-grin2

forever_bim
04-11-06, 20:59
bu konuda bende aynı fikirdeyim...mualla kesin etliye sürlüye karışmayan naif,sorunsuz bir gelin adayı istiyordur o da şimdilik feride gibi görünüyor ama onunda belalılarının gelmesi yakındır :img-grin2

feridenin filizi süzmesini bende gördüm ve bir şeyler hissettim ama sanki olmaz gibi geliyor ...bir an önce ne olacaksa olsun da bizi muallakta bırakmasın ...dadı olacaksa bir hamle atsınlar ama dadı olarak handanla baş edemez nasıl işe alınacak merak ediyorum ..lütfen haftaya bu kız dadı olsun o zaman filize olan davranışlarını görüp karar veririz...ilk tanıştıklarında kahve döktü,mutfakta dalga geçer gibi mualla hanımla beraber bu kızın kaçmış gibi bir hali yok dediler sonra yılmazı görmeye gidince süzdü ...sanki bir şeyler var gibi :img-grin2

Ya bana göre Feride Filiz'e tüm bunlara sen sebep oldun der gibi baktı. Yılmaza karşı birşeyler hissediyor olsaydı çok sade bir geçmiş olsunla geçiştirir miydi?

Aslında senaristlerimiz sürekli değişiyor o yüzden herşeyi bekliyorum artık. Malum Ömer'i hırpalamaktan bitap düştüler, her türlü saçmalığı yapabilirler. Feride eğer Yılmaza aşık olursa bile bile kendisini yakmış olur, çünkü Yılmaz Filizle bir hayat istiyor.

seawitch
04-11-06, 21:25
bu bolumun gunah kecisi omerdi... tamam omer karakterinin yeni sezondaki inanilmaz ve sacma degisimi yuzunden artik hic birseye olmaz diyemiyorum ama baslarina ne gelse de omerden bilecekler...
bu bolum bir baska uzuldugum karakter ise filizdi. ne yapsa birilerini kiracak. secim yapmasi cok zor bence... diger yandan yilmazla olan sahneleri bana cok samimi ve guzel geliyor.
begendigim sahnelerden biri de artik eski omer karakterini tek gorebildigimiz elif-omer sahneleri...
ben feridenin yilmaz acisindan birsey dusundugunu sanmiyorum ama filizin hala feride kim, niye burda kaliyor gibi sorulari sormamasina sasiyorum.
mualla hnm ise oglu uzulmesin istiyor ama gecen 4 yil icinde yilmazin filizin yoklugundan duydugu uzuntuyu dikkate almiyor sanirim...
ayrica filiz hala babasina verdigi sozden yilmaza bahsetmedi...
su cem karakterini de ancak bu kdr kotu yapabilirlerdi. ben omere ve filize onem verdigini dusunuyordum ama sadece isteklerine onem veren bir karakter olarak yansitmislar... bence bir dizide hep iyiler yada hep kotuler olmamali ama bu bnm fikrim...
dizinin sonu da cok abuktu bence... orda bitirmeleri hicbir soru isareti yaratmadi. bence herkes biliyor ki ya kotu kotu bakiscaklar ya omer filizle yada yilmazla kavga edicek... yani yine omeri kotu adam yapacaklar...

RODYA
04-11-06, 21:27
arkadaşlar demek ki,show tv,rüya gibiyi cuma ıhlamurlar altındanın karşına koymuş.ben sevindim buna.neden? çünkü böylece ı.a nın senaristleri kendilerine gelirler,rekabeti,korkuyu hissedip daha çok çalışırlar.nerdeyse 1 yıldır rakibi yoktu ı.a nın.demek ki bu kötü bir şeymiş,rekabet duygusunu yok ediyormuş,dünkü bölümden bunu anladık.şimdiden harıl harıl çalışmaya başlasınlar.bizde böylece,belki daha güzel bölümler izleriz,bir hafta heyecanla boşuna cuma 22 yi beklememiş oluruz

61MERVE61
04-11-06, 23:04
dort gozel cuma yi bekliyorum artik bir tahmindede bulunamiyorum cunku hersey olabilio,isanalh filiz ve yilmazi ayirmazlar ya:(

mıstaa
04-11-06, 23:26
valla şu yılmazın çorba içtiği daha doğrusu içmeye çalıştığı sahne çok komikti. ayrıca tuba her geçen bölüm dahada güzelleşyor ya da bilmiyorum bana mı öyle geliyor...aynı oranda ömer-handan-cem üçlüsü gıcıklaşıyor..

narin_
04-11-06, 23:40
bence öyle düsünme her dizi ask ile ilgili ve ihlamurlarda altindada öyle seni sıkıyorsa pek anlamis degilsin o zaman diziyi

nerden biliyiyorsun? ben diziyi anladim, ask ile ilgili oldugunu ben de biliyorum, ama artik hep ayni ayni seyler sıkıyor, bu benim gorusum

ben diziyi ilk bastan beri seyrediyorum, dizinin konusu degisti, ben once ki halini daha cok seviyorum

bu dizi de once de ask vardi, ama dolu dolu bolumler izliyordruk, su an sadece yilmaz ve filiz'in nasil ayrilip baristini goruyoruz

benim gorusum senden baska diye ben diziyi anlamamis mi oluyorum yani??????

yılmaz_bengusu
04-11-06, 23:53
arkadaşlar bölümün son reklamından sonra neler oldu ömer yılmazın üstüne doğru geliyodu ondan sonrarısını izleyemedim...açıklar mısınız???

mıstaa
04-11-06, 23:54
arkadaşlar bölümün son reklamından sonra neler oldu ömer yılmazın üstüne doğru geliyodu ondan sonrarısını izleyemedim...açıklar mısınız???

ömer yılmazın üstüne gelmeye devam etti son...:dito

cemotara
<