Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
gevezepapagan
15-05-06, 21:19
arkadaşlar ebnce o uygun kişi berna
ve sinanı ikan edceke kişide ya kenan (nasıl olcaksa) ya da ne bileyim değişik birileri feryal hanım yada yine berna :mad72:
bu arada ben ilk gördüğüm andan beri bu doktor hakanı hiç mi hiç sevmedim
o doktor ekine asik olucak dimi ya off uzun sürer kesin bu iste.. bnce de sinanı kenan ikna edicek. ama berna olucanı sanmıorum ekinin sarp için buldugu esi... ay bu ekin de sacmalıo bn olsam kocama yeni bi es bulmazdım yani :d
acaba bu sarpa bulmak istedigi es feride yadaberna olabilir mi ne dersiniz???yok canim olurmu oyle sey..bernanin olmasi ihtimali yuksek,ekinin yakin arkadasi sinani da seviyo,eskiden sarpa asikti daha ne olsun...ama iyiki sarp ekini ne kadar sevdigini bu bolumde gosterecek yoksa isler arap sacina donerdi.....
bnce arkadaşlar ekinin buldğu eş berna diil.çünkü berna sarp ı artık sevmiyo sinanı sevio olabilir ama ...
bnce yasemin de olabilir çünkü yasemin sarpı çook seviyo ve snde vaz geçmiycm demişti sarpın çocuğunada bakar yani :img-fie:
ekinde hasta ya zaten ölceğini düşünüo yasemine gitmiş olabilir
sinanı ikna eddbilecek tek kişide kenen olabilr.
muzonun ders çalışmasıda kesin kız meselesidendir :img-icecr
inşallah sarp ekini ne kadar sevdiğini gösterirken romantik sahneler olur :love09:
Cok cok guzel bir olucak cok....Ama ben Ekin'in yaptigini beyenmedim.Nasil yeni es aricak Sarp'a? Zaten Sarp kabul etmicek ve onun olmicegini kanitlicak.Ondan vaz gecmez.
Ben Sinan'in boyle degisik tepki gostericegini biliyordum.Bakalim ne yapicak.Bence Sarp ona cok guzel bir supriz falan hazirlayip onu ikna eder beraber kalmalarina.Bence bu bolumde sonunda Sinan Kenani hatirlayip gormek isticek.Sarp'da onu Kenan'i gormeye goturucek ve boylece artik kus kalmicak.Bencede Kenan ikna edicek Sinan'i.Zaten Sarpla barismislardi.
Ve Keremcemin dedigi supriz bu bolumde olucak galiba.Doctorun onlarin hayatina nasil girdigi olucak supriz bence.Saniyorum bizi sasirticak bir senaryo yaratti senaristler ve Ekin'e asik falan olmicak.
Cok cok guzel bir olucak cok....Ama ben Ekin'in yaptigini beyenmedim.Nasil yeni es aricak Sarp'a? Zaten Sarp kabul etmicek ve onun olmicegini kanitlicak.Ondan vaz gecmez.
Ben Sinan'in boyle degisik tepki gostericegini biliyordum.Bakalim ne yapicak.Bence Sarp ona cok guzel bir supriz falan hazirlayip onu ikna eder beraber kalmalarina.Bence bu bolumde sonunda Sinan Kenani hatirlayip gormek isticek.Sarp'da onu Kenan'i gormeye goturucek ve boylece artik kus kalmicak.Bencede Kenan ikna edicek Sinan'i.Zaten Sarpla barismislardi.
Ve Keremcemin dedigi supriz bu bolumde olucak galiba.Doctorun onlarin hayatina nasil girdigi olucak supriz bence.Saniyorum bizi sasirticak bir senaryo yaratti senaristler ve Ekin'e asik falan olmicak.
evet seninle katiliyorum. bence Ekin cok sacmaliyor. ya simdi bir esi bulmak istiyor sarpa cunku o dusuniyor sinan bir ane lazim ama ya baksin sarp bunu asla kabuletmicek ve o ekine gosterecek nasil onu sevdini. ve bu sinan meslesi kolay olmicak gibi goruniyor.
meltem-cmbl
15-05-06, 22:20
bnce arkadaşlar ekinin buldğu eş berna diil.çünkü berna sarp ı artık sevmiyo sinanı sevio olabilir ama ...
bnce yasemin de olabilir çünkü yasemin sarpı çook seviyo ve snde vaz geçmiycm demişti sarpın çocuğunada bakar yani :img-fie:
ekinde hasta ya zaten ölceğini düşünüo yasemine gitmiş olabilir
sinanı ikna eddbilecek tek kişide kenen olabilr.
muzonun ders çalışmasıda kesin kız meselesidendir :img-icecr
inşallah sarp ekini ne kadar sevdiğini gösterirken romantik sahneler olur :love09:
ay allah korusun yasemin olursa izlemem ben diziyi ya berna olsun feride olsun ve ya başkası olsun yasemin olmasın ama ekin
bernaya sölese bile berna kabul etmez
Arkadaşlar fragman gördüm.Serkan Teksoyların evinde Orhan Amca hayrola evladım diyor Sekan ben gidiyorum baba diyor.Sonraki sahnede Ekin Serbestlerin evinde ailesiyle vedalaşıyor Sarp arabanın başında bekliyor.Ekin Sarp'ın yanına taşınıyor arkadaşlar.Oley.
burcin_kaplan
15-05-06, 22:23
selam arkadaşlr biraz önce fragmanı izledim...nerdeyse hiç bişe yoktu denebilir yani ama serkan çok kötü olmuş ya ewden ayrılıyordu galiba herkes yemek masasındaydı işte serkan arkdan yaklaştı orhan amca kaktı noluo serkan dedi gidiyorum ben dedi serkanda... bide ekini gösterdiler oda ewdekilerle wedalaşıyordu sarpgile taşınıyo diye oda sanırsam... yani hiç uzun we açıklayıcı bi fragman değildi ben fazla beğenmedim..
Öncelikle Aşk Oyunu Bu Hafta Yine Eski Saatinde 21.45'te
Fragmanı gördüm,fragman ayrılıkları anlatıyor.
Öncelikle Feryal,orhan,Yelda evlerinde yemek yiyorlar,Serkan geliyor elinde bavuluyla.Orhan Amca Serkan bu ne oğlum diyor.Yelda da şaşkın bakıyor.Serkan da ben gidiyorum diyor.
Daha Sonra Ekin'inlerinin evinin önündeler Ekin ve Sinan'ı almaya gelmiş Sarp.Bavullarıyla Tesoylara gidiyorlar.Ekin Feryal ve İsmete sarılıyor yine ağlamaklı,SArp onlara bakıyor Sinan'da annesinin peşinde.İsmet Amca Ekin'e Uzak bir yere gitmiyorsun diyor,üzülmesine bir anlam veremiyerek.
Ve fragman bitiyor çok açıklayıcı değil mi arkadaşlar?Neler anladık neler.Yine yeni bölümü beklemekten başka bir çare kalmadı.İyi beklemeler.
cok tskler sorenza. :img-icecr ya bu serkan ve yelda meselesi cok uzuliyorum. ya keske yelda aldirmadi onu bebegi yoksa bu kavgalar ve ayrilik olmicaktir. :icon_mad:
özet güzel ama...ooo hemende birini buluyo bu kizda daha BISMILLAH hemen alistirdi kendini....bence o ummadiklari kisi kenan belki sinani ikna edebilir..yok ama o hapiste gene sacmaladim...:)
hayır bence kenan ikna edecek sinanı kenan bu bölüm çıakr bence hapisden bu arada dizide en doğru düzgün ilişkisi giden yelda ve serkan vardı onu da hakladılar ya tebrik etmek lasım !!!
Onu tek ikna edicek kisi Kenan.Ekin onu goturuse gormeye,Kenan Sarp'a ben gelene kadar baba falan de der.Ve onu sevmesini soyler.Sinanda yavas yavas Sarp'a baba demeyi alisir ve ilerde Kenan'i unutur bile.
Bence son bolumde falan Sinan buyucek ve Kenan hapisten cikicak ve Sinan onu hatirlicak.Boyle bir sahne cok sahane olur.
selam arkadaşlr biraz önce fragmanı izledim...nerdeyse hiç bişe yoktu denebilir yani ama serkan çok kötü olmuş ya ewden ayrılıyordu galiba herkes yemek masasındaydı işte serkan arkdan yaklaştı orhan amca kaktı noluo serkan dedi gidiyorum ben dedi serkanda... bide ekini gösterdiler oda ewdekilerle wedalaşıyordu sarpgile taşınıyo diye oda sanırsam... yani hiç uzun we açıklayıcı bi fragman değildi ben fazla beğenmedim..
aşk oyununun fragmanı ne zaman uzun ve açıklayıcı oldu ki arkadaşım.her zamanki gibi iki sahneden ibaret sadecik bir fragmandı işte.bunların adı bence meraktan çatlattırıcı işçileri olmalı .
neyse çok şükür ekin sarpın yanına taşınıyor.hasta olduğu için zoruna gidiyor ailesinin yanından ayrılmak.tabi onlar durumu bilmedikleri için ismet bey uzak bir yere mi gidiyorsun sanki diyor.ekin eğer hasta olmasaydı güle oynaya giderdi ya ona da neyse diyelim artık.
saatinin değişmediğine yani 21.45 de çıkacağına ben çok sevindim.rahat rahat izleriz artık.
didou_didem
15-05-06, 23:35
Öncelikle Aşk Oyunu Bu Hafta Yine Eski Saatinde 21.45'te
Fragmanı gördüm,fragman ayrılıkları anlatıyor.
Öncelikle Feryal,orhan,Yelda evlerinde yemek yiyorlar,Serkan geliyor elinde bavuluyla.Orhan Amca Serkan bu ne oğlum diyor.Yelda da şaşkın bakıyor.Serkan da ben gidiyorum diyor.
Daha Sonra Ekin'inlerinin evinin önündeler Ekin ve Sinan'ı almaya gelmiş Sarp.Bavullarıyla Tesoylara gidiyorlar.Ekin Feryal ve İsmete sarılıyor yine ağlamaklı,SArp onlara bakıyor Sinan'da annesinin peşinde.İsmet Amca Ekin'e Uzak bir yere gitmiyorsun diyor,üzülmesine bir anlam veremiyerek.
Ve fragman bitiyor çok açıklayıcı değil mi arkadaşlar?Neler anladık neler.Yine yeni bölümü beklemekten başka bir çare kalmadı.İyi beklemeler.
ayşe melek canım saol anlattığın için ne güzel bir fragman yaa ne açıklayıcı görüyor musunuz...valla yelda ve serkan'a üzüldüm açıkcası..bu tokat olayı galiba benim çatlak profesörde kalacak adama iyi bir "hoşgeldin" olacak
NERGIZ_CAN
15-05-06, 23:41
ozet gelmis amma cok karisik gelmis
ekin kimi buluyor bu yasemin olacak gibi cunku benim zor zamanlarimda sen bana ne yapdin demisdi yasemine yasemin ondan yardim istemeye geldiyinde bence oyle
ya da harika birini bulur
yelda serkanin iliskisi zaten iyi deyildiki elbiselerini yakmalar felan cok iyi deyildi simdide iyi deyil
ekin tokat atmis dediler bu ya sarpadir ya da bernanin dogum gunu ve onu kutlamak icin gelen meteye atar cok guzel olur ya
öncelikle herkese merhaba
nanninin ve akbelin davetiyle bu çarşamba her zamankinden biraz daha farklı bir akşam olacak.eskisi gibi yapmaya çalışıcaz bazı şeyleri.
ben de elbette forumun gediklisi olarak yerimi alıcam işallah.bakıyorum doktor moktor...sinan ekine küser...serkenla yelda küser...yeni birini bulur ekin...
türünden katiplerin ellerinden bal damlamış...
walla bunlar ekini bu doktorla da everirler.adam der ki "ben bu ameliyatı yaparım ama ekin benlen evlenirse".
alın size bomba bir olay.
olur mu olur?!!!???
öncelikle herkese merhaba
nanninin ve akbelin davetiyle bu çarşamba her zamankinden biraz daha farklı bir akşam olacak.eskisi gibi yapmaya çalışıcaz bazı şeyleri.
ben de elbette forumun gediklisi olarak yerimi alıcam işallah.bakıyorum doktor moktor...sinan ekine küser...serkenla yelda küser...yeni birini bulur ekin...
türünden katiplerin ellerinden bal damlamış...
walla bunlar ekini bu doktorla da everirler.adam der ki "ben bu ameliyatı yaparım ama ekin benlen evlenirse".
alın size bomba bir olay.
olur mu olur?!!!???
Merhaba "anormal yorumcular" üyesi,yaşdaşım :)
İşte, işte... :icon_ange Uzun zamandır istediğim şey mi oluyor ne? Ekin yeni birini bulacak sonunda. Eee, anladığım kadarıyla Sarp "asrın aşığı" (bir hikayeciğimde böyle demiştim, ya eskiden bunlar için yazardım da... :img-dirol ) Ekin'in kaçırılmaz fırsatını teperse öyle kollarını kavuşturup olmadık bir şekilde hayatlarına giren ama aslında kendi soktuğu için -ben eminim-yakınacağı Doktor'la Ekin'e bakar kalır... :img-huh: Tabi ben ne yaparım, yine bir zamanlar yaptığım gibi senaristlerimin medeniyet misali 5 kafadaki tek beyinine -ki iş görmez raporu olmalı bir yerlerde- selam eder, ağlanacak halime gülerim,pardon tepiniveririm... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu arada, bahsedilen davet açık olarak şudur:::
Merhaba,
Bu çarşamba öğleden sonradan itibaren son zamanlarda pek yapmasak da bir zamanlar hep yaptığımız gibi Aşk Oyunu Bölüm Yorumları başlığında diziye kadar olabilecekleri konuştuktan sonra dizimizi hep beraber izleyip diziden sonra da olanları ve dile getirdiğimiz halde olmayanları konuşmak, hiç olmadı dizi sayesinde hep iyi vakit geçirdiğimiz forum ortamının bize kattıklarını yorumlara katıp uyarılmayacak şekilde eski günlerimizi yad edip dizimizin kalan son birkaç bölümünü eskisi gibi geçirip uğurlamak için bir araya gelme niyetindeyiz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız…
Not:::Gelirken forum anılarınızı yanınıza almayı unutmayın…
Davet Sahipleri::: Senaristlere her an laf etmeye hazır Akbel ve bakış açısı ile her zaman ağlanacak halimize güldüren Nanni…
Bu davetiye öncelikle bu sayfalardan uzaklaşanlara iletildikten sonra burada açık olarak herkesedir. Ben havaya girdim gördüğünüz gibi söyleyin çarşamba akşamına çayla kek mi istersiniz yoksa diziden önce yemek de yiyelim mi hep beraber...
İkinci haber de Harika Yazar biliyorsunuz ki hafta sonu bir daha girmedi ama iyi olduğunu öğrendim... :icon_ange
Merhaba "anormal yorumcular" üyesi,yaşdaşım :)
İşte, işte... :icon_ange Uzun zamandır istediğim şey mi oluyor ne? Ekin yeni birini bulacak sonunda. Eee, anladığım kadarıyla Sarp "asrın aşığı" (bir hikayeciğimde böyle demiştim, ya eskiden bunlar için yazardım da... :img-dirol ) Ekin'in kaçırılmaz fırsatını teperse öyle kollarını kavuşturup olmadık bir şekilde hayatlarına giren ama aslında kendi soktuğu için -ben eminim-yakınacağı Doktor'la Ekin'e bakar kalır... :img-huh: Tabi ben ne yaparım, yine bir zamanlar yaptığım gibi senaristlerimin medeniyet misali 5 kafadaki tek beyinine -ki iş görmez raporu olmalı bir yerlerde- selam eder, ağlanacak halime gülerim,pardon tepiniveririm... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu arada, bahsedilen davet açık olarak şudur:::
Merhaba,
Bu çarşamba öğleden sonradan itibaren son zamanlarda pek yapmasak da bir zamanlar hep yaptığımız gibi Aşk Oyunu Bölüm Yorumları başlığında diziye kadar olabilecekleri konuştuktan sonra dizimizi hep beraber izleyip diziden sonra da olanları ve dile getirdiğimiz halde olmayanları konuşmak, hiç olmadı dizi sayesinde hep iyi vakit geçirdiğimiz forum ortamının bize kattıklarını yorumlara katıp uyarılmayacak şekilde eski günlerimizi yad edip dizimizin kalan son birkaç bölümünü eskisi gibi geçirip uğurlamak için bir araya gelme niyetindeyiz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız…
Not:::Gelirken forum anılarınızı yanınıza almayı unutmayın…
Davet Sahipleri::: Senaristlere her an laf etmeye hazır Akbel ve bakış açısı ile her zaman ağlanacak halimize güldüren Nanni…
Bu davetiye öncelikle bu sayfalardan uzaklaşanlara iletildikten sonra burada açık olarak herkesedir. Ben havaya girdim gördüğünüz gibi söyleyin çarşamba akşamına çayla kek mi istersiniz yoksa diziden önce yemek de yiyelim mi hep beraber...
İkinci haber de Harika Yazar biliyorsunuz ki hafta sonu bir daha girmedi ama iyi olduğunu öğrendim... :icon_ange
walla handan ben burda olmaya çalışacam.
muhtemelen de burada olurum.
pazar günü benim açımdan çok güzeldi.hele ki malum bir takımın şampiyonluğu kaybedip benim takımımın şampiyonluğu almasıyla daha da anlam kazandı.ama eksik olan şey üstadın yazısıydı.onu da okusam tam olacaktı.
kısmet işte!
Ben de anti taraftarı olduğum takımın kaçırdığı şampiyonluğa sevinip geçen hafta şampiyona yenildiğimize de şükrettim...:) :) :)
Demek ki çarşamba için senden de söz aldık. Eee, ama ne istediğini söylememişsin. Kahve mi, sütlü, yanında da fındıklı kurabiye... Bak aklıma geldi, bu yemek mevzusunu forumdan çıkmadan önce hayal mi, gerçek mi diye yarışırken sen çıkarmıştın:) Ben de şimdi çıkıyorum... Herkese iyi uykular...
Ha, tabi yalancı evliliklerinde hep aynı odada kalıp gerçekten evliyken bir araya gelemeyen aşk dizimizin aşıklarına da iyi uykular...
İyi geceler...
Özet ve fragmandan sonra diyebileceğim tek birşey var...Pes yani...
Bitime az kala her taraf tarumar oldu...
Ekin Sarp'ımız evli,ama ayrılar...Hatta aynı yatakta bike yatamıyorlar!!Taktım ben bu konuya...
Geçen hafta en son yorumumda,ister misiniz Ekin kızımız Sarp'a birini ayarlasın demiştim...Çok istedim herhalde,nerdeyse olacakmış...
Onların arası iyi değil,bu yetmedi...yelda ve Serkan'a sardılar...Onlara da ayrılık ve hüzün gözüküyor...Son bölüme kadar da böyle gidecek görünüyor...
Ekin Teksoylara taşınsa ne olur,Sarp'tan uzak olduktan sonra...Artık oda fantezim kalmadı...
Doktorun gelip bir an önce ameliyatı yapacağına,onların hayatına sessizce girmek istemesini de anlamıyorum...Tıpla ilgisi olmayan birisi bile,bu tür hastalar da zamanın ne kadar önemli olduğunu bilir...
Ben artık beşlileri bir yerlere havale ediyorum...Ben anlayamıyorum,artık...Bir an bunun bir dizi olduğunu untuyorum...
Zaten şurada birkaç bölüm kalmış...Eziyet çekmeden bitsin artık...
Dediklerini kelime kelime katiliyorum,Ececim.Ben Ekin'in yaptigini zaten okudugumdan beri taktim kafaya cok salakca ve sacma bir davranis bence.Olsede boyle seylerler vakit kaybetmesin.SImdi bir kiz bulsa ve olse(allah korusun),huzurlu olicekmi? Bunu hic bir kiz yapmaz baska bir es bulmak.Bu hafta bu sahneler sacma olucak gibi.
Ve bu senaristler hic bir karekterin mutlu olmasini istemiyor.Ilk once Berna simdide Serkan ve Yelda.Nedir bu?
evet ya o gibi gozukiyor. ya keske biraz mutlu sahneler cekseler artik. ya en son mutlu sahne ekin sarki solerken sahnedi 39 bolumunda. ve ya serkan artik komik olmicak ya mutlusuz olacak. :icon_cry:
Evet Serkan icin uzuluyorum cunku artik onun karekteride sIkmaya basladi.Eskiden kahkahalar attiridi simdi uzuluyo ve hic komi degil bu hafta dahada kotu olucak.Bitek Kurti kaldi.Dizinin eski tadi iyicene kacti galiba :(
Evet ozetimizde gelmis, hadi hayirli olsun!
Arkadaslar bence bu seferki ozet digerlerinden farkli olarak cok aciklayici. Yani en azindan az cok tahmin edebiliyoruz bu bolum olacaklari. Mesela bende Ekin'in Sarp'a bulacagi es adayinin Berna olacagini dusunuyorum. Allah'im bunu soyledigime inanamiyorum ama evet arkadaslar kesin Bernadir o aday:( Ah bu Ekin hic mi akillanmayacak? Ama Sarp'imizin formu yerinde hala ve o da akillanmiyor bir turlu. Ne yaparsa yapsin muhurlenmis gibi Ekin'e. Ve romantik sovalyemiz(Serhat Tutumluer sevenleri yanlis anlamayin:) Bende severim kendisini; ama ona daha bir yakisiyor bu lakap;)) is basinda:) Kim bilir yine ne romantikler pesinde.
Doktor Hakan'i cok sevdigimi soylemistim daha once ve hatta tipki bizim Serkanla Sarp'in eski hallerinede benziyor demistim. Gercekten de oyle. Bizi cok guldurecege benziyor ve icimden bir ses; bu catlak doktorun Bernaya asik olacagini soyluyor:) Bakalim neler olacak?
Sinan'i ikna eden kisinin Kenan oldugunu dusunuyorum bende ve hatta daha da ileri gidip Sinan'a Sarp'in onun gercek babasi oldugunu bile soyleyebilir:) Belki bu bolum degil ama gelecek bolumlerin birinde.
Serkan ve Yelda'nin ayni fikirde oldugu konu ise kesin ayriliktir. Baska ne olabilir ki?
Neyse hadi bakalim fragman ne zaman gelecek kim bilir. Iyi beklemeler arkadaslar:)
evet cok guzel olur doktor berna asik olur ve inshallah berna dorust bir ask yasar. :love09:
ya doktor asik olacak ekine ya cok ilginc bir durum bu dizi dusucek. bence bu olaylar onumusedeki sezon baslicak. ve yeniden ask savas olacak. ya doktor ekine ameliyat yaptiktan sonra ekine belki asik olur ona cunku onu onun hayatin kurtardi. sarp ekine gitme bu adama ve ekin ya bu adam cok iyi bir insan ve cok iyi bir baba olur sinana dusuner. bence artik hic komik bolumler gormicez. ve nolacak yelda ve serkana. ya ayrilicaklar gibi ama sonra nolacak yeni barisilar inshallah bole olur. ya onumusdeki sezon cooook biseyler olacak. dolu ask cekici ve savas bolumler izlicez. bu bir ask oyunu baska ne olsun. ve inshallah sinan sarp onun babasi bilecek yoksa daha uzatacaklar bu olayi. inshallah uzatmazlar. dolu heycanli bolumler bekliyor bize gelecek sezona.
Evet insallah oyle olur.Oylece dizinin eski tadi geri gelir ask,kiskanlik,kavgalar olur.
Bunu paylasmak istedim:Hayat Biligisi diye bir dizi var bilirsiniz.O dizide bir karekter ve olucek diye bekliyorlar ama simdi bit doktor buldular ve o doktor onun eski sevgilisi cikiti duyun gunlerinde onu terk etmis.Ben ask oyununda boyle bir sey olucak diye tahmin ediyorum ama olmaz heralde iki dizide benzer konu.Bence hic dusunmediyimiz boir sey olucak ve bizde "aa inanmiyorum bu senaristler cok suoriz dolu senaryo hazilamislar" dicez bence.
walla handan ben burda olmaya çalışacam.
muhtemelen de burada olurum.
pazar günü benim açımdan çok güzeldi.hele ki malum bir takımın şampiyonluğu kaybedip benim takımımın şampiyonluğu almasıyla daha da anlam kazandı.ama eksik olan şey üstadın yazısıydı.onu da okusam tam olacaktı.
kısmet işte!
Bende AKBEL ve Nanni nin davetlerine icabet edeceğim.... :) uzun zamandır forumdan uzak kaldık sayılır çoğumuz belkide..... bir nostalji yapmakta fayda vardır belki.... 41.bölüm özeti pek bir açıklayıcı olmuş bence ... ama bizim kız yine her zamanki gibi abuk sabuk düşünce ve fikirler geliştirmeye başlamış.. yada bizim cücük beyinli senaristlerimiz mi demeliydim..evet evet senaristlerimiz demeliydim...pardon......
Bu ara Pazar Günü Şampiyon Olan Takımın Bir Taraftarı Olarak Bu Hafta İyi Başladı İyi Bitsin Temennisi ile .......
teomanresat
16-05-06, 09:34
Herkese günaydınlar.Evet özet açıklayıcı geldiama fargman konusunda pek bişey diyemeyeceğim.Çünki fragmanda sadece serkanla yeldanın durumları vede ekini annelerinin yanından gitmesi gösteriliyor.Ben derim ki evet ekinin sarpa ayarlayacağı kız berna olacak.Eğer bernaya bunu söylerse bernada kabul etmiyecektir.Zaten sarp ta kabul etmiyormuş.Doktorun bunların hayatına gizli girmesine gelince açıkcası ilk düşündüğüm adam zaten çatlak,hastalarını önce günlük hayatlarında analiz ediyor sonra onlarla tanışıyor diye düşündüm.Ama şimdi bu ihtimali düşünmüyorum.Açıkcası ne yapmaya çalıştığını anlamadım.Biz bu çatlak profesörümüzü bernaya ayarladık,inşallah başka sürprizle karşımıza çıkmaz.
fragmanı dün akşam izledim serkan evi terkediyor herkes yemekteyken.ekinde ailesi ile vedalaşıyor ve aglıyor.
herkese günaydın evet fragmanı bende gördüm pek açıklayıcı değil ekin teksoylara gşderken çok sıkı vedalaşıyor ailesiyle ...sinan çok tatlı görünüyor
ayrıca sarpın ordaki halide süperdi ya..neyse daha bir gün var bakalım neler olucak ...
Anlaşılan o evde muhteşem 4.lüyü bir arada göremeyeceğiz hiç.Ekin geliyor Serkan gidiyor.Şunları bir arada mutlu mesut göremeyeceğiz herhalde.Sinanın küsme olayı taşınmadan sonra mı yoksa sinan ikna edildikten sonramı taşınıyor ekin acaba? Taşındıktan sonraysa bana sinanı etkileyen kişi Feryal olur gibi geliyor.
Anlaşılan o evde muhteşem 4.lüyü bir arada göremeyeceğiz hiç.Ekin geliyor Serkan gidiyor.Şunları bir arada mutlu mesut göremeyeceğiz herhalde.Sinanın küsme olayı taşınmadan sonra mı yoksa sinan ikna edildikten sonramı taşınıyor ekin acaba? Taşındıktan sonraysa bana sinanı etkileyen kişi Feryal olur gibi geliyor.
Evet canim malesef sanirim birlikte goremeyecegiz o muhtesem 4luyu. Sinan anladigim kadariyla tasinmadan once ikna ediliyor. Bilmiyorum belki ben yanlis anladim:) Bana gorede Sinan'i ikna eden Kenandir diyorum. Bakalim gorucez. Fragmanda pek bir kisaymis. Neyse ozet hic olmassa aydinlatici. Herkese Gunaydinlar bu arada;)
ya senarıstler bunları ayırmak için her şeyi yapıyor.serkan ve yeldadan ne istediler guzel bir evlilikleri vardı onuda bozdular.küsme olayıda galiba tasınmadan once oluyor heralde
fragmandan hiiiç bi şey anlamadım serkana çok üzüldüm ama olmuyoki ya hep mutsuz bu insanlar hiç mi mutlu olmıyacaklar hep ağlıycaklarmı oynayıp eğlenmiyorlar bakalım partide oh oh yandan oynarız :cheer: :cheer: belki sonra yine çırank bir tokat yine bitti eğlence hadi bakalım ağlıyalım :img-cray:
neyse o tokat bencede hakan beyimize atıldı bu adam çatlak olduğuna göre mutlaka çok farklı bir şekilde çıkacak ama nası garson denilmiş kafede olabilir belkide ekin gibi bi hasta olarak tanıtır kendini onunla arkadaş olur
fragmandan hiiiç bi şey anlamadım serkana çok üzüldüm ama olmuyoki ya hep mutsuz bu insanlar hiç mi mutlu olmıyacaklar hep ağlıycaklarmı oynayıp eğlenmiyorlar bakalım partide oh oh yandan oynarız :cheer: :cheer: belki sonra yine çırank bir tokat yine bitti eğlence hadi bakalım ağlıyalım :img-cray:
neyse o tokat bencede hakan beyimize atıldı bu adam çatlak olduğuna göre mutlaka çok farklı bir şekilde çıkacak ama nası garson denilmiş kafede olabilir belkide ekin gibi bi hasta olarak tanıtır kendini onunla arkadaş olur
evet serkanın hali gerçekten çok üzücüydü ya bene üzüldüm o haline malesef :) ama yelda söyleyecek daha fazla uzatmayacak gibi siz ne dersiniz :)
bence bu doktor hakan tehlike çanları çalıyor gibi geldi bana ya :)
teomanresat
16-05-06, 10:33
Tekrar selam ,ya biz bu diziyi romantik komedi olsun derken bu adamlar gittikçe içinden çıkılmaz hale sokuyorlar.Dizinin neşe kaynağı serkan vede kurtiydi.Sonunda tebrik ederim :happy0064 Serkanıda mutsuz,üzgün,bunalımlı yapmayı başardılar.yalnız burda gürgeni tebrik ederim :img-clapp komik rolleri çok güzel yapıyor,zaten adam sırf komedi.Ama bunalımlı,üzgün rolleride harika yapıyor.Yani tam bir tiyatrocu.Neyse inşallah kurtiye dokunmazlar.Ama o da tek başına ne kadar diziyi kurtarır bilemem.Bu güzel 4lüyü biz anlaşılan komik sahnelerde izleyemeyeceğiz.
sumisali arkadaşım bende sana katılıyorum bencede serkan ve yeldanın arası düzelir ama sanki bu bölüm değil gibi tabi hala şüpemiz var çocuğu aldırdımı aldırmadımı haberimiz yok
evet serkan mutsuz rolleri de çok güzel yapıyor hatta ben onun o ciddi halini daha çok seviyorum ne yalan söyliyim ...
PERİİ evet arkadaşım dizide o kadar konu varki yelda olayını fazla uzatmazlar heralde ya gerçi bellide olmaz hani :)
günaydin arkadaslar,
uzun zamandan beri ilk defa bu kadar erken foruma giriyorum...in cin top oynarken yorum yapmak ta güzelmis ya :P ....forumda hizli, oh..oh..
fragmani görmedim arkadaslar...okuduklarimdan ilginc bir fragman olmadigi kesin...
eski tecrübelerime dayanarak diyorum ki...özet uzun, fragman ilginc degil...himmm...o zaman kesin bir sürpriz var bu bölümde...hem de hepimizi zivanadan cikaracak bir sürpriz...bakin aha buraya yaziyorum, sonra yazmadi demeyin...bu Dr. Hakan var ya basimiza bir is acacak ama...haydi hayirlisi...
yani uzun zamandir bir bölümü bu kadar merakla beklememistim...bakalim sevgili, dünya ahiret kardesim olacak olan doktorumuz, hangi sifatla bizimkilerin hayatina girecek?
carsamba günü herkesi buraya bekliyoruuzzzz....
sevgiler...
edit: bu arada hergün mesaj sayim azaliyor benim...olmuyor ama...birgün asistan, öbür gün set görevlisi, yarin da cayci olurum kesin...merak ettigim sey sadece bana mi kasit var, yoksa herkese yapilan birsey mi bu? sorenzacigim hadi cevapla canimcim...
nanni cim al benden de okadar bu doktor hakan adam tam bir piskopata benziyor bakalım ne olucak bu durum ..nasıl karşılarına çıkıcak hakkaten merak içindeyim ne yazıkki daha bir gün var of zaman geçermi ya :)
Arkadaşlar günaydın.
Bende dün akşam fragmanı görünce acaba hayal falanmı görüyorum dedim kendi kendime.Alışık değiliz biz çünkü böyle erken saatlerde fragman seyretmeye.Özette dün saat 14.30 civarı geldi zaten.Eskiden akşam 5-6 olmadan gelmezdi.Eh en azından söyleye söyleye bu konuda bizi dinlemeye başladılar.Ama bölüm resimleri konusundaki fikrim ve sinirim geçmiş değil.Duvar gibi suratlarıyla birbirlerinden uzak Ekin ve Sarp resmi göndereceklerine hiç göndermesinler daha iyi.
Fragmanda Serkan'ın hali gerçekten içler acısıydı.Bu çocuk bence her rolün altından başarıyla kalkıyor.Eğer Yelda bebeğini aldırmadıysa ki ben aldırmadığını düşünüyorum
niye böyle yapıyor anlayabilmiş değilim.Tamam Serkan geçen hafta dağıttı eve geç gelmeler,sarhoş olmalar falan ama.Serkan bunları durduk yerde yapmadıki.Karısının kendisinin ne kadar çok çocukları olmasını istediğini bile bile gidip bebeğini aldırdığını düşünüyor. .Bence bu konuda Yelda suçlu.Serkan'ın gönlünü alması lazım.Aslında onların tek sorunu oturup iki medeni insan gibi konuşamamaları, sorunlarını tartışamamaları.
nanni cim al benden de okadar bu doktor hakan adam tam bir piskopata benziyor bakalım ne olucak bu durum ..nasıl karşılarına çıkıcak hakkaten merak içindeyim ne yazıkki daha bir gün var of zaman geçermi ya :)
gecer, gecer daha öncekiler gibiii, bu da gecer nelr neler gecmedi kiii...
Sezen Aksunun bu güzel eseri tam senin kaygina cevap sumisali...
Hem ne demisler sayili gün cabuk gecer..sayili gün cabuk gecer de gecmesine, yarin olunca ne olacagi önemli...bu zamanin gecmesi icin dua etmelerimize pisman mi olacagiz yoksa...???yani madalyonun öbür yüzü hikayesi...
belki de doktorumuz Bernanin hayatina girer birsekilde, dolayisiyla bizimkilerin de hayatina girmis olur...bu benim en iyimser tahminimdir..biline...
gecer, gecer daha öncekiler gibiii, bu da gecer nelr neler gecmedi kiii...
Sezen Aksunun bu güzel eseri tam senin kaygina cevap sumisali...
Hem ne demisler sayili gün cabuk gecer..sayili gün cabuk gecer de gecmesine, yarin olunca ne olacagi önemli...bu zamanin gecmesi icin dua etmelerimize pisman mi olacagiz yoksa...???yani madalyonun öbür yüzü hikayesi...
belki de doktorumuz Bernanin hayatina girer birsekilde, dolayisiyla bizimkilerin de hayatina girmis olur...bu benim en iyimser tahminimdir..biline...
valla öyle mi dersin canım bilemiyorum....inş geçerde dediğin gibi geçmesinden sonrası ne olur o bilinmiyor malesef pişman mı olucaz onuda zaman göstericek...
bence bu doktorun bernayla hiç alaksı olmayacak ....öyle düşünüyorum..bu doktor kafayı ekine takmasa bilemiyorum yani..
Fragmanda Serkan'ın hali gerçekten içler acısıydı.Bu çocuk bence her rolün altından başarıyla kalkıyor.Eğer Yelda bebeğini aldırmadıysa ki ben aldırmadığını düşünüyorum niye böyle yapıyor anlayabilmiş değilim.Tamam Serkan geçen hafta dağıttı eve geç gelmeler,sarhoş olmalar falan ama.Serkan bunları durduk yerde yapmadıki.Karısı kendisinin ne kadar çok çocukları olmasını istediğini bile bile gidip bebeğini aldırdı.Bence bu konuda Yelda suçlu.Serkan'ın gönlünü alması lazım.Aslında onların tek sorunu oturup iki medeni insan gibi konuşamamaları.
günaydin sinemb75, cikacaktim senin yorumuna bir iki kelam edeyim dedim...Yelda cocugu aldirmadiysa neden böyle yaptigini anlamis degilim dedin ya...evet büyük bir muamma isin bu yani...Yeldanin yapmaya calistigi nedir anlasilmasi zor birsey...belki de Serkani test ediyor...cocuk olmasa da benim yanimda olur mu diye? ne sacma degil mi? ama benim aklima gelen en mantikli cevap bu inan...
bu sebeple ben bebegi aldirdigini düsünüyorum...böyle düsününce Serkanin az bile yaptigini da düsünüyorum...madem sen bu cocugu istemiyordun, neden korunmadin? hadi diyelim oldu birkere, neden Serkana acidin ve bir bebegimiz olacak dedin? hadi bunu da dedin madem, neden bebegi aldirdin?
yani iki durumda da durum karisik...dün bir yorumda Yelda hazir degil, anlayisli olmasi lazim Serkanin demis birisi...madem Yelda hazir degildi, neden Serkana söyleyip durumu daha icleracisi bir pozisyona getirdi degil mi ama? gidip isini sessiz sedasiz halletseydi ya...
inanin bizim bu kekliklerin ne yaptigini ve ya ne yapmak istediklerini anlamis degilim...anlayan varsa beri gelsin...
inanin bizim bu kekliklerin ne yaptigini ve ya ne yapmak istediklerini anlamis degilim...anlayan varsa beri gelsin...
ya bunların daha tıpta çözümü buşlunmadı heralde anlayan olduğunu da sanmıyorum ben :)
bence yelda aldırmadı aldırmış ols geçer serkanın karşısına konuşurdu ya ..ne biliyim..eğer aldırdıysa zaten benccede serkan az bile yapıyor..
günaydın herkese
ben de tahminlerimi sıralayayım özetten anladığım kadarıyla.malum fragmanda pek bir şey yok.
taşınma meselesini hayret düşünmüşler.sinanın küsmesi işi biraz bozmuş ama bende onu kenanın halledeceğini düşünüyorum.geçen bölüm demişti zaten az kaldı çıkmama diye.zaten kendisi rüya işçileri tarafından iyilik meleği yapıldı başımıza.bunu da halletsin de tam olsun bari.bunun için tek yol sarpın babası olduğunu söylemek ama biz bu dizide artık mantık aramıyoruz değil mi!(hep unutuyorum bunu)nasıl çözecekler merak konusu...
kenan çıkarsa feride meselesini de halleder artık.ama feridenin ağa kılıklı gerçek kesitten transfer edilen kocasını nasıl ikna eder bilmem artık.adam sorun çıkarır gibime geliyor.bakalım görücez.
ekinin sarpa bulduğu kişi bernadır büyük bir ihtimal.bu kız anlaşıldı ki hiç akıllanmayacak.ben pes etmeyecek olmasından hastalık içim savaşacağını düşünmüştüm halbuki.meğer ölmeden önce son isteklerini yapacakmış!pes yani.yalnız özetteki bir cümle dikkatımı çekti.sarp ekinin niyetini anlayacak ve bir kez daha onu ne kadar sevdiğini gösterecektir.
ekin 'başka birini bulmalısın'dediğinde sarpın tavrını ve yaptığı haraketi hatırlıyoruz değil mi?:)şimdi de bunu bir daha gösterecekmiş.aynı evde de oturuyorlar artık.sizi de umutlandırmak değil niyetim.o sahne geldi aklıma nedense.ben bu özetten bir şeyler çıkarma işini abarttım galiba.rüya işçilerinden bahsediyoruz ne de olsa.umutlanmamak gerek.
serkan ve yeldanın inatlarından vazgeçecekleri yok.bu boşanma işini bizimkiler halletse bari.ama kendi sorunlarından onlarınkini farkedecekler de ... ohoo zor ihtimal.
muzo sevdiği kızı tavlamak için çalışıyordur.bu konuda kurtiden yardım almıştır.bölümü uztmak için şahane bir fikir ne de olsa!fazla abartmasalar bari.
doktor nasıl tanışacak bunlarla gerçekten merak ediyorum.mete gibi yemekle başlamasa iyi olur.böyle olursa tokat da sahibini bulur zaten.
41 kere maşallah diyeceğimiz bir bölüm temenni ediyorum.(inancım kalmasada)
[QUOTE=sinemb75]Arkadaşlar günaydın.
Fragmanda Serkan'ın hali gerçekten içler acısıydı.Bu çocuk bence her rolün altından başarıyla kalkıyor.Eğer Yelda bebeğini aldırmadıysa ki ben aldırmadığını düşünüyorum
niye böyle yapıyor anlayabilmiş değilim.[QUOTE]
Gunaydın herkese,sınem dedıklerıne katılıyorum,ben zaten yeldanın nıye cocugunu aldırmaya calıstıgını da anlamıs degılım.yenı evlı,serkanı tanımyor desem 4yıldır evlı,daha tanıyamadı mı.Veya yapacagı planlar var cocuk sonra gelıyor desem bu kızın bu dızıde sımdıye kadar oturmaktan,dergı bakmaktan bırsey yapmadıgını da gormedık.Cocuk sevmıyor desek cekıreyı ne kadar sevdıgını de gorduk.Yalnız ben bebegı aldırdıgını zannetmıyorum,ekınn mezunıyetınde serkana bakısında boyle dusundum.
nannicim merhaba set görevlisi olmuşsun hayırlı olsun canım:) geçen ay bende aynı şeyi yaşadım canım birden bire kendini düşüşte görünce insan bir şok yaşıyor alışırsın canım ben tecrübeliyim bu konuda:)
yeldanın bebeğinden bahsetmişsin dünkü yorumumdada söyledim bu adamlar bebeği gizli tutarak kendi kafalarınca heyecan yaratıyorlar şu halde aldırmış gibi gözüküyor ama bence aldırmadı çünkü bunlar ayrılma aşamasındalar ve aldırdıysa eğer bir daha barışma şansları çok zor ama aldırmadıysa bebek bunları tekrar barıştıracaktır adamlar ne kadar güzel düşünmüşler değil mi? araya bir ayrılık sokacaklar ya...bu adamlar biliyorsun aşk bir yere kadar kavramıyla yaşıyorlar yelda ve serkan yeterince aşk yaşadı yeter deyip ayıracaklar sonra da bebek bombasını patlatıp tekrar bir araya getirecek ne diyelim bu adamları allah başımızdan eksik etmesin:(
Günaydın...
oooo kimler varmış sabah sabah burada, komşum günaydın. Yelda Serkan işini anlamak güç, herzamanki gibi bizim senaristler garip birşeyler yaptılar. Ben Sinem gibi düşünüyorum ve çocuğu aldırmadı diyorum. Neyime güvenip bu kadar kesin konuşuyorum bilmiyorum ama işte öyle düşünüyorum. Eğer çocuğu aldırdıysa onların bir araya gelmeleri imkazsızlaşır, bakın görün bu sorun hemen hallolacak ve Yelda herkese hamileliğini açıklayacak.
Nannicim sanada günaydın canım.Ben sanırım bu konudada her zaman olduğu gibi duygusal düşünüyorum ve Yelda bebeğini aldırmadı diyorum.Yani eğer bebeğini aldırdıysa hangi yüzle Ekin'in mezuniyet töreninde Serkan'a gülümseyip elini tutmaya çalışıyor.Eğer Yelda seninde söylediğin gibi bebeğini aldırdıysa Yelda Serkan'ı haketmiyor o zaman.Birbirini seven evli bir çiftin, aşklarının meyvasını diğerinin rızası olmadan ortadan yok etmesi affedilebilir bir şey değil.
Anam anam kimler var burada:)
Bugün okul yok dershane yok bir bakayım siteye dedim ana birde ne göreyim bölüm yorumlarında ayşa.Bir ara nanni'yi de gördüm gibi oldum ama şu an yok galiba.Mevzu nedir ya derslerden geri kaldım bu mevzulara tatil günümde konuşayım bari değil mi?:)
Yelda bebeği aldırmadı diyenler köşesi kalabalıklaştı, Dıars ve Sılam arkadaşlarımda katıldı. Sinemcim güzelim,ters köşe olursak bak yine kalabalığız, böyle cümbür cemaat köşelere çarpıldığımızda daha az hasarla atlatıyoruz...
Nannicim sanada günaydın canım.Ben sanırım bu konudada her zaman olduğu gibi duygusal düşünüyorum ve Yelda bebeğini aldırmadı diyorum.Yani eğer bebeğini aldırdıysa hangi yüzle Ekin'in mezuniyet töreninde Serkan'a gülümseyip elini tutmaya çalışıyor.Eğer Yelda seninde söylediğin gibi bebeğini aldırdıysa Yelda Serkan'ı haketmiyor o zaman.Birbirini seven evli bir çiftin, aşklarının meyvasını diğerinin rızası olmadan ortadan yok etmesi affedilebilir bir şey değil.
bencede aldırmadı bakalım bundada ters köşe olabilirz ama aldırmadı...aldırsa serkana öyle bakmaz heralde ya içten içten ..eğer aldırdıysa zaten affedilemez ekin dahil olmak üzere hepsi çok üzülür bu duruma..
günaydın Billur arkadaşım, işte özet-fragman onları yatırdık masaya, orasını burasını eşeliyoruz. Yelda-Serkan çiftinin son durumunu düşünüyoruz, acaba Yelda bebeği aldırdı mı onu çözmeye çalışıyoruz? Sen ne düşünüyorsun bakayım, izliyor musun onuda bilmiyorum ya... Gerçi buralara geldiğine göre kenarında köşesinden bakıyorsundur.
sabiş@enes
16-05-06, 11:25
bencede aldırmadı ama bu kız ne yapmak istiyo onu çözemedim niye halen söylemiyo madem aldırmadın çocuğa söylede mutlu olsun serkanı böyle görmeye alışık değiliz
[QUOTE=ekin.sarp]
[/list]ekin 'başka birini bulmalısın'dediğinde sarpın tavrını ve yaptığı haraketi hatırlıyoruz değil mi?:)şimdi de bunu bir daha gösterecekmiş.aynı evde de oturuyorlar artık.sizi de umutlandırmak değil niyetim.o sahne geldi aklıma nedense.
Bak şimdi Ekin.sarp arkadaşım ben bu işi unutmaya çalışıyorum ama böyle yorumlarda okuyunca balıklama dalıyorum.Anladımki ben akıllanmayacağım.
Geçen hafta Ekin Sarp'a seninle ilgilide planlarım var deyince bende Sarp gibi merakla bekler olmuştum.Ama gördük Ekin hanımın muhteşem! planlarını.
Ne varsa yine Sarpım da var.Şimdi tek umudum Sarp'ın Ekin'e bir kez daha kendisini ne kadar sevdiğini ispatlayacak olması.Bakalım bu sahnelerde görmeyi umut ettiğim sahneleri görebilecekmiyim.Hadi be Sarp yürü koçum kim tutar seni.Romantik prensim benim.
selamlar herkese,
muhteşem(!) bir özetten ve resimlerden sonra muhteşem fragmanla karşı karşıyayım.ne güzeldi değil mi fragman etkileyici,açıklayıcı...ya bu adamlar bizi düşünmeden edemiyorlar ve sırf bizim için fragman hazırlıyorlar keşke yorulmasalarmış emeğe yazık.....serkanın hali içler acısı o ne bakıştır öyle inşallah bu ayrılık oyununu uzatmaz sevgili senaristlerimiz de serkanda bizde gerçeği öğreniriz.bende sineme ve aysaya katılıyorum yeldanın çocuğu aldırdığını düşünmüyorum ama neden böyle davrandığını bilmiyorum.... gizemli doktorumuz diziye renk katacak belli ama ne renk olduğuna ben daha karar veremedim o da bu bölüm belli olur heralde biz sonunda mora dönmeyelim de...ekin evden ayrılırken hiç etkilenmedim desem yeridir ama o anda sarpın duruşu çok etkileyiciydi bunu söyleyebilirim...ben yavaş yavaş bu cücüklerin bizlere gelen tüyoyu uygulayacaklarına inanmaya başladım ama eğer uygulamazlarsada o kasetlere yazık hem yeldanın psikolojiside etkilendi ekini çekecem diye kız bide hamile(aldırmadığını düşünüyorum)....neyse bekleyip göreceğiz herkese iyi günler diliyorum :icon_ange
bencede aldırmadı ama bu kız ne yapmak istiyo onu çözemedim niye halen söylemiyo madem aldırmadın çocuğa söylede mutlu olsun serkanı böyle görmeye alışık değiliz
bence serkanın tepkilerini ölçmeye çalışıyor bakayım ki bebek olmasada benimle nasıl geçirin gibilerinden ama iyice battı nasıl çıkıcaklar artık bilemiyorum doğrusu...
sinemb75 evet ekini planlarına bende bayıldım doğrusu ya ne yapmak istiyor bu kız ölümünü bekliyor resmen ya ....daha dur ölmedin ne derler çıkmadık candan umut kesilmez dimi :):):)
günaydın Billur arkadaşım, işte özet-fragman onları yatırdık masaya, orasını burasını eşeliyoruz. Yelda-Serkan çiftinin son durumunu düşünüyoruz, acaba Yelda bebeği aldırdı mı onu çözmeye çalışıyoruz? Sen ne düşünüyorsun bakayım, izliyor musun onuda bilmiyorum ya... Gerçi buralara geldiğine göre kenarında köşesinden bakıyorsundur.
Aşk Oyunundan kopmak kolay olmuyor Ayşa takip ediyorum tabii ki.Sıkıntıyla da olsa takip ediyorum sırf meraktan bakalım ne olacak diye.
Ben en çok şu noktaya takıldım Yelda babanın izni olmadan çocuğu nasıl aldırmış olabilir ki?Bence aldırmadı ama Serkan'a da söylemedi zamanı dolmadan psikolojisinin daha iyi olduğu bir zamanı beklecek belki de...Ama Serkan'ın gitme girişimi bence Yelda'nın planlarını yok edebilir.
kesinlikle aldırmıstır yelda aldırmamış olsaydı soylerdı ya gecen bolum serkan sarhostu ve kanepeye yatmıştı orda soylıcek gıbı olmustu banamı oyle geldı artık bılmıyorum yani
ayşacım ben bu sefer yerimi çok iyi hazırladım canım ters köşem bu sefer puf puf...öncekilerden çok büyük tecrübelerim olduğundan bu sefer hazırlıklıyım ama bakıyorum da bayaa kalabalığız...
sinemcim sarp yurü be koçum kim tutar seni demişsin de biliyorsun sarpı tutanlar var hemde 5 kişi:) çocuğu bir bıraksalar gözlerimiz bayram edecek ama nerde bırakan yok:)
bence sarp sevdiğini ekine süpriz parti yaparak gösterecek sevdiklerini toplayıp ve daima yanında olduğunu hissettirecek evet benim ikinci ters köşemde bu olsun bakalım...
ooo benim Sinem arkadaşım, uslanmayacak...
Hemen bir olumlu yorum görmesin dalıyor:)
Canım Sinemcim, aah be güzelim olur mu dersin bu sefer? Bak bende senden beter gaza gelirim, bizi birinin durdurması lazım. O beş adamın yüzünden yere çakılmaktansa bir dostun acı gerçekleri söyleyip biz daha fazla havalanmadan indirmesi lazım.
Bu arada "romantik prensim" derken seni pek sahiplenmiş gördüm, eşinin kulaklarını çınlatayım buradan:)
ayşacım ben bu sefer yerimi çok iyi hazırladım canım ters köşem bu sefer puf puf...öncekilerden çok büyük tecrübelerim olduğundan bu sefer hazırlıklıyım ama bakıyorum da bayaa kalabalığız...
sinemcim sarp yurü be koçum kim tutar seni demişsin de biliyorsun sarpı tutanlar var hemde 5 kişi:) çocuğu bir bıraksalar gözlerimiz bayram edecek ama nerde bırakan yok:)
bence sarp sevdiğini ekine süpriz parti yaparak gösterecek sevdiklerini toplayıp ve daima yanında olduğunu hissettirecek evet benim ikinci ters köşemde bu olsun bakalım...
Ben daha yeni yolladım yorumumu hemen bir dostumuz el uzatmış bize Sinemcim. Bak gördün mü ne güzel demiş Sılamız; "biliyorsun sarpı tutanlar var hemde 5 kişi". İşte herşey onlara çıkıyor, eehh şu adamların adını ne kadar çok anar olduk. Rekor kıracaklar kendilerinden en çok behsedilen senaristler diye.
Sılacım, bana da bir puff rica ederim:)
Ortada bir parti var ve bunuda Sarp hazırlayacak değil mi? Zaten Ekin'den böyle bir davranış beklemek zor ... Bİzde bir ara Sarp için yapmıştır falan filan demiştik... Daha neler, hiç olur mu böyle birşey? Ekin hep kaçan, Sarp hep koşan...
Billurcum sende geldin demek bizim köşeye, iyi iyi kalabalık oluyoruz giderek. Akşama bir kaç kişi daha kandırmak lazım:)
Ayşacım Romantik Prensim benim dediğime bakma dünya ahiret kardeşim olsun!.
Zaten dün akşam Altın Kelebek'te ödül almış pek bi sevindim.
Gördüğünüz üzere akıllanmıyorum ne yapayım umut dünyası işte.Bende kendime bir köşe hazırladım hemde gerçekten.Her Çarşamba oturma odasındaki çift kişilik çekyatı açıyorum duvar kenarına bütün puf yastıkları sıralıyorum sonra gidip yatağımdan uyurken kullandığım yastığımı alıyorum kuruluyorum köşeme.Sonra dizi bitiyor ben köşemden kalkamıyorum televizyonun karşısında donup kalıyorum.
O köşe bu köşe ters köşe hiç farketmiyor arkadaşım.
Billurcum sende geldin demek bizim köşeye, iyi iyi kalabalık oluyoruz giderek. Akşama bir kaç kişi daha kandırmak lazım:)
Geldim Ayşa geldim.Size de geldi mi bilmem ama bana yarın için bir davetiye geldi,bölüm yorumlarında eski günleri yad edeceğiz.Ama akşama kadar birkaç kişi daha toplasak fena olmaz.Ya Nanni nereye gitti bilen var mı?
Ayşa bu arada eşim bu Keremcem meselesini kabullendi artık sanıyorum.Kabullenmeyipte ne yapacak.Nede olsa çocuk ta İstanbullarda ben buralarda bulaşamayacağımızı biliyor yani.
Dün akşam ben mutfaktaydım içeriden bana sesleniyor ''Sinem koş Keremcem çıktı''
Tabi ben bulaşık ellerimle odaya nasıl koştuğumu anlamadım yani jet hızıyla.KanalD haberde ödül törenine girişte gösterdiler beyaz takım elbise giymiş pek bi yakışmış.
ah be ayşacım kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş :) benimki de bu misal işte... her seferinde bu sefer ters köşe olmayacağım diyorum ama yine bir ters köşe görünüveriyor bana artık adamlar gibi düşünmeye bile başladım ama hızlarına da yetişemiyorum nasılda beceriyorlar bu kadar saçma olayları gerçi bu da büyük beceri değil mi arkadaşım? puff hazır canım ne renk olsun şöyle cavcaklı bir mor nasıl olur :) sinemcim biraz alakasız olacak ama merak işte biz evli bayanlar olarak bilirsiniz keremcm ahiret kardeşimizdir eh böyle de olunca kardeşimizin ne ödül aldığını haliyle merak ediyoruz tabi:) hangi dalda almış söylermisin canım?ben sabah baktım göremedim de...
Selam millet özet fragman oh oh ama ben yorumları tam okuyamadım neyse bir ara devam ederim şimdi ekinin sarpa karşı planları yeni birini bulmak bunu zaten tahmin etmiştik ekin bu kişiyi bulacağına göre vede hasta olduğuna göre saçmalayacak sadece sarpı düşünecek sinanıda tabi ama bir zamanlar delirttiği bernayı düşünmeyecek ve srpla berna arsını yapmaya çalışacak aferin valla zeki çocuk şu sarp olayı hemen kavrayacak sinanı ikna edecek kişi feryal feride yada ismet bey beklide gülser kurti olursa çok gülerim olacak bide bakmışsınız bizim çatlak doktor olurmuş malum hayatlarına farklı şekilde gircek ya yada aileye girecek ama böyle ne bilim yazar yada gazeteci olarak hani bizim ekin sürekli bişeyler anlatıyo ya bizim doktorda ekinin yaşama direnci ölçmek için ve ameliyatı gerçekten isteyip istemediğini anlamak için böyle bişey yapabilir aklıma bide şu geldi bizim karizmatik çatlak doktorumuz Orhan amcayı tanımasın ne bilim belki Orhan amaca zamanında buna burs vermiştir okutmuştur nede olsa dr.mithatta tanıyo onu yani böle bir tanışıklık vardır belki yelda serkan olayı ayrılmazlar sadece ara verirler biraz kendimizi dinleyelim hesabı da Orhan amcamız buna izin verirmi bilinmez yelda bu ayrılığa dayanamaz serkanın perişanlığına patlatır bombayı ben bebeği aldırmadım ama bir sorunumuz var üçüz:) muzonun çalışkanlığı kesin bir kız olayıdır yada babası ona derslerine çalış şunu alcam der şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere ay yazarken yoruldum
Sinemcim, dünya ahiret kardeşinin kulaklarını çekmek lazım, ne diye yalnız katılmış o törene... Bu arada bende sevindim ödül almasına, darısı mgd ödüllerinde inşallah:)
Billurcum, herkes davetli Çarşamba akşamı, hem eskileri yad edeceğiz hemde biraz daha çakiştireceğiz dizimizi... aaa bakın aklıma ne geldi, en önemli davetlileri unuttuk, tabi ki senaristleri.
Selam arkadaşlar
Sohbet güzel bakıyorum da,eee ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın!Ayşam sağolsun tüyoları bildirdi,fragmanla özette birleşince yine karışık bir bölüm bizi bekliyor bence.Yelda Serkan olayında durumu düzelten Yelda olur gibime geliyor,yani bu sefer o adım atar bu evlilik için.Kafama takılan başka bir konuda Sinan Ekine küsüyormuş önce daha sonra onu kim razı edecek acaba?Gerçi kafamıza takılan konuları listelersek bitmez sanırım...
Sılacım Yılın En iyi çıkış yapan erkek solisti ödülünü almış canım.Malesef ödül töreninide yanlız geldi.Yasemin Bay A'yı bırakaıp gelemedi anlaşılan.
Billurcum, herkes davetli Çarşamba akşamı, hem eskileri yad edeceğiz hemde biraz daha çakiştireceğiz dizimizi... aaa bakın aklıma ne geldi, en önemli davetlileri unuttuk, tabi ki senaristleri.
Ayşa ne güzel eski günlerdeki gibi olacak.Yarın için her şeyi ayarladım,buradayım.
Aman Allah aşkına onlar eksik olsunlar.Tek sıkıntı attığımız yer burası burayı da berbat etmesinler.Biz bize yeteriz canım.
ooo kızlar bakıyorum keremcem abimiz hakkında konuşuyorsunuz.sinemcim dün akşam bende gördüm canım onu beyalar içinde:)
sılacım bende istiyorum o puflardan malum aklımızı bunların yapacakları senaryolara yormaktan biraz azaldı hatta akıl filan kalmadı ama sonunda biz onları kendimize benzetemedik onlar bizi kendilerine benzetti:)
bazı arkadaşlar fragmanda özette erken veriliyo bunlar akıllandı galiba demişler yok canlarım onlar korktukları için erkenden veriliyor eee bu kadar saçmaladıklarının farkındalar kimse izlemez diye korkuyorlar tutunacak dalları olarak biz varız ya bari bu konuda sinir etmeyelim diye düşünüyorlardır...
benim merak ettiğim diğer konu sinanı kim ikna edecek? kenan olmaz diyorum mantıklı sebeplerim var ama bu dizide mantık yok.sinanı hapise götüremeyecekleri için başka biri olabilir diyorum.aslında biz bu hafta o kadar çok ters köşeye yatacağız ki kalkamayacağız.baksanıza yelda bebeğini aldırdı mı? sinanı kim ikna edecek? ekin sarpa kimi ayarlamaya çalışacak? partiyi kim hazırlayacak? partide tokatı kim yiyecek ve neden kimden yiyecek? işimiz bu hafta zor arkadaşlar :img-huh:
Senaristleri davet edelim demişsiniz ama onlar zaten davetsiz misafirler olarak aramızda olacaklardır.Bundan eminim dizi bitince onlarda soluğu forumda alıyorlar.
sinemb75, eğer yazdıklarımızın sadece bir kısmın 10'da 1'ini okusalar utançlarından diziyi düzeltirlerdi.Hiç sanmıyorum.Aslında onlarda utana da yok ya o başka bir mevzu...
Ortegahayranı yazdıklarımızı okumasalar bizlere sabah gazetesinde yaptıkları röportajda gönderme yaparlarmıydı.Adamlar resmen bize cevap niteliğinde yapmışlar röportajı.
Ayrıca birçok kere dizide kullandıkları replikler bizim burada dile getirdiğimiz sözcüklerden
üzerinde durduğuğumuz konulardan seçilmişti.
Sılacım, mor tam benim rengim. En yumuşağında en morundan bir puff hazırla emi canım....
ssvshy arkdaşım, biz aldırdı mı aldırmadı mı diye düşünürken sen üçüz ettin:) bana uyar. Hoş olur aslında düşünsenize Serkan'ı ilk duyduğunda verdiği tepkiyi.
Esmacım, sana daha öncede dediğim gibi, kafamızda ki soruların cevabını anca izleyince anlarız canım.
AAA Sinemcim, sen Bay A'yı unutmadın mı daha?
Billurcum, gelmelerini istememin sebebi; onları nasıl çekiştirdiğimizi, o duvardan o duvara nasıl çarptığımızı görmelerini istediğim içindir... Ama Sinem'in de dediği gibi onlar zaten burada uzaktan uzakta izleyecektir.
Kırçiçeği arkadaşım, bende erken vermelerinin sebebini düşüşlerine bağlıyorum canım.Kafamızda soru çok, ehh az çok cevapladıkta. Dediğin gibi ters köşelik çok mevzu var. Ama ben pufumu ayarladım, yumuşak yumuşak:)
Billurcum, gelmelerini istememin sebebi; onları nasıl çekiştirdiğimizi, o duvardan o duvara nasıl çarptığımızı görmelerini istediğim içindir... Ama Sinem'in de dediği gibi onlar zaten burada uzaktan uzakta izleyecektir.
Aman uzaktan izlesinler boşver.Aramıza karışıp asabımızı bozmasınlar o güzel günde.Bu arada helvaları,börekleri hazırladınız mı:)Bu arada Ayşa başkalarına söyledin mi bilmiyorum ama merak ediyorum sen bana ismimle hitap edince sana nickinle hitap etmem acayip oluyor adın nedir:)
ssvshy arkdaşım, biz aldırdı mı aldırmadı mı diye düşünürken sen üçüz ettin:) bana uyar. Hoş olur aslında düşünsenize Serkan'ı ilk duyduğunda verdiği tepkiyi.
napim bu yelda zor doğuruyo bari üçüz olsunda sürekli çocuk olayı yaşiamsınlar ma aralrındaki bu sorun iyi oldu hem sevgileri ölçülür hemde sürekli mutlu olmaları belli bişeyden sonra yapmacık geliyo bana yani 40 yıllık evli orhan-feryal ve ismet-gülser çifti sorun yaşarken bunların yaşamaması anormal olurdu
Sevgili arkadaşlarım merhaba,
ayşacım, sılam, sinem, kırçiçeğim ve biricik minik kuşum kucak dolusu sevgiler hepinize, eee nasılız bakalım, şöyle bir selam verip gideyim dedim, her zamanki gibi vakit darlığından şikayetciyim ama iyikide foruma girmişim davetiyemi aldım bu arada, yarın büyük gün arkadaşlar, hay allah ya ne giysemki :) yalnız ben diziden sonra burada sadece tribün seyircisi olabilirim, ama gündüz bütün gün burda olacağım bütün işlerimi şimdiden ayarladım o vakit görüşürüz...
sabah fragmanı izleme şerefine nail oldum, amanda bir dertli fragmanki sormayın gitsin, Serkanın feci bakışları benide yıktı, bu adamı hep gülerken izledik, şimdi üzgün görünce bir tuhaf oldum, değerli senaristlerimiz onunda başına çorap ördüler. Bana bu olaya Orhan amca el koyacak gibi geliyor, kızının bu şımarıklığına göz yummaz hele çocuğu aldırdıysa varya; vay gelmiş Yeldanın başına, o şirkette çalışma hayalleri kuradursun, şirketten içeri adımını bile atamaz, Yeldada evde dergi bakmaya devam eder :) bu işin bir an önce Orhan amcaya bildirilmesi lazım...
akşam Keremcemi bende gördüm, krem rengi takımın içinde pırıl pırıl parlıyordu, hemde Uğur Dündarla karşılıklı röportaj verdiler, kardeşimize geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor, hadi bakalım arkasına biz ablalarını ve kardeşlerinide aldı :), sırtı yere gelmez artık, el birliğiyle Tarkan yapıcağız inşallah.
yarın görüşmek üzere hepinize sevgiler... bye
Söyle senden başka kimim var benim
üüüüü... :img-cray:
Merhabalar
Yarınki toplantının konuşması yapılıyor sanırım.Aşkam dizi bitince mi toplanıcağız,yoksa öğleden sonra dizi başlamadan mı?
Sinem'cim bu son bir kaç gündür prensimize olan ilgi alakan daha da bir arttı durum nedir? :) Birde ben seni bekar zannediyordum,ama ne güzel Kerecem iyice ailelerimizden biri oldu.
Adaş'ım bakıyorum bugün keyfin bayağa yerinde,formdasın aman nazar değmesin.Senaristlerin buralarda bir yerlerde olduğuna bende katılıyorum.Röportajlarında bize taş atmışlar ya başlarına taş düşecesiler. :)
Açıklayıcı fragmandan sonra tahminler daha da zorlaştı.Sanırım beklemekten başka bir şey kalmadı.
Bakalım tokat kimin suratında yerini alacak?En çok merak ettiğimde Çatlak Doktor'umuz nasıl girecek bizimkilerin hayatına ve ne kadar süre kendini tanıtmıyacak?
Serkan Yelda ilişkisi hakkında bencede Yelda bebeği aldırmadı,ama gururundan söylemiyor ama Serkan'ı fıtık etti yani helal olsun.Ben olası bir ters köşe için hazırlığımı bir kaç saat öncesinden tamalıyorum dizi başlamadan :)
Çalıkuşum hoşgeldin.Gerçi hemen gidecekmişsin ama.Bir soru sorabilirmiyim canım sana.
Sen her hafta diziden sonra niye sadece tribün seyircisi olarak aramızda oluyorsunda yorum yapmıyorsun.Merakımı şey ettide.Biliyorum fazla merak iyi değil ama.
çalıkuşum selam canım seni burada görmek ne güzel özletme kendini arkadaşım.senaristler bize ne süprizler hazırladı diye düşünüyoruz ve tabiki herzamanki gibi hangi köşeye yatsak acaba diye hazırlık yapıyoruz....serkanla yeldaya orhan amca el atsa iyi olur aslında yelda ağzının payını alır bi güzel adamcağız torun hasreti ile yanıp tutuşuyor zaten:)sanırım sen özet hakkında yorum da bulunmadın değil mi?yoksa yorum yaptın da ben mi görmedim :img-huh: eğer yapmadıysan şöyle hicivli bir yorum alalım senden olur mu??
selam arkadaslar....
ortegahayrani beni sorup durmus..ben geldim, simdi de o yok...hayat bu iste arkadaslar...bazen teget gecersiniz, bazen kesisirsiniz bazen de böyle uzaktan bakarsiniz...
calikusum demek yarin bütün gün buralardasin...ne yapam ne etsem..acaba ben de bugünden islerimi ayarlasam mi?
Orhan amca konusunda cok haklisin canimcim...
bir arkadas Sarpin Ekine ispati konusunda birseyler yazmis, sinemi umutlandirmis...Sinemcigim umutlanma canimcim...bizim gördügümüz, görecegimiz 24. Bölümdeki otel odasiydi...bir de 31. Bölümdeki ispat öpücükleri...bunlarla yetinelim...azla yetinmeyen, cogu bulamazmis :blush: ...
ya ben partiye ne yarın akşam nede perşembe katılabilcem belki bir ara kaçamak yaparım ama zor gibi o yüzden yapabildiğim kadar yorum yapcem ama bişey sorcam şu tokat tüyosundan başka tüyo varmı ya artık çekimler gizlimi yapılıyo eskisi kadar tüyo yok
selam arkadaslar....
ortegahayrani beni sorup durmus..ben geldim, simdi de o yok...hayat bu iste arkadaslar...bazen teget gecersiniz, bazen kesisirsiniz bazen de böyle uzaktan bakarsiniz...
Ihıh Nanni bilemedin,teğet geçmedim:)Tam çıkış tuşuna basarken seni gördüm tekrar girdim siteye.Seni sorup durdum çünkü senle kadronun çoğu tam olacaktı.Geldiğine göre kadronun çoğu tamamdır:)
selam arkadaslar....
bir arkadas Sarpin Ekine ispati konusunda birseyler yazmis, sinemi umutlandirmis...Sinemcigim umutlanma canimcim...bizim gördügümüz, görecegimiz 24. Bölümdeki otel odasiydi...bir de 31. Bölümdeki ispat öpücükleri...bunlarla yetinelim...azla yetinmeyen, cogu bulamazmis :blush: ...
valla tuttum bu lafı doğru noktaya parmak bastın belkide çok şey istiyoz bizim kabuslarda malum dedektif gibi bizi burdan izliyo istediklerimizi bizden intikam alırcasına az az gösteriyo
Çalıkuşum hoşgeldin.Gerçi hemen gidecekmişsin ama.Bir soru sorabilirmiyim canım sana.
Sen her hafta diziden sonra niye sadece tribün seyircisi olarak aramızda oluyorsunda yorum yapmıyorsun.Merakımı şey ettide.Biliyorum fazla merak iyi değil ama.
fazla merak cildi bozar sinemcim, sonra kırışırsın buruşursun neme lazım; lazerdi, estetikti uğraş dur. ama madem merakını şey eti hemen açıklıyorum, diziden sonra bezim evde vaziyet şu.
dizi biter ekranda Bülent Çokişbilen yazar, eşimin bakışları derhal üzerime çevrilir, şöyle anlamlı manalı bir müddet bakışırız :blink:
ben laf olsun diye bölüm hakkında atar tutarım, derken çaktırmadan kanal değiştiririm onun ilgisini çeken bir program bulursam yedirmeye çalışırım ama uyanıktır benim numaralarımı yemez, derken of puf ederim bu arada sizin beğenip beğenmediğinizi düşünürüm bu arada hala göz hapsindeyimdir, kanepeden kalkmaya teşebbüs ettiğim anda "Nereye" sualiylen karşılaşırım, genelde mutfağa durduk yere su içmeye giderim, sonra gelir kös kös otururum, bir sonraki hamlemde aynı soruyu soruyorsa şansım yoktur bu seferde tuvaletin yolunu tutarım, evin bütün odalarına rutin ziyaretlerimi yaptıktan sonra olacak gibi değilse karşı taaruza geçerim, az biraz kavga ederiz şudur budur diyerekten bir şekilde kendimi foruma atarım tabi sonunda ne olur şiddetli bir karı koca kavgası.
yani senin anlıycağın benimki Keremcemi kıskanmıyor bu forumu kıskanıyor....
Ihıh Nanni bilemedin,teğet geçmedim:)Tam çıkış tuşuna basarken seni gördüm tekrar girdim siteye.Seni sorup durdum çünkü senle kadronun çoğu tam olacaktı.Geldiğine göre kadronun çoğu tamamdır:)
canim benim tamamiz tabii...ne olacak..nasil özledik degil mi eski günleri? bizi ayiranlar utansin...gün yüzü görmesinler bu keklikler...aahh, ahhh nasil dertlendim simdi...
yarin bekliyoruz buraya tamam mi canimcim...unutma bizi sakin...
Nanni ama olmadı şimdi arkadaşım.Ben tam umutlanıyorum ardından böyle bir yorumla yere çakılıyorum.Demek görüp göreceğim, gördüklerimden ibaret ha.Zaten Seval'de Teo
sayesinde hevesimi kursağımda bıraktı hikayesinde.
Anlaşılan bana yine hüsran bana yine ters köşeler var eyvah.
Billurcum, adım Ayşe. Ben öyle garip garip adlar koyarak, arkadaşlarımı yazarken zorlandırmak istemedim. Kullanıcı ismi uzun ve özellikle yabancı dil olanlara taş atıyorum buradan, haberiniz olsun. Birde isim öğreneliyor, kullanııcı adı kullanılmıyor ondan sonra karışıklık oluyor. İşte bende ki kesin çözüm; ha Ayşa ha Ayşe:)
Çalıkuşum hoş geldin, esasında dediğin gibi Orhan Amca'ya bildirilse bu mesele o kökünden çözer:) Ama ben oralara varmadan mevzu kapanacağını düşünüyorum. Ya şimdi aklıma geldi Kurti-Gönül ayrılığında çok gülmüştük. Bunlara çok ciddi bir konu şey etmişler. İnşallah yanılmamda en kısa sürede hallolur.
Adaşım, varya bu forum için kendimi parçalıyorum, en hakikisinden bir ödülü hak ediyorum:)bunu bilesiniz:) herkese cevap vermeye çalışıyorum, Desdinin de kulaklarını çınlatıyorum bu arada, ne zormuş devamlı mesaj yazmak. Ayrıca bugünde keyfim yerinde, hala şampiyonluğun verdiği neşe var herhalde:)
canim benim tamamiz tabii...ne olacak..nasil özledik degil mi eski günleri? bizi ayiranlar utansin...gün yüzü görmesinler bu keklikler...aahh, ahhh nasil dertlendim simdi...
yarin bekliyoruz buraya tamam mi canimcim...unutma bizi sakin...
Aaa önceki mesajımı okumadın mı?Derslerimi her şeyimi ayarladım yarın bütün gün buradayım.Bir elimde kek,börek,kurabiye,HELVA,dondurma bir yandan klavyede size yetişeceğim.
O günleri ben de özledim.Gecenin köründe okulu umursamayıp 1'e 2'ye kadar burada kaldığım zamanları...Haklısın bizi ayıranlar utansın.Bir de şu OKS'yi icad eden:)
Billurcum, adım Ayşe. Ben öyle garip garip adlar koyarak, arkadaşlarımı yazarken zorlandırmak istemedim. Kullanıcı ismi uzun ve özellikle yabancı dil olanlara taş atıyorum buradan, haberiniz olsun. Birde isim öğreneliyor, kullanııcı adı kullanılmıyor ondan sonra karışıklık oluyor. İşte bende ki kesin çözüm; ha Ayşa ha Ayşe:)
Hıımm Allahtan kullanıcı adım yabancı bir dilde değil yanmıştım valla bayağı ağır bir taş bu ezilirdim:)
O zaman sana Ayşe diye hitap etmemde bir sakınca yoktur değil mi?:)
Ayşe'ciğim yarın buradasın değil mi?
Nanni ama olmadı şimdi arkadaşım.Ben tam umutlanıyorum ardından böyle bir yorumla yere çakılıyorum.Demek görüp göreceğim, gördüklerimden ibaret ha.Zaten Seval'de Teo
sayesinde hevesimi kursağımda bıraktı hikayesinde.
Anlaşılan bana yine hüsran bana yine ters köşeler var eyvah.
sinemcigim ben düsündüm tasindim..bu heriflerin niye böyle sahneler cekmediklerini galiba buldum...dinle bak simdi:
bunlar erkek olduklarini zanneden bes keklik tamam mi? hani erkekler hep bir seyi düsünürler tabiri vardir ya...bunu yalanlamak icin tutup böyle seyler yapiyorlar...
Allah askina Sarp aylarca Ekinle ayni odada yatti, ne oldu? hicbirsey...
Kenan yillarca Ekinle ayni odada yatti ne oldu? hicbirsey...
Ekin ve Sarp evlendi...ne oldu? hicbirsey...
Ekin Sarp balayina gittiler...ne oldu? kiz yesil pijamayla utanmadan karsimiza cikti..iki öpücük, bir sarildilar..yani hicbirsey...
yani bizim keklikler bizim bildigimiz erkeklerden degiller...bunu bize anlatmaya calisiyorlar galiba...
ben de yedim sanki...
siz yediniz mi?
sinemcigim ben düsündüm tasindim..bu heriflerin niye böyle sahneler cekmediklerini galiba buldum...dinle bak simdi:
bunlar erkek olduklarini zanneden bes keklik tamam mi? hani erkekler hep bir seyi düsünürler tabiri vardir ya...bunu yalanlamak icin tutup böyle seyler yapiyorlar...
Allah askina Sarp aylarca Ekinle ayni odada yatti, ne oldu? hicbirsey...
Kenan yillarca Ekinle ayni odada yatti ne oldu? hicbirsey...
Ekin ve Sarp evlendi...ne oldu? hicbirsey...
Ekin Sarp balayina gittiler...ne oldu? kiz yesil pijamayla utanmadan karsimiza cikti..iki öpücük, bir sarildilar..yani hicbirsey...
yani bizim keklikler bizim bildigimiz erkeklerden degiller...bunu bize anlatmaya calisiyorlar galiba...
ben de yedim sakin...
siz yediniz mi?
Hahahaha :img-hyste :img-hyste ayy sen nasıl bir noktaya değindin öyle Nanni.Valla çok doğru haklısın.Bunlar bunca zaman yanyana duran ateşle-barut yani kadınla-erkege bir şey yapmadılar.Ben yemedim sayende yiyen var mı?:)
meryemce84
16-05-06, 13:05
Selam arkadaşlar...
Ay herkes burda..ne yapıyorsunuz bensiz?
Yeni gelişmemi var dizi kesin bitiyor mu?
Akbelden davet aldım..
Bugün çok yoğunum lütfen bana kısa bir açıklama yapar mısınız?
Sevgiler..
Hıımm Allahtan kullanıcı adım yabancı bir dilde değil yanmıştım valla bayağı ağır bir taş bu ezilirdim:)
O zaman sana Ayşe diye hitap etmemde bir sakınca yoktur değil mi?:)
Ayşe'ciğim yarın buradasın değil mi?
ehh sen kıl payı kurtuldun:) tabiki Ayşe diyebilirsin canım.
Yarın için benim iş biraz sakat. Kuzenimin eşi iş seyahatinde ben onda kalıyorum. Hatta bugünde oraya gideceğim. Dün akşam Çarşamba günü annesine gitmesi için çaktırmadan kandırmaya çalıştım ama ne olacak bilmiyorum. Eğer burada olmazsam üzülürüm. Birde afacan iki çocukla dizi izlemek var, tam işkence. Umarım yarın kendi evime giderim. Rahat rahat izler, muhabbete katılırım. Forumun eski haline gelmesi için devamlı uğraşan bir insan olarak öyle bir gecede herkesi görmek beni çok çok mutlu eder canım.
Aaa önceki mesajımı okumadın mı?Derslerimi her şeyimi ayarladım yarın bütün gün buradayım.Bir elimde kek,börek,kurabiye,HELVA,dondurma bir yandan klavyede size yetişeceğim.
O günleri ben de özledim.Gecenin köründe okulu umursamayıp 1'e 2'ye kadar burada kaldığım zamanları...Haklısın bizi ayıranlar utansın.Bir de şu OKS'yi icad eden:)
canim yarin buradaysan oley yani...OKS ye sira gelince...ne yapacaksin, hayatin gercek sinavlari bunlar :icon_whis ne isine yarayacaksa ilerde bilemiyorum...
yarin ola hayrola diyelim...
bir iki kelam da dizi ile ilgili yazayim da kaancan kizmasin :P
ya bu doktor var ya, Hakan BAsar yani...dünya ahiret kardesim olsun, acayip karizmatik bir tip degil mi? :icon_whis oldu mu simdi? olmadi ama idare ediver kaancancim :blush: ...
Evet Nanni haklısın Kaancan kızacak biraz dizi yorumu yapalım:)
Valla Hakan Başar bana o kadar karizmatik gelmedi.Cansel Elçin ve Necati Şaşmazdan sonra bunlar az kalıyor canım:)Doyumsuz oldum ya...Yarın buradayım canım kaçar mı? :D
Ayşe,canım umarım aramızda olursun sen olmazsan eksik olacağız çünkü. :sad53:
selam meryemce84,
bugün bize ulasan bir gelisme yok canim...bizler kendi capimizda hatta yaricapimizda birseyler karaliyoruz iste...sen de katil bize diyecegim ama isin varmis..olsun canin sagolsun canimcim ya..ama yarin burada ol tamam mi?
arkadaslar ben size birsey söyleyeyim mi?
yarin burada dananin kuyrugu kopacak galiba...bakarsiniz 31. bölüm gibi bir bölüm olur ve biz havalarda uca uca yorumlar yapariz...yorum yapamayanlar da havalarda uca uca izlerler...
efendim? evet cok uctum degil mi? :blush:
Selamlar,
Ohh sonunda girebildim.Virüs istilasına uğradım.Hepinizi çok özledim.Dün giremedim diye dört döndüm evin içinde.Sonunda ne yaptım ettim arkadaşımdan bir ara girdim de okudum özeti.
Şimdi de Handan'dan gelen özel mesajı okudum yarın öğleden sonra buradaymışız.Sabah gelemeyebilirim ama öğleden sonra buradayım inş,bir sorun çıkmazsa.Bir gün girememenin acısını çıkaracağım.:) Hem de ne zamandır tam kadro olamıyorduk bu açıdan da çok iyi olacak.
Nanni alemsin arkadaşım.Doğru ya bak ben bunu niye hiç düşünemedim şimdiye kadar.
Ekin'le evlenen erkeklerin vay haline.Hadi Kenan dayanamayıp gitti kendisine Feride'yi buldu ya Sarp ne yapsın.Yazık Sarp'ıma ya.Ne kadersiz ne bahtsızmış.Sahte evliliğinde bile en azından aynı odada yatabiliyorlardı.Şimdi gerçekten evlendiler ama tık yok.Yakında duvarları tırmalamaya başlayacak zavallım.
Nannicim sabahta yazmıştın şaşırdın sandım ama bizim görüp göreceğimiz bölümler 23. ve 30.bölümler canım düzelteyim dedimde.
meryemce84
16-05-06, 13:25
selam meryemce84,
bugün bize ulasan bir gelisme yok canim...bizler kendi capimizda hatta yaricapimizda birseyler karaliyoruz iste...sen de katil bize diyecegim ama isin varmis..olsun canin sagolsun canimcim ya..ama yarin burada ol tamam mi?
Nanicim sağol canım iyi düşünmüşsünüz..
Yarın gelmeye çalışırım..Bugünde işim biter bitmez ben burda biterim..
Arkadaşlarım hepinize iyi sohbetler..
Sayfaları öyle çok hızlı doldurmayın yavaş yavaş yazın benim gibi garibanı yormayın emi.. bye..
Öğle tatili oldu ben damladım.Selamlar,
Ne kaynatıyorsunuz sabahtan beri?Anladığım kadarıyla herkes bu bölüm
bizim meşhur kırmızı odayı dört gözle bekliyor.Ama ben bu noktada Nanniye katılıyorum.
Bunlar bizimi bildiğimiz erkeklerden değiller.Yok öyle dokunmak koklaşmak, yatmak, sevişmek falan.
Çok ayıp şeyler bunlar.İnsan hiç karısına/kocasına böyle davranır mı?
Bunlar iyi aile terbiyesi almış , sevgili erkekler. Bu bölümde o odanın kapısından girerken görsek bile iyidir.
Ya da en fazla yatak üstünde otururken.
Bu arada ne partisi , ne davetiyesi be ya, biri bana da anlatsın. Vaktim olmuyor, okuyamıyorum sayfalarca.
arkadaslar ben size birsey söyleyeyim mi?
yarin burada dananin kuyrugu kopacak galiba...bakarsiniz 31. bölüm gibi bir bölüm olur ve biz havalarda uca uca yorumlar yapariz...yorum yapamayanlar da havalarda uca uca izlerler...
efendim? evet cok uctum degil mi? :blush:
hemde nasıl bir uçuşşş...
Keşke öyle brişey olsa, Sinem'in hayalleri devreye girse, şöyle Sarp Ekin'e en alasından cevap verse... ooo çok şey bunlar.
Arkadaşlar içinizde Karadeniz Teknik Üniversitesin de okuyan var mı? Varsa bana bir özel mesaj atabilir mi?
...Yazık Sarp'ıma ya.Ne kadersiz ne bahtsızmış.Sahte evliliğinde bile en azından aynı odada yatabiliyorlardı.Şimdi gerçekten evlendiler ama tık yok.Yakında duvarları tırmalamaya başlayacak zavallım.
hay seen cok yasa emi sinem...
valla Sarp mi duvarlari tirmalar, biz mi balkonlara tirmaniriz bilinmez anacim...
Sarp ta masallah peygamber sabri var demek ki...
linguist ve ozguster hosgeldiniz...
evet ozguster, bize bu keklikler herseyi haram ettiler...dur bakalim az kaldi...biz de onlara yasamayi haram edecegiz...dermisim...
bugün var ya ucuyorum ben ya...sabah yedigim hashasli ekmegin etkisi olabilir mi acaba?
birazdan buradayim...görüsmek üzere...
Forumda Sinem'in Hayalleri diye anılmaya başladım.Bir şey değil millette beni yanlış anlayacak sapık falan sanacak hani.Şimdiden söyleyeyim öyle uçuk fantezilerim yok arkadaşlar.Aynı yatakta yattıklarını görsem,güne birlikte uyandıklarını,birinin diğerini uyurken seyrettiğini görsem bu bana yeterde artar bile.
Selam herkese...
Bakıyorum herkes bir heyecanla yorum yapıyor...benim atladığım birşey mi oldu?Beşlilerin başına taş mı düştü...
Yarın neden toplanılıyor?
Herkes niçin bu kadar sevindirik olmuş?
Bu hafta yine saç baş yolacağız...Ekin Sarp'ı kendinden uzaklaştırmaya çalışacak...ben de ekran başında küplere bineceğim...Adam seninle beraber olmaya,her şartta razı...Daha ne istiyorsun...
Oda hayalimizden vazgeçtim ben artık...beraber uyurlarsa bile şaşırırım...
Ayrılıklara Yelda ve Serkan da dahil olmuş...Ama YElda bebeği aldırmadığı için geri dönüşü yapacaktır...Şu anda SErkan'ı sınıyor...ne amaçla yapıyorsa...
Aynı eve taşınmaları hiç heyecanlandırmıyor...Nasılsa o odaya giremeyecekler...
Özgücüm selam canım, bu Çarşamba bu aralar fazla uğramayan üyeleri toplayacaklar . Bunu Nanni ve Akbel arkadşalarımız ayarladı. Eskisi gibi... hem biraz eski günler yad edilecek hemde bölüm yorumu yapılacak. Yarın gündüz, diziden önce ve diziden sonra burada olmaya çalış emi canım.
Özgücüm selam canım, bu Çarşamba bu aralar fazla uğramayan üyeleri toplayacaklar . Bunu Nanni ve Akbel arkadşalarımız ayarladı. Eskisi gibi... hem biraz eski günler yad edilecek hemde bölüm yorumu yapılacak. Yarın gündüz, diziden önce ve diziden sonra burada olmaya çalış emi canım.
Sağol Ayşam,
Nanni oturmaktan sıkıldın değil mi benim kurtlu arkadaşım.İş çıkaracaksın ille de değil mi canım?
Nerden gelir aklına bu işler bilmem? Ama sayende tozu duman katarız inşallah.
Gün içi olmaya çalışırım eğer çok yoğun olamazsam, diziden sonra kesin olurum.
Çalsın sazlar,kaynasın kazanlar,
aaa Sinemcim, biz seni niye sapık sanalım. Ne güzel hayallerin var,hayallerimiz var. Bence bizde bir sorun yokta o adamlarda bir sorun var gibi geliyor:)
Ece arkadaşım, işte biz böyleyiz. Birimiz neşeli olalım burayı hemen şenlendiriyoruz. Üstelik bugün herkse formunda. Yarında eskileri yad etmek içn toplanılacak. Şu sıralar foruma uğramayan arkadaşlara da ulaşıp heber veriyorlar Akbel ve Nanni. Şöyle eskisi gibi kalabalık olmak güzel olacak.
Forumda Sinem'in Hayalleri diye anılmaya başladım.Bir şey değil millette beni yanlış anlayacak sapık falan sanacak hani.Şimdiden söyleyeyim öyle uçuk fantezilerim yok arkadaşlar.Aynı yatakta yattıklarını görsem,güne birlikte uyandıklarını,birinin diğerini uyurken seyrettiğini görsem bu bana yeterde artar bile.
Yok canım yok,Sinemciğimüzülme sen gayet normalsin.Fantazilerin de normal,istediklerin de.Anormal olanlarsa Grup 74.Anca konuşsunlar.
Boş boş konuşsunlar, abuk sabuk yorumlar yapsınlar,iyi halt etsinler.
Ben de her bölüm ruhumu teslim ediyorum şunları aynı yatakta iki dakika görsem diye ama nerdeee?
Bu arkadaşlar yurdumun keşfedilmemiş, el değişmemiş toprakları kadar temiz, bir o kadar masum ve ulaşılmaz.
İyi ki bekarlar.Evli olsalar eşleri kapı önüne koyardı bunları. Ne ruhsuz adamlarsınız siz ya.
Bu bölüm kesin ancak kapının deliğinden bakarız biz
al bendende o kadar nerde o günlerrr biz aynı yatakta değil aynı evde zor dedik oda şükür bu bölümde oluyo hadi biraz sabır belki aynı odada olurlar aaayyy olurmuki sonra sarp ekini yer dimi
Şimdi tahmnimce şu fragmanda gördüğümüz Ekin'in Sarp'ın yanına taşınma mevzusu ilk yarıda gerçekleşir gibi geliyor.Çünkü Ekin bu sorunu halledecekki sıra Sarp'a eş ayarlamaya gelecek.Bu durumda ben diyorumki onları aynı evde göreceğiz yarın akşam.
Özgücüm,
demekle ne kasdettin arkadaşım açarmısın.Hayır yani kapının deliğinden bakınca birşeyler görebilecekmiyiz onu merak ettimde.Bende bugün pek bi meraklıyım ya Allah sonumu hayır etsin.
hay seen cok yasa emi sinem...
valla Sarp mi duvarlari tirmalar, biz mi balkonlara tirmaniriz bilinmez anacim...
Sarp ta masallah peygamber sabri var demek ki...
linguist ve ozguster hosgeldiniz...
evet ozguster, bize bu keklikler herseyi haram ettiler...dur bakalim az kaldi...biz de onlara yasamayi haram edecegiz...dermisim...
bugün var ya ucuyorum ben ya...sabah yedigim hashasli ekmegin etkisi olabilir mi acaba?
birazdan buradayim...görüsmek üzere...
Kuşum ye sen afiyet olsun da.
Haşhaşlı ekmek yemen seni bozmasın güzelim.Aman dikkat et .Çaktın köfteyi?
Bu Hakan Başar beni çok acayip rahatsız etti arkadaşım.Az önce diğer sayfada adan hakkındaki düşünceni görünce dayanamadım.Çok pis bir sırıtma ile bitti ya bölüm.Saçlarım diken diken oldu.Yani bana çok itici geldi .
Seni bilemem ama, Keremcem'in üstüne olmamış be.
Şimdi tahmnimce şu fragmanda gördüğümüz Ekin'in Sarp'ın yanına taşınma mevzusu ilk yarıda gerçekleşir gibi geliyor.Çünkü Ekin bu sorunu halledecekki sıra Sarp'a eş ayarlamaya gelecek.Bu durumda ben diyorumki onları aynı evde göreceğiz yarın akşam.
Özgücüm,
demekle ne kasdettin arkadaşım açarmısın.Hayır yani kapının deliğinden bakınca birşeyler görebilecekmiyiz onu merak ettimde.Bende bugün pek bi meraklıyım ya Allah sonumu hayır etsin.
Güldürdün beni Sinem'im,
gel bak şöyle bir fantazei kuralım seninle,
Sarp Ekin'i kucaklar, merdivenlerden yukarı çıkarır,dirseği ile odanın kapısını açar,daha içeri girer girmez öpüşmeye falan başlarlar,sonra yavaş yavaş fazlalıklardan kurtulurlar,herkesi ateş basar,
işte o anda elektrikler kesilir.
Sinem, uyan canım, orda mısın?Elektrikler gitti, çek kız gözünü kapı deliğinden,
Böyle olsa bile can kurban değil mi arkadaşım?
Efendim herkes burdaymış sevgiyle selamlıyorum forumdaşlarımı :)
Fragman dan sonra yorum yapmadım zaten cok açıklayıcı olduğu için daha ne söyleyelim onun üzerine ...
O kadar uzun görüntüleri izledikten sonra en cok serkana üzüldüm ya gözlerinin altı mosmor olmuş ,cok üzgün bir de evden gidiyor yelda da sıkmadan söylese ona artık.
Ayrıca bugün vatan daki yazıyı okudum ask oyununu carşamda akşamında 4.-5. sııraya atmışlar ,sinirlendm yahu ratingleri görmüyorlar galiba yüksel aytuğ ayrıldı vatandan kim yazıyorsa kendine gelmesini umuyorum bir an önce ( çok mu ağır oldu :) )
Özgücüm Nanni'ye katılıyorum Doktor Hakan'ı cok sevdim ben dünya ahiret abim olsun cok büyük mü benden acaba ? :)
Cok hoş bir renk va hava katıcak diziye ekini kurtarıp gidecek gönül ister berna ile başgöz edelim gitmesin ama bilemiyoruz.
tekrar selam arkadaslar...
sinemb75 sen anormal falan degilsin canim...bizler gayet normal, akli basinda kadinlariz...asil anormal olan bizim keklikler...akillarinca bizim kadar iyi niyetlisi yok demek istiyorlar...özgünün dedigi gibi yurdumun el degmemis insanlari onlar...bunu gelsin de külahima anlatsinlar...
ozguster gecen AKBEL23le laflarken, eski günleri özledigimizi farkettik ve böyle birsey yapalim dedik...bakalim ne kadar basarili olacagiz...
ECE 71 olaganüstü birsey yok aslinda arkadasim...sadece hepimiz bir araya gelip, nasil köselere yattigimizi anlatip, aglayip, gülüp, düsünüp, bizim kekliklere veryansin edecegiz...
Nanni çok sağ olun bu toplanma işi gerçekten harika bir fikir.
Fragmanı dün akşam gördüm Yelda ve Serkan boşanmaya yelteniyorlar galiba.Ama Yelda bebeği aldırmadı bence sonradan birleşecekler tekrardan.
Ekin yeni birini bulmuş Berna dır bu kişi diyorum.
Bu tokatı da doktor Hakan yiyecek gibi sanki.Ne de olsa değişik bir giriş yapacakmış.
Parti işini de Sarp ayarlar heralde sevdiğini göstermek için bir şeyler yapacakmış.
Kuşum ye sen afiyet olsun da.
Haşhaşlı ekmek yemen seni bozmasın güzelim.Aman dikkat et .Çaktın köfteyi?
Bu Hakan Başar beni çok acayip rahatsız etti arkadaşım.Az önce diğer sayfada adan hakkındaki düşünceni görünce dayanamadım.Çok pis bir sırıtma ile bitti ya bölüm.Saçlarım diken diken oldu.Yani bana çok itici geldi .
Seni bilemem ama, Keremcem'in üstüne olmamış be.
canim sen yoktun aramizda, diziden sonra bir yorum yapmistim ve orada söyle demistim..
laf aramizda kalsin ama, ben bu doktorun gizemine de, kendisine de bittim, tabi dünya ahiret kardesim olsun...
hani bu doktor gizemliymis ya...
adam taylanda ince belli bardagini götürmüs, ameliyata türk musikisi ile basliyor ve istanbulu cok özlemis...
adamin pis gülüsüne gelince;
eee bizim Ekini ameliyat etmek isteyen doktor, gülse gülse ancak böyle psikopat gibi güler degil mi ama? :blush:
Efendim herkes burdaymış sevgiyle selamlıyorum forumdaşlarımı :)
Fragman dan sonra yorum yapmadım zaten cok açıklayıcı olduğu için daha ne söyleyelim onun üzerine ...
O kadar uzun görüntüleri izledikten sonra en cok serkana üzüldüm ya gözlerinin altı mosmor olmuş ,cok üzgün bir de evden gidiyor yelda da sıkmadan söylese ona artık.
Ayrıca bugün vatan daki yazıyı okudum ask oyununu carşamda akşamında 4.-5. sııraya atmışlar ,sinirlendm yahu ratingleri görmüyorlar galiba yüksel aytuğ ayrıldı vatandan kim yazıyorsa kendine gelmesini umuyorum bir an önce ( çok mu ağır oldu :) )
Özgücüm Nanni'ye katılıyorum Doktor Hakan'ı cok sevdim ben dünya ahiret abim olsun cok büyük mü benden acaba ? :)
Cok hoş bir renk va hava katıcak diziye ekini kurtarıp gidecek gönül ister berna ile başgöz edelim gitmesin ama bilemiyoruz.
ya başgöz edelimde bu adam bunların hayatına gircek bide ekinin ailesini düşünüp yaptığı şeylere hayranlık duyup ekine asılmasın şu yatak odası olayını bizim beşli ekini kullanarak bozarlar tam odaya çıkarlar romantik romantik ekin sarpa bişey der morallei bozulur hevesimiz kursağımızda kalır yüksel aytuğu sabaha geçmiş onun yorumlarına bayılıyodum
Oh oh oh siz hala burada mısınız yahu?Gene ne kaynatıyorsunuz bana da söyleyin bakayım:)
ssvshy kimi baş göz ediyorsunuz?
meryemce84
16-05-06, 14:48
Oh be sonunda bitti işim bende bittim ama.
Neyse yarın bizde parti yapalım veda partisi 1..
Kek börek pasta ne isterseniz benden..tamam mı?
Tabi burda olamazsam karışmam kuru bir parti olur :)
Fragmanı gördüm acıdım Serkan'a..Aman yok bu dizide biz dahil kimseye huzur yok..
meriremail
16-05-06, 14:52
arka daşlar biliyorsunuz diymi şu anda star tvdde keremcem var.
ve hali çok komik .açıkçası bu halini görüpte o aşk oyunundaki rola kendimi kaptıramıyorum. ve yorum yapamıyorum. ama bence doktor ekine asılcak ve ekin tam tokat atacakken de dur ben doktorum ..........
ekin ameliyat olacağını bilmeden bi durup şoke olma ve ardından
-------SARP BU DA NE DEMEK OLUYO-------
VE MÜZİK 41.BÖLÜM SONU :img-lady:
Oh oh oh siz hala burada mısınız yahu?Gene ne kaynatıyorsunuz bana da söyleyin bakayım:)
ssvshy kimi baş göz ediyorsunuz?
doktorla bernayı canım ekine asılmasın diye bir an önce başgöz ettik ikisini malum ikiside boş gerçi bizim çatlağın sevgilisi var ama berna boşta bu çoluk çocuğada karışacaklar yakında:)
Sisleycim, bende pek sevdim bu doktoru...Bizi eğlendireceğe benziyor. İyi de olur hani, Serkan da bunalımda zaten, biz kime güleceğiz... aa unutmuşum Muzo var değil mi? Şimdi yarın akşam gül gül öleceğiz...
canim komsum aysacigim,
bir aralar sana Keremcemi ayarlayacaktim, istemedin...
simdi doktor hakana ne dersin? bak deli mi deli, gizemli mi gizemli, gelenek göreneklerine bagli mi, bagli (ince belli bardagi ve dinledigi sarkiyi düsün..) sonracigima zengin mi zengin...
baska ne olsun?
teomanresat
16-05-06, 15:06
Selamlar kızlar ,forumun böceği geldi.Sabahtan beri neşem yerinde sevalin yazısını ve sizlerin bana yaptığınız göndermeleri okuyunca gül gül öldüm. :img-hyste Tabi sizlere cevapta verdim.Bende sizdenim arkadaşlarım.Neyse konumuza dönecek olursak,evet ya bende bu doktoru pek sevdim.Ona çatlak profesör bile dedim.Bence bizi kesin güldürecektir.Malum serkanı kaybettik.Tek kurtiye yıkmazlar bu gülme işini,hoş ne kadar güleceksek.Ben ekin vede doktorun arasında kesinlikle bir şey olacağını sanmıyorum.Ama bizimkilerin hayatlarına başka şekilde nasıl gireceğinide merak ediyorum.Ama sabahta dediğim gibi fragman pek hoşuma gitmedi.Hele serkanı o halde görünce epes dedim.Sonunda bu çocuğuda kendinize benzettiniz diye rüya işçilerine ver yansın ettim.Başka nelerden bahsediyorsunuz.
Güldürdün beni Sinem'im,
gel bak şöyle bir fantazei kuralım seninle,
Sarp Ekin'i kucaklar, merdivenlerden yukarı çıkarır,dirseği ile odanın kapısını açar,daha içeri girer girmez öpüşmeye falan başlarlar,sonra yavaş yavaş fazlalıklardan kurtulurlar,herkesi ateş basar,
işte o anda elektrikler kesilir.
Sinem, uyan canım, orda mısın?Elektrikler gitti, çek kız gözünü kapı deliğinden,
Böyle olsa bile can kurban değil mi arkadaşım?
İlahi Özgü ben Keremcem'in peşine takıldım bu sayfayı unuttum sen çok güzel fantazi kurmuşsun arkadaşım.Ben bu fantazilerin üstüne ''amin'' diyorum başkada bir şey demiyorum arkadaşım.
canim komsum aysacigim,
bir aralar sana Keremcemi ayarlayacaktim, istemedin...
simdi doktor hakana ne dersin? bak deli mi deli, gizemli mi gizemli, gelenek göreneklerine bagli mi, bagli (ince belli bardagi ve dinledigi sarkiyi düsün..) sonracigima zengin mi zengin...
baska ne olsun?
hımmm...
Ne desem acaba? Bu akşam da bir izleyeyim bakayım, alıcı gözüyle bakayım:)
Nasılmış...Bak esmer olması da iyi, ben severim esmerleri:)aaa bak şimdi aklıma geldi, canım bu adam çapkına benziyor biraz, ....olmaz olmaz bu işte. Başka yeni karaktere kaldı benim iş:)
Görüldüğü gibi arkadaşlar biricik komşum bana ille birisini ayarlayacak. Ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım, şu benim ormanın derinliklerinde kaybolan yada bir ağacın altında uyuya kalan beyaz atlı prensimi acaba Nannişim mi bulup getirecek? Komşum, kulaklarını da çekiver emi, nerede kalmış bu vakte kadar:)
Selamlar kızlar ,forumun böceği geldi.Sabahtan beri neşem yerinde sevalin yazısını ve sizlerin bana yaptığınız göndermeleri okuyunca gül gül öldüm. :img-hyste Tabi sizlere cevapta verdim.Bende sizdenim arkadaşlarım.
selam teomanresat...
eee öyle karakedi aramiza gir, sonra da gülmekten yerlere yat...olacak is degil aslinda ama ne yapalim ki forumdaki nadir böceklerden birisin...elimizde tutmamiz lazim tabi ...böyle idare edecegiz iste :P
Serkan icin söylediklerine katiliyorum...Yeldayi zaten anlayamiyorum...ayrica gercek hayatta da böyle insanlarin oldugunu zannetmiyorum...yani cocugunu aldiran vardir da, evli olup ta, önce esini hamileyim diyerek sevindiren, sonra da cocugu istemiyorum aldiracagim diye yere carpan herhalde yoktur...bakalim bu isin sonu ne olacak...
teomanresat
16-05-06, 15:26
selam teomanresat...
eee öyle karakedi aramiza gir, sonra da gülmekten yerlere yat...olacak is degil aslinda ama ne yapalim ki forumdaki nadir böceklerden birisin...elimizde tutmamiz lazim tabi ...böyle idare edecegiz iste :P
Serkan icin söylediklerine katiliyorum...Yeldayi zaten anlayamiyorum...ayrica gercek hayatta da böyle insanlarin oldugunu zannetmiyorum...yani cocugunu aldiran vardir da, evli olup ta, önce esini hamileyim diyerek sevindiren, sonra da cocugu istemiyorum aldiracagim diye yere carpan herhalde yoktur...bakalim bu isin sonu ne olacak...
Selam nanni,ama ben ne yapayım siz beni helva yemeye çağırmayın sonrada bana kızın,hiç düşündünüzmü bu adam helva seviyordur diye.Ah seval ah bak beni ne hallere soktun.Bu arada beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim.Ben bu böcek işinden memnunum.
Neyse evet ya serkan çocuk bunalımda.Ki aslında bence gene sakin davranıyor.Mazallah benim başıma böyle birşey gelecek ,eşim çok istediğim çocuğu aldırmak istediğini söyliyecek tepkim daha büyük olurdu herhalde.Allahtan öyle bir eşe sahip değilim.Ama ben açıkçası yeldanın aldırmadığına şüpheyle bakmaya başladım.Serkan böyle yaparken hiç vijdanı sızlamıyor herhalde.Gayet normal yaşantısına devam ediyor.Dediğin gibi bakalım bu işin sonu nereye varacak.Bu arada şunun şurasında kaç bölüm kaldıki,bunlar bu işleri nasıl bağlayacak.O da ayrı bir merak konusu.
Bu arada şunun şurasında kaç bölüm kaldıki,bunlar bu işleri nasıl bağlayacak.O da ayrı bir merak konusu.
hay sen cok yasa emi böcekim...
senin merak ettigin seye bak...bilmiyor musun ki senin hemcinslerin bu konuda rekor kirabiliyorlar...
hatirlasana Sarp ne zaman Sinani görecek acaba dedik...pat gördü...
bunlar nasil evlenecekler, aileler nasil herseyi kabul edecekler dedik...pat oldu bitti...daha birsürü örnek vermek mümkün biliyorsun...
hem Ekin ölmezse dizi devam edebilir biliyorsun...bunu da gözönünde bulunduralim degil mi? :img-fie: :fighting2 :img-fear2
herkese selamlar,
bu aralar foruma fazla uğrayamayacağım işler nedeni ile(hamış ve ayşa arkadaşıma söyledim burdan sevgıler kızlar).ama bır ara bulup gireyım dedım.
özet ve fragman maşallah hele özet pek aydınlatıcı oldu ızle ızle doyamadım valla akşam.
yorumuma gelince yelda ve serkan olayı haftaya bağlanır.sinanı ikna edecek olan kişi ismet beydir.o yaşta çocugu hapishaneye götürecek halleri yok ya .ne diyecekler oğlum baban hapite onu zıyarete mı gıdıyoruz dıyecekler.hoş bızımkı atlar anne hapishane ne demek?neyse gelelim çatlak profesöre kesın berna ıle işi pişirecekte bız ozamana kadar kurdeşen dökeceğiz.
bızm aşıkların arasına gırecegını sanmam.son söz BİZ BU DİZİYİ HALA izliyoruzya cücüklerin biz öpüp başına koyması lazım.
sevgiler..........
Rebecacım işlerinin yoğun olduğunu söylemişti Ayşa.Fakat biliyorsun yarın öğleden sonra ve diziden sonra forumda büyük buluşma var.Sen aramızda olmayacakmısın. Biz şimdi Fasulyenin Faydalarından mahrummu kalacağız arkadaşım.
sisley imzana bittim arkadasim...bana öm ile nasil yapabilecegimi anlatirsan, zamanin varsa tabi, sevinirim...
aysa, komsum...ha beyaz atli prens, ha beyaz önlüklü prens...ne farki var...bizimkinin sadece ati yok, onun yerine kesin ucagi vardir...olmaz mi?
modlar kizmasin diye hemen dizi ile ilgili birsey...
simdi Sinani ikna edecek insan Kenan diyoruz ya...acaba Kenan nasil ikna edecek..söyle olabilir mi?
-Sinan, oglum...simdi ben uzaklara gidecegim ya, annen de o oyuncakci abinin yaninda tek kalmasin diye, senin de annenin yaninda olman lazim...anneni korumalisin oyuncakci abiden...sakin ayni yatakta yatmasinlar tamam mi? sen heraksam agla, annemle yatmak istiyorum de...hani bir kere "cek elini annemin elinden" demistin ya, hah iste öyle söyle...
sacma belki ama tam bizim kekliklere göre degil mi?
Teo, bence Yelda aldırmadı çocuğu. Adamlar Sılam'ın da dediği gibi sadece merakta bırakmak için böyle yapıyorlar.
Rebaca, güzel arkadaşım, seni çok arıyoruz biliyorsun değil mi? Hamiş ile kulaklarını çınlatıyoruz sık sık:)Aynı fikirdeyiz canım, bir aksilik çıkarsa seninle köşelerde buluşuruz...
nannicim, tamam Kenanlık bir konuşma... daha doğrusu bizim senaristlere göre. Bakmamak lazım geçen bölüm sonu Kenan'ı melek yaptıklarına bu bölüm hemen döndürürler.
Komşum, demek uçak ha... Zaten bu devirde at mı kalmış?
selamlar arkadaşlar.Rebacacım sevgiler canım ayşanın dediği gibi senin sık sık kulaklarını çınlatıyoruz.dizinin sonunda profösörle berna birlikte olucakta dediğin gibi biz o vakte kadar kesin kurdeşen dökeceğiz ben ilk etap dr. ekine aşık olucak diyorum . nannicim anneni korumalısın oyuncakçı abiden kenan dese ne olur artık o sahnelerin zamanını geçirdi bu cücükler baksana ekin kendi kendini koruyorda eş bulmaya kalkıyo
meryemce84
16-05-06, 16:22
Yarın nete girmem ihtimalim var.
O yüzden 41.bölüm hakkındaki tahminlerimi&isteklerimi yazıyorum;
1-Tokadı Ekin yesin de kim atarsa atsın..
2-Yelda hala hamile..
3-Doktor Hakan garson yada başka biri olarak cafede işe girsin..
4-Kenan hapisten çıksın Sinanı ikna etsin..Babası olmadığını da söylesin bi zahmet..
5-Muzo şöyle kendine çalışkan tatlımı tatlı ondan uzun ve şişman bir kız arkadaş bulsun..
6-Parti de Ekin'in Sarp'ın yanına taşınmasını kutlamak için olsun..
7-Parti de Yelda gerçeği söylesin serkana..Fazla ayrı kalmasınlar..
8-Kurti bizi güldürsün..Ne kadar başarılı olur bilemiyorum..
9-Feridenin kocası gelsin Ferideyi alıp götürmeye kalksın Kenan engel olsun..
10-Ekin'in Sarpa eş oğluna anne olarak seçtiği aday berna olmasın da kim olursa olsun..
Bence doktor hakan İlizyonist ve Partide ortaya çıkıp Ekin'i 2'ye bölecek..:)
Beyninin tümörlü kısmını yanına alıp geldiği yere geri dönecek..
Aradan bi kaç sene geçecek Doktor hakan Ekin'in diğer yarısını iyileştirdikten sonra geri getirecek..
Garibim Sarp'ta yarım ekinle bikaç sene geçirecek.. sadece tek gözüne bakmakla yetinecek..Bütün isteklerini yarım bir şekilde giderecek..
Yarım bir sarılma öpüşme..aklınıza ne gelirse..
İlizyonist hakan geri gelecek Ekin'i tekrar birleştirecek böylece Ekin iyileşecek..
selamlar arkadaşlar.Rebacacım sevgiler canım ayşanın dediği gibi senin sık sık kulaklarını çınlatıyoruz.dizinin sonunda profösörle berna birlikte olucakta dediğin gibi biz o vakte kadar kesin kurdeşen dökeceğiz ben ilk etap dr. ekine aşık olucak diyorum . nannicim anneni korumalısın oyuncakçı abiden kenan dese ne olur artık o sahnelerin zamanını geçirdi bu cücükler baksana ekin kendi kendini koruyorda eş bulmaya kalkıyo
Bu cücükler burayı okuyorlardı değilmi.Bak şimdi aklıma ne geldi.Biz Hamiş arkadaşımla birlikte yanılmıyorsam 36.bölüm öncesi hayaller kurmuştuk.İşte Ekin taaa o zamanlarda Sarp'ın yanına taşınacaktıda Sinan'da bunları tam iş üzerindeyken basacaktıda.Sarp'ta Sinan'a annenin gözüne bir şey kaçmış onu alıyordum diyecektide.Bakarsınız gecikmelide
olsa yarın yada bilemediniz gelecek hafta böyle şeyler izleyebiliriz.
Bu arada Keremcem sayfasına Altın Kelebek ödül töreninin resimleri eklenmiş arkadaşlar.
Şöyle bir bakın derim ben bir içim su olmuş beyazlar içerisinde..Ayrıca Hürriyet'in internet sayfasındada var.10.63.64. resimlerde Keremcem - 53.54.resimlerde Gürgen Öz var Öfkeli Kalabalıkta.Topluca çektirilen resimlerde 86.ve 87.resimde Keremcem yine var.
canim meryemce84...
isteklerin bizim kekliklerin baslarinin üzerine...
en cok olmasini istedigim istegin hangisi biliyor musun? su Kenanin Sinani ikna ederken, gercek babasi olmadigini da söylemesi...ayyy olur mu böyle bir sey acep, bize böyle bir iyiligi yapar mi bu keklikler...
valla bu gidisle Ekinin söyleyecegi yok..bari bunu kenan yapsin degil mi ama?
Ekinin iki parca haline gelince...bence tam parca halinde de götürebilir...Sarpta bu sabir varken, bir iki sene daha bekler garibim...degil mi ama?
yarin umarim nete girersin...seni de aramizda görmek iyi gelecek hepimize...
meryemce84
16-05-06, 16:53
Nannicim ,bilmiyorum rüyamdan haberin var mı fragmanı gördüm rüyamda..Ekin&Sarp cilveleşiyorlardı..Yok istekleri ancak
rüyamda görürüm ben.. :)Bunu biliyorum..
Bakalım Ekin hanım sarpla aynı evde sinana ramen neler yapacak?
Bizde sarpa süpriz yapıcak zannediyorduk ona eş bulmaymış süprizi..
O yüzden bu meşhur tokatı Ekin hak ediyor..Dediğim gibi kim atarsa atsın..
Doktor Hakan favorim bu konuda..
Kenan'ın sinanın babası olmadığını söylemesini çok istiyorum bende..
Ama yok Ekin ölünce ancak öğrenecek sinan bu gidişle..
Aman Ekin ölmeyacakti demi öyle çıkmıştı paptya falında senin..
Meryemcim, Ekin'i ikiye bölmüşsün:)
Ekin'in bir tokat hakettiği gerçekte bu adamlar attırırlar mı bilmem?
Sinemcim, ille olacak deği mi? Artık kırkıda epeyce aştı, olması lazım zaten. Hamişimle kurmuştunuz ne güzeldi o hayaller... ama herzaman ki gibi olmadı işte. Bakalım bu hafta olur inşallah. Nanni'nin de dediği gibi bu toplanacağımız günü şöyle yakışır bir bölüm izlesek, ne iyi olur.
ya arkadaşlar bu ekin niye ayrılıyorum diye ağlıyo sızlanıyo birazda sarpla ol ne olur adam senin için ölüyo bitiyo be valla sapıttı bu ekin yani
serkanıma çok üzüldüm ya o perişan hal beni mahfetti ama bravo gürgen öz'e süper rol yapıyo ya yeldanın fragmandaki bakışına bakılırsa sanki gideceğini biliyor gibi acaba babası serkan oğlum nere diyince ne diyecek yelda çok merak ediyorum
şu sarp ekin yatak odası muhabbetine gelince ben kendim adıma onlardan çok bişey beklemiyorum tek istediğim en azından karı koca bunlar nası sarpın rüyasında gecelikli felan dı o bile yeter yeterki aynı yatakta uyuduklarını görelim sabah günaydın diyip birbirlerini öptüklerini felan sinanın koşarak anne baba diyip odaya fırlaması vs.....
Bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş derler Ayşacım ama biz kırkbin kere söyledik hala yok.Yanlız inşallah 41.bölüm şerefine 41.kere Maşallah diyeceğimiz bir bölüm olurda bizi
ters köşelere yatırıverirler bizim cücükler.
Tenzile arkadaşım, bak doktorun tokat yiyeceği aklıma gelmemişti. Adam farklı bir şekilde tanıtacaksa kendin... hıımm bak bu tahmin benim aklıma yattı. hoş ben Sarp'ın Ekin'e atmasını isterdim aklı başına gelsin diye, nedemek eş aramak. Gelde sinir olma.
Sakın bu partide Ekin'in Sarp'a ayarlamaya çalıştığı kızı tanuştırma partisi olmasın... Yok artık daha neler, orada gümm diye giderim ben.
aynen ayşa cım sana katılıyorum. ne bu böyle ya bide ekinin bulduğu eş ve anne adayıyla sarp ekin ölmeden biçocuk yapsınlar ekin de görsün bari. e yuh yani bu kadar saçmalık. hastalık kafayı yedirtti ekine. bide yasemini getiriyomuş ekin eş adayı olarak(allah korusun) bence eş ve anne adayı kesin berna dır...
herkese merhaba forumdaşlarım yine formunuzdasınız bakıyorum. bu bölüm en beğendiğim ve olmasını istediğim ekinin sarpın yanına taşınması. böylece onları daha çok birarada görebileceğiz yani öyle umut ediyorum.bu konuda sinem ve özgü arkadaşlarımın fantezilerine ben de katılıyorum inşallah bu tür romantik sahnelerden bizi mahrum etmezler.eski bölümlerdeki cilveleşmeleri ve romantik konuşmaları günlerce aklımızdan çıkmazdı değilmi ne güzeldi ya keşke yine o haline dönse dizimiz. :icon_ange
ayrıca bu bölümde sarpın ekini ne kadar çok sevdiğini gösterecek olması da beni mutlu etti.bu iki kısım nedeniyle ben bu bölümün güzel bir bölüm olacağını düşünüyorum. :icon_ange
ama yelda ve serkana üzüleceğim kesin halbuki birbirlerini onlar da çok seviyorlar. yelda bence bebeği aldırdı.(inanmak istemiyorum ama) aldırmamış olsaydı ilişkilerinin bu dereceye gelmesine izin vermezdi heralde.serkanın haline üzülür doğruyu söylerdi.hata yaptı.kendisi de bunun farkında.serkan garibim ne kadar da sevinmişti. :img-huh:
Sna da merhaba ladydi bn de sna katılıorum.Nihayet Taşınıo Sarpın ewine yani.Ama bnce bu beşli görmek istediğimiz romantik sahnelerden bizi yine mahrum etcek.Ya ama bnce Yelda aldırmadı bebeği(ya da bn öyle istiorum:D)
didou_didem
16-05-06, 17:34
merhaba arkadaşlar!!!fragman nasıl ama yine çok açıklayıcı bir fragmanımız var aman aman :):)yeni bir tüyo yada haber var mı???bence o tokatı doktor yer adama süper bir "hoşgeldin" olacak yaa:)aman ben zaten başkasına atılsın istiyordum bizimkilerin arası bozulmasın da..
Eğer Yelda bebeğini aldırdıysa o zaman evliliklerinin geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum.Bu durumda acaba bizim cücükler Dr.Hakan Başar'ı Yelda'ya mı düşünüyorlar diycem kendim bile bu yazdıklarıma şaşıp kalacam.
meryemce84 senin gördügün rüyadan haberim var canim...annem hep rüyalarin tersi cikarmis der, seninkinin de tersi mi cikacak acaba :blush:
Ekin ölmeyecek evet, paptya falinda öyle cikmisti...
bir de Ekin ve Sarp ayni yataga girecekler mi, girmeyecekler mi diye mi baksaydim? yok, yok bunun sonucuna dayanamam...
Aysa yarin güzel bir gün olacak...nostalji yapacagiz...bölüm kötü bile olsa, biz bir güzellik yapariz be ya...
bu arada bir Dr. Hakan hayrani olarak imzami ilk defa degistirdim ve resimli yaptim...bu konuda bana yardimini esirgemeyen sisleye binlerce tesekkürler...
ama yakismis imzam degil mi?
ha kiskanmayin ne olur, calisin sizin de olur :icon_whis
sevgiler...
didou_didem
16-05-06, 17:46
meryemce84 senin gördügün rüyadan haberim var canim...annem hep rüyalarin tersi cikarmis der, seninkinin de tersi mi cikacak acaba :blush:
Ekin ölmeyecek evet, paptya falinda öyle cikmisti...
bir de Ekin ve Sarp ayni yataga girecekler mi, girmeyecekler mi diye mi baksaydim? yok, yok bunun sonucuna dayanamam...
Aysa yarin güzel bir gün olacak...nostalji yapacagiz...bölüm kötü bile olsa, biz bir güzellik yapariz be ya...
bu arada bir Dr. Hakan hayrani olarak imzami ilk defa degistirdim ve resimli yaptim...bu konuda bana yardimini esirgemeyen sisleye binlerce tesekkürler...
ama yakismis imzam degil mi?
ha kiskanmayin ne olur, calisin sizin de olur :icon_whis
sevgiler...
nanni imza valla çok güzel olmuş!!!
ya bence özet çok kötü değil bakalım bölüm nasıl olacak
bu arada hepinize bir sorum var cevaplarsanız sevinirim benim mi jetonum geç düşüyor yoksa başka birşey mi var..şimdi özette sinan'a sarp'ların yanına taşınacakları söyleniyor yazıyor ama babası olduğu söyleniyo yazmıyor şimdi sinan'a babası olduğu söyleniyo anlamına mı geliyor bu???
nanni imza valla çok güzel olmuş!!!
ya bence özet çok kötü değil bakalım bölüm nasıl olacak
bu arada hepinize bir sorum var cevaplarsanız sevinirim benim mi jetonum geç düşüyor yoksa başka birşey mi var..şimdi özette sinan'a sarp'ların yanına taşınacakları söyleniyor yazıyor ama babası olduğu söyleniyo yazmıyor şimdi sinan'a babası olduğu söyleniyo anlamına mı geliyor bu???
Didodu_didem bu bölümde sölenmio galiba.Ama eninde sonunda sölicek Ekin çünkü doldurduğu kasetlerde Sarptan baban die söz ediordu
meryemce84
16-05-06, 17:55
Nanicim imzan güzel olmuş bende isterem.. :)
İmzanda Doktor Hakaknın gözlüklü hali bana Bülent işbilen'i hatırlattı nerden mi?
Bu yönetmenin böyle gözlüklü bir resmi vardı sanırım ordan çağrışım yaptı..
Nannicim diğer falada bak ben sana papatya yollarım..
Dur ben fal bakayım sıza,
Üç vakte kadar kızancıklarım sizı bi süpriz bekliyor?Ama iyi ama kötü
onu diziye giran Akan belirleyecek benden söylemesı..Şu dizıda
sızın ıstadınız olmayacak kızanlarım..azırlıklı olun emi..
Çok güzel demişsin Nannim,
bir de şöyle diyebilir Küçük Sinan Efendi ;
_ Ben de sizin yanınzda yatmak istiyorum.Her gece her gece ben sizinle yatacağım.Hatta ben annemle yatacağım sen karşıdaki kanepede yatacaksın baba,
Zavallım Sarp pılısını pırtısını toplayıp karşı kanepeye transfer olur.Bizimkiler de kapı arkasında, sağda solda buluşabilmek için yeni bir oyuna dahil olurlar.
Sinemciğim hayallerinize bayıldım.Keşke be güzelim keşke,
Meryemce sana bu aralar bir haller oldu canım, büyücüler,iksirler, rüyalar görmeler, canım benim .
Ama isteklerin itina ile gözlerine sokulur arkadaşım.Biline,
Bu arada Doktor Erol Bey diye garip bir şarkı vardı ya bir zamanlar,aklıma geldi birden.
Doktor Hakan Bey ' e pek yakışacak bu şarkının klibi.Hatırlayan var mı? Erol Köse kafasında hunilerle dolaşıyordu.Sağında solunda huri gibi hemşireler dolanıyordu.
Selam...
Bakıyorum yarını beklemeden kaynatmaya devam ediyorsunuz...
Çok işim var,ama bir iki çift kelam edip çıkayım...
Ekin artık Sarp'ın yanına taşınıyor...Özetteki cümleler olmasa belki heyecanlanırdık,ama o cümleler ocağımıza incir ağacı dikti...Bütün hayallerimizi kırdı geçti...
Sinan ufacık bir çocuk...Bir elma şekerine bile fit olur...Lafın gelişi...Herkes kenan demiş,ama bana İsmet Bey ikna edecek gibi geliyor...
Yelda olayına tekrar giremiyorum,sinirleniyorum çünkü...
Yarın ben gündüz doluyum,ama akşama burdayım...