Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
Ama o doktor hakan beyin sarışın bir sevgilisi vardı nasıl asık olsun berna yine üzülecek bu durumda
meryemce84
11-05-06, 14:19
meryemce84,
forumun analarina aci var mi aci diye sormus...
ben de bir anne olarak cevap vermek istiyorum müsadenizle...
evet daha önce de söyledigim gibi, bu bölümün repliklerinden cok hoslandim...bunun icinde Ekinin replikleri de ön sirada zaten...cok etkilendigimi söylemeliyim...hatta salya sümük agladim, bir de esim görmesin diye gizlemeye calisarak agladim...
Diger bölümlerin aksine, Ekin bu bölümde bana, o andaki duygu yogunlugunu yasattirabildi...
meryemce84 yani aci vardi canim...hem de en okkalisindan...
Hele şükür elektrik geldi..
Nannicim öncelikle sorumu dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim..diğer arkadaşlarımada teşekkür ederim..
Şaka olsun diye sormuştum.
Ben duygulanamadım,ağlayamadım malum göz yaşı yok bende..
Anneler daha duygusal oluyor sanırım,hem tam kabinizden vurdular sizi
ağlamanız gayet normal..
Bu bölümü arşivleyip özellikle anne olduğunda seyretmek istiyorum..
Ekin'in replikleri çok güzeldi..
Bu bölüm bir nevi Annelere anneler günü hediyesi gibiydi.
Geçen hafta dizinin yayınlanmamasının esas sebebi buydu sanırım..
Ayşacım,tamam haklısın...
Bu çatlak doktor diğer doktorların cesaret edemediği riskli ameleiyatı gerçekleştirecek ve Ekin'i kurtaracak diyelim ya sonra sonra iyi şeyler olacağının bi garantisi var mı yok..
O yüzden Ekin kurtulunca dizi bitsin en iyisi..
Özgücüm nerde haberi olan var mı?merak ettim..
ya bence doktor ekinden etkilenecek yaptıkları hayatı sarpla yaşadıkları falan ama bunu hep içinde gizleyecek sarp bunun farkına varacak bernada ekin onların abarttığını düşünecek bence bu doktor hayat dolu biri olacak sadece çatlak değil bu ekine güç verecek berna doktorun yaptıklarından etkilenecek deliliği hayatla dalga geçişi gibi ekinde bu çılgınlığa katılacak az ömrüm var bari deli dolu yaşayım diycek sarp bunu kıskanacak berna doktorun ekine ilgisini bile b,le onla yakınlaşacak doktorda sonra anlayacak ekine olan ilgisinin onun ördüğü duvarlar ve inatçılığı sonra bu ilgi doztluğa dönüşecek doktor bernaya aşık olacak sarp ekin doktor berna çok iyi dost olup mutlu mesut yaşayacaklar oldumu arkadaşlar
didou_didem
11-05-06, 14:29
çok şey mi istiyoruz sinemcim.bence değil bu bizim hakkımız,dizi başladı başlayalıbir türlü göremedik bizmkileri sarpın odasında o meşhur yatakta.(38 bolumde gorduk ama o sahne sayılmazekın sarp ogun yaptıkları için teşekkür edıyordu)
şöye dediğin gibi romantık dans guzel diyaloglar ve sbahınada beraber uyansınlar meeeeşhuuuur odada.
çatlak doktorumuz kesınlıkle berna ıle olacak.şimdı bu zaatı muhterem gızemli doktor ekın ve sarpla tanışacak o sırada bernayı tanıyacak tabı bızımkılerın meşhur aşklarınıda öğrenecek dolayısıyla bernanındurumunu tırlattıgını sonrda ekının yardımıyle kurtuldugunufalan fılan ve kör kürük aşık olacak bernaya.
abe kızanlarım üzmeyın tatlı cancacgınızı bin demedimmi türkan şoray gözlü kızım iyi ulucak.merak etmeyin güzel şeyler olacak.
inşallah rebeca bende artık iyi şeylerin olacağına inanıyorum ama aklıma öleceği tüyosu geldikçe valla ağlayasım geliyo ya...berna ile inşallah aralarında birşeyler olur ya çok sevinirim böyle birşey olursa..ve bahsedilen o partide güzel şeyler izlemek istiyorum bende dediğin gibi valla
Adam daha Kanada'larda biz adamı İstanbul'a getirdik.Önce Ekin'e hayran bıraktık,sonra Berna'ya aşık ettik.Ardından baş göz ettik evlendirdik.Ha gayret birazdan bebekleride olucak inşallah.Valla bizden korkulur arkadaşlar.
Meryemcim, zaten Ekin kurtulsun herşey normale dönmüşken dizi bitsin. En güzeli bu... ama onlar ne yapacak acaba? Bu önemli, biliyorsun biz buradan çok şeyler istedik ama ne oldu. Senin soruna anne olmadığım için cevap vermedim. Sen şimdi yazınca bu fikir çok hoşuma gitti, bende birgün anne olursam izlerim bu bölümü. Bakalım o zaman ağlayacak mıyım? Normal de tv karşısında ağlamam kırk yılda bir olur. Sanırım bu dizide de hiç ağlamadım,...ya ben kalpsiz biri miyim? Siz böyle ağladığınızı anlatınca bende sorun var diye düşünmeye başlıyorum. Bu arada Arzu arkadaşımız hamileymiş... Arzucum senin adına çok sevindim.İnşallah herşey yolunda gider.
Özgü sanrıım iznini kullanıyor, şehir dışında olmalı. Ece arkadaşımız bir yere yazmıştı. Sanırım senaryolara yorumlar sayfasında.
Bu arada meryemcim, sen az öncede yazmıştın sanırım.. Doktorun karısı muhabbetini. İlk baştan beri ya hiç olmayacak yada sadece bir sahne olabiilir demiştim. Yaşasın bunuda tutturmuşum:)
didou_didem
11-05-06, 14:38
Adam daha Kanada'larda biz adamı İstanbul'a getirdik.Önce Ekin'e hayran bıraktık,sonra Berna'ya aşık ettik.Ardından baş göz ettik evlendirdik.Ha gayret birazdan bebekleride olucak inşallah.Valla bizden korkulur arkadaşlar.
:):)doğru valla yaa daha adam maili aldi istanbul'a gelmedi biz neler yaptık ya adamın tüm hikayesini yazdık..helal olsun bize
ben hala doktor ve ekin'in arasında birşey olacağına inanmıyorum belki de öyle olmasını istediğim içindir
oh oh maşallah forum dolmuş yine parti var heralde aman doktor canım cicim doktor ekine bir çare ama asılmadan sen şöle boşta olanlara kay bakem bu tarafada gelebilirsin bence doktorunki aşkla hayranlık arasında kalacak ekininde sadece minnettarlığı olacak
gs-tugba93
11-05-06, 14:47
Biz daha dizi uzayacakmı uzamayacakmı diye tartışırken buralarda, KK forumunda dizimizin gelecek sezona uzayacağını ATV'den tekrar KanalD'ye transfer olabileceğini,Keremcem'e ve Aşk Oyunu'na Hürriyette çok yer verildiğini,Med Yapım'ın kanalla anlaşamamış olduğunu falan konuşuyorlar.Hatta kendi dizileri ile bizim dizinin kanalını değiş tokuş bile yaptılar haberiniz olsun.Kendileri dizileri ATV'ye geçsin istiyorlar.
Biz birşeyler mi kaçırdık arkadaşlar.Yoksa bunların bir bildiklerimi var.
Allah iyiliğini versin canım, beni güldürdün. Sonuna kadar da haklısın. Önce gizemli kişi hakkında bin türlü şey söyledik. Adamı gördük daha tam anlamadan diziyi izlerken bile tahminlerde bulunduk. İşte dün akşamdan beride bayağı hayatına yön vermişiz doktor beyin. Eğer dizi biterse Berna herşeyi bırakıp gidebilir doktorla. Ama diizi devam edecekse doktor burada kalmaz. Ben sadece konuk oyuncu olduğunu düşünüyorum. Yalnız şöylede olabilir, dizi gelecek sezona devam edecekse Berna'sız da olabilir. Bu seferde Feride yok Kenan yok Berna yok, yan karakter kalmayacak dizi de. Olmadı, şöyle toparlıyorum, dizi devam edecekse bu doktor ve Berne işi yaş. Şayet devam etmeyecek bitecekse, bizim Berna'yı gelin edebilir taa oralara. Derdine düştüğüm şeye bak ya:)
Hazır Feride ve Kenan'dan laf açmışken, sevincimi birkez daha yineleyeyim. Eğer gözümlede görürsem gittiklerini kalkıp oynayacağım, aynen şöyle :dance:
Sinemcim, biz bu mezuniyeti unutalım canım, baksana kız avukat oldu, muhabbeti bile geçmedi. Olmadı ne yapalım, heveslenmiştik ama herzaman ki gibi kursağımızda bıraktılar.
yok arkadaşım malum kanal d sürekli dizileri yayından kaldırıyo e kk nın da başına böyle bişey geldi atv dizilerine hep sahip çıkıyo diye kendi aralarında böle demişlerdi birkeresinde
meryemce canım heralde anne olarak ağlamayan bir ben varım bilmiyorum genelde çok sulu gözümdür ama dizide dediğin gibi içime sinmeyen bir şeyler var saatin erken olması nedeniyle kızın tam cin gibi olduğu saatler olduğundan diziye hiç konsantre olamadım içime sinmeyen durumlardan biri de ekini resmen ölecek diye gözümüze sokmaları hiç ümit yok deyipte ekini yaşatmaları bir mucizeye bağlamalarını sindiremiyorum birazcık açık kapı bıraksalardı böyle damdan düşer gibi mucize de sadece masallarda olur bizlere bu hastalığın tedavi sürecini ve belirtilerini gösterselerdi belki bu mucizeyi kabul edebilirdim ne ekinde nede sarpta bir çaba var ekin düşmüş yarım kalan işlerinin peşine sanki yarın ölecekmiş havasına bürünmüş en azından sarpın aklına gelebildi doktordan yardım istemek en azından şu iki bölümde ekin kesin ölecekmiş gibi senaryoyu işlemek yerine birazcık çabalarını izleseydik kendi adıma ben bu bölümde bunları bekliyordum ekinin tedaviye başlamasını doktorlarla oturup neler yapılabileceğini ne durumda olduğunu konuşmalarını beklerdim kız kendini ölüme hazırlarken bir mucize çıkıpta ekinin yaşayacak olması inanın bana hiç cazip gelmiyor tek dileğimde madem ortaya bir mucize çıktı onuda iyi değerlendirip bu sezon ekin ölmeden bir son yapsınlar bizde daha çok boğulmadan en azından mıtlu bir son izleyelim...
serenity93
11-05-06, 14:57
bencede sizden korkulur arkadaşlar birşey soracağım ekinin hastalığı yüzünden aşk oyunu yerine kırık kanatları artık izliyen var mı?sormamın sebebi ise sitede kırık kanatlara fazla giriyorlar yada hırsız polise bize giren sayısı bir kere beni çok şaşırttı 12 kişi girmişti.şu anda bile çok az kişi var perşembe günleri burası dolup taşardı ama girmiyorlar.bu beni çok üzüyor.
meryemce84
11-05-06, 14:58
Biz daha dizi uzayacakmı uzamayacakmı diye tartışırken buralarda, KK forumunda dizimizin gelecek sezona uzayacağını ATV'den tekrar KanalD'ye transfer olabileceğini,Keremcem'e ve Aşk Oyunu'na Hürriyette çok yer verildiğini,Med Yapım'ın kanalla anlaşamamış olduğunu falan konuşuyorlar.Hatta kendi dizileri ile bizim dizinin kanalını değiş tokuş bile yaptılar haberiniz olsun.Kendileri dizileri ATV'ye geçsin istiyorlar.
Ben demiştim altın yumurtlayan tavuğu kesmezeler..
Baksanıza reytinglere yine 1. olmuş..
Atv deki son 5 bölümdür...
Dizi başka kanala transfer olabilir demiştim..
Böyle bişey olursa şaşırmayalım..
Parayı veren diziyi alır ve senaristlerde uzattıkça uzatır..
Kanal d paryı bastırırsa transfer edebilir..
Ama bu sezon bitsin isterim uzadıkça daha kötü olacak bence...
Ayşacım seni bidaha tebrik ediyorum arkadaşım..
Sinemcim demek öyle. Ben sanmıyorum böyle birşey olacağını, bir dizi kaç kere kanal değiştirecek ayrıca Atv ne diye bu kadar reyting alan diziyi bıraksın, hem de Kanal D'ye. Kanal D önce kendi elindekilere sahip çıksın. Bu konuda yeterince sinirliyim zaten.
KK arkadaşlar bir yerden mi duymuşlar acaba yoksa kendi istekleri veya tahminleri mi?
Bizim dizi başka kanala geçmez ama KK dizisini Atv alailir. Atv pek sever böyle hazır reytingi oaln dizileri parayı basıp transfer etmeyi. Şahsen ben istemem Kanal D'ye geçmesini biz kalalım da onlar gelirse gelsin:)
teomanresat
11-05-06, 15:04
Tekrar selamlar.Ya bu günlerde işlerim bira yoğun tadınca yorum yapamıyorum.Neyse biraz boşluk oldu.Sinem sen neler diyorsun.Ya hakkaten biz birşeyler mi kaçırdık.Ama yoooo zannetmem.Ya öyle birşey uydurdular,malum bize takıklar.
Neyse bakıyorum çatlak profesörümüz hakkında bayağı yorumlar yapılmış.Aferim be size neler neler bulmuşsunuz.Baş göz bile edip yakında çocuklarını yapacaksınız.Olsun olsun berna kızcağız haketti.Ama sadece bernayla ekinle sarpa bulaşmasın.Ki ben bulaşacağını sanmıyorum.Ayşa dediğin gibi eğer bu sezon bitecekse bernayla baş göz olablir.Ama devam edecekse bilemem yani.Kenanla ferideye gelince serdar yeğin diziden çıkıcam demişti ya belki onunla birlikte feridede çıkabilir.Bu bölümde feridenin karnı biraz büyümüştü.Kız zayıf ya karnıda küçük oluyor.Herhalde.Bu arada kaçırdığım şeyler yok dime arkadaşlar,varsa bana anlatıverin bakıym.Hadi abinize kıyak geçin.
ya sanmam arkadaşlar yani daha önce kanal dbu diziyi sattı tamam parayı veren düdüğü çalar ama atv yapmaz he şu olur kk yı satın alır kanal d den kurtarır rayting kurbanı olmasını önler ama atv satmaz helede reklam payı olayı olunca aliyede bu hafta o kadar çok reklam verdilerki bizim dizide heyecan arttıkça reklam payıda artar böyle bişey yok bu onların gönülden bi istekleri atv dizilerine sonuna kadar sahip çıkıyo ya ondan içiniz rahat olsun
didou_didem
11-05-06, 15:10
Tekrar selamlar.Ya bu günlerde işlerim bira yoğun tadınca yorum yapamıyorum.Neyse biraz boşluk oldu.Sinem sen neler diyorsun.Ya hakkaten biz birşeyler mi kaçırdık.Ama yoooo zannetmem.Ya öyle birşey uydurdular,malum bize takıklar.
Neyse bakıyorum çatlak profesörümüz hakkında bayağı yorumlar yapılmış.Aferim be size neler neler bulmuşsunuz.Baş göz bile edip yakında çocuklarını yapacaksınız.Olsun olsun berna kızcağız haketti.Ama sadece bernayla ekinle sarpa bulaşmasın.Ki ben bulaşacağını sanmıyorum.Ayşa dediğin gibi eğer bu sezon bitecekse bernayla baş göz olablir.Ama devam edecekse bilemem yani.Kenanla ferideye gelince serdar yeğin diziden çıkıcam demişti ya belki onunla birlikte feridede çıkabilir.Bu bölümde feridenin karnı biraz büyümüştü.Kız zayıf ya karnıda küçük oluyor.Herhalde.Bu arada kaçırdığım şeyler yok dime arkadaşlar,varsa bana anlatıverin bakıym.Hadi abinize kıyak geçin.
evet feride'nin karnı belirginleşmiş iyice aman o adamı bıraktı ya valla nasıl sevindim..bu arada "çatlak profesör" lafını tuttum he adama bayıldım yaa..
teoman kaçırdığın birşey yok bildiğim kadarıyla eğer varsa bende seninle birlikte öğrenmiş olurum :):)
Evet sonunda dizimizi bende izledim arkadaslar. Su deli doktoru bende cok sevdim acikcasi. Bide bu kacik doktor Sarpla ve Serkanla biryerden ahbap cikmasin sonra. Baksaniza hik demis bizimkilerin burnundan dusmus gibi adam. Yada bizim Suha Dayi bu doktoru Kanada'da bulmus olmsain. Onuda ogrencisi olarak egitmis olmasin:) Arkadaslar ben bu doktoru cok sevdim yaw;) Bizi cok guldurecek gibi. Zaten ameliyat yaparken dinledi sarki bir harika. Bu aksam butun meyhanelerini dolastim Istanbul'un;)
Eekin'in giyimine bende takildim bu bolum. Gercekten benim annem bile onun gibi giyinmiyor. Dogrusu cok yasli gostermis Ekin'i. Neyse belkide esas kizimizi simdiden yaslara buruduler. Kara kara giydiriyorlar.
Sunnet dugunu gercekten guzeldi. Cok ama cok begendim. Yanliz su Yelda'nin kaseti izlemesi biraz meraklandirdi beni. Simdi bu kiz bebegi aldirdimi aldirmadi mi? Eger aldirmadiysa daha cok kizicam cunku. Mahvetti Serkan'imizi bakasina ya. Yanliz Serkan da bu arada bi dondu pir dondu yani:) Hadi hayirlisi bakalim.
arkadaslar bence ekin ölmicek , cünkü doktor var ve doktoru gösterirken ekin dedi ya mucizeleri inan oglum yani ben artik cok eminim ekin ölmiyecek :icon_ange
Ayşacım galiba Mezuniyet Partisini unutsak iyi olacak.Gelecek hafta cafedeki parti belkide Yelda ve Serkan'ın bebeğini kutlamak için yapılan bir parti olabilir.Acaba bu partiye kadar Ekin ve Sarp Dr.Hakan Başar ile tanışmış olurlarmı.Tanışmışlarsa bu partiyede davet ederlermi.Aslında bu partide Hakan'ıda görmek iyi olur bence.(Hakan Hakan şu bizim Hakan canım)
teomanresat
11-05-06, 15:31
Evet ya ayşa,sinem biz bu mezuniyeti unutacaz bu gidişle.Aaaaa bakın aklıma ne geldi belki ekin gitmeden (gideceğini düşünüyor ya)sevdiklerine cafde mezuniyet partisi verebilir.Bakın o olur ,valla belki parti öyle bir partidir.Sinem tanışma belki bölümün sonuna olur.Ben bu bölüm sonlarına taktım.Gizemli, kişiyide bölüm sonuna çıkar dedim olmadı.Ama tanışma belki bölüm sonuna olur diyorum.Bu arada sevgili sisley vede didem imzalarınız ve renkleri çok güzel olmuş.Birde bişey soracam ya bu forumda yorum yapan tek erkek ben miyim.Yada başka arkadaşlar varmı.Eğer öyleysem bu kadar çiçeğin içinde böcek olarak kaldım desenize.Ama ben halimden vede sizin arkadaşlığınızdan memnunum.Evet didem doktorumuzun adı çatlak profesör,Tam ona uygun bir lakap.
Oldu bu iş Sinemcim, tabi ki Hakan da gelecek partiye ve ve ve Berna ile tanışacak.Bak tanışmalarını da ayarladık daha ne isterler ki bu adamlar bizden:) Hele bir tanışsınlar gerisi Allah Kerim. Ben Berna ile Ekin arasında ki diyalogun boş olmayacağını düşünüyorum. Ne demişti Berna uzun süre erkeklerle uğraşmak yok diye. Al işte çok büyük konuştu, görecek şimdi o erkek nasıl olurmuş, kim olurmuş. En azından o zırtapozdan daha iyi değil mi kızlar? Eli ayağı düzgün, boyu posu yerinde,işi gücü var ondan soran esmer... daha ne ister bir bayan. Gerçi az biraz çatlak ama olsun o kadar kusur olur:)
meryemce84
11-05-06, 15:40
Ayşacım galiba Mezuniyet Partisini unutsak iyi olacak.Gelecek hafta cafedeki parti belkide Yelda ve Serkan'ın bebeğini kutlamak için yapılan bir parti olabilir.Acaba bu partiye kadar Ekin ve Sarp Dr.Hakan Başar ile tanışmış olurlarmı.Tanışmışlarsa bu partiyede davet ederlermi.Aslında bu partide Hakan'ıda görmek iyi olur bence.(Hakan Hakan şu bizim Hakan canım)
Sinemcim bende bu mezuniyet partisinden umudumu kestim.
Hakan hemen bizim oldu ya Berna ilede baş göz ettik biraz acele etmedik mi sizce? :img-huh:
Ya bu hakan ilerde başımıza dert olusa bide bu yönden düşünmek lazım değil mi?
meryemce canım heralde anne olarak ağlamayan bir ben varım bilmiyorum genelde çok sulu gözümdür ama dizide dediğin gibi içime sinmeyen bir şeyler var saatin erken olması nedeniyle kızın tam cin gibi olduğu saatler olduğundan diziye hiç konsantre olamadım içime sinmeyen durumlardan biri de ekini resmen ölecek diye gözümüze sokmaları hiç ümit yok deyipte ekini yaşatmaları bir mucizeye bağlamalarını sindiremiyorum
.....
... tek dileğimde madem ortaya bir mucize çıktı onuda iyi değerlendirip bu sezon ekin ölmeden bir son yapsınlar bizde daha çok boğulmadan en azından mıtlu bir son izleyelim...
silam merhaba,
aslinda ben neden aglayamadigini biliyorum canim, söyle ki:
gecen bölüm aglayacagiz deyip te aglayamamistik hatirladin mi? ben bu bölüm gülecegim diye basladim, salya sümük Ekinin video cekimi sahnelerinde agladim...yani gülmek icin oturmadigin icin tv nin karsisina, aglayamadin...
ama birsey itiraf etmeliyim ki;
kizinin o saatte ayakta olmasi ve diziye konsantre olamaman da etken olmustur diye de düsünüyorum...
lakin replikleri harikaydi gercekten...bak daha önce de dedigim gibi yigidi öldürdüm ama hakkini da verdim...
yukarida bahsettigin dilegine gelince, inan ki benim de bu dizi ile ilgili tek istedigim sey bu...yani madem hersey yoluna giriyor gibi gözüküyor, madem gizemli karakteri aldik kabul ettik ve ya kabul etmek zorunda kaldik, o zaman olabilecek yapilabilecek en iyi sonla bu diziyi bitirsinler...
bu saatten sonra kanal degisikligiymis, oymus, buymus cekilmez arkadaslar...
gerci hani bir söz vardir ya, gökten ne yagdi da, yer kabul etmedi...degil mi?
Meryemce bak kızmaya başlıyorum sana.Arkadaşım sen bu sabah tersindenmi kalktın canım.Bugün yazdığın her yorumda bir karamsarlık bir olumsuzluk var.Acı biber süreceğim bak ağzına ona göre.
Teomanresat şu an en aktif böceğimiz sensin arkadaşım.Eskiden bir El Desdimiz vardı kulakları çınlasın artık uğramaz oldu.Şimdi bir sen varsın birde ara sıra genelde Çarşamba akşamları uzun uzun yorumlar yazan Ateveci arkadaşımız var benim bildiğim.
nanni selamlar sevgili nanni!!!
seni göremiyıorduk buralarda bir haylidir
okudun mu benim dünkü yorumumu acaba?
ekin sarpa seninle ilgili planlarım da war demisti.bidahaki bolum.bunu izleriz.ayrıca manyak doktorumuzu arada gosterirler.sonra sarp we doktor konusur fln.doktor turkiyeye gelince weya bizimkilerle karsılasınca biter bolum.41.bolum ekin sarp askı izleriz diorum ben.bu bolum icinde demistim ama.....:D
nanni selamlar sevgili nanni!!!
seni göremiyıorduk buralarda bir haylidir
okudun mu benim dünkü yorumumu acaba?
selam ateveci,
aslinda gümüse baktigin ama arada sirada ask oyununa döndügünü anlattigin, hani aslinda sinavin oldugu icin bugün eklemek istedigin ama dayanamayip yine de ekledigin yorumunu diyorsan okudum, hic kacar mi? bu arada sinavin nasil gecti bakalim?
:blush: selam ateveci,
aslinda gümüse baktigin ama arada sirada ask oyununa döndügünü anlattigin, hani aslinda sinavin oldugu icin bugün eklemek istedigin ama dayanamayip yine de ekledigin yorumunu diyorsan okudum, hic kacar mi? bu arada sinavin nasil gecti bakalim?
sınavım rüzgar gibi geçti.şöyle ki iki saatte toplam beş sayfalık yazı döşendim.hem de ne yazılar bomba gibi.bizim okulda essay deniyor.yani bir hayli uzun,böyle afili kelimelerle süslemeniz gereken yazılar.yazdık bakalım hayırlısı.
onu diyorum nanni başkaca bişi yazacak isteği kendimde görmüyorum zira.
teomanresat burdaki sen erkek sen değilsin ama eskiden daha fazlaydık evet.bir serkanımız vardı mesela.üstad daha çok gelirdi.bir engin vardı.
ama şimdi onlar da pek gelmez oldular.
e dizinin güzellği(!) tabi!
Meryemce boşver sen psikoloğu arkadaşım.Sana şu aralar forumumuzun gözdesi
Dr.Hakan Başar'ı şiddetle tavsiye ederim canım.Gerçi kendisi beyin cerrahı ama idare et işte.Oda doktor buda doktor.Adam belki sana biraz çılgınlık aşılarda kendine gelirsin bitanem.
Büyüğümsün ne yapsan hakkındır..Tamam sustum..Kızma canım..
Ne biliyim ben bugün,dün hatta bikaç gündür böyleyim..Bi piskologa m gitsem ne yapsam..
Sizleride mutsuz etmeyim haklısın..Sustum..
Siz mutlu mesut takılın..
Canim benim ya, ben sana kiyamam meryemce84,
sen sinemb75 e bakma, onun keyfi yerinde ya senin karamsarligini cekemiyor...
normal bu da zaten...bu dizi bu forumda normal insan mi ki birakti...
biraz da dizi ile ilgil birseyler yazayim da, kaancan kizmasin :icon_whis
bu doktor var ya, acayip biri degil mi? fincan da gelen cayi, taaa taylandlara götürdügü ince belli bardagina döküpte icti...vay beee :P
ekin ve doktoru boşuna yakıştırmayın çünkü onlar sarpla birbirine aşık nededi yeldaya ekin bizi hiç bu kuvvet ayıramaz demekki aşk olmıyacak bence doktor onları tanıdığından değil ameliyat için güldü adam deli zor bi ameliyat görünce hoşuna gitti demekki bence gelecek tanışcaklar ama ameliyat hemen olmaz gibi geliyor bana ekin belkide ameliyattan sonra iyileşmiş bi halde doktoramı anlatıyorki başından geçenleri malum anlatma olayı varya
istanbulll
11-05-06, 16:19
herkese merhabalar...
ilk önce şunu söylemek isterim ki;dün akşam beni en çok sevindiren olaylardan biri de bu forumu yine eskisi gibi görmekti.çok özlemiştim forumun bu halini...
ekin dün akşam gene bi çoğumuzu ağlamaktan mahvetti anlaşılan.kaset doldurma sahnelerinde o ağladı,ben ağladım,o ağladı,ben gene ağladım...
bu kız pek bi güzel ağlıyor ya!! ama allah gerçek yaşamında ağlatmasın onu!!
güzel replikler yazmışlar bu sahneler için rüya işçileri.çok duygusal repliklerdi.ayrıca ders vericiydiler bence...
diziye yeni bi karakter gircek dendiğin de bu karakterin olsa olsa doktor olacağını düşünmüştüm.sonra ortaya bi "gizemli" kelimesini attılar,heh dedim doktor olma olasılığı suya düştü!! ne bilelim biz doktorun gizemli olduğunu...
gizemli yerine çatlak deseler olmaz mıydı şu adam için?? biz de bu kadar yormazdık bari kendimizi kim bu gizemli karakter diye!
neyse ne olursa olsun ben de pek bi sevdim doktorumuzu :img-icecr kanım ısındı valla!!
sonunda sinanı da sinan teksoy olarak gördük ya! çok şükür... bi de bunu sinan öğrense,sarpa baba dese... sarpı o anda düşünebiliyomusunuz? :happy0064 :happy0064
dün akşam parti olacağını öğrendiğim de acaba bu bi veda partisi olabilir mi dedim.hani ekin ve sarp ameliyat için yurt dışına giderler de ondan önce bi veda partisi verirler mi diye düşünmüştüm ama gerek kalmadı.doktorumuz bizim ayağımıza geliyor.şimdi bu konuyla ilgili bi fikrim yok.bakalım neyi kutlayacaklar? :cheer:
bu arada sinem ben de senin gibi ekin'in sarp'la ilgili planlarını merakla bekliyorum. :love05: inşallah bu sefer hevesimiz kursağımızda kalmaz... :icon_shad
ateveci,
valla desdinin gelmemesi dizinin güzelliginden (!) mi, yoksa kendi güzelliginden (!) mi, yoksa büyük konusmalarindan mi bilemiyorum...ama bir kere de olsa buralara ugramasini, bir selam kelam etmesini isterdim...
yorumuna gelince,
sen iki saatte bes sayfalik yazi döseniyorsun da, bu muaazzam dizimize bu kadar yorum ha :blush:
ama ne diyeyim arkadasim...annem hep hersey alnimin, bu da tabanimin yazisi derdi, istemedigi seyler icin...
simdi de ben bu dizi icin ayni seyi diyorum...
hersey alnimin, bu dizi de tabanimin yazisi...
degil mi ama?
bu arada dünkü yorumunun sonunda yazdigin cümle icin de sunu diyebilirim...
umarim Dr. hakan, Dr. Mehmetin binde biri olur da, bizim yüzümüzü güldürür...
selam arkadaşlar,
aklıma bir soru takıldı acaba bizim muhteşem(!) senaristlerimiz ekinin bu anlatımını nereye bağlayacaklar.ben bu hafta ekin kaset doldurunca heralde bizede kasetten konuşuyor dedim ama sonra yok değildir dedim.bu kız kaç bölümdür bize anlatıyor ama nereden?niye anlatıyo biz izleyince anlamıyozmu?kime anlatıyor bize mi yoksa dediğim gibi sinana mı?
bu arada teomanresat cerrahımıza güzel isim bulmuşsun çatlak doktor tuttum bunu.ayrıca dizimiz kanal filan değiştirmez mümkünse değiştirmesin ve bu sezon bitsin.daha fazla yüzlerine bulaştırmadan
arkadaşlar tekrar selam doktoru çekıştırıyoruz bakıyorum.neyse benım demek ıstedıgım konu doktor kesınlıkle ekın ve sarpı ayıramaz.çatlak profesör bır zamanlar çatlak olan bernaya yakışır.hem kusura bakmayın arkadaşlar adam sarpımızn eline su bile dökeemz hemen senaryoları yazmaya başladınız.meraketmeyın.
yalnızca bu cucukler arabadakı replıgı nıye koydu hanı meraketme liseden aşkımla buluşmayacagım gıbı bırseydı galıba onu düşünuyorum ve kendımce bırsey buldum.
bence olsa olsa çatlak prof hakan ekının ılkokuldan arkadaşı çıkabılır.(nasıl ıyı salladım dımı)bakalım görecegız artık.:)
Kırçiçeği, arkadaşım,
Ekin'in anlatımı neyi nereye bağlayacak ben hala anlamış değilim. Bu bölüm son kaset ile bitirdiler, bize birşey anlatmadı Ekin. Ben mi yanlış anladım yoksa? Ama geçen bölüm son sahne aklımda yani o sahneye göre, Ekin'in dediklerine göre bu kız biryerlerde anlatıyor yaşadıklarını. Ben ameliyat yada ameliyat sonrasını göstereceklerin sanmadığım için, bu anlatımla hasta Ekin'den sağlam Ekin'e geçiş yapacaklarını düşünüyorum. Hele önümüzde ki bölümü de bir izleyelimde daha net konuşabiliriz.
Rebecacım, güzel arkadaşım, bana kalırsa o liseli aşık muhabbeti sadece iki sevgili arasında ki atışmayı yapmaya çalışmışlar. Hoş bakşa atışacak konumu kalmadı, O kızdan başka.
Rebecacım Ekin Sarp'a korkma lise aşkımla falan buluşmayacağım dediğinde Sarp ''siz kadınlar hiçbir şeyide unutmuyorsunuz'' dedi ya orada koptum arkadaşım.
Birde cafede Ekin'e ''manyak manyak konuşma dediğinde Ekin'de ''aman sanada bir şey söylenmiyor'' dedi Sarp'ta ''söyleme işte söyleme o zaman'' derken o kadar tatlıydıki çok hoşuma gitti bu atışmalar.
iş yoğunluğundan dolayı foruma gir çık başım döndü ben biraz geriden geliyorum maalesef...nannim canım belki de çok haklısın dün akşam tam anlamıyla konsantrasyon sorunum vardı dizimi beni seyretti ben mi onu bilmiyorum başını da kaçırdım zaten ama sağolsun ayşa arkadaşım olanları anlattı bari indireyimde bir daha izleyeyim bu sefer kızsız tabi şöyle sindire sindire bakalım 30 bölümden sonra gelmeyen şu gözyaşlarım bakalım bu sefer gelecek mi? ama tavsiyeni tutacağım arkadaşım gelecek bölümde ekran karşısına güleceğim diye oruracağım bakalım o zaman ağlayabilecekmiyim? bir de dizinin bitmesi galiba tüm forum istiyor en akıllısı da bu olur gerçi para baldan tatlıdır derler bu adamlar parayı görünce uzatma kararıda alabilirler bak o zaman mide kanamasından giderim heralde şimdiye kadar ki saçmalıkları midem hazmetti ama bundan sonrakileri hazmedeceğini sanmıyorum valla soda bile işe yaramaz :) en iyisi tadında bırakmak...
meryemce arkadaşım bu gün sen ve ben karamsar günümüzdeyiz şöyle kalkıp silkelensek mi nedersin?
aysacım doğru hatırlıyorsun canım ekinin kasetiyle bitirdiler sonunu.haklısın bir sonraki bölümde belli olur belki ama napayım merak ediyorum işte acaba ne planlıyorlar diye belkide hiçbir şey olmamış gibi yani ekini hiç konuşturmamış gibi de yapabilirler herşeyi bekliyorum ben bizimkilerden...sinemcim sarpın kafedeki halini bende çok beğendim yazmıştım sanırım çok tatlıydı orada.birde sinanın şu ağaç mevzusu var nasıl çıktı acaba bizim velet oraya??? neyse mantık aramıyodum ben.herkese iyi akşamlar diliyorum.sılacım havalardan olsa gerek arkadaşım şu güzlerde bende öyleyim dokunsalar patlıyorum yani geçer heralde neyse ben kaçtım bye
yine muhteşem bir bölümdü özellikle sarpın sinanın velayetini almaı çok memnun etti serkanada çok üzülüyorum.doktor umarım yardım edebilir ekine.artık sinan babası olduğunu öğrensin daha güzel olur
ya bence ekin bunları doktora anlatıyor doktor sarpın karısı için çırpınışlarını görecek merak edip bunların hikayesini soracak ekinde anlatacak bence bu doktor kalmalı gelip geçici olmamalı
slm arkadaslar,bende bi an o doktorun ekinin eski bi okul arkadasi oldugunu dsünmütüm ama simdi pek sanmiorun...dünkü bölüm güzeldi ama ben ekinve sarpi beraber görmek istiorum artik ekin sarpa nezaman tasincak...? dizi baslamadan önce ben sarpin eski sevgilii olduguu düsünmüstüm ama degilmis cünkü özette ,,ekin ve sarpin hayatina TANIMADIKLARI biri girmeye calisir,,yaziodu hic bi tahminim tutmadi....:)
blueladybird
11-05-06, 18:10
ya bu yazı haberler bölümünde yazılmış fakat silinmiş bugun.arkadaşlar bi arkadaşımız haberler bölümüne bi yazı getirmişti.5 bölüm sonra Aşk Oyunu bitiyormuş diye.hatta ve hatta Yasemin Ergene yeni bi dizinin çekimlerine başlamış.yine ordada baş rol oyuncusuymuş vede Gökhan Özenle oynuycakmış.hatta adıda Sevda Çiçeği mi öle bişiymiş. ya bu gerçekten doğrumuuuuuuu?????? :img-help: :icon_whis
slm arkadaslar,bende bi an o doktorun ekinin eski bi okul arkadasi oldugunu dsünmütüm ama simdi pek sanmiorun...dünkü bölüm güzeldi ama ben ekinve sarpi beraber görmek istiorum artik ekin sarpa nezaman tasincak...? dizi baslamadan önce ben sarpin eski sevgilii olduguu düsünmüstüm ama degilmis cünkü özette ,,ekin ve sarpin hayatina TANIMADIKLARI biri girmeye calisir,,yaziodu hic bi tahminim tutmadi....:)
haklısın arkadaşım özette hiç tanımadıkları biri diyodu o zaman bu ekinin arkadaşı olamaz tabi 5 limiz bu yazdıklarını untmzalarsa o zaman bu kişinin ekinle yakınlaşması dostluk anlamında olur ekinin azmine başarısına ve aşkına olan bir hayranlıkta olabilir
kızlar bana öle geliyoki bu doktor ameliyat sırasında ekine aşık olcak.ama şunada dikkat edelim doktor son sahnede bastırarak istanbuluda özlemiştim dedi.bence bunun altında bişey var.
merve_of_rnb
11-05-06, 18:33
ya bence asik felan olmaz olursada yuhh derim artik!!
ya dikkat ettinizmi dünki ameliyat ettigi adam kel di ekinin saclarini kazitirlarsa!!! varya kazitmazlar insallah!!!
bence de bu doktor ekine asik olacak,ama ekin ile sarpin ayrilicagi kadar onemli seylerin olacagini zanetmiyorum.O da yasemin gibi bi kac bolumde oynar sonra diziden cikar.bu arada ekin ameliyat olmak icin saclarini keser mi?
merhaba kuzen (gözüm)sana katılıyorum bencede o doktor ekine aşık olcak dizinin sonundada sarp sinanı almış ekinin mezarına falan gider yani umutsuz vaka ekin ölücek ama sarp evlenmez gibi attım biraz ama
meryemce84
11-05-06, 18:41
Arkadaşlar biz Çatlak doktoru (Eskiden çatlak olan) Berna ile sevgili yaptık,başgöz ettik,partide tanıştırdık bile..
Karıştırmayın Ekin'i falan..Dr.Mehmet=Cerrah Hakan Başar mıydı? Yapar mıydı?soyadı bi türlü hatırlayamadım..O sırada aklım siyah kartvizitteydi sanırım..oldu..
ya bu yazı haberler bölümünde yazılmış fakat silinmiş bugun.arkadaşlar bi arkadaşımız haberler bölümüne bi yazı getirmişti.5 bölüm sonra Aşk Oyunu bitiyormuş diye.hatta ve hatta Yasemin Ergene yeni bi dizinin çekimlerine başlamış.yine ordada baş rol oyuncusuymuş vede Gökhan Özenle oynuycakmış.hatta adıda Sevda Çiçeği mi öle bişiymiş. ya bu gerçekten doğrumuuuuuuu?????? :img-help: :icon_whis
Ya hayırrrr.. olamaz bu :icon_mad: ;Allahım kafayı yiycem yaw. Yasso ve Gökhan Özen.. Ateş ve barut gibi, hem yasmin sarışınlardan nefret ediyor olamaz bu hayır kesinlikle, yasso aklı başında bi kızdır(inşaallah) o yumurta kafayla beraber oynayamaz. Hem nasl oluyo dizi daha bitmeden lop diye başka diziye atlıyo bu kız ya... Yani dizinin bitmesini o kadar çok istiyodum ki, ne olursa olsun bitsin diyodum. Allahım sözümü geri alıyorum dizi devam etsin ama yasminim aklına mukayyet olsunda çiyan gözlü yumurtalarla fazla uğraşmasın...
Nolur ya arkadaşlar araştırın bişi yapın yok böyle bişi di mi ??
eylül-emreAltuğ
11-05-06, 19:00
valla arkadaşım bende bu soruyu çok merak ediyom ama sormama rağmen cevap gelmedi artık sorularımıza pek cevap gelmiyo nedense.........
dün akşamki bölüme gelirsek gercekten kendim çok beğendim ama saat sekizde başladığı için 35 dakika kaçırdım yani başını izleyemedim ama doktorun o müziği çalması harikaydı koptum resmen orda :img-hyste :img-hyste sinanaın sünnetine gelirsek harikaydı sinanın ağağca çıkması canım ya ne masumdu ama en beğendiğim sahne sarpın ekine sinanın yeni kimliğini vermesiydi ne güzeldi ya sinan teksoy babası sarp teksoy annesi ekin teksoy süperdi valla :happy0064 :happy0064........... gelelim yeni doktora ekinin sevgilisi yok ekine aşık olacak onları ayırır diyosunuz ama bence hiçbiri de olmaz kesinlikle bu doktor ekini iyiyleştirecek biridir diyorum yani dün akşamki bölüm biterken ekinin sözlerini hatırlasanıza "mucizelere inan oğlum" kesinlikle doktorun diziye giriş amacı bu yüzdendir diyorum :img-huh: :img-huh:
11-05-06, 19:00
yok arkadasar öyle birsey orda YASEMIN HADIVENT di galiba öyle birsey olmasi lazim ama yanlis yazmis olabilirim ismini ama öyle birsey yokkk..!!!!!
keremcem_sarp
11-05-06, 19:02
arkadaşlar diğer yorumları henüz okuyamadım ama bennim fikrime göre güzel bi bölümdü.hele o kaset doldurulan anlarda hüngür hüngür ağladım.sonu çok hoşuma gitti.herkesin dediği gibi bence de bu dr. ekin e aşık olacak.ama ekin ölmicek.bu arada şu aşk oyunu bitiyo meselesi de ne demek oluyo????yaaa bitmesin,bizi ne kadar sinir ederlerse etsinler bu dizinin başka bi tadı var.ve yasemin ergene nin keremcem den başkasıyla oynamasına dayanamam hele bi de bu gökhan ö. se..... neyse ben herşeye rağmen umutluyum.reytinglere de çok memnun oldum bu arada....
hayirr öyle bisey yok ne dizisi?biz bunu sicak odada tartimistik doru deyil gökhan özen o dizide oynicak ama yasemin ergene yle deyil .o dizide gökhan özenin partneri yasemin diye birisi yani isim karisikligi iciniz rahat olsun
arkadaslar belki burasi yeri degil ama su yasemin in gökhan özenin dizisinde oynayacak muhabbetinden fenalik geldi. yok öyle bir sey.
gökhan özen sitesinden alintidir:
Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, oyuncu oluyor. Özen, bu yaz "Sevda Çiçeği" adlı bir dizi filmle sevenlerinin karşısına çıkacak. Halit Akçatepe, Tarık
Pabuççuoğlu, Pakize Suda, Ayça Tekindor ve Yasemin Hadivent'le kamera karşısına
geçecek olan Gökhan Özen, "Bizim piyasada bir söz vardır, 'Artistlik yapma'
derler, ben de biraz artistlik yapacağım. Risk almaktan korkmuyorum. Projenin
başarısız olup olmayacağını da düşünmüyorum" dedi.
umarim bu yeterlidir
saygilar
evet dünkü bölümün kötü ve boş bir bölüm olacağanı düşünüyordum ama yanılmışınm bence izlediğimiz son 3 bölüme göre çok iyi bir bölümdü ve bize ekinin kurtulacağının mesajını verdiler "mucizelere inanmak lazımdır" dediğinden çok rahat anlaşılıyor ayrıca ben doktorun ekine aşık olacağını zannetmiyorum zaten dizi bitmek üzere böyle bişey karıştırmaz diye düşünüyorum ayrıca yasemin ergenenin gökhan özenle sevda çiçekleri adlı dizide başrol oynayacağı haberi doğru gazetede yazıyor
eylül-emreAltuğ
11-05-06, 19:24
arkadaslar belki burasi yeri degil ama su yasemin in gökhan özenin dizisinde oynayacak muhabbetinden fenalik geldi. yok öyle bir sey.
gökhan özen sitesinden alintidir:
Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, oyuncu oluyor. Özen, bu yaz "Sevda Çiçeği" adlı bir dizi filmle sevenlerinin karşısına çıkacak. Halit Akçatepe, Tarık
Pabuççuoğlu, Pakize Suda, Ayça Tekindor ve Yasemin Hadivent'le kamera karşısına
geçecek olan Gökhan Özen, "Bizim piyasada bir söz vardır, 'Artistlik yapma'
derler, ben de biraz artistlik yapacağım. Risk almaktan korkmuyorum. Projenin
başarısız olup olmayacağını da düşünmüyorum" dedi.
umarim bu yeterlidir
saygilar
sağol arkadaşım az önce gördüm şaşırdım tabi ama cevabın için teşekkürler zaten böyle bişey olcağını sanmıyodujm çünkü aşk oyunu hala devam ediyooo
********BİR ŞANS VER BU AŞKA...*****
arkadaşlar aşk oyunu hep 8 de mi çıkacak bilen var mı?eğer öyleyse kötü olur ya.çünklü o saatte yemekti bulaşıktı derken pek uygun olmuyor.hatta bu hafta bazı arkadaşlarımız diziye saati yüzünden konsantre olamamışlar.bence eski saati iyi.çayımızı alıp rahat rahat seyretmeliyiz diziyi.
bir de aklıma şu geldi.gelmez olsaydı.eğer dizi bu sezon bitmeyecekse.acaba sezon finali nasıl olur nerede bitirirler dedim.ve tam ekinin ameliyatından doktorun çıktığı anda(yani sonucu söyleyemeden)sahnesi geldi gözümün önüne.ya inş.böyle tatile girmez dizi.nasıl dayanırız üç ay ya!
bölümle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.sarpın kenana karşı iyi davranması onun ne kadar erdemli iyi bir insan olduğunu gösterdi bence.yani kenan o kadar yaptıklarından sonra bu iyi davranışları hiç haketmiyordu doğrusu. mutluluğu hakettiler derken aralarına girdi.hem ekini hem de oğlunu aldı elinden. hayatlarından 4 yıl çaldı.(gerçi bunda ekinin de suçu var)üstelik sarpı iki üç defa öldürmeye çalıştı.valla bu kadar yaptıklarından sonra sarpın ona iyi davranabilmesini ben tebrik ediyorum :img-hi:
Herkese selamlar,
Dünkü bölümü beğendiğimi söyleyerek söze başlamak istiyorum.Hatta sonunda bir oh çektim ki sormayın gitsin.
Bu beşlinin repliklerini seviyorum doğruyu söylemek gerekirse fakat diğerleri için bir şey diyemeyeceğim.Keşke o yanları da tam olsaydı da dört dörtlük diyebilseydik onlar için.Ama malesef değiller.
Ekin'in kasetteki repliklerini ve son sahnede Dr Hakan'ın çıkması aynı anda o mucize dolu repliklerin girmesi ve de müziğin girişi harikaydı.Kısacası finalini çok beğendim.
Doktorumuza gelince Berna'yla baş göz edelim derim ben de.Gelsin paşa paşa yapsın ameliyatını sonrada Berna'ya aşık olsun.Aman yeter ki bizimkilerden uzak dursun.
Feryal'in sünnete gelip şekerelri dağıtışını çok beğendim.Eklemeden edemeyeceğim.
Kaset tahminini yapan Çalıkuşu ve dizidizi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Ha Ayşa'cığımı da unutmayalım tabi bu arada.Doktor tahmini ve bir tane daha varmış sanırım hatırlayamadım şimdi.
Sisley bir öneri getirmiş imza konusunda benzeri bir şey benim de aklımdan geçmişti bu yüzden çok iyi bir fikir diyorum ve ben de imza kervanına katılıyorum. :)
Hazır Ekin'nin iyileşeceği sinyalleri verilmişken bu sezon bitirsinler derim ben de.Çünkü bu adamların verdikleri röportajı hepimiz hatırlıyoruz.Aşk olmayacakmış.Kim bilir hangi yönlere kayacak dizi biz de burada delireceğiz hep birlikte.
Gelecek bölümde parti olacak dedim ya benim arkadaşlar çekime gitmişler akşam.Daha konuşamadık sadece gittiklerini mail atarak bana söylediler.Detaylarını onlardan alacağım en kısa zamanda merak etmeyin.:)Bakalım kimler varmış en önemlisi neyin kutlamasıymış bu öğrenebilmişler mi.
Arkadaşlar herkes gibi akşamki bölümü bende beğendim işin doğrusu,hem güldüm hem ağladım.
ladydi arkadaşım sen öyle bir son diyince bakın aklıma ne geldi(newyorkta sonbahar )filmini izlemişinizdir muyhakkak orda başroldeki oyuncu rechard gree (isminin okunuşu böyleydi kusuruma bakmayın) sevdiği kızın beyninde tümör vardı ve o da çok iyi bir cerrah bulmuştu ve kızın ameliyatını yapmıştı fakat kız kurtulamamıştı.öfff nerden geldi aklıma bu inşallah bizim meyhaneci bu işi başarır.
reyhan canım bende katılıyorum bu sezon bu bölümü bitirsinler daha fazla uzatmalarına gerek yok zaten konu kalmadı .Kurcalaya kurcalaya dibini bulmuşlar zaten bencede en iyisi bu aklımızda hep o eski aşkoyunu ,hep o güzellikleriyle hatırlamak istiyorum ben . :blush:
HERKESE SELAMLAR....
Uzun zamandır forumu yazmıyorum... malum olanlardan sonra yazma, yorum yapma ve aşk oyunundan zevk alma şevkimi kaybettiğim için takip ediyorum fakat yorum yazmıyordum.... forumu devamlı takip ettim ama...... bugün 40.bölüm yorumlarında ateveci benim artık buralar uğramadığımı söyleyince yazma ihtiyacı hissettim....
Şunu öncelikle söyliyim; artık malum olanlardan sonra diziyi sadece bişey izlemek olsun diye izliyorum hiçbir tad hiçbir keyif alamıyorum doğrusu belkide eski güzel bölümler o kadar iyiydiki onlarla karşılaştırıp üzülüyorum....
Dün akşam ki bölüm hakkın da da bişeyler yazmak istedim ( ama çook beğendim için filan değil sadece forumu özlediğim için sizleri yorumları özlediğim için);
Dün akşam diziyi izlerken ekinin yüzünü her gördüğümdeki hali inanın benim içimi pek sızlatmadı... bunu nedeni belkde artık o kadar saçmaladılarki insan hadi be sizi gibi sahtekarlar diyoo içinden... bilemiyorum ama eskiden olsa ekin üzüldüğünde sarp üzüldüğünde hep beraber bizler de üzülürdük ama ben artık üzülemiyorum.. ne yazık ki..
Sırf zaman doldurmak için düşünülmüş bir sünnet düğünü kurti ye bile gülemiyorum inanın o bile komik gelmiyooor..... Şu bizim kanada dan gelecek doktorumuzun ekini kurtarmasını bekleyerek geçecek galiba bu 2 hafta.... ölüp ölmeyeceği konusunda ben bir tahminde bulunmayacağım çünkü bunun bu dizide ne kadar yersiz olduğunu hep birlikte gördük... Dün sadece bir tek sahnede kendimi tutamadım ve güldüm... O da şak şuka şarkısı eşliğinde Muzonun tarık mengüç e taş çıkaran haline... :)
Ve hep birlikte galiba Mucizeyi beklemeye koyulduk.... valla bir mucize Ekin i kurtarırmı bilmem ama ekini bu saatten sonra kurtaracak Mucize BU diziyi kurtarmaya yetmeyecek ne yazık ki................... herşeye rağmen bu forum da bizleri buluşturduğu için teşekkürler aşk oyunu na diyelim... belkide en güzel yanı da bu oldu :)
didou_didem
11-05-06, 21:02
ya bence de bu sezon mutlu bir halde bitsin çünkü kurcaladıkça sorun çıkacak uzatcaklar sorun üstüne sorun...ekin kurtulsun bizde mutlu olalım bitsin(ya bu dizi için bitsin artık diyorum yaa kendime inanamıyorum) ben birde aslı'yı görmek istiyorum...çok şey mi istiyorum???
o doktor ,adı hakandı sanırım, maili okuduktan sonraki bakışını hiç beğenmedim, bence ekin kurtulacak, ölmeyecek ama bu adam bizimkilerin arasını bozmasın, yaaaa bu saatten sonra öyle bir şey olmaz herhalde o da bizim hüsn-ü kuruntumuz herhalde...
didou_didem
11-05-06, 21:12
ya bence kesinlikle benim çatlak profesör bizimkilerin arasını bozmıyacak..belki ben öyle istediğim için öyle düşünüyorum ama bana öyle geliyo bizimkileri ayırmaz o bakışları istanbul aşığı belli istanbul'a dönecek ya ondandır
Didem canım arkadaşım endişeye gerek yok bence ,doktor ekini kurtaracak aralarına girme ihtimali diye bişey düşünmüyorum ben .Belki berna için iyi bir gelişme olabilir ama bu saatten sonra ölüm dışında bizimkilerini ayrracak bir güç yok .Bu yüzden endişelenmeye gerek yok biz meyhaneci doktorun ekini kurtaracağını düşünelim ....
dudu arkadaşım o bakış memleketine olan hasretin bakışıydı benim tahminim öyle yoksa aksi bişey yok...
meryemce84
11-05-06, 21:29
newyorkta sonbahar )filmini izlemişinizdir muyhakkak orda başroldeki oyuncu rechard gree (isminin okunuşu böyleydi kusuruma bakmayın) sevdiği kızın beyninde tümör vardı ve o da çok iyi bir cerrah bulmuştu ve kızın ameliyatını yapmıştı fakat kız kurtulamamıştı.öfff nerden geldi aklıma bu inşallah bizim meyhaneci bu işi başarır.
reyhan canım bende katılıyorum bu sezon bu bölümü bitirsinler daha fazla uzatmalarına gerek yok zaten konu kalmadı .Kurcalaya kurcalaya dibini bulmuşlar zaten bencede en iyisi bu aklımızda hep o eski aşkoyunu ,hep o güzellikleriyle hatırlamak istiyorum ben . :blush:
Evet o filmi ben izlemiştim çok üzülmüştüm..Ekin ölürse halimi düşünemiyorum ben...Bu çatlak doktor ekin'i kurtarır inşallah..
Laklaki sana aynen katılıyorum bende güzel hatırlamak istiyorum Aşk oyununu..
Nevsehirlim
11-05-06, 22:00
Arkadaslar,bölümleri aslinda begenirim ama bu bölüm harikaydi........
Hele ekin in sinan a hayatinin her dönemi icin bi kaset doldurmasi cok güzel ve duygusaldi....O gizemli kisi baslarda anlam verememistim ama güzeldi,bu hakan Basar,gerci biraz deli ama ameliyatta müzik dinledigine göre,BASARir bu isi.....
Ekin'in ameliyatinda ne dinleyecek acaba????Tabii,önce Ekin girmek istemeyecektir,ama ikna eder sarp onu....
Sünnet dügünü,tipik bi Kurti organizasyonuydu,cok güldüm....
Carsambayi iple cekiyorum.....
saygilar
Ya bu bölüm üzücüydü Ekin'in konuşmaları falan çok kötü oldum yani.Yüzde 90 ihtimal olarak bu doktor Ekin'i kurtaracak.İnşallah Allah'ım kurtulacak ve bundan sonra da onları ölüm bile ayıramayacak.Çünkü Ekin ya da Sarp ölürse biri diğerinin peşinden kesinlikle gelir. :icon_ange
iyi akşamlar arkadaşlar laklakicim ayrıca selamlar seninle bu saatte karşılaşmak ne güzel sen hiç merak etme ekin kurtulucak diyorum ben bütün bir yıl ağladık sonunda gülücez
didou_didem
11-05-06, 22:52
Didem canım arkadaşım endişeye gerek yok bence ,doktor ekini kurtaracak aralarına girme ihtimali diye bişey düşünmüyorum ben .Belki berna için iyi bir gelişme olabilir ama bu saatten sonra ölüm dışında bizimkilerini ayrracak bir güç yok .Bu yüzden endişelenmeye gerek yok biz meyhaneci doktorun ekini kurtaracağını düşünelim ....
dudu arkadaşım o bakış memleketine olan hasretin bakışıydı benim tahminim öyle yoksa aksi bişey yok...
laklaki bence de ya ayırmaz berna için iyi bir gelişme olursa çok sevinirim..inşallah kurtarır-ki büyük bi ihtimal kurtaracak..biz yine ters köşe olmayalım diye diğer ihtimalide hep aklımda tutucam ben..
Bu doktor kurataricak Ekinimizi.Yoksa diziye katilirmiydi kurtukcak ondan sonra bakalim ne olucak Ekin'nin eski sevgilisimi yoksa cok bambaska birimi cikacak...
41. bolumde Sinan yuremeye baslar artik iylesir ve kesin artik soylerlere babasi oldugunu.Guzel bolumler geliyor arkadaslar.Su beklemek olayi cok sinir.1 hafta cok. ;) :P
Yasemin Ergene her geçen bölüm oyunculuğunu daha da geliştiriyor. Özellikle kasete konuşmaları,mimikleri çok iyiydi. Bir an Sinan onun gerçek oğlu, o da hasta bir anneydi benim için. O doktor Ekin'e değil Berna'ya aşık olacak sanırım. Sarp ve Ekin artık bundan sonra o doktor yüzünden ayrılırlarsa pes doğrusu derim. Ayrılıklar ikisi içinde yeter artık. Yelda da Serkan'ı anlasın. Kasette Ekinin artık Sinana baba oldun demesi, umarım Yelda'nın kulağına küpe olurda Serkan zavallımın çektiklerini anlar. Onu evlat sevgisinden mahrum bıraktığını görür. Ekin çocuğuyla bir gün daha geçirebilmek için çırpınıyor. Yelda'da yine özgürüm,istediğimi yaparım muhabbetine giriyor. Ayrıca dizinin bu bölümü bana daha derli toplu ve daha gerçekçi geldi. :img-lady:
bencede kesınlıkle bı sey yok doktor hakanın sözlerı bakışları falan hep biz seyırcılerı supheye sokmak için..ayrıca doktorun amelıyat sırasında muzık dınlemesı deli olduğu anlamına gelmıyo aksıne işinde başarılı doktorlar tarafından rahatlamak için yapılan bır seydır...tıpta muzık rahatlatırmış cunku..dizimiz bence mutlu bıtıcek yalnız o ekının kamera sahnelerınde kotu oldum.
son olarak aldığım duyumlara göre dızı bu sezon bıtıyo(böylesı daha ii olur zaten)cunku yasemın ergene yenı bır dızıye başlıcakmış yıne başrolde bu sefer başrolu gökhan özenle paylasacak dıze iki tutkulu asığı canlandıracaklarmış..
Cekirgeselin
12-05-06, 01:24
slm arkadaslar 40. bölüm yorumu yapmamistim kismet simdi yazmak mis .......
theorim tutu ilk defa bu dizide bir seyi tuturdum cogu arkadaslar doktorun karisi girecek diziye yeni karakter olarak demisti ama öyle olmadi tam tahmin ettim gibi cok iyi bir cerah girdi tabi bu kadar genc bir cerah beklemiyordum o ayri bir konu dizi son 4 bölümdür cok SIKICIYDI ama 40 bölüm güzeldi enazindan komik sahneleri ve hüzünlü sahneleri bir aradaydi ben 41 bölümden de umutluyum insallah güzel bir film olur tek cözemedigim konu ise yeldanin cocuk meselesi ...............
ONUR_EBRU_SAN
12-05-06, 01:38
arkadaslar aylardir burayi takip ediyorum en sonunda üye oldum bence dizi hic bir zaman zivanadan cikmadi neden mi yavas yavas sonlarinda anliyacaksiniz burda sanirim ekin cocouklarina felan hikayeyi anlatiyor ve gittikce önceki bölümler mantiga geciyor diye düsnüyorum ama spoer bir dizi gercekten keremcem almanya geldi ve bende gittim biraz konustuk cok büyük sürprizler bizi bekliyorusmussss
ya ben yeni gordum bolumu. ya bence yeni geldi dizide adam ekin kutaracak onun hastasidan. ve bu o buguk bir surpriz olacak keremcem dedin gibi. ekine ameliat yapar ve mutlu sonla bitircekler diziye. ben bunu hissetiyorum. inshallah bole gibi olur.
Dizi devam etmicekmi seneye? Edicek galiba.Dur bakalim daha neler yapicak bu yeni doctor bey o yeni karekter ve iylestikten sonra cok daha suprizler dolu konulara gecicek dizi.
ya bilmem galiba bir sezon daha yayinlacakmis ama inshallah ekin olmicek ve ozamandir bol bol ask dolu bolumler izleriz. :img-icecr bu doktor gercekten coook ise yarar bu dizi duzeltmesi. ikide girmis diziye. :icon_roll
Su hastalik bolumlerini atlatalimda.Bidaha hic hastalik olmasin dizimizde.
Bu arada,didou_didemcim bugunun dogumgununmu? Kutlu olsun,arkadasim. :)
Su hastalik bolumlerini atlatalimda.Bidaha hic hastalik olmasin dizimizde.
Bu arada,didou_didemcim bugunun dogumgununmu? Kutlu olsun,arkadasim. :)
herkeselere günaydın arkadaşlar :) yeni tüyolar varmı geceden sonra bilmiyorum da..evet hastalık olmasın artık biraz da mutluluklarını izleyelim şuların ya
arkadaşlar aklıma ne geldi acaba bu doktorun bakışlarından ve ekin teksoyyy demesinden yani teksoya takılması yelda yüzünden olabilirmi acaba yeldada zamanında uçuk yaşamış yurt dışında hep kalmış ikiside aynı birbirlerini tanıyor olabilirlermi ne dersiniz tamam biliyorum biz onu bernaya yaptık ama benimki bi fikir olmıyacak birşeyde değil
arkadaşlar aklıma ne geldi acaba bu doktorun bakışlarından ve ekin teksoyyy demesinden yani teksoya takılması yelda yüzünden olabilirmi acaba yeldada zamanında uçuk yaşamış yurt dışında hep kalmış ikiside aynı birbirlerini tanıyor olabilirlermi ne dersiniz tamam biliyorum biz onu bernaya yaptık ama benimki bi fikir olmıyacak birşeyde değil
bence doktorun anlamlı bir bakışı yoktu orda ben fark etmedim ...olabilirmi acaba...doktor türk aşığı gibi geldi bana türklere bir sempati duyuyor olabiliyor ve o yüzden ekinin adını görünce duraklamış olabilir .....ma tam çatlak ya :)
teomanresat
12-05-06, 10:09
Herkese günaydın.Dün bir türlü rahat foruma giremedim.Neyse bakıyorumda dünden beri epey kaynatmışsınız.ŞU bizim çatlak profesöre bayağı takmışsınız.Takılmayacak da değil hani,üzerindede bayağı senaryolar yazmışsınız.Bizim çatlak profesör,bizim diyorum çünki adama kanım ısındı,böyle zor işlerin üstesinden biraz çatlak insanlar gelir ya o bakımdan.Evet bence ekini kurtaracak.Ama önce ekinin ameliyat olmaya karar vermesi gerek.Kİ vercektir,çünki kasetleri doldurdu,ferideyle,bernayla konuştu,az çok yeldayada öğüt verir gibi oldu(son kaset)Sırada anne ve babası vede en önemlisi sarp var.Onlarıda önümğüzdeki bölüm halleder.Sonra ameliyat aşamasına gelinir.Ben doktorun ekine asılacağını sanmam,bence onun kafası bernayla uyuşacak.Bu arada doktorlar ameliyat yaparken şarkı dinlerler vede çok neşeli olurlar,motivasyon açısından.Bakalım önümüzdeki bölüm neler olacak,birde yeni tiyolar varmı.
ya ben ekinin ölmesini hiç istemiyorum ama ekin kurtuldu diyelimki bu diziyi nası bitiricekler nası bağlıycaklar.bide düşünşenize en başından beri herşey hayal..... :img-huh: .
ya ben ekinin ölmesini hiç istemiyorum ama ekin kurtuldu diyelimki bu diziyi nası bitiricekler nası bağlıycaklar.bide düşünşenize en başından beri herşey hayal..... :img-huh: .
ne demek nasıl bağlayacaklar arkadaşım yani dizi bitmesi için illa ekini öldürmek mi lazım mutlu sonla bitemezmi ya biz kaç zamandır bunun için uğraşıyoruz :)mutlu son hakkımız diye düşünüyorum....
heyşey hayal değil en başından beri nasıl olucak ya öyle bizi aptal yerinemi koyuyor bunlar ya :)
sumisali sana sonuna kadar katılıyorum ama ması bağalayabilirlerki.yani böle acayip bi olaın olması lazım sen olsan napardın :blush:
ya tamam seni de anlıyorum ama illa da ölmesi lazım değil ya sonuçta bu bir dizi ne yazarlarsa onu oynuyorlar görüldüğü gibi...bence bunlar bulur nasıl bağlayacaklarını okadarını biz karıştırmayalım
ayrıca tek cümlelik mesajlar yasak :) arkadaşım
sabiş@enes
12-05-06, 11:07
sumisaline katılıyorum diziyi bağlayacak o kadar çok şey varki dha bu diziden çok malzeme çıkar kendileri isteseler olayları güzel yansıtmayı bilseler oooo bu dizi uzarda gider ee oyuncular malum her rolün altından kalkabilecek yetenekteler yani iş rüya işçilerinde bitiyo onun içinde bizim hiç kafa yormamıza gerek yok arkadaşım
sumisaline katılıyorum diziyi bağlayacak o kadar çok şey varki dha bu diziden çok malzeme çıkar kendileri isteseler olayları güzel yansıtmayı bilseler oooo bu dizi uzarda gider ee oyuncular malum her rolün altından kalkabilecek yetenekteler yani iş rüya işçilerinde bitiyo onun içinde bizim hiç kafa yormamıza gerek yok arkadaşım
evet canım dediğin gibi...iş senaristlerde bitiyor gerçi onlara kaldıysak yandık gibi ama :):):) gerçi düzelme var gibi .fazlada umutlanmak istemiyorum sonra alim allah ters köşe oluyoruz malum..zaten dizide sadece ekin ve sarpın konuları işlenmiyorki bütün oyuncularla ilgili bişeyler çıkartırlar yani dediğin gibi kafamızı buna takmayalım :)
dizidizidiziler
12-05-06, 12:23
Arkadaşlar, bu hafta da şu bölüm yorumlarını 100 sayfa yapalım ne dersiniz. Bize yakışmıyor az yazmak...
Bu yüzden 3'üncü kez yorum yapıyorum... Sanırım 3'tü.
Şimdi konuşulan konulara göre gidelim bakalım:
Çatlak profesör: bence bir şekilde teksoyları mı, ekini mi birilerini aslında tanıyor bu profesörümüz. Gelecek, ameliyat edecek ve Ekin iyi olacak.
Ekin kesinlikle ölmeyecek bölüm sonunda.
Dizi seneye devam edecek...
Bu sezon sonunda da Ekin ameliyata girer, ameliyattan çıkar. Daha ayılmadan fondan Ekinin sesini duyarız. Ve evet sayın seyirciler. İşte bizim hikayemiz böyle yeniden başlamıştı, ama daha bitmedi. Başımıza neler geldi neler der. Sezon biter.
Biz de bütün yaz hıyarlar gibi bekleriz sonra ne olacak diye.
Öbür sezon da bence formatı biraz değiştirirler. Yan karakterler ve başlarına gelen olaylar komik bir şekilde anlatılır.
Bu senaristlerin korktuğu şey de eğer, aralarındaki aşk hiç bozulmazsa, sıkıcı olur mu, insanlar seyreder mi? Bundan korkuyorlar.
Dilinizi mi yuttunuz?
Hadi kıpırdanın diyeceğim ama bende bu işi nasıl yapacağımı inanın bilmiyorum. Biz eskiden nasıl harıl harıl yazardık ya, hayret bişey... Gerçi Cuma günleri sakin olurdu ama bugünde pek sakin. Bize hareketlilik gerekiyor, Reyhan arkadaşlarından birşeyler öğrenirse bari o zaman biraz renklenir forum. Nezamandır magazin porogramlarına da çıkmıyorlar, bari onlardan tüyo alırdık yada çekim falan göstermiyorlar.
Off içim sıkıldı, sabah burada hava pek güzeldi. Nasıl bir güneş vardı anlatamam. Şimdi bulutlandı yine, bende bulutlandım. Birde forum böyle olunca iyicene içim daraldı. Şöyle ben yine Hazal'ı analım diyeyim bari degeçen seferki gibi gelsin:)
teomanresat
12-05-06, 12:26
evet canım dediğin gibi...iş senaristlerde bitiyor gerçi onlara kaldıysak yandık gibi ama :):):) gerçi düzelme var gibi .fazlada umutlanmak istemiyorum sonra alim allah ters köşe oluyoruz malum..zaten dizide sadece ekin ve sarpın konuları işlenmiyorki bütün oyuncularla ilgili bişeyler çıkartırlar yani dediğin gibi kafamızı buna takmayalım :)
Selam sumisali,sana ve sabiş@enese katılıyorum.İsteseler bu diziyi uzatacak bol miktarda konu bulurlar.Ama dediğiniz gibi iş kabus işçilerinde bitiyor.Bende nekadar son bölümle birlikte bazı düzelme sinyalleri olsada fazla umutlanmayalım derim.Çünkü ne zaman güzel giden şeyler olsa bu işçiler durumu tersine çeviriveriyorlar.Tepe taklak oluyoruz.Yani temkinli davranmakta fayda var.dizide yan karakterlerde güzel vede dozunda işleniyor.Ben memnunum açıkcası.Ama devam edip önümüzdeki sezon saçmalıyacaklarsa bu sezon mutlu bir şekilde bitirsinler.Çatlak doktorumuz zaten bunun için geldi.Ekini bence iyileştirecek vede bitecekse eğer mutlu bitecek.Birde sinanın sarpa baba dediğini görsek.Tamam o zaman.
AYYYY.... saçmalamayın ne ekinin eski sevgilisi falan.iyice saçmaladınız.doktor adam kim ekinin eski hali kimm.adam türk olduğu için ekinin ismini görünce öyle yaptı bencee.kesin ekin kurtulur.... :img-meeti
selamlar herkese...
yavaş yavaş toplanıyoruz galiba bende işimi bitirdim(bitmedide ara verdim) geldim yanınıza.yine çatlak ve etkileyici cerrahımızdan konuşuluyor galiba.ben onun ekini yada başka birini tanıdığını düşünmüyorum yani yeni biri olarak bakıyorum tabi Türkiyeye gelince bir çok tanıdığı olacak misal berna :icon_whis
teomanresat katılıyorum arkadaşım söylediklerine kıpırtılar var senaristlerde ama güvenmemeliyiz tecrübeliyiz ters köşeye yatmakta ve unutmamalıyızki muhteşem(!) senaristlerimiz güzel sahneleri batırmakta ustalar(bakınız düğün ve balayı sahnesi vs.) o yüzden umut bağlamadan bekleyelim derim ben.
bundan sonra öyle bişey yapmalılar ki bunca çektiğimiz sıkıntıya katlandığımız saçmalığa değsin diyelim ama dedim ben umutlanmıyorum sadece izliyorum geçmişi düşünmeden o anın tadını çıkararak başka türlü sinirden duramıyorum.
neyse herkese iyi günler diliyorum ve hayırlı cumalar...
Ha Dizidiziler imdadıma yetişti, dur bende tahminlerinin ucundan tutayım. Ne demişler laf lafı açarmış:)
Bence doktor tanımıyor kimseyi sadece Teksoy soyadı tanıdık gelmiş olabilir.
Ekin'in ölmeyeceğini kesin söyleyebilirim ama dizinin devam edip etmeyeceği konusunda tereddütlerim devam ediyor. Aklıma takılan sadece bu kadar reytingi olan diziyi nasıl bitirirler sorusu var. Bizim dizi tarihmizde tadında kalmış kaç dizi var, ille suyunu çıkartacaklar. Ama diğer tarafta bitecek bilgileri var. Neyse bunu zaman gösterecek.
Dediğin gibi sezon sonunda -eğer devam edecekse tabi- Ekin'in anlatımı ile bitirebilirler.
Hayat devam ediyor, kimbilir daha neler olacak diye. Ama gelecek sezona anlatımı devam etmez. Ben bu anlatımı hasta Ekin'den sağlam Ekin'e geçişte kullanmak için yaptıklarını düşünüyorum. Hastane, ameliyat çekimi, hasta Ekin yapmak kim bizim dizi kim.... cümle çok komik oldu ama anlatmak istediğim bizimkiler zor işe gelemez. Hopp oradan hop buraya. Bir bakacağız Ekin iyileşmiş. Ben hatta hastane, doktor falanda olmaz demiştim ama neyse o kadar da düşünmüşler, en iyisinden bir doktoru İstanbul'a getirtecekler.
Gelcek sezona devam ederse, format değişirse...
Hımm, şimdi devam ederlerse bir kere eski formata dönmesi lazım yoksa kan kaybında güme gider. Bundan eminim, biz bile kurtaramayız.
Senaristlerin yaptığı açıklamaları takmamak lazım esasında, ben iyice düşündüm de;
bu adamlar bu açıklamayla kendilerine, isimlerine şeyy sürdürmemek için yapmışlar. Millet
yoksa izleyiciler beğenmediği için senaryoyu değiştirdi diyecekti. Dikkat ettiyseniz zaten direk bize gönderme var yazıda. Hele böyle bizim kampanyadan sonra pat diye rop. yapmalarını ben buna bağlıyorum. Adamlar kuzu kuzu istediğimizi yapacaklar ama etrafa çaktırmadan yapacaklar...
Ben pek havalandım galiba:)
istanbulll
12-05-06, 12:45
selamlar....
gene durgunlaşmış buralar!! çarşamba akşamı nasıldı,haftalar sonra burayı tekrar öyle görmek çok güzeldi:)
neyse en iyisi reyhanı bekleyelim.bakalım nasıl haberler getircek bize?
ayşacım hazalı analım demişsin,analım anmasına da bu sefer iyi haberler getirsin bize ama...
bernayla dr.hakanı başgöz etme fikrini düşünüyorum da pek hoş geldi bana.
ne güzel olurdu öyle bi şey olsa... :img-icecr
Merhabalar.Eh bende bir şeyler yazayım artık.Ben senaristlerin röportajda söyledikleri şu 40 bölümdür ara vermeden yazıyoruz.İlk bölümlerdeki kadar iyi yazamadığımız doğrudur.
O yüzden ana karakterler üzerine yoğunlaşıp yan karakterlere yoğunlaşamıyoruz gibi şeyler söylemişler sanırım buna taktık bugün.
Aslında adamlar artık iyi yazamadıklarını kabul etmişler.Biliyoruzki bu bir yaz dizisi diye başladı sevilince uzatıldı.Bunların elinde ilk 13 bölümün seneryosu vardı bence sonraki 13 bölüm içinde az çok kafalarında bir şeyler olabilir ama sonrası için düşünsenize 7 gün içerisinde bir bölümün seneryosunu yazmak zorundalar.Yazdıkları şeyleri öyle iyi düşünmelilerki sonraki bölümlerde bağlantı kurulsun.Ama adamlar zamana karşı yarıştıkları için aceleye getiriyorlar seneryoyu.Sonrada böyle abuk subuk şeyler,yazdıklarını unutmalar ortaya çıkıyor.Düşünsenize 28 Haziran da başladı Haziran'ın ikinci haftası bitecek.Hiç ara vermeden 1 sene boyunca oynayacak Aşk Oyunu.Bütün diziler sezona ara verince seneryo akışlarında oynamalar olur,daha fazla zaman olduğu için iyice düşünüpte bir şeyler yazarlar.Belkide dizi bu sene ara verir senarislerde yazın iyi çalışırlarsa gelecek sezonda tadından yenmeyecek bir Aşk Oyunu çıkabilir arkadaşlar.
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir ve sizlerde anlayabilmişsinizdir arkadaşlar.
teomanresat
12-05-06, 13:00
Merhabalar.Eh bende bir şeyler yazayım artık.Ben senaristlerin röportajda söyledikleri şu 40 bölümdür ara vermeden yazıyoruz.İlk bölümlerdeki kadar iyi yazamadığımız doğrudur.
O yüzden ana karakterler üzerine yoğunlaşıp yan karakterlere yoğunlaşamıyoruz gibi şeyler söylemişler sanırım buna taktık bugün.
Aslında adamlar artık iyi yazamadıklarını kabul etmişler.Biliyoruzki bu bir yaz dizisi diye başladı sevilince uzatıldı.Bunların elinde ilk 13 bölümün seneryosu vardı bence sonraki 13 bölüm içinde az çok kafalarında bir şeyler olabilir ama sonrası için düşünsenize 7 gün içerisinde bir bölümün seneryosunu yazmak zorundalar.Yazdıkları şeyleri öyle iyi düşünmelilerki sonraki bölümlerde bağlantı kurulsun.Ama adamlar zamana karşı yarıştıkları için aceleye getiriyorlar seneryoyu.Sonrada böyle abuk subuk şeyler,yazdıklarını unutmalar ortaya çıkıyor.Düşünsenize 28 Haziran da başladı Haziran'ın ikinci haftası bitecek.Hiç ara vermeden 1 sene boyunca oynayacak Aşk Oyunu.Bütün diziler sezona ara verince seneryo akışlarında oynamalar olur,daha fazla zaman olduğu için iyice düşünüpte bir şeyler yazarlar.Belkide dizi bu sene ara verir senarislerde yazın iyi çalışırlarsa gelecek sezonda tadından yenmeyecek bir Aşk Oyunu çıkabilir arkadaşlar.
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir ve sizlerde anlayabilmişsinizdir arkadaşlar.
Selam sinem çok güzel anlatmışsın.Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.Evet bunlar hazirandan bu hazirana hiç ara vermeden yazdılar.Ve yorulduklarını,eskisi gibi yazamadıklarını itiraf ettiler.Seninde değin gibi belki ara verilip seneye devam edilirse tadına doyuym olmaz bir aşk oyunu izleriz.Bu arad ben pek iymser gördüm bizi.
Şu çatlağımız ropesörümüzün son sahnede gülmesine bende bir fikir söyliyeyim.Bence bizim profesörümüz uzun zamandır türk hasta ameliyat etmedi vede uzun zamandır istanbula gelmedi.Eeeee nede olsa o da bir türk,kanı vatanını çektide öyle gülümsemiş olamazmı.Ha nedersiniz.
Sinemcim, anladım canım ben seni. Tabi ki kolay değil ...ama bunlar da 5 kişi be, insan ıkınır mıkınır yine iyi birşeyler çıkartır. Bence devamlı fikir değişti, 13 ten yeni sezona devam ondan sonra bir daha devam adamlar devamlı "devam edin" duymaktan saçmalamaya başladı işte. Oysa en başından bilinseydi ne kadar devam edeceği daha tutarlı davranırlardı, bazı konuları daha sindire sindire işlerlerdi. Ama adamalar sona bağladıkça diziyi birileri devamlı uzatın diyor, bakalım sonumuz hayır olur inşallah.
Bu kadar uzun süre yani Haziran'dan Haziran'a bir bizim dizi var herhalde. Diziler Eylül'den Haziran'a kadar devam eder sonra ya biter yada sezona girer. Keşke ilk baştaki sezon dizisi olacak kararından vargeçmeselerdi, dizi yaz dizisi olarak başlamayıp
yeni sezon dizisi olarak başlasaydı. Şimdi farkettim de, bu dizi için amma "keşke" kelimesi kullanıyorum. yani 23 yıllık hayatımda kendim için bu kadar keşke dememişimdir herhalde:)
Yazmayı unutmuşum, Sinemcim yaz tatili dediğin gibi bizimilere iyi gelebilir. Güneye inip kafa dinlesinler biraz:) Ondan sonra koyulsunlar eğer dizi devam edecekse yani bölümleri yazmaya. Şöyle bizim istediğimiz gibi...
çatlağımız ropesörümüzün son sahnede gülmesine bende bir fikir söyliyeyim.Bence bizim profesörümüz uzun zamandır türk hasta ameliyat etmedi vede uzun zamandır istanbula gelmedi.Eeeee nede olsa o da bir türk,kanı vatanını çektide öyle gülümsemiş olamazmı.Ha nedersiniz.
evet bu çatlak doktor için bende aynı şeyleri düşünüyorum ama pek te akıllı birine benzemiyor diyeceğim fakat adam beyin cerrahı olmuş ...
zaten mithat beyde akıllı birini aramıyorum deyince sarp onun kartını verdi sarpa demek doktor tam çatlakki önerildi...
bence doktorun anlamlı bir bakışı yoktu orda ben fark etmedim ...olabilirmi acaba...doktor türk aşığı gibi geldi bana türklere bir sempati duyuyor olabiliyor ve o yüzden ekinin adını görünce duraklamış olabilir .....ma tam çatlak ya :)
arkadaşım bu doktor zaten türk değilmi yani türkçe konuşuyo adı hakan ve istanbulu özledim diyo yelda ile ilgisi bi ihtimal çünkü hatırladığım kadarıyla yelda isviçredeydi ama belki bebeği konusunda yardımcı olur varya bence bu doktor heö çok aksi davranacak hemde herkesin sorunlarının çaresi olacak
Anacım biz bu Hakan Başar'a çok bel bağladık ya Allah sonumuzu hayır etsin.
Dizi başladı altta Tayland yazdı.Bendeki tepki aynen şu ''Yok artık Ekin savaşacağım dedi ya.Sarp'la birlikte Tayland'a tatile falan gittiler dedim kendi kendime.Ardından bizim Hakan çıkınca destur son sahnede çıkar dedik adam daha ilk sahnede çıktı.
Çekmeceden ince belli çay bardağını çıkarıp fincandaki çayı ona boşaltınca yuh artık ta oralara yanında bardakmı taşımış dedim.Yani seyrettiğim her bir karede gözlerim fal taşı gibi açılmaya başladı.Ben son sahnede şok olmayı beklerken daha ilk sahnede şok olmuştum.
ya bu doktorun tek tanıdığı mithat doktor mailde onun çok yakın dostları olduğu yazmıştır belki onun öğrencisiydi zamanında istanbulda bunun çılgınlığı yüzünden doktorlar buna tavır almıştır buda ben ünlü olup gelince görüşürüz diye ağlayarak gitmiştir kanadaya o gülümsemede intikam zamanı geldi gülümsemesidir:)
sabiş@enes
12-05-06, 13:43
evet bu doktor bi başka ne bileyim farklı bi tarzı var hem herşeyi karıştıcak bi tipi var hemde herşeyi yerli yerine koyacak gibi ama doğruyu söylemek gerekirse sempatik tabi şimdi ekini kurtaracakya bizim için ondan iyisi olmaz ama bide ekinle bi alakası olursa bizim yerimizde kenanın tahtına oturur kenandan bi farkı kalmaz valla böyle bi senaryo düşünmesinler ekinle cerrahı birlikte eniyisi berna cuk diye oturur kızda erkeklerden uzak durmayı düşünüyodu ama bizim sempatik cerraha hayır diyemez doktor civanım göster kendini ekini iyileştir başkada bişeye karışma yani ekinle sarpın arasında ama diziye renk vereceğine inanıyorum renkli bi kişilik şu senaristlerin dizi farklı bi boyut alıcak demeleri bu kişiliğin diziye girmesiyle olour herhalde
Sinemcim, bu adamların en iyi yaptığı şey bizi şaşırtmak zaten. İyi veye kötü birçok kez ekran karşısında dona kaldık. Bunların kiminde sevinçten donduk kiminde sinirden.
İncebelli bardaktan da anlaşılacağı gibi adam sapına kadar türk, işte burada kıymeti bilinmemiş, bu açıkça ortada. Türk ismi duyunca ehh bir İstanbul seferi iyi olur dedi herhalde. Yanlış hatırlamıyorsam daha filmlere bakmamıştı, sadece maili okudu o kadar.
Pat diye tamam dedi. Hadi bakalım hayırlısı artık.
Adamı herşekle soktuk ama belkide ameliyatı edip gidecek. Bak üzülürüm o zaman tam Berna'lıktı doktorumuz:)
meryemce84
12-05-06, 13:47
Çekmeceden ince belli çay bardağını çıkarıp fincandaki çayı ona boşaltınca yuh artık ta oralara yanında bardakmı taşımış dedim.Yani seyrettiğim her bir karede gözlerim fal taşı gibi açılmaya başladı.Ben son sahnede şok olmayı beklerken daha ilk sahnede şok olmuştum.
Selam arkadaşlar..
Sinemcim ben bugün iyiyim.
Keyfim yerinde akşam Funda Arar konserine gidecem çok sevinçliyim.
Yani olumsuzluk saçmayacağım etrafa rahat olabilirsin :)
Hakan Başar böyle bişey mi yaptı ya ? :img-huh:
ben kaçırmışım benim dumura uğradığım yer,
Bu akşam bütün mehyanelerini dolaştım istanbulun şarkısı eşliğinde ameliyata başlaması oldu..
ssvshy, arkadaşım aklıma intikam için geleceği hiç gelmemişti. Çok komik:) bir gülüşten ne teoriler üretildi...
sabiş arkadaşım, Kenan bizim ilk göz ağrımız, onun yerini kimse tutamaz:) Şaka bir yana doktor sadece ameliyatını yapıp gidecek. İşte belki yalnız dönmez:)
sabiş@enes
12-05-06, 13:55
Bence iyi birisi dr Hakan Basar :icon_ange .Keremcem seyirciyi sevindirecek demisdi. :img-icecr Kotu birisine benzemiyor.
Bu durumda Ekin Yani Yasemin ergenenin saclari gidecek.Genelde oyle oluyor. :icon_ange Bahar mesela.Ama o sinema filmiydi.Kabul eder mi Yasemin Ergene......?
hiç zannetmiyorum yaseminin saçlarının kesileceğini ya bence kabul etmez zaten böyle hastalık olan bi çok dizide saçlarını kesmiyolar bi şekilde galgalaya getirip farklı bi şekilde yansıtıyolar bilmiyorum ama yasemin göze almaz bunu gibime geliyo zaten bende yasemini öyle görmek istemem keltoş yasemin olarak
seniscim selam arkadaşım.bence ekinin yani yasemin ergenenin saçları gitmesin diye ekine anlattırıyorlar bölüm sonlarını.böylelikle ekin karşımıza sağlam olarak çıkacak saçlarının kesilmesine de gerek kalmayacak.tabi adamlar ekini o ameliyat masasından sağ kaldırmayı düşünüyorlarsa bu dediğim geçerli.sağ çıkarmayacaklarsa bilmiyorum zaten kafam karışık bundan sonra ne olur bizim cücükler ne planlıyor tahmin edemiyorum hoş tahminlerde fos çıkıyordu ya neyse
[QUOTE=meryemce84]Selam arkadaşlar..
Sinemcim ben bugün iyiyim.
Keyfim yerinde akşam Funda Arar konserine gidecem çok sevinçliyim.
Yani olumsuzluk saçmayacağım etrafa rahat olabilirsin :)
Aşkolsun Meryemce ben hiç senden rahatsız olurmuyum arkadaşım.
Dün sen ben bir psikolağamı gideyim acaba yazdığında ben sana bir cevap yazdım okudunmu canım.
Ayrıca demek Funda Arar konserine gideceksin senin adına sevindim ama oda bi şeymi bende belki bu akşam Keremcem'in İzmir'de açık hava tiyatrosunda konseri var ona gideceğim canım.
selam arkadaşlar.nasılsınız?Bu doktor forumu biraz hareketlendirdi.Çatlak doktorumuz her derde deva olup,Bernaya da abayı yakıp gitsin.Bİzde mutlu mutlu dizimizi izleyelim.ama Rüya işçileri size mutlu bölüm izlemek yok derse inşallah başlarına forumca düşeriz.saksıdan daha etkili olur.Allahım adamlar aklımıda aldı ben sınavda böyle yaparsam yandım.Çarşamba akşamıda kardeşime Kenan ile Ekin boşandı dimi dedim.benim durumum vahim :icon_whis :icon_ange
Kırçiçeği, Ekin o masadan sağ kalkacak canım, ben bundan eminim. Dediğin gibi Ekin'e anlattırmalarının en önemli sebebi de Yasemin'in saçları. Ben daha kısa saçına alışamadım bir de saçsız:) düşünemiyorum. Zaten Yasemin de düşünmez, biz dizi için saçlarını kestirmeyi..Neyse ben ne diyecektim... Ekin anlatımı bitirdikten sonra bir bakmışız çok zaman geçmiş... saçlar falan yerine gelmiş, turp gibi. Artık onsan sonra dizi biter mi devam eder mi orası belli değil?
istanbulll
12-05-06, 14:21
Ayrıca demek Funda Arar konserine gideceksin senin adına sevindim ama oda bi şeymi bende belki bu akşam Keremcem'in İzmir'de açık hava tiyatrosunda konseri var ona gideceğim canım.
oh ne güzel valla...kıskandır bakalım bizi!!!
neyse canım biz de 26 mayısta harbiye açık hava tiyatrosunda dinleyeceğiz beyefendiyi:):) hem bize sürprizleri de olacak...sirtaki yapcakmış diye duyduk ama bilemiyorum ne kadar doğru...
biraz da bölümle ilgili konuşayım da kızmasın modlarımız.şimdi bu doktor hakan maili okuduktan sonra filmleri de bi inceler.sonra görür ki zor bi vakayla karşı karşıya tabi bu onu daha çeker.çatlak ya biraz!!!daha da bi sabırsızlanır istanbula gelmek için.bir an önce sarp'a ulaşılır ama ekin bu işe ne der bilemeyeceğim...
meryemce84
12-05-06, 14:28
Meryemce boşver sen psikoloğu arkadaşım.Sana şu aralar forumumuzun gözdesi
Dr.Hakan Başar'ı şiddetle tavsiye ederim canım.Gerçi kendisi beyin cerrahı ama idare et işte.Oda doktor buda doktor.Adam belki sana biraz çılgınlık aşılarda kendine gelirsin bitanem.
Sinemcim canım ben almayım Hakan Başar'ı.
O Ekin'in ameliyatını başarsın yeter başka bişey istemem..
Ben Funda Arar'ın konserinde enerji toplarım,daha da bi umut doldururum içime..
Bende senin adına sevindim ama ben bir Funda Arar fanatiğiyim o yüzden seni kıskanmadım..Onun kadar sevmiyorum Keremcem'i..
Sitede gidip geliyor ne oluyor anlamadım.. :img-huh:
Keremcem ve sirtaki ha.Yemin ederim okuyunca güldüm.Ayol o daha oynamayı bile beceremiyorki, değilki sirtaki yapsın.Şaka bir yana ben 19 Şubat İzmir konserinde kendisini canlı seyretme şerefine nail oldum.Böyle sırtı seyirciye dönük kollarını iki yana açarak yavaş yavaş hafiften kıvırarak bir dönüş hareketi var bittim vallahi.Hatta ben bu sahnenin görüntüsünü bir sitede bulup indirdim ara sıra evde açar seyreder gülerim.
Diziye gelince bence Ekin ameliyat olmak konusunda direnecek.Yelda'ya sarılırken Korkuyorum Yelda çok korkuyorum dedi ya.Bence ameliyat konusunda önce korkacak kaçacak ama sonunda kabul edecek.Ama bizde tabi böyle 1-2 bölüm Ekin'e yine sinir olacağız.Aslında hiç kolay bir karar değil.Düşünsene o masaya yatarken bir daha hiç kalkamamakta var.
bence hakan başarın ekinle bir alakası olmayacak,bana bernaya aşık olabilir gibi geliyor daha çok.ya da ben öyle istiyorum orası belli değil :) bence ekin ilk öğrendiğinde ameliyat olmaktan kaçacak ve korkacak.ben o masadan kalkamayabilirim gibi replikler çok olacak.sarp onu ikna eder inşallah oğlun için benim için diyerek :)
[QUOTE=meryemce84]Sinemcim canım ben almayım Hakan Başar'ı.
O Ekin'in ameliyatını başarsın yeter başka bişey istemem..
Ben Funda Arar'ın konserinde enerji toplarım,daha da bi umut doldururum içime..
Bende senin adına sevindim ama ben bir Funda Arar fanatiğiyim o yüzden seni kıskanmadım..Onun kadar sevmiyorum Keremcem'i..
Tamam Meryemce haklısın kim ne yapsın Hakan Başar'ı.Gelsin Ekin'i ameliyat etsin çeksin gitsin.Ayrıca bende Funda Arar'ı çok beğenirim.
Sana bu akşam iyi eğlenceler diliyorum arkadaşım.Benim gideceğim daha kesin değil konsere.
Ama bu Hakan Başar hemen gitmesin ya.Renkli bir kişiliği var diziyi canlandırabilir hele Berna'ya aşık olursa çok daha iyi olur.
istanbulll
12-05-06, 14:41
evet ya bana da biraz komik geldi şu sirtaki olayı.bakalım görcez 26 mayısta doğrumu değil mi? o görüntüleri arada ben de açıp izliyorum,pek hoş valla:):)
bence de ekin direnecek önce ameliyat olmamak için...inadı tutcak gene!!!
sarpı bayağı bi uğraştırcak herhalde ikna etmek için.ama kabul etmek zorunda.başka şansı yok hanımefendinin...doktor hakana güvenmek zorunda!!
teomanresat
12-05-06, 14:53
Tekrardan merhaba.Bakıyorum da biz şu hakanımıza fena taktık.İnşallah taktığımıza değer.Bence mailde aşağı yukarı herşey yazıtordur.Yani tümörün zor bir yerde olduğu riskli olduğu falan.
Ekin inat edcektir ama sonunda öyle ölecem böylede deyip ne olursa olsun ameliyatı kabul edecektir.Bu arada bu akşam gece yarısı tekrarı var.Sakin kafayla sindire sindire bir izliyeyim.Gene fragmana taktım.Fragmandaki oynama sahnelerini çok göstermediler.Belki maç yüzünden kesmiş olabilirler.Bakalım bu akşam öğreniriz.Kız lar sizin adınıza sevindim.Biriniz funda arara,biriniz keremceme.Funda ararı bende beğenirim.Güçlü bir sesi,çok hoş bir ses tonu var.Eh keremceminde ondan aşğı kalır yanı yok.Size iyi eğlenceler dilerim.Ha gayret 100 ü devirelim.
teomanresat
12-05-06, 15:29
Neler oluyor ya site bir gidip bir geliyor.Hadi arkadaşlar yorumlara devam.
Evet nerde kalmıştık,bir arkadaş;çatlağımız profesörümüzün eskiden mithatın öğrencisi olabileceğini,kaçık olduğu içinde kimsenin onu istemeyip yutdışına gitmiş olabileceğini,bu istanbul olayınında bunlardan öc almak için iyi bir fırsat olabileceğini düşünmüştür demişti.Şimdi adı aklımda değil.Valla olurmu olur.Bunlar yeni giren karakterleri eskilerle bir bağlantı yapıyorlar.Bkn.Yasemin.Sarpın lise aşkıydı,çıkıp geldi.Bu doktorumuzda belki eskilerden bir bağlantısı olabilir.Ama bu bağlantı ekin-sarp yönünden değil.Başka bir yönden.
teomanresat arkadaşım bir önceki masajında mailde her şey yazıyordur demişsin. az önce havincim arkadaşın resimler bölümüne eklediği maili okudum. mailde sadece ekin'in türk doktorlarına göre ameliyatı imkansız bir hastalığa yakalandığından bahsetmiş. yani tümörle ilgili hiçbir açıklama yok ama bu çatlak doktorun ilgisini bu imkansız kısmı çekmiş heraldeki daha ne olduğuınu bile öğrenmeden hemen kabul etti ameliyatı :) bakalım ekin'in tepkisi nasıl olacak?
Nazar mı değdi foruma ya.2 kişi görüntülüyor yorumları.Ya da ben soru çözmekten yanlış görüyorum.Sirtaki olayı ne ya bişey mi kaçırdım. :img-lady:
bu akşam şöyle sakince izliyim daha çok yorum yürütüyim. :icon_ange Hakan
zararsız madde.Bizi telaşa düşürcekler akıllarınca.allah a şükür beynimiz var. :icon_ange
Reyhan nerelerdesin arkadaşım gözlerimiz yollarda kaldı.Öğrenebildinmi arkadaşlarından ne partisi olmuş kimler varmış.
Reyhan nerelerdesin arkadaşım gözlerimiz yollarda kaldı.Öğrenebildinmi arkadaşlarından ne partisi olmuş kimler varmış.
Geldim Sinem.Dört gözle gelmelerini bekliyorum ben de onların.Ama hala gelmediler.Geldiklerinde bir şeyler öğrenir öğrenmez hemen yazacağım.
Aaaaa kızıyorum ama niye kimse birşey yazmıyor.Anlaşılan herkes haftanın son çalışma yada okul gününün olması nedeniyle yorgun.
Hadi size bir soru Aşk Oyununun 1.bölümünde daha ilk sahnede çalan şarkı hangisiydi.
Bilene ödül vereceğim dermişim.
bence ekin ameliyat olmayı kabul edecek.çünkü oğluna mucizelere inan oğlum dediğine göre kendisi de mucizelere inanıyordur.belki ilk başta korkup çekinebilir
haklı da hiç kolay bir durum değil.ama doktorla konuşursa doktor ona umut verebilir.sizin için ta nerden geldim kurtaracağım bana güvenin gibisinden laflar söylerse ekin de cesaretlenebilir.nasıl olsa kaybedecek bir şeyim yok hiç olmazsa şu ölümü bekleme işkencesinden kurtulayım der.
Aaaaa kızıyorum ama niye kimse birşey yazmıyor.Anlaşılan herkes haftanın son çalışma yada okul gününün olması nedeniyle yorgun.
Hadi size bir soru Aşk Oyununun 1.bölümünde daha ilk sahnede çalan şarkı hangisiydi.
Bilene ödül vereceğim dermişim.
ben biliyorum canım aşkın açamadığı kapıydı hatta ekin fabrikada söylemişti sonrada sarpların gittiği barda çalıyordu:)
ladydi bencede Ekin ameliyata zor karar verecek ama eninde sonunda kabul edecek.
Çünkü başka yolu yok.Şimdi Sarp Ekin adına karar verdi ameliyat olsun diye.Sarp Ekin'e bu konuyu açınca Ekin'in ilk tepkisini çok merak ediyorum.Ama senarisler ne dedi
Ekin ile Dr.Hakan'ın arasındaki diyaloglar size ipucu verecek.Bence Ekin'i ikna konusunda Dr.Hakan'da etkili olacak.
Duygusel seni tebrik ediyorum arkadaşım ve başarılarının devamını diliyorum.
Bu arada Kaancan sakın kızma foruma hareketlilik gelsin diye yazdım bunları.Ne yapayım bu sessizlik canımı sıkıyor.
ladydi bencede Ekin ameliyata zor karar verecek ama eninde sonunda kabul edecek.
Çünkü başka yolu yok.Şimdi Sarp Ekin adına karar verdi ameliyat olsun diye.Sarp Ekin'e bu konuyu açınca Ekin'in ilk tepkisini çok merak ediyorum.Ama senarisler ne dedi
Ekin ile Dr.Hakan'ın arasındaki diyaloglar size ipucu verecek.Bence Ekin'i ikna konusunda Dr.Hakan'da etkili olacak.
herkese merhaba arkadaşlar...bence ekin ameliyat kararı çok zor olmaz başka kurtuluşu yok çünkü mecbur olucak...ekin ile doktor hakanın arasında nası bi konuşma geçecek acaba bende çok merak ediyorum...aileler bu bölüm öğrenir die düşünüyorum ben çünkü artık zamanı geldi :blush:
Duygusel seni tebrik ediyorum arkadaşım ve başarılarının devamını diliyorum.
Bu arada Kaancan sakın kızma foruma hareketlilik gelsin diye yazdım bunları.Ne yapayım bu sessizlik canımı sıkıyor.
HEHE SAOL SİNEM HAFIZAM KUVVETLİDİR BENİM :)EVET FORUMDA KİMSE YOK ESKİDEN YORUMLARI OKUYAMAZDIK ŞİMDİ BİRİ YAZINCA HEMEN OKUYUVERİYORUZ VE BU ÇOK SIKICI GERÇEKTEN :img-help:
tam yorum yapıcam forum gidiyor ve o sinir bozucu yazı çıkıyor.forum yine sessiz,sakin.bize yakışmıyor bu sessizlik ya.yorum yapalım bişeyler bulalım. :icon_whis şahsen benim aklıma bişey gelmiyor ama :icon_ange
Bu doktor Hakan Ekin'i ameliyat ederken Sarpta arka fonda nerelere gideyimi çalsın.daha başarılı olur ameliyat. :img-icecr bakın ilginç şeyler üretiyorum :img-lady: Sonra da sarp gibi Berna duvarına toslasın bernaya aşık olsun.ben saçmalamadan gidiyim.iyi yorumlar size:)
Walla ben Hakan basar falan almiyim alanada mani olmiyim bi ekini ameliyat etsin bana yeter zaten diziye geldi diye cok sevindim simdi ameliyat etmeden giderse darilirim yani ekin teredütle yaklasa bilir ameliyata ama sevdigi adamda ikna edemeze kimse ikna edemez ekinin inacti tavrini :cheer:
mrb arkadaşlar.bu gün pek sessiziz.ekin dediğiniz gibi ilk önce kaçar sonra öyle ya da böyle öleceğim der ve ameliyata girmeye karar verir.bir de ben çok sevdim bu çatlak doktoru.berna ile de başgöz ettik mi :) hem berna'nın da yüzü güler.
Geldim geldim geldim..
Şimdi arkadaşlarım saat 19.00 gibi oradalarmış.Fakat ekip 21.00 da gelmiş.Keremcem de o saatte gelmiş.Hatta geç kalmış baya o yüzden telaşlıymış biraz.Yasemin daha gelmemiş o zaman.Sinan ve annesi varmış.O sırada settekiler yemek yiyorlarmış.Çekim daha başlamamış.Saatte baya geç olduğu için dönmek zorunda kalmışlar,bu yüzden ne partisi olduğunu öğrenememişler.Fakat sonradan öğrendiklerine göre gece ya Ekin birine tokat atıyormuş ya da Ekin'e tokat atılıyormuş.Fakat o sırada Ekin'in karşısında kim olduğunu bilmiyorlar.24.00'a kadar sürmüş çekimler zaten.Çekimlerin o saatte yapılmasının nedeni ise partinin akşam saatlerinde çekilmesini istemişler ondan.Arkadaşlar üzgünüm parti meselesini öğrenemedik ama bir tokat girdi işin içine.
herkese merhaba arkadaşlar...bence ekin ameliyat kararı çok zor olmaz başka kurtuluşu yok çünkü mecbur olucak...ekin ile doktor hakanın arasında nası bi konuşma geçecek acaba bende çok merak ediyorum...aileler bu bölüm öğrenir die düşünüyorum ben çünkü artık zamanı geldi :blush:
Ailelerin öğrenmesi bence en son raddede Ekin ameliyata karar verdikten sonra
olacak.Eğer onlarda öğrenirse dizi tam bir matem havasına bürünür.Senaristler bunu göze alamazlar.Ekin ve Sarp bütün ailesini toplar beyninde tümör olduğunu tek şansının bu ameliyat olduğunu söyler.Hatta ameliyat ertesi gündür ve ertesi gün herkes onu ameliyata uğurlar.
Reyhancım çok sağol canım.Biz parti var eğlencez derken tokat girdi işin içine.nedir şu bizim çektiğimiz.çile bülbülüne döndük ya.İnşallah sarp'a veya sarp ekin'e atmaz inşallah.ay bayılcam şimdi.
Bence tokatı Ekin atmıştır. Belki Sarp söylerse Doktor planlarını Ekin buna bir tokatla karşılık verebilir. Ben hemen Sarp'ın boynuna sarılıp "ayy canım kocam benim benim için nelerle uğraşmış, araştırma yapmış,taa nerelerden doktor getirmiş" diyeceğini sanmıyorum.
Reyhancım çok sağ ol canım, arkadaşlarına da forum adına teşekkür et canım.
Reyhancım çok sağol canım.Benim bildiğim Ekin tokat yemez, atar.Ama kime atar.
Hadi eskiden şamar oğlanına dönmüştü durmadan tokat yiyordu garibim.Şimdi ne diye yesin.Zaten Ekin'in karşısında kim olduğuda belli değil Sarp olmayabilir yani.
Şimdi düşün dur bakalım Çarşambaya kadar kim kime tokat atmış diye.
Reyhan Sinan ve annesi var demişsin ya annesi derken Gülser Hanımdan bahsediyorsun değilmi.Eğer onlarda varsa bu partide demekki kesinlikle mezuniyet partisi olamaz.Hele Sinan bile o saatte oradaysa demekki bütün aileler oradaki onu kimseye bırakamamışlar.
linguist cok sag ol ya. allah tutugunu altin etsin. :dance:
evet tahminimin tutmayacagini bildigim halde benimde corbada bi tuzum bulunsun.
partide ekinle sarp bi masada oturken, sarp ekine ameliyat olma konusunu acar. tabi ekinde inat ya illede burnun dikine gidecek ve kendinden habersiz
ameliyat olma isine giren sarpi bi gözel oksayacak :img-black
bu olmazsa bile sarpin ekine tokat atacagini sanmiyorum.
yani bu parti isinin icine sey etmeyide basardilar. :img-fullm
benim beyin anca bu kadar calistigi icin (rüya iscilerininkinden kötü olmasin)
bu kadar tahmin yürüte bildi :img-lady: . aklima birsey daha gelirse ki gelecektir onudan yazarim.
Sinemcim hayır bahsettiğim gerçek annesiymiş.Ama o saatte Sinan'ın neden orada olduğunu çıkartamadım ben de.
Rica ederim arkadaşlar.Bencede Ekin tokat yemez ancak atar.Büyük ihtimal Sarp'a atacak gibime geliyor bu ameliyat meselesi yüzünden.
Herkes sanırım Sarp'ın Ekin'e tokat atamayacağı konusunda hemfikir..Yalnız bilirsiniz bazen tokat şiddet anlamında değilde başka türlüde atılabilir.Mesela kendini kaybetmek üzere sinir krizi geçiren birine kendisine gelsin diye atılabilir yada bayılan birisi kendisine gelsin diye atılabilir.Belkide Sarp'ın sabır taşı çatlamış ve Ekin'in kendisini kızdırabilecek bir sözü üzerine patlamışta olabilir.Ekin bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz yani.
Ya iyide Ekin Sarp'a ameliyat olmasını istiyor diye niye tokat atsınki.Çok saçma olur.
Ayrıca Sinan bile o saatte orada olduğuna göre olması gerekli bir sahne demekki.
Genelde çocuğu bir kulp uydurup göstermiyorlar.
##BerkaN##
12-05-06, 18:02
linguist cok sag ol ya. allah tutugunu altin etsin. :dance:
evet tahminimin tutmayacagini bildigim halde benimde corbada bi tuzum bulunsun.
partide ekinle sarp bi masada oturken, sarp ekine ameliyat olma konusunu acar. tabi ekinde inat ya illede burnun dikine gidecek ve kendinden habersiz
ameliyat olma isine giren sarpi bi gözel oksayacak :img-black
bu olmazsa bile sarpin ekine tokat atacagini sanmiyorum.
yani bu parti isinin icine sey etmeyide basardilar. :img-fullm
benim beyin anca bu kadar calistigi icin (rüya iscilerininkinden kötü olmasin)
bu kadar tahmin yürüte bildi :img-lady: . aklima birsey daha gelirse ki gelecektir onudan yazarim.
arkadaşlar bu tokat işi bencede arkadaşımızın dediği gibi olur gibime geliyo ama biraz eksik gibi
bence ekin hemen tokat atmaz bu konu daha önceden konuşulur ekin kabul etmez ve sarp çok ısrar eder tek çıkışın bu olacağını söyler sürekli ekinde son damla taşar ve .........
gibi bişey olur bence
onu geçelim ben bişey demek istiyorum son 5 bölümde sarp ekin aşkının belki doğal olarak ama gösterilmediğinden diziye yansıtılmadığından yanayım hatta buna çok üzülüyorum çünkü o zama tadı tuzu kalmıyo dizinin bence neyazııkkki son zamanlarını yaşayan ekinin (şimdilik yani inşallah iyileşecek) sarpla daha çok yakınlaşması gerekirken
sarpla ekin çok uzak çok az bu sahneleri izliyoruz ve daha da azalcak gibime gelliyo arkadaşlar
bizim görmek istediğimiz sarp ekin sahneleri yok ve böylece dizinin eski tadını almadağım zamanlar oluyor benim ben bu sahneleri tekrar seyretmek istiyorum bence o sahnekeri seyrettiğimiz gün dizi yeniden başlayacak benim için
bilmiyorum çok şey mi istiyorum ama şu 3 şey mutlaka enyakın zamanda olsun
1 ekin iyileşsin en yakın zamanda
2 sarp ve ekin aşkını tam anlamıyla görelim eski güzel ekin sarp sahneleri tek izleyelim
3 sinan gerçek babasını öğrensin
bukadar hepinize iyi günler
sevgili linguist (Reyhan),
öncelikle tesekkürler bizimle paylastiklarin icin...
cikmadan yorum yapip da cikayim dedim...
bu tokati bence Ekin yiyecek...hem de felegin tokadini yiyecek ...
bu tokadi hemen hemen hep Sarp karakteri yedi, simdi de Ekin karakteri yesin de, ben de doyasiya bakayim...
hepinize iyi haftasonlari
sevgiler...
Belki de o masadan kalkma ihtimalimin çok az olduğunu bile bile nasıl böyle bir riski göze alacaksın diye sitem etmiş olabilir Sarp'a.Ama tokat ne şekilde gelir tam bu meseleyi konuşurken Sarp'ın söyleyeceği tek bir cümle buna sebebiyet verebilir.Ekin'e fena dokunacak cinsten bir söz.
Ya da Sinem dediğin gibi ani bir boşalma yaşayabilir Ekin.Bu kısım aklıma gelmemişti.
Nanni Ekin'in o tokadı yemesini yeğlerdim doğrusu.Ama bu adamlar bir bayana tokat attırmazlar.Ama Sarp bunu yaparsa inan şaşar kalırım televizyonun başında.
cok tesekurler LINGUIST haber getirdigin icin.
bence ekin tokati yiyecek cunku bu gune kadar hep sarp ekinden tokat yedi bir kere de ekin tokat yisin
arkadaşlar setten haberler gelince bir anda canlanıverdi forum allaha şükür:)
tokat meselesinde aklımdan geçen bişiler var ne kadar tutar bilemem ama, eğer tokat olayı sarp-ekin arasında gelişecekse tokatı atan sarp olur bence, çünkü, diğer bölümlerden ekinin arada hastalığının perçinleşip sapıttığını biliyoruz, belki amelyat mevzusu açılırsa ekin okadar aksi tepki veripp belkide zıvanadan çıkacak tavırlar sergileyecek, ölümü düşündüğünde kendini ne denli kaybettiğini önceki bölümlerde görmüştük, belki sarpın atacağı o tokat ekinin kendine gelmesi için yapılan bi hareket olucak, bu bi htimal tabi.
başka ihtimaller üretmek mümkün, sarp ekini amelyat için zorlarsa kurtulma ihtimalin var diyip ekinin reddetmesine olumsuz tepki verirse tokatı yiyen sarp olur gibi gelio bana,
ama dışardan başka şahıslar olabilirmi acaba? çünkü ekin ve sarp çok hassas bi dönem geçiriolar ve birbirlerine ne denli duygusal yaklaştıkları ortada, sanmıyorum işin içine tokadı karıştırsınlar, olsa olsa ekin sapıtırsa kendine getirmek için atılan bi tokat olur, şu evre kıyamazlarki birbirlerine :blush:
ya ben size ne dedim, düsündükce kafam karisacak ve önceki yazdigim seyden vazgececem demdim mi? :img-elvis al iste NANNI nin söyledigi söz: tokadi ekin yiyecek,hemde feleginin tokatini, lafi benide böyle düsünmeme zorladi.ama bu iyi oldu cünkü dogru yolu buldum, tskler nanni.
evet, tokadi hep sarp yedi, hastalar tokat yemez diye bi kural yok.
ekinin inatciligi, nasil olsa ölecem diye ölümünü beklemesi sarpida gerdi.
ameliyat olmayacam, korkuyorum, nasil olsa ölecem, ölecegim günü beklerim daha iyi der ve sarpda tokati yapistirir. siddet manasinda degilde kendine gel artik herkesi üzüyorsun, sen ölmeyeceksin anlaminda cakmistir tokati.
yani sarpin ekinin yanagina konuduracagi tokatin anlami cok aslinda.
teomanresat
12-05-06, 18:32
Selam,ay nihayet sonunda girebildimforuma.Neyse demek yeni konumuz tokat.Reyhancım sağol arkadaşım.Hızır gibi yetişiyorsun.
Eveeeeeetttt!gelelim tokata,gissem83 sana katılıyorum.Bu sefer ekin tokat yiyebilir.Yesinde aklı başına gelsin.Hastalıktan dolayı saçma hareketlerde bulunup sarpı deli eder vede sarp onu kendine getirmek için bir tokat atbilir.Tabi öyle olursa keremcem nasıl oynar merak ettim şimdi.Ama terside olabilir ekinde atabilir.Sarpın ısrarlarına tepki vermek için.Ekin bu konuda deneyimli, ne olsa.Ama ekin başka birinede atabilir.Ama kime.Şimdi çarşambaya kadar bunu düşün.Yani arkadaşım sana katılıyorum.
arkadaşlar belki alakasız ama aklıma gelen bişi daha var
bernanın sevgilisi mete vardıya, belki o gelicek kafeye ve ekin ona patlatıcak bi tane:)valla bana en mantıklı gelen bu, ekin sarp arasında gelişemez tokat olayı gibi gelio bana, ve 3. aşhıs olucaksada mete olabilir bu, kalkıp yüzsüz yüzsüz gelirse kafeye,ekin gibi bi insandan yer valla tokadı:):)
Benim de kafam karıştı şimdi.Adamlar Ekin'e tokat attırmazlar dedim ama bu Ekin'in aklına başına getirme tokadıysa olabilir.Ben yine de Sarp'a yakıştıramıyorum ya.Hep mülayim sakin aşık olduğu için birden tuhaf geldi.Ama olabilir.Hatta yüksek bir ihtimal sanki.
teomanresat arkadaşım, mete ihtimali daha kuvvetli gelmeye başladı bana, birbirini bölesi seven iki insan böle bi devrede kıyamaz birbirine, 3. şahıs aağır basıyo kafamda ve bence mete yiycek o tokatı:)
başka bi 3. şahısda gelmio aklıma, olsa olsa meteye atılır o tokat:)
ha başka 3. şahısı çıkartırlarsa ki, rüya işçilerinin geçmişle bağlantılı insanları piyasaya çıkarmada malum üstüne yok,orasını bilemem artık:)
teomanresat
12-05-06, 18:46
Ya aslında gendine getirme adına olacaksa olur bence.Ekin bu tokadı çoktan hakketti.Yalnız keremcem bunu üstesinden nasıl gelir bilemem.
Gissem bu düşündüğünde olasbilir.Meteye atabilir.Ama geçen bölüm mete hiç gözükmedi.Biz onu diziden çıktı artık diyoruz.Başka 3. şahıs kim olabilir,kurtiyede atabilir.Sapıtırsa kendine gel diye.Çok mu?uçtum gene.Ay kafam karıştı.
didou_didem
12-05-06, 18:47
merhaba arkadaşlar!!!!ya bu tokat işi karıştırdı yine ortalığı ya reyhan canım çok teşekkürler haberler için...ne güzel sevinmiştim parti var diye yine batırcaklar
teomanresat
12-05-06, 18:51
ya arkadaslar.tokat olayı ne?biri anlatabilirmi.tiyo fln mı geldi.neler oldu??biri anlatsın lutfen...
Selam aychaaa,Reyhan arkadaşımız tiyo getirdi.Cafede galiba parti çekimi olacakmış,ama ekin birine tokat atıyormuş.Kime olduğunu reyhanın arkadaşları görmemiş.Bir kaç sayfa geride ayrıntılı bir şekilde var.
dizidizidiziler
12-05-06, 19:05
Arkadaşlar şimdide gündeme tokat tüyosu oturdu.
ne yapalım sallayalım bari birşeyler. Partide Sinan varsa, belki Sinan'ın doğum günü filandır. Partiden önce bence Sarp Ekin'i bizim çatlak doktorla tanıştırabilir. Ekin doktorun kendini bilmiş havasından hiç hoşlanmaz ve ameliyat olmak istemez. Belkide Sarp onu zorluyor diye tokat atabilir.
Belki de o sırada partiyi bizim çatlak profesör basar, Ekin'e yılışır, Ekin de ona tokatı basar.
Bilemiyorum. ben Mete'ye tokat atacağını sanmıyorum.
Fakat Ekin demiş ya senin için de planlarım var diye. bence önümüzdeki bölüm Sinan'a bir şekilde Babasının sarp olduğunu anlatacak. Ve sinan da babasına sen benim babammışsın. diyecek. Sarp çok sevinecek...
Sarp için planı bence Sinan'a baba dedirtebilmek. Mendilleri yine hazırlayın. Çünkü bence önümüzdeki bölüm sinan babasına ilk defa baba diyecek...
metenin tokat yiyecegini sanmiyorum cünkü ekin elin adamina tokat atmaz.
atsa atsa berna atardi. sarpin ekini aldatdiginda bile ekin tokat atmadi sarpa meteye hic atmaz. hemde öyle önemli bi partide atmosferi mete yüzünden bozmazlar diye düsünüyorum. bizim cücüklerin dedigi bi laf geldi aklima: bizim senaryoda hic bir kadina siddet uygulanmaz ve tokat yemez demislerdi. bakin yine düsündükce kafam karisiyor.
demeki benimde düsünmek icin hala bi beynim varmis, ben rüya iscilerinin yüzünden kayboldu diye biliyordum.
blueladybird
12-05-06, 19:21
ya ben şöyle bi kaç sayfa okudumda herkes bu tokattan bahsetmiş.ama bence ekin sarp'a neden ameliyat için vursun ki bence hatırladıysanız, Sarp kenandan o belgeyi almadan önce ekin öldükten sonra sana sinanı göstericem hemde istediğin zaman hatta sana bunun için şerefim üzerine yemin ediyorum demişti. belki de bu yüzdendirrr.. :img-dirol :icon_ange
teomanresat
12-05-06, 19:54
Arkadaşlar şimdide gündeme tokat tüyosu oturdu.
ne yapalım sallayalım bari birşeyler. Partide Sinan varsa, belki Sinan'ın doğum günü filandır. Partiden önce bence Sarp Ekin'i bizim çatlak doktorla tanıştırabilir. Ekin doktorun kendini bilmiş havasından hiç hoşlanmaz ve ameliyat olmak istemez. Belkide Sarp onu zorluyor diye tokat atabilir.
Belki de o sırada partiyi bizim çatlak profesör basar, Ekin'e yılışır, Ekin de ona tokatı basar.
Bilemiyorum. ben Mete'ye tokat atacağını sanmıyorum.
Fakat Ekin demiş ya senin için de planlarım var diye. bence önümüzdeki bölüm Sinan'a bir şekilde Babasının sarp olduğunu anlatacak. Ve sinan da babasına sen benim babammışsın. diyecek. Sarp çok sevinecek...
Sarp için planı bence Sinan'a baba dedirtebilmek. Mendilleri yine hazırlayın. Çünkü bence önümüzdeki bölüm sinan babasına ilk defa baba diyecek...
İyi akşamlar.Burda acayip bir yağmur var,şimşek çakıyor.Yorum yaparken çarpılmassam iyidir.Neyse bencede dizidizidiziler meteye tokat atmaz ekin.Hem meteye tokat atacak biri varsa bernadır.Ama mete diziden çıkmadımı.Bak sinanın doğum günü partiside olabilir.Ama ben hala mezuniyet partisi diye düşünüyorum.Ekin ölmeden sevdiklerimle mezuniyetimi kutluyayım demiş olabilir.
Evet bak sarpla ilgili planlarında sinana baba dedirttiri diye aklıma gelmemişti.Bizim aklımız hemen muzurluğa çalıştı.Neyse sinanın sarpa bab demesi hep aklımızda fakat ekinin planları dahilinde hiç görmediğimiz için aklıma gelmedi.Bak o olabilir.Yok canım olabilir nedemek,kesin odur.
yaa arkilerim tokat falan ne oluyor sarptan bahsediyoruz sarp sizce tokat atacak biri mi?şimdi gerçekçi olalım lütfen sarp tokat atarsa ekin kaldıaamaz ya boşanır tabi bu da olacak iş diil ya yoksa ben mi yalnış anlıyorum yaa bir açıklar mısınız?
didou_didem
12-05-06, 20:26
İyi akşamlar.Burda acayip bir yağmur var,şimşek çakıyor.Yorum yaparken çarpılmassam iyidir.Neyse bencede dizidizidiziler meteye tokat atmaz ekin.Hem meteye tokat atacak biri varsa bernadır.Ama mete diziden çıkmadımı.Bak sinanın doğum günü partiside olabilir.Ama ben hala mezuniyet partisi diye düşünüyorum.Ekin ölmeden sevdiklerimle mezuniyetimi kutluyayım demiş olabilir.
Evet bak sarpla ilgili planlarında sinana baba dedirttiri diye aklıma gelmemişti.Bizim aklımız hemen muzurluğa çalıştı.Neyse sinanın sarpa bab demesi hep aklımızda fakat ekinin planları dahilinde hiç görmediğimiz için aklıma gelmedi.Bak o olabilir.Yok canım olabilir nedemek,kesin odur.
iyi akşamlar!!!bence de mezuniyet partisi olabilir sinan'ın d.günü olamaz yaa 4 yıl ardından ilk bölümde sinan'ın d.günü vardı ne çabuk geçti 1 yıl...o değildir mezuniyet bence de..ama tokat ne işte orda kalıyorum...mete gelir berna'dan özür dilemeye falan ekin'de sen hala hangi yüzle geliyorsun deyip tokatı basar...çok mu attım ne???
selam!yeni tuyo var,ama ne tuyo.1 sey anlamadim.neden tokat atiliyor ya???guzel guzel gechinemiyorlar mi?bence ekin tokat atacvak,cunki ona tokat atarlars,bu shiddet sahnesi olur,kabus iscileri boyle sahneleri sevmediklerini soyluyordular.Onun icin ekin atacak,ama kime-bashi belali sarpa mi ya baska birine-iste en buyuk sorun bu?Sarpa nicin atsin ya baska birine ni icin?
Baska 1 fikrim var-belki bernanin dogum gunu partisidir ve mete de ora gelir,berna aglayarak kacar,ekin de geceni mahv etdiyi icin meteye 1 tokat atar.
reyhancım yine tüyo getirmişsin çok saol
inşallah bu hafta yeni bölüm vardır bu tüyodan sonra iki hafta beklemek çok zor...acaba kim kime tokat atacak aslında sarpın ekine tokat atacağını pek sanmam kıyamaz o ekine...ama senaristlerimiz rüya işçileri olunca hiçbirşeye şaşırmam artık...
ekin atıyorsa kime atıyor :img-huh: :img-huh: off inşallah yeni bölüm vardır
didou_didem
12-05-06, 21:22
selam!yeni tuyo var,ama ne tuyo.1 sey anlamadim.neden tokat atiliyor ya???guzel guzel gechinemiyorlar mi?bence ekin tokat atacvak,cunki ona tokat atarlars,bu shiddet sahnesi olur,kabus iscileri boyle sahneleri sevmediklerini soyluyordular.Onun icin ekin atacak,ama kime-bashi belali sarpa mi ya baska birine-iste en buyuk sorun bu?Sarpa nicin atsin ya baska birine ni icin?
Baska 1 fikrim var-belki bernanin dogum gunu partisidir ve mete de ora gelir,berna aglayarak kacar,ekin de geceni mahv etdiyi icin meteye 1 tokat atar.
o da