PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

*duygu*
01-06-06, 08:36
dün akşam izlediğim dizi benim dizim değildi sanki başka bir dizi izliyormuş gibi oldum.meryemce,
gerçekten şöyle bir sahneyi bize çok gördüler:love04: :img-bye2:
ya tamam bunu geçelim hadi bir uyuma sahnesi koymuşlar yinede hiç yoktan iyidir.nerde sinan?
kardeşim bu çocuk teksoylarda kalmıyormu?nerde beklediğim sahneler,nerde dün akşamki bölümdeki sahneler büyük bir hayal kırıklığına uğradım.
serkan ve kurti iyice sıktı beni zaten.onlara bile eskisi kadar kahkahalarla gülemiyorum.neymiş efendim serkanı hırsız sanmışlar hapse düşmüş haha haha çook komik::img-cray:
hakanı da doktorumuz dedik bağırımıza bastık arkadaşlarımızla başgöz ettik:)
yaptığına bakın!ben bundan sonra kesinlikle ekinle arasında bir şeyler olacağını düşünmeye başladım.arada yok çok yakışıklı,iyi doktor sözleri de ekinin ağzından çıktı.hem böyle bir şey olmasa kıskançlık sahnelerini de koymazlardı!

efendim,bölümün sonuna gelince,yine ekin anlattı biz dinledik.ekin değil ekinin sesi anlattı aslında.ekin görüntüsüyle de ekin ya neyse.kime anlatıyor bu kız bunları ben hala çözmüş değilim.2 bilinmeyenli denklemleri bile bu diziden kolay çözmeye başladım artık.

son söz,43. bölümde daha çok ekin-sarp-sinan sahneleri görmek dileğiyle...

KIRÇİÇEĞİ
01-06-06, 09:13
günaydın arkadaşlar,
bugün fazla vaktim yok o yüzden balıklama dalıyorum...
dün akşam biz Aşk Oyunu izledik dimi ben yanlışlıkla başka bi dizi izlemedim:img-huh: neydi ya öyle sanki bizim dizi değildi nasıl söylesem bilemiyorum ama romantikliği geçtik-bu arada malum odayı gördük ama neyse- resmen farklı bişeydi anlatamıyorum işte....

akşam anladığım iki nokta var:
1.ekin kurtulacak...
2.biz şimdiye kadar ekinin muhteşemliğini izlemişiz verdiği karardan dönmeyen bir kadının başarılarını...garibim sarpımda ondan o kadar acı çekmiş :img-fear2

sarp'ın ekin'i hakan'dan kıskanmasını anladık güzel tabiki de seven insan kıskanır amaaa sevilen bir kadının 'merak etme seni bırakıp ona gitsem de fazla uzun sürmez' demesi çok iticiydi pardon burada gülünecek miydi???:img-huh:

bi de akşam ben birbirini seven iki insandan çok birbirine sinir olan iki insan gördüm...ekin hanım 'sarp elimizde ip ucu var hiç film izlemedin mi sen?' demesi, sarpı ezmeye kalkması,ben yaparım sen bekle deyipte aysen tarafından kovulması ve orada da sarpın 'kendini kovduracak kadar ne dedin sen' demesi....uzayıp gider böyle çok sinir oldum çok hala da öyleyim:icon_twis

hakan'ın hikayesi beni çok etkiledi açıkcası Allah kimsenin başına böyle talihsiz olayı vermesin...ama gerçekten doktorumuz rolünün hakkını verdi..sevdiği için ağlaması ve hala dün olmuş gibi hissetmesi sadece kendisi değil bize de hissettirdi yani ben öyle düşünüyorum...

serkan'ın bir hırsız damgası yemediği kalmıştı o da oldu...
akşam en beğendiğim sahnelerden bitanesi kenan'ın hapise vedalaşmak için girdiğinde arkasında duran bayrağı görmemdi:)
neyse daha fazla başınızı şişirmeyeyim sinirim geçince uğrarım...bi de ne bitmez geçiş bölümümüz varmış beee:)

ARDABATU
01-06-06, 09:16
Aman Tanrm! gözlerime inanamıyorum, desdi aramıza dönmüş. Nerelerdesin desdiciğim, kayıp ilanı verilecekti neredeyse.Sen ki bu forumun gözbebeğisin değil mi ? Çalıkuşum gözümüz aydın :))

Dün akşamın bir sahnesinde Sarp durumu o kadar güzel özetledi ki ; "Karar verdin beni terkettin, karar verdin evlendin ve yine karar verdin bana döndün"
Aşk Oyunu dizisinin ana fikrini açıklıyorum arkadaşlar : "Ekin karar verir, geri kalan ahali de ona uyar." Olay budur.

Doktor Hakan'ın hayatındaki sorunların bizim diziye yakışır derecede karışık ve acılı olması bekleniyordu zaten, aksi yakışmazdı. Zira kafamıza balyozla vurduklarından beri her türlü ölüm, acı, hastalık bağımlılık yaratmaya başlamıştı bünyelerde.Bakalım ameliyat nasıl geçecek, herhalde sezon finalinde Ekin'i masada bırakır tatile gireriz. Sonra 3 ay bekle babam bekle! Acaba ne oldu? Eylül'den sonraki yumurtalar ayrıca merak konusu tabi, acaba bu kez Sarp mı hastalanacak?

Bu arada Feride başkasıyla evlenmemiş miydi? Kenan ile nasıl bir araya geldiler? Niye es geçildi ki, ben Kenan'ın Feride'yle buluşmasını çok merak ediyordum. Hem Kenan'ın melek olma zamanı gelmedi mi? Malum herkes sırayla bir şeytan oluyor, bir melek :))

PERİİ
01-06-06, 09:24
evet akşam ben eğlendim güzelbi bölümdü şu dedektiflik işi çok güzeldi hele kıza dediklerinden sonra kovulmaları felan güzeldi aa ayrıca hakkını yemiyelim beşlinin akşam aynı yatakta hatta sarılmış vaziyette gördük (gerçi düşününce insan her an öleceğim diye yaşayınca hiç birşey canı istemez hiçbirşeyden zevk almaz yani buda var)
serkana ne demeli ya allahım öldürdüler beni memur bey ben fark ettimde parmaklıkların yanlış tarafındayım galiba ah içki işte şişede durduğu gibi durmuyo adam bişey hatırlamıyo ya kurtiye nedemeli serkan zavallı kıvranıyo oda beni bırakıp gittin diyo yazıkk dedim gitti serkan
hakana gelince insan birinin ölümüne mal olduğu zaman hep suçluluk hisseder bu o kadar kolay atlatılcak birşeyde değil bence yaptıkları saçma gelmedi bana
kenan çıktı sonunda ve feridenin evlendiğini öğrendiğinde suratı çok kötü oldu ama onun gitmediğni görüncede sevindi inşaallah alıp onu gidecek
evett sonuç olarak ben beğendim :img-huh:

gonulaa
01-06-06, 09:27
özgü valla süper yazmışsın ya...bak görürsünüz özgü'nün yazdığı şeyler çıkacak..bu arada bu Grup 74 bizim senaristler mi oluyor??:)
özgücüğüm valla çok güzel amma eksik..acaba asrın aşığı sarp bir fırsatını bulup karısını yalap şalap( sindire sindire olmaz. gurup 74 izin vermiyo)öpebilecek mi..

desire72
01-06-06, 09:46
günaydınlar herkese.

Dr. Hakan ağırlıklı bir bölüm izleyeceğimizi tahmin ettiğimden ben çok fazla şaşırmadım.Doktorumuzun akşamki performansı süperdi dün akşamın yıldızıydı.Gerçi şu yatak sahnesini senaristlerimiz biraz geliştirip güzel birşeyler yazsalarmış o zaman gecenin yıldızını Sarp ilan etme şansımız olabilirdi.K.cem bu tür sahnelerde iyi ama bir türlü bizim beşliler sarılmadan öteye giden sahneler yazmıyorlar.Ne yapalım bunada şükür en azından yanyana yatan bir çift gördük.Bizim boxer hayalleri başka bahara kaldı gene.Sarpın Ekini kıskanması hoştu ama Ekinden daha farklı bir tepki beklerdim.Ekin sarpı kıskandığında Sarpın Ekini sevdiğini nasıl gösterdiğini daha geçen hafta gördük.Ekin ne yaptı soğuk bir espiriyle bu kıskançlığa cevap verdi ah be ekin sen ne zaman akıllanacaksın.

Doktora yazılan hikaye kaza ve hastane sahnelerini hatırlaması iyiydi.Ben sadece Ekine nedense o dedektif hallerini yakıştıramadım.Doktorla ikisi arasında manasız bir ilişki geliştirilmez umarım ameliyat sonrası, zira bu dizide şakayla sözü geçen herşey bir süre sonra gerçeğe dönüşüyor.Yine hiç Sarp sinan sahnesi yoktu.Sinanın o oyuncaklarla dolu muhteşem odasını göremiyeceğiz herhalde.

Yelda ve BErna bu bölümde etkisiz eleman gibiydiler.Yelda ve Serkan olayını yeni sezona bıraktıkları kesin bu sezon bir gelişme beklemeyelim bence.Serkan ve Kurti sahneleri çoğu arkadaşımızın aksine bana sıkıcı gelmedi eğlendim o sahnelerde.Orhan Beyi daha çok görmek isterdim.

Neyse bakalım haftaya neler göreceğiz?

sinem75
01-06-06, 10:05
Günaydın arkadaşlar.Nasılsınız bakayım bu sabah.Dün akşam izlediğimiz polisiye-macera dizimizden zevk aldınızmı.Nasılda dedektifçilik oynadılar bizimkiler.Belliki
Ekin ve Sarp pardon ya Grup74 desem daha doğru olacak çok fazla film seyretmişler anlaşılan ki etkisinde kalmışlar.Burada bir hatırlatma yapayım arkadaşlar katıldıkları radyo programında en son seyrettikleri korku filminden çok etkilendiklerini söylemişlerdi.Bu durumda gelecek bölümlerde bizlere korku filmi tadında bir bölüm izlettireceklerinden hiç şüpheniz olmasın.

Başlıkta şükür kavuşturana dedim çünkü dün ne hikmetse İstanbul'daki arkadaşlarım MSN ile görüştüklerim foruma girebilirlerken ben foruma giremiyordum.Ancak bu sabah girebildim ve yazılanları okuyabildim.

Şimdi gelelim bölüm yorumumuza.Bölümün başında geçen Serkan ve Kurti sahneleri olsun Kenan'ın hapishane sahneleri olsun beni sıktı.Yani geçiş bölümü olacak dedik resmen bölümü geçiştirmek için yazılmış o sahneler.
Ama ikinci yarı için aynı şeyi söylemeyeceğim.Dr.Hakan'ın gönül yarası beni hüzünlendirdi.Ekin ve Sarp'ın dedektifçilik oynarken atışmaları gülümsetti,Sarp'ın kıskançlıklarıda fena değildi.Genel olarak beğendim diyebilirim.
Ha unutmadan çiftimizi aynı yatakta görme şerefine nail olabildik dimi arkadaşlar.Birisi giymiş siyah pijamaları çekmiş yorganı bağazına kadar,diğeri desen tavanı seyrederken Hakan'ı düşünüyo.Yok anacım anladımki bunlar adam olmayacak.Ruhsuzlar,beceriksizler.Neyseki Ekin Hanım başını Sarp'ın göğsüne koyma lutfunda bulundu.Ne umduk ne bulduk dimi arkadaşlar.
Son olarak şunu belitmek istiyorum Ekin'in Hakan ile ilgili söyledikleri ve Sarp'ın Ekin'i Hakan'dan kıskandığana dair sözleri bizlere yapılan göndermeydi .Maksat bizi işkillendirmekti.Çünkü haftalar öncesinde Hakan'ın diziye gireceğini öğrendiğimizde aman sakın ha çiftimizin arasını bozmasın bu karakter diye yazıp durmuştuk.Bence bizim Hakan'ı bu kadar sevdiğimizi gördüler ya gelecek sezonda Hakan'ın kalma olasılığı arttı bence.

Nannicim hadi yine iyisin.Dün gece senin gecendi arkadaşım.

purna
01-06-06, 10:14
ya pek bimerak ediyorum bu feridenin karnı hiçmi büyümüyor hep aynı ya kenanla barıştılar sanırsam.aynı yatakta gördük ekını ve sarpı ama bir faliyetlerini göremedik ona üzüldüm şimdi bak.bu sıcakta birde yorgan vardı üstlerinde.doktorun sevgılısı demek kazada ölmüş ben kızı diye düşünüyordum ilk basta çok gençti çünkü

KIRÇİÇEĞİ
01-06-06, 10:18
purnacım feridenin karnı büyümüştü canım biraz ama kız zayıf olduğu için fazla belli olmuyordu :) hem kızacak bi sahne daha aklıma geldi..bunlar bize neden ferideyle kenanı göstermediler hani karşılaştılar yaa sonra noldu...biz mi yazacağız devamını eğer biz yazacaksak onlar ayvalığın yolunu tutmuştur heralde:)

desire72
01-06-06, 10:21
purna hakikaten aylar geçti hamile olduğunu öğrendik kızın karnında hiçbir değişiklik yok çocuk korkarım 500 gr. filan doğacak.Haftaya karnı burnunda görürsek hiç şaşırmayalım yalnız.

Şu yorganı bağazlarına kadar neden çektiklerini herkes merak ediyor sanırım .Valla geçen hafta ekin yatağın kenarındaydı bu hafta içinde haftaya belki belki.....

dizidizidiziler
01-06-06, 10:22
Arkadaşlar, önceleri dedektiflik bürosu diye bir dizi vardı. kadın ve erkek dedektif birbirlerine aşık ama belli etmemeye çalışıyorlardı. Sürekli maceradan maceraya koşuyorlardı. Biz de şimdi itiraf edecekler, şimdi öpüşecekler diye diye aylarca seyrettik. Hiç bir halt da olmadı.

Ona benzettim dizimizi dün akşam. Aşk oyunu değildi. Bizim rüya işçileri, her hafta başka bir tür film seyredip esinleniyor sanırım. Korku filmi, macera filmi, ruhlar alemi (hayaletler çıkıyor. Meet Joe Black gibi azrail Sarp'ı almaya geliyor).
Onun yerine işlenecek ve irdelenecek onca konu var. Neden yapmıyorlar anlamıyorum. gerek yok ki sezon finalinden 2 bölüm önce geçiş bölümüne...

Mesela Sinan'la oynasalardı akşam. Sonra onu yıkasalardı. Giydirselerdi. Beraber cizgi film seyretselerdi. Ortalarına yatırıp hikaye okusalardı. Sonra uyuyunca onu Sarp yatağına taşısaydı.

Sarp Doktoru kıskandığında, Ekin Sarp'a güzel romantik laflar söyleseydi. Sonra birbirlerine sarılsalardı. Tamam sahneyi orada kessinler. Biz demiyoruz ki herseyi gostersinler.

Çocuklarıyla güzel vakit geçirsinler. Aileler birbirleriyle görüşsünler. Akşam yemekleri yesinler. Dün Berna ve Yelda'nın olayı güzel düşünülmüştü. Kızlar arada bir araya gelsin konuşsunlar. Gerçek hayat gibi işte...
Neyse yine yorum yaparım başka konularda...

Görüşürüz.

sinem75
01-06-06, 10:30
Arkadaşlar, önceleri dedektiflik bürosu diye bir dizi vardı. kadın ve erkek dedektif birbirlerine aşık ama belli etmemeye çalışıyorlardı. Sürekli maceradan maceraya koşuyorlardı. Biz de şimdi itiraf edecekler, şimdi öpüşecekler diye diye aylarca seyrettik. Hiç bir halt da olmadı.

Hah işte bak benimde aklıma ne geldi biliyormusun bizimkileri öyle görünce seneler önce TRT'de oynuyordu Mavi Ay diye bir dizi.Bruce Willis vardı başrolünde.O geldi aklıma.Onlarda birbirlerini seviyorlar hep atışıyorlardı.
Ah gençliğim geldi şimdi aklıma bak.

KIRÇİÇEĞİ
01-06-06, 10:34
biz ne yaparsak yapalım ne istersek isteyelim olmayacak arkadaşlar...
bu adamlar bizi masa altından da dinleseler olmuyor olmuyor... bu adamlar beceremiyorlar ya biz anormaliz yada onlar....

bizim istediğimiz aşk değil mi birbirlerini seven insanlar görmek istemiyor muyuz? eğer bunları şimdiye kadar aşık diye anlattılarsa bize neden ekin'e 'merak etme seni bırakıp ona gitsem de fazla uzun sürmez' cümlesini kurdurdular...espri olsun diye...ama size soruyorum hangi insan sevdiğine bu sözü söyler kaldı ki bu bahsettiğimiz kişiler ne badireler atlattı, neler çektiler... ben bu cümleye takmış durumdayım hem de öyle böyle değil....

daha önce de yazmıştım dün akşam anladığım tek nokta 'ekin karar verir uygular,elinden hiçbişey kaçmaz uçan sineği bile yakalar'... ben akşam üzülerek söylüyorum ki aşk filan görmedim arkadaşlar sadece bi işi çözmeye çalışan iki rakip gördüm...yazık diyorum dizinin geldiği noktaya evet rengi değişti ama.....başlarken ekin'in sarp'a tekme attığı yeri gösteriyolar ya içim acıyo 'ne oldum değil ne olacağım demeli insan'...çok kızgınım çok...

<EyD@
01-06-06, 10:44
fazla yorum yapılmamıs.bende sayfalar dolmustur diyordum.
bu bolum zaten bos bir geciş bolumuydu.doktor hakan dısında hiç bir yeri begenmedim.zaten dun cok agladım dr.hakana.bilmiyom benim kadar varmıdır aglayan???
bunlar yatakta kardes kardes yatıyorlardı ya bende birsey olurmu acaba diye bekledim.nerdeee.ama haklarını yememek lazım simdi.bak ekin basını sarpın goğsune yasladı daha ne istiyoruzki bizler

bir arkadas yazmıs:acaba dr.hakanla ekin ask yasayabilirmi diye:butun tepkileri toplayabilirim ama ben yasamalarını istiyom hakkaten.yani ekin begensin hakanda hoslansın.ufak kıvılcımlanmalar..ama sonra sarpa donsun tabi.zaten onların askı bana hiç inandırıcı gelmiyor
serkan sahnesi sacma ama komikti.sinanda iyice alısmıs feryal teyzesine.hersey yolunda gidiyor.tumoru saymıyom hakan seni mutlaka kurtarcam dediya ondan tumor etkisiz kaldı benim içn.sırada ne var???veremmi???

ayşa
01-06-06, 10:45
Günaydın arkadaşlar...

Aşk Oyunu dizisinin ana fikrini açıklıyorum arkadaşlar : "Ekin karar verir, geri kalan ahali de ona uyar." Olay budur.
canım, çok güzel özetlemişsin, hakikaten bütün olaylarda son söz Ekin'e ait. Temiz bir sopa hakediyor:)
Bu arada geçmişi hatırlatıp duruyorlar sinir oluyorum. Gecende de Sarp'ın o kızı öpmesini hatırlatmıştı Ekin, bu bölümde de Sarp Ekin'in başkasıyla evlenmesini hatırlattı. Ne gerek var, biz unutmaya çalışıyoruz adamlar ne halt yazdıklarını devamlı hatırlatıyorlar.

Feride meselesine gelince, o sahne yarım kaldı. Beraber yürüyorlardı en son değil mi? Ben Feride'nin Kenan'a hemen yamulacağını sanmıyorum, çok kararlı gözüküyordu. Yeni eşine ise ne oldu anlamadım, adam ölmüş olmasın:)yaşlıcana birşeydi sanırım... bak aklıma geldi ölse adam bizim Feride yaşar, ondan kalan mirasla...

akşam en beğendiğim sahnelerden bitanesi kenan'ın hapise vedalaşmak için girdiğinde arkasında duran bayrağı görmemdi:)
Yasemincim bende bayıldım o sahneye, nasıl da göze çarpıyordu bayrağımız:)
ayrıyetten hapistekileerin Kenan'ı pek sevmişler, oysa bize neler etti bir bilseler.

Mesela Sinan'la oynasalardı akşam. Sonra onu yıkasalardı. Giydirselerdi. Beraber cizgi film seyretselerdi. Ortalarına yatırıp hikaye okusalardı. Sonra uyuyunca onu Sarp yatağına taşısaydı.
Çocuklarıyla güzel vakit geçirsinler. Aileler birbirleriyle görüşsünler. Akşam yemekleri yesinler. Dün Berna ve Yelda'nın olayı güzel düşünülmüştü. Kızlar arada bir araya gelsin konuşsunlar. Gerçek hayat gibi işte...

Ne güzel yazmışsın Arzucum, bir gün izler miyiz böyle sahneler bilmiyorum. Belki gelecek sezona.... O zaman da Ekin ve Sarp için bir güzellik(!) düşünmemişlerse tabi... olur olur adamlar bir kez daha ayırmaya kalkarlar bunları, hazırlıklı olmamız lazım.

*duygu*
01-06-06, 10:50
o yatakta neler hayal etmiştik neler bulduk.yani bir öpüşme sahnesi bile yoksa ben buna aşk dizisi demem.nerde o eski günler...:(
sinan da gerçekten pek alışmış feryal teyzesine...e hiç anneannesini dedesini görmüyor mu bu çocuk çok merak ediyorum cidden

ayşa
01-06-06, 10:51
Şu yorganı bağazlarına kadar neden çektiklerini herkes merak ediyor sanırım .Valla geçen hafta ekin yatağın kenarındaydı bu hafta içinde haftaya belki belki.....
Şimdi en azında aynı yatarken görelim yada sabah aynı yataktan kalkarken görelim, şöyle birbirine sarılmış olsunlar falan filan dedik. İyi kötü benzer bir sahne izledik...O zaman isteklerlerimizi arttırabilir miyiz artık:) Hoş önümüzde ki bölüm ameliyat hazırlığı olacaktır, yine doktorumuzu bol bol izleriz artık. Bizimkilere sıra gelmez...

sinem75
01-06-06, 10:53
Kırçiçeğim canım boşver sen hiç kafana takma.O tatlı canını üzme böyle şeylerle.Bak şimdi sen evli değilsin bilmezsin.Bazen bizim evdede buna benzer durumlar olur canım.Bu eşlerin bir bakıma birbirlerini kıskandırma ve cilveleşme biçimidir.En azından bizim evde öyle.Mesela bazen ben eşime ''Vay be ne yakışıklı adammış'' derim dışarda gördüğüm biri için.Oda bazen ''fıstığa bak afet afet'' der.O kadar büyütülecek bir durum değil yani o.Ha bende akşam bu sözleri ilk duyduğumda işkillenmedim değil ama kızmadım bu sözlere.Sonradan anladım ki senaristler bize gönderme yapıyorlar akılları sıra.
Takma kafana tamammı canım.

<EyD@
01-06-06, 10:54
biz hayatta boyle sahneler goremeyiz.nolurdu boyle normal aileler gibi olsalar.beraber otursalar,yemek yeseler,basbasa biryerlere gitseler,sinanı gene lunaparka goturseler.cocugu iyice bosladılar zaten.

ekinde masallah 10 parmagında 10 marifet.bilgisayarın b sini kullanmamıs biri bilgisayarın her yerine girip cıkıyor.dedektifcilikte cok yakıstı ekine.sıp diye cozuverdi işi.

rosalinda01
01-06-06, 10:57
Arkadaşlar selam, desdi sana da hoşgeldin demek istiyorum.ne kadarda çok seviliyormuşsun, bak herkes mutlu oldu.dünkü bölümü izleyemedim.doktor hakanın hikayesinide bilmiyorum.rica etsem anlatabilirmisiniz?merak ettim de.

KIRÇİÇEĞİ
01-06-06, 11:01
Kırçiçeğim canım boşver sen hiç kafana takma.O tatlı canını üzme böyle şeylerle.Bak şimdi sen evli değilsin bilmezsin.Bazen bizim evdede buna benzer durumlar olur canım.Bu eşlerin bir bakıma birbirlerini kıskandırma ve cilveleşme biçimidir.En azından bizim evde öyle.Mesela bazen ben eşime ''Vay be ne yakışıklı adammış'' derim dışarda gördüğüm biri için.Oda bazen ''fıstığa bak afet afet'' der.O kadar büyütülecek bir durum değil yani o.Ha bende akşam bu sözleri ilk duyduğumda işkillenmedim değil ama kızmadım bu sözlere.Sonradan anladım ki senaristler bize gönderme yapıyorlar akılları sıra.
Takma kafana tamammı canım.

tamam canım takmam kafama ama acayip sinirlendim...evli değilim canım o yüzden bilemem tabi:) yine de gereksiz bir cümleydi bence...ben en iyisi biraz kafamı dağıtayım sinirim geçer belki:)

RebeCa
01-06-06, 11:04
fasülyenin faydaları,
1-orhan amca ile başlamak istiyorum canım benim ya ,hala kızı ile damadının arasını düzeltmeye çalışıyor ne yapsın tabii baba yüreği,hele babalar için kızları daha bir kıymetlidir.orhan amca 2. defa dede oalcagını bir bilsen kızının bebegi aldırmak istedıgınıde bır bılsen neysekı aldırmadı.kayınpeder ve damat sorunun neoldugu harış hıçbırşey hakında konuşmadılar.neyse 2. sezonda bakalım cücükler bunlara ne yapacak.
2-gönül sende olmasan ne yapardık bılemıyorum herkes kurtının tekrara içtıgını savunurken bir tek gülser oğlum yapmaz dedı ve sonuç ortada ne yapsın ana yuregı.allahtan gönül ve kurtı var dizinin değişmeyen ıkılısı .canlarım benım kocaman bır alkış.
3-feryal hanıma bu bölüm yıldızlı aferın .sinanla pek bı ılgılendı ah bırde babaanne dese valla kanat takıp uçacak kadıncagız.
4-yelda berna ve ekın arasındakı muhabbet maşallah pek bır güzeldı.sanırsın hangı fılıme gıdelım tartışması yapıyorlar.ayrıca sarpların aıle doktoru ekıne ilaç vermemışmıdı ekın herhalde o ilaçları içmıyrorkı şarap içti o gece.bendekı de soru sankı senaryou bızım cüccükler yazmadı mantık ne arar onlarda.
5-kenan vallaha melek oldu ama ağzı ıle kuş tutsa bana yaranamaz valla.kanım kaynamadı adam bır turlu.
6-doktor hakanımızında geçmışını öğrendık.vatana mıllete hayırlı olsun.ekın hanım da maşallah mike hammer mubarek netten bır girdı hemen buldu bilgileri.ve gizem çözüldü.ekın sayesınde doktor herkesle barıştı ve kılıt cule sana bır hayat borçluyum ekın,senı kurtaracagım.ne dıyeyım tanrı senle olsun be doktor
7-SINEMCIM pek muradımıza eremedık ama olsun en azından yanyana yatakta görebıldık.ınsan başka bır dıyalog yazar orda ılk once doktor dedın şimdı hakan.şöyle olabılırdı mesela,eskı gunlerden bu oda da kaldıkları günlerden bırını hatırlayıp bırbırlerıne cilve yapabılırlerdı.bunada şükür.
8-sarpın kıskançlıkları yerındeydı ve hoştu ama ekının cevaplarını begenmedım ne o korkma senı terkedıp oona gıtsem bıle uzun surmez .geçen bölümü ne çabuk unuttun ekın hanım ılk önce bernayı ayarlamaya çalıştın sonrada dayanamayıp kafeye gıttın .bır ıkı romantık soz soylesen ne olur adama .
9-ekin ve hakan arasında bırşey olmayacagının garantisını verebılırım.hakan bernayı görecek ve tatatatam.
10-bu bölüm tam bır sallama olmuş ,43 bölümde ekın amelıyata gırerken gösterırı ve bıter. sonra 3 ay kurdeşen dökeriz.
şahsen dızının uzamasına en çok üzülen benım.(AYŞA VE HAMIŞ iyi bilir).tadında bırakacakalrdı öbür sezon ne yumutlayacak cücükler çok merak edıyorum.
bu arada herkese selamlar diyorum haftaya sezonun son fasulyenın faydalrında görüşmek üzere.

desire72
01-06-06, 11:04
hakikaten bilgisayarla çok fazla haşır neşir olan biri olarak akşam ekinin inci rengi notebook.unuda kıskanmadım değil. Kafede pek bir teknolojiye açık wireless erişim vardı kafede herhalde. Sarp doktoru o kadar araştırdı internette bu bilgiye rastlamadı ekin şıp diye kaza haberini buldu.

Şu sinanın boy ölçme olayı tam yaşına uygundu benimde sinanla aynı yaşta bir oğlum var bizde hergün boyunu kilosunu ölçüyoruz.Feryal seneye ölçeriz diyince güldüm hatta ben haftada bir ölçmeye razıyım.

sinem75
01-06-06, 11:14
7-SINEMCIM pek muradımıza eremedık ama olsun en azından yanyana yatakta görebıldık.ınsan başka bır dıyalog yazar orda ılk once doktor dedın şimdı hakan.şöyle olabılırdı mesela,eskı gunlerden bu oda da kaldıkları günlerden bırını hatırlayıp bırbırlerıne cilve yapabılırlerdı.bunada şükür.

9-ekin ve hakan arasında bırşey olmayacagının garantisını verebılırım.hakan bernayı görecek ve tatatatam.

Rebecacım yine fasulyenin faydalarını sıralamışsın canım.
7 nolu maddede anlaşılan herkes benim kulaklarımı çınlatmış.Seninde dediğin gibi canım bunada şükür.En azından başını Sarp'ın göğsüne yasladı tavanı seyretmesinden iyidir dimi canım.
9 nolu madde ta ta ta tam.Bu ta ta ta tam ilk görüşte aşkı simgeliyor sanırım.
Dizide yeni bir aşk yeni bir heyecan görmek güzel olacak.

gormlaith
01-06-06, 11:15
günaydınlar herkese..

Hakan diyorum başka birşey demiyorum:) bölümün yıldızı Dr.Hakan yani Yurdaer Okurdu.Aslında doktorun konusunu cok güzel işlediklerini düşünmüyorum ama Yurdaer Okur'un oyunculuguyla güzelleşti..Sevgilisinin öldüğünü tahmin etmiştik de ben böyle bir olay beklemiyordum yani trafik kazası ihtimalini hic düşünmemiştim sanki ameliyatta öldü gibi gelmişti..Neyse bu olayda acıklıga kavuştu..

Ekinle Sarpa ne diyim bilmiyorum.Cok güzel dedektifçilik oynadılar..Artık eskisi gibi aşk kokan sahneler görmek imkansız oldu.Aynı yatakta yattıklarını da gördük buna da şükür tabi..

Serkanla Kurtiye eskisi gibi gülemiyorum ama Serkanı cok sevdiğimden onun oldugu her sahne hoşuma gidiyor:) Bu arada Şu Yelda konusunda ne zaman bizi aydınlatmayı düşünüyorlar bir fikriniz var mı? Bende bebeği aldırmadıgını düşünüyordum ama kac bölüm oldu hic bir değişiklik yok üstelik gecen bölümden sonra bu bölümdede içki içti..bebeği aldırmış olma ihitimali arttı bence..Nasıl tekrar bir araya gelicekler onu da merak ediyorum..

Şu bölüm resimleri yine bu bölüme ait değildi.43.bölümde olacak herhalde aileyle doktorun karşılaşması..

ve son olarak,Yurdaer Okur konuk oyuncu bölümünde ama sanırım herkes cok sevdi,seneyede kalabilir diye düşünüyorum bence kalsın hem Bernayla tanışmadılar henüz :)

***ekin&sarp***
01-06-06, 11:16
herkese günaydın ;
bu bölüm çok güzeldi inşallah diğer bölümlerde böyle güzel olur.Bu arada ekin'e dedektiflik yakışmış sarp da kıskançlık krizine girdi.:D .dr.hakan'ın geçmişini izlerken çok ağladım kızda daha gençmiş.:img-cray:

<EyD@
01-06-06, 11:17
ekin bu.sarp o kadar arastırır ama fazla birsey bulamaz masallah ekin bir arastırdı 2dkda gelmişini gecmişini ortaya cıkardı.ya sarp cıok salak da birseyler bulamamıs yada ekin fazlasıyla akıllı.yorum sizin.super sarp,super ekin ve super sinan.daha sinanın superlıgını gormedik ama yakında oad birseyler yapar.:)

N€££Y
01-06-06, 11:17
arkadaşlarım bende valla desire72 arkadaşımız gibi ekinin notebook una bittim(kendikim metal renkli yaa ondan)tam benlikti bölümümüz çok kötü değildi hatta bayağıda iyiydi ekinin dedektifçilik yapması çok hoştu yaa sonra sarpla gidip araştırmaları bu bölümde bence ekinle doktor ağırlıktaydı:img-hi:

*duygu*
01-06-06, 11:22
arkadaşlarım bende valla desire72 arkadaşımız gibi ekinin notebook una bittim(kendikim metal renkli yaa ondan)tam benlikti bölümümüz çok kötü değildi hatta bayağıda iyiydi ekinin dedektifçilik yapması çok hoştu yaa sonra sarpla gidip araştırmaları bu bölümde bence ekinle doktor ağırlıktaydı:img-hi:
bende bittim ona daha bende grisi yok bi de beyazı çıktı karşıma:D

ayşa
01-06-06, 11:26
Bunun altına bende imzamı atarım canım:) İlle Berna ile araları olacak işte başka bir şey demiyorum. Hatta bu işte Ekin ve Sarp'ın parmağıda olabilir. Bu bölümde anlaşılacağı üzere doktor- hasta ilişkisinden öteye gidecek gibi bizimkilerle Hakan'ın ilişkisi. Arkadaş olacaklarına göre eee biz güzellik yaparlar artık Hakan'a:) Bu güzellik tabi ki Berna olacaktır.
Eğer Berna ve Hakan arasında birşey olacaksa bu demek ki Hakan dizide kalacak gelecek sezona. Ben şahsen çok sevinirim, değişik bir renk kattığını düşünüyorum diziye... ve eğer kalırsa da bunda bizim etkimizin büyük olacağını düşünüyorum. Adamlar baktı biz çok sevdik doktoru...eee gelecek sezona birşeyler karayalımda forumcuların çenesi kapatalım biraz demiş olabilirler:)
Rebecacım dizi 44. bölümde sezona girecek gibi duruyor, ben yanlış algılamadıysam.

RebeCa
01-06-06, 11:26
Rebecacım yine fasulyenin faydalarını sıralamışsın canım.
7 nolu maddede anlaşılan herkes benim kulaklarımı çınlatmış.Seninde dediğin gibi canım bunada şükür.En azından başını Sarp'ın göğsüne yasladı tavanı seyretmesinden iyidir dimi canım.
9 nolu madde ta ta ta tam.Bu ta ta ta tam bir görüşte aşkı simgeliyor sanırım.
Dizide teni bir aşk yeni bir heyecan görmek güzel olacak.

evet sınemhaklısın bunada şükür enazından başını gözüğüsüne yasladı.
tam üstüne bastın tatatatam bir görüşte aşkı sımgelıyor.
sonra söyle devam eder gıbıme gelıyor.
1-ekın ıyıleşır
2-berna hakan karşılaşır ve bırbırlerınden etkılenır
3-berna yedıgı kazıklardan dolayı hakandan uzak durur
4-hakanda kendını hazır hıssetmez ama bır kere çarpılmıştır(malum kapıyı çalmadan gıren tek şey AŞKTIR)
5-ekın hızla iyileşır
6-yelda ekıne bebegı aldırmadıgını soyler
7-sarp serkanı ıkna turlarına başlar
8-ekın staja başlar sarpın işlerı yolundadır
9-sarp ekınle beraber hakana teşekkür yemegı planlar tabıkıde bernada davetlıdır
10-serkan ve yelda arasındakı buzlar erır
11-sarp ekıne aslının artık yola çıkmasının zamanı geldıgını hatırlatır :)
12-malum süper ekın hem staj hem hamılelık bır arada yurutur
13-bu liste böyle devam eder isteyen daha ekleyebilir arkadaşalr benden bukdar
bu kıyagımı unutmayın cücükler şimdi siz sıcaktan doğru düzgun bırşeyler yazamazsınız buyrun burdan copy paste yapın.

sevgiler.....

çalıkuşu
01-06-06, 11:32
Aman Tanrm! gözlerime inanamıyorum, desdi aramıza dönmüş. Nerelerdesin desdiciğim, kayıp ilanı verilecekti neredeyse.Sen ki bu forumun gözbebeğisin değil mi ? Çalıkuşum gözümüz aydın

"Karar verdin beni terkettin, karar verdin evlendin ve yine karar verdin bana döndün"

Sanada günaydın Ardabatucum, ve diğer çete üyesi değerli arkadaşlarım :) hepinize günaydın, söze nerden başlasamki uzun zamandır ilk defa dizinin ertesinde yorum yapıyorum işlemeyen demir pas tutarmış bu söze inandım,

ardabaducum bana gözaydınlığı vermişsin, ama önce biraz şaşkınlığımı atmam lazım :img-huh: , yazılanlardan anladığım El Desdicado denen ve aynı zamanda benim hemşerim olan arkadaş foruma geri gelmiş, şimdi dediğin gibi bir zamanlar gözümüzün bebeği olduğu doğrudur, ama o eskidendi, önce forum mahkemesinde hesap versin sonra eski makamına hakkı varsa oturturuz... sevinmek için henüz erken. :hıh (El desdicado hakkında hayırlı düşüncelerim var haberin olsun ::dance: )

Sarpın o sözlerinden bende etkilendim, tam anlayamasamda sanki sitem eder gibiydi; terkedilen o, başkasıyla evlendiği için hayatı mahvedilen o, ölümün eşiğine gelen o, oğlundan ayrı kalan gene o, ne olduğunu anlayamadan mutluluğu bulan ama bulduğu anda kaybeden o, biz ona acıların çocuğu demeyelimde kime diyelim :img-cray: Vah Sarpım vah...

Bölüm gördüğümüz üzere Dr. Hakanın geçmişiyle yüzleşme ve günahlarından arınma bölümüydü, bence fena bir bölümde değildi, hem benim bu adama mecburiyetten dolayı sempatim var :) şaka şaka bence dar ağacında sallanan diziye taze bir nefes getirdi, iyi bir seçim ve iyi bir oyuncu...dünkü bölümde onun hayatını biraz irdelemiş olduk ki, bence gerekliydi, damdan düşer gibi gelip Ekini ameliyat edip gitmesi görgüsüzlük olurdu :) son söylediği söz bize çok şey ifade etmeli... Seni kurtaracağım Ekin gibi birşeyler söyledi yanılmıyorsam. mesele çözülmüştür arkadaşlar Ekinin ölmesi gibi bir ihtimal bu sözlerden sonra sıfıra inmiştir... tabi gene biraz gerilim yaparlar yok tansiyon düştü, yok kalp durdu falan filan ama seneye iyleşmiş ve saçları uzamış bir Ekinle karşılaşacağız...

Çoğunuz espirili bulsanızda ben Sarpın kıskançlıklarını pek hoş bulmadım, Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü :img-huh: misali, Sarp niye böyle kıskandıki?, sivrizekalı senarislerden herşeyi beklerim, bu soğuk espirilerin altında bize yeni sezona dair bazı sinyaller veriyorlarsa vay halimize... yok olmaz desemde bunların kitabında olmaz olur...hayır normalde Ekine aşık olması mümkün değil, ama ameliyatı o yapıcak, Ekinin beynini açtığı anda beynine aşık olabilir mesela, karar merkezinde çok kararlı bir beyin görür, karakter merkezinde çok karakterli bir beyin görür, akıl merkezinde çok akıllı bir beyin görür neticede bu kız çok mükemmelmiş deyip aşık olabilir...:)

Eğer bu doktor hakan seneyede dizide kalacaksa ona kesinlikle birini bulmaları lazım, bu yerli dizilerin olmazsa olmaz şartıdır, şu durumda ilk aday Berna, bence güzelde olur...

aklıma gemişken sinemcim ve diğer hayal kuran arkadaşlar, siz bu oda hayallerinde vaz geçin artık arkadaşlar:), öyle birşey olmıycak, kız canıyla derde düşmüşken aklına şapur şupur gelmiyor işte...hem geçene mazi demişler o güzel anılarda geçmişte kaldı, şimdi daha ciddi ve hayati dertlerimiz var..

birde Keremcemin oyunculuğu her geçen hafta dahada kötü oluyor, aklı fikri konserlerinde olmalı forumda haberler başlığında yazılmış okuduğumda gözlerim :img-fear2 böyle oldu, inanamadım, bu kadar yoğun bir program daha önce hiç görmemiştim, iyide bizim suçumuz günahımız ne adam gibi bir dizi izlemek hakkımız değilmi? gördüğünüz gibi kendisine birazcık kazgınım :hıh

sinem75
01-06-06, 11:34
Rebecacım izninle sıraladığın bu maddelerin altına imzamı atmak istiyorum.
Senaristlerimiz bizimle masaya oturmasalarda masanın altından bizi gözetleyip dinliyorlar.

ozguster
01-06-06, 11:39
Merhabalar,selamlar herkese,
42.bölümü de seyrettik, emekli ettik, baktım genelde beğenilmiş.Ben de beğenenler arasındayım ,
Seyrederken sıkılmadım, Kurti ve Serkan sahnelerine güldüm.Bu kadar içimizin bayıldığı yeter dedim.
Ama öyle hemen sevinmek yok.Durun daha dramımız bitmedi.Dram daha yeni başlıyor.Daha ailelerin öğrendiği anda içimiz kuruyacak,ameliyat anında gözlerimiz kuruyacak.Daha Yelda-Serkan ayrılığını tam göremedik.Bir posta da da orda attıracağız.Offf off çekilecek çilemiz varmış.Bir Dr.'un dramı yoktu , o da oldu.Yoksa eksik kalırdık..Neyse ki Ekin'in süper performansı, olayları çözmedeki üstün yeteneği, bağlantıları kurmadaki başarısı ve öngörüsü sayesinde kurtuldu bu dertten doktorumuz.
.Kızımız ne hikmetse kendi özel hayatında gösteremediği üstün gayret ve özveriyi Dr.için gösterdi. Demek ki neymiş '' can '' her şeyden tatlıymış.
Yine her zamanki gibi Ekin Sarp'ı ekarte etti.Aldı eline sazı, öteki dinledi. '' Sen otur Sarp, ben giderim Sarp, ben konuşurum Sarp, ben hallederim Sarp, ''
İyi de kardeşim Sarp ne? Bostan korkuluğu mu? Yanında taşıdığın anahtarlık mı? Kalem ucu mu? Maskot mu? Ne yani?Her bir şeyde asker gibi en öndeydi yine Ekin.
Zavallım Sarp da ucundan kıyısından kıskandı doktoru tabi hal böyle olunca. Yine de özlemişim bu hallerini.
İyi ki bir aynı yatağa girdiler. Allah dualarımız kabul etti sonunda. O neydi öyle?
Sanki Türkiye-Yunanistan sınırı vardı aralarında .Karda kışta kalmış gibi boğazına kadar pijamaları çekmişler.Ne o diğerine bakıyor, ne diğeri öbürüne. Tuhaf geldi herhalde uzun zamandan sonra aynı yatağa girmek.Heyecan yaptılar.
Bir de Sarp'ın orda Hakan için '' kıskanırım ben '' lafını söyleyiş tarzı çok tatlıydı.
Dr.Hakan Ekin'e bir can borçlandı şimdi. Ekin de kurtulunca Hakan'ı başgöz edecek kesin.Bu iş Berna-Hakan ilişkisi ile noktalanır.
Gelelim diğer tahminlere,
43 de Sinan Allahın izni ile Sarp'ın babası olduğunu öğrenir.Babaanne ve dedeyi öğrenir.Ameliyat işi ile ilgili tam olarak hazırlıklara başlanır.Kenan Efendi göründü kenardan köşeden.Çıkar demiştik zaten.Önümüzdeki bölüm dikilir Feride'nin kapısına, Serkan yeni eve taşınır,Yelda da kafasına estiğini yapabilir.Çocuk olayını ise tatil dönüşü Yelda'nın karnı büyüdüğünde göreceğiz kesin.

Naçizane tesbit ettiğim bir durum var.Dizide kimin ağlaması gerek ise gayet güzel ağlıyor, Kimi dolu tanesi kadar yaş dökerek( Ekin ) , kimi gayet dokunaklı ( Berna ), kimi gerçekten hüzünlü ( Yelda ) kimi ise gözler dolu dolu ama akıtamayarak ( Dr Hakan ). Demek ki gerçekten tiyatro eğitimi almış olmak gözle görülür bir fark yaratıyor.Ben eminim ilerleyen bölümlerde Gülser,İsmet , Gönül , Kurti de bu kervana katılacaktır. Gülser'in bir anne olarak göstereceği performansı çok merak ediyorum.

Henüz tespit edemediğim birisi var ki eminim 43 te o da ağlayacak. Ha gayret Sarp, bir sen kaldın .Utandır beni.

Yeşil merhaba, Aldırmadı Yelda merak etme.O çocuğu şarapla büyütüyor.

Bu arada , Sinem, Ardabatu,Desire72,Rebeca ve diğer arkadaşlarım da gayet güzel noktalara değinmişler. Dizimizin adı Hırsız-Polis miydi ne?

desire72
01-06-06, 11:39
Çalıkuşu k.cemin oyunculuk performansının düştüğüne bende katılıyorum ve bende yoğunluğundan sahnelerinin çabuk geçiştirildiğini düşnüyorum.Valla o yoğun konser prg.ına birde yarışma prg.ı sunuculuğu eklemiş k.cem star tv.de yarışma prg.ı sunacakmış. Hadi hayırlısı..

Ameliyat sırasındaki k.cemin oyunculuğunuda merak ediyorum o kaygıyı endişeyi bizlere aktarabilecek mi bakalım?

gormlaith
01-06-06, 11:40
Sezon finali ameliyatla ilgili olacaktı ve Ekinin kalbinin duracağı tuyosu gelmişti yanılmıyorsam o zaman kesin ameliyatta kalbi durur biter..Bizde 3 ay ölecek mi kurtulacak mı diye düşünürüz zannediyorlar herhalde..Anladık ölmeyecek nasıl ölsün o zaman nasıl devam etsin Ekin olmadan..başka son gelmiyor benim aklıma eger kalp durma tuyosu dogruysa böyle olur diye düşünüyorum..

Hakanla Ekin arasında bence de birşey olmaz..Hakanı Bernaya uygun gördük umarım sevgili senaristlerimizde uygun görürler..
ayşa,evet şimdi eger bernayla aralarında birşey olacaksa bu sezon zaman kalmadı o zaman seneyede doktorumuz bizimle demektir..Kalsın zaten dizide,güzel renk kattı:) haklısın arkadaşım Hakanın kalmasında biz etkili oluruz.İzleyici sevdiyse o karakter kalıyor dizide en yakın örnek Aliyedeki Müco,2-3 bölüm icin girmiş ama izleyici cok sevdiği için devam etmiş..İcimde bir his var seneye kalır bu doktor:)

sinem75
01-06-06, 11:53
Çalıkuşu k.cemin oyunculuk performansının düştüğüne bende katılıyorum ve bende yoğunluğundan sahnelerinin çabuk geçiştirildiğini düşnüyorum.Valla o yoğun konser prg.ına birde yarışma prg.ı sunuculuğu eklemiş k.cem star tv.de yarışma prg.ı sunacakmış. Hadi hayırlısı..

Ameliyat sırasındaki k.cemin oyunculuğunuda merak ediyorum o kaygıyı endişeyi bizlere aktarabilecek mi bakalım?

Desirecim bu haberi ilk defa duyuyorum canım.Konuyu biraz açarmısın canım.
Sunuculukta nereden çıkmış böyle.Bu çocuğunda valla on parmağında on marifet.Allah nazarlardan korusun benim romantik prensimi.

desire72
01-06-06, 11:55
ozguster
Neyse ki Ekin'in süper performansı, olayları çözmedeki üstün yeteneği, bağlantıları kurmadaki başarısı ve öngörüsü sayesinde kurtuldu bu dertten doktorumuz.
.Kızımız ne hikmetse kendi özel hayatında gösteremediği üstün gayret ve özveriyi Dr.için gösterdi. Demek ki neymiş '' can '' her şeyden tatlıymış.
Yine her zamanki gibi Ekin Sarp'ı ekarte etti.Aldı eline sazı, öteki dinledi. '' Sen otur Sarp, ben giderim Sarp, ben konuşurum Sarp, ben hallederim Sarp, ''
İyi de kardeşim Sarp ne? Bostan korkuluğu mu? Yanında taşıdığın anahtarlık mı? Kalem ucu mu? Maskot mu? Ne yani?

ozguster harikasın bu cümlelerine bittim. sarpa bir hakettiği muameleyi göstermiycek herhalde ekin hn.

sinemcim haberi bende burda k.cemin sayfasında okudum aynen şöyle:

milavanda
Set Görevlisi

Giriş Tarihi: 06.10.2005
Sunucu Oldu

--------------------------------------------------------------------------------

Genç şarkıcı Keremcem, Haziran ayının ortasından itibaren Star TV'de yayınlanacak "Söyle Söyleyebilirsen" adlı programın sunuculuğunu yapacak. Dillerden düşmeyen şarkıların yarışacağı programda ünlü konuklarlardan oluşan iki takım yarışacak. Her cumartesi ekrana gelecek olan programın ilk bölümü ilk kez 17 Haziran'da ekrana gelecek.

Kaynak: http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin

gamze-d
01-06-06, 12:01
genel olarak güzel bölümdü daha çok hakan ekin üzerüne kurulu bir bölüm olmuş doktor hakan ağlattı beni çok duygulandım ama tiyo verildi sana bir hayat borçluyum ekin seni mutlaka kurtarıcam süpersin doktor hakanıda bernayla baş göz ettik mi tamamdır bide ekinimiz çıksın ameliyattan allahın izniyle 10 1 olsun 11 de 2 sarpın kıskançlıkları süperdi hele yatakta yatarken bir bakış attı ya ekine bitim o bakışına yatakta yatarlerken bir an ekini sarpla değil de kenanla yatıyo zannettim neyse sonra durumu toplayıp sarpın omuzuna başını yasladı nedir bu senaryo böyle yaa senaristlerden biri yasemine aşık mı oldu da hiç öpüşme sahnesi yatakta sarmaş dolaş yatma sahnesi göremez olduk sarp öpsede ekin kıllık çıkartır oldu yok yaramazlık yokmuş yok gitmesi lazımmış nedir cnm bu yeter birbirine deliler gibi aşık kardeşim bunlar yoksa biz mi yanlış hatırlıyoruz anlamadım gitti hadi sarp geçen bölüm söyledi şu an dünyadaki herşeyden çok seni seviyorum diye be mübarek insanlar hep sarp olmaz ki cnm bir kerde ekinin ağzından söyle güzel bir laf çıkmadı tamam hastalık çıktı da bu birbirlerini seven iklinin eski romantiklerinden eser yok bu kadarıda fazla amaaaaaaa

metu_girl_:)
01-06-06, 12:01
bende şu prog. sunma fikrini merak ettim açsak biraz bu konuyu....:)

ayşa
01-06-06, 12:02
Çalıkuşum, Keremcem'in performansında ki düşüklük göze çarpacak derecede çok bencede. Ben 42. bölüm boyunca en çok 4 yıl geçip geri döndüğü bir kaç bölümdeki performansını ayakta alkışladım. O kıza evlenme teklif ederken ki hali, sonra Ekin ile görüştüğü ilk zamanlar, nişandaki hali... ama şimdi o kadar iyi değil. Tabi benimde o kadar yoğun konser programım olsa bende elimi kaldıramam. Önümüzde ki bölülmlerde tahminimizden daha az sahne olmaz inşallah.
Ben Keremcem'in sağlığının bozulacağını düşünüyorum bir süre sonra. Yapımcılarını severim ama Keremcem'i çok kullanmaya başladılar ve bence hiçte hoş değiil.
Ben konser programına kızarken Desire yarışma programından bahsetmiş... Yakında parçalanır Keremcem.

gormlaith
01-06-06, 12:04
Keremcemin oyunculuk performansının düştüğüne katılıyorum zaten cok fazla göremedik onu bu bölümde konserler yüzünden..Şimdi birde yarışma sunacakmış cok şaşırdım dogrusu..ameliyat sırasındaki endişeyi nasıl yansıtacagını bende merak ediyorum.Bir de artık ağlama zamanı gelmedi mi yani bir ağlayamayan k.cem kaldı..tamam ağlamadanda hissettirilebilir üzüntü ama k.cemin üzülmesi gerek yerlerde ben gercekten üzüldüğünü hissedemiyorum..Yaseminin sahnelerinde ise acayip hissediyorum o hüznü..

*duygu*
01-06-06, 12:05
keremcem 17 haziranda cumartesi günleri star tv de program suncakmış.keremcem başlığında haberini bulabilirsiniz arkadaşlar.
bence de keremcem konserleri yüzünden diziyi çok ihmal ediyor.kendi de söyledi 5-6 günde çektiğimiz sahneleri 3-4 güne sıkıştırdık diye bunu anladımda bu kadar konseri varken programı nasıl sunacak bende onu anlamadım.gerçi program başladığı zaman dizi bitmiş olacak ama olsun.biliyorum konunun dışına çıktım hepinizden özür dilerim...

bluenight
01-06-06, 12:11
evet ya o ağlama muhabbeti benimde dikkatimi çok çekiyor sarp haricinde herkes ağladı ya sarpın üzüntüsü bana yapmacık gibi geliyor bence onun bir çaresine baksınlar da keremcemi son zamanlarda çok kullanmaya başladılar lafına katılıyorum yazık yaa sağlığına bişey olmassa mucize gibi bişey olur herhalde

ayşa
01-06-06, 12:14
Henüz tespit edemediğim birisi var ki eminim 43 te o da ağlayacak. Ha gayret Sarp, bir sen kaldın .Utandır beni.
Ağlayacaktır canım artık, su serpiversinler yüzüne bir zahmet...
Şimdi Sarp bu ameliyat işine çok sevindi, Ona göre Ekin kesin kurtulacak ama iş ameliyat olmaya gelince, hazırlıklar sırasında şöööyle kafasına dank edecek; ya Ekin kalırsa o masada diye... İşte o zaman izleyeceğiz canım gözü yaşlı Sarp'ı. Ekin'i bakalım nasıl yolcu edecek ameliyatahneye, yada yolcu edebilecek mi? Gerçekten zor bir durum, o kadar sevdiğin insanı son kez görüyor olabilirsin, son kez dokunuyor olabilirsin... Ben şahsen dudağına kondurduğu ufacık bir öpücükle yollamasını isterim ama aileleride kullanabilirler bu sahnelerde. Usta oyuncu olduğu için de çok başarılı olurlar, herkes hüngür hüngür olur herhalde...
Yeşil merhaba, Aldırmadı Yelda merak etme.O çocuğu şarapla büyütüyor.
Burayı okuduktan sonra koca bir kahkaha attım canım:)

twtynina
01-06-06, 12:15
merhaba arkadaşlar!
yorumlarınızı okurken büyük keyif alıyorum hepinizin.daha önce bende bikaç şey yazmak istedim ama elime yüzüme bulaştırdım maalesef :-(
dizinin kesintisiz takipçisiyim ve dün akşam izlediğim bölüm bana keyif verdi.ekin ve sarpın tatlı atışmaları sanki ilk bölümlerden bi esinti gibiydi...
sadece bunu söylemek istedim.çok fazla incelemeyin arkadaşlar, eminim izlerken daha bi keyif alıcaksınız öyle olduğunda.sadece bunu söylemek istedim.

herkese iyi yorumlar!

ozguster
01-06-06, 12:27

Selam Çalıkuşum sen de hoşgeldin. Evet ben uzun zamandır bunun ağlayamamasına ve sürekli alnını kırıştırmasına takmış vaziyetteyim ve bu bölümde de o şaşırma hali gerçekten Ekin'in dediği gibi çok şapşaldı.
Desire doğru mu söylüyorsun, yarışma mı sunacakmış.Yapmasaymış keşke.Ne gerek var ki.Bu kadar ekran önünde orda burda olmasını , diğerlerinin düştüğü hatalara düşmemesi gerekir.Ama Aykut ile ölçüp biçmiştir onlar.

sinem75
01-06-06, 12:31
Özgücüm biliyorsun Keremcem magazinsel konularla gündeme gelmiyor.Nede olsa o konularda konuşma yasağı var dimi arkadaşım.Böyle yaptığı işlerle gündemde olması daha güzel.Hem dizi bitince onu göremiycem diye üzülüyordum bak Allah bana acıdı.Keremcem'e laf söyletmem ona göre.

yesil87
01-06-06, 12:36
günaydin arkadaslar!
simdi eski bölümleri izliyordum. fark ettim ki, ben sadece ekin ve sarpin romantik hallerini degil de, kurti-gönül atismalarindan zevk almayi hatta serkana gülmeyi de özlemisim. ah ah, gelen gideni aratir derler, meger ne dogru bi sözmüs.
ozguster demek sarapla büyütüyor öyle mi? :) allah iyiligini versin canim. ama bu bizim besli cücükler hani böyle seylere dikkat ediyorlardi? ama galiba kadina siddetè gösterdikleri hassasiyet hersey icin gecerli degil. malum bizim dizide alkolü su niyetine iciyor bizimkiler.
bu arada nedir bu sunuculuk falan. keremcem simdide yarisma mi sunacakmis? bunun yaz boyu konserleri yok muydu? hem bu tatil yapmayacak miydi?

keremcem_sarp
01-06-06, 12:37
ohhh be çok şükür...iki gündür foruma giremiyorun çünkü sayfalar açılmıyor.sonunda büyük kavuşma anı...
Neyse sevincimi bir köşeye bırakıp bölüme gelelim.Ben beğendim arkadaşlar.Siz ne dersiniz???Okula gittiğimde her zaman aşk oyunu nu anlatırım ve herkes yeter artık der.Artık beni dinlemek istememelerinden midir,yoksa diziden mi herkes izlemiş dün.okula geldim ve duymayı çok özlediğim "ne kadar güzeldi di mi??ben de izledim biliyo musun??"gibi şeyler söyledi arkadaşlarım.şu an için yakındığım tek konu sarp sahnelerinin çok azalması.o da keremcem in yoğunluğundandır diye düşünüyorum.bu arada yasenin dün akşam beni bir kez daha büyüledi.fikriniz ne olur bilmiyorum ama bence aşk oyunu geri döndü!!!!!

*duygu*
01-06-06, 12:42
ohhh be çok şükür...iki gündür foruma giremiyorun çünkü sayfalar açılmıyor.sonunda büyük kavuşma anı...
Neyse sevincimi bir köşeye bırakıp bölüme gelelim.Ben beğendim arkadaşlar.Siz ne dersiniz???Okula gittiğimde her zaman aşk oyunu nu anlatırım ve herkes yeter artık der.Artık beni dinlemek istememelerinden midir,yoksa diziden mi herkes izlemiş dün.okula geldim ve duymayı çok özlediğim "ne kadar güzeldi di mi??ben de izledim biliyo musun??"gibi şeyler söyledi arkadaşlarım.şu an için yakındığım tek konu sarp sahnelerinin çok azalması.o da keremcem in yoğunluğundandır diye düşünüyorum.bu arada yasenin dün akşam beni bir kez daha büyüledi.fikriniz ne olur bilmiyorum ama bence aşk oyunu geri döndü!!!!!
hoşgeldin canım sefalar getirdin.bende bugün okula gitseydim dedim birden.şu anda test çözmem lazım ben burda oturmuş aşk oyununu yorumluyorum:icon_ange
neyse dün buraya gördüğüm rüyayı yazmıştım.hatırlayanlar varsa.artık yasemin-keremcem ikilisini biliyorum da ekin-sarpı da şöyle mutlu görmek nasip olmuyor rüyalarımda...dün akşam da dr.hakan'ı gördüm o kadar etkilendim yani diziden.bernayla tanışıyorlardı sanırım ama ekin iyileşmişti tabi...sanki gelecek sezon olacakları rüyalarımda görmeye başladım gibi geliyor.hadi bakalım hayırlısı:D

sılam
01-06-06, 12:51
bu gün benim için kabus sanki o kadar yoğunum ki sabahtan beri foruma girip tam okumaya başlıyorum yine olmuyor bu nedenlede yazılanları okumadan bende aklımda kalanları şöyle bir karalayım sonra tekrar kabusuma geri döneyim:icon_mad:

ilk kez ters köşe olmamanın sevincini yaşıyorum dediklerimin hepsi çıktı gerçi bu bölümden pek bir şey beklemiyorduk ama yine tahminlerimde yanılmadığımın sevinci var içimde...bu bölüm tamamen dr hakan beyin pardon hakanın bölümü olmuş bence iyi de olmuş yoksa bizim elemanlara kalsak berbat bir bölüm izleyecektik...
önce serkan ve kurti inanın hiç tebessüm bile etmedim onları bu halde o kadar çok gördük ki hallerine alıştım bile sıkışan derdi olan içki şişelerine sarılıyor sonrada bilindik manzara dizinin komedisi olsun diye al sana ayyaşlar:hıh hele o hırsız yakalama sahneleri falan filan çok yapmacık sahnelerde benim hiç hoşuma gitmedi...
gelelim ekin hanımefendiye bu kadın ne zaman her şeyi kendi halletmek istemeyi boşverecek aman sarp sen git ben düşüneyim yalnız kalayım aman sarp ben halledeyim aman sarp ben gidip konuşayım yeter artık ben bir bayan olarak artık şu sarpı yerlerde süründürmeyin... bu adamda nasıl sabır vardır nasıl sabrediyor herşeyi nasıl yutuyor bilen varsa anlatsın bende eşime uygulayacağımda o bakımdan yani:) bu adamın kesin nesli tükenmiştir herşeye evet diyen bir adam heralde daha dünyada görülmemiştir...
ama sarp bize şimdiye kadar çektiğimiz acıları çok güzel özetledi valla bravo...sabah foruma girdiğimde dikkatimi çekti sinemin imzası işte tüm çektiklerimizin özeti:icon_sorr ekin hanımın verdiği kararlar...biz bu kararlar yüzünden mahvolmadık mı? bin kere ekran karşısında dirilip ölmedik mi? peki sarp efendi o nezaman kararlar aldı hiç bir zaman...hem sarp kimki karar alsın sadece ekinin her isteğine göre nereye çekersen oraya giden zavallı bir adam...ayrıca eklemek istiyorum keremcem bir kaç bölümdür rol yapma yeteneğini kaybetmiş durumda dün o odada ki ameliyat olacam tepkisi fiyaskoydu gerçi dünde nereye çeksen oraya giden bir tipti otomatiğe almışsın sanki bildiğiniz bir robot ...bari hakan buradayken biraz oyunculuk dersi alsa kaçırmasa bu fırsatı...
merakla beklediğimiz yatak sahnesine gelelim o ne sahneydi öyle bu adamlar bizimle dalga geçiyor resmen bu yaz gününde giydirecek başka kalın pijama bulamadılar mı acaba:hıh hele ne o öyle nerdeyse aralarından bir tır geçerdi biz bunlar yaklaşsın dedikçe daha da uzaklaşıyorlar hemde eskisi gibi hiçte sıcak değiller çok gergin gözüküyorlar bana artık o eski sıcaklığı veremiyorlar maalesef...ama dün en çok sevindiğim sahnede yatak sahnesiydi.neden mi ? çünkü ekin makyajsızdı o güzel yüzünü kısacıkta olsa görebildik (kusura bakmayın çete elemanlarım ben bu makyaja taktımda biliryorsunuz?:) )
birde neydi o sarpın kıskançlık halleri çok gereksizdi bence bulundukları durum hiçte kıskançlığı kaldırmıyordu...ekinin verdiği cevap ise tam sopalıktı ya bunlar birbirine deli gibi aşıklarmıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? hiç seven bir kadının vereceği cevap mı bu? çok soğuk bir cevaptı benim bile tüylerimi diken diken etti sarpı ne yaptı allah bilir:icon_sorr
en son hakana ayırdım gecenin yıldızıydı:dance: hiç ısınamasamda bu adama ama dün gece beni dağıttı...çok iyi oyunculuk sergiledi hele ağlaması (birde sarpa öğretse) çok içtendi...gizemi her ne kadar klasik hikaye de olsa çok güzel işlemişler tabi bunun en büyük payda hakanın oyunculuğuydu...çok uzattım biliyorum ama o ayşen kızımız on dakika içinde nasıl da değişti anlam veremedim kardeşi öleli 4 sene olmuş 4 sene affetmemiş hatta restaurantta hakanı kovmuş iyide ne çabuk hangi arada bu çocuğu affetti orasını anlayamadım...neyse benimde takıldığım şeye bakın:img-bored

biraz uzun yazdım hatta daha da yazacaklarım vardı ama malum işler beni bekliyor...bu gün bir daha foruma giremem gibi gözüküyor sizlere iyi muhabbetler belki dalabilirsen muhabetinize bir ara dalarım herkese iyi günler arkadaşlar...

ladydi
01-06-06, 12:56
dünkü bölümü genel olarak beğendim.hatta doktor hakanın hikayesinde duygulandım.ve gülşenin annesiyle sarıldığı anda ve ekine seni kurtaracağım dediği anda gözyaşlarımı tutamadım. :img-cray: gerçekten çok acıklı bir hikayesi varmış. bence hakan kolay kolay başkasını sevemeyecek gibi.bernayı yakıştırıyoduk ya olmayacak gibime geldi neyse izleyip görecez artık.
ekin ve sarpı istediğimiz şekilde izleyemedik yine.gerçi sarpın hafiften kıskanması ve atışmaları hoştu ama yetmiyor ya.onlar o kadar yakışıyor ki birbirlerine hep elele ve gözgöze :love09: izlemek istiyor insan. bundan da asla bıkmam doğrusu.
keremcemin sunucu olmasına gelince ona ben sunuculuğu pek yakıştıramıyorum. onu yine bir yaz dizisinde romantik aşık rolünde izlemek güzel olur.valla ben onun da hastası olurdum aşk oyununda olduğu gibi.ne yalan söyleyim pişman da olmazdım.bu arada rol arkadaşının yasemin olması tercihimdir.başkasını yakıştıramıyorum ben keremceme:love04:

ozguster
01-06-06, 13:08
Ağlayacaktır canım artık, su serpiversinler yüzüne bir zahmet...
Şimdi Sarp bu ameliyat işine çok sevindi, Ona göre Ekin kesin kurtulacak ama iş ameliyat olmaya gelince, hazırlıklar sırasında şöööyle kafasına dank edecek; ya Ekin kalırsa o masada diye... İşte o zaman izleyeceğiz canım gözü yaşlı Sarp'ı. Ekin'i bakalım nasıl yolcu edecek ameliyatahneye, yada yolcu edebilecek mi? Gerçekten zor bir durum, o kadar sevdiğin insanı son kez görüyor olabilirsin, son kez dokunuyor olabilirsin... Ben şahsen dudağına kondurduğu ufacık bir öpücükle yollamasını isterim ama aileleride kullanabilirler bu sahnelerde. Usta oyuncu olduğu için de çok başarılı olurlar, herkes hüngür hüngür olur herhalde...
Burayı okuduktan sonra koca bir kahkaha attım canım:)

Ayşam canım,
Beni bir öpücük kesmez güzelim, hel bir de dokunmatik bir öpücük hiç olmaz.
Ben ameliyat öncesi şöyle güzel bir balayı gecesi bekliyorum,sanki bir daha hiç bir araya gelemeyeceklermiş
gibi sarılsınlar, öpüşsünler, ama en çok da bol bol koklaşsınlar.
Evet Ekin'i nasıl yolcu edeceğini ben de merak ediyorum.Umarım orda Ekin '' Sen gelme Sarp ben hallederim '' gibi bir abuk cümle kurmaz. Umarım dokunaklı bir veda sahnesi yaşatabilirler.
Göreceğiz.
Yelda 'nın çocuğu kesin şarapçı olacak,

meryemce84
01-06-06, 13:10
Selam arkadaşlar..
Moraller nasıl?Dünkü bölümde Dr.Hakan'ın dramını izledik..
Hakan-Gülşen aşkının hazin sonunu..
Sanki Ekin'in dramı yetmiyormuş gibi..
Bu bölüm ameliyatı sezon finaline bırakmak için yapılan bölümdü bence..

Neyse sonuçta Dr.Hakan Ekin'i mutlaka kurtaracağını.Ona can borcu olduğunu söyledi..Bu iyiye işaret sayılır...

Yurdaer Okur rolünün hakkını verdi..Çok yetenekli bir oyuncu olduğu belli...
Onuda Ayşa'ya kaptırdım..:icon_sorr
Yudaer Okur kendi sesini mi kullanıyor yoksa dublaj mı yapıyorlar?
Bilen varsa söylesin..

Anlamadığım bişey var Ekin'in beyninde tümör yok mu?Baş ağrısı yapmıyor mu?
Başka rahatsızlıklar vermiyor mu tümör..
Ama bizim Ekin'in kafası çok iyi çalıştı dün..
Reyhancım gibi dedektiflik yaptı dün..

42.Bölümüde pek beraber devirdik..Ama iyi ama kötü..

Gelelim 42.bölüme sezon finaline..
Dizilerin sezon finalinde ya birileri biyerlere gidiyor yada başalrına bişey geliyor..

Bizim dizimizin sezon finalinde ise Ekin ameliyata girecek kesin orda bitecek..

Bizde 3 ay sonra yaşayıp yaşamadığını öğreneceğiz..
Mutlaka yaşayacak..Başka yolu yok..

Acısıyla tatlısıyla 43 bölümü devireceğiz...Ben şu meşhur yaçmur sahnesinden sonra sitenin aktif üyesi olmuştum..Önceleri okuyup yorumları okuyup çıkıyordum..Sonra bende dahil oldum yorumlara herşeye..
Sizlelere kaynaştım arkadaş oldum,dost oldum..
Bu dizinin bana kazandırdığı tek şeyde sizlerin arkadaşlığı dostluğu oldu..

ozguster
01-06-06, 13:11
Özgücüm biliyorsun Keremcem magazinsel konularla gündeme gelmiyor.Nede olsa o konularda konuşma yasağı var dimi arkadaşım.Böyle yaptığı işlerle gündemde olması daha güzel.Hem dizi bitince onu göremiycem diye üzülüyordum bak Allah bana acıdı.Keremcem'e laf söyletmem ona göre.

Allah iyiliğini versin Sinem,
nasıl kendini düşünüvermişsin hemen.Yazık bu çocuğa da ama.Gerçi bizim değil onların kesesi doluyor, bu sayede bizim gözler de güzellik görsün bari, doğru
Sen de haklısın.Ama ben yine de çok sıradanlaşması taraftarı değilim.Yakında haber de sunmasın da.

sinem75
01-06-06, 13:18
Özgücüm bak bu aklıma gelmemişti.Yakışır yakışır haberleride Keremcem sunsun.Bütün dizilerde o oynasın.Bütün şarkıları o söylesin.Hatta hatta şöyle bol acılısından Kadın programı bile sunsun.Programın adıda Keremcem'in Penceresi olsun.Sonra bakayım ne kaldı.Spor programlarınıda o sunsun hatta maçları o anlatsın.
Bende artık işimden istifa eder geçerim televizyonun karşısına.Elimde kumanda sabahtan akşama Keremcem seyrederim.
Biraz abarttımmı ne.

J.Lo fan
01-06-06, 13:21
Her kese selam!Ben her zamanki gibi filmi izlemedim hala.Kismetse gelecek hafta.Bu ara sinavlar da yogunlashdi.Yani sezon finaline benim de finalim olur:). Ama Meryemce sag olsun,replikleri okudum.Vallah pek shashirtici 1 sey olmadigini fark etdim.Daha 2 bolumumuz kaldi,ona da bakdik mi,1 de 3 ay bekliyicez.Bu arada Sinemcim,senin bekledigin sahneler oldu mu bu bolumde?Bu arada Izmitde cekimler iptal edilmis diye okudum,dogru mu?Nedenini bilen var mi?1 de Keremcem program mi sunacak?Ay 2 gun girmezsem bak boyle kalirim sorularla:)

yesil87
01-06-06, 13:26
sinem abla haberleri falan birakinda, keremcem söyle gece gec saatlerde güzin ablalik yapacagi bir program sunsun. belki sayesinde onun gibi romantik birileri daha cikar ortaya. hem programin sonunda izleyicilerine isirdigi elmalari atar. hatta programa telefonla katilan seyircilere keremcemin özel esyalarini hediye etsinler. sonra programda arada bir portakal falan yesin, hani tv makinasin daki gibi ;) ay süper olur valla

Nur sevinc
01-06-06, 13:39
ben okulda olduğum için daha yeni girebildim.herkese merhaba ilk şunu söylemek gerekirse dün gece rüya işçileri bana göre 36.bölümden bu yana yaptığı en güzel bölümlerden biri. bu kadar güzel beklemezdim dr hakanın hayatını çok güzel yapmışlar. biraz dramatik ama olsun.sabah kalmak zor oldu ama izledim.o kadar eleştiri yapıldı bildiğim kadarıyla herhalde kendilerini toparlıyorlar rüya işçileri doğruyu söylemek gerekirse TEBRİK ETMEK lazımm.bi ara kel mevzusu dolaşıyodu.gerçek oluyo mu dedim.ama sanmıyorum.dün gece serkana güldüm doğruyu söylemek gerekirse çok iyi yapmış kurtiyide ekleyelim çok güzeldi herkeze ufak da olsa kareler ayrılmış.son olarakta dr hakanın cümlesi mutlaka kurtarıcam deyişi ve ekinin yüz ifadesi harikaydı sanırım haftaya bizi güzel bi bölüm bekliyoo.işallah ratingler bize gitmişir yani dizimiz..
NOT:ne olursa olsun dün gecenin en iyi dizisiydi bana AŞK OYUNU oldu bu kadar hoş beklemedim dr hakanın hayatını....

ayşa
01-06-06, 13:40
Ayşam canım,
Beni bir öpücük kesmez güzelim, hel bir de dokunmatik bir öpücük hiç olmaz.
Ben ameliyat öncesi şöyle güzel bir balayı gecesi bekliyorum,sanki bir daha hiç bir araya gelemeyeceklermiş
gibi sarılsınlar, öpüşsünler, ama en çok da bol bol koklaşsınlar.
Evet Ekin'i nasıl yolcu edeceğini ben de merak ediyorum.Umarım orda Ekin '' Sen gelme Sarp ben hallederim '' gibi bir abuk cümle kurmaz. Umarım dokunaklı bir veda sahnesi yaşatabilirler.
Göreceğiz.
Yelda 'nın çocuğu kesin şarapçı olacak,
Ben onu sadece ameliyata girerken düşünmüştüm. Sen öncesini de yazıvermişsin canım... Bana uyar bu senaryo:)
Ekin'e belli olmaz canım, onu da yapar. Orada herkese, ölüme inat başı dik durur şimdi...Bu durum da kimse gelmesin bile diyebilir ve kendisi ameliyathanenin yolunu tutabilir.
Bizim Sıla gelmiş bir hışımla, içindekileri döküp gitmiş. Makyajsız Ekin'e de değinmiş. Hastane bölümleri senin bölümlerin olacak Sılacım, orada kara kara kalem çekmezler artık:)

sinem75
01-06-06, 13:49
Sinemcim,senin bekledigin sahneler oldu mu bu bolumde?

Şöyle söyleyeyim canım ucundan accık gösterdiler.
Şöyleki aynı yatağın içine girip boğazlarına kadar yorganı çektiler.Aralarındada Özgü'nün tabiriyle bir tır geçecek kadar mesafe vardı.Sonra Ekin tavanı seyrederken Hakan'ın garipliğini düşünüyordu.Sayi Sarp ne yapıyordu o sırada bak unuttum.Neyse efendim Ekin kızımız son anda bir hamle yaparak Sarp'ın kanatları altına girdi, göğsüne yattı.
Geçen hafta Özgü demişti.Bu hafta yatağın ucunda haftaya içinde öbür hafta kırmızı nokta.1. ve 2.tuttu.Darısı 3.tahminin başına.

ateveci
01-06-06, 13:55
öncelikle merhaba
dün diziyi ilk kez baştan sona izleyemedim.tahammül edemedim maalesef.
sadece özeti okudum.bir de arada sırada baktım şöyle ne oluyor acep diye.
neler oldu şöyle bir özet geçseniz.önemli olarak.ama serkanla kurtinin polislik olaylarını anlatmayın.başka neler oldu?
şu doktorun karısı hikayesini de biliyorum.onu da geçiniz.serkan yelda cephesinde bişi oldu mu mesela?
sinana söylediler mi bişiyi?

sinem75
01-06-06, 13:56
Evet bizim Kaçak Dr.Kimble gelmiş.El Desdi nerelerdesin sen bakayım.Özlettin kendini.Senin akşam forum gitmiş yine iyi ben hiç giremedim ya.

ateveci
01-06-06, 13:56
serkan kerdeşimmmmmmmm
neredesin ya
uzun zaman oldu
imzama baksana bir!
merak ettik seni be birader!!!!

meryemce84
01-06-06, 13:58
selam arkadaşlar,nasılsınız?dün gece site gitti bende,sizde de öyle oldu mu?

Hoooş geeeeldiiiiinnn Desdi...
İyiyiz Serkan..Sen nasılsın?
Kaç aydır yoktun insan bi haber falan yollar değil mi ama?
Neyse gelmeme sebebini dün yazmışsın..
Biz alıştık site bazen gidip geliyor...

Şöyle bi bölüm değerlendirmesi alalım senden...

EL DESDİCADO
01-06-06, 13:59
evet arkadaşlar şöyle genel olarak baktım yorumlara,dediğiniz gibi dün hakanın bölümüydü.ve onu böyle ayrıntısıyla tanıyacağımız bir bölüm gerekliydi.her bölümde bölük pörçük yerine bir bölümde herşeyin aydınlanması iyi oldu.çünkü doktor hakan çok önemli bir kişilik.sinem75,evet ameliyat öncesi,bir öpme ,koklaşma görelim:)

yesil87
01-06-06, 14:00
ooo desdi hosgeldin. arkadasim ne öyle dün gece atesböcegi gibi bi görünüp hemen kayboldun. bizde biraz bozulduk sessiz sedasiz yine kayboldun diye meger sitenin azizligine ugramissin.
aysa`cim ve özgü ablacim bence de olabilir. bizim ekin hanim söyle diyebilir mesela "sarp ben vedalasmalari sevmem, hem ne öyle ölecekmisim gibi? birak siradan bir ameliyata girer gibi gideyim" falan der benim sinirleri yine zip zip ziplatir bu kiz:fighting2

EL DESDİCADO
01-06-06, 14:02
selam meryemce,onur,sinem.benden de iyilik sağlık:)meeyemce bence dün 36. bölümden sonraki en güzel bölümdü kesinlikle.ve ben bunu bekliyordum.adım adım yeniden iyiye gidecektir.

ateveci
01-06-06, 14:02
evet arkadaşlar şöyle genel olarak baktım yorumlara,dediğiniz gibi dün hakanın bölümüydü.ve onu böyle ayrıntısıyla tanıyacağımız bir bölüm gerekliydi.her bölümde bölük pörçük yerine bir bölümde herşeyin aydınlanması iyi oldu.çünkü doktor hakan çok önemli bir kişilik.sinem75,evet ameliyat öncesi,bir öpme ,koklaşma görelim:)

ya el desdi neredeydin yahu?
senin böyle mesajlarını özlemişiz?dün ben girmedim zaten hiç foruma.izlemedim de diziyi.
sen niye yoktun kaç zamandır bir onun cevabını ver hele!neler yaptık neler.mail mi atmayı denemedik,mesaj mı atmayı denemedik.ne oldu acaba bu serkana diye?:img-polic polis olduk nerdeyse!

nehirrrr
01-06-06, 14:03
Evet ya EL DESDICADO hosgeldin arkadasim. Tam da sana ihtiyacimiz oldugu bir zaman. Olumlu dusuncelere acayip ihtiyacimiz var su siralar:) Meryemce'nin dedigi gibi alalim yorumlari;) Bu arada evet sitenin bu haline alistik biz vallahi ucunda ask oyunu olunca mecbur alisiyoruz:)

EL DESDİCADO
01-06-06, 14:05
selam yesil87,evet dün sinir oldum.ilk defa girdim,onda da site gitti.şimdi önümüzde 2 bölüm kalmışsa,43.bölüm amleliyata hazırlık,ailelere felan açıklama,44. bölüm ameleliyat olur.yeldanın bebeği aldırmadığı tüyosu varmış,çok sevindim.

mafyamesut
01-06-06, 14:07
vayy Cok güzel olmuş elerine saglık :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam:

EL DESDİCADO
01-06-06, 14:09
selam nehirr,sık sık siteye böyle şeyler oluyor mu?eyvah.onur,dün gece dedim,muğlada arkadaşlarla takıldık.planda yokken birden kendimi muğlada buldum,marmaris,milas bodrum gezdik.

ateveci
01-06-06, 14:09
ben kaçıyorum millet
zaten başkaca işlerim de var.
hadi size eyvallah!

Billush
01-06-06, 14:10
Ooo Desti yahu yüzünü gören cennetlik.Neredesin sen ya merak ettik seni.Başına bir şey mi geldi diye korktuk.Valla özlemişim seni ve yorumlarını:)

desire72
01-06-06, 14:12
ooo desdi hoşgeldin foruma. herkes meraklanmıştı keşke bir haber etseydin bizde diziyi bıraktın sanmıştık.

43.bölüm bakalım nelere gebe doktorumuz gene kendini bu kadar ağırlıklı hissettirecek mi?

EL DESDİCADO
01-06-06, 14:15
byee onur,görüşürüz.selam billur bende sizi özledim.genel olarak beğendimi söyleyebileceğim güzel bir geçiş bölümüydü,şu sezon finali süreci öncesi.doktor hakan meselesi çözülmeliydi.ekin-sarp sahnlerinde bazen çok iyi bazen vasat performans var.dün dedektiflik sürecini çok sevdim:)

EL DESDİCADO
01-06-06, 14:16
selam desire72,evet umarımda hissettirir ağırlığını ki zaten hissettirecektir.işte yan karakter açığı böyle doldurulur,kedi olalı bir fare tututular diyorum ben.bir diziye böyle yan karakter gerekir işte

ssvshy
01-06-06, 14:19
ben direk yorum yapem
1.ekinin sarpa ameliyat kararını sölediği sırada sarp çok sevindi ama bana yapay geldi sanki ekin ameliyat olacağını değilde hamile oduğunu söledi
2.sarpla doktorun araba sahnesine bayıldım
3.hafiyelik olayları komikti
4.hakanın aşkına bayıldım yıllar geçmesine rağmen unutmaması ve ters köşe oldum çok farklı bişey çıktı
5.bu bana göre tüyo hakanın ölen sevgilisi restaurant zincirlerinin sahibinin kızı bizim bernanında cafesi var bence bernayla önce arkadaş olacak sonra dost olacak hakan bernaya berna hakana herşeyini anlatacak ve farkında olmadan birbirlerine aşık olacaklar
6.hakanın seni ne olursa olsun kurtaracam demesi ayrı bir tüyo ekin ölmeyecek
7.kenan feride karşılaşır feride kenanı alır götürür ama hiçbirşey konuşmazlar keşke iki kelime konuşsalar yada koca olayından bahsetselerdi
8.sinanın sarpa baba demesi başka bahara kaldı
9.herşeye ramen güzeldi ama yinede hep hakanı izediğimiz için pek bişey anlamadım buarada hakanın kalıcı olduğu garantilendi aksi takdirde neden hakanın hayatının içine bu kadar girsinler en özel olayını deşifre etsinler gelir ameliyatı yapar giderdi e gözümüz aydın dizideki yakışıklı erkek oranmız arttı

ayşa
.onur,dün gece dedim,muğlada arkadaşlarla takıldık.planda yokken birden kendimi muğlada buldum,marmaris,milas bodrum gezdik.
Dışarı çıkmıştım bir geldim 2-3 sayfa atlamış haa dedim Desdi gelmiş...

Yani Desdi bir de yazıyorsun nereleri gezdiğini, Ateveci'nin dediği gibi resmen polis olduk. Seni bulmak için aklımıza ne planlar geldi bir söylesem şaşarsın. Bu arada Çalıkuşu var sana daha hesap soracak, birazdan burada olur:)

Billush
Valla o dedektifçilik sahnelerinde Keremcem'in repliklerini beğenmedim.Konuşmaları,sözleri sanki Sarp gibi değildi.Bir noktada sanki geri döner gibi oldu tekrar gitti.Ben dün alıştığım Sarp'ı göremedim.Keremcem'in oyunculuğuna laf yok güzeldi de ne bileyim konuşmaları beğenmedim.Tek beğendiğim sahne Ekin'in odaya gelip Sarp'a ameliyat olmayı kabul ettiğini söylediği sahneydi.Sarp'ın o heyecanı tam Sarp gibiydi.Onun haricinde dizi boyunca ben gerçek Sarp arayışı içindeydim.

sılam
Off off ne gün ama :icon_evil …
Ayşam canım bir ara girdim uzuncana yazdım çıktım hemen ama inan yoğunluktan ne yazdığımı bile bilmiyorum :img-fie: esasında gece yatarken bir sürü şey vardı aklımda ama işe gelince hepsi uçtu gitti…
Bakıyorum bizim çete buralarda ardabatucum ne güzel seni her gün aramızda görmek:img-kiss: yorum yazdın mı bilmiyorum daha okuyamadım bile…

yemekte aklıma ne geldi... şu meşhur ekin sarp repliğimiz var ya hani seni bırakıp onunla olsam da uzun sürmezdi :icon_evil dedi ya bizim kız... bu replik önemli değil biliyorum sadece bizi kudurtmak amaçlı ama şöyle bir senaryo belirdi gözümün önüne ekin ameliyattan sonra iyileşir hakanla yakınlaşır sarp kıskançlık krizine girer sonra ekin sarpın kıskançlıklarına dayanamaz onu terk eder ve hakanla beraber olur:icon_cry: daha da ileri gideyim onunla nikah masasına oturur ne de olsa ekinin ilgi alanına giriyor evlenip boşanmak sonrada sarpı sevdiğini anlar hata yaptığını farkına varır ve sarpa geri döner bu arada tabi sarp sponsor olan tekele adar kendini ekin gelir kurtarır onunla bir kere daha olmak istediğini söyler bizim sarpta balıklama atlar her zaman ki gibi:P vay be bu yoğunlukta amma uçtum değil mi arkadaşlar ben neler yazıyorum böyle tövbe tövbe…

not:Ayrıca benim imzam nazara geldi baksanıza uzunluğuna dikkat ediniz diyor iyide bu imza nerdeyse 1 haftadan beri vardı şimdimi uzunluk limitine takıldı neyse bizde dikkat ederiz ne yapalım :img-sorry

Nanni
01-06-06, 14:23
efendim iste benim 42. bölüm yorumum...

bu bölüm gecis bölümü, su bölüm geecis bölümü, o bölüm eh iste idare etti...
yaklasik 6 aydir yorumlarimiz böyle degil mi? öncelikle bu dizi bitse de rahat etsem dedim bugün inanin...(doktor sahneleri haric tabi ki :icon_redf )

AKBEL23 Ekinin fal bakma olayina kafayi takmis...haklisin ortak...kafa takilmayacak gibi degil ki;
insan ölüm kalim kararini falla mi verirmis? pes dogrusu, pes...
peki Ekinin dedektifligine ne dersiniz? efendim bundan da bir ders cikaralim...bol bol film seyredelim, bir gün lazim olur :img-fear2

Doktorumun gizemi ortaya cikti, cikmasina da o kizin hali neydi öyle? hani su doktorun yavuklusunun ikizi !! Birgün önce doktoru postaliyor, bir gün sonra Ekini postaliyor, bir saat gecmiyor pisman oluyor :img-fear2 ..ya madem böyle bir konu isleyeceksin, hakkini ver de isle..inanin doktor Hakan yani kurtarmis konunun islenisini...yani Yurdaer Okurun oyunculugu icin seyrettim iste, bir cogunuz gibi!!!

Efendim, birseyi kafamiza vura vura :fighting2 anlattilar ki, o da;
Ekin kurtulacak!!! :img-fear2
anladik efendim, anladik...

sisley bu mesajimi okursan bir bana ulas canim...sana diyeceklerim var :img-kiss: ...

Edit: efendim bu yazacaklarim icin de bosuna mesaj harcamayim dedim...
benden bugünlük bu kadar...yarin bol bol yorumlariz artik diziyi...
bu arada desdi hoscakal demeden cikip gitmis...uzak kaldi ya forumdan, raconu da unutmus galiba...

hepinize iyi geceler, kalanlara iyi yorumlar...

sevgiler, hoscakalin...

herkese selamlar efendim......dün yaptigim yorumu 38. sayfadan kaptim geldim araniza...desdiye ait yeri de silmedim ki, görsün...

AKBEL
01-06-06, 14:24
ben direk yorum yapem
1.ekinin sarpa ameliyat kararını sölediği sırada sarp çok sevindi ama bana yapay geldi sanki ekin ameliyat olacağını değilde hamile oduğunu söledi

Allah'ım, hani altın bulmaktan bahsederler ama altın bulsam bu kadar sevinmem...Fragmanda o sahneyi gördüğümden beri aklımdan geçen cümle buydu. Zaten bölümlerdir tanımadığım adamları izliyorum sanki.

En başta, ilk kez oyunucu olarak karşıma çıkan Keremcem için ne kadar başarılı olduğunu söylüyordum ya, sanırım konu değiştikçe o benim beğendiğim oyuncular ayrıldılar yerlerine yenileri geldi...

Kısacası artık izlenilmiyorlar, ben de dün karşıma çıkan olmadık sahneler nedeniyle kanal değiştirdiğimden bahsedilen birçok Ekin-Sarp sahnesinin olası başarısızlığına şahit olamadım. Çok üzüldüm...:img-grin2

Ek:::Konuya kaptırdım gidiyorum. Desdi, arkadaşım hoş geldin. Tatili erken yapmışsın hayırlı olsun...:)
Onur, yorum yaptın sandım ama gördüm ki seninle aynı yerleri izleyebilmişiz. Gerisini de merak ettirmiyor bana izlediklerim... :S

EL DESDİCADO
01-06-06, 14:24
evet auyşa,hemşom şimdi beni haşlıyacak,korkuyla bunu bekliyorum:)billur,genel olarak zaten dediğim gibi çok güzel ekin sarp sahnelweride vardı,vasatı aşamayada vardı.ssvh selam.evet madde madde çoğu analizine katılıyorum.

yesil87
01-06-06, 14:30
billur`cum selam canim. arkadaslar sarpima cok yükleniyorsunuz adam asik iste ne yapsin? bu arada ben keremcemin oyunculugunu cok kötülestigini düsünmüyorum. bence daha cok su siralar ekin-sarp sahnelerinde ekine agirlik verildigi icin o arada kayniyo. bu arada nanni`ye katiliyorum doktor hakanin performansi süperdi ama onun sevgilisini oynayan kiz birde kiz kardes olarak cikti ya karsimiza, allahim o kizin hali neydi öyle. ben hic begenmedim acaba cok aramislar mi o kizi. merak ettim simdi.

<EyD@
bende neden canlanmıs diyordum.forumun goz bebegi el desdicado gelmiş tabi canlanmazmı??sende begenmişin bolumu ben hiç begenmedim ekine sinirlenmete.doktorcugumuzun sahneleri dısında.nasıl agladım anlatamam.

theron
arkadaşlar akşam misafirler yüzünden dizinin en az yarım saatini kaçırdım.bölüm videolarına da ekleyen olmamış...Çatlayacam şimdik...
İlgili arkadaşlara duyrulur...
sevgiler...

çalıkuşu
Tekrar selamlar,
dizi sonrası bu güne randevu verenler şimdi ortada yok, anlamadım ben bu işi heleki nanni... dün doktor hakanın günüydü, en çok konuşacak ve yorum yapacak oydu... şimdi arazi olmuş, nerde acaba merak ettimde... hem öyle çağırıpta gelmemek varmı? bir haber bile vermeden gitmek varmı? insan bir açıklama yaparda öyle gider dimi yani... gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister Nanni bahane... sözüm meclisten içeridir....

sılacım gelmiş içindeki döküp gitmiş, hepsinin altına fiyakalı bir imzada benden... ancak ben eskisi kadar sinirlenmiyorum izlerken, önceden neydi öyle, hop oturup hop kalkardım renkten renge girerdim, eşim bile yüzüme tuhaf tuhaf bakardı... şimdi geçmişler ola. daha bölümün ilk başlarında Ekin o veciz sözünü gene söyledi..."Sen git Sarp, tek başına düşünmek istiyorum" o anda bende elektirikler gitti...

gelecek bölümde olacaklarda belli, Ekin ameliyat olmaya karar verdiyse ki verdi, iş kaldı ameliyatı yapacak ekibi kurmaya ve en önemlisi bu durumu ailelere açıklamaya, her ne hikmetse ben haftaya sezonun son bölümü olacağını düşünüyorum, çünkü dizinin sonunda kocaman harflerle Konak Hastanesi yazdı... yani haftaya hastanedeyiz...

gördüğünüz gibi arkadaşlar artık ne Ekin ve Sarp arasındaki sıradan aşkla ilgileniriyorum, ne Feridenin hiç büyümeyen karnıyla ilgileniyorum, ne pisikopat Kenanın hapisane ahalisi tarafından yere göğe konulamaması ile ilgileniyorum, ne de Yeldanın düşüp düşmediği belli olmayan ve istenmeyen çocuğu ile ilgileniyorum en güzeli bu! ne yaparlarsa yapsınlar yıktıktan sonra aynı binayı inşaa edemezler. harç bitti yapı paydos...

Edit:Ben bu yorumu yazarken Nannişim henüz gelmemişti, olay tamamen spontan gelişti :P gördünmü nannicim kalpten kalbe yol vardır derler ne güzel bir örnek oldu... sözüm şimdide meclisten içeri...

EL DESDİCADO
01-06-06, 14:31
arkadaşlar yarım saatliğine çıkıyorum,geri geleceğim,son kez yorum yazayım.akble selam.evet bu benimde dikkatimi çekiyor.mükemmel giderken performans düştü ve ben bunu yoğun çalışma temposuna bağlıyorum.çoçuğun boş günü yok.yasemin ise hala performasını koruyor ve çok iyi.doktor hakanın ise oyuculuğuna karizmasına diyecek bir şey yok.nanni selam.evet dün gece senin bölümündü:)fakat şu noktada senin ve akbelin bir yorumuna katılmıyorum. ekinin tarot falında medet araması saçmaydı,olur mu felan demişsiniz.olur,hemde asıl böyle zamanlarda olur.hayatta en hakiki mürşit ilimdir diyen,ulu önder atatürk ölmeden bir ay önce yaverine ,annese mektub yaz,onun çok iyi koca karı ilaçları varmış,göndersin ,demesi gibi.insan işte.sonuçta insan.hiçbir anormal tarafı yoktu.kenan ve feride oolayına sevindim.birde serkan ve yelda olayı tatlıya bağlansa

Billush
01-06-06, 14:31
Handan,keşke senin yaptığını yapabilsem.Merakla bekledim ama Elin'le Sarp'ı değil Hakan'a ne olacağını merakla bekledim.
Ayrıca son kısmı kaçırdım.O sırada Kanal D'yi çevirip acaba Kırık Kanatlar başladı mı diye baktığımda çok heyecanlı bir yuerde duraklayan sahnenin devam ettiğini gördüm.Tam kendimi sahnenin heyecanına kaptıracakken aklıma Hakan geldi açtım gene Atv'yi Ayşen'e sarıldı ve reklama girdi sonrasını göremedim Kırık Kanatlara dalmışım:)

Billush
01-06-06, 14:34
billur`cum selam canim. arkadaslar sarpima cok yükleniyorsunuz adam asik iste ne yapsin? bu arada ben keremcemin oyunculugunu cok kötülestigini düsünmüyorum. bence daha cok su siralar ekin-sarp sahnelerinde ekine agirlik verildigi icin o arada kayniyo. bu arada nanni`ye katiliyorum doktor hakanin performansi süperdi ama onun sevgilisini oynayan kiz birde kiz kardes olarak cikti ya karsimiza, allahim o kizin hali neydi öyle. ben hic begenmedim acaba cok aramislar mi o kizi. merak ettim simdi.
Yeşil canım adını bilmiyorum sana adınla hitab edemiyorum.
Ben Sarp'a yüklenmedim dikkatini çekerim,Sarp'ı eskisi gibi yazamayan senaryo grubunaydı lafım.Replikleri Sarp gibi değildi ama Keremcem yine de onu bile oynamayı başardı dedim.
Desti'nin dediği gibi Ekin&Sarp sahnelerinin çoğu vasatında altındaydı zaten...

*duygu*
01-06-06, 14:36
bence de burda suç ne keremcem'in ne de yasemin'in!serkan karakterini bile öyle bir hala sokan kişilerin suçu(isimleri lazım değil)
özette sarp kelimesi geçmese bile bu bölümde daha farklı sarp-ekin sahneleri bekliyordum.
sineministediği sahneler inşallah 43.bölümde gerçekleşir.bizimki de umut dünyası...

AKBEL
01-06-06, 14:40
Handan,keşke senin yaptığını yapabilsem.Merakla bekledim ama Elin'le Sarp'ı değil Hakan'a ne olacağını merakla bekledim.
Ayrıca son kısmı kaçırdım.O sırada Kanal D'yi çevirip acaba Kırık Kanatlar başladı mı diye baktığımda çok heyecanlı bir yuerde duraklayan sahnenin devam ettiğini gördüm.Tam kendimi sahnenin heyecanına kaptıracakken aklıma Hakan geldi açtım gene Atv'yi Ayşen'e sarıldı ve reklama girdi sonrasını göremedim Kırık Kanatlara dalmışım:)

Billur, formülü olsa da söylesem ama inan olanların sayesinde benim için zor olmuyor. Dizi bozulmaya başladığında da izlememekten bahsediyordum ama farkına bile varmadan çarşamba dizi saatine kurulmuş gibi geçiyordum tv başına. Sonra baktım ki alışkanlık, dizideki olmusuzluklar bir yana sinirleniyorum ve kumandanın yerini arar oldum işte o zaman işler yoluna girdi...Hale bak ya, bir ara nasıl dizi izlediğimi anlatırdım hani nefes almadan gözümü kırpmadan şimdi de nasıl izlemediğimi anlatıyorum...:img-elvis

<EyD@
01-06-06, 14:43
bence de burda suç ne keremcem'in ne de yasemin'in!serkan karakterini bile öyle bir hala sokan kişilerin suçu(isimleri lazım değil)
özette sarp kelimesi geçmese bile bu bölümde daha farklı sarp-ekin sahneleri bekliyordum.
sineministediği sahneler inşallah 43.bölümde gerçekleşir.bizimki de umut dünyası...

hiç umutlanma derim arkadasım.ufak bir sarılma sahnesi gorduk daha ne istiyoruzki bizler.:icon_evil o sahneleri ben ruyamda gorurum ancak.keremcemin gercekten oyunculugunda dusus var ben konser yoguluguna baglıyom.ama konser ugruna ikinci askı oyunculugu boslamasın derim.

_Aysegül_
01-06-06, 14:45
slm hekese..simdii dünkü bölüm bence güzeldi benim en cok beyendigim yer,sarpin ekini kiskadigi sahne cok güzeldi..:)...ayy doktor hakan gittikce hosuma gitmeye basladi..:) :) bu arada reytingler süper dün mac olmasina ragmen cok güzel bence

*duygu*
01-06-06, 14:50
>EYD@artık o sahneleri rüyamda görsem bile mutlu olacağım gerçekten geçen gün keremcem-yasemin çiftini nişanlı gördüğüm gibi:D
bu gidişle öyle sahneler izlemek haram bize

Nur sevinc
01-06-06, 14:54
arkadaşlar size haberim var dün geceki ratingler şöyle
turkiye s-arabistan rating=10,9
ask oyunu=6,0 la 2.oldumuş
yanık koza=5,6 3.olmuş

meryemce84
01-06-06, 15:07
Bu bölüm çok güzel oynadı doktorumuz..Kasıp kavurdu herkesi..
Bende bir Yurdaer okur fanatikliği başladı başlayacak.:)
Ama onuda Ayşa kaptı :img-sorry ..Ne talihsiz kızım..

Ses(kendi sesi mi acaba?bilen varsa aydınlatsın) desen onda karizma desen onda bu doktoru ancak Berna iyi eder..

Bu bölüm Ekin aynı bizim Reyhan gibi dedektif olmuştu..Sarpta yardımcısı..
Gülşen-Hakan aşkına çok üzüldüm..:img-cray:

Serkan&Kurtili sahneler beni hiç güldürmedi nedense..
Serkan desen eski serkan değil..

Bu bölümün Yıldızlı Pekiyisini Beyin Cerrahı Hakan Başar'a veriyorum..
Ekin Pekiyi
Sarp İyi
Berna&Yelda Orta
Serkan&Kuti Geçer
not aldı bende..Malum karne zamanı yaklaşıyor..

Bakalım Dr.Hakan Başar'ımız sınıfı geçmeyi,Ekin'i kurtarmayı başarabilecek mi?

zayıf alanları unutmuşum ama belli zaten..Rüya alemindekiler..

Nanicime özendim bu da benim dün diziden sonra yaptığım yorum..

Nanni
01-06-06, 15:22
nanni selam.evet dün gece senin bölümündü:)fakat şu noktada senin ve akbelin bir yorumuna katılmıyorum. ekinin tarot falında medet araması saçmaydı,olur mu felan demişsiniz.olur,hemde asıl böyle zamanlarda olur.hayatta en hakiki mürşit ilimdir diyen,ulu önder atatürk ölmeden bir ay önce yaverine ,annese mektub yaz,onun çok iyi koca karı ilaçları varmış,göndersin ,demesi gibi.insan işte.sonuçta insan.hiçbir anormal tarafı yoktu.kenan ve feride oolayına sevindim.birde serkan ve yelda olayı tatlıya bağlansa
yani desdi aferin sana...ben armut diyorum, sen elma...
fal ile kari koca ilaci arasinda fark oldugunu düsünüyorum...bilindigi gibi kari koca ilaclari bitkilerden yapilir ve kimyasal ilaclarin cogunda da bitkiler kullanilir...
evet insan o anda hersey yapabilir belki, fal da bakar, baktirtir da...
ama en önemli karari fala baktiktan sonra almaz...almamali...sacma...
hic iyi bir örnek degil insanlara...
umarim dedigim seyi anlatabilmisimdir :img-elvis

EL DESDİCADO
01-06-06, 15:23
tekrar selam.evet meryemce verdiğin notlara bende katılıyorum.duygusel,baby,eydo,nur selam.duygusel,dediğim gibi bu bölüm özel olarak hakanın sırrının çözüldüğü bölüm olmuş ve bence de iyi olmuş,şimdi sırada ameliyata hazırlık bölümü var. bu bölümde ekin ve sarpın ağırlığı olacaktır sanırım

EL DESDİCADO
01-06-06, 15:30
billur`cum katiliyorum doktor hakanin performansi süperdi ama onun sevgilisini oynayan kiz birde kiz kardes olarak cikti ya karsimiza, allahim o kizin hali neydi öyle. ben hic begenmedim acaba cok aramislar mi o kizi. merak ettim simdi.
yesil bak bu konuda itirazım var. kız bence bir ahu afetti:)benim çok hoşuma gitti kız.ve hakan gibi ağır abinin yanına çok güzel uymuş gibi geldi bana.(kıskanmayın hakanı:)

Nanni
01-06-06, 15:32
Ses(kendi sesi mi acaba?bilen varsa aydınlatsın) desen onda karizma desen onda bu doktoru ancak Berna iyi eder..

canim demek sen de bizim kervana karistin ha :img-grin2
valla ben ilk görüste dedim ki tamam bu adam, adam gibi adam :img-haha:

soruna gelince...evet sesi kendi sesi canim...ses tonu da güzel degil mi?
ee artik ne denir...

doktor Hakani sevmeyen ölsün efendim...

keremcem_sarp
01-06-06, 15:34
tekrar selam.evet meryemce verdiğin notlara bende katılıyorum.duygusel,baby,eydo,nur selam.duygusel,dediğim gibi bu bölüm özel olarak hakanın sırrının çözüldüğü bölüm olmuş ve bence de iyi olmuş,şimdi sırada ameliyata hazırlık bölümü var. bu bölümde ekin ve sarpın ağırlığı olacaktır sanırım
Bence de katılıyorum.Bu bölümde artık ekin ve sarp ağırlığı olur.Bu arada arkadaşım ismini çok duydum.Ben üye olmadan önce forumu izlediğim zamanlarda da buralardaydın ama sanırım ortadan kaybolmuştun.Dönmen gerçekten beni çok sevindirdi.

ozguster
01-06-06, 15:34
Şöyle söyleyeyim canım ucundan accık gösterdiler.
Şöyleki aynı yatağın içine girip boğazlarına kadar yorganı çektiler.Aralarındada Özgü'nün tabiriyle bir tır geçecek kadar mesafe vardı.Sonra Ekin tavanı seyrederken Hakan'ın garipliğini düşünüyordu.Sayi Sarp ne yapıyordu o sırada bak unuttum.Neyse efendim Ekin kızımız son anda bir hamle yaparak Sarp'ın kanatları altına girdi, göğsüne yattı.
Geçen hafta Özgü demişti.Bu hafta yatağın ucunda haftaya içinde öbür hafta kırmızı nokta.1. ve 2.tuttu.Darısı 3.tahminin başına.

Sinem'ciğim ben bu aralar kendimden ummadığım kadar isabetli atışlar yapmaya başladım.
Önce Serkan hikayesi tuttu, sonra bizim şu yatağa ilerleme olayı.Evet ucundan kıyısından yaklaşıyoruz.
Bu iş ameliyata girmeden bitecek inşallah.Ama o tır boyu mesafeyi Sılam söylemişti canım.Benimki Yunanistan sınırı idi.
Ayşam kara kalem çekmezler inşallah bence de.Ağladıkça karaböcek gibi yol çiziyor o rimeller.

meryemce84
01-06-06, 15:37

ee artik ne denir...

Nannicim canım kervana bende katıldım.. :)
Ben ilk gördüğümde beğenmemiştim..
Ama son bölümde baya bi sevdim doktorumuzu..
Doktorumuza yanlış yapan karşısında bizi bulur de mi?

Ses desen onda karizma desen olda..Yıkılıyor adam resmen.. :)

Ya siz büyüklerim Ayşa'ya vermişsiniz Hakan'ı..:img-sorry
Yesil arkadaşım beni uyadı..

Serkan bana kaltılıyormuşsun..
Vallahi sana katılıyorum demeni bile özledim.. :)

EL DESDİCADO
01-06-06, 15:40

ee artik ne denir...

aminn efendim aminn:)evet kendi sesi,ses tonuda karizmanın zirvesinde.dün gece de yazmıştım,ben şu anda 3 kişiyi ,3 ayrı dizide oyunculukları ve karizmalarını izlerken ayılıyor,bayılıyor ve müthiş zevk alıyorum.acı hayat:kenan imirzalioğlu hırsız polis:uğur yücel aşk oyunu:doktor hakan.bunun yanına yeniden daha özenli bir biçimde ekin-sarp kozunu yerleştirlerse dizi eskisinden bile güzel olur.selam keremcem-sarp,evet tatile çıktım geldim:)

keremcem_sarp
01-06-06, 15:43
Arkadaşlar bu konu burda konuşuldu mu hiç bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum.Şu bölüm fotoğrafları gelecek bölüme ait değil mi???Ve bi de tahmin yürüttüm(gerçi ben siteye girmeye çabalarken siz bu tahmini çoktan yürütmüşsünüzdür ama).Bu fotoğraflarda bi piknik gibi bişey yaptıkları belli.Ben diyorum ki aralarında doktor hakan da bulunduğuna göre bu sahnede ekin in hastalığını söylicekler.Siz bunu düşünüp de tartıştıysanız beni mazur görün.Siteye iki gündür giremiyorum da.....

Joofy :)
01-06-06, 15:44
Herkeze smlar...

Yorum yapmayali nekadar cok olmus. Tanidiklari görüyorum :)
Dünkü bölüm cooook güzel bir bölüm degildi belki ama kötüde degildi...
Sonu hele cok hosuma gitti. Ekin iyilesicek demek ...Bunuda kim yapicak Hakan Doktor allahin izniylen...
Ilk gördügümde bu adami pek gözüm tutmamisdi ama sevdim sonradan keratayi:)
Gecmisde yasadiklarinada cok üzüldüm hani...
Eskiden hep sorardim yeni tiyo varmi diye simdide sorayim bari...
Yeni tiyo varmi?

theron
01-06-06, 15:46

ee artik ne denir...

Gözlere bak gözlere...Hoş yaratmış Allah,pek şirindir billahh....

Evet ya o ne gözlerdi öyle...Ağlarken tüylerimizi diken diken etti.Tebessüm ederken içimizi ısıttı...
Çok haklısın Nanniciğim...

ayşa
01-06-06, 15:46
Bir dakika bir dakika.... Meryemce ağırdan al bakayım... dün Yeşil'i kaç kere uyardım şimdi sana başlamamayayım... Doktor benimdir o kadar:)
Valla seside güzelde ben kirli sakallarına hastayım. Bir ara böyle takıntım vardı, az çektirmedim yani, tekrar depreşecek gibi duruyor:)
Özgücüm, bende darısı 3.tahminini başına diyorum canım. İlle birşeyler yaptıracağız. Yani aynı şeyleri okumaktan bir gün bıkacaklar senaristler ve diyecekler ki şu forumdaki kızların çenesini kapatmak için yazalım:)
Sılam az önce bir tahmin yapmış uçtuğunu kabul ederek. Ben buradan gerçekten yoğun bir gün geçirdiğini anlıyorum:)Kolay gelsin canım...Bu arada size Sinem'in selamı var, internet bağlantısı gitmiş,az önce aradı konuştuk işte selam söyledi

Nanni
01-06-06, 15:47
desdi...iste ben de diyorum ya...insanlar olmadik seyler tabi ki yapabilirler. Ama bizim keklikler bu konuyu islerken bile dikkat etmiyor...ne bileyim en basinda fal baksin, sonra yürüsün, bilmem neler yapsin, istihareye yatsin, arastirsin...
yani azicik mantik istedigimiz bunlardan...aylardir yirtiniyoruz, bana misin dedikleri yok...
sen de bunu hosgörmemizi istiyorsun...ne de olsa dizi diyorsun...her dizi gibi bu da bir dizi diyorsun :icon_cry: ...
üzücü olan bu ya zaten...
iyi baslayip, sonra yere cakilan bir dizi...tepkimiz olmasaydi belki de yerin bin kat dibine inecek bir diziydi ya...ama nedense bu gözardi ediliyor...

haftaya bol bol Ekin Sarpli sahne izleriz deniliyor galiba...
ben de diyorum ki, unutun Ekin ve Sarp sahnelerini..onalr bunlari asti artik...onlar artik dedektiflik falan yapiyorlar..ancak kesiyormus :fighting2

*duygu*
01-06-06, 15:49
keremcem_sarp, evet arkadaşım bu konu burda tartışılmıştı ama yeniden açtığın gerçekten çok iyi olmuş.gerçekten orda piknik yapıldığını ve dr. hakan'ı görünce aklıma hastalığı söyleyecekleri ve dr.hakan'ı ailelerle tanıştıracakları geldi ve muhtemelen öyle olcak:)

bende ilk geldiğinde dr hakan'ı sevmemiştim ne olacağı belli değildi çünkü ama bu bölümden sonra ekinle aşk yaşaması mümkün olmadığı ve onu iyileştireceği için sevmeye başladım valla:)

01-06-06, 15:52
Nanni abla yaaaa cok komiksin vede haklisin...

Biz haftaya ekin ve sarp sahnelerini göremeyiz onlar detektiv olmuslar:img-icecr
Haftaya benim tahminim ameliyat olur... Ameliyat sonrasini göstermezler belkide tam durumu söyliyecekler orda bitecek ve sezon finali olucak...
Aklima söyle aniden geldi belkide olur.

ayşa
01-06-06, 15:52
Şimdi gelecek bölüm yorumlarına başlayayım bari...
Bu hafta gönderilen resimlerde ailecek yemek yiyecekleri anlaşılıyor. Buradan hastalık mevzusunu orada anlatacakları belli gibi. Doktor da var, tıbbi açıklamasını da yapar. Gerçi pek açıklanacak bir şey yok. 10 hastanın 1 tanesini kurtardım der, oradakilerde başta İsmet olmak üzere kalpten giderrr...
Ondan sonrada başlarlar hazırlıklara, Hakan'ın hastane ayarlaması lazım, ekip kurması lazım.Onlar halledilir ve ameliyat günü gelir çatar... Sizde muslukları açın artık. Ben ağlayamadığım için size söylüyorum. Şimdi bütün aile orada olur herkes Ekin'e veda falan eder. Sinan nerede olur kestiremiyorum ama Berna da orada olsun istiyorum ki Dr. Hakan'ı görsün:)

sweetheart_02
01-06-06, 15:54
arkadaşlar..
dizide eskiden olduğu gibi romantik sahneler yoktu ama bunun ekinle sarptan veya yaseminle keremcemden kaynaklandığını düşünmüyorum..bunun tek sebebi senaristler..salak saçma espriler yazıcaklarına,ekinin sürekli sarpı terslediği ve ezmeye çalıştığı sahneler yazıcaklarına daha romantik ve en azından biraz daha duygusal sahneler yazsalardı şimdi hiç bunları konuşuyo bile olmazdık..rüya işçileri sanki alın ekinle sarpı ewlendirdik ama size hiç sıcak aşk dolu sahneker izletmicez demek istiyolar sanki..hakanla ekinin arasında bişey olucağını sanmıyorum ama aklımdan da geçmio diil..herşeyi beklioruz artık.bu dizi ekin sarp aşkı üzerine kurulu ama dr.hakan ekinin fazla bi dakkati çekti ister sarhoşluğuyla ister sorunlarıyla farketmez..sonuçta dikkatini çekti..aşık falan olmaslar bile dr.hakanı ekinin gözünde bu kadar öne çıkarmak en azından sarpın yanında yanlıştı..bide ekinin kendini savunma biçimi o çirkin espri..rüya işçilerinden başka kimse sorumlu diil bundan..

keremcemin oyunucluğuna gelince..
bence bu bölüm öne çıkmamış rollaeri ekinin ve dr.hakanın gölgesinde kalmış rolleri olduğu için ööle gözüktü bize.yoksa keremcem duygusal sahnelerde gayette güzel oynuo..değişicek hali yok ya..

bide bişey dikkatinizi çekti mi..ağacın orda sarp hakan ı beklerken hepsini arabadan indirdi..hadi dierleri tamam ama ekin kendisi için hayatını tehlikeye atan kocasını hiç dur yapma demeden indi arabadan ya o araba çarpsaydı sarpa.sarp ekinden önce gitseydi öteki tarafa...ondan sonrada ne biliim insan bi sarılır falan hiç yoktu öyle şeyler..çok soğuktu diziyi izlerken üşüdüm.bunun tek sorumlusu rüya işçileri..

Nanni
01-06-06, 15:55
aminn efendim aminn:)ben şu anda 3 kişiyi ,3 ayrı dizide oyunculukları ve karizmalarını izlerken ayılıyor,bayılıyor ve müthiş zevk alıyorum.acı hayat:kenan imirzalioğlu hırsız polis:uğur yücel aşk oyunu:doktor hakan.bunun yanına yeniden daha özenli bir biçimde ekin-sarp kozunu yerleştirlerse dizi eskisinden bile güzel olur.
yoksa doktor Hakan diziye girdi diye mi sen de foruma geri döndün ha? :img-grin2
simdi bak desdi...
artik hersey icin cok gec benim gözümde...Sarp ve Ekini kimin yanina koyarlarsa koysunlar, hicbirsey eskisi gibi olmayacak :icon_cry:
hem doktor Hakan tek basina bile yeter be..adami dün gördün iste, tek basina aldi götürdü...hem de konunun cok sacma islenmesine ragmen...

joofy, canim hosgeldin....seni buralarda bir daha görmek cok sevindirici..demek doktoru basta gözün tutmadi...olsun önemli olan simdi ne düsündügün :img-grin2

tugchemre
01-06-06, 15:57
sarpla ekinden çok dr hakan vardı artık güzel şeyler gerçekten görmek imkansız zaten bitiyor bari iyice romantik ve güzel sahnelerle bitsin bu gidişle böyle olması imkansız gibi görünüyor ama neyse belki düzelir

dizidizidiziler
01-06-06, 15:58
Desdi gelmiş. Hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Artık pozitif bir yorumcumuz var forumda. Arkadaşlar, her bölümden sonra sadece 1 yorum değil sanırım en az 3-4 yorum yapıyorum. Şimdi ikinci yorumuma geçelim.

Geçmeden önce bir uyarı yapayım Rüya işçilerine: Sözüm sizeeeee

Arkadaşlar, her hafta farklı bir konu ile dizimizi hızlı hızlı geçiştirmenize gerek yok. Gerçekten. Aynı konu üzerinde 1-2 hafta durabilir özümsüyerek anlatabilirsiniz. Mesela Sinan'ın Sarp'a ısınmasını, onların beraber yemek yediklerini, masal okuduklarını oyun oynadıklarını göstererek yapabilirsiniz. Biz sıkılmayız merak etmeyin. Yelda Ekin'ê evliliği ve beklentileri hakkında dert yanabilir. Serkan Sarp'la herşeyini paylaşabilir. Aynı şekilde Sarp da Serkan'a söz verdirtip, Ekin'in durumunu anlatabilir. En doğal hakkıdır bir arkadaşa ruh halini anlatabilmek...Ağlayacak omuz istemek..

Neyse geçelim konularımıza.
Doktor Hakan süper rol yapıyor. Harika. Sarp bey öğren bak nasıl ağlanılırmış? Bir de eşin hasta olduğunda filan nasıl bağırılır tepinilirmiş? Adamı 5-6 kişi zor zaptetti hastanede valla.

Sarp'ın rol yapma kabiliyeti gittikçe azalıyor, Sinan'ınki gelişiyor :img-grin2

Hee bir de fal olayına takmışsınız. Açıklayayım arkadaşlar. Ekin ameliyat olmayı fal sonucuna göre karar vermedi. Fal'da 10'da bir ihtimale baktı, ve en son kendi kartını buldu. Yani çoook düşük ihtimal. Vazgeçiyordu neredeyse ameliyat olmaktan, O sırada Sinan geldi. Seneye annem ölçsün boyumu dedi. Ekin de tamam ben ölçeceğim diye söz verdi. Bunun üzerine karar verdi ameliyat olmaya.. (Tabii Sarp ve hakan'ın sözleri de yüreğine su serpti).

Bir de Yelda konusuna takıldık. Yelda açıkça biliyor, Serkan'ın bebek yüzünden kavga ettiğini suratının asık olduğunu. Bu yüzden bebeği aldırmadım ki ben diyebilirdi. Herşey tatlıya bağlanılırdı. Aralarındaki tartışmaya bakınca bebeği aldırmış olması gerektiğini anlıyoruz. Serkan "Kötü anladın mı, kötüyüm. O günden beri (bebeği aldırdığın günden beri) kötüyüm ben. Bir daha da iyi olamam". Yelda "Başıma buyruk olduğumu önceden de biliyordun. Ben böyleyim değişemem" Demek ki bebeği aldırmış. Üstelik Sarp'a da dedi. Yelda bebeği aldırdı dedi. Yelda da hiç karnına filan bakmadı, dokunmadı. Bana göre bebeği aldırdı...

Ben şarap veya içki kadehine bakmıyorum. İlk içtiği (tartışma esnasında) su da olabilir. Normal bir bardaktı elindeki. Şarap ise hamileyken de içilebilen bir içki, hatta kan yapıyor diye tavsiye bile ediliyor..

bebek mevzusu bence önümüzdeki sezona. Sinan'ın sarp'a baba demesi de önümüzdeki sezona kalacak. İçimizde kalmasındiye bize bir bölüm önce Ekin'in hayalinde bile olsa Sinan'ın Sarp'a baba dediğini gösterdiler. Bu da size önümüzdeki sezona kadar yeter demek istediler herhalde :img-grin2

ECE 71
01-06-06, 15:59
Selam herkese...
Yoğun bir günün arasın abirkaç yorum sıkıştırayım...nelerden konuşuluyor bilmeden ani dalış yapıyorum...
Dün gece sanki ben başka bir dizi izledim...Ayrıca benim için başladı ve bitti...Doktor Hakan gerçekten diziye dinamizm kazandırdı...Hayat hikayesi de gerçekten can yakıcı...Az çok tahmin edilenler çıktı...
Ekin Sarp cephesinde pek bir değişiklik yok...beklenenler oldu...Yatağın ucunu yeşil pijamayla da olsa gördük...
Ekinin hafiyeliği ve Türk filmlerine yaptırdıkları göndermeler hiç çekici değildi...Sıkıldım açıkçası...
Yan karakterlerde değişiklik yok..Aynı tas aynı hamam...Feryal babaanneliği çok sevmiş...
yalnız Sİnan'a da bir el atsalar artık...Artık sarpın babası olduğunu bilmeli...
Bir de bunlar kalkıyor,doğru kafeye...Uyamaları,kahvaltılara es geçiliyor...
hakan da olmasa ne yapardık değil mi???
Bu arada desdi gelmiş,hoş gelmiş..

EL DESDİCADO
01-06-06, 16:00
selam joffy,tüyo yok arkadaşım.2 bölüm kaldığına göre sezon finaline,haftaya ameliyata hazırlık,herkezi bilgilendirme yaşanır,son bölümde ameliyat.ben doktor hakanı ilk gördüğümde tamam işte adamım demiştim:)

EL DESDİCADO
01-06-06, 16:04
evet ayşa ,arkadaşlar gelecek bölümde o piknikte olayı herkeze açıklarlar.ece71 selam.Bankacılar paranın sahte olup olmadığını anlamak için,parayı ışığa doğru tutup içersinde ATATÜRK filigranı var mı yok mu diye bakarlar.
Siz de bir adamın ne mal olduğunu anlamak için,onu ışığa tutun;bakın bakalım içerisinde ATATÜRK var mı yok mu?
İçerisinde ATATÜRK olmayan adamlara iltifat etmeyiniz,Cumhuriyet'e sahip çıkınız."
Ali Poyrazoğlu imzan muhteşem.o konuşmayı izlemiştim. ali poyrazoğlunun ağzına sağlık.

ekin-20
01-06-06, 16:07
bence bu bölüm güzeldi ben sanmistim ki ne bicim doktur bu ( reklami izlerken sarhos sarhos gezrken) ama haksiz cikmisim cok büyük bir acisi varmis yazik acidim ona ama sonunda hersey cözüldü ya bu beni sevindirdi .
tek bir sorun kaldi benim icin ekin saclari 0 mi kesilecek yoksa su kel parük gibi birsey mi takicaklar kafasina bilen varsa yazin simdiden tesekkürler:img-sorry :img-nyam: :img-kiss:

01-06-06, 16:07
Evet Nannicigim geldim hosbuldum :)
Dizidizidiziler cok güzel bir yorum yapmisin, cok hosuma gitti...
Senaristlere söyledigin bir kac cift sözde cok dogru olmus...

Yorumunda en cok güldügüm yer ise
"Sarp'ın rol yapma kabiliyeti gittikçe azalıyor, Sinan'ınki gelişiyor"
Cok haklisin valla.. Herkezin rol kabiliyeti yükseliyor onunki azaliyor... acaba bizemi öyle geliyor... yani digerleri cok iyi olunca onu kötü oynuyormu zannediyoruz???

Neyse cnm bunlar fazla önemli degil aslinda... Dizinin gidisati suan icin cok daha önemli...
Eski tadini hala alabilmis degilim umarim ameliyatda sonra düzelir... belkide ameliyatdan sonra hakan doktor gitmez...

sweetheart_02
01-06-06, 16:08
acaba rüya işçileri aşkla ilgili herşeyi söyledik derken...

bundan sonra size aşk sahneleri zor seyrattiririz belki 3 böümde 1 falan mı demek istedi..yani ne biliim eskiden ayrılarken bile düşünceleri aşk doluydu şimdi o da yok..ben fena takıldım bu konuya..aşk dizisiydi şimdi aile dizisi oldu...

Nanni
01-06-06, 16:09
dizidizidiziler bence Yela bebegi aldirdi demis..ben de senin gibi düsünüyorum da arkadasim, gel de sen bunu ozgustere anlat :img-grin2 ..ona göre bebk hala yerli yerinde duruyor...
bir de sen faldan sonra karar vermedi demissin ama Sinan yanindan ayrildiktan sonra kagitlari cevirmeye devam etti hatirlarsan...

sweetheart_02 arkadasim yerden göge kadar haklisin...bizim anlamadigimiz da bu zaten. Deginecek güzel konulöar varken, herseyi böyle palas pandaras yasatmalari, olmadik seylerden konulara girmeleri sac yolduracak cinsten inan...

efendim, benden bugünlük bu kadar...
kalanlara iyi sohbetler...

hoscakalin bye

*duygu*
01-06-06, 16:12
bugün yaptığım yorumların haddi hesabı yok ama devam etmek istiyorum yine de :D
bakıyorum Hakanımız'ı paylaşamıyoruz.herkes tutmuş bir köşesinden çekiştiriyor bakalım kim galip çıkacak:D
keremcem'in oyunculuğunun kötülüğünden bahsetmişsiniz.kesinlikle keremcem'in bir suçu yok.çocuk ordan oraya koşturuyor konsatrasyonu bozulmuş olabilir.ayrıca kafamda takılı kaldı keremcem-yasemin oyuncu koçlarından(süha dayı'dan) hala ders alıyorlarmı?çok merak ettim valla!

ECE 71
01-06-06, 16:15
Sağol desdi,imzamı seviyorum...
Yeldanın bebeğini aldırmadığını ben de düşünüyorum...İçimde öyle bir his var...
Dizinin aşk dizisinden sapmış olduğu fikrine katılıyorum...tamamen farklı bir yöne kaydı...O yüzden aşk meşk göstermiyorlar artık...Bu durum hoşuma gidiyor mu?Kesinlikle hayır...
DEğişik konulara değindiklerini senaristler belirtmişlerdi...Hastalık sonrası acaba bizi daha neler bekliyor...
Diziye Hakanın devam etmesi lazım...Hatta yeni birileri daha bile girebilir...Dizimiz monotonluktan çıkar böylelikle...Yoksa ocağa kadar çek Allah çek...
İyi yorumlar...

hazoş
01-06-06, 16:16
selam joffy,tüyo yok arkadaşım.2 bölüm kaldığına göre sezon finaline,haftaya ameliyata hazırlık,herkezi bilgilendirme yaşanır,son bölümde ameliyat.ben doktor hakanı ilk gördüğümde tamam işte adamım demiştim:)
slm serkan abi ve diğer arkadaşlar ya benim anlamadığım çok küçük bir detay var yani sen demişsin ya serkan abi son bölümde olursa olmaz ki çünkü 1 bölüm önce olması gerekiyo niye dersen sezon finali yapıp ekini amiliyatta sokup bitirmezler devamı mutlaka olur bence

gormlaith
01-06-06, 16:17
Hakanı herkes cok sevdi e sevilmeyecek gibi değil hakikaten :) inşallah kalır seneyede dizide..
Sarp karakterinin vermesi gereken tepki daha büyük olması gerektiğini düşündüğümden beğenmiyorum keremcemin oyunculugunu son zamanlarda..Daha öncede demiştim ağlamasa bile ben o hüznü hissedemiyorum suratında.E tabi bi de ağlayabilse fena olmaz..bakalım ameliyat sahnelerinde o endişeyi yansıtabilecek mi..
piknikte ailelere söylerler herhalde bende öyle düşünüyorum..
Bu arada Desdi gelmiş,hoşgeldin :)

ayşa
01-06-06, 16:20
Efendim Nanni Yelda bebeği aldırmış olabilir desede ben Özgü gibi aldırmadı diyorum. Yani bu sefer beni Özgü kandırdı:) Hem zaten Reyhanlar gittiklerinde bebek duruyor dememişler miydi?
Dizi artık aile diziside sayılabilinir arkadaşlar bizimkiler artık evlendi barklandı. Ama bu demek değil ki ilişkileri vasat olmak zorunda, sıradan olmak zorunda, tamam çocukları falan da olabilir ama daha çok gençler... Durun bakalım hele şu hastalığı bir atlatsınlar gelecek sezona ne yapacaklar. Olmadı biz yine ayaklanırız.:)

hazoş
01-06-06, 16:21
birde birşey daha dikkatimi çekti zengin ailesinin babaları yokmu bide feride köye gitmemişmiydi?

desire72
01-06-06, 16:23
k.cemin oyunculuğundaki düşüşle ilgili birtek k.cemi suçlamak yanlış olur. Bunda senaristlerin ve yönetmeninde payı var.Daha önceleri biz K.cemi beğeniyorduysak şimdilerde yönetmen K.ceme oynaması gereken rolü iyi aktaramıyor olabilir.Bu kadar da yüklenmeyelim değil mi K.ceme? Şu ameliyat sahnelerinde umarım bizi tatmin edecek bir oyun çıkarır.

theron
01-06-06, 16:24
birde birşey daha dikkatimi çekti zengin ailesinin babaları yokmu bide feride köye gitmemişmiydi?

hayır canım Sinan'ın sünnet olduğu bölümde Feride gitmeyeceğini söylemişti Ekin'e.

sweetheart_02
01-06-06, 16:26
k.cemin oyunculuğundaki düşüşle ilgili birtek k.cemi suçlamak yanlış olur. Bunda senaristlerin ve yönetmeninde payı var.Daha önceleri biz K.cemi beğeniyorduysak şimdilerde yönetmen K.ceme oynaması gereken rolü iyi aktaramıyor olabilir.Bu kadar da yüklenmeyelim değil mi K.ceme? Şu ameliyat sahnelerinde umarım bizi tatmin edecek bir oyun çıkarır.

tamamiyel katılıorum..bu dizidek oyunculukta ve soğuklıkta ne keremcemi ne de yasemini suçluyorum..bütün suç senaryoda..keremcemin diziye keniliğinden replik katıcak hali yok.ne yazdılarsa onu okuyo..bence mimiklerinde bi eksiklik yok ama replikler soğuk.bu da keremcemin suçu diil.ekinle soğuk duruyolar ioruz.bu da onların suçu diil.senaryokda yoksa durup dururken sarılıcak halleri yok ya?haksız mıyım arkadaşlar??

ela gözlü
01-06-06, 16:27
slm arkadaşlar.dünden beri pek mutluyum.raytinglerde iyi sayılır.Serkan abi yasemin saçlarını kazıtmıcak.onun yerine başkasının saçlar gitçek :)bölümü bi daha izlerim dedim ama ekliyen olmamış.

desire72
01-06-06, 16:29
Dünkü bölümde arkadaşlar Hakanın Gülşene yüzük taktığı sahnede Gülşen ne kadar doğal hoş bir şekilde tepkisini gösterip hakanı öptü.Ekinden sarpa karşı şöyle bir tepki göremedik diye düşündüm o sahnede.K.cem üzüntüsünü oyunculuğunda ne kadar iyi aktarmıyorsa yaseminde aşkını bence iyi aktaramıyor yada bizim beşliler buna izin vermiyor.....

ozguster
01-06-06, 16:29
dizidizidiziler bence Yela bebegi aldirdi demis..ben de senin gibi düsünüyorum da arkadasim, gel de sen bunu ozgustere anlat :img-grin2 ..ona göre bebk hala yerli yerinde duruyor...
bir de sen faldan sonra karar vermedi demissin ama Sinan yanindan ayrildiktan sonra kagitlari cevirmeye devam etti hatirlarsan...

sweetheart_02 arkadasim yerden göge kadar haklisin...bizim anlamadigimiz da bu zaten. Deginecek güzel konulöar varken, herseyi böyle palas pandaras yasatmalari, olmadik seylerden konulara girmeleri sac yolduracak cinsten inan...

efendim, benden bugünlük bu kadar...
kalanlara iyi sohbetler...

hoscakalin bye

Kulaklarım yandı geldim Nanni,
Bana kimse o bebeğin oldüğünü anlatamaz arkadaşım.Ben biraz taş kafayım.Siz bu senaristlerde hala mantık kalıntıları mı arıyorsunuz?
Bu adamlar ölüye araba kullandırdılar.Bu adamlar 1 günde insanı boşattılar ve yeniden evlendirdiler.Bu adamlar 1 gecede tümör çıkartıp , aynı hızla belirtilerini yok ettiler.Şimdi aynı adamlar hamileye şarap da içirirler, rakı da, nara da atırrırlar.
Ben bunların bağlantılı hareketleri çok süzdüklerine inanmıyorum.Öyle olsa Ekin'in sürekli Alpay'ı görüyor olması gerekir, gelinlikli kız da ayağımızın altında dolaşırdı.
Ama tabi herkes neye inanmak isterse o inanç kuvvetli gelir. Bu fikrim için de köşelere gelmeye razıyım vallahi arkadaşlar,

ayşa
01-06-06, 16:30
Yasemin'in saçları gitmeyecek arkadaşlar,dublör kullanılacak diye biliyorum. Geçen bir arkadaş yazmıştı. Zaten gerekte yok, sadece ameliyat sahenesi için saç kazıtılır mı? Nasıl olsa