Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları /1
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.
Tek cümlelik mesajlar, bölümle ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
'Hayirli olsun yeni basligimiz' mesajlari da silinecektir.
Bu arada forumunuza uyarilari genelde dikkate aldiginiz icin tesekkur ederim
Saygilarimla
BERNA
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar,
berna1 teşekkürler...(umarım bunu silmezsin)
Buğra kursa gitmedin mi?
acaba dünkü geceden sonra geç uyandın ve kursa geç kaldın mı...sebep buysa senden çok özür dilerim...bilseydim o saate kadar tutmazdım seni...
umarım moralin yerindir...ama yorumlarına bakılırsa öyledir...
bende ratinglerde yükseliş bekliyorum...inşallah da olacak...bakalım salı günü daha akılı olacağız...
bölüm sonu hakkında Tarık gelsin bütün güzel havayı bozsun istiyorum...
yok şaka tabi bende senin gibi sakin ve güzel bir son istiyorum...
ama dediğin gibi işin içinde iki aile olunca 100% emin olamiyorsun...
izlediğin ana kadar kesin konuşamiyorsun...
not: yeni başlığımıza 5 yıldız mükemmel oy verin...ben verdim bile...
Herkese merhaba...Demek bundan sonra bu başlıktan sesleneceğiz
birbirimize...Uğurlu olur inşallah...Daha doğrusu bol reytingli olur...Her başlıkta bir Tüyo gelirdi...Ama bu sefer yok galiba...
Ama bizim tüyo'ya da ihtiyacımız yok...Bomba gibi bir bölüm geliyor...O bize yeter...Benim aklıma dün konuşurken birşey geldi...Eda ile Oğuz dışarı çıkarken Tarık ile karşılaşıyorlardı hatırladınızmı(Sorulacak sorumu?)...Sizde acaba Eda ile Oğuz nereye gidiyorlar demiştiniz...Benim aklıma Cep telefonu geldi...Belki Eda'nın cep telefonu suya düştüğü için beraber cep almaya gidiyorlardır...Çok küçük bir ihtimal olmasına rağmen sonuçta bir ihtimal...(Biliyorsunuz İki Aile'de en küçük ayrıntı kaçmıyor...)
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar,
berna1 teşekkürler...(umarım bunu silmezsin)
Buğra kursa gitmedin mi?
acaba dünkü geceden sonra geç uyandın ve kursa geç kaldın mı...sebep buysa senden çok özür dilerim...bilseydim o saate kadar tutmazdım seni...
umarım moralin yerindir...ama yorumlarına bakılırsa öyledir...
bende ratinglerde yükseliş bekliyorum...inşallah da olacak...bakalım salı günü daha akılı olacağız...
bölüm sonu hakkında Tarık gelsin bütün güzel havayı bozsun istiyorum...
yok şaka tabi bende senin gibi sakin ve güzel bir son istiyorum...
ama dediğin gibi işin içinde iki aile olunca 100% emin olamiyorsun...
izlediğin ana kadar kesin konuşamiyorsun...
not: yeni başlığımıza 5 yıldız mükemmel oy verin...ben verdim bile...
Hayri...Aynen öyle oldu...Ama özüre ne gerek var...Zaten ders notları var toplu olarak...Bugünde evde çalıştım...Hemde sessiz bir ortamda...(Ama bak haklı olabilirsin bir konuda üzülmüş olabilirim bugünkü dizi yorumlarını alamadım onlardan...)
Hayri...Yine geleneksel şakalarından birini yaptın...Ama iyi oldu...Sessiz sakin bölüm sonu tahminimiz bakalım tutacakmı...?...Ne olursa olsun bölüm içindede sonundada çok eğleneceğiz Hem..."Ben Kalbimden Başka Yerde İnan Seni Bulamadım"...Şarkısınıda dinleyeceğiz...Daha ne isteriz...(Sürpriz şarkılarda gelebilir...)
rap_alltime 19-11-06, 14:57 Herkese merhaba...Demek bundan sonra bu başlıktan sesleneceğiz
birbirimize...Uğurlu olur inşallah...Daha doğrusu bol reytingli olur...Her başlıkta bir Tüyo gelirdi...Ama bu sefer yok galiba...
Ama bizim tüyo'ya da ihtiyacımız yok...Bomba gibi bir bölüm geliyor...O bize yeter...Benim aklıma dün konuşurken birşey geldi...Eda ile Oğuz dışarı çıkarken Tarık ile karşılaşıyorlardı hatırladınızmı(Sorulacak sorumu?)...Sizde acaba Eda ile Oğuz nereye gidiyorlar demiştiniz...Benim aklıma Cep telefonu geldi...Belki Eda'nın cep telefonu suya düştüğü için beraber cep almaya gidiyorlardır...Çok küçük bir ihtimal olmasına rağmen sonuçta bir ihtimal...(Biliyorsunuz İki Aile'de en küçük ayrıntı kaçmıyor...)
bencede olabilir buğra...gerçektende çok küçük bi ihtimal ama olabilir tabi...bide eda oğuzla konuşmadan önce tarıkla konuşup telefonu düşürdü galiba...Çünkü oğuzla konuştuğu tlfon edanın telefonu diildi...acaba oyanın mı o telefon??ama oyanınki de kapaklı ve siyah diye biliyodum ben......??
Herkese merhaba...Demek bundan sonra bu başlıktan sesleneceğiz
şimdi bunu dedin aklıma başka birşey geldi...Tarık beyi tanıdık değil mi...iltifatlar olmadan sohbet edemiyor...en küçük fırsatı kullanıyor...şimdi Edanın cep telefonu suya düştükten sonra Tarıkda fırsatcı olarak ona yeni bir cep telefon hediye ederse...ne dersiniz...biliyorum bu daha küçük bir ihtimal ama aklıma geldi...
şimdi bunu dedin aklıma başka birşey geldi...Tarık beyi tanıdık değil mi...iltifatlar olmadan sohbet edemiyor...en küçük fırsatı kullanıyor...şimdi Edanın cep telefonu suya düştükten sonra Tarıkda fırsatcı olarak ona yeni bir cep telefon hediye ederse...ne dersiniz...biliyorum bu daha küçük bir ihtimal ama aklıma geldi...
Hayri...Gerçekten çok mantıklı...Olabilir ama inşallah öyle birşey olmaz...Ahh Tarığı tanımaz olurmuyuz...Hiç bir fırsatı kaçırmaz...Ama hediye ettiği bir film olay olmuştu...Acaba özette böyle birşey olsa yazarmıydı diye düşünüyorum...Yani anlayacağın kendimce olmaması için bahaneler bulmaya çalışıyorum...Hediye etse bile Eda hayatta kabul etmez...Ama bence Tatık için pek hayırlı bir bölüm olmayacak...(Yine böyle istediğim için diyorum...)
Nurdan...Seninde kafan karıştı değilmi..?...Fragmanı böyle didik didik ederek birşeyler bulmaya çalışıyoruz...
Hayri...Gerçekten çok mantıklı...Olabilir ama inşallah öyle birşey olmaz...Ahh Tarığı tanımaz olurmuyuz...Hiç bir fırsatı kaçırmaz...Ama hediye ettiği bir film olay olmuştu...Acaba özette böyle birşey olsa yazarmıydı diye düşünüyorum...Yani anlayacağın kendimce olmaması için bahaneler bulmaya çalışıyorum...Hediye etse bile Eda hayatta kabul etmez...Ama bence Tatık için pek hayırlı bir bölüm olmayacak...(Yine böyle istediğim için diyorum...)
Nurdan...Seninde kafan karıştı değilmi..?...Fragmanı böyle didik didik ederek birşeyler bulmaya çalışıyoruz...
bu bölümde olması şart değil ki...gelecek bölümde olabilir yani...ama hiç olmasın daha iyi değil mi (istediğin olsun)...
haklısın fragmana güveniyorsak Tarık için hiçte hayırlı bir bölüm olmayacak gibi görüniyor...
Edayı telefonla arıyor...yüzüne kapatılıyor...
köşke ellinde çiçekle geliyor...kapı dışarı ediliyor...
bakalım bunlardan sonra Edaya hala yapışkan kalacak mı...
rap_alltime 19-11-06, 15:17 Hayri...Gerçekten çok mantıklı...Olabilir ama inşallah öyle birşey olmaz...Ahh Tarığı tanımaz olurmuyuz...Hiç bir fırsatı kaçırmaz...Ama hediye ettiği bir film olay olmuştu...Acaba özette böyle birşey olsa yazarmıydı diye düşünüyorum...Yani anlayacağın kendimce olmaması için bahaneler bulmaya çalışıyorum...Hediye etse bile Eda hayatta kabul etmez...Ama bence Tatık için pek hayırlı bir bölüm olmayacak...(Yine böyle istediğim için diyorum...)
ayy karıştı valla...hatta şimdi bidaha izledm fragmanı.. tarıkla 2. konuşmasında da eda siyah bi telefonla konuşuyodu...acaba onu tarık veya oğuz mu aldı??off varya şu anda beynim karmakarışık...şimdide telefon çıktı başımıza....:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 ....
bu bölümde olması şart değil ki...gelecek bölümde olabilir yani...ama hiç olmasın daha iyi değil mi (istediğin olsun)...
haklısın fragmana güveniyorsak Tarık için hiçte hayırlı bir bölüm olmayacak gibi görüniyor...
Edayı telefonla arıyor...yüzüne kapatılıyor...
köşke ellinde çiçekle geliyor...kapı dışarı ediliyor...
bakalım bunlardan sonra Edaya hala yapışkan kalacak mı...
Hayri...En iyisi bu bölümde Eda ile Oğuz şu cep telefonunu alsın...Bizimde kafamız rahat etsin...Şu Tarıkta hiçbir sürpriz yapamasın...(Daha cep telefonu işinden emin değiliz ama bayağı yorum yaptık...)...
Aklıma başka nereye gidecekleri gelmiyor...Aslında geliyor ama şimdi anlatmaya kalksam kolay koly bitmez...
Hayri...Tarığın başına gelecekleri süper sıralamışsın...Valla zevkle okudum...Hep Eda ile Oğuz içinmi kötü sürpriz olacak...Budan İki Ailenin ve İki Aile Ailesinin sürprizleri...
Yapışkanlık konusunda uzman olduğu için aynen devam eder bence...Ama nereye kadar bekleyip göreceğiz...En büyük ümidimiz Süreyya...Başına çorap örsünde yapışkanlığa zamanı kalmasın...
rap_alltime 19-11-06, 15:35 Hayri...En iyisi bu bölümde Eda ile Oğuz şu cep telefonunu alsın...Bizimde kafamız rahat etsin...Şu Tarıkta hiçbir sürpriz yapamasın...(Daha cep telefonu işinden emin değiliz ama bayağı yorum yaptık...)...
Aklıma başka nereye gidecekleri gelmiyor...Aslında geliyor ama şimdi anlatmaya kalksam kolay koly bitmez...
Hayri...Tarığın başına gelecekleri süper sıralamışsın...Valla zevkle okudum...Hep Eda ile Oğuz içinmi kötü sürpriz olacak...Budan İki Ailenin ve İki Aile Ailesinin sürprizleri...
Yapışkanlık konusunda uzman olduğu için aynen devam eder bence...Ama nereye kadar bekleyip göreceğiz...En büyük ümidimiz Süreyya...Başına çorap örsünde yapışkanlığa zamanı kalmasın...
Tarık=yüzsüz 404.. zaten eda dan yılacağını hiç sanmıyorum....İnatçı adam eda ablamızın peşini bırakmıyo...Süreyya şöyle bi çıkıp gelse..Tarıkta tekrar süreyya ya aşık olsa...evlenseler...nikah şahitleri edayla oğuz olsa....serpille de yaman evlense(davul bile dengi dengine(burda davul serpil oluyo...)):img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 ...onlarn şahitleride oyayla ergin olsa(nede olsa oya serpili oğuzla yakıştırmadığı için yamanla kesn yakıştıracaktır..)):img-grin2 :img-grin2 hatta tarıkla serpil çifte düğün yapsa....ne güzel oluryaa....bizde televizyonun karşısında kurtlarımızı dökeriz tarıkla serpilden kurtulduk diye....aahh ahhh....
adanali esmer 19-11-06, 16:21 sonunda bende fragmani göre bildim yani tamamini hemen yorum yapim:
öncelikle tarika sinir oldum ya kadin seni sevmiyor neden zorluyorsun kardesim yaaanca oguzu catlatmak icin ve edayi kendine asik etmek icin ama malesef eda senden hoslanmiyor kabullen buna , edanin artik nihayet oguzu sevdigini anlamasina cok sevindim konakta bas basa kaliyorlar diyordu fragmanda ne dersiniz belki yine öperler birbirlerini yada asklarini ilan ede bilirler bakislarindan belli oluyordu hos seyler konustuklari .
efe basketballa alindi ya bütün golleeri o atar galiba maci da kazaniyorlar .
evet cep telefonu konusuna gelince eda nasil düsürdü o telefonu ya ben hayatimda hic teleonu suya düsürmedim gercektende sansizlik sizinde dediginiz gibi tarikla konusurken bir telefon vardi elinde deigisk aveba oguz mu aldi yoksaa tarik mi bence tarik almistir telefonu ogzun aldigini hci sanmiyorum eda kesin kabul etmek istememistir telefonu ama tarik zorlayinca almistir iye düsünüyorum
neyse benden yorumlar simdilik bu kadar yarini iple cekiyorum valla , cok merak ediyorum hemen su 24 saat gecsinde bakalim dizimize
BeyazGelincik1980 19-11-06, 18:09 fragman bende öyle bir etki yaratti ki, hep o müzigi ve tatli asiklarimizi düsünüyorum.
gerci yorumlariniza bakilrisa herkeste ayni etkiyi yaratmis.
tarik´in elide ciceklerle gelmesi beni deli etti ya. bu konuya deyinmek istememistim ama olmuyor iste. acaba eda ne yalan uyduracak kimbilir, tamda oguz´la disari cikiyorlardi.
bu bölüm en cok konusulan sahne balkon sahnesi olucak. o kadar tatlilarki o sahnede izle izle bitmez.
acikcasi ben bu bölüm son sahneyi kestiremedim. balkon sahnesini gösterdiler fragmanin sonunda. herhalde orada romantik bir seyler yasanir, yada konusmalar / itiraflar gecer aralarinda ve biter diye düsünüyorum.
adanali esmer 19-11-06, 18:13 evet ya haklisin kesin itiraflar gecer ve belki oguz daha büyük bir itirafta bulunmak ister ve oralarda bite bilri dedigin gibi
fragman bende öyle bir etki yaratti ki, hep o müzigi ve tatli asiklarimizi düsünüyorum.
gerci yorumlariniza bakilrisa herkeste ayni etkiyi yaratmis.
tarik´in elide ciceklerle gelmesi beni deli etti ya. bu konuya deyinmek istememistim ama olmuyor iste. acaba eda ne yalan uyduracak kimbilir, tamda oguz´la disari cikiyorlardi.
bu bölüm en cok konusulan sahne balkon sahnesi olucak. o kadar tatlilarki o sahnede izle izle bitmez.
acikcasi ben bu bölüm son sahneyi kestiremedim. balkon sahnesini gösterdiler fragmanin sonunda. herhalde orada romantik bir seyler yasanir, yada konusmalar / itiraflar gecer aralarinda ve biter diye düsünüyorum.
Hoşgeldin Nilgün...
O fragman hepimize aynı etkiyi yaptı...Bende sıkıldıkça izliyorum zaten...Çok güzel bir şarkı zaten ilk klipte o şarkıya gelecek...
Sende Tarığın çiçekle gelmesine sinir olmuşsun...Ama hiç merak etme bu sefer bozulan kendisi olacak...Yani amacına ulaşamayacak...
Nilgün balkon sahnesi zaten müthiş bir sahne...Damgasını vuracak yarınki bölüme...Ben demiştim ama yine diyeyim bu bölüm sonu sakin bitecek...Gerilmeyeceğiz yani...Sakin huzurlu bir bölüm sonu olacak diye hissediyorum...Ama tabiki izleyip göreceğiz...Benim beklediğim bölüm sonu müzik bir yandan devam ediyor...Ve Eda ile Oğuz birbirlerine bakıyorlar...Gülümsüyorlar ve bölüm bitiyor...(Tabiki önceside olacak...)...Böyle biterse iyi olur...
rap_alltime 19-11-06, 18:23 hoşgeldin Nilgün..
gerkçekten çok konuşulacak bu balkon sahnesi...kimbilir ne itiraflar gerçekleşiyorda eda ablamız oğuz abimize öyle gülümsüyor...belki fragmandaki müzik oğuzun plağında çalabilir....
Merhaba...
Çok gzl balkon tahminleri yapılmıs.Bencede o sarkı oğuz'un plağında çalabilir.Belki bu bölümde bu sahnede dans ederler biz geçen hafta trafiği tıkayıp dans etmelerini düşünmüştük olmadı ama belki bu hafta olur hehe :).Ama balkon sahnesi çok konusulucağa bensiyor ee simdiden herkes başlamş bide yeni bölümden snr...
Ben geldiim...:img-clapp
Hem yorulmuştum hem de yarın için çalışmamı bitirdiğim için kendime ödül veriyim dedim!E işte en güzel ödüllerden biri de iki aile ve iki aile ailesi:img-clapp Haksız mıyım ama??
Bi giriyim dedim vee muhteşem bir fragman çıktı karşıma bi insan daha ne ister...çooK mutluyum şu anda ne yapcağmı şaşırdım valla...
Bu rada fragman süper olamsına rağmen pek coşmamış burası hehalde hepinizin işleri var neyse ben hemen fragman yorumuma geçiyimm!!
Ayy çokk heyacanlıı:img-swoon
Damla'nın saçlar çook güzel olmuş bayıldım yaa..Ama kesin yok küçük anne değilim ben!benim de bi hayatım var tribinin bi sonucudur o yüzden pek sevinemedim ama çook tatlı olduğu bi gerçek
-efendimm güzelimm!!:img-haha:
Bi de Efe ilk maçında maçın yıldızı oluyo anlaşılan harika ya yakışır Efe mize :img-grin2 Orda Eda ve Oğuz bi de Timur ve Merve'nin sarılması çookk tatlıı yaa bayıldımm yalnız bizim tatlı aşıklarımız o kadar tatlılar ki Timur la Merve den farkları yok valla:img-haha: (Amma tatlı dedim yaa eheueheu)
1.salak ve2 salak niye öle giyinmiş acaba yoksa Damla'yı gizli gizli takip mi ediyolar belki de Damla arkadaşlarıyla eğlenmeye bi bara falan gitmiştir onlarda "ortama uyum sağlamak için" böle giyinmişlerdir:img-haha:
Belki böle olursa doğru bi başlangıç olur!! Allahım burda Oğuz'un surat ifadesi nası ama çok komik,şok geçiriyo!!Hele sonra sevinmeleri çocuk gibi seviniyolar valla:happy0064
Köşkte yalnız kalıyolar işte benim bayıldığım yer sizin de çok iyi bildiğiniz gibi!:img-haha: Herhalde önce dışarı çıkmaya karar veriyolar sonra Tarık tarafından basılınca(!) evde kalıp rakı keyfi yapyolar..Gerçi Eda su içiyo galibaa(ya da sek içiyo :img-haha: ) onlar nasıl bakışmalar öle bence bu sefer kesin o çokk istediğimiz şey olucak süperr ya çokk heycanlandım gene:happy0064
Süper bi bölüm olcak süperr!!!
Bu arada umarım foruma girdim diye sözünü tutmayan biri olduğumu düşünmezsiniz dayanamadım napıyımmm:img-sorry
BeyazGelincik1980 19-11-06, 19:17 nuray hosgeldin, kendini ödüllendirdin demek, ama gercekten bizler icin de güzel bir ödül oldu, senin yorumun süper olmus. herkesde fragman bir etki birakti bu ap acik ortada. acaba yarin bölümü izledikten sonra neler olur. yorumlarin az olmasina bede sasirdim gercekten hele böyle güzel bir fragmadan sonra, ama dedigin gibi herkesin isleri var, ben bile istedigin gibi yorumliyamadim, insallah bu yarin gerceklersir. tutulmazsam tabiki.
o balkon sahnesi efsane olucak bence. hele bir de müzik esliginde dans ederlerse deymeyin keyfime (dansa taktik yine, her bölüm oldugu gibi). ama güzel seyler olucagi kesin. o bakismalardan sonra, hele eda´nin tatli tatli bakisi aklimdan hic cikmiyor. kimbilir oguz ne dedi.
bugra bölüm sonun bende senin gibi düsündüm, sakin bir bölüm sonu bizleri bekliyor galiba. bakismalarla bitebilir.
askımdogac 19-11-06, 19:18 ya arklar fragmanda gördüm o bayan damlaydı dimi hani efe nereye güzelim diodu ya o damlaydı heralde ne olmuş ya damlaya öle
herkese iyi akşamlar...
bi çıktım burda neler olmuş neler...
Nuray hoşgelmişsin sefalar getirmişsin...kendinin ödülendirmişsin...çokta iyi yapmışsın...fragmanın etkisinden kurtulmak kolay değil valla...senin yorumundan anladım ki sende yarın için çok heycanlı sın...
sözkonusu iki aile olunca başka birşey beklenmez zaten...hele böyle güzel bir fragmandan sonra...
Nilgün sende hoşgeldin...sende herzamanki gibi güzel yorumlarını paylaşıyorsun...
okumaktan çok zevk aldım...ikinizde de teşekkürler...
fragman hakkında dün pek yorum yapmadık(gerçi ben ve Şule bir kaç şeyler yazdık ama neyse) bu hafta o doğru ama bunun bir sebebi de dün gece biz (ben ve iki ailesinden 2 üye daha...onlar kendini biliyor...) başka bir yerde yorumlarımızı paylaştık...bu hafta böyle oldu...ama yarın bölümden sonra burası dolup taşacak...hele bölüm istediğmiz gibi biterse...yorumlar otomatik gelcek...taş plağından o güzel müzik çalarsa...Oğuz ve Eda tatlı tatlı bakışıyorlar....gülümsiyorlar...sarılıyorlar...el tutuyorlar...ve daha çok...gerisini siz düşünün...
Nuray...Hoşgeldin...Bize çok güzel bir sürpriz yaptın...Yorumlarını özlemiştik iyi oldu...Fragman yorumun süper olmuş...Sende bizim gibi şoktasın...Öyle gözüküyor...Ama bizde tutulduk artık...Yarını beklemeye başladık...Tabiki herkesin işininde olması buradaki boşluğun diğer sebebi...Ama doluyor gibi yavaş yavaş...Eda'nın rakıyı sek işmesi hiç aklımıza gelmemişti...Olabilir gerçekten...Olurmu hiç seni sözünü tutmayan biri olarak düşünmeyiz...Ama iyi yaptın...Arada bir soluk almak iyidir...Tekrardan hoşgeldin...
Hayri...Sende hoşgeldin...Bugün bizde girip girip çıkanlar kervanına giriyoruz değilmi?...
Sen neler dedin...Akşam akşam iyicene heyecanlandırdın...Öyle güzel anlattınki taş plak falan deyince...Ama yarın yine bol yorum olacağı kesin...(Tabiki şoktan sonra)...
hoşbulduk...evet bi girip bi çıkıyoruz...
heyecanladırdım mı...
maksadım böylesine heyecan verici bir sahneyi anlatmaktı sadece...demek bunu başardım...umarımda yarın böyle bir son olur...çünkü böyle olmasa...esas ozaman şok olacağız...T. gelse halimizi düşünmek bile istemiyorum...moralimiz yerde olur...aman olmasın...
sakin ve güzel bitsin...bize yeter...
Nilgün,Nurdan,Hayri,Buğra ve Şulee(son anda!) hepinizi hoşbuldum:img-grin2 sağolun, çok teşekkürler!!
Ben bi de sizin de en çok bahsettiğiniz fragmanın fonundaki şarkıyı çok sevdiimm (hepiniz gibi) Harika bi şarkı gerçekten,sözler tam duyulmuyo ama olsun!!
Herhalde o son sahnede bol bol duyarız zaten birbirlerine uzun uzuun bakışırlar kesinnn pek konuşmazlar..Umarım konuşmazlar Oğuz gene mahveder yoksa aman diyim he!!! :img-grin2 Orda tek bi cümle söylesin yeter bize başka bişeyler düşünmesin hiç boşuna,karıştırmasın gene ortalığı :img-haha: Çook tatlı yaa bayılıyorum onuno şaşkın hallerine:img-icecr Bu arda o cümleyi tabii ki hepiniz biliyosunuz şimdi burda dile getirip yaramızı deşmiyimm:img-haha:
_seboist_s 19-11-06, 20:04 Slm arkadaşlar!
Bugün neler olmuş böyle... Çok güzel yorumlar gelmiş yine... Hepinizin ellerine sağlık. Buğra, Hayri, Nilgün abla, Nurdan, Nuray... yorumlarınız harika.
Buğra; demek bugün kursa gidemedin. Nedenini çok iyi biliyorum. (tühh dedikoducu kadınlar özlemişlerdir seni:D)
Hayri dediğin gibi dünkü toplantıdan olsa gerek fragman yorumlarımız başka yerde kaldı:D ama olsun oda çok güzeldi;) Zaten burdada payımıza düşeni yaptık...
Nuraycım hoşgeldin... Ne iyi yaptında geldin özledik seni vallahi, çokta güzel bi fragman yorumu yapmışsın :img-kiss:
aa Buğra unutmadan imza ve avatar değiştirmişsin uzun zamandan sonra... Gerçekten çok güzel olmuş;)
Edayla Oğuz nereye gidiyorlar demişsiniz. Bende çok merak etmiştim bunu. Gerçi gidemiycekler galiba Tarık yüzünden aman Allah korusun ya! Telefon almaya gidebilirler evet aklıma gelmemişti ama mantıklı bir tahmin. Tarık Edaya telefon alırsa Eda çok güzel cevabını verir. Tarık hem telefon almış hemde ağzının payını almış olur:D Eda asla kabul etmez... Bu konuda içim çok rahat sizinde öyledir;)
Yarını bekleyemiyorum yaa. Biran önce gelsin artık. (bide yarın en sevdiğim dersten sınavım var... Hayri? Buğra? bilin bakalım hangi ders:D)
Yarın her sahne mükemmel olucak ama tatlı aşıklarımızın olduğu sahneler bi ayrı olucak. Ahh işte diyoruz ya onların arası hep böyle olsun biz daha ne isteriz?? ( cvp: dans isteriz:D "bir iki aile ailesi klasiği")
En çokta balkondaki sahneye taktım. Repliklerini çok merak ediyorum yaa. Yine ustacadır. Zaten Repliklerimiz çok büyük özenle, dikkatle yazılıyo. Bu özelliği direk fark ediliyo...
Yani uzun lafın kısası çok büyük bi merak içindeyim. (herzamanki halin demeyin buseferki farklı yanii:D) Ee böyle bomba bölüm olucak bende merak yapmıycam yok artık...
:img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp
BEKLENEN BALKON SAHNESİNİN 2.TAHMİNİ REPLİKLERİ :):)
Eda:oğuz peyy
oğuz:eda hanım(ah hayyalerimin kadını)
eda:tam hayallerimdeki erkek
oğuz:bana çaymı getirinis
eda:nevet içinis ısınsın die sündümüştüm
oğuz:ahh sevdiğini koruyan çok tesekkürler eda hanım
eda:çok usudum batıda doğuya doğru bir rüzgar esiyor :)
oğuz:buyrun bunu üstünüse alın
eda:ahh centilmen erkek çok tesekkür ederim bahtiyarı mesut oldum :)
oğuz:ne önemi var.Eda hanım
eda:nevet oğuz PEY
oğuz:ben ben ben ben
eda:nevet
oğuz:sisi seviyorum
eda:oğuz bey ay ne diorum ben ya oğus sefkilim
oğuz:eda sefkilim
EDA-OĞUZ IIIIIIMM :)
................................MUTLU SON..........................
Ne güzel olurdu trafik repliklerinden sonra balkon replikleri atık bu gelenekslleşmiş iki aile tahmini replikler günü oldu bu gün :)
Slm arkadaşlar!
Bugün neler olmuş böyle... Çok güzel yorumlar gelmiş yine... Hepinizin ellerine sağlık. Buğra, Hayri, Nilgün abla, Nurdan, Nuray... yorumlarınız harika.
Buğra; demek bugün kursa gidemedin. Nedenini çok iyi biliyorum. (tühh dedikoducu kadınlar özlemişlerdir seni:D)
Hayri dediğin gibi dünkü toplantıdan olsa gerek fragman yorumlarımız başka yerde kaldı:D ama olsun oda çok güzeldi;) Zaten burdada payımıza düşeni yaptık...
Nuraycım hoşgeldin... Ne iyi yaptında geldin özledik seni vallahi, çokta güzel bi fragman yorumu yapmışsın :img-kiss:
aa Buğra unutmadan imza ve avatar değiştirmişsin uzun zamandan sonra... Gerçekten çok güzel olmuş;)
Edayla Oğuz nereye gidiyorlar demişsiniz. Bende çok merak etmiştim bunu. Gerçi gidemiycekler galiba Tarık yüzünden aman Allah korusun ya! Telefon almaya gidebilirler evet aklıma gelmemişti ama mantıklı bir tahmin. Tarık Edaya telefon alırsa Eda çok güzel cevabını verir. Tarık hem telefon almış hemde ağzının payını almış olur:D Eda asla kabul etmez... Bu konuda içim çok rahat sizinde öyledir;)
Yarını bekleyemiyorum yaa. Biran önce gelsin artık. (bide yarın en sevdiğim dersten sınavım var... Hayri? Buğra? bilin bakalım hangi ders:D)
Yarın her sahne mükemmel olucak ama tatlı aşıklarımızın olduğu sahneler bi ayrı olucak. Ahh işte diyoruz ya onların arası hep böyle olsun biz daha ne isteriz?? ( cvp: dans isteriz:D "bir iki aile ailesi klasiği")
En çokta balkondaki sahneye taktım. Repliklerini çok merak ediyorum yaa. Yine ustacadır. Zaten Repliklerimiz çok büyük özenle, dikkatle yazılıyo. Bu özelliği direk fark ediliyo...
Yani uzun lafın kısası çok büyük bi merak içindeyim. (herzamanki halin demeyin buseferki farklı yanii:D) Ee böyle bomba bölüm olucak bende merak yapmıycam yok artık...
Şule...Tam çıkıyordum...Senin yorumunu gördüm...Cevap vermeden olurmu?...Yine güzel bir yorumla dönüş yapmışsın...Öncelikle kurstan bahsedeyim gidemedim onlar beni özledimi bilmiyorum ama ben onları hiç özlemedim...Gelecek haftaya kadar rahatım neyseki...
Ve dizimize dönelim...Yoksa mesaj silinme ile karşı karşıya...Eda ile Oğuzun telefon almaya gitmesi geldi aklıma...Gerçekten mantıklı...Bu kanıya nasıl vardın dersen...İki Aile'de en ufak diğer diziler için önemsiz ama bizim dizi için önemli bir ayrıntı...Onlar bol bol telefon parçalar...(Hiç aldıklarını görmedim...Belki stoklarında vardır...)...Ama konu İki Aile olunca aklıma direk bu geldi...Yarın göreceğiz...Önemli olan beraber çıkmaları zaten...
Eda çok güzel cevabını verir. Tarık hem telefon almış hemde ağzının payını almış olur
Bu cümlenede bayıldım...Doğru tespit...Tarığa ağzının payını almak düşüyor...
Ve Balkon...(Nekadar çok kullandık bu hafta bu köşkümüzün bu bölümünü...)...Ama repliklerle ilgili sana katılıyorum...Senarsitlerimizin çok güzel ve doğal replikleri var...Diyecek laf yok zaten...
Ve merak yapmakta çok haklısın...Bu bölüm bir farklı heyecanlıyız...Hatırlıyormusun 20.Bölüm özel olmalı demiştik...Kısmet 22.Bölümeymiş..
Yarında en sevdiğin derste başarılar şule..Derside öğretmenide çok seviyorsun değilmi...A.T.olarak hatırlıyorum...
Slm arkadaşlar!
Buğra; demek bugün kursa gidemedin. Nedenini çok iyi biliyorum. (tühh dedikoducu kadınlar özlemişlerdir seni)
Nuraycım hoşgeldin... Ne iyi yaptında geldin özledik seni vallahi, çokta güzel bi fragman yorumu yapmışsın
aa Buğra unutmadan imza ve avatar değiştirmişsin uzun zamandan sonra... Gerçekten çok güzel olmuş
Şule hoşgeldin...bütün gün nerdeydin özlettin kendini vallah...*Şule: Hayri bilmiyormuş gibi yapma...bütün gün kafamı yedim...nerde olduğumu çok iyi biliyorsun...* :D
Tarık hem telefon almış hemde ağzının payını almış olur:D Eda asla kabul etmez...
ben sıralamıştım zaten Tarığın başına gelenleri...bunu da katalım istersen...
haklısın Eda çok iyi cvp vermesini bilir...yalnız Tarıkla konuşunca sanki dili kesiliyor gibi oluyor...yoksa sadece bana mı öyle geliyor...:bilmim
Şule bende yarın akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum...o kadar merak yapıyorsun ki...bize de bulaştı...
bu arada yarın için bol şans diliyorum...eminim sen bu sınavı sol elinle haledersin (hiç sevmediğin ders olsa bile)...yarın geldiğinde İki Aileye daha yakın olacaksın...bunu düşündükce sınavı rahat rahat geçersin...;)
BeyazGelincik1980 19-11-06, 20:36 hayri ekledigin yazi gercekten cok güzel. sevgi, basari ve zenginlik getirir, bu gercekten cok dogru. ve bizim tatlli asiklari düsündüm de onlar da sevgisi secti, gerisi gelecektir artik...
yorumlarini baska yerde paylasan arkadaslar (bende orasini biliyorumda, neyse) burada da paylasirsaniz güzel olur. yoksa bizi beyenmiyor musunuz? (cakkidi gaffur gibi oldu, hehe, bayiliyorum avrupa yakasina).
neyse biz dönelim dizimize. merak konusu eda´la oguz basbasa nereye gidiyorlar? cep telefonu alma fikri gercekten cok iyi fikir, ama ben zannetmiyorum. basbasa bir yere bir seyler icmeye yada yemege giderler herlade. tabi gidebilrilerse. tarik cicegini almis gelmis, uyuz oluyorum bu adama ya. insalah agzinin payini alirda gider.
_seboist_s 19-11-06, 20:48 Şule...Tam çıkıyordum...Senin yorumunu gördüm...Cevap vermeden olurmu?...Yine güzel bir yorumla dönüş yapmışsın...Öncelikle kurstan bahsedeyim gidemedim onlar beni özledimi bilmiyorum ama ben onları hiç özlemedim...Gelecek haftaya kadar rahatım neyseki...
Ve dizimize dönelim...Yoksa mesaj silinme ile karşı karşıya...Eda ile Oğuzun telefon almaya gitmesi geldi aklıma...Gerçekten mantıklı...Bu kanıya nasıl vardın dersen...İki Aile'de en ufak diğer diziler için önemsiz ama bizim dizi için önemli bir ayrıntı...Onlar bol bol telefon parçalar...(Hiç aldıklarını görmedim...Belki stoklarında vardır...)...Ama konu İki Aile olunca aklıma direk bu geldi...Yarın göreceğiz...Önemli olan beraber çıkmaları zaten...
Eda çok güzel cevabını verir. Tarık hem telefon almış hemde ağzının payını almış olur
Bu cümlenede bayıldım...Doğru tespit...Tarığa ağzının payını almak düşüyor...
Ve Balkon...(Nekadar çok kullandık bu hafta bu köşkümüzün bu bölümünü...)...Ama repliklerle ilgili sana katılıyorum...Senarsitlerimizin çok güzel ve doğal replikleri var...Diyecek laf yok zaten...
Ve merak yapmakta çok haklısın...Bu bölüm bir farklı heyecanlıyız...Hatırlıyormusun 20.Bölüm özel olmalı demiştik...Kısmet 22.Bölümeymiş..
Yarında en sevdiğin derste başarılar şule..Derside öğretmenide çok seviyorsun değilmi...A.T.olarak hatırlıyorum...
eheh evet sohbet içerikli mesajları azaltıyoruz artık (silinmesin diye) yavaş yavaş ama birden kesemiyoruz kusura bakmayın ...
Dediğin gibi Buğra dizimizde ufak ayrıntılara bile yer veriyo yani şimdi eda kovaya telefonunu düşürse sonra aynı telefonla konuşmaya başlasa yani olmaz biz alışkın değiliz öyle:img-nyam: illa görcez nası alıyo yenisini:D Dediğin gibi bizde stok yok yani...
Evet ya tarık alsın artık ağzının payını yanii... Gerçi biz veriyoruz sürekli ağzının payını. Ahh garibim cvp falanda veremiyo:D (çok üzüldüm haline sormayın:D) Dünde demiştim yaa Tarıkla Serpil olmasa ben napıcam... Bütün sinirimi alıyorum onlardan:D nekadar saysamda cvp gelmiyo eheh...
Evet 20. bölümü özel beklemiştim ama uzatmalı olarak 22. bölüm özel oldu. Olsun geç olsun güç olmasın süper olsun ;)
Teşekkürler buğra başarı dileklerin için... Yok buseferki A.T. değil R.Y. bu hocanın hikayesinide daha sonra anlatırım sana:D (eheh 404 oldum bende yaa göre göre onları) dersi nasıl bulamadın aa en sevdiğim ders yani fizik:D
hayri ekledigin yazi gercekten cok güzel. sevgi, basari ve zenginlik getirir, bu gercekten cok dogru. ve bizim tatlli asiklari düsündüm de onlar da sevgisi secti, gerisi gelecektir artik...
yorumlarini baska yerde paylasan arkadaslar (bende orasini biliyorumda, neyse) burada da paylasirsaniz güzel olur. yoksa bizi beyenmiyor musunuz? (cakkidi gaffur gibi oldu, hehe, bayiliyorum avrupa yakasina).
neyse biz dönelim dizimize. merak konusu eda´la oguz basbasa nereye gidiyorlar? cep telefonu alma fikri gercekten cok iyi fikir, ama ben zannetmiyorum. basbasa bir yere bir seyler icmeye yada yemege giderler herlade. tabi gidebilrilerse. tarik cicegini almis gelmis, uyuz oluyorum bu adama ya. insalah agzinin payini alirda gider.
Nilgün tekrar hoşgeldin...
bende o hikayeyi çok beğendiğim için burda paylaşmak istemidim...işte araya Eda Oğuzu ve dizimizin 3 ihtiyarları da sıkıştırdım...;)
Nilgün yorumlarımızı başka bir yerde paylaştık ama burayı beğenmediğmiz yüzünden değil...dün sadece bir değişiklik oldu...yoksa burayı hiç eksik edermiyiz...ayip ettin valla...senin yorumlarını ne kadar sevdiğmizi kaç kere söyledik...
(bu arada avrupa yakasını kim sevmiyor ki...ama ata çıktıktan sonra fazla takip edemiyorum...)
neyse gelelim diziye..
cep telefonu almaya gitmeseler de olur tabi...hatta senin fikirlerin daha güzel olur diyecem yalnız onlar zaten balkonda bol bol içecekler...:D
bölüm içerisinde de güzel sahneler var...örnek tlf konuşması...maçta sarıldıkları...bunlar sadece fragmandaki gördümüzler...yarın bölümde daha neler göreceğiz...merakımız yükseliyor...ama artık az kaldı...daha doğrusu 21 saat...(geri sayım başladı bile...ama böyle bir güzel bölüme değer...)
_seboist_s 19-11-06, 20:53 Şule hoşgeldin...bütün gün nerdeydin özlettin kendini vallah...*Şule: Hayri bilmiyormuş gibi yapma...bütün gün kafamı yedim...nerde olduğumu çok iyi biliyorsun...* :D
Tarık hem telefon almış hemde ağzının payını almış olur:D Eda asla kabul etmez...
ben sıralamıştım zaten Tarığın başına gelenleri...bunu da katalım istersen...
haklısın Eda çok iyi cvp vermesini bilir...yalnız Tarıkla konuşunca sanki dili kesiliyor gibi oluyor...yoksa sadece bana mı öyle geliyor...:bilmim
Şule bende yarın akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum...o kadar merak yapıyorsun ki...bize de bulaştı...
bu arada yarın için bol şans diliyorum...eminim sen bu sınavı sol elinle haledersin (hiç sevmediğin ders olsa bile)...yarın geldiğinde İki Aileye daha yakın olacaksın...bunu düşündükce sınavı rahat rahat geçersin...;)
Hoşbulduk Hayri:D eheh nerde olduğumu çok iyi biliyosun hayri:D (o cümle süper yaa)
Evet Hayri sende Tarığın başına gelenleri çok güzel sıralamışsın... (tarık takıntısı oldu bizde yaa) Eda pek cvp vermiyo çünkü patronu ya bide kırmakta istemiyo yani... Ama dahada devam ederse Eda tüm çaçaronluğunu gösterir:D (Tarık ozaman korksun yani)
Demek benim merakım bulaştı sizede :D aa ben diyorum ya hep sende çok meraklısında çok belli etmiyosun. eheh "razi":D
Şans dileklerin için çok sağol Hayri sizin bu dilekleriniz sayesinde sol elimle halledicem inşallah:D
Geri Sayımda baslamıs bide bu bölümde erkenden baslatırmıssınıs zaman sayacıı artık bisim heycanlar ikiye katlanır ''Ya kaç saat kaç dakika kaç saniye kaldı?''die konusurus durmadan :)
Tarık'a da iyi olacak eda ona ağsının payını baya bi verir tarık ole kalır hot hot bi şekilde(ilk olarak ona bu isi bulmuştuk HÖT HÖT TARIK :) )
BeyazGelincik1980 19-11-06, 21:07 hayri ben saka yaptim, hem bu aralar "beni beyenmiyor musun" bizim evde ve heryerde cok konusuluyorda ondan bir espiri yapayim dedim, eylenin diye, hehe
senin de dedigin mantikli aslinda. bu bölüm cok güzel sahneler izleyecegiz zaten. konusmalar, bakismalar, güzel sözler, baslangiclar, basbasa kalmalar, romantik sahneler...bizleri bekliyor. zaten tarik geldi diye gitmeyecekler galiba. tarik böyle devam ederse eda´dan agzinin payini iyi alacak. daha ceceron eda´mizi görmedi, hehe...
hayri ben saka yaptim, hem bu aralar "beni beyenmiyor musun" bizim evde ve heryerde cok konusuluyorda ondan bir espiri yapayim dedim, eylenin diye, hehe
senin de dedigin mantikli aslinda. bu bölüm cok güzel sahneler izleyecegiz zaten. konusmalar, bakismalar, güzel sözler, baslangiclar, basbasa kalmalar, romantik sahneler...bizleri bekliyor. zaten tarik geldi diye gitmeyecekler galiba. tarik böyle devam ederse eda´dan agzinin payini iyi alacak. daha ceceron eda´mizi görmedi, hehe...
tamam Nilgün...sende şakacı oldun...bizi eylendirdin sağol...
ne kadar güzel saymışsın öyle...okurken sözlerine uyan sahneleri düşündüm...romtizim aşk eylence herşey var bu bölümde...
hehe evet Tarık bey henüz görmedi çeçeroyu...bakalım bu bölümde görür belki...
Sessizlik hakimiyetini arttırdı burda saten artık konusacak birşey sorulacak soru kalmadı.Ama yarın bu saatlerde forum baya baya bi cosmus olur.Zaten bu bölümmüs çok gzl olacak çok umutluyus.Hers ahnesini heycanla bekliyorus.Özelliklede eda-oğuz sahnelerini bekliyorus.Az kaldı az :)
Eveet bu saatler itibari ile pazartesi günü gelmiş durumda pazartesi=iki aile yeni bölüm olduğuna göre bugün yeni bölümümüs var
YENİ BÖLÜMDEN ÖNCE
Yeni bölüm için çok yorum yaptık ve ben son yorumu yapıoyrum
Eda-Oğuz:Hoollley bu bölüm eda-oğuz bölümü bu bölüm bizim bölümümüs.Çok gzl gelişmeler olacak ea-poğuz bakımından.Bu sahnelerin en gözde olanlarıda Balkon sahnesi,Köşkte yalnıs kalma sahnesi,birbirlerine sarıldıkları sahne(her sahneninde bir ismi var.
Eda-oğuz dışındakilerede çok gülüces.Damla'yı yeni haliyle islices.Numan-Niyazi'nin yasadıklarını islices çok gzl olacak
Daha fazla uzatıpda söylenmiş şeyleri tekrar sölemek istemiorum.
İKİ AİLE'NİN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜ ÇOK GÜZEL OLACAK :):)
herkese günaydın...
bir hafta yine geçti...ve pazartesi oldu...
Salı yani yarın sunma (proje) var ama aklımın yarısı onda yarısı dizide...
ama yinede çok mutluyum çünkü büyük gün geldi...akşam yeni bölüm var...
hemde ne bölüm...baştan sonuna kadar harika bir bölüm olacak...
bunu biliyoruz...bu kesin...çünkü dizimiz hergeçen hafta daha da güzelleşiyor...dizi çok heyecanlı çok harika gidiyor...izlerken sıkılmak söz konusu olmuyor...boşuna pazartesi günlerini merak (razi olarak :D) ve sabırsızlıkla beklemiyoruz...
özelikle 22. Bölümü...çünkü bu bölüm Eda ve Oğuz'un bölümü olacak...romatizim, aşk(balkon sahnesi...) eğlence(basketbol maçı) komedi(salaklar, Ferit....)...ve daha neler neler...kısacası herşey var...ve bunlara ne Tarık(kurnaz fırsatçı) nede Serpil("Entrikalar Kraliçesi"...başka ne denilebilir ki!) engel olabilir...
[öğretmen küçük Tarığ'a sordu:
-İki yüzlü kime derler?
-Okula, güler yüzle gelen öğrenciye! (Şule ;))]
işlerimin yoğunlundan dolayı sizden bugün uzak kalacağım...
hepinizi segi saygı kardeşlik ve dostluk duygularıyla kucaklıyorum...
şimdilik benden bu kadar...çok yakında(siz biliyorsunuz ne zaman) gorüşmek üzere...kendinize iyi bakın...bye bye
eylulfirat 20-11-06, 07:24 gunaydin arkadaslar fragmani bugun izledim valla bu bolum fragman kadar guzelse ia dizisinin en hareketli ve guzel bolumu olacaktir:)
melehat ve tahir aga sonunda yakalaniyor ferit e vakti gelmisti zaten senelerce saklayarak buyuk basari gostermisler
damla saciyla oynamaya baslamis eger alisverisede cikarsa anlayinki ciddi bir bunalimda ;)
niyazi evi terkediyor anladigim kadariyla belkide melehat yuzunden numan in isi zor evet oguz kalp kazanmaya calisiyor ama kendini komik duruma dusurmeden tarik ve serpil bittiler bile ama farkindalarmi belli degil gerci tarik anlar herhalde
telefon olayina gelince ben suya dusmesine uzuldum cunku benim telefonumun aynisiydi eda nin telefonu :(
bu arada sanirim iclal aydin in sac rengi degismis supper olmus cok yakismis
ustelik oguz ve eda sarilmaya bahane ariyorlar her baskette boyle sarilirlarsa...;)
aksam icin sabirsizlaniyorum en guzel sahneleri izleyecegiz sanirim
slm arkadaşlar;
bence fragmanın sonunda gösterilen balkon sahnesi tarıkın evinden dönüşünde yaşanacakmış gibi geliyor bana. bu arada ya köşkün yerini bilen varsa söyleyebilirmi. ayrıca acıbademde bilfen anaokulunun orda da değilmiş.
_butterfly_ 20-11-06, 14:54 Merhaba arkadaşlar…
Bugün büyük gün…. Dizimizn günü( ehuh ben her pazartesi günü böyle başlıyoum biliyosunuzki:D)…22. bölümümzde bizi neler bekliyor bakalım.. özetimiz bu hafta erken geldiii .. yeterince onun hakıdnada yorum yaptık vee frgamnmızı beklemeyee koyulduk.fragman bir geldikii öyle böylee değil tam geldi yane…( o nası olıuyorsa artık:D).... şarkısı hele mükemmel.BEN KALBİMDEN BAŞKA YERDE İNAN SENİ BULAMADIM....... bu kadar güzel anlatamaz :img-icecr ….(ehueh bu hafta şarkı kıtlığı yaşıyordum ama bu şarkı çok iyi oldu..)…bu bölümde eda ve oğzuu'un klit bölümü olcak .... hepimizn merak ettiği balkon sahnesinden ne gibi dialoglar geçeçcekk... itiraflar, bakışlar,mutluluk...bunların hepsinin o sahnde görüceğimizden eminim....tarığın elinde çiceklee geldği sahne hele üstüdn çok konuşuldu.... eda'nın vericeği tepki çok komedi olcak kesin. oğuz'Da öylee baka kalacak yada o da durumu toparlamaya açalışcakk...
eğer tahminlerimiz doğru çıkıp balkon shnesi bölümün son sahnesi ise bu tarık olayını atlattık oluyor....
amaa eğerr sonunda değilde bölüm orada bitireceklerse iştee buyurr burdan yakk.. bir haftaa naısl bekleeyceğimizi düşünemiyorum bile.. ama hep fragman sonları bölümümüzünde sonu oldu...(yane şimdiyee kadar hep öyleydii).... ama içimden bir ses tarık, eda ve oğuz'un olduğu sahnede eda ve oğuz birbirinee bakarken bitecek diyor ama ..neyse nee ben demiş olim ne de sizi okumuş olun en iyisi..;)
Merhaba arkadaşlar…
Bugün büyük gün…. Dizimizn günü( ehuh ben her pazartesi günü böyle başlıyoum biliyosunuzki:D)…22. bölümümzde bizi neler bekliyor bakalım.. özetimiz bu hafta erken geldiii .. yeterince onun hakıdnada yorum yaptık vee frgamnmızı beklemeyee koyulduk.fragman bir geldikii öyle böylee değil tam geldi yane…( o nası olıuyorsa artık:D).... şarkısı hele mükemmel.BEN KALBİMDEN BAŞKA YERDE İNAN SENİ BULAMADIM....... bu kadar güzel anlatamaz :img-icecr ….(ehueh bu hafta şarkı kıtlığı yaşıyordum ama bu şarkı çok iyi oldu..)…bu bölümde eda ve oğzuu'un klit bölümü olcak .... hepimizn merak ettiği balkon sahnesinden ne gibi dialoglar geçeçcekk... itiraflar, bakışlar,mutluluk...bunların hepsinin o sahnde görüceğimizden eminim....tarığın elinde çiceklee geldği sahne hele üstüdn çok konuşuldu.... eda'nın vericeği tepki çok komedi olcak kesin. oğuz'Da öylee baka kalacak yada o da durumu toparlamaya açalışcakk...
eğer tahminlerimiz doğru çıkıp balkon shnesi bölümün son sahnesi ise bu tarık olayını atlattık oluyor....
amaa eğerr sonunda değilde bölüm orada bitireceklerse iştee buyurr burdan yakk.. bir haftaa naısl bekleeyceğimizi düşünemiyorum bile.. ama hep fragman sonları bölümümüzünde sonu oldu...(yane şimdiyee kadar hep öyleydii).... ama içimden bir ses tarık, eda ve oğuz'un olduğu sahnede eda ve oğuz birbirinee bakarken bitecek diyor ama ..neyse nee ben demiş olim ne de sizi okumuş olun en iyisi..;)
Ecem hoşgeldin...
vallah sen dedin bende okudum...Tarık gelecek mi bilmiyorum...ama iki ailede herşey olabilir...fragmana fazla güvenmiyelim diyorum...
hatırlarsan geçen hafta Ferit ve Sabu fragmanında sonunda gösterildi...ve bölümün sonu Tarığın özel yemeği oldu...
Zaman Sayacı: Son 2 Saat 50 Dakika
_butterfly_ 20-11-06, 15:06 Ecem hoşgeldin...
vallah sen dedin bende okudum...Tarık gelecek mi bilmiyorum...ama iki ailede herşey olabilir...fragmana fazla güvenmiyelim diyorum...
hoşbulduk hayrii...
eheu dimi yaa:D.. yaa yok ben o çiceklee geldği sahneden bahsettimm.. orda bitirebilirler.. amn yaa neyse bu gidişlee izlerken sinir olcaz. az kaldı zaten ....buğraa zaman sayacını başlatmadı ...bu haftadaa ben başlatimm bare..
zaman sayacıı: son 2 saat 55 dk....
rap_alltime 20-11-06, 15:08 Hoşgeldin Ecem..
mrb arkadaşlar...bölümümüze çok ama çok az kaldı....fragamnımızdaki sarkı Eceminde dediği gibi çok güzel uydu tatlı aşılarımıza....Ben Kalbimden Başka Yerde İnan Seni Bulamadım..(aahh ah ne laf ama));) ;) ;) ..İnşallah edayla oğuz birbirlerine bakısırlarken biter dizimiz....Balkon sahnesi zaten bu bölümün en güzel ve en romantik ve en heycanlı yeri olcak..bundan eminim... Buğra gene yok galiba...:bilmim :bilmim... zaman sayacımızı ben başlatıyım dicem ama adettendir hep Buğra başlatıyodu....biraz daha bekleyelim eğer gelmezse başlatrız.....
_butterfly_ 20-11-06, 15:11 merhaba arkadaşlar... iki aile ailesi nasıllar bugün:D?? Hepiniz çok iyisiniz dimi... bende öyle valla:D neden acaba??
Artık geri sayım başladı (Zaman sayacımızı görürüz birazdan...) üç saat kadar sonra yepyeni bir bölüm izliycez. Hemde öyle böyle değil ne bölüm olucak ama:D Tatlı aşıklardan çok fazla bahsettim galiba fragmandan sonra... Ama elimde değil zaten benim her söylediğim söz dönüp dolaşıp oraya geliyo. Nası oluyo bilmiyorum ama konuyu oraya vardırıyorum en sonunda:D Bu akşam artık kolay kolay susmam:D Fragmanı son izleyişlerim. Heycanım hat safada. Merakımı hiç sormayın... aa unutmadan meraklılar kervanına bir yenisi daha eklendi; "Razi":D ( o kendini biliyo:D)
"Ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım" Herhalde bölüm bitince bizde böyle gezeriz bikaç saat (sadece bikaç saat mi??) ... Yan etkileri geçene kadar diyelim (mesela gelecek bölüme kadar olabilir)
hoşgeldin şulecim....
bu hafta aben başlattımm zman sayacını.:D..heueh ne kadar sabırsızlandığımı fark etmişsinizdir. oo meraklılar kervanınaa hoş gelmiş.. razii:D..(kim o harbi=)
off şulecim analiz yaparken asıl nasl eda ve oğuzaa bağlıyruz tüm karakterleri.. ona bende şaşıyorum biir okuyim tekrar diyorum anaa bir bakıyorum ee hepsi tatlı aşıklarımız hakkıdna oldu neredeyse.. işte bunu başarmakda ayrı bir meziyet cnm:D..
hatırlarsanız en son şarkılarımız ah istanbulda bıraktık. ondan sonra 10 haftaa boyunc aah istanbul vardı hayatımızda.. ve şmdi bir yenisi daha eklendi. ay yazacam bu kadar güzel bir söz olamazz...
ben kalbimden başkaa yerde inan seni bulamadım.... :img-icecr :img-icecr
_butterfly_ 20-11-06, 15:23 Hoşgeldin Ecem..
mrb arkadaşlar...bölümümüze çok ama çok az kaldı....fragamnımızdaki sarkı Eceminde dediği gibi çok güzel uydu tatlı aşılarımıza....Ben Kalbimden Başka Yerde İnan Seni Bulamadım..(aahh ah ne laf ama));) ;) ;) ..İnşallah edayla oğuz birbirlerine bakısırlarken biter dizimiz....Balkon sahnesi zaten bu bölümün en güzel ve en romantik ve en heycanlı yeri olcak..bundan eminim... Buğra gene yok galiba...:bilmim :bilmim... zaman sayacımızı ben başlatıyım dicem ama adettendir hep Buğra başlatıyodu....biraz daha bekleyelim eğer gelmezse başlatrız.....
hoşbulduk NURDAN'cım( bak untmadım:D:D)...
hepimizin istediği şey o ....ama nebilim benn bir araa aklıma takıldı yaa tarığın geldği zamn çiçeklee işte orda biterse.. neyse az kaldı zaten bunun cevabını almayaa..ama her bölüm sonu tarık yüüzndne bitmek zorundamı.. ( ehue tamam kapattım konuyu:D)......
_seboist_s 20-11-06, 15:27 hoşgeldin şulecim....
bu hafta aben başlattımm zman sayacını.:D..heueh ne kadar sabırsızlandığımı fark etmişsinizdir. oo meraklılar kervanınaa hoş gelmiş.. razii:D..(kim o harbi=)
off şulecim analiz yaparken asıl nasl eda ve oğuzaa bağlıyruz tüm karakterleri.. ona bende şaşıyorum biir okuyim tekrar diyorum anaa bir bakıyorum ee hepsi tatlı aşıklarımız hakkıdna oldu neredeyse.. işte bunu başarmakda ayrı bir meziyet cnm:D..
hatırlarsanız en son şarkılarımız ah istanbulda bıraktık. ondan sonra 10 haftaa boyunc aah istanbul vardı hayatımızda.. ve şmdi bir yenisi daha eklendi. ay yazacam bu kadar güzel bir söz olamazz...
ben kalbimden başkaa yerde inan seni bulamadım.... :img-icecr :img-icecr
Hoşbulduk cnm;)
iyi yaptın cnm özlemiştik zaman sayacınıı:D eheh sence kim olabilir razi?? bi düşün bakalım benim ikizim zekidir tak buluverir:D
Dimi cnm ya bizim analizler baştan aşağıya eda, oğuz oluyo. Her yerden çıkarıyoruz.:D Eheh tabi buda ayrı bi meziyet;)
Evet son şarkımız "ah istanbul"du şimdide "ömrümce hep adım adım" ahh sözleri yok mu sözleri:D Buaraad biz iki aile ailesi nekadar çok severmişiz eski şarkıları, Türk sanat müziğini de öyle...
Hoşbulduk cnm;)
iyi yaptın cnm özlemiştik zaman sayacınıı:D eheh sence kim olabilir razi?? bi düşün bakalım benim ikizim zekidir tak buluverir:D
Dimi cnm ya bizim analizler baştan aşağıya eda, oğuz oluyo. Her yerden çıkarıyoruz.:D Eheh tabi buda ayrı bi meziyet;)
Evet son şarkımız "ah istanbul"du şimdide "ömrümce hep adım adım" ahh sözleri yok mu sözleri:D Buaraad biz iki aile ailesi nekadar çok severmişiz eski şarkıları, Türk sanat müziğini de öyle...
razi kim olabilir...çok zor...bir düşünelim...çıkaramadım bitürlü...Şule kimiş söyle artık çatlatma...
evet iki aile ailesi eski şarkıları çok seviyor...hele iki aile görüntüleri ile daha güzel oluyor...sevmezmiyiz...
keşke her bölümde Oğuz balkona gitse ve taş plaketden öyle müzikler dinlese ne güzel olurdu dimi...ama bu bölümde görecez nede olsa...
Zaman Sayacı: Son 2 Saat 25 Dakika
rap_alltime 20-11-06, 15:31 hoşbulduk NURDAN'cım( bak untmadım:D:D)...
hepimizin istediği şey o ....ama nebilim benn bir araa aklıma takıldı yaa tarığın geldği zamn çiçeklee işte orda biterse.. neyse az kaldı zaten bunun cevabını almayaa..ama her bölüm sonu tarık yüüzndne bitmek zorundamı.. ( ehue tamam kapattım konuyu:D)......
tşk ederim ECEM'cim...:D :D :D
iki ailemizde her an herşey olabilir valla..ama biz içimizden gelenleri söylüyoruz...yani İnşallah edayla oğuz bakışırken biter diye...bide fragmanın en başında Damla "günaydın" dedikten sonra bitiyomuş...:img-grin2 :img-grin2 tamam fazla abattm ama yine söylüyorum iki aile=sürprizzz(damlanın günaydın dediği yerde bitcek kadar da diiil ama....bu bitiş sahnesini biraz fazla uzattım galiba pardon hemen konuya dönüorum.........))
ZAMAN SAYACI=son 2 saat 29 dk
_butterfly_ 20-11-06, 15:35 Hoşbulduk cnm;)
yaa şimdi hayri diyecem ama:D razi=hayri:D
bu akşam amaa tatlı aşılarımız hakııdna ne kadar yazabilecğemzi kesirebiliyorum.. aa tabi bölüm sonunaa bağlı alsında eğer çok mutluysamm öylee bir başalrımki uzn olurr ama sinirimden o malum şahsiyete olan kızgınlığım gitmezse neyse artık bakarızz.. bah adam aartık yorumlarımızda bile ne kadar çok yer kaplıyoryaa.. (ehueh adını kulanmadım.. 404'S ÜYESİ)..
iki aile ailesi çok seviyor keisnliklee eskişarkılarıı.. ilhan iremle başldı bu merakımız aslında.. sonrada buğra nın klipleridneki o eski şarkılarlaa devam etti. ve şimdididee "ömrümce hep adım adım" fragmanıda o kadar güzel haızrlamışlarkii yane izlemeyn biri bilee meraktan izleyebilir...
artık son cümlelri kuriyim.:D..söylencek herşeyi arıtk söyledikk.. tahminlerimiz yaptık bakalım neler bekliyor bizi..;) iki aile= süprizzzzzz:D..
herkese iyi seyirler diliyorum.. diziden sonra görüşmek dileğiyle....:img-icecr
_seboist_s 20-11-06, 15:43 razi kim olabilir...çok zor...bir düşünelim...çıkaramadım bitürlü...Şule kimiş söyle artık çatlatma...
evet iki aile ailesi eski şarkıları çok seviyor...hele iki aile görüntüleri ile daha güzel oluyor...sevmezmiyiz...
keşke her bölümde Oğuz balkona gitse ve taş plaketden öyle müzikler dinlese ne güzel olurdu dimi...ama bu bölümde görecez nede olsa...
Zaman Sayacı: Son 2 Saat 25 Dakika
Eheh acaba kim bu razi sende merak etmişsin ee boşuna razi demiyorum sana:D aa kaçırdım ağzımdan iyi mi:D Evet Ecemcimde doğru tahmin yapmış zaten... Hayri=Razi:D (Hayırlı uğurlu olsun...:D)
Dediğin gibi hayri eski şarkılar ve iki aile görüntüleri... Daha ne olsun. Herkesi etkiliyo zaten... Evet ya Oğuz her bölüm balkonuna gidip taş plağından şarkılar dinlesin aa tabiki yanında edada olsun:D
yaa şimdi hayri diyecem ama:D razi=hayri:D
bu akşam amaa tatlı aşılarımız hakııdna ne kadar yazabilecğemzi kesirebiliyorum.. aa tabi bölüm sonunaa bağlı alsında eğer çok mutluysamm öylee bir başalrımki uzn olurr ama sinirimden o malum şahsiyete olan kızgınlığım gitmezse neyse artık bakarızz.. bah adam aartık yorumlarımızda bile ne kadar çok yer kaplıyoryaa.. (ehueh adını kulanmadım.. 404'S ÜYESİ)..
iki aile ailesi çok seviyor keisnliklee eskişarkılarıı.. ilhan iremle başldı bu merakımız aslında.. sonrada buğra nın klipleridneki o eski şarkılarlaa devam etti. ve şimdididee "ömrümce hep adım adım" fragmanıda o kadar güzel haızrlamışlarkii yane izlemeyn biri bilee meraktan izleyebilir...
artık son cümlelri kuriyim.:D..söylencek herşeyi arıtk söyledikk.. tahminlerimiz yaptık bakalım neler bekliyor bizi..;) iki aile= süprizzzzzz:D..
herkese iyi seyirler diliyorum.. diziden sonra görüşmek dileğiyle....:img-icecr
razi=Hayri? hem Hayri kim...bir yalnışlık olmalı...karıştırdın galiba...
bakalım Ecem demek analizin kalitesi bölümün sonuna bağlı...ozaman Tarık hop diye gelsin diyorum...sonrada iltifat surnası çalşın...gelsin ki...uzun olmasın yorumun...:D
(acaba ben bunu cidden söyledim mi şimdi...??)
sanada iyi seyirler Ecem...:D
bizim bildiğmiz bir yer var diziden sonra orda görüşürüz...;)
Zaman Sayacı: Son 2 Saat 14 Dakika
Herkese merhaba...Selamlar...Ve Sevgiler...
İki Aile Ailesi toplanmış bile...Birde zaman sayacı başlamış...Daha ne isterimki...Siz zaman sayacını başlatınca çok mutlu oluyorum...Demek Ailemizin bir parçası olmuş...
Şimdi hepinize cevap vereceğim ama sohbet içerikli mesaja girdiği için veremiyorum...Ama hepiniz tahmin etmişsinizdir içimdekileri...
Ve bölümümüze az bir süre kaldı...Artık son yorumlar gelecek...Ecem birşey yazmış aklımı karıştırdı...Finalin Tarık-Eda-Oğuz üçlüsü ekseninde olabileceğini yazmış...Allah korusun diyerek cevap veriyorum...Gerçekten çok kötü olur...Düşünmeyelim bile...Biz yine kenidimizi balkon sahnesine hazırlayalım...
Bu hafta gerek burada gerekse farklı cephelerde çok yorum yaptık bu bölüm ile ilgili...Artık izleyince rahatlarız ve 22.Bölümün full yorumunu yaparız...İnşallah istediğimiz gibide sonlanırda moralimiz yerinde olur...
Ve Kalbimden başka yerde inan seni bulamadım...Şarkısına değinmişsiniz...Bu şarkı dediğiniz gibi İki Ailemizin özel şarkılarından biri oldu...Bende çok sevdim...Üstelik Eski Türk filmi şarkılarını ne kadar çok sevdiğimi bilirsiniz...
Zaman Sayacı: Son 2 Saat
BeyazGelincik1980 20-11-06, 16:01 iki aile ailesi toplanmis yine, holley.
hekes cok heyecanli. benim de kalbim küt küt atiyor. bu bölüm acaip güzel olucak. icime mi dogu desem yoksa fragman mi desem bilemiyorum, hehe:img-grin2 ...
bol eda oguz´lu bir bölüm izleyecegiz. bana göre askin baslangici bu bölüm basliyor. gerci daha önce baslamisdi da, simdi dillere dökülüyor. söyle güzel sözler bekliyorum oguz abimizden.
bölüm sonunu bende kestiremiyorum acikcasi. her zaman fragmanda gösterilen son sahne bölüm sonu olmustu, belki bizlere bir süpriz yapip hic tahmin etmedigimiz yerde bitirebilirler...
Ben Kalbimden Baska Yerde Inan Seni Bulamadim...
ah ah...
Siz hemen baslamıssınıs son sahne tahminlerine.Ala aala ya lütfe olumlu tahminler yapın :).Kaç gündür bütün yorumlar çok güzel son 2 saat kala basladık.Bu haftaki yorumlarımıs hep eda-oğuz userineydi 404'ler pek buranın içinde yer almıyordu.Bundan sonrada mümkünse olamsın :).Son saatlerde moralimizi bozmayalım :)
(Bu arada seneryomu ekledim.Nerde olduğunu biliosunus :).İnşallah eda-oğuz arası seneryomdaki gibi olur :) )
Nilgün sende hoşgeldin...sende Ecem gibi yalnış hatırladın...son bölümde ters köşe olduk...birkez daha söyliyorum (yorumları okumadın herhalde :D utan kendinden)
iki bölüm önce fragmanın sonu Ferit ve Sabuyaydı...ve bölüm sonu Tarığın yemeği çıktı...
ama genelde haklısın...fragmanın sonu=bölümün sonu demektir...hele sonu Eda ve Oğuz gösteriyorsa...mutlaka öyledir...
Ben Kalbimden Baska Yerde Inan Seni Bulamadim...
balkon konuşmasında Oğuz böyle güzel sözler söylese...düşünün bir...
Zaman Sayacı: Son 1 Saat 50 Dakika
Acaba yeni bölümümüz nasıl başlayacak...Bence Tarığın evindeki yemeğin suyu ısındı...Hatta fokur fokur kaynıyor...Oğuzda geldi...Bakalım bu gece nasıl sonlanacak...Merak ettim...Mesela Oğuz oraya gelmesini nasıl açıklayacak...Bu merak ettiğim şeylerin merak edeceğimiz şeyler yanında çok küçük kaldığının farkındayım ama İki Ailemizde zaman atlaması pek sık olmadığı için aklıma takıldı...Birde farkettiyseniz Eda telefonu kovaya düşürdüğünde Tarık Tekrar bir araya gelip kaldığımız yerden devam edelim diyor...Nerede kaldılarki...Aaa pardon Eski eşi süreyyanın maceralarını anlatmaya devam edecekse birşey diyemem...Yada yeni çıkardığı 404'ten 404 iltifat kitabını konuşacaksa bilemem...
Ben en iyisi fazla kafamı takıp hem kendi hemde sizin sinirlerinizi bozmayayim...İnşallah bozulan Tarık olur diye bir temennimide iletmek istedim...En iyisi biz "Kalbimden Başka Yerde İnan Seni Bulamdım" demeye devam edelim...
Zaman Sayacı: Son 1 Saat 38 Dakika...
Acaba yeni bölümümüz nasıl başlayacak...Bence Tarığın evindeki yemeğin suyu ısındı...Hatta fokur fokur kaynıyor...Oğuzda geldi...Bakalım bu gece nasıl sonlanacak...Merak ettim...Mesela Oğuz oraya gelmesini nasıl açıklayacak...Bu merak ettiğim şeylerin merak edeceğimiz şeyler yanında çok küçük kaldığının farkındayım ama İki Ailemizde zaman atlaması pek sık olmadığı için aklıma takıldı...Birde farkettiyseniz Eda telefonu kovaya düşürdüğünde Tarık Tekrar bir araya gelip kaldığımız yerden devam edelim diyor...Nerede kaldılarki...Aaa pardon Eski eşi süreyyanın maceralarını anlatmaya devam edecekse birşey diyemem...Yada yeni çıkardığı 404'ten 404 iltifat kitabını konuşacaksa bilemem...
Ben en iyisi fazla kafamı takıp hem kendi hemde sizin sinirlerinizi bozmayayim...İnşallah bozulan Tarık olur diye bir temennimide iletmek istedim...En iyisi biz "Kalbimden Başka Yerde İnan Seni Bulamdım" demeye devam edelim...
Bölüm yaklaştıkça ''Soru İşaretleri''artıyor.Bence;
1-En son kaldığı yerden devam eder.Oğuz'un açıklama yapması bence zor olmaz.Gecenin sonundada Eda ile BİRLİKTE giderler.
2-Tarık devam edelim derken o geceki gibi bir konuşma yapmak istediğini belirtiyor bence...
_seboist_s 20-11-06, 16:43 Acaba yeni bölümümüz nasıl başlayacak...Bence Tarığın evindeki yemeğin suyu ısındı...Hatta fokur fokur kaynıyor...Oğuzda geldi...Bakalım bu gece nasıl sonlanacak...Merak ettim...Mesela Oğuz oraya gelmesini nasıl açıklayacak...Bu merak ettiğim şeylerin merak edeceğimiz şeyler yanında çok küçük kaldığının farkındayım ama İki Ailemizde zaman atlaması pek sık olmadığı için aklıma takıldı...Birde farkettiyseniz Eda telefonu kovaya düşürdüğünde Tarık Tekrar bir araya gelip kaldığımız yerden devam edelim diyor...Nerede kaldılarki...Aaa pardon Eski eşi süreyyanın maceralarını anlatmaya devam edecekse birşey diyemem...Yada yeni çıkardığı 404'ten 404 iltifat kitabını konuşacaksa bilemem...
Hoşgeldin Buğra;)
Evet Tarığın evindeki yemek çok uzadı sıktı eda ablamızı zaten:D (bizide tabii) Oğuz nasıl bi açıklama yapıcak çok merak ediyorum bende. Ama çocukları eve bıraktım bende geldim diye üstü kapalı bişekilde geçebilir konuyu... Tabi eda oya ergin ve serpil cadısı çok iyi anlar sebebini... Bende bu bölümün kaldıgı yerden devam edicegini düşünüyorum.
eheh Buğra koptum yaa 404ten 404 iltifat kitabı hee:D (Tarık şu iltifat işi konusunda bi raziye danışsın;)) Yazık zavallım her iltifatı eline yüzüne bulaştırıyo yani. bi isan bu kadar beceriksiz olur:D (süreyya tabi istemez bu adamdan çocuk:D)
Arkadaşlar hepinize iyi seyirler dilerim şimdiden son 1 saat 15dakika... diziden sonra görüşmek dileğiyle...
İYİ SEYİRLER!!!
Hoşgeldin Buğra;)
Evet Tarığın evindeki yemek çok uzadı sıktı eda ablamızı zaten:D (bizide tabii) Oğuz nasıl bi açıklama yapıcak çok merak ediyorum bende. Ama çocukları eve bıraktım bende geldim diye üstü kapalı bişekilde geçebilir konuyu... Tabi eda oya ergin ve serpil cadısı çok iyi anlar sebebini... Bende bu bölümün kaldıgı yerden devam edicegini düşünüyorum.
eheh Buğra koptum yaa 404ten 404 iltifat kitabı hee:D (Tarık şu iltifat işi konusunda bi raziye danışsın;)) Yazık zavallım her iltifatı eline yüzüne bulaştırıyo yani. bi isan bu kadar beceriksiz olur:D (süreyya tabi istemez bu adamdan çocuk:D)
Arkadaşlar hepinize iyi seyirler dilerim şimdiden son 1 saat 15dakika... diziden sonra görüşmek dileğiyle...
İYİ SEYİRLER!!!
bende sizin gibi düşüniyorum...bölüm orda başlayacak...
''Tarık bey, Eda hanım'' ardından Oğuz ne söyler kesiterimiyorum şimdi ama Şule dediğin gibi...coçukları eve biraktım...yemeğe katılmak istedim bişrey diyebilir...özet demişti Eda Oğuzun gelmesine seviniyor...Oğuz artık Eda için kahraman gibi oldu desenize...Eda nasıl seviniyor onuda merak ettim...e bizde herşey merak ediyoruz...bu kadar az zaman kaldı da hala ağzımız açık...
neyse bende kaçtım...diziden sonra görüşmek üzere...
HERKESE İYİ SEYİRLER DİLİYORUM
İKİ AİLE AİLESİNE;
Artık yapacak yorum kalmadı demicem.Son dakikada bi tahmin alışverişi başladı.İlk sahne ve son sahne için.
Artık az kaldı herkes gitmeyede başladı.Eee az kaldı artık.Bu bölümden beklentilerimis çok fazla.Eda-Oğuz sahneleri balkon sahnesi çok gzl olacak bu bölüm.Bekleyelim heycanımısa sahip çıkalım.Bekleyelim dicem ama rtık sıkıldım bekle bekle nereye kadar :)
BeyazGelincik1980 20-11-06, 17:09 hayri bak sen dedin de utandim kendimden vallahi. evet dogru söylüyorsun bir bölüm haric bütün bölüm sonlari fragmanda gösterildi. heyecandan unutuvermisim iste, heyecanima ver...
bölüm basi bence de tarik´in yemek davetiyle devam eder, eee oguz da geldi simdi. iltifatlara son. ama özette su da yaziyordu, tariki güyo söylüyormus bizim eda ablamiza ilgisinin sadece isle ilgili olmadigini, yani ondan hosladigini belirtiyor. bu adam ne arada derede sölyüyor bunlari ben onu anliyamiyorum, oguz geldi, yine mi tek basina kalacak eda´la tarik. oguz cildirir artik, hatt cildirmayi birak köprürü. oguz´la eda´nin eve geri dönüsü gösterirler insallah. o arabada ki hallerini cok merak ediyorum, hele konusmalari/bakismalari...tabi böyle bir sahne olursa.
bende cikiyorum artik herkese iyi segirler dilerim.
_seboist_s 20-11-06, 17:23 bende sizin gibi düşüniyorum...bölüm orda başlayacak...
''Tarık bey, Eda hanım'' ardından Oğuz ne söyler kesiterimiyorum şimdi ama Şule dediğin gibi...coçukları eve biraktım...yemeğe katılmak istedim bişrey diyebilir...özet demişti Eda Oğuzun gelmesine seviniyor...Oğuz artık Eda için kahraman gibi oldu desenize...Eda nasıl seviniyor onuda merak ettim...e bizde herşey merak ediyoruz...bu kadar az zaman kaldı da hala ağzımız açık...
neyse bende kaçtım...diziden sonra görüşmek üzere...
HERKESE İYİ SEYİRLER DİLİYORUM
Eheh evet Hayri; Oğuz Eda için bir kahraman:D:D Tarığın elinden kurtardı tam tarık itiraflara girişmişken Oğuz geldii. (iyi zamanlama;)) Edanın sevinmesi yine bakışlarıyla olur... o tatlı bakışmalar olur yine... Hatta Eda manalı manalı oğuza sorar oğuz bey hani gelmiycektiniz??:D diye...
Buğra; yorumun harika... Ve dediğin gibi artık yorum yapıcak bişey kalmadı. Şimdi moda girmek kaldı ki zaten o moddan hiç çıkmıyoruz:D İnşallah yine "iki aile, sessizlik ve ben" sloganımız kusursuz gerçekleşir! Şimdi sevgi kaynağımıza gidelim artık;);)
Tekrardan herkese İYİ SEYİRLER DİLERİM!!! (kaç oldu:D)
oguz´la eda´nin eve geri dönüsü gösterirler insallah. o arabada ki hallerini cok merak ediyorum, hele konusmalari/bakismalari...tabi böyle bir sahne olursa.
oldu Nilgün hemde iç seslerle...holley...
yalnış anlaşılma olmasın diye Damla Feritle konuştu...yalnız Ferit sert kaldı bu sefer maleesef...
eve gelincede iç sesler devam ediyor...Oğuz ona arabada birşey olmadı evde dedi ama Edadan kaçar mı...nede olsa çeçero...çeçeroluğunu da az gördük...
Timur dişciye gitmiş mi yoksa benmi yalnış gördüm...gerçi ben görmedim...yani daha dorusu bir boşluk gördüm...;)
bölüm harika başladı...
ama Euro Star beni sinir etmeye başladı bile...ne kadar çabuk reklama girdiler...şuan sinirim tepede...olacak iş mi yahu...
ne güzel izliyorduk...
dizi harika gidiyo. herşey çok komik. eda sonunda açıldı oğuz'a. damla, ferit'in değerini anlamaya başladı galiba. bu süslenmeler onun içindir inşallah.
yine reklam :(
tam Ferit siz artık iki aile değil tek aile oldunuz diyecekti...ne yazık ki Eda kesti bu sefer...
telefon konuşması I:(Tarık-Eda) Tarığa çok güldüm...yüzüme kapattı...msj mı çeksem...napsam..şaştı kaldı adam...
Eda da yalnış anlaşılma olmasın diye onu aradı...yalnız şimdi Tarık ona değer verdiği için öyle yaptı düşünür...
telefon konuşması II:(Oğuz-Eda)belki böyle olursa iyi bir başlangız olur...Eda Oğuz'u maça davet etti...allaaaaa...çak...
Sabutay ve Salaklar başka bir çeteyle çatışmaya girdiler nerdeyse...Sabu'nun söylediklerine koptum resmen...size minettarım falan filan...süperdi...
Damla depresyonda...kuaföre saçlarını yapmaya gitti...kuaförci de pek merakli ''anlat bakalım neymiş sıkıntın''...böyle mi dedi...neyse...
tahmin ettimiyz gibi bitti...daha doğrusu Ecem sen haklı çıktın...
şimdi gelde bir hafta bunun devamı nasıl olacak diye çatla...
son görüntüde Tarık pek fazla üzülmemiş gibi gözükiyordu...Eda basbaya yalan söyledi...adam hala sevinçli...
harika bir bölümdü ama...çok çok beğendim...fazla zamanım yok o yüzden bunu şimdiden yazmalıyım...
böyle harika bir diziyi bize sundukları için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
~ topiqq ~ 20-11-06, 20:19 çok çok çok güzel bi bölümdüü
hiç sıkılmadım izlerken ya o kadar güzel ve akıcı ki hiç kanalı çevirmek gelmedi içimden :) ..eda-oğuz'un vazo muabbetine bittim çok güzel yazılmış e onlar da çk gğzel oynamışlar ;) ..ferit'in durumu yanlış anlayıp "çakallara baakk!!" dediği bölüm de çok güzeldi..ay şimdi aklıma gelmiyo gerisi acelem var ama yarın detaylı detaylı yorumu yazıcam.hepinize iyi geceler ve yorumlar ;)
BeyazGelincik1980 20-11-06, 20:20 aman allahi dizi bitti demi, ben hala daha etkisinden kurtulamadim. pazartesiye kadarda kurtulamam galiba. bu bölüm eda´nin üstü kapalida olsa, itiraflari damgasini vurdu. oguz cok keyifliydi bu yüzden.
son sahne kötü oldu ya. simdi gelde bekle. artik fragmanda göstermiyecekeler galiba son sahneyi. bu ikinci oludu. neyse haftayi beklemek cok zor ne yapicaz...
kafami bir toparlamam lazim yorumlari yazmam icin.
"Ben Senden Baska Yerde Inan Seni Bulamadim" ah ah oguz ne güzel söyledi eda´nin arkasinda sarkiyi, insallah ileride kendisine söyler. bu gidisle "seni seviyorum" sözcükleri pek yakinda dökülüvericek oguz abimizin agzindan :love05:
Bu bölüm neydi böyle...Rüya gibi bir bölümdü...Senaristlerimiz İki Aile Ailesinin yüzünü bol bol güldürelim bu hafta demiş sanki...Anlatamyacağım kadar beğendim...Favori bölümüm oldu bile diyebilirim...Özel bölüm özel bölüm diyorduk tam anlamıyla öyleydi...Her sahnesi o kadar sıcak ve doğaldıki...Resmen o gülümseme 1 buçuk saat yüzümüzde dondu kaldı...(Reklamlarda bile...)...Eda ile Oğuzun diyalogları neydi öyle...Süper ötesi bir bölümdü...Didiştiler...Hüzünlendiler...Bakıştılar. ...Güldüler...Herşeyleriyle birbirlerine olan aşklarını belli ettiler...Eda'nın Oğuz ile olan telefon konuşması neydi öyle...Özellikle sonundaki mutlulukları...Oya ile Eda'nın zıplaması...Oğuz'un Eda hanım gaza bastı demesi...
Anlat anlat...Konuş konuş bitmez...Şuan içimde tarifi zor bir mutluluk var...Ama tek birşey söyleyeyim...Kenidimi o köşkte o sıcak ve birbirine gülen gözlerle bakan insanların arasında hissettim...Yani anlayacağınız ben ve İki Aile Ailesi bugün oradaydık...
Şok etkisi geçsin yorumlarıma devam ederim...Ama şuan çok mutluyum...(Sponsorumuzda var artık...)....
aman allahi dizi bitti demi, ben hala daha etkisinden kurtulamadim. pazartesiye kadarda kurtulamam galiba. bu bölüm eda´nin üstü kapalida olsa, itiraflari damgasini vurdu. oguz cok keyifliydi bu yüzden.
son sahne kötü oldu ya. simdi gelde bekle. artik fragmanda göstermiyecekeler galiba son sahneyi. bu ikinci oludu. neyse haftayi beklemek cok zor ne yapicaz...
kafami bir toparlamam lazim yorumlari yazmam icin.
"Ben Senden Baska Yerde Inan Seni Bulamadim" ah ah oguz ne güzel söyledi eda´nin arkasinda sarkiyi, insallah ileride kendisine söyler. bu gidisle "seni seviyorum" sözcükleri pek yakinda dökülüvericek oguz abimizin agzindan :love05:
bak Nilgün ikinci oldu...fragmanın sonu/=/bölümün sonu oldu...
evet Oğuz çok güzel söyledi o şarkıyı...
tamam sen kafanı bi topla güzel yorumlarını merakla bekliyorum...ve tabiki diğer analiz yapanlar onlarınıda...
ben yazmicam bu akşam...fazla işim var...
BEN KALBİMDEN BAŞKA YERDE İNAN SENİ BULAMADIM...
İşte budur...Bu şarkı ancak böyle içten gülümseyerek ve mutluluk ile söylenir...Oğuz Eda'nın arkasından öyle bir söylediki...Ama nasıl söylemesin...Bu bölüm Oğuzun bölümü oldu...Tüm hoşuna gidecek şeyler oldu...Önce Eda'nın Gaza basarak Oğuza olan sinyali...Daha doğru bir başlangıç olur demesi...Daha sonra geçirdikleri özel anlar...Offf şimdi aklıma geldi...Eda'nın çocukların boylarını ölçtüğü sahne...Ne anlamlar taşıyor bir bilseniz...Benim en beğendiğim ve duygulandığım sahne oldu...Resmen
tüylerini diken diken eder ya..Aynen başardılar...Hepsi gittikten sonra duvarı ve isimlerini gösterdiği sahne muhteşemdi...Anlamını siz anlamışsınızdır sonra tekrar bu konuya dönüş yaparız...Tekrar köşükümüzün balkonuna geçelim...Görünüşte o kadarda uzun bir sahne değildi ama fazlası ile yetti diyebilirim...O nasıl bakışmalardır...O ne sıcak bir sahnedir...Birde şarkımız veçok çok sevdiğim taş plak işin içine girince tadına doyulmaz bir sahne olmuş...Eda'nın kalkarken Oğuzun üstüne ceketi vermesi benim çok hoşuma gitti...Anlaşılan Oğuz abimizinde gitmiş...Eda'nın arkasından ne güzel söyledi...İçten söyledi...Buda artçı yorumumdu...Tekrar gelecek...
:img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp
Bölüm çok güzeldi.Çok güldüm.Bazen burda konustuklarımısı hatırladım.Hemen analizime başlamak istiyorum...
Eda-oğuz İlişkileri:
Bu bölüm Eda-Oğuz bölümüydü.Bol bol onları izledik çok güldük.Nerden başlıyım hemen ilk sahneden başlayalın sırayla gidiyim.İlk başta Eda'nın oğuz'un gelmesine ne kadar sevindiği her halinden belliydi.Oğuz'un koluna girmeler,hemen tarık'ı unutmalar.Sonra araba sahnesi.Beklediğimiz gibi oldu Eda-Oğuz birlikte döndüler. Eda'nın içinden söledikleri çok gzldi.Sonra ne oldu bilmiyorum bu bölümü çok bekledim ya sansıma sadece ilk basını ve ilk reklamdan sonrasını isleyebildim çok bişi kaçırmadım ama o arayı kaçırdım.Sonraa Eda'nın Oğuz'a ne kadar yakın davrandığını gördük.Basketbol maçında çok tatlılardı.Gerçektende görenlerinde sandığı gibi onlar evli gibi duruyorlardı''Şu reklam yıldızının kocasıda çok sinirliymiş canım'',''Efe baban çok sinirli''bu repliklerle karşılaştık.Ne güzel basketbol maçından sonra beraber yemeğe gideceklerdi ama Yaman yüzündden gidemediler.Zaten o Yaman'ada keşke geçen bölüm hiç acımasaydık.Nese biz Eda-Oğuz!a dönelim.Vee beklenen balkon sahnesi;Eda Oğuz'a birşey getirmedi hemen oturdu.Balkon sahnesi ama yine çok gzldi o birbirlerine bakışmaları.Şarkı Oğuz'un plağında çalıyordu.Ve yine beklediğimiz gibi Eda gittikten sonra Oğuz o meşhur cümleyi söledi Eda'ya(keske karsında otururkende söleseydi)bu bölümde tahminlerimiz doğru çıktı çoğunlukla.Son olarak son sahne olarak beklemediğimiz son sahneye geldi.Çok gzl başladı,sevindik,güldük kıyafet seçimleri,rahat kıyafet anlayışları çok güzeldi birde höt höt tarık gelmeseydi.Nese Son sahnede Oğuz Eda'ya bir bakış attı.Eda-Oğuz yönünden çok güzel bir bölümdü.
Ferit:
Ferit bizi güldürdü.İlk başta Damla ile gerginlik yaşadı biraz ama olsun bu bir gelişme bence çünkü Damla biraz biraz pişmanlık duygusunu hissediyor.Babasını yakalaması,çocukları sinemaya götürmek için Eda ve Oğuz'un yaptıklarına tepkisi çok güzeldi,komikti.
Merve-Timur
Merve;Bu kıs isini biliyor.Babasını çok gzl kullandı.Yani her istediğini yaptırıyor küçük hanım.Maçtaki hali Timur'la arkadaşlığı oda bizi güldürdü,eğlendirdi.
Timur;''Holley''Artık Timur=Holley bunu her bölümde belli ediyor.Boy ölçme merakı,maçtaki hali,abisi ile konuşması,Merve ile arasında geçenler çok güzeldi.
Ceren-Efe
Ceren;Oooo Efe maça girinci çok sevindik.Ceren herzamanki gibi kontür güzeli tavırlarını sürdürdü.Yeni bir ismi daha var artık Bücür Kontür Güzeli.
Efe;Basketbol Yıldızı.Sana basketbol Takımında mutluluklar dileriz...
Damla:
Kız bi saç modelini değiştirdi olay oldu.Bu bölüm Ferit'e daha yakın davrandı.Ama Eda ve Oğuz'a hala tepkili.
Mahalle Sakinleri:
Numan:Adı çıktı mahallede adamın yazık ya su Tahir Ağa'nın yaptığıda iş yani.Oğlunu kıskanıyor hala.
Niyazi:''Bakkal Niyazi İş Başında''Babasına rakip oldu bizim ''Bakkal Niyazi''müşteri çekmenın yolunu bulmuş.
Tahir Ağa:Bravo yani kırk yıllık Numan'ı ne hale getirdin.Sana Melahat'la mutlu günler...
Safiye:Numan'a tavrını hissettirdi.** bilmiyor ki bütün suç Tahir Ağa'nın.Bütün herşey öğrenilince Numan'a bir özür borcu var.
Tarık:
Ya yine herşeyi bitirdin en güzel yerlerde gelmeden yapamasın yani!!!Ne güzel Eda-Oğuz bir pazar ''Rahat Kıyafetleriyle''dolaşıcaklardı.
Oya-Ergin:
Oya;''Oya iş başında''artık Ergin'le ikisi ikiye bölündü ''Eda'cılar'' ve ''Oğuz'cular''
Ergin:Arkadasını korudu.Herzamanki gibi herşeyini Oya'ya göre planladı.
...........Şimdilik Bu Kadar Ama Bu Bölüm Anlatılmaz Zaten YAŞANIR........
Muhteşem ötesi güzel bir bölümdü... Ailecek bayıldık, yıkıldık, ağzımız açık izledik. Daha nasıl ifade edeyim ki çok güzeldi...
Eda ve Oğuz tabularını yıktılar liseli aşıklar gibi aşklarını yaşıyorlar. Yanlıız kalabilmek için uğraşlar ama sonunda yine kursağında kalmalar...
Her oyuncu tek tek muhteşemdi. Hele Ferit ne diyeyim Oğuz ile Eda'nın ne yapmaya çalıştığını anladığındaki tavırları mimikleri süperdi gülmekten bir hal oldum:D
Damla'cım benim çok güzel oldu ama birde yüzü gülse, azcık şu inadını kırsa da bu mutlu ve dünya şekeri iki aileye katılsa :D Bakalım onun inadını bu tavrını yine Eda yıkacak bence:D
Bende çooooooooook teşekkür ediyorum. Her pazartesi zevkle kanal başına geçiyorum:D Ve hiç pişman ayrılmıyorum:D
Offf şimdi aklıma geldi...Eda'nın çocukların boylarını ölçtüğü sahne...Ne anlamlar taşıyor bir bilseniz...Benim en beğendiğim ve duygulandığım sahne oldu...Resmen
tüylerini diken diken eder ya..Aynen başardılar...Hepsi gittikten sonra duvarı ve isimlerini gösterdiği sahne muhteşemdi...Anlamını siz anlamışsınızdır sonra tekrar bu konuya dönüş yaparız...
Buğra aynen...çok dğru söyledin...eskiden yok hala yapıyoruz biz evde...ölçe ölçe büyüdük...ben bu anları o kadar beğendim ki...seneristler ne kadar teşekkür etsem azdır...hatta annem ve babam da izlerken dedi...bak aynen sizin gibi yapıyorlar...ondan sonra hepimiz güldük...
Buğra aynen...çok dğru söyledin...eskiden yok hala yapıyoruz biz evde...ölçe ölçe büyüdük...ben bu anları o kadar beğendim ki...seneristler ne kadar teşekkür etsem azdır...hatta annem ve babam da izlerken dedi...bak aynen sizin gibi yapıyorlar...ondan sonra hepimiz güldük...
Hayri...Anlatmak istediğimi çok iyi anlamışsın...Anlamı gerçekten çok büyük...Demek sende o sahneyi çok beğenmişsin...Ama beğenilmeyecek gibi değil...Çünkü herkesin hayatında böyle şeyler olmuştur...O sahneyi izlerken aklıma birden yıllar sonrası geldi..Timurun...Mervenin...Ceren ve Efe'nin ilerleyen yıllarda belki çok büyündüklerinde o duvara bakıp bu günleri hatırlamaları...Yani bu bölümde bir şeyler ektiler...Belki dizinin sonlarına doğru(Belkide son bölümünde)...Bu duvarda boy ölçme hikayesi tekrar gündeme gelecek...Onu hissettim ben...Sadece bir tahmin ama bence büyük ayrıntı...Senin ve ailenin yüzünü güldürdüyse zaten bu sahne amacına ulaşmıştır hayri...(Bakalım yarın ben cd'den izlettiğimde tepkileri ne olacak)...
Haftanın olayı oldu.Ve Oğuz Eda için söledi tam istediğimiz gibi oldu.Oğuz'un Eda'ya karşı olan kırgınlığı tam olarak yok oldu.Mutlulukları,sevgileri bu bölüm gözlerindden okunuyordu ikisininde.Eee artık bi kaç hafta sonra evlendirirsonları :)
Allah'ımm nasıll güzel bi bölümdü hala sırıtık sırıtık oturuyorum burada:img-haha: Görmeniz lazım halimi:img-grin2 Kendimi kızgın kumlardan serinn sulara atlamış gibi hissediyorumm(şoktayım mazur görün saçmalıyorumm arada ,gerçi durumumu anlatacak daha güzel bi cümle bulamadım ama olsun yine de!!!)
Çok güzeldi ,çok sıcaktı,çok sevimliydi,çok aşklıydı,çok sevgi doluydu, çok aileydi çok çok çok çok... Ne diyim bilmiyorum aklıma gelen bütün güzel şeyleri yazabilirim buraya:img-clapp :img-clapp
Biraz sonra yorum yapıcam ya da en komikleri mi yazsam karar veremedim şimdi siz zaten harika yorumlar yapacaksınızzz:img-icecr Ben en iyisi en komikleri yazıyımm!!
Bu bölümün etkisinden kolay kolay kurtulamayacağımız belli...Benim diğer bir hoşuma giden sahnede...(Hepsi gitti)...Eda'nın Oya ile konuştuktan sonra cesaret alarak Oğuzu araması...Ne sahneydi o öyle...Ne doğallıktır...Eda tüm cesareti ile negüzel konuştu Oğuz ile...Gözlerinin içide gülüyordu ikisininde...Belki böyle bir başlangıç yaparsak çok daha iyi olur dedikten sonrasını düşünemiyorum bile...Oğuz Eda hanım gaza bastı derkenki yüz ifadesi...Oya ile Eda'nın zıplamaları...Oya nekadar mutlu oldu öyle...Nasıl çığlıklar attı...Aferin arkadaşım...İşte böyle diye Eda'yı tebrik ederken Eda'nın yüz ifadesine dikkat ettinizmi...Birde üstüne Safiye gelmezmi...İyicene şenlik oldu...Ne diyeyimki süper bir sahneydi...Aaa Vazo bu bölüme damgasını vurdu...Eda ile Oğuzun vazo kavgası nekadar güzeldi öyle...Belki yedektir Edanım demesi Oğuzun...Sonra didiştikten sonra Eda'nın arkadan gülmesi çok güzeldi...İnanın bu bölüm değişik birşey oldu...Sahneleri yeni yeni toparlıyorum...Birde ben dizide hergün sabah Eda ile Oğuzun çocukları servise bindirmelerini çok seviyorum...Nekadar doğal oluyor o sahneler öyle...Aaa Eda ile Oğuzun pazar günkü kaçamaklarını unuttum sanmayın...Oda bir dahaki yorumumda...
KALBİMDEN BAŞKA YERDE İNAN SENİ BULAMADIM...Bu bölümün etkisinden kolay kolay kurtulamayacağımız belli...Benim diğer bir hoşuma giden sahnede...(Hepsi gitti)...Eda'nın Oya ile konuştuktan sonra cesaret alarak Oğuzu araması...Ne sahneydi o öyle...Ne doğallıktır...Eda tüm cesareti ile negüzel konuştu Oğuz ile...Gözlerinin içide gülüyordu ikisininde...Belki böyle bir başlangıç yaparsak çok daha iyi olur dedikten sonrasını düşünemiyorum bile...Oğuz Eda hanım gaza bastı derkenki yüz ifadesi...Oya ile Eda'nın zıplamaları...Oya nekadar mutlu oldu öyle...Nasıl çığlıklar attı...Aferin arkadaşım...İşte böyle diye Eda'yı tebrik ederken Eda'nın yüz ifadesine dikkat ettinizmi...Birde üstüne Safiye gelmezmi...İyicene şenlik oldu...Ne diyeyimki süper bir sahneydi...Aaa Vazo bu bölüme damgasını vurdu...Eda ile Oğuzun vazo kavgası nekadar güzeldi öyle...Belki yedektir Edanım demesi Oğuzun...Sonra didiştikten sonra Eda'nın arkadan gülmesi çok güzeldi...İnanın bu bölüm değişik birşey oldu...Sahneleri yeni yeni toparlıyorum...Birde ben dizide hergün sabah Eda ile Oğuzun çocukları servise bindirmelerini çok seviyorum...Nekadar doğal oluyor o sahneler öyle...Aaa Eda ile Oğuzun pazar günkü kaçamaklarını unuttum sanmayın...Oda bir dahaki yorumumda...
İşte ben o sahneleri izleyemedim çok güzelmiş ya neler kaçırmışım.O tel sahnesini çok izlemek istiyordum ama izleyemedim maalesef.Nese artık indircem.Eminimki çok gzl bir sahnedir
valla süper bi bölümdü. pazartesinin yorgunluğunu üzerimizden silip gitti. dizi boyunca hep güldüm. balkon sahnesi çok güzeldi. şarkının son sözünü oğuz'un eda'yı ima ederek söylemesi çok güzeldi. bu arada damla'yı bu bölümde çok az gördük. keşke biraz daha rol alsaydı. yeni hali ona çok yakışmış.
Ne bölümdü ama...Yine her tat vardı bu bölümde...Yeri geldi duygulandık...Yeri geldi güldük...
Eda ile Oğuzun pazar operasyonları süper başladı...Ne köşkmüş be...Olaysız,hareketsiz bir günü geçmiyor...(Köşk oyunlarına devam ediyor...Senaryo üstadından alıntıdır bu cümle...)...Bu seferde köşkümüz Eda ile Oğuzu başbaşa...Gözgöze bıraktı...O sahneler neydi öyle...Tatlı Aşıklarımız...Tatlı Yalancılar oldu...Güya Ferit çok ısrar etmiş...(Bunlar tatlı yalanlar...Olur...)...Ama birbirlerine bakarkenki halleri hala gözümün önünde...Bu ne tatlılıktır...Oğuzun kıvrım kıvrım konuşması...Kenidini atmak istiyormuş dışarı...At Oğuz abi...Ama bir yemeğe ancak böyle davet edilirdi...Oğuza yakışır bir davetti...Eda'da birşeyler geveledi..(Yok Oyayı aramışta...Erginle çıkacakmışta...)...Anlayacağınız mutlulukta ne diyeceğini bilemedi...Ve bomba söz Oğuzun ağzından çıktı...(Rahat birşeyler giyelim...)...Rahatlık anlayışı değişir insandan insana...Tabi bu cümle ikisinide bayağı yordu...Tüm dolap indi aşağı...(Oğuzun kadının rahatlıktan ne anladığını nereden bileyim demesi süperdi...)...Şeker tadında sahnelerdi...Aaa unutmadan iç seslerimizde vardı bu bölümde...Senaristlerimiz çok sağolun...
Bu bölüm unutulmazların arasına girdi.Herşeyiyle çok güzeldi.Bende katılıyorum tatlı asıklarımıs ''Tatlı Yalanlara''basladı.Bunların hepsi bahane.Biz anlıyorz sizin ne dmek istediğinizi ama işte orda değilizki.
BeyazGelincik1980 20-11-06, 21:54 bu bölüm cok cabuk geldi gecti, rüzgar gibi gecti gitti sanki. diziyi reklamlar yüzünde cok kisaltiyorlar. neyse ben en iyisi diziye döneyim. nereden basliyacagimi bilemiyorum. ama yorum yazacagin sahneleri biliyorum, tabiki de oguz eda, canlarim benim, cok tatlilardi ya...
davetten basliyan bölüm cok güzel devam etti.
oguz´un gelmesi, eda´yi cok sevindirdi, yüzündeki o gülümseme hic aklimdan cikmiyor. eda´nin oguz´un koluna girmesi, oguz´un bu duruma sasirmasi. birlikte köske dönmeleri, arabadaki konusmalari, ve yine ic ses "iyi ki geldiniz oguz bey", sanki onu beklermis gibi...bayiliyorum böyle sahnelere, ic sesleri cok güzel yansitiyorlar bizlere. ayrica böylelikle birbirlerinin hakkinda ne düsündüklerini ögreniyoruz.
evde futbol oynandigini sakliyamadi oguz, ne kadar ugrassada basaramadi. eda cin gibi hemen anladi. birde ferit´e vazo parasi veriyor, hehe. eda´nin ertesi günü feriti bahcede sorgulamsi cok komikti "orta sahada defansda dünkü futbol macinda nerde oynadin " kacarmi eda ablamizdan. ferit´in de hakkini yememek lazim, tam ferit "siz artik tek aile oldunuz" diyecekti ki eda dedirtmedi. ferit artik bizim bu tatli asiklarimizin basinin etini daha cok yiyecek.
oya yine verdi gazi verdi gazi, eda itiraflara üstü kapalida olsa basladi bile. ama cok güzel konustu. eda da cok tatli ya "haklisin aslinda, cocuklar bizi birlikte görmeye alissin artik". evet alissin artik iyi olur yani.
oguz´la telefon konusmalari, eda´nin basket maci daveti, oguz´un "efe mi davet ediyor yoksa siz mi" diye sormasi. eda´nin kendisi istedigi icin davet etmesi, oguz´un yüzündeki gülümseme ve daveti kabul etmesi. sonra ayni anda hem oguz ergin´inin hem oya´yla eda´nin sevincini göstermeleri, o sahne gözümde büyülendi resmen. oguz ergin´e diyor ya "daha ne yapicam tuttum dudaklarindan öptüm", sira onda demeye getirdi lafi. evet sira eda ablamizda ama o son 2 bölümdür fazlasini bile yapiyor, keske herkes sevgisini böyle gösterebilse.
oya´yla ergin´in o sahnenin ardindan telefonla konusmalarida ayri bir komediydi yahu. "senin arkadasin benim arkadasim" muhebbeti harika ya. ikiside arkadaslarini koruyor.
gelelim basket macina, gitmeleri güzel olduda, dönüsleri salak yaman yüzüden mahvoldu. süpriz demek yaman mis.
o macda ki halleri cok güzeldi. oguz´un kamerayla maci cekmesi, ayrica efe´yi niye oynatmiyorlar diye cok kizmasi, eda´nin onu yatistirma cabalari. etrafdakilerinin onlari kari-koca gibi görmeleri (ama zaten öyleler), efe´nin arkadasinin oguz´u babasi sanmasi (bu sahneleri cok konusmustuk ve hepsi gerceklesti), efe´nin basketi ve eda´la oguz´un birbirlerine sarilmasi, ve sonra birirlerinden cekilmeleri, heyecanli heyecanli halleri, sarildilar ya birbirlerine. macinin bitimi ve hep beraber yemege gitme istegi...buraya kadar hersey cok güzeldi. yaman´in gelmesi sartmiydi ya, ne güzel iciyordu...hem oguz ve kizlar hemde eda ve ogullari bu duruma cok bozuldular. bende bozuldum ama. ne güzel hepberaber ailecek yemege gideceklerdi...
"ben seni kalbimden baska yerde inan bulamadim"
bu müzik, bu sahne, o bakislar, o konusmalar bütün sahnelerer bedeldi ya. fragmada ki kadar varmis. hatta daha fazlasi. biz son sahne diye tahmin ederken, yanilmisiz. müzik beni cok etkiledi. oguz yalniz müzik dinlerken, eda geliverdi yanina. hemde ne gelme. birbirlerine olan bakislari ver sarf ettikleri sözcükler bence cok anlamliydi. oguz´un eda´nin arkasindan söyledigi sarki sözleri herseyi anlatiyor. insallah bu sözleri eda´ya bir gün söyler, öyle arkasinda degilde söyle o güzel yüzüne bakarak...daha cok sey yazarim bu sahneyle ilgili ama dünsündükce heyecan yapiyorum ve ne yazacagimi sasiriyorum. cok tatlilardi ya, tatli asiklarim benim...
evde pazar günü yalniz kalma cabalari iyi düsünülmüs bence. oguz eda bunlari birlikte düsünmemisler ama kendi kendilerine düsünmeleri yeter bile. olan ferit´e oldu. yedi zilgiti yedi zilgiti, sonra herseyi sip diye anladi. jeton biraz gec düsüyor galiba ferit. "aaa bunlar yalniz kalmak istiyorlar, cakallar sizi cakallar sizi". evet be ferit yalniz kalmak istiyorlar, nihayet anladin be. ama cok tatliydi o halleri mutfakda düsünürken.
eda´la oguz´un pazar muhebbetleri cok hostu. ikiside birbirlerinin yaptiklari plandan güya habersiz. bunlarin ikiside cin gibi be. herseyi anliyorlarda caktirmiyorlar, ama gözler insani ele veriyor demi.
"kacda alayim sizi / salonda bulusuruz" bu repliklere gülmekten öldüm ben. sanki randevulasiyorlarmis gibi. aman allahim bizim tatli asiklarimiz liseli asiklar gibi, zaten hic bir farklarida yok.
ben demisitim ama yemek yemege gideckler diye. bu seferde benin dedigim ciki, holley.
birbirlerine rahat görünmek icin rahat bir seyler aradilar dolaplarinda, rahat giyinmek nasil oluyor acaba, rahat giyinmekten ne anliyor acaba, cok sekerler ya. eda´nin hasta numarsini da unutmamak lazim. reklamciliktan sonra oyunculukta pek yakina galiba, hehe.
ve son sahne böyle tahmin etmemistik ama ne yapalim oldu bi kere. haftaya kadar ben nasil bekliyecegim simdi onu düsünüyorum....
Şimdi biz böyle güzel yorumlar yapıyoruz yapmasına...Ama sizce bunu kimlere boçluyuz...Tabiki Oyuncularımıza...Senaristlerimize...Yönetmenimize. ..Onların hepsini çok seviyorum ve yorumuma geçiyorum...
OYUNCULARIMIZ...
Size ne diyeyimki...Harikasınız hepiniz...Pırlantasınız hepiniz...Pazartesi akşamları neşelerimiz...Göz bebeklerimizsiniz siz...
Başta Emre Kınay...İclal Aydın olmazk üzere tüm oyuncular süperler...Öncelikle Eda ile Oğuzu bukadar tatlı,cana yakın ve en önemlisi GERÇEK yaptığınız için çok teşekkür ediyorum...Annelik,Babalık ve Aşık kolay şeyler değil...Ama inanın bu ince çizgiyi okadar güzel ayarlıyorsunuzki hayranlıkla izliyorum...İkinizin gözleri zaten herşeyi anlatıyor...Eda ile Oğuz...Emre abi ile İclal abla...(Harikasınız...)
Ahh bizim minik oyuncularımzdamı varmış...Televbizyondaki en şeker ve en iyi rol yapan Timur ile Mervemiz varmış...Ancak o yaş grubu böyle yansıtılabilir..Diyaloglar,Mimikler ve uyumunuz süper...(Bir yanınımda olsanız sizi çok öperdim...)...Efe ile Cerende süperler...Hikayeleride tam olması gibi ilerliyor...Ve Feritimiz güldürüyor bizi...Ferit bambaşka...Ben ona sadece eski türk filmlerindeki Sahtekar Şener Şen gibi görüyorum...Onun gibi süper...
SENARİSTLERİMİZ...
Fethi Kantarcı,Saygın Delibaş...Harikasınız...Diyaloglarınız süper...Hikaye akışınız süper...Diyecek söz yok size...Bugüne kadar nerelerdeydiniz siz...?...İki Aile'nin hikayesi ancak böyle sıcak ve samimi anlatılabilir...İç seslerimizide ihmal etmiyorusunuz...Tüm sahneleri kararında veriyorsunuz...Ve en önemlisi çok küçük ayrıntıları bile anlatıyorusunuz bize...Bu yeter...Size kucak dolusu sevgiler...Bize böyle bir hikaye izlettirdiğiniz için...Daha çok şey hak ediyorusunuz inanın...
YÖNETMENİMİZ...
Profosyonel senaristlerimizin ve dev oyuncu kadromuzu bize sevdiren olağanüstü şahsiyet...Bu doğallıkta...Sevgide sizin etkiniz çok büyük...Tüm sahneleri en ufak ayrıntısına kadar bize hissettiriyorsunuz...Ellerinize sağlık...Sizi çok seviyoruz...Nursan Esenboğa gibi bir yönetmen tanımadım ben...
Ben ve İki Aile Ailesi sizi çok seviyor...İnanın bu yorumlarımdan çok daha fazlasını hak ediyorusunuz...Hep böyle kalın...İyikine varsınız...
_butterfly_ 20-11-06, 22:00 :happy0064 22.Bölümn Analizi:happy0064
Bu nedir? aman tanrım yaa bu kadar güzel bir dizi olabilirmii...(ehueh benimde söyledğim şeye bak zaten 22 haftadan beri bunu diyoruzz nyese..bölüm şaşkınlığıma verinn).... Olağanüstü,süper,mükemmel bir bölümdü. daha ötesi varmı?* yokturr valaahii... yinee bölümm çok çabuk bitii tadı damağımda kaldı. nolur daha uzun sürse...:D..ay bende eda'nın oğuz'a bktığı gibi mayışmış durumdayım.. bir an önce analize geçmem laızm ama yok yanee her nekadar güzel sakin başlim dedim ama yok yok yok bu 404 beni deli etti. hayırr yaaa ne güzel gidiyordu ahh şom ağızımı açtımyaa ben kendimee kızyorum ne diyee dediysem böyle olurr diye....(nese bu sinirim benim geçmez çeçero ecem olmayalım şimdi yine... ben analizeme geçim belki sinirim geçer...(nerdee... hala aklıma geliyor o 404'ün yandna yemişinin yaptıkları..ay uyuzz....yapıştı çıkmıyorr..o çicekleri kafasına geçir diyo şeytann..)...
tatlı aşıklarımız: bU kadar tatlı olunmaZKİ.:img-icecr .. bu kadar birbirinee yakışan çift olunmakzi.:img-icecr bu kadar sevgi dolu bakılmazki...:img-icecr .. bunlar uzar gider... bölüm başndan başlim en iyisi ben yoksa yine sahneleri sıraya koymaktaa zorlanacamm.....
oğuz geldiği zman eda'nın surat ifadesi süperdi yaa havalarda uçuyordu.. ah birde kolunaa falan girmediler oğuz biraz kıskandı gibi oldu ama sonra toparladı durumu allahtan.. arabadaki sahneleri hele. ah zaten mutfak,balkon,arabaa bunların dili olsada bir konuşşsalar.....=)..... eve geldiklerinde ikisinde konuşmaları harikaydıı..iyi saatee olsunlarmı geldikii...(vala oğuz abi köşk bu gelirmi gelirr)... eda'nın bakışları harikaydı ama yaa...gelelim en güzsel sahnelerden biri olan telefon konuşmasınaa.. oyaa ablaa sen biizm medai iftarımızsın verdin gazı verdin gazı işte bu dedirttin.. sesimizsin ,canımızzsınn=)(tamam kendimi tarık gibi hhisettim bir ann..fazlası zarar bu adamın yaa..)....ay eda'nın öylee gaza gelmesii süperdi... hele oğuz'un suratınn ifadesi ikisininde ağzı kulaklarında...ikiside mutluluktan uçacaklar...(aman aman uçsunlarr)....eda'nın hem iyi bir başlangıç olur demesinde vala ben efe için der bekliyorudum ama eda abla hızlı çıktı konuyaa direk daldı. (ah eda abla bunu baştan yapsaydınızya şimdiyee sevgiliydiniz..hoş sevgiliden farkınız yokyaa)aaa şimdi aklıma geldi eda ,oya ile konuşurken demiştiyaa oğuz'un yanında kendimi çok huzurlu hissediyorum diye.. ay bu kadar tatlı olunmazıki aman yaa..aşklarını izlemek nekadarda güzelmiş dedirtiyor bize... çocukların birbirinee alışmasını akıl etmenizz harikaa... ee işi baştan sıkı tutumak laızm dimi. eda ablacım hem alışsınlar sizi beraber görmeyee(vala bak bunu ben demeidm sen dedin=).. oğuz ile eda o telefon sahnesini kapattıktan sonraa çocukalr gibi neşeliydiler.. çok eğlenceli sahnelerdii.... aa tabi birde eda ve oya safişh e yakalaındı(ahh safişh bir bilsen niyee sevindiler.sende hoppihi hoppdi oynardın..ki zaten bizde oynuyrduk ama neyse)...hele maçtaki sahnler...seyirciler ddeidyaa efe'nin babasıda pek bir asabiymiş..(ehueh o bizm oğuz abimiz tabee eda ablamız az çekmedi oğuz abimizinn asabi ahalleri alala lala yaa... aa tabi çeçero edamızı unutmamak laızmm)... maç başından sonuna kadar harikaydı... eda'nın reklam işini araya koymaları çok iyi bir fikir...resim çekmeler falan süperdi...tabi tahminimden biri dha tutu yaman geldii... yaman'a artık diyecek birşey yok.. kendi kazdığı kuyuuyaa kendi düştü. neyse onuda kendi bölümünde anlatacam zatenn...eda'nın oğuz'A benim haberim yoktu gibisidnen açıklama yapmasına zten alıştık.. ama keşkee o yemeğe beraber gitselerid.. zaten çocklarda üzüldü...neyse bir dhaki sefere artık ailecek giderler....evdeki tüm konuşmların hepsi ikisi arasında geçen harkaydı hele bir muhabet vardıki.vazo muhabbettii. ay ben dha ane diyimki .işte senaryolarımdada anlatmak istediğim sahnelerden biriyidii.... böylee didşmelerini o kadar çok seviyorumkiii izlemek çok eğlenceli oluyor..keisnlikle diloglar olsun,,, oyunculukları olsun,bakışlar mükemleidi kesnlikle. eda'nın hele güldüğü yerde ben koptuım artık zatenn.. (içindne şöylee birşey beklerdim hani benim kklaisk repliğim vaya.. seni sinir etmeye bayılıyorumm. birde onu öylee hayal ettim işte tadınaa doyulmaz bir sahne daha izledim)....
arada bir kaç sahne atlamış olabilir neyse artık tekrara izleidğimizde yazarım(ay bu haftaa o kadar çok beraberlerdilerki aman nazarlardan korusunn...tütü tütü=)..
balkon sahnesini unutum zannetmeyin hiç unutulurmu o sahne..nasıl başladı ama... "Ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım."eda'nın kendi rızasıyla oraya gitmesinee önce şaşırmaıdm değil hani cesaretendi artık eda ablaımız oğuz nededi eda gaza bastı.. vala bu gazla devam ederse tamamdır ya...eda'nın bakışları oğuz'un mutluluğu gözlerinde okunuyordç helede o şarkı eşliğinde ayrı bir güzeldi o sahne... eda oğuz'a hayatım boyunca geçriğim en güzel gün deyince oğuz'un bakışı zaten herşeyi anlaytıyordu...replikler ,şarkı,herşey mükemmeldi o sahnede.. ama sonuda süperdi eda oğuz'un üsttünü verirken çok tatlılardı yaa..ben yinee aynı şeyi diyecem ama napim bakışları süperdi...yaa resmen gözlerlee bakışlarla aanlaşıyorlar.. oğuz'un şarkıyı kendi söylemesi hele de mutlu mutlu heyaclı heyecalıı.en önemlis içten sÖylemesiydii.. bu sözleri söylediyaa artık ben seni seviyorum. yadaa dhaa farklı şeyler bekliyorum.. ah pardon oğuz abi sen eda ablamzıı şap diyee öpmüştün dimi pardon bak unutmuşum.. sen bana diyorsundurki naısl unutrsun ee oğuz abi insanlık haliii....=)....
vee köşkde başbaşa kalackları zaman.. oğuz abi sen bu iş senin altınd açıktı dimi. hadi hadii=) az değilsin sen... çakallll..=) (vala bunuda ben demedim ferit dedii)...yaa ama gerçekten sanki planlamışlar.. ikisie sabah kalktıklarında asabilerdi.. ferit'in hallinee çok güldüm yaa o mimkleri süprdii.nese llahtan ferit'te çaktı da yane anladı oğuz baimizn ikisinin drdini...vee oğuz'un eda'nın yanınaa gidipp çekingen çekingen konuşması çok içtendi süperdi yaa.. helede lafı değiştirmeleri ferit'e söyledim faln. diyorumz yaa pek bir alemsizniz ya... artık bunlara tesadüfmü diyelimm.. şans mı.. ona siz karar verin....
şimdi dieyceksiniz sinirin geçtimi geçmedi efendim.kırk yılın başı eda ve oğuz yemeğee çıkacklar.. 404'ün yandna yemişinin yaptığı şeye bak sen.. ana..(nese tamam sakinimm...).sanki lislei aşıklarda ay nee giysem derdindeler.. rahat şeyler. bak eda abla çözmünü bulmuş efe'nin eşofmanı8ama harbid ebnde izlerken ee yuh yane dedim. ee aşşk işte sapıttırıyor insanı.. ters tepki yapıyorr..normaldir..)...nese herşey çok güzell gidiyor. tamamdır dedim ki demez olaydımhataa bu shaneein böylee biteceğini tahmin etmez olaydım...(ehueh şom ağızını açtın gene ecem diyorsunuz dimi.. napim yaa:(.. zaten sinirm tepemde.... şimdi bu sahnenein sonu nolurr.. bence o çiceği alır kafasınaa indirri.. ama yok nerde ..şaka bir yana ben bu kadar yüzsün bir adam görmedim. yaa kadın alt tarafı üşütmüşüm diyo adam çiceklee geliyor girip oldum dese acaba neyle egelcekk... ehuehe ormanlaaa gelir herhal(ay adam kıro yaa:D)...kısacası neler olcak kestirmesi zor ama ikisinin arasını açmayacğaını çok iyi biliyoruz... eda işte gene açıklama yapacak oğuz'a ama eda çok zor duumda kaldı... nee uyduracak bakalım.. doktotra gidiyoruz der diyecem ama.. bakalımm????..
evt tatlı aşıklarımızı bu hafta yorumla yorumlaa bitmez her sahnleri ayrı bir güzeldii... yok böylee birşey yane yaa.. bu kadar tatlı olamazlar...neyse ben bitirim bu bölümü yoksa diğerlerini yazamıyacam...
devamıı gelcekk.....
_butterfly_ 20-11-06, 22:02 devamı.....
ferit: vay çakall=)... ferit bu bölüm yinee performansının had safasındaydı... vazo olayı,,çakalll olayı,,, helede eda'yaa sabah dediyaa iki aile oldu tek ail dieycektiki eda lafı ağzına tıktı...(aman eda ablaa yaa sen diyosun kendin sonraa dğeiştiriosun lafı.. pek bir alemmiz yaa)..(şulecim bak görünmü konu yine eeda ve oğuz'a geldi diyorum ben bu ayrı bir meziyet diyee=)....
ferit'İn damlaya veridği tepkii tam yerindyedi gerçekten.. ama ben bu kzı anlamıyorumkii.nese anmalamaya devam edim en iyisi dimi..ferit elinden geldğince damla'ya veridği değeri zaten gsterdi...bu tavrı bakalım neleri dğeiştirecek..
damla:vovv güzelimm baksana bii? efendim güzleimm?.. ehueh yakışmış damlaya bu saçlar.. deprestonyım unutuldum aldatıldım demek haa. oğuz abi gene pek bir alemsin...=).....nes eşaka bir yana damlanın bu değişmi herkes tarafındna farkedildi vee artık farklı bir damla var ama ben nedense ferit'e olan tavrının değiştiğini görüdm hataa bir ara dedimki biri beni cimciklesin bu damla olmaz..(yane bu kaç haftadır o kadar alışmısızki asabi damlaya...şimdi ters oldu onu öylee görmekk...)...bu tutumu ne kadar işee yarıyacak merak konus yada yanar döner oduğu için damla ne kadar sürecek onu tartılmak lazım aslında...aslında ferit'e olan sevgisini tam bitiğini düşündümki tekrar aklım karıştıı...yok yavaş ilerliyor hikayennin bu ksımı ama karışık işte yaa....
çocuklar:ceren şapkalı güzel.. çok yakışmşş şapkasıı..(bende istiyorum ondan=)
efe ile olan dialogları,maçtakii tutumu falan çok güzeldi....kızılötESİ: ay ama gerçekten cerenden başkası bu lakabı bulamazdıı.... bu bölümdede çok şkerdi citlenbiğimizz....sinema muhabbetşş,, maç olayı falan konuşalrı çok şekerdii...
timur: holey timur.. çok tatlaısın sen ya.. hele bilmiş bilmiş konuşmuyormu bitiyorum.....efe: vay bölümün yıldızı.. ŞAMPİYONU mu diyim8ay oğzu bai ağlamaya başlar çocuklar dimi.. bencede...ehuehe İNCE esprilerden biriydii.. süperdi yaa..).....efe'nin asi çocklktan biraz sıyrılmasını çok iy görüyoruz artık. hem artık anneinnde yanında babasının maça gelemsini istemedi. hem herkes oğuz'u babaıs zannettii..:).. baban ne asabiymiş yaa(ay ama cidden çok komediydii. kendinde geçti oğuzz)....efe'nn babaısna aolan tepkis diğer bölümde biraz yumuşayacaktır... hiç değilse adam gibi konuacaktır babasıyla.....
boy ölçme sahnesi: bunu ayrı bir bölüm olarak değerlendirmek istedim .. okadar anlam yükklü bir shaneydiki.. harikaydı.. hele kmaraa açılarıı.. ay izlerken sanki dizinin sonlarınaa gelinmiş çocıuklar büyümüşlerr onu gösteriyorlar zannetim..(bu da ileriyee dönük bir işaret bize.. bizden kaçrmı hiçç...).. en çok beğendğim sahnelrdi. oğuz naıs kaçtı öylee ama...benidme küçükken yaptığım şeylerden biri ee cereninde deidi gibi hala abüyüme çağındyaız uzuyo işte boyumuz ya... =).. kısacası harika bir sahneydiii...anlamı o kadar çoktuki anlatılmazz......
yaman: sesiz ve derinden.. dengesiz birinn teki. eda'ya giderken hele çakı gibi olum falan demsi sonraa eve gitiğinmde beddua okuamsı ay ben söylenecek söz bulamıyorum onaa yane...ama şunu söylim oğuz'u orada GÖRDÜYAA bence tehlikee çanları çalıyorr gibi ama hadi hayırlsıı.. ee bu tip admalar mutluğu eğer yoksa etrafaa saldırılar.. ben şom ağızımı açmim en iyisi yine... ama şunu diyorumki yamandan bir olay bekliyorum yane;)...
tarık:ben bu adamı keisn parçalarım... yok vala tutmayın beni.. oo çiceği alır kafasınaa geçirirm. ay adam yapşkan yaa.. birde demmi arim ben onu yok yok şimdi yaa suratıma akapatırsa yine.. (haydaa sevgilinmi yaa o sneinn.. nee işş.. ince iş galibaa)..404'ün yandna yemişi nolcak.. hadi ben dedim şom ağızımı çtım ama bu kadarında pes doğrusu dedim.. heryerden çıkmak mecburiyetidne dğilki bu adam yaa ama gerekten bu kadarıda fazla yane...naısl kurtulacak eda merak konusu gerçekten... yadaa yüzsüzmü desem bu adama.. hayır yane insanda bir gurur olurr dimi... çiceklee giti yaa kıro...:D..:D.. ay ama cidden yaa eda ddiyaa üşütmüşüm diyee acaba grip oldum deseydi neyle gelcektii. heueh =).. vala tarıkdan herşey beklenir.... ama admın surat ifaedesine dikkat ettinizmi pişmiş kelle gibi sırıtmayaa devam ediyor... istifini bozmadan. eda sana yalan söylemiş pehhh umurundamı değill tabikide... ben pes diyoum bukadarıda olmaz diyorum bu işi fazl uzatmayalım diyorum başkaa bir şey demiyorum..(ay zaten adama demedğim laf kalmadıkii.yemediği zılgıt yemiştir. yesinn.. yesin afiyet olsun.. adama olan sinirim hala geçmedi...geçmeyecektirde...bu işee naısl soon diyecekler meraklaa bekliyorumm.........
serpil: vah garibim 404'ler kategorisinde geride kaldı.. popülerliği azaldı.. eegöze alıcaksın bunu sen oyun yaptın... pek bir etkisi yok artık serpil'İn zaten etkisiz eleman bir yaman birde serpil zaten...kendi çapında eğlensin serpil....
numan_niyazi:ehjeuhe rüşvetçi niyazii.. çok komediydi o sahne eya.. numan'nın niyaziyee rüşvetöi niyazi demsi. aa birde mahlenin ağzınaa skaız olması. vee tabikide şadan yüzüdnen ee ne zmandır dedikodu kazanı kaynamıyordu iyi oldu böylee.. melehat zaten bir geldi pir geldi yane..
melahat_tahir ağa: tahir ağa sen az değilsin geçrekten ya... naıslkıvırdın öyele ferit'i gördüğün zamn alışveirş merkezinde seni senaristim olarak alcam yanıma avala yaa...ayaksütü uydurmada üstünee tanımamm... eheuhe şaka bir yana bu iş gitikçe ekarışıyıor.. neler olcka baakalım.. zaten konuk oyuncu olarak katılmış melahatimiz galiba abir kaç bölüm sonra gidiyor olsunn biz gelğinden beri eğlenerek izliyoruz dizye ayrı bir renk kattıı....
==========
bölümün her sahneleri okadar güzeldiki.... aklımda kalanlar bunlardı.. atladığım sahnler mutlaka aolcaktırç .. dolu doluydu.her sahnesi birbiridne güzel içten samimi ... harika sahnelerdi.. ben izlerken sanki ordaydım.. da o aileden biri gibiydim....
Bu haftada bize izlettirmiş olduğunuz bu muhteşem bölümnden dolayı başta yönetmenimize,senaristlerimiz,,iclal ablama,emre abime,, vee tüm ekibimize sonsuz teşekürler...:img-icecr :img-icecr .eee bu durmda biz klaisk olarak napıyorumz ayaktaa alkışlıyoruz tabikde....her şeyiylee mükemmel bir bölümdü..yine tadı damağımzıda kaldıı..... bir haftayı daha geride bıraktık..23. bölümee doğru yol alıyoruz.. köşkün oyunları daha bitmedi. bizleri yiene eminim harikaa bölümler bekliyor..
sıra bizde şimdi iki aile ailesi bu muhteşem bölümn her ayrıntısı yorumlalayacktır. kaçarmı bizden.. dimi ama...
Evet yine uzun bir analiz yene muhteşem bir bölüm yinee iki aile ialesi ve eyene muhteşem yorumlar... bunların hepsi burda olucak bu hafta her zmna olduğu gibi...(reklamımızıda yaptık arada=)...neyse herkese iyi gecelerdiliyorum... iyi yoprumlar.. görüşmek dileğiyle.....
aa buarada ben kalbimden başka yerde inan seni bulamaıdm diyip yorumumu bitireyim dimi ama..;)
22. bölüm analizi sonu.....
_butterfly_
_seboist_s 20-11-06, 22:15 Süper bi bölümdü Benim favori bölümüm!!! Tadı damağımad kaldı yine... Tekrar izlemek istiyorum ya...
Şimdi analiz yazarken hiççç zorlanmıycam:D Kendiliğinden akıcak kelimeler;;
Tatlı aşıklarımızdan başlamak istiyorum ilk olarak izniniz ile
22. bölüm onların bölümü oldu... Damgalarını vurdular bölüme:D Çok tatlılar yaa nerden başlıycağımı bilemiyorum. Giricem artık biyerden devamı gelir:D (Hadi Bismillah)
Edayla Tarık konuşurken Oğuz abimiz gelmişti... Bölüm tam burda bitmişti. Kaldığı yerden devam etti tahmin ettiğimiz gibi... Eda nekadar sevindi öyle Oğuzu karşısında görünce. (ikizim ağızı kulaklarındaydı ikisininde:D) Hatta Eda Oğuzun koluna bile girdii:D Hayri bak diyodunki acaba Eda nası seviniyo? işte Oğuzun koluna girerek belli ediyomuş sevincini. Zaten yüzündende anlaşılıyo Oyanın dediği gibi. Tarıkta çok bozuldu Oğuzu görünce ohh olsun... Bukadar iltifatın sonu budur Tarık efendi.
Edayla Oğuzun arabadaki konuşmalarıda çok güzeldi. (ahh o replikler yok mu) Yine iç ses oldu. Edanın içinden düşündüğüne bittim yaa. Keşke dışındanda söyleseydi "iyiki geldiniz Oğuz Bey" diye. Oda olur yakında.
Eve geldiklerinde Oğuz direk topu fark etti. Edaya fark ettirmemeye çalışsada Eda ablamız cin gibi. ehehe Edanın eşyaların yerlerini kontrol etmesi Oğuzunda Eda fark etmesin diye dalgaya alması çok komiktii... Bizi bol bol güldürdüler bu akşam. aa özellikle Eda Oğuz gibi "alla alla ya alla alla yanii" diye bağırmadı mı; işte orda bittim. Önceden Oğuzla dalga geçerdi şimdi kendide söylüyo. o köşkte en çok söylenen şey budur herhalde...
Eda çocukların neler çevirdiğini ve Oğuzunda çocuklara ortak oldugunu hemen anladı. ee anneler böyle oluyo; kendi annemden biliyorum herşeyi anlıyolar, sanki deliller anneler için çalışıyo. Onlardan gizli hiçbişey olmuyo eninde sonunda ortaya çıkıyo helede Efe, Timur gibi acemiyseniz:D aa Feritle Oğuza ne demeli koskoca insanlar bile ortak oldu yinede Eda herşeyi fark etti. Ama oğuzun çocuklarla iş birliği yapması hoşunada gitti yani...
Oğuz Ferite para bile verdi vazonun aynısını alsın diye. Ehehe Nası buldularki aynısını hayret valla. Oğuz abi girdin çocukların gözüne bakıyorumda... seni suç ortağı seniii:D Edayla Oğuzun vazo diyalogları mükemmeldi. Zaten o gün ikiside çok mutlulardı Eda oğuzu maça davet etti diye (onada gelicem tabiki az sonra... -reklamımıda yaptım tamamdır-) Eda Oğuzun sinirlenmesini "alla alla ya" diye söylenmesini çok seviyo galiba. (ee tabi yani o halleriyle tanıdı öyle aşık oldu) Oğuz cevp veremedikçe saçmaladıkça Eda çok eğleniyo. Oğuz yukarı çıkarken önünü kesip "Oğuz bey bende vazomu yıkadımda onu kuruluyodum" demesii çok komikti hele Oğuzun verdiği cevap yok muu "öyle mi bende safiye ablaya söyliyim oda bizim vazoları yıkasın kurulasın" Oğuzun Edaya çaktırmamaya çalışması harikaydı Oğuz sakladıkça eda üsteledi en sonunda oğuz saçmaladı bu parçalarda yedek olsun diyee. (yine söyliycem ahh o replikler yok muu) Bu sahneye kesinlikle bayıldım. Bu haftanın enleri arasına giricek bi sahne. "aa taktınız Eda Hanım sizde vazoya"
Gelelim şu meşhur telefon konuşmasına. Eda ablamız yine Oya ablamızdan aldığı gazlarla atağa geçti. Çokta iyi yaptı baktı iş başa düşüyo direk gaza bastı. o konuşmaları çok şekerdi. Oğuz yine naz yaptı "yani siz istemiyosunuz efenin isteği" ama edanın verdiği cvp çok güzeldi. Ahh bide Eda Oğuz için ne yapıyo diye söylenenler var. e daha ne yapsın?? Bu telefon konuşmasından sonra her iki cephede çok mutludu. Bende tabii aa iki aile ailesi toptan diyelim şuna...
Gelelim basket maçına... Yani tam bir aile tablosu daha ne diyim ki. Herkes onlar bi aile olarak görüyo. Hepsinin efeye tezavratları süperdi:D Efede nası utangaç utangaç bakıyodu... Oğuz Efeyi oynatmadıkları için nekadar sinirlendi öyle, bide faul meselesi var:D Ordaki herkes oğuza taktı... bi kadın dedi ya "şu reklam yıldızının kocası nekadar heycanlıymış" diye eheh efenin arkadaşıda "baban nekadar sinirli" dedi. (direk aklıma Nuray geldi) Herkesin gözüde Edadaydı oo Eda ablamız resimler falan çektirdi hayranlarıyla. Aklıma direk "İclal abla Ecem ve ben" geldi... (anlayın halimizi okadar sık boğaz ettik ehehe) Edayla Oğuzun sarılması çok tatlıydı yaa Bir an hiç bırakmıycaklar zannettim. İkiside utandılar ama gayette memnundular. Bu onlar için gerçekten çok iyi bi başlangıç oldu ve çok doğru oldu...
Maç çıkışı ne güzel ailecek yemeğe gidiceklerdi yaman parazit yaptı. Eda çok mahçup oldu ama oğuz anlayışla karşıladı. Eda bu mahçupluğundan olsa gerek Oğuzun balkonuna kadar gitti. Hiç aklıma gelmezdi edanın öylesine oğuzun yanına gidiceği. Çok büyük değişmeler ve gelişmeler var edada... Oğuzunda çok hoşuna gidiyo bu. Önce oğuz Edaya kazağını verdi sonra Eda giderken Oğuza kazağını heri verdi. Hemde nasıl geri vermek. Üstünü örttü bi güzel. Bakışmaları yine harikaydı... O sahnedeki konuşmalarda öyle. hele Eda gittikten sonra Oğuzun arkasından şarkı söylemesi yok mu. Hepsi hepsi süperdii!
Bu güzel günden sonra bide başbaşa kaldılar valla. Feritin tabiri ile çakallar eheh Feritte nerden neler çıkarıyo yani... Hiç olur mu öyle şey cnm aa:D Edayla oğuz başbaşa kaldılar birbirleriyle konuşmaları gülmeleri bakışları falan hepsi mükemmeldi... "nerden aklına geldiyse feritin?" "valla nebiliyim sabah indi aşağıya böyle bi ısrar kıyamet aliyim çocukları götüriyim sinemaya" çok zevkliydi izlemek ya yine istiyorum! "napcaksınız eda hanım bütün gün" napcak acaba Oğuz abicim düşün bakalım bii?? (şimdi başlıycam replik diye yok yoook ben bu konuşmalardan bazılarının repliklerini eklemezsem içim rahat etmez) ahh o konuşmada Oğuzun "kaçta alıyim sizi" demesi yok muu:D gülmekten öldüm yaa...
Ohh dedik sonunda tatlı aşıklarımız başbaşa yemeğe çıkıcaklar araya yine parazit girdi. Yok tenis klübünün yemeğiymişte bilmem ne. Tamda üstlerine rahat bişeyler giymişler kapının yolunu tutmuşlardıki. Elinde çiçekle tarık... Bide sırıtıyo yaa. Edada oğuzda çok şaşırdı ve bozuldular inşallah tarığı atlatırlarda giderler gelecek bölüm yemeğe. Kadın seni atlatmış sen hala orda durup yemeğe gitmelerini engellersen nediyim artık ben sana. Pes diycem komik kaçıcak çok az olcak yani siz seçin artık nediyim:D??
_seboist_s 20-11-06, 22:17 uzun bi tatlı aşıklar yorumumdan sonra yine beraberiz!!! (kusura bakmayın yaa bölüm çarptı biraz böyle saçma espiriler falan aldırış etmeyin siz bana;))
Şimdi sıra çocuklarda:::
Damla: Yeni imajını çok beğendim. Eskisine göre daha büyük duruyo ama yinede çok şeker. zaten kız güzel olunca herşey yakışıyo. Hayri ben sana demiştim dimi damla depresyonda diye. Bak i |