Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
Evet ben dedim diimi hakkaten ,madem ben dedim ilk pes eden de ben olıyım o zaman ,dediğin gibi sahadan boynu bükük ayrılıyoruz gerçekten de, bu saatten sonra geleceğini ben de zannetmiyorum,zaten gelse de bu saatten sonra yorum yapamazdım ,akşama kalırdı.
İnanmıyorum yaa yarına kaldı aaa ama benim yarın ki işim iptal olmuştu ohh bee yarın da olsa yorum yapabilecem yaşasınn:happy0064
Ya benim çok merak ettiğim bişey de acaba Oğuz Eda'nın çocuklarına,Eda da Oğuz'un çocuklarına çok daha yakın mı davranacak,gerçi zaten gerçekten anne babaları gibi davranıyolar ama yani böyle birbirleriyle göz göze gelirler falan o sırada!!Ayyyy süper olucak süperr!!:happy0064
kırmızı kartı görmeden gidiyorsun demek...de hadi ozaman güle güle...
yuppi zafer benim olacak :D
yorumunu artık yarın yaparsın ;)
senin merak etiğin noktaya da birşey söylememk istiyorum...
Eda ve Oğuz bugüne kadar coçuklarla çok yakın oldular...ama sanki Eda daha yakın...bunu nedeni de Oğuz'un kızları annelerini küçük yaşta kaybetmişler...özelikle Merve Eda'yı çok seviyor...
öbür tarafta Efe ve Timur'un babası yaşıyor...babalarını herşeye rağmen hala seviyorlar...o yüzden Oğuz'u baya iş bekliyor...
Merhaba...
Gececilerin yorumlarını okudum;)Daha özet yok bende sürekli star'a giriyorum ama yok işte ''Kaybolan Yıllar''ın var bizim özet kayboldu herhalde.
Ama bu bölümün özetini geçen bölümdeki heycanla beklemiyorum çünkü istediğmiz oldu geçen bölüm çok merak ettiğimiz vardı.
Herşeyi ile güzel bir bölüm bekliyoruz özellikle tatlı+acemi aşıklar üzerinde ;).Uzun zamandır beklediğmiz sahnelere kavuşucaz bu bölümde çocuklara söylemeye çalışmaları...
Geçen bölümde hemen bey-hanım'ları kaldırma çabaları başlamıştı o sahneleri izlerken yazdığım seneryolar aklıma geldi ;).
Bekleyiş sürüyor özeti bekliyoruz.Gelsinde çok mrak etmesemde merak ediyorum yada baya bi merak ediyorum ;)
Buğra geçmiş çok olsun...
_seboist_s 07-12-06, 15:18 Slmm iki aile ailesi nasıllarmış bakalım:D:D
Dünkü/bugünkü yorumlar falan süper:D Hayri, Nuray döktürmüşsünüz bakıyorumda... Eheh hepinizin ellerine sağlık zevkle okudum!
Ama özetimiz hala yokmuş yaa:( Bende bi heycan gelmiştim tühh yaa:( Yarına kaldı desenize.... Yarın yeni bölümden resimlerde gelir ohh süper valla:D:D (((böyle avunuyorum işte bende)))
Buğra; dün konuştuk ama hasta olduğunu bilmiyodum! Çok çok geçmiş olsun... (buarada dün konuşma yarım kaldı öğrendiklerimi iletirim bugün;))
Arkadaşlar ben bugün pek aranızda olamıycam hepinize iyi yorumlar dilerim.. arada uğramaya çalışıcam bye
Slmm iki aile ailesi nasıllarmış bakalım:D:D
Dünkü/bugünkü yorumlar falan süper:D Hayri, Nuray döktürmüşsünüz bakıyorumda... Eheh hepinizin ellerine sağlık zevkle okudum!
Ama özetimiz hala yokmuş yaa:( Bende bi heycan gelmiştim tühh yaa:( Yarına kaldı desenize.... Yarın yeni bölümden resimlerde gelir ohh süper valla:D:D (((böyle avunuyorum işte bende)))
Buğra; dün konuştuk ama hasta olduğunu bilmiyodum! Çok çok geçmiş olsun... (buarada dün konuşma yarım kaldı öğrendiklerimi iletirim bugün;))
Arkadaşlar ben bugün pek aranızda olamıycam hepinize iyi yorumlar dilerim.. arada uğramaya çalışıcam bye
Şule hoşgeldin ve kaç k...aa yok başlamayim yine...;)
yorumları beğendine sevindim...işte özeti beklerken böyle şeyler ortaya çıkıyor...
aa doğru yarın özet yalnız gelmiyor...resimler de gelecek...süper :happy0064merakım iki kat yükseldi sayende...(raziye geldi mi olacağı budur işte şaşmamak gerek...)
Şule kolay gelsin...arada sırada girersin umarım...
_seboist_s 07-12-06, 15:34 Şule hoşgeldin ve kaç k...aa yok başlamayim yine...
yorumları beğendine sevindim...işte özeti beklerken böyle şeyler ortaya çıkıyor...
aa doğru yarın özet yalnız gelmiyor...resimler de gelecek...merakım iki kat yükseldi sayende...(raziye geldi mi olacağı budur işte şaşmamak gerek...)
Şule kolay gelsin...arada sırada girersin umarım...
hoşbulduk hayri... eheh kg hesabına geçmeyelim yine:D:D
Doğru diyosun Hayri heycan olunca yorumlarada yansıyo. Eheh demek raziye heycan yaptırdı yine.... aa ama geçen haftayı düşün resimleri gördükten sonra nası olduk dimi ama:D ayy hele fragman!!! Şahsen beni en çok etkileyenler sırasıyla 1.fragman 2.resimler 3.özet. Ama şöyle bişey var eğer resimler en güzel sahnelerden seçilmişse yani... Özet sonda geliyo çünkü hep bizi kandırıyo:D Küscem en sonunda o olcak eheh. Ayy bu haftanın enlerini bulmadık Buğra geldiğinde ellerinden öper yani:D Ya da bu ulvi görevi üstlenmek isteyen varsa buyursun diyelim:D
Hayri teşekkürler;) Bilirsin raziye gelir arada;)
Emre; hoşbulduk... Valla haklısın artık gir-çık moduna girmiş bulunmaktayım heheh.
BeyazGelincik1980 07-12-06, 15:36 bir ümit yine özet gelmistir diye girdim, maalesef yok yine. anlasilan yarin özetimize kavusacagiz. bölüm resimleride yarin. ohh yarini düsündükce heyecan basti beni yine.
özette belki cocuklara aciklama asamalarinidan bahsedebilirler. belki bu sahnelerde tam bir komediye dönüsebilir. tam aciklayacakken bir seyler girer araya. ben bu hafta bizim 404'lerden bir attak bekliyorum, hic istemesemde. gecen bölüm cok sessizlerde, neredeyse hic görmedik kendilerini. bakalim sinirlerimizi gerecek neler yapacaklar.
hoşbulduk hayri... eheh kg hesabına geçmeyelim yine:D:D
Doğru diyosun Hayri heycan olunca yorumlarada yansıyo. Eheh demek raziye heycan yaptırdı yine.... aa ama geçen haftayı düşün resimleri gördükten sonra nası olduk dimi ama:D ayy hele fragman!!! Şahsen beni en çok etkileyenler sırasıyla 1.fragman 2.resimler 3.özet. Ama şöyle bişey var eğer resimler en güzel sahnelerden seçilmişse yani... Özet sonda geliyo çünkü hep bizi kandırıyo:D Küscem en sonunda o olcak eheh. Ayy bu haftanın enlerini bulmadık Buğra geldiğinde ellerinden öper yani:D Ya da bu ulvi görevi üstlenmek isteyen varsa buyursun diyelim:D
Hayri teşekkürler;) Bilirsin raziye gelir arada;)
benide en çok fragman etkiledi...geç gördüm ama gördüğümde deliye döndüm...resimler öyle...özet ise bende güvenmiyorum özette artık...bakalım bu hafta bize ne yalanlar uyduracak :D
Şule iyikine hatırlattın ENleri bulmadan olurmu hiç...özelikle böyle bir bölümden sonra...nasıl akıl edemedim...Buğranın yokluğu hissediliyor valla...
24. Bölümün EN'leri...
1- En Beğendiğiniz Sahne...
2- En Beğenmediğiniz Sahne...
3- En Güldüğünüz Sahne...
4- En Duygulandığınız Sahne...
bir ümit yine özet gelmistir diye girdim, maalesef yok yine. anlasilan yarin özetimize kavusacagiz. bölüm resimleride yarin. ohh yarini düsündükce heyecan basti beni yine.
özette belki cocuklara aciklama asamalarinidan bahsedebilirler. belki bu sahnelerde tam bir komediye dönüsebilir. tam aciklayacakken bir seyler girer araya. ben bu hafta bizim 404'lerden bir attak bekliyorum, hic istemesemde. gecen bölüm cok sessizlerde, neredeyse hic görmedik kendilerini. bakalim sinirlerimizi gerecek neler yapacaklar.
Hoşgeldin Nilgün...ve sanırım 24. Bölümün resimlerini çekmek için çıktın...
haklısın geçen Bölümde baya sessiz kaldılar 404'ler...bu bölümde bende onlardan bir hareket bekliyorum...
bide Sabu var...Damla dan vazgeçemedi birtürlü...oda ayrı bir dert...birde yazmış karta ''kurşun değil ama şu ilgisizlik çok acıttı beni Damla...Sabutay...''
24. Bölümün EN'leri...
sordum da cevaplayacak kimse kalmadı...:(
neyse bare ben cevaplayim sizde sonra söylersiniz...
1. davul surna çalsın...tabiki son sahneler...hem yemekte geçen konuşma...hemde meşhur dans sahnesi...o güzel Boğaz manzara ve flashbackdeki görüntüleri ile tam oldu...UNUTULMAZ !!!
24 Bölümdür izliyoruz...en güzel sahneyi bulduk en sonunda...
2. Serpil ve Cansu'nun konuşması...Allah güzeliği dağatırken...onlar arkada kalmışlar herhalde...
3. Oooo birçok var...
Oğuz’un Eda’ya yüzük almaya çalışması...kumandayı atması...Eda’yı öpmeye çalışması...mesajlaşmalar...
Cerene de çok güldüm...o nasıl alışveriş etme öyle...ayy tüh ayy sanki sadece bu kelimelerle konuşuyor...ondan sonra Oğuz'a ''Ergine yüzüğü vermeye gidiyorsun dimi...yemezler...'' demesi...:D
Feriti teker teker saymama gerek yok...hersahne...özelikle Oğuz ve Edayı gece yakalarken manalı manalı bakması...
Rıza :D:D parola...Ferit ve Damla görüldü!...ajan gibi...Efe'ye de diyor hiiiiç bekliyorum sadece...
Niyazi ve Numan...Dumpingci bakal...o zaman cenazeme de gelme...ondan sonra yüzüne tükürdü...
ve tabi salaklar...
4. 1. bak...
24. Bölümün EN'leri...
1-En beğendiğim sahne Oğuz&Eda'nın ayrı ayrı evlerde konuşurken, Oğuz'un evlilik teklifinin hep dilinin ucunda olduğunu söylemesi, hemen arkasından Eda'nın hep bu teklifi beklediğini söylemesi, hem replikler, hem arka arkaya gösterilmesi çok güzeldi. Ve tabiiki son sahneler, yemek ve dans.
2-En beğenmedim sahne: Serpil'e her hafta burada alıştık artık. Ama fazlalık olarak Efe'nin arkadaşının annesi hakkında söyledikleri.
3-En güldüğüm sahne: Oğuz'un evlenme teklifi hazırlıkları ve sırasında yaptıkları. Parfüm sıkıp altından geçişi, şampanya ve bardakları alışı, kumandayı atışı, yüzüğü unutması, yüzüğü takışı, öpmeyi beklemesi, herşeyi...
4-En duygulandığım sahne Oğuz'un yemekteki şu cümleleri: "Sadece Mutlu olmaya çalışıyoruz. Yakalayamadığımız yada erkenden kaçırdığımız kuyruklu yıldızın kuyruğuna takılmaya çalışıyoruz. " Burada tahminim kuyruklu yıldızı yakalayamayan Eda, yakalayıpda erkenden kaçıran kendisi oluyor. Çok güzel konuşmaydı.
24. Bölümün EN'leri...
Hayri bunları sormakla çok iyi etmişsin bak geçen hafta da yapmamıştık görüyo musun iyi oldu:)
1- En Beğendiğiniz Sahne...:
Tabii ki dans dans dans enbeğendiğim sahne bu,hepimizi karşısında eritmeyi başardı ay hala etkisindeyim valla:img-yes:
2- En Beğenmediğiniz Sahne...:
Sabutay'In Damla'ya yazdığı mektup hiççç hoşuma gitmediii!!!
3- En Güldüğünüz Sahne...Bu hafta hep güldüm zaten komik olmayan yerlerde de suratımda boş bi sırıtma vardıı:)
Ayrıca bunları da Pazartesi gecesi sıralamıştımm benn vay be ne cesaretmiş, o kadar çok var kii!!!
4- En Duygulandığınız Sahne...:
Son sahneler gerçekten çokk romantik ,eğlenceli ve duygusaldı hepsi bir arada nası oluyosa işte iki aile farkııı:happy0064
Biraz kısa oldu ama kusura bakma,hemen çıkıyorum bile görüşürüzbye bye bye bye
didou_didem 07-12-06, 17:43 çok güzel bir bölümdü çok güldüm oğuz'un hallerine...ama sonundaki o dans sahnesini göremedim kardeşim anlattı...ama en çok güldüğüm sahne yüzük için yukarı çıktıktan sonra koşarak aşağı inerken düşen oğuz'un haliydi:):)
Herkese Selamlar...
Dün aranızda olamadım o yüzden bir yorum yapayim dedim...Çok kötü hasta olduğumdan dolayı aklım burada kaldı...Ama maalesef yerimden kalkamadım...
Ve dün birçok kişinin işleri varmış zaten...Ama gece gece güzel yorumlar gelmiş...Nuray olasılıkları süper sıralamışsın...Hepside benim kafamın içinde zıplayan soru işaretleri...Dile getirmen iyi olmuş...
Özetimizden hala ses seda yok...İnşallah bugün gelirde güldürür yüzlerimizi hepimizin teker teker...
Neyse ben lafı fazla uzatmayayim...İyi Günler...Akşama dünün acısını çıkarırız...İnşallah gelebilirsem...Gelemesemde kalbimin sizlerle olduğunu bilin...:icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf
bye bye bye bye
Çok geçmiş olsun Buğra'cım dikkat et kendine...Eğer elinin altında eski bölümler varsa mutlaka izle iyi gelir...En kısa zaman da yeni yorumlarınla aramızda olman dileği ile..Acil sifalar...
Sevgili Hayri enlerine gelmek istiyorum canım iyi ki yazmısın ben de hemen yazı vereyim bari :)
24. Bölümün EN'leri...
1- En Beğendiğiniz Sahne...Eda ve Oğuz'un boğaz sahnesi:img-blush
2- En Beğenmediğiniz Sahne...Sabutay ve adamlarına telefon ettiği sahne
3- En Güldüğünüz Sahne... hımmm??Ferit'in her hali :)
4- En Duygulandığınız Sahne..Eda ve Oğuz'un birbirlerine açılmaları
herkese iyi geceler belki bir kaç gün aranızda olamayabilirim..İki ailenin sıcaklığı hepinizi ısıtsın
bye
BeyazGelincik1980 07-12-06, 23:29 bende bari sorulara cevap yazayim, biraz gec oldu gerci. burasida bugün pek bir sessizmis, herkes özeti bekliyor galiba, yada herkesin isi gücü var, hehe...
sorulara gelince...
en beyendigim sahne...
bütün eda-oguz sahneleri, hele dans sahnesiyle, oguz'un evlilik teklifi ettigi sahnelere bittim, erridim. bizim tatli asiklarimizin bütün hissedikleri duygulari ekran basinda bende hissettim izlerken, sanki onlarla birlikte yasiyorum bu güzel/tatli aski...
en beyenmedigim sanhe...
herzaman ki gibi tarik ver serpil sahneleri. eger sinir cikartmak istiyorsaniz onlari izleyin yetiyor...bir de efe'nin okul arkadasinin annesi hakkinda söyledikleri hic hos olmayan sözler...
en güldügüm sahne...
yine eda-oguz sahnelerinden yazacagim...oguz'un evlilik teklifi yapmak icin hazirliklari, parfümü sıkısı ve altindan cok komik bir sekilde gecisi. yüzük cikarma operasyonlari, mutfakta bulusmak icin gecenin bir yarisi mesajlasarak randevulasmalari...bunun gibi bir cok sey daha var...
en duygulandigim sahne...
oguz'un eda'ya yemek sirasinda etti anlamli sözcükler "Sadece Mutlu olmaya çalışıyoruz. Yakalayamadığımız yada erkenden kaçırdığımız kuyruklu yıldızın kuyruğuna takılmaya çalışıyoruz." ardindan eda'nin güvenli bir sekilde oguz'a gülümseyisi...
son bölümde benim en sevdiğim sahne oğuzun bardakları almaya çalıştığı ve müziği açmaya çalıştığı haliydi-en üzüldüğüm sahne(gerçi kimse sormamış böyle bişi ama)feritin babasının evine gitmesi melahati bulması,üzülmesi,sonra babasının melahati koruması...anladınız siz!ilgili sahneler işte-tam bir trajediydi:sad53: een sevmediğim sahne serpilin olduğu tüm kısımlardı..bu arada edanın sinemadayken oğuza kızıp'eve gidip şampionu izlicem demesi de hoşşştu!
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
İyi geceler(Bu gece gececi oldum resimleri gördüm ;) )
Ortada daha özet yok ama fragman resimleri var.Bir arkadşımıs fragmandan resimler çekmiş ehehe biz özet beklerken fragman geldi...
Resimlere göre bölümde Yaman'dan biraz sorun yaşanıcak.Eda'yı çok üzüyor sinir yine başladı!!!
Melahat ağlıyr neden olduğunu anlamadım.Çocuklar hızlı hızlı bir yere çıkıyorlar.
Veee Eda-Oğuz araları bu bölümde çok gzl olacak yine bir kaçamak var.Dışarıda bir yere gidiyorlar.Mutfakta buluşma sahnesi var yine ;)Birtek Eda biraz sinrliydi arkasındanda Oğuz resimi var herhalde küçük bir didişme olucak.
Ya ben ilk fotoların şokuyla anca bu kadar yazdım ama çk güzel olacak ;)
Herkese Selamlar...İki Aile Ailesi...
Hepinizi nekadar özledim anlatamam...2 gün valla aklım burada yattım...Kalkmak okumak için en ufak bir enerjim bile yoktu...Artık sizlere çok alışmışım sanki evin bir odası gibi olmuşsunuz...Bu odaya 2 gündür giremedim...Şuan çok iyiyim...Yorumlarınızı okudum ve geçmiş olsun dilekleriniz için hepine teşekkürler...Nihayet geçti zaten...Hayri burada öyle güzel nöbet tutmuşki forumumuzu şenlendirmiş...
Bu arada birkaç gün evde tatil günüm oldu...Mecburi tatil...Kaç gündür evde olunca bayağı birşey çıktı anlatacak...Meğer bizim İki Ailemizle ilgili çok şey oluyormuş...Neyse daha zaman var anlatırım gördüklerimi sizlerle...Önemli şeyler değil ama anlatmaya değer...Bir tanesini İclal Ablamızın başlığında anlattım...
Asıl önemli olayımız özetten önce fragmanın gelmesi...İki Aile güzel bir sürpriz yaptı bize...Daha doğrusu Star...Aaa acaba bunun geçen haftaki gün birinciliği ile alakası varmı...Neyse bentanem arkadaşımıza diyecek söz yok...Çok mutlu etti beni...Güzel bir karşılama oldu...Ve onunda katkıları sayesinde mesaj kutunuza hediyeleri bıraktım...Bol bol izlersiniz artık...
Ve Özet olmadan fragman yorumlamak biraz değişik bir duygu olsada güzel bir duygu olduğunu söylüyebilirim...
İşte budur dedirtecek bir fragman valla...Tüm endişelerim,belli etmesemde korkularım şimdilik yerini huzura bıraktı...Yeni yönetmenimizin ilk marifetlerini kısada olsa inceleme fırsatı buldum...Ve söyliyim aynı sıcaklığı ben fragmandanda aldım...Ben en çok Eda ile Oğuzun bakışlarındaki büyü bozulur diye korkuyordum ama o bakışlar nedir öyle...Tek kelime ile süper...Bilmiyorum ama fragman benden 10 numara puan aldı...Kamera açılarına dikkat ettim,renk tonuna dikkat ettim hepside çok hoşuma gitti...
Bu hafta Dışses'te süper konuşmuş...Sözlerini çok beğendim...
Bir Maniniz yoksa dedi AŞK....
Sizin köşkün kapısını çalabilirmiyim...
Aşk kapıyı çaldı AMA...
Bizimkilerin Çook manisi var...
5 Çocuk...Bir Eski Koca...Ve Daha Neler Neler...
Eda ile Oğuz Tam köşe bucak...
Köşkte herşey...Hepten Kaçamak...
Yinede Kalpleri çok hızlı atıyor...
Çünkü Şarkıları Daha yeni başlıyor...
Ne güzel sözlerdir bunlar...Bu aşk ancak böyle anlatılır...Fragmanı izledikçe bir değişik oluyorum...O sahneler nekadar içtenlikle çekilmiş öyle...Eda ile Oğuzun bakışları,Mutfaktaki halleri,Ve Oğuzun Eda'nın alnından öpmesi...Herşey mükemmel...Fragman bukadar etkileyse bölümü izlerken halimizi düşünemiyorum...Şuan nekadar mutlu olduğumu anlatamam...Hasta Buğra'yı asıl bu fragman iyileştirdi...
Neyse şimdilik bukadar yeter...Daha bu fragman hakkında söylenecek o kadar çok söz varki,yorum varki...Bu başlangıç olsun...
rap_alltime 08-12-06, 11:42 benide en çok fragman etkiledi...geç gördüm ama gördüğümde deliye döndüm...resimler öyle...özet ise bende güvenmiyorum özette artık...bakalım bu hafta bize ne yalanlar uyduracak :D
Şule iyikine hatırlattın ENleri bulmadan olurmu hiç...özelikle böyle bir bölümden sonra...nasıl akıl edemedim...Buğranın yokluğu hissediliyor valla...
24. Bölümün EN'leri...
herkese mrbalar arkadaşlar...uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım...Maşallah forumumuz hiç boş durmamış..iki aile ailesi olarak yorum yağmuruna tutmuşunuz...:D :D fragmanımız zaten muhteşem..bakışmalar falan..ama eda ablamız bi kağıda bakıp ağlıyo...2 saattir onu çözmeye çalışıyorum ama yok...hiç bişey gelmiyo aklıma..kesin o yaman haini yüzündendir...gene üzmüştür eda ablamızı...neyse ben lafı daha fazla uzatmadan 24.bölümün enlerini söyleyim...
En Beğendiğiniz Sahne: tabiki tatlı aşıklarımızn o güzel dansı ve evlenme teklifi...
En Beğenmediğiniz Sahne: Tarık la Serpilin sahnesi..bide sabu tabi...(gerçi tarığın o sahnede sinirlenmesine falan bayıldım ama malum onlar olmayınca da başka beğenmediğimiz sahne kalmıyo..:D :D
En Güldüğünüz Sahne: oo başta ferit ve rıza olmak üzere oğuz abimizin yüzük alma sahnesi,düşme sahnesi,msjlaşmaları falan...rıza nın "parola"sı:img-hyste :img-hyste ,feritin zaten muziplik yapmadığı sahne yok ama en çok da edayla oğuzu yakalayıncaki yüz ifadesi hoşuma gitti...:D :D
En Duygulandığınız Sahne: yine yine yine dans sahnesi..
Merhabalar,
Fragmanı izledim bende, Oğuz/Eda gayet mutlular, özellikle dış ses sanki dizi bitti bitecek iddalarına cevap verdi resmen:"Şarkıları daha yeni başlıyor" dedi.
Oğuz 2 bölümdür öpecem öpecem diyordu, en sonunda alnından öptü valla Eda'yı :) .
Yalnız bilmiyorum siz ne dersiniz ama fragman sanki bir şeyler saklıyor gibi, her zaman ki kadar net değil, biraz daha anlaşılır olurdu fragman, belki özeti bu sefer bilmediğimizden böyle. Bakıyorum bakıyorum bölüm sonu olacak gibi bir sahne bile yok hiç.
Dikkatimi çeken hep mutlu gidiyor fragman ama Eda'nın aralara serpiştirilmiş ağlama sahneleri var, bir de kağıda bakması ağlaması gene ve dışarıda bir yerde buluşup konuşuyorlar Oğuz'la, Oğuz'da üzülüyor, düşünceli duruyor. Ben Yaman'dan şüpheleniyorum, gördünüz fragmanda bağırıyor Eda'ya veya Efe okuldaki kavgadan sonra Eda'ya ters bir şeyler dedi, neyse özet gelsin fragmanla karşılaştırılırsa daha açıklayacı olur.
Ama benim anladığım bundan sonra genelde Oğuz/Eda arası bozulmayacak
sorunlarla uğraşacaklar.
Merhabalar,
Fragmanı izledim bende, Oğuz/Eda gayet mutlular, özellikle dış ses sanki dizi bitti bitecek iddalarına cevap verdi resmen:"Şarkıları daha yeni başlıyor" dedi.
Oğuz 2 bölümdür öpecem öpecem diyordu, en sonunda alnından öptü valla Eda'yı :) .
Yalnız bilmiyorum siz ne dersiniz ama fragman sanki bir şeyler saklıyor gibi, her zaman ki kadar net değil, biraz daha anlaşılır olurdu fragman, belki özeti bu sefer bilmediğimizden böyle. Bakıyorum bakıyorum bölüm sonu olacak gibi bir sahne bile yok hiç.
Dikkatimi çeken hep mutlu gidiyor fragman ama Eda'nın aralara serpiştirilmiş ağlama sahneleri var, bir de kağıda bakması ağlaması gene ve dışarıda bir yerde buluşup konuşuyorlar Oğuz'la, Oğuz'da üzülüyor, düşünceli duruyor. Ben Yaman'dan şüpheleniyorum, gördünüz fragmanda bağırıyor Eda'ya veya Efe okuldaki kavgadan sonra Eda'ya ters bir şeyler dedi, neyse özet gelsin fragmanla karşılaştırılırsa daha açıklayacı olur.
sorunlarla uğraşacaklar.
mantıklısıda bu olur bence-herhangi bir dizide olsa(gzamı getiriyorum ne:img-pilot )bunlar sürekli kavgaya devam eder hemen küsüp ayrılma durumları fln olabilir ama burda öyle olmaz umarım çünkü sonuçta evlenmeye karar vermiş insanlar kolaymı öyle bırakmak! bence bundan sonra bir yandan eda-oğuz aşkı anlatılırken(arada bir atışabilirler tabi ama)bir yandanda edanın kızlarla oğuzunda efeyle kaynaşması lazım_tabi isterlerse başka şeylerde anlatabilirler:img-hyste :img-wink: :img-yes:
Ay şu anda oturduğum yerde göbek atıyorum halimi görmelisinizz,noldu bu stara ya geçen hafta zor yakalamıştık fragmanı bu hafta perşembe gecesinden vermeye başlamışlar inanamıyorum ya acaba yeni rakibimizden dolayı mı hımmm???:bilmim
Nası güzel bu fragman yaa,bentanem,Buğra ikiniz de harikasınız??Buğra sanırım doğru doldurdum hehe:img-hyste Çok sağol yaaa:happy0064 Her ne kadar sesi duyamasam da :icon_sorr benim çok çok zeki kardeşim kolonları okula götürmüş de ,henüz çözemedim nedenini neyse fragmana döniyim yine!!!Sadece görüntüler bile yeter bölümün ne kadar muhteşem olucağını anlamaya Buğra da zaten dış sesin dediklerini yazmış Tekrar teşekkürler Buğra:happy0064
Oğuz'un kapıyı açar açmaz çıkması süper ya harika valla!!Yalnız ben de bu fragmandan pek bişey anlamadımmm hakikaten bak yine özete muhtaç kaldık görüyo musun gelmemiş mi dahaa!!!Bi de dikkatimi bişey çekti Eda'nın yemekteki kıyafetleri konuk oyuncumuzla tartışırken de üstündeydi demek ki o akşamdan devam edicekler yani muhtemelen eve dönüşlerini falan görürüz!Acaba kim o adam ya???
Ah canım Eda ağlıyo ya niye acaba,bak bunun için de bi tahminim yok ,tabii ki henüz ,biraz sonra aklıma bişeyler gelebilir:img-yes:
Bu arada bentaneme tekrar teşekkürler o olmasa izleyemezdik,daha hala özet bekliyoduk, çok sağol :happy0064
Herkese tekrar merhaba...
holley eve geldim :D
holley hafta sonu başladı...hemde nasıl bir başlangıç...
ilk önce Buğra hoşgeldin tekrar aramıza...inan bana bizde seni çok özledik...geçmiş olsun dileklerimizle çabuk kalktına ve iyileştini duymak çok güzel...ne güzel de söyledin sanki burası da evin bir odası olmuş...daha güzel söylenmez...bravo...
bu arada Buğra rica ederim görevimiz biliyorsun ;)
aslında tesadüfen oldu...bende hasta bahanesiyle dün evde kaldım :D:D
o yüzden yani...
en güzel hediyeyi de verdin bize...öm için çok teşekkürler...bentanem sanada çok çok teşekkürler...
bugünleri de görecemi hayata inanmazdım...fragman özetten önce...böyle şey görülmüş hiç...Star bu kanuna haykırı olur ama yinede sağolun :D...bu seferlik birşey demeyiyorum...olur böyle şeyler...ah aslında ince düşünsem hep böyle olsun...şuan çok mutluyum...
sağ elimde pizza...sol elimde kola...ekranda fragman insan daha ne istesin...(Hayri peki neyle yazıyorsun ozaman...???)
Buğra bide fragmanın dış sesini de eklemişsin...o sözlere bende bayıldım...
bu fragman benden 10 değil...100 puan bile aldı...özelikle Oğuzun Eda'nın alnından öpmesi çok beğendim :D...
böyle bir fragmandan sonra merakım on kat yükseldi...ama şunun şurasında ne kaldı...bir hafta soncuk sadece...onuda güzel yorumlar yapmak ile atlatırız...
Evet, özetde geldi, fragmanda daha anlaşılır oldu. Eda'nın ağlama sebebi belli artık, iftiraya ağlıyor, elindeki kağıtta Efe'nin uzaklaştırma cezası oluyor.
Dedikoduya gelince herhalde yeni reklam yıldızı bir köşkte bir adamla birlikte aşk yaşıyor türünden bir dedikodu çıkartacak adam. Sonuçta Oğuz ve Eda'yı okulda gördüler bir kaç kere beraber. Oğuz&Eda çocuklarla ilişkileri hakkında konuşmadan çocukların böyle şeyler duymaları çok kötü oldu. Çocukların yukarı kata koşuşturmasıda okul dönüşü utançtan, kızgınlıktan herhalde, kimbilir neler söylediler arkadaşları.
Damla dahada çıldırır bu durumda, artık ne yapar bilemiyorum, babasına da tavır alır artık iyice. Bu olay Eda&Oğuz'un çocuklarla konuşmalarını hızlandıracak tahminim. Hazırlıksızda olsalar 26.bölüme bu olayı tatlıya bağlamak için konuşurlar çocuklarla.
Bu bölümün en güzel yanı Tarık olayı bu bölüm bitmiştir, geçmiş olsun herkese, darısı Serpil'in başına. Zaten Eda da Oğuz'da bıkmıştı reklam olayından, tazminat falan ödemeden yırttılar.
EFE’NİN OKULDA KAVGA ETTİĞİ ÇOCUĞUN BABASI EDA’NIN BAŞINA BELA OLUYOR.
OĞLUNUN DAYAK YEMESİNİ HAZMEDEMEYEN ÖFKELİ BABA, EDA’YA İFTİRA ATARAK GAZETEDE HABER YAPTIRIYOR.
demek fragmanda çıkaramadığım adam Efe'nin kavga etiği coçuğun babası...
bu iş bu kadar büyüğeceni hiç düşünmiyordum...senaristler boşuna koymamışlar o kavga sahneler...iş uzadı Eda'ya kadar geldi...
BU HABER EDA’ NIN REKLAM KAMPANYASINDAN ÇIKARILMASINA YAMAN’INDA KÖŞKÜ BASMASINA NEDEN OLUYOR…ne yani şimdi bu iftira yüzünden Eda reklam kampanyasında çıkartılıyor...gel de deli olma...ama da büyüdü...
Eda ve Oğuz liseli aşıklar gibi köşkte gizli gizli buluşmaya devam ediyorlar.
demek liseli aşıklar gibi gizli buluşmaya devam ediyorlar...ah bu sahneleri çok komik düşüniyorum...bir an önce görmek isityorum...
Çatıda sohbet ederlerken Ferit tarafından yakalanıyorlar. Durumu anlayan Ferit anlamamazlığa geliyor. Onları idare ediyor.
son bölümde manalı bir bakış ile başlayan bu bölümde tam oluyor...Ferit bunun karşılığında Oğuzun ona iyi davranmasını ister artık :D
aksi halde Damlaya herşey anlatacam diyebilir :D
Eda’yı müdür okula çağırıyor. Efe ve kavga ettiği çocuk 1 hafta uzaklaştırma alıyorlar. Çocuğun öfkeli babası bu karara itiraz ediyor. Kendini bilmez veli çocuğunun Efe’yi annesine ağıza alınmayacak laflar ederek tahrik ettiği ortaya çıktığı halde durumu kabullenmez ve Eda’yı çok güç duruma sokacak bir iftira atar ortaya ve bunu haber olarak gazetede çıkartır. Bu haber Eda’nın hayatını alt üst eder. Tarık yönetim kurulu kararı gereği istemeden de olsa Eda’yı reklam kampanyasından çıkartır.Gazetedeki haberi gören Yaman Eda’ya yeniden saldırıya geçer.
işte bunlara bitürlü anlam veremedim...herşey güzel gidince böyle birşey ortaya çıktı...iftiradandaha hayin birşey yoktur...en kötü şeydir...
Eda'nin hayatını alt üst ediyormuş...birde bunlar yetmemiş gibi tıpış tıpış Yaman da burnunu işe sokuyor...demek bu yüzden Edayı ağlayarak görüyoruz fragmanda...
bunların bitek çaresi var oda OĞUZ adılı cankurtaran bir adam :D...
Eda ve Oğuz liseli aşıklar gibi köşkte gizli gizli buluşmaya devam ediyorlar. Çatıda sohbet ederlerken Ferit tarafından yakalanıyorlar.Durumu anlayan Ferit anlamamazlığa geliyor.Onları idare ediyor.
Yine çokk eğlenceli sahneler izleyecez anlaşılan o resimdeki Ferit'in surat ifadesi yeter zaten gülmekten karnıma ağrılar girmesinee,da benim anlamadığım çatıda yakalanıyolar diyo ama burası mutfak diimi yaa yok artık mutfağı karıştırıyo olamam diimi kesin yine özet yanıltması!!!Belki de bi kaç kere yakalanıyolardır,bak bu olabilir,ay süper olcak,bol bol kıvırmaya çalışmalarını izleriz o zaman,Ferit ne dalga geçer ama Oğuz abinin yine sinirler tepesine fırlayacak,ama Eda'sı sakinleştirir onu!!Canlarımm benimm her halükarda özetimizin burası çokk güzelll:happy0064 :happy0064 :happy0064 Fragmanda hiç yakalanmalarını göstermiyo valla,neyse pazartesiyi bekleriz biz de nolcakkk!!Aaa belki de Ferit idare ediyo diyo yaa özette;hani fragmanda da çocuklar merdivenden yukarı çıkıyolar,acaba onları mı engelliyo hımm???Bak bu da olabilirr!!
Eda’yı müdür okula çağırıyor.Efe ve kavga ettiği çocuk 1 hafta uzaklaştırma alıyorlar. Çocuğun öfkeli babası bu karara itiraz ediyor.Kendini bilmez veli çocuğunun Efe’yi annesine ağıza alınmayacak laflar ederek tahrik ettiği ortaya çıktığı halde durumu kabullenmez ve Eda’yı çok güç duruma sokacak bir iftira atar ortaya ve bunu haber olarak gazetede çıkartır.Bu haber Eda’nın hayatını alt üst eder.Tarık yönetim kurulu kararı gereği istemeden de olsa Eda’yı reklam kampanyasından çıkartır.Gazetedeki haberi gören Yaman Eda’ya yeniden saldırıya geçer.
İşte burası kötü yaa demek ki Eda o yüzden ağlıyo,bu arada az önce sorduğum soruların cevabını da almış oldumm,özetin gelmesi de iyi oldu ,o adam Efe'nin tartıştığı çocuğun babasıymış meğerse,ya bak yaa ne gıcık adam:icon_twis :icon_twis Ama ben size bişey söyliyim miii,şimdi bu reklam olayının bitmesi ve Tarık'ın bunu engeleyememesi süper olduuu,artık yüzü kalmaz Eda'ya iltifatlar etmeye ama yeni bi bela geliyo sanki bu Efe'nin tartıştığı çocuğun babası evli değilse al başına belayııı,biri daha aşık olacak Eda'ya :img-hyste Efendim kızımız pek güzeldir çok isteyeni oldu ama biz reklamcı bekliyoruz ,bi de ödüllü olursa pek bi makbule geçecek:img-hyste :img-hyste
Valla bu sinir bozucu kısma ancak bu kadar espri oluyo :img-wink:
Bu arada özet ve fragmanı beraber yorumlamış olduk tabii özet geç,fragman da erken gelince:img-yes: özetimiz geç geldi ama ben yine de yorumlamadan geçmiyim dedimm,kalbi kırılır bi daha hiçç gelmez valla
Bu hafta bizi biraz hüzünlü de olsa yine de çok eğlenceli bi bölüm bekliyooo:happy0064 :happy0064
Evet, özetde geldi, fragmanda daha anlaşılır oldu. Eda'nın ağlama sebebi belli artık, iftiraya ağlıyor, elindeki kağıtta Efe'nin uzaklaştırma cezası oluyor.
Dedikoduya gelince herhalde yeni reklam yıldızı bir köşkte bir adamla birlikte aşk yaşıyor türünden bir dedikodu çıkartacak adam. Sonuçta Oğuz ve Eda'yı okulda gördüler bir kaç kere beraber. Oğuz&Eda çocuklarla ilişkileri hakkında konuşmadan çocukların böyle şeyler duymaları çok kötü oldu. Çocukların yukarı kata koşuşturmasıda okul dönüşü utançtan, kızgınlıktan herhalde, kimbilir neler söylediler arkadaşları.
Damla dahada çıldırır bu durumda, artık ne yapar bilemiyorum, babasına da tavır alır artık iyice. Bu olay Eda&Oğuz'un çocuklarla konuşmalarını hızlandıracak tahminim. Hazırlıksızda olsalar 26.bölüme bu olayı tatlıya bağlamak için konuşurlar çocuklarla.
Bu bölümün en güzel yanı Tarık olayı bu bölüm bitmiştir, geçmiş olsun herkese, darısı Serpil'in başına. Zaten Eda da Oğuz'da bıkmıştı reklam olayından, tazminat falan ödemeden yırttılar.
bytepoem ilk önce yorumlarını herzaman zevkle okudumu belirtmek isterim...çok iyi fikirlerin var ve onları bizimle paylaştığın için sağol...
tahminlerine gelince...haklısın...gazeteye reklam yıldızı bir adamla aynı köşkte aşk yaşıyor türünden bir dedikodu meydana atmış olabilir...ve dediğin gibi coçuklar da bunu arkadaşlarından duymaları çok kötü oluyor...
anne ve babalarından :D bir açıklama hakediyorlar...
Tarık olayın bitmesine eminmisin...bu adam bu kadar kolay pes eder mi...ama inşallah dediğin gibi olur...hehe darısı Serpil'in başına...ona kısmetmış zaten...
rap_alltime 08-12-06, 14:33 holley!! sonunda özetimiz gelmiş...harika bi özet ama baya bi çalkantılar oluyo ya bu hafta...
Eda ve Oğuz liseli aşıklar gibi köşkte gizli gizli buluşmaya devam ediyorlar. Çatıda sohbet ederlerken Ferit tarafından yakalanıyorlar.Durumu anlayan Ferit anlamamazlığa geliyor.Onları idare ediyor.: tatlı aşıklarımızn o gizli gizli buluşmalarını zaten fragmanda gördük..o sahnenin ne kadar güzel olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum..ferit zaten bişiler anladı ama belkide tam emin değildi...ama 24.bölümde tatlı aşıklarımızı yakaladıktan sonraki bakışlar hiçte anlamamış gibi değildi...:D :D ..
Eda’yı müdür okula çağırıyor.
Efe ve kavga ettiği çocuk 1 hafta uzaklaştırma alıyorlar. Çocuğun öfkeli babası bu karara itiraz ediyor.Kendini bilmez veli çocuğunun Efe’yi annesine ağıza alınmayacak laflar ederek tahrik ettiği ortaya çıktığı halde durumu kabullenmez ve Eda’yı çok güç duruma sokacak bir iftira atar ortaya ve bunu haber olarak gazetede çıkartır.Bu haber Eda’nın hayatını alt üst eder.: ya zaten sinir oluyorum şu çocuğa yaa...sinir geçen haftaki laflarını unutmadık..bide babası çıktı ortaya..bi o eksikti zaten...hyır efeyi neden okuldan uzaklaştırıyolar anlamadım..kavgayı başlatan o çocuk..eda ablamızın hayatını alt üst edecek ne diyebilir ki??ama böylelerinden herşey beklenir...çekemiyolar tabi eda ablamızın reklam filminde oynayıp sevilmesini...off resmen sinir krizine gircem yaa...:icon_evil :icon_evil
Tarık yönetim kurulu kararı gereği istemeden de olsa Eda’yı reklam kampanyasından çıkartır.Gazetedeki haberi gören Yaman Eda’ya yeniden saldırıya geçer: ya reklam filminden ada ablamızın çıkmasına seviniyim mi üzüleyimmi bilmiyorum..çıksa ne güzel tarıktan kurtulacak ama parasız kalcak...reklam filminden aldığı parada bi yere kadar yeticek..sonra napcak eda ablamız??off yaa...
Yaman köpürdüğüne göre kesin oğuz abimizle eda ablamızın evleneceğini yada birbirlerini sevdiğini falan yazmıştır o ismi lazım olmayan adam...ya hem yamana ne ki??eda ablamız yamana hesap vermek zorundada değil....eyvahh!!!ya yaman çocukları eda ablamızdan alırsa..kesin eda ablamızın elindeki kağıtta mahkeme kağıdı...ya olamazz yaaa...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ..tüm moral gitti bende yaa...
Rica ederim HBERTH, teveccühünüz :) Aklıma gelenleri yazıyorum, hep beraber eğlenmeye çalışıyoruz işte.
Tarık olayını bitirirler bence, ama bitmesede artık iyice etkisiz eleman durumuna düştü, hem artık iş sebebiyle Eda'yla karşılaşamaz, hem de artık Eda cevap verip, rahatca rededebilecek durumda, patronu değil artık, öyle davetler . Kalsada sorun olacağını zannetmiyorum. Evde elinde kaldı, yazık :)
Esasında bu bölüm bayağı üzülecekler ama gelecek için iyi temellerde olabilir. Üzücü ama düşündükce ilerisi için iyi şeyler çıkar. Her zaman burada tesadüflerden bahsediliyor. Bu da bir çeşit tesadüf gibi, Oğuz sahip çıkacak Eda'ya kesin. Eda'da, Efe'de memnun olacak bu duruma. Kızlar duruma farklı gözle bakacaklar artık, cidden böyle bir durum var mı, olabilir mi diye düşünecekler, farklı gözle bakacaklar artık ve bir gıdımcık daha alışacaklar bu duruma. Ve belkide bu durum Eda&Oğuz'a çocuklarla konuşma için cesaret verecek. Çok kötü bir olay ama, Eda'nın aileside tepki verir artık, belki bir erkek ve çocuklarıyla aynı köşkte yaşadığını bilmiyorlar, tam rezalet olur. Ama iyi işlerede yol açar ilerisi için yavaş yavaş.
Eda'nın işide yok artık. Oğuz, Eda'nın moralini düzeltmek için, tamam ya bende ortağım gel açalım şu yuvayı derse çok gülerim ama :)
Merhabalar,
sorunlarla uğraşacaklar.
ahh, inanmiom cnm, demekki fragmani gördün, ben görmedim...
okudugum kaderiyle, eda-oguz cifit cok iyi gidicek (cok mutlu oldum), anlattigin icin cok sagol...
ama bence dizimizde bi kac olay cikar eda-oguz arsinda, yoksa cok sikici olur gibi gelio bana...
ama sorunlar olursada, umarim cok büyük olmaz, ve kötüde olmaz, cünkü onlari tratisik görmeye dayanamam, yani hepimiz :)
Herkese Tekrardan Selamlar...Ne bereketli günmüş bugün...Bombaların ardı arkası kesilmiyor...Hepside yüzümüzü güldürüyor...Özetimiz geçen haftalara göre kısa gelmiş...Ama içeriğinden kurtarıyor bu hafta...
Ben lafı uzatmadan özet yorumuma geçeyim...
Eda ve Oğuz liseli aşıklar gibi köşkte gizli gizli buluşmaya devam ediyorlar. Çatıda sohbet ederlerken Ferit tarafından yakalanıyorlar.Durumu anlayan Ferit anlamamazlığa geliyor.Onları idare ediyor.
İşte süper sahneler devam ediyor...Tatlı aşıklarımız kaçamaklarına devam ediyorlar...Hemde çok güzel bir mekanda...ÇATI......Eee köşükümüz büyük olunca ve aşklarını bu köşkte yaşadıklarından dolayı köşkün her yerini kullanıyorlar...Acaba bundan sonra neresi var...?...Bu haftadan sonra köşkün çatı katıda bizim için önemli bir mekan olacak...Ama bu sahneleri düşündükçe gülüyorum ve heyecanlanıyorum...Köşkün bekçisi Ferit yine karşılarına çıkıyor demekki...Ama bu işten sıyrıldıkları belli...Bakalım bu kaçıp kovalamaca nasıl sonlanacak...İşte aşk...Herşekilde yaşanıyor...Kimi zaman bahçede,mutfakta,balkonda...Kimi zamanda Çatı katında...İki gönül bir olunca çatı katı onlara saray gibi gelecek...
Eda’yı müdür okula çağırıyor.
Efe ve kavga ettiği çocuk 1 hafta uzaklaştırma alıyorlar. Çocuğun öfkeli babası bu karara itiraz ediyor.Kendini bilmez veli çocuğunun Efe’yi annesine ağıza alınmayacak laflar ederek tahrik ettiği ortaya çıktığı halde durumu kabullenmez ve Eda’yı çok güç duruma sokacak bir iftira atar ortaya ve bunu haber olarak gazetede çıkartır.
İşte bölümün flaş olayı bu...Olaylar demek bu yola doğru gidiyor...Ve Ortaya bir iftira çıkıyor...Düşününce bu iftira ne olabilir...Benimde aklıma bytepoem ve Hayri gibi Oğuzuda ilgilendirecek bir iftira geldi...Ama gerçekten çok haince ve şerefsizce bir olay bu...Fragmandaki Eda ablamızın gözyaşlarını şimdi daha iyi anlamaya başladım...
Bu haber Eda’nın hayatını alt üst eder.Tarık yönetim kurulu kararı gereği istemeden de olsa Eda’yı reklam kampanyasından çıkartır.Gazetedeki haberi gören Yaman Eda’ya yeniden saldırıya geçer.
İşte olay buralara kadar geliyor demek ki...Dikkat ederseniz Tarık istemedende olsa reklam kampanyasından çıkartıyor...Bir yandanda başka olasılık olarak aklıma gelen bu iftira Eda ile Oğuz ile ilgili olduğu için Tarık anlaşmayı iptal ediyor olabilir...Aslında bu gelişme kötü gibi gözüksede okadarda kötü değil...Artık Tarık Eda'ya okadarda yakın olamayacak ve bahaneler bulamayacak...Bakın bu gelişme yani iftira olayı Eda'nın reklam işinin kapanması için Senarsitlerimizin bir taktiği...Reklam işi burada kapanır...
Ve 2.olarak Yamanı tekrar harekete geçirecek...Yani kısaca Yamanın dönüşüde diyebiliriz...
Ve genel olarak kısa olduğu için pek açık bir fragman değil...Ama önemli olaylar olduğu kesin...Eda ile Oğuzun aşkı bir yandan devam ederken bir yandanda bu zorluklar gelecek...
Aslında hikayenin böyle ilerlemesi benim hoşuma gitti...Sürekli Eda ile Oğuzu küstürüp-barıştırmak yerine bu yol daha cazip geldi...Hem klişelerden uzak hem bugüne kadar olduğu gibi Eda alacağı her darbe ile Oğuza yakınlaşacak...Bağlancak...Birde işin içine özette gözükmeyen diğer eğlenceli sahneleri ekleyince tadına doyulmaz bir bölüm olacak...
Rica ederim HBERTH, teveccühünüz :) Aklıma gelenleri yazıyorum, hep beraber eğlenmeye çalışıyoruz işte.
Tarık olayını bitirirler bence, ama bitmesede artık iyice etkisiz eleman durumuna düştü, hem artık iş sebebiyle Eda'yla karşılaşamaz, hem de artık Eda cevap verip, rahatca rededebilecek durumda, patronu değil artık, öyle davetler . Kalsada sorun olacağını zannetmiyorum. Evde elinde kaldı, yazık :)
Esasında bu bölüm bayağı üzülecekler ama gelecek için iyi temellerde olabilir. Üzücü ama düşündükce ilerisi için iyi şeyler çıkar. Her zaman burada tesadüflerden bahsediliyor. Bu da bir çeşit tesadüf gibi, Oğuz sahip çıkacak Eda'ya kesin. Eda'da, Efe'de memnun olacak bu duruma. Kızlar duruma farklı gözle bakacaklar artık, cidden böyle bir durum var mı, olabilir mi diye düşünecekler, farklı gözle bakacaklar artık ve bir gıdımcık daha alışacaklar bu duruma. Ve belkide bu durum Eda&Oğuz'a çocuklarla konuşma için cesaret verecek. Çok kötü bir olay ama, Eda'nın aileside tepki verir artık, belki bir erkek ve çocuklarıyla aynı köşkte yaşadığını bilmiyorlar, tam rezalet olur. Ama iyi işlerede yol açar ilerisi için yavaş yavaş.
Eda'nın işide yok artık. Oğuz, Eda'nın moralini düzeltmek için, tamam ya bende ortağım gel açalım şu yuvayı derse çok gülerim ama :)
anlaşılan sende benim gibi mütevazi birisin...gerçekten yorumların çok güzel...bunu boşuna söylemedim...
hep beraber eğlenmeye çalışıyoruz demek...tamam öyle olsun...eğlenelim...
bak yine güzel tahminler yapmışsın...
bende senin gibi Tarığı etkisiz bir eleman görmek istiyorum...yalnız adman bu kadar çabaladı Edayı kazanmak için...şimdi bu kadar çabuk pes etmesine inamiyorum...
hehe lüks daireyi de alsın başına çalsın dimi...
tesadüf konusunu açmışsın...kesinlikle Oğuz bunu izleyici olarak takip etmekle kalmayacak...en zor günlerinde hep yardım ediyordu Edaya...bu seferde de böyle olacak...yuva konusu kapandı bence...bakalım neler olacak...
arkadaslar
simdi gördüm fragmani... sagolsun nurdan hemen yolladi, cok sagol cnm :)...
fragmani cook begendim...
bi iki sefer yanliz eda biraz üzücü bakio, yoksa cok mutlu, oguzda cok mutlu fargamadi, yani bende cok mutlu oldumm :)..
fragamni cok begendim nedeni:
cünkü fragamada uzun zamandan beri nihayet hepsi cook mutlu :D:D
Herkese tekrar merhaba...
holley eve geldim :D
holley hafta sonu başladı...hemde nasıl bir başlangıç...
ilk önce Buğra hoşgeldin tekrar aramıza...inan bana bizde seni çok özledik...geçmiş olsun dileklerimizle çabuk kalktına ve iyileştini duymak çok güzel...ne güzel de söyledin sanki burası da evin bir odası olmuş...daha güzel söylenmez...bravo...
bu arada Buğra rica ederim görevimiz biliyorsun ;)
aslında tesadüfen oldu...bende hasta bahanesiyle dün evde kaldım :D:D
o yüzden yani...
en güzel hediyeyi de verdin bize...öm için çok teşekkürler...bentanem sanada çok çok teşekkürler...
bugünleri de görecemi hayata inanmazdım...fragman özetten önce...böyle şey görülmüş hiç...Star bu kanuna haykırı olur ama yinede sağolun :D...bu seferlik birşey demeyiyorum...olur böyle şeyler...ah aslında ince düşünsem hep böyle olsun...şuan çok mutluyum...
sağ elimde pizza...sol elimde kola...ekranda fragman insan daha ne istesin...(Hayri peki neyle yazıyorsun ozaman...???)
Buğra bide fragmanın dış sesini de eklemişsin...o sözlere bende bayıldım...
bu fragman benden 10 değil...100 puan bile aldı...özelikle Oğuzun Eda'nın alnından öpmesi çok beğendim :D...
böyle bir fragmandan sonra merakım on kat yükseldi...ama şunun şurasında ne kaldı...bir hafta soncuk sadece...onuda güzel yorumlar yapmak ile atlatırız...
Hayri...Tekrardan merhaba...Valla ne gündür bugün...Herşey çok güzel gidiyor...Aaa nedemek...Sadece ben dağıtıcı oldum fragman konusunda...Asıl bentanem'e çok teşekkürler...Hepimizi mutlu etti...
Ooo Hayri valla keyfin yerindeymiş gerçekten...Bir elinde kola,bir elinde pizza ve Fragman...(Bu arada kola deyince bak aklıma getirdin yine...)
Dışsesleri zevkle ekledim gerçekten...O ne sözlerdir ancak böyle anlatılır şuanki durum...
Ve dikkat ederseniz İki Aile öyle şeker bir döneme girdiki...Fragmanı defalarca izlememe rağmen izlerimde daha...Köşkümüz yine başrolde...Eda ile Oğuzda köşkün çeşitli bölümlerinde kaçamaklarına devam ediyorlar...Hemde çok şeker bir biçimde...Yani bu hafta izlerken yine o meşhur gülümseme yüzümüzden eksik olmayacak...İnşallah anlatabilmişimdir ama hikayenin gidişatı beni çok mutlu ediyor...Ve kendi kendime diyorumki dizinin devam etmesi için Aşıkların KÜS olması gerekmiyormuş...
Aslında hayatın getirdiği tüm zorluklara,güçlüklere ve oyunlara karşı birlikte olmak asıl anlatılmak istenen...Ama bizim ekip güçlü bu köşkün içinde yaşayan takımımız her zorluğu yeneceğine eminim...
[
Hayri...Tamam Afiyet olsun...Kola kadar olmasada çayda idare eder...Görüşürüz...
Tekrar dizimize dönecek olursak...Özet ve Fragman beni mutlu etmeyi başardı bu hafta...Gerek gelişlerinin kolaylığı,gerekse içerikler çok iç açıcı...
Ve Hayri sen haklı çıktın...Geçen bölümün bittiği gün başlıyor yeni bölümümüz...Çılgın ve çılgın olduğu kadar dangalak veli ile Eda kavga ederken farkettim...
Şimdi düşünüyorum...Eda'nın reklam macerasının sonucunda artı ve eksileri...Ve sıralayarak daha net anlatacağımı düşünüyorum...
ARTILARI...
1-Tarık daha az fırsat bulacak...En azından artık işi bahane edemeyecek...
2-Oğuz her nekadar üzülsede bu gelişme Tarığı düşündükçe hoşuna gidecek...
3-Eda Köşkte daha çok vakit geçirecek...(Doğruyu söylemek gerekirse bu şık en çok benim işime geldi...Hayri ne diyorsun?...
4-Bu İki Aileyi dahada yakınlaştıracak...Zor günler onları kenetleyecek...
5-Küçük bir olasılık olmasına rağmen Yuva macerası tekrar başlıyabilir...
6-Tarığın satıl aldığı ev,elinde patladı...Onuda artık biricik Süreyyasına hediye etsin...
EKSİLERİ...
1-Tarık eskiden "Patron"ünvanından dolayı Eda'ya belirli oranda yaklaşabiliyordu...Artık daha cesaretli olabilir...
2-Eda çok ciddi bir maddi sıkıntıya girebilir...Şimdiki zamanda olmasa bile ilerisi için...
3-Aman iş bulmaya çalışmasın Tarık ve benzerlerine ihtiyacımız yok...
4-Üzülecek...Üzülecek...Üzülecek...
5-Acaba bir senelik kampanyanın ücretini geri ödemek zorunda kalacakmı...?...
İşte bunlar ilk aklıma gelenler...Ama dizimiz açısından düşününce iyi bir gelişme...Benim açımdan çok çok iyi bir gelişme...İşin içinde iftira olduğu için üzücü bir gelişme...Bunuda söylemekte yarar var...
rap_alltime 08-12-06, 16:20 arkadaslar
simdi gördüm fragmani... sagolsun nurdan hemen yolladi, cok sagol cnm :)...
fragmani cook begendim...
bi iki sefer yanliz eda biraz üzücü bakio, yoksa cok mutlu, oguzda cok mutlu fargamadi, yani bende cok mutlu oldumm :)..
fragamni cok begendim nedeni:
cünkü fragamada uzun zamandan beri nihayet hepsi cook mutlu :D:D
rica ederim cnm...
Buğra dediğin gibi artı ve eksileri var ama..eksileri daha çok gibi yani biraz daha derinden...İnşallah çok üzülmez eda ablamız...hem üzülsede oğuz abimiz var yanında...
ben çıkıyorum arkadaşlar...bugün çok hareketli bi gündü...özetimiz geldi..fragmanı izledik...iki aile ailesi olarak çok sevindik...herkese ii haftasonları diliyorum...bye bye bye
_butterfly_ 08-12-06, 16:26 Merhaba Arkadaşlar!!!!!!( yuvama döndümmm:D:D...)
Evet bir o kadar yorgun bir o kadar sıkıntılı bir haftyı geride bıraktıktan sonra tekrar burdayım..Yorum yazmyı çok özleidm yaa...Yorumlarınızın hepsini okudum hepsi harika şeyler... vala yaa burayı canlı tutmuşşsunuz... hepsi biririnden güzeldii....teşekürler.......
Ve özetimiz gelmiş,fragmanımız yayınlanmış,,,reismlerimiz eklenmiş.....
eeee daha ne olsun dimi... yaa bugün cuma dimi hani ben günleri falan karıştırmadım...herşey tam takır yane:D...
ben hemen fragmndn başlim..aslında dün fragmanı görmem akşam o kadar komediydikii....kaybolan yılalr dizisini izledim...sonra ders çalışım deidm(nası dediysem istisna yane=)... nese işte masa başınaa geçtim tv de de bizim şarkımız çıktı arkamı döndüm aman tekrardıR dedim.anaa bir baktım tekrar değil...naısl şoık oldum anlatamam.... heyecanlaa izlimmiii....dikkatlicemi izlimm....zaten çok karışık bir fragmandı....
eda ve oğuz'un sahnelri her zamanki gibi harikaydı....birbirleirne bu kadar sıcak içte,,sevgi dolu bakıyorlaryaa eriyip bitiyorum gerçeken onları izlerken....bu hafta oğuz'un kapıdaki sahnesi çok komedi olcak galiba bir türlü gidemedi..orda galibaa öpemedim bir dedii..eda'da aa biri görücek dedii...sonra oğuz'da tamam ii günler... tarzındaydı galiba...neyse ama çok tatlılar ya birbirleirnden bir ayrılamadılar....oğuz'u artık işe giderken o gönderecek.... gelirkende hoşgeldniz diyip eda açıcakk ne kadar güzll yaa....hoşgeldin hayatımm..:D:D..diğer sahnler zaten karmaışıktı..ikisinin dışarda buluşması ama üzgün vee düşünceli bir şekilde durmalarına anlam verememiştim ama belli oldu neden olduğu özette yazıyorduu...yaman'nın yine gelmesi hele demiştik ama bu sesszilik hayraa alamet değil yaman patlayacak bir yerde ama oğuz bunaa izin vermez dah adoğrusu yane eda'yı koruyacaktır..hadi karışamadı diyelim bu sefer eda'ya destek vericek....bunu göz ardı edemeyiz....onlar artık sevgililer...kısmetse evlilik olcak:D....
zaten frgman çok karışıktı bir o kadarda anlamak zorr:D.
ve gelelim özete....
özetee bir şeye okadar çok sevinmdimki...hani oo .çok naif beyfendi varya...tarık!!! işte artık eda'nın onaa olan hiç bir bağı kalmayacakk....olaya bu gözle bakıyorum aslında sonuçtaa bu reklam olayının iptali demek bu anlama gelyor... artık elinde ne kozu kaldı ne de vereceği bir evv(elinde kaldı ev yazıkk=)...olaya bir bu bakımdan baktım birde asıl önemli olan kısmına gazetelerde çıkan yalan yanlış haber için... şimdi bu haber ne olabilir.. yaa evde bir adamla yaşıyor yada patronuylaa bir ilişkisi var gibi magazinsel olaylar OLUCAKTIR...ama özetee çk güzel yazmışş "kendini bilmez bir veli "tarfında....ha tam üstüne basmışlar...yane bu kadar olurr bir yalan haberr....(yalan hbermi dedi biri...=)...neyse anlamışşsınızdır siz) ...efe'nn annesinee tepkisi olmayacaktır bu konuda zaten bu bakımdan rahatız.... vee kaç haftadan beri beklediğim dha doğrıusu beklediğimiz yaman'nın patlama anı yada içindeki aslanın dışarı çıktığı sahnleeri izleyece.z..yinee bağırıp çağıracak yine eeda'yı üzecek yinee belkide rezil edeceği duruma gelcek...ama şunu bilmiyorki oğuz var artık. eda'yı koruyan kolluyan onun için herşeyi yapabilmeyi gze alan biri varrr....oğuz!!!....ama işte oğuz dikkatleri üstlerine çekmemik için uzak kalmayı tercih edebilir.ki öylee yapacktır.....ama yaman'nın laflarının çok ağır olcağını şimiden tahmin ediyorumm.....ya bu adam ne kadar yüzsüz....(benimkide lafmı yane dimii)....neysee işte bu hafta yaman faktörü +gazete olayı gündemde... bu kadr üzücü konudan sonra biraz tatlı aşıklarımızın sahnleerine gelelim.....Fragman yorumumdada bahsetitim gibi oğuz2un işe gitme sahnesi çok komeid olcakk kesin..bu bölümde ferit'e çoğu kez yakalanıyorlar galiba.. bir çatı katında..off burda ne ekonuşackalr acaba..harikaa dialoglar olur yine.. vee bir okadarda komikk.....vee sonra resimdede gördüğümüz üzre oğuz gene edayı öpecekken ferit geliyor..yaa oğuz abi bir öpemedin yaa... ehueh geçen sefer nasıldı ama şap diyee öpüverdinn..şimdide öpemiyosunn:D....ama bu kadar şanslıklık olurr dimii...bencede yane....hele mutfakta olan yemek sahnleri çok tatlılar yaa...eda yemek yapıyorr bir yanda da oğuz eda ile konuşuyor....ikiside çok mutlulu....zaten gözlerinden okunyor bu mutlulukları dimi ama..;).....hep dedik şu mutfağın bir dili olsada konuşşsaa.....karı-kocalr işte (gibisi fazla olduğundaN=)
vee sonuçç; genelinde çok eğlenclei ama Biraz üzücüü bir bölüm olcak..ama şunnu biliyoruz ya eda ve oğuz'un arası artık bozulamaz..sadece aralrınd ufak tefek problemler çıkar..işte bu yerdede onlar bu problemlerini bibirleirne olan güçlü sevgi bağlarıylaa çözecekler.......herşey okadar güzel gidiyorki..fragmanın sıckalığı güzelliği harikaydı..köşkümüz yine ön planda....süper geçen hftaa pek görememiştik..ama bu haftaa yinee tüm güzeiiğiylee ve sıcaklığıyllaa karşımızda.......aa tabikide her şey daha yeni başladımı dimi ama.....
neydiiii;;;
Çünkü şarıkıları daha yeni başlıyor..;);)
evet benim şuanda aklıma gelenler bunlardı.....harikaa bir bölüm daha bizi bekliyor..yeni yönetmenimiz....yeni gelişen olaylar,,,,,yeni bir ekip,,,,,
bakalım köşkün onlara oynadığı oyun nasıl devam edcekk..;)
buarda buğraa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum......
Hoşgeldin Ecem...Bugün bu yuvaya dönen dönene...Yorgun haftanda geçmiş olsun...
Neyse yuvaya döner dönmez süper bir yorum patlatmışsın yine...Ellerine sağlık...Sende bu reklam kampanyasının bitişini Tarık cephesinden değerlendirmişsin...Yani şimdilik üzücü gözüksede ilerisi için en hayırlısı...Timur şimdi bu durumda üzülme anne herşey yoluna girecek derdi...
Şimdi Oğuzun o kapıdaki halini senin anlattığın gibi izledim...Çokta haklısın...Artık Köşkten Eda yolculayacak ve Eda karşılayacak...Hep istediğimiz ve beklediğimiz gibi kaçamaklar dolu dizgin devam ediyor...Bende o çatı katındaki maceralarını çok merak ediyorum...Yine çok süper ve tatlı olacaklarına eminim...Zaten başlarının belası ve köşkün gardiyanı Feritte heran karşılarına çıkacak...
Ve Yamanın dönüşü yeniden gerçekleşiyor...Bizde diye diye getirttik Yamanı...Hemde yine öncelikle Eda ablamızın sonrada bizim sinirlerimizi bozacak şekilde...
Neyse birazda iyi konulara dönelim...Bu bölüm üzücü gelişmeler olacaksa bile iyilerde bayağı olacak...Şimdi soruyorum bu köşkte Eda ile Oğuz olurda eğlence olmazmı...Şimdi onlar heran birlikte olmak için tüm fırsatları değerlendirecekler...Bunun başındada o mutfak sahnesi geliyor...Hala o ikisinin o sıcaklığı ve gülümsemeleri gözümün önünde...Süper sahneler olacak...Yeni yönetmenimizin marifetleri fragmanda belli oluyor...
Ve o en önemli sözü yazmışsın...
Çünkü şarkıları daha yeni başlıyor..
_butterfly_ 08-12-06, 17:01 Hoşbulduk buğra;
aynen yane reklam kampanyaısnın birşekilde zaten son bulması gerekiyordu..bu gazete olayı hem yamanı fişeklede hemde tarığı söndürdü....biri söndü derken öbürü atağaa geçtii...aslıdna diyee diyee yaman'nın tehkeli sahnelerini izleeycez yane..ama bende bu sfer işte hiç üzüşmüyorummu dsem yan eiçim rahat ama eda çok zor durumda kalacak....yane başına aöncden böyle birşey gelmediii....şimdi gazetede çıktı..herkes üstünee düşücek..ablası halası yada diğer aile üyelri işte telefolarda kalcak....belkide olası yeni biri de gelebiir:D(vala içimee doğru niyee diyee sOrmayın:D)....bu olaylar bölümün üzücü tarafı(aman hee tarık bölümü en sevidğim bölüm..ay sutarının ifadesini görebiliyorum..ama aslıdn şu çıkıyor ortaya demmki oğuz ile alakalı bir şey oldu gazetde...yane eğer tarık ile olsaydı tarık'Da batardı yane...ay o muu aman kına yakar oynrdı(ay ben şimdi kiminle dalgaa geçicemm .tek neşee kaynağımdıı...naiff beyfendii:D)...
tatlı aşıklarımızın köşk içindeki kaçamakları süpe rolcak ya..eskiden aynı köşk içind yaşıyorlardı birbirlerinei görmek dhai istemezlerdi ama şimdiii neler oldu birbirleini görmeden yapamıyırlar....ama şu fert olayı harika olcak ya...aman cnm yakalnın zarersız ferit...ama bugün ferite yakalanan yarın aman allah korusun..hikayemiz okadar güzel gidiyorkii...biz bi ara dedik allah ne olcak şimdii..ama sonrasıdna hata abuğra aile kıonuştuk..dha yeni karakterler girebilir..(oğuz'un ablasıı,eda'nın ailesinden birilerii....yada ferit'in ablasıı),,,sonra kutlanacak doğum günleri,,yılbaşımız,bayramm.... ohoho bir sürü fikir çıktı ortaya..aaa unutmadan ULUDAĞ'ı unutmayalım yane dimi...:D..şöminee falan hanii=)..işte yine eheycanlandık...
gerçektende onların şarkıları asıl şimdi başlıyor....dha heyecanlı,daha sevgi dolu dahda sıcakk....herşey mükemmell....;)...
Hoşbulduk buğra;
aynen yane reklam kampanyaısnın birşekilde zaten son bulması gerekiyordu..bu gazete olayı hem yamanı fişeklede hemde tarığı söndürdü....biri söndü derken öbürü atağaa geçtii...aslıdna diyee diyee yaman'nın tehkeli sahnelerini izleeycez yane..ama bende bu sfer işte hiç üzüşmüyorummu dsem yan eiçim rahat ama eda çok zor durumda kalacak....yane başına aöncden böyle birşey gelmediii....şimdi gazetede çıktı..herkes üstünee düşücek..ablası halası yada diğer aile üyelri işte telefolarda kalcak....belkide olası yeni biri de gelebiir:D(vala içimee doğru niyee diyee sOrmayın:D)....bu olaylar bölümün üzücü tarafı(aman hee tarık bölümü en sevidğim bölüm..ay sutarının ifadesini görebiliyorum..ama aslıdn şu çıkıyor ortaya demmki oğuz ile alakalı bir şey oldu gazetde...yane eğer tarık ile olsaydı tarık'Da batardı yane...ay o muu aman kına yakar oynrdı(ay ben şimdi kiminle dalgaa geçicemm .tek neşee kaynağımdıı...naiff beyfendii:D)...
tatlı aşıklarımızın köşk içindeki kaçamakları süpe rolcak ya..eskiden aynı köşk içind yaşıyorlardı birbirlerinei görmek dhai istemezlerdi ama şimdiii neler oldu birbirleini görmeden yapamıyırlar....ama şu fert olayı harika olcak ya...aman cnm yakalnın zarersız ferit...ama bugün ferite yakalanan yarın aman allah korusun..hikayemiz okadar güzel gidiyorkii...biz bi ara dedik allah ne olcak şimdii..ama sonrasıdna hata abuğra aile kıonuştuk..dha yeni karakterler girebilir..(oğuz'un ablasıı,eda'nın ailesinden birilerii....yada ferit'in ablasıı),,,sonra kutlanacak doğum günleri,,yılbaşımız,bayramm.... ohoho bir sürü fikir çıktı ortaya..aaa unutmadan ULUDAĞ'ı unutmayalım yane dimi...:D..şöminee falan hanii=)..işte yine eheycanlandık...
gerçektende onların şarkıları asıl şimdi başlıyor....dha heyecanlı,daha sevgi dolu dahda sıcakk....herşey mükemmell....;)...
Ecem...Ooo senin yine içine birşey doğmaya başladıysa tetikte olalım...İllaki bunun altından birşey çıkar...Bilmem artık kedimi çıkar...Tahmin etmek zor...Ama şuraya not ediyorum bakalım ne çıkacak...
Ecem maalesef senin tek neşe kaynağın ve üstüne ne söylesen yakışan ve anladığım kadarı ile en son naif bey ismini taktığın(Ama süper olmuş)...Tarık beyimiz için tehlike çanları çalıyor...Artık dizidenmi çıkar yoksa Eda'ya sivil olarakmı yapışmaya çalışır bilemiyorum...Ama artık eski parlaklığı olmayacağı kesin...Yorumlarımızın süsü Tarık bugünleridemi görecektin...
Ecem yine heyecanlanmaya başladım bende...Tam hikeye zirve yaptığı bir noktada olayların buraya sapması benim hoşuma gitti...Biliyorum senin üstüne formüller yazdığın küs-Barış olayları pek sık olmayacak....
Hikayemiz neşe ile sürecek...En azından kendi aralarında...Dış etkenler illaki olacak...
Ecem Uludağ unutulrmu hiç...Senaristlerimize hissettirmeden yavaş yavaş yediriyoruz şimdi bu fikri...Ama dediğin gibi bu İki Aile aynı köşkte yaşamaya devam ettiği sürece ne doğumgünleri,Yılbaşları,Tatiller eksik olur...Aaa Oğuz abimizinde eğlencelerini unutmayalım...Birde bu köşkün oyunları devam edecek...Yemekleri şuan karıştırıyor...Daha pişirmeye başlamadı...
Gerçektende onların şarkıları asıl şimdi başlıyor....dha heyecanlı,daha sevgi dolu dahda sıcakk....herşey mükemmell....;)...
Bu cümlelerinede bayıldım...Süper....
slm arkadaşlar. bu hafta ne kadar güzel oldu böyle ya. fragman geldi , özetimiz geldi her şey şahane sırada haftasonunu atlatmak kalıyor geriye sadece. neyse benim fragmandan ve özetten çıkardığım sonuçlar şöyle;
bence eda ve oğuz yemekten geldikten sonra hepimizin tahmin ettiği gibi adam efenin arkadaşının ababası gelicek ve edayla tartışıcak; tabi oğuzda orda olduğundan dolayı ister istemez oda müdahele edicek ve adam bunların durumunu anlıyarak gazeteye eda ve oğuz hakkında haber yaptıracaktır. daha sonra işte eda ve oğuzun o muhteşem sahnelerini görücez ve ertesi gün olur gazetede haber çıkar eda üzülür fln ; oğuz ona destek olur neyse, akşam olur yaman gelir ; kavga çıkartır. tabii yine oğuz abimiz işe karışır. yamanda sana ne oluyor sen kimsinki karışıyorsun der. oğuz abimizde sevgilisiyim der ve orda biter.
benim aklıma böyle bir olasılık geldi:)
_butterfly_ 08-12-06, 17:23 Ecem...Ooo senin yine içine birşey doğmaya başladıysa tetikte olalım...İllaki bunun altından birşey çıkar...Bilmem artık kedimi çıkar...Tahmin etmek zor...Ama şuraya not ediyorum bakalım ne çıkacak...
Ecem maalesef senin tek neşe kaynağın ve üstüne ne söylesen yakışan ve anladığım kadarı ile en son naif bey ismini taktığın(Ama süper olmuş)...Tarık beyimiz için tehlike çanları çalıyor...Artık dizidenmi çıkar yoksa Eda'ya sivil olarakmı yapışmaya çalışır bilemiyorum...Ama artık eski parlaklığı olmayacağı kesin...Yorumlarımızın süsü Tarık bugünleridemi görecektin...
Ecem yine heyecanlanmaya başladım bende...Tam hikeye zirve yaptığı bir noktada olayların buraya sapması benim hoşuma gitti...Biliyorum senin üstüne formüller yazdığın küs-Barış olayları pek sık olmayacak....
Hikayemiz neşe ile sürecek...En azından kendi aralarında...Dış etkenler illaki olacak...
Ecem Uludağ unutulrmu hiç...Senaristlerimize hissettirmeden yavaş yavaş yediriyoruz şimdi bu fikri...Ama dediğin gibi bu İki Aile aynı köşkte yaşamaya devam ettiği sürece ne doğumgünleri,Yılbaşları,Tatiller eksik olur...Aaa Oğuz abimizinde eğlencelerini unutmayalım...Birde bu köşkün oyunları devam edecek...Yemekleri şuan karıştırıyor...Daha pişirmeye başlamadı...
Gerçektende onların şarkıları asıl şimdi başlıyor....dha heyecanlı,daha sevgi dolu dahda sıcakk....herşey mükemmell....;)...
Bu cümlelerinede bayıldım...Süper....
heuehueh:D yaa buğraa sorma tek neşe kaynağım oydu...karalar bağlayacam şimdii.... aman şimi senaristlerimiz pek üzülmüş ecem hanım biz tekradan faaliyete sokarız o naif beyimizi:D..aman senaristlerimiz sakın yapmayın etmeyin şaka cnm..nese şaka bir yana artık tarığın beli belirsiz iltifatlarını,,eda'yı zorda bırakacak istekleri...yada yılışılıklarından az da olsa kurtulduk gibi..ama sivil olarakta bu pişkinliğine devam eder.....aslında daha izlemeden birşeyler dmeek olmaz ama galibaa biri gitii diğer sönmüş volkanımız yaman beyfendi çıkageldii... serpil zaten yerinde duruyordu.....hatice teyzemizz..:D..birde arkadaşı çıktı başımıza yaa neyse...ondanda kurtuluruz yakında....ama serpil artık yapsada boşaa yapıcakk..ama oğuz ona bağırdığı zamn ammada sakinmiş cnm esip gürlemedi.sonra konuşurz diyip çıktı..ee pes yane...off ynee başladık onlarda konuşmayaa....eheuh bu sefer sustum...
vala buğra şimdi yeni karakter olayı erken daha ama birdne içimee doğru olurda olmazda... ama başından beri eda'nın ailesinden birilerini görmek isterim açıkcası.....yane annesi olur ablası olurr farketmz....aslında onların sırasınaa daha gelmedi galiba... bayram tatilinde belki gelebilir...;)...evt vala uludağ fikrini yavaş yavaş aşılamaya başladık bakalım nası sonuç alcaz.....ee nede olsa yaklaştı yane ne kaldı şunun şurasında dimi..;)....
son deidğim söze gelicnede bu dizi hakkında o kadar güzel şeyler ortaya çıkıyorki.çünkü özü kalite,mükkemllik,samimiyetlik kokuyo.....cümleleerimizde bunu yansıtıyor zaten...
Merhaba öncellikle fregmanı gönderen Buğra’ya çok teşekkürler:img-wink: Kendisini aramızda görmek ne güzel..Hoş geldin.Ecem sen de hoş geldin..:img-wink:
Biraz önce izledim fregmanı ve yine olaylı bir bölüm olacak…Eda bir yandan seviniyor bir yandan Efe’nin ve başına açılan dertlere üzülüyor.Fakat fregman ile özet arasında biraz fark var…
Tahir ağa Melehat’ı dövüyor mu anlamadım? Bizimkilerin şarkısı bu bölümde de çalınıyor..Ah ah gerçekten çok yakıştı bu şarkı onlara..Ben de her gün dinliyorum…
Gelelim özetin yorumlarına..:img-yes:
EFE’NİN OKULDA KAVGA ETTİĞİ ÇOCUĞUN BABASI EDA’NIN BAŞINA BELA
OLUYOR.
OĞLUNUN DAYAK YEMESİNİ HAZMEDEMEYEN ÖFKELİ BABA, EDA’YA İFTİRA ATARAK GAZETEDE HABER YAPTIRIYOR.
Çok kötü bir şey .Eda ne yapacak acaba bu durumda .Böyle kötülük yaparak neyi elde etmek istiyorlar anlamıyorum…
BU HABER EDA’ NIN REKLAM KAMPANYASINDAN ÇIKARILMASINA YAMAN’INDA KÖŞKÜ BASMASINA NEDEN OLUYOR…
İşler iyice kızışıyor desenize .Of ya ne zaman mutlu olacak bu Eda’cım canım..Yine Yaman bir türlü kurtulamıyor bu adamdan.
Eda ve Oğuz liseli aşıklar gibi köşkte gizli gizli buluşmaya devam ediyorlar.
İşte buna çok sevindim hem de çok..Liseli buluşmak onlara nasıl da yakışır..Bu aşka umarım nazar değmez..İzlerken büyük keyif alıyorum bu tatlı aşıkları…
Çatıda sohbet ederlerken Ferit tarafından yakalanıyorlar. Durumu anlayan Ferit anlamamazlığa geliyor. Onları idare ediyor.
Ah Ferit ah Eda ve Oğuz’un aşklarını öğrendi ve sır küpü oldu..İdare etsin tabi ki buna da o yakışır….Damla için neler yapacak çok merak ediyorum…:)
Eda’yı müdür okula çağırıyor. Efe ve kavga ettiği çocuk 1 hafta uzaklaştırma alıyorlar. Çocuğun öfkeli babası bu karara itiraz ediyor. Kendini bilmez veli çocuğunun Efe’yi annesine ağıza alınmayacak laflar ederek tahrik ettiği ortaya çıktığı halde durumu kabullenmez ve Eda’yı çok güç duruma sokacak bir iftira atar ortaya ve bunu haber olarak gazetede çıkartır. Bu haber Eda’nın hayatını alt üst eder. Tarık yönetim kurulu kararı gereği istemeden de olsa Eda’yı reklam kampanyasından çıkartır.Gazetedeki haberi gören Yaman Eda’ya yeniden saldırıya geçer.
Çok karışık ve sinir bozucu bir durum gerçekten…Eda’nın başına gelmedik şey kalmadı…Efe yine huzursuzluk çıkardı ama annesini koruduğu için böyle davrandı..Tarık ve Yaman için bir şey diyemiyorum çünkü çok sinirlendim…
Bu durum en kısa zaman da düzelir umarım…
Bugünlük ben den bu kadar İki Aile ve bu ailenin üyelerini çok seviyorum…Bütün iki aile için düşündüklerimiz gerçek olsun..
Sevgiler..
bye
heuehueh:D yaa buğraa sorma tek neşe kaynağım oydu...karalar bağlayacam şimdii.... aman şimi senaristlerimiz pek üzülmüş ecem hanım biz tekradan faaliyete sokarız o naif beyimizi:D..aman senaristlerimiz sakın yapmayın etmeyin şaka cnm..nese şaka bir yana artık tarığın beli belirsiz iltifatlarını,,eda'yı zorda bırakacak istekleri...yada yılışılıklarından az da olsa kurtulduk gibi..ama sivil olarakta bu pişkinliğine devam eder.....aslında daha izlemeden birşeyler dmeek olmaz ama galibaa biri gitii diğer sönmüş volkanımız yaman beyfendi çıkageldii... serpil zaten yerinde duruyordu.....hatice teyzemizz..:D..birde arkadaşı çıktı başımıza yaa neyse...ondanda kurtuluruz yakında....ama serpil artık yapsada boşaa yapıcakk..ama oğuz ona bağırdığı zamn ammada sakinmiş cnm esip gürlemedi.sonra konuşurz diyip çıktı..ee pes yane...off ynee başladık onlarda konuşmayaa....eheuh bu sefer sustum...
vala buğra şimdi yeni karakter olayı erken daha ama birdne içimee doğru olurda olmazda... ama başından beri eda'nın ailesinden birilerini görmek isterim açıkcası.....yane annesi olur ablası olurr farketmz....aslında onların sırasınaa daha gelmedi galiba... bayram tatilinde belki gelebilir...;)...evt vala uludağ fikrini yavaş yavaş aşılamaya başladık bakalım nası sonuç alcaz.....ee nede olsa yaklaştı yane ne kaldı şunun şurasında dimi..;)....
son deidğim söze gelicnede bu dizi hakkında o kadar güzel şeyler ortaya çıkıyorki.çünkü özü kalite,mükkemllik,samimiyetlik kokuyo.....cümleleerimizde bunu yansıtıyor zaten...
Ecem...Valla çok haklısın izlemeden yorum yapmak olmaz...Bakalım Senaristlerimiz Tarığın varlığını bundan sonra hikayede nasıl sürdürecekler...Reklam kampanyası ile var olan Tarık,Reklam kampanyasının bitişi ile yok olacakmı?...
Zaten Serpil heran hazır...İşin kötüsü onun modasıda geçmiyor...Her devir,her ortamda iş yapan bir karakter...Ondan kurtulmamız kolay olmayacak...Meşhır en az kendi kadar hain arkadaşı Cansu ile plan yapmakla meşguller...Ama bu kampanya sona erdiği için Oğuza karşı söz sahibi olacak...Hatırlarsan Eda ile bu işin olmayacağını bu işin profosyonel bir iş olduğunu söyleyip duruyordu ilk zamanlar...Şimdi hem dedikodu+reklam kampanyasının iptali Serpilin sessizliğine son verecek...Serpil+Yaman=Huzursuzluk formülünden gidecek olursak olaylar ısınacak...(Bu arada uzun zamandır Serpil ile Yamanı aynı cümle içinde yazmadığımı farkettim...)...
Yeni karakter bencede erken...Elimizdeki karakterlerin hikayesi,anlatacakları şeyler henüz bitmedi...Daha uzunda bir zaman biteceğini sanmıyorum...Eğer illaki geleceklerse ve gelenler Feritin Ailesinden olacaksa Adana'lı topluluğu çoğalacak...Tahir-Burak-Ferit-Melahat ve bir adet şoför...Maşallah gelen gitmiyor...En iyisi Ya Oğuzun ablası,yada Eda'nın akrabaları gelsin...Dizimiz çok renkli olsada tam aşk yaşanan zaman Eda'nın akrabaları iyi gider diye düşünüyorum...
Ve son olarak haklısın "çünkü özü kalite,mükkemllik,samimiyetlik kokuyo.....cümleleerimizde bunu yansıtıyor zaten..."Fazlası ile yansıyor....
Müge abla...Hoşgeldin...Aa nedemek ben sadece dağıtıcı görevi üstlendim fragmanla ilgili asıl emek bentanem arkadaşımızın...
Yok Müge abla dövmüyor tahir Ağa melahatı...Melahatta kendini dövdürecek göz varmı?...Onlar açısından bir nikah olabilir diye düşünüyorum...Bu sinyalleri aldım....
Ve İyi Akşamlar...Bizde seni çok seviyoruz...Kendine iyi bak...Görüşürüz...
_butterfly_ 08-12-06, 17:58 Ecem...Valla çok haklısın izlemeden yorum yapmak olmaz...Bakalım Senaristlerimiz Tarığın varlığını bundan sonra hikayede nasıl sürdürecekler...Reklam kampanyası ile var olan Tarık,Reklam kampanyasının bitişi ile yok olacakmı?...
Zaten Serpil heran hazır...İşin kötüsü onun modasıda geçmiyor...Her devir,her ortamda iş yapan bir karakter...Ondan kurtulmamız kolay olmayacak...Meşhır en az kendi kadar hain arkadaşı Cansu ile plan yapmakla meşguller...Ama bu kampanya sona erdiği için Oğuza karşı söz sahibi olacak...Hatırlarsan Eda ile bu işin olmayacağını bu işin profosyonel bir iş olduğunu söyleyip duruyordu ilk zamanlar...Şimdi hem dedikodu+reklam kampanyasının iptali Serpilin sessizliğine son verecek...Serpil+Yaman=Huzursuzluk formülünden gidecek olursak olaylar ısınacak...(Bu arada uzun zamandır Serpil ile Yamanı aynı cümle içinde yazmadığımı farkettim...)...
Yeni karakter bencede erken...Elimizdeki karakterlerin hikayesi,anlatacakları şeyler henüz bitmedi...Daha uzunda bir zaman biteceğini sanmıyorum...Eğer illaki geleceklerse ve gelenler Feritin Ailesinden olacaksa Adana'lı topluluğu çoğalacak...Tahir-Burak-Ferit-Melahat ve bir adet şoför...Maşallah gelen gitmiyor...En iyisi Ya Oğuzun ablası,yada Eda'nın akrabaları gelsin...Dizimiz çok renkli olsada tam aşk yaşanan zaman Eda'nın akrabaları iyi gider diye düşünüyorum...
Ve son olarak haklısın "çünkü özü kalite,mükkemllik,samimiyetlik kokuyo.....cümleleerimizde bunu yansıtıyor zaten..."Fazlası ile yansıyor....
Müge abla...Hoşgeldin...Aa nedemek ben sadece dağıtıcı görevi üstlendim fragmanla ilgili asıl emek bentanem arkadaşımızın...
Yok Müge abla dövmüyor tahir Ağa melahatı...Melahatta kendini dövdürecek göz varmı?...Onlar açısından bir nikah olabilir diye düşünüyorum...Bu sinyalleri aldım....
aslında şöylee DüŞünürsek artık patron-oyuncu ilişkisinden çıktı iş..artık nee eda onun çalışnaı nede tarık onun patronu...bir bağları kalmadıı..tarıkda bunu fırsat bilipp dahda üstünee gidebilir..ama elinde kullancklrı tesadüfler vee oyunları kalmadıı... burdada tek yol serpildi....ee bu sefer o da birşey yapamaz.... bir süre tarığın etkisinde uzaklaşlaşmış olcaz.....yerini yaman'a bırakıyor ...bunlardan bu sonuç çıkıyor......ay zaten onunda gaz veren bir arkadaşı varr....(yane oya ablamzıın bu konuda üstünee tanımam yane)...
Dediğin gibi serpil heryerde yane...zaten hikayemizin başından berii hep huzursuzluk yarrttıı.... hep arayı bozan oldu ama bir o kadarda onları yaklaştırdıı....herşey lehine işledii....bu seferde dahda çok hırs yapacak eline koz geçti..gazete olayı..haberin tam Olarak ne oldığunu bilmiyoruz ama eğer oğuzda bu işin içindeyse çocuklarda yandılar....ama öylee değildir diye düşünüyoryum...SERPİL'İn sadece lafları bozabilir ortalığı gerer sadece...
evet daha diğer karakterlerimizn olayları gelişmede yane şimdi biri dah eklenirse olmaz...aynen yaa adana'Dan DA amma kişi geldii...ferit cepheisnden hep yeni bir karakter geldii.. dediiğin gib eda'nın tarafında gelse tamda bu aşk zamanındaa ohoh ne komedi sahneler çıkar ortaya hele annesi gelse...(tabi eğer biizm düşündüğümüz bir karakter ise....seda hanım:D.....ozamn izlemenin ayrı bir tadı olur gerçektenn...)......bakalım görcez önümüzde daha çok bölüm var..zaten gitikçee yılbaşınaa yaklaşıyorz..... bu hafta değil ama ondan sonrkai haftaa çam ağacı süler herkes... herkes kendi katında süsler herhal ....tiimur ve merve çok hevesli olurlar.....beraber kutlarlar keisn yinee vur patlasın çal oynasın eğlence......vee yeni bir yıla aberaber giriyorlar..iki aile bir yılada berbae rgirid..eee ne demişler nasıl girersen yeni bir yılaa bir sne öye geçermiş( aman cnm laf işte):D..nese şaka br yane bu olaylar harika olcak...yazıkça yine heycan basıyorr vallahii...
ama önümüzde atlatacağımız bir gazete olayı vee onun akabimnde gelişen yamanın patlama anınıu görcez.....bu gelişmeler naısl sonlanacak bakalımm....
Ecem...Çok doğru söyledin...Serpilin varsa yoksa lafları var...Çoğu zamanda boşa konuşuyor zaten...Bugüne kadar tutturduğu operasyonları fazlada değil...Onlarda dediğin gibi ters etki yarattı...
Ooo Ecem...Seda Hanım keşke gelse...Birde tahimn ettiğimiz gibi bir karakterse yaşadık hepimiz...Süper sahneler ortaya çıkar...Köşkte Aşık Oğuz-Eda'nın derdi azmış gibi yeni birisi daha eklenir...Düşünyorum o zaman köşkün neresine saklanacaklar artık...Bu arada çatı katı deyince aklıma Hababam sınıfının sigara kaçamakları geldi...Eda ile Oğuz bakalım çatı katında ne yapacaklar...Köşkün her bölgesini ustalıkla kullanıyorlar...
Aaa Yılbaşına yaklaşıyoruz...Ve bizim dizimiz haftalık olduğu için en geç 3 hafta içerisinde bu bölüm yayınlanmak zorunda...Düşünemiyorum bu bölümün güzelliğini,sevimliliğini...Oğuz başlar yine Köşkteki eski yılbaşı gecelerini anlatmaya...Çam ağaçları,Oğuzun ferite zılgıtları ve bunların gölgesinde Eda ile Oğuzun aşkları...Anlatırken bile süper...Ve dediğine katılıyorum...Köşkte yeni yıla birlikte girecekler ve yeni yılda öyle devam edecek...Oo süper...Ama bu satırları yazarken fazla kenidimi kaptırdığımın farkına vardım...Hemen geri vitese alıyorum ve pazartesiye dönüyorum...
"İşte İki Aile uçma etkisi yapar..."(Rızanın sloganlarına benzedi ama olsun...
Ecem ,Buğra harikasınız yılbaşı yaklaşıyo artık hiç birimizin dilinden düşmüyo maşallah!!!Bu yılbaşını hep romantik geçicek diye düşündük ama bence o kadar da romantik olmayabilir ki zaten Ferit unsuru varken bu pek mümkün değil bunun üstüne bi de yılbaşı kurban bayramına denk gelinceee Allaahh!!! seyreyleyelim eğlenceyii:happy0064 Kesin bi hafta önceden kurbanlık alınır ee ne de olsa köşkte yaşıyolar rahatlıkla besleyebilirlerr...Köşk ve kurbanlık...:img-hyste :img-hyste Ondan sonra kesin Merve ve Timur kurbanlığa bağlanır vee bayram günü kesmeyin diye tuttururlar:img-hyste Hatta kurbanlığı saklıyolarmış falann,kaçırıyolarmış evden Süper yaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ecem ,Buğra harikasınız yılbaşı yaklaşıyo artık hiç birimizin dilinden düşmüyo maşallah!!!Bu yılbaşını hep romantik geçicek diye düşündük ama bence o kadar da romantik olmayabilir ki zaten Ferit unsuru varken bu pek mümkün değil bunun üstüne bi de yılbaşı kurban bayramına denk gelinceee Allaahh!!! seyreyleyelim eğlenceyii:happy0064 Kesin bi hafta önceden kurbanlık alınır ee ne de olsa köşkte yaşıyolar rahatlıkla besleyebilirlerr...Köşk ve kurbanlık...:img-hyste :img-hyste Ondan sonra kesin Merve ve Timur kurbanlığa bağlanır vee bayram günü kesmeyin diye tuttururlar:img-hyste Hatta kurbanlığı saklıyolarmış falann,kaçırıyolarmış evden Süper yaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Eeee sonra ;)
Hekese merhaba...
Fragmanı izledim.Yani haklısınıs biraz karışık ama Eda-Oğuz bakımından zengin.
İlk başta Yaman eski haline dönüyor ''Karabela Yaman'';).Eda'yı ağlatmayı beceriyor yine bravo!!!
Sonra Eda-Oğuz yine galiba dışarıya çıkıyorlar.Kop kop olcak o sahneler ;).Eda-oğuz tartışması görmedim galiba bir yerde Eda biraz sinirli ama kime bilmiyorum.Ya neysee anlat anlat bitmez genel olarak
FRAGMAN=BİRAZ KARIŞIK-EDA OĞUZ YÖNÜNDEN ZENGİN
Ben geldim siz sustunus istersenis gidiyim ;)
Bu kadar sessizlik yeter napıyım bende fragmanın en'leriini sorıyım
Fragmana göre;
en güzel sahne
en komik sahne
en dram dolu sahne
en beğenmediğiniz sahne
Fragman olduğ için biraz daha farkılı
[
Hayri...Tamam Afiyet olsun...Kola kadar olmasada çayda idare eder...Görüşürüz...
Tekrar dizimize dönecek olursak...Özet ve Fragman beni mutlu etmeyi başardı bu hafta...Gerek gelişlerinin kolaylığı,gerekse içerikler çok iç açıcı...
Ve Hayri sen haklı çıktın...Geçen bölümün bittiği gün başlıyor yeni bölümümüz...Çılgın ve çılgın olduğu kadar dangalak veli ile Eda kavga ederken farkettim...
Şimdi düşünüyorum...Eda'nın reklam macerasının sonucunda artı ve eksileri...Ve sıralayarak daha net anlatacağımı düşünüyorum...
ARTILARI...
1-Tarık daha az fırsat bulacak...En azından artık işi bahane edemeyecek...
2-Oğuz her nekadar üzülsede bu gelişme Tarığı düşündükçe hoşuna gidecek...
3-Eda Köşkte daha çok vakit geçirecek...(Doğruyu söylemek gerekirse bu şık en çok benim işime geldi...Hayri ne diyorsun?...
4-Bu İki Aileyi dahada yakınlaştıracak...Zor günler onları kenetleyecek...
5-Küçük bir olasılık olmasına rağmen Yuva macerası tekrar başlıyabilir...
6-Tarığın satıl aldığı ev,elinde patladı...Onuda artık biricik Süreyyasına hediye etsin...
EKSİLERİ...
1-Tarık eskiden "Patron"ünvanından dolayı Eda'ya belirli oranda yaklaşabiliyordu...Artık daha cesaretli olabilir...
2-Eda çok ciddi bir maddi sıkıntıya girebilir...Şimdiki zamanda olmasa bile ilerisi için...
3-Aman iş bulmaya çalışmasın Tarık ve benzerlerine ihtiyacımız yok...
4-Üzülecek...Üzülecek...Üzülecek...
5-Acaba bir senelik kampanyanın ücretini geri ödemek zorunda kalacakmı...?...
İşte bunlar ilk aklıma gelenler...Ama dizimiz açısından düşününce iyi bir gelişme...Benim açımdan çok çok iyi bir gelişme...İşin içinde iftira olduğu için üzücü bir gelişme...Bunuda söylemekte yarar var...
göriceksin bugra abi
dedigin eksiler artilar olur yakinda, dizimiz gide gide, daha güzel olur, tabi heyecansiz da olamaz, biraz heyecan olicaktir, ve problemler cikar...
ama...
yinede süper gidicek dizimiz, artilar arti artilar olur.... eksikler artilar olur :D
bilmem anlayabildinizmi beni :D
ya ben göremiyoru,m,....yada benim mesajim silinmis ve cevap da bulamadim...resimleri sormustum hangi linkden acabilirim???
Ben geldim siz sustunus istersenis gidiyim ;)
Bu kadar sessizlik yeter napıyım bende fragmanın en'leriini sorıyım
Fragmana göre;
en güzel sahne
en komik sahne
en dram dolu sahne
en beğenmediğiniz sahne
Fragman olduğ için biraz daha farkılı
:img-hyste :img-hyste Valla ben de senin gibi düşünmüştümm hehe diimi insan sıkılıyo ben de diğer sayfalarda takılıyodum bi de cuma bugün yapıcak bişey de yokkk:img-wink: Aa olmuyo böyle ,şaka şaka neyse canım biz buluruz yapıcak bişeyler mesela senin sorunu cevaplıyımmm!
en güzel sahnee bence fragmanın başındakii Eda'nın Oğuz'u evden uğurlamasııı, çok tatlılar yaa bakışları falann :happy0064
en komik sahne
fragman da öyle çok komik bi sahne yok ama bence Eda'yı alnından öpmesi çok komik,aman çocuklar gelmeden hemen bak yakalanırsınız sonra heee
en dram dolu sahneAyyy Eda'nın ağlaması çok kötü yaa bence de orda Efe'Nin okuldan uzaklaştırıldığı haberinin alıyo,canım yaaa
en beğenmediğiniz sahne tabii ki Yamn'ın Eda'dan elinde gazeteyle hesap sorduğu sahnee,sinir oldum yaa bi de tabii çocuğun babası da çok sinir ama fragman da bişey aypmıyo o bölüme artık hehe
Emre çıkmış bile sıkıntıdan vallaa hehe ben biraz daha dayanmayı düşünüyorummm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
apple-core 08-12-06, 20:36 ya ben göremiyoru,m,....yada benim mesajim silinmis ve cevap da bulamadim...resimleri sormustum hangi linkden acabilirim???
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=195
buyur cnm iki aile ile ilgili bölüme bu linkten ulaşabilirsin...:img-yes:
BeyazGelincik1980 08-12-06, 21:27 dün geceyle bugün dolu dolu iki aile'yle geciyor...
dün gec vakit fragman resimlerini görmüstüm, aaa ne oluyor dedim kendi kendime, ama cok mutlu oldum tabiki de. fragmaninda bugün izleme firsati buldum, bugra ve bentanem sagolsun...(bugra aramiza yine hosgeldin). bu arada euro starda sasirdi galiba fragmani bugünden verdiler (hayri sende gördün mü?). fragmani erkenden vermeleri aslinda güzel bir gelisme, herhalde bu güzel gelisme gecen bölüm alinan reytinglerden kaynaklaniyor. bol reklam, erken gösterilen fragman dizimizin yükselisi demektir...HOLLEY
neyse özet ve fragman yorumlarima gelecek olursak, her ikiside cok kisa, hele fragman baya bir karisik, gelismeleri pek kestiremiyordum, ta ki özet gelene kadar (özetten önce fragman izleyince böyle oluyor)...
bizim tatli asiklarin kacakmaklari demek bu bölümde devam ediyor. bahce, mutfak, balkon derken simdi birde cati kati eklendi, ohh ohh baya bir ilerleme var, aman nazar deymesin. cati katini göstermiyorlar fragmanda, bakalim neler bekliyor bizi o cati kadinda. basta ferit bekliyor zaten onlari, su ferit ne cakall ya. sanki bizim tatli asiklarimizi takip ediyor koskoca köskde. bu sahneler cok güleriz, gerci biz daha cok güleriz bu diziyle...
fragman resimleri eklediginde de konuk oyuncumuzu bir türlü bir yere oturtamamistim ki, özeti okuyunca hersey aydinliga kavustu. demek bu adam atiyormus eda'ya iftirayi. ne insanlar var dünya da yahu, iftirayla bir yere varacagini zannediyor. iftira konusuda herhalde eda'nin bir adamla ayni köskde ask yasadigidir (tahminler yapilmis bu konu hakkinda bile, benimde düsüncem böyle). olaylar ta gazeteye kadar yansiyor, eda zor durumda, zaten o aglamasi, elinde gazete benim icime o kadar dokundu ki sormayin gitsin. tarik'da bu olaylar yüzünde eda'yi reklam kampanyasinda cikartiyor mus. bölyelikle isle ilgili tarik'dan kurtulmus olduk....
aslinda bu olaylar yaman'ni etkili hale getirmek icin yapilmis bir senaryo kurgusudur diye düsünüyorum. yaman pek bir sesizdi kac haftadir. bu hafta patliyacak galiba. hemen solugu eda'nin yaninda aliyor zaten.
cocuklarda ne yapalar acaba böyle bir itirafin karsinda. efe hele cok üzülecek yine, annesi serefsiz bir adamin yüzünde iftiraya ugruyor, kendini suclaya bilir efe "benim yüzümden oldu" diye.
eda'nin en büyük desdekcisi hic kuskusuz oguz olacaktir. onun güveni, onun sevgisi, onun aski, onun ilgis eda'yi oguz'a daha cok baglayacaktir. böyle olaylar onlari hep yakinlasiracak ve askarinin/sevgilerinin daha cok büyümesine sebep olacaktir...
özette ve fragmadan serpil yoktu, resimlerde de yok, ay hepden yok olsun...
Allah'ım birisi yorum yaptı inanamıyorumm :img-hyste :img-hyste
Nilgün çok güzel bi yorumla geldinn,biz de gelişmeleri pek kestiremiyoruz ,sadece,hepimizin ortak fikri Oğuz'un Eda'ya destek olması çok iyi olucakkk,sürekli birbirlerinin yanında olabilecekler böylece(gerçi aynı evde yaşıyolar zaten daha ne kadar birlikte olacaklar hehe)
Dediğin gibi bu iftira olayı Yaman'a duymaya başladığımız (sizi bilmem ama benim en azından) acıma duygumuzu biraz azaltmak için yapılmış olabilir...
Ay hakkaten Serpil yok hiç bi yerde bak mutlu oldum şimdi,hakikaten bu bölüm ne gibi bi fonksiyonu olacak serpilin yaa aklıma bişey gelmiyooo???
BeyazGelincik1980 08-12-06, 22:02 Allah'ım birisi yorum yaptı inanamıyorumm :img-hyste :img-hyste
Nilgün çok güzel bi yorumla geldinn,biz de gelişmeleri pek kestiremiyoruz ,sadece,hepimizin ortak fikri Oğuz'un Eda'ya destek olması çok iyi olucakkk,sürekli birbirlerinin yanında olabilecekler böylece(gerçi aynı evde yaşıyolar zaten daha ne kadar birlikte olacaklar hehe)
Dediğin gibi bu iftira olayı Yaman'a duymaya başladığımız (sizi bilmem ama benim en azından) acıma duygumuzu biraz azaltmak için yapılmış olabilir...
Ay hakkaten Serpil yok hiç bi yerde bak mutlu oldum şimdi,hakikaten bu bölüm ne gibi bi fonksiyonu olacak serpilin yaa aklıma bişey gelmiyooo???
gac gündür dogru dürüst yorum yapamiyorum, kismet bugüneymis. neden acaba fragman ve özet gelince burasi bosaliyor. vakit de o kadar gec degil ama...
evet nurdan tahminler gercekten hep ayni. insan baskada bir sey düsünenmiyor ki. yaman'nin sesizligi bu bölümle birlikte bozuluyor. uzun zaman olmustu onun eda'ya karsi sert tavirlarini izleyememiz. ben hic acimamistim ki ona. adamin kedisinde duygu yok ki ben niye aciyayim ona. bakalim bu olayla ilgili eda'ya ne sözler edip de bizim sinirlerimizi gerecek ekran basinda izlerken. eda'nin da basi hic beladan kurtulmuyor ki, canim benim ya. tam mutlulugu yakaliyor derken, hop hersey tepe taklak oluyor. ama onun biricik aski oguz var artik. üzüldügünde, aglandiginda, sevincinde, kisacasi her aninda yaninda olan bir aski var :img-yes:.
artik bu olaylardan sonra oguz'un eda'yi yaman'a karsi koruma cabalarini izleyecegiz, ve efe'de bu durumu fark edip oguz abisine karsi daha yakin davranacak, ve onun en büyük desdekcisi olacak (genel özet böyle yaziyor, olaylarda zaten yavas yavas bu özete dogru ilerliyor)
serpi'li mümkünse hic görmek istemiyorum nurdan.
Herkese Selamlar...
Tamam kimsenin olmadığını biliyorum ama alışkanlık işte...Günün değerlendirmesini yazmadan çıkamadım...Bugün değerlendirmeyi çok hak ediyordu çünkü...
Öncelikle Fragmanımız hemen ardından özetimiz geldi...Sanki hediye paketi gibi arka arkaya ve dolu dolu geldi...Eee bizede ne kaldı yorumlamak kaldı...Malzememiz boldu ve çok güzel bir pastalar yaptık...Bu saatte bu örnek garip oldu ama aklıma geldi işte...
Hemen mesajın silinmesi için daha fazla uğraşmadan yorumuma geçeyim...
Bu hafta Eda ile Oğuzu kaçamakları ile izleyeceğiz...Onlar tüm engellere inat dolu dizgin aşklarını sürdürecekler...İsterse çatı katında olsun...Inlar için farketmez...Ve yine o gözlerindeki sevgiyi,sıcaklığı göreceğimize eminim...Tüm mikrplara rağmen arada hüzünlerde olsa onlar o köşkün çatısı altında yine mutluluğu yaşayacaklarına inanıyorum...Hep diyorum ama onlar şuan aşkın et tatlı yerindeler...Büyüttükleri,suladıkları ağacın meyvelerini alma zamanı...
Neyse Bu akşamlık benden bukadar...Güzel bir akşam geçirdik...(Değilmi Hayri...Konuşulmadık birşey kaldımı...?...)Ben Pazar akşamına kadar aranızda olamayacağım...Hepinizi çok özleyeceğim...Kenidinize iyi bakın...Hayri başta olmak üzere tüm İki Aile Ailesinin burayı şenlendireceğine eminim...İyi Geceler...bye bye bye bye
Hoş bulduk canım..
Soruma cevap verdiğin çok teşekkürler..Tabi ki Melehat kendini kolay kolay dövdürmez:)..İnşallah dediğin gibidir...Yakında evlenirler hatta Ferit'e kardeş yaparlar:img-hyste
Sen de iyi bak kendine.Ben de sizleri çok seviyorum ama sık sık aranızda olamıyorum..:img-blush
iyi geceler
bye
iyi geceler...yada iyi sabahlar diyim artık...herhalde sabah okursunuz bunu...
sadece kısa bir yorumla bu güzel günü özetlemek istiyorum...
bugünde çok güzel yorumlar yapıldı...Buğra'nın ve Ecem'in dönüşü muhteşemdi...akşam biraz uzak kaldık...(Buğra nedenini biliyorsun...S ile başlıyor...)...neyseki Nilgün geçe kuşu varmış...burayı son bir kez ışıklandırdı...
bu arada Nilgün Star'a baktım...ama Terminatör 3'den başka birşey göremedim...;)
zaten elimizde fragman varken sorun değil...bentanem ve Buğra tekrardan sağolun...
defalarca izledik...inceledik...ezberledik fragmanını...tahminler yaptık...daha ne olsun...
burda olmadığımız sürece burayı boş bırakmadığınız için de teşekkürler...devamı da yarın artık...
Buğra gözün arkada kalmasın...merak etme...burası iyi elde...
hoşçakal...bye bye
BeyazGelincik1980 09-12-06, 00:47 evet gece kusunuz yine geldi, hehe...
hayri fragmani aksam haberleri oluyor ya euro starda onlar bitmisti bende tesadüfen gördüm. ondan sonra tv bakmadim zaten belki vermislerdir. neyse senin de dedigin gibi elimizde fragman var zaten...
bende bugünlük son yorumumu yazayim bari.
fragman cok kisa ve anlasilmaz olsada, özete cok kisa ve anlasilir olsada (bu nasil cümle oldu böye yahu) iki aile yine pazar günü gönülleri fethedecek.
oguz'la eda'nin o birbirlerine olan simsicacik bakislari benim kalbimi istiyor resmen. hele o kapidaki halleri cok tatliyidi, muftaktaki halleride ayni tatlilikta. cati kati kacamagimiz var bu bölüm. bakalim o cati katinda neler yasanicak, bu da bir merak konusu. ayrica yeni yönetmenimizin ve set ekibinin ilk bölümü bu 25. bölüm. fragmanda da anlasildigi üzere, hersey mükemmel. zaten fragmada merak edilecek o kadar sahneyi motajlayip koymuslar ki, herkes pazartesi günü saat 20:00 de, star tv'ye iki aile dizisine kitlensin diye.
neyse gece kusunuzdan bugünlük bu kadar, yarin devam ederiz insallah.
herkese iyi geceler, iyi sabahlar diyelim bari, hehe bye
yeni bölüm özeti nerde ben de okuyim :)
kardeşim...sende biraz gözlerini açsan zahmet olmaz...çünkü her yerde bulabilirsin...Star'ın resmi sitesinde mesela...ama dur senin için biraz zor olabilir...direk linki vereyim...kendini yorma...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10277&page=16
iyi okumalar...
~ topiqq ~ 09-12-06, 11:31 ben hala fragmanı görmedim ve çok merak ediyorum ama sizin sayenizde izlemiş kadar oldum o kadar güzel anlatmışsınız ki saolun ;)
_seboist_s 09-12-06, 12:23 Merhaba iki aile ailesi!!
Biliyorum fragman ve özet yorumu için geç kaldım:( ama bugün telafi etmeyi düşünüyorum olur mu?? olur olur balll gibi olur:D
===Önce özetle başliyim===
Valla özetimizin başları pek bi eğlenceli... Tatlı aşıklar Ferite yakalanıyormuş. Aa Feritte heryerden çıkar oldu cnm hehe.Yalnız benim anlamadığım Edayla Oğuz çatıda sohbet ediyo diyo özet. Ama fragmanda öyle bi sahneye ratlayamadım bide starın sitesinde olan bi resim var ordada yakalanıyolar Ferite ama çatıda değil. Acaba özet yine mi kandırıyo bizi?? (yok cnmmm:D) Eheh Edayla oğuz gerçektende Liseli aşıklar gibi oldu yaa...
Ve Özetin devamı beni üzdü aslında Tarıktan kurtulmak için güzel bi fırsat:D ama Eda açısından düşününce öyle değil. Acaba nasıl bi iftiraya uğruyo... (sizin tahminleriniz gayet mantıklıydı) Büyük ihtimalle dediğiniz şekil bi iftira olur. İşte Oğuzla aynı evde yaşadıklarını falan söyler.. de nerden biliyo? Off sen ne karışırsın be adam yaa çocuğunu şımartmış şımartmış halada şımartıyo. Oğlunun hatasını kabullenmediği gibi bide bi ailenin (önceden olsa iki derdim de artık bir) hayatını alt üst ediyo... Ya böyle Kendini bilmez Velilerde var yaaa. Artık bu haberden sonra kızlar Edaya destek olur. Damla umarım hala tavır almaya devam etmez. Oğuzun sonuna kadar destek olucagını hepimiz biliyoruz zaten. Efeyle Timurda annesinin arkasında olucaktır. Dediğiniz gibi Efe kendini suçlu hissedebilir. Timur yine çok olgun olucaktır. Yaman yine saldırıya geçiyomuş amann ya artık ona bişey demiycem içimden gelmiyor..
Şu iftira olayında işimize en çok yarıyacak taraf Tarıktan kurtulmak olucak. Ama hala kafamda soru işaretleri var. Tarık kolay kolay Edanın peşini bırakmaz gibi geliyo. Arık işi kullanamıycak ama çeşitli sebeplerle peşinde olabilir... Zaten Tarık gitti kendini bilmez veli geldi alla allaaa yaa. Biz sarı çiyan gitsin diyoruz o giderse kimbilir nası bi bela gelicek aman yaa kalsın o zararsız zaten kendi çapında geçiniyo işte...
===Gelelim fragmana===
Öncelikle ikizime çok teşekkür ederim böylee herkesin içinde:D Cnm bnm görür görmez haber verdi anlattı!!! Ve Buğra sanada çok teşekkürler iletici durumundaymışsın herkese atmışsın. Eheh sayenizde izledim fragmanı bende yoksaaa şuan avdaydım bilirsiniz siz beni (bir cumartesi klasiği:img-hyste )
Fragmanımız baya bi karışıkmış yaa özet olmasa çözemezdik. (yaa özet+fragman bütünlük oluşturuyo yani ikisinden biri olmazsa olmaz) Öncelikle Eda ve Oğuz sahnelerinin bolluğu çarptı gözüme; ee artık onlarrr "sevgili":D Oğuz kapıdan birtürlü ayrılamıyor... bi giriyor bi çıkıyor galiba.. Aşkından ayrılamadı tabi. Eheh orda bişey söylüyo ama ikizim dudakları okumuş öpücük istiyomuş... banada öyle geldi... Eheh Oğuz abide bi öpemedi gitti yani. Noldu Oğuz abi patadanak??:D aa ama alnından öpüyo... Ve yine patadanak olcak galiba Eda şaşırıyo çünkü... !!!Ayy tatlı aşıklarımız!!! Eda Oğuzu akşam gelince karşılıyo sabah uğurluyo süper ya.... (dört nokta:D) Edanın yemek yapışı sırasında bi sohbet geçiyo çok merak ettim neler konuşuyolar. İkiside çok mutlu yaniii ve tabiki çok tatlılar...
Yaman saldırıya geçti yine.. Aman yaa yine Edayı rezil edicek bişey yapmasında. Busefer Efe de cvp verir babasına (eger evdeyse)... Ayy o kendini bilmez veliye sinir oldum ben yaa (adam adıda kendini bilmez veli kaldı yane heheh) Oğuzla Eda dışarı çıkmışlar yine ama herhalde bu haberden sonra çıkmışlar yüzleri asık çünkü... yaa buarada Edanın ağlaması içimi çok acıttı yaa off ben p.tesi yine ağlıycam:icon_cry:
Dediğim gibi fragman çok karışıktı sahnelerin sıralamasını anlayamadım... Acaba ne zaman okuldan çağırıyolar, nezaman gazetede haber çıkıyo, bölüm sonu ne oluyo??? kafam karıştı yani neyse cnm pazartesiye ne kaldı???
Buarada bu bölüm yeni ekibin ilk bölümü buyüzdende ayrı bi merak var bende. (raziye burda) Bakalım nası olucak!
İlk önce hemen söyleyeyim, şu anda Star'da İlk Aile 24.Bölüm tekrar başladı, herkesin haberine...
25.Bölüm yorumlarına gelince, tamam bende iftira için Oğuz'la aynı evde yaşadıklarını yazacaklar dedim ama hala adamın nereden bildiğini anlayamadım, acaba oğlunuz oğlumu dövdü diye eve mi geliyorda, orada mı görüyor ne? Efe'nin arkadaşı basketbol koçu annen yüzünden oynatıyor diyordu, babasına söylediyse iftira bu da olabilir, reklam yıldızının oğlunun basketbol koçuyla ilişkisi diye, ama buna ailede kimse inanmaz yani.
Fragmanda bölüm sonu yok sanki, Yaman'ın eve gelişiyle biter herhalde, Oğuz Eda'yı korumak için şöyle fırlar öne, Yaman sen kim oluyorsun der, Oğuz'un ağzından sevgilisiyim gibisinden bir laf çıkabilir. Bilmem bölüm sonu gözükmüyor fragmanda bence...
İlk önce hemen söyleyeyim, şu anda Star'da İlk Aile 24.Bölüm tekrar başladı, herkesin haberine...
25.Bölüm yorumlarına gelince, tamam bende iftira için Oğuz'la aynı evde yaşadıklarını yazacaklar dedim ama hala adamın nereden bildiğini anlayamadım, acaba oğlunuz oğlumu dövdü diye eve mi geliyorda, orada mı görüyor ne? Efe'nin arkadaşı basketbol koçu annen yüzünden oynatıyor diyordu, babasına söylediyse iftira bu da olabilir, reklam yıldızının oğlunun basketbol koçuyla ilişkisi diye, ama buna ailede kimse inanmaz yani.
Fragmanda bölüm sonu yok sanki, Yaman'ın eve gelişiyle biter herhalde, Oğuz Eda'yı korumak için şöyle fırlar öne, Yaman sen kim oluyorsun der, Oğuz'un ağzından sevgilisiyim gibisinden bir laf çıkabilir. Bilmem bölüm sonu gözükmüyor fragmanda bence...
bytepoem hoşgeldin...
öncelikle haber verdiğin için teşekkürler...yalnız bizim burda Euro Star vermiyor tekrarı...ama sağol yinede Şule'yi gönderdim izlemeye :D
adama nerden biliyor sormuşsun...fragmanda doğru gördüysem köşke geliyor... orda görüyor onları herhalde...
2. olasıklığına da hayır diyorum...kimse inanmaz zaten dediğin gibi...
Bölüm sonu tahminine gelince...olabilir...Oğuz bu, çekinmeden söyler Yaman'ın yüzüne...ama fragmandan pek anlaşılmıyor...
belkide tamamen başka birşey olur...bölüm sonunu göstermemiş olabilirler...
değişik bir havası var bu fragmanın...yeni yönetmen ve ekibin etkisi...
Şule yorumunu zevkle okudum...geç oldu ama raziye sende meşhur sosunu ekledin...
özet genel olarak çok iyi... yalnız şu okulda geçenlere baya üzülücez saınrım
ikiaile_fan 09-12-06, 13:34 Ne zamandır buraya yazmıyordum ilk önce bir haber vereyim dün akşam town center da bahar yanılmazı gördüm telefonla konuşuyordu tam biz çıkıyorduk oda içeri giriyordu o olduğuna eminim resim çektircektim ama telefonum yanımda değildi:icon_sorr :img-yes: 24.bölüm yorumumu yapayım:img-pilot dizi gittikçe romantikleşiyor:img-pilot yine çok güzel bir bölümdü yeni bölümün fragmanını henüz görmedim.
_seboist_s 09-12-06, 14:28 bytepoem hoşgeldin...
öncelikle haber verdiğin için teşekkürler...yalnız bizim burda Euro Star vermiyor tekrarı...ama sağol yinede Şule'yi gönderdim izlemeye :D
adama nerden biliyor sormuşsun...fragmanda doğru gördüysem köşke geliyor... orda görüyor onları herhalde...
2. olasıklığına da hayır diyorum...kimse inanmaz zaten dediğin gibi...
Bölüm sonu tahminine gelince...olabilir...Oğuz bu, çekinmeden söyler Yaman'ın yüzüne...ama fragmandan pek anlaşılmıyor...
belkide tamamen başka birşey olur...bölüm sonunu göstermemiş olabilirler...
değişik bir havası var bu fragmanın...yeni yönetmen ve ekibin etkisi...
Şule yorumunu zevkle okudum...geç oldu ama raziye sende meşhur sosunu ekledin...
Evet Hayri beni gönderdin izlemeye çok iyi oldu gerçekten:D
bu hafta izleyememiştim tekrardan (bölüm özetini bi türlü indiremedim hep yarım kalıyodu) Neyseki izledim kendime geldim. Hayri sana gönderdiğin için, bytepoem sanada haber verdiğin için çok teşekkür ederim:D
Bu fragmanda gerçekten bölüm sonu kestirilmiyodu yani... Sizce artık böyle mi devam eder?? Fragman hep bize bölüm sonunu gösterirdi (hemde fragmanın sonunda gösterirdi) Bu haftadan sonra işimiz zorlaşıcak:D nası tahmin edicez bölüm sonunu??
Ne zamandır buraya yazmıyordum ilk önce bir haber vereyim dün akşam town center da bahar yanılmazı gördüm telefonla konuşuyordu tam biz çıkıyorduk oda içeri giriyordu o olduğuna eminim resim çektircektim ama telefonum yanımda değildi:icon_sorr :img-yes: 24.bölüm yorumumu yapayım:img-pilot dizi gittikçe romantikleşiyor:img-pilot yine çok güzel bir bölümdü yeni bölümün fragmanını henüz görmedim.
ilk önce hoşgeldin tekrar aramıza...seni hatırladım...eskiden bazen yazıyordun buraya...ama baya zaman geçti aradan...şimdi döndün ve güzel bir haber ile...
demek Bahar'ı gördün...ne şanslısın sen...nasıldı...kesin dizideki gibi doğal ve güzeldi...keşke onunla konuşsaydın...hergün fırsat olmaz böyle şeylere...heyecandan unutmuşsun belkide...sağol bizimle paylaştığın için...
fragmanı henüz görmemişsin...
Star'ında artık sık sık vermesi gerekiyor...biraz reklama dikkat edersen yakalarsın fragmanı...
Evet Hayri beni gönderdin izlemeye çok iyi oldu gerçekten:D
bu hafta izleyememiştim tekrardan (bölüm özetini bi türlü indiremedim hep yarım kalıyodu) Neyseki izledim kendime geldim. Hayri sana gönderdiğin için, bytepoem sanada haber verdiğin için çok teşekkür ederim:D
Bu fragmanda gerçekten bölüm sonu kestirilmiyodu yani... Sizce artık böyle mi devam eder?? Fragman hep bize bölüm sonunu gösterirdi (hemde fragmanın sonunda gösterirdi) Bu haftadan sonra işimiz zorlaşıcak:D nası tahmin edicez bölüm sonunu??
hoşgeldin :D tekrar...bu seferde başka bir adrese yolladım...:D
fragmanın sonu gerçekten bu hafta tam olarak kestirelemiyor...her hafta böyle olursada...ben açıkcası bunu hoş gözle karşılarım...böylece daha sürpriz ve daha bir heyecanlı oluyor...nasıl olsa izleyip görecez...
tahminlerimizi de yapabiliriz...fragman bu konuda sadece ipucu veriyordu...
~ topiqq ~ 09-12-06, 15:52 ben efe'nin kavga ettiği çocuğun babasının eda'ya ne iftira atıcağını gerçekten çok merak ediyorum..hem suçlu hem güçlü
Merhaba Hayri&Şule, tekrarı haber vermemin işe yaradığına sevindim, benim işime pek yaramadı. Bu cumartesi tembellik edip geç kaldığım işleri yetiştirmekten çalışmak zorunda kaldım, işde bilgisayarın köşesine tv penceresi açtım, hem çalışıyor hem bakınıyordum ki başladığını gördüm iki ailenin.
Fragman'a gelince, bölüm sonu belirsiz gibi, ve evet, katılıyorum gösterilmemesi fena olmayabilir. Yalnız fragmanın son sahnesinde Eda boncuklu iplerle kapalı olan bir kapıdan bakıyor, boncukları aralayıp gülümsüyor hafiften. Orası neresi tanımadım, bileniniz var mıdır?
Bu arada bilgisayar (Byte) ve şiir (Poem) hastası olunca bytepoem gibi bir nickname uydursamda, bilipde kullanmak isteyenler için gerçek adım Sami.
Ya arkadaslar sevincinizi paylasiyorum bende
Ama malesef son bölümü izleymedim Cok üzgünüm
Muhtesem ve cok romantik bi bölüm kacirmisim
Simdi Eda ve Oguz asklarini karsilikli yasamaya basladilar demi?
Edada evlilik teklifini kabul etti demi?
Bunlari soruyorum cünkü izleymediyimden cok merak ettim
Simdiden sagolun:img-wink:
_seboist_s 09-12-06, 16:46 Merhaba Hayri&Şule, tekrarı haber vermemin işe yaradığına sevindim, benim işime pek yaramadı. Bu cumartesi tembellik edip geç kaldığım işleri yetiştirmekten çalışmak zorunda kaldım, işde bilgisayarın köşesine tv penceresi açtım, hem çalışıyor hem bakınıyordum ki başladığını gördüm iki ailenin.
Fragman'a gelince, bölüm sonu belirsiz gibi, ve evet, katılıyorum gösterilmemesi fena olmayabilir. Yalnız fragmanın son sahnesinde Eda boncuklu iplerle kapalı olan bir kapıdan bakıyor, boncukları aralayıp gülümsüyor hafiften. Orası neresi tanımadım, bileniniz var mıdır?
Bu arada bilgisayar (Byte) ve şiir (Poem) hastası olunca bytepoem gibi bir nickname uydursamda, bilipde kullanmak isteyenler için gerçek adım Sami.
Evet Sami ismini bilmek güzel oldu gerçekten:D
Soruna gelince ben o boncuklu kapıyı mutfak kapısına benzettim. Mutfağın bahçeye açılan kapısı varya hani orası gibi geldi bana... Ne dersiniz???. Buarada o sırada Eda kime bakıyo acaba yaaa:D Ayy valla bu fragman benim aklımı karıştırdı yani...
evet dilan15,
Oğuz hemde 2 kere evlilik teklif etti, ilki çok aceleye gelmişti, Eda kararsız kaldı ciddi mi bu adam, yoksa kıskançlıktan kaptırmayayım diye mi teklif etti diye :) , sonra romantik ortam hazırlayıp, Eda'ya yüzük alıp tekrarladı teklifi Oğuz, Eda kabul etti, yüzüğü taktı, yemeğe gittiler, dans ettiler, bölüm bitti...
herkese tekrar merhaba...
öncelikle Sami memnun oldum...sende bana Hayri demeye başladın...beni zaten herkes tanıyor maşallah...
soruna gelince bende Şule gibi...o kapıyı mutfak kapısına benzettim...ama kime bakıyor oda merak konusu...Oğuz olabilir mi...başka kime öyle tatlı gülümsesin...
bu arada Sami Dilana güzel ve kısa özet vermişsin...bravo...
_seboist_s 09-12-06, 18:18 herkese tekrar merhaba...
öncelikle Sami memnun oldum...sende bana Hayri demeye başladın...beni zaten herkes tanıyor maşallah...
soruna gelince bende Şule gibi...o kapıyı mutfak kapısına benzettim...ama kime bakıyor oda merak konusu...Oğuz olabilir mi...başka kime öyle tatlı gülümsesin...
bu arada Sami Dilana güzel ve kısa özet vermişsin...bravo...
Evet Hayri yaa kime bakıyo orda Eda merak konusu yani. Ya Oğuz olabilir aslında... Hani Oğuz bi türlü edayı bırakıp gidemiyo yaa bi bakmışız Eda Oğuzu yollamış Oğuz geri gelmiş Mutfakta duruyo ayy nası gülerim yaa:D
Bide benim anlamadığım. Oğuz Edayı alnından öpüyor yaa Eda orda böyle bi şaşırıyo falan... Kızıyo mu acaba? İkinci tokatı atmasın:D (II. Tokat vakası...) ehehe:img-hyste
Evet Hayri yaa kime bakıyo orda Eda merak konusu yani. Ya Oğuz olabilir aslında... Hani Oğuz bi türlü edayı bırakıp gidemiyo yaa bi bakmışız Eda Oğuzu yollamış Oğuz geri gelmiş Mutfakta duruyo ayy nası gülerim yaa:D
Bide benim anlamadığım. Oğuz Edayı alnından öpüyor yaa Eda orda böyle bi şaşırıyo falan... Kızıyo mu acaba? İkinci tokatı atmasın:D (II. Tokat vakası...) ehehe:img-hyste
öncelikle bravo Şule...baya zor bir soru sormuşsun...bi düşünelim...bence kızmıyor...şaşkın bakıyor ama kızmıyor...tokat atmaz artık... şimdi bu alnından öpme bölümün başında oluyor herhalde...iftira olmadan ve o kendini bilmez veliye gelmeden herhalde...sence? :D
_seboist_s 09-12-06, 18:36 öncelikle bravo Şule...baya zor bir soru sormuşsun...bi düşünelim...bence kızmıyor...şaşkın bakıyor ama kızmıyor...tokat atmaz artık... şimdi bu alnından öpme bölümün başında oluyor herhalde...iftira olmadan ve o kendini bilmez veliye gelmeden herhalde...sence? :D
Evet yaa Eda ablamız kıyamaz artık tokat atmaya:img-in_lo (cevabın için çok teşekkürler;))
Şimdi Oğuz edayı alnından öperken edanın üstündeki kıyafetle Eda ağlarken giydiği kıyafet aynı. Ayrıca tarığın ve yamanın geldiği zaman da Edanın üstünde aynı kıyafet var... Yani bu olaylar aynı gün olucak. Sıralamaya gelirsek önce Eda gazeteyi görür, sonra yaman tarık mikropları gelir, sonrada Oğuzla Eda konuşurken oğuz destek olmak için alnından öper... Gibi geliyo bana. Edanın kendini bilmez veliyle konuştuğu sahneye bakıncada kıyafeti geçen bölümküyle aynı. Buarada sen haklı çıktın bunu söylemek gerek:D:D ehehe ... Pekii herşeyi saydık ama fragman sonunda ne olucak bir türlü kestiremiyorum. Herhalde seninde kafan karışıktır. Mutlu mu biter mutsuz mu?? Bence mutsuz biticek geçen bölüm okadar mutluydu ki yani bu bölüm mutsuz olcak gbi geliyo bana...
pazartesi günü çok eğlenicez arkadaşlar ama fragmanda sanki bişiler eksik gibi...
hayri tüm videolar müthiş tşkler:happy0064
Ben geldiimm!!
Fazla kalamıycam ama yine de buraya bişeyler yazmadan edemedimm..
Bugün de Hayri ve Şule coşturuyo burayııı:happy0064 Bu arada Sami adını öğrenmemiz iyi olduu,teşekkürler:img-wink: Memnun oldum!!
Ne güzel ya konudan konuya atlayarak fragmanı ve özeti tartışıyosunuzz:happy0064
Neyse arkadaşlar biraz ben de katılıyım mııı???
Şule sorduğun soruyu ben de cevaplıyım bence bölüm sonu mutsuz bitecek ama biz mutlu olucaz çünkü bence Eda bütün bu olanlar için çok çok üzgün olacak ama Oğuz onu teselli edicek ve bu bölüm Oğuz'un Eda'ya sarılması ve her şey geçicek ben hep yanındayım demesiyle bitebilir
Ya da Damla eğer iftira konusundaki tahminimiz doğruysa Eda ve Oğuz'a "bütün bunlar ne demek oluyo??" diye çıkışabilir ve burda biterrr
Ama ben bu bölüm sonunda bi sürpriz de olabilir diyorumm bi akrabanın gelmesi gibi yine bu iftiradan dolayı tabii kii
Çok seçenek var ya kestiremiyorum bi türlüü???
Evet yaa Eda ablamız kıyamaz artık tokat atmaya:img-in_lo (cevabın için çok teşekkürler;))
Şimdi Oğuz edayı alnından öperken edanın üstündeki kıyafetle Eda ağlarken giydiği kıyafet aynı. Ayrıca tarığın ve yamanın geldiği zaman da Edanın üstünde aynı kıyafet var... Yani bu olaylar aynı gün olucak. Sıralamaya gelirsek önce Eda gazeteyi görür, sonra yaman tarık mikropları gelir, sonrada Oğuzla Eda konuşurken oğuz destek olmak için alnından öper... Gibi geliyo bana. Edanın kendini bilmez veliyle konuştuğu sahneye bakıncada kıyafeti geçen bölümküyle aynı. Buarada sen haklı çıktın bunu söylemek gerek:D:D ehehe ... Pekii herşeyi saydık ama fragman sonunda ne olucak bir türlü kestiremiyorum. Herhalde seninde kafan karışıktır. Mutlu mu biter mutsuz mu?? Bence mutsuz biticek geçen bölüm okadar mutluydu ki yani bu bölüm mutsuz olcak gbi geliyo bana...
saydıkların çok mantıklı...kiyafetlere dikkat edersek aynı günde oluyor bunlar evet...Oğuz'da evli sevgilisini teselli ediyor :D yok pardon...daha evlenmediler...ama çok yakında :D
bu arada ben ne zaman haksız çıktım ki Şule aaa...
ama ozaman şimdi o pis coçuğun babası bölümün başında mı geliyor yoksa...kafam iyice karıştı...bunu nerden biliyorsun...
bölüm sonu hele hiç deme...mutsuz mu biter mutlu mu artık bilemiyecem...
Saminin öğlen yazdığı gibi Yamanın gelmesi ile bitebilir...Oğuz da bunu görünce Edayi korumak için bir lafa atar...öyle bitebilir...aklımdan doğru dürüst birşey çıkmıyor...
gerçekten bu fragman değişik oldu...umarım bölüm için positif olur...meraklı bıraktı bizi...
Merhaba...
Hayri ve Şule kop kop olmuş bugün ;).Yorumlarınızı okudum.Hiç boş kalmıyor burası.
Herkes özet yorumunu ,fragman yorumunu yapmış.Herkesin farklı düşünceleri var bakalım artık tahmin ettiklerimiz gerçekleşecek mi?
Bu arada bir şey anlatıcam''Ömrümce Hep Adım Adım Her Yerde Seni Aradım''işte bu şarkı zaten çok güzela ama İki Aile'miz sayesinde herkesin diline dolandı.Geçen gün okulda bir arkadaşım söylüyordu bende sen nerden biliyorsun onu dedim daha önce fln mı dinledin ''Hayır İki Aile saoulsun dedi;)''
Yani herkesin diline dolandı.İki Aile yine farkını gösterdi...
_seboist_s 09-12-06, 21:19 saydıkların çok mantıklı...kiyafetlere dikkat edersek aynı günde oluyor bunlar evet...Oğuz'da evli sevgilisini teselli ediyor :D yok pardon...daha evlenmediler...ama çok yakında :D
bu arada ben ne zaman haksız çıktım ki Şule aaa...
ama ozaman şimdi o pis coçuğun babası bölümün başında mı geliyor yoksa...kafam iyice karıştı...bunu nerden biliyorsun...
bölüm sonu hele hiç deme...mutsuz mu biter mutlu mu artık bilemiyecem...
Saminin öğlen yazdığı gibi Yamanın gelmesi ile bitebilir...Oğuz da bunu görünce Edayi korumak için bir lafa atar...öyle bitebilir...aklımdan doğru dürüst birşey çıkmıyor...
gerçekten bu fragman değişik oldu...umarım bölüm için positif olur...meraklı bıraktı bizi...
Hayri bana kendini bilmez veli bölüm başında gelicek gibi geliyo kıyafetlerden öyle anladım...
Eheh dimi yaa Oğuz sevgilisini teselli ediyor. Ayy tatlı aşıklar yaa (bugün kaçıncı oldu bu:D)
Bölüm sonu cidden kestirilmiyor yani... Haklısın...
NuraycıM; senin dediğin gibi ikisinin sarılmasıyla bitse çok durgun ama mutlu bi son olur... Eğer Damlanın çıkışması ile biterse... yok yok Allah korusun onu eleyelim yaa:D Korktum şimdii bak... Konuk oyuncu kısmına gelince. Neden olmasın erken demiştik ama olabilir yani... Edanın ailesinden birini görmeyi hepimiz çok isteriz yani... Hadi bakalım:D
Sorumu yanıtladıgınız için saolun arkadaşlar;);)
zeynepppaliii 09-12-06, 22:02 arkdaslar bn feriti çok beğeniyorum çok tatlı bi adam...:)
önceden kaçırmadan izliodum ama bu aralr bakamadım...:( mesela feritle damla nası barıştı???birisi anlatırsa sevinirim...:)
ama video varsa daha ii olur...:)
Ne kadar kötümsersin Şule(aynı ben ;) )
Ama haklısın bencede bu kadar yi şeyin ardından kötü bir son yaparlar bizde geçen bölümdeki güzel gelişmlerrle yetiniris...
Bu bölüm baştan sona kötü olumsuzluklarla sürmez zaten fragmanda Eda Oğuz sahneler |