Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

ebruertg
21-06-07, 20:26
Bir yıl olmuşmu ya... Nice mutlu yıllara dilerim inşallah 3. yılımızı da kutlarız. :happy0064

Doğum günümüz bu gün mü? Geçen sene bugün babam vefat etmişti. :sad53: Bende İki Aile'nin ilk bir - iki bölümünü izlememişim. Demekki günler çakışmış...

52. bölüm bizim için yapılmış resmen. Özet de bunu söylüyor. Bir yıldır sabırla evlenmelerini ve mutlu günler geçirmelerini istemiştik. Biz de muradımıza erdik. OHH BEEE...:happy0064

bugra9
21-06-07, 20:45
Bir yıl olmuşmu ya... Nice mutlu yıllara dilerim inşallah 3. yılımızı da kutlarız. :happy0064

Doğum günümüz bu gün mü? Geçen sene bugün babam vefat etmişti. :sad53: Bende İki Aile'nin ilk bir - iki bölümünü izlememişim. Demekki günler çakışmış...

52. bölüm bizim için yapılmış resmen. Özet de bunu söylüyor. Bir yıldır sabırla evlenmelerini ve mutlu günler geçirmelerini istemiştik. Biz de muradımıza erdik. OHH BEEE...:happy0064

Ebru...Merhabalar...Aslında İki Aile'nin Doğum günü tam olarak
19 Haziran'dı...Ama hiç farketmez...
Bu Haftayı Doğum Günü Haftası ilan etmiş olalım...

Ayrıca Allah Baba'na Gani gani Rahmet Eylesin...O Acıyı anlamak mümkün olmadığından sadece Rahmet dileyebiliyorum...

Evet Ebru...52.Bölüm izleyici beklentilerini fazlası ile karşılayacak özel bir bölüm olacak...Sezon Finali olduğunuda göz önünde bulundurursak dizi içinde sezon değerlendirilecektir...Yani her iki cephede'de...Gerek Köşk cephesinde,Gerekse Eda-Oğuz cephesinde yaşanan bu günler hatıralanıp,konuşulacak diye düşünüyorum...Hatta Köşke Taşınmalarının birinci yılı bile bölüm içinde gündeme gelebilir...İnşallah bu tür sahneler izleyeceğiz...Hatta hemen aklıma ufak bir hikaye geliyor...Sizlerle paylaşmak isterim...

Köşkte ve diğer cephede güzel günler yaşanırken kızlar Köşke taşınmalarının yıldönümü olduğunu farkederler...Geçen sene o gün Köşke taşınmışlardır...
Eda ile Oğuz'da aynı şekilde bu yıldönümünü farkederler ve Köşke gidip Aileleri ile birlikte kutlamaya karar verirler...Çocuklarda hafif buruklardır bu özel günde Anne ile babaları olmadığı için...

Tabi gün içinde Ferit'in dolandırıcılık yüzü...Köşke taşındıkları o ilk gece yaşananlar uzun uzun yad edilir...Sonra ansızın bahçeden Eda ile Oğuz girer...Herkesin yüzünde güller açar...Şöyle kocaman bir masa etrafında toplanır İki Aile...Herkes bu hikayede üstlendiği rolü kendi açısından anlatmaya başlar...Birbirlerini nasıl gördüklerini...Neler hissettiklerini ve sevgi tohumlarının ekilişini...Tabi araya Gizli aşktan dolayı giren potlar girer...Özellikle
Ferit-Oğuz-Eda cephesinde....

İşte herkes içini döker...İzleyicide nerelerden ne günlere gelindiğini...Aslında hiçbirşeyin boşa olmadığını...Kaderin,Köşkümüzle nasılda işbirliği yaptığına bir kez daha şahit olur...Şöyle usul usul kameramız Köşkten uzaklaşır...Bizim içinde unutulmaz Neşeli...Duygusal ve Etkileyici bir Sezon Final'i olur...

İşte Görüyorsunuz...Hayalimde ki Sezon Finali'ni hali hazırda ki hikayemize adapte ettim...Hep beraber göreceğiz...İki Aile İzleyicisinin unutamayacağı Sezon Finali'ni...

icom_
21-06-07, 20:52
herkese slm..
benim için çok yorgun geçen bir perşembe gününen herkese selamlar..
gözlerimden uyku akıyo olmasına rağmen geldim..
biiler yazasım war..özet yorumu falan yaptım gerçi ama..sonradan ..düğünün getirdiği mutlulukta diğer bölümlerden bahsedemediğimi fartk ettim..

oysa ne güsel ne harika şeyler wardı..

ikiye ayıralım şimdi bölümü..
düüğünm öncesi ve düğün sonrası..
sonrasına geniş geniş değinmiştik zaten..şimdi gelelim..öncesine...
bu muhteşem düğün önceside sonrası kadar renkliydi aslında..çok eğlendim..

ama bir sahne warki ger.çekten çok ağlattı beni..
sizinde tahmin ettiğiniz gibi damla bahar konuşması...

eda nın ince fikriyle bneraber oğzun damlayıda alıp öezarlığa görtürdüğü sahne..

herkesin yüreğini acayip titretmiştir bu bölüm eminim..

damlanın baharla konuşması ona eda hakkında dedikleri ne güseldi değilmi

eda ablasına hissetiklerini nede güsel anlattı..mektuba harika bir cevap oldu bürtün bunlar..

ilk önce kızıın rahat rahat içini dökebilmesi için oğuz yalnız bırakyı ikisini..daha sonrada damla..nasılda tanıyorlar birbirlerini ama...

kızınla ne konuştunuz bilmiyorum ama yüzün güldüğüne bakılırsa ii şeyler..banada sölicek bişi kalmadı artık...

lafının ardında kameranın göğe doğru yükselmesi bve baharın tatlı gülümsemesi..
bu sahneyi gördükten sonraa.waaoowww dedim içimden ..ama hakkatendse ne ince insanlar gizim senaristlerimiz yaa..kocaman alkışlar gitsin burdan onlara..:happy0064
ne kadar ince düşünülmüş bir ayrıntı y dı öle değilmi..

hafızalara kazınmıştı eminim..

vee ondan sonra içimi ısıtan bir bölüm.daha..bu sefer başrollerde eda ve oğzu war..

eee artık nasıl güsel biliyosunuz..masa planı sahnesine bittim..
aşkı sevgiyi iliklerime kadar hissetiğim bir sahneydi walla..

oğuzda zezksiz falan ama hemen çözdü plan eda hanım napcaz şimdi..

ama hakkaten ne kadar tatlılardı orda ya..

oğzu gidiyorum diyo ama gidemiyoru bir türlü..

oğuz:tamam o zam be gidiyorum..

eda:tamam canım ararım ben seni.

oğzu :ben gidiyorum o zaman..
eda: tamamcanım ararım ben seni
oğuz:gisiyorum :ama ben idemiyorum ben:

akbinde gelen öpücük ve oğzun zıplayarak dışarı çıkması..eda nın o mhteşem gülümsemesi ile son buldu..

o kadar güsel bir sahneydiki..

oğzun laflarınıda unutmam lazı tanii.

oğuz:bak şimdi aşkım..eeeehayatım..ımmeda hanım...
çok şekerler yaa..

şeker demişken şeker seçme sahnesine ayrı bittim tabi...

birasdan...

2aile
21-06-07, 21:03
Doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum,herkese sonsuz teşekkür ediyorum...
Ebru ALLAH babana rahmet eylesin..Dualarımı gönderdim elimden başka bişey gelmiyor..Emin ol her doğum günümde babana dua okuyacağım...

Diziyle ilgili meraklarım var acaba sezon finali nasıl olacak??? Çok mu heyecanlı bitecek acaba bide ne kadar tatil yapacaklar eylüle kadar mıı,yoksa bir ay kadar mı???

rap_alltime
21-06-07, 21:04
Merhabalar İ.A.A....nasılsınız..Valla bugün değil dün gelmem gerekiyordu biliyorum..Ama bir türlü gelemedim..Geçmişte olsa 1.yılımızı kutlamak istedim..

Bu koca bir yılı beraber geçirdik..Sevinci,üzüntüyü,heycanı,gerilimi herşeyi beraber yaşadık..birbirimizle paylastık..Yeri geldi yardımlastık yeri geldi hem arkadas hem kardes gibi birbirimizin arkasında olduk..Bizim için önemli olan sınavlar olduğunda korkumuzu ve heycanımızı yine birbirimizle paylastık..Ve son dakikaya kadar da arkamızda hiç bitmeyecek dostlukların olduğunu bildiğimiz için içimiz rahattı..Bölümümüz güzel olduğunda hep beraber sevindik..Emeği geçenlere olan minnetimizi dile getirdik..Bölümde istemediğimiz,sevmediğimiz bir sahne olduğunda bunuda dile getirdik..Tepkimizi gösterdik..Çoğu zaman ortak noktalarımız olan 404lere kızdık..Tahminlerimizi söyledik..Çoğu zaman tahmin yerine istediğimiz sahneler geçti aslında aklımızdan..

Bu ve bunun gibi birsürü yaşanan güzel hatıraları koca bir seneye sığdırdık..Arkamıza baktığımızda pişman olmayacağımız..Tam tersine 2006nın yaz ayından beri kazandıklarımıza bakıp mutlu olacağımız bir sene geçirdik..Ve bütün bunlar için yaptığımız tek sey arkadaslık değerini bilmemiz oldu..Bulunduğumuz ortamın sıcaklığından dolayı oldu.. 2.ailemizin burda olduğunu bildiğimz için oldu..Ve iyiki de oldu..İyiki İki Aile Ailesi var ve iyiki beraberiz..Bu hiç bitmeyecek yolda karsımıza ne engel çıkarsa çıksın o engeli kaldıracak birilerinin olduğunu bilmekte yetiyor zaten...

1.Yılımız Kutlu olsun..Daha Nice Yıllara...

Eveet birde doğum günü çocuklarımız bir kutlayalım..eheh..

Mervecimm cnm bnm..Doğum günün dündü biliyorum ama..Dediğim gibi gelemedim..Canım iyiki doğdun..İyiki bizimlesin..ahh ahh kucağıma doğdun sen..:D benden büyük olmana rağmen..:D Ama olsun..Valla bu bir yılda az şey paylasmadık seninlede...Msn kurdum bnm..eheh..İnşallah seneye de beraber oluruz..ahhh ah geçen senelerde Edayla Oğuzun evliliğini beraber nası konusmustuk deriz..Ama şunu söylemeliyim ki..Sana şimdiye kadar birsürü şey söyledim..Ama bir şeyi burda söylemedim..:D Atların parası diil tabi..:D

:cheer: Doğum Günün Kutlu Olsun.. :cheer:

Ve sıra diğer doğum günü çocuğumuza geldi...

2 aile..Hala adını bilmediğim arkadasım..:D (böyle bir gündede..eheh..) Aramıza sonradan da gelsen gerek yorumlarınla..gerek şiirlerinle forumumuza renk kattın..Keske dün olsaydı doğumgünün tüm forum coşardık..eheh..ama kısmet bugüneymiş..İyiki Doğdun..İyiki Aramızdasın...

:cheer: Doğum Günün Kutlu Olsun.. :cheer:

Buğra..Sen doğum günü çocuğu değilsin..biliyorm cnm..:D Ama iki aile ailesinin en çok kullandığı kelimeleri yazman çok güzel olmus..Valla insan farkında olmasada sürekli bu sözcükleri kullanıyor..Ellerine sağlık..Çok tşkler Buğra..

Ve bugünlükte bu kadar..Biraz sohbet içerikli oldu galiba..(Bernaya sevgiler..:D ) şaka bir yana inşallah silinmez..Böyle bir günde olmaz heralde..:D Herkese iyi geceler arkadaslar..Tekrar 1. Yılımız kutlu olsun!!

icom_
21-06-07, 21:17
eee madem şekerden girdik davetiye seçme düğün hazırlıklarına değinelim o zaman bakalım neler çıkacak..mezarlık sahnesinin hemen akbeinde eda nın oğuza tavrı karşılıyor bizleri...eee eda da hakıo cnm insan bi fikrini söler dimi yanbi..her ne kadar beğenmesede..

eda:sen köşke dön ben şeker bakıcm..

hiçde trip atmıyo yalnız değilmi..(yan cebime koy..)

sonra başlıyorlar orta yol bulmaya..
oğzu beyimiz melekli olanı beğenmiş..
eda:sen ne kadr zevsiz adamsızn oğuz yaa..birde reklamcı olucann..

heheh..komediydi yaa..
yalnız bıurda farkettinzmi bilmem ama ..ilk defa bir değişklik oldu..son sözü ilk defa oğzu söledi vurgularlr dedim ama olmadı..

oğuz:ayrıca ben zevksiz olsaydım senin gibi güsel bir kadınla evlenmezdim..
ne son söz ama..walla sdüperdi..aslında çok ince bir adam yaa.iltifat etmesinide biliyo..

(her eve lazım yanii)

sonrasındaah oğuzdan küçük bir isyan gördük..ama haklı eda ablacım yaa.bir dokunamıyorki adam sana.elimi tutma sarılma o görür bu görür..amna oğuz dayanamadı ..ver şu alini dedi..koydu ağırlığıunı canım..heheheh..:img-hyste
neyse burdan da..
EDA YA RAĞMEN SON SÖZÜ SYLEYEBİLME BAŞARISINI GÖSTERDİĞİ İÇİN OĞZU BEYİ KUTLUYOR VE ALKIŞILIYORUZZ..:happy0064
ee her yiğiin harcıdeğil bunu yapmak..:happy0064

sonra geçiyoruz südyen sahnesine..allahım nasılş gülmekten kırıldım izlerken böle muhteşem oyunculuklar olamz yaa..

tam da zamnını buldu eda da ceket aramak için..zaten o sarhoş haliyle südyeni oğzu ceketin cebine sıkıştırdığında eyvah demiştim ben boşuna değil yanii..
ee nitekimde gördük kopan kıyametiii..

eda gayet sakin bir şekilde çıktı odadan oturtu herkesi koltuğa..yalnız nasıl ciddi ve sabırlı..

eyvah şimndi bağıracak diye diken üdtündeydim yani..
eee acısıda muhteşem oldu..yaa..
ama ondan önce o sahnenin harijka sözüde tahir ağadan gedli..

tahir ağa: oğuz sen ne talijsiz adamsın yawew..bişi yapmadanda yakalanıyorsun..
ayy..herkes stand up cı gibi bu filmdede canım ..gülmekten yerklere yattım walla..

gelelim ati.sahnesine..
burda bende asizlere sonuna kadart hak veriyorum arkadaşlar..atilla onları görünce ben kötü oldum yaa..sonuçta atilklayi baştan beri çok seviyorum be..bir dizi eski aşıkolarak girmiş en ii eski aşık bence..
fırsattan istifade aralarınımbozmak oyunları düzenlemek hiç işi değildi onun..
son sahnede yamnla konuşması bir felaketi önlemeside cabasıydı tabi..

sırf artilla birden eda yı gördsün şok olsun diey böle yapılması biras asçma geldi bana..

hayır eğer eda atiilayı arkadaşı molarak görüyorsa ve oda tillaya umut vermek istemiyorsa düğünmü nie haber vermedi olurmu hiç öle şey..

diğer seçebeği hiç düşünmüyorum zaten..

walla dediğim gibi ..atiila yerine ben kötü oldum şahsen..
haber verilmesi gerektiğini düşünüyorum..

öyleki
atillanın seni ikinci kes kaçırdığıma inanamıyorum lafı bile hic rhatsız etmnedi beni..

ben olsam bend eöle düşünürüm yanii..madem bişi hissetymiyo beni nie çağırmadı diye..

herneyse..geçelim ve yamanın kendsini kendisine bildirmesinde atillanın büyük ytardımının olduğu sahneye geçelim..
atillayı gerçekten çok tebrik ediyorum..

çok samimi olduğunu birkes daha gösterdi bu sah nede..yamana bu kısı rahat bırakalım artık derkende..

inş..atilla karakteri diziden çıkmamaıştır..
ben böle bi oyuncunu konu sçısından bakarsakda böle bir eski aşığın diziden uzun zamn bulunmasından yanayım....

bugra9
21-06-07, 21:43
Yeniden Merhabalar...

Eveet Nurdan'ın geçtiğimiz bir yılı özetlediği ve bizi kendi penceresine davet ettiği o içten satırları büyük bir zevkle okudum...İnşallah hep diyorum ya Gelecek sene üstüne değerler katarak bu güzel günleri hep birlikte kutlarız...Ayrıca Nurdan...Bende Sene boyu en çok kullandığım repliği birde sana göndereyim...
"Rica Ederim Lafı bile olmaz"...Gerçekten olmaz...Dün
İki Aile'nin bize hissettirdiklerini,bizde bıraktıklarını konuşurken aklıma geldi...Kocaman bir sene boyunca dillerimize pelesenk ettiğimiz cümleler olmuştu...Tabi hikayenin akışına göre yer yer hepsi ön plana/geri plana çıkmıştı...Bende paylaşmak istedim...Çünkü insan içindeyken farketmiyor...Şöyle bir adım ileri gidip gerisine baktığı an farkediyor alışkanlıklarını...

Nur...Senin de Düğün Telaşın'dan atladığın yorumlarını zevkle okumaya devam ediyorum alt köşeden...Görüyorum ki yine fikirlerimiz örtüşüyor...Sende zaten hissettiklerini çok güzel dile getirmişsin...Atilla ile seninle aynı fikirdeyim...Daha önce'de söylediğim gibi böyle bir durum'a anlam veremedim...Gerçi Şule Anlamlar buldu ama işte dizimizde somut olarak bu konu hakkında birşey verilmedi maalesef...Hadi Eda birkaç kez Atilla'ya ulaşmaya çalışsaydı...Ulaşamasaydı...Anlayabilirdim neden haber vermediğini...Çünkü kapı önü konuşmasında Atilla ile ikinci bir şansları olmadığından bahsediyor...Buda demek oluyor ki Atilla'yı dostu olarak görüyor...İnsanın dostu'nu düğüne çağırmamasıda ayrı konu...

Aslında Hikaye'de ki bu çarpıklık Atilla'nın kafe'de Eda'ya söylediği o eski günlere dönme teklifi ile başlıyor...Eda'nın o gün ne cevap verdiğini bilmememiz...(Verdimi,sessizliğimi seçti onu bile bilmiyoruz...)...Ardından Atilla'nın bariz yakınlığını dostluk olarak algılaması...Hiçbir açıklama yapmadan Atilla'ya umut vermiş oldu Eda...Hatırlıyorum Berna'da bu konuyu sık sık gündeme getirmişti...Çünkü Eda-Atilla ilişkisinde havada kalan oturmayan birşeyler vardı...İşte sonucunu da bu hafta görmüş olduk...Terzi değimiyle potluk oldu diyebilirim o sahne'de...

Ne diyelim hata insanlara mahsustur...Belki de biz ince eleyip sık dokuduğumuz için böyle gözümüze batıyor...Belki senaristler en ufak hata payı tanımadıkları için dikkatimizi çekti bilmiyorum...Ama şuna katılıyorum ki Atilla'nın şuan itibari ile dizide ki misyonu tamamlandı...

Bundan sonrası tamamen yeni bir yol olacak Atilla için...Yıllar öncesinden gelen eski bir gönül kırgınlığı oldu Atilla...Sonra bu ateşin tekrar alevlenebileceğine inanan umutsuz bir aşık oldu...Şimdi ise gerçekler söylendi...El sıkışıldı yollar ayrıldı...Ancak bir hayal üzerine tekrar yollarının kesişeceğide izleyiciye verildi..."Ancak Can ile Ceren'in düğününde tekrar görüşürüz..." demek uzunca bir süre hayatında olmayacağım anlamına geliyor zaten...

Atilla'nın dizide var olması için Tek umudum Can karakterinin halen tüketilmemiş olması...Ancak Atilla yeni bir hikaye ile dizimizde boy gösterebilir...Sami'nin söylediği eski eşi ile barışma olasılığı...Yada yeni bir aşkın kapısını çalması...Bilmiyorum...Hep beraber Göreceğiz Atilla'nın akıbetini...Tekrar konuyu gündeme getirdiğin için Sağol Nur...

AVŞARCI
21-06-07, 22:20
maşallah en keyifli formlardan birisiniz.bu mutluluğunuz hiç bozulmasın.ayrıca 1.yılımız da kutlu olsun.:happy0064

ben bişey sorucam arkadaşlar dizi bitmedi dimi ? sizin yorumlarınızdan öyle bişey anlaşılmıyo gerçi ama öyle bir sezon finali yaptılar ki sanki bitmiş gibi oldu.bi de evlendiler falan ya ben bundan sonrasını çok merak ediyorum.yani artık iki aile yok tek aile var bundan sonra ne olacak? sizce bir sene daha devam eder mi ? inşallah eder.

ama gerçekten çok güzel noktalamışlar __OH BE !! :)

dizimiz bu hafta girmemiş sezon finaline pardon arkadaşlar benim bütün diziler girdiği için artık karıştı girdi diye hatırladım.demek haftaya son ha :( ama devam edecekmiş buna da çok sevindim :happy0064 bu hafta bol bol romantik sahneler izleriz artık.uzun zamandır özlediğimiz tabloları görücez yaşasıınnnn :happy0064

BERNA
21-06-07, 22:27
Dun Iki Aile'yle gecen 1 yil hakkinda cok neseli bir mesaj yazmayi planlamistim ama kardesim yerine koydugum arkadasimin annesinin vefat haberiyle biraz sarsildim; kaderin cilvesi onun da adi Ebru. Babani biz de aniyoruz Ebrucum.

Dizinin 1 senesini gozden gecirmissiniz, yazilarinizi zevkle okudum. Ben de forumun 1 senesini ve ozellikle aktif olarak ilgilendigim 9 ayi gozden gecireyim ve de neden diger basliklardan farkli bir noktadayiz onu degerlendireyim dedim. Bugra sagolsun bolumumuzun repliklerimizi yazmis ama corbada benim de tuzum olsun ;)

Iki Aile forumundaki sicaklik zaten sitede '... Ailesi' sozleri telaffuz edilmeden Iki Aile Ailesi olabilmeyi basarabilmekle basladi. Sonrasinda birbirimizden sonra dizinin kahramanlarini da ailemizden fertler gibi gormeye basladik. Karakterlerimizi hem cok sevdik; yeri geldiginde elestirdik de. 'Kusurlu karakterlerin' de cok sevilebilecegini bu forumda gosterdik, isin gercegi onlari ailemiz gibi gormekle mi ilgiliydi, muhtemelen oyleydi ;)

Dizide kliselere karsiydik ama forumda birtakim standartlar tutturmaya basladigimizda yorumlarimizin kalitesi de artti. En'leri, unite sorularini, ozet yorumlarini, fragman notlarini, yonetmenden notlari, oyunculuk yorumlarini, zaman sayacini hic de gocunmadan her hafta donusumlu olarak baslattik. Bu gecen yilda sanirim herkesin bir yorum stili de olustu. Kisa da olsa, uzun da olsa, destansi da olsa :img-blush her yorumu dikkatle okuduk, dusunmedigimiz veya atladigimiz bir konu var mi diye. Varsa da o konu hakkinda dusuncelerimizi. karsi fikre de saygi duymayi hic atlamadan, katilmasak da dile getirdik ozgurce.

Bolumumuzun 1 yilda neden diger basliklardan farkli bir noktada oldugunu kisaca ozetlemeye calistim. Ozellikle son alti ayda boyle bir bolumde yoneticilik yapmak gorev degil zevk oldu, hepinize tesekkur ederim :happy0064 Ikinci yasimizda da boyle bir degerlendirme yapabilmeyi dort gozle bekliyorum bu arada :img-wink:

Ozet ve sezon finali yorumumu baska bir mesaja almak daha dogru geldi sanki...

başkozlu
21-06-07, 22:41
Selamlar

Yıldönümümüz hepimize kutlu olsun. Ayrıca (gecikmeli de olsa)Merve ve
2aile'nin doğum günlerini kutluyorum. İyiki doğdunuz ve iyiki bizimlesiniz.

Bundan tam bir yıl önce nurtopu gibi bir dizimiz oldu. Bu doğum Sayın Nursan Esenboğa önderliğinde başarı ile gerçekleşti. Dizimizin doğumuna ve gelişmesine büyük katkılar sağladıktan sonra, ''güle güle büyütün'' diyerek
yeni ekibe teslim etti. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve emeklerini
hiç unutmayacağımızı bir kez daha dile getiriyoruz.:happy0064 :happy0064

Sayın Metin Günay ve Ekibi aldıkları emanete her zaman gereken önemi
ve özeni gösterdiler. Kendilerini yürekten kutluyoruz.:happy0064 :happy0064

Sıradışı senaristlerimiz SayınFethi Kantarcı ve Saygın Delibaş beyefendiler; yazdığınız hikayenin ana fikrini oluşturan Köşkteki Mutlu Çocukluk konusu bana adeta çocukluğumun en mutlu günlerini armağan
etti. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.:good:

Ve İki Aile'nin ekrandaki görünen yüzleri; en büyüğünden en küçüğüne
Sevgili Oyuncularımız, gerçekle masalın en güzel şekilde harmanlanmasını
sağlayan, düşlerimizi bizlere gerçekmiş gibi yaşatan Hayal Kahramanlarımız
... Uyduruk anketler ne gösterirse göstersin sizler bizim Gönlümüzün Birincilerisiniz. Hepinize alkışların en büyüğünü gönderiyoruz.:happy0064 :happy0064

Tabikiii... Bütün bu güzellikleri ve hiç kimseyle hatta çok sevdiğim ailemle bile
tam olarak paylaşamadığım duygularımı ve çocukluk özlemlerimi paylaşabildiğim
en özel aile; İki Aile Ailesi...Sizleri tanıdığım ve bu güzellikleri sizlerle
paylaştığım için ne kadar mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Buğra'nın
dediği gibi iyikine yolum buralara düşmüş ve sizleri tanımışım.:img-yes:

İki Aile'nin izleyici profilini merak edenler bu foruma girerlerse şu tespitte bulunabilirler.. ''Pek tv seyretmem'' diyen , ''ben aslında dizi seyretmem ama iki aile başka'' diyen, yaşı ne olursa olsun ortak duygularda buluşabilen insanlar..

Herhalde İki Aile; izleyici kitlesinden bir aile oluşturan tek dizi olarak tarihe geçecektir.

Arkadaşlarım bir yılın değerlendirmesini yaparken geçmiş bölümlerden anıları da
getirmişler. Bir anı da ben getireyim dedim.
6.bölümde Oğuz işe gitmek için köşkün merdivenlerinden iniyor. Yanında Damla
var. Köşkün kapısını açıp bahçeye çıkıyor. Gördüğü manzara karşısında şöyle
bir duruyor.Köşkün bütün çocukları oyuncakların, salıncakların üzerinde, Eda ve
Ferit masa ve sandalyeleri düzenliyor, hepsi de Oğuz'a iyi işler bol kazançlar
diliyor. Bunun üzerine Oğuz'dan bir iç ses geliyor:
Allahım sen aklıma mukayyet ol yarabbim. Beş çocuk ve karım..ve karımın
asalak erkek kardeşi beni uğurluyor.. Hey gidi günler o zaman kabus gibi
gördüğü bu manzaranın gerçek olması için ne kadar uğraştı Oğuz.

Eveeet; acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz bir yılın ardından ailecek tatile çıkıyoruz.
Ailemiz adına yakışır bir sezon finaliyle kısa süreliğine aramızdan ayrılıyor.

Özet yorumları harika yine. Özellikle İcom(yanılmıyorsam Nur) Eda&Oğuz
repliklerine bayıldım. Senaryoyu senin yazdığından bile şühelendim...
EDA:Bu işi de verseydiniz Rıza Bey'e o halletseydi yani.. Oğuz Bey'imiz de hiç yorulmasaydı. Hatta siz hiç yorulmasaydınız sizin yerinize Rıza Bey'le gelseydik tatile.. hiç olmadı nikaha da gelseydi de şöle güzel bi şekilde onunla kıysaydık nikahı siz de rahat rahat geniş geniş etseydiniz bekarlığa vedanızı...oynasaydınız dansözle ..o adı neydi..işte onunla artık sonu nolurdu bilmem yani.. evine mi bırakırdınız...kahve mi içerdiniz bilemem yani...
:img-hyste :img-hyste

Bunları okurken Eda ve Oğuz'un halleri hareketleri canlandı gözümde..resmen
kahkaha attım. Sen çok yaşa emi icom.

Tekrar görüşmek üzere bye

BERNA
21-06-07, 23:47
Eda Oğuz ile Edirne usulü düğün ile sonunda evlenir. Köşkte herkesin keyifi yerindedir. Çocuklar ve Eda’nın ablası eniştesi yeni, çiftti balayı için uğurlarlar.

Simdi diyeceksiniz ki yine ukalaligi tuttu ama bolumde 'dua et ki Edirne usulu dugun yapmadik' diye Eda degil miydi? Gerisini zaten biliyoruz ama haksizlik etmeyelim gecen bolumu dugunun bitimiyle bitti sanip kapatanlari dusunmus ozeti yazanlar :img-hyste Ozeti yazanlar beni saygiyla anmadan en iyisi bu paragrafin yorumunu bitireyim :img-hyste

Ancak daha yolda aksilikler başlar.Önce lastik patlar,ve araba da stepne de olmayınca kabus gibi bir yolculuk geçirirler.

Stepne konusunda evli ciftimizin alyanslari taktiktan sonraki ilk didismesini izleyecegiz belli oldu :) Herhalde Oguz arabayi itiyor, Eda da Oguz begenmese
de soforluk yapiyor bir sure. Ya da arabayi kilitleyip dolmusa biniyorlar bavullarla. Yazlik beldelerde genelde ulasim dolmusla gayet rahatsiz bir ortamda yapiliyor cunku ;)

Gecikmeli de olsa otele ulaşırlar fakat burada da başka tatsız süpriz onları beklemektedir. Rezervasyonları geciktikleri için iptal olmuş balayı odasını diğer balayı çifttine vermişlerdir.Oğuz bütün forsunu ve reklamcılığını konuşturarak oda sorununu çözer.

Bildigim kadariyla gece de tutuyorlar odayi hatta parasini da aliyorlar iptal de ettirseler ama herhalde bayagi bir gec kalmislar otele :) Her neyse, sonucta sahneyi az cok tahmin edebiliyorum galiba. Eda farketmez diyecek ama Oguz'un inatciligi tutacak ve de balayi dairesini ne yapip edip almayi kafasina koyacak. Fors ve reklamcilik deyince iki olasilik geldi aklima. Ilk tahminim Oguz oda verilmis olan cifte diger odayi pazarlamaya calisacak reklamcilik yetenegini konusturacak. Ikinci tahminim ise bu karisikligi duzeltebilecek olan kisilere reklam kampanyasinda rol teklifi yapacak. Ne olursa olsun Oguz'u uzun zamandir is basinda gormemistik, komik sahneler olacagi kesin.

Köşktekiler de bahçede mangal partisi vererek Oğuz ile Eda’nın gecikmeli evliliğini kutlarlar. Enişte Oğuz’a verdiği sözü tutarak Ferit’in fırsattan istifade Damla’ya yaklaşma çabalarını tek tek başarısızlığa uğratmaktadır.

Iste beni okuyunca bile gulumseten cumleler. Son derece senlikli sahneler bizi bekliyor. Yuksel Eniste de Ferit gibi hafiften firlama oldugu icin gencken ayni taktikleri uygulamistir Seda Ablamizin gonlunu kazanmak icin muhtemelen ve de Ferit onlari dusundugu anda o da ayni seyleri dusunecektir. Oyle olmasa bile dizide komedim yonu agir basan iki karakteri karsilikli izlemek bana cok keyif verecek.

Efe ise babasının alkol tedavisini kabul ettiği için çifte mutluluk yaşamaktadır.

Efe annesinin mutlu olmasiyla mutlu olmayi ogrendi, simdi de 'dunyanin en mutsuz insani' olan babasinin alkolle olan mucadele karari icin mutlu olacak. Ayrica alkolu birakirsa uzun vadede Yaman'a mutluluk da getirecek bence bu tedavi. Ille de ask anlaminda degil, artik kavga gurultu, utanma, bagirma cagirma olmadan 'yavru aslanlariyla' beraber olmak da Yaman'i mutlu ediyor aslinda. Degisik bir tarzi olsa da Yaman'in ogullarini cok sevdigini biliyoruz iste bu yuzden ben de kendi adima Yaman'dan nefret edemiyorum.

Eda ve Oğuz’un olaylı başlayan balayayları ise hem onlar hem de İki Aile sevenleri için unutulmaz süprizlerle dolu geçecektir.

Acikcasi birkac haftadir hep sezonun dugunle bitecegini dusunuyordum, sevgili AVSARCI'nin da seyrederken oyle dusunmesini cok dogal buldum bu arada. Ben de foruma girmesem kesinlikle sezon finali oldugunu dusunurdum 51. bolumun. 52. bolumde de 'sezon finali'ne yakisir bir surpriz olmasi gerekiyor dugunu altedebilmeleri icin. Balaylarindan bahsettigi icin hamilelik ihtimalini cok erken buluyorum (tabi Eda'nin kan vermesini gerektirecek bir aksilik olmazsa) ama ozette yazildigi gibi degilse durum degisir elbette. Simdi diyeceksiniz ki e peki senin tahminin ne? Bizden Iki Aile sevenlerinden bahsettigine gore tatsiz degil guzel surprizler. Bizden birkac uyeyi alip, tatil kazandirip Bugra'nin tatil senaryosunu uygulayacaklar desem iyice ucmus olacagim :img-hyste Ay gercekten bilmiyorum ama dizi izlerken sasirmayi sevdigim icin merakla bekleyecegim.

bugra9
22-06-07, 01:52
Gece'nin Sessizliğinden Merhabalar...

Valla şöyle yatmadan okuduğum satırlar beni bu saatte tekrar buraya getirdi...Tahmin ettiğiniz gibi yorumların Sahibi Berna ve Başkozlu...

Öncelikle Berna...Bizim Bölüm Sorumlumuz...Aynı zamanda Ailemiz'in en detaylı yorumcularından...Herzaman söylerim bakış açısı ve yaklaşımını çok takdir ettiğimi...Ailemiz'e son 9 ay'da katıldı...Hiç farketmez zaten aradaki 3 Ay'ın boşluğunu hiçbir zaman hissetmedik...Büyük bir Azimle
18.Bölüm'den yetişti bizlere...Bir zorunluluktan bile fayda sağlıyarak
"Nostalji Kraliçesi" ilan edildi...Hakkını yememek gerek ben dahil bir çoğumuz nostalji yorumlarının sıkı fanatikleri olduk...(Hatta Berna'yı bir süre saf dışı edip tekrar nostalji yorumlarını başlatmak gibi bir planımızda yok değil...)...Şaka bir yana gerçekten Berna'nın gerek dizimize,gerekse Ailemiz'e yaklaşımını hayranlık ile izledim...Bölüm sorumlusu olmasına rağmen aradaki dengeyi öyle güzel korudu ki daha denilecek birşey yok üzerine...İşte böyle Berna...Sen Ailemiz'i değerlendirdin...Şöyle güzelce satırlara döktün bende seni birkaç kelime ile anlatmak istedim...(Birkaç kelimeye sığmayacağını bile bile...)...

Şimdi Gelelim Köşk hayatının aramızda ki tek şahidi...

Satırları buram buram Ahşap Toz kokan biricik başkozlu'dan bahsediyorum elbette...Yönetmenimizi,Senaristlerimiz,Dizimizi ve son olarakta Ailemizi;
"Biz Çok Özel Bir Aileyiz" başlığı altında toplayan ve duygularını içinden geldiği gibi yalın bir dille bizlerle paylaşan başkozlu ailemizin en değerli üyelerinden bir tanesi...Çocuk iken yaşadığı o mutluluğu,o güzellikleri 2000'li yıllarda tekrar hissetmenin mutluluğunu yaşayan izlediği her bölümde bir hatırasının canlandığı İki Aile'ye sıkı sıkı bağlanmış...Herşeyin kurgu olduğunu bile bile kurgunun altında yatan gerçekleri görebilmiş..Tabi herşey bir kurgu olsa dahi insana hissettirdikleri,aktardıkları duygular kurgu olamaz...Çünkü insan duygusu asla kurguya gelmez...Şöyle kalbinin ucunu cız ettiriyorsa orada kurgu bitmiş duygular başlamıştır...İşte başkozlu bunu yaşayabiliyor...Ailemizin içindeki çocuğu hiçbirzaman kaybetmeyen en değerli üyelerinden bir tanesi...Zaten şöyle diyorum bizi burada bir arada tutan başka ne olabilirki...İki gireriz,üç girerirz işimize gelmiyorsa,bize birşey hissettirmiyorsa gideriz...Zaten Ailemiz burada buluştuğu her yeni günde neden var olduklarını,var olma sebeplerini bilerek geliyorlar...Bilerek paylaşıyorlar...

Başkozlu dizimizin 6.Bölüm'ün de paylaştığın o güzel sahne için Teşekkür ederim...Baştan sona kamera açıları,oyuncuların hareketleri gözümde canlandı...Tabi o sahne hikayenin nereden nerelere geldiğinin en büyük göstergesi...Bazen kabus olarak gördüğün bir gerçeğin birgün hayatta en çok isteyeceğin şey olduğunu altını çize çize ispat ediyor...Şimdiye bakacak olursak... 5 çocuk ve Karısı...Ve Damat'ı var o bahçede....

Kısacası Hayat insanlara korkularını bile öyle yollardan,öyle ara sokaklardan getiriyor ki farketmeden en mutlu anın o an olduğunu görüyoruz...

Bu Gecelik'te Bukadar...Yarın Görüşmek Üzere...Hoşçakalın...

BERNA
22-06-07, 02:46
Bugra cok cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin, bu sozcukleri okumak oyle buyuk bir moral oldu ki benim icin, bilemezsin. Nostalji kralicesi olmayi bazen ben de ozluyorum aslini sorarsan, ozellikle 18, bolumden oncesini de sirayla seyrettigim zamanlarda daha bir zevk aldim. Olacaklari da bilerek seyredince, Oguz'un ve Eda'nin arasindaki kavga gurultude sizin de bolumleri seyrettikce hatirladiginiz ve burada andiginiz detaylari yakalamak kolay oldu dogal olarak. Ozellikle cocuklarda ve Iclal Aydin'daki performans farklarini yakalamak da ayri bir zevkti.

Baskozlu'nun mesaji ben mesaj yazarken denk geldigi icin yeni okuyabildim. Ferit Oguz'a 'artik size babacigim mi desem yoksa eniste mi desem' sorusunu sordugu anda benim de aklima ilk gelen sahne, o sahne olmustu. Oguz'un cevabi da 'bana babacigim deme' olunca hatta icimden Eda'nin erkek kardesi olarak coktan benimsemisti ama Damat Ferit'i benimsemek cok daha zor olacak diye dusunmustum. O kadar da cok sey yazmistim yorumumda bunu nasil atlamisim :img-hyste

Nuray ozet yorumunda Oguz'un Ferit'e bu bolum 'hooooyt' diye cikismasini hatirlatmis, ya bu Oguz- Ferit sahnelerinin tadi da bir baska gercekten bu arada, dogaclamanin buyuk ihtimalle doruga ulastigi sahneler onlar bence. Dogaclama demisken oturma planini ruzgarin ucurmasindaki oyuncularimizin hic bozmadan cekime devam etmesi nasildi? Benim cok hosuma gitti, Iclal Aydin'a ve de Emre Kinay'a tebrikler :good:

_butterfly_
22-06-07, 08:26
merhaba iki aile ailesi..

önceLiklee sizlerden nasıl özür dileyeceğim bilmiyorum:icon_sorr dizimizin 1. ayı tamamlanmasına rağmen ben kutlayamadım ailenin bir üyesi olarak şimdi yazabilme fırsatım oldu ..ama o gün geldği zamn aklıma geldi hemen( ben hep 26'sı diyee hatırlıyorum dizinin başlangıcını karıştırıyordum bende twinim gibi neyse=)NİCE SENELERE!!! ** http://networksistem.sitemynet.com/mynet_resimlerim/nazar_1__1_.jpg.başarılarımızın devamınaa tabikide nazar boncuğumuzuda unutmamak lazım..aman nazar değmesin=)

Bu bir sene içersinde okadar gzel anlar paylaştıkkii,anlatılamaz bir şey..tArİfedilemez...:] buğranın o muhteşem 1.yılımıza özel klibinde dediği gibi 1 sene sonra acaba nolcak_?..vala iki aile bu süprizler ardı ardına geliyor..ilerisini hiç kestiremiyorum.1 senemizi zaten herkes az çok değerlendirmiş... o yazıları okuduğumda ilk günler aklımaa geliyor nostalji çokda ii oldu böyle...

ohh beee!!:happy0064

gerçektende ohh bee 50 bölümdür istediğimizz EVLENSİNLER artık sözüü gerçekleşti.Birbirlerinee sevgilerini söyleyecekleri zamnları iplee çekerkenn,çocuklaraa nasıl açıklayacaklarını beklerken,bir baktık evlenmişlerrr. ve balayınaa gidiyorlar:happy0064 ...köşkümzde artık TEK AİLEMİZ var..ama hala köşkümüzün içindeyizz unutmayalım..nee oyunlar hazırlıyorr şimdi bize köşkümüz..ama dinlenmee safhasınaa geçecek=)..olsun fazla meraklandırmadan başlasa bir=) [merak konusunda ustaa olduk artık vala sabrzılık,merak diz boyuu twinm=)]nee zorluklar atlattık,ne 404ler geçti elimizden=) şimdi geriyee dönüüp bakıyorumda vala çok sabırlıymışızyaa naısl katlandık onlara aman tanrımm=)ohh sonunda isteidğimiz oldu..işte istediğimiz olduda benim bu yeni sezonda aklımaa bir sürü yeni olaylar geliyorr...sırasını bileiycem artık ama aklımdakileri yazimm..aslında daha önümzde 1 bölümüzü var ama bende onu izleyemiycem doğum günüm o gün..ama olsun zaten ertesi güne hemen buğra saolsun ekliyor bölümleri;)ondan içim rahat..ama 50 bölüm boyunca hiç kaçırmadan izlemiş biri olarak şimdi sezon finalini izlemiycem napalım:(

gelelim yeni sezonda olabilecek olaylara;

1-oğuz'un varlığını bildiğimizz ama bir türlü tanışamadığımız ablası..ee gelsin artık=) görümce tartışmaları izleyelim biraz=) ehheuh:D

2-junior oğuz'un gelmesii=) benim başındna beri tahminim o.aslında burdada yazmışsınızz ikizler geliyor galibaa birde şöylee bir kız bir erkek olanında olsa ne güzel olurr..oğuz yaşayamadığı erkek oğlan duygusunu yaşar,eda da kız çocuk duygusunu(çok şey isteidğim galiba birazzda ısmarlama oldu=)....çokda güzel olur...eda'yı hamileyken görmek..oğuz eda'nın çevresinden ayrılmaz artık.

oğuz: rahatmısın karıcım,arkana yastık koyimii,birşey istermisinn,susamışşsın şimdi...
eda: oğuzz abartmaaa

ehehueh ay komedii olurr vala..neyse bundna bir sürü olay çıkar ben girmeden çıkım en iyisi=)

3-senenin başından beri göremediğimiz merve'nin doğum gününden başka kutlayamadıüımız doğum günlerimi inş bu sene kutlanırr=)özleiklee eda ve oğuz'unkiler..

4-sabu bir kayboldu pir kayboldu yeni sezondada kendini gösterecektir eminim bundan..

5-yaman karakterini en son bölümde nasıl gördük...kendinden bezmiş aciz birşekilde ordan ayrıldı..ama ben hala yineliyorum...bir kişi yedisinde neyse yetmişindede odur sözünü atalarımız boşuna dememiş=) yamanın yenii kötü olaylarlaa gelmesi olanaklıdır..

6-oğuz'un eski kız arkdaşıı gelebilir...eda ile arasında ufak çaplı kıskançlık krizi yaşanabilir..eda belkide oğuzun o çocukluk hallerini ondan öğrenirr..

7-komşular.=)..handan ile şadan'ı okdar özledikkii...mahallede yapılan dedikodular anlatılması çok hoştu bence...yeni bir komşularımız olabililrr artık..yepyeni bir karakterlerlee tabikide..

8-efenin yeni bir kız arkdaşının olmasıı..crenin halşa canı beklemesii bunlar olacak şeyler zaten...

şimdilik aklıma bunlar geldii..hikaymeiz okadra genişki kimin nereden çıkacağı hiç belli olmuyorr=) bende ufak bir tahminlerde bulundum...;)

SEZON FİNALİ ÖZETİ YORUMU;

tatlı aşıklarımız balayınaa gidiyorlarr..tabi gidiyorlarda aksiliklerde onları kovalıyormuşşş... oldu oldu dedikk NZAR DEĞDİİ nzarr kesinn=)..yolda olan bu aksaklıklar tabikde işin komk tarafıylaa bize lansedilcek...çokda güzel olcak=)ama hazırlanan balayı odasınında başkasına verilmesii gerçektende orda delirtecek bir durum..ama oğuz naptı reklamcılığını kullandı hemen nası çözdü merak ettimm şimdii=)[ aklıma eda'nın oğuzun reklamcılık ödülünü kırdığı an geldii:img-hyste ] neyse; ee evdekilerinn kutlaması hala devam ediyor..tam edirne düğünleri gibi 3 gün 3gece valaa..=)biri mangal partisimi dedi:]...en son yaptığımız mangal partisini hatılrıyorumda mükemmeldi...nee senaryo yazmıştım onaa çok iyi hatılıyorumm..gerçekten mükemmeldi ama şimdi=) bu mangal partimizdede ben bir süpriz bekliyorum..ne zman bir partimiz olduğunda süprizsizz bittkii dimi ama=) hem yamanda alkol tedavisini kabul etmiş..aalal ala doğru okudum dimi..hala diyorumki bundan bir iyilik çıkmazz yinee sadece oğulu mutlu olsun diyee o tedaviyi kabul etti..tedaviyi uygulayacağındna emin değilimm...ve özettkei son cümlee kilit cümlemizz oo=)

Eda ve Oğuz’un olaylı başlayan balayayları ise hem onlar hem de İki Aile sevenleri için unutulmaz süprizlerle dolu geçecektir.

bare son özetee süpriz yazmasaydıda bizde meraktan çatlamasaydık=)alıştık zaten diyosunuz dimi bencede..hangi özetimizin sonunda süpriz kelimesi geçmediki..neysee lafı fazla uzatmadan; iki aile sevenleri = iki aile ailesi yehu bizden bahsetmişler...(olayıda hemen bize çektim yok böylee birşey:] kesin biziz yaa keisnde şimdi o süprizler ne yok vala tıkandım gelmiyor aklımaa=) mutlu birşekilde biteceği kesin de ne şekilde=) izleyemiycemde ayy naparım ben :icon_sorr ..

evet arkdaşlar az çok yorumlamaya çalıştım bölümü ve ileride bizi nelerin bekleyeceğini...sezon finalimiz yine muhteşem ve süprizlerle dolu olcağı kesin zaten... heyecanla ve büyük bir meraklaa bekliyoruzz..

herkese iyi yorumlar..görüşmek dileğiylee.. bye

ggnibsgk
22-06-07, 11:44
Merhabalar İki Aile Ailesii...

Evett ben yine evdeyimm starı açtım bekliyorum olur yaa belkiii sezon finali hatrına fragmanı erken vereceği tutar starınn...Amaaann umut fakirin ekmeği iştee napalımmm ehuehue....

Bu arada dün akşam yapılan yorumlara da az buçuk değinmek lazımm:)Meselaaa 2aile doğumm günün kutluu olsuunnn inşallah seneye de hep birlikte oluruzzzz:happy0064

Vee Ebru gerçekten çok üzüldüm başın sağolsunn,Allah babana rahmet eylesinn...

Başkozlu,Nurdan, Berna ve Ecem'e de çok teşekkürlerrr...Çok güzel 1. yıl yorumlarıyla forumumuzu şenlendirmişlerr=)

Ayrıcaa Berna ve Ecem özet yorumlarınız da zevkle okudumm=)

Tabii ki Nur sen de bölüm yorumunlaa gelmişsinn..Çok teşekkürlerr=)

Ve tabii ki Buğra her zamn ki gibi yorumlarıyla forumumuzu hareketlendirmişş sana da çok teşekkürlerrr=)

Şimdii iki satır bişeyler yazalım ve bölüm resimlerini yorumlayalım bakalımm

52. Bölüm Resimlerrrii:

Öncelikle birinci resmimizden başlayalım bakalımmmm:

Ya bu resimler neden bu kadar küçük yaa starın sitesi değişti değişeli böyle yapıyolarr sinirlerr.Ya da belki büyüğü de vardır da ben bulamadım tabi o da olabilirr:)

Efendim resmi biraz yakınlaştırıp incelediğimizde Oğuz'un yüzündeki bıkkınlık ifadesini rahatlıkla seçebiliyoruzz ehuehue Eda da sanki bişeyi gösteriyoo artık ne kadar çok şey istediyse Oğuz bezmiş anlaşılan:img-hyste Herhaldee "gell gell Oğuz şuraya da bakalım" diyodurr "yaa yeter artık Eda yaa bırak da biraz güneşlenelimm" ifadesi buu Oğuz'Un suratındakiii:img-hyste Ne istiyoo acaba Eda çok merak ettimm yaaa amaann canım belki de sadece denize falan girmek istiyodurr Oğuz da hemn başlarr "aaa Eda Hanım ne buu deniz sevgisi Allah aşkına yawww!..."

Valla bu resimden bu kadar yorum çıkarabiliyorumm şimdi daha çıkarırım da çok sallama olurrr biliyosunuz ben sallamayı sevmem yaniii:img-hyste

Hemmen diğer resmimize geçelimm o zamannn;

Evett bu resmimizde daha durgunn çizgilerr kullanılmışş ama yine de oldukça başarılı bi çalışmaa...Zaten resmin özelliği;içinde Eda ile Oğuz gibi muhteşem iki karakterin olmasııı...Evett açık arttırmayı açıyorummmm Donnkk!...

Bütün salon hep birliktee "SEVGİİİİİİ!..." diye bağırırlarrrrr ya da pankartla gösterirler artık her neyseee:img-hyste

Saçmalama sınırına ulaştığımız içinn biraz usturuplu yorum yapabilirizzz...

Aslında bu resmi ilk gördüğümde bi yatta falan olduklarını düşündümm nedensee...Hatta içimdenn "oo denizde romantikk akşamlarr süperr olucakkk":happy0064 diye de sevindimm ama sonra dikkatli bakınca bu kanıya nerden vardığımı anlayamadımm...Sanırım Oğuz'un eliyle güneşi engellemeye çalışmasından :img-hyste ama ne alaka diye sormayın yanii bilmiyorumm gerçekten,sadece güneşten korunmaya çalışıyo da olabilirrr diimi ama??..:P

Meselaa bi tepede olabilirlerr orda tatlı tatlıı konuşupp süper manzarayı seyredebilirlerrrr...Ah ahh süper olucakkkk:happy0064

Aa yoksa bi olay oldu da onumu izliyolarrr hımmm ama yok yaa çok sakinlerrrr..Uff çıkmıyo bişeyy....

Resimler süper ama benn yorum yapamıyorumm hamladım mı naptım ehuehue!:..

Neyse ben en iyisi kaçıyım bye

icom_
22-06-07, 11:48
Özet yorumları harika yine. Özellikle İcom(yanılmıyorsam Nur) Eda&Oğuz
repliklerine bayıldım. Senaryoyu senin yazdığından bile şühelendim...
EDA:Bu işi de verseydiniz Rıza Bey'e o halletseydi yani.. Oğuz Bey'imiz de hiç yorulmasaydı. Hatta siz hiç yorulmasaydınız sizin yerinize Rıza Bey'le gelseydik tatile.. hiç olmadı nikaha da gelseydi de şöle güzel bi şekilde onunla kıysaydık nikahı siz de rahat rahat geniş geniş etseydiniz bekarlığa vedanızı...oynasaydınız dansözle ..o adı neydi..işte onunla artık sonu nolurdu bilmem yani.. evine mi bırakırdınız...kahve mi içerdiniz bilemem yani...

Bunları okurken Eda ve Oğuz'un halleri hareketleri canlandı gözümde..resmen
kahkaha attım. Sen çok yaşa emi icom.

teşekkür ederim başkozlu ..beğendiysen ne mutlu bana..aynen bende özewtte o cümlleleri okurken onlar geldi gözümün önüne..eda nın oğuza yapacakları oüğuzun çıldırması faln..

hem biliyorsun eda bişiyi asla unutmaz..bekarlığa veda partisi ve hemen akebinde yaşananları çok vureacaktır oğzu beyimizin başına..

eee çaça eda bu kolaymı oun dilinden bkutrtulmak...

bu arada 6 . bölümde yaşanan ve bizimle paylaştığın o söz için teşekkürler..

okuyunca bende wayy be dedim ..bnelerde değişmiş böle..üstelik herşey dün gibi..

herşeyi böle abartmadan aynı çizidi düzgünlükten sapmadan bu güne getirebildikleri için ve bize nasıl geçti anlamadık dedirtirebildikleri için iki aile ye oyuncusundan yönetmenine senaristine kocaman alkışlar..
bravo diyorum sadece..
wee yanılmıyorsun başkozlu adım nur..seninkinide bir öğrenebilseydik tabi sakıncası yoksa...

bu arada..heheh..:img-hyste çok buarada dedim ama napim yazdıkça aklıma geliyor...

eee zamanınsda yapmayınca çok utandım şimdi..

mervecim ve adını henüz bilmediğim 2aile adlı arkadaşım geçmiş doğum gününüzü kutluyoruum..
iki aile ile geçen bol mutlu senelere inş..

ebruertg
22-06-07, 17:26
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... :img-kiss:

Fragman bekçiliğine ve Star Tv reytingini yükseltme çalışmalarına başladım ben. Bizimkiler balaylarında çok güzel günler geçirecekler gibi. Deniz, kum, güneş, yat turu, Oğuz, Eda var daha ne isterlerki Allah'tan. Resimlerden gördüğümüz kadarıyla Oğuz balayında bile çalışmaya devam ediyor, Eda ise çocuk sinyallerini veriyor.

Yeni sezonda Merve ve Timur'un Eda'yı paylaşamayıp kıskançlık krizlerine girmelerini, Jan vasıtasıyla köşkle irtibatı koparmayıp her Oğuz&Eda tartışmasının sonunda boşanacakları umudunu hep içinde taşıyan Ati'nin maceralarını, kendini iyi gösterip yavru aslanının peşine düşen Yaman'ı, Ferit'in komikliklerini ve daha aklıma gelmeyen bir sürü macerayı heyecanla bekliyorum.

Tabii ki Eda&Oğuz'un :love04: giderek yoğunlaşan aşkılarının meyvalarını da görmek isterim...

_butterfly_
22-06-07, 17:39
52.Bölüm RESİMLERİ:happy0064 ;

bu fotolar nasıldır böylee:good: ..rüyamı gerçekmii?yok yok gerçekk..tatlı aşıklarımızın tatlığınaa bakarmısınızz( ayy nasıl bir cümlee oldu böylee) neysee bu fotografları görünce ne olduğunu şaşaırıyorr insan doğaldır... hepsinde SEVGİ ,AŞK ,MUTLULUK var okadar çok belli oluyorki..eda'nın elindede bebek var hele çok yakışMış:img-icecr ..

o fotografı gözünüüzün önüne alarak düşünürsek;

o: ne diyosun eda
e: neyi ne diyorum oğuz
o: anladın sen işte bebek
e: eee nolmuş bebeğe
o:ooff eda diyorum hani bizdemi yapsak
e:bebekmiii bu yaştan sonra
o: ne varmış yaşımızda hem şöle bir erkek olsa ne güzel olur
e: kız olsa dha bir güzel olurr..
o: alal alala yaa
e:ne alal alal yaa geldin zaten burda iş yapıyorsun birde bu sıcakta
o:napalım iştee rr.
e: reklamcısın anladım oğuzcumm tamam kaçıncı baskı
o:burdada son sözü sen söylemesen olmaz zaten dimi eda
e:sen sıcaktan bunalmıştın dimi kocacım
o: evet bunaldım karıcım noldu?
e: sen görürsün ne oldğunu şimdi tatilde işmiş demek hee ( bunu içinden söyler) şimdi geliyorum kocacım benim:icon_cool
eda elinde su şişesiyle gelir ve oğuzun baştan aşağı ıslatırr ee tabi kağıtlarda nasibini almıştır bundan..
o: hiiii edaa naptın senn..
e: hiiiççç:):)

ehheheuh ay çok güzel yaa bende mini senaryo yazdım bu fotoları görüptee yazmamak olmazz zatenn dimii=)
buarada iclal anlamızada ray-ban gözlükler çok yakışmışş vala..ee iclal ablamıza ne yakışmazkii;)
bu fotoları görükten sonra benim merakım iyicine artış gösterdi..twinim görünce nolurr vala=)=)birde en kötüsü fragmanı izlemekle yetincem salı günü izleyebilcem bir de yaa bölümü :(

_seboist_s
22-06-07, 18:15
Selamlar İki Aile Ailesi=))

Amanda amann bu resimler nedir böylee:D

Ayy görür görmezz yanii uçtum havalara süperler ya... Valla ne yalan söyleyeyim zihnimde hiçte böyle bir tablo çizmemiştim, farklı kurmuştum... Ama cidden çok güzel bir yere çok tatlı bir şekilde gitmişlerr (Eheh tamam bakın cümlede kuramıyorumm=)) Onları düğünden sonra ilk defa evli olarak izliycezz çok heyecanlıyım=)) Hemde balaylarındaa... Hayır yanii şu tatlılığa bakar mısınız yaa:D (eheh başka cümle çıkmıyor bendenn:D)

Twincim doğru tahmin etmişsin o resimleri gördüm yaa Allah, gelsin şu pazartesiii artıkk=)) Buarada Ecemcimm mini senaryo döktürmüşüzzz ellerine sağlık cnmm çok begendim. özellikle karıcım, kocacım kısımlarınıı:D eheh nedensee...=)) Buarada bakıyorum avatarr+imza yapmışız hemenn=)) tamam canım ısrar etmee bende kullanırım o resimleri eheh ayy tamam dedim ya:D

Bu resimler çarptı benii:D Birde bölümü düşüncee... Hayır birkaç karesini gördükk heyecan yaptıkk...=)) Ama tabi sezon finalinin burukluğu da olacak... Neyse ben final minal yokmuş gibi düşünüyorum şu anda... izlerkende öyle düşünücem... Sonra duygu seli yaşıyorumm=))

Neyse ben şu şahane fotoğrafları yorumlayayım teker teker...
* Önce şu Edayla Oğuzun yanyana olduğu Oğuzun uzaklara baktığı resimden başlamak istiyorum... Nedense bende ilk resmi gördüğümde denize açılmışlar herhalde diye düşündüm amaa değil galibaa=)) Çok şeker duruyorlar yine... Bakışları süperr=)) Buarada cidden İclal ablamıza gözlük çok yakışmışş e tabiki Emre abimizede cnmm aa... =))

* İkinci resme geçeyim hani Edanın elinde telefon olan... Kesin çocuklarla konuşuyorr ama böyle bir şaşkınlık ifadesi var yüzünde... Acaba resimler çekim arasında mı çekildi diyede düşünüyorum gerçi oyüzden derin yorumlamıyorum... Ama Oğuz her yerde çalışıyorr... Hayır yanii İstanbulda çalışmazz tatile gelir çalışırr dengesiz ayol bu adam:D (eda ablamızın sözünü yineledikk=))

* Üçüncü resme geçeyim (kime göre üçüncüyse artık ben kafama göre sıraladım işte =)) Edanın kucağında bir bebek... =) Şimdi bu görüntüler cidden bölümümüze dahil ise demektir ki Oğuzla Eda arasında bir çocuk muhabbeti geçecek... Gelecek sezonuda hafiften ışıklandırmış olacaklar... Ben gelecek sezonun ortalarına doğru bir bebek bekliyorum çiftimizden... Eğer üçüncü sezon olacaksa (inşallah olacak=)) Ozamanda bebeğin doğumu vs... Ama çook çook güzel sahneler çıkacaktır... Malumunuz bizim senaristler sıradışı olduğundan akla hayale gelmeyecek sahneler yaratırlar... Fikirlerimi ben de gelecek sezon yorumlarımda yazıcam ama öncelikle bu sezonun bitmesini bekliyorum...

* Dördüncü resim (Bu arada geçen hafta hiç resim gelmedi yaa işte bu hafta telafi olarak algılıyorum ben bukadar çok resmii... =)) Oğuz Eda'ya güneş yağı sürüyor... =)) Oğuzun surat ifadesi biraz komik ama ya eheh:D Eda'nınki çok şeker tabi... Çok güzel gülmüş her zaman ki gibi... Ayrıca çok şıklarr=)) Plaj modasına göree =) Bu resimde süper ya zaten hepsi süper yanii tek tek süper demeye gerek yok ama ağız alışkanlığıı iştee=)) Alıştık iki aile de herşey süper olunca tabi ister istemez heran söyleyesim geliyorr:D

Resimler maşallah bir geldi pir geldii... Eminim herkes bayıldı resimlere...Ne diyimm pazartesi gelsinn artıkk:cheer:

Buarada yorum yapan arkadaşların ellerine sağlıkk ; ))

Not: 2aile geçmiş doğum günün kutlu olsun... Tebrik etmek bugüne nasip oldu... Nice nice yaşlara... Nice nice şiirlere:D İki aile ve İAA hayatından hiç eksik olmasın ;)

ggnibsgk
22-06-07, 18:21
İyi akşamlarrrrr...

Bu sefer de 52. Bölüm Resimlerinin yenii kısımlarınıı yorumlamaya geldimm..Ne güzell ya bu hafta bol bol resmimiz varrrrr:happy0064

Öncelikle Eda'Nın telefonla konuştuğu Oğuz'un da bi takım kağıtlarla uğraştığı sahneden başlayalımmm...
Şimdii Eda'nın konuştuğuu kesin çocuklardır yanii durur muu yerinde onlardan haber almadann hattaa ben diyorum kii bu sahneden önce Eda'nın kucağında bi bebeğin olduğu sahne vardırr....
Edaa o bebeğii severkenn birden aklına kendi çocuklarıı gelir vee tabii dayanamaz ve arar...
Hatta ve hatta sonra da "Ayy içim rahatladıı iyilermişşşş!.." diyipp daha sonra da Oğuz'a sırtına güneş kremi sürdürtürr...
Bu arada Oğuz'un Eda'ya güneş kremi sürdüğü sahneyii az öncee "Eda bişeyi gösteriyoo" falan diye yorumlamıştımmm :img-hyste Amaaan canım ne biliyimm bennn küçücükk resimm sağolsun Asena büyüğünüü getirdii...Teşekkürler canım tekrardannnn:img-wink:

Bu de bu Oğuz'un elindeki kağıtlar nedir yaa??? Yuhhh yaniii balayında da çalışır mı insan? Hee doğruu ya parasıı bitmiştii adamcağızın demk kii otelde mahsur kalmamak içinn ekmek parası çıkarmaya çalışıyoo pardonn beş yıldızlı otel parasııı:img-hyste
Aa belki de şeydir yaa: Hani özette diyo ya Oğuz reklamcılığını konuşturup oda kaptı diyee belki de otelin reklam kampanyasını hazırlamaya çalışıyooo:img-hyste Olur mu olurr!...

Anaaa!..Güyaa hepsini teker teker yorumlıycaktımm ama bir kalemde yorumlayıverdimm neysee bu yorum da böyle kısa olsun artıkkk:)

Aaa bu arada Ecemm canımm mini senaryon süper olmuşş ellerine sağlıkkk...Ayy kesin böylee bii konuşmaa geçerr çok heyecanlandımm:happy0064

Ben yazarken Şule de resimleri yorumlamışş bileee..Şulecimm sen de denize açıldıklarını düşünmüşünn.Valla sankii öyle bi duruşlarıı varr...Ben de nası konuşuyorum hee sankii insanların denize açılınca duruşları değişiyooo:img-hyste

ekin...
22-06-07, 19:11
bnce o bebei sewdii akşam şöle bi konuşma geçebilir aralarnda..en azndan bnm haylimde böle...

o:eda...hni bizim çocuklarımız var ya...
e:eeee..
o:bi de BİZİM çocuğumuz olsa..

eda hafiftan gülümser..hoşuna gtmştrr..eee yani kimin hoşuna gtmez ki..

e:bilmem..olabilir..
o:olabilir??olabilir derken??
e:e yani oğuz ne küt adamsın..anlsana...olabilir yani..
o:ne zamn olabilir peki?
e:en kısa zamanda..
o:ee biz fazla bekletmiyelim o zamn..Dokuz ay on gün en kısası...bugünü de saymazsak kaldı dokuz ay dokuz gün..

kızarmıştır eda...

e:oğuzz....
o:eda...seni çok seviyorum...
e:ben de seni çok sewiyiorm hayatm...

weeee....
sahne kararır....
:icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis

başkozlu
22-06-07, 19:18
Bölüm özetine resimler de eklenince yorumlarımız daha bir renklenmiş.
Evet resimler çok güzel ama Oğuz Bey'imizin yüzü her karede asık. Elinde de
bir takım kağıtlar, onlarla uğraşıyor. Hani özette otel sorununu çözmek için
reklamcılık forsunu kullandığı söyleniyor. Acaba o evraklar otelin reklam işleriyle mi ilgili. Eğer öyleyse tabiki suratı öyle sirke satar. Adam binbir mücadeleyle
evlenmiş, hevesle balayına çıkmış, sevgili karısıyla ilgilenmek dururken sen gel
bu işlerle uğraş.Olacak iş mi yani.:icon_sorr
Resimlerdeki yüz ifadesinden böyle bir yorum çıkarabildim.

Bir de bebekli resmimiz var. Çok tatlı bir poz. Özette balayındaki sürprizlerden
söz ediliyor. Bu resimden yola çıkarak şöyle bir yorum geldi aklıma.
Aşıklarımız, bebekli genç bir çiftle tanışırlar, ahbaplık ederler, bebeklerini
severler. Bu genç çiftin acil bir durumları olur ve bebeklerini bir süreliğine
bizimkilere emanet ederler. Balayılarında bebek bakmak da ancak bizim Tatlı Aşıkların başına gelebilecek bir sürpriz yani!!!:img-hyste

Benim aklıma ancak bunlar geldi.
Bu arada Sevgili Nur hiç bir sakıncası yok. İsmim Sevil.
Gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle hitap edebilirsiniz.bye

ebruertg
22-06-07, 20:02
Star Tv'de bu pazar saat 20:00'da "Beşe Gidenden Akıllımısın" yarışma programında İclal Aydın da var. Reklamlarında gördüm. Kaçırmayalım. :happy0064

merve_gülben
22-06-07, 20:16
aman allahım bu gördüğüm bir rüya değil dimi????? lütfen beni biri uyandırabilir mi acaba reca ediyorum... off bu ne güzelliktirr yaa tam böyle derken annem geldi işte bende çiçeği burnunda çiftimizin yeni resimlerine bakıyrdum anenm geldi o arada.. ama tabi ben bütün sevincimi üzüntümü dışarıya verdiğim için annem noluyo diye geldi.. anen dedim şunların güzelliğine bak bu bi, rüya olmalı biri bni cimciklesin dedim ama ben tabi yine daldım resimlere.. hayal kuruyorum kafamdan acaba bu sahnlerde replikler nasıl olur diye annem bi cimcikledi anlatamam yaa kendime geldim... ahhhh dedimm noluo annem asıl sana noluo dedi sen demedin mi biri bni uyandırsın bu bi rüya mı diye... ama tamm da anne dedimm ben şakasına şettim lafın gelişi yani öle dedim sen ciddiye aldın ve canım çok acıdı.. annem rüya değil işte bak öenünde duruyor oğuzcuğun ve edacığın... ya anlamıyroum ben bu anneleri yaa ne kadar kıskançlar yhaa...:img-hyste yok walla bunlar dengesizz...:img-hyste ebn uğraşamam böyle anneylee...:img-hyste şaka bir yana cidden annem fena cimcikledi... o arada tabi babm duydu dedim baba ya annem bni cimcikledi durup dururken mi dedi annem tabi sözhemen deldıı aaaa ne durup dururken be delimiyim ben kızımı cimcikliyim yine başladı kendince eda ile oğuzun resmini gördü... sapıtttı gene dedi.. işte görün bizm evde BİR EDA-OĞUZ VAR.. düşünün halimi.. vahimmmm..=)) ama daha beterler... ayrıca ikiside birbirinden kıskançlar... biri edayı diğeri oğuzu kıskanıyor.. ama alhhatn dedim gidin de şu yorumumu yazıyim ondan sonra kawga edersiniz ya da gidin bnm duyamayacağım bi yerde tartışın..:img-hyste dedim 10dk sonra gelinn.. yok yarım saat sonra dedim yok 1 saat sonra hatta siz hiç gelemyein nereye gidiyorsanız orda kalın..:img-hyste :img-hyste ay bugün espiritüelliğim üzerimdde.. balayı heycanı aldırmayın.. geÇen hafta düğün.. ama şimdi ÇİFTE HEYECAN... HEM BALAYI HEYCANI HEMDE SEZONNN FİNALİ HEYECANI.. şmidien sardı yaa.. nasıl biter... nasıl olurr.. eda oğuz arasında ne gibi dialoglar geçer.. bir güzel sahne görürmüyüz.. hanii...:img-wink: :love04: anladınız siz işte...walla yaa yarında fragmanımız gelir.. inş. yine bizi geçen haftaki gibi merakta bırakmazz... heeycan sardı bakın şimdi yine.. sizlerden de harika yorumlar güzel senaryolar gelmiş.. bende yazarım ama uçarım baya hem asistanım yok... NURDAN.. dimi onsuz olmaz... aaman şimdi görse havalara girerr... o şu anda nerdedir kim bilir...:img-hyste :happy0064 burdan selam söylüyorum canım arkdaşım sen hele bi gel biz seninle etraflıca birr senaryo yazarız aramzda..:img-wink: MSN KURDUM benimm.. neyse arkadaşlar.. herkese iyi geceler... yrn fragmanla görüşmek üzere... HOŞÇAKALIN...:img-wink:
ayrıca ebru abla sağol söylediğin için kaçırmayalım.. =))

AnsEa
22-06-07, 20:26
Anam buraları ne güzel her zamnki gibi...Yorumlarlada coşmuş:)1 gün girmedim kaç sayfa okudum valla ne güzel... Bende bugünün yorgunluğunu atmışken ve hepinizin güzel yorumlarını okumuşken şu fotolarada bir yorum yapayım dedim;

Yatta olduklarını, sezdiğim fotoğraftan başlayayım; Uzağa bakış ve edanın yattaymış gibi duruşu (öyle bir duruş şeey ettim:)) bir yat turu heralde bu dedirtti çok şekerler ama nedense çok ciddiler ya, bunları bu balayı ciddileştirmiş yada lastik felaketinden sonra dermanları kalmadı gülmeye geyiğe:img-hyste

Neyse...şimdi oğuzun 1 foto hariç diğer fotolarda bulunan kağıtları ...pes valla ordada mı çalışıyor daha doğrusu heralde boş vakit anca tatilde ,balayımda olur die düşündü tabi ev kalabalık:Dneyse sanırım oğuzun sıkılgan suratı bu yüzden Edada inadına bölüyormuş gibi bir his var içimde ve haklıda yani balayına gelmişler adam kaç aydır yalvarıo evlenmek için gelmiş orda çalışıo gerçi bu düğün sıktı oğuzu ççalışmak lazım:D

Hehe birde bebekli fotomuz var herkes gibi bende bebek mevzunun konuşulacağını düşünüyorum ama bana eda isticekmiş gibi geliyo:D içime öle doğdu yani ama tabi şu anki duruş oğuzun isteği yönünde vay be bir fotograf neler anlatıyor...Sizde çok güzel kısa senaryolar yazmışsınız, zevkle okudum bunların benzeri olmasıda muhtemel heralde...Benden bu kadr son olarakta "Gel Fragman gel" diyeyim bari ...bye

icom_
22-06-07, 21:14
selam arkadaşlarım..herkese ii akşamlar..

ii geceler kısmına geçmedim ben henüz..hehhehe..:img-hyste

keyifler süper walla gördüğüm kadarıyla..ee nasıl olmasın ..geçen haftanın acısını çıkartırcasına 4 resim birden gelmiş..görünce çok sevindim..nasıl tatlı nasıl şekerler öle yaa..hiç denizde kumsaldsa hayal etmemiştim bu balayını..

farklı gedli ama ..meükemmler geldi..

eee biras yorum yapalım bakalım..

ilk önce bebkli olanda başlıyorum çünkü direk bir ampul yandı bende..
artık gelecek sezona msj mı veriyorlar bne...

eda bebği jkucağına alırda bebek mevzusu konuşulmazmı hiç..

** eğer konuşulursa ilk şöle tepkiler gelicektir eminim..

eda: aaa oğzu delirdinmi sen bu yaştan sonra aa..??

oğuz:ne warmış yaşiımızda..hem istemezmisin aşkımızın bir meyvesiolsun..(yarı şaka yarı ciddi tabii.)

öle bir resimki herkese illa diyaloıg yazdırıyor dimi..

yaw..ayanamadım aklıma bişi gfedli..

şimdi bunlar konuşuyorla ya bebek hakıında..hadi ikiside kabul etti diyelim..

bunlar yine didişirlermi..

cvp:eethh...:happy0064 eee nasıl olur?..bakalım nasıl olur...
oğuz:şöle benim gibi güçlü yakışıklı aslan gibi bir oğlumuz olsa fenamı olur yani..(haif kabarmış bi şekilde)

eda: niye oğlumuz oluyomuş efendim..şöle benim gibi güsel alımlı bir kızımız olsa..hem siz ne bağnaz bir adamsınız oğuz bey yaa..
tipik anadolu erkeği..erkek olursa sevinen kız oluerda dudak büken..hangi devirde kaldık efendim..
meğer siz ne kadar bencil bir insansınız yaa

ne komedi olur yaa..oğzu hayal edebiliyomusunz..

çaça eda iş başında yine ..

dewamı geliyor..

merve_gülben
22-06-07, 21:26
ya aslında arkadaşlar ben yorumu yaptım bi daha yazmiyim dedim msnde nurayla konuşurken ben bi senaryo yazdım kısa yani aslında nurayla karşılıklı... şimdi bizim çiçeği burnunda çift otele gittiğinde onların odasını başka bi çifte veriyorlar yaa bizim kro oğuzumuzda sorunu halletmeye çalışıyor edada baya üstüne gider.. oğuzda derki..

Oğuz:karıcım bu akşam kawga etmeyelim.. nolursun en güzel günümüz.. bak biz bu günü görmek yaşamak için neler yaptık yani..
Eda: tamam canım ama şu aksiliklere bak yha...
Oğuz:tamam aşkım ben şimdi halledicem bak ne güzel bir otel başbaşayız.. sadece sen ve ben... ( eda tabi erir..:img-hyste )
Eda:tamam hadi hallet bir an önce..
Oğuz: tamam biraz sakin ol rahatla... bak sen ben ve mehtap...
Eda:kimmmm?? mehtap kimm oğuz o da mı dansçı kız... kafanı kırarım walla senin... ilk gece balayı günü münü anlamam walla...
OĞUZ: allah allah yaww ne alaksı var şimdi eda mehtapla mehtap kimm ben mehtap derken ben şeyi kastetim ya hani olur ya geceleri yani güzel hani öfff...

olmadı biliyorum ama zaten hepsi bana ait.. nurayınkiler daha güzel...:img-in_lo iyi geceler.. yaz diyince nuray bende yazdım... ama kendimce işte..:):happy0064

_seboist_s
22-06-07, 21:45
Tekrardan selamlar İAA =] Nasılsınız bakalım görüşmeyelii???

Ben çok iyi gördüm bugün buraları… E tabii biz coşmayacağız da kim coşacak… Ne demişler ver coşkuyu ver coşkuyu eheh:img-hyste Neyse tamam:D

Yeni bölüm resimlerimiz geldi geleli herkesi bir mutluluk kapladı… Resimler herkese uzun uzun yorumlar yazdırıyor… E böyle resimlere bin yorum feda olsun diyorum=) Herkesin ellerine sağlık, zevkle okuyorum yorumlarınızı… Ayrıca diyaloglarınızı da ; ) Resimler herkesin aklında diyalog şimşekleri çaktırmış resmen…=) Çok iyi oldu valla siz yazıyorsunuz ben okuyorum eheh… ohhh bee:D Zaten Oğuz’un asık suratı, elindeki kağıtlar iyi malzeme oldu… Üstünde düşünülmedik şey bırakmadık valla=))

Mervecim özellikle Mehtap kim diyaloğuna bittim:D Kimmiş peki bu mehtap yaa merak ettim bende… Orasını da yazdınız mı senaryonun… Aa ama Oğuz abi sende daha evlendin dün bir bugün iki kim bu Mehtap yaa Eda ablaya bırakmaz biz yolarız valla:icon_twis

Oğuz: E pess yani yaa pess diyorum başka da bir şey demiyorum… pes:img-huh:

Eheh:D

Buarada Nuraycım şu denize açılma olayı var ya o konuda galiba bir tek biz aynı düşünce de değiliz yaniii=)) Doğru olabilir o yüzden… Sonuçta resim öyle bir izlenim bıraktı, yanlış çıksa bile rezil olmayız cnmm korkma eheh:D
Oğuz demiştir “bir denize açılalım mı karıcım”… Eda da “ne Deniz’i Deniz kim dansçı kız mı?” demiştir:D eheh ayy ya da Eda da denize açılalım mı demiş olabilir bu sefer Oğuz kıskançlık krizine girer ee ne de olsa Deniz hem kız hem erkek ismi… Çoktan seçmeli yani eheh;) Ayy sizin senaryo burayada uydu=)) Bu arada Merveyle mesene’deki konuşmanızın devamını buradada görmek isteriz=)))

Ayrıca Ebrucum; Pazar günkü programı haber verdiğin için çok teşekkürler… İzliycez inşallah=)) Çok güzel geçeceğine eminim...=)

Hadi görüşmek üzere arkadaşlar... Yarına inşallah fragmanımızla gelmiş olur... Sonraki gün zaten İclal ablamız'ı izleriz... Pazartesi de aa acaba ne varr:D Gelsin şu pazartesii... =))
Kendinize iyi bakın...

bugra9
22-06-07, 22:40
Herkese Merhabalar...

Eveet Görüyorum ki Sezon Finali şerefine resimlerimiz çoğalmış...Gerçi ben şöyle düşündüm...Startv'nin Web sitesi bildiğiniz gibi yenilendi...Daha kapsamlı ve izleyiciye dönük bir tasarım ile karşımıza çıktı...Site sorumlusu dizilerin setlerinden istemiş olabilir daha ayrıntılı ve çok resimler...Sebebi her ne olursa olsun Fragman öncesi çok iyi oldu resimlerimiz...

Az sonra Resimler'den Notları paylaşacağım ama ondan önce gün içinde coşku ile yorumlarını paylaşan tüm arkadaşlarımızın Ellerine Sağlık...Hepsi tarafımdan keyifle okundu...Hadi Bakalım...Resimlere geçelim...

:icon_shad :icon_shad :icon_shad İKİ AİLE RESİMLER'DEN NOTLAR...:icon_shad :icon_shad :icon_shad

Öncelikle şunu söylemeliyim ki Balayı tatili deyince böyle bir portre canlanmamıştı kafamda...Yani şöyle ki Deniz,Kum,Güneş üçlüsü olacağını düşünmemiştim...Tabi ki görünce de bu duruma çok memnun oldum...Çünkü çok malzeme çıkacaktır...

* İlk olarak Eda'nın Telefon ile konuşması...Gerçekten bölüm içinde sıkça izleyeceğimiz sahnelerden bir tanesi olacak...Biliyorsunuz ki Eda'nın Anneliği dillere destandır...Tarığın evine gittiği gece bile hatırladığım kadarıyla üç kez görüşmüştü çocukları ile...
Şimdi mesafeler uzun...Araya günler girecek...Tabi artık Eda'nın 2 değil 5 tane çocuğu var...Damla'yı çocuktan sayamayız ama eminim ki Eda'nın telefonlar görüşme süreleri uzayacaktır...Düşünebiliyormusunuz...Araya özlem girince en küçükten en büyüğe doğru tarayacaktır Eda tüm çocukları...Hatta çocuklar konuşmak için sıraya bile gireceklerdir...Güzel sahneler olacağını düşünüyorum...Diğer yandan tüm bölüm boyunca güleceğimiz bir ayrıntı olacaktır...Şöyle ki Oğuz kızlarına çok düşkün...Eda zaten az az önce dediğim gibi dillere destan...Şimdi çift yandan telefon trafiği bir yarım saatlerini alacaktır...Oğuz'un Enişte'den "Günlük Ferit Raporu" aldığı dakikaları saymıyorum bile...

Yani şöyle toparlamam gerekirse ilk bölümden bu yana ön planda olan çocuklar...Bu balayı günlerine de bomba gibi düşecekler...Senaristlerde bu malzemeyi sonuna kadar kullanacaklardır...Şimdi aklıma geldi...İlk günler ikiside telefonları kapatarak özgür olma kararı alıp ardından yavaş yavaş nasıl döndüklerini izleyebiliriz...Dediğim gibi çok malzeme var...O kadar çok malzeme varki bir bukadar daha yazabilirim...

* Şimdi Gelelim Eda'nın kucağında bebek olan karaye...Sizin tahminlerinize sonuna kadar katılıyorum...Eda ile Oğuz'un kalbine bebek tohumu ilk bu sahnede ekilecek...Senaristlerde güzelce kaleme alacaklardır bu hayalleri...Tabi unutulamaması gereken bir gerçekte şudur ki Köşkteki bücürler...(Kendileri Merve ile Timur olurlar...)...Bu fikri pek hoş karşılamayacaklardır...Eda ile Oğuz'da çocuklarını tanıdıkları için endişeye kapılabilirler...Elbette erteleyip çocuklara alıştıracaklardır...Ama işte bu hoş sahnelerin temeli sezon sonunda...Getirileri ve götürüleri ise yeni sezonda bize dönecektir...İşte ileriye dönük en büyük tüyo diyebiliriz...Gelecek sezon'un ortalarına damgasını vuracaktır...Tabiki o çocuklu aile Eda ile Oğuz'un tatil arkadaşları olabilirler...Kim canlandırıyor bilmiyorum ama yeni sezon'da İstanbul'da izleyebiliriz bu aileyi...Ama bölüm içinde nekadar yer tuttularına ve oyuncularına bağlı...

* Son olarak Oğuz'un ve Eda'nın uzaklara bakıp daldıkları kareye geçelim...Tüm bu tahminleri tek karelik resimler üzerinden yaptığımız için aslında satırlarımız hayalden öteye gitmiyor...Ama bu resimde arkadaşlarımız gibi bende'de denizde açılmışlar hissi verdi...Neden bilmiyorum...Belkide o sahnelerde ki olağanüstü çekimleri hayal ettiğim için olabilir...Hep beraber bekleyip göreceğiz...

Şöyle toparlamam gerekirse; İzleyeceğimiz balayı tahmin ettiğimden çok daha renkli geçecek...Senaristler Yaz avantajını kullanarak çok güzel hikayeler...Yönetmenimiz ise özgürce çekimler yapacaktır...Tabi bu karelerde gördüklerimiz hikayenin yalnızca gündüz kısmı...Birde Akşamları,Geceleri olacaktır...Eda ile Oğuz ilk defa Köşkten uzakta,Ama birlikte en mutlu günlerini geçirecekler...

Berna demişti yanılmıyorsam...Senaristler 52.Bölüm'ü öyle iddalı yapmalı ki Düğün zirvesinin altında ezilmesin,sönük kalmasın...Göründüğü gibi unutulmaz bir sezon finali bizi bekliyor...Düğün zirvesinin ardından çıtayı düşürmeden bayağı zirveye dikmeyi kafalarına koymuş ekibimiz...Gitgide biraz daha emin oluyorum ki İki Aile Ekibi Sezon finali'ni boş bir heyecanın sırtına yüklemeden ekranlarımızdan ayrılacaklar...Zaten Böylesi bana göre daha etkileyici,daha merak uyandırıcı olacak...Ama bölüm sonuna dair Hoş sürprizler beklemiyor değilim...:good: :good:

özge-melike
23-06-07, 09:29
slm ya bende iki aileyi çook seviyorum her bölümünü keyifle izliyorum da size bişi sorucam..iki aile bu hafta sezon finaline mi gircek??ya bn yazında devam edicek diye duymuştum keşke girmesede yazında devam etse:sad53:

gnt
23-06-07, 10:00
slm arkadşalr ben buu foruma ilk kes yazıyorum...severek isliyorum iki aileyi...sonunda evlendiler ya çok mutlu oldum...ve düğüne efeninde gelmesi edayı çok mutlu etti...sonnunda bayıldım...arabaya bindiklerinde...arkalarında ohh be yazıyodu ya... süperdi...

ggnibsgk
23-06-07, 10:05
slm ya bende iki aileyi çook seviyorum her bölümünü keyifle izliyorum da size bişi sorucam..iki aile bu hafta sezon finaline mi gircek??ya bn yazında devam edicek diye duymuştum keşke girmesede yazında devam etse:sad53:

Evett canımmm bu hafta sezon finalii varr bizde başta öyle zannediyorduk ama değişiklik olmuşş:icon_sorr Biz de kendimizzi oyuncularımızın ve senaristlerimizin ve yönetmmenimizin yeni sezonda tazelenmişş olarak muhteşem bi dönüş yapacağı düşüncesiyle avutuyoruzzz:happy0064 Bi de tabii Ağustos'ta başlama ihtimali de varrr=)

Yaa uff hala fragman yokk bi star bi eurostar arasında gidip geliyorum,ama yok yokk!...Umarım geçen hafta ki kadar geç vermezlerr yaaa sezon finalinde de olmaz kii buu!...Şu ana kadar bekledim ama bundan sonra artık biraz ders çalışmam lazımm!...Ne yazık kii benim kameramın muhhteeşemmm çekimlerinden mahrum kalıcaksınızzz:img-hyste Olsun artık siz de crow la idare edersinizzz napalımm ehuehue!...

Şimdi de Merve'nın yorumuna değinelim bakalımm...Euehue Mervecimm bakk yaz demiştimm iyi kii yazdınn süper düzenlemişsinn valla :good: Ayrıca benimkiler daha güzel falan diil yaniii bu bi ekip çalışmasıı...Sen olmasan ben bii hiçimmm:img-pilot

Şulecimm konuşmanın geri kalan kısmını istemişsin ama bana bırakırsanız ben ileti geçmişinden buraya kopyalarım yaniii:img-hyste

Şimdi Oğuz Eda'ya güneş yağı sürerkene e tabi artık karısı da olmuşş yakınlaşmak isterrr...Ama tabii etraf kalabalıktırrr...Oğuz gene çıldırır tabiiii

"Ne buu canımm evde it Ferit bi de çocuklar burda elalem...Hatta balayı odamızda başka bii çiftttt!....:img-hyste Kardeşimm zatenn evde;yok enişteydi Ferit'ti yok Efe'ydıii derkenn şuraya bii rahat etmeye gelmişizzz bi de siz çıktınız başımızaaa çıkın odamızdan çıkınn bakıyımm Allah Allah yawww!..."

Bi de üstüne;

"Bu işler sırayla diil kardeşim paraylaa Allah Allah yaww!...Parasında değilimm yanii!..."

Bu sefer Eda çıldırır tabiii vee tamm bütün balayı boyuncaa Oğuz'un elini eline değdirtmemeye karar vermişkenn Merve'nin senaryosu devreye girer...Aynen kopyalıyorum:

Oğuz:karıcım bu akşam kawga etmeyelim.. nolursun en güzel günümüz.. bak biz bu günü görmek yaşamak için neler yaptık yani..
Eda: tamam canım ama şu aksiliklere bak yha...
Oğuz:tamam aşkım ben şimdi halledicem bak ne güzel bir otel başbaşayız.. sadece sen ve ben... ( eda tabi erir..:img-hyste )
Eda:tamam hadi hallet bir an önce..
Oğuz: tamam biraz sakin ol rahatla... bak sen ben ve mehtap...
Eda:kimmmm?? mehtap kimm oğuz o da mı dansçı kız... kafanı kırarım walla senin... ilk gece balayı günü münü anlamam walla...
OĞUZ: allah allah yaww ne alakası var şimdi eda mehtapla,mehtap kimm, ben mehtap derken ben şeyi kastetim ya hani olur ya geceleri yani güzel hani öfff...

Not: gnt sen de hoşgeldinn aramızaa:)

_seboist_s
23-06-07, 10:43
Günaydınlar İki aile ailesii :]]
(Bu saattede günaydın dedim yaa süperim yanii:D)

Dünden beri güzel yorumlar gelmiş yine... Herkesin ellerine sağlık diyorummm=))

Buarada Nuraycım beni kırmayıp konuşmanızın bir bölümünü eklediğin için çok teşekkürlerr:img-wink: İyi kaynatmışsınız siz dün:D Çok eğlenceli diyaloglar çıkmış ortaya=))

Malumunuz bugün fragman günü ancak fragman henüz görünmedi ekranlarda... Bende bekliyorum ama yok... Herhalde şimdi iki ailenin tekrarı var... 12:50'de "İki Aile tekrar" diye geçiyor star tv nin web sitesinde... Haber vereyim dedim çünkü Kesin gösterirler reklam arasında... Tabi fragman hazırlanmışsa... Geçen hafta montaj yetişemediğinden pazar günü yayınlanmıştı... Bu hafta yetişmiştir diye tahmin ediyorum... Birazdan gösterir herhalde.... Neyse haber vereyim dedim tekrarı. Gerçi fragmanı izleyemeyenlerde çekenler sayesinde izleyecektirr;) Ama tvde izlemenin tadı ayrı oluyorr kanımca:D

Hadi ben gideyem bir daha tekrar edeyim düğünüüü:D Artık her repliğini ezberledim gerçi:D Ama yinede heyecanlanıyorum alemizz ya:D Görüşmek üzere bye

AnsEa
23-06-07, 11:52
Ya nasıl güzel bir fragmandır öyle, yoldayken çıkarda göremem fragmanı diye yazlığa gitmek için bekletiyorum bizimkileri , beni öldürmek istiyorlar eminm:D Süper iskelede yememk falan çok hoş cidden de gece niye eda kalmış düşünceli düşünüceli oturuyor acaba bana böyle hüzünlü gibi geldi mutluluktandır belkide:D heralde o küçük çocuğa bakmak sorunda kalacaklar...Ve tebrik ediyorum oğuzu geceyi arabada geçirmişler nası güldüm:img-hyste ama ona raağman gayet romantik gözüküyor...Neyse beni bekliyorlar ben malesef 2 gün yokum:( iyi yorumlar herkese...İki aileyi evde izlmek için direnmekteyim bakalım gelebilecek miyim...bye

bytepoem
23-06-07, 12:09
Herkese merhabalar,
Fragmanı seyrederken aklıma gelen bir düşünceyi paylaşmak istedim buralardan.

Şu çocuk olayı hakkında olası bir fikir. Fragmandan da gördük anlık bir olay değil sanki tüm tatil ilgilenecekler çocukla Eda-Oğuz. Bence bölümde süpriz süpriz denen bu çocuk. Nasıl oralara gelmiş, nereden gelmiş tam yorum yok, ama annesi-babasıda yok ortalarda sanki. Hatta bir kaç adım öne gidip fragmanda Eda'nın yatakta üzüntülü oturuşu çocuğu düşünüp üzülmesinden diyorum. Tahminim, hatta büyük bir ihtimal Eda-Oğuz evlat edienecek o çocuğu derim.
Köşkte bir çocuk yepyeni maceralar başlatır, mutlak senaryoya gerekli, hatta evlatlık olursa çok daha müthiş senaryolar çıkar artık.
İşet Buğra, evliliği gölgede bırakacak bir sezon finali diyordun, bence o çocukla beraber köşke dönecek Eda-Oğuz ve sezon finali.
Bence olabilecek bir durum.

Tabii balayından bir çocukla dönerlerse köşktekilerin yüzünü merak ediyorum :img-hyste

Bir düşünün, bence sezon final süprizi budur. Söyliyeyim o çocuk geçici değil sanki, üstünde çok durulmuş, resimde var, fragmanda var.

bugra9
23-06-07, 12:14
:icon_shad :icon_shad :icon_shad ONLAR ERDİ MURADINA...BİZ ÇIKALIM KEREVETİNE...İŞİN DOĞRUSU BUDUR ELBET...:icon_shad :icon_shad :icon_shad

Herkese Merhabalar...Eveet...İki Aile Şanına yakışır biz sezon finali ile gönüllerimiz yayını titretmeye geliyor...Böyle özel bir fragman zaten sezon finali'ne yakışır...İki Aile'ye yakışır...

Eveet Fragmanımızın fonunda baştan sona enstürmantal olarak dizimizin,daha doğrusu aşkımızın tema şarkısı Ömrümce Hep Adım Adım Çalıyor...Bu müzik bile izleyici anında vuruyor zaten...Ardından Dış sesin bölümü kısaca özetlemesi...Tabi kendine has tarzıyla...

Tabi Fragmanın özellikle bir araya toplayıp derlediği o özel sahneler...Her bir sahne izleyiciyi geçmişe götürüyor...Bunun bilinçli bir seçim olduğunu düşünüyorum...Eda ile Oğuz'un arada uyumaları...Mangal partisin'de Ferit-Damla kaçamağı ve dillere destan ikinci dans sahneleri...

Valla Fragmana damgasını vuran sahneler bunlar...Öncelikle görüyoruz ki Olaylı yolculukta problemler,zorunluluklar yine sıcak ve alışılmışın dışında sahneler olarak bize geri dönecek...

Şöyle ki Yolda çıkan problemler Eda ile Oğuz için unutulmaz bir gece olacak...Arabanın içinde iki aşık...Geceyi arabada geçirmek zorundalar...Tabiki senaristler için kaçınılmaz bir fırsat...Eda ile Oğuz o gece bol bol konuşacaklar...Tahminimce sezon finalinin etkisiyle geçmişi konuşacaklar...Şu güne nasıl geldiklerini konuşacaklar...Kısacası İki Aile'nin hikayesini konuşacaklar...Fragmanda yüz mimiklerinden çıkardığım sonuç bu sahneler duygusal,araya serpiştirilen duygusal komedi tarzında olacak...İşte zaten bu sahneyi görünce dedim kendi kendime İki Aile farkı burada başlıyor...Onlar ne kusursuz insanlar oldular bunca zaman...Ne aşklarını kusursuz yaşadılar...Nede balayı yolculukları kusursuz geçecekti...Herzaman onlar dolambaçlı yolları seçtiler hikayelerini sürdürürken...Senaristler bilinçli birşekilde diğer aşıklarlardan ayırdı onları...Bu yüzden evlilikleride...Her türlü mutluluklarıda İki Aile dilinde anlatılacak...Ufacık bir örneğini pazartesi gecesi izleyeceğiz zaten...

Bakın Fragmanımız ne demiş..."Evlilik Ateşten Gömlek...Hele Çiçeği Burnunda çiftimiz Eda ile Oğuz için"....

İşte birçok şeyi özetliyor aslında...Bundan sonra onların,bundan önceki gibi normal bir hayatları olmayacağını en güzel eşkilde özetlemiş bu cümlelerle...Valla arabada uyandıkları sahneyi izleyince ilk araba kaçamakları geldi aklıma...Bir gece sorunlardan,Köşkten uzaklaşmak için kaçmışlardı...Birkaç saati birlikte geçirmek için...Şimdi yine aynı şekilde ama evli biçimde arabada uyuyorlar...Nereden nereye demekten kendini alıkoyamıyor insan...

Tabiki Fragmanda ki sanırım en çarpıcı sahneler Eda ile Oğuz'un danst ettiği ve o atmosferi kolay kolay unutulmayacak sahne...Valla öyle beğendim ki o sahneyi...Yine beni geçmişe götürmeyi başardı...En mutlu oldukları ve yüzükleri taktıkları sahneye...İstanbul fonunda dans ettikleri sahneye gittim...Tabiki o zamanlar mutlulukları kadar endişeleride vardı...Zor bir yola çıkmışlardı...Eda başarabilecekmiyiz...Altından kalkabilecekmiyiz diye sorduğunda Oğuz o unutulmaz Kuyruklu yıldız benzetmesini yapıp elini tutmuştu...Zaten o gün bugündür elini sıkı sıkı tutuyor...Sözde ayrılık günleri dahil olmak üzere verilen sözler yerine getiriliyor...O gün önlerinde Yaman dahil bir çok problem...Saklanması gereken bir aşk varken bugün tüm engeller geriye atılmış bir şekilde ileriye bakıyorlar...Hemde Kendi şarkılarıyla...Aşklarını en güzel anlatan ve kalplerinin içinde yalnızca birbirlerini buldukları bu özel şarkı eşliğinde...

Az Sonra Devam...

bugra9
23-06-07, 12:26
Herkese merhabalar,

Şu çocuk olayı hakkında olası bir fikir. Fragmandan da gördük anlık bir olay değil sanki tüm tatil ilgilenecekler çocukla Eda-Oğuz. Bence bölümde süpriz süpriz denen bu çocuk. Nasıl oralara gelmiş, nereden gelmiş tam yorum yok, ama annesi-babasıda yok ortalarda sanki. Hatta bir kaç adım öne gidip fragmanda Eda'nın yatakta üzüntülü oturuşu çocuğu düşünüp üzülmesinden diyorum. Tahminim, hatta büyük bir ihtimal Eda-Oğuz evlat edienecek o çocuğu derim.
Köşkte bir çocuk yepyeni maceralar başlatır, mutlak senaryoya gerekli, hatta evlatlık olursa çok daha müthiş senaryolar çıkar artık.
İşet Buğra, evliliği gölgede bırakacak bir sezon finali diyordun, bence o çocukla beraber köşke dönecek Eda-Oğuz ve sezon finali.

Tabii balayından bir çocukla dönerlerse köşktekilerin yüzünü merak ediyorum :img-hyste

Bir düşünün, bence sezon final süprizi budur. Söyliyeyim o çocuk geçici değil sanki, üstünde çok durulmuş, resimde var, fragmanda var.

Sami...Merhabalar...

Valla senin bu bakış açın yokmu...Hayranım valla...Senin satırlarını okuduktan sonra şöyle bir düşündüm...Gerek sezon final'i olması,Gerek O bebeğin hem resimlerde,hemde fragmanda yer bulması bu olasılığı arttırıyor...Ayrıca Fragman'da Eda'nın yatak başında ki o üzüntülü oturuşuda bu bebek ile ilintili olabilir...

Tabi ki bebeğin kısa hikayesini nasıl oturtacaklar...O bebeğin tatil köyüne nasıl geldiği ile ilgili şöyle bir hikaye geldi aklıma...

Eda ile Oğuz orada bir çift ile karşılaşırlar...Kucaklarında bu bebek...Eda bebeği severken falan çocuğunuz çok güzelmiş der...Karşı aile'de ki bayanda bebeğin kendilerinin olmadığını...Tatil sırasında yollarına çıktığını,bir şekilde bulduklarını,tatil dönüşü karakol'a bırakacaklarını söyler...Yani Eda ile Oğuz anlar ki o çift bebeği evlat edinmek istemiyorlar...

İşte bundan sonra Eda'nın aklına düşer...Bebeğin önce karakolda,sonra bakım evinde ki halleri...Kendilerinin bebeği evlat edinirlerse hayatının kurtulacağı...Sıcacık bir Ailesi olacağı...

İşte Harika bir lokomotik hikaye çıkar bize...Sami dediğin gibi sezonun son sahnesi Eda ile Oğuz kucaklarında bebekle Köşke gelirler...Herkes şaşkın birşekilde onlara bakar...Hatta yeni sezonun ortalarına doğru bebeğin ailesinin gelişi...Tüm Köşk ahalisinin ayrılma üzüntüleri işlenebilir...

Valla Sami...Bu Hikaye İki Aile'nin O "Aile" Formatına çok uygun,aynı zamanda gerek duygusal,gerek komedi sahneleri getirecek orijinal bir hikaye olabilir...Tekrar kutluyorum seni...Bu tahmininden dolayı...Valla birde çıkarsa bu tahmin...Çok mutlu olacağım ve çok şaşıracağım...Hayırlısı diyelim...

bugra9
23-06-07, 12:43
Yeniden Merhabalar...

Valla olağanüstü bir Fragman hazırlamışlar...Detaylar ve güzellikler dolu...Gerek Eda ile Oğuz cephesi,gerekse Köşk cephesi çok hareketli geçecek...

Önce Eda-Oğuz cephesine şöyle bir bakalım...Özet'te okuduğumuz gibi önce yolda kalıyorlar...Ardından sorunların bitmesiyle unutulmaz sahneler geliyor...Tabi yolda kaldıkları o sahne az önce'de dediğim gibi duygusal olacak...Otel'e yerleştikten sonraki sahnelerde her ikisininde ne kadar eğlendiğini görüyoruz...Oda'da hazırlanırken Eda'nın Oğuz'u görünce kahkaha atması...Oğuz'un şapkası ve hazırlanışı...Gerçekten çok eğlenceli sahneler olacak...Hemen o sahneleri izlerken Bahar'ın mektubu geldi...
"O kadını tarif ederken didişebileceği,eğlenebileceği" biri olacağından bahsetmişti...Bizde o dönemde Bahar'ın Oğuz'u nekadar iyi tanıdığını konuşmuştuk...Şimdi görüyoruz ki her ikiside çocuk gibi çok mutlular...

Yüzleri bugüne kadar hiç gülmediği kadar içten gülüyor...Görüyoruz ki onlar bir sorundan mutluluk yaratacak kadar mutlular...

Köşk cephesinde ise Mangal partisi kapsamında bir Ferit-Damla sahnesi çarptı gözüme...Damla yine süslenmiş...Valla Damla bu mangal partilerine çok özen gösteriyor sanırım...İlk Mangal partisinde de aynı şekilde süslenmişti...İşte Sezon finali münasebetiyle bölümde geçmişe atılacak selamlardan bir tanesi Damla ile Ferit cephesinde yaşanacak...Eminim fragmanda izlediğimiz bu sahnede o ilk mangal partisinde yaşadıklarını konuşuyorlar...

Ve yine çok isterim ki tüm bölüm boyunca geçmiş günlere ilişkin buna benzer sahneler izleriz...Bir Söz olur...Bir durum olur...Bir olay olur bilmiyorum ama benim tahminimce bol bol sezon'a göndermeler yapılacaktır...Hatta Sezon Finali'ni 52.Bölüm'e sarkıtma sebepleri bu olabilir diye düşünüyorum...Her cephede,her karakter kendi hikayesinde geçmişe dönecek diye düşünüyorum...

Tabi Fragman'da bir diğer önemli olay ise Yaman'ın hastaneye yatmadan önce vedalaştığı sahne...Açıkçası ben bu bölüm yatacağını tahmin etmemiştim...Karar verir diye düşünüyordum...Yine Refik yanında...Kötü gününde de...İyi Gününde de,en hain planı yaptığı günlerde bile Refik yanındaydı...Refik iyi bir insanmı tartışılır ama çok iyi bir dost olduğuna eminim...Açıkçası Yaman'ın bu sahnesi inşallah sezon sonunda
Hakan Vanlı'yı kaybetmeyiz dedirtti bana...Yaman'ın hikayesinde sonun başlangıcı olması ümidini taşıyorum...Hep beraber göreceğiz...

Az Sonra Devam...

ggnibsgk
23-06-07, 13:03
Herkese merhabalar,

İyi günlerr İki Aile Ailesiii=)

Fragmanın gelmiş olma umuduylaa şöylee bi forumumuza uğrıyım dedimm bi baktım gelmiş de yorumlar bile yapılmaya başlanmışş:happy0064

Buğra çok teşekkürler fragmanı yoladığınn içinn...Ayy süperr bi fragman yaaaa...Uuzun uzun yorum yapamıycam ama Sami'nin bu yazdıklarını görünce iki kelam etmeden olmaz dedimm:)

Kesinlikle süper bi fikir Samii çok sevdimm bu fikriii...Hatta bu fikri o kadar benimsedim ki şimdiden Ferit'in sesi kulaklarımda çınlamaya başladı:

"Babacımm hızlıı olduğunuzu biliyodum ama bu kadarına da pess yaniii":img-hyste

"Suss bana babacımm deme evde bi boğaz daha olduu her an evden atılabilirsinn ona göreeee"

Ayy düşünsenizee Oğuz'a yeni bahane çıktı Ferit'i atmak içinnn:img-hyste

Ama yok canımm Ferit'in atılmasına izin verir miyizz???Zaten ufaklıklar sinir olurlarr bebeeğe bırakmazlar Ferit abilerini!...Gidicekse o gitsinn derlerr!...Eheuheu hem bu kıskançlık bence Timur'Un Eda'yı,Merve'Nin de Oğuz'u kıskanmasından çokk daha hoşşş vee eğlencelii veee orjinal olurrr:happy0064

Bu arada biraz da fragmanımızn diğer sahnelerine değinelimm diimi?? Holleyy yaa tam istediğimm gibi balayında hem komedii hem romantizm olucakk!...Gerçi bunun böyle olıucağını zaten biliyoduk ama insan yine de düşünüyoo yanii..:Belki senaristlerimizz mangal paritsine komedi görevini yükleyip Eda ve Oğuz'u sadece romantik yapar diye de düşünmedim değill:)O yüzden biraz tırstımm ama Buğra'nın da dediği gibi bizim karakterlerimiz diğer karakterlere benzemiyor kii hiçç oalysız bi günleri olur mu????

Bu arada Buğraa o Damla'nın süslü olduğu gece düğün gecesi diil mii yaww???Sanki kıyafti aynıydıı gibi???Yani bana öylee geldiiii:)

Ya bi de Yaman'ın hakkaten kliniğe yatıyoo galibaa vayy bee insanın inanası gelmiyoo neysee bekleyip görücezz

Hadi ben artık biraz ders çalışıyımm byeFragmanı da görüdüm kafam rahat artık daha iyi çalışırımm:)

bytepoem
23-06-07, 13:13
Sami...Merhabalar...
Valla Sami...Bu Hikaye İki Aile'nin O "Aile" Formatına çok uygun,aynı zamanda gerek duygusal,gerek komedi sahneleri getirecek orijinal bir hikaye olabilir...Tekrar kutluyorum seni...Bu tahmininden dolayı...Valla birde çıkarsa bu tahmin...Çok mutlu olacağım ve çok şaşıracağım...Hayırlısı diyelim...
Teşekkürler Buğra, aklıma geleni söylüyorum esasında, o bebek bana geçici gibi gelmedi nedense, bir iş var o bebekte, sadece bir his, sanki çok önemli gibi üstüne düşülmüş. Açıkcası bende çok isterim hikayenin böyle devamını söylediğin gibi, bebekle dönsünler, özellikle Merve-Timur'un kıskançlıkları acayip eğlenceli olur. Sonra gelecek sene ortalarına kadar değil bence hep baksınlar. Gerçek ailesinden birileri bulunur, köşktekiler vermek istemez. Ve bu arada Ati'yi de diziye geri getirelim bari, bir evlat edinme davası açar artık :)

Bilmem valla, bebek sempatik geldi herhadle bebek, bir anda düşündüm, olmayacak şey değil.
Sabutay Sabutay dedim olmadı (bir ara olacak ama biliyorum, hadi seneye artık) bari bu bek olayı olsun. Pazartesi göreceğiz bakalım....

Tam lokomotif konu olur seneye.. Hem komedi duygusal dediğin gibi.

bugra9
23-06-07, 13:19
Hadi Birkez Daha Merhabalar...

Az öncede Dediğim gibi Kocaman Sezon'un şanına yakışır biçimde hikayemize ara veriyoruz,Sezon final'i yapıyoruz...

Hep bahsettiğim bir konu var ya...Derim ki civar diziler izleyiciden reyting sağmak için bambaşka yollar tutturmuşlardır...Yola çıkış amacı ile vardıkları yer aslında istenilen yer değildir...Bilmiyorum ama maalesef diziler tek izlenimlik birer çerez haline gelmesinin en büyük nedeni de bu mantık zaten...Tamam Dram anlatılır,Macera anlatılır...Hatta pek sevmesem bile entrika'da anlatılır...Ama maalesef tüm işlenilen bu konular öyle bir hal aldı ki bugünlerde tamamen izleyicinin zayıf noktalarından vurulduğu,türlü mantık hataları ile bezenmiş ve eminim ikinci kez tekrar izlenmeyecek kadar boğucu hikayeler anlatılmaya başlandı...Tamam bu yoğun tempo'da dizilerden sanat yapılamayacağını biliyorum...Bu kısa çekim takvimlerinde bölümü yetiştirmek için bazı sahnelerin baştan sağıldığını da tahmin edebiliyorum ama şurada dururum ki o da iyi ile kötünün...Amaç ile sonucun ayrıldığı durumlarda iyiye gerçekten iyi...Kötüye ise gerçekten başarısız demek...İşte bu çok önemli bence...Çünkü İki Aile gerçekten hiçbirşekilde reyting oyunlarına başvurmadan...Hikayesi dışında kat'i suretle basına malzeme olmayan ama izleyicinin beklentilerinin farkında olup,buna göre varlığını sürdüren ve maalesef Televizyonlara kolay kolay düşmeyecek bir yapım...

Sezon Final'i bundan bir kaç ay önce kadar Serpil'in Eda'ya o geceyi anlatmasıyla biteceğini düşünüyorduk...Şimdi ise durduğumuz yere bakınca şaşırmamak elde değil...O günler sağlam bir kaçamak ardından böyle bir olayın patlak vermesini arzu ederken şuan söz konusu çiftimiz dillere destan bir düğün ile evlendiler...Balayı günleri ile sezon'a veda ediyorlar...

İşte tam bu nokta herşeyin kilit noktası...Senaristler kulaklarını,oyuncular gözlerini kapatıp eminim daha rahat hikaye üretilebilecek o konuya devam edebilirlerdi...Büyük dramlar...Ardı arkası gelmeyen yanlış anlamalar ve insanı yoran gururlar ile sezon'u kapatabilirlerdi..."Amaan biz 50 küsür bölüm yaptık haliyle hikayemiz tükendi...Ya bu yollara sapacağız yada diziyi bitireceğiz" diyebilirlerdi...

Ama tek hedefleri,tek amaçları güzel bir hikaye anlatmak olan senaristler kendilerinden bekleneni yaptılar ve hikayeyi bu düzlüğe çıkardılar...Ben en büyük şanslarının yalnızca bir Aşk hikayesi anlatamamalarına...Aşkın yanında insani değerler olan en yüce değer sevginin,aile kavramının ve mutluluğun anlatılmasına bağlıyorum...Aşk iki aşığı kavuşturursun biter...Zaten dizilerde genellikle bu yüzden son bölüme saklarlar bu kavuşmayı...Erken kavuşanlarıda tez elden ayırarak varlığı sürdürürler...Ama hiç birzaman hayatta ki başka değerleri kullanmayı akıl etmezler...(Aslında işlerine gelmez...)...Hikayeyi zaman ile geliştirip genişletmek yerine olduğu yerde saydırmak hatta fırsat buldukça gerilere kaymak kolaylarına gelir...

Görüyoruz ve izliyoruz ki İki Aile Sezon Final'i dahil başka bir pencereden bakıyor...Dizimizde çarklar ters işlediği için önümüzde ki Sezon'da da çok özel,çok güzel bölümler izleyeceğimize eminim...En basit örnek Sami'nin tahminim evlatlık alınma ihtimali olan bu bebek...

Şimdilik tahmin ama neden olmasın dedirtiyor insana...Ayrıca Tüm Köşk Ahalisinin bahçede yaptıkları kahvaltı çok hoşuma gitti...Sanırım düğünün hemen ertesi topluca yapılan güzel bir kahvaltı...Ne dedik kalabalık sofralar...Dizimizin simgelerinden bir tanesi...

İki Aile kendi tadında ve ileriye dönük ufak tüyolar ile sezon'a veda edecek...Tabi bizim aklımızda hoş kareler bırakarak...Gerek arabada geçirilen o gece...Gerekse Sahilde yapılan o dans...Bizim için unutulmaz olacak...Sanırım Oğuz'un yeni bir sürprizi ile karşı karşıyayız...Tabi o sahnede ki fon müziğini ve geçmişe yapılacak göndermeleri tahmin etmek hiç zor değil...Hadi hayırlısı diyelim...

bugra9
23-06-07, 13:41
Teşekkürler Buğra, aklıma geleni söylüyorum esasında, o bebek bana geçici gibi gelmedi nedense, bir iş var o bebekte, sadece bir his, sanki çok önemli gibi üstüne düşülmüş. Açıkcası bende çok isterim hikayenin böyle devamını söylediğin gibi, bebekle dönsünler, özellikle Merve-Timur'un kıskançlıkları acayip eğlenceli olur. Sonra gelecek sene ortalarına kadar değil bence hep baksınlar. Gerçek ailesinden birileri bulunur, köşktekiler vermek istemez. Ve bu arada Ati'yi de diziye geri getirelim bari, bir evlat edinme davası açar artık :)

Bilmem valla, bebek sempatik geldi herhadle bebek, bir anda düşündüm, olmayacak şey değil.
Sabutay Sabutay dedim olmadı (bir ara olacak ama biliyorum, hadi seneye artık) bari bu bek olayı olsun. Pazartesi göreceğiz bakalım....

Tam lokomotif konu olur seneye.. Hem komedi duygusal dediğin gibi.

Sami...Valla bu fikri çok sevdim bende...Henüz Eda ile Oğuz'un Bebek yapma hikayeleri çok erken olduğu için senaristler araya hem duygusal,hemde komedi sahneleri adına bu hikayeyi dahil etmiş olabilirler...Hem zaten tatil'e gitmelerini de balayı dışında bir hikaye'ye oturtmuş olurlar...Tatil günler bir yandan mutluluklarını yaşarken diğer yandan bebek olayını düşünürler...Kaderin karşılarına çıkardığı bebeği sahiplenmek isterler...Tıpkı İki Aile'nin aynı Köşkte yollarının kesişmesi gibi altında bir hikmet ararlar...

Sonra mutlulukların en büyüğünün...Küçük bir yavruya Aile olmak olduğuna karar verirler...

Sonra işin komedi kısımları başlar...Henüz üzerlerinden Gizli bir Aşk geçmiş olan çiftimiz şimdide Gizli bir bebeğin Köşkte yansımalarını düşünürler...Oğlanlar,kızlar ne tepki verecek...Nasıl karlışayacaklar...Tabi sırf bunları düşünmeleri bile birçok komedi sahnesi anlamına geliyor...Valla bölüm sezon finali olmasa bu bebeği çocuklara söyleyene kadar bir süre Köşkte gizlice misafir ederler diyecektim...

Düşünün...Eda mutfakta bebeğe süt hazırlarken çocuklar gelir ve binbir yalan,oyun derken çok komik sahneler izleriz...Aynı şekilde Çatı katında saklarlar bebeği...Aylardır aşklarına şahitlik eden çatı katı bebeğin yuvası olur...Bebeğin seslerini çocuklar duymasın diye Oğuz takar plaklarını...Köşkü inletir...Aynı şekilde bebeğin ihtiyaçları ve temini ayrı komediler getirir...Tabi Ferit'in bebeği gördükten sonra yapacaklarına,tepkisine hiç girmiyorum...

Dediğim gibi Sezon Final'i olmazsaydı böyle sahneler izleyebilirdik...Bilmiyorum Sezon finali'ni nasıl bağlayacaklar...Bebek hemen deşifre olacak mı...?...Aslında en önemli soru bebek olayı olacak mı...?...Oğuz'un dediği gibi Olur mu bilinmez ama "Olsa güzel olur"...

Valla Sami...Sahte Evlilikten sonra bunuda aklıma soktun işte...Gerçekten merak etmeye başladım...

Nuray...Sende bebek olasılığına sıcak bakıyorsun...Valla gerçekten bakılmayacak gibi de değil...Ayrıca Damla'nın kıyafeti sanırım dediğin gibi Düğün kıyafeti...Yani o zaman o sahne hemen düğün ertesi oluyor...Ferit ile Damla konuşurken büyük ihtimal enişte hızlı bir giriş yapacaktır salonun ortasına...Bu arada derse dönüş yaptın başarılar Nuray...

başkozlu
23-06-07, 14:40
Fragmandan sonra küçük bir yorum da ben yapayım dedim.
Bölüm resimlerini gördükten sonra bebeğin, balayı sürprizi olabileceğini
yazmıştım. Ama Hayri'nin firini beğendim. Köşke kucaklarında bebekle
çıkagelmeleri çok güzel olurdu. Tabi bunun üstüne Buğra'nın yazdığı senaryolar da harika. Köşk ahalisi bebeğe bağlanmışken, gerçek ailesi çıkagelir.
Tam burada senaryoya benim de bir eklemem var. Bebekten ayrılma hüznü
köşkü sarmışken, Eda'nın hamileliği patlak verir. Bu haberle köşkü yeni
bir heyecan sarar (tabii defalarca dile getirdiğim gibi, biri erkek biri kız ikiz.
Göreceksiniz söyleye söyleye getirecem ben bu ikizleri. Bir şeyi kırk defa
söylersen çıkarmış derler. Ablamız söylemişti dersiniz).:img-hyste

Diğer sahnelere gelince...Lastik patlamasını duyunca ilk anda aklıma arabada
arabada uyudukları gece gelmişti. Yanılmamışım. Yalnız bu sefer bu sahnede
Buğra'nın dediği gibi anılara dönüşler yaşanacak gibi..:img-yes:

Hayri yatağın ayakucunda ki Eda'nın üzüntülü halini bebeğe yormuş.
Bence bu sahne balayının ilk gününün gecesi. Yoldaki ve oteldeki onca
aksilikten sonra zavallı Oğuz'umuzu bir de güneş falan çarptıysa böyle bayılıp
kaldı herhalde. Yani anlayacağınız aksilikler yüzünden muratlarına erememiş
aşıklarımız. :icon_sorr
Oğuz'un diğer sahnelerdeki romantik organizasyonları bunu telafi etmek için
anlaşılan.:img-wink:

icom_
23-06-07, 15:22
herkese kucak dolusu selamlar..

yarınki yds sınavı öncesi şöle bi girimde fragman yorumu yapim dedim ..malum fragman harika sezon finali harika yorumla yorumla bitmez..sınacv öncesi avayip güsel moral oldu .bana..dedim ve geldim turuncu sayfalarımıza..

ama ne görim yorumlar ç0oook tan yapılmaya başlanmış bile üstelik yoğunlukta bebek üzerine olmuş..

bebeğin akıbetinden önce bir sah neye değinmek istiyorum..eda nın oğzu uyurken yatağın başında üğzgün durduğu sahneyi bebeğe bağlamışsınız..ama sanırım başka bişi de olabilir..
burda bende sevile katılıyorum..

lastiğin patlaması sonra otelde yaşana karışıklık bide tüm gün deniz oğuzu yordu galiba..gelir gelmez uyuyakalmış..eda da üzgün üzgün yatağın başında..bi yandanda hemen uyuduğu için kızıyor tabi oğuza..

nie kızdığını anladınız artık..bana öle oturmasıın sebebi buymuş gibi geldi ama yinede bilinmez tabi iki aile bu..hatta eğer böle bişi ise daha ilk gecelerinden oğzu nuyya kaldığuı için eda ona uzun bir süre tavir yapar...didişirler falan..oğzuda bu yüsden o iskelede gördüğümüz muhteşem süprisi hazırlar...walla olurmu olur..bu arada o muhteşem dansıda yorumlucam öle bir sahne bu kadar kısa geçilirmi hiç..

wee gelelim şu bebek olayına..baya bir etki yaratmış..vee ilk olarak saminin ortaya attığı fikirle eda ve oğzun bu çocuğu evlat edinebilecekleri hakkında baya yorumlar gelmiş..

herkesde baya sıcak bakmış bu fikre ama üzülerek katılmadığımı belrtmek istiyorum..

siznle aynı fikirde olamıcm maklesef ama yinede bu bebek hakkında ne düşündüğümü sizinle paylaşmak istedim..

bence bu bebek eda ve oğzun balayında tanıştığı bir çiftin bebeği..kumsalda o çift yanlarında bile oturuyor olabilir..kısa bier sevme anıda olabilir..sonuçta bebeği eda ve oğzun kucağında kumsaldan başka yerde görmüyoruz..başka bir mekandalarkende görseydim bebği eda ve oğuzun kucağında bu ihtimal daha kuvetli gelebilirdi bana..ama dediğim gbi bebk üzerinde durduklarına dir bir kanıt göremedim ben..ayrıva resimdeki yerde fragmandaki yerle aynı...

hayır edeğr illada uzun süre bebk eda ve oğzuda ya yani benim gçöremediğim bi şekilde siz bebeğin üzerinde bu kadar çok durulmuş diorsanız ozaman ancak eda ile oğzu bu çiftle baya bir ii anlaşmış..tır..bi işleri öçık mıştır kısa bir süreliğne bebğide onlarada bırakmışlardır diyebilirm..

böylecede eda ve oğzun arasında bol bebekli diyalogların geçmesi sağlanmış olurr..ve eğer bi bebekleri olursa nasıl birer anne ve baba olacaklarını izletömek için yapılmışda olabilir diorum..

hem eğer eda gelecek sezon sonunda hamile kalırlarsa timur ve merve bu bebeği kıskanır dioduk..bu bebği evlat edinme gibi bişi olursa bu senaryo bu bebkte tükenecektir v edanın esas bebğinde böle bişi göremeyiz..

dediğim gibi ben böle düşünüyorum..ama ne olur bilinmez..
süpriz sezon sonu buda olabilir.madem süpriz..
belkide bu beği süpriz sezon sonu olabilir diye düşünmemiz elimneizde başka bişi bulunmadığındandır. heee..

herneyse bir bebek hakında baya konuştuk benim tahminlerim bu yönde..size göre baya ters ama napalım..:img-yes: :icon_whis

icom_
23-06-07, 15:44
bebeği de baya bir yorumladıktan sonra gelelim muhteşem sezon finali fragmanına..hakkaten sezon finaline yakışır cinsten bir fragan omuş..

aşk kokan sevgi kokan neşe kokan harika bir fragman..sezon finalinin düğün bölümünden sönük kalmıcağına anlamış olduk bölece..en azından öle hissediyorum...
muhteşem bir fargman demişltik öle değilmi..ama hakkaten öle yanii..izlerken içim kıpır kıpır etti..

fragman eda ile oğuzu n yolculuklarında başlıuyor...hayatlarından gayet memlunler..oğzu eda nın elini öpüyor falan keyifler gayet yerinde yanii..eee birasdan başalarına gelecekleri bilmiyorlar tabi..

ama bu lastik için. iiki patlamış yaşasın dedirticek sahneler bizi bekliyor bence..

başlarına gelen benmce sözde talihsizlikten soınra wartık eşyalarımı dışarı çıkartıyorlar bilinmez jeep ten işiler çıkartıyorlar sandalye galibaa..eee zaman bol yolda kaldılar..dimi..hava kararmış hava sıcak ortm sessiz ve bizimkiler yolda kamış..

ayyy bence çok romantik yaaa...:happy0064

bizimkiler burda buğranında deği gibi geçmişi konuşucaklar..artık böle istedşiğimden mi yoksa böle hiissettiğimdenmidir bilinmez bana böle olucak gibi geldi..olur olur..bence bal gibi olur..inş olur..

aylarca isteklerimi bölümündede yazmıştım hep ..görene kadarda yazmaya devam edicem kendi ağızlarından kendi geçmişlerini dinlemek die...
işte tam yeri ve zamanı bence...yolda kalmışlar..bişide yapamıyorlar..baika ne konuşulurki cnm..ehehe..
artık dinleyelim şunların ağızlarından kendi geçmişlerini cnm ..kurdeşen döktüm burda...:img-hyste :happy0064

inş diorum ve geçiyorum..mavi şapkalı oğuz beyimize..ne kadarda yakışmış ama dimi..

yeni krasyon by oğuz..:img-hyste yalnız edanın ordaki tatlı kahkası yokm u bitirdi beni..ne kadrad eğlendikleri mutlu oldukları yüzlerinden okunuyor...

sonrası malum zaten bebek sahnesi..o sahneyide bol bol yorumladık ..şaşrtıcı ama 5 dk geçti hala fikrim değişmedi hayret...:happy0064 :img-hyste

geçelim romantik yemek ve dans sahnesine...

oğuzun ilk gece uyuya kaldıktan sonraki kalp alma opersyonu diye değerlendirisek harika bi operasyon diyebiliriz..
yenen uhteşem bir yemek ve tahminimce ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım müziği eşliğinde romantik bir dans ....off yazarken bile merak ettim..

gel pazartesi gel..(öncesinde yds yi atlatmak gerekiyo tabi hayırlısı ile..)
yalnız hemen değinmek istiyorum bir iskele ancak bu kadar harkulade süslenebilirdi..iskelenin ortası9nda harika bi şekilde hazırlanmış bir masa nbaştan sona kadar mumlarla süslenmiş..vwe yuvarlak halka şeklinde sınırı çiçekler le çizilmi çiçeklerle atrafı çevrilmiş bölgece sıkı sıkı sarılmış iki aşık dans ediyor...offf offf..özendim şimdi..
gel pazartesi gel...:img-hyste
eda ile oğzu bir yandan romanbtik dakikalar yaşarken köşktede hayat devam ediyor tabi..
eda dayanamadı aradı giderken evi bizimkilerde kahvaltida..gerçi yzarekn bile bağdaştırmadım bizimkiler gece yola çıkyıor onları aryıor..ve köşk ahalisi kahvaltıda ilginçç..:img-hyste
aman canım aryorlar sonuçtaa..:img-hyste mangal parttisi hazırlıkları fikride bu masada geçiyor anlaşılan..

harika bir sezon finali bizi bekliyor..ve açıkca sölemeliyimki siznde ortaya attığınız bebek fikrinden sonra sezon finalinin bitişi çok merak eder oldum..

şimdilik benden bu kadar ..hoşçakalın..
(yarınki sınavda bana şans dileyin olurmu..ihtiyacım war çünkü..))bye

BERNA
23-06-07, 15:53
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17980

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

2aile
23-06-07, 16:16
Ben geldiiim..Benimle birlikte yeni sayfada geldi...Yeni bölüm fragmanı gelmiş ooo ne çok gelen var dimi??
Hepinizin yorumlarını zevkle okudum...Çok merak ediyorum tatil ne kadar sürecek eylül ayındamı dönecekler bilen varsa yazar mı?

bugra9
23-06-07, 16:26
Merhabalar...

Sezon'un Son bölümü'ne Yeni başlıkta girmek kısmet oldu...Hadi bakalım Hayırlı olsun o zaman...

Şimdi...Fragmanımız bölümün genel havası ile ilgili tüyolar veriyor...Hatta Özet'in bahsettiği unutulmaz balayı sahneleri'nin bir kısmı fragmanımızda yer buluyor...Şunu açık açık derim ki nasıl 24.Bölüm herzaman bizim için unutulmaz ise 52.Bölüm'de aynı şekilde kolay kolay unutmayacağımız bir bölüm olacak...Birçok ilkler yaşanacak bu hafta...Öncelikle Eda ile Oğuz'un aşkının Köşk dışında nasıl yaşandığını...Evliliğin nasıl yansıdığını izleyeceğiz...Tabi Anne ve baba olmaları dolayısıyla akıllarının Köşkte kaldığına şahit olacağız...Şimdi Bölüm resimlerinde bir telefon konuşma karesi,Fragmanda ikinci telefon konuşma sahnesi var...Dün'de söylediğim gibi sayısı ve süresi artacaktır bu görüşmelerin...

Büyük ihtimal gece yolda kaldıkları zaman Telefonlar çekmemiştir...Yoksa illaki yardım çağırırlardı...Bir geceyi yolun ortasında geçirmek kolay olmasa gerek...Tabi sabah nasıl oluyor bilmiyorum yola çıktıkları zaman çocukları arıyor Eda...

Nur sende fragman yorumla gelmişsin...Valla Bebek konusunda kesin ve somut birşeyler bilmesek bile Sezon sonu adına,tabiki gelecek sezon üzerine böyle bir tahmin geldi Sami'den...İddaa edecek...Kesinlikle bu bebek evlatlık alınacak diyemeyiz...Ama dediğim gibi olsa güzel olur...Bakalım Senaristler ne düşündüler...

Bu bebek ihtimali olmazsa yeni bir sezon finali sürprizi düşünemiyorum şuan için...Fragmanımızın son sahnesinde ki huzurlu dans görüntüleri ile sezonu kapatabilme olasılıklarıda var...Yani hiçbir soru işareti bırakmadan sessiz sakin birşekilde hikayeyi yeni sezon'a taşıyabilirler...Özet ve Fragman sezon sonu ile ilgili pek tüyo vermediği için Heyecanlı'mı bitecek...Huzurlu mu bitecek diye tahmin yürütmek çok zor...

Ama kalbimden geçen dün yazdığım gibi İki Aile'nin Köşkte topalnıp geçmişi hep beraber konuşmaları...Bu ihtimalin çok düşük olduğunu bile bile yazıyorum...Ne diyelim yarından sonra öğreneceğiz herşeyi...

Başkozlu...Valla senden de bebek hikayesine takviye olarak güzel bir hikaye gelmiş...Tabi ki yine yolumuz şu ikiz bebeklere düşmüş...Valla güzel hikaye...İkiz bebekleri çok istediğini biliyorum işte dediğim gibi sezon ortalarına doğru böyle bir hikaye çıkarsa bir bebeğe elveda derken,ikiz bebeklere merhaba diyebilirler...Tabi gönül ister Sami'nin dediği gibi bebek hep kalsın...

Bu bebek olasılığı zaten beni çok heyecanlandırıyor...Fragmanda şöyle alıcı gözüyle inceledim bebeğimizi...Tabiki dünyada ki tüm bebekler gibi çok şirin...Dikkatimi çekti bölüm resimlerinde arkası dönük bir bayan var...Eda'nın kucağında bebek varken...Neyse tüm bu soru işaretleri son bulacak Pazartesi akşamı...

BERNA
23-06-07, 19:52
Fragmani bu hafta sevgili Bugra sayesinde gecikmeden izleyebildim. Cok hos bir fragmandi, ozellikle 'Ben Kalbimden Baska Yerde Inan Seni Bulamadim'in yeni duzenlemesini cok begendim ama kafamda fazla birsey kuramadim yeni bolum hakkinda. Sizin yorumlariniza henuz bakamadim belki siz yine yaratici olmussunuzdur.

Ozellikle gecmiste oldugu gibi arabada uyuduklari sahneye bayildim. Anlasilan araba gercekten de issiz bir yerde kaliyor ve de telefon cekmiyor ki bu sekilde olmus. Aslinda bu tarz bir aksiligi Damla ve Ferit cifti de yasamisti. Senaristlerimizin bu detayi atlamayacagini gecmise selam cakacagini dusunuyorum. Damla ve Ferit'ten soz etmisken onlar romantizmin doruklarini yasiyorlardi fragmanda ama ozetten biliyoruz ki eniste Yuksel isbasinda :)

Balayi sahnelerini seyretmek zevkti. 'Evlilik atesten bir gomlek' hele bu cift Eda ve Oguz olursa... Acikcasi diziler genelde evlilikle biter ya ve de cok sevsek de o ciftin evli olunca nasil olacagini bilemeyiz ya iste bunu vurgulamak istemisler, hosuma gitti bu acidan. Yine Eda ve Oguz'a has bir balayi olacak, bol bol didisme ve bir o kadar da romantik dakikalar. Bebek cok sirindi gercekten; iskele ustune kurulmus yemek masasi ve kemanlar ve fonda muzigimiz yine mutluluktan gozlerim dolacak diye dusunuyorum izlerken.

Surpriz surpriz diye inatla ustune basilmasa ben dugunden sonra daha once de yazdigim gibi dugunu altedebilecek bir surpriz yerine. Balaylarinda romantizmin ve dolayisiyla huzurun dorugunda bitirebileceklerini dusunurdum ama bu kadar israr edildigine gore bir surpriz var belli. Gerci hala surprizin ne olacagi hakkinda bir tahminim yok, bence fragmanda ipucu da verilmiyor bu konuda. Bebek gercekten cok sirin ama benim aklimda ne oldugunu bilemesem de bence sezon finaline yakisacak surpriz cocuk yapma isteginden cok farkli olmali. Bence bebek gelecek sezonda olacaklar icin bize ipucu verecek sadece.

Yaman'in klinige yattigini goruyoruz, son derece duygusal dakikalar o cephede de bizi bekliyor. Hakan Vanli ve sevgili senaristlerimiz Yaman karakterini oyle ozenerek yarattilar ki, fazla sevmesek de onun topluma kazandirilmasini istiyoruz aslinda cocuklar icin. Efe de bu sure zarfinda koskte kalacak, daha sonrasinda da Yaman duzeni bozmamak da isteyebilir, bekleyip gorecegiz onu da yeni sezonda.

Her neyse, sonucta surpriz olsun olmasin nese dolu dakikalar ve de birbirinden guzel sahneler izleyecegimiz kesin bence. Heyecanla bekliyorum sezon finalimizi.

bugra9
23-06-07, 19:55
Herkese Yeniden Merhabalar...

Cumartesi Akşamı'mı sessiz geçiyor forumumuzda...Sanırım Aile'miz Cumartesi Keyfi yapıyorlar...Neyse Sağlık olsun diyelim...

O zaman şöyle Ünite Sorularını sorayim yavaş yavaş...Bakalım ne cevaplar çıkacak...

:icon_shad :icon_shad :icon_shad İKİ AİLE 52.ÜNİTE BÖLÜM SORULARI...:icon_shad :icon_shad :icon_shad

1-Geceyi Arabada geçirmek zorunda kalan Eda ile Oğuz geçmişi yad edeceklermi...?...Sabah olunca otele nasıl ulaşacaklar...?...

2-Düğün'e gittiği için Yaman,Efe'ye sinirlenecek mi...?...Tedavi olmaya karar vermesi için Efe ile bir olay yaşayacakmı...?...

3-Köşk'e Evlilik rüzgarları nasıl yansıyacak...?...

4-Eda ile Oğuz balayın'dan dönmeden önce çocuklar Köşkün Dekorasyonu'nu değiştirip Tek Aile Düzeni'ne sokacaklar mı...?...Sokacaklarsa neler değişecek...?...

5-Arada ki kapı sökülecek mi...?...

6-Efe bu bölüm Tekrar Köşke yerleşecek mi...?...Bu haber Eda'ya telefonda söylenecek mi yoksa dönüşü için Sürpriz mi olacak...?..

7-Eda ile Oğuz bu bölüm balayın'dan döneceklermi...?...

8-Köşkteki Mangal Partisinin Sürpriz ziyaretçileri olacak mı...?...(Sami'nin tahminleri doğrultusunda Sabutay elinde bir paketle Köşke gelebilir mi...?...)...

9-Bölümde Köşk'e taşınmalarının üzerinden 1 yıl geçtiği gündeme gelecek mi...?...

10-Tatil Köyünde ki Bebeğin Sırrı ne...?...Size Göre Hikaye'de bir yer edinecek mi...?...

11-Tahminen bölüm sonu nasıl olur...?...(Heyecanlı...?...Huzurlu...?...)...

12-Sizinde Sorularınız varsa çok memnun olurum...; )

Eveet...Sorularımız geldi...Valla Huzurlu ve Mutlu bölümden Sorular biraz kıt çıksada Sezon Final'i adına tüm merak ettiklerimi sıraladım...Sizlerinde kafalarınızda bunların haricinde bir soru işareti varsa paylaşabilirsiniz...Yeni bir bakış açısı,yeni bir yaklaşım getiririz...

2Aile...Valla Dizinin Yeni bölümlerinin net olarak başlama tarihi belli değil...Ama büyük ihtimalle Ağustos Sonu,Eylül başı gibi başlıyacaktır...Tahminimce Yayın döneminden bir iki hafta önce başlıyarak izleyiciyi hikayeye ısıtacaklardır...Yani şöyle diyeyim Eylül Ayında İki Aile'nin hikayesi yeniden ortak olacağımızı,şahitlik edeceğimizi umut ediyorum...

BERNA
23-06-07, 20:21
Sizin yorumlarinizi da okudum bu arada fragmani seyrederken dusundugum ama atladigim bir konuyu Sevil dile getirmis.

Bence bu sahne balayının ilk gününün gecesi. Yoldaki ve oteldeki onca
aksilikten sonra zavallı Oğuz'umuzu bir de güneş falan çarptıysa böyle bayılıp
kaldı herhalde. Yani anlayacağınız aksilikler yüzünden muratlarına erememiş
aşıklarımız. :icon_sorr

Bence de bu sahnenin acilimi aynen boyle, otele geldikleri ilk gece herhalde aksama dogru variyorlar ki butun gun kosusturmaktan boyle bir durum ortaya cikiyor, gunes carpmasini dusunmemistim ama o da cok olasi bence de.

Sami bebegin evlatlik alinmasi fikrini ortaya atmis, olur mu olmaz mi dizinin gidisatindan ve de bebegin ne kadar gosterilip gosterilmemesinden ortaya cikar ama olursa dugunu altedecek bir surpriz oldugu kesin. Sami en azindan bir tahmin yapmis, benim aksime :icon_whis Bugra, Nuray ve Sevil de bunu gelistirmisler. Ozellikle Nuray'in olasi Ferit ve Oguz konusmasina cok guldum :img-hyste. Aslinda potansiyeli yuksek bir tahmin goruldugu gibi, ben hos karsilardim boyle bir surprizi.

Yine de daha once de yazdigim gibi benim dusuncem surpriz surpriz diye ustunde durduklari icin fragmanda suprizle ilgilli ipucu verilmedigi yonunde.

Bugra da fragman degerlendirmemde benim yazdiklarima benzer sekilde dile getirmis evlilik sonrasi hakkinda.

Ben en büyük sanslarinin yalnizca bir Ask hikayesi anlatamamalarina...Askin yaninda insani degerler olan en yüce deger sevginin,aile kavraminin ve mutlulugun anlatilmasina bagliyorum...Ask iki asigi kavusturursun biter...Zaten dizilerde genellikle bu yüzden son bölüme saklarlar bu kavusmayi...Erken kavusanlarida tez elden ayirarak varligi sürdürürler...Ama hiç birzaman hayatta ki baska degerleri kullanmayi akil etmezler...(Aslinda islerine gelmez...)...Hikayeyi zaman ile gelistirip genisletmek yerine oldugu yerde saydirmak hatta firsat buldukça gerilere kaymak kolaylarina gelir...

Bunu okuyunca sirf dizi uzasin diye yapay sorunlarin yaratildigini dusundugumu yazdigim bir mesaj vardi bir baska dizinin forumunda; aklima o geldi. Yani ille de dizilerin sonu evlilikle mi bitmek zorunda? Simdi diyeceksiniz ki sen degilmiydin sezon sonu dugunle bitsemiydi acaba diyen ama dugun bolumunun guzelligi beni cok etkiledi sadece. Ayrica dizi finalinden (ya da bir veya iki bolum oncesinden) once evlenemeyen ciftler, tum dugumlerin ille de son bolumde cozulmesi degildi benim anlatmak istedigim. Aksine sezon sonu oldugu icin biz biliyoruz ki onlarin hikayesinin sadece giris bolumu bitti, daha yasayacaklari cok sey var ailemizin. Artik Iki Aile kanunen de tek aile ve de bunun yansimalari var artik hikayemizin gelisme bolumunde.

2aile
23-06-07, 20:29
Buğra açıklaman için sağol yaa bu akşam ne kadar sessiz burası herkesler tatilemi gittii..Kaldık bi başımıza buralarda sessiz sedasız edasız:img-polic
Resimlerde görünen bebek sahnesi; bebeğin annesi ile yanyana güneşlenirken annesinin işi çıkar ama bebeğini alamaz ve bizim yeni evli çiftten biraz çocuğa bakmalarını isteyecek bizimkilerde seve seve diyip bakacaklar...Bölümün en iyi sahnelerinden birid o olacaktır...

merve_gülben
23-06-07, 20:37
walla cumartesiyi de ettik dimi İ.A.A:) şimdi gelelim buğranın ünite sorularına... evet kendimce bi bakış açısıyla cevaplıcam... sapabilirim biliyorsunuz söylemem gerek yok.. olsun ben yinede uyariyim szileri... =)) mazur görün.. Balayı ve sezon finali heyecanı..=) evet başlıyorum...

1-Geceyi Arabada geçirmek zorunda kalan Eda ile Oğuz geçmişi yad edeceklermi...?...Sabah olunca otele nasıl ulaşacaklar...?...

evet bence edicekler... etsinlerde.. şöyle romantik,duygusal anlar yaşansın yaa.. eda oğuza oğuz da edaya seni seviyorum gibi güzel sözler söylesin... ortam yumuşasın.. hiçbişiy onların keyfini kaçırmasın.. mehtap bile... nuray ve şule duydunuz mu..:img-hyste neyse..:) walla sabah olunca nasıl ulaşırlar onu bilemicemm izliycez görücez... aa benden bu kaadar.. =)

2-Düğün'e gittiği için Yaman,Efe'ye sinirlenecek mi...?...Tedavi olmaya karar vermesi için Efe ile bir olay yaşayacakmı...?...

bence sinirlenmicek yani sanmıyorum.. atinin dedikleri baya etki edicek yamanın aklı başına gelir bnce.. yamandan bahsesiyoruzz hiç sanmıyorum ama bilemem yani.. ama fragmanaa göre bence kızmıcak yani.. tedavi olamya karar vediğine göre... aklı başına gelmiştir diye düşünüyorum...yada umuyorum yani... yaman nasıl bi baba olduğunu bence bi kendisi gözden geçiricek... ve iyi bir baba olmadığını anlıycak onun içinde bir adım atıcak.. bu adımda bence tedavi olayı ondan sonra gerisi gelir pamuk ipliği gibi.. zaten öenmli olan anlaması.. kafasına dank etmeesi.. alıcak bence öle düşünüyorum ondan sonra kesinlikle tedavi olucak.. ve tedavi bitiğinde bambaşka bi yaman çocuklarınla daha fazla ilgili içkiden uzak hep maddi destek değilde manevi destek olamsı gerektiğini anlar... baya uzun olmuş yaman için çok ama neyse.. efenin hatrına..:img-hyste

3-Köşk'e Evlilik rüzgarları nasıl yansıyacak...?...

bence herkes eda ile oğuzu yolcu etikten sonra kısa bir konuşma yaparlar herade aralarında... eda abla ile babam çok yakıştılar harika bi çift odular gibi yorumlar gelebilir.. gerek damla olsun gerek ceren merve... enişte zaten ohh dicektir.. şimdi içim rahat dünyanın en uç noktasına da gitsem içim rahat... oğzu gibi bir damadım var gözüm asal arkada kalmaz hem eda için hem çocukalr için... evet bu konudada böyle düşünüyorum..

4-Eda ile Oğuz balayın'dan dönmeden önce çocuklar Köşkün Dekorasyonu'nu değiştirip Tek Aile Düzeni'ne sokacaklar mı...?...Sokacaklarsa neler değişecek...?...

olabilir mi bilmem ama olmaz diye düşünüyorum yaaa.... olursada belki damla öncülük eder.. edanın odasını o alır.. düzenlemeler fln yapar ama pek sanmıyorum bu seçeneği yani...:) ondan öbür soru =))

5-Arada ki kapı sökülecek mi...?...

sökülür sökülmesi lazım bence.. ee artık TEK AİLELER.. ay bunu sölemek bile çok hoşş.. tek aile bi tane aile oldular artık..=))

6-Efe bu bölüm Tekrar Köşke yerleşecek mi..