Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
Aklıma da geldı..zaten fagman hiç dönmüyo...neyse millet tatılde...kaçıran olur falan...ama ben çok isterdim dizinin yenı bölümünün olmasını..otel odasından bile izlerim valla...bu dizi,yalancı yarım,avrupa yakası benım favorılerım...hiiiç kaçırmam...
Arkadaşlar hepınıze mutlu yıllar,iyi bayramlar...:img-yes: bye :happy0064 :good:
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir...
Herkese İyi Bayramlar...
Hemen çok az girebildim.
BeyazGelincik1980:Yorumlarınla gelmişsin.Hepsini okudum.Dünkü programı bende şans esri görmüştüm.İclal Aydın'nın dediğini bende çok merak ediyorum.Ve bu dediği önümüzdeki bölümmüş bakalım artık
Şule:Seninde yazdığını okudum.Konuşulanlar hakkında yorumlarını yapmışsın.Çok güzel olmuş.
Ecem:Hoşgeldin ;).Sahte evlilik ve Uludağ'a gezisine değinmişsin.Bizde bekliyoruz bunları ;)
hukukcine :Her ince noktayı incelemişsin ;)
Birde HBERTH in şık-rüküş anketi var
En Şık Bayan: Tabikide herkes gibi Eda diyorum ama Damla ve Safiye'ninde hakkını yemiyelim ;)
En Rüküş Bayan:Serpil.Bazen Oya ;)
En Şık Bay:Oğuz ama Ferit'te iyi hani ;)
En Rüküş Bay: Niyazi,Numan,Tahir Ağa ;)
Yeni yıl size ve ailenize sağlık mutluluk huzur ve başarı getirsin!
Barışın hüküm sürdüğü, keşkelerden uzak, umut dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle....
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun,
Yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...
İYİ BAYRAMLAR!!!
Günaydınlar...
yılın son gününde son yorumumu da yapayim...dün 2 nedenle buraya yazmadım...
1. o güzel bayram ve yeni yıl kutlamaları öyle bırakmak istedim...arkadaşlar sağolsunlar...öyle düşünmedi ve burayı boş bırakmadılar...
2. onuda Ecem biliyor (özel bir neden...:img-in_lo )
bakarsanız benden sonra fazla yorum yazılmamış...ancak akşam saatlere doğru Nilgün ile Aysun'un yorumları tam şenlendirmiş burayı...
yorumlara notlar:
Şule önce senden başlıyalım...senden güzel bir yorum geldi...yorumları okurken kapatıcıyı özlemişsin?
Şule Eda ve Oğuz'un ikizlerei olursa niye dördüz olmasın...süper fikir...isimleri de hazır...fazla düşünmenize gerek yok ANNE ve BABA !!
Ecem sende geldin dün...dönüşün muhteşem oldu...hediyeleri de çok beğendim (özel çalışma...klibi dün gece saatlerinde izlemiştim zaten :img-pilot )...ellerine sağlık...
ah ah Ecem ne kadar israr ettik dans dans dans diye diye...sonunda oldu...dans ettiler...şimdi tuturduk sahte evlilik...olacak oda olacak...ondan sonra hedefimiz Uludağ...
anket cevapların süper olmuş...beyaz muz çorap...:img-hyste
hehe 8 yaşında bir küçük kız gibi dimi...
gurbetci dostlarıma Aysun ve Nilgün'e de bir mesaj...başınız dik, onurlu bir şekilde gezin, sizi görmeyenler görsün, duymayanlar duysun, anlamayanlar da anlasın...gezin tozun, yeni yılın keyfini çikartın...
Aysun...''görüşmek üzere''
ve Nilgün anket sorularına gelince...bu sefer diyecek söz yok cevaplarını beğendim...
Aysun seninde cevapların çok güzel ve uzun olmuş...ilk önce sağol cevapladığın için...aynen Nilgün gibi okurken çok eğlendim ve güldüm...ve doğru demiş...şimdi tahmin et bakalım hangi noktada saçımı başımı yolasım geldi...;) sağol Aysun...
kendi enlerimi seçmedim şimdi...zaman yok...doğrusu biliyorsunuz zaten...
Aysun...''sağ eller havaya, pırlantalar buraya...tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım girmesinler havaya...''...bravo ne diyim...çok dikkatli bir izleyici sin...ben bile fark etmemiştim orayı...(ayıptır söylemesi...buda imkansız değil mi :img-yes: )
neyseki ben yokken bile Damla'yı konuşmuşsunuz...o yüzden bu seferlik affettim seni ama bir daha olmasın :img-polic
aa bak sonunda arabaya soktunuz bizim tatlı aşıklarımızı (Şule senin hoşuna gidiyordu bu laf ;))
bi an düşündüm o sahneyi de vallahi çok güldüm...köşk ve etrafında yer kalmamış zaten...tuttum bunu...arabayla boğaza...cd'den de bizim ''ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım'' isimli meşhur şarkımız...
24. Bölümün sonunu hatırlattı bana...neden acaba ;)
NOT: yarından ittibaren...bir kaç hafta aranızda olmayacağım...ben yokken yapması gerekenleri ve beni arayan olursa ne demesi gerektiğini söylemeyi Ecem'e dedim (Ecem sen biliyorsun umarım)
ama buna çok da gerek yoktu...çünkü sizin ben yokken her ne olursa olsun üstesinden geleceğinizden eminim...
Nilgün şiirini çok beğendim...ellerine sağlık...senin şiirini okumak büyük bir şereftir...(dikkat dikkat yeni bir İclal Aydın doğuyor...)
o yüzden bende bir şiir'le yorumumu kapatmak istiyorum...
BİR BİLENE SORMUŞLAR…
Sormuşlar bir bilene: HAYAT ne? Diye
Demiş bilgin; iki yönlü bir yol
devam eder bilinmeze
sen görmemezlikten gelsen de
vardır bir yoldaş her köşesinde
Bazen çıkarsın zorlukla da bir yokuştan
bazen de aşarsın dertleri
sanki uçuyormuş gibi inerken buradan.
Peki, SEVGİ nedir? Demiş biri
Kalbine sığmayacak kadar geniş
Dedikodusunu yapamayacağını kadar temiz,
kokusunun alamayacağın kadar uzak
hayal edemeyeceğin kadar yakın…
Ya KORKU nedir? Diye atılmış diğeri
Bir yağmur damlasındaki barut kokusu.
Belki de saklanılan bir hayal yontusu
ya bir miniğin haykırışı,
ya da yüreği yaralı bir kuşun feryadı….
Peki ya UMUT nerededir? Diye atılmış bir umut avcısı.
Bilinmezde değildir bilirim, demiş yerini kaygılı ve tasalı.
Aradın boşuna her yeri ama unuttun en kolay yeri besbelli.
bunu derken işaret etti insanın en derinden yaralanan yerini…
Peki DOST kimdir? Diye sormuş biri.
Demiş; paylaştın mı sevgini, korkunu, ümidini ve yenilgini,
verdin mi desteğini, sordun mu halini,
yolladın mı yüreğini, ağladın mı onun gibi.
Hissettin mi DOSTLUĞU? Demiş diğeri
Bilgin demiş;
Karşılığı olmadan verilir mi hiç yürekteki sevgi?
Dostluk dediğin; tek bir ruhun, iki ayrı bedende dirilmesi…
Sevgili İKİ AİLE AİLESİ Kurban Bayramınızı Kutlar, Esenlik ve Başarılar Dilerim!
Hepinizi Çok Seviyorum...yeni yılda, gönlünüzden geçenlerin ve umutlarınızın gerçek olduğunu görmeniz dileğimle, İKİ AİLELİ MUTLU YILLAR...yeni yılda görüşmek üzere sevgiyle ve sağlıcakla kalın... bye bye bye bye
her kanal bir dizisini yılbaşı eğlencesi yapıyor. keşke starda akşama iki ailenin yılbaşı maceralarını izleseydik ne kadar güzel olurdu. bu arada hepinizin yeni yıl ve bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
İyi bayramlar ve mutlu yıllar herkese,
Bende yarından sonra perşembeye kadar olamayağım, dizimizle birlikte bizde bir tatil yapalım artık. Sitede olmasamda özetimiz ve fragmanımızın peşindeyim, erken gelme durumu olursa hemen paylaşırız, yakalar yakalamaz eklerim siteye.
Buğra, hediyen muhteşemdi, çok teşekkürler...
Hayri, sana ise apayrı olarak, çok çok teşekkürler. Tahmini 10 yaşlarından beri bağlama çalan beni, bende apayrı yeri olan Aşık Mahzuni'nin şiiriyle can evimden vurdun. Edebiyat+türkü sitelerinde ve bazı bir kaç sitede girip paylaşıyoruz bu şiirleri, ama burada görmek çok mutlu etti beni, neredeeen nereyee.... Neyse, tekrar teşekkürler... Sanada şu özel işlerinde başarılar :)
Sevgili "İki Aile" ailesi, bu bayramda mutlulukların en büyüğü olan barışmayı yaşayın, dostlarınızla daha bir kaynaşırken özellikle küslerinizle barışmayı unutmayın derim, çünkü başka bir üstadın, "sırat köprüsünde uzanıp yatası gelen" Yunus Emre'nin dediği gibi:
" gelin tanış olalım,
işi kolay kılalım
sevelim sevilelim,
bu dünya kimseye kalmaz.
"
Tekrardan iyi bayramlar, mutlu seneler...
rap_alltime 31-12-06, 11:51 meraba arkadaşlar...şu meşur akraba ziyaretlerine gitmeden bi uğrayım dedim..:D :D Hayri,Ecem,Nilgün ve Sami yorum yapmışlar..hepsini okudum..çok güzellerdi..özellikle Nilgün şiirini çook beğendim..çok güzel yazmışsın..bayıldım..eline sağlık..çalışmaların gibi şiirlerinde konuşuyo...:good: :good: Hayri seninde eklediğin şiir çok güzel ve anlamlı çok tşkler..:img-wink:
kissorkill bu hafta bayram ve yılbaşı haftası olduğu için neredeyse bütün dizilerin yeni bölümü yok..bizim dizimizin olmamasıda çok iyi oldu..çünkü böyle özel haftalarda dizilerin reytingleri fazlasıyla düşüyor..yani dizimizin aleyhine bi durum olurdu yeni bölüm olsaydı..zaten daha önce forumda konuşmuştuk bunları...e izin verelimde bari yılbaşında dinlensinler...:D :D
bu hafta niçin yeni bölüm yok ki.ama bu haksızlık bize.:icon_sorrneyse özet de güzel.güzel sahneler vardı.:img-blush
bütün iki aile ailesinin yeni yılını ve bayramını kutlarım.yeni yılda daha da güzel şeyler paylaşmak dileğiyle.bye
~ topiqq ~ 31-12-06, 13:11 hepinize iyi bayramlar ve şimdiden iyi seneleeerr!!!=)))
LAZCAKIR-KIZ 31-12-06, 13:13 tüm iki aile sevenlerinin iyi bir bayram ve yeni yil geçirmesini diliyorum
Sevgilerimle
burakİkiAile 31-12-06, 15:56 merabalar efendim ben yeni üye oldum bugüne kadar tüm yorumlarınızı takip ettim aile olmuşsunuz siz canım tanıyorum hepinizi sanki uzancadır sizlerle gibi inşallah benide kabul edeceksiniz aracığınıza bende forumun demir başı olmak istiyorum galiba pişmanım bunca süredir üye olmadıma
bu hafta yeni bölüm yokmuş çok üzüldüm hayri söylemişti görüyosunuz nasıl tanıdımıııı
butterfly bir sürprizden bahsetti ben ondanda isterim ne yapmam gerek biri yardımcı olabilirmi acaba pm diyor pm ne demek merak ettim
buğra bir klip yapmış sanırım yılbaşı ile ilgili istiyorum efendim buğra okuyorsan bana gönder butterfly okuyorsa o göndersin
hepinizin yeni yılıda kutlu olsun efendim bundan sonra beni çok göreceksiniz ayıptır söylemesi bağımlılık yapacam efendim ama beni aranıza kabul edersiniz olacak bunlar hayri bir kaç gün giremeyecekmiş buğrada yok onların yokluğunu hissettirmem sizlere efendim bakın tanıdıkları sayiim
buttfly adını unuttum şule beyaz gelincik nilgün nuraY nurdan hami pelin şimdilik aklıma bunlar geldi efendime söyleyeyim berna var birde yaramaz ailenin yorujmlarını siler hahahaha
gelecek hafta ne olacak çooook merak ediyom yılbaiı bölmü olabilir efendim
bu mesajı yollayayim ve sizlerle tanışayim artık
bende gece kuşa olcam banane banane:img-pilot :img-pilot :img-pilot
burakİkiAile 31-12-06, 17:36 kim secikler yok efendim yahu bu sebepten ötürü sıkıldım tek başıma nerede o iki aile aile koyu sohbetleri yılbaşı olmasına veriyorum tekrar geleceğim geldiğimde bana hoşgeldin mesajlarınızı bekliyorum biraz açık sözlüyümdürde efendim aklıma geleni söylerim böyyle sevmeye bilirsiniz tanıdıkdan sonra bayılacaksınız bana bu forumda ortamı zıplatacağım nadide yorum and analizlerimle do you understand?????????
şimdi yapacak yorumda yok kendi kendimemi konuşayim efendim ama hissesiyom benim yorumları okuduğunzda çok seveceksiniz iki ailenin matraklığını seviyorum yauvv o komediyi işleyişini gelcek hafta güzel bir bölüm olacakk nerden biliyorsun demeyin efendim bir bildiğim var ve söylüyorum sizlere bukadar tüyo yeter efendim dahasınıda söyleyeceğim ama elimden geleni bukadar yer yerinden oynayacak efendimmm
ben gidiyem dağlara çıkıyem((Yine şakarımdan bir demetine şahit oldunuz gidiyorum ama geri geleceğim) geldiğim anda söyledim benden kolay kolay kurtulamayacaksınız yapıştım bu foruma tekrar görüşcez hoşgeldin mesajlarınızı bekliyommmmm efendimmmmm:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
1 Ocak 2007 Pzartesi akşam 22:00'de İki Aile dizisinin özel bölümü yayınlanıyor. Haberi olmayanlara duyurulur.
1 Ocak 2007 Pzartesi akşam 22:00'de İki Aile dizisinin özel bölümü yayınlanıyor. Haberi olmayanlara duyurulur.
bende bayrama özel bir iki aile bekliyordum ne macera olurdu yılbası kurban iki aile bir arada eda ve oguz yani 1 hafta tekrar beklenecek yeni bölüm icin bu iyi olmadı
askımdogac 01-01-07, 09:19 ben iki ailenin yeni bölümü yayınlanır die bekliyodum... hayal kırıklığına uğradım.. şimdi bekle ki 1 hafta geçsin pazartesi gelsinde iki ailenin yeni bölümü yayınlansın ufff çok uzun bi süreç ya ... aslında yayınlansa ii olur du güzel bi yılbaşı ve bayram bölümü olabilirdi ama sağlık olsun...
BeyazGelincik1980 01-01-07, 15:44 iyi bayramlar, mutlu yillar iki aile ailesi...:happy0064 :happy0064 :happy0064
son bir kac gündür burda in cin top oynuyor yahu, neredesiniz hepiniz, herkes bir anda mi tatile cikti? gerci bende yoktum ya son 2 gündür. neyse bir kac yorum gelmis yine, ve hatta aramiza yeni katilan birisi de olmus "burakİkiAile" hosgeldin aramiza, artik yorumlarin bekleriz :img-wink:
hayri, siiri beyenmene sevindim. tesekkürler yorumun icin (ayrica ben kim iclal aydin olmak kim :img-in_lo utandirdin beni... ). senin de ekledigin siir cok güzel, "Aşık Mahzuni" benimkinle uyumlu olmus gercekten, dostluk üzerine, eee bizlerde burada bir dostluk olusturduk, dostlukdan öte bile olduk adimiz bile var "iki ailei ailesi", insallah hep böyle kaliriz...
bugün özel bölüm varmi ya? ben demin star'in ana sayfasina baktim hic bir sey yazmiyor, insallah vardir. daha özet falan da yok ortalikta. diger dizilerin özetleri yayinlandi bile, onlarda bayram tatilinde, ama bizimkisi hala yok. bu gün sanki bir eksiklik hissediyorum, o da yeni bölüm olmamasi herhalde. neyse bir hafta beklemek zorundayiz artik. 28. bölümün güzel olucagini düsünerek bu hafta cabuk gecer umarim. hem eda-oguz acisinda güzel seyler olacak galiba. "bir kadinin hosuna giden sey ama bir erkegi de zor durumda biracak" bu cümleyle ilgli ipuclari vardir umarin özetde...
dilara-1905 01-01-07, 15:55 iki ailee ailesiiiii mutlu yıllarrrr ii senelerr ve ii bayramlarrr ;)
buakiam yeni bölüm yok ama olsun özel bölümümzde aynı frgamanda dendiği gibi sinema tatında harika olcakk:D
rap_alltime 01-01-07, 16:46 meraba arkadaşlarr..forumumuz bu hafta aşırı sessiz..yeni bölümümüz yok diye dışlamayın forumumuzu..:D :D herkes tatilde anlaşılan..bu akşam Hayri nin nöbetçiliğini ben devr alıyım..ama 22.00 a kadar..neden olduğunu biliyorsunuz..:img-yes: :img-yes: özetimiz hala gelmemiş..off off özetten çektiğimiz kadar hiç bişiden çekmedik..fragmanı hiç söylemiyorum zaten..ama tabi tatlı bekleyişler bunlar..
Bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış..BurakİkiAile hoşgeldin..bu arada ard arda sorduğun sorularla Maşallah gelir gelmez coşmuşun..:D pm=özel mesaj demek..bugünkü dersimiz bu kadar..evet yazın:ödev...:img-hyste :img-hyste neyse herkese tekrar tekrar İYİ BAYRAMLAR,ÇOK AMA ÇOK MUTLU YILLAR :img-wink:
Herkese Selamlar...
2007 Yılının ilk yorumu ile dönüş yaptım...Çok uzun yollardan geldim ve kendimi toparladıktan sonra buradayım...
Forumumuz bu özel günlere rağmen yinede fazla boş kalmamış belki ben Cumartesi gününden beri okumadığım için öyle olabilir...Neyse tekrar buradayım önemli olan bu...Öncelikle Ecem ile yaptığımız Yılbaşı sürprizi teşekkürleriniz için sağolun...Yorumlar beni çok mutlu etti...Ecem'de hepinize ulaştırmış ne güzel...İzlenme sayısına baktım 138 demek amacına ulaşmış dedim görünce Ecem herşey için çok sağol seninde az emeğin yok bu hediyede...
Ve Hayri birkaç hafta giremeyecekmiş geçmiş yorumlarını okudum...Tahmin ettiğim sebepten dolayı herhalde neyse ben Ecem'e sorarım...Ve Hayri'yi Dört gözle bekliyorum onunla birlikte günün yorumu,reyting yorumu yapmadan olmaz...İnşallah yakın zamanda tekrar göreceğim onu...
BurakİkiAile sende hoşgeldin...Demek baştan beri burayı takip ediyordun yorumlarını bekleriz...Bir çok soru sormuşsun ama arkadaşlarımız açıklamış sana...
Ve İki Aile Ailesinde İki Aile'ye geçelim...Ama bunları yazmasamda olmazdı yazdım rahatladım...Akşam İki Aile özel bölüm var...Yeni Yönetmenimiz Metin Günay'ın yönettiği son 3 bölümden oluşan ve Sinema Tadında diye adlandırılıp özel bölüm olarak anons edilen bir bölüm izleyeceğiz...Saat 22.00 sularında başlayacak bu özel bölümün içeriği bir sır gibi saklanıyor...Biraz değişik bir anlatım oldu ama özetledim...Bakalım nasıl bir bölüm olacak...Dışseslimi dışsessizmi...Sürpriz olacak...Hepimizin hayali tabiki Dışsesli(Eda-Oğuz anlatımlı...)...Bol bol hayal kurduk buna zaten(Şule Süper replikler yazmıştı...)...Bekliyoruz diyorum...Ve artık İki Aile Ailesi'nin önünde yeni bölüme bir hafta kaldı...Bunu söylemek bile insanı rahatlatıyor değilmi...Özet+Fragman bekleriz geçer artık...Bildiğim kadarı ile 28.Bölüm çekilmiş belki reklam amacı ile fragman erken yayınlanır bizimde yüzümüzü güldürür...O meşhur bahsedilen magazin programındaki röportajı bende yakaladım...Anlatılmayacak kadar sıcak ve samimi bir röportaj...Mekan'ı söyleyeyim sıcaklığı tahmin edersiniz artık...Eda'nın salonundaki meşhur koltuk...Şeker gibi bir röportaj...Emre Kınay cadılıktan söz açılınca birde bana sorun dedi İclal Ablayı göstererek...Çok şekerlerdi...Ve o meşhur Tüyo'yuda duydum...İclal Abla tam olarak dediki bir kadının hayatını renklendirecek ve içini okşayacak ama bir erkeğinde hayatını altüst edecek...Valla gitgide ilginçleşiyor bu cümle...Ben biraz daha düşünüeyim aklıma gelenleri yazarım...
Bu Hoşbulduk yorumum olsun...Burayı ve hepinizi çok özledim...Dizimizide çok özledim...İnşallah bu gece ve ilerisi istediğimiz gibi sonuçlanır...
dilara-1905 01-01-07, 17:55 yaa 22.00 a kadar nass dayancam yaa:( neyseki süt kardeşler var oyalanırımm:D:D
buğra abi vee ecemm çok tşk yılbaşı özel klibiniz için mütiştii:D
rap_alltime 01-01-07, 18:04 hoşgeldin Buğra .. yılbaşı özel klibini izledim..çok ama çok güzel olmuş..ellerine sağlık..valla bir kaç bölüm klip yapmadın..acısını çıkarıyosun galiba..bi sakin ol..relax..relax..:D :D(klibin müziği yabancı olunca buda doğal olarak bize yansıcak..:D))
bu arada İclal ablamızın ve Emre abimizin röpörtajlarının sonunu da olsa yakaladım..ve o şifreli cümleleri bende duydum...bir kadının çok hoşuna gidicek ve asla reddedecek bir kadın olmadığını,ama bir erkeğin de hayatını karartacak şey... valla nerden buluyolar böyle şeyleri bi bilsem..kaç gündür düşün düşün beynim patlıcak ama yok yani bey,n travmasından gitcem,o olucak..:D :D
hoşgeldin Buğra .. yılbaşı özel klibini izledim..çok ama çok güzel olmuş..ellerine sağlık..valla bir kaç bölüm klip yapmadın..acısını çıkarıyosun galiba..bi sakin ol..relax..relax..:D :D(klibin müziği yabancı olunca buda doğal olarak bize yansıcak..:D))
bu arada İclal ablamızın ve Emre abimizin röpörtajlarının sonunu da olsa yakaladım..ve o şifreli cümleleri bende duydum...bir kadının çok hoşuna gidicek ve asla reddedecek bir kadın olmadığını,ama bir erkeğin de hayatını karartacak şey... valla nerden buluyolar böyle şeyleri bi bilsem..kaç gündür düşün düşün beynim patlıcak ama yok yani bey,n travmasından gitcem,o olucak..:D :D
Hoşbulduk Nurdan...
Haklısın bu ara nekadar çok klip yapmayı özlediğimi hatırladım ve hertürlü engele rağmen tekrar başladım...Yılbaşı fikride Ecem'den geldi zaten...Zaten son dakika kararı ile oluşturduk o klibi,Müzik seçildi ve bana ulaştırıldı,Klibin genel yapısı konuşuldu ve iş bitti...(Sanki dizi montajı yapıyormuş gibi anlattım)...Ama Severek yapılınca oldu işte...O Güzel şarkınında katkısı çok büyük...İşimi çok kolaylaştırdı Ecem...Seçiminden dolayı Sağol...
Demek bu röportaj yavaş yavaş hepimize yayılıyor...Cümle farklılıkları olsada yine durum bu...Bende meraktayım ama bekleyip göreceğiz...Bu akşam özel bölümü izlerken kafamızda bir ampul yanarsa paylaşırız birbirimizle...
Benim aklıma yine yolda birşey geldi ama emni değilim...Yine iş velayet davasına geliyor...Hemen anlatayim...Mahkeme kağıdı gelmiştir...Eda yıkılmıştır...Oğuz çok üzülür ve Yaman'a gider ve hesap sorar...Oğuz bu hareketinden dolayı zor duruma düşer...Eda ise güven duyar...
İkinci olasılık ise Yine sahte evlilik...Bu Tüyo'ya uyuyor...Tüyo'daki şu cümleye dikkat "Bir kadının hayatını renklendirecek" Oğuz bu teklifle Eda'yı ve Çocukları sağlama alır...Ama Damla konusunda herşey altüst olur...Görüyorsunuz bu olasılıkta bu tüyo'ya uyuyor...
rap_alltime 01-01-07, 18:40 Hoşbulduk Nurdan...
Haklısın bu ara nekadar çok klip yapmayı özlediğimi hatırladım ve hertürlü engele rağmen tekrar başladım...Yılbaşı fikride Ecem'den geldi zaten...Zaten son dakika kararı ile oluşturduk o klibi,Müzik seçildi ve bana ulaştırıldı,Klibin genel yapısı konuşuldu ve iş bitti...(Sanki dizi montajı yapıyormuş gibi anlattım)...Ama Severek yapılınca oldu işte...O Güzel şarkınında katkısı çok büyük...İşimi çok kolaylaştırdı Ecem...Seçiminden dolayı Sağol...
Demek bu röportaj yavaş yavaş hepimize yayılıyor...Cümle farklılıkları olsada yine durum bu...Bende meraktayım ama bekleyip göreceğiz...Bu akşam özel bölümü izlerken kafamızda bir ampul yanarsa paylaşırız birbirimizle...
Benim aklıma yine yolda birşey geldi ama emni değilim...Yine iş velayet davasına geliyor...Hemen anlatayim...Mahkeme kağıdı gelmiştir...Eda yıkılmıştır...Oğuz çok üzülür ve Yaman'a gider ve hesap sorar...Oğuz bu hareketinden dolayı zor duruma düşer...Eda ise güven duyar...
İkinci olasılık ise Yine sahte evlilik...Bu Tüyo'ya uyuyor...Tüyo'daki şu cümleye dikkat "Bir kadının hayatını renklendirecek" Oğuz bu teklifle Eda'yı ve Çocukları sağlama alır...Ama Damla konusunda herşey altüst olur...Görüyorsunuz bu olasılıkta bu tüyo'ya uyuyor...
valla hiç aceleye gelmiş gibi bi klip olmamış..müziği,görüntüleri,efektleri herşeyi süper olmuş..Özel bölüm mutlaka içimizden birinde bi ampul yakacaktır..(İnşallah) Buğra;anlaşılan yollarda gene dalıp gitmişsin..valla hiç fena fikir değil..kaç haftadır mahkeme kağıdı mahkeme kağıdı diyoruz..bir türlü gelemedi..valla gecikmesi de hiç iyi olmayacak gibi geliyor..Oğuz kesin Yamandan hesap soracaktır..yani sorması gerekir..çünkü zaten zor durumda tatlı aşıklarımız bide çocukların velayet davası çıkarsa buyrun cenaze namazına (bu söz pek yabancı gelmiyo ama :D) ama daha büyük bişey olur gibi geliyor bana..bu kadar şifreli söylediklerine göre...Sahte Evlilik zaten kesinleşmiş bi tahmin..ama tabi gidip gidip geliyoruz..bakalım nolucak....
_seboist_s 01-01-07, 18:45 Selamlar İki aile ailesi... Hepinizi çok özlemişim ya... arkadaşlar tüm bayram+yeni yıl mesajlarınız, dilekleriniz harika... Herkese teşekkürlerimi iletiyorum...
*** Keyifler nasılmış bakalım "özel" bölümümüze bir buçuk saatten az kala... (Cümle komedii olduu ama neyse idare ediniz) (Buğra hadi amaa zaman sayacı istiyoruz özel bölümde olsa istiyoruz:D) arkadaşlar ben bugünkü özel bölümün sıradan olmayacağını düşünüyorum. Bilemiycem ama bi süpriz saklı sanki içinde... Bakalım artık seslendirmeler mi olur neler olur, belkide hiç ummadıgımız şeylerr olur:D Ama büyüsü bozulmasın şimdii daha fazla bişey demiyim... (ehehe Hayri yok yaa onun yerini dolduruyorum böyle meraklandırarak:img-hyste burdanda kulaklarını çınlatalım...) Özel bölüm falan ama Fragmanınıda sıkça gördüm yane... eheh yeni bölüm olsa bukadar göremezdim yani.
*** Ahh gelelim şu meşhur "tüyomuza"... Buğra da o röportajı görmüş... Ve İclal ablanın söylediği cümleyi tam olarak paylaşmış bizlerle. Buğra çok teşekkürler gerçektende. (buarada hoşgeldinn sefalar getirdin) Valla düşünüyorum nedir bu "bi kadının hayatını renklendirirken erkeğin hayatını alt üst eden şey" ama malesefki bir şey bulamıyorum. Çok şifreli bee:D çözemedim gitti. Ayrıca sormadığım kişi de kalmadı...sorma şekillerim+cevaplar zaten tam bir komediydii:D
- Baba bi kadının hayatını renklendirirken adamın hayatını maf eden şey nedir?
- Evlilik...:D Ehehe şaka şaka yavv:D
-Anne bi kadının çok hoşuna giden ancak adamında hayatını maf eden şey nedir??
- Pahalı bi hediye:D
Neyse efendim bu diyyalogların verdiği sonuçlara bakılırsa benden bi tahmin gelemiyor:D Nötrlüğe devam diyoruz... Sizin tahminlerle yetinicezz... Artık özet gelene kadar böyle kafa patlatıcaz. Özettede ipucu yoksa fragmana odaklanıcaz. Artık ondanda çare gelmezsee yıkılmadık ayaktayız, Allah Kerimdir diycez ve pazartesiye kadaar bekleyecez napalım...
*** Evett gelelim bu haftaya damgasını vuran olaya... "herşeye rağmen kliplere devamm" Hemde öyle böyle değil süper kliplere devam... Hayri, Buğra, Nurdan gerçektende sizleri ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum. Aslında bu yorumu uzun tutmak istiyorum ama silinir diye korkuyorum. Kestirmeden söyliyeyim müzik+görüntü seçimleri harika... Hele konseptler yok mu.. Bitirdiniz beni. Zaten klip özlemi ile yanıp tutuşuyordum ilacım oldunuz... Böyle devam arkadaşlar;) Ayrıca Buğra ve Ecem yılbaşı süpriziniz için çook teşekkürler harika olmuş yaa aldığım en güzel yılbaşı hediyelerinden biri oldu... Ellerinize sağlıkk!
*** arkadaşlar benim bugün tekrardan yorum yazıp yazmayacağım belli olmaz bu sebeple şimdiden herkese iyi seyirler dilerim amann sakın kaçırmayın Özel bölümümüzü. Dedim yaa bu özel bölüm gerçekten özel olacak:D (maksat seyirci bağlamak:img-hyste )
valla hiç aceleye gelmiş gibi bi klip olmamış..müziği,görüntüleri,efektleri herşeyi süper olmuş..Özel bölüm mutlaka içimizden birinde bi ampul yakacaktır..(İnşallah) Buğra;anlaşılan yollarda gene dalıp gitmişsin..valla hiç fena fikir değil..kaç haftadır mahkeme kağıdı mahkeme kağıdı diyoruz..bir türlü gelemedi..valla gecikmesi de hiç iyi olmayacak gibi geliyor..Oğuz kesin Yamandan hesap soracaktır..yani sorması gerekir..çünkü zaten zor durumda tatlı aşıklarımız bide çocukların velayet davası çıkarsa buyrun cenaze namazına (bu söz pek yabancı gelmiyo ama :D) ama daha büyük bişey olur gibi geliyor bana..bu kadar şifreli söylediklerine göre...Sahte Evlilik zaten kesinleşmiş bi tahmin..ama tabi gidip gidip geliyoruz..bakalım nolucak....
Nurdan...Aynen öyle...Dalıp gittim yollarda...Ama bu bilmece gibi Tüyo hakkında hala içime sinen bir tahminde yapamadım...Görünüşe baklırsa kimse yapamamış...Anlaşılan hernekadar pembe yalanlarda söylese özetimiz bize ipuçları verecek...Bende artık mahkeme kağıdının bu hafta geleceğini düşünüyorum...Ama dizimiz eğer komedi+Aşk dizisi olmasaydı tam bir dram olsaydı ne olasılıklar sunardım...Durum böyle olunca dizimize yakışır tahminler yapmak gerçekten çok zor...Ama yine bizim dahi senaristlerimiz birşeyler bulmuşlardır...Nurdan biz yine özel bölümü izlerken kafamızda yanan ampullere bakalım...Belki onlar bize birşeyler söylerler...
Özel bölüme az bir zaman kaldi, bildiginiz gibi....:img-wink:
Yine yorumlar bir harika...
Hayri, anket cevaplarim´da biraz o "sivri" dilimi kullandim:img-wink: , dogru... Biliyorum, ama objektif olun demistin...Hakikaten o tuhaf sari kazak ve o sac rengi bir de modeli baya kötü, tamam... o zaman sanssiz olmus diyelim...Ne yapayim dürüst bir cevap iste...ama yine´de gülmüssün...:happy0064
Ya aslinda tesadüf oldu benim o Eda´nin parmaginda gördügüm o tek tas yüzügü...kendim´de inanamadim, geri sardim bir daha izledim...Tabii tek tasi´mi kendim aldim diyecekti, baska ne olabilirdi´ki...:img-wink: ...Düsünsene, Ceren bir görseydi eger.... tam bir felaket olurdu...Ama belki Eda durumu idare etmek adina Oya ablan yüzügü begenmemis bana hediye etti ´mi derdi acaba...:img-hyste ve Ceren buna inanirmiydi, hic sanmiyorum...
Eda kesinlikle cok sansliydi, iyiki kimse fark etmedi, Ah Eda Ah...
Ekledigin siiri zevkle okudum...cok sagol, ayrica o benim ve Nilgün icin yazdigin msj´aynen katiliyorum... :img-wink:
burakIkiAile, sende aramiza sakalarla geldin, hos geldin. Vallahi cok haklisin, ben bir hafta aradan sonra "bomba" gibi bir bölüm bekliyorum, eminim yine harikalar yaratacaklar ekibimiz ve bir numara oyuncularimiz...
Nilgün´cüm, Hayri´ye katilmamak elde degi, siir´in süper, ruhuna, düsüncelerine saglik, devamini bekliyorum... Bravo sana:happy0064
Sana sevinecegin bir haber vereyim, gerce Bugra söylemis, bizde sanirim 21.00´de yayinlanir...
Son iki gün´ü yine iyi idare ettik sayilir, kendine haksizlik yapma, yogunlasir yine, eminim...
Bak... yine aklima getirdin... bir kadinin hosuna gidecek bir sey ve erkegi zor duruma sokabilecek bir durum...Ne olabilir bu, gerce benim fikrim hala ayni...Oguz gelinlik alacak derim ben, ancak köskün kapisinda Eda degil baska biri karsilayacak Oguz´u..., sonra aciklamak ugruna zor durumda kalacaktir...Mesela Ceren ansizin, alisveris hastasi:img-hyste , paket aldigi gibi yukariya cikar, oguz arkadan, baslar bir kosusturma...:img-hyste
Bugra, ne güzel bir yorumla gelmissin, özlettin kendini... Hediye sahane idi, cok sagol...
Demek ki sinema tadinda bir bölüm bizi bekliyor... desene bu aksam "ziyafet" var...Umarim o artik vazgecilmez bir hale gelen dis sesleri olur... cok sirin...
Bu ara, evet galiba özet ve fragman icin biraz bekleyecegiz gibi...
Gerci yukarida belirtmistim, ama bence o bir kadinin hayatini renklendirecek ve icini oksaycak bir durum olacak demis ya Iclal hanim, bence bu gelinlik´ten baska ne olabilir´ki, fikrim hala gecerli yani...O sahte evlilik falan´da muhtemelen olacak, ama o kadar cabuk degil...bence bir sonraki asama gelinlik...Gelinklik Eda´nin hayatin renklendirecektir kuskusuz, neden dersen, bence bu Eda´nin hayatinda yeni bir "basamak" demek...Gelinlik cok duygusal anlar yasatacaktir Eda´ya, icini oksayacak kadar...Demek´ki kösk´te biri tarafindan o gelinlik fark edilecek ve Oguz un bu durumda hayati alt üst olacaktir, cünkü ev halkindan biri o paketin üstündeki Oguz´un Eda´ya yazdigi güzel seyleri okuyacak ve gelinligin Oguz´dan geldigini böyle anlayacak, nasil hayal gücü ama, kart bile düsündüm..:img-wink:
Benden simdilik bu kadar, sonra görüsmek dilegile....bye
Şule...Hoşgeldin...Sen istersinde Zaman Sayacı gelmez olurmu hiç???...Oda zaten bana surat asıyordu bu hafta çıkamayacağım İki Aile Ailesinin karşına diye...Bak iyi oldu...
Özelde olsa sonuçta karşımızdaki İki Aile...Yani Arz-ı Endam edecek...Biz her türlüsüne razıyız zaten...Bu arada senin izleyici bağlama yöntemine bayıldım..."Merak" sen Türk halkının nekadar meraklı olduğunu çok iyi biliyorsun...Geçmiş tecrübeleride unutmadık...
Ve bu bilmece Tüyo hakkındaki denemelerini çok beğendim...Hernekadar bir sonuç alamasanda denemişsin enazından...
Ve Klip yorumların için Sağol Şule...Yılbaşı hediyemizi beğenmene gerçekten çok sevindim...Görüyorum Yılbaşı hediyesi çok yerinde ve etkili olmuş...Süper...O güzel yorumların içinde çok teşekkürler...Herşeye rağmen kliplere devam edeceğiz Şule...:happy0064 :happy0064
Ahh Hayri'de keşke burada olsaydı...Özel bölüm heyecanını birlikte yaşardık...Ama sende heyecanlandırıyorsun...
Şule...Buakşam bir daha yorum yapamassan İyi Akşamlar...Ve İyi Seyirler...Gelmen çok iyi oldu...Seninde son yorumlarını almış oldum...Ellerine Sağlık...Ve İstediğin Zaman Sayacı Geliyor...
Zaman Sayacı: Son 1 Saat 2 Dakika
rap_alltime 01-01-07, 19:10 HoşgeldinŞulecim..valla dolu dolu geldin..ilk olarak anne ve babanın tahminlerine bittim...:img-hyste :img-hyste süpper ya...Evlilik ve pahalı hediye..valla hiç fena tahminler değil..evliliği düşündükte pahalı hediyenin oğuzun hayatını alt üst edeceğini hiç düşünmedik..:img-hyste ayy valla hala krizdeyim yaa...Klip yorumun için çok tşkler Şulecim..beğenmene çok sevindim..Buğra ve Ecemin yılbaşı sürprizleri dediğin gibi süper oldu..emeklerine sağlık..sana da iyi seyirler Şule..bye hiç kaçırırmıyız..valla şimdide seyirci bağlamaya başladın ne diyim ben sana..fragman avından sonra şimdide seyirci avı...:happy0064
ZAMAN SAYACI:SON 48 DK
_seboist_s 01-01-07, 19:10 Şule...Hoşgeldin...Sen istersinde Zaman Sayacı gelmez olurmu hiç???...Oda zaten bana surat asıyordu bu hafta çıkamayacağım İki Aile Ailesinin karşına diye...Bak iyi oldu...
Özelde olsa sonuçta karşımızdaki İki Aile...Yani Arz-ı Endam edecek...Biz her türlüsüne razıyız zaten...Bu arada senin izleyici bağlama yöntemine bayıldım..."Merak" sen Türk halkının nekadar meraklı olduğunu çok iyi biliyorsun...Geçmiş tecrübeleride unutmadık...
Ve bu bilmece Tüyo hakkındaki denemelerini çok beğendim...Hernekadar bir sonuç alamasanda denemişsin enazından...
Ve Klip yorumların için Sağol Şule...Yılbaşı hediyemizi beğenmene gerçekten çok sevindim...Görüyorum Yılbaşı hediyesi çok yerinde ve etkili olmuş...Süper...O güzel yorumların içinde çok teşekkürler...Herşeye rağmen kliplere devam edeceğiz Şule...:happy0064 :happy0064
Ahh Hayri'de keşke burada olsaydı...Özel bölüm heyecanını birlikte yaşardık...Ama sende heyecanlandırıyorsun...
Şule...Buakşam bir daha yorum yapamassan İyi Akşamlar...Ve İyi Seyirler...Gelmen çok iyi oldu...Seninde son yorumlarını almış oldum...Ellerine Sağlık...Ve İstediğin Zaman Sayacı Geliyor...
Zaman Sayacı: Son 1 Saat 2 Dakika
Hoşbuldukk Buğra... oo zaman sayacıda gelmiş:D Oda hoşgelmiş...
aa Buğra bilmezmiyim Türk halkındaki merak dozunu:D Dediğin gibi tecrübe ettik artık. Az tanık olmadık:D Ama benim cevaplar hep aynıydı heheh hatırlıyorumda -meraktan bu hafta izleneceğini düşünüyorum, ikinci haftaya düşüş olacaktır / Bu haftaki ratinglerini Türk alkındaki merağa bağlıyorum, haftaya düşücektir- Aynende öyle oluyordu, bu söylediğim cümleler gerçekleşiyordu. Ayy ama nası gurur verici İki aile hala zirvede amaa diğerleri... eheh "kimler geldi ekranlardan kimler geçtiii hiçbirisi İki Aile kadar sevilmedi":img-hyste (aman şarkıda kafiye namına bişey bırakmadık amaa içeriği yeterr yaa:D)
Evett dediğin gibii Hayri olsaydıı dahada meraklandırırdı... o iyi veriyordu gazı Valla:D En baştada meraklılar örgütü heycan yapıyordu yanii:D
Ayy Ama bugünkü özel bölüm kaçmaz yanii yaaa çokk süpriz dolu olacak çoookk:D
_seboist_s 01-01-07, 19:21 HoşgeldinŞulecim..valla dolu dolu geldin..ilk olarak anne ve babanın tahminlerine bittim...:img-hyste :img-hyste süpper ya...Evlilik ve pahalı hediye..valla hiç fena tahminler değil..evliliği düşündükte pahalı hediyenin oğuzun hayatını alt üst edeceğini hiç düşünmedik..:img-hyste ayy valla hala krizdeyim yaa...Klip yorumun için çok tşkler Şulecim..beğenmene çok sevindim..Buğra ve Ecemin yılbaşı sürprizleri dediğin gibi süper oldu..emeklerine sağlık..sana da iyi seyirler Şule..bye hiç kaçırırmıyız..valla şimdide seyirci bağlamaya başladın ne diyim ben sana..fragman avından sonra şimdide seyirci avı...:happy0064
ZAMAN SAYACI:SON 48 DK
hoşbulduk cnmm... Ayy teşekkür ederimm yorumun için Nurdancımm:D
aa cnm anne babaya sormadan olur muu ilk onlara sorulur valla... Ama yanii birbirlerinin cevaplarını duymasalar tam süper olacak:img-hyste (gerçi tüm iki aile ailesi öğrendi cevaplarını:D) Ayy o hediye nekadar pahalıdır acaba Oğuz abinin hayatını alt üst ettiğine göree:D
eheh tabii Nurdancımm seyirci avına çıktım dediğin gibi fragman avına çıkamayınca içimde kaldı enerjim:D Dedim formdan düşmiyim şimdii, hamlaşmıyimm... Kendime av çeşitleri ürettiM:D yem olarakta merak faktörünü kullanıyorumm bakalımm artık işe yarayacak mıı?
Aysuncum hoşgeldinn;)
Şule...Süpersin...Kimler Geldi Kimler Geçti...Hiç birisi İki Aile kadar sevilmedi...Her nekadar kafiyesi olmasada içeriği yeter Şule...Süpersin...Ama dediğin gibi çok gurur verici birşey...Bukadar şey gelip geçerken İki Aile'nin çınar ağacı gibi sapasağlam durması...Bak Şule dilime dolandı bu kimler geldi kimler geçti şarkısının İki Aile versiyonu...Özel bölümü izlerkende içimden söylerim artık...Kesinlikle kaçmaz özel bölümümüz...İster özel olsun,ister taştan olsun yeterki İki Aile olsun...
Aysun...Teşekkürler bende hepinizi çok özledim...Dediğin gibi bu akşam ziyafet var...Ama en baş yemek olarakta İki Aile özel var...Dışses ah bir olsada yüzümüzü güldürse...İnşallah yapmışlardır...
Sende şifreli Tüyo'ya gelinlik olasılığını getirmişsin..Aysun...Bencede yüksek bir olasılık...Hem bir kadının içini okşayıp hayatını renklendirecek hemde devamı ile hayat karartıp zor duruma düşerecek bir olasılık...Biz hiç böyle olmazdık birşeyler yakalardık ama fena tutulduk bu sefer...
Zaman Sayacı: Son 30 Dakika
Selamlar İki aile ailesi... Hepinizi çok özlemişim ya... arkadaşlar tüm bayram+yeni yıl mesajlarınız, dilekleriniz harika... Herkese teşekkürlerimi iletiyorum...
*** Keyifler nasılmış bakalım "özel" bölümümüze bir buçuk saatten az kala... (Cümle komedii olduu ama neyse idare ediniz) (Buğra hadi amaa zaman sayacı istiyoruz özel bölümde olsa istiyoruz:D) arkadaşlar ben bugünkü özel bölümün sıradan olmayacağını düşünüyorum. Bilemiycem ama bi süpriz saklı sanki içinde... Bakalım artık seslendirmeler mi olur neler olur, belkide hiç ummadıgımız şeylerr olur:D Ama büyüsü bozulmasın şimdii daha fazla bişey demiyim... (ehehe Hayri yok yaa onun yerini dolduruyorum böyle meraklandırarak:img-hyste burdanda kulaklarını çınlatalım...) Özel bölüm falan ama Fragmanınıda sıkça gördüm yane... eheh yeni bölüm olsa bukadar göremezdim yani.
*** Ahh gelelim şu meşhur "tüyomuza"... Buğra da o röportajı görmüş... Ve İclal ablanın söylediği cümleyi tam olarak paylaşmış bizlerle. Buğra çok teşekkürler gerçektende. (buarada hoşgeldinn sefalar getirdin) Valla düşünüyorum nedir bu "bi kadının hayatını renklendirirken erkeğin hayatını alt üst eden şey" ama malesefki bir şey bulamıyorum. Çok şifreli bee:D çözemedim gitti. Ayrıca sormadığım kişi de kalmadı...sorma şekillerim+cevaplar zaten tam bir komediydii:D
- Baba bi kadının hayatını renklendirirken adamın hayatını maf eden şey nedir?
- Evlilik...:D Ehehe şaka şaka yavv:D
-Anne bi kadının çok hoşuna giden ancak adamında hayatını maf eden şey nedir??
- Pahalı bi hediye:D
Neyse efendim bu diyyalogların verdiği sonuçlara bakılırsa benden bi tahmin gelemiyor:D Nötrlüğe devam diyoruz... Sizin tahminlerle yetinicezz... Artık özet gelene kadar böyle kafa patlatıcaz. Özettede ipucu yoksa fragmana odaklanıcaz. Artık ondanda çare gelmezsee yıkılmadık ayaktayız, Allah Kerimdir diycez ve pazartesiye kadaar bekleyecez napalım...
Şule, vallahi güldürdün beni, cok güzel yorum yapmissin. Eh tabii Anne Baba´ya sormadan olmaz. Ama cevapla bakarsak, senin tahmin sonucu yürütmen gercekten cooook zor:img-hyste! Bence Eda pahali bir hediye aldi zaten, tek tas yüzük... Oguz´da evlilik teklifini Eda´ya yöneltirken hic de Oguz´u maf etmedik, aksine adam hic olmamis kadar belki, yani esinin ölümünden beri, mutlu... yani cok rica edicem:img-hyste
Dogru söylüyorsun, özet gelince daha iyi ve dogru yorum yapma olanagimiz artacak, bir de fragman gelirse...o zaman birlestirecegiz... cok güzel... ama ben simdi cok sabirsizlandim.......
Görüsmek üzerebye
_seboist_s 01-01-07, 19:40 Şule...Süpersin...Kimler Geldi Kimler Geçti...Hiç birisi İki Aile kadar sevilmedi...Her nekadar kafiyesi olmasada içeriği yeter Şule...Süpersin...Ama dediğin gibi çok gurur verici birşey...Bukadar şey gelip geçerken İki Aile'nin çınar ağacı gibi sapasağlam durması...Bak Şule dilime dolandı bu kimler geldi kimler geçti şarkısının İki Aile versiyonu...Özel bölümü izlerkende içimden söylerim artık...Kesinlikle kaçmaz özel bölümümüz...İster özel olsun,ister taştan olsun yeterki İki Aile olsun...
Aysun...Teşekkürler bende hepinizi çok özledim...Dediğin gibi bu akşam ziyafet var...Ama en baş yemek olarakta İki Aile özel var...Dışses ah bir olsada yüzümüzü güldürse...İnşallah yapmışlardır...
Sende şifreli Tüyo'ya gelinlik olasılığını getirmişsin..Aysun...Bencede yüksek bir olasılık...Hem bir kadının içini okşayıp hayatını renklendirecek hemde devamı ile hayat karartıp zor duruma düşerecek bir olasılık...Biz hiç böyle olmazdık birşeyler yakalardık ama fena tutulduk bu sefer...
Buğra beğenmişsin şarkıyı:D oo süper ozamann hep söyleriz artıkk:D (sanki baştan yepyeni bi şarkı yarattım ya:D)
ne güzel söylemişsin... İki aile hala sapasağlam duruyor, aynen bir çınar ağacı gibi... Ben iki aile ailesinin yaptığı betimlemelere bitiyorum. Hepiniz bi cevhersiniz bu konuda...
benim şuan en merak ettiğim şeyy özel bölümde süpriz var mı yok mu sorusunun cevabıı:D Seslendirmeli istediğimi baya bi tekrarlamıştım galiba eheh hatta replikte yazmıştık dimiii doğruu ya:D
Buarada gelinlik banada mantıklı geliyor... Aysun güzel bir tahminde bulunmuşsun... Olabilir yanii ama Oğuz yakalanırsa feci olur cidden hayatı kararır...
rap_alltime 01-01-07, 19:41 hoşbulduk cnmm... Ayy teşekkür ederimm yorumun için Nurdancımm:D
aa cnm anne babaya sormadan olur muu ilk onlara sorulur valla... Ama yanii birbirlerinin cevaplarını duymasalar tam süper olacak:img-hyste (gerçi tüm iki aile ailesi öğrendi cevaplarını:D) Ayy o hediye nekadar pahalıdır acaba Oğuz abinin hayatını alt üst ettiğine göree:D
eheh tabii Nurdancımm seyirci avına çıktım dediğin gibi fragman avına çıkamayınca içimde kaldı enerjim:D Dedim formdan düşmiyim şimdii, hamlaşmıyimm... Kendime av çeşitleri ürettiM:D yem olarakta merak faktörünü kullanıyorumm bakalımm artık işe yarayacak mıı?
Aysuncum hoşgeldinn;)
valla Şule annenle baban farkında olmadan forumun gözdesi oldular..:D birbirlerinin cevaplarını bilmiyolar dimi..ayy valla iyiki bilmiyolar..ufak bi aile faciası olabilirdi çünkü..:D Oğuz abimizin Eda ablamıza alacağı en güzel hediye etraflarındaki 404leri ortadan kaldırmak için sadece gidişi olan bi yurtdışı seyahati...gerçi bu oğuz abimizin hayatını alt üst etmez ama..olsun ikisininde işine gelir..(ayy ne kadar kötüyüm dimi :img-hyste ))
aman Şulecim enerjini içinde tutma..mazallah patlarsın falan..hiç temizlik yapacak halim yok..:img-hyste ama işe yarayacak..emin olabilirsin..:img-wink:
Buğra beğenmişsin şarkıyı:D oo süper ozamann hep söyleriz artıkk:D (sanki baştan yepyeni bi şarkı yarattım ya:D)
ne güzel söylemişsin... İki aile hala sapasağlam duruyor, aynen bir çınar ağacı gibi... Ben iki aile ailesinin yaptığı betimlemelere bitiyorum. Hepiniz bi cevhersiniz bu konuda...
benim şuan en merak ettiğim şeyy özel bölümde süpriz var mı yok mu sorusunun cevabıı:D Seslendirmeli istediğimi baya bi tekrarlamıştım galiba eheh hatta replikte yazmıştık dimiii doğruu ya:D
Buarada gelinlik banada mantıklı geliyor... Aysun güzel bir tahminde bulunmuşsun... Olabilir yanii ama Oğuz yakalanırsa feci olur cidden hayatı kararır...
Şule...Olsun şarkıyı baştan sona yaratmasanda beğendim...Bak hala dilimde...Çok teşekkürler betimlemeyi beğenmene sevindim...Ama sende bu konuda cevhersin...Konu İki Aile olunca betimlemeler bile bir farklı oluyor değilmi...Betimleme yapılıyor,şarkının sözleri değiştiriliyor ve bol bol altına imza atılacak sözler çıkıyor daha ne olsun...
Özel bölüm 13 dakika sonra yayınlanacak ve içeriğini bilmediğim kapalı bir kutu şuan ama seslendirmeli olursa nekadar mutlu olurum anlatamam...Çünkü tam aşklarının alevlendiği son 3 bölüm olacak...Senin repliklerde tamamen uyacak...Eğer öyle olursa bu repliklerden bir demet bize sunarsın artık Şule...Replik uzmanı olarak...
Zaman Sayacı: Son 13 Dakika
_seboist_s 01-01-07, 19:46 Şule, vallahi güldürdün beni, cok güzel yorum yapmissin. Eh tabii Anne Baba´ya sormadan olmaz. Ama cevapla bakarsak, senin tahmin sonucu yürütmen gercekten cooook zor:img-hyste! Bence Eda pahali bir hediye aldi zaten, tek tas yüzük... Oguz´da evlilik teklifini Eda´ya yöneltirken hic de Oguz´u maf etmedik, aksine adam hic olmamis kadar belki, yani esinin ölümünden beri, mutlu... yani cok rica edicem:img-hyste
Dogru söylüyorsun, özet gelince daha iyi ve dogru yorum yapma olanagimiz artacak, bir de fragman gelirse...o zaman birlestirecegiz... cok güzel... ama ben simdi cok sabirsizlandim.......
Görüsmek üzerebye
Aysuncum; dediğim gibi anneden babadan espirili cevaplar geldii:D taktir edersiniz ki budurumda tabii bir tahmin yapamıyorum bendee:D... Yaparsam komedi olcam gerçii alışığım ben komedi olmayaa... Zamanında çok emin konuşup rezil oldugumuz durumlarda vardıı yanii:img-blush heheh neysee hatırlatmiyimm...
Dediğin gibii Oğuz pahalı bir hediyede verdi, evlenme teklifide etti... Bunların sonucu hayatı kararmadı aksinee en az Eda kadar mutlu olduu:D Ayy ama benim aklımın ermediği yerr Oğuzun hayatı kararıyo Eda çok mutlu alla alaaa Serpil öldü diycemm:D ama Oğuzun niye hayatı kararsın, Hadii Eda ablamızın hayatına renk girerde yaniii orası doğru bakk heheh:D
rap_alltime 01-01-07, 19:46 Şule...Süpersin...Kimler Geldi Kimler Geçti...Hiç birisi İki Aile kadar sevilmedi...Her nekadar kafiyesi olmasada içeriği yeter Şule...Süpersin...Ama dediğin gibi çok gurur verici birşey...Bukadar şey gelip geçerken İki Aile'nin çınar ağacı gibi sapasağlam durması...Bak Şule dilime dolandı bu kimler geldi kimler geçti şarkısının İki Aile versiyonu...Özel bölümü izlerkende içimden söylerim artık...Kesinlikle kaçmaz özel bölümümüz...İster özel olsun,ister taştan olsun yeterki İki Aile olsun...
Şulecim,şarkın süper olmuş cnm..çok güzel..(yorumu yazarken içimden mırıldanıyorm...nınınnıııı diye :D:D) Buğra ne güzel benzetmişsin..Çınar ağacı gibi sapasağlam ayakta..bizde o çınar ağacının altında çukurda oturan iki aile ailesiyiz..:img-hyste düşünsenize iki aile ailesi köşkün çukuruna yerleşmiş yeni bölümü tartışıyoruz..ayy süper olurdu yaa..ama tabi sonunda ferite muhtaç olmamak şartıyla..:img-hyste :img-hyste
ZAMAN SAYACI:SON 10 DK
arkadaşlar çok ama çok az kaldı özel bölümümüze..ben çıkıyorum..herkese iyi seyirler..bye bye
_seboist_s 01-01-07, 19:52 Şule...Olsun şarkıyı baştan sona yaratmasanda beğendim...Bak hala dilimde...Çok teşekkürler betimlemeyi beğenmene sevindim...Ama sende bu konuda cevhersin...Konu İki Aile olunca betimlemeler bile bir farklı oluyor değilmi...Betimleme yapılıyor,şarkının sözleri değiştiriliyor ve bol bol altına imza atılacak sözler çıkıyor daha ne olsun...
Özel bölüm 13 dakika sonra yayınlanacak ve içeriğini bilmediğim kapalı bir kutu şuan ama seslendirmeli olursa nekadar mutlu olurum anlatamam...Çünkü tam aşklarının alevlendiği son 3 bölüm olacak...Senin repliklerde tamamen uyacak...Eğer öyle olursa bu repliklerden bir demet bize sunarsın artık Şule...Replik uzmanı olarak...
Zaman Sayacı: Son 13 Dakika
Buğra çok teşekkür ederimm yorumun içinnn:D Biz şu iki aile ailesinin güzel sözlerini toplayacağımız kitabı biran evvel çıkaralımm en iyisi... Her geçen gün artıyo sonra nası topluycaz okadar sözü:D Ayy ama kitabın teşekkür bölümünü düşünemiyorum, birbirimize okadar çok teşekkür ediyoruz ki (hatta teşekküre bile teşekkür ediyoruz) Herhalde bi on onbeş sayfa tutar teşekkür faslı:D zaten okuyucu sıkılır o esnada geri iade ederr kitabıı:img-hyste Replik meselesini hiç merak etmee sen... Sesli olarak bile hizmete sunulabilir, yeterli seslendirmeli bi özel bölm olsun...
Nurdancım; sende şarkıma yorum yapmışsın... (ayy nası havalandım "şarkıma":img-hyste ehehe) şaka bi yana oo güzel cümbür cemaat bu şarkıyı söyleriz artık, ellerimizde turuncu battaniyeler köşkü basıcağımız zaman bu şarkıda dilimizde olur... Ve dizimizin diger şarkıları...
Neyse arkadaşlarr söylemek istedigim birsürü şey varr ama çok az dakika kaldı... Ben biran evvel "iki aile, sessizlik ve ben" moduna geçiyim yoksa toparlayamıycamm... Hepinize iyi seyirlerrr bye
Şulecim,şarkın süper olmuş cnm..çok güzel..(yorumu yazarken içimden mırıldanıyorm...nınınnıııı diye :D:D) Buğra ne güzel benzetmişsin..Çınar ağacı gibi sapasağlam ayakta..bizde o çınar ağacının altında çukurda oturan iki aile ailesiyiz..:img-hyste düşünsenize iki aile ailesi köşkün çukuruna yerleşmiş yeni bölümü tartışıyoruz..ayy süper olurdu yaa..ama tabi sonunda ferite muhtaç olmamak şartıyla..:img-hyste :img-hyste
Nurdan...Bak sende beğendin bu adaptasyon şarkıyı...Beğenilmeyecek gibi değil ama...Mırıldanmaya devam et Nurdan...Seninde hayalin süper ama...Benim çınar ağacının altında,köşkün bahçesindeki çukurda İki Aile Ailesi süper fikir...Valla ben razıyım Ferite muhtaç kalmayada...Yine İki Aile Ailesi ile konuşurken zaman eridi bitti...Az kaldı yani...Akşam Akşam buraya damgasını vuranları yazayim...
2007 Yılının ilk incileri...
1-Şule'nin Anne ve Babasının Fikirleri...(Bir Kadının hayatını renklendiren ve bir erkeğin hayatını karartan nedir?)
2-Şule'nin Adaptasyon şarkısı...(Kimler Geldi Kimler Geçti Hiçbirisi İki Aile kadar Sevilmedi)
3-Çınar Ağacı...
4-Nurdan'ın Çınar ağacı altındaki sohbet hayali...
5-Aysun'un gelinlik tahmini...
Zaman Sayacı: İYİ SEYİRLER...
rap_alltime 01-01-07, 20:00 Nurdan...Bak sende beğendin bu adaptasyon şarkıyı...Beğenilmeyecek gibi değil ama...Mırıldanmaya devam et Nurdan...Seninde hayalin süper ama...Benim çınar ağacının altında,köşkün bahçesindeki çukurda İki Aile Ailesi süper fikir...Valla ben razıyım Ferite muhtaç kalmayada...Yine İki Aile Ailesi ile konuşurken zaman eridi bitti...Az kaldı yani...Akşam Akşam buraya damgasını vuranları yazayim...
2007 Yılının ilk incileri...
1-Şule'nin Anne ve Babasının Fikirleri...(Bir Kadının hayatını renklendiren ve bir erkeğin hayatını karartan nedir?)
2-Şule'nin Adaptasyon şarkısı...(Kimler Geldi Kimler Geçti Hiçbirisi İki Aile kadar Sevilmedi)
3-Çınar Ağacı...
4-Nurdan'ın Çınar ağacı altındaki sohbet hayali...
5-Aysun'un gelinlik tahmini...
Zaman Sayacı: Son 5 Dakika
Buğra çok tşkler yorumun için..gerçekten de güzel olurdu yaa..tabi Hayri kapatıcılık yapmassa..(bu akşam amma çok çınlattık Hayrinin kulağını)) çok tşkler geceye damgasını vuranlar listen için..ama bir eksik var..o da senin güzel yorumların..valla damga vuranların başında olması gerek..İki Aile Ailesinin her sözü bu foruma damgasını vuruyor..bilen bilir...neyse ben kaçtım..tekrar İki Aileli geceler,iyi seyirler...bye bye
ZAMAN SAYACI:İYİ SEYİRLER
Herkese Tekrardan Selamlar...
Özel bölümümüzü izledik...Hayat enerjimizi depoladık...Yeni bölüm full yapardı ama özel bölümde full'e yaklaştı...Bu enerji bizi bir hafta daha idare eder artık...Tabiki aralara özet+fragman takviyeside yaptımmı tamamdır...
Şimdi Özel Bölüm ile ilgili yorumlarıma geçeyim...Altıüstü özel bölüm söyleyecek birşey yok denilebilir ama ufak notlar var bu akşamki bölümle ilgili...
Maalesef Eda-Oğuz anlatımı yoktu bu olağan üstü hikayeyi...İlk başlarda konuştular konuşacaklar diye bekledim...Ses seda yoktu....(Seda abla vardı)...:img-hyste :img-hyste
Ve bölümdeki geçişlere dikkat ettiniz değilmi sizden kaçmaz...Yepyeni köşk çekimleri gördüm ben...İlk başta göz yanılmasımı dedim anlamadım ama sonradan farkettim bir sürü köşk geçişi kullanmışları 0 kilometre...
Hepsinide hayranlıkla izledim...(Köşk hastası olarak)...
Birkaçtane daha yeni İstanbul manzarası görmüş gibi oldum...Yani bu akşam çeyrekte olsa yeni bölüm izledik...Hiç yoktan iyidir...Biz anlatım bekledik karşımıza bu çıktı...
Nurdan...Güzel sözlerin için Sağol...Senin ve tüm İki Aile Ailesinin sözlerini yazmak gerek aslında...Bilen bilir...(Hayri'yide özledik o yüzden bol bol anıyoruz...Ah Hayri burada olsanda seninle reyting yorumu yapsak...)
ben dün gece internetten izledim bu gece yayınlanan bölümü. nerdeyse aramadığm yer kalmamıştı. gecenin bi yarısı katıla katıla güldüm 2007'yi gülerek karşıladım. babamda noluyo niye gülüyo bu kız diyormuş.
tekrarını izleyince annemde ablamda bana hak verdiler. ikisininde gülmekten çenesi ağrıdı...
feritin oynaması :img-hyste :img-hyste süperdi
ben dün gece internetten izledim bu gece yayınlanan bölümü. nerdeyse aramadığm yer kalmamıştı. gecenin bi yarısı katıla katıla güldüm 2007'yi gülerek karşıladım. babamda noluyo niye gülüyo bu kız diyormuş.
tekrarını izleyince annemde ablamda bana hak verdiler. ikisininde gülmekten çenesi ağrıdı...
feritin oynaması :img-hyste :img-hyste süperdi
:good: :good: İşte Budur Diyorum...:good: :good: Demek bu akşamki Özel bölüm amacına ulaşmış...Annenle babanda izleyince gülmekten çeneleri ağrıdı demek...Süper...Sizin Ailenin durumunda izlemeyen ve bu akşam özel bölüm sayesinde çeneleri ağrıyan daha çok aile vardır...Doğal olarak bunlarda yeni izleyeci kitlesi anlamına geliyor...Ben saat 24.00 sularında reyting konularına dalmayayim...Sende 2007 Yılına çok güzel bir şekilde girmişsin ama kutluyorum...Yıl boyunca hep gülersin inşallah...Çeneniz ağrıya ağrıya ailecek gülün...Bizde Gülelim değilmi İki Aile Ailesi...
Buğra çok teşekkür ederimm yorumun içinnn Biz şu iki aile ailesinin güzel sözlerini toplayacağımız kitabı biran evvel çıkaralımm en iyisi... Her geçen gün artıyo sonra nası topluycaz okadar sözü Ayy ama kitabın teşekkür bölümünü düşünemiyorum, birbirimize okadar çok teşekkür ediyoruz ki (hatta teşekküre bile teşekkür ediyoruz) Herhalde bi on onbeş sayfa tutar teşekkür faslı zaten okuyucu sıkılır o esnada geri iade ederr kitabıı Replik meselesini hiç merak etmee sen... Sesli olarak bile hizmete sunulabilir, yeterli seslendirmeli bi özel bölm olsun...
Şule...Bu yorumunu daha yeni gördüm...Birşey demeden olmaz...Özel bölüm heyecanından nasıl fırladığımı bilmiyorum...Yine Koşu yaptım...Tıpkı "Fragman çıktı Buğra Koş" sinyalini aldığım zamanlar gibi...Bu sözleri bencede toplayalım...Başlıklar akıp gidiyor durduramıyoruz ama gitgide zorlaşıyor...Ama İki Aile devam ettiği sürece bizde söz bitmez...Ve Teşekküre Teşekkür konusunda katılıyorum sana...İki Aile Ailesinin en belirgin özelliği bir yerde görüldüğünde haa işte İki Aile Ailesinden tanıyabiliriz...
Ahh replik meselesini merak etme demişsin saatler önce artık merak edeilecek birşeyide kalmadı...Ama olsaydı senin en iyi şekilde bizlere ulaştıracağından eminim...Az öncede dediğim gibi İki Aile'nin her haline razıyız...Sadece YENİ Köşk görüntüleri eklense bile...
BeyazGelincik1980 01-01-07, 22:21 öncelikle bugra hosgeldin...
yine iki aile ailesi toplamis bir ben yokum, bende geldim, gelmesem olmaz demi...
özel bölümü izledik...ama ben ilk yarim saatini kacirdim, nedeni bayram ziyareti. neyse geri kalanini izledim, o da bana yetti. son 3 bölümden olusan özel bölüm gercekten sinema tadindaydi. iki aile'yi izlemeyenler icin iyi bir firsatti bu. (bakiniz bu firsati pnrdvl22 ve ailesi iyi degerlendirmis) gittikce büyüyen bir ailemiz var :happy0064.
su anda yüzümdeki tebessümü görmeniz gerekir, yeni bölüm yoktu ama özel bölümü o kadar güzel hazirlamislarki, hersey vardi icinde. zaten bu son 3 bölüm iki aile'nin komedide zirve yaptigi bölümdü, tekrar o sahneleri izmek ve gülmek, sevinmek, mutlu olmak, aski hissetmek -herseye ragmen-, huzuru hissetmek, iki aile'yi seyremet cok güzel bir duygu...
keske dis ses de olsaydi, eda-oguz'un dis ses olarak konusmalari elbetde bu özel bölüme güzelligi getirecekti, hele asklarini anlatirken onlari dinlemek bizlere zevk verirdi. ne yapalim bu sefer olmadi. ama bugra'nin tespitleri yerinde, yeni sahneler vardi. özellikle kösk konusunda. biz bir kösk meraklisi / delisi oldugumuz icin gözümden kacmadi.
anliyacaginiz bu özel bölüm bana cok iyi geldi, ilac gibi geldi. simdi sira özet ve fragmanda, onlarda erken gelirse deymeyin keyfimize. keske fragmani özel bölüm yayinlanirken son reklam kusaginda verselerdi. hem böylelike daha cok merak uyandirirdi, hemde heyecanizmiza heyecan katmis olurlardi...
öncelikle bugra hosgeldin...
yine iki aile ailesi toplamis bir ben yokum, bende geldim, gelmesem olmaz demi...
özel bölümü izledik...ama ben ilk yarim saatini kacirdim, nedeni bayram ziyareti. neyse geri kalanini izledim, o da bana yetti. son 3 bölümden olusan özel bölüm gercekten sinema tadindaydi. iki aile'yi izlemeyenler icin iyi bir firsatti bu. (bakiniz bu firsati pnrdvl22 ve ailesi iyi degerlendirmis) gittikce büyüyen bir ailemiz var :happy0064.
su anda yüzümdeki tebessümü görmeniz gerekir, yeni bölüm yoktu ama özel bölümü o kadar güzel hazirlamislarki, hersey vardi icinde. zaten bu son 3 bölüm iki aile'nin komedide zirve yaptigi bölümdü, tekrar o sahneleri izmek ve gülmek, sevinmek, mutlu olmak, aski hissetmek -herseye ragmen-, huzuru hissetmek, iki aile'yi seyremet cok güzel bir duygu...
keske dis ses de olsaydi, eda-oguz'un dis ses olarak konusmalari elbetde bu özel bölüme güzelligi getirecekti, hele asklarini anlatirken onlari dinlemek bizlere zevk verirdi. ne yapalim bu sefer olmadi. ama bugra'nin tespitleri yerinde, yeni sahneler vardi. özellikle kösk konusunda. biz bir kösk meraklisi / delisi oldugumuz icin gözümden kacmadi.
anliyacaginiz bu özel bölüm bana cok iyi geldi, ilac gibi geldi. simdi sira özet ve fragmanda, onlarda erken gelirse deymeyin keyfimize. keske fragmani özel bölüm yayinlanirken son reklam kusaginda verselerdi. hem böylelike daha cok merak uyandirirdi, hemde heyecanizmiza heyecan katmis olurlardi...
Hoşbulduk Nilgün...Sende Hoşgeldin...
Her halinden belli oluyor İki Aile'nin etki alanından çıktığın...Senin mutluluğunu çok iyi anlıyorum bende aynılarını yaşadığım için...Gerçekten Sinema tadında,şeker kıvamında bir özel bölümdü...Beklediğim her sahneyi izledim...Doğrusunu söylemek gerekirse beklediğim her sahneyi izlemem için 3 saati aşkın bir süreleri olması gerekiyordu...Ama son 3 bölümün en güzel sahnelerini topalamışlar...Tabiki YENİ Köşk görüntüleri eşliğinde...Bende izlerken sahne değişimlerini bekledim bakalım dah ne sürprizler olacak diye...Ama bu özel bölüm heraçıdan iyi oldu...Hem yeni izleyici hemde bizim gibi nekadar izlesede doyamayan izleyici için soping oldu...Beklentilerimiz olan Dışseslerde olsa unutulmaz olacaktı...Örnek ilk özel bölüm gibi...Ama özlemimizi giderdi biraz...Ben reklam aralarında fragmanı bekledim...Çünkü Türkiye Starda Önce Sosyal içerikli kampanyanın tanıtımı(Star dizileri oyuncuları eşliğinde)...Sonrada o dizilerin fragmanları çıkıyordu...Bende Emre Kınay veya İclal Aydın çıkar diye bekledim ama çıkmadı...Sağlık olsun yarın Salı zaten...Star bir sürprizle Özeti erken yollarsa bu işte tamamdır...İki Aile Ailesi 2 haftalık arayı geçti demektir...:good: :good:
Oh, sonunda yine alisik yogun bir "trafik" hakim burada...(Gördünmü Nilgün´cüm :img-yes: )
Şule´den güzel sarki sözleri, Bugra´dan ise cinar agaci benzetmesi...üstüne daha ne eklenir´ki...
Bu ara Şule´cim vallahi kitap fikrini cok begendim...Evet tesekkür "fasli" biraz uzun olurdu belki, olsun canim onun üstesinden gelirdik el birligi ile...hem bu bizim kitabimizi (görüyorsun hemen benimsemis durumdayim...:img-wink: ) farkli kilardi...
Bugra, listende olmak ne büyük seref efendim :good: (Vallahi cikarsa..., gerisini bilmem artik...:img-hyste )
Süper bir analiz len gelmissin, bizede zevkle okumasi kaldi...Bende aslinda Eda-Oguz anlatimi olmamasindan biraz hayal kirikligi yasadim, ama neyse ki telafi edildi o senin adlandirdigin 0 km kösk görünterli ile....cok güzel bir "özel bölüm" izledik kisacasi...
Nilgün´cüm, gözlerimiz yollarda kaldi...:img-hyste sen olmadan olmuyor...Bak sende fark etmissin o "yeni" görüntüleri... ne kadar profesyonel olmusuz artik sasiriyorum bazen...
Gelelim benim nacizane yorumuma...
Vallahi arkadaslar, ben izlerken ayni zaman´da bir deney gibi birsey yaptim... nasil´mi, hemen aciklik getireyim: hemen hemen her sahnenenin arka planini izledim....Gülmeyin:img-hyste , evet öyle oldu iste...Uzun süre bir gelisme olmadi ama sona dogru dikkat ettinizmi bilmiyorum. Kasa´da Eda ile Damla´nin "kredi karti savasi" sahnesinde arka´da olan ceren´nin yüz ifadesinden bahsediyorum...Önce diyaloglarini anlamadi ceren, sonra catti kaslarini, bir memnunsuzluk ifadesi sergiledi. Bilmiyorum ama Eda dan ziyade sanki ablasinin bu abartili tepkisini anlamakta zorluk cekiyordu...Evet her zamanki gibi toparliyorum:img-hyste. Yani bence tatli asiklarimiz ilk önce damlayla degil´de ceren acilmalilar, büyük ihtimalle daha anlayisli bir tavir sergileyecektir ilk soku atlattiktan sonra...Ve önceki bölümlere baktigimizda Ceren Eda´yi aile´den bir üye gibi görüyer kendine...Baksanaza etegini bile ona kisalttiriyor...Damla ise Eda nin cay suyunu bile red ediyor...Izlerken aklima bunlar geldi...Bilmiyorum ne kadar makul...??? Bu ara arka plani izlemeyi yine´de tavsiye etmiyorum:img-hyste Eda-Oguz sahnelerini kaciyor böylece...:img-hyste
Ve enisteye ne diyeyim ben. Vallahi "utaniyorum" kendimden halbuki ilk fragmanda gördügümde onu bir engel gibi görmüstüm, meger ne kadar samimiyet katti dizimize. O mimikler ancak bu kadar matrak olabilir...:img-hyste
Veeee unutmadan, umarim Hayri cok fazla uzak kalmazsin...:img-wink:
iyi geceler, simdilik biliyorsunuz beni artik... :img-wink:
BeyazGelincik1980 01-01-07, 22:51 evet yarin sali, insallah özet ve fragmanimiza yarin kavusuruz...
benim aklima yine bir sey takildi, gerci bu son bir haftadir akimda takili duruyor ve bir türlü cikmiyor.
bugra sende o meshur magazin programini izlemissin ve iclal ablamin söyledigi cümleyi daha anlamli bir sekilde bizlere aktarmissin...
Bir Kadının hayatını renklendiren ve bir erkeğin hayatını karartan nedir?
bu cümle bizim kafamizi son 1 haftadir allak bullak etti, resmen bütün fikirleri tükketmis durumdayiz yahu, ne bu acaba diye, ortalikda dolasiyoruz.
aysun'un fikri gayet güzel ve mantiklik. oguz gelinlik aliyor, eda'ya süpriz yapacak. eee buda eda'nin hosuna gidecektir, hangi kadinin hosuna gitmezki. birtek oguz'un gelingligi verme zamanlamasi yalnis olacak galiba, aysun'un dedigine göre "Ceren" cikacak karsina, yada cocuklar oguz'un odasinda bu hediyeyi fark edecek. ve sonuc olarak oguz zor duruma düsecek. yalnis anlamamisim demi aysun, tam böyleydi fikrin. bence sahane olur, hatta süper olur...
Hoşgeldin Aysun...
Tam Analiz olmasada Analizcik'i beğenmene sevindim...
Sendende Güzel Br Özel Bölüm yorumu geldi...Yoksa Sana "Arka Plan Aysun"'mu deseydim...Arka planları kaçırmamışsın...Bende aynen dediğin o sahnede dikkat ettim...Hatta Oya'da bunun içine açık renk birşeyler olsun gibi birşey söylüyotdu...Ama Ceren'in yüz ifadesi aynen anlattığın gibiydi...Ceren'e açılırlarsa büyük tepki alacaklarını düşünmüyorum...Ceren'in yaşı küçük olduğu için Eda'yı Anne şevkati ile sevebilir...Dediğin gibi Etek boyu konusunda ve birçok küçük ayrıntıda Ceren'in yaş olarak küçük ama kişilik olarak olfun olduğunu görebiliyoruz...Damla'da aslında öyle olabilirdi ama Annesini çok iyi hatırlaması ve çok şey paylaşmış olması gibi sebepler Damla'yı böyle katı yaptı...Ama Ceren tespitine katılıyorum...:good:
Arka plan izlerken Eda-Oğuz kaçıyor demek...En iyisi tekrarlarda izlemek arka planı...
Enişte Yüksel hepimiz şaşırttı Aysun...Utandırdı yani...Konuk oyuncu ama ara sıra dizimizde boy göstereceğine inanıyorum...Gitsede gelecek Eniştemiz...Ahh Bakın Eniştenin yollarını gözleyeceğimiz hiç aklıma gelmezdi...Ön Yargılı olamamak gerekmiş demek...Enişte Samimiyeti ile bize ders verdi...
BeyazGelincik1980 01-01-07, 22:59 Oh, sonunda yine alisik yogun bir "trafik" hakim burada...(Gördünmü Nilgün´cüm :img-yes: )
Şule´den güzel sarki sözleri, Bugra´dan ise cinar agaci benzetmesi...üstüne daha ne eklenir´ki...
Bu ara Şule´cim vallahi kitap fikrini cok begendim...Evet tesekkür "fasli" biraz uzun olurdu belki, olsun canim onun üstesinden gelirdik el birligi ile...hem bu bizim kitabimizi (görüyorsun hemen benimsemis durumdayim...:img-wink: ) farkli kilardi...
Bugra, listende olmak ne büyük seref efendim :good: (Vallahi cikarsa..., gerisini bilmem artik...:img-hyste )
Süper bir analiz len gelmissin, bizede zevkle okumasi kaldi...Bende aslinda Eda-Oguz anlatimi olmamasindan biraz hayal kirikligi yasadim, ama neyse ki telafi edildi o senin adlandirdigin 0 km kösk görünterli ile....cok güzel bir "özel bölüm" izledik kisacasi...
Nilgün´cüm, gözlerimiz yollarda kaldi...:img-hyste sen olmadan olmuyor...Bak sende fark etmissin o "yeni" görüntüleri... ne kadar profesyonel olmusuz artik sasiriyorum bazen...
Gelelim benim nacizane yorumuma...
Vallahi arkadaslar, ben izlerken ayni zaman´da bir deney gibi birsey yaptim... nasil´mi, hemen aciklik getireyim: hemen hemen her sahnenenin arka planini izledim....Gülmeyin:img-hyste , evet öyle oldu iste...Uzun süre bir gelisme olmadi ama sona dogru dikkat ettinizmi bilmiyorum. Kasa´da Eda ile Damla´nin "kredi karti savasi" sahnesinde arka´da olan ceren´nin yüz ifadesinden bahsediyorum...Önce diyaloglarini anlamadi ceren, sonra catti kaslarini, bir memnunsuzluk ifadesi sergiledi. Bilmiyorum ama Eda dan ziyade sanki ablasinin bu abartili tepkisini anlamakta zorluk cekiyordu...Evet her zamanki gibi toparliyorum:img-hyste. Yani bence tatli asiklarimiz ilk önce damlayla degil´de ceren acilmalilar, büyük ihtimalle daha anlayisli bir tavir sergileyecektir ilk soku atlattiktan sonra...Ve önceki bölümlere baktigimizda Ceren Eda´yi aile´den bir üye gibi görüyer kendine...Baksanaza etegini bile ona kisalttiriyor...Damla ise Eda nin cay suyunu bile red ediyor...Izlerken aklima bunlar geldi...Bilmiyorum ne kadar makul...??? Bu ara arka plani izlemeyi yine´de tavsiye etmiyorum:img-hyste Eda-Oguz sahnelerini kaciyor böylece...:img-hyste
Ve enisteye ne diyeyim ben. Vallahi "utaniyorum" kendimden halbuki ilk fragmanda gördügümde onu bir engel gibi görmüstüm, meger ne kadar samimiyet katti dizimize. O mimikler ancak bu kadar matrak olabilir...:img-hyste
Veeee unutmadan, umarim Hayri cok fazla uzak kalmazsin...:img-wink:
iyi geceler, simdilik biliyorsunuz beni artik... :img-wink:
dedim de yazdigim gibi bayram ziyaretindeydim, bu yüzden de özel bölümüm ilk yarim saatini kacirdim. ama bak fazla özletmedin kendimi, hemen geldim...
senin o akra plan "ceren" sahnesini ben gecen haftada fark etmistim de, baska sahneleri yorumlamaktan ona firsat kalmadi acikcasi. evet bencede damla'dan önce ceren'e acilmalari daha mantikli. ablasinin tepkisine kizdigi ap acik ortada, ama fazlada üstüne gitmedi. belki bundan sonra ki bölümlerde o da tepkisini koyar, izleyip görecegiz...
evet yarin sali, insallah özet ve fragmanimiza yarin kavusuruz...
benim aklima yine bir sey takildi, gerci bu son bir haftadir akimda takili duruyor ve bir türlü cikmiyor.
bugra sende o meshur magazin programini izlemissin ve iclal ablamin söyledigi cümleyi daha anlamli bir sekilde bizlere aktarmissin...
bu cümle bizim kafamizi son 1 haftadir allak bullak etti, resmen bütün fikirleri tükketmis durumdayiz yahu, ne bu acaba diye, ortalikda dolasiyoruz.
aysun'un fikri gayet güzel ve mantiklik. oguz gelinlik aliyor, eda'ya süpriz yapacak. eee buda eda'nin hosuna gidecektir, hangi kadinin hosuna gitmezki. birtek oguz'un gelingligi verme zamanlamasi yalnis olacak galiba, aysun'un dedigine göre "Ceren" cikacak karsina, yada cocuklar oguz'un odasinda bu hediyeyi fark edecek. ve sonuc olarak oguz zor duruma düsecek. yalnis anlamamisim demi aysun, tam böyleydi fikrin. bence sahane olur, hatta süper olur...
Nilgün...Bu soruyu günlerdir düşünüyoruz gerçekten...Ne tahminler yaptık...Ama hala emin olamadık...Dediğin gibi şuan Aysun'un olasılığına takıldık...En mantıklısı o geliyor...Gelinlik alma işi...Eda'nın moralinin bozuk olmasına dayanamayan Oğuz o sabah Alışveriş merkezine gider...Ve Güzel bir gelinlik seçip hediye paketi yaptırır...Eda ise Köşktedir...Oya ile dertleşmektedir...Ve Hayatının akışı hakkında,ilerisi hakkında derin düşünceleri vardır...Ne Oğuzu nede kendini üzmek istemez...Ama ayrılamayacak kadarda büyüktür sevgisi...Oğuz ise Eda'ya vereceği gelinlik için özel bir an beklemektedir...Tam Köşkün sakinleştiği bir anda elinde gelinlik ile harekete geçer...Ama kader yine ağlarını örmüştür...Eda gelinliği görünce çok mutlu olmuştur...Tam o sırada Oğuz Ceren'e yakalanır...Eda'nın hevesi kursağında kalır...Hem Oğuzun düştüğü duruma hemde gelinliğe üzülmüştür...Şimdi Oğuzun vermesi gereken bir cevap,kurtarması gereken bir durum vardır...Ve Bölüm burada sonlanır...
Ve Bir dahaki bölümde Gelinlik üzerinden yalanlar söylenmeye başlar...Ve Gelinlik Oya ile Erginin Üzerine kalır her zamanki gibi...
evet yarin sali, insallah özet ve fragmanimiza yarin kavusuruz...
Nilgün´cüm evet dogru anlamissin...Evet ben böyle diyorum. Hatirlarmisin 26. bölümün son sahnesi idi Oguz Eda´ya soruyor kendine gelinlik baktinmi? o da yok be oguzcum diyor. Aslinda o an düsünmüstüm Eda ´nin yüz ifadesi niye buruk diye, hatta Oguz da fark edip sormustu ama Eniste ile Ablanin eve dalisi yüzünden Eda yanit verememisti, ben vereyim izininlen :img-hyste : O safiye ablayi isteme faslinda hanimlar mutfaktaydilar ve ilginc diyaloglar gecmisti aralarinda. Ceren ve Damla´nin evlilige olan düsüncelerini, merve´nin ben babama bakacagim fikri cok seker di... Ama hic kimse Eda nin evlenebilecegini düsünmüyor, birak onu aklinda bile gecirmiyorular...Bence burda Eda karamsarliga kapilidi sanki...ve o hayal ettige ve arzuladigi evliligi biraz ertelemek zorunda olduklarinin sonucuna vardi. Eh Oguz da bunu o kapi sahnesinde fark etmis olabilir, diye düsünüyorum ve o yüzden ona sürpriz yapip gelenlik almasi ve böylece karaliligini ortaya koymus olur, birde ertelenecek birsey olmadigini gösterir böylece...Eda ise "hayati renklenir" ve ici oksanir bu jest ten dolayi...Ama tabii o gelinlige verme esnasinda problemlerle karsilasabilir Oguzumuz, aksi olani pek heyecanlandirici olmaz ve dizimize uymaz...Bu problem dedigim belki´de kapida Eda dan baska birinin Oguz´u karsilamasi olur, ve Oguz durumu aciklamak icin seferber olur, ter döker...
off yine cok uzun oldu, umarim kafan karismaz Nilgün´cüm:img-hyste
Keşke Buğra'nın yaptığı bölüm özetlerini yayınlasalardı. Bu özel bölümün birleştirilme tarzı hoşuma gitmedi. En güzel yerlerini kesmişler. :icon_conf
BeyazGelincik1980 01-01-07, 23:23 yok karismadi aysun'cum. gayet mantikli düsümüssün, ve beni de cok heyecanladirdin...
safisin kiz istem esnasinda kizlarin hepsi mutfaktaydi, ve herkes evlilikle ilgi fikrini beyan etti. eda'da herkesi ici giderek dinledi. bir tek ona sorulmadi fikri, cünkü senin dedigin gibi eda'nin evlenecegine kimse bir ihtimal vermiyor. canim benin ya ora da bile cok üzülümüstü kizlarin düsüncelerini ögrenince. asklarinin zor olacagi zaten belliydi de bu konsumalarda bu zorluklarin üstüne tuz biber oldu...
oguz'da eda'ni yüz ifadesinde, durusundan, tavrinda herseyi sip diye anladi. eee seven adam sevdigini her zaman anlamaya calismali. oguz anlamaya calismiyor daha fazlasini yapiyor bile.
simdi durum yine ayni aslinda, son bölümden sonra. eda mutfakda agliyor ve oguz onun o halini görüyor. damla yüzünden oldugunu bilmeyecektir büyük bir ihtimalle. söylemez eda. ama mutsuz oldugunu anlayip senin dedigin o süprizi yapacak. bak özet gelmesede biz özeti böyle yaratiriz iste...
bugra seninde gelinlik bahanelerin hemen hazir, tabiki bu bahaneler yinen oya ergin üzerine kalacak :img-hyste, ayni yüzük gibi. bak düsündükce neler cikiyor. sabaha kadar düsünsek kimbilir daha neler cikar bizde beee
yok karismadi aysun'cum. gayet mantikli düsümüssün, ve beni de cok heyecanladirdin...
safisin kiz istem esnasinda kizlarin hepsi mutfaktaydi, ve herkes evlilikle ilgi fikrini beyan etti. eda'da herkesi ici giderek dinledi. bir tek ona sorulmadi fikri, cünkü senin dedigin gibi eda'nin evlenecegine kimse bir ihtimal vermiyor. canim benin ya ora da bile cok üzülümüstü kizlarin düsüncelerini ögrenince. asklarinin zor olacagi zaten belliydi de bu konsumalarda bu zorluklarin üstüne tuz biber oldu...
oguz'da eda'ni yüz ifadesinde, durusundan, tavrinda herseyi sip diye anladi. eee seven adam sevdigini her zaman anlamaya calismali. oguz anlamaya calismiyor daha fazlasini yapiyor bile.
simdi durum yine ayni aslinda, son bölümden sonra. eda mutfakda agliyor ve oguz onun o halini görüyor. damla yüzünden oldugunu bilmeyecektir büyük bir ihtimalle. söylemez eda. ama mutsuz oldugunu anlayip senin dedigin o süprizi yapacak. bak özet gelmesede biz özeti böyle yaratiriz iste...
bugra seninde gelinlik bahanelerin hemen hazir, tabiki bu bahaneler yinen oya ergin üzerine kalacak :img-hyste, ayni yüzük gibi. bak düsündükce neler cikiyor. sabaha kadar düsünsek kimbilir daha neler cikar bizde beee
Nilgün...Bu Tüyo sanki yavaş yavaş netleşiyor...Bende hatırlıyorum o mutfak sahnesinde Eda'nın bozulduğunu...Hatta herkes gittikten sonra şöyle üzgün üzgün bakmıştı...Kimse Eda'ya evlenmeyi bile yakıştırmadı orada...Yani Eda'nın evlenme olasılığını düşünmediler...Ve Oğuz kapıda anladı birşey dediğiniz gibi...Şimdi yine mekan mutfak ve Gözü yaşlı Eda'yı gördü Oğuz...Kesinlikle bir Sürpriz hazırlayacak Oğuz...Bu Gelinlik olasılığıda büyüyor iyicene...
Haklısın Nilgün düşündükçe neler çıkıyor...Hatta bahaneler bile bulduk gelinlik kazasının...Her zamanki kurtarımız Oya-Ergin yalanı süper olur...
Özet yokken işte bu tüyo ile oyalanıyoruz...Ama bu sahneleri biz konuşuyoruz birde yaşadığımızı düşünün...İzlerken ayrıntıları,diyalogları,Eda inşallah görebilirse o anki yüz ifadesini...Bunlarda işin görünmeyen tarafı...Bu durumda Oğuz yine işleri boşluyacak ve ilerisi için tehlike sinyalleri çalacak...
Herkese Gece Gece Selamlar...
Bu Akşam hareketli geçti...Yeni Bölüm olmamasına rağmen forumumuz neşeliydi yine...Güzel yorumlar ve tahminler çıkardık...Hep beraber Özel Bölümü izledik...Gelecek Bölüm tahminlerine başladık bile...Haklı olarak...Günlerimiz su gibi akacak...Akan günler bize İki Aile'yi getirecek yepyeni bölümünü...
Ahh Bu akşam yeni bölüm olsaydı hala harıl harıl yorum yapıyor olurduk...Benim elektirklerim kesilmesse eğer...Gelecek Haftaya bir sürpriz damgasını vurdu...Bir tarafı mutluluktan göklere çıkartıp hayatını renklendiren ve öbür tarafında hayatını altüst eden...Bence bu cümle çok iddalı ve biraz abartılı bir cümle...İnsan sevdiğinin hayatı altüst olmuşken nasıl mutlu olabilir...Ne renk kalır,nede gurur bu durumda...
Yani bu cümle öyle abartılacağı kadar mühim değil...Ancak Gelinlikle yakalanmak kadar etkili olabilir...Bir yalanla sıyrılır...Daha önce olduğu gibi...(Yeğen Ferit,Dayı Oğuz)...Gibi...Bende zaten en ufağından tahminlerimi yaptım bu baskına karşın...
Gece Gece lafı uzatmayayim ben...Özetimize bir gün daha yaklaştık zaten...
Ahh Hayri...Sende burada olsaydın şimdi beraber yorumlara devam ederdik...Ama gelene kadar her gece seni anacağım burada....Ve Konuları biriktiriyorum seninle uzun uzun konuşuruz artık...Alışmışım sana sanki birşey eksikmiş gibi geldi bu akşam...Neyse Geleceksin sonunda...
Bu Akşam biraz erken ayrılıyorum...(Fazlada erken değil ama olsun...)...Malum hala yol yorgunluğum var...Dinleneyim yarın yepyeni yorumlarla tekrar görüşürüz...0 Kilometre yorumlarla...Biraz daha kalırsam isim karıştırmaya yada reyting konusuna girebilirim...Tek başınada olmuyor bu iş...İki Aile Ailesi erken uyudu biraz sanki....bye bye
YerçekimliKaranfil 02-01-07, 10:07 bir erkeğin hayatını hayatını karartan olayy :icon_whis
kaç gündür düşünüyorum pek bir fikir gelmedi aklıma ancakk söyle birsey
olabilir sahte evlilik teklifini oğuz edaya söyler ve edada çk mutlu olur ancak
çocukları özelliklede damla bu durumu duuyunca kızılca kıyamet kopabilirr ve
babasıyla arası açılabilirr yada buğranında söyledği gibi gelinlik alır oğuz edaya ya çocuklar yada enişte bunu görebilir ve yine ortalık karışır :icon_whis
İlk önce elimizdeki ipuçlarını değerlendirelim
1.Eda seviniyor.O zaman kötü birşey olmaz
2.Eda için iyi Oğuz için kötü o zaman bu eğlenceli birşey olabilir
Gelinlik bencede olabilir ama eğer bu çocukların duyacağı birşey değilse ''Eda ile Oğuz birlikte gelinlik almaya giderler.Oğuz Eda seçene kadar baya bir sıkılır.Ama herhalde bu böyle yapmaslar.Biz ipuçlarıyla değerlendirmeye devam edelim ;)''
01.01.2007 Pazartesi Günü Reyting Raporları...
AB GRUBU...
1-Siyah Giyen Adamlar 2 Kanal D... 5.70 rating, 19.00 share...
2-İki Aile (özel) STAR TV... 3.90 rating, 13.00 share...
3-Karınca Kanal D... 3.80 rating, 13.80 share...
4-Bayram Keyfi SHOW TV… 3.70 rating, 14.50 share...
5-Atv Ana Haber ATV… 3.60 rating, 16.30 share...
KAYNAK...UÇANKUŞ...
:happy0064 :happy0064
İki Aile'nin özel Bölümü AB Grubunda 2.olmuş...Bundan güzel habermi var...Total Grubunda ilk 10'a giremese bile AB Grubunda 2.Yiz...
yeni reyting izleyici ile yılın ilk reytingleri gelmiş. ama totalde ilk 10 a girememesi iyiye işaret mi değil mi bilemedim. ne kadar özel bölümde olsa,bayram da olsa ilk 10 a girmesi gerekirdi diye düşünüyorum. a-b grubu %8 oranına düştü yani 2200 evden 176 evi temsil ediyo. bu yüzden orada alınan sonuçlar bence pek öenmli değil artık.
inşallah haftaya bambaşka olur reytingler.
yeni reyting izleyici ile yılın ilk reytingleri gelmiş. ama totalde ilk 10 a girememesi iyiye işaret mi değil mi bilemedim. ne kadar özel bölümde olsa,bayram da olsa ilk 10 a girmesi gerekirdi diye düşünüyorum. a-b grubu %8 oranına düştü yani 2200 evden 176 evi temsil ediyo. bu yüzden orada alınan sonuçlar bence pek öenmli değil artık.
inşallah haftaya bambaşka olur reytingler.
Öncelikle Merhaba...Bende düşündüm yeni izleyici değişimlerini...Ama ben sağlıklı olarak görmüyorum bu oranları...En büyük nedeni ise BAYRAM...Hatırlarsan geçen bayramda İki Aile yeni bölüm vermesine rağmen çok büyük düşüş yaşamıştı...İnsanlar izlemiyorlar bayram günleri fazla...Bu yüzden bu haftayı kıstas almıyalım...Diğer bir konu ise Acı Hayat AB grubunda ilk 10'a girememiş...Buda normal değil...Tekrarı bile büyük reyting alan Acı Hayat'ıda bayram çarptı...Yani Genel olarak bu haftaki reytinglerde genel bir düşüş var...Tüm programlarda bu yüzden kafamı takmıyorum...Gelecek haftaki oranlarıda dört gözle bekliyorum...
rap_alltime 02-01-07, 12:51 01.01.2007 Pazartesi Günü Reyting Raporları...
AB GRUBU...
1-Siyah Giyen Adamlar 2 Kanal D... 5.70 rating, 19.00 share...
2-İki Aile (özel) STAR TV... 3.90 rating, 13.00 share...
3-Karınca Kanal D... 3.80 rating, 13.80 share...
4-Bayram Keyfi SHOW TV… 3.70 rating, 14.50 share...
5-Atv Ana Haber ATV… 3.60 rating, 16.30 share...
:happy0064 :happy0064
İki Aile'nin özel Bölümü AB Grubunda 2.olmuş...Bundan güzel habermi var...Total Grubunda ilk 10'a giremese bile AB Grubunda 2.Yiz...
herkese merabalar arkadaşlar...valla bi foruma gireyim dedim..bi baktım harika bir reyting..hemde tekrar bölümünden...valla aşırı sevindim..:happy0064 :happy0064 2.yiz.. valla totalde ilk ona giremesek bile A/B de 2.yiz..ve bu harika bir reyting..Her ne kadar bayram yüzünden tüm reytingler düşse bile bayram günü 2. olmak öyle es geçilecek bi reyting değil bence...:happy0064
herkese merabalar arkadaşlar...valla bi foruma gireyim dedim..bi baktım harika bir reyting..hemde tekrar bölümünden...valla aşırı sevindim..:happy0064 :happy0064 2.yiz.. valla totalde ilk ona giremesek bile A/B de 2.yiz..ve bu harika bir reyting..Her ne kadar bayram yüzünden tüm reytingler düşse bile bayram günü 2. olmak öyle es geçilecek bi reyting değil bence...:happy0064
Hoşgeldin Nurdan...Doğrusunu söylemek gerekirse ben 2.olmayı beklemiyordum...Sonuçta hernekadar özel bölüm olarak adlandırılsada Tekrar bir bölüm izledik...Ve işin içine Bayram'ıda eklersek Star'ın 2.olması bence iyi bir sonuç...Kısa Günün kârı diyorum ben buna...Hernekadar reyting oranları düşükte olsa gelecek hafta yükseleceğiz tekrardan...Heyecan dozu yüksek yeni bölümümüz ile...Herşey çok Güzel olacak...!!!...
rap_alltime 02-01-07, 13:07 Hoşgeldin Nurdan...Doğrusunu söylemek gerekirse ben 2.olmayı beklemiyordum...Sonuçta hernekadar özel bölüm olarak adlandırılsada Tekrar bir bölüm izledik...Ve işin içine Bayram'ıda eklersek Star'ın 2.olması bence iyi bir sonuç...Kısa Günün kârı diyorum ben buna...Hernekadar reyting oranları düşükte olsa gelecek hafta yükseleceğiz tekrardan...Heyecan dozu yüksek yeni bölümümüz ile...Herşey çok Güzel olacak...!!!...
Hoşbulduk Buğra .. Bu arada reytingleri eklediğin için çok teşekkürler..valla bende beklemiyodum 2. olmayı..tabi geçen hafya totalde biraz düştüğümüz için halkımız kıyamadı tekrar bölümünü A/B de de olsa yükseltti..valla bu ara totale gıcık olmya başladım..:D :D ama A/B ye bayılıyorum..:D :D Kesinlikle demiyeyim ama İnşallah yükselicez haftaya...(her ne kadar izleyemeyecek olsamda 2-3 gün sonra video özetle kendimi avutucam..:icon_sorr )Dediğini gibi herşey çok güzel olcak..=)Hayat Güzeldir..:D
Hoşbulduk Buğra .. Bu arada reytingleri eklediğin için çok teşekkürler..valla bende beklemiyodum 2. olmayı..tabi geçen hafya totalde biraz düştüğümüz için halkımız kıyamadı tekrar bölümünü A/B de de olsa yükseltti..valla bu ara totale gıcık olmya başladım..:D :D ama A/B ye bayılıyorum..:D :D Kesinlikle demiyeyim ama İnşallah yükselicez haftaya...(her ne kadar izleyemeyecek olsamda 2-3 gün sonra video özetle kendimi avutucam..:icon_sorr )Dediğini gibi herşey çok güzel olcak..=)Hayat Güzeldir..:D
Nurdan...Nedemek...Eklemez olurmuyum...Bende görünce şaşırdım ve heyecanlandım zaten...Dediğin gibi fazla emin konuşamasakta yükseliş bekliyorum bende...Hem gelecek bölümdeki biriken olaylarıda bir düşün...Öyle bir yerde sonlandıki geçen hafta ilerisi için heyecan yaptı...Hem elimizdede hala çözemediğimiz bir tüyo'muz var...Köşkte olaylar karışacak...
Aaa Neden izleyemeyeceksin Nurdan...Ama her durumda Video Özeti hızlı bir şekilde ulaştırırım ben sana...İzleyememenin nedemek olduğunu geçen hafta elektirikler bana tecrübe ettirdi...Bu yüzden biran önce hazırlarım Video özeti...Doğru Dedin "Hayat Güzeldir..."
rap_alltime 02-01-07, 13:25 Nurdan...Nedemek...Eklemez olurmuyum...Bende görünce şaşırdım ve heyecanlandım zaten...Dediğin gibi fazla emin konuşamasakta yükseliş bekliyorum bende...Hem gelecek bölümdeki biriken olaylarıda bir düşün...Öyle bir yerde sonlandıki geçen hafta ilerisi için heyecan yaptı...Hem elimizdede hala çözemediğimiz bir tüyo'muz var...Köşkte olaylar karışacak...
Aaa Neden izleyemeyeceksin Nurdan...Ama her durumda Video Özeti hızlı bir şekilde ulaştırırım ben sana...İzleyememenin nedemek olduğunu geçen hafta elektirikler bana tecrübe ettirdi...Bu yüzden biran önce hazırlarım Video özeti...Doğru Dedin "Hayat Güzeldir..."
sorma Buğra yaa..annem eczacı..ve tüm yıl boyunca pazartesi yok sadece bu hafta pazartesi var..nolurdu tekrar bölümünün olduğu gün olsaydı..en azından bilgisayardan izlerdim..ve o nöbette benim de olmam gerekiyomuş..baya sıkı bi nöbet olcakmış..Eczanenin bilgisayarında tvmakinesi vardı..ama o da starı göstermiyo..sanki inadıma yapıyormuş gibi..ama arkadaşlara kesin emir verdim..saniyesini kaçırmadan izleyip bana rapor edicekler salı günü..:D ya Buğra sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum..seninde video özetlerin olmasa naapardım bilmiyorum..beni anlayacağını biliyorum..çok teşekkür ederim..hiç şüphem yok..ne kadar yardımsever olduğunu tüm forum farkında...tekrar saol..(ayy gene sulugözlülüğüm tutcak,zırıl zırıl ağlıcam..o yüzden en iyisi susmak..:D :D)
Herkese merhabalar,
Arada bir fırsat yakalayıp yorum yapayım dedim. Valla uzun süredir önümüzdeki bölümde dizimiz için önemli olayların olacağına dair duyumlar alıyoruz. En sonunda Emre Kınay-İclal Aydın'da bildiğiniz cümleyi söylediler tam oldu.
Ama gelinlik falan zannetmiyorum. Oğuz'un başı gelinikle yakalanırsa derde girer, ama Eda'nın da girer o durumda. Ben en baştaki fikrime devam ediyorum gene sahte evlilikdiyorum. Çünkü bilirsiniz genellikle evlenmekte olan erkeğe espriler yaparlar, "yakma kendini", "ne derdin var","başına bela alma" gibisinden, ne hikmetse evlenecek kadına söylemezler ama erkeğe mutlaka şakayla karışık söylerler, tecrübesiyle sabittir yani. İclal Aydın'da espriyle karışık Oğuz'un başına gelebilecek kötü şey olarak evliliği yorumladı fikrimce. Tabii ki her kadında evlilik olayına mest olur, bu tartışılmaz.
Bu bölüm bence velayet gelir, Oğuz&Eda gidip nasıl kurtuluruz diye avukat Ergin'e giderler. Ergin'de evlenin, tek kurtuluş bu der. Çocuklara söylerler, göstermelik, anlaşmalı bir evlilik olacak derler. Tam çocuklar şaşkın şaşkın düşünürken bölümümüz biter. Bizde heyecanla öbür haftayı, çocukların tepkisini bekleriz :)
Valla bence böyle olacak gibi...
sorma Buğra yaa..annem eczacı..ve tüm yıl boyunca pazartesi yok sadece bu hafta pazartesi var..nolurdu tekrar bölümünün olduğu gün olsaydı..en azından bilgisayardan izlerdim..ve o nöbette benim de olmam gerekiyomuş..baya sıkı bi nöbet olcakmış..Eczanenin bilgisayarında tvmakinesi vardı..ama o da starı göstermiyo..sanki inadıma yapıyormuş gibi..ama arkadaşlara kesin emir verdim..saniyesini kaçırmadan izleyip bana rapor edicekler salı günü..:D ya Buğra sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum..seninde video özetlerin olmasa naapardım bilmiyorum..beni anlayacağını biliyorum..çok teşekkür ederim..hiç şüphem yok..ne kadar yardımsever olduğunu tüm forum farkında...tekrar saol..(ayy gene sulugözlülüğüm tutcak,zırıl zırıl ağlıcam..o yüzden en iyisi susmak..:D :D)
Nurdan...Durumu çok iyi anladım...İşte Şans...Neyse enazından çözümsüz değil...Ama Eczanenin Tv makinasının Star'ı göstermemesi gerçekten sinir bozucu...Hep öyle olur zaten...Keşke Star'ında Canlı Yayını olsa internetten...O zaman problem kalmazdı ama maalesef yok...
Güzel sözlerin için Sağol Nurdan...Gerçekten çok mutlu oldum...Ama inan zevkle yapıyorum...Sizlerin mutlu olması benim için çok önemli...İşe yarıyorsa problem yok...Yok yok ağlama...
Neyse konuyu dağıtalım biraz...Bugün Vatanda yazıyordu...İclal Ablamız sete girerken ve çıkarken tüm herkese teker teker teşekkür ediyormuş...İclal Abla'mızın özelliğiymiş bu...Nekadar saygılı bir insan olduğunu gösteriyor...Yani hiç burnu havalarda değil...Bunu bir ek not olarak paylaşayim dedim...
Tekrar 28.Bölüme dönecek olursak...Ne 28.Bölümmüş bee...Gelmek için bizi çok bekletti...Halada bekletiyor...Özet olmayınca yorum yapmakta gitgide güçleşiyor...Söylenebilecek birçok şeyi söyledik gelecek haftaki bölümle ilgili...Artık bize bir takviye şart...Yolda kalmıyalım sonra...
Günlerdir birkaç cümlelik Tüyo'yu didikleyip duruyoruz...Ve bol miktarda fikir yürüttük...Kafamızda bol soru işaretleri var...(Nilgün'ünde soru işaretlerini cevaplamıştım geçen haftalarda...)...
Bundan sonra Ne olacak?...Bu Aşk nereye gidecek?...Damla'nın bu tavrı nezaman sonlanacak?...Gözüyaşlı Eda'yı gören Oğuz durumu anlayacakmı?...Eda bu aşk için ne karar verecek?...Oğuz'un şirketinin durumu ne olacak?...Velayet bombası patlayacakmı?...Ve son soru Köşkteki bu gergin havada Safiyenin 40 yıl rötarlı düğünü nasıl etkilecek...Düşünün düğün içinde neşe lazım,mutluluk lazım...Gerçekten gelecek bölüm çok sürprizli olacak...Nasıl bağlayacaklar çözemedim...Hala Eniştede burada...
Bir de tartışılan Ceren'e ilk söyleme konusuna değineyim. Eğer Oğuz böyle bir hata yaparsa Damla'yı tamamen kaybeder. Damla her zaman, her şeyi ilk bilen olmak istiyor evde dizi başından beri. Valla kudurur, bana açıklamadan niye Ceren'le konuşuyorsun diye.
Ayrıca hatırlarsanız, Eda, Edirne'ye dönüyoruz dediğinde "keşke Eda abla burada olsaydı" demişti, akşam babasına "çok alıştık Eda ablalara" demişti ve Eda'nın dönüşüne inanılmaz sevinmişti. Efe'nin kaçma olayında Eda'yla candan sarılmaları günlerce tartışılmıştı burada. Bu yüzden derim ki Damla Eda'yı zaten her zaman çok sevdi, tek derdi konuşulmaması, yok sayılması, o da Oğuz'un hatası. Daha Damla'nın tepkisini farkettiğinde konuşacaktı Damla'yla. Daha geçen bölümlerde bile Oğuz evlilik olaynı koşurken anladı ve hadi anlat diye babasının üstüne gitti biliyorsunuz. Oğuz anlatmadı gene. Çok sert tepki verecek olsa Damla babasının üstüne o kadar gitmezdi anlat diye, bana ne, ben biliyorum zaten anlatmasada olur derdi. Bence Oğuz güzel bir konuşsa Damla anlayacak. Neyse gelecek bölüme konuşurlar artık.
Herkese merhabalar,
Arada bir fırsat yakalayıp yorum yapayım dedim. Valla uzun süredir önümüzdeki bölümde dizimiz için önemli olayların olacağına dair duyumlar alıyoruz. En sonunda Emre Kınay-İclal Aydın'da bildiğiniz cümleyi söylediler tam oldu.
Ama gelinlik falan zannetmiyorum. Oğuz'un başı gelinikle yakalanırsa derde girer, ama Eda'nın da girer o durumda. Ben en baştaki fikrime devam ediyorum gene sahte evlilikdiyorum. Çünkü bilirsiniz genellikle evlenmekte olan erkeğe espriler yaparlar, "yakma kendini", "ne derdin var","başına bela alma" gibisinden, ne hikmetse evlenecek kadına söylemezler ama erkeğe mutlaka şakayla karışık söylerler, tecrübesiyle sabittir yani. İclal Aydın'da espriyle karışık Oğuz'un başına gelebilecek kötü şey olarak evliliği yorumladı fikrimce. Tabii ki her kadında evlilik olayına mest olur, bu tartışılmaz.
Bu bölüm bence velayet gelir, Oğuz&Eda gidip nasıl kurtuluruz diye avukat Ergin'e giderler. Ergin'de evlenin, tek kurtuluş bu der. Çocuklara söylerler, göstermelik, anlaşmalı bir evlilik olacak derler. Tam çocuklar şaşkın şaşkın düşünürken bölümümüz biter. Bizde heyecanla öbür haftayı, çocukların tepkisini bekleriz :)
Valla bence böyle olacak gibi...
Sami...Hoşgeldin...Aslında haklı olabilirsin...Biz hep değişik bir oaly bekliyoruz bu tüyo'dan...Ama doğru söyledin bu tüyo basbaya Sahte Evlilik fikrinide destekliyor...Herşey oraya doğru gidiyor...İnşallah haklı çıkarızda şu haftalardır tutturduğumuz Sahte Evlilik gerçekleşir...Olayların sıralamasınıda yapmışsın zaten...Yani Damla'nın tepkisi askıda kalacak...Ve Köşkümüze yeni doğan günle beraber bir posta gelecek...Ama o posta köşkte yeni oyunların,yeni fırtınaların kopmasına neden olacaktır...Bir süre Yıkılan Eda'ya Oğuz'dan bu teklif gelir...Ve işte o zaman eğlence başlar...Hem bu evlendik,evlenemedik sancısı ortadan kalkar hemde velayet davası hüsran ile sonuçlanır...Hemde İki Aile Ailesi için büyük komedi soslu aşk bölümleri çıkar...Bu çatışmanın çıkardığı sonuçlar...Herşey rayına oturur...İki Aile içinde evliliğe geçiş ancak böyle olabilir zaten...Ama demişsinki bölüm sonu Sahte evlilik fikri çocuklara açıklanır...Hepsi kabul etse bile Damla'nın sahtede olsa bu evliliğe tepkisi ne olur...?...Kesinlikle yine sert bir tepki olacak gibi geliyor...Ama Eda'nın çocuklarından ayrılmaması için kabul etmek zorunda...Sonuçta Eda'nın o perişan halinide görecek ve içi sızlayacak...Annesizliğin nedemek olduğunu bildiği için anlayacaktır...Kimbilir belkide Eda ile arasında buzlar bu yollada eriyebilir...
rap_alltime 02-01-07, 13:49 Nurdan...Durumu çok iyi anladım...İşte Şans...Neyse enazından çözümsüz değil...Ama Eczanenin Tv makinasının Star'ı göstermemesi gerçekten sinir bozucu...Hep öyle olur zaten...Keşke Star'ında Canlı Yayını olsa internetten...O zaman problem kalmazdı ama maalesef yok...
Güzel sözlerin için Sağol Nurdan...Gerçekten çok mutlu oldum...Ama inan zevkle yapıyorum...Sizlerin mutlu olması benim için çok önemli...İşe yarıyorsa problem yok...Yok yok ağlama...
Neyse konuyu dağıtalım biraz...Bugün Vatanda yazıyordu...İclal Ablamız sete girerken ve çıkarken tüm herkese teker teker teşekkür ediyormuş...İclal Abla'mızın özelliğiymiş bu...Nekadar saygılı bir insan olduğunu gösteriyor...Yani hiç burnu havalarda değil...Bunu bir ek not olarak paylaşayim dedim...
Tekrar 28.Bölüme dönecek olursak...Ne 28.Bölümmüş bee...Gelmek için bizi çok bekletti...Halada bekletiyor...Özet olmayınca yorum yapmakta gitgide güçleşiyor...Söylenebilecek birçok şeyi söyledik gelecek haftaki bölümle ilgili...Artık bize bir takviye şart...Yolda kalmıyalım sonra...
Günlerdir birkaç cümlelik Tüyo'yu didikleyip duruyoruz...Ve bol miktarda fikir yürüttük...Kafamızda bol soru işaretleri var...(Nilgün'ünde soru işaretlerini cevaplamıştım geçen haftalarda...)...
Bundan sonra Ne olacak?...Bu Aşk nereye gidecek?...Damla'nın bu tavrı nezaman sonlanacak?...Gözüyaşlı Eda'yı gören Oğuz durumu anlayacakmı?...Eda bu aşk için ne karar verecek?...Oğuz'un şirketinin durumu ne olacak?...Velayet bombası patlayacakmı?...Ve son soru Köşkteki bu gergin havada Safiyenin 40 yıl rötarlı düğünü nasıl etkilecek...Düşünün düğün içinde neşe lazım,mutluluk lazım...Gerçekten gelecek bölüm çok sürprizli olacak...Nasıl bağlayacaklar çözemedim...Hala Eniştede burada...
Buğra ne kadar güzel bir haber paylaşmışsın bizlerle..valla İclal ablamızın burnunun havada olmayacağını zaten tahmin edebiliyoruz..ama bunun kanıtını görmek ayrı bir mutluluk..Gerçekten de güzelliği,canayakınlığı,oyunculuk kalitesi dışında saygılı bir insan olduğunu bilmek çok güzel..
Buğra soru bombardımanına tutmuşsun forumu..aslında hepside üzerinde düşünülecek sorular..bu arada dediğin gibi oğuzun şirketinin durumu da hiç iyi değil..İnşallah sonradan üzülmez Oğuz abimiz..Safiş ablamızın düğününü etkileyebilir aslında..bir düğünde herkesin keyfi kaçık olursa gerçekten de hiç iyi olmaz..Eniştenin burda olması aslında iyi oldu..Yaman'ın velayet davasını o da görürse Oğuz dan önce davranıp Yaman'la konuşabilir..çünkü eniştenin Yamanı sevmediğini ilk geldiği gün oğuzla konuşurken öğrenmiştik...İnşallah Yamana ders vericek bir konuşma yapar...
Buğra ne kadar güzel bir haber paylaşmışsın bizlerle..valla İclal ablamızın burnunun havada olmayacağını zaten tahmin edebiliyoruz..ama bunun kanıtını görmek ayrı bir mutluluk..Gerçekten de güzelliği,canayakınlığı,oyunculuk kalitesi dışında saygılı bir insan olduğunu bilmek çok güzel..
Buğra soru bombardımanına tutmuşsun forumu..aslında hepside üzerinde düşünülecek sorular..bu arada dediğin gibi oğuzun şirketinin durumu da hiç iyi değil..İnşallah sonradan üzülmez Oğuz abimiz..Safiş ablamızın düğününü etkileyebilir aslında..bir düğünde herkesin keyfi kaçık olursa gerçekten de hiç iyi olmaz..Eniştenin burda olması aslında iyi oldu..Yaman'ın velayet davasını o da görürse Oğuz dan önce davranıp Yaman'la konuşabilir..çünkü eniştenin Yamanı sevmediğini ilk geldiği gün oğuzla konuşurken öğrenmiştik...İnşallah Yamana ders vericek bir konuşma yapar...
Nurdan...Valla öyle oldu soru bombardımanına tuttum forumumuzu...Bu soruların bir kısmını özet,diğer kısmınıda fragman verecek artık...Yani toptan Zaman verecek bunların cevabını...Bak doğru dedin...İnşallah Enişte gitmeden bu bomba patlarda hem Eda'ya destek olur,hemde Yaman'a gereken dersi verir...Ama bahsettiğimiz kişi Yaman bugüne kadar ne dersler verildide anlamadı...Bundan sonrada anlayacağını sanmıyorum...Yaman Odun geldi,Odun gider diyorum...
Sami...Çok Haklısın...Damla'nın tepkilerinin büyük bölümüde onunla hiçbirşeyin konuşulmaması...Bende hatırlıyorum Damla'nın Eda ablasını nekadar çok sevdiğini,dertleştiğini...Ne güzel günlerdi...Damla'nın en büyük sırlarını Eda biliyordu...Tek suç Damla'ya bir açıklama yapılmaması...İnşallah dediğin gibi olur...Oğuz şöyle Damla ile açık açık ve yalnızca bir konuşurlar...Duygularını,nereden nereler geldiklerini konuşurlar...Ve Üstüne Eda'nın velayet bombası patlayınca Damla Eda ABLA'sına iyicene yakınlaşacak...Bak birşey çıkmaya başlıyor yavaş yavaş...
rap_alltime 02-01-07, 14:00 Nurdan...Valla öyle oldu soru bombardımanına tuttum forumumuzu...Bu soruların bir kısmını özet,diğer kısmınıda fragman verecek artık...Yani toptan Zaman verecek bunların cevabını...Bak doğru dedin...İnşallah Enişte gitmeden bu bomba patlarda hem Eda'ya destek olur,hemde Yaman'a gereken dersi verir...Ama bahsettiğimiz kişi Yaman bugüne kadar ne dersler verildide anlamadı...Bundan sonrada anlayacağını sanmıyorum...Yaman Odun geldi,Odun gider diyorum...
Sami...Çok Haklısın...Damla'nın tepkilerinin büyük bölümüde onunla hiçbirşeyin konuşulmaması...Bende hatırlıyorum Damla'nın Eda ablasını nekadar çok sevdiğini,dertleştiğini...Ne güzel günlerdi...Damla'nın en büyük sırlarını Eda biliyordu...Tek suç Damla'ya bir açıklama yapılmaması...İnşallah dediğin gibi olur...Oğuz şöyle Damla ile açık açık ve yalnızca bir konuşurlar...Duygularını,nereden nereler geldiklerini konuşurlar...Ve Üstüne Eda'nın velayet bombası patlayınca Damla Eda ABLA'sına iyicene yakınlaşacak...Bak birşey çıkmaya başlıyor yavaş yavaş...
haklısın vall..gerçekten de iyi olurdu ama ay ne güzel bi nick oldu yamana...odun..Buğra çam ağacından sonra şimdide odun...valla senin yeşil bitkilerle aran iyiye benziyo...çok güzel yaa...Yaman=odun(her iki dünyadada :D )süper yaa..:happy0064 resmen içimdekileri anlatıyo..:D
aslında oğuzun evlenme kararlarını söyleyecekleri akşam damal oğuza "baba sen başka bir şey mi söyleyecektin" dediğinde söylese ne güzel olurdu..tam da yeri ve zamnıydı..anlaşılan küçük kıyamate daha var...
haklısın vall..gerçekten de iyi olurdu ama ay ne güzel bi nick oldu yamana...odun..Buğra çam ağacından sonra şimdide odun...valla senin yeşil bitkilerle aran iyiye benziyo...çok güzel yaa...Yaman=odun(her iki dünyadada :D )süper yaa..:happy0064 resmen içimdekileri anlatıyo..:D
Nurdan...Bak bende şimdi farkettim...Benimde benzetmelerim odunlardan,ağaçlardan gidiyor iki gündür...Ziraat Mühendiside olmayacağım ama hayırdır inşallah...
Yaman'ın Sloganını beğenmene Sevindim...İçindekileri anlatıyorsa Tamamdır...Bak şimdi Tarığı emekli ettik...Tekrar Yaman'a döndük...Hatırlarsan bir aralar Analizler,yorumlar bol bol Tarık hakaretleri ile kaynıyordu...(Hatta Ecem bunun kitabını bile yazacaktı)...Ama Yaman'a Dönüş yaptık...:img-yes: :img-yes:
rap_alltime 02-01-07, 14:24 Nurdan...Bak bende şimdi farkettim...Benimde benzetmelerim odunlardan,ağaçlardan gidiyor iki gündür...Ziraat Mühendiside olmayacağım ama hayırdır inşallah...
Yaman'ın Sloganını beğenmene Sevindim...İçindekileri anlatıyorsa Tamamdır...Bak şimdi Tarığı emekli ettik...Tekrar Yaman'a döndük...Hatırlarsan bir aralar Analizler,yorumlar bol bol Tarık hakaretleri ile kaynıyordu...(Hatta Ecem bunun kitabını bile yazacaktı)...Ama Yaman'a Dönüş yaptık...:img-yes: :img-yes:
valla Buğra sen Ziraat mühendisi de olursun..beklerim yani..:D :D hakkaten 2 gündür bi ağaçlardan gider oldun..hayırdır İnşallah..:D valla ya bu aralar Tarıktan hiç bahsetmez olduk...özledim keratayla uğraşmayı....hatırlamaz mıyım ne yorumlar yaptığımızı...az gıcık olmadık Tarığa..derler ya gözden ırak olan iki aile ailesinin gönlünden de uzak olur diye..epeydir gıcık olmuyorum şu tarığa..:D valla biz kitabı hala bekliyoruz...İnşallah Ecem yazarda bi güzel keyifle okuruz...yanımızda şömine...şöminenin içinde yaman aman odun..:img-hyste :img-hyste süper olurdu..
YAMAN IN TARIK OUT
valla Buğra sen Ziraat mühendisi de olursun..beklerim yani..:D :D hakkaten 2 gündür bi ağaçlardan gider oldun..hayırdır İnşallah..:D valla ya bu aralar Tarıktan hiç bahsetmez olduk...özledim keratayla uğraşmayı....hatırlamaz mıyım ne yorumlar yaptığımızı...az gıcık olmadık Tarığa..derler ya gözden ırak olan iki aile ailesinin gönlünden de uzak olur diye..epeydir gıcık olmuyorum şu tarığa..:D valla biz kitabı hala bekliyoruz...İnşallah Ecem yazarda bi güzel keyifle okuruz...yanımızda şömine...şöminenin içinde yaman aman odun..:img-hyste :img-hyste süper olurdu..
YAMAN IN TARIK OUT
Nurdan...Ooo Yaman hakkında hayaller bile kurmaya başladın...Buda senin ikinci hayalin oldu dünden beri...Çınar ağacı gölgesinde yorum yaptırdın...Şimdide Odun sayesinde 404'lere 404 hakaret kitabını okutuyorsun...Süper...
Neler oluyor bize...Yeni bölümün olmayışı ve özetimizin gelmeyişi garip garip hayaller ve benzetmeler kurduruyor hepimize...:img-hyste :img-hyste
Biran önce Özetimiz gelsin yoksa İki Aile Ailesinin durumu hiç hoş değil...!!!
NOT:YAMAN IN TARIK OUT Bu benzetmeyi çok beğendim...
Ben hemen bir soru atayimde ortaya durumu kurtaralım...(Ahh o kadar çok soru varkı kafamda yine soru bombardımanı oluşturmayayim...)...
Sizce Yeni Bölüm Nerede Başlıyacak ve Eda gözyaşlarını sebebini açıklamalımı?...Yoksa açıklama yapmayıp içinemi atmalı?...(Biraz Garip bir soru oldu ama soru sorudur...?)))
rap_alltime 02-01-07, 14:43 Nurdan...Ooo Yaman hakkında hayaller bile kurmaya başladın...Buda senin ikinci hayalin oldu dünden beri...Çınar ağacı gölgesinde yorum yaptırdın...Şimdide Odun sayesinde 404'lere 404 hakaret kitabını okutuyorsun...Süper...
Neler oluyor bize...Yeni bölümün olmayışı ve özetimizin gelmeyişi garip garip hayaller ve benzetmeler kurduruyor hepimize...:img-hyste :img-hyste
Biran önce Özetimiz gelsin yoksa İki Aile Ailesinin durumu hiç hoş değil...!!!
Ben hemen bir soru atayimde ortaya durumu kurtaralım...(Ahh o kadar çok soru varkı kafamda yine soru bombardımanı oluşturmayayim...)...
Sizce Yeni Bölüm Nerede Başlıyacak ve Eda gözyaşlarını sebebini açıklamalımı?...Yoksa açıklama yapmayıp içinemi atmalı?...(Biraz Garip bir soru oldu ama soru sorudur...?)))
vall öyle oldu Buğra..Gerçekten de böyle giderse durumumuz hiç iyi değil..Flaş Flaş Flaş İki Aile Ailesi aklını kaçırıyor..:img-hyste (bu aralar fazla magazin seyrettim galiba :D )
hemen sorunu yanıtlayım Buğra..bence kesin bittiği yerde başlıcak..yani eda ağlarken..çünkü öyle bir sahneyi kesip atmazlar..çünkü 2 haftadır Eda nın açıklayıp açıklamayacağını tartışdık durduk..yani kesin ordan devam eder..bence açıklamaz Eda ablamız..çünkü açıklarsa oğuzun damlaya bir hesap sorabileceğini,damlaya kızabileceğini düşünür..başka bir bahane bulur..Safiş ablamıza üzüldüğünü falan söyler...ama söylemez bence...
NOT:Buğra benzetmemi beğendiğin için çok tşkler..:img-wink:
vall öyle oldu Buğra..Gerçekten de böyle giderse durumumuz hiç iyi değil..Flaş Flaş Flaş İki Aile Ailesi aklını kaçırıyor..:img-hyste (bu aralar fazla magazin seyrettim galiba :D )
hemen sorunu yanıtlayım Buğra..bence kesin bittiği yerde başlıcak..yani eda ağlarken..çünkü öyle bir sahneyi kesip atmazlar..çünkü 2 haftadır Eda nın açıklayıp açıklamayacağını tartışdık durduk..yani kesin ordan devam eder..bence açıklamaz Eda ablamız..çünkü açıklarsa oğuzun damlaya bir hesap sorabileceğini,damlaya kızabileceğini düşünür..başka bir bahane bulur..Safiş ablamıza üzüldüğünü falan söyler...ama söylemez bence...
Nurdan...Flaş Haberini çok beğendim...Biraz daha böyle giderse olacağı bu...İyi İyi seyret bu aralar fazla magazin...Belki sende şu meşhur röportajı görürsün...Bir çeken olmadı o röportajı yoksa fragman niyetine onu didiklemeye başlardık...Yeterki didikleyecek birşey olsun...Yoksa işte böyle sorulara maruz kalıyoruz...Forumda ikimizde başka kimsede olmayınca sorularda tükeniyor...
Bende senin gibi düşünüyorum...Her zamanki gibi İki Aile'de Zaman atlaması olmayacak ve bittiği andan başlıyacak...Şöyle mutfağın genel bir görünümü ile başlayacak...Oğuz hafifçe "Ne oldu Eda" diyecek...Eda gözyaşlalrını gizlemeye çalışacak..."Oğuz sen ağladınmı diyecek"...Eda durumu kurtarmak için birşeyler söyleceyecek...
Tamam bukadarı yeter...Devamınıda izleyelim artık...Görüyormusunuz kamera açılarına kadar tahmin yaptım...Daha ne olsun...
Arkadaşlar,
Daha önce haber verdiğim Emre Kınay'ın eski dizisi "Esir Şehrin İnsanları" nın terkarı dün ilk bölümüyle Türkmax'da başlamış. Hafta içi hergün 18:30'da Türkmax'da dizi.
Bilgilerinize...
merhaba arkadaşlar
kısa bir aradan sonra yine aranıza döndüm:happy0064
dün tekrarı izledim özel bölümü çok istemiştik ya oldu izlerken çok keyif aldım yine. ikinci defa izlemek daha iyi oluyor heyecandan kaçırdığın yerleri bir daha görüyosun
dün izlerken daha bir dikkatle izledim farekettim ki her izleyişte bir başka güzelliği yakalıyo insan. özellikle bir şeyin çok iyti farkına vardım eniştemizin mimiklerine tam dikkat etmemişim:img-in_lo dün izlwerken onun n kadar iyi biri oyuncu olduğunun bir kez daha farkına vardım özellkle eve ilk geldiğinde safiyeyi gelinlikle görünce yüzünde öüdürün beni cinsinden bir ifade vardı:img-hyste
eda oğuz her zamanki gibi süperdi onları ifade bile edemiyorum:happy0064
şimdi acil çıkmam lazım iyi akşamlar hepinize:happy0064 özeti merakla bekliyorum ayrıca yeni yıl bölümü içimde uhte oldu:img-in_lo
merhaba arkadaşlar
kısa bir aradan sonra yine aranıza döndüm:happy0064
dün tekrarı izledim özel bölümü çok istemiştik ya oldu izlerken çok keyif aldım yine. ikinci defa izlemek daha iyi oluyor heyecandan kaçırdığın yerleri bir daha görüyosun
dün izlerken daha bir dikkatle izledim farekettim ki her izleyişte bir başka güzelliği yakalıyo insan. özellikle bir şeyin çok iyti farkına vardım eniştemizin mimiklerine tam dikkat etmemişim:img-in_lo dün izlwerken onun n kadar iyi biri oyuncu olduğunun bir kez daha farkına vardım özellkle eve ilk geldiğinde safiyeyi gelinlikle görünce yüzünde öüdürün beni cinsinden bir ifade vardı:img-hyste
eda oğuz her zamanki gibi süperdi onları ifade bile edemiyorum:happy0064
şimdi acil çıkmam lazım iyi akşamlar hepinize:happy0064 özeti merakla bekliyorum ayrıca yeni yıl bölümü içimde uhte oldu:img-in_lo
Hoşgeldin...Ve Güle Güle...
Sende Dünkü özel bölümü değerlendirmişsin...Çokta haklısın insan tekrar izlerken birçok ayrıntıyı yakalıyor...Bizim dizimiz böyle her izleyişte ayrı tat alıyor ve sıkılmıyor insan...Neden Eski Türk Filmleri hala izleniyor...Neden belki binlerce kez yayınlanmasına rağmen zevkle izleniyor...Aynen İki Aile'de öyle...İnsanı sıkmıyor ve boğmuyor...Klişe diyaloglar,alışılagelmiş ve sırf o bölümde flaş olaylar olsun diye abartmıyorlar....Tamam tamam ben yine Eski Türk filmlerinden girdim biraz daha devam edersem reytinglerden çıkacağım...
Enişte Yüksel'in yüz ifadelerine bende dikkat ettim...Adam resmen konuşmadan anlattı hislerini...Zaten sonrada bir başladı konuşmaya hiç susmadı...
İyi Akşamlar...Hiç olmassa geldin son dakika yorumlarını paylaştın...Sağol...Görüşürüz...Ve Benimde içimde Yeni Yıl bölümünün uhte kaldığını söyleyebilirim...Yeni yıl ekranını bayağı şenlendirirdi bizim Ailemiz...Neyse bu senede böyle olsun...Gelecek sene inşallah...
Sami...Esir Şehrin İnsanları'nın tarihini ve saatini söylediğin için Sağol...Demek Emre Kınay hafta içi hergün Türkmax'de Arz-ı Endam edecek...
GizemliSahne 02-01-07, 16:27 selamlar arkadaşlar....
bayram dolayısıyla aranızda olamadım.. fırsat bulunca hemen uğrayayım dedim.. yine forumumuz hareketli valla bayram falan dinlemişsiniz bakıyorum da.. özellikle buğra hep buralardaymışsın :) keyifler iyi anlaşılan, dün özel bölüm de vardı.. yeni bölüme bir adım daha yaklaştık.. heyecan başlamış bile bakıyorum da :) valla tam boş vaktim var derken bu sefer de evde internet kesik yaa, yine uzun yorum yapamayacağım:icon_sorr neyse artık yeni bölümün ardından bomba yorumlarla hepimiz burayı çoşturucaz inşallah:good: az sonra çıkacağım tekrar, iki aile ailesine çok alışmışım valla hepinizi özlemişim :) hepinize iyi bayramlar ve mutlu yıllar diliyorum tekrar bye
selamlar arkadaşlar....
bayram dolayısıyla aranızda olamadım.. fırsat bulunca hemen uğrayayım dedim.. yine forumumuz hareketli valla bayram falan dinlemişsiniz bakıyorum da.. özellikle buğra hep buralardaymışsın :) keyifler iyi anlaşılan, dün özel bölüm de vardı.. yeni bölüme bir adım daha yaklaştık.. heyecan başlamış bile bakıyorum da :) valla tam boş vaktim var derken bu sefer de evde internet kesik yaa, yine uzun yorum yapamayacağım:icon_sorr neyse artık yeni bölümün ardından bomba yorumlarla hepimiz burayı çoşturucaz inşallah:good: az sonra çıkacağım tekrar, iki aile ailesine çok alışmışım valla hepinizi özlemişim :) hepinize iyi bayramlar ve mutlu yıllar diliyorum tekrar bye
Pelin Hoşgeldin Sefalar getirdin...Seninde yorumlarını nasıl özledim anlatamam...Evet burayı boş bırakmadım ama Nurdan'da çıktıktan sonra yalnız kaldım...Kendimi ıssız bir adada gibi hissediyorum...İki Aile Ailesinin mekanında olduğum herzaman boşta olsa çok keyifliyim Pelin...
Neyse yorumunu görünce sevinmiştim...Oh be Pelin geldi demiştim ama az kalacaksın demek...Sağlık olsun...Doğru dedin Yeni Bölümden sonra burayı coşturacağız elbirliği ile...
Ama seni gördüğüme çok sevindim Pelin...İnşallah tatilin iyi gidiyordur...Bol enerji depola hem dersler için hemde İki Aile Ailesi için...Çünkü dönüşte fırsat buldukça aramızda olmanı isteriz...Seninde Bayramın kutlu olsun kendine İyi bak...
yeniden buradayım:img-hyste
bugra bugün sitenin yeni bekçisi sensin heralde hayri ortalarda görünmüyor bu arada güllerin içinde videon müthiş olmuş izliyorum sürekli tekrar eline sağlık:happy0064
yeni yıl bölümü olmasa da 6 gün sonra müthiş bir bölüm daha izlicez inş umarım edayla oğuz un arası açılmaz damla yüzünden
en çok buna üzülürüm böyle bir şey olursa... bu konuda tahminleriniz var mı?
yeniden buradayım:img-hyste
bugra bugün sitenin yeni bekçisi sensin heralde hayri ortalarda görünmüyor bu arada güllerin içinde videon müthiş olmuş izliyorum sürekli tekrar eline sağlık:happy0064
yeni yıl bölümü olmasa da 6 gün sonra müthiş bir bölüm daha izlicez inş umarım edayla oğuz un arası açılmaz damla yüzünden
en çok buna üzülürüm böyle bir şey olursa... bu konuda tahminleriniz var mı?
Yeniden Hoşgeldin gülbence...
Bak Hayri dedin yine aklıma getirdin...Bende gelmesini dört gözle bekliyorum...Çok özledim...Ama işlerini halleder halletmez tekrar aramızda olacak inşallah...Ben şuan onunda yokluğunu doldurmaya çalışıyorum...Çünkü yokluğu çok belli...
Beğenmene Sevindim o klibi...Nedemek böyle güzel yorumlar aldıkça çok mutlu oluyorum Sağol...
Doğru söyledin her türlü 6 gün sonra İki Aile'mize kavuşacağız...Ve Kafamızın içinde çözümü çok zor soru işaretlerine cevap bulacağız...Çok özledim dizimizide...Özel bölümü izlesek bile yeni bölümün tadı bir başka oluyor...
Ooo biz 2 hafta zor sabrediyoruz...Yayın döneminin sonunda,yazın 3 ay nasıl bekleyeceğiz bakalım...Ama suç bizde değil kendine böyle sıkı sıkı bağlayan dizimizde...Ailemizden uzakta gibi hissediyoruz kendimizi...Köşkümüzüde içindeki ve çevrelerindekileride çok özledim...Hadi be özet bu haftada erken gel...
Yeniden Hoşgeldin gülbence...
Bak Hayri dedin yine aklıma getirdin...Bende gelmesini dört gözle bekliyorum...Çok özledim...Ama işlerini halleder halletmez tekrar aramızda olacak inşallah...Ben şuan onunda yokluğunu doldurmaya çalışıyorum...Çünkü yokluğu çok belli...
Beğenmene Sevindim o klibi...Nedemek böyle güzel yorumlar aldıkça çok mutlu oluyorum Sağol...
Doğru söyledin her türlü 6 gün sonra İki Aile'mize kavuşacağız...Ve Kafamızın içinde çözümü çok zor soru işaretlerine cevap bulacağız...Çok özledim dizimizide...Özel bölümü izlesek bile yeni bölümün tadı bir başka oluyor...
Ooo biz 2 hafta zor sabrediyor |