PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

seherim
09-05-06, 22:38
Fragman daha eklenmemiş galiba.Ben de göremedim.Ama tekrar bi bakiim

aşk_oyunu
09-05-06, 22:40
evt yaa sessiz bi ortam selamm
herkes bekleyişteartık ve bende tabii
ayy fragman çok komikti yaa sinan kopardı beni valla inmiyo bücür
ama bu gizemli arkadaş kim?? yassoo 2 miii allahımm yaaa!!

HazelAngel
09-05-06, 22:41
Haklısın HazelAngel.Dizimizde konuşcak konu mu yok arkadaşlar?Mesela gizemli kişi hakkında fikir yürütebiliriz,ne dersiniz?
Bu gizemli kişi umarım Ekin'in iyileşmesiyle alakalı birisi olur. Doktorun karısı diye daha önceden tahmin yürütülmüştü bu konuda. Ama ben Sarp ile Ekin arasına girecek biri olarak düşünmüyorum. Yani onları ancak ölüm ayırır demişlerdi ya senarist 5 li. Hani Yaso cadısı geldiğinde sarp ile ekin kız kulesinde bizi ayıracak hiç kimse düşünemiyoruz demişlerdi hatırlarsanız pat yaso cadısı inmişti hava alanına. yani hep ipucu veriyorlar ileriki bölümler hakkında. işte bunu düşünerek korkuyorum ve şu saçma ötesi fikirlerinden vazgeçip ekini kurtarsınlar ve dizimiz eski havasına dönsün istiyorum hepiniz gibi. :icon_roll :img-help:

KEREMCEMYASEMİN
09-05-06, 22:45
arkadaşlar yasemin i unutmayın bu ödülü o da çok fazla hakediyor
Yasemin Ergene SMS Kodu: 415

Son Durum ise Yasemin Ergene şuan da 2. durumda

Yasemin Ergene
Aşk Oyunu
%5.128--->SMS Kodu: 415

Özge Özberk
Çemberimde Gül Oya
%14.423

yani Özge Özberk sevenleri gibi biz de kendimizi göstermemiz lassım

NERGIZ_CAN
09-05-06, 22:46
her kese selamlar
nereler gidem forumda fragman olmayinca
gecelerim uzun oluyor fragmani bulmayinca
ah olaydi ah koyaydilar bakibda yatsaydim

alemsiniz arkadaslar
2 hafta olmamasi dizinin millati iyice tembell etmis
fragman koymuyorlar resim kloymuyorlar ne olur ya birisi koysun artik merak etdim neler var diye

HazelAngel
09-05-06, 22:49
hazalcım şu söylediklerin gerçekleşşe dile benden ne dilersen yani?şu adamların akılladığını görmeye ömrümüz yetecek mi acaba.yoksa bunlar sözümüzü dinleyip bizi mutlu mu edicekler ki?inşallah amin... :img-icecr
sinanın sünneti oldukça neşeli ve komik olucak gibi.bizde gülmekten yerimizde duramıyazağız.ama sonundan pek emin değilim...
ekin ve sarpın yaşadaıklaırna katılıcak gizemli kişi kim?
herşey bu soruda saklı.kilidi açarsak iyi.umarım gizemli kişi hayırlı biridir dizi için... :img-help:
Gün doğmadan neler doğar demişler. Ben biraz olsun umutluyum. Yani bu kadarını hakettik. Kaç bölüm cefa çektik. Sefa süremedik. Bu 5 li bunu göremeyecek kadar kör mü ? Umarım gözleri açılır bu 5 linin hem de faltaşı gibi inşAllah :)

seherim
09-05-06, 22:52
Bn de Gizemli kişiyi hastalıkla ilgilidir die düşünüorum.Ve pozitif biridir.4li hastalıktan kurtulunca başımıza sarcak başka bişi bulur bnce

meriremail
09-05-06, 22:54
arkadaşlar bence gizemli kişi ekin hamile :img-lady: .neden peki gizemli drseniz :img-lady: :img-lady: .ekinin başının dönmesi kusması . :img-lady: :img-lady: sarpı endişelendirecektrir. :img-lady: :img-lady: ve gizemli gizemli hastahanede sonuçları aldıklarında ortaya çıkacaktır. :img-lady: :img-lady:

ela gözlü
09-05-06, 22:57
şu gizemli kişi hayırlı biri olsunda yüzümüz gülsün.umutlanmaya başlıyorum ama yine 8.kattan düşmek istemiyorum.forum çok sessiz içim kararıyor benim.aşk oyunundan önce Sinan'ın sünnet kutlamlarını mı yapsak:) :icon_ange .ay yorum yapın içim sıkılıyo yaa :icon_whis

HazelAngel
09-05-06, 23:00
inşAllah meriremail inşAllah Ekin hamiledir. sinana hamileliğini göremedik. sarpın heyecanlı bekleyişini hiçbirini göremedik. aaa bu arada fragmanı gördüm şimdi. şakşuka eşliğinde oynuyorlar bizimkiler. ne güzel. offfff bu diziye nasıl kıyılır da drama dönüştürmeyi düşünür bu kabus karabasan işçileri. :img-huh: :img-help:

ela gözlü
09-05-06, 23:02
ay bunlar bizi delirtmek istiyo kesin yani.fragmana ne olmuş ya.sıcak suda yıkamışlar heralde çekmiş.50 sn lik fragman 10 sn. olmuş.bişey anlamadım bu işten ben?

didou_didem
09-05-06, 23:03
şu gizemli kişi hayırlı biri olsunda yüzümüz gülsün.umutlanmaya başlıyorum ama yine 8.kattan düşmek istemiyorum.forum çok sessiz içim kararıyor benim.aşk oyunundan önce Sinan'ın sünnet kutlamlarını mı yapsak:) :icon_ange .ay yorum yapın içim sıkılıyo yaa :icon_whis

aynen filiz yaa yüzümüz gülsün artık yeter yani..yapalım kıs başlayalım yarına kadar dayanamam ben
ya bebek olsa nasıl olur acaba yaa?

linguist
09-05-06, 23:06
Ela gözlü fragmanı ben de fark ettim.Kısacık yapmışlar sonunu göstermiyorlar zaten azıcık bir şeydi.
Canınızı sıkmayın arkadaşlar forumda sessizlik var doğru ama şu gizemli kişi ortaya çıksın bir bakalım gidişat ne yönde olacak.

ela gözlü
09-05-06, 23:09
aynen filiz yaa yüzümüz gülsün artık yeter yani..yapalım kıs başlayalım yarına kadar dayanamam ben
ya bebek olsa nasıl olur acaba yaa?
Dİdemcim kutlamaları başlıyalımda halay başımız kayıp.Serkan abi yi(EL DESDİCADO) gören haber versin ;)Reyhancım inşallah bölümden sonra yüzümüz güler.forumumuza kavuşuruz.bu sessiliği hiç sevmiyorum...

didou_didem
09-05-06, 23:12
Dİdemcim kutlamaları başlıyalımda halay başımız kayıp.Serkan abi yi(EL DESDİCADO) gören haber versin ;)Reyhancım inşallah bölümden sonra yüzümüz güler.forumumuza kavuşuruz.bu sessiliği hiç sevmiyorum...
evet ya düğünde halay başı oydu..ama yok şimdi nerdesin serkan abi yaa??
reyhan bakalım yarın şu gizemli kişi iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi etkiliyecek bizi?inşallah iyi olur yaaa bıktım artık şu olumsuzluklardan

caglar2000
09-05-06, 23:14
arkadaslar uzun zamandir yazmiyodum acikcasi diziye kustum icimden biseyler yazmak paylasmakta gelmiyodu artik sadece diziyi toparlasinlar diye bakiyorum umarim su yeni gizemli karakterde bi ise yararda ekin olmeden iyi bi sonla bitirirler diziyi yoksa cekilmiyo artik dizi :(umarim hayaller suya dusmez yarin aksam

SuluSaray
09-05-06, 23:15
yorum yorum yorum

o biricik kiymetli fragmanimizi gördüm en sonunda :icon_ange
benim elimden hic bir fragman kurtulamaz( ama görene kadar ne cektim)

valla cok matrak bi bölüme benziyor. sak sukada oynuyorlar.
bu bölüm kesin cok iyi olacaktir ama sadece bir yere kadar.
o gizemli FBI ajani kilikli kisi girene kadar keyfini cikarmak lazim.
dizinin basinda belki hazirliklari felan izleriz sünnet dügünü icin.
sinan atla gelirken ekinin yüzü yine limoni bi sekil aldi. aklina yine ne geldiyse.
ah pardon tabi ne gelecek o güzel basina devlet kusu gibi konan tümörü gelmistir. sonra toparliyor ve herkes güzel egleniyor. sünnet dügünü dizinin basinda olursa o zaman gizemli sahis sonlarda gelir ve bu bölümde belki pek birsey anlayamayiz. ama bence o gizemli sahis kesiinnn dizinin basinda gelmez cünkü o zaman sünnet dügününde suratlari bu kadar normal olmazdi.
hayatlarina kimse girmemis gibi bi halleri vardi. bu arada sinani tebrik ediyorum o agaca nasil cikmis yavvv? bu cocuk bi dahi ya birde yatiyor gibi oturmus orya, aman neyse cok desmeyim.

NERGIZ_CAN
09-05-06, 23:16
her sey iyide de forumdaki arkadaslarla birlikde bizim mesaj sayida kuculuyor bir arkadas yasmis fragmani yuksek derecede yikamislar cekmis bizim mesajlarida yikiyorlar sanki haftada bir cekiyor ya ne bu 180lerdeki mesaj sayim 54 inmis inanamiyorum
yok bu isde bir is var dizinin performensi neysede modlarimn performensina ne oluyor ya

linguist
09-05-06, 23:17
Didem,ela gözlü ben de bıktım artık arkadaşlar hem olumsuzluk hep olumsuzluk.Umudumuz gizemli kişi bu defa da :)
Forumun kayıp üyeleri hala yok ortada.Desdinin gidiş o gidiş hala bir haber yok.Başka görmediklerim de var.
Yorumsuz da olmuyor gerçekten benim de içimden yazmak gelmiyordu ama forumun halini görünce çorbada tuzum olsun dedim.:)

caglar2000
09-05-06, 23:20
her sey iyide de forumdaki arkadaslarla birlikde bizim mesaj sayida kuculuyor bir arkadas yasmis fragmani yuksek derecede yikamislar cekmis bizim mesajlarida yikiyorlar sanki haftada bir cekiyor ya ne bu 180lerdeki mesaj sayim 54 inmis inanamiyorum
yok bu isde bir is var dizinin performensi neysede modlarimn performensina ne oluyor ya
sana katiliyorum benimde 350 lerdeki msj sayim duse duse once 50 lere simdi de 30 lara dusmus ask oyunu kotuye gittikce bizim msjlarida dusuruyolara:D

SuluSaray
09-05-06, 23:25
linguist iyiki yazdin ya. bende ne yazsam diye düsünüyorum ama aklima birsey gelmiyor. dünüp dolasip ayni yere cikiyorum. görüntüleme sayisi yanitlar felan artsin diye bugün ne yaptigimi okulda hangi konuyu isledigimizi yazamama ya. diziylede aklima birsey gelmiyor. :img-fullm
beynimin sarji bitti herhalde. öyle icinizden gelmiyorsa yazmak ellerinizden gelsin, yada parmaklarinizdan. kayip üyeler icin gazeteye kayip ilani mi versek acaba? yapmadigimiz bir bu kaldi da. :img-huh:

bu bölüm cok güzel olacak gibi gözüküyor. özet kisa fragman ondanda kisaymis ya. :img-lady:

caglar2000
09-05-06, 23:30
SuluSaray arkadasim bosver takma kafana zamaninda taktikta noldu hep hayal kirikligi hep ayni makarayi basa sardilar oyle cok buyuk umitler besleyerek bakma arkadasim yarin aksamda vasat bi bolum olacaktir ekinin surati eksimis tursu gibiydi aynen fragmanda su gizemli karakter bi girsin umarim sacma sapan hayal urunu felan olmaz :D sanmam hayal kahramani olacagina ama artik herseyi bekliyorum bu kabus beslisinden bence cok fazla bisey bekleyerek izlemeyin arkadaslar biz hep ters koselere yatiyoruz bu dizide:(

ela gözlü
09-05-06, 23:31
ay ne gizemli kişiymiş be?ben gizemli olcam az daha.bunlar sırlar dünyası falan mı izliyo nedir ki?gizemli kişi.adamlarda etki bırakmış özete bile eklemişler.düşünmücem düşünmücem diyorum şu kişiyi ama olmuyor.yarın görcez bakalım kimmiş şu kişi.bide biri çıkmazmış gizemli falan deliye dönerim.oturup okusak mı ne yapsak forum şenlensin ve dizi güzel bitsin diye;)
Hiç olmazsa Sinan'ın sünnetinde eğlenicez az da olsa.Sinan'ı ağaçtan indirme çabaları güzel olucak.herkese iyi yorumlar... :img-icecr :icon_ange :img-lady:

linguist
09-05-06, 23:34
Sulusaray 2 hafta olunca konu kalmıyor tabi.Ne yapalım bulmaya çalışıyoruz bir şeyler.:)
Bu arada misafir üye sayısı azalıyor sanki, bizim yazdıklarımızı okudukça kaçıp gidiyorlar mı ne?:)Misafir üyeler kaçmayın sakın,forumun size de ihtiyacı var..
Gizemli kişi de takılı kaldım.Ötesine geçemiyorum.

sinem75
09-05-06, 23:37
Merhabalar gece kuşları.Şimdi sizlere bir soru soracağım.Ama atmasyon cevap istemiyorum ona göre.Sarp Sinan'a ağaçtan inmesi için tam olarak ne diyor.Ben fragmanı bir kere izledim.Ama dikkat etmedim.Çok önemli hemen cevap yazarmısınız.

ela gözlü
09-05-06, 23:40
sinemcim galiba;
s:sinan bak hiç canın acımıyacak'' diyo.
si:kandırıyorsunuz.
umarım doğrudur;)

didou_didem
09-05-06, 23:43
ya varya bu gizemli kişi olumsuz biri ise bu sefer harbiden döverim ben bunları yaa
artık bazı şeylerin düzelmesi gerekiyor bu ne yaa

didou_didem
09-05-06, 23:45
Merhabalar gece kuşları.Şimdi sizlere bir soru soracağım.Ama atmasyon cevap istemiyorum ona göre.Sarp Sinan'a ağaçtan inmesi için tam olarak ne diyor.Ben fragmanı bir kere izledim.Ama dikkat etmedim.Çok önemli hemen cevap yazarmısınız.

sinancım bak acımıyacak ya falan diyo galiba onun gibi şeyler ama çok komikl yaa hala aklıma geldikçe gülüyorum sarılmış ağaca sinan yalan söylediniz diyo süperdi

Gülcan
09-05-06, 23:46
iyi geceler arkadaslar
bu gizemli kisi bizlere bu gece dokuz dogurtacak herhalde, tüm gün düsündüm kim olur kim olmaz diye bi türlü fikir yürütemiyorum doktorun karisi disinda, ama pek bir gizemliligide kalmadi aslinda onunda.
Bu seferde Sarp belki halusinasyon görür ve sevdigi sanatciyla bulusur kendi dünyasinda. :img-icecr

sinem75
09-05-06, 23:48
Ela gözlü sağol canım.Benim ufaklıkla fragmanı birlikte izledik.Anne Sinan Sarp'ın babası olduğunu öğrendimi dedi..Tabi bende bilmiyorum kızım dedim.(Bu arada yanlış anlaşılmasın çocuk diziyi hafta sonları ben bilg.indirip seyrederken felan görüyor öyle takip ettiği falan yok yani)Bana ne dese beğenirsiniz.Sarp Sinan'a oğlum dedi ağaçtan inmesi için dedi.Anlaşılan benim kızında hayal dünyası anası kadar geniş!

caglar2000
09-05-06, 23:48
ya varya bu gizemli kişi olumsuz biri ise bu sefer harbiden döverim ben bunları yaa
artık bazı şeylerin düzelmesi gerekiyor bu ne yaa
didemcim sana aynen katiliyorum seni ayakta alkisliyorum:Dartik diziye olan inancim tukendi sadece sonunu merkatan izliyorum eskiden bes gun once bi bolum biterdi haftasi gelmeden heyecani sarardi beni simdi ruhsuz gibi izliyorum artik guven hissetmiyorum umutlarimizi yok ettiler sacma sapan bi ozet sacma sapan bi fragman yok sinan sunnet oluyomusta ekini iyilestirin bi olum yatagindaki hastanin dilekleri gibi hepsini yerine getiriyolar bu ne yaa sacma sapan bi dizi brezilya dizilerini gectik entirika desen var aldtam desen var hastalik desen var var babam var:D ayrica dovme isine gelince bende bi sopa alip gelirim birlikte biz bu besliyi dovelim bunlar adam olmaz yoksa :icon_evil

didou_didem
09-05-06, 23:55
Ela gözlü sağol canım.Benim ufaklıkla fragmanı birlikte izledik.Anne Sinan Sarp'ın babası olduğunu öğrendimi dedi..Tabi bende bilmiyorum kızım dedim.(Bu arada yanlış anlaşılmasın çocuk diziyi hafta sonları ben bilg.indirip seyrederken felan görüyor öyle takip ettiği falan yok yani)Bana ne dese beğenirsiniz.Sarp Sinan'a oğlum dedi ağaçtan inmesi için dedi.Anlaşılan benim kızında hayal dünyası anası kadar geniş!

oğlum dedi mi dikkat etmedim ben ya belkide demiştir:)
cağla yardım çağırırım ben hep birlikte gideriz başka gelen var mı???
ya olumlu şeyler olsun artık kaç bölümdür neler çekiyoruz..birşeylerin düzeldiğini görelim artık.Allah'ım inşallah olumlu olur yaa

ela gözlü
09-05-06, 23:57
sinem abla bişey değil.ay ben kendim düşündüm bi an acaba oğlum mu dedi diye ama yok sinancım dedi galiba :icon_ange bu adamlar akıl bırakmadı ki bizde.forumun kayıplarını listeliyim dedim de öyle böyle değil yani.1 sayfayı kaplar vazgeçtim.rüya işçileirni dövemeye gidersen benide çağır didemcim.dövmek yerine onları diziyi izletelim daha iyi olur bence :img-icecr :icon_whis

didou_didem
10-05-06, 00:01
sinem abla bişey değil.ay ben kendim düşündüm bi an acaba oğlum mu dedi diye ama yok sinancım dedi galiba :icon_ange bu adamlar akıl bırakmadı ki bizde.forumun kayıplarını listeliyim dedim de öyle böyle değil yani.1 sayfayı kaplar vazgeçtim.rüya işçileirni dövemeye gidersen benide çağır didemcim.dövmek yerine onları diziyi izletelim daha iyi olur bence :img-icecr :icon_whis

olur filizcim gittikçe artıyoruz:)
sen şimdi diziyi onlara izletelim deyince aklıma geldi seyircilerin görüşlerine önem vermiyorlarmış ya bunlar o zaman kendileri yazsın,çeksin,izlesin ya..
sonuçta insanlara birşey sunan bir iş yapıyorsunuz isteseniz de istemesenizde eleştirilere açık olacaksanız sonuçta sizin yazdıklarınızı o önem vermediğiniz seyirciler izliyo nasıl deli oldum bu laflarına yaa...

caglar2000
10-05-06, 00:03
bu ruya iscileri(kabus iscileri)diger isimleri:D ne bicim adamlar ya mis gibi diziyi ne hale getirdiler ya yaziklar olsun kor seytan yelliyo:Dmail yaz sole agzina geleni say diyo adamlara ne bicim insanlar ya ne duygusuzlar ya illa insan mutlu olunca huzursuzluk mu cikacak yok rahat batiyo adamlara insanlar ask oyununda guzel bolum olncada izliyo ne degisiyo yani insanlara azap cektirmeye ya ben biktim artik tvde abuk sabuk eften puften sebeplerden olen karakterler gormeye bu ne ya ne bicim senaristler bunlar ozelliklede ruya iscileri nie bes kisi bunlar bi kisi yaamiyo mu kabiliyetsiz mi hepsi toplaniyo bi adamin yaptigi isi yapmiyolar

teomanresat
10-05-06, 00:03
Herkese iyi geceler.Bakıyorum pek sessiz forum.Bugün bende uğrayamadım.İşlerim yoğundu,Akşam eve gelince biraz bizim ufaklıkla falan oynadım.Havada güzeldi,Neyse yani bu saate kadar giremedim.Ama bakıyorum pek değişen bir şey yok. Aynı konuya takılmış durumdasınız.Hoş 2 haftadır bu konuya takıldık.İnşallah bu giren kişi takıldığımıza,kafamızı yorduğumuza deyecek birirdir.Sinanın sünnetine gelince şenlikli olacaktır.Galiba orda sarp oğlum demiyor.Sinan in aşağıya bak hiç acımayacak gibisinden bir laf ediyor.Birde şimdi aliyeyi izledim.Ordada ayşenin durumu malum.Ve beyin cerrahı olarak bir doktor galiba malik beymi?neymiş o ameliyatını yapabilirmiş.Şu malik beye bizde ulaşsakmı?ha ne dersiniz.Ekinin beyninede bir el atsın.Hazır türkiyeye gelmişken.Valla bu timör ekinden önce bizim aklımızı aldı.Birde aliyenin senaristleri tepkilere göre seneryoyu değiştirip mutlu bitireceklermiş.Bizim cücükler hala biz taraftarla masaya oturmuyoruz diye laflar etsinler.Ağlanacak hallerine gülüyorlar.

narcissa
10-05-06, 00:27
öncelikle herkese meraba! ben foruma yaklaşık üç haftadır yazamıyorum çünkü her oksye hazırlanan öğernci gibi yarış atına dönmüş durumdayım bugün ewe tam 23:45 te geldim ve hemen bi göz attım forumlara eskisi kadar cıvıl cıvıl olmadığına ilk kez sevindim yoksa oku oku bitmio yaw! nese 40. bölüm yrn 8 de başladığına göre bişekilde dersaneyi kırmam lazım çünkü şu gizemli kişi meselesi fln çok kurcaladı kafamı yine hayatlarına yaso gibi bi göktaşı olarak düşmesinde... ayrıca hep gizemli kişi doktorun karısı olarak konuşulmuş galiba(yani tüm yorumları okuyamadım ama :blush: ) bence doktorun kızıda olabilir. çünkü o resimde doktorun kızıda wardı... hatta doktor aile dostları olduuna göre sarpla doktorun kızı çocukluk arkisi bile olabilirler hatta daha da kötüsü çocukluk aşkları olabilirle çünkü sarp resme bi tuhaf bakmştı sanki şaşırmış gibiydi.... bu arada lütfen birileri fragman resimlerini ekliyebilirmi zati dersanede göbeğim çatladı noolcak ne bitcek die düşünmekten ilgilenirseniz sevinirimmm... :icon_ange

seval2005
10-05-06, 00:28
Herkese merhaba,

fragmani yeni izleyebildim ve dikkatimi ceken tek sey Ekin´lerin eski mahallesindeki evin önünde yapiliyordu sünnet dügünü... O meshur meydanda, arka planda da 24 bölüm boyunca izledigimiz eski ev...

Neden orasi secilmis? Bu konuda bir bilgisi olan var mi?

icegirl
10-05-06, 00:31
Herkese iyi geceler.Bakıyorum pek sessiz forum.Bugün bende uğrayamadım.İşlerim yoğundu,Akşam eve gelince biraz bizim ufaklıkla falan oynadım.Havada güzeldi,Neyse yani bu saate kadar giremedim.Ama bakıyorum pek değişen bir şey yok. Aynı konuya takılmış durumdasınız.Hoş 2 haftadır bu konuya takıldık.İnşallah bu giren kişi takıldığımıza,kafamızı yorduğumuza deyecek birirdir.Sinanın sünnetine gelince şenlikli olacaktır.Galiba orda sarp oğlum demiyor.Sinan in aşağıya bak hiç acımayacak gibisinden bir laf ediyor.Birde şimdi aliyeyi izledim.Ordada ayşenin durumu malum.Ve beyin cerrahı olarak bir doktor galiba malik beymi?neymiş o ameliyatını yapabilirmiş.Şu malik beye bizde ulaşsakmı?ha ne dersiniz.Ekinin beyninede bir el atsın.Hazır türkiyeye gelmişken.Valla bu timör ekinden önce bizim aklımızı aldı.Birde aliyenin senaristleri tepkilere göre seneryoyu değiştirip mutlu bitireceklermiş.Bizim cücükler hala biz taraftarla masaya oturmuyoruz diye laflar etsinler.Ağlanacak hallerine gülüyorlar.iyi geceler.aslinda fena fikir degil ama ekinden once bizim "muhtesem beslinin"(ruya iscilerin) beynine bi el atsin,belki o zaman akillari baslarina gelir,boylece hem dizi,hem ekin,hem biz kurtuluruz.......

ela gözlü
10-05-06, 00:33
Seval ablacım bende neden orası dedim.sonrada Kurti işte ne yapsa yeridir demketen alamadım kendimi.Yoksa gizemli kişi burdan mı çıkçak?ay aman allahım sen aklıma mükait ol.Oks sınavınada böyle stres ile girersem ben ay yandım anacım.24 saatten az kaldı.heyecanda sardı beni.bakalım neler olcak...

icegirl
10-05-06, 00:38
Seval ablacım bende neden orası dedim.sonrada Kurti işte ne yapsa yeridir demketen alamadım kendimi.Yoksa gizemli kişi burdan mı çıkçak?ay aman allahım sen aklıma mükait ol.Oks sınavınada böyle stres ile girersem ben ay yandım anacım.24 saatten az kaldı.heyecanda sardı beni.bakalım neler olcak...ya belki de oynamak icin daha cok bos yer oldugu icin orayi sectiler bilemiyorum.sende heycanlanma cunku hersey kotuye gider ama ben sana bol sans diliyorum, umarim bu hafta reytingler dusmez,yok yok dusmez bence kirik kanatlar bizi gecemez cunku o saate mac var ama yinede buyuk konusmamak gerek.....

ela gözlü
10-05-06, 00:46
ya belki de oynamak icin daha cok bos yer oldugu icin orayi sectiler bilemiyorum.sende heycanlanma cunku hersey kotuye gider ama ben sana bol sans diliyorum, umarim bu hafta reytingler dusmez,yok yok dusmez bence kirik kanatlar bizi gecemez cunku o saate mac var ama yinede buyuk konusmamak gerek.....
sağol tatlım.bu dizi bana bişeyler yaptı.başta unutkanlık.tabi bu rüya işçilerinin yazdıklaırnı izlersek olcağı bu.hatim indircez yakında dizi güzel bitsin diye.başta ben.umudumu koruyacağım son ana kadar.son dakika ağlamamak üzere diyorum.iyi geceler ve iyi yorumlar size.

teomanresat
10-05-06, 00:58
sağol tatlım.bu dizi bana bişeyler yaptı.başta unutkanlık.tabi bu rüya işçilerinin yazdıklaırnı izlersek olcağı bu.hatim indircez yakında dizi güzel bitsin diye.başta ben.umudumu koruyacağım son ana kadar.son dakika ağlamamak üzere diyorum.iyi geceler ve iyi yorumlar size.
tekrar selam.Sevgili ela gözlü sakın ha dizi yüzünden unutkan olma.Aklın sana lazım.Çünkü önünde geleceğin için önemli bir sınavın var.İleride seni dizi kurtarmaz.Sana akıl veren çoktur ama benimkide naçizane abi nasihatı.
Diziye gelince inşallah diyorum inşallah;ekin ölmiyecek ve birde dikkatimi çekti,atvde fragmanı gösterirken çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi aşk oyunu diye lanse ediyor.Bu dizi bu sezon bitmeyecekmiydi?Yoksa biz yanlış mı?anladık.Neyse ben bu bölümden umutluyum.Hastalığın gölgesinde ama nitekim güzel bir bölüm olacağa benziyor.Çünkü kurtinin el attığı bir sünnet olayı var:Hiç bir şey memnun etmezsebizi bu düğün en azından azıcık mutlu eder diyorum.Gizemli kişi hep söyledim genede söylüyorum,sürpriz bir kişi olacak.Hiç tahmin etmediğimiz bir kişi.Bu arad ters köşeyede hazırlıklıyım.Zaten ters köşe konusundada talimliyim.Ve dizinin sonunda belirecek ve bülent işbilen yazısı çıkacak.Bizde bir hafta görüntüye bakarak yorum yapcaz diye çatlıyacağız.Neyse gene uzun oldu.Aldımmı?sazı elime bırakamıyorum.Herkese iyi geceler.

ela gözlü
10-05-06, 01:03
teomanresat abi tavsiyeni dikkate alıyorum:)valla bu adamlar bizi delirtmek için çabalıyorlar bu kesin.ters köşe ola ola kaleciye döndük valla.bende snein gibi düşünüyorum.bu gizemli kişi her kimse bizi çok şaşırtıcak.ben ağzımız açık kalıcak diyorum.ama bu bölümde mutluluktan mı yoksa gireceğimiz büyük şoktan mı bilemiyorum.mutluluktan olur inşallah.çıkıyım forumdan dedim ama çıkamadım bu sefer çıkıcam inşallah. bu arada adım filiz...

teomanresat
10-05-06, 01:12
teomanresat abi tavsiyeni dikkate alıyorum:)valla bu adamlar bizi delirtmek için çabalıyorlar bu kesin.ters köşe ola ola kaleciye döndük valla.bende snein gibi düşünüyorum.bu gizemli kişi her kimse bizi çok şaşırtıcak.ben ağzımız açık kalıcak diyorum.ama bu bölümde mutluluktan mı yoksa gireceğimiz büyük şoktan mı bilemiyorum.mutluluktan olur inşallah.çıkıyım forumdan dedim ama çıkamadım bu sefer çıkıcam inşallah. bu arada adım filiz...
tamam filizcim adını aklımın bir köşesine yazıcam.Sana diyorum aklın sana lazım diye ama benimki senden beter.Neyse inşallah mutluluktan Ağzımız bir karış izleriz.Evet gizemli kişi bizi ya ters köşe edecek,yada mutluluktan havalara uçuracak.Ben havalara ıçurmasını diliyorum.Bu arada sanada şimdiden sınavında başarılar.Sakın ha sınavda dizi aklına getirme.Seni ekinle sarp kurtarmaz.

narcissa
10-05-06, 01:24
bu gizemli şahıs inşallah bizi piskopata bağlamaz... yani şuan ben bi tek bunu diliyorum arkadaşlar ayrıca gecenin bu saatinde forumda ne yaptığımıda bilmiyorum doğrusu... yani şu insançok tuhaf bi warlık sınawlardı testlerdi derken alışkanlıklarımdan kopmam gereken yerde ben daha çok bağlanıyorum bu diziye ama yarın kırıcam dersaneyi gelicem eve azim etti walla sonra hoca 1000 soru cezada verse gam yemem! bu böyle olmıycak kurtulamıycam ben bu hastalıktan yaaa! :blush:

ssvshy
10-05-06, 01:25
ben ekinin kyaftlerine taktım ninem gibi olmuş daha şık giyinebilirdi serkana yelda çocuğu aldırmadığını düğünde söyledi galiba havalara uçarcaına oynuyoduda herkese iyi geceler ben bugün çok yoruldum yarın dizi var sağlam kafaya ihtiyaç var malum yazanlar kabus 5 lisi

ela gözlü
10-05-06, 01:31
tamam filizcim adını aklımın bir köşesine yazıcam.Sana diyorum aklın sana lazım diye ama benimki senden beter.Neyse inşallah mutluluktan Ağzımız bir karış izleriz.Evet gizemli kişi bizi ya ters köşe edecek,yada mutluluktan havalara uçuracak.Ben havalara ıçurmasını diliyorum.Bu arada sanada şimdiden sınavında başarılar.Sakın ha sınavda dizi aklına getirme.Seni ekinle sarp kurtarmaz.
iyi dileklerin için sağol abicim.anneme kalsa aşk oyunu lisesine gircem ama :icon_ange artık takmıyacağım kafama.sonunda bitçek.deydi mi bu kadar üzüldüğümüze diyeceğiz.değer inşallah :)ekinin giysileri benimde dikkatimi çekti.napsın kız tümör kafasını kurcalıyo.ne giyeceğini bulamamıştır.ben yeldayı unuttum.oda aldırmamıştır çocuğu.inşallah güzel bi bölüm olucak.iyi geceler...

anil16
10-05-06, 08:48
Bence bu gelen insan...Ekin'in herseyi anlattigi kiside olabilir hani hep bunlari gelecekten anlatiyo diyoduk ya...Ekin iylesicek ve belki butun bu yasadiklarini o gelen kisiye anlatiyo.

Ne dusunuyorsunuz? Boyle olabilirmi acaba?

HazelAngel
10-05-06, 09:05
Bence bu gelen insan...Ekin'in herseyi anlattigi kiside olabilir hani hep bunlari gelecekten anlatiyo diyoduk ya...Ekin iylesicek ve belki butun bu yasadiklarini o gelen kisiye anlatiyo.

Günaydın,
Canım böyle birşey olursa süper süper olur. Senarist 5 li kendilerini affettirirler. Ne diyeyim canım İnşAllah İnşAllah. Amin. :) Benim de içimde bir umut var bakalım artık. :icon_ange

anil16
10-05-06, 09:10
Gunaydin.HazelAngelcim ve Herkeze.Evet gercekten senaristler 5li pekiyiyi hakederler.Hem dedigim gibi olur insallah hemde Ekin'i iylestirir o zaman eskisinden daha severim diziyi.Daha mutlu bi hevesle izlerim. :)

mili12
10-05-06, 09:17
Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın bayadır yazamıyordum forma okuldan dolayı bişey sorcam ekinle sarpın hayatına gircek olan kişi kim acaba çok merak ettim acaba onların hayatını nası etkileyecek inşallah iyi yönde etkiler
bi bilginiz varsa lütfen söylermisiniz?

anil16
10-05-06, 09:23
Hic bi bilgi yok simdilik.Bu aksami beklicez bakalim kim cikicak ve nasil biri olucak? Bu bolum icin cok cok heyecanligim simdi ben butun gun aksamdan baska birsey dusunmem bari ceza falan almasam :P

Bencede hayatlarini etkilicek ve Ekin'i iylestiricek onlar daha mutlu olacaklar sayesinde insallah. :)

teomanresat
10-05-06, 09:39

Herkese günaydın,Anıl sanada.Bak ne güzel açıklamışsın.İnşallah rakadaşım inşallah.Dediğin gibi olabilir.Bu insan ekinin anlattığı kişi olabilir.Vede ekin iyileşir.O zaman bu rüya işçileri bizim sesimize kulak verdiğini gösterir.Baklım akşam ola hayrola.Yalnız bu giren kişi ikisinin hayatını çok etkileyeceği kesin.

UniQue_one
10-05-06, 10:18
Gunaydin arkadaslar...
Aksami iple cekiyorum desem yalan olur, eskiden yerimde duramazdim ya neysehh. Anil bu arada yorumunu okudum, bence olabilir, bu bana mantikli geldi.. Ama benim aklima ikinci bebek ihtimali de fena gelmedi dogrusu. Hani ikisinin hayatina YENI biri, ikisinin hayatini da tamamen degistirecek biri..sizce??

NERGIZ_CAN
10-05-06, 10:22
hamillelik derde deva olurmu olur bence
ekin hamile ve cocuk olayi hayati deyisdirecek tek gercek bence baska birisi olamaz cunku baska karakter ekini derdine deva bullursa sarpin cabalari bosa ve kiskanmasina sebeb olur

gözüm
10-05-06, 10:28
bencede kesinlikle bebek ama gende görcez senaristlerinden işiş belli olmuyo.gerçi son bölmler artık bi şekilde bağlamalrı lazım.ama bu bölüm fragmanınada bakılacak olursa güzel bi bölüme benziyo...akşamı bekliyip görcez tabi :blush:

NERGIZ_CAN
10-05-06, 10:33
su anda eski bolumlerini izledim inanailmaz ya o kadar guzel ki ne kadar izlesem doyulmuyor hele duyunleri otelde kalmalari barda asik olmasi felen
keske3 eski dtadinda bir duzelis yapsalar acaba rekor bir bolummudur bu bolum yoksa siradan
eski forum kadrosunu geri getirecek bir bolum butun dizilerin kiskanacagi bir bolum
bizi ve izleyen her kesi buyuleyecek bir bolum
gazeteler yazacak ask oyunu izleyenleri forumlari kitledi diye
ah ah nerede

NERGIZ_CAN
10-05-06, 10:46
doktorun hanimi olmaz cunku doktor destek vermewk icin benim hanimimda boyle bir sey oldu der
bir sey soliyecem amma garib ola bilir eskiden bir arkadas ekin son da birisine asik olacak demisdi
diyorumki hani sarpa birini bul dediya simdi kendinden sogutmak icin boyle bir sey yaparmi hani baskasina asik olur gibi
genelde hep turk filimlerinde olur ya hasta olurlar unutdurmak icin baskasiyla cikarlar
bence olur ve her sey i deyisdirir

NERGIZ_CAN
10-05-06, 10:49
kendim yazib kendim cevapliycam galiba
anlasildi kimse yazmak istemiyor aksami bekliyelim diyorsaniz neden olmasin ne kaldiki 9 saat felan olur

gözüm
10-05-06, 10:55
pekiii ben cevaplıyımm.bence öle olmaz çünkü sinan flan var okada doktora gittiler işte sarpa alışması için falan yapmazlar böle bişey.. ozaman dizi bitmez bi 10 bölümde o sürer ki bu sezon bitiricekler diye biliyorum

NERGIZ_CAN
10-05-06, 10:59
bitecekmi nereden aldin haberi ay cok sag ol ya bitecek demek ne kadar sevindim bilemezsin ay cocok sag ollllllllllllllllll ay harika bari cok guzel bitirseler ya bence o zaman gerikalan bolumler cok harika olacak aksami iple cekiyorum ay kalkib islerimi yapayim ayyyyyyyyyyy haber saglammi ya

gormlaith
10-05-06, 11:11
Günaydın arkadaşlar,uzun zamandır yazamadım buraya.Diğer dizinin derdine düştüm.Neyse..
Fragmandan ne olacagı belli olmuyor.Benim anlamadıgım Ekin ne zaman tedaviye başlayacak..Sanki yaşadıgı kadar yaşasın gibi bir tavır var.Özette de böyle bir şey yazıyordu..

Bu arada şimdi Vatan gazetesinde bir haber okudum Yaseminle ilgili.Artık Kerem'in değil Gökhanın dizi güzeli diye.Önümüzdeki hafta Gökhan Özenle 'Sevda Çiçekleri' diye bir dizinin cekimlerine başlayacakmış..

Biraz fazla hızlı olmadı mı? şaşırdım yani dogruysa haber..

teomanresat
10-05-06, 11:11
Sevgili NERGİZ_CAN bu sezon dizinin biteceğini vede sonunda malesef ekinin öleceğine dair yanlış hatılamıyorsam(bende biraz hafıza problemi var)Hamişş arkadaşımız tiyo olarak getirmişti.Hamişin getirdiği bütün tiyolar çıktığı için biz de malesef buna ne kadar inanmak istemesekte inandık.Ama inşallah eminimki hamişde yanılmayı istiyordur.İnşallah böyle bir son olmaz.Son olmasına bir itirazım yok ama mutlu son olsun.Ekin başkasına aşık mı?olacak acaba demişsin.Zannetmem.Çünki ortada sinan var.Sinandan önce seneler sonra kavuştuğu aşkı var.Böyle birşey olacağını zannetmem.Gelicek kişi hiçbirimizin aklına gelmeyen kişi olacaktır diye teorimi tekrarlıyorum.Tabi bundada ters köşeye hazırlıklıyım.

sinem75
10-05-06, 11:12
Herkese günaydın arkadaşlar.Hadi herkes şöyle bir silkelensin bakayım.Bugün Çarşamba
Aşk Oyunu günü.Bizim günümüz.
Nergizcan süper bir tahminde bulunmuş.Kendisini tebrik ediyorum ve taca aday gösteriyorum.Aramıza hoşgeldin.
Yalnız düşünmedende yapamıyorum.İlk gelen tiyoda Ekin kendisini Sarp'tan soğutacak demişlerdi.Baktı Sarp kendisine yeni birisini bulmuyor.Ekin en iyisi ben başkasına aşıkmış numarası yapsam diye düşünürmü acaba.
Tövbe ben ne yazıyorum böyle ya.

gözüm
10-05-06, 11:12
yok biticek haberini lamadım ama daha bu dizi uzamaz ya o bakımdan yani konu kalmadı doğru düzgün bide ekin yani yasemin ergene gazetede yazıyodu yeni bir diziye başlıyo diye.

sinem75
10-05-06, 11:17
Teoman yanlış hatırlıyorsun.O haberi Hamiş değil Hazal90 getirdi.
Ayrıca Yasemin yeni bir diziye başlıyormuş okuyunca az daha küçük dilimi yutacaktım hani.Hemde Gökhan Özen'le.

ayşa
10-05-06, 11:19
Günaydın...
Gormlaith arkadaşım, senin derdine düştüğün dizinin bende derdine düştüm ama sanırım boşa kürek salladık.Yasemin ne dizisine başlıyormuş hemen, yaz dizisi mi acaba? Kesinmiymiş, ben pek sanmıyorum bu kadar peş peşe olacağını.
Teoman, Hamiş değil Hazal arkadaşımızdı tüyoyu getiren.
Sinemcim, dilini ısır pardon bu tahmini yazan eline vur bakayım bir:) Yok daha neler

NERGIZ_CAN
10-05-06, 11:22
Herkese günaydın arkadaşlar.Hadi herkes şöyle bir silkelensin bakayım.Bugün Çarşamba
Aşk Oyunu günü.Bizim günümüz.
Nergizcan süper bir tahminde bulunmuş.Kendisini tebrik ediyorum ve taca aday gösteriyorum.Aramıza hoşgeldin.
Yalnız düşünmedende yapamıyorum.İlk gelen tiyoda Ekin kendisini Sarp'tan soğutacak demişlerdi.Baktı Sarp kendisine yeni birisini bulmuyor.Ekin en iyisi ben başkasına aşıkmış numarası yapsam diye düşünürmü acaba.
Tövbe ben ne yazıyorum böyle ya.
sinemcim tesekkurler taca ihtiyacim yok amma olsada kacmam saka
bence boyl olur sinan ne anlayacak her gun evde oluyormu bunu disarida sarpa a gosterecek sekilde yapar olur her sey olur tumor olacagini kim demisdi desdiyi nanniyi silveri kaciracak senaryo yazdilar bizide bir sekilde kacirirlar
bence ya cocuk ya yeni bir ask olacak her dizide oldugu gibi sarp delirir ekin olur

gormlaith
10-05-06, 11:25
evet bende çok şaşırdım.Biz daha acaba bu sene bitecek mi bitmeyecek mi diye düşünürken Yasemin haftaya yeni dizisinin çekimlerine başlıyor.
ayşa arkadaşım evet farkındayım seni de gördüm o forumda boşa kürek salladık hakikaten,benim bir kac yazım cıktı gerci ama bir işe yaramayacak..Neyse konumuza dönersek,bende pek sanmıyorum peş peşe dizi yapmasını.Çok yanlış bir karar olur eger böyle birşey yaparsa.Hemen başlayacak diyor haberde yani yaz dizisidir herhalde..
Şu Ekinin kendini Sarptan sogutma olayı mantıklı geldi valla.Olabilir.Tam türk filmi..

Kaan
10-05-06, 11:26
Günaydın arkadaşlar.
Ben Yasemin Ergene konusunda olay karışmadan müdahale etmek istiyorum, yoksa bölüm yorumları yine karışacak.
Gökhan Özenin dizisinde oynayacak olan YASEMİN HADİVENT adında bir manken. Bu konuda gazate yalnış bir haber yapmış lütfen dikkate alıp polemiğe girmeyin.
Sevgiler saygılar

NERGIZ_CAN
10-05-06, 11:30
yeni diziyaebaslamasi cok dogru olur cunku tad alamiyor kendiside her halde gokhan aman sarp kiskanir seneye haberler fena olacak,
yaz dizisi olur reytink artar seneye bizim dizimiz gibi uzar sacma sapan sekilde bitirirler
meryemce84 merhaba nerelerdesin ya tanidik isim aramadan gozum sisidi neler var yeni hadi sunnet bitdi baska tedavi yapilacak kim var siradaki derler 41 bolumde

dizidizidiziler
10-05-06, 11:31
Arkadaşlar. İnanmıyorum ya. Böyle forum mu olur? Yonca Evcimik'in de dediği gibi "Canlan biraz canlan biraz, kıpırda kıpırda!" Canlanın biraz ay nerden geldi aklıma şimdi neyse...

Ben yorumumu yapmış ve taç için adaylığımı bu hafta da koymuştum. Fakat herkes video kasetli yorumumu çok mantıklı bulmuş :img-fullm

Herkes gizemli kişinin merakına dalmış durumda anladığımkadarıyla. Sokakta bile garip bir insan görsek hemen dönüp bakıyoruz gizemli kişi bu olabilir mi diye... Takipteyiz tüm forum olarak. Hatta buranın boş olması da insanların gizemli kişi arayışına çıkmış olmalarından kaynaklanıyor herhalde. :img-help:

Ne demiş bu bizim işe yaramaz cücükler en son röportajlarında filan? Biz korku filmi seviyoruz, korku filminden etkilendik gibi birşeydi. Demek ki bizim bu hayalgücünden yoksun, kopyacı cücükler bir korku filminden, veya gerilim filminden filan bulmuşlardır bu gizemli kişiyi...

Allah bilir bu gizemli kişi sadece Sarp ve Ekin'e görünür. Onlara hastalıkla ilgili ipuçları, veya gelecekleri ile ilgili bilgiler verir. Geçen bölümlerdeki yalancı falcı gibi. Belki yeşil yoldaki gibi tümörü yutan birisini, veya bir şekilde onların yolunun bir doktorla filan kesişmesine neden olacak birini bulurlar.

sinem75
10-05-06, 11:35
Rebecacım sen Yasemin'ş dizideki Yasemin'le mi karıştırdın banamı öyle geliyor.
Ayrıca son noktayıda Kaancan sağolsun koymuş.Bende Gökhan Özen'in bir dizi çekeceğini okumuştum ama kiminle oynayacağına dikkat etmemiştim.Ama Yasemin Ergene yazsaydı zaten unutmazdım.
Neyse modlardan kızmasın diziyle ilgilide birşeyler karalayım.Şu bizim gizemli karakter
Ekin'in yeni sevgili adayı oluyormuş varya eğer son sahnede şöyel yakışıklı karizmatik bir adam çıkar ve Bülent İşbilen yazarsa bilinki yeni eniştemizdir.

dizidizidiziler
10-05-06, 11:43
Arkadaşlar forumda in ve cin ve gizemli kişiler top oynuyorlar. Bu yüzden kıyamadım birşeyler daha yazacağım.

Şimdi yorumun başında Ekin gitmeden önce diyor ya. Acaba tedavi için başka bir ülkeye filan mı gidecekler?

Bir de ben dün fragmanı gördüm ama sinanın ağaca tırmanma olayını görmedim.
Kaçırdım herhalde...

ayşa
10-05-06, 11:45
dizidiziler, sabah sabah güldürdün arkadaşım. Bak bu Yeşil Yol filmindeki giibi bir şey olabilir. Ben olsam taca aday bu tahmini koyardım. Bak ben bunların korku filmi izlediğini unutmuştum. Varya gizemli kişi akşam çıktığında ben bir kahkaha patlatacağım, çünkü tahminime göre bizim tahminlerimizin çok dışında birşey çıkacak. Belki de bizim tahminlerden daha mantıksız birşey çıkar.Hatta nedense bu bana oldukça yüksek bir ihtimal gibi geliyor.
Ayrıca romanında da filminde de oturup ağlamışımdır Yeşil Yol'un.

NERGIZ_CAN
10-05-06, 11:47
baska ulke bayat konu bu sadece yeni bebek yeni ask olur ya da her kese aciklarlar

bu ekinin eski sevgilisi nasil ola bilir hani amca oglu felan ve ya okul arkadasi olmazmi ya
kesin yeni birisi olur diyorsaniz bu odur
sinan nereden bilecek sanki simdi nerede oldugunu soruyor annesini sadece yatarken goruyor gariban

nehirrrr
10-05-06, 11:49
Merhaba arkadaslar hepinize! Su diger dizinin derdine dusenlerden biride benim. O yuzden burayi cok bosladim. Kusuruma bakmayin:(
Simdi gelelim yorumumuza. Arkadaslar su gelipte forumu yerle bir eden Ekin dizinin sonunda olecek tuyosuna ben hala inaniyorum. O zaman sinirliydim belki bir an icin oyle soyledim diyordum ama uzerinden gunler gecti ben hala sinirliyim bizim beslilere. Ama fragmandan anladigim kadariyla en azindan birazda olsun bizi eski bolumlerin hatirina uzmeyecekler hic olmazsa bir bolumluk. Ekin bu sefer hizli davranmis. Uzun zaman sonra ilk defa takdir ettim kendisini. Yani su 24.cu bolumden sonra acayip kizmistim ona ama simdi yumusamaya basladim. Bari Sarpla Sinan meselesinide cikarsalar aradan bir an oncede rahatlasak.

ssvshy
herkese günaydın ya bu yasemin kaanın dediği gibidir umarımhayır gazte yanlış yazdı bazılarıda bununla dalga geçiyor şu gelen kişi bence bunların zamanında haberini yapan gazeteci tebrik için gelecek bunları malum teksoyların torunu sünnet oluyo sonra hikayenizi yapım diycek ve ekinde bütün hayatını anlatacak ona

meryemce84
Selam Arkadaşlar,
Fragmanda çalan Şaksuka şarkısını uyarladım..
Biraz şenlik olsun..Ne o öyle dön dolaş gizemli kişi..

Rüya İşçilerine;
Yine bize diziyi tatıramadınız
Yine kalamadı Ekin&Sarp başbaşa
Ayarını tuturamadınız
Yediremediniz bize bu bölümleri
Tarif edelim öğretelim size
Nasıl dizi yazılır diye
Canımız istiyor bitirinde kurtulalım
Daha fazla saçamalmadan yine..

NERGIZ_CAN
10-05-06, 11:52
evet dizi diziler yesil yoldaki gibi garib doktor ola bilir cunku baksana ne dizs ulke doktorlari ne turk doktorlari bir sey yapamadilar bu kesin farkli tedavi yapan birisidir neler yapar neler
belkide erker doktor sarpin kiskancligina sebeb olur hem komedi hem romanktik bolumler olur
bu arada yeldayi unutduk ya acaba cocugu aldirdimi ya yok gibi geldi bana cocuk aldiran birisi gibi durmuyordu torende deyilmi

RebeCa
10-05-06, 11:54
Rebecacım sen Yasemin'ş dizideki Yasemin'le mi karıştırdın banamı öyle geliyor.
Ayrıca son noktayıda Kaancan sağolsun koymuş.Bende Gökhan Özen'in bir dizi çekeceğini okumuştum ama kiminle oynayacağına dikkat etmemiştim.Ama Yasemin Ergene yazsaydı zaten unutmazdım.
Neyse modlardan kızmasın diziyle ilgilide birşeyler karalayım.Şu bizim gizemli karakter
Ekin'in yeni sevgili adayı oluyormuş varya eğer son sahnede şöyel yakışıklı karizmatik bir adam çıkar ve Bülent İşbilen yazarsa bilinki yeni eniştemizdir.

sınemcım evet yasemınler karıştı neyse gkhan özen kımınle dızı çekıyorsa çeksin banane.yazın kesınlıkle yenı bır dızıye başlamayı düşünmuyorum .aşk oyunuda yaz dızısydı görduk ne oldu dersımız aldık cebımıze koyduk ve bu cücük beyınlı beşlı bıze ne hazırladı dıye beklıyoruz.
neyse yorumuma gelınce enişte ha vallahı güldürdün beni sinemcim.ben yorumda bulunamıyorum gizemlı kişi ıle ılgılı zıra degmez çünkü bu cücüklerın kafasından neler geçtıgını hiç bılemıcez.

ayşa
10-05-06, 11:58
Şimdi yorumun başında Ekin gitmeden önce diyor ya. Acaba tedavi için başka bir ülkeye filan mı gidecekler?
Hiç bu yönden düşünemmiştim o cümleyi... Bana kalırsa zaten Ekin yaşayacak.
(sinem hala aynı düşünüyoruz değil mi? Ekin ölmeyecek, mutlu son olacak)
Bu kız her bölüm sonu birşeyler anlatıyor, bir gün son noktayı koyacak ve o gün bir bakacağız Ekin turp gibi. İşte tedavi için yurt dışına gitmiş olabilir. Normalde bu bölüm bir araştırma yapmaları lazım ama bizim dizi anormal devam ettiği için olmayabilirde. Eğer bir araştıma falan yaparlarsa tedavi için bu bölüm anlarız Ekin nerede tedavi olacak.

NERGIZ_CAN
10-05-06, 12:00
gagirma ask gelemem ben
cok isim var git isine
hep sacmaladin hep aldatdin
izleye izleye suca donduk
yaza yaza kalem kurudu
seden gurel keremcem bir kucuk ask yeni yorumda
ask oyunu ya bu kadarmi performans dusukluyu olur yeter bit diyorum gir diyorum
gidiyorum butun asklar uzerimde

nereler gideyim yanimda forum olmayinca
gecelerim uzun oluyor hafta carsamba olunca

ayşa
10-05-06, 12:01
Rüya İşçilerine;
Yine bize diziyi tatıramadınız
Yine kalamadı Ekin&Sarp başbaşa
Ayarını tuturamadınız
Yediremediniz bize bu bölümleri
Tarif edelim öğretelim size
Nasıl dizi yazılır diye
Canımız istiyor bitirinde kurtulalım
Daha fazla saçamalmadan yine..
Meryemcim, öldüm gülmekten:)
Şuan ki halimiz, ne istediğimiz ancak bu kadar güzel anlatılabilrdi. Bu adamların bunu bir okuması lazım, kesinlikle.

sılam
10-05-06, 12:05
burada ki tüm arkadaşlarımızın ortak düşüncesi aynı gelen kişi ya enişte ya yenge ya yeni yeğenimiz ya da ekini kurtaracak mucizevi doktor... bence arkadaşlar bunların hiç biri olmayacak öyle birisi olacakki ekrana yapışıp kalacağız oha yani bumuydu diyeceğiz adamlar hep bizim düşündüğümüz şeylerin tam tersini yapmadı mı? bu nedenle ben bu adamların çok farklı düşündüklerinide göz önünde bulundurarak hiç beklemediğimiz hatta şok olacağımız bir şeyle karşılacağımıza eminim...

ssvshy
10-05-06, 12:05
ya belkide yutdışına gitti gitmeden önceki şeyler bu yaşananlar bu olaylar gaztede duyuldu ve oda bunları ona anlatıyor yada bizimki ölecekse eğer inş.ölmez bu yaşadıklarını geride bırakacaklarına hatıra olsun diye yazıyordur malum srapla ilk tanıştığında istanbul ünv.edebiyat fakültesini kazanmıştı ama gidememişti ya çok güzel sçmalıcam bu gelen kişi kenan yada feride olacak malum 5 liden bahsediyoz onlar saçmalıyoda bn saçmalımışım çokmu ama kenan gelecek

NERGIZ_CAN
10-05-06, 12:06
ne sonbahar ne de kis bitmedin ask oyunu
ne ilk bahar ne de yaz e guzel dedik diye bu kadar bozulmasaydin
neyse ask her seye deyer deyib devam diyorum bitinceye kadar seninleyiz
hic merak etme anca beraber kanca beraberiz
e sende bizde bir az can ve kan koymak uzeere bitersin artik deyilmi bu sene deyilmiu akilli dizim benim
boyle yapalim keskin yorumlardan kacinalim belki gururlarina dokunuyor aksam izliyelim
destek verelim

sinem75
10-05-06, 12:07
Ayşacım evet hala aynı fikirdeyim canım.Ekin ölmeyecek dizi mutlu sonla bitecek.
Bu sezonda bitse gelecek sezonada sarksa Ekin ölmeyecek canım.
Ne kadar emin konuştum dimi.Görende seneryoyu ben yazıyorum sanacak.

hamişş
10-05-06, 12:07
Hiç bu yönden düşünemmiştim o cümleyi... Bana kalırsa zaten Ekin yaşayacak.
(sinem hala aynı düşünüyoruz değil mi? Ekin ölmeyecek, mutlu son olacak)
Bu kız her bölüm sonu birşeyler anlatıyor, bir gün son noktayı koyacak ve o gün bir bakacağız Ekin turp gibi. İşte tedavi için yurt dışına gitmiş olabilir. Normalde bu bölüm bir araştırma yapmaları lazım ama bizim dizi anormal devam ettiği için olmayabilirde. Eğer bir araştıma falan yaparlarsa tedavi için bu bölüm anlarız Ekin nerede tedavi olacak.
selam arkadaşlar meryemce yazdıklarını okuduktan sonra yorum yapmadan edemedim çok güzel dile getirmişsin.ayşacım bencede ekin yaşayacak ve tedavi olucak

ayşa
10-05-06, 12:12
Sılacım, ben bu yeni kişi hakkında hep doktordur dedim ama özette gizemli kelimesini kullandıkları için vargeçtim. Fakat ne yenge nede enişte nede bebek, bunları kesinlikle aklımın ucundan geçirmiyorum. Seninde dediğin gibi çok farklı birşey çıkacak. Ben nedense çok güleceğimi düşünüyorum...sinirden... yani bu adamlardan herşey beklendiğim için, saçma sapan birşey olması muhtemel.

NERGIZ_CAN
10-05-06, 12:14
bana dokunma kanarsin kalbimde keskin kalb kiriklari var
cok bekledin ask oyunu ask her seye deyer
amma cok bekledin git bunca vakit yeter git
anlasak bu kes bizi uzmeseler yureyimiz ne tasdan ne de demirden (keremcem seden gurel yeni yorumda (ask oyunu her seye deyer ) sarkisi
bunu okuyun senaristler ya bize acisaniz bakin her kesi bir bir kayb ediyoruz ne isdediniz bizden masunm izleyici kitlesini uzmeye hakkiniz yok
bu aksama deyissin artik dizi ya
40 bolum hani cenazenin kirki gibi olur ondan sonra hayata baglanmis olarak yenii bolum gibi don gel deyis de gel artik

meryemce84
10-05-06, 12:15
Meryemcim, öldüm gülmekten:)
Şuan ki halimiz, ne istediğimiz ancak bu kadar güzel anlatılabilrdi. Bu adamların bunu bir okuması lazım, kesinlikle.

Ayşacım mail atıyım diyecem ama bunlar okumuyorlaki mailleri..
Traji komik oldu aslımda güleriz ağlanacak halimize..
Bizi şakşuka ile kandırabilceklerini zannediyorlar heralde..
Fragmanı izlediğimden beri hep aklımda bu soru vardı?Şakşuka(dizi yazmayı) yapmayı bilmiyorlar bunlar..
Sinan'ın sünnetinde herkes oynuyor kalkıp bizdemi oynayacağız..
Yok o hataya 1 kere düştüm düğünde ankara havası eşliğinde göbek attım ya sonra?bin pişman ettiler bizi..

Soruyorum size kimin umurunda sünnet herkes gizemli kişiyi düşünecek dizi boyunca oda dizinin sonunda görünecek ve biz kim olduğunu anlamayacağız.

NERGIZ_CAN
10-05-06, 12:22
yaziyoruz misafirler okuyor ne diyorlar ah mben olsam boyle yazardim diye
televizyon basinda maci izleyen ler gibi vur hadi ya oylemi oynanir diyorlar
mutlu bir seyler yazalim meryemce gosterirler o kisiyi amma suratini ortasina gocaman bulent isbile yazar bite gel bekle haftayi kim diye nerden geldi ne yapacak diye
hic sevmiyorum sonlari

ayşa
10-05-06, 12:24
Ayşacım evet hala aynı fikirdeyim canım.Ekin ölmeyecek dizi mutlu sonla bitecek.
Bu sezonda bitse gelecek sezonada sarksa Ekin ölmeyecek canım.
Ne kadar emin konuştum dimi.Görende seneryoyu ben yazıyorum sanacak.
Yoksa sen? Kimsin bakayım? Çabuk söyle, gerçek kimliğini istiyorum:)
canım, keşke sen yazsaydın, ohh ne âlâ olurdu.
canım, biz neye dayanarak demiştik Ekin ölmeeyecek diye? Ece ile düşünmüştük hatta. Hıım.. Hatırladım,Senaristlerin konuşmasından değil mi?
Adamlar dizi devam edecek demişlerdi ve Ekin'in ölüp ölmeyeceğini orada çene çalarken biliyorlardı. Dizi devam edecekse Ekin ölmezdi zaten. Ama sonradan karar değiştirildi ve dizi bu sezon bitecek. Eee oturup dizi bitecek diye senaryoyu değiştirmezler herhalde.
Birde Ekin'in anlatımı var... tamam tamam sinemcim, bizim arkamız sağlam. Karar değiştirmek yok.

sılam
10-05-06, 12:25
ayşacım aynen bende çok gülecekmişim gibime geliyor halim bile gözümün önüne bile geliyor ekran başında küfür sallaya sallaya kalkacam bundan eminim aklıma şu adamların söyleyişisi geldi demişler ya azrail tavan yaptı reatingleri yüksellti diye bu gizemli azrail bile olabilir sarpı da daha önceden tanıyordu nasılsa şimdi de ekinle tanışmaya gelmiştir :) inanın ben böyle abuk sabuk bir karakter bekliyorum normal bir karakter beklemiyorum adamlar kendilerine benzettiler bize neler düşünüyoruz artık...

sinem75
10-05-06, 12:25
Ayşacım,Sılacım ben işin şakasındayım.Yeni enişteymiş,yengeymiş,bebekmiş bencede bunlar çıkmayacak.Ama işte forumu ayakta tutalım diye ara sıra böyle abuk subuk muhabbetler atıyorum ortaya.
Bu arada Özgü bu hafta hiç gözükmedi.Tacıyla birlikte ortalardan kayboldu.

sılam
10-05-06, 12:34
sinemcim hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz doğru düzgün normal şekilde tahmin bile yürütemiyoruz çünkü durmadan ters köşelere yatıyoruz habre sallıyoruz gülşenin şarkısı gibi ya tutarsa... ama adamların hayal güçleri bizden bir adım önde nerden bulurlar bu kadar saçma ve mantıksız şeyleri şaşıyorum bu akşamda şok olacam hiç aklıma gelmeyecek bir şey çıkacak bekleyelim bakalım bu sefer nasıl saçmalamışlar...özgü canım 1 hafta yok pazartesi burda tacınıda eminim bu hafta devreder çünkü baksana gizemli karakter olayında amma thminler var kesin biri bu hafta tacı kapar:)

NERGIZ_CAN
10-05-06, 12:35
bu gizemli insan neden ekinin hayel gorduyu kiz olmasin
bu hayeli bosuna koymamislar
baksaniza gorduyu sarkici hayali 39 gercekden oldu gorusdu bu bolumdede
o kizla gorusur hani teseduf o da da hastanede felan ya da bir yerden cikarirlar onu
ekin onunla teselli bulur

meryemce84
10-05-06, 12:37
Ekin ölmeyecek diyen arkadaşlarım ayşacım,sinemcim......

Bence Ekin ölecek dizi bitecek..bitsin de kurtulalım..
Ekin'i öldürüp devam etme olasılıklarıda var..
Ekin'i öldürmeyip diziyi uzatp diziyi bikez daha öldürme durumlarıda var bunları göz önüne alarak Ekin2in ölmesini ve dizini bitmesini bekliyorum...

Ama Ekin ölmesin ve dizi bu sezon mutlu bir finalle bitmesi en büyük temennim..
Kendi içinde çeliştiğimi biliyorum..Mantığım dizinin ne şekilde olursa olsun bitmesini istiyor..kalbimse bitmişke güzel bitsin be diyor..
bilmem derdimi anlatabildim mi?

ayşa
10-05-06, 12:38
selam arkadaşlar meryemce yazdıklarını okuduktan sonra yorum yapmadan edemedim çok güzel dile getirmişsin.ayşacım bencede ekin yaşayacak ve tedavi olucak
Sinemcim bak Hamiş'te bu yanda. Hamişim güzel arkadaşım sonuna kadar bu yanda kal emi:) ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi.. Malum her ihtimali düşünmeliyiz, ya ters köşe olursak....

nehirrrr
10-05-06, 12:38
Ayşacım mail atıyım diyecem ama bunlar okumuyorlaki mailleri..
Traji komik oldu aslımda güleriz ağlanacak halimize..
Bizi şakşuka ile kandırabilceklerini zannediyorlar heralde..
Fragmanı izlediğimden beri hep aklımda bu soru vardı?Şakşuka(dizi yazmayı) yapmayı bilmiyorlar bunlar..
Sinan'ın sünnetinde herkes oynuyor kalkıp bizdemi oynayacağız..
Yok o hataya 1 kere düştüm düğünde ankara havası eşliğinde göbek attım ya sonra?bin pişman ettiler bizi..

Soruyorum size kimin umurunda sünnet herkes gizemli kişiyi düşünecek dizi boyunca oda dizinin sonunda görünecek ve biz kim olduğunu anlamayacağız.
Meryemcecim gercekten benide gul gul oldurdun ne guzel yazmissin:) Siirler bolumune ekle derim ben:) Simdi bu mail olayina fazla guvenmeyelim artik arkadaslar. Bunu tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Biz su malum diger dizi icin bitmesin diye birsuru email atmistik ama yazarlardan biri kosesinde bunu yapimcilarin organize ettigi bir tezgah olarak yorumlamis. Bende sok oldum ama iste cok guvenmeyelim maillere diye soyluyorum ben. Bu arada Sinan'in sunnetinde cok gulecegimiz kesin ki biz bunu coktan haettik ama dediginiz gibi su "gizemli" sahis hep aklimizi kurcalayacak ve bize dizinin sonunda gosterecekler onu. Bizde tabii bir hafta kafa patlaticaz yok soyle yok boyle diye. Aslinda biz forumcak alistik boyle seylere ama;)

sılam
10-05-06, 12:42
meryemce ben seni anladım arkadaşım bence de bu sezon bitmeli ekin ölsün ölmesin ama bu sezon bitsin tabi hepimiz mutlu bitsin istiyoruz ama uzamasını isteyenlerde olabilir... bide şu yönden bakarsak ekin iyileşipte seneye uzarsa bu adamlar düzgün şekilde aşklarını bize izletmeyecekler kimbilir ne saçmasapan şeyler bulup bizleri deli edecekler benim içinde bu sezon bitsin ve bu kabusta sona ersin artık...

KIRÇİÇEĞİ
10-05-06, 12:52
selam arkadaşlar,
gizemli kişiyi öğrenmemize az kaldı birza daha sabır ne çıkacak bakalım bahtımıza bekleyip göreceğiz ama ben bebek,azrail,yeni bir aşk doğuracak kişi olacağını sanmıyorum.biri girecek ama kim???

ekin ölecek mi ölmeyecek mi dünde söylemiştim fikrim yok ve düşünmeye çalışmıyorum (derken bile aklımdan geçiyor nolacak diye ama neyse) çünkü her türlü köşelere yatacağımı biliyorum o yüzden köşelere yatmamak için bi yorum yapmamaya çalışıyorum.

hamişcimde burdaymış canım ne güzel.aysacım ve sinemcim umudunuzu yitirmeyin canlarım çıkmadık candan umut kesilmez demiş atalarımız.köşelere yatarsanız da ben kalkmanıza yardımcı olurum arkadaşlar zor günlerde belli olur dimi ama :)

bu akşam hastalığın gölgesinde bir şenlik,gizemli kişiyi merak etmekten çatlamaya ramak kalmış bi şekilde dizimizi izleyeceğiz.inşallak gizemli kişiyi bu hafta gösterirlerde merakımız giderilir :img-bored

bu arada meryemce şakşuka çok güzel olmuş arkadaşım.ağlancak halimize güldürdün beni saol :img-punk:

teomanresat
10-05-06, 12:52
Tekrardan merhaba.Sevgili sinem vede ayşa yazıyı yazarken hafıza problemim olduğunu söylemiştim.Başı ha diye başlıyor diye o anda hamiş geldi aklıma,ama yanlış hatırlamıyorsam dedim.Hatırlattığınız için sağolun.Bu arada siz bir çok kişinin adına bana hatırlatmak zorunda lkalacaksınız.Sevgili nehirrr evet sünnette eğlenmeye çalışacağız.Komikte olacaktır.Çünki organizasyon kurtiye ait.Ama hastalık vede gizemli kişi bizi hep bir gölge gibi takip edecek.DEdiğiniz gibi bende hep söyledim,gizemli kişi bize sürpriz vede dizinin son sahnesinde ortaya çıkacak ve bülent işbilen yazısıyla son olacak.Bizde diziye girdiği yer vede kıyafet,yaş ,suratının şekli itibariyle bir hafta burda kim,ne olabilir diye yorum yaparken göbeğimiz çatlıyacak.Evet ayşa bencede ekin ölmiyecek.Hem senaristlerde kim oluyormuş.Bize sormuşlarmı?bakıyım.Biz ekinin ölmesine izin vermiyoruz.Bu aşk hikayesinde en son olacak şey yada hiç olmıyacak en son şey birinin ölmesi.Yanlışmı?düşünüyorum.Bu arada ters köşelerede hazırlıklıyım.Zaten yata yata her yanım morardı.Doktora gidicem,doktor parasınıda bizim beş para etmezlerden alacam.Burda ters köşe olursam bir morarık daha eklenir.Ha bir eksik,ha bir fazla.Farketmez.

Nanni
10-05-06, 13:05
selam arkadaslar,
inanamiyorum ya...bugün dizi var ve ben daha fragmani bile görmedim...isin garibi görmedim ve görmek icin de caba sarfetmiyorum...niye acaba? :icon_whis
simdi oturup, düsündüm de...
bu dizi gercekten bitmeli mi, bitmemeli mi?
biliyorum belki cogunuz ne cevap verecegimi bilyordur ama ben yine de söyleyeyim dedim...
bence de bu dizi bitsin artik arkadaslar...devam ettikce kabak tadi vermeye basladi cünkü...hayir yandigim sey su ki, böyle devam ederse bende güzel anilari olan ilk 20 bölümde gümbürtüye gidecek...inanin iste buna dayanamam...onlarin yeri bizlerde ayri degil mi? dün calikusum bir klip göndermisti bana, izledim, izledim, izledim...bikmadim ya izlerken..neden mi?
eski bölümlerden olusan bir klipti de ondan...hele 19. bölüm sonundaki o kucaklasmalari yok mu? gel de simdi efkarlanma...

hadi simdi herkes elini vicdanina koysun, (özellikle bu dizi devam etsin diyenler) ve dizinin daha da sacmalamasini biz hakkettk mi diye düsünsün...

benden sizlere sevgiler efendim...

sumisali
10-05-06, 13:10
herkese selamlar arkadaşlar..evet dizimize az kaldı ben gerçi dün kendimi o kadar kaptırmıştım ki dün akşam zannediyordum dizinin olduğunu sonradan kafam dank etti...:):):) evet bu akşam herşeyi öğrenicez yine dua edelim bu bölümde çıkartıcaklar şu gizemli kişiyi ....ya kim kim....neyse akşama öğrenicez zaten ....:)

nehirrrr
10-05-06, 13:12
selam arkadaslar,
inanamiyorum ya...bugün dizi var ve ben daha fragmani bile görmedim...isin garibi görmedim ve görmek icin de caba sarfetmiyorum...niye acaba? :icon_whis
biliyorum belki cogunuz ne cevap verecegimi bilyordur ama ben yine de söyleyeyim dedim...
bence de bu dizi bitsin artik arkadaslar...devam ettikce kabak tadi vermeye basladi cünkü...hayir yandigim sey su ki, böyle devam ederse bende güzel anilari olan ilk 20 bölümde gümbürtüye gidecek...inanin iste buna dayanamam...onlarin yeri bizlerde ayri degil mi? dün calikusum bir klip göndermisti bana, izledim, izledim, izledim...bikmadim ya izlerken..neden mi?
eski bölümlerden olusan bir klipti de ondan...hele 19. bölüm sonundaki o kucaklasmalari yok mu? gel de simdi efkarlanma...

hadi simdi herkes elini vicdanina koysun, (özellikle bu dizi devam etsin diyenler) ve dizinin daha da sacmalamasini biz hakkettk mi diye düsünsün...

benden sizlere sevgiler efendim...
Evet canim bende senin gibi dusunuyorum ki sende bilirsin ne kadar severim su keratayi (ASk Oyunu yani:)). Ama artik gercekten tadini kacirdilar dizimizin. Simdi 40.ci bolum komik olur eminim. Eglenirizde ya da inanilmaz hos sahneler izleriz ama yinede bitsin diyorum bende. BIlsemki bizim besliler eskisi gibi devam ettirecekler dizimizi yinede hayir derim. Cunku artik bunlara guvenilmedigini farkettim. Burda dizimiz hakkinda en cok olumlu dusunenlerden biriydim ama benim bile umudum kalmadi artik. Fakat yinede su 40.ci bolumun fragmanini bir gorsem olurdu yani:) (Ah Ah akillanmazsain kizim sen;))

nehirrrr
10-05-06, 13:16
herkese selamlar arkadaşlar..evet dizimize az kaldı ben gerçi dün kendimi o kadar kaptırmıştım ki dün akşam zannediyordum dizinin olduğunu sonradan kafam dank etti...:):):) evet bu akşam herşeyi öğrenicez yine dua edelim bu bölümde çıkartıcaklar şu gizemli kişiyi ....ya kim kim....neyse akşama öğrenicez zaten ....:)
Selamlar sanada canim; aslinda bu dzi australia saatine gore yayinlansa simdi dizi basliyor olacakti:) Burda saat aksamin 8'i cunku:) O gizemli sahisida merak etmekten vazgecelim artik arkadaslar. Tuyo geldiginden beri kendimizi yedik ama bir turlu bir karara varamadik. Bakalim goruruz dizinin sonunda kim oldugunu ve altta "Bulent Isbilen" yazarlar hemen...

ayşa
10-05-06, 13:19
Nannicim, çoğunluk zaten dizi bitsinde kurtulalım diyor, devam etsin diyen herhalde bir elin parmakları kadardır. Adamlar hepimizi bu fikirde buluşturdular. Bunu becermek hiçte kolay değil aslında...
Sılacım, Çalıkuşu'nun sana ve buradaki diğer arkadaşlara selamı var. Aynen şöyle; "Çalıkuşu batmış çıkamıyormuş de" dedi. Siz anlayın artık:)

RebeCa
10-05-06, 13:22
[QUOTE=Nanni]selam arkadaslar,

selam nannı sonuna kadar arkandayım bencede bıtsın sanada hak verıyorum meryemce.
nannınınde dedıgı gıbı uzadıkça kabak tadı vermeye başladı.dün bende akşam evde ındırdıgım vıdeoları seyrettım 13 böümde ekının aşkıbnı ıtıraf edıp yınede gtmesını 14bölümde sarpın son sahnede aşına sahıp çıkıp muhteşem yağmur sahnesı ah ah nannıcım ne hale geldı dızımız.
kesınlıkle vekesınlıkle dızı bıtsınde nasıl bıterse bıtsın yeterkı bıtsın.
artık şoyle bıtsın yok boyle olsun demıyorum malum beşibiryerdelerın verdıgı roptan sonra anladık hakıkaten cucuk olduklarını.

sumisali
10-05-06, 13:25
Selamlar sanada canim; aslinda bu dzi australia saatine gore yayinlansa simdi dizi basliyor olacakti:) Burda saat aksamin 8'i cunku:) O gizemli sahisida merak etmekten vazgecelim artik arkadaslar. Tuyo geldiginden beri kendimizi yedik ama bir turlu bir karara varamadik. Bakalim goruruz dizinin sonunda kim oldugunu ve altta "Bulent Isbilen" yazarlar hemen...
selam canım ay özlemişim seni kaç zamandır denk gelemiyorduk forumda evet ....gizemli kişiye kafa yorduk başka bişey için kafa patlatsaydık şimdiye kadar çözmüşytük olayı ya :)
evet saatler kaldı artık vakitde durdu geçmek bilmiyor ya...ya farkındamısınız faragmanı çok kısa veriyorlar .....o ağaca çıktığı sahneyi falan göstermiyorlar artık :)

sılam
10-05-06, 13:28
ayşacım çalıkuşu dan haber getirdiğin için çok sağol canım bende merak edip duruyordum nerelerde diye maillerime de cevap yazmıyor en azından iyi olduğuna sevindim:)
nanni bence de bir önce bitsin bu gidişatla bu dizinin uzamasını istemek delilik olur adamların artık amaçlarını da anladık ekini öldürmeselerde bize gün yüzü göstermeyecekler o halde neden isteyeyim uzamasını dediğin gibi en azından güzel bölümleriyle anarız...

nehirrrr
10-05-06, 13:28
selam canım ay özlemişim seni kaç zamandır denk gelemiyorduk forumda evet ....gizemli kişiye kafa yorduk başka bişey için kafa patlatsaydık şimdiye kadar çözmüşytük olayı ya :)
evet saatler kaldı artık vakitde durdu geçmek bilmiyor ya...ya farkındamısınız faragmanı çok kısa veriyorlar .....o ağaca çıktığı sahneyi falan göstermiyorlar artık :)
Evet canim oyle oldu (Aslinda ben birkac kez msn'e girdim ama sizin orda geceydi. O yuzden malum offlinedin:)). Bence heyecani artirmaya calisiyorlar. Ya da ayda yilda bi yuzumuz guldu ya kiskandilar tabii. Bunlari cok mu mutlu ettik ne bosverin kisalim fragmani dediler heralde.

sumisali
10-05-06, 13:34
Evet canim oyle oldu (Aslinda ben birkac kez msn'e girdim ama sizin orda geceydi. O yuzden malum offlinedin:)). Bence heyecani artirmaya calisiyorlar. Ya da ayda yilda bi yuzumuz guldu ya kiskandilar tabii. Bunlari cok mu mutlu ettik ne bosverin kisalim fragmani dediler heralde.
evet haklısın heycanı artırmaya çalışıyorlar ama bu kadar heyecan bize yaramaz küt diye düşüp kalıcaz sonra ya ...:)evet gerçekten fragmanı çok kısa veriyorlar sinir oldum ben bu işe ya...

sinem75
10-05-06, 13:38
Ya arkadaşlar oyun bozanlık yapmayın.Bu dizi bence bitmemeli.Bitemez.Daha seyretmediğimiz,gözümüze gözümüze sokmadıkları o kadar olay varki onlar kusurmu kalsın.Daha Ekin'in çocukluk aşkı var diziye girsin Ekin'i öpsün.Sonra bunlar boşanmaya karar versinler ama Ekin hamile olduğu için bebeğin hatrına boşanamasınlar.Sonra Ekin merdivenlerden yuvarlanıp bebeğini düşürsün.Ardından Sinan'a araba çarpsın komaya girsin.Ekin ve Sarp başucunda bekleşip dursun araya heyecan katıp Sinan'ı öbür tarafa bir götürüp getirsinler.Sonra bakayım evet evet buldum Teksoylar mali krize girsinler yalı pardon villa ipotek olsun.Borç batağına saplansınlar Sarp buna dayanamayıp kendini içkiye ve kumara versin hatta abartıp Ekin'e şiddet kullansın.
Bakın daha neler neler var arkadaşlar.Yapmayın biz bunlardan mahrummu kalalım şimdi.
Bitmesin arkadaşlar bitmesin.Sonra biz ne yaparız Aşk Oyunsuz.

ssvshy
10-05-06, 13:41
herkese selam ben bişey buldum bu sünneti kurti planladı bir sünnette neler olur heleki kurti yaptıysa aklıma u geldi gelecek olan bir palyaço ama bu sıradan bir palyoça değil bu adam çocukları eğlendiriken hüzünlenecek ve başından geçeni anlatacak buda büyük ihtimal ekinle aynı kaderi paylaşan bir kızı olduğu olacak hatta bu palyaço bir doktor kzı ölünce doktorluğu bırakmış bir doktor bu sallama nasıldı arkadaşlar

ayşa
10-05-06, 13:44
Sinemcim, epeyce bir diiziyi karıştırmışsın. Hoş adamlarda öyle yapıyor ya...
Bak Sarp kör olacak onuda unutma. Sakatta kalabilir, hayata küser. Ondan sonra ben seni sevmiyorum Ekin diyerek kendinden soğutmaya çalışır. Bizim türk dizi ve filmlerinde ki diğer karakterler gibi Ekin de bu dediklerine inanır. Bak şimdi oldu işte:)

sumisali
10-05-06, 13:46
herkese selam ben bişey buldum bu sünneti kurti planladı bir sünnette neler olur heleki kurti yaptıysa aklıma u geldi gelecek olan bir palyaço ama bu sıradan bir palyoça değil bu adam çocukları eğlendiriken hüzünlenecek ve başından geçeni anlatacak buda büyük ihtimal ekinle aynı kaderi paylaşan bir kızı olduğu olacak hatta bu palyaço bir doktor kzı ölünce doktorluğu bırakmış bir doktor bu sallama nasıldı arkadaşlar
arkadaşım hayal gücüne hayran kaldım ya ne süper düşümüşsün ya be bunlardan herşeyi beklerim yani buda olabilir güzelde olur hani...neyse pek fazla kalmadı bu akşam öğrenicez ya düşünmiyim diyorum ama olmuyor kim şu gizemli kişi diye ...of of ..gerçi son sahnede gösterip biter kesin...bir hafta daha bunu konuşuruz..

KIRÇİÇEĞİ
10-05-06, 13:47
sinemcim tam taca layık bir yorum arkadaşım evet kutluyorum canım seni :happy0064 gerçi sende diğer dizilerden etkilenmişsin gibi geldi ama neyse.aslında sen böyle yazınca benim aklıma bir soru geldi.bu adamlar neden sarpların mali düzenini bozmadılar yani şirketleri batsaydıda onlarda ekinlerin mahalleye taşınsaydı feryal hanımı çamaşır çitilerken görseydik,yeldayı sokak süpürürken görseydik fena olmazdı hani ne diyorum ben ya gördün mü kaptırdım bende kendimi yok canım tadından bıraksınlar herşeyi daha fazlasını hazmedemem ben gerçi tadda yok gibi ya neyse dahada uzarsa ben senin yanına manisaya gelirim tabi misafir kabul edersen :icon_whis

desire72
10-05-06, 13:55
Ya arkadaşlar oyun bozanlık yapmayın.Bu dizi bence bitmemeli.Bitemez.Daha seyretmediğimiz,gözümüze gözümüze sokmadıkları o kadar olay varki onlar kusurmu kalsın.Daha Ekin'in çocukluk aşkı var diziye girsin Ekin'i öpsün.Sonra bunlar boşanmaya karar versinler ama Ekin hamile olduğu için bebeğin hatrına boşanamasınlar.Sonra Ekin merdivenlerden yuvarlanıp bebeğini düşürsün.Ardından Sinan'a araba çarpsın komaya girsin.Ekin ve Sarp başucunda bekleşip dursun araya heyecan katıp Sinan'ı öbür tarafa bir götürüp getirsinler.Sonra bakayım evet evet buldum Teksoylar mali krize girsinler yalı pardon villa ipotek olsun.Borç batağına saplansınlar Sarp buna dayanamayıp kendini içkiye ve kumara versin hatta abartıp Ekin'e şiddet kullansın.
Bakın daha neler neler var arkadaşlar.Yapmayın biz bunlardan mahrummu kalalım şimdi.

sinemcim zaten biz buradada dizi bitsin bitsin dedikçe sırf bize inat diziyi bitirmezler merak etme. Dediğin gibi daha göreceğimiz çok konu var.gizemli kişiler; çaresiz hastalıklar; ekinin 2. çocuğu olsun ama ekinle sarp ayrılsın sarp çocuğu kaçırsın çocuk başkasını anne bilsin.hani bunlar dizi ilk başladığında biri ne yaşarsa arkadan öbürüde yaşıyordu ya o açıdan .

sinem75
10-05-06, 13:59
Kırçiçeği gel canım gel beklerim.Misafir ol gel bana börekler açarım sana.İzmir şurda 45 dakika uzaklıkta.Herkes gelsin.Bütün ters köşe olanlara yer var yanımda beklerim.
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim bizim burada biliyorsunuz meşhur bir akıl hastanesi var.Türkiyede Bakırköy 1. Manisa 2. biliyorsunuz.Gelmişken toplaşıp şöyle bir uğrarız.
Zira ben artık yaptığımız bu yorumlardan sonra bizi ancak orası paklar kanısındayım.

sumisali
10-05-06, 14:03
Kırçiçeği gel canım gel beklerim.Misafir ol gel bana börekler açarım sana.İzmir şurda 45 dakika uzaklıkta.Herkes gelsin.Bütün ters köşe olanlara yer var yanımda beklerim.
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim bizim burada biliyorsunuz meşhur bir akıl hastanesi var.Türkiyede Bakırköy 1. Manisa 2. biliyorsunuz.Gelmişken toplaşıp şöyle bir uğrarız.
Zira ben artık yaptığımız bu yorumlardan sonra bizi ancak orası paklar kanısındayım.
valla öyle zaten bizimkiler beni yatıracaklar bakırköye yakında yani öyle diyorlar :) böyle dizi yüzünden manyaklaştık ya ne yapacaklarınıda şaşırdılar artık...valla iyi şeyler olsunda varsın ters köşe olalım ya...

ssvshy
10-05-06, 14:04
sağol sumisalicim şu dizini bitmesi olayı ben bitmesini istemem ama böle gitcekse bitsin bari tadı damağımızda kalan bir dizi izleidk deriz hem belli olmaz daha iyi bir dizide izleriz bizimkileri saçamalamayan bir dizide

sumisali
10-05-06, 14:10
sağol sumisalicim şu dizini bitmesi olayı ben bitmesini istemem ama böle gitcekse bitsin bari tadı damağımızda kalan bir dizi izleidk deriz hem belli olmaz daha iyi bir dizide izleriz bizimkileri saçamalamayan bir dizide
yok canım ben şu an hiç tadım damağımda kalacak bir dizi izlemiyorum yani öyle bir bölümn izlemedik dahalık izlemiş olduysak bile sonu bozuldu yani...tad gitti...
evet olabilir bizimkileri başka biz dizide görebilrizi ama mümkünse senaryoyu başkaları yazsın ....

KIRÇİÇEĞİ
10-05-06, 14:11
sinemcim saol canım böreğide severim hani iyi olur hem sevalin bizi topladığı gibi önce sizde toplanırız sonrada o bahsettiğin hastaneye gideriz :) belki bizi orasıda kabul etmez ama olsun şansımızı deneyelim derim ben :icon_whis

şurada 6 saatcik bişey kaldı başlamasına hatırlıyorumda önceden dakikaları hatta saniyeleri sayan biri vardı hatırlayan varsa o kişiyi ismini yazarsa sevinirim.hey gidi günler hey....neyse şimdi bi çıkayım da sonra tekrar girerim inşallah.herkese iyi yorumlar...

Laklaki
10-05-06, 14:30
Sinemcim, epeyce bir diiziyi karıştırmışsın. Hoş adamlarda öyle yapıyor ya...
Bak Sarp kör olacak onuda unutma. Sakatta kalabilir, hayata küser. Ondan sonra ben seni sevmiyorum Ekin diyerek kendinden soğutmaya çalışır. Bizim türk dizi ve filmlerinde ki diğer karakterler gibi Ekin de bu dediklerine inanır. Bak şimdi oldu işte:)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste(böyle başlamak iyi oluyor yaaa) ayşa canım, bittim vallahi ne güzelde sıralamışsın bizim senaristlerin yapabileceklerini valla pes,ehhh sanırım haklısın artık biz bunları çözdük saçmalamak için neler yapabileceklerini artık biliyoruz.
Kırçiçeği canım saatleri sayan sarışın arkadaşımızdı ,artık buralara pek gelmiyor sanırım .

*duygu*
10-05-06, 14:40
:img-hyste :img-hyste :img-hyste(böyle başlamak iyi oluyor yaaa) ayşa canım, bittim vallahi ne güzelde sıralamışsın bizim senaristlerin yapabileceklerini valla pes,ehhh sanırım haklısın artık biz bunları çözdük saçmalamak için neler yapabileceklerini artık biliyoruz.
Kırçiçeği canım saatleri sayan sarışın arkadaşımızdı ,artık buralara pek gelmiyor sanırım .
evet bizim zeka üstünü senaristlerimiz bunu da düşünmüşlerdir herhalde...ekini öldürelim sonra sarp intihar etsin cennette buluşsunlar falan :)dizinin adı da değiştiririz o zaman sırlar dünyası diye :):):)

teomanresat
10-05-06, 14:45
Selamlar;Sinem allah iyiliği versin gülmekten öldüm. :img-hyste :img-hyste BU yorumların dizi öncesi biraz olsun neşemi yerine getirdi.Evet ya görmediğimiz çok şey var.Bizleri bunlardan mahzun bırakmasınlar.Allah iyiliği versin.Ben sana daha nediyeyim arkadaşım.Şaka bir yana evet artık bitme zamanı geldi.Çünki bekledik düzelecek diye olmadı.Bende bitmesinden yanayım.Ama ekinin ölüp ölmemesi umrumda değil diyemem.Ben bitsin ama mutlu sonla bitsin diyenlerdenim.Biraz sonra çıkabilkirim.Kızımın veli toplantısına gidecem.Gelince devam ederim.iyi yorumlar.

ayşa
10-05-06, 14:46
merhaba laklaki arkadaşım, biz bu adamları çözdük mü yoksa çözdük mü sanıryoruz anlamış değilim? Ama yine de iddialıyım:) gelsinler bir kapışalım kim daha çok saçmalayacak. Onlar 5 kişi biz Sinem ile yeteriz onlara:) Hem böylece bizi ne hale soktuklarını anlarlar belki...

meryemce84
10-05-06, 14:48
Tekrardan selam herkese...
Dizi bitsdemişstim bizim için en hayırlısı bu bence bitsin...
Sizde bu konu hakkında konuşuyormuşsunuz..
Boşverin arkadaşlarım...
Bakın bu akşam şenlik var arkadaşlar ooh yandan yandan şakşuka şakşuka şakada şuka...ooh ooh..yandan yandan...
Aman ne şenlik ne şenlik bari şakşuka yapmayı bilseler içim yanmayacak benim..
Aman aman Sinan ağaca çıkmış ne yapalım bizde onunla beraber ağaca çıkalım ve senaristlerin üzerine doğru uçalım bi kafa atalım ne dersiniz..Harakiri yapalım 5 kafadara sinirimiz geçer belki...

PERİİ
10-05-06, 14:51
evet sonunda ne yaptık ettik sinanı sünnet ediyoruz fragmanı zorla tv de gördüm güzele benziyo eğlenceli bi sünnet olacak gibi artık en sonki 5 linin röportajından sonra çok büyük hayallere kapılmıyorum çok şahane bölümlerde beklemiyorum doğrusu beklemekte saçma olur değilmi
ama şu sünnet olacak diye ağaca çıkmışya sinan orda yazık sarp sinancım diyorya e be ekin artık çocuğa söyle şu adamın babası olduğunu dedim yazık orda oğlum hadi in bile diyemiyor e kadını inat ettiler öldürcekler ya o yüzden oda acele etti göya bakalım bu akşam diyeceklermi
birde yeter artık ya ekin sarpa taşınsın insan sevdiğini yanında ister omzunda ağlamak onunla her anını yaşamak ister hani bunlar birbirine deli gibi aşıklarya e peki niye bu kız taşınmıyo ölünce artık bir olmak için evin bahçesine gömdürür bunlar korkarım
neyse dedimya ben bu adamlardan mucize beklemiyorum

alevalevalev
10-05-06, 14:54
bizim burada biliyorsunuz meşhur bir akıl hastanesi var.Türkiyede Bakırköy 1. Manisa 2. biliyorsunuz.Gelmişken toplaşıp şöyle bir uğrarız.

Yani aslinda hepimizin gercekten yardima ihtiyaci var. Ama hepizmizin oraya gitmesi mümkün olmayacak. En iyisi bu foruma bir psikolog katilsin, bize akil verip tedavi etsin, Ekin´i iyilestiremezsek bile - ki ben ölmeyecek diyenlerdenim - bizi iyilestirsinler, bence cok iyi olur.

Bir de aklima su gizemli kisi hakkinda güzel bir fikir geldi. Hani yabanci bir oyuncu, mesela Brad Pitt, Pierce Brosnan, Georg Clooney ... gibi yakisikli biri gelsede, biz de AHHH ÜFFFFF desek heyecandan kücük dilimizi yutsak, ne hastalik kalir, Ekin Sarp´i terketse bile üzülmeyiz.
Iyi sacmaldim degil mi? Civi civiyi söker derler, artik bilemem

sinem75
10-05-06, 15:04
Özetin,fragmanın incığını cıncığını çıkardık.Gelelim şimdi kıyafetlere.Fragmanı bir kere seyrettim sadece.Gördüğüm kadarıyla Ekin kızımız bu sefer ağır anneyi oynuyor.
Döpiyes giymiş üstünede masa örtüsünü andıran şalını almış.Sonra saçlarıda topuz yapılmış ama bu seferki biraz farklı bi tepesinde kuşu eksik hani.Ne de olsa dile kolay 4 yaşındaki biricik oğlunun sünnetini yapıyor.Şöyle usturuplu şeyler giymesi lazım,saçınada ananem tarzında bir topuz kondurması lazım dimi.Bu kız kaç yaşında allah aşkına.Şimdi bu dizi başladığında bu kızımız Ünv.yeni kazanmıştı.18 yaşında olsa sonra bir 6 ay + 4 yıl + 4 ay derken ne etti.22 yıl 10 ay.Kabaca 23 yaşında diyelim.
Tabi canım insan 23 yaşındada ancak böyle şeyler giyer değilmi.Bende ne diyorum şimdi.

sinem75
10-05-06, 15:12
alevalev Brad Pitt ha valla ben kendisinin hayranıyım.Truvayı seyrettikten sonra gözde yakışıklım o olmuştu(Kocam duymasın)Yani bu diziye Brad Pitt gibi bir yakışıklı girse hiçte fena olmaz diycem ama bir diziye bir yakışıklı yeter bence.(Laf aramızda son zamanlardaki gözde yakışıklım Keremcem'de.)
Hem ne o öyle sarı sarı.çiğ çiğ.Esmer olsun çamurdan olsun.

ayşa
10-05-06, 15:16
Sinemcim, bugün formundasız.... Ekin'in kıyafetlerine bende bittim. Topuz dediğin gibi ayrı güzel, hele ki makyajı... Birgün sete gidersem, o makyajları yapan bayana iki kelam edeceğim ve alacağım elime kalemi, farı.. Bak ne güzel oluyor kız. Zaten bu kız gençken makyaj yapmazdı fazla ne diye 4 yıl geçti diye o kadar koyu makyaj yaparlar hala anlamış değilim. Bende mi 4 yıl sonra farlarımın rengini değiştireceğim?
Neyse, ben birgün hesaplamıştım ama ne ye dayanarak 24-25 yaşını çıkarmıştım şimdi hatırlamıyorum. Ama Ekin Sarp ile tanıştığında liseyi hemen bitirmiş değildi. O işte uzun süre çalışmıştı,....eğitimine devam etmeyip evi geçindirmeye çalışan kız.
Meryemcim seni çok sinirli gördüm, sakin ol arkadaşım. bize yaptıklarının cezasını birgün çekecekler o adamlar ben eminim.

PERİİ
10-05-06, 15:16
ya arkadaşlar şu an eski bölümlere bakıyorumda çooooook güzeldi ya her anı aşk aşk aşk şu evlendikten sonrakiler tümör olayı felan onlar karıştırdı işte adamların hakkını yemiyelim çok güzel aşk dolu sahneler göstermişler bize içimizi kıpır kıpır ettiren tabi gerçi hepimiz bunun için kızıyoruz ya ne hale geldi diye neyse seyredince gaza geldim bi şeyler yazayım dedim
temennim inşaallah bir daha bu aşk dolu sahneleri yine görürüz

alevalevalev
10-05-06, 15:19
Ya bende biraz renkli olsun dedim, yoksa benim de tercihim esmerler. (Kocam gibi)
Bizim biraz sok etkisine ihtiyacizmiz var gibi geldi de o yüzden böyle yazdim. Brad Pitt cok begenilen birisi oldugu icin.
Reytingler ne firlardi ama degil mi?

meryemce84
10-05-06, 15:30
Ayşacım aslında daha da sinirliyim ama ifade edmiyorum..
Neyşe boşverdim artık..eden bulur demişler..onlarda ettiklerini bulucaklar..

alevalevalev şimdi Prad Pitt yaşlı kaçar Leonardo Di Caprio olsun..oda renkli.. :)

Sinemcim Ekin'in kıyafetleri hakkındaki eleştirin çok yerinde olmuş..
Rahibe terasa kılıklı Ekin bu kadar kapalı giyinir..
Yaşına bak bide giyidlerine..

ela gözlü
10-05-06, 15:34
slm arkadaşlar.ben gheldim:)bakıyorumda dün geceden daha hareketli forum.iyi iyi :icon_ange Az kaldı başlamasına.Bakalım şu sırlar aleminden özenilmiş gizemli kişi kelimesindeki gizemli insan kimmiş.Bu bölümden sonra gidişat belli olucak.ya eskisi gibi severek izlemeye çalışıcaz ya da yetti, artık diyerek izliyeceğiz.Sinan çok tatlı ama.bakalım sünnette bizi neler bekliyor :img-lady:

desire72
10-05-06, 15:38
Ekinin kıyafeti için söylediklerinizin hepsine katılıyorum Feryal Hn.dan bile yaşlı durmuş Ekin kıyafet itibariyle.SAnki aradan 4 değilde 24 yıl geçti.hahaha aklıma ne geldi şu gizemli kişi sinanın sünnetçisi olmasın offffff nasıl saçmaladım arkadaşlar süper değil mi?

ayşa
10-05-06, 15:40
Ekinin kıyafeti için söylediklerinizin hepsine katılıyorum Feryal Hn.dan bile yaşlı durmuş Ekin kıyafet itibariyle.SAnki aradan 4 değilde 24 yıl geçti.hahaha aklıma ne geldi şu gizemli kişi sinanın sünnetçisi olmasın offffff nasıl saçmaladım arkadaşlar süper değil mi?
desirecim bir kahkaha patlattım ki sorma... buda aklımızda olsun. olur olur:)
bu adamların ne edeceği belli olmaz.

sabiş@enes
10-05-06, 15:40
haklısın valla meryemce84 rahibelere benzemiş kıyafetiyle insan oğlunun sünneti belki mürüvetini göremicen şöyle şıkır şıkır giyinsene milltide kendine hayran bırak acaba oyuncuların kıyafetlerini kendilerimi seçiyo yoksa giydiren biri varmı ekin bazen çok güzel giğiniyo bazende rüküşün alası oluyo

eenoldu
10-05-06, 15:44
ya arkadaşlar şu gizemli yeni kiş için ne düşünüosunus bnm tam rüya işçileri için bi tahminim war ekin eer giderse allah korusun sarp ona aşık falan olurmuş sonradan hehe olur mu olur walla

linguist
10-05-06, 15:45
Herkese selamlar,

Şimdi cafeden geldim.Elimden geldiğince izlemeye çalıştım çekimleri.Bu defa yanlarına gidemedim uzaktan izlemek durumunda kaldım yanlız,bunun için içerideki çekimleri göremedim.
Şimdi cafede Sarp,Ekin,Berna ve Sinan vardı.Önce Sarp'ın üzerinde krem rengi bir takım elbise gördüm.Daha sonrasında siyah gömlek ve kot pantolanla değişti bunu.Ekin,Sinan'ın elinden tutmuş birlikte cafeye girdiler.Bunun resmini çektim uzaktandı çok net değil o yüzden ama resimler bölümüne ekleyeceğim yine de..Ekin'in üzerinde yeşil bir ceket ve beyaz bir pantolon vardı.Eskiden çok dururlardı fakat bu aralar öğlene kadar durup gidiyorlar yani uzun bir çekim olmadı cafede eskisi gibi.
Onlar gittikten sonra cafedeki garsona sözleşmelerinin ne zamana kadar olduğunu sorduk,Haziran'ın 10'una kadarmış.Ve en bomba tüyo bu sanırım o sırada bize akşam saat yedi,yedi buçuk gibi tekrar çekime geleceklerini söyledi.Ekin ve Sarp'ın partisi olacakmış.
Bir de Keremcemle röportaj yaptılar.Kim olduğunu bilmiyorum.Arabanın içinde baya bir konuştular kadınla.Daha sonrasında benim oturduğum bankın önünden geçtiler -bu sırada merabalaştık keremcemle,yanlız kendimi hafiye gibi hissettim elimde gazete çaktırmamak için :)- ve parkta ağaçların altında ve çimenlerde bir kaç fotosunu çektiler.Eminim çok güzel fotolar olacaktır çünkü park baya bir güzeldi.
Arkadaşlar ancak bu kadar yakalayabildim.Bir işe yararlar umarım.
Siz de baya kaynatmışınız kıyafetler brad pitt derken.Şimdi okuyacağım hepsini.:)

desire72
10-05-06, 15:46
Ekinin 10.bölümde SArpın doğum günündeki halini düşünün birde fragmanda sünnetteki halini.Arada dağlar kadar fark var.Şu ur kişilik değişimine neden oluyordu ya ekinin giyim zevkinin değişmesinin nedenide budur belki değil mi?Ayyy bugün gerçekten uçtum...

sinem75
10-05-06, 15:49
Ekin kızımızın kıyafetlerini bir güzel eleştirdik şimdi Sarp beyimizde sıra.Hatırladığım kadarıyla eflatun bir kıravat takmıştı kendileri çok yakışmış.Takım elbisesinin rengini hatırlamıyorum ama hiç önemli değil o ne renk giyse yakışır.Zaten kendisi ne giyse yakışıyor yakıştırıyor.Kendisi gibi kıyafetleride süper hiper.Eleştirecek bir tarafını göremiyorum ve kendisine 10 üzerinden 12 puan veriyorum arkadaşlar.O haftanın değil bütün haftaların yakışıklısı.(Tutmayın beni Keremcem fanatizmim tuttu yine)

desire72
10-05-06, 15:51
linguist getirdiğin haberler için çok teşekkürler.anlaşılan dizi bitene kadar her bölüm bir kutlama izleyeceğiz.Bu sefer neyi kutluyorlar partiyle acaba sinanın sarpa baba demesini belkide.Dizi kesin bitiyor o zaman bu sezon öyle mi?

sebnemm
10-05-06, 15:53
cok tesekkürler linguist arkadasim. gene görevini en iyi sekilde yerine getirmissin. demkki o zaman haziran 10 da son. bu tabiiki cok önemli bir tüyo. bir de ekinle sarpin partisi varmis .... ah belki ekin hastaligini atlatacak hepsi kutlama mi yapacaklar arkadaslar ne dersiniz?

meryemce84
10-05-06, 15:53
Reyhancım canım sağolasın...
Bizi tüyolara boğdun...
Demek ekin,sarp parti yapacakmış..Ekin ölecek ya son günlerinde eğlensin bari.
Haziranda cafe anlaşmalı bitiyormuş demek..
Ş,mdi bundan ne anlamalı dizi de mi bitiyor acaba..

ayşa
10-05-06, 15:54
reyhancım, sabahtan beri ağaç oldum seni beklerken:)demek gazete arkasına saklandın.
burada en ilgi çekici olanı, parti... ne partisi acaba. ya bı kız hasta değil miydi?

RebeCa
10-05-06, 15:54
Herkese selamlar,

Şimdi cafeden geldim.Elimden geldiğince izlemeye çalıştım çekimleri.Bu defa yanlarına gidemedim uzaktan izlemek durumunda kaldım yanlız,bunun için içerideki çekimleri göremedim.
Şimdi cafede Sarp,Ekin,Berna ve Sinan vardı.Önce Sarp'ın üzerinde krem rengi bir takım elbise gördüm.Daha sonrasında siyah gömlek ve kot pantolanla değişti bunu.Ekin,Sinan'ın elinden tutmuş birlikte cafeye girdiler.Bunun resmini çektim uzaktandı çok net değil o yüzden ama resimler bölümüne ekleyeceğim yine de..Ekin'in üzerinde yeşil bir ceket ve beyaz bir pantolon vardı.Eskiden çok dururlardı fakat bu aralar öğlene kadar durup gidiyorlar yani uzun bir çekim olmadı cafede eskisi gibi.
Onlar gittikten sonra cafedeki garsona sözleşmelerinin ne zamana kadar olduğunu sorduk,Haziran'ın 10'una kadarmış.Ve en bomba tüyo bu sanırım o sırada bize akşam saat yedi,yedi buçuk gibi tekrar çekime geleceklerini söyledi.Ekin ve Sarp'ın partisi olacakmış.
Bir de Keremcemle röportaj yaptılar.Kim olduğunu bilmiyorum.Arabanın içinde baya bir konuştular kadınla.Daha sonrasında benim oturduğum bankın önünden geçtiler -bu sırada merabalaştık keremcemle,yanlız kendimi hafiye gibi hissettim elimde gazete çaktırmamak için :)- ve parkta ağaçların altında ve çimenlerde bir kaç fotosunu çektiler.Eminim çok güzel fotolar olacaktır çünkü park baya bir güzeldi.
Arkadaşlar ancak bu kadar yakalayabildim.Bir işe yararlar umarım.
Siz de baya kaynatmışınız kıyafetler brad pitt derken.Şimdi okuyacağım hepsini.:)

selam arkdaşım ellerine ayklarına sağlık,valla bu aşk oyunu ekibi bizi öpüp başına koysun.bu kadar saçmalıktan sonra hala merak ediyoruz ne olacak dıye her yerden tüyo beklıyoruz.(bu sevgimizi hak etmıyorlar ya neyse)
reyhancım tekrar herşey için teşekkürler emeklerine sağlık arkadaşım

sinem75
10-05-06, 15:56
Reyhancım hafiyecim sağolasın canım sende olmasan halimiz harap.Bak demek cafede parti varmış.Bu sefer neyi kutluyorlar acaba.Buldum Ekin'in kafasına tümörün konmasının 2.ay dönümünü kutluyor olabilirler.Ben size demiştim değilmi geçen hafta bunlar bizi böyle her hafta lay lay lom oyalayacaklar.En son bölümdede Ekin'in arkasından El Fatiha okutacaklar.

sisley
10-05-06, 16:06
Selamlar herkese
Reyhancım yine cafeden bilgiler getirmiş bize saol cnm.
Şimdi bu bilgiler 41. bölümle ilgili olsa gerek hemen cekip yayınladılarını düşünürsek o zaman parti var haftaya acaba evlilik yıldönümü mü ? :) Yok daha 1 yıl olmadı değil mi onlar evleneli hmm belki zaman atlanmıştır yine olabilir .
Cafede cekimlerin azalması da direk ekinin tümörüyle ilgili bence belki haftaya ekin-sarp aynı eve taşınır .
Bu arada kıyafetlerle ilgili yorumlarınıza katılıyorum ekin maş. 40 yasında gibiydi fragmanda.

ayşa
10-05-06, 16:07
Arkadaşlar bende kesinlikle dizinin bitmesi taraftarıyım ama cafenin sözleşmesine bakıp sevinmeyelim. Dizi devam edecekse oyunculara bile yeni sözleşme yapacaklar, çünkü onlarında biter bu sezon sözleşmesi.Gerçi elimizdeki son bilgilere göre bitecek dizi. Bakalım karar değiştirecekler mi?

alevalevalev
10-05-06, 16:09
Haziran´da bitecek diye kesin birsey var mi ki? Belkide cekimleri baska bir yerde yaparalar. Eger dizi baska yerlere kayacaksa ...
Bunlar da her hafta bir kutlama yapiyorlar. Ekin yarim kalan seyleri tamamlayacagim derken bunlari mi kastediyordu. Aman dikkat etsinler, zaten hasta, öyle fazla eglence iyi gelmez

yesil87
10-05-06, 16:11
selam arkadaslar,
reyhan arkadasimiz yine bir eglence olacagini yazmis. yani demek ekinin yarim biraktigi sey eglenmekmis. ama ne bu böyle? her hafta her hafta bir kutlama, nereye kadar?
sinemb75 kutlamanin nedeni hakkindaki tahminin mümkün olabilir. hatta bu kutlamaya bizde mi katilsak ne? hem nede olsa bu hastalik, ekinin hayatinda bir dönüm noktasi, önemli bi olay. kesin kutlamak lazim bunu. hatta bizde ciceklerimizi alip hayirli olsuna gideriz tüm forum olarak :)

linguist
Rica ederim arkadaşlar,valla tam hafiye gibi hissettim kendimi elimde gazete,bir yanda bir şeyler görmeye çalışıyorum bir yanda bir şeyler okuyayım diyorum,okuduklarımdan da hiçbir şey anlamıyorum bu arada.Tepemde de güneş arada bi başımı yokluyorum Aşk Oyunu uğruna kafasına güneş geçti hastanelik oldu diyecekler.:)Çekimde çıkmayayım diye de habire yer değiştirip durdum,o bank senin bu bank benim gezinip durdum.
Parti lafını duydum garsondan, bir şeyler öğrenmek için ne partisi diye sordum dizideki parti dizideki parti diye diye içeri kaçtı adam.
10 hazirana kadarmış anlaşmaları ama belki de yinelerler kim bilir.Bitip bitmeyeceğini tam net bilmiyorum.
Her bölüm bir eğlence olacak gibi parti olacak dendiğinde aklıma siz geldiniz hemen,çünkü konuşulmuştu yakında her bölüme bir eğlence koyacaklar diye.Tanışma yıldönümleri olabilir mi ki dedim kendi kendime ben de.

sisley
Reyhancım canım sağolasın...
Bizi tüyolara boğdun...
Demek ekin,sarp parti yapacakmış..Ekin ölecek ya son günlerinde eğlensin bari.
Haziranda cafe anlaşmalı bitiyormuş demek..
Ş,mdi bundan ne anlamalı dizi de mi bitiyor acaba..

Haziranda cafe anlaşması bitiyorsa aslında bunu dizi belki bitiyordur diye yorumlayabiliriz ama sonucta anlaşma her an yenilenebilir ya da seneye cafeye ihtiyaç duymazlar belki.

sabiş@enes
10-05-06, 16:16
linguist getirdiğin bilgiler için sağol demek haziranın 10 nuna kadar sözleşme var arkadaşlar dizinin bitmesine bağlamışlar ama benim fikrimde şu dizinin daha bitmeyecek olduğunu düşünüyorum çünkü son olarak keremcemin tempo dergisine verdiği röpörtajdan çıkarırsam ekin iyileşir eeee artık diplomasınıda aldı bu demek oluyoki ekin artık bi avukat adayı bu kızın stajı var onun içinde kafe çekimleri yok bide ekinin saroın yanına taşındığını düşünürsek e bernayıda sık göstermezler artık gösterselerde bu kafede olmaz benim fikrim bu bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında

ayşa
10-05-06, 16:20
Şimdi bu bilgiler 41. bölümle ilgili olsa gerek hemen cekip yayınladılarını düşünürsek o zaman parti var haftaya acaba evlilik yıldönümü mü ? :) Yok daha 1 yıl olmadı değil mi onlar evleneli hmm belki zaman atlanmıştır yine olabilir.
Bak şimdi aklıma soktun canım. Sakın bu kız 41. bölümde iyileşmiş olmasın. Hani senin Ekin'in anlatımı için teorin var ya... bir bakmışız Ekin son noktayı koyup ameliyat falan olmuş, sapasağlam karşımızda. Aradan tabi zaman geçecek, yani zaman atlaması olacak. İşte al sana evlilik yık dönümü. Ama 41. bölümde daha çok erken, daha gizemli şahıs bu bölüm ortaya çıkacağına göre Ekin'in en
43 te iyileşmesi lazım.
Kafam karıştı...

desire72
10-05-06, 16:20
dizi uzayacaksa önümüzdeki sezon Ekinin avukatlığı üzerine gideceklerdir mutlaka.Sarpın başı bir şekilde belaya girer ve hapse atılır.Ekin stajını tamamlamıştır ve iyi bir avukat olmuştur kocasını kurtarmaya filan çalışır.

sorenza
10-05-06, 16:21
Merhabalar arkadaşlar,

Reyhan'cım maşallah sen gerçekten hafiye oldun çıktın.Çok teşekkürler canım getirdiğin bilgiler için.En önemli tüyo parti çekimi tüyosu galiba,yanlız ben anlayamıyorum bunlar devamlı birşeyleri kutluyorlar ama aslında ortada kutlanacak hiç birşey yok.Neyse bakalım bu sefer neyi kutluluyorlar.Benim aklım halen bu akşam göreceğimiz gizemli kişide aslında o yüzden ondan başka bir şeye odaklanamıyorum.Meraktan çatlıcam desem yeridir.

Bu arada Keremcem yine bir dergiyle falan röportaj yaptı galiba bunu haber verdiğin için de teşekkürler canım.Zaten Keremcem sayesinde dergi,gazete tirajları bir yükseldi bir yükseldi ki maşallah iyi kazanıyorlar.

Bu arada şu Brad Pitt olayı falan bayağa kaynatmışsınız yine.Bana kalırsa bir Brad Pitt'e ihtiyacımız yok zaten ben sarıları hiç sevmem ne o öyle esmerler makbuldür,duruma göre kumralda olabaliri ama sarışın asla :)
Keremcem zaten bir numara Brad Pitt onun yanında sönük kalır mazallah adamcağızın karizması çizilmesin durduk yerde :)

Ekin'in elbisesi hakkında söylediklerinize aynen katılıyorum,eskiden dizi kanal d'deyken daha iyi giydiriyorlardı Ekin'i ama Yasemin yinede güzel di maşallah :)

sinem75
10-05-06, 16:22
Düşündüm düşündüm bunların kutlamadık neyi eksik kaldı diye.Aklıma en mantıklı kutlama
Ekin'in Mezuniyet Partisi geldi.Bu adamlar masrafa girmemek için Mezuniyet Partisini cafede yapmasınlar.Ekin'in Ünv.arkadaşları Ekin'e sizin cafede yapalım derler mesela bizimkilerde tamam der.Biz şu Mezuniyet partisini yaptıramadık Ayşa ile birlikte illaki yaptırcaz o kusur kalmasın.

ask_rox
10-05-06, 16:24
dizi kesinlikle gelen sezona devam edecek gibi gorunuyor yani bes bolum diye uzulmeyin nedni keremcemin en yeni repotraji tempodaydi galiba diger siteden altintidirL

Atv'de yayımlanan 'Aşk oyunu' , yaz aylarının gelmesiylebirlikte sona erecek.Sonrasında siz ne yapacaksınız ?

-Yaz ayları boyunca konser programı çok yoğun , ekim ayı gibi de ikinci albüm piyasaya çıksın diye planladık; yani bu yaz çok yorucu olacak gibi.Eylül ayından sonra da dizinin dewam edeceğini düşünürsek...Neyse...Anlatırken yoruldum.

evet buda demek oluyor ki dizimiz devam ediyor!!!!

_Aysegül_
10-05-06, 16:27
slm arkadaslar ya benimde aklim hala su gizemli kiside yoksa odasarpin eski sevgililerinden olmasin?yasemin gitti bide baska biri cikmasn.neyse aksamada az kaldi fragmani izledim sadece inanin sünntini gösterio anlamadim....

sisley
10-05-06, 16:27
Bak şimdi aklıma soktun canım. Sakın bu kız 41. bölümde iyileşmiş olmasın. Hani senin Ekin'in anlatımı için teorin var ya... bir bakmışız Ekin son noktayı koyup ameliyat falan olmuş, sapasağlam karşımızda. Aradan tabi zaman geçecek, yani zaman atlaması olacak. İşte al sana evlilik yık dönümü. Ama 41. bölümde daha çok erken, daha gizemli şahıs bu bölüm ortaya çıkacağına göre Ekin'in en
43 te iyileşmesi lazım.
Kafam karıştı...

Hmmm :blink:
Ayşacım olmaz olmaz demiyorum olmaz olmaz .
Evet ekin anlatıyor ona eminim ben gelecekten anlatıyor hemde
ama dediğin gibi bu kadar erken iyileşmez bu sezon sonuna doğru
görürüz o bölümleri.
Ayrıca dizi bitmiyor bence seneye de devam edecek arkadaşlar.

sabiş@enes
10-05-06, 16:33
arkadaşlar partiyle ilgili aklıma bişey geldi nekadar mantık aranır bilmiyorum ama yelda bebeği aldırmadığını serkana söyler şu gizemli kişi ekine bi ümut kapısı olur belki ekini iyileştirecek birisi tabi sarpta bunun üzerine ekin mutlu olması için hemde bebeği kutlamak için bişeyler hazırlamış olabilir mi acaba?

ayşa
10-05-06, 16:36
Sinemcim, bak mezuniyet kutlaması olabilirdi. Ama bu bölüm daha iyi olurdu. Geçen bölüm diplomasını almıştı. Hemen bu bölümde yaparlardı işte kutlamayı.Adamlar bir bölümde bir hafta falan işliyorlar gelecek bölüm demek mezuniyetten sonra iki hafta falan geçmiş demek. Diploma töreninden sonra arası bayağı açık olacak ama olsun ben cafede bile mezuniyet kutlamaya razıyım. ille olacak, bana ne bana ne:)
Adaşım, asla deme. Bende kara kaş kara göz der dururdum. Karşımada nerede açık ten, renkli göz var onlar gelir. Ondan artık bende asla demiyorum. tavsiye ederim:)
Ekin kanal D de iken, Teksoylar'ın evindeydi. O evin gelini idi. kıyafetleri de ona göre idi.
Kendi evine geldikten sonra fazla sade giyinmeye başladı. Olması gerekende o idi zaten.
Sonra 4 yıl atlamadan sonra da güzel giyinmeye başladı ama bazen seçimler yanlış olabiliryor işte. Bende birçok yerde ayy ne güzel diyorum birçok yerde de yuhh diyorum kızı 30 yaşında etmişler. Yasemin benden küçük ama o kıyafetlerle büyük gibi duruyor.
yani 4 yıl atlamadan sonra makyaj ve kıyafet konusunda pek iyi değiller.

ask_rox
10-05-06, 16:36
daha onceki sayfaya da ekledim ya dizi kesinlikle devam edicek keremcemin su reortajdaki cavabina dikkat:

Atv'de yayımlanan 'Aşk oyunu' , yaz aylarının gelmesiylebirlikte sona erecek.Sonrasında siz ne yapacaksınız ?

-Yaz ayları boyunca konser programı çok yoğun , ekim ayı gibi de ikinci albüm piyasaya çıksın diye planladık; yani bu yaz çok yorucu olacak gibi.Eylül ayından sonra da dizinin dewam edeceğini düşünürsek...Neyse...Anlatırken yoruldum.

evet buda demek oluyor ki dizimiz devam ediyor!!!! eger etmiycekse nuye yasemin ergene, keremcem, deniz ozerman, serdar yegin hepsi seneye devam edecek desin, demekki devam edecek ve ruya iscilerinin yon deistirmesi yeni kisiyle ilgili olucaktir muhtemelen

sinem75
10-05-06, 16:41
Bakın benim taca aday bir teorim vardı.Bilenler bilir.Ekin ve Sarp'ın hayatına girmek üzere olan karakter bebiş olabilir demiştim.Hatta özette girmek üzeredir yazdığına göre bu bölüm çalışmalarını yaparlar diyede yazmıştım.Acaba bunlar cafede parti düzenleyip gelecek olan yeni bebişi kutluyor olabilirlermi.
Şimdi diyeceksinizki bu kız kafasındaki o tümörle birde hamile nasıl olacak.Hadi hamile o ilaçları nasıl içecek.Bende biliyorum hamileyken ilaç içilmez mantıksız ama bu saatten sonra mantıklı birşeyde bekleyen yok yani.Hem nerden biliyorsunuz belki Ekin bebeği doğururken tümörüde birlikte çıkarır.Olmaz olmaz demeyin yani.Sarp bey bir kızınız oldu yanındada bonus olarak bir tümörünüz.

Nanni
10-05-06, 16:57
Bakın benim taca aday bir teorim vardı.Bilenler bilir.Ekin ve Sarp'ın hayatına girmek üzere olan karakter bebiş olabilir demiştim.Hatta özette girmek üzeredir yazdığına göre bu bölüm çalışmalarını yaparlar diyede yazmıştım.Acaba bunlar cafede parti düzenleyip gelecek olan yeni bebişi kutluyor olabilirlermi.
Şimdi diyeceksinizki bu kız kafasındaki o tümörle birde hamile nasıl olacak.Hadi hamile o ilaçları nasıl içecek.Bende biliyorum hamileyken ilaç içilmez mantıksız ama bu saatten sonra mantıklı birşeyde bekleyen yok yani.Hem nerden biliyorsunuz belki Ekin bebeği doğururken tümörüde birlikte çıkarır.Olmaz olmaz demeyin yani.Sarp bey bir kızınız oldu yanındada bonus olarak bir tümörünüz.
selam sinem,
hay sen cok yasa emi...bir kiziniz oldu yaninda da bonus olarak bir tümörünüz ha...güzel bir espriydi canim, yoksa gercek miydi?
simdi ben de biraz önce, aysa sagolsun, haberi aldim...kutlama yapacaklarmis öyle mi?
su esrarengiz karakter icin hosgeldin kutlamasi olmasin sakin...bu konuda sinemcigim sana arka cikiyorum ve bu kisi azrail abi degilse, olsa olsa bebistir diyorum...nasil? su muhtesem taca ben de az da olsa aday olabildim mi?

yesil87
10-05-06, 16:57
allah iyiligini versin sinemb75! demek bebisin yaninda bonus olarak tümör:)
haklisin arkadasim, olur mu olur! hatta bu gizemli kisi ekinin ölüp ölmeyecegi hakkinda ipucu verecekmis ya, belkide bebek doga üstü yeteneklere sahiptir, ekinle konusur ve yasayacaksin filan der.
artik bizde iyice uctuk, ama hep rüya bozuntularinin sucu.
ben bizim ikinci bebisten umudu kesmistim hastalik olayi cikinca. hani olurda ekin hamile kalirsa, kesin ölecegini düsünerek bebegi dogurmak istemez diye düsündüm.
su gizemli kisi kim diye düsünmekten, iyice gizemli dünyalara daldim bende arkadaslar. allah sonumuzu hayir etsin.

gizem_90
10-05-06, 16:58
ask oyunu'nun kendi resmi web sitesinde ask oyunu her carsamba 20:00'de atv ekranlardayiz yaziyor.
ben birsey anlamadim simdi ask oyunu her carsamba 20:00'de mi basliyacak
birisi bana cevap yazarsa cok sevinirim.
simdiden tesekurler.

x_defne_x
10-05-06, 17:05
sinemb75 acaip haklisin ya öle olabilir ekin hamile olabilir ama o bebk niye umut versinki...bence doktor gelcek ve ekine asik olcacak yani tek bahane bu dizinin uzamansi icin baska bisi bulamiyorum nese ya.... bugün görces iste...

blueladybird
10-05-06, 17:08
yok ya bence ekin hamile değildir.bu kişi kim bilmiyorum ama bence bu kişi iyi biri olacak herhalde yani iyi haberler getirir inş. bize.bide bencede yelda bebeği aldırmadı gibi geliyo...ya bide fazla bakamadım diğer sayfalarada bu parti meselesi nedir?? :img-help:

*duygu*
10-05-06, 17:15
ask oyunu'nun kendi resmi web sitesinde ask oyunu her carsamba 20:00'de atv ekranlardayiz yaziyor.
ben birsey anlamadim simdi ask oyunu her carsamba 20:00'de mi basliyacak
birisi bana cevap yazarsa cok sevinirim.
simdiden tesekurler.
bende anlamadım arkadaşlar eğer dizi 8 alındıysa gerçekten çok güzel olur böylece uykusuz kalmayız artık,dizi seneye devam ederse mutlu devam etmeli daha o kadar konu çıkar ki aslında bunu akıl edemiyor bu 5 kafalı yarım beyinliler:)

havincim
10-05-06, 17:17
sinem sen yazmasaydın ben yazacaktım aslında benim aklıma hiç gelmedi ekinin hamile olması ihtimali ama özeti arkadaşlarıma anlattığımda ilk söyledikleri şey ekinin hamile olduğuydu...ama böyle birşey mümkün mü bilmiyorum beyninde tümörle hamile kalır mı insan...

linguist
10-05-06, 17:28
Sinem sen bugün baya bir formundasın cidden geçmiş sayfalara da baktım da gülmekten kendimi alamadım.
Tüm bunlar olurken, hiç tanımadığımız gizemli bir karakter Ekin ve Sarp’ın hikayesine dahil olmak üzeredir.
Sanki Ekin ve Sarp'ın hiç bir şeyden haberi yokken bu gizemli karakter onların ardında bir şeyler yapacakmış ve bu hazırlıklar sonucunda hayatlarına girecek gibi.Ara ara onları gösterirken bu gizemli kişinin yaptıklarını da gösterebilirler belki.Çünkü dahil olmak üzeredir diyor.Cümleyi incik cıncık ettim anca bu kadar çıkarttım.Zaten başıma ağrılar girdi izleyelim de kimmiş öğrenelim artık.

sinem75
10-05-06, 17:35
Reyhan ne yapayım arkadaşım.Baktım forumun hiç havası yok.Bende komiklik yapayım dedim.Başka türlü ne vakit geçiyor nede bu dizi çekiliyor arkadaşım.
Laf aramızda şu gizemli kişi bana kalırsa hepimizi ters köşelere getirecek.Kimsenin aklına,hayaline gelmeyecek bir şey olacakmış gibi bir his var içimde.
Ben birazdan forumdan çıkacağım.Dizinin reklam aralarında ve dizi bittikten sonra forumda görüşmek üzere hoşçakalın canlarım.Tabi gizemli karakteri görüpte televizyon karşısında şoka girmiş bir vaziyette kalmazsam görüşebiliriz ancak.

ayşa
10-05-06, 17:36
Reyhancım, bende aynı şeyi düşündüm.Ama o adamlar ne düşündüler bu önemli .
yani cümleye baktığında ikisinin haberi olmadan gizemli karakter birşeyler edecek gibi.
İnşallah bizde görürüz. Bir bakarız Ekin ve Sarp'tan önce kimmiş, neyin nesiymiş:)
Sinem bugün çok formundaydı. Bugünün yıldızı seçiyorum ben. Bizi o kadar güldürdü, hak ediyor bu ünvanı.
Dizini resmi sitesinde herhafta saat 20 de yazıyor ama ben güvenmem bu adamlara. birde Avrupa Yakasının sitesine bakmak lazım.
ask-rox arkadaşımız tempo dergisinden alıntı yapmış ama ben yinede belli olmaz diyorum devam edip etmeyeceği. Bu aralar hepsi farklı telden çalıp farklı açıklamalar yapıyorlar. En son Hazal getirdi bilgiyi birde medyapımı aramıştı İstanbul adlı arkadaş.<