Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

tarik_naz
02-12-06, 18:33
slm arkdşlar.. az önce fragmanı grdüm çook gseldi dans etmeleri flan herşey çook güseldi br an önce pzrtesi gelsinn:)

nerde gördün euro star da mı.? ben türk star'ı takip ediyorum ama bi köprüyü geçemediler :). tamam yeni dizi, reklamı yapılacak da. bi kaç kere de iki aile'nin fragmanını da verseler çok iyi olacak.

samirik
02-12-06, 18:36
nerde gördüğümü tam olark blmiorum hngi stardaydı hatırlamıorum bnde bşka odadaydım iki aileyi duyunca hemen koştum. :)

_butterfly_
02-12-06, 18:38
merhaba arkadaşlar....
Hayal alemi gençlikmi? olduk yoksa:D..nuray yorumun harika yaa:D

hala fragmana rastlayamadık..ben bir kaç saat dışarı çıktım ama baktımki yinee yayınlanmmaış...
ben bir ara delleniyordum köprü köprü aaaa:D..yok böylee birşey tamam yeni bir dizi reklamını tanıtımını yapması laızm ama neden eşit dengede yapmıyorkii....bu tanıtımlarn dizimiz için ne kadar önemli olduğuınu bilmiyorlar sankii... örneklerine çok rastladık..helede böyle bir bölümde böyle yapılması...çok saçmaa geldi bana..bir kere yayınlamışlar.. ay ne diyim star 'a artık.... diyecek söz bulamıyprumm... inşallah bugun görebilirzz akşam... ay yada yarınmı görcezz acaba.. köprü kuramadınızz birr yaaa...eheuhe:Dben dikecem köprüyü hayride çizecek:D:D
nese çok sinirlendim..şulecimde kesin dellenmiştir..nese artık bende geldmm nobeti devralabilirimm:D..

bunları konuşmayalım en iyisi... artık isteidğimizz bekleidğimizz her sahnleer oluyorr.... 24 bölüm oldu... başından beri dans dans diyee tuturdukkk, oldu...hemde en güzel yerde istanbula karşıı...bu kadaR güzel olamazdıı...hep hayal etiğimiz gibi hep senaryolarımızda kulandğımız gibi..ister rÜyaa olsun ister gerçekk bu sahneleri görükyaa ben başka birşey istemem....(bunu hep söylüyorum biliyorum amaa napim:D)....yaa bu bölüm unutulmaz bir bölüm olcakya aonları öylee hayal etmek ne kadar güzell.....

ggnibsgk
02-12-06, 18:56
Diiimi Ecem ya hayal alemi gençlik olmuş olabilirizHayri'nin dediği gibi tımarhaneye yatırsınlar bizi tımar olalım biraz:img-hyste :img-hyste
samirik fragmanı gördüğüne göre ve siz göremediğinize göre euro star yayınladı herhalde
Eurostar olanlar da nasıl olsa yayınlamaz diye çoktan pes ettiklerine göre yine kimse göremedi fragmanı anlaşılan ama sizi uyarıyım ben geçen hafta ilk olarak euro starda görmüştüm hem de üst üste iki kere-gerçi sonra bi daha yayınlamadılar ama:img-hyste
Bu arada ben niye size söylüyorum ki kendin baksana Allah'ım yarabbim cık cık cık
Gerçekten de her istediğimiz gerçekleşiyo ya çok mutluyum ne güzel dans olayını hayal bile olsa koymaları çok güzel yani gerçek de olsa hayal de olsa her halükarda güzel:happy0064

BeyazGelincik1980
02-12-06, 19:39
fragmani ben de daha su ana kadar göremedim. gerci görmek istesem bile göremem. kardesim televizyonu isgal etmis durumda. evde tek tv olunca böyle oluyor iste. neyse belki gece yarisi falan görürüz, insallah...

fragman resimlerini de ekleyen olmamis. ya bu hafta niye böyle oldu yahu. en güzel bölümü izleyecegiz, fragmani göremedik ne de resimleri. anlatiklarinizla yetiniyoruz sadece...

bu arada herkes hayelin gercek olduguna inanmaya basladi. ah keske bende bir inansam, süper olacak...

eger o resimlerde ki sahneler gercekse, evlilik teklifini oguz aksam üstümü yapiyor köskde, yani demek istedigim hava karanlik mi? fragmani görmedigim icin soruyorum. böyleyse, damla ferit onlari görmeden o gece öylece geciveriyordur herhalde, tabi cakall ferit anlar. ertesi günü resimlerdeki sahneyi izleyebiliriz.
bende böyle düsündükce hayalin/rüyanin gercek olmasina inanmaya basladim millet, daha fragmani görmeden...
delirmeyemi basliyorum ne.

tarik_naz
02-12-06, 19:41
hele şükür gördüm fragmanı. aşıklar gizli kaçamaklara başlıyolar bu bölümde. yine oğuz ve eda evin boş olmasını değerlendiriyolar. oğuz, eda'ya nişan yüzüğünü takıyo ama efe,damla ve feritin eve gelişi herşeyi mahvediyo.
boğaza karşı dansları baya güzel. güzel bi bölüm olacak.

fame_star
02-12-06, 19:50
yuppi bende fragmanı ikince kez gördüm. ve işte dış sesin söyledikler;
işte aşk, işte heyecan,işte beklenen an oğuzun sözleri edayı allak bullak ediyor. bir evlenme teklifi düşünün yapan şaşkın, alan şaşkın. şimdi herkes kırmızı alarmda. planları bozulan tarık öfkeden deliye dönüyor.bizim acemi aşıklar çocuklardan saklanalım derken başlarına gelmedik kalmıyor.siz en iyisi seyredin haftanın en keyifli, en heyecanlı, en romantik dakikalarını kaçırmayın. kelimesi kelimesine bu sözleri söyledi dış ses.

selin90
02-12-06, 19:50
:happy0064 :happy0064

Gördüm! Gördüm!! sonunda görrdüm ve inanamıyorum yaa..Kapıda karşılaşmaları,el ele tutuşmaları,dans etmeleri birbirlerine bakışları harika yaa iinsanın içi eriyoo :img-in_lo

BeyazGelincik1980
02-12-06, 20:01
ooo herkes teker teker görmeye basliyor. agliyacam simdi bak. bende görmek isitiyorum ya.

burcu dis ses icin cok tesekkürler. özellikle su sözler benim cok hosuma gitti

Bir evlenme teklifi düşünün yapan şaşkın,alan şaşkın!

eee biz izleyenleri unutmuslar, izleyenlerde saskin, hehe...

_seboist_s
02-12-06, 20:08
Oleyy izldeim bendee fragmanı sonunda!!! Ama süperdi yaa öldüm bittim hatta öbür dünyaya bi gidip geldim yanee:D Ayy o dans kesin gerçek!! restorantta bi el tutuşmaları var görceksiniz çok tatlılar yaa...
Aa yüzük edanın eline küçük geliyo Oğuz zorla takmaya çalışıyo:D:D
Sonraa Oğuz edayı öpmek için uzanıyo edada o sırada gülüyo falan... Ayy süperdi yaa!!! Heycan yaptım şimdii.

Burcucum dış ses için teşekkürler cnm benden önce davrnmışsın bende yazcaktım şimdi:D

bugra9
02-12-06, 20:15
Ben hala göremedim Fragmanı...Neyseki Şule anlattı...Ve dinletti...Oda olmasa ne yapardık...Bende dışsesin en çok o lafını sevdim...

Bir evlenme teklifi düşünün yapan şaşkın,alan şaşkın!

Maalesef izleyemediğim için seslerle idare ediyorum...Ama inşallah bugün görürüm..Yatmadan...Ama bu bölüm süper olacak bu kesin...
Burcu teşekkürler dışsesi yazdığın için...Şulede dinlettiği için...Bakalım izletmeyi kim yapacak...

sondakika
02-12-06, 20:18
merhabalar arkadaşlar, hepinize selam olsun.. takip etmeme ve arşive yapmama rağmen yahu çoktandır yazamıyorum buraya, dizi sayısı fazla olunca yetişemiyorsunuz tabi buda benim eksikliğim .. :img-blush

neyse efem gelelim diziye, iki ailenin son 3 bölümünün kıvamı aynı ilk başlardaki performansı yakaladı.. tabiki diğer bölümleri es geçmiyoruz ama bunların havası başkaydı.. takdir edersiniz ki bu durum sharelerede yansıdı.. devlerin arsında ayakta kalmayı başardı.. bunda içinde barındırdığı samimi atmosferin etkisi yok değil. tatlı atışmların, sevimli itişmelerin arasında romansın tadı gerçekten farklı oluyor.. yemede yanda yat kıvamında....

çoluk çoçuk yani ailecek izlenecek nadide diziler arasındaki yerini artık sağlamlaştırmış bir yapım. her ne kadar sabutay karakterini bir türlü benimseyemesemde birgün bu karakterinde dizi içinde gereken yeri alacağına inancım tam...

gelelim son bölüme ... bölümü etkisi altına alacak durum şu meşhur evlilik teklifi olacak.. dizi boyunca, bunun etrafında döneceğiz.. tek eda için değil, inanın bu teklif, biz izleyiciler için bile ani; adeta tependen inme oldu.. böylesi bir evlenme teklifi. !! diyecek söz bulamıyoruz.. kötü mü oldu? tabi ki hayır.. onların, aynı liseli deli aşıklar havasında hallerinin seyrine doyum olmuyor.. bunların yanında damla ile feritin barışması beni ziyadesiyle mutlu etti.. çünkü en az oguz ve eda aşkı kadar, beri tuttuğum bir ilişkide onları aşkıydı....

HBERTH
02-12-06, 21:05
merhabalar arkadaşlar, hepinize selam olsun.. takip etmeme ve arşive yapmama rağmen yahu çoktandır yazamıyorum buraya, dizi sayısı fazla olunca yetişemiyorsunuz tabi buda benim eksikliğim .. :img-blush

neyse efem gelelim diziye, iki ailenin son 3 bölümünün kıvamı aynı ilk başlardaki performansı yakaladı.. tabiki diğer bölümleri es geçmiyoruz ama bunların havası başkaydı.. takdir edersiniz ki bu durum sharelerede yansıdı.. devlerin arsında ayakta kalmayı başardı.. bunda içinde barındırdığı samimi atmosferin etkisi yok değil. tatlı atışmların, sevimli itişmelerin arasında romansın tadı gerçekten farklı oluyor.. yemede yanda yat kıvamında....

çoluk çoçuk yani ailecek izlenecek nadide diziler arasındaki yerini artık sağlamlaştırmış bir yapım. her ne kadar sabutay karakterini bir türlü benimseyemesemde birgün bu karakterinde dizi içinde gereken yeri alacağına inancım tam...

gelelim son bölüme ... bölümü etkisi altına alacak durum şu meşhur evlilik teklifi olacak.. dizi boyunca, bunun etrafında döneceğiz.. tek eda için değil, inanın bu teklif, biz izleyiciler için bile ani; adeta tependen inme oldu.. böylesi bir evlenme teklifi. !! diyecek söz bulamıyoruz.. kötü mü oldu? tabi ki hayır.. onların, aynı liseli deli aşıklar havasında hallerinin seyrine doyum olmuyor.. bunların yanında damla ile feritin barışması beni ziyadesiyle mutlu etti.. çünkü en az oguz ve eda aşkı kadar, beri tuttuğum bir ilişkide onları aşkıydı....

sondakika...yorumunu büyük bir zevkle okudum...o kadar iyi anlatmışsın ki...daha sık görmek isteriz burda...
çoluk çoçuk yani ailecek izlenecek nadide diziler arasındaki yerini artık sağlamlaştırmış bir yapım.
özelikle şurayı çok beğendim...ne güzel söyledin...

bugra9
02-12-06, 21:15
sondakika...Yorumun Tek kelime ile Süper...İki Aile'yi çok iyi tanıyıp analiz ediyorsun ve ortaya böyle yorumlar çıkıyor....
Dediğin gibi son 3 bölüm önce İki Aile iyiydi...Ama bu 3 bölümdür Zirve yaptı...Performansı...Hepimizi şaşırtarak dolu dizgin yoluna devam ediyor...Ama ne olursa olsun samimiyetini ve o sıcaklığını kaybetmiyor...En önemli olanda bu değilmi zaten...
Son bölüm hakkındaki yorumlarında çok doğru...Bu bölüm evlenme teklifinin etrafında dönecek ve onların sevimli halini bol bol göreceğiz...Damla Ferit konusundada Senaristlerimiz bizi kırmadılar...Ve olayı tatlıya bağladılar...Bu bölümde Damlayı gözlem altına alacağım bakalım Feritten önceki Damla ile farkler neler...
Ama son söz İki Ailemiz tatlı sürprizlerle başımızı döndürüyor...Kalbimizi çarptırıyor...Ve bizi çok mutlu ediyor...
Her hafta bölüm yorumlarını bekleriz...

BeyazGelincik1980
02-12-06, 22:57
sondakika, yorumunu yeni okudum ve cok mutlu oldum okuyunca. gercekten sondakika gibi olmus yorumun. seni daha cok aramizda yorumlarinla görmek isteriz.
diziyle ilgili dediklerinin hepsine bende katiliyorum.
zaten senin yazdigin nedenlerden dolayi bu dizi cok seviliyor. en basta sicacik hikayesyle insani icinen aliveriyor...
hele son 3 bölümdür dizi tam kivamina geldi. reytinglerden belli oluyor zaten. bu hafta hem kivami yerinde hemde tadindan yenilmeyecek cinsten.

inanmiyacaksiniz ama ben hala daha fragman falan görmüs degilim. delirecem yakinda. 24. bölümü izlemden timarhanelik olmak istemiyorum :img-hyste .
görenler anlattikca icim gidiyor vallahi. en son sule anlatmis cok güzel anlatmis. fragmanin sonu herhalde o meshur resimler. bende yavas yavas sizler gibi o sahnelerin gercek olduguna inanmaya basladim bile.
yüzükde eda'nin parmagina kücük geliyormus. o yüzden telastan cikartamiyor ferit'le damla gelince. oguz'da ne yüzük alirmis be. hem alirken ceren'e yakalaniyor hemde kücük aliyor. ah oguz abi ah.

bugra9
02-12-06, 23:33
İnanmiyacaksiniz ama ben hala daha fragman falan görmüs degilim. delirecem yakinda. 24. bölümü izlemden timarhanelik olmak istemiyorum :img-hyste .
görenler anlattikca icim gidiyor vallahi. en son sule anlatmis cok güzel anlatmis. fragmanin sonu herhalde o meshur resimler. bende yavas yavas sizler gibi o sahnelerin gercek olduguna inanmaya basladim bile.
yüzükde eda'nin parmagina kücük geliyormus. o yüzden telastan cikartamiyor ferit'le damla gelince. oguz'da ne yüzük alirmis be. hem alirken ceren'e yakalaniyor hemde kücük aliyor. ah oguz abi ah.

Nilgün...Valla bende hala fragmanı göremedim...Yalnız değilsin...Hayri ve Nurayda göremedi...Bide meraklıyız...Evet şule neyseki anlattıda merakımız azaldı biraz...Ama biraz tabiki....Fragmanın sonu resimlermiş...Eda ile Oğuz dans ederkem...Eda'nın yüzük macerası çok komik olacak...(Çalışmalarnı Ah İstanbul dinlerken yaptığın belli...)

BeyazGelincik1980
03-12-06, 00:10
Nilgün...Valla bende hala fragmanı göremedim...Yalnız değilsin...Hayri ve Nurayda göremedi...Bide meraklıyız...Evet şule neyseki anlattıda merakımız azaldı biraz...Ama biraz tabiki....Fragmanın sonu resimlermiş...Eda ile Oğuz dans ederkem...Eda'nın yüzük macerası çok komik olacak...(Çalışmalarnı Ah İstanbul dinlerken yaptığın belli...)

iyi o zaman yalniz degilim. demin euro strar'i actim reklam vardi, ha dedim belki simdi görürüm, nerdeee. bu gece görücem diye tutturdum bakalim görebilecekmiyim. sabaha kadar uyumuyormusun, fragman ugruna :img-hyste.

evet anlatilanlara bakilirsa fragman müthis ama görene tabiki de. anlatilanlari okuyanlara bir nebze iyi geliyor da, insan böyle müthis sahneleri gözleriyle görmek istiyor yahu...

anlatilanlari okuyunca bir heyecan basiyor beni, sorma gitsin. fragmani izlerken ne yapicam ben. hem pazartesiyede az kaldi.

(istanbul istanbul olali sarkisini dinlerken ilham geliyor bana, hehe. hem bizim tatli asiklarimiz düsünüyorum, bu sarki cok yakisiyor ikisine)

fame_star
03-12-06, 09:21
arkadaşlar dizimiz bitiyor. iclal abla vatan gazetesinin pazar vatandaki yazısında yazıyor:(:(
öyleyim. duygusalım işte.en çok ben çekiyorum bu ince yürekli olmanın cezasını. başka bambaşka bir yazı için oturmuştum masaya. bir telefon geldi bir telefon daha, bir telefon daha. hepsi aynı şeyi söylüyordu. buraya kadarmış.
hazirandan beri beraberdik oysa kaç geceler sabahladık. kaç sabahı karşıladık beraber, kaç hastalık, kaç yemek, kaç doğum günü paylaştık.
sanki içime doğmuş gibi geçen hafta sonu yine geceyi sabaha çevirirken yorgun gözlerle baktım hepsine tek tek. yorgun ama çalışkan hallerini sevdim içimdem ' çoçuklar bu dizi biterse çok üzülürüm, çünkü çok özlerim ben sizi dedim. kocaman gülümsedi hemen hepsi. bizde sizi özleriz iclal hanım.

profesyonellik..
profesyonellik diyoruz adına
işler ivme kazansın alınıyor kararlar.
değişklik iyidir diye umuluyor.
...............................................
hakkınızı helal edin.
diye devam ediyor arkadaşlar mutlaka yazıyı okun internette yayınlanmıyor gazeten okuyun.

rain 1907
03-12-06, 09:27
nasıl,yani,ya,şaka,mı,bu??bitemez,bu,dizi,yaaaa:ic on_sorr reytingleri,süper,niye,bitiyokii?????zaten,evlenme teklifi,etmesinden,belliydi.ooofff,ya,nerde,güzel, şey,var,o,bitsin,zaten.

HBERTH
03-12-06, 10:12
işte her güzeliğin bir sonu var derler ya...olan oldu...eğer bu haber doğruysa...ve sanırım doğrudur maleesef...vatan gazetesinde yazdıysa...
en güzel yerde bitiyor galiba...kelimeleri bir araya getiremiyorum kusura bakmayın...moralım yerde...

aslında fragmanı gördüm diye foruma girmiştim...kötü haberi gördüm...ne yapacamı şaşırdım kaldım...olamaaaz...inanmiyorum...inamak istemiyorum...
biri şaka desin gerçek değil desin...napacaz şimdi????:sad53: :sad53:

tarik_naz
03-12-06, 10:19
"Bu yazıyı rol aldığım dizinin setinde yazıyorum. İzleyicilerin Ferit oda diye bildikleri tavan arasında, pencereden bakarken az önce Asu Maralman geldi yanıma. “Sonbaharı mı seyrediyorsun?” diye sordu. “Evet” dedim... “Şu yaprakların uçuşuna bak...”

“Eeee” dedi “Her şey mutlak bitmeye mahkumdur. Bitecek ki her defasında yeni bir şey başlasın.”

Her şey hızla anı oluyor evet..."

bunun anlamı ne oluyo ya. tam da diziye alışmıştım. üzüldüm valla.

ssvshy
03-12-06, 10:25
dizinin bitme sebebi erkeler ağlamaza yapıldığı gibi raytingmiymiş sebebi bellimi sizde yapın dizinize sahip çıkın bizim yaptığımız gibi

bugra9
03-12-06, 10:25
Hatırla Sevgili

Hatırlamak bazen pek de rahat vermez insana. Sanırım bu yüzden çabucak unutmayı tercih ediyor insan kalbi...

Doğum ağrısını, ayrılık acısını unuttuğu gibi...

Unutmak iyi midir diye de düşünmekteyim kimi zaman da... Unutmasa nasıl dayanacak insan o kederle yaşamaya?

Unuttuğu için belki de patinaj çekmekte aynı insani hatalar üzerinde.

Cuma gecesi “Hatırla Sevgili” yi izlerken, çok çok iyi yazılmış, çok çok iyi çekilmiş ve çok çok iyi oynanmış bir projenin de varlığını görmek iyi geldi bana...

Zira (hiç seyretmedim sakın yanlış anlaşılmasın) bir kadının kaç paraya yatabileceğini sorgulatan bir başka güçlü projenin gölgesinde “hatırlanması gerekenler” yok sayılabilirdi...

“Sağcı solcu şeyi aman boş ver” diyen bir genç kuşak izleyici için yabancı dursa da o sağcı solcu şeylerinin bu ülkede neleri tepetaklak ettiğini anımsamak irkiltebilir belki birilerini... Sanmıyorum ama belki...

Bugünkü gazete başlıklarına bakarsak Türkiye iki uç noktada durmakta sanki.

Töre cinayetiyle, televizyon programlarındaki çürümüş modellerin delilikleri arasında bir boşluk var sanki.

Sanki artık ailelerin çocuklarını büyütürken yaşadıkları sorunlar, siyasetin ulusal ekonomiye, ulusal ekonominin aile bütçesine ettiklerinin hiçbir önemi yok.

Bir şeye inanmanın, bir taraf olmanın sorumluluğu, vatandaşlık bilinci, adalet ve aidiyet duygusu yok...

Üstelik bunların yeni günlük yaşam içinde bir anlamı da yok...

“Hatırla Sevgili” Cuma akşamı 1959 yılını anlatırken usul usul 1970’lerin sonu, 1980’lerin başları geldi aklıma...

Sokak çatışmalarının içinde saklambaç oynarken, “bir kadın 150 bin dolara bedenini satar mı?” durağına geldik...

Bu yazıyı rol aldığım dizinin setinde yazıyorum. İzleyicilerin Ferit oda diye bildikleri tavan arasında, pencereden bakarken az önce Asu Maralman geldi yanıma. “Sonbaharı mı seyrediyorsun?” diye sordu. “Evet” dedim... “Şu yaprakların uçuşuna bak...”

“Eeee” dedi “Her şey mutlak bitmeye mahkumdur. Bitecek ki her defasında yeni bir şey başlasın.”

Her şey hızla anı oluyor evet...

Az sonra bu yazıyı bitirecek ve aşağı ineceğim. Aşağıda beni yeni, heyecanlı ve belki de çok iyi bir iş devralmış olmanın ürkekliği içinde bir ekip karşılayacak. Makaralar dönecek. Kasetler bitecek. Zaman geçecek... Yine birarada günler ve geceler geçireceğiz.

Bir gün gelecek biz de tükeneceğiz...

Yeni şeyler başlayacak... Başlayacak her yeni günü sevinçle karşılayabilme gücü olmayacak içimizde her zaman.

Ama hiç unutmaycağız; her bitiş yeni bir başlangıçtır!

Pazar ekinde gidenlere güle güle demiştim...

Buradan da kapımızı henüz çalanlara merhaba demek isterim...

Hoşgeldiniz...

HBERTH
03-12-06, 10:30
dizinin bitme sebebi erkeler ağlamaza yapıldığı gibi raytingmiymiş sebebi bellimi sizde yapın dizinize sahip çıkın bizim yaptığımız gibi

sanmıyorum....çünkü ratinglerde gayet iyi gidiyordu...hatta geçen hafta oranlar çok iyidi...en yüksek almıştı...
dizinin bitme sebebi başka birşey...

bugra9
03-12-06, 10:48
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Yok Dizi bitmiyor...Dizinin sadece ekibi değişmiş...Şimdi size yazının tamamını ekleyeceğim...Dizi devam ediyor...

selin90
03-12-06, 10:50
Ya ağlıycam şimdi şaka mı bu? :icon_sorr

Nasıl olur yaa bu kadar sevinmişken birden bu haber yıktı beni!! Doğru düzgün cümle bile kuramıyorum şuanda sadece çok çok çok üzgünümm :icon_sorr

Olamaaazzzzzzzz!!!

selin90
03-12-06, 10:54
Yok Dizi bitmiyor...Dizinin sadece ekibi değişmiş...Şimdi size yazının tamamını ekleyeceğim...Dizi devam ediyor...

Buğra çabuk ekle sabırsızlanıyorum tam üzgün üzgün üstteki mesajı attım bi baktım senin yazını gördüm ohh bee dedim yaa biticek diye ödüm koptu

rap_alltime
03-12-06, 11:02

ya arkadaşlar noluyo??ya foruma bi girdim keşke girmeseydim...ne demek oluyo bu....dizimiz bitemez..bi yanlışlık vardır...:icon_cry: kesin eminsin dimi buğra dizimiz bitmiyo????:img-sorry

bugra9
03-12-06, 11:04
NE GÜZEL GEÇMİŞTİ BÜTÜN YAZ...

Öyleyim. duygusalım işte.en çok ben çekiyorum bu ince yürekli olmanın cezasını. başka bambaşka bir yazı için oturmuştum masaya. bir telefon geldi bir telefon daha, bir telefon daha. hepsi aynı şeyi söylüyordu. buraya kadarmış.
hazirandan beri beraberdik oysa kaç geceler sabahladık. kaç sabahı karşıladık beraber, kaç hastalık, kaç yemek, kaç doğum günü paylaştık.
sanki içime doğmuş gibi geçen hafta sonu yine geceyi sabaha çevirirken yorgun gözlerle baktım hepsine tek tek. yorgun ama çalışkan hallerini sevdim içimdem ' çoçuklar bu dizi biterse çok üzülürüm, çünkü çok özlerim ben sizi dedim. kocaman gülümsedi hemen hepsi.Orçun tuttuğu reflektörü duvara dayarken Bizde seni özleriz İclal hanım dedi...Ben daha çok özlerim dedi suna...

profesyonellik..
profesyonellik diyoruz adına
işler ivme kazansın alınıyor kararlar.
değişklik iyidir diye umuluyor.

İki Aile dizisini bugüne büyük bir başarıyla getiren reji grubu ve kamera arkası ekibi yerlerini Yeni Bir ekibe Bıraktılar...
Değişikliğin tazeleyici ve ivme kazandırıcı yanı altı ayımı paylaştığım arkadaşlarımdan ayrılmış olmanın sızısını dindiremiyorum şuanda...
Yakışıklı karadeniz delikanlısı Murat'ın mırıldandığı türküleri duyamayacak olmak,şerefin güzel bebeğinin büyümesine tanıklığımızın yarım kalması,kızım lal'in"Kızla Monitörü" diye adlandırdığı köşede yönetmenim Nursan hanımın tebessümünü göremeyeceğimi bilmek,mukonun eli cebinde ışığı sağa çek diye bağırmasını özleyeceğimi anlatmak beni çok üzüyor...
artık ne vedat'a takılabilirim,nede Barışa...
Nu tuhaf sanki küçük bir çocuğum şuanda ve mahallemizden taşınıyoruz....
Türkiyede hepimizin kaderi bu...Bu sektörde çalışan oyuncu işti yönetmen hepimizi her an bekleyen bir olasılık..."Teşekkür ederiz,buraya kadar cümlesini duymak...
Ne sigorta,ne sendika...Hiçbirşeysiz,hiç kimsesiz karanlıkta yol alıyoruz...
Nasılsa daha öncede gelmişti başımıza,alıştık artık diye karanlığa göz yumuyoruz...
Sinemada,televiztonda,tiyatroda ve daha bir dolu alanda...Emeğimizi garantisi olmadan yaşıyoruz....

Herşey için teşekkürler,sevgili arkadaşlarım,sevgili ailem;müthiç bir yaz geçirdik beraber...Kamera arkasındaki kahkalarınız,gözyaşlarınız,heyecanlı bakışlarınız,nasılda mutlu ederdi bizi...Evden geln turşular..mısır ekmekleri,fotoğraflar....
Ya ne çok şey sığmış şukadarcık süreye...Çok güzel bir işin şahaneparçalarıydık sizlerle...
Kamera önünde mülyanların çalan bir oyuncular,çokşey borçluyuz sizlerin alın terine...Verdiğiniz ışığa,güce,desteğe,emeğe,her zaman minnettar kalacağım...Hakkınızı helal edin...
Sizden gelen ışık olmazsa hiçbir star parlayamaz biliyorsunuz....

HBERTH
03-12-06, 11:08
hele şükür bitmiyor...Buğra çok teşekkürler...bi an moralim sıfır olmuştu...ama boşuna endişelendik...sayende mutlu oldum...

yaşasın dizimiz devam ediyor...

bugra9
03-12-06, 11:14
Buğra İclal ablamız diziden ayrılıyor mu yani???:img-fie: :img-fie:

Nurdan...Yok olurmu öyle şey...İclal Abla öyle birşey demiyor...Sadece set ekibi değişmiş...Tek fark o ...Oyuncu değişimi yok...İvme kazansın diye...

rap_alltime
03-12-06, 11:19
Nurdan...Yok olurmu öyle şey...İclal Abla öyle birşey demiyor...Sadece set ekibi değişmiş...Tek fark o ...Oyuncu değişimi yok...İvme kazansın diye...

ohh...ya Buğra ne diyim sana bilmiyorum...çok ama çok teşekkür ederiz...ayy yemin ederim bişiler oldu bana..korkudan ölüyodum...sen bunu yazmsan valla daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür ağlıcaktım...acaip rahatladım...sana ne kadar teşekkür etsem azdır...ayy inanmıyorum ya dizimiz bitmiyoooo!!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

bugra9
03-12-06, 11:23
ohh...ya Buğra ne diyim sana bilmiyorum...çok ama çok teşekkür ederiz...ayy yemin ederim bişiler oldu bana..korkudan ölüyodum...sen bunu yazmsan valla daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür ağlıcaktım...acaip rahatladım...sana ne kadar teşekkür etsem azdır...ayy inanmıyorum ya dizimiz bitmiyoooo!!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Nurdan...Nedemek...Sen benim halimi görseydin...Resmen transa girdim...Gazeteyi okuyana kadar...Birşey değil...Sizinle paylaşmaz olurmuyum...Sonuçta hepimizin meselesi...Evet Dizimiz Bitmiyor...

ggnibsgk
03-12-06, 11:24
Allah'ım yaa!!!Arkadaşlar ödümü kopardınız yemin ederim şurda kalp krizi geçiriyodum hee!!!:blink: :blink: :blink: :blink:
Neyse ki bitmiyo,her şey bu kadar güzel giderken nasıl bitebilrdi yaa ,üstelik kanal da star yani tutan dizilerine sıkı sıkı sarılması lazım
Ama ben yine de set ekibinin değişmesine de üzüldüm,bakın demek geçen Müge ablanın farkettiğini ışık değişimi buymuş hımm:img-yes:
Şu anda çok karıştım ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :icon_sorr

fame_star
03-12-06, 11:31
arkadaşlar böyle bir haberi yazdım. çünkü ilk okuduğumda şok oldum . o anki duygularımı tarif edemem. yazıyı okuduktan sonra film koptu bende hemen sizlerle paylaşıp birşeyler yapmak istedim. sizleride üzdüm.özür dilerim.
İnşallah buğranın dediği gibidir. Biraz olsun rahtladım.

HBERTH
03-12-06, 11:51
halimize gülüyorum...Ecem'in deyişi ile tam komedi...
fragmanı gördüm sevinç...foruma baktım üzüldüm...Buğra'nın yazısını okudum gene sevinç...ne sabahmış bee...

ama bi an kendimi çok kötü hissettim...olmaz dedim kendi kendime... bu günleri görmek istemiyorum...dediğin gibi Buğra özet heyecanı fragman heyecanı olmadan...napardık...
neyse kötü bir kabus gördük diyelim...şimdi uyandık...Annemiz yanımızda...herşey güzel...moralımız düzeldi...görmüş olduğum bu kabus ailemi ne kadar çok sevdiğimi anlatmış bana...

harika bir bölümü izlemeye hazırız...

rap_alltime
03-12-06, 12:05
halimize gülüyorum...Ecemin deyişi ile tam komedi...
fragmanı gördüm sevinç...foruma baktım üzüldüm...Buğranın yazısını okudum gene sevinç...ne sabahmış bee...

ama bi an kendimi çok kötü hissettim...olmaz dedim kendi kendime... bu günleri görmek istemiyorum...dediğin gibi Buğra özet heyecanı fragman heyecanı olmadan...napardık...
neyse kötü bir kabus gördük diyelim...şimdi uyandık...Annemiz yanımızda...herşey güzel...moralımız düzeldi...görmüş olduğum bu kabus ailemi ne kadar çok sevdiğimi anlatmış bana..-

harika bir bölümü izlemeye hazırız...

ne güzel söyledin Hayri..gerçekten de çok ama çok kötü bi kabustu...annemiz (burda anne Buğra oluyo)):D :D :D foruma geldi ve bizi uyandırdı...biraz daha uyusaydık halimiz düşünemiyorum bile...:icon_sorr

İKİ AİLE AİLESİ FAZLASIYLA ,ESKİSİNDEN ÇOK DAHA İYİ Bİ MORALLE, O GÜZEL HABERLE ŞİMDİ YENİ BÖLÜME ÇOK DAHA İİ HAZIRIZ...

bugra9
03-12-06, 12:11
ne güzel söyledin Hayri..gerçekten de çok ama çok kötü bi kabustu...annemiz (burda anne Buğra oluyo)):D :D :D foruma geldi ve bizi uyandırdı...biraz daha uyusaydık halimiz düşünemiyorum bile...:icon_sorr

İKİ AİLE AİLESİ FAZLASIYLA ,ESKİSİNDEN ÇOK DAHA İYİ Bİ MORALLE, O GÜZEL HABERLE ŞİMDİ YENİ BÖLÜME ÇOK DAHA İİ HAZIRIZ...

İki Aile Ailesi bu sınavıda atlattı...Gerçekten kötü bir haber...Ama dizimizin sona ermesinden kötü değil tabiki...İclal Ablamız vefa borcunu ödemek için set arkdaşlarına böyle bir yazı yazmış...Bencede çokta haklı...Set arkadaşlarından ayrılak kolay değil...Ama Set Arkası...Set personeli...
Yoksa dizimiz devam ediyor...Senaristlerimiz aynı...Yani İki Aile yoluna dolu dizgin devam edecek...
Nurdan...Beni Anne yaptın ama olsun...Bu iyi haberi paylaşayimde...

ggnibsgk
03-12-06, 12:56
oh ya çok sevindim buğra saol içimizi rahatlattın :) peki bişey sorucam yönetmen de mi değişiyo yoksa sadece ışık falan mı?

Canım bilmiyoruz ama İclal Abla yazısında şöle diyor
Yakışıklı karadeniz delikanlısı Murat'ın mırıldandığı türküleri duyamayacak olmak,şerefin güzel bebeğinin büyümesine tanıklığımızın yarım kalması,kızım lal'in"Kızla Monitörü" diye adlandırdığı köşede yönetmenim Nursan hanımın tebessümünü göremeyeceğimi bilmek
Sanırım yönetmenimiz Nursan Esenboğa da değişiyor maalesef kii:icon_sorr
Ama önce dizinin bittiğini sandığımız için şimdi mutluyuz :img-wink:

ggnibsgk
03-12-06, 13:47
Sahi arkadaşalar ya sabah sabah beni öyle panik yaptırdınız ki foruma niye girdiğimi unuttum,bu sabah Halit Kıvanç'la Ustalar programında İclal Aydın vardı yaa nası es geçtik biz bu haberi,programın son beş dakikasını falan gördüm o yüzden fazla bişey anlatamıycam ama olsun:img-yes: :img-yes: Belki biliyosunuzdur ama bilmeyenler için anlatıyım:

İclal Abla'yla beraber Sumru Yavrucuk da vardı program da -ki kendisini çok severim-İclal Abla babaannesini(sanırım emin değilim yanlış olmasın bi de ) anlatan bi kitap ya da senaryo? yazıcakmış ve onda da Sumru Yavrucuk'un oynamasını istiyomuş:happy0064

İclal Abla sevmediği işleri hiç bi zaman yapmadığını ve başarısını da buna bağladığını söledi çünkü o sırada Halit Kıvanç İki Aile dizisinin çok başarılı gittiğini söylemişti .Başarılı olmak için başkalarının başarılarına saygı duymak gerektiğini,o başarının onların kısmeti olduğunu düşünüp,kendi işine yönelmek gerektiğini ve çok çalışmak geektiğini söyledi:good:

Bi de Tuna Kiremitçi'yle evliliğinden biraz bahsetti ama ona girmiyim İki aile dışında olmasın bi de silerler falan ,sinirlerim zıplar benim sonra:img-wink:

maraslim
03-12-06, 13:49
slm arkadaslar acaba IKI AILENIN yayin gün degistimi yani yeni bölüm 24. bölüm ne zaman basliyor bi zahmet yazarmisiniz. star tv nin sayfasina baktim yeni bölüm 4 aralik cumartesi saat 20:00 de yaziyor bilgisi olan cvp yazarsa sevinirim

simdiden cvbniz icin tskler ederim :)

ggnibsgk
03-12-06, 13:56
slm arkadaslar acaba IKI AILENIN yayin gün degistimi yani yeni bölüm 24. bölüm ne zaman basliyor bi zahmet yazarmisiniz. star tv nin sayfasina baktim yeni bölüm 4 aralik cumartesi saat 20:00 de yaziyor bilgisi olan cvp yazarsa sevinirim

simdiden cvbniz icin tskler ederim :)

4 Aralık Cumartesi mi iyi de 4 aralık pazartesi yaa Allah'ım bu starın iyice kafası karışşmış,neyse gününde bi değişiklik yok saati de aynı merak etmeyin:good:
İki Aile 24. bölüm 4 Aralık pazartesi saat 20.00'da

pelin111
03-12-06, 14:01
4 Aralık Cumartesi mi iyi de 4 aralık pazartesi yaa Allah'ım bu starın iyice kafası karışşmış,neyse gününde bi değişiklik yok saati de aynı merak etmeyin:good:
İki Aile 24. bölüm 4 Aralık pazartesi saat 20.00'da

nuray
haber icin sagol... ama neden 4 aralik cumartesi dediler, anliamadim, bide neden cumartesiye koymak istediler önce, onuda pek anliyamadim:icon_sorr
cok soriorum biliom, ama merak ettim :)

rap_alltime
03-12-06, 14:02
tüm ikia iel ailesine selam, ya, benim dedigim simdi dogrumu cikti ne oldu? dizimiz biticekmisdiye, bisiler konusiorsunz, kafam karisti :S

hayır Pelincim yok öyle bişey....bizde başta öyle zannettik ama diilmiş...dizimiz tüm hızıyla devam ediyor...:img-wink: :img-wink:

ggnibsgk
03-12-06, 14:04
Pelincim cumartesiye koymak istememişler canım dalgınlıklarına gelmiş,saçmalamışlar ,aslında ,forum olmasa daha iyi anlatan bi kelime kullanırdım ama anladın sen herhalde:img-hyste
Diğer sorun içinde dizimiz bitmiyo canım sadece set ekibi değişmiş,sadece diyorum ama ben üzüldüm yaa:icon_sorr

pelin111
03-12-06, 14:05
hayır Pelincim yok öyle bişey....bizde başta öyle zannettik ama diilmiş...dizimiz tüm hızıyla devam ediyor...:img-wink: :img-wink:

ohh behh, cok sagol nurdancim icimi rahatladin :), yani dizimiz yarin güzel yeni bölümüyle devam edicek, bide fragmasini dahala görmedim :) burcu görmüs diye okudum, ama burcu kim?? :D

pelin111
03-12-06, 14:10
Pelincim cumartesiye koymak istememişler canım dalgınlıklarına gelmiş,saçmalamışlar ,aslında ,forum olmasa daha iyi anlatan bi kelime kullanırdım ama anladın sen herhalde:img-hyste
Diğer sorun içinde dizimiz bitmiyo canım sadece set ekibi değişmiş,sadece diyorum ama ben üzüldüm yaa:icon_sorr

nuraycim (nurdanin ve senin ismin birbirinie benzedi icin, biraz karistirabilirim bazi :D) cok sagol cvp icin, ama set ekibi degismesi ve dizimiz bitmesi iyi becne, yani dizimizin bitmesinden daha cook iyi (tabi) ...
ama tabi yinede üzüldüm ekiin degismesine, belki dizimizde biraz degisir, ve

baska yöne gider, belki iyi olur, belkide kötü olur, bilmeyiz :(

~ topiqq ~
03-12-06, 14:19
Canım bilmiyoruz ama İclal Abla yazısında şöle diyor
Yakışıklı karadeniz delikanlısı Murat'ın mırıldandığı türküleri duyamayacak olmak,şerefin güzel bebeğinin büyümesine tanıklığımızın yarım kalması,kızım lal'in"Kızla Monitörü" diye adlandırdığı köşede yönetmenim Nursan hanımın tebessümünü göremeyeceğimi bilmek
Sanırım yönetmenimiz Nursan Esenboğa da değişiyor maalesef kii:icon_sorr
Ama önce dizinin bittiğini sandığımız için şimdi mutluyuz :img-wink:

saol canım cevap için..üzüldüm yönetmenin ayrılmasına çünkü biz bu sıcaklığı onnla yakalmıştık ama dizi bitmediği için seviniyorum tabi.. inş yeni gelenler eskileri hiiiç aratmaz:img-wink:

rap_alltime
03-12-06, 14:21
ohh behh, cok sagol nurdancim icimi rahatladin :), yani dizimiz yarin güzel yeni bölümüyle devam edicek, bide fragmasini dahala görmedim :) burcu görmüs diye okudum, ama burcu kim?? :D

rica ederim cnm...Burcu da İKİ AİLE AİLESİNİN bi üyesi...ilk o gördü zaten fragmanı...:img-wink:

Arkadaşlar iki ailemizin 23.bölüm tekrarı başladı...izlemek isteyenler ekran başına...(saat:16.30)):img-wink: :img-wink:

bugra9
03-12-06, 14:39
Herkese Selamlar...
Bugünkü çalkantılı haberden sonra keyiflerimiz yerine gelmiştir biraz...Şimdi bu konu ile ilgili sizlerle birşey paylaşacağım...Sabahtan beri o yazıyı didik didik ettiğim için birşey yakaladım...

Az sonra bu yazıyı bitirecek ve aşağı ineceğim. Aşağıda beni yeni, heyecanlı ve belki de çok iyi bir iş devralmış olmanın ürkekliği içinde bir ekip karşılayacak. Makaralar dönecek. Kasetler bitecek. Zaman geçecek... Yine birarada günler ve geceler geçireceğiz.

İşte sırf bu söz herşeyi açıklıyor...Yeni ve heyecanlı ekip...Valla hepimize hayırlı uğurlu olsun...Ama dizimizin devam ettiğine emin olabiliriz artık...Yeterince açık değilmi?

BeyazGelincik1980
03-12-06, 14:44
ay arkadaslar ödümü kopardiniz vallahi. ilerki sayfalari okurken bir an kalbim duracak zannetim. oysa fragmani az önce izlemistim ve bir kac yorum yazayim dedim, baktim ki neler olmus burada. herkes güzel bir sok atlatmis benim gibi. bugra cok tesekkürler yazinin devamini ekledigin icin. okurken icim rahatladi ya. gerci set ekibinin degismesine üzüldüm ama dizi bitmiyor diye cok sevincliyim. daha ne bitmesi 24. bölümden itibaren dizi daha yeni basliyor. heyecan resmen dorukta. yönetmende degisiyor galiba. yarin ki jenerige dikkat edelim biz, bakalim ne gibi degisiklikler var. senaryo gurubu degismiyor demi, ben öyle anladim cünkü.

off ya buraya daha yeni girdim, fragmanida bir kac defa görmüsüm, su an hala daha soktayim haberden dolayi.

BeyazGelincik1980
03-12-06, 14:50
Herkese Selamlar...
Bugünkü çalkantılı haberden sonra keyiflerimiz yerine gelmiştir biraz...Şimdi bu konu ile ilgili sizlerle birşey paylaşacağım...Sabahtan beri o yazıyı didik didik ettiğim için birşey yakaladım...

İşte sırf bu söz herşeyi açıklıyor...Yeni ve heyecanlı ekip...Valla hepimize hayırlı uğurlu olsun...Ama dizimizin devam ettiğine emin olabiliriz artık...Yeterince açık değilmi?

evet bugra bu haberle daha bir mutlu oldum. insan gecekten böyle haberleri didik didik etmesi gerikiyor yalnis anlasilmasin diye.

yeni ekip nasil acaba? demin ki yazimda da belirtigim gibi yarin ki jenerige dikkat edelim mutlaka degisiklikler vardir. acaba bir de neden yeni ekip, ben onu anliyamadim, senin bir düsüncen varmi?

bugra9
03-12-06, 14:57
evet bugra bu haberle daha bir mutlu oldum. insan gecekten böyle haberleri didik didik etmesi gerikiyor yalnis anlasilmasin diye.

yeni ekip nasil acaba? demin ki yazimda da belirtigim gibi yarin ki jenerige dikkat edelim mutlaka degisiklikler vardir. acaba bir de neden yeni ekip, ben onu anliyamadim, senin bir düsüncen varmi?

Nilgün...Nedemek...Ben bu işe taktım...Didik didik ettim...Dediğin gibi lazım böyle kritik haberlerde...Birde yanlış anlaşılması çok kolay...Müsait yani...
Ben Set görevlileri,Yönetmen,Yardımcı yönetmen bunların değiştiğini düşünüyorum...Ama Yarınki bölümde olacağını sanmam...Nedeni ise İclal abla bu yazıyı yazarken bu haber geldi dedi...O yüzden 25.Bölüm ve 26.da değişir gibi geliyor....Senarsitlerimiz aynı ama set çalışanları değişecek...İclal ablamız onlara çok alıştığı için böyle üzülmüş ve yazıya dökmüş...

BeyazGelincik1980
03-12-06, 15:06
Nilgün...Nedemek...Ben bu işe taktım...Didik didik ettim...Dediğin gibi lazım böyle kritik haberlerde...Birde yanlış anlaşılması çok kolay...Müsait yani...
Ben Set görevlileri,Yönetmen,Yardımcı yönetmen bunların değiştiğini düşünüyorum...Ama Yarınki bölümde olacağını sanmam...Nedeni ise İclal abla bu yazıyı yazarken bu haber geldi dedi...O yüzden 25.Bölüm ve 26.da değişir gibi geliyor....Senarsitlerimiz aynı ama set çalışanları değişecek...İclal ablamız onlara çok alıştığı için böyle üzülmüş ve yazıya dökmüş...

cok tesekkürler anlattigin icin. bir an kafam durdu. fragman icin girmistim neyle karsilastim. aslinda bu habere üzülelim mi sevinelim mi bilemedim. set ekibinden yönetmenine kadar hersey cok güzeldi. neden bu degisiklik anliyamadim bir türlü. acaba reytingler son haftalarda yükse geldigi icin set ekibini degistirelim mi dediler. en azinda senaristler degismiyor. cünkü senaristlerin katkisi cok bu diziye. onlar olmasa böyle güzel replikler sahneler izleyemezdik...iclal ablamizin üzülmesi normal, ben bile üzüldüm. onlar bide cok alismislardir set ekibine, yazisindan anlasiliyor zaten...

bugra9
03-12-06, 15:24
cok tesekkürler anlattigin icin. bir an kafam durdu. fragman icin girmistim neyle karsilastim. aslinda bu habere üzülelim mi sevinelim mi bilemedim. set ekibinden yönetmenine kadar hersey cok güzeldi. neden bu degisiklik anliyamadim bir türlü. acaba reytingler son haftalarda yükse geldigi icin set ekibini degistirelim mi dediler. en azinda senaristler degismiyor. cünkü senaristlerin katkisi cok bu diziye. onlar olmasa böyle güzel replikler sahneler izleyemezdik...iclal ablamizin üzülmesi normal, ben bile üzüldüm. onlar bide cok alismislardir set ekibine, yazisindan anlasiliyor zaten...

Nilgün...Nedemek...Ama kafanın durması normal...Benimde aynı oldu o haberi duyunca...Bende fragman için girmiştim...Neyle karşılaştım...Hemen koşup gazeteyi alınca biraz rahatladım...Ama ona kadarki halimi düşün artık...

Üzüldüğüm nokta Yönetmenimiz...Bu sıcaklığı ona borçluyuz...İnşallah yeni yönetmende iyi olur...Ama düşünyorum yapımcı dizi için kötü birşey yapmaz...İllaki bir bildikleri vardır...Yoksa oturmuş düzeni neden bozsunlar...
Doğru dedin senaristler değişse tam felaket...Neyseki onlar duruyor...Şuan herşey çok karışık ama yeni ekibin bölümünü izledikten sonra fikir sahibi oluruz...Heyecanla bekliyorum zaten o bölümleri...

BeyazGelincik1980
03-12-06, 15:38
dogru diyorsun bugra, yönetmenin degismesine bende cok üzüldüm. yönetmenin sicakligi diziye gecmisti resmen. insallah yeni yönetmende bize ayni sicakligi hatta daha fazlasini hissettirebilir. dizinin kötü olucagina bende inaniyorum, hatta yapimcilarda kötü olmasini istemez, bir bildikleri vardir herhalde. dedigin gibi belki jenerikte bu bölüm göremeyiz degisikleri ama 25. bölümde mutlaka görürüz diye düsünüyorum. gerci ben yarin yine dikkatlice yenerigi izleyecegim...

dilara-1905
03-12-06, 15:49
nee yönetmen değişmişmii yaaa kötü olmuşş :( keşke değişmeseydiii ömer abinin dedine göre filan iyiymişşşş üzüldüm........
yarın büyük gün İKİ AİLE vAR süperrrr :D eda ile oğuz harikaaa

bu bölüm damla iyimi olcak kötü mü olcak tahmin edemiyorum yaaa oğuz edayı görünce yine bozulur sinir olurumda feriti afettiği için ii olur herLDE DÜZELMeye başlar damlaya son bölümlerde feci uyuz olmuştummm :/ herkess aile havasında ama damlaaaa :(

bu arada veda ipek dönmicekmi artık ya:( ben yazcaktım unutmuşum 2 hafta önce mahir ipekk avrupa yakasına konuk oyuncuydu iyileşmi düzelmişş çok sevinim ama veda ipek tamamen çıkmışşş ondada üzüldüm ya:(

EmmRe
03-12-06, 18:35
Merhaba...
Yönetmeni değişmiş kötü olmuş.Yeni yönetmende eski yönetmen gibi iyi olur.
Ayrıca aynı hayalden bende bir tane gördüüüüm yani fragmanı gördüm.Aynı anlatılan gibi izlerken hiç ilk defa izliyormuş gibi hissetmedim.** çok güzell Oğuz'un yüzüğü alırken yakalanması,damla ve ferit'in geleceğini öğreninceki hallerinin ne kadar komik olacağı fragmandan belli.
Eda'nın parmağından o yüzük çıkmaz çünkü fragmanda tam Oğuz'un yüzüğü takarkenki bi görüntüsü var Eda'nın parmağında biraz zorlanıyor çıkmaz o yüzük ;)
Genel olarak çok güzel bir fragmandı çok güzel...
İyiki bu sabah foruma girememiştim bende üzülmüştüm sabah giremedim diye eğer burda olsaydım o haberin verildiği saatlerde çok ama çok kötü olurdum demin okudumda sadece ekibin değiştiğini bildiğim halde içim bir kötü oldu iyiki yokmuş o sattlerde burda ne kadar kötü birşey ya bir anda herşey bitti sanıyorus...

BeyazGelincik1980
03-12-06, 19:14
burada ki haberlerden sonra sok etkisinden anca kurtula bildim, kendime geldim diyelim. fragmani görmüsüm bir türlü yorum yazamadim yahu...

yarin ki bölümü izlerken ben koltuk basinda dordurma gibi erir giderim herhalde (dondurmam gaymak, hehe :img-hyste ). müthis sahneleri , etkiliyeci sahneleri koymuslar fragmana. hele o yüzük takma sahnesine ve sonrasina bittim. oguz eda'ya yaklasiyor öpmek icin eda'nin yüzündeki o gülümse cok tatliydi ya. herhalde oguz orada "öpebilir miyim" diye soruyordur, eee tokati yedi ya bir sefer ondan temkinli davraniyor, eda'da bu yüzden tatli tatli gülüyordur. ama ikiside cok tatliydi.
resimlerdeki sahnenin bende fragamni izledikten sonra gercek olduguna kaanat getirdim. insallah hayal degildir. bölüm sonunun nerede bitecegini simdi cok merak etmeye basladim.
daha fragmanla ilgili yazilacak cok sey var ama kafami bir türlü toparliyamiyorum.

bugra9
03-12-06, 19:22
burada ki haberlerden sonra sok etkisinden anca kurtula bildim, kendime geldim diyelim. fragmani görmüsüm bir türlü yorum yazamadim yahu...

yarin ki bölümü izlerken ben koltuk basinda dordurma gibi erir giderim herhalde (dondurmam gaymak, hehe :img-hyste ). müthis sahneleri , etkiliyeci sahneleri koymuslar fragmana. hele o yüzük takma sahnesine ve sonrasina bittim. oguz eda'ya yaklasiyor öpmek icin eda'nin yüzündeki o gülümse cok tatliydi ya. herhalde oguz orada "öpebilir miyim" diye soruyordur, eee tokati yedi ya bir sefer ondan temkinli davraniyor, eda'da bu yüzden tatli tatli gülüyordur. ama ikiside cok tatliydi.
resimlerdeki sahnenin bende fragamni izledikten sonra gercek olduguna kaanat getirdim. insallah hayal degildir. bölüm sonunun nerede bitecegini simdi cok merak etmeye basladim.
daha fragmanla ilgili yazilacak cok sey var ama kafami bir türlü toparliyamiyorum.

Hoşgeldin Nilgün...Sonunda fragman yorumunu yazabilmişsin...Valla olaylı oldu bugünümüz...Yoksa çok yorum yapardık...Dondurmam Gaymak gibi eriyeceğin kesin...Seninle birlikte birçok erime gerçekleşecek zaten...Eriyen eriyene...
Ve Kesin öyle oluyor...O gülümseme izin alma gülümesemesi...Oğuz abide artık temkinli bir daha tokat yermi hiç...
Resimdeki sahnelerin artık gerçek olduğuna bende eminim...Çok gerçek duruyor...Ve dikkat edersen Eda ile Oğuzun yemekteki kıyafetleri ile aynı...Yani oradan çıkışta gidiyorlar...İkiside çok mutlu ve gülümsüyor...Bu arada yemekteki ellerini tutuşları süper...Böyle üstten tutunuyor...Fragman müziği ile olsun...Seçilen görüntüler ile olsun kusursuz...Kim izlese illaki etkilenir bence...Eee buradan nereye varıyorum bomba gibi reytinglere...Ama daha çok erken...Şu romantik-komik ve eğlenceli bölümün heyecanını yaşayalım şimdi...Ama Eda ile Oğuz süper bir çift...

BeyazGelincik1980
03-12-06, 19:48
zaten o yemek sahnesi fevkaladenin fevkinde...o nasil el tutusmaktir öyle, o nasil bakismatir öyle, anlatamiyorum bir türlü duygularimi sahneler aklima geldikce...
reyting konusuna daha girmeyelim bugra, önümüzde daha 24. bölümü izlemesi var. ondan sonra reytingler. ama iyi bir sonuc alacagimizdan eminim.

Müge
03-12-06, 21:03
Merhaba...
Yönetmeni değişmiş kötü olmuş.Yeni yönetmende eski yönetmen gibi iyi olur.
Ayrıca aynı hayalden bende bir tane gördüüüüm yani fragmanı gördüm.Aynı anlatılan gibi izlerken hiç ilk defa izliyormuş gibi hissetmedim.** çok güzell Oğuz'un yüzüğü alırken yakalanması,damla ve ferit'in geleceğini öğreninceki hallerinin ne kadar komik olacağı fragmandan belli.
Eda'nın parmağından o yüzük çıkmaz çünkü fragmanda tam Oğuz'un yüzüğü takarkenki bi görüntüsü var Eda'nın parmağında biraz zorlanıyor çıkmaz o yüzük ;)
Genel olarak çok güzel bir fragmandı çok güzel...
İyiki bu sabah foruma girememiştim bende üzülmüştüm sabah giremedim diye eğer burda olsaydım o haberin verildiği saatlerde çok ama çok kötü olurdum demin okudumda sadece ekibin değiştiğini bildiğim halde içim bir kötü oldu iyiki yokmuş o sattlerde burda ne kadar kötü birşey ya bir anda herşey bitti sanıyorus...

Merhaba arkadaşlar.Yazdıklarınız hepsini okuyamasamda çoğunu okudum.Emre'nin yazdıklarını okuyunca çok saşırdım.Yönetmenin değişmesi iyi mi olur? kötü mü olur? bilemem ama.Benim için dizinin içereği,sıcakılığı bizi sarması ve.tam bir aileyi anlatması önemli. Bunlardan birisi eksilirse o zaman sorun olur denge bozulur.Umarım yeni yönetmen kaldığı yerden devam eder görevine.

Fregmanı izlemeyedim,pekte izlemek istemiyorum bana süpriz olsun istiyorum.Hani bazı güzel şeylerin son ana kadar beklenmesi vardır ya ben de yarın akşama kadar bekliyeceğim..Yarın akşam bu saatlerde mutlu bir yüzle burada olabilmek ve yorumları okumak istiyorum...

Umarım düşündüklerimden daha güzel bir bölüm olur ...:img-wink:

bugra9
03-12-06, 22:51
Herkese Selamlar...Bugünkü son yorumumu yazmadan çıkmak istemedim...Eee konu İki Aile olunca eksik birşey olmaz değilmi?...
Bugün sabah hayırdır İnşallah diyerek güne başladık...Tüm günde yoğun geçti aslında...İki Ailenin fragmanındaki gibi...Hareketli saatler,yanlış anlamalar,heyecanlar,mutluluklar ne ararsan vardı...Ama gecenin bu saatinde tüm sorunlarımız çözüldü...Kimiside askıya aldık...Bunun başındada Yönetmenimizin değişmesi geliyor...Bakalım İki Ailenin maceralarını bundan sonra kim anlatacak...?...(Yoksa Çağan Irmakmı Şule...)...Onların sıcacık dünyasına bundan sonra hangi yolla,hangi açılarla,hangi duygularla gireceğiz...Ama senaristlerimiz bizim herşeyimiz...O sıcacık diyalogları,o gülümseten ve gülümsemimizin uzun süre yüzümüzde kalan diyalogları yazan senaristlerimiz duruyor...Gelen yönetmenimizinde kendini bu sıcak ortama kaptıracağını ve bundan sonrada yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum...
Ve Yarına dönecek olursak...Bomba gibi bir bölüm...Efsaneye göre bir izleyen uzun süre etkisinden kurtulamıyormuş...Böyle bir fragman olamaz diyep eriyip bitiyormuş...Fragmanda bu etkileri görünürken acaba yarın saatlerimiz 20:00'i gösterdiğinde neler olacağını düşünemiyorum...Şuan Eda ile Oğuz aşkın en tatlı yerindeler,en heyecan verici,en kalp çarptırıcı aşamaya geldiler...Önce kendilerine itiraf ettiler,sonra birbirlerine gözleriyle...Şimdide bu aşkı yaşamak kaldı...Hemde ne yaşamak...Gizli ama dolu dolu...Zaten Efsane fragmanı izlediyseniz yemekteki elele tutuşamları benim bu satırlardır yazdığım yorumu tek saniyede açıklıyor...
Neyse İki Aile Ailesi kendinize iyi bakın...Taki yarın akşama kadar...Yarın yeni bölümün heyecanını hep birlikte yaşamak dileği ile bye bye bye

Ben Kalbimden Başka Yerde İnan Seni Bulamadım...(Şuan kulağımda bu sözler çınlıyor...Sebebi nedir bilinmez...)

_seboist_s
03-12-06, 22:54
İki aile ailesine iyi geceler diycem ama kimse yok şuan ben en iyisi günaydın diyim siz sabah okursunuz nede olsa:D

Öncelikle bugün yorum yazamadım ama herşeyi takip ettim siz bilirsiniz beni;) Ekibimiz değişmiş nedenini çok merak ettim kafamda yorumladım hatta. Nekadarı dogrudur bilemiycem. Ama inşallah bu dizimiz için hayırlı olur! İki aile hep en iyisini sundu umarım yine öyle olur... Biz ona güveniyoruz! YEni ekibe hoşgeldiniz demek istiyorum.
Ve eski ekip için söylemek istediğim birsürü şey var aslında... Sizleri Tanımasakta çok seviyoruz, aslında sizin en güzel özelliklerinizi tanıdık öyle gördük "başarınızla" tanıdık sizi... Başarınızı sevdik, ustalığınızı sevdik, işbirliğinizi sevdik! Harika bi ekip bize harika şeyler izletti... Emeğiniz için sonsuz teşekkürler İnşallah bundan sonrada böyle sıcak dizilerde ve dizi dışında kamera arkasındada dostluları güzel, manevi kazanımları iyi (e tabi maddide:D) olan dizilerde görev yaparsınız. Hep başarınız istikrarını korur! Tekrardan teşekkürler bütün yaşattıgınız duygular için. (sizin çalışırken ki bütün duygularınız bize geçti bundan emin olun) Hoşçakalın...

19 saat sonra yeni bölüme kavuşuyoruz:D (ehehe naptın şule diyceksiniz şimdi ama içimden geldi işte) bye

HBERTH
03-12-06, 23:36
yatmadan önce birkez daha bak forumda dedim kendi kendime...bu ne böyle...son yapılan yorumlara bayıldım resmen...Buğra ve Şule çok güzel yazmışsınız....çok beğendim ve size katılıyorum...gece oldu ve üstelik çok uykum var...
o yüzden diyecek fazla lafım yok...
bütün duyguları yaşadık bugün...ama en güzel duyguları yarın için sakladık...
çünkü yarın iki aile kıtabın en güzel sayfasını açacağız...hep birlikte okuyacağız bu masalı...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

yarın bölümden önce yada bölümden sonra görüşmek üzere...
herkese iyi geceler... bye bye bye

Şule sanada son bir mesaj...:D

ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Zaman Sayacı: Son 18 Saat 30 Dakika

cleo
04-12-06, 07:19
Merhaba, Yorumlarınızın bir bölümünü okuyabildim zira fazla foruma giremiyorum. Çok önemli şeyler için zaman bulamasam bile iki aile için her zaman zaman var. Fragmandan anladığım kadarıyla işler bayağı yoluna girmeye başladı. Ben artık evlensinler istiyorum ve evlendikten sonra maceralarına devam etsinler. Eda ile Oğuz evliyken bile bizi güldürecek veya düşündürecek çok güzel şeyler olabilir.

Benim bu dizide en etkilendiğim Oğuzun Eda ya gittikçe büyüyen ve hala büyümeye devam eden aşkı. Çok mükemmel bir aşk bu çokk. Her bölümde bu aşkın ayrı bir boyutu sanki ortaya çıkıyor. En son bölümde bir yanardağ gibi patladı en sonunda ve evlenme teklifi geldi...

rap_alltime
04-12-06, 14:47
arkadaşlar iki ailemizin böyle güzel bi gününde neden forumumuz bu kadar sessiz??hadi canlanalım biraz...iki ailemizin bugün yeni bölümü var...harika bi bölüm olcak...her zamanki beni heycan bastı :D :D ))eminim iki aile ailesini de çoktan heycan basmıştır....bugün forumumuzda kimse olmadığı için zaman sayacını hemen başlatıyorum...İNşallah bir an evvel iki aile aileside buraya gelir, hep beraber forumu coştururuz....:img-wink: :img-wink:

ZAMAN SAYACI:SON 3 SAAT 12 DK

ARMESA
04-12-06, 15:22
arkadaşlar iki ailemizin böyle güzel bi gününde neden forumumuz bu kadar sessiz??hadi canlanalım biraz...iki ailemizin bugün yeni bölümü var...harika bi bölüm olcak...her zamanki beni heycan bastı :D :D ))eminim iki aile ailesini de çoktan heycan basmıştır....bugün forumumuzda kimse olmadığı için zaman sayacını hemen başlatıyorum...İNşallah bir an evvel iki aile aileside buraya gelir, hep beraber forumu coştururuz....:img-wink: :img-wink:

ZAMAN SAYACI:SON 3 SAAT 12 DK

bende çok seviyorum ikiside çok tatlııııııııı
inşallah teklifini kabul eder:))))

bugra9
04-12-06, 15:24
Herkese Selamlar...
Şuan çok mutlu ve heyecanlıyım...Ama yalnız olmadığımı biliyorum...Bugün hepimizin özel günü...Tıpkı her pazartesi olduğu gibi...Yorgun bir günün sonunda beklediğimiz ana sadece saatler kaldı...Yapılacak herşey yapıldı,okullardan gelindi,dersler bitti ve kendimizi İki Aile heyecanına bırakabiliriz...
Biliyorum bu saatlerde pek yorum yapılamaz...Son yorumlar yapılır...İzleyecek olmanın heyecanından dolayı...
Ama ben çok eğleneceğimize eminim...Günlerdir 1 dakikalık fragmanı konuşuyoruz...Tartışıyoruz,değerlendiriyoruz...Yan i didik didik ediyoruz...Bu akşam tüm merakımız dinecek...
Eda ile Oğuzun aşkının ve diğer hikayelerin nereye gittiğine hep beraber şahit olacağız...24.haftadır gözümüzün önünde doğan,büyüyen,filizlenen aşk bu akşam meyvelerini verecek...Hepimizde bunu izlemeyi fazlası ile hak ettik...Şimdi Eda ile Oğuza düşen bu birlikte yetiştirdikleri ağacı koruyup kollamak...Dış etkenlere karşı korumak...Artık onlar daha hassas,daha kırılgan olurlar...Çünkü gönüllerini açtılar birbirlerine...Eee Konu İki Aile olunca bu aşkın değişik yüzlerini göreceğiz...Birbirlerine olan yüzünü,Çocuklara olan yüzünü,ve çevreye olan etkilerine şahit olacağız...Tatlı aşıklarımızın acemi kaçamklarını zevkle izleyeceğiz...Ama bu akşam hepimiz televizyonların başından kocaman bir gülümseme ile ayrılacağız...

Nurdan Zaman Sayacını başlatmışsın...Süper olmuş...İşte yavaş yavaş toplanmaya başlıyoruz...

Zaman Sayacı: 2 Saat 36 Dakika

Müge
04-12-06, 15:30
Ben de çok mutluyum hala fregmanı izlemedim,süpriz olsun bana..Oğuz ve Eda'nın boğazdaki sarılma sahnesini çok merak ediyorum...Bu bölüm inşallah sinirimi stresimi alır ve kendime gelirim....
Zaman sayacı:2 saat 25 dakika..:img-wink:

rap_alltime
04-12-06, 15:33
Herkese Selamlar...
Şuan çok mutlu ve heyecanlıyım...Ama yalnız olmadığımı biliyorum...Bugün hepimizin özel günü...Tıpkı her pazartesi olduğu gibi...Yorgun bir günün sonunda beklediğimiz ana sadece saatler kaldı...Yapılacak herşey yapıldı,okullardan gelindi,dersler bitti ve kendimizi İki Aile heyecanına bırakabiliriz...
Biliyorum bu saatlerde pek yorum yapılamaz...Son yorumlar yapılır...İzleyecek olmanın heyecanından dolayı...
Ama ben çok eğleneceğimize eminim...Günlerdir 1 dakikalık fragmanı konuşuyoruz...Tartışıyoruz,değerlendiriyoruz...Yan i didik didik ediyoruz...Bu akşam tüm merakımız dinecek...
Eda ile Oğuzun aşkının ve diğer hikayelerin nereye gittiğine hep beraber şahit olacağız...24.haftadır gözümüzün önünde doğan,büyüyen,filizlenen aşk bu akşam meyvelerini verecek...Hepimizde bunu izlemeyi fazlası ile hak ettim...Şimdi Eda ile Oğuza düşen bu birlikte yetiştirdikleri ağacı koruyup kollamak...Dış etkenlere karşı korumak...Artık onlar daha hassas,daha kırılgan olurlar...Çünkü gönüllerini açtılar birbirlerine...Eee Konu İki Aile olunca bu aşkın değişik yüzlerini göreceğiz...Birbirlerine olan yüzünü,Çocuklara olan yüzünü,ve çevreye olan etkilerine şahit olacağız...Tatlı aşıklarımızın acemi kaçamklarını zevkle izleyeceğiz...Ama bu akşam hepimiz televizyonların başından kocaman bir gülümseme ile ayrılacağız...

Nurdan Zaman Sayacını başlatmışsın...Süper olmuş...İşte yavaş yavaş toplanmaya başlıyoruz...

Zaman Sayacı: 2 Saat 36 Dakika

hoşgeldin Buğra..ne güzel anlatmışsın tatlı aşıklarımızı..."aşıklarımızın acemi kaçamklarını zevkle izleyeceğiz...Ama bu akşam hepimiz televizyonların başından kocaman bir gülümseme ile ayrılacağız..."
çok haklısın kesinlikle kocaman bi gülümsemeyle ayrılacağız televizyonlarımızın başından.. tabi 404 ler rahat dururlarsa....;) ;)

ZAMAN SAYACI:SON 2 SAAT 24 DK

fame_star
04-12-06, 15:39
dünün stresinden sonra bugün insana ilaç gibi geliyor. iki ailenin saatine ilerlerken sanki zaman çok yavaş geçiyor. ama az kaldı muhteşem ötesi bir bölüm izlemeye. bu arada bölüm sonunun nersi olacağını çok merak ediyorum çünkü geçmiş haftaki tecrübelerimize bakarsak fragman sonu genelde hep bölüm sonu oldu. bu haftaki fragman sonu süperdi. boğaz ; eda ve oğuz böyle biterse süper olur ama benim aklıma sanki onları orda biri görücekmiş gibime geliyor neden se belki tarık bey görebilir gibime geliyor; hani çok öfkeleniyor ve araştırma içine giricek ya. ayy neyse unutalım böyle bir ihtimali düşünmeyelim:):) aslında bir yanda gördünde umudunu kessin edadan yok ev hediye etmelr fln yaaa. ALLA ALLAA YAA:d:d

rap_alltime
04-12-06, 15:46
dünün stresinden sonra bugün insana ilaç gibi geliyor. iki ailenin saatine ilerlerken sanki zaman çok yavaş geçiyor. ama az kaldı muhteşem ötesi bir bölüm izlemeye. bu arada bölüm sonunun nersi olacağını çok merak ediyorum çünkü geçmiş haftaki tecrübelerimize bakarsak fragman sonu genelde hep bölüm sonu oldu. bu haftaki fragman sonu süperdi. boğaz ; eda ve oğuz böyle biterse süper olur ama benim aklıma sanki onları orda biri görücekmiş gibime geliyor neden se belki tarık bey görebilir gibime geliyor; hani çok öfkeleniyor ve araştırma içine giricek ya. ayy neyse unutalım böyle bir ihtimali düşünmeyelim:):) aslında bir yanda gördünde umudunu kessin edadan yok ev hediye etmelr fln yaaa. ALLA ALLAA YAA:d:d

hoşgeldin Burcu...keşke Tarık tatlı ve bi o kadarda acemi aşıklarımızı :D dans ederken görse...ama adam yüzsüz gene bırakmaz eda ablamızın peşini...yüzsüz 404 ün yan yemişi nolcak...:icon_evil (biraz uzun oldu ama :D :D )

fame_star
04-12-06, 15:52
hoşbulduk NURDAN.. cidden ya görse gene planlar yapar. yok tanıtım organizasyonu fln yapmaya çalışır ama bu sefer oğuz abimiz bırakır mı hiç. hani olduğunu düşünün organizasyonların oğuz abide eda ablayla birlikte gider. tabee tarık yine amacına ulaşamz hahaha :D:D. ya ama düşünsenize süper olur tarık eda ve oğuzu başbaşa görse:D:D

bugra9
04-12-06, 15:57
hoşgeldin Buğra..ne güzel anlatmışsın tatlı aşıklarımızı..."aşıklarımızın acemi kaçamklarını zevkle izleyeceğiz...Ama bu akşam hepimiz televizyonların başından kocaman bir gülümseme ile ayrılacağız..."
çok haklısın kesinlikle kocaman bi gülümsemeyle ayrılacağız televizyonlarımızın başından.. tabi 404 ler rahat dururlarsa....;) ;)

ZAMAN SAYACI:SON 2 SAAT 24 DK

Hoşbulduk Nurdan...Kesinlikle öyle...İki Aile ister istediğimiz gibi bitsin,İstersede bitmesin ama içimizde illaki bir sıcaklık bırakıyor...Bu bölümde öyle olacak...
Bu bölüm öncelikle Eda ile Oğuzun bu teklif sonrası yaşadıklarını,düşündüklerini göreceğiz...Ama onlarda artık bu kaçıp kovalamadan vaz geçecekler ve kalplerini birbirlerine verecekler...Tabi bunlar olurken olay örgümüz devam edecek...Tarık-Serpil cephesi...(Genel olarak 404 olarak adlandırıyoruz...)...Ama benim tahminim bu bölüm onların bölümü olamayacak...Kendileri damgalarını vurmak için başka bir bölüm bulsunlar...Ama benim tahiminim Eda ile Oğuzu yakınlaştıracak olay fare ilaçmasından dolayı beraber dışarı çıkmaları olacak...Tabiki Oya'nında katkısı büyük...Bu işte...İki Aile topluca dışarı çıkacaklar...Oğuzda Oya'dan aldığı Gazla kendini kuyumcuda bulacak...İşte bundan sonraki olay akışını tahmin edemiyorum...Eda ile Oğuzun başbaşa yemekleri,ve ondan sonra İstanbul manzarası eşliğindeki görüntülerinin nasıl olacağıda valla hepimize sürpriz olacak...

Zaman Sayacı: Son 2 Saat 4 Dakika

fame_star
04-12-06, 16:06
benim tahminim fare sayesinde iki aile oyayla birlikte dışarı yani alışveriş merkezine gidecekler. oya ablanın sayesinde eda ve oğuz eve gelicekler tabee rıza kapıda. oğuz teklifi yenileyecek ve başbaşa geçirecek zamanları damlayla, fertin gelmesiyle bozulacak. sonra oğuz abimiz başka bir zaman da eda hanım bir başbaşa kalamadık der. ( tabi artı eda hanım demez ; eda; edacım :D:D) ve eda ablayı ilk önce yemeğe ordanda o muhteşem görüntülerin olduğu boğaza götürür. ve o güzel görüntülerin ardından da bizleri şaşırtacak bir şey mutlaka gelicektir yine her hafta olduğu gibi. ama benim tahmınim acaba onları öyle tarık fln görürmü. inşallahta görür:):)

HBERTH
04-12-06, 16:11
herkese merhaba...

öğlen girmiştim...baktım kimse yoktu...ama şimdi bölüme doğru gidince burası da doluyor yavaş yavaş...
size bikaç sorum var...cevapları da ben veriyorum...kafanızı yormanıza gerek yok yani...(sanki sorular zormuş gibi :D)

akşam nerde olacaz? ekran başında...
küçük kardeşimiz kumandayı alırsa ne yapacaz? dayaktan gebertecez...yok şaka tabi kibarca kumandayı rica edecez...(siz ne sandınız...)
ne hissedecez? bütün güzel duyguları tabi...
peki bölümü izledikten sonra napacaz abi? direk foruma girecez fikirlerimizi paylaşmaya...(tabi şoku/heyecanı atlatıktan sonra...)
ratingler nasıl olacak? şahane :D

Eda'nın yüzüğü sabit mi...bir daha çıkar mı...? işte en zor soru...cevabı ben bile bilmiyorum...izleyip görecez...:D

kes palavrayı Hayri...zaten herkes heyecanlı...en iyisi siz seyredin...

herkese iyi seyirler...

Zaman Sayacı: Son 1 Saat 50 Dakika

_butterfly_
04-12-06, 16:12
Merhaba arkadaşlr.....

Heyacan durumları naısl??? vala bende hat safada..yinee pzartesi yine iKİ AİLE günü vee yinee mutluluklarla,sevinçlee izleneck bir bölüm daha...bu bölümün bbizim için yeri o kadar önemli olckakii...kaç zamndan beri bekleidğimizz istediğimizz olaylar oluyor.. özelliklee hepimizn bildiğii şu meşhur "DANS":happy0064 ....15 haftaa oldu sanırımm...bu konu hakında o kadar çok şey yazdıki,senaryolar olsun yorumlar olsun.... şimdide oturup büyük keyifle izleyecez....gerçekten bu sahneneinn önemi hepimizde ayrı olcak.... sırf bu sahnemii? hadi cnm:D.eda vee oğuzun şakın halleri ee nede olsa dış sesmizz nee dedi... bir teklif düşünün yapan şaşkın alan şaşkın.... tatlı aşıklarımız bu süre bıyunca şaşkınları oynuyorar vala... yaa peki iki aile ailesii napsın onlar dahda şaşşkınn...... nee olup bitiğinii olayların bu kadar hızlı geliştiğinee alışamamaış durumdlar..nese zaten bölümden sonrada o şaşkınkllıklar devam edcekk...;)..vee bir diğer önemli sahnleerden biri;oğuz eda'ya yüzğü takıyor vee tam romantik sahne olucak derken alal ala damla ve ferit geliyorr... işte bu süreçee girmiş bulunmaktayızz..ilk olarak damla ve ferit'e yakalandılar bakalım daha kimlere yakalanacaklar..ama bu bölümün en muhteeşm sahnesiii istanbula karşı dans ettikleri ve sarıldıkları sahne...hep dedim yaa biz onları özel çalışmlarımızla istanbul temasıylaa birleştirdik ama onlar şimdii birbirlerine olan aşklarıylaa istanbula karşı beraberler...... imkansızlıklara,zorluklara,sorumluluklarına rağmenn...herşeyleri ortaya dökrüler artık geriyee bu aşkı yaşamak kalıyorr...çevrelerind ebu aşkı istemeyn bildğimizz kişiler var...ama onlar her ne yaparlarsa yapsın zaten bu zamana kadar onları nbirbirlerine yaklaştırmaktan başkaa hiç bir şey yapmadılar.....bundna sonrada ilişkilerini öğrendikleri zamn tehlikeli olmaya başlayacaklar bunu zten biliyoruz..ama şimdi bu bölümlük onları bir kenaraa bırakıyorum..zaten farkettiysneiz isimlerini bile söylemedimm...dha ane kadar tehlikeli olcaklar bunu merak ederek bırakıyorum yorumumu.....

yeni bölümümze saylı saatler kaldıı...yarınaa sınav var..:(:(.... dizi başlamadna önce bu bölümüzün hakında son bir yorum yapmak istedimm....... heyecanlaa sevinçlee,mutluluklaa bu bölüüm bekliyoruzz......
herkese iyi seyirler..:happy0064 ...diziden sonra görüşmek dileğiyle..analiz+süpriz:D:D..
:bye:bye

_seboist_s
04-12-06, 16:16
Merhaba iki ailesi!!!

Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun...:happy0064 :happy0064 :happy0064
Eee bugün bizim bayramımız dimi ama;)... Bayramların en güzeli (aşkların en güzel, dasnların en romantiği! ayy türüyo bunlar böyle:D)

Ben artık heycandan gidiceğimi düşünüyorum kalp krizi falan geçirmezsem iyidir son dakikalarda. Ya hepimiz şoktayız dimi (yok yani ben şoktayım orası kesin) Fragmanı c.tesi gördüm ama hala dans olucagına inanamıyorum! Şuana kadar hep hayal ettik, senaryolarımızda paylaştık şimdi gerçeğini izliycez! Böyle düşündükçe heycanım daha da artıyo...

Bu bölümün hiç bitmemesini istiyorum... (mümkün müdür??:D) İnşallah uzun sürer yaa... ve inşallah çok sık reklam girmez. reklamlar uzun olunca beni pek etkilemiyoda (o sırada kafamı toparlamaya çalışıyorum çünkü) ama reklamlar çok sık olunca sinir oluyorum (tam izlemeye dalıyoruz adapte oluyoruz pat pat reklam giriyo) Umarım anlamışsınızdır biraz anlatımım bozuk oldu:D (aman siz benim ne yorumlarımı anladınız bunu mu anlamıycaksınız;))

Arkadaşlar şu saatler bizim saatlerimiz iyi degerlendirin:D Az kaldı az... (buarada zaman sayacı için herkese çok teşekkürler ve patenti Buğraya ait oldugundan ona ayrı bi teşekkürler=))

HBERTH
04-12-06, 16:19
Ecem hoşgeldin...ve girdiğin gibi çıktın...harika bir yorum yazmışsın...
analizi ve süprizi 4 gözle bekliyorum...diziden sonra görüşürüz...
sınavın için başarılar...

Şule sende hoşgeldin...reklam ve bölüm hakkında söylediklerine katılıyorum...
bölüm üzün sürsün ve az reklam olsun...

ikinizede iyi seyirler...

Zaman Sayacı: Son 1 Saat 40 Dakika

_seboist_s
04-12-06, 16:36
Ecem hoşgeldin...ve girdiğin gibi çıktın...harika bir yorum yazmışsın...
analizi ve süprizi 4 gözle bekliyorum...diziden sonra görüşürüz...
sınavın için başarılar...

Şule sende hoşgeldin...reklam ve bölüm hakkında söylediklerine katılıyorum...
bölüm üzün sürsün ve az reklam olsun...

ikinizede iyi seyirler...

Zaman Sayacı: Son 1 Saat 40 Dakika

Hoşbulduk hayri!
Yorumuma yorumun için teşekkürler (ayy Allah'ım bu kadar saçmalanır yaa:D "yorumuma yorumun" :img-hyste "bol soğanlı börülce" )

Hayri sorularına ve veridiğin yanıtlara bayıldım. Hepsine katılıyorum en çokta kardeşimizi dövme amann uyarma/kınama kısmına:img-hyste

Eheh son soru harika Edanın yüzüğü sabit mi?? :D bence yüzük parmağında sabit değil (malum damla ferit) ama yüreğinde sabit;)

Ecemcim hoşgeldin tatlım ve iyi çalışmalar başarılar dilerim yazılında iki aileden sonra güzel analizinle görüşmek dileğiyle...

BeyazGelincik1980
04-12-06, 17:20
dizi saati yaklastikca kalbim daha hizli bir sekilde atmaya basliyor.
sule'nin de dedigi gibi bugün iki aile ailesinin bayrami, ama ne bayram. bütün istedigimiz sahneler var, kac hafta bekledigimiz dans bile var.

eda oguz aski hic bir dizide yok. onlarin aski o kadar güzelki insan izlemeye doyamiyor, icim gidiyor onlari tv de izlerken.

24. bölüm en güzel bölüm olacak benim icin, bunu daha öncede söylemistim zaten.

simdiki duygularimi kelimeler dökmekte zorlaniyorum acikcasi, bakalim bölüm sonu ne yapacagiz. ya hic bir sey yazamam, ya da tam tersi cenem durmaz.

merve_ko
04-12-06, 17:29
arkadaşlar sanırım iki aile bu ay sonuna kadar bitmiş olacak:sad53: :icon_sorr tabi yapımcı ve oyuncularla anlaşma yapılmazsa... iclal aydın şu an yeni bir proje için karar aşamasındaymış....

fame_star
04-12-06, 17:33
arkadaşlar sanırım iki aile bu ay sonuna kadar bitmiş olacak:sad53: :icon_sorr tabi yapımcı ve oyuncularla anlaşma yapılmazsa... iclal aydın şu an yeni bir proje için karar aşamasındaymış....

bu bilgiyi nerden öğrendin acaba?. dün bende böyle birşey söyledim başta fakat sonra yanlış anlamam ufak bir krize yol açtıı. sen nerden öğrendin böyle olucağını. ikinci defa bizlerin yüreğini ağzına getirme tam dizimiz başlamadan önce..

BeyazGelincik1980
04-12-06, 17:43
arkadaslar mis-mus'lara lüften inanmayin.
dün baya bu konu hakkinda konustuk, ve sonuc sadece set ekibi degisiyor. dizi ayni kadrosuyla ayni oyunculariyla devam ediyor. hele iclal ablam hic bir projesini yarim birakmaz bundan en ufak bir süpheniz bile olmasin...
dizi bu ayin sonunda biticek diyor merve_ko. dizi daha yeni basliyor ki neden bitsin. hem star böyle yüksek reytingli bir diziyi daha bitirmez.
yapimcilardan, oyunculardan, kanaldan bir aciklama gelmeden hic bir seye inanmam ben.

merve_ko bu haberi nerden ögrendigini bilmek istiyorum acikcasi.

moralimizi bozmayalim, önümüzde izlenilecek muhtesem bir bölüm var.
eda-oguz aski gümbür gümbür geliyor hemde en romatiginden...

herkese iyi segirler, bölüm sonu güzel yorumlarla bulusmak dilegiyle...

ggnibsgk
04-12-06, 17:48
Ya yine mi yaa??
Ufff sanırım arkadaşın kastettiği sözleşmelerin bitiyor olması ama bence yenilenicektir sanmıyorum biteceğini yapamazlar yaa,yani şuraya sabahtan beri olan heyecanımı paylaşmak için gelmişim bak yine sinirlerim tepeme fırladı hee!!
Neyse Nuray sakin ol yavrum aaa Muhteşem bi bölüm var önünde bütün bunları kafana takarsan nasıl tadını çıkarırsın bu bölümün, nefes al nefes ver sakinnn!!
Ve işte yine harika bi bölüm dünkü tekrarı yeni bölüm tadında izlemişim,bugün yepyeni bölümümüz var ohhh üst üste iki heyecan,iki mutluluk,iki aile:happy0064 Daha ne olsun bu haberin gerçek olma ihtimalini kafama takmıycam -en azından bu akşamlık- bence siz de öyle yapın,yoksa bu güzel günümüzü kendi kendimize zehir edicez hem de muhtemelen asılsız bi haber için:img-wink: :img-wink: :img-wink:
Hepinize iyi seyirler
Zaman Sayacı:Son 12dakika

Yagmur_ask
04-12-06, 17:53
Bu yılın başarılı dizilerinden İki Aile´nin yönetmeni Nursan Esenboğa ve ekibi, geçen hafta diziden ayrılmışlardı. Yönetmen ve kamera arkası ekip, İki Aile´nin başrol oyuncusu İclal Aydın´la yeni bir projede buluşmaya hazırlanıyor.

Çok sevilen bir hikayenin televizyona uyarlaması teklifini eski ekibi ile çalışmak üzere değerlendirmeye alan Aydın, bu yeni proje için oldukça hevesli. Çünkü İki Aile´nin ikinci 13 bölümü bu ay içinde bitecek. Star, dizinin devam etmesini ve üçüncü bir 13 bölüm için imza atmak istiyor. Ancak İclal Aydın, şu an iki proje arasında karar vermiş değil.

merve_ko
04-12-06, 17:53
ben de iki aile dizisi hayranıyım.. bitmesini elbette istemem. sadece bir sitede okuduğum haberi sizlerle paylaşmak istedim. sitenin adını verirsem reklam olur. ama haberi ekleyeceğim biraz sonra...

merve_ko
04-12-06, 17:56
Yagmur_ask benim ekleyeceğim haberi eklemiş... işte arkadaşlar durum budur.. inşallah bitmez de doya doya izleriz dizimizi... şu an fragman veriliyor...

bugra9
04-12-06, 18:01
Nilgün...Nakadar güzel söyledin...miş-muşlara inanmayalım...İclal Abla o karakterde birisi değil...Hem 3. 13 bölümün anlaşması yapılacak diyor...İclal Ablamız böyle birisi değil...Set arkadaşlarından ayrılırken üzüldü o kadar...Oyuncu arkadaşlarından ayrılırmı hiç...
İşte basit bir sitenin yalan haberi böyle moralimizi bozmasın...İki Aile Tam gaz devam ediyor...İyi Seyirler...

Zaman Sayacı: İYİ SEYİRLER...

tarik_naz
04-12-06, 18:07
Bu yılın başarılı dizilerinden İki Aile´nin yönetmeni Nursan Esenboğa ve ekibi, geçen hafta diziden ayrılmışlardı. Yönetmen ve kamera arkası ekip, İki Aile´nin başrol oyuncusu İclal Aydın´la yeni bir projede buluşmaya hazırlanıyor.

Çok sevilen bir hikayenin televizyona uyarlaması teklifini eski ekibi ile çalışmak üzere değerlendirmeye alan Aydın, bu yeni proje için oldukça hevesli. Çünkü İki Aile´nin ikinci 13 bölümü bu ay içinde bitecek. Star, dizinin devam etmesini ve üçüncü bir 13 bölüm için imza atmak istiyor. Ancak İclal Aydın, şu an iki proje arasında karar vermiş değil.

iclal aydın'ın yeni bir projeye katılma ihtimalinin haberini bende bir sitede gördüm. star gerçekten de böyle bir diziyi bitirmez. ama iclal aydın olmazsa dizi de olmaz. inşallah o teklifi kabul etmez de iki aile devam eder.

neyse şimdi bunları unutalım. çünkü dizi başlıyoooo :)
herkese iyi seyirler.

EmmRe
04-12-06, 19:51
İlk yorum bendeeeeeen ;)
Daha bitmedi ben hem izleyip hem yazıyorum bu bölümümüz çok güzel daha dans sahnesi ortalıkta yok.Yakalanma sahneleri(yakalanamdılarda ;) ) çok güzeldi.
Şu anda Eda-Oğuz mutfakta gizli gizli yüzük arıyor ;).Nese ben tam olarak izlemeye gidiyorum...

~ topiqq ~
04-12-06, 20:16
evet tam anlamıyla muhteşem bi bölümdü..ayrıca bizim rüya sandığımız sahneler de hakkaten "rüya" gibiydi!! eski görüntülerin verilmesi de güzel oldu, hiç sıkılmadım izlerken çok güzeldi=))

bugra9
04-12-06, 20:27
Bu nedir böyle...?...Bu nasıl bölümdür...Resmen bayıldım bu bölüme...Her saniyesi özeldi..Her sahnesi özeldi...Şuan şoktayım...Eda ile Oğuzun aşklarını ne güzel işlediler...Hele o son dans sahnesi aklıma geldikçe hala heyecanlıyorum...Flashback yapmaları süper fikir...Film şeridi gibi geçti gözümüzün önünden...O sahnede zaten onu anlattılar...Bugünlere nasıl geldiklerini bize birgüzel anlattılar...Bu bölüm benim favori bölümüm oldu artık...Ben Kalbimden Başka Yerde İnan Seni Bulamadım Artık Eda ile Oğuzun şarkısı oldu...Ama beklenen dans sahnesi süperdi...Beklediğimize değdi...Oğuzun evlenme teklifde süperdi...Şuan yorum yapmakta zorlanıyorum...Birazdan kendimi toparlarım...Hala O köşk ve Eda ile Oğuz gözümün önünden gitmiyor...

fame_star
04-12-06, 20:29
ne yazsam bilmiyorum .ilk defa bir hafta bu kadar mutlu bitti. çook güzeldi. ya kelimelerle ifade edemiyorum. dizinin başından sonuna kadar sürekli yüzüm tebessüm halindeydi. çok güzeldi.. ya ama çoook çabuk geçti bir bölüm daha. reklamlar çok uzundu. ama olsun demek dizimiz bu kadar çok reklam alıyorsa izleniyor demektir bu. zaren biz biliyoruz izlendiğini:):) süperdi ya oğuzun edaya mesaj çektiği sahne. mutfakta buluşalımmı:) tamm buluşalım:):) ya sonunda feritin onları görüşü süperdi. ayy birde oğuz abimiz iki kez öpmeye teşebbüs ediyor cnm ya sürekli engeller çıkıyor karşısına. bu arada hala eda hnm oğuz bey diyolar sonra ay pardon eda:D:D bu arada bize ilerleyen bölümlerle ilgili ipucuda verdiler mesela oğuzun masada her erkeğe bir kadın dedi ve kkızlar şok tabeee:):) olsun onlarda alışsın bu fikire:):) ve tabiii muhteşem ötesi son sahne resmen bittim. süperdi. resmen gözleriyle anlaşıyolar. şarkı zaten olağanüstü. gerçekten eda da oğuz da ( ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım) diyolar.

Sef(K)aT
04-12-06, 20:33
Arkadaşlarr Gerçekten Bu Bölüm Çook GÜzelldii !!
Şu Yüzüğün Kaybolma Olayına Bayıldımmm =)

Hıı Bİ De Kızılötesine Bayıldımmm:happy0064

gzm
04-12-06, 20:41
nerdeyse herkes asıktı bu bölümde oguz eda nın her sahnesi komikti yüzük aramalrı odada unutması sonra kapıya rıza yı dikip gelen olunca haber ver demesi her gelende romantiklik bozulsada bu kadar da olması cok iyi gecen hafta gülme krizine girdik bu hafta duygasallastık

altta ayrıldı gibi ayrılacak giibi haberler okudum umarım dogru degildir ilk defa Emre Kınay ın bir dizisini izledim mimikleri ve oyunculu cok süper bu bölümde daha cok vardı sanki

damla yenge oldu feritlede arası sabutay ortaya cıkana kadar iyi olacak

LAZCAKIR-KIZ
04-12-06, 20:41
ikiside çook ama çook tatlilardi
özellikle oguz

Emre Kinay, bu bölüm mimiklerini süper kullandi.

Bölüm bitmeden yenisini düsünmeye baslamistim bile
simdi yerimde duramiyorum, geeel pazartesi gelllll

BeyazGelincik1980
04-12-06, 21:14
allahim rüya mi bu yoksa gercek mi? inananiyorum ya izlediklerime. yok inaniyorum artik...hele son sahne müthisti, ben herhalde 1000 sefer izlerim bu bölümü hatta daha fazla. nutkum tutuldu resmen. heyecandan anlatmak istedigim kelimeler gelmiyor aklima.

dans dans dedik alin iste size dans dediler. hemde hayal mayal degilmis. hepsi gercek. o kadar uzun dans ettilerki hic bitmesin istedim. 1 hafta boyunca, bir daha ki pazartesiye kadar sürsün istedim.
flachback'lerle bugüne kadar asklarinin nasil geldigini bizlere göstermeleri cok güzeldi.
hele oguz'un "hic bir sey sizden daha güzel degil" demesi ve sonra eda demesi cok hosuma gitti. cok tatlilar ya. bu kadar tatli bir cift yok ekranlarda...

aslı30
04-12-06, 21:23
çok güzel ve komik bir bölümdü.hiç sıkılmıyorum izlerken.oğuz çok tatlıydı.bakalım çocuklarına nasıl anlatacaklar.ben çok tepki göstereceklerini düşünmüyorum.damla gösterir büyük tepkiyi ama ferit onu yumuşatır eminim.eda'dan daha iyisini mi bulacaklar.el üstünde tutmaları lazım onu.:img-yes:

_butterfly_
04-12-06, 21:25
24.Bölümün Analizi :happy0064 :happy0064 :happy0064

Mükemmel olağnüstüü ya yok böylee birşey yaa şuan heyacandan yazamaz durumdayım...Bölümün her biri karesii o kadar güzeldiki,harikaa......say say bitmez.. yaa yok ben kelimeleri cümleleri topalryamaıycam bu gidişle.....
yaa rüyaa falan değil dimii....yane ben şuan normalm:D(o ne ya..ya vala sapıttığımın göstergesii)....çok kısa sürdü yaa...tadı dmaağımda kaldıı....hiç bitmesin istediimm.....
eda ve oğuz, """tatlı aşıklarrımız"" çok güzeldii çokk.......

hemen analizee başlimm yoksa yazamıyacamm birşeylerr....

Tatlı Aşıklarımız:happy0064 :izlerken eridim, bttim ,süzüldümm.....bakışlarr,,evlenmee teklifiii birbirlerinee olan sözlerii.. hepsii o kadar güzeldikii..bu sefer anlatacak çok şey vra ama bende yazacak kelimleeri bir araya getirebilecek durum yokk( onası oluuyorsa aman boşverinn=).....eda'nın ve oğuz'un baştaki şaşkın halleriii.. ee neydii bir evlenme eteklifi düşünün yapan şaşkın alan şaşkınn:D...ikiside hem çok şaşkınlar hemde neler oluyor neler bitiyorr farklarında bilee değillerdi.....
oğuz'un ergin ile konuşması..eda'nın oya ile konuşmalarına aalıştık artık zatenn...oyaa veriyor gazı erginde aynı şekilde.....hele o kapıdaki karşılaşmalrı yokmuydu süperdi yaa.. birden böyleee....zaten yeterince heyecanlılarr kalpleri yeridnen çıkacak gibiydiler birde üstüne böyle olunca....nee birbirlerinin yüzlerine ebakabildiler ne de iki kelimeyi bir araya getirebildiler......ama neseki oya'nın hr zmankmki gibi gazıylaaa...oğuzz'un yüüzk kafaısna dank etti...ay ama o yüzk sahnesi ayrı bir olaydı yaa ben komedi olsun diyee bir dialog yazmıştımyaa aynısı çıktıı:D..neyse ben birşey demiyorum artık...
eve geldikleridne eda'nın asabiliği dha doğruusu azıcık çeçeroluğu yine zirvedeydii..ama neseki oğuz durumu heemn topalrd..aaa az kalsın unutuyordum..oğuz'un hazırlanışı naısldı ama parfümü çok şekil sıktı yaa.. çok komediydiii=)..müziği unutmamasııı,şampanyaa.......ama yüzü bir ara unutu yaa...ordan sonraki shane komediydiii.. nasıl düştü..heyecandandır diyip geçelimm cnm.....neyse geleim evlenmme etklifinee hem iki aileyee yaraşırr hemde değişik bir şekilde olduu.. burda iki aile farkını birkez daha gösterdiii.. hem komik,hem romantik,hem eğlenclii dha neaısl olsunkii bu kadar güzel olabilirdi bu sahne... oğuz'un benimle evlenirmisn derkenki bakışıı yere eğilişiii..yüzüğü takışıı...herşey mükemmeldiii....helede o kumandayı atması yokmu...ay çok alemsin oğuz abi yaa=)..eda zten kalpten gidecek kesinn...heyacnlı heyacanlıı... yüzğün girmemesi ayrı bir komediydii..onu bilee düşünmüşler..ay ben dha başkaa birşey demiyorummm.... sahne o kadar güzelkii hep bekleidğimizz her zman istediğimiz.. senaryolarımızda yorumlarımda hep bahsettiimzi şey olduu..sonunda olduu!!!!! onları böylee gördükk... şaka falanmı deidm ilk baştaa ama yok yaa.... yadaa rüyadamıyım deidm..tatlı aşıklarımızz yine her mzaki gibi harikaydıı..hele mesajlaşmalarına bitim yaa..aynı evin içindesinn aşşağıda buluşalımmı..eda ablamız dşünceli feneride unutmaa diyor... süperdii.... ay ama eda abla adamı bu soğuktaa niyee dışarıda bıraktın....ee tabe heyecandan dimi.. sende farkında dğeilsin biizm gibi..vala iki aile ailesii çok kötüyü izlerken transa falan geçmiştirr yane..nese yüzğü bir heyecanla aaramallarıı.....aa birde oğuz'un sabunun çivceklerinin üstüne konması.....tabi her zmanki gibi teşekür..birde oğuz üşüdüyaa o naısl "canım benim ""diyişti öyle…..ben artık zaten öyle bir izliyorumki suratımdaki ifadeyi görmeyin yane:D…..
geleiemm son yemek bölümüneee her şey çok çok çok güzeldi.oğuz'un habire yüzğü övmesi..eda’nın ilk yemeğe çıktıkları zamanı hatırlatması…. Oğuz'un deidği sözler.. mutluluğu yakalamayan çalışaa birileriyiz sadece(tam olarak böyle olmayabilir ama)… o sözleri o kadar güzeldi ki….hele elini tutuşu…hepsi .. rüyamı gerçekmii…ya tabe gerçek olduğunu biliyorduk ama bana o kadar güzel geldkiii… çok mutlu bir okadarda şaşkındım.... Hele arabadaki dialoglarııı oğuz'un edanın elini tutuşu….."tamam bir dur bir dur"..aa oğuz abi eda abla bu meraklıdır yane… aynı bizm gibiii….;).... vee işte dans dans danss......
başından berii istediğmiz hep olsun hep olsun deidimiz sahnee.....mükemmelll...olağanüstü..tam hayal etiğimiz beklediğmiz gibiii....bakışları,sarılışlar,,zaten müziğimiz o sahneleri okadar çok bütünleştirdik..flashback yapılması beni bitiren son yer oldu..... izlerken bir film şeridi gibi koskoca 24.bölüm gzmün önündne geçtiti.......ilk tanışmalrı,,ilk dokunuşları,ilk sarılışları,ilk elini tutma....vee şimdiki durum...istanubulaa karşşıı....sevgleriylee,,,aşklarıylaa,,,vee hiç bitmeyecek gün geçtikçee dhada çok büyükcek masalsı bir aşklaa dans ediyorlardııı.....böylee bir sahnee ancak iki aile gibi kaliteli muhteşem bir dizi yapabilirid..içten, sıcak, samimiii....
bu sözleri niyemi söylüyorumm.....
her zaman deiğim şeyler biliyorum ama bu haberi duyduktan sonra inanmak ya daa okumak istemedim..dimizin bitmesine 2 bölüm kaldı???. bunları yazarken bile o haberi keşkee görmeseydim dedimm..ama öylee birşey belkide yoktur.sadece düzmece bir haberdn geçiyordur....aslındaher güzel şeyin bir sonu vardır derleryaa olayların bu kadar hızlı gelişmesi beni çok korkutu vee tabikdie iki aile ailesini....sizde diyorsnuzdurki nee istiyorsnuzz..işte oldu?..evt oldu eda ve oğuz en sonunda birliktee oldular..berabeler.sevgilerini söylediler...ama yaa içindeki bu beli belirsiz hüzn demki buymuş....brşeyin çok çabuk olması.. vee gelen haber..yönetmenizinn 24 bölüm boyunca bizi bu güzel diziylee tanıştırann..iki aile ekibii....26.haziranda tanıştık bu diziyle dile kolay tam 6 ay oldu......gerek üzldük gerek sevndik..gerek sinir olduk gerekk sevinçten havalara uçtuk..iki aile dizisiii bize dizi kavramını nekadar güzel olduğunu oo saçmaa sapan tabuları yıktı!!!!:..yaa veda konuşması gibi oldu biliyorum ama böylee bir ekibee beizim teşekürlerimizz.....sevigmizz az bilee........NURSAN ESENBOĞA...ve ekibi.... bize bu muhteşem bölümleri izlettirdiğiniz içinn.....vee muhteşem oyuncularıylaa tanıştırdığınızı için binlerce teşekrü ederiyoruzz.....iki ailenin siznle eolan bölümlerini kalbimzidkei yeri hep ayrı olcakk..tekradan çok ama çok teşekürler......
evet veda yazısı gibi olduu....dimi bencede..;).....bu habeir duyana kadar ""2 bölüm kaldı""".inanmak duymak bile isteiyorumm........ yaa tümm sevinçinmnn neşen kursağımda kaldıı....... olmamalıı böylee bir dizinin bu kadar çabuk bitmemelii...... olmaması gerekiyor zaten...yaa iştee en kortuğum şeydii.bu olay...biliyorum bir gün olcaktı..lütfen bunaa bir açıklama getirilsinn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
yaa şimdi şöylee düşünüyrum bu haber sadece bir yanlış anlama ayada ortada böylee birşey yokk..(ama olmuyorr :(

evet benim bu haftaki anliizm bu kadar bu seferki analizimde sadece onlara ayırmak istedim.... tabi hafta içinde konuşacaz zaten ....atladığım sahnelrde olmsı çok normaldir.......
bu haftaa aslında okadar çok sevinmem gerekiyordukii...havalarda uçmamaız gerekiyrud...bir haber geldi hepimizn morali altüst oldu..rahat rahat sevinemedik bilee yaa...
sadecce şunu diyorum;;;;helede bu sahnelerden böylee bir bölümden sonra dizinin bitmesi gibi bir şey olmaması lazım.....
helede Böyle bir bölüm hayataa unutlmaz........dizinin samimiyetliği oyunuclrın performansıı.....içtenlikk.....doğallık herşey vardıı....her zmanki diğer bölümleirmiz gibiydii..iclal abla ve emre abi..siz birtaneisniz.. böyle bir oyuncluk ne görüldü ne duyulduu...
iclal abla yeni bir proje olayına asne zaten yazında açıklık getircerksindir..ama ben hala zaten diznin biteceinee 2 bölüm kaldğına inamıyourm..... devam etmesi laızm.....yane böylee bitmemeli olmamamlıı......dhaa hayal etiğimiz olmasını isteidimiz bir sürü olay varr.....
analizmi böylee bitereceğim aklımın ucundan bilee geçmezdi..karamsarlık üstümee çöktüü ...ama yok yaa bu kadar da olamz cnm....aklımıza o muhteşem sahnler gelsin dğeilmii.......istanbula karşıı...
Biz Kalbimizden Başka yerde İnanın sizi bulamadık....
buda iki aile ailesindne iki aile ekibine:::
herkese iiyi yorumlar ......görüşmek dileğiyle...
iki aile ile kalın.:bye:::

aslı30
04-12-06, 21:36
bu diziyi başından beri izliyorum ama bu üçüncü yazışım galiba.çok şaşırdım şu an.bölüm bitmiş ama iki sayfa yorum yapılmış.seyretme oranları da çok iyi.niye yorum yapılmıyor acaba.bundan sonra buraya uğramak şart oldu.:img-yes:

sondakika
04-12-06, 21:40
selamlar arkadaşlar, hepinize merhabalar efem.. nasılsınız demiyorum zira nasıl olduğunuz biliyorum.. yüzünüzden o tebessüm eksik olmasın...

bu kez kıvamı eşşizdi.. tarifide bizlerden saklı olsada, biz damak tadımıza bakalım.. bazen sukunet çok şey anlatır, onun yerinde gözlerde tarifi olmayan bir pırıltı olur.. yeniden olsa hani, ne güzel olurdu demenin ifadesidir, bu.. bu gece bizlere sunulan resital, işte bu kıvamdaydı... belki bir çoğumuzun gözlerinde bu pırıltı hala var.. siz manasını biliyorsunuz... nasılsa bu, iki aileye özel bir duygu.. dahası...

dahasını sonraya bırakalım efem.. hepinize iyi geceler, arkadaşlar..

ggnibsgk
04-12-06, 21:48
Yine ve yine ve yine muhteşem bi bölüm izledik reklamların çokluğu bile sinirlerimi bozamadı…O kadar mutluyum ki anlatamam-arada kafama takılan sorulara kendimi avutacak cevaplar bulmaya çalışıyorum ,bu sorunların ne olduğunu bile hatırlamak istemiyorum inşallah iki hafta sonra bunları hatırlayıp güleriz ve şöle derriinn bir Ohh!! Çekeriz..Allah’ım lütfen yaa!!Daha da iyimser olmak gerekirse “Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş.” Ya biliyorum eşek biraz kötü bi benzetme oldu ama olsun yani durumumuza uyan bi atasözü olduğunu düşündüğüm ya da umduğum(!) için bunu seçtim…
Sanırım bu bölüm set ekibimizin son bölümüydü hepinizi çok seviyoruz ve çok özleyeceğiz bize böyle güzel duygular yaşattığınız için çok ama çok teşekkürler,hepinize diğer işleriniz de başarılar diliyorum gerçi sizde bu ruh ve yetenek olduktan sonra başaramayacağınız hiçbir iş yok,dualarımız sizinle olucak!!
Ama lütfen İclal Ablamızı almayın!!!
Arkadaşlar böyle muhteşem bi bölümden sonra hiç bişeyin moralimizi bozmasına izin yok hadi coşalım hep böyle oluyo geçen hafta da bu forumun kapanması yüzünden kalmıştık öyle bu hafta izin vermeyelim” lütfen!”(Oğuz sesiyle:img-wink: )

Az sonra en çok güldüğüm sahneler gelicek aklımda kaldığı kadarıyla biraz da eğlenelim dimi ama ???

BeyazGelincik1980
04-12-06, 22:03
evlilik teklifiyle baslayan bir bölüm, romantik bir dansla biten bölüm sonu...

simdi nerden basliyayim yorumlarima bilemiyorum. kafam durdu resmen...
en iyisi bölüm basi gerisi gelir nasil olsa...

"lütfen" le biten bir evlilik teklifi, eda'yi saskina cevirdi. oguz saskin, eda saskin, ne yapacaklarini bilemediler. eda'nin bavulu ile birlikte kapiyi acmasi ve "ben izmir'e gelmiyorum" demesi oguz'u zevkden dört köse etti. o yüzündeki gülümseme, eda'ya bakislari, sonra "evlenme teklifi ettim" demesi cok tatliydi (Emre Kinay bu bölüm cok tatliydi cook, mimikler muhtesem).

evlilik teklifinden sonra ilk defa kapida karsilasmalari, göz göze geldiler, neredeyse dudaklari birbirine degiyordu, saskindilar, utangacdilar...fareler sayesinde hepberaber alisverise gittiler. ama ne alisveristi be. oguz'un yüzük almasi tam bir maceraydi. nasilda deniyor yüzükleri kendi parmaginda. en güzelini, en pahalisini secmesi eda'yi ne kadar cok sevdigini bizlere gösterdi, hatta daha fazlasini bile gösterdi...

eda evlilik teklifindne sonra oguz'un ondan kactigin zannederek tepkisini göstermesi, sinirli sinirli cok sekerdi. sinemaya gitmek istemeyisi, hemen eve gitmek isteyisi, oguz'u umutlandirdi. ergin'le numarasi cok düsünceli. o sahneyi izlerken icimden "vay cakall vay" dedim.

ikinci evlilki teklifi cok romantik bir ortamda gecti dogrusu, "bende böylesini isterim" dedirten cinsten. hem cok romantik hemde cok komik. tam yakinlastilar derken bir telefon o güzelim sahneyi cok komik bir hale soktu. bizim acemi-tatli asiklar, ne yapacaklarini bilemediler. sanki bir anda bütün ev halki gelmeye basladi. mutfakta ki yüzük cikartma operasyonu tam komediydi yahu, gülmekden öldüm. yüzük bir de kaybolmazmi, aman allahim...

geceleyin birbirlerni mesaj cekmeleri, "randevulasiyorlar sanki", sonra el feneriyle yüzük arama operasyonu, az kalsin yakalanma faciyasiyla bitecekti. damla yüzügü bulacak diye ödüm koptu. allahtan böyle bir sey olmadi. ama feritin onlari gece o sekilde görmesi süperdi ya. o yüzündeki siritma hala aklimdan gitmiyor, hehe...

BeyazGelincik1980
04-12-06, 22:24
ve efendim gelelim son sahneye, daha dogrusu dans sahnesiden önce romatik yemek sahnesine.

oguz'la eda'nin cocuklardan habersiz ilk yemekleri, ilk kacamaklari gerceklesti.
eda ne tatli soruyor öyle "yaptigimiz dogru bir sey mi" diye. oguz'un sözlerine bittim, eridim ben. "yalnis yaptigimiz yok, biz sadece erken kacirdigimiz kuyruklu yildizi yakalamaya calisiyoruz" (böyle bir seydi tam hatirlayamadim dogrusu, heyecandan) demesi, eda'nin o yüzündeki gülümseme, huzur, mutluluk, ask, sevgi, güven ...hissediliyordu dogrusu. ayrica cocuklara durumu nasil aciklama seklini düsünmeleri, cok anlamliydi. zaten oguz ilerki zamanlarin isaretini verdi bile cocuklariyla konusurken "her erkege bir evlilik, kadin lazim" seklindeki sözleri kizlari sok etsede, bu gerceklesecek. cocuklarin bu duruma alismasi biraz zor ama, eninde sonunda alisacaklar. hem oguz ne dedi yemek de eda'ya "beraber bunun üstesinde geliriz" cok tatli ya. bunlar iyicene aska kaptirdilar kendilerini.
el ele tutsmalari, oguz'un "yüzük cok yakismis, cok güzelmis be" demesi, birbirlerine olan bakislari, herseyleriyle cok güzel romantik bir yemek oldu ikisi icinde...

son sahneyi, dans sahnesini ilk basta yazmistim zaten. düsündükce icim gidiyor, icim eriyor resmen. oguz'da cok romantikmis be. arabada "ben kalbimden baska yerde inan seni bulamadim" caliyor ve ikisi o güzelim bogaz manzarasina karsi sarmas dolas dans ediyorlar.
ben birde sunu fark ettim, benim gözümden kacmaz böyle güzel anlamli sahneler. oguz eda'nin elini tutuyordu arabayla bogaza giderken. bu sahneyi izledigimden gecen bölüm didismleri gelmisti aklima, nerden nereye demi. aman nazardan saklasin bizim acemi-tatli, liseli-, romatik- asiklarimizi. onlar hep elele, gözgöze olsunlar...

BeyazGelincik1980
04-12-06, 22:38
bu yorumlari yazdigama kendim bile inanamiyorum. bölüm sonu bittiginde nutkum tutuldugu icin, ne yazacagimi bilmemistim.

su an yüzümde kocaman bir tebessüm, gülümseme, rahatlik, huzur var. bu her halde bir kac gün böyle devam eder, hatta belki sabaha kadar uyuyamam, ama en muhtesem en güzel bölümü izlemis olmanin bir nesesi, huzuru, sevgisi var icimde ve bu beni cok mutlu ediyor...

daha yorumlanacak, yazilacak o kadar cok sey varki ben sadece tatli asiklarimiza kilitlendim resmen. bu bölümü en kisa zamanda bilgisayarima dowload edip, yarin yeniden izlemek istiyorum. ohh yarin "Binbir Gece'nin" yeni bölümüde yok, arka arkaya 2 sefer izlerim artik. hatta hergün izlerim...

cocuklarla ilgi yorumlarda yazacagim ama yarinada bir kac satir sakliyayim diyorum. yalniz sunu belirtmek istiyorum ferit'e cok üzüldüm, yine babasiyla arasi acildi. efe'ye de üzüldüm tam basketball takiminin yildizi oldu derken, sapik okul arkadasinin dedigine bak annesi hakkinda. iste böyledir bu durumlar. efe ilerki zamanlarda o cocugu iyi benzetir, ayica annesine laf söyletmemesi cok güzel. ben olsan bende ayni tepkiyi verirdim, kiz oldugum halde...

yorumlara devam da azicik sizin yazdiginiz yorumlari okuyayim, bakalim neler yazmis iki aile ailesi...

bugra9
04-12-06, 22:48
Herkese Merhaba...Selamlar ve Sevgiler...
Bir bölümü daha geride bıraktık...Ama bu sefer hepsinden farklı duygularla...Şimdi bir tarafın diziye ait...Şuan çok mutlu...Yandaki simgeler gibi zıplıyor duruyor...Ama öbür yanım üzgün...Nedenini biliyorsunuz zaten...Tam 1 haftadır beklediğimiz an geldiğinde kötü,belkide yalan bir haber aldık...(Ekleyen arkadaşa demiyorum...)Yayınlandığı siteye diyorum...

Şimdi öncelikle diziye döneyim...Bakalım mutlu yanım neler yaşamış...
Dolu dolu başladı bölümümüz...Bir tane bile boş sahne olmadı...Sıcaklık tıpkı 24 haftadır olduğu gibiydi...Eğlence deseniz tam yerindeydi...İzlerken çok eğlendim...Eda ile Oğuzun o halleri,saf ve pırpır eden kalplarini çok iyi hissettim...O duyguları bende yaşadım...İki Aile'ye yakışır bir evlenme teklfi izledik...Oğuz hakkını verdi yani...Hazırlıklar,herşey hazırdı...Oğuz abimiz ortamı dört dörtlük hazılradı...Eda'nında sinirden mutluluğa geçişini an an gözlemledik...Gülmek ikisinede çok yakışıyor...Oğuzun evlenme teklfi ile zaten başladı onların acemilikleri...Ve Mutfakta buluşma maceralarına bayıldım resmen...Bu bölüm performanslarının zirvesindelerdi ikiside...Mutfakta Oğuzun dudağını uzatışı süperdi...Artık ikiside cesaratli ve mutlu...Oğuz abi dışarıda bile kaldı...Bu sahneler tam anlamıyla komedi ve eğlence içeriyordu...Ve Yemek...Çok kısada sürse Oğuzun sözleri süperdi...Kuyruklu yıldızın peşine takıldılar ve aşklarını yaşıyorlar...Ne güzel baktılar yine birbirlerine...
Ve ve Ve meşhur dans sahnesi...Bu bölüm Oğuz adeta bu şarkıyı bizim şarkımız fercesine dinletti bizlere bu şarkıyı...Ama şarkıda gerçekten onları analtıyor...
İkisi dans ederken öyle huzurluydularki...Diyecek laf yok...Belkide uzun zamandan sonra böyle mutlulardı...Oğuzun yemekte dediği gibi bundan önce yakaladıkları mutluluğu kaybetmişler veya kaybetmek zorunda kalmışlardı...Ama şimdi yan yana gönül gönüle uzaklara daldılar...Buralara nasıl geldiklerini hatırladılar...Hayatlarındaki dönüm noktalarını hatırladılar...Ve bu aşklarının temelini gösterdiler bizlere...Bu sahneleri hayranlıkla izledim...İkisinin konuşmasalarda bakışları o kadar çok şey analtıyorduki zaten...Ve huzurlu birşekilde bölüm sonlandı...

Ve Set ekibinin ve yönetmenin Tüm emeklerine,ellerine sağlık diyorum...Buakşamki kusursuz bölümü ve hala aklımıza geldikçe gülümseten bölümü onlara borçluyuz...Maalesef belkide bu hafta son çektikleri bölümdü...Ama bugüne kadar yaptıkları herşey için çok teşekkür ediyorum...Dizide SEVGİ anlatılıyor...O sevgiyi bize böyle hissettirdikleri için,Oradaki ailenin bizim ailemiz olduğu için çok teşekkürler....Ve bundan sonraki projelerinde başarılar diliyorum...Siz İki Ailenin en büyük şanslarısınız...Hepinizi teker teker çok seviyorum...Nursan Esenboğa ve Ekibi Yolunuz Açık olsun....

Ve Bundan sonra ne olur...?...Bu soru şuan o kadar zor bir soru ki...Zaten bir cevabını alsak bizden mutlusu,mesutu olmayacak...Dizimiz tam gaz yoluna devam etsin...Tamam bugüne kadar 24 bölümde çok güzel şayler anlattınız...Ama hala anlatacağınız şeyler bitmedi...Biz bukadar alışmışken,sevmişken burada bitmesi bizi çok üzer...
İnşallah duyduğumuz haberler yanlıştır...İki Aile yoluna tam gaz devam eder...Ve daha bizi çok güldürür,ağlatır,hüzünlendirir ve SEVGİ'yi anlatmaya devam eder...

ggnibsgk
04-12-06, 22:51
Bu bölüm kesinlikle muh-te-şem-di ,tartışma götürmez söylenecek o kadar çok şey var ki !
Eda ve Oğuz muhteşemdi ya Oğuz o kadar tatlıydı kii ,e Eda ondan eksik kalır mı gülümsemeleri çok tatlıydı .Oğuz yüzüğü verdikten sonra ,onu öpmeye çalışırken ,telefon çalınca gülümsemesine bittim,eridim ahh!!Yazık adama bi gönül rahatlığıyla öpemedi yaa,valla acıdım yani,ama çok şirindi yaaa!!!
Oğuz’un şirinlikleri:
1.Eda’yı öpmeye çalışması,
2.Eda’ya yüzük almaya çalışması hehe,
3.Kumandayı atması,
4.Yüzüğü üst kattan aldıktan sonra düşmesi,
5.Kızları evlilik işine alıştırmaya çalışması,(Her erkeğe lazım tabi…)
6.“Evlilik teklif ettim” demesi ve surat ifadesi,
7.Yüzüğü takmaya çalışması,
8.Yüzüğü çıkarmaya çalışması,
9.Buluşma mesajı atması,
10.Oya iterken ki yürüyüşü,
11.“Yüzzüükk!!” Oya’nın klişe(!) isteğinden sonra,
12.“Ne yüzükmüş be!!”demesi,
13.Ergin’i çocukları kandırmak için kullanması,
14.Eda’nın odasından çıkmasını beklerken ki hazırlığı,
15.Eda çıktıktan sonra kızlara bişey belli etmeme çabası

Ya bu liste biter mi yaa çok tatlıydı bu bölüm Oğuz!!!

Ayrıca bunlar en çok güldüğüm Oğuz sahneleri de oluyorlar biraz sonra ki yazımda olmayacaklar,,sakın onlarda Oğuz’u unuttuğumu düşünmeyin!!

gorgunk
04-12-06, 22:53
yorumları okurken sırıtmaktan bi garip oldum:)))))))
tek kelime ile süper bir bölümdü.
umarım bu mutluluk bozulmaz.
çok eğlendim yaaa.

A.Konak
04-12-06, 23:03
ya süper bir bölümdü yine. hele o son sahnede eridim bittim wallahi. harikaydı. cesurca yaşadılar aşklarını. yüzük muhabbetti süperdi. ergin amcanla nişanlanacaz demesinde koptum. birde ferit'in fırlama gülümsemeleri çok hoşuma gidiyor. çocuklara bunu kolay kolay söyleyemezler. zaten söyleyene kadar da kaç kere ayrılıp barışır bizim çifte kumrular :)

ayşenurr
04-12-06, 23:14
bu bölüm tek kelimeyle harikaydı.eda ve oğuz en sonunda birbirlerine açıldılar.
eda oğuzun evlenme teklifini kabul etti.şimdi bu durumu çocuklarına kabul ettirmekte kaldı.ikiside bu bölümde çok tatlılardı.

BeyazGelincik1980
04-12-06, 23:21
yazdiklarinizi okudum ve icim bir hos oldu yalniz.
böyle bir bölümden sonra yazdiklariniza üzülecegim hic aklima bile gelmezdi acikcasi. hele ecem ve bugra'nin yazdiklarina cok üzülüm.

evet bugün bir sitede yayinlan haber aldik. bu haber iki aile ailesini cok üzdü. ben bu konu hakkidna görüslerimi dizi baslamadan evvel belirtmistim zaten. özellikle simdi bir daha yaziyorum "mis-mus'lara lüften inanmayalim"...
iclal ablamizin gecen gün köse yazisinda yazdigi yazi bir veda yazisi degildi. onun vedasi set ekibine, dizinin basarili yönetmenine "Nursan Esenboga"yaydi. kendisi köse yazisinda üzüntüsün belirtmis. eger yeni bir projde de yada dizinin 2 bölüm sonra bitecegine dahil bir seyler yazsaydi köse yazisinda buna inanirdim. ama bu habere inamiyorum. buraya ekleye arkadasa hic kizmiyorum, sakin üstüne alinmasin, o da duydugu/okudugu haberi bizlere iletmis ve ne kadar üzüldügünü zaten dile getirmis. bu yüzden arkadaslar ne olur moralimizi yüksek tutalim, hele ki böyle muhtesem bir bölümden sonra. eger bu haberler gercekse zaten gerekli aciklama/bilgi verilecektir bizlere. hem daha dizi yeni basliyor, ne bitmesi. oguz-eda'nin aski yeni basladi, önceden baslamisdi da simdi dillere düstü. daha cocuklar var, onlara acikliyacaklar, etrafda ki 404'ler var, yaman var, cocuklara aciklanmamis bir askin gizli gizli ayni köskün icinde yasanmasi var...var da var. bu yazdiklarima 2 bölüm yetmez maalesef. ben inamiyorum 2 bölüm sonra dizimizin bitecegine.

herkes set ekibine ve yönetmene tesekkürlerini ve veda yorumlarini iletmis bende ileteyim bari.
sizin o sicakliginiz, dogalliniz, profesyenliginiz, sevginiz, samimiyetiniz...oyunculardan bizlere gecti. bu haberi 2 gün önce duydugumda cok üzülmüstüm, hala daha üzülüyorum. ama her güzel bir seyin baslangici oldugu gibi sonuda vardir diyerek, sizlere yeni projelerinizde basarilar diliyorum, insallah hep böyle kalirsiniz...

bugra9
04-12-06, 23:33
yazdiklarinizi okudum ve icim bir hos oldu yalniz.
böyle bir bölümden sonra yazdiklariniza üzülecegim hic aklima bile gelmezdi acikcasi. hele ecem ve bugra'nin yazdiklarina cok üzülüm.

evet bugün bir sitede yayinlan haber aldik. bu haber iki aile ailesini cok üzdü. ben bu konu hakkidna görüslerimi dizi baslamadan evvel belirtmistim zaten. özellikle simdi bir daha yaziyorum "mis-mus'lara lüften inanmayalim"...
iclal ablamizin gecen gün köse yazisinda yazdigi yazi bir veda yazisi degildi. onun vedasi set ekibine, dizinin basarili yönetmenine "Nursan Esenboga"yaydi. kendisi köse yazisinda üzüntüsün belirtmis. eger yeni bir projde de yada dizinin 2 bölüm sonra bitecegine dahil bir seyler yazsaydi köse yazisinda buna inanirdim. ama bu habere inamiyorum. buraya ekleye arkadasa hic kizmiyorum, sakin üstüne alinmasin, o da duydugu/okudugu haberi bizlere iletmis ve ne kadar üzüldügünü zaten dile getirmis. bu yüzden arkadaslar ne olur moralimizi yüksek tutalim, hele ki böyle muhtesem bir bölümden sonra. eger bu haberler gercekse zaten gerekli aciklama/bilgi verilecektir bizlere. hem daha dizi yeni basliyor, ne bitmesi. oguz-eda'nin aski yeni basladi, önceden baslamisdi da simdi dillere düstü. daha cocuklar var, onlara acikliyacaklar, etrafda ki 404'ler var, yaman var, cocuklara aciklanmamis bir askin gizli gizli ayni köskün icinde yasanmasi var...var da var. bu yazdiklarima 2 bölüm yetmez maalesef. ben inamiyorum 2 bölüm sonra dizimizin bitecegine.

herkes set ekibine ve yönetmene tesekkürlerini ve veda yorumlarini iletmis bende ileteyim bari.
sizin o sicakliginiz, dogalliniz, profesyenliginiz, sevginiz, samimiyetiniz...oyunculardan bizlere gecti. bu haberi 2 gün önce duydugumda cok üzülmüstüm, hala daha üzülüyorum. ama her güzel bir seyin baslangici oldugu gibi sonuda vardir diyerek, sizlere yeni projelerinizde basarilar diliyorum, insallah hep böyle kalirsiniz...

Nilgün...O kadar güzel şeyler yazmışsınki gece gece moralimi yükseltti...Aslında dediklerinde çok haklısın...Daha herşey yeni başlıyor...Ve üstelik 2 bölüme sığmayacak o kadar çok şey varki...Sonuçta bu haberi bir internet sitesinden aldık...Doğru olma payı çok düşük...
Aslında bizi birazda bu duygulara getiren dizimizde herşeyin iyi gitmesi ile bu haberin aynı anda gelmesi...Hepimize izlerken sanki olaylar bağlanıyormuş gibi geldi...Eda ile Oğuz aşkın en tatlı yerindeyken...
Yani bu haber ters bir zamanda geldi...Ama dediklerin çok mantıklı...Bu haberin doğru olma olasılı okadar yüksek değil...Birde senin İki Aileden önce tecrübelerin oldu bu tür haberleri bizden daha iyi tanıdığını düşünüyorum...
Ve İki Ailenin tam gaz yoluna devam edeceğine inanıyorum...İclal ablamız bukadar kolay yüzüstü bırakmaz...İki Aileyi...Bırakmamalı...

ggnibsgk
04-12-06, 23:35
İşte En Çok Güldüğüm Yerleerr:
Eda: Pırasayı doğraması (Oğuz’u doğrar gibi!)
Oğuz’la mesajlaşması,gece gece buluşmaları ve Oğuz’u dışarıda bırakması
“Ay bunlar da atılmaz ki şimdi hatırası var!”
Damla: Bu bölüm çok tatlıydı babası gibi saçları da çok yakışmıştı iki yandan toplayınca,
“Sen kal burada Ferit bakalım bişey oluyo muymuş?”
Ferit’e saçmalama diyip sonra onun söylediklerini babasına söylemesi de süperdi “Kuaför ????” ne dediğini hatırlamıyom valla
Ferit: Ferit’in komik olmadığı sahne mi var aa pardon babasıyla kavga etti dimi unutmuşum feci tokat yedi yaa !!
Efe: Anne sandviçim hazır mı?
Hazır hazır!Bak Ferit abin bana çiçek almış?!?!Ne sormuştun sen?
Sandviç!!!
Böle bişeydi siz hatırladınız herhalde o yeter.
Ceren: Babam Ergin abiye yüzük almış!!
Hıı!!Evet!Yakında nişanlanıyoruz!
Merve: İyi hadi izin verdim!!
1.Salak:Fairplay!!!
2.Salak:Oğlum sen nasıl mafya oldun ya (böle bişeydi yani )
Numan: Dampingçi bakkalll!!
Ay bunlar da kavga etti ya Niyazi’yle

Ya bak Oğuz ‘u yazmıcam dedim ama dayanamıyorum :
Efe ikisini bastığında Eda’nın elinden yüzük çıkmamıştı ya,orda Efe’nin Eda’ya “Çak!” deyişine Oğuz’un atlaması süperdi yaa ,öldüm gülmekten ,nası panik oldu ama Eda da kaldırıyo elini zaten önce Eda nın eline vurdu sonra Efe’nin eline vurdu süperdi yaaa!!!

BeyazGelincik1980
05-12-06, 00:02
Nilgün...O kadar güzel şeyler yazmışsınki gece gece moralimi yükseltti...Aslında dediklerinde çok haklısın...Daha herşey yeni başlıyor...Ve üstelik 2 bölüme sığmayacak o kadar çok şey varki...Sonuçta bu haberi bir internet sitesinden aldık...Doğru olma payı çok düşük...
Aslında bizi birazda bu duygulara getiren dizimizde herşeyin iyi gitmesi ile bu haberin aynı anda gelmesi...Hepimize izlerken sanki olaylar bağlanıyormuş gibi geldi...Eda ile Oğuz aşkın en tatlı yerindeyken...
Yani bu haber ters bir zamanda geldi...Ama dediklerin çok mantıklı...Bu haberin doğru olma olasılı okadar yüksek değil...Birde senin İki Aileden önce tecrübelerin oldu bu tür haberleri bizden daha iyi tanıdığını düşünüyorum...
Ve İki Ailenin tam gaz yoluna devam edeceğine inanıyorum...İclal ablamız bukadar kolay yüzüstü bırakmaz...İki Aileyi...Bırakmamalı...

bugra moralin düzeldiyse ne mutlu bana. aslinda ben bu haberi arastirmadim bile. yani hangi sites yazdigini bile bilmiyorum, bilmekde istemiyorum acikcasi. dedigim gibi moralleri yüksek turarak, 24. bölümü göz önüne getirerek heyecana devam. ben daha dizinin yeni basladigina inanarak yeni bölümleri heyecanla ve merakla bekliyorum.

bugünlük yorumlarim bu kadar, saatede gec oldu. bakalim nasil uyuyacagiz o romatik dansdan sonra, bir de evlenme teklifi var, ahh ahh...
yarin yorumlara bomba bir sekilde devam.

herkese iyi geceler diliyorum bye

cleo
05-12-06, 05:31
:happy0064 :happy0064

Ne bölümdü ama....Muhteşemdi....Her şey mükemmel...Eda nın evet demesi....Umarım hemen diziyi bitirmezler biraz evli hallerinide görmek isteriz...

HBERTH
05-12-06, 06:03
günaydın...(gece uyuyamadım...)

aslında yorum yazmayacaktım...ama sizin güzel yorumları okuyunca dayanamadım...
ama korkmayın fazla vaktim olmadiğindan ve sizin gibi güzel yazmadığımdan lafı fazla uzatmayacam...

zaten Bölüm hakkında nerdeyse herşey söylenmiş...yorum yapan herkese çok teşekkürler...özelikle Ecem Nilgün Buğra ve Nuray...çok güzel şeyler yazdınız...okurken bölümü tekrar izlemiş gibi oldum :good:
Nilgün senin ayrı bir yazma tarzın var...çok beğendim...

dün akşam en güzel bölümü izledik demekle yalnış edemiyorum sanırım...çünkü bu bölümün herşeyi o kadar güzeldi ki...dizi denen böyle olur işte...A'dan Z'ye kadar herşey mükemmeldı...böyle bir diziye emeği geçen herkesi kutlamak gerek...ayakta alkışlıyorum...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

bunu demişken sevgili yönetmeniz NURSAN ESENBOĞA ve ekibine teşekkürlerimi iletmek istiyorum...bize 24 tane birbirinden güzel Bölüm (gerçi en güzelini dün akşam izledik...) getirdiğiniz ve her hafta ekrana kitlediniz...
bütün emekleriniz için sonsuz teşekkürler...yeni projelerinizde başarılar diliyorum...yolunuz açık olsun...bye bye bye bye

yeni yönetmenize de hoşgeldin diyorum...dizimise haırlı olur...ömrünü uzatır inşallah demekle yorumumu kapatıyorum...

hewal
05-12-06, 07:28
Çok güzel bir bölümdü hepinizin deidği gibi hiç boş sahne yoktu...Eda ve Oğuz'un ayrı ayrı teklif ahkkında düşünmleri Eda Oya'ya gidince Oğuz'un Ergin'i çağırması ertesi günde Oya'nın taktikleriyle devam eden yüzük alma macerası muhteşemdi..

Ceren yüzüğü tanıyor Eda'nın parmağında görünce ne olacak çok merak eidyorum..

Rıza'nın kapıdaki hallleri Eda'nın bardakları "anısı var şimdi bunlar çöpede atılmazki "deyişi ve yüzüğü çıkarmaya çalışmları,mesajla mutfakta buluşmak için randevulaşmaları,Oğuz'un dışarda kalması,Eda ile Oğuz'ın Ferit'e yakalanmaları hem komik hem çok sevimlilerdi..

Tahir Ağa'nın adını Melahat'i savunması ve bunu Melahat'in duyması iyi oldu seviyorum ben Melahat'i..Sabutay'dan daha çekeceği var Damla'nın..

Efe'nin takım arkadaşının annesi ile ilgili söylediği sözler çok çirkindi o esnada şu an medyada çıplak pozlarıyla yer alan geçmişte yer almış insanları düşündüm eminim gerçek hayatta onların çocuklarının başına bu tarz şeyler geliyordur..

Ve tabi Yaman efendi sanırım oda Çin'den mal getirme işine girişecek :img-hyste :img-hyste ...

Tabiki son sahne çok çok güzeldi..Şarkıda yeniden dillere pelesenk oldu..Ömrümce hep adım adım heryertde seni aradım....

Umarım 26 da bi