Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

michelle
08-05-06, 13:42
40.Bölüm Basın Bülteni...

Ekin’in daha yapacak çok şeyi var!

Ekin yaşamının geri kalanında hayata tutunmaya karar verir. Çünkü gitmeden önce sevdikleri için yapması gereken şeyler vardır, öncelikle de Sinan için...
Sinan için yapılacak üç şey vardır: Birincisi, velayetini asıl babasının yani Sarp’ın üzerine almak, ikincisi Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek, üçüncüsü ise Sinan’a sünnet düğünü...
Sinan’ın aniden karar verilen sünnet düğünü aile halkında hem şaşkınlığa, hem de telaşa yol açar. Gülser, Gönül ve Feryal sünnet alışverişine çıkarlar. Ama bu alışveriş Feryal’in alışık olduğu türden bir alışveriş olmaz. Sünnet düğünü organizasyonu ise Kurti’nindir. Bu sayede sünnet düğünü de kimsenin beklemediği şekilde olacaktır.
Tüm bunlar olurken, hiç tanımadığımız gizemli bir karakter Ekin ve Sarp’ın hikayesine dahil olmak üzeredir.

meriremail
08-05-06, 13:45
ARKADAŞIM SEN HARİKASIN İKİ DAKİKADA NASIL HANGİ SİTEDEN BULDUN? NEYSE ŞÖYLE DİYEYİM ÖZET HARİKA BENCE TAM BEKLEDİĞİM GİBİ GÜZEL Bİ BÖLÜM İZLİYCEZ ÇOĞUNDADA GALİBA ŞU EĞLENCELİ JENERİK MÜZİĞİ OLUCAK GALİBA.... :img-lady:

meriremail
08-05-06, 14:03
ARKADAŞLAR ŞU SON CÜMLE VE O DOKTOR MİTHATIN AİLE RESMİ BİDE TÜRK FİLMLERİ GELDİ AKLIMA MANTIĞI KURSANIZAA ORDA Bİ GENÇ KIZ VARDI DOKTOR MİTATIN KIZI HERHALDE BUDA SARPA AŞIK OLUPTA YAVAŞ YAVAŞ DİZİYE GİRMEYE KALKIŞMASIN.BİDE HİÇ EKİNİN GÜZELLİĞİNE RAĞMEN ONA KİMSE AŞIK OLMADI SARPTAN BAŞKA BENCE BU İKİSİNDEN BİRİYLE İLGİLİ KATILACAK KİŞİ. :img-lady:

didou_didem
08-05-06, 14:04
hayırlı olsun gelmiş özetimiz...
Sonu işte yine gizemli deli olacam bunlar yüzünden yaa kim bu karakter hemde "gizemli"
"ikincisi Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek"
bu lafı anlamadım ne demek bu biri açıklayabilir mi??diğerleri tamam da bu ne?

ekin-20
08-05-06, 14:05
benim anlayamdim seyler var su en sonunda yazan bir karakter ekin ve sarpin hikayesi filan nedir oh anlayamadim
ama sünnet cok güzel olucaktir insallah

ela gözlü
08-05-06, 14:10
özetimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun.evet merakla beklediğimiz gizemli karakter geldi.hoş gelir inşallah.kim bu ama?
1doktorun karısı veya ailesinden biri başka tahmin yürütmek istemiyorum:)
sinanın sünnet düğünüde kurtiye kaldısa komik bi bölüm olucak.ama ben bu gizemli karakter i çok merak ediyorum.umarım yaseminin geldiği bölüm ki gibi olmaz...

istanbulll
08-05-06, 14:10
nihayet haftalardır beklenen özetimiz bugün erkenden gelmiş...
ama şu anda benim içimden hiç yorum yapmak gelimiyor.neden acaba???
neyse bakalım şu "gizemli" yeni karakterimiz neler yapacak dizide.umarım bizi daha da sinir etmek için koymamışlardır bu karakteri.
bu arada şu velayet işi için de nihayet diyorum!!!

desire72
08-05-06, 14:13
şu gizemli karakter forumdan daha öncede bir arkadaşın söylediği gibi azrail karakteri olmasın.Nasıl olsa sarptan alıştık biz bu karaktere yabancı değiliz.
Bu arada birde ekinin tedavisiyle ilgili hiçbirşey yapılmıyor anladığım kadarıyla .
Ekin hastalığını öğrendikten sonra bir kere bile doktoruyla yüzyüze konuşmadı insan böyle bir durumda olsa doktoruyla bir kere bile konuşmaz mı?Hastalığın gölgesinde yapılan sünnet düğünü ne kadar tat verirse o kadar tat alacağız.Zaten dizi 5 bölüm sonra bitecekse ve gelen o kötü tüyoyla bitecekse bizlerin çokta fazla bir beklentisi kalmadı ne yaparlarsa yapsınlar.....Ne diyelim bize bu cümleleri kurduranlar utansın.

Billush
Bence çok çekişli bir özet.Özette neden Sinan'ın hayatının dönüp noktası gibi bir tabir kullanıldı merak ediyorum ve tabi en çok merak ettiğim Ekinle Sarp'ın hayatını etkileyecek olan gizemli şahıs...Çarşamba günü göreceğiz...

linguist
Özette çok şaşırdığım bir yer olmadı.Şu açıdan sünneti ve gizemli karakteri biliyorduk önceden.Yarım kalan işlerini tamamlayacağını da tahmin etmiştik.
ikincisi Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek" bu cümleyi çıkartabilmiş değilim.
Şu gizemli karakter konusunda da kafamda binbir çeşit tilki dolaşıyor.

sinem75
08-05-06, 14:14
Özetimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun.Yani sıcak odaya şaka mahiyetinde bir özet yazdım.Ben özetimde esrarengiz karakter demiştim onlar gizemli demeyi tercih etmiş.
Az çok tutturmuşum bu arada.Bu dizide bir tek gizemli bir karakterimiz eksikti.
Oda dahil oldu kadroya tam oldu.Sünnette bu bölüm olacak anlaşılan.Ya bunlar hani bir bölüm önden gidiyorlardı.

meriremail
08-05-06, 14:15
Ekin yaşamının geri kalanında hayata tutunmaya karar verir.
YANİ HASTALIĞINI KABULLENECEK VE MUTLU BÖLÜM İZLİYCEZ

Çünkü gitmeden önce sevdikleri için yapması gereken şeyler vardır, öncelikle de Sinan için...
SEVDİKLERİ DEDİĞİNE GÖRE SON BÖLÜM PROBAGANDA GÖSTERİSİYLE İLGİLİ BABASINA_ YELDAYA HAMİLELİĞLE İLGİLİ_KURTİNİN İŞİYLE İLGİLİ_SARPAA SİNAN LA İLGİLİ

Sinan için yapılacak üç şey vardır: Birincisi, velayetini asıl babasının yani Sarp’ın üzerine almak, ikincisi Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek, üçüncüsü ise Sinan’a sünnet düğünü...
YANİ BU BÖLÜMDE SARP SİNAN EKİN ÜÇLÜSÜNÜ GÖRÜCEZ TABİ Bİ BÖLÜMDEDE SİNANIN ODAYA KAPANMASINI BABASINI ÖĞRENİNCE .BİDE İŞTE BÖLÜMÜ NEŞE VERMESİ İÇİN SÜNENTİNİ İZLİYCEZ

Sinan’ın aniden karar verilen sünnet düğünü aile halkında hem şaşkınlığa, hem de telaşa yol açar. Gülser, Gönül ve Feryal sünnet alışverişine çıkarlar. Ama bu alışveriş Feryal’in alışık olduğu türden bir alışveriş olmaz. Sünnet düğünü organizasyonu ise Kurti’nindir. Bu sayede sünnet düğünü de kimsenin beklemediği şekilde olacaktır.
GENE İŞTE ELENDİKLERİNDEKİ GİBİ MADDİ FARKLILIKLARI EKRANLARA GELECEK DEMEK OLUYO

Tüm bunlar olurken, hiç tanımadığımız gizemli bir karakter Ekin ve Sarp’ın hikayesine dahil olmak üzeredir.
BUDA BENCE YA MİTATIN KIZI SARPA AŞIK OLUCAK ÇÜNKÜ SARP EKİN İÇİN TEKRAR HASTAHANEYE GİDECEKTİR VE ORADA KARŞILAŞACAKLARDIR. YADA BENCE EKİNE BİRİ AŞIK OLUCAK ÇÜNKÜ EKİNE SARPTAN BAŞKA KİMSE AŞIK OLMADI.(KENANIN İNADI DIŞINDA) :img-lady:

KIRÇİÇEĞİ
08-05-06, 14:24
selam arkadaşlar,
beklediğimiz özet geldi şaşılacak bir durumda yok ortada az çok bizim tahmin ettiğimiz olaylar gerçekleşiyor.bu adamlar sonu hazırlamışlar heralde ekin hastalığı kabul etmiş ama doktora gitmeyi akıl edememiş anlaşılan.neyse bu bölüm sünnet törenini göreceğiz anlaşılan hastalığın gölgesinde bir şenlik nasıl olacak merak ediyorum doğrusu.

girecek gizemli kişi bizim bay a olamaz dimi ondada bir gizem var neyse hiç tanımadığımız demişler bakalım hayırlısı neyse o olacak pardon kabus karabasan işçileri ne yazdıysa onları göreceğiz özettende bişey çıkmadı çarşambayı bekleyeceğiz mecburen

didou_didem
08-05-06, 14:25
ya başka biri olmasın yaa bunları ayırmasın yeter abi 3.kişilerden çektiklerimiz zaten yasemin'i..kenan'ı..berna'sı tam bitti derken birdaha çıkmasın yaa başa dönmüş gibi olur..doktorun karısı olabilir ama başka biri de olabilir..bizimkilere hayırlı biri olsunda kim olursa olsun..ya benim kafam hala sinan'ın hayatının dönüm noktalarında yanında olduğunu göstermek cümlesinde..ya allah rızası için şu cümleyi anlayan biri banada anlatsın

ask_rox
08-05-06, 14:26
valla ekinin yerine biri gelirse kesin bir daha asla ve asla yemin ederim izlemem biri sarpa asik olur, wekin olur, sarp ve yeni karisi buyutur cocugu kesin kesin kesin izlemem soylemis oliyim umarim giren karakter doktorun karisidir, ama kizi ise ve sarpa asik olur sarp onunla evlenir oyle bisey olursa kesin izlemem ama sarpin yuz verecegni dusunmuyorum

teomanresat
08-05-06, 14:26
selamlar evet özetimiz beklediğimizden erken geldi.Ekinin hayata tutunacağını biliyorduk.İlk işininde sinan olacağını bunları tahmiz etmiştik.Demek velayeti hala kenandaydı.Bunda çok geç kalınmış,velayeti sarpın üstüne alınca herhalde sinana gerçeği söylemek üzereler yada söylerler.Sünnet düğününü de biliyorduk,ama 41.bölümde olur diyorduk.Neyse ben bu sünnete kurti damgasını vurur demiştim.Dediğim gibi de olacak.Sünnet şenlikli olacaktır.Ama malesf hastalığın gölgesinde.Ekin sarp vede bizler dışında herkes eğlenecektir.Sünnet alışverişi feryala farklı gelecektir.E tabikide gelecek.Ama oda bu alışverişte eğlenecektir.Gelelim son cümleye ekinle sarpın hayatına giren gizemli kişiyi hepimiz biliyorduk ve çok ta yorum yaptık.Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum.Çünkü söylenecek şeyler söylendi.Sarpın yada ekinin hayatına onlara aşık olacak biri gireceğini sanmam.Bu gizemli kişi bu olamaz.Çünkü rüya işçileri üstüne basa basa bu kişi bize ekinin ölüp ölmiyeceği konusunda ipucu vereceğini söylediler.Bence bu kişi hiç ummadığımız bir kişi olacak.

ayşa
08-05-06, 14:30
özet bize süpriz yaptı,erken gelerek...
acaba doktora gitmeyecekler mi? özette hiç bahsetmemişler. sanki ekin ölesiye kadar yarım kalan işlerini halledecekmiş gibi duruyor.ilk cümleye bakın;" ekin yaşamının geri kalanında hayata tutunmaya karar verir."

Valex
08-05-06, 14:30
Valla inşallah iyi yönlüdür bu eleman yoksa dizi setini başına yıkarım onların.Bune böle ya yasemin gelio o gidio hacı anne gidio.Esrarengiz derken gene azrail felan mı kastediyorlar yaw

istanbulll
08-05-06, 14:32
ya başka biri olmasın yaa bunları ayırmasın yeter abi 3.kişilerden çektiklerimiz zaten yasemin'i..kenan'ı..berna'sı tam bitti derken birdaha çıkmasın yaa başa dönmüş gibi olur..
diziye girecek "gizemli" kişinin öyle 3.bi şahıs olacağını düşünmüyorum.hem baksana adamlar röportajlarında demişler kendilerini tekrarlamazlarmışş!!
şu sinan ın hayatının dönüm noktaları olayına benim de kafam takıldı.ne denmek istendi acaba?

didou_didem
08-05-06, 14:34
acaba doktora gitmeyecekler mi? özette hiç bahsetmemişler. sanki ekin ölesiye kadar yarım kalan işlerini halledecekmiş gibi duruyor.ilk cümleye bakın;" ekin yaşamının geri kalanında hayata tutunmaya karar verir."

evet ayşa ya ilk cümle sinirimi bozdu hiç mi doktora gitmiyor bu kız ya hani mücadele edicekti savaşacaktı..
valex arkadaşım benide çağır seve seve yardıma gelirim.."gizemli" lafı bizi heyecanlandırmak içinde olabilir

desire72
08-05-06, 14:37
ya başka biri olmasın yaa bunları ayırmasın yeter abi 3.kişilerden çektiklerimiz zaten yasemin'i..kenan'ı..berna'sı tam bitti derken birdaha çıkmasın yaa başa dönmüş gibi olur..doktorun karısı olabilir ama başka biri de olabilir..bizimkilere hayırlı biri olsunda kim olursa olsun..ya benim kafam hala sinan'ın hayatının dönüm noktalarında yanında olduğunu göstermek cümlesinde..ya allah rızası için şu cümleyi anlayan biri banada anlatsın

didem ekin sinana acıklı bir konuşma yapar belkide. bir süre sonra onu bırakacağını ama sinanı sürekli gökten takip edeceğini annesine her ihtiyacı olduğunda onun yanında olacağını vb.... anlatır.bu arada babasının sarp olduğunuda söylese fena olmaz hani.bence sinanın hayatındaki en önemli dönüm noktası bu.

teomanresat
Selam ayşa evet bu nebiçim hastalık,yada bu nebiçim hasta,yada bu nebiçim koca hiç mi doktora gitmek aklınıza gelmiyor.Belki bu bölüm gidebilirler.Öyle bir hava yarattılar ki ekin kesin ölecek,Ölmeden yarım kalan işlerini halledecek.Şu gizemli kişi inşallah son sahnede girip de bizi bir hafat boyunca fıtık etmez.İnşallah biraz kendiyle ilgili bir fikir ediniriz.Biraz diyologları olur.
Birde sinanın hayatını dönüm noktaları ne olabilir diye düşündüm.Aklıma ilk gelen gerçek babasını öğrenmek olduğu.Çünki o yaşta bir çocuğun hayatının dönüm noktası ne oalbilir.He birde o yaştaki çocuklar için sünnet olayı var.Valla aklıma başka şey gelmiyor.Bence bu cümle bizi şaşırtmaca olabilir.

nazar53
arkadaslar slm,
yeni bölüm özeti gayet güzel insallah gizemli karakter iyi bir inandir bizim saflari kandiran biri degilir ve ayrica aklima birsey geldi acaba ekin bu bölüm yine anlatmaya devam edermi? ben ekinin ölecegini düsünmüyorum baksaniza kiz bir yerlerden anlatiyor bize olanlari nasil ölmüs olsunki!!!

nehirrrr
Oooo ozetimiz gelmis cok sukur. Bende sizin gibi su "gizemli" sahisi merak ettim acikcasi. Simdi bu kisi herkimse Ekin ve Sarp'in hayatina dahil olacaksa "azrail" olamaz ama belki dediginiz gibi doktor'un kizi filan olabilir belki. Uff yine cok "gizemli" bir ozet! Neyse en azindan Sinan'in sunnet dugunun Kurti tarafindan organize edilecegini duymak bile yuzumde gulucukler actirdi. Umarim dizimiz o kasvetli havasindan kurtulmusturda biraz guleriz:)

allbyme
08-05-06, 14:38
ewet özetimiş gelmiş hayırlı uğurlu olsun herkese...özetimizin heramanki klasik hali son cümleleri gizem dolu...neyse bu kişi kimse artık ekinle sarpın hayatını iice alt üst etmesinde başka bişi istemem..sünnet düğünümüzde farklı olcakmış bak merak ettim nası olcak acaba nası olsa kurti parmak atmış yani nası olabilir... :img-icecr

iissff
08-05-06, 14:38
Selam arkadaşlar;
Sinanın hayatındaki dönüm noktalarında onun yanında olmak derken,bence sünnet düğününden bahsediyorlar.Sadece bizi şaşırtmaya,meraklandırnaya çalışıyorlar.

ayşa
08-05-06, 14:42
Şimdi özeti bir daha bir daha okudum. Yanlış anlamayın anlama sorunum yoktur ama bu dizinin özetleri öyle bir okumayla çözülecek cinsten olmuyor. Adamlar özette hasatalıktan, doktordan falan bahsetmemişler, bize sanki Ekin ölecekmiş gibi bir hava vermişler. Yani en azından ben öyle anladım. Ama son cümlede kafamıza en az yüz kedi- bunların kuyrukları birbirine bağlı üstelik- salıverdiler. Yani adamlar bu taktikte ısrarcılar. İlle bir hinlik yapacaklar, gıcıklar işte.
Bu cümleyi iyiye mi yorsak kötüye mi anlamadım? İçimden iyiye yormak geliyor ama o adamlara o kadar kızgınım ki, iyi birşey beklemiyorum artık...
Bu arada özet geldiği zaman 110 kişi olduk bir anda, üstelik erken geldi. Ben boşuna demiyorum; özet geldimi kokusunu alıp hemen toplaşıyoruz diye:)

purna
08-05-06, 14:43
en eglenceli yer sünnet dügünü eger kurti yapıyorsa organizasyonu tamamdır yanı.yeni girecek kişi mıthatın karısıdır kesin

teomanresat
08-05-06, 14:43
didem ekin sinana acıklı bir konuşma yapar belkide. bir süre sonra onu bırakacağını ama sinanı sürekli gökten takip edeceğini annesine her ihtiyacı olduğunda onun yanında olacağını vb.... anlatır.bu arada babasının sarp olduğunuda söylese fena olmaz hani.bence sinanın hayatındaki en önemli dönüm noktası bu.
Selam desire evet ya belkide öyle olabilir.Bak bu hiç aklıma gelmedi.Ekin sinanı karşısına alıp durumu ona sinanın anlayabileceği tarzda anlatmaya çalışabilir.Onu biraz olsun alıştırmaya çalışabilir.Bu arad belki sarpında babası olduğunu açıklayabilir.

didou_didem
08-05-06, 14:44

olabilir aslında bu benim aklıma gelmemişti ya desenize yine acayip acıklı bir bölüm bizi bekliyor mendilleri hazırlayın arkadaşlar!!!
sünnet olayından da bahsetmiş olabilirler..desire dediğin gibi arada sarp'ın babası olduğunu söylese fena olmaz yaa

nehirrrr
08-05-06, 14:45
Aslinda bolum resimleri gelmedi mi acaba? Onlara bakarak daha dogru yorumlar yapabilirdik. Neyse, evet gercekten sanki Ekin icin tum umutlarini yitirmisler ve Ekin'i oldurmeye kararlilar gibi:( Hazal'in tuyosu cikiyor mu yoksa?:(

Arkadaslar farkettiniz mi bilmem ama forumumuzda tam 107 kisi var suan:) Neredeyse tum forum uyeleri burda ya.

didou_didem
08-05-06, 14:47
Şimdi özeti bir daha bir daha okudum. Yanlış anlamayın anlama sorunum yoktur ama bu dizinin özetleri öyle bir okumayla çözülecek cinsten olmuyor. Adamlar özette hasatalıktan, doktordan falan bahsetmemişler, bize sanki Ekin ölecekmiş gibi bir hava vermişler. Yani en azından ben öyle anladım. Ama son cümlede kafamıza en az yüz kedi- bunların kuyrukları birbirine bağlı üstelik- salıverdiler. Yani adamlar bu taktikte ısrarcılar. İlle bir hinlik yapacaklar, gıcıklar işte.
Bu cümleyi iyiye mi yorsak kötüye mi anlamadım? İçimden iyiye yormak geliyor ama o adamlara o kadar kızgınım ki, iyi birşey beklemiyorum artık...
Bu arada özet geldiği zaman 110 kişi olduk bir anda, üstelik erken geldi. Ben boşuna demiyorum; özet geldimi kokusunu alıp hemen toplaşıyoruz diye:)
ayşa alemsin valla "kafamıza en az yüz kedi- bunların kuyrukları birbirine bağlı üstelik- " bayıldım bu tabire valla haklısın aynen öyle oluyor..iyiye yormaya korkuyorum sağları solları belli olmuyor ki bunların..kokuyu hepimiz alıyoruz biranda...:):)

teomanresat
08-05-06, 14:48
en eglenceli yer sünnet dügünü eger kurti yapıyorsa organizasyonu tamamdır yanı.yeni girecek kişi mıthatın karısıdır kesin
Selam purna,Kurti işi ele alınca eminimki çok eğlenceli bir sünnet olacaktır.Ve kurti gene sonunda kopacaktır.Ama hastalığın gölgesinde bir sünnet.Ekinin sarpın vede bizlerin içi cız edecek.
İnşallah arkadaşım bu girecek kişi mithatın karısı olsun vede ekine iyi bizede iyi gelsin.Bence sır girecek kişide saklı.İstedikleri bizi meraklandırmak,ve bunuda yapıyorlar.Çatlıcaz meraktan.İki haftadır bu gizemli kişiyle kafayı bozmuş durumdayız.

KIRÇİÇEĞİ
08-05-06, 14:49
arkadaşlar özette sinanın hayatının dönüm noktası diyor ya bence orada sünneti kastediyorlar.kenan hapiste olduğu için gelemiyor tabi sinanda soruyor anne babam niye gelmedi diye ekinde oğlum bak baban yok ama oyuncakcı abin seni yalnız bırakmadı diyecek.böylelikle kenandan soğutacaklar sarpa alıştırmaya çalışacaklar sinanı.

girecek gizemli kişi kim diye 2 haftadır yorumlar yapıyoruz ama azrail değildir çünkü sarpla ekinin hayatına giriyormuş.özette öyle yazıyor.azraili sarp görmüştü başka kimse görmedi bizden başka.demekki giren kişiyi sadece ekin görmeyecek sarpta görecek ve hayali değil canlı biri olacak bu cümleden o çıkıyor arkadaşlar.bekleyip göreceğiz artık.

ekinin hastalığının iyileşmesini imkansız olarak gösterdiler bize ekininde hayata sarılacağını gösterdiler bu işte terslik var yada ekin hayata sarılsada sonuç değişmeyecek sadece son günlerini iyi geçirecek heralde gözü açık gitmesin diye inşallah yanılırım da ekin ölmez

sorenza
08-05-06, 14:49
İki hafta bekledikten sonra özeti erken verme kararı almışlar herhalde,iyi olmuş diyemiyeceğim,özette yazan bir çok şeyi zaten biliyorduk ve tahmin ediyorduk.Sünnet,Ekin'in hayata tutunmaya karar vermesi,gizemli yeni karakter.Özet pekte bir şey eklemedi bildiklerimize aslında.

Yinede özette dikkatimi çeken bir kaç şey oldu.Öncelikle Sinan'ın velayetini Sarp'ın üstüne geçirmeyi sonunda akıl edebilmesine de şükür diyelim.
Şu Sinan için yapacağı ikinci şeyde gizem vermişler cümleye bakınca ne olabilir ki?
"İkincisi Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek"

Acaba Sinan'a gerçeği mi söyleyecekler?Yani Sarp'ın babası olduğunu güya ölecek ya Ekin ölmeden Sinan gerçeği öğrenirken yanında bende olayım istiyor olabilir.
Bence bu olabilir arkadaşlar Sinan'ın hayatındaki dönüm noktası bundan başka bir şey olamaz bence.Eğer gerçeği Sinan'a bu bölüm söylerlerse o zaman benim için güzel bir bölüm olacaktır,ne zamandır bunu bekliyorum çünkü.

Neyse adaş'ım sana katılıyorum şu cümleye bak sanki gerçekten ölüyorda!Ekin yaşamının geri kalanında hayata tutunmaya karar verir. Çünkü gitmeden önce sevdikleri için yapması gereken şeyler vardır

Allah'ım ya deli eder bunlar insanı!Cümleye bak!

Şimdi bu gizemli kişiden özette bahsettiklerine göre bu kişi gerçektende diziye başka bir yön verecek bu kişi doktorun karısı değil bence,kim olduğunu tahmin edemiyorum şimdi kesin bu diyemem ama tek bildiğim üçüncü bir kişiyi araya sokarlarsa Rüya İşçilerini bizzat ellerimle yok edecem! :img-dirol

Son olarak Sinan'ın düğünün Kurti organize edeceğine göre bayağa gülücez,Tabi Feryal ve Gülser'li alışveriş sahnelerinede :)

_kermit_
08-05-06, 14:50
dediğiniz gibi arkadaşlar doktorun ya kızı yada eşi..kesin onlardan biride doktor felandır..ama Ekin ve Sarpı ayıran biri çıkmasında yeter yanii..

optımıstıc
08-05-06, 14:55
ya bigün bu fragmanlarr kalbimi durduracakk vallahii
ne şimdii buu heryer ???????????????????????leriyle
doluu...:(
bence siannın dönüm noktasıııı sarpın babası olduğudur...
gizemli karakter bencee olağanüstü güçleri olannn büyücü falan gibi bişeydirr
hatta asinta vardı manuela daa ısabeli nasıl iyileştirmiştiii öyle bişey olabilirr bu gizemlii kişi:)

allbyme
08-05-06, 14:57
acaba ekin sinana söylicekmi gerçek babasının sarp olduğunu hayatının dönüm noktasının en önemli yeri bence bu nokta bu düğümü birisinin çözmesi lazım bunuda birtek ekin çözebilir...şu doktor işinede bende çok kızdım ya insan bi doktorla uğraşır resmen 1 2 bölüm sonra ekin ölcek hawası çökmüş karabulut gibi özetin üstüne.belkide gidiolardır artık bekleyip görücez... :icon_roll

ayşa
Kırçiçeği arkadaşım, bizm güldürmek için gizemli kişi için sakın Bay A olmasın demişsin ya, hakikaten kopardın beni gülmekten canım. doğru O da gizemli:)
Adaşım, senin dediğin gibi olabilir. Yani Sinan'a gerçeği açıklayabilirler. Şöyle bir düşünürsek böyle bir durum insanın hayatının dönüm noktası olabilir.

ssvshy
sinanın hayatının dönüm noktalarından biri sarpın babası olması blki kenanın artık onun yanında olamayacağını sölemesi olabilir şu ilk cümledeki hayatının geri kalanı dediklerine göre heralde ölüyo ekin bu hayatlarına girecek kişi belkide doktor değil bu ikisinin aşklarını tüm dünyaya duyurmak isteyen biri ve bu bana yazar gibi geliyo düşünsenize onların aşklarını konu alan bir roman belkide film olur

selimilknuresma
08-05-06, 14:59
biraz önce atvyi seyrederken ne göreyim çarşamba 21:45 de yine maç var. atv nin sitesinde hala geçen haftanın yayın akışı bu haftada mı yo bu dizi.. eğer bu haftada yoksa abartılar ne böyle ya.... anlamadım birlerini bunu açıklayabilirmi

sorenza
08-05-06, 14:59
İki hafta bekledikten sonra özeti erken verme kararı almışlar herhalde,iyi olmuş diyemiyeceğim,özette yazan bir çok şeyi zaten biliyorduk ve tahmin ediyorduk.Sünnet,Ekin'in hayata tutunmaya karar vermesi,gizemli yeni karakter.Özet pekte bir şey eklemedi bildiklerimize aslında.

Yinede özette dikkatimi çeken bir kaç şey oldu.Öncelikle Sinan'ın velayetini Sarp'ın üstüne geçirmeyi sonunda akıl edebilmesine de şükür diyelim.
Şu Sinan için yapacağı ikinci şeyde gizem vermişler cümleye bakınca ne olabilir ki?
"İkincisi Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek"

Acaba Sinan'a gerçeği mi söyleyecekler?Yani Sarp'ın babası olduğunu güya ölecek ya Ekin ölmeden Sinan gerçeği öğrenirken yanında bende olayım istiyor olabilir.
Bence bu olabilir arkadaşlar Sinan'ın hayatındaki dönüm noktası bundan başka bir şey olamaz bence.Eğer gerçeği Sinan'a bu bölüm söylerlerse o zaman benim için güzel bir bölüm olacaktır,ne zamandır bunu bekliyorum çünkü.

Neyse adaş'ım sana katılıyorum şu cümleye bak sanki gerçekten ölüyorda!Ekin yaşamının geri kalanında hayata tutunmaya karar verir. Çünkü gitmeden önce sevdikleri için yapması gereken şeyler vardır

Allah'ım ya deli eder bunlar insanı!Cümleye bak!

Şimdi bu gizemli kişiden özette bahsettiklerine göre bu kişi gerçektende diziye başka bir yön verecek bu kişi doktorun karısı değil bence,kim olduğunu tahmin edemiyorum şimdi kesin bu diyemem ama tek bildiğim üçüncü bir kişiyi araya sokarlarsa Rüya İşçilerini bizzat ellerimle yok edecem! :img-dirol

Son olarak Sinan'ın düğünün Kurti organize edeceğine göre bayağa gülücez,Tabi Feryal ve Gülser'li alışveriş sahnelerinede :)
Yazdıklarıma ek olarak bir iki şey daha söyleyeceğim.

-Şimdi bir kere Sinan'ın hayatındaki dönüm noktası olayının Gerçeği söyleme kararı olduğuna emin olmama az kalır bir vaziyetteyim.

-Sonracıma inatla üstüne basa basa Ekin gitmeden,Ekin geri kalan hayatında gibi cümleler kurmalarının sebebi bizi işiye şüphelendirmek bundanda emin olur bir vaziyetteyim.

-Şimdi şu gizemli kişinin geleceğinin yazılı cümlede,Ekin ve Sarp'ın hikayesine dahil olmak üzeredir diyor.
Yani bunların hikayelerine dahil olacak kadar güçlü bir karakter geliyorsa iki seçenek var bence;ya daha öncede dediğim bu hastalık olayını yaşamış atlatmış Ekin'e destek olacak bir kişi,yada üçüncü bir kız,kişi her ne ise işte!

İkinci seçeneğim doğru çıkarsa bu sefer beni kimse tutamaz gerçekten,yani burdan İstanbul'a jet hızıyla gidip,jet hızıyla o kabus işçilerini,bulur jet hızıyla ........!Burasını siz tamamlayın sabah sabah şiddet içeren mesaj atmayalım.Forumda küçüklerde var! :)

teomanresat
08-05-06, 15:00
OOOOOOOO herkes burda evet işte beklediğimiz buydu.Yani arkadaşlar buranın böyle olması için özetinmi gelmesi gerekiyordu.Neyse sonunda geldiniz ya.Bence sinanın hayatındaki dönüm noktası sarpın babası olduğunu öğrenmesidir.Burda ters köşe olabiliriz.Hiç ummadığımız birşeyde çıkabilir.Gizemli kişi tekrar söylüyorum bizim hiç ama hiç tahmin edemeyeceğimiz kişi olacaktır.Bu kesinlikle sürpriz.Ama kim olacak.Hem ekinin ölüp ölmiyeceğiyle ilgili ipucu verecek hemde sadece ekinin hayatına değil sarpın hayatına da girecek.
Bu arada yan karakterlerden hiç bahsedilmemeiş.Onların herhalde sahneleri az,bu bölüme sünnet vede gizemli kişi damgasını vuracağa benziyor.

didou_didem
08-05-06, 15:08
Yazdıklarıma ek olarak bir iki şey daha söyleyeceğim.

-Şimdi bir kere Sinan'ın hayatındaki dönüm noktası olayının Gerçeği söyleme kararı olduğuna emin olmama az kalır bir vaziyetteyim.

-Sonracıma inatla üstüne basa basa Ekin gitmeden,Ekin geri kalan hayatında gibi cümleler kurmalarının sebebi bizi işiye şüphelendirmek bundanda emin olur bir vaziyetteyim.

-Şimdi şu gizemli kişinin geleceğinin yazılı cümlede,Ekin ve Sarp'ın hikayesine dahil olmak üzeredir diyor.
Yani bunların hikayelerine dahil olacak kadar güçlü bir karakter geliyorsa iki seçenek var bence;ya daha öncede dediğim bu hastalık olayını yaşamış atlatmış Ekin'e destek olacak bir kişi,yada üçüncü bir kız,kişi her ne ise işte!

İkinci seçeneğim doğru çıkarsa bu sefer beni kimse tutamaz gerçekten,yani burdan İstanbul'a jet hızıyla gidip,jet hızıyla o kabus işçilerini,bulur jet hızıyla ........!Burasını siz tamamlayın sabah sabah şiddet içeren mesaj atmayalım.Forumda küçüklerde var! :)

ayşe melek canım istanbul'a geldiğinde bana bir haber et bende gelirim eğer 2.seçenek olursa bende dünyayı kafalarına geçiririm valla..ama zaten en başından beri 3.kişilerle uğraştık birdaha aynı şey olursa resmen başa döneriz..
önce berna'ydı..o gitti yasso geldi o gitti kenan geldi- o uzun zamandır vardı zaten..şimdi hepsi gitti birdaha mı aynı şey olacak sanmıyorum ama sabıkalı bunlar belli de olmuyor yani işleri...ama 2.seçenek olursa sen istanbul'a geldiğinde banada haber ver tamam mı?

sorenza
08-05-06, 15:08
Gizemli kişi tekrar söylüyorum bizim hiç ama hiç tahmin edemeyeceğimiz kişi olacaktır.Bu kesinlikle sürpriz.Ama kim olacak.Hem ekinin ölüp ölmiyeceğiyle ilgili ipucu verecek hemde sadece ekinin hayatına değil sarpın hayatına da girecek.

Merhaba teoman,

İşte benim düşüncem de tam olarakda bu yani bu gizemli kişi sadece Ekin'in hayatına dahil olmayacak,Sarp'ında hayatına girecek.İkisinin hikayesine dahil olacak diyor.Bizimkilerin aşk hikayesine dahil olabilecek bir karakter üçüncü bir şahıs olmasın diye yinelemek istiyorum düşüncemi!

Ya ne olur bu karakter erkek olsunda kendimizi garantiye alalım olası bir duruma karşı :)

Hem hikayelerine dahil olacak hem Ekin'in ölüp ölmeyeceğine dair ipucu vericek?

Ya getirmiyim aklıma diyorum ama bu kabus işçileri Ekin'i öldürtüp Sarp'ı yeni gelen bu karaterler evlendirip birde Sinan'ın başına anne diye verip,seneyede bu karakterler diziye devam edicek olmasın!

Böhööö ay ne diyorum ben ya onların yazdığı bu hikayeyi izliyorum bende onlar gibi oldum.Acil biri beni yatıştırsın biri bana saçmalama Ayşe böyle bir şey olmaz desin!

ask_rox
08-05-06, 15:09
ya ucuncu kisiyi koymazlar bence neden kabus iscileri endilerini tekrarlamak istemiyor, orijinal olsun istiyorlarmislar. bide yasemin ile keremcem ekin ve sarpin birdaha asla ayrilmiycaklaini dedi yani ekin olurde ki kesiiiiiiiinn olmesiiiiiin belkide olur, sonrada hayalet olarak sinanin buyumesini, sarpin baskasi ile evlenip ve sinana uvey anne getirdigni gorur vebze bunlari analtir ama yasemin diziyi brakirsa valla izlemem yeminim burda yazilil. cok sinir oluyorum ya ne hale getirdiler beni, eskiden izleyp keyif aliyordum simdi ise daha fazla iskence geibi geliyor, allahim sen benim aklima mukait ol tanirm.......

ayşa
08-05-06, 15:09
Adaşım sakin ol canım, öyle birşey olursa senin oralardan gelip yorulmana gerek kalmadan ben yapışırım yakalarına. Onları bulup çıkarım tepelerine bir güzel tepinirim.
3. bir şahıs bana çok zayıf bir ihtimal olarak geliyor.
Kırçiçeği güzel bir şekilde açıklamış gizemli kişiyi. Evet o cümleden anlaşılıyor ki; hayal falan değil bu kişi. Hani biz o ihtimali de düşünüyorduk. Hatta azrail bile olabilir diyorduk.
Neyse bu arada resimler Hamiş'e gelmiş ama bizim foruma eklenmedi daha. Adaşım bir ilgilensen ya, nerede kaldı resimler. Şunu da söyleyeyim resimler sahne çekimi değil. Sahilde özel olarak poz vermişler.

ayşa
08-05-06, 15:15
Adaş, saçmalama.....
Yani Ekin'i öldürüp diziyi seneye devam ettirmezler. Bunu aklınızdan kesinlikle çıkartın. Bu dizi en çok onlar birbirini tamamlıyor, yakışıyor diye izleniliyor. Çoğumuz o ikisinin hatrına izliyoruz. Öyle değil mi?

linguist
08-05-06, 15:16
Forumun bu halini seviyorum!!:)
Tahminler yapılmış gizemli kişi konusunda.Radyo programında söylediklerini varsayarsak,Ekin'in ölüp ölmeyeceği konusunda ipucu verecekti bu kişi bize.Yani hastalığı yaşamış bir kişi,çok iyi alanında uzman bir doktor olabilir.Bunun haricinde korktuğumuz bir seçenek daha var onu da biliyorsunuz zaten.Aman Allah korusun diyelim.Fakat bu kişi bayan olursa Sarp ile olan diyaloglarına dikkat edelim ne olur ne olmaz.
Bunlar konuları çok hızlı tüketmekte yine.Sinan sünnet oldu,gerçeği de öğrenir,velayet sorunu da hallolursa geriye ne kaldı?Bundan sonra dizi farklı bir yöne kayacak demişlerdi bu karabasanlar.Belki bu bölümden sonra hastalığa ve onun mücadelesine yoğunlaşırlar.
Ha bir de şimdi aklıma geldi.Madem Ekin'e kesin ölecek gözüyle bakılıyor -en azından bize onu hissettiriyorlar şu an.Neden bunu perçinlemek için tekrardan bir kişi girsin ki diziye.Biraz iyimser bir yorum oldu ama :)

sinem75
08-05-06, 15:16
Sanırım forum olarak Sinan'ın hayatındaki dönüm noktası Sarp'ın babası olduğunu öğrenmesi konusunda hemfikir gibi gözükmekteyiz.Gelin birlik olalım buna inanalımda ters köşe olursak birbirimize destek olur elbirliğiyle kalkarız ters köşelerden.
Şu gizemli karakter hakikatende gizemli hani.İnanın 40 bölüm oldu dile kolay her hafta özette gizemli cümleler,gizemli sorular olurduda gizemli karakter hiç olmamıştı.Gerçekten çok merak etmekteyim şu karakteri.Bence bu karakter bizim cücüklerin röportajda söyledikleri ''hastalıktan sonrada muhtemelen dizinin seyri değişecek'' kısmı kapsıyor.
Yani bu karakter Ekin ve Sarp'ın hayatına girecek ama dizininde seyrini değiştirecek.
Şunu anlamış bulunmaktayım ne kadar kızsamda,söylensemde,yerden yere vursamda
yinede merak ediyorum, yinede Çarşamba gelsin diye iple çekiyorum.Bu nasıl bir çelişkidir anlayamadım gitti.Anlayan varsa beri gelsin.

didou_didem
08-05-06, 15:24
ayşe melek "saçmalama":):):)
yok ekin'i öldürüp de devam ettirmezler yasemin-keremcem ikilisini bozup da devam ettirmezler kimse izlemez e onlarda bunu biliyorlar zaten

x_defne_x
08-05-06, 15:24
gercekten mi keremcemyasemin uufff yaaa...
bide ekin saqrpi aldatiomus o doktorla ama sinan kesin herkese kizcak sarpin babsi oldunu örendi mi gitmicem süntte dicek sonra birden orda olcak ya gizmli ya bu adam yada kadin sarpin azraili olmasin sakin!!!!

sinem75
08-05-06, 15:28
Aklıma gelmişken bu yeni karakter son sahnede çıkacak arkadaşlar ve dizimiz orada bitecek onuda söyleyeyim.Nereden anladım onuda söyleyeyim.Hayatlarına girmek üzeredir diyor.Hayatlarına girer demiyor.Tıpkı şu 20.bölüm özetinin sonunda diyordu ya
''Aşklarına yaklaşmakta olan tehlikeden haberleri yoktur'' ibaresi gibi.20.bölüm sonunda ne oldu.Yasemin havaalanında gözüktü orada bitti.İşte 40.bölümün sonuda aynen öyle olacak.Gizemli karakter her neredeyse ortaya çıkacak ve Bülent İşbilen.Ondan sonrada bizler bir hafta daha burada tırlatacağız.Şimdiden söyleyeyim kendinizi hazırlayın.

YSD
08-05-06, 15:30
Arkadaşlar merhaba forma hemen işlerin arasında şöyle bir baktım benim gibi düşünen bir arkadaşım daha var galiba..Gizemli kişi bence bir yazar. Hikayeyi yazan kişi sonucunuda belirler! Aniden bölüm sonlarında Ekin in anlatımlarına geçtiler. Ya yaşanmış bitmiş bir hikayeyi kaleme alınmış olarak bitirecekler. Yada başından beri seyrettiğimiz herşey tamamen yaşanmamış bir hikaye.
Bundan sonra ölümden başka ayrılık olacağını veya birilerin araya girip ortalığı karıştıracağını sanmıyorum. Sevgiler..

didou_didem
08-05-06, 15:32
evet son sahnede çıkacak bu karakter ve bizim yine önümüzde delirmek için 1 haftamız olacak..
ya bence bu karakterin dialogları çok kafa karıştırıcı olacak yani forum yine ikiye bölünebilir..ekin'in ölüp ölmeyeceği bu karakterin dialoglarından belli olacak yaa yani öyle birşey olacak ki hiçbirşey anlamıyacaz..dediğim gibi forum ikiye bölünebilir ekin ölecek-ölemeyecek diye..
birkere daha olmuştu hatırlarsanız ekin sarp'ın yanına gittiğinde bunun hayal olup olmadığını tartışmıştık bu seferde öle olabilir bence...inşallah olmaz ama...

sorenza
08-05-06, 15:35
Didem'cim tamam ben gelince İstanbul'a senide,adaş'ımıda çağırırım,vallahi adaş'ım ben gelip oraya onlara bir şey yapmazsam içim rahat etmez eğer böyle bir şey olursa.Mecbur gelicem yani :)

Sinem'cim vallahi bunuda iyi hatırlattın bencede o kişinin hayatlarına ve dolayisiyla bizim hayatlarımıza da dahil olmaya girişimiyle biter dizi.Ve o andan itibaren bir dahaki haftaya kadar düşün de düşün kim bu şimdi geldi ama kim??

Bari erkek olsa ya,tehlike olmaz en azından :) Ya ben bu karakteri kimin oynayacağınıda merak ediyorum.Acaba tanınmış mı bir sima mı oynacak?

Acaba dizinin başında diziye dahil oldu diye jeneriğe adını bu bölüm koyarlar mı?Gerçi jeneriğe adını koymaları için kalıcı olması lazım.Bizim pilavcı girip çıkıyor ama ismi yok jenerikte.Umarım bu yeni kişiyide koymazlar ben merak etmeye razıyım kalıcı olmasında.

dizidizidiziler
08-05-06, 15:45
Sonunda özet geldi. Forum coştu. Yine 100 kişinin üzerindeyiz hayirli uğurlu olsun. Eski günlerin forumda in ve cinin top oynadığı günlerin acısını çıkaralım.

Herkes birşeyler yazsın tahminler ve taç takma merasimleri sonrasında eğlenceli oluyor gerçekten...

Arkadaşlar bizim özet hep sırlar alemi gibi. Yine bizi meraktan 2 gün daha çatlatmak için ellerinden geleni yapmışlar. Ama benim bu uyuz beşliyi (artık 6 kişi mi oldular?) çözmeme az kaldı.
Bakın şimdi.
Ekin'in yapacak çok şeyi vardır.
Ekin okula gider, gerçek diplomasını alır. Sinan'ın velayetini Sarp'ın üstüne geçirmek için beraber işlem yaptırırlar. Bence bu arada Sinan'a senin baban bu demeyecek...
Sünnet düğünü yaptırmaya karar verir.

Sonra sırlar alemi cümlesi:"Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek"
Belki yine kaset filan kaydettirir. Oğlum mezuniyetini kutlarım. Yok evlendiğini göremedim. Allah tamamına erdirsin gibi şeyler söyler. bunu Sarp'a verir, öldüğümde bunları Sinan'a evlenirken, mezun olurken seyrettir diye...Ne bileyim saçmalar işte. Düğünde takılan altınları Sinan adına bir hesaba yatırır filan.

Sünnet düğünü malum. Komik olur. Allah bilir Sinan, sünnet esnasında da güler :)

Sonraaa gelelim gizemli yabancıya...
Şimdi bence Sarp ve Ekin'in arasına hastalık sorunu varken birisini sokmazlar. Çok saçma olur bu. Kız ölecek başkasına aşık oluyor. Yok karısı ölecek adam çok seviyor, başkasıyla beraber oluyor... Bu imkansız birşey. Bu kişi kesinlikle Ekin'in hastalığı ile ilgilenen bir kişi olacak. Hayatlarını etkileyecek diyor. Ya da çok alakasız, geçmişten gelen, ve onların yardım edeceği bir kişi olabilir bu. Ama kesinlikle bu kişinin aşkla meşkle alakasi olmayacak bence...

didou_didem
08-05-06, 15:46
aynen yaa kalıcı olmasın..bu arada diğer forumda bu yeni girecek kişinin esra olabileceğini yazmış biri(yelda ve serkan'ın sarp'a ayarlamaya çalıştıkları kız)..o olabilir
o kız doktordu ekin'i iyileştirebilme ihtimali var diye düşünüyordum ama işin kötü tarafı kız sarp'a aşıktı...offf yaa

KEREMCEMYASEMİN
08-05-06, 15:46
arkadaşlar bakın biz kenandan kurtulduktan sonra bi boşluğa düştük dimi?bizi sinir edecek bişi olmamaya başladı dizide bence bu 3. kişi bizi sinir edecek biri olacak yani kesin kötü bir karakter. rüya işcilerinin diziye iyi bir karakter sokacaklarını hiç sanmıyorum

didou_didem
08-05-06, 15:50
aynen yaa kalıcı olmasın..bu arada diğer forumda bu yeni girecek kişinin esra olabileceğini yazmış biri(yelda ve serkan'ın sarp'a ayarlamaya çalıştıkları kız)..o olabilir
o kız doktordu ekin'i iyileştirebilme ihtimali var diye düşünüyordum ama işin kötü tarafı kız sarp'a aşıktı...offf yaa

valla şimdi aklıma geldi bu esra olmaz..niye mi??hiç tanımadığımız biri diyor biz bu kızı biliyoruz ama hiç tanımadığımız biri demezlerdi o zaman..yok bu kız olmaz o...

seherim
08-05-06, 15:51
Bnce gizemli kişi Ekinin hastalığıyla ilgilidir.Sünnetin kontroli Kurtide olduğuna göre zevkli geçer.Ama Sinanın hayatını dönüm noktasını anlayamadım.Belki Sarpın babası olduğunu öğrenmesi olbailir.Yalnız Çelik soyadından kurtulması iyi olur.

linguist
08-05-06, 15:58
Dizidiziler arkadaşım bak bu kaset işi olabilir gibime geldi benim de.Sinan'ın önemli zamanlarında yanında olacak diye bir ifade kullanmışlar çünkü.Sarp'ın babası olduğunu açıklamaları da bir köşede dursun ama.Gerçi ikincinin olmasını tercih ederim ama senin tahminin daha ağır bastı sanki.
Sinem mutlaka o kişinin girmesiyle biter bölüm ve belki de Ekin'in arka fonda konuşması da olabilir yine.

@LARA
08-05-06, 15:58
ya bende üzülmüsdüm belki bu hafta da yok diye nerden buldunuz ya cok sasirdim ay süper bi bölümde kim bu ya gizemli kisi erkek olmasi lazim galiba cünkü yasemin vardi insalllah üzmez bizi bu gizemli kisi

sinem75
08-05-06, 16:01
Dizidizidiziler seni tebrik ediyorum arkadaşım.Hemde iki kere.
Birincisi şu kaset olayı için.Evet ne diyor özette Ekin'in Sinan'ın hayatının dönüm noktası olabilecek anlarında yanında olduğunu göstermek'' dediğin gibi bir kaset doldurabilir.
Bu kaseti Sarp'a verip Sinan Ünv.mezun olduğunda, yada askere gittiğinde yada evlendiği zaman verirsin gibi bir şey diyebilir.
İkincisi hayatlarına girecek 3.şahısın aşkla meşkle ilişkisi olmayacak demişsin.Gerekçelerinde çok doğru.Eşi ölümle pençeleşen ve eşini ölümüne seven bir insan heleki bahsettiğimiz kişi Sarp, o Ekin için nelere katlandı.Ekin bu durumdayken gözü başkasını görmez hatta ve hatta Ekin ölse bile görmez.Tövbe tövbe ağzımdan yel alsın.Aynı şey Ekin içinde geçerli.

ssvshy
08-05-06, 16:04
arkadaşlar bazılarımızın atladığı bişey var yeni gelen erkek olsun şimdi erkek olursa sarp bunu kim olursa olsun kıskanır helede bu kişi ekinle sarptan çok vakit geçiririse ve ekin ben ölücem diye zorunlu olarak kendini bu kişiye doğru iterse sırf sarp ondan nefret edip onu unutsun diye o zaman biz gene acı çekecez

didou_didem
08-05-06, 16:07
ya şu kaset doldurma olayına ben iyice inanmaya başladım kesin öyle olacak.Yeni girecek karakterde bence bizimkileri ayırmıyacak dizidizidiziler süper yazmışsın valla..
keremcem__cem bir arkadaşımın annesine doktorun karısını oynamak için teklif gelmiş tüyosunu getiren sen miydin??bambaşka biride olabilir inşallah karısı olur yaa

ayşa
08-05-06, 16:07
Arkadaşlar, yeni bölüm resimleri yok. Adamlar geçen bölüm resimlerini tekrar yollamışlar. Bunlar gider ayak işi iyice gevşettiler. İnsan iki güzel fotoğraf yollarda bari gözümüz gönlümüz açılır:)

aychaaa
08-05-06, 16:12
bu bolum komik sahneler olucak baya.ekinle sarpında ask dolu sahneleri.feryalin halini baya merak ediyorum.super senaristlerimizin soyledigi yeni karakter de bu bolum girio.nasıl etkilicek kim olucak bi suru yorum yapıldı.ama hala cok merak ediyorum.

allbyme
08-05-06, 16:13
bence esra olamaz çünkü hiç tanımadığımız bir kişi dio özette,aman bunların işini iice mahvetcek biri olmasında kim olursa olsun.bu arada fragman we bölüm resimleri daha çıkmadı dimi?bence bu esrarengiz kişilik 40.bölümün sonunda ortaya çıkcak...o gelcek ve bitcek,hatırlarsanız yassonunda geldiği bölüm öyle olmuşdu gelmişdi ve her işlerini halletmişdi sağolsun,inş buda öyle olmaz... :blush:

SuluSaray
08-05-06, 16:16
su GIZEMLI karakter bana doktorun karisi gibi gelmedi. :blush: cünkü gizemli diyor.
doktor mithat teksoylarla cok iyi tanidik ve bu gizemli karakter doktorun karisi olsa gizemli demezler, teksoylar kesin taniyordur cünkü doktorun karisini.
zaten doktorun karisi olsa kötü niyetli olmaz. birde bakarsaniz ekinin hayatina demiyor Sarpin VE Ekinin hayatina girecek gizemli karakter diyor. ikisiyle ilgili olacaktir bu kisi.

Ekin ölmeyecekdir bence. :icon_ange eger ölecek olsa bizi bu kadar ümitsiz birakmazlardi.
simdi herkes öleyecek zanndetsin diye hic bir ümit isigi vermiyorlar ve sanki ekinin ölümünü beklermiscesine: ekinin GITMEDEN önce yapacagi daha cok seyler vardir!!!diye yaziyorlar. sanki simdi hepimiz yas tutmusuz da her an ekinin gebermesini bekliyoruz gibi. :icon_whis

ama belkide bu GIZEMLI kelimesini bizim merak etmemiz icin daha dogrusu catlamamiz icin yazmis olabilirler. evet, evet kesin öyle....

milla_jovovich
08-05-06, 16:17
evet bir haftayı boş boş aşk oyununu izleyemeden geçirdikten sonra buün özeti görmek çok iyi oldu...gerçi bu kadar kapalı anlatmalarına gerek yoktu ya biraz daha açık olabilirlerdi ama naparsınız her zamanki halleri...diziye yeni giren kişi ekinin hastalığıyla ilgili bir şahıstır ama ben hiç bizim sevceğimiz bi tip koycaklarını sanmıyorum :icon_evil çünkü yaso yok,kenan hapiste yani bizimkilere bi ayak bağı lazım sanki hastalık yetmiyomuş gibi...neyse yinede görmeden günahlarını almiyim ama rüya işçilerinin yapçaklarını tahmin edemiyeceğimiz için yani yine ters köşeye yatmayalım valla özetide bi görelim bu akşam...
ayrıca bi şey sörmak istiyorum derslerden dolayı fazla giremiyorum bu aralar siteye ama dizinin dewam edilip edilmeyeceği konuşuluyor hangisi olcak ben erken tatile çıkıcak diye biliyorum seneye dewam edicekmiş yanlış mı biliyorum??? :icon_whis

ayşa
08-05-06, 16:25
Şimdi ben bu yeni girecek kişi hakkında ilk baştan beri hep doktordur dedim durdum. Bana göre, hastalıkla mücadele edecek insan oturup tedavileri araştırır, kapı kapı dolaşıp pardon doktor doktor dolaşıp çare arar. İşte o sırada bir doktor umutlu bir şekilde konuşur. Bu da bizim diziye girecek yeni karakter olurdu.
Ama adamlar özetteki bir kelimeyle beni daha en başta ters köşe ettiler.Hiç "gizemli doktor" olur mu? Başka bir şey ama ne?
Ben öyle gelecekte oğlunun dinlemesi için kaset falan dolduracağını sanmıyorum. Öyle birşey yapıp Sarp'a sakla diye verirse, Sarp'ın o kaseti alıp Ekin'in kafasına geçirmesi lazım. Hani bu kız mücadele edecekti. Mücadele kelimesinden ben neden daha farklı şeyler anlıyorum. Bu adamlar yazdıklarını unutuyorlar mı? Bunlar değil miydi geçen bölümün son sahnesi başaracağız diyen? Özette sanki ölümü mutlulukla bekleyen bir karakter varmış gibi anlatmışlar. Eğer bölümde de öyle bir Ekin izlersek tam anlamıyla saçma olur. Mutlaka tedavi için büyük büyük adımlar atılmalı, araştırma yapmaları lazım.
Yoksa bunlar böyle davrandıklarında tümörün kendiliğinden geçeceğini mi sanıyorlar?

allbyme
08-05-06, 16:26
kurtinin düzenlediği sünnet düğününü izlicez bu bölüm,büyük bi çoğunluğunu bu kaplar zaten hazırlıklar felan.herkes mutlu mutlu oynicak gülcek yicek iççek,bizimkilerin yine böle birbirlerine bakışları olcak o sahneler duygulandırcak işde herkesi...yelda olayınada sewindim bu arada serkan hakediodu bunu..

sinem75
08-05-06, 16:35
Ayşa alem kızsın.Ekin öyle bir kaset doldursa Sarp kafasına geçirir demişsin.Koptum arkadaşım.Yalnız bu adamlar yazdıklarını unutuyorlarmı demişsin ya.Sende unuttun heralde canım tabikide unutuyorlar.30.bölüm sonunda yarım kalan sevdanı oğlunu bırakıp gidemezsin diyen Ekin 31.bölümde hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etmiş
Sarp'ı hestanede bıraktıktan sonra aramamıştı bile.

didou_didem
08-05-06, 16:36
Şimdi ben bu yeni girecek kişi hakkında ilk baştan beri hep doktordur dedim durdum. Bana göre, hastalıkla mücadele edecek insan oturup tedavileri araştırır, kapı kapı dolaşıp pardon doktor doktor dolaşıp çare arar. İşte o sırada bir doktor umutlu bir şekilde konuşur. Bu da bizim diziye girecek yeni karakter olurdu.
Ama adamlar özetteki bir kelimeyle beni daha en başta ters köşe ettiler.Hiç "gizemli doktor" olur mu? Başka bir şey ama ne?
Ben öyle gelecekte oğlunun dinlemesi için kaset falan dolduracağını sanmıyorum. Öyle birşey yapıp Sarp'a sakla diye verirse, Sarp'ın o kaseti alıp Ekin'in kafasına geçirmesi lazım. Hani bu kız mücadele edecekti. Mücadele kelimesinden ben neden daha farklı şeyler anlıyorum. Bu adamlar yazdıklarını unutuyorlar mı? Bunlar değil miydi geçen bölümün son sahnesi başaracağız diyen? Özette sanki ölümü mutlulukla bekleyen bir karakter varmış gibi anlatmışlar. Eğer bölümde de öyle bir Ekin izlersek tam anlamıyla saçma olur. Mutlaka tedavi için büyük büyük adımlar atılmalı, araştırma yapmaları lazım.
Yoksa bunlar böyle davrandıklarında tümörün kendiliğinden geçeceğini mi sanıyorlar?

ayşa ay ölücem gülmekten şimdi sarp'ın kaseti ekin'in kafasına geçirdiğini düşünemiyorum bile:):):)dediğin gibi de olabilir...ay bende iyice deli oldum o da olabilir bu da olabilir:)
"gizemli" kelimesi bizi heyecanlandırmak içinde olabilir canım onu o kadar takmayalım kafamıza..evet araştırırlar ve bir doktor bulacaklar diyecem ama özette hiç öyle yazmıyor ki..insan doktora gider dimi o bile yazmıyor yaa

ayşa
08-05-06, 16:39
Sinemcim, ben o bölümleri tamamen aklımdan çıkarmaya çalıştığım için işte böyle hatırlatmanız gerekiyor. Adamlar daldan dala atlamasını pek iyi biliyorlardı değil mi?
Becerebildikleri tek olay; daldan dala atlamak...

KIRÇİÇEĞİ
08-05-06, 16:42
aysacım bu adamlar hastalığı çıkardı ama nasıl tedavi edeceklerini bilmedikleri için atıp tuttular (6-7 ay mevzusunu unutmadım ben daha) o yüzden hastalığın kendiliğinden geçmesini bekliyor olabilirler yada ekin sokakta yürürken kafasına saksı düşer ve tümör sıkışarak küçülür ve kaybolur böylelikle hem biz hemde bizim cücükler kut-rtulur arkadaşım.

biz yine tahminlerde bulunuyoruz ama hiç uğraşmayalım ne yaparsak yapalım onlar kadar saçmalayamayız.bekleyip göreceğiz

rosenmond
08-05-06, 16:44
bu gizemli bir karakter ekinin ve sarpin ikinci bebegi olmasin??
cünkü özete Ekin ve Sarp’ın hikayesine dahil olmak üzere biri yaziyor ve bu bir bebekde olar bilir!!!
yani düzünsenise tüm bunlar olurken ekinin ve sarpin hayatina bir bebek dahil olmak üzere!!

allbyme
08-05-06, 16:45
Ayşa alem kızsın.Ekin öyle bir kaset doldursa Sarp kafasına geçirir demişsin.Koptum arkadaşım.Yalnız bu adamlar yazdıklarını unutuyorlarmı demişsin ya.Sende unuttun heralde canım tabikide unutuyorlar.30.bölüm sonunda yarım kalan sevdanı oğlunu bırakıp gidemezsin diyen Ekin 31.bölümde hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etmiş
Sarp'ı hestanede bıraktıktan sonra aramamıştı bile.
ewet arkadaşım haklısın bunlar 1 bölüm önce ne yazdıklarını unutuyolar okadar saçmaladılarki saysan bitmez yani.bari bundan sonra kalan bölümlerde saçmalamasınlar ya.onlardan en çokk istediğim şey bu diziyi en anlamlı biçimde seyircilerin istediği gibi güzel bi biçimde bitirmeleri...

çalıkuşu
08-05-06, 16:47
Herekese selamlar,
Bu caanım özete iki kelam etmek lazım değilmi kıymetli forum arkadaşlarım... yaz yaz bitmez, yorumla yorumla tükenmez, oku oku anlaşılmaz ama genede vazgeçilmez dizimiz son tur izmir lokması misali elde kaldı 4 bölüm devam etmekte,

Ekin’in daha yapacak çok şeyi :icon_roll var!...Türkçedeki bu ŞEY kavramına acayip derecede hastayımdır :P şimdi bu şeyler ne olabilir diye biraz şeyettirelim bakalım... Ekin daha ne yapabilirki? mezara yatıp prova bile yaptı, hayır gayri müslimde değilizki güzel bir tabut sipariş etsin, sonra içinde giyeceği cibinliği ayarlasın, :icon_roll düşün düşün çoktur işin...

Ekin yaşamının geri kalanında hayata tutunmaya karar verir. Çünkü gitmeden önce sevdikleri için yapması gereken şeyler :icon_roll vardır, öncelikle de Sinan için..."Yaşamının geri kalanında" vay be ne özlü söz :img-huh: ...gözümüze soka soka, kafamıza vura vura bu kızın öleceğine bizi ikna etmeye çalışıyorlar, tamam kardeşim PES diyeli kaç bölüm oldu, ANLADIK... hıımmm en büyük şey meğer Sinanmış, bende bir an Sarpı düşünüyor sandım, bu durumda şey Sinan için hayatın önündeki engelleri kaldırması lazım, gideceği okulları tespit etsin, hanki üniversiteyi bitireceğini tayin de etmeli, gitmeden gelin adayınıda belirlese iyi olur, ama en önemlisi cici anne adayı , ben naçizane doktor Ayşeyi öneriyorum, fena kıza benzemiyordu...

Sinan için yapılacak üç şey :icon_roll vardır: Birincisi, velayetini asıl babasının yani Sarp’ın üzerine almak, ikincisi Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek, üçüncüsü ise Sinan’a sünnet düğünü... bende oturmuş çocuğun istikbalini düşünüyorum daha önemli şeyler varmış bu şeylerin en başında gerçek baba meselesi geliyor... bencede en mühim olanıdır, bu şey Ekin için tek celseye bakar, okulu boşuna ikinci bitirmedi, bu şeyi geçelim, ben ikinci şeye fena taktım, ve evet arkadaşlar haftanın ters köşe iddiasını ortaya atıyorum :icon_whis , bu hafta boynuzlu taca ben adayım, Sinan’ın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlarda Sinan’ın yanında olduğunu ona göstermek için ne yapabilir? diye oturup dakikalarca düşündüm :icon_roll ve en son şu karara vardım. Kesin video dolduracak, geçecek kameranın karşısına, biri eğitimi için, diğeri yaşgünleri için, öbürküsü, evliliği için vs. vs. tüm gerekli şeyler için kameraya konuşacak. nasıl iyi attımmı? ... iddiam budur arkadaşlar, dediğim gibi bu hafta taç benimdir, birde ben takayım şu bol boynuzlu tacı... en son şey ise Sinana sünnet düğünü yapılma şeyiymiş, aman ne eğlenceli olacak kimbilir...dizinin en zevkli dakikaları bu Sünnet düğünü olacaktır,

Sinan’ın aniden karar verilen sünnet düğünü aile halkında hem şaşkınlığa, hem de telaşa yol açar. Gülser, Gönül ve Feryal sünnet alışverişine çıkarlar. Ama bu alışveriş Feryal’in alışık olduğu türden bir alışveriş olmaz...Feryalin bittiği an bu andır, allahım neydi günahım dediğini duyar gibiyim, vah sosyetik Feryal vah. şimdi tuturmasınlar bol çeşit vardır illa Mahmutpaşa gidelim diye:), çünkü Sünnet cicilerinin en alası orda satılır, Feryal ve Mahmutpaşa esnafı birden gözümde canlandı,

Sünnet düğünü organizasyonu ise Kurti’nindir. Bu sayede sünnet düğünü de kimsenin beklemediği şekilde olacaktır...Budur kardeşim ya... devret Kurtiye bak sen keyfine.. bol palyaçolu bir sünnet düğünü bekliyorum.

Tüm bunlar olurken, hiç tanımadığımız gizemli bir karakter Ekin ve Sarp’ın hikayesine dahil olmak üzeredir...Akıllarınca haftanın karın ağrısı bu gizemli karakter olacak, ha ha ha, geçti beyler o günler, zerrece beni ilgilendirmiyor, kimse kim banane, bakın hele Ekin ve Sarpın hikayesine dahil olacakmış bu hikayeye burnunu sokmayan mı kaldı? istanbulda malzeme tükendi taaa Belçikalardan eski sevgili getirdiniz, çok zekisiniz, çok akıllsınız ve hatta dahisiniz, ne diyimki Süpersiniz. Beş dahi beşide birbirinden zeki...

evet biliyorum berbat bir özet yorumu oldu kusuruma bakmayın, ama kel başa şimşir tarak lazım misali böyle özetede böyle yorum lazım...
hoşçakalınız...
bye...

ladydi
08-05-06, 16:51
herkese merhaba özet gelmiş nihayet.bir iki gündür canım yorum yazmayı hiç istememişti.çünkü dönüp dolaşıp aynı konulardan bahsetmek beni bunaltmıştı. şimdi özetimiz geldiğine göre tahminlere ve yorumlara hız verebiliriz. açıkcası özeti ben pek beğenmedim yine soru işaretleri var çünkü. sinanın hayatında dönüm noktaları olacak zamanlar ne? ve hiç tanımadığımız gizemli karakter kim?
birinci soruya bir tahmin yapayacağım ama ikinci soruda bu gizemli kişi ekin ve sarpın hikayesine dahil olacak dediğine göre hastalıkla ilgilidir diye düşünüyorum
bence bu kişiyle ilgili kısımlara 41.bölümde ağırlık verecekler.velayetin sarpın üzerine alınması kısmını ise kısa tutacaklar.bu bölüm bize bol bol kurtili sahneler sünnet alışverişi,feryal hanımın şaşkınlıkları ve biraz da düğün görüntüleri izlettirecekler.bir bölüm de böylece geçecek biz yine ekin ölecek mi kalacak mı sorusunun yanıtını bulamayacağız.ve dizinin kıyısından köşesinden bulup buluşturulan yani kısa kısa sarp ve ekin sahneleri ile yetineceğiz. :img-elvis

sinem75
08-05-06, 16:57
Daldan dala daldan dala ay bu sözlerde bana birini hatırlatı Ayşa.Bakın herkese bir önerim var.Herkes bu akşam istiareye yatsın.Bakarsınız aramızdan biri şu gizemli karakteri rüyasında felan görür.Yoksa başka türlü çözemiycez bu karakteri.
Sayi ben unuttum bak.Benim bu konuda taca layık bir düşüncem vardı.Ekin hamile olabilir ve bebeğiyle konuşabilir demiştim.Yalnız özette Ekin ve Sarp'ın hayatına hiç tanınmadık bir karakter girmek üzeredir dediğine göre bunlar henüz bu bebeği yapmadılar.Demek oluyorki bu bölümde çalışmalara başlıyacaklar gelecek bölümdede bebek gelecek.Tacım nerde benim iyi parlatın tamammı.
.

ayşa
08-05-06, 17:03
çalıkuşum, bu özete senin bu yorumun çok bile canım. Beni güldürdün yine, her zaman ki gibi:)
ladydi, dediğin gibi yan hikayeler ağırlıkta olacağa benziyor. Bizim akıl yine Ekin ve Sarp da izlemek zorunda kalacağız o sahneleri.

Bu arada hazır burası kalabalıkken sorayım; bizim Desdi'den bir haber alan var mı? Ben iyice meraklanmaya başladım. Bu zamana kadar mutlaka girerdi foruma, kötü birşeyler olmasından korkmaya başladım. Eğer bir haberi olan varsa biizimle paylaşırsa sevinirim.Yada nerede okuduğunu bilen falan varsa, bir zahmet onuda söylesin. Biz oralardan buluruz.Yada ne yapsak gazeteye ilan mı versek?:)Ben tv eleştirmenleriyle bayağı samimi oldum, bu diziler sayesinde. Yazarlar mail adresimi görmekten bıkacak yakında. Ehh bir rica ederim (kırmazlar herhalde); bizim forumdan bir arkadaş kayıpta...

desire72
08-05-06, 17:04
yalnız dizi bitiyor biz hala bu evli çiftimizi aynı evde yaşarken göremedik hala flört ediyor gibi bir halleri var.SEnaristlerimiz tamam anladık ekini öldürme işinde sebat etmişler illa böyle bitirecekler ama bari şu son 4-5 bölümde onları aynı evde görelim.

mavikova
08-05-06, 17:06
evet bence de rosenmondun dedigine katılıyorum hikayeye katılacak kisi bebek bence.cünkü onların hikayesine ancak bebek dahil olur.cünkü öbür seyler dail demek anlmına gelmiyor

*~*RaiNBoW*~*
08-05-06, 17:10
Ya uff ya özet bu mudur?İyi de bunların hepsini zaten biliyorduk,tüyo gelmişti;sünnet düğünü falan...Ya Allah için bir kez de doğru düzgün kafa kurcalamayan bir özet gelse ne olur ya?Bu bölüm bence o kadar da güzel olmayacak(yine maalesef) bana öyle geliyor ve yan karakterlerin göz önünde olacağı bir bölüm olacak yine...Ben de bu sahnelerde sıkıntıdan patlayacağım.Bütün işler bitti birtek bunlar kalmış gibi, böyle sahnelerle vakit kaybediyorlar bir de bu sezon bitirmeyi planlıyorlar...Garip!

linguist
08-05-06, 17:13
Arkadaşlar alemsiniz ben burda gülme krizlerine girdim. :img-hyste Taç adayları çoğaldı yine fakat tacın sahibi ortalarda yok.Özgü nerelerdesin?
Ayşa yazdığın iyi oldu desdi den de bir haber yok hala.En son 13 nisanda girmiş o zamandan bu zamana da haber yok.En son dişi ağrıyormuş sanırım.

dudu643
08-05-06, 17:14
yaaa özet erken gelmiş ne güzelllll,değişik şeyler olacak bu bölüm fazla hüzünlü olmayacak anlaşılan...

gizem_90
08-05-06, 17:21
sonunda ozet geldi. bu bolumde bol bol komik sahneler izleyecegiz benziyor ne de olsa kuri organize ediyor :blush:
benim kafama ozette son cumle takildi ekin ve sarpa gizemli karakter katilacagi.
Bu gizemli karakteri cok merak ediyorum bence bolumun son sahnesinden gelecek.
carsambaya kadar bekliyecegiz :icon_ange

fragman ve resimler geldi mi?

ladydi
08-05-06, 17:30
Arkadaşlar bizim özet hep sırlar alemi gibi. Yine bizi meraktan 2 gün daha çatlatmak için ellerinden geleni yapmışlar. Bence bu arada Sinan'a senin baban bu demeyecek...
Sünnet düğünü malum. Komik olur. Allah bilir Sinan, sünnet esnasında da güler :)

Sonraaa gelelim gizemli yabancıya...
Şimdi bence Sarp ve Ekin'in arasına hastalık sorunu varken birisini sokmazlar. Çok saçma olur bu. Kız ölecek başkasına aşık oluyor. Yok karısı ölecek adam çok seviyor, başkasıyla beraber oluyor... Bu imkansız birşey. Bu kişi kesinlikle Ekin'in hastalığı ile ilgilenen bir kişi olacak. Hayatlarını etkileyecek diyor. Ya da çok alakasız, geçmişten gelen, ve onların yardım edeceği bir kişi olabilir bu. Ama kesinlikle bu kişinin aşkla meşkle alakasi olmayacak bence...

bu cümlelerine ben de katılıyorum arkadaşım.sarp ve ekinin yeni birini görecek halleri mi kaldı allah aşkınıza.birbirlerine bu kadar aşıkken.nerde kalır o zaman aşkın gücü.aşka olan inancımızı da kaybettirmesinler bize.onların ölümüne yeminleri güçlü bir aşkları var unutmayalım daha doğrusu senaristler unutmasın
ayrıca özette yeldadan hiç bahsetmemiş.çocuğu aldırdı mı aldırmadı mı?o da ayrı bir soru?bence aldırmamıştır neyse o da açıklığa kavuşur inşallah.

ekin14
08-05-06, 17:37
arkadaşlar şimdi ekin kesin ölüyomu yani ben inanmak istemiyorum biri bizi duysun öldürmeyin ekin i ama ölemez o bize bunları anlatıyo nasıl ölsün ki kız yaa çok saçma olur ama belki 'işte hayatım şimdiye kadar böyle geçti bundan sonrasını da hep beraber yaşıyıcaz 'gibi bişey diyerek bir kaç bölüm sonra ölebilir.dizinin bitmesine 4-5 bölüm mü var eğer ekin ölecekse bu 4-5 bölüm içindemi ölecek.bence de bu gizemli karakter azrail olabilir çünkü keremcem bir röportajında artık hiç ayrılmıyacağız demişti.

size kötü bir haberim var anlaşılan kimse görmemiş çarşamba günü saat 21.45 te atv de maç var fragman verdiler yine dizimizi çıkarmazlar diye korktum ama özeti görünce rahatladım inşallah vardır herhalde 20.00 da çıkar yada maç saati değişir filan ben gördümde sizede haber vereyim istedim başta sorduğum sorulara cevaplarınızı bekliyorum lütfeeennnnnnn yardımcı olun inşallah bu hafta aşk oyunu vardır...

yagmur94
08-05-06, 17:42
allah allah arkadaşlar sizce bu süpriz kişi kimki merak ettim şimdi sakın yeni bebek olmasın yani ekin hamile olabilir mi kli benim ilk aklıma gelen şey bu oldu ya da sarp ya da ekin başka birine aşık olcak bu da biraz zor o yüzden bence ekin hamile olabilir

keremcem_sarp
08-05-06, 17:46
sonunda forum dolmaya başlamış.olmuyodu ama öyle sessiz sessiz.neyse biz gelelim özetimize hoş,güzel ama ben pek bişey anlayamadım.özeti ilk okumaya başladığımda sinan,sinan,sinan sözcüklerini görmekten bıktım ve içimden heralde bu bölümde ekin ve sarpla ilgili bişey olmicak dedim.bu şaşkınlıkla özetin sonunda da darbey yedim tabii.ya bi de şu özet gizemli olmasın.neyse fragmanı görünce herşey açıklığa kavuşur inşallah.şimdi işin yoksa çarşambayı bekle....

seherim
08-05-06, 17:50
Ya bnce bu kişi ne bebek.Ne de 3.kişi.O kdr da karıştırmazlar ya.O kdr şeyden sonra başka birisine aşık olmaları çok zor bnce.4 yıl ayrı aklmışlardı hatırlarsanız.Bn Ekinin hastalığıyla ilgili biri die düşünüorum

gizem_90
08-05-06, 17:52
arkadaslar atv nin sitesi gunceldi orada ask oyunu saat 20.00 basliyacagini yaziyordu

19:00 atv Ana Haber
20:00 Aşk Oyunu - Bölüm 40
21:45 Middlebrough-Sevilla / UEFA Kupası Final Maçı
23:30 Siyaset Meydanı

ASK OYUNU SAAT 20.00 DE BASLIYACAK :icon_ange

ladydi
08-05-06, 18:16
sevgili keremcem-sarp arkadaşım bu dizinin her şeyi gizemli özeti, fragmanı.hep de böyle oluyor.o yüzden fragmandan da pek bir şey anlayamayacağız diye düşünüyorum ben.başka dizilerde özet neredeyse bir hafta önceden fragman da üç dört gün önceden geliyor ama aşk oyununda öyle değil amaç bizi çatlatmak ne de olsa.bu dizi sayesinde iyice meraklı melahat oldum zaten.

ssvshy
08-05-06, 18:45
bence bu kişi bebek değil hatırlayalım ekin intihar etti eğer bebek olsaydı bu tahlillerde çıkardı bu çok farklı bişey ya aklıma bu kişinin ekinin geçmişinden gelecek biri belki ekinin çocukluk arkadaşıdır ve bu doktordur ne salladım ama

ECE 71
08-05-06, 18:56
Selam herkese...
Özet gelmiş,hayrolsun...10 gündür konuşulan konularla ilgili bir özet...pek farklı bir şey yok...Girecek kişiye sadece gizemli denmiş...
Herkesin yorumları taçlık yani...Bu arada ÖZGÜ tatilde..Bir hafta yok..Tacı boşta yani...
Özette ekinin son günleri gibi demeye çalışmışlar,ama ben inanmıyorum...Bizlere birkaç bölüm karın ağrısı çektirip ekini iyileştirecekler...
Bu bölümde bolca sinanı göreceğiz...Umarım yerli yersiz sırıtmaz...
Ekinin sinanın yanında sarpa biraz ilgi gösterse...Dizi bitecek,hala o oda fantezisini gerçekleştiremedik...
Gizemli kişi için naçizane yorumum;bu kişi bir sevgili olmayacak...Daha önce bu hastalığından kıyısından dönmüş biri olacak...
Atması bedava...Benden de bu kadar...
Fragmandan birşey beklemiyorum...Yine tek sahnelik birşey olur...İyi yorumlar...

iremfb86
08-05-06, 19:08
arkadaşlar özette herşey gayet güzel ama Tüm bunlar olurken, hiç tanýmadýðýmýz gizemli bir karakter Ekin ve Sarp’ýn hikayesine dahil olmak üzeredir.bu cümle kafa karıştırıcı bu cümlenin ne kastettiğini dizi sonunda öğrenicez,ihşallah iyi bir şeye yol açar bu kişi pek sanmasamda...dokturun karısı diyecem ama olamz herhalde çünkü doktorun karısı neden gizemli olsun?

meryemce84
08-05-06, 19:15
Selam arkadaşlar..
Özeti yeni okudum.
Diziye girecek karakter Ekin'in yaşayıp yaşamayacağı konusunda bize ip ucu vermeyecek miydi..
Bakın arkadaşlarım gizemliymiş bu yeni karakter..
Ben hala aynı düşüncedeyim..

1-Bu karakter büyücü,doğaüstü güçleri var..
2-Ekin'in hastalığından dolayı gördüğü sıradışı bir varlık..
3-Sarp'ın rüyasındaki gibi Ekin'i almaya gelen melek..

Evet kesinlikle yeni girecek kişi Ekin ile Sarp'ın arasını bozacak biri değil dir diyorum..
Bu saydıklarım değilse de Doktorun karısı yada kızıdır yeni girecek karakter...

Sinan'ın sünneti keyifli olabilir..ama bir o kadarda hüzünlü olur..

Pharaoh
08-05-06, 19:20
mrb arkadaşlar.özetimiz gelmiş.bilemediğimiz ve tahmin edemediğimiz pek bir şey yok.son cümle yine gizemli.artık düşün düşün dur.şimdiye kadar hep gelecek karakterin mesleğini bırakmış bir doktor olacağını düşünmüş ve inanmıştım ama bu daha farklı.kafam da durdu hiç bir şey aklıma gelmiyor.sünnet düğününü kurti düzenliyorsa bol şamatalı olacaktır.orhan amcamda döktürür artık :) desdi'yi merak edenler olmuş ben onun ankara'da olduğunu hatırlıyorum.

iremfb86
08-05-06, 19:25
20:00
Aşk Oyunu

21:45
Middlebrough-Sevilla

23:30
Siyaset Meydanı atv.com.tr de yazıyo yani kesin durum söz konusu....

sisley
08-05-06, 19:32
Selamlar herkese bende özetin tamamını yeni okudum hersey aslında tahmin ediliyor yada biliniyordu son cümlede diziye yeni biri katılıyor kötü düşünmüyorum bu son cümle ile ilgili ben yani ekinin kurtulması ile direk alakası var bence kim ,nerde ,nasıl ya da ne yapacak bilemiyorum ama iyi seyler yapacak.
Gizemli kelimesi kafa karıstırabilir sadece acaba meryemce dediğin gibi doğa üstü güçleri olabilir mi?
Neyse izleyelim görelim diyorum merak ettim su gizemli kişiyi.

Anemon
08-05-06, 19:37
Aklıma gelmişken bu yeni karakter son sahnede çıkacak arkadaşlar ve dizimiz orada bitecek onuda söyleyeyim.Nereden anladım onuda söyleyeyim.Hayatlarına girmek üzeredir diyor.Hayatlarına girer demiyor.Tıpkı şu 20.bölüm özetinin sonunda diyordu ya
''Aşklarına yaklaşmakta olan tehlikeden haberleri yoktur'' ibaresi gibi.20.bölüm sonunda ne oldu.Yasemin havaalanında gözüktü orada bitti.İşte 40.bölümün sonuda aynen öyle olacak.Gizemli karakter her neredeyse ortaya çıkacak ve Bülent İşbilen.Ondan sonrada bizler bir hafta daha burada tırlatacağız.Şimdiden söyleyeyim kendinizi hazırlayın.

meriremail
08-05-06, 19:41
arkadaşlar bakın aklıma ne geldi şu hiç tanınmayan gizemli karakter önce ekinin başını döndürüp kusturup gizemli gizemli sarpı kortkutsun ekinin tümörü büyüyo diye .sonrada hamile olmasın bide bu bölümde .nasıl olur..çünkü ikisininde hayatlarınA GİRECEK ve DENİLDİĞİ GİBİ EKİNİN İYİLEŞİP İYİLEŞMEMESİYLEDE İLGİLİ GİBİ BENCE CUK OTURDU

:img-lady: :img-lady: LÜTFEN ŞU ANDA Kİ BURDA Kİ :img-lady: :img-lady: AKTİF KULLANICILAR :img-lady: :img-lady: YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.... :img-lady:

UniQue_one
08-05-06, 19:48
arkadaşlar bakın aklıma ne geldi şu hiç tanınmayan gizemli karakter önce ekinin başını döndürüp kusturup gizemli gizemli sarpı kortkutsun ekinin tümörü büyüyo diye .sonrada hamile olmasın bide bu bölümde .nasıl olur..çünkü ikisininde hayatlarınA GİRECEK ve DENİLDİĞİ GİBİ EKİNİN İYİLEŞİP İYİLEŞMEMESİYLEDE İLGİLİ GİBİ BENCE CUK OTURDU

:img-lady: :img-lady: LÜTFEN ŞU ANDA Kİ BURDA Kİ :img-lady: :img-lady: AKTİF KULLANICILAR :img-lady: :img-lady: YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.... :img-lady:

Iyi gunler arkadaslar, Ozeti yeni okudum, ve sizin yorumlari.. Meriremail bence bu cocuk fikri fena degil, belki de Ekin bi Asli dogurur. Bi yandan da doktor doktot deniliyoo kim bu doktor, yoksa genel olarak bir doktor'danmi bahsediliyo??

cerenk
08-05-06, 19:50
Bu nedir yaa? Gizemli karakter bana hiç te sevimli gelmedi.aralarına kara kedi gibi giren biri olacak diyorum.sarpı etkileyen biriii.ama inşallah yanılıyorumdur.çok sinirliyim çoookkk.

meriremail
08-05-06, 19:52
YOK ARKADAŞIM HANİ ŞU SARPA EKİNİN BEYNİNDE TÜMÖR OLDUĞUNU SÖYLEYEN MİTAT DOKTORDAN BHSEDİLİYOR. :img-lady:

Pharaoh
08-05-06, 19:53
özeti tekrar tekrar okuyunca(belki bir şey yakalarım diye) aklımda yavaş yavaş bir fikir oluşmaya başladı.taca adaylık bir fikir olacağa benziyor :) şimdi tam geliştirmedim ama karakter son sahnede bize görünecek ya bu sinan'ın bir hareketiyle olacak gibi geliyor bana.yani sinan bir şey yapacak (ne yapacağını hala çıkartabilmiş değilim :) )sen kimsin diye soracak orada gizemli karakterimizi gösterecek ve bülent işbilen.nasıl?

sabiş@enes
08-05-06, 20:01
özeti yeni okudum sabırsızlıkla bekliyodum sonunda okudum ama bu gizemli kişi kim sizce doktorun karısı diyolar ama bilmiyorum ya şimdi iyice merak ettim sinanın sünneti 41. bölüm olur diye tahmin ediyodum umduğum gibi olmadı demek bu bölümde olucak sünnet arkadaşlar tahmin etmişti ekinin yapıcağı şeyler arasında ilki sinan için velayet davası açmak demişlerdi acba bu davada kenanın iznini alırlarmı yani mahkemeye kenanda mı çağrılır bu bölüm biraz farklı olacağa benziyo ama benim aklım hala gizemli kişide kesin sonuna saklarlar..

FunTime
08-05-06, 20:04
Selam arkadaşlar, özetin son cümlesi en ilgi çekici tarafı. Gizemli bir karakter girecekmiş hikayeye, bunun daha önceki senarist röportajlarında EKinin hastalığının iyileşeceği ya da öleceği hakkında bize ipucu vereceğini hatırlıyorum.
Dolayısıyla bu ipuçlarını birleştirince, gizemli oluşu bilinmeyen ve sırlarla dolu anlamında kullanıldıysa, bu daha önceden olduğu gibi bir melek etrafında dolaşıyor olabilir. Bu ekip adı üstünde rüyaları ve fantazileri seviyor. Daha öncede eleştirmiştik sıralara yolculuk oldu bu dizi diye hatırlarsanız.
Bu karakter, Ekine doğru yol gösterecek sanırım hastalıktan kurtulmak için. Ekin önce herzaman gördüğü hayallerinden sanabilir, ancak bunu Sarpın da görmesini bekliyorum. Ekine inanacak ve Ekin de ona...Tabii bir de Sarpa yeni bir eş geliyor olabilir ki o zamanda Ekinin öleceğini anlarız hemen. Velhasıl bekleyelim Çarşambayı arkadaşlar ama benim en muhtemel gelişme yine bir fantazi göreceğimiz şeklinde...

Ş€k€r_Kız
08-05-06, 20:06
Yaa arkadaşlar bu yeni karakteri bende çok merak ediyorum da inşallah Sarp'la Ekin'i üzecek bi karakter değildir. Valla nasıl gelcek bu Çarşamba yaaa :img-huh:

ladydi
08-05-06, 20:10
özetteki şu iki laf acayip kafamı bozuyor.birincisi hayatının geri kalan günleri. ikincisi de gitmeden önce.nereye gidiyor .yani hani mücadele kararı.hani güçlü ekin .daha 39.bölümde sarpa başaracağız dememişmiydi.bu beşi bir yerdeler :img-beee: iyice bunadılar galiba bir bölüm öncesini bile hatılamıyorlar bu ne çelişki ya! hem nereye gidiyor ekin. biz göndermiyoruz karrrrrrrdeşim :img-clapp

Ş€k€r_Kız
08-05-06, 20:16
arkadaşlar özette herşey gayet güzel ama Tüm bunlar olurken, hiç tanýmadýðýmýz gizemli bir karakter Ekin ve Sarp’ýn hikayesine dahil olmak üzeredir.bu cümle kafa karıştırıcı bu cümlenin ne kastettiğini dizi sonunda öğrenicez,ihşallah iyi bir şeye yol açar bu kişi pek sanmasamda...dokturun karısı diyecem ama olamz herhalde çünkü doktorun karısı neden gizemli olsun?

Katılıyorum yani doktorun karısının nasıl bi gizemliliği olabilir ki???

sabiş@enes
08-05-06, 20:18
benim fikrimce yanıltmak için böyle bi cümle kullanmışlardır yani öyle olmasını temenni ederim aksi olursa seninde dediğin gibi o iki cümle pekte iyi şeyler içermiyo beklicez ve görücez nasıl geçecekse bu iki gün

EDAÖZ
08-05-06, 20:22
bazı arkadaşlar ekin hamile olabilir demişler.bu mümkün değil.o kadar ağır ilaçlar çocuğun sakat doğmasına neden olabilir.hamileyken alınan ilaçlar çok sınırlıdır.doğa üstü güçlere sahip biri de olamaz .bu hastalıkla boğuşan kişilere yanlış mesaj olur.gizemli kişinin kim olabileceği konusunda da bir fikir yürütemiyorum
daha önceki bir yorumumda sinanın sarpın nüfusuna geçip geçmediğini merak ettiğimi söylemiştim.acaba unuttular mı bu beşi biryerdeler( pardon altı oldular.)dedim.unutmamışlar .

Billush
08-05-06, 20:27
Merhaba arkadaşlar derslere biraz ara verip dinleneyim dedim.Ne var ne yok?Mevzumuz nedir?Tüyo bilgi v.b var mı?Sizlerden kısa bir özzet taleb ediyorum:)

@LARA
08-05-06, 20:27
ya bu bölüm süper olucak ya bu gizemli kisi kim cok merak ediyorum ama onuda ögrenicez sarpla ekini üzmesinde ne yaparsa yapsin

Apple101
08-05-06, 20:29
özeti okudugumda ilk dikkatimi ceken sinandan cok bahsedilmesiydi. yani benim anladigim kadariyla bu bölüm sinanli sahneler bol olacak gibi. sünnet dügününüde cok merak ettim..acaba kurti bu sefer ne yapacak?
bu gizemli kisi benim kafami cok karistirdi. bende ekin ve sarpi ayirmak icin geldigini sanmiyorum. bence ya doktorun karisi yada yabanci hic tahmin etmedigimiz biri olabilir. ama son cümlede "ekinin ve sarpin hikayesine dahil olacak birisi" demesi benim belkide gercekten onlari ayiracak biri olduguna inanmama neden oldu. umarim böyle bir sesy olmaz. ama dizi 5 bölüm sonra bitecekse eger böyle bir sey olacagini sanmiyorum.
birde ilk basta cümle var "Çünkü gitmeden önce sevdikleri için yapmasi gereken seyler vardir".. bu simdi ekinin ölecegi anlamina mi geliyor? gecen haftada ekinin savasacagi mesajini vermislerdi. fragmandan da acikcasi hic bir sey beklemiyorum bende....

delly
08-05-06, 20:29
bu gizemli kim olursa olsun da sarp ve ekin i üzmesin.bence ekin in ailesi bişeyler çakaiblir bundan sonra da ekin gelecekte yapması gereken işleri yapcak ve ekin in ailesi de bişeyler çakar belki.bakalaım çarşamba günü neler olucak :icon_roll

gamze-d
08-05-06, 20:30
bence bu gizemli karakter kesinklikle ekinin hastalığıyla ilgili bir karakter sakin ekinin liseden erkek arkadaşı olmasın buda ekine aşıktır doktorluğu kazanmıştır yurtdışındadır yıllar sonra ilk aşkını görmek için geri dönmüştür eski mahalleye gider araştırır ekinin izini bulur belkide bölüm sonu gizemli karakterin ekin demesiyle ekinin o yöne bakıp şaşırmasıyla biter belki erkektir ihşallah yada bu hastalığı yaşamış ve kurtulmuş olan biri olabilir ekine destek olur ne dedi sarp başarıcaz dedi ben başarıcaklarına inanıyorum ekin ölürse bu dizi sarp hatırına bile izlenmez dönüm noktası derken sinana sarpın babası olduğunu söyleyecek bence bide artık ekin sarpların eve taşınsın bakalım ekin oğlunun sünnetinde ne giyecek çok güzel olacağı kesin sarp heycanlanır artık e kolaymı oğlu erkekliğe adım atıyor gel çarşamba gel fragmanda erken verilse bari gizemli karakter bizmkilerin hayatını alt üst etmesinde ne yaparsa yapsın ekin ölmemeli bu dizi ekin ve sarpla başladı öyle bitmeli....onlar bir bütün onları ayırmasınlar şu gizemli karakter bu bölüm açıklamaz tüyoyu bizde 41 bölüme kadar ortadan çatlarız artık kabus işçileri sayesinde bizde verem olucaz

icegirl
08-05-06, 20:34
Katılıyorum yani doktorun karısının nasıl bi gizemliliği olabilir ki???bence kafa karistirmak icin boyle bisey yazmislar ozete.ne zman ozet kotu olsa bolum iyi oluyo ve tam tersi ne zaman ozet iyi olsa bolum kotu oluyo.ama umarim bu bolum kotu olmaz,gerci kotu biseye raslamadim ama yine o muhtesem beslinin sagi sogu belli olmuyo.

delly
08-05-06, 20:41
deminki yazdığpımda belirtmemiştim çünkü özeti detaylı okuyana kaadar dikkat etmemiştim "ekin gitmeden önce diyor" herkes de mücadele etcek diyor bence ekin mücadele edicek ama buna rağmen ölücek tabi bu gizemli kişi mucizelere imza atmazsa

ssvshy
08-05-06, 20:42
ya ben hala aynı şeydeyim bu gelen ekinle alakalı ekinin geçmişten bir arkadaşı ve doktor aklıma erkek değilde kız gibi geliyo ama erkekte olabilir ama diğer ısrarımda bu kişi bir yazar belki şu gazete olayını çıkaran kişidir

beta0607
08-05-06, 20:48
arkadaşlar sarpla ekini ayırmak içi n gelebilir diyorsunuz yeni karakter ama keremcem bir daha hiç ayrılmayacaklar dememişmiydi eeee bu ne oluyor bence başka biridir artık sarpın sinanın babası olduğunuda açıklasınlar diyorum sünnet düğününde de ekin ağlamazsa iyidir

muhsal89
08-05-06, 20:50
bende ozeti yeni okudum hyaırdır insallah kim acaba bu yeni gizemli kişi yoksa ekinin goreceği bi hayel unsuru olması sarp bunu goremicek ama ekin gorduğu için kabullenicek falan filan:) biras sacma oldu galiba hatta baya ni sacma:)

didou_didem
08-05-06, 20:52
ya bence bu yeni girecek olan karakter başka biri ve ekin-sarp'ı ayırmaz...yani yeni bir karakterle ayrılırlarsa bu başa dönmek olur çünkü en başından beri bundan çekiyorlar bu adamlar başka birşey mi bulamıyorlar sürekli 3.kişi ayırcak onları zaten yeterince ayırdılar bir 4 yıl kadar..önce berna'ydı..sonra yasso,sonra kenan birdaha böyle birşeyi yapmazlar

bluenight
08-05-06, 21:02
bence bu yeni girecek olan karakter doktorun kesinlikle ailesinden çıkacaklar o aile resmini babalarının hayrına göstermediler ya zaten ikinci gidişinde gösterdiler o resmi onunla bir bağlantı kurmak için o açıdan aileden biri çıkacak ve ekinin iyileşmesini sağlayacak zaten ekin ölcek olsa başak bir kişiyi devreye sokmazlardı ama bu maillerden sonra fikir değiştirdilerse sırf bize gıcıklıklarına gene de öldürürlese o ayrı tabe :)

sinem75
08-05-06, 21:02
Şu bir gerçekki girecek yeni karakter bizimkilerin arasına girecek onları ayıracak bir karakter değil kesinlikle.Yani kendilerini tekrar etmeyi sevmediklerini söyledi yazarlar.
Bunun dışında Ekin ve Sarp bir daha hiç ayrılmayacaklar onları ancak ölüm ayırır replikleri defalarca kullanıldı.Ben kesinlikle aralarına 3.bir şahsın gireceğini düşünmüyorum.

gizem_90
08-05-06, 21:12
Şu bir gerçekki girecek yeni karakter bizimkilerin arasına girecek onları ayıracak bir karakter değil kesinlikle.Yani kendilerini tekrar etmeyi sevmediklerini söyledi yazarlar.
Bunun dışında Ekin ve Sarp bir daha hiç ayrılmayacaklar onları ancak ölüm ayırır replikleri defalarca kullanıldı.Ben kesinlikle aralarına 3.bir şahsın gireceğini düşünmüyorum.

Bende senin gibi dusunuyorum cunku Keremcem bir ropartajda ''daha ayrilmayacagiz dedi"

dizinin fragmani saat kacta veriller simdiden tesekurler :blush:

muhsal89
08-05-06, 21:17
zaten bu saatten sonraki ayrılık diziyi bitirir yani herkez için biter yalanmı:):)yapıcı ve gizemli bi arkadaş bu arkadasda kiiim ve ne sebeble orada???

HazelAngel
08-05-06, 21:21
Selam Arkadaşlar
Özeti okuduğumda ilk iki cümle beni sinir etti. Bunlar " Ekin'in geri kalan hayatında " ve " gitmeden önce " ile başlayan cümlelerdi ki, ne demek oluyor bunlar şimdi. Özet bizim olmasını asla istemediğimiz birşeyi mi demek istiyor. Resmen çok iç karartıcı bir durum yahu. Böyle bir durumda kim zevkle izlerki Sinan'ın sünnet düğününü. Umarım şu girecek yeni karakter Ekin'in hastalığından kurtulmasına yardımcı olacak biri olur da bizlerde rahatlarız. Senaristler saçmalamasınlar artık ! BU KADARI YETER.

N€££Y
08-05-06, 21:25
ya arkadaşlar o gizemli kişi ekin in gördüğü kız olabilme ihtimali % kaç ya tüyo var mı?acaba sünnet nasıl olacak yaa hem feryal hanım hiç alışık diildir ki bu işlere çarşambayı ben iple çekiyom ya içim içime sığmıyo ama yaaa ekini öldürcekler diye çok korkuyorum....

seherim
08-05-06, 21:27
Bnde sna aynen katılıorum.Bu saatten sora aralarına 3.şahıs büyük ihtimalle girmez.Bu bay ya da bayan gizemli bnce Ekinin hastalığıyla ilgili birisidir.Ekinin hamile olduğunu da düşünmüorum

çirkin14
08-05-06, 21:30
kesinlikle sapla ekinin hayatına dahil olucak kişi hastalıkla ilgilidir çünkü şu anda sarplka ekinin hikayesi bu hastalık değil mi o zaman ya daha hasta olan biri dahil oluck ya da doktorun ailesinden biri ama aşk filan yok kesinlikle

BERZU
08-05-06, 21:39
[QUOTE=HazelAngel]Selam Arkadaşlar
Özeti okuduğumda ilk iki cümle beni sinir etti. Bunlar " Ekin'in geri kalan hayatında " ve " gitmeden önce " ile başlayan cümlelerdi ki, ne demek oluyor bunlar şimdi. Özet bizim olmasını asla istemediğimiz birşeyi mi demek istiyor. Resmen çok iç karartıcı bir durum yahu. Böyle bir durumda kim zevkle izlerki Sinan'ın sünnet düğününü. Umarım şu girecek yeni karakter Ekin'in hastalığından kurtulmasına yardımcı olacak biri olur da bizlerde rahatlarız. Senaristler saçmalamasınlar artık ! BU KADARI YETER.[/QUOT
evet ya sanki ekin ölmeden bari oğlumun sünnetini görüyüm der gibi......
birde ekiin ile sarpın düğün bölümünden itibaren dizinin bitişlerini hep ekinin ağzında dinliyoruz bu ne demek oluyor bi türlü anlam veremedim.

Nevsehirlim
08-05-06, 21:40
Ohhhhhhhhh rahatladim,nerdeyse 2 haftadir beklenen özet sonunda geldi,ve bende özeti begenenlerdenim,sanirim bizi güzel bir bölüm bekliyor..o ''gizemli'' kisi bence kesinlikle bizim asiklarin arasina giremez,Yasemin'den derslerini almislardir(yani sarp'in ilk aski yasemin).Sinan'in sünnet dügününün organizasyonunu Kurti'nin üstlendigini okuyunca ''Allah,Sinan'in sünnet dügünü,tipki Sarp'in dogum günü partisi gibi olacak''dedim,kesinlikle bu bölüm hem komik hem,sarp'la Ekin arasindaki dialoglar yüzünden,duygusal olacak.....O ''gizemli''kisi bence Ekin'in hastaligi icin geliyor,o kisi öyle birsey yapacak ki,sonunda Ekin'in beynindeki tümör öyle bir hal alacakki,ameliyata girebilecek!Bu tümör meselesinde bence bi mucize ile hastaligi yenecekler,yoksa mümkün degil.......
Saygilar...

LARA2
08-05-06, 22:15
selam arkadaşlar ay özetimiz gelmiş çok sevindim ama şu gizemli kişi kim vallahi meraktan çatlayacam bir bölümde normal olsa zaten şaşırıp kalıcam ama neyse karışık marışık dizi bu hafta olucak ya ben ona seviniyorum geçen hafta sinir oldum aşk oyunu yok diye bu hafta tadını çıkara çıkara izleyeceğim inşallah bu arada bencede artık ekinle sarpı ayıracak bir karakter dahil olmamıştır diziye ne bileyim kenandı bernaydı o bitmeden yasemindi derken yetmezmiş gibi bir kız yada erkek koymazlar araya umarım belki ekin hastalığı dolayısıyla sarpı fena halde kıskanmaya başlar olurmu olur sarp yakışıklı tabiii birde ekin hassas olunca ufak tefek olaylar ortaya çıkabilir birde doktorun kızı olayı var bunuda unutmamak gerekir gerçi geçenlerde doktorun karısı gelecek diye sayıklayıp durduk ama kadın madın gelmedi bakalım bu hafta sinanın sünnetinin dışında neler gelişecek bekleyip göreceğiz artık çarşambaya kadar...

anil16
08-05-06, 22:19
Ohh bee..sonunda ozet geldi.Bu bolumun cok mutlu bi bolum olucagini biliyorum cok guzel'e benziyo.

Bence aniden bu sunet olayini cikardiklari icin..Ekin'nin ailesi yavas yavas tumor olayini ogrenmeye baslicaklar bolumun sonuna kadar.

rdapaul88
ya sonunda bir ozet geldi. ohh bence bu bolum guzel olacak. sinana sunnet yapacaklar. bu bolume guzelestirecek. ya noliyor yeldanin aldirmasi bebegi meselesi. bence aldirmadi yoksa serkan fena kizacak ona ve baska ne yapar bilmem. ve bu "gezemli" kisi nedir yoksa sarpi baska bir eski sevgilesi resimden cikacak ve problem cikartacak. bakalim ne gosterecekler bu gelecek bolumde. :img-dirol

kumralım
sana katılıyorum bu son cümlede bende sarp resme baktığında kesin bu resimdeki şahıslarla ilgili biey olucak dedim

kumralım
08-05-06, 22:22
merrimail katılıyorum 1 .sayfada yazdığı ilk yaoruma unuttumuşum yazmayı=))))))))))))))))))))))))sinanın sünnet düğünü kurtinin başının atltından çıkarsa cümbüş var demektir....ya cicim bide bir soru sormak istiyorum sizce yelda bebeği aldırdımı ya....................???????????????????????????? ????

HazelAngel
08-05-06, 22:31
evet ya sanki ekin ölmeden bari oğlumun sünnetini görüyüm der gibi......
birde ekiin ile sarpın düğün bölümünden itibaren dizinin bitişlerini hep ekinin ağzında dinliyoruz bu ne demek oluyor bi türlü anlam veremedim.[/QUOTE]
berzu, Ekin ameliyat olupta hastane odasında oda arkadaşına anlatıyor olabilir bütün olanları. Umarım hastalığından kurtulurda kime anlatırsa anlatsın umrumda değil, yeterki kurtulsun.

anil16
08-05-06, 22:31
Arkadaslar,size bir haberim var,Bunu daha once birisi size soyledimi bilmem ama....

Bu Carsamba dizimiz saat 20:00'da.Eski saatinde yayinlanmayacak bu hafta.

miray81
08-05-06, 22:34
o karakter yeni bir bebiş olmasın??? :icon_whis
sonra da bu vesileyle ekin hayata dört bir elle sarılıp hastalığını yeniyormuş :img-haha:
yani bu dizi süprizlerle dolu olduğu için bence böyle bir ihtimal de olabilir...

didou_didem
08-05-06, 22:42
sana katılıyorum bu son cümlede bende sarp resme baktığında kesin bu resimdeki şahıslarla ilgili biey olucak dedim

canım bence aldırmadı dikkatimi çekti özette hiç ondan bahsetmemiş zaten..
bu gizemli kişi bebek olur mu bilmiyorum olursa nasıl olur onu da bilmiyorum kafam durmuş halde bekliyorum çarşambayı valla

NERGIZ_CAN
08-05-06, 23:05
ozet gelmis amma forum eski haline gelmemis neler oluyor anlamadim bu kadarmi etkiledi bizi ya
zaten senaristle biz masaya seyirciyle oturmuyoruz demisler bence bizim bagirib cagirmamaiz fayda vermiyor diye bazilarida buraya gelmiyor ney se bbu bolumde boyle garib olacak gibi sanki olmasi gewlene dogru adimmliyoruz amma gercek hala ortada yok yada bu bolumde hercek ortaya cikar kolay gelsin

didou_didem
08-05-06, 23:53
fragmanı gördüm arkadaşlar şimdi çıktı..baya komik bir bölüm izliyecez hele sünnet düğünü muhteşem olacak
sinan at üztünde geliyo ekin'lerin eski evin oraya hepsi onu izliyo gayet mutlular hepsi oynuyo ekin,yelda,gönül falan sonra sinan ağaca çıkmış kandırdınız beni diyo sarp biz hiç seni kandırırmıyız diyo acımayacak diyo sinan hayır diyo kurti dayına güvenmiyor musun diyo sinan hayır diyo ekin ya ben diyo sana kıyar mıyım canının yanmasına izin verir miyim diyo sinan ama kesiliyormuş diyo bu kadar

didou_didem
09-05-06, 00:18
canım benim nasıl da üzülmüştür şimdi korkmuşturda arkadaşım başka bir şey vermediler mi yaaaaa

ya birde özette yeldadan bahsetmiyoooo

yok başka birşey sadece sünnetti gösteriyorlar ama sinan çok tatlıydı ya canım benim kandırdınız beni yaa kesiyormuş diyordu çok şekerdi yelda dan özette bahsetmiyordu evet ama fragmanda yelda da serkanda gayet neşeliydi oynuyorlardı

ela gözlü
09-05-06, 00:20
ay kafayı yicem.tam tv yi kapadım foruma geldim fragman çıkmış.nedir bu ya?
neyse didemcim anlattığım için çok sağol.komik bir bölüm olucak gibi ama sonunda yine şoka girmeyelimde.bu sefer yüzümüz gülsün ya.yok anacım gülmek haram bize.bakalım bu hafta nelere ah vah diyecez.herkese iyi yorumlar ve ii geceler.

sorenza
09-05-06, 00:22
Bende gördüm

Gerçekten çok komik bir bölüm olacak Sinan'ın ağaç tepesindeki hali,şakşuka eşliğinde oynamaları,tabi düğünün eski mahellede olması.Neyse iyi bir izleyeceğiz gibi birde şu gizemli kişi tehlikeli biri çıkmaz Ekin in ölmeyeceğini bize ipucu verirse tamadır.Bu arada Yasemin Ergene çok güzeldi maşallah,sanki Ekin'e bir olgunluk gelmiş. :)

didou_didem
09-05-06, 00:41
Bende gördüm

Gerçekten çok komik bir bölüm olacak Sinan'ın ağaç tepesindeki hali,şakşuka eşliğinde oynamaları,tabi düğünün eski mahellede olması.Neyse iyi bir izleyeceğiz gibi birde şu gizemli kişi tehlikeli biri çıkmaz Ekin in ölmeyeceğini bize ipucu verirse tamadır.Bu arada Yasemin Ergene çok güzeldi maşallah,sanki Ekin'e bir olgunluk gelmiş. :)

rica ederim filizcim
evet ayşe melek çok güzel olmuş sarp her zamanki gibi çok yakışıklıydı yaa
inşallah çıkmaz tehlikeli biri tek isteğim o şuan valla herkese iyi geceler!!!!

teomanresat
09-05-06, 00:55
Herkese iyi geceler.Ya öğleden beri doğru düzgün giremedim foruma.Çok zor açıldı.Neyse beyaz gelincik bitti,bir bakayım dedim.Evet fragmanı bende gördüm.Özettende belliydi,düğünün güzel olacağı,Eeeee olmalıda zaten.Organizasyon kurtiye ait.Sinan atın üzerinde çok tatlı.Serkan ve kurti,Yelda ve gönül bayağı döktürüyorlar.Herhalde yelda ve serkan çephesinde işler iyi.Neyse herkes neşeliydi.Sinan ağacın üzerinde çok tatlıydı.Beni kandırdınız ama kesiyorlarmış diye söyleniyordu.Ay çok tatlıydı.Bende oğlumun o günlerini görebilecekmiyim acaba!İnşallah.Ama öğlende deiğim gibi sarp vede ekinin içi cız edecek demiştim.Fragmandanda anladığım kadarıyla ekin bayağı hüzünlü sonra neşeleniyor ama zoraki gibi;Sarpda onun gözünün içine bakıyor.Güzel bir bölüm olacağa benziyor.İnşallah şu yeni karakter bizim aşıkların hayatına güzel vede olumlu girer ve bazı şeylerin olumlu yönde değişeceğini bize ima ederde bizde çarşamba akşamı rahat bir uyku çekeriz diyecem ama gene ters köşe olmaktan korkuyorum.Çünki geçen bölüm olumlu bitti.Bu bölüm............Neyse söylemeyeyim.İçimde kalsın.Hadi herkese iyi geceler.Allah rahtlık versin.Yarın görüşürüz.

aşk_oyunu
09-05-06, 00:56
özetin yaında fragmanıda gördüm allahtan ama bu fragmanda bu gizemli kişi ile ilgili bilgi yok yaa!! bu kim şimid hiç anlamadım( yasso2mi acabaa:()?
ama fragman çok komikti ayy cnm yaaa babasıda ikna etmeye çalışıyo çok komikti koptum yaaa! kurti güvenmiyomusun dedi oda hyr dedi koptukum çok komiktii!!

ela gözlü
09-05-06, 01:13
yaa ben izleyemedim fragmanı.beklicem gece 2:00 de veriyorda.yarın türkçe sınavımda fragmanı anlatmam inşallah.şu gizemli kişide iyi huylu biridir umarım:)tümörümüz gibi:)sünnette epey komik olucak.umarım çarşamba akşamı sevinçten ağzımız kulaklaırmıza varır.(yanlış oldu galiba özür dilerim. :icon_ange )

anil16
09-05-06, 07:01
2 hafta bekledigimize degicek bir bolum,bizi mutlu ve cok gulduren bir bolum olucak.Bu fragmanin'dan belli.

Ve bence bebegi aldirmadi cunku Serkan ve ikisi cok mutlulardi.Hepsi oyle.Su gecirdigimiz kotu anlar artik bitti galiba.Sarp,Ekin ve bizde artik mutlu olucaz.Boyle bi bolumden sonra insallah yine uzucu bolum yapmazlar heralde..

Laklaki
09-05-06, 07:34
Arkadaşlar günaydın,henüz fragmanı izleyemedim ama anlattıklarınıza bakılırsa ,üzerimizdeki kara bulutlar azalıyor gibi ,özeti bende okudum ve orda ekinin öleceği üzerine basa basa anlastılmış (o manayı vermek istemişler)ama sevgili ayşa arkadaşımın dünkü yorumunda olduğu gibi bize blöf yapıyor olabilirler bu rüya işçileri bizlere ekinin öleceği fikrine alıştırmaya çalışıyor olabilirler.Bir bakmışız ki ekin iğleşiverir ansızın,yada ben böyle düşünmek istiyorda olabilirim ,yada yanılıyor olabilirim ama bu bölüm bayağı güzel olacağa benziyor.Bakalım rüya işçileri bizi ne hale sokacak yarın akşam Yeldanın bebeğini aldırdığını sanmıyorum .Senaristler izleyiciye kötü bir örnek davranış sergilemezler tabii bu benim tahminim genede bu senaristlere belli olmaz.....Görüşmek üzere.... :img-hi:

HAYRANIM_15
09-05-06, 08:05
yok başka birşey sadece sünnetti gösteriyorlar ama sinan çok tatlıydı ya canım benim kandırdınız beni yaa kesiyormuş diyordu çok şekerdi yelda dan özette bahsetmiyordu evet ama fragmanda yelda da serkanda gayet neşeliydi oynuyorlardı
ayyy evet cok sirindi
agaca binmis korkusundan cnm benim
bu bolum cok eglenicez ama sarp ve ekinin hayatina girecek esrarengiz kisiyi cok merak ediyorum gercekten

teomanresat
09-05-06, 09:21
Herkese günaydın.İlk öncelikle laklaki arkadaşımızın galiba bugün doğum günü.Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.Fragmandanda anlaşılacağı üzere eğlenceli bir sünnet olacak.Ne fragmanda nede özette yan karakterlerle ilgili birşeyler yok.Bakalım onlarla ilgili neler bekliyor bizi.Ek,nle sarpın hayatına girecek kişi tamamen sürpriz olduğunu düşünüyorum.Ama inşallah kötü bir sürpriz olmaz.

anil16
09-05-06, 09:29
Gunaydin! Heralde Sinan onlara kusucek ve bizaman konusmicak.Komik olur. :img-heh:

Bu yeni karekter doktorun karisi diyilmi? Baska biri cikarsa gercekten supriz olur.Bizi cok sasirticak birisi olucak galiba icimde bir his var.

sumisali
09-05-06, 09:34
Herkese günaydın.İlk öncelikle laklaki arkadaşımızın galiba bugün doğum günü.Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.Fragmandanda anlaşılacağı üzere eğlenceli bir sünnet olacak.Ne fragmanda nede özette yan karakterlerle ilgili birşeyler yok.Bakalım onlarla ilgili neler bekliyor bizi.Ek,nle sarpın hayatına girecek kişi tamamen sürpriz olduğunu düşünüyorum.Ama inşallah kötü bir sürpriz olmaz.
evet herkese günaydınlar...hakikaten eğlenceli bir düğün olucak hadi gidelim bizde :):):):) sinanın ağacın tepesinde ki haline bayıldım yazık ya .....
acaba o sırada öğrenmişmi sarpın babası olduğunu çok merak ediyorum :)

gamze-d
09-05-06, 09:38
gizemli kişiyi çok merak ediyorum ama ben bizimkileri ayırmayacak içimden bir ses böyle diyo ekinin hastalığıyla ilgili bence bu kişi ya ekini iyileştirecek biri yada beyninde tümör olan ama iyileşmesi daha zor olan biri olabilir ekine destek verir aşka sürgündeki rüya gibi belkide denildiği gibi ekin hamile olabilir çünkü hem sarpın hem ekinin hayatına giriyo gizemli deyip bizi ters köşeye yatırabilirler özette ekinden ölcekmiş gibi bahsetmelerinden daha doğal birşey olamaz bence çünkü kabus işçilerinin en büyük amaçı biz aşk oyunu izliyenlerini verem etmek bu gidişle başarıcak zaten bizde onları bu başarılarından dolayı ayakta alkışlarız tekrar söylüyorum bu dizi sarp ve ekinle başladı o şekilde bitmeli ekin çıkarsa bu dizi sarp hatırına bile izlenmez.fragmanı izledim ekinimiz güzel sarpımız yine yakışıklı küçük sarpımızda şirin olmuş yelda kesin aldırmadı ama farkettiyseniz serkan zoraki gülümseyip el çırpıyodu yani aldırmadığını öğrenmiş olsa deli deli oynardı bu bölüm hem komik hem dugusal bir bölüm olacak gibi geliyor bana sinan öğrenebilir bu bölüm sarpın gerçek babası olduğunu bakalım tepkisi ne olacak gizemli karakteri bölüm sonuna saklarlar ve gösterip bitirirler yani ekinle ilgili ipuçu bu bölüm verilmez 41. bölüme kalır bizde yatağımızda dön sağa sola çarşambayı bekle bir çarşamba akşamıda söyle oh be diyerek yatamadım geçen bölüm iyi bitti ama şimdi ne olacak ekin iyileşsin diye dua ediyorum her akşam verem olucam bu gidişle neyse yrn erken olması bi derece içimi rahatlattı uzun bir aradan sonra söyle erken erken izleyelim dizimizi gel çarşamba gel gel saat 20:00 gel

PERİİ
09-05-06, 10:06
fragman çıktımı arkadaşlar ben göremedimde bi zahmet varsa koysanızda bende görsem
bölüme gelince ekini tekrar mücadeleci kendinden emin görebilcezmi bilmiyorum ama sonuçta mücadele edecek gibi sünnet kesin bi şamata olacak o kurtiden belli yelda da dediğmiz gibi çocuğu aldırmamış o süpriz olmadı sarpla ekinin hayatına girecek insan için şu diyemiyorum çünkü sonra yanılınca kötü oluyo bakalım şu fragmanıda görsem iyi olacak ama

sumisali
09-05-06, 10:06
Ben o gelen kişiyi cok merak ediyorum O kişi kim ise dizinin sonuna dogru girebilir baslarında girmez
evet bencede en son sahnede giricek diziye ve ordada biticek ....yani haftaya merak edilicek bişey çıkartıcaklar ya...
yelda olayı bence tatlıya bağlandı gibi çok neşeli görünüyordu ...ekinimizde neşeliydi ya allah bozmasın :)

sinem75
09-05-06, 10:23
Herkeslere günaydın.Fragmanı görmedim ama anlatılanlara bakılırsa baya bir eğlenceli.
Yalnız anlatılanlarda Ekin'lerin eski evi denmiş.Eski ev derken hani dizi ilk başladığındaki
Boğaz manzaralı evdenmi bahsediyorsunuz.Yoksa benmi yanlış anladım.Şöyle sorayım sünnet hangi evde yapılıyor.Sinan'ın ağaca çıktığı,atla geldiği yer neresi.

J.Lo fan
09-05-06, 10:40
selam!ben fragmani izlemedim,ama fragmanda oyle 1 sey yok,anlatinlara bakinca.Ben de her kes gibi shu mechhul kisiyi merak ediyorum.Bana gore doktor fln olur.Ama 1 tek korkum,bu girecek kisinin ailemizi bozmasi.Yine ekin ve ya sarpa asik olan ve aralarini bozan karakter istemiyorum.Ekin iileshsin,film bitsin.

sorenza
09-05-06, 10:42
Sinemben cevaplıyım sorunu sünnet düğünü en eski boğaz manzaraı evde yapılıyor.Kurti'nin fikriydi galiba.Hepsi o kadar eğleniyordu ki güzel bir bölüm olacağı kesin gibi.

Ahu92
09-05-06, 11:07
Ekin’in daha yapacak çok şeyi var!

Sinan için yapılacak üç şey vardır: Birincisi, velayetini asıl babasının yani Sarp’ın üzerine almak,
Buna sevindim! Pekiya Sinan gercek babasini ögrencek mi onu bilen var mi?

üçüncüsü ise Sinan’a sünnet düğünü...
SINAN SÜNNET OLACAGINI IYI DÜSÜNMÜSLER GINE YANI EGLENCEYIZ...
Simdi Kurti nasil yapacagini cok merak ediyorum iste! Ihsallah güzel olur. Belki burda "beklemedigi sekilde olacaktir" yasiyor ama bu iyi mi kötü mü anlamadim tam!

Bunda simdi süphelendim!gizemli bir karakter arkadaslar bu iki kelimele ne demek istiyorlar bilen yada anliyan biri var mi? Iyi mi yoksa kötü mü?

Ps: ya fragmani gören oldu mu? bendehalem göremedim! Bide gecen hafta ask oyunu yoktu niye? Macin yüzünden mi? Intarnette cok giremiyorum o yüzden de bilmiyorum!

ECE 71
09-05-06, 11:49
Günaydın....
Özet geldi,fragman geldi...Forum hala canlanmadı,bu gidişle böyle de kalacak...
Dün özette farklı hiçbir şey yoktu...her şey tahmin edilen gibiydi...
Belki fragman birşeyler ima eder dedik,ama olmadı...pek ümitli değildim ama yine de belki dedim...Sünnet görüntüleri sonrası,yüzümde gülümseme oluşması lazımdı ve beni heyecan sarmalıydı...Bu dediğim olmadı...Eskiden olsa belki olurdu...Artık komik şeyler bile güldürmüyor...
Alışkanlık üzere izleyeceğiz,zaten bitiyormuş...Herkes gizemli kişiye takmış durumda...İnsanoğlu merak ediyor işte...Ben de ekinin ölmeyeceğini düşündüğümden işin içinden nasıl çıkacaklar diye merak ediyorum...O kadar...Dün de yazdığım gibi bu kişi üçüncü bir şahıs olmayacak...Öyle olursa senaristler harakiri yapmış olurlar..
Sarp velayeti alacağına göre artık sinanın baab demesi yakındır..Gerçi son zamanlarda olaylar ışık hızıyla gelişiyor...Kimbilir bu bölümde baba der sinan...

Hala inanamıyorum,dizinin nasıl bu hale geldiğine...

sumisali
09-05-06, 11:52
evet ece haklısın forum canlanmadı ya zaten kaç gündür de böyle gerçi konuşulanlar konuşuldu artık yorum yapacak pek bişeyde kalmadı...değişik bişeyler olması lazım gerçi kalbimiz daha fazlasını kaldırmaz tabi ama ..olsun artık ....
zaten şu an merak edilen gizemli kişi.........

KIRÇİÇEĞİ
09-05-06, 12:01
selamlar...

özetten sonra fragmanda geldi.fragmanı izledim ama 'gizemli kişi'ye dair hiçbir şey yok.sinanın atla gelmesi hoş olmuş ama o anda ekinin bakışı hoşluğun yerine hüzüne bırakıyor sonra ekinde oynamaya başlıyor ama nafile hastalığın gölgesinde bir düğün izleyeceğiz tıpkı sarpla ekinin düğününde olduğu gibi.ben bu adamlara laf söylemekten bıktım ve söylenecek herşeyi söyledim o yüzden onlar hakkında yorum yapmak istemiyorum ben onları Allaha havale ediyorum güzelim diziyi böyle katlettikleri için....

ececim dizinin bu hale geldiğine bende inanmak istemiyorum ama malesef durum ortada katleden kişilerde belli katletme sebepleri de ne gelir elden...

bu gizemli kişiyle ilgili 2 haftadır yorum yapıyoruz ama ben bu kişinin azrail olmayacağını,ekinle sarpın arasına girecek yeni bir kişi olacağını düşünmüyorum.farklı bişey çıkacak ama ne.bence onu bu bölümde göremeyiz son sahnede gösterirler iki laf etmeden bülent işbilen yazısı çıkar karşımıza...
(bu arada nanni nerelerdesin... )

meryemce84
09-05-06, 12:19
Amanın aman Sinan ağaca çıkmış yetişin arkadaşlar kurtaralım...
Baksanıza öz babası,dayısının ve annesinin dediklerine inanmıyor..
Belki bizi dinler..
Ama yok Kenan'ı sahte "babamı istiyorum,o gelsin "diye tuturursa şaşırmayalım çocuk çok seviyor ya babasını..
Bu önemli gününde yanında olmasını ister..
EE Sinan'a baban hapiste gelemez diyemeyeceklerine göre;
Ya Kenan izin alıp gelecek..
Ya da Sarp senin gerçek baban oğlum diyecek Ekin..
Böylece çifte bayram olur herkes için..
Aman ne çok şeyde istiyorum ben..

Kurti's organizasyon Sünnet düğününü eski mahallede organize etmiş anlaşılan..
Ekin&Sarp için iyi olmuş eski günleri yad ederler..

Düğün keyifli olacağa benziyor ama benim aklım hep o gizemli kişide olacak..
Ve şu düğün bitsede bir an önce onu görsem diyeceğim kesin..
Bu gizemli kişi de eminim bölümün sonunda ortaya çıkacak ve dizi bitecek..

Gizemli karaktere gelince adı üstünde gizemli,sırlı biri olacak yine sırlar dünyasında gibi hissedebiliriz kendimizi..

Diziye girecek karakter Ekin'in yaşayıp yaşamayacağı konusunda bize ip ucu vermeyecek miydi..

1-Bu karakter büyücü,doğaüstü güçleri var..
2-Ekin'in hastalığından dolayı gördüğü sıradışı bir varlık..
3-Sarp'ın rüyasındaki gibi Ekin'i almaya gelen melek..

Ünlü bir cerrah,doktor Mithat'ın karısı,kızı..hatta sülalesinden biriside olabilir bu
gizemli şahıs..

Ama kesinlikle gizemli kişi Ekin ile Sarp'ın arasını bozacak biri değildir...

Herkese selamlar saygılar...

sebnemm
09-05-06, 12:29
selamlar arkadaslar,

evet özet geldi fragman geldi ve burda dogru dürüst tik yok. oh olsun görsünler yaptiklarini. gerci olan bizlere oldu ama bos verin.

evet arkadaslar pek beklentim disinda bir sey olmayacagi icin yorum yapmakta gercekten zorlaniyorum. tahmin yürütmek zevk vermiyor artik. cünkü izledikleri yol hic bir mantik cercevesine sigmiyor. sünnet oluyor. herkez ne kadar mutlu. belki bizlerde eglenceli bir sekilde izlerdik durumlar bu sekilde gelismeseydi. ekinin ölme ihtimalini göz önünde bulundurursak ne kadar eglenceli olur bu sahneler bilmem. her ne yapsalar yapsinlar en komik sahneleri bile gölgeler hic bir zevk alamayiz bu gidisatla. neyse gelelim gizemli kisiye bu gizemli kisi kesin dünyali biridir, ekinle sarpin hayatini degistirecegine göre. hayalet olsa bir kisi görür. belki gercekten hic umulmadik zamanda ve umulmadik yerden gelen bir doktor. inanin dogru dürüst bir sey gelmiyor aklima. ha bakin bunlar rüya iscileri belki falci gibi , dilenci gibi, cicekci gibi bir karekter ortaya cikar onlara bir ip ucu verir. söyle bir mesaj verebilir mesela: gidin derdinize baska yerde derman arayin gibi vs vs vs. uctum iste . ama böyle sacma bir sey olabilir. yakisir. biz neleri , kimleri beklerken böyle kisilerle de karsilasabiliriz. az mi ters köse olduk. hic alakasi olmayan seylerden konu cikarir bunlar. bu kadar yorum tahmin yeter , benden bu kadar , daha fazlasini hak etmiyorlar.

benim icin dizi zaten dügün sonrasi bölümüyle komaya girdi. hic bir yasam belirtisi yok hic bir ümit yok . beyin iflas etmis sadece suni sekilde kalp fonksiyonlari ayakta tutuluyor. yani ümit yok. sonu belli. ama sizleri cok sevdim, dizi oyuncularini cok sevdim. onlarin hatirina bu hastanin basinda bekliyorum iste.

purna
09-05-06, 12:47
Ekin sunnette daha guzel bir kıyafet giyebilirdi üstundekı kıyafet pek hos durmamış ustunde. sınan gelırken bır ara somurtmustu ama sonra oynamalar falan.bu arada sunnet dugunu ekınlerın eskı evınde yapılıyor galiba yanlış görmedımse TABİ

ladydi