Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
didou_didem
25-05-06, 20:56
:img-kiss: evet cekimler izmitte yapıldı ben gittim cok güzeldi herhalde yarı final bölümüymüs ama bende tam olarak bilmiyorum herhalde öyledir
evet sezon finali...arkadaşım çekimleri gördün mü??neler gördün anlatır mısın???
ocak ayına kadar neler olur kimbilir??Belki Ekin'in ikinci hamileliğini görürüz...
Reyhan va Nalan arkadaşlarımıza sonsuz teşekürlerimi gönderiyorum bende...
Reyhancım, bende en çok bizden haberdar olmalarına sevindim. Bu beni çok mutlu etti, sana bugün sabahtan görüşebilseydik mutlaka forumdan bahsedin diyecektim ama dememe kalmadan siz muhabbet etmişsiniz. Hem Yasemin'in hem Bülent'in buralarda dolaşması güzel. Özellikle yönetmenin uğramasına çok sevindim. Bana kalırsa senaristlerde dolaşıyor, adamlara da takmadığımız sıfat kalmadı bozuluyorlardı esasında. Neyse lafı uzatmayayım ve Yasemin'e getireyim ben bu kızı boşuna sevmiyorum, kardeşim yaşında olduğundan herhalde bana hep tatlı gelmiştir. Soğuk diyenlerede kızardım çünkü o özelliklerin aynısını bende taşıyorum. Ve bence gayet normal ilk başka herkese mesafeli davranmak, sonrada da hemen sıcacık oluruz ama. Neyse bunuda geçelim yorum yapayım artık...
Bi kere Özgücüm nerede? Büyük bir inançla Yelda bebeği aldırmadı dedi ve Yelda bebeği gerçekten aldırmamış, helal olsun arkadaşım. Seni ilk gördüğümde yanaklarında şapur şupur öpeceğim bütün forum adına, içimden geldi. Ben bile aldırdı herhalde demeye başlamıştım sen ikna etmiştin canım.
Yasemin'in saçını kazıtması ise beni çok çok şaşırttı. Çünkü ben ne hastane sahnesi olur öyle detaylı nede ameliyat falan demiştim, tabi bu durumda saç kazıtmayada gerek yoktu. Şimdi bu durumda ben ters köşe mi oluyorum?:) Ama çok üzülmem bu köşeye çarpıldığıma...
arkadaşlar neymişiz biz öle reyhan ya bende istiyom bende gelcem bana ne bana ne kıskandım:( doktorun sarhoş olduğunu daha önce o bi adamı ameliay ettiği bölüm vardı o zaman demiştim demek bu adam ameliaytlara çakır keyif giriyo fondada bu akşam bütün meyhaneleri dolaştım :) ekini kalp olayona gelince kesin yine öbür dünyaya gidip gelmeler sartpaki gibi melek gelir geleceğini gösterir konuşurlar sonra döner ama araya birde hafıza kaybı koyarlarsa şaşmam malum dizi uzAYacak arkadaşlar binbang aramızdayken senaryoları yazalım gidişatı düzelttirelim e 5 li de mutlaka burdadır belki diğerleride vardır doktor keremcem falan yelda bebeği aldırmamış tahmin ediyodum bunu boşanma eşiğine gelince sölemesi tahmin ettiğim gibi serkanın ona duyduğu sevgiyle ilgili emin olamk istediği şeyler olmasıydı ya formadan bi kaç gün ayrı kalınca kendimi herşeyden geri kalmış hissediyom
Ya Ekin kel olucak degilmi amelyat icin? Acaba gercekten kestircekmi butun saclarini Asmali Konak'daki Nurgul Yesilcya gibi? Bu cok acayip olur onu kel gormek ve uzucu.
arkadaslar iyi guzel diyorsunuz diziyeni sezondada surecekmis tamam sursun peki konusu ne olacak tum konulari tukettiler benim bildigim merakla bekliyorum ne sacmaliycaklar diye bence budizi bitirilmei ve keremceminiz yeni dizi yapmali sunu unutmayin kerem cemi bu dizi tanitti bu dizide bitirmesin sohretini:img-pipe1
teomanresat
26-05-06, 00:56
İyi geceler,yatmadan bir dolanayım dedim.Reyhan ve Nalan arkadaşlarım teşekkür esdiyorum,getirdiğiniz bilgiler için.Bizi tanımalarına sevindim.Demek ekin saçlarını kazıtacakmış acaba nasıl olacak meraklandım.Demek Yelda bebeği aldırmamış bu konuda bayıla bayıla ters köşe olurum.Zira ben son bölümde aldırdığına karar vermiştim.Seneye devam edeceğide böylelikle kesinleşti.Valla arkadaşlarım oraya giden ayaklarınız dert görmesin inşallah.İyi geceler.bye
yaaa bu ne ya ekinin kalbi duracakmış, bu haberden sonra bir soğuk su içmek lazım.bide ekini öldürürlerse hiç şaşmam
sarpın hıçkırıklarınıda izleyeceğiz mendilleri hazırlamak lazım,zor sahneler...
aşk oyununun albümü çıkmış bu arada yeni öğrendim, herkese hayırlı olsun
reyhancigim süpersin ya. gercekten tebrikler canim. ellerinize emeklerinize saglik. sen de olmasan ne yapariz bilmem. cok güzel bilgiler getirdin. cok tesekkürler.
Reyan'cım ile Nalan'cığım anlattığı şeylerden,Teoman Abi ve Ayyas'ın getirdiği bilgilerden.Son olarak ta Keremcem'in verdiği röportajdan dizimizin kalan 3 bölümüyle alakalı herşeyi az çok ortaya çıkardık diyebiliriz.
Şimdi hastane çekimlerinin çok uzun sürdüğünü biliyoruz.Reyhan ve Nalan'ın gördüğü Doktor Hakan ve Ekin çekiminin 42.Bölümde ameliyat öncesi olduğunu tahmin edebiliyoruz.42.Bölümün sonu gibi ameliyata girmek için hastaneye giderler yada aileler öğrenir ve orda biter 42.bölüm.
Daha 43 ve 44 hastane görüntülerini izleriz,Ekin'in saçını kazıtması,ailelerin ve Sarp'ın acılı bekleyişi falan çok zor bölümler var önümüzde.
Ve tahmin ettiğim gibi hastanede ameliyat sırasında olan bir final.Keremcem'in dediği gibi.
Arkadaşlar Ekin'in kalbinin durduğu yönünde bir tüyo almıştık.Bana kalırsa ya bu kalp durması anında soru işaretiyle sezon finali yapacaklar yada Ekin ameliyattan çıkacak ama durumu çok kötü olacak belkide bitkisel hayat bunu söyleyecekler ailelelere ve bitecek.
Böyle gerilimli ve zor bir sezon finali olacak hastanede bitiyorsa bu sezon.
Benden tahminler bu kadar gerisine siz devam edin akşama görüşürüz :)
Ya simdi okudum keremcem'in bugunku cikan reportajini.Cok uzuldum diziye iki hafta kalmis yani 43. bolumde biticek galiba ve ekin ameliyat olurken biticekmis ailerleri ogrenip.Bu cok guzelde simdi nasil biz eylul'e kadar bekleriz? Ya su beklemek oldurur insani.
sabiş@enes
26-05-06, 08:14
ekinin kalbinin duracağı tiyosu doğruysa final de bu olur ekin ameliyattan bence çıkar durumu baya kötü olur sonra bi anda hemşire kalbinin durduğunu söyler hemen dr. koşuşturma içinde dışarıda sarp ve aile telaşlandılar panik oldular ve doktor şok verir orda belki ilk anda hayata dönmez orda biter yada şoktan sonra ekin hayata döner orda biter anıl lında dediği gibi biz eylüle kadar nasıl beklicez ya şu tatilleri hiç sevmiyorum 2,5 ay nasıl geçicek şimdi
Evet galiba Ekin olucek ve sarp,ailesi hepsi bayilicak orada biticek.Eylul'de doktor sok yapip hayata geri getirirler.Tuylerim diken diken oldu sezon finali sahnesini dusununce bekliyemicem.
Carsambayi zorlan iple cekiyoruz bakalim uc ay ne yapicaz dizimizsis? :( :(
teomanresat
26-05-06, 10:03
Herkese günaydın,hoş pek kimse yok ya neyse;Demek sezon finaline 2 bilemediniz 3 bölüm kaldı.Bencede bu süreç hastaneyle geçer.Önümüzdeki bölüm ameliyata karar verilir.Tetkikler yapılır ve ailelere söylenir orda bölüm sonu olur.43.bölümde ailelerin üzüntülerini izleriz ve ekin ameliyat öncesi hastanede yatışını izleriz,44.bölümde amelyata girer ve ya ameliyat esnasında kalbi durur sezon finali yada ayşe gibi şokla geri getirirler aile derin bir oh çeker gene sezon finali.Hastane sahnelerini bu saatten sonra çabuk geçeceklerini sanmam.Çünki bize gösterdikleri imkansız bir ameliyat yapacaklar.E buda hemen olacak bir şey değil.Birde hastane çekimleri 3 gün devem ettiğine göre.Birde akşam saat 21:00 gibi haber aldım buraya yazmadım ama şimdi yazayım dün saat 19:30 itibariyle hastanede hala çekim varmış.Kameralar varmış ama kimin çekimi olduğunu görmemişler.Arkadaşım oğlunu doktora götürmüş o görmüş.
Herkese günaydın,hoş pek kimse yok ya neyse;Demek sezon finaline 2 bilemediniz 3 bölüm kaldı.Bencede bu süreç hastaneyle geçer.Önümüzdeki bölüm ameliyata karar verilir.Tetkikler yapılır ve ailelere söylenir orda bölüm sonu olur.43.bölümde ailelerin üzüntülerini izleriz ve ekin ameliyat öncesi hastanede yatışını izleriz,44.bölümde amelyata girer ve ya ameliyat esnasında kalbi durur sezon finali yada ayşe gibi şokla geri getirirler aile derin bir oh çeker gene sezon finali.Hastane sahnelerini bu saatten sonra çabuk geçeceklerini sanmam.Çünki bize gösterdikleri imkansız bir ameliyat yapacaklar.E buda hemen olacak bir şey değil.Birde hastane çekimleri 3 gün devem ettiğine göre.Birde akşam saat 21:00 gibi haber aldım buraya yazmadım ama şimdi yazayım dün saat 19:30 itibariyle hastanede hala çekim varmış.Kameralar varmış ama kimin çekimi olduğunu görmemişler.Arkadaşım oğlunu doktora götürmüş o görmüş.
günaydınlar evet arkadaşım sana katılıyorum bencede bu hastalık mevzusu daha biraz daha uzar dediğin gibi en son sahne bence ameliyat ama bana kalırsa en sonunda kalbi durur o heyecanla biter
özgücüm sinemcim merhabalar...sizleri online gördüm hemen yazayım dedim bu gün buralar amma sessiz daha uyanamadılar heralde...
reyhanın yazısını daha yeni okudum bu aralar geriden geliyorum maalesef ama baktımda bayağa tüyolarımız birikmiş sezon sonumuz kesin ameliyat masasında olur gibime geliyor en heyecanlı yerinde bülent işbilen..yaz boyunca kafa patlatırız artık ekine ne olacak diye...
reyhancım sana burdan çok teşekkürler ederim bizimle paylaştığın için..
özgücüm heyecan var mı arkadaşım akşama büyük gün bakalım bizim keremcemimiz nasıl sirtaki yapacak ban hazırım şimdiden saatleri saymaya başladım bile...
Sılacım sanada merhabalar canım.Evet bu günlerde tiyo bolluğu var arkadaşım.
Sezon finalinin ameliyatla olması kesin gibi bir şey artık.En çok Yasemin'in saçlarını kazıtacağına şaşırdım doğrusu.Hastanede kalbide duracakmış bu tiyoda dün geldi.
Akşam için bende heyecanlıyım sizin kadar olmasada.Akşam ATV haberde provalarını gösterdi sizleri çok güzel bir şov bekliyor arkadaşlar.
En ince ayrıntısına kadar her şeyi anlatmanızı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar.
Reyhan'cığım akşam düştün elime güzelim,
Yol yakınken kaç bari.Ne güzel görüşüp konuşabilmişsiniz.Benim mektubu da sorsaydınız keşke.Bizde bir manyak var daha önce yanıt vermiştiniz.Sonra niye sallamadınız deseydin.Neyse,bu kadar samimi davranmaları da çok güzel.Bizim forumun bu kadar meşhur olmasına şaşmamak lazım.Bülent'in dediği gibi gerçekten de örgüt gibi çalıştık nerdeyse.Tebrik ediyorum hepimizi.
Ben bu bigbangin yorumunu hiç görmedim .Ne zaman yorum yapmış?
Ekin saçlarını kazıtmaz diyordum acaba yanıltma mı yapacaklar.Yelda'nın bebeğini aldırmadığına ise zaten adım gibi emindim.Haklı çıktığıma çok sevindim.
Keremcem de olsaymış keşke.
Çok çok teşekkür ederiz sana da Nalan'a da.yorulmuşsunuz bayağı.
Selamlar herkese
Keremcemin röportajında söylemiş ameliyatla bitiyor demiş.
Öyle bitmesin dedik diye bitiriyorlar ya.
Şimdi Ekinin kalbi durur öyle biter bakın söylüyorum size.
Sonra bizde ah öldü mü diye heyecan yaparız sanıyorlar
ölmeyecek biliyoruz allah allah.
Neyse izleyelim, görelim napalım
özgücüm sinemcim merhabalar...sizleri online gördüm hemen yazayım dedim bu gün buralar amma sessiz daha uyanamadılar heralde...
reyhanın yazısını daha yeni okudum bu aralar geriden geliyorum maalesef ama baktımda bayağa tüyolarımız birikmiş sezon sonumuz kesin ameliyat masasında olur gibime geliyor en heyecanlı yerinde bülent işbilen..yaz boyunca kafa patlatırız artık ekine ne olacak diye...
reyhancım sana burdan çok teşekkürler ederim bizimle paylaştığın için..
özgücüm heyecan var mı arkadaşım akşama büyük gün bakalım bizim keremcemimiz nasıl sirtaki yapacak ban hazırım şimdiden saatleri saymaya başladım bile...
Sılacığım,telefonu bile evde unuttuğuna göre sen şimdiden uçtun bile şekerim.
Ben pek bir merakla bekliyorum.Nasıl sirtaki yapacak?Bir de tango yapacakmış.Yasemin olasa da beraber yapsalar demiştin sen.
Keşke güzelim keşke.Şu anda tek dileğim yağmur yağmasın.Gönüller solmasın, gecemiz rezil olmasın.
Sisley canım bende acaba kalbi duracak orada finalmi olacak diye düşündüm ama.Bu sahnelerin çekildiği haberi dün gelmişti.Yani bu sahneler çekilmiş.Ama haftaya son bölümün çekimi var dediler.Ya karışık çekiyorlar yada bizim kafamızı karıştırıyorlar başka bir sürpriz var.Çözemedim ben bu işi.
Ekinin kalbi durup öyle bitecekse cok sacma gercekten.Bizi merakta mı bırakmış oluyorlar biliyoruz ki ölmeyecek..ama büyük ihtimal böyle bir sezon finali olur düşüncesindeyim..ve bu kalp durma sahnesindeki şu ana kadar hic ağlayamayan Keremcemin performansını merak edyorum dogrusu:) ister istemez aklıma aliyedeki o müthiş etkileyici kalp durma sahnesi gelicek bakalım böyle ağır bir rolun altından nasıl kalkacak..
konsere yasemin de gelcek bence hertarafa iyice bakalım :) bostancıdakinde vardı yasemin,buna da gelir diye düşünüyorum..
sinemb75,benim bildiğim karışık çekiyorlar.Keremcemin de röportajından yola cıkarak ameliyatla ilgili bir sahede son bulacaksa bu büyük ihtimal kötü bir sahne olur,kalp durma sahnesi olur herhalde.bizi merakta bırakmaksa amacları,başaramayacaklar biliyoruz ölmeyecek,aaa:)
Sisley canım bende acaba kalbi duracak orada finalmi olacak diye düşündüm ama.Bu sahnelerin çekildiği haberi dün gelmişti.Yani bu sahneler çekilmiş.Ama haftaya son bölümün çekimi var dediler.Ya karışık çekiyorlar yada bizim kafamızı karıştırıyorlar başka bir sürpriz var.Çözemedim ben bu işi.
sinemcim sana güveniyorum inş . kalp durma meselesinden tahminin doğru cıktığı gibi bunda da sürpriz bir şeyler görürüz .
Yoksa hastanede bir son gerçekten meraklandırıcı bir son değil,gerçi bunu rüya işçileri de biliyordur farklı bi şey yaparlar belki ama yine de bilemiyor insan.
alevalevalev
26-05-06, 12:54
Buradan Reyhan ve Nalan arkadasa tessekkürler. Onlari cesaretlerinden be bizi bilgilendirdiklerinden dolayi tebrik ediyorum. Bir de getirdikleri haberler cok hos. Bu forumdan haberleri olmasi da güzel. Bazi kizkinliklarimizi hafiflettiriryor.
Su son bölüm tahminlerinde benimde tuzum bulunsun bari yazayim birseyler. Inanmasamda Ekin` in saclari kesilecekmis. Bence su kel kösteren sapka türü seyler var ya (Cocuklar duymasinda Engin karakteri takiyordu bir ara patronu saclarini kiskaniyor diye) belki öyle birsey takarlar, gerci komik olur ama, ben yinede hepsi degil de bir kismini, kafasinin arka tarafini tras ederlermis gibi gösterirler diyorum. Umarim öyle olur. (Ben mantik hatasi aramiyorum artik, kestirmeseler de olur) Simdi gercekten kazitirlarsa 3 ayda en fazla 3-4 cm kadar uzar saclari. O zaman dizimiz hala hastalik mevzusunun gölgesinde kalir. Romantizmi cok bekleriz daha.
Bir de cok kisi Ekin´in kalbi durur sezon biter diyorlar. Bence de öyle birseyler olur. Gözlerini acacakmi acmayakmi bekle dur. Biz yine ne olacagini tahmin ediyoruz ama yinede heyecanli olacaga benziyor. Bazilari dizinin bitip bitmeyeceginden habersiz, onlara bu forumu bilmediklerinden dolayi üzülüyorum.
Yahu sizin ne derdiniz var:) İlle başka bir son isteyip yaz boyunca kafa patlatmayı mı düşünüyorsunuz? Bakın işte bunlar tamamen bizi düşünüp(!) gayet sıradan, kafada asla soru bırakmayacak -ki kafasında soru kalacak olan da vardır, kusura bakmasınlar ama Ekin ölecek mi diye düşünürlerse ben sadece onlara gülerim- bir son hazırlamışlar giibi duruyor.
Böyle de biraz tuhaf oldu, neredeyse son sahneye kadar neler olacağını biliyoruz. Dün keşke Reyhanlar'ın haberi olsaydı da cefede deselerdi hastaneden aldığımız bilgileri, adamlar şaşırıp kalırlardı herhalde, elimiizin daha oralara kadar uzandığnıı görünce:)
Sılacım ve Özgücüm, Tango-Yasemin-Keremcem ahh canlarım ahh. Bakın eğer öyle birşey olursa fotoğraf falan bana yetmez ille kamerayla kayıt isterim, ona göre:)
herkese selamlar oh oh maşallah tüyolu bir hafta geçiriyoruz ne güzel ya neyski bu haftada geçti şu hafta sonunuda atlatınca pazartesi özetimiz gelir ve güzel güzel bekleriz çarşambayı..
bence final sahnesi kalbi durup bitmez diye düşünüyorum bunu yapmazlar çünkü böyle bişeyin olmayacağını seyirciler biliyor ...neyse bekleyip görücez
eger ekinin kalbi ameliyat sirasinda durusa(bunun olma ihtimali yüksek), orda sezon finali olursa ve eylül ayinda ayni yerden yani hastaneden devam ederse cok sacma olur. cünkü hep yaz tatillerinde dizilerde zaman atlatmasi olur.
bakmisiz haziranda ameliyat sirasinda bitiyor(sezon finali) ve sonra eylül ayinda hic birsey olmamis gibi ameliyatdan devam ediyorlar. eger yasemin sacini kestirecekse bence sadece cook az kestirsin. sadece bir kac bölüm hastande duracak ve bunun icin saclarina deymez. sonra bi zaman atlatmasi yaparlar baktikki bizimkinin saclari uzamis. zaten ben böyle birsey icin mantik felan aramam artik.
keremcemin konserindeki tangoya gelince:
benim bildigim tango iki kisiyle yapilir, yoksa yalnis mi biliyorum???
yok canim, o kadar cahilde degilim tabiki iki kisiyle yapiliyor.
eee o zaman bu oglan kiminle yapacak? erkek yunan arkadasiyla yapmayi düsünmüyordur herhalde...
aaaa sakin seden gürel olmasin? burdanda seden cikarsa orayi basarim artik.
arkadaşlar ben 1 - 2 aydır üyeyim ama yazdıklarım burda görünmüyo yada hemen siliniyo kafayı yicem az önce yaseminin sayfasınada aynı şeyleri yazdım kimse cevap vermedi. siz görürseniz ne olur cevap verin .benim mesajlarım altında hep edit var sizde yok. bilgisayardan da anlamıyorum. help me, please!
Haklısın ayşacım derdimiz ne yahu bizim
ben o sondan sonra tüm yaz kafa patlatmayı düşünüyorum ya şimdi ne olacak ekin ölücek galiba diye düşünüp hatta üzüleceğim ben :) hatta daha ileri gidip tüm yaz belki ekin ölür yasemin ergene diziden ayrılıp gökhan özenle dizi yapar :img-heh: diye düşüneceğim.
Hatta gelecek sezon dizi başlayıp hemen bitebilir diye de düşüneceğim
belki de kanal değiştirip cnbc e ye geçer dizi değil mi ama olur olur :img-fear2
Tüm yaz düşünecek cok şey var ekinin kalbi durup dizimiz tatile girdikten sonra :img-meeti
Haklısın ayşacım derdimiz ne yahu bizim
ben o sondan sonra tüm yaz kafa patlatmayı düşünüyorum ya şimdi ne olacak ekin ölücek galiba diye düşünüp hatta üzüleceğim ben :) hatta daha ileri gidip tüm yaz belki ekin ölür yasemin ergene diziden ayrılıp gökhan özenle dizi yapar :img-heh: diye düşüneceğim.
Hatta gelecek sezon dizi başlayıp hemen bitebilir diye de düşüneceğim
belki de kanal değiştirip cnbc e ye geçer dizi değil mi ama olur olur :img-fear2
Tüm yaz düşünecek cok şey var ekinin kalbi durup dizimiz tatile girdikten sonra :img-meeti
ya görmüyonuz mu beni
Arkadaşlar daha önce buraya yada başka yere yazıldımı biliyorum... ama... Bugünkü Sabah gazetesinin günaydın ekinde keremcem ile röportaj vardı... Harbiye Açık Hava Konseri hakkında yapılmış...ama röportajın son sorusu ve yanıtı bizim dizimiz ile alakalı.... o yüzden buraya ekliyorum...
Dizi iki hafta sonra sezon finalini yapacak.Nasıl bir final olacak?
Dizi Türk filmi temalarıyla dolu. Bir hastalık girdi işin içine. Önce aileler Ekin'in hastalığını öğrenecek, ameliyat sırasında da sezon finalini vereceğiz...
bunlar keremcemin sözleri...yani dizi gelecek sezonda devam ediyor... ve ekin ameliyat olmaya razı olmuş...ilginç umarım diziyi bir sezon daha uzatmak adına dahada saçmalamazlar bizim güzelim aşk dizimiz... çizgisinin çok dışına çıktı...ben ilk günkü o şakalaşlalarını atışmalarını serkanın ve kurtinin sululuklarını çok özledim... çokkkkkkkkkk:icon_redf
meryemce84
26-05-06, 14:10
Herkese selamlar..
Ya ne kadar gelişme ve haber var insan hangisine bakacağını şaşırıyor..
Keremcem Ailler hastalığı öğrenecek ve ameliyatla bu sezon bitecek demiş.2 bölüm kalmış.
Ekin ameliyata girer orda biter dizi.Ekin ölecek mi kalacak mı 3 ay düşünürüz artık.
Bide ameliyat sırasında Ekin'in kalbi mi duracakmış işte burda biter..Bülent İşbilen yazar Sezon finali olur..
Ama Aliyedeki Ayşe gibi olsun elektro şok tedavisi ile Ekin'in kalbi yeniden çalışsın..Sonra bitsin.
Benim gördüğüm haberler bu kadar başka varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim..
Ne kendimizi yoralım sorunlarla derinden
Biz haddimizi bilelim
İzleyelim diziyi sadece yeter (Elimizden geleni yaptık)
Sayılı zaman (3 Ay)
Herhalukar da geçer
Bindik bir Alamete gidiyoruz kıyamete
Veda Ederiz belki de
Yeni sezonda sefalete
Meryemce Kanal D'ye geçtiği haberi asparagas çıktı canım.Yok öyle bir şey.
Ayrıca 2 bölüm değil 3 bölüm var diye biliyorum ben bitmesine.
selamlar arkadaşlar,
öncelikle reyhan ve nalan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:)
aysacım yasemin sacını kestirmez diye konuşmuştuk ama sanırım ters köşe olduk canım yasemin sacını kazıtıyomuş:) dizinin son bölümü hastanede bitiyomuş anladığım kadarıyla tahmin ettiğimiz gibi süpriz(!) olacak heralde...bu arada bülent beyin ve yaseminin sitemize girdiğini öğrenmek mutlu etti beni...aslında reyhanın yerinde olmak vardı....
Selamlar herkese,
Özgü,Sılam,alevalev,ela gözlü ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar rica ederim.Forumumuzun da kendi çapında bir ünü varmış işte.He he..
Ayşa'cım keşke haberim olsaydı kalp durma olayından hemen söylerdim iyi şok olurlardı.Biz korktuk sizden..:img-haha:
Arkadaşlar dua edin akşama yağmur yağmasın.Yoksa her şey mahvolur.Sabahtan havadurumunda yağışlı gördüm ama umarım yağmaz.
Özgü konserde kaçmayacağım söz..:)
Birazdan çıkacağım herkese iyi yorumlar...
meryemce84
26-05-06, 15:00
Meryemce Kanal D'ye geçtiği haberi asparagas çıktı canım.Yok öyle bir şey.
Ayrıca 2 bölüm değil 3 bölüm var diye biliyorum ben bitmesine.
Sinemcim canım haber asparagas demek..
O zaman yönetimden bu kanald haberinin silinmesini istiyorum.
İnsanların boşu boşusa kafası karışıyor..
42.Bölüm Ekin'in ameliyata karar vermesi ve hazırlanması ile geçecek..
43.Bölüm Ekin ameliyata girecek..Son
Şimdi Son 2 bölüm demiş ya Keremcem ordan bu sonucu çıkardım.
didou_didem
26-05-06, 15:24
merhabalar arkadaşlar!!!keremcem'in haberini okuduktan sonra 2 bölüm sonra tatile gireceğini öğrendik..birde ameliyat sırasında bitiyormuş bu da demek oluyor ki bize tatili şu koca yazı zehir edecekler noldu acaba diye düşünmekle geçicek...birde şu "kalbi duruyormuş" tüyosu varya...tam ameliyatta ekin'in kalbi durur orda da biter ondan sonra bekle 3 ay bekleyebilirsen..
Yasemincim, bence Yasemin Ergene saçını falan kazıtmaz hadi sinema filmi olsa neyse de dizifilm için böyle birşeye gerek yok bence. Belki sadece ameliyat yerini falan oradaki saçlarını falan keserken gösterebilirler. ben öyle düşünüyorum.
Didemcim, Ekin ölmeyecek bunu bildikten sonra tatilin keyfini çıkarmak düşecek bize. Yani ortada kafa yoracak birşey yok. Belki nasıl başlar diye düşünebilinir. Ekin iyileşmiş olarak mı başlar yoksa kaldığı yerden mi diye? Ben şahsen zaman atlanıp iyileşmiş Ekin görmek istiyorum biraz daha hastalık çekemem. Zaten öylede yapacaklarını düşünüyorum. Biz nasıl 3 ay geçirdiysek onlarda öyle geçireceklerdir, Ekin bize anlatır yine neler olduğunu, ben Sarp'ın da anlatmasını isterdim ama, düşünsenize o an hissettiklerini anlatması ne güzel olur.
Arkadaşlarım benmi yanlış anladım.Bu dizi Haziran'ın ikinci haftası bitmeyecekmi.
Bu durumda 3 bölüm kalmış olmuyormu.Geçen hafta çekilen bölüm,bu hafta çekilen bölüm var Yaseminde haftaya son bölümü çekeceğiz dememişmi.
Şimdi 2 bölümmü var 3 bölümmü.Biri beni aydınlatıversin bir zahmet.
aysacım inşallah kestirmez yasemin saçlarını dediğin gibi olur:) arkadaşlar noldu ya yine sessizsiniz bu güzn tüyolarda geldi ama çıtt yok yoksa yine tıp mı oynuyoruz:)
sinemcim matematiğim iyi değil ama bence iki bölüm vardır.hastanede bitirmek istiyolarsa bizim senaristler bu bölüm yani 42.bölüm ekinin karar aşamasını ve aileye açıklamasını,bi ihtimal sinana gerçeği anlatmasını izleriz bi sonraki bölümde yani 43. bölümde hastaneye yatışını ve kalbinin duruşunu izleriz ve bülent işbilen...bilemem anlatabildim mi:)
BeTTüLLL87
26-05-06, 17:19
slm arkadaslar ben yaklasik bir aydan beri bu sayfadan ask oyunu hakkinda bilgileniyordum zamanim olmadi üye olamamistim simdi üyeyim ve sizinle iyi gecinmeyi ümit ediyorum....
hoşgeldin betül sulusaraycım benim göz doktorumda klasik batı müziği dinleyerek muyane yapıyor bizim çatlak doktor bunların yanında normal kalıyo şu bi zamanlar olan ekin ölecek tüyosu gerçekleşcek demekki ama nasıl ekinin kalbi durdu alsana ekin öldü aliyedede ayşe ölecek dediler kalbi durdu aynı şey
he tabi bizim malum 5 li buralara gelip hani biz hayaldi rüyaydı diyoduk bazı şeylere onlarda burdan esinlenip ekini komaya sokup ondan sonraki tüm yaşananları normalmiş gibi ama aslında ekinin aynı sarpta olduğu gibi rüyası şeklinde gösterip sonra başa ekinin koma haline dönerlerse sonrada ikinci bir kalp durmasıyla öldürürlerse hiç şaşırmam yani ben en baştan böle bi sona hazırladım ama rafa kaldırdım bu ta ekin ölecek tüyosu geldiğindeydi şimdiki gelişmelere bakınca böle şeyler düşünmüyom ama fazladan aklımın bi köşesine koydum:img-lock:
hoşgeldin betül sulusaraycım benim göz doktorumda klasik batı müziği dinleyerek muyane yapıyor bizim çatlak doktor bunların yanında normal kalıyo şu bi zamanlar olan ekin ölecek tüyosu gerçekleşcek demekki ama nasıl ekinin kalbi durdu alsana ekin öldü aliyedede ayşe ölecek dediler kalbi durdu aynı şey
he tabi bizim malum 5 li buralara gelip hani biz hayaldi rüyaydı diyoduk bazı şeylere onlarda burdan esinlenip ekini komaya sokup ondan sonraki tüm yaşananları normalmiş gibi ama aslında ekinin aynı sarpta olduğu gibi rüyası şeklinde gösterip sonra başa ekinin koma haline dönerlerse sonrada ikinci bir kalp durmasıyla öldürürlerse hiç şaşırmam yani ben en baştan böle bi sona hazırladım ama rafa kaldırdım bu ta ekin ölecek tüyosu geldiğindeydi şimdiki gelişmelere bakınca böle şeyler düşünmüyom ama fazladan aklımın bi köşesine koydum:img-lock:
Tesadufe bak,benim de dishchim klasik muzik dinleyerek muaine ediyor,ama ekinlerin doktoru tam 1 manyak,olacak o kadar.Evet ya,ben de dusundum su o:lum tuyosunu,sezon finalina kadar da dusunecegim.Ama gorunen o ki,gelecek sezon yasemin var,bu da o demektir ki,yasayacak,ama tuyo saglam yerdendi,nasil olacak simdi bu???)
sARqEKiiin
26-05-06, 19:04
belki bi,len vardır yinede
soluorum askoyunununh cekimleri izmit konak hast
yapılıoduya bende izmtte oldumdan
gidiorum yarında varmıs sabah 5den aksam 5e kadar
özel hastane iceri sokmıcaklarını biliorum sabahtan beri
bi sekilde oraya girmenin planlarını yapıorum
ama zor biraz gerekirse orda sabahlıcam dicital makinaları
toplayıp kapının önündeyim sabah erkenden
söz vermek isterdi,m benimde dunyadaki tek hayalim onları gormek
ama olmayabilir
kendimi bu ihtimalde alıstırdım yoksa hayal kırıklıından yasayamzdım heralde
sizde dualarınızı eksik etmeyin
bisekilde elimden geleni yapıptaa gormeyii umuorumm
İNSALLAH olur
okulda bi cocuk var
abisi orda calısıomus okadar
arkadaslık kurma cabası gosterdim ama
arkadas kendini bisey zannetti
belki o sokar demistim amaa
nese o abisinden duymus 3 hafta cekim warmıs bu haftadan
itibaren yani 2 hafta kaldı
daha kapsamlı
bilenler varsa veya izmitte oturupta gidicek olan varsaa
haber versin
simdiden teskkurler arkadaslar
belki bi,len vardır yinede
soluorum askoyunununh cekimleri izmit konak hast
yapılıoduya bende izmtte oldumdan
gidiorum yarında varmıs sabah 5den aksam 5e kadar
özel hastane iceri sokmıcaklarını biliorum sabahtan beri
bi sekilde oraya girmenin planlarını yapıorum
ama zor biraz gerekirse orda sabahlıcam dicital makinaları
toplayıp kapının önündeyim sabah erkenden
söz vermek isterdi,m benimde dunyadaki tek hayalim onları gormek
ama olmayabilir
kendimi bu ihtimalde alıstırdım yoksa hayal kırıklıından yasayamzdım heralde
sizde dualarınızı eksik etmeyin
bisekilde elimden geleni yapıptaa gormeyii umuorumm
İNSALLAH olur
okulda bi cocuk var
abisi orda calısıomus okadar
arkadaslık kurma cabası gosterdim ama
arkadas kendini bisey zannetti
belki o sokar demistim amaa
nese o abisinden duymus 3 hafta cekim warmıs bu haftadan
itibaren yani 2 hafta kaldı
daha kapsamlı
bilenler varsa veya izmitte oturupta gidicek olan varsaa
haber versin
simdiden teskkurler arkadaslar
Arkadashim,sana ugurlar!!!!Insallah 1 seyler cekirsin ve bize yeni tuyo getirirsin,gerci artik olayi cozmush durumdayik;):) Yarin da olmasa,3 hafta cekim varsa,o zaman gelecek hafta da gide bilirsin,super olur.Ama galiba keremcemin sahneleri bitmis,ama yine de sana BASHARILAR!
sARqEKiiin
26-05-06, 19:21
Arkadashim,sana ugurlar!!!!Insallah 1 seyler cekirsin ve bize yeni tuyo getirirsin,gerci artik olayi cozmush durumdayik;):) Yarin da olmasa,3 hafta cekim varsa,o zaman gelecek hafta da gide bilirsin,super olur.Ama galiba keremcemin sahneleri bitmis,ama yine de sana BASHARILAR!
saool arkadasım
ins artk bol bol resm cekicem
bi goriimdee o kalsınn
yeni tuyolar getirmis reyhan galba okadar baktım tan
anlayamadım
banda bi acarmısın
didou_didem
26-05-06, 22:19
Yasemincim, bence Yasemin Ergene saçını falan kazıtmaz hadi sinema filmi olsa neyse de dizifilm için böyle birşeye gerek yok bence. Belki sadece ameliyat yerini falan oradaki saçlarını falan keserken gösterebilirler. ben öyle düşünüyorum.
Didemcim, Ekin ölmeyecek bunu bildikten sonra tatilin keyfini çıkarmak düşecek bize. Yani ortada kafa yoracak birşey yok. Belki nasıl başlar diye düşünebilinir. Ekin iyileşmiş olarak mı başlar yoksa kaldığı yerden mi diye? Ben şahsen zaman atlanıp iyileşmiş Ekin görmek istiyorum biraz daha hastalık çekemem. Zaten öylede yapacaklarını düşünüyorum. Biz nasıl 3 ay geçirdiysek onlarda öyle geçireceklerdir, Ekin bize anlatır yine neler olduğunu, ben Sarp'ın da anlatmasını isterdim ama, düşünsenize o an hissettiklerini anlatması ne güzel olur.
evet ayşa haklısın aslında hep ekin anlattı bu sefer sarp anlatsa olayları birde ondan dinlesek çok daha güzel olur...bende ekin'in iyileştiğini görmek istiyorum zaten kaç bölümdür çektiğimiz yeter onlarla birlikte kahrolduk valla...aradan zaman geçmiş olcak atlanır herhalde
Evet bencede oyle olucak 3 ay onlarda atlaticak ve bize anlaticak.Ve bu arada,seneye kadar goremiyecez su Sinan'in Sarp'a baba demesini bu kadar olay icinde bide ona soylemezler.Kaldi seneye bu....
Belki yeni sezonda cok senede gecmis olabilir mesela Sinan buyumus olabilir,Serkan ve Yelda'nin bir cocugu olabilir sonunda ayrilmazlarsa ve Bernayi'da mulu goruruz belki ama bunu dizi finalinde gormek daha cok isterim.
anıl16,(bu arada ismin bana çok özel birini anımsatıyor:D)daha biz bu 4 yılı sindiremeden bir 4 yıl daha geçiyormuş şimdi.sinan büyümüş okula başlamış falan.tam şamata olur.o çocuğu nasıl büyütçeklerse:Dmuzo gibi boyu uzamaz belki dayısına çeker(dayı diyorya muzoya:))
yeni sezonda tabiki zaman atlaması olacak ama 3 ay geçmiş olacak çünkü.bu arada ekin iyileşir bizde mutlu romantik-komedimizi ocak ayına kadar izleriz.aşk oyunu aklımızda yıllar boyu çok güzel bir dizi olarak kalır böylece :D
inşallah bizim cücükler bunu bir denerler ne dersiniz?:)
ya simdi gene aradan 4 sene mi gecicek..ooo..ama rüya iscileride yazicak bisey bulamayinca aradan seneler geciyor...bence gecirmeseler daha güzel olur..bizimkiler iyyce yaslancak sonunda :)
didou_didem
27-05-06, 15:20
anıl16,(bu arada ismin bana çok özel birini anımsatıyor:D)daha biz bu 4 yılı sindiremeden bir 4 yıl daha geçiyormuş şimdi.sinan büyümüş okula başlamış falan.tam şamata olur.o çocuğu nasıl büyütçeklerse:Dmuzo gibi boyu uzamaz belki dayısına çeker(dayı diyorya muzoya:))
yeni sezonda tabiki zaman atlaması olacak ama 3 ay geçmiş olacak çünkü.bu arada ekin iyileşir bizde mutlu romantik-komedimizi ocak ayına kadar izleriz.aşk oyunu aklımızda yıllar boyu çok güzel bir dizi olarak kalır böylece :D
inşallah bizim cücükler bunu bir denerler ne dersiniz?:)
bir 4 yıl daha gitmez yaa zaten bu 4 yıl atlamada çok büyük bir tepki aldılar ikinci sefere cesaret edemezler herhalde yaa ayrıca saçma olur sürekli zaman atlaması..
bence de yeni sezon da olacak yani 3 aylık bir zaman atlaması...inşallah duyug dediğin gibi romantik-komedi izleriz inşallah akıl ederler buna..
ya ne 4 yılı ya bari önce sinan baba desin sonra 4 yıl atlatılsın eğer bu 4 seneyi ekini komada bırakıp atlatırlarsa bu arada sarpla sinan yakınlaşır ve artık baba derse atlatabilirler bu 4 seneyi bu arada arkadaşlar beyaz showda yılın oscarları bölümünde keremin katıldığı programda var haberiniz olsun gökhanda yaseminin peşinde biz keremle ortaya çıkmalarını beklerken
matilda_keremcem
27-05-06, 18:12
arkadaşlar slm bi haftadır yazdıklarınızı okuom ve sonundada şöle bişi çıkardım;bence rüya işçileri dizi bu sene bitmeecei iin bize güsell bi sezonfinali hazırlamışlardır.bence sinan son bölümde hepimizin dediini yapıp sarpa baba diecektir, ekin iiileşek ama o doktorda bişi var ama ne sadece o çözülmeecektir.
sarp&ekin keremcem&matilda
keremcem bir röportajinda söyledi sezon finalini.
aileler ekinin hasta oldugunu bilecekler yani söyleyecekler artik ailelere ve ekin ameliyata girince bitecek.
belkide ekini kel yaparlar dizide yani böyle peruk gibi birsey takarlar sonra bir kac yil sonra diye baslarlar ordada yasemin yine kendi simdiki saclari ile olursa? yani ola bilir valla
Nur sevinc
28-05-06, 16:59
ekin kel olursa şunu söyleyim asmalı konak gibi herkez düşünür ve öyle olur.bilmiyorum ama ekinin kel olamaması lazım. şayet ratingler iyice düşüyo eğer böyle olursa iyice düşücek.umarım ekin kel olamaz
Cekirgeselin
28-05-06, 23:30
ama nur sevinc ekini kel yapmazlarsa ameliyatin bir inadirici tarafi olmaz yani beyin ameliyatinda benim bildigim saclari kaziyorlar tabi öylede olmaya bilir hic beyin ameliyati olan tanidigim yok (cok sükür)
sARqEKiiin
29-05-06, 00:19
ama nur sevinc ekini kel yapmazlarsa ameliyatin bir inadirici tarafi olmaz yani beyin ameliyatinda benim bildigim saclari kaziyorlar tabi öylede olmaya bilir hic beyin ameliyati olan tanidigim yok (cok sükür)
arkadaslar ekinin
sacını kesmicekler dublör kullanıcaklar
Günaydın... Günaydın... Günaydın...
Çok keyifli geçirdiğim bir hafta sonundan sonra, özet günü geldi çattı. Acep bizi ne bekliyor 42. bölümde.
Bu bölüm muhtemelen Ekin'in ameliyata "Evet" demek için cesaretlenmesi için uğraşacaklar bir süre. Hem doktor hem Sarp. Doktor ile de kanki olurlar artık herhalde. Cafe de çekim vardı mesela ikisinin. İyi iyi benim doktor zaten hoş sohbet birisi, Ekin'in Sarp'ı var nasıl olsa benim doktoruma yan gözle bakmaz:)
Ondan sonra Serkan nereye gidecek, gidecek mi o da var tabi? Gitse bile işte çalışmaya devam eder, tabi Ekin'in durumunu öğrendiği zaman arkadaşının yanında olacaktır mutlaka bu durumda Yelda ile görüşeceklerdir.
Aieleler öğrenir mi bu bölüm? Bence son anda öğrensinler, bir de onları gözü yaşlı izlemeyelim. Zaten kaç bölümdür Ekin devamlı ağlıyor. Onlarda öğrenirse gözyaşları sel olur akar gider artık.
Zaten doktorun gizemli geçmişi, Ekin'in ameliyatı kabul edişi, Serkan-Yelda olayları bir bakıveririz bölüm bitmiş... Bir çeşit geçiş bölümü olabilir. Geçiş bölümü yazınca da aklıma hep Desdi geliyor, kulakları çınlasın:)
Günaydın Ayşacım ve diğer arkadaşlar.
Ayşacım sağolsun 42.bölüm tahminlerini sıralamış.Ben bunlara ilaveten Kenan ve geçen bölüm ortalarda gözükmeyen Feride ile ilgilide sahneler olabilir diyorum.Yanılmıyorsam Kenan'ın bir barakada çekimi görülmüştü.
İki hafta ara verince nerde kalmıştık diye insan düşünüyor.
Ayşacım umarım şu geçiş bölümünde onları birlikte uyurlarken! görebiliriz.
Selamlar!Sinemin tek isteyi sarp-ekini birlikde gormek,her seferinde yaziyor,umarim senaristlerimiz 1 ugrar,gorurler,isteyini,gelecek sezona kalmaz o sahneler:).
Aysha,tamamen katiliyorum sana,bu bolum gechish bolumu,bence ekin-sarp sahneleri az olacaktir,en esas 2ci planda olan arkadashlari-yelda,serkan,feride,kenani goruruz,onlarin problemlerinin chozulmesini izleriz.
yine buralar sessiz hala uyanamadınız mı arkadaşlar?
ayşam yine tahminleri sıralamışsın arkadaşım:) bence de bu bölüm tamamen ekinin ameliyata ikna etmeyle geçecektir en son sahne bile gözümde canlandırabiliyorum ekin "sarp aşkım senin sinanın ve tüm sevdiklerim için ameliyat olacağım" sonrada bülent işbilen...aileler bu bölümde öğrenmez tahminimce yan karakterler yine bizi güldermeye çalışmak için kimbilir nasıl saçmalıklar yapacaklar? yelda serkan ilişkisinide bu bölüm çözülmez heyecan yapmak adına bunlar sezon finalinede ayrı olarak girerler...benim tahminim bunlar bakalım nasıl bir bölüm bekliyor bizleri...özetimiz erken gelsede bizde hemen öğrensek bari....
ayşam ayrıca benim için de harika bir hafta sonuydu önce konser sonra sevdiğim insanlarla birlikte olmak büyük bir mutluluktu :)
Teomanresat hafta sonumuydu yoksa Cuma günümüydü sende hastanedeki çekimleri gören arkadaşlarından bir şeyler öğrenip yazmıştın ama baktım bulamadım.Asıl merak ettiğim Cuma günü gerçekten orada çekim varmıydı yani bizim kızın konsere gitmemesini affettirebilecek bir sebep varmıydı canım.Ben bu konuya takığımda biraz.
Sinemcim, bak ben Kenan ve Feride'yi unutmuştum. Hem ara girdi hem Feride zaten en son bölümde yoktu. Kızı unutmuşum:) Birde Ayvalık' a gönderecektim sözde. Hem dur biz daha Ekin ve Sarp'ı uyurken görmemişiz ne Kenan- Feride'si.
Hele bizimkilere o sahneleri çeksinler onlar kusur kalsın. Ayvalık yoluna çıksınlar beraber yeter. Kenan'ın bir çekimi vardır doğru bu, belki bu bölümde görürüz onu. Yani Kenan hapisten çıkar falan, gelecek bölüme anca barışırlar, tühh ya bak şimdi aklıma geldi.Bunlar Ekin'in hastalığını bile bile Ayvalık'a falan gitmezler.
teomanresat
29-05-06, 11:18
Günaydınlar,Herkese selam.Evet bugün özetgünü bakalım 42.bölüm nelere gebe.Aylacım sanada günaydın.+2.bölümü çok güzel özetlemişsin.Bencede ailelerin öğrenmesi bölüm sonuna kalsın.Sarp yada ekin açıklar vede bölüm biter.
Ah Sinemcim biz bu gidişle o odadaki hayalleri seneye görücez.Hayır çok birşey beklemiyoruzki,birlikte aynı yatakta sarmaş dolaş uyansınlar tamam olay budur.Ama tabi bu pisikolojide olurmu?bilmeme.Asıl böyle zamanlarda birbirlerine destek amaçlı olması gerek.Neyse özet bir gelsinde bakalım devam ederiz.:love05:
Teomanresat hafta sonumuydu yoksa Cuma günümüydü sende hastanedeki çekimleri gören arkadaşlarından bir şeyler öğrenip yazmıştın ama baktım bulamadım.Asıl merak ettiğim Cuma günü gerçekten orada çekim varmıydı yani bizim kızın konsere gitmemesini affettirebilecek bir sebep varmıydı canım.Ben bu konuya takığımda biraz.
hakikaten varmish,sarqekiiiinn nickli arkadasimiz cekimlere gitmish,yasemin ergene sayfasinda yaziyor zaten.
J.Lo fan yazıyorumki hani bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş derler benimkisi nerdeyse kırkbin olacak belki o zaman olur diyorum.
Hem zaten bu bölüm Ekin'in ameliyata ikna edilmesiyle geçecekse onu ikna edebilecek kişiler belli Hakan ve Sarp.Biliyoruz ki Sarp'ın ikna kabiliyetine diyecek yok.Bizim kız evlendikten sonra pek bi söz dinler oldu.Sarp Ekin'i ikna etmek için bir şeyler düşünür heralde dimi ama.
Ayşa ve Sıla anladık haftasonunuz iyi geçmişte.Böylede anlatılmazki canım olan var olmayan var,gelemeyen var tövbe tövbe.
Sılacım yan karakterlerdede son haftalarda büyük bir toparlama var.Öyle abuk subuk komiklikler yapacaklarını sanmıyorum artık.
Bizimle masaya oturmuyor olabilirler ama masanın altından bizi dinliyorlar.
Sılacım, merhaba canım... Yelda Serkan sorunu gelecek sezona kalacak bence de. Hem daha iyi bana kalırsa, bu sırada Ekin iyileşmiş olur, Sarp ile onları barıştırmaya çalışırlar. Eğlenceli olur diye düşünüyorum. Daha sezon başı biizmkilere takmazlarsa, bu konu bir süre idare eder. Özet ise bugün 3 gibi falan gelir diye düşünüyorum, bu aralar fazla geç kalmıyor.
sinemcim merhaba canım...bak bende feride ve kenanı unutmuşum kenan bu bölümde çıkar feridenin peşine düşer evlendiğini duyunca yıkılır bizim sevgili kenanımız:img-sorry ben bir de ağayı merak ediyorum acaba feridenin peşini hemen bırakacak mı? belki senaristlerimiz evlendğini bile unutup ayvalığa bile gönderebilir bizim ikiliyi :) o kadar da olmaz demeyin olur mu olur neler unutuldu bumu unutulmayacak:icon_sad:
sinemcim konser boyunca benimde gözüm hep yasemini aradı ama maalesef yoktu hatta kulaklarını bile çınlattım çekimleri olduğunu bilmediğim için acaba şu bay A doğrumudur diye düşünmedim değil hani:icon_cry:
Ayşa ve Sıla anladık haftasonunuz iyi geçmişte.Böylede anlatılmazki canım olan var olmayan var,gelemeyen var tövbe tövbe.
Sılacım, bak görüyor musun kızdırdık Sinemimizi:) Tamam sustuk Sinemcim.
Bizimle masaya oturmuyor olabilirler ama masanın altından bizi dinliyorlar.
Çok güldüm be canım bu cümlene ama kesinlikle haklısın. O Röportajı ilk okuduğumda bir anda çok sinirlenmiştim ama sonrada düşündüm de o açıklamalar adlarına şeyy sürdürmemek içindi. Bal gibi de biizm tepkimizden sonra uyarıldılar. Bundan çok çok eminim.
Ayşacım Serkan ve Yelda barışması gelecek sezona kalacaksa eğer ve Ekin'de iyileşecekse onları barıştırmak için uğraşacaklarsa eğer bir zaman atlaması söz konusu olmalıki Ekin iyileşsin.Bu durumda Yelda bebeğini aldırmadıysa onuda karnı burnunda görmemiz mümkün o zaman.
Bak şimdi bu sefer aileler demiycekmi kızım hem hamilesin hem kocandan ayrılıyorsun.
Bu hafta onemli bisey olmicak galiba.Ekini ikna etmeye calisicaklar zaten oldu gibiydi 41. bolum sonunda.
Bence yelda ve sekan konusu ve ekin'in iylesmesi hepsi eylul'e kalicak.Serkan bosanma davasi acmaya kalkar ve ekin ameliyata girmeden ailesini falan oper sarilirlar,ameliyathaneye girer ve orada sezon biter.3 ayda deliricez biz beklemekten.
selam arkadaşlar,
aysam,sinemcim,sılam,teoman abicim ve diğer arkadaşlarım...
bir özet gününe hoşgeldiniz arkadaşlar:) bakalım neler bekliyor bizi tahmin yapmaya başlamışsınız...bu bölüm ekinin ameliyat olmaya karar verme aşamasını izleyeceğiz belki ailelerede bu bölüm açıklarlar ekinin durumunu ve öyle biter...sinana daha açıklamazlar- sarpın babası olduğunu zaten açıklamazlar fıtık edecekler ya bizi- ekinin ameliyat olacağını...inşallah bu bölüm hepimizin beklediği özellikle sinemin beklediği sahneyi görürüz amin diyelim de gerçekleşsin:)
sılam bence de yelda ve serkan olayını diğer sezona bırakacaklar bizde merak edeceğiz acaba barışacaklar mı diye::) sinemcim evet canım bizimle masaya oturmuyorlar ama dinliyorlar:)
Sılacım, ben bu Ağanın sorun çıkartacağı sanmıyorum nedense ama tabi sorun çıkarmayacaklarsa neden öyle bir tip seçtiler onu anlamadım. Tam Ağa idi adam. Bakın görün yaz tatilindeyken biz onlarda da 3 ay geçecek ve laf arasında öğreneceğiz Ağaya ne olmuş, Feride ve Kenan nasıl gitmiş Ayvalık'a. Yani onlarıda kaynatacaklar tatilde. Ama benden söz onlar göndermese bile, ben kendi ellerimle bırakacağım onları Ayvalık'a, şoförleri olurum artık ne yapayım yoksa bu takıntıdan kurtulamıyacağım. Hayır size de yazık göndermezlerse gelecek sezon benim çenem kapanmaz der dururum burada:)
Sinemcim, fazla zaman atlaması olmaz canım, 3 ay gibi. Mevsimin uyması gerekiyor. İşte o sırada da Yelda'nın bebeğinden ailenin haberi olmuş olabilir. Ama şimdi Serkan da bu durumda haberdar olmalı, aynı şehirdeler, üstelik babasının şirketinde çalışıyorlar. Nasıl çözecekler bu meseleyi bilmiyorum. Hani bebek duruyor haberini almasaydık belki gerçekten aldırmış derdim ama bebek duruyor işte... Bakın aklıma ne geldi, bu kız tatile falan çıkmasın, yaz ayları zaten.. ilk bir iki ay karnı belli olmaz, döndüğünde bir bakarlar anaa:) Çok mu salladım:)
Yasemin merhaba canım, bak baba mevzusunu bu bölüm halledebilirler, hani sabahtan geçiş bölümü olacak dedim ya. bunu da sıkıştırabilirler araya ki zaten öyle yapmaları lazım. Ölüm var o masada belki ölecek Ekin.
tamam tamam bende sustum ayşam sabah sabah sinemciğimi üzmeyelim sonra :)
bence zaman atlaması olur gibime geliyor hatta barışmışlar çocukları bahçede dolaşıyor olarak bile görebiliriz yelda oturmuş güneşleniyor serkan kızının (kız olduğunu nerden biliyorsam artık:)) peşinden koştururmuş...ekin ve sarp sarılmış onlara bakıp artık bizimde aslının gelme zamanı deyip sinemciğimin beklediği o güzel öpücük oluverirmiş....amma uçtum ama değil mi? biri yardım etsinde inişe geçeyim :)
aysacım inşallah dediğin gibi olur da sinan öğrenir gerçek babasının kim olduğunu...arkadaşlar zaman atlaması ne zaman olcak diyorsunuz ben tam şeyedemedim de işte bi anlatırsanız sevinirim:) ekin ameliyat olduktan sonra olacak galiba zaman atlaması dimi...
sılacım uçmadın canım bizimde istediğimiz sahneler bunlar o yüzden inmene gerek yok canım:)
Oh oh Ayşam Yelda'yı tatile gönderdi Sılacımda tatilden bir kız çocuğuyla döndürdü.
Hayırdır arkadaşlar sizi bu sabah pek bi uçmuş gördüm.
Sinemcim, sen bizi aşağıda bekle bir çadır açtır:) düşerken çakılmayalım emi canım:)
Sılacım, sende hakikaten fazla gitmişsin be güzelim:) Ama hoşuma da gitti,bende geliyorum yanına. Sinem'den çadır da istedik aşağıya açtıracak hani itfayicilerin açtığı çadır varya onlardan:) ayrıca olabilir de yani. Olmaz olmaz dememek lazım.
Bu arada avatarı yapmışsın canım, hayırlı olsun.
Bizim hayallere inşallah bu bölüm kavuşacağız canım, eğer olmazsa beni teselli edin oldu mu canım...
Yasemin canım, ameliyatla biteceği kesin gibi ondan sonra hastaneden devam etmez. Hastane çekimleri bu sezon biter. Ondan sonra yaz dönüşü bire bir zaman atlaması yapılır. Bütün dizilerde öyle olur zaten 3 ay atlar. Ekin de toparlanmış olur.
sinemcim uçuşumuz hafta sonundan kaynaklanıyor olabilir hayatım:) daha hala ayaklarım yere basmadı da:img-nyam:
kırçiçeği canım ya bazen uçmak iyi olmuyor gülüm istediğimiz olmayınca yere çakılışımız bayağa acılı oluyor da:)
aysacım sağol canım...kafam bayağı dolu da bu aralar o yüzden tam bişeyler diyemiyorum denileni de anlayamıyorum:) diğer sezon inşallah bizim beşparaetmezler yeni bir beyin nakil ederlerde güzel şeyler izleriz yoksa hepimiz istanbul da yada sinemcimin yanında buluşucaz hani bazı hastaneler orada mevcut ya o bakımdan:)
sılam biliyorum canım bizde hamişle düğün sonrasında göğün 8.katından yere çakılmıştık o yüzden acısını bilirim:) ama olsun akıllanmadığımız için hala buralardayız dimi canım...
ayşam sorma bende farkettim fazla uçtuğumu:img-sorry yere çakılışım acılı olacak ama sağolasın arkadaşım senin sayende fazla acılı olmayacak hafif sıyrıklarla kurtulurum artık:) beni bu uçuştan ancak koca bir çadır kurtarır:)
avatar içinde sağol be gülüm insan teknoloji özürlüsü olunca becerebilmesi bayağa zaman alıyor da:)
Ayşa ve Sıla siz atlayın ben sizi tutarım.
Sılacım, Ayşa yazınca bende avatarına baktımda ne anılar geldi gözümün önüne.Nasılda ele vermişlerdi kendilerini o gecede.
Şimdi sezon finalinin hastanede olacağını söylesede Keremcem benim içimde yinede bir kuşku var hani.Şimdi hastane çekimleri geçen hafta yapıldı.Keremcem'in hastane çekimleri bitti denildi.Kuzey Vargın'da son bölümün bu hafta çekileceğini ve herkesin bu hafta çekimlerinin biteceğini söyledi.Şimdi hiç bir dizinin sonunu böyle açık açık söylemezler bu bir.Söylerlersede bunun içinde bir şey aramak lazım bu da iki.
Yani ben hala bizi şok edecek sürpriz bir final bekliyorum.Ne o öyle Ekin ameliyattayken bitecek de bizde ölecekmi ölmeyecekmi diye merakmı edeceğiz.
Kamber geldi millet,
herkese merhaba,
Canlarım özledim sizleri.İki gün görmeyince alışkanlık mı yaptı nedir?Hayır olsun.
Hafta sonu ne tesadüf benim için de süperrr geçti.Değil mi Sılam? Konser zaten tek başına sebep sonra da uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla beraber oldum.Çok sevinidim.Umarım en kısa zamanda onlarla tekrar görüşebiliriz.
Ayşam,süper sıralamışsın tahminleri.Bence de bu bölüm Ekin amleiyat olmaya karar verir gibi geliyor.Ve hepimizin çok merak ettiği şu dış ses tekrar devreye girer.Artık Ekin mi anlatır, mektup,günlük falan mı yazar bilemem.Sinan'a kaset doldurduğu gibi diğer sevdikleri için de bir şeyler yapar bence.Aileler öğrenmeden gizlice ameliyt olur diyordum ama Teo'nun tüyosundan sonra bu bölüm öğrenirler diye düşünüyorum artık.Gözyaşları sel olacak bence.
Sayın Gülşah Hıdımlıoğlu,lütfen Sılam arkadaşımız için şu son bir kaç bölüm Ekin 'e makyaj yapmayınız.Mümkünse maymun gibi ağlamasına sebep olmayınız.Sılam seni ağlatmazsam rahat edemeyeceğim.
Sinemciğim sana da merhaba canım,Şu ameliyat öncesi kırmızı odada bir gece görmek için vallahi ben de neler vermezdim.Ama cüce Sinan varken biraz zor kardeşim.
Ha bir de benim tahminim bu bölüm Sinan Sarp'ın babası olduğunu öğrenecek. Öyler doğdu içime.
Özgücüm biz haftasonu mevzusunu kapatmıştık canım.
''Kırmızı Oda'' yazınca benim aklıma neler geldi neler burada yazamıycam şimdi.
Cüce Sinan'da çok olmaya başladı ama.Çocuk başlarda hep uyuyordu şimdi ise cin gibi oldu maşallah.Otursun oturduğu yerde.
Aileler bence bu hafta öğrenmeyecek.Benimdemi içime doğdu ne!
Herkese selam...
Bir anlık boşlukta kaçtım,geldim...neler kaynatılıyor bakalım...
Okumadan hızlı bir giriş yapıyorum...
Ekinin ailesinin haberi olmadan ameliyata girmesi yanlış olur diye düşünüyordum,nitekim teonun tüyosundan sonra aileler öğreniyormuş herhalde...
Ameliyatı nazlanarak da olsakabullenecek ve sezon ameliyatla bitecek gibi..
geçenlerde sinem aliye gibi sahneler olmasın demişti,ama sanırım Ekin öldü mü kaldı mı ile yaz geçecek...
Kamber geldi millet,
herkese merhaba,
Canlarım özledim sizleri.İki gün görmeyince alışkanlık mı yaptı nedir?Hayır olsun.
Hafta sonu ne tesadüf benim için de süperrr geçti.Değil mi Sılam? Konser zaten tek başına sebep sonra da uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla beraber oldum.Çok sevinidim.Umarım en kısa zamanda onlarla tekrar görüşebiliriz.
Ayşam,süper sıralamışsın tahminleri.Bence de bu bölüm Ekin amleiyat olmaya karar verir gibi geliyor.Ve hepimizin çok merak ettiği şu dış ses tekrar devreye girer.Artık Ekin mi anlatır, mektup,günlük falan mı yazar bilemem.Sinan'a kaset doldurduğu gibi diğer sevdikleri için de bir şeyler yapar bence.Aileler öğrenmeden gizlice ameliyt olur diyordum ama Teo'nun tüyosundan sonra bu bölüm öğrenirler diye düşünüyorum artık.Gözyaşları sel olacak bence.
Sayın Gülşah Hıdımlıoğlu,lütfen Sılam arkadaşımız için şu son bir kaç bölüm Ekin 'e makyaj yapmayınız.Mümkünse maymun gibi ağlamasına sebep olmayınız.Sılam seni ağlatmazsam rahat edemeyeceğim.
Sinemciğim sana da merhaba canım,Şu ameliyat öncesi kırmızı odada bir gece görmek için vallahi ben de neler vermezdim.Ama cüce Sinan varken biraz zor kardeşim.
Ha bir de benim tahminim bu bölüm Sinan Sarp'ın babası olduğunu öğrenecek. Öyler doğdu içime.
Selamlar Özgü! (Umarım mahsur yoktur bu hitap şeklinde isminin Özgü olduğunu düşünerek yazıyorum ama, baltayı taşa saplamam inşallah):good: Neyse evet forumdaşlarında dediği gibi aileler öğrenmeden bu iş zor gözüküyor hangi anne baba böyle ciddi bir ameliyatı olup, bittikten sonra öğrenmek ister ki? Hele sonunda ölüm gibi büyük bir riski gösteriyorlarsa doktorlar? Bu arada tekrar çok çok teşekkürler. Şu ana kadar İstanb'daki tüm konserlerine gitmiştim, ancak bu sefer ki ne programım uymadı. Eğlendiğinize eminim. Harbiye'nin havası bir başka olmuştur. Tekrar zahmetler edip, bize de birazcık bu havayı soluttuğun için sağolasın.
Diziye gelince onlar da yazın şöyle güzelce bir dinlensinler de daha tezat olmayan, kendi içinde uymsuzluğa düşmeyen senaryolar yazabilsinler. Değil mi? Sizlerin de düşündüğü gibi bu sezon hastane olayları ile finale girer. Tabii bilinmez 2006 Eylül nelere gebe? Ama Yasemin Ergene'nin saçlarını kazaıtacağı pek aklıma yatmıyor. Tamam o kadar uzun sürede uzattağı o saçlara kıydı ama kazıtmaya yanaşmaz gibime geliyor. Büyük ihtimal öyle bir sahne gerekirse pek fazla yüzünü göstermeden dublör kullanırlar. En mantıklı çözüm bu gibi. Çok fazla hastane olayını irdeleyeceklerini de sanmıyorum. Sizler de bilirsiniz ki Türk seyircisi fazla dayanamaz öyle ölümdür, dramdır, kavuşamamalara. O sebeptendir ki, fazla melankoli yapmazlar seneye bu konuda. Ama hastane sahnelerinde içimizi cız ettirecekler gibi bir his var. Hele bir de Ekin'in kalbi ameliyatta durursa. İşte görün o zaman forumun halini. Fazla söze ne hacet. Bekleyip, göreceğiz.
Selamlar herkese Yelda'yı tatile göndermiş ayşacım
bu kız tatile falan gider sonra karnı burnunda dönerse cok kızarım ben
cocuğu aldırmadığını biliyoruz niye gitsin değil mi cnm :)
Mümkünse otursun oturduğu yerde ...
özgücüm hoş geldin canım bakıyorumda sende uçuşlara geçmişsin ayşam gönder oradan bir çadır daha çakılmaya gönüllü bir arkadaş daha geldi :)
ay hatırlatma ne olur ekinin makyajını :icon_cry: ama bu bölümde olmasa da son bölümde umutluyum arkadaşım bu kız ameliyatada bu kadar makyajla girmez heralde...gerçi belli de olmaz ama o kadar yapacaklarını da sanmıyorum bende umutluyum ekin ameliyata girerken ağlayacakmışım gibime geliyor tabi makyajsızsa:)
bu bölümde aileler öğrenmez bence diğer bölümde olabilir bu bölüm ekinin ameliyat kararını vermesiyle geçer...tek dileğimde sinemcim için ameliyata girmeden şu ikisini aynı yatakta görmek sinan demişsin ama sinansız da göremedik ki hayatım hatırlasana bunlar balayında da bir şey beceremediler :) anlıyacağın sinan olsun olmasın bir şey değişmeyecektir...
ayrıca ne tesadüf bende hafta sonu çok sevdiğim arkadaşlarımla beraberdim bende umarım en yakın zamanda tekrar beraber olabiriz...
Selamlar herkese Yelda'yı tatile göndermiş ayşacım
bu kız tatile falan gider sonra karnı burnunda dönerse cok kızarım ben
cocuğu aldırmadığını biliyoruz niye gitsin değil mi cnm :)
Mümkünse otursun oturduğu yerde ...
Selamlar Sisley, hoşgeldin! Ya sorma bir Yelda eksikti. Neden bu dizide bir seferde olsa Yeşilçam'ın tabiriyle "aile saadeti" göremiyoruz?? Allahım!! Madem konsept Yeşilçam , ee o zaman bu olmazsa eksik kalır. Değil mi ama ? Bu arada belki tuhaf gelecek ama ben hala sanki Yelda'nın bebeği aldırmadığını düşünüyorum. Çünkü eğer aldırdıysa Serkan ile arasındaki tüm ipler kopar. Bence aldırmadı ama Serkan'ı deniyor. Acaba onunla sırf bebk için mi birlikte, yoksa hala ilk günkü hisleri var mı diye anlamaya çalışıyor. Bana göre bebk hala annişinin karnında mışıl mışıl uyuyor.:img-grin2 Bir de babası orada olduğunu bilse...
Özgücüm biz haftasonu mevzusunu kapatmıştık canım.
''Kırmızı Oda'' yazınca benim aklıma neler geldi neler burada yazamıycam şimdi.
Cüce Sinan'da çok olmaya başladı ama.Çocuk başlarda hep uyuyordu şimdi ise cin gibi oldu maşallah.Otursun oturduğu yerde.
Aileler bence bu hafta öğrenmeyecek.Benimdemi içime doğdu ne!
Niye kızdın şekerim bana ya.Ben geriden geldim ne yapayım.Öyle balıklama yani.
Görmedim mevzunun kapandığını.
Neyse peki kırmızı oda konuşalım.
Herkes bakıyorum bana yükleniyor.
''Sinemcim için şu ikisini aynı yatakta uyurken görsek'' diye yazıyorsunuzda.
Yani siz bunu sadece benim için istediğinizden emin misiniz.Dürüst olun bakayım.Hadi itiraf edin en az sizde benim kadar bal gibi de istiyorsunuz.
Not:Ben yemeğe çıkıyorum.
merve_of_rnb
29-05-06, 12:50
42 . BÖLÜM ÖZETİ
Ekin Hakan’ı bulabilecek mi?
Ekin ameliyat konusunda kararsızdır. Hakan, Ekin’e
düşünmesi için zaman verir. Ekin ameliyat olmanın
yaşam ve ölüm arasında büyük bir kumar olduğunun
farkındadır. Bu kumarı oynamak isteyip istemediğine
karar vermesi kolay olmayacaktır.
Hakan’ın İstanbul’a gelişi, onu geçmişindeki acı bir
meseleyle tekrar yüzleşmek zorunda bırakır. Bu
yüzleşme Hakan’ı her şeyden vazgeçme noktasına
kadar getirecektir. Ekin, kararını açıklamak üzere
Hakan’a gittiğinde hiç beklemediği bir manzara ile
karşılaşır. Hakan zil zurna sarhoştur. Ekin, bu
durumdayken Hakan’a bir şey açıklamanın doğru
olmadığını düşünerek ertesi günü bekler.
Ama ertesi gün gittiklerinde Hakan’ın otelden
ayrıldığını öğrenirler. Ekin Hakan’ın hayatında
bir şeylerin ters gittiğini anlamıştır ve her zamanki
kararlılığı ile Hakan’ı bulacağını söyler.
Yaşama şansını bir kere bulmuşken
kaybetmek istemez.
ooo kimler gelmiş... Özgücüm bir de bana sıralamışsın diyorsun, ben seninkilerin yanında ne demişim ki:)
bak Özgü bu günlük işi güzel fikir. Zaten o iş olmazsa Ekin'in anlatımı çok havada kalır, evet evet olmalı...
Sinan'a gelince bence de rahat bırakmaz şimdi bizimkileri, bir bakarmışız pat diye kapıda bende burada yatacağım diye, Hamişimin kulakları çınlasın taa ne zamandır bunları yazar dururdu, Sinan rahat bırakmaz diye...
Ece ve Sisley selam arkadaşlarım, Ececim bence öyle bitecek Ekin ameliyatta bitecek, kalbi duracakmış ya bir yerde işte tam son sahne olcak gibi geliyor bana.
Sisleycim, bu Serkan-Yelda mevzusu yeni sezonda çözüleceği için bu son bölümlerde gayet tatsız sahneler izleriz canım.
evett özetimiz de gelmiş ne güzelll bu bölüm sürekli ekin ile hakan izleyecez olsun buda güzel bakalım neler olacak bölüm sonundahakanı bulacak ameliyatı kabul edecek bence
Cerencim saol hoşbuldum yelda cocuğu aldırmadı tüyosu geldi zaten aldırmadı da bir de babası bilse dediğin gibi.
Hamiş de yok uzun zamandır nerelerde özeti onun sayesinde okuyabildiğimiz zamanları unutmadık saolsun ne uğraşırdı .
Sinemcim bende görmek istiyorum valla hangi ask oyunuz izleyicisi istemez değil mi ama?
selamlar efendim...
muhabbetin yine ortasindan daliyorum...övünmek gibi olmasin da, bu da son günlerde huyum oldu artik :img-grin2 hakkimdan hayirlisi diyelim degil mi?
bu haftaki bölüme gelince...
son bölümdeki Ekinin tursu satan suratina ragmen, ameliyati kabul edecegini biliyoruz degil mi? Sarp nasil da sevindi, canim ya...yani Sarpi sevinci kursaginda kalmayacak kesin...
Aileler artik yavas yavas ögrenecektir diyorum ben de...
Beni ilgilendiren ve merak icinde bekledigim sey ise, Sinanin Sarp gercegini ögrenip ögrenmeyecegi :icon_cry: bunu dört gözle bekliyorum inanin...artik Ekin bütün herseyi göze alip, Sinana birseyler catlatsin diyorum ben...acaba olur mu? bu sorunun cevabini bulmak, lotoda 6 bulmaktan daha zor benim icin..
Bu bölümde Doktor Hakanin gizemini biraz daha cözecegimiz kesin...ben bu sahnelerin icine düsecegim de, sizi bilmem :P
simdi benim bir teorim vardi hatirlarsaniz...dünya kupalari baslamadan bütün dizilerin tatile girecegini düsündügümü söylemistim...eger durum böyle olursa, bizim dizinin de iki bölüm sonra sezon tatiline ve ya finale girecegi kesin...yani eger bu dizi bitecekse, Ekin bu bölüm ameliyat olur, öbür bölümde de ayaga kalkar ve ya ölür...
ama bu dizi bitmeyecekse, ki bence bitmeyecek, bu bölüm aileler ögrenir, son bölüm de Ekin ameliyata girer ve biz kurtuldu mu kurtulmadi mi diye bön bön üc ay bekleriz :icon_evil
tabi insallah yanilirim ve amelyatin sonucunu görerek tatile gireriz...
hem dizi hem de biz...artik iyi bir tatili hakkettik degil mi ama?
sevgiler...
özetimiz gelmiş çok şükür.artık ben de tekrardan yazmaya başlayacağım. özeti okuyunca bu da ne dedim.hasta olan ekin moral verilmesi gereken ekin doktorun derdine düşecek yani doktor ekine moral vermesi gerekirken kendini kaybetmiş.bir önceki bölümde ekine sen de hazırsan seni kurtaracağım diyen doktor nerde?
ayrıca özette yazmayan şeyler de izleyeceğiz bence.her zamanki gibi çok eksik bir özet.sürekli ekin ve doktor sahneleri izleyecek değiliz herhalde.
neyse bir de fragmana bakalım diyeceğim ama fragman da yine kısacık bir şeydir.fazla ipucu beklemiyorum ben.
42 . BÖLÜM ÖZETİ
kadar getirecektir. Ekin, kararını açıklamak üzere
kaybetmek istemez.
ayşam sinan kesin aralarına girecektir bundan o kadar çok bahsettik ki kırk kere söyleyince olumuş bu da olur hayatım kapıdan içeri girer ben aranızda yatacağım der bizlerde o veleti bulduğumuz zaman boğarız artık:)
ececim merhaba aileler öğreneceklerdir öğrenmese saçma olurdu bu basit ameliyat değil ki oldu bittiye getirsinler ama bu bölümde olacağını sanmıyorum bir daha ki bölüme sarkabilir...
sinemcim bizlerde istemez olurmuyuz ama fazla yere çakıldığımızdan belli etmemeye çalışıyoruz malum bir de bunun çakılışı var çakılışın verdiği bir de acı var:)
arkadaşlar özetimiz hayırlı uğurlu olsun...
ekin öyle yada böyle sonunda hayatıyla ilgili kumar oynamaya karar veriyor amaa ortada ameliyatı yapacak olan doktorumuz kayıp...bu bölüm ekinin karar aşaması ve doktorun hayatını izleyeceğiz bu durumda ailelere ve sinana diğer bölümde açıklayacaklar.....doktor tahmin ettiğimiz gibi geçmişinde acı bişeyler yaşamış ve şimdide biz öğreneceğiz bakalım neler olacak...
Cerencim saol hoşbuldum yelda cocuğu aldırmadı tüyosu geldi zaten aldırmadı da bir de babası bilse dediğin gibi.
Hamiş de yok uzun zamandır nerelerde özeti onun sayesinde okuyabildiğimiz zamanları unutmadık saolsun ne uğraşırdı .
Sinemcim bende görmek istiyorum valla hangi ask oyunuz izleyicisi istemez değil mi ama?
Bilmiyordum Sisley'cim ya. Öyle mi demek aldırmadı. Meşhur tüyo kaynağımız Hazal mı getirdi yoksa? İyi o zaman içim daha bir rahatladı o zaman. Zaten Yelda'nın ki sadece endişe, korku ve heyecan karışık bir duygu bence. Ya altından kalkamazsam, ya tüm hayatım bir bebeğe bağlı olur da tüm hayallerim uçup, giderse diye endişeleniyor ama boşuna. Versin bebeği, Serkan'ın eline tamam işte. Serkan da evin içinde turlaya turlaya, dasdana diye diye uyutmaya çalışır artık.:img-grin2 Şaka bir yana bugün özet günü. Malum. Bakalım ne bilgiler gelecek? Çok da fazla detaylarına inmeden, yüzeysel bir şeyler yazarlar herhalde. Bu arada bu sezon seyredeceğimiz 2 bölüm mü kaldı? (Bu çarşamba haricinde tabii)
Yeni öğrendiğime göre Yasemin Ergene'nin yerine başörtüsü kullanan bir bayan saçını kazıtmayı kabul etmiş. Dublör olarak o kişiyi kullanacklarmış sanırım. Hastenedeki sete giden bir forumdaşın yazısında okudum.
sonunda yeni özet geldi!!!:img-grin2
bence güzel bir bölüm olucak ve ekin ameliyat olacagini cok sevindim! insallah ekin de hakani bulur,ama bence bulur!
alevalevalev
29-05-06, 13:18
Bu bölüm yorucu olacaga benziyor. Önce Ekin ile ugras sonra da Doktor Hakan Bey´le. Ben bu bölüm aileler ögrenir Ekin bölüm sonu hastaneye yatar diyordum ama onlar haftaya kaldi galiba.
didou_didem
29-05-06, 13:19
evettt özetimiz gelmiş hayırlı uğurlu olsun...bol bol ekin-hakan sahnelerini izleyeceğiz demekki baksanıza ekin-hakan'dan başka birşey yok özette ya sarp bile yok yaa ismini yazın bari:)...
keremcem_sarp
29-05-06, 13:21
özetimiz hoşgelmiş sefalar getirmiş de hayret bu defa erken gelmiş...görünüşe bakılırsa bizim sarp ekin dolu sahneler hayalimiz suya düşmüş,olsun.bana heyecen yüklü bi bölüm olacak gibi geliyo ama siz ne dersiniz bilemem...ne olursa olsun aşk oyunu işte...bırakamadığımız ve izlemek zorunluluğu hissettiğimiz dizi...çarşamba yı bize iple çektiren dizi...herşeyiyle izlemeye hazırız onu di mi ama???şimdi sıra fragmanda bakalım o neler gösterecek????bu gece yine uyumak yok beklemek var desenize......
Ahanda bir sarhoş Hakan'ımız eksikti.
Biri düzelir biri batar.Kıyamet bizim dizide ondan kopar.Bu sefer hasta iyileşmek istiyor , doktor sarhoş.
Dr.Hakan herşeyden vazgeçek noktaya gelir;
Şimdi bu ne demek.Adam amleiyattan vazgeçti ,geri gidiyor mu diye anlayalım?
Kardeşim niye düz teker gitmeyiz bir bölüm anlamadım ki
Demek ki Ekin terapi yapacak doktora.Roller bir bölümüne olsa değişecek galiba.
Soruya bak;Ekin Dr.Hakan'ı bulabilecek mi?
Bulacak kardeşim bulacak.Elinde bir şişe rakı ile meçhul sevgilinin mezarı başında bulacak.
Ben olsam tam karar vermişken sarhoş doktora emanet etmekten korkarım kendimi.
Bu bölüm Hakan'ın gizeminin çözülmesi ile geçecek demek ki.
Ben diyorum ki mezarda yatan karısı idi.Ya da evlenmek üzere olduğu sevgilisi.
Aynı hastalıktan rahmetli oldu.Hakan Ekin'i de bu yüzden kurtarmak istiyor.
Sarp'ımız nerede bu bölüm?Olaylar Ekin Hakan arasında geçecek demek ki.
Senaristlerin bahsettiği '' Ekin ile diziye yeni girecek olan karakter arasında geçen diyaloglar'' bu bölüm yaşanacak.
O halde diğer yorumlarda söylediğim Sinan'ın babasını öğrenmesi olayı,ailelerin öğrenme olayı,ameliyat olayı toptan 43.
bölüme kalıyor.Kalp riski olanlar 43.bölümü izlemesinler,anlaşıldı
Eh be kızım Ayşa sana boşuna söylemedik dizginleri baştan sağlam tut.Şu adama göz kulak ol.Öyle içip içip durmasın diye.Gördünmü bak Hakan kayıp.
Ne etcez şimdi.Nereye saklandı bu adam.Hayır biz Ekin'den korkuyorduk ameliyata karar veremez diye doktor kayboldu.
alevalevalev
29-05-06, 13:26
baksanıza ekin-hakan'dan başka birşey yok özette ya sarp bile yok yaa ismini yazın bari:)...
ayrıldığını öğrenirler.
Sarp´in ismi yazmiyor ama beraber olduklari kesin
evet,ozetimiz gelmish,her kese hayirli ola!Ben bol bol sarp ekin sahneleri beklerken,galiba bol bol hakan-ekin sahneleri gorucez.Bu arada digerleri hakta hic 1 bilgi yok ozetde.
meriremail
29-05-06, 13:28
1-demekki bu hakan geçen bölümlerde canını yaktığı birinin oğlu veya kardeşi veya işte karısının ilgili bişehyi
2-ekinle hakan kovalamacası biraz fazla değilmi?
3- sarp kıskanacaktır.
4- bu arada hatırlarsanıuz bi tüyo gelmişti ayrılık kadar acı bbişey yaşanacak diye.
5- şu ekini hakanın bırakmasıymış demekki
6-bütün bunlar olurken sinanı bu psikolojiden korumak için ferideye bırakabilirler.ve eğer ferideye bırakacaksa kenanda büyük ihtimal orda olacaktır.
7-ve bence ekini durumunu fark edip aileler herşeyi öğrenecek
8-berna .............. yani yan karakterlerden
9-son olrakta bence biz artık sarp ekin kareleri görmeyi özledik .ve hakkımıda:img-grin2
Eh be kızım Ayşa sana boşuna söylemedik dizginleri baştan sağlam tut.Şu adama göz kulak ol.Öyle içip içip durmasın diye.Gördünmü bak Hakan kayıp.
Ne etcez şimdi.Nereye saklandı bu adam.Hayır biz Ekin'den korkuyorduk ameliyata karar veremez diye doktor kayboldu.
Sinemcim,galiba senin bekledigin sahneler de kaldi diger bolume,bakarmisin ozetde sarpin ismi bile gecmiyor
ya özette hep hakan ve ekin var hiç sarptan bahsetmemişler hıc sarp yok
istanbulll
29-05-06, 13:33
Ekin,Hakanı bulabilecek mi?
bilmem bulabilecek mi acaba??:img-haha: siz ne dersiniz?
herkese merhaba...
özet böyle erkenden gelince yadırgıyo insan...
ekinin zaten hemen orda ameliyata evet demeyeceği bakışlarından belliydi. aslında böyle kararsız kalması normal,çok büyük bir risk alıcak kız sonucunda.
bakalım kararı ne olacak...hay allah çok merak ettim doğrusu!!!:img-grin2
evet artık yan karakterlerden hakanında hayatını işlemeye başladılar.acaba sadece önümüzdeki bi kaç bölüm mü ona yer verecekler
yoksa gelecek sezonda hakanı görebilecek miyiz merak ediyorum.bence hakanda artık istanbulda kalsın ya...:img-nyam:
bu bölüm ekinin ameliyata karar vermesi ve hakanı bulma çabalarıyla geçeceği için sıra hastalığı ailelere söylemeye gelmeyecek bence.
bi de şu bölüm resimleri de erken gelse iyi olucak hani!! geçen bölüm resimleri gibi olmaz inş.bakarsınız bu seferde sadece ekin ve hakanın resimlerini gönderirler.ne de olsa özette sadece onlar var:img-haha:
ask bitti artik, hastalik ta sira...
hastalik ta bitti sayilir, kovalamacada sira...
bir sene Sarp Ekini kovaladi...ne oldu? hic
simdi biraz da Ekin HAkani kovalasin...ne olacak? hic
sonra Sarp ta HAkani kovalar...ne olur? yine hic
yani bir kocvaman hicmis benim gecen bu bir senem...
yaziklar olsun ne diyeyim...
tek sevindigim sey...Yurdaer Okurun izleyecegim oyunculugu...
birazdan özetin aciklamali aciklamasiyla buradayim...
görüsmek üzere...
Özet gelmiş herkes toplanmış.. var mı öyle forum boşken çıkıp gitmek, özet zamanı gelmek hemen...
Neyse, anlaşıldığı gibi Ekin zor da olsa ikna oluyor. Düşünmekte haklıda bence. Yalnız benim doktorun bu kadar dağıtacağını tahmin etmiyordum. Hadi dağıttığı yetmezmiş gibi toplanıp gitmeye kalkışmasını ise hiç beklemiyordum. Adamın geçmişi çok yaralı, tabi İstanbul yüzüne çarptı anılarını ne yapacak O da. Bak acıdım adama:)
Sarp adı geçiyor mu özette? Sinemcim ne olcak bizim hayaller? Gerçi bu özatteki konuları çarçabuk işlerler başka mevzularda işlenir mutlaka. Bakalım artık akşama fragmanda ne göreceğiz.
didou_didem
29-05-06, 13:34
ayrıldığını öğrenirler.
Sarp´in ismi yazmiyor ama beraber olduklari kesin
evet pardon beraber olduklarını anlıyoruz böylece
sinem evet ya ayşa'ya söyliyelim dikkat etsin hakan'a dediğin gibi baksana adam kayıp:)
Özet gelmiş...
Ben önce şaka sandım..BU ne biçim özet...
Ekin karar veriyor,bu sefer doktorumuz yok ortalarda...Geçen bölümlerde boşuna bol keseden içki içirmiyorlarmış...Alkolikmiş bizimkisi...SAnırım onu çok yakınının ölümü _belki kendinin sebep olduğu_bu kadar derinden sarsmıştır...
Bu arada ekinin sarhoş birine canını nasıl teslim edeceği de bir muamma...
Bu böüm sarp ekin sahneleri az herhalde...Bizim hayallerimiz başka bir bahara kaldı...Malum Keremcemin konser maratonu çok yoğun...
Ekin Hakanı bulacak mı diye kafa patlatamayacağım,size iyi yorumlar...Benim çok işim var...
didou_didem
29-05-06, 13:37
Özet gelmiş herkes toplanmış.. var mı öyle forum boşken çıkıp gitmek, özet zamanı gelmek hemen...
Neyse, anlaşıldığı gibi Ekin zor da olsa ikna oluyor. Düşünmekte haklıda bence. Yalnız benim doktorun bu kadar dağıtacağını tahmin etmiyordum. Hadi dağıttığı yetmezmiş gibi toplanıp gitmeye kalkışmasını ise hiç beklemiyordum. Adamın geçmişi çok yaralı, tabi İstanbul yüzüne çarptı anılarını ne yapacak O da. Bak acıdım adama:)
Sarp adı geçiyor mu özette? Sinemcim ne olcak bizim hayaller? Gerçi bu özatteki konuları çarçabuk işlerler başka mevzularda işlenir mutlaka. Bakalım artık akşama fragmanda ne göreceğiz.
ayşa senin doktor fena dağıtmış yaa ben bırakmasını falan düşünmüyordum valla..bizim hayaller suya düştü gibi gözüküyor amabelli de olmaz hani..
resimleri bekliyorumvalla eski resimler falansa şoka girerim valla...
Arkadaşlar panik yok.Özette Sarp ile Ekin'in yanyana adı bile geçmiyor diyorsunuzda.Geçtiğinde ne oluyorduki sanki.
Bakın Hakan kaçacak Ekin kovalayacak.Bu ikisi bir araya anca bölümün sonunda gelirler.
Bu aradada ben Ekin'i kollarında ''bulucaz hayatım merak etme'' şeklinde teselli edecek birilerini tanıyorum.Ya siz.
Bu aradada ben Ekin'i kollarında ''bulucaz hayatım merak etme'' şeklinde teselli edecek birilerini tanıyorum.Ya siz.
Canım bir kahkaha patlatmışım ki inanmazsın:) Asla vazgeçmek yok, onların sarılmaları için bile iki dakikada sahne yazıveriyoruz da bu adamlar bunu neden akıl edemiyor. Eğer akşam böyle bir sahne görürsek - ki bende göreceğimizi düşünüyorum- seni adını anacağım canım.
didou_didem
29-05-06, 13:43
sinem abla eğer öyle bir sahne olduğun sırada kulakların çınlarsa bilki anacakların arasında bende varım ben böyle bir sahne görürüz diye düşünüyorum
Herkese selamlar,
Ne çabuk gelmiş özet.Kovalamaca oynayacaklar demek ki.:)Ekin ameliyata girmeden önce doktorumuzun derdine de derman olacak galiba.Doktorun sorununu çözerek ameliyata daha da rahat girmesini sağlayacak böylece.Sırf Hakan ve Ekin'den bahsedilmiş.Bol bol onların sahnelerini göreceğiz.
Ahanda bir sarhoş Hakan'ımız eksikti.
Biri düzelir biri batar.Kıyamet bizim dizide ondan kopar.Bu sefer hasta iyileşmek istiyor , doktor sarhoş.
Dr.Hakan herşeyden vazgeçek noktaya gelir;
Şimdi bu ne demek.Adam amleiyattan vazgeçti ,geri gidiyor mu diye anlayalım?
Demek ki Ekin terapi yapacak doktora.Roller bir bölümüne olsa değişecek galiba.
Soruya bak;Ekin Dr.Hakan'ı bulabilecek mi?
Bulacak kardeşim bulacak.Elinde bir şişe rakı ile meçhul sevgilinin mezarı başında bulacak.
Ben olsam tam karar vermişken sarhoş doktora emanet etmekten korkarım kendimi.
Bu bölüm Hakan'ın gizeminin çözülmesi ile geçecek demek ki.
Ben diyorum ki mezarda yatan karısı idi.Ya da evlenmek üzere olduğu sevgilisi.
Aynı hastalıktan rahmetli oldu.Hakan Ekin'i de bu yüzden kurtarmak istiyor.
Sarp'ımız nerede bu bölüm?Olaylar Ekin Hakan arasında geçecek demek ki.
Senaristlerin bahsettiği '' Ekin ile diziye yeni girecek olan karakter arasında geçen diyaloglar'' bu bölüm yaşanacak.
O halde diğer yorumlarda söylediğim Sinan'ın babasını öğrenmesi olayı,ailelerin öğrenme olayı,ameliyat olayı toptan 43.
bölüme kalıyor.Kalp riski olanlar 43.bölümü izlemesinler,anlaşıldı
alevalevalev
29-05-06, 13:46
[QUOTE=ayşa]Özet gelmiş herkes toplanmış.. var mı öyle forum boşken çıkıp gitmek, özet zamanı gelmek hemen...
Haklisin aysa ama iki haftada bir dizi olunca insanda ne yazacak konu ne de istek birakiyorlar. Her insanin da sınırlı bir hayal kurma kapasitesi var:img-grin2
Su Yelda meselesi bu hafta cözülürmü acaba? Cözülür dediysem tabii ki Serkan ögrenirmi gibi acisindan söylüyorum. Sezon finalinden önce ögrenmesi lazim bence, zaman atlamasi olmasa farketmezde, ama 3 ay falan gececekse hamile oldugu belli olmasi lazim. (5 aylik oluyor cünkü)
didou_didem
29-05-06, 13:49
[QUOTE=ayşa]Özet gelmiş herkes toplanmış.. var mı öyle forum boşken çıkıp gitmek, özet zamanı gelmek hemen...
Haklisin aysa ama iki haftada bir dizi olunca insanda ne yazacak konu ne de istek birakiyorlar. Her insanin da sınırlı bir hayal kurma kapasitesi var:img-grin2
Su Yelda meselesi bu hafta cözülürmü acaba? Cözülür dediysem tabii ki Serkan ögrenirmi gibi acisindan söylüyorum. Sezon finalinden önce ögrenmesi lazim bence, zaman atlamasi olmasa farketmezde, ama 3 ay falan gececekse hamile oldugu belli olmasi lazim. (5 aylik oluyor cünkü)
evet onu sezon finali olmadan önce açıklanması lazım dediğin gibi aradan 3 ay geçmiş olacak hamileliği belli olur artık..özette hiçbirinden bahsetmemişler ki ama
Yukardaki yorum yanlışlıkla geldi.
Kaldığım yerden devam;Özet'in daha geniş özeti,edit by Ozguster;
_ Dr.Hakan mezara bir kez daha gider.Daha sonra otel odasında eski fotoğraflara bakar,dalar ve meçhul kişi ile geçirdiği zamanlar, anlar,İstanbul da bir film şeridi gibi geçer gözlerinin önünden.Bu psikolojik baskıya daha fazla dayanamaz ve bir gece dağıtır otel odasında.
Tam bu sırada kapı çalar, Ekin ile Sarp gelir.
_Biz düşündük taşındık,ameliyata girmeye karar verdik ,
diyecekken adamın davul,zurna halini görüp kaçarlar.
Ancak Ekin'in içi rahat etmez.Sarp'a bu işin peşini bırakmayacağını söyler.Kafasındaki tümörü unutur bir an yeni maceralara doğru yelken açar.
Yanında ise yine her zamanki gibi acıların çocuğu Sarp vardır.Bakalım bu garip kısırdöngü nerede son bulacaktır?
Ekin , Dr Hakan'ı düştüğü bu bunalımdan kurtarabilecek midir?Koskoca dünyada kendini ameliyat edecek bir tanecik doktor bulmuşken Dr.'un peşini bırakmaya niyeti yoktur.
Özgücüm yorumuna bayıldım canım.
kısmında koptum.Yok anacım şu dizide bir şeylerde yolunda gitsin dişimi kırıcam.
Ekin'in kafasının en olmadık yerinde tümör çıkıyor.Allahın lütfu işte taaa Kanada'lardan ameliyat edecek doktor ayaklarına geliyor.O da yetmiyormuş gibi hayatlarına garip bir şekilde giriyor.Seni ameliyat etmeye hazırım diyor ve ortadan kayboluyor.
Ben bu Rüya İşçilerinin zekalarına hayranım.Ben kendilerinin hayranı! oluyorum aslında ama bakmayın size belli etmiyorum.
Özet gelmiş,erkenden gelmiş garipsiyor insan
Şimdi bu nasıl bir özettir
Hakan her şeyi cözecek derken o da mı sorun oluyor ( Nanni duymasın,cnm sorun değil de işte :) )
Ekin tümörünü bırakıp Hakan'ı avutacak sanırım,Sadece onlardan bahsediyor zaten nerde serkan yelda sarp ...
Bu arada beklediğimiz Sinanın baba deme meselesi gelecek sezona kaldı sanki
bana öyle geliyor .
Bölüm özeti her zamanki gibi aydınlatıcı değil.Evde olup da fragmanı izleyebilme şansı olan arkadaşlar söz sizde...Merakımızı ancak böyle giderebiliriz.Şahsen ben akşamı bekleyemeyecem...:img-angel
Özgücüm, ille bir terslik yapacakları için bu sefer benim doktoru sarhoş etmişler. Gül gibi adam canım, ne öyle içip içip kaçacakmış... Çok kızdım çok bu senaritlere...
Sinan olayı bu bölüm hallolur demiştik ama gündeme gelmeme ihtimali var artık. Gerçi özatte bahsedilmedi diye böyle düşünmemek lazım, koca bölüm içki içen Hakan ve kovalayan Ekin izlemeyiz herhalde. Hem bu bölüm söylerse süpriz olur bize, pat diye kalırız orada:)
Alevalev arkadaşım, ben kesin gözüyle bakıyorum Yelda-Serkan olayını gelecek sezona kalmasına. Nasıl toparlayacaklar diye sorma orasını kestiremiyorum ama az önce belki Yelda tatile falan gider dedim. Gider uzun süre tatil yapar, gelecek sezona döner karnı şiş tabi. Bizde burada sinir oluruz öyle birşey olursa, düşünsenize Serkan ilk aylarının heyecanını yaşayamamış olacak. Gerçi bu dizide baba olduğunu 4 yıl sonra öğrenen bir insan var, 3-4 ay eşini hamile görememişsin, kalp atışlarını dinleyememişsin bebeğinin dert mi?
keremcem&ekin
29-05-06, 13:58
deli doktorumuzsa sarhoş oldu şimdi bir de onun derdi ile uğraşıcaz heralde değil mi ameliyattan vazgeçerse şimdi ne olucak hem ameliyatı yaparım sonrada eski hatalarım yüzünden bir insanın yaşama umudunu kırıcak bir işe başlarsa devamını kesinlikle getirmeli eğer doktorucum bu işten vazgeçersen iki elim yakandan olur bunu bilekin kurtulsun artık ya kesin tam ekin ameliyata girerken bir şey olur ve bölüm sezon finalı olarak biter
alevalevalev
29-05-06, 13:58
[QUOTE=alevalevalev]
evet onu sezon finali olmadan önce açıklanması lazım dediğin gibi aradan 3 ay geçmiş olacak hamileliği belli olur artık..özette hiçbirinden bahsetmemişler ki ama
Haklisin bir sey yazmiyor Yelda hakkinda. Ama birseyler olur herhalde diyorum. Su Yelda meselesi beni sinir ediyor zaten. Taa bastan beri, madem hamile kalmak istemiyordun … (Af buyrun arkadaslar “dogum kontrol” diye birsey var) kac senelik evlisin, böyle birsey olmasi mümkün mü?
sinemb75
Allahın lütfu işte taaa Kanada'lardan ameliyat edecek doktor ayaklarına geliyor.O da yetmiyormuş gibi hayatlarına garip bir şekilde giriyor.Seni ameliyat etmeye hazırım diyor ve ortadan kayboluyor.
Ben bu Rüya İşçilerinin zekalarına hayranım.Ben kendilerinin hayranı! oluyorum aslında ama bakmayın size belli etmiyorum.
Çok haklısın canım...Nerde görülmüş böyle hizmet?...
Yukardaki yorum yanlışlıkla geldi.
Kaldığım yerden devam;Özet'in daha geniş özeti,edit by Ozguster;
_ Dr.Hakan mezara bir kez daha gider.Daha sonra otel odasında eski fotoğraflara bakar,dalar ve meçhul kişi ile geçirdiği zamanlar, anlar,İstanbul da bir film şeridi gibi geçer gözlerinin önünden.Bu psikolojik baskıya daha fazla dayanamaz ve bir gece dağıtır otel odasında.
Tam bu sırada kapı çalar, Ekin ile Sarp gelir.
_Biz düşündük taşındık,ameliyata girmeye karar verdik ,
diyecekken adamın davul,zurna halini görüp kaçarlar.
Ancak Ekin'in içi rahat etmez.Sarp'a bu işin peşini bırakmayacağını söyler.Kafasındaki tümörü unutur bir an yeni maceralara doğru yelken açar.
Yanında ise yine her zamanki gibi acıların çocuğu Sarp vardır.Bakalım bu garip kısırdöngü nerede son bulacaktır?
Ekin , Dr Hakan'ı düştüğü bu bunalımdan kurtarabilecek midir?Koskoca dünyada kendini ameliyat edecek bir tanecik doktor bulmuşken Dr.'un peşini bırakmaya niyeti yoktur.
Özgücüğüm,tebrik ediyorum...Benim yerime çok güzel kafa patlatmışsın...Şaka şaka...Bence de seyredeceğimiz şeyler yazdığına yakın şeyler olacak...Bu olaylar üzerine diyeceğim,ekinin bir hafiyeliği kalmıştı...Onu da göreceğiz...
Bir de Yelda serkan için biraz yorum yapsan...Malum seninkiler fena değil....
Ben anladım bu bölüm Gizemli mezar meselesi çözülecek
hani Dr. Hakanın gittiği su mezar ben geldim dedi ya bizde eski sevgilisi,karısı falan demiştik o olay acığa cıkmadan ameliyat yapmayalım demişlerdir.
Bütün diziler bu hafta sezon finallerini yapıyor bizim daha 3 bölümümüz var.
İzleyecek bi şeyler olması gerekti ameliyatla biteceği için arayı doldurmak gerek.
didou_didem
29-05-06, 14:01
evet yaa bütün bir bölüm bunların koşuşturmasını seyretmeyiz herhalde yaa bizi şaşırtırlar belki iyi birşey olur(fazla mı iyimser oldum ne???:))...
ayşa haklısın bu dizide dediğin gibi baba olduğunu bile 4yıl sonra öğrenen insan varken ilk ayları kaçıran birinin olması çok da şaşırtıcı olmasa gerek...
alevalevalev
29-05-06, 14:04
Gerçi bu dizide baba olduğunu 4 yıl sonra öğrenen bir insan var, 3-4 ay eşini hamile görememişsin, kalp atışlarını dinleyememişsin bebeğinin dert mi?
Ya sorma cok güzel söyledin. Biz ancek Feride´nin bebeginin kalp atislarini bir kez gördük. O da garibim yalniz basina geciriyor hamileligini. Ya aklima birsey geldi. Serkan´i Feride´yle mi basgöz etsek (Sun an beni yuhlayanlari duyabiliyorum sanki)
Ya sorma cok güzel söyledin. Biz ancek Feride´nin bebeginin kalp atislarini bir kez gördük. O da garibim yalniz basina geciriyor hamileligini. Ya aklima birsey geldi. Serkan´i Feride´yle mi basgöz etsek (Sun an beni yuhlayanlari duyabiliyorum sanki)
Allah iyiliğini versin kimsenin aklına gelmezdi...
Yalnız bizim doktora yardım edecek kişinin Ekin olacağı muhtemel olduğuna göre Hakan-Berna aşkı da kapıda demektir.Hatırlasanıza Ekin'nin çöpçatanlık konusundaki maharetlerini....Berna'ya çeyiz hazırlayanlar hadi canım pamuk eller cebe...Ancak yetişir...:img-haha:
Bakalım bölüm resimleri nasıl olacak.Şimdiden sevgili modlardan rica ediyorum.
Öyle suratı asık birbirine sırtını dönmüş Ekin ve Sarp resmi gönderirlerse zahmet edip eklemeyin.
Onları öyle görmektense hiç görmemek daha iyi bence.
istanbulll
29-05-06, 14:21
sinemcim,sen dua et de ekin-hakan resmi koymasınlar.malum özette sarpın "s" si yok.şimdi biz geçen haftaki gibi resimler istemiyoruz derken bi de ekinle hakanı koyuyolarmış alın size diye:img-haha: :img-haha:
şaka bi yana ben bu hafta da pek umutlu değilim bölüm resimlerinden,bakalım nasıl gelicek...
Nur sevinc
29-05-06, 14:22
ya arkadaşlar yeter artık.şu rüya işçilerin ne yapmak istediğine aklım ermedi.ratingle iyice bi düşüşe geçti.bunu bence rüya işçileride biliyor ama bunu bilirek ne yapmak istiyolar anlamadım.bide özet sanki bize soruyo.bizim özete sormamız gerekirken. ya iyice düşüyo ratingler biran önce bu durumdan nasıl dizi kurtulur bilemiyorum ama bence bu hafta ağlamaklı sahneler yoktur herhalde .ama iyi bölüm olur işallah haksız mıyım acaba
Herkese slmlar.
Özetimiz de gelmiş hayırlı uğurlu olsn:D
Ewt Ekin ameliyat olmaya zor da olsa karar weriomuş.Zaten bn çelişkide kalıcaını 41.bölümün sonundaki surat ifadesinden anlamıştım,endişeli gibi bakıodu:DYa bu Hakanın geçmişiyle ilgli kötü şey hani bi mezara gitmişti o mezardaki kişi ile ilgili olabilir mi?Bu doktor gerçekten gizemli ya:DHer nese bn Ekinin eninde sonunda Hakanı bulcaına inanıorm.Kndi sorunları yüzünden hastasını bırakmaz heralde.:D
İstanbulll canım ben suratı sirke satan Ekin Sarp'tansa Ekin ve Hakan resmini tercih ederim.Hem bazı arkadaşlarında gözleri bayram eder Hakan'ı görünce.
Hep Sarp, hep Sarp nereye kadar dimi canım
istanbulll
29-05-06, 14:30
İstanbulll canım ben suratı sirke satan Ekin Sarp'tansa Ekin ve Hakan resmini tercih ederim.Hem bazı arkadaşlarında gözleri bayram eder Hakan'ı görünce.
Hep Sarp, hep Sarp nereye kadar dimi canım
ya evet sende haklısın...
diğer arkadaşları da düşünmek lazım...o zaman şöyle güzel imza olabilecek resimler koysunlar bari.hem o zaman daha çok sevinir arkadaşlarımız...dimi?:img-nyam:
özetimiz gelmiş hayırlı uğurlu olsun ama sarpın s.si bile yok özette.ekin doktor hakanı bulmaya çalışırken sarp nerelerde ki?(Biz biliyoruz gerçi o sıralarda sirtaki çalışmaları vardı ama neyse) valla ekin hakan yakınlaşması olmasında ne olursa olsun.Ekin hn. pek meraklı başkalarının derdini çözmeye.
Ben anladım bu bölüm Gizemli mezar meselesi çözülecek
hani Dr. Hakanın gittiği su mezar ben geldim dedi ya bizde eski sevgilisi,karısı falan demiştik o olay acığa cıkmadan ameliyat yapmayalım demişlerdir.
Bütün diziler bu hafta sezon finallerini yapıyor bizim daha 3 bölümümüz var.
İzleyecek bi şeyler olması gerekti ameliyatla biteceği için arayı doldurmak gerek.
slm arkadaşlar sisleycim aynen dediğin gibi arayı doldurmak gerek ,dr. hakaının hayatını bilmek, şu gizemli mezarlık olyının çözülmesi gerek .bizim kurduğumuz pembe düşlerle adamların oyalanıcak vakitleri yok!bunu artık bizimde öğrenmemiz gerek! özgüncüm çok güzel değinmişsin arada bir düz teker gitmeyi bilmek gerek
teomanresat
29-05-06, 14:34
Herkese selamlar.Bakıyorum özetimiz gelmiş.Ekin ve çatlağımız profesörümüz üzerine kurulu bir özet.Ekinin tereddütler yaşayacağınıo biliyorduk ve sonunda kabul edeceğinide biliyorduk.Nitekim bu oluyor.Ama şimdi bu oldumu bu seferde doktor oyun bozanlık ediyor.Bak ayşa kızmaya başlıyorum bu doktora he! Şaka şaka!Bu bölümde mezar olayı ve doktorun geçmişine ait sırrı öğreniceğiz gibi.Zaten doktorumuz içkiye yabancı değil,birde acıları depreşince adam tamamen kendini kaybetmiş.Ekinin inatçılığını burdada görücez.Doktoru ne yapıp ne edip bulacaktır ve son bölümlerde olduğu gibi (bunu kendine görev adletti) onunla kendine getirici bir konuşma yapacaktır.Sevdiğim adam var çocuğum var,sende demiştin savaşacağım çok şey var ve ben bunu yakalamışken kaybetmek istemiyorum sende bana yardımcı olacaksın gibilerinden bir konuşma.
Sinemcim biz o odayı bu bölümde göremeyeceğiz arkadaşım.Bakalım yan karakterlerle ilgili neler olacak.Fragmanda belki ekinle sarpın doktoru sarhoş görmesini ve doktorun ameliyatı kabul etmeyişini gösterirler.
Hamişcim özletiyorsun kendini arkadaşım nerelerdesin.
Hani seninle 36.bölüm öncesi kurduğumuz hayaller vardı.Sinan Sarp ve Ekin'e nefes aldırmayıp bizimkileri kaçak güreştirecekti.Sonra aralarına girip yatacaktı.
Ya bunlar hep pembe düşler olarakmı kalacak.İçimden bir ses yakındır böyle şeyler görmemiz diyor ama siz yinede bana fazla güvenmeyin derim ben.
dizidizidiziler
29-05-06, 14:40
Offf ya özete bak. Ekin Hakan'ı bulabilecek mi? Hoppalaaa! Sanırsın ki cizgi film seyrediyoruz. Şimdi saklambaç oynamanın sırası mı?!
Koskoca tümör var. Ölümcül hastalık var.
Babasının babası olduğunu bilmeyen çocuk var.Ekin ölse, velayet kimde olursa olsun çocuk tutturacak gerçek babam kenanı istiyorum diye.
Çocuğunu aldırıp aldırmadığını bilmediğimiz bir Yelda var.
Daha birbirlerine delice aşık olan iki insan, kendi evlerinde, kendi yatak odalarında uyuyamadılar! 2 sene oldu tık yok! Zaman yok.
Biz istediklerimizi göremeden gözümüz arkada gitcez valla. Tekrar sezon başlamadan kim öle kim kala.
Ama durumlar anlaşıldı. Yelda Serkan yeni sezona, Sinan'ın sarp'a baba deme işi yeni sezona kalacak.(Çocuğa evlendiklerini söylediler, sonuçta bir üvey babası var. Büyünce de kaseti izler. Baban iyi bir insan şöyle böyle. Bize tam göstermediler ama orada baban sarp da demiştir Ekin). Beşibiryerdeler akıllı olursa, güzel bir berna hakan aşkını da yeni sezon işleyebilirler..
Bu sezon olacaklar. hakan bulunur. Terapi uygulanır. Ameliyata gidilir. Ailelere hastalık açıklanırç. Ameliyata Ekin girer. Sezon biter...
Herkese bu çarşamba iyi seyirler...bye
hadi burayi anlamayanlar icin bir aciklama da benden gelsin...
hani Ekinin pesinden kosan, Ekine askini ispat etmek icin olmadik seyler yapan, bu olmadik seylerden olmadik sonuclar dogarak, olmadik olaylara yelken acan, bir oglu oldugu halde oglum diyemeyen, olmadik bir sekilde evlenen ve yine olmadik bir yerde olmayasica tümörlü bir kadina sahip olan, sonra bu kadinin olmadik kaprislerine gögüs gerip, olmadik yerde, bulunmayacak kadar degerli olan hint kumasi niteligindeki doktoru bulan, bir arkadasin deyimiyle, acilarin cocugu Sarp karakteri var ya, iste bu canini yedigimin Sarp karakteri Ekin hanimi bu kumari oynamak icin ikna edecektir...iste bunu der özetin bu bölümü...ister inanin, ister inanmayin...yani burada Sarp Ekin yakinlasmasi, hoop hopp yle öpüsme falan degil, belki bir ufacik sarilma sahnesi seyredilebilir...
kadar getirecektir.
Doktor Hakan karakterine hayranligimi bilirsiniz...ama sacmaligin daniskasi ya bu arkadaslar...
canim doktorum, madem Istanbula geldigin zaman aci gerceklerle yüzlesecegini , bu yüzlesmeden de sag cikamayacagini biliyorsun, niye buralara kadar zahmet edip, bizleri de kendine alistirip, ondan sonra da hevesimizi kursagimizda birakiyorsun...
Ekin, kararını açıklamak üzere
simdi burada bir derin nefes alalim...
Ekin HAkanin yanina yalniz mi gitti? yazilandan anlasilan yalniz gitmis...neden? Sarpin önemli bir toplantisi mi vardi? yoksa ikisini yalniz mi birakmak istedi? yoksda herzaman ki gibi Ekin hanim, Sarpi elinin tersiyle itti mi? yoksa Sarp bu kadarini yaptim Ekin, bundan sonra yalniz misin dedi?...inanin ben bu isten birsey anlamadim..
hem sonra Ekin doktoru sarhos görüyor ve Ona aciklama yapmiyor...ben burada Ekin karakterinden söyle okkali bir tokat beklerdim...sonra da bu isten vazgecmesini...ama öyle olmayacakmis..bir sok daha bana...
kaybetmek istemez.
Ekin hanim madem hakanin pesine düseceksin, neden en basta tamam demedin de bize de böyle kan kusturuyorsun...yok anacim, bu kizin akillanacagi yok...yani bizim kekliklerin akillanacagi yok...
Bir de Allahin adaleti bu tabi..Doktor Hakan Ekinden habersiz özel hayat mözel hayat demedi arastirdi...Ekin de sira simdi...Ekinin de HAkanin incigini cincigini bilmesi lazim tabi...yoksa bu ameliyat olur mu hic? :img-haha:
ha bak Ekin benden sana bir tavsiye canim...Hakani bulmak istiyorsan, önce Istanbulun bütün meyhanelerini dolasmalisin...Bunu yaparsan Hakani bulma sansin cok yüksek...ama belki zamaninda nikah masasinda hayir demeyipte, Sarpin pesinden gidipte geri getirmedigin havaalanina gidersen de bulabilirsin...
bak bu iyiligi kimseye yapmam, sensin diye yapiyorum..bir de mezarliklari dolas canim...oralarda da bulabilirsin doktor Hakani...
belki Ekin Hakani bulur da, bu dizi yakinda bitmezse, ben beni bir daha bulur muyum inanin bilmiyorum...
son bir sey...umarim güzel bir bölüm olur...lakin bu dizi cigrindan cikmistir arkadaslar artik...
sevgiler...
slm arkadaşlar sisleycim aynen dediğin gibi arayı doldurmak gerek ,dr. hakaının hayatını bilmek, şu gizemli mezarlık olyının çözülmesi gerek .bizim kurduğumuz pembe düşlerle adamların oyalanıcak vakitleri yok!bunu artık bizimde öğrenmemiz gerek! özgüncüm çok güzel değinmişsin arada bir düz teker gitmeyi bilmek gerek
Hamişcim gelmiş nerelerdesin cnm ya ben de eski böl yorumlarına anmıştım seni özet için ne uğraşırdı saolsun atv'yi aramalar özeti almalar ne günlerdi ne merak ederdik özetleri .:img-kiss:
Dizidizidiziler arkadasım sanki bulamayacak doktor hakanı ,ameliyat olacağını biliyoruz tabii ki.bulacağını da biliyoruz merak mı edeceğiz bir de :img-icecr
birkaç hafta öncesinde herşeyden vazgeçmiş biri olan ekin kesin herşeyden vazgeçmiş olan Hakanın neler yapabileceğini nereye gidebileceğini tahmin eder ve eminim doktorumuzu mezarlıkta kıskıvrak yakalayıp ikna edici bir konuşma yapar ve kendinden önce doktorunun hayata dönmesini sağlar.Bu durumda Doktor Hakan Ekine borçlanmış olur ve oda ameliyatı yapmaya bir daha karar verir.Bu arada Sarpta olanlara dışardan seyirci olarak katılacak herhalde etkisiz eleman gibi.
Hamişcim özletiyorsun kendini arkadaşım nerelerdesin.
Hani seninle 36.bölüm öncesi kurduğumuz hayaller vardı.Sinan Sarp ve Ekin'e nefes aldırmayıp bizimkileri kaçak güreştirecekti.Sonra aralarına girip yatacaktı.
Ya bunlar hep pembe düşler olarakmı kalacak.İçimden bir ses yakındır böyle şeyler görmemiz diyor ama siz yinede bana fazla güvenmeyin derim ben.
sinemcim bende sizleri özlüyorumda geliyorum vallahi .ne yapayım uma uma döndük muma dedimki mum eriyip bitiyor artık biraz mola vereyim ben.inşaalah o kurduğumuz hayalleri görürüz diyorum yinede sana güveniyorum eninde sonunda görücez ama bu sene ama bir dahaki sene( büyük ihtimal seneye)
Sağolun Sinemciğim,Ececiğim,
Madem o kadar istedin Ece al bu da senin için olsun,kırmayayım seni canım,
Yelda -Serkan olayı henüz gebelik literaründe görülmeyen bir şekilde ilerlemektedir;
Hanımcık hamile kaldı, ne bir bulantı,baş dönmesi,ne bir kusma.Sadece her zamanki Yelda gibi kendini kötü hissedip duruyor.
Ama olay şöyle gelişebilir;
Serkan evi terketmiştir.O da kankası Sarp gibi artık acıların çocuğu 2 dir.Bir ara Kurti ile Sarp'ın eskiden paylaştığı eve yerleşmeyi düşünür ancak bu fikirden heme vazgeçer.İçgüveysi olduğundan ( ancak içgüveyisinden hallice değildir bir türlü) ne de olsa bekar evi durmaktadır.Gider oraya yerleşir.İnadı kuruyasıca Yelda ise gururundan bebeği aldırmadığını söylemeyecektir.Bu cesareti kendisininde bulamamaktadır.Kocasının peşinden koşmayaya da yeminlidir.Feryal hn ve Orhan Bey'in çabaları da onu kararından döndürmez.Bu arada karnında kımıl kımıl eden çocuk ise kendi kendine gelişip büyümektedir.
Ne de olsa bu dizide babayı sonradan tanımak hatta elalemin adamına baba demek adet olmuştur.O yüzden bir sakınca yoktur.
Bu sıkıntılı dönemlerinde Ekin'in ameliyat olayı ortalığa bomba gibi düşer.Serkan can dostunu kesinlikle yalnız bırkamayacaktır.Yelda ise daha önceden bildiği için daha metin bir görüntü sergilemektedir.
Ancak Ekin'in ameliyata girmeden önce herkes için yazdığı veya bıraktığı bir iki kelam vardır.Yelda ve Serkan da bundan nasibini alacaktır.
Acaba doğru kararı verebilecekler midir?Serkan geri dönecek midir?Yelda da alıp başını İsviçrelere mi gidecektir yoksa kocasına gerçeği açıklayacak mıdır?
Bekleyin az kaldı, 1356. bölümde çocuk 20 yaşına geldiğinde gerçekler açığa çıkacak....
selam arkadaşlar.özetimiz gelmiş.hayırlı uğurlu ve güzel bölüm olsun diyorum :img-grin2 özetimiz doktorumuz hakan ve ekin üzerine kurulmuş.bu bölümde doktor hakan'ın sırları ortaya çıkacak gibi.busırlardan biride mezarlık tabi ki.eşi veya sevgilisi bu hastalıktan öldü bence ve şimdi ekin'i kurtarıcak.
ben bu doktoru çok sevdim ya.ama şu özeti yazanı çok merak ediyorum ben.tebrik etmek lazım.acaba bu özetleri nasıl yazıyor...:)
teomanresat
29-05-06, 15:02
Selam çiçekciğim nanni;nede güzel açıklamışsın.Valla izninle imzamı da atacam,noktamıda koyacam.Evet acıların çocuğu sarp ekini ikna edecektir ve dediğin gibi ufak bir sarılma daha fazlasını beklemeyelim ekran karşısında ha öptü,ha öpüştüler derken şaşıbeş olucaz.Yani heklısın ebe doktor ebe doktor madem istanbul sana bu kadar acı verdi nediye geldinde umut verdin.Hoş gelmeseydin ayşa ne yapardı bilemem.:img-grin2 Ekinin doktorun evine ilk yalnız gidip gitmediği muamma,kesin sarpa ben doktorla yalnız görüşeceğim bana bırak demiştir.Sarpta garibim ekinin her sözünü dinlediği için bunuda dinlemiştir.Böyle sevgili böyle eş bütün kızların başına.Hoş oda belli bir saatten sonra sıkar ama neyse.Dediğin gibi ekin doktoru ya bütün meyhanelerde yada mezarlıkta bulur ve onu kendine geitiri.
Desire seninde dediğin gibi sarp olayları seyirsi olarak izlemeyle yetinir.
ufak bir sarılma daha fazlasını beklemeyelim ekran karşısında ha öptü,ha öpüştüler derken şaşıbeş olucaz.
Hay Allah iyiliğini versin Teo güldürdün beni.
Sorma geçen bölüm ben Ekin'i Sarp'ın odasına girerken görünce televizyonun dibinde bittim az daha şaşı olacaktım.Senaristler beni düşünmüş olacaklarki
kız sadece alyansları almaya gelmiş.
Teoman sabah 41.bölüm başlığında sana bir soru sormuştum görmedin heralde.
Hani senin arkadaşların hastane çekimlerini görmüşlerdi ya.Tam olarak ne gündü onlar.Özellikle Cuma günü akşam saatleri önemli benim için.
İlahi Özgü...Aklımızdaki soru işaretlerini çöz diye,birkaç şey karala dedik...
Sen ortalığı soru bombardımanına tutmuşsun...Halihazırdaki sorular yetiyordu be canım...
Ama Yelda konusunda iyi tahmin yürütmüşsün..Bu rüya işçilerinin amacı seyirciyi fıtık etmek...yelda kolay kolay söylemeyecek,serkan sürünecek...Önemli değil,ama milletin dayanamayıp televizyonu parçalayacağından korkuyorum...
SErkan bekar evine yerleşir mi bilmem,ama sezon sonu bu gebelik de muallakta kalacak herhalde...merak edecek tek birşey yetmez,bize daha fazlası lazım...
Nanniciğim,Ekinin geç kalmış kararında haklısın,ama ne yaparsın onlar yazıyor...Doktorun gizeminin peşinde koşmasını hala anlayabilmiş değilim...Beynim dumur oldu,ben ben de değilim artık...Bu konuda da sana yürekten katılıyorum..
arkadaşlar özet gelmiş.ya aşk oyununun enleri yerine forumun enlerini seçseydik ben en dertli olurdum herhalde.malum önce size sesimi duyurmak için kendimi paraladım.ben üniversitede okuyorum.arkadaşlarla ev tuttuk. ders çalışmayız diye eve tv almadık.anlıcanız çok sevmeme rağmen eylülden beri diziyi izleyemiyorum.ayda bir eve gidersem tekrarlarını izliyorum.ama iyiki bu forum var burdan bölüm resimlerine ve sizin yorumlarınıza bakıp ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum.onun için bölümlerden sonra ne olduğunu ayrıntılı anlatın forumda,lütfen.son olarak ne kendi evimde nede arkadaşlarla kaldığımız evde net var.ben sadece okulda ders aralarında foruma girebiliyorum .işte böyle gerçekten dertli sıfatını hak ediyorum dimi.
Hamişcim gelmiş nerelerdesin cnm ya ben de eski böl yorumlarına anmıştım seni özet için ne uğraşırdı saolsun atv'yi aramalar özeti almalar ne günlerdi ne merak ederdik özetleri .:img-kiss:
Dizidizidiziler arkadasım sanki bulamayacak doktor hakanı ,ameliyat olacağını biliyoruz tabii ki.bulacağını da biliyoruz merak mı edeceğiz bir de :img-icecr
slm sisleycim yorumunu okudum da yazmaya karar verdim zaten .güzel günlerdi hala özet için takipteyim ama ,merak ederdikte öylece kalıverirdik sonunda. olsun bir araya getirdik ya diyorum yinede şu dr hakanıda ayarladık mı bu bölüm den sora yine heyecanla özeti bekleriz umarım.gerçi desire dediğin gibi ekin şu arakadaş derdi çözmeyi bıraksa biz daha bir heyecanla beklicez ama bakalım
teomanresat
29-05-06, 15:28
Hay Allah iyiliğini versin Teo güldürdün beni.
Sorma geçen bölüm ben Ekin'i Sarp'ın odasına girerken görünce televizyonun dibinde bittim az daha şaşı olacaktım.Senaristler beni düşünmüş olacaklarki
kız sadece alyansları almaya gelmiş.
Teoman sabah 41.bölüm başlığında sana bir soru sormuştum görmedin heralde.
Hani senin arkadaşların hastane çekimlerini görmüşlerdi ya.Tam olarak ne gündü onlar.Özellikle Cuma günü akşam saatleri önemli benim için.
Ya sorma sinem o sahneleri beklerken bir hal olduk.Sabah görmedim,çünki sabah girdim biriki yorum yaptım sonra işe başladım.Malum işler beklemez.Sonra soluğu kapının önünde alırız.Aman allah korusun.
Şimdi ben geçen hafta çarşamba günü arkadaşımla konuştum o bana salı günü gördüğünü söyledi ve ayrıca salı günüde ikimizinde tanıdığı arkadaş cafesinde serkan ve kurtiye dondurma ısmarladığını söylemiş.Birde Cuma akşam saat 19:30 sanırım aynı arkadaş kameraları görmüş,yani çekim devam ediyormuş ama kimin olduğunu görmemiş.Hatta benimle ekini gördüm ambulansla getirdiler baygındı dedi tabi bende inandım hemen buraya yazacaktım ama site açılmadı sonra birkaçdakika sonra aradı şaka yaptım dedi.Ama çekimlerin olduğu doğruymuş.Yani bildiklerim bu kadar.Keşke daha fazla bilgi verebilseydim.İzmitte oturmuş olsam hiç üşenmez izin alıp giderdim valla.