Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Herkese günaydın....
Akşam foruma girmek mümkün olmadı ne yazık ki.... yoğunluktan olsa gerek...
Ama dün akşam ki bölümü gerçekten beğendim doğrusu.....
Bizim doktor balıklma daldı olaya hakketten...
Ama iyide oldu..iyi bir gözlemciymiş arkadaş....
Anlaşılan kendiside bir yakını nı kaybettiği için kendisini bu durumda olanlara adadı galiba..... Belkide sevgilisi idi o....mezarına gittiği..kim bilir..
Ama sevdim ben bu doktoru...........
Dün akşam yine bir sosyal mesaj verme geleneğini sürdürdüler bizim cücük beyinliler... birtek bunu düzgün yapıyolar...
Oda insanları TV nin nasıl birbirinden kopardığı ve insanların tv izlemekten gerçekten konuşmayı unuttukları gerçeği....
Ufak tefek saçmalamalara rağmen dün akşam gerçekten beğendim diziyi.....
Bakalım önümüzdeki günler nelere gebe....
Sinemcim, senden sonra birde ben değineyim Yelda- bebek- Serkan üçlüsüne.
Aldırması bence saçma olur, sebeb çok kötü, yanlış örnek oldu çünkü. Hiç bir insan ilk çocuğu bu sebebten aldırır mı? Bu kız Ekin kadar olamıyor mu? Esasında bu işin aslını Berna'ya sorup öğrenmek lazım:) Ben daha karar veremedim, önümüzde bir hafta var o zamana kadar aldırdı mı aldırmadı mı karar verirrim?
Esasında Serkan yatağa yatarak azcık yumuşamıştı ama bu sefer Yelda sert çıkıştı yastığı alıp taa salona indi. Sabahta balkon muhabbetine girişte Yelda yumuşaktı ama Serkan kararlıydı. Bir türlü iyi saatleri denk gelmedi:)
Ama bana Yelda fena olacak gibi geliyor, bu ayrılığın ona çok koyacak, beklemediği kadar çok. Ve sonra azcık Serkan'ın peşinden koşabilir. Serkan da hak ediyor ama zamanında da çok çekmişti bu ilişki yüzünden, Sarp söylemek için akla karayı seçmişti hatta en okkalısından birde yumruk yemişti:)Sıra Yelda da...
Elektrik kesilince muhabbetin koyulması, Tv'nin bizi ne hale getirdiğini anlatmaları ince bir düşünce olmuş. Sanırım hepimiz evi bu durumda. Buradan babamın kulaklarını çınlatmam gerekiyor. Aynı İsmet gibidir babacımda. Biz tv izleriz o gazete okur, gazete bitti ise kitap okur... Elk. kesilince de bir ohh çeker. Ve muhabbete koyulur:)
günaydın günyadın arkadaşlar,
hemen başlıyorum yazmaya fasülyenin faydalarını
1-açılışı orhan amca ile yapmak istiyorum,canım benim ya çok üzüldü kızının haline,son sahnede serkan bavulu ile geldine oldu orası muamma hemen hoop sabah cafeyi gösterdiler.öbür bölüm bol bol yelda srkan olayını izleyecegız benden söylemesi.orhan amcama bak hemen ekin'e de sen dde gel kızm okul da bitti dedi.canım yerim ben omu ya allah herkese senin gibi bir kayınpeder versin.
2- özgücüm sana kesinlikle katılıyorum yelda bebeği kesınlıkle aldırmadı.çünkü bebegı ıstemese bıle aldırdıktan sonra ınsan vıcdan azabı duyar,halsiz olur tahminimce yelda maşallah ertesi gün sinanın sünnetinde bomba gibiydi. oyuzden bence aldırmadı.akşam en çok serkana üzüldümbizim neşe kaynagımız ne hale getırdıler.aklıma hemen mahkeme sahnesı geldı hakım soruyor bu kız senın neyın olur.cevap kankamın kızkardeşi.hakım soruyor agbısı dururken nıye senı arıyor? o sahneler aklıma geldı ve ah serkan neyaptılar sana diye. bakalım nasıl tatlıya bğlanacak.
ayrıca önemli bir ayrıntıyı unuttunuz orhan amca öğrense yeldanın bebeği aldırdıgını vallahı yaşatmaz okdar torun ıstıyorken adamcagız.bu bebek aldırma olayı aynen haberı gazeteye kım verdı olayına dönecek bakın görurusunuz.14. bölümün sonunda gazeteyı göstermışlerdı kıralık gelın.15. bölüm de de kım verdı dıye kafa patlattık kımımız berna kımımz kenan dedık.ve gerçeği kaç bolum sonra öğrendik tam 33. bölümde oğrendık.bu bebek olayındada aynı taktıgı uyguluyorlar aldırdımı aldırmadımı.en fazla 3 bölüm sonra çıkar gerçek ortaya
3-muzo,babasının oğlu dedim ılk başta ama sonra anneler günü için yaptıgını görunce helal olsun dedim.ama akıllım yazısından anlaşılacağını hesaba katmamış.bir de öğretmeni annesı ıle görüşünce çocuklarımıza şiddet uygulamıyoruz dedı sonrada gönül ölümlerden ölüm beğen dedı ve ben koptum.diğer tarafta muzo daha o yaşta kızlarla ıyı geçınmenın gereklı oldugunu öğrendi erkeklerden para aldı melteme benden olsun dedı.bu sahnede dıkkatımı çeken ıkı nokta var.bırıncısı meltemi oynayan kız,bırkaç bolum evvel kurtının kendısını aldattığı andıgı kunduracının kızını oynayan kızdı.medyapım herhalde zorda oyuzden başak bır oyuncu bulamadılar.canım yazık bıze söyleselerdı.bız bulurduk bızım forumdan bırını dımı para fala da almazdık karşılıgında da senaryoyu ıstedıgımız gıbı yazdırırdık cücüklere.
gelelim ikinci dikket ettğim noktaya muzo ne dedı ısmını soyledıgım yanıma gelsın veeeeeeeee tatatatam ilker.cenk,cem ve barış.yook hemen nevar bunda bıldığimiz ısimler işte demeyin.bunlar bizim CÜCÜKLLERİN İSİMLERİ bir tek meriç yok. onuda yanılmıyorsam bilerek koydular sonuncusuda kız olsun deyip meltem olsun dedıler.bayanlara jest yaptı bizim beşi bir yerdeler.
böylece cückler kendılerınıde senaryoya kattılar ya pes.birtek bızım ıstedıklerımızı katmıyorlar.
DEVAMI GELECEK..... AZ SONRA
Cekirgeselin
18-05-06, 11:00
evet güzel bir bölümdü dediğimiz gibi :) ya birde sarp uyurken hayl görmesi artık sarp mı görüyordu ekin mi anlayamadım ama galiba sarp görüyordu sinanın ben annemi özledim baba deiyişi çok güzeldi ya..
ayrıca bu bölümdede çocuğa babasının sarp olduğunu söylemediler ...ama o hayl çok hoşuma gitti hayalde olsa baba dedi ya:)
slm sumisali bence o rüyayi ekin gördü. sarpin o öldükten sonra nasil bitmis bir halde oldugunu felan ondan sonra karar verdi sarpa yeni es adayi bulmaya
Gunaydınlar,
Dunku bolum superdi. Valla ben ekinin sacmalamalarını bile sevdim dün akşam. Kafama takılan 4 nokta;
1- dr ilk olarak ekini ailesinin evinin önündeyken izledi. eee
nerden biliyor kocasıyla degil de ailesiyle yasadıgını? Niye diye
sormaz mı icinden bi de. kaldı ki bu durum cok karmasık bu yuzden
Sarp'ın aile dostu doktorun bile bildigini sanmam. Hem niye bilsin
ki?
2- Muzo'nun üniforması neden okul arkadaslarından farklı idi?
3- Dr kafede beyin tomografisine bakıp da annesinin akciger kanseri
oldugunun soyledi. Ve Ekin de yedi. bu ekin aptal mı? Aptalsa nasıl
hem cocuk buyutup hem kafe işletip hem de hukuk gibi bir bolumde
okuyabildi?
4- Bu Sinan Kenan'ı bu kadar severken, gercek
babasına nasıl baba diyecek?
Kafe sahnesinin romantik bir aksama donustugu anları izlemek
isterdim hatta eve tasınması bile gerekirdi. (K.cem saclarını mı
kestirmis bu arada, bi degisiklik vardı ama)Ben Yelda ile Serkanın
geldigi durumu cok da abartı bulmuyorum, tamam belki daha derin
işlenebilirdi ama, bu yüzden evliligi yıkılan insanlar yok degil.
Ama onların da o konusmaları cok hostu. Birbirlerini sevdiklerini
söylediler ya, dedim bunlar kopamayacaklar beah. Rüya işcilerinin
anneler gününü de araya sıkıstırmaları cok hostu. Tüm annelere bir
jest yapmıs oldular. (bir anne olmasam da ben bile duygulandım,
zaten bu sene nedense anneler gunumu kutladı millet, bu bi isaret
sanırım, yaslanıyorsun demek istediler galiba bana)
Son olarak Doktor'a bittim. Güzel bir karekter soktular diziye.Hep
yerden yere vurmak olmaz, bu sefer iyi iþ cıkarmışlar. En azından
eskiye nazaran (cok eskiye degil) rüya işçilerini kutlamak lazım.
Günaydın herkese...
Dün akşam genel olarak ben de diziyi beğendim...Aradaki hataları görmeyin artık...Düşündüm de ilk hastalık tüyosu geldiğinde forumu ayağa kaldırmıştık,tabii sonrasında da...Bu duruma da alıştık herhalde...Ama bir an önce bitmesi taraftarıyız değil mi?
Ekinle sarpın yakın dialoglarının olmamasını yalnızca hastalığa mı bağlamalıyız?Umarım öyledir...İlk sahne yatak odasında başlayınca acaba dedim..Ama ekin yaptı yine yapacağını..Ortam güzel,karşındaki güzel...Kaçar mı be güzelim...
Sarpa kız ayarlama çabalarında belki haklıydı...Duygusal olarak...Ama o sahnelerin bir an önce geçmesini istedim...Sarpın sürprizi ve ekini kendine getirmesi çok hoştu...Bir de o koca gitarla içeri dalmasaydı...
Bu arada bölümdeki şarkı ve türkü seçimine bittim..Cuk oturmuştu...
Duygusal sahneler olmasına rağmen bu bölüm ağlamadım..Yüzümde tatlı bir gülümsemeyle izledim...
Genel olarak diğer sahnelerle ilgili arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışlar...Ben de katılıyorum...
Yelda çocuğunu aldırmadı...Benim onların konuşması ile ilgili diyeceklerim var...
Bu forumda evli insanlardan ziyade genç ve bekar insanlar çoğunlukta...BU sözler onlar için...
Yelda evlilikleri ile ilgili konuşurken,sen beni değiştireceğini sandın,kafanda kurduğun yeldayı sevdin...Bunun gibi birşey...Zaten hep bu hata yapılır...Önceleri karşındaki kişilerin hatalarını önemsemezsin,nasılsa değişir dersin...Ama bir atasözü vardır...Can çıkar,huy çıkmaz...
Bekar arkadaşlarım sevdiğiniz bugün nasılsa,yarın da öyle olacaktır...Bunu da bir hayat dersi olarak yazalım...
evet bencede güzel bir bölümdü ancak ben kızımın mızmızlıklarından dolayı pek adapte olamadım ama izlediğim kadarıyla çok güzeldi doktorumuz bernanın arkadaşlar hayırlı olsun
kafedeki seranat sahnesinde çok tatlıydılar şarkıda çuk oturmuştu aralarındaki duruma
yelda beni delirtti bu kız bi bulmaca oldu şimdi aldırdımı bu çocuğu aldırmadımı
neyse ben bugün tekrar bi izliyeyim daha güzel yorumlar yaparım inşaallah
Bende bu bölümü çok sevdim başında biraz ekine kızdım ama sarp ve oğlu için
yaptı ona hak verdim.dizimiz eski haline yavaş yavaş geliyor çok duygulu sahneler vardı ailesiyle konuşması beni çok etkiledi tabi ayrılırken şarkıda çok güzeldi,sarpın yaptıgı süpriz harikaydı söylediği şarkı kime ait arkadaşlar bilen varmı.Bence Yasemin Ergene Harikaydı Gitgide oyunculuğunu geliştiriyor çok güzel ağlıyor replikleri harika Bu Dizi Bitmesin ya...
slm sumisali bence o rüyayi ekin gördü. sarpin o öldükten sonra nasil bitmis bir halde oldugunu felan ondan sonra karar verdi sarpa yeni es adayi bulmaya
selam canım ya demek sarp görmedimi o rüyayı ya ve sarp gördü sandım :)
ama çok fenaydı o hayal ya ...üzüldüm gerçi bize ölücek ölücek diye bas bas bağırdıklarına göre ekin ölmeyeccek ..ya madem bernayla bişey olmasını istiyorsun nede gitti peşinde ee kolay değil tabi :)
herkeze günaydin arkadaslar,
dün aksamki bölümü ben de begendim. ilk sahnlerlerde olmasa bile ilerledikce daha anlayisli ve duyarli izledim. ben kendim cok romantik bir yapiya sahip oldugum icin o kafedeki sahneye bittim ve cok etkilendim. süperdi. cok iyi düsünülmüs.
arkadaslar bilmiyorumda bu doktor olayinin altinda bir sey daha yatiyor sanki. tamam ekini ameliyat edecek onunla ilgili degil. ama bir sekilde dönüp dolasacak bizim dizimizdeki bir kahramanla bir bagi veya baglantisi ortaya cikacak diye bir his var icimde. kiminle nasil bilmiyorum ama biriyle olacak gibi gibi. dün izlerken doktorumuzu inanin nanni aklima geldi. adam karizma . ama dünya ahiret enistemiz olsun , ne diyelim.
bir de sunu anlatmadanda gecemiycem. dün serbest ailesinin tv hikayesine özenerek sen esim git sigortalari attir mumu yak gel oturma odasina . ay diziden sahneler kaciriyorum ona mi yanayim esime mi güleyim kaldim iki arada bir derede. neyseki hemen yakti ve sunu ekledi (biraz gicik ya benim bu ask oyunu tutkunluguma) kirk yilda bir su dizide dogru mesajlar verildi, alkisliyorum. bak öyle bir dalmissin ki diziye agzindan reklama aralari haric cit cikmiyor , yazik.
merhabalar su yelda-serkan konusuna geleyim.bence yelda aldırdı.bana gore serkanın yaptıkları yanlıstı.yelda istemiyorsa hazır degilse tabiki aldırabilir.ben yeldanın mazeretlerine kızdım sadece kariyer yapmak istiyormus,sen 4 yıl ewinde otur hamile olunca kariyer yapma istegin gelsin
bizim ekin-sarp sahnelerinde kafayı yedim o derece.zaten dakka bir gol bir seklinde ekinin sacmalıklarını izledim yatak odasında.Sinem75 arkadasımızın dediği gibi biz onları yatak paklar diyoruz hanıfendi yaramazlık yok.biz bu gidişle soyle guzel,romantık sahneler izleyemeyecegiz.
gelelim benim su guzel doktorcuguma,ben bu adama bayıldım desm yridir ya. bir kere adam bana gore cok karizmatık.o taksiciyi fena bozdu.bir elinde rakı,bir elindede filmler:img-grin2 ohh gel keyfim gel.hakan doktorumuz kafeye tek basına geldi ya biraz potlar kırdı.ekinin ismini bilmesi,elinde filmleri.birde su geldi aklıma bu bizim ekin hakkaten saf ya:img-nyam: ya elinde beyin filmleri var doktor ona annemin filmleri akciger hastası dedi ya orada ekin gormedimi filmleri? yuvarlar sekiller var filmlerde buradan anlayabilirdi.
ben birtek su doktorcugumuz hatrına bu kadar merakla izledim yoksa dizi benim icin olmustu.ah ah nerde o eski bolumler nerde simdiki bolumler.bir dizi ancak boyle katledilebilirdi bravo ruya pardon kabus işçileri.su aksam kafedeki surpriz kısmına geleyim.bence fazla romantık degildi.tat bırakmadılar insana.sarptan ndaha vurucu,daha guzel bir konusma beklerdim.sonrada guzel bir opusme..ama nerdeee.doktorcugumun sahnelerine zaten bayıldıım.dizi boyunca onun sahneleri cıksın diye bekledim.
valla arkadaslar dun aksam cok tatlıydınız ya.akbel23 hepinizi cagırmıs.forumda altın gunu gibi olmus. kahveler filan:img-grin2 cok guzel arkadaslıklar kurmusunuz.ben boyle bır forum gormedim acıkcası.umarım devam eder arkadaslıgınız.zaten benim uye olmamdaki amacda bu guzel arkadasklıklar.neyse ben kesiyim artık
sevgiler
gormlaith, arkadaşım bütün forum olarak dokorun kalması taraftarıyız ama elden ne gelir. Ameliyatını yapıp gidecek gibi duruyor. Gerçi şu mezarlıkta ki kim ise onunla alakalı birşeyler olabilir. Yan konu olarak işleyebilirler, renkte katar bence.
sumisali arkadaşım, onları Ekin gördü. Yani ben gittikten sonra Sarp nasıl olur, Sinan ansıl olur diye hayal etti. Sarp'ın kederlere boğulacağından pek emindi..
blazer selam arkadaşım, dün tam zamanında gitti forum.Bölümü herkesin beğenmesine çok sevindim, böyle tatlı tatlı muhabbet etmek çok hoş oluyor. Doktor farklı bir giriş yaptı esasında biz daha sıradışı bir şekilde gireceğini düşünüyorduk ama hiçte öyle olmadı. Adamı biraz fazla anormal gördük sanırım.
valla ben de düşündüm ekin görüyor olabilir diye ama sonra sarp uyanın ne bilim ya herneyse evet herkeste akşamki güzel bölümün sevinci varya çok iyi..
evet dizimiz eskiye dönüyormu dersiniz gerçi bu hafta bu kadar olmulu bir bölüm beklemiyorduk malum bir bölüm de sevinince diğerinde bir aksilik çıkıyor diye ama dün akşamki çok güzeld ya :)
bencede doktor hakan bey hemen ameliyatı yapıp çekip gitmeyecek doktorla ilgili yan konular olacak helede bizler doktoru bu kadar beğenip tutmuşken hayatta diziden çıkarmazlar herhalde.Belliki doktorumuzunda kendine göre problemleri var.Ekin Hn. meraklıdır ya kendinden başka herkesin problemini çözmeye şimdi bu ameliyat olayını atlattıktan sonra doktorumuzun dertleriyle ilgilenir belki bu arada sarpın doktoru hafiften kıskanır belki.e kıskansınlar valla faydalı oluyor akşam nasıl ekin kıskandı sarp birazcık Berna lafı edince....
Rebecacım senin yazdıklarını okuyunca canım benim kafam dank etti.Ever şu gazete olayındada Berna mı Kenan mı derken seneler sonra Kenan'ın yaptığı ortaya çıkmıştı ama benim o konudaki fikrim aslında senaristlerin ilk önce bu işi Berna'ya yaptırdıkları ama bizim buradaki yorumlarımıza göre seneryoyu değiştirdiklerini düşünmeme sebep olmuştu.
Acaba şimdide Yelda'nın haftalardır bebeğini aldırıp aldırmadığını tartışıyoruz.
Ve hepimizde aldırmaması konusunda hemfikiriz.Yani bizden gelen tepkilere göre hareket edecekler ve Yelda bebeğinin aldırmamış olarak çıkacak birkaş bölüm sonra.Bende Yeldanın elindeki içki kadehini mantık hatası diye yutacağım o zaman.
merhabalar
dün dizi bittikten sonra ağız tadıyla herkesle görüşmek için foruma girme çabalarım devamlı kesintiye uğradı maalesef.
işallah bu akşam buralarda olurum ve görüşürüz.
Yelda-serkan konusunda birşeyler söyliyim.Yelda aldırmadı gibi geliyor banada.Ama icki icince acaba dedim aldırdı mı..Bir de insan karnına filan tutar hic ipucu vermiyorlar bu konuyla ilgili.Ama aldırsaydı sünnet düğününde o kadar neşeli olamazdı.Kendini kötü hissederdi.Serkan deseydi ki ayrılmayalım belki o zaman Yelda da söylemeye karar verirdi.Ama Serkan cok karalıydı.Yelda da cocuk konusunda kararsız oldugunda söylemek istemedi..Şimdi serkanla yeldanın barışacagını biliyoruz o yuzden bu cocuk kesin duruyordur ki birleşsinler tekrardan..
Bu arada Gürgen Öz ilk defa bu kadar ciddi bir rol oynadı bu dizi icinde.Her bölüm ufak da olsa komiklikler yaparı.Bence cok güzel oynadı..sadece komikliği değil hüzünlü sahneleri de cok başarılı yapıyor.Balkon sahnesindeki sarılmaları da cok hoştu..serkan-yelda ciftini cok seviyorum ben..barışsınlar bir an önce :)
herkes begenmiş bolumu.bende beğendim ama sinir oldugum cok sahne vardı.kafede sarpın sarkısı cuk oturuyordu.bolumun basındaki o sahneleri ekin hayal etti.ben oldukten sonra nasıl olacak diye.yeldada kotu ornek oldu.dediğim gibi aldırabilir ama mazeretleri cok sacmaydı.sekana uzuldum ya bir nese kaynagımız oydu.kurtide var gerci.nese kaynagımızıda bozdular.kimbilir ne zaman kendine gelir.o sigortaları atma fikri ilgincti ama guzeldi.bir cogumuz tvnın karsında dalıp gidiyoruz.guzel bir mesaj verilmiş orada
sinemb75 arkadasım senin dedigin gibide olabilir.bizdeki tepkilere gore hareket edebilirler. iyide yelda içki içiyor bu bebeğe cok zararlı.bu mantık hatasıysa kotu bir mesaj verilmiş oldu.
ayşacım evet şu mezarlıktaki şahıs ile ilgili birşeyler olabilir.Ya da şimdi biz sevdik ya doktoru başka bir konu bulabilriler,dizide kalsın diye.Doktorla ilgili olacak bir konun renk katacağı kesin..Ama işte benim korkum Ekinle aşk meşk konusu olmasın..olmaz herhalde böyle bir şey ama yine de acaba demeden olmuyor.Cunku şimdi ameliyat olacak sonra ne olacak peki.Bitiyor mu dizimiz daha var sezon sonuna o yuzden konu lazım.Bernayla olsun isterim ben doktorumuzun :)
Rebeca hiç dikkat etmemiştim demek araya isimlerini sıkıştırıvermiş bu cücükler.
Uzun zamandır forum bu halde değildiydi,herkesin beğenmiş olup da mutlu mutlu yorumlar yapması çok güzel.
Doktorun hikayesini işlemelerini çok isterim şimdiden meraklandım.
Feride'den hiç bahsedilmedi.Bu kız nerelerde.Şunlarda Kenanla muradına erse.
Bu arada umarım reytingler iyi gelir bu bölümün üzerine.
Şimdi gelelim Yelda ve Serkan'a.Yanlız bir dakika öncelikle Ekin'in son sahnedeki bakışlarına geleyim.O bakışlar ameliyat istemediği için değil arkadaşlar içiniz ferah olsun.Sadece Dr.Hakan'ın hayatlarına bu şekilde dahil olmasına ve söyledikleri karşısındaki şaşkınlıkla karışık bir ifade.
Evet Yelda, bu kızı henüz çözemedim.Yani dün akşama kadar bebeğini aldırmadı diyordum ama dün akşam elinde içki kadehini görünce sanırım aldırdı dedim.
Yelda bilinçli kız eğer hamile olsaydı alkol almazdı.Ama tabi bu bir mantık hatasıda olabilir.Keşke öyle olsa.Ben bebeğini aldırmış olmasını istemem çünkü.
Ama eğer aldırmadıysa Serkan'ı hala severken niye sevdiğine acı çektirsinki ve aldırmadıysa hala niye söyleyemiyor.Teomanda söylemiş ayrıca elide hiç karnına gitmedi.Dün yazmıştım Yelda bebeğini aldırdıysa evliliklerinin geri dönüşü olmaz diye.Şimdi aldırdığını düşünüyorum ama Serkan'la barışsınlarda istiyorum.Nasıl olacak işin içinden çıkamıyorum.Yelda da Ekin gibi sonradan anlayacak Serkan'ın kıymetini umarım çok geç kalmaz.
arkadaşım aldırmadı diyorum ben.(ilk defa böyle kesin konuşuyorum Allhım beni ters köşelerden koru)haklısın buna inanmamamız için ellerinden geleni yaptılar.yeldanın elinde kadehle gelmesi de buna örnek.bir kaç ihtimal daha var.gelirken pek sakindi. serkana getirmiş olabilir arayı yamuşatmak için.bak o bardaktaki elma suyu falan olabilir.bir dergide,kitapta falan okumuştur hamilelere iyi geldiğini.başı okumaktan kalkmıyor ne de olsa:)ama hiçbiri de değildir.mantık hatasıdır.bunlara da o yakışır.
bir de ekinin mezuniyetinde serkanın elini tutmak istedi. aldırıp bunu yapamaz.o kadarı da yüzsüzlük olur yani.geçen bölüm sonunda kasedi izledi ve çok duygulandı ekinin sinan için söylediklerine.bu bölüm de gece pencere önünde düşünmesi sadece serkan için değildi bence.balkonda sanki serkanın ağzını aradı oda isteyince ayrılmayı vazgeçti söylemekten.elini karnına hiç götürmedi evet.götürürse herkes anlar.hiç bunu yaparlar mı bizim beşliler:)akıllarınca büyük sürpriz yapmayı planlıyorlardır.millet şok olsun şöyle şaşırsın biraz di mi ama.ameliyattan önce bu iş çözülebilir.
bu kadar şey saydım aldırmamış olsun bari.ters köşe olmadan yerimi hazırlasam mı acaba:)yok yok aldırmadı.öyle olmuş olsa onları ne biraraya getirir ki artık?o yüzden hiç sanmıyorum.
insan sevdiğini yerden yere vururmuş ya şimdiye kadar kabus işçilerini yerden yere vyrdum ama bu bölüm yiğidi öldürüp hakkını vermek için teşekkürlerimi sunuyorum...
öncelikle ters köşelere hiç değinmek istemiyorum zaten hiç kalkamamıştım o köşelerden:) ekin; ilk başta sinir olsamda sarpla bernanın arasını yapmaya çalışıyor diye saksı biranda dank etti ve kim olsa aynı şeyi yapardı diyerekten görmemezlikten geliyorum.bu bölüm yine harikaydı yasemin ergene ailesiyle muhabbetleri ve son konuşmayı yapması çok güzeldi.en son sahnedede şaşırması doğaldı çünkü hastanede doktorun gelmediğini öğrenince güçlü olmaya çalıştı ama değildi doktoru görüncede hem şaşırdı hemde bir umut ışığı doğdu inşallah başaracaklar hakanımızla birlikte....
sarp bu bölüm aştı kendini mimikleriyle sözleriyle süperdi resmen.ekinin planını anlaması ve kıskandırıp cafeye getirmesi şarkısı,sözleri süperdi en güzelide o alyansı saklasanda takılı olduğu yer kalbim dedi ya Allah anneme böyle damatlar nasip etsin dedim içimden(amin):)
muzonun annesine hediye almak için parayla ödev yapması herne kadar doğru olmasada etkileyiciydi çocuk kendi parasıyla aldı hediyesini böyle evlat sahibi olmak güzel duygu olsa gerek...
bernanın gerçeği öğrendiğindeki ağlaması beni çok etkiledi bende ağladım onunla birlikte ondan sonra tutabilene aşk olsun:)üzülme bernacım hem arkadaşın kurtulacak hemde sevgilin olacak canım:)
yelda aldırdı mı aldırmadımı bilmiyorum ama bana aldırdı gibi gelmiyor dedi ya sen beni sevmemişsin diye ordan serkanı ölçmeye çalıştığını anlayabiliriz.hem hamile olduğu için böyle davranıyorda olabilir.bence bir sonraki bölümde barışacaklardır öyle umut ediyorum:)
gelelim son olarak hakanımıza adam çatlak filan ama son sahnede çok güzel konuştu be.hayatlarına dahil oluşu güzeldi inşallah başaracaklar zaten soyadıda başar değilmi:)
uzun bir aradan sonra hem güldüm hemde ağladım.ne olursa olsun seviyorum ben bu diziyi sevmeseydim zaten burada olmazdım sizleride seviyorum canım:)
rebecacım, güzelim günaydın... Bu ne dikkat, inan isimlere hiç dikkat etmemiştim. süpersin canım. Demek kendi isimlerini kullanmışlar:) seninde bölmü beğenmene ayrıca sevindim canım.
Sekerter arkadaşım, yazdıklarında haklısın ama ben artık incelemiyorum o kadar. Gerçi incelemeye gerek yok ya... Ama en önemlisi dediğin gibi Sinan Kenan'ı bu kadar severken nasıl Sarp'ın babası olduğunu kabul edecek. Belki bunuda Kenan yapar. Doktor zamana bırakmıştı sanırım, aynı eve taşınınca daha yakınşalacakları bir gerçek, bakalım bu olayı nasıl toparlayacaklar.
Ece arkadaşım, bence sadece hastalığa bağlamalıyız. Ben başka birşey düşünemiyorum. Nurcum dünakşam diğer tarafa Bay A'dan dolayı diye yazmış ama ben böyle düşünmüyorum. Esasında biz fazla birşey istemiyoruz biliyoruz Ekin hasta, alt tarafı sabah beraber aynı yatakta uyanacaklar . Tamam Ekin yaşil pijamasını giysin ben onada razıyım:)
Ayrıca nasihatinide aldım, sağ olasın...
Dün aynı yorumu öte taraffa ben yaptım Sorenzacığım, Dr aynen diğer doktorumuz Deniz'e benziyor demiştim.Hakkaten yan yan gülüşü, umursamaz ve boşvermiş tavırları.Gerçekten tavırlar kopya sanki.
Teoaman aldırmadı çocuğu canım, aldırmadı böceğim.Bunları ayırabilirler mi? Böyle bir olayın geri dönüşü olur mu?
Kuruttunuz beni ya.Dilimde tüy bitti.Desdi gibi oldum,kulakları çınlasın. Güvenin siz bana, Eğer ters köşe olursam yeminle boynuzlu taçla resim çektirip dağıtacağım hepinize,
Ya aldırmadı akadaşlar. Grup 74 evet duygusuz falan diyoruz ama, bunlar bebek öldürmezler.
Böyle bir saçmalık olmayacak ,Dün de söyledim yine söylüyorum bu bebek olayını da Berna söyleyecek bana göre Serkan'a.Sinem bu adamalr mantıksız kardeşim.Hamileye değil i.ki afyon da içirirler.Böyle bir uçurmuşlukları var evet. 40 kıyafetle aynı sahneleri kaç kere gösterdiler.Komadaki adama araba kullandırıp, hayalden bir ev üretip bir de kaybettiler. Emin ol bardaktakini de su niyetine koymuşlardır.Anca bu kadar.
Ayşam mersi canım bir senle aynı fikirdeyiz galiba,Sen de sağol Rebeca başka türlü olamaz.Ece de varmış bizim gibi
Bu Berna herkese bir iyiliği dokunduğuna Dr. Hakan 'ı da Berna'ya alsın artık.
arkadaşlar en sonda noldu şu hakanla ekinin tanışmasında dün akşamki maç nedeniyle tam izleyemedim ona göre gördüklerimi yorumlayacağım ya bide formda değişikliklermi oldu yoksa benmi öle görüyom neyse biri bana hemen cevap verebilirmi
unutmuşum şu sinanı ikna edecek kişiyi nasılda düşünemedik değilmi hiç tahmin etmediğimiz kişi meğer kenanmış:fighting2 her ne kadar dün kenanın iyilik meleği olmasını istemesemde sanırım ondan başka kimse ikna edemezdi sinanı. çocuk babası biliyor nede olsa kenanı ve kenanın konuşması güzeldi.teşekkür ederiz ama mümkünse bi daha görüşmesinler sinanla:)
not:ssvshy arkadaşım doğum günün kutlu olsun canım:)
sabah serifleriniz hayirli ola...
daha kahvalti bile yapmadan oturdum yine benim ikinci kocamin basina...
önceki yorumlari okudum, sadece 3 sayfam kaldi...doktoru cok sahiplenen olmus, dayanamadim hemen bir lafa gireyim dedim...sonra geri kalan 3 sayfayi okuyacagim...söz!!!
efendim, doktor Hakana gelince...
daha gecen bölüm sonunda yaptigim ilk yorumumda, doktorun gizemine de karizmasina da bittigimi yazmistim ve bununla da kalmayip, imzami da doktorlu yapmistim biliyorsunuz...
bu saatten sonra doktorun yapacagi iyi ve ya kötü seyleri savunmayi ilkem olarak bilecegim...siz de bilin...yani doktor benim desem, ayip olur mu acep, evli ve bir anne olarak !!!!
neden olsun ki...sinemb75 SArpa yakisikli prensim diyor da...ben d derim o zaman...
neyse zannediyorum herkes ne dedigimi anlamistir...
benim en cok hosuma giden sahne, tabi ki doktorun Ekinle son konusmasiydi...
bu ameliyatla sen de ben de riske giriyoruz dedi mesela...replikleri harikaydi...zaten Hakancigim da masallah güzel oynamis yani...
kafami bulandiran konular ise:
1- Ekin Doktora ne cevap verecek...
2- Dün ozgusterin beni ikna etmeye calistigi konu...Yelda bebegi aldirdi mi?
efendim ben de aldirdi diyorum da o bakimdan....
kahvalti yapayim, yorumlarimin devamiyla ve sizin o güzel yorumlarinizi okumak icin burada olayacagim...azzz soonraaa...
herkese günaydın.dün akşam foruma giremedim.dün akşamki bölümü genel olarak çok beğendim.ekinin ailesiyle yaptığı konuşmada ana -kız ağladık,çok duygusaldı.sarpa bernayı ayarlamak istesede sarp ekini iyi kıskandırdı.insan sevdiğini kendi eliyle bir başkasına nasıl verir.kafedeki şarkı çok güzeldi.keremcem bu şarkıyı konserinde de söylüyor.romantik sahneler sarpa yakışıyor.sarpın alyansının yokluğunu fark etmemesine önce kızdım ama sonra deliler gibi arayınca affettim.sinanı kenanın ikna edeceğini söyleyen arkadaşları kutlarım.özel odada buluşturmaları iyi düşünülmüş.bu çocuk babasını böyle severken gerçeği nasıl anlatacaklar merak ediyorum.muzonun annesi için yaptığı şey,ne kadar yanlış bir hareket olsada,hoşuma gitti.serkana çok üzüldüm tam severek ayrılalım oldu.bebek olayına bir yorum getiremeyeceğim.
doktor hakana bayıldım.en son kafeye gelince,sarp önce biraz kıskanır gibi oldu.kim bu adam,ekini nereden tanıyor ?diye.doktor olduğunu duyunca ve ekinin kurtulma şanşı olunca ekine nasıl umutla baktı.bizim inatçı ekinimiz inşallah ameliyata karşı çıkmaz.son bakışı hayra alamet değil .şimdilik bu kadar.
Şebnemcim, ben doktorun geçmişinin bizimkilerden birine dokunacağını sanmıyorum. Sadece acı bir olay yaşamış gibi gözüküyor, bir süre sonra bunu işleyeceklerini düşünüyorum. Fazla merakta kalmayız herhalde.
Desirecim, en çok görmek istediğim sahnelerden biriside bunların kıskançlık krizlerine girmeleri. Dün akşam Ekin'i öyle kıvranırken gördüm ya nasıl keyiflendim anlatamam:)
Sinemcim, bizden gelen tepkilere göre hareket ederler mi bilmiyorum ama bence Yelda çocuğunu aldırmamış olmalı...
Forumun bu halini ne kadar özlemişim. İnanın böyle sizi mutlu görünce nasıl mutluluğum artıyor anlatamam:)
arkadaslar bu yelda serkan isindede aslinda bir mesaj veriliyor. azmi birbirlerini sevdikleri halde ayrilanlar var bu tür sorunlardan dolayi. (ben bebek aldirmayi kast etmiyorum) nekadar güzel konustular ve de cok mantikli , olan seyler. birbirlerini olduklari gibi hic bir zaman kabul etmediler. yelda cok güzel konustu, sen beni degil herzaman kafanda tasarladigin yeldayi sevdin. bu cok önemli bir sebeb. herkez oldugu gibi sevilmek ister. sevdigin icin ödün verirsin tabiiki ama kendi sahsiyetini ve karekterini ayakta tutmak sartiyla.
ne zaman serkanin akli basina gelip (tabiiki yeldaninda) ben aslinda seni sen oldugun icin sevdim der ve buna gercekten inanir o zaman her ikisininde bir sansi olabilir. bu arada bebek yerinde duruyor arkadaslar üzülmeyin. ama iste yoldaki bebekler herzaman cözüm degil. sorunlar cok derinde.
benim bir olay daha gözüme takildi. yani gercekci yansitildi bence. yelda bitirelim dedigi zaman sanki bir umutla serkandan duymak istediklerini duyarim gibi bakti ama serkanda bitirelim dedigi zaman yelda cok üzüldü. bence serkanin onu bir sekilde ikna edecegini ümit etti.
hakli olabilirsin aysacigim ama ne bileyim öyle bir sezi benimkisi. adam biraz esrarengiz ya onun icindir belkide. genelde kabir ziyaretlerinde mezari gösterirler ama bunlar göstermedi , yani bir sekilde ismi saklandi orada yatan kisinin. ben biraz orada bu düsünceye kapildim.
[QUOTE=KIRÇİÇEĞİ]Allah anneme böyle damatlar nasip etsin dedim içimden(amin):)
Kırçiçeği demek annen için istiyorsun ha.Bak bende şöyle bir yorum yapayım.
Benimde 6 yaşında bir kızım var.Allah banada Sarp gibi bir damat nasip eylesin.
Amin.
Özgücüm tamam canım senin dediğin olsun.Yelda bebeğini aldırmadı.Elindekide
içki kadehi ama içinde elma suyu vardı.Bende ne kadar fesatım böyle.Her şeyi kötüye yoruyorum.Bende bir puf istiyorum ona göre.Herkese varda bana yokmu.
Özgü tamam arkadaşım beni de al yanına olur da ters köşe olursak hep birlikte oluruz zaten aşinayız.
Nasihatları da aldım aklımın bir ucuna yazdım sağ ol Ece.
Sarp'la ilgili bütün dualarınıza da benden içten bir amin arkadaşlar,tabi kendimi de katarak:)Bu çocuğun romantikliğine diyecek yok.
sinemcim inanki annem için istiyorum bu arada senin duanada amin canım:)
sebnemcim haklısın benimde dikkatimi çekti.serkanla yelda konuşurken yelda blöf için öyle dedi ama serkanda tamam ayrılalım deyince sözünden dönemedi.bencede aldırmadı bebeği sadece serkanla sorunlarının bebek sayesinde çözülmüş olmasını istemiyor o kadar.serkanında sarp gibi sevgisini kanıtlaması gerekiyor bakalım bu ayrılık onların birbirlerini sevdiğini dahada iyi anlatacak.bir musibet bin nasihatten iyidir:)
ekinin en başta kendisi öldükten sonra sarpla sinanın durumunu hayal etmesi ve üzülmesi iyi düşünülmüş.ayrıca o ilk evlendikleri resimi görmeyi özlemişim o resimde bişey dikkatimi çekti sarp ne kadar değişikmiş ilk başladığında diziye şimdi daha bi karizma olmuş:)
ben yorumlarımı yapayım kırçiçeği teşekkür ederim
1.ekinin kendi ölümünü düşünmesi bana can dündarın musalla taşını hatırlattı bizimki,ler ordan esinlendi heralde
2.sarpın yüzük çıkarken hissetmemesi çok saçma heralde yine içtiki uykusu bu kadar ağır ekinin yaptığıda saçma
3.muzonun yaptığı benim tüylerimi diken diken yaptı çok duygulandım valla böle bişey beklemiyodum ters köşe oldum gerçi böle ters köşelere can kurban
4.ekin yeldayla konuşunca acaba yeldadan sarp için yardım isteyecek oda anne adayı olarak o doktor kızımı önercek dedim ama berna tahmin ettiğimiz gibi çıktı
5.sinanı kenan ikna etti tahmin edenleri tebrik ediyom
6.yelda serkan ayrılı düşündü ama yinede ekin yada bir başkası yada onlar vazgeçecek
7.elektrikler kesilince oluşan ortam aynısı bizim evdede çok yaşanır bence ordan teknolojileşen ailelere gönderme yapıldı
8.sarpın cafede yapyığıda beni çok duygulandırdı bölesini beklemiyodum
9.şu tokat olayı galiba bu hafta olmadı sonunu göremedim ama benim son anda kalıma bu geldi
10.ben hep bu hastalıktan mithat doktorun karısı yada kızı öldü dedim ama galiba bizim çatlak doktrun yakını bu anası olabilir karısı yada çocuğu olabilir
11.bence kızı malum birine doktorun karısı olma teklifi geldi bizim tüyoydu kızı ölmüştür karısıyla ayrılmıştır
12.ekine senin gibi biri daha vardı kurtuldu dedi bence yalandı öyle bir izlenim oluştu bende sırf ekine moral için dedi gibime geldi
sevgili nannı(boyle demek tuhafıma gidiyor abla dersem kızarmısın yoksa sadece nannı mi diyeyim?ben siimdi abla diyeyimde)abla sadece sen degil bende bittim bu adama ya.cok karizmatık,rahat tavırları,ustunde kıyafetleride harikaydı.hele o evde -oteldi galiba ya- bir elinde rakı diğer elinde ekinin filmleri.bir fondipliyor bir filmleri inceliyor.cok hostu ya. taksiciyide iyi bozdu.
teomanresat
18-05-06, 12:08
Selamlar,bir ara bir boşluk oldu gene geldim.Evet şöyle kısaca nelerden bahsediliyor bir baktımda,sebnemm bende ayşa gibi doktorun geçmişinin bişzimkilerle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Ama bence hüzünlü bir geçmişi var.Vede belki bunları bizimkilerle dost olup ekini ikna etme balamında anlatabilir.Bizde öğreniriz.İnşallah kızlar ,inşallah çiçeklerim aldırmamıştır.Eğer öyle bir şey olursa üzülürüm.Sinemcim benide 7 yaşında bir kızım var ve sarpı çok seviyor.Bende onun gibi bir damat istiyorum işte banane,banane.Bakın aklıma ne geldi sarpı 2 ye bölelim,sonrada 4 le çarpalım.Çıkan kısımlarını bölüşelim.Nede olsa adam her haliyle romantik.Birde bu sinan kenanı bu kadar severken nasıl sarpa baba dedirttirecekler anlamadım.Ama burdada kenanı devreye sokarlar,yine.Ben biraz sonra yine gelicem,forumun çiçekleri.İyi yorumlar.
ekin işallah ameliyat olur kurtulsun bence ya ölmesin. dün çok güzeldi ekin sarp sahneleri.
birde ekin sarpı kıskandımı bernadan
ekin işallah ameliyat olur kurtulsun bence ya ölmesin. dün çok güzeldi ekin sarp sahneleri.
birde ekin sarpı kıskandımı bernadan
tekrar selamlar
ee sarpın peşinden gitmesi onu gösteriyor ..ama süpriz falan süper olmuş ya ...ekin bernanın bildiğini öğrenicek mi acaba ...gerçi söyleme falan dedi sarp ...
ya evet şu yelda olayı ne olucak çözülsün artık ya dizide o kadar sorun varki bari bu çözülsün kaç bölümdür bekletiyorlar bizi ...
didou_didem
18-05-06, 13:23
Selamlar,bir ara bir boşluk oldu gene geldim.Evet şöyle kısaca nelerden bahsediliyor bir baktımda,sebnemm bende ayşa gibi doktorun geçmişinin bişzimkilerle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Ama bence hüzünlü bir geçmişi var.Vede belki bunları bizimkilerle dost olup ekini ikna etme balamında anlatabilir.Bizde öğreniriz.İnşallah kızlar ,inşallah çiçeklerim aldırmamıştır.Eğer öyle bir şey olursa üzülürüm.Sinemcim benide 7 yaşında bir kızım var ve sarpı çok seviyor.Bende onun gibi bir damat istiyorum işte banane,banane.Bakın aklıma ne geldi sarpı 2 ye bölelim,sonrada 4 le çarpalım.Çıkan kısımlarını bölüşelim.Nede olsa adam her haliyle romantik.Birde bu sinan kenanı bu kadar severken nasıl sarpa baba dedirttirecekler anlamadım.Ama burdada kenanı devreye sokarlar,yine.Ben biraz sonra yine gelicem,forumun çiçekleri.İyi yorumlar.
yeniden merhaba arkadaşlar!!!!teoman abi sarp'ın parçalarından bende istiyorum yaaa banane banane....:icon_cry: ayrıca dediğin gibi sinan kenan'a bu kadar bağlı iken nasıl sarp'a baba diyecek merak ediyorum valla
ayrıca artık yelda'nın çocuğu aldırdığını düşünmeye başladım valla
tekrar selamlar efendim...
yorumlardan birisinde gördüm, Doktorun Ekine söyledigi "bir kisi kurtuldu" cümlesinin dogru oldugunu düsünmedigini ve doktorun bu cümleyi Ekini rahatlatmak icin söylemis olacagini yazmis...
ben de efendim bir doktor Hakan hayrani olarak, düsündüm, tasindim...bir senaryo yazdim, bakin bir okuyun...
simdi Doktor Hakanin ziyaret ettigi mezar sevgilisinin, sözlüsünün, nisanlisinin ve ya esinin...sonucta gönlünü kaptirdigi ve aradan yillar da gecse unutmadigi ve onunda kendisini unutmadigini düsündügü bir insancik bu mezardaki merhum..
Bu insancik Ekin gibi ayni hastaliga sahipmis...Doktor Hakan da illa ameliyat olmasi taraftariymis tabi bir tip adami ve sevgili olarak...ne de olsa az da olsa kurtulma sansi vardir...ama bu kurtulma sansi ancak, hasta da bu ameliyati isterse, savasirsa deger kazanacaktir...ama bu insancik hic de savasmaya, bu hastaligi yenmege niyetli degilmis...doktor Hakan bu duruma üzülüyormus ama elinden de birsey gelmiyormus...gel zaman git zaman bu insancik dünyaya gözlerini kapatmis...ve doktor HAkan o günden sonra hep bir seyi düsünmüs...
eger bu insancik savasmaya karar verseydi ve DOktor Hakan bu ameliyati yapsaydi belki de simdi yasiyor olacakti...ölmeyecekti...
efendim yukarida anlatmak istedigimin anlasildigini umuyorum...ve bir tip adaminin iyi bir niyetle bile de olsa, bu gibi önemli bir kararda, hastasina yalan söyleyecegini de düsünmüyorum...
yorumlarimin devami gelecek....
Selamlar az önce ratingleri ekledim haberler bölümüne burayda ekleyeyim
total
1 BARCELONA-ARSENAL [NET] STAR 11,90 32,70
2 KUPA ODUL TORENI STAR 7,90 33,30
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,30 17,90
4 YANIK KOZA [NET] SHOW 6,30 17,30
5 ASK OYUNU [NET] ATV 6,10 16,60
a/b
1 BARCELONA-ARSENAL [NET] STAR 12,60 37,00
2 KUPA ODUL TORENI STAR 10,20 37,90
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 8,00 25,90
4 YANIK KOZA [NET] SHOW 6,50 20,30
5 ASK OYUNU [NET] ATV 5,70 16,60
cok kötü ratingler :( tarihinin en düşük ratingii yanık koza bile geçmiş
neden böyle oldu bilemiyorum yani biz bölümü beğendik diye düşük mü olması gerekti?Maç dengeleri bozmştr diyorum
Nannicim bu senaryo cok güzel yani böyle olmuş olabilir doktor hakan kendini imkanzıs hastaların ameliyatlarına vurmuş olabilir o durumdan sonra
sinan nasıl diyecek sarpa baba?benim aklıma su geldi:simdi bunlar aynı ewde yasayacaklar ya,sinan daha da cok sewer sarp abisini.ekin artık sinanın sarpa baba demesini istiyordur.bir sekilde gene hapihaneye kenanın yanına giderler.kenanda ona aynı ewde yasıyorsunuz,annen onla evli bu yuzden sarp abine baba demelisin,bunu ben istiyorum,eger dersen cok mutlu olcam der.sinanda sarpa baba demeye baslar.aradan zaman gectikce sinan kenanı unutur,sarpı babası olarak daha cok sever.sonrada sinana tum gercekleri anlatırlar.
bu daha mantıklı geldi bana
tekrar selamlar efendim...
yorumlardan birisinde gördüm, Doktorun Ekine söyledigi "bir kisi kurtuldu" cümlesinin dogru oldugunu düsünmedigini ve doktorun bu cümleyi Ekini rahatlatmak icin söylemis olacagini yazmis...
ben de efendim bir doktor Hakan hayrani olarak, düsündüm, tasindim...bir senaryo yazdim, bakin bir okuyun...
simdi Doktor Hakanin ziyaret ettigi mezar sevgilisinin, sözlüsünün, nisanlisinin ve ya esinin...sonucta gönlünü kaptirdigi ve aradan yillar da gecse unutmadigi ve onunda kendisini unutmadigini düsündügü bir insancik bu mezardaki merhum..
Bu insancik Ekin gibi ayni hastaliga sahipmis...Doktor Hakan da illa ameliyat olmasi taraftariymis tabi bir tip adami ve sevgili olarak...ne de olsa az da olsa kurtulma sansi vardir...ama bu kurtulma sansi ancak, hasta da bu ameliyati isterse, savasirsa deger kazanacaktir...ama bu insancik hic de savasmaya, bu hastaligi yenmege niyetli degilmis...doktor Hakan bu duruma üzülüyormus ama elinden de birsey gelmiyormus...gel zaman git zaman bu insancik dünyaya gözlerini kapatmis...ve doktor HAkan o günden sonra hep bir seyi düsünmüs...
eger bu insancik savasmaya karar verseydi ve DOktor Hakan bu ameliyati yapsaydi belki de simdi yasiyor olacakti...ölmeyecekti...
efendim yukarida anlatmak istedigimin anlasildigini umuyorum...ve bir tip adaminin iyi bir niyetle bile de olsa, bu gibi önemli bir kararda, hastasina yalan söyleyecegini de düsünmüyorum...
yorumlarimin devami gelecek....
belki haklısın nanni onu ben demiştim bunu deme nedenim mezarlık sahnesi ve doktor bunu söylerken hüzünlüydü buda bende bi ışık yaktı aynı gülümsemesi gibi acaba doğrumu dedirtti bana belkide tıp adamı olmadan önce yakınını bu hastalıktan kaybetmiştir ve bundan sonra bu hastalar ölmeyecek diye yemin etmiştir:)
burcin_kaplan
18-05-06, 13:55
arkadaşlar selam herkese bakıyorum genel olarak doktor hakanın ziyaret ettiği mezardaki im diye düşünüyorsunuz ben doğum weya ölüm tarihini görmedim gösterdiler mi dikkat etmedim ama ben bişe düşündüm son sahnede doktor ne dedi annem karaciğer kaserimi ney dedi ...hatırlıo musnuz ameliyat olsun mu sizce fln dedi?? bence orda dediği bişe gerçekti..annesini kanserden kaybetmiş bence we o mezar onuun mezarıydı benim aklıma böle bi senaryo geldi ne kadr mantıklı tartışılır ama benim ilk aklıma gelen şey bu oldu..
alevalevalev
18-05-06, 13:58
Dün güzel bir bölümdü. Ekin annelerinden ayrilirken duygulandim. Ilk defa gözlerim doldu. Esim de benimle biraz bakti dün aksam o da kötü oldu, kücük yasta kaybettigi annesi aklina geldi. Yani biraz hüzünlü olsu aksamimiz, bu yüzden diziyi de yarim yamalak seyrettim.
Hosuma giden, diziye ceki düzen vermisler, pek fazla sacmalik yoktu. Sadece Yelda meselesi, Ekin Yelda ile hic hamilelik nasil gidiyor diye konusmuyor, o kadar sirdasi oldu
Son sahne gercekten güzeldi. Doktor da fena degildi yani, bir de Sarp ´in sevinme ifadesi hostu
Bir de gecen bir arkadasimiz Ekinín yasin en fazla 23 diyordu, meger 27 imis. Ögrenmis olduk.
Bu arada ratınglerde gelmiş.Hem A/B de hem Total de 5.olmuşuz.
İlk iki sırayı bizimle aynı saatte olan Şampiyonlar Ligi final maçı almış.Diğer dizilerde bizimle aynı saatte olmadıkları için bizim önümüze geçmişler bence.
Bir kaç hafta önce senaristlere kızınca ratınglerimiz düşsün diye dua eden ben şimdi ratınglerin düşmesine kılıf arıyorum.Ben kendime akıl sır erdiremiyorum.
keremcem_sarp
18-05-06, 14:03
mrb arkadaşlar.ingilizce öğretmeni olmadığı için öğleden sonraki derslerimiz boş.ve ben kendimi en mutlu hissettiğim yerde,canım arkadaşlarımın arasındayım.yorumların tamamını okumadım ama sanırım bölüm sizler tarafından beğenilmiş.gerçi ben de beğendim ama şu reytingler çok canımı sıktı.
neyse biz gelelim bölüm yorumumuza;başlarda sıkıldım ama sonlara doğru yine yapacaklarını yaptılar.ekin in evden ayrılışından son sahneye kadar ağladım.çalan müzik de tam uymuş ortama ama di mi?ahhh sarpım benim yaptığı sürprizle bana çok eskileri hatırlattı.şu nerelere gideyim i söylediği bölüm geldi aklıma.şöyle bi özlem duygusu oluştu eski bölümlere karşı ama olsun ben bu halimden de memnunum.
şimdi sıra geldi meryemce84 ün hiç üşenmeyip her defasında emek verip yazdığı o güzel replikleri okumaya.bazen bizi kızdırıyolar ama şu rüya işçileri replik konusunda başarılı allah için.replikleri okuduktan sonra sizin o güzel düşüncelerinizi öğrenmek için tekrar buraya gelicem arkadaşlar.hepinize sevgiler...
ya arkadaslar yelda bebegi aldırdıımı ben izliyemedim ne oldu anlatsanıza çok merak ediyorum
w
ya arkadaslar yelda bebegi aldırdıımı ben izliyemedim ne oldu anlatsanıza çok merak ediyorum
w
bilmiyoruz aldırıp aldırmadıgını.ama bence aldırdı.
İlk iki sırayı bizimle aynı saatte olan Şampiyonlar Ligi final maçı almış.Diğer dizilerde bizimle aynı saatte olmadıkları için bizim önümüze geçmişler bence.
Bir kaç hafta önce senaristlere kızınca ratınglerimiz düşsün diye dua eden ben şimdi ratınglerin düşmesine kılıf arıyorum.Ben kendime akıl sır erdiremiyorum.
sinemcim normal canım bunlar.o zaman bayağı saçmalamışlardı bizde kendilerine gelsinler diye demediğimizi bırakmamıştık.sözde izleyicileri dinlemiyorlarmış.bizde yedik dimi canım oyüzden böyle toparladılar:)
alevalev ekinle yelda hamilelik hakkında konuşamazlar canım.senaristler bu konuda bizi merakta bırakmak istiyorlar:)
alevalevalev
18-05-06, 14:19
Kircicegi ben Ekin en azindan hamilelik nasil gidiyor deyip Yelda´nin buna cevap vermeden gecistirmesini beklerdim zaten, ama bu Rüya Iscileri kadin olmadiklarindan böyle ufak detaylari düsünmüyorlar sanirim.
selam arkadaslar,
öncelikle dünkü bölümü cok begendigimi belirtmek istiyorum. herseyden önce ekin ve sarpi yeniden birlikte görmek cok güzeldi. bu bölümde güzellikler say say bitmez. aslinda ekine kizmistim sarpa yeni bir es adayi aradigi icin ama dün izledikten sonra onu anladim. sonra sarpin sürprizi muhtesemdi ben bu adama bosuna bayilmiyorum. bence yelda bebegi kesin aldirdi artik dün buna ikna oldum ve cok büyük bir hata yapti. ama yinede serkanla arlarinda gecen konusmalar ve bosanma karari aldiklarinda serkanin yeldaya sarilmasi cok güzeldi. gelelim doktor hakanimiza... ben bu adami cok sevdim, adam hem karizmatik hem yakisikli hemde serseri tipli. ayrica ekinle olan son konusmasi cok güzeldi. kullandigi kelimeler mükemmeldi ayrica bakislari filan cok iyiydi. yani kisaca ben bu doktora bayildim :)
meryemce84
18-05-06, 14:23
Çok komik? ve romantik? bir bölüm sonrası herkese selam..
Ay ne romantikti Berna ile Sarp ne güzel dans ediyorlardı..
Ben bayıldım birbirlerine yakışıyorlar ekin ölünce evlendirsinler rüya işçileri..
Hele o muzonun ödevleri parayla yapması bide annesine o para
ile hediye alması amanın ben gülmekyten yerlere yattım(!)
Bu kadar romantiklik ve komedinin arasına yine mesajlarını sokuşturdular
Dün verilen mesajlar,gözümüze gözümüze sokulan davranışlar laflar..
Sanki kendimi dizi değilde sosyal bilgiler dersinde falan zannettim..
1-tv izlemeyin..
2-tv izlerseniz serkan gibi belgesel izleyin..
3-Kendinizi dizilere kaptırmayın..
4-Evliliğinizde sorun varsa hemen ayrılın..
5-Annenize hediye almak itiyorsanız muzo gibi yapmayın..bi çiçek yeter..
6-En önemli mesaj Ailenizin kıymeti bilin,onlarla iyi hatırlayacağınız zaman geçirin..Ne zaman ne olacağı belli olmaz sizi hatırlayacakları güzel anıları olsun..
7-Eğer öleceğinizi biliyorsanız kocanıza bir eş ve çocuğunuza anne ayarlamadan öte dünyaya
göçmeyin..Ama sevdiğiniz adam buna karşı çakacaktır bunu untmayın..
8- Buda benden Bidaha Rüya işçilerinin hikayelerini izlemeyin..
izleyenleri uyarın..
Neyse beğendiğim 2 sahne var Sarp'ın ekine şarkı söylediği sahne ve Ailecek sohbet ettikleri sahnedeki Ekin'in sözleri..
Replikleri güzel yazıyorlar o konuda bir diyeceğim yok sadece senaryoyuda replikler kadar güzel yazsalar keşke demek istiyorum..
Sisleycim imzan çok güzel serkanın boyu baya bi uzamış.. :)
maşallah form yine dolmuş girmekte zorlanıyom ulaşılamıyo yoğunluktan diyo neyse şu hamilelik olayını yelda ekine demedi ama serkan sarpa söledi ekin sarptan öğrenir yeldaya söler yeldada ona aslında çocuğu aldırmadığını sadece serkanın ona olan sevgisinin çocuk olsada olmasada değişip değişmeyceğini öğrenmek için sölemedim ama başta aldırmak istedim kıyamadım diycek zaten mantıkan olmaz babanın izni olmadan ama bizim 5 linin mantığında olur yani yeldanın yaptığı saçma serkandan ayrılalım kelimesine karşı hayır ben seni seviyom yelda diye karşılık bekledi alamadı üzüldü aslında yelda herşeyi gururundan yapıyo
sinemcim normal canım bunlar.o zaman bayağı saçmalamışlardı bizde kendilerine gelsinler diye demediğimizi bırakmamıştık.sözde izleyicileri dinlemiyorlarmış.bizde yedik dimi canım oyüzden böyle toparladılar:)
alevalev ekinle yelda hamilelik hakkında konuşamazlar canım.senaristler bu konuda bizi merakta bırakmak istiyorlar:)
evet canım haklısın çünkü bizi merakta bırakmak istiyorlar yani ekinin de derdi o kadar varki kız yeldayla uğraşacak durumda değil malesef..aslında biliyorlardı ekinle sarpta bebek mevzusunu ...ama sarp yine sordu serkana ve öğrendi bakalım zaten o sahne gidiyorum deyip bitmişti ..haftaya gelicek onun devamı...
bu arada be serkanı böyle ciddi daha çok seviyorum :)
teomanresat
18-05-06, 14:28
Selam sinem bende seninle aynı durumdayım.birkaçhafta önce kızıp reytingler düşsün diyordum ama şimdi bak okuyunca üzüldüm.Hemde güzel bir bölüm sonrası düştü reytingler.
Ve sevgili nanni ,çiçekciğim bence doktorla ilgili yazdığın seneryo müthiş ve tam ona ve omezar başındaki haline,ekine söylediklerine uygun.Tebrikler arkadaşım.Bencede doktorumuzun başından böyle bir olay geçti.
Bakıyorum doktor Hakanı hemen paylaşmışsınız,özellikle nanni..
Adam çok yakışıklı değil,ama hani derler ya şeytan tüyü...ÇOğu kişi adamı sıcak buldu...
Geçmişinde mezarlık sahnesinden dolayı,büyük bir acı yaşadığı kesin...Bu yüzden sizin de dediğiniz gibi kendini hastalara adamış olabilir...Sürekli içki içmesi de,efkardan herhalde...
Ekin hakkında çaktırmadan araştırma yapması güzeldi,hoştu ...Ama hangi doktor böyle yapıyorki...Şimdi bütün hastalar aynı şeyi bekleyecek...
Ekin ameliyat için kararsız kalsa da,gelecek bölüm sonunda ameliyata girer diye düşünüyorum...Ameliyat öncesi de ailenin kalan fertlerinin hastalığı öğrenmesi lazım...Mantıken...Nihayetinde ölüm de olabilir...
Bir de yelda konusunda iki cephe oluşmuş...ben aldırmadı diyorum...Şebnem de bahsetmiş...Serkan bitirmeyelim dese,yelda onaylayacaktı...Yelda serkandan bir ışık bekledi ama olmadı...
Nasihatlarımı ukalalık kabul etmeyip,dinlediğiniz için Ayşa ve Reyhana teşekkürler...
kaldığım yerden devam ediyorum arkadaşlar,
4-doktor hakan,adamın zaten sıradışı bir tip oldugunu biliyorduk o yüzden ben pek şaşırmadım hal ve tavırlarına .güzel bır yol ızledi.hastasını gözlemledı bakalım ruh halı nasıl ve sonradakendını tanıttı. geçen bölümde , bu akşam dolaştım bütün meyhanelerini istanbulun seni aradım kadehlerdekı dudak ızlerını(benımde sevdıgım bır şarkıdır),bu bbölümde ise dönulmez akşamın ufkundayımvalla ızledıkçe fasıla gıdesım geldı.fasılında tadı bır başkadır degıl mı ama? .
gelelim gül konusuna bence o kişi kızarkadaşı yada sevgılısı olabılır.o da zamanında aynı hastalıga yakalandı amma velakın amelıyat olmak ıstemedı ve malum sonuç yada ıkıncı bır teorımbızm doktor kızı amelıyat ettı ve kız kurtulamadı umarım ıkıncı tahmınım degıldır.ızleyıp görecegiz.
5-gelelım ılk sahneye dakka 1 gol 1 dedım ve hemen sınemın kulaklarını çıtlattım.ıınanamıyorum sayın seyırcıler ekın sarpın yatak odasına gırdı yataga oturdu.ınsan ne yapar bıraz naz cılve yapar. bızımkı ne yaptı alyansı çıkardı fotorafı çantaya attı.ayrıca sarp yuzugu çıkarılırken nasıl uyanmadı anlamadım top oatlasa uyanmayacak.ben buzdolabı posetının çıkardıgı hışırtı sesıne bıle uyanırım kı maalesef eve hırsız gırdıgınde oyle de oldu.neysehadı onuda geçtım adam ne guzel sozler soyluyor senı öpmeye çalışıyor bzımkı lafı yapıştırıyor yaramazlık yok.eeeeee nezaman yaramazlık yapacaksıznız ekin hanım?balayınıda geçıştırdınız. sonrada tömür hazretleri çıktı.valla sarp yıne ıyı onun yerıne bız burda kurdeşen döktük.SİNEMCİM ben umudu kestim .elele tutuşsunlar ona bıle razı oldum .
not:farkındaysanız yasemın ergenenın bır sımıt kafenın sahıbı ıle beraber oldugu dedıkodusu çıktıgından berı bızmkıler dogru duzgun öpüşmedı bıle.2 bölüm evvel ekın başka bırını bulmalısın dedıgınde arbada sarp ekını öperken elıyle de kapattı .dun akşamda malum .acaba bay A mı bışeyler soyledı.hatırlayın 30. bölümde öpücükler ,mını mını gecelıkler,deliller....... analdınız degıl mı ne demek ıstedıgımı.
6- bernaya gelınce ,anlaşılan her bölüm 1 kişi daha öğrenecek ekının tömürünü.bernacım sana 3 vakte kdar çatlak ama yuregı pırlanta gıbbı bırı var.yakışıyor bızm hakanla berna neydı o deve dıkenın kılıklı metemıdır nedır. ızleyıp gorecegız.
7-ınanılmaz mantık hatası var kabul edıyorum ama bu kabuledılır degıl.ekın sabah gelıyor alyansı alıyor sarptan kendınınkınıde çıkarıyor.sonrakı sahnede sarp gece ekının evıne gelınce onları almaya bırbırlerıne sarılıyorlar hooop yuzk ekının parmagında,ondan sonrakı sahnede yatakta ekın sarpın yuzugunu ıncelerken kendı yuzugu yıne parmagında hanı almıştı bu yuzukleri,öte yandan akşam kafeye gıderken yuzkler de hazır ve nazır bır bıçımde ceketın cebınde beklıyor vaay be.
8-gelelım mecnunumuza sarpım sonunda çaktı köfteyı ve bır kere daha hayran bıraktı kendısıne hepımızı.hıç bır kadın aşık oldugu adamın eskı sevgılısı ıle yemek yemesıne asla ızın vermez eskı sevgılısı ıle kanka olsa bıle.nıtekımde sarp ekının kafeye gelecegını bıldıgı guzel bır oyun hazırladı .neymış ekın hanım sız yıyın ben neslıhanı geçırmeye gidicem dıyorsun ama sonrada kafeyı basıyorsun naber.neyse bu hareketını tömüre verıyorum.ve cücükler lütfen bıraz romantık sahne dıyorum.
ayrıca kenan sınanı ıkna edecek dıyen herkesı de tebrık edıyorum .
kenana hala kızgınım sınan kenana baba derken benım içim gıttı nasıl sarpa baba dedırttırecekelr çok merek edıyorum .ve herkese sevgıler........
DeleteReplyForwardSpamMove...
sevgili Nanni, haklı olabilirsin.Senaryon mantıklı geldi.Bu karizmatik doktorumuzun gecmişinde bir şey yaşadıgı kesin bencede.Bir yakınının başına buna benzer birşey geldiğinden dolayı böyle davrandığını düşünüyorum.
reytingleri daha fazla bekliyordum acıkcası.Sıralama olarak macın etkisiyle 5. oldu belki ama reyting değeri olarak da düşüşte bir kac haftadır..eskiden bende düşsün de akılları başına gelsin diyordum ama bölümü beğenince de reytinglerin kötü olmasına üzülüyorum
Meryemcemcim Gürgen'in boyu zaten uzun :) maşallah nazar değmesin işte bir kaç santim uzattım bende .
Ece71 bu adam zaten akıılı değilki yani normal bir doktor değil adam manyak e böyle olduğu içinde her doktor gibi yapmadı ,gitti araştırdı ekini .
Yelda serkandan ışık bekledi diyorsunuz ama ne ışığı versin adam sönmüş ,aldırdığını düşünüyor ve kızgın ona.
Arkadaslar bu ne yogunlukya, bir sayfanin acilmasi ne kadar uzun suruyor. Dogru duzgun yorumlarinizi bile okuyamamdim:( Reytingler sasirtmadi beni acikcasi. Cunku sonucta bizim diziyle birlikte ayni saatte cok onemli bir mac vardi. Eh cogu insanda onlara bakti tabii. Su diger dizinin one geciside onemsiz. Cunku bizimle ayni saatte degil zaten. Neyse canim biz donelim konumuza:)
Arkadaslar hep soyluyorum da yine soyleyim bende sevdim su catlak doktoru:) Catlak matlak ama iyi konusuyor. Bende demistim daha once; bence o mezar doktorun cok sevdigi (Bence sevgilisiydi ama?) birinindi ve o da muhtemelen tumorden oldu. Bizim doktorda and icti ve beyin cerrahi oldu ya da mezarda yatan kisi her kimse doktorumuz onu kurtaramadi tumorden belkide. Ama bana ilk ihtimal daha yuksek gibi geliyor. Demistim ya; belkide ondan boyle deli bu doktor. Yani serseriligini diyorum; buyuk ihtimalle gecmiste olan acilarini bastirmanin bir yontemi bu.
doktorun sevgılısı heralde ölen.tumorden ölmustur o amelıyat yapmıştır.ama kurtaramamıştır aynı ekin gibi hastalıgı olan bir sevgılısı
Bana göre bir de Dr.Hakan'ın bu ameliyatı yapmaya karar vermesindeki kilit nokta şu idi;
Kafede Ekin'e elindeki filmleri gösterirken ve annesinin akciğer filmleri olduğunu ama durumunun çok ağır
olduğunu söylerken bir soru sordu?_
Sence ameliyat olmalı ?
Ekin:
Eğer kurtulması için bir şans varsa olmalı, dedi
ya da buna benzer bir şey.
İşte bence bu noktada Hakan Ekin'i sınadı.Hayata karşı bağlılılğını sorguladı. Ve belki de bu kararı veremediği için şimdiş mezarda olan kişinin yerine Ekin'i koydu.
Hayata onun yerine Ekin'i döndürebilirdi.
Ben bayıldım birbirlerine yakışıyorlar ekin ölünce evlendirsinler rüya işçileri..
1-tv izlemeyin..
6-En önemli mesaj Ailenizin kıymeti bilin,onlarla iyi hatırlayacağınız zaman geçirin..Ne zaman ne olacağı belli olmaz sizi hatırlayacakları güzel anıları olsun..
7-Eğer öleceğinizi biliyorsanız kocanıza bir eş ve çocuğunuza anne ayarlamadan öte dünyaya
izleyenleri uyarın..
Neyse beğendiğim 2 sahne var Sarp'ın ekine şarkı söylediği sahne ve Ailecek sohbet ettikleri sahnedeki Ekin'in sözleri..
Replikleri güzel yazıyorlar o konuda bir diyeceğim yok sadece senaryoyuda replikler kadar güzel yazsalar keşke demek istiyorum..
Sisleycim imzan çok güzel serkanın boyu baya bi uzamış.. :)
meryemce84 guldurdun beni.ne kadar onemli mesajlar verdiler dimi.bana verdikleri en onemli mesaj bir daha bizim yazdıgımız diziyi izlemeyin oldu.acaba bize gonderme yapmıs olabilirlermi?hani biz bukadar elestiriyoruz ya,bu kadar vakit harcıyoruzya,mail kampanyası bile baslattık ya bu tvye ve dizilere kaptırmayın kendinizi msjı bize olabilirmi dersin?
paranoyak oldum iyice
Oh oh bakıyorum yine buradasınız.Son mesajlarda ozguster'i görmesem haberim olmayacak.Gene ne kaynatıyorsunuz bakayım?
meryemce84
18-05-06, 14:58
ya Ekin 79'lumuş 27 yaşında biz yanlış hesaplamışız 24 falan diyorduk..
Tüh yine ters köşe olduk..
Doktor'un bence annesi akciğer kanserinden öldü..
Yani Ekin'e söylediği hasta yakıyım laflarının bu kısmı doğru..
Tek isteğim vardı bu bölüm Kenan Sinan'ı Sarp'ın evini taşınmakta ikna etmişken Sarp'ın gerçek babası olduğunuda söyletselerdi..
Bu Ekin'in söyleyeceği yok..
Yelda ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum hala hamile demiştim ama şimdi şüpheliyim aldırmışda olabilir..
tamam bi romantik sahne yaptınız Ekin&Sarp'ı aynı eve taşıdığınız halde bir yanyana göstermediniz..
evet rüyamda görmeye devam edeceğim heralde..
Dokotumuza gelince Dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç..
Şarkısı eşliğinde ekin'in beynindeki tümörle iyice bi tanıştı..
Tabi ameliyata girecek yabancılık çekmemesi lazım..
Doktor beyden bir istirhamım olacak
daha doğrusu istek parçam..
Ekin'i bu parça eşliğinde ameliyat etsin;
"Sende başını alıp gitme ne olur ne olur tut ellerimi
Hayatta hiçbirşeyim az olmadı senin kadar
Ve hiçbirşeyi özlemedim seni özlediğim kadar
Sende başını alıp gitme ne olur..
Ne olur ne olur tut ellerimi"
Rahmetli Zeki Müren söylesin şarkıyı..
Sonra ekin doktorun Elinden tutsun ayağa kalksın..
Bu arada Gürgen Öz'ü tebrik ediyorum ben dramatik rolleride iyi oynuyor..
selam ozguster! arkadasim haklisin orda ekinin cevabi, doktorun karar vermesinde etkili oldu. ama yaptigi cok güzeldi. hastanedeki konusmalarda etkiledi bence doktoru, özellikle ekinin "insanin sevdikleri yaninda olunca" demeside önemliydi. ama ben simdi ekinin ameliyati hemen kabul edecegini sanmiyorum. hem bizi hem sarpi biraz ugrastiracak bu kiz. ayrica doktorun "kurtulma sansin cok az, ama var" diye eklemesi güzeldi. acikcasi doktor mithatin bir tip adami olarak takindigi tavir, beni hayal kirikligina ugratmisti. ama doktor hakanimiz süper!
NERGIZ_CAN
18-05-06, 15:00
1-tv izlemeyin..
izleyenleri uyarın..
Sisleycim imzan çok güzel serkanın boyu baya bi uzamış.. :) meryem bayiliyorum yorumlarina cok guzeldi amma bir seye cok kizdim ya hanim ekin 36 bolumde iyice kiskaniyor, bernayi simdide anne olarak ve es olarak sunuyor sarpa cok sacma sonra yelda serkana cekdirdiyi azmis gibi neler yapiyoir simdide en sonda ekin kime tokat atdi amlamadim bakamadim netden bakdigim icin goruntu gidib geliyor sadece bulent isbilen yazdigini gordum bir de bu saatde forumda tanidik sesler gormek cok guzel demek geri gelmis ask oyunu ne zamana biter
TubaBülent
18-05-06, 15:02
arkadaslar biliyorsunuz dimi ask oyunu haziran sonunda bitiyormus cok üzülüyorum ama bu 41.bölüm süperdi ya ama ben yelda ile serkana cok üzülüyorum siz ?
ya keremcem naptı öle valla eridim bittim kafedeki o gitarlı hali , muhteşemdi uzun zamandan beri ilk defa aşk oyununu gerçekten keyif alarak izledim mükemmeldi,
yeniden selamlar.özgücüm bencede karar vermişti ama o sahnede tamamen emin oldu doktorumuz.ben ekinin fazla naz yapacağını sanmıyorum.bu bölümde herkes öğrenir gibime geliyor ve 43.bölümde ekin ameliyat olur.
bişey dikkatimi çekti bu bölüm sonu ekinin konuşmasıyla bitmedi değil mi?
NERGIZ_CAN
18-05-06, 15:04
Arkadaslar bu ne yogunlukya, bir sayfanin acilmasi ne kadar uzun suruyor. Dogru duzgun yorumlarinizi bile okuyamamdim:( Reytingler sasirtmadi beni acikcasi. Cunku sonucta bizim diziyle birlikte ayni saatte cok onemli bir mac vardi. Eh cogu insanda onlara bakti tabii. Su diger dizinin one geciside onemsiz. Cunku bizimle ayni saatte degil zaten. Neyse canim biz donelim konumuza:)
Arkadaslar hep soyluyorum da yine soyleyim bende sevdim su catlak doktoru:) Catlak matlak ama iyi konusuyor. Bende demistim daha once; bence o mezar doktorun cok sevdigi (Bence sevgilisiydi ama?) birinindi ve o da muhtemelen tumorden oldu. Bizim doktorda and icti ve beyin cerrahi oldu ya da mezarda yatan kisi her kimse doktorumuz onu kurtaramadi tumorden belkide. Ama bana ilk ihtimal daha yuksek gibi geliyor. Demistim ya; belkide ondan boyle deli bu doktor. Yani serseriligini diyorum; buyuk ihtimalle gecmiste olan acilarini bastirmanin bir yontemi bu. yogunlukdan aksamda giremedim anlamadim ne yogundu simdide harika olmus 41 bolum reytinkleri yukselltdi her halde ekine hem acidim hem cok kizdim hele es konusu ay cok sinir ne biliyormusunuz eski bolumun kokusu hani ekin sarp yemeye inelim dediler ya o sahne bana eskiden yallan evlilikdeki sahneleri bir de 30 bolumdeki sahneyi hatirlatdi keske orda 30 bolumde oldugu gibi yeldayla serkan cocouk mujdesiini verseydiler eskiden ekin sarp kavgali simdide serkan yelda bunlarin arasi iyi olur sira feryalle orhana gelir
Rebeca canım sağolasın demek sende kulaklarımı çınlattın.Anlaşılan çoğu arkadaş Ekin'i Sarp'ın odasında görünce hemde daha ilk sahneden aklına beni getirmiş.Bak şimdi Bay A faktörünü nerden getirdin aklıma benim.Yok öyle bir şey güzelim.Yani seneryocular oturupta bu kızın gerçekte sevgilisi başka biz ona böyle roller yazmayalımda Bay A kızmasın diye düşünecek halleri yok heralde.
Yanlız ahtım var arkadaşlar eğer beklediğim sahneleri görürsem ki benim hala umudum var hayır dağıtacağım.Yanlız sizden ricam sizlerde gördüğünüzde beni aklınıza getirin emi canlarım.Hiç merak etmeyin arkadaşlar Sarp'ın rüyasından sonra sıra Sinem'in hayallerinde.
nasıl ya hani bitmiyordu, gerçi eğer geçtiğimiz bölümlerdeki gibi sinirlerimizle oynayacaklarsa bitirsinler, ama böyle çoookk uzun zaman devam edebiilir, yelda ile serkana gelince yelda çocuğu gerçekten aldır dı mı ya ben orayı kaçırdım yapmamıştır gibi geliyo
sweetheart_02
18-05-06, 15:09
Gunaydınlar,
Dunku bolum superdi. Valla ben ekinin sacmalamalarını bile sevdim dün akşam. Kafama takılan 4 nokta;
1- dr ilk olarak ekini ailesinin evinin önündeyken izledi. eee
nerden biliyor kocasıyla degil de ailesiyle yasadıgını? Niye diye
sormaz mı icinden bi de. kaldı ki bu durum cok karmasık bu yuzden
Sarp'ın aile dostu doktorun bile bildigini sanmam. Hem niye bilsin
ki?
2- Muzo'nun üniforması neden okul arkadaslarından farklı idi?
3- Dr kafede beyin tomografisine bakıp da annesinin akciger kanseri
oldugunun soyledi. Ve Ekin de yedi. bu ekin aptal mı? Aptalsa nasıl
hem cocuk buyutup hem kafe işletip hem de hukuk gibi bir bolumde
okuyabildi?
4- Bu Sinan Kenan'ı bu kadar severken, gercek
babasına nasıl baba diyecek?
Kafe sahnesinin romantik bir aksama donustugu anları izlemek
isterdim hatta eve tasınması bile gerekirdi. (K.cem saclarını mı
kestirmis bu arada, bi degisiklik vardı ama)Ben Yelda ile Serkanın
geldigi durumu cok da abartı bulmuyorum, tamam belki daha derin
işlenebilirdi ama, bu yüzden evliligi yıkılan insanlar yok degil.
Ama onların da o konusmaları cok hostu. Birbirlerini sevdiklerini
söylediler ya, dedim bunlar kopamayacaklar beah. Rüya işcilerinin
anneler gününü de araya sıkıstırmaları cok hostu. Tüm annelere bir
jest yapmıs oldular. (bir anne olmasam da ben bile duygulandım,
zaten bu sene nedense anneler gunumu kutladı millet, bu bi isaret
sanırım, yaslanıyorsun demek istediler galiba bana)
Son olarak Doktor'a bittim. Güzel bir karekter soktular diziye.Hep
yerden yere vurmak olmaz, bu sefer iyi iþ cıkarmışlar. En azından
eskiye nazaran (cok eskiye degil) rüya işçilerini kutlamak lazım.
SEKERSER öncelikle selamlar...
güzel yorumlar yapmışsın..bnde bişiyler ekliyim dedi.
1)Doktor ekinin adresini hastaneden öğrenmiş olabilir.hani adres bilgileri verirsin ya belki ekinde ailesiyle yaşadığı ewin adresini vermiştir.kimblir??
2)Doktorun baktığı tomografiler beyin tomografisinden çok akciher filmine de benziyodu.aramızda tıp okuyan varsa daha iyi bilir tabi..bana öyle gelmiştir belki de..yani doktor da o kadar salak diil ya...
herşeyiyle güzel bir bölümdü.acısıyla tatlısıyla...
şimdi dizinin tekrarını izlerken,doktor hakan boğaza karşı "dönülmez akşamın ufkundayım" deyip içiyor ya ben de izlerken eşime dedim "benim de canım çekti.istanbula gitsekte ,şöyle boğaza karşı bir yemek yesek.uzun yıllar oldu istanbulu görmeyeli.bir de kız kulesi.bu aralar bütün dizilerin baş mekanı.dizinin şarkı seçimlerini çok beğeniyorum.hele pervane tam yerine oturmuş.bravo diyorum.
selamlar efendim, yine bendeniz...
meryemce84 siraladigin dersleri ben de aldim canim...zaten bu keklikler bir seyi iyi yapmaya calisirken, bir yandan da birseyleri zedelemeden edemiyorlar...bunu gec de olsa zaten anlamistik...begendigin sahnelerin icine doktor Hakanin Ekinle en son konusmasini da al bakayim...hani duymadiysan eger, bendeniz, 33 yillik Nanni doktorun bir numarali hayraniyim...yok, yok Ekini kurtaracak diye degil...gizeminden, karizmasindan, oyunculugundan ve beyaz önlügünden dolayi...
saka bir yana ben bir de doktor Hakani Aysaya ayarlayacaktim...tüh bana...
bu bölümü kötünün iyisi ilan ettim ya, bir de doktoruma bittim ya, artik yorum yapa yapa aksami ederim herhalde...
ben biraz da, aslinda adini agzima 24. bölümden bu yana almak istemedigim Ekin karakteri hakkinda bir iki kelam edeyim...
odadan iceri girdi Ekin hanim, dedim simdi girer yanina sarilir, oksar, öper, koklar...nerdee? hanimefendi eline bile dokunamadi, yüzüne dokunamadi ama yüzügünü güzel cikardi helal olsun...
simdi burada Ekin karakterinin yerine koydum kendimi...olmadi ya...bakin ne yapardim ben Ekin olsam:
Kalbimin ilk ve son sahibinin yanina uzanirdim bir kere...
öperdim, aglardim...koklardim, aglardim...sarilirdim, aglardim...bakardim, seyrederdim aglardim...aglardim evet, kiyamazdim ama dokunmaktan kendimi de geri alamazdim herhalde...hele yüzükleri cikarmak...ne anlami var ki parmaktakinin...önemli olan, Sarpin da dedigi gibi, kalbe takilan yüzük, beyine takilan yüzük...neyse felsefe yapmayayim simdi...zaten hepimiz kinadik bu hareketlerini Ekin hanimin...hayir yüzügü de anlamaya calisirim da, resimi niye kaldirdi? ha belki Sarp yüzünü dah kolay unutur diye mi?
Ekinin yeni es, yeni anne planlarina gelince...
Ekin hanim daha gercek babasinin varligindan habersiz olan bir insanciga, tutmus kendinin yerini alacak birini ariyor...burada bizim keklikleri birazcik düsünmeye, birazcik arastirmaya davet ediyorum...(gelmeyeceklerini biliyorum ama...)
bu komik seylerin yerine, Ekin hanim Sinana ufaktan ufaktan gercegi aciklamaya baslasa ya...ama nerede? alan razi, veren razi nasil olsa...
Bu konudan laf acilmisken, benim kafama takilan birsey var...gecen bölümde video kasetleri dolduran Ekin, Sarptan Sinana hep "baban" diye bahsetti...
Ekin Yeldaya dört kaset dolduracagim demisti yanlis hatirlamiyorsam...ilkini ben gittikten 6 ay sonra vereceksin dedi...ikinci kasedi 18 yasinda vereceksin dedi...ve biz bu 18 yasinda verilecek kasedi gördük...ilk bahsettigim kasedi yani Ekinin ölümünden 6 ay sonra verilecek olan kasedi görmedik...
acaba bu kaset, Sarpin Sinanin babasi oldugunu acikladigi kaset mi?
haydaaa, bu da nerden cikti degil mi?
gs-tugba93
18-05-06, 15:17
arkiler bence yelda cocugu aldirmadi gibi geliyor bana
onarin durumuna cok üzülüyorum
bu bölüm süperdi
arkadaslar dizimis reatinglerde dizimiz 5 olmus olacak sey deyil ya
SEKERSER öncelikle selamlar...
güzel yorumlar yapmışsın..bnde bişiyler ekliyim dedi.
1)Doktor ekinin adresini hastaneden öğrenmiş olabilir.hani adres bilgileri verirsin ya belki ekinde ailesiyle yaşadığı ewin adresini vermiştir.kimblir??
2)Doktorun baktığı tomografiler beyin tomografisinden çok akciher filmine de benziyodu.aramızda tıp okuyan varsa daha iyi bilir tabi..bana öyle gelmiştir belki de..yani doktor da o kadar salak diil ya...
herşeyiyle güzel bir bölümdü.acısıyla tatlısıyla...
Doktorun baktığı beyin filmiydi...Kanserler vücutta çabuk yayılır...Kimbilir belki beyine de sıçramıştır...
Adres konusunda bir fikrim yok...Malikane adresini bulabilirdi,ama ekinin ailesinin evini bulmasını mantık hanesine yazalım...
Nannicim selam canım.benim kafam karıştı biz kasetlerin hepsini görmedik mi? sonuncu kasedide yeldanın sayesinde izlemedik mi? eğer dediğin gibi görmediysek ve bu kaset gerçekleri anlatıyorsa ekinin ruhuna el fatiha canım. bizim beşliler belkide bu yüzden söyletmiyorlar gerçeği.beynim su kaynatacak şimdi:fighting2 hem ben bişey sormuştum bölüm sonu ekinin konuşmasıyla bitmedi değil mi? bitmediyse bunları doktoramı anlatıyorduda şimdi kestiler anlatmayı:icon_cry:
Cekirgeselin
18-05-06, 15:29
arkiler bence yelda cocugu aldirmadi gibi geliyor bana
onarin durumuna cok üzülüyorum
bu bölüm süperdi
arkadaslar dizimis reatinglerde dizimiz 5 olmus olacak sey deyil ya
bence iyi bir derce cünkü dün sampiyonlar ligi maci vardi dün sampiyon beli oldu dua edelim diziyi verdiler vermeye bilirlerdide isterse sonuncu olsun ben yinede bakarim dünkü bölüm cok güzeldi .................
meryemce84
18-05-06, 15:31
Arkadaşlar merak ettiğim 2 konu var..
1-Ekin'in gaipten sesi neden çıkmıyor 2 haftadır karşımıza..
Evet bu Ekin'in gaipten gelen sesi önümüzdeki bölüm karşımıza çıkacak
ve Ameliyat olmaya karar verdiğini
bölümün sonunda(DoktorHakan'a biraz düşünmesi gerektiğini falan söyler bence) kendi sesi ile duyacağız gibime geliyor..
2-Feride nerde?(Feride demişken çalıkuşunun 41.bölüm yorumunu bekliyorum)
Formalite kocası alıp götürmesin köye.. :)
Nanicim doktor Hakan'ı bende sevdim Allah sahibine bağışlasın :)
Sisleycim canım Sarp'ın yanında kısa ve tombul duruyor Gürgen.. Yakından görmedim bilemiyeceğim ..:)
Nergizcan yorumlarımı beğenmene sevindim..
<EyD@ bence bize sus payı verdiler..
Ben zaten Aşk oyunu bitsin belgesel izleyeceğim :)
Bugün içimde bir nehir var akıp duruyor..Aklıma ne gelirse yazıyorum..
Kusuruma bakmayın..
Nannicim anlaşılan bu Dr.Hakan senin aklını başından almış seyrettiğinide unutmuşsun be güzelim.Sen bi replikler sayfasına bakıver Meryemce yazdı oraya dört kasetinde sözlerini.
gs-tugba93
18-05-06, 15:43
arkiler ben ask oyununa tam bakamadim
nerden baka bilirim bir bana yardim ede bilirm
Cekirgeselin
18-05-06, 15:44
slm meryemce bence artik ekin gaipten sesler duymaz cünkü haplarini kulaniyor (heralde kulaniyordur savasmaya karar verdi ya) o haplarda böyle garip seyleri önemek icin degilmi??
sweetheart_02
18-05-06, 15:46
Doktorun baktığı beyin filmiydi...Kanserler vücutta çabuk yayılır...Kimbilir belki beyine de sıçramıştır...
Adres konusunda bir fikrim yok...Malikane adresini bulabilirdi,ama ekinin ailesinin evini bulmasını mantık hanesine yazalım...
cnm saol bilgilendirdiğin için..haklıymışsın ya şimdi videoları durdurup izledim falan gerçekten de beyin filmi gibi..çok büyük bi mantık hatası bu.. ya böyle güzel bölümler izleyelim de ben bu tip mantık hatalarına razıyımmm:img-kiss:
slm...dünkü bölüm güzeldi ama en basta sarpin odasina girdiginde elini bile tutmadan yüzügü cikardi...hem daha sinana bisey demedi sarpa yeni es ariyo...doktor beyde pek fena sayilmazda ha :)
keremcem&ekin
18-05-06, 15:54
ben bu doktoru çok sevdim ya kafa adam mış ha
tabi ekine sulanmasında
meryemce84
18-05-06, 15:55
gelelim ikinci dikket ettğim noktaya muzo ne dedı ısmını soyledıgım yanıma gelsın veeeeeeeee tatatatam ilker.cenk,cem ve barış.yook hemen nevar bunda bıldığimiz ısimler işte demeyin.bunlar bizim CÜCÜKLLERİN İSİMLERİ bir tek meriç yok. onuda yanılmıyorsam bilerek koydular sonuncusuda kız olsun deyip meltem olsun dedıler.bayanlara jest yaptı bizim beşi bir yerdeler.
böylece cückler kendılerınıde senaryoya kattılar ya pes.birtek bızım ıstedıklerımızı katmıyorlar.
Rebecacım canım fasulyenin fazdaları yazmışsın yine ellerine sağlık..
Sendede ne dikkat var arkadaşım helal olsun sana helal olsun..:)
Meltem de Meltem Kayalı olmasın yapımcıya kıyak..
Serkan konusuna da katılıyorum nerde o 4 yıl önceki Serkan nerde bi dikiş tutturamadılar hiçbirşeyi tutturamadıkları gibi...
Nannicim anlaşılan bu Dr.Hakan senin aklını başından almış seyrettiğinide unutmuşsun be güzelim.Sen bi replikler sayfasına bakıver Meryemce yazdı oraya dört kasetinde sözlerini.
sagol canim ya...ben görmemisim...belki de o anda aglamaktan birsey görmemis de olabilirim...yoksa birseyler almak icin mutfaga mi gitmistim? yoksa...
yani bir sekilde bu kasedi dinlemedim ben...ben de ümitlenmistim belki ilk kasette söylemistir diye...kismet ne yapalim...
meryemce84
18-05-06, 16:08
Reyhancım canım yapma ya ne özürü..
Senin bu güne kadar getirdiğin tüyolar yeterde artar bile..
Hem canım baksana tokat mevzusu iyi oldu bir hafta su gibi geldi geçti..
Tüyo demişken şöyle hazal_90 arkadaşımız gelse Ekin ölmeyecek dizide bu sezon bitecek kesin dese..
Benim açımdan çok güzel olur..Dizinin bitmesini istemeyenleri bilemeyeceğim..
Ayşecim bingo dolu yorumlarını okudum..
Bu bölümün bankosu Beyin Cerrahı Hakan Başar..Bölüme damgasını vurdu
herkesi mest etmiş anlaşılan kimsenin ağzından düşmüyor ismi..:)
Yurdaer Okur ismi bana tanıdık geliyor ama nerde duyduğumu anımsamıyorum..Tamam gen filminde oynuyor..
Ama sanki sevdiğim bir d,izide önceden görmüş gibiyim..Hani dizilerde oynadı acaba bilen var mı?
Adamın gamzeleri çok güzel,bi de gülüşü..ya ne oluyor bana amanın yoksa?
Sinemcim aklıma gelmişken şu Sarpın şarkı söylediği sahneden sonra
hah tamam dedim şimdi sinem arkadaşımızın dediğine geliyorlar galiba dedim
ama nerde hemen sabah oldu..
Cekirgeselin beni yanlış anlamışsın arkadaşım..
Ekin'in gaipten gelen sesi hani 35,37,38,39.. bölümlerde Ekin konuşuyordu ya onu kastediyorum ben..
Herkese çok Selamlar..
Bnce dünkü bölüm fena diildi.Zaten Sinanı Kenanın ikna ediceğini tahmin etmiştik.Ekinin bulduğu kişinin Berna olduğunu da.Böle bişi nasıl yapar anlamıorum.Tabi yine ikisini yalnız bırakmaya gönlü el wermedi gitti cafeye ama olsun.Dr.Hakanın zararlı olcağını düşünmemiştim.Böle olmasına da sewindim
sabiş@enes
18-05-06, 16:18
bi mantık hatasıda benden şu beyin le ciğer filmleri gibi bi kaç hata daha ekin sarpın ve kendi yüzüğünü çıkardı daha sonra yeldayla sarıldı yüzük parmağındaydı bende yüzüğü görünce sarptan almış ama kendi halen takıyo demiştim daha sonra cafede sarp isteğince yüzükleri kendininkinide o zaman taktı o an anladım mantık hatası olduğunu bide bence önemli bi hata daha ekin geleceğin hayalini görüyodu kendi mezarını gösterdiğinde 1979_ 2006 yazıyodu niye 2006 yazdılar bu dizi 4 yıl aradan geçmemişmiydi biz eski bölümleri yani 4 yıl geçmeden ki bölümleri 2002 diyemi gösteriyolardı ki hayır benim hatırladığım kadarıyla o anki zamanı işliyolardı yani 2006yı şimdi ise 2010 olması lazım değimi yoksa ben mi yanılıyorum
Canım benim Nannim, Hakan senin başını döndürdü galiba.4 ünü de izledeik be ya güzelcim.
Hatta dedi ya ilk başta,:img-kiss: '' biliyorum bana çok kızıyorsun ,seni bırakıp gittim diye , ama büyüyünce beni anlayacaksın,
senin annene kanat taktılar yavrum'',
hatırladın mı pamukşeker?.:img-kiss:
RebeCa tafarından gönderildi
bende farkettim barıs cem ilker ve meltem bende bunu dusunuyordum dun senarıstlerın isımlerı dıye
hani hakan mezarlıktaydıya bence geçmişte ölen kişininde beyninde ur vardı ama kurtaramadı dün herşey çok güzeldi sadece serkanla yeldaya üzüldüm
selamlar...
dizinin son bes dakikasini biraz önce izledim efendim...
doktorun kendisinden sonra repliklerine de bittim...(bu arada ifadeleri kullanamiyorum, sinir oldum...)
kör seytan iste, aklima yine birseyler soktu...
doktorun en son cümlesi su:
"...simdi sen istersen eger, bu ameliyati yapmaya hazirim..."
Sarp havalarda tabi, yüz ifadesinden anlasiliyor...
Peki Ekinin surati niye sirke satiyordu?
Ekin Ne düsünüyor?
"ee doktor Hakan bey, sen analizini yaptin, bu riski göze almaya karar verdin ama peki bakalim ben bu riski alacak miyim? neye göre karar verecegim? " mi mesela...
sadete gelecek olursam, bir sonraki bölüm icin düsüncem sudur..
Ekin hayir diyecek...en iyi ihtimalle bilmiyorum diyecek...
bir sonraki bölüm Ekini ikna turlari ile gececek...belki HAkan, Ekin ona güvensin diye gecmisinden birseyler anlatacak...mesela su kurtardigi kisiyle ilgili birseyler olabilir...
tabi Doktorcugum bilmiyor ki, Ekin icin güvenmek kavrami neredeyse ütopik birsey...
vah doktorcugum, vaahhh...
dizidizidiziler
18-05-06, 16:37
Arkadaşlar, herkes bu bölümü iyi kötü beğenmiş anladığım kadarıyla. Ben çok beğendim.
Bu değişimler nasıl oldu neler oldu anlamadım. Bizi mi dinledi rüya işçileri, yoksa aralarına bir bayanın katılması mı etkili oldu anlamadım ama her ne olduysa bunu kim başardıysa ona teşekkür etmek lazım.
Arkadaşlar son iki bölümdür kesin gelişmeler var. Sevgiye inanmalar. Ekin'le Sarp'ın birbirlerine olan sevgileri, birbirlerini tanımış olmaları. Eskiden olsa her bölüm sonu birbirlerine küserlerdi.
Tabii Sarp ve Ekin barışınca, birbirleriyle de çok iyi geçinince bizim rüya işçilerinin morali bozuldu. Bari başkaları mutsuz olsun diyerek Yelda ve Serkan'ımıza kıydılar.
Şimdi gelelim bölüm yorumlarına:
Muzo'nun anneler günü için yaptığı şey hoştu. Hoştu da, başka kimsenin annesi yok muydu? Neden Gülser'in, Feryal'in anneler günü kutlanmadı? Sarp da bir hediye alabilirdi Ekin'e ve Sinan aracılığıyla verdirebilirdi anneler günü hediyesini...Neyseee nerde o mantık bizimkilerde.
Doktor tahmin ettiğimiz gibi Ekin'i sınadı, ameliyatı olmak ister mi, yaşama sevinci var mı diye. Ekin'i kurtarabileceğine inandığı için karşısına çıktı. Yoksa hiç kendisini doktor olarak tanıtmayacaktı.
Ya bu doktor mezarlığa gitti ya, gül bıraktı ya. Bence bu eşini veya nişanlısını kaybetti. Acıya dayanamadığı için sürekli içiyor, ve bir yere veya kimseye bağlanmadan o ülke bu ülke heryeri geziyor. "Rüya işçilerine sesleniyorum: size güzel bir senaryo yazayım bunu uygulayın işte. Doktor Ekin'i ameliyat eder. Fakat ameliyat sonrası iyileşme sürecinde de Ekin'e, Sarp'a ve Berna'ya yaklaşır. Ameliyat'tan sonra doktora teşekkür etmek için yemeğe giderler. Doktor bunlara içini döker. Berna, doktora iyi şeyler söyler. Aralarında bir yakınlaşma başlar. Doktor Berna'ya aşık olur. Fakat tekrar kaybetmekten korkar. Ama aralarında yine de karşı koyamadıkları bir çekim ve sevgi vardır. Bir süre sonra doktor artık kaybetmekten korkmaz ve Berna'ya evlenme teklif eder. Ve evlenirler. Gelecek sezon konularından olamaz mı? Ne kadar da güzel olur. Küstüklerinde veya doktor alıp başını gittiğinde Ekin'le Sarp bernaya destek olurlar. Sarp gider doktorla konuşur. Kaybetmenin aslında aşkından kaçmak olduğunu anlatır filan".. Neyse uçmayayım..
Bölümde en güzel anlar, Ekin'in ailesine yaptığı konuşma, Ekin ve Sarp'ın yatak odasında yaptıkları konuşma ve öpüşme sahneleri "Yaramazlık yok ama dedikten sonra Sarp'ın neden diyişi, aşağıya inmemiz lazım bizi kahvaltıya bekliyorlar dediğinde de Sarp'ın beklesinler demesi çok hoştu." Aileden ayrılırken çaldıkları şarkı içime oturdu. Doğrudan ölümle ilgili olduğu için... Sarp'ın Ekin'e kafe'de yaptığı süpriz çok güzeldi. Ama şöyle karanlık bir köşeye karizmatik bir şekilde oturarak çalsaydı gitarı, boynuna asıp yürümektense daha iyi olmaz mıydı? Bir de sonrasında aslında öpüşmeleri gerekmezmiydi, sadece sarılmak yerine?
Neyse yorum çok uzun oldu. Bir daha yazacağım sadece Yelda'nın durumunu irdelemek için....
Ah dizidizidiziler nerde???Ne güzel yazmışsın walla.Ama bunlar çok iyimser senaryolar Rüya(!) İşçilerini bozar böle mutluluık sahneleri..:D
Az önce sağolsun Havincim bölüm resimlerini eklemiş şöyle bir doya doya baktım.Bu bölümü malesef ancak tekrar bir ihtimal Pazar akşamı yada Pazartesi akşamı indirip seyretme ihtimalim var.3 günlük tatilde forumda olamayacağım şimdiden ilgilenenlere duyurulur.
Neyse sadede geleyim hani şu Ekin'in Sarp'ın yatağının ucuna oturduğu,benim büyük bir hüsrana uğrayarak seyrettiğim sahneler varya fotoğraflarda yakından görünce her ikisininde sarılmaları ve öpüşmeleri yine her zamanki gibi çok içten ve sıcak.Yok öyle Bay A Bay B falan.Ayrıca bir başka dikkat edilecek konu ise Keremcem'in kulaklarının pancar gibi kızarmış olması.Bu çocuk hani utanınca kulakları kızarırdı ya o bakımdan söyledim yani.Canım benim hem romantik, hem utangaç prensim benim.
Aylar sonra aranıza teşrif etmiş bulunuyorum. Güzel sohbetleri özlemişim, forumun havasını suyunu özlemişim."Oooo kimler gelmiş" nidalarını duyar gibiyim.
Arada kopuk olsam da bazı arkadaşlar ile irtibatımı kesmeyerek uzaktan uzağa takibimi sürdürdüm. Neden uzak kaldığıma gelince...yorum yok.
Gelelim dün akşama ; öncelikle burnumu çeke çeke ağladığımı itiraf etmeliyim. Başlarda gülmek için oturduğum koltuğuma artık ağlayacağımı bile bile (küfrede küfrede ) oturuyorum. Dizinin gidişinin mantıksızlığı, saçmalığı, konuların saptırılmasını bir yana bıraktım artık. Oflayıp puflamanın faydası yok, olmuşla ölmüşe çare yok zira. Beni aylardır sinir eden Yasemin Ergene'nin saçı-başı-makyajı ve mimikleri oldu. Her bölümde daha feci oluyor, bilmem farkında mısınız? Dün akşam acıyla bakış ifadesinde saçmalayıp, limon yalamış gibi duruyordu. Keremcem'in de sıkıntıdan mı nedir mimikleri rutinleşmeye başlamış, hep boyun bükme refleksi oluşmuş garipte.
Son nokta acayip doktorun iki elinin maharetine kaldı. Doktor değişik bir hava getirsin diye katılmış, absürdlüğü zorluyor.Tayland'da gösterince acaba mistik öğeler mi kullanıyor iyileştirmek için hastaları gibi saçma bir düşünce hasıl olmadı değil. Klasik bir cerrah olmadığı belli de yapacağı riskli bir beyin ameliyatı, mucizeyi nerede kullanacak bilemiyorum. Akşamın en güzel sahnesi ağbinin muhteşem İstanbul manzarası ile damardan Türk Sanat Musikisi eşliğinde (tam Türk usulü) demlenmesi idi. İçim gitti, oof of...
Serkan'ın gidişine gelince....Sevmek yetmiyormuş öğrendik, peki Ekin-Sarp sevgisinin her türlü olaya rağmen ayakta kalmasının sırrı ne? Bu çelişki ile "ilişki vaar, ilişki var" anlatımı sözkonusu sanırım. Çok derin mevzulara giriyorlar canıım, ben çıkamam işin içinden. Çıkamam değil de girmeyelim, konu sapmasın şimdi.
Benden bu kadar dostlar, sanırım son bölümlere geldik. Bitirelim şu işi de kimse boğulmadan çıkalım, gidelim. Dizinin bana kattığı en güzel şey, yüzünü görmeden aynı frekansı yakaladığım arkadaşlar edinmek oldu. İnternet cahili sayılabilecek biri olarak benim için büyük gelişme, ilk fırsatta yüzyüze görüşmenin yollarını bulup, kalıcı dostlukların temelini atmak dileğiyle....
Artık yorum yapmam, öm yoluyla irtibatımı devam ettireceğim.
Hepinizi öpüyorum, sevgiyle kalın.....
alevalevalev
18-05-06, 17:07
sabis@enes,
su mezar tasina kafayi takmissin. Dizi ilk basladiginda 2005 di. Cünkü ilk bölümde Ekin Sarp´a : bende 2005 kainat güzeliyim demisti (tam kelimeleri hatirlamasamda, 2005 olduguna eminim)
bence ekin hayır diycek bana kalırsa.dr.hakan ekine kendi yakınının durumunu anlatacak.belki eekin ikna edilcek.sarpada sasıyorum acıkcası.yani havalarda.ameliyat olursa kurtarılacak sanıyor herhalde,boyle rahat tavırlar içerisinde.ekin niye sirke satıyor suratı?ameliyat olmaza ölecek.olursa az bir ihtimalde olsa kurtarılacak.ben ameliyat olmayı tercih ederdim.Allah kimseye yasatmasın ama ameliyat olmazsa zaten ölecek hiç degilse sansını kullanır.
keremcem_sarp
18-05-06, 17:10
Az önce sağolsun Havincim bölüm resimlerini eklemiş şöyle bir doya doya baktım.Bu bölümü malesef ancak tekrar bir ihtimal Pazar akşamı yada Pazartesi akşamı indirip seyretme ihtimalim var.3 günlük tatilde forumda olamayacağım şimdiden ilgilenenlere duyurulur.
Neyse sadede geleyim hani şu Ekin'in Sarp'ın yatağının ucuna oturduğu,benim büyük bir hüsrana uğrayarak seyrettiğim sahneler varya fotoğraflarda yakından görünce her ikisininde sarılmaları ve öpüşmeleri yine her zamanki gibi çok içten ve sıcak.Yok öyle Bay A Bay B falan.Ayrıca bir başka dikkat edilecek konu ise Keremcem'in kulaklarının pancar gibi kızarmış olması.Bu çocuk hani utanınca kulakları kızarırdı ya o bakımdan söyledim yani.Canım benim hem romantik, hem utangaç prensim benim.
di mi yaaaa hem romantik hem utangaç.ya bi insan bu kadar mı aşkına sadık olur.allah ım sen rüya işçileri nin gazabına uğramış zavallı bizlere de birer sarp gönder.ahhhhh ahhhh o ekine öyle şarkı falan söylerken içim gitti ya.bence biz şu sarpı 20 ye 30 a falan bölelim de herkes nasibini alsın.
ÖNEMLİ:arkadaşlar belki yeri değil ama sıcak oda da fazla kimse olmadığı için buraya yazıyım dedim.şu MGD ödüllerinde en iyi çıkış yapan sanatçıda keremcem çok düşüşte.hadi 1.liği bıraktım bari ilk üçe girip aday olabilsin.göz önünde bulunduracağınızı umuyorum arkadaşlar.sevgiler.......
Herkese Merhabalar,
35. bölümden sonra diziyi izlemiyordum. Dün denk geldi, baktım. İsteksizce geçtim tv. nin karşısına.. Fakat hiç fena bölüm değildi. Bayağı hoşuma gitti. Zaman aşımından mı nedir, fazla bir beklentim yoktu. Gidişatı da buradaki arkadaşların yorumlarından, özetlerden aşağı yukarı bildiğim için izlemediğim bölümlerin yokluğunu hiç hissetmedim. Bu arada Dr. Hakan pek şeker, iyi bir oyuncu seçimi olmuş. Yalnız ameliyata kafası iyiyken girerse Ekin yandı. Çocuk resmen ayyaş olma yolunda, nasıl cerrah anlamadım.
tekrar herkse merhaba diyorum arkadaşlarım, güzelim günümü bir müşterimle tartışarak mahvettikten sonra anca gelebildim.
yorumlarınızı okudum teker teker..
nannicim, Ekin'in bakışı fena idi. Bana kalırsa "Hayır" demeyecek en kötü ihtimal "Evet" de diyemeyecek. Bende çok doğal birşey, bu konuda kızamam. Ölme ihtimali yüksek bir durum. Nasıl sevdiklerine son kez bakıp yatacaksın masaya. Yani insan düşünür 2 ay 2 ay der.
Arzucum, oratada bir düzelme varsa bu bizim başarımız. Sen bakma senaristlerin öylE konuştuklarına bal gibi bizi dinliyorlar yada dinlemek zorunda kalıyorlar. İkincisi daha hoşuma gider, mesela yapımcı izleyici bunu istemiyor o kadar dese... ne hoş değil mi? Doktorun kalıcı olmasını isterim ama gidici olduğunu düşünüyorum. Daha önce de dedim dizi bu sezon bitecekse Doktor Berna ile gidebilir ama devam edecekse bu iş yaş.
Sinemcim, demek yoksun. Ben burada olacağım canım sana az önce cevap vermeyi unuttum.Resimlere bakmadım dur bir bakayım nasıllarmış:)
ooo kimler gelmiş kimler...
Ardabatu, senin yorumlarını okuyunca ne kadar özlediğimi farkediyorum canım. Ekin'in makyajına bende sinir oluyorum. Hele dün yatarken de çıkarmadı. Üşeniyorlar herhalde temizleyip tekrar yapmasına.Ayrıca 4 yıl atladığını anladık artık, kızı bu kadar makyaja boğmalarına gerek yok. Belki iyileşince düzeltirler:)
sinemcim resimlere bakmıştım ama keremcem için bi daha baktım canım ve evet kulaklar kıpkırmızı olsun ona kırmızı çok yakışıyor:)bende yokum canım tatil boyunca:icon_cry: sinemcim bence senin hayalini ekin ameliyat olmadan önce görebiliriz belki....
dün akşam annemle izledikte kadıncağız bile anladı yani ekindeki makyajı nolmuş kızım bu ekine böyle dedi.biraz azaltsınlar yoksa kızı kimse tanıyamayacak yakında:)
öyle yada böyle güzel bir bölüm izledik ama bu sadece bu bölümle ilgili sonraki bölüm için bişey diyemeyeceğim:) ameliyattan sonra berna doktorun arasında aşk başlarsa ve bizimkiler serkanla yelda barışırsa çok güzel üç tane çiftimiz olacak ve bunların hepside birbirinden çatlak:)bekleyip göreceğiz neler olacak.herkese iyi tatiller diliyorum:love05:
Bence Ekin ameliyata ''evet'' diyecek.Çünkü Sarp Ekin'e ameliyat mevzusunu açtığında ona karşı çıkmadı.Şu an replikleri hatırlamıyorum ama olumlu karşıladı.
İkincisi ve en önemlisi Dr.Hakan cafeye il geldiğinde annesinden bahsettikten sonra sizce ameliyat olmalımı diye sordu Ekin'e ve Ekin'den istediği cevabı aldı.
Ne dedi Ekin Eğer kurtulma şansı azda olsa varsa ameliyat olmalı dedi.
Niye olumsuz düşünüyorsunuzki arkadaşlar.Ama Ekin büyük bir ihtimalle ameliyata girmeden ailesine gerçekleri söylemek isteyecektir ve Sinan'a Sarp'ın babası olduğunu söylemek.Bu sebeple senaristlerde zaman kazanmak adına Ekin'in ameliyatını gelecek bölümde değilde bir sonraki bölümde görebiliriz.
Ben dünkü bölüm hakkında yorum yapmadığımı fark ettim buraya, eeee forum gidince böyle oldu neyse başlayayım.
41.bölümü cok beğendim ben yani tümör bölümlerinde en beğendiğim bölümdü.
Doktor hakanın gelişi ,ekini araştırması ,başka biri olarak tanıtması hoştu zaten adam normal olmadığı için farklı bişi beklenmezdi.
Ekin berna ile sarpı düşünür demiştim öyle de cıktı ama sarp en güzel dersi verdi en güzel sözlerle " Bu yüzüğü benden ne kadar saklarsan sakla asıl takılı olduğu yer kalbim" dedi ben kaldım ekran karşısında 2-3 saniye cok güzel sözlerdi.
Kenan ikna eder sinanı da demiştim öyle oldu ,bir de baba dese su cocuk tam olucak inş gelecek bölüme.
Ekinin ailesiyle elektriği kesip konusmak istemesi ve orda söyledikler cok güzeldi.(Rüya İşçilerinin verdikleri mesajda öyle...)
Yelda ve Serkana gelince özgücüm ikna etti beni valla aldırmadı yelda o cocuğu ama neden böyle davranıyor,ipler baya koptu Serkancım evi terk ediyor.Hala seviyorlar ama yelda hanım yüzünden boşanacaklar nerdeyse
serkan sonuna kadar haklı bu konuda.
Bu arada kızgın,küskün,üzgün rollerde Gürgen Öz'ü izlemek cok keyifli
hep böyle devam etse diyeceğim nerdeyse vok yakışmış ona bu roller.:)
Devamlı güldür güldür nereye kada değil mi ama ?
Son 2 bölümdür replikler de cok cok güzel oluyor .Nazar değdirmeyelim de bu bölümlerden daha keyifli bölümler izlemek dileğiyle diyorum.
Ratinglere de hala üzgünüm daha iyi beklerdim ben. 5. lik kötü hatta en kötü sıralama su ana kadar.:(
Sinemcim bende olumsuz düşünmüyorum dediğin gibi diyaloglardan olumlu sonuç çıkıyor ama pat diye bir gerçekle karşılaşınca afallayacaktır, cesaret işi bu. Gerçi biizim Ekin cesaretli kızdır.
Aileler var, Sinan'ın gerçeği öğrenmesi var. eee o zaman haftaya Sinan gerçek babasını öğrenecek demek mi oluyor bu? İyi iyi...
İnşallah Ayşacım inşallah o günleride göreceğiz hayırlısıysa.
Dün akşam Ekin'in hayalinde bile Sinan'ın Sarp'a baba diye seslenip kucaklaşmaları beni çok duygulandırdı.Sanırım haftaya ya aileler öğrencek yada Sinan.Artık bu kızın daha fazla vakit kaybetmemesi lazım.Yanlız ameliyattan önce artık vuslata ersinler diyorum.O olmadan vallahide billahide ameliyata göndermem Ekin'i.
Bence Ekin ameliyata ''evet'' diyecek.Çünkü Sarp Ekin'e ameliyat mevzusunu açtığında ona karşı çıkmadı.Şu an replikleri hatırlamıyorum ama olumlu karşıladı.
Niye olumsuz düşünüyorsunuzki arkadaşlar.Ama Ekin büyük bir ihtimalle ameliyata girmeden ailesine gerçekleri söylemek isteyecektir ve Sinan'a Sarp'ın babası olduğunu söylemek.Bu sebeple senaristlerde zaman kazanmak adına Ekin'in ameliyatını gelecek bölümde değilde bir sonraki bölümde görebiliriz.
sinemcim olumsuz düsünmekle bir alakasi yok yorumumun...tamamen Ekinin o anki sirke satan yüz ifadesiyle ilgisi var...
ayrica Ekin hakkinda bircok kere yanildigimizi da biliyorsun degil mi?
bu karakterin sagi solu belli olmuyor vesselam...
ameliyata girmeden önce Sinana gercekleri aciklarsa en cok sevinen ben olurum herhalde...hani derler ya, ölsemde gam yemem diye...
ben de diyorum ki...Ekin ölse de gam yemem...sinan gercekleri bilsin yeter ki..
herkese merhaba foruma öğlen giremedim.şimdi de yarım saattir uğraşıyorum bu ne yoğunluk.
akşamki bölümü geçen bölüm gibi beğenerek izledim.en çok da ekin ve sarpın romantik sahnelerini beğendim.ama bu sahneler neden kısa oluyor bir türlü anlamıyorum.şöyle doya doya izleyemiyoruz.ekinin sarpı uyandırdığı sahne ve kafedeki sarpın ekine şarkı söylediği sahne ne kadar güzeldi.keşke biraz daha uzatsalardı bu kısımları.mesala ekin sarpı uyandırdığında biraz yanına uzansaydı cilveleşseydiler.ekin de sarp onu her öptüğünde yaramazlık yapma deyip itiyor zavallım ne yapmış sanki.şaşıyorum bu ekine doğrusu.bulmuş sarp gibisini her fırsatta öpeceğine itiyor ya. kafede de birbirlerine güzel sözler söyleyerek masada yemek yeselerdi.ne güzel olurdu.anlaşılan bu gün benim duygusallığım üstümde.gerçi başak burcu olduğumdan hep öyleyim ya neyse.
bu arada berna ve kenan olayını tahmin eden arkadaşlarımı buradan kutluyorum. foruma o kadar alıştım ki diziyi izlerken buradaki tahmin yapan arkadaşlarım geldi hemen aklıma.ekinin bernayı düşünmesine hem sinirlendim hem de ekine çok üzüldüm kolay değil ya zor bir durum tabi.sonunda da kıskandı aslında.sarpın sevgisini o şekilde göstermesi ve alyansları ver demesi herşeyi tatlıya bağladı.o sahneyi izlerken ne olur ekin ölmesin birbirlerinden ayrılmasınlar diye haykırmak geldi içimden. snanı ikna etme konusunda kenanın devreye girmesi iyi oldu bence.çünkü kenan sarp ve ekin için ne yapsa azdır. bir de sarpın gerçek babası olduğunu söylerse iyi olur.neyse şimdilik bu kadar yeter yazdıkça yazasım geliyor.güzel bir bölüm izleyince böyle oluyor tabi
Ekin ameliyat olma fikrini kabul edecektir.Eğer aksini düşünseydi Sarp'la beraber hastaneye gitmezdi.Reddederdi.
Onun da için de bir umut var. Kendine bir umut ışığı arıyor.Mithat Efendi bir damla ışık yakmadı ki zavallıma,
Kesin ölürsün , kurtulamazsın, çok kısa zamanın kaldı, hep böyle konuştu.Bu kadar olumsuz lafın ardından
birinin çıkıp ta karanlığa bir mum yakması ikisini de çok şok etti.
Ekin 'in bakışları inanmak istemesi ile ilgilidir.Sonunda tutunacak bir dal bulması ve ve ne yapması gerektiğini o anda bilememsinin karmaşıklığını çok kısa bir an içinde yaşamasındandır.
En geç 2 bölüm içinde ameliyat olacaktır arkadaşlar.
Sisley'im birini ikna ettiğime de ayrıca memnun oldum arkadaşım, kendimi paraladım gerçekten.
Sinemim senin de kulakların kızardı mı aynı sahnede şeker?
Allah iyiliğini versin, kulaklarına kadar girmişsin adamın. O zaman bir daha bak,
dudakları da çok kırmızı, bak nelere teşvik diyor insanı,
Ben bir şey demiyorum vallahi,, resimler diyor.
Efendim herkes bayraklarını astımı bakayım. Yarın resmi bayramımız var, asmayanlar çıkarsın bakayım bayraklarını...
Sisleycim, Gürgen her rolün üstesinde geliyor maşallah. Bu arada dediğin gibi birde dizi için maşallah çekmek lazım. Nazar değmesin:)
Reytinglere gelince, bende üzüldüm. İnşallah onlarda üzülmüştür ve neden diye düşünmüştür. Tümör olayından sonra zaten genelde birazcık düşüş olmuştu ama bu kadarda değildi. Ne diyelim bugünleri de görecekmişiz. Düzelir inşallah. Şu hastalığı çıkarmadan romantik komedi devam etseydi dizi keşke, bizde burada kaçıncı olmuşuz diye dert yanmayacaktık.
Hadi ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar, iyi tatiller...
caglar2000
18-05-06, 18:27
merabalar arkadaslar oncelikle goruyorum ki cogunluk diziyi begenmis acikcasi bende dun aksam iyi buldum guzel toparlama yapmislar yani en azindan diger bolumler arasindan daha iyi bir bolumdu. Doktor Hakan bence Ekinin yasamina boyle onu tanimaya calisarak girmeside cok guzeldi keske butun doktorlar onun gibi olsa :D saka bir yana bence bu sekilde girmesi cok guzeldi gozlemledi onu hastaligi ne kadar kabullenmis neleri goze almis kimler var cevresinde diye gozlem yapma vakti oldu doktorumuzun.Beni cok merak icerisinde birakan bir sahne var o bence ya haftaya ya da onumuzdeki haftalarda acilacak doktorumuz bir mezarin basina gitti o mezar kime ait cok merak ediyorum cunku son sahnede soyledigi sozlerde bana o mezarla alakali seyler ortaya cikacak gibi geliyor cunku Ekine ben boyle bir ameliyat yaptim demisti sanirim tam olarak hatirlamiyorum sozlerini suan tekrar indirip izliycem ama o mezar o ameliyatini yaptigi kisiye ait bence yani en azindan dun gece kafamda boyle birsey sekillendi.Bilmiyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
didou_didem
18-05-06, 18:36
merhaba arkadaşlar ben valla korkuyorum yelda'nın çocuğu aldırdığını fakan sanmaya başladım ya hala söylemiyor evliliği bitti..gürgen öz'ü her ne kadar durgun görmeye alışkın olmasam ve bu durum bende gariplik uyandırsa da oyunculuğuna bayıldım yine muhteşem oynadı valla..
ekin'in bence de ameliyata girecek yoksa doktorla görüşmeye gitmezdi..ama yine de sondaki yüz ifadesini hiç beğenmemiştim..
keremcem yine muhteşemdi özellikle pervane şarkısını süper söyledi ama kısaydı partide ki görüntüler hemen sabaha geçtiler yaa..
Dunku bolum guzeldi bazi sahnelerde ekine sinir oldugum oldu.
Sarpin ekine sarki soyledi sahne cok guzeldi.
Sarp bir kez daha ne kadar ekini sevdigini gosterdi herzaman gibi.
son sahne guzeldi ben merak ediyorum ekin ne diyecek.
su tokat olayi bu bolumde gelmedi 42 bolumde mi gelicek?
ve yeni tuyolar geldi mi?
cevap yazarsaniz sevinirim:img-grin2
keremcem_sarp
18-05-06, 19:02
arkadaşlar yorumları okurken sanırım sinan babasının sarp olduğunu önümüzdeki bölüm öğrenir gibilerinden bişey gördüm.gerçi bu benim en çok istediğim şeylerden biri ama öyle hemen olmasın ya...çok hızlı olur böyle.en iyisi bir sonraki bölüm.ve ekin ameliyat olmadan önce şunların gerçek birer evli çift olduğunu görelim lütfen.ne bu böyle sevgili gibi...
Selam arkadaşlar.az kalsın kafayı yicektim.foruma giremiyorum.sayfa gidiyor.hele şükür girdim.gelelim akşam ki bölüme.bende beğenenler arasındayım.başlarda ekine biraz sinirlensemde güzel bi bölümdü.
ilk başta alyansları almasına şaştım.Ekinden de bu beklenirdi zaten.bu doktoru da pek sevdim ben ya.canım benim bişey yapmaz bu.saf su dan temiz bu adam.Kenan'ın ikna ediceğini düşündüm ama hapishane ye götürmezler diyodum.rüya işçileir bu bakın götürdüler.Sonunda eve taşındılar.Ekin berna ile sarpın arasını yapmak için elinden geleni yaptı ya.Sonra baktı adam gidiyor olmucak böyle dedi o da gitti.sonunda sarp'ın her zman ki gibi romantikliğiyle karışı karşıya kaldı.Ekin'İn bir sözü vardı orda.''ben seni haketmek için ne yaptım''.Düşündüm ama kafaya bişey dank etmedi:fighting2 Yelda ile Serkan'a çok üzüldüm.bu bölüm onlara da ağladım.ben çok sulu gözlü oldum.durumum vahim.beni güldürenler ise gönül ve muzo oldu.Muzonun ödevlerini yaptığı kişiler Rüya işçilerinin ta kendileridi.Cem,cenk,ilker,barış:img-grin2 ay gülmekten öldüm orda.Gönül de öğretmeni dinlemiyor.yüzüne kapadı sonunda kapıyı.
ve son sahne.doktorun gelmesi üzerine ben ayağa kalktım.nedense:img-polic
Ama yaptığı konuşma üzerine sarp'ın bakışlaır harikaydı.Ekinde sonunda ameliyata razı olucak.amaçları bizi merakta bırakmak.
birde doktor mezarlığa ziyarete gitti.ya karısı falan öldü böyle bi hastalıktan ya da ailesinden biri.ama bana karısı veya kız arkadaşı gibi geldi.bu böyle olmaz biz en iyisi Berna yı verelim buna.mutlu mesut geçinip gideler.
çok yazdım ya.neyse size iyi yorumlar...:img-icecr
Reytingler kötü gelmiş üzüldüm bu bölüme yakışmadı.Yanık koza'nın fragmanlarından anladığım kadarıyla bir çok entrika dönüyor ortada,korku,intiharlar.Bizi geçmesinin sebebi bu sanırım,zamanında Gümüş'ün de reytingleri böyle bir sebepten ötürü yükselmişti.Ben de düşsün diyordum fakat istediğimiz zaman düşmüyor istemediğimiz zaman düşüyor hep böyle olur zaten.
Bölümü tekrardan izledim de İsmet Bey'in Gülser sen saçını mı kestirdin diyince Gülser'in edalı bakışları çok hoşmuş.:)Nanni neredesin bu doktor Hakan'ı tuttum ben de,çok samimi ve yapıcı geldi bana şu son sahnede özellikle.Bir de aralarına girer diyorduk bizimkilerin iyilik meleği sanki.:img-angel
Okuduğum kadarıyla tatilde olamayacak arkadaşlar varmış ben de olamayacağım.Çok kaynatmazsınız umarım.Aklımın bir ucu yine buralarda olacak.
genel olarak güzel bir bölümdü yine ağlattı beni ilk sahne güzeldi ama ekin yine ekinliğini yapıp dur yaramazlık yok dedi ne olur şu öpüşme sahnelerini daha uzun tutsalar yok ile kısa kescekler sinan babasının kopyası aynı sarp ailesiyle vedalaşırken çaldıkları şarkı ağlattı beni hele ekin beni unutmayın tamam mı dedi ya koptum orda yelda aldırdı çocuğu serkanda evi terk ediyo şimdi gidip şirketinde çalışsın yelda ferideyi göstermedi sinanı ikna eden kişi kenan oldu aferin ilk defa iyi not aldı kenan benden ekinin bulduğu aday tahmin edilen kişi oldu bernada öğrendi gerçeği ama sonunda dayanamadı ekin baktı olmayacak ama sen beni bekleme hayatım yat benim kaçta geleceğim belli olmaz deyince ekin beklemeyeyim mi dedi ya sarpta ne anlatacağını bilmiyorum ki ekin diyince tamam ben yatarım dedi sarp gitti ya yerinde duramıyo oh iyi oldu işte öyle kıskandırırlar seni ekin hmn baktı olmayacak gitti hmn kafeye ama nyle karşılaştı güzel bir masa yakışıklı onu şarkılarla karşılayan bir eş konuşması sprdi sarpın bittim o yüzüğü ne kadar saklarsan sakla onu takılı olduğu yer kalbim :img-icecr bence ekin yiyecek o tokatı yine saçma sapan konuşacak ameliyat olmucam olsamda yaşama ihtimalım düşük diye sarptan bir tokat yiyecek doktorumuz spr yazdı çizdi öyle gitti ekinle tanışmaya o söylediği gerçekti yani ekin gibi bir hastayı kurtardığı mezarına gittiği kişi annesiydi bence ekinle konuşurken annemin filmleri akciğer kanseri ameliyat olması gerek sizce olmalı mı olmamalımı dedi ekinde yaşama şansı varsa olmalı dedi dktrd bncd olmalı dedi son sahnede sarpın yüz ifadesi sprd bayıldım dktrla berna arasında birşey olacak bence zaten ekin ameliyat olayından kimseye bahsetmez o parti bence bunlar yurtdışına gidio gibi yapacaklar ekin ameliyata girecek sadace ekin sarp berna ve yelda bilecek bu durumu e onlarda yanlız bırakmazlar sarpı bu arada bernada dktrla tanışır haftaya sinana söyleyebilirler gerçeği ameliyat ne zaman olucak acaba ama şunu söylemleliyim ameliyatta neler yapacaklar görün bak ekinin kalbi duracak kesin bizimkide duracak yani ameliyat bölümünde ekin iyileşecek ama biz verem olucaz bir an önce çarşamba gelsin
Merabalar herkese, bende bırcok kısı gıbı cok sınırlerek ızlemeye basladım,ekınden bırseyler beklıyordum ama alyansı almasını,resmı cantasına koymasını beklemıyordum,sarpın da masallah uykusu ne agırmıs,alyansı bıle cıkartılıyor tık yok.Ustune bır de ekının yaramazlık yok demesı,bız o odadan neler beklıyorduk?
Serkan ve Yelda arasındası replıkler cok hostu,ozellıkle de yeldanın sen kafanda dusundugun yelda'yla evlı kalmak ıstedıgın sozu hosuma gıttı,kım boyle