PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

bluenight
05-06-06, 09:59
valla teoman abicim önemli değil ama bu bölüm bence mükemmel olacak gibime gelior yani içime doğuyor ama sinan konusnu işleyeceğini sanmıyorum bence daha romantik bir bölüm olacak :)

teomanresat
05-06-06, 10:07
valla teoman abicim önemli değil ama bu bölüm bence mükemmel olacak gibime gelior yani içime doğuyor ama sinan konusnu işleyeceğini sanmıyorum bence daha romantik bir bölüm olacak :)
Valla nalan abicim bende romantik bir bölüm olmasını çok isterim.Ama eğer aileler bu bölüm öğrenirse romantikten çok drama olur gibi.Ama sinan mevzusuda artık atlanmasın diyorum.Ama tabi bu diziyi biz yazmıyoruz.Yada bu sezon işlemezler,önümüzdeki sezon sinan sarpa baba diyerek başlar.Yani bir bakmışız sinan sarpa baba demiş.Öylede olabilir.Ama bu bölüm aileler öğrenirse bol gözyaşı olacak gibi.

J.Lo fan
05-06-06, 10:32
önemli değil arkadaşlar öğrenebildiklerimi sizlerle paylaşmak güzel duygu ;) umarım salı günü de yerini öğrenebilirim de ne çekimi olduğunu aktarırım :)
Bluenight arkadasim,getirdigin tuyolar icin sonsuz tesekkurler.Usanmadan,Ushenmeden Ask oyunu ekibi ile Turkiyeni geziyorsun,Maasallah:).

bluenight
05-06-06, 11:36
Bluenight arkadasim,getirdigin tuyolar icin sonsuz tesekkurler.Usanmadan,Ushenmeden Ask oyunu ekibi ile Turkiyeni geziyorsun,Maasallah:).

salı günü de gidecem inşallah çekim yerlerini öğrenebilrisim size gene haber veririm..aşk oyunu farkı burda zaten ;) her zaman her yerde yanındayıs :)

bluenight
05-06-06, 11:42
Valla nalan abicim bende romantik bir bölüm olmasını çok isterim.Ama eğer aileler bu bölüm öğrenirse romantikten çok drama olur gibi.Ama sinan mevzusuda artık atlanmasın diyorum.Ama tabi bu diziyi biz yazmıyoruz.Yada bu sezon işlemezler,önümüzdeki sezon sinan sarpa baba diyerek başlar.Yani bir bakmışız sinan sarpa baba demiş.Öylede olabilir.Ama bu bölüm aileler öğrenirse bol gözyaşı olacak gibi.

yok abi bu bölüm aileler zaten öğrenecek bu kesin yani öğrensinlerde artık :) dizi bitio biizmkilerden çıt yok :) aam bence romantik sahneler olacak içime doğuyor o zaman olursa beni hatırlayın :)

clevergirl
05-06-06, 11:48
Günaydinlar efendim:img-grin2
Romantik bir bölüm olacak demissin nalan,bence romantik bölüm son bölüm olacak,bu bölüm teoman abininde dedigi gibi ailelerin ögrenmelerini izleyecegiz,ve bol gözyasi tabi:icon_cry: ailelerle bogusurken bunlar nasil romantiklesecek:img-grin2 ama umarim dedigin gibi olur...

didou_didem
05-06-06, 11:59
yok abi bu bölüm aileler zaten öğrenecek bu kesin yani öğrensinlerde artık :) dizi bitio biizmkilerden çıt yok :) aam bence romantik sahneler olacak içime doğuyor o zaman olursa beni hatırlayın :)

inşallah nalancım yaa bu arada tüyolar için teşekkürler eğer dediğin gibi olursa seni hatırlayıcam kulakların çınlar artık:)

sinem75
05-06-06, 12:05
Herkese merhabalar.
Bakıyorum Nalan arkadaşımız yine bizlere setten haberler getirmiş.
Demek Ekin'in lise yıllarını ve hamileliğini göreceğiz.Bakalım başka bilmediğimiz hangi yönlerini gösterecekler Ekin'in.Sanırım aile bireyleri teker teker Ekin'le ilgili anılarını hatırlayacaklar Ekin ameliyattayken.Zaten koca bölüm başka türlüde geçmezdi.
Bugün malum özet günü ama bizler zaten bu bölüm az çok olacak herşeyi biliyoruz.Resim beklemeyede gerek yok geçen hafta gelen resimler bu bölüme aitti.Ama tabi her ne kadar az çok tahmin etsekte yine eminim özette bizi merakta bırakacak soru işaretleri olacaktır.
Ayrıca bu hafta dizimiz 22.30'da başlayacak.Çünkü haber saati ileri alınmış. Dolayısıyla dizilerin saatide kaymış.Olsun bizim için saati hiç önemli değil dimi arkadaşlar.Gece yarısı bile olsa izleriz nasıl olsa.

gizem_90
05-06-06, 12:06
Dizinin yeni sezonda baska bir konu bulacaklar.
Bence Hakan ekine asik olacak benim tahminim oyle.
Cunu sarp hakani kiskaniyordu gecen bolumde gorduk.

J.Lo fan
05-06-06, 12:08
inşallah nalancım yaa bu arada tüyolar için teşekkürler eğer dediğin gibi olursa seni hatırlayıcam kulakların çınlar artık:)
arkadashlar,ozet hala gelmedi mi?Ama diger taraftan Nalan sag olsun,cok sey biliyoruz gelecek bolumler hakkinda,ama yine de haksizlik bu.Neden hala vermiyorlar ki

didou_didem
05-06-06, 12:11
Dizinin yeni sezonda baska bir konu bulacaklar.
Bence Hakan ekine asik olacak benim tahminim oyle.
Cunu sarp hakani kiskaniyordu gecen bolumde gorduk.

başka konular olabilir ama hakan ve ekin arasında bir aşk olmayacak hakan ve ekin bence çok iyi arkadaş olacaklar ve eğer hakan dizide kalırsa(inşallah kalır) berna ile arasında birşeyler olabilir.hakan gülşen'den dolayı büyük bir üzüntü içinde berna mete olayından sonra zaten yaralı bu konularda birbirlerine açılmalarını bol bol işlerler ekin-sarp'ta öyleydi zaten açılmadılar falan...
bu arada ekin avukatlığa başlar davaları falan karşı tarafla problemleri....
daha önce de yazdım birdaha yazim bu arada inşallah aslı'yı da görürüz...

sinem75
05-06-06, 12:20
Bencede Hakan'ın Ekin'e aşık olması gibi bir durum söz konusu olamaz.Eğer Dr.Hakan gelecek sezon dizide kalırsa ki bunda bizim kendisini çok sevmemizin bir etkisi olabilir.Eğer kalırsa Hakan ile Berna'nın bir aşk yaşaması mümkün olabilir o zaman.Ha bu arada Ekin Hakan'a Berna ile ilişkisinde yardımcı olmaya çalışırken Sarp'ta bazı şeyleri yanlış anlayıp kıskançlık krizlerine girebilir.Bu durumda çok hoş ve güzel olur bence.Hayırlısıyla şu hastalık mevzuundan kurtulalımda gerisi kolay arkadaşlar.

J.Lo fan
05-06-06, 12:26
Bencede Hakan'ın Ekin'e aşık olması gibi bir durum söz konusu olamaz.Eğer Dr.Hakan gelecek sezon dizide kalırsa ki bunda bizim kendisini çok sevmemizin bir etkisi olabilir.Eğer kalırsa Hakan ile Berna'nın bir aşk yaşaması mümkün olabilir o zaman.Ha bu arada Ekin Hakan'a Berna ile ilişkisinde yardımcı olmaya çalışırken Sarp'ta bazı şeyleri yanlış anlayıp kıskançlık krizlerine girebilir.Bu durumda çok hoş ve güzel olur bence.Hayırlısıyla şu hastalık mevzuundan kurtulalımda gerisi kolay arkadaşlar.
tamam,bu guzel olur.Yanlis anlamalar, fln,guzel olur.bakarsin film biter.Arkadaslar,sizce filmimiz genel olarak nasil 1 sonla tamamlanir?

dizidizidiziler
05-06-06, 12:28
Nalan arkadaşımızın getirdiği tüyolarla özete filan gerek kalmadı. Herşey belli oldu. Bu arada siz de figuran rolündeymişsiniz. Biraz tarif etseniz, birşey dediniz mi, ne tarafta oturdunuz. Saçınız nasıldı filan bu şekilde Nalan arkadaşımızın da yüzünü görmüş oluruz ve sanırım tüm forumun tanıdığı bir arkadaşımız olur... ne güzel.

özet belli tüyolar nedeniyle ama fragman önemli. Güzel bir iki kare görebiliriz fragmanda..

Herkese iyi yorumlar.

KIRÇİÇEĞİ
05-06-06, 12:33
selam arkadaşlar şükür kavuşturana...
tüyolar gelmiş az çok bu bölüm neler olacak belli oldu...inşallah özette fragmanda bölümde güzel olur....artık mutlu olmak hepimizin hakkı...bu bölümde sarp ve ekin'i rakip değilde birbirini seven iki aşık karakter olarak görmek istiyorum...tüyo getiren nalan arkadaşımıza teşekkür ediyorum..
hepinize iyi yorumlar ve günler diliyorum

ayşa
05-06-06, 12:39
Merhaba arkadaşlar,
Nalan arkadaşımız bize yeni yeni bilgiler getirmiş, 44. bölümde Ekin ameliyatta iken ailesi geçmişi anımsayacak demek ki. Sinan'a hamileyken de görecekmişiz Ekin'i. Yasemin'i hamile düşünmeye çalışıyorum; olmuyor:) Ne kadar çok isterdik Ekin'i hamile görmek ama Sarp ile beraberdi tabi... neyse buna da şükür demek lazım, artık Aslı için hayaller kurmaya başlarız:)
Şimdi kritik bir yerde bitireceklerini düşünürsek Ekin ameliyattan çıkmadan kalbi durur ve bölüm biter. Koca bölümde geçmişi, bilmediklerimizi izleriz bizde. Yada
çıktıktan sonra yoğun bakımda kalbi durur buda olabilir. Ama sanki ameliyatta duracakmış gibi, Sılacım senin bir senaryo vardı, buraya yazdın mı bilmiyorum ama hani ameliyat sırasında hemşire dışarı çıkacak telaşlı telaşlı aileler ne oldu diye soracak... ve hemşire koştururken hastanın kalbi durdu diyecek falan filan diye... İlk başta pek olmaz diyordum ama şimdi kafama yatmaya başladı canım:)
Sinemcim, biz bu diziyi herhalukarda izleriz... Dediğin gibi gece yarısı olsa bile.

ozguster
05-06-06, 12:40
Selamlar efendim,
Ancak gelebildim,hafta sonu da yoktum.Ne oldu ne bitti haberim yok.
Sanki Ekin'in hamileliği , lise yılları gibi bir şey okudum.Ne o geriye dönüşler mü yaşayacağız yoksa.Ayşam,gözünü seveyim bana bir özet geç canım .

ayşa
05-06-06, 12:43
Selamlar efendim,
Ancak gelebildim,hafta sonu da yoktum.Ne oldu ne bitti haberim yok.
Sanki Ekin'in hamileliği , lise yılları gibi bir şey okudum.Ne o geriye dönüşler mü yaşayacağız yoksa.Ayşam,gözünü seveyim bana bir özet geç canım .
Hemen canım kısacık anlatayım. Nalan arkadaşımız çekime gitmiş İzmit'e. Onlar oradayken Ekin'in lise yıllarından sahneler çekmişler. Yani 44. bölümde Ekin ameliyatta iken, aile fertleri geçmiş yılları hatırlayacaklar canım. Bunların arasında Ekin'in hamileliği de varmış. Sadece bu kadar bilgi var canım.
90. sayfada Meryemce'nin yorumunda alıntı olarak var canım Nalan'ın msj.

sinem75
05-06-06, 12:56
Arkadaşlar Ekin'in hamileliğini göstermeleri iyi fikirde umarım yanında Kenan Efendi'yide göstermezler.Valla ben o zaman o sahnelere zor bakarım.Hatta içime bastırdığım Ekin'e olan kızgınlığım depreşir.Bir babayı çocuğunun olduğu haberinden mahrum bıraktığı için.Çocuğuna bir başkasının babalık yapmasına izin verdiği için.

ozguster
05-06-06, 12:57
Canım Ayşam çok teşekkür ederim.
Okudum senden sonra.Handan'a ayrıca teşekkür ederiz.Üşenmemiş nerelerden nerelere gitmiş.
Ekin içerdeyken kapı dışında herhalde herkesin Ekin ile ilgili anıları canlanacak.Lisede başından geçen olaylar.Okul birincisi falan olduysa bunlardan görüntüler,evliliğinden görüntüler.(Burada Sarp ile olan ilk evliliğin görüntüleri olabilir.)Hamilelikte yaşadıkları,Sinan'ın doğumunu bile görebiliriz belki.Bizim hep isteyip de göremediklerimizi ameliyat vesilesi ile göreceğiz galiba.Bu da bir şey.
Bu arada aklıma dün Sinan'ın Sarp'a nasıl baba diyeceğini düşünürken şöyle bir fikir geldi.Ekin ameliyata girmeden önce oğlu ile vedalaşırken şöyle der;
----Oğlum ben bir süre uzaklarda olacağım, eğer geri dönmem uzun sürer ise,bundan sonra Sarp abin senin baban olacak.O'nu üzme, O seni çok seviyor.
Bundan sonra O'na baba de. ---

Tabi cüce Sinan'ın buna tepkisi ne olur bilemem.Ama böyle geçirdim aklımdam bir an.

teomanresat
05-06-06, 13:04
Selamlar bakıyorum demirbaş çiçekler gelmiş.Evetözgü dediğin gibi olabilir.Bana mantıklı geldi.Sinanı üzmeden,onu kırmadan bu şekilde hallediverirler.Sinanda Sarpa annem uzaklara gidiyormuş,gelmesi uzun sürecekmiş,bana ssana Sarp abin bakacak ,bundan sonra baban gibi yakın olacak ona baba de dedi;sana baba diyebilirmiyim der veeeeee sarpta tabi oğlum diye sarılır.İşte olay çözüldü.

meryemce84
05-06-06, 13:06
Selam Arkdaşlar..

Hazır Nalan arkadaşımız burdayken tekrar teşekkür ediyorum..
Nasıl yeni haberler,tüyolar?
Bunlar hakkında konuşuyorsunuz heralde..
Ben Ekin'in hamilleliğini görek isterim Kenan hariç,yanında olmasın...
Liseli kız olacak Ekin Koçum benimdeki gibi..
Saçlarını ikiye örmüş..kısa etekli..
Liseli liseli ah o liseli Ekin.. :)

Özet gelsin bakalım..43.bölüm nasıl olacak?

Not: Reyhan arkadaşımızın bilg.sorun varmış bilg. bakıma gidecekmiş..
Sürekli aramızda olamayacak kısa bir süreliğine..

ayşa
05-06-06, 13:07
İnan Sinemcim benimde aklıma geldi, şimdi Kenan ile Ekin'i bir arada tekrar görmek bize sadece işkence olur başka birşey olmaz.
Özgücüm, bence Sinan meselesi kapanmayacak. Anca gelecek sezona. Hatta bana kalırsa gelecek sezona 3-4 ay geçmiş olacağı için o sorunu da o arada halletmiş olurlar. Bir bakarmışız ilk sahnede Sinan Sarp'a baba diye sarılıyor... Kolay değil bu sorunu halletmek, ellerine yüzlerine bulaştırmadan anca bu şekilde hallerdeler. Bizde nasıl gelişmiş bu olay Ekin'in anlatımı ile anlarız...

sinem75
Özgücüm bak bu iyi fikir.Ekin'in Sinan'a böyle bir açıklama yaparak Sarp'a baba demesini istemesi güzel olur.
Aslında bu Sinan meselesinin her ne kadar son günlerde gelecek sezona kalması muhtemel diye konuşsakda.Şu da varki bizler Ekin'in ölmeyeceğinin bildiğimiz için seneye kalır diyoruz.Ama eğer senaristler Ekin'in ölme ihtimaline bizleri inandırmak istiyorlarsa ki bu fırsatı kaçırmak istemezler Ekin Sinan'a gerçekleri anlatabilir.Ayrıca onca kaset doldurttular Ekin'e ve Ekin hepsindede Sinan'a Sarp için baban diye hitap etti.Ekin kendisi öldükten sonra bir başkasının Sinan'a gerçekleri anlatmasındansa kendisi anlatmayı tercih edecektir ve böylelikle Ekin'in ameliyatta ölebileceği riski gözümüze gözümüze sokulacaktır arkadaşlar.Sinan gerçeği bu sezon öğrenebilir.

evaa
[QUOTE=sinemb75]Arkadaşlar Ekin'in hamileliğini göstermeleri iyi fikirde umarım yanında Kenan Efendi'yide göstermezler.Valla ben o zaman o sahnelere zor bakarım.Hatta içime bastırdığım Ekin'e olan kızgınlığım depreşir.Bir babayı çocuğunun olduğu haberinden mahrum bıraktığı için.Çocuğuna bir başkasının babalık yapmasına izin verdiği için.[/QUOTE

doğrusun arkadaşım ama bende seninle AYNI FİKİRDEYİM ama yinede hazır olmak lazım herşeye çünkü kenanın çıkma ihtimali çook :icon_evil ekin hamileyken oda resmi kocasıydı vardı yanında

bluenight
05-06-06, 13:16
Selam Arkdaşlar..

Hazır Nalan arkadaşımız burdayken tekrar teşekkür ediyorum..
Nasıl yeni haberler,tüyolar?
Bunlar hakkında konuşuyorsunuz heralde..
Ben Ekin'in hamilleliğini görek isterim Kenan hariç,yanında olmasın...
Liseli kız olacak Ekin Koçum benimdeki gibi..
Saçlarını ikiye örmüş..kısa etekli..
Liseli liseli ah o liseli Ekin.. :)

Özet gelsin bakalım..43.bölüm nasıl olacak?

Not: Reyhan arkadaşımızın bilg.sorun varmış bakıma girecekmiş..
Sürekli aramızda olamayacak kısa bir süreliğine..

önemli değil severek sizleri bilgilendirmeye çalıştım bence yeni habeler güzel yani tüyolar ben ve eminim izlerken bugune kadar ki ağladığımızın baya bir fazlasını ağlayacas yane en azındna ben :)

sinem75
05-06-06, 13:16
Bir bakarmışız ilk sahnede Sinan Sarp'a baba diye sarılıyor... Kolay değil bu sorunu halletmek, ellerine yüzlerine bulaştırmadan anca bu şekilde hallerdeler. Bizde nasıl gelişmiş bu olay Ekin'in anlatımı ile anlarız...

Ayşa geçen gün bende aynı şeyi düşündüm canım.Bak şimdi gelecek sezonun ilk bölümü tamammı.Ekin ve Sarp yatakta birbirlerine sarılmış uyuyorlar.Ekin'in saçları şu ankiden daha kısa.Birden odalarının kapısı açılıyor Sinan koşarak odaya dalıyor ve anne baba ben geldim hadi uyanın hadi kalkın artık deyip aralarına dalıyor.Bizim aşıklarda uyku mahmurluğuyla Sinan'a sarılıp hadi oğlum biraz daha uyuyalım çok erken diyorlar ve üçü birden birbirine sarılıyorlar.Sonra Sarp Sinan'ı gıdıklıyor Sinan kıkır kıkır kıkırdıyor.Baba yapma ya baba baba diye kıkırdamaya devam ediyor.
İnanın yazarken bile içim bir tuhaf oldu çok mutlu oldum anlatamam.

ozguster
05-06-06, 13:19
Merhaba Teoman uzun zamandır seninle karşılaşamıyorduk.Bu nedenle geçen gün sana geçmiş olsun diyemedim.
Ayşe seneye kalır deme bana gözüm, bu sıcakta içim fenalaşıyor vallahi.Bitsin bu sene bu iş.
Sinem'ciğim ben de aynen bu mantık ile düşündüğüm için, yani bütün bir yazı Ekin öldü mü kaldı mı diye bize geçirtmeyi planladıkları için ,bu sezon Sinan mevzusunu ekin'e çözdürtmeyi düşünebilirler.
Ya da,
yeni sezonda arada zaman atlaması yaşanacağı için Ekin'in geriye dönük anlatışları ile Sinan'ın hoppadanak Sarp'a baba dediğine tanık olabailiriz.Ama ben ilk seçenek olsun istiyorum.

ozguster
05-06-06, 13:22
Ayşa geçen gün bende aynı şeyi düşündüm canım.Bak şimdi gelecek sezonun ilk bölümü tamammı.Ekin ve Sarp yatakta birbirlerine sarılmış uyuyorlar.Ekin'in saçları şu ankiden daha kısa.Birden odalarının kapısı açılıyor Sinan koşarak odaya dalıyor ve anne baba ben geldim hadi uyanın hadi kalkın artık deyip aralarına dalıyor.Bizim aşıklarda uyku mahmurluğuyla Sinan'a sarılıp hadi oğlum biraz daha uyuyalım çok erken diyorlar ve üçü birden birbirine sarılıyorlar.Sonra Sarp Sinan'ı gıdıklıyor Sinan kıkır kıkır kıkırdıyor.Baba yapma ya baba baba diye kıkırdamaya devam ediyor.

Sen var ya sen , yazdın iki dakikada haikayeyi.Çok süper olmuş.Ama önce şunun ikisini bir yatakta kıkırdaşıp,oynaşırken görelim de Sinan cücesi sonradan girsin odaya modaya.

ayşa
05-06-06, 13:25
Allah iyiliğini versin emi canım:) Gelecek sezonun ilk bölümüne bakar mısın ya?Ekin ve Sarp birbirine sarılmış.... yataktalar....
Ayy valla canım gülüyorum bu hayallerimize, birgün mutlaka olacak, bu adamlar bize acıyacak. Gerçi bizi pek sevdiklerini düşünmüyorum ama bir şekilde istediklerimiz oluyor işte:)
Teoman, selam arkadaşım. Bu aralar fazla uğrayamıyorsun yoğunsun herhalde. Bak şimdi bile yoksun...

didou_didem
05-06-06, 13:26

selamlar!!!sinem abla eğer öyle birşey olursa herhalde ben sevinçten şoka girerim..muhteşem olur sen yazarken bende okurken mutlu oldum valla..
özgü ablacım sinan'a açıklama şekli gerçekten çok güzel olabilir yani..şimdi bu izleyeceğimiz bölüm 43..44 sezon sonu ise bir bölüm ne olacak

ayşa
05-06-06, 13:30
Didem selam arkadaşım. 43. bölümde ailelere açıklama, ameliyat hazırlıkları ile geçer. 44. ise ameliyat ile geçer. Ben nasıl geçer diye düşünürken Nalan'ın getirdiği bilgilerle cevap aldım. Ekin ameliyatta can çekişirken, Hakan ter dökerken aileler geçmişi hatırlayarak koca bölümü doldurular işte... Son sahne ise kritik bir şekilde biter.

sinem75
05-06-06, 13:38
Arkadaşlar yanlış anlamayın hemen ya.Yataktalar dediysek uyuyorlar dedik heralde.Ayrıca burada vurgulamak istediğim şey Sinan'ın odaya anne baba diye dalmasıydı.Lütfen günahımı almayın.Benim hiç aklıma öyle şeyler gelir mi!?

ozguster
05-06-06, 13:45
Didem 'ciğim merhaba canım, 43.bölüm, ailelere durumu anlatma, ameliyat hazırlıkları ,Dr.Hakan ile Ekin ve Sarp ile diyalogları şeklinde geçer canım.44dün de nasıl olacağını bugünkü tüyolarla öğrenmiş olduk.

gizem_90
05-06-06, 13:46
Ozet ne zaman gelicek meraktan catliyorum.
Gerci Bluenight arkadasim tuyolar getirdi.

ayşa
05-06-06, 13:49
Arkadaşlar yanlış anlamayın hemen ya.Yataktalar dediysek uyuyorlar dedik heralde.Ayrıca burada vurgulamak istediğim şey Sinan'ın odaya anne baba diye dalmasıydı.Lütfen günahımı almayın.Benim hiç aklıma öyle şeyler gelir mi!?
Tabi tabi biz seni biliriz:) Canım hadi bizi geç, forumda kırk yılda bir uğrayan üyeleride dahi sorsan senin hayalleri sıralar:) Yani kimseyi kandıramazsın...
Sılacım, burada gözüküyorsun canım ama ses çıkmadı hiç. Çok mu yoğunsun?

meriremail
05-06-06, 13:51
sinemb75 çok güzzel bi fikirde ben pek katılmıyorum.ÇÜNKÜ
SONUÇTA ŞU AMELİYATTA BİTİNNCE BELKİ YASEMİN ÖC ALMAK İÇİN GELEBİLİR BELKİDE İŞTE FERİDE İLE KENAN Bİ YOUN OYNAR BUNLAR GÖRELİM BVAKALIM KİMDAHA İYİ YAPIYORMUŞ DİYE .Kİ BBU OYUNA KURTİ-GÖNÜL SERKAN-YELDA VARDIR. BİDE FFERİDENİN ÇOCUĞU İLE YELDANIN ÇOCUĞU ALDIRMADIYSA AYNI YAŞTA OLUCAK .

İŞTE ANCAK BUNLAR ÜZERİĞNE KURULU BİR BÖLÜM OLABİLİR.45.DEN SONRASI:img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam:

ayşa
05-06-06, 13:54
Meriremail, ne Yasemin'i arkadaşım. Yasemin kaç bölüm önce bir bardak soğuk su içip gitti. Daha da geri gelmez. Kenan ve Feride de Ayvalık'a gidecek. Onlarda bir daha yok. Ohh onlar rahat biz rahat izleyeceğiz artık... Taa ki yeni gıcık karakterler girene kadar...

PERİİ
05-06-06, 13:56
evet özet günü ve tüyolar bol gelsin bakalım özet neler olacak
neyse 43. bölüm ekin bence sarp ve sinanla ilgilenir malum 44. bölümü biliyoruz eski yıllarla geçecek ekin felan belki sarpıda gösterir bellimi olur sinem75 in hayalleride çok güzel ama hayal bence çokta eleştiremiyorum malum korkuyorum yönetmenden:fighting2 dermişim
43.bölüm bence hem mutlu hemde mutsuz sahneler olacak bence ama tek isteğim biran önce sinanın sarpa baba demesi ameliyata hazırlık ve yeldanın çocuk meselesinin çözülmesi

didou_didem
Didem selam arkadaşım. 43. bölümde ailelere açıklama, ameliyat hazırlıkları ile geçer. 44. ise ameliyat ile geçer. Ben nasıl geçer diye düşünürken Nalan'ın getirdiği bilgilerle cevap aldım. Ekin ameliyatta can çekişirken, Hakan ter dökerken aileler geçmişi hatırlayarak koca bölümü doldurular işte... Son sahne ise kritik bir şekilde biter.

selam ayşa,bu bölümü aşağı yukarı tahmin ediyoruz zaten..onun dışında güzel şeyler izleriz inşallah bu arada cevap için teşekkür ederim..
son sahne için bende kritik bir şekilde biter diye düşünmüştüm ki öyle olacak gibi görünüyor..

sılam
herkese merhabalar,arkadaşlar bilirler bu gün ne kadar yoğun olduğumu:icon_evil
sadece özet var mı diye bakayım dedim yorumları okuyamadım neler kaynatmışsınız bilemiyorum gözüme ayşa'mın yazdığı yorumda ismimi gördüm bir tek ayşa'mın yorumun okuyabildim...evet canım o senaryoyu yazmıştım ama malum burası o kadar stresliydiki arada kaynamış olabilir...ben finali kalbi durduğunda olur diyorum...bu bölümde ameliyatla sonlanır 44 final bölümünde ise heyecanlı yerinde bırakmak amaçlı kalbi durur bir telaş yaşanır oradada biter...özeti ve tüm yorumlarıda eve gidince okurum artık...ben kaçtım hepinize iyi yorumlar...(çete üyelerim bana dua etmeyi uunutmayın nasıl yoğun olduğumu biliyorsunuz:img-grin2 )

didou_didem
05-06-06, 13:59
Didem 'ciğim merhaba canım, 43.bölüm, ailelere durumu anlatma, ameliyat hazırlıkları ,Dr.Hakan ile Ekin ve Sarp ile diyalogları şeklinde geçer canım.44dün de nasıl olacağını bugünkü tüyolarla öğrenmiş olduk.

selam özgü ablacım!!!evet büyük olasılıkla öyle olacak..bu arada yasemin konuşuluyor galiba yasemin gideli ohoo!!bir daha dönerse merak etmeyin ben geri yollarım onu

ssvshy
05-06-06, 14:02
tüyo gelmiş sağol nalan maşallah formda kalabalık hareket başlamış neysem yoruma geçem
ekinin mini etekli örgülü saçlarını yıllarını izleriz bu arada okulda asi kız erkeklerle kavga eden yaramaz kızıda izleriz belki gönülle kurti hatta kenanıda görürüz hamileliği sırasında aşerme olayları kenanın yaptıkları falan hatta aldatışının başlangıcını bile görürüz sonra sinanın ilk baba deyişi falan yani kısaca romantik nostalji izleriz valla ben razıyım hem bölece sinana neden sinanadını koydukalrını öğreniriz belki srpla ilk tanıştığı dönemleride gösterirler ilerleyen bölümlerde sonra sinanın doğduğunda sarpı hatırlat vs iyi ya sevdim ben bu bölümü eğlencez bu sayade yarım kalan sorular cevap bulur bizimde merakımızı giderirler umarım!!! yani azıcık ucundan gösterirlerse yine merakta kalırız

didou_didem
05-06-06, 14:07
valla hep merak ediyordum yasemin ergene'nin hamile halde nasıl olacağını görmüş olacaz böylece ay eminim çok şeker olacak ya o her halde öyle zaten..
hakan ile biraz daha yakın olurlar bu bölüm artık sarp iyice kıskanır ay o haline bayılıyorum sarp'ın yaa canım benim...:)

nur33
05-06-06, 14:09
Herkese merhabalar,

Geçen akşam yazdığım mesajımda belirttiğim gibi son 10 gündür hastane-hastalık konularından dolayı içim fena halde daralmışken Ekin-Sarp konusunda artık pek bir şey yazmaya niyetim yok. Hemde aşklarında olması gereken sahneleri görememekten dolayı hepimiz topluca hasta olmuşken….

Ama Kenan-Feride konusunda da yazmazsam içimde kalır valla….
42. bölümde Kenan-Feride sahnesini gördüğümde çok şaşırdım. Tüm sorular aynı anda sökün etti.
- “Benim için bittin” diyen Feride ne tez yelkenleri suya indirdi?
- Kenan’la yürüyorlardı ya… Hangi yöne gittiklerini bilen var mı?
- Acep Ayvalık biletlerini aldılar mı?
- Giderken Nikâhlı kocasına haber verdiler mi?
- Feride'nin kocası bir maraza çıkarır mı?

İnşallah çıkarır da, Kenan da “belalı kişilerle uğraşmak nasıl sinir bozuyormuş”u öğrenir.
Kendi çocuğunun bir başkasına “Baba” demesinin ne kadar ağır olduğunu yaşayarak anladığını görmeyi çok isterim doğrusu. Sadistlik belki ama ilahi adaletin tecellisini görmek istiyorum… :img-yes:

sinem75
05-06-06, 14:15
Nur33 geçmiş olsun arkadaşım.Sanırım ablan ameliyat olmuştu.Acil şifalar diliyorum.
Bu arada sanırım senaristlerimiz Kenan'a en büyük cezayı verecekler.Kenan'ın çocuğunada bir başkası babalık yapacak.Görsün bakalım nasıl oluyormuş.
Feride ile barışsalar bile bana sanki bu köy ağası bir yerlerden çıkıp gelecek ve Feride'yi götürecek gibi geliyor.Kenan Efendi'de adada Sarp'ın arkalarından baktığı gibi Feride ve Ağanın arkasından bakakalacak.Etme bulma dünyası.

Valex
05-06-06, 14:17
Ben 44.bölümdeki ameliyata sarp da girecek diyorum.Yani onun yanında olmak bağbında.Birde Kenan ı sevmeye basladım ben gıcık gıcık haller içinde değil artık.Hem sarp lada barıstı bi su ameliyat meslesi var,birde dizi git gide iyi gibi oluyor yani bu 42.bölümü sevvdim ben dediktifçilik o hakanın hayatı iyi bi giriş yaptı bence hakan ama onun isminin generikte olmaması garip,hep böyle ileriye dönük konustuk ters tepki yaptı.21.bölüümde de evlencekler artık mutlu olcaklar falan işte çocuk yaparlar ekin aş erir sarp almaya çalısır bu gibilerinden ama hep ters tepki yaptı.

gizem_90
05-06-06, 14:18
44 bolumde gecmisten sahneler izleyecez.
ekinin hamilegini cok merak ediyorum.
Herhalde kenani da gosteriler:icon_evil

didou_didem
05-06-06, 14:19
Nur33 geçmiş olsun arkadaşım.Sanırım ablan ameliyat olmuştu.Acil şifalar diliyorum.
Bu arada sanırım senaristlerimiz Kenan'a en büyük cezayı verecekler.Kenan'ın çocuğunada bir başkası babalık yapacak.Görsün bakalım nasıl oluyormuş.
Feride ile barışsalar bile bana sanki bu köy ağası bir yerlerden çıkıp gelecek ve Feride'yi götürecek gibi geliyor.Kenan Efendi'de adada Sarp'ın arkalarından baktığı gibi Feride ve Ağanın arkasından bakakalacak.Etme bulma dünyası.

nur geçmiş olsun canım...
bana da bu ağa olay çıkartacak gibi geliyor adam nikahlı karısını alır götürür..
tıpkı ekin'i tutup kolundan sarp'ın yanından götürdüğü gibi..dediğin gibi sinem ablacım etme bulma dünyası

ozguster
05-06-06, 14:20

Canım benim,
Senin gelmez de benim gelir kuzucum.Benim içim kötü kızım.Başımız döndü, kırmızı odayı,yatağı göreceğiz diye.
Kırmızı oda dedim de aklıma geldi arkadaşlar.Dün gece can sıkıntısı işte evde kimse yok,yalnızım, ne yapayım ne yapayım derken bizim dizinin ilk bölümlerini izleyim dedim. 6. ve 7. bölümleri izledim.Ekin Sarp ile konuşup, sorun çıkarmamaya karar veriyor.Sarp'ın odasına taşınıyor.Oda bu arada gerçekten kıpkırmızı.Koltuklar, yatak takımı .Neyse bunlar ayrı ayrı yatıyorlar.Sarp kanepede uyuyor ekin yatakta.Sonra Ekin (nasıl olduysa o zamanlar daha insaflı imiş galiba) ,Sarp'a aynı yatakta uyumalarını teklif ediyor.Yakalanma korkusu yaşadaığı için strese girdiğini söylüyor.Sarp da o aralar yavaş yavaş Ekin'e aşık olduğunu anlıyor , Serkan'ın tavsiyeleri üzerine Ekin'den uzak durmaya çalışıyor.Ekin yatağı uzun bir yastık ile ortadan ikiye ayırıyor.Bu sefer Sarp kaçıyor.''Ben özgür bir insanım , kimse beni etkileyemez '' diyor ve yastığı , örtüyü alıp aşağı kata iniyor.Tabi arkasından Ekin de yastığı yorganı kapıp iniyor.Sen patronsun git yatağında yat ben burda uyurum diyor.Neyse efendim bunlar didişerek ikisi birden salonda yatıyorlar.Sabah ekin erkenden uyanıyor.Sarp'ı da uyandırmaya çalışyor babası görmesin diye.Sarp o ara kız isimleri sayıklıyor.Ekin'in de adını sayıyor.Tabi Ekin kuvvetli bir dürtme ile uyandırıyor Sarp'ı.Sarp ne oluyor ya, insan böyle mi uyandırılır diyor.Ekin de kız isimleri sayıkladığını söylüyor.Sarp '' bundan sana ne '' diyor.Ekin de ama benim adımı da söyledin diyor.Sarp da'' kabus görmüşüm o halde '' diyor.Böyle atışa atışa ,didişe didişe çok tatlılardı.Özlemişim.Hele o odada yaşadıkları maceraları daha da özlemişim..
Hey gidi günler hey.Çok sardı yeniden beni, akşam devam edeyim diyorum

teomanresat
05-06-06, 14:23
Allah iyiliğini versin emi canım:) Gelecek sezonun ilk bölümüne bakar mısın ya?Ekin ve Sarp birbirine sarılmış.... yataktalar....
Ayy valla canım gülüyorum bu hayallerimize, birgün mutlaka olacak, bu adamlar bize acıyacak. Gerçi bizi pek sevdiklerini düşünmüyorum ama bir şekilde istediklerimiz oluyor işte:)
Teoman, selam arkadaşım. Bu aralar fazla uğrayamıyorsun yoğunsun herhalde. Bak şimdi bile yoksun...
Selamlar kızlar,ilk önce geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Allaha şükür herşey yolunda.
Ayşacım bu aralar evet doğru fazla yorum yapamıyorum.Nedenine gelince haziran 15 itibariyle senelik izne çıkacağım için işlerimi toparlamaya çalışıyorum.İzinden önce halletmezsem dönünce baya bi iş birikiyor.Onun için eve bile iş götürdüğüm oluyor.Ama arada girmeye çalışıyorum.
Sinemin hayali çok güzel.Bu sezon o odada onları fazlaca göremedik.Sadece bu bölüm birbirlerine yatakta sarıldılar o kadar.Yani size bu kadar yeter dediler.Yani herhalde önümüzdeki sezon hastalık atlatılınca görürüz inşallah.Ama sinemin dediği mantıklı bu sezon sinan olayını çözmezlerse seneye sinanı baba derken bulabiliriz.Bunlar sıkıştıklarında zaman atlamakta üstlerine yoktur biliyoruz.

meriremail
05-06-06, 14:27
grin2 :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :love05: :img-haha: :img-haha: GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE TERMONSTA< YANLIŞ YAMIŞŞ OLABBİLİRİM ARKADAŞIM NEYSE BEN ŞU TÜYOLARI OKUYAMADIM ÇEKİMLERE GİTMEKTEN VEYA ARAŞTIRMAKTAN ARKADAŞLAR YAZIYTODU MADDE MADDE YİNE YAZARSANIZ SEVİNİRİM. BİDE ŞU GELECEK SEZONDA NE OLABİLİR....,
:img-lady: :img-lady: :img-lady:

teomanresat
05-06-06, 14:29
Canım benim,
Senin gelmez de benim gelir kuzucum.Benim içim kötü kızım.Başımız döndü, kırmızı odayı,yatağı göreceğiz diye.
Kırmızı oda dedim de aklıma geldi arkadaşlar.Dün gece can sıkıntısı işte evde kimse yok,yalnızım, ne yapayım ne yapayım derken bizim dizinin ilk bölümlerini izleyim dedim. 6. ve 7. bölümleri izledim.Ekin Sarp ile konuşup, sorun çıkarmamaya karar veriyor.Sarp'ın odasına taşınıyor.Oda bu arada gerçekten kıpkırmızı.Koltuklar, yatak takımı .Neyse bunlar ayrı ayrı yatıyorlar.Sarp kanepede uyuyor ekin yatakta.Sonra Ekin (nasıl olduysa o zamanlar daha insaflı imiş galiba) ,Sarp'a aynı yatakta uyumalarını teklif ediyor.Yakalanma korkusu yaşadaığı için strese girdiğini söylüyor.Sarp da o aralar yavaş yavaş Ekin'e aşık olduğunu anlıyor , Serkan'ın tavsiyeleri üzerine Ekin'den uzak durmaya çalışıyor.Ekin yatağı uzun bir yastık ile ortadan ikiye ayırıyor.Bu sefer Sarp kaçıyor.''Ben özgür bir insanım , kimse beni etkileyemez '' diyor ve yastığı , örtüyü alıp aşağı kata iniyor.Tabi arkasından Ekin de yastığı yorganı kapıp iniyor.Sen patronsun git yatağında yat ben burda uyurum diyor.Neyse efendim bunlar didişerek ikisi birden salonda yatıyorlar.Sabah ekin erkenden uyanıyor.Sarp'ı da uyandırmaya çalışyor babası görmesin diye.Sarp o ara kız isimleri sayıklıyor.Ekin'in de adını sayıyor.Tabi Ekin kuvvetli bir dürtme ile uyandırıyor Sarp'ı.Sarp ne oluyor ya, insan böyle mi uyandırılır diyor.Ekin de kız isimleri sayıkladığını söylüyor.Sarp '' bundan sana ne '' diyor.Ekin de ama benim adımı da söyledin diyor.Sarp da'' kabus görmüşüm o halde '' diyor.Böyle atışa atışa ,didişe didişe çok tatlılardı.Özlemişim.Hele o odada yaşadıkları maceraları daha da özlemişim..
Hey gidi günler hey.Çok sardı yeniden beni, akşam devam edeyim diyorum
Selam özgü,geçmiş olsun dileklerin için teşekkür arkadaşım.Bu arada nursanada geçmiş olsun.Valla şimdi okuyunca gözümün önünden geçti,ne güzel günlerdi yaw,Yani özledik öyle atışmalarını.Sarp bu bölümde biraz kıskançlık yaptı gibi ama hemen ekin ciddiyetini takınıverdi.Hasta ya o bakımdan.Bende tatilde 1.bölümden itibaren tek tek izleyeyim diyorum.Her gün iki bölüm izlersem yazın nasıl geçtiğini pek anlamam.Sıcak havalardada pek dışarı çıkılmıyor.Sıcağıda pek sevmem.Evde serin serin iyi olur.

nur33
05-06-06, 14:30

Sinemcim dileklerin için çok teşekkürler.
Dilerim Feride - Kenan sahnelerini senin yazdığın gibi görebiliriz ama bunları göremeyecekmişiz gibi geliyor. Çünkü gördüklerimden anladığım Feride yelkenleri suya indirmiş, barışmışlar gibiydi.
Herşeyi oldu bittiye getirmekte artık iyice ustalaşmış olan 5'li yine Ferideyi'de 1 dk.'da boşatıp 2 dk. sonra da Kenan'la Nikâh kıyarlar.
Zaten Kenan dizinin başından bu yana yaptığı herşeyden çok kolay sıyrılmadı mı? Senaristlerin Kenan'a aşırı sempatisi var sanırım....:P

didou_didem
05-06-06, 14:31
Selamlar kızlar,ilk önce geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Allaha şükür herşey yolunda.
Ayşacım bu aralar evet doğru fazla yorum yapamıyorum.Nedenine gelince haziran 15 itibariyle senelik izne çıkacağım için işlerimi toparlamaya çalışıyorum.İzinden önce halletmezsem dönünce baya bi iş birikiyor.Onun için eve bile iş götürdüğüm oluyor.Ama arada girmeye çalışıyorum.
Sinemin hayali çok güzel.Bu sezon o odada onları fazlaca göremedik.Sadece bu bölüm birbirlerine yatakta sarıldılar o kadar.Yani size bu kadar yeter dediler.Yani herhalde önümüzdeki sezon hastalık atlatılınca görürüz inşallah.Ama sinemin dediği mantıklı bu sezon sinan olayını çözmezlerse seneye sinanı baba derken bulabiliriz.Bunlar sıkıştıklarında zaman atlamakta üstlerine yoktur biliyoruz.

selam teoman abi tekrar geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim:)
ayrıca dediğin gibi sıkıştıkları zaman hoppp zaman atlıyor..ay ister misinizi biz 3 ay geçecek derken daha fazla olsun o kadar çok değil de yani...biraz daha uzun ne bilim 5 ay falan...birşey farkeder mi onu da bilmiyorum

teomanresat
05-06-06, 14:33
grin2 :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :love05: :img-haha: :img-haha: GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE TERMONSTA< YANLIŞ YAMIŞŞ OLABBİLİRİM ARKADAŞIM NEYSE BEN ŞU TÜYOLARI OKUYAMADIM ÇEKİMLERE GİTMEKTEN VEYA ARAŞTIRMAKTAN ARKADAŞLAR YAZIYTODU MADDE MADDE YİNE YAZARSANIZ SEVİNİRİM. BİDE ŞU GELECEK SEZONDA NE OLABİLİR....,
:img-lady: :img-lady: :img-lady:
Önemli değil,ilk öncelikle merhaba.Nalan arkadaşımız çekimlere gitti,orda ekinin geçmişini hatırlıyorlarmış.Ekinin lise yıllarını,hamileliğini falan.Galiba annesi hatırlıyor.Yanlış okumadıysam.bunlar 44.bölümde olacam herhalde.Tahminimizce ekinin ameliyat esnasında bunlar oluyordur.İnşallah aydınlatmışımdır.

teomanresat
05-06-06, 14:35
selam teoman abi tekrar geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim:)
ayrıca dediğin gibi sıkıştıkları zaman hoppp zaman atlıyor..ay ister misinizi biz 3 ay geçecek derken daha fazla olsun o kadar çok değil de yani...biraz daha uzun ne bilim 5 ay falan...birşey farkeder mi onu da bilmiyorum
Selam didem sağol,Valla olabilir,sinan sarpa baba demeye çoktan başlamış,aslıda yolda bilem olabilir.Beklerim hani açıkçası.Çünki sezon ortasında zaman atlaması yaptılar.Sezon sonunda normaldir.

meryemce84
05-06-06, 14:35
Selam verdim borçlu çıktım galiba.. :img-sorry
Neyse bu özet nerde kaldı..

Şöyle ormantik sahneler olsa bu bölüm fena mı olur?
Ama nerde hiç boşuna beklemeyim...
Bu bölüm Ekin'in hastalığı ile geçip gidecek..

beta0607
05-06-06, 14:56
arkadaşlar ben bir şey anlamadım birisi tüm tüyoları yazabilir mi.Birde yeni bölümün özeti daha gelmedi mi

çalıkuşu
05-06-06, 15:02
....Sonra Ekin (nasıl olduysa o zamanlar daha insaflı imiş galiba) ,Sarp'a aynı yatakta uyumalarını teklif ediyor.Yakalanma korkusu yaşadaığı için strese girdiğini söylüyor.Sarp da o aralar yavaş yavaş Ekin'e aşık olduğunu anlıyor , Serkan'ın tavsiyeleri üzerine Ekin'den uzak durmaya çalışıyor.Ekin yatağı uzun bir yastık ile ortadan ikiye ayırıyor.Bu sefer Sarp kaçıyor.''Ben özgür bir insanım , kimse beni etkileyemez '' diyor ve yastığı , örtüyü alıp aşağı kata iniyor.Tabi arkasından Ekin de yastığı yorganı kapıp iniyor.Hey gidi günler hey.Çok sardı yeniden beni, akşam devam edeyim diyorum

Yanlış efendim Yanlış...ilk bölümlerin kelimesi kelimesine müptelası olaraktan şu kadarını söyliyim.6. bölümle 7. bölüm birbirine karıştırılmış :) efendim arzu ederseniz düzeltirim ama boş vermekte fayda görüyorum. çünküm o günleri hatırlayıp üzülmek istemiyorum... :img-sorry

Herkese selamlar, güzel güzel tüyolar gelmiş bu bölümde mazi turu yapacakmışız, böyle giderse bu senaryocuları başımın tacı yapıcam, baksanıza adamlar giderayak istediğimiz ne varsa yazıyorlar, çok iyi hatırlarım biz bu Ekinin hamileliğini neden göremedik dedik, alın işte hamile bir Ekin görecekmişiz,(Yanında Kenan olmasa iyi olur), bu kadarını istememiştik ama taa lise çağına bile gidecekmişiz, yok devenin bale papucu misali, acaba nasıl olacak diyorum :img-grin2

bu arada bu veciz düşünce kime ait "Gelecek sezonun ilk bölümüne bakar mısın ya?Ekin ve Sarp birbirine sarılmış.... yataktalar.... " sinem75in olmasın sakın...:)

ayşa
05-06-06, 15:03
Sılacım, kolay gelsin sana canım. Sen işlerinle ilgilen canım, akşama toptan okursun.bir gün bu forum yüzünden gümbürtüye gideceğiz zaten:) Bana senin tahmin tutacak gibi geliyor. Ekin'in kalbinin durduğunu bu şekilde öğreencekler...
Nurcum, geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Feride ve Kenan hemen bi araya gelmez gibi geliyor bana. Feride'nin eşinden dolayı değil de, Feride'nin hala affetmemesinden kaynaklanan bir sorun olabilir.
Artık Kenan ne yapıp edip affettirecek kendini. Nikahlandığı adam ise ortalığa bir daha çıkmayacak bence. Ayvalık'a bilet falan almalarına gerek yok, ben bırakacağım araba ile onları:) Rahat rahat gitsinler...
Meryemcim, sezonun son iki bölümü ve üstelik heyecanlı bölümler özet biraz geçikebilir. Yani eskisi gibi olabilr canım.

didou_didem
05-06-06, 15:07
Sılacım, kolay gelsin sana canım. Sen işlerinle ilgilen canım, akşama toptan okursun.bir gün bu forum yüzünden gümbürtüye gideceğiz zaten:) Bana senin tahmin tutacak gibi geliyor. Ekin'in kalbinin durduğunu bu şekilde öğreencekler...
Nurcum, geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Feride ve Kenan hemen bi araya gelmez gibi geliyor bana. Feride'nin eşinden dolayı değil de, Feride'nin hala affetmemesinden kaynaklanan bir sorun olabilir.
Artık Kenan ne yapıp edip affettirecek kendini. Nikahlandığı adam ise ortalığa bir daha çıkmayacak bence. Ayvalık'a bilet falan almalarına gerek yok, ben bırakacağım araba ile onları:) Rahat rahat gitsinler...

feride'nin affetmesi tabi zaman alacak ayrıca kocası çıkacak o rahat bırakmaz öyle sürdürürler bu olayı da ama serdar yeğin yeni sezonda yokmuş galiba o yüzden bu sezon feride-kenan bu sezo hallolur yani..

keroki_ness
05-06-06, 15:12
arkadaslar bu hafta sezon finali degil mi biri hemen yanıtlarsa sevinirim bu hafta heralde ailesine durumu acıklar bide özet daha gelmedi mi fragmanı da göremedim izleyen var mı

J.Lo fan
05-06-06, 15:12
feride'nin affetmesi tabi zaman alacak ayrıca kocası çıkacak o rahat bırakmaz öyle sürdürürler bu olayı da ama serdar yeğin yeni sezonda yokmuş galiba o yüzden bu sezon feride-kenan bu sezo hallolur yani..
Serdar yegun kesin yok mu?Bu haber nerden geldi,didou_didem?Bu arada,sinemin fantezilerine bayildim ve ozguster,ben de gechenlerde eski resimlere baktim,cok ozlemisim ya o gunleri:(.
Bu arada ben galiba sinavi vereemiyecem,tum gunumu burda harciyorum da,ozet gelse de,ben de sinava hazirlasmaga gitsem:)

ayşa
05-06-06, 15:13
Didemcim, bende zaten Serdar Yeğin'in o cevabına dayanarak onları Ayvalık'a yolluyorum. Gelecek sezona olmayacaklarsa demek ki barışıp bu şehirden gidecekler... Bu sezon o iş hallolur, adam falan çıkmaz ortaya. aaa bak aklıma geldi sakın bu adamdan kaçmak için başka şehire göçecek olmasınlar:) Bende bunlara iyiden iyiye kafayı taktım.
Bu arada 113 kişi online şu anda bizim forumda, iyi ne diyelim. Siz sadece özet zamanı gelmeye devam edin....

sinem75
05-06-06, 15:15
Arkadaşlar şu an forumda Aşk Oyunu sayfasında 111 kişi görünüyor.En yakın rakibimize iki kat fark atmışız.Sanırım bu herkesin özet beklentisinden dolayı kaynaklanıyor.Ama ortada özet falan yok.Oysaki 43.bölüm çoktan çekildi.
Resimleri bile geldi.Hadi artık gelsin şu özet.
Çalıkuşum hoşgeldin.Arkadaşım bir sonraki mesajımı da oku.Alma öyle hemen günahımı.Benim aklım öyle şeylere çalışmaz.!!

Niçle
05-06-06, 15:17
arkadaşlar ben bir şey anlamadım birisi tüm tüyoları yazabilir mi.Birde yeni bölümün özeti daha gelmedi mi
Blunightnin msjını kopyaladım aşağıya, tüyolar ondan...

bluenight tafarından gönderildi
hastaneye gittiğim de hastane çekimleri bitmişti.Yasemin Ergene,Gönül ve Gülser çekimleri vardı..Hastane çekimnleri bittiği için okul da çekim olacaktı ekinin okul yıllarını izleyeceğiz son bölümde yani şöyle diyeyim annesi sanırım kızının lise yıllarını hatırlayacak onun çekimleri vardı..Duygu ve ben de figüran olduk öğrendilerden olduk yani eski kıyafetler felan giyindik gercekten çok güzeldi..hepinizin selamlarını iletecektim ama zaten görmüş demek oluyor ki sitemizi inceliyor salı günü son çekimler varmış yarısı istanbul da yarısı izmitte yani bende daha taö yerini bilmiyıorum inşallah öğrenebilirsme ona da gidecem anlıcanız bugun ekinin ameliyat ve okul çekimi vardı..ama çok tatlıydı yaa bir insan bu kadar mı şeker olur beni görünce şaşıranlar da oldu sen gecen cafe ye gelmedin mi die evet dedim yaso nereye ben oraya nerden geldin antalya tabe daha da şaşırdılar vehasıl harika bir gündü..Yasemin' e soğuk diyenler yakında ekleyeceğim resimler gene çok güzel kapaklık resimler hehe ama bol bol çektik duyguyla bu başlığı da düşündüm tabi o açıdan rahat olunnn ama benim sevgi derecem her gördüğümde sanırım bin misli artıyor valla yaa çok şeker çooook bu arada 44.bölüm bol bol milletin ekinin hakkında ki düşüncelweriyle gecmişiyle gececek ve eklinin hamileliğini bile görebilirsiniz bu da bir tüyo

meryemce84
05-06-06, 15:19
Meryemcim, sezonun son iki bölümü ve üstelik heyecanlı bölümler özet biraz geçikebilir. Yani eskisi gibi olabilr canım.

Ayşacım,
4 saattir formdayım yani biri beni gördü..:)
Ben biraz alınganımda yami bi kabahat mi işledim kimse beni görmüyo..:img-sorry

Sonunda sen bi cevap verdin sağol..

1 yıl ne çabuk geçti ya!Daha dün gibi..
Aşk Oyunun başlangıcı aklımda..

"Ben Sarp Teksoy.Teksoy Holding Yönetim Kurulu Başkanıyım"

"Ben de Ekin Serbest 2005 Kaninat Güzeliyim"

Vay be nerden nereye..Köprünün altından çok sular aktı..
Neler gördük?nelere şaşırdık? nelere üzüldük?nelere kızdık?
Ama hiç yılmadık..

Herşeye katlandık 2 haftada bir yayınlandı alıştık..
Bazen hiç yayınlanmadı onada alıştık..
Fragman için sabahladık..Tüyolar için koşturduk..
Sayfalarca yorum yaptık..
Bayram seyran maç derken 43.bölüme kadar geldik..

44.Bölüm sezon finali..3 aylık ara hepimize iyi gelir umarım..
En çokta senaristlere..

deryacik
05-06-06, 15:20
Selam verdim borçlu çıktım galiba.. :img-sorry
Neyse bu özet nerde kaldı..

Şöyle ormantik sahneler olsa bu bölüm fena mı olur?
Ama nerde hiç boşuna beklemeyim...
Bu bölüm Ekin'in hastalığı ile geçip gidecek..
Evet meryemce84 hic fena olmazdi ekin-sarp romantik sahneleri izleseydik..
Ama bedne sanmiyorum..
Ekinin hastaneye yatmasi filan..
Yani bütün bölüm sadece hastane sahneleriyle gecerse hic sasmam...
Nerde kaldi bu özet ya......??????

didou_didem
05-06-06, 15:22
Didemcim, bende zaten Serdar Yeğin'in o cevabına dayanarak onları Ayvalık'a yolluyorum. Gelecek sezona olmayacaklarsa demek ki barışıp bu şehirden gidecekler... Bu sezon o iş hallolur, adam falan çıkmaz ortaya. aaa bak aklıma geldi sakın bu adamdan kaçmak için başka şehire göçecek olmasınlar:) Bende bunlara iyiden iyiye kafayı taktım.
Bu arada 113 kişi online şu anda bizim forumda, iyi ne diyelim. Siz sadece özet zamanı gelmeye devam edin....

evet ayşa belkide o adamdan kurtulmak için hemen ayvalık'a giderler bak bilet bulmak içinde zaman harcamaya gerek yok sen yolluyorsun onları valla bizim gibi fanl bulunmaz hee..
j.lo fan bir ara ama baya oldu biri yazmıştı serdar yeğin söylemiş yeni sezonda yokum diye bende ordan biliyorum

keremcem_sarp
05-06-06, 15:24
ahhhhh ahhhhhh şöyle önceki sayfalara bi baktımda nostalji yapılıyordu.eski günler ne güzeldi di mi ama????anlamadığım bunlar birbirlerini sevmezken birlikteydiler severken ayrılar.adalet mi bu????ekin in hamileliğini ben de çok merak ediyorum.ama diyorum ki araya hani o zamanlar sarp da napıyodu gibilerinden sahneler sıkıştırsalar ne güzel olur di mi????hani bi bölümde kurti gönülün yanına sarp da ekinin yanına giderken çarpışıyolardı(bunu hep dizi başlarken gösteriyo).o bölümde sarp ekin e boşanma dilekçesini veriyodu da ekin imzalıyodu(o zamanlar ne gıcıktı ekin dimi??)sonra ikisi ni de duvara yaslanmış ağlarken gösteriyodu.işte şimdi de mesela ekin hamile sonra nasıl oluyosa artık diyelim ki hacı annenin çekmecesinde sarp ın fotoğrafını görüyo veeeeeeee aklına büyük aşkı düşüyo sarp da işte bi şekilde ekini hatırlıya ekranı ikiye ayırıp sarp ı isviçre de ekin i de evde ağlarken gösteriyo.ekin karnını tutuyo falan.ne güzel olurdu di mi????offffff ama nerde böyle sahneler.bu arada bende farkında olmadan nostaljiye daldım.yorumlarım devam edecek.bu arada özet nerelerde??????

_nly_
05-06-06, 15:24
arkadaşlar ben bu siteye üye oldum ama pek takip edemedim olayları biri bana kısaca tüyoları yazabilir mi yazarsa çok sevinirim :img-grin2

ayşa
05-06-06, 15:28
Ayşacım,
4 saattir formdayım yani biri beni gördü..:)
Ben biraz alınganımda yami bi kabahat mi işledim kimse beni görmüyo..:img-sorry

Sonunda sen bi cevap verdin sağol..
Bunu da nereden çıkardın canım, ne kabahati işlemiş olabilirsin ki. Şunun şurasında bölüm tahmini yapıyoruz. Hem burada hepimiz arkadaşız.:)
Buradasın ama muahbbete fazla katılmadın, sadece bir yorum yaptın galiba. Ona kaynamıştır arada. Ben kendi adıma konuşayım canım işim gücümde var, yetişemediğim zamanlar oluyor. Bak mesela Laklaki az önce buradaydı, Ona takılacaktım hadi yorum yap diye ben yazasıya kadar gitmiş. Aynı şekilde Desire de öyle, canım bak sana sesleniyorum; yorum yapar mısın, lütfen.

Eski bölümleri izlemek gerçekten çok keyifli, bende arşiv yapıyorum. Ama ilk 15 bölümü izlerim herhalde sadece ileride. Yaseminli ve Kenan'lı bölümleri tekrar izleyebileceğimi sanmıyorum.

Özeti Hamiş'e sordum ama hala yokmuş, ben ona sık sık baktırıyorum.

didou_didem
05-06-06, 15:28
ahhhhh ahhhhhh şöyle önceki sayfalara bi baktımda nostalji yapılıyordu.eski günler ne güzeldi di mi ama????anlamadığım bunlar birbirlerini sevmezken birlikteydiler severken ayrılar.adalet mi bu????ekin in hamileliğini ben de çok merak ediyorum.ama diyorum ki araya hani o zamanlar sarp da napıyodu gibilerinden sahneler sıkıştırsalar ne güzel olur di mi????hani bi bölümde kurti gönülün yanına sarp da ekinin yanına giderken çarpışıyolardı(bunu hep dizi başlarken gösteriyo).o bölümde sarp ekin e boşanma dilekçesini veriyodu da ekin imzalıyodu(o zamanlar ne gıcıktı ekin dimi??)sonra ikisi ni de duvara yaslanmış ağlarken gösteriyodu.işte şimdi de mesela ekin hamile sonra nasıl oluyosa artık diyelim ki hacı annenin çekmecesinde sarp ın fotoğrafını görüyo veeeeeeee aklına büyük aşkı düşüyo sarp da işte bi şekilde ekini hatırlıya ekranı ikiye ayırıp sarp ı isviçre de ekin i de evde ağlarken gösteriyo.ekin karnını tutuyo falan.ne güzel olurdu di mi????offffff ama nerde böyle sahneler.bu arada bende farkında olmadan nostaljiye daldım.yorumlarım devam edecek.bu arada özet nerelerde??????

valla güzel olur yaa!!ama belli de olmaz..birde bu geçmiş sahneleri biz nasıl izliyecez..yani ekin'in rüyası mı yoksa başka birşey mi?şimdi ekin'in rüyası olaraksa sarp'ı göremeyiz ekin sarp'ın ne yaptığını nerden bilsin??he o sırada sarp'ta isviçre'de ki halini düşünüyorsa o başka!!!

J.Lo fan
05-06-06, 15:29
evet ayşa belkide o adamdan kurtulmak için hemen ayvalık'a giderler bak bilet bulmak içinde zaman harcamaya gerek yok sen yolluyorsun onları valla bizim gibi fanl bulunmaz hee..
j.lo fan bir ara ama baya oldu biri yazmıştı serdar yeğin söylemiş yeni sezonda yokum diye bende ordan biliyorum
tesekkurler,soyledigin icin,ama ben resmi haber gelmeyince inanmayin derim.Bu arada nerde kaldi bu ozet?Fragmanda mi hala yok?En azindan sezon finalina dogru 1 az yuzumuzu guldursunler:(

didou_didem
05-06-06, 15:33
tesekkurler,soyledigin icin,ama ben resmi haber gelmeyince inanmayin derim.Bu arada nerde kaldi bu ozet?Fragmanda mi hala yok?En azindan sezon finalina dogru 1 az yuzumuzu guldursunler:(

rica ederim ama yani gerçektir çünkü serdar yeğinle konuşan bir arkadaş yazmıştı yanlışsam düzeltin...
valla deli oldum yaa özet yok hala saat kaç oldu erken verirler biarz dimi???

teomanresat
05-06-06, 15:33
Harikasın ya ne güzelde yazıverdin.Valla öyle olsa çok güzel olur.Evet o sahneleri bende hatırlıyorum.Güzel günlerdi be! Ama gene güzel olacak şu hastalık bir atlatılsın.
Ay meryemcem alınırmışda,Abicim olurmu öyle şey.Hepimiz burda arkadaşız.İşlerimiz olduğundan bazen göremiyor olabiliriz.Sen bizim replik ustamıssın,seni unuturmuyuz.Valla dediğiniz gibide olabilir.O adam ağa gibi birşeydi.Bir maraza çıkarır.Bunlarda çareyi kaçmakta bulurlar.Feride bu bölümde kenanı affetmiş gibi bakıyordu.

PERİİ
05-06-06, 15:34
oooo baya doluşmuşuz foruma ama özet yok herkes galiba özet bekliyor
feride bence kenanla gitmek isteyecek ama kocası engel olacak ve belkide gitmiyeceğini düşünürsek tam feride ve kenan giderken kocası kapıda onları bekler bi şekilde sezon bitebilir ama kenan diziden çıkacaksa o zaman feridenin kocası ölecek ve yer yurt bunlara kalacak derim
ama ben kenanın sinanı görmek istiyeceğindende eminim o zaman sinan ne yapacak kafası karışacak belkide onunla gitmek istiyecek tabi bilmem tutarmı

yesil87
05-06-06, 15:38
selam arkadaslar,
haftasonu forum cok sessizdi, bugün biraz hareketlenmis. özete baktim ama hala gelmemis galiba. bide bluenight arkadasimiz yeni haberler getirmis. demek biraz nostalji yapacagiz. bu habere sevindim, eglenceli olur ekinin lise yillarini izlemek. ama bu durumda sinan isini gercekten yeni sezona ertelemisler. buna sevinmedim iste. ekin neden sinana gercegi söylemeyi erteliyor anlamadim.

ayşa
05-06-06, 15:40
Pericim, gelecek sezona ne Kenan derdi nede Feride'nin nikahlandığı adamın derdi olacak. Bence yeni sezonda Sinan Kenan'ın adını dahi anmayacak. Kenan'ın da kendi çocuğu olacak, onun derdine düşecek.

teomanresat
05-06-06, 15:42
Pericim, gelecek sezona ne Kenan derdi nede Feride'nin nikahlandığı adamın derdi olacak. Bence yeni sezonda Sinan Kenan'ın adını dahi anmayacak. Kenan'ın da kendi çocuğu olacak, onun derdine düşecek.
Evet ayşa artık herkes kendi çocuğuyla ilgilensin.Ne bu canım,Kenanında çocuğu olacak.Oda onunla ilgilensin.Kendi çocuğu olunca sinanı aklına bile getirmez.

ozguster
05-06-06, 15:42
[QUOTE=çalıkuşu]Yanlış efendim Yanlış...ilk bölümlerin kelimesi kelimesine müptelası olaraktan şu kadarını söyliyim.6. bölümle 7. bölüm birbirine karıştırılmış :) efendim arzu ederseniz düzeltirim ama boş vermekte fayda görüyorum. çünküm o günleri hatırlayıp üzülmek istemiyorum... :img-sorry
Canım merhaba, pardon neyi karıştırmışım ben ? Senin neye itiraz ettiğini anlamadım ki.
Anlattığım olaylar 6.ve 7.bölümlerde meydana geliyordu.
Çünkü dün akşam sadece 2 bölüm izledim.Onlar da bunlardı.Yanlışım varsa düzelt tatlım.

didou_didem
05-06-06, 15:44
selam arkadaslar,
haftasonu forum cok sessizdi, bugün biraz hareketlenmis. özete baktim ama hala gelmemis galiba. bide bluenight arkadasimiz yeni haberler getirmis. demek biraz nostalji yapacagiz. bu habere sevindim, eglenceli olur ekinin lise yillarini izlemek. ama bu durumda sinan isini gercekten yeni sezona ertelemisler. buna sevinmedim iste. ekin neden sinana gercegi söylemeyi erteliyor anlamadim.

selam yesil
evet forum çoştu valla..harika olacak eskileri izlemek bir o kadar da duygusal olacak..hüngür hüngür ağlıyacaz valla...ben hala emin değilim ertelenir mi yoksa ertelenmez mi bir bakarız söyler ameliyattan önce belki de gelecek sezona bırakılır belli olmuyor ki işleri!!!!
ayrıca kenan'dan nasıl soğutcaklar sibnan'ı onu merak ediyorum..sarp şerefim üzerine söz veriuyorum istediğin zaman göreceksin dedi nasıl olacak o iş?

*duygu*
05-06-06, 15:46
evet arkadaşlar oturmuşuz burda kuzu kuzu özetimizi bekliyoruz araya da bir-iki yorum sıkıştırıyoruz bu forumun en sevdiğim tarafı da bu sanırım:)
yeni gelen tüyolar 44. bölümün güzel geçeceğini gösteriyor ama 43. bölümde de bir malum sahne:)göremezsek başta sinemb74 ve ben olmak üzere çatlayacağız anlaşılan bu hayaller de başka bahara kalacak...

PERİİ
05-06-06, 15:48
ne bileyim ayşacım bunlar bi söyleyip iki unutuyolar belki çıkacam dedi ama vazgeçti kimbiliyor
o zaman bende sinemcime katılıyorum diyebilirim sezon finali veren bütün diziler biraz zaman geçmiş gibi başlıyorlar o yüzden sinan sarpa baba diyebilir ve ekin avukat olmuş yelda doğurmuş (çocuk yerinde duruyosa tabi) olabilir
neyse biz şimdi 43. bölümü bekliyoruz bu hafta bol bol acı vardır malum aileler öğrenecekya

ayşa
05-06-06, 15:52
Pericim, zaman atlaması mutlaka olacaktır. Sezona giren dizilerin çoğunda böyle olur. Ama bizim tatil kadar olur oda. Yani 3 ay kadar anca zaman geçer.

çalıkuşu
05-06-06, 15:55
Canım merhaba, pardon neyi karıştırmışım ben ? Senin neye itiraz ettiğini anlamadım ki.
Anlattığım olaylar 6.ve 7.bölümlerde meydana geliyordu.
Çünkü dün akşam sadece 2 bölüm izledim.Onlar da bunlardı.Yanlışım varsa düzelt tatlım.

yok özgücüm önemli birşey yok, hemen panik yapma, mühim değil yani sahneler ve eylemler birbirine karışmış,:img-haha: gönlün rahat olsun diye kısaca izah ediyim, o uzun beyaz yastıktan sonra aşağıya inilmedi, öpücük ve tokat tartışmasından sonra aşağıya inildi, bende acar muhabirlik yapıyım dedim ama bu kadar oldu :img-polic hem yazından sonra farkettimki ben eski bölümleri epeyidir izlemiyorum, önceden sabahtan akşama kadar oynatır dudurdum, şimdi kendim oynattım herhalde...

gene özet özet diye bizi inletip duruyorlar, saat 4 oldu ortada bişey yok... gelsede bu bölüm neler olacağını kafamda bir şekillendirsem, ölçüyorum, biçiyorum, topluyorum çıkarıyorum genede bu bölüm sondan bir önceki bölümmüş gibime gelmiyor, koca bir bölümü ailelere anlatmakla geçirmiyecekler herhalde...

Hamişim gözümüz sende bilesin...

öyküm
05-06-06, 15:56
giriyorum çıkıyorum yok giriyorum çıkıyorum yok e bi daha giriyorum yine yok yaaaaaa ne zaman gelicek bu özet???çatladım walla ya bide bu bölüm sezon finalimi veriyorlar?ben anlayamadım?sanırım bu bölüm sanırım diilartık bu kesin heralde aileler öğrenecek ve bencede dediğiniz gibi biz hüngür şakırt.ayyyyy gülseri düşünemiyorum yaaaa ben.neyse umarım biran önce hayırlara vesile olan bir özet gelir merakla bekliyorum...

yesil87
05-06-06, 15:58
haklisin didou_didemcim belli olmaz belki araya sinan isini de sokup sip diye cözerler.
aysacim, pericim zaman atlamasi üc aydan fazla olmali. eger ekinin saclari ameliyat icin gidecekse hemen üc ayda nasil tekrar uzar. tamam belki yasemin ergene saclarini kazitmayacak, dublör kullanacak ama yinede saclar öyle hemen uzamaz ki? ama uzun bi zaman atlamasi olursa bu durumda muzo ve sinana ne gibi bi cözüm düsünürler bilemiyorum. hani sinan icin dayisina cekmis derler. ama muzo ne olacak bilmiyorum

sinem75
05-06-06, 15:58
Anladım ben sabah dedik ya 43.bölümü az çok biliyoruz resimleride var diye o yüzden özet gönderme zahmetinde bulunmuyorlar siz nasıl olsa biliyorsunuz diye.Tamam canım sözümü geri aldım merak ediyorum işte.Gönderin gayri şu özeti çatlatmayın insanı.Bu arada 100.sayfayı devirmek üzereyiz.

Valex
05-06-06, 15:59
özet yolda gelirken kaza yaptı galiba.saat 16:00 oldu beklıyoruz.YAw Ameliyata Sarp da girse süper olur ya orda ekin in kalbi durur bi ara suratını görmek güzrel olur çunku kalbi durucak kesin.SEzon Final i Ekinin Kalbi durur.ve 3 Ay sonra

SuluSaray
05-06-06, 16:01
arkadaslar dizinin bu hafta olmama riski varmi??? ay bu hafta cok cabuk gecti dedim, dizi olmazsa kafayi yerim. zaten bütün dizilerin finali oldu, bizimkini koyamaya koymaya eylüle anca gireriz biz finale.

PERİİ
05-06-06, 16:04
Pericim, zaman atlaması mutlaka olacaktır. Sezona giren dizilerin çoğunda böyle olur. Ama bizim tatil kadar olur oda. Yani 3 ay kadar anca zaman geçer.
ayşacım bence ekinin hastane çekimleri olmasın diye zaman biraz daha uzun olabilir malum iyileşme dönemi olacak ya tamam kenanıda unuttum gitti sen nası olsa ayvalığa gönderdin onları bi daha geri getirmenin faydası olmaz
ayyy yorum yapmamışım
43.bölümde ne seyredersek o çözümlenmiş olacak çünkü tüyoya bakılırsa 44. bölüm sadece hayallerle geçecek demekki bu bölüm düğüm olacak yada düğümler çözülüp herşey yoluna girecek

gizem_90
05-06-06, 16:06
arkadaslar dizinin bu hafta olmama riski varmi??? ay bu hafta cok cabuk gecti dedim, dizi olmazsa kafayi yerim. zaten bütün dizilerin finali oldu, bizimkini koyamaya koymaya eylüle anca gireriz biz finale.

atvnin sitesinde ask oyunu 7 haziran carsamba 22.30'da yaziyor.
Hem bu hafta yayinlanmasi lazim daha 1 hafta kaldi.

nerde bu ozet yaww

didou_didem
05-06-06, 16:07
haklisin didou_didemcim belli olmaz belki araya sinan isini de sokup sip diye cözerler.
aysacim, pericim zaman atlamasi üc aydan fazla olmali. eger ekinin saclari ameliyat icin gidecekse hemen üc ayda nasil tekrar uzar. tamam belki yasemin ergene saclarini kazitmayacak, dublör kullanacak ama yinede saclar öyle hemen uzamaz ki? ama uzun bi zaman atlamasi olursa bu durumda muzo ve sinana ne gibi bi cözüm düsünürler bilemiyorum. hani sinan icin dayisina cekmis derler. ama muzo ne olacak bilmiyorum

ya o benimde aklımı karıştırıyor yani 3 ay içinde uzar mı saç?bir tahminde bulunamıyorum valla..belki biraz daha fazla zaman atlaması olur onu da hallederler..
bu arada tamam artık yeter yani saat kaç oldu gel artık özet!!!

deryacik
05-06-06, 16:10
Eger bu hafta yayinalnmassa cildiririm herhalde Tugbacim.
Ama sanmiyorum kesin yayinlanir.
Nerde kaldi bu özet ya...
Kesin trafige takilmistir..
Eee malum birde Istanbul trafigi olunca...

öyküm
05-06-06, 16:12
ayşacım bence ekinin hastane çekimleri olmasın diye zaman biraz daha uzun olabilir malum iyileşme dönemi olacak ya tamam kenanıda unuttum gitti sen nası olsa ayvalığa gönderdin onları bi daha geri getirmenin faydası olmaz
ayyy yorum yapmamışım
43.bölümde ne seyredersek o çözümlenmiş olacak çünkü tüyoya bakılırsa 44. bölüm sadece hayallerle geçecek demekki bu bölüm düğüm olacak yada düğümler çözülüp herşey yoluna girecek
Ben ikinci şıkkı işaretliyorum umarım o olur yani düğümlerin çözülüp herşeyin yoluna girmesi şeklinde olan offffff yaaaaaa nerde bu özet gel artık yaaa hadiiiiiiiiii çatladık burda off..........

ayşa
05-06-06, 16:12
Tamam Yeşilcim, 3 aydan fazla olsun:)... Ekin'in saçları uzasın... Ama yinede fazla bir zaman atlaması yapamazlar çocuklar var çünkü. Bunun yeride Ekin'in saçlarına çare bulurlar. Gider kuaföre uzatır o da dert mi? Bunuda bize iki arada bir derede söylerler, hatta ben eski saçlarını istiyorum mümkünse, şöyle uzun uzun. O zamanda sırf kendi saçı değildi sanırım. Ya bak saçlardan laf açılınca aklıma geldi geçtiğimiz bölüm Yasemin'in gözünde lens mi vardı? Çok farklı bir renk değildi ama lens gibi duruyordu. Patlak patlak ve parlak parlak:)
Pericim, gelecek sezona kördüğüm olarak önümüze sadece Ekin'in sağlığı ve Yelda'nın bebeğini koyacaklar.

beta0607
05-06-06, 16:13
arkadaşlar ben geçen sene ameliyat olmuştum ve saçımı kazıttım 31 mayısdı
31 eylüle saçım bayağı uzamıştı tabi ekinin ki kadar değil ama yasemim okadar kısa kestirebilir çünkü kötü durmuyor

PERİİ
05-06-06, 16:18
Tamam Yeşilcim, 3 aydan fazla olsun:)... Ekin'in saçları uzasın... Ama yinede fazla bir zaman atlaması yapamazlar çocuklar var çünkü. Bunun yeride Ekin'in saçlarına çare bulurlar. Gider kuaföre uzatır o da dert mi? Bunuda bize iki arada bir derede söylerler, hatta ben eski saçlarını istiyorum mümkünse, şöyle uzun uzun. O zamanda sırf kendi saçı değildi sanırım. Ya bak saçlardan laf açılınca aklıma geldi geçtiğimiz bölüm Yasemin'in gözünde lens mi vardı? Çok farklı bir renk değildi ama lens gibi duruyordu. Patlak patlak ve parlak parlak:)
Pericim, gelecek sezona kördüğüm olarak önümüze sadece Ekin'in sağlığı ve Yelda'nın bebeğini koyacaklar.
evet lensliydi hasta ama lensini de ihmal etmiyor canımmmm
ya aman ekini biliyoruz kurtulacak peki yelda ne oldu çocuk of bu kız adamı çıldırtır
ayrıca aklıma ne geldi bunlar gıcıklıktanmı göndermiyolar özeti acaba

ayşa
05-06-06, 16:25
Arkadaşlar, Hamişim Atv'yi aradı az önce, yarım saat sonra hazır demişler. bir aksilik çıkmazsa az kaldı, azcık daha sabredin:)

beta0607
05-06-06, 16:25
bu özettttt nerede kaldıııııı offfff offfffff çok merak ediyorum.
ayrıca tebrikler şuan forumda 120 kişi var gelsede şu özet bu kadar kişi tüm yorumlarımızı paylaşsak

keremcem_sarp
05-06-06, 16:27
arkadaşlar şu ekinin hamileliğini göstericek olmaları beni iyice bi sardı.Hani ekranı ikiye ayırıp da ikisini de ağlarken göstersinler diye bi mesaj yazmıştım ya,işte hikayeler bölümüne bununla ilgili bir senaryo yazdım .okumak isteyenlere duyurulur!!!!!!

serenity93
05-06-06, 16:27
bu özettttt nerede kaldıııııı offfff offfffff çok merak ediyorum.
ayrıca tebrikler şuan forumda 120 kişi var gelsede şu özet bu kadar kişi tüm yorumlarımızı paylaşsak
130 kişi oldu bile

deryacik
05-06-06, 16:29
Arkadaşlar, Hamişim Atv'yi aradı az önce, yarım saat sonra hazır demişler. bir aksilik çıkmazsa az kaldı, azcık daha sabredin:)
Cok sagol bizi bilgilendirdigin icin cnm.
Neyse yarim saat kalmis...

gözdee
05-06-06, 16:29
arkadaşlar bu arada dizinin saatine dikkat!!!!
bu hafta 22:30 diyooo...
bilginize.

KIRÇİÇEĞİ
05-06-06, 16:30
selam arkadaşlar,
sizlerle birlikte yorum yapmayı özledim fakat bu gün o kadar yoğunum ki sadece özetin gelip gelmediğini bakabilmek için giriyorum...bu arada bayağı kaynatmışsınız heralde ki 100. sayfayı geçmişiz:) bu hafta olmama ihtimali yok değil mi? özet gelsin artık ya...bu haftayı merak ediyorum acaba neler olacak ekin aileye anlatacak durumu tepkiler nasıl olacak? sinan olayını çözebilecekler mi? neyse canlarım görüşmek üzere kaçtım ben:)

ozguster
05-06-06, 16:33
Hamiş nerde ya,
hani kızım özet.Çatladık burda.Gerçi üç aşağı beş yukarı biliyoruz ne olacağını ama yine de merak işte.
Çalıkuşum,canım evet haklısın öpücük-tokat olayından sonra gidip aşağıda yattılar.Sonra ertesi bölüm Sarp Ekin'i Kilyos'a götürdü.Denize girdiler.Dönüşte Ekin ,Sarp'ı affetmek için şarkı söylemesini istedi.O bildiğimiz muhteşem havuzbaşı sahnesinde Sarp gitar çaldı.Oooof off.
Hadi özet gelsin .

teomanresat
05-06-06, 16:39
Evet 102 sayfaya geldik.Bu arada demin baktığımda aşk oyununda 133 kişi var.Özette gelmedi.İnşallah bu kadar özet özet diye çatlıyoruz bizi çıltırmazlar.özete bakıpta sinir olmayız.Az çok neler olabileceğini biliyoruz.Ama bunlar insanı çatlatacak şeyler bulurlar.

J.Lo fan
05-06-06, 16:41
arkadaslar tam deliricem.Kirik kanatlar da ask oyunu gibi carsamba gunleri,ama artik simdiden fragmanini verdiler.Bu ne ya.Bizimkininse ozeti bile hala gelmedi.Bu haksizlik,daha dogrusu saygisizlik.
Bu arada kk-i kiskandigimdan degil,sadece oylesine yazdim:)

burcin_kaplan
05-06-06, 16:42
selam arkdaşlar özet daha gelmemiş bakıyorum ..gelmek üzeredir ama . işallh güsel bi bölüm seyrederiz ben bya güsel bölümler bekliyorum cidden ne bilim eskileri fln yad etmek amacıyla konuşurlar bence ekinle sarp eskileri hatırlarlar nasıl tanıştıklarını fln sonuçta ekin bi ameliyata giricek ve dönüşü olmaya bilir bundan dolayı ben eski bölümlerden kesitler bekliyorum işallh öle bişe yaparlar

sinem75
05-06-06, 16:43
Özgücüm küçük bir hatırlatma canım öpücük tokat olayından sonra kavga edip aşağıda salonda uyudular ya sonra Sarp kendisini affettirmek için Ekin'i Kilyos'a götürdü.Bunların hepsi aynı bölümde yani 6.bölümde oldu canım.Çünkü 6.bölüm benim ilk defa tamamını seyrettiğim bölümdü.Hatta 6.bölüm sonunda Sarp Ekin'e aşık olduğunu anlıyor ve bitiyordu 7.bölümdede Serkan Sarp'a sen HGS'ye yakalanmışsın oğlum deyip Ekin'den uzak durmasını söylüyordu.Ekin ise 7.bölümde Sarp'a aralarına bir sınır koymak şartıyla aynı yatakta yatmayı teklif ediyordu.Sarp'ta ilk başta hoşuna gitsede sonra beni kimse etkileyemez deyip yastığını ve pikesini alıp odadan çıkarken hatta koltuğa tosluyordu canım.

hamişş
05-06-06, 16:44
Hamiş nerde ya,
hani kızım özet.Çatladık burda.Gerçi üç aşağı beş yukarı biliyoruz ne olacağını ama yine de merak işte.
Çalıkuşum,canım evet haklısın öpücük-tokat olayından sonra gidip aşağıda yattılar.Sonra ertesi bölüm Sarp Ekin'i Kilyos'a götürdü.Denize girdiler.Dönüşte Ekin ,Sarp'ı affetmek için şarkı söylemesini istedi.O bildiğimiz muhteşem havuzbaşı sahnesinde Sarp gitar çaldı.Oooof off.
Hadi özet gelsin .
burdayım özgustercim beklemedeyim bende .atv ye gelmiş özet hazırlıyorlar yarım saate kadar yollıcam dedi bakalım . yorum yapmasamda ben sizi çatlatırmıyım hazır ve nazır bekliyorum

teomanresat
05-06-06, 16:46
Özgücüm küçük bir hatırlatma canım öpücük tokat olayından sonra kavga edip aşağıda salonda uyudular ya sonra Sarp kendisini affettirmek için Ekin'i Kilyos'a götürdü.Bunların hepsi aynı bölümde yani 6.bölümde oldu canım.Çünkü 6.bölüm benim ilk defa tamamını seyrettiğim bölümdü.Hatta 6.bölüm sonunda Sarp Ekin'e aşık olduğunu anlıyor ve bitiyordu 7.bölümdede Serkan Sarp'a sen HGS'ye yakalanmışsın oğlum deyip Ekin'den uzak durmasını söylüyordu.Ekin ise 7.bölümde Sarp'a aralarına bir sınır koymak şartıyla aynı yatakta yatmayı teklif ediyordu.Sarp'ta ilk başta hoşuna gitsede sonra beni kimse etkileyemez deyip yastığını ve pikesini alıp odadan çıkarken hatta koltuğa tosluyordu canım.
Ay sinem ne güzel günlerdi be!insanın aklına geldikçe içi bir tuhaf oluyor.Evet burçin senin dediğin de güzel.Doğru ekin bir ameliyata giriyor ve kurtulma ihtimali çok düşük,o bakımdan böyle eskileri hatırlasalar hem onlar için hemde bizim için güzel olur.

*~*RaiNBoW*~*
05-06-06, 16:48
Hemen hemen bu bölümde neler olacağını bilsek de insan yine de merak ediyor işte..Ama yapılması ve söylenmesi gereken birçok olay gecikmeli de olsa ortaya çıkmalı bu bölümde.Aileler öğrenmeli.Sonra Sinan da var sırada.Tek merak ettiğim konu,Sinan'ın tepkisi.Umarım Sinan'a gerçekler gelecek sezon anlatılmaz.Ameliyat öncesi halledilmesi gereken en büyük konu da bu zaten...

dizidizidiziler
05-06-06, 16:49
J Lo, Arkadasim KK'nin fragmani geldi demissin.
O da ne ki. Hırsız Polis persembe yayınlandı. Cuma foruma girdim. Cok kisi var HP forumunda bunlar neden cok kisi oldular dedim. Aaa bir de baktım bir sonraki persembenin özeti gelmis.
Dizi yayınlanıyor bir sonraki haftanın özeti geliyor ertesi gün işe bakın.
Biz de fragmani gorebilmek icin pazartesi gecesi neredeyse sabahlıyoruz televizyonun karsisinda bazen da sali gostermeye basliyorlar fragmani. Bunlarin bize kasti var kesin.

Zaten Ekin de ameliyata alınacak herhalde bu bölüm. Ailelere açıklamalar. Ağlamalar, eskiye dönüş, Ekin'le paylaştıklarını düşünecek herkes. Bu bölüm Ekin ön planda olacak ve tüm rollerinden de üstesinden geleceğini düşünüyorum. Hamile olduğu zamanı da göstereceklermiş. Nasıl görünecek acaba? Top yutmuş solucan gibi incecik görünür, kocaman da bir karnı olur sanırım. Insallah Feride'nin karnı gibi neredeyse dizlerinde olmaz biraz daha yukarıya koyarlar bu sefer yastığı :img-grin2

michelle
05-06-06, 16:52
43.Bölüm Basın Bülteni...

Ekin’le Sarp ailelerine Ekin’in hastalığını açıklayabilecekler mi?

Hakan ameliyat için gün alır ve hazırlıklara başlar. Hem kendini, hem de Ekin’i kendi yöntemleriyle ameliyata hazırlayacaktır. İlk işi Ekin’le konuşmak olur. Ekin’den öncelikle hastalık ve ameliyat meselesini bütün aile üyelerine açıklamasını ister. İstediği ikinci şey ise, ameliyat öncesinde Sinan’ı güvenebileceği biriyle başka bir yere göndermesidir.

Hakan’ın halletmek istediği bir diğer mesele ise ameliyata kendi ekibini getirmektir. Bu konuda başhekimi farklı bir yol deneyerek ikna eder. Ancak kendi ekibini getirme konusunda Hakan’ı bir engel daha beklemektedir.

Kenan ise hayata yeniden başlamanın mutluluğu içindedir. Bu yeni hayatında her şeyden çok Feride’yi istemektedir. Feride’ye gidip af diler ama Feride’nin bir şartı vardır.

Orhan ve Kurti havaların güzelleşmesini fırsat bilerek bahçede mangal partisi düzenler.
Ekin ve Sarp mangal partisinde ameliyat meselesini açıklamaya çalışırlar ama bir türlü beceremezler. Ekin’le Sarp’ın imdadına Hakan yetişecektir.

Ekin’in ameliyatının öğrenilmesiyle birlikte aile üyelerini zor günler beklemektedir ve bu zorlukla hepsi farklı şekillerde mücadele etmeye çalışacaktır.
Artık yapılması gereken tek şey, metanetle ameliyat gününü beklemektir...

deryacik
05-06-06, 16:57
Arkadaslar özetimiz hayirli olsun..
Michelle cok sagol ekledigin icin..
Özet ayni bekledigim gibi geldi aslinda.
Bence ekin sinani bernayla uzaklastiracaktir...
Bu durumda sinan galiba bir dahaki sezon ögrenecek sarpin onun baabsi oldugunu..
Ama Hakanin ekibi neden gelemiyor anlamadim dogrusu??

matilda_keremcem
05-06-06, 16:58
özetimiz gelmiş ve bnce arkadaşlar bizi süper bir bölüm beklior.bnm merak ettim hakanın ekibinin gelmemesi ameliatı etkileyecekmidir. ve birde hakanın ekibinin gelmesinde başka bir engelde vardır.bu engel nedir acaba.ama bnce hakan bildiini okuacaktır..

PERİİ
05-06-06, 16:59
biz bunları zaten azçok biliyorduk ama kafam benim şu sinan işine takıldı Sinan’ı güvenebileceği biriyle başka bir yere göndermesidir.bu nedemek şimdi istermisiniz kenanla göndersinler sinanı olurmu olur

Niçle
05-06-06, 16:59
Neyse arkadaşalar bu bölüm için tahminlerimizin çoğu tutmuş merak edilecek bişi yok sadece Feride'nin şartı neymiş onu merak ettim, Demik ki resimler mangal partisindenmiş :)

teomanresat
05-06-06, 17:00
Evet özetimiz gelmiş.Gayet açıkjlayıcı bir özet.Doktorumuza bravo hastsını ameliyata hazırlıyor.Sinan mevzusu gene yok ortalıkta.Ekin sinanı anca Bernayla biryere gönderebilir.Güvendiği kişi o.Ekinin ailelere söyleme işine imdadına doktor yetişecemiş.E tabi açıklamak zor.Doktor burdada hastasını yalnız bırakmıyor.Doktorun kendi ekibini getirmek için önüne çıkan engel ne acaba,maddiyat desem sorun değildir.Bilmeme şu an için bir tahminim yok.Aileleri zor günlerin bekliyeceğini biliyorduk.Bizide zor günler bekliyor.Farklı şekilde mücadele,işte nalanın getirdiği tiyo,herkes eski günleri hatırlayacaktır.Ameliyat 44.bölümde olur.Ameliyat günü gelir ve bölüm biter.İlk aklıma gelenler bunlar.Düşüneyim gene devam ederim.

Apple101
05-06-06, 17:00
özet icin cok tesekkürler. nihayet geldi..
özeti okuyunca cok sasirdim. bu kadar detayli olacagini tahmin etmiyordum. galiba bu bölüm yine romantik sahneler göremiyecez.
dr. hakan'in ekibini getirmesine kim engel olacak merak ettim. ekin sinan'i kiminle gönderecek? kenanla mi gönderecek yoksa? umarim sarpla göndermez cünkü onunda ameliyatta olmasini isterim.

beta0607
05-06-06, 17:01
evet arkadaşlar özetimiz gelmiş hepside beklediğimiz şeyler ama sinanı kim götürecek onu bilemiyorum.Sarp gitmez ameliyat sırasında ekiin yanında olmak isteyecektir,berna olabilir gibi geliyor.Demek ki ailelere de dr. hakan söyleyecek ekinin hastalığını hmmm birde sinan öğrenecekse öğrensin artık bu bölümden sonra zaten söyleyemeyecekler.Gönülle gürsel sulu göz olacaktır kurti kendi çapında moral vermeye çalışacaktır.Orhan beyde artık tüm tümörleri falan araştıracak doktorlardan ayrıntılı bilgi alacaktır.

kenan bu bölüm kendini ferideye affettirecek diğer bölümde diziden çıkacaklardır,seneye olmadığına göre

Gülcan
05-06-06, 17:01

Insallah aciklarlarda belki ailelerin destegiyle daha kuvvetli olur Ekin

Hakan ameliyat için gün alır ve hazırlıklara başlar. Hem kendini, hem de Ekin’i kendi yöntemleriyle ameliyata hazırlayacaktır. İlk işi Ekin’le konuşmak olur. Ekin’den öncelikle hastalık ve ameliyat meselesini bütün aile üyelerine açıklamasını ister. İstediği ikinci şey ise, ameliyat öncesinde Sinan’ı güvenebileceği biriyle başka bir yere göndermesidir.

Hakan cok güzel seyler yapiyor gercekten, Ekini kendi yöntemleriyle hazirliyor ameliyata. Hosuma gitti bu aciklama, Ekin Hakan güveniyor bence ve Hakanin her dedigini yapacaktir, buna ailelere söylemek ve Sinanda dahildir diye düsünüyorum. Sinani muhtemelen Ekinin iyilesme süresi uzun sürcek diye baska yere göndermek istiyor Doktorumuz, ki cocuk etkilenmesin olanlardan diye. Güvenebilcegi kiside ya Bernadir, yada Kenanda olabilir bi sürpriz olarak.

Hakan’ın halletmek istediği bir diğer mesele ise ameliyata kendi ekibini getirmektir. Bu konuda başhekimi farklı bir yol deneyerek ikna eder. Ancak kendi ekibini getirme konusunda Hakan’ı bir engel daha beklemektedir.

Bu engel olmasaydi zaten mucize olurdu, nasil bir engel bu isin icinden cikamadim acikcasi. Ekibinden biri gelmekmi istemez yoksa gelemezlermi anlamadim gitti

Kenan ise hayata yeniden başlamanın mutluluğu içindedir. Bu yeni hayatında her şeyden çok Feride’yi istemektedir. Feride’ye gidip af diler ama Feride’nin bir şartı vardır.

Feride ve Kenan iliskisi olacak sonunda, Feridenin tek sarti herhalde cocuk üzerinde Kenanin bir yetkisi olamamasidir belki. Yada baska yere tasinmak gibi bi sart

Orhan ve Kurti havaların güzelleşmesini fırsat bilerek bahçede mangal partisi düzenler.
Ekin ve Sarp mangal partisinde ameliyat meselesini açıklamaya çalışırlar ama bir türlü beceremezler. Ekin’le Sarp’ın imdadına Hakan yetişecektir.

evet beklenen mangal sahnesi, iste resimlerin gerceklescegi sahneler. bu sahneyi cok merak ediyorum Hakanin gercegi aciklamasini. Kendi tarzinda anlatcagina eminim ve bunun sayesindede aileleri pek telasa düsürmez herhalde. ama yine sir Hakanda cözülecek gibi görünüyor

Ekin’in ameliyatının öğrenilmesiyle birlikte aile üyelerini zor günler beklemektedir ve bu zorlukla hepsi farklı şekillerde mücadele etmeye çalışacaktır.

herkez Ekine destek olcaktir, ona yardim etmek isticektir, ve herkez ekinin etrafinda olacaktir, bu belki Ekini bunaltir biraz, ama aileler Ekini asla yanliz birakmicaklarini göstercekler. Bu durumda Sinani gercekten merak ettim, bakalim cocuk nolcak.

Ve son olarak Yelda - Serkan hakkinda hic birsey yok özette, umarim bu bölümde aciklanir hersey

Güzel bir bölüm olcagina benziyor, yine hüzünlencez ama dertlere deva bulunuyor gibi görünüyor.

Daha sonra yine yorumlarim olcak bu cok uzun oldu:)

seherim
05-06-06, 17:02
Çok saol Michelle.
Ewt özetimiz glmiş.Hayılı uğurlu olsun.Sinanın bırakılacağı kişi Bnce Kenanla Feride ya da büyük ihtimalle Berna olabilir.Hakanın en iyi hemşiresi de hapiste yani onun engeli de bu olmalı.
Hakan sölüomuş ailelere arrtık.
Nese izleip görces artık.Bnce kötü bi bölüm olmicak.

sinem75
05-06-06, 17:02
Amanında amanın özetimiz gelmiş.Evet tahmin ettiğimiz gibi bölüm ailelerin Ekin'in ameliyat olacağını öğrenmesi ve tepkileriyle geçecek.Bu özette aklımı kurcalayan tek soru şu
İstediği ikinci şey ise, ameliyat öncesinde Sinan’ı güvenebileceği biriyle başka bir yere göndermesidir.

Ekin Sinan'ı kime emanet edecek ve neden başka bir yere gönderiyor.
Aklıma bir tek Berna geliyor arkadaşlar.Ama lütfen Feride olmasın.Feride'ye emanet ederse Kenan'da Sinan'ı görür ve Sinan için hiçte iyi olmaz.Hele hele
sakın Kenan'a emanet etmeyi aklından geçirmesin Ekin.Sinirimden kudururum heralde.Kenan'ı iyilik meleği yaptılar ama o kadarda değil yani.

Niçle
05-06-06, 17:03
Ayrıca Arkdaşalar gözünüz aydın Hakan'ın ekibi geliyo, inşallah dediğiniz gibi hepsi yakışıklı olur. Aman fazlada yakışıklı olmasın, mazallah ekinin gözü falan kayar bi tanesine -ki böyle bişi asla olmaz- .Neyse özetide okuduğuma göre ben çıkayım, hadi bana eywallah...

Valex
05-06-06, 17:04
Bence kenan a güvenebiliriz artık çünkü yapacak hiç bişey i yok.Kenanla gidicek baska bi yere oda ayvalık..Özete bak süper olcak demek mangal partisi hakan babanın gelişiyle biticek güzel

J.Lo fan
Ben neden shashirmadim ozete acaba.
tamam,yoruma gecheyim.
1.Guvenilir kishi-bu kenan mi,berna mi,feride mi?
2.Ekibin turkiyeye getirilmesinde ne gibi engel ola bilir ki?
3.Feridenin sharti nedir?
4.Hakan bashhekimi hangi yolla ikna edecek ki?
Benden simdilik bu kadar.1 de fragman geldikden sonra yorumlarim artik.

aychaaa
ozet bekledigimiz gibi.son cumle oyle soru isaretleriylede dolu deil.bite sinan kimle nereye gitcek?bu soru bide hakanın ekibinin onundeki engel.fotograflar gelmisti zaten su mangal partisinden.insallah biraz romantik sahneler goruruz diorum bu ozetin ustune.ayrıca tahminleriniz ne arkadaslar sinan kimle nereye gitcek??

crazygamze
05-06-06, 17:05
hele şükür özetimiz gelmiş bence güzel bir özet mangal partisi filan sinan bence de bu sezon öğrenicek babaısının kim olduğunu feride ve kenan adına da çok mutlu oldummm güsel yani

gizem_90
evet sonunda ozet gelmis. ozette yazan coyu biliyorduk.
sadece ben sinan kimle gidecegini cok merak ediyorum ve Feridenin sarti ne oldugunu neyse bunu da carsamba gunu ogreniriz.

J.Lo fan
Arkadasim yeni resimmi geldi?
Hangi resimleri diyorsun?
Gecen haftaki resimler vardi.Ben de ilk gordugumde shashirmisdim,42ci bolumde aciklayacaklar diye sanmisdim.galeriye gir,orda bulursun

SuluSaray
05-06-06, 17:07
cok sag michelle, beklemekten bi hal olduk.

simdi bunlar oturup ameliyat nasil olacak, kac saat diye konusacaklar.
ailelere aciklayin gibi seylerden bahsetecekler.

Hakan’ın halletmek istediği bir diğer mesele ise ameliyata kendi ekibini getirmektir. Bu konuda başhekimi farklı bir yol deneyerek ikna eder. Ancak kendi ekibini getirme konusunda Hakan’ı bir engel daha beklemektedirsu meshur hemsire devereye girecek burda(rahsandi galiba adi). hakani bekleyen engel ise, hemsirenin hapisandede olmasi(bu senaristlerde amma cok seviyor hapistanede cekim yapmayi ya, zevkli oluyor galiba.)

her seyden cok ferideyi istemektedir demisler, eee baska kizmi kaldi dizide, tabiki ferideyi isteyecek. feridenin sarti ne olacak hic bir fikrim yok.

Ekin ve Sarp mangal partisinde ameliyat meselesini açıklamaya çalışırlar ama bir türlü beceremezler. Ekin’le Sarp’ın imdadına Hakan yetişecektir.he bunu bölüm resimlerindende görebiliriz. doktor hakan aciklayacak herseyi.
önce aileler soka girecek sonra üzülecek(tabi en cokda biz) ama herseyi kavradikdan sonra ekini amleliyata hazir edecekler.

ailelerimi bizimi zor günler bekliyor acaba???tabiki bizi, öneri: mendilleri hazirlayin. evet ameliyat günü gelecek, tam girerken bölüm bitecek, sonra 44.bölümden devam edecekler orda kalbi duracak veee büyük final, ama ameliyat isi iki bölüm cok olur ya, 44.bölüm hepsini amelliyatdami gecirecek??cözebilmis degilim. ah tabi ekinn sacini kestirme olayini felan gösteririler.
bölüm ailelere aciklama telasi ve ameliyat günlerini sayma isiyle gececek bence. iyi yorumlarrrr.

beta0607
05-06-06, 17:08
güveneceği kişi kenan diyorsunuz hiç sanmam çünkü kenan seneye dizide yokmuş büyük bir ihtimal sinanın dönüşü de seneye kalacaktır.Bir an aklıma feryal hanım geldi nede olsa artık sinanla hiç ayrılmıyolar

serkan yelda ikiliside bu bölümde çözülemeyecek anlaşılan,yoksa özette az da olsa bahsederlerdi.

allbyme
05-06-06, 17:09
özetimizde gelmiş...benim beklediğim gibi gelmiş özet.doktor hakan yetişcekmiş yardımlarına sağolsun.benim özette merak ettiğim nokta doktor hakanın ekibini getirmesi konusundaki engel ne olabilirki,şu ekinin güwendiği kişide ferideyle kenandır diye düşünüyorum...

aychaaa
05-06-06, 17:09
aklıma bisey geldi.soyle olabilir feridenin sartı ist den gitmek(ayvalıga)mesela.sonra kenan kabul eder sonra ekinle sarp konusurlar kenanla we ferideyle sinanı onlara bırakırlar.sonucta sinan ancak kenanın yanında baskalarını dusunmeden kalabilir.ama boyle olursa ben yinede uyuz olurum artık sarpa baba desin su cocuk yaaaaaa.

J.Lo fan
05-06-06, 17:10
arkadaslar bence Sinani Kenan ve Ferideye vercekler, ve Feridenin sartida bu olayla ilgilidir diye düsünüyorum
Vallah ben de dusunmedim degil.Belki de kenana sinanin gercek babsi olmadigini soylemesini ve ferideyle birlikde olacagini soylemesini de ek olarak ister.Aman cok uchtum galiba:).

ela gözlü
05-06-06, 17:11
özetmiz geldi.hayırlı olsun.Bizimkileirn imdadına doktor hakan'ımız yetişmiş.Ailelerin geçirdiği şoku izleriz bu bölüm.doktor hakanda ameliyat hazırlıklarında.özel hemşirelerini çağırır.Sinan'ı nereye yollucaklar ki ameliyat süresince.kenan ve feride de bir olucak.Acba feridenin şartı ayvalık mı?:)inşallah hayırlı bir bölüm olur.iyi yorumlar.

çalıkuşu
05-06-06, 17:11
Özet, özet diye sürünürken eski bölümleri yad ettiğimiz iyi oldu, sinemcim bir küçük hatırlatmada benden olsun, 6. bölüm senin uzmanlık alanına giriyorsa 7. bölümde benden sorulur, ilk izlediğim bölümdü, hani hep söylerim şu bakkal sahnesi filan, neyse efendim 7. bölüm barda başlar serkan derhal duruma el koyar, HGS ve GAS sendromlarını böylece literatürümüze eklemiş olur. Aşk oyunun en matrak bölümlerden biridir, ama benim bittiğim an karakol dönüşü geç oldu diyip İsmet bey tarafındana zorla alıkonmalarıdır :) ha birde Sarpın Kartal marka arabanın arkasındaki vaziyeti gözümün önünden gitmez.:) neyse Sinemcimin hatırı kırmıyım gene yatağa dönelim efendim :), o yataktaki konuşmaları ve bakışmaları dizi tarihine geçmeye adaydır, bence çok hoş ve güzel işlenmiş bir detaydı, diziyi sevmeme sebeb olmuştur...

sonrasımı? sonrası durum belli, bitmek bilmeyen üzüntü, çile, ve ısdırap ile geçen kocaman bir kış neticesinde hala buradayım efendim ve özeti beklemekteyim...

derken derken özette gelmiş bulundu, hamişim bütün çabaların için burdan teşekkürler sana. Özet beklediğimiz gibi, zaten çoğunuda biliyorduk ama çaktırmıyorduk :) bu özette benimde merak ettiğim tek şey Sinanın kime bırakılacağı, ben feride ihtimalini düşünmüyorum, o kadarda olmaz herhalde, herkesin düşündüğü gibi Bernadır diyorum, alır sinanı küçük bir tatile çıkar. yukarda bir arkadaş ekibin çok yakışıklı olma ihtimalinden bahsetmiş umarım hayal kırıklığına uğramaz....

Gülcan
05-06-06, 17:13
Vallah ben de dusunmedim degil.Belki de kenana sinanin gercek babsi olmadigini soylemesini ve ferideyle birlikde olacagini soylemesini de ek olarak ister.Aman cok uchtum galiba:).

canim biz ucmaya alistik zaten :) ama aslinda mantikli gercekten, ben kesin öyle düsünüyorum sinanin kenan ve ferideye vercekler, ve feridenin sartida bu olayla alakali olcak. Kenanda arada kalcak ya feride yada sinan.

aychaaa
05-06-06, 17:15
feridenin sartı kesin ist den gitmektir.ama sinanı onlarlamı bırakırlar bilemicem.bu arada meshur hapishanedeki hemsire olayı nedir.biri acıklayabilirmi.kacırmısım.nalan mı getirmisti bu tiyoyu

ladydi
05-06-06, 17:17
evet özetimiz gelmiş çok şükür.doktorumuz morali de düzelince çalışmalara başlıyor hayırlısı olsun bakalım.bence sinanı göndermeleri iyi olacak ekinin en güvendiği kişi berna olduğuna göre herhalde bernayla gönderirler.bernaların yazlığı falan vardır oraya gönderirler belki. bence doktor hakan ne yapıp eder ekibini getirtir çünkü geçen bölümün sonunda oldukça kararlı gözüküyordu. kenanla feridede birleşecekler artık bu da güzel feridenin şartı ne olursa olsun kenan yerine getirir.
mangal partisi neşeli başlayıp hüzünlü bitecek gibi.doktor hakan ekin ve sarpın imdadına yetişecek dediğine göre.fotoğraflarda da gördük.demekki durumu o açıklayacak.iyi de olur bence.durum açıklandıktan sonra herkesin farklı şekillerde ve metanetle nasıl mücadele ettiklerini belki yine ekinin anlatımıyla izleriz.

RebeCa
05-06-06, 17:17
selam arkadaşlar özet gelmış vatana mıllete haırlı uğurlu olsun.ne diyeyım 44. bölümüde seyretsek ondan sonrada kafamızı dınlesek bıraz.
özgü ,dün bende senınle aynı şeyı yaptım.aşk oyununun yenı çıkan soundtrack albümünü aldım içinden 2 cd çıktı .ilki cd de t&a procjet ın tek kelıme ıle dizi boyunca dınledıgımız enfes müzıklerı var ıkıncı cd de bır vcd ve aşk oyununun 1. bölümü var.oturdum onu seyrettm.ve nostaljı yaptım.ah dedım ah .sırf fragmanı gorebılmek ıçın sabahın korunde kalktıgınmı hatırlarım.43. bölüme geldık .
gelelım özete.tahmın edılmeyen bırsey yok.sadece ferıdenın şartını öğrenecegız ve ekının sınanı kıme emanet edecegı .
tahmınım berna yonunde ama yelda halasınada sınanı emanet edebılır nede olsa o da hamıle yavaş yavaş anlamaya başlar annelık dugusunu.onun dışında beklenmeyen bırsey yok
SINEMCIM bende ekının sınanı kenana emenet etmesıne dayanamam.anladık adam melek oldu ama bukdar da degıl.hem unutmamak lazım ekının hastalıgını öğrenmeseydı.verırmıydı velayetı bence kesınlıkle vermezdı .valla bu adamı bı turlu sevemedım gıttı.

hamış ayşa bu arada selamlar ve sevgiler

didou_didem
05-06-06, 17:19
merhaba tekrar!!!evet okuldaydım eve bir geldim özet gelmiş!!!!!
şimdi özet güzel ama sinan'ı kimle yollar ekin bilmiyorum feride ve kenan'a mı yoksa bernaya mı?doktor hakan yine yapacağını yapıyor ve hastasını ameliyata hazırlıyor bu arada bu son cümle nedir herkes kendine göre hazırlanıyor gibi birşey yazıyor ne anlama gelir bu?bu arada hakan'ın engeli ne acaba?

*~*RaiNBoW*~*
05-06-06, 17:19
Arkadaşlar şu an Ekin'in en büyük destekçisi Yelda.Bu nedenle de Sinan Yelda'ya bırakılacaktır bence...
Ayrıca Feride kendi yolunu çizdi ve evlendi artık neyin şartını konuşuyor ki Kenan ile?Bu şartı merak ettim eğer olumluysa tabi...
Bir de Hakan'ın önüne çıkacak engeller var.Bu da merak konusu...

fikriye_tuba
05-06-06, 17:20
evet arkadaşlar özetimiz geldi hepimize hayırlı ugurlu olsun maşallah bu doktor da iyi çalışıyo ama engel ne ben onu anlayabilmiş degilim ve ayriyeten sinanı kime bırakacak gelçi büyük ihtimal bernaya bırakacaktır valla bu doktır iyice çatlak çıktı neyse izleyip görücez ne olacagını

J.Lo fan
05-06-06, 17:21
Arkiler,ozet bu gun gec geldigine gore,galiba fragmna da yarina ancak verilir.Ozetle ilgili 1 yorum yapamiyorum zaten.Cunki bizi ilgilendiren konu 2-1.sinan kimin yaninda kalacak.2hakanin ekibi neden zgelmekde zorlukla karsilasiyor?
Belki fragman 1 aciklik getirir.Ben artik cikayim.yarin (sinavim var,Insallah iyi gecer).Her kese iyi yorumlar,bye bye

ayşa
05-06-06, 17:23
Resimlerde gelmiş, 4 tane hemde. Ama 3'ün de yemek masasının üzerindekileri görüyorsunuz, sarmalar falan... Bir tanesinde de bizimkiler poz vermiş, fena değil. Somurtmamışlar. Ama Sinem'e ve bana göre azcık daha samimi olabilirlerdi. Öyle değil mi Sinemcim?:)
Özet herkesin beklediği gibi ve yine sanırım bütün forum olarak kafayı takacak birşey bulmuşuz. Bana kalırsa Sinan'ı Kenan ve Feride'ye bırakma ihtimalleri çok yüksek. Çocuk hala babası olarak biliyor Kenan'ı. Sorun çıkarmaz, hem belki bu arada gerçeği Kenan anlatır Sinan'a.
Ya bu Çarşamba çabucak geçse, hatta 44. bölümde kapıya dayansa... mesela onuda bu akşam izliyor olsak. Ne iyi olurdu. Ohh dizi tatile gitmiş olurdu bizde kafa dinlerdik azıcık.

nazar53
05-06-06, 17:25
arkadaslar merhaba,
yeni bölüm resimleri cok güzel aslinda gelmisti gecen hafta 43.öblüm resimleri ama iyikide yenilerini yollamislar hepsi cok güzel...fakat dikkatimi birsey cekti resimler serkan var ama bu sefer yelda yok acaba yelda nerde? bu arada özeti ben begendim biraz daha ayrintili gelmis bu hafta güzel bir bölüm olacak gibi!

sweetheart_02
05-06-06, 17:25

Insallah aciklarlarda belki ailelerin destegiyle daha kuvvetli olur Ekin

Hakan cok güzel seyler yapiyor gercekten, Ekini kendi yöntemleriyle hazirliyor ameliyata. Hosuma gitti bu aciklama, Ekin Hakan güveniyor bence ve Hakanin her dedigini yapacaktir, buna ailelere söylemek ve Sinanda dahildir diye düsünüyorum. Sinani muhtemelen Ekinin iyilesme süresi uzun sürcek diye baska yere göndermek istiyor Doktorumuz, ki cocuk etkilenmesin olanlardan diye. Güvenebilcegi kiside ya Bernadir, yada Kenanda olabilir bi sürpriz olarak.

Bu engel olmasaydi zaten mucize olurdu, nasil bir engel bu isin icinden cikamadim acikcasi. Ekibinden biri gelmekmi istemez yoksa gelemezlermi anlamadim gitti

Feride ve Kenan iliskisi olacak sonunda, Feridenin tek sarti herhalde cocuk üzerinde Kenanin bir yetkisi olamamasidir belki. Yada baska yere tasinmak gibi bi sart

evet beklenen mangal sahnesi, iste resimlerin gerceklescegi sahneler. bu sahneyi cok merak ediyorum Hakanin gercegi aciklamasini. Kendi tarzinda anlatcagina eminim ve bunun sayesindede aileleri pek telasa düsürmez herhalde. ama yine sir Hakanda cözülecek gibi görünüyor

herkez Ekine destek olcaktir, ona yardim etmek isticektir, ve herkez ekinin etrafinda olacaktir, bu belki Ekini bunaltir biraz, ama aileler Ekini asla yanliz birakmicaklarini göstercekler. Bu durumda Sinani gercekten merak ettim, bakalim cocuk nolcak.

Ve son olarak Yelda - Serkan hakkinda hic birsey yok özette, umarim bu bölümde aciklanir hersey

Güzel bir bölüm olcagina benziyor, yine hüzünlencez ama dertlere deva bulunuyor gibi görünüyor.

Daha sonra yine yorumlarim olcak bu cok uzun oldu:)

hepsine katılıorum...ben bide şöyle düşündüm..feridenin şartı sinanı bi daha görmemesi ve kendi çocuğuyla ilgilenmesi olucak..ama ekinde sinanı kenana bırakma isticek ve belki feride ilk başta karşı çıkıcak olabilir mi????yannız özeti çok beğendim..güzel bi bölüm olucakkkk

burcin_kaplan
05-06-06, 17:29
arkadaşlar inanamıyorum başımıza taş mı yağacak ney? 5 resim eklenmiş ve geçen haftadan bu bölümle ilgili 3 resim wardı eder 8 resim inanamıyorum..ilk kez aşk oyunu için bu kadr resim geldi ve gine özette baya uzun geldi yok yok bunların başına kesin saksı fln düştü bence bunlar bu gazla heran fragmanı verebilrler hazırlıklı olun arkadaşlar:):)

ela gözlü
05-06-06, 17:29
Ayşa haklısın kenan'a bırakabilirler sinan'ı.inşallah sinan gerçekleri öğrenir.biz bunları ayvalığa yolluyalım:)resimler çok güzel.bi ayrıntıya takıldım yine.Resimlerde serkan var yelda yok.göüzmüzden bişey kaçmaz oldu.doktor hakanımızda partide.şöyle mutlu mesut sahneler izlesekte öyle açıklasalar.şimdi bütün bölüm sıkıla sıkıla ailelere nasıl açıklayacaklaırnı düşünürler.bu hafta öabucak geçse diyorum sonra aman geçmesin sınav var.bakalım çarşamba neler izliyeceğiz.

sılam
05-06-06, 17:30
işimin yoğunluğu arasında özetimiz gelmiş mi diye bakayım dedim ve nihayet gelmiş... ben daha önce ki yorumlarımda da belirtmiştim sinan'ı ayak bağı olmasın diye bir yerlere gönderirler demiştim tuttu...ben yeldayla beraber isviçre'ye gönderirler dedim bakalım bu da tutacak mı? feride' nin şartı da istanbul da değilde bundan sonra ayvalıkta yaşamak şartıyla seni affederim olacaktır.çünkü gelecek sezonda serdar yeğin olmayacağına göre ikisini ayvalığa yollarlar bunlar benim tahminlerim bakalım ne kadar ters köşe olacağım gerçi kırmızı pufum hazır fazla acı hissetmem:img-grin2

_Aysegül_
slm herkese..özet gelmis..anlasilan ekin bu sezon sinana gercegi söyleyemicek..baska biseyde beklenemezdi saten...fazla yoruma gerek yok...herseyi carsamba günü görücez..

beta0607
resimler çok güzel sinanın oynadığı ona sarpın aldığı oyuncaktı muzoyla birlikte oynuyorlar.diğerindede hakan anlatıyor.

aychaaa
05-06-06, 17:34
resimler guzel ama sasırdım yani 5 resim.biz bu kadar iyi dawranılmaya alıskın deiliz yani.:Dneyse biri su hemsire olayı nedir hemsire kim anlatabilirmi lutfennnnnnnn.....cwpppp arkadaslar

theron
05-06-06, 17:34
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına...
Feride'nin hiç işi yok da şart olarak Sinan'a sahip çıkması için diretecek...Kaldı ki böyle bir duru
mda Kenan yardım etmek isteyecektir.
Kenan-Feride olayı zaten muallakta Sinan'ı verme işi onlara gelene dek Berna veya Yelda var...
Bence Yelda'ya verilir.Senaristler biz her ne kadar ölmeyeceğini bilsek de bizi umutsuzluğa sevk etmek adına Yelda'ya verilmesinden yana olurlar.(Hani Ekin ölürse Sinan'a en iyi bakacak kimse o olur anlamında.Belki Sinan'dan etkilenir de şu Serkan ile aralarındaki ayrılığı da bitirir şeklinde...)
Bilemiyorum.Ama bence olması gereken de bu...

sinem75
05-06-06, 17:35
Ayşacım bunada şükür arkadaşım.Neydi o öyle somurtan küsmüş gibi birbirlerine sırtlarını döndükleri fotoğraflar.
Daha samimi olmalarına gelince canım ben 43.bölümden umutluyum onları sanki çok samimi görecekmişim gibi bir his var içimde.Şu iki gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum açıkçası.

parlakz güneş
05-06-06, 17:36
güzel bi özet gibi yani ekinin kurtulabileceğini ima ediyo bence özet bide sinana feride mi bakıcak?aslında olabilir kenanı hala babası biliyo nasılsa.bide resimler çok güzeldi hep gülümsüyolar. güzel bi bölüm olur bence.

SuluSaray
05-06-06, 17:40
bakarsaniz gelen fotolarda yelda yok???neden acaba. sinana sahip cikiyor desek, sinanla muzo havuzun basinda oynuyorlar. ama belki tam söyleyecekleri zamam yelda ve muzoyu iceriye götürüyor,nasil olsa yelda biliyor hastaligini. ve su olayi aydinlatayim bari,herkesin kafasi karisti.
hakanin bi bashemsiresi var, ona cok güvenirdi, onu aramaya kalkinca bakiyorki kadin hapisanede, onu 8 saatligine felan ameliyat icin cikartiyorlar, ekinin ameliyatina giriyor, adi rahsan. valla gelen tüyo böyleydi.

beta0607
05-06-06, 17:41
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına...
Feride'nin hiç işi yok da şart olarak Sinan'a sahip çıkması için diretecek...Kaldı ki böyle bir duru
mda Kenan yardım etmek isteyecektir.
Kenan-Feride olayı zaten muallakta Sinan'ı verme işi onlara gelene dek Berna veya Yelda var...
Bence Yelda'ya verilir.Senaristler biz her ne kadar ölmeyeceğini bilsek de bizi umutsuzluğa sevk etmek adına Yelda'ya verilmesinden yana olurlar.(Hani Ekin ölürse Sinan'a en iyi bakacak kimse o olur anlamında.Belki Sinan'dan etkilenir de şu Serkan ile aralarındaki ayrılığı da bitirir şeklinde...)
Bilemiyorum.Ama bence olması gereken de bu...

kardeşim katılıyorum ferideyle kenanın işi gücü yok sinana mı bakacaklar zaten araları limoni bende yeldaya verirler diye düşünüyorum yelda sinana bakınca anne olmanın iyi bir şey olduğunu öğrenir ve serkana söyler ben çocuğu aldırmdım diye birde sarp-ekinden romantik sahneleri görsek görsek bu bölümde görebiliriz.Diğer bölüm ameliyatı gösterir.Ekin içerdeyken dışardakiler hatıraları hatırlar sarp ağlar

ayşa
05-06-06, 17:42
Rebecacım selam canım, görüşemiyoruz artık fazla. Fırsat buldukça uğra canım emi...
Sinemcim, tabi ki canım buna da şükür, gülüyorlar en azından:) Bu bölüm birşeyler olabilir canım, bende umutluyum. Hem seni yalnız bırakır mıyım? Ters köşelere çarpılırsak beraber canım.
Ben iyice düşündüm ve Sinan'ı kesin Kenan ve Feride'ye bırakacaklar diyorum. Ayşa demişti dersiniz. Berna'ya yada Yelda'ya bırakacak olsalar Özette bu kadar üzerine düşerler miydi bu konunun ? Pek bir sağlam konuştum ama eminim. Ayrıca son kararım.
Not: Sılacım, sen bana bakma bana böyle eser arada sırada, kesin konuşurum. Sanki başım daha önce hiç bu yüzden ağrımamış gibi. Neyse uuzun lafın kısası sana zahmet benim mor pufu ortalığa çıkartı ver canım:)

Desirecim, yorum yapar mısın? Demirbaşlardan biri eksildi mi olmaz canım...
Hadi ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar. Şimdi bu sıcakta ve İstanbul trafiğinde eve sağ sağlim varabilirsem yine girerim foruma:)

gizem_90
05-06-06, 17:43
Sinani kenana gotururseler sinan kenana daha cok baglanir.
Ekin ve sarp icin daha sor olur sinana sarp babasi oldugu soylemek.

gamze-d
05-06-06, 17:44
özet geldi bakalım ekin kimle göndercek sinanı ya bernayla yada yeldayla diye düşündüm bende yelda sinan serkan gidebilir böylece serkan ve yeldanın arası düzelir bakalım feridenin şartı ne hakanın yardıma koşacağı kesindi zaten bakalım aillerin tepkisi ne olacak bu bölüm yine mendilleri hazırlayalım duygusal bir bölüm olacağı kesin ama 44 te salya sümük gidicez mendil yetmiyecek gibi geliyor bakalım sinana gerçek söylenmicek galiba

dizidizidiziler
05-06-06, 17:46
Michelle öncelikle özet için teşekkürler. Şimdi yorumlayalım..

Sinan'ı kesinlikle BERNA'ya verirler. Artık Ekin'in Kenan'la bir işi kalmadı. Kenan'a vermezler. Çok saçma bir fikir. Daha neler....

Hakan’ın halletmek istediği bir diğer mesele ise ameliyata kendi ekibini getirmektir. Bu konuda başhekimi farklı bir yol deneyerek ikna eder. Ancak kendi ekibini getirme konusunda Hakan’ı bir engel daha beklemektedir
Zaten bir engle olmasa olmaz. İlla bizi fıtık edecekler. Ama bu engel bu bölüm çözülür. Bu arada sanırım bir hemşire varmış, hapisteymiş tüyoları dönüyor...Sanırım Hemşirenin ismi Rahşan'mış. Ne büyük sorun ne büyük sorun. Bari asistan doktor filan gelemiyor olsaydı. Sanki başka hemşire yok dünyada...

Feride'nin şartı belli. Ayşa, nanni, özgü, sinem gözünüz aydın. Feride ve Kenan ayvalık'a gidiyorlar...
Feride burada kalamayız, kimsenin bizi tanımadığı, eski kötü anıları hatırlamayacağımız uzak bir yere gitmeliyiz diyecektir. Hayata yeniden başlayalım diyecek. kenan da tabii ki kabul edecek...

Ekin ve Sa