Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
haberler kısmına yazdım ama buraya da yazmadan yapamadım
ben izmitte oturuyorum burda özel bir hastanede dizinin 3 günlük çekimleri varmış bunu yerel azete yazdı. Bu 3 günü acaba kaç bölüme yayacaklar merak ediyorum çekimler bugün başlıyor ama ben çalıştığım için gidemiyorum.
Hastanenin adı İzmit KONAK Hastanesi....:icon_redf
meryemce84
23-05-06, 09:46
haberler kısmına yazdım ama buraya da yazmadan yapamadım ben izmitte oturuyorum burda özel bir hastanede dizinin 3 günlük çekimleri varmış bunu yerel azete yazdı. Bu 3 günü acaba kaç bölüme yayacaklar merak ediyorum çekimler bugün başlıyor ama ben çalıştığım için gidemiyorum.
Hastanenin adı İzmit KONAK Hastanesi....:icon_redf
Sağol arkadaşım güzel bir haber bu.
Demek Ekin ameliyat olacak.
Bence hastane çekimleri 43.bölümde olur.
42 yi zaten çekmişlerdir.42.bölüm Ekin'in ameliyata karar vermesi ve hazırlanması şeklinde geçer gider..Bölümün sonunda ameliyat olmaya kesin karar verir Ekin..Sonra 43.Bölümde Ekin ameliyat olur ki bize ameliyatı gösterip ardından biraz zaman atlaması yapabilirler..
Sonrada 44.bölümde dizimiz biter..Herkese hayırlı olsun..
Ah ben İzmitte olsaydım kesin hasta olurdum :)
ama niye izmit istanbulda hastane mi bitmiş acaba ekinle sarp izmite gidiyoda orda ekin hastalanıyo da hastaneyemi yatırıyolar ay şimdi merak ettim ya
evet ya istanbulda hastanelermi bitti izmite geliyorlar ya keşke fırsatım oslada gidebilsem ..:(ama bu konak hastanesi pek büyük bir yerde değilki hayret ettim şimdi ..acaba sapancaya mı geliyorlar hafta sonu tatil içinde hasstalanınca buhastaneye geliyorlar
meryemce84
23-05-06, 09:52
Haberler bölümüne Ayşa arkadaşımız Eklemiş
Diziniz gelecek sezon da devam ediyor mu?
Yasemin Ergene:
"Evet. Eylül ayından itibaren yeni bölümlerle izleyicinin karşısına çıkacağız. Bu sezonun son 2-3 bölümünü çekiyoruz. Sonra tatile giriyoruz. Yeni sezonda da ilgi çekmeye devam edeceğimizi umuyoruz."
demiş..
Dizi bu sezon 44. ya da 45.bölüm bitecek anlaşıldığı üzere..
Bakalım seneye başımıza neler gelecek..Hayır diyelim hayır olsun..
meryemce arkadaşım bu bir yanda güzel bir haber fakat dediğin gibi bir daha ki sezon başımıza neler gelicek bilmiyor ...neyse inş güzel şeyler olur belki tatil kabuslara iyi gelir de güzel şeyler olur artık :):):)
ayşa çok teşekkürler bu haber için
Günaydın Arkadaşlar.
Şimdi iki yeni haberimiz var.
Ekin'in ameliyat olacağını zaten tahmin ediyorduk.Yasemin Ergene'nin ağzındanda tehid etmiş olduk.
Meryem'ciğimin de dediği gibi önümzdeki bölüm ameliyat olmaz,öncelikle enine boyuna bir düşünürler riski varya ameliyatın,aileler öğrenir,belki Sinan'a gerçeği söylerler vs.Bunlar halledildikten sonra ameliyat kararı alınır.
Adaş'ımın eklediği röportajda Yasemin Egrene son 2-3 bölümü çekiyoruz demiş bana kalırsa haziran'ın ikinci haftası bir çok dizi gibi tatile girecek.Bu da demek oluyor ki önümüzde en fazla dört bölüm var belkide üç.
Bu dört bölüm içinde Ekin ameliyat olup ameliyattan sapasağlam çıkmaz gibi geliyor bana.Bence bu ameliyatın sonucunu bizelere göstermeyecekler ve böyle tatile girecek.
Ben zaten dizinin bu sene bitmeyeceğine inanıyordum,nitekim Yasemin de bir kara daha söylemiş dizi uzuyor.Arkadaşlar iki senedir devam eden Aliye çok raytıng alıyor diye üçüncü seneye uzatıldı.Aşk Oyunu'nada bayağa ilgi var bu yüzden uzatma kararı aldılar bence.
Ne diyeyim ben sevindim uzamasına şu bunalımlardan sonra biraz da mutlu sahneler izleyelim,şu oda meselesi falan :)
Şimdi bekleyip göreceğiz öyle görünüyor ki hastane sahneleri çok uzun olacak üç gün boyunca çekim varsa eğer,tenha olsun diye İzmit'i seçtiler herhalde.Eğer bende orda olsam bir bahaneyle o hastaneye sızardım :)
olayı dahada acıklı hale getirmek için ameliyat sonrası ekinde hafıza kaybı yada sakat kalma gibi bir durum yaratmazlar inşallah bunalımlı bölümleri atlatalım artık .Aliyede ayşenin hastalığı ameliyatıyla kaç bölümü geçirdiler 5 bölüm oldu bir hafta olay ya ilerledi ya ilerlemedi.Bakalım bizimkiler ameliyat olayını nasıl çekecekler....
Günaydın günaydın...
Adaşım, hastane çekimlerinin 3 gün sürmesi demek benim tahmin ettiğimden daha çok hastane sahnesi olacak demek. Ben belki hiç olmaz demiştim, neyseki adamlar üşenmemişler. Dediğin gibi tenha olacağında İzmit de bir hastane seçmiş olabilrler. Evet şimdi o hastane ile nasıl bir bağlantı kuracağız bunu bulmamız gerek. Bilgi almak gerek, İzmit de haberi geriren arkadaştan başka kimsecikler yok mu?
Meryemcim, senin dizinin uzamasına ne kadar sevindiğini(!) tahmin ediyorum canım.
Adaş'ım demek oluyor ki İzmit'ten birilerini bulmamız gerekiyor.Vallahi bulduk bulduk.Bu sene kesin ameliyatla bitecek dizi orda çekimleri bitirir sonucu çekerler.Birileri gidip sonucu öğrenmeli Ekin çıkacak biliyoruz da yinede kesin bir bilgi olurdu elimizde.
Dizinin uzamasına sevindim ben onları görmeye alıştık,hem artık mutlu bölümleride hak ediyoruz,tabiki lütfedip yazarsa o beş hececiler :)
Seneye bende büyük ihtimal İstanbul'da olacağım için yeni bir tüyo habercisi elde etmiş olacağız.
İlk birkaç gün Reyhan'cığımın peşine takılıp hafiyeciliği öğrenirim nede olsa o üstad :)
Sonrası Allah kerim :)
teomanresat
23-05-06, 10:19
Herkese günaydınlar.
Evet demek dizi seneye uzuyormuş.Ayşacım haber için teşekkürler.İzmitteki çekimlere gelince,ben İzmitliyim ama depremden sonra ordan taşındım.Malumunuz etkisi bende büyük.Ama çoğu akrabalarım orda.Konak Hastanesine gelince ,Sumisalininde dediği gibi çok büyük bir hastane değil.Ama geçen sene yaz sezonu sonuda açıldı.Yani yeni bir hastane vede güzel bir hastane ve İzmitin çok kalabalık oladığı bir yerde olan bir hastane.Yeni açılan bir hastane olduğundan hastane yetkilileri reklam amaçlı çağırmış olabilirler,yada sumisalinin de dediği gibi Sapancaya kısa bir dinlenme amaçlı gelinmiş olabilir ordada ekin hastalanabilir.Malum şimdi sapanca ve maşukiyenin tam zamanı,heryer yemyeşil.
meryemce84
23-05-06, 10:19
Meryemcim, senin dizinin uzamasına ne kadar sevindiğini(!) tahmin ediyorum canım.
Günaydın Ayşacım bi sevindim bi sevindim ki sorma (!)
Sabah sabah biri kafama çekiçle vuruyor sanki..:fighting2
Aslında sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum..
İnsan hem ağlar hem güler ya bazen işte o durumdayım ben..
Sevindim çünkü; belki bizim isteklerimiz doğrultusunda dizi düzelir..
Üzüldüm çünkü; Ya daha da kötüye giderse dizi..
İşte ben böyle bir hal içindeyim..
Desirecim, dur hele ne hafıza kaybı... Ekin ameliyat olacak ve turp gibi çıkacak.
Kaancan arkadaşımızın bir tahmini vardı uzun süre önce; Sezon sonunda ameliyat ile biter, gelecek sezona zaman atlanmış ve hastalık atlatılmış olarak devam eder diye. Benim de kafama yatmıştı, Ekin'in saçları falan da uzayacaktı, hayatı normale dönecekti işte. Böyle miydi Kaancan? Ya bu arada sen hiç yorum yapmıyorsun ya, bak yorum yapmazsan yorumlar sayfasını tek cümlelilik mesajlarla doldururum:) Ona göre...
Adaşım, inşallah gelecek sezona bize gün yüzü gösterirler, bakalım ne edecekler. Belki tatil iyi gelir onlara.
Meryemcim ben bir süre yine burada hep beraber olacağız diye çok sevindim inan canım, diizi bittikten sonra bu şekilde olamayız hele bir daha burası gibi bir yer bulmak da çok zor... birde keyfimizi bozmayacak şeyler yazarlarsa....
dizidizidiziler
23-05-06, 10:37
Arkadaşlar sıkmayın canınızı. Şimdi sevinme zamanıdır. Dizimiz önümüzdeki seneye devam ediyormuş! Güzel devam etsin. İkinci çocuk gelsin. Seyredelim. Arada romantik sahneler olsun. Hayal ettiğimiz gibi Ekin çalışıyor olsun.
Ne güzel işte. Boşverin kötü şeyler de olursa, çünküüüü seneye biz yine hep beraber forumda olucaz. Yaz tatilimizin ardından, ne güzel buluşup yorumlarımızı yazacağız. Hatta aşk oyunu forum üyeleri diye resimlerimizi post ederiz siteye. Tatilde neler yaptığımızı birbirimize anlatırız. Güzel yorumlarımızla yine hüzünlerimizi, sevinçlerimizi paylaşırız fena mı?
Birbirimizi bulamayacağız diye üzülüyorduk. Ama sorun yok artık, tekrar beraberiz.
Dizin bittiği hafta özel mesajlarla e-mail adreslerimizi gönderelim birbirimize. Bu şekilde bu siteye yaz sonuna kadar birşey olursa başka bir forumda buluşuruz.
Bir de boş geçirmeyeceğiz haftayı, bakın tüyo da geldi...Izmit secilmis, tenha diye sanırım. Istanbul'da zor, peşlerinde hafiyeler, trafik, kalabalık.
Bu arada birçok kişi ameliyatla biter demiş. Fakat ben bunların hemen bir sonraki bölümü, veya ondan sonraki bölümü çektiğini düşünüyorum.
Bu bölüm sonu bence hastaneye yollanırlar.
Umarım bizim bu çatlaklar, aileye söylemeden, gizlice Izmit'e gidip ameliyata girmezler. Ölüm kalım meselesi bu. Bence ailelerle kesinlikle paylaşılmalı.
Önümüzdeki bölüm, Kenan ve Feride'yi birlikte göreceğimizi tahmin ediyorum. İçimde öyle bir his var..
Arkadaşlar bu kadar kişi, herhalde Izmit'te birkaç hafiye arkadaş buluruz. Tüyoyu getiren arkadaşımıza da çooooooook teşekkürler...
Nanni, Özgü, Sisley, Meryemce, Sinem, ve ismini yazamadığım diğerleri hepinizi öpüyorum gözlerinizden!
ya bende izmitteyim ** akonka hastanesi ne uzağım malesef ya :( gitme şansım yok ...acaba hastalık numarası falan mı yapsam :) da götürseler o hastaneye :)
evet dizinin uzanacağı iyi haber ya neler olucak acaba...arkadaşın dediği gibi üç gündede bayağı bir sahne çekerler kesin ameliyat sahnesi falandır heralde :)
Sabah işe geldim ilk işim foruma girmek oldu.Baktım pek bir şey yok bende gittim BG forumuna ama sadece okuyucu olarak.Zira akşam sinir etti beni dizi.
Anladımki bu seneryocuların hayal gücünün bir sınırı yok.Neyse konumuza döneyim sonra bizim foruma geldim.Aha Ayşa Haberler bölümüne bir şey eklemiş.Onun yazısının bir üstünde ise İzmitte bir hastanede 3 gün çekim yapılacağı.Kardeşim 1 saat ortadan kaybolduk geldik şok olduk.
Dizinin son 2-3 bölümü çekiliyormuş,gelecek sezona uzuyormuş.
Şu an bir yorum yapamıyorum nutkum tutuldu.Ama bana sanki sezon finali ameliyatla değilde çok farklı bir şeyle olacakmış gibi geliyor.Bu cücükler eminim bizlere şok bir sürpriz hazırlamıştır.
Bu arada şoktan günaydın demeyi unuttum arkadaşlar.Günaydınlar.
Arzucum, sen yazınca aklıma geldi...Bunlar gizlice de ameliyatı yaptırabilirler.
Mesela İzmit'e tatile gidiyoruz diyebilirler... olur olur...
Arkadaşlar hakikaten oradan birilerini bulmak lazım. En azında çekimlerde kim var kim yok öğrenirsek daha tutarlı yorum yapabiliriz.
Arzucum, seneye de burada olacağımız için bende çok mutluyum, az öncede yazdığım gibi adamlar keyfimizi bozmazsa eğer gelecek sezonda değmeyin keyfimizz
meryemce84
23-05-06, 10:47
Meryemcim ben bir süre yine burada hep beraber olacağız diye çok sevindim inan canım, diizi bittikten sonra bu şekilde olamayız hele bir daha burası gibi bir yer bulmak da çok zor... birde keyfimizi bozmayacak şeyler yazarlarsa....
Ayşacım evet o yönden de seviniyorum tabi ki..
Yaz tatilinde ayrı kalıcam sizden dizi bitince kampa giriyorumda o bakımdan..
İsteriz isteriz Kaancan'dan yorum isteriz..Yani bende b,i yorum bekliyorum..
Yoksa ayşa arkadaşımın atktiğini kullanırım..:)
Arzucum canım selam..
dizidizidiziler
Bende seni öptüm canım.Sanırım sende benimle aynı şeyi düşünüyorsun.Sezon finali ameliyatla olmayacak gibi geliyor banada.Hadi bakalım hayırlısı diyelim.
teomanresat
23-05-06, 10:50
Evet ayşa dediğiniz gibide olabilir ameliyat için gidilmiş olabilir ama istanbulda daha donanımlı hastane vardır ve ailelere söylemedn bu iş olmaz gibime geliyor.Yani hayat memat meselesi.İzmitteki hastaneye bence izmite dinlenmeye gittiler ekin fenalaştı.Ama ne bileyim çekimler 3 gün sürecekmiş.İntihar ettiğinde bile hastane çekimleri kısa sürdü.3 gün süreceğine göre burda gene bizim tahmin etmiyeceğimiz şeyler çıkabilri.Bu arada seneyede birlikte olacağımız için ayrıca mutluyum.
Arkadaşlar çekimler İzmitteki bir hastanede yapılıyor olabilir ama bizlere İstanbul'da yapılıyor diye yansıtılabilir.Yani öyle İzmit'e tatile yada gezmeğe gidipte rahatsızlanıp ameliyata girmek gibi birşey söz konusu olamaz.
Zaten İzmit İstanbul'a çokta uzak değil.Teksoyların villası bile İstanbul'un çok dışında diye biliyorum.Ayrıca eminimki ailelerde öğrenecektir bu ameliyatı.Yanlız
şimdi bu sezon bitmeyeceğini öğrenince Ekin'in ölmeyeceği belli olduğuna göre
her ne kadar Ekin ölebilirim diye Sinan'a Sarp'ın babası olduğunu söyleyecektir diye daha önceden düşünsemde şimdi söylemeyebilir diyorum.Bu konudaki fikrimide dizinin devam etmesi değiştirdi.Bu konuyu gelecek sezona bırakabilirler o zaman.Nasıl olsa bizim kız ölmeyecek.
Sinemcim merhaba canım, ben de tatil için gidipte orada rahatsızlanacağını sanmıyorum. Teo arkadaşım, sen böyle diyorsun ama bu ameliyat için bir ön hazırlık gerekir, doktorumuz var hem bu ameliyatı yapacak. Kız oraya dinlenme için gitse -ki bu hasta haliyle ne işi var - apar topar yapılacak ameliyat değil ki bu, hem doktorumuz İstanbullardan gelecek falan filan..
Bence ya gizlice yapılmak için gittiler, Sinemcim olur olur canım böyle birşey. Yada İzmit olarak gösterilmeyecek orası, İstanbul olarak izleyeceğiz. Bu da olur. Dediğimiz gibi birisini bulmamız gerekiyor çekimlerde kimler var kimler yok öğrenmemiz için. bu arada Perşembe günü cafe çekmi yok muydu? Dün akşam sanki sıcak odada öyle okumuştum...3 günü hesaplarsak bunlarım daha o gün İzmitte olmaları gerekir...
selamlar....
bu ara biraz yoğun olduğum için sizlerin yanında olamıyorum ama aklımdasınız:img-kiss: bu hafta yeni bölüm yok ama tüyolar gelmiş.aysacım haber için saol canım.
ben üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum dizinin uzamasına.bu senaristler sayesinde yoğurdu üfleyerek yiyorum:) ama onlarada hak veriyorum şu bakımdan yaz dizisi olarak başladılar ve sevilince hiç ara vermeden analiz yapamadan durmadan yazdılar.bu tatil iyi gelir inşallah da düşünerek güzel şeyler yazarlar.....ama bize yine saç baş yolduracaklarsa lütfen bulaşmasınlar kaleme kağıda ve ekinin ameliyat olmasıyla mutlu şekilde bitirsinler...
aslında uzamasaydı iyi olurdu ama bizlerin görmek isteyipte göremediğimiz çok olay ve sahne var o yüzden bizlere bunları yaşatmalrını isterim mesela sinanın baba demesi,malum odadaki hayallerimiz(sinemin kulakları çınlasın:)) ve ben en çokta aslının geleceği haberi veren ekin ve bunu duyan ve seviçten çıldıracak olan sarpı görmek istiyorum.sırf bu sahneyi görebilme umuduyla uzamasını isterim:)
gelecek bölüm ekin hemen ameliyat olurmu bilemem tabi bu röportajın tarihide önemli çünkü dün bir toplantıdan bahsediyordunuz ben tam anlayamamıştım ama vaktim yoktu.dünkü alınan karar dizinin uzama fikrini değiştirmiş olabilir:mad72:
teomanresat
23-05-06, 11:40
Ayşacım bu dinlenmeye gitmişlerdir olayını sumisali dedi ona olabilir diye yazdım.Yani benim fikrim değildi.Haklısın ameliyat için ön hazırlık gerekli ama bizim beşi biryerdeler bunuda hemencecik yaparlar ki böyle bir örnek karşımızda var.Aliyede ayşayı ameliyat decek doktor telefonla herşeyi halletti,gelince ufak bir tetkikten sonra ayşe ameliyat oldu ve düzeldi.Yani böyle olması uzakta değil.İzmit çekimlerinde sizinde deiğiniz gibi bize istanbul gibi gösterebilirler yada izmitte hastanede başka biri için bunlar yan karakterler olabilir ,onlar için olabilir.Yani başka bir konuda olabilir.Biz sadece ekinin hastalığına vede ameliyatına odaklandığımız için hemen ekine yorduk.Başka bir çekim de olabilir.
KIRÇİÇEĞİ senin dediğin gibide galiba dün toplantı vardı, ordan acaba ne kararlar çıktı.
Ayşacım evet Perşembe günü cafede çekim var dediler.İzmitteki çekim bugün başlasa ancak Perşembe günü biter.Cuma günüde çekim olacağını hiç sanmıyorum.Çünkü o akşam Keremcem'in Harbiye Açık Hava'da çok önemli bir konseri var Yunanlı dostlarıyla.Bakalım Perşembe günü Bluenight ve Reyhan cafeye gideceklerdi.Onlardan öğreniriz ancak ne olup bittiğini.
Kırçiçeği hoşgeldin canım.Kulaklarım hep çınlıyor canım.Zira forumdaki arkadaşlar sağolsunlar ne zaman öyle bir sahne düşünseler akıllarına ben geliyorum.Ama ben eminim vuslata ereceğiz.Hemde bu sezon bitmeden.Bakın görün Sinem demişti dersiniz.
Kırçiçeği hoşgeldin canım.Kulaklarım hep çınlıyor canım.Zira forumdaki arkadaşlar sağolsunlar ne zaman öyle bir sahne düşünseler akıllarına ben geliyorum.Ama ben eminim vuslata ereceğiz.Hemde bu sezon bitmeden.Bakın görün Sinem demişti dersiniz.
hoşbulduk canım.inşallah ereceğiz vuslata eğer dizi uzarsa bende inanıyorum ki göreceğiz onları odada...bu sezon bitmeden gösterirler mi bilmiyorum ama...
teoman abi selam.evet arkadaşlar dün bi toplantıdan söz ediyorlardı ne karar çıktı bilinmiyor sanırım ama ben sukutihayale uğramak istemiyorum o yüzden kesin konuşmamaya çalışıyorum.yakında kokusu çıkar elbet bizde öğreniriz neler olacağını...
Arkadaşlar
Sabahki haberi ben yazmıştım haber www.kocaeligazetesi.com.tr nin dünkü sayfasında ama ben çalışıyorum bir türlü gidemedim ama benim arkadaşımın kocası orda doktorluk yapıyor arkadaşım da aşk oyunu fanatiklerinden çekimlerin hazırlığı başlamış ama yanlızca hastanede ekin ve sarp varmış ve çekim ekibi aileden başka kimse yokmuş şu anda zaten kimse ile görüşmüyorlar mış zaten hastaneye de arka kapıdan girmişler ortalıkta pek gözükmüyorlar mış yanlızca çekim ekibi hazırlık yapıyormuş ama DR.Hakan yokmuş şimdilik haber bu kadar sıcak haberler gelince tekrar yazarım :)
Haberler bölümüne Ayşa arkadaşımız Eklemiş
Diziniz gelecek sezon da devam ediyor mu?
Yasemin Ergene:
"Evet. Eylül ayından itibaren yeni bölümlerle izleyicinin karşısına çıkacağız. Bu sezonun son 2-3 bölümünü çekiyoruz. Sonra tatile giriyoruz. Yeni sezonda da ilgi çekmeye devam edeceğimizi umuyoruz."
demiş..
Dizi bu sezon 44. ya da 45.bölüm bitecek anlaşıldığı üzere..
Bakalım seneye başımıza neler gelecek..Hayır diyelim hayır olsun..
Amanınn ne güzel bir haber bu ya.
Ben dün de demiştim K.cem bir dergide tatile gireceklerini falan söyledi diye.Yasemin de onaylamış oldu bunu demek ki.
Artık bu kadar da atan olmaz herhalde.
İçimiz rahatlasın azıcık.
Yasemin dememiş mi, ne zaman sarı odaya girecek, yatıp kalkacak, kocasına sarılacak,ne zaman hamile kalacak, yoksa hep böyle rahibe gibi mi yaşayacak,?
Forumdakiler merak eder ,başta da Sinem ve Özgü dememiş mi?
asyas verdiğin haberler için teşekkürler.Haberlerini bekliyoruz.
Hım demek sadece ikisi varmış ama Doktor Hakan'sız orda ne işleri varki bence oda gelmiştir ya.
Ama yinede aileler yok ben bu işten bir şey anlamadım.Bizimkiler hastane de Doktor Hakan görülmemiş.Aileler zaten yok hımm ilginç yani.
Arkadaşlar
Sabahki haberi ben yazmıştım haber www.kocaeligazetesi.com.tr nin dünkü sayfasında ama ben çalışıyorum bir türlü gidemedim ama benim arkadaşımın kocası orda doktorluk yapıyor arkadaşım da aşk oyunu fanatiklerinden çekimlerin hazırlığı başlamış ama yanlızca hastanede ekin ve sarp varmış ve çekim ekibi aileden başka kimse yokmuş şu anda zaten kimse ile görüşmüyorlar mış zaten hastaneye de arka kapıdan girmişler ortalıkta pek gözükmüyorlar mış yanlızca çekim ekibi hazırlık yapıyormuş ama DR.Hakan yokmuş şimdilik haber bu kadar sıcak haberler gelince tekrar yazarım :)
İşte tazecik haber... Arkdaşım çok sağ ol. Bizde sabahtan beri kara kara düşünüyorduk İzmit'ten başka arkadaş yok muydu diye? Bizi oralardan haberler getirsin diye. Sen arkadaşınla herzaman irtibatta ol emi arkadaşım...
Şimdi demek sadece ikisi var, aileler yok üstelik dokorda yok.. Acaba onlar daha sonra mı gelecek? Gerçi ben ailelerden gizli de yapabilirler demiştim ama doktorun olması gerekiyor değil mi?
Ya belkide biizmkiler yine Keremcem'in arabasıyla berbaber gelmişlerdir:), erkenden gelip senaryo falan çalışıyor olabilirler. Zaten ağırlık onların çekimi olacak. Ekin'in hazırlanmasıda uzun sürebilr onun içinde şu an sadece ikisi olabilir orada. Tabi Yasemin nerede Keremcem de orada olacağı için oda erkenden gelmiştir işte:)
Özgücüm selam canım...
Arzucum, sen yazınca aklıma geldi...Bunlar gizlice de ameliyatı yaptırabilirler.
Mesela İzmit'e tatile gidiyoruz diyebilirler... olur olur...
Arkadaşlar hakikaten oradan birilerini bulmak lazım. En azında çekimlerde kim var kim yok öğrenirsek daha tutarlı yorum yapabiliriz.
Arzucum, seneye de burada olacağımız için bende çok mutluyum, az öncede yazdığım gibi adamlar keyfimizi bozmazsa eğer gelecek sezonda değmeyin keyfimizz
Canım bunlar ailelere duyurmadan bu ameliyatı bitirecekler gibi geldi bana, bu son tüyodan sonra
İzmit de nerden çıktı ? Başka bir şey gelmedi aklıma .İnsanları paniğe sokmamak ve üzmemek için, kısa bir tatile çıktıklarını söylerler, burasının İzmit olduğundan bahsedilmez.Sinan da babaanne, anneanne ve dedeleriyele daha çok bir arada olur.
Kimselerin habaeri olmadan Ekin ameliyata girer.Ancak şurda takılıyorum.Ameliyat sonrası ne olur? Bu kadar büyük bir ameliyat sonrası çok iyi ve dikkatli bir bakım gerekir.Bunu halledemezler.Belki eve çıktıktan sonra bir operasyon geçirdiğinden bahsedebilirler.Yani bu konuda nasıl bir yol izleyeceklerini çok merak ettim doğrusu.
Ben de hepinizle birlikte olacağım için (daha uzun bir süre) çok sevindim gerçekten.
Sevgiler,
Özgücüm, bende orada takılıyorum hadi ameliyatı gizli yaptırdılar sonrası nasıl olacak. Sanrıım dizinin birinde böyle birşeyler olmuştu. Kadın tek başına ameliyat olmaya karar verdi, o ameliyattayken bütün aile öğrendi. Sonrası malum işte ameliyat sonrası herkes yanındaydı. Belki bizdede böyle birşeyler olabilir. Yada daha o oyuncular gelmemiştir az öncede yazdım zor sahneler Ekin'e ait. Yasemin'in hazırlanması daha uzun sürebilir. eee Keremcem taa İzmit de hiç kızı yalnız bırakır mı?
ATV dizisi Konak Hastanesi’nde çekilecek
ATV’de yayınlanan “Aşk Oyunu” adlı dizi filmin üç bölümünün bazı sahneleri Konak Hastanesi’nde çekilecek. Kerem Cem’in rol aldığı dizi için ATV ekibi ve sanatçılar yarın sabah saatlerinden itibaren Konak Hastanesi’nde olacak. Konak Hastanesi çekim için hazırlıklarını tamamlamış durumda.
(Kocaeli gazetesinden alıntıdır)
Arkadaşlar üç gün demiyor gazetede üç bölüm diyor.Ay yine fikrim değişti demekki sezon finali ameliyatla olacak.
Sinemcim, şimdi bunlar bir kere 42. bölümü çekmişlerdir herhalde. 3 bölüm daha eklersek üzerine 45. bölümde sezon tatiline girecek. Haziranın 3. haftası. Ben ameliyatın sonucunu bize gösterirler diye düşünüyorum. Bariz belli olan birşeyi ne diye heyecan yapmak için kullansınlar. Ben sanmıyorum ki ameliyat sonucunu öğrenmeden bitince dizi millet heyecan yapıp acaba Ekin ölecek mi kalacak mı diye düşünecek? Eğer böyle düşünen olursa ben şaşarım inanın.
Birde dizide genellikle son sahende sonuçlar alınıyor, bizi cevapsız bırakmıyorlar.
Selam herkese...
Bakıyorum yine detektifler iş başında...
Çok gerilere gidemedim...Hastane çekimleri İzmitte olacakmış herhalde...
Gelecek sene devam mı edecek yoksa...Yandı gülüm keten helva...
Buraya arada bir gelip neler oluyor diyenlere kızardım...Şİmdi ben aynı durumdayım...neler oluyor....
Ekin ve sarpın tek başına ameliyata gideceklerini sanmıyorum...
Ececim merhaba canım, böyle arada sırada uğrarsan bizde sana cevap vermeyiz işte... banane banane...
Şaka bir yana canım, hastane çekimleri İzmit'te olacakmış, diğer oynucular sonradan gelir herhalde, tek başına ameliyat olmaları saçma tabi ama bilirsin bizimkileri herşey beklenir onlardan. Esasında bana yüksek ihtimal gibi geliyor, gizlice ameliyat olması. Hatta düşünmeye başladım Özgü'nün tacına aday olarak bu tahminimi mi koysam acaba? Ailelerin öğrenmesi demek dizinin tam bir dram olması demek, ben o kadar sulu sahnelerin olacağını sanmıyorum hani biizmkiler romantik komedinin komedi kısmını ailelerde kullanıyorlar ya o bakımdan söylüyorum. Onun için ameliyattan çıktıktan sonra öğrenebilr herkes.
Yazdıkça daha çok inamaya başladım,hele biraz daha düşüneyim aday oalrak koyacağım bu tahmini:) Birde Yasemin'in yeni röportajın da dizi devam edecekmiş demiş. Bu kadar canım son haberler...
Bu arada çekimler herhalde yarın biter, Perşembe de cafe çekimi olduğuna göre. Neyse artık arkadaşımız aracılığı ile kim geldi, kim gitti, ne kadar çekim oldu anlarız herhalde.
sabiş@enes
23-05-06, 13:06
sinemb75 dediği gibi üç gün dediyo üç bölüm diyo demek ki finali izmitte bitiriyolar ay şimdide bu çıktı şimdi düşün dur üç bölüm izmitte ne yapacakalr tiyoyu getiren ark. haberin devamını biran önce öğrensede bizde rahatlasak
sinemb75 dediği gibi üç gün dediyo üç bölüm diyo demek ki finali izmitte bitiriyolar ay şimdide bu çıktı şimdi düşün dur üç bölüm izmitte ne yapacakalr tiyoyu getiren ark. haberin devamını biran önce öğrensede bizde rahatlasak
evet ye ne bu şimdi arkadaşlar ya ben bişey anlamadım dizi bitiyormu bitmiyormu :) sezonda devam edecekti hani ...valla aklım karıştı artık :img-meeti
Teşekkür ederim Ayşacığım...
Bizim evde tadilat var,bu aralar yoğunum...Ama arada uğramaya çalışacağım...
Dizinin seneye devam etmesine sevinemedim...Yalnızca sizlerle beraber olacağım için mutluyum...Şİmdi neler saçmalayacaklar bakalım...
İzmitteki hastane çekimleri sanki İstanbulda yapılıyormuş gibi olabilir...Malum çekim için sakin bir yer lazım,bir de son sistem tabii...Oradaki çekimin nedeni bu olabilir...
Yalnız çekimde ekin ve sarpın yalnız olması,onların ameliyatı kimseye haber vermediğini gösteriyor...Bence bu yanıltmaca ...Zaten Berna ve Yelda biliyor...Ucunda ölüm de olabilir,o yüzden aileler bilmek zorunda...
Musluklar belki açılacak,ama bu böyle olmalı...
Herkesin hemfikir olduğu gibi,ameliyatla sezon biter...Ekin kurtulacak mı yoksa ölecek mi diye yazı geçiririz...Gerçi çok umrum değil...Nasılsa kurtulacak...
selam arkadaşlar
hastane tiyosu gelince kafama takıldı.ekin ameliyattan önce sinana sarpın babası oldugunu söyler mi diye.'ameliyat masasında kalabilirim sinanın bir an önce gerçeği öğrenmesi lazım' diye düşünüp söylemesi lazım ama pek mantık da aramamak gerekiyor bizim dizide.öte yandan da öldükten sonra yelda izletsin diye bir sürü kaset doldurdu di mi bizim kız.o kasetlerde de sürekli sarp için 'baban' diyordu.yelda için de 'halan'tabi.ameliyattan önce bu işi halletmesi lazım ekinin.ama nasıl olucak bu merak ediyorum doğrusu.Allah bunu da kenana söyletirler!beklerim rüya işçilerinden bunu.iyilik meleği yaptılar zaten .tam olsun bari!
hastane çekimlerinde de bizim kumrulardan başka kimse yokmuş.hadi aileleri anladık da doktor niye yok?bizimkiler sabırsızlanıp erkenden gittiler herhalde:)
evettt demek dizi uzayacak bu bence (eğer tabi bizim hayalimizdeki gibi olursa) iyi bir haber sevindim onlardan ayrılmak arkadaşlarımdan ayrılmak demekti o yüzden
neyse hastane sahnesine gelince 3 bölüm diyor çekilecek demekki tahminimiz tutuyor sezon hastanede ameliyat sonucu beklenirken bitecek belki ekinin kalbi duracak vs.. heyecanlı bitecek ya hep öyle olur
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama bizimkiler ayrılmıcak yaşasın banada ameliyat sahnesiyle bitmez gibi geliyor ama 3 bölüm demişler bakalım neler olacak bu hafta dizinin olmamsı kötü ailelerin haberinin olmamasını isteyebilir ekin sarpta birşey belli etmez tatile gidiyo gibi yapabilirler diye düşünüyorum ekin yeldaya sarpta bernaya söyler ameliyat olacağını yelda dayanamayıp feryale orhana söyler orhan ismete söyler ismette bütün aileye söyler böylece aileler gerçeği öğrenmiş olur muzoyla sinanı feride bırakırlar bütün aile izmite yolcu bernayla hakan tanışır ve yeni bir aşk doğar nasıl ama bakalım ekinin ameliyatında hangi şarkıyı dinliyecek doktorumuz çok sevdim ben doktoru umarım artık berna mutluluğu doktorumuzla yakalar zorlu bir ameliyat doktoru ve bizi bekliyor bu bölüm ameliyat olmaz ekin öncelikle kesin sorun çıkaracak ve ameliyat olmayı kabul etmiyecek bölüm sonu ekinin ameliyat olmayı kabul etmesiyle biter büyük ihtimal sezon finalı nasıl olacak merak konusu bakalım bizi ne gibi süprizler bekliyor sezon başı ekin iyileşmiş olarak başlar ihşallah sarpla ekin mutlu olsunlar artık yan karakterlere ne olacaksa olsun sinana söyleyeceklermi bakalım gerçeği ekinin hayalindeki gibi sarpa baba diyeceği günü 4 gözle bekliyorum
Herkese selamlar tüyo diyorduk gelmiş valla iyi de oldu nasıl geçicekti günler
şimdi bir de cafeye giden arkadaslarmızdan gelirse tamamdır :)
Şimdi İzmit'de bir hastanede cekim ama neden benim fikrim ailelerden gizli olacak bu ameliyat ama bu riski nasıl göze alıyorlar tamam ölmeyeceğini bir biliyoruz ama onlar bilmiyor değil mi? Demek İzmit allah allah yok yok gizli oluyordur bu ameliyat belki de doktor hakan öyle istedi sonucta adam normal değil :)
Dizimiz seneye de devam ediyor ben zaten biliyordum devam edeceğini ,
bu da bir bakıma iyi haber dizi iyi gitmeye basladı seneye uzun bir tatilden sonra senaristler enerjik dönerler daha iyi bölümler izleriz üzülmeyin.
Hastanede 3 bölüm mü çekilecek 3 gün mü onu anlamadım bir aydınlatırsanız sevinirim arkadaslarım.
Haziranın 2. haftasında tatile gireceğini düşünürsek bari bundan sonra her hafta yayınlansın zaten az kaldı.
Final ise ameliyat ile bitmez bence sonucta heyecan olmaz ki kurtulacak mı kurtulmayacak mı diye.
Başka türlü biter ama nasıl?
Üç bölüm hastanede çekim olacaksa ve ameliyat sonrasında ben Ekin'i kazıtılmış bir kafayla görmeyeceğimize inandığım için demekki ön tetkikler için hastaneye gidip gelecekler.Yada ameliyat olacak zaman atlaması yapacaklar Ekin bu arada hastaneye kontrole gidip gelecek sezon finalindede başka şok bir sürprizle tatile girecekler.
Lütfen Aliye deki Ayşe'nin hastane çekimleri gibi olmasın dayanamam. Düşünsenize Ekin ameliyat olmuş ardından yoğun bakımda.
Bütün aile başta Sarp olmak üzere perişan bir halde.Birden Ekin'in nefesi duruyor Sarp bunu farkediyor şok vaziyette doktora koşuyor.Doktorlar Ekin'i tekrar hayata döndürmeye uğraşıyorlar bu sırada Sarp duvarları yumrukluyor,ağlıyor,dudaklarını ısırıyor.Şimdi buraya yazarken bile kalbim sıkıştı.Dayanamam böyle sahneler görmeye bu dizide.
Buldum salı günü öğleden sonra yazmışım bu tahminimi.Erdimmi ne.
3 bölüm İzmit'te hastane çekimi yapmak demek,ameliyatın gerçekleşip , sonuçlanacağı anlamına gelir.
Ben kuvveti ihitmal az önce yaptığım tahminimi yinelemek istiyorum.Ailelerin haberi olmaz ameliyattan.
Ayşa'm görüyorum ki sen de aynı fikirdesin.45 de sezon finali olur.Ama biz Ekin'in kurtulup lurtulmadığını anlamayız.
Biliriz de anlamayız.
Ama gene de bu kadar önemli bir ameliyatın ailelerden gizli yapılmaması gerekir. İnsanlarla nasıl vedalaşacaklar?
Ekin sevdikleri ile son koz giörüşüp, sarılmayacak mı? Gidip de dönememek yok mu?
Bu aileler olayı beni fena sardı.Grup 74' e göre olayın saman altından su yürütür gibi sessiz çözümlenmesi gerekir.Ama aile kavramına da önem veriyorlarsa birazcık, kesinlikle öğrenmeleri gerekir bana göre
Ama nasıl?
Hoşgeldin Ece'm, kolay gelsin sana.
Özgücüm sende hoşgeldin.Ece geldi işi varmış hemen gitti.
Bana kalırsada böyle riskli masada kalma ihtimali olan bir ameliyat öncesi bütün ailenin gerçeği öğrenmesi gerekir ve hatta ben öğreneceklerine inanıyorum.Ama senaristler dizideki komedi unsurunu gerçi son zamanlarda yan karakterlerdede komedi kalmadı aslında iyide oldu.Ne o öyle bir taraftan ağlarken ardından gelen sahnede ağlanacak halimize gülmek hiç olmuyordu.
Neyse ne diyordum işte aileler Ekin'in ameliyata gireceği günden bir gün önce hepsini biyemekte toplarlar ve açıklarlar diye düşünüyorum Ekin ve Sarp'ın.
Tabi mendilleri hazırlayın derim ben.Bu sefer bütün aile ağlayacak.Ertesi günde herkes moral olması açısından ameliyata güle oynaya tabi içleri kan ağlayarak yollayacaklar Ekin'i.Benim düşüncem budur arkadaşlar.
Sinem çok güzel bir yere dokundurmuşsun canım,
Ama bunlar ağlatmada usta biz ise ağlamakta.Ekin'in kafasını kazıtılmış olarak görmeyiz kesin.
Çünkü dizi yeni sezona girerken kesin '' 4 AY SONRA '' gibi bir bölüm ile dalarlar. Burada zaten kazınsa bile uzamış bir saç görürüz.Hoş ben kesin olarak saç kazıtılacağına inanmıyorum ama,
Dediğin gibi solunum durması olayları , bilemiyorum, bunlar çok detaylı, çekterfilli, böyle uğraştıran çekimlere girmiyorlar,Sarp komadayken bile bir günde dirildi.Ama belki bitkisel hayata sokabilirler Ekin'i
Bak bu da şimdi aklıma geldi. Ekin'cik bitkisel hayata girermiş.Senaristlere de gün doğar,bilmem kaç bölüm bizi böyle süründürürlermiş.
Tacın ucu mu göründü gene ne?
Ekin.sarp arkadaşım, ameliyattan önce tabiki gerçeği söylemeleri lazım Sinan'a, bunu nasıl yapacaklar bilmiyorum ama... Önümüdeki bölüm bence bu gibi işleri halledeip 43. bölümde hastane sahneleri görmeye başlayacağız.
Peri arkadaşım, ben ameliyat sonucunu alırız diye düşünüyorum. Ekin'in kurtulacağı apaçık ortada.. ne diye bu şekilde bitirsinler. Ben Ekin öldü mü kaldı mı diye düşünmem de gelecek sezona nasıl başlayacaklar, ne kadar zaman atlanmış onları merak ederim.
gamze-d arkadaşım, bende ameliyattan sonra öğrenebilir diyorum aileler. Bakalım bugün yarın anlarız neler olduğunu. Hastaneden yeni haberler gelsin hele.
sisleycim, sabahtan haberi getiren arkadaş 3 gün demişti ama gazetede ki orjinal habere bakınca 3 bölüm olduğunu anladık canım. Demek ki tahmin ettiğimizden daha çok hastrane sahnesi olacak.
Sinemcim, Aliye'de ki gibi olacağını sanmıyorum nedense, bence Ekin ameliyattan çıkacak ve dizi sezon sonuna girecek ardından gelecek sezona zaman atlamasıyla herşey normale dönmüş olacak.
Ama şimdi de aklıma geldi 3 gün olsa çekim yine tamam derdim, sahneler zor uzun sürmüş olabilr ama 3 bölüm deyince işler birazcık değiliyor. Yani ameliyattan sonra da hastane sahensi olabilir...
Eğer hastaneden bilgi gelmezse burada çırpınır dururuz herhalde....
Özgücüm seninki bence taçlık bir yorum değil bu sefer.Ayşanın da söylediği gibi sezon finali ameliyatla biterse hiç kimse Ekin ölecekmi diye merak etmez ki
nasıl olsa gelecek sezon devam edecek ölmeyeceği kesin der herkes.O yüzden ben sezon finalinin ameliyat dışında sürpriz bir şekilde olabileceğini düşünmüştüm ama üç bölüm hastane çekimini duyunca kafam karıştı.
Fakat senin dediğin gibi bitkisel hayata girmiş bir Ekin'le final yapabilirler.
böyle riskli bi ameliyatı ailelerden gizlemezler sinem arkadaşımızında değil gibi bi yemekte toplayıp söylerler hastaneye yalnız gitmeleri ise ekinin gelmelerini istememesinden olabilir ama rüya işçileri bu ne yapacakları belli olmaz hiç beklemediğimiz bi şekilde olur herşey finalide ekin ölcekmi kurtulcakmı üzerine yapmazlar bence serkan ve yelda boşması üzerine bişey olabilir
Bana kalırsada böyle riskli masada kalma ihtimali olan bir ameliyat öncesi bütün ailenin gerçeği öğrenmesi gerekir ve hatta ben öğreneceklerine inanıyorum.Ama senaristler dizideki komedi unsurunu gerçi son zamanlarda yan karakterlerdede komedi kalmadı aslında iyide oldu.Ne o öyle bir taraftan ağlarken ardından gelen sahnede ağlanacak halimize gülmek hiç olmuyordu.
Neyse ne diyordum işte aileler Ekin'in ameliyata gireceği günden bir gün önce hepsini biyemekte toplarlar ve açıklarlar diye düşünüyorum Ekin ve Sarp'ın.
Tabi mendilleri hazırlayın derim ben.Bu sefer bütün aile ağlayacak.Ertesi günde herkes moral olması açısından ameliyata güle oynaya tabi içleri kan ağlayarak yollayacaklar Ekin'i.Benim düşüncem budur arkadaşlar.
Ben de aynen öyle düşünüyorum...
Gerçi Özgü ve Ayşa söylemeden ameliyata girerler diyor ama...Bu arada hoşbuldum Özgücüğüm...Bu işin sonunda masadan kalkamamak da var,bu yüzden aileler son dakikada da olsa öğrenecekler...
İzmitteki hastaneyi seçmeleri ilginç..Belki sponsor olmuşlardır...belki de bir arkadaş yazmıştı...yeni açılan bir hastaneymiş,tanıtım amaçlı olabilir...neyse yer önemli değil...
Ben tek birşey diliyorum,umarım bol gözyaşı olmaz...
Saol ayşacım 3 bölüm cok fazla yani gelecek bölümden sonra tüm bölümler hastanede demek ameliyattan sonra bitmeyeceğine göre düşünsenize 1 bölüm ameliyat sürermiş yok yok her şey hızlı gelişirken böyle yapmazlar
hatta ben ameliyetı bile görmeyiz diyordum hani ekin anlatıyor ya gelecekten
aman her sey karıstı kafeden ve hastaneden haber gelince rahatlarız
3 bölüm yanlış yazmış olmasınlar 3 gündür o belki de ...
Mantık senin söylediğini söylüyor Sinem'im ama bu İzmi tüyosu geldiğinden beri apar topar sanki ameliyata girecekmiş gibi geldi bana.Bir de çekimde başka kimse yoktu demelerinden böyle düşündüm.Tabi ki en olması gerekeni güzelce toplanıp açık açık konuşmak olacaktır.Bu konuşmayı da Sarp yapmalıdır.Ağlayamamasını düşünerek söylüyorum.Ekin yaparsa o bölüm bitmez ağlamaktan.Gülser'i falan düşünemiyorum.Zehirlendi denildiğinde bile nasıl kötü olmauştu kadıncağız.Anne işte.Çok kötü olur kesin.Umarım öğrenirler, en azından 3 bölüme yayarlar dramı biraz daha.Hepsini tek bölümde ben kaldıramam vallahi.
Sisleycim, bence Ekin'in anlatımının üzerine yattılar. Baksana iki bölümdür tık yok. Bende senin gibi öyle dataylı hastane çekimleri olmaz Ekin anlatır son noktayı koyar diyordum. Mesela bu sezon bitseydi dizi bu şekilde yapıp, zaman atlayıp Ekin'i sağlam gösterip bitirirlerdi. Belki de devam kararı tam olarak alınmadığı için bu şekilde açık kapı bırakmışlardır. Devam kararı kesin alınınca da Ekin'in anlatımına son vermiş olabilirşler. Ve anı yaşatabilirler. Zaten öylede gözüküyor. Zaman atlamasını dizi sezona girince yapacaklar böylece, Eki'in anlatımına gerek kalmadan.
Bu arada canım, senin şu imza ve avatarı görünce "yahu insan bu kadar severken nasıl ayrılır" diyorum kendi kendime...
alevalevalev
23-05-06, 14:33
Sinemb75 Düşünsenize Ekin ameliyat olmuş ardından yoğun bakımda.
Bütün aile başta Sarp olmak üzere perişan bir halde.Birden Ekin'in nefesi duruyor Sarp bunu farkediyor şok vaziyette doktora koşuyor.Doktorlar Ekin'i tekrar hayata döndürmeye uğraşıyorlar bu sırada Sarp duvarları yumrukluyor,ağlıyor,
Cok heyecanli oldu, güzel yazmissin. Ama böyle olursa benim benim de kalbim durur. (Aliye dizisinde oldugu gibi, uzun zamandir o diziye bakmiyordum, ama hastane olayindan beri bayagi heyecanli)
Ben de bazi arkadaslarin dedigi gibi ameliyat olur iki bölüm eziyet cekeriz ve sezona gireriz diyorum. Yeni sezonda her sey olmus bitmis, Ekin´in saclari uzamis (insallah sac ektirir de saclari eskisi gibi uzun olur) bizimkilerin kucaklarinda bir ufaklik bile olabilir. Gerci o zaman su Muzo´nun boy uzamasi meselesi ortaya cikar yine, bilmiyorum.
Ama dizinin uzamasi duyduguma sevindim. Her sey daha net artik. Bir de diziyi iyice toparlamaya bol bol zamanlari var. Ondan sonra cok güzel bölümler bizi bekliyor arkadaslar, benden söylemesi
Sisleycim, bence Ekin'in anlatımının üzerine yattılar. Baksana iki bölümdür tık yok. Bende senin gibi öyle dataylı hastane çekimleri olmaz Ekin anlatır son noktayı koyar diyordum. Mesela bu sezon bitseydi dizi bu şekilde yapıp, zaman atlayıp Ekin'i sağlam gösterip bitirirlerdi. Belki de devam kararı tam olarak alınmadığı için bu şekilde açık kapı bırakmışlardır. Devam kararı kesin alınınca da Ekin'in anlatımına son vermiş olabilirşler. Ve anı yaşatabilirler. Zaten öylede gözüküyor. Zaman atlamasını dizi sezona girince yapacaklar böylece, Eki'in anlatımına gerek kalmadan.
Bu arada canım, senin şu imza ve avatarı görünce "yahu insan bu kadar severken nasıl ayrılır" diyorum kendi kendime...
Dediğin gibi görünüyor ayşacım valla onu da geçiştirmeselerdi keşke
güzel bir yoldu belki de sezon finalinde ekin anlatır yine bir çelişkili cümle ile bitebilir.Ekinin sac meselesi de bu anlatımla atlanacaktı ama şimdi tatil olunca seneye uzamış görücez .
Sorma canım ya bu serkan yelda insanı öldürür :img-cray: o ben seni sevdim ,bende seni sevdim derkenki bakısları falan süperdi :img-sorry
Sinem çok güzel bir yere dokundurmuşsun canım,
Ama bunlar ağlatmada usta biz ise ağlamakta.Ekin'in kafasını kazıtılmış olarak görmeyiz kesin.
Çünkü dizi yeni sezona girerken kesin '' 4 AY SONRA '' gibi bir bölüm ile dalarlar. Burada zaten kazınsa bile uzamış bir saç görürüz.Hoş ben kesin olarak saç kazıtılacağına inanmıyorum ama,
Dediğin gibi solunum durması olayları , bilemiyorum, bunlar çık detaylı, çekterfilli, böyle uğraştıran çekimlere girmiyorlar,Sarp komadayken bile bir günde dirildi.Ama belki bitkisel hayata sokabilirler Ekin'i
Bak bu da şimdi aklıma geldi. Ekin'cik bitkisel hayata girermiş.Senaristlere de gün doğar,bilmem kaç bölüm bizi böyle süründürürlermiş.
Tacın ucu mu göründü gene ne?
Sisleycim, belkide dediğin gibi sezon sonuna bir anlatım yapabililer. Ama ben sezon başında mutlaka bir anlatım olur diyorum. Ekin iyileşme sürecini anlatılar gibi geliyor bana, hastalığı nasıl yendiğini, saçlarının son halini:), o anki mutluklarını falan filan... ne kadar zaman atlandığınıda öğrenmiş olur böylece.
Bu sezonun konusu belli bakalım gelecek sezon bizi ne gibi sürprizler bekliyor.
Ben tahminlerimi daha doğrusu isteklerimi sıralıyorum.
Ekin staj için bir avukatlık bürosunda çalışabilir.Hatta bu stajıda zaman atlamasında geçiştirip direk Avukatta olabilir Ekin kızımız.Bu diziye yeni bir mekan ve yeni bir karakter eklenmesi anlamına geliyor.Eğer staj yaparsa yanında çalıştığı avukat,direk Avukat olursada ortak olabileceği bir Avukat kesinlikle yakışıklı olmalı ama kimse benim romantik prensim gibi olamaz.
Sonracığımına bu Avukat Ekin'den gizli gizli hoşlanır bu durum gittikçe Ekin ve Sarp arasında yanlış anlamalara sebebiyet verebilir.Kıskançlıklar,tatlı atışmalar hiçte fena olmaz fazla ileriye gitmemek koşuluyla.
Yelda Serkan bu sezon birleşmezlerse gelecek sezon onların birbirlerini tekrar keşfetmelerini izleyebilirz.
Efendim tabikide Doktor Hakanımız eğer diziden ayrılmazsa umarım gelecek sezon için anlaşırlar Berna ile aşk yaşayabilir.
Ve tabikide bu sezon göremediğimiz, bol Ekin Sarp ve o malum oda sahneleri talep etmekteyim ve o odada aşklarının ikinci meyvasını görürüz inşallah.
Ekin'in hamileliğini Sarp'ın peşinde pervane oluşunu falan.
Kenan ve Feride büyük bir ihtimal yeni sezonda olmazlar.
Evet sizlerin tahminlerini alayım.
selaaaaaaam, arkadaslar, bu hafta ask oyunu yok olmaya bilir, milli mac'in önemi var tabiki........ acik konusayim, ask oyunu'nu ekibini veya atv'yi sucligcak degilim yani....... bence bi mahsuru yok..... bi hafta beklerim, zaten dizi sona yaklasiyo..... gerci bazilari uzugcak diyo ama bence az kaldi, mutlu sona....... o yüzden bikmayin, ve izleyin....... yani ben izlemeye devam edicem .. neyse byeeeeeee
Evet Ayşa'cığım , zaman atlaması olacağına ben kesin gözüyle bakıyorum.O yüzden sezon finali de Ekin'in anlatımı ile biter.
bu noktada ölüp ölmediğini anlamayız.Öyle bir merakta bırakırlar.
Yeni sezon başlangıcında da kesin o aradaki dönemi anlatıyor olacaktır Ekin.Belki bir iki bölüm hiç görünmez.Sadece Sarp ve etrafındakileri izleriz.Bu arada olayları yine anlatan kişi Ekin olacaktır.
Bu kadar tahminden sonra bildiğim bir şey var.Neler olacağını çok ama çok merak edeceğiz.
Sinemcim, araya yine sıkıştırmışsın oda hayallerini:)
Canım, bence Ekin Teksoylar'ın Holding de çalışacak. Geçen bölüm nasıl takıldı kayınpederi Ekin'e... O zamanda bol bol kıskançlık krizlerine girip, atışacaklardır.
ikiside aynı yerde, Sarp'ın toplantı yaptığı bayan Ekin'in sinir eder falan.... bence Ekin daha çok kıskanmalı, birazcıkta o çeksin değil mi ama? Zaten Ekin karakteri kıskanç, bunu birkaç kere vurguladılar.Düşünsenize toplantının ortasında Sarp'a yamuluyor kadın ve Ekin atlıyor kocacım diye, yada tam tersi de olabilir.. ayy şimdi yazarken bile gülüyorum. Biz bunları bol bol yazalımda okurlarsa görsünelr bari:)
Bak Yelda-Serkan'ın birbirlerini keşfetmeleri hoş olur, eminim bol bol güleceğimiz sahneler olur. Doktor bana kalırsa gidecek, son bölüm gördük gördük başka sahne olacağını sanmıyorum.
Özgücüm,,yeni sezonun ilk sahnesi Ekin'in anlatımıyla olacağına emin gibiyim. Ekin'in zaten kurtulacağı malum, tatile girdikten sonra onca zaman işte düşünür dururuz bunlar bize gelecek sezon ne gibi süprizler yapacak diye..
Selamlar herkese,
Bugün derslerden dolayı yoğunum baya aslında girmeyecektim ama yine duramadım.:)
Hastane tüyosu gelmiş.3 bölüm sürecekmiş bu çekimler.Ekin hastanede kalacak demek ki sezon bitimine kadar.Bence ara ara hastane sahnelerini gösterirler diğer yandan da öbür karakterleri.Şu aşamada sanki aileler öğrenmeyecek gibi geldi bana.Ama nasıl yapacaklar böyler bir şeyi?Zaten sadece ekin ve sarp varmış çekimlerde fakat sonradan diğerlerinin gelme ihtimali olabilir.
Ayşa'cım röportaj için çok sağ ol.Ne yalan söyleyeyim hepinizle yeni sezonda tekrardan burada buluşacağımıza çok ama çok sevindim.Bu açıdan uzaması iyi oldu.Umuyorum ki bizim beşli iyi dinlenirler şu tatilde ve yeni sezonda yüzümüzü güldürürler.
Ayşe Melek'cim gel canım gel seneye birlikte hafiyelik yaparız inş.:)
Perşembe öğleden sonra çekim varmış bluenight ile gideceğiz inş.Daha detaylı bilgiler alacağımızı düşünüyorum ben.En azından bu defa daha da bir uğraşacağım daha fazla tüyo koparabilmek için.
Sinem sen gayet güzel sırlamışsın canımcığım biz daha ne diyelim,
Ben bir de ek olarak bizimkileri başbaşa olabilecekleri her yerde görmek istiyorum.Başbaşa bir tatilde, sahilde,İstanbul'da ....Yaşayamadıkları her şeyi sonuna kadar yaşasınlar istiyorum.Biz de göremediklerimizi görelim istiyorum.
Evet ekin avukatlık yapsın.Başka birinden ötürü Sarp'ın kıskançlıklarını görelim.Yine Serkan'a ve Kurti'ye sığınsın.
Yelda ve Ekin'in aynı anda hamileleiklerini görmek istiyorum.Buna bağlı olarak Serkan ile Sarp'ın aynı anda babalık heyecanı yaşasınlar.Düşünsenize ne komik olur kimbilir?Gönül de doğurabilir.Komik bir Kurti ye kim hayır der?
Dr Hakan da katılsın bu gruba.Türkiye 'ye yerleşsin , Berna ile evlensin. Onların da bir çocuğu olsun.
Böyle ortalık hamilden çocuktan geçilmesin, herkes mutlu olsun kardeşim.
Daha ne olsun.
Ayşa süpersin.Evet Teksoy Holding'de birlikte çalışmaları çok güzel bir fikir.
Sarp kendisine şöyle güzel bir asistan bulur.Ekin bu kızı kıskanır.Sarp ve Asistan iş toplantılarına birlikte katılır.Hatta akşam yemeklerinde bile olabilir bu toplantılar.Ekin evde kıskançlık krizleri geçirir.Sonra gittikleri restorana oda gider hani bilmiyormuş gibi orada olduklarını.Ya da Holdingte toplantı sırasında Sarp'ın odasına dalar.Ay kocacım aşkım benim diye.
Balayından dönüşte hani Ekin ve Berna oturuyorlardı Sarp gelince Ekin Sarp'ın boynuna bir sarıldı ''Ay aşkım gelmiş'' diye beni o sahnede bir gülme krizi aldı alışık değiliz biz Ekin'den böyle şeyler görmeye.Hatta Sarp bile şaşırıp Berna'ya
sen bu kıza bir şeymi içirdin demişti.
Yani diyeceğim Ekin Sarp'ın peşinde yılışık aşık olarak dolaşıp dururmuş.
Vallahi ben çok yüksekten uçmaya başladım arkadaşlar.Tutun beni yoksa fena çakılacağım.
Özgücüm senin fikrinde süper.Düşünsenize Ekin,Yelda ve Berna aynı anda hamile.Sarp,Serkan ve Hakan kafayı yemek üzereler.Kızların istekleri hiç bitmiyor.Kaçamak buluşup dertleşiyorlar.Birisi diyor benmki dün akşam gecenin bir yarısı boza istedi.Diğeri benimkide durduk yerde ağlamaya başladı sen beni artık beğenmiyorsun diye.
Ay ne komik olur vallahi.
Hey senaristler okuyun okuyunda uygulayın tamammı.Madem başroldeki karakterlerin başı dertten hiç kurtulmaz.Alın size dert sorun.Hamile kadınlar ve ve sorunlarıyla uğraşan erkekler topluluğu bundan ala sorunmu olur.
canlarım uçmuş gördüm sizi:):)
ne güzel eskisi gibi hayaller kuruyorsunuz ama sinemcim demiş ya tutun beni yoksa çakılacağım diye sinemcim gel canım daha fazla çıkma yükseğe bunun bide inişi var:) evet söylediklerinize bende katılıyorum eğer uzarsa ben daha fazla aşk! görmek istiyorum ama bizim bildiğimiz türden yani bizim beşlilerin kendi kafalarında oluşturduğu türden değil....
eminimki avukat ekini,patron sarpı aynı şirkette, evde,odada kısacası heryerde görmek çok keyifli olacaktır ama cücükler yazarsa!!! fazla umutlanmayalım arkadaşlar bi çok kez yaşadık hayal kırıklığını bu sefer fazla derinlere gitmeden izleyelim istediklerimiz çıkarsa iki kat fazla seviniriz tamam tamam sevincinizi kursağınızda bırakmadan ufaktan kaçayım:):)
alevalevalev
23-05-06, 16:45
Ben de Aysa gibi holding de calisir diyorum. Bu kiskanclik olayi fena degil. Ekin birisini - asistan olabilir - cok kiskanir, bir is partisine, baloya ... cok göze batici bir elbiseyle gelir, herkes ona bakar. Sarp ´in agizi acik kalir, asiri kiskanir. Bu sefer Sarp´in kiskancliktan ne yapacagi belli olmaz. ...
meryemce84
23-05-06, 16:45
saat 15.30
Selam arkadaşlar..
Dizimizin uzayacağını duyan sevgili formdaşlarım nasıllar neler düşünüyorlar bakayım.
EEE var mı İzmit'te ki hastane çekimlerine gidecek olan.
Vallahi ben İzmit'te olsam kesin hasta olur o hastaneye kapağı atardım.
Sonrası mı orası kolay... :)
Neyse olan oldu dizi uzadı bizede bekleyip ne olacağını görmek kaldı.
Evet bugün sabah forma bi girdim baktım ayşa arkadaşımız haberler bölümüne eklemiş Yasemin Ergene'nin röpörtajını.
Sabahleyin pek sevinmedim ben bu habere ama şimdi düşünüyorumda iyi de oldu be..
Belki bizim isteklerimize uygun Romantik komedi dizimiz geri gelir..
Böyle bişey olmazsada alıştık bir kere köşelere..
Sanırım Ekin'in ameliyatı konusunda konuşuyorsunuz.
43Başlar meliyat..Sonra 44'e Ekin iyileşir turp gibi bu iş sezon sonuna kalmayadabilir.
Bizi şaşırtıcı bir sezon finali de sonda bekleyebilir.
Not: sitede bir sorun var sanırım sürekli giriş yapmamı istiyor çıldırcam.
Yada benim bilgisayar sorunlu.
Bi mesaj eklememe izin vermedi imdaaaaaat!
yok yok başaramadım 1 yorumumu ekleyemedim bari yazayımda biriksin..
Ayşacım,sinemcim özgücüm... bu sezonu bitirip gelecek sezona atılmışsınız bile hadi hayırlısı..
Bu anlattıklarınız bana Yabancı Damatı hatırlattı orda bi pisikopat Esra var
bi rahat bırakmadı nalı ile nikoyu..
Ya arkadaşlar Teksoy holding dolandırıladabilir..Sarp hapse girer..Ekin onun avukatı olur kurtarmaya çalışır..
Ay bu sahneler bana çok tanıdık geldi :)
Ekin 2 çocuk daha yapar yok yok 1 kız yapsın yeter..:) Şöyle güzelliğini Ekin'de huyunu sarptan olan şirin bi kızları olsun..
Yok ben hala siteye giremedim bakalım kısmetse akşama girerim..Of.. of..
Saat 16.25
Oh be sonunda başardım... :)
selamlar herkese..
artık eskisi gibi takip edemiyorum.Şimdi okudum yazılanları,bu bölümü bitirmişiniz,sezonu da kapamışınız yeni sezon konuşuluyor anlaşılan..süpersiniz arkadaşlar..tahminler harika valla:) inşallah sevgili senaristlerimiz(!) okuyup dikkate alırlar ama onlar bizi takmadıgını söylemişlerdi dimi pardon! kendi kafalarına göre devam ettirsinler bakalım en sonunda nereye varacağız..2-3 ay önce Ekinin böyle bir hastalıga yakalanacağını söyleseler inanmazdım ama şu gelinen duruma bakın.O yuzden haberi okuyunca aslında cok sevinmedim seneye uzamasına..Ama bizim isteklerimiz olacaksa,E-S aşkında istediğimiz sahneleri görebileceksek tamam uzasın ama baymazlar inşallah diyorum..güven olmaz bu cücüklere..
didou_didem
23-05-06, 17:58
merhaba arkadaşlar ben geldim eee kimler var bakalım yeni haberlerimiz varmış valla bitsin diyordum ama hiçte istemiyordum yaa ne yalan söyliyim uzamasına sevindim!!!bence bu senoz sonu ekin ameliyata girer biter sonra 3 ay biz burda meraktan çatlarız..eylül'de ekin çıkmış üstünden zaman geçmiş olur
bu arada izmitte hastane çekimleri olmuş..aklıma heme ekin tatile gidiyoruz der ailelere orda ameliyat olur geri döner gibi birşey geldi olur mu dersiniz???
selam arkadaşlar.foruma şimdi girdim ki giriş o giriş.güzel güzel haberlerimiz var.ekin ameliyat olckamış.allah acil şifalar versin hemen iyileşşin.bizim ne hayyallerimiz var.gerçekleştirmeden olmaz dimi.bu sezon ameliyata girer eylülde de mutlu mesut başlarız diziye inşallah.sizi iyi yorumlar arkadaşlar.
istanbulll
23-05-06, 20:02
selam arkadaşlar...
bugün yeni yeni haberlerimiz gelmiş ne güzel...
öncelikle şunu söyleyeyim dizinin uzamasına sevinenlerin arasında ben de varım.çünkü daha izlemek isteyip de izleyemediğimiz birçok şeyi göremeden dizi bitseydi üzülürdüm.
e bi de bu forum var tabi...
hastane tüyosu da gelmiş...devamını da bekliyoruz ama...
yalnız çekimler mi 3 gün sürecek,yoksa dizide 3 bölüm boyunca hastane sahneleri mi olcak orası net değil sanırım.eğer 3 bölüm hastane sahneleri olursa biz 3 bölüm boyunca ekini hastane de mi görücez yani? bunun olacağını pek sanmıyorum ama... neyse görücez bakalım...
bi de bu ameliyattan ailelerin haberinin olup olmayacağı konuşulmuş.bana da sanki haberleri olmayacakmış gibi geliyor.sarp söylemek istese de ekin bilmelerini istemeyebilir...ama ortada riskli bi durum da var böyle düşünürse söylemesi gerekir aslında.
HazelAngel
23-05-06, 20:05
Selam
Biraz önce dizinin uzayacağını okudum. Sevindim ben. Çünkü izlemeyi düşündüğümüz sahneleri görmek açısından iyi oldu bu. Ekin de ameliyat olup iyileşeceğine göre artık izleyebiliriz istediğimiz bölümleri değil mi :) Dr. Hakan zaten renk kattı diziye. Ekin Sarp'ın evine taşındı. Zaten bu istediklerimizin sinyallerini almış olduk bir bakıma. Geriye de bize beklemek düşüyor. Bekleyelim bakalım ve görelim :img-heh:
didou_didem
23-05-06, 20:42
selam arkadaşlar...
bugün yeni yeni haberlerimiz gelmiş ne güzel...
öncelikle şunu söyleyeyim dizinin uzamasına sevinenlerin arasında ben de varım.çünkü daha izlemek isteyip de izleyemediğimiz birçok şeyi göremeden dizi bitseydi üzülürdüm.
e bi de bu forum var tabi...
hastane tüyosu da gelmiş...devamını da bekliyoruz ama...
yalnız çekimler mi 3 gün sürecek,yoksa dizide 3 bölüm boyunca hastane sahneleri mi olcak orası net değil sanırım.eğer 3 bölüm hastane sahneleri olursa biz 3 bölüm boyunca ekini hastane de mi görücez yani? bunun olacağını pek sanmıyorum ama... neyse görücez bakalım...
bi de bu ameliyattan ailelerin haberinin olup olmayacağı konuşulmuş.bana da sanki haberleri olmayacakmış gibi geliyor.sarp söylemek istese de ekin bilmelerini istemeyebilir...ama ortada riskli bi durum da var böyle düşünürse söylemesi gerekir aslında.
evet valla bende devam etmesine sevindim...ya valla bende deli oldum iyice bir bitsin diyorum bir bitmesin:):)dengem bozuldu...
ya ekin'in hastane görüntülerini çok görmeyiz diye düşünüyorum
izmitte olduğunu duyunca hastanenin aklıma hemen ekin'in ailelere sarp'la tatile gittiğini söylemesi ve o sırada ameliyat olacağı geldi
blueladybird
23-05-06, 21:13
arkadaşlar bende dizinin uzamasına sevinenlerdenimmm:) .bide aklıma bi fikir geldi eğer ameliyat sahneleri bu bölüm içinse ekin kesin sinana sarpın onun babası olduğunu söler çünkü eğer ameliyatta ölürsem falan diye yani bu bölümm sonu belki de sinanın sarpa baba diyişiyle biter ayy ne güzel olr demiiii:img-meeti
selam arkadaşlar.yine selamımı alıcak yokya.dizi yok forum yine boşaldı.:(
Dizimiz uzuyormuş.aslında sevindim.bitsin artık diyodumda biz de bağımlılık yaptı bu ayrılamıyoruz.ekin bi güzel ameliyatını olsun.sonra mutlu mesut bölümler izleyelim.rüya işçileri yazıyor onu unuttum.belki tatilde güneşlenirken kafalarına şemsiye düşer akılları yerine gelir.aminnnn:fighting2 :)
dizinin uzayacagini simdi yeni okudum. ve bende bu habere sevinenlerdenim. benim tahminim dizi ekinin ameliyata girmesiyle bitecek. gelecek sezonda iyilesip iyilesmedigini ögrenecez. gelecek sezon neler olacagini cok merak ediyorum...
yasemin ergenenin röportajini okudugumda bir sey dikkatimi cekti (bilmiyor bu konu konusuldumu). 60 bölüm cektik demis..("Şu ana kadar 60 bölüm çektik.") ama biz daha 41 bölüm izledik.. nasil oluyor anlamadim...
Apple101 selam.o 60 bölüm yasemin ergenenin oynadığı dizilerin toplam bölüm sayısı ;)yani aşk oyunu 60 bölüm çekilmedi.
Apple101 selam.o 60 bölüm yasemin ergenenin oynadığı dizilerin toplam bölüm sayısı ;)yani aşk oyunu 60 bölüm çekilmedi.
selam ela gözlü. demek yanlis anlamisim. kusura bakmayin... ask oyunundan bahsederken bunu söylemesi kafami karistirdi. ama beni bilgilendirdigin icin tesekkür ederim.
sARqEKiiin
23-05-06, 22:27
arkadaslar nezamandır
uramıorum bu bolume kendi basıma
kafa yurutmekle mesgulum
arkadasımdan duydum
askoyunu izmitte cekilicekmis akedemi hastanesinde
BENİM İCİN COOOK önemli elim ayama
dolandı fırsat buldum hemen sorıyım dedim
bi fikri olan bilen LÜTFEN SOLESİN
arkadaslar yalvarırım!!!!!!!!!!!!!!
evet bende öle bi duyum duydum ama emin değilim
sen izmittemi oturuyosun ki?
alevalevalev
23-05-06, 23:15
Bilmem hic fark eden oldumu, gerci ben de 41. bölümü ikinci defa seyrettigimde farkettim. Ufak bir detay. Cafede doktor Hakan röntgen filmlerine bakarken, yanina Ekin geldi. Arkada fon müzigi "La vie en rose". (fransizcam pek yok ama "Pembe hayat" anlamina geliyor sanirim). Ilgimi cekti. Begendigim klasik bir sarki. Bu hastalik mevzusuyla biraz cakisiyor o acidan, ama ümit var sanki.
Bir sarkidan neler cikardim yine. Aslinda gecen bölümde bütün sarkilar güzel uymustu.
alevalevalev bu rüya işçileri zekiliklerini hep orda kullanıyor zaten.cafede çalan tüm şarkılar diziye uyumlu.şu akıllarını bide yazarken kullansalar.bi arada lara fabian-wonderful çalıyordu.
sARqEKiiin
23-05-06, 23:20
evet bende öle bi duyum duydum ama emin değilim
sen izmittemi oturuyosun ki?
evtt
malesef ama bu doruysa cook
süper yaa acaip sevindim ilk
duyduğumda derse bile
giremedim daldım gittim
sen nerden duydun
sARqEKiiin
23-05-06, 23:23
Bilmem hic fark eden oldumu, gerci ben de 41. bölümü ikinci defa seyrettigimde farkettim. Ufak bir detay. Cafede doktor Hakan röntgen filmlerine bakarken, yanina Ekin geldi. Arkada fon müzigi "La vie en rose". (fransizcam pek yok ama "Pembe hayat" anlamina geliyor sanirim). Ilgimi cekti. Begendigim klasik bir sarki. Bu hastalik mevzusuyla biraz cakisiyor o acidan, ama ümit var sanki.
Bir sarkidan neler cikardim yine. Aslinda gecen bölümde bütün sarkilar güzel uymustu.
ben hiic uramadımdan tuyo falan duymadım
ama dizide mucizelere inan yavrum
onlar umutsuzluğun kör karanlığını beklerlermi
ole dioya ekin sinana kaset doldururken
yaa zaten kurtulucaı kesn yanii
evtt
malesef ama bu doruysa cook
süper yaa acaip sevindim ilk
duyduğumda derse bile
giremedim daldım gittim
sen nerden duydun
slm arkadaşım.galiba bir arkadaş izmit'İn yerel gazetesinde okumuş.foruma yazdı.yakınsanız gidin ya.bizede tüyo getirin:)
ya ebn başka sitelere üyeyim ordan konuşanalrdan duydum canım
neyse herkese iyi geceler
alevalevalev
23-05-06, 23:38
ela gözlü
onu duymadim, o da mi cafe deydi? Demekki bizim senaristlerimiz fransiz sarkicilari da dinliyolar ki dizidede yer veriyorlar
sARqEKiiin
24-05-06, 00:05
arkadaslar nezamandır
uramıorum bu bolume kendi basıma
kafa yurutmekle mesgulum
arkadasımdan duydum
askoyunu izmitte cekilicekmis akedemi hastanesinde
BENİM İCİN COOOK önemli elim ayama
dolandı fırsat buldum hemen sorıyım dedim
bi fikri olan bilen LÜTFEN SOLESİN
arkadaslar yalvarırım!!!!!!!!!!!!!!
arkadaslar tekrar solemek istiorum
gercekten onemli askoyununun
İZMİTTE CEKİLECEİ DORUMU
doruysa nezaman yani
bi bilginiz varsa bi sekilde
biyerden duydusanız yalvarırım paylasın
LÜTFEN simdiden tsk
sarpıekini yeldayı serkenı vee yeenimi
gormem soz konusu burdaa
anlıosunuzdurr umarımm
arkadaslar tekrar solemek istiorum
gercekten onemli askoyununun
İZMİTTE CEKİLECEİ DORUMU
doruysa nezaman yani
bi bilginiz varsa bi sekilde
biyerden duydusanız yalvarırım paylasın
LÜTFEN simdiden tsk
sarpıekini yeldayı serkenı vee yeenimi
gormem soz konusu burdaa
anlıosunuzdurr umarımm
sARqEKiiin dün İzmit Konak hastanesinde 3 bölüm boyunca çekimlerin yapılacağı haberi geldi bize.Ne zamana kadar süreceğini biz de bilmiyoruz elimizdeki bilgiler bunlar şu an.
herkese günaydın tabi pek fazla kimse yok forumda melsefe ama forumu boş bırakmayalım değilmi arkadaşlar :) evet gece giremedim yeni haberler de yok sanırım
ya bugün dizimizx olsaydı ne güzel olurdu bir hafta nasıl geçicek
herkese günaydın tabi pek fazla kimse yok forumda melsefe ama forumu boş bırakmayalım değilmi arkadaşlar :) evet gece giremedim yeni haberler de yok sanırım
ya bugün dizimizx olsaydı ne güzel olurdu bir hafta nasıl geçicek
günaydın canım.evet forumu boş bırakmamalı:) dediğin gibi dizi yok keşke olsaydı.bundan sonra neler izleyeceğiz merak ediyorum doğrusu.ekin ameliyatı kabul edecek mi,kabul ederse sağ çıkacak mı ama dizi uzadığı için sapsağlam çıkacaktır:) ameliyat olmadan sinana gerçeği anlatsalar bari...
günaydın canım.evet forumu boş bırakmamalı:) dediğin gibi dizi yok keşke olsaydı.bundan sonra neler izleyeceğiz merak ediyorum doğrusu.ekin ameliyatı kabul edecek mi,kabul ederse sağ çıkacak mı ama dizi uzadığı için sapsağlam çıkacaktır:) ameliyat olmadan sinana gerçeği anlatsalar bari...
evet canım ya keşke bugün dizi olsaydı forum kaynardı heralde gerçi ilk zamanlarki gibi değil de :)
evet neler olucak bende merakla bekliyorum ve bu bir haftanın nasıl geçeceğini de düşünmeden edemiyorum...ya ekin ameliyatı kabul edeceği kesin zaten de bu biraz sürer ben sinana sarp senin baban diyeceklermi onu merak ediyorum :)
aslında ameliyat riskli olduğu için sinana gerçeği anlatmalrı gerekir ama bizim senaristler bunada kılıf bulur ve anlattırmazlar:) çözümü bekleyen en önemli sorun bu çünkü bunuda hemen çözmezler diye düşünüyorum ben:)
Herkese günaydınlar canlarım.Sinan'ın Sarp'ın babası olduğu gerçeğini ameliyat öncesi öğrenip öğrenmeyeceğini konuşuyorsunuz.Bu konuda benim fikrim dizi uzamamış olsaydı kesinlikle öğreneceği şeklindeydi ama şimdi uzadığını duyunca belki senaristler bunu gelecek sezona bırakabilirler diye düşünmeme sebep oldu.Nede olsa Ekin ölmeyecek ve bu konu gelecek sezonda senaristler için iyi bir malzeme oluşturur.
aslında ameliyat riskli olduğu için sinana gerçeği anlatmalrı gerekir ama bizim senaristler bunada kılıf bulur ve anlattırmazlar:) çözümü bekleyen en önemli sorun bu çünkü bunuda hemen çözmezler diye düşünüyorum ben:)
evet gerçi dediğin gibi bunların ne yapacakları belli olmazki bir bakmışsın herşey çözülüyor bir anda ahh keşke öyle olsa mutlu sahneler izlesek fakat bize mutlu sahne izletmemekte kararlılar :)
Herkese günaydınlar canlarım.Sinan'ın Sarp'ın babası olduğu gerçeğini ameliyat öncesi öğrenip öğrenmeyeceğini konuşuyorsunuz.Bu konuda benim fikrim dizi uzamamış olsaydı kesinlikle öğreneceği şeklindeydi ama şimdi uzadığını duyunca belki senaristler bunu gelecek sezona bırakabilirler diye düşünmeme sebep oldu.Nede olsa Ekin ölmeyecek ve bu konu gelecek sezonda senaristler için iyi bir malzeme oluşturur.
günaydınlar canım :) evet o konudan bahsediyorduk ya ama ameliyat riskli ya söyleyebilir ekin ..
ben birde yeldayı merak ediyorum ya aldırdımı çocuğu kesin yoksa aldırmadımı ..aldırdıysa çok yazık
sinemcim günaydın canım.evet bende öyle düşünüyorum dizi uzayacağı için bizi fıtık edecek tek konu bu var ellerinde ve hemen çözmeyecekler bu sorunu. sumisali evet canım bunlar bize mutlu sahneler izletmemekte kararlı ama bir dahaki sezon akıllanırlar inşallah:)
Bu ne sessizlik böyle....
Hastaneden bilgi almamız gerekiyor acilen, yoksa dükkanları kapatacağız gibi duruyor:)
Sabahtan Sinan ve gerçekler mevzusuna değinilmiş. Bende Sinem gibi söylemeye bilirler diyorum. Ayrıca bu işi de nasıl toparlayacaklar çok çok merak ediyorum. Sinan'ın ilk tepkisi ne olacak bu da merak konusu tabi, hele Kenan'ı bu kadar severken...
Bu ne sessizlik böyle....
Hastaneden bilgi almamız gerekiyor acilen, yoksa dükkanları kapatacağız gibi duruyor:)
Sabahtan Sinan ve gerçekler mevzusuna değinilmiş. Bende Sinem gibi söylemeye bilirler diyorum. Ayrıca bu işi de nasıl toparlayacaklar çok çok merak ediyorum. Sinan'ın ilk tepkisi ne olacak bu da merak konusu tabi, hele Kenan'ı bu kadar severken...
evet ayşacım çok sesiz burası görüldüğü gibi ya :)
hey forum halkı derhal toparlanın ya konu konuyu açar sohbetlere devam ..
evet sinan olaını attık ortaya forumda bişeyler yazalım diye ama :) olmadı ..
bence öğrenicek ...ya bir hafta bu nasıl geçer :)
sabiş@enes
24-05-06, 13:18
evet sinan bencede öğreneceğini tahmin ediyorum ama nasıl karşılayacağı şüpheli bizim senaristler çocuğa hiç bi konuşma vermiyolar bu konu olunca çocuk aslan kesiliyo bi anda kükremeye başlıyo sizi babama söylerim diye valla kenana bu kadar düşkünken sarpa baba demesi biraz zaman alıcağa benziyo başta sarp sinanın çabuk kabullenmesi için sinanla vakit geçirmeye karar vermişti doğru düzgün görmedik birlikte sahnelerini eee bu küçücük çocuk şimdiye kadar babasını kenan bildi pat diyede bi başkasına baba demesi kaçınılmaz bi sorun yani sarp sinanla daha iyi kaynaşabilirdi sinan sarpı hiç görmüyü ki çabuk alışsın ee bu aralar ilgilenemez ekin hasta onunla ilgileniyo desek ekin şunun şurasında daha yeni hasta ekini dışarı çıkarırken yanlarına sinanı alıp daha iyi bi aile olabilirledi çocuk o sıcak ortamda annesiylede olunca sarpa ısınırdı gibime geliyo tabi baba olarak zaten oyuncakcı abisi olarak çok seviyo o ayrı bi konu
Şşşşşt tıp oynuyoruz galiba ses cıkarmayın :icon_whis :)
Bugün aşk oyunu olsaydı böyle mi olurdu
Sinan mevzusuna gelince bence ameliyattan önce söyler babasının sarp
olduğunu gerçi sinan hepiimiz sinir edecek bir tepki veriri yine
" Hayır benim babam var vs vs diyerek " yine kenana başvurulur o ikna eder artık
selam arkadaşlar hasta ve gariban arkadaşınız geldi formda fazla takılamıyom hastayım biri bana nolur şu son 3-4 günde nolduğunu anlatabilitmi sayfa bayağı ilerlemiş ve ben okuyamıyom tek anadığım tüyo var ama ne nolur biri özetlesin lütfeeeeeeeeeennnnnn:img-sorry :img-sorry
valla bu akşam aşk oyununu izleyeceğim saatte bende ders çalışıyor olacağım,artık bu iki hafta mevzusuna alıştık ayda bir yayınlasınlar ama güzel bölümler olsun demeye bile başladık.ayşacımbu sinan mevzusu ekin ameliyata girmeden çözülür gibi geliyor ama yine de ters köşeye yatmayalım biz:)
didou_didem
24-05-06, 13:59
merhaba arkadaşlar!!!!
kimse yok galiba forumda..bugün dizi olsaydı özet gelmiş olurdu şimdiye neler olacağını az da olsa tahmin ederdik ya
Ayol bu ne sessizlik böyle.Ölü toprağı serpilmiş gibi üstümüze.
Dün hastane çekimiydi,dizinin uzmasıydı derken sohbet edebilmiştik ama bugün konuşacak konuda yok.Bize acilen yeni bir tiyo lazım.
Ya birde bilgisi olan varmı dün akşam Keremcem'i haberlerde göstermişler Yunanlı dostları gelmiş onlarla çalışma yapıyormuş.E hani bu çocuğun dün hastane çekimi vardı.Kaça bölünecekki benim romantik prensim.
Bu arada geçen gün röportajda sordular Keremcem'e sizin için kızlar Romantik Prens diyorlar ne diyorsunuz doğrumu diye.Kendiside bilemiyorum onların takdiri dedi.Burdan söyleyeyim canlarım ona bu ismi ilk önce takan benim.Yok öyle herkes sahiplenip Romantik Prensim diyecek.Biliyorum zaten buradan okuyup okuyup çocuğa soruyorlar.
alevalevalev
24-05-06, 14:37
Ben bu forumu anlamiyorum. Kimsecikler yok ama ben iki saat foruma gireyim diye ugrasiyorum. Bir sayfa acilana kadar ben yani sira kahve yapip iciyorum, yemek pisiriyorum ...vs
Sinan konusu konusuluyor. Ben Sarp´in babasi oldugunu söylemezler diyorum ama yine de belli olmay tabii. O konular yeni sezonda islenir.
Bir de Ekin´in sac meselesine kafama takmistim. Onada söyle bir cözüm buldum. Sacinin sadece arka kismini tras ederler. Cünkü tümörün yeri arkalarda falan filan dir. Bu yüzden bütün saclarini kesmeye gerek yok.
yarın inşallah bluenigtarkadaşımızın hayırlı haberleri getircek.ah nerde eski günler burdaki mesajları okuyamazdık.şimdi bakıyorum bir iki yorum yapan arkadaş çıkyor.dün show haberi izlemedim ama o dün çekilmemiştir belki daha önce çekilmiş bir haber olabilir.ayrıca romantik prensi herkes kullanıyor keremcemin forumuna bakmanı tavsiye ederim arkadaşım.benim ona özel kullandığım lafım çok ama buraya yazamam çalarsınız sonra:)
Şşşşşt tıp oynuyoruz galiba ses cıkarmayın :icon_whis :)
Bugün aşk oyunu olsaydı böyle mi olurdu
Sinan mevzusuna gelince bence ameliyattan önce söyler babasının sarp
olduğunu gerçi sinan hepiimiz sinir edecek bir tepki veriri yine
" Hayır benim babam var vs vs diyerek " yine kenana başvurulur o ikna eder artık
Merhaba arkadaslar..
Evet bencede Ameliyattan önce söylerler, ama seninde dedigin gibi, sinanin tepkisi yine büyük olur ve is yine kenana düser...
Aman sinan sonunda sarpa baba desinde kim ikna ederse etsin..
Gercektende bugün burasi cok sessiz ya...
Ne tüyo var nede haber...
Evet sinemb75 acuilen tüyo yada haber lazim...
Mesaj sayisi gittikce azaliyor ya...
Bu arada sinemb75 duygusel hakli, artik romantik prens`i herkes kullaniyor cnm:cheer:
Sen baska isim bul Keremceme:):)
konuçacak bişey kalmadı tabi böyle tıp oynarız:)
sinemcim dün haberlerde bende gördüm canım yunanlı arkadaşıyla oyun oynuyordu ama bayağı zorlanıyordu:):)ama çok şekerdi neyse diziye dönmek gerekirse bence sinan olayını daha uzatcaklar diğer sezon göreceğiz sinanın sarpa baba dediğini :( ama bellide olmaz heran herşey olabilir:)
gerçekten tıp oynuyoruz arkadaşlar sssssttt....ses çıkarmak yok :)
eskiden bu forum solup taşıyordu şimdi bu ne hal?son 2-3 bölümde yapılacak şey mi bu?sezonu bitirelim de yeni sezona geçelim arkadaşlar ne dersiniz?:)
hem burası biraz neşelenir ya ne bu sessizlik...
ne güzel tıp oynuyorduk,biraz ara verelim dimi ama:)
şimdi biraz hayal kursak nasıl olur vakit de geçmiyor :(
ekin ameliyat olmaya karar verir ve tüm aileyi toplar sarpla birlikte gerçekleri anlatırlar...ekinin son isteği olan sinan meselesini anlatmaya karar verirler...ekinle sarp zengin prens fakir kız masalının devamını ve o hikayenin asıl kahramanlarını anlatırlar...sinan ilk anlamasada o masalı ve bizim zengin çocuğumuzu çok sevdiği için birazda bizim zorumuzla kabul eder herşeyi:) ve sarpa 'babacım' diyerekten boynuna sarılır...
ekin ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkar ve bize anlatmayı bırakıp o anı yaşamaya başlar:) aradan 3 ay geçer ekin avukat olmuştur ve sarpların şirkette çalışmaktadır...kıskançlıklar yaşarlar ama bu arada bizim yani sinemin o meşhur odasındada işler iyidir ve ekin sarpa hamile olduğunu söyler ikiside mutlu bi şekilde ailelere açıklarlar böylece bizim aslı yola çıkmış olur.....
hooop kendine gel kızım burası bir işyeri burada uyku yasak bilmiyor musun??pardon arkadaşlar ya içim geçmiş ama forumun bu hali beni üzüyor açıkcası:( öyle yada böyle bir iki satır bişeyler yazın ya...ben sustum artık:):)
ne güzel tıp oynuyorduk,biraz ara verelim dimi ama:)
şimdi biraz hayal kursak nasıl olur vakit de geçmiyor :(
ekin ameliyat olmaya karar verir ve tüm aileyi toplar sarpla birlikte gerçekleri anlatırlar...ekinin son isteği olan sinan meselesini anlatmaya karar verirler...ekinle sarp zengin prens fakir kız masalının devamını ve o hikayenin asıl kahramanlarını anlatırlar...sinan ilk anlamasada o masalı ve bizim zengin çocuğumuzu çok sevdiği için birazda bizim zorumuzla kabul eder herşeyi:) ve sarpa 'babacım' diyerekten boynuna sarılır...
ekin ameliyattan sağlıklı bi şekilde çıkar ve bize anlatmayı bırakıp o anı yaşamaya başlar:) aradan 3 ay geçer ekin avukat olmuştur ve sarpların şirkette çalışmaktadır...kıskançlıklar yaşarlar ama bu arada bizim yani sinemin o meşhur odasındada işler iyidir ve ekin sarpa hamile olduğunu söyler ikiside mutlu bi şekilde ailelere açıklarlar böylece bizim aslı yola çıkmış olur.....
hooop kendine gel kızım burası bir işyeri burada uyku yasak bilmiyor musun??pardon arkadaşlar ya içim geçmiş ama forumun bu hali beni üzüyor açıkcası:( öyle yada böyle bir iki satır bişeyler yazın ya...ben sustum artık:):)
Anlattiklarin cok güzel cnm...
Ben hikayenin devamini cok begendim, AMA Sinan bence o kadar`da cabuk kabul etmez..
Yani braz zaman alir Sarpa baba demesi.
Kenan sinanai ikna eder ve sinanda yavas yavas sarpa alisir...
Hikayenin egrisi hakkinda bir fikrim yok ama insalah senin tahminin gibi olur:)
Anlattiklarin cok güzel cnm...
Ben hikayenin devamini cok begendim, AMA Sinan bence o kadar`da cabuk kabul etmez..
Yani braz zaman alir Sarpa baba demesi.
Kenan sinanai ikna eder ve sinanda yavas yavas sarpa alisir...
Hikayenin egrisi hakkinda bir fikrim yok ama insalah senin tahminin gibi olur:)
saol canım:)
bizim beşliler böyle yazmaya devam ettiği sürece sinanın hemen kabul etmeyeceğini tahmin edebiliyorum ama dedim ya bizim zorumuzla kabul eder belki:) kenanın ikna etmesini ben istemiyorum iyice iyilik meleği olacak yoksa:icon_twis bu anlattıkları hikayeyi kullanabilirler sinanı ikna etmek için:)
didou_didem
24-05-06, 16:02
ya valla ne bu hal arkadaşlar!!!!hişttt kendimize gelelim evet çağrımı duyan herkesi bekliyorum kim varsa evet arkadaşlar!!!!!
şimdi özet yok bu hafta aşk oyunu yok ama biz yine de neler olur konuşalım(sessiz kalmaktan iyidir)..sinan'ın sarp'a baba demesini nasıl çözücekler bu çocuk kenan'a hala bu kadar bağlı iken nasıl çözülcek bu iş valla bilmiyorum kenan'la hala görüşüyo(görüşmesin demiyorum ama düşünsenize sarp'a baba dediği zaman kenan'ı gördüğünde ne diyecek ona da mı baba diyecek çocuğun kafası iyice karışır)..siz neler düşünüyorsunuz???
saol canım:)
bizim beşliler böyle yazmaya devam ettiği sürece sinanın hemen kabul etmeyeceğini tahmin edebiliyorum ama dedim ya bizim zorumuzla kabul eder belki:) kenanın ikna etmesini ben istemiyorum iyice iyilik meleği olacak yoksa:icon_twis bu anlattıkları hikayeyi kullanabilirler sinanı ikna etmek için:)
Evet anlattikalri hikayeyi kullanabilirler, hem o zaman sinanda cabuk kabullenir bu durumu..
Haklisin, kenan iyilik melegi olacak bu gidisle gercekten:) :)
Hic aliskin degiliz bu haline:)
ya valla ne bu hal arkadaşlar!!!!hişttt kendimize gelelim evet çağrımı duyan herkesi bekliyorum kim varsa evet arkadaşlar!!!!!
şimdi özet yok bu hafta aşk oyunu yok ama biz yine de neler olur konuşalım(sessiz kalmaktan iyidir)..sinan'ın sarp'a baba demesini nasıl çözücekler bu çocuk kenan'a hala bu kadar bağlı iken nasıl çözülcek bu iş valla bilmiyorum kenan'la hala görüşüyo(görüşmesin demiyorum ama düşünsenize sarp'a baba dediği zaman kenan'ı gördüğünde ne diyecek ona da mı baba diyecek çocuğun kafası iyice karışır)..siz neler düşünüyorsunuz???
Merhaba didemcim..
Bak ben burasini hic düsünmemistim..
Iyi bir konu cikti tartismak icin..
Benim tahminim söyle:
Ekin, yada kenan uygun bir dille, sínana gercegi söyler yada KIRCICEGI`nin dedigi gibi sinana anlattikalri hikayenin sonunu gercege baglarlar...
Sinan gercegi ögrendikten sonra Kenani unutturmaya calisirlar , yani artik tek sarpa baba der.
Belkide kenani ziyaret etmeye gitmek istemez gercegi ögrendikten sonra(hic sanmiyorum ,ama degilse kenana amca mi diyecek bu kadar yil baba dedikten sonra?)
Benim kafam iyice karisti simdi...
didou_didem
24-05-06, 16:16
Merhaba didemcim..
Bak ben burasini hic düsünmemistim..
Iyi bir konu cikti tartismak icin..
Benim tahminim söyle:
Ekin, yada kenan uygun bir dille, sínana gercegi söyler yada KIRCICEGI`nin dedigi gibi sinana anlattikalri hikayenin sonunu gercege baglarlar...
Sinan gercegi ögrendikten sonra Kenani unutturmaya calisirlar , yani artik tek sarpa baba der.
Belkide kenani ziyaret etmeye gitmek istemez gercegi ögrendikten sonra(hic sanmiyorum ,ama degilse kenana amca mi diyecek bu kadar yil baba dedikten sonra?)
Benim kafam iyice karisti simdi...
merhaba deryacım öyle bile olsa birde şu var velayeti alacakları zaman sarp kenan'a ne dedi sinan'ı istediğin her zaman göreceksin şerefim üzerine söz veriyorum dedi dediğin gibi sinan bu kadar yıl baba dedikten sonra kenan amca mı diyecek der de ama nasıl alışcak??
deryacım sinana gerçeği o hikayeyle anlatırlarsa ki ben öyle olmasını istiyorum:) kenanı görmeyecektir çünkü kenan hapisten çıksa bile aysa kenanla ferideyi ayvalığa yollayacak canım:) o yüzden senin kafan karışmasın yeterki sinana gerçeği söylesinler kenan zaten ya gidecek yada gidecek :)
merhaba deryacım öyle bile olsa birde şu var velayeti alacakları zaman sarp kenan'a ne dedi sinan'ı istediğin her zaman göreceksin şerefim üzerine söz veriyorum dedi dediğin gibi sinan bu kadar yıl baba dedikten sonra kenan amca mı diyecek der de ama nasıl alışcak??
Evet sarp kenana söz vermisti demi yaa?
Bu kenanda kesin görmek isteyecektir sinani..
Evet alismasi biraz sürer belkide alisana kadar ikisinede baba der:)
Yok ya, buda olamz ki...
Üff..baska bir seyde gelmiyorki aklima ya..
deryacım sinana gerçeği o hikayeyle anlatırlarsa ki ben öyle olmasını istiyorum:) kenanı görmeyecektir çünkü kenan hapisten çıksa bile aysa kenanla ferideyi ayvalığa yollayacak canım:) o yüzden senin kafan karışmasın yeterki sinana gerçeği söylesinler kenan zaten ya gidecek yada gidecek :)
Güzel olurdu kenanla feride gitse ama kenan sinani görmek isteyecektir..
Yani az cok taniyoruz, vazgececegini sanmiyorum.
:)Insallah gider ya..
Bizim asiklarda huzura kavusur artik..
didou_didem
24-05-06, 16:28
Evet sarp kenana söz vermisti demi yaa?
Bu kenanda kesin görmek isteyecektir sinani..
Evet alismasi biraz sürer belkide alisana kadar ikisinede baba der:)
Yok ya, buda olamz ki...
Üff..baska bir seyde gelmiyorki aklima ya..
evet belkide önce bize sinan'ın sarp'a baba dediğini gösterirler
daha sonrada ameliyat olayı girer atlarlar sonra bir bakmışız sinan kenan'a kenan amca diyor..saçma oldu galiba ama aklıma bu geldi
yanılmıyorsam serdar yeğin yeni sezonda diziye devam etmeyeceğini söylemişti.Bu durumda yeni sezon başlamadan sinana gerçek anlatılır diyorum ben.
deryacım serdar yeğin bi sonraki sezon rol almayacakmış ya o yüzden sinanı son kez görür ve ferideyle ayvalığa gider:) hem kenan artık iyilik meleği oldu canım unuttun mu o yüzden bi sorun çıkarmaz sinan konusunda bizimkilerde artık mutlu olur tabi bizde:)
evet belkide önce bize sinan'ın sarp'a baba dediğini gösterirler
daha sonrada ameliyat olayı girer atlarlar sonra bir bakmışız sinan kenan'a kenan amca diyor..saçma oldu galiba ama aklıma bu geldi
Olurmu olur vallahi.:)
Benimde aklima su an daha iyi bir fikir gelmiyor didemcim.
Arkadaslar sizce ailelere Ekinin bu hastaligini ilk kim söyler??
(bu sinanin kenana ne diyecegi konusunda bir cözüm bulamadigimiz icin konuyu degistirelim bari..):)
Serdar Yeğin bir sonraki sezon yokum demişti acaba Yurdaer Okur(Dr.Hakan)
olurmu ki.Hayır kendim için değil tabikide Ayşa için soruyorum.Ne de olsa müstakbel damat adayımız değilmi ama.
deryacım serdar yeğin bi sonraki sezon rol almayacakmış ya o yüzden sinanı son kez görür ve ferideyle ayvalığa gider:) hem kenan artık iyilik meleği oldu canım unuttun mu o yüzden bi sorun çıkarmaz sinan konusunda bizimkilerde artık mutlu olur tabi bizde:)
Canim benim bundan haberim yoktu..
Söylerdigin icin sagol.
O zaman bir sorun yok seninde dedigin gibi sinani son kez görür ve ferideyle gider.
Evet 40 yil düsünsem kenanin bir gün iyilik melegi olacagi aklima gelmezdi:) :)
alv
bence söylicekler en azından şu anda ekinin öleceği düşünülüyo onun için ben söyliceklerinden eminim
herkese selam.dizi bu hafta olmayınca benim de canım bir şeyler yazmak istemedi. ama dizinin uzayacağını duyunca yazmadan duramadım.dizinin uzamasına sevindim aslında.çünkü dizi biterse keremcem ve yasemini birarada nerede görecez de yorum yapacaz diye düşünüyordum. gerçi bir ara saçmalayacaklarına bitirsinler diyordum ya neyse iysiyle kötüsüyle biz bu diziyi seyretmeden duramayız.
gelecek sezonda bol romantik sahneler umut ediyorum.sinanın sarpa baba demesini,bol bol ekin ve sarp sahnelerini,küçük kıskançlıklarını,ufak tefek atışmalarını,sarpın o müthiş romantik sürprizlerini,cilveleşmelerini,ekinin hamileliğini,sarpın gecenin yarısında erik aramaya çıkmasını,tatlı mı tatlı bir kızlarının olmasını izlemeyi istiyorum.bunlara hasret kaldık.umarım bizi bu isteklerimizden mahrum etmezler.
bence de sinana ameliyattan önce gerçeği söyleyecekler.ama ikna işi yine kenana düşecek.daha önce kenan, ekin ve sarp için ne yapsa azdır demiştim. sinanı aynı evde kalmaya ikna etti.bir de sarpın gerçek babası olduğuna inandırırsa çok iyi olacak.
dizi uzayacağına göre yelda ve serkan da uzun süre ayrı kalamazlar.bi şekilde birleşirler diye düşünüyorum.
Serdar Yeğin bir sonraki sezon yokum demişti acaba Yurdaer Okur(Dr.Hakan)
olurmu ki.Hayır kendim için değil tabikide Ayşa için soruyorum.Ne de olsa müstakbel damat adayımız değilmi ama.
Merhaba sinemb75..
Bence hemen cikmaz diziden..
Bir sonraki sezondada bir kac bölüm görürüz gibime geliyor..
:)Bu arada müstakbel damat adayimiz oldugunu bilmiyordum..
Aysa`cigim mutluluklar cnm:) :) :) .) :) )
Senaristlerin huyu bu.Önce karakteri canavar yapıyorlar ardındanda iyilik meleği.Tıpkı Berna da olduğu gibi.Berna'da az şeyler yapmadı hani zamanında.
Şimdi Ekin'in en yakın dostu hatta hatta Sarp'a eş Sinan'a anne adayı.
Bir ara Kenan'la Sarp'ı da böyle dost yapacaklar diye baya bir korktum ama neyseki diziden çıkıyor.Yoksa seneye devam etseydi Sarp'la ortak iş bile kurabilirlerdi yani Oto Galeri falan açabilirlerdi.
Canim benim bundan haberim yoktu..
Söylerdigin icin sagol.
O zaman bir sorun yok seninde dedigin gibi sinani son kez görür ve ferideyle gider.
Evet 40 yil düsünsem kenanin bir gün iyilik melegi olacagi aklima gelmezdi:) :)
selam deryacım
valla kenan ayrılacaksa aklıma bitek doktorun ekine aşık olabilme ihtimali geliyo arkadaşalr haytlarına bu şekilde gürmesi falan
drya valla benimde aklımın uzundan geçmezdi:)
slmlar arkadaşlar
dizinin uzaması taraftarı değildim ama uzayacağını öğrendikten sonra farklı düşünmeye başladım...şimdi izlediğimiz bölümlerde canımızı sıkan hiçbirşey olmayacak önümüzdeki sezon...ekinin hastalığı olmayacak,sinan gerçeği öğrenmiş olacak...dizimiz eski formatına dönmüş olacak,kıskançlıklar,atışmalar,cilveleşmeler vs vs.ve en önemlisi aslı gelecek inşallah önümüzdeki sezon
nedense bana bu sezon ameliyatla bitmez gibi geliyor malum defalarca ters köşe olduk...rüya işçilerinin o çok sevdiğimiz(!) süprizlerine maruz kalabilirz yine:)
sARqEKiiin
24-05-06, 17:03
sARqEKiiin dün İzmit Konak hastanesinde 3 bölüm boyunca çekimlerin yapılacağı haberi geldi bize.Ne zamana kadar süreceğini biz de bilmiyoruz elimizdeki bilgiler bunlar şu an.
cook tsk ederim
arkadasımm acıkladığın icin
saol artık okl cıksları nobete devam edicem
orda olsun bi haber geldiğindee lutfen
özel mesajla bi sekilde bana ulastırabilirmisinz
SİMDİDEN TSKLER tekrar saol linguist
forum nihayet canlandı ama benim cıkmam gerek:( herkese iyi yorumlar diliyorum...evet sinemcim karakterleri önce kötü hale getiriyorlar sonrada iyilik meleği oluyorlar berna ve kenan...bundan sonra kenan kötülük yapamayacak:)
selam deryacım
valla kenan ayrılacaksa aklıma bitek doktorun ekine aşık olabilme ihtimali geliyo arkadaşalr haytlarına bu şekilde gürmesi falan
drya valla benimde aklımın uzundan geçmezdi:)
Merhaba Hüsnacim.
Cnm olurmu olur vallahi.
Kenandan kurtulduk derken Dr. hakan Ekine asik oluyormus...
Ama sanmam bence bernaya asik olur..
Cokta yakisirlar:) (Aysa`nin affina siginarak yaziyorum) :) :)
kırçiçeği zaten hep öle baksana adını vermiyim ama başka dizilerdede olay aynen böyle oluyo artık alışmamız lazım
forum nihayet canlandı ama benim cıkmam gerek:( herkese iyi yorumlar diliyorum...evet sinemcim karakterleri önce kötü hale getiriyorlar sonrada iyilik meleği oluyorlar berna ve kenan...bundan sonra kenan kötülük yapamayacak:)
Evet forum canlandi:)
Güle güle cnm.
Görüsürüz...
Bu arada Izmit Konak hastanesinde cekimleri varmis demek.
Bende simdi yeni duyuyorum.
Sagol linguist..:)
Kulağım çınladı, hemen bir bakayım dedim... Doktorumun muhabbetini mi yapıyorsunuz? Sinemcim, hiçte kalacak gibi değil dizide, bence sezon zaman atlamalı başlayacağı için bir daha göremeyeceğiz. Oysa ne hayallerimiz vardı, Berna ile arasını yapmıştık. Bu durumda bu doktordan ne bana nede Berna'ya yâr olur:)
Kırçiçeği, ille göndereceğim canım Kenan ve Feride'yi Ayvalık'a:) Geçen bölüm Feride'yi hiç görmedik bakalım yeni bölümde karşımıza çıkacak mı?
valla derya ayşanın dediği gibi olcak galiba
aman neyse naasıl olsa ondan da kurtulmanın yolu buluncak onuda sonradan şimd iyiya psikopat falan yaparlar neyimize lazım
Ayşacım niye öyle düşünüyorsunki belkide Dr.Hakan kalıcıdır.Şöyle düşündüm bu adam diziye sadece doktor kimliğiyle girmedi.Sadece Ekin'i ameliyat edecek kişi değil.Yani adamın özel hayatınada girildi mezara falan gitmesi bunu böyle gizemli yapıp kim olduğunu göstermemeleri,her fırsatta efkarlanıp içmesi ve musıkı dınlemesi falan.Bu adamın var bir derdi ne bileyim bana sanki bizlerin Dr.Hakan hakkında daha çok öğreneceğimiz şeyleri var gibi geliyor.
Dur bakalım gelecek bölümde Berna ilede tanışırsa o zaman kalıcı olması daha muhtemel.En azından senaristlerin aklında yoksa bile biz buraya yazınca belki kafalarına yatar.
Asyas arkadaşım seni burada görünce heyecanlandım.Varmı yeni bir haber.Hastane çekimi haberini sen getirmiştin.Konuşabildinmi arkadaşınla canım.
selam arkadaşlar.yeni bi gelişme falan yoktur heralde.sinem abla bencede doktor kalıcı çünkü onunla ilgili çok şey öğrenicez gibi bir his var içimde.seninde dediğin gibi mezarlık sahnesi falan.birde geçen bölüm berna ile doktor hiç karşı karşıya gelmedi cafede falan.önümüzdeki bölümde berna ile karşılaşırlar.sonra ki bölümlerde ekin in ameliyatı falan olur.şu doktor aklını kullansın alsın bernayı.ondan iyisini mi bulcka ya. :)biz yaparız düğünü forumca ;)
Sinemcim, kalsın doktorumuz canım, benim için hava hoş:)
Dediğin gibi doktor hakkında öğreneceğimiz çok şey var. Bunu belli ettiler ama sezon sonuna kadar toparlayabilirler diye ben gelecek sezona olmaz dedim. Bizimkiler böyle güzel konuları şipşak çözerler ya o bakımdan söylüyorum.
Tabi önce Berna ile bir tanışsın, bir bakalım anlarız; bir durum var mı?
Doktorumuzu çok sevdiğimizi anlaşmışlardır herhalde, oyuncu da müsaitse eğer gitmesi için bir sebeb yok.
didou_didem
24-05-06, 18:15
bence de doktorumuz kalıcı!!!daha bernayla da tanışmadı ama adamda öğreneceğimiz çok şey var dediğiniz gibi mezarlıklar falan daha çok şey öğrenicez..
arkadaşlar yine ben
yaa kaç gündür giremiyorum ve bir sürü shf var ben nasıl okuyacağım
biri tüm tüyoları yazabilir mi
inşallah kalıcıdır doktorumuz...ben kalıcı olduğunu düşünüyorum geçmişinde bilmediğimiz sırlar var şu mezarda yatanın kim olduğunu çok merak ettim mesela:)inşallah bernayla başgöz ederiz şunları da bernanın da yüzü güler...
sinanın sarpa baba diyeceği anı sabırsızlıkla bekliyorum bu bölüm hayal bile olsa sinanın sarpa baba demesi çok güzeldi...
yeldanın durumunu da bir an önce öğrensek ne kadar güzel olur ama yok ne de olsa rüya işçileri illa merakta bırakacaklar...aslında bebeğini aldırmadığını düşünüyordum ama kaç bölüm geçti ses seda yok:fighting2
meraba arkdaşlar
bence de doktor kalıcı çünkü diziye birçok gizli yönüyle girdi ve ameliyattan sonra da uzun süre kalır gibime geliyor benim.ben şahsen senaristleribn bi saçmalık yapıp onu ekine aşık etmedikleri sürece kalmasını isterim..bu arada havincim avatarındaki fotoğrafta nerde çekilmiş bi bilgin var mı?
ezgicim harika pazarda keremcemle röportaj yaptılar oradan çektim ege ve keremcemin bu resmini yakında siteye de ekleyeceğim resimleri:)
senaristler doktorun ne kadar çok ilgi çekip sevildiğini gördüler öyle bir saçmalık yapmazlar umarım:mad72:
teomanresat
25-05-06, 00:17
Herkese iyi akşamlar,dünden beri yoktum işlerim yoğundu,açıkçası yoruldumda,seneryolara yorum yaptım şimdi biraz sizinle laflayıp sabah devam edeceğim.Neyse ilk önce tiyo varmı? onu sorayım.İzmitteki hastane çekimimden bir haber varmı? Ben birşeyler öğrendim ama arkadaşlarımın yalancısıyım vede bu yazacaklarım bize fikir verebilirmi? açıkçası düşünüyorum.Neyse öğrendiklerime gelince,İzmitli olduğumu ,deprem öncesine kadar izmitte oturduğumu ve ondan sonra taşındığımı yazmıştım.Dolayısıyle izmitte arkadaşlarım olduğunuda.Bu gün tesadüf eseri arkadaşımla telefonda konuştum.Oğlu ameliyat olacağı için dün İzmit Konak Hastanesine gitmiş.(çekimlerin olduğu hastahane)Orda Kurti ve ismet beyi görmüş.Sarpta az önce ayrıldı demişler.Birde ikimizinde ortak arkadaşımızın bir cafesi var oda hastaneye yakın bir yerde ve o arkadaşımıda serkan ve kurtiye dondurma ısmarlamış.Ben hastanede görünce konuştunmu? diye arkadaşıma sordum oda doktora yetişmem gerektiği için acelem vardı konuşamadım dedi.Bendeki bilgiler bu kadar.Bilmem ne kadar yardımcı olur.
Birde bencede gpktor dizide kalıcı gibi duruyor.Sineminde dediği gibi bu doktorda çok iş var.Çünki Özel hayatını gözümüze soka soak göstermezler.
Teomanresat getirdiğin haberler için teşekkürler.Hastanede Kurti,İsmet Bey ve Serkan da olduğuna göre Ekin tahminimizdende erken ameliyat oluyor demektir.
teomanresat
25-05-06, 00:46
Valla bilemiyorum sinem ekin varmıydı onuda bilmiyorum.Ama dediğin gibide olabilir ekin tahminimizdende erken ameliyat olabilir.
teomanresat 'bu bilgiler ne kadar yardımcı olur bilmem' ne demek.sayende yeni tüyomuzu almış olduk.e daha ne olsun.bu bizi epey idare eder.ismet bey,kurti,serkan=aileler öğrenecek demek herhalde.en azından ben öyle anladım da bizim beş kafasızlar ne planlamıştırlar,bunu bize nasıl aktarırlar orasını kestiremiyorum doğrusu.
Teomanresat bu tüyolar büyük abicim ,cok saol.
ailelerden habersiz ameliyat olmadığını öğrendik
tüm aile ordadır kurtü serkan bile varsa ,bu hastaneyi istanbulda gösterebilirler dizide yani ordaki bir hastane gibi.
Haberli olması güzel demeki parti de son bir buluşma gibi bir şey.
Kurtulucagi kesin.Yani o kadar doktor hakan america'dan geldi ve ekin'i iylesmesse cok sacma sapan bir dizi olur degilmi? BosunamI getirdiler Hakan'i diziye?
Bence Sarp ve Ekin super bir party hazirlicaklar Serkan ve Yelda icin ve orada barisicaklar.Tokat bu partide olabilir.
Anil16 arkadaşım tokat falan olmayacak o yanlış bir tüyoydu.
Teomanreşat güzel tüyolar getirmişsin ailelerin haberi olmazsa olmazdı zaten çok riskli bir ameliyat çünkü ailelerin de bilmesi gerek umarım bu arada Sinan'a gerçek babasının Sarp'ın olduğunu söylerlerde biz de güzel bölümler izleriz.
teomanresat
25-05-06, 09:43
Herkese günaydınlar efendim;Bakıyorumda akşam yazdıklarıma sevinmişsiniz.Bir yararım dokunduysa ne mutlu bana.Ama ekin ameliyat oluyormu onunla ilgili bir bilgim yok.Sadece arkadaşım Kurti,İsmet bey ve serkanı söyledi.Birde Keremcemde yeni ayrılmış.Yani ben arkadaşımın yalancısıyım.İnşallah ameliyat oluyordur,ailelerinde haberi vardır.Ama bu hastaneyi İstanbulda gösterecekleri kesin.
didou_didem
25-05-06, 10:12
Herkese günaydınlar efendim;Bakıyorumda akşam yazdıklarıma sevinmişsiniz.Bir yararım dokunduysa ne mutlu bana.Ama ekin ameliyat oluyormu onunla ilgili bir bilgim yok.Sadece arkadaşım Kurti,İsmet bey ve serkanı söyledi.Birde Keremcemde yeni ayrılmış.Yani ben arkadaşımın yalancısıyım.İnşallah ameliyat oluyordur,ailelerinde haberi vardır.Ama bu hastaneyi İstanbulda gösterecekleri kesin.
günaydın teoman abi valla yazdıkların için teşekkür ederim...
bu arada ekin ameliyat oluyormuş yasemin ergenenin röportajında kendisi söylüyo olucakmış
bence ilerki bölümlerde hakan ekin'e aşık olacak.ekinde hayatını borçlu olduğu hakan'a iyi davranacak sarp yanlış anlayacak kıskanmalar filan olcak gibime geliyor.sizce?
şincik efendim herkese günaydın iyileştim burdayım arada bir kaçak girdiklerimi saymıyom gelen tüyolara yorumlar yapem ay burdan uzak kalınca insan hayattan kopuyo yaw
1.kenan barakada e adamın gidecek yeri yok parasıda boş bulduğu bir barakaya girmiştir biraz düşmüşleri oynaması lazım dimi sonra feride sarp ekin gelir kurtarır onu
2.neydi yaw he hastane çekimi ekin ikna oldu tamam ailelerde öğrendi peki ya sinana durumu nasıl açıklayacaklar sarpın babası olmasını bırak eğer herkes ordaysa sinan anasını sormayacakmı nasıl oyalayacaklar bu çocuğu zaten yeni eve taşındılşar
3.partide bence herkesin dediği gibi moral partisidir benden bu kadar biraz müsade teo abi bilgiler içinde sağol form şenlendi
ARKADAŞLAR BURDAN DEVAM EDELİM KONUŞMAYA,İYİ TARTIŞMALAR.
SORENZA
merhaba arkadaşlar dün siteye hiç giremedim dersem yalan olur siteyi açmış öyle bırakmışım çünkü çalıştığım için çok yoğundum ama bir arkadaş da güzel tiyolar getirmiş evet tüm aile şu anda hastane de orhan,ismet,feryal,gürsel ve diğerleri ama forumlarda bu konu geçmişti aynı aliyenin gibi ameliyatta mı yoksa sonra mı bilemiyorum ama ekinin kalbi duruyormuş ve tüm aile perişanları oynuyormuş ama dediğim gibi bunları ben görmedim yanlızca orda doktor olan arkadaşım anlattı.Ayrıca doktor hakan birkaç. sahnesinde sarhoş olduğu gözlenmiş.bu da ne demek bilmiyorum.Ama doktor hakan bir tüyo vermiş bu da son bölümünde biraz yansıdı.Adamın sevgilisi veya eşi ölmüş ama neden öldüğü belli değil.Benden bu kadar çünkü çok kısıtlı zamanda yazıyorum biraz karışık olduysa kusura bakmayın.
Asyas arkadaşım, çok çok teşekkürler... demek Ekin'in kalbi duruyormuş. Ameliyatta durma ihtimali yüksek gibi geliyore bana, doktor Mithat öyle demişti sanırım. 3 bölümde hastane sahnesi var ise demek ki Ekin bayağı can çekişecek. Bu arada ben aileler belki öğrenmez demiştim yanışmışım. Teo arkadaşımızda getirmiş bu bilgiyi daha önce, büyün aile orada demek. Bu durumda bize İzmit'i İstanbul diye yutturacaklar.
Asyas arkadaşım, yeni bilgi edinir edinmez bize bildirirsen pek seviniriz.
sıkı tüyolar gelmiş hastene olayı belliydi daha doğrusu tahmin ediyoduk ekinin kalbinin durmasını ama kenen olayı biraz karışık ne kadar çabuk çıkıyo cezaevinden :S
bu konu geçmişti aynı aliyenin gibi ameliyatta mı yoksa sonra mı bilemiyorum ama ekinin kalbi duruyormuş ve tüm aile perişanları oynuyormuş ama dediğim gibi bunları ben görmedim yanlızca orda doktor olan arkadaşım anlattı.
Şimdi bir dakika bu benim Pazartesi günü yazdığım uydurma bir seneryo idi.
Şimdi okuduklarım doğrumu.Allahım sen bana sabırlar ver.Ben bu dizide böyle sahneler görmeye dayanamam demiştim..
..........malum olurmuş derler.Bendeki de o hesap.
asyas verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Şimdi zaten bütün ailenin orda olacağını,o hastaneyi İstanbul'da bir hastane olarak göstereceklerini tahmin ediyordum.
Demek ki önümüzdeki yani en geç 43.Bölüm ameliyat sahnelerini görücez.
Hım demek Ekin'in de kalbi duracak böyle bir güzellik yapacaklarını tahmin ediyordum zaten bizlere.
Sanırım Sinem arkadaşımdı Ekin'in kalbi durur ve Sarp'ın çaresiz halini izleriz perişan oluruz demişti tebrikler doğru tahmin.
Açıkçası çok merak ediyorum belki gerileceğiz ama Ekin'in ölmeyeceğini bildiğimiz için umutla izleyeceğiz diziyi bakalım Keremcem böyle ağır bir sahnenin altından nasıl kalkacak.
Sanem Çelik ve Halit Ergenç gibi iki usta oyuncu harikaydılar umarım Keremcem'de onlar kadar olamasada iyi bir iş çıkarır ve bizlere duyguyu yansıtır.
Ailelenin bütün elamanları doğal olarak orda olacak gerçekten çok hüzünlü ve gerilimli bir iki bölüm var önümüzde şu bölümleride atlatırsak iyi olacak.
Doktor'un sarhoş olması hım belkide içki içmeden yapamıyor :) yani bu konuda bir şey söylüyemeceğim belkide Ekin'in kalbi durunca ve kurtulunca durumu ağır olarak yoğun bakıma kaldırılacak ve kendini suçlu hissedecek doktor Hakan.
Doktor Hakan'ın sevdiği birini kayıp ettiğini tahmin ediyorduk,bunu işleyeceklerine göre Doktor Hakan daha bizimle olur.
Diyorum ki acaba bu sevdiği hastaydı da ameliyatı omu yapıp kurtaramadı sevdiğini?
istanbulll
25-05-06, 12:03
öncelikle getirdiğin bilgiler için teşekkürler asyas...
demekki bütün aile öğrenmiş artık hastalığı.ekinin kalbi duruyomuş he?? of of çok zor sahneler bizi bekliyor anladığım kadarıyla.o sahneleri izlerken benim de kalbim durmazsa iyidir!!!!!
doktor hakan gene ilginç bir ameliyat yapacak belli:) zaten öyle riskli bir ameliyatı sağlim kafayla yapmak da zor biraz....
Bu arada merak ediyorum bu ameliyat olan, kalbi duran hasta rolünü Yasemin ne kadar becerecek. Ben iyi iş çıkaracağını düşünüyorum ama ...bakalım artık.
Ayrıca Doktorumuz sarhoş sarhoş dolaşacak gibi, anlaşılan İstanbul ve İstanbul'da ki hatıraları pek dokunmuş. Allah vere de Ameliyata sağlim kafa girse:)
Üç bölüm hastanede çekim olacaksa ve ameliyat sonrasında ben Ekin'i kazıtılmış bir kafayla görmeyeceğimize inandığım için demekki ön tetkikler için hastaneye gidip gelecekler.Yada ameliyat olacak zaman atlaması yapacaklar Ekin bu arada hastaneye kontrole gidip gelecek sezon finalindede başka şok bir sürprizle tatile girecekler.
Lütfen Aliye deki Ayşe'nin hastane çekimleri gibi olmasın dayanamam. Düşünsenize Ekin ameliyat olmuş ardından yoğun bakımda.
Bütün aile başta Sarp olmak üzere perişan bir halde.Birden Ekin'in nefesi duruyor Sarp bunu farkediyor şok vaziyette doktora koşuyor.Doktorlar Ekin'i tekrar hayata döndürmeye uğraşıyorlar bu sırada Sarp duvarları yumrukluyor,ağlıyor,dudaklarını ısırıyor.Şimdi buraya yazarken bile kalbim sıkıştı.Dayanamam böyle sahneler görmeye bu dizide.
Buldum salı günü öğleden sonra yazmışım bu tahminimi.Erdimmi ne.
asyas haberler için teşekkürler..Şimdi daha önceden bu tür ölüm kalım sahnelerinde ölen kişinin hayal dünyasını izliyoruz hep.İsmet Bey ve SArpta öyle olmuştu Ekin içinde böyle olacaktır herhalde.Sarpı ölümden geri döndüren hayata tutunmasını sağlayan oğlu olduğunu öğrenmesi olmuştu Ekini ölümden döndürecek olay ne olacak bakalım.Belki Sinanın sarpa baba demesi olur.
Adaşım, Ekin'in ölmeyeceğini bildiğimiz için o kadar da heyecanlı olmayacak. Dediğin gibi bir an önce iyileşmesi için umutla izleyeceğiz. Aliye'de bir çok insan Ayşe'nin ölme ihtimalini düşündüğü için heyecan dorukta oldu. Bizde öyle olmayacak maalesef. Gerçi biz burada biliyoruz, haberler sağlam yerden. Forumdan haberi olmayan buraya takılmayan bir insan nasıl bilsin. Hele ki dizinin sezona devam edeceğini bilmeyen bir insan doğal olarak Ekin ölebilir falan diye de düşünebilir değil mi? Mesela bizde devam kararını bilmeseydik, Yaseminin röportajını okumasaydik telaşlanırdık belki, kimbilir...