Tüm Versiyonu Göster : Masum Kadınlar

omayra73
06-09-07, 10:18
İrfan Tözüm, “Masum Kadınlar” filmiyle 11 yıl aradan sonra yönetmen olarak setlere geri dönüyor.

Kadın filmlerinin unutulmaz yönetmeni olan İrfan Tözüm, “Mum Kokulu Kadınlar” filminden sonra yine bir kadın filmiyle izleyicisiyle buluşuyor. Hande Ataizi ve Pelin Batu’nun başrollerini paylaştığı “Masum Kadınlar”ın çekimlerine Ekim ayının son haftası başlanacaktır. İstanbul ve Assos’ta çekimleri yapılması planlanan film, 7 Mart 2008’de Best Line Pictures Dağıtımı’yla Türkiye’de gösterime girecektir. (8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden bir gün önce vizyona girerek İrfan Tözüm’ün tüm kadınlara armağan olacaktır). Bu sezonun seyirci rekoru kırması beklenen filmin diğer önemli oyuncuları önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

MASUM KADINLAR... (Özet)

“İYİLİĞİ VE MASUMİYETİ EN KİRLİ YANIMIZDAN ÖĞRENİRİZ...”

Masumiyet bir defa kirlendi mi, bir daha pembe gözlüklerle bakamıyor insan hayata. Hikayemizin baş kahramanı Gülizar ve O’nun gibi hikayenin aslında birer baş kahramanı olan diğer kadınlar da, öykümüz boyunca, bir zamanlar evcilik oyunlarında inanarak yaşadıkları masumiyetlerini arıyor...

Kadınla erkek arasındaki gizli savaşın, aşkla temize çekildiği ilişkilerde bile, çoğu zaman kadın, kendini bir yerlerinden yaralanmış hissediyor. Siz bir de bedenine zorla el konulan küçücük kız çocuklarının ruhlarını kaplayan yaraları düşünün. İşte Masum Kadınlar, böyle bir yaranın kanamaya başladığı trajik olayla başlıyor ve yıllar geçtikçe Gülizar’ın ruhunda açılan yaranın, üzerini kaplayan kalın kabuğun altında, nasıl da içten içe kanamaya devam ettiğini anlatıyor...

On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar’ın, hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor hikayemiz. Gülizar’ı ceza evi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur. Şimdi nerde olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan’ı bulmak ve O’nunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, kardeşini bulamaz. Çaldığı her kapıda, karşılaştığı erkeklerin doyurulamaz kadın arzusu, O’nu hayat kadınlığına kadar sürükler...

Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur. Yiğit, O’nun bildiği erkeklerden değildir. O, Gülizar’a gerçek bir aşkla yaşayacağı, tertemiz bir yaşam vaad etmektedir. Ne var ki, hayatın gerçekliği genç bir kızın masum düşlerinin kolayca gerçekleşmesine izin vermez.

MASUM KADINLAR... (Amaç)

“İyiliği ve masumiyeti en kirli yanımızdan öğreniriz” diyor Oscar Wilde. Evet, çoğu zaman iyilikle kötülük, masumiyetle gaddarlık koyun koyunadır hayatın içinde. Ve yine çoğu zaman, hangisinin hangisi olduğunu ayırt edemeyiz. Elbette mutlak iyilerle mutlak kötüler de yoktur yaşamda. Bu nedenle “Masum Kadınlar” projesi, bir taraftan erkek egemen toplumumuzda kadınların masum olduğunu anlatırken, diğer yandan kadınların erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını anlatmaktadır...

Son zamanlarda, çocuk yaşta kız çocuklarına yönelik cinsel istismar haberlerinin yer almadığı bir günlük gazete okumak neredeyse imkansız hale geldi. Tecavüze uğrayan kız çocuğu haberleriyle, tecavüze uğradığı halde “aile namusunu temizlemek” adı altında ölüme mahkum edilen kızların haberleri birbiriyle yarışıyor. İlk bakışta ilkel çağların korku hikayelerinden fırlamış dehşet öyküleri gibi kulağa inanılmaz gelen olaylar, fotoğraflar ve televizyon görüntüleriyle tüm gerçekliğiyle günümüz “modern” insanının yüzüne çarpıyor. Aslında yüzümüze çarpılan, içimizde gizlice yaşayan ilkel yanımız, bir başka deyişle kirli yanlarımızdan başka bir şey değil...

Zamanın toplumsal aynasında gördüğümüz tiksinti verici bu resim, bizden başkasına ait değil. Henüz zaman varken, aynadaki gerçekliğimizden kaçmadan, yaşama ve kadınlara aşkı ve sevgiyi ve tabi ki adaleti armağan edebilmenin yollarını bulmak zorundayız...

“Masum Kadınlar” projesi, bir yanıyla her gün yaşanan ve artık nerdeyse kanıksanma noktasına gelen ilkel ve kirli erkeklik duygularına ayna tutuyor ve izleyiciyi kendisiyle yüzleşmeye çağırıyor. Ardından, sevgi ve fedakarlığın nasıl da erdemli insan duyguları olduğunun altını çizerek, iyilikle çizilmiş bir yolda masumiyetin imkansız olmadığını göstermeye çalışıyor...

Evet, iyiliği ve masumiyeti görmek için önce kirli duygularımızla yüzleşmemiz gerekiyor. Bir sinemacı olarak, filmi izleyecek insanlar üzerinde hikayemin ve anlatım şeklimin bu iki duygu arasında git geller yaratmasını amaçlamaktayım. Bu nedenle, kadın masumiyetini hikayemin merkezine, erkek cinsiyetinin doyurulamayan cinsel arzularını isebu merkeze yönelen yan öykülere yerleştirdim... Kısaca Masum Kadınlar’da; Erkekleri doğuran anadır. Erkeklerde kadınlar kadar masum’mudur!

Gül Tuna
12-09-07, 22:47
Hande Ataiziyi Cok Severim Onun Bu Filmde Yer Almasina Cok Sevindim Pelin Batuyuda Severim Umarim Ortaya Güzel Bir Seyler Cikar Ve Onlara Basari Getirir Bu Proje

öztürk
14-09-07, 19:13
evet bende çok sevindim musum kadınları duyunca hande ataizi hayranıyım onu çok seviyorum bu tür entrika filmlerine bayılıyorum handenin inşallah çok entrikalı olur .....

hande ataizinin bu filmden ödül alacağına inanıyorum hande ataizi hayranıyım çok mükemmel bir kadın o ekranlara döneceğini duyunca çok sevindim ama 6 ay sonra ekranlarda bu film çok heyecanlıyım....

öztürk
14-09-07, 19:18
Yeni Filmle Dönecek
Hande Ataizi 'Masum Kadınlar' Adlı Yeni Sinema Filminde Tecavüz Mağduru Bir Fahişeyi Canlandıracak

HANDE ATAİZİ 'MASUM KADINLAR' ADLI YENİ SİNEMA FİLMİNDE TECAVÜZ MAĞDURU BİR FAHİŞEYİ CANLANDIRACAK

Bir süredir film setlerinden uzak kalan Hande Ataizi, İrfan Tözüm'ün 'Masum Kadınlar' adlı yeni filminde tecavüz mağduru 'Gülizar'ı canlandıracak. Hande, yine Tözüm'ün yönettiği 'Mum Kokulu Kadınlar' filmindeki cüretkar banyo sahneleriyle hem olay yaratmış hem de ödül kazanmıştı..

ÖDÜL BEKLİYOR

Hande Ataizi, 14 yaşındayken kuzeninin tecavüzüne uğrayan sonra da hayat kadını olan Gülizar rolüyle de ödül alacağını ve çok umutlu olduğunu söylüyor. Filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde Assos'ta başlanacak (Gecce.com) 10.09.2007

öztürk
16-09-07, 12:02
ben handenin başaracağına inanıyorum mükemmel bir oyun sergileyecek bunu biliyorum handeyi hep destekliyorum ve onu çok seviyorum bir numaralı hayranıyım ben handenin.......

Ebr0e
22-09-07, 14:05
bu filmi merakla bekliyorum
nedenmi?cunki hande ataizinin bir numarali hayraniyim
ve pelin batuyuda cok cok begenirim.
mum kokulu kadinlar filmide superdi zaten

öztürk
28-09-07, 18:36
binbir çeşit entrikanın döneceği bu dizi biraz zaman sonra geçmlerine başlayacaklar çok hayecanlıyım hande ataizinden bir entika dah heyecandan bayılacağım harika bir film harika fevkulade mükemmel hande inşallah birde dizi çevirir böyle entirkalı...

bende çok merak ediyorum harika bir film olacağı belli handeyi çok seviyorum ve ondan bir entika daha duyunca çok sevindim hande hayranı....

çok harika olacak bu film bir ilki canlandıracak çünkü handenin eseri mükemmel kadın ....

mum kokulu kadınlar filmi gibi olacağına eminin masum kadınlardan mükemmel olacak mükemmel harika heyecandan uyuyamıyorum her gece hayalını kuruyorum acıba nasıl acıba nasıl diye ama daha 6 ay var...

erten07
02-10-07, 13:31
11 yıl önce 11 yıl sonra Hande Ataizi

Hande Ataizi, 'Mum Kokulu Kadınlar' filmindeki rolüyle Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu seçilmişti.

Yönetmen İrfan Tözüm, Hande Ataizi'nin çıkış filmi diyebileceğimiz 'Mum Kokulu Kadınlar'dan 11 yıl sonra yine Ataizi'nin yer alacağı bir kadın filmiyle 'Masum Kadınlar'la setlere dönüyor. Hande Ataizi'ne Pelin Batu'nun eşlik edeceği filmin çekimlerine ekim sonunda başlanacak. Çekimleri İstanbul ve Assos'ta yapılacak filmin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce 7 Mart 2008'de gösterime girmesi planlanıyor.
'Masum Kadınlar'ın baş kahramanı Gülizar ve onun gibi diğer kadınlar, film boyunca bir zamanlar evcilik oyunlarında inanarak yaşadıkları masumiyetlerini arıyor. 14 yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar'ın, 10 yıl sonra hapisten çıkışıyla başlıyor hikâye. Gülizar'ı cezaevi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur. Şimdi nerede olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan'ı bulmak ve onunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, kardeşini bulamaz. Çaldığı her kapıda, karşılaştığı erkeklerin doyurulamaz kadın arzusu, onu hayat kadınlığına kadar sürükler. Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya âşık olur...
Oscar Wilde'ın 'İyiliği ve masumiyeti en kirli yanımızdan öğreniriz' sözünü hatırlatıyor İrfan Tözüm ve şöyle devam ediyor: "Elbette mutlak iyilerle mutlak kötüler de yoktur yaşamda. 'Masum Kadınlar', bir taraftan erkek egemen toplumumuzda kadınların masum olduğunu, diğer yandan kadınların erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını anlatıyor. Son zamanlarda, çocuk yaşta kız çocuklarına yönelik cinsel istismar haberlerinin yer almadığı bir günlük gazete okumak neredeyse imkânsız hale geldi. Ve tecavüze uğradığı halde 'aile namusunu temizlemek' adı altında ölüme mahkûm edilen kızların haberleri birbiriyle yarışıyor. 'Masum Kadınlar' projesi, bir yanıyla her gün yaşanan ve artık nerdeyse kanıksanma noktasına gelen ilkel ve kirli erkeklik duygularına ayna tutuyor ve izleyiciyi kendisiyle yüzleşmeye çağırıyor."
1984 yılında 'Birkaç Güzel Gün'le sinemaya başlayan 'Rumuz Goncagül', 'Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri', 'Kız Kulesi Âşıkları', 'Fazilet' gibi ses getiren kadın filmlerine imza atan İrfan Tözüm, başroldeki Yasemin Alkaya ve Hande Ataizi'ne pek çok ödül kazandıran 1996 yapımı 'Mum Kokulu Kadınlar'dan bu yana film çekmiyordu. (Kültür Sanat)

öztürk
05-10-07, 19:14
evet bu filmle yer yerinden oynayacak süper bir film bir ilk efsane bir eser olacak hande ödül alacak inşallah...

öztürk
06-10-07, 15:55
bu filmin çekimlerine bu ayın içinde başlayacaklar ve 7 martta vizyona geçecek çok heycanlıyım inşallah süper olur handenin ödül alacağına inanıyorum...

öztürk
06-10-07, 16:16
Masum Kadınlar

On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar, hapiste geçirdiği on yılın ardından yeni bir hayat kurmak istemektedir. Şimdi nerde olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan'ı bulmak ve O'nunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, kardeşini bulamaz. Çaldığı her kapıda, karşılaştığı erkeklerin doyurulamaz kadın arzusu, O'nu hayat kadınlığına kadar sürükler.

Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur. Ne var ki, hayatın gerçekliği genç bir kızın masum düşlerinin kolayca gerçekleşmesine izin vermez.

öztürk
08-10-07, 19:29
Ensest Kurbanı Olacak!
Hande Ataizi Yeni Filminde 14 Yaşında Dayısının Oğlunun Tecavüzüne Uğrayan Gülizar'ı Oynayacak
HANDE ATAİZİ YENİ FİLMİNDE 14 YAŞINDA DAYISININ OĞLUNUN TECAVÜZÜNE UĞRAYAN GÜLİZAR'I OYNAYACAK

Yönetmen İrfan Tözüm, Hande Ataizi'nin çıkış filmi 'Mum Kokulu Kadınlar'dan 11 yıl sonra yine Ataizi'nin yer alacağı bir kadın filmiyle, 'Masum Kadınlar'la setlere dönüyor. Hande Ataizi'ne Pelin Batu'nun eşlik edeceği filmin çekimlerine ekim sonunda başlanacak.

Çekimleri İstanbul ve Assos'ta yapılacak filmin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce 7 Mart 2008'de gösterime girmesi planlanıyor.

Ataizi filmde bir ensest kurbanını canlandıracak. 14 yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar'ın(Hande Ataizi), 10 yıl sonra hapisten çıkışıyla başlıyor hikâye. Gülizar'ı cezaevi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur.

'Mum Kokulu Kadınlar' filmiyle uzun bir süre adından söz ettiren Hande'nin bu filmle de yine hayli ses getireceği düşünülüyor. (Gecce.com) 07.10.2007

öztürk
10-10-07, 17:35
Aykırı Rollerin Kadını
Hande Ataizi Mum Kokulu Kadınlar Filminden Sonra Yine Aykırı Bir Filmde Kamera Karşısına Geçecek

HANDE ATAİZİ MUM KOKULU KADINLAR FİLMİNDEN SONRA YİNE AYKIRI BİR FİLMDE KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Yönetmen İrfan Tözüm, 'Mum Kokulu Kadınlar'dan 11 yıl sonra yine Hande Ataizi'nin yer alacağı bir kadın filmiyle, 'Masum Kadınlar'la setlere dönüyor. Hande Ataizi'ne Pelin Batu'nun eşlik edeceği filmin çekimlerine ekim sonunda başlanacak.

Aile içi ilişki kurbanı

Hande Ataizi filmde, 14 yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve kuzenini öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren ve 10 yıl hapis yatmak zorunda kalan kadersiz Gülizar'ı canlandırıyor. (Gecce.com) 09.10.2007

öztürk
10-10-07, 17:39
evet arkadaşlar hande ataizi ve pelin batunun çavireceği masum kadınlar filmi çekimleine iki hafta sonra başlanıyor çok mutluyum ve de heyecanlıyım inşallah en kısa sürede hande çok süper bir porfermans sergiler ve yine ödül alır.....

öztürk
11-10-07, 16:05
Yönetmen İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra ''Masum Kadınlar'' filmiyle sinemaya dönüyor.

''Rumuz Goncagül'', ''Cazibe Hanım'ın Gündüz Düşleri'' ve ''Mum Kokulu Kadınlar'' gibi unutulmaz kadın filmlerinin yönetmeni İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra ''Masum Kadınlar'' filmiyle sinemaya dönüyor.

Cem Davran, Hande Ataizi ve Pelin Batu'nun başrollerini paylaşacağı filmin çekimlerine Ekim ayının son haftasında başlanacak. Çekimlerinin İstanbul ve Assos'ta yapılması planlanan film, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce, 7 Mart 2008'de vizyona girecek. Filmin konusu özetle şöyle:

''Hikaye, 14 yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar'ın hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor. Gülizar'ı cezaevi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur. Nerede olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan'ı bulmak ve onunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, hayat kadınlığına kadar sürüklenir. Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur. O, Gülizar'a gerçek bir aşkla yaşayacağı, tertemiz bir yaşam vaat etmektedir. Ne var ki, hayatın gerçekliği genç bir kızın masum düşlerinin kolayca gerçekleşmesine izin vermez.''

''Masum Kadınlar'' projesi, bir taraftan erkek egemen toplumda kadınların masum olduğunu vurgularken, diğer yandan kadınların, erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını ortaya koymayı hedefliyor.

çok sevindim hande ve cem beraber oynayacaklar demek ki harika bir haber bu demek yine beraber olacaklar süper bu süper.....

öztürk
11-10-07, 17:35
hande ataizinin ve cem davranın çevirdiği proğramlar ve dizifilmler
1. Ruhsar
2. Kahpe Bizans
3. İki Kere Kiki
4. Bunu Yayında Söyle
5. Masum Kadınlar
Süper....

altı ayın gelmesini nasıl bekleyeceğim bilmiyorum okadar çok heyecanlıyım ki duvarıma 7 mart 2008 yazdım çok seviyorum handeyi çok....

1 ay kadar sonra artık handeden yep yeni resimler gelecek masum kadınlardan çok süper ya bu çok süper az kaldı sonra bir kaç ay daha masum kadınlar gelecek.....

çok trajik entrikalı duygusal ve acı dolu bir öykü bu

öztürk
11-10-07, 18:18
'Masum Kadınlar' çekiliyor!
İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra ''Masum Kadınlar'' filmiyle sinemaya dönüyor.

''Rumuz Goncagül'', ''Cazibe Hanım'ın Gündüz Düşleri'' ve ''Mum Kokulu Kadınlar'' gibi unutulmaz kadın filmlerinin yönetmeni İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra ''Masum Kadınlar'' filmiyle sinemaya dönüyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cem Davran, Hande Ataizi ve Pelin Batu'nun başrollerini paylaşacağı filmin çekimlerine Ekim ayının son haftasında başlanacak.

Çekimlerinin İstanbul ve Assos'ta yapılması planlanan film, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce, 7 Mart 2008'de vizyona girecek.

Filmin konusu özetle şöyle:
''Hikaye, 14 dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar'ın hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor. Gülizar'ı cezaevi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur. Nerede olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan'ı bulmak ve onunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, hayat kadınlığına kadar sürüklenir.

Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur. O, Gülizar'a gerçek bir aşkla yaşayacağı, tertemiz bir yaşam vaat etmektedir. Ne var ki, hayatın gerçekliği genç bir kızın masum düşlerinin kolayca gerçekleşmesine izin vermez.''

''Masum Kadınlar'' projesi, bir taraftan erkek egemen toplumda kadınların masum olduğunu vurgularken, diğer yandan kadınların, erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını ortaya koymayı hedefliyor.

öztürk
15-10-07, 19:02
gelsin artık masum kadınlar gelsin çok merak ediyorum ve handeyi çok özledim ah ah nerde masum kadınlar ah çok heyecanlıyım cem davran ve hande oynayacak bu çok süper bir haber....

öztürk
15-10-07, 19:38
İRFAN TÖZÜM 11 YIL SONRA KAMERA ARKASINDA!..
Unutulmaz kadın filmlerinin yönetmeni İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra "Masum Kadınlar" filmiyle sinemaya dönüyor. 14 Eylül 2007 Cuma 00:08İSTANBUL - Sibel Kurtoğlu - "Rumuz Goncagül", "Cazibe Hanım'ın Gündüz Düşleri" ve "Mum Kokulu Kadınlar" gibi unutulmaz kadın filmlerinin yönetmeni İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra "Masum Kadınlar" filmiyle sinemaya dönüyor.
Cem Davran, Hande Ataizi ve Pelin Batu'nun başrollerini paylaşacağı filmin çekimlerine Ekim ayının son haftasında başlanacak.
Çekimlerinin İstanbul ve Assos'ta yapılması planlanan film, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce, 7 Mart 2008'de vizyona girecek.
"Masum Kadınlar" projesi, bir taraftan erkek egemen toplumda kadınların masum olduğunu vurgularken, diğer yandan kadınların, erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını ortaya koymayı hedefliyor.

öztürk
15-10-07, 19:41
BU DEFA MASUM KADINI OYNUYOR
Hande Ataizi, kendisine şöhreti getiren yönetmen İrfan Tözüm’le 11 yıl aradan sonra yeniden kamera karşısına geçiyor.08 Eylül 2007 Cumartesi 10:221996’da “Mum Kokulu Kadınlar” filmindeki cüretkar banyo sahnesi ile adını duyuran ve Altın Portakal Ödülü alan Hande Ataizi, kendisine şöhreti getiren yönetmen İrfan Tözüm’le 11 yıl aradan sonra yeniden kamera karşısına geçiyor. Ataizi’nin Pelin Batu ile başrolünü paylaşacağı “Masum Kadınlar” adlı filmde, tecavüzcüsünü öldürmek isterken yanlışlıkla dayısını öldürüp cezaevine giren genç bir kadının özgür kaldıktan sonra yaşadıkları konu ediliyor.

öztürk
15-10-07, 19:51
çok harika bir film olacağı belli çok süper olacak ben buna eminim cem davran ve hande ataizi çok süper oynuyorlar çok sevindim haberi duyunca sabırsızlıkla bekliyorum....

koobee24
16-10-07, 14:04
mum kokulu kadınlar'ı ve cazibe hanım'ın gündüz .. gibi filmleri izlemiştim yine sanatsal anlaşılması zor bir film olma ihtimali var ama oynayan kişiler de artık popüler isimler gişelik bir filmd e olabilir belki.hande mum kokulu kadınlardaki performansına yakın bir şey çıkarırsa ben izlerim herhalde :img-wink:ya da şöyle diyeyim bir çok erkek izler.:img-wink::img-wink:

öztürk
27-10-07, 15:23
süper bir film olacağı kesin çok merak ediyorum bu filmi hemde çok... vede kesin hande ödül alacak buna eminim....

denizimsi
02-11-07, 19:12
İrfan Tözüm çok iyi bir yönetmen.Yeniden setlere dönmesine sevindim:) Filim yönetmeni İrfan Tözüm'se film süper demektir ;)

öztürk
08-12-07, 18:49
İŞTE MASUM KADINLAR
http://www.muhtesemfilm.com/resimler/290/664/masum_kadinlar.jpg

http://yeniozgurpolitika.org/pictures/haberler/masumkadin1.jpg

öztürk
08-12-07, 18:59
Masum Kadinlar Filmi 3 Ay Sonra Başliyor Gerçekten çok Heyecanliyim Hande Ataizinin Böyle Entrikalar Içinde Görmek Süper Olacek Gerçekten Süper Bir Oyuncu O Süper....

öztürk
30-12-07, 11:31
Yönetmen: İrfan Tözüm
Tür: Dram, Erotik, Korku
Yapım Yılı: 2008
Ülke: Türkiye

Oyuncular
Hande Ataizi Gülizar
Pelin Batu
Cem Davran Yiğit

Yapım Muhteşem Film

saygin01
30-12-07, 11:34
afişler için teşekkürler öztürk hepsi süper bu sfişlerden anlıyorum ki bu film bir ilk olacak süper ya süper bayıldım ya harika çok merak ediyorum bu masum kadınları...

ay evet ya bu film çok süper olacak ya harika çok heyecanlıyım handeyi çok merak ediyorum acıba nasıl olacak hande inşallah eli silah tutar ya handeye ben bu tür rolleri çok yakıştırıyorum...

öztürk
30-12-07, 11:45
ay evet ya bu film çok süper olacak ya harika çok heyecanlıyım handeyi çok merak ediyorum acıba nasıl olacak hande inşallah eli silah tutar ya handeye ben bu tür rolleri çok yakıştırıyorum...

evet saygıncım bende sana katılıyorum bende handeyi bu tür rollerde beğeniyorum inşallah herşeyi başarır ve altın portakalı alır ki handeyede yakışır yani...

öztürk
30-12-07, 11:50
Masum Kadınlar

İrfan Tözüm, “Masum Kadınlar” filmiyle 11 yıl aradan sonra yönetmen olarak setlere geri dönüyor.

Kadın filmlerinin unutulmaz yönetmeni olan İrfan Tözüm, “Mum Kokulu Kadınlar” filminden sonra yine bir kadın filmiyle izleyicisiyle buluşuyor.

“İYİLİĞİ VE MASUMİYETİ EN KİRLİ YANIMIZDAN ÖĞRENİRİZ...”

Masumiyet bir defa kirlendi mi, bir daha pembe gözlüklerle bakamıyor insan hayata. Hikayemizin baş kahramanı Gülizar ve O’nun gibi hikayenin aslında birer baş kahramanı olan diğer kadınlar da, öykümüz boyunca, bir zamanlar evcilik oyunlarında inanarak yaşadıkları masumiyetlerini arıyor...

Kadınla erkek arasındaki gizli savaşın, aşkla temize çekildiği ilişkilerde bile, çoğu zaman kadın, kendini bir yerlerinden yaralanmış hissediyor. Siz bir de bedenine zorla el konulan küçücük kız çocuklarının ruhlarını kaplayan yaraları düşünün. İşte Masum Kadınlar, böyle bir yaranın kanamaya başladığı trajik olayla başlıyor ve yıllar geçtikçe Gülizar’ın ruhunda açılan yaranın, üzerini kaplayan kalın kabuğun altında, nasıl da içten içe kanamaya devam ettiğini anlatıyor...

On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar’ın, hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor hikayemiz. Gülizar’ı ceza evi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur. Şimdi nerde olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan’ı bulmak ve O’nunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, kardeşini bulamaz. Çaldığı her kapıda, karşılaştığı erkeklerin doyurulamaz kadın arzusu, O’nu hayat kadınlığına kadar sürükler...

Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur. Yiğit, O’nun bildiği erkeklerden değildir. O, Gülizar’a gerçek bir aşkla yaşayacağı, tertemiz bir yaşam vaad etmektedir. Ne var ki, hayatın gerçekliği genç bir kızın masum düşlerinin kolayca gerçekleşmesine izin vermez.

Erkek egemen dünyada "Masum Kadınlar"

“İyiliği ve masumiyeti en kirli yanımızdan öğreniriz” diyor Oscar Wilde. Evet, çoğu zaman iyilikle kötülük, masumiyetle gaddarlık koyun koyunadır hayatın içinde. Ve yine çoğu zaman, hangisinin hangisi olduğunu ayırt edemeyiz. Elbette mutlak iyilerle mutlak kötüler de yoktur yaşamda. Bu nedenle “Masum Kadınlar” projesi, bir taraftan erkek egemen toplumumuzda kadınların masum olduğunu anlatırken, diğer yandan kadınların erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını anlatmaktadır...

Son zamanlarda, çocuk yaşta kız çocuklarına yönelik cinsel istismar haberlerinin yer almadığı bir günlük gazete okumak neredeyse imkansız hale geldi. Tecavüze uğrayan kız çocuğu haberleriyle, tecavüze uğradığı halde “aile namusunu temizlemek” adı altında ölüme mahkum edilen kızların haberleri birbiriyle yarışıyor. İlk bakışta ilkel çağların korku hikayelerinden fırlamış dehşet öyküleri gibi kulağa inanılmaz gelen olaylar, fotoğraflar ve televizyon görüntüleriyle tüm gerçekliğiyle günümüz “modern” insanının yüzüne çarpıyor. Aslında yüzümüze çarpılan, içimizde gizlice yaşayan ilkel yanımız, bir başka deyişle kirli yanlarımızdan başka bir şey değil...

Zamanın toplumsal aynasında gördüğümüz tiksinti verici bu resim, bizden başkasına ait değil. Henüz zaman varken, aynadaki gerçekliğimizden kaçmadan, yaşama ve kadınlara aşkı ve sevgiyi ve tabi ki adaleti armağan edebilmenin yollarını bulmak zorundayız...

“Masum Kadınlar” projesi, bir yanıyla her gün yaşanan ve artık nerdeyse kanıksanma noktasına gelen ilkel ve kirli erkeklik duygularına ayna tutuyor ve izleyiciyi kendisiyle yüzleşmeye çağırıyor. Ardından, sevgi ve fedakarlığın nasıl da erdemli insan duyguları olduğunun altını çizerek, iyilikle çizilmiş bir yolda masumiyetin imkansız olmadığını göstermeye çalışıyor...

Evet, iyiliği ve masumiyeti görmek için önce kirli duygularımızla yüzleşmemiz gerekiyor. Bir sinemacı olarak, filmi izleyecek insanlar üzerinde hikayemin ve anlatım şeklimin bu iki duygu arasında git geller yaratmasını amaçlamaktayım. Bu nedenle, kadın masumiyetini hikayemin merkezine, erkek cinsiyetinin doyurulamayan cinsel arzularını ise bu merkeze yönelen yan öykülere yerleştirdim... Kısaca Masum Kadınlar’da; Erkekleri doğuran anadır. Erkeklerde kadınlar kadar masum’mudur!

öztürk
30-12-07, 11:52
hande ataizi masum kadınlar filminden bir resim
http://www.sacitaslan.com/hbveri/0710/3908/1.jpg

yavaş yavaş film gelişiyor çok güzel ve entrikalı resimler görüyotum ve daha neler neler göreceğiz harika hepsi harika gelse artık şu martta görsek 2 ay falan kaldı of of çok heyecanlı bir dizi entrikalarla örülü bir dizi...

‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle uzun bir süre adından söz ettiren Hande’nin bu filmle de yine yani masum kadınlarda hayli ses getireceği düşünülüyor.

handeci
18-01-08, 21:23
bu filmi merakla bekliyoruz.

hande ataizi zaten en beğendiğim sinema sanatçısı.

irfan tözüm çok iyi seçimler yapmış.
hande ataizi ailesi olarak aylardır bu filmi konuşuyoruz forumda.
iki ay var daha :.(

öztürk
23-01-08, 15:41
Masum Kadınlar Filminden 3 İmza İsteyenler Kullanabilirler....
http://img80.imageshack.us/img80/123/masumkadinlarzv7.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/3994/masumkadinlar1sj0.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/1223/masumkadinlar2vb7.jpg

öztürk
23-01-08, 15:45
Hayatımda göreceğim en süper ve etkileyici bir film daha süper ve olağanüsütü bol entirkalı dram dolu ve gerilim çok heyecaanlı merak içindeyim çok seviyorum handeyi süper rol yapıyor cemd avranla baştan beraberler en iyisi ve pelin batu ile çok yakıştılar filmin başlamasuna 1.5 ay falan kaldı çok süper olacağı kesin...

öztürk
23-01-08, 15:51
bu film insanlar için geliyor kadınlar erkekler için geliyorum süper bir film gerçekten ilk başında bir tecavuz sahnesi varmış sonra ise 10 sene hapis ve ondan sonra başlıyor entrikalar ve hikaye hande ataizi gülizari oynayacak hangi kapıyı çalsa karşısında erkeklerinin kadın arzusu hande hayat kadınlıgına kadar gidiyor gerçekten olağanüstü bir film olacağı belli çok etkileyici bir konusu var handeye çok yakışıyor böyle entrikalı roller süper oynuyor hande ve handeden bir altın portakal bekleniyor...

öztürk
23-01-08, 16:07
benden bir imza daha
http://img251.imageshack.us/img251/6018/entrikalsj7.jpg

handeci
26-01-08, 16:37
bu film çok iyiy olacak.eminim.hande yine oyunculuğunu konuşturucak belli ki.irfan tözüm ün kötü bir film çekeceğini zannetmem.7 martta sinemalara koşucaz.hande nin ödül almasını bekliyoruz hande ataizi ailesi olarak bu forumdaki.hande nin filmdeki adı gülizar.hande eminim ki bu filmle çok ödül alıcak.

handeci
26-01-08, 16:39
bu film insanlar için geliyor kadınlar erkekler için geliyorum süper bir film gerçekten ilk başında bir tecavuz sahnesi varmış sonra ise 10 sene hapis ve ondan sonra başlıyor entrikalar ve hikaye hande ataizi gülizari oynayacak hangi kapıyı çalsa karşısında erkeklerinin kadın arzusu hande hayat kadınlıgına kadar gidiyor gerçekten olağanüstü bir film olacağı belli çok etkileyici bir konusu var handeye çok yakışıyor böyle entrikalı roller süper oynuyor hande ve handeden bir altın portakal bekleniyor...

EVET BİZ DE ÖDÜL BEKLİYORUZ.hatta ödüller bekliyoruz :happy0064:good:bye:img-yes::img-wink:

handeci
26-01-08, 16:40
Hayatımda göreceğim en süper ve etkileyici bir film daha süper ve olağanüsütü bol entirkalı dram dolu ve gerilim çok heyecaanlı merak içindeyim çok seviyorum handeyi süper rol yapıyor cemd avranla baştan beraberler en iyisi ve pelin batu ile çok yakıştılar filmin başlamasuna 1.5 ay falan kaldı çok süper olacağı kesin...

evet ya çok az kaldı.artık şubata giriyoruz.son bir ay nasıl geçicek :) hande yi çok merak ediyorum.filmin konusu güzel bence.eminim yönetmen irfan tözüm yine harika bir film yaptı.

handeci
26-01-08, 16:42
mum kokulu kadınlar'ı ve cazibe hanım'ın gündüz .. gibi filmleri izlemiştim yine sanatsal anlaşılması zor bir film olma ihtimali var ama oynayan kişiler de artık popüler isimler gişelik bir filmd e olabilir belki.hande mum kokulu kadınlardaki performansına yakın bir şey çıkarırsa ben izlerim herhalde :img-wink:ya da şöyle diyeyim bir çok erkek izler.:img-wink::img-wink:

dediklerin doğru.ama konusu nedeniyle bence ger yaştan ve her cinsten insanı sinemalara çekicek bu film.hande de inşallah altın portakal ve daha birçok ödül alıcak bu filmle.bye

handeci
26-01-08, 16:44
İrfan Tözüm çok iyi bir yönetmen.Yeniden setlere dönmesine sevindim:) Filim yönetmeni İrfan Tözüm'se film süper demektir ;)

evet denizimsi.filmin yönetmeni irfan tözüm.11 yıl sonra setlere döndü ve çok iyi olucağına inandığımız bu filmi çekti.:good: irfan tözüm başarısını mum kokulu kadınlar filmiyle kanıtlamıştır en iyi yönetmenlerden biridir .

handeci
26-01-08, 16:47

evet ya bu filmi merakla bekliyoruz.7 martta sinemalarda.biz hande ataizi ailesi olarak bu filmin daha en başından beri arkasında olduk.tanıtımı,konusu,afişleri derken hepsini bu sitede bu forumlarda paylaştık.bu siteye iyi ki varsın deyip teşekkür etmemiz lazım...THANK YOU :happy0064

öztürk
31-01-08, 20:50
hande ataizi cem davran pelin batu masum kadınlara hazırlanıyorlar

7 mart 2008 de vizyona girecek olan masum kadınlar filmi çok entirkalı ve çok heyecanlı mükemmel ve olağnüstü bir film inanılmaz olayların yaratılacağı bir film unutulmaz bir eser olacak vede bir efsane insanları en derinden etkileyecek bir nefes kesen tutku kadınlar ile erkeklerin yaşam hikayesi
yönetmen ırfan tözüm ve muhteşem film sunar mükemmel ve harika bir film olağanüstü...

öztürk01
04-02-08, 10:48
Masum Kadınlardan 3 İmza
http://img142.imageshack.us/img142/5885/kjfkemb7.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/7840/entrikayjytrz9.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/3436/handeua8.jpg

handeci
08-02-08, 14:28
imzalar çok güzel olmuş.
bu film hande ataizi nin işine ara vermeden önceki son işi.artık sahada yokum demiş.üzüldük ama bu filmden sonra da yine çok iyi işler yapıcağını biliyoruz.çünkü o bir entrikalar kraliçesi.o bir entrika elçisi.onu seviyoruz.pelin batu ve cem davran ın daha önceki işlerindeki süper performanslarını göstereceğinden eminim.irfan tözüm ün 11 yıl sonra yaptığı bu filmi merakla bekliyorum.

öztürk01
09-02-08, 14:32
imzalar çok güzel olmuş.
bu film hande ataizi nin işine ara vermeden önceki son işi.artık sahada yokum demiş.üzüldük ama bu filmden sonra da yine çok iyi işler yapıcağını biliyoruz.çünkü o bir entrikalar kraliçesi.o bir entrika elçisi.onu seviyoruz.pelin batu ve cem davran ın daha önceki işlerindeki süper performanslarını göstereceğinden eminim.irfan tözüm ün 11 yıl sonra yaptığı bu filmi merakla bekliyorum.

evet handeci haklısın hande çok başarılı bir oyuncu bu film bir ilk olacak zaten hande ataizi süper bir oyuncu harika oynayacak mükemmel olacak vede altın portokalı kapacak süper oyuncu hande mükemmel kadın hande seni seviyoruz hande gerçekten hande ataizi entrikaların kadını o tam bir entrika elçisi .....:happy0064:img-yes:

öztürk01
09-02-08, 14:40
masum kadınlar filmine çok az kaldı hemde çok az o kadar az kaldı ki anlatamam süper bir film olacak bu filmden herkes bir çok ödül bekliyor çok süper bir film konusu zaten başta çok etkiliyici vede süper bir aydan az vakit kaldı arkadaşlar bu çok süper bir haber çok süper bir haber mükemmel 7 mart 2008 de vizyonda üç buçuk hafta falan kaldı bence çok merakla vede heyecanla bekliyorum bu muhteşem filmi...

öztürk01
10-02-08, 09:23
Mausm Kadinlar Yaklaşti

Gala Gecesi Geliyorur

Masum Kadinlar Entrika Elçilerinin Filmi

Masum Kadinlar Muhteşem Bir Film

Irfan Tözüm Unutulmaz Bir Yönetmen

Hande Ataizi Unutulmaz Bir Oyuncu

Masum Kadinlar 7 Martta Sinemalarda....

öztürk01
11-02-08, 19:52
Bu Film Asla Kaçmaz Benden Bir İmza
http://img231.imageshack.us/img231/7070/8788yh3.jpg

öztürk01
11-02-08, 20:07
masum kadınlar

hande ataizi mum kokulu kadınlarda irfan tözüm ile çalıştı yönetmen irfan tözümdü ve de o film 13 tane ödül aldı sonra ise 11 yıl aradan sonra şimdi yine hande ataizi ile irfan tözüm masum kadınlarda süper bir film olacak bu masum kadınlar son 1 ay kaldı bir ay sonra bombalar patlayacak süper bir film olacak süper hande ataizi, pelin batu ve cem davran ile muhteşem bir kadro 7 martta sinemalarda kaçırmayın...

öztürk01
12-02-08, 10:35
masum kadınlardan bir imza vede avatar yaptım inşallah beğenirsiniz isteyenler kullanabilirler...

http://img252.imageshack.us/img252/7652/855mr7.jpg
imza
http://img511.imageshack.us/img511/9079/667lg1.jpg

öztürk01
12-02-08, 13:56
masum kadınlar yaklaşıyor

çok süper bir film

tüm imzaları ve avatarları ben ekledim

inşallah beğenirsinzi hepsi harika vede olağanüstü

mükemmel hande ataizi zaten süper bir kadın

masum kadınlardan ödül bekleniyor

pelin batu ve cem davran ile çok mütiş bir üçlü olacaklar

çok heyecanlı bir film bu film

3 hafta kaldı süper ya süper

hande ataizi ve masum kaıdnlar hayranı...

handeci
14-02-08, 14:20

çok süper bir film

3 hafta kaldı.eklediğin imzalar ve resimler hepsi süper.bence hande de pelin de cem de çok iyi çıkmıştır filmde.ama filmin konusu biraz hüzünlü.irfan tözüm çok iyi bir yönetmen.eminim yine hande de hepsi de ödüller alıcak.ifran tözüm bu filmle yerli yabancı birçok ödül alabilir.eklenen bilgiler haberler föotoğraflar çok güzel.

öztürk01
14-02-08, 14:48
3 hafta kaldı.eklediğin imzalar ve resimler hepsi süper.bence hande de pelin de cem de çok iyi çıkmıştır filmde.ama filmin konusu biraz hüzünlü.irfan tözüm çok iyi bir yönetmen.eminim yine hande de hepsi de ödüller alıcak.ifran tözüm bu filmle yerli yabancı birçok ödül alabilir.eklenen bilgiler haberler föotoğraflar çok güzel.

beğendiğine sevindim arkadaşım

bencede çok süper bir film olacak evet 3 hafta kaldı

süper süper ve bir muhteşem film daha geliyor

olağanüstü bir film olacak

bencede hande ataizi ve pelin batu çok yakışacaklar

tabi cam davranı da unutmayınız o da süper bir oyuncu o da çok süper

mutheşem üçlü olacaklar

irfan tözüm evet çok başarılı

bence bu filmden 13 tane ödül gelir

çünkü mum kokulu kadınlar filmi 13 tane ödül aldı

bu filmden şahsen oyuncular adına çok ödül bekliyorum

hepsinin başarılarını dilerim

hande ataizi ve masum kadınlar hayranı....:happy0064:happy0064

öztürk01
14-02-08, 20:16
benden inanılmaz süper bir imza harika ve entrika bir imza

http://img152.imageshack.us/img152/3305/00yu7.jpg

öztürk01
14-02-08, 20:25
masum kadınlar filmi bir efsane olacak bir ilk olacak çok heyecalı ve de entirkalı bir film olacak çok süper hande ataizi pelin batu cem davran süper olacak valla süper çok sevecem bence bu film bol bol ödül alacak bence hande ataizi ödül almalı bence hande ödülller almalı ve daha bir çok kişide tabiki çok süper bir film olacak kesin cinayetler entirkalar trajediler acılar gözlaşları gerilimler trajik olaylar kirli savaşma karanlık kovalama mükemmel bir film olacak mükemmel muhteşem bence hande bu filmden sonra epeyi bir zaman hep konuşulacak hande gülizar rolu ile oynuyor hande ataizi ve masum kadınlar hayranı...

saygin08
19-02-08, 20:10
imzalar için çok teşekkürerl öztürk hepsine bayıldım

resimler imzalar hepsi harika mükemmel olmuş inanamadım bende bu filmi çok merak ediyorumm

18 gün kaldı sinamalara girmesi için çok süper ve heyecanlı bir film olacak

entrikalarla örülü bir film hasta olacağız hasta baştada handeye handeye süper handeye

saygin08
19-02-08, 20:16

bencede çok süper bir film olacak evet 3 hafta kaldı

süper süper ve bir muhteşem film daha geliyor

olağanüstü bir film olacak

bencede hande ataizi ve pelin batu çok yakışacaklar

tabi cam davranı da unutmayınız o da süper bir oyuncu o da çok süper

mutheşem üçlü olacaklar

irfan tözüm evet çok başarılı

bence bu filmden 13 tane ödül gelir

çünkü mum kokulu kadınlar filmi 13 tane ödül aldı

bu filmden şahsen oyuncular adına çok ödül bekliyorum

hepsinin başarılarını dilerim

hande ataizi ve masum kadınlar hayranı....:happy0064:happy0064

valla haklısın süper bir olacak süper

bende ödül bekliyorum öztürk ama 13 değil 23 o kadar süper olacak yani bu film demek süper hande süper baştada handemizden ödül bekliyorum hande süper bir oyuncu bu filmden gerçektne ödül almalı süper hemde ödüller almalı handeye ait bir film çevriliyor handede oynuyor süper oynuyor ödüller gelmeli ödüller:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

saygin08
19-02-08, 20:22
Mausm Kadinlar Yaklaşti

Gala Gecesi Geliyorur

Masum Kadinlar Entrika Elçilerinin Filmi

Masum Kadinlar Muhteşem Bir Film

Irfan Tözüm Unutulmaz Bir Yönetmen

Hande Ataizi Unutulmaz Bir Oyuncu

Masum Kadinlar 7 Martta Sinemalarda....

aynen katılıyorum öztürkcüm sana aynen bu film kaçmaz kaçmaz süper valla süper entrikamı entrika trajedimi trajedi süpermi süper efsane mi efsane bir ödüller eksik onada az kaldı ödüllerde gelmedi ödüller baştada hande ataizi ödül almalı hande ataizi ödüller almalı ödüller ...:happy0064

saygin08
19-02-08, 20:30
masum kadınlara 18 gün kaldı heyecanlar geliyor

entrikalar acılar gözyaşları dramlar gerilimler trajediler geliyor

daha doğrusu hande geliyor hande hande geliyor

beklenen an geldiğinde çok heyecanlı olacağım ki zaten şimdi de heyecanlıyım da

hande ataizi mükemmel oynayacak bundan emini reytinkleri kıracak

ki zaten duydunuz mu öztürk söyledi

filmi ortokalma puanı 7.26 bende gördüm daha film başlamadan bu puan

başlayınca neler olur neler gişe patlar valla patlar

vede ödüller gelir bizler hep handemizden ödül bekliyoruz ödüller bekliyoruz...

entrikacı
20-02-08, 19:47
ben bu film hakkında sadece süper bir film desem olurmu çünkü hayatımda bu kadar gerçekti ve masumiyetçi bir film görmedim duymadı gerçekten harika vede inanılmaz süper tek kelime ile bir ilk geliyor bir efsane bu filmden hande ataizi ödül almalı ödül bence gördüm bu filmin ortalama derecesi 7.26 evet süper valla süper şimdeden böyleyse film başlayınca nasıl olacak anlamadım o kadar süperki konusu beni çok etkiledi ki zaten handenin oynadı her dizifilm beni çok etkiler süper valla süper hande bu filmden ödüller almalı ödüller hastanım hande hastan

öztürk01
20-02-08, 19:50
imzalar için çok teşekkürerl öztürk hepsine bayıldım

resimler imzalar hepsi harika mükemmel olmuş inanamadım bende bu filmi çok merak ediyorumm

18 gün kaldı sinamalara girmesi için çok süper ve heyecanlı bir film olacak

entrikalarla örülü bir film hasta olacağız hasta baştada handeye handeye süper handeye

merhabalar beğendiğine çok sevindim gerçekten imzalrı süper

masum kadınlar başlayana kadar bir çok imza yapmak istedim resimler yok ama imzalar var onlara baka baka filmi bekleyelim dedim

beğendiğine sevindim bir şey değil arkadaşım

17 gün kaldı çok heyecanlıyım

entrikacı
20-02-08, 19:51
öztürk ne kadar imza varsa hepsini eklediğin için sana sonsuz teşekkürler hepsi harika olmuş çok bayıldım hatta birinde kullanıyorum hepsi harika çok sevindim masum kadınlara çok az kaldı ah ah geçmiyor günler geçmiyor gel artık film gel çok merak ediyoruz seni çok süper bir film olacak süper

imzalar için tekrardan çok teşekkürler süper olmuşlar ellerine sağlık...

öztürk01
20-02-08, 19:56
öztürk ne kadar imza varsa hepsini eklediğin için sana sonsuz teşekkürler hepsi harika olmuş çok bayıldım hatta birinde kullanıyorum hepsi harika çok sevindim masum kadınlara çok az kaldı ah ah geçmiyor günler geçmiyor gel artık film gel çok merak ediyoruz seni çok süper bir film olacak süper

imzalar için tekrardan çok teşekkürler süper olmuşlar ellerine sağlık...

bu anlamlı konuşmam ile beni çok duygulandırdım teşekkürler

imzan gerçekten çok yakışmış güle güle kullan

artık film başalyana kadar bunlarla idare edelim bari...:happy0064:happy0064

entrikacı
20-02-08, 19:57

çok süper bir film

evet yaklaşıyor gerçekten süper olacak süper

bencede hande ataizi cem davran ve pelin batu mühteşem üölüler olacak

hayya oldularda bu film kaçmaz

acıba galası çekildimi süper valla süper

inşallah handemiz bu filmden ödüller alıda görürüz handemizi çok seviyoruz çok

öztürk01
20-02-08, 20:02
masum kadınlara 18 gün kaldı heyecanlar geliyor

entrikalar acılar gözyaşları dramlar gerilimler trajediler geliyor

daha doğrusu hande geliyor hande hande geliyor

beklenen an geldiğinde çok heyecanlı olacağım ki zaten şimdi de heyecanlıyım da

hande ataizi mükemmel oynayacak bundan emini reytinkleri kıracak

ki zaten duydunuz mu öztürk söyledi

filmi ortokalma puanı 7.26 bende gördüm daha film başlamadan bu puan

başlayınca neler olur neler gişe patlar valla patlar

vede ödüller gelir bizler hep handemizden ödül bekliyoruz ödüller bekliyoruz...

evet saygıncım bu filmde herşey var herşey

gerçekler geliyor gerçekler mükemmel bir konu ve etkileyici bir hayat

insanları çok etkiliyor 17 gün kaldı heyecandan yerimde duramıyorum

handenin bir entrikasınıda görmek benim için bir mutluluk olacak

evet arkadaşlar ortakalama puanı 7.26 süper valla kesin

bu da demek oluyr ki handemiz kesinlikle ve kesinlikle ödül alcak bu kesin

hatta hande ödüller alacak ödüller handemiz bu ödülleri hak ediyor

hande ataizininden masum kadınlardan ödül bekleniyor...

entrikacı
20-02-08, 20:03
masum kadınlar filmi bir efsane olacak bir ilk olacak çok heyecalı ve de entirkalı bir film olacak çok süper hande ataizi pelin batu cem davran süper olacak valla süper çok sevecem bence bu film bol bol ödül alacak bence hande ataizi ödül almalı bence hande ödülller almalı ve daha bir çok kişide tabiki çok süper bir film olacak kesin cinayetler entirkalar trajediler acılar gözlaşları gerilimler trajik olaylar kirli savaşma karanlık kovalama mükemmel bir film olacak mükemmel muhteşem bence hande bu filmden sonra epeyi bir zaman hep konuşulacak hande gülizar rolu ile oynuyor hande ataizi ve masum kadınlar hayranı...

evet arkadaşlar bu film bir efsane olacak efsane bir ilk olacak bir unutulmaz eser olacak süper olacak süper başta handeden olmak üzere ödüller gelecek bence handemiz ödülleri hak ediyor hande ödül almak zorunda mum kokulu kadınlarda aldığı gibi şimdi ise ödüller almalı ödüller

öztürk01
20-02-08, 20:07
evet masum kadınlar geliyor çok az kaldı hemde çok az

handemizin entrikaları başlıyorda başlıyor süper valla süper

masum kadınlar 17 gün sonra yani 7 martta vizyonda sinemelarda

sonra ise handemize bol bol ödüller geliyor handenin hak ettliği ödüller geliyor ödüller

hande bir numara filmleri gibi eğer hande bu filmden ödül almasa olmaz hande süper bir oyuncu

ki zaten herkes handenin ödül almasını bekliyor hande süper benim yıldızım ödüllüm hande

entrikacı
20-02-08, 20:10
evet masum kadınlar geliyor çok az kaldı hemde çok az

handemizin entrikaları başlıyorda başlıyor süper valla süper

masum kadınlar 17 gün sonra yani 7 martta vizyonda sinemelarda

sonra ise handemize bol bol ödüller geliyor handenin hak ettliği ödüller geliyor ödüller

hande bir numara filmleri gibi eğer hande bu filmden ödül almasa olmaz hande süper bir oyuncu

ki zaten herkes handenin ödül almasını bekliyor hande süper benim yıldızım ödüllüm hande

ay evet çok az kaldı hemde çok az handenin masum kadınlarına çok az kaldı toplam 17 gün vede handnein ödülleri geliyor çok heyecanlı bir film süper süper hande ataizi bir entrikacıyı canlandıracak süper oyuncu hande ataizi mükemmel kadın hande ataizi entrikacı hande ataizi masum kadınlardaki rolu gülizar bir tecavuza uğrayan masum bir kadını canlandıracak vede entrikalı hayatı bir trjik acı dolu öykü ve yaşanan sonu gelemz oyunlar hepsi masum kadınlardan bende bir heyecan bir entrika mütiş mütiş:img-yes::img-wink::happy0064:good:

öztürk01
20-02-08, 20:16
ay evet çok az kaldı hemde çok az handenin masum kadınlarına çok az kaldı toplam 17 gün vede handnein ödülleri geliyor çok heyecanlı bir film süper süper hande ataizi bir entrikacıyı canlandıracak süper oyuncu hande ataizi mükemmel kadın hande ataizi entrikacı hande ataizi masum kadınlardaki rolu gülizar bir tecavuza uğrayan masum bir kadını canlandıracak vede entrikalı hayatı bir trjik acı dolu öykü ve yaşanan sonu gelemz oyunlar hepsi masum kadınlardan bende bir heyecan bir entrika mütiş mütiş:img-yes::img-wink::happy0064:good:

evet entrikacı aynen öyle

bende var hem heyecan hemde entrika

merak içindeyim handeyi böule bir filmde görmek

kime niyet kime kısmet harika valla süper olacka süper

hande ataizi gülizarı canladıracak

zaten en başta konusu süper vede etkileyici mükemmel

insanı konu maffediyor bu masum kadınlar süper

hande ataizi ödül alacak ödül handenin ödül alması büyük bir başarı

hande ataizi ve masum kadınlar hayranı...:happy0064:happy0064

öztürk01
20-02-08, 20:21
çok az bir zaman sonra handen yepyeni resimler gelecek nerden gelecek masum kadınlardan gelecek mükemmel oyuncu hande ataizinden muhteşem ödüller ve resimler gelecek zaten filmin adı süper masum kadınlar açılımı ise

iyliği ve masumiyeti en kirli yanımızdan öğreniriz

hep imzalar yaptım hep çalıştım masum kadınlar için hande için inşallah handede ödüller alır çünkü handenin hakkı hande süper bir oyuncu hande harika bir kadın çoks eviyorum handeyi çok masum kadınlara hastayım hasta ...

ruhsarzinnur
21-02-08, 14:21
evet doğru.handenin yepyeni resimler gelicek masum kadınlar vizyona girince.film 7 martta.az kaldı yani.harika.filmi hemen izleyip konuşalım arkadaşlar.herkes yorumlarını yapsın.

handeyi kara duvakta olduğu yine hapiste görücez galiba filmin başında.sonra çıkıcak.kardeşini arıycak.bu arada başına kötü şeyler gelicek.çok heyecanlı olucak bu film.

öztürk01
22-02-08, 21:53
masum kadınlar filmine çok az kaldı hemde çok az çok heyecanlıyız

çok süper bri film olacağı belli hande ataizi oynayacak nede olsa

tam iki hafta kaldı tam iki hafta iki hafta sonra yepyeni resimler geliyor

vede masum kadınlar geliyor tabi hande ataizinden de ödüller geliyor

kim bilir handemiz kaç tane ödül alcak kim bilir handemiz ne kadar süper olacak

hande ataizi pelin batu ve cem davran süper olacaklar bu kesin

mühteşem üçlü olacaklar ki zaten cem davranla handenin yaptığı diger işlerden anlıyoruz

herşey süper olacak süper bende en az 13 belki 15 tane ödül alır bu dizi

nede olsa daha film başlamadan ortalama puanı 7.26larda süper desenize süper

hande ataizi ve masum kadınlar hayranı...

öztürk01
22-02-08, 21:56
evet doğru.handenin yepyeni resimler gelicek masum kadınlar vizyona girince.film 7 martta.az kaldı yani.harika.filmi hemen izleyip konuşalım arkadaşlar.herkes yorumlarını yapsın.

handeyi kara duvakta olduğu yine hapiste görücez galiba filmin başında.sonra çıkıcak.kardeşini arıycak.bu arada başına kötü şeyler gelicek.çok heyecanlı olucak bu film.

evet haklısın ruhsarzinnur çok süper olacak valla

hemde süper olacak dediğin gibi izleyip konuşalım bunu geri sayım başladı

süper valla süper konusu zaten o kadar süper ve etkili ki anlatamam

hande ataizini çok seviyorum masum kadınları çok merak ediyorum...

soora
23-02-08, 13:30
Masum kadınlar filmi bir ilk olacak hiç hayatımda böyle etkileyici bir sinema filmi görmedim,mükemmel ve aynızamanda olağanüstü Handa ataizi,pelin batu,cem davran hepsi mükemmel bir üçlü kesinlikle hepsi ödül alır en başta hande ataizinden bir çok ödüller bekliyoruz,

masumkadınlar tam anlamıyla bir efsane unutulmaz ve mükemmel bir eser entrika elçilerinin bir filmi hepsi tektek mükemmel hepsi mükemmel oyuncular ve hepsininde bir çok başarılı dizi ve filmlere imza attıklarını biliyloruz ve başarılar diliyoruz ve ayrıca başarılı bir film olacağından hiç kuşkum yok............

öztürk01
25-02-08, 21:21
Masum kadınlar filmi bir ilk olacak hiç hayatımda böyle etkileyici bir sinema filmi görmedim,mükemmel ve aynızamanda olağanüstü Handa ataizi,pelin batu,cem davran hepsi mükemmel bir üçlü kesinlikle hepsi ödül alır en başta hande ataizinden bir çok ödüller bekliyoruz,

e heralde arkadaşım

en başta hande ataizi ödüller alması lazım

daha filme bir buçuk hafta var ama geleceği görüyoruz handeyi ödüller bekliyor

masum kadınlar filmi dediğin gibi soora bir ilk olacak hande epeyi konuşulacak

hande ataizi nede olsa kendisi bir efsane hande ataizi süper bir oyuncu

masum kadınlarda süper bir film ödüller bekliyoruz...:happy0064:happy0064

masumkadınlar tam anlamıyla bir efsane unutulmaz ve mükemmel bir eser entrika elçilerinin bir filmi hepsi tektek mükemmel hepsi mükemmel oyuncular ve hepsininde bir çok başarılı dizi ve filmlere imza attıklarını biliyloruz ve başarılar diliyoruz ve ayrıca başarılı bir film olacağından hiç kuşkum yok............

aynen katılıyorum sooracım bizler hande ataizi hayranları handeyi ve masum kadınları çok seviyoruz hemde çok bu film gerçekten bir efsane olacak filmin konusuyla oyuncularıyla vede tabi alınan ödüllerle bir efsane oalcak tam bir entrika filmi entrika elçileri oynuyor başta entrikacı handemiz oynuyor süper handemiz oynuyor film çok başarılı hande ataizi cem davran ve pelin batu ise cabası onlarda mükemmel bir başarıya sahip hande süper valla süper masum kadınlarda muhteşem bu film kesinlikle ödüller alcak hande kesinlikle ödüller alcak hande ataizi ve masum kadınlar hayranı...:happy0064:happy0064

soora
26-02-08, 13:27
masum kadinlara bugun den itibaren tam on gün kaldı handenin yepyeni filmini görmek istiyorum ve kesinlikle bu ulu eseri göreceğim hande ataizi favori oyuncum onu çok seviyorum ve onun oynadığı tüm film ve dizi leri de görmemin sebebi tabii ki ahnde tatizi dir kuşkusuz o mükemmel bir masum kadın.

öztürk01
26-02-08, 13:27
heyecan dorukta geliyor geliyor masum kadınlar geliyor

entrika elçileri geliyor

hande ataizi geliyor süper olacak süper

bir buçuk hafta kaldı resmen harika

hande kesinlikle ödüller almalı

masum kadınlar ve hande ataizi hayranı...

öztürk01
27-02-08, 12:24
masum kadinlara bugun den itibaren tam on gün kaldı handenin yepyeni filmini görmek istiyorum ve kesinlikle bu ulu eseri göreceğim hande ataizi favori oyuncum onu çok seviyorum ve onun oynadığı tüm film ve dizi leri de görmemin sebebi tabii ki ahnde tatizi dir kuşkusuz o mükemmel bir masum kadın.

evet soora sana aynen katılıyorum bu ulu eser kaçmaz

nede olsa handemiz oynuyor süper bir oyuncu hande

kesinlikle handemiz bu filmden ödüller alacak

ki zaten hande de hak eder bu kadar süper bir film...

SEVİM01
01-03-08, 19:16
merhabalar bende hande ataizi hayarnıyım çok sevimdim handeden bir entrika daha geliyor desenize süper valla süper tüm arkadaşlarlara katılıyorum tüm yorumlar için hande bir numara süper bir oyuncu

bu film süper olacak süper hande entrika elçisini oynayacak mükemmel kadın

kesinlikle hande bu filmden ödüller almalı ödüller

bir haftadan az bir zaman kaldı süper bir geliyor az kaldı

SEVİM01
01-03-08, 19:20
heyecan dorukta geliyor geliyor masum kadınlar geliyor

entrika elçileri geliyor

hande ataizi geliyor süper olacak süper

bir buçuk hafta kaldı resmen harika

hande kesinlikle ödüller almalı

masum kadınlar ve hande ataizi hayranı...

evet evet aynen katılıyorum
süper bir film olacak vede handemiz
ödüller alacak ödüller
hande süper bir oyuncu
entirka elçisi entrika kraliçesi süper kadın
hadi gelse artık bu bir haftada kurtulsak
mükemmel ve muhteşem film
öztürk bu arada eklediğin tüm imzalar için teşekkürler
artık film başlayana kadar bunlarla idare ederiz

öztürk02
02-03-08, 11:17
masum kadınlardan bir imza
http://img337.imageshack.us/img337/899/454va7.png

öztürk02
02-03-08, 15:15
Masum Kadınlar Konu:
On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar’ın, hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor film. Temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, kardeşini bulamaz. Çaldığı her kapıda, karşılaştığı erkeklerin doyurulamaz kadın arzusu, O’nu hayat kadınlığına kadar sürükler. Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur.

sevim01
09-03-08, 10:11
çok süper bir film olacak hande ataizi süper
kesinlikle ödüller alacak harika
ziyona girdi mühteşem bir film
hande ataizindsen ödüller bekliyoruz
mükemmel film entrika elçileri...

sevim01
09-04-08, 10:46
Düblörü Sevişecek

'Masum Kadınlar' Filminde Ataizi'nin Yerine Dublorü Sevişecek.

'MASUM KADINLAR' FİLMİNDE ATAİZİ'NİN YERİNE DUBLORÜ SEVİŞECEK.
Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte İrfan Tözüm'ün 'Masum Kadınlar' filmi için kamera karşısına geçecek

Ataizi, filmde dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan bir kızı canlandıracak. Uzun bir aradan sonra sinema filmi için kamera karşısına geçeceğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü oyuncuya, evlilik hazırlığı yaptığı işadamı sevgilisi Philippe Arman 'sevişme sahnesi yasağı' koydu. Ataizi ödül almayı hedeflediği projeden vazgeçmemek için, sevişme sahnelerinde dublör kullanmaya karar verdi. (Gecce.com) 04.04.2008 06:25 [1287411]

sevim01
09-04-08, 10:49
Sevişme Sahnemde Dublör Oynatmam

Hande Ataizi'nin Önümüzdeki Günlerde Çekimi Yapılacak Olan Sinema Filmindeki Sevişme Sahnesi İçin Dublör Kullanmak İstemesi Yeni Bir Tartışma Başlattı.

HANDE ATAİZİ'NİN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÇEKİMİ YAPILACAK OLAN SİNEMA FİLMİNDEKİ SEVİŞME SAHNESİ İÇİN DUBLÖR KULLANMAK İSTEMESİ YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLATTI.
"Zeynep'in 8 günü" isimli filmindeki cesur sevişme sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Fadik Sevin Atasoy, dublör konusuna sıcak bakmadığını belirtti. İşte Atasoy'dan çarpıcı açıklamalar:

Asla dublör olmaz

Dublör kullanmak herkesin kendi tercihi. Yurt dışında da buna benzer örnekler var. Ama ben şu an için dublör kullanmam. Kendim oynayamayacağım bir sahnede hiç oynamam. Film bana ters geliyorsa o filmin içinde yer almam. Dublörü bırakın o filmin içinde ben olmam.

Sevişme sahnesi sonrası gerçekten günah keçisi oldum. Bir bütünün içinden alınıp sadece bu sahnelerin yansıtılması beni üzdü. Gerçekten canımı yaktı. Bu hoş bir şey değil. Ama karşılığında Ankara Film Festivalinde ödüllendirdim. Aslında herkes bunun oyunculuk performansı olduğunu gördü. Film çıktıktan sonra da kimse bununla ilgili soru sormadı, neden olduğunu anladı.

Kurallarım olamaz

Fadik Sevin Atasoy'un kuralları olamaz. Benim kurallarım yok. Oyunculuğun kuralları vardır. Ben oyunculuğun kurallarına uyarım. Senaryo yönetmen neyi söylüyorsa onu yaparım. Sinemada kurallar onlarındır.

Bayrağı Müjde Ar'dan aldım

Bu bir bayrak devralmadır. Bu bayrağı ben Müjde Ar'dan, Hülya Koçyiğit'den, Fatma Girik'den aldım. Ben sonraki nesili düşünüyorum. Eğer benden sonra gelecek olan nesil bu tür sahnelerle ilgili anlatmak zorunda kalmadan sadece oynama lüksüne sahip olacaksa ben günah keçisiyim buyursun canımı yaksınlar. Umarım bundan sonra gelen nesil inşallah rahat rahat bu sahneleri oynarlar.

Benim ilk üçüm

Benim için Müjde Ar, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik var. Bu benim Türk Sineması'ndaki ilk üçüm. Bazılarını daha fazla seversin. Ben onları daha fazla seviyorum.

Seti boşaltmam

Ben yönetmene ve ekibe güvendikten sonra sevişme sahnesinde görevlilerin olması benim için sorun olmaz. Ayrıca sinema illüzyondur. O Şimdi Mahkum'daki sevişme sahnesi tamamen teknikti. Burhan (Öcal) orada kamerayla sevişti, ben oturdum çay içtim. Bu işin bir tekniği var. İnsanların hayallerini kırıyorum belki ama bu iş biraz teknik. (Gecce.com) 06.04.2008 14:00 [1290186]

sevim01
09-04-08, 10:50
Oynarım Ama Kuralları Ben Koyarım!

Hande Ataizi'nin Sevişme Sahnelerinde Dublör Kullanacağı Haberine Hülya Avşar Kayıtsız Kalamadı: Yönetmenin Sınırı Olmalı. Sevişme Sahnelerinin Sonu Pornoya Kadar Gidebilir. Ben Oynarım Ama Kurallarımı da Koyarım!

HANDE ATAİZİ'NİN SEVİŞME SAHNELERİNDE DUBLÖR KULLANACAĞI HABERİNE Hülya Avşar KAYITSIZ KALAMADI: YÖNETMENİN SINIRI OLMALI. SEVİŞME SAHNELERİNİN SONU PORNOYA KADAR GİDEBİLİR. BEN OYNARIM AMA KURALLARIMI DA KOYARIM!
Hülya Avşar, 'Masum Kadınlar' isimli filmin sevişme sahnelerinde dublör kullanacağını açıklayan Hande Ataizi ile bu konuda hemfikir olmadığını söyleyen Avşar sözlerine şöyle devam etti:

'Bence yönetmenin sınırı olmalı. Sevişme sahneleri üçe-dörde ayrılır ve sonu pornoya kadar gidebilir. Bir kadının vücudunun en ince noktasının görünmesi hoş değil. Ama dublör konusuna da sıcak bakmıyorum. Tabii ki kendim oynarım ama kurallarını da kendim koyarım.' (Gecce.com) 07.04.2008 02:20 [1290694]

sevim01
09-04-08, 10:52
Hande’nin yerine dublorü sevişecek

Hande Ataizi, Cem Davran’la birlikte İrfan Tözüm’ün Masum Kadınlar filmi için kamera karşısına geçecek

Ataizi, filmde dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan bir kızı canlandıracak.

Uzun bir aradan sonra sinema filmi için kamera karşısına geçeceğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü oyuncuya, evlilik hazırlığı yaptığı işadamı sevgilisi Philippe Arman ’sevişme sahnesi yasağı’ koydu.

Ataizi ödül almayı hedeflediği projeden vazgeçmemek için, sevişme sahnelerinde dublör kullanmaya karar verdi.

entrikaci
01-06-08, 13:42
evet bende bu haberleri görmüştüm masum kadınlar filmi eylülde çekilmeye başilayacak çok süper bir film olacak hande oynasa daha iyi olur bence hande çok süper oynuyor zaten hande çok başarılı bir oyuncu çok süper rol yapıyor çok süper bir oyuncu hande nasıl isterse öyle oynasın çok başarılı çünkü inşallah hande oynar hande nasıl isterse oyle olsun kesinlikle bu film bol bol ödül alır zaten hande ödülleri hak etti çok başarılı çünkü çok başarılı bir oyuncu hande bence bol bol ödül almalı çok süper çünkü konusuda çok etkileyeyici inşallah bol ödüllü bir film olur hande çok süpoer çünkü cem davran ve pelin batu ile çok yakıştı masum kadınları heyecanla bekliyoruz hande ataizi hayranı...

entrikaci
01-06-08, 13:54
Masum Kadınların Efsane Konusu:
On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar’ın, hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor film. Temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, kardeşini bulamaz. Çaldığı her kapıda, karşılaştığı erkeklerin doyurulamaz kadın arzusu, O’nu hayat kadınlığına kadar sürükler. Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur.

entrikaci
01-06-08, 13:55
Hande'ye sevişmek yasak!

Hande Ataizi, Cem Davran’la birlikte İrfan Tözüm’ün Masum Kadınlar filmi için kamera karşısına geçecek.03 / 04 / 2008 14:30
Ataizi, filmde dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan bir kızı canlandıracak.

Uzun bir aradan sonra sinema filmi için kamera karşısına geçeceğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü oyuncuya, evlilik hazırlığı yaptığı işadamı sevgilisi Philippe Arman ’sevişme sahnesi yasağı’ koydu.

Ataizi ödül almayı hedeflediği projeden vazgeçmemek için, sevişme sahnelerinde dublör kullanmaya karar verdi.

entrikaci
09-07-08, 14:31
Masum Kadınlar
http://www.muhtesemfilm.com/resimler/290/664/masum_kadinlar.jpg

Hande Ataizi, Pelin Batu, Cem Davran
http://www.sacitaslan.com/hbveri/0710/3908/1.jpg

Çok Yakında Efsane Geliyor

entrikaci
15-07-08, 18:23
eylülde çekimlere başlanacak süperde olacak nede olsa hande ataizi var bu projede heyecandan ölüyrum çok heycanlıyım hande süper olacak ödül bile kesin alı haydi be hande göster kendini seni seviyoruz sen bizim herşeyimizsin en büyük hande bizim hande başka büyük yok hande va masum kadınlar hayranı...

entrikaci
20-07-08, 18:16
Masum Kadınlardan Süper Bir İmza
http://img516.imageshack.us/img516/8005/5775678568686bz5.jpg

entrikaci
03-08-08, 15:07
film gerçekten olağanüstü bir film oalcak hande ataizi ile cem davran tekrardan bu filmde birleşiyor çok heyecanla filmi bekliyoruz hande süper bir oyuncu film ödüllük bir film zaten filmin konusu süper harika hepsi mükemmel çok başarılı oyuncular oynuyor zaten irfan tözümde bu filmin yönetmeni kadın filmlerinin yönetmeni irfan tözüm eylülde çekimlerine başlayacak handeden ödül bekliyoruz