Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Hoşgeldin buğraa....
evt iştee bende öyle düşünüyorumm...oğuzz sadece bir kademe daha atladıı..:D...eda'nın karakteriene uymazkii böylee aa evt evtt.. bu ihtimali atalım önümzüden zatenn... geriyee ne klaıyorr cevaplamamasıı... hayırda demiyecek bence...sadece susacakk.. oğuz'Da zaten hemne içinde geçircektir naptım ben yaa diyee. ama öylee bir söylüyoki yane ben naptım cinsindne değill hemn yanee bumudur budur yane gibisinden...... eda bence oğuz'a gene lafları sıralayacakk..ama oğuzun bu teklifi yapması eda'nın aklında bazı şeylerin netleşecek ama karışacaktırda yane.. evlenmee teklifindne bahsediyoruz çıkmaa teklifi değil ... çok ciddii birşeyy... .. oğuızda bu sefer demesin ben evlenmee teklifini ettim yanee napim daha.... ergin bu durumda inşallah bunun böylee olmaması gerektiğini oğuz sende yane çok aceleci davranmışsın,, bir ymeğe falan çıkarr yadaa bir yerleree falan gidin der...(ne güzel oldu dimi böylee inşallah olurr yane:D(
gerçekten öyle...keşke bir akşam yemeye davet etseydi...öyle bir ortamda böyle önemli bir teklif çok daha iyi olurdu...
haklısın Edanın karakterine evet demesi hiç uymuyor...ama susar bilmiyorum...çeçerolunu gösterir bence :D
yada en kötüsü küs kalabilir...
ne aşkmış bee...bir gün havalarda öbür gün yerde...iyi bir son olacaka bundan eminiz ama aradan neler geçti ve hala neler oluyor...kafamız iyice karıştı...
rap_alltime
26-11-06, 18:05
Herkese selamlar...
Bugün harika yorumlar gelmiş...Deminden beri zevkle okuyorum...Ama Nurdanın yorumu ile herşey değişmiş...
Şimdi okur okumaz fragmanı defalarca izledim...(Hemde çok)...Aynen öyle diyor...Şuan bende şoktayım...Gerçekten bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmemiştim...(Daha doğrusu bu özetten böyle birşeyin çıkacağını...)...
Şimdi Oğuzun evlen o zaman benimle dediği kesin...Ama Eda'nın ne tepki vereceği önemli...Daha herşey okadar yeniki...Daha birbirlerini sevdiklerini söylemeden bu teklifi duymak eminim şok edecek...(Bence Oğuzda bir anlık söyledi...Ağzından çıktı...)...Daha çocuklar var,Damla var...Eda'nın çocukları var daha onların en ufak birşeyden haberleri yok...Oğuz abileri üst kat komuşuları...Eda ablaları alt kat komşuları...(Belkide Abladan öte...)...
Yani bu teklif bir anlık söylenmiş...Devamının olacağını düşünmüyorum...Bence Eda'da cevap veremeyecek...Oğuz'da pişman olacak...(Hadi olduda Eda kabul etti...O zaman ne olacak...?...)...Oğuz bunu düşünmedi...Ve bu teklif bölüm sonu geldiği için merakta kalacağız...
Anlayacağınız bu teklifi biz Seni Seviyorum olarak anlıyalım...Oğuzun bir kademe daha ilerlediğini gösterir...
hoşgeldn Buğra...
bizde hala şoktan çıkamadk...yarına kadr da çıkamayız heralde...oğuz 1 kademe ilerledi ama eda kesin kabul etmicek...hiç bişeyi düşünmeden (n başta çocuklar olmak üzere)) o anki sinirle söyledi onu...kesin pişman olacak....off yaa..ne güzel evlenme teklif etmişti...nolur eda kabul etse...(benimkisi hayal işte)):icon_sorr :icon_sorr biz şimdi 1 haftayı nası beklicez yaa??(ayy nerdeyse depresyona gircem,kendine gel nurdan)):D :D ...
Bölümle ilgisi olmayan ve tek cümlelik mesajlarınız silinmiştir ve silinmeye de devam edilecektir .
_butterfly_
26-11-06, 18:09
Hoşbulduk Ecem..Şimdi aynen katılıyorum...Teklfilin cevabı belli şimdiden...Boşuna hiç heyecanlanmayalım...Bizim için önemli olan bu teklifin(Zamansız Teklfin)neler getireceği...Bencede Eda cevap vermeyecek...Oğuz'da yine telaşına ve acelesini(Yani kendi kendine kızacak...)...
Ama aklıma şöylede birşey geliyor...Bu teklif tahminimce gergin olan havayı yumuşatacak...Eda şöyle Oğuza açıklayacak...Herşeyin çok erken olduğunu...Herşeyden önce kenidlerinin anne ve baba olduklarını ve bu kararın çok ciddi bir karar olduğunu...(Eda'nın halen süre gelen acı tecrübesini Oğuzda biliyor...)...Eğer tahimn ettiğim gibi böyle birşey olursa O zaman hangi döneme giriyoruz...Sevgililik dönemi...Yani adı konmuş oluyor...Ve daha sık vakit geçirmeler...Ecemin dediği gibi sürpriz yemekler dönemi başlıyor...Tek fark adı konulmuş olacak...Ve bu ciddi karardan önce bu dönem başlayacak...
Ben bu ani ve şok eden teklifin bu amaçla yapıldığını düşünüyorum...Sevgili senarsitlerimiz tarafından...
Sonuçta hepimiz bir patlama beklemiyormuyduk ikisinin birinden...Ancak aşklar o zaman itiraf edilir diyorduk...Bunda iyi patlamamı olur...Ve itirafmı olur...
Bu zamanı gelmemiş evlenme teklifinin getirileri bunlar olacak...
Nuray...Güle güle...Yorumların süperdi...bye bye bye bye
Hayri hoşbulduk....
evet buğraa hiç dğeilse bunu biliyoruzz evet demiyecek....hayırda demiyecek... ortası ne oluyor susmakk ve akabinde açıklama yapmakk...oğuzunda zaten bu evlenmee teklifinin neden yaptığının yada iştee mantıklı bir açıklama olduğu söylerr...vee deidğin gibbi asıl bunda sonra herşey başlıyorr eda ne demişti çocuklar biz beraber görmeyee alışsın cnm nolcakk... bunu oğuzada söyleyecektir...iştte oğuz'un yemeĞee çıkalım demsii.daha çok vakit geçrimelri. en öenmlis aynı evde yaşıyorlar..sabahları birbirleirnin yüzlerini görmeden günee başlamıyorlardki akşamda öyle...;)
ama tarık ve serpil faktörünü unutuyoruzz diyecemde artık ne yapackalrr ay ben 404's teşekür etmeyi unutum bak gene 404'S ler sayesinde oğuzdan evlenme teklifi geldi.. teşekrülerr :D:D...
oğuzda bu teklifi önceden planlamadı. o anda kıskançlığından veya edanın sen kim oluyrsun demesinden dolayı sahiplenme duygusu ile biranda söledi öyle evlen benimle diye. şuan bunları yazarken aklıma birşey daha geldi. düşünsenize oğuz bunu söylerken çoçuklardan biri bunu duyuyor. ve eda oğuza cevabını veremeden çoçukların peşinden gidiyor. bu çoçuk efe olabilir. ve eda oğuzun peşinden cevap veremeden gidiyor.böylece efenin tepkisi zaten cevabı net bir şekilde oğuza vermiş olur. tabiki inşallah böyle olmaz..
hoşgeldn Buğra...
bizde hala şoktan çıkamadk...yarına kadr da çıkamayız heralde...oğuz 1 kademe ilerledi ama eda kesin kabul etmicek...hiç bişeyi düşünmeden (n başta çocuklar olmak üzere)) o anki sinirle söyledi onu...kesin pişman olacak....off yaa..ne güzel evlenme teklif etmişti...nolur eda kabul etse...(benimkisi hayal işte)):icon_sorr :icon_sorr biz şimdi 1 haftayı nası beklicez yaa??(ayy nerdeyse depresyona gircem,kendine gel nurdan)):D :D ...
Hoşbulduk Nurdan...Valla patlatmışsınız yorumları...Seni ayrıca tebrik ediyorum...Ve seni İki Aile dudak okuma uzmanı seçiyorum...Artık fragmanlardaki dudak okumaları sana ait...
Ama konuya döncek olursak ben dizinin ömrü için söyleyeyim kabul etmemesi daha hayırlı...Şimdi anlamasak bile uzun vadede daha neler göreceğiz...Neyseki yarın yeni bölümümüz var...
_butterfly_
26-11-06, 18:15
oğuzda bu teklifi önceden planlamadı. o anda kıskançlığından veya edanın sen kim oluyrsun demesinden dolayı sahiplenme duygusu ile biranda söledi öyle evlen benimle diye. şuan bunları yazarken aklıma birşey daha geldi. düşünsenize oğuz bunu söylerken çoçuklardan biri bunu duyuyor. ve eda oğuza cevabını veremeden çoçukların peşinden gidiyor. bu çoçuk efe olabilir. ve eda oğuzun peşinden cevap veremeden gidiyor.böylece efenin tepkisi zaten cevabı net bir şekilde oğuza vermiş olur. tabiki inşallah böyle olmaz..
yok cnm yaa şuan çocuklardn birini dha duyması ortamı ahada çok karıştıracaktır... dhaa çözülmesi gereken biri var damla.. o da biliyorr şimdi efede bilirse ee bu aşkı yaşarken çocuklardan saklamalarını nası izleyecz.... eda'nın cevabı susmak olcakk ...ama tabi kabinde eda hemen cevabı yapştıradablir..ikiside o anda kızgın ve şaşkın.ama gerçekte kestiremiyrum saHnElerin nasI olacağını.. tıkAndım yane:D
herşey olabilir...dediğin gibi coçuklardan birisi dyatbilir...Efe Damla kim olsa da olsun...kesinlikle size katılıyorum yalnış bir zamanda geldi bu teklif...Buğra çom haklısın dizinin ömrü için hayır demesi şart aslında...başka bir zaman başka bir yerde başka bir nedenler evet diyebilir...
ah Ecem tabi 404lere bir teşekkür borçluyuz...ama keşke Oğuz kendini tutabilseydi...ah Oğuz...
bu arada sevgili sezinti çok teşekkürler...
evet buğraa hiç dğeilse bunu biliyoruzz evet demiyecek....hayırda demiyecek... ortası ne oluyor susmakk ve akabinde açıklama yapmakk...oğuzunda zaten bu evlenmee teklifinin neden yaptığının yada iştee mantıklı bir açıklama olduğu söylerr...vee deidğin gibbi asıl bunda sonra herşey başlıyorr eda ne demişti çocuklar biz beraber görmeyee alışsın cnm nolcakk... bunu oğuzada söyleyecektir...iştte oğuz'un yemeĞee çıkalım demsii.daha çok vakit geçrimelri. en öenmlis aynı evde yaşıyorlar..sabahları birbirleirnin yüzlerini görmeden günee başlamıyorlardki akşamda öyle...;)
ama tarık ve serpil faktörünü unutuyoruzz diyecemde artık ne yapackalrr ay ben 404's teşekür etmeyi unutum bak gene 404'S ler sayesinde oğuzdan evlenme teklifi geldi.. teşekrülerr :D:D...
Ecem...İşte bende böyle düşünüyorum...Dizimizde her gelişme gerek kendilerinin,gerekse dış etkenlerin(404'ler başrolde) etkisi ile oldu...Şimdi Oğuzun ağzından çıkan bu laf her ne kadar cevabı olumsuzda olsa güzel günlere işaret...En azından dediğin gibi Eda çocukların artık onları birlikte görmeye alışmasını Oğuza söyleyecek...
Bugüne kadar tesadüflerin birleştirdiği Eda ile Oğuz bu sefer kendi çabaları ile birleşecekler...(Yani kadere yardım edecekler...)...Çocuklara hissettirmeden bir aile olduklarını hissetirecekler...Bu İki Aile'yi birbirleri için vazgeçilmaz yapacaklar...Tabiki Aşklarını yaşarken bizde çok güleceğiz...Kimbilir ne pazar kaçamakları,ne gizli yemekler olacak bu doğrultuda...
Yani dizimiz çok iyi bir döneme giriyor...Ben bu gelişmeden çok memnunum...Senaristlerimiz çok akıllı dizinin ömrünü tüketmeden eğlenceli ve en önemlisi AŞK dolu sahneler izletiyorlar...İzlettirecekler...
fame_star(Adın Burcu'ydu geliba...)...Aman Allah korusun...Dediğin gibi bir sahne olacağını düşünmüyorum...Daha doğrusu istemiyorum...Daha zamanı var...
rap_alltime
26-11-06, 18:20
Hoşbulduk Nurdan...Valla patlatmışsınız yorumları...Seni ayrıca tebrik ediyorum...Ve seni İki Aile dudak okuma uzmanı seçiyorum...Artık fragmanlardaki dudak okumaları sana ait...
Ama konuya döncek olursak ben dizinin ömrü için söyleyeyim kabul etmemesi daha hayırlı...Şimdi anlamasak bile uzun vadede daha neler göreceğiz...Neyseki yarın yeni bölümümüz var...
:D :D :D :D çok saol buğra...bundan böyle dudak okumaları bana aittir.işimi özenle ve titizlikle yapacağıma hipokrat yemini ederm...:D :D
hemen konuya döniyim...gerçekten de kabul etmemesi ii olur..çünkü çocuklar henüz buna hazır diil..daha sık tatlı aşıklarımızı beraber görmeleri lazm..yoksa baya bi ters tepki verebilirler...iice çıkmaza girer...
yok cnm yaa şuan çocuklardn birini dha duyması ortamı ahada çok karıştıracaktır... dhaa çözülmesi gereken biri var damla.. o da biliyorr şimdi efede bilirse ee bu aşkı yaşarken çocuklardan saklamalarını nası izleyecz.... eda'nın cevabı susmak olcakk ...ama tabi kabinde eda hemen cevabı yapştıradablir..ikiside o anda kızgın ve şaşkın.ama gerçekte kestiremiyrum saHnElerin nasI olacağını.. tıkAndım yane:D
inanmiyorum sen ve tıkanma...aslında bu imkansız birşey...meğer yanılmışım :D
ama gerçekten de durum çok karıştı artık ne olacak beklemekten başka çare yok...ama ne güzel dedin Eda kalbinde cevabı hemen vermiştir...öyledir kesin...gerçekte susar mı bilmiyorum açıkcası...susarsa Oğuz ne düşünecek?
Ecem...İşte bende böyle düşünüyorum...Dizimizde her gelişme gerek kendilerinin,gerekse dış etkenlerin(404'ler başrolde) etkisi ile oldu...Şimdi Oğuzun ağzından çıkan bu laf her ne kadar cevabı olumsuzda olsa güzel günlere işaret...En azından dediğin gibi Eda çocukların artık onları birlikte görmeye alışmasını Oğuza söyleyecek...
Bugüne kadar tesadüflerin birleştirdiği Eda ile Oğuz bu sefer kendi çabaları ile birleşecekler...(Yani kadere yardım edecekler...)...Çocuklara hissettirmeden bir aile olduklarını hissetirecekler...Bu İki Aile'yi birbirleri için vazgeçilmaz yapacaklar...Tabiki Aşklarını yaşarken bizde çok güleceğiz...Kimbilir ne pazar kaçamakları,ne gizli yemekler olacak bu doğrultuda...
Yani dizimiz çok iyi bir döneme giriyor...Ben bu gelişmeden çok memnunum...Senaristlerimiz çok akıllı dizinin ömrünü tüketmeden eğlenceli ve en önemlisi AŞK dolu sahneler izletiyorlar...İzlettirecekler...
fame_star(Adın Burcu'ydu geliba...)...Aman Allah korusun...Dediğin gibi bir sahne olacağını düşünmüyorum...Daha doğrusu istemiyorum...Daha zamanı var...
ewt burcu:) inşallah böyle bir sahne yaşanmaz ama işte aklıma geldi yane. bu arada bana oğuz pişman olmıycak gibi geliyor. çünkü balkon sahnesindede çok içlendi oğuz abimiz. belki zamanı tam ayarlayamadı ama pişman olmaz yaa. belki de düşüncelerimizin tersine bu durum edanın kalbini okşar,hoşuna gider kimbilir yinede eda abla bu..:):)
bak buda olabilir Burcu :D
bencede Oğuz pişman olmayacak...ama yalnış bir zaman seçtiğni anlayacak...Edanın hoşuna gidecek bu ama belli etmeyicek...
Buğra dediğin çok doğru senaristlerimiz çok akılı...dnem noktası olabilir bu söz...yeni ve çok iyi bir dönemin başlangıcı...
bak buda olabilir Burcu :D
bencede Oğuz pişman olmayacak...ama yalnış bir zaman seçtiğni anlayacak...Edanın hoşuna gidecek bu ama belli etmeyicek...
Buğra dediğin çok doğru senaristlerimiz çok akılı...dnem noktası olabilir bu söz...yeni ve çok iyi bir dönemin başlangıcı...
Valla Öyle Hayri...Senaristlerimiz süper...Böyle şok sürprizlerle dizimizin hem gelişmesini(Hikaye olarak...)...Hemde heyecanı canlı tutuyorlar...Birde kaliteli replikler eklenince Ooo Süper oluyor...Her önemli gelişmeden sonra yeni bir döneme giriyoruz...Size örneklerle hatırlatayim...
İKİ AİLE DÖNÜM NOKTALARI...
1-Sihirbaz Ozinin kıskançlık krizleri ile başlayan Aşk kıvılcımları...Eda'nın hoşuna gitti..Ve Köşkten aşk kokuları çıkmaya başladı...O gün bugündür maşallah artarak devam etti...
2-Eda'nın Edirneye gitme işi çıktı...Ardından Bahçedemi müthiş konuşma...Ve Reklam filmi sürprizi...
3-Oğuz Eda'yı öptü...Ardından dahada yakınlaştılar...Buna bir itiraf bile diyebiliriz...Bu öpücükten sonra artık daha cesaretliler ve şimdiki durumları ortada...
4-Oğuzun evlenme teklifi...ve...?...?...?...(Devamı ilerleyen günlerde...)
Ama İki Aile Ailesi tahimnlere başladı değilmi...?...
NOT:Bu sadece çok küçük bir örnek...Sıralamaya kalksak daha ne dönüm noktaları çıkar..
Ben şimdi çıkıyorum...Yarınki sınava çalışmam lazım...Ama Soluk almaya gelirim...bye bye bye bye
Merhaba...
Dün giremedim.Oğuz eda'ya ne yapmış ne yapmış :).Evlenme teklifimi etmiş.Bende Cuma günü fragmanı izledim çok gzl di ama biç böle bir sahne hatırlamıorum.Hehehe bir anda ağzından çıkmıştır.Eda ilk önce sasırır sonra çıkar giderr birşey demeden belki veya olumsuz bşr tepki verir ama hiç zannetmiyorum...
Valla Öyle Hayri...Senaristlerimiz süper...Böyle şok sürprizlerle dizimizin hem gelişmesini(Hikaye olarak...)...Hemde heyecanı canlı tutuyorlar...Birde kaliteli replikler eklenince Ooo Süper oluyor...Her önemli gelişmeden sonra yeni bir döneme giriyoruz...Size örneklerle hatırlatayim...
İKİ AİLE DÖNÜM NOKTALARI...
1-Sihirbaz Ozinin kıskançlık krizleri ile başlayan Aşk kıvılcımları...Eda'nın hoşuna gitti..Ve Köşkten aşk kokuları çıkmaya başladı...O gün bugündür maşallah artarak devam etti...
2-Eda'nın Edirneye gitme işi çıktı...Ardından Bahçedemi müthiş konuşma...Ve Reklam filmi sürprizi...
3-Oğuz Eda'yı öptü...Ardından dahada yakınlaştılar...Buna bir itiraf bile diyebiliriz...Bu öpücükten sonra artık daha cesaretliler ve şimdiki durumları ortada...
4-Oğuzun evlenme teklifi...ve...?...?...?...(Devamı ilerleyen günlerde...)
Ama İki Aile Ailesi tahimnlere başladı değilmi...?...
NOT:Bu sadece çok küçük bir örnek...Sıralamaya kalksak daha ne dönüm noktaları çıkar..
Ben şimdi çıkıyorum...Yarınki sınava çalışmam lazım...Ama Soluk almaya gelirim...bye bye bye bye
Buğra harika bir liste yapmışsın...çok güzel...ama çok haklısın...bu sadece küçük bir kısımı...hepsini saysak kıtaplar dolur yinede bitmez...daha ne dönem noktaları görecez...mesela bu bölümde...teklif...teklifin kabullenmesi...yılbaşı...off başlamiyim şimdi en iyisi...
Buğra iyi çalışmalar...
Oğuz'un evlenme teklifi yaptığı sonucuna nasıl vardınız bilmiyorum ama öyle bir şeyin olması az da olsa ikisinin arasındaki gizemi ortadan kaldıracaktır.Bundan sonrası da zaten zorluklarla devam edecektir ... çocuklar, serpil, tarık vb.
:icon_sorr :icon_sorr
Müge abla; ben dikkat etmedim görüntüye ilgimi çekmedi pek inşallah dediğin gibi değildir yaa bende çok üzülürüm ozaman... Ama sanmıyorum iki aile için olmaz böyle bişey;)
Merhaba;
Benim ilk dikkatimi çeken şey oldu..Bakalım yarın izleyip göreceğiz.:img-yes:
Şimdi fregramı bi daha izledim ve de Şule ile konuşurken msn de bana dediklerine inanamadım Hayri'nin yazdıklarınıda okudum 3. ve 4. dönüm noktarlarına çok ama çok saşırdım.Bir anlık çok sevindim ama keşke bizim düşündüğümüz gibi olsa her şey.Eda hemen kabul etse evlenseler ama çocuklar var Efe ve Damla ne olacak bilemiyorum ama bütün kalbimle bu iki aşığın evlenmesini çok istiyorum...
Not:3. izliyisim ama hala dudak okumasını anlayamadım?Ah ah yarın akşam süper ötesi bir bölüm olacak..:happy0064
_seboist_s
26-11-06, 22:03
Merhaba iki aile ailesii... (busefer klasik girişimi yapmiyim diyorum çünkü cevabını biliyorum:D)
Bi geldim ki ne göreyim! Dünden beri baya bi yorum yazılmış içimden "alla alla, acaba nası bi gelişme var" dedim... Sonra ikizim ben yorumları okumadan müjdeyi verdi... Bugünde bi yorum patlaması olmuş hemde öyle böyle değil. 4 kelime için (nedir bu dörtler böyle dört yaş dört kelime eheh:D) Arkadaşlar süpersiniz hepinizin yorumlarına bayıldım. Zaten duyar duymaz şok geçirdim... Demek Oğuz " Evlen o zaman benimle" diyo kulaklarıma inanamıyorum (aman gözlerime nede olsa dudak okuduk yani...) bende dikkatlice izledim fragmanı dediğiniz dogru yani aman Allah korusun "ters köşe, süpriz:D, bayram" eheh şaka bi yana bu süper bi gelişme. Bende sizler gibi Edanın evet evet diyip Oğuzun boynuna atılıcağını düşünmüyorum... Ama bu harika bi dönüm noktası oldu! (Buğra dönüm noktalarını harika sıralamışsın...) Oğuzda nası kıskanıyomuş yaa Evlenme teklif edicek kadar maşallah yani bukadar çaktırmıyodu.
Bugün fragmanı daha dikkatli izledim ve Edanın çorba değil su içirdiğini gördüm. Dün yanıltmışım sizi özür dilerim arkadaşlar ama su içirmeside güzel dimi yanii:D Ayy Edanın halleri süper yaa "senin boynun mu ağrıyo" ayy aklıma ilgisiz bişi geldi şimdi "ne dedin sen hee hee??? ÇAAAT" :img-hyste Edanın serpile yaptıkları zaten olay yaratıcak bende artık hayal oldugunu falan düşünmeye başladım. İNşallah hayal değildir (gerçi hayali bile güzel) Çatalı geçirdi resmen kafaya serpilin alnına yapıştı bütün gıda sektörü:img-hyste (ayy bugün pek bi alemiz)
Ve bende keyf-i sibel'i izledim... Ayy ben bu Sibel Turnagöl'ü çok sevmeye başladım. Bi hafta İclal abla Bi hafta Emre abii Öneri de isteriz lütfennn bütün ekibi isterizz:img-blush
_seboist_s
26-11-06, 22:21
Merhaba;
Benim ilk dikkatimi çeken şey oldu..Bakalım yarın izleyip göreceğiz.:img-yes:
Şimdi fregramı bi daha izledim ve de Şule ile konuşurken msn de bana dediklerine inanamadım Hayri'nin yazdıklarınıda okudum 3. ve 4. dönüm noktarlarına çok ama çok saşırdım.Bir anlık çok sevindim ama keşke bizim düşündüğümüz gibi olsa her şey.Eda hemen kabul etse evlenseler ama çocuklar var Efe ve Damla ne olacak bilemiyorum ama bütün kalbimle bu iki aşığın evlenmesini çok istiyorum...
Not:3. izliyisim ama hala dudak okumasını anlayamadım?Ah ah yarın akşam süper ötesi bir bölüm olacak..:happy0064
Müge abla bende ilk duydugumda inanamadım (halada şoktayım) Ecem haberi verirken "sakinn sakinn" diye uyardı:D herhalde herkes ilk duydugunda aynı şeyi hissetmiştir :D Dudaklara dikkat edince anlaşılıyo (inşallah söylenişi benzeyen başka bişey söylemiyodur Oğuz yoksa felaket yanii halimiz) Yok yaa ben edanın hemen kabul etmsini istemem açıkçası. Biz daha tatlı aşıklarımızın köşkte gizli aşk yaşamasını bekliyoruz. ehehe sevgili olcaklar dahaa aaa yapmayın yane :D ayy komediyiz yaa işte görün biz pek bi ağır kaldık yanii yeni nesil böyle tez kanlı:D Aman nese bu saçmalamalarımın sebebini biliyosunuz sizz;)
Merhaba iki aile ailesii... (busefer klasik girişimi yapmiyim diyorum çünkü cevabını biliyorum:D)
Bi geldim ki ne göreyim! Dünden beri baya bi yorum yazılmış içimden "alla alla, acaba nası bi gelişme var" dedim... Sonra ikizim ben yorumları okumadan müjdeyi verdi... Bugünde bi yorum patlaması olmuş hemde öyle böyle değil. 4 kelime için (nedir bu dörtler böyle dört yaş dört kelime eheh:D) Arkadaşlar süpersiniz hepinizin yorumlarına bayıldım. Zaten duyar duymaz şok geçirdim... Demek Oğuz " Evlen o zaman benimle" diyo kulaklarıma inanamıyorum (aman gözlerime nede olsa dudak okuduk yani...) bende dikkatlice izledim fragmanı dediğiniz dogru yani aman Allah korusun "ters köşe, süpriz:D, bayram" eheh şaka bi yana bu süper bi gelişme. Bende sizler gibi Edanın evet evet diyip Oğuzun boynuna atılıcağını düşünmüyorum... Ama bu harika bi dönüm noktası oldu! (Buğra dönüm noktalarını harika sıralamışsın...) Oğuzda nası kıskanıyomuş yaa Evlenme teklif edicek kadar maşallah yani bukadar çaktırmıyodu.
Bugün fragmanı daha dikkatli izledim ve Edanın çorba değil su içirdiğini gördüm. Dün yanıltmışım sizi özür dilerim arkadaşlar ama su içirmeside güzel dimi yanii:D Ayy Edanın halleri süper yaa "senin boynun mu ağrıyo" ayy aklıma ilgisiz bişi geldi şimdi "ne dedin sen hee hee??? ÇAAAT" :img-hyste Edanın serpile yaptıkları zaten olay yaratıcak bende artık hayal oldugunu falan düşünmeye başladım. İNşallah hayal değildir (gerçi hayali bile güzel) Çatalı geçirdi resmen kafaya serpilin alnına yapıştı bütün gıda sektörü:img-hyste (ayy bugün pek bi alemiz)
Ve bende keyf-i sibel'i izledim... Ayy ben bu Sibel Turnagöl'ü çok sevmeye başladım. Bi hafta İclal abla Bi hafta Emre abii Öneri de isteriz lütfennn bütün ekibi isterizz:img-blush
Şule hoşgeldin sefalar getirdin...yorumun harika...bütün günü şöyle bir özetledin...ve daha sonra bu saate bile beni tekrar güldürmeye başardın...çok sağol...
dimi ne ilginç 4 kelimecik bize neler yaptırdı nelere sebep oldu...bugün raziye yokken razi olaya el koydu...şaziye ve şazi ile güzel yorumlar yapıldı...artık bölümü düşünemiyorum bile...forum yorumlar altında çökecek kesin...hele İclal abla en komik bölüm olacak dediyse kesin boşuna dememiştir öyle...muhteşem süper bir bölüm bizi bekliyor...
arkadaşlar bugün yine çok eğlenceli geçti...
yarın aranızda olmayacam...bazileriniz nedenini biliyor...herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum...yarın görüşemesek de salı günü bomba gibi ratinglerle görüşmek üzere demekle iyi geceler herkese...bye bye
_seboist_s
26-11-06, 22:49
Şule hoşgeldin sefalar getirdin...yorumun harika...bütün günü şöyle bir özetledin...ve daha sonra bu saate bile beni tekrar güldürmeye başardın...çok sağol...
dimi ne ilginç 4 kelimecik bize neler yaptırdı nelere sebep oldu...bugün raziye yokken razi olaya el koydu...şaziye ve şazi ile güzel yorumlar yapıldı...artık bölümü düşünemiyorum bile...forum yorumlar altında çökecek kesin...hele İclal abla en komik bölüm olacak dediyse kesin boşuna dememiştir öyle...muhteşem süper bir bölüm bizi bekliyor...
arkadaşlar bugün yine çok eğlenceli geçti...
yarın aranızda olmayacam...bazileriniz nedenini biliyor...herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum...yarın görüşemesek de salı günü bomba gibi ratinglerle görüşmek üzere demekle iyi geceler herkese...bye bye
Hoşbulduk Hayri... ee siz harika yorumlar yapmışsınız bende bi özet geçtim üstünden. Valla razicim yaa 4 kelimeye takılmışsınız bak bana takılıyomuyum hiç eheh (çaktırmaa:D)
Evet İclal ablamızda bu bölümün çok komik olucagını söylemiş sakın kaçırmayın demiş! (İco abla merak etme sen;)) Hayri sen yarın izleyemiycekmişsin olsun işlerin daha önemli. İndirip izlersin nede olsa senden kaçarmı hiçç:D Bizde analizlerimizde uzun uzunn anlatıcaz zaten. Dediğim gibi izlerken anıcam seni:D Kulakların hayatında çınlamadıgı kadar çok çınlıycak yanii hazırlıklı ol derim ben;) Sanada iyi geceler diliyorum! bye
Şule...Merhaba...Seninde mutluluğunu ve şok olmanı anlıyorum...Bende görünce şok oldum çünkü...Neler olmuş böyle dedim...Ama valla gerçek...Dönüm noktalarını beğenmene sevindim...Ama durum öyle...Bu dönemeçten sonra bakalım karşımıza neler gelecek...Ve Demek Eda Su içiriyormuş...Önemli değil birşey içirsende ne olduğu farketmez...Bizi ilgilendiren o anki bakışları ve diyalogları...
Ve İclal Ablamız komik dediyse gerçekten komiktir...Bol bol güleceğiz anlaşılan...Yani bu hafta köşkümüz çok hareketli...Geleni bol,gideni bol,Konuk oyuncumuz bile var...(Fare)...Bunlar birleşince bol bol güleceğiz...Ve habire geçen alt yazıda çokta romantik olacağı yazıyor...Bakalım birçok duyguyu yaşayacağız...(22.Haftadır olduğu gibi...)
Hayri...Sen yarın aramızda olamayacakmışsın ama kalbinin burada olacağına eminim...Gelip bölümü izledikten sonra bomba gibi yorumlarını yaparsın...Söylemiştim ama tekrar söyleyeyim kolay gelsin...
dilara-1905
26-11-06, 23:24
ben geldim :D
site bloklanmıştı bende ama nasıl olduğunu anlayamadım ama girmeyi başardımm iki aile ailesinin gücü:D
çok özledim burayı yaaaaa bölüm yorumu yapmış neyseki salı günü :D
bu haftada hüzünlü bi bölüm zlicez ya üzüldüm mtelevizyonda okudum özeti:(
_seboist_s
26-11-06, 23:38
Şule...Merhaba...Seninde mutluluğunu ve şok olmanı anlıyorum...Bende görünce şok oldum çünkü...Neler olmuş böyle dedim...Ama valla gerçek...Dönüm noktalarını beğenmene sevindim...Ama durum öyle...Bu dönemeçten sonra bakalım karşımıza neler gelecek...Ve Demek Eda Su içiriyormuş...Önemli değil birşey içirsende ne olduğu farketmez...Bizi ilgilendiren o anki bakışları ve diyalogları...
Ve İclal Ablamız komik dediyse gerçekten komiktir...Bol bol güleceğiz anlaşılan...Yani bu hafta köşkümüz çok hareketli...Geleni bol,gideni bol,Konuk oyuncumuz bile var...(Fare)...Bunlar birleşince bol bol güleceğiz...Ve habire geçen alt yazıda çokta romantik olacağı yazıyor...Bakalım birçok duyguyu yaşayacağız...(22.Haftadır olduğu gibi...)
Hayri...Sen yarın aramızda olamayacakmışsın ama kalbinin burada olacağına eminim...Gelip bölümü izledikten sonra bomba gibi yorumlarını yaparsın...Söylemiştim ama tekrar söyleyeyim kolay gelsin...
Merhaba Buğra... Gerçekten hepimiz aynı şeyleri yaşamışız. Şaka gibi yaa evlenme teklifi?? eheheh ama daha sevgili olcaklardı... yok yook Oğuz abi maşalla çok hızlı (gerçi aynı hızla geride dönüyo yaa neyse artık oraya girmiyim şimdi)
Dediğim gibi su içiriyo eheh ya da çorba mı??:D şaka şaka su içiriyo U dönüşü yapmiyim şimdi:D Mühüm olan Edanın elleriyle ikramda bulunması, içirmesi dimi ama su olmuş çorba olmuş ne fark eder. Eda da nekadar hizmetsever kadın cnm Serpili bile elleriyle besledi:D:D (konu dönüp dolaşıp oraya geliyo yalnız) eheh senin boynun mu ağrıyo
Ve dediğin gibi İclal abla bişey söylemişse boşuna söylemez... Sürekli dizisinin reklamını yapan bi insanda olmadıgına göre emin olalım çok eğlenicez. Hatta diycezki " benim favori bölümüm oldu:D" (her hafta diyoruz nerdeyse eheh)
Merhaba Buğra... Gerçekten hepimiz aynı şeyleri yaşamışız. Şaka gibi yaa evlenme teklifi?? eheheh ama daha sevgili olcaklardı... yok yook Oğuz abi maşalla çok hızlı (gerçi aynı hızla geride dönüyo yaa neyse artık oraya girmiyim şimdi)
Dediğim gibi su içiriyo eheh ya da çorba mı??:D şaka şaka su içiriyo U dönüşü yapmiyim şimdi:D Mühüm olan Edanın elleriyle ikramda bulunması, içirmesi dimi ama su olmuş çorba olmuş ne fark eder. Eda da nekadar hizmetsever kadın cnm Serpili bile elleriyle besledi:D:D (konu dönüp dolaşıp oraya geliyo yalnız) eheh senin boynun mu ağrıyo
Ve dediğin gibi İclal abla bişey söylemişse boşuna söylemez... Sürekli dizisinin reklamını yapan bi insanda olmadıgına göre emin olalım çok eğlenicez. Hatta diycezki " benim favori bölümüm oldu:D" (her hafta diyoruz nerdeyse eheh)
Şule...Bu cephedende sana merhaba diyeyeyim...
Dediğin gibi çorbada olsa,suda olsa farketmez...Önemli olan o anki hissettirdikleri...Eda zehirde getirse Oğuz aşkının elinden içer...
Ve son olarak dediğin gibi dizimizin hakkında yazarlarımız pek yazmasa bile İclal ablamız babasının yeri gibi kullanmış...(Kendi sözü...)...İyide yapmış...O diyorsa vardır bir bildiği...Umutsuzluklarla başlayan 23.Bölüm macerasının buralara geleceği aklıma gelmezdi...(Utanıyorum düşündüklerim için...)
Ve bizim senaristlerimiz harika diyerek bu yorumumu bitiriyorum...
Şule...Verdiğin müjde beni çok sevindirdi... (Oğuzun evlenme teklifinden sonraki en güzel haber buydu...)...Sen her zaman Kalbinin sesini dinle...En doğru olanı söyler...
Dilara...Hoşgeldin...Bizde senin yorumlarını özledik...Ama azda girsen bizi ihmal etmiyorsun...
bye bye bye bye
_seboist_s
26-11-06, 23:59
Buarada arkadaşlar keyf-i sibel programında yönetmenimiz Nursan Esenboğa'yla bir röportaj vardı...
Sabutay ve salakların oldugu bi sahnenin çekiminde röportaj yapılıyodu... İşte Yönetmenimiz sabutayı şöyle dur şöyle yap falan diye yönlendiriyodu. Haberin konusu kadın yönetmenlerle ilgiliydi iki tane yönetmen örnek verildi biride Nursan Esenboğa!!! Kadın yönetmenlerin çekimleri daha bi titiz oluyo falan diyodu dış ses. Nursan Esenboğaya mikrofon uzatıldığın; cinsiyetle ilgili olmadıgını söyledi, çok fazla işine yoğunlaştıgından özel hayatını aksatıyomuş, aileside anlayışla karşılıyomuş... Röportaj daha uzundu ama evdeki yoğun ses temposundan ve tv önünden geçiş trafiğinin yoğun olmasından dolayı pek kendimi veremedim. Aklımda kalanlar bunlar... Başka izleyen arkadaşlarda varsa onlarda anlatsın böyle bi kaç ağızdan anlatılmış olunsun. aa ama set ortamı çok eğlenceli yaa ben çok beğendim gördüğüm kadarıyla yani. Yönetmenimiz zaten harika bi insan çok başarılı hep söylüyoruz! (vallahi yönetmenlik mesleğine özendim şimdi ne dersin Buğra??:D)
Neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın harika bi bölümle görüşmek üzere bye
(ayy ben bu gece uyuyamamkii yaa:D aklıma geldikçe şimdi uçuyorum:D)
_seboist_s
27-11-06, 00:14
Şule...Bu cephedende sana merhaba diyeyeyim...
Dediğin gibi çorbada olsa,suda olsa farketmez...Önemli olan o anki hissettirdikleri...Eda zehirde getirse Oğuz aşkının elinden içer...
Ve son olarak dediğin gibi dizimizin hakkında yazarlarımız pek yazmasa bile İclal ablamız babasının yeri gibi kullanmış...(Kendi sözü...)...İyide yapmış...O diyorsa vardır bir bildiği...Umutsuzluklarla başlayan 23.Bölüm macerasının buralara geleceği aklıma gelmezdi...(Utanıyorum düşündüklerim için...)
Ve bizim senaristlerimiz harika diyerek bu yorumumu bitiriyorum...
Şule...Verdiğin müjde beni çok sevindirdi... (Oğuzun evlenme teklifinden sonraki en güzel haber buydu...)...Sen her zaman Kalbinin sesini dinle...En doğru olanı söyler...
Dilara...Hoşgeldin...Bizde senin yorumlarını özledik...Ama azda girsen bizi ihmal etmiyorsun...
bye bye bye bye
Buğra ne güzel söylemişsin "Eda zehirde getirse Oğuz aşkının elinden içer..." çok hoşuma gitti ya:D e onlar birbirlerine söylemiyo bari biz burda avutalım kendimizi... Ehehe bi bakmışsın Oğuz Edaya senin elinden zehir bile olsa içerim diyo valla şaşmam çünkü çorba doğru tahmindi yani ortada hiç bişey yokken bilmiştin;) (çorba/su aynı şey sonuçta serpilin yedirdiği şeyde özette çorba olarak geçiyodu ama çorba olmadığını cümle alem biliyo:D ayy bide çorba çıkarsa nası gülerim yaa neyse)
Evet İclal abla hakkında söylediklerine birkere daha katılıyorum! Kendi sözüyle de pekiştimişsin çok komik geldi:D Aynı espiriyi bende yapmıştım (forumda değil) Aile oldugumuz ortaya çıkıyo... Buarada desteğin içinde çok teşekkür ederim! harika dostlara sahip oldugumu birkere daha anladım! Sözünü dinliycem kalbime göre hareket edicem;)
Ve dilara; senide özledik yaa biliyorum şuan nekadar zorluklar çektiğini (Allah'ıma bin şükür geçti o günlerim şimdi daha büyüğü başlıycak) İnşallah sende alnının akıyla çıkarsın bu yarıştan Buna eminim! Yinede yorumlarını ihmal etmiyorsun...
Müge abla bende ilk duydugumda inanamadım (halada şoktayım) Ecem haberi verirken "sakinn sakinn" diye uyardı:D herhalde herkes ilk duydugunda aynı şeyi hissetmiştir :D Dudaklara dikkat edince anlaşılıyo (inşallah söylenişi benzeyen başka bişey söylemiyodur Oğuz yoksa felaket yanii halimiz) Yok yaa ben edanın hemen kabul etmsini istemem açıkçası. Biz daha tatlı aşıklarımızın köşkte gizli aşk yaşamasını bekliyoruz. ehehe sevgili olcaklar dahaa aaa yapmayın yane :D ayy komediyiz yaa işte görün biz pek bi ağır kaldık yanii yeni nesil böyle tez kanlı:D Aman nese bu saçmalamalarımın sebebini biliyosunuz sizz;)
Şule kardeşim evet ya bak mesala benim şokum devam ediyor sen den sonra gittim iş yaptım ama aklımda hala Eda ve Oğuz ben kafadan evlendirdim bile meyve yerken hem :img-hyste de.Ben bu gidişle frene basmazsam Eda ve Oğuz'un çocuklarını bile düşünürüm artık :)
Eda ve Oğuz ah ah bana bir gün kafayı yediteceksiniz ama ne zaman?:img-hyste
Hayri'cim umarım önemli bir şey yoktur sen burada olamasanda kalbinin ve ruhunun burada olması çok iyi .Yorumunu merakla bekliyeceğim.
Herkese iyi geceler
Eda'lı Oğuz'lu rüyalar
bye
_seboist_s
27-11-06, 00:35
Şule kardeşim evet ya bak mesala benim şokum devam ediyor sen den sonra gittim iş yaptım ama aklımda hala Eda ve Oğuz ben kafadan evlendirdim bile meyve yerken hem :img-hyste de.Ben bu gidişle frene basmazsam Eda ve Oğuz'un çocuklarını bile düşünürüm artık :)
Eda ve Oğuz ah ah bana bir gün kafayı yediteceksiniz ama ne zaman?:img-hyste
Hayri'cim umarım önemli bir şey yoktur sen burada olamasanda kalbinin ve ruhunun burada olması çok iyi .Yorumunu merakla bekliyeceğim.
Herkese iyi geceler
Eda'lı Oğuz'lu rüyalar
bye
Eheh Müge abla nolcak bizim bu halimiz:D en sonunda köşke yerleşcez o olcek (ecemin bize uyarladıgı senaryodan alıntıdır;)) Bende düğünü falan düşündüm kafamda yani hatta daha bölümü izlemeden 24. bölümü kurdum:D Bende merak ediyorum acaba nezaman kafayı yiycem diye:D eheh ahh Eda abla ahh Oğuz abii!!!
Buarada arkadaşlar yazılmamış hiç, fragmanında başı eklenmediğinden izleyemeyenler vardır. Fragmanın başında bi sahne vardı Edayla Oğuz bakışıyolardı falan sonra Eda oğuzun boynuna havlu gibi bişey attı (inşalla bunuda yanlış görmemişimdir diyorumya görüntü bozuk tv kartında, başka tvden yakalayınca fragmanı tam anlıyorum)
Neyse bu artık gecenin son yorumu olsun... sanada edalı oğuzlu rüyalar müge abla herkese bol iki aileli gecelerbye
_seboist_s
27-11-06, 12:22
Günaydın arkadaşlar {gerçi şuan kimse gözükmüyo ama neysee:D} Bugün büyük gün!! Muhteşem bi bölüm izliycezz! {Ayy İclal abla yazdıysa yüzde bin doğrudur... Yazıyı okuduktan sonra dahada bi heycanlandım zatenn}
İnanamıyorum yaa Oğuz abimizden evlenme teklifi geliyo:D Holeyy... Ama hala şoktayım yaa teklif?? evlenme?? Oğuz?? Eda?? eheh saçmalama sinyalleri... Yok yane biz yemek teklifi nezaman olcak nezaman dans edicekler falan derken evlenme teklifi geliyomuş demek. Alla alla gel de şimdi şoktan çık... Ben herhalde uzun bi müddet bu şaşkınlıkla yaşarım.
Herhalde üstünde en çok konuştugumuz sahneler edanın evlenme teklifi alması Ve Serpilin havasını alması:happy0064 Alnının hali hala gözümün önünde yok yaa ben baya bi şoktayım İlk gördüğümde "Eda abla naptın?? Gözlerim mi yanlış görüyo? Amannn sonuç olarak Süper yaptın..." falan diyodum hala devam halindeyim:D Oğuza da sürekli "Oğuz abi ne dedin? Eheh yanlış mı okuyorum dudaklarını yoksa??? Amannn sonuç olarak iyi dedin:D" diyorum. Halim komedi anlıycagınız. Bugün evde kaldım nası geçicek bütün gün merak ediyorum...
Geçen hafta 22. bölümü izlemeden "eger 22. bölüm böyleyse 23ü hiç hayal edemiyorum" diye düşündüm. SOnra özet geldi hayllerimi yıktı. Nası güvenmişimki ben özete alla alla Ayy utanıyorum yaa:img-blush Buda bana kapak olsuN!! Artık özeti sadece fragmandaki görüntüleri birleştirmede araç olarak kullanıcam. Beni pek inandırmıycak nebiliyim hayallerimi falan kırmıycak yani. Böyle bi karar aldım. (Umarım kararımda durabilirim=) {pek bi fırçaladım kendimi yaa:D}
Şimdi bende 24. bölüm heycanıda başladı 23 böyleyse (ki daha nası oldugunu bilemiyoruz) 24 kimbilir nası olur??? Ayy düşünsenize Oğuzun teklifi konuşulur hep e tabi eda-oya ergin-oğuz arasında... Artık Oğuzdan serpile karşı bi tavır bekliyorum yani olsun artık. ee Eda ablamıza evlenme teklifinde bulundun {farkında mıydın? y0oksa Tarığı kıskandığın için biran ağzından mı çıktı bilemem} Tarıkta yine bu bölüm iltifatlara devam edicek başka seçenek yok tabi {saçma bi cümleydii herkes biliyo iltifatlara devam...} Tarıkla Serpil sayesinde olan oluyo iyiki varlar yani bi ittifak kurdular sonucunda evlenme teklifi geldi. Bi ittifak daha isteriz dimi ama??:D Ben şu tanıtım işinede taktım. Edanın inadından gidiceğini düşünüyorum (sonuçta çeçeromuz/çaçaronumuz) Oğuzda Edayla gidersee Allah... İnşallah giderler. İkisi başbaşa aman bide parazitler var arada. Edayla Oğuz başbaşa kalmak için atlatır onları {gerçi Oğuz; Eda tarığa bahane olarak hasta oldugunu söylediği için kızcak. Bahane bulmasına sinirlencek. Kendide öyle bişey yapar mı bilmiyorum. Yaparsa çok gülerim yaa} Sonraa Birlikte akşam yemekleri olur vee DANS!!! taratatam... herşey buna bağlanıyo nedense?? {buda bi meziyet dimi ikizim bizimde on parmağımızda on mafiret/meziyet aman işte neyse}
Bugününde ilk yorumunu yapmış oliyim normale göre erken oldu... Akşam yine görüşürüz. zaman sayacıda gelir, herkes birbirine iyi seyirler diler! ""HeycaN""
BeyazGelincik1980
27-11-06, 13:26
burayi ne kada özledim ne kadar özledim kelimelerle anlatamam. hele yorumlari okuduktan sonra özlemim daha da bir artti.
hafta sonu bir takim islerimden dolayi giremedim. cumartesi kisa bir fragman analizi yazmistim, fragmani görmedigim halde, hemen cikmak zorunda kaldim. dünde bazi özel sebeplerden dolayi giremedim, ama bugün tekrar aranizdayim ve cok mutluyum :happy0064 .
herkesin yorumlari harika, dün gece okudum ve beni uyku tumadi, buna inanabiliyor musun? hele o dört sözcük beni mest etti, heyecanlandim, bir hos oldum...özetle resimler hakkinda yaptigim yorumlardan dolayi kendimden utaniyorum :blush: (kizardim su anda bile). demek bundan sorna önyargili davranmamak gerekirmis, hele konu iki aile olunca :img-yes:.
oguz'un söyledigi dört kelime fragmanin sonunda beni deli etti ya "evlen o zaman benimle" bu ne hiz oguz abi. aski iyicene tebresti bu adamin, tutamiyor artik kendini. fragmani dün tv de izledim, ve bugün iki ailenin videolar bölümden yükledim tekrar tekrar izledim. hakikaten o dört kelime var. bu dudak okuyan arkadasimiz (kimdi unuttun, kusura bakmasin, 2 gün foruma giremeyince böyle oluyor iste, birde iki ailenin heyecani var) kutlamak gerek. onun sayesinde herkese bir cosku, bir nese, bir heycan geldiki sormayin. hele beni görseydiniz dün gece burayi okurken, hehe.
23. bölüme gelince, heyecan dorukta bende.
demek oguz abimiz eda ablamiza evlenme teklifi edermiste bizde heyecandan o sahneyi nasil izlermisiz diye düsünüyorum simdi. ama bu evlenme teklifi jet hiziyla oldu yahu. özette de yazdigi gibi "oguz eda'yi tarki'a birakmaya hic niyeti yok". eee oguz abi sen hic merak etme eda ablamizin gönlü seden, hic bir yere gidemez.
simdi düsünüyorumda bu evlenme teklifi bölüm sonu olacaktir. bizlerde haftaya kadar nasil bekleyecegiz bakalim. dizilerin bölüm sonlarini hep böyle heyecanli yerinde bitirmek zorundamilar ya, insan ölüyor meraktan.
aceleyle ve kiskancikla söylenilmis bir evlenme teklifi bizim tatli asiklarimiza ilerki haftalar icin neler getirecek bakalim. oguz aslinda bu teklifi düsünmeden yapti, bir anlik kiskanclik, ve sevdigi, asik oldugu kadina sahiplenmek icin yapilmis bir teklifti bana göre. eda'da bu teklifi bu sekilde algilayacaktir. sonucta onu tarik'tan kiskandigini biliyor. insallah bu tekliften sonra aralari sogumaz. ben daha güzel olacagindan emin. eda hemem evet demiyecektir, ama hayir da demeyecektir. cocuklar var daha ortada. onlar bakalim bu iliskiye nasil tepki verecek, su anda sadece damla biliyor aralarindaki yakinlasmayi, eee onunda tepkisi malum.
ben aslinda öyle hemen evlenmelerini istemiyorum acikcasi. biz daha onlari sevgili olarak bile görmedik yahu bu ne hiz.
onlari sevgili olarak görmek, ayni evin icinde yasayip hemde sevgili olarak, birbirlerini özlemeleri, kacamak bakislar, el tutmalar, gizli gizli öpmeler, sarilmalar, "nasil basbasa kaliriz" diye gizli gizli cocuklardan habesiz planlar yapmalar, asklarini bir müddek cocuklardan gizlemeleri ama ayni zamanda hep beraber vakit gecirmeleri...(bunun gibi bir cok sey) ben bunlari görmek istiyorum. bu sahneleri izlemek pek zevkli olacakdir, hele cocuklardan gizlemeleri komedi olur herhalde. zaten sonunda illa ki evlilik bekliyorum...
isteklerim ve beklentilerim bu yönde. yazarken bile heyecanladim, ne olcak bizim bu halimiz böyle...
iclal ablmanim köse yazisina degimeden de gecemiyecem.
iclal ablacim iki aile bizde öyle bir tiryakilik yaratti ki, her gün olsa bile hic bikmadan izlerim vallahi. ayrica senin olman bu dizide ayri bir güzellik, senin oldugun her seyi izlerim ben.
bu bölüm komik olmasi fragmandan belli zaten. izlerken gülmekten yerlere yatariz :img-hyste.
dizi saatini sabirsizlikla bekliyorum...
arkadaşlar,fragmanı,yeni,izleyebildim.Oğuz,edaya,e vlenme,mi,teklif,etti,yoksa,ben,dudak,okuma,yetimi ,mi,kaybettim:):)inanamıyoruumm,yaa.ama,ben,size,b işey,söyleyim,mi,bence,oğuz,bu,teklife,ağzımdan,ka çtı,öylesine,söyledim,falan,diye,geri,alıcak,gibim e,geliyooo.ya,da,işler,iyice,çıkmaza,girecek:icon_ sorr
merve_buse16
27-11-06, 15:33
arkadaşlar,fragmanı,yeni,izleyebildim.Oğuz,edaya,e vlenme,mi,teklif,etti,yoksa,ben,dudak,okuma,yetimi ,mi,kaybettim:):)inanamıyoruumm,yaa.ama,ben,size,b işey,söyleyim,mi,bence,oğuz,bu,teklife,ağzımdan,ka çtı,öylesine,söyledim,falan,diye,geri,alıcak,gibim e,geliyooo.ya,da,işler,iyice,çıkmaza,girecek:icon_ sorröyle bişi olcanı hiç sanmıyorum amna inş. olur ya evlenme teklifi eder:happy0064
Arkadaşlar ben geldim de hiç hoş gelmedim yaa:icon_sorr Off inanamıyorum,iki ailemi izleyemicemm!!
Sınavdan çıktıktan sonra eve mutlu mesut geliyorum annemin bu akşam misafirliğe gitçezz sözleriyle yıkılıyorum,baya bi dumura uğradım yaklaşık bi on beş dakika anneme "nası yani bu akşam,misafirliğe mi,ne zaman geliriz, kaçta gideriz,hemen kalkar mıyız?"temalı soruları sürekli tekrarlayarak acındırmaya çalıştım kendimi de,annem pek sallamadı yani :img-cold:
Şimdi -sağolsun ece ve hayri- fragmanı bol bol izleyip iç geçiriyorum burdaa!!
Şimdi size bişey söyliyim hani hep Oğuz evlenme teklifinden sonra bölüm sonu olur diyoruz yaa,olmayabilir arkadaşlar:happy0064 Çünkü fragmanı dikkatlice izleyinn ve görün ki Eda'nın sandalyeye fırlamasından sonra ki sahnede ,bana sanki Eda eşyalarını topluyo gibi geldi ,hani tanıtım gezilerine gitmek için, ve Oğuz'a hafif bi gülümsemeyle bakıyo Oğuz da üzgün,ne dersiniz olabilir mi acaba????:good: :happy0064
Ama yok ya o zaman bu evlenme teklifini sessiz de vermezlerdi sesli verirlerdi ki kandırmaya müsait olsun...Bu arada fragmanı hazırlayanlar bize sürpriz yapmak istediler insanların sürprizini mahvettik yaa bak üzüldüm şimdi:img-haha:
Bu arada arkadaşlar gittiğimiz yerde iki aileyi izlemek için kanımın son damlasına kadar savaşıcamm bana güvenin,kahraman Oğuz'u da izledimm ohh beni kim durdurabilir ki ,güç bende artıkk(He-man de diyolardı diimi bunu hehe??)
Ayrıca bugün iki aile izleyecekler arasına iki kişiyi daha kattım :happy0064 :happy0064 çok mutluyum ,gururluyumm,pişman değilimm ehuehuehe Bizim anfide 400 kişi olduğuna göre ohoohohoh her gün bi kişi katsam yaşadık,benim matematik yetmiyo hesaplamaya valla:img-hyste :img-hyste
rain 1907 biz de farketmiştik Oğuz gerçekten de evlenme teklif ediyo, o yüzden dünden beri bizi kimse durduramıyoo:happy0064
Herkese Selamlar...Ooo bgün ne güzel ve uzun yorumlar gelmiş...Deminden beri okuyorum...Ve Dizinin heyecanı ile birleşince iyicene heyecanlanıyorum...Ama pek kalabalık olmasa bile herkesin kalbi Saat 20.00 için çarpıyor...Haklı olarak...
Şule'de sabah uzun yorumunu yapmış...Ve herşeyi çok güzel bir şekilde özetlemiş...(Bende sana katılıyor ve özet ile ilgili yorumlarımdan utanıyorum...)...Nilgün'de aynı durumda...
Artık bir kaç saat sonra yeni bölümümüz başlayacak...Bu saatten sonra yorum yapmak çok zor...Ama sizlerle o mutluluğu yaşamakta çok güzel...
Ben hala fragmanın başını izleyememiş biri olarak bundan sonrada izlemek istemiyorum...Nasıl olsa fazlasını izleyeceğim...Sürpriz olsun...Hiç bir hafta böyle olmamıştı...
Ve Gündemimize son anda bir evlenme teklifi katıldı...Kendisini "Evlen O Zaman Benimle" isimli cümle ile deşifre ettik...Ben hala bölüm sonu olacağını düşünüyorum...İki Aile tecrübelerime göre...Ama o sahne kadar önemli bir çok sahne var...Şule'nin anlattığı ilk sahneleri çok merak ediyorum...Dediğine göre güzel bakışmalar varmış...Merak ettim o sahneleri...Ama İclal Ablamızın dediğine göre komikte olacak...Boşuna anlatıyorum hepiniz biliyorsunuz zaten İki Ailede her türlü duygunun bulunduğunu...
Aaa unutmadan Eda=Adile Naşit Sesinide çok merak ediyorum...O sahnede çok komik olacağına eminim...Serpilin alnındaki ne olduğu şimdiye kadar çözülememiş cisim ve Eda'nın Çeçeronluğu... (Çaçaronluğu)...
Şimdi merak ettiklerimi,beklediklerimi yazsam o yorum uzar gider...Şimdilik bu kadar yeter...Daha dizi başlayana kadar nöbetteyiz değilmi...Nuray valla üzüldüm senin adına...Ama sen bir yolunu bulur misafirlikte bile izlersin...Sonuçta Eda ablamız kadar çeçeron ve Oğuz abimiz kadar İnatçı olduğuna eminim...
:happy0064 :happy0064 :happy0064 Ve Zaman Sayacı Başlasın....:happy0064 :happy0064 :happy0064
Zaman Sayacı: Son 2 Saat 30 Dakika...
rap_alltime
27-11-06, 17:41
Hoşgeldin Buğra.. gerçekten dediğin gibi çok güzl yorumlar yapılmış..Şule,Nilgün ve Nuray çok güzel özetlemişler...ayrıca Nuraycım senin adına çok üzüldüm canım...İnşallah gittiğin yerde izleyebilirsin İki Ailemizi....:img-wink: :img-wink: ...forumumuz çok sessiz bgn...ama bu akşam 20.00 den sonra yorum patlaması olacaktır...(her zamanki gibi))harika bi o kadar da dygusal bi bölüm bekliyor bizi...yine kalp çarpıntılarıyla izlicez dizimizi(dış ses gibi oldu ama :D :D ))hemen bende zaman sayacını devam ettiriyim o zaman...
ZAMAN SAYACI:SON 2 saat 19 dk
Hoşgeldin Buğra.. gerçekten dediğin gibi çok güzl yorumlar yapılmış..Şule,Nilgün ve Nuray çok güzel yorumlamışlar...ayrıca Nuraycım senin adına çok üzüldüm canım...İnşallah gittiğin yerde izleyebilirsin İki Ailemizi....:img-wink: :img-wink: ...forumumuz çok sessiz bgn...ama bu akşam 20.00 den sonra yorum patlaması olacaktır...(her zamanki gibi))harika bi o kadar da dygusal bi bölüm bekliyor bizi...yine kalp çarpıntılarıyla izlicez dizimizi(dış ses gibi oldu ama :D :D ))hemen bende zaman sayacını devam ettiriyim o zaman...
ZAMAN SAYACI:SON 2 saat 19 dk
Nurdan...Hoşbulduk...Sende Hoşgeldin...
Valla doğru söyledin arkadaşlarımız süper yorumlar yapmışlar...Bizede keyifle okumak kaldı...
Şimdi sessiz ama dediğin gibi daha doğrusu Nilgün'ün tabiri ile Fırtına öncesi Sessizlik...Her hafta diyorum İki Aile Ailesi son hazırlıkları yapıyorlar...İşlerini bitiriyorlar...
Ve Reklamınıda Yaptın...(Dış Ses olarak...)...
Zaman Sayacı: Son 2 Saat 12 Dakika...
BeyazGelincik1980
27-11-06, 23:29
ay bugünde bu forumun kapanacagi tuttu yahu. hep böyle heycanli zamanlarda kapanir.
muhtesem bir bölümden sonra eridim gittim resmen. ne yazacagimi bilemiyorum. belki ilerliyen dakikalarda ve sizin yorumlarinizi okuduktan sonra kafami toparlaya bilirim.
23. bölüm benin en beyendigim bölümdü simdiye kadar, bütün bölümlerin üstüne gecti. gecen haftada da öyle demistim, hafaya da galiba öyle diyecegim. cükü iki aile ömrümde gördügüm ve izledigim en mutesem, en harika, en güzel dizi...
oguz'un evlenme teklifinden sonra eridim gittim resmen oturdugum yerde. inanmiyorum ya ne güzel söyledi öyle.
"o zaman evlen benimle, lütfen"
cok tatli ya
Herkese Merhaba...
Zaman Sayacımızda yarım kaldı ama olanlar herşeye değerdi...İki Aile yine muhteşemdi...Her zamanki gibi...Bol bol güldük...İclal Ablamız haklı çıktı...Ve Büyük heyecan yaşadık...Özellikle sonunda...Oğuz araba ile köşke yetişirken valla baya kalp çarpıntılarım hızlandı...Dış sesin Dediği gibi kalp çarpıntıları ile izledim...Güldük,duygulandık...Heyecanlandık...Ve Bir bölümü daha neşe ve mutluluk içinde bitirdik...
Bu bölümde daha konuşacak çok şey var...Sanki bölümün başı başka bölümmüş gibi geldi bana...Yani o kadar çok olay oldu...Ama o ilk sahnelerde nekadar güldüğümü anlatamam...Eda ile Oğuzun pazar kaçamağı süperdi..Eda'nın hasta taklidi yapışı...Oğuz ile kavgaları...Vall bu kadar didişmeyi çok özlemişim...
Doktorda evli sandı yaa..Ne sevindim...Onlar kabul etmese bile Karı-Koca gibi oldular bile...Damla ile Ferit cepheside süper ilerliyor...
En sevdiğim sahnelerden biride O huzur verici müziğimiz eşliğindeki zaman akışıydı...Köşkte hareketli günler geçti...Eda köşkü özledi...Ve Benim tahimince bu süre zarfında 2.reklam filmide çekildi diye düşnüyorum...Ama tekrardan izleyince emin olurum...
Neyse bunlar ilk yorumlarım...Daha neler var...Neler...
apple-core
27-11-06, 23:34
gerçektan ben bu bölümde resmen şok oldum.özellikle de en sonunda.yaa süper bir bölümdü kelimeleree tarif edemiyorum.hiç beklemiodum öle bişi birden pat die ewlen o zmn benimle diince allahım ne kdr sewindim anlatamam.ayrıca damlayla feritin barışmasına da çooookk sewindim:img-in_lo artık sıkmıştı damlanın tripleri ztn edaya uyuz davranıo kaç bölümdür hiç diil feriti affetmesiyle gözüme girdi:img-wink: gerçekten her iki cephedeki gelişmelerde muhteşemdi.erginle oyanın ayrılmasına üzüldüm ama onlar barışırlar ya arada olur öle şeler.offf şu serpili elime bi geçirsemmmmmmmm...:icon_whis sanki insanların arasını bozmak için yaradılmış yaa....ama oğuzun edayı izmirlere göndermeye dayanamaması ve alel acele gidip maçoluk fln yapması çok süperdi:happy0064 bu bölümü iki kelimeyle özetleyecek olursam MUHTEŞEM ve BOMBAbir bölümdü.bir an önce yeniden izlemek istiyorum walla doyamadım...
BeyazGelincik1980
27-11-06, 23:58
ask didismeleri izlemek pek zevkli oluyor. didismenin zevklisi olur mu diyen vardir simdi, burayi takip etmeyenler bu zevkin tadina varamazlar, daha dogrusu diziyi dogru dürüst takip etmeyenler bu zevke varamazlar.
bizim tatli asiklarimiz öyle tatli didisiyorlarki, keske kari-koca iliskisinde her didisme böyle tatli tatli olsa dedirtiyor adeta...
pazar kacamaklari pek bir güzel gecti. oguz'un fena halde tarik'i kiskanmasi, eda'nin bu duruma sinirlenmesi, hasta numarasi yapmasi (eda abla oyunculuk pek yakinda galiba, hehe), arabada ki didismeleri, eve geri dönmeleri, pazar kacamagi dogru dürüst yapamadan, oguz'un saclarini yolmasi, sonra yere yigilmasi, boynunun cikmasi, eda'nin endisesi...bu sahneler cok komikti :img-hyste.
hele hastane maceralarina ne demeli, tam komedi, hem gidisleriyle hemde dönüsleriyle. eda'nin araba kullanmasina pek bir sasirdi oguz, nedense. zaten taksiyle eve geri dönmeleri herseyi anlatiyor acik acik...hastanede doktor bile onlari kari-koca zanneti. eee öyleler ama bi nikahlari eksik. o da olacak yakinda
BeyazGelincik1980
28-11-06, 00:17
ben bu son sahneyi düsündükce diger sahneleri yorumlayamaz hale geldim ya. beni cok derinden etkiledi desem yeridir.
hele müzikle birlikte tam gerilim yaratmislar. eda sanki gercekten gidekmis de oguz ona yetisip onu durdurmaya calisiyormus gibi oldum ben izlerken. hele böyle bir zamanda trafikde hep tikali olurya, yetisemezsin sevdigine yada son anda yetisirsin, bu etkiyi vermek istemisler. cok basarili bir sahneydi.
bence eda gitmeyecek izmir'e...yani gidemez böyle bir tekliften sonra...
oturup konusacaklardir ve böylelikle eda gitmeyecektir. oguz artik herseyin farkinda. tarik'in ve serpil'in planlarini anladi, eda'yi ne tarik'a kaptiracaktir ne de serpil'e ezdirecektir. ayrica oguz'un 404 de bagirmasini pek bir zevkle izledim, bu sahneyi hanidir bekliyordum, sonunda oldu, holley...
oguz cok caresiz kaldi, ergin'e "yok bu böyle olmuyacak" diye bir hisimla cikisindan anladim. ve sonunda evlenme teklifinide etti ya, bravo oguz abi. hele o durusuyla, bakisiyla, ve "o zaman evlen benimle" diyip biraz durduktan sonra eda'ya tatli tatli bakip "lüften" demesi beni bitirdi. cok tatliydi ya. bu tatliliga kim dayanir. bakalim eda ne diyecek.
yalniz ben bu bölümü yorumlamadan 24. bölüme gectim bile, ama gecilmeyecek gibi de degil ki. öyle bir yerde biraktilarki 23. bölümü, cat diye catliyacagiz bir daha ki haftaya kadar...
Benim Şu video işine moralim bozuldu...Bu yüzden yorumum böyle geç geliyor...Ama bir yandanda bu bölümün mutluluğu sürüyor...
İki Ailemizin özel bölümlerinden biriydi...Bol bol köşkümüzü,Safiyemizi gödük...Ve çok eğlenceli bol didişmeli sahneler vardı...
Eda ile Oğuz didiştikçe biz güldük...Onlar aşklarını yaşarken bizde mutlu olduk...Ve Ve Evlenme teklifi ile ŞOK olduk...Resmen...Bilmemize rağmen beni o sahne çok etkiledi..
Eda ile Oğuzun bakışmaları ve Oğuzun söylerkenki o çocuksu ve şirin halleri hala gözümün önünde...
Ama nasıl olmasın Sevdiği kadın gidiyor...Bavulu hazırlanmış ve Tarığın niyeti ortada...Yok ev almalar,Yok küçük köşkte yaşıyor demeler...Ve Fayton gezisi hayalleri...
Ben Tarığa Rüyanda görürsün diyorum...Ve Eda'nın Reklam hayatının biteceğini düşünüyorum...Bence Oğuz tüm zararları karşılayarak bu işte Eda'yı kurtaracak...Oğuzun pişmalığı çok belli...
Bakalım neler olacak...Oğuzun teklifi...Eda'nın cevabı...Ve Eda'nın gitmeyeceğini öğrenince Tarık ve Serpilin yüz ifadeleri...Herşeyi çok merak eidyorum...
harikaydı yaa çok güldüm çok eğlendim izlerken. hele o fare muhabbetinde eda'nın hali çok komikti. son sahne benim için tam süpriz oldu. çok şaşırdım ve çığlığı bastım. sonra da helal be oğuz diye söylenip durdum. bu akşamki bölüm gerçekten çok keyifliydi. şimdi sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyorum.
gerçekten harika bi bölümdü. oğuz'un boynunu incitme sahnesinde koptum ya. nasıl çekmiş kafayı öyle. ama evdeki herkesin olayı yanlış anlaması bi başkaydı. özellik de efe'nin "anne senin bişeyin var mı" demesi baya bi yanlış anlaşılma olduğunu gösteriyodu.
damla ile ferit buluşması çok güzeldi. ferit'in "sana bişey olursa ölürüm" lafı damla'nın yelkenlerini indirdi.
izmir seyahati de oğuz'un cesaretini arttırdı ve sonunda herkesin beklediği lafı söyledi. pek rastlanmayan bi evlilik teklifi oldu. ama çok güzel oldu.
ya bu bölümde iki aile'nin sevenleri kavuştu. birbirlerine açıldılar. darısı bizim dizidekilerin başına:)
Bu gece keyifle izledim diziyi yorumu analinizimi yapacam yarın ama gitmeden bir şey söylemek istiyorum..Bu akşamki bölümde Sabutay'ın silah sahnesi kesinlikle olmuyacaktı..En sevdiğim aile dizilerinden bir tanesi olduğu için hiç yakıştıramadım ..O silahlar patlamalıydı!!!Kesinlikle
BeyazGelincik1980
28-11-06, 01:14
bugra hic sorma ya, benimde su videolarin silinmesine moralim bozuldu az da olsa. emek var o kadar ya, birden silmisler. ilk önce resimleri göremeyince sok gecirdim. o kadar calsima, resimler, videolar bosuna gitti dedim kendi kendime. neyse yeri burasi degil. bir bildikleri vardir herhalde.
bu arada bende klip yapmistim en sevdigim sarkiya. onu bitirme ve ekleme telasindaydim ki, sonuc ortada. belki acarlar ilerki günlerde.
iki aileye dönüce moralim düzeliyor yine. hele son sahneyi düsündükce...ah ah
tarik'da az degilmis yani. ne planlari varmis izmir'de eda ablamizla. sinir oldum söylediklerini duyunca. adam bi de dayali döseli ev alacakmis, hemde cocuklarin okulunun yakininda olsun istiyormus. allah'im böyle tiplere sinir olurum ben. parayla pulla hersey hal olacak sanki, eda seni sevecek sanki. oguz'un da dedigi gibi "zengin ama naif"... sen anca bunlari rüyanda görürsün diyorum, yok ya rüyasinda bile görmesin. o eski karisini görsün rüyasinda, yada serpil'i. yalniz ben bu tarik'dan kormaya basladim arkadaslar. istedigini elde edemeyenci, delirmeye baslamasin. baksaniza simdiden neler yapiyor...
Bu gece keyifle izledim diziyi yorumu analinizimi yapacam yarın ama gitmeden bir şey söylemek istiyorum..Bu akşamki bölümde Sabutay'ın silah sahnesi kesinlikle olmuyacaktı..En sevdiğim aile dizilerinden bir tanesi olduğu için hiç yakıştıramadım ..O silahlar patlamalıydı!!!Kesinlikle
kesinlikle haklısın. öyle sahneye hiç gerek yoktu. sırf sabutay'ı diziden çıkarmak için böyle bi yola başvurdularsa hata etmişler. başka yollarını bulabilirlerdi.
her geçen gün silahsız dizi sayısı azalıyo. bakalım elimizde kalan silahsız son 2-3 diziden silaha başvuran olacak mı
bugra hic sorma ya, benimde su videolarin silinmesine moralim bozuldu az da olsa. emek var o kadar ya, birden silmisler. ilk önce resimleri göremeyince sok gecirdim. o kadar calsima, resimler, videolar bosuna gitti dedim kendi kendime. neyse yeri burasi degil. bir bildikleri vardir herhalde.
bu arada bende klip yapmistim en sevdigim sarkiya. onu bitirme ve ekleme telasindaydim ki, sonuc ortada. belki acarlar ilerki günlerde.
iki aileye dönüce moralim düzeliyor yine. hele son sahneyi düsündükce...ah ah
tarik'da az degilmis yani. ne planlari varmis izmir'de eda ablamizla. sinir oldum söylediklerini duyunca. adam bi de dayali döseli ev alacakmis, hemde cocuklarin okulunun yakininda olsun istiyormus. allah'im böyle tiplere sinir olurum ben. parayla pulla hersey hal olacak sanki, eda seni sevecek sanki. oguz'un da dedigi gibi "zengin ama naif"... sen anca bunlari rüyanda görürsün diyorum, yok ya rüyasinda bile görmesin. o eski karisini görsün rüyasinda, yada serpil'i. yalniz ben bu tarik'dan kormaya basladim arkadaslar. istedigini elde edemeyenci, delirmeye baslamasin. baksaniza simdiden neler yapiyor...
Nilgün...Yorumun yine süper...Şimdide dikkatini mesaj sayıma çekmeni istiyorum...(Ne olduğunu bir anlasam...)
Valla İki Ailede olmasa moralimiz zor düzelir...Allahtan yüzümüzü güldürüyor...
Ben baştan beri tarığa taktım...Belliydi böyle olacağı...Bende çok sinir oldum planlarına..Dediğin gibi eski karısını görsün rüyasında...
Karşısındaki Eda ile Oğuz kolay lokma sandı...Onun parası yetmez Eda'nın gönlünü almaya...
Yani nedemek lüks daire..İnsan mutlu olduktan sonra mekanın ne önemi var...Sevdiklerinin yanında insan cennette gibi olur...
Ama bunu anlayamayacak kadar Dangalak bir adam...
BeyazGelincik1980
28-11-06, 01:29
Nilgün...Yorumun yine süper...Şimdide dikkatini mesaj sayıma çekmeni istiyorum...(Ne olduğunu bir anlasam...)
Ben baştan beri tarığa taktım...Belliydi böyle olacağı...Bende çok sinir oldum planlarına..Dediğin gibi eski karısını görsün rüyasında...
Karşısındaki Eda ile Oğuz kolay lokma sandı...Onun parası yetmez Eda'nın gönlünü almaya...
Yani nedemek lüks daire..İnsan mutlu olduktan sonra mekanın ne önemi var...Sevdiklerinin yanında insan cennette gibi olur...
bugra herkesin mesaj sayisi düsmüs ama seninki baya bir düsmüs, ne oluyoruz yahu. gecen senede bu zamanlarda bir anormallik vardi bu sitede, hadi hayirlisi bakalim.
tarik hakkinda dediklerine katiliyorum. adam zengin diye eda'nin gögnlünü kazanacagini zanetti iste, aptal sey...
oguz onu ilerki günlerde iyi benzetir. zaten bugün basladi "ne güzel öyle reklam yildizimizla yakindan ilgilenmeniz" falan diye...
sabutaya hakkinda düsüncelerinize bende katiliyorum. ama bence sabu diziden cikmaz. birazda olsa renk katiyor dizimize. yalniz yaranlamasi, silahlarin patlamasi, hele kan görüntüleri hic gerekmiyordu dogrusu. bu uyarilarimizi insallah dikkate alirlar senaristlerimiz, aldiklarina emin zaten. tarik aga sanem iliskisini hatirlayin...
bugra herkesin mesaj sayisi düsmüs ama seninki baya bir düsmüs, ne oluyoruz yahu. gecen senede bu zamanlarda bir anormallik vardi bu sitede, hadi hayirlisi bakalim.
tarik hakkinda dediklerine katiliyorum. adam zengin diye eda'nin gögnlünü kazanacagini zanetti iste, aptal sey...
oguz onu ilerki günlerde iyi benzetir. zaten bugün basladi "ne güzel öyle reklam yildizimizla yakindan ilgilenmeniz" falan diye...
sabutaya hakkinda düsüncelerinize bende katiliyorum. ama bence sabu diziden cikmaz. birazda olsa renk katiyor dizimize. yalniz yaranlamasi, silahlarin patlamasi, hele kan görüntüleri hic gerekmiyordu dogrusu. bu uyarilarimizi insallah dikkate alirlar senaristlerimiz, aldiklarina emin zaten. tarik aga sanem iliskisini hatirlayin...
Nilgün...Sabutay konusunda haklısın...Bencede diziye renk katıyor...Her ne kadar bugünkü silahlar ve kan dizimiz için fazlada olsa tek bölümlük olduğunu düşünüyorum...
Dizimizde herşey tesadüflerle oluyor...Mesela Sabu'nun o adamlarla problemi geçen hafta başladı...Ve Temel atıldı...(Herşey Damla ile Feriti barıştırmak için planlanmıştı)...Ve bu hafta Damlanın bu olaya şahit olması ve Ferite sığınması bu çatışmanın bize kazandırdıkları...Yani tek haftalık bir olay olarak düşünüyorum...
Ve Tarık ile ilgili gerçekten Oğuz artık herşeyi anladı...Bunu Tarığa olan davranışlarındada belli edeceğini düşünüyorum...Artık Tarık korksun bundan sonra...
Ben anlamadım...Bu hızlı geçen günlerde Reklam filmi çekildimi...?... (Eda sanki safiye ile mutfakta konuşurken tanıtımlar ve Çekimler beni çok yordu dedi...Ve Makyaj yapılırkende gösterildi...)...Ve Bayağı gün geçti...Acaba Reklam çekildimi...Unutmadan birde 60 saniyelik şey için günlerce yoruldum dedi...
BeyazGelincik1980
28-11-06, 01:51
sabu hakkinda haklisin bugra. bencede ferit ile damla icin yapilmis bir catismaydi. ama iyi de oldu. barismalari belki damla'yi eda'ya karsi biraz ilimli kilar. bakarsiniz bir daha ki bölümde yada ilerki bölümlerde eda oguz yakinlasmasini damla ferit'e acabilir. ferit bu konu hakkinda cok güzel seyler söyliyecektir, ve hatta bizim tatli asiklarimiza hep desdek olacaktir diye düsünüyorum. bu davranisinida damla'ya hissettirebilir. damla'yi olumlu yönde etkilemesi -eda oguz iliskisinde- barismalari beni mutlu etti...
tarik hakkinda söylediklerim zaten ortada. o korksun artik oguz'dan.
bende cikiyorum artik. gözümden uyku akarak yaziyorum son yorumlarimi, artik düsünün halimi. yarin mutlaka dinamik bir sekilde yorumlara devam. hele böyle bir bölümün arkasindan yorumlar ardi arkasi hic kesilmez. raytingler de var daha. yarin ve diger günler cok yogun olacagiz.
herkese iyi geceler
bol eda'li ve oguz'lu rüyalar, hele bu son sahneden sonra mutlaka rüyalarimizin bir parcasi olur bizim tatli asiklarimiz.
"o zaman evlen benimle LÜFTEEN"
23. bölüm herkesinde söylediği gibi bencede muhteşemdi. Oğuzun evlenme teklifi derinden etki yaptı. Rüyalarıma bile girdi valla. Çok güzeldi çokk.
Söyleyecek fazla bir şey yok
merve_buse16
28-11-06, 09:41
öyle bişi olcanı hiç sanmıyorum amna inş. olur ya evlenme teklifi eder:happy0064bole demiştim ama şok oldum evlenme teklidfi edince:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:img-wink::img-wink::img-wink:
BeyazGelincik1980
28-11-06, 12:02
dün yorumlarimizi pek yapamamistik. malum sitede biraz anormallik var. ama konu iki aile olunca hele dünkü bölümden sonra moralimi bu hafta kimse bozamaz...
bölüm basini ve sonu dün yorumlamistim ki uyku bastirinca cikmak zorunda kaldim. benim aklim hala oguz'un evlenme teklifinde, hic cikmiyor ki aklimdan. eda'nin öylece kalmasi ve bölümün orada bitmesi beni dünden beri cok etkiledi ve heyecanlandirdi. bu hafta nasil gecer hic bilmiyorum, dilegim cok cabuk gecmesinden, en azinda özet gününe kadar. simdi aksi gibi özetti de gec verirler...
benim dün en cok gülüdügüm sahnelerden birtaneside eda'nin hayal edip, serpil'e yemegi agzina tepercesine yedisiri, catali anlina patlatmasi ve oguz'un boynuna sarilip "senin boynun agriyordu degil mi" diye adile nasit edalariyla oguz'u sarmasi pek bir komikti dogrusu :img-hyste. keske gercek olsaydi diye icimden gecirdim izlerken. aslinda böyle bir hareket, davranis bicimi bizim eda ablmiza yakismaz ama aklinda gecirdi iste. ilerki bölümlerde böye birsey yaparmi bilemiyorum ama cecerondur kendileri yapar mi yapar vallahi :img-hyste .
birde bizim evi fareler basmis, allah allah ya. eda'nin sandelye tepesindeki cirpinislar, harektleri, cikardigi cigliklar cok güzel ve komikti. peki oguz'un haline ne demeli. almis eline timur'un su tabancasini, sakat boynunla fare kosturuyor "nerde nerde" diye :img-hyste :img-hyste :img-hyste . sonra serpil, riza ve engin bu sudan nasibini aldilar. su esliginde hosgeldin karsilamasi, hele serpil'e oh olsun dedim, islandi ya. eda'nin serpil'e ettigi sözlerde pek bir komikdi, safise diyor ya "niye gelmis bu sari yine" (ama bakin sari diyor isim yok, hehe)...
iclal ablamizin dedigi kadar varmis, cok komikti bu bölüm. iki ailenin en komik bölümlerinden birtanesidi bence, hatta en komigidi diyebilrim.
birazdan raytingler gelir, yorumlar o zaman devam...
slm dünkü bölüm çok güzeldi ve komikti ferit ve damlanın barışmasına çok sevindim ve evdeki fare sahnesi acayip komikti ya :img-hyste sonunda oğuz tarığın maksadını anladıya edaya evlen o zaman benimle demesi süperdi ilk başta belki kabul eder ama damla bu ilşkiye karşı çıkacaktır belki bu aralarını bozar inşallah olmaz, serpile dayanamıyorum edanın şu serpil ve oğuzla ilgili hayali süperdi oğuza serpil yemek yedirirken ben gerçekten yapıyo zannettim ama değilmiş keşke gerçek olsaydı ya bu sabutaya kot falan çok yakışıyodu kotlu hali daha güzeldi ve çok yakışıyodu bence şu takımdan kurtarsınlar onu neyse bakalım haftaya neler olucak ama eda belki gider tarıkla işdiye izmire inşallah gitmez ama :img-yes:
yine güzel bi bölümdü...çok güldüm vallahi...bu haftaki bölümde herşey vardı...aşk kıskançlık fesat barışma hayata dönme çatışma yaralanma....kısaca çok eğlendim...
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
27 Kasim 2006 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Aci Hayat [net] Show 10,20 27,30
2 Beyaz Gelincik [net] Atv 8,60 25,30
3 Iki Aile [net] Star 8,40 22,80
4 Aci Hayat (ozet) [net] Show 6,10 16,90
5 Telegol (ozel) [net] Star 5,40 24,60
Tele - Barometre
27 Kasim 2006 Pazartesi
1 Aci Hayat [net] Show 15,90 38,80
2 Aci Hayat (ozet) [net] Show 9,10 22,40
3 Beyaz Gelincik [net] Atv 7,10 19,80
4 Iki Aile [net] Star 6,60 15,80
BeyazGelincik1980
28-11-06, 13:14
mert54 tesekkürler reytingleri ekledigin icin.
bekledigim gibi cok güzel reyting almis yine iki aile. hatta a/b de yükselis var, gecen hafta galiba 8.20'di bu hafta 8.40. Beyaz Gelincik dizisine yetisiyoruz millet, holley.
bu hafta hem bölüm güzeldi hemde reytingler sahene, daha ne isteyebilirimki :happy0064. iki aile herseyin en güzeline layik.
rap_alltime
28-11-06, 13:15
:happy0064 :happy0064 :happy0064
arkadaşlar ben artık ne diyeceğimi artk seçemez oldum...MUHTEŞEM ÖTESİ bi bölümdü...didişmeler,kıskançlıklar,yemek teklifleri hatta evlenme teklifleriyle :Diki ailemiz yine bizi başka diyarlara götürdü...yani gerçekten söylenecek laf kalmadı artık..geçen hafta 22.bölüm benm bölümüm demiştm ama vazgeçtim 22.bölüm benim 2.en sevdiğim bölüm 23.bölüm benm bölümüm..ama haftaya 23.bölüm 2.en sevdiğim bölüm de olabilir...çünkü artık kesin bişey söyleyemez oldum...iki aile=sürpriz..
dizinin en basındaki hasta numaraları süperdi...oğuzun edaya arabaya binerken kızması harikaydı yaa...:Darabadaki didişmeleri eve gelince didişmeleri yani bu bölüm tatlı aşıklarımızn didişme bölümüydü...doktorumuz evli sandı zaten onları...neden olduğunu sorunca oğuz abimiz bişey demedi ama doktorumuz "birileri sizin saçınızı basınızı yolmanıza sebep olmuş" gibi bişey söyledi...bayıldım oraya yaa...artık kimse o?????
geldik FARE sahnesine...ayy nasıl bi sahneydi o öyle yaa...bağırış çağırışlar "öldürün onu oğuz bey,gebertin" repliklerinin 10 sn de bir tekrarlanması...sü tüfeğiyle fare kovalama falan...resmen komediydi yaa...koptum ben tv nun karşısında...:D :D eda ablamız oğuz abimizin nasılda nazına oynuyo ama....pek bi memnun zaten oğuz abimizde...ama o sarı çıyanın gelmesine resmen sinir oldm yaa...erginde tutamadı...o yüzdende oyayla aralaı açıldı ama çabuk barışır onlar....ya edanın hayali çok komikti yaa....:D ..keşke gerçek olsaydı ama eda ablamız öyle kendini bişey sananlara gerekli cevabı oğuz abimizn evlenme teklifini kabul ederek vericektir...(bu bölümlerde olmasada bi gün nasılsa olcak))(İNşallah)):icon_roll
sabutaya üzüldüm yaa bu bölmde...vurulması ii olmadı...ama iiki vuruldu dicem biraz gaddarlık olcak ama naapıyım onun sayesinde ferit - damla çiftimiz okul çıkışlarında elele doloşmaya başladı...
bu bölümde zatn kötüler her zamanki gibi hiç arka planda kalmadılar...ama onlarda olmasa tatlı aşıklarımız nasıl birbirine EVLENME TEKLİF EDİCEK...dimi ama??ayy ama şu tarığın ev alma bahanesine resmen uyuz oldm yaa...ne alaka ev almak yani??neymiş eda ablamızın kampanyaya katkısından dolayıymış,oğuz abimizle durumu ii olmadığı içinaynı köşkte kalıyo olabilirmiş..Allah Allah bahane bulamadı tabi...sanane yaa...onlar hallerinden mutlular..SANANEE...ayy gene tansiyonum fırlıcak yaa...sinir şey..gerçi eda ablamız kabul etmicek ama yine de berbat bi plandı...(ee tarıktan berbat plandan başka ne çıkar ki??))
gelelim son sahne olmasına rağmen dizinin asıl kalp çarpıntısıyla izlediğimiz yere...
ayy oğuz abimiz serpile nasıl bağırdı ama...ohh içime soğuk sular serpildi valla...(SERPİLdi demek istemezdm ama :D ))oğuzun ceketini alıp köşke fırlamasında ayy kalbim durcak gibi oldu yaa...acaip heycan bastı...bi ara kendimi oyle bi kaptırmışım ki....dizinin sonuna kadr o heycan dinmedi zaten...ayy oğuz abimiz eve geldi...eda ablamızın odasına girdi ve o ne sözlerdi Yarabbim..."izmire gitmenizi istemiyorum,yeterince açık diilmi??reklam filmini iptal etmek isteyişi,tarık beyin eda ablamıza kurduğu tuzakları engellemeye çalışması..." "başladı tarık die tarık tarık tarık"...ve bi ağızdan çıkabilecek en güzel ve anlamlı sözcükler:size,SANA GİTMİCEKSİN DİYORUM..-AA SEN KİM OLUYOSUNDA BANA KARIŞIYOSUN??KOCAM DİİLSİN BİŞEYİM DİİLSİN...-ÖYLE Mİ??-ÖYLE...EVLEN O ZAMAN BENİMLE,LÜTTFENN...
bundan sonrasına söylenecek laf zaten yok...muhteşem bi bölümü daha geride bıraktık...İclal ablamızın da dediği gibi en eğlenceli bölümlerden bitanesiydi...hatta belkide en eğlencelisiydi...em ği geçen herkese burda teşekkür ediyorum....İnanırmısınız bölümü izledim ayağa bi kalktım bacaklarımı nerdeyse yere basamıyodum..kendimi nasıl verdiysem o kalp çarpıntılarıyla dolu sahneye...olsun ben razıyım...bugün keyfim çom yerindeydi...bizim sınıftakileri falan dün hepsini uyzrmıştım izleyin die...izleyemem bgn diyenler bile izlemiş...hepsi bayılmış....ama bu sevincim çok uzun sürmedi...videolar bölümümüz kapanmış..İnanın moralce çöktm yani...ki böyle bi bölümden sonra hiç bişey benim moralimi bozamazdı...bi daha videolarımız paylaşamıcak mıyız yani???:icon_sorr :img-sorry ..??
Tele - Barometre
27 Kasim 2006 Pazartesi
Tele - Barometre
27 Kasim 2006 Pazartesi
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
İKİ AİLE=REYTİNG...
Reytingler Süper...İki Aile Hak ettiği yerde...Sürekli reyting artışı var...Her geçen hafta insanlar kendilerini İki Aileye,O sıcak insanların kollarına bırakıyorlar...
Demek Kaliteli yapımlarda izleniyormuş...İki Aile her duyguyu barındırdığı için...Komedinin üstüne Aşk ve Hüzün Sosu eklendiği için böyle...
Şuan çok mutluyum...İki Ailenin önlenemez yükselişi devam ediyor...Dünkü bölümede bu yakışırdı...
Artık AB Grubunda yerimiz sabitlendi ve kesinleşti...Totaldede Süperiz...Dizimiz süper...Daha ne olsun...
Önemli Haber...
Yarın Akşam Abbas Güçlü İle Genç Bakış programına Emre Kınay Ve Asu Maralman Konuk...Birkaç oyuncu(Başka Dizlerden) ile birlikte Dizileri konuşacaklar...Büyük ihtimal İki Ailede Nasibini alır...
Emre KINAY-Asu MARALMAN
Yarın Akşam Abbas Güçlü İle Genç Bakış Programında Saat 24.00-KanalD
rap_alltime
28-11-06, 13:24
Tele - Barometre
27 Kasim 2006 Pazartesi
Tele - Barometre
27 Kasim 2006 Pazartesi
HOLLEEEYY!!
sonunda reytinglerimiz gelmiş...İnanılmaz sevindm...harikayız...reytingler muhteşem...a/b de acı hayata da yakınız...yani 1.lik yolunda gittikçe ilerliyoruz...ya çok güzel reytinglerimiz yaa(2 kelimeyi bi araya getiremedm))..iki aile ailesinden biri olarak böyle güzel ve kaliteli bi dizimiz olduğu için çok mutluyum,arikayım...ya gerçekten süper yaa...(off ben en iisi susuyum)):D :D
rap_alltime
28-11-06, 13:29
Önemli Haber...
Yarın Akşam Abbas Güçlü İle Genç Bakış programına Emre Kınay Ve Asu Maralman Konuk...Birkaç oyuncu(Başka Dizlerden) ile birlikte Dizileri konuşacaklar...Büyük ihtimal İki Ailede Nasibini alır...
Emre KINAY-Asu MARALMAN
Yarın Akşam Abbas Güçlü İle Genç Bakış Programında Saat 24.00-KanalD
Buğra bu harika bi haber..çok tşkler bilgilendirdiğin için...kesin izlemem lazım...ay süper yaa emre abimiz ve asu ablamızz....süper ikili bir arada...:happy0064 :happy0064 :happy0064
Büyük ihtimal link verdiğinden dolayı ya da siteye upload yaptığından dolayı moderatör ler senin mesajları silmiştir.
BeyazGelincik1980
28-11-06, 13:51
bugra haber verdigin icin cok tesekkürler. mutlaka yarin izlerim. böyle bir program kacmaz. insallah euro D de verirler ben arastirayim bakalim.
nurdan dizi hakkinda yorumunu cok beyendim (adin nurdan'di demi, kusura bakma, heyecanima ver).
ayni duygulari her hafta bende hissediyorum. ilk bölümden 23. bölümüne kadar hep ayni heyecani yasadim, gerci bu heyecan haftalar gectikce hep artiyor bende. hele dün heyecan tavan yapti bende. soluksuz izledim resmen diziyi. bende her bölüm icin "bu benim en cok beyendigim bölüm" diyorudum. gercekten 23. bölüm simdiye kadar izledigim en güzel bölümdü. haftaya herhalde 24. bölüm en güzel bölüm derim, bu böyle hep devam eder.
iste iki ailenin farki da bu. her bölüm baska bir güzel oluyor. sicacik hikayesiyle, samimiyetiyle, bibirbirine gülen gözerle bakan oyunculariyla, romantizimle, askla, duygusallikla, heyecanla...bizleri her hafta iclerine öyle bir cekiyorlarki, orada cik cika bilirsen artik.
raytingler de zaten sahane, her hafta artis var. insallah haftaya yükselise devam eder, devam edeceginden emin. öyle bir yerde bitirdilerki. bu diziyi fazla takip edemeyen bile yeni bölümü kacirmaz diye tahmin ediyorum...
kissorkill
28-11-06, 13:58
slm herkeze ve
dünkü evlenme teklifi çok güzel di ve evlnenirlerse ne olcak.gerçi olmaz ama ancak sonlarında
ayy harikaydı yaaaa bayıldım bu kadar güzel olmazdı hem güldüm hem duygulandım hem de sevindim....:img-blush
başlarda oğuz un saçını başını yolması beni cidden kopardı ya hele doktor dedi ya biri size saçını başınızı yoldurmuş olmalı die:happy0064
sonu muhteşemdi yaaaaaaaaaaaa
o zaman benimle evlennnn:DDDDDD lütfen:happy0064
pek umudum yok ama evlenseler bir an önce:happy0064
gülmekten yerlere yattık aksam oguzun sacını bosını yolması ve kafasını koparması kafam degil efendim boynum diye acıklama yapması oguz ve edanın kıskanclık krizleri en sonunda evlenme teklifi kısaca en iyi bölümdü diyebilirim
insana moral veren sinir yapmayan sac bas yoldurmayan dizi merakla bekliyoruz yeni bölümü
Dün akşam çok komikti cidden. Bu diziyi gülmek için seyrediyoruz.
Bence bir daha ki bölümde , Edayı seven iş adamı adamın Eda ya hediye edeceği eve hep birlikte taşınacaklar. :):) Evi farelere karşı ilaçlatma bahanesiyle... Henüz çocuklara bir şey söylemezler bence,evlilikle ilgili.
Bakalım neler olacak. :)
YENİ BÖLÜMÜMÜZ ÇOK GÜZEL VE EĞLENCELİYDİ
Eveeet dün çok güzel bir bölüm izledik herşeyi ile çok güzeldi.Eda-Oğuz tartışmaları çok olsa bile bunlar tatlı atışmalardı.İlk baştan sonuna kadar çok eğlendim.
Bu bölümde Eda ablamısın bir özelliğini öğrenmis olduk süper oyunculuk yapıyor ;)Tarık'tan kurtulmak için yaptıkları çok komikti.Tarık'ta hala Eda'dan umudunu kesmedi ANLA ARTIK SENİNLE İLGİLENMİYOR!!!.Sonra Tarık'tan kurtuldular Oğuz beyimizin kaprisleriyle karşılaştık.Eee kıskandı:).Ama cezasını aldı.Eda'nın araba kullanma sahneleri çok komikti ''Yaman'ın bana tek iyiliği çocukları okuldan almam için araba kullanmayı öğretmesydiYaman'a burdan teşekkürlerimizi iletiyoruz bizlerde ;).Yaa herkesde nları evli sanıyor neden acaba?;).Damla yine iş başında herşeyden şüpheleniyor.Sonraa fare sahnesi çok güzeldi,eğlenceliydi ne kadar çok fareden l-korkuyormuş bu ev halkıda;).Ne güzel eğleniyorduk bayan 404 geldi.Her geldiğinde planlar içindemi olmak zorunda,her geldiğinde kötü olaylaramı neden olmak zorunda!!!Oğuz'a nasılda iyi davrandı öyle canım canım Eda'yada Hatice Teyze dedi ya yapışcaktım boğazına ;)sen nesin Bayan 404 ;).Eda'nın hayalide çok eğlenceliydi.
Veee son sahne beklenen cümle ''EVLEN O ZAMAN BENİMLE!LÜTFEN...
REYTİNGLER ÇOK GÜZEL Sıralama olarak geçen haftayla aynıyız ama yükseliş var yakında biz ''Beyaz Gelincik''ide geçeriz sonra ver elini Acı Hayat
Herkese Selamlar...
Dünkü muhteşem bölümden sonra bugünkü muhteşem reytingler geldi...Haklı olarak...
O zaman İki Aile Ailesi için herşey muhteşem gidiyor...Hepimiz mutluyuz...Herşey yolunda...
Dün şoktan ve heyecandan tam anlamı ile yorum yapamadım...Ama artık kafamı toparladım...
Öncelikle dünkü bölüm İclal ablamızın dediği gibi komik bir bölümdü...Bayağı güldük izlerken...Özellikle Eda ile Oğuz didişmeleri tam formundaydı...Ne diyaloglardı onlar...Zaten muhteşem oyuncukları ile birleşince ortaya olanğanüstü sahneler çıktı...Ben sinirle ikisinin köşke girmesine bayılıyorum...(Ör:Bayram bölümü)...Birde müzik hızlanıyor...Tam oluyor...Eda'nın Hata numarasıda süperdi...Oğuz bile farketti maşallah oyunculuğunuzu geliştirmişisinz Eda hanım...
Böyle güzel ve hareketli bir başlangıç yaşadık...Eda'nın Ehliyetide varmış...Aaa Oğuzun ehliyeti manavdanmı aldınız demeside süperdi...
Şimdi sıralayacak olsam bu iş uzar gider...Eee dizimizin her sahnesi güzel olunca...
Ve Dikkatimi çeken diğer bir olay...Eda HANIM...Bu lafın kime ait olduğunu biliyorsunuz...Damlaya ait...Eda abla,oldu Eda hanım...Neyseki bunu Eda'da farketti...Ve vurguladı...Damlada çözülecek ama zamana ihtiyacı var...Bizde sabırsızlanmıyalım yavaş yavaş...Çünkü Damlanın kanına tekrar Ferit bulaştı...Ve süper oldu...Senarsitlerimizi kutluyorum....
Eda ile Oğuz bu hafta Kedi köpek gibilerdi...Bol bol didiştiler ama Eda çok ilgilendi...Onlara akıl sır ermez...Kavgadan,barışa,barıştan kavgaya geçmeleri an meselesi...Bir bakıyoruz çifte kumrular gibiler...Aaa bir bakıyoruz didişiyorlar....Kendileride söyledi zaten...Bir kaşık suda kavga ettiklerini itiraf ettiler...Belkide onları bu kadar çok sevmemizin sebebi bu anlık değişimleri...Ben bu durumdan çok memnunum...Hep güllük gülüstanlık olmaz herşey...Senarsitlermiz bu ince çizgiyi çok güzel ayarlıyor...
Tarık cephesine geçelim birazda...Adam bir orda bir burda...Beni sinir etti...Bir baktım ofisinde,bir baktım arabada...Aaa ne göreyim bir baktım barda...Bu adam her noktadada mikropluğunu ve 404'lüğünü ortaya koydu...Fazlası ile şahit olduk...Ama onun için pek hayırlı bir dönem başlamıyor...Ben şu tanıtımların sessiz verilmesine bayıldım...Müzik eşliğinde hızlıca...Yoksa sinirlerimiz çok bozulacaktı...Eda İzmire Gelmiyor Tarık efendi...
Köşkümüzün misafirleride vardı bu hafta...Küçük misafirler...FARE'ler...Ne kadar güldüm anlatamam o sahnede...Özellikle Safiyenin çığlığı ve tepsiyi yere düşürdüğü sahne...Yerimden zıpladım...Ne çığlıktı...Ne gür sestir o...Valla Safiyemiz cümleleri bastıra bastıra söylüyor...Buda çok hoşuma gidiyor...Eda'nın sandalye tepesindeki halide süperdi...Safiye ile Kanki oldular...Ama iyide oldu...
Oğuzun çıldırdığı an bende çıldırdım...O Serpile bağırdıkça ben rahatladım...Ne sahneydi be...Arabaya atlayıp aşkının peşinden gitti..Doğru olanı yaptı...Bir kez daha gözüme girdi...O müzik eşliğinde baya gerildim bende...Ve Köşkte Eda'nın odasına girdi...Gitmeni istemiyorum dedi...Ne sahnelerdi...İnatçı eda yine dinlemesede Oğuzun son sözü herşeyi değiştirdi...Eda şokta,İzleyici şokta,Oğuzda şokta...(Nasıl dedi???)...Ve tam bu noktada bölüm sonlandı...
Aklımızda ise EVLEN O ZAMAN BENİMLE...LÜTFEN Sözü ve Oğuzun o sıcacık gülümsemesi kaldı...
40...roses
28-11-06, 16:01
Selamlar........
Dün aksamki EDA fantazisi süper diya bir anda gercek zannetim :good:
herkese merhaba...
öncelikle ben bölümü hala izlemeyenlerden biri olarak (biliyorum kendimden utanmalıyım...ama bölüm indi...şimdi yada en geç akşam izlerim artık ;))
bu bölümün ne kadar güzel olduğunu şuanda bilemiyemiyecem...ama yorumlardan anladığım kadarıyla en güzel bölümlerden birisiydi...
özelikle Nilgün Nurdan ve Buğra sizin yorumlarınız o kadar güzel ki...çok beğendim...okurken çok eğlendim ve bölümü izlemiş gibi oldum...teşekkürler...
daha sonra...ratinglerimiz gelmiş...hemde nasıl...Buğra sana demiştim dün...içimde iyi bir his var...ve beklediğim sonuçlar geldi...geçen haftaki shareler öyle kaldı...daha doğrusu yükseliş bile var...BG'ye olan fark her hafta dahada azalıyor...artık gelecek hafta onu kesin geçeriz diye düşüniyorum...ama her ne olsa olsun...kaliteli dizimiz harika gidiyor...çok çok mutluyum...
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
27 KASIM 2006 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 10,20 27,30
2 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 8,60 25,30
3 IKI AILE [NET] STAR 8,40 22,80
TELE - BAROMETRE
27 KASIM 2006 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 15,90 38,80
2 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 9,10 22,40
3 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 7,10 19,80
4 IKI AILE [NET] STAR 6,60 15,80
maalesef ki ben izleyemedim ama rating sonuçları mükemmell :):):)
şimdi rating sonuçları tekrar görünce birden gülmeye başladım...inanılmaz rahatladım...evet sonunda dizimiz gücünü gösterdi hele A/B de ilk 3e girmemiz süper...total'de 4.lik de şimdilik süper...zamanla 2.likler ve 1.likler de gelir...buna inaniyorum...
bölümü izleyince zaten havaya uçarım artık...
forumda olan dünkü rezalet'den sonra moralım yerdeydi...(Berna öm'ları aldım...tam 4 tane...sayenizde msj kuttumuz da doluyor...)
fena halde bozulmuştum...ama hele şükür iki aile var...o herşeyin dermanı ilaçı oluyor...
daha söylenecek birçok şey vardı...ama çoğusunu heycanlı ve gergin olduğumdan dolayı unuttum şimdi...:D
sonra aklıma gelir belki...;)
iyi günler...
Hoşgeldin Hayri...
Öncelikle Yorumlarımızı beğendiğin için Sağol...(İşin içinde İki Aile olurda beğenmezmiyim diyorsundur şimdi...?...)
Çokta haklısın İki Aile girdiği her yeri güzelleştiryor...
Ve Seni tebrik ederim...İçimde İyi şeyler var dedin...Reytinglerle ilgili valla haklı çıktın...
Reytingler beni çok mutlu etti...Zaten tahmin etmişsindir...Bundan sonra her pazartesi soracağım sana içine doğanı...
Ve Reyting konusu açıldığına göre birkaç şey söyleyeyim...
İki Ailenin yükselişinin devam etmesine çok sevindim...Ve Dikkat edersen AB grubunda Acı Hayat artık fark atamıyor bize...Ve en yakın rakibimiz olan BG'yi geçmemiz an meselesi zaten...İki Aile totaldede çok yükseldi...Ve herşey daha iyi olacak...
Zaten bunları hepiniz biliyorsunuz ama tekrar söylemek istedim...Her hafta daha çok kişi İki Ailenin sıcaklığına kapılıyor...
Hayri sana İyi Seyirler...(Bugün senin için Yeni Bölüm Var...)...
bende başından beri diziyi severek takip edenlerdenim,ama yorum yapmak bu güneymiş!!! dünkü bölüm çok tatlı,güzel ve eğlenceliydi,herzamanki gibi çok güldüm ama dizinin sonu neydi öyle ağzım açık kaldı,çokkk hoştu gerçekten...acaba eda ne yanıt verecek merak ediyorum??? ahhh pazartesi bir gelse!
Hoşgeldin Hayri...
Öncelikle Yorumlarımızı beğendiğin için Sağol...(İşin içinde İki Aile olurda beğenmezmiyim diyorsundur şimdi...?...)
Çokta haklısın İki Aile girdiği her yeri güzelleştiryor...
Ve Seni tebrik ederim...İçimde İyi şeyler var dedin...Reytinglerle ilgili valla haklı çıktın...
Reytingler beni çok mutlu etti...Zaten tahmin etmişsindir...Bundan sonra her pazartesi soracağım sana içine doğanı...
Ve Reyting konusu açıldığına göre birkaç şey söyleyeyim...
İki Ailenin yükselişinin devam etmesine çok sevindim...Ve Dikkat edersen AB grubunda Acı Hayat artık fark atamıyor bize...Ve en yakın rakibimiz olan BG'yi geçmemiz an meselesi zaten...İki Aile totaldede çok yükseldi...Ve herşey daha iyi olacak...
Zaten bunları hepiniz biliyorsunuz ama tekrar söylemek istedim...Her hafta daha çok kişi İki Ailenin sıcaklığına kapılıyor...
Hayri sana İyi Seyirler...(Bugün senin için Yeni Bölüm Var...)...
Hoşbulduk Buğra...elbette yorumlarınızı beğendim...işin içinde İki Aile olurda beğenmezmiyim :D dedim şimdi :D
tamam Buğra artık pazartesileri öyle yaparız...ben sana tahmini bildirecem...ertesi gün de bakarız...haklı çıkıyormuyum...en azından bu hafta böyle oldu vede çok iyi oldu...yüzümde olan mutluluğu görsen anlarsın...
çokta haklısın Buğra İki Aile gittikce daha çok izleyici topluyor...zaten birkere izledin mi kanser hastalığı gibi sonuna kadar bırakmaz seni (bu biraz garip bir mecaz oldu ama sen anladın...)
teşekkürler Buğra ama artık akşam izlerin...biraz daha atmosferi olsun...;)
çünkü İki Aileden bahsediyoruz...öyle sıradan gelmiş bir dizi değil...değerlerndirmek lazım...;)
Dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi.Damla ve Ferit'in tekrar bir araya gelmesine çok sevindim.Serpil yine yaptı yapacağını ve Tarık Beyle Eda'nın İzmir'e organizasyon tanıtımına katılmasını sağladı.Ama en sonunda Oğuz'un tepkisi muhteşemdi.Özellikle evlenme teklif etmesi süperdi.( O zaman evlen benimle lütfen) demesi.Koptum resmen:img-hyste
bende başından beri diziyi severek takip edenlerdenim,ama yorum yapmak bu güneymiş!!! dünkü bölüm çok tatlı,güzel ve eğlenceliydi,herzamanki gibi çok güldüm ama dizinin sonu neydi öyle ağzım açık kaldı,çokkk hoştu gerçekten...acaba eda ne yanıt verecek merak ediyorum??? ahhh pazartesi bir gelse!
ratinglerde olan yükseliş...yorumlardan da anlaşılıyor...bak sende iki aile'yi baştan takip edenlerden sin...harika bir bölüm izledin...ağzın açık kaldı...yorum yapmadan edemedin...işte buda iki aile'nin farkı diyelim...
ondan sonra senide şimdiden merak sardı...çok doğal bir duygu...nedeni de yine iki aile...
Eda nasıl bir yanıt verecek...açıkcası bende çok merak ediyorum...(son sahneleri izledim :D)...diyorum tahminlerde bulunmak ve senaryolar üretmek zamanı geldi...(biraz erken ama olsun... :D)
bakalım iki aile ailesi siz ne düşüniyorsunuz...
merhaba akradaslar ben cok seviyorum iki aileyi ama neyaziki artik bakamiycam pazartesi gunleri gitar dersim var artik once carsambaydi pazatesine aldilar cok uzuldum ama gitarida birakamiyorum artik sizin yorumlarinizi okurum ozetini belki tekrari cikarsa ona bakarim iki aile ailesinden ayrilmak istemiyorum cunki herkez okdadar sicakki ve ii ki.
az önce 23. Bölümün başına baktım...ve direk gülme krizine girdim...gerçekten de en komik bölümü izliyorum...Eda nasılda hasta numarasını yaptı...çok inandırıcı...''Tarık bey alakanız için teşekkür ediyorum''...tabiki manalı söyledi bunu...arabaya giderken de Oğuz'un ''sus!! girin içeri'' demesi harikaydı:img-hyste ...ondan sonra arabada Eda'yı sorguya çekti...Tarığın gelişinden rahatsız olduğunu çokta belli etti...kocası gibi...Eda da sinirlenince...yemek iptal oldu...
Dünkü muhteşem bölümün ardından ratinglerin böyle güzel gelmesine çok sevindim.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 dünkü bölüm o kadar güzeldi ki.Eda ile Oğuz bu hafta bo bol didştiler.En güzel sahneler onlardı.Özellikle oğuzun eda nın hasta numarası yaptığını anladığı sahne çok güzeldi.eda hanım oyunculuğunuzu baya bi geliştirmişşiniz demesi...:img-grin2
Damla ile Feritin barışmasına çok sevindim.O sahneler süperdi.Feritin ne dediğini tam hatırlayamıyorum ama zarf,tümleç,bağlaç ile ilgili bişeydi galiba..Sonunda feritle damlanın sarılması çok güzeldi.Barışmalarına bence feritin arkadaşı sebep oldu..çok da iyi oldu...
En çok eğlendiğin ve güldüğüm sahnede fareli sahneydi.safiye nasıl bir çığlık bastı öyle...ama Eda nın sandalyenin üstündeki sahneleri,oğuzu fare var diye korkutması çok komikti.En sonunda Oğuz su tabancasını alıp olayı çözdü:img-grin2
Serpil yine herşeyi mahvetti..Oğuz a yemek yedirirken Eda nın onları görmesi hiç iyi olmadı.Ama Eda nın o anki kurduğu hayal çok komikti:D :D
Ama en son sahnede ağzım açık kaldı..OğuzunEVLEN O ZAMAN BENİMLE.. LÜTFEN demesi...Acaba Eda buna ne cevap vericek çok merak ediyorum...
herkese merhaba,
dün akşamki bölüm süper ötesiydi kesinlikle eda ablamız ne guzel hasta taklitiyaptı ya. bu arada arabaya biniş sahnelerinde öldüm ben. sus bin arabaya derken oğuz birde pazar kaçamağını yapabilmek için ikiside çoçukları sepetlediğiniitiraf ettilerya. bu arasa zaten son bölümde ben koptum süperdi çok mutlu oldum. ama bence eda izmire oğuzla gidicek gibi geliyor bana. çünkü eda ablamız diyecekki söz verdim gitmem gerek oğuzda bende geliyorum diyecek. belki evlenmeden ön balayım yaparlar eheueheu:D:D
Şahane bir bölümdü ya A'dan Z'ye harikaydı bence (Tarık ve Serpil sahnelerini saymıyorum) Bütün bölümü gözlerimi kıpmadan izledim..Yeri geldi gülmekten öldüm yeri gedi duygulandım yeri geldi bazılarını bi kaşık suda boğmak istedimm :icon_evil
Eda ve Oğuz çok tatlılardı bölümün başında Hayrinin dediği gibi Oğuzun Şşşt! gir içeri demesi beni çok güldürdü çok eğlendim o sahnelerde.Edanın araba sürme macerası ayrı bi komikti..
Damlayla Feritin barışması beni çok mutlu etti umarım onları hep böyle görürüz ;)
Tarık ve Serpil ikilisi beni mahvetti yaa o ne konuşmalar bakışmalar öyle sinsi sinsi bide Edanın yaptığı yemeği Serpil hanım yediriyo olucak iş değil yaa :icon_evil
Son sahne süperdi yaa o sahneyi tekrar tekrar seyretmek istiyorumm.Konuşmalar,bakışmalar harikaydı inşallah olumlu bi gelişme olurr :img-wink:
merve_buse16
28-11-06, 18:14
ben en çok evlenme teklifine ve damlayla feritin barışmöasına sevindim:happy0064
damlayla ferit barıştı sonunda olleeyyyyy uçtum mutluluktn desm yerdr....veee o sn sahne tabiiki o zmn evlen benile demesi ve ardındn masumca lütfen demsi çok güzeldi...bakalm eda ne diyck bu teklife ya kabul eder ama çocuklara söylmekte zorluk çekerler ya da kabul etmz yine bi çıkmaz oluşr artık hangisi olur bilmem ama teklifi etmesi bile güzeldi...
süper bölümdğ arkadaşlar. bide sevgilim uzun uzun çıktı ayhan yanee bide zili çaldı hepp romantizmi bozcak diee sinir oldum :)
askımdogac
28-11-06, 19:53
genel olarak sıkıcı bi bölümdü die bilirim...çünkü doaçı pek ortalarda göremedim..bide sabutay vuruldu yazık oldu sabutayıma...
~ topiqq ~
28-11-06, 20:08
bugra haber verdigin icin cok tesekkürler. mutlaka yarin izlerim. böyle bir program kacmaz. insallah euro D de verirler ben arastirayim bakalim.
nurdan dizi hakkinda yorumunu cok beyendim (adin nurdan'di demi, kusura bakma, heyecanima ver).
ayni duygulari her hafta bende hissediyorum. ilk bölümden 23. bölümüne kadar hep ayni heyecani yasadim, gerci bu heyecan haftalar gectikce hep artiyor bende. hele dün heyecan tavan yapti bende. soluksuz izledim resmen diziyi. bende her bölüm icin "bu benim en cok beyendigim bölüm" diyorudum. gercekten 23. bölüm simdiye kadar izledigim en güzel bölümdü. haftaya herhalde 24. bölüm en güzel bölüm derim, bu böyle hep devam eder.
iste iki ailenin farki da bu. her bölüm baska bir güzel oluyor. sicacik hikayesiyle, samimiyetiyle, bibirbirine gülen gözerle bakan oyunculariyla, romantizimle, askla, duygusallikla, heyecanla...bizleri her hafta iclerine öyle bir cekiyorlarki, orada cik cika bilirsen artik.
raytingler de zaten sahane, her hafta artis var. insallah haftaya yükselise devam eder, devam edeceginden emin. öyle bir yerde bitirdilerki. bu diziyi fazla takip edemeyen bile yeni bölümü kacirmaz diye tahmin ediyorum...
evet aynen ben de her bölüm "bu en güzeli" diyorum!!=)) ..bu arada ben dün eda'nın içinden serpili dövdüğü sahneyi, feritle damlanın barışmasını ve evlilik teklifini çok beyendim söylemeden geçemicem ;)
Turkey_Girl_17
28-11-06, 20:15
yaa dün cok güzel bi bölümdü...
evlenme teklifi cok komikti...
yaa aceba eda ne dicek cok merak ediyorum
gelecek haftayi iple cekiyorum...
herkese iyi aksamlar byeeeebye
dilara-1905
28-11-06, 21:55
ya bölüm süperdii bayıldım benn:D dala ve ferit sonunda barıştı da daha buna sevinemeden 2. şokk geldiiiii ayy sonu çok güzeldi yaaa oğuzz sonundaaa düzgünce itiraf ettiii eda inş. olumsıuz karşılamazz izmir işide iptal olurrrr tarıkta kendi oturur artık o dairedee:D süğperdi yaa ee iki aile işteeeeee
şuan iki aileyi izliyorum...gerçekten de Ergin'in yeni imagı Bruce Willis'e benziyor...Oğuz doğru söyledin...
bu komik sahneler ile dopdolu...fare sahnelere bilerek değinmedim...çok konuşuldu burda zaten...Eda megafon gibi bağrıyor...küçücük bir fareden bu kadar korkulur mu...
Ferit abla ve abisini yukarıda yakalarken de komik konuşmalar geçti...Oğuz breakdans yapıyordu...(bu arada break(ing.)=kırmak...boynunu kırdı şimdi dans yapıyo :D)
Ferit ne kadar mahir Oğuz'u köşeye sıkıştırdı...''araba yatıyor''...''yalnız başına bir pazar günü geçirmek istediğinde ben coçukları alıp sinemaya götüriyorum ama''...bunların ardından Oğuz arabanın anahtarını vermek zorunda kaldi...
Eveet ben de bu bölüme ilk mesajımı yazıyım(her anlamda!!!:img-hyste -sıfırlandı resmen ya neyse.)
Bu bölümde gördüğüm tek sahne son sahneydi ne yazık ki-ne yazık ki mi nankörlüğe bak ya!Daha ne istiyosun işte insanoğlu gözü doymuyo naparsın :img-wink: )Bölümleri de indiremediğim için tekrarı büyük bi heyecanla bekliyorum Buğra allah ne muradın varsa versin:)
Ah ah nasıl bi "lütfen"dir o,ben yalnızca orayı gördüm ama herkesin gündeminde de orası var sadece zaten :img-yes:
Bi de reytingler muhteşem yaa varya bence bölümü biraz daha uzun tutsalar B.G. yi rahat geçeriz biz -hem böylece ben de geç kaldığım zamnlarda yetişebildiğim sahne sayısı artardı:img-haha: Fırsatçı mıyım neyim???B.G.yi zaten geçicez ya benimki de laf mı yani A.H.yi rahat geçeriz diyim en iyisi:happy0064
Ama reytingler cidden süper yaa, bildiğim tek konuda konuşuyom napıyım:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
son bolumler arasinda en cok guldugum,keyif aldigim ve guzel oldugunu dusundugum bolumdu bu son bolum
evlenme teklifi bence havada kalicak izmire gidiyim doneyim konusuruz sizde ne dediginizi bilmiosunuz diip eda bence izmire gider, e tabii bu sirada tarik bey uslu durmaski
ahhhhhhh ya
hemen evlenme teklifini kabul etmesi imkansiz bence.
düşünün bunların birbirlerine olan inadı dizinin ana unsuru. kadin şimdi yelkenleri indiremez. hatta hala sari kizin yemek yedirme sahnesinin intikamını almış değil. aynen bence de direk gideyim geleyim sonra konuşuruz dicek.
kissorkill
29-11-06, 14:06
yeni bi gerilim müziği yapmışlar onabayıldım ben dizide .
bir an önce özet gelse ya:img-wink:
dilara-1905
29-11-06, 17:06
evet yni gerilim müziği benimde hoşuma gittii
ohh be bu arada artık damladannn nbefret etmicem feriti affetti ama şöyle bir durum varki edaya abla yerine hanım dedi yaa offf :/
dilara-1905
29-11-06, 17:09
şuan iki aileyi izliyorum...gerçekten de Ergin'in yeni imagı Bruce Willis'e benziyor...Oğuz doğru söyledin...
bu komik sahneler ile dopdolu...fare sahnelere bilerek değinmedim...çok konuşuldu burda zaten...Eda megafon gibi bağrıyor...küçücük bir fareden bu kadar korkulur mu...
Ferit abla ve abisini yukarıda yakalarken de komik konuşmalar geçti...Oğuz breakdans yapıyordu...(bu arada break(ing.)=kırmak...boynunu kırdı şimdi dans yapıyo :D)
Ferit ne kadar mahir Oğuz'u köşeye sıkıştırdı...''araba yatıyor''...''yalnız başına bir pazar günü geçirmek istediğinde ben coçukları alıp sinemaya götüriyorum ama''...bunların ardından Oğuz arabanın anahtarını vermek zorunda kaldi...
ayyyyyyy ciddennnn yaaa şu araba yatıyorrr olayı süprrdi yani öyle yatıyor araba....ahaaha oğuz bideee sanane ya ister yatar ister bağdaş kurar dio yaa:D:D çok eşkerlerrr feritin tehdidine koptum zaternnn
Bu hafta harikaydı dizi.Hele sonu..Hele sonu...:img-in_lo çok tatlılardı.
Bu arada bir şey soracağım.Binbir gece ana sayfada yerini almış.Bizim dizimiz neden hala gündemdeki diziler bölümünde.Uuzun süredir yoktum.Kaçırdım eğer o konu konuşulduysa....
ben damlayla ferite cok sewindimm sonunda barıs ilan edildi.. damla cok gsl cnm bnmm.. ooh sabutaya da ii oldu damlayı rahatsız edip duruodu =) ama o vurulduktan sonra kalkıp arabaya gitmesi flnn ne acaip adam ya dedirtti walla =) dizi de olsa yanii..
Herkese Selamlar...
Bu hafta İki Aile Ailesi çok yoğun...Aynen bende öyleyim...Sınavlar hepimizin başını kaldırtmıyor...Ama tek bir yorumda olsa yazmak istedim...
Özetimiz bugün gelmedi ama yarın büyük ihtimal gelir...(Geçen haftaki tecrübelerimize dayanarak diyorum...)...
Ve Gelecek özet şuan Altın değeri taşıyor...Valla öyle bir noktada kaldık ki....Aa birde özetten sonra İki Aile Ailesi senaryosu gelecek...
Ve Evlen O zaman Benimle...Lütfen noktasından sonraki olayları azçok anlayacağız...Ama özetlere güvenim geçen haftadan sonra sarsıldı...Fragmanlarımız bizi çok mutlu ediyor...
Neyse ben lafı daha fazla uzatmayayim...Hepinize iyi akşamlar..Ve yorumlar...Aaa ve İyi Çalışmalar...bye bye bye bye...(Ben bugün gir-çık metodunu uygulayacağım...)
Herkese Selamlar...
Bu hafta İki Aile Ailesi çok yoğun...Aynen bende öyleyim...Sınavlar hepimizin başını kaldırtmıyor...Ama tek bir yorumda olsa yazmak istedim...
Özetimiz bugün gelmedi ama yarın büyük ihtimal gelir...(Geçen haftaki tecrübelerimize dayanarak diyorum...)...
Ve Gelecek özet şuan Altın değeri taşıyor...Valla öyle bir noktada kaldık ki....Aa birde özetten sonra İki Aile Ailesi senaryosu gelecek...
Ve Evlen O zaman Benimle...Lütfen noktasından sonraki olayları azçok anlayacağız...Ama özetlere güvenim geçen haftadan sonra sarsıldı...Fragmanlarımız bizi çok mutlu ediyor...
Neyse ben lafı daha fazla uzatmayayim...Hepinize iyi akşamlar..Ve yorumlar...Aaa ve İyi Çalışmalar...bye bye bye bye...(Ben bugün gir-çık metodunu uygulayacağım...)
aynen bende öyleyim Buğra bi gir bi çık bi gir bi çık...günümüz öyle geçti...özetin bugün yayınlanması aslında az bir ihtimal da olsa güzel olurdu...ama yarın kesin gelir...hele 23.Bölümün şok edecek final sahnelerinden sonra çok iyi gelecek bu özet...tabi geçen haftadan sonra daha dikkatlı olacağız...ama her ne olsa olsun...büyük merak var...o yüzden bu hafta bambaşka bir ihitiyac duyuyorum...uyuşturucu made kullanan ve doping şırıngasını arayan biri gibi olduk...özet'de de iğne yerine geliyor...vucudumuzu sızdı mı tamam...rahatlarız o zaman :D (bu arada merak edenler için...bazen öyle görünsede...;) hayatımda uyuşturucu kullanmadım ve kullanmayacam da...sadece bir benzetme olsun diye öyle yazdım :D...siz anladınız...)
ondan sonra Fragman da gelir...tedavi olmuş oluruz...
iyi akşamlar...bye bye
merhaba
Özet daha gelmemiş yarınkavuşuruz sonra yine süpriz Cuma dan fragman gelir çok gzl olur.Yorumlar gelmeye başlar.
Bu bölümdende umutluyuz bekliyoruz artık.
iki aileyi uzun zamandır takip etmeye çalışıyordum. ama geçen bölüme bayıldım... artık kaçırmadan izleme kararı aldım..:img-yes:
Herkese Selamlar...
Merhabalar
Sevgili Buğra ben de yoğun ve hastayım iki gündür analiz yapmak istiyorum ama yazacak halim olmadığı için yazamıyorum yorumlarınızı okudum ellerinize sağlık..:good:
Ben de şu finaldeki sözlerde kaldım hani hepimizi şok eden söz"Evlen o zaman benimle"Lütfen" Bu şok beni hasta etti ve yorum yazmamı engelledi.Bu haftaşık sanırım yazamıcam afedersiniz..
Ama düşünüyorum da önümüzdeki hafta çok güzel bir bölüm olacak.Eda'yı bol bol düşünürken görebiliriz.
Haftaya Porfilo'da çocukların bir çekim sahnesi olabilir arkadaşım geçtiğimiz pazartesi Merve ve Timur'u görmüş çekim yapıyorlarmış.:)
Anlatacağım çok şey var ama klavyede yazacak halim yok :(
Herkese Eda'lı Oğuz'lu günler,geceler diliyorum.Sınava girenlerde başarılar.
2A Kalın:img-wink:
bye
eylulfirat
30-11-06, 09:11
merhabalar sanirim hepiniz yogunsunuz ben once hasta olanlara gecis olsun sinavi olanlara basarilar demek istiyorum yorumuma gelince
oguz eda ferit damla melahat tahir niyazi handan numan ve handanin annesi safis muhtar oya ergin riza her sahne cok lezzetli idi izlemesi cok keyifliydi teklif sadece bizi degil edayida sasirtti ama ben edanin kabul etmesini isterim serpille tarigin suratlarini hayal edince bu istegim artiyor once fisildayarak oya ve ergin e soyleseler sonra onlarda barissa uygun zaman uygun zemin olusturma cabalari oguz un timur ve efeye davranislari edanin merve ceren ve damlaya davranislari kacamak bakislar ferit in anlamasi -ki ondan kacmaz- zaten eda kabul etse bile hemen evlenmeyeceklerdir uygun zaman kollayacaklardir demem oki eda size sana izmir e gitme koskte kal ve teklifi kabul et diyorum.....lutfen
merhabalar sanirim hepiniz yogunsunuz ben once hasta olanlara gecis olsun sinavi olanlara basarilar demek istiyorum yorumuma gelince
oguz eda ferit damla melahat tahir niyazi handan numan ve handanin annesi safis muhtar oya ergin riza her sahne cok lezzetli idi izlemesi cok keyifliydi teklif sadece bizi degil edayida sasirtti ama ben edanin kabul etmesini isterim serpille tarigin suratlarini hayal edince bu istegim artiyor once fisildayarak oya ve ergin e soyleseler sonra onlarda barissa uygun zaman uygun zemin olusturma cabalari oguz un timur ve efeye davranislari edanin merve ceren ve damlaya davranislari kacamak bakislar ferit in anlamasi -ki ondan kacmaz- zaten eda kabul etse bile hemen evlenmeyeceklerdir uygun zaman kollayacaklardir demem oki eda size sana izmir e gitme koskte kal ve teklifi kabul et diyorum.....lutfen
merhaba arkadaslar...
hasta olanlara gecmis olsun ve yogun olanlara kolay gelsin diyorum...herneyse ben suanda okuldan yaziyorum...
eylulfirat yorumuna eklemek fazla birsey yok...cok iyi yazmissin...sana katiliyorum...bencede Eda teklifi kabul edecek ve izmire gitmiyecek...ama dedigin gibi hemen evlenmiyecekler...gerisini artik oezete okuyacaz...ben simdi kantine gidiyorum simdi...yarim bir saat sonra tekrar bakarim...ozamana kadar gelmistir umarim...
GENÇ BAKIŞTA ASU MARALMAN VARDI
Bende tamamını izleyemedim ama izlediklerimi izleyemeyen arkadaşar için anlatıyım;)
İki Aile hakkında ilk başta konuştu.Kendi rolünün İki Aile'de çok önemli olmadığı söyledi.İclal Aydın ve Emre Kınay'ın oyunculuklarını övdü.İki Aile'deki karakterini anlattı ''Oğuz'un emektarıyım köyden kente getirilmiş birisiyim''ddedi dizide sinirli bir karakteri canlandırdığını söyledi ama bence rolü kendisinin küçülttüğü kadar önemsiz değil biz çok seviyoruz ;)
(SENERYOMUN DEVAMINI EKLEDİM)
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum:) özet hala yok gördüğüm kadarıyla:((( offf ya meraktn çatlıcammmm:(:sad53:
BeyazGelincik1980
30-11-06, 16:42
öncelikle Müge'cim cok gecmis olsun. insallah en kisa zamanda o güzel yorumlarinla tekrar aramiza katilirsin. kendine iyi bak, senin güzel yorumlarin iki aile ailese daha cok lazim :img-wink: .
bu gün özet günü, ama daha görünürlerde yok. meraktan ve heyecandan ne yapacagimida bilemiyorum su anda. öylece beklemekteyim.
eylulfirat düsünden cok güzel. evlenme teklifini kabul etmek ama hemen evlenmemek, iyi olabilir. bana kalirsa son sahneden sonra bölüm illa ki devam edecek. eda izmir'e gitmez diye düsünüyorum. oguz'la bir konusma yapabilirler bu evlilik hakkinda. ve sonrasini bilemiyorum. bir an önce su özet gelsede tahminler yürütebilsek. böyle bekle bekle olmuyor, insan daha cok heyecan yapiyor.
arkadaşlar size çok kötü bir haberim var iki ailenin saati değişmiş sanırım. çünkü biraz önce yeni biz dizinin tanıtımını gördüm ve tanıtım pazartesi saat 20:00 de yeni dizi köprü dedi. ve şok oldum . dizinin saati değişmiş heralde belki de artık saat 22.00 de olur.
Herkese Selamlar...
Bende gelir gelmez özete baktım...Ama maalesef hala gelmedi...
Valla bu hafta heyecanımız en üst düzeyde...Dersler ve Sınavlar bu heyecanımızı azaltamıyor...
İki Aile Ailesi yorum yapamasada gönüllerinin yorum yaptığına eminim...
Dizimize dönecek olursak her nekadar fazla yorum yapamasakta favori bö