PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

EL DESDİCADO
01-06-06, 19:46
blueniğht gelecek için ümit verici güzel bir bölümdü.eksikler vardı ama hızla düzelme emarelerini hisssetmemek mümkün değildi

J.Lo fan
01-06-06, 19:49
blueniğht gelecek için ümit verici güzel bir bölümdü.eksikler vardı ama hızla düzelme emarelerini hisssetmemek mümkün değildi
En azindan sonlara dogru 1 az eski tadina gelsin bari.Bu arada degismedigini gormek cok guzel.Baya 1 ozlemisim senin pozitiv yorumlarini:)

EL DESDİCADO
01-06-06, 19:50
jlo ben gelecek sezon bölümlerini bekliyorum 4 gözle.hakanın bernaya aşık olması olayı biraz fazlaca yan konu gibi olur,bu yüzden ben böyle olmayacağını düşünüyorum.hakanın ağırlığı daha fazla olacaktır.bu yüzden benim dediğim gibi olma ihtimali daha yüksek gibime geliyor

Apple101
01-06-06, 19:54
herkese selam...
ben bu bölümü cok begendim. bende sarp ve ekin'in tatli atismalarini cok özlemisim. sarp'in ekin'i dr.hakan dan kiskanmasi cok güzeldi. dr.hakan'in hikayesinin beni sikdigin söyleyemem. bu bölüm onun hikayesine odaklanmisti ve bölüme ayri bir heycan katti. ayrica bölüm sonunda dr. hakan'in sözleri de cok güzeldi.
dr. hakan'in ekine asik olacagini düsünmüyorum. iyi arkadas olacaklar belki ama hakan ekin'e o gözle bakacagini sanmiyorum.

bluenight
01-06-06, 19:55
yesil,sorenza hakan ekine aşık olsun diyen bendim. sizce ilginç olmaz mı?biz hastalık olayı ortaya çıkmadan önce ekini saro kıskansın diyorduk,karizmatik bir rakip sarpı paniğe sürüklesin diyorduk.ama berna seçeneğinide güzel bence ama berna ve hakan yakışır mı,bunu düşünüyorum

öncelikle hoş geldin desdi
bence bu yorumun çok güzel bence de eğer doktor ekin' e aşık olursa dizi çok dah farklı yoal sürüklenir ve daha heyecanlı olur :)

ledeah
01-06-06, 19:56
Bulentisbilen <bulentisbilen@askoyunu.tv> 27 May(6 gün önce)

Arkadaşlar isterseniz yazın bi senaryo gönderin bize de onu çekelim.... Hayatta o olmasın bu olmasın diyebiliyormusunuz... Ama oluyo engelleyemiyoruz.... O zaman da kampanya yapıyormuyuz... Keşki bu duyarlılığınızı diğer toplumsal olaylarda da gösterseniz.... İşsizlik gittikçe artıyo, doğuda hergün onlarca genç insan ölüyo, atatürk ilke ve inkilaplarına sistemli bir şekilde ve yavaş yavaş tecavüz edliyo bunun içinde kapmanya yapmayı düşünüyormusunuz... Teşekkürler..

Uzun zamandir yorum yapmiyordum ve Ask Oyunu dizisine olan ilgimi kaybetmistim arada sirada site’ye girip yorumlari okuyordum o kadar. Sizlerin e-mail kampanyasina bende katildim ve bende bir cok kisiye e-mail atanlarin arasindayim eger bu bir sucsa ya da bu benim toplum meselelerine olan duyarsizligimi gosteriyorsa ben sucluyum o zaman. Bu gun yorumlari okurken Bulen Beyin mektubunu okudum beni cok uzdu bu e-mail. Bu e-mail bana Bulent Beyin epey kizgin oldugunu gosterdi. Bu site sadece Ask Oyunu elestirileri icin duzenlenmis ve sadece bu konuda yorum yapilan bir yer. Kendisi kimin neyle mesgul olup olmadigini bilmiyor, burada bu konuda elestriler yaziyoruz diye baska toplum konularini onemsemedigimizi nerden biliyor. O bize bir product sunuyor bizim beyenip begenmemiz sahsi zevkimize kalmis bir sey, eger bir insan bir seyi satilsin diye yapiyorsa musterinin arzulari onemlidir, aksi takdirde kendi yapar kendi alir. Biz ona isini nasil yapacagini anlatmiyoruz ama bir mali begenerek aldiginizi dusunun hosunuza gidiyor, para harciyorsunuz ve o mali kullaniyorsunuz. Birden bire bir gun gittiginizde malin sekli, rengi ve kapsami degismis, ne yaparsiniz kizarsiniz sikayet edersiniz eger bir degisiklik olmazsa mali birdaha almazsiniz. Bu sitede de aynen oyle oldu, biz diziyi zevkle seyretmeye basladik bir anda cok begendigimiz dizi rengini degistirdi ve bizlerde bundan memnuniyetsizligimizi belli ettik ve sabirla bir kac ay bekledik degisen bir sey olmayinca bir coklarimiz diziye olan ilgisini kaybetti, bunu bu sitedeki gelismelerden de acikca gorebilirsiniz. Bir cogumuz yorum yapma geregini bile gormedi. Bunun dizinin guzel ve kotu olmasiyla ilgisi yok bizim sevdigimiz, zevkle aldigimiz mal degisti.

Eger Bulent Bey bize toplum dersi vermek istiyorsa o konularda filmler yonetsin, eger bizi egitmek istiyorsa once onun ne yapacagini gorelim, bu konuda bir cok toplumsal problemi bu dizinin icine sokabilirdi ama dizideki sacmaliklar diz boyunu gecti. Hele bu sitede yas ortalamasinin cok genc oldugunu goz onune alirsa bir cogunun da bayan oldugu dusunulurse Keremcem olmasaydi bu diziyi 20 bolum bile goturemezdi buda buyuk bir gercek. Oyleki bu dizi baslangicta bir cok kisiyi eglendirici oldugu icin ekran basina bagladi ve birden bire yuksek reyting almaya basladi. Eminim bir cok kisi bu diziden para kazaniyor islerini kaybetmek istemezler. Eger biz seyretmesek onlarin da yapacak bir seyleri olmaz.
Bu yuzden Bulent Bey elestrilerin coklugundan yakinacagina biraz oturup dusunse nerde yanlis yaptik diye bence daha yapici bir cozum bulabilir onun isi yonetmenlik. Cogumuz eminim toplumun problemlerini ondan daha iyi biliyoruz ve eminim ondan daha cok bu konuda aktif bir sekilde calisiyoruz. Gelecek sefere kendisi bir toplum sorunu icin bir documentary yapar ve bu konuda kampanya yapmamizi isterse ve kimse ona bu konuda yardimci olmazsa o zaman ben bu elestriyi kabul ederim. Biz burada, burada Ask Oyununu elestriyoruz toplum sorunlarini degil bunun icin ben nereye ve ne sekilde yazacagimi biliyorum. Eger sicaga dayanamiyorsa hamama girmesin derim. Bu da benim nacizane gorusum. Amacim kimseyi kirmak ya da uzmek degil, soz ozgurlugu bence insanoglunun sahip olacagi en guzel ozgurluk ben de benim soz ozgurlugumu kullaniyorum ve fikirlerimi yaziyorum. Her ne kadar surcu-lisan ettiysemde affola.

bluenight
01-06-06, 19:57

al benden de o kadar kesinlikle katılıyorum o yüzden diyorum ya bence çok güzle bir bölümdü ve dizimiz gercekten çok dah güzle olacak bunu hissediyorum ama benc ehakan ekine aşık olup budefa istanbul'u terkedecek gibime geliyor yani istanbul' u terketme sebebi bu defa benc eekin olacak

J.Lo fan
01-06-06, 19:59
jlo ben gelecek sezon bölümlerini bekliyorum 4 gözle.hakanın bernaya aşık olması olayı biraz fazlaca yan konu gibi olur,bu yüzden ben böyle olmayacağını düşünüyorum.hakanın ağırlığı daha fazla olacaktır.bu yüzden benim dediğim gibi olma ihtimali daha yüksek gibime geliyor
ama asik olursa,sonra bizim belali dusmanimiz olur.Ben bunu istemem ki!Cok seviyorum shu deli-dolu doktorumuzu.o zaman kenan gibi nefret ederiz ona.Bakin boyle 1 konu zaten Gumusde de islenmish.o bakimdan olmasini istemem.Ama olursa,ekinle sarp en azindan yine savasacaklar asklari icin.Bari bu defa ayrilik olmasin.

ledeah
01-06-06, 20:00
Bulentisbilen <bulentisbilen@askoyunu.tv> 27 May(6 gün önce)

Arkadaşlar isterseniz yazın bi senaryo gönderin bize de onu çekelim.... Hayatta o olmasın bu olmasın diyebiliyormusunuz... Ama oluyo engelleyemiyoruz.... O zaman da kampanya yapıyormuyuz... Keşki bu duyarlılığınızı diğer toplumsal olaylarda da gösterseniz.... İşsizlik gittikçe artıyo, doğuda hergün onlarca genç insan ölüyo, atatürk ilke ve inkilaplarına sistemli bir şekilde ve yavaş yavaş tecavüz edliyo bunun içinde kapmanya yapmayı düşünüyormusunuz... Teşekkürler..

Uzun zamandir yorum yapmiyordum ve Ask Oyunu dizisine olan ilgimi kaybetmistim arada sirada site’ye girip yorumlari okuyordum o kadar. Sizlerin e-mail kampanyasina bende katildim ve bende bir cok kisiye e-mail atanlarin arasindayim eger bu bir sucsa ya da bu benim toplum meselelerine olan duyarsizligimi gosteriyorsa ben sucluyum o zaman. Bu gun yorumlari okurken Bulen Beyin mektubunu okudum beni cok uzdu bu e-mail. Bu e-mail bana Bulent Beyin epey kizgin oldugunu gosterdi. Bu site sadece Ask Oyunu elestirileri icin duzenlenmis ve sadece bu konuda yorum yapilan bir yer. Kendisi kimin neyle mesgul olup olmadigini bilmiyor, burada bu konuda elestriler yaziyoruz diye baska toplum konularini onemsemedigimizi nerden biliyor. O bize bir product sunuyor bizim beyenip begenmemiz sahsi zevkimize kalmis bir sey, eger bir insan bir seyi satilsin diye yapiyorsa musterinin arzulari onemlidir, aksi takdirde kendi yapar kendi alir. Biz ona isini nasil yapacagini anlatmiyoruz ama bir mali begenerek aldiginizi dusunun hosunuza gidiyor, para harciyorsunuz ve o mali kullaniyorsunuz. Birden bire bir gun gittiginizde malin sekli, rengi ve kapsami degismis, ne yaparsiniz kizarsiniz sikayet edersiniz eger bir degisiklik olmazsa mali birdaha almazsiniz. Bu sitede de aynen oyle oldu, biz diziyi zevkle seyretmeye basladik bir anda cok begendigimiz dizi rengini degistirdi ve bizlerde bundan memnuniyetsizligimizi belli ettik ve sabirla bir kac ay bekledik degisen bir sey olmayinca bir coklarimiz diziye olan ilgisini kaybetti, bunu bu sitedeki gelismelerden de acikca gorebilirsiniz. Bir cogumuz yorum yapma geregini bile gormedi. Bunun dizinin guzel ve kotu olmasiyla ilgisi yok bizim sevdigimiz, zevkle aldigimiz mal degisti.

Eger Bulent Bey bize toplum dersi vermek istiyorsa o konularda filmler yonetsin, eger bizi egitmek istiyorsa once onun ne yapacagini gorelim, bu konuda bir cok toplumsal problemi bu dizinin icine sokabilirdi ama dizideki sacmaliklar diz boyunu gecti. Hele bu sitede yas ortalamasinin cok genc oldugunu goz onune alirsa bir cogunun da bayan oldugu dusunulurse Keremcem olmasaydi bu diziyi 20 bolum bile goturemezdi buda buyuk bir gercek. Oyleki bu dizi baslangicta bir cok kisiyi eglendirici oldugu icin ekran basina bagladi ve birden bire yuksek reyting almaya basladi. Eminim bir cok kisi bu diziden para kazaniyor islerini kaybetmek istemezler. Eger biz seyretmesek onlarin da yapacak bir seyleri olmaz.
Bu yuzden Bulent Bey elestrilerin coklugundan yakinacagina biraz oturup dusunse nerde yanlis yaptik diye bence daha yapici bir cozum bulabilir onun isi yonetmenlik. Cogumuz eminim toplumun problemlerini ondan daha iyi biliyoruz ve eminim ondan daha cok bu konuda aktif bir sekilde calisiyoruz. Gelecek sefere kendisi bir toplum sorunu icin bir documentary yapar ve bu konuda kampanya yapmamizi isterse ve kimse ona bu konuda yardimci olmazsa o zaman ben bu elestriyi kabul ederim. Biz burada Ask Oyununu elestriyoruz toplum sorunlarini degil bunun icin ben nereye ve ne sekilde yazacagimi biliyorum. Eger sicaga dayanamiyorsa hamama girmesin derim. Bu da benim nacizane gorusum. Amacim kimseyi kirmak ya da uzmek degil, soz ozgurlugu bence insanoglunun sahip olacagi en guzel ozgurluk ben de benim soz ozgurlugumu kullaniyorum ve fikirlerimi yaziyorum. Her ne kadar surcu-lisan ettiysemde affola.

Gülcan
01-06-06, 20:08
şirine byee görüşürüz.ama şu varki ortada kesinlikle hakaret yok.yok böyle bir şey.sitem var,o kadar.selam jlo fan.charm,ekin ve sarpın birlikte çekildiği bir resim vardı.görsen sende hatırlarsın o resmi

görmedimki hatirlayim el desdi, onun icin sordum :)
saol söyledigin icin, ben baska bisey vardi resimde diye zannediyordum sarp ekine bir gün böyle olcaz gibi bisey dedi ya, onun icin sordum ne vardi resimde diye.

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:09
ama asik olursa,sonra bizim belali dusmanimiz olur.Ben bunu istemem ki!Cok seviyorum shu deli-dolu doktorumuzu.o zaman kenan gibi nefret ederiz ona.Bakin boyle 1 konu zaten Gumusde de islenmish.o bakimdan olmasini istemem.Ama olursa,ekinle sarp en azindan yine savasacaklar asklari icin.Bari bu defa ayrilik olmasin.
jlo,benim demek istediğim öyle aralarını felan bozmasın,ayrılığa felan neden olmasın.sadece sarp kıskançlık krizlerine girsin felan..ama bu noktada hakan yine mutsuzluğa mahkum olur,bu duurmda yine en iyisi hakanın bernaya aşık olması galiba.ledeah selam.ledeah,bugün çokça yazdım bu konuda.uzadıkça uzadı.beyfendinin eleştirlere,önerilere kapalı biri olduğunu sanmıyorum.tepkisi sadece psikolojik bence.eğer farklı olsaydı zaten bu şekilde cevap vermezdi.bellki çok yıpranmış.bunun nedeni hep dediğim gibi olayın medya kanalarına taşması felan. takdir edersin ki,1 aydır olay çok farklı yönde gelişt.iyi yapmış demiyorum,sadece anlayışlı olalım diyorum.hiç kimsenin başına,şu bir ayda olduğu gibi şeyler gelmemiş,böyle baskuı altında hissetmemeiştir kendini.lütfen el insaf

TubaBülent
01-06-06, 20:09
arkadaslar bu bölümde dogru düzgün yeldayi hic göstermedi cok üzüldüm arkadaslar ask oyunu bitecekmi yoksa sezona mi girecek umarim bitmez !!! :img-kiss:

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:12
jlo,benim demek istediğim öyle aralarını felan bozmasın,ayrılığa felan neden olmasın.sadece sarp kıskançlık krizlerine girsin felan..ama bu noktada hakan yine mutsuzluğa mahkum olur,bu duurmda yine en iyisi hakanın bernaya aşık olması galiba.ledeah selam.ledeah,bugün çokça yazdım bu konuda.uzadıkça uzadı.beyfendinin eleştirlere,önerilere kapalı biri olduğunu sanmıyorum.tepkisi sadece psikolojik bence.eğer farklı olsaydı zaten bu şekilde cevap vermezdi.bellki çok yıpranmış.bunun nedeni hep dediğim gibi olayın medya kanalarına taşması felan. takdir edersin ki,1 aydır olay çok farklı yönde gelişt.iyi yapmış demiyorum,sadece anlayışlı olalım diyorum.hiç kimsenin başına,şu bir ayda olduğu gibi şeyler gelmemiş,böyle baskı altında hissetmemeiştir kendini.zaten ortada sadece bir sitem var.

<EyD@
01-06-06, 20:12
bulent işbilenin mailide cok sacma olmus.dizide olsa butun sacmalıkları yutacakmıyız??tabiki elestirme hakkımız var.

doktor hakanımızın ekine asık olması olayına taktı ben.cok guzel ve bir o kadar garip olaylar olabilir.ustelik ekin ne dedi:asık olsamda ilişkim fazla surmez gibilerinden birsey soyledi.bu bir mesaj olabilirmi??ekinde hoslansın ama sarpa olan sevgisi daha fazla oldugu için iş uzmadan bitsin.ama doktorumuz uzatabilir tabi.ona hersey serbest.:)

bluenight
01-06-06, 20:13
arkadaslar bu bölümde dogru düzgün yeldayi hic göstermedi cok üzüldüm arkadaslar ask oyunu bitecekmi yoksa sezona mi girecek umarim bitmez !!! :img-kiss:

seneyee tüm hızıyla devam edecek arkadaşım rahat ol ;) 2 bölüm sonra tatile giriyor bilgine ;)

sisley
01-06-06, 20:16
Selamlar herkese
Öncelikle Desdi'yi gördüm hoşgeldiniz Serkan bey yoktunuz uzun zamandır olmuyor böyle en beklediğimiz düğün bölümünde yoktun yanlış hatırlamıyorsam forumda sonra zaten bir tömörümüz oldu :)
Dünkü bölüm hakkında da ne desem bilemiyorum bir çırpıda geldi geçti.
Doktor Hakan izledik daha cok aslında hikayesini öğrenmek güzeldi gülşen araba kazası vs. derken ,öğrenmiş olduk artık ekine bir can borcu var kesin kurtarıcak.
Sarp Ekini odalarında gördük sonunda ;)Sarp'ın Hakandan ekini kıskandığı sahneler hoştu.Önce yakışıklı buldun şimdi de hakan diyorsun dedi ya birde
Serkan kurti sarhoşlıuğu hapis fln sırıttı yine ama Serkan'ı izlemek güzel
Gürgen Öz saolsun napalım.
Bu arada Ekinin son sahne konusmaları geri döndü ,bir yere bağlanacak ama bakalım nereye.

J.Lo fan
01-06-06, 20:16
jlo,benim demek istediğim öyle aralarını felan bozmasın,ayrılığa felan neden olmasın.sadece sarp kıskançlık krizlerine girsin felan..ama bu noktada hakan yine mutsuzluğa mahkum olur,bu duurmda yine en iyisi hakanın bernaya aşık olması galiba.ledeah selam.ledeah,bugün çokça yazdım bu konuda.uzadıkça uzadı.beyfendinin eleştirlere,önerilere kapalı biri olduğunu sanmıyorum.tepkisi sadece psikolojik bence.eğer farklı olsaydı zaten bu şekilde cevap vermezdi.bellki çok yıpranmış.bunun nedeni hep dediğim gibi olayın medya kanalarına taşması felan. takdir edersin ki,1 aydır olay çok farklı yönde gelişt.iyi yapmış demiyorum,sadece anlayışlı olalım diyorum.hiç kimsenin başına,şu bir ayda olduğu gibi şeyler gelmemiş,böyle baskuı altında hissetmemeiştir kendini.lütfen el insaf
bence garip Bulent isbilenin yazisi.Blunight burdasa,o soylesin,sete gitdiklerinde onlari nasil karsiladigini,Aman be,bize ne be:) O da kendi fikrini soylemis iste.Evet ya Desdi abi,hakkaten boyle dusundukce en iyisi bernaya asik olsun demek geliyor.Bu arada yeldanin durumu tam olarak aciklandimi?

x_defne_x
01-06-06, 20:20
yaw arkadaslart bence hakan aysemidir nedir o kiza asik olak hani varya eski sevgilisinin kardesi... ama bernayada asikolabilir kafam cok karisik bu aralar...

sgrunt
01-06-06, 20:21
aman ekine asik olmasinda kime asik olursa olsun ama bu bolum bence superdi yani o kurti we serkan sahneleri kopartti beni bazi ekin ve sarp sahneleride komikti,gusel bi bolumdu....

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:28
evet jlo sete giden arkadaşlar ne kadar sıcak bir insan olduğunu yazmışlardı,işte insani bir hata yapmış.olur böyle şeyler.selam sisley.hoşbulduk.sarpın doktor hakanı kıskanması doğla. keşke geelcekte bunun dozu artarak sürse

<EyD@
01-06-06, 20:29
valla ben dr.hakan dısında hiç bir sahneye dikkat etmedim ama serkanın hapisanedeki olayı cok komikti.memura parmaklıgın yanlıs tarafında duruyom demesinde koptum.birde sarpın aysenin kafesinde ekine dediya o zaman soralım neden olu degilsin demeside beni guldurdu.ama dr.hakanın sahnelerinde remen aglamaktan katıldım.

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:30
x defne x,ayşena yani o kızın ikizine aşık olmaz.bence bu kesin.ya berna ya ekin.eğer berna olursa dört ayağının üstüne düşer berna,ayşa ve nanni için üzülürüz tabi bizde:)

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:31
eydo,adam oynuyor,karizması,duruşu ve çekiciliğiyle kırıp geçiriyor.bunu yazdım,yine yazıyım,şuy an 3 kişi var dizilerde bu şekilde. acı hayat:mehmet hırsız polis:aksak aşk oyunu:doktor hakan

<EyD@
01-06-06, 20:33
basta olmaz demiştim ama aysene asık olabilir.sonucta ikiz bunlar gulsene asık oldugu gibi aysenede olabilir.ama bence ekine olsun.cok ilginc olaylar olabilir.

el desdi seninde yasso hayranlıgında 1 gram eksilme olmamıs.:=hadi hayırlısı..:)

Niçle
01-06-06, 20:35
Ark.lar Bence hakan o Ayşenmidir nedir o kızı sevmez ya, düşünsenize sizin eşiniz ölse eşinizin kardeşiyle evlenir misiniz? Yani aslında nikah düşüyo sanırım belkide düşmüyodur nebiliyim yani aman canım boşver düşsede düşmesede Hakan böle bişi yapmaz amaaa aacaba nikah düşüyo mu yaw çok merak ettim doğrusu en iyisi Beyaz Hocaya sormak... :)

J.Lo fan
01-06-06, 20:36
Bu arada,bir ara kurti1 deydi gozume,ama yorum yapmadan gitdi.Galiba ispiyonlayacak bizi Bulent Isbilene:):);)
Kiskanclik sahneleri cok guzel olur ya,ozlemisim.En cok sevdigim sahnelerden biri artik hatirlamiyorum,ama 5,6 ve ya 7ci bolumdeydi,kavga etmistiler ve sonda 2si de salonda uyuya kalmisti,sabah da ekin sarpi kiskanmisti,o kadin isimleri sayiklarken.Bi de 11ci bolumde sarp ekini ararken,o kenanla bulusacagini demisyti,telefonu kapatdiktan sonra her 2si bir-birini kiskanmisti ya,cok guzel sahnelerdi.Ona benzer 1 seyler olsun,Hem gulelim,hem romantik anlar yashayalim;)
Bu arada kenan ve feridenin durumu ne yerde?

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:36
eydo,yasso benim canımciğerim:)vazgeçer miyim hiç?düya tatlısı bir insan.ben yokken bakıyorumda bu forumda dr hakan salgını başlar

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:38
Bu arada,bir ara kurti1 deydi gozume,ama yorum yapmadan gitdi.Galiba ispiyonlayacak bizi Bulent Isbilene:):);)
Kiskanclik sahneleri cok guzel olur ya,ozlemisim.En cok sevdigim sahnelerden biri artik hatirlamiyorum,ama 5,6 ve ya 7ci bolumdeydi,kavga etmistiler ve sonda 2si de salonda uyuya kalmisti,sabah da ekin sarpi kiskanmisti,o kadin isimleri sayiklarken.Bi de 11ci bolumde sarp ekini ararken,o kenanla bulusacagini demisyti,telefonu kapatdiktan sonra her 2si bir-birini kiskanmisti ya,cok guzel sahnelerdi.Ona benzer 1 seyler olsun,Hem gulelim,hem romantik anlar yashayalim;)
Bu arada kenan ve feridenin durumu ne yerde?
hah işte jlo,ben işte böyle gelişmelere neden olsun diye dr hakan ekine aşık olsun diyordum ama lan hakana olur,acı çeker.en iyisi bernaya aşık olsun.sarp ve ekin cephesinde komik ,ama daha farlı şeyler düşünsünler.ekin avukat olacak ya,ordan birilerini kıskansın sarp

J.Lo fan
01-06-06, 20:40
Ark.lar Bence hakan o Ayşenmidir nedir o kızı sevmez ya, düşünsenize sizin eşiniz ölse eşinizin kardeşiyle evlenir misiniz? Yani aslında nikah düşüyo sanırım belkide düşmüyodur nebiliyim yani aman canım boşver düşsede düşmesede Hakan böle bişi yapmaz amaaa aacaba nikah düşüyo mu yaw çok merak ettim doğrusu en iyisi Beyaz Hocaya sormak... :)
canim,hic hayal kirikligina ugratmak istemem,ama oluyor.hem de nasil.Cok gordum boyle seyler.Bu arada karisini kim oynuyor?Yani en azindan birini gosterip de bu karisi diyorlardi,dii mi? Kusurima bakmayin.hala izlemedigim icin sizin yorumlardan yorum yapiyorum:)

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:41
haha allah iyiliğini versin niçle.hayatta olaniki kardeşi nikahlayamazsın.dinen bu mümkün değil,ama biri ölünce diğerini alabilirsin.ama böyle oalcağını sanmam.berna yada ekin yoluyla hakan,bizimkilerin konusuna iyice eklemlenecektir

bluenight
01-06-06, 20:42
valal desdi bende ekine aşık olsun istiom böle kıskançlıklar hakikaten güsel oluo ama tabi ekin sevmesin o ayrı :)) bu konuda sna katılıyorum ve yasemin de sveilmeyecek kıs mı diyorum :))

<EyD@
01-06-06, 20:43
desdi aynı fikirdeyiz.bende diyorum doktor ekine asık olsun.cok ilginç gelişmeler olabilir.varya dizi guzellesir ozaman.
doktor hakanda bizim canımız ciğerimiz.ama ona daha cok abice yani keremcem gibi degil:)adam yakısıklı degil ama bir karizma bir baskalık varya onda.

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:44
işte blueniğth,ekin hakanı sevmeyeceğine göre,sonunda hakan acı çekecektir.bu yüzden bu fikir başta iyi gibi gelsede şimdi iyi değil gibi geldi,ama yinede belli olmaz.göreceğiz

Niçle
01-06-06, 20:46
Sağolun arkadaşalar maşşallah Beyaz hocamı geçmişsiniz. Zaten ben de şimdi annemden sordum öğrendim. :)

<EyD@
01-06-06, 20:47
hakan bana gore sanslı.:)olen sevgilisinin aynısı karsısında.ondan etkilendigi gibi aysendende etkilenebilir diye dusunmustum.yani gulsenin yerine onu koyar diye tahmin ettim.ama ekine asık olsun.papagan gibi aynı seyi soyluyom.

bluenight
01-06-06, 20:47
işte blueniğth,ekin hakanı sevmeyeceğine göre,sonunda hakan acı çekecektir.bu yüzden bu fikir başta iyi gibi gelsede şimdi iyi değil gibi geldi,ama yinede belli olmaz.göreceğiz

valla ben hakan diziye girdiğinden beri düşünüyorum ve bence de seneye olacak hakan ekine aşık olacak ama elde edemeyecek tabiki ve bu defa da ekin için istanbul' u terkedecek yoksa bu role o kadar yakışıklı biirni getirmeslerdi bence beni bile büyüledi valla :)

ssvshy
01-06-06, 20:50
Naparsın ayşacım yaş kemale erdi bekarlıkta biryerekadar e malum dizideki tüm karizmatiklerde kapıldı bari sarpın yada serkanın yada dünya ahiret eniştemiz hakanın karizmatik arkadaşları gelse diziye ve mümkünse renkli gözlü sarışın yada kumral olsun diğerleri ilgi alanıma girmiyo bülent işbilen bence sarp ve ekini kardeş kardeş gezmesine kızdı bize değil malum dün akşam hakan bile sevgilisiye öpüştü bizimkiler aynı yatakta kardeş kardeş yatıyo Bülent amca tolumsal şeylere duyarlılık diyo buyrun benden nacizane öneri kendisi içinde hiçbir şiddet olayı içermeyen malum bizim dizide de bir ara silahlar vardı neyse bir dizi çeksin senaryosuda bizden allaha şükür bu site çok iyi senaristler barındırıyo tamamen toplumsal sorunları yansıtan bi gençlik dizisi negüzel olur dimi bu arada keremcemin tuborgun yaptığı festivak-lde konseri var 18 haziranda Yedikule zindanlarında kimler gidiyo ben yine kaçtım herkese iyi geceler

sweetheart_02
01-06-06, 20:52
valla ben hakan diziye girdiğinden beri düşünüyorum ve bence de seneye olacak hakan ekine aşık olacak ama elde edemeyecek tabiki ve bu defa da ekin için istanbul' u terkedecek yoksa bu role o kadar yakışıklı biirni getirmeslerdi bence beni bile büyüledi valla :)

bence hakan ekine aşık olsa bile ekin ona olmaz çünkü gözü sarptan başkasını göremez:love05: + oğlunun babası..bu bir..ikincisi hakan da ekini elde etmeye uğraşmaz çünkü kendisi sewdiğinden ayrılmış ve çok acı çekmiş.o ytüzden sarpla ekini ayırmaya kıyamayacak kadar insaflı biri..bu iki...anca şöyle olur hakan ekin e aşık olur ama söyleyemez ameliyattan sonra çekip gider. arkada yine ekinin sesi duyulur "bazen çok sewsekte elimizden bişey gelmez..gideriz.."ne senaryo yazdım ama...:img-icecr

Niçle
01-06-06, 20:53
Ya bide bişi geldi aklıma önce yazıldımı bilmiyorum ama, bu Ekin kafe işletiyo ya hani, Gülşende retoran sahibi ya, acaba bunu bilerek mi yapmışlar? Hani Hakan "Ahh ah ex aşkımda restoran sahibiydi şimdi aşık olduğum kızda kafe sahibi bunda bi keramet var" gibilerinden saçma bişi buldum ama direk saçma demeyn haa. Ekinde sanırım 79 doğumlu gülşende....

J.Lo fan
01-06-06, 20:53
Aci cekmesin ya!O bizim kurtaricimiz.ekinin tek umutu.Boyle yardim etdikden sonra,asik olursa,cok uzulecek.O bunu hak etmiyor.Onun icin de en iyi aday Berna.2 mutsuz insan.

EL DESDİCADO
01-06-06, 20:54
ssvshy,daha dur.hakanın kapıldığı yok,rekabet devam ediyor.iyi olan kazansın.aranızda hakem ben olayım:) kimseye torpil geçmem merak etmeyin:)

aychaaa
01-06-06, 20:55
ya foruma noolmustu.giremedim dunden beri
yanlız dunku bolum tam bi rezaletti.siz bu bolum icin ne diosunz bilmiorum ama ekin we sarp askını ele alan dizimizde ben doktor hakanın askını izledim.kurti we serkanın bolumleri guzeldi sadece.
ayrıca dramatik sahneden komediye ancak boyle guzel! gecilirdi.
bi yanda serkan karakolda manyak manyak konusuo bi yanda ekin hayatının kararını werio.bana baya sacma geldi.
romantizm desen bolca! gorduk bu bolumde.ama yapmayalım allah icin o yatakta yattılar yani unutmamak lazım.bidahaki bolumde uyanırlar o yatakta bizi sewindircekler yaa..aman ne sewindik
bu hastalık olayında tosladılar yaa.cidden batırdılar.resmen yazıcak bisi bulamamıslar..

EL DESDİCADO
01-06-06, 21:00
aycha allahın izniyle 2 bölüm sonra şu hastalıktan kurtulacağız.dr hakan ekinide bizide kurtaracak.ben bu bakımdan şerden hayır doğdu diyorum.hastalık olayı kötü oldu ama bu sayede dr hakanı kazandı dizi

aychaaa
bu arada dizi 7 yas uzeri olmus.onuda anlamadım.ayrıca konak hastanesinin reklamını yaptılar sonunda yani hastaneyle anlasma bitmis olmuyomu?????
desdi gelmis.hosgelmisss:D
bence hakan ekine asık olmaz hic sanmıyorum yaa..

bluenight
bence hakan ekine aşık olsa bile ekin ona olmaz çünkü gözü sarptan başkasını göremez:love05: + oğlunun babası..bu bir..ikincisi hakan da ekini elde etmeye uğraşmaz çünkü kendisi sewdiğinden ayrılmış ve çok acı çekmiş.o ytüzden sarpla ekini ayırmaya kıyamayacak kadar insaflı biri..bu iki...anca şöyle olur hakan ekin e aşık olur ama söyleyemez ameliyattan sonra çekip gider. arkada yine ekinin sesi duyulur "bazen çok sewsekte elimizden bişey gelmez..gideriz.."ne senaryo yazdım ama...:img-icecr

ben zaten ekin aşık olur demedim ki ben aşık oluyorum deidm :img-haha: ve tabiki de ekin aşık olmaz onun ilk ve son aşkı sarp bu bariz belli ben sadece dizide hafif kıskançlıklar atışmalar olsun istiyorum bu bölüm benc eo sahnele gayet süperdi ve dedim hatta ekinden karşılık bulmaycak ve istanbul dan ayrılcak dedim her sonradan giren diziden çıkıo bilmem farkında mıısınız hacı anne bile gittikten sonra :)

GöZdE_iPeK
01-06-06, 21:02
Aslında dünkü bölüme genel olarak bakar ve ilk defa bu diziyi izlediğimizi düşünürsek güzel bir bölümdü.Fakat biz bunu başından beri izliyoruz ve ben dünkü bölümde Sarp ve Ekin aşkından başka her şeyi gördüm.Yani Dr.Hakan ın diziye girmesi aslında iyi oldu.Sarp ın kıskançlıkları falan ama çok kısa süreliydi.Birden Hakan ın geçmişine döndü.Sanki aşk oyununu değil de başka bir şeyi izliyor gibi oldum.Dizide Hakan ın son cümlesinden de anladığım kadarıyla Ekin kurtulcak.Tabi bizim beşi bi yerdeye güven olmaz ter köşe de olabiliriz.Herkese iyi yorumlar...

sweetheart_02
01-06-06, 21:02
yanlız dunku bolum tam bi rezaletti.siz bu bolum icin ne diosunz bilmiorum ama ekin we sarp askını ele alan dizimizde ben doktor hakanın askını izledim.kurti we serkanın bolumleri guzeldi sadece.
bi yanda serkan karakolda manyak manyak konusuo bi yanda ekin hayatının kararını werio.bana baya sacma geldi.
romantizm desen bolca! gorduk bu bolumde.ama yapmayalım allah icin o yatakta yattılar yani unutmamak lazım.bidahaki bolumde uyanırlar o yatakta bizi sewindircekler yaa..aman ne sewindik
bu hastalık olayında tosladılar yaa.cidden batırdılar.resmen yazıcak bisi bulamamıslar..

belli ki hakanın geçmişini bölümü uzatmak için yazmışlar..işte sarp kıskanmasa hiç aklıma hakan ın ekine aşık olucağı fln gelmemişt..bunu acaba gelişigüzel mi yaptılar yoksa bilerek mi..çünkü aynı şeyden bir değil biçok kez bahsedildi..bide 2 arkadaşımız kafeye gittiklerinde orda sadece hakan ve ekinin çekimleri yok muydu?? neden sadece ikisi,sarp neden yok..orda ekin ve sarp başbaşa mı konuşuo yoksa hakan bernayla mı tanışıoo.umarım ikinicidir....

didou_didem
01-06-06, 21:03
şimdi oturmuş düşünürken önümüzdeki sezon neler olur diye aklıma birşeyler geldi sizinle paylaşim dedim saçma da olabilir yani...:)
1-Berna ve hakan tanışcaklar ama bir süre birlikte olmayacaklar çünkü hakan gülşen'e ihanet etmek gibi olur diye düşünebilir ya da onu unutamadığından bernaya açılamaz berna'da mete olayından sonra dikkat edicekti ondan o da adım atamaz bu böyle gider artık biz bekleriz ekin-sarp'ta açılcak diye beklemiştik bunlarda da bekleriz
2-ekin eğer avukatlığa başlarsa davalardaki sorunları olabilir yani karşı tarafla uğraşabilir falan...(bundan tam emin değilim ama hastalıktan sonra birde staj dönemi ne olur bilmediğimden şüpheliyim bundan)
3-bu arada diğer karakterleri de unutmayalım onların hallerini izleyebiliriz
ve son
4-inşallah bu arada aslı'yı da görürüz:):)

sweetheart_02
01-06-06, 21:05
ben zaten ekin aşık olur demedim ki ben aşık oluyorum deidm :img-haha: ve tabiki de ekin aşık olmaz onun ilk ve son aşkı sarp bu bariz belli ben sadece dizide hafif kıskançlıklar atışmalar olsun istiyorum bu bölüm benc eo sahnele gayet süperdi ve dedim hatta ekinden karşılık bulmaycak ve istanbul dan ayrılcak dedim her sonradan giren diziden çıkıo bilmem farkında mıısınız hacı anne bile gittikten sonra :)

ewt cnm..bn zaten senin yazdığına ek olarak yazmıştım..bide şu yazdıklarının hepsine katılıyorum..karşılık bulamicak ve istanbuldan ayrılıcak.yani illaki ayrılıcak dizinin sonuna kadar kalmaz o .

EL DESDİCADO
01-06-06, 21:06
Aslında dünkü bölüme genel olarak bakar ve ilk defa bu diziyi izlediğimizi düşünürsek güzel bir bölümdü.Fakat biz bunu başından beri izliyoruz ve ben dünkü bölümde Sarp ve Ekin aşkından başka her şeyi gördüm.Yani Dr.Hakan ın diziye girmesi aslında iyi oldu.Sarp ın kıskançlıkları falan ama çok kısa süreliydi.Birden Hakan ın geçmişine döndü.Sanki aşk oyununu değil de başka bir şeyi izliyor gibi oldum.Dizide Hakan ın son cümlesinden de anladığım kadarıyla Ekin kurtulcak.Tabi bizim beşi bi yerdeye güven olmaz ter köşe de olabiliriz.Herkese iyi yorumlar...
selam gozde-ipek 36. bölümden beri en iyi bölümdü diyebilirim.gelecek içinde ümit verdi.ekin sarp sahneleri güzeldi,ama kısaydı.fakat bu bölümde hakan olayını açıklığa kavuşturmak istemişler,bu yüzden hakan ağırlıklı oldu.blueniğth hakanı hacı anneyle karıştırmamak gerek bence.hakan bence kalıcı.ama kime aşık olur derseniz,ibre bernadan yana ağır basıyor.

sARqEKiiin
yaa dr hakana baya üzüldüm
cnmm bnm yaa
ben sevdm bu bölümü
artk pek karamsar dilim
yapıcaklarıı bisi yok bence
napıcaklar ekinimi
öldürücekler nası olsa bole bissi olmıcak
ondan rahatım ama üzüldüğüm nokta yeldaserkan tarafında
oooof yaa barısmaları lazım

Niçle
Ayy o son yazdığın madde için aminnn Belki de böyle Zaman atlaması olmaz, yani hep diyosunuz ya o bakımdan, neyse hadi ben kaçtım yemek vakti...

Nur sevinc
01-06-06, 21:08
ya bundan sonra ne olucak...dr hakan ekine mi?yoksa bernaya mı aşık olucak.herkesin ayrı bi düşüncesi var dün gece büyük tüyolar vardı dizide fark ettiniz mi bilmiyorum.dr hakan ekine ilgi duyormuş gibi yapıp sarp ekini kıskanmalarını izleriz.ama o da yavaş yavaş bernaya aşık olur.belkide herşey değişir eylülde bizi başka seneryo bekler hiç belli olmaz demi???

,

<EyD@
01-06-06, 21:09
didou_didem evet hakan unutmamıssa asık olamaz.ama o sahnede ekine sanki bir baska bakıyordu.zaten o son cumle işi bitirmiş.ben zaten herseyden birsey cıkarmaya basladım.

hacı anne ayrılmasaydı ya diziden bile nese kaynaklarımızdandı.zaten serrkan kendinde degil,kurtı buaralar komik degil,hacı anne yok ee biz neye gulecez??

EL DESDİCADO
01-06-06, 21:11
sarpekin,barışırlar merak etme.sezon sonu öncesi 2 bölümde,serkan ve yeldayı,kenan ve ferideyi sonuca bağlarlar.artık gelecek sezon bambaşka noktadan başlayacaktır dizi.hastalık işide bitiyor.selam didem,evet temennilerin çok güzel.katılıyorum.özellikle aslıya:) aslı sandığımız samarra çıktı,bari gelecek sezon aslıyı görelim:)

J.Lo fan
cnmm bnm yaa
ben sevdm bu bölümü
artk pek karamsar dilim
napıcaklar ekinimi
Arkiler,gelecek sezon super avukat ekin hanimi izleyeceyiz.Hadi hayirlisi diyorum.Bakalim shimdi de kurtlar vadisine donusecekmi filmimiz:)?Yanlis anlamayin,kv-i cok seviyorum,ama yine ask oyunu format degistirecek diye korkuyorum.
sarqekin senden 1 sey sorucam,bu avatar ve imzandaki resimler nerden??Bundan onceki yasemin resimlerin de harikaydi.Bunlar da super.bu arada pm atmistim,ama maalesef mail kutun doluydu.

Nur sevinc
ya bundan sonra ne olucak...dr hakan ekine mi?yoksa bernaya mı aşık olucak.herkesin ayrı bi düşüncesi var dün gece büyük tüyolar vardı dizide fark ettiniz mi bilmiyorum.dr hakan ekine ilgi duyormuş gibi yapıp sarp ekini kıskanmalarını izleriz.ama o da yavaş yavaş bernaya aşık olur.belkide herşey değişir eylülde bizi başka seneryo bekler hiç belli olmaz demi??? işallah güzel bölümler bizi bekler

<EyD@
01-06-06, 21:13
o guzel balayı!!!olan bolum dimi 36.bolum?aman bana 36.bolum demeyin tuylerim diken diken oluyor gercekten.boyle rezil bir bolum olamazdı.biz aslı beklerken nurtopu gibi tumorumuz oldu.

EL DESDİCADO
01-06-06, 21:14
eydo,şu hastalık işi atlatılıp,işler yoluna girse,gelecek sezon fırtına gibi başlasa gülecek o kadar çok şey olur ki, merak etme.işki şu günleri atlatalım:) nur sevinç ,evet dün tüyolar vardı.bence ters köşe yapacaklar.ekin gibi düşüneceğiz,ama bernaya aşık olacak

bluenight
01-06-06, 21:16
selam gozde-ipek 36. bölümden beri en iyi bölümdü diyebilirim.gelecek içinde ümit verdi.ekin sarp sahneleri güzeldi,ama kısaydı.fakat bu bölümde hakan olayını açıklığa kavuşturmak istemişler,bu yüzden hakan ağırlıklı oldu.blueniğth hakanı hacı anneyle karıştırmamak gerek bence.hakan bence kalıcı.ama kime aşık olur derseniz,ibre bernadan yana ağır basıyor.

valla bence hakan kalıcı değil görevi biten gidecek buna eminim her görevi biten gitti çünkü ama baya bir uzun süreli dizimizde yer alır ve adım gibi eminim de bernayla bişey olmayacak :img-lady:

aychaaa
01-06-06, 21:16
cnmm bnm yaa
ben sevdm bu bölümü
artk pek karamsar dilim
napıcaklar ekinimi
ya cnm avatarın imzan ne is.yinemi gittin cekimlere.ben foruma giremedim hic biseyden habewrim yok anlatabilirmi biri luttfennnnnn:img-help:
bu arada sarpın kıskanması bos bolumumuze biraz ekin sarp askı koyalım die yapmıslardır.artık bu dizi 1 3.kisiyi kaldırmaz...buarada cwp lutfen olan bitenden haberm yok.

EL DESDİCADO
01-06-06, 21:17
jlo,sınırlıda olsa kv ye dönsün,bence hiç sakıncası yok.acı hayatı izliyor musun?aşk oyunundan sonra en sevdiğim 2. dizi.ona benzese.ama aşk oyunu o noktaya kaymaz,keremcem o konsepte uygun değil.düşünsenize sarpı racon keserken,hiç olmaz:) evet eydo 36. bölüm tam şoktu.doğru dürüst bir balayı izlettirselerdi en azından.neyse artık eylülü bekleyeceğiz

EL DESDİCADO
01-06-06, 21:20
valla bence hakan kalıcı değil görevi biten gidecek buna eminim her görevi biten gitti çünkü ama baya bir uzun süreli dizimizde yer alır ve adım gibi eminim de bernayla bişey olmayacak :img-lady:
böyle bir şey yaparlarsa büyük enayilik yapmış olurlar bluenight.böyle bir karakteri yakalamışlar, harcamazlar.belki baştan onlarda girer,çıkar diye düşünüyorlardı,ama şimdi doktor hakan rüzgarını onlarda görüyorlardır

J.Lo fan
01-06-06, 21:20
jlo,sınırlıda olsa kv ye dönsün,bence hiç sakıncası yok.acı hayatı izliyor musun?aşk oyunundan sonra en sevdiğim 2. dizi.ona benzese.ama aşk oyunu o noktaya kaymaz,keremcem o konsepte uygun değil.düşünsenize sarpı racon keserken,hiç olmaz:) evet eydo 36. bölüm tam şoktu.doğru dürüst bir balayı izlettirselerdi en azından.neyse artık eylülü bekleyeceğiz
Maalesef senin dedigin o diziyi izlemiyorum,ama evet ya sarp rajon kesiyor,arada da gitariyla sharki soyluyor:)
Bu arada,cikmam gerekli,her kese ii yorumlar.Ii geceler!

Nur sevinc
01-06-06, 21:21
slm herkese bence bu sezon herşey hal olur işallah.dr hakan acaba ekine mi yoksa bernaya mı aşık olucak??merak konusu ya ekinle yakınlaşıyıp sarpı kıskandırsalar ve komik atışmalar olsa dr hakanda yavaş yavaş bernadan hoşlansa ne güzel olur.ben eylülde başka bi konu beklerim.belkide o istediğimiz romantik komedi geri döner olaylar hal olur

<EyD@
01-06-06, 21:22
ben hiç bu gunleri atlatacagımızı sanmıyorum.tumor biter bu sefer sarp verem olur o da biter serkan kor olur o da biter sinan sakat kalır....daha cogaltırım istersen.:)

bluenight
01-06-06, 21:22
böyle bir şey yaparlarsa büyük enayilik yapmış olurlar bluenight.böyle bir karakteri yakalamışlar, harcamazlar.belki baştan onlarda girer,çıkar diye düşünüyorlardı,ama şimdi doktor hakan rüzgarını onlarda görüyorlardır

umarım dediğin gibi olur bende çok isterim kalmasını ama şöyle geriye bir dönüp baktığımızda her geeln gitmiş gibi görünüyor ama umarım hakan kalıcıdır ve haakn gibi bir karakteri de bernaya vermesler gibime gelio dua edinde bizi hakandan nefret ettirmesinler :)

aychaaa
01-06-06, 21:25
arkadaslar cvp yaaa...tiyo fln mı geldi diorum sarp ekinin awatarı ne is diorummm.....:img-help:

bluenight
01-06-06, 21:31
ya aychaaaa o arkadaş sete gitti de ordan çekmiş tüyo felan yok şimdilik ekinin hastane çekimleri var ya konak hastanesinde orda çekmiş ;)

sweetheart_02
01-06-06, 21:32
ya cnm avatarın imzan ne is.yinemi gittin cekimlere.ben foruma giremedim hic biseyden habewrim yok anlatabilirmi biri luttfennnnnn:img-help:
bu arada sarpın kıskanması bos bolumumuze biraz ekin sarp askı koyalım die yapmıslardır.artık bu dizi 1 3.kisiyi kaldırmaz...buarada cwp lutfen olan bitenden haberm yok.

ewt ya o keremcem avatarı çok değişik..hiç görmedim o resmi.yeni mi???:img-help:

EL DESDİCADO
01-06-06, 21:33
bir tüyo yok aychaa.yelda aslında bebeğini aldırmamış diye bir tüyo duydun ben bir tek.bluenigth,hakanı bernaya vermeziler,peki kime versinler?:) eydo,artık olumsuz gelişmeleri sınırlı tutacaklardır.hastalık olyından ağızları yandı.nur sevinç artık bana da öyle geliyor.bernaya şimdiye bir kısmet bulmadıklarına göre,bence hakan ,berna birlikteliğinin temelleri atılıyor

bluenight
01-06-06, 21:37
bence ne kadar istesmesem de hakan ekine aşık olacak inat ettim bu konuda zaten önümüzde ki sezon kenan da olmayacak eee bütün kötüler de yok oldu ee bizim çiftle kim uğraşacak? hakanı önce bize svedircekelr sonrada ters köşe yoluyla yerdircekelr :)))

<EyD@
01-06-06, 21:43
bence yelda aldırdı.aldırmamıs olsaydı içki içmezdi yada boyle rahat hareket edemezdi.

desdi sen hala bu diziyi kim yazıyor kavrayamadın.ruya işçileri denen senaristler!!!yazıyor.bunların agzı yansa bile yogurdu uflemeden yemege devam ederler.bunlara guvenim hiç kalmadı benim.onun için kendimi en kotusune hazırlıyom.36.bolumde betona feci tosladım,bu yuzden artık kendimi hazırlıyom en kotu seye.

*~*RaiNBoW*~*
01-06-06, 21:46
bence ne kadar istesmesem de hakan ekine aşık olacak inat ettim bu konuda zaten önümüzde ki sezon kenan da olmayacak eee bütün kötüler de yok oldu ee bizim çiftle kim uğraşacak? hakanı önce bize svedircekelr sonrada ters köşe yoluyla yerdircekelr :)))
Yok canım Allah korusun,Hakan'ı kullanmazlar bence...O da olmaz gelecek sezon.Görevini yapıp gider herhalde...Haklısın kötü de kalmadı ortalıkta.Ama çareler tükenmez ki!Yasemin geri gelir belki de...Hiç belli olmaz.
Bu arada dün ki bölümde iyice üstünde duruldu,Yelda ve Serkan gerçekten kötü bir safhaya gelmişler,bizler hala Yelda'nın çocuğu aldırmadığını düşünüyoruz.Peki Yelda acaba bunu boşanma eşiğine gelince mi söylemeye karar verecek?

sARqEKiiin
01-06-06, 21:47
ayy bunu yapmasınlar
iste yaa ben bitiorum bu doktora
amaa hersey olabilir gercekten beklerim
vallaa

didou_didem
01-06-06, 21:49
ya bence olmaz çünkü sürekli şimdiye kadar 3.kişilerden uğraştılar yine mi başa dönecekler..önce berna,kenan,yasemin ohooo birsürü kişi oldu yine mi başa dönülcek

sARqEKiiin
01-06-06, 21:51
ayy bunu yapmasınlar
iste yaa ben bitiorum bu doktora
amaa hersey olabilir gercekten beklerim
vallaa
yaa en azından doktor baska sekillerde
girse seneye oooof hayır
onun ekini sevmesi bizi baya
zorlar adam deli yani
kenan falan hikaye kalmasın

bluenight
01-06-06, 21:51
Yok canım Allah korusun,Hakan'ı kullanmazlar bence...O da olmaz gelecek sezon.Görevini yapıp gider herhalde...Haklısın kötü de kalmadı ortalıkta.Ama çareler tükenmez ki!Yasemin geri gelir belki de...Hiç belli olmaz.
Bu arada dün ki bölümde iyice üstünde duruldu,Yelda ve Serkan gerçekten kötü bir safhaya gelmişler,bizler hala Yelda'nın çocuğu aldırmadığını düşünüyoruz.Peki Yelda acaba bunu boşanma eşiğine gelince mi söylemeye karar verecek?

bence yasemin artık geri gelmes o defter kapandı kenanın gidişiyle yakışıklı doktorun gelişi iii oldu farkındaysanız sarp da ısınamadı doktora :) neise umarım ben yanılırım...gelelim yelda ya bence yelda çocu aldırmadı ama serkanın da ona çocuk için geri dönmemesini istiyor..ancak serkan ne zaman yeldaya sevgisini gösterip geri dönerse yelda o zaaman açıklayacak..zaten çocun aldığmadığı tüyosunu yeldanın ekinin sinanin baba olduğunda izletmesi için bıraktığı videoyu izlemesinde verdiler:img-lady:

sorenza
01-06-06, 21:54
Doktor Hakan ve Ekin bence böyle bir şey olmaycak.Hakan Ekin'e aşık olmaz.

Bir kere Sarp ve Ekin'i tanıdı aşklarını gördü,ve eminim onlarla dahada samimi olacak sonraki bölümlerde.

Ama aşk asla olamaycaktır.Üçüncü bir kişi dahil olsada bu Hakan olmayacak.Hakan ve Ekin arasındaki bambaşka bir şey olacak.

*~*RaiNBoW*~*
01-06-06, 21:57
bence yasemin artık geri gelmes o defter kapandı kenanın gidişiyle yakışıklı doktorun gelişi iii oldu farkındaysanız sarp da ısınamadı doktora :) neise umarım ben yanılırım...gelelim yelda ya bence yelda çocu aldırmadı ama serkanın da ona çocuk için geri dönmemesini istiyor..ancak serkan ne zaman yeldaya sevgisini gösterip geri dönerse yelda o zaaman açıklayacak..zaten çocun aldığmadığı tüyosunu yeldanın ekinin sinanin baba olduğunda izletmesi için bıraktığı videoyu izlemesinde verdiler:img-lady:
Evet haklı olabilirsin çünkü Sarp durup duruken buluttan nem kapan biri değildi,araya böyle replikler koymaları gelecek bölümlerin habercisi oluyor hep zaten...Bunun örnekleri çok var hatırlarsanız; Sarp'ın 'başkasıyla evlensen bile' lafından sonra Ekin'in evlenmesi,'ölüm bizi ayırıncaya kadar' lafından sonra ortaya çıkan hastalık işi...Şimdi de kıskançlık.Olabilir neler olmadı ki...Açıkçası bir daha ayrılmayacaklar dendiğine göre,Hakan istediğini yapsın bizimkilere bir zararı dokunmadığı sürece.

sARqEKiiin
01-06-06, 21:59

Bir kere Sarp ve Ekin'i tanıdı aşklarını gördü,ve eminim onlarla dahada samimi olacak sonraki bölümlerde.

Ama aşk asla olamaycaktır.Üçüncü bir kişi dahil olsada bu Hakan olmayacak.Hakan ve Ekin arasındaki bambaşka bir şey olacak.
katılıorum cnm en azından tabi rua iscilerinin
isi belli olurmu olmaz berna cadısını
ekinle kanka yaptılar yani
hersey beklenir sebeye yasemini
görebiliriz bence

<EyD@
01-06-06, 22:04
sarekin arkadasım sen sete gittiginde sarp yok demiştin birkez dahamı gittin??keremcemide gormussun.cok sanslısın.:)avatarda cok seker cıkmıs:)o imzayı fazla anlayamadım.diziden bir goruntumu??

sweetheart_02
Evet haklı olabilirsin çünkü Sarp durup duruken buluttan nem kapan biri değildi,araya böyle replikler koymaları gelecek bölümlerin habercisi oluyor hep zaten...Bunun örnekleri çok var hatırlarsanız; Sarp'ın 'başkasıyla evlensen bile' lafından sonra Ekin'in evlenmesi,'ölüm bizi ayırıncaya kadar' lafından sonra ortaya çıkan hastalık işi...Şimdi de kıskançlık.Olabilir neler olmadı ki...Açıkçası bir daha ayrılmayacaklar dendiğine göre,Hakan istediğini yapsın bizimkilere bir zararı dokunmadığı sürece.

ya senin söylediklerin çok mantıklı ama ben sorenza gibi düşünmek istiyorum...ya hakan sabaha kadar ekine a şık olsun..ekin hayatta sarpı bırakmaz bu kesinde bu kadar çok ilgisini çekmiş olması beni sinir etti.yatakta bile onu sordu sarp kıskanıncada öff ne kadar kıskançsın dedi sadece..artı sarpın kıskanması da beni şaşırttı şimdiye kadar hiç böyle görmemiştik sarpı karısının hayatını kurtarıcak tek kişi ama yinede hiç sewmedi hakanı.başka bir doktor bulmayı bile teklif etti.zaten sarp hakanı durdurmaya çalışırken herkesi arabadan indirdi.ekin de hiç karşı çıkmadı sonuçta orda sarp ölebilirdi.çarpışabilirlerdi.sonrada hiç öyle sarılma sahnesi fln görmedik insan biraz kokrkar sarılır...

ama bunların nedeni bence bu bölümün hkanaın üstüne kurulu olmasından kaynaklaıo.dikkat ederseniz ne yelda vardı ne ismet bey ne de sinan..

sorenza
görebiliriz bence
Ya evet her an herşeyi değiştirebilirler nede olsa Rüya İşçileri onlar süprizleri seviyorlar canım ama yinede Ekin ve Hakan arasında farklı bir bağ olacak gibi geliyor.

Ve bu bağın aşkla hiç alakası olmayacak bence onlar çok iyi iki arkadaş olacaklar.Ben buna inanıyorum.

bluenight
01-06-06, 22:06
seneye başka karakterler de zaten kesin girecekk ee sarp ve ekine bulaşacak adma lasım şimdilik ortalık temiz seneye sürprizlere açık olun diyıorum ;)

sweetheart_02
01-06-06, 22:07
sarekin arkadasım sen sete gittiginde sarp yok demiştin birkez dahamı gittin??keremcemide gormussun.cok sanslısın.:)avatarda cok seker cıkmıs:)o imzayı fazla anlayamadım.diziden bir goruntumu??

aaaa cidden sete mi gittin?keremcem ve ekin de orda mıydı?nasıldılar anlatsana

sARqEKiiin
01-06-06, 22:09

görebiliriz bence

<EyD@
01-06-06, 22:15
aaaa cidden sete mi gittin?keremcem ve ekin de orda mıydı?nasıldılar anlatsana

yok arkadasım.yanlıs anladın.sarqekin arkadasımız sete gitmişti ya sarp yoktu demişti.birdahamı gitti sete diye sordum avatari ve imzası setten yazdı ya ondan soruyom.keske ben gidebilsem ama nerdee...

*~*RaiNBoW*~*
01-06-06, 22:25
Senaristler yaptıkları röportajda da demilerdi sanırım...Başroller mutlu olsa bile belalar peşlerini bırakmazmış.Aslında böyle yapmaları hem iyi hem de kötü...Bir anlamda heyecan katıp seyircinin ilgisini toplamay çalışıyorlar bir yandan da seyirci kötü olayları görünce üzülüyor.Yaranılmak gerçekten zor...
Yenni karakterle elbetteki gelecektir,ama artık bizimkilere bir zararları olmayacak nasıl olsa,Harika Pazar röportajında söylemişlerdi.Ekin ve Sarp ayrılmayacak diye...Şimdi isterlerse sürüyle gelsinler.Demesi kolay ama Rüya İşçileri heyecanlı senaryo yazmayı seviyorlar hiç belli olmaz...

<EyD@
01-06-06, 22:29
cok ozur dileriz eda abla.ben kendi adıma soylıyeyım artık daha dikkatli olacagım.

sorenza
01-06-06, 22:46
Arkadaşlar sizin hiç devamlı aynı şeyler olan hayatınızdan bıktığınız olmuyormu?

Yani bir çok kişi monotonluktan şikayet eder.Devamlı olarak sırıtan Ekin ve Sarp bizi ne kadar mutlu edecek.

Tabiki hayatlarında inişler çıkışlar olacak.Bu dizileri çekerkenki ön koşul gerçekçiliği,bunlar hayatta olan şeyler.

İçinde masalımsı bir hava var ama bir çok olay gerçekte yaşadığımız şeylerden alıntı.

Ben dizinin gidişatından bir süre önce şikayet etmiştim.Bİr türlü kavuşamıyorlar diye.Bİr şikayetimde Ekin'in ölmesine üzülürüm yönünde idi.

Ama artık geçiyorum tv'min karşısına izliyorum dizimi vallahi Ekin hasta olsada bu dizinin içinde aşk var,sevgi var,aile var seviyorum yani izlemeyi.

Ben hayatımdan memnunum sağolun Aşk Oyunu ekibi. :)

EL DESDİCADO
01-06-06, 23:13
Arkadaşlar sizin hiç devamlı aynı şeyler olan hayatınızdan bıktığınız olmuyormu?

Yani bir çok kişi monotonluktan şikayet eder.Devamlı olarak sırıtan Ekin ve Sarp bizi ne kadar mutlu edecek.

Tabiki hayatlarında inişler çıkışlar olacak.Bu dizileri çekerkenki ön koşul gerçekçiliği,bunlar hayatta olan şeyler.

İçinde masalımsı bir hava var ama bir çok olay gerçekte yaşadığımız şeylerden alıntı.

Ben dizinin gidişatından bir süre önce şikayet etmiştim.Bİr türlü kavuşamıyorlar diye.Bİr şikayetimde Ekin'in ölmesine üzülürüm yönünde idi.

Ama artık geçiyorum tv'min karşısına izliyorum dizimi vallahi Ekin hasta olsada bu dizinin içinde aşk var,sevgi var,aile var seviyorum yani izlemeyi.

evet sorenza,hep ha ha hi hi gibi sürrealist isteklere kapılmayoruz artık,zaten böyle olsa,1 bölüm sonra biz şikayet etmeye başlarız bundan:) heyecan,gerilim,tempo varsa dizi izlenir.bu böyle.düğünden sonra,biraz hızlı geçiş yapılması biraz afallattı bizi,ama bunu da atlattık.bu dizi eski türk filmlerinin havasını vermeye çalışan bir dizi.ve o konsepte devam ediyor.eda abla,uarılarına dikkat edeceğiz,sağol

anil16
01-06-06, 23:17
Ve bu arada feride ve kenan barisacak gibi filmin sonunda karsilastilar o sahne guzeldi.

Ekinimiz yine bu bolumu anlatarak bitiridi kac haftadir anlatmiyodu. :)

EL DESDİCADO
01-06-06, 23:19
evet anıl,kenan ve feride biraraya geliyor.haftaya o olayın ayrıntılarını öğreniriz artık.ekin ameliyattan sonra başından geçenleri anlatıyor gibi yapmışlar,amleyat yakşatığı için b useferde bölüm sonuna bunu koydolur sanırım

Niçle
01-06-06, 23:21
Feride Kenanda kalmayı kabul etti ama o da Ekin gibi çocuğuna babalık yaptırmaktan başka bişey yapmayacak gibime geliyo
Ohh iyi olur ne güzel..

ela gözlü
01-06-06, 23:24
selamlar herkese.Bünlent işbilenden mesaj gelmiş.haklı gibi de neyse.hala bölüm yüklenmemiş.Niye bi daha izlemeye merak saldıysam:)bu doktor hakan'ı ile de iyi arkadaş olucak Ekin.tabi arkadaşının yanlız kalmasına gönlü razı olmaz.Berna var elimizde de.Ne olurs aolsun seviyorum ben bu diziyi ya.Oturup sınava çalışmam lazımken dizi izliyorum.ne olursa olsun izliyorum.Kaderimiz=
aşk oyununu izleyip ağlamak vb. :)

EL DESDİCADO
01-06-06, 23:37
niçle sanmıyorum,gerçek anlamda biraraya gelecektir kenan ve feride.birbirlerini seviyorlar çünkü.ela gözlü selam.

Nanni
01-06-06, 23:41
sana saygim büyük öncelikle bunu söyleyeyim...
bu forumun bir üyesi olarak, bu forumun hep demokratik bir ortam oldugunu, insanlarin birbirlerini kirmadan ama göndermeler yaparak düsüncelerini paylastigini savunmusumdur...
Senin uyarilarina da tabi ki dikkat edecegim ama bir yer var ki anlamakta zorlandim. Bu yeri de yani 2. uyarini alinti yaptim yukarida...
simdi Bülent Isbilenin elestirilerine verilen cevaplari bilmiyorum ama, senin bizleri uyaracak kadar kötü ve ya seviyesiz oldugunu da zannetmiyorum...
elestirilerimize cevap gelmedigi dogrudur...acaba bu senin dedigin gibi büyüklüklerinden mi, yoksa bizi kaale almadiklarindan mi bilemem...
Yukarida altini cizdigim cümlenden anladigim kadariyla, biz bu diziyi hala izliyorsak ve burada yorum yapmayi zaman kaybi olarak görmüyorsak bunu Bülent Isbilene borcluyuz öyle mi? Bence bunu Bülent Beye borclu degiliz, bunu bu forum ortaminin sicakligina ve verdigimiz bir yila borcluyuz...
Biz kimsenin elestiri yapma özgürlügünü sinirlamiyoruz bunu yapabilmemiz imkansiz zaten, buna yetkimiz yok cünkü...biz sadece yapilan elestirilere tarafsiz bakip, yapilan elestiriyi elestiriyoruz...simdi benim yaptigim gibi...

Diger uyarilarinda haklisin...bunu kendimiz de biliyoruz aslinda ama derler ya insanin bosluguna geliyor diye, iste öyle...
Onun disinda bizim basligimizin seviyesini iyi biliyorsun...herzaman saygili ve kurallara uymaya calisan bir üyeye sahip bu forum...
Bu yazdiklarimla yanlis anlasilmamak dilegiyle...

Saygilarimla

ela gözlü
01-06-06, 23:43
Selam Serkan abi.ben bu sezon nasıl biticek planlar yapmaya başladım kafamda.Ekinimizin namı değer dublörümüüzn saçlar gitçek.Aileler perişan halde.Sarp Deliye dönmüş.Ekin ameliyat'a ürkerek giriyor.Tabi doktorumuz teselli ediyor esas kızımızı.Ekin sende o 1 kişi gibi kurtulacaksın.Sen beni kurtardın bende seni kurtarıcam falan.Ekinimiz ameliyata girdi bi baktık kalbi durdu yok durmasın.ameliyata girer bi bakarız Bülent İşbilen yazıyor.Sezon finali.bekleriz 3 ay daha.napalım artık :)

EL DESDİCADO
01-06-06, 23:46
ela gözlü,kalbi durunca sezon finali olacakmış gibi bir tüyo var,ama bence ameliyatın sonucunu öğreniriz gibime geliyor.her bölüm sonunda sonucu görüyoruz çünkü.

ela gözlü
01-06-06, 23:50
inşallah görürüz Serkan abi.yoksa bütün yaz benim içim içimi yer.forumada giremem vay halime.Ameliyata gircek kurtulcak sonuçta dimi.doktorumuzun sözü var:)hastalık konusuda kapanır eylülde.sırada tatlı kıskançlıklar var.bakarız
Sinan babasına çeker.bulur bi kız arkadaş.Ekin ve Sarp uğraşılar.ay Sinan daha öğrenmedi dimi babasını bide o var.Ah ah şu sarp çile bülbülü valla.cennetlik olcak:)(bu arada adım filiz)

EL DESDİCADO
01-06-06, 23:54
filiz,evet sinan artık sarpa baba demeli.bakalım o konu geelcek sezona mı kalacak?hastalık olayı sezon sonunda kapanıyor artık.gelecek sezon artık son sezon olması münasebetiyle istediğimiz sahneleri daah bol görürüz umarım.doktor hakanın gelecek sezonda kilit konumda olacağı kesin

Nanni
01-06-06, 23:55
selam sorenza,
affina siginara bir kac kelam etmek istiyorum bu yorumuna...
hatirliyorsan, yukaridaki bir cümlene de bakilirsa hatirliyorsun, bir zaman önce kampanya baslattik bu diziye karsi...sen de katilmistin bu kampanya ya...simdi yine böyle birsey yapmaya kalksak, yapmayacagiz da mesela yapsak, demek sen aramizda olmayacaksin...yorumundan ben bunu anladim...önüne ne konulursa razisin yani...hani derler ya, kayitsiz sartsiz seyredersin yani öyle mi?
demek artik dizimizin her hali hosuna gidiyor ve hayatindan memnunsun...
sunu söylemek isterim ki, dizinin toparlanmasinda bizlerin sesini azimsama sakin...zamaninda elbirligi yaptik, sesimizi duyurduk ve az da olsa dizinin toparlanmasini sagladik...
Eger "dizi iste ya, ne olacak seyredelim" mantigiyla yaklassaydik, sen hala memnun olur muydun hayatindan bilemiyorum...

EL DESDİCADO
01-06-06, 23:58
nanni,bence olacak olan oluyor,zaten böyle planlıyorlardı baştan ki o bu yola girdiler.mesela en baştan doktor hakan olayını düşünmüşlerdi kesinlikle bu hastalık olayını düşündüklerinde.bu noktada sana çok güzel bir süpriz yapmışlar belli ki:)ama onu sana değil sanırım bernaya yar edecekler:)

ela gözlü
01-06-06, 23:59
Onlar mutlu olsun.birde şu Sinan'ın ''baba'' demesini duysak bari.bi kere ekin'İn hayalinde dedi çocuk:)Ocakta falan bitse dizi.önümüzde ki sezon didişirler,kıskançlıklar,istediklerimiz izleriz inşallah.Rüya işçilerine tatil yarar inşallah.adamlar hiç ara vermeden senaryo yazınca zor tabi.dinlensinler bakalım.eylülde görürüz senaryoyu:)Hakan'ı da Bernaya yapmadan dizi biterse gözümüz arkamızda kalcak.:)

UniQue_one
02-06-06, 00:06
iyi aksamlar arkadaslar..Ya benim aklimda dunden beri ayni seyleri dusunuyorum.. Ya ne yaparlarsa yapsinlar ameliyatin sonunu gormeden tatile girmesinler.. Aman SAKIN. Yoksa bi yaz boyu ACEBA diye dusunmek niyetinde degilim.. Serkan o tuyo nerden geldi bilmiyorum ama tek umidim bu tuyonun YANLIS olmasi..

Niçle
02-06-06, 00:12
Ya bence yanlış değildir, gıcık değil mi bunlar bilerek yarıda keserler ameliyatı, tam Ekinin kalbi durur biiiiiiipp der sonra da biter işte, aslında bu aşk oyunu hiç bi bölümün sonunda sahneyi yarıda kesmezdi ama iyice şımardı bunlar yüz veriyoruz mail fln atıoruz astarını istiyolar uyuzlar

EL DESDİCADO
02-06-06, 00:13
esra selam. o şekilde tatile girseler bile,biz biliyoruz ki ekin kurtulacak.geelcek sezon devam edeceğine göre.ama yinede ameliyatın sonucunu görsek iyi olur.evet filiz geçen hazirandan beri ara vermeden devam etti dizi.şu 3 aylık tatilde daha planlı,proğmalı,ince ayrıntıları daha zengin bölümler izleriz.zaten ocağa kadar 13 bölüm daha izleyeceğiz.ekinin avukatlığı,doktor hakan,berna...vb

ozguster
02-06-06, 00:20
Selam Nanni,
sana ilaveten bir iki şey de ben söylemek istedim.Aslında yorum bile yapmak gelmiyor bu konularda,rahatsız oluyorum ama beraber başladığımız şeyi beraber bitirelim dedim;

Biz rahatsız olduğumuz konuları dile getirdik sadece ve de nerede duracağımızı iyi bildik. Tellal gibi düşmedik yollara.Bu konuda içim rahat.O yüzden savunduğumuz,inandığımız ve beklediğimiz şeylerin aslında seyirci olarak hakettiğimiz şeylerin de olduğu da bir gerçekti.
Bülent Bey önce bana gönderdiği özel mesajda '' istekleriniz göz önünde bulundurulacak'' demişti.Biz de ne yaptık.Her aklı başında insan gibi durduk bekledik.Ama anladığım kadarı Bülent Bey'i kızdıran bizim gayet medeni mesajlarımız değil.Kimbilir ne sebep oldu böyle bir mesaja_?
Benim tek üzüldüğüm burada haklı iken haksız konuma düşmek oldu.Ben kendi adıma ve beraberce aynı fikirde olduğum bazı arkadaşlarım adına, bu diziye biraz olsun etki ettiğimizi düşünüyorum.Bunu bir vakit kaybı olarak görmüyorum.Aksine seyirci hakkımızı kullandığımızı düşünüyorum.
Ama Bülent İşbilen'e de çok fazla kızmıyorum. Tarzı bu demek ki.Biz kendi içimizde bile ne yapmak istediğimizi doğru düzgün anlatamamışsak birbirimize , yönetmene nasıl anlatalım diyorum.
Yazık.

Not:Bülent İşbilen den gelen mesajın Meryemce arkadaşımıza gönderilmesini ise Sevgili Meryemce'nin şansı olarak yorumluyorum.Forum olarak aldık biz bu mesajı.
Sakın bir kişiye mal edilmesin.
İyi geceler

UniQue_one
02-06-06, 00:21
13 bolum cok fazla be, ben artik korkmaya basladim, yine izlenilmeye devam edilirse al bi 10 bolum daha.. Yani suyunu cikarmadan bi dizi cevirilsin, ters takla atcam..

ela gözlü
02-06-06, 00:22
ben önümüzdeki sezonla ilgili hayaller kurmaya başladım.fena yere toslamıyımda:)Ekin Teksoy Holding 2in avukatlığını yapsın.o dava snein bu dava benim koşturur.Sarp Ekin'İ diğer avukatlardan kıskanır.fazla uçuyorum ama neyse:)Sinan anaokulundan bi kıza aşık olur.Berna il Hakan'ın düğün telaşı,bi bakarız yeldanın kucağında çocuk.:)Belki Aslımız diziye katılır.ben böyle acayip hayaller kurarsam yere toslamamla rekorlar kitabına girerim:)

UniQue_one
02-06-06, 00:24
Selam Nanni,
sana ilaveten bir iki şey de ben söylemek istedim.Aslında yorum bile yapmak gelmiyor bu konularda,rahatsız oluyorum ama beraber başladığımız şeyi beraber bitirelim dedim;

Biz rahatsız olduğumuz konuları dile getirdik sadece ve de nerede duracağımızı iyi bildik. Tellal gibi düşmedik yollara.Bu konuda içim rahat.O yüzden savunduğumuz,inandığımız ve beklediğimiz şeylerin aslında seyirci olarak hakettiğimiz şeylerin de olduğu da bir gerçekti.
Bülent Bey önce bana gönderdiği özel mesajda '' istekleriniz göz önünde bulundurulacak'' demişti.Biz de ne yaptık.Her aklı başında insan gibi durduk bekledik.Ama anladığım kadarı Bülent Bey'i kızdıran bizim gayet medeni mesajlarımız değil.Kimbilir ne sebep oldu böyle bir mesaja_?
Benim tek üzüldüğüm burada haklı iken haksız konuma düşmek.Ben kendi adıma ve beraberce aynı fikirde olduğumuz bazı arkadaşlarım adına, bu diziye biraz olsun etki ettiğimizi düşünüyorum.Bunu bir vakit kaybı olarak görmüyorum.Aksine seyirci hakkımızı kullandığımızı düşünüyorum.
Ama Bülent İşbilen'e de çok fazla kızmıyorum. Biz kendi içimizde bile ne yapmak istediğimizi doğru düzgün anlatamamışsak birbirimize , yönetmene nasıl anlatalım diyorum.

Ya ben bu ikinci mail'i duymamistim.. Herhalde pek ic acici degil, en azindan bu mesajlardan ben bunu cikariyorum.. Rica etsem o mailli nerde okuyabilcegimi yaza bilirmisiniz??

powerfull
02-06-06, 00:26
Merhaba,

İzlemek görmek değildir, duymak ta anlamak değildir. Kimi ağlamayı sever, kimi gülmeyi. Ama gördüğünü dobra dobra söylemek yürek ister.
Kimi küser gider, sonra geri döner kaldığı yerden. Kimi eski duyarlılığını yitirir, duyarlılığını devam ettirenleri avam bulur.

Ne güzel hayat ki insanı küçücük bir ekrana esir eder, esaretten memnun herkes ah bir de beyinlerdeki zincirler olmasa....

Niçle
02-06-06, 00:27
Üff ewt ya cılıkını çıkardılar iyice, aslında reytingler ne zamandan beri düşmüştü aslında, seyircinin ilgisini çekmediğini anlayıp bu sezon bitirmelilerdi. Ya düşünüyorum da bizim sınıfta dizi takip edipte Aşk Oyununu izlemeyen çok azdı o da aileleri öyle aşk dizisi seyrettirmiyo diye, şimdi bi ben kalmışım izleyen o da internet olmasaydı belkide seyretmezdim aşk oyununu

powerfull
02-06-06, 00:32
özgücüğüm vaktini boşa harcayanlar düşünsün..Kafa yormadan yapılan işten hayır gelmez.Düşünüp fikir üretmek, boş boş ekrana bakmaktan evladır.

sılam
02-06-06, 00:34
herkese merhabalar,

bu akşam burada bakıyorum da soğuk rüzgarlar esiyor... modlarımızı fena kızdırmışız biz yada kendi adıma konuşayım ben buranın sıcak ve arkadaşlık ortamına vururdum bana daha önceleri deselerdi ki sanal ortamda arkadaşlık,dostluklar kuracaksın gülerdim ama şu an yaşadıklarım gerçek ve burada olmaktan arkadaşlarımın yanında olmaktan son derece mutluyum...bu forum güzel başlayıpta dibe vuran bir diziyi hala izlememe sebep oldu... bu ortam olmasaydı asla böyle saçmalıkları izlemezdim evet saçma olduğunu bile bile izlemeye devam ediyorum bunun tek nedeni de bu forumdur...ne keremcem ne aşk oyunu ekibi ne de muhterem bülent beydir...biz tepki gösterdik evet göstermek zorundaydık ta...bu kadar severek izlediğimiz bir dizi ellerimizin arasında kaymadan sesimizi duyurmak istedik ama seviye ve saygı çerçevesi dahilinde...asla saygısızca ve hakarete varan kelimelerle tepkimizi göstermedik...biz duyarlı toplumuz her şeyi de göz göre göre yutamazdık...bizde yutmadık ve tepkimizi gösterdik ve bizim tepkilerimiz doğrultusunda da bir şeylerin değiştiğini az çok gördük şu an bu bölümler beğeniliyorsa eğer az da olsa bizim payımız vardır...

bazı konularda modlarımıza hak vermiyor değilim biraz çizmeyi aştık laf lafı açarmış derler ya aynen bizde de öyle oldu...bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağız...herkese iyi geceler....

Nanni
02-06-06, 00:49
ozguster, silam selam arkadaslar...yaa biz Keremcemin boxerini konusursak olacagi bu iste :fighting2
yani bile bile de nasil yapiyoruz bu konusmalari bilemiyorum...dedikodunun dayanilmaz gücü bu herhalde :img-grin2

powerfull hosgeldin aramiza...umarim ekrana bos bos bakmayip da, düsünenlerden olursun sen de...yukaridaki o harika iki mesajindaki anafikirler gibi:P

Niçle
02-06-06, 00:52
Ewt ya modlarımızı kızdırdık biraz, önceki yazılarıma baktım da senaristlere bülente fln uyuz demişim neyse Eda abla yine parlamadan özür dileyeyim, aslında gerçekten böyle laflar edilmemeli, zaten siz biliosunuz ne kadar uyuz olduklarını niye söyliyeyim ki gerek yok yanii

ozguster
02-06-06, 01:08
ozguster, silam selam arkadaslar...yaa biz Keremcemin boxerini konusursak olacagi bu iste :fighting2
yani bile bile de nasil yapiyoruz bu konusmalari bilemiyorum...dedikodunun dayanilmaz gücü bu herhalde :img-grin2

powerfull hosgeldin aramiza...umarim ekrana bos bos bakmayip da, düsünenlerden olursun sen de...yukaridaki o harika iki mesajindaki anafikirler gibi:P

Yok bir tanem o kadar düşmedik daha.Kimse bu foruma adamın boxerını tartışmaya gelmiyor.Yok artık.78 sayfanın içinde 2 cümle geçmiş ise laf arasında insanlık halidir, sohbetin rüzgarındandır diyorum.
Başka da tek kelime etmiyorum bu konu hakkında

ECE 71
02-06-06, 01:09
iyi geceler...
Bu gece çok sıcak burası...Neler oluyor...
İyi gitmeyen bir şeyi eleştirmek en doğal hakkımız,tabii saygı çerçevesinde...Bunun haricinde olumsuz bir şey yaptığımızı düşünmüyorum...
Emeğe saygılıyız,onlar da bize saygı göstermeliler...Biz vaktimizi onlar için harcıyoruz...
Eğer olumsuzlukları söylemeseydik,dizi toparlanmaya gitmezdi...İstediğimiz gibi değil,ama biraz iyi yola girdi gibi...
Eskiden kurti ve serkana çok gülerdik,şimdi niçin gülmüyoruz veya gülümsüyoruz...Bunun cevabı onlarda...
Son bölümde Hakan diziye dinamizm getirdi...O olmasaydı ne olurdu diye düşündüm...Ekşi suratlı bir Ekin ve kıvranan Sarp...
Aslında onların tatile ihtiyacı var...Bir yıl geceli gündüzlü çalıştılar...
Umarım yeni yayın dönemi daha iyi olur herşey...

AKBEL
02-06-06, 01:10
Öhöm, öhöm... Beni bilirsiniz yeşermeden de böyle uyarılar yapardım:) Sizce de yaptıklarınızdan bahsederken yine mesajlarda dizi ile ilgili yorum eksiğiniz olmuyor mu?

Ben de sabah yazdığımla biraz uzaklaştım sanırım. :( Ama o zaman da dediğim gibi senarist, yönetmen deyince akan sular duruyor bende... Her neyse, dizi 44 ile sezonu kapatacakmış duyduğuma göre, sizce bu sırada Sinan olayını hallederler mi, yoksa gelecek sezona mı bırakırlar? Ne hikmetse şu saatte hiç aklıma gelmeyecek şey geldi aklıma :S

Nanni
02-06-06, 01:11
evet arkadaşlar şu kampnaya işine başından beri soğuk baktığımı biliyorsunuz,heyecana kapıldık ama bu bence ekibin elini ayağına dolaştırmasına,kendini baskı altında hissetmesine yol açtı.buda işlerini rahat yapmasını engelleyebilir.tabiki iyi niyetlikdik,ama bu onları gerilim altına soktu bence.hangi dizide her istenilen oluyor ki.zaten öyle olsa,dizi denen şey olmaz arkadaşlar:)bazı önerilerimizi onlara özel olarak iletseydik çok daha iyi olurdu,biraz ölçüyü kaçırdık.neyse artık bundan sonraya bakalım
bu mesajimi görecegin umuduyla, yorumuna cevap vermek istiyorum desdi...
hayir desdi...ben bu kampanyaya basindan beri soguk baktigini bilmiyorum canim...cünkü böyle birseyi dile getirmedin aksine konusmadan cektin ve gittin...
neden o zaman arkadaslar durun, yanlis yapiyorsunuz ya da asiriya kaciyorsunuz demedin...dedin de ben mi duymadim? zannetmiyorum...
hicbirsey yapmadan, baskalarinin yaptiklarini elestirmen de sasilacak sey dogrusu...

ha unutmadan tugce92 nin getirdigi tüyoya tepkini hatirlatmama gerek yok sanirim...peki böyle seyler dizilerde olabilirse, neden kiza öyle tepki vermistin? bir de bunu cevaplarsan sevinirim...

kimsenin keyfini kacirmak niyetim degil..

herkese iyi yorumlar ve iyi geceler...

meryemce84
02-06-06, 01:12
Nannicim,sılacım,Özgücüm dediklerinize aynen katılıyorum..
Artık bu mail konusunu kapatsak diyorum.. :)

Bakın önümüzde 2 bölüm kaldı..:img-sorry
İki bölüm sonra çil yavrusu gibi dağılıcaz..
Kimimiz tatile çıkacak kimimiz benim gibi sınavlara girecek ter dökecek..
Tabi bi yere gitmeyen çalışanlar da olacak..
Zamanımızı bu tür şeylerle harcamyalım..

Mesela ben dizinin bitmesinden sonra çalışma kampına gircem... :)

sılam
02-06-06, 01:16

selam nannim,

eee arkadaşım bir çok kişi bir araya gelince ne yapar:img-sorry tabi ki dedikodu...
dizi iyi gidince konuşması yorum yapması kolaydır ama kötüye gidince de söylediklerinin arkasında ve dimdik ayakta durmak önemlidir öyle atmak tutmakla olmuyor maalesef:img-grin2 bizde ne yapalım artık bundan sonra sarp ve ekinin büyük aşkını konuşuruz ...hem boxer da neymiş ki:img-grin2

meryemce84
02-06-06, 01:17
dizi 44 ile sezonu kapatacakmış duyduğuma göre, sizce bu sırada Sinan olayını hallederler mi, yoksa gelecek sezona mı bırakırlar? Ne hikmetse şu saatte hiç aklıma gelmeyecek şey geldi aklıma :S

Handancım,
Bence bu sinan mevzusu seneye kaldı.
Bellide olmaz araya sıkıştırabilirler,geçiştirebilirler de.

Ya Yelda mevzusu bende aldırmadı bebeğini diyorum.
Ama bi dayanağım yok..
Onuda çözseler iyi olcak..

Nanni
02-06-06, 01:21
Öhöm, öhöm... Beni bilirsiniz yeşermeden de böyle uyarılar yapardım:) Sizce de yaptıklarınızdan bahsederken yine mesajlarda dizi ile ilgili yorum eksiğiniz olmuyor mu?

Ben de sabah yazdığımla biraz uzaklaştım sanırım. :( Ama o zaman da dediğim gibi senarist, yönetmen deyince akan sular duruyor bende... Her neyse, dizi 44 ile sezonu kapatacakmış duyduğuma göre, sizce bu sırada Sinan olayını hallederler mi, yoksa gelecek sezona mı bırakırlar? Ne hikmetse şu saatte hiç aklıma gelmeyecek şey geldi aklıma :S
selam AKBEL23...
keske her yeseren senin gibi olsa :img-grin2
soruna gelince;
Sinan gercegi bence bu kadardi...Ekin Sinana bu saatten sonra söylese de cocuk sok olur, hani anasi gidecek olursa daha bir sok olur :fighting2
baksana Sarpi Sinanla bir karede bile görmedik kac bölümdür...nasil olacak ki?
yine senaristlere laf edesim var ama :icon_evil

anil16
02-06-06, 01:21
Buyuk ihtimal senye kaldi bu hastlakik ameliyat arasinda bide sinan'a soyliceklerini bilmiyorum.Yeni sezonda gorucez artik baba diyisine ne uzun bekledik be sezon bitiyor,Sarp'in evine tasindilar hayla soylemediler. :(

Ben cok merak ediyorum boyle tumor gibi uzucu bir konudan sonra dizinin yeni sezonda yeni konulari neler olucak? Insallah guzel olur eskileri gibi. :)

AKBEL
02-06-06, 01:31
selam AKBEL23...
keske her yeseren senin gibi olsa :img-grin2
soruna gelince;
Sinan gercegi bence bu kadardi...Ekin Sinana bu saatten sonra söylese de cocuk sok olur, hani anasi gidecek olursa daha bir sok olur :fighting2
baksana Sarpi Sinanla bir karede bile görmedik kac bölümdür...nasil olacak ki?
yine senaristlere laf edesim var ama :icon_evil

Ay ben bu lafa çok teşekkür ederim. Gece gece moral oldu...:img-kiss:

Sinan meselesini ben hep geçiştirirler diye düşünmüştüm. Hatta çocuğun barışmaları için bir etken olmayacağını anladığımız zamanlarda da ne diye var da demiştim hatırlanırsa ki ne diye var demem için buna da gerek olmadı ya neyse :)

Yelda için bir şey diyemiyorum ben ne yazık ki, zira kendisini epeydir görmedim :img-elvis Bu bölüm daha koyulmamış. Arşivlediğim için yükleyecek ve kontrol ederken de izlemiş olacaktım ki yoracaktım da ama henüz olmadı...:img-sorry

Kaan
02-06-06, 01:39
Herkese iyi geceler
Sevgili arkadaşlarım, iyisiyle kötüsüyle sezon sonuna geldik . Bu saatten sonra sinan veya başka bir olaya gireceklerini düşünmüyorum, yüksek bir ihtimal ekin ameliyat masasındayken biter bu sezon. Nerdeyse bir senedir stresli, neşeli, hüzünlü, sinirli zamanlarımız oldu. Bu yaz herhalde hepimiz 11 ay boyunca bizi esiri yapan dizinin yokluğuna alışacağız. Aslında bu tatil oyuncular, set ekibi , senaristler kadar bizede çok iyi gelecek. Sona yaklaştıkça şimdiye kadar olmadığı derecede gerginlik görüyorum forumda. Bunu bir senenin yorgunluğu olarak düşünmek işime geliyor aslında.
Sizlerden ricam yorumlarınızda ve tenkitlerinizde biraz yumuşak bir uslup kullanmanız. Gerek birbirinize gerekse senarist , oyuncu ve yönetmen hakkında yaptığınız yorumlarda buna dikkat ederseniz sevinirim.
Kurallar konusuna gelince ne yazıkki çoğu arkadaşımız hiç bir şeyi umursamadan başka forum kullanıcılarının haklarına saygı göstermeden keyfi davranmaya devam ediyorlar.
Her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde uyarılar yapmaya çalışıyoruz sizlere .Lütfen sizlerde bizlere saygı gösterin.Neticede hiçbir arkadaşım kendi çıkarları ve menfaati için yöneticilik yapmıyor, burda tek amaç sizlere düzenli, ferah ve seviyeli bir ortam sunmak.
Hepinize göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkürler.
Sevgi ve saygılarımla

sorenza
02-06-06, 06:39
Öncelikle sanırım bu uyarının gelmesini anlayışla karşılamışsınızdır.Çünkü son zamanlarda gerek sıcak oda'da gerek bölüm yorumlarında diziyle uzuktan yakından ilgisi olamayan konular konuşuluyordu.

Kaancan'ın da dediği gibi burada çalışan görevliler bunu bir çıkarları olduğu için yapmıyorlar.Uzaktan davulun sesi hoş gelir ya bu yüzden bir çoğunuzun bizleri anlaması zor tabiki.Benim de önceden Eda'nın çektiklerini anlayamadığım gibi.Şimdi bende bu işin içindeyim ve bir gün boyunca kaancan ve benim silmek zorunda kaldığımız mesaj sayısı duysanız davulunun sesini uzaktan dinlemeye devam etmek istersiniz.Bu yüzden sizden istediğimiz elinizden gelenden daha fazla dikkat göstermeniz.

Dizifilm'in namının bu sitenin kuruluş amaçları olan sanatçılara kadar ulaştığı açık ve ortada.Tabiki eleştiri yapma hakkınız var ama bunu yaparken bazen öyle terimler kullanıyorsunuz ki bu işe emek vermiş oyunculara ekipe çok büyük bir ayıp oluyor.

Sizce yazılan bu ağır eleştirileri okuyan kaç kişi burayı okumaya devam eder.

Lütfen arkadaşlar mesajlarınızı yazarken aklınızın bir kenarında eleştiridiğiniz kişilerin burada olabileceği ama sizlere cevap veremeyeceği olsun.

Bu kadar zaman bir işe emek vermiş ve bizi burda toplayabilmişlerse bu saygıyı hakediyorlar demektir.

sorenza
02-06-06, 06:58
selam sorenza,
affina siginara bir kac kelam etmek istiyorum bu yorumuna...
hatirliyorsan, yukaridaki bir cümlene de bakilirsa hatirliyorsun, bir zaman önce kampanya baslattik bu diziye karsi...sen de katilmistin bu kampanya ya...simdi yine böyle birsey yapmaya kalksak, yapmayacagiz da mesela yapsak, demek sen aramizda olmayacaksin...yorumundan ben bunu anladim...önüne ne konulursa razisin yani...hani derler ya, kayitsiz sartsiz seyredersin yani öyle mi?
demek artik dizimizin her hali hosuna gidiyor ve hayatindan memnunsun...
sunu söylemek isterim ki, dizinin toparlanmasinda bizlerin sesini azimsama sakin...zamaninda elbirligi yaptik, sesimizi duyurduk ve az da olsa dizinin toparlanmasini sagladik...
Eger "dizi iste ya, ne olacak seyredelim" mantigiyla yaklassaydik, sen hala memnun olur muydun hayatindan bilemiyorum...

Tabiki yorumlarıma cevap yazma hakkı elinde herkesin olduğunu gibi.

Sizinde söylediğiniz gibi kampanyaya katıldığım zamanınında tek bir tane olmak suratiyle mesaj attığım doğrudur.Bunu inkarda etmedim zaten.

Fakat bu haraketim o zamanki hayal kırıklığıyla yapılmış bir hareketti doğuruluğu tartışılır.Pişmanmıyım hayır ama şimdi çok daha farklı düşünüyorum.

Bir şey daha dizinin gidişatını bizim yaptığımız kampanya hiç değiştirmedi.Onlar Desdi'nin de dediği gibi planladıkları gibi gidiyorlar.Bu bizleri kale almamalarından değil.Bunu bildiğim için içim rahat.

Düşünsenize bir ressamsınız ve eserinize bakan biri burasını beğenmedim şurasını değiştir dese ne yapardınız?

Sizin gecelerce uyamayıp emek verdiğiniz bir şeye böyle bir yorum yapılması sizi yıpratmazmı,şevkinizi kırmaz mı?

Peki sizler böyle bir eleştiriden sonra sanat eserinizi değiştirirmisiz?Tabiki hayır bizim değiştirmelerini istediğimiz şey onların fikirleri,eserlerine kattıkları özgünlükleri.

Sanırım benimde karşıma geçip değiştir olmamış diye ahkam kesse bende kızarım ve üzülürüm.

İzlediğmi bu şey hoşuma gidiyor ;çünkü içinde çok büyük bir emek var.Bunun yanında izlerken sıkılmıyorum ve bir tad alıyorum.

Bu diziye başlarken romantik komedi çekicez diye başlamadılar.Biz bunu kavrayamadık.Onlar bu diziye her zaman da belirttikleri gibi Eski Türk Sinemaları formatında başladılar.

Ve hiç istiflerini bozmadan planladıkları gibi gidiyorlar.Bİzim değşitirdiğimiz bir şey yok yani.Bundan sonrada olmıyacak onlar hayal güçlerinde neyi barındırıyorlarsa bunu yazıyorlar.

Ha izleyip izlememekte özgürüz.Kimisi beğenir izler kimiside izlemez,bu kişiye kalmış.

Tabiki diziyi izlerken iyisiyle kötüsüyle eleştirmeye devam edeceğim,ama onlarında bu eleştirileri okuyor olabileceğini ve harcadıkları emekleri unutmayarak.

Önüme ne konursa razı değilim yani ekrana boş boş bakanlardan da değilim.Sadece bakış açım değişti.

Evet bu dizi açısından hayatımdan memnunum çünkü karşıma koydukları şeyi seviyorum.Kim ne derse desin görüyorum ki bir çok kişide seviyor.Bu kadar ağır eleştirilerden sonra halen diziyi izliyor demek ki izlenebilecek bir şey yapıyorlar.

Dizi işte ne olacak da asla demiyorum,çünkü çok büyük bir emek var bu işte.

NERGIZ_CAN
02-06-06, 07:14
gunaydin katiliyorum amma bizede hak ver mek lazim bizde harika bolumler daha sevimli bolumler bekliyoruz amma bizi oyalar gibi her bolum ayni konulari farkli bicimde isitib isitib vermeleri biktiriyor bizde kendimizi tutamiyoruz aam belkide yapamamak lazim
nerelere gidelim ask oyunu olmayinca
geceleri uzun oluyor forumda yorumlar yapilinca
ah olaydi yar olaydi farklilik olaydi
ah olaydi yar olaydi eskilerden olaydi

NERGIZ_CAN
02-06-06, 07:22
mesela bu bolum ne olduda hakan raziydi ekin teredude simdi ekin razi adam vazgecdi olurmu boyle bir sey
baska ekin 36 bolumde nerdeyse timarhanelik olurken aniden hastaligi oyrenince daha uslu daha sevecen olub her kese yardim eder oldu
bari ara sir ahastalik krizi felen gelse o da yok ne bu allah askina
resmen hata ve resmen onemli deyil bos ve yaz bir seyler bakiyorlar nasilsa demem deyib vermek amma en guzeli bu deyilmi ki bi9r az baglantili olsa bolumler bir birine sadece ana madde var eklenmis bir suru konu yeldanin durumu ne 4 sene calisma bir baltaya sap olma gel tam cocuk olunce calis
bu aynen bir sey bulamamislarda iste konu olsun diye veriyorlar
amma eminim bu sadece ve sadece bizim dizilerde yasaniyor
uzatmak adina brazilya dizileri gibi
birde bu mesaj sayilari neden iniyor ya ne anlamda bu

bluenight
02-06-06, 08:46
mesela bu bolum ne olduda hakan raziydi ekin teredude simdi ekin razi adam vazgecdi olurmu boyle bir sey
baska ekin 36 bolumde nerdeyse timarhanelik olurken aniden hastaligi oyrenince daha uslu daha sevecen olub her kese yardim eder oldu
bari ara sir ahastalik krizi felen gelse o da yok ne bu allah askina
resmen hata ve resmen onemli deyil bos ve yaz bir seyler bakiyorlar nasilsa demem deyib vermek amma en guzeli bu deyilmi ki bi9r az baglantili olsa bolumler bir birine sadece ana madde var eklenmis bir suru konu yeldanin durumu ne 4 sene calisma bir baltaya sap olma gel tam cocuk olunce calis
bu aynen bir sey bulamamislarda iste konu olsun diye veriyorlar
amma eminim bu sadece ve sadece bizim dizilerde yasaniyor
uzatmak adina brazilya dizileri gibi
birde bu mesaj sayilari neden iniyor ya ne anlamda bu

Öncelikle herkeze selamlar...
Hakan olayını bene bu bölüm işlemek zorundalardı neden mi?
Hakan neden yurt dışında, neden çok sevdiği İstanbul' dan uzak?
Bunun sinyalini de zaten Ekin' in hastalık mailini okurken beli etmişlerdi..
Eğer Hakan konusunu bu bölüm gündeme getirmeselerdi bu defa neden Hakan' ın derdi ortaya çıkmadı, üstünden gene gectiler muhabbeti olacaktı eminim.Hakan' ın da hayatında unutamadığı bir olay vardı ve bunu açığa çıkardılar.Adamın yaşadığı da yenilir cinsten bişey değil bence gayet normaldi o konu.Ekin' in hastalık konusuna gelince adamlar bunun eminim ki bizim gibi farkında görülmeyecek bir şey değil neticede..Ama onların dizi işlenişi bu bence..Başından beri bir çok olay buna benzer şekilde yürüdü ve Keremcem' in dediği gibi bilerek mantık hatalrı yapıyorlar dizinin işlenişi bakımından bunu da bu gruba katıp görmemezden gelmek bence normaldir...Netice de bunları bilerek izlemeye devam ediyoruz.Yelda olayına gelince 4 yıldır Yelda uçuk bir kızdı..Çalışmak kim Yelda kim hesabı ve bence bu 4 yıl Yelda' yı olgunlaştırdı ve çalışmak istedi..Uzatmak adına da olduğunu sanmıyorum nedenini de hemen söyleyeyim...Adamların şimdiden uzatma derdi olsa seneye uzatma gibi bir cesaret gösterisi yapamazlar..Bence onlar normal seyrinde ilerliyorlar ama bir çoğu memnun olmadığı için uzatıyorlar sıkmaya başladı dendi.Türkiye sadece bu forumdan ibaret değil..İnternete girmeyip de milyonlarca kişi var diziyi izleen bence..Yani bence herşey bizim sayesimiz de değil kamera arkasından diziyi takip edenler unutulmamalı..Senaryo ne olursa olsun neticede oyuncular onu çekmek zorun da bu yüzden oyunculara yüklenmek ne derece doğru onu da bilemiyorum..Bir çoğunuz belki bana kızabilir, fikrimi de önemsemeyebilir ama ben gene de bu konu da sessiz kalmak istemedim..Düşüncelerimi yazdım...
Bir de şu olayı hiç anlamıyorum dizi sıktı, saçmalamaya başladı yeter artık tarzında yazanlar neden kendilerine izlemek için eziyet yapıyorlar ki? İzlemesin o dertlerinden kurtulsun, buraa gelip yermek bence doğru değil aynı hatayı ben de yaptım yapmadım değil...Ama bir de şöyle düşünün diğer dizilerin hastası olan, fanları olan insanlar buraya gelip okuduklarında onların ellerine çok güzel dalga gececek malzemeleri kendimiz veriyoruz..Sonra da diziye laf söylediklerin de başka dizileri tavsiye ettiklerin de kızıyoruz..Bu başlık da yani Aşk Oyunu dizisini kendi başlığında yermek de bence iyi bir şey değil..Diğerleri kendi başlıklarında yazınca kızma hakkımızı biz kendimiz kaldırıyoruz..Bu yazıma kızanlar yada kırılanlar varsa hepsinden ayrıca özür dilerim...

cordelia
02-06-06, 10:03
merhaba arkadaşlar
uzun zaman sonra ilk kez yazıyorum.
dizi olması gerektiği gibi ilerliyor.
umarım hayal kırıklığı yaratmaz.
son bir haftadır yeni bir haber var mı

teomanresat
02-06-06, 10:16
Herkese günaydınlar.Çarşamba akşamı dizinin ilk reklam arasında acil hastam çıktığı için diziyi izlemeden hastaneye gittim ve dünde bütün gün hastanedeydim.Bilgisayarın başına anca bu sabah geçebildim.Allaha şükür herşey yoluna girdi.Neyse şöyle bir kaç sayfa geriye gittim galiba bazı olaylar olmuş.Bülent beyden mesaj mı? gelmiş.Mesajı bilmiyorum okumadım herhalde sıcak odada vardır.Dizimizle ilgili bende birşeyler demek istiyorum sonra izlediğim yere kadar yorumumu yapacam.Sonra diziyi komple indirip o zaman daha detaylı yorum yaparım.İlk önce ben bu diziyi severek izliyorum.Bence aşk hikayesini çok güzel işleyen bir dizi.Oyuncuların performansı ise tek kelimeyle mükemmel.Bu dizi saçmaladı artık izlemeyin,başka diziler izleyin diye alternatif gösterenlere ise,tvlerimizde kumanda denen alet var ve bu alet bizlerin elinde herkes istediğini izlemekte özgür ve istemediğini bir program olduğundada kanal çevirmekte özgür.Ben böyle elştiri yapanları açıkça dikkate almıyorum.Nedenine gelince ben bu diziyi seviyorum ve başkasının dediğide beni ilgilendirmez.Bu diziyi millet methediyor diye izlemiyorum ,kendim seviyorum ve izlemekten zevk alıyorum diye izliyorum,
Bölküm yorumuna gelince dediğim gibi ilk reklama kadar izledim.Oraya kadar yorum yapacak olursam,Serkan ve kurtiye güldüm ve bu Serkanı özlediğimi farkettim.Ekin karar vermekte çok zorlanmadı.Sarpta baskı yapmadı.Onu kendi haline bıraktı vede iyi yaptı.Doktorun gizemi çözüldü.O mezardaki anladığım kadarıyla sevgilisiydi ve trafik kazasında kaybetti,gerçekten zor bir durum.Bernada bildiğini söyledi,bence iyi yaptı.Çünki ekinin yüzüne bakıpta saklamak zor olacaktı.İzlediklerim bu kadar.Tamamını izleyince gene yorum yaparım.Bu arada desdi gelmiş hoşdelmiş.Yorumlarını özlemiştik.uzun oldu kususruma bakmayın.

Kaan
02-06-06, 10:20
Günaydın arkadaşlar.
Uyarıları dikkate almamakta ısrar ediyorsunuz. Bu başlık altında bölüm yorumları ile ilgili mesajlar harici silinecektir.
Sevgi ve saygılarımla.

dizidizidiziler
02-06-06, 10:23
Biz dizimize geçelim.

Önümüzdeki bölüm, hastalık resimlerden de gördüğümüz üzere aileye açıklanır. Herkes hüngür hüngür ağlar. Çok fena... Ismet fenalık geçirir.

Sinan'a babasının sarp olduğu söylenir. Ama sinan hemen sarp'a baba demez. (Bu önümüzdeki sezonun konusu).

Kenan Feride ile konuşur. Feride Ekin ablasının ona yardım ettiğini, fikir verdiğini bu yüzden de hemen boşandığını söyler. Kenan sevinir. İkisi Ayvalık yollarına düşerler (önümüz de yaz...):img-grin2

Yelda ve Serkan barışır. Ekin'in hastalığı onları bir araya getirir. Yelda artık çocuk istediğini ve buna hazır olduğunu söyler. Yelda ama çocuğu aldırdı. Tekrar deneyeceklerdir.

Hastane ayarlanır, ameliyata girilir son bölümde. Ekin'in kalbi durur. Sezon biter biz fıtık oluruz...

Önümüzdeki sezon Ekin iyileşir. Staja başlar. Doktorla çok iyi dost olur. Sarp kudurur. Halbuki Ekin'in amacı farklıdır. Doktor'la Bernanın arasını yapmak. Berna çekingendir. Doktor ise eski aşkını kaybettiğinden tekrar kaybetmekten korkmaktadır. Onların aşkları ve sorunlarını izleriz.
Yelda serkan bebek ister fakat bu sefer de bebekleri olmaz. (kesin bizim rüya işçileri birilerini mutsuz edecekler ya...) Tedaviler filan başlar Yelda tedavi olur...Serkan yeldayı suçlar ilk bebeği aldırdığı için.
Sinan ana okuluna gider. Baba ikilemi yaşar. Sarp ve Ekin yardımcı olmaya çalışırlar. işte bu gibi bölümler olur herhalde..

Hepimize iyi seyirler. İçinde seyretme isteğini hala kaybetmeyenler için tabii...:icon_evil

PERİİ
02-06-06, 10:48
arkadaşlar ya forum karıştı bu ne ya neyi kimden soruyonuz ben anlamadım herkes bu dizinin manyağı değilmi olmasa bu foruma ben gibi insanlar durup yazı yazıyım dermi ben şahsen bu dizi fanatiği olduğum için burdayım boşverin kim ne düşünürse düşünsün bizene diziyi seviyormuyuz evet dahane amannnnn
neyse bence bu bölüm dediğim gibi güzeldi ben beğendim
birdahaki bölüme ne olur ailelere söylenir ismet fenalaşır herkes şok olur ama bence en sonda olur ve biter birdahaki bölümede herkes ameliyat için konuşur ve tam ameliyat olurken dizi sezon finali verir tabi heyecan olsun diyede kesin kalbi durur en sonda

ayşa
02-06-06, 10:51
Günaydınlar herkese...
Teo, geçmiş olsun arkadaşım, herşeyin yoluna girmesine sevindim.
Arzucum, Yelda ve Serkan barışması gelecek sezona kalır. Bundan sonraki 2 bbölüm de onlara sıra gelmeyecek gibi.
Feride ve Kenan meselesine gelince, barışıp Ayvalık'a gidecekleri kesinde ben Feride'nin hemen kabul etmesini istemiyorum böylede olacağını sanmıyorum. Azıcık sürünmeli Kenan Efendi, zamanında Feride'nin gözünün içine baka baka Ekin'i seviyorum demişti. Bunların cezasını çekmeli.:fighting2

Dün kendi adıma söyleyeyim keyifsiz bir gün geçirdim, üst üste yapılan açıklamalar azcık sinirleri bozdu. Yanlış anlaşılmak gerçekten üzücü bir durum. dün o maile 3-5 kişi tepki verdik ve biz hakaret etmedik. Saygı kavramının herkesce farklı anlaşıldığını anlamış bulunmaktayım. Galiba öğreneceğim çok şey var.Birde bizim çıprını şlarımızın dizinin gidişatını etki etmediğini söyleyen arkadaşlar var, bunları okuyunca şaşkın şaşkın baktım sadece, inanamadım. Ve
son sözüm; insanlar ne kadar çabuk karar değiştirebiliyor.

Gelelim doktora, Onun arası Berna ile iyi olcak ve bu işi keisnlikle en yakın iki arkadaşım Ekin ve Sarp yapacaktır.

J.Lo fan
02-06-06, 11:12
evt,yorum yapmaga baslayalim.Berna ile Hakan ilishkisi olasa,bence cok guzel olur.Ama 1 olanasik da var-ekine asik olmasi.Cogu gibi bence de ilginch olur,ama hakan ekini sevse bile kavushamayaci icin onun yerine uzulurum.Ve diziye yeni 1 kotu karakterin gelmesini hic istemem.Feride-kenan ve serkan-yelda problemleri galiba hakikaten gelecek sezona kaldi.Gelecek sezon da 1 10-15 bolum cekilecek galiba,Ocak ayina kadarmish duydugum kadariyla.Acaba yeni karakterler mi gelecek diye dusunmeden edemiyorum.Umarim hastalik bu sezon biter ve gelecek sezona mutlu-mesut romantik komedimizle baslariz.

yesil87
02-06-06, 11:29
günaydin aysa canim benim feride ve kenanla ilgili süphelerim var. sence gercekten nereye gideceklerini yada birlesip birlesmediklerini bize gösterecekler mi? zamaninda yaseminin de nereye gittigini göstermediler, kiz birden bire kayboldu. aynisini feride ve kenan icinde de yapabilirler sanki. doktor hakana gelince. efendim, bu cocuk daha ölen kizi unutmamis. bence bu durumda berna isi biraz zor. ama ekin kizimiz kafasina bisey koyarsa yapar, bunu hepimiz biliyoruz. bu durumda olma ihtimali de yüksek tabii. her neyse izleyip görecegiz ama doktorun basta olumsuz tepki verecegini düsünüyorum

not:bu arada forumda ki havayi hic begenmedim :(
artik sezon finaline cok yaklastik, biz dizimizden yine yorumlarimizi eksik etmeyelim ve birbirimizi de üzmeyelim

ayşa
02-06-06, 11:31
J.lo fan arkadaşım, Doktor Ekin'e falan aşık olmaz dert etme sen:)
Ya millet ne yapıyorsunuz? Demirbaşların çoğu burada ama ses yok, çok mu kızdınız bakayım?

ayşa
02-06-06, 11:47
Yeşil arkadaşım, bende göstreceklerini sanmıyorum.Ayvalık'a göndereceğim dediğime bakmayım. Bize gösterseler gösterseler barıştıkalrını gösterirler Kenan ve Feride'nin. Ondan sonra zaten dizi sezona girecek. GElecek sezonda da belki adları geçer Ayvalık'a gittiler diye:) Bak ne yapıp ettim yine gönderdim onları Ayvalık'a:) Yeşilcim imzanda ki replikler için de çok sağ ol. Bende yapacağım eski bölüm repkillerinde imza bir türlü vakit olmuyor. Böyle okumak çok hoş gerçekten.

Sinemcim, susmak yok canım, bu yorumunu okumadım sayıyorum. Biz demirbaşız canım, bunu unutma emi:) Kimse yokken biz vardık, eğer kötü günde burası ayakta kaldıysa bizim sayemizde oldu bu. Kendi yerini bil ve üstüne alınma...

PERİİ
02-06-06, 11:59
ya arkadaşlar 43.bölüm 44 de geçiş gibi birşey olur bence yani herşey 44 düğüm olur ve sezon biter
tüyoo yokmu şu hastane çekimleri iptal olmuş felan diyolar peki ekin ameliyat olmıyacakmı benim kafam karıştı ekin ameliyat olmalı peki nası olacak bu çekimler iptal olduysa
feride zaten ekinin konuşmasından sonra yumşamıştı kenana karşı ama onunda büyük bir sorunu var o evli bir kadın ve kocası var o hiç çıkmadı sırasını bekliyo bence kenan için pek kolay olmayacak ferideyi alıp götürmek

ayşa
02-06-06, 12:01
dediğim gibi meseleyi tam anlamış değilim, fakat şunu söyleyebilirimki eğer o tepkileri vermeseydik şu an dizinin son iki bölmünü konuşuyor olurduk, Ekin ölüme adım adım yaklaşıyor olurdu, arkasındanda Sarpı gönderip bizde rahata ererdik.
Canım, işte bizim maillerimiz etkisi bu diyorum bende, eğer biz ayaklanmasaydık adamların bu kadar sağlam izleyici kitlesi olduğunda haberleri olmayacaktı.
Haberleri oldu ve biz devam etmeliyiz dediler. Ne Ekin'i öldürdüler ne de Sarp'ı.
Bu gidişatta bizim etkimizin olduğunu üstüne basa basa söylüyorum ve asla da bunu söylemekten vazgeçmeyeceğim.
Şimdi mecburen bölüm yorumuda yapmalıyım:) Ya siz ne tahmin ediyorsunuz Kenan ve Feride 43. bölümde barışacak gibi.
Ondan sonra Ekin de ameliyata girer herhalde artık, ailelerde öğrenir...hıımm bunlar bir anda şimdi aklıma geldi.Daha önce yazmamıştım değil mi?:)

sılam
02-06-06, 12:06
ayşam canım çetebaşı geldi:img-grin2 dün ki olan olaylarda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ve bende dün akşam düşüncelerimi belirttim...artık bu konunun kapanması istiyorum ve biz demirbaşlar olarak inanıyoruz ki biz asla çizmeyi aşmadık sadece düşünce özgürlüğümüzü kullandık (burada düşünce özgürlüğü olduğunu sanarak tabi ki:img-sorry )

işe daha yeni geldim kızımın tahlilleriyle uğraştım bu gün işyerinde yine çok yoğunum ve sizlerle sık sık beraber olmayacağım ay ben ne yapıyorum burası yorum başlığı idi sadece yorum yapacaktım pardon :icon_cry:
başlayayım o zaman,bu bölümde tahminimce hakanı ayık göreceğiz ve ekin ile sarpın yanında göreceğiz...aileler bu bölümde öğrenirler ve o sahnelerinde damardan olacağını sanıyorum...yelda olayı gelecek sezona kalır yelda bu belli olmaz bir bakmışız almış bavulunu gitmiş isviçreye...malum teksoyların sığındığı liman neresi tabi ki isviçre:img-grin2 sinan bu bölümdede öğrenmez gerçek babasını...o da gelecek sezon olur hatta ameliyat esnasında onuda halasıyla beraber gönderebilirler şimdi ayak bağı falan olur neme lazım:img-grin2 kenan feride olayı ise biz onları ayşamla çoktan ayvalığa gönderdik bile... benden bu kadar ben işimin başına dönüyorum size iyi yorumlar...

a.oyunu_sweet
02-06-06, 12:06
Canım, işte bizim maillerimiz etkisi bu diyorum bende, eğer biz ayaklanmasaydık adamların bu kadar sağlam izleyici kitlesi olduğunda haberleri olmayacaktı.
Haberleri oldu ve biz devam etmeliyiz dediler. Ne Ekin'i öldürdüler ne de Sarp'ı.
Bu gidişatta bizim etkimizin olduğunu üstüne basa basa söylüyorum ve asla da bunu söylemekten vazgeçmeyeceğim.
Şimdi mecburen bölüm yorumuda yapmalıyım:) Ya siz ne tahmin ediyorsunuz Kenan ve Feride 43. bölümde barışacak gibi.
Ondan sonra Ekin de ameliyata girer herhalde artık, ailelerde öğrenir...hıımm bunlar bir anda şimdi aklıma geldi.Daha önce yazmamıştım değil mi?:)evet bende ayşa gibi düşünüyorum,şimdilik herşey yolunda gidiyor,nazar degmesin.bu bölüm herkesi gösterdiler ama önceden hep ekin'le saro'ı gösterirlerdi bu bölüm o açıdan iyi oldu bir nevi senaristler oyalandılar.zaten 2-3 bölüm sonra sezonu kapatacak artık yeldayla serkanın barışması gelecek sezona:img-grin2 .
Evet zaten ekin ne demisti ferideye,bence feride bosanmıs bile olabilir.doktor doktor doktor herşey doktora baglı...ya buı arada yelda bebegini aldırdı degil mi?

ayşa
02-06-06, 12:14
Perii arkadaşım bir bakarız Feride boşanmış olur kocasında, engel falan kalmaz aralarında. Kenan da alır gider Feride'yi. Burada Kenan'ı falan düşündüğüm yok sadece Feride'nin iyiliği için istiyorum inanın:) Kızın kara sevdadan çekeceği varmış.
Ekin'e gelince ameliyat olur artık, bunca şeyden sonra.Sılamın da dediği gibi bu bölüm bol acılı sahnelerle aileler öğrenir herşeyi ve ameliyat hazırlıklarına başlanır ve ameliyata girerken bitebilir. Esasında bu bölüm ameliyatta sezon sonuna girebilirlerdi. Ne diye 44.'e uzattıalr bilmiyorum .Bakalım bize ne gösterecekler.

yesil87
02-06-06, 12:18
bende aysa`ya katiliyorum. hem zaten ne dizinin gidisatini etki etmedigimze nede ettigimize dair somut bi kanit yok ortada. bu durumda herkes istedigine inansin ve mutlu olsun. kampanya benim sinavlarima denk geldi, o yüzden sadece bi mail yazabilmistim ama yinede katildigima pisman degilim. yine olsa yine yaparim. o maillerde kimseye hakaret etmedik, kimseyi kücümsemedik sadece derdimizi paylastik tepkimizi gösterdik. neyse artik bu konuda yorum yapmayacagim.
bu hafta gelen bölüm resimlerinde tüm aile biraradaydi. ama 42.bölümde bu sahneleri görmedik. yanlis hatirlamiyorsam mangal partisi var diye bi haber gelmisdi, yoksa ben mi kurdum öyle kafamda? bilen var mi? eger dogruysa bu sahneleri artik 43.bölümde izleriz galiba. bence ailelere de orada aciklarlar ekinin hastaligini. ne dersiniz?

Nanni
02-06-06, 12:18
günaydinlar efendim...
bu baslik rekor kirarak, iki günde en az 3 uyari aldi..halbuki bunu hakkettigimizi düsünmüyorum ama elden birsey gelmiyor maalesef...sadece sunu söylemeliyim ki, birilerinin mailinin gazina gelip, gönül kirmak herhalde iyi birsey olmasa gerek...
ikiye ayrilmak, ikicilik yaratmak hicbirzaman hicbir topluma yarar saglamadi, bizim forumumuza da saglamaz...

43. Bölüm icin;
Aileler ögrenecek, üzüntülü bir bölüm olacak...tabi bunu becerebilirlerse bize yansitmayi, ben de üzülürüm herhalde :icon_cry:
becerebilirse Kenan, belki Feridenin gönlünü alir ve onlar mutlu ve tümörsüz bir yasamin temellerini atarlar...
Doktor Hakan kendine göre hazirliklar yapacaktir illaki..mesela hangi sarkiyi calacagini falan secer belki...
ama Yurdaer Okurun sahnelerinin biribirinden güzel olacaktir buna eminim...
Ekin Sinana gercegi aciklar mi bilmiyorum...ama aciklarsa, bravo derim herhalde...
artik geri sayim basladi...insallah iyi bir iki bölüm izletirler bize de, ben de su alti ayda cektiklerimi bir kalem de silerim....

ozguster
02-06-06, 12:26
J.lo fan arkadaşım, Doktor Ekin'e falan aşık olmaz dert etme sen:)
Ya millet ne yapıyorsunuz? Demirbaşların çoğu burada ama ses yok, çok mu kızdınız bakayım?

Selam Ayşa'm
sesini duydum canım.Burdayız olmaz mıyız tabi ki. Ben dün görüşlerimi 59-74-75 de gayet açık ve net belirttim.
Konunun nereden nerelere geldiğine ben de inanamamaktayım ve şaşkınlıkla izlemekteyim.
Saygıdeğer moderatörlerimizi daha fazla üzüp yıprtamamak adına sizleri eğer dizi yorumu yapmayacak isek,
sıcak odaya davet ediyorum.

meryemce84
02-06-06, 12:30
43. Bölüm icin;
Doktor Hakan kendine göre hazirliklar yapacaktir illaki..mesela hangi sarkiyi calacagini falan secer belki...
ama Yurdaer Okurun sahnelerinin biribirinden güzel olacaktir buna eminim...Ekin Sinana gercegi aciklar mi bilmiyorum...ama aciklarsa, bravo derim herhalde...artik geri sayim basladi...insallah iyi
bir iki bölüm izletirler bize de, ben de su alti ayda cektiklerimi bir kalem de silerim....

Nannicim ve arkadaşlar selam..
Nannicim ben doktorumuzun ameliyat sırasında
Şu parçayı dinlemesini istiyorum;

Sende başını alıp gitme
Ne olur Ne olur
Tut Ellerimi Ne olur..
Şöyle Aliye'nin sezon finali gibi hüzünlü bi şarkı istiyorum..:img-sorry

Yelda olayı açıklığa kavuşsun bebek mevzusu..
Bence de aldırmadı..
Sinan mevzusu seneye kaldı bence..

Son dileklerine katılıyorum..

a.oyunu_sweet
02-06-06, 12:33
Perii arkadaşım bir bakarız Feride boşanmış olur kocasında, engel falan kalmaz aralarında. Kenan da alır gider Feride'yi. Burada Kenan'ı falan düşündüğüm yok sadece Feride'nin iyiliği için istiyorum inanın:) Kızın kara sevdadan çekeceği varmış.
Ekin'e gelince ameliyat olur artık, bunca şeyden sonra.Sılamın da dediği gibi bu bölüm bol acılı sahnelerle aileler öğrenir herşeyi ve ameliyat hazırlıklarına başlanır ve ameliyata girerken bitebilir. Esasında bu bölüm ameliyatta sezon sonuna girebilirlerdi. Ne diye 44.'e uzattıalr bilmiyorum .Bakalım bize ne gösterecekler.
Evet zaten ekin ne demisti ferideye,bence feride bosanmıs bile olabilir.doktor doktor doktor herşey doktora baglı...ya buı arada yelda bebegini aldırdı degil mi?umarım aldırmamıstır uzun zamandır soracak oluyorum hep unutuyorum.

Nanni
02-06-06, 12:34
Nannicim ve arkadaşlar selam..
Nannicim ben doktorumuzun ameliyat sırasında
Şu parçayı dinlemesini istiyorum;

Sende başını alıp gitme
Ne olur Ne olur
Tut Ellerimi Ne olur..
Şöyle Aliye'nin sezon finali gibi hüzünlü bi şarkı istiyorum..:img-sorry

ama meryemce84 bu sanat müzigi degil ki?
bu nasil?
"dün aksam bütün ameliyathanelerini dolastim istanbulun..."

sinemb75 imzama bak canimcim...

ayşa
02-06-06, 12:38
Yeşilcim, Serbestler ve Teksoylar havaların ısınmasıyla kendilerini bahçeye bırakmışlar anlaşılan:) Doktorda orada olduğuna göre demek ki ailelere açıklamaya karar vermişler, planlıdır diyorum ben bu iş. Kim nasıl açıklar kestirmek zor, Ekin ve Sarp cesaret edebilir mi böyle bir şeye? Hakikate zor bir açıklama.
Nannicim, ne güzel bir imza atmışsın öyle:) Özgücüm selam canım ben ne konuşacağı şaşırdım ondan neresini isterseniz bana uyar.
Meryemcim, bence bebek mevzusu açıklanmayacak. Biz bütün yaz acaba aldırdı mı aldırmadı mı düşüneceğiz? Ben karar verdim veremeyen arkadaşlar için düşünmek için bolca vakit var:)

meryemce84
02-06-06, 12:39
ama meryemce84 bu sanat müzigi degil ki?
bu nasil?
"dün aksam bütün ameliyathanelerini dolastim istanbulun..."

sinemb75 imzama bak canimcim...

Ay canım nasıl değil Zeki Müren söylesin sen bi gör..
Sanat müziğimi değil mi?

Senin şarkıda fena değilmiş..:)

Bu arada benim avatar& imza nasıl?

Ay Feride ve Kenan nevzusu var bide Feride Kenan'ı affedecek ama nasıl?
Ben affetmesini hem istiyorum hem istemiyorum..Biraz daha süründürse
keşke..Ama yok bu dizide süründürme yok..Sarp Ekin^'i süründürsün diye az mı söylemiştim..

Ama ne oldu hep Ekin Sarp'ı süründürdü..:)

ozguster
02-06-06, 12:43
Selam diğer arkadaşlarıma da,

Benim de bu şarkı hakkında şöyle bir isteğim hatta tahminim var;

Dönülmez Akşamın ufkundayım,
Vakit çok geç,
Bu son fasıldır ey ömrüm,
Nasıl geçersen geç,
Nasıl ama , yakışmaz mı Doktorumuza?

İmzan çok güzel Nanni,Sinem seni bulamadım bir türlü canım.

ayşa
02-06-06, 12:45
a.oyunu_sweet arkadaşım Yelda'nın bebeğini aldırmadığını düşünüyorum ama aldırdığını düşünen arkadaşlarımda var. Sen de düşün bakalım:)
Meryemcim, Feride eninde sonunda barışacak ama bende birazcık Kenan'ı süründürmesi taraftarıyım. Mesela geçen günde yazmıştım, kapısında sabahlasın, Feride beni affet desin, sevgisini ispat etsin. Kıza az çektirmedi, gönlünü alması lazım. Esasında çocuk olmasa affetmesin diyeceğim ama çocuk var işin içinde...

PERİİ
02-06-06, 12:47
ayşacımbence o konu 43. bölümün içinde gösterilebilir ama bana kalsa o adam feridenin başına bela olacak malum herkes mutlu olamaz bu dizide o kadar kolay değil bide adam köylü onları kolay kolayda kandıramazsın biraz zor gibi tabi adam kalpten felan ölmezse :fighting2

yesil87
02-06-06,