PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

sisley
07-06-06, 12:16
Selamlar günaydınlar herkese
Sinan kime emanet edilecek konusu dönüyor bakıyorum
efendim şimdi ben Yelda ya da Berna diyorum ama büyük ihtimalle Yeldadır
Kenan olmasın şimdi bu cocuk baba,baba diyip durur sonra tekrar sarpa alışamaz falan bende sinir olurum.
En iyisi Yelda ...Zaten hamile değil mi o biraz alışır işte coluk coucuğa ..

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:16
Bu hafta performansım çok düştü, baksanıza kimseyi kandıramıyorum.
Dizidiziler arkadaşım, kime emanet edilecekse Sinan çocuğu alıp gitmeyecek. Bir iki gün bakacak. Onlar hastanede iken. Yani Feride ve Kenan gitmeden önce azcık göz kulak olacaklar. Feride'nin ne Ekin'e nede Sinan'a karşı tavrı olcağını sanmıyorum. Bütün olanlarda tek suçlu Kenan çünkü. Ayrıca şu an yanında Kenan varsa bunu da Ekin'e borçlu. Birde hastalığını öğrenirse canı gönülden bakar Sinan'a:)
feride zaten deyisdi ayrica kendini ispatlamak icin bakar sinana
kenan zaten biliyor ki ekinin hastaligini
sinani ona emanet ederler cunku hala babasi olarak onu biliyor ve en guvendiyi yer olur
ve kenana hayata tutunmak icinde firsat tanir ekin bence

RebeCa
07-06-06, 12:18
bi gireyim dedim mevzu hala sınanın kıme bırakılacagı ?
sinem,özgü yanınızdayım kesinlikle bernadiyorum ve noktayı koyuyorum.
ayşasinana bakacak olan kişi 1 gün bakmayacakki kaldıki bı bademcik ameliyatı degıl ,kızn beyni açılacak içinden tömür çıkarılacak ve tekrar kapatılacak.kolay iş değil hemde hiç değil.sinan en az ıkı 2hafta annesını belkı gormeyecek.
malum saçı kazılacak,ilaçlar verilecek .o yaşta kı bir çocugun bunu gormesı ıyı olmaz kaldıkı yerı gelınce bıa yetışkınler bıle dayanamıyoruz bu manzarayı görmeye bızım sınan kımbılır ne hale gelır.o yüzden sınan uzun bır süre bernanın mısafırı olur.
arasıra telefonla annesının sesını duyar okadar.
sinemcimokuduguma gore yemek varmış bu akşam kesın mı nerden duydunuz?
doğruysa kesin röportaj yapılır bol bol da malzeme çıkar magazin programlarına.bakalım bizimkıler nasıl davranacak.
şenay düdek hazıranda anlaşma bıtıyor,açıklarım demıştıama bence yıne açıklamayacak çunku dizi bıtmıyor yanı anlaşma hala geçerlı.yıne özel hayata dikkat maddesı vardır malum yaz sezonu butun paparazzıler iki mıslı çalışıyordur.
sinemcım diyorum kı havaalnında yada herhangı bır havayollarında tanıdıgı olan varsa takıbe alsın bugun ıtıbarıyle malum bızmkılere burda rahat yok .belkı yurtdışında (mesela galapakos adalarında, avrupa ülkelerınde enselenır bızm şaşkın aşıklar ,en ıyısı orası:img-grin2 ) yakalrlar en azında aynı uçakla gıttıler falan ve aynı uçaktaydılar gıbı haber duyarsak......
anlaşılan dizi dışında bunların söyle elele resmını görmezsek bıze huzr yok arkadaşlar.....
yıne söylüyorum bernadır berna
kızlar selamlar

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:20
fragmandaki resimler cok guzel aynen 14 bolumu hatirlatiyor amma ne yazik ki o deyil
her halde guzel bolum olacak
mangal keyfinde serkanda varmi acaba ya su yelda canimi sikdi ya
arkadaslardan birisi emeliyat sonrasi yogun bakim cekimleri olmus dedi acaba son neresi olacak
belkide sinana babasinin sarp oldugunu soyler ken ya da bunu kenan yapar
sarpa tesekkur icin

KIRÇİÇEĞİ
07-06-06, 12:23
sılacım işimi hallettim geldim baktımki kalabalıklaşmışız...hamişimde katılmış bize ve en son olarakta sisley...iyiyiz canım tek kalmadık:)
bu arada aysacım en son dediğin mantıklı bakarsın tahmin etmediğimiz bi kişiye-feryal hanıma- bırakabilirler...o zaman hep beraber şimdiye kadar olduğu gibi çakılırız canım yere:)

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:23
berna olma ihtimali cok az cunku her zaman bernaya birakiyor simdide kenana biraksin cikmis adam babasi biliyor cocuk onu onun yaninda kalmasi daha mantikli deyilmi

PERİİ
07-06-06, 12:26
arkadaşlar ben diyorum Feyal hanıma ve Orhan beye emanet edecek bence ama bernada mantıksız gelmiyor tabi bu arada bence kesinlikle kenana veya ferideye emanet etmez pedegok pedegok gezdi adamlar şimdi sinan kenanı görse psikolojisi bozulmazmı o yüzden ben asla kenan olmaz diyorum

ayşa
07-06-06, 12:27
Sisley ve Meryemce selam arkadaşlar,
Rebecacım, tamam Ekin uzun süre hastanede kalacak da hadi Gülserde kalsın diyelim, hadi Gönül de, hadi Feryal de kalsın bu uzun süre içinde hastanede... Ayol dedeleri var bu çocuğun, onlar bakar.
Yani alt tarafı emanet edecekleri gün bir iki gündür.
Bakın İlk başta Kenan'a gideceklerdir demiyorum .Feride'ye giderler büyük ihtimalle. Ama nedir onlar artık barışmıştır, Kenan da oradadır.

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:27
sılacım işimi hallettim geldim baktımki kalabalıklaşmışız...hamişimde katılmış bize ve en son olarakta sisley...iyiyiz canım tek kalmadık:)
bu arada aysacım en son dediğin mantıklı bakarsın tahmin etmediğimiz bi kişiye-feryal hanıma- bırakabilirler...o zaman hep beraber şimdiye kadar olduğu gibi çakılırız canım yere:)
aslina bakarsan feryal fikride kotu deyil hem guvenilir hem zaten orda
amma genede berna ve kenan arasinda gidib geliyoruz aksamma beli olur
cok gec basliyacak neden ya

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:29
neyse birakalim kime birakirlarsa biraksinlar bize bnirakmasinlar cocuk felan bakamayiz
birz gelelim dizi ne zaman ve son sahnesi ne olarak bitiyor bilen varmi

ayşa
07-06-06, 12:32
neyse birakalim kime birakirlarsa biraksinlar bize bnirakmasinlar cocuk felan bakamayiz
birz gelelim dizi ne zaman ve son sahnesi ne olarak bitiyor bilen varmi
44. bölümde bitecek arkadaşım. Yani haftaya. Son sahne kritik bir yerde biter herhalde. Bu da Ekin'in sağlık sorunu olur mutlaka. Gerçi bana saçma geliyor böyle bitirmeleri, nasıl olsa biliyoruz Ekin'in ölmeeyceğini.

PERİİ
07-06-06, 12:37
birde yok ekinin kalbi durur bitermiter dedik ama ya ekinin yanına gelirken (hani malum dizilerde biterken kaza sahneside moda ya ) kaza felan geçirirse birileri mesela sarp bi şey için dışarı çıkar tam dönerken yanındada sinan olur kaza geçirirler olmaz olmaz yani

meryemce84
07-06-06, 12:38
Arkadaşlarım bende çalan tango müziğine takıldım..

Ya Ekin gaipten müzik duyuyor(hastalık belirtisi) Sarp ona uyup tango yapıyorlar..

Ya da Sarp 30.bölümde rüyasında duyduğu tango müziğini buldu ve arabasında var..Arabanın teybinden,cd sinden neyse ordan çalıyor...

Yani ikisinden biri başka mantıklı açıklaması yok..
Neyse bu akşam göreceğiz..

Bide ben göreceğimiz romantik sahnelerin bu kadar olduğunu düşünüyorum..
Bide son tangolarında son kez öpüşürler..

Sonra cumburlop yatağa değil sabah olur ve hastaneye giderler gibime geliyor..

Ayşacım tabi dedikleinde mantıklı..Ama Feride-Kenan zor bi olasılık..

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:42
44. bölümde bitecek arkadaşım. Yani haftaya. Son sahne kritik bir yerde biter herhalde. Bu da Ekin'in sağlık sorunu olur mutlaka. Gerçi bana saçma geliyor böyle bitirmeleri, nasıl olsa biliyoruz Ekin'in ölmeeyceğini.
boyle bitirmeleri cok sacma olur belkide sinan babasi oldgunu oyrenir nasil soyle sarp ekinin basucunda konusur isanla ilgili bir seyler sinanda duyar ne tepki vereceyi seneye kalir
acaba senye kac bolum olur ya uzarmi sacma sapan acaba

ayşa
07-06-06, 12:42
Sabahtan beri sustum ama duramıyacağım, insan bir imzam hakkında iki laf eder. Dün replikler sayfasında kaybolmuşken buldum, çok hoştu değil mi?

Sinemcim, sesin çıkmıyor canım. İşin mi var, yoksa ben mi kaçırdım yorumlarını.

Ya arkadaşlar bize hastaneden bilgi getiren arkadaş vardı. Asyas olmalıydı adı. Doktor arkadaşı vardı hatta. O demişti Ekin'in kalbi duracak falan diye. Şimdi bizim Nalan arkadaşımızın dediğine göre yoğun bakımda çekim olmuş. Demek ki Ekin çıkmış ameliyattan. Buda bütün bölüm ameliyatle geçmeyecek demek oluyor. Acaba yoğun bakımda başka kim vardı. Sarp varsa mesela bizim kızı kurtulmuş gösterirler o zaman. Tabi sonradan da durabilir kalbi. Neyse bakalım neler göreceğiz...

ozguster
07-06-06, 12:44
Çalıkuşum merhaba,
Ayşe ve Sılam güzelce anlatmış 43 ve 44 'ü .Bende de şöyle bir teori var.Bu bölümün büyük kısmı,Ekin-Hakan-Sarp diyalogları ile geçecek.Bir de mangal partisi var tabi.Kesinlikle Kenan ve Feride'ye da bu bölüm bayağı bir zaman ayrılacak.Ve Ekin'in ameliyata girişini gösterecekler , tabi bu arada dışarıda bekleyenler falan , malzemem bol yani.
44 ise yine bence, ameliyatı gösterecekler. Hakan'ın çabası, ameliyat ekibi ile diyalogları.Bu arada ameliyat esnasında muhakkak bir terslik çıkartacaklar. Yine dışardakilerin halet-i ruhiyesi, tüm fertlerin ekin ile olan anılarının destansı bir dille anlatılışı, Sarp'ın dramı, hayalleri , ve de yine Kenan -Feride diyalogları ile geçecektir.Ekin ameliyatta rüya görebilir.Malum bunlar her ameliyata girene rüya da gördürüyorlar.Bölüm sonu da ameliyattın çıkıp çıkmadığını veya çıkarsa yoğun bakımda kalp atışlarını ölçen aletin uzun ve kesintiz bir yeşil çizgi halinde gösterilişi ile bitecektir.Yani bin kahır ve belamız var daha.Ve bu iki bölümü şöyle yaya yaya çok güzel izletecekler.
Bakıyorum Berna'cılar çoğalmış.Çok güzel , hadi Ayşem,Sılam direnmeyin, gelin şöyle yamacımıza,
Meryemce merhaba kuşum.Evet biz kronik hastayız.Bana baş ağrısı yapıyor.Yan etkileri de çok.Ama dedim ya kronik, geçmiyor bir türlü.
Rebeca,Hamiş,Kırçiçeği merhaba kızlarr,çoğaldık ne güzel

Bir de şunu merak ediyorum.Hastaneye pilavcı amca gelip de Sarp'a şöyle okkalı laflar eder mi gene? Ben bekliyorum.'' Vay benim aslanım, '' der mi?

ela gözlü
07-06-06, 12:46
selam arkadaşlar.allah sohbetinizi arttırsın.dün forumda bi sorun vardı giremedim.fırsat bulup girdim şimdi.Ayşacım dün imzanı gördüm de yorum yazcaz forum gitti.ne günlerdi ya.
galiba sinan kime bırakılacak tartışılıyor.kime bırakırlarsa bıraksınlar ya.berna da olabilir,yelda?sınavım olmasa ben bakardım ama :)bakalım doktorumuzun ne gibi planları var.başhekimi de kafaya almış:)geçen gün bi baktım bizim doktor belalı baldız da.herkeze iyi yorumlar.

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:46
arkadaslardan birisi adini unutdum yogun bakim cekimlerine katilmis her halde bu bolumde emeliyatin bitimini gosterirler
bu tango olayida ekinin emeliyatt sirasinda gorduyu ruyadir her halde
sarp kazada ekini gormusdu ayni muzik ayni oyun simdide ekin gorur olum kalim savasi verir sarp kolundan tutar dans ederler birde oper prenses ve yedi cucelermi ne masali gibi olur
ah aah harika

ozguster
07-06-06, 12:53
Ayşam canım imzan çok güzel olmuş.Görmedim sanma.Ama çeneden ona fırsat mı kaldı?Seninki de Sılam'ın ki de çok güzel.
Bence yoğun bakımda kalbi duracak veya yoğun bakımdayken sorunlar çıkacak.Böyle bir koşturma ile
geçirebilirler.Doktor koşuyor, kalbe elektroşok uygulanıyor, bu arada aileler ve Sarp perişan, ne bileyim ,dram yüklü olacak
galiba 44.Sakinleştirici falan alıp izlemeli.

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:53
biaz yakisdiriyoruz amm sanki dizide yakisiyorlar bunlar gercek hatatda cok da deyil her dizide oldugu gibi smdide cok guzeller amma dizi biteer eski hamam eski tas
yeni oyuncu yeni deneyimi ne olsa yakisir misali hemde sevgilisi yok cok guzel uyum saglamislar ve ya biz saglamisiz

KIRÇİÇEĞİ
07-06-06, 12:56
selam özgücüm evet yine eski günlerdeki gibi kim ters köşeye yatacak onu tahmin etmeye çalışıyoruz:)...aysacım imzanı gördüm canım bende yazmıştım ama okudukça üzüntüm daha da artıyor neydik ne olduk diyeo yüzden sildim bende:img-sorry aysacım sabahta demiştim Ekin'in kalbi yoğun bakımda durur biz yoğun bakıma alındı diye sevinirken kalbi durur ve bizde acaba deriz-hoş biz biliyoruz bişey olmayacak:)- işte maksat heyecan yaratmak...yorumları bekliyoruz Yelda diyenler bu tarafa..bakın kimler var ben,Sıla,Hamiş,Sisley daha yerimiz çok arkadaşlar:)

NERGIZ_CAN
07-06-06, 12:57
Ayşam canım imzan çok güzel olmuş.Görmedim sanma.Ama çeneden ona fırsat mı kaldı?Seninki de Sılam'ın ki de çok güzel.
Bence yoğun bakımda kalbi duracak veya yoğun bakımdayken sorunlar çıkacak.Böyle bir koşturma ile
geçirebilirler.Doktor koşuyor, kalbe elektroşok uygulanıyor, bu arada aileler ve Sarp perişan, ne bileyim ,dram yüklü olacak
galiba 44.Sakinleştirici falan alıp izlemeli.
dogru ozguster her dizinin bitiminde yasanacak seyler
keske farkli bir bitis olsa hem sakinlesdirici hem gelecek sezonun olaylarindan haber verici bolum olsa amma nerde

NERGIZ_CAN
07-06-06, 13:01
nani eksik oyle kahve arasi versek nerde acaba cay kahve ne olsa alirdik nanaicim nerdesin ya her kes toplandi bitisi ve sinani nereye emanet edelim diyoruz
serkanla ilgili bir sey soylenmismi gitdimi kaldimi ya yelda ne yapiyor daldik emeliyata geridekilerden haber yok
feryalde eskisi gibi karismiyor kimsenin isine orhan babaninda sesi solugu yok bagirmiyor eski si gibi
desene eskiden ne kaldiki

sinem75
07-06-06, 13:01
Ayşacım duydum sesini geldim arkadaşım.Herkese tekrar selam.Sabah hafiye gibi çalıştım.Önce gazeteden Keremcem'in Seçkin Piriler haberini ekledim haberler sayfasına ardından Yasemin Ergene sayfasından sıcak odaya Nalan'ın dünkü set ziyaretiyle ilgili haberlerini ekledim.Ardından bu sayfaya bir yorum yaptım ve işlerime daldım.
Rebecam evet bu akşam Aşk Oyunu ekibinin yemeği varmış.Hani daha önceki ekip yemeğinde bize baya bir malzeme vermişlerdi Keremcem ve Yasemin bakalım bu sefer pot kıracaklarmı.Gerçi artık öğrendiler işi o zamanlar daha toydular ama.
Dün hastanede yoğun bakım çekimleri olduğuna göre Ekin ameliyattan sağlam çıkmış anlaşılan.Bana kalırsa Ekin'in kalbi ameliyat sırasında duracak.Dr.Mithat ve arkadaşları ameliyat sırasında kalbi durabilir,solunumu durabilir demişti.Demek Ekin Azrail Amca'yı atlatmayı başaracak.O zaman benim sezon finali ile ilgili tahminim şudur arkadaşlar.Biliyoruzki Ekin ölmeyecek ve kalkıpta kimse üç ay boyunca Ekin ölecekmi diye düşünmeyecek.Ayrıca bu dizinin bir özelliğide her bölüm sonunda olacak olan olur,cevaplar alınır öyle biter.Bence Ekin yaşam belirtisi verecek ve öyle bitecek diyorum.

sisley
07-06-06, 13:04
Özgücüm ben hem süha dayıyı hem de pilavcıyı bekliyorum gelseler ne güzel olur özellikle süha dayı cok özledik ya.
Ayşacım süha dayı demişken imzan cok güzel olmuş,bu aralar forumda herkesin imzası repliklerden gidiyor ,ne güzel oluyor okuyor hatırlıyoruz.
Ayrıca Nergiz_Can seninde imzan cok güzel kendi sözlerin hemde süper ;)

sinem75
07-06-06, 13:06
Bu arada Ayşacım imzanı hemen farketmiştim canım.Pilavcı Amcamızın Sarp'a yaptığı bu konuşmadan sonra Sarp aşağıya ağlayarak inmiş ve o muhteşem aşk ilanını yapmıştı yemek masasında Ekin'e.
Bu arada Berna diyorum arkadaşlar.Sinan Berna'ya emanet edilecek. Yandaşlarımda baya çoğaldı bu arada.
Bende imzamı değiştirdim.

blueladybird
07-06-06, 13:10
arkadaslardan birisi adini unutdum yogun bakim cekimlerine katilmis her halde bu bolumde emeliyatin bitimini gosterirler
bu tango olayida ekinin emeliyatt sirasinda gorduyu ruyadir her halde
sarp kazada ekini gormusdu ayni muzik ayni oyun simdide ekin gorur olum kalim savasi verir sarp kolundan tutar dans ederler birde oper prenses ve yedi cucelermi ne masali gibi olur
ah aah harika

hayır arkadşım walla bence öle olmazz tabi bu seneristlerinde ne yapacağı da belli olmaz ama ....

bence o tango rüya falan depğil gerçek.. yani bizzi romantik bir bölüm bekliyor gibi.

sezon finali de kesinlikle heyacanlı bir yerde bitmesi gerekir dizilerde hep ölcek mi ölmiycek mi gibi sorular olur ya..... işt e bu yüzden sezon finalindede kesinlikle ekinin kalbi durur. we 3 ay artık bizde onu düşünürüz artık ekin ölcek mi ? ölmiycek miş diye?:img-grin2

ECE 71
07-06-06, 13:14
Aslında Sinanın kime emanet edileceğinin bir önemi yok...nasılsa güvenilir birileri olacak...Boşuna kafa patlatılıyor yani...
Ben son saatlerini nasıl geçirecekler,en çok onu merak ediyorum...Tango sahnesiyle sınırlı kalmaz umarım...Öncesi ve sonrası da olmalı...Son dakikalarda bol miktarda romantizm...Bizleri utandırsınlar...
Repliklerden oluşan imzalar müthiş...Eskileri anımsatıyorsunuz...Bitime az kala iyi geldi arkadaşlar...
Feride nin de Kenanı kolay affetmemesini istiyorum...Biraz sürünsün...

ayşa
07-06-06, 13:15
Dün hastanede yoğun bakım çekimleri olduğuna göre Ekin ameliyattan sağlam çıkmış anlaşılan.Bana kalırsa Ekin'in kalbi ameliyat sırasında duracak.Dr.Mithat ve arkadaşları ameliyat sırasında kalbi durabilir,solunumu durabilir demişti.Demek Ekin Azrail Amca'yı atlatmayı başaracak.O zaman benim sezon finali ile ilgili tahminim şudur arkadaşlar.Biliyoruzki Ekin ölmeyecek ve kalkıpta kimse üç ay boyunca Ekin ölecekmi diye düşünmeyecek.Ayrıca bu dizinin bir özelliğide her bölüm sonunda olacak olan olur,cevaplar alınır öyle biter.Bence Ekin yaşam belirtisi verecek ve öyle bitecek diyorum.
Bana uyar canım bu senaryo, bizimkilerin bölümleri nasıl bitirdikleri malum. Cevabımızı alabiliriz. Bencede öyle olmalı, çünkü Ekin'in ölüp ölmeyeceğini herkes biliyor. Heyecan yapmak isterken yine bizim tepkimizi alacakalar eğer öyle bir son düşünürlerse. Ama dediğin gibi olursa, ne âlâ...
İlginçte olur, bizim istediğimiz gibi bir son. Çünkü genellikle ya ameliyatta ya trafik kazasında yada en kritik zamanlarda diziler sezona girer. İşte bizim farkımızda bu olsun, öyle değil mi?

meriremail
07-06-06, 13:20
şu ekinle sarpın TANGOSU RÜYAMIDIR GERÇEKMİDİR**** SORUSUNA BİRAZ DAHA
KATKI SSAĞLIYABİLECEK
BİR ŞEY BULDUM
DİKKAT EDİN VE YAVAŞ YAVAŞ İZLEYİN FRAGMANI SON ANLARDA BİTMESİNE YAKIN İKEN FRAGMANIN EKİN SARPA YAKLAŞIYOR
EĞİLİYOR
VE SARP EKİNİ YAKLAŞIYOR.:love04:

ssvshy
07-06-06, 13:44
azmettim başardım atv ile süren uzun inatlaşmam sonucunda gece 22:30 sıralarında fragmanı izledim işin en gıcık tarafı ondan sonra fragman ardarda karlıma çıktı yani gelde sinir olma neyse
ekini yağmur altında söledikleri muhteşem ve bence rüya değil çünkü bulundukları yer sanki hastanenin ora yani hem araba parkedilmiş hemde bank vardı yani rüya olsa daha romantik sarpla ikisine özel bir yer olurdu ve galiba sarp ekini arıyodu yani arabadab bakışı bağırışı bana öle bir izlenim verdi yada bulundukları yer eski evlerinin ora olabilir ama işte birsürü parkedilmiş araba hemen yanındada ağaç altında bank görünce aklıma hastane bahçesi geliyo tango için çalan müzik belki o an arabada radyo açıktı kimin şarkısı olcak alpaymı yoksa grp 74 ün sevdiği başka birimi son olarak sinan kenana bırakılacakburalardan gitmeden hatıralarda iyi kalması lazım bunun için son bir iytilik yapması lazım oda sinan ama yapacağı en büyük iyilik sişnana gerçek babsının sarp olduğunu sölemesi olur özette uzaklaştırma diyolar bu uzağa gitme anlamında değildir uzağa gitceksede adaya gitsin nasılsa kenan da biliyo orayı kenen olmazsa feryalle gitsin hiçbiri olmuyomu e berna olsun bari :) hadi bana müsade malum bugün çarşamba ben pazara çıkıyom görüşürüz

öyküm
07-06-06, 13:44
tekrar merhabaaaaa okuldan geldim şimdi ve son sınavımı oldum ama nasıl rahatım walla eeeeee siz neler yapıyosunuz?yorumları pek okuyamadım hoş yapılacak pekte bi yorum yok yani kalmadı şimdilik romantik bir bölüm olacak gibi umuyoruz öyle olur yoksa.............gerisini siz biliyosunuz.ben hala fragmanla ve eski bölümlerle avunuyorum zaman geçsede artık saat 22:15 olsa diimi???neyse ben burdayım.herkese ii yorumlar.

dizidizidiziler
07-06-06, 13:51
Dizidizidiziler canım benim mahsuru yoksa adını öğrenebilir miyim? Nickini yazmak beni çok zorluyor canım.
Yorumların konusunda sana acayip katılıyorum. Kenan ve Yelda olmaz.Olamaz.Benim de inadım kurusun.Yelda'nın hamilelliğine döndürdüm olayı.Evet Berna bu bahane ile Hakan ile tanışsa çok güzel olur ama, konuyu bu kadar erkene alıp kendilerini şsıkıntıya sokmaz bunlar.
Seneye ne ile dönecek yoksa.Daha vakit var bu ilişkiye

Özgücüğüm. bak ben senin ismini biliyorum. Ben de yazmistim ismimi, Nanni ve Aysa biliyor sanırım. Ismim Arzu..

Ben de hakan ile bernanın sadece tanıştığını görelim istiyorum. Daha birbirlerinin yüzlerini görmediler. Aralarında henuz birsey olmasa da olur. Bu arada yalnız Yelda bana çocuğu aldırdı gibi geliyor.. Yoksa bir hareket görürdük yani.

Öbür dönem bence Serkan kendine iş kuracak. İster misin sarpla beraber bar kursalar? Sonra da yelda serkanı geri istese karizmatik görünse gözüne, ama serkan biraz yelda'yı süründürse? Çünkü Ekin'in sarpı süründürdüğü gibi, Yelda da serkana az çektirmedi...

KIRÇİÇEĞİ
07-06-06, 13:52
ssvshy canım sende bizim gibi bi sürü şık sıralamışsın..arkadaşlar hamişle konuşurken aklımıza ne geldi...biz bu kadar büyüttük sinan olayını bi bakıyoruz akşam sinan'ı göstermiyolar bile....eğer öyle olursa var ya koparım ben heralde vede yaptığımız yorumlar ve kandırma çalışmalarımız nereye gider bilemiyorum:)

burchincik
07-06-06, 13:56
açıklamalrına sevindim doğrusu ameliyat olacağınada hakan inş ekini kurtarıcak.........ben inanıyorum........

sinem75
07-06-06, 13:58
Öbür dönem bence Serkan kendine iş kuracak. İster misin sarpla beraber bar kursalar? Sonra da yelda serkanı geri istese karizmatik görünse gözüne, ama serkan biraz yelda'yı süründürse? Çünkü Ekin'in sarpı süründürdüğü gibi, Yelda da serkana az çektirmedi...

Arzucum fikirlerin süper canım.Sarp ve Serkan eski günlerdeki gibi iyi kanka olmuşlar ortak bir iş kurmuşlar.Hele hele bu bir bar olursa seyreyleyin cümbüşü.
Ekin ve Yelda kıskançlık kırizlerine girmezlerse neyim.Her gece bara baskına giderler.Bunlar ne haltlar karıştırıyor diye meraktan.
Hele hele Yelda bebeğini aldırdıysa Serkan onu sürüm sürüm süründürsün o zaman.Şimdiden heyecan yaptım bak şimdi bunca işimin arasında.

didou_didem
07-06-06, 14:00
merhaba!!!ya birkaç yorumu okudum bu dans sahnesinin rüya olabileceği yazılmış ya öyle olursa sinirden kahrolurum valla..ayrıca fragmandan herhalde ekin arkasını dönüyo ve biranda dansa geçiyorlar o benimde ilgimi çekmişti
ama rüya değildir dimi????:(

*duygu*
07-06-06, 14:02
eveeettt....arkadaşlar büyük günümüz gelmiş çatmış.
Herkeste bir heyecan var sanırım-ki-bunları yorumlarınızdan anlayabiliyorum.
Bu akşam yayınlanacak olan 43. bölümü inşallah ''en romantikler'' listemize alabiliriz.yoksa bu liste diğer sezona kadar boş kalmasın değil mi ama:)
sinemb75,
bence de bar açma işi çok güzel olabilir.Hatta okuduğum bazı senaryolarda böyle kıskançlık sahneleri de vardı.Bana yine de yelda'nın bebeği yerli yerinde duruyor gibi geliyor ama neyse...

hamişş
07-06-06, 14:02
ssvshy canım sende bizim gibi bi sürü şık sıralamışsın..arkadaşlar hamişle konuşurken aklımıza ne geldi...biz bu kadar büyüttük sinan olayını bi bakıyoruz akşam sinan'ı göstermiyolar bile....eğer öyle olursa var ya koparım ben heralde vede yaptığımız yorumlar ve kandırma çalışmalarımız nereye gider bilemiyorum:)
kırçiçeğim her zaman ki yerine cnm. konteynerın en güzel köşesinde yerini alıcaklardır. sinemcim senaryona bende katılıyorum son için bütün yazı beklemicez noktalanıcak ve öyle biticek.

ela gözlü
07-06-06, 14:05
didemcim selam.ama susun ağzınızı hayra açın.ne rüyası gerçek hepsi.ben bu gece fena çakılcam yere.biz ne hayaller kurduk dizinin bu akşam ki bölümü için.bi de oturup bütün bölüm ağlarmışız.ağlıcaz o kesin de.ama biraz romantik bölümden ölmezler dimi.rüya işçilerine yağ çekelim biraz:)güzel senaristler,ah ne güzel senaryo yazarlarmış.süper.ellerine sağlık...

hamişş
07-06-06, 14:09
merhaba!!!ya birkaç yorumu okudum bu dans sahnesinin rüya olabileceği yazılmış ya öyle olursa sinirden kahrolurum valla..ayrıca fragmandan herhalde ekin arkasını dönüyo ve biranda dansa geçiyorlar o benimde ilgimi çekmişti
ama rüya değildir dimi????:(
slm didou- didem rüya değil cnm o sahne tam kendimize geldik yeniden bozmayalım moralimizi sonlara yaklaşıyoruz artık bu bir rüya olamaz .gerçi bunu yazıyorum ama kendi yazdığıma kendim bile inanmıyorum neyse ,bize bir jest yapma zamanları geldi diyorum yinede ,biz bunu hakettik.

teomanresat
07-06-06, 14:14
Herkese merhaba,işlere biraz ara verdim .Ben yokken amma kaynatmışsınız,valla oıoku oku bitiremedim.Bu arad Ayşa ve sinem imzalarınız süper.Sezon sonuna gelirken çok güzel olmuş.Aslında hepimiz eski bölümlerden birer imza yapsak pek hoş olur.
Gelelim yorumlara,Tango sahnesini rüyamı demişsiniz,bende dün hayal olabilir mi? dedim ama kızlar üstüme bir geldi suspus oldum.Onun için bugün rüya yada değil yorum yapmıyacağım.Malum çiçekleri kızdırmamak lazım.Ama çok çoooookkkkk özür dileyerekten söylüyorum ,tangodan sonra direk sabaha geçilebilir hazırlıklı olun derim.Ama geçilmezsede fena olmaz hani.
Sinan mevzusu aynı gibi ben hala berna diyorum.
Dizidiziler(Adın arzu herhalde söylememde sakınca yoktur umarım)Sekan la Sarpın bar kurma ile ilgili seneryosu çok güzel.Öyle bir şey olursa bizim kızlar kıskançlık kırizine girer.Bardaki kızlar Sarpla Saerkana asılırlar falan,bizimkiler çatlar valla o zaman eski aşk oyunu geri döner.

sinem75
07-06-06, 14:16
Arkadaşlar bu bir rüya değil.Çıkarın artık şu fikri aklınızdan.
Ekin'in söylediği replikleri duymuyormusunuz yağmuru,toprak kokusunu,aşkı hissetmek istiyorum diyor.Arkadaşlar bu onun ameliyat öncesi son gecesi.
İnanın bana bu akşam aşkı,romantizmi,ailelerin öğrendiği zamanki acıyı,gözyaşını sonuna kadar hissedeceğiz.Bu bölüm Aşk Oyunu tarihinin
en güzel bölümlerinden biri olmaya aday.Bunu sakın unutmayın.

didou_didem
07-06-06, 14:19
tamam rüya değil çıkarttım attım fikri sinem ablacım:) dediğin gibi en güzwel bölümlerden biri olabilir fragman sinyalini verdi bile:)
hamişş bence de hakettik inşallah yaparlar bir jest de yaz tatili iyi geçer
filiz canım evet cici senaristler yağ çekelim:)

sgrunt
07-06-06, 14:20
slm arkadaslar ben bisey isticektim galiba 42inci bolumde hani sarp ekine supriz yapiodu ya cafede mum isiklari falan orda soledigi sarkiyi bana hemen yazarmisiniz bide ondan sonraki soledigi sozleri bekliorum tesekkurler.

sgrunt
07-06-06, 14:21
pardon 41 galiba nilmiorum iste.

oflu_nez
07-06-06, 14:26
ben şarkıyı yazarım ama ondan sonrasını bilmiyorum arkadaşım

ben bal arısı gibiydim senden önce
bak pervanelere döndüm seni görünce
yana yana kül olsam eğer heran
yinede senden ayrılamam
yoluma adadım ömrümü ben sensiz olamam
yana yana kül olsam eğer heran
yinede senden ayrılamam
bin yıl yaşasam yine sana doyamam
sana gönlümü verdim nazlı güzel
senin almazsam gözlerim açık gider
bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
sana gönlümü verdim nazlı güzel

sgrunt
07-06-06, 14:29
cok tesekkurler peki bolumun hangisinde oldugunu biliyomusun 1 demi 2 demi 3 temi bari o sahneyi indiriyim.

dizidizidiziler
07-06-06, 14:30
Herkese merhaba,işlere biraz ara verdim .Ben yokken amma kaynatmışsınız,valla oıoku oku bitiremedim.Bu arad Ayşa ve sinem imzalarınız süper.Sezon sonuna gelirken çok güzel olmuş.Aslında hepimiz eski bölümlerden birer imza yapsak pek hoş olur.
Gelelim yorumlara,Tango sahnesini rüyamı demişsiniz,bende dün hayal olabilir mi? dedim ama kızlar üstüme bir geldi suspus oldum.Onun için bugün rüya yada değil yorum yapmıyacağım.Malum çiçekleri kızdırmamak lazım.Ama çok çoooookkkkk özür dileyerekten söylüyorum ,tangodan sonra direk sabaha geçilebilir hazırlıklı olun derim.Ama geçilmezsede fena olmaz hani.
Sinan mevzusu aynı gibi ben hala berna diyorum.
Dizidiziler(Adın arzu herhalde söylememde sakınca yoktur umarım)Sekan la Sarpın bar kurma ile ilgili seneryosu çok güzel.Öyle bir şey olursa bizim kızlar kıskançlık kırizine girer.Bardaki kızlar Sarpla Serkana asılırlar falan,bizimkiler çatlar valla o zaman eski aşk oyunu geri döner.

Arkadaşlar herkes benim Serkan'la Sarp'ın Bar kurma fikrimi sevmiş anlaşılan. Aklıma geldi işte öyle birden bire. Bence de harika olur, ve o zaman süper konular bulurlar. Barda kavgalar olur. Sorunlar olur, kızlar asılır. Bizimkiler kıskanır. Bizimkileri kıskandırmak için hatta serkan'la sarp numara bile çevirirler. Harika bölümler olur. Eğer gelecek sezona başlamadıysanız RÜYA İŞÇİLERİ alın size yeni bir başlangıç..:img-book:

Arkadaşlar, tango sahnesi rüya değil kesinlikle bu arada. bence. hatta bakın shayal edelim beraber. Ekin zaten sarp'ın geleceğini biliyordur. O sırada yağmur yağar. Sarp gelip Ekini öyle yağmurun altında gökyüzüne bakar bulunca şaşırır, Ekin diye seslenir. Sonra arabadan iner, Ekin'e doğru koşar. Ekin'e sarılır. hatta şöyle ayaklarını yerden kesip döndürür Ekini, sonra Ekin sarpı öper, o sırada arabanın radyosundan bizim meşhur tango başlar. Sarp gülümser, ben komadayken bu tango eşliğinde dans etmiştik der. Var mısın der, başlarlar dans etmeye... Sonrasında müzik biter eve giderler. sonra mı? AAA ama siz de herşeyi benden beklemeyin canım.

cık, cık, cık olmaz kii. Biraz da siz hayal edip katkıda bulunun...:img-grin2

sinem75
07-06-06, 14:31
cok tesekkurler peki bolumun hangisinde oldugunu biliyomusun 1 demi 2 demi 3 temi bari o sahneyi indiriyim.

41.bölüm 3.parçasında arkadaşım.Sadece 3.parçayı indirmen yeterli.

ozguster
07-06-06, 14:33
Özgücüğüm. bak ben senin ismini biliyorum. Ben de yazmistim ismimi, Nanni ve Aysa biliyor sanırım. Ismim Arzu..

Ben de hakan ile bernanın sadece tanıştığını görelim istiyorum. Daha birbirlerinin yüzlerini görmediler. Aralarında henuz birsey olmasa da olur. Bu arada yalnız Yelda bana çocuğu aldırdı gibi geliyor.. Yoksa bir hareket görürdük yani.

Memnun oldum Arzucu'ğum,kusura bakma geç oldu biraz ama.
Bak şimdi sen de mi Yelda aldırdı diyenlerdensin.Olmadı ama.Ben kendimi nasıl paraladım bu konuda biliyorsun.
Hatta en sonunda çocuğun şarapçı olacağına karar verdik.Hatta ve hatta ben ikizleri olacak dedim.
Bence de Serkan Yelda'yı biraz daha süründürsün.Ama nerde bu dizinin evli ya da aşık adamları acı çektirmek bir yana acı çekmekten zevk alıyorlar.Orhan Bey , Sarp , Sinan yerine göre Kurti , Kenan'ı hariç tutuyorum.
Bunlar bizim Grup 74 'ün de kendi halleri . Adamlar sefilleri oynatıyorlar bunlara. Kadınlardan çok çekmiş zavallımlar.
O yüzden Serkan hayatta Yelda'yı süründüremez.Kendi gider barakada yaşar,acıların çocuğu 3 olur, Yelda'ya bir şey olmaz.
Bizim dizinin hatunları tuttuğunu koparan evelallah, erkekleri kedi.

*~*RaiNBoW*~*
07-06-06, 14:34
Sezon finalinden önce çok güzel bir bölüm izleyeceğiz bu akşam.Tabi biz böyle fragmanlar gördük,yanıldığımız zamanlar da oldu ama bu akşam inşallah bu olmaz.'Güzel bir bölümdü!' diyebileceğiz bence...Ayrıca rüya mı değil mi belli değil ama bize rüya izletmeyecekler bence 30. bölüm tam rüyaydı bu kez bu olmayacak.Seyirci kahrolmasın diye 1-2 sahne serpiştirmişlerdir umarım.Her tür duyguyu bu akşam izleyeceğiz,tarihe de geçecek :D
İçimiz rahat yorum yapabiliriz bu bölümden sonra inşallah...

sgrunt
07-06-06, 14:34
cok tesekkurler.

KIRÇİÇEĞİ
07-06-06, 14:36
kızlar süpersiniz tek kelimeyle...
bu sezonu bitirip öteki sezona da el atmışsınız:)
sinemcim ve arzucum, bar fikri süperde bizi dinleyen yok biliyosunuz yani var da masa altından fazla duyulmuyordur:) arkadaşlar bide bişey dikkatimi çekti.. farkındaysanız Ekin Sarp'ı süründürdü diye çok istemiştik Ekin de sürünsün...
1.Ekin sürünsün dedik olmadı...
2.Kenan sürünsün dedik o da olmayacak...
3.şimdi de Yelda sürünsün diyoruz bu da olmayacak..

garibim Sarp'ımdan başka kimse sürünmedi bu dizide pardon birileri daha var biz:img-sorry

ECE 71
Gelecek sezona dair fikirlerin gayet mantıklı Arzu...
Neden olmasın?Senaristler fikir çalabilirler...Zaten her şey birşeylerden alıntı değil mi?
Tango sahnesinin gerçek olduğunu düşünenlerdenim..Ama kısa olacak kanaatindeyim...Hatta Teomanın dediği gibi,hemen sabah olacak ...
Ama aklıma takılan birşey var...Fonda çalan müzik nereden geliyor...Dediğin gibi radyodan olabilir...Ama bence öyle değil...Dans etmeye başlayınca müzik de başlar...Bir yerlere bağlamaları gerekmiyor...
Sezon sonu can alıcı olmalı,ama umarım bizi fıtık etmez...

teomanresat
Arkadaşlar herkes benim Serkan'la Sarp'ın Bar kurma fikrimi sevmiş anlaşılan. Aklıma geldi işte öyle birden bire. Bence de harika olur, ve o zaman süper konular bulurlar. Barda kavgalar olur. Sorunlar olur, kızlar asılır. Bizimkiler kıskanır. Bizimkileri kıskandırmak için hatta serkan'la sarp numara bile çevirirler. Harika bölümler olur. Eğer gelecek sezona başlamadıysanız RÜYA İŞÇİLERİ alın size yeni bir başlangıç..:img-book:

Arkadaşlar, tango sahnesi rüya değil kesinlikle bu arada. bence. hatta bakın shayal edelim beraber. Ekin zaten sarp'ın geleceğini biliyordur. O sırada yağmur yağar. Sarp gelip Ekini öyle yağmurun altında gökyüzüne bakar bulunca şaşırır, Ekin diye seslenir. Sonra arabadan iner, Ekin'e doğru koşar. Ekin'e sarılır. hatta şöyle ayaklarını yerden kesip döndürür Ekini, sonra Ekin sarpı öper, o sırada arabanın radyosundan bizim meşhur tango başlar. Sarp gülümser, ben komadayken bu tango eşliğinde dans etmiştik der. Var mısın der, başlarlar dans etmeye... Sonrasında müzik biter eve giderler. sonra mı? AAA ama siz de herşeyi benden beklemeyin canım.

Selam arzu bar fikrin çok güzel.Birbirlerini kıskanmaları çok güzel olur.
Tango sahnesi için yazdıklarında müthiş daha ne olsun ki evet aynen öyle olur.Tamam bende inandım rüya değil.Sonrasında eve giderler,tabi üstleri ıslaktır şakalaşarak birbirlerini kurularlar ve sonrası malum.Yani yağmurdan sonar o oadaya girdiklerini ve birbirlerini kuruladıklarını görsek yeter.

purna
07-06-06, 14:38
Bana hayal gibi geliyor ne biliyim bende hayal havası estirdi bu ama artık bilmiyorum hayalmi gerçekmi

_Aysegül_
07-06-06, 14:40

vayy süpermis senaryon valla...keske rüya iscilride senden esinlenip böyle güzel seyler yassa...ayrica senaryoun sonu cok güzel :) hayal ede ede bi hos oldum...:)

didou_didem
07-06-06, 14:50

arzu valla muhteşem senaryo yaa inşallah böyle olur..belki sarp arabadan iner hadi ekin dönelim falan der yağmur yağıyor falan der..ekin o sırada radyoda çalan şarkıyı duyar yada gider radyoyu falan açar hadi dans edelim der böylede olabilir...

dizidizidiziler
07-06-06, 14:51
Baby, sana da hayal kurdurdum ya helal bana. Teomanreşat senin fikirini değiştirmek ne kolaymış öyle? ne güzel... Ama bana güven rüya filan değil tango sahnesi.

Ah bir de Aysa'nın fikrini değiştirmek bu kadar kolay olsa.. Inat edip duruyor, illa da Sinan Kenan'a emanet edilecek diye.
Kenanı unut diziden çıkacak diyorum ı-ıh, inandıramıyorum. O Feride'nin kalbini ageri kazanmakla meşgul diyorum, yok yine inanmıyor. Sonra o kadar para pul içindeki çocuk ne yapacak çulsuz Feride ve Kenan'la. Gider Berna ablasında kalır onlar iyi bakarlar Sinan'a. Ya da Feryal babaannesi ile birlikte adada filan kalırlar.. yok, inandıramadım gitti Aysa'yı...Nuh diyor peygamber demiyor ille de Kenan ille de Kenan diyor. :img-grin2

Bu arada illa da şarkıyı bir açıklamaya kavuşturmak isteyenler var. Şarkı olmadan dans edemezler mi insanlar? Ne var yani, içlerinden gelmiştir. Şarkı var gibi dans ederler olamaz mı? Bir sürü dizide veya filimde oluyor bunlar. Bizim kız ve sarp ayrıldıklarında dizinin müziği filan araya girmiyor muydu? olamaz mı?

sinem75
07-06-06, 14:55
Şimdi benden beklemediğiniz bir düşünce ama yazmadan edemeyeceğim.
Hani bu akşam o tangonun sonunda olmasını istediğim sahneler olmasa bile inanın ben hiç üzülmeyeceğim.Hatta olmasın.Şu fragmanda gördüklerim bile beni bu kadar mutlu etmeye yetiyorsa gerisi varsın olmasın arkadaşlar.
Ben bu akşam acıya,gözyaşına,romantizme doyacağım.
İki çift gözün birbirine bakışlarıyla, beni yerin yedi kat dibinden gökyüzüne fırlatacağına eminim
Gerisi varsın olmasın be arkadaşlarım.Onların ekran kimyaları yeterde artar bana.

teomanresat
07-06-06, 14:57
Ya sorma Arzu ,ayşa nın inat edesi tuttu.Ayşacım bak kenan çok uzak bir ihtimal.Gel sen bizle birlikte Bernada karar kıl.
Arzu,aslında benim fikrimi değiştirmek biraz zordur,yani biraz inatımdır ama dediğin bana mantıklı geldi.Yani dans sahnesi için dedikjlerin.O yüzden inanasım geldi.
Galiba Meryemceydi herhalde,ekin belki hastalığının etkisiylede bu müziği duyabilir dedi.Bence o da olabilir.Sarpta garibim hep ekinin dediğini yaptığı için onuda yapmıştır.Müziksizde dans edbilirler.Banada bakarmısınız, oda olabilir,bu da olabilir diye diye bir hal oldum.Çünki bu dizide herşey olabilir.:img-grin2

ECE 71
07-06-06, 14:58
Bu arada illa da şarkıyı bir açıklamaya kavuşturmak isteyenler var. Şarkı olmadan dans edemezler mi insanlar? Ne var yani, içlerinden gelmiştir. Şarkı var gibi dans ederler olamaz mı? Bir sürü dizide veya filimde oluyor bunlar. Bizim kız ve sarp ayrıldıklarında dizinin müziği filan araya girmiyor muydu? olamaz mı?[/QUOTE]

Burada bana bir atıfta bulunulduğunu hissettim...Yazdığım yazıyı tekrar okursan,anafikir olarak zaten senin dediğin yere çıktığımı görürsün...
Müziğin başlaması için birilerinin bir şeyleri açması gerekmiyor,ama bazen açılabiliyor...Bu sahnede nasıl acaba dedim sadece...

teomanresat
07-06-06, 15:00
Şimdi benden beklemediğiniz bir düşünce ama yazmadan edemeyeceğim.
Hani bu akşam o tangonun sonunda olmasını istediğim sahneler olmasa bile inanın ben hiç üzülmeyeceğim.Hatta olmasın.Şu fragmanda gördüklerim bile beni bu kadar mutlu etmeye yetiyorsa gerisi varsın olmasın arkadaşlar.
Ben bu akşam acıya,gözyaşına,romantizme doyacağım.
İki çift gözün birbirine bakışlarıyla, beni yerin yedi kat dibinden gökyüzüne fırlatacağına eminim
Gerisi varsın olmasın be arkadaşlarım.Onların ekran kimyaları yeterde artar bana.
Hayrola Sinem okuduklarım doğru mu?Yoksa gözlerim şaşıbeş mi? görmeye başladı.Sen ha sen sadece dansla yetineceksin.İnanmıyorum sana.O oadada olması gerekenlerin hayalini en çok sen kurdun.Oldu mu şimdi.Ama dediğin doğru onların birbirlerinin gözlerinin içine bakışları,ekrana verdikleri o elektrik yeterde artar bile.:img-grin2

didou_didem
07-06-06, 15:01
evet yaa illa müzik olamayabilir müzik varmış gibi de dans edebilirler tabi birde bu ihtimal var olabilir yanii belkide böyle olur çünkü müziğin açılması beni düşündürmüştü nasıl olacak diye..belkide öyle olur
bu arada sinan kimle gidecek hala karar veremedim ama ben özeti okuyunca aklıma hemen berna gelmişti..
bu arada bu feride'nin şartı ne ya???

HazelAngel
07-06-06, 15:46
Selamlar,

Fragmanı ancak sabahleyin indirip izleyebildim. Anlatılanları okumuştum ama izleyince hak verdim. Romantizm had safhada. Bizim de istediğimiz bu değilmiydi kaç bölümdür. Yarım kalan aşklarının önündeki engellere attıkları adımlardı sanki tango attıkları her adım. :img-grin2 Heyecanla akşamı bekliyorum.

KEiremCEM
07-06-06, 15:50
yha belki arabada çalar sarp ya da öle müzik varmış gibi bence bu çok önemli bişi diil..bi çok dizide böle şeyler olmuştur bu önemli diil önemli olan ordaki dans :) ayrıca belkide sadece ekin duyuodur müziği hani duyuyo arada..!!

keremcem_sarp
07-06-06, 15:50
Bu fragman bizi öyle bi coşturdu ki gözümüz hiç bişey görmüyo.Ama ben yine de o gece yaşanacak ne varsa yaşansın istiyorum.Bize uzun süre çektirdiklerinde araya peşinden mutsuzluk getiren bir mutluluk koymadı mı hep senaristlerimiz.Yağmur sahnesinden sonra mutluluğu tam tadamadan "TEKSOYLARA KİRALIK GELİN" haberiyle,şu balayı odasında geçirdikleri geceden sonra ekin in sarp ve yasemin in öpüştüğü fotoğrafı görmesiyle,evlendiklerinden hemen sonra ekin in tümörüyle sarsılmadık mı????Şimdi işin içinde mutsuzluk var...Hep mutluluğun arkasından mutsuzluk getirip mutluluğu doyasıya yaşamamıza izin vermediler.Nolur şimdi de mutsuzluğun ardına bir mutluluk gizleseler???Nolur yüzümüzü bir kerecik ardında hüzün bırakmadan gülümsetseler.
BEN ardında hayal kırıklığı yaşamaya razıyım.Ama yine de 43. bölümde umutlarımın gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum.Ne de olsa bu günlere hep umut ederek gelmedik mi?????????????

ela gözlü
07-06-06, 15:54
merhabalar.çalışmadan sıyrılıp geldim foruma sonunda.akşamı iple çeker oldum.bide +30 dk bekliyecez.olsun napalım.akşam süper bir bölüm bizi bekliyor.yağmur,tango,iki aşık daha ne olsun ya.hem ağlıyacağım hem de aşıkları mutlu görünce sevinçten uçucam.Sİnan konusunda bende Kenan diyordum benimde fikrimi değiştirdiniz ya.berna ya bırakmaları daha büyük bi ihtimal.bernaya bıraksınlar canım.

girl01
07-06-06, 15:57
bencede süper bir bölüm olucak! ekin ve sarp yagmurlarin altinda danslari felan, cok romantik olucak:img-grin2 sabirsizlikla bugünkü bölümü bekliyorum!

ayşa
07-06-06, 15:57
Kulaklarım çınladı, işimin gücümün arasında bir bakayım dedim. Arzucum ve Teo benim inattan bahsetmiş.
Efendim, Feride ve Kenan olacak, emanet edecekleri kişiler.
Arzucum, Sinan'ı alıp uzaklara gitmeyecekler ki. Sadece birkaç gün bakacaklar. Yani en fazla iki gündür. Ekin'in ameliyatı bittikten sonra başında biri kalır diğerleri evlerine döner. Allah'ım düşündüğüm şeye bak ya, Ekin'in başında kaç kişi kalacak... refakatçı kim kalacak onuda az sonra söyleyeceğim..... bir Sarp bir Gülser...

Çok kararlıyım, belki köşelere çarpılacağım ama olsun dediğim dedik:) çaldığım düdük:) Neyse eğer ters köşe olursam çok sevineceğim.

allbyme
07-06-06, 16:01
herkese merhaba...o hariha fragmanı görebilmek daha yeni nasip oldu bana...gerçekten çok güzel bir fragman..bu bölümde özellikle o sahneyi izlemeyi çok istiyorum..çok mutlu oluyorum ben bunları birlikte görünce özelliklede böyle güzel sahneler görünce coşuyorum İYİCE:img-grin2

KIRÇİÇEĞİ
07-06-06, 16:05
aysacım bakarsın hepimiz ters köşe oluruz...nasıl olsa alıştık köşelere yatmayınca tadı çıkmıyor bu arada köşelere yata yata bağımlılık yaptı heralde o yüzden pek bi hevesli gördüm canım seni:)

bende inatla Yelda diyorum canım bakalım..ama bi bakıyomuşuz akşam Sinan'ı hiç göstermiyolar özete yeşillik olsun diye yazmışlar...yada hiç tahmin etmediğimiz kişiye bırakıyolar işte o zaman hepimiz buluşuruz artık meşhur ters köşemizde:)

bide ben Feride'nin isteğini merak ediyorum..bi fikri olan var mı? bu kız ne şart koşacak Kenan efendiye...bişey daha soracağım bizim dizi neden +7 ve uygunsuz davranışlar olabilir yazıyor çok merak ettim..

öyküm
07-06-06, 16:07
merhaba merhaba merhaba herkese eweeeeeeettttt efendim son 6 saat 10 dakika geçmez yaw walla geçmez bu ne dimi?bende çok umutluyum gerçekten bu bölümden umuyorum hayal kırıklığı yaşamam...

_Aysegül_
07-06-06, 16:13
ALLAHimm siz öyle dansin sonunda güzel seyler görücez diyince cildiriyorum valla,bide gec baslicak iiycene cildirdim....o güzel romantik sahneler koyarsalar +7 olmasin? neyse neyse 7 yasini coktaan gectim :) hepimize iyi,romantik,eglenceli seyirler......

sılam
07-06-06, 16:16
yasemin'cim sen merak etme gülüm sen ablana güven bizim yerimiz sağlam bak hem çoğaldıkta 4 kişi olduk var mı arttıran?:img-grin2
ayrıca feride kenanı ayvalığa gider orada yaşamımızı sürdürürsek seni affederim diyecektir...çünkü gelecek sezon kenan yok ikisinide uzaklara göndermek en iyi çözüm güzelim...

ayşa'm imzan süper hayatım beni darmadağan yaptı resmen:img-nyam: eskilere gittim bir an... sahneyi hatırlıyorum da ne kadar tatlılardı:img-nyam:
sinem'cim hayırdır gülüm bu tango seni fena çarpmış gibime geliyor:img-grin2 dans bile yeter demişsin yetmez gülüm yetmez...biz daha fazlasını hakkettik en azından dansın sonunda şöyle uzuncana bir öpücük muhakkak olmalı yoksa beni kesmez canım...

allbyme
07-06-06, 16:18
bazılarınız kenana bırakcak sinanı bazılarınızda bernaya karar kılmışsınız..bence ikisinide bırakmicak farklı bir kişilik hiçkimsenin aklına kolay kolay gelmeyen birisine bırakabilir..yani çok ters köşe olduk alışkınız biliyoruz:img-grin2 ...mesela benim aklıma şey geldi..doktor hakanın ölen sewgilisinin annesine yada kız kardeşinide bırakabilir gerçi daha tanımıolar birbirlerini güwenebilirmi bilmiyorum ama bizim senaristlerden her şey beklenir walla ben bekliyorum:img-grin2

meriremail
07-06-06, 16:20
ARKADAŞLAR BURDA ACİP BİR YAĞMUR BAŞLADI VE YAĞMUR YAĞDIKÇA AKLIMA ŞU FRAGMAN GELİYOR .O KADA RGÜZEL Bİ DUYGU Kİ SAĞOL YAZ YAĞMURRLARI

NEYSE GEÇELİM BUNLARI TÜYOLAR BİRİKTİ AMA BEN PEK GİREMEEİĞİMDEN HEPSİNİ OKUYAMADIM ACABA BİRİNİZ ŞÖYLE GELEN TÜYOLARI TOPLIYABİLİRMİ?******:img-lady:

sinem75
07-06-06, 16:25
sinem'cim hayırdır gülüm bu tango seni fena çarpmış gibime geliyor:img-grin2 dans bile yeter demişsin yetmez gülüm yetmez...biz daha fazlasını hakkettik en azından dansın sonunda şöyle uzuncana bir öpücük muhakkak olmalı yoksa beni kesmez canım...

Sılacım bilmiyorum ama bugün bu konuda çok relaxım.Olmazsa üzülmeyeceğim ama olursada bu bana sürpriz olsun istiyorum.Ben onların gözlerindeki aşkı göreyim yeter.

Bu arada personelci arkadaşlar önüme bordro icmalini koydular onunla cebelleşiyorum canım sen anlarsın benim halimden.

allbyme
07-06-06, 16:26
aysacım bakarsın hepimiz ters köşe oluruz...nasıl olsa alıştık köşelere yatmayınca tadı çıkmıyor bu arada köşelere yata yata bağımlılık yaptı heralde o yüzden pek bi hevesli gördüm canım seni:)

bende inatla Yelda diyorum canım bakalım..ama bi bakıyomuşuz akşam Sinan'ı hiç göstermiyolar özete yeşillik olsun diye yazmışlar...yada hiç tahmin etmediğimiz kişiye bırakıyolar işte o zaman hepimiz buluşuruz artık meşhur ters köşemizde:)

bide ben Feride'nin isteğini merak ediyorum..bi fikri olan var mı? bu kız ne şart koşacak Kenan efendiye...bişey daha soracağım bizim dizi neden +7 ve uygunsuz davranışlar olabilir yazıyor çok merak ettim..
ayy arkadaşım güldüm ölmekden:img-grin2 :img-grin2 ewet köşelere yata yata bağımlılık yaptı walla bir hafda yatmayınca olmuyo eksiklik oluyo:img-grin2 şaka bi yana gerçekten hemen hemen herzaman köşeye yatıyoruz say say bitmez bence bu konuda olucaz gibime geliyo..

meriremail
07-06-06, 16:29
BENCE FERİDENİN ŞARTI BİRAZ KÖYE GİDİP DÜŞÜNECEK VE BELKİ KÖYDE ŞU KOCAYI BOŞAYIP ÖYLE GELİCEK AMA KENANSIZ GİDİCEK BU KÖYE SİNANDA FERİDEYLE BİRLİKTE KÖYYYE GİDİCEKK

NEDEN OLMASIN Kİ DİMİ AMA??
SİZ NE DERSİNİZ??*****:img-lady:

KIRÇİÇEĞİ
07-06-06, 16:33
sılacım sağol canım sorumu cevapladığın için..evet dört kişi olduk canım bakalım akşama ters köşede kaç kişi olacağız:)

allbyme evet canım bağımlılık yaptı bu köşeler sen de gel yanımıza bak biz Sinan'a Yelda bakacak diyoruz ha ne dersin yattı mı aklına:)

bizim dizi neden +7 ve uygunsuz davranışlar olabilir yazıyor???

sılam
07-06-06, 16:35
Sılacım bilmiyorum ama bugün bu konuda çok relaxım.Olmazsa üzülmeyeceğim ama olursada bu bana sürpriz olsun istiyorum.Ben onların gözlerindeki aşkı göreyim yeter.

Bu arada personelci arkadaşlar önüme bordro icmalini koydular onunla cebelleşiyorum canım sen anlarsın benim halimden.

ay sinem bana bodro deme şekerim :icon_evil her ay bıktım artık bodro görmekten...allah yardımcın olsun güzelim zordur çok iyi bilirim:img-sorry

bir kaç bölümdür bende ondan şikayetçiydim ya gözlerinde aşk meşk hiç bir şey yoktu bu bölüm gözleri ikisininde aşkla parlar inşaallah:img-nyam:

*duygu*
07-06-06, 16:36
arkadaşlar dün akşam yine o müyhiş rüyalarımdan birini gördüm.aşk oyununu tabiki:)
gelecek sezonu gördüm,ekin iyileşmiş bir deftere olanları yazıyor sonra sarp çağırıyor,ekin ayağı kalkıyor hamileee:)
serkan&yelda çiftini de gördüm yelda da hamileydi:)
uyanınca dedim keşke gerçek olsa,bakalım rüyalarım sadece bir rüya olarak kalmaz inşallah:)

ozguster
07-06-06, 16:53
bazılarınız kenana bırakcak sinanı bazılarınızda bernaya karar kılmışsınız..bence ikisinide bırakmicak farklı bir kişilik hiçkimsenin aklına kolay kolay gelmeyen birisine bırakabilir..yani çok ters köşe olduk alışkınız biliyoruz:img-grin2 ...mesela benim aklıma şey geldi..doktor hakanın ölen sewgilisinin annesine yada kız kardeşinide bırakabilir gerçi daha tanımıolar birbirlerini güwenebilirmi bilmiyorum ama bizim senaristlerden her şey beklenir walla ben bekliyorum:img-grin2

Yok artık.Tamam sallayalım da azıcık destekli olsun bari canım.Çok ama çok uçmuş gördüm seni.Ayın boynuzlu tacına benim adayım sensin canım.Tebrikler.

meryemce84
07-06-06, 16:55
Sıcak bir Ankara gününden herkese tekrardan merhaba,
Efendim havaların ısınmasından mıdır nedir?
adsl bağlantımda bi sorun var...
Sürekli bağlantı kopuyor..
Arada bide sitede açılmıyor..

Neyse ben bu gece güzel bir bölüm bekliyorum gece diyorum çünkü
dizimizin bitmesi gece yarısını bulur..

1-Dr.Hakandan üstün performans bekliyorum..
2-Aillerin Ekin'in hastalığı-ameliyatına verdikleri tepkileri merak ediyorum..
3-Romantik sahneler fragmandaki kadar mı?onu merak ediyorum..
3-İki çift laf edecekler mi dans etmeden önce onuda merak ediyorum..
4-Sinan'ı kime emanet edecek onuda merak ediyorum..(bence Berna'ya)
5-Bölümün sonu nasıl olacak onuda merak ediyorum..
6-Repliklerin güzel olacağını ve hemen ekleyeceğimi de söylemek istiyorum..
7-Ne zamandır ilk defa sabırsızlıkla dizi saatinin gelmesini bekliyorum...
Bu arada bende replikli imza modasına uydum..:)
Süha dayının mektubundan alıntı yaptım..
Sisley gibi bende Süha dayıyı ve hacı anneyi hatta hacı annenin torununu tekrar ve kalıcı olarak dizimizde görmek istiyorum..
Hacı anneninde Süha dayınında en azından Ekinin ameliyatı için
yurt dışından gelmesini istiyorum...

Herkese iyi seyirler diliyorum..
Sevgilerimle... Hoşçakalın.. bye

PERİİ
07-06-06, 16:56
arkadaşlar dün akşam yine o müyhiş rüyalarımdan birini gördüm.aşk oyununu tabiki:)
gelecek sezonu gördüm,ekin iyileşmiş bir deftere olanları yazıyor sonra sarp çağırıyor,ekin ayağı kalkıyor hamileee:)
uyanınca dedim keşke gerçek olsa,bakalım rüyalarım sadece bir rüya olarak kalmaz inşallah:)
allah hayır etsin ağzından bal damlamış valla olurmu olur güzel çünkü bu kız bi yerden bunları anlatıyo ama nerden
neyse ben inatla sinanı orhan yada feryale teslim diyorum ama kimse bunu düşünmüyo neyse aşkın tadını çıkarın arkadaşlar bu akşam

_Aysegül_
07-06-06, 16:59
ay duygusel insALLAH rüyan gErcek olur ya....bende bi bu gece sezon finalini görmeye calisim :) :)

çalıkuşu
07-06-06, 17:02
Tekrar selamlar,
aniden çıkmak zorunda kaldım, benide bu güzel havalar mahvetti
ÖSS'ye az kalınca işleri yetiştirmek için bir aşağı bir yukarı inip çıkıyorum, broşür yetiştirmem lazım...neyse Sılacım ve özgü verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar, sayenizde dizi kafamda azçok şekillendi, dediğiniz gibi olması lazım, ama bir tüyo daha gelmiş, ekinin yoğun bakımda kalbi duracak falan diye, bizim bildiğimiz ameliyatta duracaktı ve ardından yaz tatili, şimdi bu dizi işlerinden benim biraz tecrübem var, bu tüyo eylülde yayınlanacak bölümede ait olabilir, niye derseniz devamlılığı olan sahneleri bir defada çekip bitirirler, aynı seti üç ay sonra kurmak istemezler bir çok dizide böyle olur, kazayla filan biter ama setten tüyolar gelmeye devam eder kazadan sonra şöyle böyle oldu derler, sanki bu tüyoda ona benziyor...izleyip görelim bakalım... ben bu tüyo işlerini çok severim ama kararında ve ölçülü olanını...

diziye saatler kaldı, havaya filan girmek istemiyorum ama gerçekten iyi bir bölüm izlemeye hasretim, eskiden (ilk 19 bölüm için geçerli) vay be nasıl düşünmüşler, harikalar filan derdim.... sonarki bölümlerdede arkalarından allah ne verdiye sayar dökerdim. bakalım bu gün nasıl bir finalle bitiricem.

sinem75
07-06-06, 17:12
Çalıkuşum hoşgeldin.Bir konuya açıklık getireyim canım.Ekin'in kalbinin duracağı haberi daha hastanede çekim yapılan ilk günlerde gelmişti.Ama yoğun bakım tiyosu dün geldi hatta dün çekilmiş daha.Bizlerde acaba Ekin'in kalbi ameliyattamı yoksa yoğun bakımdamı duracak diye tartıştık canım.Yani Ekin yoğun bakımda iken kalbi duracakmış diye bir tiyo gelmedi.
Ama benim fikrim ameliyatta duracağı şeklinde canım.Ama dursa bile demekki Azrail Amca'yı atlatacakki yoğun bakıma çıkacak ve hatta ve hatta yaşam belirtisi gösterdikten sonra dizi final yapacak diyorum canım.

dizidizidiziler
07-06-06, 17:15

Duygusel, sen iyicie tozuttun arkadaşım. gel sen de bizimle birlikte Bakırköy hastanesine.. Şaka bir yana harika bir rüya. Düşünsenize Yelda ve Ekin aynı evde. İkisi de hamile. Serkan ve Sarp delirmekte. Bizim kızlar ikisine de çektirmeye devam ediyor. her akşam buluyorlar bir bahane. Biri diyor karpuz aşeriyorum, öbürü diyor ben can erik isterim. Serkan'la sarp gariplerim meyve arayışına çıkıyorlar. ne güzel olur değil mi?

Sonra sancıları tutuyor aynı anda, O sırada serkan ve sarp panik oluyorlar. eee napsın gariplerim ilk defa baba olma deneyimini yaşıyorlar. İlkinde malum sarp ekinin yanında değildi..Offf gel gelecek sezon geeel :img-grin2

ozguster
07-06-06, 17:19
Selam Çalıkuşum,
ben de önceki yorumlarımda ;
Ekin ameliyattan çıkar , yoğun bakıma girer, bu arada orada kalbi durur, dizinin son bölümü, kalp atışlarını gösteren makinanın zigzaglı yeşil çizgilerden birden bire dıııııtt sesi ile birlikte kalın yeşil çizgiye dönüşmesi ile son bulur.Dr.Hakan elektroşok falan uygular,44 böyle biter

diye düşüncelerimi sıralamıştım.Sen tüyo sanmış olabilirsin.Biz burda tartışırken böyle alternatif senaryolar ürettik canım.Bakalım görelim hangisi çıkacak kuşum.

PERİİ
07-06-06, 17:25
Çalıkuşum hoşgeldin.Bir konuya açıklık getireyim canım.Ekin'in kalbinin duracağı haberi daha hastanede çekim yapılan ilk günlerde gelmişti.Ama yoğun bakım tiyosu dün geldi hatta dün çekilmiş daha.Bizlerde acaba Ekin'in kalbi ameliyattamı yoksa yoğun bakımdamı duracak diye tartıştık canım.Yani Ekin yoğun bakımda iken kalbi duracakmış diye bir tiyo gelmedi.
Ama benim fikrim ameliyatta duracağı şeklinde canım.Ama dursa bile demekki Azrail Amca'yı atlatacakki yoğun bakıma çıkacak ve hatta ve hatta yaşam belirtisi gösterdikten sonra dizi final yapacak diyorum canım.
sana katılmamak elde değil yine iyi kötü bizim dizinin en önemli özelliği soru işareti olmadan bitmesi o yüzden bende diyorum ekin kurtulacak belkide şu hep konuştuğumuz gibi günlüğünü okurken biter sezon
ha bu arada sinem biz galiba meslekdaşız

keremcem_sarp
07-06-06, 17:30
Arkadaşlar ümit ediyorum ki romantik sahneler sadece bu yağmurla sınırlı kalmaz.Ama bu bölüm yapılcak o kadar iş var ki ben diyorum ki bu sahne sonlara doğru yayınlanıyordur.YAKLAŞIN YAKLAŞIN SÜPER BİŞEY GELDİ AKLIMA .İNAT EDİYORUM BÖYLE OLACAK İŞTE.
ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ............Bölüm boyu biz bu özette yazılanları izlicez.SONRAAAAAAAAAAAA sonlara gelindiğinde yani maliyat için herşey hazır olduğunda bu sahneyi yaşicaz.Diyo ya ekin "SON GECEMSE BU"diye.işte bu son gece.ONDAN SONRACIMA bunlar romantizm dolu bir gece geçirmicekler gibime geliyo ama olabilir de yani.BENİM FİKRİME GÖRE BÖLÜM BU SAHNEDE BİTİCEK(DAHA ROMANTİK SAHNELER YAŞADIKTAN SONRA DA BİTEBİLİR)ama inanın bu son gece ve hemen paşinden ameliyat gelecek.VE BEN DİYORUM Kİ bu yağmur sahnesine kadar herşey hallolacak ve geriye yalnızca ameliyat kalacak.SİZ NE DERSİNİZ??????????????????

çalıkuşu
07-06-06, 17:30

sizde bir alemsiniz yani, varsayım üzerine bana kafa patlattırdınız :fighting2 , eğer yoğun bakım tüyosu geldiyse dediğim gibi olmuştur, eylülde aynı seti kurmasınlar diye senaryonun hastane kısmının çekimlerini tamamlamışlardır, genelde böyle olur..bu arada azrail amca gene görünse ben hayır demem, adamı sevmiştim, bence çok tatlıydı, beti benzi atık; eğer Ekinede bir azrail görünecekse aynı adam olsun hem yabancılıkta çekmeyiz :img-grin2 siz ne dersiniz?

eee sinemcim dün evde neler oldu bahsetmeyecekmisin:img-grin2 , bulgur pilavı kısmını anladıkta sonrasını kavrayamadım, tangoyu tek kişilikmi yapacaksınız çift kişilikmi?

sinem75
07-06-06, 17:32
sana katılmamak elde değil yine iyi kötü bizim dizinin en önemli özelliği soru işareti olmadan bitmesi o yüzden bende diyorum ekin kurtulacak belkide şu hep konuştuğumuz gibi günlüğünü okurken biter sezon
ha bu arada sinem biz galiba meslekdaşız

Sabahta yazmıştım canım.Yani Ekin'in ama ameliyatta ama yoğun bakımda kalbi dursa ne olur.Ölmeyeceğinin herkes biliyor.Bunun heyecanı neresinde.
Ha bir çok dizi aynı şeyi yapıyor.Onlardada sonuç belli tabikide başrol karakteri diziden ayrılmadığı sürece ölmez.Ama bizim dizimizin özelliği her blüm sonu olacak olan neyse oluyor,söylenecek söz söyleniyor ve öyle bitiyor.İşte bende buna dayanaraktan Ekin yaşam belirtisi gösterir öyle biter diyorum.Hatta senin dediğin bile olabilir.Ekin bize günlüğünden okurkende bitebilir.

Galiba meslektaşız demişsin canım.Ben özel bir şirkette muhasebe departmanında çalışıyorum.

ayşa
07-06-06, 17:37
Şimdiden dua etmeye başlayın arkadaşlar da site akşam yine bir aksilik çıkarmasın. İki akşamdır, su kaynatıyor.

Bu arada ben hala kararımı değiştirmedim. :) Akşam inşallah bu mesele ilk yarıda çözülürde bende geri kalanını rahat rahat izlerim.

Bu imzalarda replik işini çok sevdim. Herkesi repliklerden imza yapmaya davet ediyorum. Okuması çok zevkli oluyor:) Ben yarın ki repliğimi hazırladım bile:)
Hadi ben çıkıyorum, inşallah aksilik olmazda akşama görüşürüz forumda.
Bakalım uçmaya devam mı edeceğiz yoksa iniş takımlarını mı açmış olacağız?...
Herkese iyi akşamlar...

dizidizidiziler
07-06-06, 17:38
Yora yora akşamı ettik. İşyerinden çıkınca bağlanamıyorum şimdilik internete yeni taşındık da adsl filan yok şu anda evde.
Bu yüzden bu günlük benden bu kadar demeden önce hepinize iyi seyirler diliyorum.
Dua ederek gidiyorum: Allahım inşallah yağmur sahnesi kısacık değildir, devamı vardır, romantik dakikalar izleriz, inşallah elektrikler kesilmez, inşalla ekin sinanı bernaya verir kenana vermez, inşallah serkan ve yelda da barışır...
Ozguster, AYSA, Nanni, Sinemb75, Ece, Meryemce, Çalıkuşu, Periii ve daha sayamadığım diğerleriiiii Öpüyorum hepiniziiii.

Iyi seyirler...
Arzu

sinem75
07-06-06, 17:41
Arkadaşlar evet umarım akşama forum su kaynatmaz ama bir aksilik olursa diğer forumda buluşuruz anlaştıkmı.

Ayşa Berna diyorum Berna.Ha bu arada bana sanki bu akşam Kenan ve Feride arasındada romantik sahneler izleyecekmişiz gibi geliyor.Benden söylemesi.

ayşa
07-06-06, 17:42
Çalıkuşum, ben hastane sahnesi falan kalmaz diyorum yeni sezona. O konu çoktan kapanmış olacak giibi geliyor bana. O yoğun bakım sahnesinde Sarp da varmış. Ameliyat sonrası Ekin'in başında herhalde. Gerçi kafasında şapka falan varmış,kyafet gayet spormuş, ben ne alaka oldum? Kafama karıştı, neyse haftaya bunu didikleriz:)
Ama belki şöyle olabilir, Ekin hastalık zamanını anlatırken bize sezon başında böyle yoğun bakımda bir sahneyi bize gösterebilirler.
Bu sefer çıktım, tekrar iyi akşamlar...

teomanresat
07-06-06, 17:44
Tekrardan merhaba,İşyerinden çıkmadan önce tekrar bir merhaba diyeyim dedim.Evet saatler kaldı.Bakalım sinan yeldaya mı,kenana mı, bernaya mı? gidecek.Dans sahnesinin sonu olacak mı?Feride Kenana ne şart sunacak?Doktorun ekibinin gelmesindeki engel ne?aileler nasıl bir mücadele yolu seçecekler.Eskilere gidiş bu bölümde olacak mı? ve daha bir çok soru.Hepsini akşama görücez.Diziden sonra burda buluşmak dileğiyle herkese iyi akşamlar.bye

cici_kiz18
07-06-06, 17:50
ya bişi sorcam sezonu finali ne zaman yaa bitmesssin bu dizi kışa kadar bekleyemem ben:icon_cry: yani 43 son deil dimi arkadaşlarr?

çalıkuşu
07-06-06, 17:52
Bu arada ben hala kararımı değiştirmedim. :) Akşam inşallah bu mesele ilk yarıda çözülürde bende geri kalanını rahat rahat izlerim.

Bu ne inat kardeşim ya, deveyle uğraşsak hendeği atlatmıştık, Kenan diyor başka birşey demiyorsun, alma şu uğursuzun adını ağzına biz unutmaya çalıştıkca cık cık cık... Kenan denen şahış olabilemez o gitsin önce kendi çocuğuna baksın. kız doğurdu doğuracak hastane filan ayarlasın :img-grin2 sonrada Esenlere gidip otobüs bileti alsın, ama Hareme gelmesin ayaklarına sıkarım... sonrada doğru Ayvalık...

birde gaipden gelen sesimiz vardı değilmi? Ekin ilerden bir zaman bize hatıratını okuyordu, bu da gösteriyorki doktor civanımız hastasına verdiği sözü tutacak ve bu tümör denen illetten hem Ekini hemde bizi kurtaracak... En büyük doktor bizim doktor...
bu gün nanni görünmedi ama ben onun sloganını tekrarlıyım "Doktor hakanı sevmeyen ölsün efendim" :img-elvis

son üçbuçuk saaat :fighting2 böylede olabiliriz...

keremcem_sarp
07-06-06, 18:03
Arkadaşlar baktım sinanın kime emanet edileceği konuşuluyor.ALLAH ALLAH kime olabilir acaba bak şimdi ben de merak ettim.Bi yanım diyo ki ona anneliğe layık gördüğü berna ya bırakır canım başka kime bırakçak.AMAAAAAA ağır basan diğer yanım da ayşa ya katılaraktan KENAN diyor.Ne de olsa berna ameliyatta arkadaşının yanında bulunmak ister di mi?????İşte bu yüzden de bana kenanmış gibi geliyo.ÇAK ayşa çak bak biz aynı düşüncedeyiz.(BU ARADA ayşa arkadaşım sana bu kadar samimi yaklaştığım için umarım bana kızmamışsındır.BU yalnızca ayşa için de geçerli değil ben hepinizle çok yakın olmak istiyorum.AMA tabii kabul edip etmemek size kalmış.Fikrinizin her türlüsüne saygı duyuyorum)

gizem_90
07-06-06, 18:10
Bence ekin sinani bernaya emanet edicek cunku ona cok guveniyor aslinda yeldada olabilir. kenan olmasinda kim olursa olsun son bolumdur melek olsada ekin ve sarpa na yaptiklarini unutmadim.

meltem-cmbl
07-06-06, 18:18
ya arkadaşlar hani dans ediyolar ya bu bölüm orda bitmesin sonra haftayada sabah olur hemen ya

Nur sevinc
07-06-06, 18:25
herkesin düşündüğü tek şey var sinan kime bırakılıyo?herkes gibi bendede bu soru var.berna yada kenan isimleri.yelda ismi düşük gibime geliyo.ama şöyle düşünüyorum kenanada bıraksa güzel şeyler olabilir.kenana bırakılırsa belkide kenan ekinin durumunu nasıl acı çektiğini görür ve sinana gerçeği söyler bu çok düşük bi ihtimal ama niye olmasın dedim.bernaya bırakılırsa ameliyat günü ekinin yanında olamaz ve dr hakanlada tanışmaz ve belkide dediklerimiz yani eylüldede belki onların konusu açılır aklıma böyle geliyo ama bilemem herşey olur.herkez kenan yad berna diyo ama başka biride olursa şaşırmam

ceren"
07-06-06, 19:45
Selamlar tüm forumdaşlara! Oo şimdi de Sinan kime bırakılacak sorusu için mi gruplar kuruldu? Bir önceki gruplaşmamız ve anketimiz Sarılma sahnesi (Şu Ekin'in hayalini çizdiği evin önündeki) gerçek miydi, hayal miydi? Şimdi de sırada Sinan kime gitsin sorusu var. Şaka bir yana zaten az kaldı. Bekleyip, göreceğiz. Büyük çoğunluğun İkinci Yağmur Vaka'sını beklediğini düşünüyorum. Sayın Rüya İşçileri bu yağmur a fena takmış, anlaşıldı.:blush: :P

Valex
07-06-06, 19:50
1-Bence bu bölüm sonu ekin ameliyatahaneye girerken sarp la vedalaşcak ailesine bakacak ve girecek amileyatgane kapısı kapanınca Yönetmen Bülent İşbilen,
2-:fighting2 Aileler Öğrencek orda bitcek

1.şık dogru olursa eğer sezon finali de arkadaşımızın sölediği gibi geçmiş i izleriz falan büyük ihtimal.VE Sezon SOnu Ekinin Kalbi Durucak Yönetmen Bülent İşbilen cıkcak.

ceren"
07-06-06, 19:58
CEEREN KATILIYORUM BİR KABUSA ÇARPIP ŞU Bİ TÜRLÜ DÜZ OLMAYAN KÖŞE OLUCAZ GALİBA.....

ŞU SİNAN KONUSUNDA SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?BEN HALA FERİDEYLE GİDİCEK KÖYE DİYORUM

ÇÜNKÜ FERİDENİN ŞARTI BU OLMALI BİRRAZ KENANSIZ KÖYE GİDİP DÜŞÜNMELİ ÖYLE DEĞİL Mİ?**:img-lady:

Selam Meriremail! Evet, her düşüşten sonra, akıllanmalıyız değil mi? Ama olsun bizim forumun durumun ünlü bir üstat özetliyor. Hep denedin.Hep yenildin.
Olsun.Gene dene.Gene yenil. Daha iyi yenil. (Samuel Beckett) Söz böyleydi. Forumda böyle hep ters köşe olsak da, gene de yorum yapmaktan geri kalınmıyor. Bu meseleye gelince Kenan olmaz gibi geliyor bana.

aşk_oyunu
07-06-06, 20:08
arkadşalr bence berna yaa çok güveniyo ona...
ama şuda varki yelda olabilir
AMA BEN BERNACIYIM....
kenan diyosunuz da zor deilmi sonuçta kötülüüğünü çok gördü onnun ekin yapamz bence...

ozguster
07-06-06, 20:09
Bu bölümü izlemeye hayır duası ile başlayalım arkadaşlar;

Bol romantizm yüklü Sarp-Ekin sahneleri izlemek nasip olsun,
Yağmurlu tango sahnesi rüya olmasın,uzun olsun,
Sİnan Berna 'da kalsın, Kenan'da ya da Yelda'da farketmez çocuk için en hayırlısı olsun,
Tango sahnesinin gecesi olsuun olsuunnnn,
Hepimizin dilekleri kabul olsun inşallah arkadaşlar

AMİN!!!

Valex
07-06-06, 20:22
tango sahnesi görünüşe bakılırsa mangal partisi sonrası oluyo .ama ben sinan ın kenan la kalcagına büyük ihtimal veriyom.Berna gitmez seni yannız bırak isemıyoruz gibilerinden olur.O Hastanede kalır Yelda desen hepden öle zaten ekin o mektubu okudukdan sonra kenan ın pişman oldugunu anladı ağladı hatta odur.

aşk_oyunu
07-06-06, 20:34
tango sahnesi görünüşe bakılırsa mangal partisi sonrası oluyo .ama ben sinan ın kenan la kalcagına büyük ihtimal veriyom.Berna gitmez seni yannız bırak isemıyoruz gibilerinden olur.O Hastanede kalır Yelda desen hepden öle zaten ekin o mektubu okudukdan sonra kenan ın pişman oldugunu anladı ağladı hatta odur.
valla bilimiomm inş. romantik olur ama tabi affetmişde olabilir bilemedim kii offf saatte geçmedi haa ya şu yoğun bakım sahnesi ne yaa söleyin nolurrrrr!!!
ayrıca sezon finalimi!!

ekin.sarp
07-06-06, 20:38
ozguster bu ne güzel hayır duası böyle:)bol bol amin dedim ben de.acaba 40 kere tekrar mı etsek?daha etkili olur belki.hem işi sağlama alırız.duaya ekleyecek bir şey bırakmamışsın.eklemek istesem de saat yaklaştıkça heyecan katlandığı için bende aklıma bir şey gelmiyor zaten.gel 22.15 gel...

_nly_
07-06-06, 20:48
Ben uzun zamandır forumu takip edemiyorum o yüzden bunu farkedip farketmediğinizi bilmiyorum.ama ben söyliyim yine de aklım atkıldı.Bugün aşk oyununun 30. bölümünü yani sarpın şu ilginç rüyasının olduğu bölümü seyrediyordum.Orda hani sarpın o "seni alamaya geldim" diyen adamdan son bi isteği varya işte o son isteğinin gerçekleştiği sırada ekinle sarp aynı bu bölümün fragmanında olduğu gibi bi dans ediyorlar.Bilmem farkettiniz mi ama o dans ederken çalan müzikle Bu bölümün fragmanında çalan müzik aynı.O bölümde de ölümle ilgili şeyler vardı bu bölümde de var bi alakası olabileceğini düşündüm.ama aklıma gelen şeyler mantıklı değil yani hep kopuyo konudan.Ne olabilir diye aklıma takıldı bi fikri olan varsa bana yazabilir mi?

ssvshy
07-06-06, 20:54
malum beklenmedik sahnelerde bile ağlayan biz beklediğimizin üstünde bir sahne karşısında olcaz artık bu geceyi ve formu sel götürür diyom ben hala ekinin olduğu yerin hastane olduğunu düşünüyom bide son sölediği sözler bu gece son gecemse dediğine göre ertesi gün ameliayata gircek bunun ,için br gün önceden hastaneye yatması lazım diyomaysa cım kim tutar seni arkandayım her ne kadar çok falza şık olsada bende en büyük favorim kenan

Nevsehirlim
07-06-06, 21:13
Arkadaslar bakiyorumda yavas yavas herkes dogru dürüst yorumlar yazmaya baslamis....Bu arada ozguster duan icin tek bi söylenecek sey var oda:AMIINNNNNNNNNNNNNN!!
bencede o dans sahnesi mangal partisinden sonra Ekin bakacak herkes cok üzgün ordan kacip yagmurun altina kosacak..Ama KORKARIM o sahne dansla kalacak ve hemen ertesi güne gecilecek,ama insallah öyle olmaz!!!!!!!
Ve bilmiyorum ne diyeyim ama sanirim pek alisik olmayan bi durum olacak:BEN KENDI ADIMA KONUSAYIM HÜNGÜR HÜNGÜR AGLAYA BILIRIM!!Heleki Ekin ve Sarp'in ailelere durumu aciklayacagi zaman,Gülser'i düsünüyorumda...Her an aglaya bilirim..
Umarim bol romantizmli bi bölüm olur diyor ve herkese iyi seyirler diyorum....
Arkadaslar,bugün reyting patlamasini ilk defa bu kadar cok istiyorum...
Yarin insallah site dolup tasar..

aychaaa
07-06-06, 22:14
ay heyecan yaptım walla.cok az kaldı.uzun zamndan beri ilk defa boyle oluo.umarım boyle heyecan yapmama deger bi bolum olur.hadi bakalım herkese hayılı ugurlu olsun...

meltem-cmbl
07-06-06, 22:17
allah reklamlardan sonra başlıyo ask oyunu çok heycanlandım ya ama o kadar bekliyoz bi bakıyorum sanki beş dakkada bitiyo sonra haftaya kadar nasıl beklicem diyorum vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum neyse bugün çok süper bir bölüm olucak herkeze ii seyirler

KEiremCEM
07-06-06, 22:20
evet yha çok çabuk bitiyo ve sonra 1 hafta beklicez sonra 3 ay ayy inanmıom peki bitince napcaz oofff yha..düşünmesi bile korkunç.. sarp tan bi alıntı yapim yrn ne olacağı belli diil önemli olan şu anı yaşamk ve şu an dünyadaki herşeyden çok aşk oyununu bekliyorumm (gzl bağladım dimi ama )

ateveci
07-06-06, 22:29
selamlar
geçen hafta ilk defa izlemedim diziyi(daha doğrusu izleyemedim zira içim kaldırmadı artık).bu hafta izliyorum.fragmanı izlemedim ama özeti okudum.ağlamalı bir bölüm olacak sanırım aileler öğrenince durumu.
demin gümüşü seyrettim zavkle.şimdi de bizim diziyi izlemek durumundayım.
yorum morum beklemeyiniz.
hayırlı diziler.

aychaaa
07-06-06, 22:57
ben bu rahsanın 20 saniye icinde 2 kat inip cıkıp ezbere o aletleri wericegi konusunda supheliyim.doktor hakan guvencesi olmasa......
aileler kotu oldu yaa.uzuldum walla.o gulserin ogrenince bakısları koydu walla.ne diim.

ateveci
07-06-06, 22:58
ama yazmadan durmayayım bari.
gldüm ben ya.baya güldüm.doktor aileye söylerken de ekine yazı yazıp defterini önüne attığında da güldüm.komiğime gitti ne bileyim.
onun dışında bazı sorularım var naçizane cevaplayan olursa sevinirim:
1/bu yelda hangi diplomasını halletmeye isviçreye gitti?bu kız 4 sene evvel liseyi bitirip gelmedi mi buraya?ev kızı olsu.neyin diploması için gitti?bilmediğim bişi varsa bebekle alakalı söleyin.
2/bu kenan nasıl hapisten çıktı?adam vurmaya teşebbüs etsem dört ay yatar ve çıkar mym?
3/bu kenan hangi ara melaike oldu?
bunları cevaplayın gerisi de gelecek elbette:)

burcin_kaplan
07-06-06, 22:59
gülsere bende baya üsüldüm walla ya , kabullenmekte istemio durumu ama cidden şok oldu ya ben onların yerinde olsam bende inanamazdım yani kız ameliyat olcakmış beyininde ur warmış onlar bunu ameliyattan 2 gün önce öğrenio .. kim olsa kaldıramaz ki durumu ...
bakalım sarp ekin neler yapcak ben hala ümitliyim sarp ve ekini bu bölümde hep beraber görücz , hiç ayrılmıcaklar bu bölümde..

Valex
07-06-06, 23:00
Bu doktor duygularını almıs galba ameliyat ne öle hiç durmadı kızınız< ölücek ama merak etmeyin tümör cok riskli yerde her şey olabilir diyor ya nasıl pat danak söledi bizikilere kalsa 1 ayda anca sölerlerdi.Yelda da nasıl gitti isvicreye hiç düşünmüyo ekin naber ne eder.
Rahşan deyince bende çok hızlı biri sandım.Nasıl kosuyo o aşşa 20 saniye içinde.o kız dan nasıl hızlı olur en az 30-45 yasında kadın.
Ama ilk başı cok güzeldi.Doktor Ameliyattan sonra yapacaklarım diye sayfa açtı.Bakaluım nolucak

aychaaa
07-06-06, 23:01
bu arada yeldanın isvicreye gitmesinden bi is cıkıcak bence.
ruya iscileride bizimkilere ne kadr acı cektirdiklerini anlamamısız gibi gozumuze gozumuze sokuolar.allahtan sarp mutsuzlugumuzun son 2 gunu dedide rahatladım!!!!!!!!!!!!!!!!

SuluSaray
07-06-06, 23:01
su kenan sahnelerini her güzel sahnelerin aralarina nasil koymuslar ya sinir oldum. ama ilk defa yaptigini taktir ettim. birsey daha söyleyecem yasemine sette daha güzle seyler giyidirsinler ya, koskoca teksoylarin gelini olmadi simdi giyindikleri. bunlar basinda tümör var giyimini mi düsünecek demislerdir. bakin tümör gidince gelecek sezon daha iyi makjay yapacaklar. ayni 30.bölümdeki gibi. hadi herkese iyi seyirler. su anda daha reklamdayiz. türkiyedeikilerde mi ayni izliyor ??

Nanni
07-06-06, 23:03
3/bu kenan hangi ara melaike oldu?
bunları cevaplayın gerisi de gelecek elbette:)
selam ateveci...
1 ve 2. sorun neyse de bu 3. sorun beni öldürdü be ya :fighting2
simdi bu Kenan var ya, hani Sarpi öldürmek isteyen, velayeti vermek istemeyen, her türlü dolabi ceviren Kenan, bir günden öbür güne melaike oldu arkadasim...
nasil mi oldu?
bunu en iyi senaristler bilir :img-polic ...isin garibi sadece onlar bilecek ve bu böyle de kalacak galiba...

bak kismette görüsmek varmis degil mi?
imzam nasil ama? :img-grin2

didou_didem
07-06-06, 23:03
Arkadaşlar şu Ekinin Karaladiği Kağitta

Bide Hakanin Yazdiği Kağitta Ne Yaziyodu==??????

"Ameliyattan sonra yapacaklarım"

yazıyordu bayıldım o sahneye yaa çok güzel harika gidiyo ailelerin öğrenmesi verilen tepkiler muhteşem birde dansı görelim tam olacak:)

aychaaa
07-06-06, 23:25
ay ekinin sinanın arkasından aglayısına koptum.feryalin konusması gulserin catal bıcakları fırlatması fln wallahi fena oldum.
bu arada soylemeden edemicem bizim doktor harbi manyak yani.boyle bi doktor yoktur dunyada.

sinem75
07-06-06, 23:27
Kenan ve Yelda diyen arkadaşlar geçmiş olsun.Ben size bir el uzatayımda düştüğünüz ters köşelerden kaldırayım arkadaşlarım.
Bu arada Ekin zırlamaya başladı Sinan diye bende başladım ardından İsmet Amca.
Ha unutmadan kırmızı odayıda unutun artık bakın hastaneye geliyorlar

Gülcan
07-06-06, 23:28
Arkadaşlar şu Ekinin Karaladiği Kağitta

Bide Hakanin Yazdiği Kağitta Ne Yaziyodu==??????

Ekinin yazdiklari hani yapmak istedikleri vardi ya, herhalde oydu eger yanlis hatirlamiyorsam, en sonundada Annemler??? yaziyordu, yani annesigillere nasil söylicek durumu onu düsünüyordu galiba.

Hakanin yazdigi ise Ameliyattan sonra yapacaklarim idi, yani Ekin ameliyattan sonra neler yapcagini yazcak oraya, zaten Sarpla ayni gece hayallerini yazmis oraya.

Bu arada Rahsan Hemsireye bayildim genc birini beklerken olgun bir bayan cikti karsima, Hakanin hastanenin ekibinden o kizla yaptigi test süperdi.

asil koptugum nokta Hakanin koca bir sogan ile ameliyata hazirlik yapmasiydi. o neydi ya :)

ateveci
07-06-06, 23:30
rahşan hemşirenin reflekslerini sınamak için yaptığı harekete bayıldım doktorun.hani ecnebi dizisi olsa bu sahne öyle bir çekilirdi ki ağzımız açık kalırdı.burayı okuyorsa "zat-ı muhterem" bülent bey kulakları çınlasın.
feryal hanım bu bölümde yine iyiydi.kızım muhabbeti çok dokunaklıydı.ismet beyin ağlaması bana çok komik geldi.sanki sabri bey oturmuş da ağlıyormuş gibime geldi ve çok güldüm.gülser hanımın kendini temizliğe vermesi bana biraz kendimi hatırlattı açıkçası.ben de bir zamanlar öyle bir işe girişmiştim.ecza dolabını temizlemeye adamıştım kendimi.

hah asıl soruma geldi sıra:
hani ismet bey bir adamın evine gitti ya.kızı 17 sen evvel ölmüş hani.duvardaki fotoğraf zümrütte çekilen bir fotoydu.1989da mı çekilmiş öyle fotolar?bu kadar mı alık bu diziyle uğraşanlar,bu diziden ekmek yiyenler?etmeyin eylemeyin arkadaşlar.ucuz demagoji yapması çok kolaydır ama ucuz demagojidir işte.bir adım örteye geçemezsiniz.yok mudu o kızın fotoğrafı olarak kullanacağınız bir foto şöyler 80lerden kalma?
özensizlik bu memlekette her işte olduğu gibi maalesef temaşa sanatlarında da mevcut.bakalım ne olacak kalan dakikalarda?

sweetheart_02
07-06-06, 23:31
Ekinin yazdiklari hani yapmak istedikleri vardi ya, herhalde oydu eger yanlis hatirlamiyorsam, en sonundada Annemler??? yaziyordu, yani annesigillere nasil söylicek durumu onu düsünüyordu galiba.

Hakanin yazdigi ise Ameliyattan sonra yapacaklarim idi, yani Ekin ameliyattan sonra neler yapcagini yazcak oraya, zaten Sarpla ayni gece hayallerini yazmis oraya.

Bu arada Rahsan Hemsireye bayildim genc birini beklerken olgun bir bayan cikti karsima, Hakanin hastanenin ekibinden o kizla yaptigi test süperdi.

asil koptugum nokta Hakanin koca bir sogan ile ameliyata hazirlik yapmasiydi. o neydi ya :)

gülserin tepkisinde çok kötü oldum ya...ama feryali çok sewiorum artık..nasıl da çırpınıo ekin için...
bir de doktor dedi ya her zmn olduğundan çok sewiceksin sarp ta canım ya çok zor bişey değil bu dio..

hemşireyi unutmamak lazım süper bir kadın ya..o nasıl bi reflextir..bayıldım walla..:img-icecr

SuluSaray
07-06-06, 23:31
ben bu doktora bayildim, isini cok ciddiye aliyor.allah herkese böyle bi doktor nasip etsin(hasta olanlara). ekinin sinana agladigi sahnede ben gülmekten öldüm ya, yolun ortasinda oturdu, ben olsam arkadan gelir bi tekme atardim.
sarpla ekin evlendikden sonra diziye cok ruhsuz bakiyorum ya, ne aglama var nede birsey, keremceme derken simdi bende aglayamiyorum.gülme komsuna gelir basina misali.... galiba bitmesine 10-15 dakika felan var.
bi tango sahnesi izleyecez ya, tttaaaa sona koymuslar onuda. sabir...sabir...

meltem-cmbl
07-06-06, 23:32
Bu doktor duygularını almıs galba ameliyat ne öle hiç durmadı kızınız< ölücek ama merak etmeyin tümör cok riskli yerde her şey olabilir diyor ya nasıl pat danak söledi bizikilere kalsa 1 ayda anca sölerlerdi.Yelda da nasıl gitti isvicreye hiç düşünmüyo ekin naber ne eder.
Rahşan deyince bende çok hızlı biri sandım.Nasıl kosuyo o aşşa 20 saniye içinde.o kız dan nasıl hızlı olur en az 30-45 yasında kadın.
Ama ilk başı cok güzeldi.Doktor Ameliyattan sonra yapacaklarım diye sayfa açtı.Bakaluım nolucak

o 20 sniye koşma işini numara olarak yaptı krndi ekibiyle girmek için ameliyata özette diyodu ya kendi ekibiyle çalışması için baş hekimi farklı yöntemlerel kandırcak neyse başlıyo

Gülcan
vallahi Yurdaer Okur'a bravo, harika bir rolü üstlendi kendisi, bayiliyorum kendisine ya, o sogan olayini hic unutmam artik, o neydi ya, düsündümde önümde o kadar büyük sogan olsa ellemeyi bosver bakamazdim sogana herhalde gözlerim dolardi :)

ama sogan olayi bi harikaydi ya :)

bu arada bende sinan olayinda ters köseye düsenlerdenim, kaldiran olan olursa sevinirim :)

Nanni
Ha unutmadan kırmızı odayıda unutun artık bakın hastaneye geliyorlar
selam sinem...
ben unutali cok oldu be arkadasim :img-sorry ...
FEridenin konusmalari yani replikleri harikaydi degil mi?
Feryal hanimin oyunculuguna da diyecek birsey bulamiyorum...tek kelimeyle harika :img-nyam: ..

sisley canim, sagol...
allah sana da doktor Hakan gibi birini nasip etsin desem? :img-grin2

burcin_kaplan
07-06-06, 23:55
arkadaşlar bu nasıl bi bölümdü böle bitap düştüm ağlamaktan özellikle son sahnede gürslein koşup gelmesi ... b uarada ben bişeyi anlamadım bu kız bu bölümde ameliyata girdi eee öbür hafta nolucak ?? nasıl bitiricekler yoksa ekn rüya mı görücek ameliyatta:)

aychaaa
07-06-06, 23:55
romantizim konusunda beklediklerimi bulamamama takılmak istemiorum.cunku hakkını wermisler yani acaip kotu oldum yaaa.yasemine kel makyaj manyak olmus o ayrı.yanlız ben cok kotu oldum wallaa..

ateveci
07-06-06, 23:56
kabul bu sefer ben de duygulandım...hani annesi en son ekin diye geldi ya koşarak...hani ismet bey konuştu ya kızıyla...ben de duygulandım be.
evlad denen şey başka bişi sanıyorum.gerçi her acı elbette çok kötüdür.ama evlad denen şeyin kaybı çok başka bişi sanıyorum.Allah kimselere göstermesin elbette bu acıyı.gülseri canlandıran nazlı tosunoğluna da tebrikleriim yolluyorum.zaten dizide iki anne de çok başarılı oyunculuk sergiliyor.

amma velakin yien bir soru:) nanniye de selamlar bu arada
bu ekin nerde öğrendi tango yapmayı?benim izlemediğim geçen haftaki bölümde mi oldu bunlar?ayrıca kapalı kapılardan dahi dışarı taşan ses veren bu ses sisteminin markası nedir?

KEiremCEM
07-06-06, 23:57
ayy ne o öle ekinin saçları ayy yha gözaltlarım şişti ağlamaktan..aman ben öle izlemeye dayanamam ekini...ameliyattan sonra zaman atlaması mı yapıyolar ne yapıolarsa yapsınlar saçları yerine gelsin..ayy çok içim acıdı..dizi fln ama allah kimsenin başına vermesiN..

NERGIZ_CAN
07-06-06, 23:57
ay ay ay gene zor bakdim ya nettden izleyemedim ara sira sesi arada da goruntu cok kotu anliyacaginiz yardim edin ya neler oldu hani dans hani sinani kime ver di bilmek istiyorum birileri yazsin ya

tugce92
07-06-06, 23:58
hayatımda böyle ağlamadım yaaaaa
aynen yaa hiç bi dizi için bu kadar ağlamamıştım annemler benle dalga geçiyo bana kızıyolar ama elimde değil pazar günü oks sınavına giricem ama şuanda düşündüğüm tek şey bütün yaz bu dizisiz ne yapacağım hayatımda bana en saçma gelen şey bir dizi için ağlamaktı ama şu anda ağlamaktan gözlerim şişti gülser ekin diye bağırdığı an ben koptum ne olursa olsun bu dizi için herşeyi göze alırım

didou_didem
08-06-06, 00:00
inanmıyorum yaa nasıl bir bölüm bu böyle!!!ağlamaktan harap oldum ya..gülser hanım'ın çığlıklarında koptum zaten..sinan'ı bernaya bıraktılar bu arada dnası biraz daha gösterdiler hemen sabaha geçtiler neler hayal ettik bizde yaa yine ters köşe olduk ama sabahki halleri çok güzeldi sarılıp uyumaları falan

ateveci
yasemin ergene de bu bölümde ayrıca çok güzeldi bence.
naçizane bir erkek olarak görüşümü beyan edeyim istedim.
yelda niye yok bu bölümde.acaba yeldayı oynayan hanım kızımızın bir maruzatı mı vardı?

cordelia
ne bölümdü ya.
ben en çok ekin-gülser ve ekin-feryal sahnelerinden etkilendim.
çakıldım koltuğa usul usul ağladım.
sinirleri çelik gibi olan anem de ağladı (şaşırdım ne yalan söyleyeyim)

sorenza
Ya nedir bu böyle ağlamaktan bitap düştüm.Bütün oyunculur gerçekten hakkını verdi bu bölümün.Gönen Bozbey ve Nazlı Tosunoğlunu kutluyorum.

Yasemin ve Keremcem gerçekten harikalar öyle çok romantik sahneler olmasada yinede ben aşkı hissediyorum.

Bu bölümde hem aşkı hemde acıyı iliklerime kadar hissettim.

Bu arada kutlarım şarkı seçimi yine harika.Dön Bak Dünyaya!

Ekin:Kurtar Beni...
Hakan:İki Gün Sonra Görüşürüz

ozguster
Ağlamadım diyen varsa O'nun için üzülürüm sadece.Yazık etmiş diye.
Neydi Koridorda çalan o şarkı? Damarı iyi tutturdular.
Ama en çok üzüldüğüm de son bir kez sarılmadan girdi ameliyata işte ona yanarım.

Dizi KoliK.
aynen yaa hiç bi dizi için bu kadar ağlamamıştım annemler benle dalga geçiyo bana kızıyolar ama elimde değil pazar günü oks sınavına giricem ama şuanda düşündüğüm tek şey bütün yaz bu dizisiz ne yapacağım hayatımda bana en saçma gelen şey bir dizi için ağlamaktı ama şu anda ağlamaktan gözlerim şişti gülser ekin diye bağırdığı an ben koptum ne olursa olsun bu dizi için herşeyi göze alırım
aynen benim babam televizyonu kapattı.Bir daha bu diziyi seyretmeyeceksin dedi çığlık attım bağırdım çağırdım sonunda açtırdım ve göz yaşlarım sel oldu ama haftaya ne yapacaklar ya rüya görürse saçma olur bence.

SuluSaray
08-06-06, 00:01
ben kesin duygularimi aldirttim, hic aglamadim ben ya olmaz böyle birsey.
sarpin yasemine dönmeyi istedim, dedigi yeri cok begendim ben ya orda birseyler beklerdim ama olmai malesefff. tangonun devaminada bayildim..
simdi takildigim sorular: simdi bu kiz simdi ameliyata girde:
1--doktor neden 2gün sonra görüsürüz dedi
2--ekin simdi giriyorsa ameliyata haftayada mi devam edecek, cok uzun olmazmi ameliyat, eger olmazsa bile haftaya iyilestigini göstermeleri lazim.
ama keremcem ameliyatda finale girecek dedi.

ayşa
08-06-06, 00:01
Yahu sizde ne sulu gözsünüz:)
Bir arkadaşınız vardı, kendini demirbaş sayan, adı neydi Ayşa mıydı, neydi?
Ona benden selam söyleyin, bir daha böyle kesin konuşmasın, hala akıllanamamış anlaşılan.

İtiraf ediyorum Feryal ve Gülser sahnelerinde benimde gözlerim doldu. Ya birde ne vardı sabaha kadar hayal kurduklarını bizde gösterselerdi...

Valex
08-06-06, 00:05
birinde göz ytaşı dökmedim doldu gözlerim gülser ekine kosunca o anki şarkı dolan gözlerimi yumusatta berbat bir sarkıydı kalabaıl bir ses müzigiydi ama çok heycanlandım.Çünkü ekinin o son sahende güldüm ben kurtar beni 2 gün sonra görüşürüz. :D

KEiremCEM
08-06-06, 00:05
ya arkiler dediğim gibi bi daha ki bölümde eski görüntüler olucak bence..son sahne ameliyat gösterip kritik bi an olucak kesin bu da bitiricekler...neise ben acap ağladım..hele ekin saçlarıını kestirirkene..ama son bi sarılmadı ya sarpa içim acıdı..hele sarpın serkana yaslanığ ağlaması orda koptum ben ağlamak bakımından yani..kurtinin duası güldürdü beni biraz..tango sahnesinden sonra bi öpücük olurdu diodum ama neise baya gzldi dans...oof offf ne bölümdü be etkisinden çıkamam şimdi uyumak istiyom yha ama uyuymamam kii offf..!!

burcin_kaplan
08-06-06, 00:07
yha ekin ameliyat olurken eski bölümleri göztercekler son sahende ameliyatı gösterip bitircekler..sarp koma durumunda bişiler gördü yha ona benzer bişi yani..

bu haber kesin mi ? işallh öle yaparlar o zmn baya güsel olur ztn bizde eskilerden bişeler görmek istiyorz , sarp ekin aşkının başlangıçları atışmaları onları gösterirlerken arada sıradada sarpı gösterirler aile fertlerini gösterirler doğru yani bölüm boyunca ekin ameliyatta olur mantıklı geldi bu bana baya

Valex
08-06-06, 00:07
bir tek şey saçma dunyanın hiç bir yerinde bir ameliyathane böle hazırlanmaz hele ekinin ben tek basıma gidicem dediği yer çok saçmaydı hiç bir zaman amelyathaneye kapısından ben gidecem diye elini kolunu salla sallaya cıkamazsın istersen milyarder ol

didou_didem
08-06-06, 00:08
arkadaslar benim bi sorum olcakti, bu sezon finali falan degildi demi ?? ne olur biri haftaya yeni bolumu var desin.. Burda bitmeseydi keskee...

yok haftaya yeni bölüm var o sezon finali olacak bu bölüm değildi yani..bu arad yelda isviçreye gitmiş onu da gördük bende niye yok diyordum ya nasıl bir bölümdü bu yaa hala ağlıyorum kurtulamadım etkisinden..

KEiremCEM
08-06-06, 00:10
bu haber kesin mi ? işallh öle yaparlar o zmn baya güsel olur ztn bizde eskilerden bişeler görmek istiyorz , sarp ekin aşkının başlangıçları atışmaları onları gösterirlerken arada sıradada sarpı gösterirler aile fertlerini gösterirler doğru yani bölüm boyunca ekin ameliyatta olur mantıklı geldi bu bana baya

hayır diil ama benim fikrim böle yanii..neise bide şu kıskanma olayları mayaktı yağmuru izlerken ıçakta işte seni son kez görmeyi diledim fln..sonrada bu hastalıktan sonra yaseminin bana dönmeisni dedi yh ao kıza gıcık olsamda ne bilim onların kıskançları çok gzldi..tabii sonra cnm sarpım teksoyummm dedi bu ellerin kırış kırış olduğundada benim ellerimi tutsun gene ipsiz sapsız şeylerden kavga edelim..kıskançlıklar yapalım diye..ahh be ne bölümdü..

aychaaa
hakan tam manyak.dediya ekine 2 gun sonra gorusurz orda aglıyodum birden guldum boyle adam ebnide manyak etti yaaa...
acaip duygusaldı.ben biliodum boyle aglıyıcagımı.gulserin seslenisi fln acaipti iste yaaa...keremcemde zawallı aglayamayınca yuzunu serkana kapattı.
sarkı da cok iyiydi.yasonun kel makyajına bittim.kıza kellik bile yakısıo yani.

Gülcan
Tek gectigim bölümlerden birtanesiydi. Muhtesem repliklerle dolu, harika sahnelerle yansitilmis bir bölümdü.
Su an bunlari yazarken titriyorum, sadece ellerim degil, kollarim, ayaklarim, icim... yüregim.. heryerim titriyor desem yalan olmaz.
Hic bu kadar etkilendigim olmamisti. Belkide ameliyat olayini kendi ailemdede yasadigim icin, belkide Ekinin hastaligi icin, belkide ailelerin üzüntüleri icin. Kesin hersey yüzünden etkilendim.
Ama Gülser hanimin koridordan Ekiiin diye bagirmasi beni koparan noktaydi. Hickira hickira agladim, bittim o an. Birde sarki caldi, ben tamamen kendimi kaybettim...
Muhtesem birseydi bu aksam yasadiklarim, iste insanoglu böyledir, gülerken aglar, aglarken güler.
Ekine agladim, Hakana güldüm
Sarpa agladim, Hakana güldüm
Feryale agladim, Hakana güldüm
Gülserde aglamaktan bir hal oldum, Hakana dua ettim ameliyat icin.
Offf...

sweetheart_02
08-06-06, 00:11
süper süper süper....
manyak bi bölümdü arkadaşlar herşeyiyle, her sahnesiyle ve her karesiyle..

hepsi o kadar iyi oyuncular ki..
bende sarpın ağladığı bölümde koptum...çok kötü oldum ya :icon_cry: :icon_cry: bide arkasından baktı ya....

gülser,ismet,gönül,feryal ve kurti.....

yalnız kurti dua ederken çok güldüm:img-grin2 :img-grin2

dans sahnesi muhteşemdi..ya o müziği bulsak bi yerlerdenn....yelda yoktu..gözlerim onu aramadı desem yalan olur...

doktor süperdi adam uykusu gelsin diye koştu ya var mı böyle bşey...işini ciddiye alan insanları sewerim..aynı şekilde hemşire nasıl bi reflextir o öyle....

ekinin kel makyajı süperdiiii..ve acaip inandırıcıydı..kesin zaman atlaması yapıcaklar..

bide en son kafasını kaldırıp ailesinin resmine baktı ya korktum orda ya...:img-icecr

rüya işçilerini,bülent işbileni ve bütün ekibi,oyuncuları burdan kutluyorum....

eenoldu
08-06-06, 00:12
bn walla ağlamaktan öldüm resmen her şeyiyle süperdi oyuncular senaryo çok koydu bna walla tango anne demesi ismetin ağlaması birlikte uyanmalrı falan hepsini tek tek yazasım gelio ama bütün bölümü yazamam ki ama bnden tam puan aldı walla hatta en güzel bölüm bile seçebilirm bu bölümü

sılam
her ne kadar ters köşe olsamda yine de güzel bir bölümdü...ve en sonunda 30.bölümden sonra ilk kez bu bölümde ağladım...ama daha ne istediysem oldu...ekin feryale anne dese keşke dedim dedi ve benim için çok önemli olan ekini eski günlerde ki görmekti ve öylede gördüm o yüzden çok mutluyum...

a.oyunu_sweet
yok haftaya yeni bölüm var o sezon finali olacak bu bölüm değildi yani..bu arad yelda isviçreye gitmiş onu da gördük bende niye yok diyordum ya nasıl bir bölümdü bu yaa hala ağlıyorum kurtulamadım etkisinden..evet Didemcim ya çok duygulu bir bölümdü çok ağladım ama yağmurun altındaki tangoları süperdi şöyle bir düşündüm de geriye dönüp baktığımızda onlarla berbaer ne de çok şey geçirmişiz...az ağlamadık dizimizde ama umuyorum ki ekin'in dediği gibi mutluluk kredilerimizi dizimizin sonunda kullanacağız...

sinem75
Bir arkadaş bundan bir kaç hafta önce demişti.Kırmızı odada göremeyiz belki ama hastane odasındada yatak var diye.Bende yok artık daha neler demiştim.
Kim olduğunu hatırlamıyorum şu an ama kendisini kutluyorum.Kırmızı odada sarılıp uyuduklarını göremedik ama hastane odasında gördük.

KEiremCEM
08-06-06, 00:13
yani gulser fln ekinin eski seylerini hatirlicak sonra sarp hatirlar tanismalarini fln tabiii ekinde hayal fln kurar belki ondan sonrada amelyatta biter herelde yani......ama bu bolum superdi tango sonra sabah birlikte uyumalarida superdi koptum walla:img-grin2 :img-grin2

hehe onu sorma valla süperdi...:img-grin2 tek kişilik benim bildiğim orası ama neise :img-haha: ahh sarp bee nsl ağladı serkanın omzunda :icon_cry: hele ekin onda da yazık yha...en habersizide sinan yalnız..ya dediğim gibi ameliyattan sona zaman atlaması yapsınlar baride saçları yerine gelsin kızın..yada ameliyatta sonra hemen çıksın saçları..böyle mantık hatasına razıyızzz...!!kel görmektense.

aychaaa
08-06-06, 00:13
ya bu hakanın gosterdigi polisin hikayesinede bittim.gercekten replikler cok guzeldi.
haftaya ekin ile ilgili hayaller kurulur sonra yogun bakıma sonrası sallantıda.kalbi durucakmı durmıcakmı bilemicez.

didou_didem
08-06-06, 00:14
ben ekin'in sinan gittikten sonra yere yığılıp ağlamasında çok etkilendim çok güzel oynadı yaa
dr.hakan bu bölümde ağlamaktan öldüğüm yerlerde yüzümü güldüren kişiydi..uyumaya çalıştı uyuyamadı arabada uyumaya çalıştı şimşek çaktı uyuyamadı eee dedi ya gitti sonra ameliyat masasında uyudu orda çok güldürdü beni ya o kadar gözyaşımın arasında güldürdü ya beni:)
kurtinin duası da güzeldi

GöZdE_iPeK
08-06-06, 00:14
Bu bölümle ilgili nasıl yorum yapabilirim diye düşünüyordum.İlk önce kendimi toplamalıydım ne mümkün Ekin in Sinanla ve Benayla konuştuğu o an çok kötü oldum bittim.O dans sahnesi ve Ekin in sözleri hastanede ameliyathaneye kendisinin gitmek istemesi,Sarp ın o hali, mesuliyet alması,Kurti nin ve İsmet Bey in ağladığı sahneler hepsi ama hepsi daha sayamadığım bir çok sahnede bu bölümde ağladım hiç bir dizide ben bu kadar ağlamamıştım ilk defa ağladım belkide son bir kaç gündür yaşadığım olayların sitresinden uzaklaştım ilk defa duygularımı dile getirdim.Ve son sahne Ekin in doktora kurtar beni demesi ve resme bakması ne kadar da acıydı canımı yaktı ağlattı bu bölümde bittim resmen belkide hiç bir zaman tadamayacağım duyguları tattım.Ne olduğunu bilmesem de ağladığım her dakika da bunu bir dizi gibi değilde gerçekmiş gibi gördüm sanki olanlar gerçekti.Duygu yüklü olan bu bölüm için söylecek çok şeyim var aslında ** ancak kendimi bu kadar toparlayabildim ve bu kadar yazabildim benim söyleyemediklerimi umarım siz dile getiririrsiniz.İyi yorumlar

ayşa
08-06-06, 00:15
Demirbaşlar neredesiniz, ağlamaktan yazacak enerjiniz mi kalmadı yoksa?
Sinemcim, en azından hastane odasıda olsa beraber uyandıklarını gördük, şöyle sarmaş dolaş:) Gerçi ben tango sırasında bir ufacık öpücük beklerdim, olmadı. Başka sefere artık. Bak unutmadan tangodan önce hastene odasındaki diyaloglar gerçekten hoştu. Gerçi o kızın adı geçti diye sinir oldum ama ilk başta neyse sonra toparladılar biraz.
Bu bölüm Sarp sahnesi çok azdı, Keremcem'in yoğunluğuna bağlıyorum. Birde bu çocuk yine ağlayamadı ya...

esmanur87
08-06-06, 00:15
bir tek şey saçma dunyanın hiç bir yerinde bir ameliyathane böle hazırlanmaz hele ekinin ben tek basıma gidicem dediği yer çok saçmaydı hiç bir zaman amelyathaneye kapısından ben gidecem diye elini kolunu salla sallaya cıkamazsın istersen milyarder ol
arkadasim ameliyathaneye girerken degil sacni kestirmeye gireken tek basina gitti.sonra sedyeye yatirdilar.
bende bu bolumu cok begendim duygu yuklu bir bolumdu.. tango sanneside cok guzeldi. :img-grin2 ben aglamadim ama gulser hanim ekin diye bagirdi sahnede bende cok duygulandim..:icon_cry: bence butun oyuncular rollerinin hakini vermisti.. artik ekin iki gun sonra uyanir.bence onu bize goztermezler ama belki ekin gozelirini falan oynatir ve sezon finali olur.

burcin_kaplan
08-06-06, 00:16
çok güsel bölümdü ya cidden bu bölüm mü böle yapmışlarya ben son bölümde bizi dahada çok ağlatıcaklarını düşünüyorum acaba bize ne gibi şeyler hazırladılar bence herşeye hazırlıklı olmak lazım .. bu arada ya daha doktorla berna tanışamadı ya ... bide yeldanın yurtdışı işi ne alaka onuda kawrayamadım ben yani burda ekin ameliyat olucak kız yurt dışına gitmiş acaba bebekle ilgili bişe mi orda dourup mu gleicek yoksa? yok daha neler bende uçtum yani:)

ela gözlü
inan ki şuan ağlamaktan gözlerimi açamıyorum.bende mi sorun var ya.klavyemin içine göz yaşları giriyor.NEydi bu bölüm.ağla ağla ben canımı verecektim.Dansları çok güzeldi.hele ki feryal beni bitridi yaptığı konuşmalar,sonra ekin'in anne demesi.içime oturdu.ben bu bölümü bi daha izlicem ya.sabah a kadar burdayım.Yelda ortadan kayboldu.Rüya işçileiri tebrik ediyorum.ben aşk oyunu tarihinde böyle ağladığım bölüm bilmiyorum.mendiller dayanmadı bana.ben mi abarrtım ya.iyi yorumlar

didou_didem
evet Didemcim ya çok duygulu bir bölümdü çok ağladım ama yağmurun altındaki tangoları süperdi şöyle bir düşündüm de geriye dönüp baktığımızda onlarla berbaer ne de çok şey geçirmişiz...az ağlamadık dizimizde ama umuyorum ki ekin'in dediği gibi mutluluk kredilerimizi dizimizin sonunda kullanacağız...

bende çok ağladım ya..neler geçirdik onlarla ya..mutluluk kredilerini inşallah kullanıcaz artık kullanalım da ya yeter yani..gülser hanım bu bölüm gerçekten çok güzel oynadı kendini işe vermesi falan süperdi

KEiremCEM
ya ekine dedi son sölemek istediğin bişi var mı oda dedi :kurtar beni hakanda dedi kiii 2 gün sonra grsrz ekina ilesinin resmine baktı gözlerini kapadı BÜLENT İŞBİLEN yazdı ve bitti..şimdide özel bölüm oynuyor atv de.

didou_didem
08-06-06, 00:18
inan ki şuan ağlamaktan gözlerimi açamıyorum.bende mi sorun var ya.klavyemin içine göz yaşları giriyor.NEydi bu bölüm.ağla ağla ben canımı verecektim.Dansları çok güzeldi.hele ki feryal beni bitridi yaptığı konuşmalar,sonra ekin'in anne demesi.içime oturdu.ben bu bölümü bi daha izlicem ya.sabah a kadar burdayım.Yelda ortadan kayboldu.Rüya işçileiri tebrik ediyorum.ben aşk oyunu tarihinde böyle ağladığım bölüm bilmiyorum.mendiller dayanmadı bana.ben mi abarrtım ya.iyi yorumlar

yok filizcim sen abartmadım bende şuan aynı durumdayım biran acayip koptum ya feryal hanım beni gerçekten şaşırttı yani ben bu bölüm böyle birşey beklememiştim şaşırdım valla ama hepsi süperdi ya

anil16
08-06-06, 00:18
Ya bu benim en sevdigim bolum olucak sonsuza kadar hep romantik hemde acikli hersey vardi bolumde ya cok guzel bir senaryoydu.Yagmur altinda dansa zaten bayildim cok sahaneydi. :icon_cry:
:img-grin2
Ekin'in annesinin gelis sahnesi hic aklimdan cikmicak ve ekin son shanede resime bakisi.Inanilmaz guzel bir bolumdu bekliyemicem 1 hafta.

Heralde haftaya hic ekini uyanik goremyiz amelitatta gecer ve yeni sezonda iylesir diyorum.

Gülcan
08-06-06, 00:20
Tek gectigim bölümlerden birtanesiydi. Muhtesem repliklerle dolu, harika sahnelerle yansitilmis bir bölümdü.
Su an bunlari yazarken titriyorum, sadece ellerim degil, kollarim, ayaklarim, icim... yüregim.. heryerim titriyor desem yalan olmaz.
Hic bu kadar etkilendigim olmamisti. Belkide ameliyat olayini kendi ailemdede yasadigim icin, belkide Ekinin hastaligi icin, belkide ailelerin üzüntüleri icin. Kesin hersey yüzünden etkilendim.
Ama Gülser hanimin koridordan Ekiiin diye bagirmasi beni koparan noktaydi. Hickira hickira agladim, bittim o an. Birde sarki caldi, ben tamamen kendimi kaybettim...
Muhtesem birseydi bu aksam yasadiklarim, iste insanoglu böyledir, gülerken aglar, aglarken güler.
Ekine agladim, Hakana güldüm
Sarpa agladim, Hakana güldüm
Feryale agladim, Hakana güldüm
Gülserde aglamaktan bir hal oldum, Hakana dua ettim ameliyat icin.
Offf...

Yazdiklarima birsey eklemek istiyorum.
Ekinin ameliyata girmeden önce Sarpla sarilmasini koklasmasini cok istedim, malesef olmadi. Olsun bunada raziyiz, böyle bir bölümden sonra kötü birsey dersem makyajla saclarimi kapatip kel olayim! :)
Kurtinin dua etmesi süperdi, simsekler cakti korktu hadi tövbe et dedim, adam yok ramazanin ilk on gününde icmem dedi :)
Yelda olayini anlamis degilim, nerden cikti bu Isvicre olayi bilmiyorum, tamam Serkanla olan zorluklardan kacti belli, ama Ekini yalniz birakmasaydi keske.
Bu arada sezon bittikten sonra olan ilk bölümde Yelda isvicreden kucagindan Kücük Serkan'la döner artik :)
Muzonun Halasi icin aglamasi cok tatliydi, Gönül kendini yedi bitirdi.
Bu arada hersey tamam Orhan Teksoy neden yoktu hastanede. Onun mazereti neydi bilen varmi arkadaslar?

sabiş@enes
08-06-06, 00:21
nasıl bi bölümdü ya bu ağlaya ağlaya bi hal oldum ekinle feryalin konuşmasında sarpla ekinin tangosunda,doktorla ekinin konuşmasında heryerde ağlad