PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

linguist
17-05-06, 13:56
Pastalar konuşuluyor az önce bir dilim yedim kendi yaptığımdan.:)
Nanni imzan çok yakışmış,yorumlarını eksik etme bizden.Bu vesileyle doktor Haknımızı da görmüş oluyoruz.
Demin aklıma tuhaf bir şey geldi Sinan'ı ikna edecek kişi değişik bir kılığa girerek doktor Hakan mı dedim ki bir de baktım içinden çıkamadığım ödevimin başında uyuyakalmışım.
Bu adamlarda bu hayal gücü varken biz de konu bitmez dizide seneye devam eder.

Billush
17-05-06, 14:00
İnanamıyorum alevalev dizinin bitmesini hatırlatınca aklıma ne zaman bitecekti sorusu geldi.Haziranın ikinci haftası dediklerini hatırladım ve takvime bakma gafletinde bulundum arkadaşlar.Haziran'ın ikinci haftası 14 Haziran Çarşamba'ya geliyor ve o gün benim evlilik yıldönümüm.Allahım ben şimdi ne yapçam.Dizimin final günü ve eşim.Bir tercih yapmak zorundayım.İnanmıyorum inanmak istemiyorum.
İnanmıyorum Sinem(Abla diyebilir miyim?:)) ne şanssızlıktır böyle.Bayağı zor bir seçim olacak gibi görünüyor.Bu arada Ayşin'in dediği gibi ATV Aliye'nin bitmesine daha çok olmasına rağmen final diye bangır bangır bağırıyor bizim dizimiz bitecekse neden hiç bir haber çıkmaz oldu?ATV'nin bundan yararlanması gerekmez miydi?

sumisali
17-05-06, 14:02
İnanmıyorum Sinem(Abla diyebilir miyim?:)) ne şanssızlıktır böyle.Bayağı zor bir seçim olacak gibi görünüyor.Bu arada Ayşin'in dediği gibi ATV Aliye'nin bitmesine daha çok olmasına rağmen final diye bangır bangır bağırıyor bizim dizimiz bitecekse neden hiç bir haber çıkmaz oldu?ATV'nin bundan yararlanması gerekmez miydi?
evet billurcum sadece aliye için değil bitmeye yaklaşan diziler için bağırıyorlar asmalı konak zamanındada öyleydi kamera arkası çekimler falan ama bu diziyle ilgili hiç bişey yok :) böyle bişey olsaydı atv bundan kesinlikle yararlanırdı..

Billush
17-05-06, 14:06
evet billurcum sadece aliye için değil bitmeye yaklaşan diziler için bağırıyorlar asmalı konak zamanındada öyleydi kamera arkası çekimler falan ama bu diziyle ilgili hiç bişey yok :) böyle bişey olsaydı atv bundan kesinlikle yararlanırdı..
Ben de bunu diyorum.Dün şu ödül töreninde Keremcem'i görmek için bekledim.Bir yandan Star da bir yandan ATV'DE Aliye ile ilgili final tüyoları çıkıp durdu.Starda olmasa bile ATV'de olmalıydı bence.Çünkü bu ATV'nin bir politikası haline geldi.

alevalevalev
17-05-06, 14:08
Merak etme Sinemb75 kesin o hafta mac falan olur ve o hafta dizi olmaz. Senin adina sevinirim.
Olmasa esine ya bu güzel günümüzü evde bas basa tv basinda pasta, cörek, börek esliginde gecirelim mi acaba dersin, "romantik" bir dizi ... olmaz mi?

Bu aksam sanki cok enteresan bir bölüm olacagini düsünüyorum

sumisali
17-05-06, 14:10
Ben de bunu diyorum.Dün şu ödül töreninde Keremcem'i görmek için bekledim.Bir yandan Star da bir yandan ATV'DE Aliye ile ilgili final tüyoları çıkıp durdu.Starda olmasa bile ATV'de olmalıydı bence.Çünkü bu ATV'nin bir politikası haline geldi.
evet bas bas bağırıyorlar ...neyse biz konumuza dönelim yaw şu sinan olayı yelda olayı inş bu akşam hepsi çözülecek tel bir konu hariç oda ekinin hastalığı onu bu akşam çözerler diyemiyorum biraz daha bize eziyet edicekler ya :)

sinem75
17-05-06, 14:10
Ortegahayranı canım ister Sinem de ister Sinem Abla de farketmez canım.
İnan şu an şoklardayım.Ben daha önce niye takvime bakmadım.Halbuki masamda takvimde var.Bu konuya bir çözüm bulmam şart ama nasıl.

umur3
17-05-06, 14:12
Biz 10 Arkadaş dün sınııfta dizi ile ilgili konusuyorduk sonra baktık tartışıyoruz bende iddiaya girelim dedim ortamı yumuşatmak için her neyse iddiaya girdik hemde baklavasına ekin ölecekmi ölmeyecekmi diye takım oluşturduk.biz ölecek dedik diger 5 kişide ölmeyecek dedi eger ölürse biz diger takıma baklava alıcaz.yok ölmez ise onlar bize alıcak nasıl ama

Şimdi ekin sarpa taşınıyor ama ekin sarptan uzak durur.sarp ona yaklaştıkça kesin kendini ondan geri çeker.ben yeldanın arkadaşı ayşeyide çok sevmiştim güzel kız sarpla uyumlu bir ikili olabilirler.sarp belki ekin kadar sevemez ama sinanada iyi bir anne olur daha çok küçük bir çocuk çünki ama ekinin yerini dolduramaz

Bence yelda aldırdı bu çocugu serkan bence az yapmış. sinir kız serkan ne kadar istiyordu halbuki bu bebegi

Billush
17-05-06, 14:13
Tamam Sinem Abla diyeyim o zaman ama sen de bana ortegahayranı demekten vazgeç.Billur de:)
Ayşin,bence bu Sinan'la konuşacak şahıs ya Kenan ya Nanni'nin dediği çekirge başka kim olabilir ki?Doktor oluyormuş bir de:)Hani hayatlarına süpriz bir şekilde girecek ya.Sakın o süpriz bu süpriz olmasın:)Olur mu olur:)

ssvshy
17-05-06, 14:17
bakıyorum herkes yavaş yavş geliyo ama ben gidiyom bugün buranın pazarı var bir ev kızı olarak pazara çıkcam:) ben gelene kadar gitmezseniz katılcam size ben sıfırdan yorumlarını yapam bi
1.bizim doktor internetten teksoyları araştırır sarpların evine yada işyerine gider gazeteci kılığında genç işadamlarıyla ilgili makale hazırlıyom der sonra evde feryal varsa oğlum yok der ekini sorar cafeye doğru yönlendirilir oraya gider ekini bekler bu sırada bernanın ilgisini çeker berna onla konuşur ekin gelir berna şu adam seni takip ediyor der yada soruyo der yada hiçbiri olmaz ekin çatlağımız tarafından takip edildiğini anlar ve adama çatar sonrası ya tokat ya muhabbet bu arada doktorla önceden muahbbet edenberna doktordan hoşlanmak için kalbini açar ve hop ekin ben aşık oldum şu adama ekinde der meteyede demiştin bak iyice sına sonra aşık ol :)
2.yelde çocuğu aldırmaı bunu ekine anlatır korkularını hayallerini anlatır ekinde ona kendini gösterir hem çalıştım hem okudum hemd sinana baktım der yelde artık açıklar
3.feride kenanı heman affetmez ekine aşık olup olmadığına emi,n olur sonra naylon çorap giyen osman aga gelir kenan buna kafa tuar bunla sorunlar yaşarlar kaçarlar falan hop kenan feride aşkı başlar
4.sinanı ikna olayı ismet yada feride olacak oda bi çocuk bekliyo beliki ekin olabilir ama niye sarp olmasın adaya gitcez diye kandırır

sumisali
Tamam Sinem Abla diyeyim o zaman ama sen de bana ortegahayranı demekten vazgeç.Billur de:)
Ayşin,bence bu Sinan'la konuşacak şahıs ya Kenan ya Nanni'nin dediği çekirge başka kim olabilir ki?Doktor oluyormuş bir de:)Hani hayatlarına süpriz bir şekilde girecek ya.Sakın o süpriz bu süpriz olmasın:)Olur mu olur:)
çekirge kim oluyor ya ben kaçırdım bunu :)
ya bir ara aklımdan geçöti bu doktor olabilir mi diye ama olma znerden olsun ki yani nasıl olabilir...gerçi dediğin gibi canım olurmu olur :)

sinem75
Alevalev süpersin.Eşimle başbaşa evde pasta,börek,çörek yerken bir yandanda romantik! dizimiz Aşk Oyunu'nu seyretmek.
Eğer eşime böyle bir şeyi söylersem heralde büyük bir ihtimalle evlilik yıldönümümüz yerini boşanma yıldönümümüze bırakır canım.

linguist
17-05-06, 14:24
Şunu da unutmayalım bu tokat parti gecesinin bitiminde atılacak.Dışardan görülebildiğine göre tahminimce cafenin dışında bu olay gerçekleşir.Çünkü içeriyi görmek biraz zor.Gecenin karanlığı ve bir tokat çok gizemli gelmeye başladı bana. :)
Sinem tam da denk gelmiş.Belli olmaz belki o zaman bitirmezler de bir aksilik çıkar.

sinem75
17-05-06, 14:25
Bu arada misafirler gelmeye başladı ama ev sahipleri Nanni ve Akbel23 ortalarda yok.
Bizi kalabalık görünce kaçtılarmı ne.

alevalevalev
17-05-06, 14:27
Aman aman her seyi geri aldim Sinemb75. Dizideki trajedi bize yetiyor zaten, bir de eve yansimasin. Sen en iyisi diziyi bir gün sonra indirip bakarsin. Eger son bölüm olacak olursa zaten on defa tekrarini gösterirler, aklima daha iyi birsey gelirse yazarim

Billush
17-05-06, 14:27
Alevalev süpersin.Eşimle başbaşa evde pasta,börek,çörek yerken bir yandanda romantik! dizimiz Aşk Oyunu'nu seyretmek.
Eğer eşime böyle bir şeyi söylersem heralde büyük bir ihtimalle evlilik yıldönümümüz yerini boşanma yıldönümümüze bırakır canım.
Hahaha Sinem Abla o kadar ileri gitmez ya:)
Ama sana da yazık kocan anlamalı seni.Aylardır ki o zaman tam 1 yıl olmuş olacak takip ettiğin bir dizi.Ya o akşam onun taraftarı olduğu takımın maçı olsa ne olurdu?Büyük ihtimal maçı izlerdi.Yılın maçı hayatım kaçmaz diyerek.Anlasın.Artık programızını 10'a kadar yapın.10'da diziye geç.
Ayşin canım çekirge hani Yelda'nın çarptığı sonra Serkan'la bir süre eve aldıkları çocuk vardı ya işte o:)

ssvshy
17-05-06, 14:29

illa akşam kutlamanmı gerek sabah yada öğlen kutla sabah sürprizini yap öğlen yemeğinizi yiyin akşamda film aldım birlikte film izleyelim de aşk oyununu izle :)

şu çekirge yeldanı çekirgesimi yoksa kurtimi ben anlamadımda yani yeldanınsa ne alaka nerden çıktı diycemde ya bu çocuk bazen saf bzen zeki oluyo olayı hemen halletmek için bu hafta saf yaparlar oyuncakla kandırılar aynı eve çıkınca yatakodası bölümlerinde zeki yaparlar sinanı

sumisali
17-05-06, 14:34
Ayşin canım çekirge hani Yelda'nın çarptığı sonra Serkan'la bir süre eve aldıkları çocuk vardı ya işte o:)
canım tamam onu biliyorumda konuyla pek alakası yokki o çekirge yok ki artık dizide :)
bakalım okişiyide çok merak ediyorum tıpkı geçen haftaki özette gizemli kişi yazıyordu onu merak ettiğim gibi bunuda meraktan ölücem ya :)

sinem75
17-05-06, 14:38
Ya bende ona yanıyorum yani.Bir yanda bir yıldır emek verdiğim bir dizi diğer tarafta 9 yıldır emek verdiğim eşim.Billurcum bak bu söylediğin doğru.Acaba o akşam Fenerbahçenin maçı olsa eşim ne yapardı.Ben buldum acilen Fenerbahçeye bir maç ayarlasak.Mesela süt kupası veriyorlarmış desek.
Alevalev tabikide ertesi gün seyretmekte mümkün ama düşünsenize eşimle dışarda romantik bir yemekteyiz dans ediyoruz ama benim aklım dizide.Acaba Ekin kurtuldumu.Sarp ne alemde.Gecenin bombasıda eşime Sarp diye seslenmem olur heralde.

Billush
17-05-06, 14:40
canım tamam onu biliyorumda konuyla pek alakası yokki o çekirge yok ki artık dizide :)
bakalım okişiyide çok merak ediyorum tıpkı geçen haftaki özette gizemli kişi yazıyordu onu merak ettiğim gibi bunuda meraktan ölücem ya :)
Nanni'nin fikri bu.Ciddi miydi bilmiyorum ama bu 5'i 1 etmezlerden bunu da beklerim ben:)Bana daha çok doktor Hakan olacakmış gibi geliyor.Sinan'ı o ilna edip süpriz bir şekilde hayatlarına girecek bence.

Nanni
17-05-06, 14:41
Bu arada misafirler gelmeye başladı ama ev sahipleri Nanni ve Akbel23 ortalarda yok.
Bizi kalabalık görünce kaçtılarmı ne.
selam sinemb75...
kulaklarimi cinlatmissin ama benim yorumlarimi takip etmedigin belli canim...en son yorumumda birazdan buradayim yazmistim da o bakimdan yani :blush:
sanssizligin icin ben de üzüldüm inan...ama ben bu konuya farkli bir acidan yaklasacagim..
biliyorsunuz bu sene dünya kupasi senesi...dünya kupasi 9 haziran da basladigina göre bence dizi haziranin ilk haftasi biter...yani tahminimce 7 haziranda sezona girer ve ya finali olur...
nasil sinem biraz olsun rahatlatabildim mi ev sahibi olarak? :icon_whis

ayşa
17-05-06, 14:42
Sinemcim güldürdün beni.... öyle bir ortamda eşine Sarp demen felakat olur, harbiden bomba etkisi yapar herhalde:) Akbel'den haberim yok ama Nanni çocuğunu okuldan almaya gitti canım, birazdan burada olur.
Gelmiş bile....
Umur3, ben sana söyleyeyim sen bu iddiayı maalesef kaybettin. Ekin ölmeeycek bundan adımın Ayşe olması kadar eminim.

Billush
17-05-06, 14:43
Ya bende ona yanıyorum yani.Bir yanda bir yıldır emek verdiğim bir dizi diğer tarafta 9 yıldır emek verdiğim eşim.Billurcum bak bu söylediğin doğru.Acaba o akşam Fenerbahçenin maçı olsa eşim ne yapardı.Ben buldum acilen Fenerbahçeye bir maç ayarlasak.Mesela süt kupası veriyorlarmış desek.
Süt kupası tam Fenerbahçe'ye göre ancak onu alırlar:)
Neyse şaka bir yana ben de bunu demek istiyorum.Bizden fedakarlık isterken onlar iyi oluyor biz bir kere istesek(yani sen istesen) bir şey olmaz.Tabii büyük bir fedakarlık değil.Saat 22:00'ye kadar sürecek bir program:)

sılam
17-05-06, 14:44
silam,
ciktigini bilyiorum ama gelince okuyacagini da bildigim icin cevap yaziyorum...
imzam gercekten yakisti bana dimi? :icon_whis
cekirge tahminim bir de cikiyormus var ya acayip gülerim, millet de bana güler kesin :P
hersey bir yana da Sinani ikna edecek insan olsa olsa Kenan arkadaslar...sanki hapisaneden cikamaz mi yani...bizimkiler Kenani iki günde disari cikariverirler...siz isin o yanini hic merak etmeyin...

birazdan buradayim...

nanni,yemekten iner inmez foruma girdim canım ve cevabını okudum evet çekirge de olabilir hatta yemekte aklıma geldi süha dayı bile olabilir :) olur mu olur canım bu dizide herşey olur...

demek sende bana katılıyorsun sabah da dediğim gibi kenan hapisten çıkacak...ve sinanı kandıracak gel arkadaşım gel ters köşelere gel benim pufumda hazır hemde kırmızı hem sana hem bana rahatça yeter:)

sumisali
17-05-06, 14:46
Nanni'nin fikri bu.Ciddi miydi bilmiyorum ama bu 5'i 1 etmezlerden bunu da beklerim ben:)Bana daha çok doktor Hakan olacakmış gibi geliyor.Sinan'ı o ilna edip süpriz bir şekilde hayatlarına girecek bence.
valla dediğin gibi beklenir bunlardan herşey canım..valla doktor hakan mı ya olabilirde nasıl olur sinan onu tanımıyorki zaten özetin başlarında sinan olayı çözülüyor doktor hakan kesin son sahnelerde girecek

sinem75
17-05-06, 14:47
Nannicim yorumlarını hiç takip etmez olurmuyum.Birazdan buradayım dediğini hatırladım canım.Ama benim aklım şu 14 Hazirana takıldı.Bak senin fikrinde iyi canım.Dizi 7 Haziran da biterse çok iyi olur.Böylelikle büyük bir yükün altından kalkarım.İyide o zaman 44.bölümde biter dizi.45 bölüm dememişlermiydi.Gerçi bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor ya.

Billush
17-05-06, 14:56
valla dediğin gibi beklenir bunlardan herşey canım..valla doktor hakan mı ya olabilirde nasıl olur sinan onu tanımıyorki zaten özetin başlarında sinan olayı çözülüyor doktor hakan kesin son sahnelerde girecek
Ayşin'ciğim süpriz bir şekilde girecek deyince aklıma doktor Hakandan bir yardım gelebileceği geldi.Tanımıyor ama süpriz bir şekilde tanıiıp yapabilir gibi geldi.Kenan da ikna edebilir.Çok yüksek bir ihtimal.

Nanni
17-05-06, 14:58
silam canim benim ya...gözünden kacmamis demek ki...
bak Süha DAyi da olabilir...adam en olmadik zamanlarda gelip, gelmese bile mektup gönderip, krizleri cözmüstü degil mi?
senin kirmizi pufa gelince...
anacim ben bu halimle o pufa tek basima bile sigmam...

sinemb75,
aslinda 39+7 yani 46 bölüm demislerdi en basta...
sonra Ekin ölecek dediler...
sonra dizi bitecek dediler...
simdi mucizeler diyorlar...

bilmem anlatabildim mi? :blush:

sumisali
17-05-06, 15:04
Ayşin'ciğim süpriz bir şekilde girecek deyince aklıma doktor Hakandan bir yardım gelebileceği geldi.Tanımıyor ama süpriz bir şekilde tanıiıp yapabilir gibi geldi.Kenan da ikna edebilir.Çok yüksek bir ihtimal.
evet canım olabilir bunlardan beklenir yani ama bu kişi kenan değil ..hapishaneden çıkarsa tamam ama kenan süpriz dedeğilki bize göre hemen anlardık kenan diye bence bu kişi doktor da olabilir dediğin gibi neyse vakit geçiyor zaten :)

KIRÇİÇEĞİ
17-05-06, 15:08
selam arkadaşlar,
işimi hallettim ve geldim.bayağı kaynatmışsınız:) forumu böyle fıkır fıkır görmek çok güzel özlemişim...

anladığım kadarıyla sinanı kimin ikna edeceği konuşuluyor ve tahmin edilen kişi sayısında artış olmuş..bende şu bizim pilavcı ikna eder diyorum..nasıl olma ihtimali varmı:)

Billush
17-05-06, 15:10
Ya ev sahiplerinden diğer nerede?Bizi davet eden Handan ama kendisi ortada yok.Handan Hanım misafiri çağırıp evde olmamak var mı?:)

sumisali
17-05-06, 15:11
selam arkadaşlar,
işimi hallettim ve geldim.bayağı kaynatmışsınız:) forumu böyle fıkır fıkır görmek çok güzel özlemişim...

anladığım kadarıyla sinanı kimin ikna edeceği konuşuluyor ve tahmin edilen kişi sayısında artış olmuş..bende şu bizim pilavcı ikna eder diyorum..nasıl olma ihtimali varmı:)
hoşgeldin yasemin cim evet olabilir pilavcıda ..yani herkes olabilir biliyorsun bu kabuslar herşeyi yapabiliyorlar yani..hang tahminde tutturcaz bakalım o kadar tahminde yürütüldü ki bu konu hakkında şimdi hiçbiri değil aklımıza hiç gelemeyn biri ikna edermiş sinanı olurmu olur :):):)

Nanni
17-05-06, 15:16
forumumuzun böcekleri (birisi yesil böcek :P ) online görünüyor ama ses seda yok masallah...hadi bakalim sizin tahminleri de alalim...

KIRCICEGI bak pilavci babayi nasil düsünmedik ya...olabilir yani...
belki de Süha Dayi, Cekirge ve Pilavci baba bir gurup kurup, bir elin nesi var iki elin sesi var deyip, sevgili Teksoy varisini ikna ederler ha, ne dersiniz?

tac benim ona göre...

bu arada asistan olmusum...
imzam nasil imzam :P

KIRÇİÇEĞİ
17-05-06, 15:19
hoşgeldin yasemin cim evet olabilir pilavcıda ..yani herkes olabilir biliyorsun bu kabuslar herşeyi yapabiliyorlar yani..hang tahminde tutturcaz bakalım o kadar tahminde yürütüldü ki bu konu hakkında şimdi hiçbiri değil aklımıza hiç gelemeyn biri ikna edermiş sinanı olurmu olur :):):)
hoşbulduk canım.evet herkes olabilir bizim beşlilerin aklı ve hayalleri sınır tanımıyor.ama ben kenanın olmasını istemiyorum kenan hariç kim olursa olsun onları bu duruma getiren o ve şimdi iyilik meleği olmasını hazmedemiyorum:) o en iyisi ferideyide alıp ayvalığa gitsin başkada bişey yapmasın:)

hakanımız hangi kılıkta çıkacak acaba karşılarına hastanede mi yoksa kafede mi göreceğiz onu çok merak ediyorum:)

sumisali
17-05-06, 15:23
hoşbulduk canım.evet herkes olabilir bizim beşlilerin aklı ve hayalleri sınır tanımıyor.ama ben kenanın olmasını istemiyorum kenan hariç kim olursa olsun onları bu duruma getiren o ve şimdi iyilik meleği olmasını hazmedemiyorum:) o en iyisi ferideyide alıp ayvalığa gitsin başkada bişey yapmasın:)

hakanımız hangi kılıkta çıkacak acaba karşılarına hastanede mi yoksa kafede mi göreceğiz onu çok merak ediyorum:)
evet canım herkes olabilir....bencede tek bir kişi olmasın o da kenan ...ya belki sarp kandırıcak onu nede olsa babası kan çeker dimi :) saçmalıyoruz yine neyse ben çıkıyorum herkese iyi yorumlar arkadaşlar :)

Nanni
17-05-06, 15:24
ortegahayrani azla yetinmeyen cogu bulamazmis...sen benimle yetin, AKBEL23 birazdan gelir, okuldan daha cikmamistir kesin...

bu arada mesajlarin sohbet havasinda olmamasina dikkat edelim tamam mi?

Sinani ikna edecek isimler arasina Doktor Hakan da alinmis...olabilir gercekten...
düsünsenize, Sinan evden kacar...Doktor Hakan tesadüfen (!) Sinani görürü, ne oldu sana der? O da annem beni oyuncakci abinin evine zorla götürmek istiyor, ama ben istemiyorum der...sonra bizim doktor da cin ya, hemen durumu cakar ve Sinani ikna eder hem de bizimkilerin hayatina girmis olur...
durun ya...atmayin taslari öyle kafama kafama...ben sadece su meshur taci istiyorum :icon_whis ...

Billush
17-05-06, 15:24
forumumuzun böcekleri (birisi yesil böcek :P ) online görünüyor ama ses seda yok masallah...hadi bakalim sizin tahminleri de alalim...

belki de Süha Dayi, Cekirge ve Pilavci baba bir gurup kurup, bir elin nesi var iki elin sesi var deyip, sevgili Teksoy varisini ikna ederler ha, ne dersiniz?

tac benim ona göre...

Nanni'ciğim
sen bu taca taktın.İlla alacağım diyorsun yani.Sen yeter ki iste biz veriririz.
Bu arada bir imza kullanmışsın süper süper süper:)
Yeşil böcek dedin ya bu yeşil böceğin cinsiyeti nedir?Elimizde iki yeşil böcek var da:)

teomanresat
17-05-06, 15:25

tac benim ona göre...

Selam nanni böceklerden biri benim vede geldim.Aslında sabahtan beri onlinenım ama işlerim dolayısıyla pek birşey yazamıyorum.Evet arkadaşım tac senin.Kurduğun üçlü muhteşem.Ve birbirlerini hiç tanımayan üçlü.Ama bizim cücükler onlarıda bir şekilde tanıştırılar.Ama bana sorarsan bu işi ya dedeler,yada ekin çözecek.Bir anne olarak oğlunu halinden bir o anlar.Sende bir annesin unutma.Çocuğunun neyle ikna olacağını bilirsin.Ben bu iki tahmin üstünde duruyorum.Geçen hafta gizemli kişi,bu hafat sinanı kim ikna edecek,hafataya bakalım bizi ne bekliyor.Bu arada ben biraz sonra gene gidebilirim.Ama onlinenım yani işlerimden dolayı yorum yapamam.Size iyi yorumlar.

KIRÇİÇEĞİ
17-05-06, 15:25
Nannicim bak grup şeklinde olursa daha iyi olur hem sarpın gerçek babası olduğunu da karışıklıktan istifade edip söyleyebilirler bir taşla iki kuş vururlar bu daha iyi galiba....

tamam canım tac senin olsun:) imzanda pek bi fiyakalı olmuş.tuttum ben bu bizim doktoru ama sabahta demiştim renk katacak ama lütfen mor olmasın diye:)

yesil87
17-05-06, 15:26
selam arkadaslar,
artik dizinin baslamasina saatler kaldi. ben sinani kenan ikna edecek diye düsünmüstüm ama bu pek sürpriz olmaz. hem sinan kenani görünce "be babami isterim "diye tutturmaz mi?
ayrica ben yeldanin bebegi aldirdigini düsünüyorum her ne kadar aksini istesemde galiba bunu yapti. bakalim doktor hakan nasil girecek bizimkilerin hayatina. insan düsünüp yorum yaptikca daha cok heyecanlaniyor simdi aksama kadar bekle kolaysa

Billush
17-05-06, 15:30
Yeşil'ciğim ya forum olmasa ne yapardık?Otur bekle sıkıl sıkıla bildiğin kadar.
Bu arada 4 misafirimiz var gibi görünüyor acaba bunlar birisi veya birileri bizim 5'i 1 etmezlerden olmasın:)
Ya ben bu Hakan işini anlamadım anlayan varsa bana da anlatsın bu adam nasıl süpriz bir şekilde girecekbizimkilerin hayatına?

sorenza
17-05-06, 15:30
Merhaba arkadaşlar

Toplanmışsınız bayağa yazmışsınız takip edemedim,geri de dönemiyorum,nelereden konuşoyrsunuz bende dalıveriyim bir tarafından konuya.

Dizinin başlamasına az kaldı,bakalım bizi yine ne gibi süprizler bekliyor.Özellikle Doktor Hakan olayını çok merak ediyorum.

Billush
17-05-06, 15:33
Ayşe Melek'ciğim şu Sinan'ı kim ikna edecek bunu tartışıyoruz.Kenan mı olacak yoksa bir şekilde bu Doktor Hakan Bey mi olacak anlamaya çalışıyoruz.Kenan olursa Sinan babamı isterim demez mi diye bir soru geldi Yeşilden ona cevap arıyoruz.
Bu Doktor Hakan'ı ben de merak ettim.

Nanni
17-05-06, 15:34
Yeşil böcek dedin ya bu yeşil böceğin cinsiyeti nedir?Elimizde iki yeşil böcek var da:)
canimcim, böcek diye forumun erkeklerine diyoruz aslinda...yesil böcekten kasdim da aslinda Kaancan di...ama simdi yok..onun yerine öbür yesil arkadas burada :blush:
sorenzacigim umarim bana kizmazsin...kizarsan söyle bu sakayi daha devam ettirmeyeyim :blush:

KIRCICEGI benim gizemli doktorumun kattigi her renk güzel olur :icon_whis
inanin aksami dört gözle bekliyorum...söyle bol bol doktoru görsek te, sisley de bana daha güzel imzalar yapsa :icon_roll

bakin buraya yaziyorum...bu doktorla dizi senlenecek...senlik var senlik...bizim keklikler ya batacaklar, ya batacaklar :icon_mad: ...

yesil87
17-05-06, 15:38
selam billurcum, haklisin forum olmasa halimiz daha kötü olurdu. burada en azindan hem olumlu hemde olumsuz seyleri paylasip rahatliyoruz. bu arada yorumlari okurken nannini yaptigi bir yorumdan yola cikarak aklima bir kisi daha geldi sinani ikna edebilecek. hani sinan teksoylarin tek varisi ya, sakin kurti olmasin bu kisi. galiba cok sacma bir tahmin oldu kusura bakmayin, hem zaten sinan kurtiye inanmaz ki. neyse öylesine aklima geldi iste

Billush
17-05-06, 15:40
Nanni, sen bu doktoru çok sevdin gibi geldi bana:)
Sebebi nedir acaba?Ekin'i kurtaracağı için mi?Fena bir adam da sayılmaz yani...
Bilemiyeceğim:D

sinem75
17-05-06, 15:47
Bende Sinan'ı Yelda halası ikna edebilir diyerekten yeni bir fikir atayım ortaya.Böylelikle bu güne kadar Sinan'la bir araya hiç gelmeyen Yelda bizede kendisini affettirmiş olur.

sorenza
17-05-06, 15:47
Billur'cuğum teşekkürler canım beni aydınlattığın için.

Açıkçası benim aklıma bu konuda hiç Kenan gelmedi.İsmet Bey konuşup ikna eder diye düşünüyorum.

Ayrıca bende Kenan'ı görürse babam da babam diye tutturur diye düşünüyorum,hem Kenan hapiste Ekin Sinan'ı öye bir ortama götürmez.

Doktor Hakan konusunda benimde içimde diziye renk katacak gibi bir his var.AMa neden kendini başka biri olarak tanıtma ihtiyacı duyuyor onu anlayamadım.

Gerçi çatlak insanların yaptıkları şeylerin mantiksal bir açıklaması olmaz.Akşam göreceğiz nasıl bir şey kurmuş kafasında.

Nanni'ciğim şakanın ne olduğunu anlamış değilim.Neden sana kızayım ki,kuralları çiğnemeyen en dikkatli üyelerdensin,ayrıca kızmak bana düşmez sadece uyarırım da zaten ortada kızılacak bir şey de yok yani böcek şakasını söylüyorsan buna ben karışamam ben bir böcek değilim çünkü baylar bilirler bunu :)

Ayrıca ben senin konulara espirili yaklaşımlarını çok beğeniyorum :)

linguist
17-05-06, 15:48
Bütün tahminleri tükettik galiba.
Pilavcı baba,Süha dayı,Dr.Hakan,Kurti,Ekin,İsmet ve Orhan Bey,Feryal,Ekin durun bakayım kaç kişi oldu tam 10 kişi etmişler.Bunlardan biri ya Sinan'ı ikna edecek ya edecek.Karakter kalmadı,en azından bunda tutturacağız.:img-dirol
Dr Hakan şamata yapsın azıcık akşama yoksa ben de hal kalmadı zira hocamın verdiği ödev yüzünden saçlarımı tek tek yolacağım.

Nanni
17-05-06, 16:05
ortegahayrani valla doktoru cok begendim...Ekini kurtarip kurtarmayacagi konusuyla ilgilenmiyorum bile...
adamin gizemi var, karizmatik...bizim Sarp gibi "tamam hayatim, tamam..." diyen bir tip degil...yani " höööt" dedi mi sözü gecen birisi...ince belli bardagi var, sonra ameliyatta türk musikisi dinliyor ve Istanbulu benim gibi cok özlemis...ortak noktamiz cok yani...(insallah bu yazdiklarimi benimkisi görmez :icon_mad: )

linguist bak seni sac bas yolmasindan kurtaracak bir senaryom var...hem de doktor Hakan ile ilgil...dinle bir:

simdi bizim gizemli doktorumuz Istanbula gelir...önce bütün meyhanelerini dolasir...zil zurna sarhos olur...sonra dizi bu ya, ayilmak icin bir kahve iceyim der ve bizim kafeye gelir...kahve yerine cay ister...garconlar cayi fincanda getirince, bizim doktor o hic yanindan ayirmadigi ince belli bardagini cikarir ve cayi bardaga aktarmak ister ki, bizim Ekin gelir ve yaptiginin yasak oldugunu söylerrr..nasil mi?
"Beyfendi, disaridan bardak sokmak yasaktir" diyerek tabiii...bizim doktor deli ya biraz, sen ne diyorsun bakayim diye kavgaya baslar ve karakolluk olurlar...
sonra Ekin bu doktorun o doktor oldugunu anlar ve hayata iyice küser...sonra

yeter mi canim? vazgectin mi sacini basini yolmaktan...

sebnemm
17-05-06, 16:07
selam arkadaslar,

o sessiz online olanlardan biri de benim. elden ne gelir. tahminler tükendi. fikir üretemiyorum. sizlerin yorumlarini okumak ve gülmekle yetiniyorum. ellerinize saglik. sinan olayinda yardimci olacak kisi bence kenandir, bir sekilde o ikna eder belki de dogruyu o aciklar cocuklarin anlayacagi bir sekilde. en azindan önemli bir zemin hazirlar sarpi baba bilmesi icin. belkide kendinden sogutur bir sekilde öteki tarafa yönelsin onu unutsun diye (hani kenan iyi adam oldu ya ...). aman iste öf aksam olsa da izlesek. yarin sabah bol bol yorum yapsak gene. umarim öyle bir bölüm olur ki günlerce yorum yapmaktan bikmayiz.

Billush
17-05-06, 16:08
Ayşe Melek, Yeşil'in uyarısı sayesinde ben de Kenan olmayacağını düşünmeye başladım.Çocuk babasını isteyecektir.Bu aileden biri olabilir belki ama bana Doktor Hakan gibi geliyor.

Billush
17-05-06, 16:11
ortegahayrani valla doktoru cok begendim...Ekini kurtarip kurtarmayacagi konusuyla ilgilenmiyorum bile...
adamin gizemi var, karizmatik...bizim Sarp gibi "tamam hayatim, tamam..." diyen bir tip degil...yani " höööt" dedi mi sözü gecen birisi...ince belli bardagi var, sonra ameliyatta türk musikisi dinliyor ve Istanbulu benim gibi cok özlemis...ortak noktamiz cok yani...(insallah bu yazdiklarimi benimkisi görmez :icon_mad:
Merak etme Nanni'ciğim görmez görmez:)
Haklı bir yanın olmakla birlikte bence Sarp daha şeker:)(Sebebi belli değil mi?)Ben bayılırım dediğin gibi "tamam hayatim, tamam..." diyen bir erkeklere.Anlayışlı,sevecen ve şefkatli oluyorlar ama nesilleri tükanmek üzere:)

linguist
17-05-06, 16:22
Nanni tamam tamam vazgeçtim.Hayata küsmesin bu kız,taa nerelerden getirdik doktoru bir ince belli bardağa görüyor musun her şey boşa gidecekti az kalsın.Feda olsun Dr. Hakan'a tüm ince belli bardaklar,Ekin'i kurtasın da benden 12 li paket hediye..

KIRÇİÇEĞİ
17-05-06, 16:22
şimdi arkadaşlar kimin ne yapacağına dair tahminler yaptık ama bu akşam genel olarak neler olacak onları konuşmadık.ben şöyle düşünüyorum;

ilk olarak serkanı evden ayrılırken gösterebilirler.yeldayla konuşmadan serkan evden ayrılabilir.fragmanda yelda şaşırmış gibi duruyordu...

ekinin ilk planı sarpın yanına taşınmak olduğu için bunu sarpa açıklar ve sinanın küsmesini ardındanda ikna olmasını izleriz..ikinci planı yeni bir eş ve cici anne aramaktı arar hatta bulur bunu sarpa açıklamaya çalışırken sarpımız durumu anlar...

ve sarp ekine sevgisini bir kez daha ispatlamak için parti olayına el atar.orada olanlar olur tokatı kim yer kim atar görürüz...

bu arada muzonun çalışmasının sebeplerini ve diğer özette ismi geçmeyen yan karakterlerden sahneler izleriz..

ben doktorumuzun hayatlarına dahil olacağı sahnenin son sahne olacağını düşünüyorum ama ne şekilde olur onu bilemiyorum...

beni ters köşeye yatıracak planlarım bunlar:)

Billush
17-05-06, 16:29
Haha Reyhan o Ekin'i kurtarsın ben ona 24'lü setini de alırım.Üstüne bir de Türk Sanat Müziği arşivi hediye ederim.Yeter ki kurtarsın bizim çilemiz de bitsin:)

sinem75
17-05-06, 16:30
Nannicim seni pek bi uçmuş görüyorum bugün.Her an alternatif seneryo üretiyorsun canım.Buyrun buda benim seneryom.
Doktor Hakan Sarp'la iletişim kurduktan sonra ilk uçakla kendisini İstanbul'a götürecek uçağa atıyor.Uçaktan iner inmez canım vatanım İstanbul'um taşı toprağı altın diyerekten yeri öpüyor ve soluğu Teksoy Holding'te alıyor.
Teksoy Holding'e gittiğinde Sarp'ın sekreterinden Sarp'ın eşinin bir cafe işlettiğini ve cafede Sarp'ın eşine sürpriz bir parti verdiğini öğreniyor ve tabiki cafenin adresinide alıyor.
Dr.Hakan Başar ne yapsam etsemde Ekin ve Sarp'ı şaşırtsam hayatlarına şöyle bir dalsam diye düşünüyor ve cafedeki partiye gitmeye karar veriyor.
Ama inanın Hakan ne düşünüyor partiye nasıl dahil oluyor hayal edemiyorum.Zorladım
çıkmadı.Bir ara aklımdan palyoça olarak partiye gider dedim sonra ardından o kadarda değil dedim.Gerisi gelmiyor arkadaşlar benden bu kadar.Ama o tokadı Hakan Başar yiyecek bundan eminim.

ela gözlü
17-05-06, 16:41
selam arkadaşlar.ne güzel forum hareketli bugün.şimdi sabah gazetesinin günaydın ekinde aşk oyununun özetinin üstünde şu yazıyı gördüm.''Ekin için yeni bir umut ışığı doğuyor.''Heralde bu umut ışığı doktor olucak :icon_whis sarpta ekine hala onu nasıl sevdiğini göstermek üzere parti düzenler.ordada tokatı yiyecek olan yer bi güzel.ben doktorun yemesi taraftarıyım.göz dağı verelimde yaklaşamasın bi daha :icon_whis :icon_ange

ayşa
17-05-06, 16:44
Nanni ve Sinem arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum bunlar ne güzel senaryolar!!!
Nannicim, bakarsın, incebelli bardak yüzünde bir tartışma çıkabilir cafede ve şakk diye tokat yiyebilir doktorumuz. Gerçi müşteri herzaman haklııdır diye bir kural vardır ama Ekin'in sağı solu belli olmadığı için bir bardak yüzünden girişebilir.
Sinemcim doktorun hangi düşünceyle hareket ettiğini bulmak imkansız, onun için kendini fazla zorlama canım.
Bende tokatı doktorun yiyeceğine kesin gibi bakıyorum, özetteki cümleden sonra sanırım herkesin aklına ilk bu geldi. Eğer yemezse bir yiyeceğiz:) köşelerde buluşuruz artık:)
Bu arada Sinan'ı ikna etmek için bütün karakterleri kullanmışsınız, esas biz ikna edecektik onu bakın görün o zaman neler olacaktı. Azcık beynini yıkardık çocuğun:)
Sinemcim ben Yelda olacağını sanmıyorum, o bu hafta bunalım takılacak. Hayır benim anlamadığım bu kız değil miydi iş için çocuğunu aldırmak isteyen? Daha ne duruyor başlasın o zaman işe.

yesil87
17-05-06, 16:44
selam sinemb75, bende senin gibi tokadi doktor hakan yiyecek diyorum ama keske tokadi atan berna olsaydi. yani aralarinda ilk yakinlasma yasanmis olurdu böylelikle. neyse su doktor hakan gercekten renk katacak diziye. ben cok sevdim doktorumuzu. adam hem yakisikli, hem kendinden emin hemde serseri tipli. ama sarpa haksizlik etmek istemem. sarpimiz bitane,o zaten ilk göz agrimiz.

AKBEL
17-05-06, 16:47
Eveeettt, gelebildim çok şükür. Biliyorum öğleden sonra kavramı daha erken ama her şey düşündüğüm gibi olmuyor. Neyse, herkese selamlar öncelikle ve mümkünse ayrıntılı bir günün özetini alayım birinden hayrına. Sanırım 15 sayfa kadar okumam gerek ama hemen konuya girmek istiyorum... :img-icecr

serenity93
17-05-06, 16:54
Eveeettt, gelebildim çok şükür. Biliyorum öğleden sonra kavramı daha erken ama her şey düşündüğüm gibi olmuyor. Neyse, herkese selamlar öncelikle ve mümkünse ayrıntılı bir günün özetini alayım birinden hayrına. Sanırım 15 sayfa kadar okumam gerek ama hemen konuya girmek istiyorum... :img-icecr
ne konusu bu arada bende giremedim çünkü etütüm vardı

muhsal89
17-05-06, 16:56
merhaba arkadaşlar herkeze sinanı ikna edecek kişi bence yuzde yuz kenandır...Tokat konusunuda ilk kez burada duydum nedir bı işin aslı bilen biri anlatabilirmi???

ayşa
17-05-06, 16:58
Ev sahiplerinden diğeri de gelmiş, Akbel hoş geldin arkadaşım.
Bu arada benden de doktora incebelli bir bardak takımı, üstelik renkli. Geçence gördüm mordubardakların rengi pek hoşuma gitmişti:)
Kırçiçeği doktorun ne zaman dahil olacağı hiç belli olmaz. Geçen haftada çoğunluk son sahnede girer dedi adam pat diye ilk sahnede çıktı. Belki bu bölümde İstanbul'a gelişiyle başlayabilir.

meryemce84
17-05-06, 17:04
Selam arkadaşlar ben geldim.
Dün tahmin ve istekleri sıralamıştım..
Tek bi isteğim var tokatı ekin yesin hemde Sarptan..
Esas Ekin hakediyor..
1 tokat az bile bi kaç tane atsın dat çat dat çat... :)
Ama nerde bizim sarp hayatta Ekine el kaldıramaz..
Yani o tokatı Ekin atıyordur kesin...
Hakanın yemesi muhtemel..
Nannicim senaryona bayıldım :)
Şöylede olabilir hakan kafede işe başlar garson olarak Ekin'in üzerine bişey döker..Hani feryalin yanında garsona bağırmıştı ya..şimdide garson Hakana tokatı yapıştırır..:)

Hakan palyaço da olabilir neden olmasın?Bence ilizyonist dün de bahsetmiştim ekini 2 ye bölecek yarısı yanında götürecek :)

ayşa
Akbel başta olmak üzere yeni gelen arkadaşlara....
Koca gün tam 13 sayfa boyunca Sinan'ı kim ikna edecek onu konuştuk. Birde doktorumuzu tabi. Birazcıkta tokat mevzusunu konuştuk. Ekin'in partide atacağı tokatı..
Doktora olduğunu düşünüyoruz.Ondan sonra başka ne konuştuk... Doktorumuz nasıl dahil olacak onu konuştuk, ondan sonra Yelda'yı çekiştirdik, aldırdı mı aldırmadı mı bebeği? Ben bu kadarını hatırladım şimdi, yeter mi?

sinem75
merhaba arkadaşlar herkeze sinanı ikna edecek kişi bence yuzde yuz kenandır...Tokat konusunuda ilk kez burada duydum nedir bı işin aslı bilen biri anlatabilirmi???

Öncelikle sanada merhaba.Tokat konusunu sormuşsun.Reyhan arkadaşımız cafeden haberler getiriyor.En son getirdiği haberde cafede bir parti olacağı ve bu partide yada partiden sonra cafede Ekin'in de içerisinde olduğu bir tokat
atma mevzusu var.Yani ya Ekin tokat yiyecek ya da Ekin'e tokat atılacak.

didou_didem
17-05-06, 17:07
Nannicim seni pek bi uçmuş görüyorum bugün.Her an alternatif seneryo üretiyorsun canım.Buyrun buda benim seneryom.
Doktor Hakan Sarp'la iletişim kurduktan sonra ilk uçakla kendisini İstanbul'a götürecek uçağa atıyor.Uçaktan iner inmez canım vatanım İstanbul'um taşı toprağı altın diyerekten yeri öpüyor ve soluğu Teksoy Holding'te alıyor.
Teksoy Holding'e gittiğinde Sarp'ın sekreterinden Sarp'ın eşinin bir cafe işlettiğini ve cafede Sarp'ın eşine sürpriz bir parti verdiğini öğreniyor ve tabiki cafenin adresinide alıyor.
Dr.Hakan Başar ne yapsam etsemde Ekin ve Sarp'ı şaşırtsam hayatlarına şöyle bir dalsam diye düşünüyor ve cafedeki partiye gitmeye karar veriyor.
Ama inanın Hakan ne düşünüyor partiye nasıl dahil oluyor hayal edemiyorum.Zorladım
çıkmadı.Bir ara aklımdan palyoça olarak partiye gider dedim sonra ardından o kadarda değil dedim.Gerisi gelmiyor arkadaşlar benden bu kadar.Ama o tokadı Hakan Başar yiyecek bundan eminim.
sinem helal olsun valla senaryo süper artık bende eminim o meşhur tokadı hakan bey'in yiyeceğinden..ay valla adamın yüzünü hayal ediyorum da koptum burda gülmekten yaa

yeni bir haber falan var mı???pardon bu arada herkese merhaba!!!!

AKBEL
17-05-06, 17:07
Ayşacım ve herkese tekrar selamlar. Arkadaşım cuma tatil diye eve gitmeye karar verince aniden dersten sonra onu yolcu ettim. Ama çok fazla kişiyi bekletmedim umarım henüz kalabalıklaşmamış sanki burası. Bir de daha kötü olur diye söylemeye korksam da forum yavaş sanki... Bu arada bu akşam kimler burada olabilir bilmiyorum ama haberiniz olsun gelirlerse gerçekten kendini özletenler gelecek. :)

Şimdi şu doktor olayını bana biri açıversin doktorları pek severim :) Ekin'e 3. geldiğini de sevindim çatlak olmasına da. Zamanın birinde senaristlerden birinin Ekin'i sevmesiyle ilgili bir teori vardı hatırlayanlar bilir, doğru çıkacak mı diye bekliyorum doktorun gelişi ve daha çok hayatlarına gizlice girişi haberinden sonra. Eeee, yani konu ne?

linguist
17-05-06, 17:09
Ayşa o bahsettiğin takımları ben de gördüm geçenlerde yeni moda onlar sanırım.Yeşilli pembeleri de var.Arkadaşlar takımı diziyoruz Berna'yla evlenirken çeyizi tam olsun doktorcuğumuzun değil mi?Çay takımları bizden Billur da cd hediye edecekmiş,Bernayla dans ederken onları dinlerler artık.Nerede yemek pişirecek bunlar tencere takımları yok,pamuk eller cebe arkadaşlar çeyizi diziyoruz.

##BerkaN##
17-05-06, 17:12
arkadaşlar bu doktor hakanın ekinle sarpen hayatlarına neden böyle girdiğini çok merak ediyorum hem ekinin fazla zamanı kalmadı şimdi hemen amaliyat etsede bizde oda kurtulsa illa diziyi başka başka yerlere çekecekler
benim bu doktor hakanla ilgili gördüğüm ilk yorum hakanın ekine aşık olacağı ve böylece amelayatı yapacağıydı bu sadece bir yorum ama banada öyle geliyor sanki dr. ekine aşık olacak ama dizi bence çok saçma olur bu durumda zaten son zamanlarda ekin sarp aşkını göremez olduk.......

KIRÇİÇEĞİ
17-05-06, 17:15
Kırçiçeği doktorun ne zaman dahil olacağı hiç belli olmaz. Geçen haftada çoğunluk son sahnede girer dedi adam pat diye ilk sahnede çıktı. Belki bu bölümde İstanbul'a gelişiyle başlayabilir.
haklısın aysacım ben bian unuttum bu adamın ne zaman gireceği belli olmaz.kafam allak bullak oldu.vakit yaklaştıkça benim beyin error veriyor:)
neyse benden bu kadar daga fazla tahminde bulunursam sabah kalkamayacağım ters köşelerden daha fazla batmadan susayım en iyisi:) bölümden sonra benim yeerimede yorum yapın olurmu herkese iyi bir bölüm izlemek dileğiyle :) bye

sinem75
17-05-06, 17:16
İlahi Reyhan demek çeyiz düzüyoruz.Bu durumda forumda ''Sinem'in Hayalleri'' diye anılmaya başladığım bir konu vardı ya hani.Beni sapık falan zannetmeyin demiştim yine bunu hatırlataraktan Berna ve Dr.Hakan Başar'ın saten nevresim takımlarıda benden olsun o zaman.Eh benimde şanıma bu yakışır hani.

Ay90
17-05-06, 17:16
bölüm özetini okudum ve fragmanı gördüm.

Öncellikle bu doktor gercekten cılgın biri hangi doktor hastasını ameliyat etmeden önce hayatına bir şekilde girmeye calışır? Ama nasıl orasını cok merak ediyorum. Sinanın kim ikna edicek merak ediyorum belkide bu gizemli doktor? Ekin -Sarp-Sinan birada olmaları cok güzel bir gelişme.
Yanı sıra Yelda ve Serkanın durumları gittikce kötüye gidiyor. Serkanın evden taşınması cok kötü bir gelişme şimdi bunlar boşanmaya da kalkarlar. İnşallah bu bölüm Yelda bebeğini aldırdımı aldırmadı mı belli olur. Şu senaristler zaten her karakteri mutsuz etmezeler olmuyor neyse seğredip görücez.

Billush
17-05-06, 17:18
Ayşa o bahsettiğin takımları ben de gördüm geçenlerde yeni moda onlar sanırım.Yeşilli pembeleri de var.Arkadaşlar takımı diziyoruz Berna'yla evlenirken çeyizi tam olsun doktorcuğumuzun değil mi?Çay takımları bizden Billur da cd hediye edecekmiş,Bernayla dans ederken onları dinlerler artık.Nerede yemek pişirecek bunlar tencere takımları yok,pamuk eller cebe arkadaşlar çeyizi diziyoruz.
Aman canım o da dert mi?Aramızda para toplar bir tencere,tabak ne gerekiyorsa alırız.Sen de yani bizi tanıyamamışsın.
Bu arada Handan'cığım hoşgeldin canım.Sonunda geldin.

Nanni
17-05-06, 17:20
muhsal89 seni uzun zamandir göremiyorduk buralarda...hosgeldin, sefalar getirdin....

AKBEL23 ortak sonunda geldin mi? yavas yavas cogaliyoruz...aysa özetlemis neler konustugumuzu...ama Sinani ikna edecek sürpriz kisi üzerinde hemfikir olamadik galiba...

tokat isine gelince, bu tokadi Ekin yesin de, kim atarsa atsin önemli degil...

J.Lo fan
17-05-06, 17:28
her kese selam!Dunden beri galiba ayni seyleri konusuyoruz-sinani kim ikna edecek ve tokati kim atacak diye.Shukurler olsun film bu aksam!Sonunda tahminlerin ispat zamani olucak bu aksam.Ben kisaca 1 yorum yapayim.sinani ikna edecek kishi bence kenan,bence bu bolum hapisden de cikar.Tokat atilacak kishi-fikrimi degistirerek soyluyorum-ekin.Ama kadina kucuk de olsa shiddet sahnesi olacak(aman ne shiddetse),kabus iscileri boyle seyler yazmaz diyorum,roportajlarini okuduktan sonra,ama yine de bi tahmin.

ayşa
17-05-06, 17:31
ooo Reyhan çeyiz toplama işine başlamış:) Sinemcim de şanına yakışanı yapmış:)
Nannicim, inan burada herkes Ekin'in tokat yemesini canı gönülden ister ama senaristler biliyorsun... Bak az önce Akbel de hatırlattı biz bir aralar senaristlerden birinin Ekin'i sevdiğini düşünüyorduk. Bu durumda Ekin'e birşey olmaz. Bizim niye daha önce aklımıza gelmedi senarist ve Ekin muhabbeti, burada boşuna Ekin ölecek mi ölmeyecek mi diye tartıştık? Adamlar hiç Ekin'i öldürür mü? Onların derdi sadece Sarp'a gün yüzü göstermemek. Tabi birde bize...

linguist
17-05-06, 17:31
Hatırladım tabi Sinem iyi nevresim takımları da tamam o zaman.Daha çok eksiği var ama.Arkadaşlar çocuk taa Tayland yoksa Kanada mıydı burasını tam bilmiyorum geldi işte.Gurbette yaşamış şimdi bizim adetleri de unutmuştur.
Meryemcim yoksa senden de bir altın bilezik mi geliyor?Doktor şimdiden yaşadı.Bu defada bunları alıp kızı nikah masasında bırakmasın.
Sevgili Akbel (Handan) hoşgeldin.

muhsal89
17-05-06, 17:34
muhsal89 seni uzun zamandir göremiyorduk buralarda...hosgeldin, sefalar getirdin....

AKBEL23 ortak sonunda geldin mi? yavas yavas cogaliyoruz...aysa özetlemis neler konustugumuzu...ama Sinani ikna edecek sürpriz kisi üzerinde hemfikir olamadik galiba...

tokat isine gelince, bu tokadi Ekin yesin de, kim atarsa atsin önemli degil...

Hosbulduk nanni...EEE bugüne özel davetiye aldım gelmemek ayıp olurdu. :) Şaka bi yana bu ara derslerle boğuşuyorum ondan vakit bulamıyorum ama artık yeter.Özlemişim buranın havasını biraz alışiyim yorumlar ardı ardına gelir sonra...

AKBEL
17-05-06, 17:36
Ben de hemen sayayım:

Yelda aldırmadı. Neyi? Çocuğu... Anladığım kadarıyla Serkan'dan baba olur mu emin değil, aslında aldırmış da olabilir. Neyse yeni bir çocuk vakası kaldıramam ben bu konuyu erteleyeyim :)

Tokatı en başta 3 şık yazdığımda ikisinde Ekin yer 3. de biz yeriz demiştim.Değişiklik yapmıyorum. Nasılsa istediğim olmayacak ve tabi ki mantıklısı da olmayacak bari saçma olanı isteyeyim de belki tutar:) Yani tokatı Ekin yesin.

Sinan'ı kim ikna eder diyorsunuz bilemiyorum ama ilk aklımdan geçen Feride oldu ( Bu da neden anlamadım daha yan yana bile gelmediler.) ama saçmasını buldum İsmet Bey olsun ikna eden. Nasılsa abuk bir durum olacak anlayın yani ben hazırım. Dedesinin gülü, ya da dikeni artık yeni dedene git deyirversin. (Hızlı cevaptan yazınca surat kullanamadım burada tepiniyor mavi akkabılı :))

Başka konu neydi? Hımmm, doktor ve Berna mı? Yok bunu istemiyorum. Berna kalsın öyle nedense ben Ekin'e sataşacaksa mutluyum. Size katılmayalı hele de Desdi'nin yorumlarını okumayalı Ekin-Sarp aşkını unutmam kolaylaştı. Bu arada Desdi'ye mesaj gitmiyor üyeliğiyle ilgili bir sorun var sanırım ya da başka bir şey. Neyse, yani doktor Ekin'e düşünüldüyse ben memnunum :) Kızmayın, farklı biri iyi gider , değil mi?

Nanni
17-05-06, 17:37
sinemb75 nevresim takimlarini pahali alma, hani hayallerimiz suya düserse cok paran cikmis olmasin...

bakin bu doktorun hayatlarina nasil girecegi konusundaki yeni teorim...ama kizmak yok tamam mi?
bence bu doktor normal degil, yani öbür taraftan yani kadinlara degil de erkeklere ilgii var :img-huh:
sonracigima Sarpi görecek ve Sarpa bir görüste asik olacak...Sarp ben senin bildigin erkeklerden degilim diyecek ve...ve doktor Hakan Ekini ameliyat etmekten vazgececek...
efendim? ne dediniz? kötü mü oldu bu simdi...

ama itiraf edin hadi..ben bu teorimle su meshur boynuzlu taci kesin alirim bugün degil mi?

meshur boynuzlu tac: bu tac, ozguster arkadasimizin icat ettigi, tahminleri tutmayanlarin giyindikleri tac efendim...yaaaa

Laklaki
17-05-06, 17:38
Arkadaşlar bakıyorum bernayla bizim doktoru evermişsiniz bile valla sizlerden korkulur.Tabak canak derken nevresim takımları da gelmiş ooo iyi vallaaa....

J.Lo fan bencede sinanı ikna edecek olan kenan olabilir ama ismet beyi hiç düşünmedik sanırım oda olabilir.

Nanni canım yaa niye ekinim tokat yesin yazık değil mi ki kızımıza hem tokata gerek yok sarp onu ikna eder,başka bir şey var sanırım bence ekin tokatı doktora atabilir.Doktor biraz serseri tipli yaaa ondan !!!
Billurcum valla sen bu işi bitirdin şimdi bide düğün salonu ayarladık mı tamamdır.

sılam
17-05-06, 17:39
ben şu tokat meselesinde biraz fransız kalmıştım arkadaşlar ama sinem arkadaşım özetlemiş sağolsun...ve hemen aklıma serkan geldi madem bu olayda ekinde geçiyor şöyle olmuş olabilir mi parti esnasında serkan içkiyi fazla kaçırır abuk sabuk hareketlerde bulunur yeldaya kötü laflar edebilir ve ekin dayanamaz kendine gel serkan diye yapıştırabilir...nasıl ama uçtum mu sizce? bu gün uçuş günüm habre sallıyorum ya tutarsa diye...en azından salladıklarımın bir tanesi tutsa bari:(

Billush
17-05-06, 17:40
Handan Handan Handan kızıyorum ama.Ya biz değil miydik Ekinle Sarp birleşsin diye günlerce bu forumdan çıkmadan senaristlere kızarak yorum yapan?
Cıık cık cııık sana yakıştıramadım Handan...Hiç yakıştıramadım.

meryemce84
17-05-06, 17:45
muhsal89 uzun zamandır yoktun hoşgeldin..
Handancım :) sende hoşgeldin..Davetiyeyi yolayıp gelmemek olmazdı..

Bana selam veren hoşgeldin diyen yok ınga ınga :)

Reyhancım tamam kabul bir altın bilezikte benden
söz ağızdan çıkıtı bir kere..Bakalım doktor nasıl çıkacak..

Desdi kulakların çınlasın senide bekliyoruz..
Pozitif düşüncelerini yay bize eğer kaldıysa..
En son pozitifçilikten vazgeçtiğini duymuştum..

Hazal_90 gelde sevindir bizi mutlu haberlerini bekliyoruz..

linguist
17-05-06, 17:49
Nanni ne ettin ben bu doktoru ameliyat sonrası evlendirecektim Berna'yla.Şimdi bütün plan suya mı düştü yani.Gitti çeyizler.
Ekin yemez bu tokadı yemesini isterdim gerçi ama Dr. Hakan yiyecek gibi.

AKBEL
17-05-06, 17:51
Handan Handan Handan kızıyorum ama.Ya biz değil miydik Ekinle Sarp birleşsin diye günlerce bu forumdan çıkmadan senaristlere kızarak yorum yapan?
Cıık cık cııık sana yakıştıramadım Handan...Hiç yakıştıramadım.

Aaaa, Billur'cum ama ya. Ben sana demedim mi bitti o iş diye :icon_whis Ya valla doğruyu söylemek gerekirse bende bu düşünce Ekin Kenan'la evlendiğinden beri var... :img-elvis Hatta hem mutlu hem mutsuz son deniliyordu bir ara bunu da oraya bağlayıp bizim çift olamayan çiftimiz 4 yıldan sonra kendi rızalarıyla birbirlerinden vazgeçecek sanırım ki bize de çok şok olmayacak diye düşünmüştüm. Neyse bunlar eski hikaye zaten 4 yıl sonraki ilk karşılaşmaları hala gözümün önünde sanırım ben şimdi epeydir görmediğim birini görsem izlediğimde etkilendiğim kadar olamam kendim... :img-huh:

Bakın uzun zaman yorum yapmayınca burayı yeni bulunca nostaljiye başladım... :img-icecr Bu arada Nannim elden gel... :icon_ange Ekin yesin tokatıııı (Laklaki kızma ama hak etmedi mi? N'olur bir kere... :blush: )

Nanni
17-05-06, 17:54
ooo bir böcek daha katildi aramiza...
laklaki hosgeldin...Ekin yesin artik tokadi ya...tümör mümör ayagina elimizden kolay kurtuldu zaten...valla ben olsam syöle Allah yaratti demem, osmanli tokadini...aaa bana ne oluyor ya...ben iyice havaya girdim bugün...
aslinda siddeti hic sevmem...aski severim, sevgiyi severim...ama bizim keklikler bu güzelim asktan öyle konular cikardilar ki... asil tokadi onlar hakediyor ya :icon_evil ...neyse, bugün sinirlenmeyecegim...

Billush
17-05-06, 17:58
Aaaa, Billur'cum ama ya. Ben sana demedim mi bitti o iş diye :icon_whis Ya valla doğruyu söylemek gerekirse bende bu düşünce Ekin Kenan'la evlendiğinden beri var... :img-elvis Hatta hem mutlu hem mutsuz son deniliyordu bir ara bunu da oraya bağlayıp bizim çift olamayan çiftimiz 4 yıldan sonra kendi rızalarıyla birbirlerinden vazgeçecek sanırım ki bize de çok şok olmayacak diye düşünmüştüm. Neyse bunlar eski hikaye zaten 4 yıl sonraki ilk karşılaşmaları hala gözümün önünde sanırım ben şimdi epeydir görmediğim birini görsem izlediğimde etkilendiğim kadar olamam kendim... :img-huh:

Bakın uzun zaman yorum yapmayınca burayı yeni bulunca nostaljiye başladım... :img-icecr Bu arada Nannim elden gel... :icon_ange Ekin yesin tokatıııı (Laklaki kızma ama hak etmedi mi? N'olur bir kere... :blush: )
Olsun Handan yine de yakıştıramadım.Bari eski günlerin hatrına yapma.Ya biz didindik burada birleşsinler diye sen şimdi ne diyorsun.Olmaz ki.Benim derdim birlikte olup olmamaları değil yalnış anlama ama eğer bunlar yine mutlu olamazlarsa emeklerim boşa gidecek.Ben emeklerime yanıyorum,Ekin'le Sarp'a değil.Ama imza ve avatarımdaki şahısları desen hem emeklerime hem ayrılıklarına üzülürüm o ayrı mesele.Bizleri kendilerinden onlar soğuttular kendileri bilirler...

AKBEL
17-05-06, 18:01
Yavvvfuuu!!! Ne buranın haliii! Yavaşlıktan sayfa yenilenince önceki mesajımı göreceğim neredeyse... Meryemce,Reyhan,Nanni,ayşa, Laklaki, Billur, Sinem, Muhsal.... Kısacası kim varsa...

Hepiniz hoş geldiniz:) Eee, söyleyin ne istiyorsunuz. Çay, kahve... Bakın köpüklü köpüklü Türk kahvesi yapayım sizlere. Nasıl olsun sırayla deyin hadi! Sonra da kendi fincanımızdan Aşk Oyunu'na yol görürüz. Hatta benimkinde Ekin'in yüreğinin kabardığını görmek de mümkün benimki yerine:)

Bu arada Berna'ya boşuna birini bulmaya çalışmayın diye ben yine tedbirli davranıp uyarayım aklıma gelir gelmez. Niye mi? Bence kullanacak adamları kalmadı da ona da sardıracaklar daha. Hem belki yakında tecavüze uğrar bir de o konuyu işlerler ya da birden onun da çocuğu olur, belli mi olur. Hem zaten anlayamadıklarımızdan biri neydi? Senaristlerin ilişki anlayışı!!! Bir de ayşa'cım neydi? Güvendiğini nasıl sevemezsin güvenmediği ay nasıldı ...(Yine suratlar yok kullanamdım lazım olanı)

Billush
17-05-06, 18:01
Ya Nanni nedir bu tokat mevzusu ben bir şey anlamadım.Bana açıklar mısınız?Neden Ekin Osmanlı tokadı yiyor?Kimden yiyor?

sılam
17-05-06, 18:04
sistemde iyicene yavaşladı sayfalar zor açılıyor inşaallah düzelir diyelim...

reyhancım bende geline 5i bir yerde takacaktım ama sağolsun nanni son noktayı koymuş bizim doktorumuz adına...valla nanni sen bence bu tahminle boynuzlu tacı kesin hakettin... güle güle parlat canım:)

gs-tugba93
17-05-06, 18:06
bence sinanin fikrini kenan deyisdirir
ekin sarp es ariyor bu berna olabilir
ama berna dokdora asik olabilir

Billush
17-05-06, 18:09
Yok canım bence Ekin'in aklına Berna hiç gelmez.Çok saçma bir şey çıkar o zaman ortaya.Acayip bir şey olur.O zaman Ekin'in en baştan beri diziye girmesi bir saçmalık olur.O girmese Berna'yla Sarp evlenecekti niye girdi ki o zaman?

yesil87
17-05-06, 18:10
arkadaslar eger ekine ceza kesiyorsak diger karakterlri unutmayalim lütfen
ben hemen bir tokat listesi cikartiyorum:
ekin- sarpi bu kadar üzdügü icin, kenanla evlendigi icin ve sinandan gercek babasini sakladigi icin
sarp- yasemini öptügü icin
yasemin- sarpimla ekini ayirip birde onunla dört yil gecirdigi icin
kenan- bunun sucunu yaz yaz bitmez arkadaslar o yüzden buraya ayrintili yazmiyorum
feride- evli olan kenanla birlikte oldugu icin ama bunlari ekine anlattigi icin ve hamile oldugu icin onu affettim
yelda- galiba bebegi aldirdigi icin
feryal hanim- ekin ve sarpa cektirdikleri icin
ismet bey- sarp ve ekini ayirdigi icin

baska kaldi mi arkadaslar?
bu arada desdi nerelerde, ondan haber alan var mi?

*~*RaiNBoW*~*
17-05-06, 18:10
Ortalıkta bir tokat tüyosu var tokatın bir ucunda Ekin var fakat yiyor mu atıyor mu belli değil..
Bu bölüm sonunda umarım 'ne umduk,ne bulduk!Şu beşlinin yaptığına bak!' demek zorunda kalmayız umarım...

linguist
17-05-06, 18:11
Handan kahve yerine mideye iyi gelecek bir içeçek istiyorum mümkün mü?Ne aldıysam nafile.Ama kahvenin de yeri ayrı olur falcı teyzemizi de çağırırız hem.:)
Benim içim rahat etmiyor Berna'yı günah keçisi ilan ettiler.Gelen vurdu giden vurdu.Münasip birini bulsunlar şu kıza da anlamam ben.Bir dakika karşımızdakiler beşli gruptu değil mi nasıl da unuttum.

ayşa
17-05-06, 18:18
Akbelcim... şudur;
"İnsan güvenmediği birini nasıl sever yada sevdiğine nasıl güvenmez..."
Ayrıca ben ada çayı yada papatya çayı isterim, sakinleştirici etkileri vardır bu çayların, her derde deva:)
Haydi ben gidiyorum, eve varınca girerim hemen. Görüşmek üzere...
Son bir şey daha Desdi'nin kulakları çınlatılmış, artık buraya gelse bile ben almayacağım onu kapıdan içeri. Ne demek öyle habersiz çekip gitmek...

linguist
17-05-06, 18:19
Sılam olsun canım düşünmen yeter.Ama Nanni bozdu planı,gitti elden Doktor Hakan.
Yesil87 liste kabarıkmış baya gerçekten.Bence bu tokatlama işi için bir bölümü feda etsinler.Çat,çatt..
Bak şimdi aklıma geldi hani bizim pay.Listeye bir de bizim tokat payımızı eklersek tam olur bence.

Nanni
17-05-06, 18:20
silam neyle parlatiliyor bu boynuzlu tac...hani yanlis birsey kullanip mahvetmeyeyim, o bakimdan :icon_whis

ortegahayrani linguistin arkadaslarinin kafeden getirdikleri bir haber bu...güya Ekin birine tokat atiyormus ve ya Ekine atiliyormus...yani tüyo gibi birsey anlayacagin...

yesil87 valla listeye bir de bütün bunlarin sorumlusu olan Rüya Iscilerini eklesen ya...

çalıkuşu
17-05-06, 18:22
arkadaşlar bende geldim,
ama nasıl geldim bana sorun, sabahtan beri ben uğraştıkca bir aksilik çıktı çok özür diliyorum, verdiğim sözü tutamadım, kim var kim yok şu anda onuda bilmiyorum. ilk gördüğüm nanni ve Handan birde sılam,

mubabete neresinden girdim, sabahtan beri ne konuştunuz, kimi asıp kimi kestiniz, mesela 5 sivri zeka senaristimiz hala yaşıyormu?, bu günkü bölüm nasıl olur, diziden sonra neler konuşursunuz gibi tuhaf sulallerle bende şuraya dahil olayım dedim, gördüğünüz gibi istanbulun güneşi tepeme geçmiş bulunuyor,
siz yazın ben okumaya çalışıcam hepinize kucak dolusu sevgiler..

Billush
17-05-06, 18:23
Handan'cığım ben bir çamlıca alabilirim.Mideme ve dişlerime iyi gelir.İçeriden de annemi kurabiyelerinden getiririm tam olur.
Ya bu tokat tüyosu ne ara geldi?

ela gözlü
17-05-06, 18:24
selam arkadaşlar.ben aşçı başınız olarak berna ile çatlak doktorun düğün yemkeleirni ayarlarım.ama ondna önce bu akşamki special menümüzü açıklıyorum;
Ekin tokatı.
tavsiye ederim.tadı yanağında iz bırakıyor.:)
ağrılarım kafama vurdu:( kusuruma bakmayın.iyi yorumlar size :icon_whis :img-book:

sebnemm
17-05-06, 18:25
arkadaslar bilmem sizde okudunuzmu , belkide okumusunuzdur ama ben gene de yazayim

atv'nin sevilen dizisinde Doktor Hakan, Türkiye'ye geliyor. Ekin ve Sarp onunla görüşmeyi beklerken, o, çiftin hayatına farklı bir şekilde dahil oluyor
SABAH

yani bu simdi demek oluyor ki sarp ekine doktor meselesini anlatiyor. demek ekin karsi cikmiycak bu ameliyat isine. o da doktoru bekliyor demektir , demi?

AKBEL
17-05-06, 18:26
Reyhan'cım sana ne istersen onu yapayım. Hani, bildiğim iyi bir ilaç var bana iyi gelir yani de istersen doktorluk yapmayayım da nane-limon yerine göre, ya da ıhlamur yani canım, senin canın ne arzu ederse...:) Ha, bu arada neyin nerde olduğunu sormanıza gerek yok arkadaşlar, biliyorsunuz ev benden çok sizin dolaşın her yerini :)

Billur'cum haklısın aslında. Ama işte bu benim güzide 5'lim sağ olsun beni aşk mı kaldı diye düşündürtünce ben de yeni geleni benimsedim nedense... Benim bu halimi boş ver iflah olmam bir senarist grubunun kurbanıyım... Ama acıma da :) Benim gibiler az değil, değil mi?

Reyhan'cım, Berna'ya biri bulunur elbet de ne için? Tabi ki ağlatmak için.Bkz. son bölüm. Hatta Ekin'e öğüt de verdiriyorlar. Yine de aynı hatayı Feridede yapmadılar. Ya da ilkinde aynı şeyi bunu hata olduğunu daha sonra böyle vurgulamak için yaptılar. Ya da ben yine anlamalandırmaya çalışırken hiç yapmadıklarını buldum...

Billush
17-05-06, 18:27
ortegahayrani linguistin arkadaslarinin kafeden getirdikleri bir haber bu...güya Ekin birine tokat atiyormus ve ya Ekine atiliyormus...yani tüyo gibi birsey anlayacagin...
Bende nedirbu tokat mevzusu deyip duruyordum meğerse buymuş.Hmm bence Ekin tokat yemez ya kedin eski günleri(Sarp'a attığı tokatları) özleyip birine basmıştır tokadı.

yesil87
17-05-06, 18:30
nannicim bu listeye bizim cücükleri bilerek almadim, cünkü bunlara olan kizginligimiz birere tokatla gecmez. bunlara ayrica birsey düsünmek lazim. mesela bunlarin etrafinda bir cember olusturalim sonra elimize ne gecirirsek sopalar yada tencerelerle yermisin yemezmisin giriselim belki o zaman bize cektirdiklerini anlarlar diyecek oluyorum ama nerde. bunlarin bizi anlamalari mümkün degil. neyse ben simdi spora gidiyorum arkadaslar sonra yine foruma ugramaya calisacagim. herkese iyi yorumlar, sonra görüsürüz

Billush
17-05-06, 18:30
selam arkadaşlar.ben aşçı başınız olarak berna ile çatlak doktorun düğün yemkeleirni ayarlarım.ama ondna önce bu akşamki special menümüzü açıklıyorum;
Ekin tokatı.
tavsiye ederim.tadı yanağında iz bırakıyor.:)
ağrılarım kafama vurdu:( kusuruma bakmayın.iyi yorumlar size :icon_whis :img-book:
Hahaha bayıldım ben bu speciale. :img-fullm
Canım bence sen git biraz dinlen.Ağrı kesici de fayda etmdiyse en iyisi uyumak.Aşk Oyunu'na kadar uyu biraz iyi gelir.

blazer84
17-05-06, 18:34
slm herkese.....
Dizi öncesi foruma Akbel in de daveti üzerine bir uğrayayım dedim... Anlaşılan yeni bir tokat mevzusu var ........ Tokatı belkide bizim şu doktor yiyordur ne dersiniz.... belki...
Birde eskiden çok değişik mekanlarda çekimler yapılırdı..artık bundan da vazgeçmişler.. fazla masraf oluyoo heralde.... hep aynı yerler.... Birde şu bizim sinan ı kim ikna edecekmiş merak ettim.. hemde hiç ummadığımız birisi.... Muzoo mu acaba :)

linguist
17-05-06, 18:37
Handan'cım tamam o zaman bana bir nane-limon,şifa niyetine.:)Feride'ye aynı hatayı yaptırdıkları zaman ne yapmaya çalıştıklarını anlayamamıştım.Yine de ucundan döndürdüler fakat o ağadan nasıl kurtulacak orası meçhul.
Çalıkuşu da gelmiş hoşgelmiş.Gittikçe çoğalıyoruz.
Ela gözlü geçmiş olsun arkadaşım aman kendine iyi bak.

meriremail
17-05-06, 18:38
NE KAYNATIYOSUNUZ BAKİİM .. HIIM SİZİGİDİ SİZİGİDİLER .NEYSE KONUYU UZATMAYALIM :img-lady:

ŞİMDİ ŞU PARTİ VE TOKAT MEVZUSU ELİMİZDE OLDUĞUNA GÖRE BÜYÜK İHTİMAL PARTİ BU BÖLÜM İSE SARPIN SÜPRİZİ. :img-lady:

VE SÜPRİZ GÜNÜNDEDE SARPA TOKAT ATMAZ EKİN BİDE. :img-lady:

ŞU DOKTORDA BENCE İŞTE BU PARTİDE GÖREV ALAN BİRİ OLARAK GİRECEK. :img-lady:

HATTA ÇOK KORK TUĞUM BİŞİY VAR YA BU DOKTOR DELLENİP İŞTE BÖYLE GARSON FİLAN İKEN EKİNİN HASTA OLDUĞUNU HERKESİN İÇİNDE SÖYLERSE ))) :img-lady:

ozguster
17-05-06, 18:38
selamlar efendim,
kiymetli yorumlarinizi analiz etmeden atladim bugün ortaya...
imzami özledim de, hemen birseyler yazayim da göreyim diye bekleyemedim...

ama galiba Sinani ikna edecek kisiyi ariyorsunuz...yani Kenan bence ama yedekte de birisi olsun tabi...
evet acikliyorum...bence cekirge...evet cekirge ikna edecek :P
anlasilan ozgusterin taci bana cok yakisacak...

Nanni bakıyorum da yorumunla bomba gibi düşmüşsün şekerim.Çekirge nerden çıktı , aklına geldi.Alemsin.Bu aralar Nur da süper atışlar yapıyor.Valla öyle bir hal aldı ki cüce Sinan'ı ikna etmek için dünya alem seferber olacak.Biz de yamulmayız umarım.Mesela arkadaşlar Sinan'ı pilavcı amca ikna edermiş.
Bakın şimdi;
Bag gurban , ha ben segnın bu babonu da nasıl gurtarmıştım , biloyesen, aha da anan babonun yanında galacaktır.Sen de heç itiraz etmeden onlarla gidecaksen.Anlamışsen gurban?

Olaya bir pilavcı dahil olmadı arkadaşlar.Ben bekliyorum yani.Nerden çıkar diye.
Benim boynuz bana geri dönecek gibi.:

meryemce84
17-05-06, 18:39
Ayşacım o kadar katı olma canım Desdi ye şöyle bi gelsin neden ortadan kaybolmuş anlatsın sonra gerisini düşünürüz..
İlk önce bir sorgulayalım sonra afaroz ederiz.. :)

Bi tokat hakkında bu kadar kafa patlatacağımı söyleselerdi hayatta inanmazdım ÖSS ye bu kadar kafa patlatsaydın profösör olurdum.. :)

Nannicim sana katılıyorum tokatı Ekin yesin..kim atarsa kabulüm..

AKBEL
17-05-06, 18:43
Sanırım kimse kahve içmiyor. Yeni nesil işte (Yavfu yine suratlarım yok halbuki hıh diyecektim görüntülüsünden neyse) Ben eski kendime kumda pişirince kokusundan isterseniz size sütlü yapar çay bardağında veririm. (bilir misiniz misafirlikte çocuk ısrarla isteyince böyle yaparlar:) )Ama tabi ki istekler başım üstüne. Billur çamlıca için ufaklığı gönderdim gelir birazdan. Suyu da koydum ayşa'cım sen gelene kadar çayın hazır...:)

Eee, ne diyorduk. Ha, daha daha nasılsınız? Ha, anladım. Aman ne iyi, demek parti var. Ekin parti de mi tokat atıyormuş. Hımm, demek ki biri eteğine bastı elbisesinin. Neyse, canım ne olacak belki de attığı da ona atar, belli mi olur. Blazer da gelmiş. Bak ben mutfaktaydım geç gördüm. Muzo fikri çok iyi de nasıl ikna etti acaba?

Mesela:

- Sinan, gideceğin yerde benim bozduğum gibi dolu oyuncak olacak mı der? Olabilir aslında...

Şaka bir yana Muzo fikrini de tuttum. Doğrusu tahminler geldikçe daha çok merak ediyorum ve hiç beklenmeyen kim olur diye srosam da bulamayacağımı biliyorum:)

Nanni
17-05-06, 18:45
calikusum gelmis, hosgelmis...seni böyle erken beklemiyordum...ama sevindim inan...
sabahtan beri Sinani kimin ikna edecegini arastirdik, analiz ettik...
doktoru Ekin ve Sarpin hayatina girdirmeye calistik ama olmadi...
yani dizi asagi, dizi yukari...

AKBEL23 ben bu dediklerinden alamam...malum, biliyorsun...bana dokunurlar...
Ben su 30. bölümde Serkanin barda ictigi karisim vardi ya, narsuyu karisimi...iste ondan istiyorum...saglikli birseyler iceyim de, saglam kafam saglam vücudumda bulunsun...hazir sigarayi da birakmisken, iyi olur degil mi?
ama narsuyu yoksa, himmm, ben ayvasuyu da alabilirim...ama ayvanin kendisini almayayim...sadece suyunu tamam mi?

yesil87 bence bu keklikleri alalim ortamiza, biz de giyinelim kizilderili kostümlerini, yapalim tamtatatam dansi...sonra da sicak su dolu bir kazana atip, haslar gibi yapip, sonra da...pardon ya, yine kaptirdim kendimi...

ortegahayrani seni gidi seni...buralara ugramadigin nasil belli oldu degil mi? halbuki biz bu takadi var ya, öyle bir analiz ettik ki, hatta hangi hizla, hangi yönden, hangi tarafa ve hangi elle atilacagina bile karar verildi be ya...

icegirl
17-05-06, 18:45
benim anlamadigim,sarp ve ya ekin her kimse iste bu tokati nerde aticak..eger caffede herkesin onunde atarsa,ailelere nasil aciklama yapacak..icimden geldi diyemez heralde....

ozguster
17-05-06, 18:49
Sanırım bu pilavcı baba muhabbeti daha önce yapılmış.Ben anca gelebildiğim için görememişim,pardon.
Ama demek ki tek yamulacak ben değilim,
İyi bari.

ela gözlü
17-05-06, 18:50
Billur ve Reyhancım sağolun.Ben biraz dinleniyim.Diziden sonra belki Rüya işçilerine pis planlar yapmak zorunda kalırız.ben düşüniyim bu arada sizde yorumlara devam edin.Şu garibi sevindirseler bu akşam ama nerde o günler. :icon_whis size ii yorumlar... :icon_ange

ECE 71
17-05-06, 18:52
Selam herkese...
Geri sayfalara bakmadan hemen bir dalış yaptım...Neler kaynatıyorsunuz bakalım...
Dizi için içimde her ne kadar heyecan kalmadıysa da ,akşamı bekliyorum işte...
Başım çatlayacak gibi ağrıyor,umarım akşama iyi olurum...
BU bölüm Ekin'in kendini Sarp'tan uzaklaştırma çabalarını gördükçe sinirleneceğim...Oda fantezisi zaten tarih oldu benim için..Üstelik kız bulma çabaları tuz biber olacak...
Yelda birkaç bölüm sonra doğru yolu bulacak...Bizi akılları sıra heyecanlandırıyorlar...Ama yemezler...Nasılsa bebek aldırılmadı...Yalnız SErkan'ın evi terk etmesinden sonra,bu sefer Yelda yelkenleri suya indirecek...
Doktor BEy tam bir muamma...Oyun oynayacağına işini yapsa daha iyi olacak ama...GRup 74 hoşluk yapacak ya....BUnu da yiyeceğiz sanıyorlar...
İnşallah çok sayfa yoktur...nasıl okurum...

Laklaki
17-05-06, 18:57
Nanni seni kıracağıma kafamı kırarım canım yaaa,
AKBEL valla ben ne yapsada kıyamıyorum şu kıza yaa ne yapayım inatcı falan ama genede içimn bal vermiyor.
meryemce ,ayşa valla desidi bir gitti pir gitti valla bir daha haber alınamadı.

beta0607
17-05-06, 18:58
ben ne zaman düşünsem sinanı kurti ikna edecek gibi geliyor aklıma

hakana gelince adama kanım ısınmadı ve tokatı hakan yiyecek ekine sarkacak vs gibi şeyler düşünüyorum

N€££Y
17-05-06, 19:04
arkadaşlar yaa bilmiorum bu bölüm nasıl olacak merak ettiğim çok şey var ama tek bişi sorucam dr.hakan onların hayatına nasıl girio bence ekine aşık olacak gibi gelio bilmiorum :img-huh: bir tahmini olan varsa yazsın
:img-book: lütfen........

bustedspii
17-05-06, 19:05
Merhabalar herkese!
Online listesine bakınca eski günler geldi aklıma benimde,öncelikle böyle bir şey yapmayı fikir edinen arkadaşlar cok tşkler,daha yeni bölüm özetini okumadım 2 saatlik bir işim var aşk oyunu başlamadan siteye tekrar dönücem bi 15 dk sonra cıkmak zorundayım arkadaşlar..
Bu arada fragmanda serkanın gidişini ben dogru buluyorum acıkcası,ama 3 bölüm oldu izlemeyeli kacırdıgım noktalar varsa düzeltirsiniz arkadaşlar;)

Nanni
17-05-06, 19:06
ozguster hosgeldin aramiza...
valla benim tahminim, baska tahminlerin yaninda hic kaldi anacim...bak Süha dayi bile diyen var...
AKBEL23 feride dedi...bir de dedigine kendisi güldü :P
bu arada forum hizlaniyor akbelcigim...gözümüzaydin...

El Desdicado icin bir iki kelam da ben edeyim...son kere 13 Nisan da girmis foruma...ya bize küstü ya da kaderine küstü...ne oldu bilemiyorum...ama ben dahil bir sürü insan, mesaj sayisi 5000 i asan, pozitifligi ile gönüllere taht kuran bu üyeyi merak ediyoruz...merakimiz nerede ve ya niye gelmiyor degil...merakimiz sagliginin nasil oldugu...yani hasta mi oldu, yoksa baska birsey mi oldu, basina birsey mi geldi...insan bir haber eder, bu kadar insani üzmez degil mi ama?
bilmem anlatabildim mi derdimi?

AKBEL
17-05-06, 19:07
Efendim, Nanni yine kısa bir ara verdi gelecek yakında. Ben içeceklerinizi dağıtırken her birinize laf da yetiştireyim. (Ne hamaratım yavfu :)

Laklaki'cim sen zaten öyle kal hep, bence Ekin'e lazımsın. Desdi kadar olmasan da hep lazım onu da koruyacak biri. Baksana hepimiz istiyoruz hemcinsimiz tokat yesin de izleyelim. Ne garip değil mi? Bakın bir hoşluk daha yapmış bu 5'li biz bu hale gelmişiz.

bustedspii
17-05-06, 19:09
desdi nerede cidden,son girişi bir ay öncesi..desdi,anaxagor,atvci ve hatırlayamadım bi cok kişi neredeler yaf:(
bu arada tokat mevzusunda bencede ekin yerse belki aklı başına gelir:Pşaka bir yana özeti okumadan abuk subuk yorumlar yapmaya başladım sanırım..ben özeti okusam iyi olucak..

didou_didem
17-05-06, 19:10
tekrar merhabalar efendim zamanımız azaldıkça beni heyecan bastı az kaldı bakalım köşelerden köşe mi beğenicez yoksa güzel bir bölüm mü izliyecez??şu benim çatlak profesör yiyecek tokadı(inşallah)..belki bu cafeye gelir bunlar parti için cafeyi kapatıcak ama bizim çatlak kalkmıyor konuşurlar kapatıyoruz diye o da hayır falan der tartışma büyür ekin'de basar tokadı...nasıl???bu sefer özgür'ün tacını herhalde ben alırım.....

AKBEL
17-05-06, 19:14
Cemre'cim sen de goş geldin. Ben sana da yer ayırdım işini hallet de dön tamam mı:)

Andıklarından haber vereyim. Ateveci akşama gelecek söz almıştık. Anaxagor'un da haberi oldu sanırım bana geri dönmedi ama umarım bir selam edecek. Şafak'a mesajım ulaşmamış görünüyor çok üzgünüm. Başka da aklımda yok şimdi. Demiştim zaten Desdi'ye mesaj gönderilemiyor. Ha, Sılver Hocam da gelecek inşallah o da olur dedi... Böylece haberdar da ettim sizi. Bakalım burda yer çok herkes yanına aldıklarıyla gelsin ki benim unuttuklarım olmamıştır umarım.

ladydi
17-05-06, 19:16
benim anlamadigim,sarp ve ya ekin her kimse iste bu tokati nerde aticak..eger caffede herkesin onunde atarsa,ailelere nasil aciklama yapacak..icimden geldi diyemez heralde....

bence bu tokatı doktor beyimiz yiyecek.ben hala sinanı ikna edecek olan umulmadık kişinin feryal hanım olacağını düşünüyorum.neden bilmiyorum ama içimden bir ses öyle diyo.fragmanda serkan evden ayrılacağını söylerken yeldanın bakışları dikkatimi çekti.sanki o da bunu yeni öğreniyormuş gibi bakıyor
serkanın ayrılması yeldanın aklını başına getirir belki.yani hata yaptığını bir kez daha anlar.halbuki serkan üzerine titriyordu bir dediğini iki etmiyordu onun.istediği bir bebekti ama yelda bunu ona çok gördü.bence bencilce davrandı.umarım araları tatlıya bağlanır.yelda bebeği aldırdıysa eğer hatamı anladım bu sefer ben de istiyorum gel bida yapalım diye gönlünü alır belki serkanın :icon_whis

bustedspii
17-05-06, 19:19
özeti okudum hadi hayırlısı!şimdi gitmem gerek ama özetteki sarp ekini ne kadar sevdigini bir kez daha gösterecektir sözü bu bölümün güzel olacagını mı belirtiyor ne?yani özeti begendim ben uzun süredir okumuyordum aşk oyununun özetini..arkadaşlar dizi başlamadan işimi bitirip yetişicem;) bi aksilik olmazsada diziyide izliycem..
akbel rezervasyonluyum yani dimi?gelince hangi masa diyim:Pbu arada merak ettiklerimzin haberini verdigin için cok saol;)ekip tamamlanıyor..eski günlerdeki gibi..he beni unutmayın gelicem he:)
hadi keyifli sohbetler..

caglar2000
17-05-06, 19:22
arkadaslar ben gecen hafta izlemedim ama sonra indirdim ve izledim gene etkilenmedim diziden ama eski gunler o guzel anlar hatirina diziyi cokta sert elestiremiyorum serkanin durumu beni ilgilendiriyo bundan sonra artik digerleri cokta germiyo:Dsonuc olarak dizinin bitmesinin yandaslarindanim izlersemde nasil bi son olacak nasil topluycaklar diye izlerim bundan sonra:D

icegirl
17-05-06, 19:22
berna sinani ikna edebilir gibime geliyo,bunuda fark eden ekin bernayi sarp icin iyi bi es cocugu icin de iyi bi anne olabilicegini dusunur...ama kenan da olabilir ne de olsa sinan onu babasi biliyo...

ECE 71
17-05-06, 19:29
Biraz sayfaları okudum...
Sinan'ı kim ikna edecek,tokadı kim yiyecek?Genelde konu bunlar olmuş...
Naçizane benim tahminim de şöyle;Sinan'ı İsmet Bey ikna edecek gibime geliyor...
Tokat meselesine gelince,o tokadın Ekin'in yemesini çok isterdim ama o atacak gibi görünüyor...İlk duyduğumda SArp EKin'i kendine getirmek için atacak diye düşünmüştüm...Özetin ardından fikrim değişti...
Doktorumuzun alışılmışın dışında hayatlarına gireceğini okuyunca,sıradışı doktor Ekin'e asılabilir...Ekin de tokadı patlatır diyorum...
Tahmin konusunda rekor kırmışsınız...Sanırım tacı Nanni hak edecek gibi görünüyor...
Bu arada Akbel ve Nanni çok iyi ev sahipliğ yapmış,tebrikler...

ozguster
17-05-06, 19:39
Evet Nanni, ben de pilavcı amca diye kabak gibi atladım,ön sayfalara bakmamıştım.
Ama olur kardeşim, pilavcı da olur, hatta Sinan'ın sünnetini yapan adam bile olur.
Ama ben nedense gene de Kenan diyorum. Bir bölümde Kenan tahliye olacak, geçen hafta başgösteren iyilik meleği rolüne iyice bir bürünecek, hatta Sarp'ın yeni kankası olacak.Serkan gitti gideli garibim yalnız kaldı zaten.İki kelam edecek adam yok.Hem Ekin gibi acayip güzel bir ortak noktaları var.Kafa kafaya yeni kanka kardeşler olurlar.Kenan yeniden evlenirse Srap Kenan'ın nikah şahidi bile olur.Grup 74 bu her telden çalar.Körler ile sağırlar böyle birbirimizi ağırlar gideriz.
Nanni şu doktor Hakan beni kıl ediyor gerçketen.Değiştir lütfen imzanı ya.Orhan Veli nerede?Bu adam Ekin beyninin alsın bir kısmını gitsin, bir daha uğramasın mümkünse. Bernayı da götürebilir isterse lafım yok.Çok tekin değil bu adam.Bakın göreceksiniz.

Diğer herkese de ayrıca selamlar arkadaşlarım

Laklaki
17-05-06, 19:49
Varan 1: Ekin (sarpa doğum günü mesajı)
Herşey bir oyun gibi başladı herkesi kandırabileceğini düşünen iki küçük çocuk gibiydik.Yüreğiminde bu oyuna katılacağını hiç hesaba katmamıştım.Hani dönme dolap en yukarıda durur' ya bulutlara değeceğini sanırsın,değersen sonsuza kadar mutlu olacağım.Yüreğime bu ateş düştüğünden beri ,ben bulutların üzerindeyim.
Bana çok şey öğrettin sağol ama en önemlisi seni görmeseydim gerçek aşkı bilmeden ölecektim.

Varan 2: Sarp (ekine olan aşkının itirafı)
Ben o gözlere bakmadan birtek gün bile geçiremeyeceğimi söylemek istiyorum,ben onun ellerinin sıcaklığını hissetmeden gidebileceğim hiç bir yer olmadığını söylemek istiyorum ve ben hayatımda olduğu bir an için herşeyimi feda edebileceğimi söylemek istiyorum.Ölümüne edilmiş bir yemin bu!!
Seni seviyorum ekin !!!!
Varan 3:Süha dayı (mektup)
Keşke büyümeseydik diyesi geliyor insanın,hep çocuk kalsaydık sonra birden kafanda bir şimşek çakıyoriçinde birşeyler gümbürdemeye başlıyor.Tüm engelleri unutup aşkın sesini,aşkın kokusunu,aşkın dokunuşunu hatırlıyor beynin.
Şah damarına bir iğne batıyor sanki kafan sert bir duvara tosluyor,kanın çekiliyor sevda ılık ılık dağılıyor bütün vicuduna ve iliklerine kadar bütün ruhunla yaşadığını hatırlıyorsun .Ne garip şey kardeşim,bir çift gözün bakışıyla yerin yedi kat dibinden bulutların üzerine fırlatabiliyor insanı!!!

Varan 4: Pilavcı amca (boşanacakları gün)
Gardaş işte sevda böyle derin bir yara,dünyanın neresine gitsen adamın içini acıtır sağda solda nafile deva ararsın dönüp dolaşıp yine yarin elinden merhemle iğleşirsin.

Varan 5: Sarp (ekinle evlerinin önünde yaptıkları konuşma)
Sarp:Bir daha gelmesende aşk bitmez,sen yarın sabah kapımı çalmazsan ben bu mahalleyi terketsem,yada sen başka biriyle evlensen ,yada ömür boyu birbirimizi görmesek te aşk bitermi?
Ekin:Bitmez biz istemedikten sonra hiç bir zaman bitmez.
Sarp:Başkasıyla evlensen bile ,yüzlerce torunun olsa bileaşkından vazgeçme!!Yaşlanıp kendi adını unutsan bile!beni unutma kalbinin bir köşesi hep benim olsun!!
Ekin: Acı gerçeği söyleyeyim mi!!Kalbimin tamamı ömrümün sonuna kadar senin olacak.

Varan 6: Sarp (ekinin kenanla evlenmeden önceki konuşmaları)
Sarp: Ne zaman gözlerin dalıp dalıp gitse ben geleceğim aklına ,ne zaman güzel bir şarkı dinlesen,ne zaman denizi görsen,yağmur yağsa sonra baharda bir parkta otururken gözlerinden yaş gelinceye kadar gülerken birşeye yada gerçekten ağlarken günün herhangi bir saatinde belkide tüm saatlerinde ben geleceğim aklına o anlarda inan bende seni düşünüyor olacağım.

Varan 7: Pilavcı amcanın ağzından(sarpın ekine öleceğini söyleyeceği )
Pilavcı amca:Benim pilava heç dokunmadıysa mesele ağır meseledir.Kurban..... bu kadar mı kötüdür.???
Sarp: şimdi kötü çok kötü birşey,hesapta olmayan birşey.Benim bunu ekine söylemem lazım!!!
Pilavcı amca: Şimdi kötü de olsa söylemem gerekiyor diyorsan ......
Sarp: Söylemesi biraz zor birşey,hatta bayağı zor....
Pilavcı amca: Bana bak istanbullu!!!!Çok büyütüyosun her meseleyi,bak kaç kere geldin burda dünyanın sou gelmiş gibi oturdun.Ne oldu çözüldü hepsi evlendin kızla sonunda ,bakıyom gene oturuyorsun ayni biçimde
ulan görende seni ölüm haberi getirdin sanacak haaa!!!
(burdaki sahne gözünüzün önüne gelsin ben çok ağladım)
Dermansız derde mi düşmüşsen istanbullu,çıkmaz bir yola mı girmişsen....
Söyleyeceksen çare yok!!!
Sarp: tamamda gözlerinin içine baka baka öleceğini söylemek.......
Pilavcı amca: O bilseydi sana söylemesini istemezmiydin.Zorda olsa başka türlü öğreneceğine yakınından sevdiğinden öğrenmeli..Demekki söyleyeceksen..
Sarp: Neyse ben gideyim.....Ahh ahh
Pilavcı amca: Otur hele otur...Vay benim oğluma beee ,vay benim yiğidime beee.........(öfff öff aklıma geldikçe...)

Ne günler yaşamışız arkadaşlar burda hep birlikte,ne sinirli saatler geçirmişiz,özetin telaşı,fragmanın saati ,derken günler hatta aylar ne çabuk geçmiş nerdeyse 1 yıldır burdayız.Bizler maçlardan mı çekmedik,bayramlardan mı hep bizim inadımıza yapılıyormuş gibiydi sanki,ama o günlerden sonra bu günlere ulaştık acısıyla tatlısıyla şimdi geriye dönüp baktığımda bir ekinle sarpın tanışmalarını hatırlıyorum ,ekinin sarpı tekme atarak kovması,ardından nişandan gelip sarpı alması,barda sarpın ekini ilk öpüşünü ve ardından yediği tokatı,sarpın ekine ilk kez gitarıyla kadife kelepçeleri çalışı,muzonun cizdiği resim, sarpın ekini sevdiğini kabul etmesi ve kenanın yanından gidip ekini alması,ekinin rüyasında sarpı görmesi ve o muhteşem doğugünü mesajı,ardından sarpın itirafı ,ekinin evden gitmesi sarpın pilavcıyla konuştuktan sonra evin önünde 3 gün oturuşu ,ekinin dayanamayıp sarpla yaşamayı kabul etmesi,ertesi gün gazetede kiralık gelin manşeti gazetlerde,ardından ismet beyin kalp krizi,ardından ekinin sarpı değilde ailesini seçmesi,boşanma davaları,hele şu hakimi ikna etmek için otoparkta ki hali,sonra sarpın mahalleye taşınması,ayrılık oyunu oynamaları,o parktaki gece sarılıp yeniden başlamaları,sonra gülsere yakalanmaları,ismet beyi ikna etmeleri ,balayı gecesi sabahı ayrılık vakti ekinin nikahta sarpın gözlerine bakarak evlenmeyi kabul ettiğini söylemesi sarpın ve ekinin gözyaşları,sarpın memleketten gitmesi,ekinin sinanı doğurması hiç anlam veremediğim 4 yıllık ara,ardından yeniden kafede karşılaştıkları zaman sarpın ekinin gözlerinin içine bakarak evlenme teklif edişi ardından pastanedeki halleri çiçekci kızın söyledği güzel sözler''
Çiçekçi kız:Gül alırmısın abii,sevgilinin hatrına abiii
Sarp:Yok sağol
Ekin: Biz sevgili değiliz,hadi bakayım!!
Çiçekçi kız:Yalan söyleme aşıksınız işte!!!
Ekin: Bana bak.....
Çiçekçi kız: Dışarıdan gördüm ben sizi birbirinize ağlayacak gibi bakıyordunuz.Bir gül vermeden gitmem.
Sarp: Tamam uzatma...
Çiçekçi kız:Benden kaçmaz içiniz yanıyor içiniz kara sevda bu!!

Sarpın yeniden umutlanıp belki yıllar sonra yeniden demesi ve ekinin evini araştırması,çay bahçesinde sinan sarp a çarpması ve ekinle göz göze gelmesi
sarpla ekinin kafede birbirlerine karşı koyamadıkları sahne öpüşmeleri ardından ekin kenandan sarpta yaseminden ayrılması ,kenanın sarpa hazırladığı kazaa olayı,sarpın ölümden dönüşü ekinin hastanede sarpa itirafı ''yarım kalan bir sevdan var bırakıp gidemezsin,oğlunu bırakıp gidemezsin'' sözleri,sarpın gerçeği öğrenmesiyle ekine kızması,sinanı kaçırması ,ekinin adaya giderek güzel ve mutlu bir gün geçirmeleri,beklenen kötü süpriz kenanın oraya gelip o güzel günün anın bozulması,ardından feridenin tehditleri,sarpla ekinin nikahında kenaın silahını çekmesi ve hiç beklemediğ birinden ferideden yediği kurşun,bunlar yetmezmiş gibi birde ekinin beynindeki tümör olayı da patlamış oldu,şimdi gelinen noktada eskiyi gözönünde tutarak bu dizi gerçekten güzel bir diziydi ve ben ne kadar da aklıma sığmayan sahneler olsada severek izliyorum .
Arkadaşlar şimdi birde sizler düşünün neler yaşadık!!!!Teşekkürler...

Billush
17-05-06, 19:53
ortegahayrani seni gidi seni...buralara ugramadigin nasil belli oldu degil mi? halbuki biz bu takadi var ya, öyle bir analiz ettik ki, hatta hangi hizla, hangi yönden, hangi tarafa ve hangi elle atilacagina bile karar verildi be ya...
Ah be Nanni'ciğim o derslerden,testlerden,sınavlardan nasıl uğrasaydım?Ya okul bitmiş OKS hazırlığı başlamış bizim iş eğitimi hocası alçı yontma veriyor.Manyak mıdır nedir?Bir yandan mesajlarınızı okuyorum bir yandan alçı yapıyor.Siz düşünün halimi.
Handan'cığım çamlıca geldi çok sağ ol..Kurabiyelerle iyi gitti valla.Birazdan akşam yemeği yiyeceğim ondan sonra bol köpüklü bir kahve alırım:)

begoli
17-05-06, 19:55
herkese merhaba aranzda yeni sayılrm öncelkle yorumlanz çok güzel sz dizi bahanesyle baya ii arkadaş olmşsnz umarm dizi bitnce de böyle kalrsnz
ancak bn bu hafta diziyi izleyemicem daha sonradan tekrar izleyebilkmek için ne yapabilrm yardım edersenz çok sewinrm.şimdiden çok sağoln ii seyrler umarım zewkli bir bölm olr!!!!!

ozguster
17-05-06, 20:10
herkese merhaba aranzda yeni sayılrm öncelkle yorumlanz çok güzel sz dizi bahanesyle baya ii arkadaş olmşsnz umarm dizi bitnce de böyle kalrsnz
ancak bn bu hafta diziyi izleyemicem daha sonradan tekrar izleyebilkmek için ne yapabilrm yardım edersenz çok sewinrm.şimdiden çok sağoln ii seyrler umarım zewkli bir bölm olr!!!!!

Bizim örneğimiz Türkiye'de başka forumlarda görülmemiştir sevgili begoli
Sen de farketmişsin bak.Öncelikle hoş geldin.Soruna gelince,
Ana sayfada multimedyalar kısmına gir,Videolar bölümüne her bölümden sonra dizi ilave diliyor.
Oradaki linke tıklayarak download edebilirsin.
Kolay gelsin,

beta0607
17-05-06, 20:10
sağol laklaki hatırladık o güzelim bölümleri duygulandım ne çabuk geçti o kadar zaman

allahın izniyle bu tümör engelinide aşacağız

ya ben gıcık oldum bu dr. hakana eminim ekine asılacaktır ve bu yüzden tokatı yiyecektir.ekin onun doktor olduğunu öğrenince ameliyat olmaktan vazgeçecektir bir de onu iknayla uğraşırız 3-4 hafta bu sezonun son bölümünde de(yada finalinde) ameliyat olur

sinanı ikna edende (her ne kadar mantığım el vermesede) kurti olur gibi geliyor ne zaman kim olur diye düşünsem kurtinin portreesi karşıma çıkıyor

artık romantik sahneler bekliyoruz derken ekin sarpla başkasının romantizm yaşamasını istiyor ne gıcık kızmış yaaa sevdiğiyle mutlu mesut yaşasa olnaz sanki

serkana gelince (içimden bir ses hayla yelda çocuğu aldırtmadı gibi geliyor)çok üzüldüm tabi kolay değil baba olmayı o kadar isterken karısın bebeği aldırtmak istediğini söylemesi öğrenmek

yani bizim senaristler işleri güçleri yok acı dolu sahneler yazıpp duruyorlar ne olurdu yelda çocuüu aldırtmayı düşünmeseydi de kız mı erkek mi kavgası başlasaydı ne oludu ekinin beyninde tümör çıkmasaydı da sinanla sarplı bölümler izleseydik

şimdide sıra gönülle kurtiye hadi onlarada bir engel koysunlar muzo sakat kalsın(allah korusun)

offf canımı sıkdılar yaawww

AKBEL
17-05-06, 20:14
Hemen hüzün yapıp aklıma gelenleri sıralamaya başlamadan Çok Çok Çok SAĞ OL LAKLAKİ diyeyim. Sen en iyi ediyorsun hep böyle yapıyorsun da.... Ahh, ahhh...

Ben de başlıyorum. Ekranda ilk gördüğüm ikinci bölümdü sanırım ama hemen demiştim bu çocuk bu kıza aşık olacak ve ben de yanında olacağım ki bir gören bir daha kapatmadı kanalı benim gibi eminim. Ne çok bekledik açıklasın. O lafları birbirine kattığı havuz başında, ancak gidip yüzünü yıkayınca kendine geldiği yutkunup durduğu barda, Ekin'in doğum gününde Berna'nın kolyesini gördükten sonra ağlarken bile söylemesini bekledik. Hatta sandık ki ilk düşünülen son bölüm olan yemek yediklerinde işte söyleyecek ikisinden biri ama ne oldu? Boşanalım dediler. Sonra onlar da veda ettiler Ekin'in evinde ama bir kez daha söylemeyi denediler, yine niyetlenip de yapan olmadı. Yağmurlu bir geceye kaldı kavuşmaları. Hani, şu dilimizde eriyip biten sahne, ne çok konuştuk ama asıl çilemiz söylememeleri değilmiş ki gazete çıktı sabah sabah :) Mahkemelere taşındık hemen peşinden bir de hastaneye, bitmedi ne biz pes ettik ne de onlar. Sarp bir baktık akşam kağıdı imzalatıp ağladı bir baktık sabah kayınçosuna komşu oldu. Belki de ikinci bahar gibi yeniden başladı her şey. İnat eden muradına erer der gibi, aşkın peşinden gidilir der gibi, dünyada aşkının yanından daha zengin sevgiden önemli bir şey yok der gibi Sarp devam etti o mahallede Ekin'i ikna etmeye çalışmaya biz de izlemeye devam ettik. Bir gece baktık ki bir düğün var defalarca hayal ettiğimiz Ekin-Sarp düğünü olmasa da bir şarkı duyduk Keremcem'den hep dinlediğimiz ve sonra bir sarhoşa ki gönlü yaralı mektup okudu o gece burda kutladık olanları... Sonra sonra saklı saklı görüştüler bizim kadar büyüttüler aşklarını, yakalandılar ama yılmadılar. Ekin kapının önünde bekledi babasını ve karar verdi konuşmaya Sarp'a da söyledi "yarın gelirsem..." Ama işte orada olan oldu. Yarın gelen Yasemin oldu. Ne yazık ki anlatmaya başlayınca buralara geliniyor. Buradan gerisini de katmak gerek tabiki ama Ekin'in uyandığı otel odasından çıkışında ağlayışına nasıl katıldığımı hatırlamak bile iyi gelmiyor bana ya da Kenan'a evet bile değil kabul gel iste deyişini hatırlamak...Velhasıl onlar 4 yıllığına bir bölüm arayla ayrıldı diziden ama bizim aramıza 4 tane asır girdi diziyi izlediğimiz ilk günlerle... (Bana bunu yaptırmasaydın keşke laklaki) Ne oldu sonra? Dedik ki 2. Aşk Oyunu başladı. Hemen de karşılaştırlar ve işte o göz göze gelişleri. Bunu hatırlamak da hoşuma gitmiyor daha sonra kafede yalnız kaldıklarını hatırlamak hoşuma gitmediği gibi çünkü o kadar geç izledik ki bu görüntüleri. Tabi bir de Sinan var, benim kafama takıp da üzerine laflar sıraladığım.....

Bitmiyor işte, ne olanlar ne de olmayanlar. Ne istediklerimiz ne de onların vermeyi istemedikleri... Bitmiyor işte, bu diziyi izlemek de bitmiyor ama izlemeyi kabullnememek de (kendi adıma :) ) En önemlisi oluşan forum aşkı bitmiyor, ama zaten bitmesin de :)

EDAÖZ
17-05-06, 20:19
laklakicim ne güzel yazmışsın.son zamanlarda ne kadar kızsakta aslında senin yazdıklarından sonra dedim ki"ben bu diziyi seviyorum."onu ne olursa olsun bu güne kadar hiç bir dizi için bu denli heyecanlanmadım.bu dizi sayesinde ilk defa bir foruma üye oldum.böyle forumlardan haberim bile yoktu.iyi ki bu diziyi sevmişim,bu foruma üye olmuşum,sizleri tanıdım.yaşasın AŞK OYUNU.bu geceki bölümü içime sindire sindire seyredeceğim.bitmesine az kaldı.keşke yazın da devam etse.yaz akşamlarında sevdik biz bu diziyi.akşam saat sekizde,eşimle tam yemek vakti ,yapmadığım iltifatkalmadı.
o sıcak yaz günleri serin serin bahçede oturmak varken,dizi uğruna evin içerisinde adama yemek yedirdim.ben çok duygulandım şimdi,dizimizin bitimine az kaldı diye.
sarp ve ekini aynı evde izlemek hoş olacak. kafede verilen parti yeldanın bebek haberi için olmasın?iki olasılık var;1-ekin ve sarp yelda ve serkana süpriz parti yapıyor(bebeğin alındığından habersiz)tokatıda ekin yeldaya atabilir"sen nasıl bebeğinin canına kıyarsın" diye
2-yada yelda bebeği aldırmadığını serkana söyleyip barışıyorlar,parti bebek için,tüm aileye haber veriyorlar.
benim tahminlerim bu kadar.dizi sonu buluşmak üzere

ozguster
17-05-06, 20:30
Varan 1: Ekin (sarpa doğum günü mesajı)
Herşey bir oyun gibi başladı herkesi kandırabileceğini düşünen iki küçük çocuk gibiydik.Yüreğiminde bu oyuna katılacağını hiç hesaba katmamıştım.Hani dönme dolap en yukarıda durur' ya bulutlara değeceğini sanırsın,değersen sonsuza kadar mutlu olacağım.Yüreğime bu ateş düştüğünden beri ,ben bulutların üzerindeyim.
Bana çok şey öğrettin sağol ama en önemlisi seni görmeseydim gerçek aşkı bilmeden ölecektim.

Varan 2: Sarp (ekine olan aşkının itirafı)
Ben o gözlere bakmadan birtek gün bile geçiremeyeceğimi söylemek istiyorum,ben onun ellerinin sıcaklığını hissetmeden gidebileceğim hiç bir yer olmadığını söylemek istiyorum ve ben hayatımda olduğu bir an için herşeyimi feda edebileceğimi söylemek istiyorum.Ölümüne edilmiş bir yemin bu!!
Seni seviyorum ekin !!!!.
..................
..............
..................

Sarpın yeniden umutlanıp belki yıllar sonra yeniden demesi ve ekinin evini araştırması,çay bahçesinde sinan sarp a çarpması ve ekinle göz göze gelmesi
sarpla ekinin kafede birbirlerine karşı koyamadıkları sahne öpüşmeleri ardından ekin kenandan sarpta yaseminden ayrılması ,kenanın sarpa hazırladığı kazaa olayı,sarpın ölümden dönüşü ekinin hastanede sarpa itirafı ''yarım kalan bir sevdan var bırakıp gidemezsin,oğlunu bırakıp gidemezsin'' sözleri,sarpın gerçeği öğrenmesiyle ekine kızması,sinanı kaçırması ,ekinin adaya giderek güzel ve mutlu bir gün geçirmeleri,beklenen kötü süpriz kenanın oraya gelip o güzel günün anın bozulması,ardından feridenin tehditleri,sarpla ekinin nikahında kenaın silahını çekmesi ve hiç beklemediğ birinden ferideden yediği kurşun,bunlar yetmezmiş gibi birde ekinin beynindeki tümör olayı da patlamış oldu,şimdi gelinen noktada eskiyi gözönünde tutarak bu dizi gerçekten güzel bir diziydi ve ben ne kadar da aklıma sığmayan sahneler olsada severek izliyorum .
Arkadaşlar şimdi birde sizler düşünün neler yaşadık!!!!Teşekkürler...

Laklaki'ciğim ne yaptın?
Vurdun , öldürdün beni.Yüreğimi erittin, bitirdin.Ne yaptın canım bize böyle.
Tam kendi kendimize kafa bulup eğleniyorken, tam da artık olayı deliliğe vurmuşken, nerden çıkardın arkadaşım bunları sen.
Vay ki ne vay . Ne günlerdi , neler gördük beraber değil mi?
İçimizi kuruttular, yüreğimize taş oturttular, köşelere hapsettiler hepimizi,
Alacakları olsun, bin beter olsunlar.
Bizi bu hallere düşürenler utansın.
Teşekkür ederim arkadaşım, sayende gözümün önünden şeritler akıp gitti.
Bir de ikisinin aynı anda eski mahalledeki evlerini gezişleri vardı değil mi?
Ve fonda çalan müzik ; Öyle Bir Geçer Zaman Ki

linguist
17-05-06, 20:42
Laklaki ve Handan beni ve sanırım hepimizi eskilere götürdünüz.Laklaki yazıklarını okudukça o sahneler bir bir canlandı gözümde.
Aşk Oyunu'nun fragmanını gördüğüm ilk zamanlar aklıma geldi.Şöyle bir baktım sürekli de dönüyordu yanlış hatırlamıyorsam fragman.Hadi ilk bölümüne bakayım dedim ve o gün bugündür bırakamadım.Daha ilk başlardan sarmıştı beni.
Aşklarını itiraf edememeler,hele Sarp'ın o halleri tam söyleyecekken Ekin'in elini Sarp'ın yüzüne götürmesi ve o anda herşeyin tepetaklak olması,insan gemlerine ekin vuramıyor ki duygu ve Sarp'ın ya bırak Allah aşkına Ekin ya diyip kalkması :).Serkan'ın halleri,hgs havaya girme sendromu,gülmekten kendimi alamadığım sahneler.Ve 24. bölümde en ters köşe olduğum bölüm ve evet kelimesi.Sonra buradaki şaşkınlığı hatırlıyorum da Avrupa'dan izleyen arkadaşlar yazmıştı da gözlerim fal taşı gibi açılmıştı.Hatta inanamamıştım.
Diziyi bırakacak noktaya geldiğimiz anlarda bizi tekrardan bağlayan bu forum oldu.Aşk Oyunu'na ne kadar kızsak da bu ortamı bize sağladığı için bir yerde teşekkür etmeliyiz.
Ve son bir mektup daha vardı..
Seni seviyorum Ekin Öyle özledim ki gözlerinin içine bakarak bunu söylemeyi.İlk bulışacağımız anın hayaliyle yaşıyorum,Geleceğini biliyorum.Uzun uzun sana bakacağım,utanacaksın.Yanakların kızaracak önce,elin saçlarına gidecek.Aşktan kaçılmayacağını anlayacaksın.Benim anladığım gibi..
Bu sahneleri hatırlarsanız bir yanda arka fonda mektup okunurken bir yanda bizimkiler karşılıklı duruyorlardı.İşte öyle günlerdi...

didou_didem
17-05-06, 20:44
laklaki arkadaşım ahh ahh nostalji oldu bize yazdıkların uçtum gittim valla o zamanlara o zaman bunları yaşayacağımız çatlak bir doktorun geleceğini,ekin'in tümörünü konuşacağımız aklımıza bile gelmezdi

SILVER
17-05-06, 20:45
Gelen doktor o kadar çılgın birisine benziyor ki kesin Ekin' kurtaracak. Ayrıca çok merak ettim, acaba nasıl çıkacak karşısına? Fragmanın sadece sonunu görebildim ve pek anlayamadım, kim nereye gidiyordu? Yoksa aile öğreniyor mu olanı biteni?

didou_didem
17-05-06, 20:51
Gelen doktor o kadar çılgın birisine benziyor ki kesin Ekin' kurtaracak. Ayrıca çok merak ettim, acaba nasıl çıkacak karşısına? Fragmanın sadece sonunu görebildim ve pek anlayamadım, kim nereye gidiyordu? Yoksa aile öğreniyor mu olanı biteni?

bence de hocam o çatlak profesör kurtaracak ekin'i...fragmanda en başta serkan elinde bavulla gidiyorum diyor orhan bey'in sorusu üzerine..yelda feryal hanım falanda var yemekteler
sonra ekin evden ayrılıyo sarp'lara taşınıyo orda vedalaşıyo ailesiyle

AKBEL
17-05-06, 20:53

Hocam, hoş geldin... :icon_ange Valla ben fragmanı bilmiyorum ama dert değil ne nostaljiye engel ne de senaristlere laf etmeme :img-icecr Ama bildiğimi söyleyeyim. Ekin sonunda Sarp'ın yanına taşınıyor hani evliler yaaa! Serkan da evi terk ediyor ama bakalım o olur mu, nereye gider....

ekin-sarp
17-05-06, 20:54
ya ben bikere ekine cok sinirlim,kafadan kontak,ne demek o sinana yeni anne sarpa yeni es,walla kafayi yemis!!
ama sarp herzamanki gibi sadece ekini sevdigini gösterecek:)

teomanresat
17-05-06, 20:56
Herkese iyi akşamlar.Öncelikle merhaba.İşlerimi azda olsa yoluna koydum ve bir foruma bakayım bizim kızlar neler kaynatmış dedim.Ama ah laklaki,akbel,reyhan beni bitirdiniz.Ah ah ah ne güzel günlerdi.Bende ilk bölümünü izlememiştim.Komşum sayesinde bir bakayım dedim ve bakış o bakış bırakamadım.Birde bu forumu görüp üye olunca bağlandım.Evet çok güzel günlerdi.ekinin sarpın bernayla olan nişanına gelip evlenmeyi kabul ediyorum deyip kaçmaları,evlenmek için aileleri iknaları ama hiç hesapta olmadan birbirlerine aşık olmaları,açılmak için neler çekmeleri ve açılmaları,ekinin sarpa güvenmediğini ve belkide yeni oyuncağın benim demesi,evi terk etmesi,malum yağmur sahnesi,ertesi sabah gazete olayı,sarpın aşkının peşinden gidişi,boşanmaları ve boşandıktan sonra adliye önünde sarmaş dolaş ağlamaları,ekinin babasının karşısına dikilip sevdiğini vazgeçmeyeceğini söylemesi,yarım kalan balayıları,ertesi gün olan talihsizlikler v.s...... bunlar böyle uzayıp gidiyor.Velhasıl benin açımdan çok güzel bir diziydi.Ve hiç bir zaman unutamayacağın dizilerden biriydi.Kızım bile bana baba bu akşam senin dizin var dime demeye başladı.Son bölümlerde bayağı sinirlendik,kızdık hatta bitsin dedik ama biterse ben kendi adıma üzüleceğim.Ama sizleri tanıdığıma çok memnunum.Bu dizi bana sizlerin arkadaşlığınızı kattı.Bu arada herkes yavaş yavaş buraya toplanıyor herhalde.

dudu643
17-05-06, 20:57
ben fragmanı hiç görmedim akşamı heyecanla bekliyorum
ekin ölmeyecek bu çok sevindirici, ama bu doktorun farklı amaçları var gibi geldi bana bu hiç hoşuma gitmedi, illa bir sey olacak, bir çıkacak bu nasıl iş anlayamıyorum

SILVER
17-05-06, 20:59
Hocam, hoş geldin... :icon_ange Valla ben fragmanı bilmiyorum ama dert değil ne nostaljiye engel ne de senaristlere laf etmeme :img-icecr Ama bildiğimi söyleyeyim. Ekin sonunda Sarp'ın yanına taşınıyor hani evliler yaaa! Serkan da evi terk ediyor ama bakalım o olur mu, nereye gider....
İyi olur vallahi Handan. Serkan terketsin Yelda'yı. Serkan'ın kymetini bilemedi şu kız. Üzüp duruyor. Bebeği de bence aldırmadı, arada belirteyim -ki bence araları düzelince söylecek bebeğin hala var olduğunu.

Billush
17-05-06, 21:02
Oy oy oy Hocam da gelmiş kadro tamamdır.Artık dizi saatine kadar konuş konşabildiğin kadar.Hocam evet doktor çılgın bir şahıs zaten Sarp bu yüzden bu adamı seçiyor bu tehlikeli ameliyat için.

teomanresat
17-05-06, 21:02
Herkese iyi akşamlar.Öncelikle merhaba.İşlerimi azda olsa yoluna koydum ve bir foruma bakayım bizim kızlar neler kaynatmış dedim.Ama ah laklaki,akbel,reyhan beni bitirdiniz.Ah ah ah ne güzel günlerdi.Bende ilk bölümünü izlememiştim.Komşum sayesinde bir bakayım dedim ve bakış o bakış bırakamadım.Birde bu forumu görüp üye olunca bağlandım.Evet çok güzel günlerdi.ekinin sarpın bernayla olan nişanına gelip evlenmeyi kabul ediyorum deyip kaçmaları,evlenmek için aileleri iknaları ama hiç hesapta olmadan birbirlerine aşık olmaları,açılmak için neler çekmeleri ve açılmaları,ekinin sarpa güvenmediğini ve belkide yeni oyuncağın benim demesi,evi terk etmesi,malum yağmur sahnesi,ertesi sabah gazete olayı,sarpın aşkının peşinden gidişi,boşanmaları ve boşandıktan sonra adliye önünde sarmaş dolaş ağlamaları,ekinin babasının karşısına dikilip sevdiğini vazgeçmeyeceğini söylemesi,yarım kalan balayıları,ertesi gün olan talihsizlikler v.s...... bunlar böyle uzayıp gidiyor.Velhasıl benin açımdan çok güzel bir diziydi.Ve hiç bir zaman unutamayacağın dizilerden biriydi.Kızım bile bana baba bu akşam senin dizin var dime demeye başladı.Son bölümlerde bayağı sinirlendik,kızdık hatta bitsin dedik ama biterse ben kendi adıma üzüleceğim.Ama sizleri tanıdığıma çok memnunum.Bu dizi bana sizlerin arkadaşlığınızı kattı.Bu arada herkes yavaş yavaş buraya toplanıyor herhalde.

teomanresat
17-05-06, 21:09
Kusura bakmayın mesjı iki kere göndermişim.Sevgili silver arkadaşlarında dediği gibi benimde hocam dememde sakınca yoktur umarım.Evet hocam ortegahayranında dediği gibi doktorumuz biraz çatlakcana.Sarp geçen bölümde doktor mithata ben akıllı birini aramıyorum deyince doktor bizim çatlak doktoru önerdi.Ama bizimkilerin karşısına ilk etapda doktor olarak çıkmıyıcakmış bakalım nasıl çıkacak.Serkana gelince başından beri yeldaya çok töleranslı davrandı.Hep ince oldu ama yelda onun kıymetini bilmedi.Banada aldırmadı gibi geliyor ama nebileyim kocasının halini görüyor bu kadarda vijdansız olamaz gibime geliyor.Yani aldırmadıysa söylerdi,yada belki aldırdı.Bu arad hoş gelmişsin sefalar getirmişsin.

SILVER
17-05-06, 21:11
Oy oy oy Hocam da gelmiş kadro tamamdır.Artık dizi saatine kadar konuş konşabildiğin kadar.Hocam evet doktor çılgın bir şahıs zaten Sarp bu yüzden bu adamı seçiyor bu tehlikeli ameliyat için.
Maalesef tam değiliz. Nerede Desdi? Onsuz olmuyor ki. Şöyle biz birilerine kızacağız o "yok herşey çok iyi gidiyor" diyecek ki yorumun tadı çıksın. :) Serkan ve Yelda kopamaz birbirlerinden. Bu arada hatırlar mısınız Serkan çocuklu arkadaşları için neler söylerdi? Ferrari Naci'yi unutmadık değil mi? :)

Billush
17-05-06, 21:14
Maalesef tam değiliz. Nerede Desdi? Onsuz olmuyor ki. Şöyle biz birilerine kızacağız o "yok herşey çok iyi gidiyor" diyecek ki yorumun tadı çıksın. :) Serkan ve Yelda kopamaz birbirlerinden. Bu arada hatırlar mısınız Serkan çocuklu arkadaşları için neler söylerdi? Ferrari Naci'yi unutmadık değil mi? :)
Onun ben de farkındayım Hocam.Desti uzun bir zamandır yok.Ne oldu çok merak ediyorum.Umarım kötü bir şey yoktur.
Bence Yelda bebeği aldırmadı,aldıramadı.İçi el vermedi.Daha uygun bir zamanda aldırmayı düşünüyor ama Serkan evi terkedince veya terketmeye kalkınca gerçekleri söyleyecek.

anil16
17-05-06, 21:14
Bence bu tokati Yelda Serkan'a aticak ve bunun icin Serkan evden ayrilicak.Serkan giderken galiba veda bile etmedi Yeldaya fragmanda.Tokat aticak ve cok buyuk bir kuskunluk olucak.

Laklaki
17-05-06, 21:19
AKBEL canım daha ne sahneler var aklımın bir köşesinde saklı hele o mahkemeye girecekleri zaman birbirlerine sarılışları yokmuydu.katip dışarı çıkıp isimlerini söylediği andaki halleri ,reyhan canım valla iyiki yazmışsın ben sarpın mektubunu atlamışım

beta0607 evet çok güzel günler yaşamışız şimdi düşününce insan iyiki izlemişim diyor.
EDAÖZ canım valla işte böyle geriye gidip eski bölümlerden başlayarak izlediğimde ayni heyecan ,ve ayni mutlulukla izliyorum.ve inan hiç sıkılmıyorum.
ozguster
valla ben ne zaman karamsarlığa kapılsam eski bölümlerden bu güne kadar oturup bölümleri izliyorum ve inan şimdi izlerken bile kendi kendime ne güzel günlerdi diyorum ve bu beni çok etkiliyor ,birden duygusallaşıyorum.

didem canım valla içimden geldi,keşke daha uzun ve ayrıntılı yazabilsem canım,inan yazdığım her satırda o sahneler gözümün önüne geliyor ve o an yüzümde bir tebessüm oluşuyor.Çok sevdiğimden herhalde!!!!!

ssvshy
17-05-06, 21:24
ey maşallah bu gece artık 100.sayfayı buluruz ben sürekli burda kalmaıyorum o yüzden yorumlarıda okuyamıyom şu sinanı ikna olayına berna ile pedagogu katayım dedim berna ile sinan iyi anlaşıyor onun oyun arkadaşı pedagoglada zaten sinan için görüşülüyor ya aklıma geldi şu tokat olayı kesin bu hafta mı olacak malum tüyoydu bu belki önümüzdeki hafta olur

ECE 71
17-05-06, 21:26
LAklaki arkadaşım,bizi kalbimizden vurdun...Yapılır mı şimdi bu?
Yazdıklarını okuyunca nerden nereye gelmişiz dedim...Kırgın da olsak kopamıyoruz işte...Sanki onlarla birlikte aşklarını biz de yaşadık...
Bugün yapılan tahminlerden hangisinin tutacağını çok merak ediyorum...
Sinanın kimin ikna edeceğini,atılan tokadı,ekinin sarpa kimi ayarlamak istediğini...
Velhasıl bol soru var...Bakalım kim taçlanacak...
Araya sıkıştırılan komediler bari gülümsetse...
Yine de aşk oyununu bekliyorum...

sinem75
17-05-06, 21:27
Sevgili Laklaki,Handan ve Reyhan bizleri o güzel anlara götürdünüz arkadaşlar.İnanın her bir satırını okurken gözümde o sahneler tekrar canlandı.Ne güzeldi o günler.Dizimizin
bugün geldiği durum hiç birimizi memnun etmesede geçmişte yaşattıklarının ve bu forumda birbirimizi bulmamız ve arkadaşlığımız adına yinede Aşk Oyunu dizisi eminim hayatımızda önemli bir yer edinmiş durumda.
Bu arada eski arkadaşlarıda bu akşam burada görmek ve onlarla tekrar bir şeyler paylaşmakda ayrı bir zevk benim için.Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

beta0607
17-05-06, 21:27
arkadaşlar bence yelda sünnette coçuğu aldırmadğını söyleyecekti ama serkan sahoş olduğu için söyleyemedi ve serkan beni sırf çocuk olmadı diye sevmiyor diye düşünerek söylemeyi düşünmeyecekti ama terk edince söyleyecek

birde aylin coşkun keremcmi geçti haydi

MGD 160

yazıp 3474!e gönderin keremcem bir hediye alsın

teomanresat
17-05-06, 21:29
arkadaşlar bence yelda sünnette coçuğu aldırmadğını söyleyecekti ama serkan sahoş olduğu için söyleyemedi ve serkan beni sırf çocuk olmadı diye sevmiyor diye düşünerek söylemeyi düşünmeyecekti ama terk edince söyleyecek

birde aylin coşkun keremcmi geçti haydi

MGD 160

yazıp 3474!e gönderin keremcem bir hediye alsın
Selam bak o olabilir arkadaşım.Benim hiç yeldanın öyle düşünebileceği aklıma gelmemişti.Yelda bu öyle düşünebilir.Bakalım izleyip görücez.

ayşa
17-05-06, 21:30
Merhaba arkadaşlar, nostalji yapmışız... Laklaki ve Akbel arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Çok güldüğümüz, sinirden deliye döndüğümüz, ağladığımız, mutluluktan çığlık attığımız ne bölümler izledik. Hepsi gelip geçti işte, inşallah önümüdeki bölümleri keyifle izleriz. Çok iyimser bir dilek oldu bu farkındayım:)
Bu arada az kaldı dizinin başlamasına, hadi hayırlısı diyelim.

bustedspii
17-05-06, 21:30
tekrar iyi akşamlar giderek kalabalıklaşmışsınız,bende işlerimi bitirdim ve geldim.Silv