Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Kötü kötü düşüncelere kışt kışt dedikten sonra kendimi pozitif düşüncelere yönlendirdim...derin derin nefes alıp (Hatırlayınız Matrix) "there is not spoon" dedim :)....
Bildiğimiz kadarı ile bu bölümde bol bol nostalji olacak, bende üşenmedim oturdum düşündüm:blink: aslında sonuca bağlanmamış bir çok mesele var, mesela o resim, hani şu muzonun yaptığı havada uçup gecenin bir vakti Sarpın ayaklarına düşmüştü, o konuyu açıklığa kavuştursalar ne güzel olur, veya Sarpın parayla ayarladığı uyduruk sevgili meselesi, o konuda açıklığa kavuşmamıştı, ne biliyim eskilere gitsinler hatta mümkünse ilk 14 bölümden sonrasını hiç hatırlatmasalar ne güzel olur, Sarpın Kurti yüzünden sık sık nezarete düşmeside çok güzeldi,
- Sarp evladım sen söyle bakıyım, ne diye gittiniz oraya,
- Kurtinin dediği gibi biz kavgayı ayırmaya gittik... ne güzeldi,
ardından meşhur yatak odası sahnesi, aynadan dikizlemeler filan hatırladıkça bir hoş oldum ya...
tam da bu anda şu deyim aklıma geldi...:blink:
Erken öten horozun kafasını keserler...
teomanresat
06-06-06, 11:06
Tekrar selam,kızlar bakıyorum çoşmuşsunuz.Ah çalıkuşu servistekiler bir belse milletin ağzına sakız olurum.Neyse ben uyduracak birşeyler buldum.Burasını pek güllük gülistanlık gördüm.İnşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz.Hayırlara vesile olur.
Bir arkadaş resimlerde yeldayı göremedim demiş.Serkan var.Bu da demek oluyor,Serkanı ya Kurti yada Sarp yumuşattı oraya gelmesi için.Belki yeldayla barıştılar.Yoksa 42.bölümde Serkan kararlı görünüyordu.Bakalım neler olacak.Kızlar kırmızı oda falan,uçuştamıyız neyiz.Hoş bende o oadad güzel sahneler bekliyorum ama,fazlada uçmak istemiyorum.Gel çarşamba gel.
Dizidiziler,selam canım...
Ekin'in hamileliğini falan 44. bölümde göreceğiz canım. Bu bölüm hastane hazırlıkları, bir iki romantik sahne ve ailelere açıklamaları ile geçecek.
Ben arşiv yapıyorum canım. Epeyce geç başladım ama güç olmadı:) ilk 16 bölümü CD'ye yükledim. İstersen sana da kopyalarım canım.
sabah fragmanı 2. izledim.heyecanım,merakım,sabırsızlığım kat kat arttı.bölümü izledikten sonraki halimi düşünemiyorum.benim de ilk izlerken kurt düştü içime acaba rüya mıdır diye.ama hiç sanmıyorum silelim o fikri kafamızdan.şimdi tek sorun o sahneyi kısacık kesip sabaha geçmeleri olur.öyle olursa saç baş yolduracaklar bunlar yine bize.aman ben en iyisi bunu da sileyim kafamdan.ne me lazım 40 kere söylenince bu oluverirse.
sinemcim fragman senin de başını epey döndürmüş galiba.o avatar geçen bölümden canım.hani ekin sarpa kararını söylemişti ya sonra sarpın yaptığı ikisini saçları beyazlamış haldeki resme bakmışlardı.sarp bir gün bu resim gerçek olacak demişti.hatırladın değil mi?
teomanresat
06-06-06, 11:11
Kötü kötü düşüncelere kışt kışt dedikten sonra kendimi pozitif düşüncelere yönlendirdim...derin derin nefes alıp (Hatırlayınız Matrix) "there is not spoon" dedim :)....
Bildiğimiz kadarı ile bu bölümde bol bol nostalji olacak, bende üşenmedim oturdum düşündüm:blink: aslında sonuca bağlanmamış bir çok mesele var, mesela o resim, hani şu muzonun yaptığı havada uçup gecenin bir vakti Sarpın ayaklarına düşmüştü, o konuyu açıklığa kavuştursalar ne güzel olur, veya Sarpın parayla ayarladığı uyduruk sevgili meselesi, o konuda açıklığa kavuşmamıştı, ne biliyim eskilere gitsinler hatta mümkünse ilk 14 bölümden sonrasını hiç hatırlatmasalar ne güzel olur, Sarpın Kurti yüzünden sık sık nezarete düşmeside çok güzeldi,
- Sarp evladım sen söyle bakıyım, ne diye gittiniz oraya,
- Kurtinin dediği gibi biz kavgayı ayırmaya gitti... ne güzeldi,
ardından meşhur yatak odası sahnesi, aynadan dikizlemeler filan hatırladıkça bir hoş oldum ya...
Ah Çalıkuşu ah nostalji ha ne güzeldi be!Ekin sarpa annelerinde kaldıklarında öteye gitsene kolun çarpıyor mu ne demişti,Sarpta ne yapayım yatak darmı ne demşti.İşte öyle birşeyler konuşmuştu tam hatırlayamadım.O zamanlar birbirlerine yavaş yavaş aşık oluyorlardı.Evet bu bölümdede eskiler hatırlanırsa çok güzel olacak.Sarp ekine hani serkanla sana aşık olduğum kızı göstermiştik,aslında öyle birşey yoktu ben sana aşık olmuştum dese,ameliyata girmeden aklıllarında kalan bütün soruları sorsalar ne güzel olur.
Ah Çalıkuşu ah nostalji ha ne güzeldi be!Ekin sarpa annelerinde kaldıklarında öteye gitsene kolun çarpıyor mu ne demişti,Sarpta ne yapayım yatak darmı ne demşti.İşte öyle birşeyler konuşmuştu tam hatırlayamadım.O zamanlar birbirlerine yavaş yavaş aşık oluyorlardı.Evet bu bölümdede eskiler hatırlanırsa çok güzel olacak.Sarp ekine hani serkanla sana aşık olduğum kızı göstermiştik,aslında öyle birşey yoktu ben sana aşık olmuştum dese,ameliyata girmeden aklıllarında kalan bütün soruları sorsalar ne güzel olur.
selam teoman abi.çok güzel bir noktaya değindi.keşke herkes eteğindeki taşları dökse..hatırlatmak istemem ama Sarp isviçre'ye gittiğinde ne kadar acı çektiğini anlatsa filan bak bunu derken eskiyi hatırlayacaklar ya sadece ekini hatırlayacaklar dimi? eğer sarp da hatırlarsa o zaman yasemin de çıkar mı karşımıza???
Sarp ekine hani serkanla sana aşık olduğum kızı göstermiştik,aslında öyle birşey yoktu ben sana aşık olmuştum dese,ameliyata girmeden aklıllarında kalan bütün soruları sorsalar ne güzel olur.
bende onu söylüyorum teomanreşat eskiye dair ne varsa bütün defterleri kapatsınlar, onlar kapatmayınca bizde kapatamıyoruz habire takılıp kalıyoruz, yeni sezona akpak bir sayfayla girmek lazım, hem gidipte dönememek var değilmi?
arkadaşlar bu arada gerçekten fazla uçtuk (bakınız özgüster :img-haha: ) gene bir mutluluk söylentisi aldı yürüdü forumu, allah Çarşamba akşamımızı hayretsin :img-grin2 şimdi içimizde doktor filan varsa bilelimde ona göre hastane seçelim, ben büyük ihtimalle Marmara tıp fakültesine kaldırılırım, beni orda ziyaret edebilirsiniz :) mutlaka çiçek getirn yoksa kabul etmem...
acil müdahale odası
- Beyfendi eşinizin neyi var?
- Birazcık deli doktor bey, aşk oyunu diye salak saçma bir dizi yüzünden böyle oldu... habire Sarp, Ekin, doktor civanım, nostalji, mutluluk diyip duruyor... birşeyler yapın doktor bey yoksa boşıycam...:)
meltem_keremcem 7. bölümdeydi...
ben çıkmak zorundayım, bu güzel muhebbeti bırakıp gitmek istemezdim ama işler beni bekliyor, hoşcakalın. bye
ya o fragmandaki birbirlerine bakısları dans edisleri bnm simdi aklımdan cıkmıo bolum bitince etkisinden hic kurtulamam heralde.neyse sınawlarım bitti bi zararı dokunmaz allahtan.ama tahmin ediorum ki bu bolumden diger bolume kadar ben atamam etkisini ustumden walla...
günaydin arkadaslar,
fragmandan bahsediyorsunuz, cok güzel galiba. ama ben henüz görmedim ve kimesede eklememis :(
rica etsem biriniz bana fragmani anlatabilir mi? ne dansi, ne yagmuru, ne havlusu, ne öpüsmesi? hic bisey anlamadim
meltem-cmbl
06-06-06, 11:29
günaydin arkadaslar,
fragmandan bahsediyorsunuz, cok güzel galiba. ama ben henüz görmedim ve kimesede eklememis :(
rica etsem biriniz bana fragmani anlatabilir mi? ne dansi, ne yagmuru, ne havlusu, ne öpüsmesi? hic bisey anlamadim
ekin yağmurun altında duruyo sonra sarp geliyo ve dans ediyolar hani sarp rüya gördüğünde dans ettikleri müzik vraya o müzikle süper di yani birbirlerine bakışı falan
çalıkuşum bu fragmanın arkasından nostalji çok iyi gitti çok sağol valla:img-kiss:
birde benim çok istediğim ekinin sarpa kenanla hiç birlikte olmadığını itiraf etmesi bence bunu unuttular ama ameliyata girmeden bu itiraf çok yerinde olurdu...sarp bir kere daha anlardı ekinin kendisini ne kadar çok sevdiğini:img-nyam:
çalıkuşum benim de ayşa'mında puflarımız hazır canım biri mor biri kırmızı sen ne renk istersin? puf olalı fazla acı yok bizde... sende dene faydasını göreceksin bak:img-grin2
ekin yağmurun altında duruyo sonra sarp geliyo ve dans ediyolar hani sarp rüya gördüğünde dans ettikleri müzik vraya o müzikle süper di yani birbirlerine bakışı falan
Önceliklen tüm foruma günaydın ewet meltem_keremceme katılıyorum süperdi sanki 14.bölümdeeki yağmur sahnesiyle 30.bölümdeki dans sahnesini birleştirmiş gibiydi harikaydı ekinin söylerdikleride süperdi.ama bu sefer daha yakındılar.çok heyecan yaptım.çalıkuşu walla bende bu gidişle böyle olucam sana mutlaka çiçek getiririz forumcak:img-grin2 nasıl beklerim yarına kadar bilmiyorum.........
sinemcim fragman senin de başını epey döndürmüş galiba.o avatar geçen bölümden canım.hani ekin sarpa kararını söylemişti ya sonra sarpın yaptığı ikisini saçları beyazlamış haldeki resme bakmışlardı.sarp bir gün bu resim gerçek olacak demişti.hatırladın değil mi?
ekin.sarp canım bugün ne yaptığımı biliyormuyum.İnan sen yazınca hatırladım o anı.Sabah sabah gördüğüm fragmanla afyonum patladı zaten.Ayrıca şu ana kadar işim çok yoğun ama ben bir taraftan forumada yetişiyorum.Hatta az önce üst kata kahve almaya çıkarken yüksek sesle ''yurtta aşk,cihanda aşk,dünyada aşk,her yerde aşk'' diye söylerken buldum kendimi.Bugün pek bi sevindirik ve aynı zamanda şapşal gibiyim Allah sonumu hayır etsin.
teomanresat
06-06-06, 11:48
çalıkuşum bu fragmanın arkasından nostalji çok iyi gitti çok sağol valla:img-kiss:
birde benim çok istediğim ekinin sarpa kenanla hiç birlikte olmadığını itiraf etmesi bence bunu unuttular ama ameliyata girmeden bu itiraf çok yerinde olurdu...sarp bir kere daha anlardı ekinin kendisini ne kadar çok sevdiğini:img-nyam:
çalıkuşum benim de ayşa'mında puflarımız hazır canım biri mor biri kırmızı sen ne renk istersin? puf olalı fazla acı yok bizde... sende dene faydasını göreceksin bak:img-grin2
Tekrar selam,yok ya:img-grin2 galiba kenan bunu söyledi diye hatırlıyorum.Hani ekinle sarp kenanı hapiste ziyaret edip,velayet konusunu konuştular ya,işte o zaman kenan ekine sen hiç benim karım olmadın dedi.Yani bir bakıma kenanla hiç birlikte olmadıkları çıktı ortaya yanlışsam düzeltin.:img-grin2
meltem_keremcem verdigin cevap icin tesekkür ederim arkadasim sagol.
demek tango yapacak bizim cifte kumrular. aman aman pek bi hos olur. bizimkiler yagmur altinda sarmas dolas, rüya falan olmasin? ben simdi tv basina geciyorum, belki fragmani izleyebilirim.
bu arada sinani serkanla yeldaya birakabilirler diye yazmis bi arkadas, simdi kim oldugunu hatirlayamadim. bana sanki uzak bi ihtimal gibi geldi. yanlis hatirlamiyosam ben yelda ve sinani hatta serkan ve sinani henüz ayni karede göremedim. cocuk onlara alisik degil ki? ama belli de olmaz belki o sahneleri bize göstermemislerdir de sinan yelda halasi ve serkan enistesini cok seviyodur
ceyda deniz
06-06-06, 11:51
ya ben bi türlü izleyemedim fragmanları üstelik en merak ettiğim bölümdü ailelere ekinin hasta olduğu söylenecekmiş.bari yarın gelsede izlesem.bu arada doktoru çok başarılı buldum.gerçek ismi aklıma gelmiyoo.sanki dizi başladığından beri varmış gibi oynuyoo.diziye yeni bir renk kattı onu çok beğeniyorum .tabiki oyunculuğunuda.
Allahım sanırım güzel bi bölüm bizi bekliyor cidden gözlerim yaşarıyo(tabi bu hastalıkla ne kadar güzel bi bölüm olur orasıda tartışılır)ama fragman güzel en azından yine çeşit çeşit tahminler herkesten bende sabahtan beri bişeyler tasarlıyorum hatta kendimi mırıldanırken buluyorum ne olabilir falan die iice üşüttüm anlayacağınız ama dileğim şu umarım bizim ruh sağlığımız açısından hayırlı bir bölüm olur(bu duamın arkasından bir amin isterim.)
clevergirl
06-06-06, 12:02
Amin öykümcüm..
Gel hadi carsamba gel den baska birsey diyemiyorum yaa,off cok sabirsizlaniyorum. Iyi bir bölüm olacak hissediyorum,mangallar felan,biz yapamiyoz onlar yapsinlar bari:img-grin2
Arkadaşlar ben burada uzun zamandır varım sizi uzun zamandır takip ediyorum.Kurduğunuz dostluklar çok hoş.İnş. hiç bozulmaz.Bende sizden biri olmak isterim.Neyse bu hafta dizimiz çok güzel olucak heralde fragmanı çok az seyredebildim canım ya Ekin Sarpı görünce nasılda yüzünde gülücükler açtı.İnş. bundan sonra dizimiz hep böyle güzel bölümlerle
geçer .Herkese iyi günler.
fragmanı gördüm çok güzel bence ekin hayal falan görüyor sarpta hastane odasındayken oda görmüştü şimdide ekin göruyor bence ruyasında falan
ben hayal ruya fln olucagını dusunmuyorum.o zaman ekin we sarp ayrıydı.ama simdi ewliler.ekin niye kocasıyla romantik sahnelerinin ruyasını gorsun yada hayalini kursun.ekin ruya gorurse yada hayal kurarsa sinanın sarpa baba demesini gorur.
Amin öykümcüm..
Gel hadi carsamba gel den baska birsey diyemiyorum yaa,off cok sabirsizlaniyorum. Iyi bir bölüm olacak hissediyorum,mangallar felan,biz yapamiyoz onlar yapsinlar bari:img-grin2
walla aslıcım mzaten olmazsa artık beni bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ziyarete gelirsiniz bu gidiş hiç ii diil yani bilemiyorum ama ii olucak yani olması lazım şarrtt çarşambada gelmiyo zaten offffff wallah bittim burda resimlere bakıyorum fragman izliyorum olmadı eski bölümleri izliyorum ama aklımda hep 43. bölüm izlesekte kurtulsak yaw:img-grin2
fragmanı gördüm çok güzel bence ekin hayal falan görüyor sarpta hastane odasındayken oda görmüştü şimdide ekin göruyor bence ruyasında falan
yok yaaaaaaa bence diil yani senaristler kendilerini tekrarlamiyorlar bi o konuda tebrik ediyorum mesela biz 34.bölümün son sahnesi içinde haytal dedik ama diil di yani bence bu da diil gerçek gibiydi çünkü yani olamicak bişiy diilewliler sonuçta.
arkadaşlar bi soru sormuştum cevap gelmedi..
tekrardan soruyorum...bu hayal etme sahnelerinde herkes sadece Ekin'i hatırlayacak değil mi? yani onunla olan hatıralarını hayal edecekler..
Arkadaşlar ben burada uzun zamandır varım sizi uzun zamandır takip ediyorum.Kurduğunuz dostluklar çok hoş.İnş. hiç bozulmaz.Bende sizden biri olmak isterim.
Dışarıdan böyle gözükmek gereçekten çok hoş. Biz biraz nadir olan birşeyi yaptık ve sanal ortamda bu kadar sevgi dolu bir forum oluşturduk. İyi günde kötü günde hep burada olarak sağladık bu ortamı. eee ne diyelim mutluyuz biz ya, böyle bizbize :) Sende herzaman yorumların katıl muhabbettimize, biz herkese kucak açarız. Bunu demirbaşlardan biri olarak söylüyorum:) Bu demirbaşlar lafınıda pek sevdim, iki lafın arasına sıkıştırıyorum. Umarım yanlış anlayan yoktur.
Ya ben isyan etmek istiyorum, fragmanı hala bir ekleyen olmadı ki şöyle güzelce izleyeyim.
Bu arada Sinan mevzusu unutuldu hemen, bu çocuğu kime bırakacaklar. Ben inatla Kenan ve Feride diyorum...
tekrardan soruyorum...bu hayal etme sahnelerinde herkes sadece Ekin'i hatırlayacak değil mi? yani onunla olan hatıralarını hayal edecekler..
walla arkadaşım ben tam olarak bilmiyorum ama heralde öle olur yani sonuçta ameliyata giren ve hayati tehlikesi olan ekin herkes onu düşünücektir bence ayrıca çokta süper olur hem acaba sarp nasıl düşünücek yani belki bizim görmediğimiz biyeri gösterirler:img-kiss:
Canım arkadaş fazla bilgi getirmedi ama anladığım kadarı ile, 44. bölümde Ekin ameliyatta iken aillerden bazı fertler geçmişi hatırlayacak. Ve bunlar bizim görmediğimiz bilmediğimiz şeyler olacak. Ekin'in lise yılları ve Sinan'a hamileliği giib. Başka ne ederler bilmiyorum, Arkadaş sadece bunları demişti canım.
Canım arkadaş fazla bilgi getirmedi ama anladığım kadarı ile, 44. bölümde Ekin ameliyatta iken aillerden bazı fertler geçmişi hatırlayacak. Ve bunlar bizim görmediğimiz bilmediğimiz şeyler olacak. Ekin'in lise yılları ve Sinan'a hamileliği giib. Başka ne ederler bilmiyorum, Arkadaş sadece bunları demişti canım.
aysacım sağol canım sorumu cevapladığın için...
benimde aklıma başka şeyler geldi...canım bende Sinan'ı Serkan&Yelda'ya bırakacaklar diyorum..belki Yelda Sinan'la ilgilenirken anneliğin güzel bir duygu olduğunu anlarda Serkan'a açıklar hamile olduğunu ve ayrılmak istemediğini(ben hala aldırmadı diyorum)...senaristler böylelikle bunların konuşamama sorununu çözerler..
Ayşam yapma etme eyleme Sinan'ı Kenan ve Feride'ye emanet ederlerse bugüne kadar yaptıkları saçmalıklar bunun yanında sıfır kalır.Sinan'ın Kenan'ı unutması lazım.Kenan'la bu kadar yakın iken nasıl olacak bu.Birde Ekin her ne kadar Sarp Kenan'ı affetsede ki bu Kenan'ın hapisten çıkabilmesi için bize kurulan bir tezgah iki kere adam öldürmeye teşebbüs etmiş bir adama çocuğunu emanet etmez.Sarp'ta etmez.Düşünsene adam kendisini öldürmeye çalıştı diye Sinan'ı adaya kaçıran Sarp üstüne birde düğündeki olay olunca Sinan'ı Kenan'a emanet ederse bende izninizle buradan sevgili senaristlerimize sevgi ! ve saygılarımı ! iletirim.
Bana bir haller oldu arkadaşlar,
Durup durup eski bölümleri izliyorum,kendi halime gülüyorum.Dün de Sarp'ın Ekin'e aşkını itiraf etmek için kadınlar tuvaletinin kapısından içeri dalmasını gördüm.Sonra Ekin'in '' O kız senin yüreğine elini dokunduramaz Sarp '' deyişi . Sarp'ın kanepede uyuyamayıp devamlı Ekin'i izlemesi sonra aniden kavgaya falan tutuşmaları.
Mevsimden midir nedir? Galiba dizinin 1.yıldönümünü kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde nostalji sardı etrafımı.
Teomacığım ben itiraflara ek olarak ayrıca bir istekte bulunabilir miyim?Şu geçmişe dönük anımsamalarda şunları da gösterseler keşke;
4 yıl aradan sonra ilk defa kafede nasıl karşılaştıklarını, aynı anda ikisinin de eski evlerini ayrı ayrı dolaştıkları anı,
İlk düğünde evlendikleri gece '' Bülbülüm altın kafeste '' türküsü çalarken Ekin 'in gelinlikle uyuduğu,Sarp'ın da yatağın yanında uyuyakaldığı anı, 14.bölümdeki yağmur altındaki kavuşma sahnesini,Kafede dayanamayıp öpüştükleri anı,Kızkulesinde İstanbul'a haykırdıkları anı, birlikte oldukları ilk geceyi,Sarp'ın Ekin'e ilk aşık olduğunu anladığı sahneyi( barda Sezen çalıyordu,şarkı Beni Yak Kendini Yak Herşeyi Yak),adada Sarp'ın Ekin'e gitar çaldığı sahneyi, Ekin'in evinde beraber ilk uyudukları geceyi,
Daha ekleyecekleriniz varsa yazın arkadaşlar.Şöyle güzel bir mix yapsalar keşke, biz de mest olsak.
Ayşam'a not:Berna canım Berna.İnat etme gel sen bana güven.
Kırçiçeği merhaba, bu hatırlama sahneleri sadece Sarp ile ilgili değil, diğer aile fertlerinin de geçmişlerinde Ekin ile olan anılarını kapsayacak canım.
aysacım sağol canım sorumu cevapladığın için...
benimde aklıma başka şeyler geldi...canım bende Sinan'ı Serkan&Yelda'ya bırakacaklar diyorum..belki Yelda Sinan'la ilgilenirken anneliğin güzel bir duygu olduğunu anlarda Serkan'a açıklar hamile olduğunu ve ayrılmak istemediğini(ben hala aldırmadı diyorum)...senaristler böylelikle bunların konuşamama sorununu çözerler..
walla süper olur öle bişey olursa gerçekten çünkü bu serkan yelda işi aldı başını gidiyo çözsünler artık şu işi bencede bu yüzden serkan ve yeldaya bırakmaları daha ii olur yani çünkü bilmiyorum kenanın yanında ne kadar olur aman yaaaaaa bilmiyorum kafam iice karıştı salı günleri hep böyle oluyo artık çarşambayı beklicez....
sinemcim Allah sadece senin değil hepimizin sonunu hayır etsin canım.amiiiiin.ben bu halim nereye varacak merak ediyorum doğrusu.yoksa yazı bakırköyde mi geçiricez hep beraber?ama orası bizim forumu almaz ki az gelir:)sezon finali olsun da bi,yetmezse sizin orası da ünlüydü galiba bize yer ayarlarsın artık.
şaka bir yana bu resimlere ben de kafayı taktım.artık her gördüğüm resimden birşey çıkartmaya uğraşıyorum.benim durum daha vahim galiba!geçen hey girl dergisindeki bizimkilerin çekim arkası fotoğraflarına bakarken bir şey gözüme takıldı.(keremcem bölümünde var)keremcemin uyurken birkaç resmi vardı.ekinin yüzüğünü çıkardığı sahneydi.onun hemen altında da başka bir yatakta kestiriyordu çekim arasında.yatak çocuk yatağı,hani araba şeklinde olanlardan.onu o yatakta mışıl mışl uyurken görmek komiğime gitti,çok tatlıydı yav.acaba sinanın yatağı olarak kullanırlar mı bunu?arabaları da pek seviyor zaten.çocuğu taşındıktan sonra evin içinde bir göremedik yahu.feryal hanım sağolsun kafede dadılık yapıyor ona.bu bölümde bari evin içinde aynı karede görsek ekini,sapı ve sinanı.onu uyuturken falan.
Nevsehirlim
06-06-06, 12:36
Arkadaslar,bi kac gün giremedim ama az önce fragmani görünce ne pahasina olursa olsun girdim!!Fragman güzel ve sanirim artik yüzdük yüzdük kuyruguna geldik:ROMANTIZM!!!!!!!
Fragman söyle:Basta ekin cikiyo,yagmurun altinda konusuyo.Tek aklimda kalan cümle''Eger bu son gecem olacaksa bile,her güzelligi hissetmek istiyorum''gibi biseydi!!!Sonra Sarp cikiyo ortaya,Ekin sasirmis mi?diye soruyo kendi kendine herhalde ve ''EKiiiin'' diye bagriyo...Veeeeeeeee:Iki asigin dansi hani Asmali Konaktan hatirlarsiniz Bahar ve Seymen'In yagmur altinda yaptiklari dans ona benzemis biraz....Yani dans ediyorlar yagmur altinda....ama güzeldi...atv ye her reklam ciktiginda kostura kostura geliyordum,reklam tiryakisi oldum...
Bu arada özetimiz gelmis,yeni okudum sanirim bu bölüm (INSALLAH artik)romantizm olurda muradimiza ereriz.
Sevgiler
özgücüm teşekkürler canım anladım sayenizde:)
ben bi de su sahneyi istiyorum..hani Sarp Ekin'e açıklamaya çalışıyodu ya sevdiğini o anda vapur geçiyodu ve düdük çaldığından Ekin anlamıyordu yada anlamamış gibi davrandığı sahneyi bide Sarp2ın doğum gününde Ekin'in ilk geldiği sahneyi ve Serkan'ın 'kanka bak kim geliyo? ama sen bakma sana iyi gelmez' dediği sahneyi....vay be ne günlerdi...
Tamam kızlar fazla üzerime gelmeyin:)
Kararım kesindir. Eğer Berna olsa idi yada Yelda özette üzerine bu kadar düşülmezdi. Altını çizdiklerine göre bu işte bir iş var. Bakın şimdi bu hastane şehir dışında değil, yani Sinan alt tarafı en fazla ameliyat sırasında birisinde emanet kalacak. Ameliyat bittikten sonra dedeleri bakar torunlarına. Yani demek istediğim uzun süre kalmayacak emanet edildiği yerde. Belki Kenan akıllarına gelemeyecek onlar Feride'ye bırakmaya gideceklerdi. Ama orada Kenan da var olacak. Hem bunların Kenan'ı unutturmak giibi bir dertleri yok ki, adama istediğin zaman görebilirsin dediler.
Belki o arada Kenan anlatır Sinan'a gerçeği, sezona öğrenmiş olarak başlar Sinan.
ozgustercim ekle demişsin mixe ben bide izninizle sarpın ekini barda ilk öptüğü sahneyide eklemek isityorum tabi sadece orasını tokat kısmını almiyim bide bide sarpın nekine kadife kelepçeyi söylediği sahne veeee nerelere gideyimi daha çok war sanırım aklıma gelmiyor...
Teşekkür ederim AYŞA.Ben zaten gördüklerimi söyledim.Gerçekten küçük atışmalarınızla sohbetlerinizle çok harika görünüyorsunuz.Kısa Sürede çok şirin arkadaşlıklıar kurmuşsunuz.herkese iyi günler
Nevsehirlim
06-06-06, 12:51
günaydın arkadaşlar ben de hepiniz gibi akşam neydi o sahne diyorum.uzun zamandır ilk kez içimde bir kıpırtı hissettim bu yağmurda bir keramet var hep söylüyorum bunu
Hamiss'cim sna katiliyorum,yagmur bereket demekmis,Insallah bizede bu bereket romantizm olarak yansir diyorum,ve inaniyorum güzel bi bölüm olacak
meryemce84
06-06-06, 12:56
43.Bölüm Fragman Replikleri..
Ekin:
Belki son kez toprak kokusunu içime çekiyorum..
Belki son kez yağmur damlalarını sırtımda hissediyorum..
Hayatın bir panayır gibi göğsüme dolduğunu hissediyorum..
Dönme dolaplar,atlı karıncalar geziyor içimde..
Ruhum yağmurum suyuyla yıkanıyo..
Son gecemse bu hepsini hissetmeliyim işte..
Hepsini hissediyorum...
Hayatı ve yanı başımda duran Aşkı...
Sarp: Ekin..Ekin..
--------
Selam Arkadaşlar..
Fragmanı izledimde..Yine Ekin anlatıyor..Yada içinden konuşuyor..
Yani orayı tam anlamadım..
Kısa ama güzel romantik bir fragmandı bayıldım..
Yağmur Altında Tango yapıyorlar...
30.Bölümdeki gibi aynı şarkı çalıyor..
Yağmur,gece ve birbirini çok seven iki aşık romantizmin doruklarındalar..
Ne zamandır ilk defa çarşambayı iple çekiyorum..
İnşallah göreceğimiz romantik sahneler bu kadar değildir..
Arkadaslar,bi kac gün giremedim ama az önce fragmani görünce ne pahasina olursa olsun girdim!!Fragman güzel ve sanirim artik yüzdük yüzdük kuyruguna geldik:ROMANTIZM!!!!!!!
Fragman söyle:Basta ekin cikiyo,yagmurun altinda konusuyo.Tek aklimda kalan cümle''Eger bu son gecem olacaksa bile,her güzelligi hissetmek istiyorum''gibi biseydi!!!Sonra Sarp cikiyo ortaya,Ekin sasirmis mi?diye soruyo kendi kendine herhalde ve ''EKiiiin'' diye bagriyo...Veeeeeeeee:Iki asigin dansi hani Asmali Konaktan hatirlarsiniz Bahar ve Seymen'In yagmur altinda yaptiklari dans ona benzemis biraz....Yani dans ediyorlar yagmur altinda....ama güzeldi...atv ye her reklam ciktiginda kostura kostura geliyordum,reklam tiryakisi oldum...
Bu arada özetimiz gelmis,yeni okudum sanirim bu bölüm (INSALLAH artik)romantizm olurda muradimiza ereriz.
Sevgiler
Belki son kez toprak kokusunu içime çekiyorum..
Belki son kez yağmur damlalarını sırtımda hissediyorum
Hayatın bir panayır gibi göğsüme dolduğunu hissediyorum...Dönmedolaplar,atlıkarıncalar geziyor içimde...
Ruhum yağmurun suyuyla yıkanıyor...Son gecemse bu...Hepsini hissetmeliyim işte...Hepsini hissediyorum...Hayatı...Ve yanıbaşımda duran aşkı...
Replik aynen bu canım,Evet Asmalı Konak esintileri olduğu bir gerçek.
Acaba Mahinur Ergun'un yanında staj mı yaptı bizimkiler.Çok fazla etkilenmiş gördüm onları.
Özgücüm sen bize pek fazla bir şey bırakmamışsın ama bende şunu ekleyeyim.
19.bölümde Ekin Sarp'ın ayrılık oyununu kabul ettiğinde sarıldıkları sahneyide göstersinler hani kamera etraflarında dönüyordu ve bizimkiler birbirlerine kenetlenmişti.
Ayşam gel inat etme Berrrnaaa diyorrrrummm Berrrnaaa.
bakın ekin dioki fragmanda 'eger son gecemse bu hepsini hissetmek istiorum hayatı ve yanıbasımda duran askımı'bundan anladıgım bu dans ettikleri geceden sonraki gun ameliyata giricek.we son gecesi olabilecek bi gecede sarpla olur.yani ben diyorumki o dans gecesi guzel sonlanır.we bu bolum ameliyata girerken biter.diger bolumde iste ailelerin feryat figan olayları ekinin ameliyatının bitmesini beklemeleri fln olur.bide ekinin eski halini gostercekler.
evet son gecem dediğine ben de dikkat ettim.bu geceyi sarpla birlikte çok romantik bir şekilde geçirmeliler ve bizde bunu görmeliyiz.tek korkum bu sahneyi kısacık tutup hemen sabaha geçmeleri.umarım öyle olmaz. demekki 44.bölümde ekin ameliyatta olacak biz de dışarıda ailelerin bekleyişini ekinle ilgili geçmişte yaşadıkları anıları hatırlamalarını izliycez.duygu yüklü bir bölüm olur. bence bölümü tamamlamak için de ekin ve sarpın geçmişte yaşadıklarını o güzel sahneleri kısa kısa gösterirler.bu da güzel olur aslında o unutulmaz sahneleri bir kez daha izleriz.ben de 43.bölümü bıraktım da 44.bölümü düşünmeye başladım.çarşamba bi gelsin bakalım ne olacak .merakla bekliyorum şimdilik herkese iyi günler.
nasılsınız arkadaşlar yine hepiniz formdasınız ve forumunuzdasınız bende ekinin çocuğu bernacığa bırakacağını düşünüyorum hem o çocuğunun olmasını istiyor diye hem de sinana bernadan başka iyi bakacak başka birini daha pek tanımıo :img-grin2 ben en azından böyle düşünüyorum bye k.i.b.
ya fragmanı her izledigimde buraya ne kadar tatlı olduklarını nekadar yakıstıklarını we guzel dansettiklerini solemek istiorum.30.bolumdeki danslarına gore baya ii we bayaaaaaaaa romantik gozukuo.ay surekli aynı seyleri yazıorum ama napiim.demekki cok beklioduk bole sahneleri.
Meryemcim, merhaba canım...
Ben fragmanı çok zor şartlar altında izlediğim için Ekin'in ne dediğin anlayamamıştım. Bu adamlar gerçekten damardan replik yazmasını çok iyi biliyorlar. Çok hoş Ekin'e söylettikleri. Yağmurda da toprak kokusu güzel olur yani. Her tatil memlekete gittiğim zaman yağmur yağmasını beklerim ki şöyle içime çekeyim.:)
Sinemcim, sen bu yana gel Berna değilll...TEk benim galiba Kenan ve Feride diyen. Hadi bakalım kim kazanacak:)
selamlar efendim herkese...
iki gündür buralarda degilim, malum tatil hazirliklari yapiyorum da :img-nyam:
pazartesi bir girip, foruma özeti okuyayim dedim ve okudum da...
nedense sürpriz birsey yoktu özette :img-grin2 ...
herkes Sinani kimin götürecegi hakkinda fikir yürütmüs...
ben de Kenan olmasin da kim götürürse götürsün diyorum...Eger Kenanla giderse var ya, bu cocuk Sarpa hicbir zaman baba demeyecek, yanarim yanarim inanin buna yanarim...
gecen sayfalarda sinemb75 bir kücük senaryo yazmis, Sinan Sarpa baba, baa diyormus ve sakalasiyorlarmis...inanin ben de bu yorumu okuyunca, acayip kötü oldum ve Sarpa yine cok üzüldüm, senaristlere de döktürdüm...(aman birileri duymasin, aramizda senaristleri cok ama cok sevenler var...)
simdi bu haftaki bölüm icin ben birseyden eminim ki, güzel bir bölüm olacak...kim rolünü iyi oynarsa, o bizden övgü alacak...bu bölüm herseyin ortaya döküldügü bölüm cünkü...bence bu bölüm senaristlerin de günah cikardiklari bir bölüm :fighting2 ...
Doktor HAkan yine harikalar yaratacaktir buna eminim...ama bu bölüm sadece o degil, fragmana bakilirsa, Sarp ve Ekin de mucizeler yaratacaklar...
ben kendimi Ekinin yerine koyuyorum da, belki son gecem olacaksa bu gece, ben uyumam bile...zaten ameliyatta yeterince uyuyacagim cünkü :P
umarim hepimizin begendigi, o ilk bölümler gibi, günde yüz kere bakabilecegimiz bir bölüm olur ve daha önce yazdigim gibi, ben de senaristlerin bana 6 aydir cektirdiklerini bir kalem de silerim...
birazdan yine buralardayim...
sevgiler...
selamlarr,
arkadaşlar çok romantikti ya ... tutkulu böylee allahhh çarşamba gelse artıkk..................
ya arkadaşlar sezon finalimi sizce... gerçi yasmio ama bilgis olanh varmı???
bende kenan we feride oldugunu dusunuorum aysa yanlız digilsin.sonucta sinan onu babası bilio we en cok onun yanında rahat eder.digerlerinin yanında mızmızlanır.cocuk sonucta neyin ne oldunu bilmio yani.
Nevsehirlim
06-06-06, 13:13
ya fragmanı her izledigimde buraya ne kadar tatlı olduklarını nekadar yakıstıklarını we guzel dansettiklerini solemek istiorum.30.bolumdeki danslarına gore baya ii we bayaaaaaaaa romantik gozukuo.ay surekli aynı seyleri yazıorum ama napiim.demekki cok beklioduk bole sahneleri.
aychaaa bende fark ettim,30.bölümde hele Ekin baya kötü dans ediyordu,simdi bayaaaaaa iyiydi dedigin gibi,ama gözlerinin icine nasil bakiyorlardi?onun bi katkisi vardir herhalde:img-grin2 daha dogrusu umuyorum öyle birsey oldugunu...
ve bende Ekin 'in sinani berna ya emanet edecek diyenlerdenim,cünkü Allah korusun Ekin ameliyat masasindan kalkamazsa,Sinan sarp'a gitmek zorunda olur daha dogrusu sarp bunu ister ve Sinan'in o zaman babasi bildigi kisiyi birakip sarp'a gidecegini sanmam..Ekin icin en güvenli kisiden bahsediyo oda bernadir...
fragmana bayıldım bayıldım!!!
53 saniyelik bir fragman bu kadar güzel olabilir.bu sahneleri görmeyi o kadar çok istiyordukki.gel çarşambaa gelll:)
aychaaa bende fark ettim,30.bölümde hele Ekin baya kötü dans ediyordu,simdi bayaaaaaa iyiydi dedigin gibi,ama gözlerinin icine nasil bakiyorlardi?onun bi katkisi vardir herhalde:img-grin2 daha dogrusu umuyorum öyle birsey oldugunu...
boyle alnını alnına yaslamıs gozgoze dans ediolar.her izledigimde kopuyorum.biran once yarın olsun yaaa lutfennnnnnnnn.....nasıl sabretcem yarına kadar bilmiorum ama.beklicez artık
arkadaşlar biraz önce reklamlarda gördüm ekin ile sarp yağmur altında dans ediyorlardı çok hoştu.zannedersem bu bölümde de bizi ağlatmayı başaracaklar.
meryemce84
06-06-06, 13:22
Ayşacım fragmana herkes bayılmış gördüğüm kadarıyla...
Replikler konusunda söylediklerine aynen katılıyorum..
Aldatabilirler bizi sadece fragmandaki kadar romantik sahne varda olabilir devamı yoktur..hazırlıllı olalım..
Bu kadarında bize yeter diyeler de olabilir..
Bence yetmez...Bu sahnenin devamıda gelmeli..
Ağzımıza sürülen bi parmak bal olarak kalmamalı..
Bi kavanoz bal olmalı..Hepimize ancak yeter.. :)
Bana bir haller oldu arkadaşlar,
Durup durup eski bölümleri izliyorum,kendi halime gülüyorum.Dün de Sarp'ın Ekin'e aşkını itiraf etmek için kadınlar tuvaletinin kapısından içeri dalmasını gördüm.Sonra Ekin'in '' O kız senin yüreğine elini dokunduramaz Sarp '' deyişi . Sarp'ın kanepede uyuyamayıp devamlı Ekin'i izlemesi sonra aniden kavgaya falan tutuşmaları.
Mevsimden midir nedir? Galiba dizinin 1.yıldönümünü kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde nostalji sardı etrafımı.
Teomacığım ben itiraflara ek olarak ayrıca bir istekte bulunabilir miyim?Şu geçmişe dönük anımsamalarda şunları da gösterseler keşke;
4 yıl aradan sonra ilk defa kafede nasıl karşılaştıklarını, aynı anda ikisinin de eski evlerini ayrı ayrı dolaştıkları anı,
İlk düğünde evlendikleri gece '' Bülbülüm altın kafeste '' türküsü çalarken Ekin 'in gelinlikle uyuduğu,Sarp'ın da yatağın yanında uyuyakaldığı anı, 14.bölümdeki yağmur altındaki kavuşma sahnesini,Kafede dayanamayıp öpüştükleri anı,Kızkulesinde İstanbul'a haykırdıkları anı, birlikte oldukları ilk geceyi,Sarp'ın Ekin'e ilk aşık olduğunu anladığı sahneyi( barda Sezen çalıyordu,şarkı Beni Yak Kendini Yak Herşeyi Yak),adada Sarp'ın Ekin'e gitar çaldığı sahneyi, Ekin'in evinde beraber ilk uyudukları geceyi,
Daha ekleyecekleriniz varsa yazın arkadaşlar.Şöyle güzel bir mix yapsalar keşke, biz de mest olsak.
Ayşam'a not:Berna canım Berna.İnat etme gel sen bana güven.
Kırçiçeği merhaba, bu hatırlama sahneleri sadece Sarp ile ilgili değil, diğer aile fertlerinin de geçmişlerinde Ekin ile olan anılarını kapsayacak canım.
Sevgili Özgüster,
dediğin gibi mevsim olabilir bak. Cunku ben de aynı durumdayım. 2 gündür kulagımda kulaklık eski bölümleri dinliyorum. (izleyemiyorum ofis ortamında olmuyor) biraz önce koptum, zor tuttum kendimi kahkahayı basmamak icin. 5. bolumdu sanırım hani bardalar. kızın teki Ekine diyor ki "Bak erkek arkadasım bana şiir yazmış. Ben de yazmak istiyorum. Bildiğin şiir var mı?" . Ekin de Atilla İlhan'ın "Ben sana mecburum" şiirini okuyor. Kız soruyor "Kim yazmıs bu şiiri" Ekin cevaplıyor "ATILLA ILHAN" . Kız "o kiiim?" Ekin " Kerem Alışığın dayısı"
Kız "AY O DA MI SIIR YAZIYORMUS" Ekin dumur "Yapıyor işte bişeyler"
Ne güzel replikler varmıs eski bölümlerde.
arkadaşlar bende devamlı olarak sitenin ziyaretçilerinden olan ama iş yerinde olduğum için çok fazla yorum yazamayanlardanım. ama hepinizi tanıyorum. az önce siteye girdim ve herkes fragman sarhoşuuuuuu . bende izlemek istiyorum. lütfen çekebilen bir arkadaşımız varsa eklesin.
hepinize sevgiler,ii yorumlar...
keremm_yaseminn
06-06-06, 13:33
Valla rüya işçileri bu ne yapacakları belli olmaz rüya degildir umarım çünkü çoooooook güzeldiiiiii. bu bölümü merakla bekliyorum işallah bunun sonunda aynı yataktada görürüz şöyle en alasında ıslanmış bir şekilde yani anlarsınız yani işte
Herkeslere merhaba, :)
Hazır ders çalışmaya ara vermiş, öğle yemeğimi yerken bilgisayar başına geçip gördüğüm fragmana iki cümle kurayım dedim...
Yağmur sahnesinin ilki hatırlarsınız ki burada destan gibi bir şey olmuştu zamanında. Bunun da aynı hale gelmesi mümkün de olsa önceki kadar etkileyici ve mantıklı açıklaması olan bir sahne değil bence.
Öncelikle -sanırım- ertesi gün ameliyat için hastaneye yatacak han'fendinin öyle bir yağmur altında işi ne ola ki? Şahsen kafamın içindeki bana vız gelir de o yağmuru yesem nasıl kendime gelirim diye geçirdim görür görmez...:img-haha: Umarım düşündüğüm gibi hastaneye yatacaktır yani ertesi gün ameliyat olacağını duymak istemem ki en tecrübesiz olduğum konulardan biri de olsa ameliyattan önce birkaç gün hazırlık oluyor olmalı diye biliyorum...:img-elvis
Neyse, zaten daha üzücü bir durum var. Sevgili senaristlerimin romantizmden anladıklarının yağmur altında ıslanmak olduğunu düşünmeye başladım. Doğrusu bu fikri nereden buluyorlar merak etmeye başladım. Ölümü muhtemel hangi şahsı muhterem son olabilecek gecesini yağmur altında ıslanarak geçirir. Ha, sahne eskiyi yad ediyor gibi görünmedi bana, ne yazık ki. Hani, öyle olsa biraz olsun sevinebilirdim. Bu arada, aklıma geldi de bilen varsa söyleyiversin, Gülbeyazda da yağmurlu bir sahne var mıydı? Bana sanki vardı gibi geliyor da... Bunun cevabını "evet, vardı" şeklinde alırsam, senaristlerimize; yağmur sahneleriyle amaçları; kadınların beğendiğini düşünerek iyi bir iş çıkarmaksa, romantik olmak adına oyuncularını defalarca ıslatmaksa, bunun pek de geçerli olamayacağını biraz olsun anlatmak isterdim ama sanırım bu sıralar vaktim de olmaz, o ayrı...:)
Kısacası, ben fragmanla bittim... Ellerine sağlık, pek güzel olmuş...
Nevsehirlim
06-06-06, 13:34
Su mixde ben ikinci kez evlendiklerinide görmek isterim,hani ekin kapidan cikarken Sarp'la gözgöze gelmisti ve Ekin''Bi tek Sinan'i kucagima verdikleri ani bide bu ani asla unutamam''demisti o sahneyi istiyorum,sadece göz göze geldikleri an!Umarim hatirlamissinizdir,Serkan''Ben bu sahneyi bi yerden hatirliyorum''demisti!!!Ve Sarp'in Sinan'i ilk gördügü ve Ekin'inde o anda sok oldugu sahne...
Ayrica o sahnenin rüya oldugunu sanmiyorum,ya tamam senaristler baya kacik ama her güzel sahneyide lütfen rüyaya baglamayalim artik...Hem böyle bi sahneyi neden rüya yapsinlarki ve Ekin'in belkide tamam ameliyattan önceki son gecesidir ama doktor civanim kati bi doktor degil,bi kac saatligine hastasinin disariya cikmasina izin vermistir...Biliyor cünkü bir daha disariya cikamama ihtimali oldugunu ve o sirada sarp'ta Ekin'i ariyordur.
Neyse ,senaryoyu ben yazmadan cikayim,bu bölüm öncesi düsünmek fazla istemiyordum,sadece izlemek istiyordum,insallah kendimi tutarim ve bugpünlük son yazisim olur..
tekrar merhaba kısa bir aradan sonra yine burdayım şimdiiiiiiii bence bu mixde biz güzel olan bütün ekin ve sarp sahnelerini koyalım çünkü güzel olanlar hakkatten güzeldi.kötü olanlar hakkatten kötüydü saatler geçmiyor yaaaaa bide bunun akşamı war yarın olmasıda yetmiyor onun akşamını beklemek lazım offffff sanırım sizi biraz bunalttım ama napiyim canım sıkıldı yaaaa neyse sizin yorumlarınızı okuyunca can sıkıntım geçiyo.dewam edin arkadaşlar.......
evet arkadaşlar,hepimiz fragmanın etkisindeyiz hala doğru düzgün yorum yazan yok.ee 40 yılda bir böyle bir fragman izleyince indirip,tekrar tekrar izlemek geliyor içimizden.bir de fragmanın sonunda sarp ekini döndürüp öpüyor gibi geldi ama yanlış olmasın:)
Herkeslere merhaba, :)
Hazır ders çalışmaya ara vermiş, öğle yemeğimi yerken bilgisayar başına geçip gördüğüm fragmana iki cümle kurayım dedim...
Yağmur sahnesinin ilki hatırlarsınız ki burada destan gibi bir şey olmuştu zamanında. Bunun da aynı hale gelmesi mümkün de olsa önceki kadar etkileyici ve mantıklı açıklaması olan bir sahne değil bence.
Kısacası, ben fragmanla bittim... Ellerine sağlık, pek güzel olmuş...
selam AKBEL23,
ne yaptin simdi ya...ben daha fragmani görmedim ama isin dogrusu sanki senin hissedecegin türden birseyler hissedecekmisim gibi bir his de var icimde...
hani biz herhalükarda memnun olmuyoruz ya bu diziden, o bakimdan :img-grin2 ..
yoksa senaristlerin 6 aydir bize cektirdikleriyle bir alakasi yok inan ki :icon_whis
bu arada meryemce84 fragman repliginin tamami icin sagol canim...
birseyi itiraf edeyim ki, bazen adamlar iyi replik yaziyorlar :img-nyam:
ya arkadaşlar ben görmedim burda warmı indirmek istiyorum da
harika bir fragmandı ya çok güzeldi umarım tekrar görürüm yani inşallah yeni elektirikler kesilmezde yine kaçırmam bu aralar çok kesiliyorda :)
ben çok üzgünüm çünkü o ballandıra ballandıra anlattığnız fragmanı göremedim deli olacam zaten
neyse anlattığınızdan yola çıkarsak yağmur altındaki dans rüyada olabilir tabi şöyle birşey var ekin daha sarpla ilgili planlarını gerçekleştirmedi o yüzden hayalde olmaya bilir hani ona unutamıycağı bir gece yaşatmak isteyebilir
bu arada fragmanı gören duyan bilenler yada yöneticiler lütfen fragmanı koysun
aman allahim fragmani izlemek sonunda bana da nasip oldu. artik ölsemde gam yemem. aman abarttim galiba ;)
meryemcim replikler icin cok sagol. heyecandan hic bisey anlamamistim ama sayende fragmani izlerken duyduklarimi simdi okudukca yavas yavas anlamaya basliyorum canim.
bu arada sinani kime emanet edecekleri hakkinda tahminler var. ben oyumu kenan ve feride`deden yana kullaniyorum. sakin yanlis anlasilmasin asla bunu istemem ama sanki öyle olacak gibi.
arkadaşlar fragmanı multimediaya yükledim istediğiniz zaman indirebilirsiniz:)bence o sahne rüya değil,artık bu da rüya çıkarsa forumcak kafayı yeriz herhalde.bence böyle sahneleri biz hakediyoruz:)
Eveeeeeeeettttttt hakkatten sürekli aynı şeyleri yazıyoruz çünkü artık beklemekten başka yapacağımız bişey yok artık bu bölümde şööle ii bi bölüm olmazsa hepimizin yeri hazır hastanede ben rezerve ettirdim korkmayın açıkta kalmayız yani bizim kaderimiz bundan gayrı rüya işçilerinin elinde artık onların insafına kaldık tabi warsa.şimdi fragmana bakarsak gayet güzel ama daha önce çok yaşadık biz bunları hep ters köşe olduk ''kal geldi,,demek nasıl olur bilemiyorum ama öyle olduk.ama arrtık hepimiz(özellikle ben)yalvaracak duruma geldik sevgili senaristlerimize ''NOOLUR Bİ GÜN YÜZÜ GÖRELİM''diye inşallah daha fazla beklemeden ve bu şekilde yalvartmaya gerek kalmadan bu bölüm o malum sahneleri izleriz benim yorum yapma kapasitem zorlanıyo bu durumda sürekli aklımdan bişeyler geçiyo.acaba bi psikoloğu arayıp sorsammı diyorum.başka şikayeti olan varsa buyrun onlarıda sorayım bakalım sonumuz ne???:icon_cry:
bu bölüm romantik sahneler izleyeceğiz gibi bir izlenim verdi bu fragman bana ihşallah yanılmam söyle sezon öncesi romantik sahneleri hakediyoruz hadi gel yarın gel gel 21 15 gel allahım yine ağlarım ben medillerim ihazırlayım söyle geçeyim tv nin karşınada doya doya özlediğim ekinli sarplı sahneleri izleyim umarım kısa kesip atmazlar bu fragman sahnesini 2 süperdi kendilerini epey geliştirmişler kendilerini dans konuşunda ihşallah dans sonrası güzel bir öpüşmeyede şahit oluruz hep birlikte işte o zaman deymeyin keyfimize :img-icecr :img-icecr :img-icecr
bu bölüm romantik sahneler izleyeceğiz gibi bir izlenim verdi bu fragman bana ihşallah yanılmam söyle sezon öncesi romantik sahneleri hakediyoruz hadi gel yarın gel gel 21 15 gel allahım yine ağlarım ben medillerim ihazırlayım söyle geçeyim tv nin karşınada doya doya özlediğim ekinli sarplı sahneleri izleyim umarım kısa kesip atmazlar bu fragman sahnesini 2 süperdi kendilerini epey geliştirmişler kendilerini dans konuşunda ihşallah dans sonrası güzel bir öpüşmeyede şahit oluruz hep birlikte işte o zaman deymeyin keyfimize :img-icecr :img-icecr :img-icecr
offfff offffff gamzeeee süper olur walla hem ağlarız hem güleriz hem seviniriz çok güzel olur ama arada bi huzursuzluk çıkar mutlaka yani ne olur bilemem ama olur neyse ufak tefek şeyler çok koymuyor artık bize yeterki bol bol ekin sarp olsun.
Bu arada duygucum bencede eğer buda hayal falansa rezerve olan yerler boş kalmayacak...
Akbelcim selam canım, valla ben fragmandan sonra uçtum havalara. Islak veya kuru şöyle iki güzel sahne izleyeceğim için mutluyum:)
Duygusel arkadaşım, fragmanı eklediğin için çok teşekkür ederim. Hemen indirdim ve izleyip duruyorum. Çok hoş gerçekten. Bizim kız iyi iş çıkarmış yine. Tabi Keremcem de öyle. Dansda daha başarılı olcaklar gibi bu bölümde. Ya nasıl güzeller tango yaparken:) Var ya Keremcem konser için tango da yapabilirim demişti ya, eğer Yasemin gitseydi konsere kesin onunla yapacaktı.
*~*RaiNBoW*~*
06-06-06, 14:19
Bugüne kadar ki en güzel fragmandı diyebilirim,uzun bir aradan sonra böyle sahne izletecekler bize..30. bölümdeki tangoyu yine yapacaklar.Bu bölüm duygusal da olacak tabi ki ama dizimiz yavaş yavaş eski formatına geri dönüyor.İşte buna çok sevindim.Her ne kadar 30. bölüm rüyadan ibaret olsa da 43 rüya değil bu açık bir şekilde belli...
gs-tugba93
06-06-06, 14:22
bu bölüm süper olacak arkadaslar
dün gece fragmanı izledim kendime iki tane yapıştıdım.rüya görüyorum kesin dedim.neydi o fragman ya bozuk plak gibi sarıyorum izliyorum habire.süper bir bölüm bizi bekliyor bence.fragman beynime işledi.gitmiyor gözümün önünden.romantizm hat safhada bi bölüm bekliyor bizi.:)iyi yorumlar.
arkadaşlar fragmanı multimediaya yükledim istediğiniz zaman indirebilirsiniz:)bence o sahne rüya değil,artık bu da rüya çıkarsa forumcak kafayı yeriz herhalde.bence böyle sahneleri biz hakediyoruz:)
yaşasın yaşasın sonunda sayende gördüm duygusel sağol
bende fragmanı gördükten sonra hayal olmadığına kesin kanaat getirdim bence ekin ortadan kayboluyo kendi başına kalmak ve belkide son gecesini yaşamak için sonra sarp onu arıyo ve buluyor sonra da da dam dans dans dans romantik aşk dolu bi sahne çıkıyor ve bunun devamı bence güzel olur
fragman tamamıyla gerçek arkadaşlar bu rüya değil çok güzel olacak bu bölüm ayrıca bu kadar yakınlarken bir öpüşme şart ama umarım bu sefer ekin yine kıllık çıkarmazda söyle uzun uzun tadına varıncaya kadar öpüşürler sezon öncesi morale ihtiyacımız var ve bu morali bize verse verse sarpla ekinin geçirecekleri romantik aşk dolu sahneler verebilir umarım bu bölüm bizi kırmayıp aşk dolu romantik sahneler seyrettirirler bizde 30 bölümdeki sevinci bu bölümdede yaşarız bol delilli sahneler görürüz ihşallah amin
Sevgili Özgüster,
dediğin gibi mevsim olabilir bak. Cunku ben de aynı durumdayım. 2 gündür kulagımda kulaklık eski bölümleri dinliyorum. (izleyemiyorum ofis ortamında olmuyor) biraz önce koptum, zor tuttum kendimi kahkahayı basmamak icin. 5. bolumdu sanırım hani bardalar. kızın teki Ekine diyor ki "Bak erkek arkadasım bana şiir yazmış. Ben de yazmak istiyorum. Bildiğin şiir var mı?" . Ekin de Atilla İlhan'ın "Ben sana mecburum" şiirini okuyor. Kız soruyor "Kim yazmıs bu şiiri" Ekin cevaplıyor "ATILLA ILHAN" . Kız "o kiiim?" Ekin " Kerem Alışığın dayısı"
Kız "AY O DA MI SIIR YAZIYORMUS" Ekin dumur "Yapıyor işte bişeyler"
Ne güzel replikler varmıs eski bölümlerde.
Evet canım ben de yeni izledim o bölümü.Ekin'in kıza sünür sünür bir bakışı vardı.Sarp'a da tabi.Bu arada Ekin İstanbul Ünv.Edebiyat Fakültesini kazanmış ve gidememiş.Edebiyata olan merakı buradan geliyor.Bir edebiyat mezunu olarak bu çok hoşuma gitmişti. Her ne kadar alakasız bir meslek yapsam da.
Bir de Ekin ile Sarp Ekinlerin evine gittiğinde Muzo onlara kalp resmi çizmişti.İçinde ikisi el ele tutuşurken.Rüzgar uçurdu götürdü kağıdı.O anda Sarp'ın üzüntüsüne çok üzüldüm.Arkasından da bakkala pirinç almaya gitmek zorunda kaldı ve yolda minibüs itip bir de kavgaya karışmıştı.
Hey gidi günler gerçekten de.
keremcem&ekin
06-06-06, 14:31
fragman gelince ekinin söylediği sözler içime işledi önce ama sonra gene o şarkıyı duydum aynı 30. bölüm deki şarkıyı ve içimdeki bir şeyler kıpırdadı bir anda ben bu diziyi çok seviyorum arkadaşlar
[B]Var ya Keremcem konser için tango da yapabilirim demişti ya, eğer Yasemin gitseydi konsere kesin onunla yapacaktı.
Ayşacım yaklaş arkadaşım getir yanağını sana benden kocaman bir öpücük.
Nasılda aklına gelir böyle şeyler.Senden korkulur vallahi.Ama harbidende yani ne demişti Keremcem ''cesaret edebilirsem tangoda yapacağım''.
Ne yazıkkı Yasemin yoktu konserde.Hoş olsa cesaret edebilirmiydi acaba diyecekim ki TV Makinasında milyonların önünde dans etmeyi cesaret eden adam bunada cesaret ederdi tabikide.
teomanresat
06-06-06, 14:39
Selam kızlar bakıyorum kaynatmaya devam.Fragmanın etkisi devam ediyor.Beni şimdi otururken şeytan dürttü,neden derseniz.Tamam ekin yağmurun altında bu geceyi yaşamalıyım dibi laflar ediyor,sarpta onu aramaya geliyor,o da tamam,ekin diye bağırıyor.Ekinde dönüp gülümser bir şekilde bakıyor o da tamam.Şeytanın dürttüğü kısımsa çalan o müzik.Şimdi o yağmurun altında dans ediyorlar o müziği kim çalıyor.Sarp arabanın teybindenmi çaldırıyor.Yoksa gene hayallere mi? dalınılıyor.İşte şeytan beni burda dürttü.O müzik nereden geliyor.
teomanresat
06-06-06, 14:41
Ayşacım yaklaş arkadaşım getir yanağını sana benden kocaman bir öpücük.
Nasılda aklına gelir böyle şeyler.Senden korkulur vallahi.Ama harbidende yani ne demişti Keremcem ''cesaret edebilirsem tangoda yapacağım''.
Ne yazıkkı Yasemin yoktu konserde.Hoş olsa cesaret edebilirmiydi acaba diyecekim ki TV Makinasında milyonların önünde dans etmeyi cesaret eden adam bunada cesaret ederdi tabikide.
Selam Sinem,çocuk konserinde cesaret edebilirsem tango yapabilirim dedi.Yasemin gelmeyince olmadı ama bize verdiği sözü dizidede olsa tuttu.Konserinde olmadı ama dizide oldu.Bu günleride gördük ya.
selam AKBEL23,
ne yaptin simdi ya...ben daha fragmani görmedim ama isin dogrusu sanki senin hissedecegin türden birseyler hissedecekmisim gibi bir his de var icimde...
hani biz herhalükarda memnun olmuyoruz ya bu diziden, o bakimdan :img-grin2 ..
yoksa senaristlerin 6 aydir bize cektirdikleriyle bir alakasi yok inan ki :icon_whis
Nannicim,Allah da seni güldürsün. Biz ne sitediğini değil de ne istmediğini bilen de oluyor muyuz, sence? :img-grin2 Yoksa zaten birini olan, diğerini de oluyor mu? :img-icecr
Bilmem, görünce ne düşünürsün de benim yazdıklarımdan etkilenmemeyi başarırsın umarım...:img-kiss: Şimdi ben kaçıp yarınki 2 sınava hazırlanacağım... Herkeslere tekrar selamlar ve iyi yorumlar...
ben de izledim fragmani ve etkileyen tek sey bizleri, ya da duygulandiran tek sey inanin o calan parca...
o calan parca bize 30. bölümü ve dolayisiyla havalara uctugumuz günü hatirlatiyor ve bizi bu fragmanin iyi oldugu yönünde pozitif etkiliyor...
benim bilimsel yaklasimim bu...
baska birsey daha dikkatimi cekti..
Sarp Ekine yaklastikca, Ekin de sanki kendini arkaya dogru itiyor...ya söyle yaklassana adam gibi :img-grin2 ...yok...
tek merakim dans öncesi replikler...
acaba Sarp söyle dermi ki?
-Ekin ben komadayken, sana veda ederken, Azrail abi bir parca caldi var ya muhtesemdi...ve biz yilin dansini ettik seninle...simdi belki senin de son günün ve bana veda edeceksen, bu parca esliginde bir dans istiyorum...
olur mu olur? :img-nyam:
ben ne bahtsızım fragmanı göremedim :icon_cry: sadece özete yorum yapcem
1.sinanı göndereceği yer inş ada olur feryal ile adaya gitsin yada berna ile ama sinanın uzun süre sorun çıkarmadan duracağı tek yer kenanın yanı
2.büyük ihtimal vize olayı falandır yada bizim sesimizi duydular karizmatik adam bulamadılar hakan anladı bu sitedekiler tarafından parçalanacağını kendini kurtarmak için eleman arıyor:)
3.feridenin şartı buralardan gideceğiz kenandır malum kenan gelecek bölümlerde yok ayvalığa gidiyolar gözünüz aydın :)
4.hakan açıklayacak hastalığı heralde bilimsel yollarla
5.hepsi birbirine belli, etmeyecek üzüldüklerini bide dayanıklı durmaya çalışacaklar ekine moral vermek için onu mutlu edecek şeyler yapacaklar ama bence bu arada kendi gerçekleriylede yüzleşecekler sevdiklerini değerini daha iyi anlayacaklar bence bu en çok yelda ve serkan cephesinde olacak
fragmansız yorum benden bu kadar fragmanı izleyem görüşürüz inşallah ameliyat ekibi hayal ettiğim gibi çıkar
Sarp Ekine yaklastikca, Ekin de sanki kendini arkaya dogru itiyor...ya söyle yaklassana adam gibi
Ya kızım ya ille bir şey bulacaksın yani.Ne geri çekmesi ayol.Baksana burun buruna gelmişler.Senin gördüğün geri çekilme dans icabı oluyor.Ekin geri geri adım atıyor dans gereği.Ya bunlarıda benmi öğreteceğim sana.!!
teo selam,sen en iyisi o şeytanları kovalamaya bak arkadaşım:img-grin2 o sahne gerçek güven bana:img-nyam: gerçi hayalde olsa gerçekte olsa çok romantik bir sahne olacağı kesin. hayal mi gerçek mi diye kafaya takmadan zevkini çıkaralım şimdiden ters köşemizin zeminini hazırlamayalım teo arkadaşım:img-grin2
bir süreliğine dışarı çıktım hasta ziyaretine bir geldim kaynatmışsınız yine...
ben tahminlerimi tekrarlayayım sinan yeldaya emanet edilecek arkadaşlar...
ayşa'm sesim geliyor mu arkadaşım bak sen beni dinle yelda de :img-icecr hem bak mor pufunu da hazırladım ben de kırmızıyı bizi bekliyor hayatım....yelda yelda yelda...anlaştık mı şekerim:img-kiss:
Sinemcim, o yorumumdan sonra sessiz kalmayacağını iyi biliyordum. Süpriz; yolladığın kocaman öpücük oldu:)
Teoman, nedir bugün sizi şeytanlar dürtüp duruyor:) Şarkı bize özel, orada onlar yağmurun sesinde dans ediyorlar. Tamam mı arkadaşım?:)
clevergirl
06-06-06, 14:51
ssvshy fragmani mulimedya bölümüne eklemisler,indirebilirsin,bende indirip izledim ve tek kelimeyle muhtesemdi.
Yarin yine üzücekler bizi,ama ayni zamandada sevindirecekler. Uzun bir aranin ardindan,ekin ve sarpi ilk kez böyle yakin görüyoruz,daha önce sanki evli degillerdi:img-grin2 Sadece 1 gün kaldi,ama vakit gecmek bilmiyor sanki
teomanresat
06-06-06, 14:55
Aman ayşa,sılam teker teker gelin kızlar.Ben hepinizle baş edemem.Evde birtane var,onunla zor baş ediyorum.Neyse tamam sizin dediğiniz olsun şeytanları kovuyorum,O müzik de bize ait,onlar yağmurun sesiyle dans ediyor.Hepsi gerçek.
Ama siz genede ters köşeler için pufunuzu hazır tutun.Tamam tamam sustum.:fighting2 Bakın ben kendime çekiçle vuruyorum aklım başıma gelsin.
clevergirl
06-06-06, 14:57
ben ne bahtsızım fragmanı göremedim :icon_cry: sadece özete yorum yapcem
1.sinanı göndereceği yer inş ada olur feryal ile adaya gitsin yada berna ile ama sinanın uzun süre sorun çıkarmadan duracağı tek yer kenanın yanı
Dogru söylüyorsun,bunlar bu cocugu kenanin yanina birakmasinlar:img-elvis bence cokta kötü olmaz,kenan hatasini anladi artik,tamam gecmiste yapmis olduklari hic affedilebilinecek seyler degil, ama yinede insanlara son bir sans verilmeli,ve kenan sinani öz cocugu gibi seviyor, bunu hepimiz biliyoruz
Sılam demek sen Sinan'ı Yelda'ya emanet ediyorsun.Bende Berna'ya emanet ediyorum arkadaşım.Bakalım yarın akşam kim ters köşe olacak.
Bu arada bu hafta şu ana kadar boynuzlu taca aday çıkmadı.Niye ki acaba.
Valla sizleri bilmem ama ikisinin bir arada mesut, mutlu,bahtiyar olarak göründükleri her sahne, böyle duygusal repliklerin olduğu her sahne beni yeteri kadar etkiliyor.Çünkü Rüya İşçileri anamızı ağlatmayı iyi bildiği kadar, yalandan da olsa yüzümüzü güldürmeyi de iyi biliyorlar. Baksanıza şu halimize kaç sayfalardır destan yazdık ufacık bir fragmandan.
Geçmiş sayflarda da söylemiştim.Sayın işçiler, bizi mutlu etmek aslında çok kolay, yağdırıverin iki damla yağmur, sokulsunlar şöyle birbirlerine, öpüşsünler şöyle doya doya, yeter.Daha bundan kolayı var mı?Maliyet yok, çok fazla emek yok, kafa patlatmak yok.Bu kadar kolay.Biz zor bir şey istemedik ki hiç.Onlar zoru seçti .
yorumlarınızı okudukça neşem yerine geldi valla.güzel fragman izlemek te nasip oldu.ölsekte gam yemeyiz artık.dün geceye kadar gözümden fizik terimleri geçiyordu şuan fragman.fragman sendromuna yakalandım :)yağmurun eşsiz romantikliği ve iki aşık daha ne olsun.süper olucak eminim.
ooooooooo allah muhabbetinizi arttırsın sewgili forum sakinleri ewet annemde kesin teşhisi koydu sıyırttım bu ne yaaaaa resmen kafayı yedim gerçekten hiç çıkmıyor aklımdan zaman geçmiyo töbe töbeeeee burasıda olmasa tamam walla hepten kayıptım heralde
teomanresat
06-06-06, 15:02
Sılam demek sen Sinan'ı Yelda'ya emanet ediyorsun.Bende Berna'ya emanet ediyorum arkadaşım.Bakalım yarın akşam kim ters köşe olacak.
Bu arada bu hafta şu ana kadar boynuzlu taca aday çıkmadı.Niye ki acaba.
İşte sinem sana boynuzlu taca aday bir yorum.Hoş sıla ve ayşa bana kızacak ama.Bakın şimdi,Hani bunlar dans ediyor ya he o dansı ekin ameliyat öncesi rüyasında görüyor ve azrail amcamızda oralarda geziniyor.Ekine sarp komadaykene size bu şarkıyı çaldım dans ettiniz.Şimdide sana çalıyorum sende hayalinde sarpla dans et.Der ve müzik işte dans başlar.Bu arada töbe töbe günahada giriyorum allahım sen beni affet.Şu tacı alamadım bir türlü gitti.Ayşa ve sılam sakın kızmayın kızlar tamam mı.Ben müziğe taktım.
Yani Teoman taktın müziğe oğlum ya.O müzik konsept gereği arkadaşım.
Hakikatende taca tek aday sensin şu anda.
silam sen sinani yeldaya emanet edecekler diyosun ama sen hic yelda ve sinani ayni karede gördün mü? ben daha tanisip tanismadiklarindan bile emin degilim acikcasi :)
sinem abla keske sinani bernaya emanet etseler ama sanki ferideye emanet edecekler, dolayisiyla da kenana. umarim böyle bi hata yapmazlar.
aysa`cim sende dedektiflige baslamissin. ekin`e mi özendin arkadasim? acaba keremcem cesaret edebilirsem tango yapacagim diyerek, yassoyu dansa kaldirmaya cesaret edebilmekten mi bahsetmis? ama yazik yasemin ergene gelmeyince, hersey suya düstü :(
meryemce84
06-06-06, 15:07
ben de izledim fragmani ve etkileyen tek sey bizleri, ya da duygulandiran tek sey inanin o calan parca...
o calan parca bize 30. bölümü ve dolayisiyla havalara uctugumuz günü hatirlatiyor ve bizi bu fragmanin iyi oldugu yönünde pozitif etkiliyor...
benim bilimsel yaklasimim bu...
Sarp Ekine yaklastikca, Ekin de sanki kendini arkaya dogru itiyor...ya söyle yaklassana adam gibi :img-grin2 ...yok...
tek merakim dans öncesi replikler...
acaba Sarp söyle dermi ki?
-Ekin ben komadayken, sana veda ederken, Azrail abi bir parca caldi var ya muhtesemdi...ve biz yilin dansini ettik seninle...simdi belki senin de son günün ve bana veda edeceksen, bu parca esliginde bir dans istiyorum...
olur mu olur? :img-nyam:
Nannicimfragmanın şifresini iyi çözmüşsün..
Az önce 30.bölümdeki tango sahnesini izledim
ve ne kadar haklı olduğuna kanaat getirdim..
Bence bu fragmanda Ekin'in hastalık belirtilerinden gaipten müzik duyma vardı ya..
İşte Sarp gelince;
"Müziği duyuyor musun Sarp?
"Hangi müziği?"
"Şu çalan Tango müziğini.."
"Hayır duymuyorum..Ama tango yapalım istersen?"
"Olur yapalım son tangomuzu"
Benim düşüncelerimde bunlar...
Valla sizleri bilmem ama ikisinin bir arada mesut, mutlu,bahtiyar olarak göründükleri her sahne, böyle duygusal repliklerin olduğu her sahne beni yeteri kadar etkiliyor.Çünkü Rüya İşçileri anamızı ağlatmayı iyi bildiği kadar, yalandan da olsa yüzümüzü güldürmeyi de iyi biliyorlar. Baksanıza şu halimize kaç sayfalardır destan yazdık ufacık bir fragmandan.
Geçmiş sayflarda da söylemiştim.Sayın işçiler, bizi mutlu etmek aslında çok kolay, yağdırıverin iki damla yağmur, sokulsunlar şöyle birbirlerine, öpüşsünler şöyle doya doya, yeter.Daha bundan kolayı var mı?Maliyet yok, çok fazla emek yok, kafa patlatmak yok.Bu kadar kolay.Biz zor bir şey istemedik ki hiç.Onlar zoru seçti .
Canım ne güzel demişsin böyle... Altına bir imza çakabilir miyim?:)
Burayı okuyorlarsa şu halimize bakıp gülüyorlardır herhalde, biri diğerine baksana daha fragmanda gördükleri sahne ile bunlar havalara uçtular falan diyorlardır birbrilerine. Ve anlıyorlardır bizim ne istediğimizi. Ben kesin okuduklarını düşünüyorum. Sabahta dediğim gibi bu yağmur sahnesini bizim çok sevdiğimizi çok iyi biliyorlardı ve kandırmak için yada gönlümüzü almak için şunlara bir yağmur sahnesi daha yazalım demiş olabiirler.
Sılacım, beni kimse kandıramaz canım. Fena halde inat ettim. Ne Berna ne de Yelda. Bu inadımın sebebi sadece özette bu konuya yer verilmesi ve sorulmasııdır. Kafamda ölçtüm tarttım ve bu sonuca vardım. Bakalım kim kazanacak:)
clevergirl
06-06-06, 15:10
İşte sinem sana boynuzlu taca aday bir yorum.Hoş sıla ve ayşa bana kızacak ama.Bakın şimdi,Hani bunlar dans ediyor ya he o dansı ekin ameliyat öncesi rüyasında görüyor ve azrail amcamızda oralarda geziniyor.Ekine sarp komadaykene size bu şarkıyı çaldım dans ettiniz.Şimdide sana çalıyorum sende hayalinde sarpla dans et.Der ve müzik işte dans başlar.Bu arada töbe töbe günahada giriyorum allahım sen beni affet.Şu tacı alamadım bir türlü gitti.Ayşa ve sılam sakın kızmayın kızlar tamam mı.Ben müziğe taktım.
teoman abi agzini hayra ac ya:img-grin2 azraili görmeyelim birdaha nolur,gecen seferde cok korkmustum zaten:img-icecr müzige takilma sen,rüya iscileri bizleri daha cok mutluluktan bayiltmak icin planlamislardir kesin,yoksa yagmurun sesinden baska ne duyacaklar degilmi? :img-grin2 Valla bu dizide bugüne kadar o kadar cok sacma olay olduki,buna takilmiyorum ben
teomanresat
06-06-06, 15:10
Yani Teoman taktın müziğe oğlum ya.O müzik konsept gereği arkadaşım.
Hakikatende taca tek aday sensin şu anda.
Ben dedim sana taca adyım diye.Almazsam gözüm açık gidecek.Şaka bir yana çoğu şeyleri bildiğimiz için hepimizin tahminleri üç aşağı beş yukarı tutuyor.
Herkes sinanla ilgili birşey demiş ben berna diyorum.Sinanı hem çok seviyor,sinanda onu,Hemde ekin hani sinana yeni anne olarak bernayı düşünmüştü ya,işte bernayada bu bakımdan güveniyor.Ben Berna diyorum.
meryemcim, teoman abinin sorusuna en güzel cevabi sen vermissin. bende melekler calmistir müzigi diyecektim ama senin tahminin süper olmus. evet ya, sadece ekin duyuyor tango müzigini ve sarpim, garibim de ekin mutlu olsun diye, müziksiz tango yapiyor :)
"son tangomuz" , insan kötü oluyor bunlari okuyunca. acaba izlerken ne yapacagiz?
ya bu forum çok eğlenceli.Şimdi galiba Ekin'nin Sinan'ı kime emanet edileceği konuşuluyor.Bence Ekin Sinan'ı ya Berna'ya yada Yelda'ya emanet eder diye düşünüyorum.İkisinede çok güveniyor ve bana Sinan'ı Kenan'a emanet etme fikri çok uzak geliyor.(Tabi bu (sizin taktığınız simle söyliyim)grup 74'ün ne yapacağı belli olmaz)Herkese iyi günler.
aman teo dur ne yapıyorsun vurma kafana öyle... zaten aramızda bir böcek sen kaldın senide kaybetmiyelim sonra:img-grin2 hem bu doğanın kanunudur arkadaşım kadınlarla başa çıkamazsın hatırlatayım dedim:img-grin2 sana sarı bir puf göndereyim ne dersin? Gerçek olunca sana da bir tane gerekebilir:img-grin2
Sinemcim evet arkadaşım ben sonuna kadar Yelda diyorum…demek sen dün geceden beri fikrini değiştirmemişsin hala Berna diyorsun…yarın göreceğiz bakalım hangimiz köşelere yatacak ya da hangimiz tutturma sevinciyle dört köşe olcak:img-grin2
meriremail
06-06-06, 15:17
:img-lady: son kez tadıyorum filan diyo son gecemse bu diyo ekin çümkü yarın ameliyata giriyor çoooooook AAÇÇÇIK SEVİNDİRİK OLDUM FARKEDİNCE SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ....
*~*RaiNBoW*~*
06-06-06, 15:17
Herkes 'emanet' konusuna ve haliyle fragmana takmış...Önce emanet konusuna bir açıklık getireyim kendimce.Ben de Sinan'ı Yelda'ya emanet edenlerdenim,çünkü Ekin'in hastalığını ilk bilen ve ona şu an destek olup halinden en iyi anlayabilecek kişi Berna değil,yelda..Eğer Ekin Berna'nın yardımını isteseydi kaset olayında Yelda'dan yardım isteyip;Sinan'ın takibi için ondan onay istemezdi.Emanet sahibimiz Yelda olacaktır bence...
Fragman hayal falan değil(inşallah) ters köşe olmak kötü olur bu konuda açıkçası.Gerçi sanmıyorum rüya olacağını.Sezon öncesi bomba gibi bir bölüm bekliyor bizleri.43. bölüm umarım 'Aşk Oyunu' mazisindeki en iyi bölüm olur.Ha duygusal da olacak tabi ki şüphesiz...Ama müziğin etkisinin de fragmanda büyük etkisi olduğu konusunda Nanni'ye katılıyorum..Ama orada çalınabilecek en uygun müzik odur..Sarp da başlar koma anılarını anlatmaya 'bak ben bu rüyayı gördüm kurtuldum,sana da gördürteyim sen de kurtul' dermiş.Azrail yok ortalarda ama...Sarp ve Ekin'in de yeni bir ortak macerası olacak gibi gözüküyor.Ey Allah'ım.. :)
Dogru söylüyorsun,bunlar bu cocugu kenanin yanina birakmasinlar:img-elvis bence cokta kötü olmaz,kenan hatasini anladi artik,tamam gecmiste yapmis olduklari hic affedilebilinecek seyler degil, ama yinede insanlara son bir sans verilmeli,ve kenan sinani öz cocugu gibi seviyor, bunu hepimiz biliyoruz
sağol canımama benim bilg sorun olduğu için indiremiyom artık tv ti bekliycem şu sinanı borakma işi hastane çekimlerinde olmayan biri olacak gibime geliyo ama bu ameliyat boyunca ekin hastanede kaldığı süre içerisinde tek duracağı yer kesinlikle kenan hem evdekilerde sürekli üzülecek oda anasını istiycek hernekadar sinir olsamda sinan için en yiisi bu hem ekin sölemese bile kenan sarpın gerçek babası olduğunu söler bu sayede
arakadaslar bakın aklıma bisey geldi.simdi sarp komadayken bu muzikle tango yaptılar we sarp tam giderken ekin sinan oglun dedi onu hayata dondurdu.simdi de ekinle sarp tangoyu yapıolar we ekin tam gidcekken sinan sarpa baba dio.biraz uctum ama ne biliim belki bole bisey sokarlar araya.ama arkadaslar bu dans olayı kesinlikle gercekk.
teomanresat
06-06-06, 15:19
Nannicimfragmanın şifresini iyi çözmüşsün..
Az önce 30.bölümdeki tango sahnesini izledim
ve ne kadar haklı olduğuna kanaat getirdim..
Bence bu fragmanda Ekin'in hastalık belirtilerinden gaipten müzik duyma vardı ya..
İşte Sarp gelince;
"Müziği duyuyor musun Sarp?
"Hangi müziği?"
"Şu çalan Tango müziğini.."
"Hayır duymuyorum..Ama tango yapalım istersen?"
"Olur yapalım son tangomuzu"
Benim düşüncelerimde bunlar...
Bak Meryemce bu kafama yattı.Bu müziği Ekin hastalığının etkisiyle duyuyor olabilir.Çünki o duyunca bizde duyuyoruz ya o bakımdan.Sarpta hep Ekine ayak uydurduğu için gene ona ayak uyduruyor.Bence Dansı kesin ekin istemiştir.Son dansımız olsun diye.
slm arkadaslar, ya bu ne muhtesem bir fragman daha yeni gördüm ama rüya görüyorum zanneddim... birden bire bir müzik esliginde tango tek kelimeyle muhtesem rüya iscileri sevgiler bekledik bekledik ama en sonunda muhtesem bir romantik yagmur sahnesi seyredecegiz! tsk rüya iscileri
Şimdi Teoman gelmeyeyim oraya, tamam taç istiyorsunda tacı alacağım derken bizide fıtık edeceksin.
Yeşilcim, birisini daha buldum şükür yanıma. Sende Feride ve Kenan diyorsun değil mi? Ben bu işe çok kızmadım nedense. Tamam hala Kenan'ın varlığını görmek üstelik Sinan'ın babası olarak görmek beni fena sinir ediyor ama Sarp adamı affetti. Ben sana çocuğu istediğin zaman göstereceğim dedi.
Onun için çok doğal. Hem hala hazırda Sinan babasını Kenan biliyor.
Ayrıca ben Feride'ye bıracaklarını düşünüyorum. Ama Kenan ile Feride bu arada barışmış olacakları için Kenan da o ortamda olacak. Ve bizimkiler seslenmeyecek.
Yeşilcim, Keremcem cesaret derken o kadar kişiinin önünde dans etmekten bahsetmiştir. Yani Yasemin'i dans kaldırması için cesarete gerek yok. Sevgilisi değil mi? İstediği zaman kaldırır dansa:)
meriremail
06-06-06, 15:20
:img-lady: son kez tadıyorum filan diyo son gecemse bu diyo ekin çümkü yarın ameliyata giriyor çoooooook AAÇÇÇIK SEVİNDİRİK OLDUM FARKEDİNCE SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ....
ARKADAŞLAR HARİKA BİR FİKİR BULDUM BENİM ŞU GÜVENİLİR KİŞİ -AYVALIKTA KENAN -FERİDENİN KOCASI-BİRDE DİZİNİN NASIL GİTÇEĞİ SORULARINI TOPARLAYAN BİR SENERYOM VAR LÜTFENNN OKUYUNNN
111-*-ŞİMDİ FERİDENİN ŞARTI
BİRAZ BEMİ YANLIZ BIRAKACAKSIN KENAN DÜŞÜNMEM LAZIM YARIN KÖYE GİDİYORUM KARRARIMA GÖRE .......
22222-,;-KÖYE YANİ AYVALIĞA SİNANLA GİDECEKTİR. AMA KENANSIZ .E EKİN HANIMDA FERİDEYE GÜVENEBİLİR.
3333-,-SONRA KOCASI GELİR KÖYE FERİDDENİN ÇOCUĞUNA YADA FERİDDEYE ATEŞ SIKACAKTIR.BU ARADA TELEFONDAN KENANI ARAR YARDIM İSTER
4---KENAN GELİR.KURŞUN ONA İSABET EDER.
5---KENAN DİĞER SEZON YOK SEWNARİSTLERİN DEDİĞİ GİBİ
6---FERİDENİN KOCASI ORTALIKTAN KAYBOLUR....
06-06-06, 15:22
sağol canımama benim bilg sorun olduğu için indiremiyom artık tv ti bekliycem şu sinanı borakma işi hastane çekimlerinde olmayan biri olacak gibime geliyo ama bu ameliyat boyunca ekin hastanede kaldığı süre içerisinde tek duracağı yer kesinlikle kenan hem evdekilerde sürekli üzülecek oda anasını istiycek hernekadar sinir olsamda sinan için en yiisi bu hem ekin sölemese bile kenan sarpın gerçek babası olduğunu söler bu sayede
bencede hastane cekimlerinde olmayacak olan biri olacaktir,ve bu kisi sinana cok yakin biri olmalidirki,onun yaninda durmayi kabul etsin.Ben kenan diye düsünüyorum,sarp ona sinani ne zaman istersen görebilirsin demisti,bence kenan olabilir,eger kenan degilse,benim aklima berna geliyor,yeldanin olacagini aslinda pek düsünmüyorum,oda aileden ve eminimki ekinin ameliyatindada ailesiyle birlikte olmayi isteyecektir,ama tabi bizim 5'liler ne yaparlar bilemem.
keremcem_sarp
06-06-06, 15:24
Arkadaşlar özetten bişey anlamadığımı daha önce belirtmiştim.Haliyle bu özet bende geç saate kadar fragman bekleme şevki de bırakmadı.Ama ne yalan sölim içimi de bir merak yedi bitirdi.Duygusel arkadaşımızın fragmanı yüklediğini duyunca hemen indirdim.Olamaz böyle birşey!!!!!!!!Tekrar tekrar izliyorum ve doyamıyorum.Ağlıyorum kendimi durduramıyorum.43.bölüm harika olacak.Aşk oyunu hayata döndü.Dr. hakan bunlara mutluluk getirdi.Özledim ikisini yan yana görmeyi.Acaba artık bıktım mı derken 43.bölüm fragmanını izleyiverdim.Hayır bıkmadım aksine ben bu diziyi hiç bi diziyi sevmediğim kadar seviyorum.
teo'cum taç giyme merasimini ne zaman istersin arkadaşım? bu yazdığın senaryoyla en çok sen hakkettin bizim boynuzlu tacı:img-grin2 ne diyeyim güle güle parlat canım:img-icecr
meryemce bak bu fikrin çok mantıklı...artık şu hastalık belirtileri çıksın ortaya...birden bire belirti filan kalmadı....en azından teo'nun taktığı müziği açıklıyor...
clevergirl
06-06-06, 15:26
ARKADAŞLAR HARİKA BİR FİKİR BULDUM BENİM ŞU GÜVENİLİR KİŞİ -AYVALIKTA KENAN -FERİDENİN KOCASI-BİRDE DİZİNİN NASIL GİTÇEĞİ SORULARINI TOPARLAYAN BİR SENERYOM VAR LÜTFENNN OKUYUNNN
BİRAZ BEMİ YANLIZ BIRAKACAKSIN KENAN DÜŞÜNMEM LAZIM YARIN KÖYE GİDİYORUM KARRARIMA GÖRE .......
22222-,;-KÖYE YANİ AYVALIĞA SİNANLA GİDECEKTİR. AMA KENANSIZ .E EKİN HANIMDA FERİDEYE GÜVENEBİLİR.
3333-,-SONRA KOCASI GELİR KÖYE FERİDDENİN ÇOCUĞUNA YADA FERİDDEYE ATEŞ SIKACAKTIR.BU ARADA TELEFONDAN KENANI ARAR YARDIM İSTER
Ben öyle olacagini düsünmüyorum,helede kenanin öyle ölecegini,hem gelecek sezon yok demek,ölecek demek degil,ferideyide alip basini gidebilir belli olmaz. Ama dedigim gibi senaristler yine bir sürpriz yapip,bunuda düsünmüs olabilirler
teomanresat
06-06-06, 15:28
Aman Ayşacım dur tamam sözlerimi geri aldım.Ben korktum valla sizden.Tamam tamam susutum.Siz yeterki fıtık olmayın.
Ah sılam ne yaparsın tacı zamnında çok istedim olmadı,sinem hatırlatınca aklıma böyle birşey geldi belki alırım dedim.Valla seve seve parlatırım.Öyle bir parlatırım ki cillop gibi olur.
Ben Kenan olacağını sanmıyorum ayşa bak gene kızacaksın ama Berna diye düşünüyorum.Sebeplerinide yukarıda yazdım.Kenan şu anda Feridenin gönlünü almakla meşgul o bakımdan.
ozguster ve diger fragmandan etkilenen arkadaslar...
lütfen bu senaristlerin bizleri her defasinda hayalkirikligina ugrattigini unutmayin...
yani sevinelim de, yine de tedarikli olalim olmaz mi?
hem o zaman daha iyi olur, yani kötüyü bekleyip, iyiyi görünce herseyi iki kat daha fazla yasayabiliriz :img-nyam: ...tabi bu benim görüsüm...
sinemb75, valla Ekin dansin etkisiyle mi kendini itiyor, yoksa Sarpin yaklasmasindan dolayi mi bilemem...hem ben tango yapmayi bilmem, belki tango da böyle birseyler oluyordur...normal dansda olmuyor, bunu biliyorum :img-grin2 ...
teomanresat, böcekcigim niye düstün bu müzigi kimin caldiginin pesine...bana sorsan hemen söylerim ya, sen kafana falan cekicle vurma...sonra tek böcegimizsin, böceksiz mi kalacagiz :icon_cry:
efendim, müzigi calan azrail abi...ameliyata hazirlik, anladiniz mi? :img-haha:
meriremail
06-06-06, 15:31
Bİ OKUSANIZ ŞOKE OLACAKSINIZ EMİNİM
SON OLARAKTA SON ANI DİKKATLİ İZLEDİYSENİZ EĞER AZICIK SARP EKİNİ BÖYLE BAYILTIR GİBİ TUTUYO VE MUTLU SON THE AND E ARTIK BİZDE Bİ OHH ÇEKERİZ ÖZLEMİŞTİK BU SAHNELERİ CANIM DİMİ AMA*****MUCKKK:love04: :love04: :love04:
06-06-06, 15:31
meraba arkadaslar uzun suredir buralarda yoktum simdi geldim fragman gelmiş tango filan diyorlar pek anlayamadım neden bahsettiklerini ben akşehirden keremceme sesleniyorum 5-10temmuz nasreddın hoca senliklerıne gel keremcemm
aysacim evet bende feride ve dolayisiyla kenan diyorum. zaten yelda ihtimali, bana göre cok düsük bi ihtimal. ikisi hic birlikte vakit gecirmediler ki. berna bu durumda daha muhtemel bi aday. ama yinede benim icimden feride diye gecti.
aysa bunlar sevgili degil, cok yakin arkadas ;) her firsatta acikliyorlar bunu canim, anla artik.
bu arada haberler bölümüne duyguselin ekledigi haber moralimi bozdu. bu seckin piriler de nerden cikti simdi? ama keremcemin kankisi yasemin ergene varken ona kalmadi keremcem ;)
not: aysa hani sende eski bölümlerden replik ekleyecektin imzana? bak ben yine degistirdim, nasil olmus? dizi tatile girene kadar degisik bölümlerden, imzama yeni replikler yazacagim. eski replikleri hatirlayalim beraber, güzel oluyor :)
teomanresat
06-06-06, 15:33
ozguster ve diger fragmandan etkilenen arkadaslar...
lütfen bu senaristlerin bizleri her defasinda hayalkirikligina ugrattigini unutmayin...
yani sevinelim de, yine de tedarikli olalim olmaz mi?
hem o zaman daha iyi olur, yani kötüyü bekleyip, iyiyi görünce herseyi iki kat daha fazla yasayabiliriz :img-nyam: ...tabi bu benim görüsüm...
sinemb75, valla Ekin dansin etkisiyle mi kendini itiyor, yoksa Sarpin yaklasmasindan dolayi mi bilemem...hem ben tango yapmayi bilmem, belki tango da böyle birseyler oluyordur...normal dansda olmuyor, bunu biliyorum :img-grin2 ...
teomanresat, böcekcigim niye düstün bu müzigi kimin caldiginin pesine...bana sorsan hemen söylerim ya, sen kafana falan cekicle vurma...sonra tek böcegimizsin, böceksiz mi kalacagiz :icon_cry:
efendim, müzigi calan azrail abi...ameliyata hazirlik, anladiniz mi? :img-haha:
He çiçekciğim bende deminden beri kızlara bunu anlatmaya çalışıyorum ,hayal falan olabilirmi,azrail gelmiş mi,diye.Ters köşe olmayalım diye.Ama öyle bir üstüme geldiler ki valla suspus oldum.
Evet azrailimiz ameliyata hazırlık olsun diye jest yapmış olabilir.
arkadaşlar bence ne yelda ne berna ne kenan nede feride bence onu emanet edeceği kişi orhan bey yada feryal hanım olabilir çünkü ailesi onla olacak ve gerçekten güvenceği tek insanlar onlar
neyse en azından romantik sahneler göreceğiz
su boynuzlu taca ben de aday olmak istiyorum efendim...
aysacigim bak simdi, Sinan bence kime emanet edilecek bilyior musun?
Almanya daki Haci teyzeye...nasil adaylik icin yeterli mi tahminim? :img-grin2
silam, selam arkadasim...teo ya yakistirdin o taci ama ya ben?
ayşa'm yapma güzelim sen gel bak yelda de...hem kenan'a emanet ederlerse sinanın sarpa ancak rüyamız da baba dediğini görürüz...ekinin bunu yapacağını sanmıyorum kenanla arasıra görüşmesini ister ama bir süreliğine onda kalmasını istemez...sinanın psikolojisi açısından kenanla kalması sakıncalı olur canım...hem bakıyorum da sen galiba şu mor pufuna çok güveniyorsun?
selam arkadaşar şöyle bir göz gezdirdim de yazdıklarınıza,
özgücüm senle aynı fikirdeyim güvenilir kişi bencede berna ama ufak bır ıhtımal yelda hala da olabılır hazır hamıle bırde ,hem kasetlerıde o doldurmadımı bılıyor ekının duygularıını.
ayşa ferıde ve kenan hiç degıl ,olamaz güvenılır kişi.allahın zırtapozuunutmamak lazım kı ekının hastalıgı olmasaydı velayetı falan vermeyecektı.hastalık mevzusu olunca yelkenlerı suya ındırdı.allahım yıne dıyorum kanım kaynamadı gıttı bu adama.
ve sinemcim bence bızım ıstedıgımız gıbı bır sahne kesınlıkle olacakmadem ekın herseyı yaşamak ve hıssetmek ıstıyor(fragnmanda oyle dedı)ve yanıbaşımda aşkım.
e bı zahmet yaşasında bızde muradımıza erelım bızde tatıle sağlam kafa ıle gırelım.
zaten beyaz gelıncık bıttıgınden berı kafa patlatıyorum nasıl devam eder dıye bırde bununla ugraşmıyayım.
sıcak bır yaz geçırecegız de orası kesın barı sıcak ve huzurlu olsun.
kızlar selamlar
Selamlar herkese,
Bir bilgisayarzede olarak internet cafeden bağlanıyorum.
Özeti okudum.Fragmanı izleyemedim ama meryemcim sağ olsun repliklerini okudum.Çok güzel bir bölüm olacak gibi.Tango,yağmurun altında dans..Bilemiyorum sadece sabırsızlıkla beklemeye başladım..
herkese selam...fragmanı henüz görmedim ama fotoğraflarına bakdım fragmanın çok güzel bi fragman olduğu kesin duygusal...fotoğraflara şöyle bi bakınca bütün sewgiyi görebildim onların o dansından...bide seyredebilsem çok mutlu olucam:img-grin2 sabırsızlıkla bu bölümde en çok o sahneyi bekliyorum...:img-nyam:
Nannicim, canım ben herşeye hazırladım kendimi. O sahnenin fragmanda izlediğimiz kadar olduğuna kendimi inandırdım mesela. Arkası yok, yarın:) yani gelecek sezona belki. İşte böyle yarım yamalak dizi tamamen bitene kadar izleriz romantik saheneleri.
Yeşilcim, canım evdeki CDleri getirmeyi unutuyorum hep, izleyip anca yazacağım replikleri. Buradaki replikler sayfasında ne kadar var bilmiyorum. Bir müsait olduğum zaman oradan da bakmaya çalışacağım. Yani aklımda da, fırsatım olmuyor.
Demirbaşlar size sesleniyorum, boşuna uğraşmayın beni kandıramazsınız.
Fena halde inat ettim. Sılacım mor pufa güvenmiyorum dersem yalan olur:) Ama birde ben haklı çıkarsam... Allah tutmayın beni...:):):)
su boynuzlu taca ben de aday olmak istiyorum efendim...
aysacigim bak simdi, Sinan bence kime emanet edilecek bilyior musun?
Almanya daki Haci teyzeye...nasil adaylik icin yeterli mi tahminim? :img-grin2
silam, selam arkadasim...teo ya yakistirdin o taci ama ya ben?
nanni'm,merhaba arkadaşım...inan dün gece sohbet ederken özgü,ece ve sinem'e bende hacı nine demiştim..bir bakmışız sinan almanya yolcusu...olur mu olur bak aynı kişiyi düşünmüşüz...
ayrıca azrail meselesi de bak olabilir eh şimdi sarpın azraili olurda ekinin olmasa olmaz değil mi ama? hem adamlar azrail bölümünde reating rekorları kırdıklarından bahsetmişlerdi bu bölümde de azrailde olur melekte olur her şey olur arkadaşım...böylelikle şu meşhur tacdan bir kaç tane yaptırmak lazım bizde böyle hayal gücü olunca bize bir tane tac yetmiyor maalesef:img-grin2
geceyegunaydin
06-06-06, 15:47
bu bolumun fotograflarını nerden bulabilirim acaba ban a yardımcı olurmusunuz
alevalevalev
06-06-06, 15:50
Uzun zamandir sadece foruma kisa girip cikiyordum. (Daha dogrusu su sinir bozucu mail geldiginden beri, ama neyse bosveriyorum artik). Simdi bende birseyler yazayim.
Aysa arkadasin üstüne fazla gitmeyin lütfen. Cünkü yazdigi gayet mantikli. Yani Sinan´in Kenan´a emanet etmesi konusunda. Cünkü Kenan hastaneye gitmeye cesaret edemez zaten. Orada en iyi arkadasi olarak Berna bulunmali bence. Bir de Ekin´in ameliyatinin ciddiyetini ele alirsak, en kötü ihtimali göz önünde bulundurursak Sinan´in yaninda babasi bildigi kisinin olmasi mantikli geliyor bana. Cünkü Kenan babasini cok seviyor ve onun her dedigini yapiyor. Sarp´a baba demesi konusunu da o ele alabilir.
nanni'm,merhaba arkadaşım...inan dün gece sohbet ederken özgü,ece ve sinem'e bende hacı nine demiştim..bir bakmışız sinan almanya yolcusu...olur mu olur bak aynı kişiyi düşünmüşüz...
ayrıca azrail meselesi de bak olabilir eh şimdi sarpın azraili olurda ekinin olmasa olmaz değil mi ama? hem adamlar azrail bölümünde reating rekorları kırdıklarından bahsetmişlerdi bu bölümde de azrailde olur melekte olur her şey olur arkadaşım...böylelikle şu meşhur tacdan bir kaç tane yaptırmak lazım bizde böyle hayal gücü olunca bize bir tane tac yetmiyor maalesef:img-grin2
silam,
bana Haci anne mantikli bir emanet yeri gibi geliyor...
Ekin güveniyor mu? evet..
uzaklarda mi? evet...
bu arada imzandaki replik, Sarpin en sevdigim repliklerinden...
bir de yemek masasinda askini itiraf ettigi replik var ya, iste o benim favorim...ben de ondan mi bir imza yapsam :img-grin2 ...
imza demisken, sisley...nerelerdesin ya? :icon_cry:
birazdan buradayim...
Oh oh bu hafta taca aday olan yok dedik.Bakıyorum nede çok meraklısı varmış herkes teker teker döküldü.
Benimde inadım inat işte Sinan Berna'ya emanet edilecek.
Ayşacım o sahne fragmanda gördüğün kadar değil arkadaşım.Bak en azından Sarp arabadan inip Ekin'in yanına gidince aralarında bir kaç replik geçtikten sonra dans etmeye başlayacaklardır ve ben orada çok güzel sözler bekliyorum ikisindende.Sonra fragmanın bitimine doğru sanki Sarp Ekin'i şöyle bir döndürüp yere doğru belini kırıyor işte onun devamındada öpüşme sahnesi olabilir diyorum.
nanni'm bu aralar biliyorsun nostalji günleri canım forumca nostalji yapıyoruz:img-nyam: daha önceki imzamdaki replikleride çok seviyordum ama maalesef bir hafta durdu ve sonra forumdaki uzunluk engeline takıldı pek anlayamasamda neyse oldu bir kere:icon_cry: bu seferde diğer sevdiğim sarp repliğini yazdım burada o kadar doğal aşkını anlatıyorduki etkilenmemek mümkün değil...senin dediğin replikte çok hoştu hele ekinin sarpa bakışı çok güzeldi...ah o günler ah...
ayşa'm canım bencede bir de sen tutturursan havandan yanına da varırmaz senin:img-nyam: birde senin gibi sevinen biri daha olur o da kenan...senin gibi havalara uçar heralde:img-grin2
ben o kadar uzağa yollayacaklarını sanmıyom belki yelda ile adaya giderler taktım ben bu adaya ama kenanla ayvalığa giderler belkihacı ninenin gelmesi oayları öğrenmesi lazım aaaaaaa aklıma geldi hakanın ölen sevgilisinin ailesine yollarlar nede olsa onlarda sosyete teksoylar tanıyodur mithat amcaya ne dersiniz şunuda sölim kesinlikle bunu çoooook öncelerden ekinin öleceği tüyosu geldiğinde yazmıştım azrail sahnesi olacak ama azrail sarpınki gibi değil alpay olacak onun hayalini görüyodu ve o hep siyah takım giyo
alev bende o mailden sonra memleket meselelerinden kafamı kaldırıp ilk defa yazıyorum.Anladımki benim için diziden çok burada dizi ile ilgili yapılan yorumlar ve forumdaki arkadaşlar önemli.o yüzden sılam arkadaşımın da katkılarıyla bende muhabbete ortak olayım dedim. İyki varsınız...
Bu arada sorumluluk sahibi biri olarak Sinana bakacak birini bulamadılarsa bende bakabilirim zira aynı yaşta bir oğlum var.
Fragmanla ilgili düşüncelerim benimde nanni gibi bende izlediğimde şarkıdan dolayı 30. bölümü hatırladım.
Nevsehirlim
06-06-06, 16:08
Arkadaslar,bilmem farkinda misiniz ama su fragmani göstermeye basladiklarindan beri herkes sacmaliyo,ben dahil.nasil fragmanmis ama herkes sarhos oldu,dogru dürüst yorum yapan yok denecek kadar az,bu bi elestiri degil ama bi fragmanin bizi nasil yoldan cikardigini ve sacmaladigimizi söylemek istedim....Insallah sacmaladigimiza deger ve gercektende güzel bi bölüm olur......
Oh be nihayet Desirecim aramıza döndün.Gerçi bizi takip ediyordun ama yorum yazmıyordun.Burada biz bize yeteriz arkadaşım.Kimse bizim neşemizi bozamaz.
Bak Nanni'nin imzasına
RÜZGAR NE KADAR SERT ESSE DE
KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ TOZDUR
Hadi bakalım şöyle bir özet fragman yorumu yapta neşemize neşe katalım.
eweeeeeeeetttt bakıyorum hala dewam ediyoruz yorumlara acaba sinan kime emanet edilecek bi arkadaşım yazmıştı feryalle adaya gitsin die şimdi düşününce o daha mantıklı geldi ama oda bu zor günde onları yalnız bırakırmı?belkide şöyle olur benden yeni bi fikir muzo gönül ve kurti üçlüsüne bırakır hani sinan muzoyu sewiyo ya onunla kalabilir mi acaba???saçma oldu sanırım offffff beynim patladı yorum yapmaktan yaaaaa ama bravo kimse hız kesmiyo yorum kapasitemiz genişledi hala vakit geçmiyo ne zamandır böyle olmamıştım bu bölüm yine oldum heralde fragmanın ii olmasından ileri gelen bişey bilemiyorum sizde de oldumu.
desire'm arkadaşım hoş geldin çok sevindim canım.. seni tekrar aramızda görmek çok güzel sakın bu kadar ara verme bir daha:img-kiss:
canım fikrin çok güzel kimseleri bulamazlarsa ortaklaşa bakarız...benimde aynı yaşlarda kızım var beraber yuvaya gidip gelirler...hem bak bizleri beğenmezler hiç bir şeyden haberleri yok derler ama bak çocuklarına bile bakıyoruz daha ne istiyorlar ki:img-grin2
Bizim müziğe birisi laf mı etti ne?Gaipten geliyor diyen mi oldu ne?Gözüm seğiriyor , az kaldı gelecem oraya.
İster melekler çalsın,ister kelebekler dansetsin, ister huriler uçuşsun, ister rüya olsun, ister olmasın, biz garibanları böyle sevindirdiler ya Allah tuttuklarını altın etsin.Ne muratları varsa versin.Şu garipleri güldürdüler ya,Allah da onları güldürsün.( Vay be aşk fukarası olmuşuz da haberimiz yok.Bir mendil açmadığım kaldı.İnsan düşmeye görsün,çıkmak için ne taklalar atıyor.)
Nannim kuşum bir dur be, bir rahat otur kardeşim be.Ne hatırlatıyorsun ? Bırak bir bu sefer kafa yormayı.Bırak bugün biraz salak olalım.Bırak Avarel gibi olalım ya.İki bölüm en fazla.Ne çıkar ?
Baksanıza ne mutlu olmuşuz, uçuşuyoruz, herkes bir neş'e bir sevinç. Sahi en son ne zaman böyle olmuştuk biz?
Ben hatırlayamadım.30.bölüm de rüya idi.Ama ne güzel bir rüya idi.Ağzımız kulaklarımızda seyrettik.Rüya olsa bile nasıl sevdik.
Bu sebepten bence farketmez.
Çak Ayşecim çak, ama maalesef İddiayı kaybedeceksin güzelim.Kenan'a Sinan emanet edilmez.
(Emanete hıyanet edilmez gibi bir laf oldu )
Teoman senin kafana yakışmadı o taç arkadaşım. Taşlı maşlı , boynuzlu bir taç o. Sana yakışmadı.Sen aklı başında, mantıklı bir adamdın.Seni de mi kendimize benzettik nedir?Kork bizden
Vaayyy Ayşem demek sevgilisi ha.Allah cızırtını vermesin.Şimdi Sinem atlar buraya,
Yeşil gelmeyim yanına.Ne arkadaşı? Yok öyle bir şey.
Sılam sen de mi ?Hala ikna olmadın mı kız.Yelda Yelda deyip duruyorsun.Kadın çocuk doğuramıyor korkusundan bir de çocuk bakacak.Gerçi bir çekirge vakası yaşadı ama , Sinan cücesi bu kimseye benzemez.
Evet Rebeca 'cığım . ,Berna 'dır Berna.Başkası olamaz.
Ahanda buyur Ayşe , Nanni de senden.Ben ne demiştim bunun üstüne sana;
Sinan'ı pilavcı amcaya emanet etsek nasıl olur? Gördüğünüz üzere saçmalamakta sınırı tanımam yani.Zorlamayın beni
özgüster walla aynen katılıyorum bizi sevindirdilerde şurda iki neşe vede mesut içinde yorum yaptık yada yapmaya çalıştık ya artık bundan ötesi yok ayrıca bende sendenim saçmalamakta üzerime yoktur.o derece yani misal yukardaki örnek ama sende bayaaa saçmalamışsın cidden ama güldürdün beni doğrusu pilavcı amcamla sinanımı beraber düşünemiyorum:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Özgücüm, Allah iyiliğini versin emi:) Kahkaha ata ata okudum yukarıda yazdıklarını. Ben "çak"tım da sen göreceksin, kim kaybedecek:) Çok inat ettim ya. Nereden estiyse kafama, inatım tuttu.
Sılacım, eğer tahminim doğru çıkarsa kaçın benden derim başka birşey demem. Çenemi kapatamazssınız bu kadarını söyliyeyim şimdililk.
Alevalev, sende Kenan Feride olabilir diyorsun.. İyi iyi yalnız değilim.
Ben Kenan Sinan'ın babası diye bırakacaklarını düşünmüyorum. Dediğim giib belkide Feride'ye bırakacaklar ama Kenan da olacak işte.
Desirecim, hoşgeldin canım. Sen bırak milleti bak bize, ne eğleniyoruz burada.
burcin_kaplan
06-06-06, 16:24
selam arkadaşlar bende fragmandan baya etkilenenlerdenim , o şarkı warya aldı götürdü beni resmen we gine o tango 30. bölümdeki gibi ya bence güsel bi bölüm olucak ya cidden ben süper bi bölüm bekliyorum...bakalım yarn izliyebilicez 1 gün kaldı.
özgü'cüm canım bence de rüyada olsa gerçekte olsa benim için farketmez ben bu aşıkları tango yaparken gördüm ya gerisi boş...gerçi ekinin kıyafetine takmış bulunmaktayım (seslarinizi duyar gibiyim amma takıntılıyım değil mi bir kıyafer bir makyaj ne yapayım duramıyorum işte:img-grin2 ) daha güzel bir kıyafet olabilirdi hele o terlikler hiç uymamış...bu kıza hastalık yaramıştı hani ilk belirtilerde ne kadarda hoş giyinmeye başlamıştı saçlarını ne kadar güzel dalgalı yapmıştı ama belirtiler gitti kıyafetleride eskiye döndü...şu belirtiler biraz daha sürseydi keşke:img-nyam:
ayrıca özgü'cüm fikrim aynı şekerim yelda yelda yelda...ben fena çakılacakmışım gibime geliyor ama olsun be gülüm çakılmam sadece bu olsun ekin sarp mevzularında çakılmayayımda buna da razıyım:img-grin2
Naçizane fikrim Sinan'ın Berna'ya bırakılacagı yönünde. E, ne de olsa Ekin Hanım cicianne olarak da onu düşünmüştü. Ayrıca o dans sahnesi tamamen hem de %100 gercek (bence) ama müzik hayal olabilir bak. Nerden bulacaklar orada müziği. Devlet senfoni orkestrasını cagıracak halleri yok ya. Desirecim emin misin gercekten bir kutay daha istediğinden emin misin. Bi birinin bi birinin boyunu ölçersin artık. :img-grin2
Aklıma gelmişken bu Sinan cücesini Teksoyların evinde göreceğimiz ilk bölüm olacak.İstermisiniz bu velet durdu durdu tam bizimkiler romantik dansın devamındaki gecede vuslata erecekken tabi bizde, odaya dalıp ben burada uyuyacağım demesin.
ozguster yorumun ozellikle ilk kısmı super walla.oldum gulmekten.bu forum fragmana boyle olduysa bolum bitince herkesin avatarı imzası degisicek gibi gelio bana.off ya daha cok war ama bir an once gelse su carsamba 21 45 catlıcam burda.fragmanı izleye izleye ezberledim.buarada sonunda sarp ekini egiyo bole opuo galibaa..
işimden vakıt buldugumde valla bugün hemen buraya gelıyorum malum herkes gibi fargman coşturdu hepimizi.
özgücüm bernadır dıyorum işem tamam arkandatım.
sinemcimaynı yere takılmışız haklısın fragmanda sarp ekını söyle döndürdükten sonra yatırıyor gibi veeeeeeeeeo hareketten sonra ancak bir öpücük yakışır arkadaşım.
(başka çaresı yok istedıgımız ya olacak ya olacak)
ondan sonrada gönül rahatlığı ile yaza gireriz.
Nannim kuşum bir dur be, bir rahat otur kardeşim be.Ne hatırlatıyorsun ? Bırak bir bu sefer kafa yormayı.Bırak bugün biraz salak olalım.Bırak Avarel gibi olalım ya.İki bölüm en fazla.Ne çıkar ?
Baksanıza ne mutlu olmuşuz, uçuşuyoruz, herkes bir neş'e bir sevinç. Sahi en son ne zaman böyle olmuştuk biz?
ben en son 30. bölümde olacagimi olmustum...
rüya iscileri geri dönüyor diye ciyak ciyak bagrinmistim...
dizi boyunca, agzim acik budala olmustum ve sonra ki hafta...hatirlamak bile istemiyorum...
tabi ki bizi mutlu etmek cok kolay...bunu 13 bölüm, hadi zorla 22 bölüm basarmislardi zaten...gerisi cok kolaydi ama...yapamadilar...
ben böyleyim özgücügüm, degisemem...ama mutlu olurum ben sen merak etme...
yeter ki, söyle güzel ve dolu dolu iki bölüm izletsinler...ben herseyi olmasa da, bir kismini unuturum :img-elvis ...
desire72 hosgeldin aramiza...bir iki kendini bilmez bizim keyfimizi kaciramaz degil mi?
bu arada, bizim doktor bakalim bu sefer neler döktürecek :img-grin2..
söylemis miydim daha önce?
"doktor Hakani sevmeyen, ölsün !!!" :img-grin2
Rebecam çak çak.Bugün senle tüm fikirlerimiz uyuşuyor.
1.Sinan Berna'ya emanet edilecek
2.Tangonun sonunda öpücük olacak.
Duymayan görmeyen kalmasın.Rebeca ve Sinem ortak görüşüdür.
dizidizidiziler
06-06-06, 16:33
Isyerinde oldugum icin hala fragmanı izleyemedim. Çok şey kaçırmışım. ooffff.
Bu arada SILAM mesajlari okuyordum sen demişsin ya, hiç Kenan'la beraber olmadığını söylesin diye zaten SARP biliyor Ekin'in hiç Kenan'la beraber olmadığını çünkü Kenan bir kızgınlık anında söylemişti. Daha eli elime değmedi. 4 yildir evliyim ama daha ona dokunamadım bile, hep senin yüzünden demişti....
Bu çok iyi olmuştu çünkü Ekin'in kendisinin bunu söylemesinden bile etkiliydi..
Naçizane fikrim Sinan'ın Berna'ya bırakılacagı yönünde. E, ne de olsa Ekin Hanım cicianne olarak da onu düşünmüştü. Ayrıca o dans sahnesi tamamen hem de %100 gercek (bence) ama müzik hayal olabilir bak. Nerden bulacaklar orada müziği. Devlet senfoni orkestrasını cagıracak halleri yok ya . Desirecim emin misin gercekten bir kutay daha istediğinden emin misin. Bi birinin bi birinin boyunu ölçersin artık. :img-grin2
sekerser çok iyi ya devlet senfoni orkestrası ha neden olmasın ..sadece boy ölçmekle bitse iş eh ne yapalım katlanıcaz artık sorumluluk sahibi olmak kolay değil yavrucağı sokakta bırakıpta kurda kuşa yem etmeyiz.Müziğin
hayal olduğu konusuna bende katılıyorum. bu arada Yalnız Sarp hadi zengin tango dersleri almıştır ekin ne ara öğrendi tangoyu yoksa oda sarpın yokluğunda edindiği yeteneklerden biri mi? Neyse birbirine yakışan bir çifti bütün olumsuzluklara rağmen izlemek güzel.
ekin ailelere söylerken çok ağlayacağız gibi ama bir hayret içersindeyim rüya işçileri nasıl olduda böyle romantik sahneler yaşatıyo.biz pek alışık değiliz böyle romantikliğe ama çook güzel olcak yaa fregmandada gördüm YAĞMUR ALTINDA DANS çok güzel olcak
dizidizidiziler
06-06-06, 16:39
Dizidiziler,selam canım...
Ekin'in hamileliğini falan 44. bölümde göreceğiz canım. Bu bölüm hastane hazırlıkları, bir iki romantik sahne ve ailelere açıklamaları ile geçecek.
Ben arşiv yapıyorum canım. Epeyce geç başladım ama güç olmadı:) ilk 16 bölümü CD'ye yükledim. İstersen sana da kopyalarım canım.
Aysa harikasin. Ne kadar güzel olur valla. Arada açar sevdiğimiz bölümleri şöyle doya doya seyrederiz. Çok sevinirim valla.
Büyün nostalji olayları bu bölüm olacak sanıyordum ben.
Herkes geçmişi filan hatırlayacak o arada gösterecekler sanmıştım..
Kendime repliklerden imza yapacağım diye, replikler sayfasında kayboldum. Halimi görseniz kahkaha ata ata okuyorum. Ne kadar güzel günlermiş. İşin ilginç yanı karar verip bir imza çakamadım:)
Az önce eşimle bir telefon görüşmesi yaptım.Kendisi gayet resmi konuştu benimle ve telefonu kapatırken şu sözleri söyledi.
''Akşam geç kalabilirim.Manisa'da tango dersi veren bir yer varmı yokmu onu araştıracağım,iyi günler hayatım''
Şimdi bu adam gerçekten ciddimi yoksa benimle kafamı buluyor.Hayır ben hiç bir zaman Keremcem hayranlığımı gizlemedim kendisinden şimdi durduk yerde
bu kaprisler niye anlamadım yani(Hoş sabah fragmanı görünce Sarrppp deyişim
pekte öyle masum bir şey değildi ama)
Dur bakalım akşama alırız ifadesini.
ailelere ekin we sarp solemez bnce yani sleyemez.hakancıgımız gircek dewreye o gayet doktor havalarında anlatır durumu zaten resimlerde de herkes pur dikkat doktoru dinliodu.bu is ekine kalsa bizim ewde mendil kalmazdı.doktor onu halleder ama sonrasında ekinden herkese 'lutfen abartmayın karsımda uzgun durmanızı istemiorum' gibi bir acıklama bekliorum yoksa isimiz is.bide aile dramı izleriz walla.
aychaaa bu ailelere anlatma işini yine kaset doldurarak yaparlar belkide bellimi olur çünkü başları sıkışınca hemen bu yola başvuruyorlar.
Bu arada demeyi unuttum sanırım hoşbulduk arkadaşlar aranızda olmak çok güzel.
aysa'cım dizi 4 yıl atladıgında az bagarmamıstık biz ekinin hamileligini gormek istiyorduk diye. Sesimşz gitmiş anlaşılan. o sahneler icin cok heyecanlanıyorum gercekten.
Desire'cım bence ekin tangoyu üniversitede ögrenmiştir. Hani dans klupleri falan olurya (beni almamışlardı kıvrak olmadıgım için :icon_cry: ) Ekin hanım cocuk bakıp, evlilik yürütp, kafe işletip, hukuk okurken araya dansı da sıkıstırıvermiştir. Hatta tahminimce okulda üye oldugu klüp bununla da sınırlı degildi. Zira şu evlilik öncesi, hayallerini cizdiği resmi de görmüştük. :img-kiss:
Rebecam çak çak.Bugün senle tüm fikirlerimiz uyuşuyor.
1.Sinan Berna'ya emanet edilecek
2.Tangonun sonunda öpücük olacak.
Duymayan görmeyen kalmasın.Rebeca ve Sinem ortak görüşüdür.
bak çaktım arkadaşım diyorum ve yorumunun altına imzamı atıyorum.ayrıca agzından yel alsın sınemcım tam bızmkıler ve bız dedıgın gıbı vuslata erecekken çıkmasın sınan yoksa bızım hayaller ikinci sezona kalır .......sonrada kurdeşen dökeriz bu sıcakta
ne guzel iste esin seni sewioki sana bole yaranmaya calısıo.ama yazık onada yaa sizde keremcem askına gumburtuye gitmeyin aman dikkat.
kac cift ayrılmıs yani
Bakın son kez diyorum, Sinan'ı ne Berna'ya nede Yelda'ya emanet edecekler.
Özette bu kadar üstüne durduklarına göre var bu işte bir iş. Bu sefer tek başıma köşelere çarpılacağım galiba. Kimseyi de kandıramıyorum ki....
sabahtan beri fragmanı tekrar tekrar izliyorum.izledikçe izleyesi geliyor insanın.tangonun sonrasında hayallerimiz olursa değmeyin bizim keyfimize.50 saniyelik görüntüden sonra böyle uçtuysak bölüm sonrasını düşünemiyorum artık.çarşamba gecesi sayımız rekora ulaşır herhalde.taşındıktan sonra teksoyların evinde görülmeyen sinan o gece de bizim gözümüze gözükmese iyi olur.şimdi tek endişem yağmur sahnesini yarıda kesip hoop ertesi sabaha geçmeleri.sarpın kafedeki sürprizini de yarıda kesmemiş miydi bunlar!bu sefer yapmasalar bari.
şu sinanı kime bırakacaklar konusunda berna ağır basıyor bende.hem onu çok seviyor hem de iyi anlaşıyorlar ne de olsa.ama ekinin kaset meselesinde yeldadan yardım alması ona da güvendiğini gösteriyor.ama yeldayla sinanı nerdeyse hiç aynı karede görmedik.çocuk tanımıyor bile onu doğru düzgün.ters köşe olmamak için ben başka birine de hazırlıklıyım.ne de olsa söz konusu olan rüya işçileri.o yüzden bölüm genelinden bile fazla umutlanmamaya bakıyorum.
bu arada nostalji furyasına ben de uyayım dedim.eski günleri yad etmek güzel oluyor.imzalardaki eski replikler en beğendiklerimdi.bu rüya işçilerinin istedikleri zaman güzel replik yazmakta üstlerine yok.bu işi kıvırıyorlar canları isteyince.benimki nasıl olmuş?
[QUOTE=Nanni]ben en son 30. bölümde olacagimi olmustum...
rüya iscileri geri dönüyor diye ciyak ciyak bagrinmistim...
dizi boyunca, agzim acik budala olmustum ve sonra ki hafta...hatirlamak bile istemiyorum...
tabi ki bizi mutlu etmek cok kolay...bunu 13 bölüm, hadi zorla 22 bölüm basarmislardi zaten...gerisi cok kolaydi ama...yapamadilar...
ben böyleyim özgücügüm, degisemem...ama mutlu olurum ben sen merak etme...
]
Değişme zaten kuşum .Ben seni böyle seviyorum.
Yavrrrrum benim.Yerim seni.Sapığın geliyor kaç, kaç , kaç.
Görüldüğü üzere fragman ve tango sayesinde uçurmuş bulunmaktayım.
Air Özgü havayolları iyi uçuşlar diler, uçuşumuz uzun sürecektir, kemerlerinizi bağlayın.
Duyduğum kadarı ile bayağı kalabalık bir yolcu grubu ile havalanmış bulunmaktayız.Ama çakılma ihtilamalimiz de mevcuttur
Ona göre efendim,
Sevgiler efendim.
sinem'cim ne güzel kız bak eşim seni ne kadar çok düşünüyor:img-nyam: benim ki asla böyle bir şey yapmaz gerçi böyle bir jest yapsada benim eşimde aynı ekin gibi yani baston yutmuş gibi...tango bir yakışırki sormayın...
ekin birazcık kıvrak olsaydı bari sarp üstüne abandıkça ekin yere sırtüstü yapışacak nerdeyse:img-grin2
ayşa'm bende geçen akşam senin gibi repliklere gömüldüm...ne kadar güzel replikler varmış ama uzun olduğu için bir çoğunu kullanamadım malum ben uzunluk engeli mağduruyum ya:img-grin2 bende imzamı kırpa kırpa yaptım ancak bu kadar kaldı canım...
dizidizidiziler arkadaşım bak ben o yerlerini kaçırmışım (hayret benden kaçmazdı ama nasıl olmuşsa:icon_cry: ) ben hala bilmiyor sanıyorum neyse içim rahatladı biraz bende unutuldu sanıyordum....
Nur sevinc
06-06-06, 17:14
merhabalar herkez gibi bende fragmanı izledim ve şu yorumları okuyunca belki bu güzel dansın sonrasını ne gibi bi süprizle karşılaşıcağımızı merak ediyorum bişey var gibime geliyor ekin bu bölümde ameliyata giriyo sanırım işllah bu bölümde girerde haftaya meraklanmayız sinan işi herkesin aklında en düşük ihtimal yelda gibime geliyo en yüksekte kenan bırak