Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
bu haftaki bölüm de süperdi.eda ve oğuz'un görüşmek için harcadıkları emeğe ferit her defasında sekte uğrattı.ferit'e açıklasınlar artık.zaten biliyor çocuk. :img-yes: gazete olayı çıkınca oğuz'un herşeyi açıklayabileceğini düşündüm.o benim nişanlım der dedim ama olay o kadar büyümedi.evlensinler artık dimi.:happy0064
_seboist_s 12-12-06, 23:58 Ne bu arkadaşlar böyle bi duygu selidir gidiyo ben mi ruhsuzum yaa inanamıyorum ben hiç duygulanmadım yani Eda'nın fenalaşması , o iftira haberi falan kötüydü de ben orda sadece sinirlendim yanii:img-hyste
Allah'ım noluyo bana bu yaz çok mu ağladım acaba,göz yaşı pınarlarım kurudu galibaa ,duygusuz bi insan olma yolunda ilerliyorummm Nayıırrr!!
Ama yok yaa duygusuz olsam İki Aile'yi bu kadar çok sever miydimm diiimi?Ohh böyle de toparlarım iştee!!!
hani sevdiğinin yüzünde göreceğiniz bir tebessüme bazen kıymet biçemiyor insan.!!
Yalnız bu lafa bittiğimi ben de itiraf ediyorumm:img-yes:
Şule bu arada son yorumunu da okudum tabii damda da dans etsinler hatta bacada dans etsinler daha rahat olur sankii,hem bacayı şömine misali de düşünebiliriz...
"Efendim köşkümüzün diğer bölümleri çocuk+Ferit vs. sebeplerinden dolayı rezervedir,siz bizim daimi müşterimizsiniz Oğuz Bey size bi kolaylık yapalımm şömine olmadı baca olsun ha aşağısı ha yukarısıı ne farkeder????":img-hyste :img-hyste
Not:Bu arada köşkte şömine olmadığını biliyorum o kadar kopmadım henüz hayattan
Neyse ben bunu rüyamda görmek için yatmaya gidiyorum ,başka yerde göremem zatenn,hadee!!!
Hepinize iyi gecelerrr,tatlı rüyalarbye bye bye
Ayy bak şimdi çıkıcam çıkıcam bir yorum görüyorum cvp yazmadan olmaz diyorum:D Şimdi Nuraycım yok cnm yanii duygusuz olduğunu düşünmüyorum yanii sende güzel ifade etmişsin duygusuz olsan iki aile ile işin ne dimi ama... Ama herhalde biz aşırı duyguluyuz yaa ya da şöyle diyim bak uygulamalı olsun; Duygusallığı böl kademelere ben en üst seviyesinde olurum yanii oyuzden hiç panik yapma sen...
Süpersin cnm yaa bayıldım şu espiri dolu yoruma
""Efendim köşkümüzün diğer bölümleri çocuk+Ferit vs. sebeplerinden dolayı rezervedir,siz bizim daimi müşterimizsiniz Oğuz Bey size bi kolaylık yapalımm şömine olmadı baca olsun ha aşağısı ha yukarısıı ne farkeder????"" Ehehe ayy süpersin yaaa...
NOT: ehehe nasılki biz köşkte bodrum olmadığını bildiğimiz halde oraya yerleşme planları yapıyoruz seninde şömine varmış gibi düşünmen gayet doğal:D Hayal dünyası işte naparsın...
Şu kapanış cümleside süper anca rüyalarda diyosun... Bak ben çok sevdim bu bodrum, baca, dam maceralarını; gidip bende bunları bi rüyamda göriyim dediğin gibi anca nerde olur bu olaylar eheh:img-hyste "rüyalarda buluşuruzz" :D Yarın görüşürüzzz
Ayy bak şimdi çıkıcam çıkıcam bir yorum görüyorum cvp yazmadan olmaz diyorum:D Şimdi Nuraycım yok cnm yanii duygusuz olduğunu düşünmüyorum yanii sende güzel ifade etmişsin duygusuz olsan iki aile ile işin ne dimi ama... Ama herhalde biz aşırı duyguluyuz yaa ya da şöyle diyim bak uygulamalı olsun; Duygusallığı böl kademelere ben en üst seviyesinde olurum yanii oyuzden hiç panik yapma sen...
Süpersin cnm yaa bayıldım şu espiri dolu yoruma
""Efendim köşkümüzün diğer bölümleri çocuk+Ferit vs. sebeplerinden dolayı rezervedir,siz bizim daimi müşterimizsiniz Oğuz Bey size bi kolaylık yapalımm şömine olmadı baca olsun ha aşağısı ha yukarısıı ne farkeder????"" Ehehe ayy süpersin yaaa...
NOT: ehehe nasılki biz köşkte bodrum olmadığını bildiğimiz halde oraya yerleşme planları yapıyoruz seninde şömine varmış gibi düşünmen gayet doğal:D Hayal dünyası işte naparsın...
Şu kapanış cümleside süper anca rüyalarda diyosun... Bak ben çok sevdim bu bodrum, baca, dam maceralarını; gidip bende bunları bi rüyamda göriyim dediğin gibi anca nerde olur bu olaylar eheh:img-hyste "rüyalarda buluşuruzz" :D Yarın görüşürüzzz
Canım ben de senin "konu yanıtladığını "görünce bana yazdığını düşündüm o yüzden seni bekliyorum burda valla:img-wink:
Vayy be kademeler hee böyle kendimi hukuk başlangıcı dersinde hissettim birdenn canım süpersinn,aramızda kalsın hoca senin kadar iyi anlatamıyo:img-hyste
Diimi canım ya hayallerime kim sınır koyabilir yani istersem köşkümüzde şömine de olur,bodrum da olur,gizli geçit de olur ,(Ayy bak aklıma geldi Oğuz'un odasından Eda'nın odasına gizli geçit varmışş ,:img-hyste ay ben bunu kesin rüyamda görcemm:happy0064 )Neyse coştum yinee!
Yarın görüşürüz Şulecimm,eğer ben bunu bitirdiğimde hala ordaysan cevap yazmana gerek yok,yoksa birbirlerinden önce telefonu kapatamayan aşıklara döncez:img-hyste :img-hyste Ben de çıktım!
Hepinize iyi geceler,tatlı rüyalarrbye bye
Yaa Efe'yle Ceren aşık olmasın onlar kardeş olcak yaa olmaz öyle şey,şimdiden abi-kardeş gibi didişmeye başladılar bile illa herkesin birbiinie aşık olması gerekmiyooo ya böle bişey olursa beni çok rahatsız eder söyliyim yani!:img-wink:
Neyse canım bakalım görücez umarım olmaz ya:icon_sorr
Herkese günaydınlar,
Nuray kesinlikle destekliyorum seni, sadece seni değil benide, bir sürü kişiyide eminim çok rahatsız eder bu. Gülbence üzgünüm ama böyle bir aşk hiç doğru olmaz ve yapmazlar. Yani senaryomuz, dizimiz mükemmel diyoruz, ama hepsinin dibine dinamit koyup havaya uçurmak isterlerse anca böyle bir aşk çıkartıp yaparlar. Dizinin başından beri amacı belli, iki aileyi, tek aile haline getirmek, 5 çocuğu kardeş, Oğuz/Eda'yı anne baba havasına sokmak. Şu anki yakınlaşmaları emin ol kardeş sevgisine doğru adımlar. Böyle bir aşk yaparlarsa zaten, dizinin senaryosu çok tuhaflaşır, Oğuz/Eda farkedince çıldırır bu konuda, ne yapacaklarını bilemezler. Valla bende çok soğurum diziden böyle durumda.
Yok, yok düşündükce asla olmaz diyorum. Emin ol bizim senaristler hayatta böyle bir şey yapmazlar. Bir sürü aynı evde yaşayan, gerçekten birbirini kardeş gibi seven üvey kardeşler var gerçek hayatta, dizimiz aile hayatına örnek olmaya çalışırken böyle bir şey yapmaz, gözümden düşer senaristler bir anda.
İlk önce sondakika, yazılarındaki uslubun ve düşüncelerin harika, sen yazmaya biz okumaya devam edelim :)
_seboist_s, Hala konusunu düşünmemiştim, evet sürekli ortaya çıkıyor Eda'nın halası. Annesini hiç duymadım, ama ablası vardı, o da aramıştı 1-2 kere, hatta yanına kaçıyordu bir ara Eda galiba. Evet, bencede yakın bir sürede akrabalar ortaya çıkacak, ilişkiye destek veya köstek olacaklar, halada bunlardan biri olabilir.
Ve birazda sosyal konular, söylediğin gibi _seboist_s basına dikkat, gazete/dergi/radyo/tv'deki her şeyi doğru kabul edip yargısız infaz yapmayalım, kendi düşüncelerimizin/vidanımızın eleğinde eleyelim haberleri. Şu dizi bize bunu bile anlatmaya çalıştı ya, ne diyim artık, çok güzel konulara değiniyorlar.
Herkese günaydınlar,
Nuray kesinlikle destekliyorum seni, sadece seni değil benide, bir sürü kişiyide eminim çok rahatsız eder bu. Gülbence üzgünüm ama böyle bir aşk hiç doğru olmaz ve yapmazlar. Yani senaryomuz, dizimiz mükemmel diyoruz, ama hepsinin dibine dinamit koyup havaya uçurmak isterlerse anca böyle bir aşk çıkartıp yaparlar. Dizinin başından beri amacı belli, iki aileyi, tek aile haline getirmek, 5 çocuğu kardeş, Oğuz/Eda'yı anne baba havasına sokmak. Şu anki yakınlaşmaları emin ol kardeş sevgisine doğru adımlar. Böyle bir aşk yaparlarsa zaten, dizinin senaryosu çok tuhaflaşır, Oğuz/Eda farkedince çıldırır bu konuda, ne yapacaklarını bilemezler. Valla bende çok soğurum diziden böyle durumda.
Yok, yok düşündükce asla olmaz diyorum. Emin ol bizim senaristler hayatta böyle bir şey yapmazlar. Bir sürü aynı evde yaşayan, gerçekten birbirini kardeş gibi seven üvey kardeşler var gerçek hayatta, dizimiz aile hayatına örnek olmaya çalışırken böyle bir şey yapmaz, gözümden düşer senaristler bir anda.
merhaba...
Nuray ve Sami sizinle hem fikirim bu noktada...kesinlikle yalnış olur...aşk değil ama kardeş sevgisi dediğin gibi...okulda zaten kardeş gibiler...
Eda ve Oğuz gibi didişiyorlar hep tamam...ama bu aşk işaretleri değil bence...
Dizinin başından beri amacı belli, iki aileyi, tek aile haline getirmek, 5 çocuğu kardeş, Oğuz/Eda'yı anne baba havasına sokmak.
dito !
ben senaristlere güveniyorum...
Arkadaşlar, özet buradan silinmiş doğru olarak, multimedya-bölüm özetleri bölümünede eklemiştim bilgilerinize!!!!
Özetide gönderdiler ya çarşambadan, kesin bu akşam veya yarına fragmanda çıkar. Bence rating arttırkca reklamı arttırıyorlar. Öylesine bakayım dedim, ans sitesine çıkmıştı özet.
Hayri hem fikiriz ama, dito! nedir????
Özet çok iyi geldi bana, tahmin ettiğimiz gibi (Nuray 6.şık gecikmeli de olsa çıkıyor) Oğuz/Eda iftira üstüne bir de yakalanınca artık rezil olmadan açıklayalım dediler çocuklara. Zor ve komik olacak durumları. Numan'a üzülüyorum. Son sahanede ise, Eda'ya süpriz ise tahminim Yaman'dan velayet davası için mahkeme celbi gelir. Neyse yorumlara sonra devam ederiz, biraz daha özet inceleyeyim.
öncelikle Sami çok teşekkürler özet için...
bu hafta yine erkenden geldi...yaşasın...
Oğuz’la Eda’yı yakalayan Ferit,artık vaziyeti anlamıştır ve bunu Damla ile ilişkisinin lehine kullanmaya karar verir. Ferit Damla’ya ilişkilerini babasın açıklması konusunda baskı yapar. Ama Damla buna yanaşmaz.
neydi Feriti ve Damla ilişkisini az gördük geçen bölümde...buyurun size Damla ve Feritdolu bir bölüm...
Ferit vaziyeti anlamış durumda...daha ne olsun...Eda ve Oğuz'u, sanıkları suçüstü yakaladı :D
kararı almış kendi lehine kullanamak istiyor bunu...yalnız Damla buna yanaşmıyor...haklı olarak...Ferit kadarını bilmiyor o...
Sabutay ise Damla’nın yeni numarasını öğrenmiş sürekli taciz telefonları açar. Ferit Damla’yı okula kendi götürüp getirmeye başlar. Onları takip eden psikopat Sabutay’ın kıskançlıktan gözü döner ve tehlikeli planlar yapar.
bu Sabu inadından vazgeçmiyor...şimdide tehlikeli olmaya başlıyor...
bu işin sonu Sabutay Damla'yı kaçıracak gibi gözüküyor...
Eda ve Oğuz ise Ferit’te yakalanmış olmaktan ötürü çok rahatsızlardır. Daha fazla uzatmayıp durumu çocuklara açıklama kararı alırlar. Her ikisi de çocukların vereceği tepkiden kormaktadırlar.
bu ne hız...ne kadar çabuk açıklama kararını aldılar...gizli buluşmalar ve tatlı kaçamaklar bitti sanırım...coçukların tepkisini çok merak ediyorum...
Safiye Muhtar’ın evlenme teklifini kabul eder ve Oğuz’dan kendini istemeye köşke gelmesini söyler. Her şeyin yolu yordamı ile olmasını isteyen Safiye tıpkı genç kız gibi büyük bir heyecanla Eda ve Oya ile gelinlik bakmaya çıkar.
Safiye ablamız genç bir kız gibi çok heyecanlı demek...doğal olarak tabi...eee bu yaştan sonra gelin olmak herkese nasip olmaz...Eda ve Oya ile gelinlik bakamya gidiyorlar...ooo komik sahneler bizi bekliyor...
herhalde bir gözle kendisi için de bakar Eda...
Serpil ise Eda’nın kocası Yaman ile iş ortalığı yapar. Amacı Eda’ya zarar vermektir. Yaman’ı çocukların velayetini alması için kışkırtır.
özet tarıktan bahsetmiyor...ama onun yerine Serpil ve Yaman ittifakı ilerliyor...
bu cadıdan kurtuluş yok galiba...bizi sinir edecek yine...
Muhtar delikanlı gibi Oğuz’dan Safiye’yi istemeye köşke gelir. Köşkte Oğuz adet icabı Safiye’yi vermekte nazlanınca büyük heyecan yaşanır. Haberi alan ve Muhtar gibi 40 yıldır Safiye’ye aşık olan Numan fenalık geçirir.
Muhtarı delikanlı gibi köşke geliyor demek...düşündükce gülüyorum...izleyince de güleceğiz...taki Numanın fenalaşmasına kadar...yazık oldu Numan amcaya...inşallah birşey olmaz...
Köşkte düğün hazırlıkları yapılırken Eda’yı kötü bir süpriz beklemektedir.
ve yine süpriz...kesin Yamanla ilgili...coçukları almak için vekalet çıkartmış olabilir mi?
Aynı fikirdeyim Hayri, kesin Serpil'in gazıyla velayet davası açıyor Yaman.
Valla söylediğin gibi olaylar acayip hızlandı ve hep dizideki bazı kötü olaylar tetikliyor bunları. Oğuz kıskandı öptü, Eda kıskandı maça çağırdı, Oğuz kıskandı evlenme teklif etti, iftira çıktı çocuklara açıklama kararı aldılar ve şimdi velayet davası. Buda evlilik işini hızlandırır bence. Bunlar köşkte aşk yaşıyor, çocuklar çok uygunsuz ortamda derse Yaman alır çocukları mahkemede, tek kurtuluşları Oğuz&Eda'nın acilen evlenmesi ve uygunsuz ortamı kaldırması. O zaman Yaman'ın dava sebebi kalmaz. Gidiş buraya doğru bence.
İşin özü kötü olaylar sürekli işleri hızlandırıyor görünen...
Arkadaşlar, özet buradan silinmiş doğru olarak, multimedya-bölüm özetleri bölümünede eklemiştim bilgilerinize!!!!
Özetide gönderdiler ya çarşambadan, kesin bu akşam veya yarına fragmanda çıkar. Bence rating arttırkca reklamı arttırıyorlar. Öylesine bakayım dedim, ans sitesine çıkmıştı özet.
Hayri hem fikiriz ama, dito! nedir????
Özet çok iyi geldi bana, tahmin ettiğimiz gibi (Nuray 6.şık gecikmeli de olsa çıkıyor) Oğuz/Eda iftira üstüne bir de yakalanınca artık rezil olmadan açıklayalım dediler çocuklara. Zor ve komik olacak durumları. Numan'a üzülüyorum. Son sahanede ise, Eda'ya süpriz ise tahminim Yaman'dan velayet davası için mahkeme celbi gelir. Neyse yorumlara sonra devam ederiz, biraz daha özet inceleyeyim.
Sami yine dito ! :D
dito=sana katılıyorum...
Star artık akıllandı...özeti çarşamba ve fragmanı perşembe vermeleri...bol bol reklam yapmaları...
artık işi şansa bırakmıyorlar...çoktan böyle olması gerekiyordu...
nede olsa İki Aile Starın şuan en çok rating alan dizisi...
çekimler bitiyse mutlaka fragmanı da yarın yayınlanabilirler...öyle olursa başka birşey istemem zaten...
BeyazGelincik1980 13-12-06, 14:34 dün gece aranizda olmadim ama bütün yorumlarinizi okudum. okurken cok güldüm ayni zamanda da duygulandim, neden acaba (sule ve bugra bilir sebeplerini!!!)
duygusallik ve komedi bir arada olunca bu yorumlarada yansiyor. zaten dizi de genel olarak duygusallik ve komededi bir arada yürüyor. hüznü komediyle haramanlayip bizlere güzel bir sekilde sunuyorlar ve bu yüzden ben bu diziyi cok seviyorum. cogu dizide oldugu gibi duygu sömürüsü yok. (bu arada bende basladim duygusallik duygasallik diye, daha bugünki ilk yorumumda, bakalim bunun sonu nereye varacak).
eda'nin gazetedeki iftira haberini okudugunda ki o yüz ifadesi, ve okudukca degisen mimikleri, gözlerinin dolu dolu olmasi, saskin olmasi, aglamasi, sandelyeye güclükle oturmasi ve sonra bayilmasi beni de cok duygulandirdi. halada duygulandirmakta. sonrasinda ki oguz-eda konusmalari bir cafe de ve etrafdaki insanlarin anlamadan dinlemeden bir insani yargilar sekilde konusmalari ve bakislari beni yine duygulandirdi. buradaki mesaj cok önemli. önyargili olmamak lazim. hele kulaktan yada basindan duyulan haberle hic inanmak lazim. eda'nin oradaki bakislari hissettigi andaki üzüntüsü ve saskinligi benim icimi burktu izlerken, "insanlar nasil bakiyorlar bana, önceden resim cektirirlerdi, ben bu insanlar ne yaptim" demesi cok hüzünlüydü. herkesin yorumlarindan da anlasildigi üzere bu sahneler duygu yüklüydü...
bir de eda'nin oguz'la timur'un baba-ogul iliskisini gördügü anda ki mutlugu/sevinci beni cok duygulandirdi.
iste bunlarda benim en cok duygulandigim anlardi. amma da cok duygulanmisim be. sule sana sunu söyliyeyim sen demissin ya "duygsalligi bölünce kademelerde en üste olurum" diye, bundan cok emin olma bence. cünkü ben senden daha duygusalim galiba. agliyan herkese aglarim/duygulanirim, o kadar duygusalimdir. neyse duygu duygu yeter artik azicik da güzel komik seylerden bahsedelelim, hehe...
BeyazGelincik1980 13-12-06, 14:41 az önceki yorumu yazarken özet gelmis bile, holley. bu hata özet erken geldi yine. yarin fragman. dolu dolu olacagiz yine. özeti okudum ama su son cümledeki kötü süpriz kafami karisirdi yine. bu arada süprizlere basladik yine. uzun zamandadir süpriz sözcügü gecmiyorudu özette, allah allah ya...
Aynı fikirdeyim Hayri, kesin Serpil'in gazıyla velayet davası açıyor Yaman.
Valla söylediğin gibi olaylar acayip hızlandı ve hep dizideki bazı kötü olaylar tetikliyor bunları. Oğuz kıskandı öptü, Eda kıskandı maça çağırdı, Oğuz kıskandı evlenme teklif etti, iftira çıktı çocuklara açıklama kararı aldılar ve şimdi velayet davası. Buda evlilik işini hızlandırır bence. Bunlar köşkte aşk yaşıyor, çocuklar çok uygunsuz ortamda derse Yaman alır çocukları mahkemede, tek kurtuluşları Oğuz&Eda'nın acilen evlenmesi ve uygunsuz ortamı kaldırması. O zaman Yaman'ın dava sebebi kalmaz. Gidiş buraya doğru bence.
hukuktan fazla anlamam (Nuray bu konuda yardım edebilir belki ?:D)
ama velayet davası açmayı düşünseler bile ama Yaman'ın herhangi bir kötü alışkanlığı ortaya çıkarsa(alkol problemi mesela)...bu konuda başarılı olurmu...olmaz tabi...işte ozaman Serpil devreye geçecek gibi...kesin böyle birşey yok falan diyecektir...
tabi dediğin de çok mantıklı coçukları uygunsuz ortamda gösterecektir...bu durumda dediğin tek çare Oğuz ve Eda'nın acilen evlenmesi olacaktir...
tabi herşey eüer Yaman velayet davasını açacaksa...bence süpriz 80% odur...başka seçenek aklıma gelmiyor şuan...
BeyazGelincik1980 13-12-06, 14:47 Aynı fikirdeyim Hayri, kesin Serpil'in gazıyla velayet davası açıyor Yaman.
sana bende katiliyorm sami, bende kötü süpriz olayini okuyunca bunu düsündüm hemen. ya yazik eda'ya, bu kadin tam mutlu oldum derken, hep etraftaki akbabalar saldiriya geciyor. eger velayet davasi bu bölüm acilirsa, bizim tatli asiklarimizin evliklik iside kapi da demektir. bakalim yaman bey efendi o zaman ne yapacak. zaten bu gazetedeki iftari olayi herseyi hizlandirdi hem yamani ataga gecirdi hemde eda-oguz iliskisini.
Nilgün hoşgeldin...ve haklısın o cafeden çıkardığın mesaji bende aldım...sen dile getirdin herzamanki gibi...kesinlikle önyargılı olmamak lazım...
demek Şule'den daha çok duygusalsın...alla alla...soğuk kanlı değilim bende çok duygulandım ama yaş dökmeye kadar yetmedi ;)
daha çok Efe'nin annesine tatlı getirdiği sahnede duygulandım bilmem neden...ve tabiki Oğuz'un Timur'la baba-oğul sahnesinde...orda gözüm doldu birazcik...;)
ve doğru söyledin kaç haftadır süpriz kelimesini ağızımıza almamıştık...ve yine geldi...galiba yeni yönetmenimiz süprizleri seviyor...
özet yorumunu bekliyorum Nilgün...(bunu yazarken yapmışsın belki...)
BeyazGelincik1980 13-12-06, 15:16 özete gelince...
Oğuz'la Eda'yı yakalayan Ferit,artık vaziyeti anlamıştır ve bunu Damla ile ilişkisinin lehine kullanmaya karar verir.Ferit Damla'ya ilişkilerini babasına açıklması konusunda baskı yapar.Ama Damla buna yanaşmaz.
son sahneden devam eden bir bölümle karsi karsiyayiz. bizi acemi-tatli asiklar yakalandiklari gibi herhalde bir aciklama da yapiyorlar ferit'e. bu aciklamalari izlemek pek zevlik olacaktir, hele oguz'u düsündükce kekelemeye baslar yine, herseyi birbirine karistirir :img-hyste.
ferit'e ne cakall cikti. damla'yi iliskilerini oguz'a aciklamasi icin sıkıstırıyor. neden böyle bir davranista bulunuyor anlamadim gitti. beyenmedim davranis bicimini. eger damla babasina söylemezse iliskilerini, eda-oguz iliskisini damlay'a söyleyecek galiba. bende ferit'ten neler beklerken neyle karsilastim. güyo o damla'yi oguz-eda iliskisi icin yumusacakti, tam ters köse olduk yine...
Sabutay ise Damla'nın yeni numarasını öğrenmiş sürekli taciz telefonları açar.Ferit Damla'yı okula kendi götürüp getirmeye başlar. Onları takip eden psikopat Sabutay?ın kıskançlıktan gözü döner ve tehlikeli planlar yapar.
bu sabu'nun gözü dönmeye basladi, hic hos olmayan seyler bekliyor bizi, en cok da buna üzülüyorum. ben bu dizinin vurdulu-kirdili, kanli-manli, mafaya vari bir dizi olmasini istemiyorum acikcasi. sabu'ya bu gözü dönmüs halleri ferit'e kötü seyler yaptiracak, hemde cok kötü seyler...
Eda ve Oğuz ise Ferit'te yakalanmış olmaktan ötürü çok rahatsızlardır. Daha fazla uzatmayıp durumu çocuklara açıklama kararı alırlar.Her ikisi de çocukların vereceği tepkiden kormaktadırlar.
acaba aciklaya bilecekler mi?. kesin araya yine bir seyler girer. onlarin korktugu kadar bende korkuyoruz cocuklarin tepkisinin, en basta damla'dan...
Safiye Muhtar'ın evlenme teklifini kabul eder ve Oğuz'dan kendini istemeye köşke gelmesini söyler.Her şeyin yolu yordamı ile olmasını isteyen Safiye tıpkı genç kız gibi büyük bir heyecanla Eda ve Oya ile gelinlik bakmaya çıkar.
ay millet dügünümüz var yakinda. güya safis gelinlik istemiyormus. gecen hafta eda'dan duyduk oguz sordugunda öyle demisti. "istemem yan cebime koy misali". bu safis alem kadin vallahi, genc kizlar gibi gelinlik bakmaya gidiyor hemde eda ve oya'la. eda abla gitmisken kendine bak bari, malum evliklik pek yakinda...
Serpil ise Eda'nın kocası Yaman ile iş ortalığı yapar.Amacı Eda'ya zarar vermektir.Yaman'ı çocukların velayetini alması için kışkırtır.
iste bu ikiliden korkulur. serpil yapacagini yapiyor yine. vedigi akila bak, hemde yaman'a. yamam zaten dünden hazir. eger bu ortakligi/isbirligini oguz ögrenirse serpil bitti...
Muhtar delikanlı gibi Oğuz'dan Safiye'yi istemeye köşke gelir.Köşkte Oğuz adet icabı Safiye'yi vermekte nazlanınca büyük heyecan yaşanır.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
simdiden gülmeye basladim bile. izlerken karnima agrilar girer herhalde gülmekten.kiz isteme töreni yakisiri safis ablamiza. insallah eda ve cocuklarida orada olur. oguz'un da naz yapacagi tutmus yine, hehe...
Haberi alan ve Muhtar gibi 40 yıldır Safiye'ye aşık olan Numan fenalık geçirir.
buna cok üzüldüm, yazik ya numan amcaya. belki safisi bu haberi duyunca evlenmekten vaz gecer, o zamanda muhtara üzülürüm. bende de bir üzülme gidiyor bu aralar, hadi hayirlisi...
Köşkte düğün hazırlıkları yapılırken Eda'yı kötü bir süpriz beklemektedir.
bunu önce yorumlamistim. süprizler basladi yine. ama bu degisik bir süpriz adi bile var kötü süpriz...kesin velayet davasiyla ilgili bir haber alacaktik...
BeyazGelincik1980 13-12-06, 15:21 özeti nerden buldnu
resimleri ekledigim yer var ya, orada özet icin de bir baslik var, orada bulabilirsin. her zaman oraya ekleniyor, buraya degil...
Nilgün doğru tahmin etmişim özet yorumunu yazmak için offline gözüktün bi an...
açılış sahneler komik olacak kesin...Ferit'in davranışını anlamamışsın...bence Ferit'in böyle davranması tek bir sebebi var oda Damla ile gizli buluşmaktan sıkılmış olabilir...şimdi Eda ve Oğuz öyle görünce fırsat buldu...ilişkini gündeme getirmek istiyor...Eda ve Oğuz'u Damla'ya söylerse de fark etmez artık...nede olsa Oğuz ve Eda çocuklara herşey açıklama kararını aldılar...
Ferit'ten ne bekliyordun Nilgün onu merak ettim şimdi...
özet yorumun diğer kısımlarına katılıyorum...
hukuktan fazla anlamam (Nuray bu konuda yardım edebilir belki ?:D)
ama velayet davası açmayı düşünseler bile ama Yaman'ın herhangi bir kötü alışkanlığı ortaya çıkarsa(alkol problemi mesela)...bu konuda başarılı olurmu...olmaz tabi...işte ozaman Serpil devreye geçecek gibi...kesin böyle birşey yok falan diyecektir...
tabi dediğin de çok mantıklı coçukları uygunsuz ortamda gösterecektir...bu durumda dediğin tek çare Oğuz ve Eda'nın acilen evlenmesi olacaktir...
tabi herşey eüer Yaman velayet davasını açacaksa...bence süpriz 80% odur...başka seçenek aklıma gelmiyor şuan...
Ne çok benden bahsetmişsiniz bugün ya :img-hyste Süper!!
Holley!!Özetimizde gelmiş,inanmıyorum hem de çarşambadan :happy0064 Önce bi şeyler yazıyım sonra özet yorumum da gelicekk
Efendim öncelikle Sami ve Hayri bana katıldığınız için teşekkürler,dün Mügeye de teşekkür etmiştim valla dün kimse bişey yazmayınca sizin çok da sorun etmediğinizi düşündüm ama bence gerçekten yanlış olurr.
Neyse tekrar buna girmeyelim bence :img-wink:
Hayri valla velayet davası konusunda bişey söyelemeyemem daha birinci sınıfım üstüme gelmeyin ağlarımm heee:icon_sorr :img-hyste :img-hyste
Ama ben Yaman'ın avukatı olsamm,kesin uygunsuz bi vaziyette yaşadığını kullanırım bak doğruyu söyliyimm ve eğer alkolizm vs gibi şeyleri önüme sürerlerse de onları Eda'yla olan evliliği sırasında yaptığını artık kurtulduğunu,ve hatta bütün bu alkol ,dolandırıcılık gibi şeylerin sebebiinin Eda olduğunu söylerimm.Ayy iğrencim biliyorumm nihahaha ,kötü müyüm neyim???
kissorkill 13-12-06, 15:41 arkadaşlar uçankuşun sitesindeki ankette Size göre ekranların rating rekorları kıran dizilerinde en uyumlu ikili hangisi? var ve içinde eda ile oğuz var 601 oy almış şimdi ye kadar
Ne çok benden bahsetmişsiniz bugün ya :img-hyste Süper!!
Holley!!Özetimizde gelmiş,inanmıyorum hem de çarşambadan :happy0064 Önce bi şeyler yazıyım sonra özet yorumum da gelicekk
Efendim öncelikle Sami ve Hayri bana katıldığınız için teşekkürler,dün Mügeye de teşekkür etmiştim valla dün kimse bişey yazmayınca sizin çok da sorun etmediğinizi düşündüm ama bence gerçekten yanlış olurr.
Neyse tekrar buna girmeyelim bence :img-wink:
Hayri valla velayet davası konusunda bişey söyelemeyemem daha birinci sınıfım üstüme gelmeyin ağlarımm heee:icon_sorr :img-hyste :img-hyste
Ama ben Yaman'ın avukatı olsamm,kesin uygunsuz bi vaziyette yaşadığını kullanırım bak doğruyu söyliyimm ve eğer alkolizm vs gibi şeyleri önüme sürerlerse de onları Eda'yla olan evliliği sırasında yaptığını artık kurtulduğunu,ve hatta bütün bu alkol ,dolandırıcılık gibi şeylerin sebebiinin Eda olduğunu söylerimm.Ayy iğrencim biliyorumm nihahaha ,kötü müyüm neyim???
Nuray hoşgeldin mi desem...pek hoşgelmedin çünkü bu ne ya Yama'nın avukatı olsam...Eda'nın tarafını tutacağına...kötü niyetlisin...açıkcası sana yakıştıramadım(aslında doğrusunu söylersem tam beklediğim cevap :D)
peki Eda'nın avukatı olsan ne yapardın?
Nuray hoşgeldin mi desem...pek hoşgelmedin çünkü bu ne ya Yama'nın avukatı olsam...Eda'nın tarafını tutacağına...kötü niyetlisin...açıkcası sana yakıştıramadım(aslında doğrusunu söylersem tam beklediğim cevap :D)
peki Eda'nın avukatı olsan ne yapardın?
Tam beklediğim cevap derken????Aşkolsun Hayri aaa!!Ben o kadar kötü niyetli biri miyim??Yaman'ın avukatı olsam niye Eda'nın tarafını tutuyim canım siz de yanii!!!Eda'nın avukatı olsam Eda'nın tarafını tutarım herhaldee!
Eda'nın avukatı olsam da hımm???
Öncelikle Yaman'ın alkolik olduğunu ve Eda'nın onu defalarca vazgeçirmeye çalıştığını ispatlamaya çalışırdımm ama bunun için Oya'dan daha tarafsız bi tanık bulmak lazım bunda da Refik'i ikna etmekten başka bi yol görünmüyo
Yamn'ın dolandırıcılığı için de dolandırdığı kişiler sanırım kolaylıkla Eda için tanıklık yaparlarr
Ama üzgünüm ki iki taraf karşılık suçlamalrını kanıtlamak zorunda,yani Eda Yaman'ın alkolik olduğunu kanıtlayacak Yman alkolik olmadığını kanıtlamak zorunda değil. Eda bütün bunları kanıtlasa bile, tam emin değilim ama Eda'nın başka bi erkekle aynı evde yaşaması gerçekte böyle bişey olmasa bilee ahlaksızlığa girebilir,yani bişey yapmadıklarını kanıtlamaları lazım ve bunu kanıtlamaları çok zor yani çocuklara sorsalar onlardan saklıyo olma ihtimali göz önünde tutulabilir
Kısacası Eda ve Oğuz'un evlenmelerinden başka çare yok ,üzgünüm mü desem bilemedim:img-hyste
Valla kötüsün ama haklısın, aynen bunlar olur herhalde, zatendizide avukatta hazır, Ergin de avukattı değil mi?
Velayet davası üzerine Oğuz&Eda hemen sorarlar Ergin'e ne yapacağız diye, Ergin'de aynen senin söylediklerini sıralar bunları öne sürecekler diye, ve tek çözümü söyler: Siz zaten evlenmeyecek misiniz, hızlandırın işleri, acilen evlenin :)
Dizide de herşey pattadanak olmaya başladı...
Valla kötüsün ama haklısın, aynen bunlar olur herhalde, zatendizide avukatta hazır, Ergin de avukattı değil mi?
Velayet davası üzerine Oğuz&Eda hemen sorarlar Ergin'e ne yapacağız diye, Ergin'de aynen senin söylediklerini sıralar bunları öne sürecekler diye, ve tek çözümü söyler: Siz zaten evlenmeyecek misiniz, hızlandırın işleri, acilen evlenin :)
evet Sami Ergin Oğuzun avukatı ve iş ortağı...
ooo Ergin zaten hep istiyordu...''allaaaa'' diyecek şimdi...evlenmekten başka çare yok...
Nuray süper cevap vermişsin...burası mahkemeye döndü valla...şimdi tek eksik olan sanıklar...ve yargıç...:D
ama şakayı bir kenara atsak...herşey çok hızlı gidiyor...daha önümüzde o kadar çok bölüm varken...
Ayy evet Ergin de avukatt,bence de yani ben gerçekleri söylüyorum ayrıca iyi bi avukat herkesi savunmalıdır bu Yaman bile olsaa hatta karşısındaki Eda bile olsa
Ya bi dakka aklıma bişey geldii Eda ile Oğuz'un arasında bi ilişki olduğunu(yani nası bi ilişki olduğpunu anladınız siz) Yaman ispatlamak zorunda bak bunu hiç düşünmemiştim yalnzı aynı evde yaşamalrı ilginç vee kendilerini dolandıran adamla aynı evde yaşamaları dolandırıldıklarını iddia etmelerini zorlaştırır,ve gazatee haberleri kanıt sayılıyo mu bilmiyorumm ama davaya kadar Eda gazeteye dava açmazsa,kanıt sayılabilir
yok yok evlenmelerinden başka çare yok valla:happy0064
Ayy neyse uzattım iyicene kesiyim en iyisi burda gaza geldim yaa :img-hyste :img-hyste
İKİ AİLE 26.BÖLÜM ÖZET YORUMU...
Herkese Selamlar...Özetimiz gelmiş...Süper bir haber...Hemde ne özet gelmiş...Yine dolu dolu ve şeker tadında...Arada Acı biberlerde olsa özet yine benim hoşuma gitti...Daha fazla oyalanmadan özeti bir yorumlayayim bakalım...Neler çıkacak...
Oğuz’la Eda’yı yakalayan Ferit,artık vaziyeti anlamıştır ve bunu Damla ile ilişkisinin lehine kullanmaya karar verir.Ferit Damla’ya ilişkilerini babasın aaçıklması konusunda baskı yapar.Ama Damla buna yanaşmaz.Sabutay ise Damla’nın yeni numarasını öğrenmiş sürekli taciz telefonları açar.Ferit Damla’yı okula kendi götürüp getirmeye başlar. Onları takip eden psikopat Sabutay’ın kıskançlıktan gözü döner ve tehlikeli planlar yapar.
Beklenen oldu...Feritin anladığı zaten belliydi ama bu sefer emin oldu...Zaten o hallerinden başka sonuç çıkmazdı...Ve yine işleri Ferite düştü...Her zaman olduğu gibi...Cingöz Ferit bu işi kendine koz olarak kullanmaya başlıyormuş demek...Bu sahneler muhtemelen komik işlencek ve çok eğlennceli olacak...Ve itiraf eden edene..Feritten Damladan açıklamasını istiyor demek...Ama valla zor..Sabutayın tehlike yüzünü bir kez daha göreceğiz...İnşallah tehlikeli planları aklıma gelenler değildir...Ne güzel 2 bölümdür pek birşey yapmadı Damlaya karşı...Demek tekrar yörüngeyi Damlaya çeviriyor...Gerilmeye hazır olun İki Aile Ailesi...!!!!
Eda ve Oğuz ise Ferit’te yakalanmış olmaktan ötürü çok rahatsızlardır. Daha fazla uzatmayıp durumu çocuklara açıklama kararı alırlar.Her ikisi de çocukların vereceği tepkiden kormaktadırlar.
Karar vermek kolayda uygulam zor...Belliki bu iş bukadar çabuk olmayacak...İtiraf teşebbüsleri olsada itirafa daha çok var...Bence çocuklarda şuan böyle bir itirafa hazır değiller...Eda ile Oğuzda bunu anlayacak...Tabiki o süreçte bizede komik ve eğlenceli sahneler kalacak...Onların o şaşkın ve Acemi halleri ve tam itiraf sırasındaki engeller bizi çok güldürecek...
Ve diyorumki bu itirafa daha çok var...Öyle bir olay olacakki bu itiraf kaçınılmaz olacak...(Bana Göre)
Safiye Muhtar’ın evlenme teklifini kabul eder ve Oğuz’dan kendini istemeye köşke gelmesini söyler.Her şeyin yolu yordamı ile olmasını isteyen Safiye tıpkı genç kız gibi büyük bir heyecanla Eda ve Oya ile gelinlik bakmaya çıkar.
İşte bu sahneler yine çok eğlenceli geçecek...Safiyemiz demek gelinlik istemiyordu....Ooo o zaman bu durum nedir Safiye abla...?...Ama onunda hakkı...Ve yanında Eda ile Oya olunca sahnenin sıcaklığı şimdiden yüzüme vurdu...Oya!da kesin Eda'ya gelinlik bakarken bol miktarda gaz verecek...
Serpil ise Eda’nın kocası Yaman ile iş ortalığı yapar.Amacı Eda’ya zarar vermektir.Yaman’ı çocukların velayetini alması için kışkırtır.
Çocuklar kadar kafana taş düşsün senin Serpil...Yine tüm hainliği ile bizi sinir edecek...Sana daha fazla yorum yazıp sinirlerimi bozmayayim...Ama o hesabın başında patlayacak benden söylemesi...Yamana güvenmeye devam et...!!!
Muhtar delikanlı gibi Oğuz’dan Safiye’yi istemeye köşke gelir.Köşkte Oğuz adet icabı Safiye’yi vermekte nazlanınca büyük heyecan yaşanır.Haberi alan ve Muhtar gibi 40 yıldır Safiye’ye aşık olan Numan fenalık geçirir. Köşkte düğün hazırlıkları yapılırken Eda’yı kötü bir süpriz beklemektedir.
İşte köşkümüzde hareketli saatler...Süper sahneler olacak...Safiyenin heyecanı,Muhtarın heyecanı ve bu olayların ortasındaki İki Aile...Düşünüce bile içim ısınıyor...Bu sahneler bizi ve içimizi soba gibi ısıtacak...Köşkümüzde yine heyecan rüzgarları esecek...Süper...
Ama köşkün dışında ise durum kötü...Zavallı Numan fenalık geçiriyormuş...Ama özetin yanılması olarak düşünüyorum...Sinir krizide olabilir...Haklı olarak...Ooo dile kolay 40 yıllık aşk ve ortada bir kadın...Efsane gibi birşey...
Ve kötü süpriz...Özetimize Sürpriz hoşgelmiş...Sefalar getirmiş...Ama kötü sürpriz gelmiş...Sizlerinde tahmin ettiği gibi velayet davası olabilir...Biraz daha düşünelim kötü sürpriz olarak başka bir şeyde gelebilir aklımıza...
BeyazGelincik1980 13-12-06, 16:16 hayri doguru söyledin, ferit'ten ne beklenir. aslinda beklentimi yazmistim. damla'yi eda-oguz ilisikisi icin yumusatagini zannediyorum. bu benim beklentim, ama gerekmiyor galiba. ben bek emin degilim cocuklara aciklamayi bu bölüm yapacaklarindan, araya mutlaka bir seyler girer ve aciklayamazlar. zaten su yaman'in velayet davasi onlarin evliliklerini daha cabuk hizlandiracatir. bir yönden bakilirsa bu velayet isi iyi oldu be. özette son cümleyi ilk okudugumda "eda'yi kötü süpriz bekliyor" diye cok üzülmüstüm. simdi düsününce eda-oguz icin cok güzel olacak, tabi bizim icin de, hehe. insallah tespitlerimiz dogru cikar. ama olaylar bu yöne dogru ilerliyor.
nuray, ne o yaman'i tutmaya baslamissin, saka saka:img-hyste.
aslinda su cocuklarin velayetini yaman yine alamaz diye düsünoyor, eger olaylar bu yönde ilerlerse. diyelim eda-oguz hemen evlenemedi. velayet davasi acildi. mahkemde hakim sormazmi cocuklara kimin yaninda kalmak istersiniz diye. cocuklar 12 yasin üstünde olunca soruluyor diye biliyorum ben, hukuken böyledir (yas sinirlamasi tam 12midi bilmiyorum ama o civarlarda olmasi lazim). timur 12 yasinda degil ama efe coktan gecmis. eee 2 kardesi de birbirlerinden ayirmayacaklarina göre, ikiside babalarinin ne olduklarini biliyor, ikisi demiyelimde efe biliyor diyelim. olmaz ya böyle bir sey. bana kalirsada bu velayet isi eda-oguz evlendikten sonra kapanacak. yamanda havasini alacak, hehe...:happy0064
nuray, ne o yaman'i tutmaya baslamissin, saka saka:img-hyste.
aslinda su cocuklarin velayetini yaman yine alamaz diye düsünoyor, eger olaylar bu yönde ilerlerse. diyelim eda-oguz hemen evlenemedi. velayet davasi acildi. mahkemde hakim sormazmi cocuklara kimin yaninda kalmak istersiniz diye. cocuklar 12 yasin üstünde olunca soruluyor diye biliyorum ben, hukuken böyledir (yas sinirlamasi tam 12midi bilmiyorum ama o civarlarda olmasi lazim). timur 12 yasinda degil ama efe coktan gecmis. eee 2 kardesi de birbirlerinden ayirmayacaklarina göre, ikiside babalarinin ne olduklarini biliyor, ikisi demiyelimde efe biliyor diyelim. olmaz ya böyle bir sey. bana kalirsada bu velayet isi eda-oguz evlendikten sonra kapanacak. yamanda havasini alacak, hehe...:happy0064
Evet Yaman'ı tutmaya başladımm:img-hyste Avukatlığımı sınıyorumm:img-hyste
Bu 12 yaş olayını bilmiyorum yani bi yaştan sonra sorulduğunu biliyorum da kaç olduğunu bilmiyorumm daha birinci sınıfım her söylediğime güvenmeyin yaa eheuehue
Yalnız ortada ahlaksızlık iddiası varr çocukların fikirleri göz önünde tutulmayabilir
Tekrar söylüyorum Eda ve Oğuz'un evlenmesinden başka çare yokkk:good:
Bu sefer son artık özet yorumumageçiyim yaa :img-hyste
Süper bir özetten sonra artık fragmanı beklemeye başladık...Özetimiz aslında çok geniş bir özet değil...Yani bu bölümden daha çok sürprizler çıkar...Yani özet bizi pek yanıltmasın...
Ve bu özetteki kötü sürpriz konusundada fragmanı görmeden nekadar kötü kesitiremiyorum...Ama olayların hızlı gittiği kesin...Ben evliliğin henüz çok erken olduğunu söylüyorum...Hatta bukadar çabuk evlenmelerini istemiyorum...Bir yandanda düşünüyorum acaba Yaman bukadar çabuk velayet davasını açarmı diye...?...Hünüz kendide işleri düzeltmediği için daha onada zaman var gibi geliyor...
Bir yandan bunları düşünrken bir yandanda bölümdeki Heyecanlı+Komik+Eğlenceli sahneleri düşünüyorum...Safiye vesilesi ile köşkte
büyük eğlenceler olacak...
Hatta Safiyenin düğünününde bahçemizde yapılacağını düşünüyorum...İnşallah öylede olur...Hava şartları izin verirse...
Yani sonuç olarak pek verimli bir özet değil...Ama bölümün eğlenceli olacağının sinyalleri bol miktarda var...Tekrar diyorum Eda ile Oğuzun evlilikleri için henüz çok çok erken....
BeyazGelincik1980 13-12-06, 16:33 sina bakalim avukatligini nuray, hehe :img-hyste.
evet seninde dedigin gibi oguz-eda'nin evlenmekten baska careleri yok :happy0064. ama ilk önce cocuklara aciklanacak bir durum var.
bende simdi fark ettim simdi sizerlin yorumlarinizi okuyunca son 2-3 bölümdür olaylar hizla gelisiyor. neredeyse bizim acemi-tatli asiklarimiz evlenecekler "junior oguz" bile dogacak :img-hyste. bu ne hiz yahu, atli mi kovaliyor arkanizdan...
nuray sen dedin ya ortada "ahlaksizlik iddiasi var" diye. cocuklar bunu duyunca ne yapacak acaba, nede olsa bunu öne sürerek bu davayi aciyor. efe cilgina döner herlade. cünkü ayni evde yasiyorlar oguz abilerinle. alistilarda artik birbirlerine. efe bunu kabul etmez ve babasina karsi daha cok tavir alir.
neyse ya hukuki islere girmeyelim.
evlilik yakin da biz buna sevinelim...
Süper bir özetten sonra artık fragmanı beklemeye başladık...Özetimiz aslında çok geniş bir özet değil...Yani bu bölümden daha çok sürprizler çıkar...Yani özet bizi pek yanıltmasın...
Ve bu özetteki kötü sürpriz konusundada fragmanı görmeden nekadar kötü kesitiremiyorum...Ama olayların hızlı gittiği kesin...Ben evliliğin henüz çok erken olduğunu söylüyorum...Hatta bukadar çabuk evlenmelerini istemiyorum...Bir yandanda düşünüyorum acaba Yaman bukadar çabuk velayet davasını açarmı diye...?...Hünüz kendide işleri düzeltmediği için daha onada zaman var gibi geliyor...
Bir yandan bunları düşünrken bir yandanda bölümdeki Heyecanlı+Komik+Eğlenceli sahneleri düşünüyorum...Safiye vesilesi ile köşkte
büyük eğlenceler olacak...
Hatta Safiyenin düğünününde bahçemizde yapılacağını düşünüyorum...İnşallah öylede olur...Hava şartları izin verirse...
Yani sonuç olarak pek verimli bir özet değil...Ama bölümün eğlenceli olacağının sinyalleri bol miktarda var...Tekrar diyorum Eda ile Oğuzun evlilikleri için henüz çok çok erken....
Buğra sana katılıyorum...bende fragmanı görmeden özette pek güvenmiyleim diyorum...sonra fragmanı izledikten sonra tam tersini düşüniyoruz...dediğin gibi Yaman henüz kendi işlerini düzeltmedi...onun için velayet davasını bu kadar çabuk açar mı bende sanmıyorum...hem zaten olursada 27. Bölümde olur...
Nilgün düğün yakın olabilir ama şimdidilik bir düğün yeter bize...oda Safiye ve Muhtarın...hehe...
Buğra düğün köşkte olsa çok güzel olur bir sünnet düğün II olur ama şöyle güzel bir salonda yaparlarsa da fena olmaz bence...;)
Buğra sana katılıyorum...bende fragmanı görmeden özette pek güvenmiyleim diyorum...sonra fragmanı izledikten sonra tam tersini düşüniyoruz...dediğin gibi Yaman henüz kendi işlerini düzeltmedi...onun için velayet davasını bu kadar çabuk açar mı bende sanmıyorum...hem zaten olursada 27. Bölümde olur...
Nilgün düğün yakın olabilir ama şimdidilik bir düğün yeter bize...oda Safiye ve Muhtarın...hehe...
Buğra düğün köşkte olsa çok güzel olur bir sünnet düğün II olur ama şöyle güzel bir salonda yaparlarsa da fena olmaz bence...;)
Hayri...Bencede bir düğün şimdilik yeter bize...Doğru dedin Safiye ve Muhtarın düğünü güzel bir düğün salonundada güzel olur...Ama ilk tercih köşk...(Biliyorsun benim köşkü nekadar sevdiği o yüzden köşk diyorum...)...Köşk olmasada onlar nerede olurlarsa olsunlar heryere eğlence sıcaklık getirirler bunuda biliyorum...
Birde bukadar konunun içinde çok gereksiz kalacak ama nikah kıyılırken Muhtarın isminide öğrenmiş olacağız...
Bölümün süper olacağı belli tüm kötü sürprizlere rağmen...İllaki Eda ile Oğuzun kaçamakları devam edecek...Özette yer almasada onlar eksik olmaz...Çocukların şekerliği,Eda ile Oğuzun tatlı aşkı,Ferit-Damla aşkı derken yine dolu dolu bölüm izleyeceğiz...
Eda ile Oğuz aşklarını çocuklara açıklamaya çalıştıkları sahneyi düşünemiyorum...Başarısız bir girişim olsada çok komik olacağı belli...
Birde İllaki Safiyemiz istenirken Eda'larda üst kata çıkarlar...Safiye şöyle kahve tepsisini uzatır...Belkide muhtar handan ile şadanla gelebilir...Ooo aklıma ne geldi..Niyazininde geldiğini düşünün...Numan iyicene çıldırır...
BeyazGelincik1980 13-12-06, 16:58 aslinda haklisiniz evlilik konusunda (bugra/hayri). ne bileyim bir kötü süprizden velayet davasi cikti ve bunun gidisati evlilige dogru yönlerdirdi bizim yorumlarimizi.
bende onlarin hemen evlenmelerini istemiyorum. onlarin o tatli acemi-asik halleri benim cok hosuma gidiyor, izlemesi de bir o kadar zevkli oluyor. sanki evlenince tatli aceme-asik halleri bozulacak gibi geliyor bana:( . bu yüzden daha uzak bir bölümlerde evlenmeleri en hayirlisi, ama o da o kadar uzak olmasin lüften. bir yandan da su velayet isi kafami karistirdi. bana kalirsa da yaman velayet davasini hemen acamaz. islerini yoluna koymasi gerekiyor. bunun icin zamana ihtiyaci var. peki o zaman bu kötü süpriz ne? kafam iyice karisti. özet zaten pek aciklayici degil. eger fragmanda gecen hafta ki gibi karisik olursa vah halime benim.
Aynen, katılıyorum evlilik erken tabii, zaten her şey hızlı gidiyor. Ama velayet hızlandıracak gibi geliyor bana.
Bilmiyorum dizi belkide çocukların pek istemeden kabulüyle biraz da aceleyle evlenip (çocuklar velayet durumunda aciliyeti isteksizde olsa onaylayabilirler), sonra evliyken kalplerini, onaylarını kazanma çalışmasını göstermek isteyebilir. Bu yola gidebilir belki...
Belki çocuklara sırayla açıklamaya karar verebilirler, ilkin Damla diye (en zorundan ama en büyüğü) bu bölümde konuşabilirler Damla'yla.
Fragman'da anlaşılıe biraz daha...
Oğuz’la Eda’yı yakalayan Ferit,artık vaziyeti anlamıştır ve bunu Damla ile ilişkisinin lehine kullanmaya karar verir.Ferit Damla’ya ilişkilerini babasın açıklaması konusunda baskı yapar.Ama Damla buna yanaşmaz.
Vay vay vay Ferit’e bakın siz benden bile kötü oldu valla dimi Hayri ???Demek bunu kendi çıkarları için kullanıyo hee ,Çakala bakk!! Ama Oğuz’un sinirlenmelerini göremeyecez herhalde çünkü Damla söylemek istemiyormuş o zman bu böyle kalır yani Aa ya da Ferit kendisi söyler,”Sen söylemezsen ben söylerim ,bi de çok cesurca davranıyomuş gibi koltuklarını kabartır şööyyle !!!Dmala’nın açısından düşünürsek “Beni o kadar seviyo kii babamın kızacağını bile bile babamla konuşmaya gidiyoo!” der herhalde :img-hyste
Ah Ferit ah!!
Sabutay ise Damla’nın yeni numarasını öğrenmiş sürekli taciz telefonları açar.Ferit Damla’yı okula kendi götürüp getirmeye başlar. Onları takip eden psikopat Sabutay’ın kıskançlıktan gözü döner ve tehlikeli planlar yapar.
Ya uff bu adam beni korkutuyo ya, tehlikeli planlar yapıyomuş,ne yapıcak acaba ,aklıma bişey gelmiyo valla,bölüm sonu olmaya müsait bi yer ama bakalım görücez şimdiye kadar hep Eda ve Oğuz’la bölüm sonu yaptık neyse!
Eda ve Oğuz ise Ferit’te yakalanmış olmaktan ötürü çok rahatsızlardır. Daha fazla uzatmayıp durumu çocuklara açıklama kararı alırlar.Her ikisi de çocukların vereceği tepkiden korkmaktadırlar.
Süper yaa,demek çocukalara açıklama kararı alıyolarr ama bence açıklamazlar,yani kesin bi engel çıkar,yani ben bu dava yüzünden, ki açılıp açılmadığından emin değiliz, evleneceklerini düşünüyorum ama dava yüzünden –mecburi-olarak evlendiklerini çocuklarına açıklamaları daha kolay olur ve çocuklar da daha kolay kabul eder ama sevdiklerini söyleyerek evlenemek istediklerini söylemeleri olayları patlatır, bu yüzden bence şimdilik söylemezler bu baya bi sarkar daha!
Safiye Muhtar’ın evlenme teklifini kabul eder ve Oğuz’dan kendini istemeye köşke gelmesini söyler.Her şeyin yolu yordamı ile olmasını isteyen Safiye tıpkı genç kız gibi büyük bir heyecanla Eda ve Oya ile gelinlik bakmaya çıkar. Muhtar delikanlı gibi Oğuz’dan Safiye’yi istemeye köşke gelir.Köşkte Oğuz adet icabı Safiye’yi vermekte nazlanınca büyük heyecan yaşanır.
Ohh yaşasın yine çok eğlenicezz kesin demek Oğuz nazlanıyo hee E tabi kız evi naz evii olcak o kadar,gelinlik seçmeye giderken kesin Oya Eda’ya laf sokar .Eda ,Safiye’ye bi gelinliğin denemesini söyler,Oya hemen atlar “çok beğendiysen sana alalım Eda’cım” eheueheu
Haberi alan ve Muhtar gibi 40 yıldır Safiye’ye aşık olan Numan fenalık geçirir
İşte bu kötü yaa ,acaba kalp krizi falan mı yoksa sadece baygınlık mı geçiriyo ya da belki çok üzülüyodur ama ben son ana kadar Numan’dan bi icraat bekliyorum
Serpil ise Eda’nın kocası Yaman ile iş ortalığı yapar.Amacı Eda’ya zarar vermektir
Bunun hakkında baya konuştum aslında ,herkese gına geldi ,ben en iyisi bunun hakkında şimdilik yorum yapmıyım
Bu sürprizin de velayet davası olduğunu düşündüğümüz için ben buna da fazla girmiyim ama bunu dışında bi kötü sürpriz gelirse aklıma sonra yazarım
Ohhh bitti
Hayri...Bencede bir düğün şimdilik yeter bize...Doğru dedin Safiye ve Muhtarın düğünü güzel bir düğün salonundada güzel olur...Ama ilk tercih köşk...(Biliyorsun benim köşkü nekadar sevdiği o yüzden köşk diyorum...)...Köşk olmasada onlar nerede olurlarsa olsunlar heryere eğlence sıcaklık getirirler bunuda biliyorum...
Birde bukadar konunun içinde çok gereksiz kalacak ama nikah kıyılırken Muhtarın isminide öğrenmiş olacağız...
Bölümün süper olacağı belli tüm kötü sürprizlere rağmen...İllaki Eda ile Oğuzun kaçamakları devam edecek...Özette yer almasada onlar eksik olmaz...Çocukların şekerliği,Eda ile Oğuzun tatlı aşkı,Ferit-Damla aşkı derken yine dolu dolu bölüm izleyeceğiz...
Eda ile Oğuz aşklarını çocuklara açıklamaya çalıştıkları sahneyi düşünemiyorum...Başarısız bir girişim olsada çok komik olacağı belli...
Birde İllaki Safiyemiz istenirken Eda'larda üst kata çıkarlar...Safiye şöyle kahve tepsisini uzatır...Belkide muhtar handan ile şadanla gelebilir...Ooo aklıma ne geldi..Niyazininde geldiğini düşünün...Numan iyicene çıldırır...
Buğra bende köşkü tercih ederim...en az senin kadar seviyorum köşkü ama orda olmasa da güzel sahneler bizi bekliyor...doğru dedin nikah arasında şu çoktan merak etimiz Muhtarın ismini öğrenmiş oluruz muhtemelen...hatta Oğuz bile bilmiyor...''Safiye soy adın Muhtar olmayacak ama'' :D
ooo Buğra ne güzel söyledin...ama gerçekten öyle dopdolu bir bölüm bizi bekliyor...Eda ve Oğuzun kaçamaklarını göreceğiz mi bilmiyorum...ama galiba bu bölümde sıra Damla ve Feritde :D
bak şimdi Niyazi dedin...Ooo...valla Numanın hali duman olur...fenalık geçirmesi de şaşırtıcı değil ozaman...nikah yetmemiş gibi kendi oğlu sırtını döniyor...
ama belkide gelmemiştir :D
Aynen, katılıyorum evlilik erken tabii, zaten her şey hızlı gidiyor. Ama velayet hızlandıracak gibi geliyor bana.
Bilmiyorum dizi belkide çocukların pek istemeden kabulüyle biraz da aceleyle evlenip (çocuklar velayet durumunda aciliyeti isteksizde olsa onaylayabilirler), sonra evliyken kalplerini, onaylarını kazanma çalışmasını göstermek isteyebilir. Bu yola gidebilir belki...
Belki çocuklara sırayla açıklamaya karar verebilirler, ilkin Damla diye (en zorundan ama en büyüğü) bu bölümde konuşabilirler Damla'yla.
Fragman'da anlaşılıe biraz daha...
Kesinlikle Sami,evlilik erken ama onların imza atmaları bence gerçekten karı- koca olacakalrı anlamına gelmez hatta böyle bi durumda daha da zorlanırlar çünkü sadece Damla'nın değil bütün çocukların gözü birden Eda ve Oğuz'un üstüne çevrilecek,hatta gece nöbetleri bile olabilir tamam abartıyorum ama bu sefer çok daha dikkatli olmaları gerekir ve acemiliklerine acemilik eklerler :img-hyste Hatta ve hatta onları evde baş başa bırakamamak için hepsi aynı anda evden çıkmaz mutfakta bile yalnız bırakmazlarr gerçi bizmkiler yine bi yolunu bulurlar ama işte maceraları artar :img-hyste
Bence çok daha eğlenceli olurr bu mecburi evlenme :happy0064
BeyazGelincik1980 13-12-06, 17:10 sami ikimizde ayni anda ayni seyleri düsünoyormusuz meger, simdi senin yazdigin konuyu bende yazacaktim.
evet bu velayet davasi eda-oguz evliligini hizladiracak. köskde herkesin haberi olur bu velayat davasinda. cocuklarin onayilya ilk önce kagit üzeri bir evliklik yaparlar. eee buda bizim tatli asiklarimizin isine gelir. böylelikle cocuklar onlari öyle evli, mutlu, asik görmeye alisacaklardir ve mutlu olacaklardir. düsünsenize köskün icinde evlilik oyunu, allah allah.
BeyazGelincik1980 13-12-06, 17:16 Kesinlikle Sami,evlilik erken ama onların imza atmaları bence gerçekten karı- koca olacakalrı anlamına gelmez hatta böyle bi durumda daha da zorlanırlar çünkü sadece Damla'nın değil bütün çocukların gözü birden Eda ve Oğuz'un üstüne çevrilecek,hatta gece nöbetleri bile olabilir tamam abartıyorum ama bu sefer çok daha dikkatli olmaları gerekir ve acemiliklerine acemilik eklerler :img-hyste Hatta ve hatta onları evde baş başa bırakamamak için hepsi aynı anda evden çıkmaz mutfakta bile yalnız bırakmazlarr gerçi bizmkiler yine bi yolunu bulurlar ama işte maceraları artar :img-hyste
Bence çok daha eğlenceli olurr bu mecburi evlenme :happy0064
nuray okurken gülmekten öldüm vallahi :img-hyste
mecburi evlilik :img-hyste.
bu sefer bütün ev halki nöbette, oguz artik hic öpemez eda'yi, ne mutfakta, ne balkonda, ne bahcede, ne damda, ne bacada, ne bodrumda :img-hyste :img-hyste :img-hyste.
desenize komedilerin efsanesi geliyor yakinda. bakalim mecburi evlilikte nereye kacacaklar beraber basbasa kalabilmek icin.
nöbette bekliyen cocuklar, basbasa kalamayan acemi-tatli asiklar. düsünmesi bile cok güzel.
İşte Budur...Diyorum...:good: :good: :good:
Hikayemizin en iyi ilerleyiş noktası bu olur...Sami ve Nilgün harika bir olasılık ortaya atmışsınız..."Sahte Evlilik"..."Köşkte Evcilik Oyunu"...İşte süper olur o zaman...Hem biz muradımıza ereriz Eda ile Oğuz evlenir...Hem onlarda muratlarına ererler...Ve son ayak olan çocuklarda razı...Alan razı....Satan razı...Efe ile Timurun köşkte kalmaları için Damlada,Mervede,Cerende bu fikre sıcak bakarlar...
İnşallah senaristlerimizde hikayemizi buraya doğru götürmek amacındalardır...Hem Nuray'ın dediği gibi nöbetler...Her hareketleri artık inceleme altında...Böyle olması süper olur...Evlilik fikrine çocuklar ancak böyle alışabilirler...
Süpersiniz Senaristlerimiz bu yorumları görüyorlarsa İki Aile Ailesinin isteği bu yönde...Sahte evliliğin gerçek evliliğe dönüşmesi süper olur...Heyecanlandım işte...
özetimiz gelmiş süper. bu bölüm çok komik olucağına benziyor. ama geçen bölümde hep eda ve oğuz vardı. bu bölümde eda ve oğuz ön planda ama bir sürüde olaylar yaşanacak. bende edaya kötü süpriz olarak velayet davasını düşünüyorum. ayrıca eda ve oğuz istediği kadar açıklama kararı alsınlar ama asla açıklayamazlar. cesaret edemezler. :):) onlar bizim acemi aşıklarımız:):)
Hikayemizin en iyi ilerleyiş noktası bu olur...Sami ve Nilgün harika bir olasılık ortaya atmışsınız..."Sahte Evlilik"..."Köşkte Evcilik Oyunu"...İşte süper olur o zaman...Hem biz muradımıza ereriz Eda ile Oğuz evlenir...Hem onlarda muratlarına ererler...Ve son ayak olan çocuklarda razı...Alan razı....Satan razı...Efe ile Timurun köşkte kalmaları için Damlada,Mervede,Cerende bu fikre sıcak bakarlar...
İnşallah senaristlerimizde hikayemizi buraya doğru götürmek amacındalardır...Hem Nuray'ın dediği gibi nöbetler...Her hareketleri artık inceleme altında...Böyle olması süper olur...Evlilik fikrine çocuklar ancak böyle alışabilirler...
Süpersiniz Senaristlerimiz bu yorumları görüyorlarsa İki Aile Ailesinin isteği bu yönde...Sahte evliliğin gerçek evliliğe dönüşmesi süper olur...Heyecanlandım işte...
Evet Buğra haklısın vala bu fikri ben de çok sevdim keşke senaristlerimiz yapsalar çok güzel olur ,çok eğlenceli olur:happy0064
Kesinlikle bu fikre kimse karşı çıkamaz böylece ama az önce de dediğim gibi kaçamaklar artacaktır Nilgün mecburi evliliği beğenmene sevindim:img-grin2
Ay düşünsenize Oğuz delirir herhalde oturduğu yerde "Güya Eda eşimiz ya hayret bişey alla alla yav!"
Neyse arkadaşlar ben çıktım daha sonra görürşürüz
Bu arada Şule hoşgeldin:img-yes:
BeyazGelincik1980 13-12-06, 17:36 bugra, sende, bende, iki aile aileside emin zaten senaristlerin burayi okudugunda. insallah bu istegimiz olur. ayni köskün icine evlilik oyunu. cocukalara karsi oyun ama kedilerine karsi gercek. herkesde nöbette bekler basbasa kalmasinlar diye. ay düsündükce bir hos oluyor icim.
böylilkle cocuklar alisir onlarin evli hallerine. belki bu biraz zaman alir ama alisirlar yine de. ay eda'la oguz'un o hallerini düsündücek, cok tatlilar zaten, bir baska tatli görünürler gözümde artik...
BeyazGelincik1980 13-12-06, 17:47 Evet Buğra haklısın vala bu fikri ben de çok sevdim keşke senaristlerimiz yapsalar çok güzel olur ,çok eğlenceli olur:happy0064
Kesinlikle bu fikre kimse karşı çıkamaz böylece ama az önce de dediğim gibi kaçamaklar artacaktır Nilgün mecburi evliliği beğenmene sevindim:img-grin2
Ay düşünsenize Oğuz delirir herhalde oturduğu yerde "Güya Eda eşimiz ya hayret bişey alla alla yav!"
Neyse arkadaşlar ben çıktım daha sonra görürşürüz
Bu arada Şule hoşgeldin:img-yes:
orasi öyle nuray. kacamaklar artacaktir. bence kacamaklar köskün disina dogru artacaktir. köskün ici cok tehlikeli olmaya basladi. köskün disi neresi olur artik onu bilemem. (bilmem hatirliyor musunuz bilmiyorum ama ben su anda hatirladim, sahte özetimiz vardi bundan haftalar önce, o özete dogru ilerliyoruz sanki, hehe. hayri hatirladin mi?)
oguz'a yazmis oldugun replikte cok güzel :img-hyste. adam artik delirir. zaten öpemedi böyle hic öpemez :img-hyste. allahim bu gün ne cok eylendik, güldük böyle. mecburi evlilik oyunu cok güldürdü beni.
buradan senaristlere sesleniyorum
"oguz-eda icin mecburi evlilik istiyoruz" :img-hyste
bi kaç dakika başka bir işle ilgilendim...Oooo harika bir fikir..Sami ve Nilgün süpersiniz...bende böyle olmasını isterdim...yalnız biraz geç kaldık...senaristlerimiz orasını çoktan yazmışlar...belkide aynen böyle...
köşkte evlilik oyunu hay aklınıza bin yaşa Nilgün ve Sami...alla alla...
Buğra valla herkes muradına erer...
bugra, sende, bende, iki aile aileside emin zaten senaristlerin burayi okudugunda. insallah bu istegimiz olur. ayni köskün icine evlilik oyunu. cocukalara karsi oyun ama kedilerine karsi gercek. herkesde nöbette bekler basbasa kalmasinlar diye. ay düsündükce bir hos oluyor icim.
böylilkle cocuklar alisir onlarin evli hallerine. belki bu biraz zaman alir ama alisirlar yine de. ay eda'la oguz'un o hallerini düsündücek, cok tatlilar zaten, bir baska tatli görünürler gözümde artik...
Nilgün,Nuray...Fikirlerniz süper...Gitgidede daha mantıklı gelmeye başlıyor bu olasılık...Hem böyle olursa daha doğru bir başlangıç olur...Çocuklar açısındanda,dış etkenler açısındanda...
Hatırlarsanız ilk bölümlerde 4.Bölümdü sanırım...Tahir ağanın köşke geldiği ilk günlerde kısa bir evcilik oyunu yaşanmıştı...
Şimdi aklıma geldi...Tam en zor durumda Eda veya Oğuzun aklına son çare olarak bu fikir geliyor...Şöyle flashback ile o oyunu hatırlıyorlar...
Ve değişik versiyonunu uygulamaya koyuluyorlar...Böylece evleniyorlar ve herşey yoluna giriyor...Sahte evliliğin aslından geçen zamanda gerçek bir evlilik olduğunuda sonradan farkediyorlar ve olaylar böyle gelişiyor...hem dizimizin isminede,hikaye akışınıda bu fikir ilaç gibi gelir bence...Ancak bu evlilik,velayet gibi sorunlardan böylece kurtuluruz...
SENARİSTLERİMİZ EDA İLE OĞUZ İÇİN SAHTE EVLİLİK İSTİYORUZ...
orasi öyle nuray. kacamaklar artacaktir. bence kacamaklar köskün disina dogru artacaktir. köskün ici cok tehlikeli olmaya basladi. köskün disi neresi olur artik onu bilemem. (bilmem hatirliyor musunuz bilmiyorum ama ben su anda hatirladim, sahte özetimiz vardi bundan haftalar önce, o özete dogru ilerliyoruz sanki, hehe. hayri hatirladin mi?)
oguz'a yazmis oldugun replikte cok güzel :img-hyste. adam artik delirir. zaten öpemedi böyle hic öpemez :img-hyste. allahim bu gün ne cok eylendik, güldük böyle. mecburi evlilik oyunu cok güldürdü beni.
buradan senaristlere sesleniyorum
"oguz-eda icin mecburi evlilik istiyoruz" :img-hyste
Nilgün bunu şimdi nerden çıkardın...onu yazarken valla hikayenin böyle hızlı ilerleyeceni aklımın ucundan bile geçmezdi...ama gerçekten şaka özet derken doğru çıkacak en sonunda :D
Nilgün bakıyorum da keyfin yerinde...buna az çok senin payın da var...doğru hatırlıyorsam bu kadar çok forumda durmadın...maşallah diyelim...
köşkünü dışını bile bilemez hale geldik :D
senaristlere seslenmen artık işe yarar mı bilmem ama bari seni destekleyim...
"oguz-eda icin mecburi evlilik istiyoruz"
BeyazGelincik1980 13-12-06, 18:16 eee hayri, fikriler ve özet böyle olunca yorumlarda kendigilinden geliveriyor iste. gerci özet pek aciklayici degil ama biz kendi özetimizi kendimiz yaratmis durumdayiz her zaman ki gibi. ama bu sefer ki fikir gercekten cok güzel. gerci bu fikri ilk önce sami yazdi. bende yazacaktim tam, ben düsünürken o yazmis bile.
simdi biz mecburi evlilik isine takmis durumdayiz. özetin diger kisimlarini unuttuk, daha dogrusu velayet davasini unuttuk. aslinda unutmadik bu velayet yüzünden bu fikirler cikti bizden, iyide oldu acikcasi. sanki icimden bir ses gerceklesecek diyor. 2-3 bölüm soran mecburi-sahte evlilik kapida millet (bende öyle bir yazdim ki sanki, ben yaziyorum senaryoyu :img-hyste).
_seboist_s 13-12-06, 18:22 Selam İki aile ailesi keyifler nasıl bakalım?? (yeni girişim... öbüründen bıktığınızı düşünmekteyimde:D)
oo Süper yaa çarşambadan özet gelmiş vallahi süper! Hele sizin yorumlar ayrı bir güzel yani ayy dün duygulan duygulan bi hal oldum bugünde gül gül bir hal oldum:D ee ne demişler çok duygulanan çok güler!!! (ay ben hiç böyle saçmalamazdım yaa hadi hayırlısı...:D)
Öncelikle Nurayın engin bilgilerinden yararlanarak Edayı savunma şekilleri geliştirmişsiniz... Ve Evcilik oyununu bulmuşsunuz! Valla nediyim bilemiyorum... olur mu olur. Yaa acayip hızlı oluyo herşey yani buda olabilir oyuzden... Ama bende sizin gibi bukadar erken çocuklara açıklamalarını istemem yani. Sonuçta aylardır beklediğimiz şeyy böyle gizli gizli tatlı aşık olmaları dimi ama bukadar çabuk bitmez herhalde bu bölümler. Amaaa sahte evlilik olabilir. Bunu çocuklar falan önce nası karşılarlar bilemem ama arlarında bişey yokmuş gibi düşünürler... Ve Edayla Oğuz daha sonra kesin açıklama kararı alır ozaman işte esas tepkileri görürüz gibi geliyor bana...
Neyse yaa bende bir 26. bölüm basın özeti yorumu yapiyim dimi ama ehehe;)
Oğuz’la Eda’yı yakalayan Ferit,artık vaziyeti anlamıştır ve bunu Damla ile ilişkisinin lehine kullanmaya karar verir.Ferit Damla’ya ilişkilerini babasına açıklması konusunda baskı yapar.Ama Damla buna yanaşmaz.
Yani Ferit halaa vaziyeti anlamasaydı pes derdim:D (kii taa sarmaş dolaş oldukları bölümde anladı çakall:D) Aaa baksen Ferite ya hemen durumu kendi lehine çevirdi. Ohh elinde kozda var artık çok rahat tabi. Damla ya ısrar ediyomuş Oğuza açıklasınlar diye amaa Oğuz onaylasa bile eskisi gibi rahat olamıycaklar yani. Sonuçta Oğuz Feritle Damlayı serbest bıurakmaz... Dahada takipçi olur. Aynen çocukların edayla Oğuzun birlikte kalmamaları için nöbet yapmaları gibi... Ayy konu nerden nereye geldi. Tamam toparlıyorum. Zaten Damlada henüz erken oldugunu düşünmüş ki; olumlu bakmamış duruma.
Sabutay ise Damla’nın yeni numarasını öğrenmiş sürekli taciz telefonları açar.Ferit Damla’yı okula kendi götürüp getirmeye başlar. Onları takip eden psikopat Sabutay’ın kıskançlıktan gözü döner ve tehlikeli planlar yapar.
Sabutayın bu hale geliceğini zaten tahmin ediyorduk. Hatta dünde demiştim korkuyorum bu hallerinden diye... Hayri sana katılıyorum; Damlanın kaçırılması yakındır yani. Gerilime hazır olalım derim ben. Ayy yalnız bakar mısın yaa telefonlarla rahatsız ediyomuş kızı. Yaa Hayri biz bi el atalım bu olaya:D (bana ne oluyorsa elimin hamuruyla erkek işine karışıyorum:D Ben?? ve Hamur? Hemde elimde hamur??? Hayatta göremiyeceğiniz ikili diyimm)
Eda ve Oğuz ise Ferit’te yakalanmış olmaktan ötürü çok rahatsızlardır. Daha fazla uzatmayıp durumu çocuklara açıklama kararı alırlar.Her ikisi de çocukların vereceği tepkiden kormaktadırlar
Ya rahatsız olmakta sonuna kadar haklılar yani. Onlar gibi düşünüyorumda Ferite yakalandıktan sonra bide onun diline düştükten sonra sinir küpü olurum valla... ayy birde elinde koz var Oğuz abi yandın sen...
Ben bu olayı daha çokça yaşayacağımızı düşünüyorum. Yani birçok defa alırlar "artık çocuklara söyleyelim" kararını... Amaa bence okadar çabuk söyleyemezler yani. Biz yavaş yavaş istiyoruz zaten sessiz ve derinden (anmıycam artık o adamı yani yaa) uzun lafın kısası bu açıklamaya çalışmaları, o çırpınışları, şaşkın, heycanlı, panik halleri baya bi komik olacak. Ne diyorduk Buğra? "şeker tadında" ;)
Safiye Muhtar’ın evlenme teklifini kabul eder ve Oğuz’dan kendini istemeye köşke gelmesini söyler.Her şeyin yolu yordamı ile olmasını isteyen Safiye tıpkı genç kız gibi büyük bir heyecanla Eda ve Oya ile gelinlik bakmaya çıkar.
Aaa safişimizde gelinlik giysin tabi yaa!!! İsteriz valla... Ne eksiği var onun on sekizlik çıtır:D Yaa ben safişi aşırı bi şekilde seviyorum yaa olamaz böyle bişey... Asu abla:D Mankenimiz yaa!!!
Serpil ise Eda’nın kocası Yaman ile iş ortalığı yapar.Amacı Eda’ya zarar vermektir.Yaman’ı çocukların velayetini alması için kışkırtır.
Ya burayı pas geçmek istiyorum mümkün müdür?? Makasladım bu bölümü "sinir bozucu, ruhsal dengeyi yıpratıcı, gençliği kötü laflara sürükleyici özelliklerinden dolayı bu yorumumdan, bu absürd ikiliyi çıkartıyorum...
Muhtar delikanlı gibi Oğuz’dan Safiye’yi istemeye köşke gelir.Köşkte Oğuz adet icabı Safiye’yi vermekte nazlanınca büyük heyecan yaşanır.Haberi alan ve Muhtar gibi 40 yıldır Safiye’ye aşık olan Numan fenalık geçirir.
Valla bu sahneleri izlemeyi çoook istiyorum yani... Her anı süper olucak anlaşılan... Oğuz abimize bak senn naz yapıyormuş kızı verirken. Yaa ama olmadı şimdi Numan amcamız fenalaşıyor muymuş?? yaa umarım özet abartmasıdır yani ne muhtarın ne numanın üzülmesini istemiyorum.
Evettt bir süpriz daha hayırlı uğurlu olsun!!! Ayy bende diyorum buaralar bişey eksik demek bu süprizler eksikmiş. onlar olmadan olur mu hiçç?? Ama buseferki kötü süprizmiş yaa... Ve herkesin yorumu/tahmini aynı bende okudugumda sizler gibi düşündüm. YAmanın çocukları almak istemesidir bu kötü süpriz (hatta kabus) Aslında yok yok yaa süpriz "hala" ehehe:D şaka tabiki halanın neresi kötü?? yaa ben yamanı konuşmak istemiyorum yaa hani bu yorumda oyuzden böyle bir espiri yapiyim dedim... (aman iyiki konuşmak istemiyorum)
-----------------------------------------------------------------
Aslına bakarsanız arkadaşlar böyle tam kafamdakileri söyleyemedim bu yorumda çünkü fragmanı görmeden birşey söyleyince biraz komedi oluyo sonraki halim... Çarşambadan özet gelmiş sıra fragmanda bugün gelir mi sizce fragman?? ayy yok yaa ben kendimi sağlama aliyimde 20.00den sonra ava çıkıyorum... (zaten netteki sorun devam ediyor fragman eklense netten izleyemem bu durumda tvnin başını mesken edicem... Umarım verirler yanii şayet deli olma tehlikesi ile yüz yüze kalıcam. Zaten çalışmam gereken birsürü şey varr Ahh şu iki aile ailesinin fedakarlıkları.) Aaa arkadaşlar ayrıca fragmanı görürsem eğer napıcağım, hangi mekana geliceğim belli... Hiç kuşkunuz olmasın!
eee hayri, fikriler ve özet böyle olunca yorumlarda kendigilinden geliveriyor iste. gerci özet pek aciklayici degil ama biz kendi özetimizi kendimiz yaratmis durumdayiz her zaman ki gibi. ama bu sefer ki fikir gercekten cok güzel. gerci bu fikri ilk önce sami yazdi. bende yazacaktim tam, ben düsünürken o yazmis bile.
simdi biz mecburi evlilik isine takmis durumdayiz. özetin diger kisimlarini unuttuk, daha dogrusu velayet davasini unuttuk. aslinda unutmadik bu velayet yüzünden bu fikirler cikti bizden, iyide oldu acikcasi. sanki icimden bir ses gerceklesecek diyor. 2-3 bölüm soran mecburi-sahte evlilik kapida millet (bende öyle bir yazdim ki sanki, ben yaziyorum senaryoyu :img-hyste).
Nilgün...Haklısın Velayet yüzünden bu fikirler çıktı...ama bizim dizimizde velayet ancak böyle işlenebilir...Düşünecek olursak Eda'nın Aliye gibi çocukların peşinden koşması dizimize uymaz...Hatta hatırlarsanız ilk bölümde Eda..."Aa Ben Aliyemiyim sizi babanızdan kaçırayim..."diye güzel bir gönderme yapmıştı...Yaman Efendi kenid kaşındı...Serpil ile öylemi plan yaparsınız alın size böyle sonuç olur...
İnşallah senaristlerimizde bizimle aynı şekilde düşünümüşlerdir...En son bu reklam yıldızının Eda olmasına takmıştık...Ve gerçekleşti...Bakalım İki Aile Ailesi yine haklı çıkacakmı...?...Fragman bu haftada erken gel de güldür yüzümüzü...
eee hayri, fikriler ve özet böyle olunca yorumlarda kendigilinden geliveriyor iste. gerci özet pek aciklayici degil ama biz kendi özetimizi kendimiz yaratmis durumdayiz her zaman ki gibi. ama bu sefer ki fikir gercekten cok güzel. gerci bu fikri ilk önce sami yazdi. bende yazacaktim tam, ben düsünürken o yazmis bile.
içindeki ses kendinden emin bir şekilde ortaya çıkıverdi...kes sesini demiyecem...neden olmasın bakarsın çıkar...2-3 Bölüm sonra da gayet iyi tahmin...olabilir...26. Bölüm çekimleri bitti herhalde şuan 27. Bölüm çekiliyor...şimdi onlar burayı görseler...son anda senaryoya sokarlar belki bu fikri...
tamam Nilgün sana inaniyorum sen yazacaktın Sami senden bi kaç sanye önce gönderdi herhalde...
özetin diğer kısımlarını da unutmadık ama şu velayet ve sahte evlilik işine takık...hatta Buğra 4. Bölümü bile hatırlattı ordada olmuştu evet...
ya git gide daha çok inanıyorum buna...
Şule...Hoşgeldin...Yeni girişin çok güzel olmuş...
Ve Fragmanı görmeden yapılabilecek en güzel yorumu yapmışsın...Bu tür yorumlarla en azından fragmanda alakasız birşey çıkınca utanmassın...
Ooo Fragman avına başlıyorsun demek...Çok iyi olur...En azından bende derimki televizyonun başında bekleyenimiz var...
Diziye dönecek olursak...Senin Safiyeye olan sevgini artık çok iyi biliyoruz...Aynı duyguları yaşıyorum...Safiyenin anlatılması zor bir hali,tavrı var...Ona has ve özgü...
Ve Safiyenin mutlu olmasını çok isterim...Onsekizlik çıtır Safiyemizi Gelinliğin içinde düşünmek şuan garip geliyor ama çok şirin olacağına eminim...(Şeker Tadında)...
Şule hoşgeldin...analizden vazgeçtin galiba...direk özet yorumuna geçtin...ve süper yazmışsın herzaman ki gibi...
Şule tamam olaya el atalım...Sabu ile başa çıkarızda planımız ne? dinamit?
Sabu ben kusursuzum (imzaya bak :D), ben süperim demiyorum ki sana kızın peşini rahat bıraksan iyi edersin...
valla fragmanın bu akşam yayınlanması az ihtimal ama çık bakalım ava...müjde haberi bekliyorum
(aramızda ekmek hamuru makinaları da var ;))
BeyazGelincik1980 13-12-06, 18:43 sule hos geldin ve hoscakal. fragman analizini dört gözel bekliyoruz, ama ben zannetmem bugünden fragman yayinlayacaklarini. gecen hafta ben persembe gecesi 24. bölüm resimlerini eklerken, bentanem fragman resimlerini ekliyordu. bir ihtimal yarin gece. zaten yarin uzun oturuyorum bende bakarim. euro star yarin yayinlamaz ama belli de olmaz yani. gecen hafta cumadan yayinlamisti. starda baya bir ilerleme var canim. bu arada sule özet yorumunu zevkle okudum. son tespit herkesin ki gibi ayni.
bugra bu dizi asla Aliye olmaz. hatirladim simdi eda'nin söyledigini. hem yaman cocuk bakamaz ki. 2-3 gün efe yanina kaldi hem basket secmelerine katilamadi, hemde evden kacti, hemde eda ve timur'u mahvetti. bana kalirsa bizim düsüncelerimiz senaristlerin düsünceleriyle ayni. yani bu velayet davasi bosuna yapilmiyor, hemde ortaya attiklari iddiaya bakiniz "ahlaksizlik iddasi". bir kadini en can alici noktasindan vuruyor, gerci bu yaman'in fikri degil. belki düsünüyor ama serpil'in gaziyla ataga gececektir. sanki cocukar babalarini isteyecekmi bakalim?. neyse bu konular girmeyelim yine.
mecburi-sahte evlilik iyi olur gercekten. olaylar sanki o yöne dogru ilerliyor.
ben fazla konustum bugün. gece yine görüsürüz arkadaslar, sizlere hos sohbetler bye
bugra bu dizi asla Aliye olmaz. hatirladim simdi eda'nin söyledigini. hem yaman cocuk bakamaz ki. 2-3 gün efe yanina kaldi hem basket secmelerine katilamadi, hemde evden kacti, hemde eda ve timur'u mahvetti. bana kalirsa bizim düsüncelerimiz senaristlerin düsünceleriyle ayni. yani bu velayet davasi bosuna yapilmiyor, hemde ortaya attiklari iddiaya bakiniz "ahlaksizlik iddasi". bir kadini en can alici noktasindan vuruyor, gerci bu yaman'in fikri degil. belki düsünüyor ama serpil'in gaziyla ataga gececektir. sanki cocukar babalarini isteyecekmi bakalim?. neyse bu konular girmeyelim yine.
mecburi-sahte evlilik iyi olur gercekten. olaylar sanki o yöne dogru ilerliyor.
ben fazla konustum bugün. gece yine görüsürüz arkadaslar, sizlere hos sohbetler bye
Nilgün...Haklısın aynı şekilde düşünüyorum...Yaman zaten eskiden tecrübe etti...Ve Efe'nin evden kaçışı ile sonlandı...Yani kredilerini tüketti Yaman Efendi..Senaristlerimiz bu yola büyük ihtimal bizim fikir ile çıktılar...Bu haftaki bölümde "Ahlaksızlık iddası" bunun temelini oluşturdu...Şimdi Eda ile Oğuzda herkese göre gerçek,Bize ve kendilerine göre sahte evlilik yaparlarsa bu fırtına diner...Çocuklar için alıştırma,elalemin çenesi için kapatma olur...
Nilgün İyi Akşamlar...Görüşürüz...bye bye bye bye
_seboist_s 13-12-06, 19:16 Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar:D:D Valla fragmandan bende umutsuzum ama yinede ufak bi ihtimalde olsa böyle bir umut taşıyorum yanii;)
Buarada arkadaşlar yaa unuttum söylemeyi dün kanal türkte Emre abimiz "gelde katılma" isimli bir programa katılmışşş. İzleyen var mıydı??? Banada bugün arkadaşım söyledi ben izleyemedim yani... Acaba tekrarı falan yok mudur yaa??? İzlesek... İki aileden falan bahsetmiş, ratinglerden sonra dizinin niye tutuldugundan falan bahsetmiş... Tüh yaa nası kaçırdık??? noldu ki bizim istihbarat örgütüne??? alla allaaa:D
Herkese iyi akşamlar,
Ya tam işden çıkarken son anda, son düşündüğüm bir şeyi yazayım dedim, belkide aceleden düşündüğümü yazamamışım (ne anlatmak istediğimi yazmam valla çok farklı, rezil olur kalırım), ama dediklerimi Nilgün arkadaşımız yanlış anlamış müthiş bir fikre çevirmiş, eğrisi doğrusuna oturmuş, hiç düşünmediğim, aklıma gelmeyen çok güzel bir fikre havadan %50 ortak olmuşum :) Çok sevindim ya bu işe...
Ama fikrimi :) çok beğendim, gerçekten en iyi devam şekli, anca böyle uzar senaryo ve çok eğlenceli olur.
Herkese iyi akşamlar,
Ya tam işden çıkarken son anda, son düşündüğüm bir şeyi yazayım dedim, belkide aceleden düşündüğümü yazamamışım (ne anlatmak istediğimi yazmam valla çok farklı, rezil olur kalırım), ama dediklerimi Nilgün arkadaşımız yanlış anlamış müthiş bir fikre çevirmiş, eğrisi doğrusuna oturmuş, hiç düşünmediğim, aklıma gelmeyen çok güzel bir fikre havadan %50 ortak olmuşum :) Çok sevindim ya bu işe...
Ama fikrimi :) çok beğendim, gerçekten en iyi devam şekli, anca böyle uzar senaryo ve çok eğlenceli olur.
tekrar merhaba Sami...
:img-hyste :img-hyste demek yalnış anlaşılma olmuş...sen başka birşey yazmak istiyordum merak ettim şimdi...korkma rezil olmazsın...
ama yorumundan çıkan şey baya güzel değil mi...sende beğenmişsin fikrini...
_seboist_s 13-12-06, 19:51 alla alla bende kaçırdım tüh...daha doğrusu izlemem imkansız çünkü Kanal Türk avrupada yok...
Emre abimiz gelde katılmaya katıldı demek...valla sana katılıyorum(biraz fazla katılma oldu şimdi :D) Şule nerde bizim istihbarat örğütümüz...iki aileden bahsetmiş ratinglerden...ölürüm ben bunu izlemesem...
bu arada Şule eğer hamur eline çok yapışıyorsa un ekle :img-hyste
Hayri merak etme yaa ben anlatırım sana:D Yaa msne de gelemiyorum off özledim şöyle sohbeti sizlee ya... Eheheh yaa un ekliycemde yanii:D Hamur nası oluyo ben onu pek bilemiyorum yani kafam karıştı bak şimdi:D Neyse artık Eda ablamız mantı açarken ben yardıma gidiyim birdahakine öğrenmiş olurum böylece...;)
Buğra; çok sağol hemen bulmuşsun saati yaa benim bitek bu sayfa açıldıgından araştıra yapamadım size söyliyim dedim:( İstihbarat örgütümüz geçte olsa olayları takip ediyor, görüldüğü gibi bizden bişey kaçmıyo:D Ben haberi getirdim Buğra saati bildirdi ohh bide çeken olursa süper:D (gerçi ben indiremiycem ama neysee)
Vallahi süper olucak yaa Emre abimizin sohbetini çok seviyorum ben... Hele de tiyatro hakkındaki sohbeti yok mu??? Emre abimizin can damarı tiyatro aa tabi bide iki aile:D (o zaten hepimizin can damarı;)) Heycan bastı beni şimdi yaa yeni bölüm izliycek gibi oldum birazdan avada çıkıcam zatenn umarım elim dolu gelirim... Yalnız benim av halim çok komik olucak elimde tarih kitabı ve tv başında fragman avıı (artık düşünün dersten alıcağım verimi=) aa kötü düşünmeyin cnm ben iki aileyi (fragmanını) beklerken öyle bir verim alırım kii "zihnimi en çok çalıştıran şey" o yanii...)
Hayri merak etme yaa ben anlatırım sana:D Yaa msne de gelemiyorum off özledim şöyle sohbeti sizlee ya... Eheheh yaa un ekliycemde yanii Hamur nası oluyo ben onu pek bilemiyorum yani kafam karıştı bak şimdi Neyse artık Eda ablamız mantı açarken ben yardıma gidiyim birdahakine öğrenmiş olurum böylece...;)
Buğra; çok sağol hemen bulmuşsun saati yaa benim bitek bu sayfa açıldıgından araştıra yapamadım size söyliyim dedim İstihbarat örgütümüz geçte olsa olayları takip ediyor, görüldüğü gibi bizden bişey kaçmıyo:D Ben haberi getirdim Buğra saati bildirdi ohh bide çeken olursa süper (gerçi ben indiremiycem ama neysee)
Vallahi süper olucak yaa Emre abimizin sohbetini çok seviyorum ben... Hele de tiyatro hakkındaki sohbeti yok mu??? Emre abimizin can damarı tiyatro aa tabi bide iki aile:D (o zaten hepimizin can damarı;)) Heycan bastı beni şimdi yaa yeni bölüm izliycek gibi oldum birazdan avada çıkıcam zatenn umarım elim dolu gelirim... Yalnız benim av halim çok komik olucak elimde tarih kitabı ve tv başında fragman avıı (artık düşünün dersten alıcağım verimi=) aa kötü düşünmeyin cnm ben iki aileyi (fragmanını) beklerken öyle bir verim alırım kii "zihnimi en çok çalıştıran şey" o yanii...)
:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry
Şule...Çok özür diliyorum...Yanlış bakmışım...Heyecandan olsa gerek...Sende nasıl mutlu olmuşsun...Valla şuan çok üzüldüm...Benim yüzümden hayal kurdun ve pat diye yıkılacak...Birde yazdıklarını okuyunca iyicene üzüldüm..Tekrardan özür diliyorum...Senden ve herkesten...
:img-sorry :img-sorry
_seboist_s 13-12-06, 20:14 :img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry
Şule...Çok özür diliyorum...Yanlış bakmışım...Heyecandan olsa gerek...Sende nasıl mutlu olmuşsun...Valla şuan çok üzüldüm...Benim yüzümden hayal kurdun ve pat diye yıkılacak...Birde yazdıklarını okuyunca iyicene üzüldüm..Tekrardan özür diliyorum...Senden ve herkesten...
:img-sorry :img-sorry
:icon_cry:
Buğra nasıl yaparsın bunu?? yıktım hayallerimiz:D ehehe şaka tabiki Buğra üzüldüm tabi ama hayallerim yıkılmadı:D Sende üzülme yaa olur böyle şeylerr nolcak yani... Ee doğrusu yok muymuş yaa:D ehehe hala nerdeyim... Ayy bak şimdi ikimizde komedi olduk farkında mısın??? Yaa bende bugün pek bi kendimden emin geldim özete aldanmadan "komedi" olmadan bi yorum yapiyim dedim:D İşte kısmet meğer komedi olucağımız konu buymuş... Yaa başka gün tekrarı yokmuymuş peki:D yok yanii ya ben taktım izliycem Emre abimi...
:icon_cry:
Buğra nasıl yaparsın bunu?? yıktım hayallerimiz:D ehehe şaka tabiki Buğra üzüldüm tabi ama hayallerim yıkılmadı:D Sende üzülme yaa olur böyle şeylerr nolcak yani... Ee doğrusu yok muymuş yaa:D ehehe hala nerdeyim... Ayy bak şimdi ikimizde komedi olduk farkında mısın??? Yaa bende bugün pek bi kendimden emin geldim özete aldanmadan "komedi" olmadan bi yorum yapiyim dedim:D İşte kısmet meğer komedi olucağımız konu buymuş... Yaa başka gün tekrarı yokmuymuş peki:D yok yanii ya ben taktım izliycem Emre abimi...
Şule...Valla öyle oldu...İkimizde fazlası ile komedi olduk...Hemde sen yorumlarına o kadar dikkat etmiştin...Ama Suç bende...Öyle emin anlattımki...İnanmakta haklısın...Neyse tüm suçu üstüme alıyorum...
Maalesef başka gün tekrarı olabilir ama tek günü gösteriyor akış...Ben hergün kontrol ederim...Ama dikkalice...(İnşallah inanırsınız...)
_butterfly_ 13-12-06, 20:41 Merhaba İki Aile Ailesi...........
Dün bazı nedenlerden dolayı(ödev,sınav...alıştınız artık zatenn)... buarada yorum yazamamıştım..ama okudum tüm yorumlarınızı hepsi biribirnde güzledi her zmnaki gibi.. bende sizinlee aynı şeyi düşünüyorumm....birde herkes duygusal modedaymışş....ikiizm sağolsun(twins of 404 to two family:D:D..))).
tamda bugün dedimki oo şimdi yazarım diyee bir baktım özet gelmiş.. vala hoş gelmiş sefalr getirmiş..... yinee süprizlerle gelmiş..özlemiştim bu özetimizi yaa....(ben mii??? ehueh şaşmadınız vala.....ama klasik süprizlerimiz kim olbilir...??...son zamnalarda hortlayıverdi birden kış uykusnda erkeN mi kalktı nee:):)...neyse onu sonraa söylim).....
Özetimiz yinee kısa olmuş.... ama şunu biliyoruzkii.;;;;;
26.Bölüm Özet Analizi
1)Eda,Oğuz çocuklara açıklamayaa karar veriyorlarmışş..(hiç zannetmiyorum yaa neyse... yinee tam söyleyecekleri sırada araya birşeyler girer yada vazgeçerler.....zaten bzimde söylemeleri işimize gelmez yane.. hata hiç istemem.... böyle o kadar güzelki...kaçamaklarıı,sevgilerini gizli gizli yaşamayaa çalışmları..kısacası acemi aşıklarrrr gibi davranmalarına abyılıyorumm..zaten kaç zamandna beri bunu istiyorudk.... bu ihtimal bu bölüm için zaten düşük...hikayee çok hızlı ilerliyor gerçktenn.... bu ihtimal ama biraz düşük kalıyor.....
2)Yaman+Serpil=404 itiifakı....ay ama gerçtken hep bekleidğimiz ama istemediğimiz birşey di bu olay..her zmna öyle eoluryaa dizinin kötü karakterli yada uyuz karakterli itiifak halindeler... ama bu itiifak her iki taraf içinde çok kötü olcak..... serpil gazı vermeyee başladı bile..zaten yaman'DA maşşlah dakkasınaa gaza gelebilen biri şimdi bunları duyunca.. hepten eda'nın üstünd eolcakk... ya aolsa ne yazar... çocukların veliyatını almak istiyormuşş.....
şu anki durumaa göre zaten alamaz .... bu zamana kadar annelerinde kalımış çcouklar..hem eda'nında maddi bakımdan kötü olduğu bir durum yok..çocuklarda burslu okuyorlar... herşey tamam.. hemde aile içi bir ortam..yanlızz yaman şunu savunabilir..evde tanımadıkları biriylee oturuyorlar ki zaten buu savunabilecğei en ortada olan şey..başkaa elinde koz yok..birde gazete olayı var ki onu zaten tanıklrla afalann hallederler...zaten oğuz'Da edanın arkasıdna olcka..ee neydi "ikimiizn problemleri artık" ne güzel dedin oğuzz abii..;)..... erginde bu işte zaten avukatı olarak olcaktır....
yamana gelincee.... işini batırmış biri olarak vee çocuklarınaa bakaamış biri olarak hemen göze çarpıyor... ama bu çin işişide hiç iyi olmadıı.....şimdi elinde iş imkanlarıda varr ee nolcak?..eda işşsizz kaldı...yamanın bir işi oldu....
ters durum bu işte.... kafamı çok karıştırdıı.....eğer çocuklar YAMAN' veriirse zaten eda'nın durmunu düşünmek bilee istemiyorum...ama öylee birşey olmayacağındann içim rahat... hataa bu olay birkaç şeylerinde açığaa çıkmasına neden olcaktır..;)...
ahh ahh serpil yinee veridn gazıı ay nedimki ben sana yaa... 404 kadar başınaa taş düşşüün hemii:D
3)Ferit'İn bu durumu öğrenmesii: vala işinee gelmiş baskın feritimizin..çakalll sneii.. hemnede neler düşünmüş..... oğuz'A damla'nın açıklaması...vala imkansızz birşey ama oğuz şu sıralar aşk şarhoşuu hemen kendi durumunaa bakar vee belkide evet der..yada bir diğer seçenek olmaz efendim öylee ferit ile damla..... ferit'i evden atar... birde üstüne eda ile bu konu yüzündne tartışır( ne ben dedimm nede siz duydunuzz..=)=)....kısacası bu durum tatl aşıklarımız için bir engel değil ferit'İn öğrenmesi aksinee komedi dialogların vee sahnekrin getirisi.....sabu...valaa sabu gitikçee polat alemdarın yan şubesi olmaya adevam ediyor... fazlaa abartılmazsa çok sevincem gerçtekten.. tama yanee mafyaa sonuçtaada bunu farklı brşekildede görebiliriz yane.. taciz telefonları falann..... höhhh....feriti vee damlayıda zor günler bekliyor... vee tabikdie bizide...;)kaçırılmaa sahnesi her an olabilir....yaparmı yapar bu sabuu....ay düşünsenizee salak 1 ve 2 köşkee giriyorlarr gecee damlayı kaçırmak içinn.... yanlış kişiyi kaçırıyorlar falan... tamam tamam saçmaa kaçırırlarsa niyee köşkee girsinlerki okula giderkend eolurr gayet yanee maganda değillermikii=)
4)Holeyyy!!!!! Düğünümüz var:::.. işte yaa safişhmizz bekledi bekledi en sonudna evlenmee kararı aldı.. şimdi o isteme sahnelerini getiriyorumda aklımaa...oğuzz işi abartıyomuş hataa.eee yanee neydii oğuz abii sne dersin keisn şimdi bunu kızdır nazıdr...yada kız evi naz evii;)..safişh,oya,eda alışverişee çıkıyorlar hemde gelinik bakmayaa.. işte süper sahneler..ay çok yakışır gelincilik safişhmize... mankenlere taş çıkartır hemde;).....
o sıradada keisn oyaa eda'yaa bak seninde gelinliğn bölee olcak tarzında laflar keisn der hataa eda da şölee ufak bir tebessüm eder....aklıma o çatı katındaki eda ve oğuz2un bu dialogları geldi..harikaydı keisnlikle... içim giti yaa..çok ttalılardıı..(nese bak gene meziyetimizi konuşturduk ynee)...
herşey harika.... yinee vur patlasın çal oynasın eğlence bekliyorr bizii..zaten ayda bir olmasa olmuyorr yane dimi;)
5)sÜPRİZ:= yaman..bu haftaa yaman ağırlıklı bir bölüm olcak bu belli... tarığın yerini yaman aldı bu da belli..süprzin yaman olduda belli..eee geriye ne kaldıı süprizin nee oldğu...yaman'nın birden çıka gelipp çocukların velayetini ben alcam demesii.....zaten hangi yemeğimizin sonu süprizsizz biti... bizd bir boşluk hissederdik zaten dimi.... geleneksel süprizlerimzden biri... ben başkaa bir süpriz getiremiyprum aklımaa...;)...
evt özet yorumu bend eyapim deidm.. siz zaten herşeyi yazmışşsınız..ama ben eksik kalırmıyım..kalmam tabikide.....bu arada birşey dikkatimi çektii...
hani gilzi nikah istiyoruz zgaliba.. eda ve oğuz arasında.. vala en güzeli siz saa bizz selamett... herkes erdi muradına abiz çıkalım kerevetimizee..=)...)_(tamam tamam ee okadar özet yorumu yaptım saçmalamak normall)... çok güzel bir fikir olmuşş... bir okadarda eğlenceli..
vee geriyee nee kaldı..fragmanımızz...??=)..başımıza bunlardamı gelcekti.. çarşambaa özet.... yarındada fragman oldumu oo değmeyin keyfimize..aman nazar değmesin dimi tütütüttü=)=)
Ecem'in geleneksel Analizi yine geldi..Hemde bir geldi...Tam Geldi...Yine onun bakış açısından keyifle okudum vallahi...
Ve analizde Tarığın yerini yavaş yavaş Yamanın aldığını gördüm...Hatta onun içinde güzel ve orjinal hakaretler başlamış...Ecem seni kutluyorum her mikroba yakışır şeyler buluyorsun...
Tatlı aşıklarımız için dediklerine katılıyorum bu gizli,kaçamak hallerinin bir süre daha devam etmesi gerekiyor...Daha köşkte kaçamak yapmadıkları yerler var...Ferit'in bu olayı öğrenmesi ile gerçekten çok komik sahneler bizleri bekliyor...
Sürprizle ilgili yorumunada katılıyorum...Sürprizler artık gelenek oldu...Özette bir şey farkettim bu sürpriz Safiyenin istendiği gece olmuyor...Yani ilerleyen günlerde köşkte düğün hazırlıkları yapılırken oluyor...Buda demek oluyor ki düğün hazırlıklarınıda izleyeceğiz...Ve o günlerde Eda'ya kötü sürpriz olacak...Ama o günlerde neler olacak?...Özette yer almayan gelişmelerde illaki olacaktır...
Ecem hoşgeldin...(3-4 saattir burdasın ama neyse...)
özet analizini okudum...(ya sen ve Şule şu pembeye takmışsınız bikere...normal yorum görmedim...)
güzel yazmışsın...gerçi yeni birşey söylemedin ama olsun...eksik kalmazsın tabi...hele çene açıldı mı...süperman bile kapatamaz...
ay düşünsenizee salak 1 ve 2 köşkee giriyorlarr gecee damlayı kaçırmak içinn...yanlış kişiyi kaçırıyorlar falan...
işte ozaman çok gülerim...
_butterfly_ 13-12-06, 21:16 Ecem'in geleneksel Analizi yine geldi..Hemde bir geldi...Tam Geldi...Yine onun bakış açısından keyifle okudum vallahi...
Ve analizde Tarığın yerini yavaş yavaş Yamanın aldığını gördüm...Hatta onun içinde güzel ve orjinal hakaretler başlamış...Ecem seni kutluyorum her mikroba yakışır şeyler buluyorsun...
Tatlı aşıklarımız için dediklerine katılıyorum bu gizli,kaçamak hallerinin bir süre daha devam etmesi gerekiyor...Daha köşkte kaçamak yapmadıkları yerler var...Ferit'in bu olayı öğrenmesi ile gerçekten çok komik sahneler bizleri bekliyor...
Sürprizle ilgili yorumunada katılıyorum...Sürprizler artık gelenek oldu...Özette bir şey farkettim bu sürpriz Safiyenin istendiği gece olmuyor...Yani ilerleyen günlerde köşkte düğün hazırlıkları yapılırken oluyor...Buda demek oluyor ki düğün hazırlıklarınıda izleyeceğiz...Ve o günlerde Eda'ya kötü sürpriz olacak...Ama o günlerde neler olacak?...Özette yer almayan gelişmelerde illaki olacaktır...
teşekürler buğraa....vala yaa toPlu şekilde yapıyrum hep bölüm özet yorumlarını.....ama sonradadnda şunu fark ediyorum arada unutuğum bzı şeyler oluyorr neski sizz yazıyorusn onu....
valaa tarığın yeri yaman'A aaa ben hiç boş durumuyum....404'S herşey uyuyrr bu kadar yakışınılmazkii.....kutluyorum gerçtkenn bunları bulmak hiç zor olmuyor...şaka biryanaa tarığın bu bölüm etkisinin azaldüını görüyoruz zatenn....o da inş..birden hortlayıvermezz yane...ama yok yaa zannetmiyorum . herşey tarık sayesinde oldu onaa teşekrüleri iletimm geliyoruzz yamana:D..ahh ahh bir manimziden biride yaman.... evt tespitin doğu buğraa düğün hazırlıkları sırasında oluyormuşş....özet kısa olmaya başladı zaten....fragmanı görmeden artık bir şy diyemiyecem ama... eda yinee üzülücğeindne çok korkuyourm..tama biliyoruzz yanında ouz var her şeklde onun problemleriylee üzüntüsünee ortak ama yaa herşey bu kadar güzelken birden yaman'nın oyunu tutarsa....biraz önce saydıım çockları alma olayı..çok kaırşık geldi bana yazarken bilee ben tereddütee düşütümm. o kadar eminmki eda'nın kazanacağından..ama yazdıkçada herşey karıştı...:s:S:icon_sorr
_butterfly_ 13-12-06, 21:19 Ecem hoşgeldin...(3-4 saattir burdasın ama neyse...)
özet analizini okudum...(ya sen ve Şule şu pembeye takmışsınız bikere...normal yorum görmedim...)
güzel yazmışsın...gerçi yeni birşey söylemedin ama olsun...eksik kalmazsın tabi...hele çene açıldı mı...süperman bile kapatamaz...
ay düşünsenizee salak 1 ve 2 köşkee giriyorlarr gecee damlayı kaçırmak içinn...yanlış kişiyi kaçırıyorlar falan...
işte ozaman çok gülerim...
Hoşbulduk hayrii:D..
vala yaa dimii 3saattir yazamaısım bir yorumu yaaa:D..
ama napim siz hepsini yamzışşsınız bende kusur kalmim deidm dimi....:D..
hayriii ikizlik yane bak alışamadın hala..:D
yaa o salak1 ve 2 komedi sahnelr olur yaa.....hani hep birini kaçırmak isterlerde kaçıramazlar yaa farklı kişiyi kaçırılar onların potansiyelinede uyuyorr buu..:D:D..ama yok yanee zannetmem de işte komedi oldu birazz;)
Buğra, yanlış kişiyi kaçırma olayını çok sevdim valla, hele ki Eda'yı kaçırırlarsa inanılmaz güzel olur. Oğuz yıkar ortalığı, Sabutay delirir ne yaptınız oğlum, kızın mustakbel annesini kaçırdınız diye.. Düşünemiyorum bile...
Bu arada düşündükce aklıma yatıyor sahte evlilik işi.
Bu arada resimle uğraşmak çok kasan bir işmiş ya, yıllardır şu bilgisayarı heryerde kullanırım, taklalar hatta parakendeler bile attırırım, aklıma resimle uğraşacağım gelmezdi. Şu iki aile banada avatar+imza yaptırdı ya ne diyim, etrafta göre göre özendik işte, 2 saattir bunla uğraşıyorum, bir şeyede benzemedi, ama başlangıç işte, zaten sitenin anlamına da hiç uygun değil ama sevdiğim, saydığım kişilerdir kendileri...
İmza+avatar yapan arkadaşlar, biraz uğraşayım şu işle, hangi programları kullanırsınız yaparken?
-- Bu arada imzada görünmemiş zaten, off offff... --
_seboist_s 13-12-06, 21:27 oo hoşgeldin twins of 404 to two family:D Naptın bakalım konuşmayalı:D
cnm harika bir yorum gelmiş yine... İmzamı atıyorum altına:D 1)))Bende Edayla oğuzun bukadar çabuk çocuklara açılmasını istemem yani... Nezamandır bu bölümleri bekliyorduk bukadar çabuk bitmesin yani yaa şöyle naz 10- 15 bölüm sürsün:D (UÇmadım inşallah) Ama bak bu evlilik oyunu güzel olabilir bir 3-4 bölüm falan sonra;) 2))) ayy yok yani ben bugün pek girmiycem bu ikisine şöyle diyim bende başlarına 404 kadar 404 tonn taş düşsün bunların:D 3))) Ayy cnm ferit nasılda fırsat gözlüyormuş dimi ehheh yaa ben onun bu konudaki espirilerini, takılmalarını falan çok merak ediyorum yani... kopucaz yine ekran başında!!! 4))) oleyyy köşktee düğün varr... ohh çalsın davullar zurnalar ehehe:D yaniii yine vur patlasın çal oynasın eglence... Yaa Safişimiz nasıl gelin olcak acaba kesin çok tatlı olur yaa çokta güzel olur aman bi sorun çıkmasında sağ salim olsun şu düğün:D 5))) Bu yorumunda süper cnm attım imzayı yine:D Ama ben bugün 404 hakkında konuşmama orucuna girdim... Üstten üstten geçiyorumm...
teşekürler buğraa....vala yaa toPlu şekilde yapıyrum hep bölüm özet yorumlarını.....ama sonradadnda şunu fark ediyorum arada unutuğum bzı şeyler oluyorr neski sizz yazıyorusn onu....
valaa tarığın yeri yaman'A aaa ben hiç boş durumuyum....404'S herşey uyuyrr bu kadar yakışınılmazkii.....kutluyorum gerçtkenn bunları bulmak hiç zor olmuyor...şaka biryanaa tarığın bu bölüm etkisinin azaldüını görüyoruz zatenn....o da inş..birden hortlayıvermezz yane...ama yok yaa zannetmiyorum . herşey tarık sayesinde oldu onaa teşekrüleri iletimm geliyoruzz yamana:D..ahh ahh bir manimziden biride yaman.... evt tespitin doğu buğraa düğün hazırlıkları sırasında oluyormuşş....özet kısa olmaya başladı zaten....fragmanı görmeden artık bir şy diyemiyecem ama... eda yinee üzülücğeindne çok korkuyourm..tama biliyoruzz yanında ouz var her şeklde onun problemleriylee üzüntüsünee ortak ama yaa herşey bu kadar güzelken birden yaman'nın oyunu tutarsa....biraz önce saydıım çockları alma olayı..çok kaırşık geldi bana yazarken bilee ben tereddütee düşütümm. o kadar eminmki eda'nın kazanacağından..ama yazdıkçada herşey karıştı...:s:S:icon_sorr
Ecem...Valla haklısın bu özete hüç güven olmuyor...Kısa ve yanıltıcı olduğu için bambaşka bir bölüm izliyoruz...Bari şu özeti kim hazırlıyorsa onuda değiştirselerde kurtulsak...
Haklısın gerçekten karışıyor insanın kafası...İnsanın çok emin olduğu birşeyde bile kafası karışıyor...Ama Yaman inşallah birşey yapamayacak...Eda çok daha avantajlı...Hem sonuçta ANNE...Ve Yanında dediğin gibi Oğuz gibi bir desteği var...Artık tüm problemler ikisinin ortak problemi...(Geçen bölümdeki mutfak sahnesi geldi aklıma...)...Belkide yine özetin şaşırtması bu sürpriz Bambaşka bir sürpriz...Yani inşallah öyledir...Umut ediyorum öyledir...
En iyisi biz bölümdeki güzel sahneleri hayal edelim...Bir düşün bu özette yer lamayan ne sahneler vardır kimbilir...Kaçamak,şekerlik falan...Ve iş yine fragmana kalıyor...
Buğra, yanlış kişiyi kaçırma olayını çok sevdim valla, hele ki Eda'yı kaçırırlarsa inanılmaz güzel olur. Oğuz yıkar ortalığı, Sabutay delirir ne yaptınız oğlum, kızın mustakbel annesini kaçırdınız diye.. Düşünemiyorum bile...
Bu arada düşündükce aklıma yatıyor sahte evlilik işi.
Bu arada resimle uğraşmak çok kasan bir işmiş ya, yıllardır şu bilgisayarı heryerde kullanırım, taklalar hatta parakendeler bile attırırım, aklıma resimle uğraşacağım gelmezdi. Şu iki aile banada avatar+imza yaptırdı ya ne diyim, etrafta göre göre özendik işte, 2 saattir bunla uğraşıyorum, bir şeyede benzemedi, ama başlangıç işte, zaten sitenin anlamına da hiç uygun değil ama sevdiğim, saydığım kişilerdir kendileri...
İmza+avatar yapan arkadaşlar, biraz uğraşayım şu işle, hangi programları kullanırsınız yaparken?
-- Bu arada imzada görünmemiş zaten, off offff... --
Hoşgeldin Sami...Yanlış kişiyi kaçırma işi Ecem arkadaşımızdan çıktı ama gerçekten çok komik olacağı kesin...Bende izlemek isterim böyle bir bölüm...Hem ortamda komikleşmiş olur...
Ooo Sahte evlilik işi benimde aklıma yattı...Hatta okadar yattıki beklemeye bile başaldım o bölümleri...(İnşallah)
Evet İmza Avatar gerçekten zor iş...Arkadaşlarımız çokta güzel yapıyor...Ben hiç yapmadım ama uğraştırıcı olduğu kesin...Ama sende yaptıysan güzeldir ya...En başta emeğini vermişsin...Onun güzelliği bile yeter...
_butterfly_ 13-12-06, 21:43 oo hoşgeldin twins of 404 to two family:D Naptın bakalım konuşmayalı:D
cnm harika bir yorum gelmiş yine... İmzamı atıyorum altına:D 1)))Bende Edayla oğuzun bukadar çabuk çocuklara açılmasını istemem yani... Nezamandır bu bölümleri bekliyorduk bukadar çabuk bitmesin yani yaa şöyle naz 10- 15 bölüm sürsün:D (UÇmadım inşallah) Ama bak bu evlilik oyunu güzel olabilir bir 3-4 bölüm falan sonra;) 2))) ayy yok yani ben bugün pek girmiycem bu ikisine şöyle diyim bende başlarına 404 kadar 404 tonn taş düşsün bunların:D 3))) Ayy cnm ferit nasılda fırsat gözlüyormuş dimi ehheh yaa ben onun bu konudaki espirilerini, takılmalarını falan çok merak ediyorum yani... kopucaz yine ekran başında!!! 4))) oleyyy köşktee düğün varr... ohh çalsın davullar zurnalar ehehe:D yaniii yine vur patlasın çal oynasın eglence... Yaa Safişimiz nasıl gelin olcak acaba kesin çok tatlı olur yaa çokta güzel olur aman bi sorun çıkmasında sağ salim olsun şu düğün:D 5))) Bu yorumunda süper cnm attım imzayı yine:D Ama ben bugün 404 hakkında konuşmama orucuna girdim... Üstten üstten geçiyorumm...
hb cnm=) vala ne yapmaıdmki:D..
eeeee ikizlik var tbee aynı olmazsa olmazzzzzzz:D...ynlızz 404 ton taşş=)..aman 2 katı düşpüsünn inşallahh...Yanlız bu orucaa bende katılcam hade..bensiz düğün olurmuu=)=)...... bundan sonra onlardan yorum yok(ne kadar dayanablirm acaba??:D..yok yok dayanamam hrhall)...
bu bölümün özetide erken geldi..inş..yarın fragmanı görürüz zaten olmadıı istibaratt çok kuvvetli zatenn...örneleri çokturr..=)
_butterfly_ 13-12-06, 21:50 Ecem...Valla haklısın bu özete hüç güven olmuyor...Kısa ve yanıltıcı olduğu için bambaşka bir bölüm izliyoruz...Bari şu özeti kim hazırlıyorsa onuda değiştirselerde kurtulsak...
Haklısın gerçekten karışıyor insanın kafası...İnsanın çok emin olduğu birşeyde bile kafası karışıyor...Ama Yaman inşallah birşey yapamayacak...Eda çok daha avantajlı...Hem sonuçta ANNE...Ve Yanında dediğin gibi Oğuz gibi bir desteği var...Artık tüm problemler ikisinin ortak problemi...(Geçen bölümdeki mutfak sahnesi geldi aklıma...)...Belkide yine özetin şaşırtması bu sürpriz Bambaşka bir sürpriz...Yani inşallah öyledir...Umut ediyorum öyledir...
En iyisi biz bölümdeki güzel sahneleri hayal edelim...Bir düşün bu özette yer lamayan ne sahneler vardır kimbilir...Kaçamak,şekerlik falan...Ve iş yine fragmana kalıyor...
evt buğraa bunun örneklerine çok rastladık biliyorsun... sen de okadar güzel deidnkli şimdi kimbilirr daha nee sahnler var..aa hiç mutfaktaa kaçamksız bir sahne olurmu??? olmaz...;)..... oğuz abi bir damı deniyecekti amaa bakalım ne olcak ..artık fıttırır çıkar damaa:D..bu sefer aman yakalanmasınlar birine...tatlı ttalı..eda yinee oğuz'u işee gönderecek.ama oğuz abi yok öylee iyi işler öpücüğü:D..ferit'in imalı lafları herkeisn ortasında keisn komedi olcak helede bakışlarrrr:img-hyste ......oğuz kesinn delirecek.. zılgıt üstünee zılgıt diyecem ama bu seferde diyemez ferit hemen hadi hadii bak şimdi oğuz abi diyee başlar.. tama ferit suss anladık..:D diyee oğuz devam eder...... çıkarcI çakall ferit senii...hınzır çocuk:D......
bir diğer sorun yaaa ben 404 demiyecem diyorum ama napim yaa üstü kapalı söylim hade dimii....eski koca manisinin bu çocukları yanınaa almak istemesi olayı gerçtekn kafamı çok kaırştırdı...bir iyi düşüncem diyorum ama iyinin içinde kötüler çıkıyorr..gerçtektende çok kaışrık....belki izlerken dhaa aklımaa birşeyler gelir ama.... çok merak ediyorum gerçtekn nasıl sonuıçlanacak diyee...
(ehueh görüdnüzmü dayanamadım yinee Bir 404 yorumu patlattımm:D)
evt buğraa bunun örneklerine çok rastladık biliyorsun... sen de okadar güzel deidnkli şimdi kimbilirr daha nee sahnler var..aa hiç mutfaktaa kaçamksız bir sahne olurmu??? olmaz...;)..... oğuz abi bir damı deniyecekti amaa bakalım ne olcak ..artık fıttırır çıkar damaa:D..bu sefer aman yakalanmasınlar birine...tatlı ttalı..eda yinee oğuz'u işee gönderecek.ama oğuz abi yok öylee iyi işler öpücüğü:D..ferit'in imalı lafları herkeisn ortasında keisn komedi olcak helede bakışlarrrr:img-hyste ......oğuz kesinn delirecek.. zılgıt üstünee zılgıt diyecem ama bu seferde diyemez ferit hemen hadi hadii bak şimdi oğuz abi diyee başlar.. tama ferit suss anladık..:D diyee oğuz devam eder...... çıkarcI çakall ferit senii...hınzır çocuk:D......
bir diğer sorun yaaa ben 404 demiyecem diyorum ama napim yaa üstü kapalı söylim hade dimii....eski koca manisinin bu çocukları yanınaa almak istemesi olayı gerçtekn kafamı çok kaırştırdı...bir iyi düşüncem diyorum ama iyinin içinde kötüler çıkıyorr..gerçtektende çok kaışrık....belki izlerken dhaa aklımaa birşeyler gelir ama.... çok merak ediyorum gerçtekn nasıl sonuıçlanacak diyee...
(ehueh görüdnüzmü dayanamadım yinee Bir 404 yorumu patlattımm:D)
Ecem...Valla heyecanlandırdın şimdi...Yine onların o hallerini film şeridi gibi geçirttin gözlerimin önünden...Doğru O mutfak kaçamakları olmadan olmaz...Artık kendileride gülmeye başladı zaten...Gece gece mutfak sohbetleri...Süt içmeler...Sütü dökmeler...Bakışmalar...Bu köşkte neler yaşanıyor neler...İllaki yeni bölümde ve özete yansımayan bu tür sahneler olacak...Zaten yansımasıda gerekmiyor...Varlığı yeter diyorum...Doğru dedin birde artık başlarında Feritleri var...Ferit bugüne kadar hayatlarının içindeydi...Bundan sonrada Aşk hayatlarının tam ortasına çökecek...Oğuz şöyle diyebilr...Ahh Ferit hayatımızın ortasına pattadanak geldin oturdun...Bee Adam Aşk hayatımızdan ne istiyorsun...Alla Alla yaa..
404'ler grubunun dahil olmadığı yorum olurmu...Yine girmişler hissettirmeden...Oğuzla Edanın hayatından çıkmadıkları sürece bizim yorumlarımzdada olacaklardır...
_butterfly_ 13-12-06, 22:15 Ecem...Valla heyecanlandırdın şimdi...Yine onların o hallerini film şeridi gibi geçirttin gözlerimin önünden...Doğru O mutfak kaçamakları olmadan olmaz...Artık kendileride gülmeye başladı zaten...Gece gece mutfak sohbetleri...Süt içmeler...Sütü dökmeler...Bakışmalar...Bu köşkte neler yaşanıyor neler...İllaki yeni bölümde ve özete yansımayan bu tür sahneler olacak...Zaten yansımasıda gerekmiyor...Varlığı yeter diyorum...Doğru dedin birde artık başlarında Feritleri var...Ferit bugüne kadar hayatlarının içindeydi...Bundan sonrada Aşk hayatlarının tam ortasına çökecek...Oğuz şöyle diyebilr...Ahh Ferit hayatımızın ortasına pattadanak geldin oturdun...Bee Adam Aşk hayatımızdan ne istiyorsun...Alla Alla yaa..
404'ler grubunun dahil olmadığı yorum olurmu...Yine girmişler hissettirmeden...Oğuzla Edanın hayatından çıkmadıkları sürece bizim yorumlarımzdada olacaklardır...
dimi buğraa yaa heyacanlanmamak eldemi ama ;)....böylee güzel bir dizi hikayee(ben gene başladım..tamam sustum:D)...özleiklede o mutfağın bir dili olsada konuşsaa ahh dimi oğuz abii.. neler dökülecek ortaya.... ferit şimdi bunun bir parçası oldu deidin gibi.. ehueh süper bir dialog olmuşş.....
oğuz:hayatımzaa girdiğin gibi aman aşk hayatımıza da girdin bee ferit.. nası girdiysne öylee çık hemiiii.....aminnnnnn
ferit: olmuyor ama böylee kalbimi kırıyorsun oğuz abi..bir kere ben olmasam siz nasıl tanışacaktınız dimii..... heee
oğuz: kendine pay çıkarma ferit
ferit: oğuz abi çok yakışıyorsunuz ama yaa..
oğuz: sus biri duycakk...
ferit: duyyymazzzzz( şölee şımarık bir bakış ama hınzır çocuklar gibi.....)....
eheuhe ay yaz yaz bitmezki ikisinin dialogları herbirşeklee giriyor....:D...
KOMEDİ bombardımanı keisnlikle.....:img-hyste
hep derdimyaa hanii parazitler sadece tatlı aşıklarımızı birleştirmekten başka bir işee yaramıycaklar..evet artık o formülümüz bir yere kadar dimi artıkk..... nee geliyorrr... nee gelyiorr işte bu;; artık parazitler onların aşklaını güçlendirmekten başkaa bir işee yaramycaklar..her defasıdna her üzülüklerinde birbirlerinee sığınacaklar..birbirleirne olan güvenleri,sevgileri dahada çok artacakk..... balkalım bunun ilk etkisi nası olcak???......iştee hikyenin bu kısmı merak konusu...eskiden bir amacımız vardı onları birlerştirmekk..sevgilerini söylesinler artık diyoduk..ama şimdi isee evlensinler,çocuklar kısacsı maniler........!!!!... aşama atladık yane..daha 404 lerin hiç bir şeyden haberlri yok aslıdna vardaa sadece seziyorlar böylee oldğunun...off yeter yeter şiştim 404 404..orucuda bozduk şimdii....:D..neysee artıkk:D
Merhaba tekrardan, kötü bir akşam resmen, imza yapamam, fener gol yer, türkmax'da Emre Kınay'ı görünce hanım "bu adam çok tatlı yaaaa" der, ben aşiret kararıyla Oğuz'u vurma kararı alırım :(
Neyse eğlenmeli, Hayri veya Buğra başlatıyordu galiba, bu hafta en'ler niye sorulmadı, bölüm özeti gelince eridi gitti... Bir başlatırsanız harika olur...
Bu arada özel bilgi ama, not: Rastlantıdır ki, eşimin adı Eda, 2 yaşındaki kızımın Damla :) Belkide o yüzden bu kadar sevdim iki aile'yi...
dimi buğraa yaa heyacanlanmamak eldemi ama ;)....böylee güzel bir dizi hikayee(ben gene başladım..tamam sustum:D)...özleiklede o mutfağın bir dili olsada konuşsaa ahh dimi oğuz abii.. neler dökülecek ortaya.... ferit şimdi bunun bir parçası oldu deidin gibi.. ehueh süper bir dialog olmuşş.....
oğuz:hayatımzaa girdiğin gibi aman aşk hayatımıza da girdin bee ferit.. nası girdiysne öylee çık hemiiii.....aminnnnnn
ferit: olmuyor ama böylee kalbimi kırıyorsun oğuz abi..bir kere ben olmasam siz nasıl tanışacaktınız dimii..... heee
oğuz: kendine pay çıkarma ferit
ferit: oğuz abi çok yakışıyorsunuz ama yaa..
oğuz: sus biri duycakk...
ferit: duyyymazzzzz( şölee şımarık bir bakış ama hınzır çocuklar gibi.....)....
eheuhe ay yaz yaz bitmezki ikisinin dialogları herbirşeklee giriyor....:D...
KOMEDİ bombardımanı keisnlikle.....:img-hyste
hep derdimyaa hanii parazitler sadece tatlı aşıklarımızı birleştirmekten başka bir işee yaramıycaklar..evet artık o formülümüz bir yere kadar dimi artıkk..... nee geliyorrr... nee gelyiorr işte bu;; artık parazitler onların aşklaını güçlendirmekten başkaa bir işee yaramycaklar..her defasıdna her üzülüklerinde birbirlerinee sığınacaklar..birbirleirne olan güvenleri,sevgileri dahada çok artacakk..... balkalım bunun ilk etkisi nası olcak???......iştee hikyenin bu kısmı merak konusu...eskiden bir amacımız vardı onları birlerştirmekk..sevgilerini söylesinler artık diyoduk..ama şimdi isee evlensinler,çocuklar kısacsı maniler........!!!!... aşama atladık yane..daha 404 lerin hiç bir şeyden haberlri yok aslıdna vardaa sadece seziyorlar böylee oldğunun...off yeter yeter şiştim 404 404..orucuda bozduk şimdii....:D..neysee artıkk:D
Ecem...Valla yine döktürdün...Hemde ne döktürme...Bu sahne ancak böyle anlatılabilirdi...Yani benim söylediğim diyaloğun genişletmesini çok güzel yapmışsın...Ellerine sağlık...Ooo hemde tam senarist işi olmuş...Feritin yüz ifadesi bile belirtilmiş...
Şimdi her zaman söylediğim gibi biz sana boşuna Senaryo Üstadı demiyoruz...Bunu küçücük diyaloglarda bile hissettiriyorsun....
Ve birazda Tatsız konulara geçecek olursak nekadar doğru söyledin...Valla
Ecem sen bu gidişle dizi bitene kadar bu parazitlerin kitabını yazacaksın...Şimdide çok değişik bir noktadan gözler önüne serdin...Dediğin gibi bugüne kadar hep birleştirmek için piyon görevi yaptılar...Adeta ortadaki kıvılcımı alevlediler...Şimdide o kıvılcım ateşe dönüştü onu söndürmemek,aksine güçlendirmek için uğraşıyorlar...Onlar her zorlukta dahada kenetleniyorlar...Sevgileri artıyor...Ama bunu dediğin gibi kendileri görmüyor...Hissetmekle meşguller hala...
Ama Eğer bu son darbe düşündüğümüz gibi ise o zaman büyük bir hamle ile onları birbirlerine daha sıkı bağlayacaklar...Kendileri bile şaşacak...İşte 404 Orucunu bir bozdun tam bozdun...İyide oldu...
Merhaba tekrardan, kötü bir akşam resmen, imza yapamam, fener gol yer, türkmax'da Emre Kınay'ı görünce hanım "bu adam çok tatlı yaaaa" der, ben aşiret kararıyla Oğuz'u vurma kararı alırım :(
Neyse eğlenmeli, Hayri veya Buğra başlatıyordu galiba, bu hafta en'ler niye sorulmadı, bölüm özeti gelince eridi gitti... Bir başlatırsanız harika olur...
Bu arada özel bilgi ama, not: Rastlantıdır ki, eşimin adı Eda, 2 yaşındaki kızımın Damla :) Belkide o yüzden bu kadar sevdim iki aile'yi...
Merhaba Sami...Türkmax'da Emre Kınaymı Vardı...???...Keşke haber verseydin çok iyi olurdu...İzlediysen İki Aile ile ilgili birşeyler konuştumu...Yada neler konuştu??..Anlatırsan sevinirim...
Ve EN'leri istemişsin...Ben sorayim...İstersinde sormazmıyım...(Şuan pek yoğun olmadığımız için ne zaman isterseniz cevaplayın...EN'lerin zamanı son kullanma zamanı yeni bölüme kadar...)
Ve gerçekten büyük Tesadüf...Evde İki Ailenin adaşları ile yaşamak çok güzel bir duygu olmalı...Hoş bir tesadüf...
25.BÖLÜMÜN EN'LERİ...
1-EN Beğendiğiniz Sahne...
2-EN Beğenmediğiniz Sahne...
3-EN Güldüğünüz Sahne...
4-EN Duygulandığınız Sahne...
_butterfly_ 13-12-06, 22:40 Ecem...Valla yine döktürdün...Hemde ne döktürme...Bu sahne ancak böyle anlatılabilirdi...Yani benim söylediğim diyaloğun genişletmesini çok güzel yapmışsın...Ellerine sağlık...Ooo hemde tam senarist işi olmuş...Feritin yüz ifadesi bile belirtilmiş...
Şimdi her zaman söylediğim gibi biz sana boşuna Senaryo Üstadı demiyoruz...Bunu küçücük diyaloglarda bile hissettiriyorsun....
Ve birazda Tatsız konulara geçecek olursak nekadar doğru söyledin...Valla
Ecem sen bu gidişle dizi bitene kadar bu parazitlerin kitabını yazacaksın...Şimdide çok değişik bir noktadan gözler önüne serdin...Dediğin gibi bugüne kadar hep birleştirmek için piyon görevi yaptılar...Adeta ortadaki kıvılcımı alevlediler...Şimdide o kıvılcım ateşe dönüştü onu söndürmemek,aksine güçlendirmek için uğraşıyorlar...Onlar her zorlukta dahada kenetleniyorlar...Sevgileri artıyor...Ama bunu dediğin gibi kendileri görmüyor...Hissetmekle meşguller hala...
Ama Eğer bu son darbe düşündüğümüz gibi ise o zaman büyük bir hamle ile onları birbirlerine daha sıkı bağlayacaklar...Kendileri bile şaşacak...İşte 404 Orucunu bir bozdun tam bozdun...İyide oldu...
çok teşekkürler buğraa....eheuheuh pazaritlerin kitabı;...:D:D.. vala büyük zevklee yazarım biliyorsun bunu.... artık nee hareket yapsalar nee desler kıskacımdalarr:D...sinir etmesi onlardan ,yorumlaması benden:D
hikayemiz o kadar genişkii.. biliyorsunuzz bunda sonraa ne diyeceğimi zatenn;).... her türlü dilaog çok güzel oturuyorr....
evet buğra hep piyon görevndelerdi halaa öyleleerr ...onlarında etraflarında oluyorr herşey vee görmek istemeikleri şeyler olduklarından innamak bilee istemiyoralr... inanacakları yerinee bunları nasıl ayırırızz diyee düşünüyorlar..ay pardon düşünüyor... 404 lerin başı bizim başından beri belamızz...yaa parisee falan göndersek valaa ya bileti bendenn:D.hadi alışverişde benden( bu fedakarlığı benden zor blursun 404 haımefendii:D). şaka bir yana bu seferde ikisi için bu güzleikleri yapacak bu muhteşem ikilii...eskiden muhteşem üçlülerdii...şimdi ikiyee düştüler. yanlız bu güzellikler diyorum fark ettiysneiz....birde köşkün oynadığı oyunlarr tatlı aşıklarımız için devam ediyor,404lerin oynadığı oyunlarda köşkümüzün oyndığı oyunlaraa galip gelemeyecekk köşkee yenik düşecekk;);).../(her zman olduğu gibi;)
evt çıkmam laızm benmde......herkese iyi yorumlar......iyi akşamlar.....görüşmek üzere....:bye
Yok buğra,filmi vardı Emra Kınay'ın türkmax'da, "Bu gece bir rüya gördüm" dü galiba adı, bitti ama. Çok güzel sesi var ama Emre Kınay'ın, bağlama çalıp türkü söylüyordu filmde, ben de hayran hayran dinledim türküyü.
çok teşekkürler buğraa....eheuheuh pazaritlerin kitabı;...:D:D.. vala büyük zevklee yazarım biliyorsun bunu.... artık nee hareket yapsalar nee desler kıskacımdalarr...sinir etmesi onlardan ,yorumlaması benden
hikayemiz o kadar genişkii.. biliyorsunuzz bunda sonraa ne diyeceğimi zatenn;).... her türlü dilaog çok güzel oturuyorr....
evet buğra hep piyon görevndelerdi halaa öyleleerr ...onlarında etraflarında oluyorr herşey vee görmek istemeikleri şeyler olduk |