Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
ŞULE; inan yorumunu keyifle okudum.umarım fragmanı yakalarsın cnm..
NURAY; teşekkürler yorumun için. walla beğenmenize çok sevindim:):)
ve işte size bir haber daha benden; biraz önce gazetelere bakıyordum. ne göriyim. BUĞRA' nın yazısı var..:):)
MİLLİYET GAZETESİ: TELEVİZYON EKİNDE; SÖZ OKURUN BÖLÜMÜNDE;
İŞTE BUĞRA BEYİN yazısı;
Kaliteli dizide var
Televizyonun kirlendiğini ve bozulduğunu söyleyenlere İKİ AİLE dizisini izlemelerini tavsiye ederim.Ekranda tam istediğimiz tarzda bir dizi var.Sıcak aile ilişkilerini,kaybolmaya başlayan değerlerimizi anlatıyor.Ama bu sıcacık dizi hiçbir köşe yazarımız tarafından yorumlanmıyor.Adeta görmezden geliniyor.
ben de gördüm fragmanı ama tam değil.eda'nın eniştesi esip gürlüyordu.ona noluyorsa.:icon_whis koskoca kadın, kurulu düzenini bırakıp seninle edirne'ye mi gelecek.oldu başka bir arzun.:fighting2 eda enişte konuşurken korkmuş bir şekilde dinliyordu.oğuz'la mutfak muhabbetleri devam yine.:img-in_lo damla'yla eda'nın araları bu bölümde pek iyi değil galiba.bir yerde alişveriş yapıyorlar eda ödemek isterken, damla kredi kartını uzatıyor yanlış anlamadıysam.demek bu bölümde soğuk savaş başlıyor.safiye'ye kına gecesi yapıyorlardı.:img-hyste
artık fragmanı görenler çoğalıyor...sende görmüşsün...tam değil ama yinede fikirlerini burda paylaştığın için sağol...
haklısın Eda çocuk değil ki ona Edirneye geleceksin diyecek kendin ne sanıyorsa...Eda'nın babası vefat ettilten sonra ona kalmış sanki bugün kadar nerdeydi peki...(bu sorunun cevabını da ancak senaristler biliyor...)
neyseki enişte ile Oğuz kanka oluyorlar...endişelenecek birşey yok...Eda Edirneye gitmiyor...nokta!
Damla Eda arasında soğuk savaş başladı dediğin gibi...aman sıcak savaşa dönmesin biran önce araları düzelsin...
Hayri,hoşbuldum!
Haklısın valla Euro Star hiç vermiyoo ama bazen de üst üste veriyoo ben bi kere iki reklam kuşağında üst üste rastlamıştım hem de cuma günü!!Yok yok bu kesin benim şansımm:good: :img-hyste
Doğru valla Damla görgüsüz değil bu arada sağol yani görgüsüzlüğümüzü yüzümüze vurdun biliyoruz zaten aa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu arada artık Alper Düzen olduğuna eminim siz de emin olmak istiyorsanız Ece'nin çektiği şu resimlere bir bakın(Rıza'nın reklamları gibi oldu:img-hyste :img-hyste )
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=9575&page=12
Burcu rica ederim canımm
Ayrıca ben de sana teşekkür ederim Buğra'nın yazısını eklediğin için Ben artık sadece pess diyorum bu kaçıncı yaa!Bravo Buğra:happy0064 :)
ŞULE; inan yorumunu keyifle okudum.umarım fragmanı yakalarsın cnm..
NURAY; teşekkürler yorumun için. walla beğenmenize çok sevindim:):)
ve işte size bir haber daha benden; biraz önce gazetelere bakıyordum. ne göriyim. BUĞRA' nın yazısı var..:):)
MİLLİYET GAZETESİ: TELEVİZYON EKİNDE; SÖZ OKURUN BÖLÜMÜNDE;
İŞTE BUĞRA BEYİN yazısı;
Kaliteli dizide var
Televizyonun kirlendiğini ve bozulduğunu söyleyenlere İKİ AİLE dizisini izlemelerini tavsiye ederim.Ekranda tam istediğimiz tarzda bir dizi var.Sıcak aile ilişkilerini,kaybolmaya başlayan değerlerimizi anlatıyor.Ama bu sıcacık dizi hiçbir
köşe yazarımız tarafından yorumlanmıyor.Adeta görmezden geliniyor.
Burcu tekrar hoşgeldin...Buğra'nın yazısı birkez daha çıkmış gazeteye...alıştık artık...o bizim köşe yazarımız nasıl olsa...
yine çok güzel şeyler söylemiş iki aile hakkında...gerçekten ekranlarda şuan en kaliteli dizilerden birisi olan iki neden tv eleştirmenlerden fark edilmiyor bende anlamıyorum...dizinin kalitesi ortadayken...köşe yazarlar da bunu anlasın artık...ve yorumlasın...
haber için sağol Burcu...
artık fragmanı görenler çoğalıyor...sende görmüşsün...tam değil ama yinede fikirlerini burda paylaştığın için sağol...
haklısın Eda çocuk değil ki ona Edirneye geleceksin diyecek kendin ne sanıyorsa...Eda'nın babası vefat ettilten sonra ona kalmış sanki bugün kadar nerdeydi peki...(bu sorunun cevabını da ancak senaristler biliyor...)
neyseki enişte ile Oğuz kanka oluyorlar...endişelenecek birşey yok...Eda Edirneye gitmiyor...nokta!
Damla Eda arasında soğuk savaş başladı dediğin gibi...aman sıcak savaşa dönmesin biran önce araları düzelsin...
evet enişteye noluyor ki dimi.:img-grin2 babası ona emanet ettiyse kızın paraya ihtiyacı olduğunda ortaya çıksaydı.geç kaldı maalesef.:icon_whis
enişteyle oğuz kanka mı oluyor yahu.:img-fear2 orayı kaçırmışım ben.eee oğuz'la olmasında kimle olsun.dünya tatlısı adam.ondan iyi damat mı bulacak.:img-hyste
damla eda savaşı çok uzun sürmez bence.damla ferit'le ilişkisinde eda'dan yardım görebilir.bu da onu eda'ya yaklaştırır.bakalım nolacak.:img-icecr
Tekrar slm;
HAYRİ;NURAY Rica ederim nedemek. bende bazı tv eleştirmenlerin yazılarına hergün bakıyorum acaba iki aileyle ilgili bir şey varmı diye.nerde ama bizim dizimizle ilgili yorum yok hiç...
bir görmeyen ben kaldım ben de reklam avındayım şu an:happy0064
fame_star sana katılıyorum abuk subuk diziler sitenin baş sayfasında bizim dizimiz hala ana sayfada deil... çok bozuluyorum bu duruma:sad53: hala sesimizi duyuramadık mı biz?????
evet enişteye noluyor ki dimi.:img-grin2 babası ona emanet ettiyse kızın paraya ihtiyacı olduğunda ortaya çıksaydı.geç kaldı maalesef.:icon_whis
enişteyle oğuz kanka mı oluyor yahu.:img-fear2 orayı kaçırmışım ben.eee oğuz'la olmasında kimle olsun.dünya tatlısı adam.ondan iyi damat mı bulacak.:img-hyste
damla eda savaşı çok uzun sürmez bence.damla ferit'le ilişkisinde eda'dan yardım görebilir.bu da onu eda'ya yaklaştırır.bakalım nolacak.:img-icecr
''baban seni bana emanet etti...bizi rezil edecek birşey yaptıysan yemin ederim seni affetmem'' (böyle miyidi bilmiyorum...)
ama artık bunu unuttu gitti...gerçekten Oğuzla çok iyi bir damat buldu...yakında ''verdim gitti'' laflarını duyacağız...(bilmeyenler için tabiki Eda'yı)
Eda'ya artık ne para nede ona bakacak bir enişte ve abla lazım...kocası ona bakacak hemde seve seve...
Damla hakkında...bencede Feritle olan ilişkisi bu durumda Damlayı doğru yola getirebilir...bakalım...
Nuray resimlere baktım...sağol söylediğin için...
BeyazGelincik1980 23-12-06, 16:29 herkes fragmani görmüs bir biz kaldik görmeyen, hayri ve ben :icon_cry: .
fragmani anlatan arkadaslara binlerce kez tesekkürler. hele burcu harika anlatmis, izlemis kadar oldum, en ince ayrintisina kadar. ayrica burcu bugra'nin yazsini ekledigin icin cok tesekkürler. ben bugra'ya ne diyeyimki, helal olsun ona vallahi, dizimize nasilda sahip cikiyor. hele yazdiklari muhtesem, artik ben de görsün istiyorum köse yazarlari bu güzelim diziyi yahu. (bu arada bugra kac gündür yok, nerede acaba?).
sule, sen de objektiv davranmissin benim gibi "en güzel eda iste" :img-wink:. tesekkürler destegin icin. ayrica destegede gerek yok zaten acik farkla eda ablamiz birinci, HOLLEY :happy0064. son yazdigin yaziya da deginmek istiyorum. "öpücükle" ilgili. köskde zaten bir enisteyle seda abla eksikti, onlarda geldi tam oldu, simdi gerisini oguz düsünsün artik, eda'yi nasil öper, nasil sarilir...gerci fragman anlatimlarina bakilirs 2 kere arka arkaya öpüyormus ama "yanaktan", hehe, az kalsin safise yakalaniyorlarmis, sans iste :img-hyste
herkes fragmani görmüs bir biz kaldik görmeyen, hayri ve ben :icon_cry: .
fragmani anlatan arkadaslara binlerce kez tesekkürler. hele burcu harika anlatmis, izlemis kadar oldum, en ince ayrintisina kadar. ayrica burcu bugra'nin yazsini ekledigin icin cok tesekkürler. ben bugra'ya ne diyeyimki, helal olsun ona vallahi, dizimize nasilda sahip cikiyor. hele yazdiklari muhtesem, artik ben de görsün istiyorum köse yazarlari bu güzelim diziyi yahu. (bu arada bugra kac gündür yok, nerede acaba?).
sule, sen de objektiv davranmissin benim gibi "en güzel eda iste" :img-wink:. tesekkürler destegin icin. ayrica destegede gerek yok zaten acik farkla eda ablamiz birinci, HOLLEY :happy0064. son yazdigin yaziya da deginmek istiyorum. "öpücükle" ilgili. köskde zaten bir enisteyle seda abla eksikti, onlarda geldi tam oldu, simdi gerisini oguz düsünsün artik, eda'yi nasil öper, nasil sarilir...gerci fragman anlatimlarina bakilirs 2 kere arka arkaya öpüyormus ama "yanaktan", hehe, az kalsin safise yakalaniyorlarmis, sans iste :img-hyste
bende görmedim fragmanı:sad53:
''baban seni bana emanet etti...bizi rezil edecek birşey yaptıysan yemin ederim seni affetmem'' (böyle miyidi bilmiyorum...)
ama artık bunu unuttu gitti...gerçekten Oğuzla çok iyi bir damat buldu...yakında ''verdim gitti'' laflarını duyacağız...(bilmeyenler için tabiki Eda'yı)
Eda'ya artık ne para nede ona bakacak bir enişte ve abla lazım...kocası ona bakacak hemde seve seve...
Damla hakkında...bencede Feritle olan ilişkisi bu durumda Damlayı doğru yola getirebilir...bakalım...
Nuray resimlere baktım...sağol söylediğin için...
"Verdim gitti" lafını bu kadar yakında duyar mıyız bilmiyorum yani bence biraz inatçı çıkacak enişte Hatta Oğuz'dan bile daha zor verebilir kızımızı,yani bu kadar iyi arkadaş olmaları herhalde Eda'nın peşinde olmadığını düşündüğü içindir (Ferit'in işinin etkisini unutmamak lazım tabi ama:img-hyste )
Eğer Eda'yla evlenmek istediğini öğrenirse cıngar çıkarmak mecburiyetinde kalabilir:img-hyste
Ferit'le olan ilişkisinin yanında bence Sabu'yla olmayan ilişkisi de Damla'yı Eda'ya yakınlaştıracak :img-wink:
Resimler için de rica ederimm Ece'ye de teşekkür ediyim ben o zman:img-yes:
Ben şimdilik çıkıyorum daha sonra görüşürüz Hepinize iyi yorumlar Nilgün de geldi tüh beraber coşturamıyoruz Nilgün yaa!Baksana Hayri'nin içine dert olmuşş:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ama dur yine de yazdıklarına yorum yazıyım bek içimde kalmasınnValla ben artık Oğuz'un Eda'yı öpebilmek için komplolar hazırlamaya başlıcağnı düşünüyorumm zaten bu bölümden gözlüklerle falan ajanımsı bi tavır kapmış artık öbür bölüm ben evdekileri çıkarmak için bi bombalı saldırı falan bekliyorum gaz bombası da olabilir.:img-hyste
Ay neyse ben çıktımm byebyebye
herkes fragmani görmüs bir biz kaldik görmeyen, hayri ve ben :icon_cry: .
Nilgün hoşgeldin...
dün gece dayanamadın....uykuya yeni düştün sanırım...
şimdi yeni güçle devam...
valla nasıl söylesem sende görmemişsin rahat oldum...çünkü bir ara bakmamıştım...belki tam o anda kaçırdım düşünmüştüm...galiba öyle değil...sende daha denk gelmediğine göre...
haklısın Buğra kaç gündür yok ortalarda...bende bilmiyorum ne olduğunu herhalde interletle ilgili bir sorun var...ama sağolsun...gazetelerde yazıları çıkıyor...
diğer konuya birşey demiyecem şimdi...sizinle(sen ve Şule) uğraşacak vaktım yok...Eda Eda Eda yeter artık...bende beğeniyordum Edayı...ama o kadar çok tekrarladınız ki...artık fikirimi geri çevirmeyi düşünmeye başladım...
Damla 1.! :D
merak etme Nilgün onları dudaktanda öpecek Oğuz...belki bizim düşündüğümüzden daha yakın...;)
kissorkill 23-12-06, 16:38 bu haftaki fragmnı göremedim ama bayram günü ile ilgiili bişi sölücem . işallah o bölümgeçen bayram gii olurr ne güzeldi bütün iki aile oyuncuları bir arada
Herkese iyi akşamlar,
Valla herkes fragmandan bir sürü şey çıkarmış, galiba bir tek bana garip geldi fragman :( Sanki çok sahne göstermek istenmiş bu yüzden hiç üstünde durmadan 2-3 saniyede geçmiş gibi geldi her sahne, o yüzden tam bilgi vermiyor, neredeeee eski fragmanlar.... Neyse belkide bu hafta özetimiz inanılmaz geniş ve netti o yüzden bana fragman öyle geldi.
Buğra tebrikler, her hafta bir yazın çıkıyor.İki ailenin fahri basın ateşesi oluyorsun bu durumda. :)
Hayri, destekliyorum Damla o kadar kaba değildir, sadece sertce kredi kartını uzatıyor ama evde Eda okşarken kesin bir laflar ediyor gibi, arkası dönük anlaşılmıyor ama var birşeyler. Daha önce söyledim, tahminim kına gecesinde bir olay patlayacak, ya Damla laf edecek ya ilişkiyi bilenler pot kıracak, tatsız bir ortam oluşacak. Benim tatsız olayım budur ama bölüm sonu bu olmaz. Söylediğiniz gibi zaten Damla patlaması gecikmişti, patlamaya başladı ya artık senaristlerimiz yumuşatma çabasına başlar, bir kaç bölüm sonra hallederler sanki. Eda, Damla'ya bir konuda çok yardım edecek, nedir valla bilmiyorum Ferit ile ilgili konu olur, Sabutay'la olur. Oğuz'da konuşacak artık Damla'yla ciddi ciddi ve Damla eski günlerine dönüp Eda'yı inanılmaz sevecek, zaten seviyor sadece sinir durumda şu anda.
Bölüm sonuysa özette de, fragmanda da yok gibi. Geçen haftaya damgasını abla&enişte vurdu, oldukca önemli olaydı ve bölüm sonu da oldu ama ne özette ne fragmanda yoktu. Yeni yönetmenimizin taktiği, bu haftada süpriz bir şeyler var bölüm sonunda. Ben derim ki artık bölüm sonu Yaman'ın velayet davasıdır. Çünkü avukata gittiğini biliyoruz geçen bölüm ve ne özette ne fragmanda var, çıkar artık bu hafta süpriz paketinden.
Hehehehe, artık yeni formulumuz şudur: Bir hafta önce başlayan ve özette&fragmanda olmayan olay süprizimiz ve bölüm sonumuzdur. Deneyelim bakalım bu hafta tutacak mı?
"Verdim gitti" lafını bu kadar yakında duyar mıyız bilmiyorum yani bence biraz inatçı çıkacak enişte Hatta Oğuz'dan bile daha zor verebilir kızımızı,yani bu kadar iyi arkadaş olmaları herhalde Eda'nın peşinde olmadığını düşündüğü içindir (Ferit'in işinin etkisini unutmamak lazım tabi ama )
Eğer Eda'yla evlenmek istediğini öğrenirse cıngar çıkarmak mecburiyetinde kalabilir:
Ferit'le olan ilişkisinin yanında bence Sabu'yla olmayan ilişkisi de Damla'yı Eda'ya yakınlaştıracak
Resimler için de rica ederimm Ece'ye de teşekkür ediyim ben o zman:img-yes:
Ben şimdilik çıkıyorum daha sonra görüşürüz Hepinize iyi yorumlar Nilgün de geldi tüh beraber coşturamıyoruz Nilgün yaa!Baksana Hayri'nin içine dert olmuşş:img-hyste
Ama dur yine de yazdıklarına yorum yazıyım bek içimde kalmasınnValla ben artık Oğuz'un Eda'yı öpebilmek için komplolar hazırlamaya başlıcağnı düşünüyorumm zaten bu bölümden gözlüklerle falan ajanımsı bi tavır kapmış artık öbür bölüm ben evdekileri çıkarmak için bi bombalı saldırı falan bekliyorum gaz bombası da olabilir.:img-hyste
Ay neyse ben çıktımm byebyebye
haklısın Nuray...Eda ve Oğuz'un aşkından henüz haberi yok...o yüzden şimdilik sorun çıkartmıyor...evlenmek istedikleri öğrendiği anda bu durum tamamen değişebilir...ama zaman geçtikce onlarda Oğuzu sevecekler onun iyi kalplı ve Edaya iyi bakacak biri olduğunu görecekler...gerisi kolay...verdim gitti...
Ferit'le olan ilişkisinin yanında bence Sabu'yla olmayan ilişkisi de Damla'yı Eda'ya yakınlaştıracak :img-wink:
biraz garip bir cümle oldu ama ne demek istediğini anladım galiba...haklısın...
resimler için bende Ece'ye teşekkür edeyim bare...bu arada bir ümit belki İki Aile'nin fragmanını da çekmiş...
yuh sana Nuray...Nilgünle beni sinir etmek mi istiyorsun...hiç yakıştıramadım...
ve yine Nurayın meşur uçma anlarından birini gördük...''gaz bombası''...ne diyim son anda güldürdün...:img-hyste :img-hyste
neyse...iyi akşamlar sana...bye bye
Herkese iyi akşamlar,
Valla herkes fragmandan bir sürü şey çıkarmış, galiba bir tek bana garip geldi fragman :( Sanki çok sahne göstermek istenmiş bu yüzden hiç üstünde durmadan 2-3 saniyede geçmiş gibi geldi her sahne, o yüzden tam bilgi vermiyor, neredeeee eski fragmanlar.... Neyse belkide bu hafta özetimiz inanılmaz geniş ve netti o yüzden bana fragman öyle geldi.
Buğra tebrikler, her hafta bir yazın çıkıyor.İki ailenin fahri basın ateşesi oluyorsun bu durumda. :)
Hayri, destekliyorum Damla o kadar kaba değildir, sadece sertce kredi kartını uzatıyor ama evde Eda okşarken kesin bir laflar ediyor gibi, arkası dönük anlaşılmıyor ama var birşeyler. Daha önce söyledim, tahminim kına gecesinde bir olay patlayacak, ya Damla laf edecek ya ilişkiyi bilenler pot kıracak, tatsız bir ortam oluşacak. Benim tatsız olayım budur ama bölüm sonu bu olmaz. Söylediğiniz gibi zaten Damla patlaması gecikmişti, patlamaya başladı ya artık senaristlerimiz yumuşatma çabasına başlar, bir kaç bölüm sonra hallederler sanki. Eda, Damla'ya bir konuda çok yardım edecek, nedir valla bilmiyorum Ferit ile ilgili konu olur, Sabutay'la olur. Oğuz'da konuşacak artık Damla'yla ciddi ciddi ve Damla eski günlerine dönüp Eda'yı inanılmaz sevecek, zaten seviyor sadece sinir durumda şu anda.
Bölüm sonuysa özette de, fragmanda da yok gibi. Geçen haftaya damgasını abla&enişte vurdu, oldukca önemli olaydı ve bölüm sonu da oldu ama ne özette ne fragmanda yoktu. Yeni yönetmenimizin taktiği, bu haftada süpriz bir şeyler var bölüm sonunda. Ben derim ki artık bölüm sonu Yaman'ın velayet davasıdır. Çünkü avukata gittiğini biliyoruz geçen bölüm ve ne özette ne fragmanda var, çıkar artık bu hafta süpriz paketinden.
Hehehehe, artık yeni formulumuz şudur: Bir hafta önce başlayan ve özette&fragmanda olmayan olay süprizimiz ve bölüm sonumuzdur. Deneyelim bakalım bu hafta tutacak mı?
Sami selam...
ilk önce beni desteklediğin için çok sağol...seni gittikçe daha çok seviyorum...Nilgün ve Nuray ve diğer Eda fanatiklere karşı çıkalım...aa sen öbür konu hakkında destekledin ama neyse...güzellik konusunda da benimle aynı fikirdesin bildiğim kadarıyla...
yorumun kısa özetlersem tatsız olayın Damla ile ilgili olacağını...bölüm sonu olmayacağını...bu hafta velayet davasının bölüm sonu olacağını düşüniyorsun...aynı bende...hatta dün söylemiştim galiba...
yeni formülünü de kısaltsam...İKİ AİLE= bir bölüm önceki olay=sürpriz=bölüm sonu...olur...yalnış anlamadıysam...
bakalım haklı çıkacakmıyız...
Nilgün; rica ederim cnm:)
bu arada aslında fragman karışık değil ama hep aynı sahnelerin üstünde yoğunlaşılmış.mesela eniştelerin geldiği akşam çok sık bir şekilde gösterilmiş. ve bir o sahneyi göstriyolar sonra ertesi günkü görüntüler yine tekrar geceye dönmeleri belki ondan senin kafanı karıştırmış olabilir SAMİ..
bence fragman sonu kına gecesi bittikten sonra sabah olucak,herşey yolunda güzel gidiyor ve sabah kapı çalınıyor edayı kapıyı açıyor ve velayet davası kağıdı
yada;
yine aynı şekilde kına gecesi bitiyor.herşey yolunda eda ve damlanın o kapıdaki konuşmasıyla bitiyor. eda damlayı seviyor ama damla öyle laflar edip arkasını dönüp gidiyor ve eda şok bir şekilde kalıyor.. birde belki onların o konuşmasını biri duymuş olabilir mesela safiye....
Merhaba...
Fragman izlenmiş tabi ben yine izleyemedim maalesef.Anlattığınıza göre çok güzel bir bölüm bizleri(pardon ya bizleri dedim sizleri bizleri grubuna bende giriyorum ne hakkıma ne kadar her dediğim yanlış anlaşılsada)Neyse çok mutlu oldum fragmanımız yayınlanmış.
Artık pazartesi olsun ya ;)
forumda eda ve damla arasında bir çekişme mi var acaba?ben pek okuyamıyorum da sorayım dedim.hani benim de favorim var da.:img-blush
Sami selam...
ilk önce beni desteklediğin için çok sağol...seni gittikçe daha çok seviyorum...Nilgün ve Nuray ve diğer Eda fanatiklere karşı çıkalım...aa sen öbür konu hakkında destekledin ama neyse...güzellik konusunda da benimle aynı fikirdesin bildiğim kadarıyla...
Hayri, Damla konusunda her zaman, her konu için arkandayım, tabii Eda'ya lafımız yok asla ama Damla Damla'dır işte.... Bu arada Gomeda'nın cd'leri çıktı haberin olsun, senin oralarda çıktıysa edin mutlaka, seyrettim, Bahar Yanılmaz çok iyi. Kızıl kızıl yine eskisi gibi.
Formül ise doğru ama ufak bir ekleme, yeni fragman ve özette hiç geçmeyecek bölüm sonumuz. Toparlarsak;
İKİ AİLE= özet ve fragmanda geçmeyen bir bölüm önceki olay=sürpriz=bölüm sonu.
BeyazGelincik1980 23-12-06, 17:16 tüh nuray cikmisin, neyse sen gel cosariz. dün seni cok andik hayri'le okumussundur herhalde.
enistenin eda'yi oguz'a hemen vereceginden bende emin degilim. simdi bu bölümlük iyi anlasiyorlar. senin de dedigin gibi isle ilgili iyi anlasiyorlardir, eger eda'nin oguz'la olan ask iliskinsi duyarsa, yandi gülüm keten helva :img-hyste. belki eda'nin isi safis'den de zor olacak, kiz verme konusunda :img-hyste. tabi eda'yi isteme gibi bir durum olursa. ama olur olur bal gibi olur. o zamana kadar eniste köskde dururmu :img-fie:.
su komplo isini sevdim nuray. bencede yapacak artik oguz abimiz komplo teorileri. canina tak eder herhelde yakinda. aman nuray milleti evden cikarma operasyonu yapmasin. tam öpecekten yine pat diye birisi gelir. bence oguz komplo teorilerini disari dogru yöneltsin...:img-wink:
forumda eda ve damla arasında bir çekişme mi var acaba?ben pek okuyamıyorum da sorayım dedim.hani benim de favorim var da.:img-blush
Var valla aslı30, güzellik, tatlılık açısından ufak bir gruplaşma var. Esasında hem Damla, hem Eda'yı beğeniyor herkes, ama illa birini seç deyince özellikle kızlar Eda cephesini oluştururdu, Hayri arkadaşımız Damla hayranı grubun lideri oldu. Bende bir Damla hayranı olarak bu kadar zaman susup içime atarken fırsat bu fırsattır deyip Hayri'ye destek oldum. Budur olay...
Var valla aslı30, güzellik, tatlılık açısından ufak bir gruplaşma var. Esasında hem Damla, hem Eda'yı beğeniyor herkes, ama illa birini seç deyince özellikle kızlar Eda cephesini oluştururdu, Hayri arkadaşımız Damla hayranı grubun lideri oldu. Bende bir Damla hayranı olarak bu kadar zaman susup içime atarken fırsat bu fırsattır deyip Hayri'ye destek oldum. Budur olay...
eda varken damla'nın esamesi okunmaz.sofaşimdi damla hayranları atmasın beni forumdan.:img-hyste benim biraz sinirime dokunuyor damla.soğuk biri fazla ciddi.:icon_whis
eda varken damla'nın esamesi okunmaz.sofaşimdi damla hayranları atmasın beni forumdan.:img-hyste benim biraz sinirime dokunuyor damla.soğuk biri fazla ciddi.:icon_whis
Yok canım atmaz kimse, Bazıları sıcak sever demekki bazılarıda soğuk sever. Yalnız o inanılmaz gülüşüyle nasıl soğuk oluyor anlamadım? Belki dizide son zamanlarda soğuk, ciddi durması gerek o yüzdendir.
sana katılıyorum. ne bilim hakikaten çokk soğuk duruo damla. ferittte aksine çok şeker ben ferit sayesinde seviyorum onu:img-blush
Sami çok sağol...durumu aslı30'a da çok iyi anlatmışsın...ama arkadaşlar beni fazla ciddiyete almayın...beni tanımayanlar için şaka yapıyorum...Eda da çok güzel...ama ben Damla hayran grubun lideri olarak(Sami süper:) Damla savunmalıyım...bunu anlıyorsunuz değil mi :D
Gomeda filmi de en kısa zamanda indirecem...haber için sağol...
formülü de düzelttin tamadır şimdi...
BeyazGelincik1980 23-12-06, 17:34 asli30 simdi senin soruna ben cevap yazacaktim ama sami cevaplasmis bile. bu konu hakkinda esas dün hayri`yle birazcik olasada atistik, bu atisma tatli tatlidi, sakin yanlis anlasilmasin.
ben simdiye kadar damla'ya cirkin, hic güzel degil gibi laflar etmedin. aksine güzel bir kiz. senin de dedigin gibi ben de cok kiziyorum ona hemde cok :icon_twis. sinir bozucu, davranislari, hareketleri var, bu hareketlerde/davranislarda genellikle eda'ya karsi sergileniliyor. nerde ilk bölümlerdeki damla, nerde simdi ki damla. neyse zaten bir kac bölüm sonra damla'nin düzelecegini farzederek, damlayi'da seviyorum.
eee tabi ben bir iclal aydin hayrani oldgum icin tabiki eda'yi hem güzel hemde desdek verecegim, bu konuda objektiv olamam !!! :img-wink: burdaki cogunlukda zaten iclal aydin hastasidir...iclal ablam (eda) bir tane :good:
Yok canım atmaz kimse, Bazıları sıcak sever demekki bazılarıda soğuk sever. Yalnız o inanılmaz gülüşüyle nasıl soğuk oluyor anlamadım? Belki dizide son zamanlarda soğuk, ciddi durması gerek o yüzdendir.
hıı evet gülüyor dimi arada.:img-blush evet ferit'le olunca daha çok.:img-in_lo haksızlık etmeyeyim şimdi.:img-grin2 gerçekten de bu aralar fazla dertli kız.gülmez tabi haklısın.:img-yes:
işte bende bunu demek istiyordum...Damla'ya taktığım nedeni o sıcacık gülüşü...insanı aydınlatıyor resmen...
ilk bölümlerde hatirlarsanız Ferit ile aşkları yeni başlarken o zamandan beri Damla diyorum...
ama artık bu konu fazla uzadı bence...esas konuya dönelim...
aslı30 ne atması...herkesin fikirine saygı duyuyorum...
Nilgünle de çok iyi anlaşıyoruz...dimi :D
neyse arkadaşlar şimdilik çıkıyorum...size iyi yorumlar... bye bye
bana aslı diyebilirsiniz.ben de iclal aydın hastasıyım.bir zamanlar gülümse diye bir dergi çıkarıyordu.hiç kaçırmazdım.bırakınca çok üzülmüştüm.ben de eda tarafındayım.beni de yazın o tarafa.damla'cılar korkun bizden.(şaka yapıyorum alınmayın sakın)
Arkadaşlar forumu biraz hareketlendirelim dimi?:happy0064 [B]şu ana kadar izlediğiniz en romantik sahne neydi?[B/]
Arkadaşlar forumu biraz hareketlendirelim dimi?:happy0064 [B]şu ana kadar izlediğiniz en romantik sahne neydi?[B/]
romantik mi bilmiyorum ama sünnet düğününde eda ile kocası dans ederken oğuz'un onları seyretmesi ve sonra kalkıp gitmesi.bu sahne güzeldi.:good: daha çok var ama ilk bu geldi aklıma.
aaaaa ben de edacıyım beni unutmayın sakın:happy0064
BEnim en romantik bulduğum sahneler
1- edayla oğuz un mutfakta gece buluştuğu sahne
2_dans sahneleri
3-gece yaptıkları telefon görüşmeleri
daha çokkk var ama:happy0064
Valla çoookk eskilerde kaldı, ama bölümünü bile unutmam, bölüm 13.
Belki dizimizdeki romantizmin ilk adımları olduğundan ilk göz ağrısı gibi birşey oldu bende :) 26.Bölüm bitti ya, tam yarısındaymış benim bölüm...
Eda'nın Edirne'ye dönmeden önceki gece Oğuz'la bahçede yaptıkları konuşma ve neredeyse öpüşme inanılmaz replikler ve oyun gücüydü. Birbirlerine duygularını açıkca söylemeselerde artık belli ettikleri bir andı. Çok önemli bir bölüm 13.bölüm dizimiz için, birbirlerine duygularının kendi içlerinde farkettikleri (hiç unutmam ikiside kendi yemek masalarında düşündüler birbirlerini ilk kez) ve ilk kez duygularını yavaştan birbirlerine belli ettikleri bölüm. Bence o sahnelerdi en romantik sahnelerimiz.
işte bende bunu demek istiyordum...Damla'ya taktığım nedeni o sıcacık gülüşü...insanı aydınlatıyor resmen...
ilk bölümlerde hatirlarsanız Ferit ile aşkları yeni başlarken o zamandan beri Damla diyorum...
ama artık bu konu fazla uzadı bence...esas konuya dönelim...
aslı30 ne atması...herkesin fikirine saygı duyuyorum...
Nilgünle de çok iyi anlaşıyoruz...dimi :D
neyse arkadaşlar şimdilik çıkıyorum...size iyi yorumlar... bye bye
Senin saygı anlayışın buysa özür dilerim
Bunları söylemek gerçektende istemezdim ama kendimi çok aşşalaanmış ve kötü hissetim.Ben Damla'ya 404'ler dediğimde bunu hiçbir ciddiyetle söylemememiştim.Daha önce böyle birşey söylemiştim o anda Nuray'da vardı o da sadece güldü.Sen o zaman hiç böyle birşey söylememiştin.Çünkübelkide o zaman Nuray vardı işin içinde.Bende Damla'yı çok seviyorum,gülüşünü.O anda öylesine söylenmiş birşeydi bu o tabikisw böyle bir gruba giremez.Ama ben tekrar özür diliyorumbenim yorum yazmak ne HAKKIMA.
birtürlü çıkamadım yahu...forumu okuyanlar...gülebilirsiniz şimdi...
neyse kısa bir sıralamayla sorunu cevaplamak istiyorum...
1. 24. Bölümdeki olan dans sahnesi...
2. Mangal partisinin arasında dizide gerçekleşen ilk öpüşme...karakterler Damla ve Ferit...9. Bölüm...
3. benim kahve sahnesi adını koyduğum 16. Bölümdeki öpüşme (ve tokat)....
daha çok var...bu listeye ekleyin isterseniz...
iyi akşamlar...
aşkolsun HAYRİ walla beni unuttun yanii; bende yüzde yüz edacıyım yanii:):)
damlayıda seviyorum ama tabii eda bir başka bu gün eski bölümleri fln izledim(son bölümlerde içten gülmediği için) gerçekten damla çok güzel gülüyor.güldüğü zaman gerçekten banada çok samimi ve içten geliyor ama yinede eda başka:):)
Tabii ki dans dans dans başka ne olabilir tartışmam bileee:happy0064
Güle güle Hayri valla tam ben girdim sen çıkıyosun hee bu kadar olur yani bi tutturamadım şölee ya !Bu arada beni de Edacılara ekleyebilirsin :happy0064
Yalnız Damla gülünce harbi çok güzel ooluyo:love01: :love01:
Bu arada sağol Hayri gülmemize de izin verdinn :img-hyste :img-hyste Ohhh!!
Senin dediğin romantik sahnelerin sonu çok da romantik olmadığı için ben katmamıştım aslında ama tabii ki onlar da çok romantikti
Eğer sonuna bakmadan konuşuosak o zaman ben de senin listeye Eda Edirne'ye gitmeden önce ki gece Eda oğuz konuşmasını ekleyebilirim orası da süperdi:good:
BeyazGelincik1980 23-12-06, 18:13 star deminden beri acik ve nihayet fragmani gördüm. bana cok kisa geldi, hic bir sey anlamadim, ama sizlerin anlatiklarini gözönünde bulundurarak, eda-damla arasinda ipler gercekten bu bölüm kopuyor. eda 2 kez sok yasadi, bakalim ücüncüyü atlatabilecek mi. damla'ya elinle yüzüne dokundugunda ve damla'nin arkasini dönüp gitmesi, benim icimi burkdu.
fragmandan bir sey anliyamdigim icin cok sey yazamadim. zaten arkadaslar sagolsun genis bir sekilde fragmani bizlere özetlediler. ben sadece bu sahnene cok üzülecegim izlerken, bunu simdiden anladim.
en romatik sahneyi sonra daha uzun bir yorumla yazarim.
simdi cikmam gerek, sonra yine görüsürüz daha gün uzun, dün Beyaz vardi bugün de Okan :good:. gece kusu nöbetleri bekliyor iki aile basligini, hehe...
simdilik herkese iyi yorumlar bye
Holliiii fragmanı gördümmmmmmmm:happy0064 :happy0064 :happy0064
ama kısa gibi geldi bana:D oğuz un baştaki gülmesi çok şekerdi:img-in_lo
enişte bey ortalığı yıkıor gene.. bu damla konusu edaın canını fena yakacak...
geldim en önemli noktaya:happy0064
enişteyle ablanın gediği belli olmuş yaniii oğuz önceki böümlerde edayı öperken belinden sarılıodu şimdi öpüp öpüp kaçıo:happy0064 :happy0064
bizim tatlı aşıklara hiç rahat yok valla:D:D
haftaya da yılbaşı bölümü var ben onu daha çokk merak ediyorum güzel şeyler olsa da yeeni yıla iyi girsek:happy0064
Ay gene dağıldı bunlar ya:img-swoon Niye böle oluyı ki ama???
Neyse canım ben de kendim kendime eğlenirim burda:img-hyste Ya şimdi elimde fragman olsa tekrar tekrar izler her sahnesine bişey uydururdum ama yok ne yazık ki umarım yarına birisi çeker yaa:icon_sorr
Neyse şimdi biz yine bölüm sonumuzu bilmiyoruz eminiz bundan artık!Yanlış hatırlamıyorsam Sami'nin hazırladığı formüle dayanarak ortaya attığı velayet davası celbinin bu bölüm Eda'nın eline ulaşmasıı fikri gerçekten mantıklı ben de kesinlikle katılıyorumm!(Bu cümleyi bir solukta okumaya kalkmayın eheueheu)Ama yine ters köşe olucazzz!Acı ama gerçek! Ya ben hakikaten bölüm sonunu çok merak ediyorumm!:img-pilot
Şimdi herhalde bu kına gecesi bölümün sonlarına doğru olucak bunu biliyoruz!Peki bu kına gecesne bi baskın bekliyor muyum?Evet bekliyorumm!Şimdi bu baskın Numan amca tarafından yapılabilir...Ama bu bölüm sonu değil çünkü alın size bir formül daha:
İki Aile'de Bölüm sonu= Eda ve Oğuz
Peki velayet davası olmazsa başka ne olabilir hımm???
Fragmanda da özette de olduğuna göre Damla'yla ilgili bir son da olmaz Damla'nın patlaması olmaz yani Damla patlıycak ama bölüm sonu bu olmıycak acaba diyorum ki???
Bölüm sonlarına doğru Eda'nın Damla'nın yüzünü avcunun içinde tutarken ki konuşmalarından sonra Damla burda babasıyla neler yaşadığını bildiğini söyler ve onları sarmaş dolaş koltukta uyurken gördüğünü söyler ve bunu da hiç duymaması gereken biri duyarsa nası olur kötü olur tabii ki biliyorum ama ihtimal işte tabi bu biraz da olsa fragmanda oluyo ama yine sonu fragmanda olmamış oluyo:img-cool2
Ama bu teorimi hemen şöyle çürütüyorum.
İki Aile'de bir bölüm kötü başlarsa iyi biter ;iyi başlarsa kötü biter!
Canım sıkıldı burda napıyım!!!:img-hyste
Herkese Selamlar...
Kaç gündür aranızda olamadım ve sizleri çok özledim...(Dedemin rahatsızlığından dolayı Ankara yollarına düştük..)...Neyse Dedimin rahatsızlığı burada paylaşaılacak son konu...
Ben yokken neler olmuş neler...Tüm yorumları yine büyük bir zevkle okudum...Aaa Bu arada Burcu Gazetede çıkan yazımı eklediğin için sağol...Ve Güzel yorum yapan arkadaşlarımızda sağolunsunlar...İki Aile Ailesinin Köşe yazarı tam gaz yoluna devam ediyor...(Görüyorsunuz ben olmasamda yazım burada olmuş...)...İki Ailemize dönelim artık...Lafı fazla uzattım...Özeti okudum...(Merak etmeyin aynı şeyleri tekrarlamayacağım...)Ve Fragmanımızıda izledim...Bana Tahir ağanın geldiği bölümün havasını hissettirdi...Yine köşkümüzde karmaşa,telaş,Ve Yalan olacak...Bölümün ne kadar eğlenceli olacağını zaten söylememe bile gerek yok...Bu fazlası ile belli oluyor...Bu bölüm Oğuzun bende şeytan tüyü var lafı iyicene kesinleşecek...Huysuz eniştemizin nasıl erdiğine şahir olacağız...Suya atılmış ilaç gibi eriyecek...Köşkün o sıcacık havası onuda yumuşatacak...Ama köşkte bir türlü yumuşamayanlarda var...Damla...Babasını çok seven ve onu paylaşamayan Damla...Asıl paylşamadığı babası değil...İhanet edemediği annesi...Ben Damlayı çok iyi anlıyorum...Annesine olan düşkünlüğünü...Birinci bölüme dönecek olursak şu laflarını hatırlayın...Ben Annemin şu kapıdan gelecekmiş gibi hissetmeyi seviyorum demişti...Ve bilekliğinde annesinin resmi olduğunu hatırlayın...Babasının kolunda,kardeşlerinin başında başka birini görmek istemiyor ve tüm hırçınlığı bundan...Damla korkuyor...İçlerini açmaktan korkuyor...Belkide yeni birine gönül açarak onu kaybetmektende korkuyor...Ben bölüm sonunun Damla sürprizi ile biteceğini düşünüyorum...Bölüm içindeki asi davranışları bölüm sonunda zirve yapacak...Ve beklenen patlama gerçekleşecek...Hatta bugün yoldada bunu düşündüm...Kına gecesi Edanın katında yapılıyor...Ve bölge olarak tam o Damlanın babası ile Eda ablasını(Hanımı) gördüğü yer...Tam o eğlence sırasında orada tekrar o anı hatırlayıp patlama yaşayacak diye düşünüyorum...Ama bir kriz geçirecek ve sebebinide Eda'ya açıklayacak yalnız bir anında diye düşünüyorum...Tabiki istemem...Şimdi diyorsunuzdurki felaket tellalı gibi geldi...Ama aklıma bu olasılık geliyor...Hemde çok büyük...
Bölüm sonu tahminimide söylediğime göre…Bölüm içi sahnelerden aklıma gelenleri söyleyeyim…Eda ile Oğuzun aşkı köşe bucak devam edecek gibi duruyor…Fragman sahnelerinde anladığım kadarı ile…Ahh Mutfak Ahh…Ve Köşkümüzde Kına hazırlıklarıda çok eğlenceli olacak…İşte bunu seviyorum…Bir eğlence olacaksa bile ayrıntıları ile…Girişi,Gelişmesi ve Sonucu bizimle paylaşılıyor…
Ben Özetide Fragmanıda çok beğendim…Okurken ve izlerkende çok eğlendim…Kendimi tekrarlamadan bu yorumumu göndereyim ve bölüm resimlerine bakayim…Fragman anladığım kadarı ile çekilememiş…Çeken olursa özel mesaj ile beklerim…
Aaa Hazır bölüm tahminlerimide yapmışken…2 Gündür forumumuzu şenlendiren İki Aile Ailesine teşekkürler…Bekçimiz Hayri’ye ve tüm güzel yorumlarını paylaşan arkadaşlarımıza…
Herkese tekrardan Selamlar...
kısa bir süre sonra tekrar burdayız...(işimi çabuk hallettim...;))
bakıyorumda ben çıktıktan sonra iki aile ailesi de dağılmış...burası bana bu kadar bağlı olduğu bilimiyordum açıkcası...;)
fragmanı da görmeyen kalmadı sanırım...Nilgün aynı anda görmüşüz galiba...
az önce komedi yaşadım...kardeşim söyliyor: ''Hayri iki ailenin fragmanı'' bende hemen koştum...düştüm (Oğuz'un merdivenlerden ''indiği'' sahne gibi..hani yüzüğü unutmuştu...ama birşey olmadı çok şükür...yazabiliyorum...)
maleesef başını göremedim...fazla birşey de anlamadım...banada biraz kısa geldi nedense...sonuna yetiştim ondan olabilir tabi...artık biri çekse de doya doya izlesek...güzel olurdu...neyse...
Nuray sen yalnız kalmışsın...hemen yetiştim...
aa bakıyorum da bölüm sonu hakkında tahminler yapmışsın...
valla ben velayet davası düşüniyorum...bölüm sonunda zil çalışıyor...kapıda postacı...elinde o kâğıt parçası...
benden de bir formül bölüm sonu=kapıda...
Nuray çok sıkıldım diyorsun...tek başına ne yapıyorsun burda...can sıkılmak mı?nasıl bir şey acaba canı sıkılmak?...hiç canım sıkılmaz da, bilemem o duyguyu...acaba benim canım neden hiç sıkılmıyor...yoksa canım yok mu benim?...makine gibiyim ben...veya bir bilgisayar ya da bir robot...basarlar düğmeme, çalışır dururum akşama kadar...siz bir bilgisayarın veya robotun canının sıkıldığını duydunuz mu hiç?...saçmala Hayri...tamam tamam...kendi kendime konuşmaya başladım...
tekrar gülebilirsiniz...
bu arada en romatik sahnelere tabiki ve elbette 13. Bölümden o meşur bahçedeki geçen konuşmayı da ekliyebiliriz...nasıl unuttum bunu...harikaydı tek kelimeyle...ikiside öpmeye hazırlanmıştı...sonrada Oğuz Eda'nın elini bırakmak istemiyordu...Eda'nın elini koparacaktı nerdeyse(Şule hatırladın mı? :D)
Buğra hoşgeldin...
ah ne kadar özledim bilemezsin...2 gündür durup düşüniyordum...Buğra nerde ne oldu birden bire...gerçekten endişelenmeye başlamıştım...(bir aile parçası eksik olunca olmuyor işte...)
ve bu yüzden buradan elimden geldiği kadar boş bırakmadım...bekçilik ettim...Sıla'daki küçük Ali gibi (dünkü bölümde...)
ama burda olmamanın nedenini çok iyi anlıyorum...geçen söylemiştin bana...demek dedenin durumu hala öyle...büyük geçmiş olsun...herşeye rağmen bu zor günlerde allah yardımcınız olsun...
sen yinede özet ve fragman yorumunu eksik etmemişsin Buğra...yolda bile burayı düşünmüşsün...sağol...
Holleyy!Buğra geldi ,Hoşgeldin Buğraa!!!
Geçmiş olsun umarım artık iyidirr:img-yes:
Hayri de geldii ohoho çok şükürü canlandı burasıı:happy0064
Buğra demek ki yolda bol bol düşünme fırsatı buldun senin dediklerine katılıyorumm.Suya atılmış ilaç gibi eriyecek benzetmesini de çok sevdimm:good:
Senin yorumlarını özlemişiz:good: İlk bölümleri hatırlatman çok iyi oldu valla ,demek ki o zmandan belliymiş Damla'nın tavrının ne olacağı da biz unutmuşuz!Belki de unutmadık ama yine de bi umut işte belki çok sever de direnmez diye düşündük ama anne neticede insan değişemiyo hiç bir şeye:icon_sorr İşimiz çok zor çokkkk!!!!
Hayri sen de hoşgeldinn(burda da diyim bari hehe)
Demek düştün hee sana da geçmiş olsun o zaman :img-hyste
Can sıkıntısı tezin de süper yanii ben bunu bi hocalara veriyim bakalım ne diycekler ya da psikoloji bölümüne mi götürsemmm:img-hyste Senin için daha hayırlı olur hehe!
Ya işte can sıkınısı böle bişey :img-hyste
Ay şu kısa yorumu bi yazamadım ya şimdi benden uzun bişey beklemişinizdir siz ama çıkan bu yani eheueheu!
Buğra hoşgeldin...
ah ne kadar özledim bilemezsin...2 gündür durup düşüniyordum...Buğra nerde ne oldu birden bire...gerçekten endişelenmeye başlamıştım...(bir aile parçası eksik olunca olmuyor işte...)
ve bu yüzden buradan elimden geldiği kadar boş bırakmadım...bekçilik ettim...Sıla'daki küçük Ali gibi (dünkü bölümde...)
ama burda olmamanın nedenini çok iyi anlıyorum...geçen söylemiştin bana...demek dedenin durumu hala öyle...büyük geçmiş olsun...herşeye rağmen bu zor günlerde allah yardımcınız olsun...
sen yinede özet ve fragman yorumunu eksik etmemişsin Buğra...yolda bile burayı düşünmüşsün...sağol...
Hoşbulduk Hayri...
Valla Bende çok özledim...(Yani o eksik olan parçada çok özledi...)...Ama Seni tanıdığım için tahmin ettim...Hayri illaki boş bırakmaz dedim...Ve haklı çıktığım ortada...
Teşekkürler Hayri...Güzel dileklerin için...İnşallah çok daha iyi olacak...Neyse bu mesaj böyle giderse silinecek...Seninle konuşuruz bu konuları...(Sıla heyecanınıda paylaşamadık seninle)...
Aaa Düşünmezmiyim...Aklım burada ve İki Ailedeydi...Zaman yaklaştığı içinde bir okadar mutluyum...Ama şu fragmanı bir didiklemek isterimki şuan...Ama hala elimizde bu şans var...Çeken olursa...Bugün gördüğümde çekecektim...Elime aldım telefonu...Aman boşver dedim...Bu saate kadar illaki çekilmiştir dedim...Ama sende izlemişsin fragmanı...Başını kaçırsanda haklısın fragman çok hızlı ve karışık...(Yani beni çekinde bir didikleyin diyor illaki...)Bir okadarda güzel ve eğlenceli fragmanımız...Daha zaman var...İzleriz daha çok...
Buğra demek ki yolda bol bol düşünme fırsatı buldun senin dediklerine katılıyorumm.Suya atılmış ilaç gibi eriyecek benzetmesini de çok sevdimm:good:
Senin yorumlarını özlemişiz:good: İlk bölümleri hatırlatman çok iyi oldu valla ,demek ki o zmandan belliymiş Damla'nın tavrının ne olacağı da biz unutmuşuz!Belki de unutmadık ama yine de bi umut işte belki çok sever de direnmez diye düşündük ama anne neticede insan değişemiyo hiç bir şeye:icon_sorr İşimiz çok zor çokkkk!!!!
Can sıkıntısı tezin de süper yanii ben bunu bi hocalara veriyim bakalım ne diycekler ya da psikoloji bölümüne mi götürsemmm:img-hyste Senin için daha hayırlı olur hehe!
Ay şu kısa yorumu bi yazamadım ya şimdi benden uzun bişey beklemişinizdir siz ama çıkan bu yani eheueheu!
Hoşbulduk Nuray...
Güzel dileklerin için Sağol...Benzetmeyi beğenmenede Sevindim...Dakika dakika şahit olacağız...
Damla konusunda sevecekte...Zamana ihtiyacı var...Yani bu zamanı kısaltacak bir patlamada olabilir...Yani Eda'nın annesinin yerine asla geçmeyeceğini...Amacının bu olmadığını anlaması lazım...Hatta ben diyorumki birinin Damlaya böyle bir evlilik olsa bile Eda'nın "Eda Abla" olarak kalacağını bilmesi lazım...Ben fazla uzatmyayim...Ama iş buraya gidiyor zaten...Bu patlama olacaksa olayları hızlandıracak...Ve Eda'nın kendini anlatma süresini hızlandıracak...Doğal olarakta Damlanın kabullenme süresi...
hoşbulduk...Nuray evet şimdi koskocaman bir yorum bekliyordum senden ama gece daha uzun...yaparsın sen...tezim de hocalarına kadar gitsin bakalım ne diyecekler...ha hukuk ha psikoloji ne fark eder...
doğru dedin Buğra 1. Bölümü hatırlatman iyi oldu gerçekten...gençliğini annelik etmekle geçirdi...annelerini kaybetikleri zamanda en büyüsü olarak en çok üzülmüştü...senin saydığın nedenlerden böyle davranıyor...ama bu geçici bir durum oda yumuşacak elbette...tek kalan sorular ne zaman nasıl ve kim...
ayrıca Buğra beni çok iyi tanımışsın...burda 24 saat olmam tatile girdiğim için olabilir de :D gerisini biz konuşuruz diğer hat'da :D
güzel dedin böyle bir fragman didiklemek için hazırlanmış sanki...dondurmak ve her sahnesini ince ince incelemek gerek ama bu saatte kadar çeken olmadığına göre yarına kaldı artık...nasıl olsa yarına da yorum yapacak malzeme kalmalı o yüzden şimdilik böyle idare edelim...
hoşbulduk...Nuray evet şimdi koskocaman bir yorum bekliyordum senden ama gece daha uzun...yaparsın sen...tezim de hocalarına kadar gitsin bakalım ne diyecekler...ha hukuk ha psikoloji ne fark eder...
doğru dedin Buğra 1. Bölümü hatırlatman iyi oldu gerçekten...gençliğini annelik etmekle geçirdi...annelerini kaybetikleri zamanda en büyüsü olarak en çok üzülmüştü...senin saydığın nedenlerden böyle davranıyor...ama bu geçici bir durum oda yumuşacak elbette...tek kalan sorular ne zaman nasıl ve kim...
ayrıca Buğra beni çok iyi tanımışsın...burda 24 saat olmam tatile girdiğim için olabilir de :D gerisini biz konuşuruz diğer hat'da :D
güzel dedin böyle bir fragman didiklemek için hazırlanmış sanki...dondurmak ve her sahnesini ince ince incelemek gerek ama bu saatte kadar çeken olmadığına göre yarına kaldı artık...nasıl olsa yarına da yorum yapacak malzeme kalmalı o yüzden şimdilik böyle idare edelim...
Hayri...Tanımazmıyım Seni artık...26 hafta olmasada yine bayağı oldu...Tamam Diğer Hat'ta konuşuruz....
Maalesef bende öyle düşünüyorum...Bugünden ümidim gidiyor artık...Fragmanı doyasıya incelemek yarına kaldı...Ama dediğin gibi yarında didiklediğimiz sahneleri konuşuruz zaman geçer...Şimdi aklımızda kalanlar yeter bence...Zaten Sabahtan beri çok konuşulmuş...Fragman...Ama ben bölümde Enişte Yüksel ile Oğuzun kankalığı ilerletmelerini dakika dakika izlemek istiyorum...Bu hafta görünüşe bakılırsa yine bol köşk sahneleri olacak...Yaşadık valla...O çatı altında herşey daha bir anlam kazanıyor...Ama bölümün çok komik olacağıda kesin...Çoluk çocuk kalabalık günler geçecek...Birde Kına telaşı işin içine girince ortalık toz duman...Aaa Birde Oğuzun bunları ne için yaptığını düşününce iş dahada renkleniyor...Oğuz Eda'yı kaybetme tehlikesini hissettiği an operasyona geçecek...Benim bir diğer favori sahnem ise Oğuz ile Yüksel Eniştenin kafaları çektiği sahne olacak...Birde o sahnede müzik olursa...O müzikte Ömrümce hep adım adım olursa o sahneyi düşünemiyorum...O bakışmalar ama konuşamamalar...Ben kendimi fazla kaptırdım...Hatta sahne bile yaptım kafamdan...Müziğine kadar...Ama hoş görün yorum yapamamanın acısı çıkıyor işte...
_seboist_s 23-12-06, 20:49 Selam arkadaşlar!!! Ayy bi geldim ne göriyim iki aile karşılama servisi:D Eheh helal olsun vallahii... (Nuraycım anlaştık hep isterimm artık ;))
Buğra; hoşgelmişsin... Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Umarım çok önemli birşey değildir... Özlemişiz senin yorumlarını gelir gelmez harika bi yorum yapmışsın. (ciddi yoruma hasret kaldık:D eheh Hayri mikrofon sende:D) Noktasından virgülüne kadar katılıyorum sana Buğra... Ayrıca yine tebrik ederim yazından dolayı süper yazmışsın;) senle gurur duyuyoruz:D
Arkadaşlar bakıyorumda Eda-Damla çekişmesi yaratmışız. Yapmayın etmeyin eylemeyin gözünüzü seviyim:img-hyste Şaka bir yana anasına bak kızını al kızına bak anasını al (bu söz böyle değildi galiba ama neyse:D) e tabi ikiside birbirinden güzel olucak tartışmaya gerek var mı? Einstein gelse çözemez bu durumu gerek yok tartışmayaa (gerçi Hayri sen bugün baya bi tezler falan einstein durumları falan:D)
Ayy buarada fragman cidden karışık sizin anlattıklarınız olmasa hayatta toparlayamazdım olayları:D Sami sana katılıyorum bu konuda karışık bir fragmanmışş biraz ordan biraz burdan mix edilmiş:D
Eheuehu tamam Şulecim merak etme sen finallere kadar burdayımm sonrası Allah kerim artık bakıcaz:img-hyste
Buğra senin söylediğin yerleri ben de çok merak ediyorum ama bi de fragman daolmayan bi yer daha var o da Efe'nin maçııı!!!
Orda napçaklar acaba!!!Efe'nin maçları da çok önemli bizim için biliyosunuz,ilk defa Eda atağa geçmişti o maç içinn!Şimdi de Oğuz atakta ama bu sefer enişte Yüksel bey için!Çok başarılı olacağına eminiz omarım burayı kısa geçmemişlerdir,her erkek maç izlerken çok komik olurr:img-hyste :img-hyste Ben onların bağrışlarını görmek istiyorumm "hakemee gözllükkk" falan diyee!
Selam arkadaşlar!!! Ayy bi geldim ne göriyim iki aile karşılama servisi:D Eheh helal olsun vallahii... (Nuraycım anlaştık hep isterimm artık ;))
Buğra; hoşgelmişsin... Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Umarım çok önemli birşey değildir... Özlemişiz senin yorumlarını gelir gelmez harika bi yorum yapmışsın. (ciddi yoruma hasret kaldık:D eheh Hayri mikrofon sende:D) Noktasından virgülüne kadar katılıyorum sana Buğra... Ayrıca yine tebrik ederim yazından dolayı süper yazmışsın;) senle gurur duyuyoruz:D
Arkadaşlar bakıyorumda Eda-Damla çekişmesi yaratmışız. Yapmayın etmeyin eylemeyin gözünüzü seviyim:img-hyste Şaka bir yana anasına bak kızını al kızına bak anasını al (bu söz böyle değildi galiba ama neyse:D) e tabi ikiside birbirinden güzel olucak tartışmaya gerek var mı? Einstein gelse çözemez bu durumu gerek yok tartışmayaa (gerçi Hayri sen bugün baya bi tezler falan einstein durumları falan:D)
Ayy buarada fragman cidden karışık sizin anlattıklarınız olmasa hayatta toparlayamazdım olayları:D Sami sana katılıyorum bu konuda karışık bir fragmanmışş biraz ordan biraz burdan mix edilmiş:D
Hoşbulduk Şule...(Aynı karşılama servisi benide karşıladı Şule...Bende hep isterim Nuray...)
Öncelikle Güzel dileklerin için Sağol...(Bukadar güzel dilekten sonra nasıl iyi olmasın...Hatta şuan çok daha iyidir...)...
Bende hepinizi teker teker özledim...Giriş yorumumu beğenmenede Sevindim Şule...Yolda kafamın içinden geçenlerin topalnmış hali...Her yerde İki Aile düşünüyoruz valla...Tüm düşünceyi,hastalığı unutturuyor...
Ooo Teşekkür ederim...Hepimizin sesi olarak yazıyorum...Dikkatli okursanız seninde,Hayrininde,Eceminde,Nurayında ve birçok arkadaşımızın yorumunun içinde bulunduğunu göreceksin...Asıl ben İki Aile Ailesi ile gurur duyuyorum...(Saymadığım arkadaşlarımda kendilerini biliyorlar...)...
Bende okurken çok eğlendim...Eda-Damla çekişmesinden...Forumumuzu bayağı şenlendirmiş...Ama cevabı çok zor...Annenimi seviyorsun Babanımı gibi zor bir soru...İkiside gönlümüzün Güzelleri...!!!
Aaahh O fragmanı hiç sorma...Ben 3 kere izledim(Tv'den) ama o ne hızdır...İlla gel beni bir incele diyor...
GizemliSahne 23-12-06, 21:03 selamlarr.... oo yine toplanmış iki aile ailesi.. buğra hoşgeldin.. yoktun uzun zamandır.. çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda iyileşir, allah yardımcınız olsun.. gelir gelmez döktürmüşsün hemen yorumları, damla'nın psikolojisine inmişsin.. yazdıklarının noktasından virgülüne kadar katılıyorum, çok güzel bir analiz yapmışsın.. damla'nın korkusu babasını kaybetmekten çok, alışılagelmiş hayatlarına bir anda Eda'nın farklı bir şekilde girmesi.. bunu kabullenmek tabi ki onun için çok zor olucaktır.. özellikle bugune kadar ikisi için üstlendiği rol çerçevesinde... ayrıca zaten baba-kız ilişkisini tartışmaya gerek yok, özellikle Oğuz ve Damla açısından... amanın daha fazla psikolojiye girmeyelim yoksa Damla'nın çocukluğuna ineceğim valla :)
valla ben hala fragmanı göremedim yaa :icon_sorr ama sağolsun arkadaşlar öyle bir anlatmışlar ki izlemiş gibi olsam da merak ediyorum çok... :icon_whis
bu arada karşılama servisine de çok teşekkürler, süpersiniz :img-wink: :good:
Eheuehu tamam Şulecim merak etme sen finallere kadar burdayımm sonrası Allah kerim artık bakıcaz:img-hyste
Buğra senin söylediğin yerleri ben de çok merak ediyorum ama bi de fragman daolmayan bi yer daha var o da Efe'nin maçııı!!!
Orda napçaklar acaba!!!Efe'nin maçları da çok önemli bizim için biliyosunuz,ilk defa Eda atağa geçmişti o maç içinn!Şimdi de Oğuz atakta ama bu sefer enişte Yüksel bey için!Çok başarılı olacağına eminiz omarım burayı kısa geçmemişlerdir,her erkek maç izlerken çok komik olurr:img-hyste :img-hyste Ben onların bağrışlarını görmek istiyorumm "hakemee gözllükkk" falan diyee!
Nuray...Doğru dedin...Efenin Maçı fragmanda yok...Gerçekten bu bölüm çok ilginç olacak...Oğuz Eda'dan daha çok Yüksel Enişte ile vakit geçirecek...Basket maçıda bunlardan biri...O sahne zaten tam komedi olacak...Bu kesin...Efe sayı yaptığında Oğuz bu seferde Enişteye sarılır artık...(Aynı Eda'ya sarıldığı gibi...)Ama ben bu sahnenin hızlı geçeceğini düşünüyorum...Belki bir müzik eşliğinde...Geçmese bile Hakeme Gözlük bağırışları süper olur...İki Asabi adamın basket maçındaki halini düşünemiyorum bile...
selamlarr.... oo yine toplanmış iki aile ailesi.. buğra hoşgeldin.. yoktun uzun zamandır.. çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda iyileşir, allah yardımcınız olsun.. gelir gelmez döktürmüşsün hemen yorumları, damla'nın psikolojisine inmişsin.. yazdıklarının noktasından virgülüne kadar katılıyorum, çok güzel bir analiz yapmışsın.. damla'nın korkusu babasını kaybetmekten çok, alışılagelmiş hayatlarına bir anda Eda'nın farklı bir şekilde girmesi.. bunu kabullenmek tabi ki onun için çok zor olucaktır.. özellikle bugune kadar ikisi için üstlendiği rol çerçevesinde... ayrıca zaten baba-kız ilişkisini tartışmaya gerek yok, özellikle Oğuz ve Damla açısından... amanın daha fazla psikolojiye girmeyelim yoksa Damla'nın çocukluğuna ineceğim valla :)
valla ben hala fragmanı göremedim yaa :icon_sorr ama sağolsun arkadaşlar öyle bir anlatmışlar ki izlemiş gibi olsam da merak ediyorum çok... :icon_whis
bu arada karşılama servisine de çok teşekkürler, süpersiniz :img-wink: :good:
Hoşbulduk Pelin...Demek karşılama servisi senide karşıladı...Oo işi ilerletti Nuray...Bu ne ilgidir...Teşekkürler tekrardan Nuraya'da...(Her karşılananla birlikte bende teşekkür ediyorum...)...
Geçmiş olsun dileklerin için sağol
Damla'nın psikolojisine tam inemesekte en azından 1 bölümdeki haline gidebildik...Sende çok güzel devam ettirmişsin...Bende senin söylediklerinin noktasına virgülüne kadar katılıyorum...Damlacağımızın düzeleceğine inanıyorum...Çok az kaldı bence...Hele bir patlasın...Biliyorsunuz en dibe indiğin an kurtulmaya başladığın ilk andır...Düşecek yer kalmadığı için yükselmeye başlarsın...Damla'da bir patlasın...Olaylar dibe insin...Herşey daha iyi olacak...
Ohoh valla Karşılama Servisinin bu kadar sevilceğini bilseydim daha önce yapardımm:happy0064
Zaten ben sıkılınca iyi oluyo ,güzel eğlenceli şeyler yapıyom,kendimi de övdümm ohhh:good: Ya biz bugün ne kadar çok Damla'dan bahsettik yaa biraz da Ferit'ten bahsedelim diycem ama Damla'sız Ferit olmuyo...Eda'dan bahsedelim diycem dönüyo dolaşıo Damla'nın tavrına geliyoo...Oğuz diycemm Damla'ya açıklasaydı böle olmazdı dicezz biz en iyisi Timur'dan bahsedelim canım yaa çok tatlıı,Buğra ve Hayri sayesinde bölümü de izledim nerdeyse tamamını ,ben başta Ferit'e "Ben seni öperim Ferit abi!" dediğini duymamışım ya çok tatlı yaaa canım benim:love05:
Neyse arkadaşlar ben çıkıyorummm hoşçakalın size iyi yorumlar ben de hakikaten forum bekçisi oldum kimse yokken burda herkes burdayken istirahate çekliyoorum :img-hyste
byebyebyebyebye
GizemliSahne 23-12-06, 21:32 Hoşbulduk Pelin...Demek karşılama servisi senide karşıladı...Oo işi ilerletti Nuray...Bu ne ilgidir...Teşekkürler tekrardan Nuraya'da...(Her karşılananla birlikte bende teşekkür ediyorum...)...
Geçmiş olsun dileklerin için sağol
Damla'nın psikolojisine tam inemesekte en azından 1 bölümdeki haline gidebildik...Sende çok güzel devam ettirmişsin...Bende senin söylediklerinin noktasına virgülüne kadar katılıyorum...Damlacağımızın düzeleceğine inanıyorum...Çok az kaldı bence...Hele bir patlasın...Biliyorsunuz en dibe indiğin an kurtulmaya başladığın ilk andır...Düşecek yer kalmadığı için yükselmeye başlarsın...Damla'da bir patlasın...Olaylar dibe insin...Herşey daha iyi olacak...
he valla yaw, karşılama servisimiz süper.. alıştırdı bizi valla nuray, hep bekleriz artık..
oo buğra bu lafı çok tuttum ya; en dibe indiğin an kurtulmaya başladığın ilk andır...Düşecek yer kalmadığı için yükselmeye başlarsın, acayip derin bir laf ve tam Damla'yı anlatmışsın.. o da düzelecek elbet, onun da annesinin yerine geçmese de anaç bir sığınağa ihtiyacı var ama bunu pek belli etmiyor, belki de ele vermekten korkuyor.. ya da birşeyleri kaybetmekten korkuyor.. ee annesinin ölümü eminim en çok onu etkilemiştir, farkındalıktan dolayı.. oy oy, bu muhabbete girersek çıkmayacağız biz buğra.. Damla'dan çok malzeme çıkar.. tam incelenecek karakter.. :img-wink: tam benim ilgi alanım psikoloji konuştukça konuşurum valla :)
neyse hep Eda-Damla çekişmesi var yaw, ben Oğuz'cuyum valla.. var mı ondan tatlısı :) buyrun Oğuz'cular...
he valla yaw, karşılama servisimiz süper.. alıştırdı bizi valla nuray, hep bekleriz artık..
oo buğra bu lafı çok tuttum ya; en dibe indiğin an kurtulmaya başladığın ilk andır...Düşecek yer kalmadığı için yükselmeye başlarsın, acayip derin bir laf ve tam Damla'yı anlatmışsın.. o da düzelecek elbet, onun da annesinin yerine geçmese de anaç bir sığınağa ihtiyacı var ama bunu pek belli etmiyor, belki de ele vermekten korkuyor.. ya da birşeyleri kaybetmekten korkuyor.. ee annesinin ölümü eminim en çok onu etkilemiştir, farkındalıktan dolayı.. oy oy, bu muhabbete girersek çıkmayacağız biz buğra.. Damla'dan çok malzeme çıkar.. tam incelenecek karakter.. :img-wink: tam benim ilgi alanım psikoloji konuştukça konuşurum valla :)
neyse hep Eda-Damla çekişmesi var yaw, ben Oğuz'cuyum valla.. var mı ondan tatlısı :) buyrun Oğuz'cular...
ben ben ben oğuzcuyum alla alla yaaaaa:happy0064
bu arada şu kına gecesinde edanın başına kötü bi sürpriz gelcekti ya biriniz demiş velayet mektubu eline ulaştı galiba die olur mu cnm gece gece kim getirecek mektubu:img-hyste
BeyazGelincik1980 23-12-06, 22:05 bugra hosgeldin, seni özledik vallahi. bu arada cok gecmis olsun, insallah deden en kisa zamanda sagligina kavusur.
yorumlar süper arkadaslar.
bende fragmani tam 3 defa gördüm, hemde euro starda (hayri sasiralacak is degil mi, euro starda akillandi). hayri demisken, sanada gecmis olsun, oguz abi gibi düsmüssün :img-hyste, bir seyin yok ya, buraya yazdigina göre sapa saglamsin...
bugün yorumlarda damla-eda iliskisi aldi basini gidiyor. ama hanidir bekliyorduk bu patlamayi. simdi bugra'nin da dedigi gibi damla'nin dibe vurusunu izleyecegiz ondan sonra da yükselisini. insallah eda'yi bu dibe vurus anlarinda fazla kirmaz...
GizemliSahne 23-12-06, 22:12 ben ben ben oğuzcuyum alla alla yaaaaa:happy0064
bu arada şu kına gecesinde edanın başına kötü bi sürpriz gelcekti ya biriniz demiş velayet mektubu eline ulaştı galiba die olur mu cnm gece gece kim getirecek mektubu:img-hyste
ooo oğuzcular başladı konuşmaya.. hep Eda-Damla mı olacak, alla allah yauw, :img-hyste valla Emre Kınay süper.. diyecek başka bir şeyim yok... hey güzel allahım, hey güzel allahımmm :good:
aa bilmiyor musun, postacılar da gece görevine çıkıyorlar artık:img-hyste
rap_alltime 23-12-06, 22:45 iyi geceler arkadaşlar...valla forumu 2 dk boş bırakmaya gelmiyo (saat 7 den beri yokum ama :D :D ) ne yorumlar yapılmış..karşılama servisleri(gerçi ben bu servisten faydalanamayacağım..nuray gitmiş..))Nuray valla bende istiyorum o servisi...
Buğra çok geçmiş olsun..çok üzüldüm dedenin rahatsızlığına..acil şifalar diliyorum...İnşallah çabucak iyileşir..valla ilk yorumunu okurken işte ben dedim...ben hep böyle arabanın içinde falan giderken iki aileyi düşünüyorum...her yerde aklımda ama arabada sanki daha bi fazla düşünüyorum gibi geliyo..tahminler,arabada durduk yere sırıtmalar falan..hatta bazen annem benim güldüğümü görüp yazık kız kafayı yedi şeklinde bakıyo..:img-hyste :img-hyste
eda-damla anketine katılayım hemen...valla Damla ablamızı çokk seviyorum..gülüşüne zaten bitiyorum ama ne yalan söyleyim Eda ablama bayılıyorum...hele o gamzeleri...herşeyi bitiriyo bende...Hayri senin tarafında olamadım ama Eda ablamı çoooo....k seviyorum...ve galiba Eda ablamız Damla ablamızı geçiyo şu anda...ne yalan söyleyeyim çok sevindim..:D gerçi şimdide oğuzcular başlamış ama Eda ablama dayanabileceklerini zattenmiyorum..(bu konuda mütevazı olamıcam valla :D :D)
bölüm sonu yorumlarımız genelde aynı...velayet davası ama geçen bölümde öyle demiştik...hiç beklenmedik bir bölüm sonu oldu..bu bölümde öyle olur İnşallah..o velayet davası hiç gelemez..postacı yolda fenalaşır falan ama yine de gelemez İnşallah..(arada postacı da kaynadı ama :D :D )Damla ablamızın patlamasının bölüm sonu olacağını zannetmiyorum..Buğranın dediği gibi Damla babasını paylaşamıyo..aslında Eda ablamızı çooookk seviyo...+ bir sahne hatılatayım..Eda edirne yollarındayken Damla Sabutay sürekli arayınca keşke Eda abla burda olsaydı demişti...zaten bu cümle kısa zamanda Damla ablamızın Eda ablamızı ne kadar çok sevdiğini anlatıyor..
Nilgün...Hoşgeldin...Geçmiş olsun dileklerin için çok sağol...Teşekkür ederim...Cevap biraz geç geldi...Valla öyle...En iyi düşünme yer arabada...Yani yolda...Boş boş etrafa bakarken insanın aklına neler geliyor...Demek seninde taktiğin aynı...Hatırlattığın sahne içinde sağol...Haklısın...
Pelin...O lafı beğenmene sevindim...Damlayı gerçekten çok güzel anlatıyor...
Gördüğünüz gibi yorumlarım ve enerjim burada tükendi...Bu halde yorum yapmanında gereği yok zaten...Artık yarın yepyeni bir günde...Dopdolu enerji ile başalarım...(Hayri,Şule Güzel sohbet için sağolun...)...Tüm İki Aile Ailesi iyi Geceler...Sevgi ile Kalın...bye bye
heryer sessiz sakin...bende son birşeyler yazayım bari...
Buğra son yorumunda Nilgün ve Nurdanı karıştırdın galiba :D...ama olur böyle şeyler...çok yoğun bir günün ardından normal...
günü özetlemek gerekirse (bu bana düşer artık...)
yine harika bir gün geçirdik...sadece kısa bir yorumla bu güzel günü özetlemek istiyorum...bugünde de çok güzel yorumlar yapıldı...mevsime karşı burayı çok iyi ısıttınız ve istenen sıcaklığa getiriniz(30 dereceye getirdiniz...tabi bunda başka pek çok kişinin olduğu gibi biraz olsun benim de payım var galiba :D)
ilk önce sabah Burcu ve Sami'nin yorumlarıyla kalktım...ve fragmana o kadar bağladım ki kendimi ratinglere bakmayı bile unutmuşum...(düşünün ben rating analist I olarak unutmuşum...olacak şey değil...(öbürü de Buğra...) diğer sevdiğim dizi Sıla çok iyi ratingler almış herzamanki gibi 1. !! ama burda yeri değil...)
daha sonra yeni bölümden resimleri yorumlamaya çalıştık...oda güzel başladı...
sonrasında forumda bir tatlı?! tartışma çıktı...(tatlı diyorum çünkü tartışma değildi aslında...peki neydi ozaman???)
herkes tarafını tuttu...Edacılar ve Damlacılar ortaya çıktı...bizde tarafımızı tuttuk...(umarım kimse alınmadı...)
iş nedenlerinden dolayı çıktım...benim gidişim ile burası boşaldı sanki...
ama kısa bir süre sonra tekrar geldim...(forumu boş bırakmama düşüncesinde...)
ne gördüm...Nuray'ın özel karşılama servisi...böyle birşey ancak senin aklına gelebilirdi hukukçu hanım...
ondan sonra Buğra'nın dönüşü ile buraya tekrar yeniden can girdi...(gece gidişi ile de yine boşaldı...)
harika bir giriş yorum ile geldi...diğer hatta döndük o yüzden akşam biraz uzak kaldım...
şimdi ben yokken yapılan yorumlara kısa notlar eklemek istiyorum...
diğer notlar:
Şule beni Einstein'a benzetiğin için sağol...o benim için bir role model...benim tezlerim bitmedi...:img-cool2
ayrıca bana mikrofonu uzatmışsın...heyecandan konuşamadın...ilf defa tv'ye çıkmış biri gibi...:D
anasına bak kızını al demezler mi zaten?!...anasına bak kızını al derler ya biz de tam tersi bi durum var kızına bak anasını al durumları yaşıyoruz :) galiba...
siz anneyi(Eda'yı) alın bende kızı(Damlayı) oldu mu? (aman Ferit yada Sabu psikopatı duymasınlar...)
Nuray Efe'nin maçı gibi birçok sahneler fragmanda yer almadı...artık onları da bölümü izlerken göreceğiz...
Nilgün geçmiş olsun dileklerin için de sağol...sağ salimim çok şükür...(kendime soruyorum birşey olsaydı masrafları sağlık sigortadan ödenir mıydı acaba...)
ayrıca evet Euro Star'ın başına da birşey gelmiş artık akıllandı...gece fragmanı tekrar gördüm...
Buğra bu sözü bende çok beğendim...
en dibe indiğin an kurtulmaya başladığın ilk andır...düşecek yer kalmadığı için yükselmeye başlarsın
Damla'da dibe indi artık yükselmeye başlar...bence yavaş yavaş yükselmeye başladı bile...Ferit'le barışmasını sayarsak...
haa sana ve Şule hanıma da güzel sohbet için teşekkürler...;)
(çok formdayım bugün...fark etiniz belki...günün en uzun comment(ing.=yorum) yazan insanıyım)
çok sevdiğim, daha az sevdiğim ve hiç sevmediğim insanlar var ama burdaki iki aile ailesini çok sevdiğim kategorisine koymaktan başka edemiyorum...hepinizi çok sevdiğimi bilin...:img-blush (bu nasıl bir itraf olduysa...;) birkez daha gülün şimdi...)
az kaldı 2 gece ve 2 gün sonra pastacıdan hepimize birer birer bir pasta parçası verilecek...(alıcı/müşteri böyle razı edilir işte...)
geçe'yi güzel bir yazı ile kapatmak istiyorum...(yazdıklarım yetmemiş gibi...kısa demiştim dimi...pardon biraz uzun oldu...alla okuyana sabır versin...)
Aşk Sadece Emek Ve Yürek Değil Aşk Bir Çok Şeyi İster.. Yeri Geldiğinde Para Yeri Geldiğinde Sevgi Yeri Geldiğinde Anlayış Yeri Gelldğinde Tatlı Bir Tartışma Yeri Geldiğinde Tatlı Bir Küsme Yeri Geldiğinde Gülmek Yeri Geldiğinde Ağlamak.. Aşk Herşeyi İster ..
oh bee bitti...ellerine sağlık Hayri...
bende artık Nuray gibi...5 saat sonrada olsa yüksek müsadelerinizle ben de istirahate cekiliyorum ;) herkese iyi geceler iyilik melekleri sizinle olsun :A
perde kapanıyor...bye bye
GizemliSahne 24-12-06, 10:09 :happy0064 günaydın hepinizee...:) daha kimse kalkmadı mı, alla allah yauw :)çok mutluyum fragmanı gördüm sonundaaa, süperrrrrr... :happy0064 yarın gelsin artıkkkk:happy0064
hayri yorumunu zevkle okudum, günü çok güzel toparlamışsın :img-wink: ayrıca yazdığın söz de bizim tatlı aşıklarımızı ne güzel anlatmış öyle :img-wink:
gelelim süper bir habere, belki okumuşsunuzdur ama okumayanlar için dizimize dair SÜPER bir haber... iclal hanımın yazısından bir parça;
Son olarak da tek maddede kısa kısa sorularınıza yanıt verelim.
* Yeni bir kitap hazırlığım yok. Olamaz da.
* Çünkü dizi yaza kadar devam ediyor ve başka hiçbir şeye vakit ayıramıyoruz.
* Nuriye Akman’ın, Örtü isimli kitabını okumaya başladım.
* Arabada sadece Ceza ve Yaşar dinliyorum. İkisi yanyana tuhaf durabilir ama ruhumdaki iki farklı insana hitap ediyorlar. Üstelik albümleri muhteşem!
işte ben haber diye buna derim.. bu demek oluyor ki 4. 13bölüm için de imza atılmış gibi bir izlenim vermiş iclal hanım.. sabah sabah okuyunca keyfim yerine geldi valla yaw, hey güzel allahım(oğuz'dan nameler) :happy0064 ama bi yandan da üzüldüm yaa, ne yani yazın bitiyor mu dizi?:icon_sorr
paylaşayım dedim... :)
_butterfly_ 24-12-06, 10:32 Merhaba arakadaşlar.....
off en sonunda yorum yazıyorum aman tanrım yaa bugünleridemi görcektim:D:D..zamn bulabilm.. o kadaR çok şey biriktiki söyleyecek.... nese artık ben hemen bir haberlerlee başlim dimi ama ;)
iki aile haberler.. (buğra işte köşe yazarları artık dahabir önemsemeye başadılar galiba..;)....bunda rolün büyükk.;)
sabah gazatesidnen YÜKSEL AYTUĞ'UN köşesinden....
1) Ne Demiş?
İki Aile dizisinde evin babası, kızlarına evlilik kararını açıklamak için kem küm edip duruyordu. Sonunda ortanca kız dayanamadı: "Haydi babaaaa!.. Ne söyleyeceksen bir an önce söyle. Ulusa Sesleniş gibi konuşuyorsun. İçime fenalık geldi!.."
http://www.sabah.com.tr/2006/12/22/gny/yaz1277-70-117-20061222-200.html
2)Alaturka'nın keşfi
Uzun süredir ihmal ettiğimiz Türk Sanat Müziği'ni yeniden keşfeder gibiyiz. Bunda televizyonun rolü çok büyük. Popstar Alaturka ile şiddetlenen bu rüzgar, dizileri de önüne katmış gibi. atv'nin dizisi Hatırla Sevgili'nin hem tema müziği hem de sahneler sırasında kullanılan fon müzikleri, dönemin popüler Alaturka eserlerini odalarımıza taşıyor. Şahnaz Çakıralp'in canlandırdığı assolist karakterinin de diziye girmesiyle, Hatırla Sevgili'deki alaturka tonlarının artacağına inanıyorum. İki Aile dizisinde de köşkten yayılan Türk Sanat Müziği nağmeleri, her bölümde ruhumuzu okşamaya devam ediyor.
http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-113-20061224-200.html
evet haberler bu kadardı.... birazdan özet fragman genel yorumumu yazıcamm..:D..az sonra:D:d:img-hyste :img-hyste (HABERLERLE başladık ölee devam etsinn dimii:D)
Herkese Selamlar...Sevgiler...
Yeni bir günde tekrar buradayız işte...Öncelikle dün geceki karışıklıktan dolayı kusura bakma Nurdan...Dün gece çok yorgun olduğumdan dolayı karıştırmışım...İyikine daha fazla kalmadım...Yoksa İki Aile Ailesi birbirine karışacaktı...Hayri uyardığın için ve son yorumun için sağol...Ne güzel anlatmışsın ve o sözler süperdi gerçekten...
Ve Ecem Gelmiş...Hoşgelmiş...Onuda özledik...O yorumlarını,analizlerini...
Neyseki şimdi burada...Ve Haber bülteni ile gelmiş...Haberler için sağol Ecem...Hepside çok güzel gelişmeler...Yalnız benim değil hepimizin rolü çok büyük...Demek yol alabiliyotsak aynen devam diyorum...İki Aile'nin kalitesini duyurmaya...Senin yeni yorumunuda heyecanla bekliyorum...Ama Az Sonra değilmi...?...
Pelin...Hoşgeldin sende...İclal ablamızın yazısından burayı ilgilendiren ve mutlu eden bölümü paylaşmışsın...Çok sağol...Eee Şimdilik yaza kadar...Yaza gelince tekrar oturup karar verirler...Yeni Sezonla ilgili...Ama Yaza kadar garantiyiz...Hepimizin gözü aydın...Hep Destek-Tam Destek...
Herkese günaydınlar,
Evet metu86, ben bu haberi satır aralarında geçen hafta vermiştim bir ara. 4x13.bölüm için prensip anlaşması olmuş, ama imza yok henüz, sadece söz olarak her şey iyi giderse devam edebiliriz demişler, kesin imzalarlar 4x13.üde ama kış sezonu sonunda bitirirler de devam da edebilir seneye. Ben ratingler düşmezse yaz tatili verip devam ettirirler diyorum.
Neyse, fragmanın videosunu çektim sonunda, çok kaliteli değil ama isteyenler özel mesajla ulaşsınlar.
GizemliSahne 24-12-06, 11:08 Herkese Selamlar...Sevgiler...
Yeni bir günde tekrar buradayız işte...Öncelikle dün geceki karışıklıktan dolayı kusura bakma Nurdan...Dün gece çok yorgun olduğumdan dolayı karıştırmışım...İyikine daha fazla kalmadım...Yoksa İki Aile Ailesi birbirine karışacaktı...Hayri uyardığın için ve son yorumun için sağol...Ne güzel anlatmışsın ve o sözler süperdi gerçekten...
Neyseki şimdi burada...Ve Haber bülteni ile gelmiş...Haberler için sağol Ecem...Hepside çok güzel gelişmeler...Yalnız benim değil hepimizin rolü çok büyük...Demek yol alabiliyotsak aynen devam diyorum...İki Aile'nin kalitesini duyurmaya...Senin yeni yorumunuda heyecanla bekliyorum...Ama Az Sonra değilmi...?...
Pelin...Hoşgeldin sende...İclal ablamızın yazısından burayı ilgilendiren ve mutlu eden bölümü paylaşmışsın...Çok sağol...Eee Şimdilik yaza kadar...Yaza gelince tekrar oturup karar verirler...Yeni Sezonla ilgili...Ama Yaza kadar garantiyiz...Hepimizin gözü aydın...Hep Destek-Tam Destek...
hoşgeldin buğra doğru diyorsun enazından yaza kadar garantiyiz, temennimiz bir dahaki sezona da devam etmek.. inşallah devam eder.. :img-wink: o zamana kadar tatlı aşıklarımız evlenmiş olur ve tadı damağımızda kalmadan yeni sezonda yeni evli hallerini görürüz inşallah bol bol.. :img-wink: dizimiz tam sıcacık bir tek aile dizisi olur artık.. (insanların buna ihtiyacı var)yeni katılan oyuncularla(komşular,aile fertleri, çocukların çevresi, yeni aile dostları,ooo daha çok genişletilebilir) dizimizi zenginleştirip, çok güzel bir şekilde devam ettirebilirler diziyi, bir yandan tatlı aşıklarımızın büyülü aşkları, bir yandan 5çocuğun tatlı dertleri, bir yandan da aşıklarımızın kıskançlıkları ve tatlı didişmeleri... senaristlerimize duyurulur,çookk bölüm çıkar bunlardan(bunları söylemek haddimize düşmez gerçi, onlar bu işin uzmanları, kendilerine büyük bir saygı duyuyoruz başarılarından dolayı).. :) sadece daha çookk uzun bölümler bekliyoruz yeni sezonda da... birbirlerine kavuşup mutlu sona ulaştırıp, hemen nokta koymazlar inşallah.. daha çok erken bunları söylemek için ama madem konu açıldı, dile getireyim dedim.. :)
bu arada rica ederim, ne demek.. gazeteleri okurken karşılaştım ve sizinle paylaşayım dedim bu mutlu haberi...:happy0064
_butterfly_ 24-12-06, 11:17 evet en sonunda yazıyorum:D..ne kadar çok şey yazmışşsınızz vala sabırla okudum ama..hepside birbiirnden komik eğlenceli güzel şeylerdii(aman nzar değmesin değilmi...tütütü:D)......hayri kızıştırmışızz ortalığıı:D..edacılar,damlacılar.... şimdi ben bu kou hakkında birşey söylemezsem olmaz dimi ama;).....ben eda diyorum..aslınd aolaya şölee bakarsak damla'^nın durumu eda ile aynı değlmii...o da aşkıın peşinde o da seviyor,,,,o da aşklarını saklamaya çalışıyorlar...ikisininde ortak yinleri var..ama sadece vasıfları farklı... biri anne diğeri sevidği adamın çocuğu....yaşadıkları şeyler aynıı... öylee bir durum olması gerekiyorki damla'nın artık anlaması laızm..ama damla'nın yaptığı hareketler bir yerde doğru bir yerde yanlış...bir günee kadar eda ablasıydı..ama şimdi birşeyleri szediği için eda hanım oldu.... eski sohbetlri ne kadar güzeldii...(nese artıkk böylee olucüaı varmış böle olmuş buna birşey diyemeyiz...diyip bu konuyuda kapatalımm....
vee kaç günüdr yapadığımm fragman +özet yorumunaa gelim hemen...
vayy enişte kankaa muhabbeti yapıyoruz hee..çakall oğuz bai snei.kaleyi içten fethedecksin dimi.....ben nee bekliyordumm ne eoldu??... vala enişte kısakcımdaydın..ama adamım oldun şimdi bak gözmee yavaş yavaş girdin... şaka biryana enişte'nin bile bu drumaa hayretler içinde izlemesi fragmanda görülüğü gibi çok komediydi..enişte içinden neler geçiriyordu kimbilir.....
oğuz'un böylee bir politika izlemesi gerçekten çok iyi bir gelişme ehiç değilse alıştırdılarr olayıo...oğuz keidni sevdirdi eniştesinee..off gitikçee eda ve oğuz köşktee daralıyorlar....zaten çoucklar vardı konuşamıytorlarıd şimdi misafirler gelince ohohho öpücüğü rüyanızda göründ er gbisinden:D..ama oğuz abiden kaçmaz tabee yene mutfaktaa yanağına kondurdu bir öpücük...ama bu da yetmedi bir kez daha:D..(olmadı telefon oğuz abi sene çareler tükenirmi)....efe'nin maçına beraber gitmeleri,,sonraa oğuz'un eniştwyi ve çocukları alığ alışverişee gitmes..vee tabikide ed'nında aynı şekilde alışverişee çıkmları çok komdi yaa..ama damla yinee orda tatsızlık yaratmaısnı çok iyi bilyor.. ödetmiyorr....helede o gözlüklerlee oğuzun tayfası nası ama:D:Dtam bir komediler.....
evt aklımda kalanlar bunlardıı vee yinee süprizz yinee süprizzz ne zman süprizisiz olduğunu gördüğünkii:D..bence bu süpriz damla olcak...YAA aslıda süpriz değilde tatsızlık.... yamanda olabililr ama... sonuçtaa o velayet davasıı açıklayacak bir zman... iki seçenek var yaa damla ya yaman... bakaım çok az kaldıı hem böümümü keyiflee izleyecez hemde kafamızdkai soru işaretleri kalkacak.hepsimi..hadi cnm yerine yenileri eklenecekk;)....bizden kaçarmı..;)
siz zaten herşeye değinmişsiniz bende bir yorum yazim dedim...bu bölüm gerçekten çok haria olcak her zmanki gibi fragmanın her izleyişimde yine aynı duyguYlaa izliyorum... özleikle o dış sesin dedikleri yokmu...=)=)
Ecem...Seninde Özet+Fragman yorumun geldi...Ellerine Sağlık...Senin yorumunuda özlediğimizi tekrar söyleyeyim...
İşte konu İki Aile olunca böyle şaşırtıyor...Huysuz,Cahil Enişteyi seveceğimiz hiç aklıma gelmezdi benimde...Özellikle seninde hedefine çıkmıştı eniştemiz...Ama senarsitlerimiz ustaca bir hamle ile Enişteyi kazanmayı tercih ettiler...(Demek huysuz eniştenin bile kazanılacağını gösterdiler...)...Bu süreç hem dizinin eğlencesinin artmasını,hemde Eda ile Oğuz aşkının devam etmesini sağladı...Komik sahnelerde cabası...Yani İki Ailenin tarzına uygun bir hamleydi...Yine komedi ile hüzün doğr şekilde harmanlanacak...Ve Eniştenin köşkteki olayları izlemesi hoş bir duygu yaşatacak...Sonuçta bizde o ailenin içinde gibiyiz artık...Yabancı bir gözden olayların incelenmesi çok eğlenceli olur...Örnek Çocukların halleri,Köşk sakinlerinin yaşantısı,Daha bir gizli Eda Oğuz aşkı...Herşey birbirine girecek...Safiyeninde kına telaşı eklenince ortalık toz duman...Bu olaylar bana hiç yabancı gelmiyor...Yine Eski Türk filmlerinin o defalarca işlediği ve hiç bıkmadığımız havası...(Bu laflardan bıktığınızı biliyorum ama bu bölüm bana iyicene öyle geldi...)...
Ve Kına öncesi Alışveriş...Çok eğlenceli geçecek...Çok komik geçecek...Görüyorsun İki Aile en ufak ayrıntıyı atlamıyor...Bizide içlerine çeken belkide budur...Şuan atlatması zor olan bu duygu...
Benim favori bölümüm olacağa benziyor bu bölüm...Özetten ve Fragmandan fazlaca bunu anladım...
Pelin...Hoşbulduk...Ne güzel söyledin...Yeni sezon tahminlerini çok beğendim...Çok geniş ve bol malzemeli hikayemiz ve bol miktarda sıcaklığımız var...Bu daha bize çok gider...
rap_alltime 24-12-06, 12:01 Herkese Selamlar...Sevgiler...
meraba arkadaşlar günaydınn...(ne günaydını yaa akşam oldu :D))malum haftasonu..Buğra hiç önemli değil ne demek...aslında dün Nilgün yazdığın yeri okudum...Allah allah dedim..bana mı diyo acaba?_?Nilgününde arabada iki aileyi düşündüğüne benzer bir yorum okumadım..cevap yazcaktım ama eğer Nilgüne yazdıysan rezil olurum diye yazmadım..:D :D valla bence çok güzel bir taktik..dediğin gibi boş boş, arabanın içinden dışarıyı izlerken insanın daha bir düşünesi geliyo...:img-yes:
Hayri gece gece yaptığın yorum çok güzel olmuş..ben bu gece 3.30 da yattım..malum makina vardı..gözümden uyku aktı..valla o saatte o cümleleri nasıl toparladın anlamadım...ama çok güzel olmuş...saatın 4.30 da yaptığın itiraf zaren çok ilginçti..:D Bu arada yorumunda okumuştum fragmana yetişcem diye düşmüşsün..:img-hyste yazıcaktım unuttum..sana da çok geçmiş olsun..(kızma ama o halin aklıma geldikçe gülüyorum..))maksadın güldürmek olmasa da...:D "Aşk Sadece Emek Ve Yürek Değil Aşk Bir Çok Şeyi İster.. Yeri Geldiğinde Para Yeri Geldiğinde Sevgi Yeri Geldiğinde Anlayış Yeri Gelldğinde Tatlı Bir Tartışma Yeri Geldiğinde Tatlı Bir Küsme Yeri Geldiğinde Gülmek Yeri Geldiğinde Ağlamak.. Aşk Herşeyi İster .." bu yazıyı çok beğendim..tatlı aşıklarımızı çok güzel anlatmış...sağol..
Pelin ablacım verdiğin haber için çok teşekkürler..yaza kadar garanti dizimiz :happy0064 ama ya yazdan sonra...:icon_sorr off bak gerildim yine..:D
Ecem ilk olarak haberler çok ama çok güzel..bizimle paylaştığın için çok saol..yavaş yavaşta olsa dizimiden bahsedilmeye başlanıyor..(bunda kimin katkısının fazla olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz)..her ne kadar Alaturkanın arasına dizimizi sıkıştırsalar da :D bahsetmişler ya..o bile yeter...özet ve fragman yorumların da harika olmuş..zevkle okudum..eline sağlık..:img-wink:
GizemliSahne 24-12-06, 12:06 Ecem...Seninde Özet+Fragman yorumun geldi...Ellerine Sağlık...Senin yorumunuda özlediğimizi tekrar söyleyeyim...
İşte konu İki Aile olunca böyle şaşırtıyor...Huysuz,Cahil Enişteyi seveceğimiz hiç aklıma gelmezdi benimde...Özellikle seninde hedefine çıkmıştı eniştemiz...Ama senarsitlerimiz ustaca bir hamle ile Enişteyi kazanmayı tercih ettiler...(Demek huysuz eniştenin bile kazanılacağını gösterdiler...)...Bu süreç hem dizinin eğlencesinin artmasını,hemde Eda ile Oğuz aşkının devam etmesini sağladı...Komik sahnelerde cabası...Yani İki Ailenin tarzına uygun bir hamleydi...Yine komedi ile hüzün doğr şekilde harmanlanacak...Ve Eniştenin köşkteki olayları izlemesi hoş bir duygu yaşatacak...Sonuçta bizde o ailenin içinde gibiyiz artık...Yabancı bir gözden olayların incelenmesi çok eğlenceli olur...Örnek Çocukların halleri,Köşk sakinlerinin yaşantısı,Daha bir gizli Eda Oğuz aşkı...Herşey birbirine girecek...Safiyeninde kına telaşı eklenince ortalık toz duman...Bu olaylar bana hiç yabancı gelmiyor...Yine Eski Türk filmlerinin o defalarca işlediği ve hiç bıkmadığımız havası...(Bu laflardan bıktığınızı biliyorum ama bu bölüm bana iyicene öyle geldi...)...
Ve Kına öncesi Alışveriş...Çok eğlenceli geçecek...Çok komik geçecek...Görüyorsun İki Aile en ufak ayrıntıyı atlamıyor...Bizide içlerine çeken belkide budur...Şuan atlatması zor olan bu duygu...
Benim favori bölümüm olacağa benziyor bu bölüm...Özetten ve Fragmandan fazlaca bunu anladım...
Pelin...Hoşbulduk...Ne güzel söyledin...Yeni sezon tahminlerini çok beğendim...Çok geniş ve bol malzemeli hikayemiz ve bol miktarda sıcaklığımız var...Bu daha bize çok gider...
dediklerinin hepsine noktasından virgülüne kadar katılıyorum buğra tam bir türk filmi havasında geçiyor her bölüm, o tatlı telaş yok mu... bu diziden bıkılmaz, sakın senaristlerimiz tadında bırakalım, çok uzatmayalım diye düşünmesinler, çok iyi gidiyorlar... ve yeni yeni izlemeye başlayıp, bu sıcaklığa kapılıp süreklenmeye başlayan insanlar çok.. her şey yeni başlıyor, şarkılarının yeni başladığı gibi... şöyle örnek vereyim.. Tv izlemeyen dedem bile pek sevmiş dizimizi, 2haftadır pztleri kahveye gitmiyormuş :) ne güzel bir diziymiş bu yaw, yeşilçam havası var, kızım daha önce neden söylemedin bana diye fırça atmaz mı bi de bana:img-hyste tüm arkadaşlarına da anlatıyormuş valla, bizim kuzenlerin diline düşmüş :) dedim yaa her şey yeni başladı, dizimiz gitgide yayılıyor... senaristlerimizi ve tüm ekibi tebrik ediyorum başarılarından dolayı :good:
Nurdan...Hoşgeldin...(Bak bu sefer karıştırmadım...)...Senide amma çok karıştırdım...Ama bu sondu...Emin olabilirsin...
Valla senide dün zor durumda bırakmışım üzüldüm şimdi...Benim aslında o yorgunluk ile yorum yapmam hataydı...Ama İki Ailenin üstüne İki Aile Ailesi sevgiside eklenince böyle oluyor işte...
Dizinin devam haberine sevinmişsin...Ama devamı için hiç gerilme Nurdan...Tüm diziler için yazın Sezon Finali olur...İclal ablamız ondan bahsetti...Dizimiz yazın tatil yapacak ve yeni sezona bomba gibi girecek bunu düşün...Reyting alan dizi kolay kolay bitmez...İçini rahatlatacaksa söyleyeyim...Yapımcımızda reytnig aldığı sürece devam ettiriyor...(Gümüş)...Herşey yolunda gittiği sürecek aynen devam...
Haklısın dizimiz biraz biraz dikkat çekmesi bile sevindirici...Ama çok daha iyi olacak...Bende bunun için elimden geleni yapacağım...Emin olabilirsiniz...
GizemliSahne 24-12-06, 12:16 meraba arkadaşlar günaydınn...(ne günaydını yaa akşam oldu :D))malum haftasonu..Buğra hiç önemli değil ne demek...aslında dün Nilgün yazdığın yeri okudum...Allah allah dedim..bana mı diyo acaba?_?Nilgününde arabada iki aileyi düşündüğüne benzer bir yorum okumadım..cevap yazcaktım ama eğer Nilgüne yazdıysan rezil olurum diye
Hayri gece gece yaptığın yorum çok güzel olmuş..ben bu gece 3.30 da yattım..malum makina vardı..gözümden uyku aktı..valla o saatte o cümleleri nasıl toparladın anlamadım...ama çok güzel olmuş...saatın 4.30 da yaptığın itiraf zaren çok ilginçti..:D Bu arada yorumunda okumuştum fragmana
Pelin ablacım verdiğin haber için çok teşekkürler..yaza kadar garanti dizimiz :happy0064 ama ya yazdan sonra...:icon_sorr off bak gerildim yine..:D
Ecem ilk olarak haberler çok ama çok güzel..bizimle paylaştığın için çok saol..yavaş yavaşta olsa dizimiden bahsedilmeye başlanıyor..(bunda kimin katkısının fazla olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz)..her ne kadar Alaturkanın arasına dizimizi sıkıştırsalar da :D bahsetmişler ya..o bile yeter...özet ve fragman yorumların da harika olmuş..zevkle okudum..eline sağlık..:img-wink:
hoşgeldin nurdancım.. oo gecekuşu olmuşsun sende valla :) dediklerine katılıyorum, hayri nin o saatte yaptığı yorum şaşırılmayacak gibi değil ki.. o saatte kafasını toplayıp böyle bir yorum yaptığı için hayri yi tekrar kutluyorum valla :good:
dediklerinin hepsine noktasından virgülüne kadar katılıyorum buğra tam bir türk filmi havasında geçiyor her bölüm, o tatlı telaş yok mu... bu diziden bıkılmaz, sakın senaristlerimiz tadında bırakalım, çok uzatmayalım diye düşünmesinler, çok iyi gidiyorlar... ve yeni yeni izlemeye başlayıp, bu sıcaklığa kapılıp süreklenmeye başlayan insanlar çok.. her şey yeni başlıyor, şarkılarının yeni başladığı gibi... şöyle örnek vereyim.. Tv izlemeyen dedem bile pek sevmiş dizimizi, 2haftadır pztleri kahveye gitmiyormuş :) ne güzel bir diziymiş bu yaw, yeşilçam havası var, kızım daha önce neden söylemedin bana diye fırça atmaz mı bi de bana:img-hyste tüm arkadaşlarına da anlatıyormuş valla, bizim kuzenlerin diline düşmüş :) dedim yaa her şey yeni başladı, dizimiz gitgide yayılıyor... senaristlerimizi ve tüm ekibi tebrik ediyorum başarılarından dolayı :good:
Pelin...Süper söyledin...Bencede Senaristlerimiz tadında bırakalım diye bvir hataya düşmezler...Sonuçta o tadlar onların elinde...İsterlerse o formülü uzunca süre devam ettirebilirler...Senaristlerimize diyorumki...Tat'da ,Tuz'da sizlerin elinde...Böyle devam diyorum...
Deden üzerinden verdiğin örneği çok beğendim Valla...Demek Dedenle aynı şekilde düşünüyoruz...Yeşilçam havası konusunda...İşte İki Aile böyle eve bağlar insanı...Yeterki kendinizi o sıcaklığa bırakın diyorum...Ne kahveye gidersin,ne gezmeye...
Seninde Ailende İki Aile çok meşhurmuş...Seninde katkın illaki vardır...Kuzenlerinin diline düştüğüne göre...Şu söz çok yerinde o zaman...
"Yediden Yetmişyediye...Dededen kuzene İki Aile yakışır"
rap_alltime 24-12-06, 12:33 Nurdan...Hoşgeldin...(Bak bu sefer karıştırmadım...)...Senide amma çok karıştırdım...Ama bu sondu...Emin olabilirsin...
Valla senide dün zor durumda bırakmışım üzüldüm şimdi...Benim aslında o yorgunluk ile yorum yapmam hataydı...Ama İki Ailenin üstüne İki Aile Ailesi sevgiside eklenince böyle oluyor işte...
Dizinin devam haberine sevinmişsin...Ama devamı için hiç gerilme Nurdan...Tüm diziler için yazın Sezon Finali olur...İclal ablamız ondan bahsetti...Dizimiz yazın tatil yapacak ve yeni sezona bomba gibi girecek bunu düşün...Reyting alan dizi kolay kolay bitmez...İçini rahatlatacaksa söyleyeyim...Yapımcımızda reytnig aldığı sürece devam ettiriyor...(Gümüş)...Herşey yolunda gittiği sürecek aynen devam...
Haklısın dizimiz biraz biraz dikkat çekmesi bile sevindirici...Ama çok daha iyi olacak...Bende bunun için elimden geleni yapacağım...Emin olabilirsiniz...
Hoşbulduk Buğra..dün beni zor durumda falan bırakmadın..lütfen üzülme..bak zaten sulugözüm,safiş ablamız gibi şuracıkta ağlamaya başlarım :icon_cry: :D hangi durumda yorum yaparsan yap iki aile ailesi hep arkanda..ayrıca o yorgunluk ile böyle yorum yapıyorsan,dinç halini düşünemiyorum..:D :D
gerçekten sezon finali için mi bahsetti İclal ablamız??buğra zaten sevincimden yerimde duramıyorum..bide böyle dersen valla kalkıp oynıcam:bella :D :D bende dizimiz yazın biterse bu kadar reytinge rağmen bitmesine dayanamazdım valla..gerçekten de böyle bir yünetmenle,böyle bir oyuncu kadrosuyla dizimizi kolay kolay bitiremezler..izin vermem..!! :D(kendimi kaybettim,pardon..) :D
Dizimizi çok daha iyi yerlere getirmek için elinden geleni yapacağından hiç kuşkumuz yok Buğra...unutmaki İki Aile Ailesi hep arkanda olcak...(oyumuz sana :D :D )
Hoşbulduk Pelin ablacım..:img-wink:
GizemliSahne 24-12-06, 12:44 Pelin...Süper söyledin...Bencede Senaristlerimiz tadında bırakalım diye bvir hataya düşmezler...Sonuçta o tadlar onların elinde...İsterlerse o formülü uzunca süre devam ettirebilirler...Senaristlerimize diyorumki...Tat'da ,Tuz'da sizlerin elinde...Böyle devam diyorum...
Deden üzerinden verdiğin örneği çok beğendim Valla...Demek Dedenle aynı şekilde düşünüyoruz...Yeşilçam havası konusunda...İşte İki Aile böyle eve bağlar insanı...Yeterki kendinizi o sıcaklığa bırakın diyorum...Ne kahveye gidersin,ne gezmeye...
Seninde Ailende İki Aile çok meşhurmuş...Seninde katkın illaki vardır...Kuzenlerinin diline düştüğüne göre...Şu söz çok yerinde o zaman...
"Yediden Yetmişyediye...Dededen kuzene İki Aile yakışır"
çok doğru konuştun buğra, ben de altına imzamı atıyorum izin verirsen :img-wink: Ee artık oyuncularımız o kadar alıştılarki rollerine Eda İclal aydın’ın giymekten zevk alığı günlük kıyafeti, Oğuz da Emre Kınay’ın hayatının parçası olan tiyatro'da giydiği bir kostüm oldu artık.. ee iclal hanımın da dediği gibi artık Eda ve Oğuz nerde bitiyor, İclal ve Emre nerde başlıyor, kestirmek zor oldu... oyunculukları gizlice avazı çıktığı kadar bağırıyor adeta.. ee böyle içten ve sıcak bir dizi tutmasın da napsın? bu dizi devam etmesin de hangi dizi devam etsin? :)
evet dedemi örnek verdim çünkü o gerçek bir yansıması dizinin gidişatının.. senaristlerimize somut bir örnek sadece.. kim bilir daha neler var nelerrrr... Ayrıca bu lafı da çok tuttum buğra "Yediden Yetmişyediye...Dededen kuzene İki Aile yakışır"[/ dedem de tv izliyor yaa hey güzel allah'ımmm :) bakalım bu dizi neler yaratacak neler... hala gereksiz bir çaba içinde süre gelen, şiddet dolu, kırıp döken dizi ve filmler hakkında yorum yapmayıp, avazım çıktığı kadar susuyorum ve sadece yeşilcam gölgesi altında sevgiyi ve aileyi yücelten nadir(belki de tek) olan bu dizinin başarısını alkışlıyorum.. :good:
Hoşbulduk Buğra..dün beni zor durumda falan bırakmadın..lütfen üzülme..bak zaten sulugözüm,safiş ablamız gibi şuracıkta ağlamaya başlarım :icon_cry: :D hangi durumda yorum yaparsan yap iki aile ailesi hep arkanda..ayrıca o yorgunluk ile böyle yorum yapıyorsan,dinç halini düşünemiyorum..:D :D
gerçekten sezon finali için mi bahsetti İclal ablamız??buğra zaten sevincimden yerimde duramıyorum..bide böyle dersen valla kalkıp oynıcam:bella :D :D bende dizimiz yazın biterse bu kadar reytinge rağmen bitmesine dayanamazdım valla..gerçekten de böyle bir yünetmenle,böyle bir oyuncu kadrosuyla dizimizi kolay kolay bitiremezler..izin vermem..!! :D(kendimi kaybettim,pardon..) :D
Dizimizi çok daha iyi yerlere getirmek için elinden geleni yapacağından hiç kuşkumuz yok Buğra...unutmaki İki Aile Ailesi hep arkanda olcak...(oyumuz sana :D :D )
Hoşbulduk Pelin ablacım..:img-wink:
Ooo Nurdan...Çok teşekkürler...Bende herhalde sizlerin yanında olacağım...Tamam Tamam Sulu gözlülüğün tutmasın...
Evet Nurdan...Sezon Finali..Yaz Tatli...Tüm diziler için geçerli...İclal Ablamız bundan bahsetti...Benim eski tecrübelerime göre bu cümleden bu anlam çıkıyor..Rahatlıkla oynayabilirsin yani...Hiçbirimiz buna izin vermeyiz...Dizimiz sıcaklığınıda koluna takıp daha çok arz-ı Endam edecek ekranlarımızda...
Tekrardan teşekkürler...Arkamda koskoca İki Aile Ailesinin olduğunu bilmek beni çok mutlu etti...Bugün güzel bir gün...İclal Ablamızdan müjdeyi aldık...Yarın İki Aile var...Sami sayesinde fragmanı izledik...Daha ne olsun!!!
rap_alltime 24-12-06, 12:52 çok doğru konuştun buğra, ben de altına imzamı atıyorum izin verirsen :img-wink: Ee artık oyuncularımız o kadar alıştılarki rollerine Eda İclal aydın’ın giymekten zevk alığı günlük kıyafeti, Oğuz da Emre Kınay’ın hayatının parçası olan tiyatro'da giydiği bir kostüm oldu artık.. ee iclal hanımın da dediği gibi artık Eda ve Oğuz nerde bitiyor, İclal ve Emre nerde başlıyor, kestirmek zor oldu... oyunculukları gizlice avazı çıktığı kadar bağırıyor adeta.. ee böyle içten ve sıcak bir dizi tutmasın da napsın? bu dizi devam etmesin de hangi dizi devam etsin? :)
evet dedemi örnek verdim çünkü o gerçek bir yansıması dizinin gidişatının.. senaristlerimize somut bir örnek sadece.. kim bilir daha neler var nelerrrr... Ayrıca bu lafı da çok tuttum buğra "Yediden Yetmişyediye...Dededen kuzene İki Aile yakışır"[/ dedem de tv izliyor yaa hey güzel allah'ımmm :) bakalım bu dizi neler yaratacak neler... hala gereksiz bir çaba içinde süre gelen, şiddet dolu, kırıp döken dizi ve filmler hakkında yorum yapmayıp, avazım çıktığı kadar susuyorum ve sadece yeşilcam gölgesi altında sevgiyi ve aileyi yücelten nadir(belki de tek) olan bu dizinin başarısını alkışlıyorum.. :good:
off off bu ne yorum böyle..döktürmüşsün Pelin ablacım..valla harika anlatmışsın...ama ben avazın çıktığı kadar susmanı baya bi sevdim..harika bi iğneleyici cümle olmuş...:D ve sadece yeşilcam gölgesi altında sevgiyi ve aileyi yücelten nadir(belki de tek) olan bu dizinin başarısını alkışlıyorum.. valla ben de bu sözüne imzamı atıyorum...ve bende dizimiz hakkındaki yorumların için seni alkışlıyorum...:happy0064 :happy0064
çok doğru konuştun buğra, ben de altına imzamı atıyorum izin verirsen :img-wink: Ee artık oyuncularımız o kadar alıştılarki rollerine Eda İclal aydın’ın giymekten zevk alığı günlük kıyafeti, Oğuz da Emre Kınay’ın hayatının parçası olan tiyatro'da giydiği bir kostüm oldu artık.. ee iclal hanımın da dediği gibi artık Eda ve Oğuz nerde bitiyor, İclal ve Emre nerde başlıyor, kestirmek zor oldu... oyunculukları gizlice avazı çıktığı kadar bağırıyor adeta.. ee böyle içten ve sıcak bir dizi tutmasın da napsın? bu dizi devam etmesin de hangi dizi devam etsin? :)
Pelin...İzin vermez olurmuyum...At bakalım imzanı...
Sende İclal-Eda...Emre-Oğuz dörtlüsünü çok doğru açıklamışsın...Çok beğendim yani...
Seninde İki Aileyi bukadar iyi anlamış olman beni çok mutlu ediyor...
Sadece yeşilcam gölgesi altında sevgiyi ve aileyi yücelten nadir(belki de tek) olan bu dizinin başarısını alkışlıyorum..
Bende senin bu lafını çok beğendim...Bende altına bir imza atıyorum...Herşey tam yerindeyken,yani karışım doğru tutmuşken biz daha çok izleriz İki Aileyi...
rap_alltime 24-12-06, 13:03 Ooo Nurdan...Çok teşekkürler...Bende herhalde sizlerin yanında olacağım...Tamam Tamam Sulu gözlülüğün tutmasın...
Evet Nurdan...Sezon Finali..Yaz Tatli...Tüm diziler için geçerli...İclal Ablamız bundan bahsetti...Benim eski tecrübelerime göre bu cümleden bu anlam çıkıyor..Rahatlıkla oynayabilirsin yani...Hiçbirimiz buna izin vermeyiz...Dizimiz sıcaklığınıda koluna takıp daha çok arz-ı Endam edecek ekranlarımızda...
Tekrardan teşekkürler...Arkamda koskoca İki Aile Ailesinin olduğunu bilmek beni çok mutlu etti...Bugün güzel bir gün...İclal Ablamızdan müjdeyi aldık...Yarın İki Aile var...Sami sayesinde fragmanı izledik...Daha ne olsun!!!
valla Buğra Eda ablamızın ilk bölümlerde köşkü almak için Feritle anlaştığında nasıl oynadığını hatirlıyorsundur belki...bende şu anda tam o şekildeyim..:D :D valla her cümleni anladım da Dizimiz sıcaklığınıda koluna takıp daha çok arz-ı Endam edecek ekranlarımızda... bi bunu anlamadım...kendimi birden popstarda gibi hissettim...:img-hyste ama biraz da olsa bişiler çıkardım cümlenden..ve sana katılıyorum.. :D :DTabiki iki aile ailesi arkanda...bundan hiç bir zaman şüphen olmasın..benim içinde harika bir gün..Haberler müthiş..Sami sayesinde fragmanı tekrar tekrar izlicez...yarın da İki Ailemiz var...Bundan iisi (şamda Eda ve Oğuzun düğün sahneleri)) :D
valla Buğra Eda ablamızın ilk bölümlerde köşkü almak için Feritle anlaştığında nasıl oynadığını hatirlıyorsundur belki...bende şu anda tam o şekildeyim..:D :D valla her cümleni anladım da Dizimiz sıcaklığınıda koluna takıp daha çok arz-ı Endam edecek ekranlarımızda... bi bunu anlamadım...kendimi birden popstarda gibi hissettim...:img-hyste ama biraz da olsa bişiler çıkardım cümlenden..ve sana katılıyorum.. :D :DTabiki iki aile ailesi arkanda...bundan hiç bir zaman şüphen olmasın..benim içinde harika bir gün..Haberler müthiş..Sami sayesinde fragmanı tekrar tekrar izlicez...yarın da İki Ailemiz var...Bundan iisi (şamda Eda ve Oğuzun düğün sahneleri)) :D
Nurdan...Ooo Eda ablamızın o oynayışını hatırlıyorum...Çokta şirin ve güzeldi o sahnede...
Anlamadığın bir cümle olmuş yorumumda...Bende o cümleyi İclal Ablamızın bir yazısından aşırdım zaten...Aynen şöyleydi...
Eda yenilecek mi, galip mi gelecek yoksa inanın bilmeyi çok isterdim. Onu çok sevdim çünkü. Onun çabasını sevdim, dürüstlüğünü sevdim, o panik hallerini, komikliğini, kızgınlığını sevdim. Böylece başladı beraberliğimiz ve malumunuz, her Pazartesi akşamı beraber ekranlarınıza arz-ı endam ediyoruz.
Gördüğün gibi İclal ablamız böyle kullanmış...Yani karşınızda olacağız anlamına geliyor...
Dediğin gibi herşey çok güzel ve yolunda...İki Aile sayesinde daha uzunca bir sürede bu mutluluğu yaşamaya devam edeceğiz...Yani oynayabilirsin rahat rahat...Eda ablamız gib...
Tünaydın herkese (daha yeni kalktım...uaaaahhh)
iki aile ailesi nasılsınız bakalım(Şule hanımı andım bunla...;) oda buralarda geziyordur...gördüğüm kadarıyla...belkide ben bunu yazarken...oda bir yorum göndermiş olabilir...)
yorumları şöyle okudum ki anladığım kadarıyla herkesin keyfi yerinde...
dün gece yaptığım yorumu beğenen arkadaşlara çok teşekkürler...benim çürükmüş türkçemle böyle bir yorumu yazdığıma bende çok şaşırdım...(o yüzden de sonund ''ellerine sağlık Hayri'' yazdım :D)
o son sözleri gerçekten Eda ve Oğuz için yazmıştım...iki aile ailesi de anladı bunu...tebrikler...gerçekten onları çok iyi anlatıyor..
.
ha Ecem senide dün yazacaktım...(Ecem bugün yoktu fln filan onunda çok özlüyoruz)...nedenini bilmiyorum ama unuttum nedense(yatağım çağırıyordu ondan olabilir...yatağımı tanıyanlar var burda :D)...tesadüf tam olsun sen bu sabah yeni haberlerle ve özet+fragman yorumunla gelmişsin...harika ne diyim...dönüşün muhteşem...anket hakkında söylediklerine birşey demiyorum şimdi(senin tarafın belliydi zaten ;))
metu86...bende artık sana Pelin diyim izninle...güzel bir haberi buraya taşımışsın...(İclal'ın forumuna dün gece eklemıştım(okudunuz belki)...buraya da eklemeyi unuttum...sen bu işi hallettin sağol)...biz bunu biliyorduk...ama İclal'dan tekrar duymak ayrı güzel oluyor...
diğer arkadaşlara da söylim sizin yorumlarınız zaten hep harika (Buğra Nurdan Sami...)
banada tebrikler ne kadar çok çabuk okuduğum için...
daha fragmana bile bakmadım (Sami çok teşekkürler...Buğra sende sağol...bende tam siteye bakıyordum...aynı anda özel msjları gördüm...ikinize de tekrardan sağol...(daha kalitesine bakmadan :D)
rap_alltime 24-12-06, 13:20 Nurdan...Ooo Eda ablamızın o oynayışını hatırlıyorum...Çokta şirin ve güzeldi o sahnede...
Anlamadığın bir cümle olmuş yorumumda...Bende o cümleyi İclal Ablamızın bir yazısından aşırdım zaten...Aynen şöyleydi...
Eda yenilecek mi, galip mi gelecek yoksa inanın bilmeyi çok isterdim. Onu çok sevdim çünkü. Onun çabasını sevdim, dürüstlüğünü sevdim, o panik hallerini, komikliğini, kızgınlığını sevdim. Böylece başladı beraberliğimiz ve malumunuz, her Pazartesi akşamı beraber ekranlarınıza arz-ı endam ediyoruz.
Gördüğün gibi İclal ablamız böyle kullanmış...Yani karşınızda olacağız anlamına geliyor...
Dediğin gibi herşey çok güzel ve yolunda...İki Aile sayesinde daha uzunca bir sürede bu mutluluğu yaşamaya devam edeceğiz...Yani oynayabilirsin rahat rahat...Eda ablamız gib...
vaayy Buğra çaktırmadan İclal ablamızın yazısından yürütmüşsün...:D :D bak söylemesen hiç haberimiz olmayacak...gerçekten de eda ablamızın o hali çok şekerdi...bayılıyorum o sahneye...ama yoruldum biraz nefes almam lazım.. :D :D şimdi fragmanı tekrar izledim de safiş ablamız fragmanın başında gelinlikle dönerken eniştenin önünde dönüyor..ve surat ifadesi çok değişik...numan amcayı öğrenmiş gibiye benzemiyo..başka birşey olabilir mi acaba?_? kafam ona takıldı...bi türlü çözemedim..:bilmim
GizemliSahne 24-12-06, 13:21 off off bu ne yorum böyle..döktürmüşsün Pelin ablacım..valla harika anlatmışsın...ama ben avazın çıktığı kadar susmanı baya bi sevdim..harika bi iğneleyici cümle olmuş...:D ve sadece yeşilcam gölgesi altında sevgiyi ve aileyi yücelten nadir(belki de tek) olan bu dizinin başarısını alkışlıyorum.. valla ben de bu sözüne imzamı atıyorum...ve bende dizimiz hakkındaki yorumların için seni alkışlıyorum...:happy0064 :happy0064
teşekkür ederim nurdancım, beğendiğine sevindim.. işte biraz boş vaktim vardı, yazabildim birşeyler:img-wink: zaman buldukça geleceğim arada böyle :)
buğra ben de senin yorumlarını çok güzel ve içten buluyorum.. genelde aynı fikirleri paylaşıyorum seninle.. o yüzden zevkle okuyorum yazılarını :img-wink: sen de diziyi çok iyi anlamışsın ve dizinin amacına farklı yönlerden de bakabiliyorsun ki birşeyler değiştirmek için çabalıyorsun, yazılarında da görüyoruz... buarada yazın çıkmış tebrik ediyorum... ve devam etmeni temenni ediyorum :img-wink: böyle bir aile oldukça sırtımız yere gelmez diyorum... :happy0064
Tünaydın herkese (daha yeni kalktım...uaaaahhh)
iki aile ailesi nasılsınız bakalım(Şule hanımı andım bunla...;) oda buralarda geziyordur...gördüğüm kadarıyla...belkide ben bunu yazarken...oda bir yorum göndermiş olabilir...)
dün gece yaptığım yorumu beğenen arkadaşlara çok teşekkürler...benim çürükmüş türkçemle böyle bir yorumu yazdığıma bende çok şaşırdım...(o yüzden de sonund ''ellerine sağlık Hayri'' yazdım :D)
o son sözleri gerçekten Eda ve Oğuz için yazmıştım...iki aile ailesi de anladı bunu...tebrikler...gerçekten onları çok iyi anlatıyor..
.
ha Ecem senide dün yazacaktım...(Ecem bugün yoktu fln filan onunda çok özlüyoruz)...nedenini bilmiyorum ama unuttum nedense(yatağım çağırıyordu ondan olabilir...yatağımı tanıyanlar var burda :D)...tesadüf tam olsun sen bu sabah yeni haberlerle ve özet+fragman yorumunla gelmişsin...harika ne diyim...dönüşün muhteşem...anket hakkında söylediklerine birşey demiyorum şimdi(senin tarafın belliydi zaten ;))
metu86...bende artık sana Pelin diyim izninle...güzel bir haberi buraya taşımışsın...(İclal'ın forumuna dün gece eklemıştım(okudunuz belki)...buraya da eklemeyi unuttum...sen bu işi hallettin sağol)...biz bunu biliyorduk...ama İclal'dan tekrar duymak ayrı güzel oluyor...
diğer arkadaşlara da söylim sizin yorumlarınız zaten hep harika (Buğra Nurdan Sami...)
daha fragmana bile bakmadım (Sami çok teşekkürler...Buğra sende sağol...bende tam siteye bakıyordum...aynı anda özel msjları gördüm...ikinize de tekrardan sağol...(daha kalitesine bakmadan :D)
Hoşgeldin Hayri...
Valla iyi uyumuşsun...Dün Yatağının seni nasıl çağırdığını çok iyi anlıyorum...Aynen bendede oldu ve isimler birbirine karıştı...(Sağol)...
Sende İclal Ablanın yazısını eklediğin için sağol...Oradada okudum hatta cevabımı bile yazdım...
Çürümüş türkçe olur...O yazdığın yorum bayağıda bir tazeydi bence...Ve çok beğendim...Zaten yazdım...Özellikle o meşhur ve hepimizin beğendiği sözleri tekrar söylememe gerek yok herhalde...Gece Gece süper döktürmüşsün Hayri...
Fragman içinde Sami arkadaşımızda tüm emek...Ben sadece dağıtıcılığı yaptım...(Sebep Saminin offline olması)...Bende tekrar teşekkür ediyorum...Cep çekimi yinede çok güzel...
rap_alltime 24-12-06, 13:25 Tünaydın herkese (daha yeni kalktım...uaaaahhh)
.
hoşgeldin Hayri..daha yeni mi kalktın...Hayri ne diyeyim ben sana ben bile düşün ben bile bu saate kadar uyuyamam...rekor kırdın Hayri..tebrikler...:D :D valla Hayri her şekilde kendini tebrik ediyosun...çok güzel bi huy valla..her yorumun sonuna kendine olan özgüvenini belli ediyosun..Bu arada yorumunda beni de aradan çıkardığın için saol :img-hyste :img-hyste (şaka yapıyorum yanlış anlama )) :img-wink: Sami saolsun çekmiş ama telefonla..ama telefonla çekilebilecek en güzel kalitede çekmiş..Daha kalitesine bakmamana rağmen beğeniceğini umuyorum..çünkü her sahne çok açıık ve net ortada...
arkadaslar
yarin büyük gün, sabirsizla bekliom, mahalesef daha göremdidm fagamani, ama bölece benim icin daha bi heyecani var...
bide gecen elifle konustum (eskiden armaizda olan zelif) daha haber gelmedi ona bidaha nezaman oynicakmis diye iki ailede, ama bida oynarsahaber vericem size... :)
yarini sabirsizla bekliomm!!! :D
GizemliSahne 24-12-06, 13:29 Tünaydın herkese (daha yeni kalktım...uaaaahhh)
.
ne demek hayri, sabah gazeteleri okurken karşılaştım ekledim ben de.. sen ben ne farkeder, yeter ki amaç iki aile olsun :img-wink: dediğin gibi 1.ağızdan yani İclal hanımdan duymak ayrı bir garanti.. :img-yes: bugun forum baya hareketli valla, zinde herkes haftanın son günü ve dizinin arifesi olmasına rağmen.. hala yorumlar tükenmedi...:good:
ayrıca nurdan'cım bence o sahnede safiye gelinlikle iniyor aşağıya ve sonradan bu haber geliyor aniden, Oğuz yukarıdan acilen inip haberi veriyor ve o anda safiş(senin tabirinle:)) fenalaşıyor biranda.. çünkü Oğuz'un inişi pek telaşlı.. numan'ın haberi geliyor diye tahmin ediyorum kafamı karıştıran |