Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

dilara-1905
19-12-06, 19:28
dün akşamki bölüm süperdi yaaaaaaa bayıldımmm:D yaa eda ile oğuz çok ttalılardı çocuklara açıklamaya çalışmaları ve yine kıro ile çaçerolukk:Dyaaa edanın yine reklamlarla bşı belaya gircekkk ya bıraksın artık şu tarık edayıııı yaaa sepilde bozula bozulaaaa eridi bittiii yani süperdiii:D:D yamanda avukatla konuşuorrrrr:( ama kazansa bile çocuklar itmez yaa bişi olmaz heraldeee sabuda iyice tırlattııı elini silahına götürdüü ferit damlayı okula bırakıncaaa ama edanın feritin damlayı öperken görünceki hali çok şekerdii

burcuuu
19-12-06, 19:36
bu haftaki böLüm çok qüzeLdi.. Eda - Oğuz'un buLuşma çabaLarı.. ÇocukLara açıkLamaya çaLışmaLarıı çok şekerdii heLe o merdivendekii koşuşturmaLar.. :D
DamLA ve Ferit çok şeker ya.. araLarının düzeLmesii çok iyi oLdu da bide sabutay rahat bıraksa daha iyi oLcak.. Hee bide Yaman inş çocukLarıı qerii aLamaz.. !

aslı30
19-12-06, 19:42
:

sende bir yorum yapmışsın...sağol aslı30...haklısın Oğuz'un alla alla demesi abartılmamalı...ama bilmem neden komik oluyor işte...özelikle Ferit'in Oğuz gibi söylemesine çok güldüm bu bölümde...
Sabutayı hapse koymuşsun...kocaman Mafya babasının oğlu...polis bile başedemez...eder mi?
Damla'nın peşini bırakmazsa...hapsede girebilir...
alla alla demesi komikte aşırısı göze batıyor.tamam hoşumuza gidiyor da dozunda dimi.:img-grin2
fazla olmaya başladı sabutay.girsin hapise bir süre.polis başeder.mafyaysa mafya.yalnız yanında çalıştığı adam çok komik oluyor.çok gülüyorum ona.

EmmRe
19-12-06, 19:54
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
REYTİNGLER SÜPEEEER...
Biraz geç bir reyting yorumu olsada birşeyler söylemek istiyorum.
Her iki gruptada 2. olmuşuz ne güzel.Zaten bu kadar sıcak tadı olan bir bölüm bu reytingleri hakediyordu.İki Aile birçok reyting rekoru kıran diziden daha sıcak ve daha güzel.İki Aile öyle bir diziki o gerçek aile tadını bizlere yaşatıyor.Bu reytingleride en sonuna kadar hakediyor.İki Aile gerçek bir anlatıcı...

dilara-1905
19-12-06, 19:55
eee o ned eolsa duygusal mafyaa:D çok komik yaaaa oo numanda çok büyütü ama sürekli niyaziye ...bakkkaaalll niyazi dioooo :! ama öğreninceki hali(safiye oalyı) çok feciydi yaa :(
oğuzun edaya sende gelinlik baktınmı demeside çok şekerdiiii

benden şimdilik bukadarrrr perşembeye kadar yine yokummmmm herkese ii gecelerrrrrrrr

sogukadam
19-12-06, 20:48
ya bu diziye bitiyorum ve hiç bir bölümü kaçırmadım.. müthiş bir keyif alıyorum.. Emeği geçen herkeze teşekkürler..

ggnibsgk
19-12-06, 21:56
Ben geldimm!!
Çok vaktim olmasa da bişey yazmadan edemedim...İki Aile Ailesi bağımlılık yaptınız bende:love01: :love01: :love01:
Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlara bi hoşgeldin diyelim diimmii?
Gizem ve sogukadam hoşgeldinizzz:happy0064

Efendim sonra da sabah verdiğimiz sözü yerine getirelim hemenn:)

1.Bayanlarda en şık:
Tabii ki Eda Ablaa, canım benim yaaa kız isteme gecesinde süperdi,aa Safiş'i de unutmayalım o gece çünkü ne de olsa onu istiyolar saçlar başlar yapılmış o da süperdi yaniii

2.Erkeklerde en şık:
Muhtar Beyimizz yakıyodu ortalığı ama kız babasını da unutmamak lazım alınır kızı vermez falan Allah muhafaza:img-hyste

3.Bayanlarda en rüküş:
Handan bana göre pek güzel giyinmiyo yanii,zamanında Niyazi'nin giyinmesine yardımcı olmuştu ama???

4.Erkeklerde en rüküş:
Eniştemizdi yaniii pek iyi değildi gerçi karaktere uygun tabi ama olsun yanii

Bugünlük benden bu kadar hepinize iyi geceler ,iyi yorumlarr byebyebyebye

Müge
19-12-06, 22:14
Herkese merhabalar sonunda fırsat buldum yazmaya HOLEYY:happy0064 …Dün akşam ki bölümü hala düşünmekteyim akıllardan ,hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir bölümdü 26.bölüm…

Eda&Oğuz:Aşkları taze,duyguları temiz olan Eda ve Oğuz’un her hali çok güzeldi..Eda’nın üst kata çıkıp çocuklara nasıl anlatacağız Oğuz’cum .Oğuz’un tepkisi o sırada reklam teklifi aldım Oğuz demesi küçük bir tartışmaya tutuşup Oğuz bey demesi çok hoştu.Eda ve Oğuz’un her hali güzel dedim ya tartışmaları bile çok güzel…İzlerken büyük keyif aldım…

26.Bölümün EN'leri...

1-En Beğendiğiniz Sahne...:Çocukların ve Oğuz beyin salonda oyun oynadığı Oğuz beyin oyunda yenildiği sahne..:)
2-En Beğenmediğiniz Sahne....Tabi ki Sabutay’ın sahneleri artık sabrım taşıyor onu görmeye
3-En Güldüğünüz Sahne...Ferit’in Damla’yı yatağının altına saklaması ve o sırada Oğuz bey ile konuşması…O kadar güldüm ki biranda üzerimdeki negatif elektirik gitti..:)
4-En Duygulandığınız Sahne...Eda’nın ablası ile telefonla konuşması…

Aklım hala Eda ve Oğuz’un çocuklarını karşılarına alıp evleneceklerini söylemek istemeleri ama ne yapacaklarını bilmeleri.Eda televizyonun önüne geldi çocuklar koltukta annelerine bakıyor ama Eda yanda duran bibloyu alıp ne yaptığını bilmeden televizyonun üzerine koyuyor. Oğuz’da sandalyede kızlarına söylemek istiyor ama söyleyemiyor..Merve ve meraklı Ceren sıkıştırıyor Oğuz’da tık yok..Bu sahneyi o kadar çok beğendim ki ..Sonra merdivenlerde karşılaşmaları Oğuz ve Eda’nın birbirlerine bakıp cık söyleyemedim demeleri ve ondan sonra salonda oynan oyun Efe’nin Oğuz beyi yenmesi..Damla yoktu orada biraz kızdım açıkçası olayları sezmiş fırtınadan önceki sessizlik gibi bir hali vardı orada.

Eda ve Oğuz’un telefon ile tam iki saat konuşması bile çok hoştu…Hele konuşmanın son anları .Eda’nın ben arıyım seni çok yazdı sana demesi…

Beklenen sürpriz de beklediğimden daha iyi geldi bana çünkü ben daha kötü bir şey olacak sanmıştım ama olmadı..Eda’nın ablası ve eniştesinin gelmesinde mutlaka bir neden var.Eniştesi Eda’yı alıp götürmek için geldi ama Eda ablasına Oğuz bey ile evleneceğini söyleyecek ve işler tatlıya bağlanacak….:img-wink:

Bu haftalık bu kadar yorum zannedersem yeter ,bakalım haftaya neler olacak.Eda ve Oğuz neler yapacak..Özeti ve fragmanı şimdiden merak ediyorum…:happy0064 bye

bugra9
19-12-06, 23:23
Herkese Gece Gece Selamlar ve kucak dolusu sevgiler...

Bu Akşam aranızda olamadım...İki Aile cephesinin yanında hayatta bir yandan akıp gidiyor...Hemde İhmal etmeye hiç gelmiyor...Ama bu cephenin sağlam ellerde olduğunu bildiğim için kafam rahat...
Bu söylenecek herşeyi söyledik yine...Ama daha önümüzde günler var...İki Aile Ailesi ayrıntılara girmeye başlar artık...Benim farkettiğim birkaç ayrıntıyı paylaşayim Sizlerle...

26.BÖLÜMÜN AYRINTILARI...:good: :good: :good: :good:
1-Feritin ve Burağın Ofisi değişmiş...
2-Oya'nında daha önce evlendiğini öğrendik...Valla bugüne kadar hiç bilmiyordum...Onun eski kocası Yaman gibi değilmiş demek...(Kendini unutturduğuna göre...)...
3-Adanalı Melahat'ın Sesi Değişmiş...(Bir haftalık olduğunu düşünüyorum...)...
4-Eda'nın Babası Ölmüş...Büyük ihtimal anneside ölmüştür...

Şimdilik Aklıma ilk gelenler bunlar...Sizlerde böyle küüçk ayrıntılar yakaladıysanız yazabilirsiniz...İllaki vardır...

Müge Ablacığım...EN'leri cevapladığın için sağol...Sendende birşey kaçmıyor...Eski mesajları bile ihmal etmiyorsun ellerine sağlık...Cevapların ve bölümle ilgili yorumun her zamanki gibi çok güzel...
Ve Diğer arkadaşlarımızda yorumları için sağolsunlar...

Hadi bendende bir yorum gelsin...
Bölümümüz yine çok kritik bir noktada sonlandı...Gelecek bölümün çok şenlikli geçeceğine eminim...Asabi Oğuz bey ile Asabi Eniştenin aynı köşkteki düellosu var...Ayrıca görüldüğü gibi köşkümüz daha fazla insanı barındıracak kadar geniş değil...Heryer Full olarak rezervasyon ve işgal altında olduğu için Seda hanım ile Enişte bakalım nerede yatacaklar...Damlanın ve Çocukların yorumu ne olacak...?...Damla bukadarda olmaz diyebilir...Hayatımız yabancı insanlarla doldu...Ve Köşkün kurallarını bilmeyen ani misafirlerimiz ve köşk sakinleri arasında tartışmanın yanı sıra...Edirneye gideceksin kavgaları yaşanacak...Bakalım bu karmaşada gizli aşk nasıl yaşanacak...Köşkteki Aşk böcekleri neler yapacak...?...
Köşkün nüfusu gitgede artıyor...Bukadar insanı bakalım nasıl kaldıracak köşkümüz...

Bir Köşk düşünün 9'u sabit 2'si misafir 11 kişi...11 Hayat...11 Kavga...11 Eğlence...Gelecek bölüm hepimiz için çok eğlenceli geçecek....:good: :good: :good: :good:

sondakika
20-12-06, 00:04
olası bir durum neticesinde yeni izleme fırsatım oldun son bölümü... bir birinden harika yorumlarınızı anca bitirebildim.. efendim önce her zaman ki gibi genel bir yorum;

dizilerde kalite kavramı tartışılan bir durum.. hele herşeyin ratinge indirgendiği şu günlerde oldukça karmaşık bir hal aldı, bu kavram.. herkes derinden bir gösteriş peşinde.. illada pahalı yapım mıdır görkemli olan?!.. hayır.. bazen basitliktende de görkem ve harikuladelik yansıyabilir ekrana.. işin göşteriş kısmı ise içten dediğimiz doğallıkta..hani izleyeni büyüleyen, ekranlardan alıp dizinin atmosferine çeken.. ucuz ve kalite kavramı, hayatımızda nadir bir araya gelen olgular.. iki ailede, bunu görmek mümkün.. illada pahalı prodüksüyon olacak değil.. ciddi masraflar değil, göşterişi belirleyen.. bazen düşük bütçelerde harikalar yaratılabiliyor.. iki ailede olduğu gibi.. tadıda damaklardan gitmiyor..

malum bir ekip değişimi oldu.. yeni yönetmen, gideni aratmadı.. bir ezber mi bozduk ? genele hakim olan düşünce; gelen gideni aratır.. bu kez böyle olmadı.. gideni aramadık.. hatta değişim iyide oldu..!! ki iki aile izleyicisinin gözünden kaçmamış bu detaylar..!! usta, eserinden belli oluyor.. teşekküler metin abi..

behude yere söylenmiş olamaz değil mi dostlar ?! nedir derseniz, aşk eşşeği bile dans ettirmiş.. yani insanda olmazları olduran bir duygu.. dahası aşk, köprü kurmakmış gönülere.. iki ailede bu nuans iyi yakalanmış.. mutlu aşk hikayesi yoktur yalanına düşmüş onca dizi; bizlere aşkı hep acı tarafından sunarken, iki aile dizisi olaya mutluluk tarafından pencere açması çok güzel.. yani korkmayın aşktan.. mutlu olmak herkesin hakkı, safiye teyzenin bile..

stressli bir iş ortamında bulunan oğuz karakterinin yüzünde gülücükler açtıran, yanlızlıktan dem vuran edanın yüzünde gamzelerini eksik etmeyen, bu duygu.. korkunun ve endişenin kucağındaki damlayada güven hissi yükleyen; yine bu duygu.. yani aşk.. acep bu sebeble mi söylenemiştir, bu söz; "dünyaya aşık insanın gözünden bakılmalı ki hayatın tadına varılsın".. aşka, bakış açımızı bu denli doğrultan iki aile ekibine sevgiler efem..

gelelim diziye, komedi ve romansın imlik imlik dokunduğu harikulade bir bölümdü.. duygulandık, evlatlara söyleme güçlüğü, dar alanda olmanın vermiş olduğu sıkıntı neticesinde cafetaryada buluşmalar.. birbirlerine söyledikleri hoş sözcükler; artık sana sarılarak uyumak istiyorum.. ani kondurulan buseler, öpücükler. ve yüzlerdeki gülümsemeler.. yine sevimli ve tatlı itişmeler( eda yeni bir reklam teklifi aldığındaki durum gibi)...

gerildik, kalas yaman ve sarı çıyan serpilin hamlelerinden.. kötülerin, bir sevgi yumağına nispet takıldıkları tavırlardan.. ve ufukta görünen bir velayet davasından

kızdık, tarığın bir yapışkan metaya taş çıkartan halinden.. kundakçı sabutayın iflah olmaz inadından..

neşelendik, tabi sadece edalı ve oğuzlu sahnelerde değil.. feritli damlalı karelerdede durum aynı bizler için.. feritin," hayatım" demesinde bir tuhaf oluyorum.. aynı oğuzla edanın bir birini tamamlaması gibi, birbirlerine çok yakışıyorlar..

gülümsedik, sadece komedi unsurlarından değil, safiye teyze ile muhtarın liseli aşıklar gibi içinde düştükleri tatlı ve çoçuksu heyacanlarından..

eğlendik, oğuzla çoçukların sanki tek bir aile olmuşcasına playstation turnuvası düzenleyip oynaşmalarından..

üzüldük, edanın eniştesinin biraz aksi çıkması ve basının dolmuşuna gelmesinden.. dahası, eda'yı illede edirneye götüreceğim diye kuru inadından..

ama umutluyuz biz, gözlerden hiç eksik olmayan o sonsuz sevgiye dair pırıltıdan...

sondakika...

bugra9
20-12-06, 00:16
Sondakika...Gece gece yorumun valla ilaç gibi geldi...Bende bekliyordum...Tahmin ettim böyle güzel bir yorumun geleceğini seni bekliyordum...Yine kalbinden cümlelerine yorumlarını bizlerle paylaştın...Sıcacık cümlelerin ile...Ellerine sağlık...Her hafta seni burada görmek bizi çok mutlu ediyor...Sen gerçek bir izleyicisin...

İki Ailede tüm duyguları anlatmışsın...Örneklerle...Kimi zaman gerildiğin ve daha çok eğlendiğin yerleri,duyguları bizimle paylaşmışsın...
Tüm cümlelerine katılıyorum...Ama bir yer varki...Aşkın Tatlı yaşanacağını söylediğin yer...Aşkın sadece acıdan ve ayrılıktam ibaret olmadığını çok iyi anlatmışsın...İşte dizimizi sevmemizin diğer bir nedenide bu...

"ama umutluyuz biz, gözlerden hiç eksik olmayan o sonsuz sevgiye dair pırıltıdan..."

İşte Zaten bu cümlendede son noktayı koymuşsun...Sevginin ve samimyetin Aşk ile harmanlandığı dizimizi bende takdir ediyorum...
Çok teşekkürler bu saatte değerli düşüncelerini paylaştığın için...:good: :good: :good: :good:

bytepoem
20-12-06, 08:05
Aman aman, bunlar ne böyle:
- dahası aşk, köprü kurmakmış gönüllere..
- "dünyaya aşık insanın gözünden bakılmalı ki hayatın tadına varılsın"

sondakika, harikasın yorumlarda. Hele araya serpiştirdiğin alıntı veya kendin yazdığın cümlecikler, sabah sabah iş arasında bir giripte baktığımda uçurdu beni, bir mutluluk, enerji verdi sanki..

Neyse, bugün özetde gelir herhalde, görürüz neler olacağını ama gelecek bölümden ufak ufak tahmini başlıklar sıralarsam:
-Eda eniştesiyle tartışır ve tam istemeden de olsa o sinirle Oğuz'la evleneceğini söyleyiverir.
-Çocuklara söylemek zorunda kalırlar artık söylerler bu bölümde. Efe hele ki Damla neler yapar kestiremiyorum. Ama diğer 3 çocuk sakin karşılar.
-Kına gecemiz var tabii ki.
-Sahte veya ciddi evlilik geleceğini gösterir ufak bir ışıkla.
-Efe okuldan bir kıza aşık olur. :) Ben karar verdim bu çocuğu söyleye söyleye aşık edeceğim, çok güzel olur. Oğuz'a danışır böylece Oğuz abilik eder yakınlaşırlar, Ceren hem takılır hem yardımcı olur okulda kıza yaklaşmasına iyice kardeşlik bağları kurulur. Güzel olur güzel, aşık olsun Efe.

BeyazGelincik1980
20-12-06, 11:40
Sevgili Nilgün'cüm canım benim senin burada olmanı o kadar çok isterdim ki anlatamam...Burada olamasanda kalbin ve ruhun hep burada canım..

İmza gününü o kadar çok özlüyorum ki nasılda kar yağmıştı hiç bir şey umrumda değildi...İclal abla için herşeyi yapardım ben...Niketim yaptımda :)

Neyse set haberini ben de okudum bu sabah ah ah dedim ne kadar sanşlıymış...Fakat anketler hala devam ediyor Ecem,Şule size söyüloyorum ne dersniz? ben bu akşam göndericem...Sete gitmek için herşeyi yaparım...
Yorumumu en kısa sürede yazıcağım...Dün akşamki bölüm gerçekten çok güzeldi...Ah ahhhhh :img-in_lo

müge'cim dün reyting yorumlarindan sonra bir daha giremedim buraya. yorumunu görünce dayanamadim.
öncelikle bu güzel duygular icin cok tesekkürler. insallah bir gün tanisiriz. kalbim ve ruhum zaten hep türkiye'de her ne kadar gurbette yasasamda.
o imza gününü bizlere/gidemeyenler o kadar güzel yasatiniz ki, aklima geldikce yüzümdeki tebessümü görmen gerek.
insallah su anket isi olurda iki ailei ailesi olrak sete gidebilrisiniz. bunu en cok ben isterim. bol sanslar hepinize.

yorumlari daha yeni okudugum icin teker teker cevapliyorum, öncelik sirasi müge'nindi. baya bir cosmus iki aile ailesi dün ben yokken.

unutmadan Hayri'nin bizler icin yapmist oldugu şık/rüküs anketine cevap yazayim, unuttum sanmayim...

en şık bayan: tabiki de "eda", hele o siyah elbise cok yakismiz, zaten ne giyse yakisyor...

en şık erkek: her zaman "oguz" takim elbise icinde ayir bir şık duruyor dogrusu...

en rüküs bayan: "serpil"diyecem, sinir oldugum icin bu kadina...

en rüküs erkek: "eniste" bey, biraz daha modern giyinimli eniste olsaydi, süper olacakti...

HBERTH
20-12-06, 12:57
Herkese Selamlar...

nasıl sınız millet...umarım iyisiniz...

Ooo dün çıktığımdan beri yorumlar birikmiş...yok aslında çok yorum yapılmamış ama yapılan yorumlar o kadar nefis ki anlatamam...keyifle okudum...

sondakika birkez daha buraya çok güzel şeyle yazdın...duygularını çok güzel yansıtıyorsun...tespitlerini ve o güzel sözlerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler...

ama umutluyuz biz, gözlerden hiç eksik olmayan o sonsuz sevgiye dair pırıltıdan...

diğer arkadaşlara da inanın bana çok beğendim sıkılmadan bütün yorumları okudum...harikasınız hepiniz birer birer...

Nilgün anketimi cevapladığın için teşekkürler...cevapların belliydi zaten ;) İclal Aydın'ın No.1 fanı olarak...en şık bayan başka kim olabilirdi ki :D
biraz objectif bakmak lazım derim ben...(onu kendine niye söyliyemiyorsun Hayri...sende taktın Damla'ya be kardeş...)

Sami gelecek bölüm hakkında yapmış olduğun tahminler güzel...
Safiye ve Muhtarın düğünü için uygun bir salona da bakıcaklar...

evet şimdiii...size bir tüyo vermek isterdim...valla Ergin gibi allaaaaa diyecektiniz...
yalnız bu tüyo=spoiler* o kadar büyük ki burda yazamam...yahu çıkar bakalım ağzındaki baklayı diyene...imkansız söyliyemem...keşke bende hiç bilmeseydim...

--->>*Spoiler: Dizinin yayınlanmış bölümlerinde olmayan, çoğunlukla gelecek bölümlerde ya da sezonlarda ortaya çıkacak bilgilere ''spoiler'' deniliyor. Eğer izlemediğiniz bir bölüm hakkında birşeyler öğrenirseniz, kendi bildiklerinizi ''spoil'' etmiş oluyorsunuz, dilimizdeki anlamıyla mahvediyorsunuz; tıpkı sinemalara gelmiş, izlemek için sabırsızlandığınız bir filmin sonunu öğrenmek gibi…

bu nedenle söyliyemem...umarım beni anlarsınız...
iki aile ailesi: ''ozaman niye heyecan yapıyorsun abi...'' ben: 'eh işte yaptım birkere...hoş görün artık ;)''

bu günde özet gelebilir mi bakalım...

GizemliSahne
20-12-06, 13:03
olası bir durum neticesinde yeni izleme fırsatım oldun son bölümü... bir birinden harika yorumlarınızı anca bitirebildim.. efendim önce her zaman ki gibi genel bir yorum;

dizilerde kalite kavramı tartışılan bir durum.. hele herşeyin ratinge indirgendiği şu günlerde oldukça karmaşık bir hal aldı, bu kavram.. herkes derinden bir gösteriş peşinde.. illada pahalı yapım mıdır görkemli olan?!.. hayır.. bazen basitliktende de görkem ve harikuladelik yansıyabilir ekrana.. işin göşteriş kısmı ise içten dediğimiz doğallıkta..hani izleyeni büyüleyen, ekranlardan alıp dizinin atmosferine çeken.. ucuz ve kalite kavramı, hayatımızda nadir bir araya gelen olgular.. iki ailede, bunu görmek mümkün.. illada pahalı prodüksüyon olacak değil.. ciddi masraflar değil, göşterişi belirleyen.. bazen düşük bütçelerde harikalar yaratılabiliyor.. iki ailede olduğu gibi.. tadıda damaklardan gitmiyor..

malum bir ekip değişimi oldu.. yeni yönetmen, gideni aratmadı.. bir ezber mi bozduk ? genele hakim olan düşünce; gelen gideni aratır.. bu kez böyle olmadı.. gideni aramadık.. hatta değişim iyide oldu..!! ki iki aile izleyicisinin gözünden kaçmamış bu detaylar..!! usta, eserinden belli oluyor.. teşekküler metin abi..

behude yere söylenmiş olamaz değil mi dostlar ?! nedir derseniz, aşk eşşeği bile dans ettirmiş.. yani insanda olmazları olduran bir duygu.. dahası aşk, köprü kurmakmış gönülere.. iki ailede bu nuans iyi yakalanmış.. mutlu aşk hikayesi yoktur yalanına düşmüş onca dizi; bizlere aşkı hep acı tarafından sunarken, iki aile dizisi olaya mutluluk tarafından pencere açması çok güzel.. yani korkmayın aşktan.. mutlu olmak herkesin hakkı, safiye teyzenin bile..

stressli bir iş ortamında bulunan oğuz karakterinin yüzünde gülücükler açtıran, yanlızlıktan dem vuran edanın yüzünde gamzelerini eksik etmeyen, bu duygu.. korkunun ve endişenin kucağındaki damlayada güven hissi yükleyen; yine bu duygu.. yani aşk.. acep bu sebeble mi söylenemiştir, bu söz; "dünyaya aşık insanın gözünden bakılmalı ki hayatın tadına varılsın".. aşka, bakış açımızı bu denli doğrultan iki aile ekibine sevgiler efem..

gelelim diziye, komedi ve romansın imlik imlik dokunduğu harikulade bir bölümdü.. duygulandık, evlatlara söyleme güçlüğü, dar alanda olmanın vermiş olduğu sıkıntı neticesinde cafetaryada buluşmalar.. birbirlerine söyledikleri hoş sözcükler; artık sana sarılarak uyumak istiyorum.. ani kondurulan buseler, öpücükler. ve yüzlerdeki gülümsemeler.. yine sevimli ve tatlı itişmeler( eda yeni bir reklam teklifi aldığındaki durum gibi)...

gerildik, kalas yaman ve sarı çıyan serpilin hamlelerinden.. kötülerin, bir sevgi yumağına nispet takıldıkları tavırlardan.. ve ufukta görünen bir velayet davasından

kızdık, tarığın bir yapışkan metaya taş çıkartan halinden.. kundakçı sabutayın iflah olmaz inadından..

neşelendik, tabi sadece edalı ve oğuzlu sahnelerde değil.. feritli damlalı karelerdede durum aynı bizler için.. feritin," hayatım" demesinde bir tuhaf oluyorum.. aynı oğuzla edanın bir birini tamamlaması gibi, birbirlerine çok yakışıyorlar..

gülümsedik, sadece komedi unsurlarından değil, safiye teyze ile muhtarın liseli aşıklar gibi içinde düştükleri tatlı ve çoçuksu heyacanlarından..

eğlendik, oğuzla çoçukların sanki tek bir aile olmuşcasına playstation turnuvası düzenleyip oynaşmalarından..

üzüldük, edanın eniştesinin biraz aksi çıkması ve basının dolmuşuna gelmesinden.. dahası, eda'yı illede edirneye götüreceğim diye kuru inadından..

sondakika...

selamlar... ya yine doldurmuşsunuz yorumları valla oku oku bitmiyor.. harap oldum valla :) ama ellerinize sağlık,süper yorumlar yapmışsınız,özellikle son dakikayorumunu büyük zevkle okudum,çok içten yazmışsın.. ee iki aile insanları böyle yapıyor işte.. sıcacık ve içten.. :img-yes: hala bunun farkına varamayan ya da varmak istemeyen insanlar var,daha nolsun yaa İKİ AİLE=HAYATın ta kendisi diyorum.. hangi duygu eksik? hangi yönü kötü? bu kadar güzel bir anlatım başka bir dizi de var mı?böylesine güzel mesajlar veren,bilinçlendiren! başka kaç tane dizi var?dizimizin farkı budur diyorum ve tüm ekibe saygılarımı yolluyorum.. böyle devam eder inşallah :)

ayrıca yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum,(ee ben kıdemli oldum artık:):happy0064 ailemiz gittikçe büyüyor... biri bizi durdursunnnn:)

spdr
20-12-06, 13:04
ya yazılarınıza bakıyorum arada da çoook güsel- çok samimisiniz!iki dakka girdim okudum da çok keyif aldım-hep böyle kalııın:happy0064

GizemliSahne
20-12-06, 13:10
Herkese Selamlar...

nasıl sınız millet...umarım iyisiniz...

Ooo dün çıktığımdan beri yorumlar birikmiş...yok aslında çok yorum yapılmamış ama yapılan yorumlar o kadar nefis ki anlatamam...keyifle okudum...

sondakika birkez daha buraya çok güzel şeyle yazdın...duygularını çok güzel yansıtıyorsun...tespitlerini ve o güzel sözlerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler...

diğer arkadaşlara da inanın bana çok beğendim sıkılmadan bütün yorumları okudum...harikasınız hepiniz birer birer...

Nilgün anketimi cevapladığın için teşekkürler...cevapların belliydi zaten ;) İclal Aydın'ın No.1 fanı olarak...en şık bayan başka kim olabilirdi ki :D
biraz objectif bakmak lazım derim ben...(onu kendine niye söyliyemiyorsun Hayri...sende taktın Damla'ya be kardeş...)

evet şimdiii...size bir tüyo vermek isterdim...valla Ergin gibi allaaaaa diyecektiniz...
yalnız bu tüyo=spoiler* o kadar büyük ki burda yazamam...yahu çıkar bakalım ağzındaki baklayı diyene...imkansız söyliyemem...keşke bende hiç bilmeseydim...

--->>*Spoiler: Dizinin yayınlanmış bölümlerinde olmayan, çoğunlukla gelecek bölümlerde ya da sezonlarda ortaya çıkacak bilgilere ''spoiler'' deniliyor. Eğer izlemediğiniz bir bölüm hakkında birşeyler öğrenirseniz, kendi bildiklerinizi ''spoil'' etmiş oluyorsunuz, dilimizdeki anlamıyla mahvediyorsunuz; tıpkı sinemalara gelmiş, izlemek için sabırsızlandığınız bir filmin sonunu öğrenmek gibi…

bu nedenle söyliyemem...umarım beni anlarsınız...
iki aile ailesi: ''ozaman niye heyecan yapıyorsun abi...'' ben: 'eh işte yaptım birkere...hoş görün artık ;)''

bu günde özet gelebilir mi bakalım...

valla iyiyiz iyiyiz de meraktan çatlayacağız yaw sen böyle dedikçe... :icon_whis nerelerden öğreniyorsun yaw bunları.. neyse onlar da sana kalsın bakalım ama valla çok meraklandık sayende :) gerçi sana da yazık yaa biliyorsun bir şeyler ama paylaşamıyorsun,sen de çatlayacaksın içinde tutmaktan,ne kötü :img-hyste neyse hepimiz ailecek çatlayacağız desene :img-hyste

ggnibsgk
20-12-06, 14:09
Benn geldim!!!
Aslında uzun zamandır burdayımm ama biraz işim vardıı onları hallettimm ,o yüzden de zamanım yokk yine belki gece girebilirimm...Ay neyse!!
Ihımm!
Öncelikle sondakika yorumun süper bayıldım her hafta olduğu gibi bir geldin pir geldin yinee:good:
Hayri sen bi kez daha böle yapmıştın hatırlıyorumm,sen var ya senn! Gerçi senin dururmun da kötü hakikaten ,sürpriz olarak kalması daha iyi olan bişey galibaa!Ama yine de dizimiz o kadar güzel kii bilsen de bişey değişmez,mesela benim bi arkadaşım bi filmi 3 kere sinemada izlemişti ve çok güzel olduğu için her seferinde de ağlamıştı.Tabi ağlaması çok da iyi değil ama :img-hyste :img-hyste
spdr çok teşekkürler böyle düşünmene sevindim insan iki aile gibi bir diziyi izleyince ister istemez böyle oluyoo,elimizde değil yanii:happy0064
Ve Buğra sen de ayrıntıları yazmışsın hepsini ben de farkettim hatta Oya'nın evlendiğini bi ben bilmiyorum sanmıştım Ohh şimdi rahatladımm:img-hyste

Buğra ve Hayri ikinize birden çok teşekkürler şimdi yüklüyorumm hanginizkini söylemiyimm ya da ikisini birden mi yüklesemm???
Neyse ben kaçtım byebyebyebyebye

HBERTH
20-12-06, 14:35
hangisini yüklediğini biliyorum Nuray (az önce baktım ;)...aslında fark etmezde yalnız...videonun boyutunu(MBsini) bilerek büyük yapmadım hızlı insin diye...
izledikten sonra daha net yorum yapabilirsin bölüm hakkında...sen miydin bölüm tam izlemedim diyen bilmiyorum neyse...umarım işe yarar...
diğer konuya eklenecek birşeyim yok...
demin baktım özet hala yok...bekliyelim...
bölümü bir cliffhanger ile bitmesini çok beğeniyorum...bir kaç kez oldu şimdi köşkün kapısına gelen biri(leri) oluyor ve bölüm bitiyor...(Tarık çiçeklerle, Enişte ve Seda abla...)...yada kapının önünde çaresiz teklifler yapılıyor...;)
(Evlen ozaman benimle...lütfen :D)

GizemliSahne
20-12-06, 14:36
şu haftanın en şık en rüküşlerine de bir yorum yapayım bari :)

en şık bayan: tabi ki EDA,özellikle o siyah elbisesi çok yakışmış.. :)
en şık erkek: soru mu bu yaw, OĞUZ dan başka kim olabilir.. takım elbise acayip yakışıyo kendisine,günlük kıyafetlerde de açık mavi,gri ve siyah renkleri ona çok yakışıyor :) ama şu grili mavili eşofmanını pek sevmiyorum ya,değiştirsinler :img-yes: aa feriti de unutmamak lazım o da çok güzel giyiniyor :img-wink:

en rüküş bayan: melahat ve SEDA abla idi valla:)
en rüküş erkekse: hımm,düşüneyimmm.. sanırım enişteydi.. bi daha izlemek lazımm yaw,heyecandan ve gülmekten kıyafetlere pek dikkat etmemişim,tabi eda ve oğuzun her giydiğine dikkat ediyoruz ama :)

gülbence
20-12-06, 14:39
şu haftanın en şık en rüküşlerine de bir yorum yapayım bari :)

en şık bayan: tabi ki EDA,özellikle o siyah elbisesi çok yakışmış.. :)
en şık erkek: soru mu bu yaw, OĞUZ dan başka kim olabilir.. takım elbise acayip yakışıyo kendisine,günlük kıyafetlerde de açık mavi,gri ve siyah renkleri ona çok yakışıyor :) ama şu grili mavili eşofmanını pek sevmiyorum ya,değiştirsinler :img-yes: aa feriti de unutmamak lazım o da çok güzel giyiniyor :img-wink:

en rüküş bayan: melahat ve SEDA abla idi valla:)
en rüküş erkekse: hımm,düşüneyimmm.. sanırım enişteydi.. bi daha izlemek lazımm yaw,heyecandan ve gülmekten kıyafetlere pek dikkat etmemişim,tabi eda ve oğuzun her giydiğine dikkat ediyoruz ama :)
katılıyorum bende sadece eda ve oğuz a dikkat ettiğimden gerisini görmemişim:happy0064

GizemliSahne
20-12-06, 14:39
hangisini yüklediğini biliyorum Nuray (az önce baktım ;)...aslında fark etmezde yalnız...videonun boyutunu(MBsini) bilerek büyük yapmadım hızlı insin diye...
izledikten sonra daha net yorum yapabilirsin bölüm hakkında...sen miydin bölüm tam izlemedim diyen bilmiyorum neyse...umarım işe yarar...
diğer konuya eklenecek birşeyim yok...
demin baktım özet hala yok...bekliyelim...
bölümü bir cliffhanger ile bitmesini çok beğeniyorum...bir kaç kez oldu şimdi köşkün kapısına gelen biri(leri) oluyor ve bölüm bitiyor...(Tarık çiçeklerle, Enişte ve Seda abla...)...yada kapının önünde çaresiz teklifler yapılıyor...;)
(Evlen ozaman benimle...lütfen :D)

valla köşkümüzün her bir yanında bir anı var maşallah.. kapı bir yandannn,çatı bir yandannn,mutfak bir yandannn :)

hayri özete ne gerek var sen varsın ya işte,bir özet çıkarırsın bize:img-hyste şaka bir yana,valla özet gelsin artık yaa merak ettik iyice..

bytepoem
20-12-06, 14:46

Merhaba Hayri, doğrudur salon bakılacak, o kadar olay olacak ki vakit kalır mı bilmiyorum. Tabii bir de acaba arada unuttular mı bilmiyorum ama mutfakta eşyalar üzerinde ortak paylaşıma geçilecek. Valla senaristler unutmaz herhalde ama Eda&Oğuz'un konuşmalarından sonra bir gece geçti, ertesi gün bir hareket görmedik bu konuda, belkide bize göstermediler, yada isteme telaşından henüz geçiş yapamamışda olabilirler, abla&enişte geldikten sonrada geçemezler. Bakalım göreceğiz, ama çocuklar ilk ortak paylaşımı abla&enişte oradayken denerlerse iyi komedi çıkar...

Bu arada ben Fethi Kantarcı duyardım ama kim bilmezdim, tabii bizim senarist olmasından başka onu biliyorum :) . Geçen gün gördüm, çok şaşırdım dizilerde oynuyordu, daha da çok genç, Kızlar Yurdu'nda falan oynuyordu, karşı apartmanda oturan, gözleri görmeyen kıza aşık olan genç. Çok şaşırdım valla, bilmiyenler için söyliyeyim dedim, ben bilmiyordum maalesef.

Bir de spoiler ha, meraklandırdın beni Hayri, hem de bayağı, esasında benimde Star'la falan ilişkiler iyiydi zamanında, bir daha açayım kanallarımı sorgulayım, tanıdıkları bulayım, 1 ay kadar önce çok çok uzak bölümler için vardı duyumlarım şans eseri gelen, tam güvenilir de olmadığından aldırmadım hiç, dur bakayım sorgulayım etrafı gene, varsa bir şeyler duyarım, dalga geçiyorda olabilirsin tabii, ama senle 1 spoiler'a 1 spoiler değişim yaparız hiç olmazsa :)

GizemliSahne
20-12-06, 14:48
ayrıca hayri sana katılıyorum cliffhanger ile ana karakterleri zor durumda bırakıp,sonlandırmaları benim de çok hoşuma gidiyor,sonu açık bırakıp,seyirciyi devamı üzerine yoğunlaştırıp,düşünmeye yöneltiyorlar.. ee gelsin o zaman yorumlarr.. :)

sondakika
20-12-06, 15:31
evet canlar, selamlar hepinize.. tüm güzellikler sizlerle olsun.. hepinize bir kucak dolusu sevgiler diyorum.. yüzlerinizden tebessümler eksik olmasın, iki aile ailesi..!! hepinize kucak dolusu teşekkürler efem..

ve gelelim soruların cevaplarına. şu en şık ve en rüküş olayına.. mesajımda yazmamıştım..

en şık bayan: istisnasız eda..

en şık erkek: oguz ile sabutay at başı yarışıyor efem.. sabu, kötü mötü ama adam tığ gibi giyiniyor.. hakkını vermek lazım..

en rüküş bayan: melahat.. ve damlayıda yıda es geçmiyorum.!! bu hafta tanıyamadım yahu.. geçen hafta çok şıktı :)

en rüküş erkek: numan ile oğlu niyazi hep aynılar, hep aynı.. yıllara inat aynılar.. niyazi, damlanın aşkına düşmüşken acayip fit giyinirdi.. şimdi salı verdi kendisini.. birbirlerinden eksik yanları yok yani... (enişte, dizimizde yeni bir yüz bir kaç karede olduğundan dahil etmek istemedim.. )

sondakika...

bugra9
20-12-06, 15:36
Herkese Selamlar Sevgiler...
Tekrar buradayız işte...İki Ailemizi konuşmaya,fikirlerimizi paylaşmaya geldik...
Maalesef Özetimiz gelmemiş henüz...Benim içimde bir ümit vardı ama demek daha zamanı gelmemiş...Olsun süper bölümler-özetler onlardan beklemesi ve yorumlamasıda bizden...

Sami..Fethi kantarcının oyuncu olduğunu biliyordum...Hatta o bahsettiğin diziyi izlemesemde İki Aileden sonra tekrarlarına baktım...Bizim Senaristimiz çok yönlü anlaşılan...Ve ek olarak Saygın Delibaş ile öncedende dizileri oldu...Şanssızlık veya diğer etkenlerden tutmadı..(En Büyük Etkende Oyuncu seçimi zaten...Ecem'in sıralaması geldi aklıma)...Ama bizim için durum farklı...Herşey tuttu...Sevgi ile ekilen yapımımız meyvelerini fazlası ile veriyor...Ama ek bilgi için sağol...

Pazartesinden beri dizimizi dolu dizgin konuşmaya,yorumlamaya devam ediyoruz...Son bölüm hepimizin kalbini çaldı yine...Ve gelecek bölümler içinde yeni olaylara giriş yapıldı...Artık yeni bölümümüzde bunun etkilerini göreceğiz...Benim aklıma Safiyenin Kına gecesi geldi...(Asu ablamızın Tüyosu ile...)...Köşkümüzde eğlenceli bir kına gecesi yapılıyor demek...Buda demek oluyorki Enişte ile Seda ablada fazla etkili olamayacaklar...Tamam Esecek güleyecek ama birşekilde yatıştırılacak...Bakın aklıma ne geldi bu geliş,esme,gürleme işinede Tahir Ağanın köşkün kapısına dayandığı bölüm geldi...Hala bağırışları aklımda...Ferit...ferİT...Diye diye çınlattı köşkü...Şimdide maşallah kuzu gibi...Bakalım yeni misafirlerimiz neler yapacaklar...Köşkümüzün o sıcak havası onlarıda yatıştırıp,dinginleştirecekmi..?...

BeyazGelincik1980
20-12-06, 15:43
öglenki yorumumdan sonra bir daha ugrayamadim buraya, bir gelisme yine yok, hayri'den baska. zaten hayri böyle yapmaya devam ederse kalpten gidecegim bir gün yahu. senin spoilerin saglam yerden bunu biliyoruz, ama böyle yazipta bizi merakda birakiyorsun, iyi de yapiyorsun. merak iyidir... hele söz konusu iki aile olunca...

şık ve rüküs tesptilerimi beyendigine sevindim hayri. gayette objektiv yazdim hayri, niye inanmiyorusun. tamam damla'da iyi giyiniyor ama eda bambaska. iclal aydin hastasi oldun mu böyle oluyor iste, hehe...ama gercekten cok şık :img-wink:

özet gelmedi bari ben bir seyler yazayim, gerci sami'nin özetini cok beyendim, teprikler sami, böye bir özetde gelebilir, mantikli yani....

simdi enisteyle seda abla geldiler...
eniste ve seda abla oguz'u beyenecekeler mi? ufak bir tartisma aralarinda yasanacak mi? eniste eda'yi cocuklarla birlikte edirne'ye götürebilecek mi? eda bu konu hakkinda ne diyecek? oguz'un düsünceleri bu konu hakkinda ne olacak? eda ve oguz evlilik kararlarini cocuklara söylebilecekler mi? safis'in kina gecesinde neleler yasanacak (tabi bu bölüm olursa)? ve son olarak
oguz eda'yi öpebilecek mi :img-hyste ? (bunu da yazmasam olmazdi dogurusu :img-hyste)...

alin size kafamdaki bir sürü soru isareti. özet gelsede aydinlatsa bizleri biraz. gerci son 2-3 haftadir özettende bir seyler cikarmak/tahmin etmek imkansiz...

bu arada unutmadan aramiza yeni arkadaslar katilmis, ailemiz git gide daha da büyüyor :happy0064. hos geldiniz arkadaslar iki aile ailesine, sizleri de burada görmek ne güzel...

bugra9
20-12-06, 15:58
öglenki yorumumdan sonra bir daha ugrayamadim buraya, bir gelisme yine yok, hayri'den baska. zaten hayri böyle yapmaya devam ederse kalpten gidecegim bir gün yahu. senin spoilerin saglam yerden bunu biliyoruz, ama böyle yazipta bizi merakda birakiyorsun, iyi de yapiyorsun. merak iyidir... hele söz konusu iki aile olunca...

şık ve rüküs tesptilerimi beyendigine sevindim hayri. gayette objektiv yazdim hayri, niye inanmiyorusun. tamam damla'da iyi giyiniyor ama eda bambaska. iclal aydin hastasi oldun mu böyle oluyor iste, hehe...ama gercekten cok şık :img-wink:

özet gelmedi bari ben bir seyler yazayim, gerci sami'nin özetini cok beyendim, teprikler sami, böye bir özetde gelebilir, mantikli yani....

simdi enisteyle seda abla geldiler...
eniste ve seda abla oguz'u beyenecekeler mi? ufak bir tartisma aralarinda yasanacak mi? eniste eda'yi cocuklarla birlikte edirne'ye götürebilecek mi? eda bu konu hakkinda ne diyecek? oguz'un düsünceleri bu konu hakkinda ne olacak? eda ve oguz evlilik kararlarini cocuklara söylebilecekler mi? safis'in kina gecesinde neleler yasanacak (tabi bu bölüm olursa)? ve son olarak
oguz eda'yi öpebilecek mi :img-hyste ? (bunu da yazmasam olmazdi dogurusu :img-hyste)...

alin size kafamdaki bir sürü soru isareti. özet gelsede aydinlatsa bizleri biraz. gerci son 2-3 haftadir özettende bir seyler cikarmak/tahmin etmek imkansiz...

bu arada unutmadan aramiza yeni arkadaslar katilmis, ailemiz git gide daha da büyüyor :happy0064. hos geldiniz arkadaslar iki aile ailesine, sizleri de burada görmek ne güzel...

Nilgün Merhaba...
Ooo Bir sürü soru işareti ile gelmişsin...Anlaşılan kafamızın içi soru işaretleri ile dolu...Hepsi bir soru ve cevaplarını azda olsa özette bulacağız...Birazcıkda fragmanda bulacağız...Bu zamana kadar bu soru işaretleri artarak devam edecek gibi duruyor...Şimdi burayı hareketlendirmek için senin soru işaretlerini kısa kısa cevaplıyayim bakalım...Özet kadar olmasada fikirlerimiz çıksın ortaya...

Nilgünün Soru işaretleri..???

"Eniste ve seda abla oguz'u beyenecekeler mi?"
İlk başlarda pek beğeneceklerini söyleyemem...Ama tanıdıkça,yüreğini gördükçe sevecekleri kesin...

"ufak bir tartisma aralarinda yasanacak mi?"
İki seçenek var...Ya Oğuz hiç karışmadan Aile işlerine karışmadan yukarı çıkacak...Ama sadece bedeni...Aklı tam o salonda kalarak...Yada Sevginin cesareti ile çatır çatır tartışacak...

"eniste eda'yi cocuklarla birlikte edirne'ye götürebilecek mi? eda bu konu hakkinda ne diyecek? "
İşte bu zor...Çaça Eda...İnatçı Eda hayatta düzenini bozup Edirneye dönmez...Eda kendini çok güzel bir şekilde savunacak...Bir ihtimal Oğuz ile evlilik işini söyleyebilir...Ama son çare olarak tabiki...Eda bu işin altından kalkar...

"oguz'un düsünceleri bu konu hakkinda ne olacak? eda ve oguz evlilik kararlarini cocuklara söylebilecekler mi? "
Oğuz bu fikri duyar duymaz çıldıracak...Ve çok korkacak...Hatta Gece Eda ile Buluşup içini rahatlatmaya çalışacak...Şuan onun için en kötü haber bu...Eşyaları teke indirirken böyle uzaklaşamaz...Ama evlilik kararını çocuklara söylüyemeyek...Bu karmaşada dahada zor...Çünkü onun söylediği anda Eda'nında söylemesi gerekiyor...

"safis'in kina gecesinde neleler yasanacak (tabi bu bölüm olursa)? ve son olarak
oguz eda'yi öpebilecek mi ?"
Ooo Şenlik olacak...Yine vur patlasın çal oynasın...Köşkümüzün eğlenceli gecelerinden olacak...Eda iç çekecek bir yandan...Safiyenin mutluluğu...Ama tüm köşk ahalisi için eğlenceli dolayısı ile bizim içinde unutulmaz bir gece olacak...

GizemliSahne
20-12-06, 16:04
yaaww hala özet gelmedi yaa... 2günü bitirdik neyseki :) buarada aklıma çok güldüğünüz sahneler için bi sahne geldi;

eda:valla oğlum çok güzel oynadı.
oğuz: yalnız eda hanım benim joy stick bozuktu
eda: ne bozuktu?
oğuz: joy stick :)

oğuzun surat süperdi yaa,acayip tatlıydı :img-hyste

ayrıca kopuk bir konu ama dün tv'de şu bizim meşhurrrr ŞAMPİYON filmiyle karşılaştım gezinirken.. ne filmmiş beeee:img-hyste :happy0064

bugra9
20-12-06, 16:12
yaaww hala özet gelmedi yaa... 2günü bitirdik neyseki :) buarada aklıma çok güldüğünüz sahneler için bi sahne geldi;

ayrıca kopuk bir konu ama dün tv'de şu bizim meşhurrrr ŞAMPİYON filmiyle karşılaştım gezinirken.. ne filmmiş beeee:img-hyste :happy0064

Harika bir sahnenin diyaloglarını ekledin valla...İzlerken benimde favorilerim arasına girmişti bu sahne...Oğuzun joy stick derkenki hali görülmeye değerdi...Bu sahneler toptan güzeldi...Eda mandaline soyuyor ve Etek boyu kısaltıyor...Evde bir hareket ve şenlik...Ve herkes çok mutlu...O mutluluğu izlerken aynen yaşadık ve çok eğlendik...Ama joy stick diyaloğunu eklediğin için sağol...Bu oyun konusu yatak sohbetinde bile devam etti...Oğuz bey bilerek yenilmiş...:img-hyste :img-hyste
Ooo Şampiyon...Bizim meşhur filmimiz...Keşke bende rastlasaydım...Kesin izlerdim...İzlediysen sende ağladınmı?

BeyazGelincik1980
20-12-06, 16:14
ooo bugra cevaplar gelmis bile. bu sorularin artacagindan bende eminim özet daha gelmezse. ne özetmis be, bekle bekle gelmiyor bir türlü. mutlaka yine bir süpriz vardir...gecen haftaki süpriz kötüydü diye yaziyordu özette ama hic de kötü degil bana göre. seda abla ve enistenin gelmesiyle köskümüz bir o kadar daha senlenicek. bakalim onlarda kina gecesine katilacaklar mi edirne'ye gitmeden...eda'la seda kina gecesinde kurtlarini dökerlemis artik :img-hyste :img-hyste :img-hyste ...

metu86, senin o yazdigin repliklere bende cok gülmüstüm tv de izlerken :img-hyste. hele oguz'un yüz ifadesi ve eda'ya bakisi cok tatliydi. bölüm resimlerinde bulabilirsin o sahneleri, bugün ekledim, bir daha gözünde canlasin...:img-wink:

GizemliSahne
20-12-06, 16:18
evettttt sorulara cevaplar...:)

eniste ve seda abla oguz'u beyenecekeler mi? ufak bir tartisma aralarinda yasanacak mi?
bence de oğuz hoşgeldiniz diyip kendi katına çıkacak ama tabi aşağıda neler oluyor diye merakından çatlayacak...

eniste eda'yi cocuklarla birlikte edirne'ye götürebilecek mi? eda bu konu hakkinda ne diyecek?

tabi ki eda'yı edirne'ye götüremeyecek ama baya sorun ve tartışma yaşayacaklar eda'yla.. eda bir çaresini bulup ikna etmeye çalışacak.. en son çare evlenme olayını söylecek ama hemen söylemez gibi geliyo bana çünkü biraz seda ablamız ve eniştemiz ortalığı karıştıracak ki,konu uzasın.dizimizde bu kadar kısa süre durmak için rol almamışlardır herhalde,daha bir kaç bölüm sorun yaratırlar..

oguz'un düsünceleri bu konu hakkinda ne olacak?

gece oğuz merakından çatlamamak için hemen eda'yı ya arar, (ee buluşamazlar artık,köşkte tehlike kaynıyor.. her yer sarılı:)
eda da böyle böyle diyince oğuz eda'yı kaybetme korkusu yaşar ve romantik anlar bizi bekler... :) eda'yı görmek için ısrar edebilir bu korkuyla ve yine kaçamak yapabilirler..

safis'in kina gecesinde neleler yasanacak (tabi bu bölüm olursa)?

kına gecesi yine köşkümüzü canlandıracak,ki zaten önümüzdeki 2-bölüm hep eğlence dolu olur çünkü yılbaşı ve kurban bayramı varrrr:) ne malzemeler çıkar bunlardan valla,kurban kesmeler fln(ooo öteki bölüme geçtim bile ben.. daha çookk şeyler var da şimdiden yazmayayım :) ayrıca eda ve oğuzun bakışmalarını ve dialoglarını hayal edebiliyorum kına gecesinde,özenerek ve iç çekerek... :img-in_lo

ve son olarak oguz eda'yi öpebilecek mi :img-hyste ? (bunu da yazmasam olmazdi dogurusu :img-hyste)...
valla bence öpemeyecek yine.. ama yine öpme girişimlerinde bulunur kesin.. :) bu sefer daha içten sarılır edaya, onu kaybetme korkusuyla...

EmmRe
20-12-06, 16:20

Evet o sahne gerçekten çok komikti.Ehehe joy stick.:img-hyste

Hatırlıyormusunuz hani Oğuz ile Efe oynarken Herkes gülüyordu çok mutluydu sonra Damla kapıdan şöyle(öyle ;) )bir baktı ve sonra gitti.404lerin yeni üyesi işte!!!
Aslında Damla Ferit ile birlikte olduğu zaman çok tatlıda işte bu hareketleri olmuyor ;)

bugra9
20-12-06, 16:20
ooo bugra cevaplar gelmis bile. bu sorularin artacagindan bende eminim özet daha gelmezse. ne özetmis be, bekle bekle gelmiyor bir türlü. mutlaka yine bir süpriz vardir...gecen haftaki süpriz kötüydü diye yaziyordu özette ama hic de kötü degil bana göre. seda abla ve enistenin gelmesiyle köskümüz bir o kadar daha senlenicek. bakalim onlarda kina gecesine katilacaklar mi edirne'ye gitmeden...eda'la seda kina gecesinde kurtlarini dökerlemis artik :img-hyste :img-hyste :img-hyste ...

metu86, senin o yazdigin repliklere bende cok gülmüstüm tv de izlerken :img-hyste. hele oguz'un yüz ifadesi ve eda'ya bakisi cok tatliydi. bölüm resimlerinde bulabilirsin o sahneleri, bugün ekledim, bir daha gözünde canlasin...:img-wink:

Nilgün...Çok haklısın...Her hafta özete güvenmiyelim,yanıltıyor diyoruz ama etkisi altına yine alıyor özet bizi...Geçen haftada ne tahminler yaptırdı bize...(Sahte Evlilik)...Bencede okadarda kötü bir sürpriz değildi...Tamam istenmeyen durum kabul ama köşkümüzün şenleneceği kesin...Konuk oyuncu yazıyorlar ama bakalım başımızda,daha doğrusu Eda'nın başında nekadar kalacaklar...Kına gecesine kalırlarsa süper fikir...Eda ile Seda'dan Dans Show...O aşamalara gelelimde göbek atmak kolay...Şu enişte bir durulsun bakalım...Bu hafta onu daha net tanıyacağız...Köşkümüzün misafirleri var...

GizemliSahne
20-12-06, 16:21
Harika bir sahnenin diyaloglarını ekledin valla...İzlerken benimde favorilerim arasına girmişti bu sahne...Oğuzun joy stick derkenki hali görülmeye değerdi...Bu sahneler toptan güzeldi...Eda mandaline soyuyor ve Etek boyu kısaltıyor...Evde bir hareket ve şenlik...Ve herkes çok mutlu...O mutluluğu izlerken aynen yaşadık ve çok eğlendik...Ama joy stick diyaloğunu eklediğin için sağol...Bu oyun konusu yatak sohbetinde bile devam etti...Oğuz bey bilerek yenilmiş...:img-hyste :img-hyste
Ooo Şampiyon...Bizim meşhur filmimiz...Keşke bende rastlasaydım...Kesin izlerdim...İzlediysen sende ağladınmı?

:) evet yaa çok tatlıydılar.. hele oğuzun mimikler yok mu öldürdü bizi.. :)

valla ben sonuna denk geldim, ama arkadaşım izlemiş,erkekler ağlamazın konusuna benziyor dedi valla, pek anlamadım yaa,gerçi o diziyi de takip etmiyordum ztn.. :img-yes: valla ben açtığımda bir adam çocuğu kurtarmaya çalışıyo ama ölüyo kurtardıktan sonra.. duygusal bir sahneydi.. ağlanabilirdi hepsi izlense:good:

EmmRe
20-12-06, 16:25
Sorulara cevaplar...
1-)eniste ve seda abla oguz'u beyenecekeler mi? ufak bir tartisma aralarinda yasanacak mi?
-Bence ikbaşta tepkil olacak sonra ise Oğuz ile çok iyi anlaşacaklar...
2-)eniste eda'yi cocuklarla birlikte edirne'ye götürebilecek mi? eda bu konu hakkinda ne diyecek?
-Bence böyle birşey yapmaktn vazgeçecek.Zaten vazgeçmese bile Eda gitmez
3-)Oğuz buna hayatta izin vermez.İstemez yani...
4-)Safiye'nin kınasında neler olmayacak k i ;)

merve_buse16
20-12-06, 16:32
Sorulara cevaplar...
1-)eniste ve seda abla oguz'u beyenecekeler mi? ufak bir tartisma aralarinda yasanacak mi?
-Bence ikbaşta tepkil olacak sonra ise Oğuz ile çok iyi anlaşacaklar...
2-)eniste eda'yi cocuklarla birlikte edirne'ye götürebilecek mi? eda bu konu hakkinda ne diyecek?
-Bence böyle birşey yapmaktn vazgeçecek.Zaten vazgeçmese bile Eda gitmez
3-)Oğuz buna hayatta izin vermez.İstemez yani...
4-)Safiye'nin kınasında neler olmayacak k i ;)
katılıyorum ayy özellikle safiyenin kınasını çok merk ediyorum

GizemliSahne
20-12-06, 17:10
merhabalar tekrar,

bugun de amma çok yazdım yaaw,boş günüm de canımın sıkıntısından olsa gerek,allah allah yaw :) sanki bir sürü proje,sunum bizi beklemiyor :icon_sorr

hayri hazırladığın video çok güzel olmuş eline sağlık,bütün bir bölüm var nerdeyse.. sayende tekrar izleyebildim yaa.. çok iyi oldu,güldüm yine baya:img-hyste teşekkür edeyim dedim.. şimdi çıkıyorum,tiyatro çalışmam var gece yine yorumlarınızı okurum,çok yazmayın haa,harap oluyoruz valla :)bye

HBERTH
20-12-06, 17:26
demin tekrar şu playstation turnuvasına baktım...
BJK ve FB 2:0 ile sonlandı...Ferit tabi fenerli olarak ağlayacaktı nerdeyse...Oğuz da Fenerli çıktı...Efe baştan beri beşiktaşlı zaten...
Playstation 1 ile oynadılar...
bu arada metu86 rica ederim...
ve o eklediğin repliğe de birşey eklemek istiyorum(izledikten sonra hemen yazdın(ız))
gerçekten çok komikti evet...

Dikkat! 18 Yaşından küçükseniz lütfen bunu okumayın...SAKINCALI olabilir...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
ama Oğuz şimdi tam olarak hangi joystick'den bahsetti...elindekini mi yoksa...:D
(başka bir yerde de var bir joystick da en iyisi söylemiyim...tehlikeli olabilir...;))
nasil olsa joystickleri değiştirdiler sonra...

bugra9
20-12-06, 18:47
RATING ÖLÇÜMLERİNDE ÖNEMLİ GELİŞME!.. AGB DENEKLERİ DEĞİŞTİRME KARARI ALDI!.. İŞTE DETAYLAR!..

Rating ölçümlerini gerçekleştiren AGB firması yeni yılda deneklerini değiştirme kararı aldı!.. Yeni yılda 2 bin 201 hanedeki denekler ve oranları değişiyor. Bu karar AGB tarafından özel TV yöneticilerine aktarıldı!..

Mevcut deneklerin yerine aynı miktarda yeni denekler belirlendi ve yeni yılda bu deneklerin evlerine reyting ölçme cihazları yerleştirilecek. Reyting ile ilgili bir önemli değişiklik de AB grubu deneklerinde olacak.
Halen 2 bin 201 haneden yüzde 18'i AB grubunu oluşturuyor. AB grubu denekleri seçilirken sosyal ve ekonomik seviyeleri yüksek ve fakülte mezunu olmalarına özen gösteriliyor. Yeni yılda AB grubu denekleri, toplam içinde yüzde 8'e düşecek. Sosyal ve ekonomik seviye şartı aynen geçerli olacak ancak bu deneklerin anne baba kardeş gibi birince derece yakınlarının da üniversite mezunu olma şartı aranacak.

gülbence
20-12-06, 18:54
oğuz ztn edayı öpemedi gitti valla adam ölcek:img-yes:
hani dedi ya eda ya ben artık sana sarılıp uyumak istiyorum die ordaki yüz ifadesi çokkkk tatlıydı ya:happy0064 :img-blush :img-in_lo

HBERTH
20-12-06, 19:25
Size göre rating rekorları kıran dizilerde “en çekici” bayan hangisi?
Yüzde Oy
Aslı – Gülse Birsel (Avrupa Yakası) 2,83% 351
Aslı – Sinem Öztufan (Karagümrük Yanıyor) 0,64% 72
Ceren – Sezen Akbaşoğulları (Beyaz Gelincik) 2,48% 380
Eda – İclal Aydın (İki Aile) 1,55% 230
Ezel – Yeşim Büber (Kaybolan Yıllar) 2,82% 360
Ezo – Nurgül Yeşilçay (Ezo Gelin) 2,83% 336
Filiz – Tuba Büyüküstün (Ihlamurlar Altında) 10,66% 1408
Gülşen – Ahu Türkpençe (Şöhret) 1,25% 169
Hanzade – Başak Köklükaya (Yanık Koza) 2,32% 280
Mavi – Özlem Düvencioğlu (Hırsız Polis) 20,87% 2670
Naz – Merve Sevi (Yalancı Yarim) 4,57% 612
Nazlı – Nehir Erdoğan (Yabancı Damat) 2,53% 287
Nermin – Selin Demiratar (Acı Hayat) 1,24% 181
Sıla – Cansu Dere (Sıla) 9,39% 1245
Şehrazat – Bergüzer Korel (Binbir Gece) 33,79% 4260
Ankete Toplam 12841 Kişi Katılmıştır.

hadi arkadaşlar...oy vermeye devam...

cenup
20-12-06, 19:31
Size göre rating rekorları kıran dizilerde “en çekici” bayan hangisi?
Yüzde Oy
Aslı – Gülse Birsel (Avrupa Yakası) 2,83% 351
Aslı – Sinem Öztufan (Karagümrük Yanıyor) 0,64% 72
Ceren – Sezen Akbaşoğulları (Beyaz Gelincik) 2,48% 380
Eda – İclal Aydın (İki Aile) 1,55% 230
Ezel – Yeşim Büber (Kaybolan Yıllar) 2,82% 360
Ezo – Nurgül Yeşilçay (Ezo Gelin) 2,83% 336
Filiz – Tuba Büyüküstün (Ihlamurlar Altında) 10,66% 1408
Gülşen – Ahu Türkpençe (Şöhret) 1,25% 169
Hanzade – Başak Köklükaya (Yanık Koza) 2,32% 280
Mavi – Özlem Düvencioğlu (Hırsız Polis) 20,87% 2670
Naz – Merve Sevi (Yalancı Yarim) 4,57% 612
Nazlı – Nehir Erdoğan (Yabancı Damat) 2,53% 287
Nermin – Selin Demiratar (Acı Hayat) 1,24% 181
Sıla – Cansu Dere (Sıla) 9,39% 1245
Şehrazat – Bergüzer Korel (Binbir Gece) 33,79% 4260
Ankete Toplam 12841 Kişi Katılmıştır.

hadi arkadaşlar...oy vermeye devam...

bu anket nerde acaba öğrenebilir miyim?

GizemliSahne
20-12-06, 20:08
oğuz ztn edayı öpemedi gitti valla adam ölcek:img-yes:
hani dedi ya eda ya ben artık sana sarılıp uyumak istiyorum die ordaki yüz ifadesi çokkkk tatlıydı ya:happy0064 :img-blush :img-in_lo

evet çok şekerdi.. ama bu gidişle edaya zor sarılıp uyur oğuz bey.. onu bırak bundan sonra geceleri kendi zor uyur,ee artık göreşemiyorlar.. odalarına internet bağlatmak lazım valla,telefonla olacak iş değil bu,bari MSNden fln görüşürler b:img-in_lo :img-hyste

gülbence
20-12-06, 20:13
evet çok şekerdi.. ama bu gidişle edaya zor sarılıp uyur oğuz bey.. onu bırak bundan sonra geceleri kendi zor uyur,ee artık göreşemiyorlar.. odalarına internet bağlatmak lazım valla,telefonla olacak iş değil bu,bari MSNden fln görüşürler b:img-in_lo :img-hyste

çok haklısın ya valla adamın başına gelmeyen kalmayacak açıkladıklırın da bile

GizemliSahne
20-12-06, 20:54
yaa bugun forumumuz pek bi hareketsiz.. nerde millet yaa? ipeki,madem öyle ben ortaya bir konu atayım.. işte size İKİ AİLE hakkında düşündüğünüz,hissettiğiniz,paylaşmak istediğiniz herşeyi söyleyebileceğiniz genelll bir soru.. iki aileyi öyle bir tanımlayalım ki,izlemeyenlerin bile izleyesi gelsin:)

NEDEN İKİ AİLE?sizi bu kadar çeken nedir bu dizide?neler kattı,neler değiştirdi? haydi bakalım,her duyguyu bekliyoruz.. :good:

BeyazGelincik1980
20-12-06, 21:00
ciktigimdan beri hic bir gelisme yok, özeti neden vermediler acaba?. her hafta dengesizlesiyorlar yahu. bir hafta cumadan veriyorlar özeti bir hafta da carsambadan, fragman persembe gelir özet gelmeden...allah alllah ya allah...

metu86, bilgisayar sisteminle ask :img-hyste. okurken güldürdün beni :img-hyste. bir de bilgisaraylarin webcam baglarlar böylece birbirlerini hem görmüs hemde konusmus olurlar :img-hyste.
özet gelmedigi icin sacmalamaya basladik, bu iki aile neler yapiyor bize yahu...

hayri, ankete sen su kendi programinla oy versen, hani senin bir programin vardi öne geciriyordun anketlerde iki aileyi, iyi olur, iclal aydin cok gerilerde.
haydi iki aile ailesi hep beraber oylamaya...

HBERTH
20-12-06, 21:05
yaa bugun forumumuz pek bi hareketsiz.. nerde millet yaa? ipeki,madem öyle ben ortaya bir konu atayım.. işte size İKİ AİLE hakkında düşündüğünüz,hissettiğiniz,paylaşmak istediğiniz herşeyi söyleyebileceğiniz genelll bir soru.. iki aileyi öyle bir tanımlayalım ki,izlemeyenlerin bile izleyesi gelsin:)

NEDEN İKİ AİLE?sizi bu kadar çeken nedir bu dizide?neler kattı,neler değiştirdi? haydi bakalım,her duyguyu bekliyoruz.. :good:
metu86 genel olarak güzel fikir ortaya bir soru atmak...forum hareketlensin diye ama çok genel oldu bu soru...günlerdir haftalardır aylardır ne konuşuyoruz...forumu okusunlar...

NEDEN İKİ AİLE?sizi bu kadar çeken nedir bu dizide?

neden hep sabırsızlıkla ptesi akşam saat 19.00/20.00 olmasını bekliyoruz...
anlatılmayacak gibi...çünkü o kadar çok nedeni var...say say bitmez ki...

bu arada forum sessiz çünkü 4 üye eksik onlar kendilerini biliyorlar...

aa Nilgün geldi...bakalım belki yine birkaç soru gelir...

gülbence
20-12-06, 21:10
neden iki aile?
ya bu dizi sıcacık bir aile dizisi... ne biliyim diğer diziler gibi olmayacak üstün şeyler üstün insanların başına gelmiyor... iki ailede bütün herkes bizim gibi..
zaten oyuncu kadrosu mükemmel.
eda ve oğuz un şu an bütün oynayan dizilerde olmayan bir çekicilikleri varr..
offff say say bitmez ki
iki alie bir numara ama artk özet gelse :happy0064 :img-hyste :happy0064

HBERTH
20-12-06, 21:14
ciktigimdan beri hic bir gelisme yok, özeti neden vermediler acaba?. her hafta dengesizlesiyorlar yahu. bir hafta cumadan veriyorlar özeti bir hafta da carsambadan, fragman persembe gelir özet gelmeden...allah alllah ya allah...

metu86, bilgisayar sisteminle ask :img-hyste. okurken güldürdün beni :img-hyste. bir de bilgisaraylarin webcam baglarlar böylece birbirlerini hem görmüs hemde konusmus olurlar :img-hyste.
özet gelmedigi icin sacmalamaya basladik, bu iki aile neler yapiyor bize yahu...

hayri, ankete sen su kendi programinla oy versen, hani senin bir programin vardi öne geciriyordun anketlerde iki aileyi, iyi olur, iclal aydin cok gerilerde.
haydi iki aile ailesi hep beraber oylamaya...

Nilgün hoşgeldin...
maleesef bu sefer elimde değil...program çalışmıyor...ama önemli değil alttarafı uçankuş anketi...yani sonuçta kim ilgilenir...
ama yinede oy verelim diyorum...yani bizler verdik de vermeyenler varsa o yüzden son durumu ekledim...

ggnibsgk
20-12-06, 21:21
Ben geldimm!!!

Her şey güzel gidiyo diimi aferin sizee,
Hemen metu86 nın sorusunu cevaplıyım

Neden İki Aile??

Ay şimdi içimden ciddi bişeyler yazmak geldi,du bakalım çıkçak mı???:img-hyste :img-hyste

Çünkü aslında gerçek hayatta olan şeyleri masal tadında anlatıyor,
çünkü masal tadında da olsa "Yok artık!" dedirtmiyor,
çünkü masallar sevenler kavuşunca biter yani en güzel yerinde tam her şey yeni başlıyo dediğimiz yerde "Şak!" diye kesiverirler hevesimiz kursağımızda kalır ama sevgili dış sesimizin de dediği gibi "Onların şarkısı yeni başlıyorr:happy0064 "

çünkü -şu en çok umuda ihtiyacımız olduğu günlerde -umudumuzu sevdiklerimizle yaşatabileceğimizi bize tekrar hatırlattıkları için İki Aile:good:

Hadi benden de size bi soru Avrupa Yakasını izlediniz mi????
Ya ben kör oldum ya da 2. salak Avrupa Yakasında oynadııı,ay çok mutlu oldum yalnız hakikaten süper bi oyuncuymuşş:happy0064 Nilgün sen izlemişindir diye umuyorum beni doğrula lütfen ya da ben bi göz doktoruna gidiyimmm:img-hyste :img-hyste :img-hyste

BeyazGelincik1980
20-12-06, 21:31
neden iki aile?
iclal aydin, emre kinay ve diger oyuncular,birbirine gülen gözlerle bakan oyuncular, senaryo, kurgu, yönetmen, müzik, dogallik, sicaklik, samimiyet, hüzün, duygusallik, ask, sevgi, romantizim, komedi, kösk.....
iste bu yüzden iki aile :img-wink:

beni o sicacik hikayesi icine cekti ve artik oradan cikmak imkansiz. sanki hayatimda iki aile var. ben onlarla yasiyorum, onlarda benimle. eda, oguz, ferit, numan amca, tahir aga, niyazi, merve, timur, ceren, damla, efe, muhtar, safiye...ve digerli hayatimda var gibiler, onlar bu dünya üzerinde yasiyorlar ve bende onlarla birlikte...

hayri, haklisin aslinda anketler o kadar önemli degil. iclal ablam gönlümüzün birincisi zaten.

nuray, evet ben izledim avrupa yakasini. bizim 2 sallak orada oynadi. nasil rol ama, hele o noel icin yapilan heykek nasildi :img-hyste ?

ggnibsgk
20-12-06, 21:42
RATING ÖLÇÜMLERİNDE ÖNEMLİ GELİŞME!.. AGB DENEKLERİ DEĞİŞTİRME KARARI ALDI!.. İŞTE DETAYLAR!..

Rating ölçümlerini gerçekleştiren AGB firması yeni yılda deneklerini değiştirme kararı aldı!.. Yeni yılda 2 bin 201 hanedeki denekler ve oranları değişiyor. Bu karar AGB tarafından özel TV yöneticilerine aktarıldı!..

Mevcut deneklerin yerine aynı miktarda yeni denekler belirlendi ve yeni yılda bu deneklerin evlerine reyting ölçme cihazları yerleştirilecek. Reyting ile ilgili bir önemli değişiklik de AB grubu deneklerinde olacak.
Halen 2 bin 201 haneden yüzde 18'i AB grubunu oluşturuyor. AB grubu denekleri seçilirken sosyal ve ekonomik seviyeleri yüksek ve fakülte mezunu olmalarına özen gösteriliyor. Yeni yılda AB grubu denekleri, toplam içinde yüzde 8'e düşecek. Sosyal ve ekonomik seviye şartı aynen geçerli olacak ancak bu deneklerin anne baba kardeş gibi birince derece yakınlarının da üniversite mezunu olma şartı aranacak.

Ya bu arada bunu unutmayalım yaa bence çok önemli yanii bütün dengeler değişecekk,inanamıyorum yaaa ufff iyi mi olur kötü mi olur hiç bi fikrim yok yaniii biz ab grununda iiyidik yaa lşimdi molcakk ki anlamadım niye böle bişey yapmışlarr neysee

Nilgün ohh ya rahatladım valla demek hakikaten oymuşşş,heykele laf yok zatennn,süperdi yaa koptum yine"Abla mııı??" "Dimi yani bence de çok saçmaa":img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ay neyse yeri burası değill:img-wink:

HBERTH
20-12-06, 21:50
nasıl bizim salak avrupa yakasında çıkmış...nasıl kaçırdım ben bunu...
anlatığınıza göre de çok komik sahneler olmuş...tekrarı var dimi...
olmasa tek yol indirmek...

bu arada Nilgün metu86'in sorusunu harika cevapladın...imzamı atıyorum...aynen bende...saymakla bitmiyor ki...iki ailenin bir parçası olarak kendimi görüyorum artık...ve bu forumu ve forumdakilerini sevdiğim için...günlerimi saatlerimi burda geçiyorum...ve bu böyle devam edecektir...iki aile yıllarca sürse bile...inşallah...

oxygensiz yaşanmıyor...pff hepsi palavra...ben derim iki aile olmadan yaşanmıyor...;)

gzm
20-12-06, 21:58
avrupa yakasında ressamdı ama karizmatik görüntüsü vardı sabutayda türk mtv de reklamlarda cıkıyor peltek konusuyor reklamda ama gözleri ve bakısları cok sirindi dizide sinir olsakta farklı karakter oynayınca seviliyor

HBERTH
20-12-06, 22:18
avrupa yakasında ressamdı ama karizmatik görüntüsü vardı sabutayda türk mtv de reklamlarda cıkıyor peltek konusuyor reklamda ama gözleri ve bakısları cok sirindi dizide sinir olsakta farklı karakter oynayınca seviliyor

evet Gizem...
Gökçe Özyol (Sabutay) Serhan Ernak (Niyazi) ile Barış Başar (2. Salak) oynuyorlar o reklamda...özelikle Gökçe gördüğüm anda çok şaşırdım...dizide Mafya olan Sabu baya yumuşak ve komik çıktı...

Barış Başar derken...

'Kraliyet' gençliğe indi

İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ekibi Caner Özyurtlu, Serhan Ernak, Fethi Kantarcı, Ahmet Saraçoğlu, Alper Düzen, Saygın Delibaş, Barış Başar, Serdar Orçin, Berke Üzrek, Kamil Güler (soldan sağa). FOTOĞRAF: MUHSİN AKGÜN

Yeni kurulan İstanbul Kraliyet Tiyatrosu, 'Hastasıyız' adlı ilk oyunlarını Beyoğlu'nun arka sokaklarındaki Depo Bar'da sahneliyor. Topluluk üyeleri tiyatroyu gençlerin ayağına götürdüklerini söylüyor

17/06/2005

AYŞE MİNE BALKANLI
İSTANBUL - Artık bizim de 'krallara layık' bir tiyatromuz var. Çoğunu ekrandan tanıdığımız, tiyatro kökenli bir grup oyuncu İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nu kurdu. Ahmet Saraçoğlu, Berke Üzrek, Serdar Orçin, Serhan Ernak, Alper Düzen ve Barış Başar'dan oluşan topluluğun oyunlarını Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı yazıyor. Tiyatronun kurucusu yok. Kantarcı ve Ernak, "Biz bu kadro ile zaten hep birlikteydik. Şimdi bir de tiyatro yapıyoruz" diyor. İstanbul Kraliyet Tiyatrosu oyuncuları, tiyatrolarının kalıcı olacağını, hatta ayrılıklar olsa dahi bir tüzel kişilik olarak yaşamasını istediklerini söylüyor. Grubun çoğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden tanışıyor. Oyuncuların hepsi farklı işler yaparken Kantarcı ve Delibaş bir oyun projesiyle çıkmış ortaya. Hepsi de tereddütsüz 'evet' demiş. Oyunu bile okumadan...

Depo Bar'ın işletmecilerinden Ayten Soykök'ün 'Buyrun burada oyunu sahneleyin' demesiyle sahne problemi de çözülmüş. Şimdi her pazartesi ve cuma günü dar alanda kısa paslaşmalar misali, 10 metrekarelik bir sahnede 50-60 kişiye oyun sahneliyorlar.

Topluluğun ilk oyunu 'Hastasıyız', müzikal bir komedi. 'Hastasıyız'da mekan, bir psikolog muayenehanesi. Oyunun olay örgüsü buraya gelen dört hasta ile başlayıp terapi süreciyle tırmanıyor.

Grubun adı neden İstanbul Kraliyet Tiyatrosu?

Ahmet Saraçoğlu: Royal Shakespeare Company gibi bir isim arıyorduk. Önce bu ismi olduğu gibi almayı düşündük. Ama çok pahalıya mal olacaktı! Ben de madem İstanbul'da yaşıyoruz, bunun yerlisini yapalım dedim. Ve İstanbul Kraliyet Tiyatrosu adı ortaya çıktı. Böylece kendi krallığımızı ilan ettik. Önce çok mu iddialı diye düşündük. Ama oyunumuz kadar tiyatromuzun ismine de ilgi olunca hepimiz bu ismi sevdik.

Alper Düzen: Amblemimizde fesli aslanlarımız ve kız kulesi var!

Barda oynamanın eksileri ve artıları neler?

Düzen: Gençler tiyatroya gitmiyor. Biz onların ayağına giderek hedefe doğrudan ulaşıyoruz.

Serhan Ernak: Hiçbir tiyatro sahnesinde seyirciye bu kadar yakın olamayız. Mesela bir seyirci Alper'in sahnede giydiği süslü püslü ayakkabısına dokundu.

Barış Başar: Birisi ben sahneye çıktığımda 'Aaa Barış!' diyor.

Saraçoğlu: Seyirci neredeyse 'Az önce yaptığınızı anlayamadım, bir daha yapar mısınız?' diyebilecek durumda. (Gülüşmeler.)

Fethi Kantarcı: Ama bar ortamı çok sıcak bir ortam.

Serdar Orçin: Seyircilerin bizi izlerken eğlenmesi, içki-sigaralarını içebilmeleri, yani rahat olmaları hoşumuza gidiyor. Bar atmosferi oyunu da bizi de çok etkiliyor. Dizleri neredeyse sahneye deyen bir seyirciye oynamak çok farklı.

Tiyatronun barda yapılmasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz, insanlar nasıl karşılıyor?

Berke Üzrek: Bar insanlara daha cazip geliyor diye düşünüyorum. 'Off Beyoğlu' durumu ile insanlar hem sigara ve içkilerini içiyor hem oyun izliyor hem de eğleniyorlar. Yani komple bir gece programı yapabiliyorlar.

Düzen: Aslında yaptığımızın Amerika'da örnekleri çok. Bilmeyerek böyle bir şeye adım attık.

Oyunu barın dışında sahnelere de taşıyacak mısınız?

Düzen: Daha büyük sahnelerde de oynayacağız. Bazı festivallere ve üniversitelere gideceğiz. Fakat barı asla bırakmayacağız.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=155988

ggnibsgk
20-12-06, 22:36
Hayri eklediğin haber için çok teşekkürlerrr!!!!
İyi ki ekledin var ya yoksa ben sıkıntıdan yine saçmalamaya başlamıştım...
Hadi gene iyisiniz ucuz kurtuldunuz:good: Az kalsın saçma hikayelerimden birini yazıyodummm:img-wink:

Demek sevgili senaristlerimiz iyice aştılar,eminim çok güzeldirr..Serhan Ernak ve Barış Başar da oynuyomuş hee süper :good:
Bar konusunda bişey diyememama ünilere gelmeleri süper bekleriz bize dee,heycan yaptım şimdiii:happy0064

Hadi ben çıktım hepinize iyi gecelerrrr!!!

HBERTH
20-12-06, 22:53
Hayri eklediğin haber için çok teşekkürlerrr!!!!
İyi ki ekledin var ya yoksa ben sıkıntıdan yine saçmalamaya başlamıştım...
Hadi gene iyisiniz ucuz kurtuldunuz:good: Az kalsın saçma hikayelerimden birini yazıyodummm:img-wink:

Demek sevgili senaristlerimiz iyice aştılar,eminim çok güzeldirr..Serhan Ernak ve Barış Başar da oynuyomuş hee süper :good:
Bar konusunda bişey diyememama ünilere gelmeleri süper bekleriz bize dee,heycan yaptım şimdiii:happy0064

Hadi ben çıktım hepinize iyi gecelerrrr!!!

rica ederim yalnız Nuray...
tarihe baktın mı sen?... 17/06/2005 :D
aradan bayağı zaman geçmiş...

sen saçmalıyorsun kim dedi ki...aklında ne varsa bizimle paylaş...kimse saçma demez...

Oğuz'un açıklama çabaları boşa gitti...

Damla: Baba sen başka birşey söylicektin de sonradan vazmıgeçtin?
Oğuz: heehhh...(sandalyeden kalkıyor...koltuğa oturuyor)...mmmm...yooo...
Damla: emin mi sin baba? birşey saklamıyorsun dimi...
Oğuz: yok...

merdivenlerde karşılaşma oluyor...
ondan sonra playstation turnuvası başlıyor...

şimdi size soruyorum...doktor hanım Damla durumu anladı mı de bilerek sustu...sonuçta kızın zekası yüksek...ondan sonra aşapıda kapıdakı bakışı...bence anladı...ve bu bölümde patlayabilir...sizce?

Müge
20-12-06, 22:57
Neden İki Aile?
1.Gerçek bir aile dizisi olduğu için..
2.Aşkların en doğal hali yaşandığı için...
3.Hem güldürüp,bir yandan da derin düşüncelere götürdüğü için..
4.Eda'nın tatlı gülümsemesi,Oğuz'un espiriler,Ferit'in sakarlıkları,Çocukların birbirleri ile şimdiden kardeş gibi davrandıkları için...

Daha o kadar şey var ki..Gerçekten itiraf ediyorum İki Aile bana "Bir Dilim Aşk'tan" sonra en kaliteli bir aile dizisi ve aşkların en güzel anlatıldığı bir masal gibi geldi...:img-wink:

Son olarak Hayri'cim çok teşekkür ederim gönderiyin özet için en sevdiğim sahneleri eklemesin içine görüntü çok kaliteli ellerine sağlık....:img-wink:

Sevgili Nilgün'cüm dualarım seninle yolun bir gün İstanbul'a düşücek...:img-yes:

Sevgili Buğra dün gece yorumumu okuduğun için çok teşekkürler... :img-blush İyi ki varsın...Diğer demirbaşlarda 404'lerde iyi ki var...:)

herkese iyi geceler
bye

bugra9
20-12-06, 22:57
Herkese Tekrardan Selamlar...

Gece gece bir yorum yapayim dedim yine...Ama çok güzel yorumlar gelmiş...Azda olsa...

Hayri...Eklediğin haber için teşekkürler...Dizimizin oyuncuları ve Senaristlerimizin böyle haberlerini görmek gurur veriyor...Ve konuyu İki Aileye bağalayacak olursam neden bu samiyetin,sıcaklığın olduğunu gösteriyor...Tiyatronun sıcaklığınıda üstüne alan oyuncularımız Usta yönetmenimizin elinde dahada devleşiyorlar...Hepsi veya birçoğu tiyatro kökenli olduğu için insanı nasıl içini ısıtacaklarını biliyorlar...Bende Senarsitlerimizden birininde(Fethi Kantarcı)...Tiyatrocu olması yani oyuncu olması senaryosuna yansıyor...Halden alıyor diyelim halk ağızı ile...Haber için tekrar sağol...Gururdan şiştim gece gece...

metu86...Sorunuza tam 26 Haftadır Cevap verdik ama tek söz ile Sevginin ve Samimiyetin harmanlandığı için diyorum...(26 haftanın tek cümleye indirgenmiş halidir...)...

Özetimize kavuşmak bugünlük kısmetimizde yokmuş...Ama bizim ümidimiz,umudumuz hala canlılığını koruyor...Yarın için hayal kurmaya başladık hatta...İnşallah özetimiz bizi bekletmeden gelirde merakımız ve Nilgün'ün soru işaretleri birazcıkta olsa azalır...

bugra9
20-12-06, 23:01
Sevgili [B]Buğra dün gece yorumumu okuduğun için çok teşekkürler... :img-blush İyi ki varsın...Diğer demirbaşlarda 404'lerde iyi ki var...:)

herkese iyi geceler
bye

Müge Abla...Nedemek...Sana dediğim gibi her zaman zevkle okuyorum...Asıl sen iyiki varsın ve Ailemizle o güzel yorumlarını paylaşıyorsun...İki Aile'yi neden sevdiğini yine çok güzel bir şekilde sıralamışsın...Sonuna kadar katılıyorum...Sevginin ve Samimiyetin dizisi İki Aile tam gaz yoluna devam edecek diyorum...:good: :good: :good:

HBERTH
20-12-06, 23:06
Neden İki Aile?
1.Gerçek bir aile dizisi olduğu için..
2.Aşkların en doğal hali yaşandığı için...
3.Hem güldürüp,bir yandan da derin düşüncelere götürdüğü için..
4.Eda'nın tatlı gülümsemesi,Oğuz'un espiriler,Ferit'in sakarlıkları,Çocukların birbirleri ile şimdiden kardeş gibi davrandıkları için...

Daha o kadar şey var ki..Gerçekten itiraf ediyorum İki Aile bana "Bir Dilim Aşk'tan" sonra en kaliteli bir aile dizisi ve aşkların en güzel anlatıldığı bir masal gibi geldi...:img-wink:

Son olarak Hayri'cim çok teşekkür ederim gönderiyin özet için en sevdiğim sahneleri eklemesin içine görüntü çok kaliteli ellerine sağlık....:img-wink:

Sevgili Nilgün'cüm dualarım seninle yolun bir gün İstanbul'a düşücek...:img-yes:

Sevgili Buğra dün gece yorumumu okuduğun için çok teşekkürler... :img-blush İyi ki varsın...Diğer demirbaşlarda 404'lerde iyi ki var...:)

herkese iyi geceler
bye

Müge herzamanki gibi geç saatte senden bir yorum geldi...
sende çok güzel cevaplamışsın şu soruyu...
özelikle 1.Gerçek bir aile dizisi olduğu için... 100% katılıyorum...
özet için rica ederim...
merak etme gün gelir Nilgün de bende geliriz...ondan sonra hepberaber doğru köşke...inşallah...

iyi geceler...

ggnibsgk
20-12-06, 23:07
rica ederim yalnız Nuray...
tarihe baktın mı sen?... 17/06/2005 :D
aradan bayağı zaman geçmiş...

sen saçmalıyorsun kim dedi ki...aklında ne varsa bizimle paylaş...kimse saçma demez...

Oğuz'un açıklama çabaları boşa gitti...

Damla: Baba sen başka birşey söylicektin de sonradan vazmıgeçtin?
Oğuz: heehhh...(sandalyeden kalkıyor...koltuğa oturuyor)...mmmm...yooo...
Damla: emin mi sin baba? birşey saklamıyorsun dimi...
Oğuz: yok...

merdivenlerde karşılaşma oluyor...
ondan sonra playstation turnuvası başlıyor...

şimdi size soruyorum...doktor hanım Damla durumu anladı mı de bilerek sustu...sonuçta kızın zekası yüksek...ondan sonra aşapıda kapıdakı bakışı...bence anladı...ve bu bölümde patlayabilir...sizce?

Eheuheue Hayri pardon ya hiç tarihe bakmamışım olsunn ben beklerim yine de ( inada bakar mısınız yalnızz!!)

Bence kesin anladıı yani tam izlemedim ama anlamaması mümkün değil de işte belki "Yok artık" diyodur o da bizim gibi bu kadar çabuk beklemiyodur yaniii ,Ah ah yeni nesil yetişkinler böyle oluyo evlatlarım hızlarına yetişemiyoruzz,biz kaldık çağın gerisindee :img-hyste :img-hyste
Bu sefer çıktım valla bye bye

Bu arada Müge ,Buğra hoşgeldinizzz
Bi de Buğra başardım sonunda merak etmee:img-wink:

HBERTH
20-12-06, 23:15
Eheuheue Hayri pardon ya hiç tarihe bakmamışım olsunn ben beklerim yine de ( inada bakar mısınız yalnızz!!)

Bence kesin anladıı yani tam izlemedim ama anlamaması mümkün değil de işte belki "Yok artık" diyodur o da bizim gibi bu kadar çabuk beklemiyodur yaniii ,Ah ah yeni nesil yetişkinler böyle oluyo evlatlarım hızlarına yetişemiyoruzz,biz kaldık çağın gerisindee :img-hyste :img-hyste

Nuray bekle bekle taş olmasan...;)
bencede Damla anladı...yani diyorum boşu boşuna niye sorsun babasına sen birşey saklamıyormusun...tek istediğin babasında duymak...onu bekliyor...kapıda çok kötü baktı...fondaki müzik ile tam oldu...ama nasıl tepki verecek...onu merak ediyorum...

Nilgün bu konuda senin fikrin ne? :D
(Giriş Yapıyor @ 00:17 <---- bunu daha önce hiç görmemiştim...
Konu Görüntülüyor Iki Aile (Star TV) @ 00:29 :D )

BeyazGelincik1980
20-12-06, 23:29
müge, öncelikle dualarini benden esirgemedigin icin cok tesekkürler, insallah dualarin kabul oldurda, hayri de bende geliriz. o kadar cok istiyorumki iki aile ailesini tanimayi, hep berabe sete gitmeyi, set ortamini yasamayi, iclal ablami görmeyi, konusmayi...ahh ahh. gece gece yine beni bir hüzün aldi gitti...

neyse, hayri'nin sorusuna gelecek olursak.
bence de bir seyler anladi artik damla, kac bölümdür onun patlamasini bekliyorum ama her bölüm erteleniyor. hayri'nin de dedigi gibi babasindan bir seyler söylemesini bekliyor, babasindan duymak istiyor...
zaten playstation partisinde herkes vardi bir o yoktu, ben ferit var diye damla'da katilir sanmisitm ama nerde...o bakislar hele felaketti.
damla'nin bu aski kabullenmesi zaman alacaktir. o zaman icinde de kimbilir ne hüzünler yasanacaktir iki aile arasinda, hele eda oguz arasinda.

bugünlük benden bu kadar. özette gelmedi zaten.
bugra kafamdaki soru isaretleri gitgide büyüyor. cevaplari özette ve fragmanda sakli. insallah yarin özetimize kavusuruz...gerci kavusassak ne olacak ki, özet karisik, kafam karisik, al sana bir sürü soru isareti daha...ama özetin gelmesi iyi olurdu yani...

iki aile ailesi iyi geceler tatli rüyalar bye

HBERTH
20-12-06, 23:44
müge, öncelikle dualarini benden esirgemedigin icin cok tesekkürler, insallah dualarin kabul oldurda, hayri de bende geliriz. o kadar cok istiyorumki iki aile ailesini tanimayi, hep berabe sete gitmeyi, set ortamini yasamayi, iclal ablami görmeyi, konusmayi...ahh ahh. gece gece yine beni bir hüzün aldi gitti...

neyse, hayri'nin sorusuna gelecek olursak.
bence de bir seyler anladi artik damla, kac bölümdür onun patlamasini bekliyorum ama her bölüm erteleniyor. hayri'nin de dedigi gibi babasindan bir seyler söylemesini bekliyor, babasindan duymak istiyor...
zaten playstation partisinde herkes vardi bir o yoktu, ben ferit var diye damla'da katilir sanmisitm ama nerde...o bakislar hele felaketti.
damla'nin bu aski kabullenmesi zaman alacaktir. o zaman icinde de kimbilir ne hüzünler yasanacaktir iki aile arasinda, hele eda oguz arasinda.

bugünlük benden bu kadar. özette gelmedi zaten.
bugra kafamdaki soru isaretleri gitgide büyüyor. cevaplari özette ve fragmanda sakli. insallah yarin özetimize kavusuruz...gerci kavusassak ne olacak ki, özet karisik, kafam karisik, al sana bir sürü soru isareti daha...ama özetin gelmesi iyi olurdu yani...

iki aile ailesi iyi geceler tatli rüyalar bye

ben yorumu düzeltirken...sende kendi yorumunu gönderdin...ve soruyu cevaplamış ve çıkmışsın bile...

aa ama Nilgün niye hüzün...umut derim ben buna...umut...birgün elbette de gideceğiz...

doğru söyledin Feritin katılması ile Damla ordan niye eksik kaldı...oda senaristlerin sırı kalacak...daha önemlisi onlar öyle hepberaber eğlenirken Damla ne yapıyordu...?
Eda ve Oğuz'un ilişkisini baştan beri kabul etmedi...şimdi evlenme planını duyarsa tamamen gider...işte ozaman Ferit devreye geçecek...ve buna engel olacak...

Nilgün yepyeni soru işaretlerle ve belkide sürpriz bir özetle görüşmek üzere(sen çoktan çıktın ama neyse...)

teşekkürler cevap verdiğin için...cevabımıda aldım...artık el salıyorum ve iyi geceler diyorum... bye bye

nehirrrr
21-12-06, 00:15
Arkadaslar bilmiyorum daha once buraya boyle bir yazi eklendimi ama belki okumak istersiniz diye dusundum. Neti gezerken buldum;

İCLAL AYDIN, İKİ AİLE'DEN AYRILIYOR MU?
12/4/2006 7:56:30 **

Star'ın en başarılı dizilerinden İki Aile'nin başrol oyuncularından İclal Aydın, her an yeni bir TV projesinde karşımıza gelebilir.

Bu yılın başarılı dizilerinden İki Aile'nin yönetmeni Nursan Esenboğa ve ekibi, geçen hafta diziden ayrılmışlardı. Yönetmen ve kamera arkası ekip, İki Aile'nin başrol oyuncusu İclal Aydın'la yeni bir projede buluşmaya hazırlanıyor.

Çok sevilen bir hikayenin televizyona uyarlaması teklifini eski ekibi ile çalışmak üzere değerlendirmeye alan Aydın, bu yeni proje için oldukça hevesli.

Çünkü İki Aile'nin ikinci 13 bölümü bu ay içinde bitecek. Star, dizinin devam etmesini ve üçüncü bir 13 bölüm için imza atmak istiyor. Ancak İclal Aydın, şu an iki proje arasında karar vermiş değil.

Dogruluk payi nedir bilmiyorum tabii, kaynak "hypertv websitesi"

GizemliSahne
21-12-06, 06:41
Arkadaslar bilmiyorum daha once buraya boyle bir yazi eklendimi ama belki okumak istersiniz diye dusundum. Neti gezerken buldum;

İCLAL AYDIN, İKİ AİLE'DEN AYRILIYOR MU?
12/4/2006 7:56:30 **

Star'ın en başarılı dizilerinden İki Aile'nin başrol oyuncularından İclal Aydın, her an yeni bir TV projesinde karşımıza gelebilir.

Bu yılın başarılı dizilerinden İki Aile'nin yönetmeni Nursan Esenboğa ve ekibi, geçen hafta diziden ayrılmışlardı. Yönetmen ve kamera arkası ekip, İki Aile'nin başrol oyuncusu İclal Aydın'la yeni bir projede buluşmaya hazırlanıyor.

Çok sevilen bir hikayenin televizyona uyarlaması teklifini eski ekibi ile çalışmak üzere değerlendirmeye alan Aydın, bu yeni proje için oldukça hevesli.

Çünkü İki Aile'nin ikinci 13 bölümü bu ay içinde bitecek. Star, dizinin devam etmesini ve üçüncü bir 13 bölüm için imza atmak istiyor. Ancak İclal Aydın, şu an iki proje arasında karar vermiş değil.

ooo bu haber yalan haber(neyse ki yalan haber:) ),ve çoktaaann üstü kapandı bile.. artık 3. 13 bölüm için imza atıldı :) iyi ki atıldı valla, endişelerimiz bitti:):happy0064

GizemliSahne
21-12-06, 06:45
günaydınlarr....

soruya verdiğiniz cevaplar için hepinize çok teşekkürler.. hepiniz döktürmüşsünüz yine maşallah :) yine oku oku harap oldum ama olsun,değer ailemize :) ayrıca müge yorumunu büyük zevkle okudum.. çok güzel anlatmışsın,aynen katılıyorum.. benim de vaktim olunca uzun bir yorum yazıcam da, yoğunum.. neyse hepinize sabır diliyorum,özetimiz gelmemiş daha.. çıkıyorum,görüşmek üzere.. çok yazmayın haa... :)bye

bytepoem
21-12-06, 07:17
Günaydınlar, sabah sabah girip baktım gene özet falan yok. Valla aynı Oğuz gibi, dengesiz bu Star dengesiz.

Gelmişken Hayri'nin Damla sorusuna cevap vereyim, hatırlamıyorum ama daha önce bu bölüm yorumlarımda değindim galiba, Damla, Oğuz'un bahsettiği evliliğin ne olduğunu kesin anladı.

Burasını düşünmemiştim, ama haklısın Hayri, Damla galiba babasından ciddi bir açıklama bekliyor. Hatırlarsanız ilk bölümlerde (köşkün yıkılma ihtimali olduğu zamandı), köşk kurtulunca Oğuz Damla'dan önce Eda'yı arayınca acayip bozulmuştu Damla. Yani Damla biraz kıskanç ve babasının her şeyi kendisiyle ilk önce paylaşmasını istiyor. Şu anki tepkisinin bir bölümü babasından bir türlü açıklama gelmemesi olabilir, babasının kendisini, kızlarını yok saydığını düşünebilir. Bir ihtimal Oğuz iyi bir açıklama yapınca Damla yumuşayabilir. Yok, okuyunca söylediğime bende tam inanmadım ama umut işte :)

quatta
21-12-06, 09:54
Neden mi İki Aile?

Öncelikle bu dizi hayatlarımızın bir aynası bana göre. Çünkü her insanın bir dönem yaşadığı ya da yaşayacağı bir çok olayı oldukça sıcak bir dille anlatıyor. Bunları yaparken gerçeklere bağlı kalıyor. Hayattan kopmuyor. Diziyi izlerken kaptırıyorsunuz kendinizi ayrılamıyorsunuz. Çünkü biliyorsunuz ki ona benzer bir kare sizin hayatınızda da var (en azından benim için :)). Fark ettiyseniz dizide her tipten insan var. Küçük bir çocuktan tutun da, mutluluğu hayatının sonbaharında yakalamış yaşlı bir insana kadar... Yani her insan kendi hayatında kesitler buluyor. Timur ve Merve konuşurken sanki kendi çocukluğunuza gidiyorsunuz, Efe ve Ceren'de ise ilk gençlik yıllarına bir dönüş yapıyorsunuz, Damla ve Ferit'te ise üniversite hayatı gözlerinize seriliyor. Eda, Oğuz, Ergin, Oya, Yaman, Serpil, Tarık'ta ise gelecek hayatınıza ilişkin ipuçları yakalıyorsunuz. Neleri yapmak gerek ya da yapmamak gerek. Pişmanlıklar, iç çekişler, mutluluklar herşey gözler önünde oluyor. Mutluluk her zaman yakalanabilir.Bunu Eda ve Oğuz'da çok iyi anlıyoruz. Safiye, Muhtar, Numan, Tahir Ağa'da ise hayatın sonlarına doğru yaşanan bütünlük ve yılgınlık duygularına şahit oluyoruz. Safiye ve Muhtar'da gördük, mutluluk herkesin hakkı. Gördük mafya bile mutlu olmak istiyor. Ne kadar hasta olsa bile...

Dedim ya bu dizi hayatımızın tüm parçlaranın bir arada toplanmış hali.

Tabi ki Sevgi, Mutluluk, Barış. Tüm bunların altı çiziliyor dizide. İşte beni bunlar etkiledi. Bu yüzden bu diziyi seviyorum. Bu yüzden başka dizi izlemyorum. Bu dizi unutulmaya yüz tutan tüm evrensel değerleri el üstünde tutuyor. Onları koruyor ve besliyor. çevremdeki herkes bana soruyor bu dizide ne buluyorsun diye. Gülüp geçiyorlar bana hep. Çocuk dizisi bile diyen oldu. Maalesef popüler kültür insanları böyle kör etti işte. Neyse ben konuyu sapıtıyorum. :D

Bu arada birşeyden bahsedeceğim. İlk bölümde hatırlarsınız sağnak yağmur vardı. Oğuz arabayla Eda'yı ıslatıyordu. Sonra da Ferit'e çarpıyordu. Gereksiz ama hoş bir ayrıntı.

minemtoprak
21-12-06, 11:00
Ben bu diziye bayılıyorum yaaa.Hepsi mükemmel oyuncular hepsi süper yaaa.
Allala ya allala :)

bytepoem
21-12-06, 11:16
quatta, çok çok güzel yazmışsın nedenlerini, söylediğin herşeye katılıyorum. Ayrıca dizide sürekli bir olumlu hava, pozitif enerji, neşeli bir tarz var. Bir çok dizide arka arkaya gelen felaketler, dramlar beni bunaltıyor, bir insanın başına bu kadar da gelir mi, pes diyorum, soğuyorum. İki Aile'de ise her şey daha gerçekci geliyor, hatta bu forumda yaptığımız tahminler bile süprizler dışında tutuyor, en azından yaklaşıyor, bu dizinin gerçekciliğini gösterir bence. Dizide durum ne kadar kötü olursa olsun iyiye doğru döneceğini biliyorum, hep umut veren, rahat seyrettiren bir dizi İki Aile. Her dizide düşünürüm acaba iyi mi biter kötü mü diye, ikiside olabilir diyorum, ama nedense İki Aile'ye kötü sonu hiç yakıştıramıyorum. (Tamam itiraf, yaz sonunda dizinin biteceğini düşündüğümde Eda Edirne'ye gider dizi biter demiştim)

Demek herkes dizide kendini buluyor, buradan yepyeni bir soru çıktı, siz dizide kendinizi kimi yakıni benzer buluyor, yerine koyuyorsunuz? Ben düşündüm tam bulamadım, düşüneyim bu konuda fikrimi belirtirim bir ara...

Ve hala özet yok :(

HBERTH
21-12-06, 11:57
Herkese Selamlar...

özetimiz bu haftada yine geçikti...bakalım gün içerisinde gelecek mi...
ama gelmesede burası boş kalmıyor maşallah...özet yerine harika yorumlar gelmiş...

ilk önce Sami...Damla konusunda yapmış olduğun yoruma birşey söylemek istiyorum...işte demek istediğim buydu...Damla hep anne rolündeyken babasına da kendini yakın hissediyor ve araya başka bir kadın girince kıskanıyor...yani bu duruma ne denir bilmiyorum...idealize ediyor babasını...ve bağımlı hissettiği için olumsuz bir tavır gösteriyor...Damla çok zeki bir kız...dediğin gibi Oğuz ona çok iyi bir açıklama yapmalı...

Emrah senin yorumuna bayıldım...çok güzel ve ayrıntılı yazmışsın iki aileyi neden izlediğini...hepsine katılıyorum...
ve yine Sami sende buna cevap vermişsin ve birkaç cümle daha eklemişsin...
ikinize de tebrikler...gerçekten süper anlatmışsınız...:happy0064 :happy0064

Ooo Sami Eda Edirneye giderken dizinin biteceğini düşünmüşsün...bak bu sefer de Edirneye gitme ihtimali var...ne diyorsun...dizi bitecek mi :img-hyste

Emrah senin bahsetiğin ayrıntı gerçekten süper küçük bir ayrıntı! ama çok önemli...ilk izleyişimde bende fark etmiştim...ve buda bir izleme nedeni olmuştu...dizide buna benzer daha çok ayrıntılar var...bu tür ayrıntılar da dizinin farkı...:good:
Eda ondan sonra Numan'la tanışmıştı...köşkün adresini öğrendikten sonra Ferit'e gitmişti (ıslak saçlı halinde çok güzeldi :img-in_lo ) ve hikayemizin ilk adımı böyle atılmıştı...Ferit sahte vekalet ile ikisine de köşkü sattı...ah başlamayım en iyisi...devamını hepimiz biliyoruz zaten...:D

ayrıca nehirrrr...

onlara bende rastlıyorum internette ama doğruluk payı sıfır...
çünkü şarıkıları daha yeni başlıyor...;)

HBERTH
21-12-06, 12:28
Demek herkes dizide kendini buluyor, buradan yepyeni bir soru çıktı, siz dizide kendinizi kimi yakıni benzer buluyor, yerine koyuyorsunuz? Ben düşündüm tam bulamadım, düşüneyim bu konuda fikrimi belirtirim bir ara...

off uzun bir yorum yazmıştım...yalnış tuşa basınca hepsi gitti...delirmezsem...neyse kısa söylim bu sefer...

Sami öncelike bu soru iyi oldu...özet gelmeyince işte böyle zaman geçiriyoruz...

dizide kendimi kimin yerine koyuyorum...yada kimin yerine koymak isterdim...şöyle diyelim...
benim yaşıma yakın olduğu için Ferit diyeceğim...aslında 28 yaşında ama dizide 22-23 cıvarında saf bir üniversite öğrencisini oynuyor...kumarbaz ve dolandırıcı tarafı da var ama bunu saymıyorum şimdi...biraz da çapkın...benim gibi uzun boyulu, esmer ve yakışıklı sayılır...birde arada sırada bir-iki espiri yapmayı severim...Ferit'in hoşlandığı kıza da diyecek sözüm yok...çok iyi bir seçim bravo valla...

tüm bu nedenlerden dolayı Ferit diyorum...(daha çok vardı ama kısa kestim şimdi...)

gorgunk
21-12-06, 12:31
baştan sona kadar severek izlediğim ender dizilerden biri olduğu için.izlerken keyif aldığım için çok seviyorum.

GizemliSahne
21-12-06, 12:41
Neden mi İki Aile?

Öncelikle bu dizi hayatlarımızın bir aynası bana göre. Çünkü her insanın bir dönem yaşadığı ya da yaşayacağı bir çok olayı oldukça sıcak bir dille anlatıyor. Bunları yaparken gerçeklere bağlı kalıyor. Hayattan kopmuyor. Diziyi izlerken kaptırıyorsunuz kendinizi ayrılamıyorsunuz. Çünkü biliyorsunuz ki ona benzer bir kare sizin hayatınızda da var (en azından benim için :)). Fark ettiyseniz dizide her tipten insan var. Küçük bir çocuktan tutun da, mutluluğu hayatının sonbaharında yakalamış yaşlı bir insana kadar... Yani her insan kendi hayatında kesitler buluyor. Timur ve Merve konuşurken sanki kendi çocukluğunuza gidiyorsunuz, Efe ve Ceren'de ise ilk gençlik yıllarına bir dönüş yapıyorsunuz, Damla ve Ferit'te ise üniversite hayatı gözlerinize seriliyor. Eda, Oğuz, Ergin, Oya, Yaman, Serpil, Tarık'ta ise gelecek hayatınıza ilişkin ipuçları yakalıyorsunuz. Neleri yapmak gerek ya da yapmamak gerek. Pişmanlıklar, iç çekişler, mutluluklar herşey gözler önünde oluyor. Mutluluk her zaman yakalanabilir.Bunu Eda ve Oğuz'da çok iyi anlıyoruz. Safiye, Muhtar, Numan, Tahir Ağa'da ise hayatın sonlarına doğru yaşanan bütünlük ve yılgınlık duygularına şahit oluyoruz. Safiye ve Muhtar'da gördük, mutluluk herkesin hakkı. Gördük mafya bile mutlu olmak istiyor. Ne kadar hasta olsa bile...

Dedim ya bu dizi hayatımızın tüm parçlaranın bir arada toplanmış hali.

Tabi ki Sevgi, Mutluluk, Barış. Tüm bunların altı çiziliyor dizide. İşte beni bunlar etkiledi. Bu yüzden bu diziyi seviyorum. Bu yüzden başka dizi izlemyorum. Bu dizi unutulmaya yüz tutan tüm evrensel değerleri el üstünde tutuyor. Onları koruyor ve besliyor. çevremdeki herkes bana soruyor bu dizide ne buluyorsun diye. Gülüp geçiyorlar bana hep. Çocuk dizisi bile diyen oldu. Maalesef popüler kültür insanları böyle kör etti işte. Neyse ben konuyu sapıtıyorum. :D

Bu arada birşeyden bahsedeceğim. İlk bölümde hatırlarsınız sağnak yağmur vardı. Oğuz arabayla Eda'yı ıslatıyordu. Sonra da Ferit'e çarpıyordu. Gereksiz ama hoş bir ayrıntı.

yaa süper yorumlamışsın soruyu,teşekkürler tekrar.. :) bir çoğumuzun duygularını anlatmışsın zaten :) aynı şekilde bana da ne buluyorsun bu dizide yaa çok sıradan,hiç hareket yok diyorlar ama işte buradan belli oluyor ki insanlarımız şiddet dolu, kırıp döken, dertlerle dolu dizilere o kadar alışmış ki ve o kadar gömülmüş ki bu dizilere, o at gözlüklerini çıkarıp da pozitif, neşe dolu, sevginin ve mutluluğun yansımasını görmezden gelmeyi tercih ediyorlar.. tabi her şeyi bu şiddet dolu dizilerin yapımcılarına yüklememek lazım, insanlarımız istiyor bunu,izleyicinin ihtiyacını karşılıyorlar(!) sanki kendi dertlerimiz yokmuş gibi bi de dizideki dert dolu, başı beladan kurtulmayan insanları seçmek de değişik bir tercih, saygı duyuyoruz ve İKİ AİLEmizin muhteşem anlatımına ve sıcaklığına kendimizi bırakıyoruz.. takmayın öyle diyenleri yaw, alla allahhh yaw :):happy0064

bytepoem
21-12-06, 12:42
Merhaba Hayri,
Valla Damla konusunda kararsızım, zeki mi zeki, güzel mi güzel ama sorunlu mu sorunlu aynı zamanda, ben tam çözemedim Damla'yı, huy olarak benim favorim Ceren, evdeki en normal çocuk belkide, güçlü, kararlı, kendini bilen, gerektiğinde savunabilen, sağlam bir karakter. Damla iyi bir açıklamayı hakediyor tabii, kim olsa hakeder, artık o yaşa gelmiş çocuk değil, bir açıklama ister babasından, ama Damla'ya yeter mi açıklama bilmem. Belki de Eda&Oğuz'u sarmaşdolaş uyurken yakalamasaydı, dolayısıyla triplere girip surat asmasaydı, Oğuz çoktan Damla'yla konuşmuştu, konuşurdu da bence ama artık korkuyor. Eninde sonunda senaristlerimiz Damla'yı yola getirecek ama nasıl?

Yok Hayri, artık Edirne'ye gitmez Eda, dizimizin sonları yaklaşmadı daha, en azından 3. 13'ün yani 39 bölümlük imzalandığını bilyorum, ama devamı (4. 13 bölüm) sadece prensip olarak konuşulmuş, mantık olarak tamam denmiş, ama imzalanmamış, zamanı gelince bakarız denmiş anladığım kadarıyla (Senin ortaya attığın spoiler yüzünden Star bağlantılarımı kurcaladığım belli oluyor biraz :) ). Zaten artık dizinin havasını kavradım, kötü bitmez bu dizi. Esasında geçen bölüm sonu, ilk başta Eda Edirne'ye doğru yola çıkacak gibi olur, çocuklar üzülür, Damla dahi üzülür ve kapıdan dönerler diye düşündüm. Böylece çocuklara evlilik açıklaması çok rahat olur, çünkü çocuklar bu evliliğin değerini anlarlar, artık ayrılmak istemezler diye düşündüm. Herşeyin değeri yoklukta veya kaybetmek üzeriyken anlaşılır. Ama bu daha önceki Edirne olayında işlendi, Eda ve Oğuz'un malum bahçe sahnesinde yakınlaşmalarını, duygularını ilk kez bir miktar belli etmelerini sağladı, Oğuz yoldan çevirdi. Senaristlerimizin aynı olayı tekrar işlemeyeceğini düşünerek derim ki bu defa Eda yola bile çıkmaz bence.

HBERTH
21-12-06, 12:51
yaa süper yorumlamışsın soruyu,teşekkürler tekrar.. :) bir çoğumuzun duygularını anlatmışsın zaten :) aynı şekilde bana da ne buluyorsun bu dizide yaa çok sıradan,hiç hareket yok diyorlar ama işte buradan belli oluyor ki insanlarımız şiddet dolu, kırıp döken, dertlerle dolu dizilere o kadar alışmış ki ve o kadar gömülmüş ki bu dizilere, o at gözlüklerini çıkarıp da pozitif, neşe dolu, sevginin ve mutluluğun yansımasını görmezden gelmeyi tercih ediyorlar.. tabi her şeyi bu şiddet dolu dizilerin yapımcılarına yüklememek lazım, insanlarımız istiyor bunu,izleyicinin ihtiyacını karşılıyorlar(!) sanki kendi dertlerimiz yokmuş gibi bi de dizideki dert dolu, başı beladan kurtulmayan insanları seçmek de değişik bir tercih, saygı duyuyoruz ve İKİ AİLEmizin muhteşem anlatımına ve sıcaklığına kendimizi bırakıyoruz.. takmayın öyle diyenleri yaw, alla allahhh yaw :):happy0064

işte metu86 söylememek istediğimi çok iyi açıkladın...imzamı atıyorum...eklencek birşey yok...
tabi her şeyi bu şiddet dolu dizilerin yapımcılarına yüklememek lazım, insanlarımız istiyor bunu,izleyicinin ihtiyacını karşılıyorlar(!)
bu istekler durmadan böyle tür diziler de bitmez...

aile dizileri izleyeceğinize neden şiddeti öne alan dizileri izliyorsunuz sorsak yüzde yüz bu cevap gelir: çünkü ben aksyonu severim...
neyse bende saçmaladım şimdi ama siz anladınız ne demek istediğimi umarım...

herşeye rağmen iki aile bunlara(Acı Hayat) karşı bir duvar gibi duruyor...ve öyle devam edecektir...

bytepoem
21-12-06, 12:57
dizide kendimi kimin yerine koyuyorum...yada kimin yerine koymak isterdim...şöyle diyelim...
benim yaşıma yakın olduğu için Ferit diyeceğim...aslında 28 yaşında ama dizide 22-23 cıvarında saf bir üniversite öğrencisini oynuyor...kumarbaz ve dolandırıcı tarafı da var ama bunu saymıyorum şimdi...biraz da çapkın...benim gibi uzun boyulu, esmer ve yakışıklı sayılır...birde arada sırada bir-iki espiri yapmayı severim...Ferit'in hoşlandığı kıza da diyecek sözüm yok...çok iyi bir seçim bravo valla...

tüm bu nedenlerden dolayı Ferit diyorum...(daha çok vardı ama kısa kestim şimdi...)

Hayri, genel özet derki Ferit için: "27 yaşında Adanalı zengin ailenin hayta oğlu. 19 yaşında başladığı üniversite eğitimine hala devam etmektedir." Yani yaşı daha büyük, tam benim yaşıtım, 8 yıldır üniversitede yalnız :)

Valla ben kimsenin yerine koyamadım kendimi, benim yaşıt tek Ferit görünüşte, ama ne huylar tutar ne görünüş. Belki Ferit'in yeni gelen adanalı arkadaşı olabilir, görünüş tutuyor, huyda fena değil, bak belki o olabilir.

GizemliSahne
21-12-06, 12:58
bence de Eda yola çıkmaz ama ikna etmesi çok zor olacak gibi görünüyor.. yine de evde bir gitme ihtimailinden dolayı gerginlik ve kaybetme korkusu yaşanacaktır.. hele ki OĞUZ... bu olayı duyunca uykuları kaçacaktır valla yazıkk :) ayrıca aklıma şöyle bir şey de geldi.. bizim tatlı aşıklarımız artık dışarılarda bulaşamıyor madem.. yeni yerler keşfedeceklerdir.. hele bu olayı duyan Oğuz Eda'yı görmek ister ve belki de o kadar kalabalığın arasından sıyrılıp,eda'nın odasına gider.. tam bunlar konuşurlarken, ya da Oğuz'un yine öpme çabaları sürerken gece Seda ablamız enişteden kurtulup,Eda'nın odasına gelir ve kapıyı çalar... Aman tanrımmm,yine yakalandılar... Oğuz'un halini düşünemiyorumm, saklanmalar falan, muhabbetler... çok güleriz çooooookkk:img-hyste :img-hyste :happy0064 tabi bu sahne başka bir zaman da olabilir,timur falan gelir, korktum diye :)

valla yazdım yinee yaaww,atmak da üstümüze yok yani.. :)

GizemliSahne
21-12-06, 13:01
işte metu86 söylememek istediğimi çok iyi açıkladın...imzamı atıyorum...eklencek birşey yok...
tabi her şeyi bu şiddet dolu dizilerin yapımcılarına yüklememek lazım, insanlarımız istiyor bunu,izleyicinin ihtiyacını karşılıyorlar(!)
bu istekler durmadan böyle tür diziler de bitmez...

aile dizileri izleyeceğinize neden şiddeti öne alan dizileri izliyorsunuz sorsak yüzde yüz bu cevap gelir: çünkü ben aksyonu severim...
neyse bende saçmaladım şimdi ama siz anladınız ne demek istediğimi umarım...

herşeye rağmen iki aile bunlara(Acı Hayat) karşı bir duvar gibi duruyor...ve öyle devam edecektir...

aynı fikirde olduğuna sevindim.. bu zihniyet böyle devam ederse olacağı bu işte.. tek suç TV'de değil.. :) ama valla biz İKİ AİLE'ye yeni elemanlar katmaya devam ediyoruz... yakında ODTU'ye pankart asacağız dizimizle ilgili:img-hyste :img-hyste tam gaz dizimize devam :)

HBERTH
21-12-06, 13:04
Merhaba Hayri,
Valla Damla konusunda kararsızım, zeki mi zeki, güzel mi güzel ama sorunlu mu sorunlu aynı zamanda, ben tam çözemedim Damla'yı, huy olarak benim favorim Ceren, evdeki en normal çocuk belkide, güçlü, kararlı, kendini bilen, gerektiğinde savunabilen, sağlam bir karakter. Damla iyi bir açıklamayı hakediyor tabii, kim olsa hakeder, artık o yaşa gelmiş çocuk değil, bir açıklama ister babasından, ama Damla'ya yeter mi açıklama bilmem. Belki de Eda&Oğuz'u sarmaşdolaş uyurken yakalamasaydı, dolayısıyla triplere girip surat asmasaydı, Oğuz çoktan Damla'yla konuşmuştu, konuşurdu da bence ama artık korkuyor. Eninde sonunda senaristlerimiz Damla'yı yola getirecek ama nasıl?

Yok Hayri, artık Edirne'ye gitmez Eda, dizimizin sonları yaklaşmadı daha, en azından 3. 13'ün yani 39 bölümlük imzalandığını bilyorum, ama devamı (4. 13 bölüm) sadece prensip olarak konuşulmuş, mantık olarak tamam denmiş, ama imzalanmamış, zamanı gelince bakarız denmiş anladığım kadarıyla (Senin ortaya attığın spoiler yüzünden Star bağlantılarımı kurcaladığım belli oluyor biraz :) ). Zaten artık dizinin havasını kavradım, kötü bitmez bu dizi. Esasında geçen bölüm sonu, ilk başta Eda Edirne'ye doğru yola çıkacak gibi olur, çocuklar üzülür, Damla dahi üzülür ve kapıdan dönerler diye düşündüm. Böylece çocuklara evlilik açıklaması çok rahat olur, çünkü çocuklar bu evliliğin değerini anlarlar, artık ayrılmak istemezler diye düşündüm. Herşeyin değeri yoklukta veya kaybetmek üzeriyken anlaşılır. Ama bu daha önceki Edirne olayında işlendi, Eda ve Oğuz'un malum bahçe sahnesinde yakınlaşmalarını, duygularını ilk kez bir miktar belli etmelerini sağladı, Oğuz yoldan çevirdi. Senaristlerimizin aynı olayı tekrar işlemeyeceğini düşünerek derim ki bu defa Eda yola bile çıkmaz bence.

sen gülüşü gördün mü? :D
bunu yazarken ciddi değildim...senin (Tamam itiraf, yaz sonunda dizinin biteceğini düşündüğümde Eda Edirne'ye gider dizi biter demiştim) okuyunca içimden bunu sormak geldi...;)
konu az daha sulanırsa çorbaya benzer :img-hyste

Senaristlerimizin aynı olayı tekrar işlemeyeceğini düşünerek derim ki bu defa Eda yola bile çıkmaz bence.

işte bu son cümlenle söylemek istediğini bir noktaya getirdin...senin bundan önceki yazdıkların zaten doğru...

Ceren konusunda sana katılıyorum...özelikle son bölümlerde çok daha yetişkin gibi davranıyor...Damla yokken o var...

HBERTH
21-12-06, 13:09
Hayri, genel özet derki Ferit için: "27 yaşında Adanalı zengin ailenin hayta oğlu. 19 yaşında başladığı üniversite eğitimine hala devam etmektedir." Yani yaşı daha büyük, tam benim yaşıtım, 8 yıldır üniversitede yalnız :)

Valla ben kimsenin yerine koyamadım kendimi, benim yaşıt tek Ferit görünüşte, ama ne huylar tutar ne görünüş. Belki Ferit'in yeni gelen adanalı arkadaşı olabilir, görünüş tutuyor, huyda fena değil, bak belki o olabilir.

bak genel özete bakmadım şimdi...iyiki hatırlattın...
demek 27 yaşında ve tam 8 yıldır üniversitede...maşallah ne diyim bu kadar da olmaz yani...:img-hyste

doğru Ferit'in arkadaşı Burak da olabilir ama daha tanımadık onu...
şimdilik Ferit :D

ggnibsgk
21-12-06, 13:13
Yaa:icon_twis :icon_twis :icon_twis Çok sinirliyimmm o kadar yazdım silindi yaaa ufff okudum Hayri ye de olmuş kafayı yedi forum galibaa,üstelik ben yanlış tuşa falan da basmadım ufff
Ay neyse ben kime benzediğimi yazıyoudm ve Oğuz'a benzediğimi söylemiştim kız olmama rağmen ama yazmıcam bi daha küstümm:img-hyste :img-hyste
Ay neyse bu arad Hayri ahın tuttuhakikatyen okulda taş oldum yani ama ssoğuktan :img-hyste
Ay ben de ne çabuk yazdıklarımdan vazgeçiyorum hee dünden beri noluyosaa,bunalıma mı girdim naptım:img-hyste :img-pilot :)
Bu arada baktım sitelere hala özet yokk:icon_sorr

HBERTH
21-12-06, 13:18
bence de Eda yola çıkmaz ama ikna etmesi çok zor olacak gibi görünüyor.. yine de evde bir gitme ihtimailinden dolayı gerginlik ve kaybetme korkusu yaşanacaktır.. hele ki OĞUZ... bu olayı duyunca uykuları kaçacaktır valla yazıkk :) ayrıca aklıma şöyle bir şey de geldi.. bizim tatlı aşıklarımız artık dışarılarda bulaşamıyor madem.. yeni yerler keşfedeceklerdir.. hele bu olayı duyan Oğuz Eda'yı görmek ister ve belki de o kadar kalabalığın arasından sıyrılıp,eda'nın odasına gider.. tam bunlar konuşurlarken, ya da Oğuz'un yine öpme çabaları sürerken gece Seda ablamız enişteden kurtulup,Eda'nın odasına gelir ve kapıyı çalar... Aman tanrımmm,yine yakalandılar... Oğuz'un halini düşünemiyorumm, saklanmalar falan, muhabbetler... çok güleriz çooooookkk:img-hyste :img-hyste :happy0064 tabi bu sahne başka bir zaman da olabilir,timur falan gelir, korktum diye :)

valla yazdım yinee yaaww,atmak da üstümüze yok yani.. :)

işte bu kaybetme korkusu gündeme gelirse işte ozaman sahte evlilik veya ciddi evlilik çok yakındır...
metu86 uctun(uz) yine...yok Seda ablası odayı...yok Timur...daha neler...Damlayı odaya sokmadığın kaldı...;)
ama doğru dedin eğer öyle olursa Oğuz'un hali saklanmalar konuşmalar kesin komik olur...
bekle pazatesi ne kadar güleceğimizi şimdi söylesem Oooo...
İKİ AİLE=sürpriz...

HBERTH
21-12-06, 13:25
Yaa:icon_twis :icon_twis :icon_twis Çok sinirliyimmm o kadar yazdım silindi yaaa ufff okudum Hayri ye de olmuş kafayı yedi forum galibaa,üstelik ben yanlış tuşa falan da basmadım ufff
Ay neyse ben kime benzediğimi yazıyoudm ve Oğuz'a benzediğimi söylemiştim kız olmama rağmen ama yazmıcam bi daha küstümm:img-hyste :img-hyste
Ay neyse bu arad Hayri ahın tuttuhakikatyen okulda taş oldum yani ama ssoğuktan :img-hyste
Ay ben de ne çabuk yazdıklarımdan vazgeçiyorum hee dünden beri noluyosaa,bunalıma mı girdim naptım
Bu arada baktım sitelere hala özet yokk:icon_sorr

Nuray hoşgeldin diyeceğim ama pek keyifli değilsin görünüşe bakılırsa...demin senin yaşadığın aynısını bende yaşadım...ama senin gibi o kadar sinirlenmedim...bence sende hemen vazgeçme...bi hal var bugün ama bende çözemedim...sayfalar da çok yavaş açılıyor...neyse...
kendini Oğuz'a benzetiyorsun demek...neden?
avukat Ergin olmaz mı :D (hukuk okuyorsun ;))

şimdi biraz hava almaya çıkıyorum...döndüğümde özet gelmiş umarım...
size daha iyi yorumlar... bye bye

GizemliSahne
21-12-06, 13:26
işte bu kaybetme korkusu gündeme gelirse işte ozaman sahte evlilik veya ciddi evlilik çok yakındır...
metu86 uctun(uz) yine...yok Seda ablası odayı...yok Timur...daha neler...Damlayı odaya sokmadığın kaldı...;)
ama doğru dedin eğer öyle olursa Oğuz'un hali saklanmalar konuşmalar kesin komik olur...
bekle pazatesi ne kadar güleceğimizi şimdi söylesem Oooo...
İKİ AİLE=sürpriz...

valla doğru diyorsun fazla uçtum ama valla böyle bir sahne bekliyoruz senaristlerimizden.. acayip komik olur... :img-hyste ama şunu anladım ki önümüzdeki bölümde böyle bir sahne yok :) ama diğer komik sahneler bizi bekler... :) acayip canım sıkkın buaralar,hele haftaya yetişecek projeler, sunumlar, sınavlarr yok mu düşündükçe.... hayatımın en yoğun haftasıdır herhalde.. :icon_sorr ama pzt yi iple çekiyorum,ilaç gibi gelecek valla :) biraz olsun sıkıntılardan uzak... :) çok kötüsün yaa meraktan öldürcen bizi valla... :img-hyste

minemtoprak
21-12-06, 13:29
Aklıma bişi geldi,acaba enişte Edayı zora sokarsa Edirneye gidiyoruz diye baskı yaparsa,bizimkiler nişanlandıklarını açıklarlarmıki ? Düşünsenize Oğuzun halini
allala ya allala kimi götürüyorsun sen zorla,nişanlım o benim allala ya allala

ggnibsgk
21-12-06, 13:34
Hımm Erginn sanmıyorumm avukatlıktan başak bi ortak yanımız yok yanii gerçi ben de daha avukat falan diilim:img-hyste Oğuz'la daha çok ortak yanımız var bak mesela az önce sinir küpüydüm şimdi neşeden yerimde duramıyorumm Aynı Oğuz "dengesiz bu dengesizz"

Bu arada metu86 Eda yla Oğuz'un basılması süperr,çok komik olur ama olmaz gibi çünkü o zaman Seda Abla'yı da kendi cephemizden kaybederiz evlenmeleri yerine Edirne'ye dönmesini tercih eder çünkü!Timur olabilir ama hem daha kolay kandırılır hem de ağzından kaçırmasın diye çeşitli çabalar görebiliriz veee..Accayip eğlenceli olurr:img-hyste :img-hyste
Neyse ben çıkıyorumm dişçimle randevum var ben yoğun bi insanımm:img-hyste :img-pilot :img-hyste :img-pilot :img-hyste

Hoşçakalın iyi eğlenceler inşallah geldiğimde özet gelmiş olurbyebyebyebye

bugra9
21-12-06, 13:36
Herkese Selamlar...
Ne güzel yorumlar gelmiş böyle,Hemde bu saatte...Hepsini zevkle okudum...Şimdi İki Aile Ailesinden kısa notlar yapayim...

Emrah...Bu ne güzel bir anlatmadır böyle...Zevkle okudum her cümleni...İçinekileri ve içimizdekileri ne güzel cümlelere dökmüşsün böyle...Kutluyorum seni...Ve 1.Bölümdeki çok güzel bir ayrıntıyı bizimle paylaşmışsın...Ben zamanında o sahneyi şöyle yorumladım...Üçümüzün hayatı kesişecek...Oğuz Eda'ya Aşkı ile sırılsıklam Edecek ve Feritte bu olaylarla araba çarpmışa döncek...(Tabiki onada Aşk çarpacak)...Sonuçta ortada...

Sami...Sende güzel bir soru sormuşsun...Ama zor bir soru...Ben biraz genel olacak ama cevaplayayim...Oğuzdan merhametimi,Eda'dan inatçılığımı,Feritten cinliğimi,çocuklardan sıcaklığımı ve Köşktende sevgimi aldım...
Sorun için tekrar teşekkürler...

Ve Özetimiz hala gelmedi...Bugün eve gelirken yolda aklıma birşey geldi...Görüyorsunuz İki Aile düşünme saatleri ve yerleri her yere uygun...Zaman ve mekan önemli değil yani...Acaba Eda ile Oğuz Enişte Yüksel bey ile Seda Hanımı durdurmak için,susturmak için Evlendiklerini söyleyebilirlermi...?...Ama daha çocuklardan gizlediklerini,uygun zamanı beklediklerini...Aklıma bu yalan geldi benim...Yoksa bu adamın köşkten gideceği yok...Yapışıp kalacak Eda'yı almadan....

GizemliSahne
21-12-06, 13:42
Hımm Erginn sanmıyorumm avukatlıktan başak bi ortak yanımız yok yanii gerçi ben de daha avukat falan diilim:img-hyste Oğuz'la daha çok ortak yanımız var bak mesela az önce sinir küpüydüm şimdi neşeden yerimde duramıyorumm Aynı Oğuz "dengesiz bu dengesizz"

Bu arada metu86 Eda yla Oğuz'un basılması süperr,çok komik olur ama olmaz gibi çünkü o zaman Seda Abla'yı da kendi cephemizden kaybederiz evlenmeleri yerine Edirne'ye dönmesini tercih eder çünkü!Timur olabilir ama hem daha kolay kandırılır hem de ağzından kaçırmasın diye çeşitli çabalar görebiliriz veee..Accayip eğlenceli olurr

Hoşçakalın iyi eğlenceler inşallah geldiğimde özet gelmiş olurbyebyebyebye

yok yaw yakalanmazlar herhalde, sadece kapı çalınca Eda ve Oğuz'un telaşlarını izlemek acayip eğlenceli olur valla.. gülmekten ölürüz aşk adamı ne hallere düşürüyor diye.. :img-hyste bekliyoruz böyle bir sahne daha sonra ki bölümlerde... :happy0064

GizemliSahne
21-12-06, 13:46
Aklıma bişi geldi,acaba enişte Edayı zora sokarsa Edirneye gidiyoruz diye baskı yaparsa,bizimkiler nişanlandıklarını açıklarlarmıki ? Düşünsenize Oğuzun halini
allala ya allala kimi götürüyorsun sen zorla,nişanlım o benim allala ya allala

%99 öyle kurtulacaklar enişteden ama bunu açıklamak biraz zaman alır, ee biraz uğraştırması lazım eniştenin.. hemen öyle tatlıya bağlanmaz sanırım.. sonunda böyle bir şey olduğunu ama çocuklara daha söyleyemeyeceklerini açıklarlar... açıklayınca da komik sahneler gelir.. enişte'nin Oğuz'u süzmeler falan... damat moduna sokacak iyice Oğuz'u.. Oğuz kasılacak ve Eda'ya tripler, bu ne ya bu yaştan sonra alla allah yaw diye.. :img-hyste

bytepoem
21-12-06, 13:55
Cidden güzel bir şey olabilir gelecek bölüme, artık içimemi doğdu ne :), Oğuz'un canına tak eder, hazır enişte abla burada diyerek dalar konuya, çocuklarada söyler, Eda'yı da Allah'ın emriyle ister kendisine. Eeee verirler artık mecburen... Bayağı iyi komedi sahneleri çıkar buradan, çok komik olur çokkk.

GizemliSahne
21-12-06, 14:05
Cidden güzel bir şey olabilir gelecek bölüme, artık içimemi doğdu ne :), Oğuz'un canına tak eder, hazır enişte abla burada diyerek dalar konuya, çocuklarada söyler, Eda'yı da Allah'ın emriyle ister kendisine. Eeee verirler artık mecburen... Bayağı iyi komedi sahneleri çıkar buradan, çok komik olur çokkk.

valla ister istemesine de, çocuklara biraz zor söylerler bence... :img-yes: baksana 'yok evlilik teklifi' dedi resmen EFE :) bence alıştırma programlarını uygulamaya koyacaklar.. tabi yine gülmekten öleceğiz... ama en çok şu mutfaktaki eşyaları teke indirme olayını nasıl açıklayacaklar çocuklara,ne sebep gösterecekler onu merak ediyorum.. :img-pilot baksana bu sebebi bile açıklamak zorken evlilik teklifini açıklamak.... :) allah kolaylık versin tatlı aşıklarımıza :img-hyste

HBERTH
21-12-06, 14:52
neden Ferit?...çünkü bizim gibi Fenerli...bunu unutmuştum :D
en önemlisi bu tabi ;)
Buğra sende Ferit'i seçmeliydin...Adanalı sonuçta....
ama soruyu genel cevaplamışsın...oda güzel...

Sami eğer Oğuz Eda'yı eniştesinden istese...verir mi sence/sizce?

yok özet bugün gelmeyecek...:(

lorelai
21-12-06, 15:01
bence enişteye olayı anlatıcaklar ve adamda edirne'ye(buraya) götürmekten avzgeçicek ama biraz uğraştırır

_seboist_s
21-12-06, 15:26
Selam arkadaşlar...
aaa özetimiz gelmemiş yaa hala alla alaaa bende bi heycan geldim baktım falan:( neyse artıkk... Yarına kaldı herhalde. ay oda bi zaman tuttursa artık oyuncak mıyız biz canım aaa... Düşündümde keşkje bugün fragman gelse ehehe nası olur ama:D

Arkadaşlar ne güzel yorumlar gelmiş sizden ellerinize sağlık hepinizin. Off buaralar ağız tadıyla yorum yazamıyorum noldu bana böyle:( (fark etmişsinizdir) ayy söz haftaya kendime çeki düzen vericeğimmm!

Şimdi aranızdan bazıları diycekki bu yorum ne böyle biz başka bişey bekliyorduk:img-blush O beklediğiniz şeyde gelir cnm aaa:D (İnşallah :img-hyste )

HBERTH
21-12-06, 15:29
<