_nesli_
04-09-07, 21:28
arkadaşlar yeni pantene reklamında bergüzar korel oynuyor bnce hoş olmuş daha önce burcu karada oynamıştı ama bn onu pek beğenmemiştim bu daha iyi :img-wink: sizce?
|
Tüm Versiyonu Göster : Pantene (Bergüzar Korel) _nesli_ 04-09-07, 21:28 arkadaşlar yeni pantene reklamında bergüzar korel oynuyor bnce hoş olmuş daha önce burcu karada oynamıştı ama bn onu pek beğenmemiştim bu daha iyi :img-wink: sizce? LİBRA 05-09-07, 13:20 bence de bu daha hoş...özge özberkin oynadığı da güzeldi:good: rüştü 05-09-07, 14:43 BK magazinde çok yer alıyor birde kendisini sürekli reklamlarda görmek insanı sıkıyor. Reklam filiminide beyenmedim. _nesli_ 05-09-07, 16:07 bence de bu daha hoş...özge özberkin oynadığı da güzeldi:good: evet gerçekten özgenin oynadığıda çok hoştu :img-wink: Ftmnr 06-09-07, 10:15 ya bişi sormak istiyorum.panthene reklamında çalan müzik kimin şarkısı ve adı ne?eskiden çok dinlerdim onu ama bir türlü hatırlayamıyorum.lütfen yardım ediiiin. Ftmnr 08-09-07, 11:54 buldum müziği.merak edenler için yazayım. Natasha Bedingfield-Unwritten _BeRFiN_ 08-09-07, 20:14 yorumlarım berguzar hayranlarını sıkıcak ama ben fikrimi söylemek istiyorum ailemin bergüzarı çok sevdiğindenmidir çok gördüğüm için bıktığımdan mıdır bilinmez ben belguzarı pek begenmem her neyse bu reklamı ilk izlediğimde yaptığımız muhabbeti aktarıyım annem -aaa şehrazat reklamda oynuyo ben -kesin saçı yine aynı modeldir bide o saça reklammı çekmiş:img-icecr annem -sende sevmiyonya bin kusur buluyon ne güzel saçı var ben -sözümü geri aldım iyiki saçını açmıyoda bağlıyo ya hep böyle kalsa :img-fear2 kimseyle tartışma ortamı yaratmak için yazmadım güzel kız kv terördeki oyunculuğu kuşkusuz güzel di ama artık gına geldi keşke reklamda oynamasaydı ben pek beğenmedim ha unutmadan özge ve burcu süperdi onların reklamını izlemekten keyif alıyodum _nesli_ 08-09-07, 20:48 ben en çok özgeninkinini beğenmiştim heralde onu çok sevdiğimdendir burcuyu pek sevmediğimden beğenemedim bergüzar dediğin gibi her yerde çıkmaya başladığı için banada biraz sıkıcı geliyo ama çok kötü olmamoş bnm idare eder yani bye begummm 12-09-07, 09:31 ben de en çok özgeyi beğenmiştim bergüzar da güzel olmuş beğendim bu reklamı bigshark 12-09-07, 23:18 ben beğendim bergüzer ekrana cok yakışıyor. sacı acıkta olsa kapalıda olsa fark etmez:img-wink: angel eyes 15-09-07, 18:59 bergüzar korelde güzel oynamış.daha önce burcu kara oynamıştı.ondan öncede özge özberk.hepsi güzeldi bence. lykiadreamer 15-09-07, 20:06 bergüzar korel reklama çok yakışmış,ama ben gene de özge özberk'in oynadığı reklamı tercih ederim..özge daha tatlı ve samimiydi bana göre..:img-yes: gulenayse 15-09-07, 21:23 yoooo aslında berguzarlada reklam gayet iyi olmuş sanki bana daha sıcak ve doğal geldi bence iyi olmuş iyi:img-yes: Riyankaa 16-09-07, 11:35 Bence de çok sıcak ve şirin bi reklam .Çok güzel oynamış Bergü de ..Şeker reklam olmuş =) kİşİsElbİşEy 25-09-07, 21:23 Şampuan reklamlarının hepsi iğrenç kim oynarsa oynasın, Bergüzar açık saçlı dolaşmasın bence:img-fear2:img-fear2 ceren durul 25-09-07, 21:43 Şampuan reklamlarının hepsi iğrenç kim oynarsa oynasın, Bergüzar açık saçlı dolaşmasın bence:img-fear2:img-fear2 bencede acik sacli heccc yakismiyor; hele ortadan tam ayiriyor yaa sinir oluyorum; baska sac modelleri denesin; ama ne acik olsun; nede ortadan ayirsinn ... :happy0064 bende sampuan reklamlarini sevmiyorumm acikcasi kim olursa olsunnn :icon_whis -şEkEr- 25-09-07, 21:50 açıkçası bence daha kötüydü ben özgeyi ve burcuyu daha iyi bulmuştum rockstar_17 26-09-07, 00:23 ben izlediğimde gayet güzel buldum. bergüzarı çok severim çok güzel ve oyunculuğunda da başarılı buluyorum bence ekranda soğuk durmuyo.reklam filmine yakışmış .çok beğendim... not:tuba büyüküstünü de görmek isterim şahsen... break-us_35 26-09-07, 16:01 Hoş bir reklam olmuş...ama saçlarını açık bırakmış.toplu hali daha yakışıyo! Genede fena değil... sarışınım 03-10-07, 13:46 sıradan bi şampuan reklamı işte çok bayıyo ya artık böle reklamlar saçma sapan şeylerr :icon_whis sevval1907 10-10-07, 21:53 bnce harikaydı reklam berguzarada her saç modeli yakışıyor !!SévNuR!! 28-10-07, 17:03 Benc en güzel Burcu Kara oynadı...çok içten ve samimiydi..çokta tatlıydı. neden bilmiyorum ama Bergüzeri bende görmekten ekranlarda sıkıldım artık..:icon_whis eskiden çok severdim ama artık bana sıradan biri gibi geliyor..yani çok sıktılar habire bergüzardan bahsediyorlardı bi ara.. deadly_angel 11-11-07, 00:19 Beğenmediğim ve abartılı bulduğum reklamlardan birisi.Daha basit ve aynı zamanda daha etkileyici bir yol bulabilirler ürünü tanıtmak için.Bergüzar Korel yerine halktan herhangi birini oynatabilirlerdi.Artık reklamlarda hep bilindik yüzler kullanılır oldu buda beni sıkmaya başladı. zumrut_ 11-11-07, 17:53 Bu tarz şampuan reklamları artık basit gelmeye başladı banada,hep aynı sadece oyuncu farklı ama berguzel korel güzel bir kadın ona diyeceğim yokk saçlarıda süper gözüküyo reklamda :) _GuLCiN_ 25-12-07, 13:05 bencede en güzeli Burcu Kara'ydı.çok seviyorum onu reklamdada süperdi .bergüzar da güzell özge de ;) * BADE * 19-01-08, 16:11 sevenleri kusura bakmasın ama bergüzar korelin reklamlarda oynayabilecek kadar keskin bir ışığı yok. burcu kara&özge özberk özellikle de özge bu işi çok daha iyi yaptılar... tanrıverdihazal 24-01-08, 16:14 Bencede çok saçma bi reklamm konu hep aynı kendini çok farklı hissediyosun fln filan sadece yüzler değişik.. buda insanı sıkıyo bi yerden sonra.. captainsparrow 24-01-08, 18:05 bergüzar korel şu an gündemde diye oynatmışlar ama olmamış...en iyisi burcu karaydı.bergüzar çok yapmacık.kendini samimi göstermeye çalışmış reklamda ama becerememiş.gerçekte de itici geliyor zaten...bu tip reklamlar da çok sıktı zaten.yeni birşey bulsunlar.ama sakın ''canım can'' a benzemesin:S |