Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
slm arkadslar ya bu bölüm de cok aladim ve dizinin basini kacirdim fragmanini izlerkjen de saatine bakmamisim yine gec baslicak saniordum ben uufff bvasinda noldu biri söliye bilirmi.... ekin yeldaya herseyei anlatmis galiba...ya doktor ekine asik olursa cünkü pisikopat birine benziodu uufff ufff....
delli dokdor ameliyati türküyl eyabio.. ama ekin ölmicek bu kesin
ya gerçekten güzel bi bölümdü nedense bende bazen ağlayacak gibi oldum özelliklede kaset doldurma sahnelerinde ama sonunda ekinin ölmeyeceğini anadım
Aşk Oyunu geri mi dönüyor ne ? :)
Ya İstanbul'u özlemişmiş ben bu manyak doktoru çok sevdim ya şimdiden yani çok kafa matrak bence Ekin'i ameliyata Sarp'la birlikte ikna edecekler galiba.
Ah mucizeler ah keşke hep hayatımzda böyle güzel mucizeler olsa ya acayip mutlu oldum.Yani getirn önüme Rüya İşçilerini onlara bile sarılır öperim yani. :)
Bir taşla bir kaç kuş vurdular son videoyla Yelda çocuğu doğrumaya karar verecek,Ekin ölmeyecek,mucizelerin varlığı,doktorun yan yan sırıtmasıyla bizim içimize su serpilmesi arkadaşlar az kaldı çok az
mucizelere inanın arkadaşlar...
manyaq bir bölümdü hele o doktor yok mu harbi çatlak müziksiz ameliyat yapamaz beyfendi:)
bu doktoru gördükten ve ekinin son söylediği sözden sonra kesinlikle şunu söyleyebiliriz:ekin ölmeyecek...
ya bu bolum cok gyseldı uzun zamandır ılk kez yazıorum tekrar..gercekten bolum bynca ck agladm o kayıtlar fecıydı:(en sonndada ekn mucızelere ınan dedı ve doktor ıstanbulu ozlemstm dedı ya kesn yanı mutlu son:)
arkadaşlar şoka girdim valla.allah dualarımız kabul etti galiba.şu doktor beni kalpten götürüyordu zaten son anda kurtuldum.umarım şu doktor işini yapıp gider.başka mevzulara dalmasın mazallah.sünnet dehşetti ya.yanlız fragmandaki bazı görüntüler yoktu anlamadım.feryal hanıma acıdım ya.kenan da insfa geldi.feride vazgeçti inadından.yanlız o kasetlerde trans geçiş yaptım.bi ağladım ağlayaış o ağlayış şu an gözlerim balon.herkese ii yorumlar:)
mucizelere inanmalıyız.inandıklarımız mucize şeklinde gerçekleşir.
Ekin Sarpla Hapisten dönünce bi cafenin önünde durdular ve Sarp Ekini orda birakti, tam o siradada Yelda arabasindan indi Sarp Yeldayi gördü anlam veremedi ve gitti arabayla. Ekinde Yeldayla cafede oturdular, ve Ekin Yeldaya Ben ölüyorum diye baslayarak hastaligini anlatti.
Yelda durumu böyle ögrendi arkadaslar
bide aklıma ne geldi
arkadaşlar şu doktor ameliyata bile müzikle giren ekine yada bernaya aşık olmuş olasın ileriki bölümlerde?
bir dakika bir dakika neydi mucizeler gerçekleşmek için umutsuzlukların en derin....
iyi mi hatırlamıyorum.neydi bu söz?
Bu arada doktor bizim ayağımıza gelecek. eee bu da iyi:)
adam doktordan çok piskopata benziyor. ben mi öyle düşünüyorum acaba?
Evet bende burayı merak ediyorum harika bi sözdü ya bilen varsa yazsın ltfen nnnnnnn
arkadaslar gercekten süper bi bölümdü bayıldım ya harikaydı...heleki ekinin her döktüğü göz yaşları vardı ya beni bitirdi ya...onun her ağlayışında bende ağladım..ekin mücizelere inan dedi bence o psikopat doktor ekinin hayatını kurtaracak ist gelecek.ekinin doldurdugu kasetlerde cok güzeldi cok duygusal seyler söyledi.neyse arkadaslar gercekten süperdi ya ama çabuk bitti gibime geldi kısa sürdü sanki.hee bu arada şuda olabilir o DR.Hakan ekini ameliyat yapacagı zaman dizi sezonu kapatabilirde bakalım ne olacak.bekleyecez ve görecez...
bencede kesinlikle ölmücek..acaip mutlu oldum yaf :) :happy0064 bu bölüm bence en güzel bölümdü walla...
Bencede güzel bir bölümdü sonunda tabi ben de çook sevindim hele o son bitişteki müzik öldürüyor beni...O müziği ne zaman dinlesem içim bi hoş oluyor neden bilmiorm..
Bundan sonra anladıkki ekin kurtulacak...Mutlu sona az kaldı...Dizi bu sezon biter heralde aslında bitmesini istiyorum ama bir yandanda sona yaklaştıkça üzülüyorum..Neyse çarşambaya kadar sabredicez artık...Bu bölüm bana biraz kısa gibi geldi heralde saatinden dolayı..Keşke biraz daha uzatsalar kanaldnin dizileri daha uzun mesela..
Özet olarak çok güzel bir bölümdü..
Arkadaşlar sanki eski günlerimize döneceğiz
Ya ilk defa bir mesajı kırk saatte atabilmeme sevineceğim yoğunluktan forum yavaşladı yine,120 kişi şu an bizim forumda :)
Ya ben çok mutlu oldum ve Hakan'cığımı da çok sevdim vallahi evet yeni umudumuz Hakan yani mucizemiz Doktor Hakan pardon Manyak Doktor Hakan :)
gerçekten sizleri bilmiyorum ama bu bölüm bana çok zevk verdi kurti yine bizi güldüren adam oldu.hakan doktor u sevdim ben özellikle sonunda istanbul u özlemiştim demesi harikaydı ama bence bu işi bodoslama kabul etmesinin sebebi mail in sonunda yer alan TÜRK doktorları bu işe imkansız diyor ve istanbul hayranı olmasıydı ki zaten bu.sonunda en büyük ipucunu da verdi "mucizelere inan oğlum" :icon_whis
Aşk Oyunu geri dönüyor arkadaşlar; Mucizelere inanıp Ekinin o müziksiz ameliyat yapamayan doktordan kurtulucak. Ben mucizelere inanıp Aşk Oyunun geri döndüğüne hala şaşkınım:)
metu_girl_:)
10-05-06, 22:01
bu bölüm ekinin performansı süperdi...yani bir insan bu kadar güzel ağalyabilir...yurtta hepimizi ağlattı yani:)
ayrıca bende şu doktara inanıyorum kesinlikle iş war bu doktarda...ama hakkaten tam piskopat gibi duruyo....sonunda zaten ekin de dedi mucizelere inan oğlum die ben ölmez diyorum ama bu senaristler bizi çok ters köşe yatırdığı için artık pek güvenemiyorum bu dizide herşey olabilir yani...we bir şey sorcam dizi gelecek sezona uzamış mıydı?ocak ayında bitecekti hani....yasemin ergene bir programda öle demişti....:)
HazelAngel
10-05-06, 22:03
Arkadaşlar o kadar sevinçliyimki size bunu anlatamam. Dizi boyunca çok duygulandık ama sonunda sevinç gözyaşları döktük. Doktoru ben çok sevdim ve Ekin'imizi hayata döndürecek yeniden. Oleyyyyyy :happy0064 :cheer: Rüya İşçilerine çok teşekkürler. Sonunda sesimizi duyurduk arkadaşlar. :img-icecr
Arkadaslar Mucize Doktorumuz manyak birine benziyor evet, ama manyakligini imkansiz hastalari kurtarmakla gecistiriyor.
Anladigim kadariyla Hakan Doktor normal hastalari degilde, gercekten imkansiz olan ve tek care ölüm olan hastalari kurtarmakla mesgul gibime geliyor.
Bakalim Ekinin ameliyatina hangi sarkiyla girecek :)
Bu arada zannedersem Ekin baslarda istemicek ameliyati ama Hakan Doktor bu imkansizliktada imdadimiza kosacak ve sempatik tavirlariyla Ekini ikna edicektir diye düsünüyorum.
Keske Hakan Berna iliskisi olsa ya güzel olur valla
Bu arada Yelda bebegi aldirdimi aldirmadimi belli oldumu arkadaslar??
evet arkadaslar kurtulacak hatta sizi sonunda o konu kapanmis olacak. bana kalirsa doktor ona asik olacak.
sabiş@enes
10-05-06, 22:04
ya acayip mutluyum inanmıyorum ekin kurtuluyo ben sonunda gizemli karekter ortaya çıkar derken dizi başlar başlasmaz doktoru gösterdiler zaten o taylant yazısını görünce aha ekinin doktoru bide o fincandan alıpta çay bardağına koyması yokmuydu adamın normal olmadığı belliydi evet mucizelere inanıcaz arkadaşlar bekledik sabrettik ve işte mucize ekin ölmeyecek
merve_of_rnb
10-05-06, 22:04
slm arkadaslar ya bu bölüm acayip güzeldi hem aglatti hem güldürdü (yani bende öyleydi) :icon_ange
en cok ta o doktora güldüm neydi o ameliyattaki müzik varya orda koptum!!
yeldayi ilk defa bukadar cok aglarken gördüm... kenana acayip sinir oldum sonra insafli cikti vallah feridede en dogrusunu yapti yani kisacasi uzun zamandir böyle güzel bi bölüm izlemedim bence cok güzel bi bölümdü...
Merhaba arkadaşlar, Eveeeeeeet. Mucize geliyor. :)
Herkesin gözü aydın!
Yalnız şöyle bir gözünüzün önüne getirin.
Bu Doktor Hakan Ekin’in Ameliyatına giriyor.
Ameliyat Masasının başucunda bir Çilingir Sofrası.
Fonda “Dün Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul’un” Çalıyor.
Doktor çakır keyif, efkârlı efkârlı neşteri sallıyor. Artık nereye rast gelirse. :img-help:
Ama bir de bakmışsın ki o efkârla sallanan Neşter, hiçbir Doktorun cesaret edemediği tümörü kökünden söküp çıkarmış!
Olacağı da bu zaten…. :img-hyste
Ayşacım bu arada senin de gözün aydın.
Kenan’la Feride’nin Ayvalık yolculuğu için hazırlıklara bir an önce başla sen. :)
Arkadaşlar bu gerçekten bir mucize.Hem dizide mucize hem forumda mucize şu an 110 kişi görüyorum forumda.Reklam arasında finel Ekin'in son kasetiyle olur dedim tuttu.
Dönülmez akşamın ufkundayım vakit çok geç
Bu son fasıldır ey ömrüm nasıl mgeçersen geç.
Çok severim ben bu şarkıyı.
arkadaşlar dizinin bu bölümüyle ilgili değil ama forumlarda eskisi kadar yoğunlk yok eskiden ben yorumlara bakmaya girdiğimde en az 97-98 lere ulaşmış oluyodu artık 60 larda acaba neden
bu bölüm ekinin performansı süperdi...yani bir insan bu kadar güzel ağalyabilir...yurtta hepimizi ağlattı yani:)
ayrıca bende şu doktara inanıyorum kesinlikle iş war bu doktarda...ama hakkaten tam piskopat gibi duruyo....sonunda zaten ekin de dedi mucizelere inan oğlum die ben ölmez diyorum ama bu senaristler bizi çok ters köşe yatırdığı için artık pek güvenemiyorum bu dizide herşey olabilir yani...we bir şey sorcam dizi gelecek sezona uzamış mıydı?ocak ayında bitecekti hani....yasemin ergene bir programda öle demişti....:)
gelecek sezonda dewam edıyo dızı kesın keremcem dems en sn rportajnda...buda ekını oldurmuycekler demek:)ztn eknn son cumlesıde bunu gsterdı:)
NERGIZ_CAN
10-05-06, 22:06
evet tam izliyemedim amma muzizeler olacagini o kadar soyledi ki ekin artik kesin olmiyecek ve bu arada uzun zamandan sonra burada yorum yapanlarin sayi fazla
biz bu manyak doktoru çok sevdik ama inşallah ilerde başımıza bela açmaz yani sonuçta genç ve yakışıklı ve psikopat:)neyse ben moral bozmayayım şimdilik çok sevdim çok manyak tam bize göre...
ekin ve sarpın tatlı atışmaları çok güzeldi...ekinin sarp için planladıklarını sarptan çok merak ediyorum...ekin bu ameliyat işine ilk önce burun kıvırabilir ama sarp ikna etmesini bilir...
burcin_kaplan
10-05-06, 22:07
arkadaşlar bu arada bişey fark ettim inanamıyorum ilk kez iki bölüm üst üste mutlu bittii dizi hiç böle bişeye rastlamamıştım aşk oyununda :) inanamıyorum walla ama sonundaki söz galiba bunun içinde geçerli mucizelere inanmaya başladım bende glaiba:) işallah çok falza bişey kaçırmamışımdır ya ..neyse artık umarım erken konulur dizi multimedyalara yoksa ben çatlarım haftaiçi..:(
Adaşım, çok fazla umutlanma emi. eğer bir aksilikolursa buralardan seni teselli etmek zor olur:)
Hazal angel, sen Ekin ölemesin ölmesin dedin, al şte ölmeyecek.
Sinemcim, bunu kutlarız artık. bak tutturduk; Ekin ölmeyecek...
mutluluk_huzur
10-05-06, 22:08
bende bi yabancı dizi izliyodum everwood mu neydi oda bir beyin cerahhıydı ameliyatları müziksiz yapamıyodu o geldi ilk aklıma.bu arada yelda hamile gibi sanki bana öle geldi hele...mucizeye inanıyom.ve ekin iyleşecek oleyyyyyyyyyyyy
bu kadar ama bana mı öyle geldi yoksa harbi çok kısa mı sürdü????
ozgulaltinoglu
10-05-06, 22:08
biri anlatsın lütfen nasıl bitti bugün sonu kaçırdım??????anlatın ne olur???özetleyin biraz.
Arkadaşlar sanki eski günlerimize döneceğiz
Ya ilk defa bir mesajı kırk saatte atabilmeme sevineceğim yoğunluktan forum yavaşladı yine,120 kişi şu an bizim forumda :)
Ya ben çok mutlu oldum ve Hakan'cığımı da çok sevdim vallahi evet yeni umudumuz Hakan yani mucizemiz Doktor Hakan pardon Manyak Doktor Hakan :)
Tamamen katiliyorum sana vallahi herkez o kadar neseli o kadar mutluki bir an önce AO sevenleriyle paylasmak istiyor bunu :)
Hakan gercekten mucize gibi girdi hayatimiza, valla Mithat doktorun karisi girseydi diziye bu kadar sevinmezdik belki, Hakan bomba gibi girdi beyinlerimize, tek kelimeyle bayildim bu adama valla.
Zaten dizinin basinda Tayland diye yazdiklarinda sasirdim noluyor diye, sonra cay doldurduguna güldüm birden bu ne bu kim diye eee matrak adam böyle olur iste. Masaj yapilirken ne güzel diyordu slowly, slowly.. :)
arkadaşlar haftalardan sonra ilk kez böyle duygulu bir bölüm izledim ekinin vasiyet kasetleri beni resmen ağlattı.Yelda ve serkanın durumuna üzüldüm ama bir şeyden eminimyelda bebeğini aldırmadı.Kurti yaptı gene yapacağını ,feryal hanım gururunu bir tarafa bırakıp olması gereken yerdeydi.Feride nihayet doğru yolu gördü tabii ekin sayesinde .Doktora gelince tam bir manyak tipli bişi ama ekinin son sözü içime su serpti,son sözüm; mucizelere inan oğlum.işte bu cümle içimde bir sevinç yarattı Ayşa ne dersin ?galiba onca mailden sonra bişeyleri değiştirebildik mi?
Keşke büyümeseydik diyesi geliyor insanın ,hep çocuk kalsaydık.... sonra
birden kafanda bir şimsek çakıyoriçinde birşeyler gümbürdemeye başlıyor.Tüm engelleri unutup,aşkın sesini,aşkın kokusunu,aşkın dokunuşunu hatırlıyor beynin.
Şah damarına bir iğne batıyor.Sanki kafan sert bir duvara tosluyor,kanın çekiliyor.
Sevda ılık ılık dağılıyor bütün vicuduna ve iliklerine kadar bütün ruhunla yaşadığını hatırlıyorsun.
Ne garip şey kardeşim,bir çift gözün bakışıyla yerin yedi kat dibinden bulutların üzerine fırlatabiliyor insanı!!!
Bu kadar yeter sanırım. :blush:
sabiş@enes
10-05-06, 22:11
ya bana bu bölüm çok kısa geldi burda bi gerçek varsa oda yasemin ergenenin performansıydı gerçekten kız nasıldı öyle ya halen etkisinden kurtulamadım kız ağladıkça ben ağladım şu manyak doktor süper ben çok sevdim valla çok sempatik biri isteğe göre şarkı çalsa hastalarına sorsa ameliyatta hangi şarkıyı istersiniz diye süper olur valla ya ben yeldayı hiç anlamıyorum şimdi çocuğu aldırdımı aldırmadımı
kurti ve muzo yine cok komiklerdi. Feryalda ne kadar olgun bir kadın cıktı. Bu hafta bana cok kıza geldi yanlış mıyım? Başını kacırdım maalesef Yelda bebeğini aldırdı mı? Serkanın davranışlarına hak veriyorum ama yinede abartmasın yoksa bu ilişki kötüye gidebilir.
selam arkadaslar,bu aksamki bölüm bi yandan güzeldi bi yandanda üzücüydü
güzel yani:kankimin dedigine göre bu hakan ekini iyilestirecek,bende öyle düsünüyorum,insallah öyledir,sinanin sünnet dügünü cok komikdi muzo filan süperdi ya,sarpin kenana gercegi söylemesine sevindim,yoksa sinan hic sarpin nüfüsuna gecmezdi
kötü yani:ekin'nin kendini videoya kaydetmesi iyiydi ama öyle konusurken ve yeldayla aglarken filan aglamakdan bende bittim yaaa,neyde ekinin sözleri:(
bide su hakan bana biraz ne biliyim ukala geldi,bence hakan ekini liseden taniyor ve lisede ona asikdi,tabii bilemem,bide iste ekinin her zamanki hali,konusmalari filan ölcem filan iste onlarda üzdü beni...
Ayşacım bu arada senin de gözün aydın.
Kenan’la Feride’nin Ayvalık yolculuğu için hazırlıklara bir an önce başla sen. :)
Bende diyorum birşey diyecektim millete. Feride yi orada görünce bir ohh çektim. "Oldu bu iş ayşa, bunlar ayvalık yolcusu" dedim.
Yalnız o adam nasıl bırakacak Feride'yi. İnşallah sorun çıkarmaz.
Evet manyak doktorumuz Hakan işte gizemli kişi kahraman olacak kurtaracak ekini
Mucizelere hep birlikte inanıyoruz arkadaşlar ,çok sevdim ben bu doktor hakanı baya deli bir şey dönülmez akşamın ufkundayım falan haftaya da ameliyat olsun da kurtulalım şu tümörden yeter yahu bu bölümde cok duygusaldı zaten.Ekinin kasetlerindeki sözler cok güzeldi.
Forumu böyle kalabalık görmek de ayrıca sevindirdi yine zor gidiyor mesajlar maşallah :)
bohemienne
10-05-06, 22:14
uzun süredir foruma yorum yazmiodm ama bu bölüm bana yorum yazdıracak kadar güzeldi.....tabi bi o kadar da gizemli.ama tek kelimeyle süper :img-icecr ekinin mucize ile söölediği cok güzl seyler wardi sonda hatırlayan warsa lütfen yazsın(mucizeler gercekleşmek icin karanlıkları beklerler gibi bi şiydi galiba..)
ya arkaslar bence bu doktor bernaya asik olcak buna okadar emin im ki falla bakin....yeldaya cok acidim serkan da biraz kapba davvranmadi mi yaaaa :icon_whis
HazelAngel
10-05-06, 22:15
Adaşım, çok fazla umutlanma emi. eğer bir aksilikolursa buralardan seni teselli etmek zor olur:)
Hazal angel, sen Ekin ölemesin ölmesin dedin, al şte ölmeyecek.
Sinemcim, bunu kutlarız artık. bak tutturduk; Ekin ölmeyecek...
Ayşacım. Canım arkadaşım. Sevinçten nasıl ağladım anlatamam canım. Sonunda sesimizi duyurduk. Bu zafer hepimizin arkadaşlar. Gerçekten tüm forumca büyük bir çaba sarfettik. Tekrar teşekkür ederiz "RÜYA İŞÇİLERİ'NE". Beklediğimiz o güzel bölümler geliyor arkadaşlar. :img-icecr
yuppi!!!! ekin ölmeyecek. beklediğimin dışında umut verici güzel bir bölüm izledim ve çok mutluyum arkadaşlar.sonundaki cümle ''mucizelere inan oğlum''bizim ne zamandır sorduğumuz sorunun cevabını verdi aslında ve çok da iyi oldu.bu kadar umut verici bir bölüm beklemiyordum doğrusu şaşırdım da diyebilirim.ben sünnet sahneleri ile diziyi bitirirler,gizemli karakterin kim ollduğunu da tam olarak anlayamayız diye düşünüyordum.ama hem hastalık durumuna,hem feride-kenana hem de yelda-serkana değindiler.sarpın doktor araştırma çabalarını da göstermeleri iyi oldu.
bazı arkadaşlarımızın kasetle ilgili tahminleri doğru çıktı.bu arkadaşlarımı doğru tahminlerinden dolayı tebrik ediyorum.yalnız ben bu kamera çekimlerinde çok üzüldüm.kendimi ağlamamak için sıktığımdan dolayı boğazım ağrıyor.ekinin yeldaya durumu anlatması bir bakıma iyi oldu ona destek olacak biri daha var artık.yeldayla serkanın durumuna da çok üzüldüm ya yelda çocuğu gerçekten aldırmış demekki. çok büyük bir hata yaptı aslında.o da bunun farkında zaten.
şu gizemli karakteri de öğrendik ya derin bir ohhhhh!çektim.bu kişinin ekinin hastalığıyla ilgili biri olacağını tahmin ediyordum zaten.bizzat doktor olmasına da çok sevindim.neyse sonra devam ederim güzel bir bölümden sonra birden iştaha geldim galiba.sonra görüşürüz arkadaşlar. :img-icecr
yalnız arkadaşlar ben şu manyak doktora bayıldım. Cok sempatik. Yoksa oda ondan sonra Bernayla birlikte olmasın? Süper olur bence.
NERGIZ_CAN
10-05-06, 22:16
anlamadim neden eski evde oldu duyun hani o ev yikilacakdi
oyle dememismiydi 26 bolumde birisi sarp oraya gelince
yikilmadi
anlasilan yaz bolumleri ve dizinin geri donus sahneleri orda olacak
evt selam arkadaşlar
öncelikle bende kabul ediyim ekin harşkaydı o ruh halini süper yansıttı bence!!
ama şu var sarp ta iyiydi üzgünlüğünü dile getiebildi yansıtabildi.
valla ben çok kararasızım bu doktor mucizetiy gerçekleştirir mi ama o kasetler çok süperdii
ve ben bide serkanla yeldaya üzlüdmm barışsınlarr
ya walla afrn yasemıne aglattı bnı serkana coookk uzldum ama ıı yptı oh ossun yeldaya b ekn hep sarpı mtsz edyo ya adam b ana untsa hmn bozuyo ha ayrıca afrn snrstlere krtlcak ekın
anlamadim neden eski evde oldu duyun hani o ev yikilacakdi
oyle dememismiydi 26 bolumde birisi sarp oraya gelince
yikilmadi
anlasilan yaz bolumleri ve dizinin geri donus sahneleri orda olacak
sana katiliyorum,bende sasirdim valla,dedigin gibi o ev yikilcak demislerdi...
aslinda dedigin olabilir,yaz bölyümleri filan orda olabilir...
alevalevalev
10-05-06, 22:20
Hadi herkese hayirli ugurlu olsun, nitekim istedigimiz oluyor gibi, Ekin iyilesecek, ama su doktoru hic gözüm tutmadi. Icimde tuhaf bir his var. Bu adam birseylerí bozacak gibi geliyor, ama yanilmayi tercih ederim. Neyse o zamana kadar daha cok var. Önce Ekin hanimi bir iyilestirsinde
Adaş'ım ama ne yapayım o kadar mutlu oldum ki sanki üstümden bir yük kalktı.
Sanki bizim dizimiz geri dönüyor gibi birde forumun bu hali beni çok sevnidirdi.
Neyse ben doya doya seviniyimde tersköşe falan olursak siz ne güne duruyorsunuz kadim dostlarım beni teselli edersiniz :)
Sisley'cim aynen ben bu manyak doktoru çok sevdim ve ben onu başka bir diziden hatırlıyorum sanrıım Süper babaydı ve ordada çözülmesi imkansız bir davayı çözüp mucize yaratmıştı.Ve Adamı hapisten çıkarmıştı ve ordada hafif manyaktı yani ben ümitliyim bu adamdan :)
160 kişi olmuşuz arkadaşlar uzun zamandan sonra...
doktorumuz gece yarıları kalkıp çizgi roman okuyacak kadar manyak,dengesiz...
bu bölüm olanlardan sonra ekini öldürürlerse rüya işçilerinin akıllarından şüphe ederim ben...
bu bölümde yelda ve bebeğiyle ilgili hiç ipucu yoktu önümüzdeki bölüme kaldı artık...iki bölümdür mutlu bitiyor dizimiz ve ağzım kulaklarımda oturuyorum pc'nin başına...feride de gitmedi köye bu da iyi oldu...
bu arada söylemeden geçemeyeceğim bölüm başında kenana acayip sinir oldum yaşadıklarından hiç ders almamış gibiydi...
HazelAngel
10-05-06, 22:22
biri anlatsın lütfen nasıl bitti bugün sonu kaçırdım??????anlatın ne olur???özetleyin biraz.
canım bölüm sonunda mucize doktor hakan ekinin hastalığıyla ilgili gelen maili aldı ve istanbulu özlemiştim dedi. ekinin de mucizelere inanmak lazım gibi sözleri vardı sonunda. tam olarak dikkat edemedim heyecandan. yani anlayacağın canım ekinimiz yaşayacak. yaşasın :img-icecr
ay bugün bizim bayramımız forum doluyo.:)pek sevindirik oldum.ben yine dua ediyorum doktor güzel güzel ameliyatını yapsın ekini kurtarsın isterse bernayı da alabilir sorun değil :icon_ange bizim kumrulara bulaşmasında.nerdeyse bütün tahminleirmiz tuttu.erdik mi nedir. :img-lady: inşallah ekin doldurduğu kasetleri ailesiyle torunlarıyla izleyecek ve öyle mükemmel bir sonla bitebilir:)
sinan teksoy artık.:)bakalım reytingleirmiz nasıl olucak bu hafta.gözlerim hala yanıyo ağlamaktan ya.yelda ya da üzüldüm.allah şu beşi beş para etmezlere yaptığımız duaları kabul mü etti nedir?belki azcık beyin oluşmak üzeridir ama sanmam :img-icecr :icon_ange
laklaki, bizim mailler mi işe yaradı yoksa kafalarına saksı mı düştü bilemeyeğim ama ekin ölmeyecek.
Forumda bayağı öleceğini düşünen arkadaş olduğu için herkes sevindirik oldu. Ben ölmeyecek diyordum ve doğru çıktı. Şimdi onun havasındayım, çok nadir oluyor böyle tutturmak. Hele ki bu kadar önemli bir olayı.
sinemcim, ne ettin güzelim küçük dilinimi yuttun,ses çıkmıyor:)
Arkadaşlar rekor kırıyoruz her zamanki gibi 160 kişiyiz.
Ben çok mutluyum anlatamam size,ölmeyeceğini duydum ya içim nasıl rahatladı.Bu bölümü de beğendim.Şöyleki yine arka fondaki konuşma ve tam o sırada doktoru göstermeleri ve araya giren müzeik harikaydı.İstanbul seni özlemiştim...:)
arkadaslar moralinizi bozmak istemem ama bence bu bi oyun..son kasedi de ekin öldükten sonra izletecekler bence.hatta son bölüm sinanin büyümüs halinin ( sarp oynayabilir onu mesela) o son kasedi izlerken ki haliyle bitebilir..
ölmeyecegine dair bir ümit dogsun diye bu mucize olayini sokturlar diye düsünüyorum..cok acikli bi bölümdü ya, kan revan...
yupieeeeeee ekin olmeyecek nasil sevindim anlatamam.
dizinin basinda ben merak ediyordum yeni karaktar kim diye.
bence ekin birkac bolume kadar tomurde kurtulur insallah.
bu yeni karaktar iyi rolde oynamasi cok iyi oldu.
çok güzel bir bölümdü.iyi iş çıkarmışlar rüya işçileri.şu manyak doktoru da çok sevdim şarkı eşliğinde ameliyat... artık doktorcuğum diğer bölümde istanbul'da olur herhalde.gelen karakter doktor olur demiştim bir tek o tuttu.halbuki ben neler yazmıştım :) eskiye dönüşler vardı.ekin'le sarp yeniden atışmaya başladılar.cafe'deki sahneleri çok güzeldi ''zamana karşı yarışıyorum sarp'' :) ölmeyecek desem de içimde bir korku vardı ama o da gitti.düğünde çok güzeldi...
BABA ADI: SARP
ANNE ADI: EKIN
SOYADI: TEKSOY
bunuda gördüm ya artik ölsemde gam yemem :img-meeti
bölüm basi:önce su GIZEMLI kisiyi taaa taylandda gösterince: ah doga üstü gücleri var, otlarla bitkilerle ekini iyilestirecek. ama tee oralardan nerden aklina gelsin ekinin bu hastalikla pencelesdigini. :icon_whis
bölüm ortasi:
yelda ayni aldirmis gibiydi ama bence aldirmadi. cünkü sonunda ekinin doldurdugu kasete bakinca anladim bunu. serkan dogru mu yapiyor bilemem ama oturup iyice bi konusmalari lazim bunlarin.
kenana gelince:ilk söyledigi laflari beni cileden cikarti, valla sarp iyi sabirliymis, adam sinan benim cocugum diyip duruyor ya. sonunda onunda akillanmasina sevindim.
ekin ferideye akil verdi. tabi zamaninda ekine kimse akil vermedigi icin bu haller düstü. bari ferideye akil verde o yapmasin ayni hatadan.
sarp doktora ahliyor vaahliyor ölüyor diyor ama cafenden cikarken ekini öpmeden cikiyor sanki arkasindan kovalayan var. ben bu bölümdede asklarini izleyemedim :love05: , yoksa bizim tv mi göstermedi? birbirilerine simsiki sarilmiyorlar(bu hastalikdan dolayidir).
ekinin kaset doldurma isini yeldayla yapmasi cok iyi oldu. cok duygulu sahnelerdi, göz yaslari sel oldu akdi ya( denizde kum bunda gözyasi)
ama ikide birde kaset doldurmasi,ölecegini kabullenmesi ve bunu bizim gözümüze soka soka göstermeleri cok SIKICIYDI. :icon_sorr
bölüm sonu:
sünnet dügünü cok güzel oldu. ekin ve sarp anne baba havalarina girdiler iyice. :cheer:. aman sinan: ben babami istiyorum o gelsin felan diyecek diye cok korktum. :img-cold:
catlak doktor ayyy pardon GIZEMLI diyecektim istanbula gelecek ve bu kesin gelecek bölüm olacak. ekin ameliyata girecek ve doktorumuzun sayesinde kurtulacak. bunlarin hepsinini 5 bölümüe sidirirlar insallah. yoksa yaz boyu cekecegimiz var.
arkadaslar fragmandaki gibi serkan, gönül, ekin sarp.... oynamadilar demi? yoksa benmi göremdim?
evet cok oldu ama ne yapim artik, önümüzdeki 10 sene yorum yapmam herhalde bu bana yeterde artar bile. :img-lady:
İşte manyak doktorumuzu canlandıran Yurdaer Okur'un oynadığı diziler ve sinema filmleri
Gen 2006
Sır Çocukları 2002
Üzgünüm Leyla 2002
Tatlı Hayat 2001
Evdeki Yabancı 2000
Dadı 2000
Ferhunde Hanımlar 1993
Yurdaer Okur
Doğumu
29/10/1974 - Rize
Eğitimi
Hacettepe Ünv. Dev. Kons. Tiy. ve M.S.Ü.D.K. Yüksek Lisans
meryemce84
10-05-06, 22:27
İlk önce video olayını tamin eden arkadaşımız dizidizidizileri tebrik ediyorum..
Ayşacım senide kutluyorum gizemli kişinin carrah olduğunu bildin..
Ama bu cerrah pisopat,deli,manyak birisi yani ne olduğunu anlamadım ben..
Böyle hislere kapıldım..İçkili mi ameliyat yapıyordu ne yada bana öyle geldi..
bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım istanbulun..kadehlerde dudak izleri..
Bu şarkı eşliğinde beyin ameleiyatı mı yapılır..
Hakkaten bu cerrahın ekini kurtarması mucize olur...
Ekin ölüm hazırlıkları yapıyor..KAsetler falan..
Sarpta ameliyat olmasını istiyor bakalım Ekin ne diyecek bu konuda..
aslında umutluyum adam çatlak matlak ama iyimişşş doktor olarak sinana çok tatalıydıı yaa yerim o nu
bide şey nüfüs cüzdanı ekini çok mutlu etti sinan teksoy ba-yıl-dım!
ekinde sarpta çok sevşndi o konuya bide gerçeği söyleseler sinana artık ya
ozgulaltinoglu
10-05-06, 22:28
hemen nası bitti söleyin lütfen ama burda forum çok hızlı takip zor.lütfen barbie_girl_ozgul@hotmail.com a atın.lütfen lütfen lütfen.
yalnız arkadaşlar ben şu manyak doktora bayıldım. Cok sempatik. Yoksa oda ondan sonra Bernayla birlikte olmasın? Süper olur bence.
bence o manyak doktor ekine aşık olacak..... :img-fullm
ayrıca bu bölüm hem güzel hemde biraz abartılıydı, daha hastalık için tam bir tedavi yoluna gidilmeden ekin nerdeyse mezarını bile hazırlatacaktı ama bu doktor ekini kesin iyileştirecek ve bundan sonra da bi ihtimal ama doktorun ekine karşı olan ilgisini izleriz gibime geliyor :blush: :blush:
HazelAngel
10-05-06, 22:29
Adaş'ım ama ne yapayım o kadar mutlu oldum ki sanki üstümden bir yük kalktı.
Sanki bizim dizimiz geri dönüyor gibi birde forumun bu hali beni çok sevnidirdi.
Neyse ben doya doya seviniyimde tersköşe falan olursak siz ne güne duruyorsunuz kadim dostlarım beni teselli edersiniz :)
Sisley'cim aynen ben bu manyak doktoru çok sevdim ve ben onu başka bir diziden hatırlıyorum sanrıım Süper babaydı ve ordada çözülmesi imkansız bir davayı çözüp mucize yaratmıştı.Ve Adamı hapisten çıkarmıştı ve ordada hafif manyaktı yani ben ümitliyim bu adamdan :)
Selam Sorenzacım. Ekinimizin hayata dönmesiyle Aşk Oyunu dizimiz de hayata döndü. Bundan sonra istediğimiz o güzelim bölümleri göreceğiz İnşAllah. O kadar rahatladım ki şu an kuş gibi hafif hissediyorum kendimi. Benimde üstümden büyük bir yük kalktı. Şükürler olsun. :blush:
arkadaslar cok özürdilerim .ben bu hafta calistigimdan dolayi izleyemedim.bana ufak da olsa anlatirmisiniz ve dizinn tekrarini avrupada izleme olanagim varmi
Selam herkese...
İLK defa uzun zamandan sonra salya sümük olmasa da ,gözümden birkaç damla yaş geldi...Özellikle ekinin doldurduğu kasetteki konuşmalar sırasında...Bu arada kaset doldurabilir diyen arkadaşları kutluyorum...
En çok manyak doktora bittim...Her çıktığında kahkahayı bastım...Raydan çıkmış bir diziye böyle tırlak biri gerekirdi...Neyse ekin ölmeyecek...Bize birkaç bölüm sancı çektirecekler ama nihayetinde mutlu son...Her ne hikmetse tümör o çok zorolan yerden mucizevi bir şekilde çıkarılacak...
Feride konusunda doğru yolu bulmaları iyi olmuş...Aynı hatayı iki kere yapmak aptallıktı hani...
Velayet konusu da halledildiğine göre,önümüzdeki bölüm ameliyatla geçer herhalde...
Onları aynı ev ve aynı yatakta görmek için daha çok bekleriz...
yapmayın arkadaşlar hemen aklımıza kötü şeyleri getirmeyelim belki berna ya aşık olur belki de serkan la araları kötü olan yelda ya zaten yelda da manyak doktor da manyak di mi? :icon_ange
Yelda cocuğunu aldırmadı bence ama söylemiyor serkana oda üzülüyor hala yazık cnm ya.
Doktor hiç bir şeyi bozmaz arkadaşlar aksine düzeltmeye geliyor cok tatı bir manyak o .
Ayrıca Yurdaer Okur'u da cok beğendiğimi söylemek istiyorum tam uymuş manyak doktor hakan rolüne :)
Ya Süper Baba'da var yazmayı unutmuşlar eminim oydu ya böyle bir iki bölümlüğüne çatlak bir avukat olarak girmişti.
Bu arada Hakan'cığımız hemşerimmiş eh duruma el koydu hemşerim :)
Yelda çocuğu aldırmadı aldırmayacak arkadaşlar,bu son kaset onu çok duygulandırdı,dedim ya son kasetle bir taşla bir kaç düzine kuş vurdular,nasıl becerdiler böyle bir bölüm yazmayı bizimkiler anlamadım ama üzümünü ye bağını sorma yapıcam ben :)
Sarp:Sen yarın sabah kapımı çalmazsan ,ben bu mahalleyi terketem,yada sen başkasıyla evlensen ,yada ömür boyu birbirimizi görmesek aşk bitermi?
Ekin:Bitmez,biz istemedikten sonra hiçbir zaman bitmez.
Sarp:Ekin başkasıyla evlensen bile,yüzlerce torunun olsa bile aşkından vazgecme,yaşlanıp kendi adını unutsan bile beni unutma!Kalbinin bir köşesi hep benim olsun.
Ekin:Acı gerçeği söyleyim mi?Kalbimin tamamı ömrümün sonuna kadar senin......
Formdaki herkese iyi akşamlar bu bölüm gerçekten süperdi dizi bittikten sonra kendi kendime oley be ekin ölmeyecek(son gelişmelerden sonra umudumu kaybetmiştim) dedim.Bu deli doktor kurtarıcak ekini yanlız yasemin ergene'yi bir kez daha kutlamak lazım o konuşma sahneleri insanı gerçekten çok etkiliyor.(arkadaş her sahnede böyle ağlanırmı?)
Yelda'nın baştan beri çocuğu aldırmadığını düşünüyorum ekinin konuşmasından sonra onunda gaza gelip serkana çocuğu aldırmadığını söyleyecektir.
Kurt yada Kurtiz'mi demeli organizyon tam kendine göre (rakı,bira,işkembe çorbası)ben feryal hanıma çok güldüm kadıncağız hiç görmemiş ki 10 liralık malı 8 liraya almayı bide kapkaççılara takıldı.Bu akşam gerçekten çooook güzel bir bölümdü umarın böyle devam eder.(bu senarisler varken zor ama bakalım)
arkadaslar bana biri öm ile neler oldu analtabilirmi yaa ayrintili. ben hiç saatin degistiginin farkinda degildim fragmani felanda gördüm ama saat normaldir diye bakmadim.. Gümüse baktim bir kaç reklam sonra diger kanallara bakim dedim aaaaaa bide ne görïm ask oyunu tam bitmis..
lütfenn biri yazabilirmi bana
sabiş@enes
10-05-06, 22:36
İşte manyak doktorumuzu canlandıran Yurdaer Okur'un oynadığı diziler ve sinema filmleri
Gen 2006
Sır Çocukları 2002
Üzgünüm Leyla 2002
Tatlı Hayat 2001
Evdeki Yabancı 2000
Dadı 2000
Ferhunde Hanımlar 1993
Yurdaer Okur
Doğumu
29/10/1974 - Rize
Eğitimi
Hacettepe Ünv. Dev. Kons. Tiy. ve M.S.Ü.D.K. Yüksek Lisans
sinemb75 harikasın nerden buldun hemen adamın öz geçmişini sıralamışsın istihbarat kuvvetli ama bu adamı bu diziler arasında hiç hatırlamıyorum adam baştan gizemliymiş
Yelda cocuğunu aldırmadı bence ama söylemiyor serkana oda üzülüyor hala yazık cnm ya.
Doktor hiç bir şeyi bozmaz arkadaşlar aksine düzeltmeye geliyor cok tatı bir manyak o .
Ayrıca Yurdaer Okur'u da cok beğendiğimi söylemek istiyorum tam uymuş manyak doktor hakan rolüne :)
bencede aldirmadi,ama bence serkana söylemeli..
walla dogru söylemek gerekirse ben hakan doktoru hic beyenmedim,ekin ve sarpin arasini bozmayaya mi yoksa düzeltmeyemi geliyor,bilmiyorum walla..
aslında umutluyum adam çatlak matlak ama iyimişşş doktor olarak sinana çok tatalıydıı yaa yerim o nu
iyi aksamlar arkadaslar,
bu bölümü ben cok begendim cok da agladim ekinin kaset sahnelerinde...bu arada catlak doktor hakan benimde hemserim olur bende rizeliyim!
didou_didem
10-05-06, 22:37
valla ben hala çıldırmış durumdayım hele de şu sahneye bayıldım:
Soyadı:Teksoy
Adı:Sinan
Anne Adı:Ekin
Baba Adı:Sarp
Süper olmuş yaa çok güzel bir bölümdü ya valla ben bu doktora fazla kaptırdım yaa tam deli adam bayıldım adama adamım artık yaa:)
Ece71 bence ameliyat için gelecek hafta çok erken.Seninde dediğin gibi bir kaç hafta daha tırmandırırlar.Ben tam tersine Ekin bu akşam Sarp'a seninle ilgilide planlarım var dediğinde Sarp'ta merakla bekliyorum dedi ya.İşte Ekin bu hafta Sinan cephesini halletti haftayada Sarp cephesine sıra gelecek düşüncesindeyim.Haftaya onları Sarp'ın odasında aynı yatakta göreceğiz arkadaşlar.
arkadaslar bizim muhtesem senaristlerimiz ne demisti.ekinin olup olmicegi diziye yeni giricek karakterle belli olucak.ekinin mucizeleri inan oglum lafı we manyak doktorumuzun ist yi ozledim lafı.akıllarda soru isareti bırakmıo artık.ekinin olmicegi kesin gibi bisey.dizi diger sezona uzucak da.bu hastalık olayını sezon sonuna bitirirlermi yoksa bitirmezlermi ben onu merak ediorum suan.iki haftadır konusulan gizemli doktor sonunda ogrenildi.reyhanın getirdigi parti tiyosuda yelda we serkanla ilgilidir bence.ama arada ekinin ameliyatı kabul etmeside kutlanır.ekin we sarp arasında aynı gece...
Favorim çılgın doktor Hakan.Dediğiniz gibi rolüne tam oturmuş.Ameliyatı müzikle yaptığını görünce gülmekten alamadım kendimi.Çatlak insan :)
Bu doktorun da Berna'ya aşık olma fikri güzel bence.Mete de çıktı gitti,kurtulduk.
Yahu ben çok mutluyum arkadaşlar,ileride ne olacaksa olsun bu bölümlük mutlu oldum zevk aldım ya biraz da olsun yetti bana.
a.oyunu_sweet
10-05-06, 22:39
Bu bölüm bence baya güzeldi,o doktor bence ekin'i kurtaracak inşallah.zaten ekin mucizelere inan oglum dedi son sahnede.bir de son bölümlerde yelda'ya kızıyordum.ama bu bölümde serkan cok ayıp etti.feride ise en iyisini yapıp yüreginin sesini dinledi.kenan da anlayıslı karsıladı.kısacası benim hala umudum var!1!
selam kancacim,walla ben doktoru pek sevmedim,bana ukala geldi,insallah ekin ve sarp icin iyi seyler yapar,kötü seyler degil....
cnm sana katiliyorum,nüfüs cüzdani olayi benide coooook mutlu etti,bende ba-yil-dim:)
ya bu konudada sana katilyiorum bencede artik dogruyu söylesinlerrrrr
Ece71 bence ameliyat için gelecek hafta çok erken.Seninde dediğin gibi bir kaç hafta daha tırmandırırlar.Ben tam tersine Ekin bu akşam Sarp'a seninle ilgilide planlarım var dediğinde Sarp'ta merakla bekliyorum dedi ya.İşte Ekin bu hafta Sinan cephesini halletti haftayada Sarp cephesine sıra gelecek düşüncesindeyim.Haftaya onları Sarp'ın odasında aynı yatakta göreceğiz arkadaşlar.
Canım ameliyat haftaya varsın olmasın ben razıyım...Oda fantezimiz gerçekleşecekse varsın olmasın...Tabii adamın ta taylandlardan gelmesi zaman alabilir...Aktarmalar falan...
Bu bölüm sarp ekin dialogları pek yoktu...Umarım bir dahaki bölümde sarp ekin sahnelerine boğuluruz...
Bu arada yelda çocuğunu aldırmadı...maksat bizi meraklandırmak...Ama yerse...yemedik...
selma cnm kancam vvalla yaa dedi dolu ama bence bu adam yaparmı yapar yaa! bence bu adam iyileştierebilir zaten ekin mucize deip durdu habire tabi bu rüya işçileri güven olmaz ama dua ediyoyorum çatlak doktor başarsın diye artık ben....
Berna ve Manyak Doktor Hakan bilmem kulağa hoş geldi ama biraz çapkın bu doktor Berna'yı bir kere daha üzmesinler ya o da çek çek bitmedi çilesi :)
Sinem'cim sen bu Ekin'in Sarp ile ilgili halledeceği işlere acayip taktın ama haklısın takmakta yani artık bizde şöyle güzel sahneler görelim dimi ama?
Ameliyat konusuna gelince bence biriki bölümü daha var Doktorumuz gelecek Ekin bir inat edecek konkucak ki korkulmayacak bir şey de değil yani ama Ekin güçlüdür olumlu yönde karar verecektir ama önümüzdeki bölüm olmaz bu olay
bu hakan doktor istanbula geldikten sonra ekinin hastalığı için tedaviye başlar ve ekine aşık olur :img-huh: daha sonrada kanadaya dönmeme kararı alır istanbula yerleşir. doktor bu arada ekine olan ilgisini arttırır. tabikide bu durum sarpı rahatsız eder ...... ama yinede ekin iyileşsinde gerisi o kadar önemli değil biz alışkınız zaten bu tür olaylara . :img-elvis
didou_didem
10-05-06, 22:47
bence de sinem ameliyat için erken daha bizi çok delirtir bunlar ama ben çok mutluyum yaa süper bir bölümdü..inşallah sinem artık onları birarada görelim dimi yaa ben en başını göremedim biri bana anlatsın nolur!!!açtığımda feryal hanım ve orhan bey vardı daha öncesinde ne oldu?
bence ekin ameliyatta hafizasini kaybetcek,ve oda doktora ilgi duycak ve sevecek!
Sarp`ta ortada kalacak
selma cnm kancam vvalla yaa dedi dolu ama bence bu adam yaparmı yapar yaa! bence bu adam iyileştierebilir zaten ekin mucize deip durdu habire tabi bu rüya işçileri güven olmaz ama dua ediyoyorum çatlak doktor başarsın diye artık ben....
dedigin dogru ya,yaparmi yapar ama bence berna ve manyak doktorun arasinda bir iliski olcak,yani daha dogrusu berna doktora asik olcak ama doktor olmayacak,yani sonradan olcak (rüye iscileri bizi delirtdikten sonra)...
ihlamurlarfanatigi
10-05-06, 22:50
yok yaaa sende cok hayal gördün bence bölye birsey olmayacak...benimde cok hosuma gitti bu bölüm hele o ekinin video sahnelerinde göz yaslarimi tutamadim insalah hfataya güzel bir bölüm olur
Ececim o odayla ilgili o kadar ok fantezi kurduk yazdıkki buraya sonunda dayanamayıp yazacaklar öyle sahneler.Eminimki bizimkilerde cani gönülden oynarlar o sahneleri.Ne de olsa birbirlerine yabancı değiller dimi ama.Bende Yelda'nın bebeğinin aldırmadığını düşünüyorum ama niye böyle yapıyor hala Serkan'a söylemiyor onuda anlayabilmiş değilim.Senarist bozuntuları işte.Biz yermiyiz onların numaralarını.
bu hakan doktor istanbula geldikten sonra ekinin hastalığı için tedaviye başlar ve ekine aşık olur :img-huh: daha sonrada kanadaya dönmeme kararı alır istanbula yerleşir. doktor bu arada ekine olan ilgisini arttırır. tabikide bu durum sarpı rahatsız eder ...... ama yinede ekin iyileşsinde gerisi o kadar önemli değil biz alışkınız zaten bu tür olaylara . :img-elvis
yani berzu pes arkadaşım valla pes .Yelda ekine sorduğunda yine mi ayrılıyorsunuz diye ekinin cevabını duymadın mı? Bundan sonra ayrılmyacağız,demişti. duymadın galiba
Tamam biliyorum bunlar rüya işçileri ama yok da bu kadar !!!!
Bu Doktor Hakan'ı Berna ile baş göz etme fikri hoş geldi bana.Hem bir yerlerden tanıdıkta geldi.Sevgili Anaxagor'un hikayesindeki Doktor Mehmet'i hatırlattı bana.
Doktor Hakan ve Berna arasında bir şeyler olabilir diyorum ben
Ameliyata gelince haftaya istanbula gelse doktor hakan,ekin inat etse ameliyet olmayacağım diye sonra ikna olsa bir bölüm gecer, gelecek bölüm ayrıca ekinin sarpla ilgili planlarını izleyeceğiz.Bu demek oluyor ki en az 2 bölümümüz var. Ailelerde öğrenecek daha.
Yine söylüyorum Ekinin kasete söylediği sözler cok güzeldi ,o replikleri bekliyorum .
ay forumu böyle gördükçe mutluluktan uçuyorum.eski halimize dönüyoruz.yine de bazı kayıplarımız bulunmasada:(neyse bu akşam üzülmek yok.250 tarih sorusunun üstüne aşk oyunu bal gibi geldi ya.ekin ve yelda ağlarken başladım bend eağlamaya diziyi böyle bitiridm.bu doktor bizim beşi beş para etmezleri de ameliyat etse güzel olur ya.ekinle beraber onlarda girer ameliyata.beyin naklinden sonra iyi olurlar.bu akşam 8. kattan düşmedim çok şükür.önümüzde ki hafta çatlak doktorumuzun gelişini ve sarpla ekinin mutlu sahnelerini izleyeceğiz umarım.maç falan yok dimi öznümzüde ki hafta.ii akşamlar size.
Ben Ekin'in kasete konuştuğu sahnelere bayıldım,tamam kızıyoruz ediyoruz ama bir şeyi söylemem lazım Sezar'ın hakkı Sezar'a replikleri harika yazıyorlar Rüya İşçileri yani çok anlamlı ve manalı oluyorlar.
Meryem'cim canım replikleri bekliyoruz canım sipariş gibi oldu ama :)
bence çok güzel bir bölümdü ekin ölmeyecek dedim ve çıktı ekin ölmeyecekkk bu çok güsel ama doktor bence ekinni hem hayatını kurtaracak hem de zehir edecek kenana çok şaşırdım ama bir sayfayı kapaybilsinler ki diğeri açılsın dimi..izledikleri politika bu..kaset sahneleri çok içtendi ağladım baya bir aklıma dawson's creek geldi (jen) izleyen bilir neysee ama güzle bir bölümdü benc eçok beğendim ama serkan ve yelda dizinin tek bozulmayan çiftini malesef bozmayı başardılar neyse ben bölümden memnunumm :img-book: :img-icecr
güzel bir bölümdü çok ağladım gözlerim şişti hele sakın babana benzeme o çok çapkındı ama sonra duvara tosladı demesiydi çok güzel konuşmalardı bittim sinanımız teksoy soyadına kavuştu nihayet kenana sinir oldum hayır dedi diye ama sonra gerçeği öğrenince kabullendi sarptan ve ekinden af diledi ferideyi o adam ihşallah zorluk çıkarmadan bırakır doktorumuza diyecek söz bulamıyorum tam kaçıktı müziksiz girmem abi olayları bakalım ekinin ameliyatında ne çalacak bende bu adamın bernaya aşık olacağını düşünüyorum ekine aşık bir piskopat vardı kendilerini tekrar etmez bunlar bernaya aşık olucak hakanla berna güzel oldu isimlerde uydu ekinde sarpta çok güzel oynadılar bu bölümde ekine kahverengi yakışmış gerçekten o parti belkide ekinin ameliyat olmayı kabul ettiği içindir kimsenin haberi olmadanmı olacak ameliyatı acaba çok merak ettim ben onları yurt dışına çağıracak dedim ama adam kendi gelio bakalım neler olacak gel çarşamba gel bu bölüm çok çabuk bitti hiç birşey anlamadım
teomanresat
10-05-06, 23:00
Herkese iyi geceler.Amanın aman bakıyorum forum dolu.Bu bölüm bayağı işe yarmış.Hepinizi canlandırmış.Sevinç çığlıkları da atılamaya başlamış.Atalım rakadaşlar atalım,hepimiz bunu ahkettik.Evet meşhur gizemli kişi Yani doktorun karısıda pek güzelmiş.Şaka şaka !gizemli kişi cerrah çıktı.BU kim bildi galiba ayşa Yanlış hatırlamıyorsam.tebrik ederim.Açıkcası bana sürpriz oldu.Çünki hiç tahmin etmemiştim.Kaset olayını bilen arkadaşımıda galiba dizidizilerdi onuda tebrik ederim.Yaseminin oyunculuğunada burdan şapka çıkarıyorum. :img-hi: O nasıl ağlamak öyle.Kız ağlamarekoru kırdı.Bence bölüm olarak güzeldi.Teksoylardan ilk öğrenen yelda oldu.Bakalım nekadar saklayabilecek.Bencede bebeği aldırmadı.Çünki ekinin son kasetini dinlerkenki halinden belliydi.Oda dayanamayıp serkana söyliyecek.Gelelim bizim çatlak doktora.Zıvanadan çıkmış bir diziye anca böyle çatlak doktor yakışırdı.Evet bu adam gözünü karartıp ekini ameliyat decek.Tabi ekin ameliyat olmayı kabul ederse.Ya ameliyatta masadan kalkamıyacak(allah korusun)Yada iyileşecek.Bende bu bölüm sarpla ekinin aşklarını göremedim.Ama önümüzdeki bölüm olabilir.Ekin oğlu için o kadar şey yaptı fakat bir türlü senin baban sarp demedi.Bence kesin esas kızımız iyilkeşecek.
Haftaya birde cafede Ekin'le Sarp'ın partisi var dimi.Şimdi bunlar acaba neyi kutlayacaklar.Ben dedim size haftaya tamamen Ekin Sarp üzerine kurulu bir bölüm bekliyorum.Önce cafede parti yaparlar ardından istikamet Teksoyların evi.Onları ancak o evdeki yatak paklar.
Bu ameliyat işinin hemen olacağını düşünmüyorum ben de.İleriki bölümün sonlarında sinyalleri verilir belki de.Bu parti işi ameliyat için moral vermek amaçlı diye düşündüm ama bu sahnelerinin haftaya olacağını düşünürsek bu kadar çabuk olmaz.
Ailelerin öğrenmesi de ameliyat kararı alındıktan sonra olur.Böylece dizi tam bir dramaya dönüşmekten kurtulur toptan üzüntü keder izletmemiş olurlar.Yoksa yan karakterlere malzeme çıkmaz.
Didemcim ilk başında direkt bir Tayland yazısı çıktı ve bir çadıra yöneldiler.Çadırda doktor hakana masaj yapıyorlardı.Sonrasında diğer sahneler geçildi.Bu kadardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada ben de Yelda'nın bebeği aldırmadığını düşünüyorum.
TubaBülent
10-05-06, 23:04
arkadaslar ben cok sasirdim doktor hakan ameliata muziki acarken sandim ya nebilim sanki hasayi daha kötü yapacak diye korktum yani . ama cok güzeldi
ccoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk üzülüyorum serkan yeldadan uzaklasti diye !!!
bence bu bölümde süperdi
:img-help: yani demek istiyorumki bu dizi ASK OYUNUnun bir konusu var :img-help:
Ben Ekin'in kasete konuştuğu sahnelere bayıldım,tamam kızıyoruz ediyoruz ama bir şeyi söylemem lazım Sezar'ın hakkı Sezar'a replikleri harika yazıyorlar Rüya İşçileri yani çok anlamlı ve manalı oluyorlar.
Meryem'cim canım replikleri bekliyoruz canım sipariş gibi oldu ama :)
Kesinlike katılıyorum sorenzacım
Aşk Oyununun ilk bölümünden beri repliker harika ,dizi bazen kötü de gitse replikler olduğu yerde kalıyordu.
Kim unutur sarpın kasete okuduğu sözleri,ekinin doğum günü mesajını ,Süha dayının mektubunu ,Sarpın yemek masasında sevidğini itiraf ederken söylediği sözleri .
Rüya İşçileri bu konuda cok basarılı tebrik ediyorum tekrar tekrar ,bu bölümde de replikler tavan yaptı.
Merhaba arkadaslar...
Uzun bir aradan sonra bölüm yorumlari yazmaya devam ediyorum:)
Ben öncelikle bu bölümü cok begendigimi söylemek istiyorum...
hem hüzün hemde kömedi vardi..
(Ekinin yüzü hic gülmedi ama...)
Özellikle ekinin o sinana söyledikleri cok güzeldi, cok duygulandim gercekten,..., ama bence ölmeyecek...
Hakan doktor onu iyilestirecektir kesin..
Bende bir cok arkadasimizin tahmin ettigi gibi Hakan Doktorun Bernaya asik olacagini düsünüyorum.
Ama bellide olmaz...
Serkana cok üzüldüm bu bölümde...
Arkadaslar bence yelda o bebegi aldiramamistir.
Hem bebegi aldirabilmesi icin serkanin imzasi lazim degilmiydi ya??
Ben öyle biliyorum..Bir belgeyi imzalamasi lazim..evet kabul ediyorum diye.
Yelda öyle gidip aldiramaz galiba...
En cok güldügüm kisimsa hic süphesiz muzonun sinani korkuttugu sahnelerdi...
Sinan cok tatliydi yine ama yazik muzo afacani korkuttu cocugu:)
Neyse toplam olarak güzel bir bölümdü...
Insallah su hakan doktor bir care bulabilir(bu arada ameliyatta müzik dinlemesine de sasirdim:))
Bu arada arkadasalr bir söylenti var gidiyor, ask oyunu 5 bölüm sonra bitecek diye!
Kesin bir bilgisi olan var mi acaba?
teomanresat
10-05-06, 23:06
Ya ne partisi tiyo falan mı geldi.Birileri bana söylesin.Evet bu bölüm bencede çabuk bitti.Bişey anlayamadım.Belki çocuklar uyanıktı onların gürültüsünden olabilir.Doktorumuz bernaya aşık olabilir.İkiside kaçık.Yani uyarlar.Ekine aşık olacağını sanmam.Çünki birdaha ayrılık yok diye üstüne basabasasöylüyorlar.Bende ekinin o kasete yaptığı konuşmalara bayıldım.Çok güzel düşünülmüş.Öldükten 6 ay sonra,18 yaşında,evlenirken vede baba olunca verilecek.Ama artık yelda halası değil annesi kendi elleriyle verir.
Favorim çılgın doktor Hakan.Dediğiniz gibi rolüne tam oturmuş.Ameliyatı müzikle yaptığını görünce gülmekten alamadım kendimi.Çatlak insan :)
Bu doktorun da Berna'ya aşık olma fikri güzel bence.Mete de çıktı gitti,kurtulduk.
Yahu ben çok mutluyum arkadaşlar,ileride ne olacaksa olsun bu bölümlük mutlu oldum zevk aldım ya biraz da olsun yetti bana.
arkadaşlar müzik dinliyo çatlak doktor falan diyosunuz ama doktorların çoğu ameliyatta müzik dinler klasik müzik tirk sanat müziği hatta soft rock bile dinlerler
meryemce84
10-05-06, 23:06
Berna ve Manyak Doktor Hakan vallahi olur olur..
Anaaxagorun hikayesi geldi alıma..Berna belki aradığı aşkı bulur..
Ayşecim şuanda yazıyorum replikleri daha bitmedi bitince hemen ekleyeceğim.
meriremail
10-05-06, 23:08
olurda berna ın yerinde olmak istemezdim çünkü adan hep başika başka kadınlarla :img-lady: :img-lady: ilişkiye girmiş
burcin_kaplan
10-05-06, 23:09
bence çok güzel bir bölümdü ekin ölmeyecek dedim ve çıktı ekin ölmeyecekkk bu çok güsel ama doktor bence ekinni hem hayatını kurtaracak hem de zehir edecek kenana çok şaşırdım ama bir sayfayı kapaybilsinler ki diğeri açılsın dimi..izledikleri politika bu..kaset sahneleri çok içtendi ağladım baya bir aklıma dawson's creek geldi (jen) izleyen bilir neysee ama güzle bir bölümdü benc eçok beğendim ama serkan ve yelda dizinin tek bozulmayan çiftini malesef bozmayı başardılar neyse ben bölümden memnunumm :img-book: :img-icecr
ewet ya direk benimde aklıma o geldi hatta bence dawson's creek ten etkilenerek yapmışlardır o sahneyi ben öyle düşünüyorum ama sonu ona benzemesinde jen öldüğünde ben çok ağlamıştım ya... bence kurtulucak ekinimiz.. bakalım bu adam neler yapıcak bu arada banada çok mantıklı geldi berna we bu hakan olayı bi berna boş kaldı artık onuda evlendirelim di mi:)
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:10
evet harika bence hele eski mahallede olmasi beni cok sasirtdi neden orda yapdilar ya eskiye donus mu yoksa yeni baslangicmi neler oluyor o bahce nelere sahit oldu cok tatli geldi bana ya orada olmasi ekin sarp askininin baslangici amma yikilacakdi 26 bolumde anlamadim bak mantik hatasi ya
teomanresat
10-05-06, 23:12
Haftaya birde cafede Ekin'le Sarp'ın partisi var dimi.Şimdi bunlar acaba neyi kutlayacaklar.Ben dedim size haftaya tamamen Ekin Sarp üzerine kurulu bir bölüm bekliyorum.Önce cafede parti yaparlar ardından istikamet Teksoyların evi.Onları ancak o evdeki yatak paklar.
Allah iyiliğini versin sinem.Onları o evdeki yatak paklar ha. :img-hyste Evet ya çok haklısın.O odadaki hayalerimize kavuşamadık.Demk parti varmış ha.Ne partisi acaba.Bak şimdi şaırdım desem olurmu?herhalde olur olur.Ya şöyle birşey olabilirmi acaba,DR.hakan sarpla temasa geçer ,hastayı göreyim ameliyat edebilirim,bir ihtimal umut var der.Ve onlarda umut ışığı doğdu diye onu kutlayabilirler mi?acaba.Çok mu uçtum.
yaa arkadaslar.. ben son sahnesine bakamadim.. yeni bir oyuncu gelmis gordugum kadariyla kimdi o? lutfeenn birisi anlatsin meraktan catliyacam
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:12
olurda berna ın yerinde olmak istemezdim çünkü adan hep başika başka kadınlarla :img-lady: :img-lady: ilişkiye girmiş
bu ne ya kim iliskiye girmis kimden bahsediyorsunuz doktormu
anlamadim
Sağol repliklerin prensesi :) bekliyorum replikleri sabırsızlıkla
Sisley'cim gerçekten de öyle saydığın o sahnelerde ve onlara benzer bir çok sahnede daha harika peplikler vardı.Rüya İşçileri bu işi iyi biliyor aslında ama nedense bizi fıtık etmeyi çok seviyorlar.
Bu parti işinin ne olduğunu tahmin edemiyorum ama her bölüm bir eğlence var maşallah İsmet Bey doğru söylüyor yani yetişemiyoruz hızlarına :)
Ama Sinem'in devamlı belirttiği gibi tek umudum haftaya bol bol Ekin Sarp sahneleri izlememiz yönünde.
inanın izlerken benimde aklıma geldi berna ile doktor hakan. eee o zman kızı uzağa vereceğiz demek ki, taa tayland... anasının gözü.
teoman, reyhan çekimlere gitti bugün cafeye. öğrendiğine göre bu akşamda çekim olacaktı. yani biz diiziyi izlerken onlarda cafede çekimyapıyorlardı.
bence, önümüzde ki bölüm ekin sarpa vakit ayıracak,cafede ki kutlamada işte bunun içindir. bu arada sarp doktoru anlatır herhalde .42. bölümde doktorla karşılaşır. ameliyat ne zman olur kestirmek zor.
sinem ve ece siz şu oda mevzusunu devamlı yazıp durun, 40 olsun:)
meriremail
10-05-06, 23:13
:img-dirol dikkatinizi çekmek isterim küçük bi ayrıntıda bi araştırmacı olarak
şu doktor deli olan biraz daha o tedavi yaparken müzik neydi? :img-help:
------- :img-lady: ben söyliyeyim istanbulu özledim ah istan buldu gibiydi:::.
------- :img-lady: demekki adamda zaten istanbul özlemi var
------- :img-lady: ekinin sayesindede hemencecik istanbula gelmeyi kabul etti
------- :img-lady: bu arada en azından bi lafı bile edilmedi hacı annenin
________ :img-lady: alaman oldu alaman :img-lady: :img-lady:
Hemsire: We are ready doctor
Matrak Hakan: Not Yet!!
ve müzik calar...
ya ben bayildim Doktorumuza insallah ilerde basimiza bela olmaz, insallah Bernayla beraber olurlar ya, Ekin Sarp birdaha ayrilmasin!!
Önce bir Sarpla irtibata gecmesi lazim Hakan ve kus gibi dogru Istanbula ucar, havaalaninda matrak sekilde gözlüklere cool tavirlariyla karsimiza cikar belki :)
Hosgeldin Ask Oyunu!!! Özledik, Sabrettik, Bekledik ama ASLA Vazgecmedik!!!
Sisley ve Ayşe bu konuda haklısınız,her ne kadar saçmalasalarda bu beşlinin yazdığı replikler çok güzel oluyor.Ama diğer mevzular hakkında bir şey diyemeyeceğim.Keşke o yönden de iyi olsalardı da dört dörtlük diyebilseydik onlar için.
Anaxagorun hikayesi benim de aklıma geldi.Bir de Antalya'daki yazlık diyince yanlış hatırlamıyorsam bölümlerin birinde geçmişti.
Teomanresat evet tüyo var haftaya Ekin ve Sarp'ın partisi olacakmış.Eğer bir hafta arayla çekiliyorsa bölümler tabi bu gelecek haftaya tekabül edecek.
Allah iyiliğini versin sinem.Onları o evdeki yatak paklar ha. :img-hyste Evet ya çok haklısın.O odadaki hayalerimize kavuşamadık.Demk parti varmış ha.Ne partisi acaba.Bak şimdi şaırdım desem olurmu?herhalde olur olur.Ya şöyle birşey olabilirmi acaba,DR.hakan sarpla temasa geçer ,hastayı göreyim ameliyat edebilirim,bir ihtimal umut var der.Ve onlarda umut ışığı doğdu diye onu kutlayabilirler mi?acaba.Çok mu uçtum.
Hayir ucmadin, olabilir gercekten..
Bu arada yani sinemb75 allah iyiligini versin ya..
Arkadaslar ne partisi bu ya tüyo falan mi geldi??
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:15
haftaya ne olur biliyormusunuz bence ekin iyilesmis emeliyat basarili olmus bunun kutlamasi ya bernanin dogum gunu
ya da serkana yelda cocugu aldirmadim demisdir bunu kutlar lar
HazelAngel
10-05-06, 23:16
ewet ya direk benimde aklıma o geldi hatta bence dawson's creek ten etkilenerek yapmışlardır o sahneyi ben öyle düşünüyorum ama sonu ona benzemesinde jen öldüğünde ben çok ağlamıştım ya... bence kurtulucak ekinimiz.. bakalım bu adam neler yapıcak bu arada banada çok mantıklı geldi berna we bu hakan olayı bi berna boş kaldı artık onuda evlendirelim di mi:)
Selam Burçincim. Hani senle mesajlaşıyorduk ya umutluyuz diye nihayet bu bölümde gördük canım. Ekinimiz kurtuluyor. Ben bu çatlak doktorumuz Hakanı çok sevdim. Berna ile çok uyumlu bir çift olacaklar diye düşünüyorum bende. Doktorun çapkın olduğunu söylüyoruz ama aşık olduktan sonra gözü bernadan başkasını görmez zaten :)
İki bölüm üstüste yüzümüzü güldürdüler.Pek alışık olmadığımız bir durum oldu ve bu bana fazla geldi bünyemi sarstı arkadaşlar.Herkese iyi geceler.Nasıl olsa önümüzde tam tamına 7 gün var.Yazacaklarımızı bol bol yazarız.
Bu arada Özgü yok ama geldiğinde tacımı isterim.Gizemli karakteri Ekin'in bebeği olabilir şeklinde yorumlamıştım.Şöyle şanımıza yakışır bir tac devir teslim töreni bekliyorum sizlerden.Hoşçakalın mutlu kalın arkadaşlarım.
Selam Burçincim. Hani senle mesajlaşıyorduk ya umutluyuz diye nihayet bu bölümde gördük canım. Ekinimiz kurtuluyor. Ben bu çatlak doktorumuz Hakanı çok sevdim. Berna ile çok uyumlu bir çift olacaklar diye düşünüyorum bende. Doktorun çapkın olduğunu söylüyoruz ama aşık olduktan sonra gözü bernadan başkasını görmez zaten :)
Evet haklisin.
Bernayla cok yakisacaklar..
Hem sarp`ta önceden capkindi ama bakin ekine asik olduktan sonra (yasso haric)
capkinliktan eser kalmadi adamda:)
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:20
eski forum hiziniza yetisilmiyor
eskiden bir arkadas vardi hep bu lafi yazardi bindik bir alete gidiyoruz selamte
arkadaslar hiziniza yetisilmiyor derdi
simdide aynen oyle olmus
yeldaya neler oldu ya cok uzuldum ekini izledikden sonra akli basina gelir bence annelik duygusu kabarirmi ya
ha bu arada ateveci yok uzun zamandir pek elesdirirdi bolumleri
haftaya ne olur biliyormusunuz bence ekin iyilesmis emeliyat basarili olmus bunun kutlamasi
insallah öyle olmaz ya, ki zannetmiyorum matrak Hakani bosunami koydular diziye, önce bi tanisip durum iyice konusulsun ve müzikli ameliyatimiz gerceklessin.
Ekinin ameliyatindaki sarkiyida merak ediyorum valla :)
Arkadaslar sünnetteki Ekinin üstünde kahverengi hirkasi cok hosuma gitti ya, Kahverengi cok ama cok yakisiyor Yasemine
bence doktor ekini ameliyat etcek ve ekinin hafizasi gitcek,doktor la yakinlasicaklar.tabi ameliyattan önce doktor buna yanacakl bence.
sarpta birsey yapamiyacak,cünkü ekin onu hatirlamiyactir.
haftaya ne olur biliyormusunuz bence ekin iyilesmis emeliyat basarili olmus bunun kutlamasi ya bernanin dogum gunu
ya da serkana yelda cocugu aldirmadim demisdir bunu kutlar lar
Ekinin ameliyatini kutlayacaklarini pek sanmiyorum acikcasi.
Ama yelda belki bebegi aldirmadigini söyleyebilir yada dedigin gibi bernanin dogum günü...
Bernanin dogum günü ihtimali bana daha yakin geldi..
didou_didem
10-05-06, 23:23
ya ben tuttum bu doktor hakan'ı..berna'ya fevkalade uygundur bunların arası olur valla..
hatta harika olur bizimkilerin arasına birinin daha gireceğini sanmıyorum olmaz da bir daha ayrılmayacak bizimkiler...ya resimleri dört gözle bekliyorum resim yapalım biraz havaya girdim ben...:)
burcin_kaplan
10-05-06, 23:23
selam özlem ablacım. ewet özlem abla ya sonunda beklediğimiz bi bölümdü ve ben sadece sonunu izleye bildim , çok yorgndum bi saat kestirim bari diye bi dalmışm saat 9 u geçiyordu kaktım direk tv başına geçtim , bi sünettin sonunu gördüm altın falan takıyrlardı ve bi de bölüm sonunu.. iyiki uyanmışım diyorum son sahne gine süperdi konuşması hele ekinin artık bende dahada bi umut war kurtulucak ekin ...
bu arada ewet ya artık berna uslandırır doktoru di mi:)bide şu parti olayı war di mi ya bakalım onun konusu ney olucak cafede parti yapılıyrmuş , artık ekin sarp aşkını izlicez diye düşünüyorum ben sinan olayıda aradan çıktı bi babası olduğunu söylemesi kaldı sarpın nüfüs cüzlanı flnda tmm oh rahtladım walla hiç takmıyorlardı çocuğu bu bölüm ilgilendirler sonunda:)
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:26
İki bölüm üstüste yüzümüzü güldürdüler.Pek alışık olmadığımız bir durum oldu ve bu bana fazla geldi bünyemi sarstı arkadaşlar.Herkese iyi geceler.Nasıl olsa önümüzde tam tamına 7 gün var.Yazacaklarımızı bol bol yazarız.
Bu arada Özgü yok ama geldiğinde tacımı isterim.Gizemli karakteri Ekin'in bebeği olabilir şeklinde yorumlamıştım.Şöyle şanımıza yakışır bir tac devir teslim töreni bekliyorum sizlerden.Hoşçakalın mutlu kalın arkadaşlarım.
anlamadim bebekmi var ki nerede cikdi ya benmi kacirdim bolumu bazi yerlerine bakamadim amma bebek olayi ne ya
birisi soylesin bebekmi geliyor tac istiyor
HazelAngel
10-05-06, 23:28
Evet haklisin.
Bernayla cok yakisacaklar..
Hem sarp`ta önceden capkindi ama bakin ekine asik olduktan sonra (yasso haric)
capkinliktan eser kalmadi adamda:)
Evet canım. Ekinimizin de kasette konuştuğu gibi Sarp nasıl duvara tosladıysa Ekin'e aşık olarak, çatlak doktorumuz Hakan da Berna'ya aşık olarak duvara tosluyor. Eee ne diyeyim Allah Kerim. :)
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:29
yok yok bu doktor kesin bernaya geliyor kismet
az sonra artik ekinle sarpi ayirma cabasina girecek kiz
buna kesin koca bulmak lazim
bu aile doktoru olur serkan kafada bir sey yeldaya da tedavi uygular
aynen serkanin eski gunleride yakin
eski mahallede de yapdilar duyunu
bence geri donusun habercisi bu
meryemce84
10-05-06, 23:32
Arkadaşlar Ekin'in Sinan'a doldurduğu kasetlerin repliklerini ekledim..
Bu bölüm sanki Anneler günü özel bölümüydü..Sinan'ın sünneti hariç tabi..
Formumun Anneleri soruyorum size acı var mı acı?
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:33
ya sinan bilmdeimi sarp onun babasi ya cocugu nasil ustune alir
cocuk kabul etseydi bari ya
ayrica ferideye ne oldu neden serbest
evlendimi adamla ya orasi izlemedim anlatirmisiniz
ya sinan bilmdeimi sarp onun babasi ya cocugu nasil ustune alir
cocuk kabul etseydi bari ya
ayrica ferideye ne oldu neden serbest
evlendimi adamla ya orasi izlemedim anlatirmisiniz
O adamla evlendi eger yanlis hatirlamiyorsam, hapishanede nikah memuru falan vardi ama imza attilarmi onu tam hatirlamiyorum.
Durusmada Kenan hakime ben sucluyum, feride hanim sucsuz dedi ve hakim Feridenin tutuksuz yargilanmasina karar verdi
sweetheart_02
10-05-06, 23:36
Herkese selamlar,
Şimdi cafeden geldim.Elimden geldiğince izlemeye çalıştım çekimleri.Bu defa yanlarına gidemedim uzaktan izlemek durumunda kaldım yanlız,bunun için içerideki çekimleri göremedim.
Şimdi cafede Sarp,Ekin,Berna ve Sinan vardı.Önce Sarp'ın üzerinde krem rengi bir takım elbise gördüm.Daha sonrasında siyah gömlek ve kot pantolanla değişti bunu.Ekin,Sinan'ın elinden tutmuş birlikte cafeye girdiler.Bunun resmini çektim uzaktandı çok net değil o yüzden ama resimler bölümüne ekleyeceğim yine de..Ekin'in üzerinde yeşil bir ceket ve beyaz bir pantolon vardı.Eskiden çok dururlardı fakat bu aralar öğlene kadar durup gidiyorlar yani uzun bir çekim olmadı cafede eskisi gibi.
Onlar gittikten sonra cafedeki garsona sözleşmelerinin ne zamana kadar olduğunu sorduk,Haziran'ın 10'una kadarmış.Ve en bomba tüyo bu sanırım o sırada bize akşam saat yedi,yedi buçuk gibi tekrar çekime geleceklerini söyledi.Ekin ve Sarp'ın partisi olacakmış.
Bir de Keremcemle röportaj yaptılar.Kim olduğunu bilmiyorum.Arabanın içinde baya bir konuştular kadınla.Daha sonrasında benim oturduğum bankın önünden geçtiler -bu sırada merabalaştık keremcemle,yanlız kendimi hafiye gibi hissettim elimde gazete çaktırmamak için :)- ve parkta ağaçların altında ve çimenlerde bir kaç fotosunu çektiler.Eminim çok güzel fotolar olacaktır çünkü park baya bir güzeldi.
Arkadaşlar ancak bu kadar yakalayabildim.Bir işe yararlar umarım.
Siz de baya kaynatmışınız kıyafetler brad pitt derken.Şimdi okuyacağım hepsini.:)
ya şimdi alakasız olucak ama o kadar gözlemlemişsin " hafiye gibi" sence bunların arasında bişey var mı? bide konuşmalar falan duyuluo muydu gerek diziyle ilgili gerek dier...saol şimdiden....
HazelAngel
10-05-06, 23:36
selam özlem ablacım. ewet özlem abla ya sonunda beklediğimiz bi bölümdü ve ben sadece sonunu izleye bildim , çok yorgndum bi saat kestirim bari diye bi dalmışm saat 9 u geçiyordu kaktım direk tv başına geçtim , bi sünettin sonunu gördüm altın falan takıyrlardı ve bi de bölüm sonunu.. iyiki uyanmışım diyorum son sahne gine süperdi konuşması hele ekinin artık bende dahada bi umut war kurtulucak ekin ...
bu arada ewet ya artık berna uslandırır doktoru di mi:)bide şu parti olayı war di mi ya bakalım onun konusu ney olucak cafede parti yapılıyrmuş , artık ekin sarp aşkını izlicez diye düşünüyorum ben sinan olayıda aradan çıktı bi babası olduğunu söylemesi kaldı sarpın nüfüs cüzlanı flnda tmm oh rahtladım walla hiç takmıyorlardı çocuğu bu bölüm ilgilendirler sonunda:)
İyiki canım sonunu kaçırmamışsın. Zaten başlarda Ekin hastalığını Yeldaya anlattı. Ekinimiz konuşmalar yaptı, Yelda kaydetti. Aşırı duygusaldı. Mahvolduk izlerken. Bir de bölümün başında Tayland yazıyordu. Ve çatlak doktorumuz Hakan uzanmış masaj yaptırıyor :) Aralarda Sinan'ın sünneti için hazırlıklar yapılıyordu. İşte Feryal, Gülser ve Gönül alışverişe çıktılar. Eeee Feryal alışık olmadığı için çok zorlandı. Hatta kapkaççıların gazabına uğradı. Sonra sünnete gelerek tatlıya bağlandı zaten. Sonunuda izlemişsin zaten canım. Ne diyeyim ben Ekinimizin kurtulacağı için çok sevinçliyim. Allah'a şükürler olsun. Rahat bir uyku uyuyabilirim artık. Burçincim görüşürüz canım. bye bye. Herkese İyi geceler dilerim. :img-lady:
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:37
Arkadaşlar Ekin'in Sinan'a doldurduğu kasetlerin repliklerini ekledim..
Bu bölüm sanki Anneler günü özel bölümüydü..Sinan'ın sünneti hariç tabi..
Formumun Anneleri soruyorum size acı var mı acı?
anne olarak acikliyayim var banada kizinm cicek resimi yapmis getirmis cok guzel ve durmadanda
yazilan yaziyi okuyor
cok hos duygu
ekinin laflarini pek anlamadim dizide internetden izlediyim icin sesi net deyildi amma genede cok guzeldi
harika olmus amma neden yelda gordu bunu neden kaset orda kalmis sanki yeldaya cocuk deyerini anlatmak istediler
o da cocuk aldirma fikrinden vaz gecsin dediler deyilmi
ay Ay90 harikasın valla nerden de aklınıza gelir böyle şeyler.olur mu olur valla.hem de çok iyi olur.bernada bu sayede toparlar hiç olmazsa.feride şu adamla evlenmemişmiydi nasıl oldu da gitmedi adamın yanına onu anlamadım evlendiğine göre gitmek zorundaydı değilmi?
haftaya ben de bol romantik ekin ve sarplı sahneler bekliyorum.hani ekin sarpa demişti ya sinandan sonra seninle ilgili de yapacaklarım var diye.tamam sinan ile ilgili olanlar bitti.şimdi biraz da sarp için neler yapacak onu görelim.balayında göremeyip de görmeyi çok istediğimiz romantik sahneleri ve sarpımızın yüzünün güldüğünü göstersinler bize.bugün izlediklerimizden sonra o sahneleri de görmek terapi gibi gelir bize valla. :icon_ange
Bu akşam son kez ,bir kere daha yazıyorum Aşk Oyun'unu haftalar sonra izlerken içimde tekrardan kıpırtılar uyandı.Geri dönüyor arkadaşlar dizimiz.Hayırlı uğurlu olsun :)
Saçmalıktan ibaret diyenlere inat geri dönücek inşallah! :)
Doktor Hakan gerçekten bizi daha çok sevindirecek zaten karakter de çok ilginç,canlandıran oyunucuda uymuş rolüne,hayırlısıyla dahada mutlu bölümler bizi bekliyor.
Ama Sinem arkadaşında dediği gibi önümüzde daha 7 gün var çok konuşuruz bu bölüm hakkında,şimdilik hepinize iyi geceler ve iyi sohbetler diyorum.
Aşk Oyunu 3 gelecek der dururduk Desdi'yle birlikte(onunda kulaklarını çınlatmış olalım)bir türlü gelememişti,kursağımızda kalmıştı umutlarımız ama galiba bu sefer geliyor desdi nerdesin bak Aşk Oyun'u 3 geliyor :)
İyi geceler...
Meryemcecim çok sağ ol canım replikleri okudum hemen çok teşekkürler..
Feride adamla nikah kıydı.Bu dertten nasıl kurtulacak.Ekin'in ameliyatının sonlara doğru olacağını düşünmesem,Kenan'ı hapisten Feride'yi de o adamdan kurtarır diyeceğim Ekin.Sonra da düğünlerini yaparlar.Balayına da Ayvalık'a.:)
sweetheart_02
10-05-06, 23:41
tek bişey söylicemmmm tartışmaya gerek yok...ekini o manyak :) doktor iyileştiriooooooooooooo...birden mutlu oldum böyle...iyiki geldi o adam ya.ilk başta bi korktum kabul etmicek die ama adam istanbulu da özlemiştim dedi ya bi çığlık attım orda..slmlar...
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:41
her sey guzelde ekin 36 bolumde resmen delirmisdi
simdi neden bu hastalik o 36 ci bolumdeki deli gibi belirtiler vermiyor akilli uslu dusunceli geleceye yonelik pilanlar yapiyor sacma ya bari ara sir adengesizlik yapacak olsun n
neydi 36 bolumher kesi kiriyor fgarib hareketler
burcin_kaplan
10-05-06, 23:43
İyiki canım sonunu kaçırmamışsın. Zaten başlarda Ekin hastalığını Yeldaya anlattı. Ekinimiz konuşmalar yaptı, Yelda kaydetti. Aşırı duygusaldı. Mahvolduk izlerken. Bir de bölümün başında Tayland yazıyordu. Ve çatlak doktorumuz Hakan uzanmış masaj yaptırıyor :) Aralarda Sinan'ın sünneti için hazırlıklar yapılıyordu. İşte Feryal, Gülser ve Gönül alışverişe çıktılar. Eeee Feryal alışık olmadığı için çok zorlandı. Hatta kapkaççıların gazabına uğradı. Sonra sünnete gelerek tatlıya bağlandı zaten. Sonunuda izlemişsin zaten canım. Ne diyeyim ben Ekinimizin kurtulacağı için çok sevinçliyim. Allah'a şükürler olsun. Rahat bir uyku uyuyabilirim artık. Burçincim görüşürüz canım. bye bye. Herkese İyi geceler dilerim. :img-lady:
çok saol anlattığın için özlem ablacım , fazla bişe kaçırmamışm demek önemli kısmınıda gördüm o içimi rahat ettirdi ztn :) iyi geceler , görüşürz özlem ablacım byebye ..bende çıkim artık herkese iyi akşamlar artık bugün herkes cidden rahat bi uyku çekebilicek sonunda:) byebye
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:47
resiler eklemeyi unutmayin arkadaslar ya
guzel bolumun uzel sahneler
ekinin gercekden sunnetde hem makyaji hem hirkasi
hemde gercek annelik duygusuyla rolunu yapmasi guzeldi
bu gun eski bolumlerine bakdim hani ilk evliliyine orda ne kadar masim daha gencecik ya
su anda gercekden anne gibi ya
amma sarp cok az deyismis
arkadaslar bence dizimiz tam düzelmedi ama yesil isik yakildi.
gelecek bölüm ekin ve sarpin partisi var. beni davet etmediler, cok üzüldüm
ama cat kapi gitmeyi düsünüyorum sürpriz yaparim :img-icecr
gelecek bölüm ameliyat olmaz ama cilgin doktorumuz yani nami diger GIZEMLI doktorumuz sarpla irtibata gececektir.
bu arada insallah romantik sahneler bizi bekliyor :icon_ange
sinemb75(yanlis hatirlamiyorsam)ve ece arkadaslarim romantizim anlayisiniza hayranim, hele sinemb75 in: onlari o yatak paklar demesi :img-dirol
biz bunlara en iyisi evlilik yildünümlerinde yayli markali yatas yataklarindan hediye edelim, yaylana yaylana yatarlar. :love09:
bu bölüm gercekten sevgili meryemceninde dedigi gibi, sanki anneler günü özel bölümü gibiydi
ekinin video replikleri harikaydi, ben anne olmamama ragmen cok duygulandim ve düsündümde acaba allah korusun ben böyle bir hastaliga yakalansam cocuguma nasil aciklarim.
bütün anne adaylari, anneler cok sevinmislerdir bu replikleri duyunca
kendi annem bile gözyaslarina boguldu ve bana sunu dedi
bak kizim, anne olunca anlarsin sende annelik ne kadar güzel birsey oldugunu ve cocuklarimizin bizim icin ne cok degerli olduklarini
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:51
her kese iyi aksamlar guzel bolumdu amma basindan izliyemedim
yarin eklenirse indirib bakar bir azda
oyle yorum yazarim kolay gelsin
desdi silver ateveci neredesiniz bakin ask oyunu3 diye dizi basladi yorum yazin
terminator 3 gibi oldu ya
neyse
eski uyeler ask oyunu formuna bakleniyorsunuz lutfen
NERGIZ_CAN
10-05-06, 23:54
ateveci sizi gormedim ya
hos geldiniz elesdirilerinizi cok ozledik uzun uzun mesajlarinizi da
bence bu bolumun kokusunu her kes duymus
eski mahalle hele cok guzeldi ya
selimilknuresma
10-05-06, 23:56
arkadaşlar bu bölüm güzeldi. sanki anneler gününü kutlar gibiydiler. neyse ben geçen hafta seyredememiştim. acaba yelda ne yaptı. bebeği aldırdımı. o serkanın haline bakınca bebk gitmiş gibi.. kesin aldırdımı bebeği....
Walla ben bu bölümde ruh hastası bir insan olduğum gerçeğiyle karşılaştım. Neden derseniz sevgili forumcular ben bu ekinin hastalığından bahsedildiği sahnelerde çok gülüyorum. Kahkahalar atıyorum gerçek anlamıyla! Bu tayland diye bize yutturdukları-tabi yutarız ya biz alt tarafı izleyiciyiz ya- bu belgrad ormanlarındaki adam şu ünlü beyin cerrahı çıkacak. Akıl karı işleri yapmayan beyin cerrahı. Bu sarpın sanki kendi beyni gidip doktorla konuşuyor ameliyata onay veriyorum diye?
Bu arada artık dizinin tamamını da izlemiyorum. Gümüş dizisi beni daha ziyade çektiği için arada ona da bakıyorum. Belli oldu ki bu beyin cerrahı olayı çözecek? Cerraha da asortiklik katmak için adama sanat müziği dinlettiler ameliyatta. İşin ilginç yanı adam beyin ameliyatına neşterle başladı. Yahu benim bildiğim kafatasını açmak için önce matkap benzeri bir alet kullanır doktorlar. En azından benim bildiğim öyle. “Viarredi daktır” bir de bu cümlenin vurgusuna bayıldım. Göya yabancı dokktor havası vermek istemişler ama o çekik gözlü kadın...Merak ettiğim bişi var: gerçekten bu sezon bitecek mi bizim bu ızdırabımız? Bu sezon bitse de biz de rahat etsek değil mi?
Haydi bakalım neler olacak?
Sünnet olayında bir kere daha feryal hanıma ve onun hesabına şu anda adını hatırlayamadığım ama üstadın devamlı övgüyle bahsettiği oyuncumuza sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Özbey hanım olabilir mi acaba adı? Eyüp sultana benim hatırladığım cümbür cemaat gidilir. Sadece neneler gitmez. Burda o da oldu. Bu arada geçen bölümdeki kürtaj olayında normalde kocanın onayı gerekiyormuş hukuki olarak. Ama elbette bu katiplerin öyle dertleri olmuyor! Bu serkanla yeldaya da üzüldüm doğrusu.
Bu haftaki yorumu Perşembe günü koyucam foruma zira perşembeye bir sınavım var. Diziden sonra da ona çalışıcam zaten. Dolayısıyla sizlerle biraz geç buluşacak bu yorumum.
Heyo heyo mucizeler ne güzxel.....
Yarını bekleyemedim ve foruma girdim. Bakıyorum herkesler pek bi mutlu ne güzel. Allah tadınızı bozmasın. Amin. Yasemin ergene de umarım pek sevmediğim gökhan özenle bir iş yapmaz. Başkasını bulsun. Olmadı bizim çocukla evlensin evinin hanımı olsun! Ama gökhanla mökhanla uğraştırmasın bizleri. Değil mi?
Bu sonda bizim, yolladığımız o maillerin azıcık bile katkısı olduysa ne mutlu bize demek istiyorum gecenin bu köründe!
bu arada bence dizinin dr.mehmeti de bu yurdaer okurun canlandırdığı deli doktor olacak ne dersiniz?
her kese iyi aksamlar guzel bolumdu amma basindan izliyemedim
yarin eklenirse indirib bakar bir azda
oyle yorum yazarim kolay gelsin
desdi silver ateveci neredesiniz bakin ask oyunu3 diye dizi basladi yorum yazin
terminator 3 gibi oldu ya
neyse
eski uyeler ask oyunu formuna bakleniyorsunuz lutfen
ben de diyordum ki gecenin bu saatinde benim kulaklarım niye çınlar?meğersem birileri beni anmaktaymış.heen geldim.
serkandan uzun zamandır haber alamıyoruz ve ben endişelenmeye başladım açıkçası.
silver hocam da şu anda kırık kanatları seyretmekte sanırım.
NERGIZ_CAN
11-05-06, 00:07
ha soyle ateveci yap harika yorumlarini ya eski haline gelsin forum
bitsin artik bende katiliyorum amma guzel sonla
yasemin gokanla diziye cekilmiyor bunu oyle bir arkadas soyledi amma kaancan yanlisi duzelltdi o yasemin bizim yasemin deyilmis
hic sarp izin verirmi olmas kesinlikle
hele dizide emeliyatdan sag cikarmi bakalim
Umarim ruya iscileri bu doktoru Ekine asik etmezler birde onla ugrastirirlar Sarpi simdi
yani ruya iscilerinde bu potansiyel war bence yani hakan bey de zaten civik birine benzio aman ekini kurtarsinda sonra ne yaparsa yapsin.....
NERGIZ_CAN
11-05-06, 00:21
bende soyledim ekin asik olur diye amma bence buna diyil cunku ekin karekterli boyle catlak birine asla
amma hani son gunlerde kafayi o da catlatmis ya artik bilemem olurmu olur
sarp ugras sen ugras deriz
yani ekin asik olmaz bence yani kesin cusssss derim yoksa yani bu kadar seyden sonra bi de gitdin baskasina asik olsun sinanda yazik cocuk 2 de bir baba diyecegi adami sasirir walla yok walla ole sacmalikolmaz...
meryemce84
11-05-06, 00:26
Merak ettiğim bişi var: gerçekten bu sezon bitecek mi bizim bu ızdırabımız? Bu sezon bitse de biz de rahat etsek değil mi?
Haydi bakalım neler olacak?
Bu arada geçen bölümdeki kürtaj olayında normalde kocanın onayı gerekiyormuş hukuki olarak. Ama elbette bu katiplerin öyle dertleri olmuyor! Bu serkanla yeldaya da üzüldüm doğrusu.
Bu haftaki yorumu Perşembe günü koyucam foruma zira perşembeye bir sınavım var. Diziden sonra da ona çalışıcam zaten. Dolayısıyla sizlerle biraz geç buluşacak bu yorumum.
Heyo heyo mucizeler ne güzxel.....
Yarını bekleyemedim ve foruma girdim. Bakıyorum herkesler pek bi mutlu ne güzel. Allah tadınızı bozmasın. Amin. Yasemin ergene de umarım pek sevmediğim gökhan özenle bir iş yapmaz. Başkasını bulsun. Olmadı bizim çocukla evlensin evinin hanımı olsun! Ama gökhanla mökhanla uğraştırmasın bizleri. Değil mi?
Bu sonda bizim, yolladığımız o maillerin azıcık bile katkısı olduysa ne mutlu bize demek istiyorum gecenin bu köründe!
bu arada bence dizinin dr.mehmeti de bu yurdaer okurun canlandırdığı deli doktor olacak ne dersiniz?
Ateveci,
Öncelikle yorumunu şimdi yazdığın için teşekkür ediyorum..
Okurken çok zevk alıyorum..
Ben öyle mutlu değilim edense :img-huh:
Tayland olayına bende çok güldüm yabancı bir doktor bekliyorduk
İstanbulu özleyen çatlak bir türk doktor çıktı karşımıza..
Bu doktorun Ekin'i iyi etmesi ancak mucize olur..
Bende dizi bitsede kurtulsak diyenlerden biriyim..
Uzadıkça daha da sarpa saracağına eminim çünkü..
Bu arada Dr.Memet konusunda sana katılıyorum çatlak cerrah Hakan olabilir..
Anlaşıldıki bu "taç" sadece hamilelikle ilgili yorumlarda el değiştiriyor.
İlk hamilelik yorumunu Özgü yaptığından tacı kendi kafasına takmıştı, anlaşılan şimdi de Sinem'in yorumuyla taç'ın devir teslimini göreceğiz. :)
Deyin arkadaşlar deyin, Ekin hamile olacak deyin.
Bunu biraz daha söyleyin ki hiçdeğilse bizlerde doğacak kızımızın anne karnındaki halini, bebekliğini filan görebilelim.
Ha gayret arkadaşlar! Bu "Ekin'in bebeği olacak" sözünün "40" defa olmasına az kaldı.... :img-hyste
Herkeslere selam eder, sevgilerimi gönderirim...
Fragmanda Ekin'in üzerindeki o kahverengi hırkayı gördüm de onun hatrına izledim :blush: , ha, bir de saatinin farklı olması var tabi... :img-icecr Sonuçta ben odadayken atv açıktı. Yine de Tayland mevzusu nedir, bilmiyorum. Eğer başındaysa geç açtığım için kaçırdım. Fark ediliyordur, pek alakam kalmamış ama bu hafta burayı çok özlediğimi anladım. Yazsam ne diyeceğimi bilemiyorum ama yazmadan da edemedim.
Gerçi çok istekli olarak dizi bitsin de ıstırabımızdan kurtulalım diyenlere katılıyorum. Tek fark dizinin sonunun duyduğumuzdan farklı olmasını istiyor değilim. Senaristlerin söylediklerinden önce de aynı fikirdeyim ve şimdi de dediklerini yapmalarını bekliyorum. Hani, anlatacak aşk kalmamış -ki kendileri yok ettiler- ölümü anlatacaklarmış ya, hani seyirciyle masaya oturmazlarmış ya o halde maillerimizi varsın kaale almasınlar. Onlar dediğimiz dedik kalemimiz kesik desinler ben de varın gidin işinize kumanda benim elimde diyeyim istiyorum. (Valla süper laf uydurdum :icon_ange )Kısacası, Gülbeyaz referanslarını reytingi yüksek ama fiyasko bir dizi ile yok edip alınlarına karayı çalmalarını istiyorum, yazdıklarını yakmıyorlarsa yakmak zorunda kalsınlar istiyorum,Allah'tan bulsunlar istiyorum...(Ayyy, çok mu abarttım ne? :img-elvis )
Velhasıl, bu dizi bitsin de kurtulayım... :img-huh:
herkese ve özellikle kendini özleten ateveciye iyi geceler efendim...,
bugün 17:00 sulaarinda...en son bu foruma yazdigim yorumumda, gecen bölüm cok aglamak isteyip te aglayamadigim icin, bunun icime dert oldugunu, bu bölümde de gülecegimi düsündügüm icin aglarim belki demistim...bu kadar uzun bir cümlenin ardindan, bol bol agladigimi söylemeliyim...bilmiyorum zaten sevalin son yazisi icin de bugün aglamistim...sulu gözlüydüm bugün anlayacaginiz, belki de bunun etkisi oldu bilemiyorum....
simdi kisa tutup sadee beni etkileyen noktalara takilacagim...
Ekinin doldurdugu kasetlerdeki repliklere bittim ve aglamaktan Ekini izleyemedim bile...(bu arada video konusunda calikusunu tebrik edelim degil mi?...tebrikler calikusum...)
Kenanin ilk yanina gidildigindeki ezik büzük hallerine sinir oldum...tv den iceri girip, bogabilirdim bile Sarp ve Ekini...
Ekinin duvara toslama benzetmesine öldüm...burada Sarpin tosladigi duvar Ekin oluyor dikkat edelim...duvar ki ne duvar...
Sinana SArpin babasi oldugu söylenmedi mi? yoksa söylendi de ben mi duymadim? yoksa bu konu herzaman ki gibi es mi gecildi?
daha yazacak seylerim var ama yarina sakliyorum...yalniz bir sey daha,
mucizelere inanmamizi söyleyip, Ekinin ölmeyecegi tüyosunu akillarinca verdiler...eee zaten papatya falinda da cikti ya...
Ekin ölmeyecek :img-fear2 ...
Bu arada laf aramizda kalsin ama, su ilk tayland da gördügümüz ama KAnada da kalan doktor Hakan Bey var ya, ben bu karakterin gizemine de kendisine de bittim, dünya ahiret kardesim olsun tabi :P ...
sevgiler efendim...
bende soyledim ekin asik olur diye amma bence buna diyil cunku ekin karekterli boyle catlak birine asla
amma hani son gunlerde kafayi o da catlatmis ya artik bilemem olurmu olur
sarp ugras sen ugras deriz
Ekin asik olmaz baskasina ama bu doktor fazla normal degil..belki Ekinin pesinden kosar durur.Dizi biterken adamin Ekin Teksoy diye acaip bir soyleyisi vardi...tabi umarim oyle olmaz Bernayla ne hali varsa gorsun :D
Ya birde bu senaristlerin Sinan’ı 'embesil' çocuk olarak göstermesi gerçekten beni fena daraltır oldu.
Bu çocuk tek bir bölümde 1 defa Sarp’a “annemin elini bırak, yoksa babama söylerim” dedi, bizimkiler odur budur iflah olamadı hala ya!
Ama maazallah o sahne haricindeki Sinan’ın yanındaki tüm sarılma, elele tutuşma - koklaşma sahnelerinde bu çocuğu görme, anlama özürlüsü olarak gördük hep.
Yetenek yoksunu bu 5’li bari o yazdıkları sahnenin arkasında dursalardı da, Ekin ve Sarp Sinan’ın yanında kaçamak hareket etselerdi bu kadar absürt olmayacaktı.
Peki, şimdi Sinan nasıl oldu da kaç bölümdür “Babamı istiyorum” demedi, Sarp’a sen neden sürekli annemin yanındasın? Anne babam neden gelmiyor? gibi soruları sormuyor? :img-book:
Aaaa pardon, bu dizide mantık aranmıyordu değil mi? Ben yine uçtum pardon!
Mantıksızlık ararsanız bu bölümde de zaten diz boyuydu yine.
Koskoca Teksoy’ların organizasyon şirketlerine anlı şanlı bir sünnet yaptırması yerine sünnet hazırlıklarını Kurti’ye bırakmaları gibi....
Düğün yemeklerini iyi bir yemek şirketinin değil de Kurti’nin ayarladığı mahalleden kişilerin yapması gibi…..
Yok yok, en iyisi artık hiçbirşey aramayalım. İzleyin gitsin arkadaşlar….
ewet ya lutfen bolumu koyabilicek bi kul warsa lutfen koyabilirmi....
eylül-emreAltuğ
11-05-06, 01:06
slm arkadaşlar merhabalar gercektende güzel bir bölümdü ama saatin erkene alınmasından dolayı başını bi yarım saatini kacırdım o sırada mavi rüya.yı izliyorduk :blush: yaaaaaaaaa ama bizim doktorun ameliyata girdiğinde o şarkıyı çaldığında güldüm :img-haha: ve şaşırdım :img-huh: bu arada bazı arkadaşlarımız dizi sacmalıyor eziyet cektiriyorlar biran önce bitsin kurtulalım diyorlar eeeeee sıkıldıysanız izlemeyin arkadaşlar sanki diğer bütün diziler öyle değil aşk oyunu vede keremcem sevenlerini neden mahrum kalsınki yaniiiiiiiiii aşk oyunu.na devaaaaaaaaam vebu sezon bitmesin bekliyelim ALLAH,ın izniyle dahada güzel olacak ......... hadi arkadaşlar ben cıkıyorum gec oldu hepinize iyi geceler :img-meeti :img-meeti
arkadaşlar bölüm videoları en erken yarın öğlende gelir.ama avrupa atv'e de izleme olanağınız var gece.saat 2:00 da başlar tekrar.izlemek isteyenlere duyrulur.:)
bu bölüm muhteşemdi ya.bu adamlar kesin bu forumu takip ediyorlar.Anaxagor'un hikayesinde ki çoğu şey çıktı ya.kendilerini tekrarlamıyolarmış ya bakalım neler olcak.ama bu akşam ki replikler mükemmel ötesiydi.hele kasetler müthişti.ağla ağla göz pınarlarım kurudu resmen.çatlak doktor dan korkmuyorum ben.bernayı alıp gitsin o :img-lady: :icon_ange
CEYLANGOZLUM
11-05-06, 01:17
burda bekliyorum birisi film cekerde izlerim diye ** olsum cekceklerini biliyorum
ama az olsunda bir seyler duymak istiyordum
onuda sen yazmisssin sana nasil tessekkur etsem az icim simdiden hecyecanlardi izlesem nasil duygulanirim allah bilir!!!!!!!!!
40.sayfadan itibaren olan yorumları okumadım sadece bir iki şey sölicem başta şu kaset olayını tahmin edenleri tebrik ediyom ve ekinle yelde buluşana kadr olan kısımda ne oldu birde yelda ile ekin serken ile kurti karşılıklı oynadımı kaçırdım oraları birde bizim 5 liyi çatlak doktor olarak benim sevdiğim bir oyuncuyu koyduğu için ilk defa tebrik ediyom kendisi benim adamım dediğim oyunculardandır herneyse güzel bir bölümdü şu kaset olayıda anneler günü haftasına denk gelmesi bilmem ne demeli doktor çatlak ve neşeli biri gibi ekine aşık olur ama ekin ona minnet duyar sadece sarp bunu kıskanır sarp demişken çarşambanın posta gazetesinde keremcemle ilgili tv sayfasında bişey var tam bilmiyom arkadaşım dedi birde vatanın vatanik ekinde yaseminle gökhan özen aynı dizide adı sevda dçiçekleri yaseminin resmi vardı kaan yanlış haber dedi ama önümüzdeki hafta çekimlere başlanıyormuş neyse yoruma dönelim feryalin başta ne sebeple olursa olsun torununun sünnetine gitmemesine kızmıştım ama gitti beklediğim ve tahmin ettiğim şeyler oldu ama beklemediklerimde oldu neyse artık yatıyom yarın herkesin yorumu okurum hepinize iyi geceler
serkanın dönüşü 4. yürübe koçum kim tutar seni gerçi kıza tavır koyacam diye alkolik olacak adamım ama olsun titre ve kendine gel yeter bu kadar kılıbıklık geceler ak yeniden
selam arkadaslar,bu aksamki bölüm bi yandan güzeldi bi yandanda üzücüydü
güzel yani:kankimin dedigine göre bu hakan ekini iyilestirecek,bende öyle düsünüyorum,insallah öyledir,sinanin sünnet dügünü cok komikdi muzo filan süperdi ya,sarpin kenana gercegi söylemesine sevindim,yoksa sinan hic sarpin nüfüsuna gecmezdi
kötü yani:ekin'nin kendini videoya kaydetmesi iyiydi ama öyle konusurken ve yeldayla aglarken filan aglamakdan bende bittim yaaa,neyde ekinin sözleri:(
bide su hakan bana biraz ne biliyim ukala geldi,bence hakan ekini liseden taniyor ve lisede ona asikdi,tabii bilemem,bide iste ekinin her zamanki hali,konusmalari filan ölcem filan iste onlarda üzdü beni...
bence de sana katılıyorum dizi bitince direk aklıma o geldi :icon_ange çünkü ekinin arabada lisedeki aşkımla aşk yaşamıcam demesinde bir tiyo aradım :img-help: açıkcası ve bence bu doktor yani ekinin lisedeki arkadaşı çıkabilir ve ekine zamanında aşık olmuş ama karşılık alamamış biri olabilir ama öyle değilse bile ekine aşık olacak kesin bu ve başlarına çok iş açacak gibime gelio ama şuan tek düşündüğüm ekin iyileşsin de gerisi kolay nelerr atlattık bunu da atltırıs :img-book:
bir de demeden edemicem acaba bu bölümde yasemin ve keremcem baya soğuk bir çekim mi yaptılar bana mı öyle geliyor ekin sarp sahneleri çok soğuk geldi bana açıkcası ne bilim aklıma takıldı :img-help:
bir de atv sanırım maça yetiştircem die dizinni bazı sahnelerini kesmiş oyun oynadıkları sahne felan yoktu tekrarı yayınlandığın da kesin gösterirler :img-huh:
Bence bu doktor Ekini rahat birakmayacak..Kenan gitti bu doktor geldi simdide..Ekini iyilestirecek ve Sarpla aralarina kara kedi gibi girmeye calisacak..Zaten adam Ekin Teksoy diye e-mail da okuyunca sanki biliyormus gibi Ekini kotu kotu bakti..diziyi uzatmak icin bunuda yaparlar.
Guzel bir bolumdu arkadaslar.Ama bende daha keyifli bolum bekliyodum Ekin yine agladi ve uzucuydu hele o kasetteki dedikleri icimi yakti.
Ve en guzel sahnede Sarp ve Kenan'nin barismasiydi.Inanamadim
Ve bu yeni doktor karektere gelince...sonu cok guzel bitti.Ekin'i tanimasi bir supriz oldu benim icin.Acaba diyorumki ben Ekin'nin eskiden bir gizli kocasi falan olabilirmi? Mesela belki bi ara gizlice onla evlendi ve terketti ve yillar sonra yine karsiascaklar.Keremcemin dedigi suprize yaklasiyo olabiliriz.
ama soyle birseyde var e-mailde Ekin Teksoy yazdi ama onu nerden biliyo olabilir? Cunku o daha yeni evlendi ve soy adi Teksoy diyildi.Cok degisik konu ve suprizler bizi bekliyor,arkadaslar.
Dizimiz artik cok heyecanli olucak belli....Doktorun bakislarindan belli Ekin ona bisey yapti ve intikam almak icin gidyor onu iylestirdikten sonra.Bari Sarp'la aralarina bozmasa ama bidaha ayrilmicaz dedi.
sabiş@enes
11-05-06, 09:02
herkeze günaydınnnnnnnnnn
uzun bi aradan sonra ilk defa çarşamba rahat bi uyku çektim valla süper bi bölümdü yasemine bayıldım çok başarılıydı o kaset sahneleri çok duygusaldı o duyguyu o kadar güzel yansıttı ki babamı bile ağlattı helal olsun şu daktır hakana bayıldım ne kadar sempatik bi cerrah biz alıştığımız için böyle yaşlı kelli felli birine bu cerrah bizi cezbetti tabi ekine felan aşık olursa ondan kötüsü olmaz bizim için kenanın tahtına oturur şu partide ekin,sarp,serkan,yelda varsa demek gelecek bölümde yelda serkana herşeyi anlatıyo demektir haftaya bu olay çözülecek gibi ya bide fragmanda verilen oyun sahnelerini göstermedilermi yoksa dizinin heyecanından görmedim mi ekinle yelda kıvırtıyolardı ama bu bölümde böyle bi sahne hatırlamıyorum feride ne olacak bu admla evlendi nasıl adamın yanına gitmedi onu anlamadım ekinin yeldadan yardım almasına sevindim bende hep bundan yakınıyodum ekin ve yelda eskisi gibi değiller diye bu bölümde gördük ikisini aynı karede mucizelere inanalım arkadaşlar sabrettik ve başardık yavaş yavaş eski haline dönüyo dizimiz sabreden derviş muradına ermiş sabrettik ama hiç vazgeçmedik vazgeçenler görsünler şimdi ne kadar pişman olucaklar dr. cerrah hakan başar dizimize hoşgeldin doktor doktor civanım göster kendini ekini kurtar acaba ekinin ameliyatında hangi şarkıyı çalacak
Gunaydin,arkadaslar! Yien yorumlar ve tahminler baslasin....
Gulmekten yerlere yattim muzigi acinca,doktor.
Dizide cok guzel suprizler ve seyler olmaya basladi.Senaristleri tebrik etmeye basliyorum.Ekin ve Yeldanin yakinlasmasi ve Sarp ve Kenan'nin barismasi cok guzel sahnelerdi.Bu yeni doktor bakalim Ekin'i kurtardiktan sonra baslarina bela olucak diziye heyecan katicagi icin olsun boyle bisey.
Arkadaşlar Ben Ekini Felan Tanidini Sanmiyorum Nerden Cikardiniz Bole Seyleri
Ama Bu Doktor Illa Biriyle Olcaksa Bernayla Olsun...
Belkide Bernaya Aşik Olur...
Doktor bence ekin'i mail de tanımadı. Her ekin onun liseden arkadaşı değildir herhalde di mi ? Doktorun maile dikkatli bakmasının sebebi bence hastanın istanbulda oluşu. "İstanbul'u da özlemiştim" dedi. Bence Ekin'i tanımadı. Ama İstanbul'a gelip karşılaştıklarında bilemeyeceğim, kesin bişey çıkar yine. Dizi hiç güzel devam eder mi ? etmez. Hep zorluk hep karakediler ....
Bence Ekin kesin iyileşecek. Doktor çılgın. İyi eder onu :)
Dün akşam ki bölümde hüzünlüydü, ağla ağla gözlerim şişti vallahi :) Çok kötü bir durum. Allah kimselere yaşatmasın. İyi işlenmiş bi senaryo, Yasemin'i de tebrik etmek lazım.
Serkanda fazla abartıyor, alkolik olacak yakında. Ama Yelda bence gelecek bölümde Serkan'dan özür dileyecek. ÖYle olması lazımda zaten.
Arkadaşlar Sarp doktorun sekreterinden fax numarası istedi ama mail attı nasıl oldu anlamadım :) Ayrıca doktor Türk, Sarp neden ingilizce mail atmış olabilir sizce.
Evet gerçekten duygusal hoş bir bölümdü.Ekinin video çekimleri bütün anneleri canevinden vurdu sanırım.Yasemin Ergene harikaydı bu sahnelerde.Replikler de süperdi.Yalnız kızın içi dışına çıktı ağlamaktan yeter artık. Yavaş yavaş ikisi dışında ekinin hastalığını yan karakterlerde öğrenmeye başladı ve nihayet özlediğimiz yelda ekin sahnelerini izledik.Yelda bencede bebeği aldırmadı ve ekinin son kasetini izledikten sonrada fikrinin tamamen değişeceğini sanıyorum.Serkanın Yeldaya tepkisi haftaya biter bu yüzden.Ekinin etrafındakilere doğru yolu göstermesi sürekli hayatın anlamını hatırlatması iyiydi.Bernaya ve Ferideye iyi moral verdi ama keşke Ferideye verdiği öğütleri zamanında kendisi uygulayabilmiş olsaydı hatayı hatayla kapatmasaydı.Sarpın ne kadar iyi yürekli olduğunu kenanı affetmesinden ve şerefi üstüne yemin ederek sinanı her istediğinde görebileceğini söylemesinden bir kez daha anladık.
Ekinin arabada sarpa lise aşkımla buluşmayacağım sözünü sırf sarpa laf sokmak maksatlı söylediğini düşünüyorum ileriye dönük bununla ilgili birşey olacağını sanmıyorum çünkü sarp ekinin ilk aşkı.
Gelelim gizemli doktorumuza matrak biri gerçekten.Umarım doktor sadece ekinin hastalığıyla ilgilenir ve umarım dediğiniz gibi illa birine aşık olacaksa bu berna olur.Haftaya Ekinin sarp için plandıklarını görmek te güzel olacaktır herhalde umarım bu hazırladıklarının içinde sinanın sarpa baba demesi de vardır.
Arkadaşlar Sarp doktorun sekreterinden fax numarası istedi ama mail attı nasıl oldu anlamadım :) Ayrıca doktor Türk, Sarp neden ingilizce mail atmış olabilir sizce.
mail sarptan değildi yagmurrr3 sekreteri doktora mail atmıştı ve zatenresimler bölümünde mail var orada da sekreter sarpı ve ekinin hastalığını anlatıyor doktora
Herkeslere günaydın.Keyifler nasıl arkadaşlar.Dün akşam yatarken benim bünyem iki bölüm üstüste güzel bitmesini kaldıramadı demiştim halada alışamadı sanırım başım çatlıyor şu an.En son 35.bölümde böyle olmuştum ama o zaman sinirdendi.Şimdiki mutluluktan.
Ben Dr.Hakan Başar'ın Ekin'i daha önceden tanıdığını sanmıyorum.
Yalnız tanıdıktan sonra Ekin'den etkilenirmi işte o konuda tereddütlüyüm.
Çünkü hatırlarsanız beşibiyerdeler hastalıktan sonra hikaye başka yöne kayacak dediler.
Ha yanlış anlaşılmasın Ekin'in tabikide ilk ve tek aşkı Sarp olacak bundan asla şüphem yok.Ekin kalkıp bu saatten sonra başka aşklara yelken açmaz.Ama Ekin Kenan'a da aşık değildi ama başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez.
Aslında benim içimde fesat olabilir.Senaristlerin aklına böyle bir şey gelmediyse bile burada yazılanları okuyunca akıllarına düşebilir.
Yok yok ben kafamdan bu düşünceleri siliyorum.Bu adam sadece Ekin'i ameliyat etmek için gelecek.Gelmişken Berna'ya aşık olup dizide kalırsada sesimi çıkarmam.Diziye ayrı bir renk katabilir.Ayrıca ilk izlenim olarak bende iyi şeyler bıraktı.Karizmatik,yakışıklı,işinde başarılı anormal Doktor Hakan Başar Aşk Oyunu'na hoşgeldi sefageldi.
yengemin dayısı ölmüş düm teyzemler falan hep gittiler ben evde yanlız kaldım biran izliyemıyecegım dıye dusundum ama izledim beni bırakıpta gittiler sagolsunlar.cafe sahnesi yeldaya söyledigi an sonracıgıma da kaset doldurma işleri onlar aglar ben aglarım onlar aglar ben aglarım bir paket pecete bitti vallahı ne diyim cok agladım
Birkaç şey tutturmanın verdiği sevinçle şen şakrak bir merhaba diyorum arkadaşlarım...
Bugün nedense pek neşeliyim, sonum hayır olur inşallah:)
Dün akşam, Ekin'in halleri beni deli etti. Biz hep baraber Ekin'in hastalıkla savaşacağını düşünmüştük ama onda tık yoktu. Bu adamlar kesinlikle yazdıkları replikleri unutuyorlar.
Üstelik bir önceki bölümün son sahnesindeki replikti akıllarına kazınması gereken. Neyse geçeyim yoksa hazır neşeli neşeli kalkmışım, moralimi bozacağım.
Feride olayına sevindirik oldum tabi ki, taa o Ayvalık meselesini duyduktan sonra tutturmuş durmuştum. Sanrıım yolculuk yakın Feride ve Kenan için. Aaa bak aklıma geldi bu Kenan ne zaman çıkacak hapisten. Daha karar da verilmedi değil mi?
Ekin'e yaptıkları makyaj ve saç beni bu bölüm hakikaten çileden çıkardı. Tamam kız hasta ama bunu saçla başla gösteremezsin ki...Şekli bozuktu Ekin'in iyice bu hafta. Şu kızın saçını düz yapmayın kardeşim, kıvırtın biraz, dalgalandırın. Bakın görün iyileşsin Ekin hemen kıvırtacaklar saçı. Dikkat ettiyseniz Ekin mutluyken saçıda değişiyor.
Sinan iyi rol çıkardı, diziye girdiği ilk bölümleri hatırlıyorum da... şu an çok daha iyi.
Serkan-Yelda meselesi çözülür önümüzdeki hafta. Yan karakterlerde de harekertlilik olması gerekiyordu. Bence yerinde olmuş. Serkan'ı böyle görmekte işginçti değil mi?
arkadaşlar bence güzeldi bu bölüm birazda olsa iyiye gidiyorlar bu 5 li sarp la ekin sahneleri iyiydi tabi biraz şu ekin göz yaşından sarpa verseydi iyiydi neyse sinan çok şekerdi hele muzo bu çocuk çok fırlama ya
feryal günden güne iyi bi kadın oluyor ama serkana çok üzülüyorum bende yelda çocuğu aldırmadı diyenlerdenim
yelda ve ekin in doldurduğu kasetler beni bile etkiledi insan evladı olunca ve allah kimseye vermesin ondan sonsuza dek ayrılcağını düşününce çok kötü oluyor bunuda düşününce söylenenler benide etkiledi
neyse ekinimiz kurtuluyor doktorumuz geliyor hayırlı olsun mucizelere inanın arkadaşlar bana kalsa sanki bu sezon çözülebilir bu hastalık olayları inşallah tabi
günaydın arkadaşlar,
şöyle bir göz attımda keyifler gıcır gıcır yerinde iyi iyi bozmayalım moralimizi sabah sabah...
akşam en sevindiğim nokta şu gizemli kişiyi iyice göstermeleriydi.yalnız bizim çatlak cerrahı iyi bulmuşlar yakışmış diziye(bizim diyorum sahiplendim sanırım :icon_whis ).istanbula gelecek ve ekini ameliyat edecek ve ekini kurtaracak sanırım.galiba sinemcim yazmış cerrahla bernayı baş göz edecekmiş bende olur diyorum kızın yüzü gülsün biraz hem çatlaklık bakımından aynılar nede olsa...
ekinin kaset doldurma fikrini tahmin eden arkadaşları kutluyorum.yasemin ergene çok iyi iş çıkardı yine ama ben nedense duygulanamadım kardeşim ağladı ama neyse ben ağlama işini bülent işbilen yazısı çık