Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

HBERTH
17-12-06, 15:23
sağol Berna...yeni bölüme yeni başlık açıldı...hayırlı uğurlu olsun...(Elif ;))

yorumlara burdan devam...Nuray son yorumunla diziyi bitmişsin...herkes mutlu mesut sonsuza kadar...ee bize ne kaldı ozaman...yok yok en az 26 Bölüm daha var önümüzde...bu kadar çabuk bitmez...;)

ggnibsgk
17-12-06, 15:31
Holley!!Yeni başlık açıldı...Hayırlı olsun neyse hemen biraz yorum yapıyım Berna'nın sözünü dinleyelim diiimi??
Fragmanı tekrar tekrar ve tekrar izliyorum ve her sahneye dikkatlice bakıyorum play statıon oynarlarken önce Oğuz'un ardından da Ferit'in suratına dikkat ettiniz mii çok komikler yaa:img-hyste :img-hyste
Kesin Oğuz "bozuk bu bozuk" diyodur Ferit de yazıklart olsun Oğzu abi bi çocukları yenemedin falan diyodur hemen ardından da Oğuz Ferti'i boğar ,hapse düşer sonra Eda ona temiz çamaşır falan götürür Eda ona ve çocuklara bakmak için çok zorluklar çeker:img-hyste :img-hyste :img-hyste Alın size reyting için konuyu değiştirme!Saçma yerlere sapma dediğin böyle olur,Holley be ben de laf koydum çok mutluyum:bella

bytepoem
17-12-06, 15:31
Yok, o zaman benim gözümde kesin bir sorun var, ne olduğunu anlamamıştım çünkü. Bir de dikkatli dikkatli baktım güya... Neyse günah benden gitti, peşinen söylemiştim nedir anlamadım diye. Zaten postada nasıl olsa gelecek ama öyle eğlendikleri bir anda gelmesin bari, bizde kesin emin konuşuyoruz gelcek diye ama özet yönlendiriyor velayet davasına...

O zaman o bakışlara, o yüze derim ki Damla, Oğuz Ferit'le konuşurken duydu bir şeyler yatak altından. Belki Ferit Oğuz'u atabildi dışarı ama en azından bir iki cümle duydu. Mesela "Dün mutfakta bizi gördün ya Ferit..." derken Ferit laf kalabalığı yapar ama bu bir cümle yeter Damla'ya. Sonra üstüne aşağı indiğinde mutfakta Oğuz&Eda'yı bastı, tam yakalamasa da şüphelendi telaşlarına. Birde eğlendiklerini gördü playstation partisinde. Damla cidden patlama yapacak bir ara, bölüm sonu olmaz ama, süprizin Damla'nın Eda'ya bağırması olduğunu zannetmiyorum. Esasında Damla'nın dolması çok uzun sürdü, patlasın artık :) Bir çok sorun başladı çözüldü, Damla sorunu aynen kaldı, patlamadan çözülmeyecek, artık yanında Ferit'te var.

Uzun oldu ama özet+fragman bizi iki şeye götürüyor gördüğüm. Bölüm sonu süprizi velayet davası ve senaristlerimiz Damla'yı gittikce dolduruyor, dikkat patlayabilir :)

bugra9
17-12-06, 15:33
Herkese Selamlar ve Sevgiler...

Yeni Başlığımıza ilk yorumum geliyor...Bu başlık hayırlar ve uğurlar getirsin inşallah...
Ben yokken İki Aile Ailesi yine döktürmüş valla...(Bende evdekilerle monopoly oynuyordum...)...Süper yorumlar gelmiş...

Ve Şule'ye hoşgeldin diyerek başlıyayim...Bomba gibi yorumunla bomba gibi bir dönüş yaptın...Benide Reyting uzmanı olarak adlandırdığın için sağol...Ortağım Hayri ile yorumluyoruz işte...(Diğer Teşekkürlerin için Rica Ederim diyorum...Nedemek görevimiz...)...
Tekrar dizimizi geçiş yapacak olursak Son sahne üzerinde yoğunlaşmış İki Aile Ailesi...Ahh Bizim Son sahnelerden ve Son sahne sürprizlerinden çektiğimiz nedir böyle...Bak görüldüğü gibi yine gündemimize oturdu...Ve be tahminler aldı beni Bayram bölümüne götürdü...Yine son sahne sürprizi...Krizi yaşamıştık...

O yüzden Sırf özet dediği için emin olamıyorum...Bu kötü sürprizden...Mahkeme kağıdı olabilir...En büyük olasılık bu...Ama fragmanda Damlanın elindeki kesinlikle Kupa(Fincan)...
Neyseki önümüzde az bir süre kaldı...Bakalım neymiş bu kötü sürpriz...

Sondakika...Yine kendine özgü tavrın ile harika bir yorum patlattın...Sana sonuna kadar hak veriyorum...Bu konu hakkında söylenecek çok söz var ama sonra konuşuruz...Yeni bölümden sonrada yorumlarını bekliyoruz...

pelin111
17-12-06, 15:39
yeni basligimiz hayrili ugurlu olsun arkadaslar ya bide ben fragamani göremedim, umarim yarin görürüm ve neler olcagni dizide biblirim, cok merak ettim, yarin büüyk gün eda- oguz cifitimizde daha neler olucak die cok merak ettim...

umarim hepsi yine herzamanki gibi süper gider :)

HBERTH
17-12-06, 15:42
Holley!!Yeni başlık açıldı...Hayırlı olsun neyse hemen biraz yorum yapıyım Berna'nın sözünü dinleyelim diiimi??
Fragmanı tekrar tekrar ve tekrar izliyorum ve her sahneye dikkatlice bakıyorum play statıon oynarlarken önce Oğuz'un ardından da Ferit'in suratına dikkat ettiniz mii çok komikler yaa:img-hyste :img-hyste
Kesin Oğuz "bozuk bu bozuk" diyodur Ferit de yazıklart olsun Oğzu abi bi çocukları yenemedin falan diyodur hemen ardından da Oğuz Ferti'i boğar ,hapse düşer sonra Eda ona temiz çamaşır falan götürür Eda ona ve çocuklara bakmak için çok zorluklar çeker:img-hyste :img-hyste :img-hyste Alın size reyting için konuyu değiştirme!Saçma yerlere sapma dediğin böyle olur,Holley be ben de laf koydum çok mutluyum:bella

bak bizde Buğrayla tam bunu konuşmuştuk dün...(neyi konuşmadık ki...herşey ;))
oyunda kaybetiği için sinirleniyor Oğuz...
hehe Feritin ne diyeceğini bile düşünmüşsün...çok güldüm şimdi...
ama sonrasında bence biraz fazla uçtun...sence değil mi...;)

Pelin mesajın silinecektir :D

ggnibsgk
17-12-06, 15:46
Yok, o zaman benim gözümde kesin bir sorun var, ne olduğunu anlamamıştım çünkü. Bir de dikkatli dikkatli baktım güya... Neyse günah benden gitti, peşinen söylemiştim nedir anlamadım diye. Zaten postada nasıl olsa gelecek ama öyle eğlendikleri bir anda gelmesin bari, bizde kesin emin konuşuyoruz gelcek diye ama özet yönlendiriyor velayet davasına...

O zaman o bakışlara, o yüze derim ki Damla, Oğuz Ferit'le konuşurken duydu bir şeyler yatak altından. Belki Ferit Oğuz'u atabildi dışarı ama en azından bir iki cümle duydu. Mesela "Dün mutfakta bizi gördün ya Ferit..." derken Ferit laf kalabalığı yapar ama bu bir cümle yeter Damla'ya. Sonra üstüne aşağı indiğinde mutfakta Oğuz&Eda'yı bastı, tam yakalamasa da şüphelendi telaşlarına. Birde eğlendiklerini gördü playstation partisinde. Damla cidden patlama yapacak bir ara, bölüm sonu olmaz ama, süprizin Damla'nın Eda'ya bağırması olduğunu zannetmiyorum. Esasında Damla'nın dolması çok uzun sürdü, patlasın artık :) Bir çok sorun başladı çözüldü, Damla sorunu aynen kaldı, patlamadan çözülmeyecek, artık yanında Ferit'te var.

Uzun oldu ama özet+fragman bizi iki şeye götürüyor gördüğüm. Bölüm sonu süprizi velayet davası ve senaristlerimiz Damla'yı gittikce dolduruyor, dikkat patlayabilir :)

Evet yaa ben de Damla'dan çok korkuyorum bi de Sabu'dan korkuyorum aslında bunlar birbirini güzel buldu hee korkunç ikili:img-hyste :img-hyste

Neyse dediğin gibi Damla çok doldu çok fena patlayacak ,ama asıl sorun Eda'ya mı patlayacak yoksa Oğuz'a mı? Ya da ikisine birden belki de az önce Timur ve Efe için söylediğimiz evden ayrılıp babalarının yanına taşınma olayı Damla için gerçekleşir ve Damla dayanamaz ve evi terk eder,böyle bişey de olabilir

HBERTH
17-12-06, 15:47

senin gözünde bir sorun bizim gibi yüz kere izlemedim de ondan çıkaramadın...tek sebebi bu ;)
kendini doktora falan göstermek zorunda değilsin ;)

bencede Damla Ferit ve Oğuz konuşmasında birşeyler duyma ihtimali büyük...dediğin gibi tek cümle bile yeterli olabilir...ondan sonra mutfakta Eda ve Oğuz bir sanyelik farkla yakalamıyor...akşam hepsini de mutlu görünce iyice düşünmeye başlar...gerçekten bu bölümde bombası patlayabilir...

bugra9
17-12-06, 15:47

Nuray...Senin ilginç hikayelerinin son halkasıda demek bu...Okurken çok eğlendim...Ve alttan altada sabahki gelen yoruma taşlamalarınıda çok iyi anladım...Dolaylıda olsa bu konu hakkında konuştun nihayet...Dün Hayri'yle Oğuzun o surat ifadesini konuşmuştuk...Ama devamının buraya gideceğini inan kestiremedik....
Tekrar hikayenin saçma yerlere nasıl sapılcağını gösterdiğin için sağol...Saçma hikaye nasıl olurmuş Kapak oldu...

ggnibsgk
17-12-06, 15:48
bak bizde Buğrayla tam bunu konuşmuştuk dün...(neyi konuşmadık ki...herşey ;))
oyunda kaybetiği için sinirleniyor Oğuz...
hehe Feritin ne diyeceğini bile düşünmüşsün...çok güldüm şimdi...
ama sonrasında bence biraz fazla uçtun...sence değil mi...;)

Pelin mesajın silinecektir :D

Herhalde fazla uçtum Hayri ama Allah aşkına olmuyo mu bazı dizilerde bi de bizim dizimizi bu kefeye koymalarına sinirlenmişim zaten sabah saman alltından laf koydum arkadaşa rahatladımm neyse konuyu kapatıyım yoksa sen kapatıcaksın:img-hyste :img-hyste
Sağol Buğra evet sabahtan beri içimde kalmış ilk fırsatta fırladı hehe

HBERTH
17-12-06, 15:49
Evet yaa ben de Damla'dan çok korkuyorum bi de Sabu'dan korkuyorum aslında bunlar birbirini güzel buldu hee korkunç ikili:img-hyste :img-hyste

Neyse dediğin gibi Damla çok doldu çok fena patlayacak ,ama asıl sorun Eda'ya mı patlayacak yoksa Oğuz'a mı? Ya da ikisine birden belki de az önce Timur ve Efe için söylediğimiz evden ayrılıp babalarının yanına taşınma olayı Damla için gerçekleşir ve Damla dayanamaz ve evi terk eder,böyle bişey de olabilir

evi terk eder...Nuray kime nereye gitsin bunu düşündün mü?
olmaz en son Damla...Ferit durumu kurtaracak...bak görürsün...

EmmRe
17-12-06, 15:55
Merhaba...
Yeni başlığımız açılmış.Eee yeni bir bölüm yeni bir başlık ;).Ayrıca yeni bölüm yeni yorumlar...
Herkesten çok güzel yorumlar,tahminler gelmiş ayrıca çok komik(Nuray ;) )Aynen bende özellikle Damla'dan çok korkuyorum.Ciddi doktor tipi var onda.Birde ''Eda Hanım''diyerek hani bir ciddilik taslıyo ya öcüüüüüü ;)
Yeter bu kadar korkunçlar...
Bu arada şimdi ayrıca tv başındayımda alaturkastar'ın reklamı vardıda Bence en azından yarışmacılardan birsi ''Olur Olur Bal Gibi Olur''u söylicek
Sonrada İki Aile'mizin fragmanını izediM.Çok güzel bir bölüm olacal çooook ;)

ggnibsgk
17-12-06, 15:56
evi terk eder...Nuray kime nereye gitsin bunu düşündün mü?
olmaz en son Damla...Ferit durumu kurtaracak...bak görürsün...

Hımm haklısın gidecek yeri yok ama kesin Damla'nın kendi parası falan vardır öyle harçlığını vs har vurup ,harman savuran biri değil Damla,kesin kenarda köşede bi parası vardır onun yani bi süre arkadaşından kalır sonra da kendine ev falan tutar
Ay pardon ben bi de savunuyorum bu yazdığımı Allah'ım yaa yok canım olmaz tabii ki böyle bişey senin de dediğin gibi Ferit varken yapamaz böyle bişey,onun üstüne bi de Oğuz 2. gün bulur getirir onuu,Efe'yi nası bulduu:happy0064

HBERTH
17-12-06, 16:06
Hımm haklısın gidecek yeri yok ama kesin Damla'nın kendi parası falan vardır öyle harçlığını vs har vurup ,harman savuran biri değil Damla,kesin kenarda köşede bi parası vardır onun yani bi süre arkadaşından kalır sonra da kendine ev falan tutar
Ay pardon ben bi de savunuyorum bu yazdığımı Allah'ım yaa yok canım olmaz tabii ki böyle bişey senin de dediğin gibi Ferit varken yapamaz böyle bişey,onun üstüne bi de Oğuz 2. gün bulur getirir onuu,Efe'yi nası bulduu:happy0064

bak sen hemde kendini savunuyor...son anda lafı cevırıp pacayı kurtardın Nuray...180 derece çevirdin fikrini...
doktor hanımın bir kenara sakladığı para vardır elbet...ama asla evden kaçamaz...2. Efe değil herhalde...
son söz bunuda kapattım ;)

neyse ben biraz yemek yiyim kendime geleyim...;)

siz devam edin...iyi yorumlar... bye bye

ggnibsgk
17-12-06, 16:07
Merhaba...
Yeni başlığımız açılmış.Eee yeni bir bölüm yeni bir başlık ;).Ayrıca yeni bölüm yeni yorumlar...
Herkesten çok güzel yorumlar,tahminler gelmiş ayrıca çok komik(Nuray ;) )Aynen bende özellikle Damla'dan çok korkuyorum.Ciddi doktor tipi var onda.Birde ''Eda Hanım''diyerek hani bir ciddilik taslıyo ya öcüüüüüü ;)
Yeter bu kadar korkunçlar...
Bu arada şimdi ayrıca tv başındayımda alaturkastar'ın reklamı vardıda Bence en azından yarışmacılardan birsi ''Olur Olur Bal Gibi Olur''u söylicek

Hoşgeldin Emre;
Ne mutlu sizi eğlendirebildiysem ,ben de çok eğlenerek yazıyorum valla-herhalde anladınız sürekli bişeyler yazmamdan bu akşam coştum biraz hehe-

Hehe "Eda Hanım" deyince hakikaten öcü oluyo yaa,öyle bi hal aldı ki artık kötü sürpriz deyince Serpil, tarık ve yaman'dan sonra Damla yakalamış olmasın veya Damla çıkışmış olmasın diyoruz:img-hyste Ayy hakikaten çok korkuyoruz biz bu Damla'dan:img-hyste Ama Ferit'in yanında çok tatlı oluyoo,Ferit zaten bi Oğuz'u yumuşatamadı:img-pilot

EmmRe
17-12-06, 16:12
Hoşgeldin Emre;
Ne mutlu sizi eğlendirebildiysem ,ben de çok eğlenerek yazıyorum valla-herhalde anladınız sürekli bişeyler yazmamdan bu akşam coştum biraz hehe-

Hehe "Eda Hanım" deyince hakikaten öcü oluyo yaa,öyle bi hal aldı ki artık kötü sürpriz deyince Serpil, tarık ve yaman'dan sonra Damla yakalamış olmasın veya Damla çıkışmış olmasın diyoruz:img-hyste Ayy hakikaten çok korkuyoruz biz bu Damla'dan:img-hyste Ama Ferit'in yanında çok tatlı oluyoo,Ferit zaten bi Oğuz'u yumuşatamadı:img-pilot

Evet coşmuşsun kop kop ;).Artı 404'ler birliğine Damla'da tam üye olmayı başardı ;).Ona başarısızlıklar diliyoruzz;)

Ferit'in zaten öyle bir özelliği var.Buda Ferit'in farkı ;) (Ne kadar güldüm ya ;) )

ggnibsgk
17-12-06, 16:45
Merhaba yine ben dimi biliyorum hehe:img-hyste

Emre'yle birlikte ben de Damla'ya 404 ler klübünde başarısızlıklar diliyorummm!
Hakikaten ya düşündüm de acaba Damla 404 ler gibi Eda ve Oğuz'u ayırmak için plan yapma seviyesine gelir mi? Ama yok yaa 404 olmak kolay mı aa onun için ayrı bi çaba ayrı bi gıcıklık, bi de gerektiğinde pis pis bakma yeteneği gerekiyo!Damla'da bu tatlı gülüş varken ne kadar olabilir :love05: Ohh toparladım iştee :cheer:

Bu arada Hayri sana da afiyet olsunn

Burası boşaldı biraz o yüzden biraz hareketlendirebilmek için bi soru soriyım şöyle kii

Sizce Oğuz Eda'yı bu bölüm öpebilecek mi????

Ay benim içime dert oldu yaa yazık adama :icon_sorr bi öpemedi sevdiğini o buzdolabının önündeki yakınlaşmlarında da muhtemelen böyle bişey söyler Oğuz:img-hyste "Valla tokat da atsan bu sefer öpücemm!"

Neyse ben çıkıyorum arkadaşlar hoşçakalınn,soruma cevap verin bak gelince kontrol etçem ona göre heee!!!:img-polic

bugra9
17-12-06, 16:53

Hakikaten ya düşündüm de acaba Damla 404 ler gibi Eda ve Oğuz'u ayırmak için plan yapma seviyesine gelir mi? Ama yok yaa 404 olmak kolay mı aa onun için ayrı bi çaba ayrı bi gıcıklık, bi de gerektiğinde pis pis bakma yeteneği gerekiyo!Damla'da bu tatlı gülüş varken ne kadar olabilir :love05: Ohh toparladım iştee :cheer:

Burası boşaldı biraz o yüzden biraz hareketlendirebilmek için bi soru soriyım şöyle kii

Ay benim içime dert oldu yaa yazık adama :icon_sorr bi öpemedi sevdiğini o buzdolabının önündeki yakınlaşmlarında da muhtemelen böyle bişey söyler Oğuz:img-hyste "Valla tokat da atsan bu sefer öpücemm!"

Neyse ben çıkıyorum arkadaşlar hoşçakalınn,soruma cevap verin bak gelince kontrol etçem ona göre heee!!!:img-polic

Nuray...Bize bir soru bırakıp gitmişsin...Ooo hemde gelince kontrol var...Tamam hemen cevaplıyayim...
Bu bölüm Oğuzun işi bence yine zor...Öpme çabaları devam edecek ama öpemeyek gibi geliyor...Bu köşkte herşey hepten kaçamak(Dışsese saygılarımla)...Bu kaçamaklar böyle gider biraz daha...Köşkün her tarafı oluk oluk insan...Bol miktarda çocuk ve Ferit-Damla gibi gardiyanlar bulunduğu sürece bu öpücük işi zor...Görüşürüz...bye bye

EmmRe
17-12-06, 17:03

Tabikide o seviyeye gelirler. Hatta daha fazlasını bile yaparlar HAİNLEEEERR!!!.Çok abarttım ya ;).Ama ayırma planlarını tabikide yaparlar!!!

sondakika
17-12-06, 17:44
hehe kendime güldüm yahu.. bu akşamı hep pazartesi sanıyorum ikide bir tv yi açıyorum farkında olmadan.. ne kaldı diyorum iki aileye.... kardeşimde hep bugün pazar diyor bu akşam sağır oda varmış..:) :) var bir terslik bende.. ne bu dalgınlık.. yada bu yeni bölüm çok güzel olacak..

sihirlisinema
17-12-06, 17:51
sayfalar yetmiyor, server'lar kaldıramıyor iki aile sevgisini!!!

ne kadar kalpten, ne kadar büyük heyecanla yazıyorsunuz sevgili arkadaşlar, harikasınız...:img-yes:

kusuruma bakmayın ben arada sırada bişeyler yazabiliyorum ancak..:img-in_lo ama çok zevkle okuyorum yazılanları ve bakıyorum da hiçbir forumda (çok çok güzel diziler de olsa) böyle seviyeli ve içerikli ve emek verilmiş yazılar göremiyorum; ne mutlu!!!

yarın akşam, müthiş bir bölüm daha izleyeceğiz bence.... ve sonraki haftalarda daha da iyi olacak herşey; çünkü tam senaryonun yepyeni bir merhaleye geçtiği anda çekim ekibinin yenilenmesi çok farklı bir sinerji oluşturdu, coşturdu diziyi ve bizleri...

acaba diyorum, bu kadar iştiyakla ve muhabbetle iki aile'yi seven forum yazarlarını, star tv bir güzellik yapıp sete davet eder mi bir gün?

hmm neden olmasın?:img-yes: :happy0064

sondakika
17-12-06, 17:54
acaba diyorum, bu kadar iştiyakla ve muhabbetle iki aile'yi seven forum yazarlarını, star tv bir güzellik yapıp sete davet eder mi bir gün?

valla neden olmasın.. şekil olur.. güzel olur.. kıyak olur :) gerçek bir sinerji dalgası görmüş oluruz.. birde anı ölümsüzleştiren, bir resim karesi..

bugra9
17-12-06, 18:06
sayfalar yetmiyor, server'lar kaldıramıyor iki aile sevgisini!!!

ne kadar kalpten, ne kadar büyük heyecanla yazıyorsunuz sevgili arkadaşlar, harikasınız...:img-yes:

kusuruma bakmayın ben arada sırada bişeyler yazabiliyorum ancak..:img-in_lo ama çok zevkle okuyorum yazılanları ve bakıyorum da hiçbir forumda (çok çok güzel diziler de olsa) böyle seviyeli ve içerikli ve emek verilmiş yazılar göremiyorum; ne mutlu!!!

yarın akşam, müthiş bir bölüm daha izleyeceğiz bence.... ve sonraki haftalarda daha da iyi olacak herşey; çünkü tam senaryonun yepyeni bir merhaleye geçtiği anda çekim ekibinin yenilenmesi çok farklı bir sinerji oluşturdu, coşturdu diziyi ve bizleri...

Ooo Çok Teşekkürler...Ne güzel söyledin...Serverler kaldırmıyor İki Aile sevgisini...
Olsun sen herzaman giremesende girdiğin zaman o güzel yorumlarla forumumuzu şenlendiriyorsun...
Ve çok haklısın hikayemizin bu dönüm noktası Tam dönüm noktası oldu...Yeni yönetmenimiz ile hikayemize ve dizimize taze kan geldi ve dipdiri ve canlı oldu...Bizlerede böyle zevkle ve mutlulukla gönülden yorumlamak kaldı...İnşallah birgün dediğinde olur...Sete gitmek bizim en büyük hayalimiz...Ama olmaz diye birşey yok...Olur olur Bal gibi Olur diyerek dizimizide hatırlayalım...

sondakika...Senide burada böyle sık görmek beni çok mutlu ediyor...Demek bugünü pazartesi sandın...İşte İki Aile sevgisi böyle akıl karışıtırıyor...

Ve son söz olarak söylüyorumki...Hikayemizin ve yeni yönetmenimizin gelmesiyle birlikte sizide burada görmek beni ve İki Aile Ailesini çok mutlu ediyor...Forumumuzun taze kanlarısınız sizler...

NOT:Popstarda Asu Maralman'a bir göz atalım bakalım...Tekrar görüşürüz...bye bye bye bye

rap_alltime
17-12-06, 18:11
merhaba arkadaşlar.. yeni sayfamıza geçilmişte 3.sayfa olmuş bile..bu ne hız..aman Maşallah diyelim...arkadaşlar POPSTAR ALATURKA başladı..programın başında "değerli sanatçılarımız yarşmacılarımızla düet yapıcak" dedi Osmantan Erkır beyefendi (Şule hanım gibi :D :D))..Asu ablamızla kimel düet yapıcak acaba??valla meraktan çatlıycam..bu programı izlerken bu kadar heycan basıcağı hiç aklıma gelmezdi(gerçi programı aralıksız seyrediceğim bile aklıma gelmezdi ama..başımıza taş yağıcak :D :D )

_seboist_s
17-12-06, 18:18
Tekrar selamlar arkadaşlar...

ooo yeni başlığımız açılmış. Hayırlı olsun, dizimize başarı getirsin inşallah... Maşallah diyim iki aile ailesine coşmuşsunuz yine ne güzel yorumlar gelmiş öyle yaa... Aman aman tahtalara vuruyorum hemen:D
heheh diyceksiniz ki şimdi; "e fragmanımızı dünden beri görüyoruz bomba fragman, yeni başlık açılmış, yarın yeni bölüm var, iki aile ailesi mutlu heycanlı nasıl dolmaz bu sayfalar"... ;) vallahi ağzınıza sağlık:img-hyste

Arkadaşlar popstar başladı Asu ablamızın olduğu yerleri çeken olursa "Şule Hanım"ı çok bahtiyar kılar... :D Şaka bi yana harika olur
:img-blush

eheheh ayy Nurdancımm alemsin:D OsmanTan Erkır Beyefendiyle aramızdaki ortak noktayı bulmuşsun:D heheh

rap_alltime
17-12-06, 18:28
Tekrar selamlar arkadaşlar...

ooo yeni başlığımız açılmış. Hayırlı olsun, dizimize başarı getirsin inşallah... Maşallah diyim iki aile ailesine coşmuşsunuz yine ne güzel yorumlar gelmiş öyle yaa... Aman aman tahtalara vuruyorum hemen:D
heheh diyceksiniz ki şimdi; "e fragmanımızı dünden beri görüyoruz bomba fragman, yeni başlık açılmış, yarın yeni bölüm var, iki aile ailesi mutlu heycanlı nasıl dolmaz bu sayfalar"... ;) vallahi ağzınıza sağlık:img-hyste

Arkadaşlar popstar başladı Asu ablamızın olduğu yerleri çeken olursa "Şule Hanım"ı çok bahtiyar kılar... :D Şaka bi yana harika olur
:img-blush

eheheh ayy Nurdancımm alemsin:D OsmanTan Erkır Beyefendiyle aramızdaki ortak noktayı bulmuşsun:D heheh

hoşgeldin Şulecim..valla Asu ablamızın olduğu yerleri çeken aramızdan çıkar İnşallah..(benden ümidi kesin :D..ama birazını telefona çekebilirim...)dakikası yeterse))

valla öyle oldu Bülent Ersoy hep osmantan erkır beyefendi diyo..seninde adın Şule hanıma çıkınca program başlayınca aklıma ilk sen geldin..bende dayanamadım yazdım Şule Hanım:D :D..

EmmRe
17-12-06, 18:31
Ben hem izliyorum hemde burdayım.Çeken çıkar İnşallah tabikide.Ben merak ettim şimdi acaba kiminle düet yapıcak.
Bu arada Şule hanım;) aslında şöylede diyebiliriz Şule hanımefendi ;)
Arkadaşlar şimdi Asu Maralman geliyo.Sanırım Tayfunla yapıyor...Başlıyor Bal gibi OLur...
Çıktılar şimdi ;)Ama şu andaki haline göre hiç güzel söylüyemiyor Tayfun adlı yarışmacı ;)Öyle güzel bir şarkıyı arabesk gibi bir garip söylüyor!!!Şimdide şaşırdı.Daha güzel söyliyebilrdi şarkının tarzına yakışan bir şekilde.Şimdide İki Aile'nin adı geçti.Kına gecesi varmış buda bir tüyo işte bize.Çekimlerden gelmiş yine çekimlere gidiyormuş sabaha kadar ordaymış ;).Bülent Ersoy hanımefendide galiba pek beğenmemiş ;)

rap_alltime
17-12-06, 18:48
ayy çok sinir okudu Tayfun...Asu ablamız aşırı şekerdi gene...dizimizden de söz etti..gelinlik giyeceğim,düğünüm var burdan sete gidip kına gecesi elbiselerimi giyip sabaha kadar çalışacağım dedi..çok şekerdi yaa...ama tayfun sanki türkü okuyo gibi okudu..ama Asu ablamız toparladı...ne diim ki çok çok çok şekerdi...

EmmRe
17-12-06, 18:50
ayy çok sinir okudu Tayfun...Asu ablamız aşırı şekerdi gene...dizimizden de söz etti..gelinlik giyeceğim,düğünüm var burdan sete gidip kına gecesi elbiselerimi giyip sabaha kadar çalışacağım dedi..çok şekerdi yaa...ama tayfun sanki türkü okuyo gibi okudu..ama Asu ablamız toparladı...ne diim ki çok çok çok şekerdi...

Evet Asu Maralman çok şekerdi ama Tayfun türkü gibi okudu.Haftaya kına gecesini izliyoruz ;)buda bir tüyo...

BeyazGelincik1980
17-12-06, 18:54
selam herkese

yorumlarinizi okumadan yaziyorum su anda, cünkü Popstar Alaturka'yi izliyorum.

Asu abla ne tatliydi öyle ya. cok seker. tayfun'la söledigi sarki "olur olur bal gibi olur" sarkisi her zaman ki gibi yine cok güzeldi, fevkeladenin fevkinde...

diziden de bahesttiler ya, ne kadar hosuma gitti. cocuklarin dilindeymis bu sarki, nasil olmasin. bende her gün "olur olur bal gibi olur" diye dolasiyorum ortalikta.

bir de kina gecemiz var galiba haftaya, holley. zaten Asu abla cekimlerden gelmis, sarkiyi söyleyip yine gidecekmis sette. Kina gecemiz var millet, kimbilir kina gecemiz ne kadar eylenceli olur.

su andan "olur olur bal gibi olur" modundayim :happy0064 :happy0064 :happy0064

EmmRe
17-12-06, 18:56
selam herkese

Asu abla ne tatliydi öyle ya. cok seker. tayfun'la söledigi sarki "olur olur bal gibi olur" sarkisi her zaman ki gibi yine cok güzeldi, fevkeladenin fevkinde...

diziden de bahesttiler ya, ne kadar hosuma gitti. cocuklarin dilindeymis bu sarki, nasil olmasin. bende her gün "olur olur bal gibi olur" diye dolasiyorum ortalikta.

bir de kina gecemiz var galiba haftaya, holley. zaten Asu abla cekimlerden gelmis, sarkiyi söyleyip yine gidecmis sette. Kina gecemiz var millet, kimbilir kina gecemiz ne kadar eylenceli olur.

su andan "olur olur bal gibi olur" modundayim.

Ehehe ''Olur Olur Bal Gibi Olur''modu ;) Bütün forum aynı modda herhalde şimdi...

_seboist_s
17-12-06, 19:02
:happy0064 :happy0064 :happy0064

oo süperdi Asu ablam ya :D Vallahi çok şekerdi çok tatlıydı... Ne de güzel söyledi öyle... Yani yarışmacı nası söyledi bilemem ama Asu abla mükemmeldi, bayıldım... (benimki de laf yanii hepimiz biliyoruz mükemmelliğini;)) (Tarıklığım tuttu şimdi heheh)

Bizede tüyoyu verdi Asu ablamız... Yakında Kına gecesi izliycez holley!!! Köşkte vur patlasın çal oynasın eğlencee:D Düğünde yakındır... Ayy şimdi ben yine heycan yaptım...
Nilgün abla aynen bende "olur olur bal gibi olur" modundayım yaa...

aa buarada resmi nasıldı Asu ablanın? Sanırım olur olur bal gibi olur albümünün kapağındaki resmiydi... ayy ozamandan bu zamana hiç yaşlanmamış. Mankenimiz:D

fame_star
17-12-06, 19:03
asu abla çok şekerdi yaa. dizimizden de bahsettiler;bize tüyoyu verdiler; bu demek oluyorki 27. bölümde kına gecesi var.. tabii bu kına gecesinde erkekler olmaz; oğuz, efeyi, timuru alıp dışarı götürmesi gerekir. kimbilir belkide götürür... yok kesin oğuz abi efeyle timuru alıp onları gezmeye fln götürüp onlarla vakit geçirerek, kendinide dahada sevdirebilir:):)

rap_alltime
17-12-06, 19:03
selam herkese

bir de kina gecemiz var galiba haftaya, holley. zaten Asu abla cekimlerden gelmis, sarkiyi söyleyip yine gidecekmis sette. Kina gecemiz var millet, kimbilir kina gecemiz ne kadar eylenceli olur.

su andan "olur olur bal gibi olur" modundayim :happy0064 :happy0064 :happy0064

hoşgeldin Nilgün..dediğin gibi hepimiz 25 bölümdür o moddayız şu anda daha bi depreşti modumuz :D :D..evet 3 yaşındaki çocukların dilinde..hatta benim teyzemin torunu olur olur bal gibi oluru söylüyodu..ben ilk duyduğumda kaldım tabi :D :D nerden bildiğini sordum o da İki Aile yi izldiğini söyledi ve daha 4 yaşında...tabi ben orda onu öpme krizine soktum:love05: acaip hoşuma gitti ya..düşünsenize iki aile ailesinin en küçük üyesi :D :D..

BeyazGelincik1980
17-12-06, 19:17
asu abla çok şekerdi yaa. dizimizden de bahsettiler;bize tüyoyu verdiler; bu demek oluyorki 27. bölümde kına gecesi var.. tabii bu kına gecesinde erkekler olmaz; oğuz, efeyi, timuru alıp dışarı götürmesi gerekir. kimbilir belkide götürür... yok kesin oğuz abi efeyle timuru alıp onları gezmeye fln götürüp onlarla vakit geçirerek, kendinide dahada sevdirebilir:):)

o burcu ufacik tüyodan üretmeler baslamis bile. gerci sarki daha hala kulagimda, bu yüzden bir sey düsünemez hale geldim ama sen yazinca benim de aklima gelmisti senin yazdiklarin.

asu abla sagolsun, tüyo verdi bizlere, her halde o da tahmin ediyordu iki aile fanlari onu izleyecegine ve o da bize güzel bir haber verdi, hemde ne haber.

kina gecesi mutlaka cok güzel olacaktir ve oguz da efe'yle timur'u alip mutlaka bir yerlere gideceklerdir. belki "bekarliga veda partisi" olur bizim delikanli muhtar icin. bak yeni bir üretme daha cikti benden. bekarliga veda partisi ve kina gecesi bunlarin hepsini 27. bölümde izleyecegiz, ay heyecan yaptim bak simdi. daha yarin ki bölümü izlemeden "kina gecesini /bekarliga veda partisini" düsünüyoruz.

EmmRe
17-12-06, 19:20
frame_star gerçektende hemen bşlamışsın ve çok mantıklı birşey sölemişsin.Dediğin gibi öyle olabilir hani Muhta fln da gider Hatta Ergin.İşte Timur evde kalmak ister kızlar onu evden kovamaya çalışır çok komik olur ;)

sihirlisinema
17-12-06, 19:23
Ooo Çok Teşekkürler...Ne güzel söyledin...Serverler kaldırmıyor İki Aile sevgisini...
Olsun sen herzaman giremesende girdiğin zaman o güzel yorumlarla forumumuzu şenlendiriyorsun...
Ve çok haklısın hikayemizin bu dönüm noktası Tam dönüm noktası oldu...Yeni yönetmenimiz ile hikayemize ve dizimize taze kan geldi ve dipdiri ve canlı oldu...Bizlerede böyle zevkle ve mutlulukla gönülden yorumlamak kaldı...İnşallah birgün dediğinde olur...Sete gitmek bizim en büyük hayalimiz...Ama olmaz diye birşey yok...Olur olur Bal gibi Olur diyerek dizimizide hatırlayalım...

sondakika...Senide burada böyle sık görmek beni çok mutlu ediyor...Demek bugünü pazartesi sandın...İşte İki Aile sevgisi böyle akıl karışıtırıyor...

Ve son söz olarak söylüyorumki...Hikayemizin ve yeni yönetmenimizin gelmesiyle birlikte sizide burada görmek beni ve İki Aile Ailesini çok mutlu ediyor...Forumumuzun taze kanlarısınız sizler...

NOT:Popstarda Asu Maralman'a bir göz atalım bakalım...Tekrar görüşürüz...bye bye bye bye

aynen katılıyorum buğra dileklerine....

ve çok teşekkür ederim iltifatlarına... senin kalemin çok iyi, çok kıvrak...ve nefis yazılar okuyoruz o kalemden:img-yes:

İnşallah, bu kadar ilgiden nazar değmez de daha uzun sezonlar sürer dizimiz...

tıkanmaz senaristler, yorulmaz ekipler de,
akar gider ratingler, biz de son zamanların en güzel aile dizilerinden birini yıllar boyunca seyreder, bizim ufaklık Timur'un düğününü bile görürüz İnşallah:img-hyste

fame_star
17-12-06, 19:26
NİLGÜN; seninde muhtarın bekarlığa veda partisi işi süper ya. walla kına gecesini yazarken bu hiç aklıma gelmedi. ben 3ü gider birde ergin fln gelir diye düşündümm. tabii ya bayanlar kına gecesini yapıcak. erkeklerde bekarlığa veda partisini. bu arada kına gecesinde eda da elline kına yakıcaktır. ve orda bir duygulanır fln belki. ayrıca safiye ablamızda bence bu bölümde oda sezmeye başlayacaktır eda ve oğuzun yakınlığını. çünkü eda geçen bölümde safiyenin yanında oğuz dedi. safiye ablamız bir şaşırdı. neyse; kına gecesinde safiye; belki edaya, oğuzla ilgili bir şeyler söyler, kına yakılırken işte, inşallah sizinkinide veya darısı başına gibi imalı bir şeyler söylebilir çünkü çocuklar öğrenmeden önce bu aşkı feritten sonra safiye ablamız öğrenecektir...ya daha 26. bölümü izlemeden, 27. bölüm yorumlarına geçtik:) aştık iyice kendimizi:)

EmmRe
17-12-06, 19:29
NİLGÜN; seninde muhtarın bekarlığa veda partisi işi süper ya. walla kına gecesini yazarken bu hiç aklıma gelmedi. ben 3ü gider birde ergin fln gelir diye düşündümm. tabii ya bayanlar kına gecesini yapıcak. erkeklerde bekarlığa veda partisini. bu arada kına gecesinde eda da elline kına yakıcaktır. ve orda bir duygulanır fln belki. ayrıca safiye ablamızda bence bu bölümde oda sezmeye başlayacaktır eda ve oğuzun yakınlığını. çünkü eda geçen bölümde safiyenin yanında oğuz dedi. safiye ablamız bir şaşırdı. neyse; kına gecesinde safiye; belki edaya, oğuzla ilgili bir şeyler söyler, kına yakılırken işte, inşallah sizinkinide veya darısı başına gibi imalı bir şeyler söylebilir çünkü çocuklar öğrenmeden önce bu aşkı feritten sonra safiye ablamız öğrenecektir...ya daha 26. bölümü izlemeden, 27. bölüm yorumlarına geçtik:) aştık iyice kendimizi:)

;) Gerçektende daha 26.bölümü izlemeden başladık 27. bölü yorumlarına ama eğer senin dediğin gibi olursa çok güzel olur.Belki kınadan sonra Eda ve Safiye arasında bir konuşa geçer mutfakta fln belkii...

rap_alltime
17-12-06, 19:34
;) Gerçektende daha 26.bölümü izlemeden başladık 27. bölü yorumlarına ama eğer senin dediğin gibi olursa çok güzel olur.Belki kınadan sonra Eda ve Safiye arasında bir konuşa geçer mutfakta fln belkii...

ayy valla olabilir yaa..hadi arkadaşlar zorlayalım kendimizi 30.bölüme kadar gelelim..:D :D..valla biz onu bile yaparız..korkulur iki aile ailesinden..ama yine döndük dolaştık o meşur cümleye geldik..

mutfağın dili olsa da konuşsa..

EmmRe
17-12-06, 19:36
ayy valla olabilir yaa..hadi arkadaşlar zorlayalım kendimizi 30.bölüme kadar gelelim..:D :D..valla biz onu bile yaparız..korkulur iki aile ailesinden..ama yine döndük dolaştık o meşur cümleye geldik..

mutfağın dili olsa da konuşsa..

Zaten mutfak ile balkon ooo ;)Biz tabi geliriz 30. bölüme kadar hatta daha ileriye bile gideriz.Bekleyelim bakalım ;)

fame_star
17-12-06, 19:39
fame_star=burcu:D
EMRE.. ewt inşallah aralarında böyle bir konuşma geçerse zaten safiye ablamızda bu işe onay veriyor demektir. hani 23. bölümde zaten eda sarı çiyanın gelmesine fln bozulmuştu .işte eda tanıtım organizasyonlarına gidip geliyordu. işte safiye ablayla mutfakta bir konuşma yapmıştı. sonra fare olayını konuşurkende biliyorum oğuzlada aranız iyi değil. yani safiye ablada zaten aralarındaki yakınlığı. ama kına gecesinde bunu söylerse eda- oğuz aşkına biri daha tanık ve destek olucaktır:) sonra eda, oğuza gösterir elindeki kınayı fln. oğuzda der tamam kınayı yakmışsın. herşey usulüne uygunda evlenelim; kimselere söylemeden zaten söyliyemiyoruz çocuklardan korkumuzdan der ve ertesi gün evlenirler:):) (ya tmm son bölüm olmadı.....ya aslında olabilir,evlenirler bu seferde evlendiklerinide söyleyemezler, oğuz abide isyan eder şuraya bak evliyiz ama karımızla bir yanyana bile gelemiyoruz yaaa der:):))

EmmRe
17-12-06, 19:42
EMRE.. ewt inşallah aralarında böyle bir konuşma geçerse zaten safiye ablamızda bu işe onay veriyor demektir. hani 23. bölümde zaten eda sarı çiyanın gelmesine fln bozulmuştu .işte eda tanıtım organizasyonlarına gidip geliyordu. işte safiye ablayla mutfakta bir konuşma yapmıştı. sonra fare olayını konuşurkende biliyorum oğuzlada aranız iyi değil. yani safiye ablada zaten aralarındaki yakınlığı. ama kına gecesinde bunu söylerse eda- oğuz aşkına biri daha tanık ve destek olucaktır:) sonra eda, oğuza gösterir elindeki kınayı fln. oğuzda der tamam kınayı yakmışsın. herşey usulüne uygunda evlenelim; kimselere söylemeden zaten söyliyemiyoruz çocuklardan korkumuzdan der ve ertesi gün evlenirler:):) (ya tmm son bölüm olmadı.....ya aslında olabilir,evlenirler bu seferde evlendiklerinide söyleyemezler, oğuz abide isyan eder şuraya bak evliyiz ama karımızla bir yanyana bile gelemiyoruz yaaa der:):))

Evveet hatta hatırladığıma göre Safiye Serpil gelidiği için Eda 'ya sen çıkma demişti yani Eda'nın kıskanmasından korkmuştu.Eeee o zaman o da birşeyleri tahmin ediyor dimi ama ;)İnceleyince neler çıkıyor ya ;)

bugra9
17-12-06, 19:44
Herkese Tekrardan Selamlar...
Öncelikle sihirlisinema arkadaşımıza teşekkür edeyim...Yorumlarım hakkında söyledikleri için sağol...Dizimizin güzelliğinin yansımasıdır diyorum yorumlara...

Ve Asu ablamıza gelecek olursak...Süperdi...Birkaç dakikada olsa değeri çok büyüktü...Asu ablamız şarkı sonunda gereken şeyleride verdi...Dersinide verdi ve geldiği gibi dimdik ayrıldı...Eee geldiği yer ve gittiği yerde bizim için çok önemli...Onun o köşkten geldiğini bilmek bile gerçekten heyecan verici...

Bu arada hadi Şule...Yaşadın...Senin biricik manken Asu
ablanıda gördün...Keşke çıkmadan yorumunu okusaydım çekerdim cep ile...
Ve Asu ablacığımız tüyosunuda verdi ve gitti...Demek Köşkümüzde dillere destan bir kına gecesi yapılacak...Şimdi bu soruyorum bu köşkte ne dillere destan değilki...?...Yine Şarkılar çalacak,göbekler atılacak...Oğuz abimizde Safiyesine bir sürpriz hazırlamıştır herhalde...
Köşkümüz yine cıvıl cıvıl ve Şeker tadında olacak...Ne diyeyimki Senarsitlerimize teşekkürler...Hikayenin gidişi ve aradaki eğlenceler için...:good: :good: :good: :good:

Şimdi çıkmak zorundayım...Yarına bir hazırlık yapayim...Gelebilirsem görüşürüz...Gelemesemde Sevgi ile kalın...bye bye bye

rap_alltime
17-12-06, 19:44

zaten safiş ablamız 20.bölümde anlamıştı.."ateş bacayı sarmış,kimsenin haberi yok"ama tabi daha sonra olanlar aklındakileri kesinleştirdi...

BeyazGelincik1980
17-12-06, 19:48
allahim bir kina gecesinden ne tahminler cikti. ama gercekten cok hos tahminler.
hele burcu'nun tahmini cok güzel. eda'la safis'in kina gecesinde ki diyaloglari oguz'la ilgili. mutlka böyle diyalolgar olacaktir. kimbilir oguz'la ilgili neler konusurlar. hatta belki yarin ki bölümde de duyabiliriz bu diyaloglari. gelinlik alisverisinde.
yarin ki bölümü sabirsizlikla bekliyorum. yarin hemen gelsin ve bölüm basladikdan sonra zaman dursa ne güzel olur demi...:img-wink:

EmmRe
17-12-06, 19:50
Belki şöyle olabilir;
Eda ve Safiye kına gecesinden sonra mutfakta olurlar.Daha Safiye Eda'ya sizinde Oğuz aranızda birşeymi var der belki öyle devam eder.Hani Safiyede anladığını belirtir...
Niye sustuk arkadaşalr şu sattlerde kop kop olmamız lasım hadi canlanalım gelsin tahminler ;)

GizemliSahne
17-12-06, 20:31
yeni başlığımız hayırlı olsun hepimize.. sayfalar dayanmıyor valla iki aile ailesinin duygularına.. valla bir tüyodan nelere geldik yaw,diziyi bitiricez nerdeyse.. :) ama çok güzel yorumlar çıkıyo,senaryoda yer almamız lazım :) bence de yarın gelinlik bakarken de üstü kapalı konuşmalar olacaktır,hele eda duvağı denerken.. :img-yes: fragmandan da hiçbir şey anlaşılmıyor ki yaw.. :S

oğuz bey yine kaçamak peşinde... yine "mutfağın dili olsa da konuşsa" diyorumm.. ama yine kılpayı yırtıyorlar valla.. oğuz beyimiz yine öpemeyecek bu gidişle sevdiğini valla.. :) damla yine triplerde... patlamazsa iyidir bence de.. kötü sürpriz bu gibi geliyor bana.. sanki velayet davası için biraz erkenmiş gibi geliyor.. daha geçen bölümde böyle bir muhabbet oldu ve hemen bu bölümde kullanmazlar velayet davasını bence... daha sonra ki bölümlerde olur diye tahmin ediyorum..bakalım.. hep meraktayız yaa fragman kötü napalım.. ama olsun bu sayede daha çok yorum yapabiliyoruz.. iyi tarafından da bakmak lazım değil mi ama ::img-wink:

rap_alltime
17-12-06, 20:41
yeni başlığımız hayırlı olsun hepimize.. sayfalar dayanmıyor valla iki aile ailesinin duygularına.. valla bir tüyodan nelere geldik yaw,diziyi bitiricez nerdeyse.. :) ama çok güzel yorumlar çıkıyo,senaryoda yer almamız lazım :) bence de yarın gelinlik bakarken de üstü kapalı konuşmalar olacaktır,hele eda duvağı denerken.. :img-yes: fragmandan da hiçbir şey anlaşılmıyor ki yaw.. :S

oğuz bey yine kaçamak peşinde... yine "mutfağın dili olsa da konuşsa" diyorumm.. ama yine kılpayı yırtıyorlar valla.. oğuz beyimiz yine öpemeyecek bu gidişle sevdiğini valla.. :) damla yine triplerde... patlamazsa iyidir bence de.. kötü sürpriz bu gibi geliyor bana.. sanki velayet davası için biraz erkenmiş gibi geliyor.. daha geçen bölümde böyle bir muhabbet oldu ve hemen bu bölümde kullanmazlar velayet davasını bence... daha sonra ki bölümlerde olur diye tahmin ediyorum..bakalım.. hep meraktayız yaa fragman kötü napalım.. ama olsun bu sayede daha çok yorum yapabiliyoruz.. iyi tarafından da bakmak lazım değil mi ama ::img-wink:

metu86 velayet davası %99.9 bu bölümün sonunda olacaktır..çünkü özettede serpilin yamanı bu dava yüzünden kışkırttığı yazıyor..ama tabi olmama şansı da var..ama bir şeye katılmıyorum...fragmanımız hiç kötü değil...fragman sayesinde az tahmin yapmadık..fragman bölümün öncesinde ilaç gibi geliyor ve özeti o kadar iyi anlatıyorki..fragmanda gördüklerimizi bir önceki bölümle bağdaştırıyoruz...yani kısacası fragman=bölüm öncesi yorumların en önemli kaynağından bir tanesi...:img-yes:

GizemliSahne
17-12-06, 21:04
haklısın ben yalnış ifade kullandım yanlış anlama çıktı,özür diliyorum.. fragman kötü değil KISA.. bunu kastemeye çalışmıştım ama yanlış kelime :img-blush yaa fragmansız olur mu hiç.. pztden önce cumayı bekliyoruz fragman için.. merakımız az da olsa diniyor.. bir yandan ders çalışıyorum.. bir yandan da yorum yazıyorum kusuruma bakma.. dersten kalcaz bu gidişle ama iki aileden geri kalmayalım yeter ki :img-wink: aceleye geldi tekrar kusuruma bakma, :icon_sorr

EmmRe
17-12-06, 21:10
metu86 velayet davası %99.9 bu bölümün sonunda olacaktır..çünkü özettede serpilin yamanı bu dava yüzünden kışkırttığı yazıyor..ama tabi olmama şansı da var..ama bir şeye katılmıyorum...fragmanımız hiç kötü değil...fragman sayesinde az tahmin yapmadık..fragman bölümün öncesinde ilaç gibi geliyor ve özeti o kadar iyi anlatıyorki..fragmanda gördüklerimizi bir önceki bölümle bağdaştırıyoruz...yani kısacası fragman=bölüm öncesi yorumların en önemli kaynağından bir tanesi...:img-yes:

Benceede yeni bölümün son sahnesi bu olacak.Yaman'ın kötü planlarından brisi.Hepsi sinir şu 404ler birliğinin ya!!!

rap_alltime
17-12-06, 21:12
haklısın ben yalnış ifade kullandım yanlış anlama çıktı,özür diliyorum.. fragman kötü değil KISA.. bunu kastemeye çalışmıştım ama yanlış kelime :img-blush yaa fragmansız olur mu hiç.. pztden önce cumayı bekliyoruz fragman için.. merakımız az da olsa diniyor.. bir yandan ders çalışıyorum.. bir yandan da yorum yazıyorum kusuruma bakma.. dersten kalcaz bu gidişle ama iki aileden geri kalmayalım yeter ki :img-wink: aceleye geldi tekrar kusuruma bakma, :icon_sorr

ne demek..özür dilemene gerek yok..sadece fikrimi dile getirdim..hiç önemli değil...haklısın bu hafta bi 10 sn kadar kısa fragmanımız...her hafta cumayı bekliyoduk hatta geçenn haftalarda perşembe günü geldi fragmanımız..bu hafta c.tesiyi bulduk..olsun fragmanı izleyince beklemeye değer olduğunu da gördük..ayrıca derslerinden de geri kalma..burayıda ihmal etme ama derslerini de ihmal etmemeni öneririm (Şule Hanımm gibi :D :D..))

GizemliSahne
17-12-06, 21:25
olsun ben yine de yanlış anlaşılmak istemem.. hele iki aile ailesince.. :img-wink: yok yaa hallederiz dersleri bir şekilde ama iki aile kaçmaz.. sınavımız olsa da pztleri kaçırmayız.. hatta tiyatro çalışmamızı asıcaz yarın dizimiz var diye :) neyse yarın ola hayrola diyelim iki ailemizin yorumlarına devam edelim.. heyecan dorukta.. bakalım kötü süpriz nolacak.. başka bir konu,yarın nasıl geçecek akşama kadar beklerken :)

Müge
17-12-06, 21:47
Selam canım sanırım(adını bilmediğim için özür dilerim) Emre Kınay sizin okulda ders veriyordu yani Yeditepe Üniversitesinde :) diğer sayfada okuduğum yazdığın yazıyı ama biraz geç cevap verdim iş güç bitmiyor ..Demek salı günleri geliyor derse ne güzel..Benim orada okuyan arkadaşım 3.sınıfta okuduğu için göremiyor işte..Neyse bir gün gelmek çok isterim ama okulunuzda pek yakın değilki dünyanın bir ucunda maşallah :)

Sihirlisinema sete gitmekten bahsetmiş ah ah inşallah diyorum ...
Sevgili Nilgün inşallah senin tahminlerinden bir taneside çıkar..Yarınki bölümü keyifle izleyeceğim..

Bugünlük benden bu kadar worde yazılacak şeylerim var hiç elimde gitmiyor ama off
Hoşçkalın iki aileciler ,Eda ve Oğuz'lu geceler ve rüyalar
bye

ggnibsgk
17-12-06, 22:06
Buğra aferin sana sorumu cevapladığın için çok teşekkürler sana 10 numero veriyorumm :img-hyste :img-hyste
Ben gelince kontrol edicem demedim mi hee ne bu böyle niye çalışmıyosunuz dersinize bakıyım,başarılı bir iki ailekâr(sanatkârdan alıntıdır:img-hyste ) olabilmenizin için fevkâlâdenin fevkinde çalışmanız lâzım,ve sorulara cevap vermeniz lazım
Aferin Buğra inşaallah haftaya da bu performansını sürdürürsünn,siz de örnek alın abinizi:img-wink:
Şaka tabii kii:img-hyste

Uzun bi süre popstar alaturka'yı izlediğim çok mu belli oluyo:img-hyste
Ya ben ne kadar şansızım yaa sanırım Asu abla en başta çıktı,çünkü ben göremedim yaa off bi de solo performanslara geçene kadar bekledim yaa,bu kadar olur yaniii!!!Neyse canım komikti izledik eğlendik ne diyelimm ,bu da böle bi anı olsun:img-yes: :img-pilot

HBERTH
17-12-06, 22:15
Herkese iyi geceler...

bu akşam bazi özel nedenle forumdan uzak kaldım...ama iki aile ailesi boş bırakır mı...asla...harika yorumlar gelmiş...oo hata tahminler bile yapılmış...26. hakkında değil...27. Bölüme bile uzadı...tüyomuz bu sefer Asu Maralmandan geldi...sağol diyorum...geçiyorum...aa geçmeden Safiye/Gelin/Asu hanım...harikaydınız...süper bir performans gösterdi...valla bravo...
Olur olur bal gibi olur...olur olur bal gibi olur...ta ta tata tat tata tata...ta ta tata tat tata tata...kulağımdan çıkmıyor...çıkmayacakta bu gece...

http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/catalog/images/asumaralman.jpg

Popstar Alaturka'yı bu kadar keyifle izleyeceğimi aklımın ucundan bile geçmezdi ;)

hem zaten asu abla gider gitmez...çevirdim kanalı...hangi kanala cevirdim...gizli kalsın en iyisi...S ile başlıyor...Star değil şunu diyebilirim...A1 Boxing vardı...(Buğra beni gebertmezse ;)...bu arada Buğra yeri değil ama CM ratinglerde 1. oldu...inanabiliyormusun aaaargh görünce krize girdim...)

yorum yapan herkese çok teşekkürler...keyifle okudum...

bu arada sihirlisinema neden olmasın...bir gün inşallah toplumca gideriz...

BeyazGelincik1980
17-12-06, 22:44
Asu ablayi izledikten sonra yorumumu yazmistim onun hakkinda, daha hala "olur olur bal gibi olur" modundayim, hehe, ve hala daha Popstari izliyorum. izlememin tek nedeni Ebur Gündes'dir, yeni albümünden de sarkilar okdu, canim benim ya, cok seviyorum ben Ebus'umu (neyse konuya dönelim), digerleri pek ilgilendirmiyor beni. bugün ayri bir nedenim daha da vardi tabi ki Asu abla, yine söylüyorum cok sekerdi yahu...

yeni baslik icin hayirli ugurlu olsun diyemedim. her seferinde yeni baslik acildiginda derdim bu sefer gecikti. yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun iki aile ailesi...

bugünki yazilan yorumlari okudum, herkes cok güzel tahminler üretmis, cok güzel yorumlar getirmis yine. son sahne nerede bitecek diye tahminler gelmis. gecen haftayi düsünün derim ben. hic düsünmedigimiz bir yerde bitecek bence. ya bizi yine mutlu edecek, yada bizi hüzünlendirecek. insallah birinci tahmin olur...
birde ben sunu fark ettim su son 2 haftadir. fragman ve özetle ilgili. belki sizlerinde gözünden kacmamistir. özetle fragman ayni degil. özette baska seyler yaziyor fragman bambaska sahneleri gösteriyor. bu da yeni yönetmenimizin "Metin Günay'in" farki bence :good: . bundan sonra tahminlerimiz bir o kadar zorlasacak ama tahmin üretmek icinde yorumlar yogunlasacaktir, son 2 hafta da oldugu gibi.

Nuray soruna gelice. kontrol edicem demissin ama ben geciktim. bu arada komikligin yine üstündeymisi bugün :img-hyste, yorumlarini okurken cok eylendim. soruna gelince. oguz eda'yi bu bölüm öpebilecek mi? öpme girisimlerinde bulunacaktir mutlaka, ama o sanki hep yalnis anlari seciyor. eda ne tatli öptü onu, böyle öpülür iste. gerci muftaktaki buzdolapi önünde yakinlasma/öpme cabalari cok tatli ve izlerken insani eritecek sekilde ama damla geliyor iste, yine beceremiyor. damla gelmese bir seyler olacak galiba :img-hyste. böyle giderse, evlendikten sonra da öpemez oguz eda'yi, mecburi-sahte evlilik olursa imkansiz :img-hyste.
nuray sorunun cevabini yazabilmisimdir insallah. gece gece cümle kuramiyorum ayol, ne oluyor bana böyle, yeni bölümüm etkisi diyelim...

ggnibsgk
17-12-06, 22:51
Nilgün cevapladın hem de çok güzel cevapladın ben de tam çıkıyodum ki senin yazını gördümm ve bi teşekkür ediyim dedimm
hehe evet bugün biraz kaptırdım kendimi,oluyo arada öyle belki de yeni bölüm heyecanındandır,sen cümle kuramıyosun ben de komikliğe vuruyorumm .Şaka tabii ki Nilgün canım senin cümlelerin üstüne var mıı yaa aa:good:
Bu arada ben de aynen senin gibi evlenirlerse de öpemeyeceğini düşünüyorum laf aramızdaa:img-hyste

BeyazGelincik1980
17-12-06, 23:06
ay vallahi nuray süpersin :img-hyste. taktik biz bu öpememe isine. senaristler / oyuncular bugünlerde burayi okudularsa, ne düsünüyorlardir acaba bizim hakkimizda. öpüsme meraklisi bir izleyeci var diyorlardir kesin.
oguz eninden sonunda öpecek eda'yi da ama ne zaman becerir bilemiyorum :img-hyste.

yorumun icin ayrica cok tesekkürler nuray (cümlelerim hakkin).

hadi bakalim yarin yeni bir gün, en önemlisi pazartesi ve en en önemlisi iki aile günü :happy0064. 26. bölümü merakla ve heyecanla bekliyorum.

yarin görüsmek dilegiyle iyi geceler tatli rüyalar herkese. bol eda'li oguz'lu rüyalar... bye.

HBERTH
17-12-06, 23:10
Nilgün hoşgeldin tekrar...yoksa geçe kuşu mu desem...

yorumumu okuduysan bende senin gibi "olur olur bal gibi olur" modundayim...
bencede özet ve fragman bambaşka şeyler anlatıyor ve gösteriyor...usta yönetmenimiz Metin Günay sağolsun...son 2 bölümdür bunu fark ettim...

Nuray'ın sorunu da cvplayayım hemen...gerçi şimid rüyalar görüyordur ama neyse...sen hatırlattın Nilgün...

Oğuz Eda'yı bu bölüm öpebilecek mi?...istiyorum...ama olmayacak sanırım...her nezaman öpmeye kalksa araya biri giriyor...Damla Safiye Ferit...köşkte imkansız nerdeyse...ama bak cafede olabilir...

iyi geceler Nilgün... bye bye

bugra9
17-12-06, 23:13
Herkese Tekrar Selamlar...

Bu akşam aranızda olamadım fazla(Dün yeterince olmuştuk değilmi Hayri...)...Ama siz harika yorumlar yapmışsınız...Ara ara gelip hepsini zevkle okudum...Asu ablamızın tüyosu bomba etkisi yapmış...Ve yorumlarda patlatılmış arka arkaya...Ne diyeyim süpersiniz demekten başka...

Hayri...Selamlar...Aşkolsun..."S...W..T...V"'yi izlemişsin...Hadi birkerelik izle bakalım...Oda A1 Boxing hatırına...Ve maalesef Cm'nin reytinglerini gördüm...Görür görmezde aklıma sen geldin zaten...Hayri şimdi sinirden saçını başını yolmasa dedim...Ama çok şükür sağlığın yerinde...Bu mesajı silmeleri için daha fazla zorlamadan bu konuyu kapatayim...(Resim içinde Sağol...)...

Nuray...Bu Akşam Popstar izlediğin çok belli...Cümelelerine yansımış valla...Ooo 10 numara veriyorsun...Teşekkür ederim...Bu haftaki performansımı beğendin demek...Sağol...Seninde puanın fevkaladenin fevkinin fevkinde...

Nilgün...Sana katılıyorum...Metin Günay farkı...Her alanda profosyonelliğini gösteriyor...Fazlası ile...:good: :good: :good:

Ve bugününde sonunua gelmiş bulunuyoruz...Son demini yaşıyoruz aslında...Güzel bir gün geçirdik...Bugün Gir-Çık metodunu uyguladım ama olsun...Çıkıp hiç girememekte var...
Yarın hepimizin en mutlu mesud günü olacak...Pazartesi Sendromuna bireber dizimiz(Ecem'in tabiri ile) yarın yine ekranlarımızı şenlendirecek...Sıcacık gülümsemeleri ile içimizi ısıtacak...Dev aşkları ile kalbimizi çarptıracak...Dillere Destan köşkümüz ile yüreğimizi hoplatacak...(Köşk'ümüzü koymasam olmaz...)...

Artık fragman ve özetimizi dibine kadar inceledik...Didikleye didiklleye birşey bırakmadım...Artık bize yeni bölüm lazım...İki Aile Ailesi yeni ufuklara yelken açtı...Hadi Hayırlısı....

HBERTH
17-12-06, 23:24
Herkese Tekrar Selamlar...

Bu akşam aranızda olamadım fazla(Dün yeterince olmuştuk değilmi Hayri...)...Ama siz harika yorumlar yapmışsınız...Ara ara gelip hepsini zevkle okudum...Asu ablamızın tüyosu bomba etkisi yapmış...Ve yorumlarda patlatılmış arka arkaya...Ne diyeyim süpersiniz demekten başka...

Hayri...Selamlar...Aşkolsun..."S...W..T...V"'yi izlemişsin...Hadi birkerelik izle bakalım...Oda A1 Boxing hatırına...Ve maalesef Cm'nin reytinglerini gördüm...Görür görmezde aklıma sen geldin zaten...Hayri şimdi sinirden saçını başını yolmasa dedim...Ama çok şükür sağlığın yerinde...Bu mesajı silmeleri için daha fazla zorlamadan bu konuyu kapatayim...(Resim içinde Sağol...)...

Nuray...Bu Akşam Popstar izlediğin çok belli...Cümelelerine yansımış valla...Ooo 10 numara veriyorsun...Teşekkür ederim...Bu haftaki performansımı beğendin demek...Sağol...Seninde puanın fevkaladenin fevkinin fevkinde...

Nilgün...Sana katılıyorum...Metin Günay farkı...Her alanda profosyonelliğini gösteriyor...Fazlası ile...:good: :good: :good:

Ve bugününde sonunua gelmiş bulunuyoruz...Son demini yaşıyoruz aslında...Güzel bir gün geçirdik...Bugün Gir-Çık metodunu uyguladım ama olsun...Çıkıp hiç girememekte var...
Yarın hepimizin en mutlu mesud günü olacak...Pazartesi Sendromuna bireber dizimiz(Ecem'in tabiri ile) yarın yine ekranlarımızı şenlendirecek...Sıcacık gülümsemeleri ile içimizi ısıtacak...Dev aşkları ile kalbimizi çarptıracak...Dillere Destan köşkümüz ile yüreğimizi hoplatacak...(Köşk'ümüzü koymasam olmaz...)...

Artık fragman ve özetimizi dibine kadar inceledik...Didikleye didiklleye birşey bırakmadım...Artık bize yeni bölüm lazım...İki Aile Ailesi yeni ufuklara yelken açtı...Hadi Hayırlısı....

hoşgeldin...
Buğra ayıptır söylemesi bende kendimden utanıyorum...gerçekten ratingleri görünce sayesinde nerdeyse sinirden saçımı başımı yoldum...son anda bir melek beni durdurdu...;)

o Buğra son paragrafına bayıldım...ne güzel söyledin...
gerçekten de artık yorumlayacak birşey kalmadı...yarın akşam olmasını ve Bölümü beklemekten başka çare kalmadı...

en geç 19 saat sonra ekran başında buluşmak dileğiyle...herkese iyi geceler... bye bye

ggnibsgk
18-12-06, 13:00
Benn geldimm!!

Nilgün ay hakikaten yaa "bi öpemedi bi öpemedi" diye diye insanların gözünde kim bilir ne hale düşücez,napalım canım adama acıyoruzz aaa:img-hyste

Hayri, sana da sorumu cevapladığın için çok teşekkürlerr:img-wink: ,herkes Oğuz'un öpemeyeceğini düşünüyo anlaşılan neden acaba????:img-hyste

Ayyy çok heycanlıyımmm,bugün yeni bölümümüz varrr:happy0064 Dizimizin güzel olucağına emin olduğumuza göre ,tek dileğimiz artık bol reytingler inşallah!Reyting demişken Mehmet Güler bugünkü yazısında bu haftaki reytinglerine göre diziler arasında bi sıralama yapmış ve hem ab deki hem de totaldeki ilk onda bulunan dizileri belirtmiş bunlar arasında İki Aile ilk onda totalde yok ama Ab grubunda 10. sırada Ah ah geçen hafta yapsaydı şu sıralamayı neyse canım mühim değil bu hafta coşturucaz inşallah :happy0064 Ayrıca hem totalde hem de Ab de İki Ailemiz ilk 10 da olan starın TEK dizisi bunun da altını çizelim yanii diiimi??
Ve ben bu haberi de internette bulamadımm,çok mu beceriksizim yaa:img-hyste :img-hyste

dilara-1905
18-12-06, 13:06
ya şu kötü süprizlerin sonu yokmu ya öldürcekler benii yine ne olcakkkkk :/ söylesinlerde evlensinler artıkkk

HBERTH
18-12-06, 13:42
Benn geldimm!!

Nilgün ay hakikaten yaa "bi öpemedi bi öpemedi" diye diye insanların gözünde kim bilir ne hale düşücez,napalım canım adama acıyoruzz aaa:img-hyste

Hayri, sana da sorumu cevapladığın için çok teşekkürlerr:img-wink: ,herkes Oğuz'un öpemeyeceğini düşünüyo anlaşılan neden acaba????:img-hyste

Ayyy çok heycanlıyımmm,bugün yeni bölümümüz varrr:happy0064 Dizimizin güzel olucağına emin olduğumuza göre ,tek dileğimiz artık bol reytingler inşallah!Reyting demişken Mehmet Güler bugünkü yazısında bu haftaki reytinglerine göre diziler arasında bi sıralama yapmış ve hem ab deki hem de totaldeki ilk onda bulunan dizileri belirtmiş bunlar arasında İki Aile ilk onda totalde yok ama Ab grubunda 10. sırada Ah ah geçen hafta yapsaydı şu sıralamayı neyse canım mühim değil bu hafta coşturucaz inşallah :happy0064 Ayrıca hem totalde hem de Ab de İki Ailemiz ilk 10 da olan starın TEK dizisi bunun da altını çizelim yanii diiimi??
Ve ben bu haberi de internette bulamadımm,çok mu beceriksizim yaa:img-hyste :img-hyste

Nuray selam...rica ederim...eksik kalırmıyım hiç... aaa ayıp ettin...;)
evet galiba Oğuz doya doya öpemeyecek Edayı? en azından şimdiki durum böyle...
onların şarkısı çalmadan olmaz...tabi Oğuz kendini tutmayabilir...ve günün ortasında patadanak öpebilir

Memet Gülerin yazısına gelince...bizim için önemli olan Star'ın en başarılı dizisi şuan İki Aile...ve bir süre daha bu böyle gidecek...bu açıdan gönlümüzü ferah tutalım...güvenimizi yitirmeyelim...çünkü endişeleneçek hiç birşey yok...çok şükür herşey yolunda gidiyor...dizimiz her hafta sessiz ve derinden(Yaman ;)) merdivenleri tırmanıyor...ve çok daha iyi yerlere gelecek...

dikkat şimdi çok zor bir soru geliyor...bakalım cevaplayabilen varmı...

Bonus soru: BU AKŞAM SAAT 19'da veya 20'de NERDESİNİZ MİLLET???

ggnibsgk
18-12-06, 13:53
Nuray selam...rica ederim...eksik kalırmıyım hiç... aaa ayıp ettin...;)
evet galiba Oğuz doya doya öpemeyecek Edayı? en azından şimdiki durum böyle...
onların şarkısı çalmadan olmaz...tabi Oğuz kendini tutmayabilir...ve günün ortasında patadanak öpebilir

Memet Gülerin yazısına gelince...bizim için önemli olan Star'ın en başarılı dizisi şuan İki Aile...ve bir süre daha bu böyle gidecek...bu açıdan gönlümüzü ferah tutalım...güvenimizi yitirmeyelim...çünkü endişeleneçek hiç birşey yok...çok şükür herşey yolunda gidiyor...dizimiz her hafta sessiz ve derinden(Yaman ;)) merdivenleri tırmanıyor...ve çok daha iyi yerlere gelecek...

dikkat şimdi çok zor bir soru geliyor...bakalım cevaplayabilen varmı...

Bonus soru: BU AKŞAM SAAT 19'da veya 20'de NERDESİNİZ MİLLET???

Allah'ım inanamıyorum yaa ben buraya dün akşam çalışmıştım şimdi hepsi uçtu giitti aklımdan,hep böyle oluyo yaa,sinir oluyorumm:icon_sorr başka soru da yok şimdi düşün babam düşün:img-pilot :img-hyste İşte bu :happy0064 geldi aklımaa yaşasınn:happy0064
İki Aile'de İki Aile'de
İki Aile'de İki Aile'de
İki Aile'de İki Aile'de

Haklısın Hayri reytingler konusunda endişelencek hiç bişey yokk,benim de içim çok rahatt:good:

gorgunk
18-12-06, 13:54
sabırsızlıkla beklediğim tek dizi.haftasonu geçmek bilmiyo.:))

bytepoem
18-12-06, 13:56
Herkese selamlar,
Şöyle işten bir fırsat bulup gireyim dedim. İlk önce Damla konusu var okuduğum yazılarınızda, Damla bence ayrı eve çıkmaz, evi, kardeşlerini, babasını ne kadar kızsada bırakacağını sanmıyorum. Ayrıca Damla'yı asla Tarık&Serpil gibi düşünüp 404'ler sınıfına koymayın derim. Bayağı sorun yaratacak, ama babasının mutsuzluğunu gördüğü anda çark edecek derim. Hatta umarım o kadar gitmez ama Eda&Oğuz'u ayrılma noktasına getirip sonrada dağılan babasının durumunu görüp barıştırıcı rolü üstlenebilir. Yani eninde sonunda destek verecek bu işe.

Safiye ise Oğuz&Eda ilişkisini biliyor ve destek veriyor zaten, kaçıncı bölüm bilmiyorum (Oğuz'un Eda'dan tokat yediğinin ertesi bölümü) Oğuz'la konuşmuş ve kendisinin arkasında olduğunu ama çocukları zor durumda bırakmamasını söylemişti. Bu bir nevi destekti. Ayrıca sonra Eda'ya tavırlarıyla desteğini gösterdi hep bence.

Bugün için dizimizden beklediğim önemli olaylar ise aklımda şöyle: Bir kere şu playstation partisiyle iki ailenin özellikle Oğuz&Efe&Timur'un daha yakınlaşmasını bekliyorum. Bunun dışında özet+fragman göstermiyor ama bence bir iki küçük ara olaylarla Eda'da kızlarla yakınlaşmaya başlayacak gibi, Oğuz'un yakınlaşma görüntüleri son buluyor, içimden hafiften Eda'nın yakınlaşmalarına geçiş olabilir gibi geliyor. Safiye, Eda'yla gelinlik alırken kesin Eda'ya laflar sokacak, Eda utanacak, ama Safiye'nin onayını farkedecek derim. Ve Damla dolacak da dolacak, bu bölüm patlamaz bence ama son dayanma noktalarına geldi artık. Senaristlerimiz sırayla gidiyor bence, Ferit'e kaç bölümdür sürekli yakalattılar en sonunda bu bölüm durumu açıklatıyorlar sanki, ve Ferit'ide barıştırıp Damla'nın yanına getirdiler Damla'yı sakinleştirsin diye. Şimdi sıraya Damla'yı aldılar onu dolduruyorlar, 27.bölüm içinde Damla'ya açıklama gelecek gibi ve Ferit sürekli sakinleştirecek, Oğuz&Eda'yı tutacak. Sonra diğer çocuklara geçecekler bence. Ve kötü süpriz hep velayet davası diyoruz. Bu bölüm biter öyle. Gelecek bölümde ise velayet davası her iki aileyide hatta Damla'yıda sarsar, Oğuz&Eda Damla'yla da konuşur ve ya sahte evlilik olur, ya da ciddi evlilik işlemleri hızlanır. Ben sahte evlilik derim, gayet güzel senaryo çıkar...

Şimdilik bu kadar...

EmmRe
18-12-06, 14:38
Merhaba...
Bugün pazartesi yani İki Aile günü.Bu akşma çook eğlenicez çoook.Herşeyden umutluyuz.

Zaten Safiye yeter bu bölümde istemeye geliyolar kızı heyacanlı tabi ;).Eee Oğuz'da kız babası Eda'da annemi olcak acaba ;)Bekleyelim artık...

Bence sahte evlilik olayında onlarınki görünüşte sahte içlerinde ciddi evlilik olur.Yani belki çocuklara sırf velayet için olduğunu söylerler ama gerçeği biiiz biliyoruz...

HBERTH
18-12-06, 14:47
Herkese selamlar,
Şöyle işten bir fırsat bulup gireyim dedim. İlk önce Damla konusu var okuduğum yazılarınızda, Damla bence ayrı eve çıkmaz, evi, kardeşlerini, babasını ne kadar kızsada bırakacağını sanmıyorum. Ayrıca Damla'yı asla Tarık&Serpil gibi düşünüp 404'ler sınıfına koymayın derim. Bayağı sorun yaratacak, ama babasının mutsuzluğunu gördüğü anda çark edecek derim. Hatta umarım o kadar gitmez ama Eda&Oğuz'u ayrılma noktasına getirip sonrada dağılan babasının durumunu görüp barıştırıcı rolü üstlenebilir. Yani eninde sonunda destek verecek bu işe.

Safiye ise Oğuz&Eda ilişkisini biliyor ve destek veriyor zaten, kaçıncı bölüm bilmiyorum (Oğuz'un Eda'dan tokat yediğinin ertesi bölümü) Oğuz'la konuşmuş ve kendisinin arkasında olduğunu ama çocukları zor durumda bırakmamasını söylemişti. Bu bir nevi destekti. Ayrıca sonra Eda'ya tavırlarıyla desteğini gösterdi hep bence.

Bugün için dizimizden beklediğim önemli olaylar ise aklımda şöyle: Bir kere şu playstation partisiyle iki ailenin özellikle Oğuz&Efe&Timur'un daha yakınlaşmasını bekliyorum. Bunun dışında özet+fragman göstermiyor ama bence bir iki küçük ara olaylarla Eda'da kızlarla yakınlaşmaya başlayacak gibi, Oğuz'un yakınlaşma görüntüleri son buluyor, içimden hafiften Eda'nın yakınlaşmalarına geçiş olabilir gibi geliyor. Safiye, Eda'yla gelinlik alırken kesin Eda'ya laflar sokacak, Eda utanacak, ama Safiye'nin onayını farkedecek derim. Ve Damla dolacak da dolacak, bu bölüm patlamaz bence ama son dayanma noktalarına geldi artık. Senaristlerimiz sırayla gidiyor bence, Ferit'e kaç bölümdür sürekli yakalattılar en sonunda bu bölüm durumu açıklatıyorlar sanki, ve Ferit'ide barıştırıp Damla'nın yanına getirdiler Damla'yı sakinleştirsin diye. Şimdi sıraya Damla'yı aldılar onu dolduruyorlar, 27.bölüm içinde Damla'ya açıklama gelecek gibi ve Ferit sürekli sakinleştirecek, Oğuz&Eda'yı tutacak. Sonra diğer çocuklara geçecekler bence. Ve kötü süpriz hep velayet davası diyoruz. Bu bölüm biter öyle. Gelecek bölümde ise velayet davası her iki aileyide hatta Damla'yıda sarsar, Oğuz&Eda Damla'yla da konuşur ve ya sahte evlilik olur, ya da ciddi evlilik işlemleri hızlanır. Ben sahte evlilik derim, gayet güzel senaryo çıkar...

Şimdilik bu kadar...

Selam Sami...demek iştesin ve dedin bi iki forumuna bakayım neler varmış...iki aile bağımlığı bunu da yaptırıyor insana...her fırsatı kullanıyorsun...uzun bir yorumla uğramışsın...
bende senin gibi düşüniyorum...Damla evden ayrılmaz...yazmıştım bunu...Nuray çıkardı...birde kim 404lere benzetiyse oda yanılıyor...
dediğin gibi eninde sonunda destek verecek Damla olacak...

bu akşam ki bölüme gelince dediklerine katılıyorum...her iki tarafta yakınlaşma çabaları görebiliriz...
haha sahte evlilik olasılığı yine gündeme getirmişsin...bakalım ilk işaretleri bu akşam alabiliriz...iyi bir senaryo gidişatı olur diye düşünüyorum ama önce şu (kötü) sürpriz ne olduğunu onu öğrenelim...

bölüme saatler kala...Buğra hala yok...o yüzden başlatıyorum...kimi?...doğru bildiniz...zaman sayacını...

Zaman Sayacı: Son 3 Saat 12 Dakika

merve_buse16
18-12-06, 14:48
ayy bncede damla kesinlikle evden ayrılmas die düşünüorum bu arada diziye çok az kaldı

fame_star
18-12-06, 15:31
Selam canım sanırım(adını bilmediğim için özür dilerim) Emre Kınay sizin okulda ders veriyordu yani Yeditepe Üniversitesinde :) diğer sayfada okuduğum yazdığın yazıyı ama biraz geç cevap verdim iş güç bitmiyor ..Demek salı günleri geliyor derse ne güzel..Benim orada okuyan arkadaşım 3.sınıfta okuduğu için göremiyor işte..Neyse bir gün gelmek çok isterim ama okulunuzda pek yakın değilki dünyanın bir ucunda maşallah :)

Sihirlisinema sete gitmekten bahsetmiş ah ah inşallah diyorum ...
Sevgili Nilgün inşallah senin tahminlerinden bir taneside çıkar..Yarınki bölümü keyifle izleyeceğim..

Bugünlük benden bu kadar worde yazılacak şeylerim var hiç elimde gitmiyor ama off
Hoşçkalın iki aileciler ,Eda ve Oğuz'lu geceler ve rüyalar
bye

ben burcu. ewt ya salı günleri iki ile dört arası bizim okulda. ya pekte uzun sayılmaz.

ewt arkadaşlar çok az kaldı iki ailemizin başlamasına. bencede damla kesinlikle evden gitmez ama efe ve timur babalarına gidebilir eğer edayla oğuzun ilişkisini öğrenirlerse. efe oğuz abisiyle iyi anlaşsada oğuzla evlenmesini fln istemez...

bugra9
18-12-06, 15:42
Herkese Selamlar...

Yeniden buradayız...Ve İki Ailemizi beklemeye koyulduk...Şimdi Saatler akacak ve İki Ailemize kavuşacağız...Yoğun ve Yorgun bir günün ardından hepimize iyi geleceği kesin...Ooo Günlerdir bu saatleri bekliyoruz...Özet+Fragmanımızı tükettik...Artık yeni bölümü hak ettik...Hemde fazlası ile...

Şimdi bu akşamki bölümümüze dönecek olursak...(Bu Akşam demek bile insanı mutlu ediyor...)...Eda ile Oğuzun Aşklarını bir kişi daha öğrenecek...Hemde öğrenmesi tehlikeli biri...Düşünün artık Feritin diline düşmenin nedemek olduğunu...Şimdi hatırlarsanız birlikte uyuduklarını gördüğünde nasıl kullandı...Oğuzun arabasını aldı ve bol miktarda laf çarptı...Şimdi bu gördüğü manzara karşısındaki halini düşünemiyorum...Ama onunda bir sırrının olduğunu Eda biliyor...Buyüzden birbirlerinin sırlarını saklamaya mecburlar...Ama bu sahneleri düşünmek bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor...Eee Ferit efendi sende Aşkını o köşkte yaşıyorsun işte...Anla Aşık adamın halinden...Yoksa Damla öyle yatağın altına girer...Köşkte bol bol Oyunlar oynanacak...

Eda-Oğuz...Ferit-Damla...
Ferit-Damla...Eda Oğuz...
Eda-Oğuz-Tüm köşk sakinleri...
Ferit-Damla-Tüm Köşk sakinleri...

Anlayacağınız bu olasılıklar uzar gider...Bukadar çok olasılık varken bakalım kim patlak verecek...Buda ortaya AŞKI çıkaracak...

Bu cephede bunlar olurken Köşkte bir hareket bir telaş...Safiyeciğimizin heyecanlı ve mutlu günleri...Genç damadımız Muhtarın heyecanı...Ve bukadar çok heyecan İki Ailenin çevresinde ve köşkte olunca ortaya tek birşey çıkıyor...EĞLENCE...KOMEDİ...

Ve Kötü sürpriz dedik...Çok yorumlar yapıldı...Tahminler yapıldı...Şu meşhur kötü sürprizide öğreneceğiz bu akşam...İllaki hikayemize birşeyler getirecek...Özellikle tahminlerimiz doğru çıkarsa Sahte evlilik başlayabilir...Ama bundan öncede bir miktar HÜZÜN olacak...

Şimdi yorumladıklarımdan şu çıkıyor...Bu bölüm yine... AŞK...EĞLENCE...KOMEDİ...VE HÜZÜN dolu bir bölüm çıkacak...Hadi hayırlısı...

Hayri...Hemen Bonus Sorunu cevaplayayim...İKİ AİLE...(Biraz geç oldu ama olsun...)...Zaman Sayacını başlattığın içinde Sağol...

Zaman Sayacı: Son 2 Saat 19 Dakika...

HBERTH
18-12-06, 15:48
Buğra hoşgeldin...

haha genç damadımız Muhtar ile genç gelinimiz Safiş...;)

akşamki bölümü harika özetledin...Aşk Eğlence Komedi ve bir kaçık Hüzün ile herşey var yine bu akşam...
ve unutmadan tabiki o güzel köşkümüz de var...

Zaman Sayacı: Son 2 Saat 10 Dakika

BeyazGelincik1980
18-12-06, 16:11
ooo iki aile ailesi toplanmis yine, bende geldim...

yeni bölüm öncesi son yorumlar son hazirliklar yapiliyor heyecanla. herkes yeni bölümü beklemekte, eee hak ettik artik yeni bölümü.

su bölüm sonunu bir türlü tutturamaktik bu hafta. fragman ve özet pek aciklayici olmayinca, bölüm sonunu tahmin etmek zor oluyor acikcasi. ama bana kalirsa kötü süpriz velayet davasiyla ilgilidir. yada hic tahmin etmedigimiz yerde de bitebilir gecen hafta ki gibi...

eda-oguz'a gelince, bizim tatli asiklarimizi yine mutlu mesut görecegiz bu bölüm, ama tek bir farkla, ferit herseyi ögreniyor, ögrenmekle kalmiyor görüyor. ferit'in dilinden düsmezler artik. yalniz ferit dikkat etsinde kendi de yakalanmasin, gerci eda bazi seyleri biliyor ama oguz'a yakalanirlarsa fena olur. kendi kazdigi kuyuya kendi düsmesinde :img-hyste.

_butterfly_
18-12-06, 16:15
Merhaba İki Aile Ailesi!!!!!...

Bugün iki aile günü holey!!!!(gerçi bize herügn onun günü ama neyse çaktırmayınn:D)...evet buğraa yinee herzamnkigi gibi pazartesi vee pzartesi sendromunuun tabularını yıkcak olan iki aile dizmiz... daha ne olsun dimii...tüm strese,,tüm sıkıntılara birebir...boşunaa demiyoruzz ilaç niyetinee diye ....maalesef fragman yorumunu yapamdım..:(...ama siz zaten her şeyi yazmışşsınız ben şimdi onları tekrar etmim dimi..;).....
yinee eğleceli,,yne komedi,, vee yinee aşk kokan bir bölüm olcak.. aaa süprizisizz olmaz tabikdie birde bir süprizimiz varmış bakalım nee??hepimiz tahminlerimizi yaptıkk meraklaa bölümüzü bekliyoruz..... bakalım bu hafta köşk bizlere hangi oyunları oynayacakk.;)...buarad buğraa çok güzel anlatmışsın son yorumunda bu bölüm olucak durumları;)..

şimdidne herkese İYİ SEYİRLER :happy0064 :good: diliyorum......
inşalah dizidne sonra bir aksilik çıkmazsa gelir büyük bir keyiflee analizmi yazarım.... iyi yorumlar..görüşmk üzere:bye

bugra9
18-12-06, 16:18
Buğra hoşgeldin...

haha genç damadımız Muhtar ile genç gelinimiz Safiş...;)

akşamki bölümü harika özetledin...Aşk Eğlence Komedi ve bir kaçık Hüzün ile herşey var yine bu akşam...
ve unutmadan tabiki o güzel köşkümüz de var...

Zaman Sayacı: Son 2 Saat 10 Dakika

Hoşbulduk Hayri...
Beğenmene sevindim...Dediğim gibi her duygudan bir miktar lacağız bugün...Bünyemize yüklenecek yani...Ama hüzünümüzde senin dediğin gibi bir kaşık...İllaki hüzün olacak...Hüzünde olmasa güzel ve keyifli günlerin kıymetini nasıl anlayacağız değilmi...Ama yine kararında olacağından eminim...Ooo Köşkümüzde eksik olurmu?...Dizimizin başrolünde köşkümüz...Star dünden beri Altyazı geçiyor...Aklımda kalanları yazayim bari...

Köşkte Aşk Kapıyı çaldı ama...Aşk Bacayı çoktan Sardı...Fakat Sular durulmuyor...İki Aile Yepyeni Bölümüyle Bu Akşam Starda...

Bol Reklam yapılıyor yani...Ama merak etmeyin şimdi reyting konusuna girmeyeceğim...Önümüzde tarifi zor,eğlence dolu saatler var...Elbet onuda konuşacak zaman gelecek ama şimdi değil...

Zaman Sayacı: Son 1 Saat 40 Dakika...

HBERTH
18-12-06, 16:21
ooo iki aile ailesi toplanmis yine, bende geldim...

yeni bölüm öncesi son yorumlar son hazirliklar yapiliyor heyecanla. herkes yeni bölümü beklemekte, eee hak ettik artik yeni bölümü.

su bölüm sonunu bir türlü tutturamaktik bu hafta. fragman ve özet pek aciklayici olmayinca, bölüm sonunu tahmin etmek zor oluyor acikcasi. ama bana kalirsa kötü süpriz velayet davasiyla ilgilidir. yada hic tahmin etmedigimiz yerde de bitebilir gecen hafta ki gibi...

eda-oguz'a gelince, bizim tatli asiklarimizi yine mutlu mesut görecegiz bu bölüm, ama tek bir farkla, ferit herseyi ögreniyor, ögrenmekle kalmiyor görüyor. ferit'in dilinden düsmezler artik. yalniz ferit dikkat etsinde kendi de yakalanmasin, gerci eda bazi seyleri biliyor ama oguz'a yakalanirlarsa fena olur. kendi kazdigi kuyuya kendi düsmesinde :img-hyste.

hoşgeldin Nilgün...
son yorumlar son hazırlıklar yapıldı da yapılacak...böylece sakin kafayla izleyip keyif alacağız...
bölüm sonu gerçekten bu kestiremedik bir türlü...ama az kaldı...bir kaç saat sonra onuda öğreneceğiz...velayet davasıyla mı ilgili yoksa Damlanın fragmandaki bakışı ile ilgili...izleyip göreceğiz...

kendi kazdigi kuyuya kendi düsmesinde...haha bu cümleni çok beğendim...gerçekten Ferit dikkat etsin bencede...Oğuzdan yakalanmasın...yoksa son duasını edebilir...:img-hyste

Zaman Sayacı: Son 1 Saat 38 Dakika

HBERTH
18-12-06, 16:32
Hoşbulduk Hayri...
Beğenmene sevindim...Dediğim gibi her duygudan bir miktar lacağız bugün...Bünyemize yüklenecek yani...Ama hüzünümüzde senin dediğin gibi bir kaşık...İllaki hüzün olacak...Hüzünde olmasa güzel ve keyifli günlerin kıymetini nasıl anlayacağız değilmi...Ama yine kararında olacağından eminim...Ooo Köşkümüzde eksik olurmu?...Dizimizin başrolünde köşkümüz...Star dünden beri Altyazı geçiyor...Aklımda kalanları yazayim bari...

Köşkte Aşk Kapıyı çaldı ama...Aşk Bacayı çoktan Sardı...Fakat Sular durulmuyor...İki Aile Yepyeni Bölümüyle Bu Akşam Starda...

Bol Reklam yapılıyor yani...Ama merak etmeyin şimdi reyting konusuna girmeyeceğim...Önümüzde tarifi zor,eğlence dolu saatler var...Elbet onuda konuşacak zaman gelecek ama şimdi değil...

Zaman Sayacı: Son 1 Saat 40 Dakika...

buna iki aile farkı denir...her duyguyu bize en içten yansıtıyorlar...bizim mükemmel oyunucularımız...ve tabiki bu akşam birkez daha...

Star'in alt yazısını eklemişsin...sağol...güzel sözler herzamanki gibi...

Star'ın artık bol reklam yapmasına da sevindim...rating konusuna girmeyecem şimdi yalnız şunu diyorum esas sürpriz bizi yarın öğlen gibi bekliyor ;)

Zaman Sayacı: Son 1 Saat 25 Dakika

quatta
18-12-06, 16:53
Merhaba arkadaşlar;

İki ailemiz yavaş yavaş tek aile olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Fragmanda da gördüğümüz gibi ailecek toplanmışlar alt katta :D Eda ile Oğuz emin adımlarla ilerliyorlar gibi görünüyor. Çok sürmez yakında çocuklara da açıklayacalar. Ancak tek bir sorun Damla kalacak gibi. Ama Ferit sayesinde o da yumuşayacaktır.

Aslında tek aile oldular da farkında bile değiller daha. :D Herkese iyi seyirler.

Bir zaman sayacı da benden ;)

SON 1 SAAT 6 DAKİKA

bugra9
18-12-06, 17:00
Merhaba arkadaşlar;

İki ailemiz yavaş yavaş tek aile olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Fragmanda da gördüğümüz gibi ailecek toplanmışlar alt katta :D Eda ile Oğuz emin adımlarla ilerliyorlar gibi görünüyor. Çok sürmez yakında çocuklara da açıklayacalar. Ancak tek bir sorun Damla kalacak gibi. Ama Ferit sayesinde o da yumuşayacaktır.

Aslında tek aile oldular da farkında bile değiller daha. :D Herkese iyi seyirler.

Bir zaman sayacı da benden ;)

SON 1 SAAT 6 DAKİKA

Hoşgeldin Emrah...(quatta=Emrah yanlış hatırlamıyorum değilmi...?...)
Sana sonuna kadar katılıyorum...Kesinlikle öyle...Onlar uzunca bir süredir Tek Aile oldular...Dikkat edersen birilikte gülüp birlikte ağlıyorlar...Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor...(Ahh Mantı bölümü...)...Ve Birarada çok mutlular...Bu bölümde birlikte çok eğlenceklerine eminim...O köşkün çatısının altında birbirini seven didişme ile başlayan İki Aile çoktaaan Tek Aile oldular...
Sanada İyi Seyirler...
Hayri...Doğru dedin...Esas Sürpriz Yarın Öğlen gelecek...

Zaman Sayacı: Son 1 Saat...(Demesi bile Güzel...)

apple-core
18-12-06, 17:04
oh be sonunda beklenen gün geldi.:happy0064 neredeyse beklenen an da gelecek...çok az kaldı dizimize.herkes eminki yine bizi muhteşem bir bölüm bekliyor...çabuk geçsin şu 55 dk:img-wink:

quatta
18-12-06, 17:12
Hoşgeldin Emrah...(quatta=Emrah yanlış hatırlamıyorum değilmi...?...)
Sana sonuna kadar katılıyorum...Kesinlikle öyle...Onlar uzunca bir süredir Tek Aile oldular...Dikkat edersen birilikte gülüp birlikte ağlıyorlar...Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor...(Ahh Mantı bölümü...)...Ve Birarada çok mutlular...Bu bölümde birlikte çok eğlenceklerine eminim...O köşkün çatısının altında birbirini seven didişme ile başlayan İki Aile çoktaaan Tek Aile oldular...
Sanada İyi Seyirler...

Zaman Sayacı: Son 1 Saat...(Demesi bile Güzel...)

Hoşbulduk Bugra;

Evet quatta=emrah. :D Evet aile oldular artık. Ama farkında değiller daha. Aile olduklarını bilmiyorlar. Artık bir aile olarak yaşayacaklarını bilmek onları sadece biraz sarsacak o kadar. Belki ilk başta kabullenemeyecekler. Ama alışacaklar. Kolaymı bir anda kabullenmek. Aylardır altlı üstlü komşu olarak yaşıyorlardı. Ama gün geldi aile oldular. Zor olacak onlar için. Bizim için ise izlemesi keyifli didişme sahneleriyle bezeli tatlı anlar olacak. Tabii ki sevgi herşeye üstün gelecek ve bir daha kopmayacak bir aile olacaklar. İlk bölümlerde nasıl aynı evde komşuluğa alıştılarsa şimdi de bir aile olmaya alışacaklar.

ZAMAN SAYACI: Son 48 Dakika

Herkese şimdiden iyi seyirler.

Müge
18-12-06, 17:23
Merhaba İki Aileciler umarım herkes iyidir keyiflidir yarım saat sonra başlayacak dizimiz için yerlerini ayarlamıştır çaylar,kahveler yapılıp afiyetle içilecektir izlerken...

Öncelikle bugün Esra Ceyhan'ın programında Serpil(didem uzel)vardı ama hepsine bakamadım diziden bahsettimi bahsetmedimi bilemiyorum belki aranızda izleyen arkadaş vardır gelip açıklama yapar...

Neyse sizlerde özeti okumuşunuzdur mutlaka ama benim aklıma bir şey takıldı .Özetin sonun da Eda'yı kötü bir süpriz beklemekteymiş çok merak ettim..
Zaman sayacı: yarım saat :)

herkese iyi seyirler..

HBERTH
18-12-06, 17:24
oh be sonunda beklenen gün geldi.:happy0064 neredeyse beklenen an da gelecek...çok az kaldı dizimize.herkes eminki yine bizi muhteşem bir bölüm bekliyor...çabuk geçsin şu 55 dk:img-wink:

Elif yorumundan anladığım kadarıyla sende çok beklemişsin bu günü...bu akşamı...ama az kaldı...

Emrah sana katılıyorum...onlar artık TEK AILE...

tek aileyi...öhhhm amaaan dur dizinin adı iki aile idi galiba...evet iki aile...;) iki aileyi izlemeye hazırmısınız diyecektim :D...ozaman hepinizi ekran başına davet ediyorum...hep beraber izleyeleyim...
(benimde çanağımda az önce yayın gitti...ödüm kotu iki aileyi izlemiyecem...ama çok şükür işi çabuk çözdüm ...oh bee...bi an ne kadar korktum...)

Zaman Sayacı: Son 35 Dakika :happy0064 :happy0064

bugra9
18-12-06, 17:27
Merhaba İki Aileciler umarım herkes iyidir keyiflidir yarım saat sonra başlayacak dizimiz için yerlerini ayarlamıştır çaylar,kahveler yapılıp afiyetle içilecektir izlerken...

Öncelikle bugün Esra Ceyhan'ın programında Serpil(didem uzel)vardı ama hepsine bakamadım diziden bahsettimi bahsetmedimi bilemiyorum belki aranızda izleyen arkadaş vardır gelip açıklama yapar...

Neyse sizlerde özeti okumuşunuzdur mutlaka ama benim aklıma bir şey takıldı .Özetin sonun da Eda'yı kötü bir süpriz beklemekteymiş çok merak ettim..

herkese iyi seyirler..

Hoşgeldin Müge Abla...
Sende Son Dakika heyecanını paylaştın bizimle...Ooo Çaylar Kahveler Hazır değilde Kolalar hazır...Müge abla...
Demek bugün Didem Uzel konukmuş...Evde olmadığım için izleyemedim...Yoksa kaçmazdı biliyorsun...
Maalesef O kötü Sürprizi tam olarak hala çözemedik...Ama en güçlü olasılık Yamanın Velayet davası...Merakla Bekliyoruz...Sanada İyi Seyirler...

Zaman Sayacı: Son 30 Dakika...

_seboist_s
18-12-06, 17:27
Selamm iki aile ailesi keyifler nasıl bakalım???:D Aman benimkide laf yanii... Ayy bugün pazartesi!!! İki ailemizin günü ... Holeyyy çok az kaldı.... Vallahi toplasan yarım saat etmez bekliyceğimiz süre:D Ayy gerçi bunu zaman sayacımız süper ifade ediyor, bugün herkes katılmış zaman sayacına saolun varolun arkadaşlar...

Bu herhalde son yorumum olur... Malum iş güç dizi bitimi uğrayabilir miyim Allah kerim. Amaa kalbim sizinle;)... Benim yerimede yorum yazın heheh. Gerçi sürekli duygularıma tercüman oluyorsunuz, anlatmak istediğim ne varsa bir bir yazılıyor. Şimdi içimden geldi; Hepinize herşey için teşekkürler!:happy0064

İki aile ailesi süper bir bölüme hazırlar mı bakalım??? Cwp belli: Hemde nasıl... Fazlasıyla hazırız;) dimi ama... Eee ozaman bana ne düşüyor;

:happy0064 :happy0064
HERKESE İYİ SEYİRLER DİLERİM... DİZİDEN SONRA MEKAN BELLİ ;) ;)

bye bye bye

HBERTH
18-12-06, 17:29

herkese iyi seyirler..

ooo Müge sendemi...aynen bende...çaylar cipsler pizzalar herşey keyifli bir akşam geçirmek için hazır...

Esra Ceyhan'ın programını izleyemedim...birşey kaçırdım mı? sanmam...404 Serpili kim görmek ister ki...;)

sende herkese gibi (kötü) sürprizi merak ediyorsun...çok konuşuldu bu...ama artık diziye az kaldığı için birşey demiyecem...hep beraber izleyip göreceğiz...

Zaman Sayacı: Son 30 Dakika

bugra9
18-12-06, 17:33
Selamm iki aile ailesi keyifler nasıl bakalım???:D Aman benimkide laf yanii... Ayy bugün pazartesi!!! İki ailemizin günü ... Holeyyy çok az kaldı.... Vallahi toplasan bi saat etmez bekliyceğimiz süre:D Ayy gerçi bunu zaman sayacımız süper ifade ediyor, bugün herkes katılmış zaman sayacına saolun varolun arkadaşlar...

Bu herhalde son yorumum olur... Malum iş güç dizi bitimi uğrayabilir miyim Allah kerim. Amaa kalbim sizinle;)... Benim yerimede yorum yazın heheh. Gerçi sürekli duygularıma tercüman oluyorsunuz, anlatmak istediğim ne varsa bir bir yazılıyor. Şimdi içimden geldi; Hepinize herşey için teşekkürler!:happy0064

İki aile ailesi süper bir bölüme hazırlar mı bakalım??? Cwp belli: Hemde nasıl... Fazlasıyla hazırız;) dimi ama... Eee ozaman bana ne düşüyor;

:happy0064
HERKESE İYİ SEYİRLER DİLERİM... DİZİDEN SONRA MEKAN BELLİ ;) ;)

bye bye bye

Hoşgeldin Şule...Az Önce Ecem...Şimdide Sen...Son yorumlarınızı yaptınız benimde kafam rahatladı...(Senide bekliyordum...)...Yorumun için...
Bölüm sonu gelemesende Kalbinin burada olduğunu çok iyi biliyorum...Geçte olsa o güzel analizin gelir artık...
Nedemek...Biz sana teşekkür ederiz güzel yorumların için...Bu aralar iş-güç fazla yorum yapamasanda yorumların herzaman bizim için çok önemli...

Eee O zaman artık birkaç dakika sonra Keyifle dizimizi izleyeceğiz...Sanada Keyifli Seyirler...Görüşürüz...bye

Zaman Sayacı: Son 27 Dakika

BeyazGelincik1980
18-12-06, 17:41
herkes artik son yorumlarini yaziyor dizi baslamadan...ne güzel...

Müge Esra Ceyhan'in programini bende kacirdim bugün Didem Uzel varmis. sonuna denk gelmisim. tam actim program bitti, tühh dedim kendi kendime acaba iki aileden bahsettiler mi? neyse ya cok sey kacirmamisizdir herhalde (bende kendimi avutuyorum iste, hehe).

ooo millet colalar, cipsler, kahveler, caylar hazir, simdi sira iki ailede. bu gidisle iki aile sayesinde kilo alacagiz, aman allah korusun, kilodan uzak duralim...:img-hyste

bölüm sonu herkesde daha hala merak konusu. durun be daha bölümü izleyemedik, sizde bölümü ne cabuk bitirdiniz yahu. ben her hafta dua ederim iki aile bölüm sonu oldumu, pazartesi cabuk gelsin diye ve dizi basladi mi zaman dursa hic gecmese, ne güzel olur degil mi? bu zaman durma isi olmayacagina göre pazartesi cabuk gelsin bari.
bana kalirsa kötü süprizle bölüm sonu yapariz, bizede bir hafta boyunca merakla beklemek düser.

bende ciktim...bye

herkese iyi segirler

bytepoem
18-12-06, 17:43
Selamlar, iki aileye son dakikalar artık. Dizimizi beklerken size bir iki haber vereyim dedim. Bizim müthiş oyuncularımız dizi çevirirken boş vakitlerinde de boş durmamışlar, çok güzel işler yapmışlar.

1.Öner Erkan, Shakespeare'in Atina'lı Timon oyununda oynuyor. Yeni gittim, Ferit'in olduğunu bilmeden hemde. Çok ciddi bir rolde görünce bir anda tiyatronun ortasında acayip ciddi bir sahnede gülme krizine girdim. Ufak bir rolde ama tiyatroya destek, gidin görün derim. Kadıköy oyun atölyesinde.
2.Şenay Kösem, gene Shakespeare'in Hırçın Kız'ında oynuyor. Ağustos gibi oynuyordu, sonra ara verdiler yeniden başlamışlar.
3. Bahar Yanılmaz film çevirmiş. Yeni geldi galiba sinemalara, Gomeda. Görmedim henüz filmi ama bayağı rolü var gibi.

Neyse, herkese iyi seyirler, içimde kalmasın zaman sayacıda ben söyleyeyim:

Zaman Sayacı: Son 17 Dakika

HBERTH
18-12-06, 17:46
herkes artik son yorumlarini yaziyor dizi baslamadan...ne güzel...

Müge Esra Ceyhan'in programini bende kacirdim bugün Didem Uzel varmis. sonuna denk gelmisim. tam actim program bitti, tühh dedim kendi kendime acaba iki aileden bahsettiler mi? neyse ya cok sey kacirmamisizdir herhalde (bende kendimi avutuyorum iste, hehe).

ooo millet colalar, cipsler, kahveler, caylar hazir, simdi sira iki ailede. bu gidisle iki aile sayesinde kilo alacagiz, aman allah korusun, kilodan uzak duralim...:img-hyste

bölüm sonu herkesde daha hala merak konusu. durun be daha bölümü izleyemedik, sizde bölümü ne cabuk bitirdiniz yahu. ben her hafta dua ederim iki aile bölüm sonu oldumu, pazartesi cabuk gelsin diye ve dizi basladi mi zaman dursa hic gecmese, ne güzel olur degil mi? bu zaman durma isi olmayacagina göre pazartesi cabuk gelsin bari.
bana kalirsa kötü süprizle bölüm sonu yapariz, bizede bir hafta boyunca merakla beklemek düser.

bende ciktim...bye

herkese iyi segirler

Nilgün tekrar hoşgeldin...

okunmuş lollipop unuttum...oda var...kilolar alsak bile umrumda değil...iki aileyi izleyim yeter...

sonusu açık kalsın bare...

reklam arası senin sıcak yorumlarını görebiliriz mi acaba? neyse sanada iyi seyirler...en geç diziden sonra görüşürüz...

Zaman Sayacı: Son 13 Dakika

bugra9
18-12-06, 17:49
Tekrardan Yeniden Selamlar...
Son yorumlar birer birer yapılıyor...
Birkaç dakika sonra İki Aile perdelerini açacak ve bizi yine çok eğlendirecek...Tamam yine hangi duyguları yaşatacağını sıralamayacağım...Fazlası ile sıraladım...Ama bu son dakikalarda sizlerle bu heyecanı yaşamayı çok sevdiğimi bilin istedim...Zaman Sayacıda bize eşlik ediyor...Hep beraber Pazartesi bu saatlerde eğleniyor ve aynı heyecanları yaşıyoruz...İçimden geldi bunları söylemek...Sizleri çok seviyorum...Hepinizi teker teker...Valla hepinizde alının üstünüze...
Aaa Zaman Sayacıda sizi çok seviyor...Artık az zaman kaldı...Oda size İyi Seyirler dilesin bakalım...Diziden Sonra tekrar Görüşmek dileği ile...Yeni duyguları paylaşmak dileği ile bye bye bye bye

Zaman Sayacı: İYİ SEYİRLER...!!!

HBERTH
18-12-06, 17:50
Selamlar, iki aileye son dakikalar artık. Dizimizi beklerken size bir iki haber vereyim dedim. Bizim müthiş oyuncularımız dizi çevirirken boş vakitlerinde de boş durmamışlar, çok güzel işler yapmışlar.

1.Öner Erkan, Shakespeare'in Atina'lı Timon oyununda oynuyor. Yeni gittim, Ferit'in olduğunu bilmeden hemde. Çok ciddi bir rolde görünce bir anda tiyatronun ortasında acayip ciddi bir sahnede gülme krizine girdim. Ufak bir rolde ama tiyatroya destek, gidin görün derim. Kadıköy oyun atölyesinde.
2.Şenay Kösem, gene Shakespeare'in Hırçın Kız'ında oynuyor. Ağustos gibi oynuyordu, sonra ara verdiler yeniden başlamışlar.
3. Bahar Yanılmaz film çevirmiş. Yeni geldi galiba sinemalara, Gomeda. Görmedim henüz filmi ama bayağı rolü var gibi.

Neyse, herkese iyi seyirler, içimde kalmasın zaman sayacıda ben söyleyeyim:

Zaman Sayacı: Son 17 Dakika

Sami sende biraz farklı dizi dışında haberler getirmişsin...maleesef gurbette yaşadığım için gidemiyorum tiyatroya...(yani gidiyorum tabi ama orda değil :()

Bahar Yanılmazın filmin çoktan bekliyordum...demek sonunda geldi sinemalara...bakalım burda çıkarasa mutlaka izlerim...

sağol Sami...ve sanada iyi seyirler...(bu kaçınıcı oldu artık Oooo...)

Zaman Sayacı: Son 9 Dakika

HBERTH
18-12-06, 17:55
Tekrardan Yeniden Selamlar...
Son yorumlar birer birer yapılıyor...
Birkaç dakika sonra İki Aile perdelerini açacak ve bizi yine çok eğlendirecek...Tamam yine hangi duyguları yaşatacağını sıralamayacağım...Fazlası ile sıraladım...Ama bu son dakikalarda sizlerle bu heyecanı yaşamayı çok sevdiğimi bilin istedim...Zaman Sayacıda bize eşlik ediyor...Hep beraber Pazartesi bu saatlerde eğleniyor ve aynı heyecanları yaşıyoruz...İçimden geldi bunları söylemek...Sizleri çok seviyorum...Hepinizi teker teker...Valla hepinizde alının üstünüze...
Aaa Zaman Sayacıda sizi çok seviyor...Artık az zaman kaldı...Oda size İyi Seyirler dilesin bakalım...Diziden Sonra tekrar Görüşmek dileği ile...Yeni duyguları paylaşmak dileği ile bye bye bye

Zaman Sayacı: İYİ SEYİRLER...!!!

Buğra bölüm öncesi son yorumunu yaptın...hemde en güzelini...bende iki aileyi ve iki aile ailesini çok seviyorum...hepinizi birer birer...
ee ozaman bende artık meydanı forum hortlaklarına bırakayim...

Zaman Sayacı: Son 5 Dakika ( 5 daka harika !!)

İYİ SEYİRLER !!!

HBERTH
18-12-06, 18:44
çok şükür az önce söylediğim reklam fazla sürmedi...

Bölüm harika başladı...
Ferit yüz ifasini gödünüz mü....aaa ne zamandan beri böyle gülmemiştim...acaip komik bu bölümde...
Eda ona çok iyi davranıyor...''sana servis yapmayı çok seviyorum''
Safiye Muhtarı onu istemeye davet etti...
Ferit ile Damla beraber okula çıktılar...o sırada Eda onları suçüstü gördü...''Ferit şimdi düştün ellime'' ;)
Sabu içinde olan yangin daha betermiş...Damlanın okululuna gitti...
Eda ve Oğuz cafede olan buluşmada çocuklara herşey açıklama kararını aldılar...doğrusu Oğuz bu kararı verdi...

HBERTH
18-12-06, 19:26
dizi komediyi kaybetti diyenlere bu bölümü izleyin diyorum...aslında en komik sahneleri kaçırdınız bile...ama tekrarı vardır...

Oğuz ve Eda ikiside anlatmak istediğini çocuklara birtürlü anlatamadı...ne kadar zorluk çektiler...ve bize gülmekten başka kalmadı...

Sabu Ferit birbirine girdi...bu işini sonu çok kötü olabilir...motosikletdeki olan Sabuyu gördü sanki Ferit yoksa sadece bana mı öyle geldi...

Tarık gizli gizli yeni bir plan kurmuş Eda da saf saf Oyanın öneri üzere gitti görüşmüş bile...

aaa ondan çıkan kavga da süperdi...senaristlere teşekkür ediyorum bizi kırmadıkları için...böyle arada sırada kısa kavgalar süper oluyor...
maço kıro Oğuz ile çaça Eda...:D

şu enişte ve abla (demek onlara gidecekti Eda 13. Bölümde...iyiki gitmedi) işi çözemedim...Edayı Edirneye getirecekmiş...babas mı şimdi yahu...

Yaman da velayet davası için avukatı bile buldu sarı çiyan sağolsun...işe ne çabuk el koydu...
ama Serpil sen merak etme Hatice teyzenin arkası güçlü (Oğuz-Ergin....)

GizemliSahne
18-12-06, 19:33
Kesinlikle katılıyorum.. bu dizinin neresi komedi değil yaa.. gülmekten öldük valla... tam bir ROMANTİK_KOMEDİ işte,daha nolsun.. sarı çiyana gıcık oluyoruz yaa yine ortalığı karıştıracak.. tarık da az değil ama haaa.. ah ah daha çok uzun sürer dizimiz.... :)

kissorkill
18-12-06, 20:09
kötü sürpriz demekki ablası ve eniştesiymiş heralde

HBERTH
18-12-06, 20:12
Eda'nın ablası Seda çıktı(kim Seda demişti??)...kötü sürpriz de belli oldu...enişte ve abla istanbula geliyor...

gelenlik alma sahnesinde Safiye bana rahmetli Adile Naşiti hatırlatti...

ve daha sonra Muhtarın gelmesi ile yine harika sahnelere şahit olduk...
bak yazmıştım Oğuz vermeyecek...en azından biraz sürdürdü Muhtarı...ama sonunda verdim gitti...oh bee 40 yıl bekledi adam...

sırada kim var?...--> Oğuz hemen sordu kendine de gelinlik baktın mı diye...;)

Metin Günayın marifetlerini fazlasıyla görüyoruz bu bölümde...
örnek Oğuzun takim elbesi giymesi...Buğra dikkat ettin mi kliplerimizde geçiş efektini kullanmışlar ;)
ve ondan önce gece telefon muhabetti...tam 2 saat konuştular tatlı aşıklarımız...uzun bir konuşma olduğunu geçişlerden anlamıştım...

Yaman avukatla görüştü ve hemen işlemlere başladı...kolay kolay dava kaybetmiyormuş...galiba Eda'yı zor günler bekliyor...

izmirli esmer
18-12-06, 20:12
ayy yine reklamlar yaaa nefret ediyorum su reklamlardan
keske olmasaydilarda dizi daha uzun sürseydi ama nerdeeeeeeeeeee
neyse dizi buraya kadar cok güzel gecti ama bakalim
o enistesi ne dicek
ben kaciyom reklamlar bitmisss
hadi hayirlisi.....bye

~ topiqq ~
18-12-06, 20:13
yine çok iyi bi bölümdü..serpil'e aşırı sinirlendim ya bırak sen mutluolamıyosan etrafındakiler olsun, normal bi insan böle düşünür ne sinir biri ya senaristleri kutlamak lazm çk iyi yazıyolar hepimiz sinir olduk valla hehe =)).. ben zaten tahmin etmiştim çocuklara öyle hemen söyliyemeyeceklerini ama olsun ben yine çok eylendim izlerken

bu arada sabutay'ın adamlarına kızarken ettiği laflara bayılıyorum süper!!((=

kissorkill
18-12-06, 20:13
şu gelinlik seçme sahnesi çok güzeldiii.ama yakışmadı bence gelinlik safiye ye.
numana ne oldu onu da mörk ediyorum

bugra9
18-12-06, 20:16
:good: :good: :good: :good:KÖŞKTE AŞK BAŞKADIR...:good: :good: :good: :good:

İşte budur diyorum...Süper ötesi bir bölümdü...Şuan hala etkisinde olduğum için çarpık cümlelerimden ötürü kusura bakmayın şimdiden...
Her sahnesi bir olaydı bu bölümün...Ama ben ilk önce "SEDA Hanım"'dan bahsedeyim...Senaristlerimizin burayı takip ettikleri yine kanıtlandı...Ve Seda Hanım diziye girdi...Anne olarak olmasada Abla olarak girdi...Valla duyunca çok şaşırdım...Süpersiniz...

Dizimize dönecek olusak yine bir işte budur diyorum...Eda ile Oğuzun aşkına Didişme katarak benim gözümde 100 kat daha büyüdüler....Olmaz öyle hep Tatlı tatlı konuşmak...Öyle güzel didiştilerki bu akşam yine çok mutlu oldum...Çaça'lar...Maçolar yine ortalığa döküldü...Bizimde kahkalarımız aynen öyle...
Usta Oğuz ile Çaça Eda'nın didişme soslu aşkı izlemeye değerdi valla...Birde muhtar kapıyı çaldığındaki didişmeleri zaten süper...Hala gülüyorum aklıma geldikçe...

Safiyeye dönelim birazda...Nedir bu işveler...Bu hafta Safiyeyi 100 kat daha sevdim...(2.yüzkat oldu...Elde var 200)...O şarkı söylemeler,cilveler nedir öyle...Nazlı safiyemiz Köşkü çınlattı yine...Birde o salonun ortasındaki dansı yokmu...İçimden dedimki eyvah Safiyemiz Mutfaktan taştı...
Aaa Aklıma geldi...O gelinlik üzerindeki çığlığı neydi öyle...Karnıma ağrılar girerek izledim...

Ve Köşkümüz...Sen ne köşkmüşsün bee...Ne Eğlencen eksik olur...Ne Kahkahaların nede Aşkın...Her yerinden Sevgi akıyor...(Görüyorsunuz Köşk sevgisi bana neler yaptırıyor...Onunla konuşmaya bile başladım...)...
Ben Bu köşkte Aşk başkadır diyorum...Olaysız günüde olmaz ayrıca kendilerinin...Şimdide Enişte ile SEDA HANIM çıktı...(İsim İki Aile Ailesine Aittir...)...

Bunlar ilk yorumlarım...Devamı gelecek...(O Eda-Oğuz telefon konuşması neydi öyle...Süper süper Süper diyorum...)Ayrıntılı yorumlarım gelecek...Şuan çok mutluyum...Yönetmenimiz...Senaristlerimiz...Süpers iniz...Hep böyle devam...Devam...Tam Gaz ileri...

fame_star
18-12-06, 20:17
ya şoktayım. süperdi yine her hafta olduğu gibi. yine bu haftada bölümün başından sonuna kadar tebessümle izledim. bu arada ilk önce bölüm sonu bizi yine şaşırttı hiç birimizin yapmadığı bir son buldu. ya ferit iyi kurtardı sabah walla oğuz abiyi, ee nede olsa damla söz konusu. neyse ya ne yazıcağımı şaşırdım. o kadar çok şey varki yazılacak. sabah yine eda ve oğuz her zamanki gibi çook tatlılardı. yaa bu arada oğuz abiden süper bir fikir mutfaktaki herşey teke iniyor. ayy böle karışık yazıtorum ama işte kafamı toparlıyamıyorum walla. ama eda ablaya mutfakta çok üzüldüm. sırada kim evlennicek damla. merve ben babamı bırakmam demesi güzeldi ama. edada oğuzla bir n orda bu işin çok zor olucağını düşündü. eda ablamızın ablası seda abla... ya bölüm sonu inanamıyorum yanii... bu arada eda yine ustam merhaba dedi. o sahnelerde mükkemmeldi...şimdilik bu kadar yazabildim şoku atlattıktan sonra görüşürüz. bu arada içimden bir his 1. olduk diyor:D:D:D:D
kısacası bu bölüm fevkaladenin fevkindeydi:D:D:D:D

GizemliSahne
18-12-06, 20:18
eveeeett forum sessiz kaldığına göre ya hala muhteşem bölümümüzün etkisinden çıkamadık ya da uzuunnn yorumlar geliyooooo :) valla süper bir bölümdü yaa,çok güldük valla.. ferit öldürdü bizi,hele oğuzun mimikler yok mu.. play station oynarken,safiyeyi verirken falan.. hele telefonla konuşurken yataktaki hali çok komikti.. telefon ağzında uyuyup kaldı yaw.. valla ortalık iyice karıştı,her taraftan bir haber her taraftan insan yağıyor yaw :) bizim tatlı aşıkların işi çok zora girdi valla.. bakalım ne yapacaklar.. her şey dallandı budaklandı.. heyecan daha da artıyor.. bakalım senaristlerimiz neler yapacaklar yine.. merakta bıraktılar bizi,olaylar baya karıştı valla...
velayet davası için haber gelmedi çoğu tahmine rağmen.. ablasıyla eniştesinin gelmesini tahmin edemezdik herhalde.. ee İKİ AİLE=SÜPRİZ demiyoruz boşuna.. :) fark budur :img-wink: bu sefer mutfağımız biraz arka planda kaldı,ee her yer tehlikede artık.. dama çıksınlar bir dahaki sefere(oğuz) :) 27.bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz,bakalım bu karışıklıklar neleri getirecek.. sen bu gidişle edayla zor sarılıp uyursun oğuz beeyyy :)

kissorkill
18-12-06, 20:22
yaa bu dizi neden daha hayla taşınmadı anasayfayaaa

GizemliSahne
18-12-06, 20:26
evet bizim de dikkatimizi çekti o yaw.. neden diğer diziler kısmında bulunuyor İKİ AİLE? biz yeni olduğumuz için siteyi anca çözmeye başladık ama artık DİĞER DİZİLER diye başlığı altında nitelendirilmemesi iyi olur.. :img-wink:

emirdag_güzeli
18-12-06, 20:28
Ben bu diziyi her hafta bakiyorum,ama burda yorum yapmiyorum...ama ccok guzel bir bölumdu..Eda ile Oguzun sahneleri cok güzeldi..BI soyleseler..cocuklara....ikisi de rahatliyacak..ama bence bundan sonra daha bu evlenme konusu daha bir zorlanacak..cunku Edanin enistesi..sorunlar cikartacak..bence...

LAZCAKIR-KIZ
18-12-06, 20:31
çook güzel bir bölümdü..

özellikle Emre Kinay tam anlamiyla döktürüyor!

yataga öyle yatarak, telefonu kulaginin üstüne koymasi beni yerlere yatirdi
Ve yaptigi hareketler. REsmen yerlerde izledim.

Kaç kez kahkahalarla izledim bu güzelim bölümü.

Gelecek bölüm inanilmaz heyecanli olacaga benziyor.

Oguz enisteye ne diyecek çok merak ediyorum
Kesin dayanamayip biz Edayla evlenicez diyecektir
öyle tahmin ediyorum, umarim der.

HBERTH
18-12-06, 20:39
çook güzel bir bölümdü..

özellikle Emre Kinay tam anlamiyla döktürüyor!

yataga öyle yatarak, telefonu kulaginin üstüne koymasi beni yerlere yatirdi
Ve yaptigi hareketler. REsmen yerlerde izledim.

Kaç kez kahkahalarla izledim bu güzelim bölümü.

Gelecek bölüm inanilmaz heyecanli olacaga benziyor.

Oguz enisteye ne diyecek çok merak ediyorum
Kesin dayanamayip biz Edayla evlenicez diyecektir
öyle tahmin ediyorum, umarim der.

yorumun için sağol...diğer yazan arkadaşlara da sağolun diyorum...
eee bölüm bu kadar güzel olunca yorumlar da su gibi akıyor...

bencede Emre Kınay bu bölümde yine harika bir performans gösterdi...
git gide daha çok hayran kalıyorum...:happy0064 :happy0064
telefonu mecburen kulağın üstüne koydu...kim dayanır 2 saat elde tutmak...üstelik uykusu gelmişti adamın...;)

tahminlerine gelince çok erken aslında ama durumu kurtarmak için söyliyebilir...

GizemliSahne
18-12-06, 20:48
Emre Kınay muhteşem bir oyuncu yaa.. resmen yaşıyor rolünü.. Mimiklerini ve vücud dilini bu kadar etkili kullanabilmesine hayranım... çok takdir ve tebrik ediyorum.. Tiyatrodaki performansını da çok merak ediyor ve izlemek istiyorum.. İclal Aydın da ilk bölümlere göre çookk daha rahat oynuyor.. verdiği aradan olsa gerek :) o da rolünü yaşıyor artık.. süper bir ikili oldular.. :happy0064

BeyazGelincik1980
18-12-06, 20:50
komedi yok diyenlere sesleniyorum. bölüm boyu gülmekten yerlere yattim :img-hyste. yok böyle bir dizi. bir dizi anca bu kadar romantik-komedi haline getirebilinir, hatta daha fazlasini yapmislar bence. simdiye kadar izledigim en komik bölümdü. hala daha gülüyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bölüm sonu dedik, alin size bölüm sonu dediler. hic tahmin etmemistim bunu ben. "seda'la eniste" tanistigimiza memnun oldumda eda ablamiz yine üzülecek. enistenin o laflari hala daha beynimde cinliyor resmen "alip edirne'ye getirecegim eda'yi". bölümün etkisinden daha hala kurtulamadim. bana da bak kurtulamazsin tabi, daha yeni bitti dizi....
enisteyle seda ablamiz geldi hemde damdan düser gibi geldiler. oguz diyordu gecen bölüm mutfakta dama cikariz diye, alin iste damdan size ne düstü :img-hyste...
enistenin oguz'a bakinsini gördünüz mü? bastan asigaya kadar süzdü. simdi ne olucak millet, ortalik fena halde kizisti. ya bu evlilik olur ya bu evlilik olur. sizce eniste ve seda abla oguz'u beyenicekler mi? evlilik onayi cikar mi sizce enisteden? enisteyle oguz iyi anlasirlar mi? sorular gelmeye basladi bile benen, hehe. ya su soku bir atlatabilsen yorum yazacagim ama olmuyor iste. olacak nilgün olacak.
edan'nin ablasinin ismi seda'ymis, biz annesinin ismini seda diye tahmin ettikmistik. senaristerden artik kesin emin burayi takip ettiklerinde. bu belli oldu, her istegimizi yapiyorlar yahu.

yorumlar daha bitmedi bu girisi, sabaha kadar yolu var...

sihirlisinema
18-12-06, 20:51
26. BÖLÜM:

"DAR ALANDA KAÇAMAK AŞKLAŞMALAR":character

* muhteşem bir bölüm daha izledik. bu iş, "doğru bir iş", bu tam anlamıyla anlaşıldı artık.. eğleniyoruz,öğreniyoruz; hayatımızı görüyor, hayatımız üzerine düşünüyoruz....:kahve

* bölüm, genelde tam bir "dar alanda kaçamak aşklaşmalar":character şeklindeydi... her köşede bir aşk macerası, bir aşk böceği vardı...:love05:

* hele şu koklaşma komiklikleri bizi bizden aldı; her fırsatta "bi öpücük:love05: versene" durumları oldukça eğlenceliydi...

* artık kesinlikle anlaşılmıştır!! bizim yeni karagöz'ümüz, yeni ve umut veren komik-i şehirimiz ferit'tir!! o türk tiyatrosu ve sinemasının parlayan yeni yıldızıdır!!! inanılmaz bir performans, müthiş bir oyunculuk... hele bir oğuz taklidi yaptı, yarıldık resmen:img-hyste

* ışık, kamera harikaydı, pırıl pırıl bir görüntü izledik. bu filmin rengi sarı/turuncu... yani sıcak, sıcacık...:img-yes:

* gözlükleri burnunun ucundaki "terzi oğuz" görüntüsü ve edayla olan sahneleri çok muzip, çok komikti...

* çocukları kanapelere oturtupsofa açıklama yapma sahnesi ise oldukça ter döktürdü hepimize... lakin iyi ki de söyleyemedi oğuz; bence ilk kez damlayla konuşmalıydı özel olarak; bu onun hakkı çünkü.

* ınınınııınnn!!! sabutayla kafa kafaya geldi ferit!! bundan sonra sabutay-ferit show bizleri bekliyor... "- hastasın sen".... "- kesinlikle!!"

* diziyi mimar bir yönetmenin çektiği belli oluyor hemen, nefis bir mekan duygusu var. mekanı tanımlayan tepeden çekimler, merdivene, trabzana, odaya, eşyaya farklı bakan açılar...

hele sinema tadındaki anlatımı, dinamik sahneleri ve bizim heyecanımızı gıdıklayan mizahi yaklaşımı için metin günay'a bravo diyoruz.. bu bölümde de "ben burdayım" dedi yönetmen, detaylardaki ve hikaye anlatımındaki farklı planlarıyla....

velhasıl;
"asıl şiddet, asıl çatışma kadınla erkek arasındadır" demiş bir filozof..
dizimizde de bunu en muzip halleriyle müşahade ediyoruz.. şimdi; "geeeel 7 gün gel!" diyoruz!!!:happy0064

HBERTH
18-12-06, 21:01
sihirlisinema sana çok teşekkür ederim...düşünebiliyormusun biz Buğrayla yarım saattir senin yorumunu bekliyorduk...ve sonunda geldi...ve harika...
resmen hayran kaldım...anlatmak istediğimi çok iyi ifade etmişsin...özelikle çekim ve yönetmen hakkında ki söylediklerine imzamı atmaktan başka edemiyorum...bravo valla...yorumun tek kelimeyle süper...

Metin Günayın mimar olduğunu bilmiyordum...bu bilgiyi verdiğin için de çok teşekkürler...daha çok sevindim...çünkü bende mimarlık okuyorum...

bugra9