Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Herkese selamlar.Bakıyorum ece,sinem,sumisali demirbaşlar toplanmışsınız kızkıza çiçekler kaynatıyorsunuz.E bende aranızda bir böcek olarak katılayım bari.Ece bu yazının altına izninle imzamı atmak istiyorum.Evet ya gerçek evli değilken o odayı bol bol izledik.Şimdi ise o odanın esamesi bile yok.Bence ekinin yapması gereken ilk öncelikli işlerinden biriydi,sarpın yanına taşınması.O oadad çok şey hayal ediyorduk.Muzurca düşünmeyi bir yana bıraksak bile birlikte sarılıp uyumalarını bile göremedik.İnşallah dizi bitmeden görürüz.Ekini ikna etmek zor olacaktır.E kızımız inatçı nede olsa.Ölüp gidecek inadından vazgeçmeyecek.Ama sonunda oda kabul edecektir.Etmek zorunda.
selamlar....
evet ya evlednikleri zaman neler denildi forumda ..sinanın o güzel anları zomasından tut ne bilim o kadar çok şey hayal etmiştik ki yeter artık geçsinler şu teksoyların evine onlarda rahat etse bizde yazık değil mi...hem çocuk onlara da alışmış olur ...bence bir daha ki bölümde bu konuyada el atarlar heralde..
hatırlarsanız biz şu sinanın olayını konuşmuştuk bir ara ne yaptılar gibisinden hani görmemiştikya ne nüfus cüğzdanı ne bişey demiştik kesin bunlar atladı buraları diye..ama öyle olmadı demek geç yansıtıyorlar seyirciye :)
Haklısın Teoman,o odaya hasret kaldık...Dediğin sarılıp uyumalarına bile razıyız...
Sinan da artık teksoy olduğuna göre ona sarpın babası olduğunu açıklamasalar da ,birlikte oturmak için bir kılıf bulurlar herhalde...
Geçen bölüm pek ekin sarp dialogları yoktu...Bu bölüm tavan yapmasını umuyorum..Sünnetle bir bölüm geçti...Ekinin acıklı konuşmalarını saymıyorum...
Bu tür hastalar kendilerine acınmasından pek hoşlanmazlar...İster misiniz ekin kızımız sarpı kendinden uzaklaştırsın,hatta bir arkadaşımızın dediği gibi ona kız bulsun...
Böyle birşey olursa çok sinirlenirim...Biz yakınlaşacaklar diye beklerken,tam tersi olmasın...Malum ters köşe durumu...
Benim işim var...Niye burdayım...
Haklısın Teoman,o odaya hasret kaldık...Dediğin sarılıp uyumalarına bile razıyız...
Sinan da artık teksoy olduğuna göre ona sarpın babası olduğunu açıklamasalar da ,birlikte oturmak için bir kılıf bulurlar herhalde...
Geçen bölüm pek ekin sarp dialogları yoktu...Bu bölüm tavan yapmasını umuyorum..Sünnetle bir bölüm geçti...Ekinin acıklı konuşmalarını saymıyorum...
Bu tür hastalar kendilerine acınmasından pek hoşlanmazlar...İster misiniz ekin kızımız sarpı kendinden uzaklaştırsın,hatta bir arkadaşımızın dediği gibi ona kız bulsun...
Böyle birşey olursa çok sinirlenirim...Biz yakınlaşacaklar diye beklerken,tam tersi olmasın...Malum ters köşe durumu...
Benim işim var...Niye burdayım...
ay dur ağzından yel alsın ya :) bende çok sinirlerim öyle olursa ..bir de onunla uğraşırız zaten bu kadar derdimizin arasında hiç yeri ve sırası değil yani..gerçi ekin bu yaparmı yapoar valla beklenir herşey...gerçi kızın bişey yaptığı yok mühim olan kabus işçilerii onlar yazıda ekin mi oynamayacak dimi :)
arkadaşlar artık sinan bu bölümde gerçeği öğrenecek.dikkat ettiyseniz ekin kasetlerinde babanı dinle, baban çok iyi biri, şöyle böyle dedi.tabiki burda sarpı kasteddiğini biliyoruz.bu demek oluyor ki ekin malum "zamana karşı oynuyor" (onun düşüncesiyle)..ölmeden önce bu gerçeği sinana bizzat söyleyeceğine eminim. reyhanın getirdiği tüyodaki şu parti bununla alakalı olabilir, ama daha tokat meselesini çözemedim..
haklısınız...ilk evlilşklerinde belki de gereğinden fazla çekilen yatak odası sahneleri şimdi hiç çekilmiyor..biz böyle mi ummuştuk? sorarım arkadaşlarım sizlere..böyle mi ummuştuk??? artık gerçekten evliler, ekin de yapacaklarının listesinde teksoyların evine taşınma olayını almıştır umuyorum...
arkadaşlar artık sinan bu bölümde gerçeği öğrenecek.dikkat ettiyseniz ekin kasetlerinde babanı dinle, baban çok iyi biri, şöyle böyle dedi.tabiki burda sarpı kasteddiğini biliyoruz.bu demek oluyor ki ekin malum "zamana karşı oynuyor" (onun düşüncesiyle)..ölmeden önce bu gerçeği sinana bizzat söyleyeceğine eminim. reyhanın getirdiği tüyodaki şu parti bununla alakalı olabilir, ama daha tokat meselesini çözemedim..
haklısınız...ilk evlilşklerinde belki de gereğinden fazla çekilen yatak odası sahneleri şimdi hiç çekilmiyor..biz böyle mi ummuştuk? sorarım arkadaşlarım sizlere..böyle mi ummuştuk??? artık gerçekten evliler, ekin de yapacaklarının listesinde teksoyların evine taşınma olayını almıştır umuyorum...
evet oabilir bencede bu bölümde çözülür o sinan olayı e artık çözülsün ya bakalım ufaklık ne tepki verecek bence fazla bir tepki göstermez çünkü kenanı unuttu gibi sinan ....
soruna cevap vereyim böyle ummamıştık tabiki neler hayal etmiştik ama hepsinden ters köşe olduk çoğu şeyde olduğu gibi..
neyse herkese iyi yorumlar çıkmam gerekiyor :)
didou_didem
13-05-06, 15:36
merhaba arkadaşlar!!yeni bir haber falan varmı???neler konuşuluyor??bence de bu bölüm sinan gerçeği yani sarp'ın babası olduğu gerçeğini öğrenebilir nasıl bir tepki verecek acaba?
huhu neler konusuyosunuz?dün giremedimde bi tüyo falan geldimi acaba?su catlak doktorun ekine asik olmasindan korkuyorum ya insALLAH bernayla birlikte olurlar malum oda sevgiliinden ayrildi ..;)
teomanresat
13-05-06, 16:10
Selamlar,arkadaşım sana katılmamak imkansız.Evet bencede bu bölümde ya gerçeği öğrenecek,yada ekin bunu söylemek için zemin hazırlayacak ve bölüm bitecek.Ama çok geçmez 1-2 bölümde sinan gerçeği öğrenir.Ama tepkisi ne olur onu bilemem.Belki çocuk hemen kabul eder,belkide ilk başta tepki verir.Ama onun anlıyacağı şekilde anlatılırsa bence kabul edecek.
teomanresat
13-05-06, 16:16
huhu neler konusuyosunuz?dün giremedimde bi tüyo falan geldimi acaba?su catlak doktorun ekine asik olmasindan korkuyorum ya insALLAH bernayla birlikte olurlar malum oda sevgiliinden ayrildi ..;)
Selam arkadaşım,tiyo olarak dün reyhan arkadaşımız cafede çekim olduğunu,bunu parti çekimi olduğunu ve ekin birine,yada ekine tokat atılıyormuş diye bir tiyo getirdi.Ekinin karşısındakini gören olmamış.Bizde bu tokat tiyosundan sonra bunu konuşmaya başladık.
Çatlak profesörümüzün ekine aşık olacağını sanmam.Biz onları bernayla baş göz ettik.Olaylar kısaca bunlar.
Selamlar,arkadaşım sana katılmamak imkansız.Evet bencede bu bölümde ya gerçeği öğrenecek,yada ekin bunu söylemek için zemin hazırlayacak ve bölüm bitecek.Ama çok geçmez 1-2 bölümde sinan gerçeği öğrenir.Ama tepkisi ne olur onu bilemem.Belki çocuk hemen kabul eder,belkide ilk başta tepki verir.Ama onun anlıyacağı şekilde anlatılırsa bence kabul edecek.
herkese selam...bende size katılıyorum arkadaşlar bu bölüm yada öbür bölüm aileler öğrenmeye başlar..ekin ameliyat kararı bir bölüm sürer ama ameliyata girmeden önce muhakkak sinana kendi ağzıyla söylemek isticekdir babasının sarp olduğunu.sinan ne tepki werir onu tam olarak tahmin edemiyorum ama sarpa alışması kolay olmicakdır...şimdi aileler felanda öğrenirse iyice duygusallaşır dizi.daha şimdiden önlerinde ölü eksik gibi dawrandıklarına göre aileler öğrenince nolur tahmin bile etmek istemiyorum.. :sad53:
Selam arkadaşım,tiyo olarak dün reyhan arkadaşımız cafede çekim olduğunu,bunu parti çekimi olduğunu ve ekin birine,yada ekine tokat atılıyormuş diye bir tiyo getirdi.Ekinin karşısındakini gören olmamış.Bizde bu tokat tiyosundan sonra bunu konuşmaya başladık.
Çatlak profesörümüzün ekine aşık olacağını sanmam.Biz onları bernayla baş göz ettik.Olaylar kısaca bunlar.
slm,sagol arkadasim ya tsk.ler tüyo icinde,vayy demek ortada tokat olayi var neyse fazla sürmez ortaya cikar.nebilim birden öyle aklimdan gecti insALLAH dedigin gibi bernayla bas gz ederiz..:)
selamlar diyecem ama sitede benden baska kimsecikler yok galiba.
siteyi böyle soguk görünce dayanamadim,yazacam.
kendim yazim kendim okuyayim bariiii. :icon_redf
sanki mesajlar taa afrikadan geliyor, kimse yok yazmiyor ya.
bide havalar iyise orda allah herkes soka atmistir kendisini.
neyse yorumumu yapim ben.
bende sizler gibi hala tokat olayini cöze bilmis degilim.
sarpin ekine tokat attigi sahneyi gözümde canlandiramiyorum birtürlü.
tokati atsa bile döner ay pardon ya canin acidimi der gibime geliyor.
insallah bütün aileler orda degildir yoksa hic iyi bir parti olmaz.
cafede cok kücük ya ortada sandalyeler masalar felan nasil dans
edecek bizimkiler???sinana gelince, artik sarpa baba demeye baslasa su cocuk hic fena olmaz.zaten sünnetde babam nerde diyecek diye cok korktum.
biliyorsunuz sarpa ne demisti:cek elini annemin elinden.
sadece atmosferi bozmak icinde olsa cok gereksiz birseydi bence. :img-elvis
ben sirami verdim simdi sira size. aloooo ordamisiniz yoksa kocaman site yalnizmiyim hala??? :sad53: :sad53:
teomanresat
13-05-06, 17:21
selamlar diyecem ama sitede benden baska kimsecikler yok galiba.
siteyi böyle soguk görünce dayanamadim,yazacam.
kendim yazim kendim okuyayim bariiii. :icon_redf
sanki mesajlar taa afrikadan geliyor, kimse yok yazmiyor ya.
bide havalar iyise orda allah herkes soka atmistir kendisini.
neyse yorumumu yapim ben.
bende sizler gibi hala tokat olayini cöze bilmis degilim.
sarpin ekine tokat attigi sahneyi gözümde canlandiramiyorum birtürlü.
tokati atsa bile döner ay pardon ya canin acidimi der gibime geliyor.
insallah bütün aileler orda degildir yoksa hic iyi bir parti olmaz.
cafede cok kücük ya ortada sandalyeler masalar felan nasil dans
edecek bizimkiler???sinana gelince, artik sarpa baba demeye baslasa su cocuk hic fena olmaz.zaten sünnetde babam nerde diyecek diye cok korktum.
biliyorsunuz sarpa ne demisti:cek elini annemin elinden.
sadece atmosferi bozmak icinde olsa cok gereksiz birseydi bence. :img-elvis
ben sirami verdim simdi sira size. aloooo ordamisiniz yoksa kocaman site yalnizmiyim hala??? :sad53: :sad53:
Ben burdayım arkadaşım.Bende eğer sarp ekine tokat atrsa o sahneyi merak ediyorum.Eğer öyle birşey olursa sonrasında fa dileye dileye bir hal olur.Yani bende işin içinden çıkamadım.Ortada bir tokat olayı var,Kahramanlardan biri ekin diğeri muamma.Bence 41.yada engeç42.bölümde baba dedirttirirler gibime geliyor.Hadi hayırlısı.
teomanresat senin bu siteden ciktigini hic görmedim ki. ama bi ara kayboldun gibi geldi.
evet kahramanlardan birisi ekin, zaten hepde kahramanin basina birsey gelir demi?
valla benim lafim degil bizim degerli senaristlerin lafi. bana öyle geliyorki ekin sinani sarpdan daha cok seviyor. öyle olmasa bile öyle gözüküyor. mesela hastaligini ögrendiginde ama sinan var demisti. belkide anne yüregi. anne olmadigim icin bilemem tabi.
teomanresat senin bu siteden ciktigini hic görmedim ki. ama bi ara kayboldun gibi geldi.
evet kahramanlardan birisi ekin, zaten hepde kahramanin basina birsey gelir demi?
valla benim lafim degil bizim degerli senaristlerin lafi. bana öyle geliyorki ekin sinani sarpdan daha cok seviyor. öyle olmasa bile öyle gözüküyor. mesela hastaligini ögrendiginde ama sinan var demisti. belkide anne yüregi. anne olmadigim icin bilemem tabi.
evet anne değilsen anlaman mümkün değil inşallah olursun çok güzel ve bir o kadarda hassas bi şey çünkü ona bir şey olur zannetse insan panter kesiliyor kılına zarar vereni yok edesi geliyor işte böyle o yüzden ekinin ama sinan demesi çok normal ama bu demek değilki sarpı sevmiyor dedimya insan evladına kıyamıyor sanki onu savunmasız yalnız görüyoya işte ondan
perii arkadasim cok sag ol bu duygulari anlattigin icin ama su panter lafina cok güldüm ya. tabi ekin sarpi seviyor ama ben sadece bunlarin asklarini eskisi gibi göremedigimizi anlatmak istedim. biraz romantizim olsada bölüm güzeldi diye bilelim ama oda yok.
yakinda gelir insallah.sanki rüya iscileri yazdida bizimkiler oynamadi,eminimki yazsalar güle oynaya oynaya oynarlar senaryoyu.bu hafta bi gidimlik adim attilar, izleyip görecez.
Selam arkadaşlar yine ben geldim :icon_whis Bişey kaçırmadım dimi.anladığım kadarıyla şu tokat mevzusunda takıldık.Bakalım kim yicek şu tokatı?biz yemiyelimde kim yerse yesin . :icon_ange
teomanresat
13-05-06, 18:14
SuluSaray ben sabah işe geliyorum forumu açıyorum yani arada sırada yazsamda hep forum açık oluyor.Akşam eve geliyorum hemen bilgisayarı açıyorum.Yani her daim açığım.Arkadaşım anne olmayan bunu bilemez.Bende hep eşim çocuklara bazen hassas davrandığında kıskançlık numarası yapıp,beni çocuklardan az seviyosun dediğim oluyor.Tabi oda şaka yaptığımı biliyor.Şaka bir yana anneler çocukları kocaman adam olsalar bile onları hep küçük görür vede hep severler.Ekinde onuniçin sinan var dedi.
hepini selam arkadaslar ben almanyadan.Bir kac ay önce ask oyunu gelecek sezon da devam edecek diye duymustum ama bu hafta da okudum bu sezon bitecekmis.dogru mu ve nezaman???????LÜTFEN BIRI BANA YAZSIN!!!!!!!!!
teomanresat
13-05-06, 18:22
Selam arkadaşlar yine ben geldim :icon_whis Bişey kaçırmadım dimi.anladığım kadarıyla şu tokat mevzusunda takıldık.Bakalım kim yicek şu tokatı?biz yemiyelimde kim yerse yesin . :icon_ange
Selam filiz,dersane nasıldı.Çok çalışın emi.Valla bana sorarsan biz aşağı yukarı her bölümde tokat yiyoruz.Şamar oğlanına döndük.Ben kesin ekin yiyecek desemde ,ekinin yiyip,atacağı konusunda gidip geliyorum.Yani allak bulallak oldum.
Bu arada çatlak profesörümüzü unuttuk,adam kızacak.Bu kadarmıydı,tokatı duydunuz beni unuttunuz diyecek.
teomanresat
13-05-06, 18:24
hepini selam arkadaslar ben almanyadan.Bir kac ay önce ask oyunu gelecek sezon da devam edecek diye duymustum ama bu hafta da okudum bu sezon bitecekmis.dogru mu ve nezaman???????LÜTFEN BIRI BANA YAZSIN!!!!!!!!!
Selam arkadaşım,Valla dizi oyuncuları ve senaristler devam edecek yönünde konuşuyor,ama hazal arkadaşımız ekin ölecek dizi bu sezon kesin bitecek diye tiyo getirdi.Bizde kime inanacağımızı şaşırdık.
merhaba teoaman abi.iyiyim.valla dersanem iyi geçtide bu aşk oyunu pek iyi geçmicek mi nedir?aman be ne tokatmış.ben kendime atıyım bitane bitsin iş.
Ama bu adamlar bize ne zman gün yüzü gösterdi ki şimdi göstersin.bak bişey buldum.ekinin tokatlar meşhur ya.Ekin kurtinin patavazsızlığı üzerine kurti ye tokat atsın.yok olmadı.ay ne bilelim biz ya.üüff :img-black :img-artis
didou_didem
13-05-06, 18:33
yine ben geldim....yeni birşey varmı yoksa hala tokat olayında mıyız??ay ne toktamış yaa sürekli onu konuşuyoruz..öle bir durum ki herkes olabilir valla..
hani biz hep rüya iscilerinin yaptiklari iyi seylere bu kesin rüya derdik ya.
mesela ekinle sarpin nikahi ekinin gördügü bir rüyadir demisti ya bazilarimiiz.
bu sefer bende ekinin attigi yada yedigi tokat bir rüyadir diyorum(bunun olmayacagini bildigim halde)
aaa dur dur aklima daha sacma olani geldi ekin tümörün etkisiyle halüsünasyon gördü. :img-fullm
tsk ama hazal kim . ve bu tokat olayi ne isi. ask oyunu icin duva ediyorum bitmesin diye
ibo selam.hazal bizim tüyolarımızı getiren arkadaşlarımızdan biri :)Reyhancımda tokat tüyosunu getirdi;) ekin cafede birine tokat atıyor ya da yiyiyor bilmiyoruz.sen et dualarını.bende hatim indircam yakında.tövbe yarabbim..
teomanresat
13-05-06, 18:59
hani biz hep rüya iscilerinin yaptiklari iyi seylere bu kesin rüya derdik ya.
mesela ekinle sarpin nikahi ekinin gördügü bir rüyadir demisti ya bazilarimiiz.
bu sefer bende ekinin attigi yada yedigi tokat bir rüyadir diyorum(bunun olmayacagini bildigim halde)
aaa dur dur aklima daha sacma olani geldi ekin tümörün etkisiyle halüsünasyon gördü. :img-fullm
Doğru valla SuluSaray iyi şeylere hep rüya dedik.Bu sefer kötü olan rüya oluversin canım.Evet bu olmaz bu kadarda olmaz.Ya doğru ekin hiç halüsünasyon gördümü,görmediyse bu ilk olur nedersiniz.
selam herkese bu akşam çaya kimdeyiz arkadaşlar
ben hala şu tokat olayında ikilemdeyim ya ekin sana birini buldum diyecek sarpta ona yapıştıracak yada ailenin dışında birine atcak belki kenan çıkar gelir feride çıktı e zaten dizide artık olmayacak ona atar yani sinan varken tokat atma biraz zor sarp atarsa sinan asla ona baba demez
selam arkadaslar kimse bana ask oyunun esasdan bitini söyliyemicek mi
arkadaslar ekin gelecek bölümde mi birine takat atiyor ben bu tokat isini anlamadim anlamadim
Doğru valla SuluSaray iyi şeylere hep rüya dedik.Bu sefer kötü olan rüya oluversin canım.Evet bu olmaz bu kadarda olmaz.Ya doğru ekin hiç halüsünasyon gördümü,görmediyse bu ilk olur nedersiniz.
bir kaç kez gördü gelinlikli bi kız görmüştü onun dışında görmedi zaten hastalık öğrenildiğinden beri hastalıkla ilgili hiçbir belirti yok başağrısı halüsinasyon unutkanlık herşey bir anda yok oldu yakında tümörde bir anda yok olur
bakın ne buldum.ekin tokat yesin rüyadan uyansın.Bİ baksın minibüste uyuya kalmış.sarp başında dikiliyor.tarih 28.06.2005 :img-artis :)ay başımda saçım kalmaz heralde.allah korusun yarabbim.Ya da ekin şoka girsin sarp patlatsın.
Tokatın yoları taşlı....:) :icon_ange :img-icecr
bakın ne buldum.ekin tokat yesin rüyadan uyansın.Bİ baksın minibüste uyuya kalmış.sarp başında dikiliyor.tarih 28.06.2005 :img-artis :)ay başımda saçım kalmaz heralde.allah korusun yarabbim.Ya da ekin şoka girsin sarp patlatsın.
ya ELA GOZLU ne diyorsun oyle bir sey olsaydi ben kafayi yerdim :icon_whis
ya şöle olur hani sarp aşk oyunu için ilk teklifi yaptığında ekin ona vurmuştu ayağına sarpta ona karşılık versin yada bunların ilk evlendikleri zaman sarp onu öptü diye ekin yine patlatmıştı tepki olarakta bu seferde sarp patlatır
çalışkankız
13-05-06, 19:49
merhaba arkadaşlar ben bu hafta aşk oyununu izleyemedim fakat anlaşılan durum iyiye gidiyor ekin hayata tutnuyor bu çok güzel bir gelişme peki sinan sarp a ne zaman baba diyecek ya bana 40. bölümü izleyececeğim bir link werebilirmisiniz atv nin sitesinde izlenenmiyor biliyosunuz lütfeeennn :icon_redf
kim kime tokat atiyo?sarp ekine tokat atiosa bi sebebi vardir heralde ya...kesin ekin sarpi sinir etcek bisey yapmistir....ha buldum belki ekin ayrilmak ister....amman kafam karisti sacma ssapan biseyler yaziyorum iste....:)
[QUOTE=çalışkankız]merhaba arkadaşlar ben bu hafta aşk oyununu izleyemedim fakat anlaşılan durum iyiye gidiyor ekin hayata tutnuyor bu çok güzel bir gelişme peki sinan sarp a ne zaman baba diyecek ya bana 40. bölümü izleyececeğim bir link werebilirmisiniz atv nin sitesinde izlenenmiyor biliyosunuz lütfeeennn :icon_redf[/QU
bu siteden ask oyunu multimediaya'ya gidiyorsun son sayfaya basiyorsun orda var :icon_ange
niye herkes bukadar sessiz ya?oo özetin gelmesine daha 2 gün var gel p.tesi gel
teomanresat
13-05-06, 20:42
İyi akşamlar.Ay filiz ağzından yel alsın.Herhalde öyle birşey olursa valla kalp kırizinden küt diye giderim.Zaten kalp kırizleri genç yaşlarda olmaya başladı.Aman allah korusun neler diyorum ben ya.Bak o olabilir,ekin şoka girebilir.Sarta ona şöyle okkalıcasından bir tokat atabilir.Sarptan bahsediyoruz.Atabilirmi?acaba.Valla düşünmem lazım.Atabilirde atmayabilirde. :icon_whis
papatya falına başvuralım :) sarp ekin'e tokat atabilir mi? (kendine getirme amaçlı tabii) ela gözlü arkadaşım aman allah korusun öyle olursa ben de teomanresat arkadaşım gibi öbür dünya yolcusu olurum
didou_didem
13-05-06, 20:51
İyi akşamlar.Ay filiz ağzından yel alsın.Herhalde öyle birşey olursa valla kalp kırizinden küt diye giderim.Zaten kalp kırizleri genç yaşlarda olmaya başladı.Aman allah korusun neler diyorum ben ya.Bak o olabilir,ekin şoka girebilir.Sarta ona şöyle okkalıcasından bir tokat atabilir.Sarptan bahsediyoruz.Atabilirmi?acaba.Valla düşünmem lazım.Atabilirde atmayabilirde. :icon_whis
aynen teoman abi valla bende giderim herhalde aman aman allah korusun ya!!
sarp'ın atacağını hiç sanmıyorum sen yazmıştın galiba daha önce af dileye dileye ölür sonra ekin birine atıcak gibime geliyor ama kim işte orasını bilmiyorum...
ela gözlü belkide dediğn dizinin sonu our yani herşey ekinin minibüste uyuya kalmasından ibarettir hatta belkide ekin zengin kız sarp fakir oğlan olur yada sarp onun mahalleden arkadaşıdır ve onu ekin bu şekilde hayal etmiştir valla böyle bişey olsa seyreyle sen o zaman gümbürtüyü
valla öyle bir şey olursa rüya işçileri ölür herhalde:)gideriz evini basarız valla,çok da iyi olur:) aman herşey beklenir onlardan bi de tam tersi oluyormuş,ekin bunları 10 yıl sonra rüyasında görüyormuş veya hatırlıyormuş sinan da 14 yaşındaymış :)tam makara olur artık:)
didou_didem
13-05-06, 21:04
ela gözlü belkide dediğn dizinin sonu our yani herşey ekinin minibüste uyuya kalmasından ibarettir hatta belkide ekin zengin kız sarp fakir oğlan olur yada sarp onun mahalleden arkadaşıdır ve onu ekin bu şekilde hayal etmiştir valla böyle bişey olsa seyreyle sen o zaman gümbürtüyü
ay aman yaaa ne diyorsunuz Allah korusun valla kurtaramaz kimse o zaman onları aslında olmayacak iş değil hani olur mu olur...Ama olmaz herhalde yaa
teomanresat
13-05-06, 21:26
Valla olurmu olur bunlar rüya işçileri.O zaman feryal hanım nasıl olur acaba.Yada ekin zengin olursa gülser hanım,gönül,kurti onlar nasıl olurlar acaba.Valla tam bir gümbürtü olur.Şöyle GÜMBÜR GÜMBÜR! :fighting2
papatya falına başvuralım :) sarp ekin'e tokat atabilir mi? (kendine getirme amaçlı tabii) ela gözlü arkadaşım aman allah korusun öyle olursa ben de teomanresat arkadaşım gibi öbür dünya yolcusu olurum
Papatya falına kadar düştüysek durumumuz cidden kritik seviyede sağ selim şu diziyi bitirebilseydik hayırlısıyla aklımıza bir zarar gelmeden.
Sarp ölse ekine tokat atmaz ,atsa atsa tokatı ekin sarpa (oda ekinden habersiz doktor aradığı içindir muhakkak) yada yelda serkana atar (bu aralar serkan da tokatı haketti yaniii)
didou_didem
13-05-06, 22:44
bence de sarp ekin'e tokat atmaz ya bizimkiler olmasın yaa yelda serkan'a atsın yada ekin mete gelince ona kızsın ona atsın..yada serkan'ın halini görür ona kızsın ona atsın ama sarp ekin'e veya ekin sarp'a atmasın
teomanresat
13-05-06, 22:45
İyi geceler evet laklaki durumumuz vahim.Papatya falına kadar düştük.Tamam yeldada serkana atabilir ama tiyoda ekin vardı.Yani ya ekin tokat yiyor,yada atıyormuş.Karşısında kim var görülmemiş.Sen şimdi ekin sarpamı atar diyorsun.Bende dayağı yiyen ekin olur diyorum.Artık sarpmı? olur bir başkasımı?bilemem.Ama dayağın içeriği şiddet eğilimli olacağını sanmam.Anca ekini kendine getirme amaçlı olabilir.
gs-tugba93
13-05-06, 22:49
evet bende yelda ve serkani düsünmüsdüm
ama dediniz gibi tiyoda ekin war
sarp ekine tokat atabilir
HazelAngel
13-05-06, 23:06
Selam, Anlaşılan tokat tüyosu var. Hıımm bu tokat kime atılmış olabilir. Didem'in yorumunu okudum. Dediği gibi Mete'ye atılmış bir tokat olabilir. Ne de olsa yılışık biri. Cafeye partiye gelme yüzsüzlüğünü gösterebilir. :img-book:
arkadaşlar bnce tokadı sarp ekine atamaz
çünkü ona kıyamazz.En fazla bağırır çağırır o tokadı ekin sarpa ameliyat için ekin den habersz doktor çağrdığı içn olabilr :img-black
selamlar forumun çatlağı geldi yine :icon_whis bıraktığım gibi hala tokat konusundayız.O kadar çok ''tokat''dedim ki yemekten korkar oldum.40 defa ne dersn olurmuş.aman allah korusun :img-black :img-lady: aslında Ekin meteye de atabilir.buda güzel bi fikir.Ekin atarsa yandı karşıda ki.Ekin'İn bugüne kadar attığı hiç bir tokat'ı unutmadım.beyn,me kazındı resmen hepsi. :img-artis
teomanresat
13-05-06, 23:56
selamlar forumun çatlağı geldi yine :icon_whis bıraktığım gibi hala tokat konusundayız.O kadar çok ''tokat''dedim ki yemekten korkar oldum.40 defa ne dersn olurmuş.aman allah korusun :img-black :img-lady: aslında Ekin meteye de atabilir.buda güzel bi fikir.Ekin atarsa yandı karşıda ki.Ekin'İn bugüne kadar attığı hiç bir tokat'ı unutmadım.beyn,me kazındı resmen hepsi. :img-artis
Estafurullah abicim ne çatlağı,sade sen değilsin bu yaşta bende kafayı yedim.Bence mete artık ortalarda gözükmeyecek.Ondan meteye atmaz.Yani ekin atıyorsa sarpa yada kurtiye diyorum ben.Ama dediğim gibi ben o tokadı kendine gelme amaçlı ekine atılmasını istiyorum.Ama ekin atıyorsa dediğin gibi tokatı yiyen yandı.Eli pek ağıra benziyor.
Teoman abi bence bizde değil sorun.Hepsi o rüya işçileir denen senarist bozuntularında.zaten yarım aklım vardı onu da aldılar.dizi bitince ya istanbul ya manisa yolları beni beklicek :icon_whis Tokatı Ekin'İn yemesini istiyorum aslında sonrada acıyorum.Zamanında o sarp'ımıza acımadan yapıştırıyordu okkalı ama neyse :icon_whis Ekin'in tokatı yme amacı snein de dediğin gibi kendine gelmesi için olucak.Yine öyle dakka başı ağlarsa ben bile atarım tokatı yani.bizde insanız bizimde gözümüz var dimi.ağla ağla :sad53: :icon_ange
ya arkdslar tokat konusu ne bıde yenı tıyo warmı ya ?????*
meryemce84
14-05-06, 00:14
İyi geceler arkadaşlar..
Bu tokat mevzusu almış başını gitmiş..
Aslında Osmanlı tokadını hakedenler belli.. :)
Ama ben Sarp'ın Ekine tokat atmasını isterim..
Zamanında Ekin'i süründürsün dedik olmadı bari şöyle bir okkalı bi tokat atsın ekin kendine gelsin..
Parti ne ile ilgili acaba?düşünemiyorum ben..Avukatlık kutlaması falan mı?
teomanresat
14-05-06, 00:20
Teoman abi bence bizde değil sorun.Hepsi o rüya işçileir denen senarist bozuntularında.zaten yarım aklım vardı onu da aldılar.dizi bitince ya istanbul ya manisa yolları beni beklicek :icon_whis Tokatı Ekin'İn yemesini istiyorum aslında sonrada acıyorum.Zamanında o sarp'ımıza acımadan yapıştırıyordu okkalı ama neyse :icon_whis Ekin'in tokatı yme amacı snein de dediğin gibi kendine gelmesi için olucak.Yine öyle dakka başı ağlarsa ben bile atarım tokatı yani.bizde insanız bizimde gözümüz var dimi.ağla ağla :sad53: :icon_ange
Valla abicim ben bile ağlıyorum.Zaten sulugözlünün tekiyim.Bu 17 ağustos 1999 depremi beni mahvetti.Neyse yok kesin kararımı verdim ,sonuda ters köşe olmak olsa bile.o tokatı ekin yiyecek.Kesin partide milleti eğlenirken görünce saçmalamaya başlar ,belkide hastalğın etkisiyle kendini kaybeder.Sarpta belkide yelda ona tokat atabilir.Bu arada doktorumuzu unuttuk.O bence bölümün sonunda sarpla iletişim kurar.Şöyle olur mesela;sarp teksoy holdinge gider(bu arakar işleri aksattıda hadi neyse)sekreter sarp bey yurt dışından dr.hakan başardan telefonunuz var der.Sarp sevinçle telefonu eline alır,nınınım bülent işbilen yazar.Ben bu aralar hep bölüm sonuna taktım.Bu arada kimsecikler yok.Herkes uyuma moduna girdi herhalde.Neyse bende çıkıyorum.Bugün yorucu bir gündü.Anca dinlenirim.Herkese iyi geceler.
iyi geceler teoman abi.ay doğru bizim çatlak doktor vardı dimi.unututm ben onu.Onuda Bernayla baş göz edelim oldu bitti.Akıllı adam o dimi.karışmaz biizm kumruların hikayeye.hele karışsın.kendi keyfi bilir :icon_whis
herkese selamlar saygılar eee...Berna Sevgili Hakan BAŞAR a aşık olucakmış gibi geliyor ama Hakan Başarı bilemem.Tokat olayındada kim yerse veya kim atarsa atsın dargınlık olur yani bir kaç bölüm ayrı görebiliriz tokatı kim yiyosa artık,çünkü tokatı yedikden sonra saol deyen bir kişi görmedim.
yaren.yarencim,sana katiliyorum biz kotu bir tokat ve kizginlik ve kusmek olucak diye tahmin falan ediyoruz ama tabiki senin dedigin gibi tam tersi olabilir.Bu partide kimse sarhos olurken atacak bence bi kaza tokatta olabilir.
arkadaşlar tokat konusunda;
tokatı ekin yiyecek çünkü ekin kendine çok zarar verdiği için sarp onu kendine getirmeye çalışacak ama ekin ona çok darılacak yani bir kaç bölüm dargın geçer ama sonuçta ekinin sarpı affetmesi önemli :character
:love05: :love05: :happy0064 :img-kiss: :love09:
teomanresat
14-05-06, 10:22
Günaydınlar.Bakıyorumda pek kimse kalkmamış.Normaldir.Bugün pazar.Anlaşılan akşam ben çıktıktan sonra tokat mevzuuna devam etmişsiniz Yaren.yaren sana katılıyorum.Bu tokatı ya ekin atacak yada ekin yiyecek ama asıl maksat kendine getirmek amaçlı bir tokat olacak.Ben hala ekin yiyecek diyorum.Çünki kendine gelmesi ve silkinmesi için gerekli.
çalışkankız
14-05-06, 10:39
ya arkadaşlar benim aklım hala 3. kişi kim olacak sorusunda ya tokat olayı da hülya 01 arkadaşımızın dediği gibi olacak bence sinan sarp a ne zaman baba diyecek peki inşallah 41. bölüm de der
Her kese selam!Yine hala tokat meselesini mi tartishiyorsunuz.Ekinin kendine gelmesi icin tokat yemesi ii ,ama kadina shiddet yok bu filmde-hani ruya iscileri soylemisdi kach hafta once.Onun icin ekinin tokat atacagini dusunuyoprum,kime olduguna gelince-benim aklimda 1 kac aday var:-).
Yeni tuyo var mi?
Herkese selamla.yine ben geldim.j.LO tokat tüyosundan başka bişey yok er
elimizde.Neyse bunada şükredelim.beterin beteri varmış :icon_ange :img-lady: benden yine mantıksız ve saçma bir yorum.Partide Yelda Serkan ile kavga etsin.Ekinde Yelda ya kendine gel amaçlı bi tokat atsın.yok bu da olmuyor.
BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM... :img-icecr
merhaba arkadaslar.ilk defa yazıyorum.zaten yeni üyeyim.o tokada gelince bence ekin atıcak.Hemde o deve dikeni kıvanç tatlıtuğ bozması adama(bu ismi kim bulduysa tebrikler)ekine atıolmaz diye dusunuyorum.zaten ruya iscileri kadına siddete yer vermediklerini soylemis.ama ekine atılmasını cok istiyorum. ya kızın karakterini yerle bir ettiler.
buarada bütün annelerin anneler gununu kutluyorum.forumdaki sevgili annelerimizinde kutlu olsun.(kouyla alakalı olmadı ama modlar kızmaz umarım bu ozel gunu serefine)
kim ne derse desin ben her bölümü çooooooook seviyorum ve aşk oyunu nun bitmsini hiç istemiyorum bu forum sayfasında kırık kanatların reklamını yapanları kınıyorum aşk oyunu sevenleri nerdesiniz reytingler düşüyo böyle sevgi olmaz sevgi sonuna kadar olur 2 bölüm begenmedim diye izlemiom deyip tam karşısındaki dizinin reklamını yapmak insafsızlık bence bu yazdıklarımı geçmeyin okuyun bana hak verecek siniz 16 yaşında bir erkeğim ve bu diziye hayranım arkadaşları m dalga geçse bile hayran kalcam ne olur arkadaşlar bu yazdıkarımı boş vermeyi n bi okuyun hak verceksiniz bye
en büyük aşk oyunu
Herkese selamla.yine ben geldim.j.LO tokat tüyosundan başka bişey yok er
elimizde.Neyse bunada şükredelim.beterin beteri varmış :icon_ange :img-lady: benden yine mantıksız ve saçma bir yorum.Partide Yelda Serkan ile kavga etsin.Ekinde Yelda ya kendine gel amaçlı bi tokat atsın.yok bu da olmuyor.
BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM... :img-icecr
Zaten artik beyinlerimiz durmush durumda,cunki zaten biz ne yazsak,ne dushunsek,hep aksi oluyor.Kabus iscileri her zaman bizi shashirtmayi basharmishlar.Tokati kim atarsa,atsin-kavga amacli olmasin,yani kendine gelme amacli olsun.Bu bana yeter,vallahi!
Bu arada bizde kutlanmasa da,sizde Anneler gunu.Onun icin Tum anneleri ve en esasda forumumuzdaki Annelerin bayramini kutlarim!
yok baby, hani mete kivanc tatli tuga benziyor ya ondan öyle diyorlar ona.
oda sarisin oda. hic merak etmeyin insallah yarin özet gelecek ve o zaman kafamiz
daha da karisacak bu seferde kafamizi GIZEMLI TOKAT karistiracak.
dedektiflige baslaycam bu olayi cözmek icin. kafamada sapka, üzerimde uzun bi palto ve elimde büyütec iz arayacam.
yok baby, hani mete kivanc tatli tuga benziyor ya ondan öyle diyorlar ona.
oda sarisin oda. hic merak etmeyin insallah yarin özet gelecek ve o zaman kafamiz
daha da karisacak bu seferde kafamizi GIZEMLI TOKAT karistiracak.
dedektiflige baslaycam bu olayi cözmek icin. kafamada sapka, üzerimde uzun bi palto ve elimde büyütec iz arayacam.
haaa,bende keremcemi kivanc tatlitug la karistirdi sandim ssagol...insALLAH yarin özet erken gelirde bikac soru isaretleri kafamdan kaybolur
Merhabar
Arkadaşlar bir kaç gündür giremedim bu bölüme yeni bir haber,tüyo varmı?
Halen Doktor Hakan'ı mı konuşmaktasınız?
teomanresat
14-05-06, 15:36
Selam ,sevgili seherim ekin ameliyat olamyı kabul etmek zorunda başka çaresi yok.Tabi çatlak profesörümüz umutlu konuşursa.Evet ayrın özet erken gelirde tokat olayını yada partiyi öğrenebiliriz.
Bu arada foumdaki tüm annelerin vede eşimin burdan ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM.
teomanresat
14-05-06, 15:40
Merhabar
Arkadaşlar bir kaç gündür giremedim bu bölüme yeni bir haber,tüyo varmı?
Halen Doktor Hakan'ı mı konuşmaktasınız?
Selam sorenza,tiyo olarak reyhan arkadaşımız,cafede galiba parti çekimi olmuş,gece geç saatte ve orda ya ekin birine yada ekine tokat atılıyormuş.Ama ekinin karşısında kim olduğunu vede partinin amacını öğrenememişler reyhanın arkadaşları.Bizde bu tokatı ekinmi?atıyor yada ekinemi tokat atılıyor yada ekine atılıyorsa kim atıyor ne maksatla diye onu konuşuyoruz iki gündür.
gs-tugba93
14-05-06, 16:30
öncelikl herkesin anneler günü kutlu olsun
slm arkadaslar dünden bere bir tüyo warmi
warsa söylermisnis
Nevsehirlim
14-05-06, 19:19
slm arkadaslar su anda herkez mgd nin oylamasina takmis kafayi yani yarina kadar bu forum böyle sessiz kalir herkez sicak odada! Yarin özet gelince burasi yine dolar...
evet nazar53,sana katiliyorum...su an herkes(ben dahil)MGD ödüllerine kilitlenmis durumda ama yarin (INSALLAH)özetimiz gelirse,bölüm yorumlari o zaman dolar diye düsünüyorum....40.bölüm hakkinda herkes herseyi söyledi sanirim,ondan herkes gelecek bölümü bekliyo.....
cumadan beri foruma giremiyordum.biraz önce girdim bir de baktım bir tokat lafı dolaşıyor.bence de o tokat artık kendine gelip ağlamayı bırakması için ekine atılmalı ama sarpın ekine tokat atmasını istemem.atacağını da sanmam. forumun sessizliğine gelince yarın özetten sonra canlanır merak etmeyin. hep beraber tahminleri döktürmeye başlarız artık.özeti parça pinçik eder inceleriz. hepinize iyi akşamlar.
heeeeeeeey kimse yokmu aklıma geldi biz bu beşliye sürekli hastalık öğrenildi belirtiler yok oldu dedik şimdi bide çatlak doktorumuz çıktı acaba bu hafta hastalık belirtileri ortaya çıkıpta cafede ekin halüsinasyon görmüş olmasın sarpta bunun üzerine ekine tokat atar kendine gelsin diye
yarin ozet gelir ne olup bitigini anlariz....gerci ozete istedigimizi bulamiyoruz..ozet cok iyi olacak ama sonuncu soz kafa karistiricak yine....bu arada tum annelerin aneler gununu kutluyorum....
NERGIZ_CAN
15-05-06, 06:35
to k a t ha harika kime atildmis ola bilir bence bernanin dogum gunu bu paryi
ve mete gelir tebrik etmek icin berna sinirlenir bir sey yapamaz onun yerune ekin one tokat atar bu kadar basit bunu bilmeyecek ne var forum karismis ya bu uzden
NERGIZ_CAN
15-05-06, 06:48
belkide sarp birine bakmisdir gene tutmusdur ekinin kriz damari
yada yelda serkani muyarmisdir icme diye serkanda kendi isim sana ne demisdir onun yerine ekin atmisdir tokati serkana
hani ekin ara sira deliriyor ya
36 bolumde kiz ne haldeydi simdi melek olmus ya nasil olur bernayi kiskanmak simdide opmek koklamak
teomanresat
15-05-06, 09:18
Günaydınlar anlaşılan daha kimse uyanmamış.Ben forumu açayım.Evet bugün özet günü.bakalım doktor bu bölümde bizimkilerin hayatlarına girecekmi?Sinan sarpa baba diyecekmi?yelda bebeği aldırmayıp serkana bunu söyliyecekmi?Aileler bu bölümde hastalığı öğrenecekmi?Parti neyin partisi olacak?Ve tokatla ilgili bilgi olacakmı?İnşallah bu soruların en azından yarısına cevap bularuz.Bu arada icegirl sana katılıyorum,özetteki son söz yine kafa karıştırır.Herkese iyi bir gün olması dileğiyle.
valal saçma olacak ama aklıma direk geleni söylemek istedim belki de parti de bizim mucize doktor vardır ve ekine asılmıştır :icon_ange ekinden bir tokat gelmiştir biliyorum uçtum ama ne bilim aklıma direk o geldi ortada başka tokat yiyecek adam yok çünkü mete desen ekin mete ye nie vursun ki sanmam yane hem mete diziden çıktı bence öle zaman gecirmelik soktular ve çıkardılar :img-book:
Günaydın teoman abi yorumunu okuyunca bayta güldüm yahu hangi özette bu kadar açıklayıcı oldu ki şimdi olsun bunlardan birine bari cevap alabilirsek ne mutlu bizlere :icon_ange
sabiş@enes
15-05-06, 09:32
günaydın evet özet günümüz geldi acaba yine ne yazacaklarda çarşambaya kadar bizi meraktan çatlatacaklar teoman abi valla bu yazdıklarından bi tanesi bu bölümde açığa çıksa herhalde altın bulmuş gibi sevinicez ben doktor civanımızın bu bölümde ekin yada sarpla bağlantıya geçeceğinide sanmıyorum belki tel görüşmesi olur ama yüzyüze daha görüşmezler gibime geliyo doktor gelince bence direkt doktor mithatla görüşecek hastlığın boyutunu öğrenecek daha sonra dktor mithat sarpla görüştürür
teomanresat
15-05-06, 09:34
Günaydın teoman abi yorumunu okuyunca bayta güldüm yahu hangi özette bu kadar açıklayıcı oldu ki şimdi olsun bunlardan birine bari cevap alabilirsek ne mutlu bizlere :icon_ange
Selam bluenight naparsın bir umut işte.Hani belki sezon sonuna yaklaşıyoruz ya bize bir iyilik yaparlar diye umdum.Ama haklısın ben kimlerden ne bekliyorum.İşte sabah mahmurluğu.
günaydın evet özet günümüz geldi acaba yine ne yazacaklarda çarşambaya kadar bizi meraktan çatlatacaklar teoman abi valla bu yazdıklarından bi tanesi bu bölümde açığa çıksa herhalde altın bulmuş gibi sevinicez ben doktor civanımızın bu bölümde ekin yada sarpla bağlantıya geçeceğinide sanmıyorum belki tel görüşmesi olur ama yüzyüze daha görüşmezler gibime geliyo doktor gelince bence direkt doktor mithatla görüşecek hastlığın boyutunu öğrenecek daha sonra dktor mithat sarpla görüştürür
herkese günaydın
evet ya bugün özet günü ama zaman geçmez her pazartesi olduğu gibi...
bakalım özetimiz nasıl iç açıcı yada karartıcı olucak :)bence gelicek doktor bu bölümde doktorun gelmesini çok uzatmayacaklardır
valla yaa diğer dizilerin özetleri inan bir sayfa çıkacak gibi geliyor hatta atv nin dizleri de dahil ama aşk oyunu 3 cümleyi bir araya zor topluyorlar çıldırmamak elde değil umarım dediğin gibi olur ki hiç sanmıyorum bizde rahatlarıs bu arada bence doktor istanbula gelecek önce sarpla daha sonra da ekinle iletişime gececek bu bence bu bölüm olacak ki ameliyat sezon sonuna yetişsin daha ekini ikna çabaları var hee ailelerde bence bu bölüm öğrenirler daha fazla uzatacaklarını sanmam
valla yaa diğer dizilerin özetleri inan bir sayfa çıkacak gibi geliyor hatta atv nin dizleri de dahil ama aşk oyunu 3 cümleyi bir araya zor topluyorlar çıldırmamak elde değil umarım dediğin gibi olur ki hiç sanmıyorum bizde rahatlarıs bu arada bence doktor istanbula gelecek önce sarpla daha sonra da ekinle iletişime gececek bu bence bu bölüm olacak ki ameliyat sezon sonuna yetişsin daha ekini ikna çabaları var hee ailelerde bence bu bölüm öğrenirler daha fazla uzatacaklarını sanmam
evet ya ama bizim dizinin özetinde o dediğin gibi 3 cümle den başka bişey yazmıyor yazanlara açıklayıcı değilki zaten illa bir soru sokacaklar kafamıza...hatta bazı dizilerin fragmanlarını bile dizi sonunda haftanın fragmanı veriliyor bzimki bekle salı gelsinde fragmanı gör :)gerçi bir kaç haftadır akşamları veriliyor ama :)
bence bu akşam verirler ben bekicem anında çekerim :) ama bence özeti de gciştirmek için o 3 cümleyi yazıyorlar yazmış olmak için :) neyse buna da şükür demekten başka şansımız yok buda bizim dizinin özelliği nabalım :)
meryemce84
15-05-06, 09:47
Günaydın Arkadaşlar..
Özet günü bugün bakalım Hakan Başar'ımız nasıl ortaya çıkacak?
Yelda Serkan ne alemde?
Parti ne için yapılıyor?
Sinan babası ile ilgili gerçeği öğrenecek mi?
Tabi bu soruların cevabını özette bulacağımızı zannetmiyorum..
Rüyamda fragmanı gördüm.Tam olarak nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama Ekin&Sarp cilveleşiyorlardı :)
Hadi Hakan Başar başar şu ameliyatı da Ekin kurtulsun.. :)
Önceden ameliyat hastalık mevzusu sezon sonuna kalmadan bitecek demiştim ama sanırım bu gidişle Ekin son bölümde ameliyata girecek..4 bölüm kaldı şunun şurasında..
meryemce güldürdün rüyan gayet güzelmiş ben olsam uyanmazdımm ama onun da o an rüya oldunu anlaman lasımdı nerde bizim dziizde yaf öle şeyler :) hane yanlış anlama bir laf vardır aç tavuk buğday amöbarı hesabı bizimkisi de o oluyor rüyalarımısda gördüğümüz :)
bluenight evet canım buda bizim dizinin özelliği dediğin gibi ya geçen forumun eleri kızmına bakıyorum en sabırlı diye aşk oyunu fanlarını seçmişler yani valla da doğru bizdede ne sabır varmış :)
meryemce84 günaydın canım ay umarım dizidede öyle olurda cilveleşirler malum bu aralar ikisininde morali çok bozuk...bencede sorularının cevabını özette bulamayacağız ama işte insan merak edip bekliyor :)
meryemce84
15-05-06, 10:05
Arkadaşlar yavaş yavaş hatırlıyorum rüyamı..
Fragman çok kısa geçti gözümdem ne oldu bitti anlamadım.. :)
Tv karşısında oturuyordum atvde birden çarşamba atasay aşk oyunu sunar..
aman bi şaşırdım vallahi geçek sandım..
Çok sık rüya görmem ama genellikle görmek istediğim şeyleri görürüm..
Tabi rüyalarımda gerçekleşmez o kadar şanslı değilim mesela annemin rüyalrı genelde çıkar..
Tabi rüyalarımda gerçekleşmez o kadar şanslı değilim mesela annemin rüyalrı genelde çıkar..
Ruyada bile ask oyunu gorur olduk bakarmisiniz:):) Neyse donelim yorumlarimiza, simdi ozet yok fragman yok ama elimizde forumu yerinden sarsan bir tuyo var; Ekin ya da Serkan tokadi yiyormus bu bolumde. Bilmiyoruz ne kadar dogru ama bizimkiler kadina siddet bizim dizide olmaz dediyse kesin Serkandir tokadi yiyen. Belki Yelda'nin cok zoruna giden birsey soylediyse o da tokat atmistir. Yelda bu yapar mi yapar. O da Ekin gibi degil mi? Hic cekinmez atar tokadi inanin. Neyse bu arada baska tuyo var mi sevgili forumdaslar????? Ben bu aralar foruma cok *** ugrayamaz oldumda?
oh en güzel ya gerçek gibi gelmiştir dediğin gibi ...yani sen bizden önce gördün fragmanı öylemi...:) of of sabahın köründe kalktık bakalım vakit nasıl geçicek :)
nehirrrr hoşgeldin canım
evet biri yiyor tokatı ama dahalık çözemedik kim diye ...neyse az kaldı saberedelim :)
günaydınlar...
herkese selam arkadaşlar.bugün çok sevinçliyim çok.neyse bugün özet günü ve aslında dizinin akıbetinden umudumu kestim ama bu dünyada imkansız diye bişey olmadığını dün akşam daha iyi anladım o yüzden ben yine eskisi gibi olmasa da umutluyum arkadaşlar.belki ekin kurtulur ve dizimiz mutlu sonla biter ne dersiniz?
tokat mevzusu bayağı konuşulmuş burada ama ben ekinin serkana tokat atacağını düşünüyorum.yelda partide serkana çocuğu aldırmadığını söyler serkanda sevinçten sapıtmaya başlar ekinde şakayla karışık tokat atar(neden ekin diye sormayın içimden öyle geçiyor,hem tokatı ekin atacakmış ya ondan:)
bu konuda ters köşe olabilirim ama olsun köşeye yatsamda mutluyum ya o yeter :icon_whis
oh en güzel ya gerçek gibi gelmiştir dediğin gibi ...yani sen bizden önce gördün fragmanı öylemi...:) of of sabahın köründe kalktık bakalım vakit nasıl geçicek :)
nehirrrr hoşgeldin canım
evet biri yiyor tokatı ama dahalık çözemedik kim diye ...neyse az kaldı saberedelim :)
Hosbulduk canim benim. Evet sen orda sabahin korunde ben burda aksamin zifiri karanliginda bekliyoruz bakalim. ATV insafa gelsede gecen haftaki gibi erken gosterse fragmani olmaz mi yani. Gecen bolum sonunda Sinan'in nufus kagidindaki "baba adi" hanesinin degistigini gorduk. Umariz bu bolumde Sinan'in Sarp'a "baba" dedigini gorururz. Ya benim aklimi kurcalayan birsey var; bu cocuk babasina cok duskun degilmiydi? Hani Sarp, Ekin'in elini tutmustuda o da kizmisti? Simdi heran yanayanalar ama cocugun birsey dedigi yok. O kadar sunnet dugunu yapildi ama cocuk hani babam gelmeyecekmi sunnetime filan demedi. Bu senaristler bizi aptal saniyor galiba ama bu kadarda olmazki canim:( Neyse bu bolum Sarp- Sinan yakinlasmasi izleriz bolca umarim.
Bu arada Serdar Yegin diziden ayriliyormuymus arkadaslar ya?????
Evet bir Pazartesi sabahında herkeze günaydınlar.
Meryemce rüyan güzelmiş canım.Sarp ve Ekin'i cilveleşirken görmek rüyada bile olsa güzeldir diye düşünüyorum.
Bugün malum özet günü.Ben bu bölümde Meryemce'nin rüyasında olduğu gibi Ekin ve Sarp'tan yana umutluyum.Bakalım ne kadar cilveleşecekler ve oynaşacaklar.
Ayrıca Dr.Hakan Başar Türkiye'ye gelecektir ve Sarp'la tanışacaktır.Sarp Ekin'e ameliyat konusunu açacaktır ama Ekin Sarp'a karşı çıkacaktır ilk başta.Ve tabiki parti ve tokat meselesi var.Tokatı bence Ekin yiyecek ama şiddet amaçlı değil.Ekin yine cozutacak abuk subuk konuşup nasıl olsa öleceğim gibisinden konuşup kendini kaybedecektir Sarp'ta Ekin'e ''Kendine gel Ekin'' diye bir tokat patlatacaktır.Eğer tokat böyle bir olay üzerine gerçekleşirse ne yalan söyleyeyim Ekin bunu hakedecektir diye düşünüyorum.
Günaydın günaydın günaydın...
Şampiyonluğun verdiği sevinçle kalktım bugün, pek bir mutluyum. Ne diyeyim Allah bozmasın:) Şöyle keyfimi bozmayacak bir özet ve fragman bekliyorum. Artık son bölümlere yada sezon sonuna yaklaştığımız için kötü olayların olacağını sanmıyorum. Olsa olsa Ekin'in halleri canımızı sıkar. Hele şimdi ameliyat olmayı kabul edeceğini düşünmediğim için tahmin edebiliyorum ne tavırlar sergileyeceğini... Tokat mevzusunu anca izlerken göreceğiz, özet yada fragmanda bize göstereceklerini sanmam.
Bu günün bol tüyolu, ama en iyisinden tüyolu bir gün olmasını dilerim. Şöyle bir iki haber, bilgi gelse iyi olur:) İki ondan laflarız, tokat mevzusu nereye kadar, değil mi ama...
Hosbulduk canim benim. Evet sen orda sabahin korunde ben burda aksamin zifiri karanliginda bekliyoruz bakalim. ATV insafa gelsede gecen haftaki gibi erken gosterse fragmani olmaz mi yani. Gecen bolum sonunda Sinan'in nufus kagidindaki "baba adi" hanesinin degistigini gorduk. Umariz bu bolumde Sinan'in Sarp'a "baba" dedigini gorururz. Ya benim aklimi kurcalayan birsey var; bu cocuk babasina cok duskun degilmiydi? Hani Sarp, Ekin'in elini tutmustuda o da kizmisti? Simdi heran yanayanalar ama cocugun birsey dedigi yok. O kadar sunnet dugunu yapildi ama cocuk hani babam gelmeyecekmi sunnetime filan demedi. Bu senaristler bizi aptal saniyor galiba ama bu kadarda olmazki canim:( Neyse bu bolum Sarp- Sinan yakinlasmasi izleriz bolca umarim.
doğru ya zaman farkı sizin orda gece şu an ...evet bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun :)bari beklediğimize değse yanmıcam ama değmiyor genelde ..evet o konuyu da kapattılar ya çocukta aklı kesiyor snuçta neyin ne olduğunu anlayabilir ya adam hep annesiyle zaten....evet kenana çok düşkündü.....bencede bu bölümde o olayda çözülüyor heralde gerçi her bölümde öyle diyoruz ama
KIRÇİÇEĞİ günaydın canım...bence ciddi bir tokat atılmaz heralde ya gerçi konuşuldukça meraklanıyorum bu konu hakkında zaten..:)
Günaydın günaydın günaydın...
Şampiyonluğun verdiği sevinçle kalktım bugün, pek bir mutluyum. Ne diyeyim Allah bozmasın:) Şöyle keyfimi bozmayacak bir özet ve fragman bekliyorum. Artık son bölümlere yada sezon sonuna yaklaştığımız için kötü olayların olacağını sanmıyorum. Olsa olsa Ekin'in halleri canımızı sıkar. Hele şimdi ameliyat olmayı kabul edeceğini düşünmediğim için tahmin edebiliyorum ne tavırlar sergileyeceğini... Tokat mevzusunu anca izlerken göreceğiz, özet yada fragmanda bize göstereceklerini sanmam.
Bu günün bol tüyolu, ama en iyisinden tüyolu bir gün olmasını dilerim. Şöyle bir iki haber, bilgi gelse iyi olur:) İki ondan laflarız, tokat mevzusu nereye kadar, değil mi ama...
Haklisin canim bendede sampiyonlugun verdigi ayri bir keyif var bugun. O yuzdende bugun hic olumsuz birsey dusunemiyorum dizimiz hakkinda. Su Ekin'in olecegi tuyosu gecersiz olur insallah diyorum bu bolumde. Hakan Basar'imiz bi gelse:) Vallahi icimden bir ses , daha oncede yazmistim ama, bu bizim catlak doktor Sarla Serkan'a tanidik cikacak gibi geliyor. Mesela Suha Dayi'nin ogrencisiymis filan cok komik olurdu:) Aslinda bu sekilde komediye cevirebilirler dizimzi bizimkiler ama istemediklerinden yapmiyorlardir. Neyse iyi dusunelim iyi olsun degil mi?????
Haklisin canim bendede sampiyonlugun verdigi ayri bir keyif var bugun. O yuzdende bugun hic olumsuz birsey dusunemiyorum dizimiz hakkinda. Su Ekin'in olecegi tuyosu gecersiz olur insallah diyorum bu bolumde. Hakan Basar'imiz bi gelse:) Vallahi icimden bir ses , daha oncede yazmistim ama, bu bizim catlak doktor Sarla Serkan'a tanidik cikacak gibi geliyor. Mesela Suha Dayi'nin ogrencisiymis filan cok komik olurdu:) Aslinda bu sekilde komediye cevirebilirler dizimzi bizimkiler ama istemediklerinden yapmiyorlardir. Neyse iyi dusunelim iyi olsun degil mi?????
evet canım haklısın şuy hakan başarımız yani çatlak doktorumuz bir gelse gerçi benim gözüm onu pek tutmadı çok çatlak ya :)
gerçi dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun değilmi canım...hakkaten çok komik olur suha dayının öğrencisi falan ...:)
doğru ya zaman farkı sizin orda gece şu an ...evet bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun :)bari beklediğimize değse yanmıcam ama değmiyor genelde ..evet o konuyu da kapattılar ya çocukta aklı kesiyor snuçta neyin ne olduğunu anlayabilir ya adam hep annesiyle zaten....evet kenana çok düşkündü.....bencede bu bölümde o olayda çözülüyor heralde gerçi her bölümde öyle diyoruz ama
KIRÇİÇEĞİ günaydın canım...bence ciddi bir tokat atılmaz heralde ya gerçi konuşuldukça meraklanıyorum bu konu hakkında zaten..:)
Evet canim benim biz sizden 7 saat ilerdeyiz. Hemde burda ksi. Yani havalr erken karariyor. Bencede Ekin'e siddete yonelik tokat atilmaz. Yani o siddeti yapsa yapsa Kenan yapardi (bU arada diziden ayriliyormus arkadaslar dogru mu?) ama o bile yapmadi. Kenan dahi yapmamisken Sarp'a Ekin'e tokat attirtmazlar zannetmiyorum. En azindan siddet icerikli bir tokat olmaz. Ya Sarp, Ekin'i gozunden bile sakinirken ona tokat atamaz ya. Bilmiyorum aslinda bellide olmaz. Sonucta karsimizdakiler almislar ellerine senaryoyu top oynar gibi oynuyorlar ama:(
Evet canim benim biz sizden 7 saat ilerdeyiz. Hemde burda ksi. Yani havalr erken karariyor. Bencede Ekin'e siddete yonelik tokat atilmaz. Yani o siddeti yapsa yapsa Kenan yapardi (bU arada diziden ayriliyormus arkadaslar dogru mu?) ama o bile yapmadi. Kenan dahi yapmamisken Sarp'a Ekin'e tokat attirtmazlar zannetmiyorum. En azindan siddet icerikli bir tokat olmaz. Ya Sarp, Ekin'i gozunden bile sakinirken ona tokat atamaz ya. Bilmiyorum aslinda bellide olmaz. Sonucta karsimizdakiler almislar ellerine senaryoyu top oynar gibi oynuyorlar ama:(
evet canım bellide olmaz ama bende düşünmüyorum sarpın tokat falan atacağını yani öyle bişey olmaz.atarsa bile çılgınlık halinde falan olabilir ekin kendine getirme açısından olabilir ama öyle olmaz yok ya saçmaladan kapayalım bu konuyu bence tokatı serkan yiyecek :)
teomanresat
15-05-06, 10:36
Tekrar merhaba.Sabah bilgisayarı açtığımda kimsecikler yoktu.Bakıyorum çoğunuz gelmişsiniz.Hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.
Neyse konumuza dönelim.Evet özet günü her hafta aynı şeyi diyoruz.Açıklayıcı bir özet gelsede sorularımıza yanıt bulsak.Ama olmuyor.Bari son haftaların hatrına bir açık özet verseler.Bencede bu bölümde çatlak profesörümüz bizimkilerle bir şekilde irtibata geçecektir.Belki sekreteri geçer.Sinada artık şu sarpa baba desin.Dizi bitecek hala çocuk kenanı babası biliyor.Belki bu bölüm bu iş çözülür.Yada çözülmesi için zemin hazırlanır.Bakalım parti ne partisi.Ben hala ekinin mezuniyet partisi diyorum ama,şu da olabilir sinan sarpa baba derse bunuda kutlamak istemiş olabilirler.Partide sinanada varmış ya o bakımdan.Bende sinem gibi tokatı ekinin yiyeceğini düşünüyorum.Ama fikrim değişti.Bence yelddadan yiyecek.Yeldada gerçeği bildiği için ekin saçmalarsa kendine gel diye tokat atabilir.İnşallah özet erken gelir.
sumisali selam canım.bencede tokat ciddi olmayacak ama bekleyip göreceğiz.bakalım tokatı kim yiyecek? teoman abi selam.ben tokatı serkan yiyebilir diyorum ama kesin olarak konuşmuyorum.inşallah bu bölümde sinanın sarpa baba dediğini görebiliriz yada en azından gerçeği açıklasınlar sonu orda bitsin.şimdi işimin başına dönmem lazım özet gelince görüşmek üzere arkadaşlar
sumisali selam canım.bencede tokat ciddi olmayacak ama bekleyip göreceğiz.bakalım tokatı kim yiyecek? teoman abi selam.ben tokatı serkan yiyebilir diyorum ama kesin olarak konuşmuyorum.inşallah bu bölümde sinanın sarpa baba dediğini görebiliriz yada en azından gerçeği açıklasınlar sonu orda bitsin.şimdi işimin başına dönmem lazım özet gelince görüşmek üzere arkadaşlar
evet canım dizi bitecek ama sinan daha öğrenemedi sarpın babası olduğunu ...
evet özet kaç ta gelir acaba..erken gelsede merakımızı gidersek artık yoksa çatlayacağız ya :)
Evet takimdasim; forumdasim; arkadasim:) bencede tokadi Serkan yedi. Ben Yelda, Serkan'a tokat atmistir diye dusunuyorum ama? YIne bi densizlik yaptiysa bizim geveze Serkan'imiz. Neyse ya su Yelda'nin bebegi aldirip aldirmadigi konusunda bir cevaba bir sonuca varsak artik. Kac haftadir merakta biraktilar bizi.
Evet takimdasim; forumdasim; arkadasim:) bencede tokadi Serkan yedi. Ben Yelda, Serkan'a tokat atmistir diye dusunuyorum ama? YIne bi densizlik yaptiysa bizim geveze Serkan'imiz. Neyse ya su Yelda'nin bebegi aldirip aldirmadigi konusunda bir cevaba bir sonuca varsak artik. Kac haftadir merakta biraktilar bizi.
sorma canım ya evet bir öğrensek aldırdımı çocuğu yoksa aldırmadımı ben aldırdığıı düşünmüyorum ama ...serkan çok pişman olucak eğer aldırmadıysa eve geç gelmeler falan yelda burnundan getiricek :)
didou_didem
15-05-06, 11:04
günaydın arkadaşlar!!!bugün özet günümüz bakalım neler yazacaklar pardon yazamayacaklar yine kafamızı karıştıran bir özeti alırız..sonunada kafa karıştırıcı bir cümle koyarlar ondan sonra bekle çarşambayı...
dizidizidiziler
15-05-06, 11:15
Evet arkadaşlar, hepimiz tokatın kimlere atılması gerektiği konusunda hemfikiriz sanırım. Forumca gidip basalım tokatı.
Forumda yazılanları okudum bir bir. Yine sessiz forumumuz.
1-İnşallah maç nedeniyle bu hafta dizimizi ertelemezler...
2-Anil16 çok güldürdün beni. Anladık o Taçı Özgüden aldın. Alıştın bırakmak istemiyorsun. Ama bence zaten taç sonsuza dek senin. neydi bakayım yorumun. Hee "Doktorumuz, Ekin'e önceden tecavüz etmiş. Ekin onu görünce tanıyıp basacak tokadı" Vallahi öldüm gülmekten. Sende ne hayalgücü var böyle... :img-help:
3-Şimdi kendi yorumumu yapayım: Düşündüm habire birşey kutlanıyor. Bu seferki Parti ne için acaba... Şöyle olabilir mi: Serkan'ın doğum günü vardır. ve Yelda ona süpriz parti hazırlar, çünkü doğum gününde baba olduğunu söylemek ister.
Serkan partiye içkili gelir, ve iyice dağıtır. Ekin de Serkan'a kendine gel tokatı atabilir. Veya Yelda baba olduğunu söyler Serkan'a. Kurti de Ekin'e ölümle ilgili bir şaka yaparak, saçma bir laf eder. Ekin Kurti'ye tokat atar? Ya da o sırada Sarp aksileşir ve İnsanlar hiç olmazsa daha doğmadan babalarının kim olduğunu biliyorlar gibi bir laf eder. Ekin de alınır dayanamaz Sarp'a tokatı basar. :icon_evil
4-Bu arada doktor ile ilgili olarak çok büyük hayallerim var. Kafeye gelecek, daha Sarp ve Ekin'le tanışmadan. Yemeklere bayılacak, çok özlemiş Türk yemeklerini. Bu yüzden yemeklere iltifat edecek. Berna da çok ters davranacak. Mete gibi yaklaşıyor diye. Sonra doktor olduğunu söyleyecek. Berna da bana ne hangi mesleği yaptığından beni mesleğinle mi etkileyeceksin diyecek. Falan. Doktor Ekin'in hayatını kurtardığında Berna minnettar olacak. Ters davrandığı için özür dileyecek. işte biraz romantizm bari Berna ve Doktor arasında görelim. Bizimkilerin arasında Romantizmi göremiyoruz madem. Bari romantik komediyi berna ve doktor yaşatsınlar bize. :img-icecr
5-Bu bölüm kesinlikle Sinan babasının kim olduğunu öğrenecek!!!
6- En büyük Cim Bom başka büyük Yok!
Dizidizidiziler yazdıklarını gülerek okudum arkadaşım.1.2. ve 6.maddene sonuna kadar katılıyorum.Berna konusunda bende kendi fikrimi söyleyeyim.Bence Berna Hakan'a ilk başlarda soğuk davranacak.Hani Ekin'e ''sanırım erkeklerden biraz uzak dursam iyi olacak'' dedi ya.İşte bu söze dayanaraktan Hakan'ı hep tersleyecektir diye düşünüyorum
ama bu Hakan'ın dahada hoşuna gidecek ve kaçan kovalanır hesabı Berna'nın peşini bırakmayacak.Bence çapkın doktorumuz Hakan Başar Sarp'ın Ekin'e tosladığı gibi kendiside Berna'ya toslayacak.Aşktan kaçamayacak.
Bu arada artık Ekin ve Sarp'ta biraz cilveleşseler hiç fena olmayacak.Yeter artık ya sürekli gözyaşı döken bir kadın ve ona baygın baygın gözlerle bakan (daha doğrusu bakamayan genelde gözlerini kapatıyor bu sahnelerde)bir adamdan sıkıldım artık.
meryemce84
15-05-06, 11:33
Arzucum,
Aşk Oyunu bitince senaristlere en büyük tokat bidaha onların dizisini izlememek olur..
1.Madde gerçekleşecek
2.Madde'ye çok güldüm Anıl arkadaşımız taca aday özgücüm nerdesin tacını teslim et arkadaşım..
3.ve 4. Madde olabilir neden olmasın..
5.Madde Bu bölüm Sinan öğrensin isterim gerçeği ama zannetmiyorum..
6.Madde Tebrik Ediyorum Galatasaraylıları..
teomanresat
15-05-06, 12:49
Evet arkadaşlar, hepimiz tokatın kimlere atılması gerektiği konusunda hemfikiriz sanırım. Forumca gidip basalım tokatı.
Forumda yazılanları okudum bir bir. Yine sessiz forumumuz.
1-İnşallah maç nedeniyle bu hafta dizimizi ertelemezler...
2-Anil16 çok güldürdün beni. Anladık o Taçı Özgüden aldın. Alıştın bırakmak istemiyorsun. Ama bence zaten taç sonsuza dek senin. neydi bakayım yorumun. Hee "Doktorumuz, Ekin'e önceden tecavüz etmiş. Ekin onu görünce tanıyıp basacak tokadı" Vallahi öldüm gülmekten. Sende ne hayalgücü var böyle... :img-help:
3-Şimdi kendi yorumumu yapayım: Düşündüm habire birşey kutlanıyor. Bu seferki Parti ne için acaba... Şöyle olabilir mi: Serkan'ın doğum günü vardır. ve Yelda ona süpriz parti hazırlar, çünkü doğum gününde baba olduğunu söylemek ister.
Serkan partiye içkili gelir, ve iyice dağıtır. Ekin de Serkan'a kendine gel tokatı atabilir. Veya Yelda baba olduğunu söyler Serkan'a. Kurti de Ekin'e ölümle ilgili bir şaka yaparak, saçma bir laf eder. Ekin Kurti'ye tokat atar? Ya da o sırada Sarp aksileşir ve İnsanlar hiç olmazsa daha doğmadan babalarının kim olduğunu biliyorlar gibi bir laf eder. Ekin de alınır dayanamaz Sarp'a tokatı basar. :icon_evil
4-Bu arada doktor ile ilgili olarak çok büyük hayallerim var. Kafeye gelecek, daha Sarp ve Ekin'le tanışmadan. Yemeklere bayılacak, çok özlemiş Türk yemeklerini. Bu yüzden yemeklere iltifat edecek. Berna da çok ters davranacak. Mete gibi yaklaşıyor diye. Sonra doktor olduğunu söyleyecek. Berna da bana ne hangi mesleği yaptığından beni mesleğinle mi etkileyeceksin diyecek. Falan. Doktor Ekin'in hayatını kurtardığında Berna minnettar olacak. Ters davrandığı için özür dileyecek. işte biraz romantizm bari Berna ve Doktor arasında görelim. Bizimkilerin arasında Romantizmi göremiyoruz madem. Bari romantik komediyi berna ve doktor yaşatsınlar bize. :img-icecr
5-Bu bölüm kesinlikle Sinan babasının kim olduğunu öğrenecek!!!
6- En büyük Cim Bom başka büyük Yok!
Selam dizidizidiziler söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.Ever bu taca en büyük aday anıl vede onu aldı.Allah iyiliği versin güldürdün beni. :img-hyste Bernayla ilgili fikirlerin çok mantıklı vde güzel.Parti yorumunda mantıklı.Bak öyle olabilir.Yelda serkanın gidişatından memnun değil buna bir son vermek için parti verip partide söylemeyi düşünebilir.Olabilir valla.Evet sinanda artık bu bölüm gerçeği öğrensin.Baba oğul sahnelerini görelim.
Ben işim dolayısıyla çıkmak zorundayım akşama görüşürüz.Herkese hayırlı özetler.
günaydin forumun müdavimleri,
masallah cuma günü biraktigim yerden söyle bir yorumlari okuyayim dedim, su meshur tokat enine boyuna konusulmus...bana göre sonuc su: Tokadi Ekin yiyecek...nasil, kimden? bu da bana ve size sürpriz olsun...
Benim korkum Ekinin yiyecegi tokat degil de, bu diziyi uzatmaya karar verdikleri zaman benim yiyecegim tokat...en son bilmem galiba 11 yasindaydim, eve gec geldigim icin babamdan bir tokat yemistim...ama ne tokat biliyor musunuz? basimin üzerinde ucusan kuslarla ilk defa o zaman tanismistim, öyle yani :blush: ....
herhalde bizim kekliklerden yiyecegim tokat babamdan yedigim tokattan daha agir olur gibime geliyor...
Bu hafta, gizemli doktorun gizemlerini anlariz ve ya görürüz diye tahmin ediyorum...Hakan Basar ve Sarp Teksoy karsilasmasi da bu bölüm olur ama Ekin Hakan Basar karsilasmasi bu bölüm olur mu bilemiyorum...
Ekin kesin önce karsi cikar bu ameliyata ( bu zaten Allahin emri, kiz ne zaman cocukcagizin isteklerini hemen kabul ettik ki...)...
önce yine direnir, gömmeye calisir, görmezden gelir falan filan...ondan sonra bizi verem eder, sonra bir kiymeti kalmis gib kabul eder...
sunu da unutmayalim ki, ekin ameliyat olacaksa eger, aileler de o güne kadar ögrenmis olacaklardir...belki de bu bölüm hepsi ögrenmis olur, kimbilir?
Sinanin Sarp gercegini ögrenip ögrenmeyecegine gelince...inanin bu benim icimdeki bir yara...bu adamlarin da bu yarayi saracaklari yok galiba...
Ekin videolarda baban, baban diye konustu durdu, ama gercegi söyledigini duymadik bir türlü...
eveeet, tabi ki ben de bir GS li olarak bugün sevincliyim ve diyorum ki,
son gülen, iyi güler....
sevgiler....
selam arkadaşlar.şu tokat konusunda takıldık yine,bugün özetle rahatlarız inşallah.allahım şöyle evin önünde aşk oyunu çekilse dedim bi baktım yanık koza ekibi :icon_ange dualarım ters tepiyor benim.sinir oldum.heyecanla özeti bekliyorum.hala tokatın ekin'İn yemesi tarafındayım.kendine gelir de ağlatmaz bizi inşallah... :img-help: :img-icecr
Bizim sayemizde herkes bir tokat yedi, maşallah:) Ben ilk duyduğumda "kesin Sarp yemiştir" demiştim. Sonra da düşünmedim; kim attı kim yedi???
Şimdi şu sonucu çıkardım, daha önceden aklıma gelmemişti. Hani biz hayal ediyoruz ya, parti şöyle olacak böyle olacak, Sarp- Ekin için harika planlar yapmıştık, onları tekrar o odaya o yatağa yollamıştık. Ama bunlar gayet hoş geçecek partinin içine etmiş olacaklar bu tokat mevzusu ile, yanılıyor muyum? Düşünsenize biri tokat atıyor, biri yiyiyor. Böyle bir ortamda gece nasıl devam eder? Üstelik bu tokatın için de Ekin de var.
Merhabalar
Bir tokat eksikti şimdi biziklerden biribirine tokat mı atıyor?Ekin tokat atan veya atılan orası kesinde Ekin'in karşısındaki mi belli değil?
Şimdi biz Doktor Hakan nasıl girecek diziye,parti ne partisi diye düşünürken birde tokat mı çıktı başımıza?
Ya hani bu bölüm güzel olacaktı,Ekin Sarp yakınlaşcaktı,Doktor Hakan'cığımız gelip bizi ve Ekin'i hastalıktan kurtamaya çalışacaktı?
Bu tokat da nedir şimdi anlamıyorum?
Özet bari açıklayıcı olsa sonuna bir soru işaretei yerleştirecekler orası kesinde,başı aydınlatıcı ve ferahlatıcı olsa bari :)
Bizim sayemizde herkes bir tokat yedi, maşallah:) Ben ilk duyduğumda "kesin Sarp yemiştir" demiştim. Sonra da düşünmedim; kim attı kim yedi???
Şimdi şu sonucu çıkardım, daha önceden aklıma gelmemişti. Hani biz hayal ediyoruz ya, parti şöyle olacak böyle olacak, Sarp- Ekin için harika planlar yapmıştık, onları tekrar o odaya o yatağa yollamıştık. Ama bunlar gayet hoş geçecek partinin içine etmiş olacaklar bu tokat mevzusu ile, yanılıyor muyum? Düşünsenize biri tokat atıyor, biri yiyiyor. Böyle bir ortamda gece nasıl devam eder? Üstelik bu tokatın için de Ekin de var.
tekrar selamlar...evet ayşacım haklısın bu tokatın içinde ekinde var ya birde şu var bu tokat şaka olarak mı atılıyor yoksa ciddi bir biçimde mi tokatlanıyor ..onun hakkındada bir bilgiye sahip olsaydık iyi olurdu ama bilmiyoruz neyse özet erken gelir heralde ya :)
komşum nannicim, Ekin'in bizi verem edeceği kesin, bakalım bu sefer ne kadar direnecek.Sarp peşinden koşacak, yalvaracak... oooo bizim işimiz çok zor canım.
Sinan'ın bu bölüm baba gerçiğini öğreneceğini düşünüyorum ama bu hastalık mevzusunun aileler tarafından öğrenilmesini beklemiyorum.
Bu arada bayağı bir Galatasaraylı varmış forumda, pek sevindim. Bugün kimse keyfimizi bozamaz herhalde.
hey millet nerdesiniz yawww....bakın özette gelecek forum çok sesiz biraz hareketlensin ya ....konuşacak konumu yok buluruz bişeyler hadiyin millet ya yoksa öğlen yemeği yedinizde o mu yordu sizi:)
didou_didem
15-05-06, 13:24
tekrarm merhaba vallaşu tüyo geldi geleli herkes yedi herhalde tokat:):)valla bizimkilerin arası bozulmasında kim yerse yesin diyorum...ne hayeller kurmuştuk ya ekin-sarp romantik sahneleri izleyecektik..belki yine izleriz belli de olmaz
not:bir gs'li olarak bütün gs'lileri kutluyorum en büyük cimbom
Adaşım,bunlar ne zaman ağız tadıyla bir bölüm izlettiler. Az önce de yazdım işte, bu tokatla partinin tadını kaçıracaklar. Şimdi oturup dua etmemiz lazım, bu tokat büyük bir sorundan dolayı olmasın yada devamında sorunlar çıkarmasın, oracıkta tatlıya bağlansın.
Özgücüm, seni online görüyorum. Dün akşam ben geçtim bilgisayarın başına sen çıkmışsın. selamına karşılık veremedim canım. çok özledik seni, habersiz gittin zaten, merak etmeye başlaaycaktım ki Ece haberini getirdi. umarım keyfin yerindedir canım.
Ah be Ayşacım ne yaptın sen şimdi.Biz o partinin devamında onları yatağa gönderirken sen acı gerçeği söyledin.Doğru ortada bir tokat var ve bu tokat olayının içinde Ekin'de var.Eyvah eyvah anlaşılan yine bir başka bahara kaldı bizim Eceyle birlikte kurduğumuz fanteziler.
yaaa arkadaşlar neden hepiniz ekinin tokat yemesini bu kadfar çok istiyorsunuz anlamış değilim bence ekin yemeycek tokadı ki bunu yapan hele heel sarp teksoy hiç olmayacak yani 40 bölümde sarpı keşfedemediyseniz ne diim :) senaristler zaten kadına şiddet kullandırmayıs demişlerdi bence tokatı serkan yeldadan yiyecek ve umuyorum da ekin yemes..bu arada sarp ekine ameliyatı söyleyecek ekin gene direnecek bizde sinir olacas demişsiniz biz dışardan izlediğimiz için bize normal gelio herşeyi biliyoruz ama şahsen ben de bu durum da ekinin yerinde olsamm kabul etmekte aşırı derece tereddüt ederdimm sonucta bu ameliyattan kimse sağ çıkamamış ekinin yerine bu durum da bir de kendinizi koyun bakalım? dirense de haklı sarp da haklı ekin de ama ekinin fazla direneceğini sanmıyorum neticede bir an önce ölmke isteyip intahar edip canına kıyane kindi öle öleceğime böle öleyimd er kabul eder yani fazla uzatacağını sanmam ki sarpın kendisini ne kadar çok sefdiğini bildiği halde bunu teklif etmesi karşısında özellikle direneceğini sanmıyorum :icon_ange
Dost acı söyler sinemcim... İnşallah yanılırım, daha farklı gelişir olaylar. Hoş ben bu adamların bize iki güzel sahne izleteceklerinden şüpheliyim ama dur bakalım ne edecekler.
hey form kaynamış yine yeni haber tüyo yok galiba özette gelmemiş biz çatlak doktoru bernaya yaptık sonra tokatta attık başka ne kaldı tokatı bence doktora atalım ekin desin ne hakla benim adıma karar veriyosun yada en iyisi garsonlara atalım nede olsa cafede sinan olacak ben kesinlikle ekin sarpa atar ama sarp atamaz orda sinan var ona babası olduğunu açıklayacaklarsa sarp ekine tokat atrsa sinanda sarpa kızar baba demez
bluenight canım katılıyorum sana ekin bencede kabul edicek fazla uzatmayacak ama ameliayat olmadanda sinan olayınıda aydınlatacak ..
dediğin gibi canım intihar ediyordu zaten ...sonuçta ölücem diye ameliyatı kabul edicek hiç olmaza bir ihtimalde var bu ihtimal 1 bile olsa
bu arada bence sinanın bba deme olayını sıraya koydular yani hastalıktan sonra sırayı ona verecekler şimdi o aşamaya gececeklerini malesef hiç sanmıyorum :(
Merhaba arkadaşlar,
10 gün tatilden sonra tekrar buradayım.Yurt dışındaydım en çok kızımı bir de forumu özledim.Dün gece biraz baktım da kazan iyi kaynamış.
40.bölümü de daha dün izleyebildim.Genel olarak güzel bir bölümdü.
Ayşam,Çalıkuşum özetlerden bir şeyler tutturmuş galiba tebrikler ikinize de canlarım. Yavaş yavaş kaptık bu işi galiba.Artık boş atıp dolu tutmuyoruz.
Reyhan'cığım yeni tüyo getirmiş.Kim kimi dövüyor pek anlamadım ama,kafede kavga çıkacak galiba.Ayşa, yatağa da mı soktunuz bunları? Yemin ederim hayatta girmezler. Bak yemiş birinden biri tokadı. Allah bilir ne?
Herkesin beklediği şu gizemli kişiyle yanıştık şükürler olsun.Adam Evliya Çelebi imiş aslen.
Sabah Tayland,akşam Kanada yapabilecek yetenekte.Ayrıca sanat müziği dinlemeden ameliyata giremiyor.
Çok ilginç , adam herhalde daha 35 inde dünyanın tanıdığı bir beyin cerrahı olmuş.Koca Türkiye' de kimseyi bulamadılar.
Normalde milletin nerdeyse üniversite bitirdiği yaşta bir beyin cerrahı bulmuşlar.E bravo.Tabi yakışıklılığı da dizide sadece cerrah olarak görev almayacağı izlenimi uyandırdı bende.Yelda_Serkan ikilisini krizli günler bekliyor gibi.Yelda Serkan'a inat söylemeyecek bebeği.
Ekin'in sünnet töreninde giydiği o kıyafet neydi öyle?Şalı tam rahmetli anneannemin şalı gibiydi.Saçı başı, kılığı ile 50 yaşında gibi duruyordu.Bunlar da olgun görünmekle abartmamayı hala ayırt edemediler.
Anıl şaheser yorumun ile o taç senin kafandan kolay kolay çıkmaz canım.Uçmuş gördüm seni.
Son olarak ;
Ekin'in oğlu için yaptığı tüm konuşmalar çok güzel ve duygu yüklü idi. Bir anne olarak ben de kendini tutamayanlardanım.Belki de tam anneler gününde bölümü izlememden kaynaklandı.Sarp gene ağlayamaması ile beni bir kez daha şaşırttı.Zorlamak ile olmuyor demek ki.
Benim kaçırdığım başka bir şeyler var mı arkadaşlar? Atılan mesajlara yanıt geldi mi? Dizinin sonu hakkında yeni bir bilgi var mı?Daha sıcak odaya , haberlere bakacak vaktim olmadı.Öğle tatilinde ancak gelebildim yanınıza,
Ayşam yerinde yoktun dündün.Sana bir merhaba dedim ama , bekledim , herhalde yoktun.Benim de ev bayağı kalabalıktı.
Bir daha bakamadım.
Ben de çok özledim hepinizi,
Ayrıca bir Fenerbahçeli olarak ( üzgün bir Fenerli ) tüm Galatasaraylı arkadaşlarımın şampiyonluğunu kutlarım.
bu arada bence sinanın bba deme olayını sıraya koydular yani hastalıktan sonra sırayı ona verecekler şimdi o aşamaya gececeklerini malesef hiç sanmıyorum :(
yok yok bu bölümde bence bu olayıda çözerler ya bilmiyormusun bu kabus işçlerini konudan konuya atlıyabiliryorlar semra hanım gibi daldan dala :)
ama bence bu bölümde olucak bu konu hakk9ında bişeyler
''İSTANBULUDA ÖZLEMİŞTİM'' bu söz ekinin iyileşicegini kesinleştiriyor mucizelere inaandan sonra saten ekin ölsee bu arka fona ekini koymazlardı.Cennetten veya cehennem den konusması biraz imkansız da ondan koymazlardı.
Bu arada dün haberlerde yasemin ergeneyle gökhan özeni görmusler akmerkezde bilmıyorum artık. (PAZAR KEYFİ)
İşallah hersey istedigimiz gibi olur.
ŞAMPİYON TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARINADA SEVGİLER SAYGILAR. :blush:
Özgücüm, hoşgeldin canım. Sen Hakan'ınımız pek kurcalama bakayım. Boşver yaşını başını, ününü şanını. Gelip Ekin'in kurtacak ya biz ona sevindik gerisini boşverdik. Birde Berna ile arasını yaptık. İstanbul'dan eli boş dönmeyecek. Nasıl tanışacaklarını bile ayrladık:)
Ekin'in kıyafetine forumca takıldık ama elden ne gelir. Tabi birde makyajı var. Bak şimdi aklıma geldi, ben bu makyajı yapan bayana mail atacaktım, unuttum...
Geçen hafta atmasyon bir özet yazdım ben daha göndermeden gerçek özet gelmişti.
Şimdi yine yazayımda belki beni görürler gerçeğini gönderirler hemen.
41.Bölüm Basın Özeti
Gizemli doktor Hakan Başar Sarp Teksoy'la yaptığı telefon görüşmesinden sonra İstanbul'a gelmeye ve Ekin Teksoy'u ameliyat etmeye karar vermiştir.
Sarp ise Ekin'e bu durumdan nasıl bahsedeği konusunda düşüncelidir.Çünkü Ekin'e böyle bir şeyi söyleyip ona bunu kabul ettirmek deveye hendek atlatmaktan daha zordur.
Ekin'de bu arada Sinan ve Sarp'ı daha fazla yakınlaştırmanın yollarını aramakta ve her fırsatta onların arasını yapmaya çalışmaktadır.
Yelda daha fazla dayanamayıp Serkan'a bebeği aldırmadığını söylemeye karar verir.
Ekin Yelda ile görüşüp cafede bir parti yapmayı teklif eder ve bu partide Ekin'in Sarp'a Yelda'nın da Serkan'a birer sürprizi vardır.
Ama bu partide sürpriz yapacak sadece Ekin ve Yelda değildir.Bakalım partinin en bomba sürprizini kim patlatacaktır.
meryemce84
15-05-06, 13:55
Özgücüm canım hoşgeldin..
Özlettin kendini..
Aslında sana sormak Lazım dizinin sonu hakkında bişey öğrendin mi diye..
Maillerine baktım mı?Bülen İşbilen den cevap gelmiştir belki..:)
Gelse söylersin tabiki..
Ooo Nannicim de burdaymış..
Tokat konusuna o da el atmış..
Bende yadim babamdan okkalı bi osmanlı tokadı..Ersin mersin tokadımı yersin şrak... :)
Çalıkuşu da gelmiş hoş gelmiş..Özlettin kendini..
Özette gelsin artık baydı bu tokat mevzusu..
Sinemcim, bu özet işini kavradın.Sonunda sende bomba bir cümle koymuşsun. İnşalllah dediğin gibi, Yelda ile Ekin süpriz hazırlarlar bizim aşıklara...
Nurcum, seni online görüyorum ama sadece okuyanlardansın, arada sırada iki karala canım:)
valla sinem çok yaşa çok komik ve bir o kadar da güzel özet olmuş ellerine sağlık..umarım tutarr hiç sanmamakla birlikte :)
komşum nannicim, Ekin'in bizi verem edeceği kesin, bakalım bu sefer ne kadar direnecek.Sarp peşinden koşacak, yalvaracak... oooo bizim işimiz çok zor canım.
Sinan'ın bu bölüm baba gerçiğini öğreneceğini düşünüyorum ama bu hastalık mevzusunun aileler tarafından öğrenilmesini beklemiyorum.
Bu arada bayağı bir Galatasaraylı varmış forumda, pek sevindim. Bugün kimse keyfimizi bozamaz herhalde.
Merhaba arkadaşlar, Sanırım çoğunluk aynı dertten muzdarip.
Yani Ekin'in sürekli ağlak hali ve Sarp'ın her daim peşinden koşup bir şeylere ikna etme çabalarından afakanlar bastı artık beni de.
Bunca sıkıntıyı dağıtacak şöyle güzel sahneleri 41. bölümde görebilecekmiyiz bakalım? :icon_roll
Bu bölümde hasret kaldığımız, hepimizin içini açacak ve "41 kere maşaallah" diyebileceğimiz sahneler diliyorum. :icon_ange
Bu arada Ayşacım forumdaki Galatasaraylıların çoğunlukta olduğunu görmekle bende sevincine ortak oldum. :)
Şampiyonluğumuz hayırlı ve daim olsun!
Sinemcim, bu özet işini kavradın.Sonunda sende bomba bir cümle koymuşsun. İnşalllah dediğin gibi, Yelda ile Ekin süpriz hazırlarlar bizim aşıklara...
Nurcum, seni online görüyorum ama sadece okuyanlardansın, arada sırada iki karala canım:)
Ayşacım senin yazdığın mesajı ve 41. bölüm atmasyon özeti görmeden zaten yazmaya başlamıştım.
Ama Sinemb75'in atmasyon özetine bakılırsa bir önceki mesajımdaki dileğim de kabul olmuyor gibi..... :img-help:
selam arkadaslar,
sohbete söyle baliklama atliyorum, artik kusura bakmayin.
sinemb75 cok iyimser bi özet yazmissin ama galiba hersey son cümlede sakli. ben 40. bölümde acikcasi biraz hayal kirikligina ugradim, yani biz sinan-sarp yakinlasmasi beklerken ekin ve sarp sanki birbirlerinden uzaklasiyorlar. bunlari gören hangi insan bu ciftin birbirini deliler gibi sevdigine ve uzun bir ayriliktan sonra yeniden kavustuguna inanir.
neyse galiba yeni bi tüyo varmis. ama galiba kimin kime tokat attigi belli degil anladim kadariyla. umarim sarpla ekin arasinda bir gerginlik yasanmaz.
meryemce84
15-05-06, 14:21
Sinemcim sen bu özet yazma işini sevdin galiba..
Çok güzel bir özet olmuş..
Son cümlede baya bi düşündürücü tebrik ederim.. :img-huh:
Değme özetçilere taş çıkarmışsın..
Bekliyorum az sonra gerçek özet gelir..
Sen özet yazmışsın ya o bakımdan :)
özgü hosgeldin canim...gezdigin gördügün sana olsun, yedigini ictigini anlat bize...diyerek, yine aklimda midem söze böyle daldim tabii...yine aramizda olman güzel...
sinemb75, özetin atmasyon oldugundan emin misin?
bence böyle bir özet gelecek olursa var ya, biz öpüp te basimizin üzerine koyalim...ayrica deve o hendegi kolay atlar da, bizim Ekin....
meryemce84, canim ne demisler...
kizini dövmeyen, dizini döver...sira Ekin de artik....
Dizinin 17 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 41. bölüm özeti kısaca şöyle:
Doktor Hakan Türkiye’ye geliyor!
Ekin Sinan’ın yanı sıra, Sarp için de planlar yapmaya başlar. İlk yapacağı şey, Sinan’a Sarp’ın yanına taşınacaklarını ve bundan böyle orada yaşayacaklarını söylemek olacaktır. Ancak Sinan’ın tepkisi beklediği gibi olmaz; Sinan Ekin’e küser. Ama hiç ummadıkları biri Sinan’ın fikrini değiştirecektir.
Ekin’in yapacağı ikinci şey ise, Sinan’a iyi bir anne, Sarp’a eş olacak birini bulmaktır. Hatta uygun birini bulmuştur bile. Fakat Sarp, Ekin’in niyetini anlayacak ve bir kez daha onu ne kadar sevdiğini gösterecektir.
Serkan ve Yelda arasındaki gerginlik iyice tırmanır. Aile üyeleri de artık bunu fark etmiştir. Serkan ve Yelda uzun zaman sonra ilk defa evlilikleri hakkında aynı şeyi düşünmektedirler. Muzo ise birden bire derslerine düşkün, çalışkan bir öğrenci olmuştur. Ama tabii ki bu çalışkanlığın altında başka bir amaç yatmaktadır.
Doktor Hakan Türkiye’ye gelir. Ekin ve Sarp doktorla görüşmeyi beklerken, Hakan kendini tanıtmadan hayatlarına farklı bir şekilde girecektir. Doktor ne yapmayı planlamaktadır
Hamiş bu özet gerçekmi atmasyonmu küçük dilimi yuttum desem yeri var.
Ne demek Sinan'a yeni bir anne Sarp'a yeni bir eş ayarlamak.
1- Ekin'in planları neymişşşş.... öğrenmiş olduk. Kabahat bizde neden hemen aklımıza getiriyoruz romantik sahneler...
2- Doktor demek farkılı bir şekilde dalacak hayatlarına, eee güzel. Adam hakikaten sıradışı.
3- Anlaşıldığı gibi Ekin Sarp'ı fazla süründürmeden doktor işini kabul etmiş.
4- Yaşasın aynı eve taşınacaklar.
5- Bu özete partiye dair bir ip ucu var mı?
Hamişim güzelim çok sağ ol canım..
meryemce84
15-05-06, 14:39
Özet gelmiş arkadaşlar buyrun cenaze namazına..
Bu nasıl özet yarabbim..
Bine kafa karıştırıcı..
Çatlak cerrahımız nasıl biri olarak ne şekilde karşımıza çıkacak..
Ekin'in Sarp ile ilgili planı ona birini bılmakmış demekki..
Yok Ekin&Sarpı cilveleşirken ancak rüyamda görürüm ben..
41.Bölüm Basın Özeti
Ekin Sinan’ın yanı sıra, Sarp için de planlar yapmaya başlar. İlk yapacağı şey, Sinan’a Sarp’ın yanına taşınacaklarını ve bundan böyle orada yaşayacaklarını söylemek olacaktır. Ancak Sinan’ın tepkisi beklediği gibi olmaz; Sinan Ekin’e küser. Ama hiç ummadıkları biri Sinan’ın fikrini değiştirecektir.
Ekin’in yapacağı ikinci şey ise, Sinan’a iyi bir anne, Sarp’a eş olacak birini bulmaktır. Hatta uygun birini bulmuştur bile. Fakat Sarp, Ekin’in niyetini anlayacak ve bir kez daha onu ne kadar sevdiğini gösterecektir.
Serkan ve Yelda arasındaki gerginlik iyice tırmanır. Aile üyeleri de artık bunu fark etmiştir. Serkan ve Yelda uzun zaman sonra ilk defa evlilikleri hakkında aynı şeyi düşünmektedirler. Muzo ise birden bire derslerine düşkün, çalışkan bir öğrenci olmuştur. Ama tabii ki bu çalışkanlığın altında başka bir amaç yatmaktadır.
Doktor Hakan Türkiye’ye gelir. Ekin ve Sarp doktorla görüşmeyi beklerken, Hakan kendini tanıtmadan hayatlarına farklı bir şekilde girecektir. Doktor ne yapmayı planlamaktadır
EKin kafayı yedi söleyim.Dr Hakan ın bence ekin ameliyta olmayı istemicek korktugundan baska biri olarak giricek hayatına ama ikisinden bahsediyor.Özete bak allak bullak.NE diycemi şarşırdım Serkan veyelda Boşanıyormu nedir ._?
Hamiş bu özet gerçekmi atmasyonmu küçük dilimi yuttum desem yeri var.
Ne demek Sinan'a yeni bir anne Sarp'a yeni bir eş ayarlamak.
malesef gerçek canım atv nin orjinal özeti hele bir sen ölde biz ona eş bulurduk ay yorum yapmıcam sinirlerim bozuluyo daha neler görücez eksik olan buydu tam oldu şimdi
hadi hayırlısı olsun özetimiz gelmiş arkadaşlar. bence tokatı atan ekin yiyen de bizim yakışıklı dr. hakan.... ne bu özet ya ekin iyiden iyiye kendini laıştırdı ölüme bi de sarpa eş sinana anne bulmaya kalktı e yuh artık ya. başka bişi demicem...
1- Ekin'in planları neymişşşş.... öğrenmiş olduk. Kabahat bizde neden hemen aklımıza getiriyoruz romantik sahneler...
2- Doktor demek farkılı bir şekilde dalacak hayatlarına, eee güzel. Adam hakikaten sıradışı.
3- Anlaşıldığı gibi Ekin Sarp'ı fazla süründürmeden doktor işini kabul etmiş.
4- Yaşasın aynı eve taşınacaklar.
5- Bu özete partiye dair bir ip ucu var mı?
Hamişim güzelim çok sağ ol canım..
bunlara ek olarak şunu söyleyeyim.Doktor bizi güldürecek gibi, iyi de olur hani. Ekin-Sarp da sinirlen, Yelda- Serkan da hüzünlen bunalım takıl. Bizi güldürecek bir Doktorumuz kalıyor. sabah dizidiler arkadaşım mıydı, doktoru cafeye götürüp yemek yediren, o şakilde diziye sokan
ya ne bu şimdi hamişe çok teşekkürler özet için :)
ama bu doktor ne planlıyor böyle baksana ne yzaıyor tanıtmadan hayatlarına girecek demkki onlarla karşılaşmayı önceden planlıyor ve of of içim sıkıldı ya özetin başları güzel sinanın küsme si falan çok tatlı olur şimdi o ama bu iyi haber ya :) ama soncümle düşündürücü..
1.Sinan Sarp'ın yanına taşınma fikrine sevinmesede hiç umulmadık birisi onu ikna edecekmiş.Bu demek oluyorki Ekin artık Teksoyların evinde.
2.Ekin her ne kadar Sarp'a yeni bir eş ve Sinan'a yeni bir anne adayı bulsada(Eminimki bu kişi Berna'dır) Sarp yine Ekin'e onu ne kadar sevdiğini gösterecektir.Demek oluyorki Ekin bu konuda tabiki başarısız olacak ve ağzının payını alacaktır.
3.Yelda ve Serkan'ın evlilikleri konusunda aynı fikirde olmaları demek acaba ikisininde boşanmaya karar verdiği anlamınamı geliyor acaba.
4.Ekin ve Sarp Doktor Hakan'la görüşmeyi beklerken dediğine göre Ekin sanırım ameliyat konusunda bir sorun çıkarmıyor.
5.Hakan kendini tanıtmadan hayatlarına farklı bir şekilde girecektir. Doktor ne yapmayı planlamaktadır.İşte benim bu sözlerden çıkardığım sonuç şu arkadaşlar.
Bu tokat olayı kesinlikle Hakan ve Ekin arasında gelişecek.
inanamiyorum ekin gercektende forumda bazi arkadaslarin tahmin ettigi gibi, sarpa yeni bi es aramaya karar vermis. sarpta ekine onu ne kadar sevdigini gösterecekmis, acaba su parti isi sarpin fikri olmasin?
doktor hakanin hayatlarina farkli bir sekilde girmesi güzel bir fikir. galiba diziye renk katacak bu doktor. ama asil merak ettigim sey, sinani kim ikna edecek. sakin bu kisi bizim kenan olmasin?
meryemce84
15-05-06, 14:51
Özet kadar kafalarına taş düşsün bunların..
Sinemcim senin özetine kurban olsunlar..
Arkadaşlar sinirlerim bozuldu benim en iyisi biraz durulmayı bekleyim ağzımdan kötü laflar çıkabilir..
Tenzile arkadaşım, bak doktorun tokat yiyeceği aklıma gelmemişti. Adam farklı bir şekilde tanıtacaksa kendin... hıımm bak bu tahmin benim aklıma yattı. hoş ben Sarp'ın Ekin'e atmasını isterdim aklı başına gelsin diye, nedemek eş aramak. Gelde sinir olma.
Sakın bu partide Ekin'in Sarp'a ayarlamaya çalıştığı kızı tanuştırma partisi olmasın... Yok artık daha neler, orada gümm diye giderim ben.
meriremail
15-05-06, 14:53
bence sinanı ya
1-feride
21- yada kenan
3- yada hakan doktor ikna edicek
hakanın nasıl hayatlarına gireceği hakkında ise şöyle bir fikrim acaba :img-lady:
ekine yaklaşabilirmi sonrada o tokat sahnesi ve tam o andA DUR DUR EBN DOKTOR HAKAN SENİ AMLİYAT EDİCEM
ve ekin daha ameliyat olacağını bilmediği için
sarp buda ne demek oluyo
ve müzik 41.BÖLÜĞM SONU :img-lady:
sinanın fikrini değiştirecek kiş kenan olacaktır. böylece hem ekin'e yaptıklarını affattirmeye çalışacak hem de ekin!in son isteğinin gerçekleşmesine yardımcı olacak
Allah'ım öldür burda beni. bu kız hiç akıllanmaz mı? off off. aklıma kötü şeyler geliyor ama yapmaz herhalde o kadarını. berna ve sarp'ın arasını yapmaya çalışımış bakarsınız. ben de sinirden aklımı oynatırım. neyse geçelim bu konuyu
Serkan ve Yelda arasındaki gerginlik iyice tırmanır. Aile üyeleri de artık bunu fark etmiştir. Serkan ve Yelda uzun zaman sonra ilk defa evlilikleri hakkında aynı şeyi düşünmektedirler.
bu düşündükleri şey evliliklerinin yürümeyeceği olabilir. ikisi de boşanmayı istiyor olabilirler bence.
Muzo ise birden bire derslerine düşkün, çalışkan bir öğrenci olmuştur. Ama tabii ki bu çalışkanlığın altında başka bir amaç yatmaktadır.
işte bu konuda hiçbir fikrim yok. konu muzo ve babası olunca her şey çıkabilir.!!!
belki de cafe'ye gider ve hastasıyla normal hayatta tanışmaya çalışır. ee ekin hoş kız ( makyaj ve kıyafetleri gözardı ederseniz) belki de onu denemek için asılır ve yokadı yer.
bakalım ne olacak.. fotoğraflar bizi aynınlatabilir belki bir nebze olsun.
Ewt arakadşlar özetimiz gelmiş.Teşekkürleer Sorenza ve Hamiş.
Bnce Sinanı ikna eden umulmadık kişi Feride ya da Feryal Hanım olabilir.Ya Ekin napıo böle?Sinana yeni bir anne Sarpa da yeni bir eş.Olmaz böle biiş yaaa.Yalnız bu doktor napmaya çalışıo bn anlamış deilim.Fikri olan war mı?
Gelsin hoş gelsin sefalar getirsinde nedir bu ya yani anladık adam hafif çatlakta neden içlerine başka biri olaraak karışıyor???
Neyse o senin gerçek baban dememiş ama buda birşeydir,beraber yaşayacaklarını düşünce güzel oluyor.Sinan'ın vereceği tepki normal aslında merak ettim kim fikrini değiştirecek İsmet Bey olabilir mi?
Neyse sonuç olarak kabul edecek ve bizimkiler sonunda yine aynı evde olacak :)
Ekin'in böyle bir şeye kalkışacağını tahmin ediyordum da yinede bu kadarınada pes doğrusu diyesim geliyordu.Neyseki Sarp büyük aşık,yüce aşık Sarp yine Ekin'in aklını başına getirecekmiş.Bu arada bence Sinan'a anne,Sarp'a eş olarak düşündüğü kişi kesin Berna olacak.Berna bir türlü bulamıyor ya aradığını,birde yakın arkadaşı oldu ya daha iyisini nerden bulur dimi ama ah Ekin ah :icon_whis
Serkan ve Yelda arasındaki gerginlik iyice tırmanır. Aile üyeleri de artık bunu fark etmiştir. Serkan ve Yelda uzun zaman sonra ilk defa evlilikleri hakkında aynı şeyi düşünmektedirler.
Neden durup dururken Serkan ve Yelda'nın arasını bu kadar bozuyorlar anlamıyorum.Hani Yelda kaseti izledikten sonra yumuşar demiştik?Yani bozmasalar aralarını rahat edemiyecekler!
Muzo ise birden bire derslerine düşkün, çalışkan bir öğrenci olmuştur. Ama tabii ki bu çalışkanlığın altında başka bir amaç yatmaktadır.
Muzo ya çalışkan bir kıza yamanmaya çalışacaktır,yada Sinan'ı kıskanmaktan çalışkan olup ilgiyi üstüne çekmeye çalışacaktır nede olsu Kurti'nin oğlu :)
Doktor Hakan geliyormuş tamam güzel,iyi,hoş da.Nedir bu kendini tanıtmadan hayatlarına farklı bir şekilde girme meselesi?
Anlayamıyorum arkadaşlar,anlayan beri gelsin alnından öpüvericem :)
Şimdi bu doktor Ekin'in umutsuzluğunu görüp onu hayata bağlamak adına ameliyata ikna etmek adına mı farklı biri olarak girecek hayatlarına.
Yoksa ailesini tanımadan hastayı ameliyat etmiyormu? olabilir yani manyak azıcık nede olsa :)
Vallahi şu anda kim olarak hayatlarına girecek,niye böyle bir şey yapacak tahmin edemiyorum.Sizlerde neler var arkadaşlar?
arkadaşlar ee zaten ekinin böle bişey istedigini biliyoruz baska birini bulursun demişti.şimidede uygulamaya koyulcak işte ama sarp boba gene devreye gircek.Dr HAKAN ın hangi seviye ile aralarına giricek cok merak ediyorum.
1-Ekine aşık olcak,ve onun peşinden gidicek.
2-Sarp la Arkadasş olucak yaşantılarını ögrenicek.
3-Hastasının aile yaşantısını veya son durmunu ögrenmek için giricek
Haa bide Sinana a kenan diyecek sanırım işte burda kalın ben yokken felan diyebilir.
TubaBülent
15-05-06, 15:04
ya ben cok üzüldüm yeldanin durumuna ama doktor isi beni sevindirdi hayirlisi neyse o olsun
1-Sorenza beni güldürdün canım sağolasın.Bencede Ekin Sarp'a Berna'yı yapmaya çalışacak ama Sarp'ım yermi bu numaraları.Neyse ben bu Ekin'in Sarp'a birini ayarlama konusuna takmayacağım o kadar.Nasıl olsa ağzının payını alacak.
2-Sinan konusunda Sinan'ı ikna edecek kişi benimde aklımdan Kenan diye geçti ama.Kenan hapiste sonuçta Sinan'ı birisi hapishanaye götürmesi gerekir diye düşünüyorum.Acaba Ekin mi götürecek Sarp mı
3-Bu Doktor Hakan acaba Ekin'e Ekin olduğunu bilerekmi yaklaşacak yoksa Ekin olduğunu bilmedenmi.Yalnız her halukarda tokatı yiyecek gibi gözüküyor.
Yazık Doktorumuz Hakanımıza ya.Ne bu dizideki erkeklerin Ekin'den çektiği.Hepsi şamar oğlanına döndü valla.Sarp ve Kenan'dan sonra sıra Hakan da.
evet hayırlı olsun özetimiz vatana millete ( bu arada şampiyonlukta)
neyse bence sinanı kenan ikna edecek gibi geliyo bana tabi hapisten çıkarsa yada ona gitmeleri lazım
oleyyy sarpa taşınıyo ekinin en akıllı kararı bu olacak herhalde tabi onlar iki iyi arkadaşlar ya asla aynı yatakta aynı masada romantik görüntüler olmaz
başkasını bulacakmış bak bak bakkk daha neler ekin hanım adam seni deli seviyo be
yelda ve serkan a üzüldüm onların arası bozulsun istemem doğrusu
peki bu doktora ne demeli evet bu adam uçuk belli
dizidizidiziler
15-05-06, 15:06
Şimdi arkadaşlar bu özet geldiğine göre bu hafta aşk oyunu var.
Nasıl sevindim anlatamam.
Ben bu rüya işçilerinin ne yazdığını, ne gibi abukluklarla karşılacağımızı düşüne düşüne uzman oldum çıktım yahu!
Ekin'in video kasetlerini bilmiştim geçen sefer. Bu sefer de Doktor'un önceden kendini tanıtmadan bizimkilerle karşılacağını söylemiştim. Ekin teksoy diyişinde adamın bir gariplik vardı.
Bu arada ben doktorun kesinlikl öncelikle gelip, hastayı şöyle bir yokladığını düşünüyorum. hayata bağlı mı, değer mi ameliyat etmek.. İstekli mi, iyileşir mi gibilerinden.
yelda ve serkanın arası çok bozuk olduğuna göre arkadaşlar bu yelda bu bebeği aldırmış demektir. Yoksa söylerdi bebeği, serkan da eve geç filan gelmezdi. Hemen eski moduna dönerdi.
Sinan'ın fikrini kim değiştirecek acaba. Belki de Kurti veya Kurti'nin oğludur, fikrini değiştiren. Bilemiyorum. Ama ben şöyle hayal etmiştim.
"oğlum sana birşey anlatacağım. Hani fakir kız ve zengin prens hikayesi vardı ya. İşte o fakir kız bendim. Zengin Prens de aslında baban. diye o hikayeyle Sinan'a gerçek babasını anlatacağını hayal etmiştim".
Bu arada bu Ekin gerçekten salak. İnsan sevdiğine başkasını ayarlar mı? bence burada Sarp Ekin'i ne çok sevdiğini anlatır kısmına bir okkalı tokat yakışırdı!! :icon_whis
Şimdi Sinem Arkadaşımızın yorumunu okudum da.
Tokat olayının Ekin ve Hakan arasında geçeceğini tahmin ettiğini söylemiş.Olabilir aslında Doktor hafif manyak olduğu kadar çapkında :) bu durumda Ekin'e asılmaya kalkmışsa tokadı yemiştir.Ekin hiç affetmez bu konuda eminim suratını duvar gibi yapar tokatı da basar :)
Ama Ekin tokat yiyor demişlerdi sanki öylemiydi.Eğer öyleyse doktorcuğumuz tokat atmaz yani ama Doktorun Ekin'den tokat yemesi olası.
Dizidizidiziler arkadaşımız Cafeye yemek yemeye gider demişti öyle tanışırlar işte cafeye gidip Ekin'den tokadı yemiş olabilir.Yemek yerine :)
Bu arada Reyhan arkadaşımız Ekin ve Sinan'ı cafeye girerken görüntülemişti Ekin'in Sinan ve Berna aarsındaki yakınlığı görünce Berna hakıknda değişik ve saçma fikirlere kapılmıştır bence.
meryemce84
15-05-06, 15:08
Hakan, Bernanın kafesine garson olarak girer ve bi aksilik olur parti sırasında ekinin üzerine bişey döker Ekinde garsona(Hakana) bi güzel tokadı yapıştırır..
Ekin Sarpla aynı eve taşınmadan önce Sinana gerçeği söyleseydi bari..
Özetin bir araya getirici özelliği var uzun zamandır uğramayan arkadaşları görüyorum ben..
116 kişi görüntülüyor formu..
gs-tugba93
15-05-06, 15:08
evet bende yeldaya cok üzüldüm
herhald ayrilcaklar gibi geliyor bana
bencede ya doktar yeldaya ekine yada bernaya asik
olcak hersey olabilir arkadaslar
Bu arada atmasyon özetimde son cümlede yazdıklarım sanırım doğru çıkacak.
Partide sürpriz yapacak sadece Ekin ve Yelda değil demiştim.Sanırım partideki asıl bombayı Doktor Hakan patlatacak.Ardındanda Ekin Hakan'a patlatacak.
ay ekin sarpa yeni bir eş arıyo hala sarpın onu nasıl sevdiğini anlayamadı galiba,
doktor hakan mıdır nedir ben anladım onun amacın meslek ahlakı da kalmamışne kötü
özette çok sinirimi bozdu yaaaa,
yelda ve serkan boşanmayı düşünüyo galiba başka ne olabilir, serkan biraz abarttı bence bu çocuk meselesini, insanın buna hazır olması lazım, ben yeldanın arkasındayım
ekin sinanı sarpın yanına bile götüremiyor, babası olduğunu nasıl söyleyecek?
artık beklemekten başka çare yok
Şimdi resimleri görmüş birisi olarak şunu söyleyebilirm( Hamişim sağ ol canım), sahne resmi değil dolayısı ile bir ipucu yok bölüm hakkında. Bizim forumada eklenir kısa bir sürede.
Bölümdeki bunalım havayı fotoğraflarada yansıtmasını baylıyor bu adamlar. Şöyle sarmaş dolaş mutlu mesut resim olsa olmaz mıydı?
dizidiziler,helal aradaşım, bu aralar tahminlerin pek tutuyor.
selam arkadaslar...
hamiss tesekkürler canim özet icin...bakin ben bu muazzam özet hakkinda ne düsünüyorum...ilgilenen okusun efendim...
efendim hosgeliyor, sefa geliyor...zaten istanbulu da cok
özlemismis...gelecegi varsa, görecegimiz var diyelim artik dimi ama?
efendim burada sonunda demekten kendimi alamadim, bir cogunuz gibi...ama Sinan da küsüyormus hemen...tabi nankör velet ne olacak? Oyuncaklari alirken iyi degil mi? Oglum Oyuncakci abi öcü degil ki? senin baban bildigin o adamdan bile yakisikli, iyi yürekli, zengin, mengin....yok anacim yok, zamane cocuklari iste...ha unutmadan hic ummadiklari biri de kimmis biliyor musunuz? calikusu söyledi bana...Kenanmis, Kenan yaaa....
ayyy ne romantik birsey bu ya...gözlerim doldu...ben bu Ekin karakterini inanin anlamis degilim...bence bu kiz kesin kafayi yemis...daha Sinana Sarpin babasi oldugunu söylememissin, bir de yeni bir anne adayi mi ariyorsun...bir de bulmus bile...kimi? Bernayi mi? Doktor Ayseyi mi? yoksa Yesemini mi? inanin bunu aklina getirmesi bile sacma...ama tabi bizim beslilerden ben baska ne beklerim ki....
Ne yani simdi Yelda aldirdi mi bebegini? yani aldirdiysa neden bosanmak yerine Sarkani anlamaya calismiyor ki...eger aldirmadiysa, bu neyin oyunu peki...ben bu isten inanin birsey anlamadim....
iste bunu da araya yan karakter olayi diye sokuturmuslar...bizi cok seviyorlar ya bizimkiler, gülelim diye düsünmüslerdir kesin...ben simdiden güleyim bari..
Doktor Hakan Türkiye’ye gelir. Ekin ve Sarp doktorla görüşmeyi beklerken, Hakan kendini tanıtmadan hayatlarına farklı bir şekilde girecektir. Doktor ne yapmayı planlamaktadır...
iste dananin kuyrugunun koptugu yer...Ekin kabul etmis de, doktoru da bekliyormus da, bi