Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
GAZEL_KEREMCEM
08-06-06, 09:40
bu gece çok ağladık yawwww.ekinin saçları gidince ben çok üzüldüm gerçek olmasa bile.ben hakana güweniyorum ekini kurtaracak! hakan hoş biri ama Keremcem'in yanında lafı bile olmaz tabii ki sönük kalıyor!!!!!!!!
dun agladım ama pek aglıyamadım bugun vıdeolArı izlerken aglıyorum işte simdi.rahsan hemsıreyı ben genc bırı zannedıyordum ama yaslıymıs nasıl yapack amelıyatı.bu arada ekının sacları harbiden gercekten kesıldımı ya
Dün akşam Ekin /Yasemin Ergene) süperdi.Ben oğlu ile ve annesi ile olan sahneler de ağlamakdan koptum.Çok güzel oynadı.Bence saçları gercekden kesilmeli Rolü için bunu yapması gerek ve yapmıştır.Saçları olmasada güzel kız Yasemin....Doktor ayyyy o Doktor Süper biri yaaa Hasta ile konuşması benı öldürdü gercekden bütün Doktorlar böyle olsa.Bana göre Güzel bir Bölüm Seyrettim.Benim bu sabah hala Gözlerim şiş Ağlamakdan kötü oldum.....
herkese günaydın güzel bir bölüm izledik yine akşam ....sinanın bernaya bırakılacağı belli gibiydi ama yine bir tereddütte kalmıştık ...sinanla berna giderken ekinin arkalarından bağırması çok acıklıydı ya ...
evet ekin saçları gerçekten kesilmedi bence ..ama birinden duymuştum yasemin saçlarını kazıtacak diye ama yanlışmış demekki....
Nereden başlasam, nasıl başlasam..Nasıl başladı, nerelere geldi bu dizi böyle, bir zamanlar gülmekten karnımıza ağrılar girerken şimdi gözpınarlarımızdan taşan gözyaşlarını zaptetmekte güçlük çeker hale geldik, vay be!
"Aman klişe olmayalım da izleyici şok üstüne şok yaşasın, bir de üstüne ölümcül bir illet saplayalım da yerlerinden kımıldayamasınlar."
Yağmur sahnesinin tango ile renklendirilerek sunulması bölümün can alıcı sahnesi oldu. Gerçi yağmuru abartmasalar daha iyi olur ya, bizim oralarda ahmak ıslatan derler bu yağmura :)) Yelda ve Serkan'ı göremedim, herhalde erken tatile girmişler.Dizinin aşkının bayım bayım halleri zaman zaman sıktığı için, daha farklı boyutta yaşatılan duyguların esiri olmayı yeğledim.(Bkz. Kırık Kanatlar)
Bazen kızma hakkımı , bazen beğenmeme hakkımı kullandım ve duygularımı her zaman içtenlikle ifade etmeye çalıştım. Nasıl ki hayat düz bir çizgide yürümek değilse, insanların beğenileri de değişebilir. Başından sonuna dizi hakkında yazdığım yorumları okuduğumda o an ne hissettiysem onu yazmışım, ne bir eksik ne bir fazla.Merak edenler okuyabilir, belki aranızdan bazıları ile hemfikir değildim ama forumun amacının da tam olarak bir fikir platformu olduğunu düşünüyorum. Bütün bunlar geçtiğimiz günlerde yaşanan polemiklere istinaden yazıyorum ; iki satır eleştirmekle kimsenin "Yönetmen"liğine helal gelmez merak etmeyin. Doğru şekilde ifade edilen hiçbir eleştri hakarete girmez, görevi izleyici kitlesini memnun etmek üzere bir iş kotarmaya çalışan bir yönetici eleştrilerden dolayı karalar bağlamaz.
"Ben de tepki vermiştim, ama şimdi vazgeçtim" söylemini takip eden arkadaşlar ; yaşınızın benden küçük olduğunu tahminen büyükçe bir kelam etmek isterim ki hiçbirşeyden kolay vazgeçmeyin.
Bölüm yorumu derken nerelere geldik, güzel bir tatili hakettik sanırım. Kar, yağmur. çamur demeden dizi ekibini takip edecek kadar büyük yürekli arkadaşlarımı alınlarından öpmek istiyorum. Arkadaşlık ve dostluk adına, dünyanın öbür ucuna uzanan bir köprü olan diziforum ekibine gayretleri, sabırları ve özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum.
Bir dahaki tutkumuzda buluşmak üzere, The End.
Nereden başlasam, nasıl başlasam..Nasıl başladı, nerelere geldi bu dizi böyle, bir zamanlar gülmekten karnımıza ağrılar girerken şimdi gözpınarlarımızdan taşan gözyaşlarını zaptetmekte güçlük çeker hale geldik, vay be!
"Aman klişe olmayalım da izleyici şok üstüne şok yaşasın, bir de üstüne ölümcül bir illet saplayalım da yerlerinden kımıldayamasınlar."
Yağmur sahnesinin tango ile renklendirilerek sunulması bölümün can alıcı sahnesi oldu. Gerçi yağmuru abartmasalar daha iyi olur ya, bizim oralarda ahmak ıslatan derler bu yağmura :)) Yelda ve Serkan'ı göremedim, herhalde erken tatile girmişler.Dizinin aşkının bayım bayım halleri zaman zaman sıktığı için, daha farklı boyutta yaşatılan duyguların esiri olmayı yeğledim.(Bkz. Kırık Kanatlar)
Bazen kızma hakkımı , bazen beğenmeme hakkımı kullandım ve duygularımı her zaman içtenlikle ifade etmeye çalıştım. Nasıl ki hayat düz bir çizgide yürümek değilse, insanların beğenileri de değişebilir. Başından sonuna dizi hakkında yazdığım yorumları okuduğumda o an ne hissettiysem onu yazmışım, ne bir eksik ne bir fazla.Merak edenler okuyabilir, belki aranızdan bazıları ile hemfikir değildim ama forumun amacının da tam olarak bir fikir platformu olduğunu düşünüyorum. Bütün bunlar geçtiğimiz günlerde yaşanan polemiklere istinaden yazıyorum ; iki satır eleştirmekle kimsenin "Yönetmen"liğine helal gelmez merak etmeyin. Doğru şekilde ifade edilen hiçbir eleştri hakarete girmez, görevi izleyici kitlesini memnun etmek üzere bir iş kotarmaya çalışan bir yönetici eleştrilerden dolayı karalar bağlamaz.
"Ben de tepki vermiştim, ama şimdi vazgeçtim" söylemini takip eden arkadaşlar ; yaşınızın benden küçük olduğunu tahminen büyükçe bir kelam etmek isterim ki hiçbirşeyden kolay vazgeçmeyin.
Bölüm yorumu derken nerelere geldik, güzel bir tatili hakettik sanırım. Kar, yağmur. çamur demeden dizi ekibini takip edecek kadar büyük yürekli arkadaşlarımı alınlarından öpmek istiyorum. Arkadaşlık ve dostluk adına, dünyanın öbür ucuna uzanan bir köprü olan diziforum ekibine gayretleri, sabırları ve özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum.
Bir dahaki tutkumuzda buluşmak üzere, The End.
Dizi KoliK.
08-06-06, 10:11
evet arkadaşlar herkese günaydın bu bölüm gerçekten dokunaklıydı.Ekin'in Sinan gidince ağlaması Gülser'in davranışları hepsi çok duygusaldı çook ağladım ama Gülser'in çığlığından çok etkilendim
Tango sahnesi diziye renk kattı.Ama arada Kenan'ı gösterdiler ya deli oldum.
Yaso keltoş çook komik olmuştu.Gerçekten saçını kesti mi??
evet arkadaşlar herkese günaydın bu bölüm gerçekten dokunaklıydı.Ekin'in Sinan gidince ağlaması Gülser'in davranışları hepsi çok duygusaldı çook ağladım ama Gülser'in çığlığından çok etkilendim
Tango sahnesi diziye renk kattı.Ama arada Kenan'ı gösterdiler ya deli oldum.
Yaso keltoş çook komik olmuştu.Gerçekten saçını kesti mi??
ya evet gülserin çığlığı birden çok dokunaklı geldi banada.....
bende merak ediyorum ya yasso kestimi saçları diye ama kesmedi galiba
ya bu arada yelda işi ne oldu bu konuyu böyle kapattımı bunlar ya bişey anlamadan etmeden .....
günaydın arkadaşlar, uzun zamandır yorum yapamıyordum, özlemiştim sizlerle kafa patlatmayı:) akşamki bölümü biraz asmalı konak a benzettim. özellikle o yağmur sahnesinde.ama o sahne de olmasaydı akşamki bölüm vasatın altında kalacaktı diyebilirdim. gerçekten güzel bir sahneydi. biraz daha uzun tutsalardı iyi olurdu, neyse..
dizi içinde tebessüm ettiğim birkaç nokta olmadı da değil.örneğin en çok güldüğüm sarpın:"bu hastalık olayından sonra tek bir dileğim var o da yasemin'in bana dönmesi" gerçekten güzel bir espriydi. sanıyorum bu kasvetli bölümün kasvetini biraz dağıtmak için yazılan birkaç olaydan biriydi...
ben artık dizimiz ne haldeydi ne hale geldi olayını geçtim, çünkü bunlar bize hiçbir şey getirmeyecek..eski bölümleri özlemiyor hiç değilim ama artık şimdiki bölümleri olabildiği kadar tadını çıkarmaya çalışıyorum.
etkilendiğim sahnelerden biri de feryal hanım ekin konuşmalarıydı.sonunda o iş de halloldu. ben ekinin kurtulacağına inanıyorum.gerçi bilmiyorum bu konuda yeni tüyolar var mı ama...
arkadaşlar malum uzun zamandır burayı takip edemiyordum, eğer yeni tüyolar varsa beni bilgilendirmenizi rica ediyorum...
ya uyandım hala o sahneler war aklımda acaip agladım walla.
ama cok ii hissettirdiler yani...
ben bidahaki bolum boyle endiseli duwarlarla konusan bi oraya bi buraya giden ekini bekleyen sarp we aile uyelerini cok guzel cekicekler diorum.yani bulent bey oyle bi cekmistirki biz acip olucaz bence.
walla dicek bisey bulamıo insan bea cok duygusaldı.....
merhabalar arkadaşlar...dün sarpın görevli personele dediği ve burdaki bazı arkadaşların dediği gibi nerdeeeeennn nereyeee...gerçekten çok çok dokunaklı bi bölümdü..beni en çok etkileyen sahneler ise;
1- İsmet bey'in derdini anlatacak birini araması, bulamaması öyle boş boş dolanması (bu sahnelerde eşime "anne ağlar,sızlanır,bağırır,çağırır ama baba güçlü olmalı,duygularını belli etmemeli gibi bi düşünce olduğu için adamcağız bu halde"dedim.."ee erkek adam başkalarının yanında ağlamaz,sızlanmaz" dedi) veee en sonunda teknenin yanına çaresizce çöküp kızının resmine bakarak ağlaması babasına düşkün biri olan beni acaip sarstı..ilk o sahnede koptum zaten..
2- Sinanın herşeyden habersiz arabada giderken annesine mutlu mutlu el sallaması ve sonrasında ekinin mahvoluşu..
3- ve son olarak (her ne kadar bi çoğunu etkilemese de) Gülser hanımın feryadı ve kızına sarılışı..
evet muhteşem bir bölüm izledik dün akşam hem acıydı hem komik tabi acıklı yanı daha ağır basıyordu kurtinin duası beni çok güldürdü. güzel bir bölümdü doktor hakana gerçekten çok güvenilir bir doktor bu işi başaracak ekinle sarpın tango sahnesi çok güzeldi ama biraz kısaydı. Ekinin annesi olarak gülserin tepkisi çok normaldi hele ameliyata girerken bağırması beni çok ağlattı.ekinin sinanın arkasında ağlaması da çok acıklıydı yasemin ergene ağlama sahnelerini çok güzel yapıyor ama ne yazıkki sarpımızda böyle bir durum yok neyse genel olarak güzel bir bölümdü bakalım haftaya neler olacak?
cici_kiz18
08-06-06, 10:28
züper bi bölüümdü soluksuz izledim resmen ama size birşey söyliyim bence doktor bernaya aşık olcak çünkü şimdiye kadar ne hakan berna yı gördü nede berna hakanı zaten ekin de tiyolarıda verdi çevremiz geniş sana birini bulmak için dedi gitti canııııım doktorrr ya bence amelyata giriş sahnesi çok güzeldi yanlız en güzel yerlerinden biride doktorun uyku sorunuydu:D çok merak ediom diğer bölüm nasıl olcakkkk
Herkese selamlar,
Ağlamaktan gözleri şişenler bu gün yorum yapamazda forum bana kalır :img-grin2 , tek damla gözyaşı dökemedim efendim, ara ara yüreğim kabarmadı değil ama olmadı ben ne yapıyım?...soğan hamlesine gülüp ardından ağlama moduna giremedim işte... aynı yollardan hemde gerçeğinden geçmiş biri olarak bunların yazdıklarına inanasım gelmedi (14 sene önce bende yeşil önlük giydirip annemi böyle bir ameliyata göndermiştim) suç benim anlıycağınız:img-sorry ....
ağlayanlarada geçmiş olsun diyorum, adamların yazıp çizdiği yola tıpış tıpış girdiniz efendim :blink: ...yanlız dün farkettiğim birşey var, bu adamlar romantik komediyi çok güzel yazıyorlar, ama dram ve ajitasyonu beceremiyorlar, bu yüzden herşeyi değil bence en iyi yaptıklarını yazsalar daha başarılı olurlar....en güzel örnekde çıfıt çarşısına çevirdikleri Aşk Oyunu... içinde yok yok...
Yasemin Ergene ve Keremcemin arasında ne var bilmiyorum ama bu dizide bir soğuklukları olduğu kesin, daha öncede söylediğim gibi Keremcemin performansı çok düştü, dizidede sarılmamak öpüşmemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar, bunlar karı koca değilmi? insan ameliyata giderken karısını öylemi yolcu eder veya kocasına bir sarılmadanmı gider, karı kocadan çok arkadaş gibiydiler...
Tango sahnesi iyi düşünülmüş ama kötü yazılmış bir sahneydi, bende tango öncesi repliklerini merak edenler arasındaydım, "-Sarp sen komadayken tango yaptığımızı görmüştün değilmi? -Evet...- Bu şarkımıydı?... - Evet..." e daha ne diyim...
Ameliyat ekibide evlere şenlikti, hemşireyi hapisten 8 saatliğine çıkarması hadi diziye hoşluk kattı diyelim (gene bir hoolyvud filminden esinlenmişler) , ama çok ciddi bir beyin ameliyatına dünyanın hiçbir yerinde tek doktor ve tek hemşire girmez. Madem ekipten bahsediyorsunuz doğru dürüst bir ekip kursaydınız, ekibini içinde kimler vardır bir öğrenseydiniz. Böyle ameliyatlarda en az bir profesör, bir doçent, bir uzman doktor, iki asistan doktor, bir başhemşire ve ona yardımcı diğer hemşireler bulunur anestezist ve diğerlerini saymıyorum bile. bu listemi abartılı bulup yarısını eleseniz bile en az iki doktor ve iki hemşireyle girilmesi gerekirdi, Doktorda insan neticede fenalaşsa veya başka bir şey olsa yerine kim müdahale edecek?
Dizinin en başında çok güzel günah çıkarttılar.... ben bu sahnelerde konuşanların senarisler olduğunu düşünüyorum.muhataplarıda bizlerdik sanki:img-grin2
Ekin: Çok ani oldu onlar için..Valla hiç beklemiyorduk hele evlendiğiniz gün ortaya çıkması bizi baya bir bunalıma soktu.
Sarp:Eninde sonunda bu yaşanacaktı..Niye? şöyle aradan bir ay geçtikten sonra filan yaşasaydınız olmazmıydı?
Ekin: Hem çok acı çektirdik onlara değil mi?Bu kaçıncı?...harbiden bu kaçıncı?, öldürmüyor süründürüyorsunuz çok şükür bitti derken seneyede uzadı... çektiğimiz acıları biz biliriz...
Sarp:Emin ol hiçbiri bizim çektiğimiz kadar acı çekmedi.... Yok ya siz öyle sanın asıl siz bizim kadar acı ve bunalım çekmediniz. Neler çektiğimizi biz biliriz...
Ekin: Acıları peşin peşin mi yaşıyoruz acaba?... Hiç bu kadar üstüste olanını görmemiştim. Sabır taşı olsa çatlardı, yeter artık, ben almıyım...
Sarp:Şimdi son düzlükteyiz... Burda dilbilgisi hatası var, ona son düzlük denilmez son engebedeyiz denir. düze çıkan zaten rahata ermiştir...
Bunu da atlatınca bütün birikmiş mutluluk kredimizi kullanıcaz... Bizede gösterirsiniz değilmi, son sahnede on dakika olacak diye ödümüz kopuyor...
Ekin: Bol bol olması lazım..Son iki günümüz Sarp bey... son iki gününüzü çok güzel değerlendirdiniz tebrik ederim...
Sarp:Mutsuzluğumuzun son iki günü... Senarist söylettiyse inanmayın.
Gerisi uzun ve aydınlık bir yol Ekin hanım...Şapşal Sarp! sen öyle san.
Sinemcim sağolsun imzasında kullanmış, yoksa bende bu özlü sözleri akılda tutacak ince zeka nerdeeee?
Gelelim dizimizin kurtarıcısı Doktor Hakanımıza hakkında çok dikkatli konuşmalıyım:img-grin2 , ben bu doktoru tuttum tutmasınada dünyada böyle bir doktor olduğunu sanmıyorum, hadi dizi için diyelim işin içinden çıkalım. "Dr. Hakanı sevmeyen ölsün efendim"
Neticete yukarda yazdıklarıma bakıyorumda ben bugün şeytanın avukatlığını üstlenmişim, bununda sebebi çok açık; severek vede gülerek izlediğim romantik komedi dizimizin bu hale getirilmesine hala karşı çıkıyorum efendim..yukarıda yazdıklarım tamamen benim fikrimdir, oluşmasındada gerçek hayatta yaşadığım tecrübelerin payı büyüktür. Gerçek hiçbir zaman dizilerde anlatılan gibi olmaz.
Bu arada tam diziye kendimi kaptırmışken Haliç tarafından güüm diye bir ses geldi, o anda Sinan Bernanın arabasına binmiş gidiyordu, birinede el sallıyordu ayşacım sana olmasın? bye
cici_kiz18
08-06-06, 10:33
züper bi bölüümdü soluksuz izledim resmen ama size birşey söyliyim bence doktor bernaya aşık olcak çünkü şimdiye kadar ne hakan berna yı gördü nede berna hakanı zaten ekin de tiyolarıda verdi çevremiz geniş sana birini bulmak için dedi gitti canııııım doktorrr ya bence amelyata giriş sahnesi çok güzeldi yanlız en güzel yerlerinden biride doktorun uyku sorunuydu:D çok merak ediom diğer bölüm nasıl olcakkkk
Dizi KoliK.
08-06-06, 10:34
3- ve son olarak (her ne kadar bi çoğunu etkilemese de) Gülser hanımın feryadı ve kızına sarılışı..
olur mu ya en çok etkilenilmesi gereken sahne oydu evlat nedir onu anlattı benim annem bitek o sahnede ağlayacaktı.
Ayrıca haftaya nasıl devam edecekler çok merak ediyorum.Bence amelyat masasında bitirselerdi daha iyi olurdu çünkü iyilişirse heyecanı kalmaz zaten elinde sonunda iyileşecek.
Bütün bölüm ağladım bir tek Kurti'nin duası çok komikti ve doktor Hakan çok iyi kesinlikle iyileştirecek
aşk oyunu yine muhteşemdi.ama bizleri üzdü tabi:icon_cry: ekine çok üzüldüm.onu düşünmekten uyuyamadım.ama kurtulacak bence.gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...
gelecek hafta sezonun son fasulyenın faydakarını yazacağım.ondan sonrada sanırım epey bir dinlenırız.kar,yağmur ,çamur demeden bize tüyo getirenlinguist ve hazala işleri arasında özeti taküp edip foruma koyan hamişeve dizimizi yalnız bırakmayan tüm forumdaşlara teşekkürler ediyorum.
dizi nerden nereye geldi.ekin ıyıleşecek .mereak ettıgım konu seneye nasıl devam edecek gerçi ocakta bıtecek ama nerden baksanız yınede en az 15 olacak.özgunun adlandırdıgı hastalık bizde varken 100 bölümde olsa izleriz biz bu diziyi.
gelelim fasulyenin faydalarına
1-kurti ile başlamak istiyorum dua ederken beni gülmekten öldürdü.tabıkı de ekın için dua ettı ilk önce içmeyecegım dedi sonra ,ramazanda içmeyecegım dedı sonra ramazanın ılk on günü içmeyeceğim dedi feriştahı gelse içmeyecegım dedi sonra ama ikram ederlerse geri çevirememkı dedi .ve şimşekler çakınca da koptum zaten.yıne bıldıgımız kurtı.dizinin tek degışmeyen adamı içi ne ıse dışıda o helal sana be kurtı.(hatırlarsanız oyun ortaya çıktıgında babası kalp krızı geçırdı ozamanda içmeyecegım dedı ...... sonuç ortada) bu hataki 1.yıldızım sana kurti
2-feryal hanım ile devam ediyorum......ne diyebilirimki gönen bozbey
harika bir oyunculuk çıkarmış yine canım birde paris bileti almış kıyamam ya .....ekin ile olan konuşması hem evdekı hazırladıgı odada hemde hastanede süperdi bir güzel ağladım.2. yıldızım sana feryal hanım .yıldızın yanında bırde kocaman bır alkış.....
3-yelda isviçreye diplomayı almaya gımış hamıle hamıle haliyle dmekkı o bölüm belit gelemedı yosa yeldanın orda bulunmaması çok saçmaydı bence.tabıı hal böyle olunca serkan da etkisiz elemandı akşam.
4-kenan ve ferıdeye gelince , kenan ferıdeye gelıyor .ferıdeguzel bır edebıtay yapıyor adama.bızım zırtapoz kızın dedıgını harfıyen yerıne getırıp gündüz vaktı yenı damat mısalı elınde çiçekler le gelıyor.madem sevıyor ferıdeyı ferıde gunduz gel demeden düşünmesı lazımdı bunları kenan efendinın.neyse seneye zaten tahmınımce olmaz bu ıkı zaat-ı muhteremler.
5-hastalıgın aıleye açıklanma seklı hıç hoşuma gıtmedı begenmedım.ıyı rol çıkarılmamış canımorhan amcam ikinci torunu beklıyor.... kıyamam ben sana orhan amcam benim.biraz bekleyeceksın orhan amca senın gelın ve damat daha temel bıle atmadı.ama söz sana güzel bir kız torun garanti edıyorum.güven bana bak valla...ama acık sıkacaksın dişini daha var ....:img-grin2
6-özgücüm ve sinemcim çakın kızlar berna berna dedık ayşacım
ıkna edemedık senı.ama aklın yolu bırdır neyse.bu arada arkadaşlar galıba berna ve hakan aşkı olmayacak çünkü dizi bıttıkten sonra hakan konuk oyuncu yazıyordu .bakalım ne olacak.
7-doktor hakana gelince sıradışı olmasaydı zaten öbür doktorlardan ne farkı kalırdı.ameliyattaki hemşireye uyguladığı test süperdi.nazıkçe senınle çalışamam dedı ve kendı hemşıresını gıttı getırdı.(bu arada merak ettgım rahşan hemşire nıye hapse girdi)
devamı var
Herkese Günaydınlar.Ben hala dünkü bölümün etkisindeyim.Bence harika bir bölümdü.Sarp'ı çok az gördük ama olsun.Tango bölümü beni çok etkiledi.Feryal'de büyük değişiklikler var.Gülser'in hali çok kötüydü ya Allah kimseye vermesin nede olsa biricik kızı.Acaba reytingler nasıl.Biri ekleyebilirmi acaba?Herkese iyi günler
Bu arada tam diziye kendimi kaptırmışken Haliç tarafından güüm diye bir ses geldi, o anda Sinan Bernanın arabasına binmiş gidiyordu, birinede el sallıyordu ayşacım sana olmasın? bye
Bu sabah adamın biri yolda birşey sorabilir miyim diye beni durdurdu. Bende adres falan soracak sandım, ne bileyim:) Ama adam bana "evli misin bekar mısın?" dedi. Oğlu varmış da... Allah'ım sabah sabah nasıl kahkahaları bastım anlatamam. Birde üzerine senin yorumun canım pek iyi geldi, dünki bölümden sonra bu kadar gülmek tuhaf kaçacak ama ne yapayım:)
Alıntı yaptığım yorumuna gelince....
Allah iyiliğini versin canım, bende ne Haliç'i ne "güüm"ü diyordum. Meğerse bana koca bir taç atılmış. Dün akşam o sahnede ilk taşı Özgü'den yedim.
Bundan sonra büyük sözü dinleyeceğim, karar verdim:)
Ama inanın hiç bozulmadım, Kenan ve Feride'yi tercih etmeleri benide sinir ederdi çünkü. Böylesi daha mantıklı. Ardabatucum, selam canım sanada...
Çalıkuşu,
Ne iyi etmişim de foruma girmişim... Aslında kalkar kalkmaz ders çalışmam gerekliydi ama dün mışıl mışıl uyuyup izlemediğim diziyi indireyim dedim. Tabi o sırada da diziden daha önemli yorumlara vakit ayırmamak olmaz diyerek koştum buraya... Sayende dizi benim için hiç izlemediğim komedi türünden bir bölüm yayınlamış olacak. İndireyim bitsin, hiç şüphem yok şimdiki gibi gülerek izleyeceğim. Hem zaten ağlayacak olsam diziyi izlememe gerek yok, tek kelime bana bütün dertlerimi hatırlatıyor. "senaristler" :) Eee, yorum yapamayacağım için lafı uzatmayayım,yazdıklarının içindekilere katıldığımı (gülmekten de :) ) belirtip çok teşekkür ederim. Sizin de gününüz aydın olsun, arkadaşlar...bye
dizidizidiziler
08-06-06, 10:54
Ya arakdaşlar biliyoruz Ekin ölmeyecek. Ona rağmen bu kadar ağlatılır mı bee? Dün gece ağla ağla helak oldum. Ki genelde başka filmlerde filan insanlar ağlarken ben ya gülerim ya da ağlamam. En fazla gözlerim dolar.
Artık moralim mi bozuktu, çok mu dolmuştum da bu kadar ağladım bilmiyorum..
Ailelere açıklanırken Gönül'ün sen ne diyorsu be adam? diye Hakan'a ağlayarak sormasında başladı benim gözümden yaşlar akmaya. Sonra Sinan'ın arkasından Ekin'in ağlaması, burada da hüngür hüngür. Feryal'in kızım demesi, tekrar salya sümük ağladım. Ay yeter derken son sahnede Gülserin gelmesi esnasında da ağladım. Tamam bitti dedim. Saçları kesilirken de ağladım. Ekin'de saç, bende gözyaşı filan kalmadı ... :icon_cry:. Bu arada kel makyajı yakışmış. Ve saçlarını gerçekten kesmemeleri iyi olmuş. Harika bir bölümdü.
Bir tek üzüldüğüm nokta, son iki gününüz, karını hiç sevmediğin kadar seveceksin dedi doktor Hakan. Bir gece önce gelecekle ilgili yaptıkları planlar olduğunu söyledi Ekin, onun yerine en azından gece yatmaya gittiklerinde SARP odayı mumlarla çiçeklerle süslemiş olsa, Eşine sarılsa, ameliyattan önce beni unutmanı istemedim. Sonrasında tekrar geleceğiz bu odamıza filan dese... hayal kursalar sonrasında ve ben bir çocuk daha isterim hee, doğuma da gireceğim filan dese... Güzel olmaz mıydı. Ismetin kahveye, eski arkadaşına gittiğini göstermeleri gereksizdi. Feride ve Kenan'ın aynı yatakta yattıklarını göstermeleri de. Biz diyoruz SARP ve Ekini aynı yatakta görelim onlar Feride ve Kenan'ı gösteriyorlar...
Allah allah... Yorumlarım devam edecek. Peşin peşin tüm kredileri kullanmayayım sarp ve Ekin gibi biriktireyim yorum kredilerimi..:img-grin2
Şebnemcim adını görüyorum aşağıda ara sıra ama ne zamandır yorum yapmıyorsun, hadi bu bölüm ardından bir şeyler yazı ver:)
Rebecacım selam canım, Doktor ve Berna işi olacak bence. Adını daha sonra eklerler, daha öncede böyle yapmışlardı bu adamlar. Şimdi adı oyuncular listesinde ekli olsaydı biz bütün yaz kafa patlatmayacaktık. Ama bak şimdi kimimiz devam edecek diyecek kimimiz yok artık gelecek sezona diyecek. Ya hakikaten kesin bir bilgi almamız gerekiyor bu konu hakkında. Gerçi ben Doktor ve Ekin'in konuşmalarından kalacak tüyosunu çıkardım. Şöyle bahçeli köpekli bir evi falan olacak. Hem adam İstanbul'da ki anılarından dolayı duramıyormuş, öyle meslek icabı falan değil. Biz tatilde dinlenirken, Ekin iiyleşirken oda kafasını toparlar, gidip pılını pırtısını toplar ve İstanbul'a dönüş yapar.
arkadaşlar merhaba dün akşam ki bölüm bence gerçekten çok duygusal çok güzeldi. sevgi vardı,aşk vardı,romantizm vardı. gerçekten başına büyük bi hastalık gelmeyen bu durumu anlayamaz sanırım.çünkü gerçekten insan böyle bi durumda konuşamıyo,anlatamıyo,donuk donuk bekliyo.. bunları çok iyi yansıttılar :img-nyam: ayrıca hala ısrarla dizi nerelerden nerelere geldi diyen arkadaşları anlamıyorum. 45 bölüm boyunca ekin-sarp mutluluğu izleyecek değildik sanırım. zaten daha böyle bi dizide görülmedi. bende bi aralar dizinin gidişinden çok rahatsızdım ama şimdi beğeniyorum. dizi ilk başladığı gibi gitse eminim birçok insan bunlar nasıl senarist aynı şeyleri yazıp duruyolar diyecekler sıkılacaklardı. beğenmeyen arkadaşların neden hala diziyi izlediklerini de anlamış değilim insan beğenmediği bişeyi neden izler ya da neden üstünde konuşmaya gerek duyar? aman boşver dersin geçer gider.ama nedense boşver de diyemiyolar işte aşk oyununun etkisi heralde. neyse umarım sezon finali de bu kadar güzel olur da dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleriz......
Günaydınlar herkese,
Sonunda olan oldu. Ağlamadım dersem yalan olur.Ağladım, bazen sarsıldığımı bile farkettim.Ağlamayanlara saygı duyuyorum.Zira inancımızı yitireli de çok olmuştu.Herkes aynı hızla adapte olamıyor olmak istemiyor.Ben maalesef birisi gözlerimin içine manalı baksa ağlayabilen bir insanım,neyse bunu geçelim
Tek tek bölüm hakkında yorum yapamayacağım.Zaten Sinem,Teoman,Desire gayet güzel anlatmışlar.Daha ne ilave edilebilir ki?
Ama Berna konusunda haklı çıktığım için mutluyum. Ben de Ekin'in yere çöktüğü sahnede koyverdim kendimi.Gülser'in hastanedeki haykırışında koyverdim, Feryal'in repliklerinde koyverdim,İsmet'in hıçkırıklarında koyverdim, Kurti'nin '' annemin yüzüne bakamıyorum '' demesinde bile koyverdim kendimi.Bu bölüm görebildiğimiz tüm oyuncular tek tek çok iyiydi.Tek güldüğüm yer Kurti ve ameliyat edilen soğan sahneleri idi.
Bu muhteşem tango bir öpüşmeyi içerseydi eminim içimizin yağları erirdi..Yine de o tek kişilik yatağa bile kucak kucağa sığışmaları çok ama çok güzeldi.Ekin için ailesi herşeyden önemli bu doğru ama artık kendisi de ayrı bir aile, neden eşi ve çocuğunun resmi yoktu ve neden Sarp'a son bir kez sarılamadan girdi içeriye.Bunlar da bana koyverdi.
Sarp her ne kadar ağlamasa da o ibranameyi imzalarken yaşadığı duygusal karmaşa, sanki eşinin ölüm fermanına attığı imzanın altında eziliyor olması, hiç tanımadığı bir adama içini boşaltması...çok etkileyiciydi.
Ekin 'in koridorda yürürken Gülser'in koştuğu sahnede çalan şu müzik ise benim iyice dağıldığım andır.
Şunu söylemeden geçemeyeceğim Yasemin Ergene gerçekten çok ama çok güzel bir genç bayan.Bir insana daha doğrusu bir kadına kel olmak ancak bu kadar yakışır.Üstelik neredeyse yüzünde hiç makyaj yoktu.
Eminim 44 te beklediklerimizden daha fazlasını bulacağız, hem hüznü,hem acıyı daha çok yaşayıp gözyaşlarını daha çok akıtacağız.
Eleştirilecek hiç mi bir şey yoktu ? Vardı efendim vardı.Olmaz mı.Ama delip deşip çok irdelemeyeceğim.Ancak en azından bir karıkocadan çok iki aşığın ayrılma sahnesi bu olmamalıydı.Hem bu kadar yakın ama bir o kadar uzak olmayı nasıl başarıyorlar?Bu da bir senaryo tekniği mi ? Yoksa Yasemin ve Keremcem'e mi sormak lazım bilemiyorum.
Gelecek sezon içinse ilk defa bir ışık gördüm bu bölüm Sarp'ın Ekin' söylediği şu cümlede;
_ Bunu da atlattıktan sonra birikmiş bütün mutluluk kredilerini kullanacağız.
Umarım bu bir parmak bal olarak kalmaz.
Ha unutmadan sayın Bülent İşbilen, sayın senaristler bakın, biz beğenmeyi ve beğenilerimizi dile getirmeyi de biliyoruz.
Yani biz neyi nerde nasıl yapacağımızı iyi biliyoruz.Bizler bilinçli insanlarız.Bugün , 30 bölüm sonra , birazcık mutlu olarak( ???? ) izlediğimiz bir bölüm için şükredecek , bir fragmandan destanlar yazacak hale gelmiş olmamız ise aslında bizim dramımızdır.
Sevgiler,
teomanresat
08-06-06, 11:02
Bu sabah adamın biri yolda birşey sorabilir miyim diye beni durdurdu. Bende adres falan soracak sandım, ne bileyim:) Ama adam bana "evli misin bekar mısın?" dedi. Oğlu varmış da... Allah'ım sabah sabah nasıl kahkahaları bastım anlatamam. Birde üzerine senin yorumun canım pek iyi geldi, dünki bölümden sonra bu kadar gülmek tuhaf kaçacak ama ne yapayım:)
Alıntı yaptığım yorumuna gelince....
Allah iyiliğini versin canım, bende ne Haliç'i ne "güüm"ü diyordum. Meğerse bana koca bir taç atılmış. Dün akşam o sahnede ilk taşı Özgü'den yedim.
Bundan sonra büyük sözü dinleyeceğim, karar verdim:)
Ama inanın hiç bozulmadım, Kenan ve Feride'yi tercih etmeleri benide sinir ederdi çünkü. Böylesi daha mantıklı. Ardabatucum, selam canım sanada...
Selam hayırdır ayşa seni gelin mi ediyoruz.Ama o yoldaki amcaya deseydin benim beklediğim var.Doktor hakan diye!
Evet sana berna dedik gel inat etme dedik ama sen Kenan ve Feride dedin.Akşam Kenanla Feridenin ne ekinin hastalığını nede sinanı düşünecek halleri vardı.
Evet dizidiziler sarp son gece hoş bir sürpriz yapabilirdi.Onun yerine ekin yaptı ama oda gizeldi.
Bu arada Yasemini saçları meselesine gelince Nalan nerelerdesin onu en son sen gördün ne haldeydi yasemin.Ama kel görüntüsüyle yaramaz bir çocuk gibi olmuş.Afacan hep kurnazlık düşünen bir çocuk.
dizidizidiziler
08-06-06, 11:05
Öncelikle AYSA unutmadım sanma. Gel sözümü dinle dedim dinlemedin. Nasılmış? Sinan kime bırakılmış. Bir arkadaştan duyduğuma göre Haliç tarafına çakılmışsın? :img-haha:
Neyse. Hakan ile Berna'ya gelelim. Ekin, senin için de planlar yaptık dedi hakana, çevremiz geniş dedi. Belli oldu. Gelecek sezon Kenan'ın ismini cismini çıkaracaklar diziden onun yerine doktor hakanımız gelecek. Berna ile tanışacaklar.
"Ben yine devreye girip rüya işçilerine bir senaryo yazayım (kolaysa siz yazın demişler ya... neysee) Hakan ile Berna tanışsınlar ama herkes onları arkadaş olarak tanıştırsın. Hakan'ı başka kızlarla baş göz etmeye kalksınlar. Berna aşktan korktuğu için, hakan da önceki aşkına karşı suçluluk duyduğu için kimseyle yakınlaşamasın ama bu süre zarfında aslında birbirlerinden hoşlansınlar, aşık olsunlar, itiraf edemesinler birbirlerine, iki arkadaş gibi davransınlar ama arada sırada bir birlerine bakış atsınlar, iltifat etsinler, buluşmak için bahaneler arasınlar filan"" Ne keyifli olurdu yaa. Romantizm ise romantizm. Yan karakter değil baş oyuncular gibi merak ederdik, aralarında neler olacağını ekrana yapışırdık her hafta olduğu gibi...
Tekrar görüşüp, yormak üzere...
bu bolum cok guzeldi ,,,,aglamamak kendimi cok tutum.biz kosovada bu diziyi cok seviyoruz...gelelim bir ozete
sarp hiq iy oyanamadi hiq begnmedim cok kotu gorunyordu o kadarda yakisikli neyse ama yinde o tatli..
bence gelecek bolumlerde hakan doktor ekine ask olucak ..gordunuzmu cafede nasil bakiyordu ekini ,,bide ekin dedi zaman yine ask olmalisin nasil bakiyordu doktor hakan...boyle olmicaksa bolumler nasil gidicek...hersey oldu bu dizide bence bu da olucak....
gulser hanim super oynadi..
feryal hanim biraz sacmaladi oldugu gibi ya kiz ameliyat oluyor o cicekler falan odaya dizajn yapiyor *artik siz karar verin*
yelda burda olmadigi icin cok sacmaydi..ekin iy rolunu oynadi....neyse benden bu kadar ama yinede ask oyunu en iy dizi cok guzel oyuncular var herkes rolunu iy yapiyor
cici_kiz18
08-06-06, 11:06
günaydınlar herkese efendim.dün gece ki sarsıntıdan sonra yine burdayım.pc yi açtım yine bölümü indiriyorum.kendime düpedüz işgence yapıyorum neyse efendim.Bu bölüm ben feryal hanım'ı hiç sevmediim kadar sevdim.Kadın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu ispat ediyor.Dün akşam diziyi izlerken kendimi onların yerine koydum.dolayısıyla zor bi gece oldu bebim için.sinanımız bernayla dursun:)doktorumuz ekini kurtarsın sonra mutlu bölüm izleriz.(bu söylediğimi yazarken kendime gülüyorum da):)Sarp ve Ekin' diyecek söz bulamıyorum.çünkü ağlamaktan yüzlerini göremiyordum:)iyi yorumlar herkeze
ay valla çok süper bir bölümdü yaa çok hoşuma gitti varya koltuğa yapıştım kumandaya zampink bile yapmadım inanır mısınız?çok güzeldi yasemin ergenenin tam bir oyuncu olduğunu (her zaman söylüyorum) hep söylicem ve de söylüyorum en sevdiğimiz beğendiğimiz bölümlerin içinde bunun da olucağından eminim kendinize iyi bakın bye
cok duyugsal bi bölümdü ben pek ağlayamam dizi izlerken ama dün gözlerim doldu hemen özellikle gülserin feryadıyla ve ekine sarılmasıyla bide arkadan calan müzik..dizimiz nerden nereye geldi diye düşünürsek eleştirilecek cok sey var tabi ama artık ben dram olarak bakıyorum ve keyif almaya calışıyorum bence güzeldi.yaseminin performansı cok iyidi..ailelerin zaten müthişti..feryal-ekin sahnesi cok güzeldi..
Bi mutsuzlugum su var: Hani Ekin dedi ya dün gece Sarpla hayal kurduk ameliyattan sonra yapılacaklar listesini doldurmaya başladık falan işte o sahneleri görmek isterdim.Tango sahneside iyi düşünülmüş bişeydi ama cok fazla etkilemedi beni cok kısaydı bide..yani öyle romantik bir gece daha iyi olabilirdi..
Hakan çok alem bi doktor ya cok güldüm dün yine özellikle sogan olayına..bide uyuma çabalarını takdir ettim:) en sonunda gitti ameliyat masasında uyudu :)
yeldanın olmaması kötü oldu..bi haber vermeleri gerekmezmiydi sanırım söylemişler nerde oldugunu yeldanın ben kacırdım nereye gitmiş?
devam ediyorum efendim
8-gelelim bizim kadersız aşıklara tango sahnesınden evvel odada otururlarken yagmur hakınnda konuşuyorlardı.
sarp o malum şahsın ismını kulladıgı cümleyı kurdu benı şalter attı.ne geregı var cücük ağbilerim yazıyorsunuz bu cumleyı.ondan evvel çok buyuk bır yanlış yaptı cücükler eee malum havalar da ısındı beyın iyı çalışmıyor.sarp dedıkı isviçreden yasemınle dönerken zııııırt yanlış efendım yanlış beraber dönmedılerkı malum arabıstan kenesının vanına tak ettı evlenmek ıstıyor ya hatun gerı döndü sarp ta arkasından döndü yanı aynı uçakta bıle dönmedıler allahın cücükleri. ama buna gelene kadar daha ne mantık hatası yaptı 74 grubu . biliyorum ama yazmasam çatlardım.
tango güzeldi.sabah sarılarak tek kişilık yatakta uyanmaları güzeldisinemcim yatak farklıydı ama olsun gördük bunada şükür.
oda tamam hazırlandı babasıyla konuştu kardeşimçalıkuşunun dedıgı gıbı ınsan hıç mı öpmez kocasını söyle sarılmaz mı?
vegülser hanım.hastalığı öğrendğinden berı çok güzel bır oyun çıkardı kabul etmeyerek kendını temızlıge verdı.
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan aglar.simem kesınlıkle çok hemde çok doğru bır söz.en sonda gülserın gelip kapıda ağlaması sarılması muhtesemdi.
son olarak allah hiçkimsenın başına böyle bırsey vermesın dıyorum
kızlar selamlar.....
sevgiler..........
Dizi KoliK.
08-06-06, 11:13
Ya arakdaşlar biliyoruz Ekin ölmeyecek. Ona rağmen bu kadar ağlatılır mı bee? Dün gece ağla ağla helak oldum. Ki genelde başka filmlerde filan insanlar ağlarken ben ya gülerim ya da ağlamam. En fazla gözlerim dolar.
Artık moralim mi bozuktu, çok mu dolmuştum da bu kadar ağladım bilmiyorum..
Ailelere açıklanırken Gönül'ün sen ne diyorsu be adam? diye Hakan'a ağlayarak sormasında başladı benim gözümden yaşlar akmaya. Sonra Sinan'ın arkasından Ekin'in ağlaması, burada da hüngür hüngür. Feryal'in kızım demesi, tekrar salya sümük ağladım. Ay yeter derken son sahnede Gülserin gelmesi esnasında da ağladım. Tamam bitti dedim. Saçları kesilirken de ağladım. Ekin'de saç, bende gözyaşı filan kalmadı ... :icon_cry:. Bu arada kel makyajı yakışmış. Ve saçlarını gerçekten kesmemeleri iyi olmuş. Harika bir bölümdü.
Bir tek üzüldüğüm nokta, son iki gününüz, karını hiç sevmediğin kadar seveceksin dedi doktor Hakan. Bir gece önce gelecekle ilgili yaptıkları planlar olduğunu söyledi Ekin, onun yerine en azından gece yatmaya gittiklerinde SARP odayı mumlarla çiçeklerle süslemiş olsa, Eşine sarılsa, ameliyattan önce beni unutmanı istemedim. Sonrasında tekrar geleceğiz bu odamıza filan dese... hayal kursalar sonrasında ve ben bir çocuk daha isterim hee, doğuma da gireceğim filan dese... Güzel olmaz mıydı. Ismetin kahveye, eski arkadaşına gittiğini göstermeleri gereksizdi. Feride ve Kenan'ın aynı yatakta yattıklarını göstermeleri de. Biz diyoruz SARP ve Ekini aynı yatakta görelim onlar Feride ve Kenan'ı gösteriyorlar...
Allah allah... Yorumlarım devam edecek. Peşin peşin tüm kredileri kullanmayayım sarp ve Ekin gibi biriktireyim yorum kredilerimi..:img-grin2
tebrikler çok güzel açıkladın canım neydi bu bölüm ama ya kendi kendime bu bir dizi diyorum ssusuyorum sonra tekrar ağlıyorum.Şimdi onlar gerçek hayatlarında mutlular diyorum tekrar ağlıyorum sEkin ölmeyecek nasılsa diyorum ama yinede ağlıyorum.Çok kötüydü bu bölüm ya hep buğulu buğulu seyretttim bulanık bulanık olmazki bu kadar da ağlatılmaz ki insan,insaf ya:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
ya bide bana birisi cevap yazabilrimi bir sorum var..ya bunlar sizin ulkenizde aptlar birisi ne yaparsa hepsi yapiyor..neden butun diziler sezon finali oluyor hadi bir dizi ya da iki dizi ama hepsi oyle bence cok sacma hepsi reyting icin kosmuyormu ben ask oyunu dizisini sezon finali ypmazdim cok sacma
Özgücüm, eleştirecek yine bir sürü şey vardı canım ama bende bıraktığım için ince eleyip sık dokumayı kafaya takmıyordum. Fakat bu sabah repkilleri okurken birşey farkettim, bunu mantık hatalarına da yazdım. Sarp ve Ekin hastaneden son gece konuşurken, Sarp'ın Yasemin ile İsviçre'den dönerken cümlesi yerine İsviçre'den dönerken deseydi daha iyi olurdu. Sarp'ın kurduğu cümleden ben ikisinin beraber döndüklerini anladım oysa Sarp Yasemin'den bir ay sonra dönmüştü. Neyse takmaya niyetim yokta, daha dikkatli olsalar iyi olacaktı.
Teoman, inan aklıma o an Dr. Hakan gelmedi, gelseydi derdim:)
Arzucum, tamam anladım ben bugün Berna diyenlerden kurtulamaaycağım. Ne yapayım çekeceğim artık:)
Duyguların dozunda tepkilerin yerinde olduğu oyunculukların şapka çıkartılacak ayakta alkışlanacak kadar mükemmel olduğu bir bölümdü benim favorim gülserdi bu hafta
1.Sinan bernaya emanet edildi ama zorda kalırsan kenanı ara dendi demekki kenanın çıktığını biliyorlar ve Kenan affedildi tamamen
2.uzun zamandır beklediğimiz feryalle ekinin anne kız olayı gerçekleşti
3.gülserin çatal bıçakları yere fırlatışı ve hastanede son anda gelişine bittim
ismetinde tepkisi iyidi hatta sarpın bile verdiği tepkiler çok iyiydi keremcemin son haftalardaki oyunculuğu özellikle ağlama sahnelerinde göstermekte zorlandığı performansı bu hafta doruktaydı çok iyi oynadı
4.hakanın ekini ameliyata hazırlama şekli ki anladığım kadarıyla bunu herkese yapıyor çok hoşuma gitti güzel moral veriyo kendinide ameliyata hazırlama şekli ayrı bir olay bu adama boşuna çatlak dememişiz
5.ekinin hakanla ilgili planlaı ayrı bir olay ya yanlış hatırlamıyosam bernada çiçekleri seviyodu
6.hemşirenin hapishaneden getirilmesi özetteki ekip için çıkan sorun olayı kadında çok hızlı yani ama neden hapse düşmüş neyse ekini kurtarsın öemli değil
7.ekinin herkesin yanındaki sakinliği soğukkanlılığı da çok iyiydi
8.gelelim en güzel sahne tango müziği ekinden miş teo abi arabadan geliyomuş müzik anlamadığım ekin sarp komadayken çalan müziği nerden biliyo galiba bu ekinde komaya gircek mesajı içeriyo
9.ben feridenin kenana şartını kaçırdım neydi
10.ekinle sarpın hastanede birlikte sarılarak yatışları allahım bittim ya
11.hakanın kurduğu ekipte bir tan ekendi kadar karizmatik biri olmazmı ya
12.valla şu saçmalama döneminden sonra ki çekilen en iyi bölümdü diyebilirim ben çoooooooook beğendim ve bütün gece uyumadım uykuya daldığımdada diziyle ilgili şeyler gördüm
dünkü bölüm çok güzeldi baya bi ağladım diyebilirim doğrusu ben feryal hanımı bu kadar iyilik dolu sevgi dolu görmemiştim düğünden sonra kadına bişeyler oldu zaten melek oldu bana hiç anne demedin falan ameliyat olmaya giderken o gerginliği yaşadım resmen annesiyle,babasıyla konuşmaları çok etkileyiciydi ekin ölmeyecek inşallah bundan sonraki bölümler daha iç açıcı olur çok çok ağlatmazlar bizi bide sarp'ın ekine hastalığını öğrenmesinden beri yanında olması destek vermesi çok hoş yağmur altındaki dansları çok güzeldi :)
harika bir bölümdü.Hem güldük,hem üzüldük...
Öncelikle Yasemin Ergene'yi kutlamak lazım.Ölmeyeceğini bildiğimiz halde bizi buna inandıran,inandırmaya yüz tutan bir oyunculuk sergiledi.
Sinan'nın Berna ya da Yelda'ya bırakılması taraftarıydım.nitekim de öyle oldu:img-grin2
Ekin'nin Sinan'dan ayrılıp ardından diz çökmesi gerçekten çok etkileyiciydi.
Ben en çok Feryal hanım ile ilgili sahnelerde duygulandım.
Orhan beyi pek fazla göstermediler.Keza Serkan da öyle...
Hani en son Sarp'ın yanında olmasaydı hepten kaybettik diyecektim.
Yağmur sahnesi çok güzeldi.Kurgusu iyi yapılmıştı.Taktire şayan...
Kurti'nin duası çok matraktı.Hakan'nın ameliyata hazırlanma aşamasında sahil boyu koşması ilginçti.Meyveleri hastadaki tümör niyetine yontup koyup "sıradaki" demesi gülmekten kırdı geçirdi.
Ee ne demiştik "Dr Hakan'ı sevmeyen ölsün efendim...":img-grin2
Bence bu bölüm çok güzeldi...:img-nyam:
Evet Ayşam ben en çok 70 yaşındaki hemşirenin reflekslerinin 20-30 yaşlarındaki hemşireye göre süper olduğunu görünce dumur oldum.Bilirsiniz yaş ilerledikçe refleksler yavaşlar.Bunun tecrübe ile ilgisi yoktur.Aynen araç kullanmaya benzer.Ne kadar iyi araba kullanırsan kullan belli bir yaştan sonra reflekslerinde zayıflama oluşması kaçınılmazdır.
Ama bizim hemşirenin saçlarının yarısı beyazlamış da olsa uçan cismi havada yakalama yeteneğine şapka çıkarttım.
Neyse devam etmeyeceğim.Sonra çıkıntı oluyorum farkındayım.
~ topiqq ~
08-06-06, 11:46
şu ana kadr izlediim en duygusal ve güzel aşk oyunu bölümüydü diyebilirim...çk güzel bi bölümdü bence, her sahne çk etkileyiciydi, hele ekin'in saç kesilme sahnesi son darbeyi indirdi yani....ama kurti'nin dua bölümünde de çk güldüm yani..her neyse bence en etkileyici bölümdü bu çk beyendimm!!
Herkeze selam arkaslar,
uzun zaman dan beri izlemekle yetiniyorum yorumlarinizi. pek yorum yapacak bir durum göremedim acikcasi. hersey apacik ortadaydi zaten. buna biraz da islerimin yogunlugu da sebeb. her neyse gelelim bölüm yorumuna.....
cok güzel bir bölümdü. uzan zamandan beri ilk kez kalp atislarimin arttigi bir bölümdü. ve ve ve agladim. evet. ben daha sogukkanliyim zor aglarim ama bu kez ellerinden kacamadim. feryal ekin sahnesi favorimdi. cok harika yansitmislar. bi hassa gönen hanim harikaydi. salya sümük izledim. diger sahnelerinde hatiri sayilirdi. gülser hanim da muhtesemdi. hakan desen öyle. ama nedense keremcemin yogun konser trafigi bence diziye yansidi su son bir kac bölüm. kesik bölük sahnelerde az rol aliyor. umarim yeni sezon canla basla gecer gene isinin basina. onun disinda bizimkilerin performansina da söylenecek bir sey yok, gercekten iyilerdi. mantik hatalarini saymiyorum. onlari es gectim artik. görmezden geliyorum. bu bizim dizimiz olur öyle seyler...olmassa olmazlarin arasina girdi mantik hatalari.
arkadaslar su ismet beyin arkadasi hani cay icmeye gitti ya bu adam ferideyi kürtaj yapmak isteyen sarhos doktor degilmiydi. ben mi yanlis hatirladim.
Selam herkese...
Dizi başladığından beri değişik tür eleştiriler yaptık...Önceleri eleştirilerimiz çok değildi,gün geçtikçe çoğaldı...Kimi zaman kırıldık,kenara çekildik...Kimi zaman göz ucuyla takip ettik...Sonuçta bir şekilde hep dizinin takipçisi olduk...Aramızdan ayrılanlar oldu,onlar da kendilerince haklılar...Kalede son kalan bizleri,potaya bu bölüm soktu....
Evet,eskisi gibi güldürmüyordu artık,ama damardan ağlatıyor...Dün akşam duygu yüklü bir bölüm izledik...Araya serpiştirilen -az da olsa komedi-fena değildi...
Duygularını gösterme yönünde Yasemin iyi bir performans gösterdi...Bir tek sarılmalarda onu yeterince iyi bulmuyorum...Öbür oyuncular da iyiydi...Sizler yazmışsınız zaten...
Sarp bu bölüm çok etkili değildi...Olması gereken sahnelerde yoktu...Örneğin;Sinanın Berna ile gidişinde...Bunu da yoğun olan konser maratonuna bağlıyorum...Ağlayamaması bir handikap...O da olur inşallah,ne diyelim...
Tango sahnesi tahminimiz gibi kısa sürdü,neyese hastanede bile olsa aynı yatakta uyandıklarını gördük...
Bu bölüm replikler de çok güzeldi...Şarkı seçimlerin demiyorum zaten...
Yeldanın bir işi olduğu için son bölümlere katılamadığını düşünüyorum...İsviçreye gitti,olayın kılıfı...Yoksa en önce bilenlerden olarak Ekini yalnız bırakmamalıydı...
Ekinin ailesinin yanında ,Sarpa ait de birşeylerin getirmesinive ameliyata giderken son kez de olsa Sarpa sarılmasını beklerdim...Ne de onlarınki büyük bir aşk değil mİ?Gerçi hastalıktan ortada aşk meşk kalmadı...
Feride belki biraz daha süründürür diyordum,ama çabuk pes etti...Onlara Ayvalıkta mutluluklar...
Gelecek bölüm herhalde daha damardan olacak...Bekleyelim görelim...
Arkadaşlar dünkü bölüm harikaydı ben çok beğendim en çok etkilendiğim sahneler feryal ve ekin sahnesi çok güzeldi kenan feride sahneside çok güzeldi ben kenana pek fazla kızamıyorum çünkü çok şeker birisi onu çok seviyorum ve tabi kurti beni öldürdü gülmekten dünkü bölümde en çok beğendiğim oyuncu kesinlikle ekindi harikaydı dün sarp dünkü bölümde iyi oynıyamadı gibi geldi ama ençok sevdiğim karakterlerin başında geliyor çok tatlı birisi ve doktor acaba ekini ameliyat yaparken arabesk şarkısı dinliyecekmi acaba bu bizim doktor tam bir manyak inşallah kalıcıdır ve seneye devam eder
ben uzun zamandır yorum yapmıyordum. içimden çok da grliyordu açıkçası. bu bölüm güzeldi bence de. bence en hüzünlü sahne feryal hanım'ın ekin'le konuştuğuydu. o sahnede gözlerimizin nemlendiğini hissttim. yasemin ağlama sahnelerini başından beri çok iyi kıvırıyor.mutluluk sahnelerinde diğerindekş gibi etkili olamıyor. keremcem'i de fazla zorlamak istemiyorlar sanırım. çünkü istediğinde ağlayabileceğini o gitar sahnesinde göstermişti. ayrıca sesini falan da çok iyi kullanmıştı. bence yine yapabilir. hepimiz onun şöyle etkili bir biçimde ağlamasını istioruz ne de olsa ekin onun hayatının aşkı. pilavci amca ya da biz daha çok ağlamamalıyız değil mi ? :D ama bölüm bunu dışında çok başarılıydı
ekinle hakanın konuşmalarından sonra hakanın seneyede kalacagını tahmin ediyorum.inşallah da kalır ve berna-hakan aşkı gercekleşir cok istiyorum onların birlikte olmasını..yelda-serkan barışmasıda yeni sezona kalıcak gibi gözüküyor..
bu arada bigbang bülent işbilenin nickiydi değil mi? bülent işbilen sayfasına dün bi mesaj atmış kendisi,bu son mailinde yazanlar gibi bi yazı..
İlk defa bu dizide ağladım. Akşamki bölüm çok duygusaldı.Babasının geminin yanında ağlaması ,anne Gülser hanım'ın tepkisini veriş şekli (ağlarsa anam ağlar sözünü çok iyi yansıtmışlar),Feryal hanım ile Ekin'in konuşması, ilk defa anne demesi beni bitirdi.Daha ne anlatsan uzun lafın kısası her sahne güzeldi.Eksik sahnelerde vardı.Oda kadı kızında bile vardır görmeyelim artık.Şimdi benim aklıma ameliyattan sonra ekin'de ne gibi değişikler olur okafama takıldı.Şimdi senaristler birde hafıza kaybı veya felç gibi konuları kullanmasalar iyi olur diyorum.Biz aşk oyunu seyircilerini artık komedi ağırlıklı senaryolar yazarak yeni sezonda güldürürler inşallah
görüyorumki şu son ekin ameliyata giderken dönüp sarpa baktığında benim gibi bir çok arkadaşımızda sarılmalarını beklemiş.Dün akşam yine başka bir kanalda dizimizden önce takip ettiğim bir dizide ana karakter iki-üç günlüğüne iş için başka bir yere gidiyor.Eşinin onu bir uğurlayışı bir sarılıp koklaşma sahneleri vardı sanırsın aylarca ayrı kalacaklar.Keşke buna yaklaşan bir sahne görebilseydik..
görüyorumki şu son ekin ameliyata giderken dönüp sarpa baktığında benim gibi bir çok arkadaşımızda sarılmalarını beklemiş.Dün akşam yine başka bir kanalda dizimizden önce takip ettiğim bir dizide ana karakter iki-üç günlüğüne iş için başka bir yere gidiyor.Eşinin onu bir uğurlayışı bir sarılıp koklaşma sahneleri vardı sanırsın aylarca ayrı kalacaklar.Keşke buna yaklaşan bir sahne görebilseydik..
evt önce o diziyi sonra bizimkini izleyince aradaki fark o kadar bariz görünüyor ki.. o nasıl ayrılma sahnesiydi öyle alttarafı iş seyahatine gidiyor..bizimki belki geri dönmeyecek ama bi sarılmadılar bile..bende bekledim sarılmasını ve normal olanıda oydu ama göremedik maalesef..
Desirecim ve diğer arkadaşlar bende sizler gibi akşam Ekin ameliyata giderken son bir kez Sarp'a sarılsın koklaşsın isterdim.Beni biliyorsunuz bunu en çok isteyenlerden biri benim onları öyle yakın sarmaş dolaş.
Ama o sahnede anlatılmak istenen şey Ekin'in kimseyle vedalaşmak istememesindeki mesaj bence ''iki gün sonra aranızdayım beni merak etmeyin vedaya gerek yok endişeye gerek yok '' amacını taşımaktaydı.Özetle bizlere vermek istedikleri mesajda oydu arkadaşlar.
Birde sabahtan beri dikkat ettim bu güne kadar bu sayfaya yorum yapmayan benim isimlerini daha önce burada görmediğim arkadaşlarda yorum yapmışlar.
Hepside genelde iyi yönde eleştirmiş.Aramıza katıldıkları için teşekkürler.
dizidizidiziler
08-06-06, 12:18
Eveeet gelelim ciddi yorumlarımıza arkadaşlar.
Dünkü bölüm muhteşemdi. Oyuncuların hepsi rollerinin hakkını verdi. Sarp'ı da fazla eleştirmemek lazım. İki kulvarda birden koşuyor Keremcem, ve çoğu mankenden filan iyi oynuyor..(Burada noktayı koyuyorum paparazzilere filan çıkarız alimallah, mankenler mi şarkıcılar mı daha iyi dizi oyuncusu oluyor? Mankenler ve Şarkıcılar kapıştı...DANNN!! AZ SONRA:img-haha: )
Gelelim eleştirilere, hep övgü hep övgü olmuyor değil mi? (gerçi bizimkiler eleştiri kabul etmez ama neyseee)
Madem son iki günleriydi, Sarp Ekin ve Sinan'ı daha çok veya yakın göstermeliydiler. Sinan'ı gece aralarında uyutmalıydılar filan...
Bir de Ekin ameliyata saçma sapan bir bebek getirmiş. Onu getireceğine Sarp'la ikisinin fotoğrafını getirseydi ya.. Kocası ile ilgili birşey niye getirmedi? Bir de Ben kendim gideceğim dediği anda, tabii gideceksin ama kocana bir kere daha sarılmadan gidemezsin filan deseydi sarp. Son bir öpücük vereyim, uyurken beni düşün filan deseydi...2 gün sonra uyandığında tekrar kollarımda olacaksın söz veriyorum filan deseydi. Yok. Ismet de zaten bir sarılıp doğru düzgün ayrılmalarına izin vermedi, turp sıktı son dakikalarına..
Hatalar filan olacak tabii, herşeyde kusur vardır. Fakat bizim dizimizde şarkı seçimleri kusursuz bu arada. Bu noktada herkes birleşiyor sanırım :img-nyam:
sinemcim tamamda sarp diğerlerinden farklı değilmi ekin için, o sarılma vedalaşma değil birbirlerine olan sevginin dışa vurumu olacaktı bence.
Birbirlerine güç vereceklerdi.En azından yağmurdaki dans sahnesinden
daha etkileyici olabilirdi benim için.Çünkü ben dans sahnesinden değil ama
sabahki birbirlerine uykuda sarıldıkları sahneden çok daha etkilendim çok daha hoşuma gitti çünkü gerçek hayat kokan bir sahneydi.
Aşk oyununun yayın saati acaba daha kaçlara alınacak? kanal diziyi baltalamak için daha neler yapacak? şurası bir gerçekki bu dizinin hayran kitlesinin çoğunluğunu lise çağındaki Keremcem hayranları oluşturuyor, eminim ki çoğu dün anne babalarıyla kavga etmiştir veya bir güzel tartaklanmıştır, bir ara saate baktımda 12,10 u falan gösteriyordu. ben bile bir yetişkin olarak o saatte dizi izlemek istemem hele gecenin o vakti tümör filan hiç çekilmiyor... ha bire aldıkları reklamlardan hiç bahsetmiyorum...uğraşın uğraşında suyunu çıkarın...
desirenin bahsettiği diziyi bende hasetlenerek izliyorum, o arada vakit geçsin diye bakıyorum ama tam tersi etki yapıyor, daha çok sinirleniyorum, dün sonunu kaçırmışım yani o öpüş-koklaş sahneleri izleyemedim, iyikide kaçırmışım yoksa bizim dizideki soğukluğa daha bir sinirlenirdim. Bu arada Keremcemede kızmaya başladım, konser filan anladıkta bir koltukta iki karpuz taşınmıyor işte, bizim suçumuz ne? yoğun konser programına diziden sonra başlasaydı olmazmıydı? ve umarım seneyede aynı bahanaleri kullanmaz.
Haklısın Desirecim benimde sabahki tek kişilik yatakta birbirlerine sarılmış olarak uyuduklarını görmek çok hoşuma gitti.
Yine tekrarlıyorum bende Sarp'ın sarılıp koklayıp ameliyata yollamasını beklerdim
Ekin'i ama İsmet Amca odaya daldı izin vermedi.Koridorda ise hepsine veda etmek istemedi işte.O zaman çok daha zor olurdu gitmesi.Gülser bile arkasından bağırınca her zaman çok daha fazla ağlayan Ekin orada bile kendisini tutmaya çalıştı ameliyata ağlayarak girmek istemedi çünkü.Güçlü görünmek istedi.Kendisini koyvermek istemedi.
şu anda İstanbul'da oturan arkadaşlarım varsa bilirler,bir yağmur başladı sormayın.Bende tam tango sahnesini izliyordum iyi oldu da aklıma geldi.Bu hafta ve geçen hafta içinde bütün Türkiye sıcaktan yanıyordu bu sahneleri İzmitte çekseler bile bu yağmur gerçek değilmiş gibi geldi bana hadi atlayayım bu konuyu:)
Son sahnede ben hiç öyle bir şey beklemedim,sarılmalarını falan,ekin bence en iyisini yaptı,şimdilik benim tek isteğim şu hastalıktan kurtulsun,sonra nasıl olsa sarılma sahneleri izleriz merak etmeyin:D
meltem-cmbl
08-06-06, 12:36
ama onlar hiçbişey olmamış gibi davranmak istiyolar sanki hiç bi yere gitmiyo gibi o yüzden vedalaşmak istemedi vedalaşsa kendini kötü hissederdi yani ölücekmiş gibigelirdi bi seyahat olayı olsa ekinle sartpa öle sarılırlardı yani
keremcem_sarp
08-06-06, 12:38
Bölümü izledikten sonra daha yeni girebildim foruma.Ama emin olun acaba beğendiler mi diye içim içimi kemirdi.Ben beğendim arkadaşlar,hem de çok.Aşk oyunu nun eski aşk oyunu olmadığının farkındayım.Ama baksanıza dr.hakanımız diziye o kadar güzel bi hava kattı ki;hala izlenmeye değer.
Herkes gibi ben de şu veda da sarp la fazla yakın olmamasından yakınıyorum.Ama arkadaşlar bu kadarı da olsun.Bir de son iki günü iyi değerlendiremedikleri konuşuluyor.Bize gösterilmese de onlar bu son iki günü gayet iyi değerlendirdiler bence.SABAHA KADAR UYUMAYIP AMELİYATTAN SONRA NAPICAKLARINI DÜŞÜNMELERİ,YAĞMUR ALTI DANSLARI,HASTANE ODASINDA BİRLİKTE UYUMALARI,HEMEN HER DAKİKA BERABER OLMALARI gayet iyi bir değerlendirme işi olmuş bence.Tabii daha iyilerini de gösterebilirlerdi.
Fazla olumlu yaklaştım ama ben dün geceki bölümden çok memnunum.Eleştirilerim de gelecek meraklanmayın.Ama şimdi o güzel duygusal bölümün olumlu yönlerinin tadını çıkarmaya bakıyorum.SON BİŞEY DAHA İYİ Kİ VARSIN DR.HAKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Efendim bugün fazla yorum yapamadım, şimdi yazılanları okudum da genelde ağlayıp zırlasakra beğenmişiz. Bu bölümüde bu şekilde atlatmış olduk işte.
Şimdi reytingleri eklemiş sağ olsun arkadaş. Çok sevindim, totalde 1, ab de ise 2. olmuşuz. Eskiden olduğu gibi. Bunda fragmanın payının büüyük olduğunu düşünüyorum.
30.bölümden sonra ilk kez bu kadar duygulandım ve ağladım...o malum bölümden sonra açıkcası dizimizden umudumu kesmiştim ama dün akşam izlediğim bölümle tekrar içimde umut fidanları yeşermeye başladı...bu bölümün duygusal olacağı belliydi çünkü aileler hastalığı öğrenecek ve sarp ekin'le beraber iki gün geçirecekti ancak tango sahnesi olsun ikisini bir arada göremedik pek...bunu da keremcem'in yoğun konser programına yoruyorum ama bir kaç sahne olmasınıda tercih ederdim doğrusu...
gelelim dün geceye;evet ters köşe oldum yelda diye direttim ancak hiç acı yok bende ters köşelere alışık olduğumdan değil çünkü benim için sırıtkan veledin nerede kalacağından çok, ekin sarp sahneleri ilgilendiriyordu nitekimde beklediğim sahnelerde maalesef pek olmadı ama tango sahnesininde hakkını yememek lazım gerçekten güzeldi hatta bir ara bu kız tümörden değilde zatüreden ölecek dedim
ve seyrederken bir şeyi daha farkettim o da forumca ne kadar çok alakasız tahminler yapmış olduğumuz...tango sahnesinde çalan müzikle ilgili ne kadar da uçmuşuz hiç birimizin aklına bile gelmedi o şarkıyı ekin'in hazırlamış olduğunu...ne diyeyim forumca yine döktürmüşüz esasında muhterem bülent işbilene bir senaryo bile gönderebiliriz...bizde ki sanatçı ruhunu demek o da farketti ki bizden böyle istekte bulundu (neyse konuyu dağıtmayayım)
yelda meselesine hiç anlam veremedim belit'in özel bir işi vardı heralde o yüzden bu bölümde hiç gözükmedi acilen isviçre'ye gönderdiler kızı hemde diploma için hangi diplama onuda anlamadım ya bu kız 4 sene evde otur sonra git diploma al acaba bende gitsem bana da verirler mi?...neyse yelda'nın isviçre'ye gideceğini tahmin etmiştim tuttu bakalım gelecek bölüm burada olacak mı?
kurti kurti kurti...yine alemdi hele o duası yok mu beni gülmekten yerlere yatırdı...şimşek sahneleri ve gök gürültüleride tam yerinde olmuş en güzel cevabı şimşekler ve gök gürültüleri verdi...
hayal kırıklığına uğradığım sahneye gelirsek o da ekin'in ameliyata gidiş sahnesi...hiç mi insan sevdiği adama doyasıya sarılmaz tamam veda etmek istemiyorsun ama son bir kerede olsa insan sarılırdı o sahnenin daha yoğun olmasını beklerdim gülser de olmasa çok boş sahne olacaktı bence o sahneninde kurtarıcısı da gülser oldu hele o bağırışı benim hıçkırıklara boğıulmama neden oldu...
evet yıldızımızı en sona sakladım şimdiye kadar nerelerdeymiş bu adam yani yurdaer kardeşimiz resmen diziye renk kattı...keşke şu hastalık 30.bölümden hemen sonra çıksaydı da bizde bu dr la daha önce tanışsaydık ve bu kadar stresli bölümler izlemek zorunda kalmasaydık... bölümü yine tek başına sırtladı..soğanı ameliyat etme sahnesi ,uyumak için yaptığı çabalar ve en sonundada ameliyat masasında uyuması çok güzeldi hele replikleri harikaydı ekinle konuşması sanki bana yeni sezondada bizimle olacakmış sinyalini verdi....bence kalsın hemde muhakkak kalsın hepimizin doktora ihtiyacı var...
en son olarakta dün gece beni en çok mutlu eden konulara geleyim...ekinin feryal hanıma anne demesi...ben daha öncede bunun olmasını istediğimi söylemiştim ve oldu feryal hanım yine oyunculuğunu sergiledi kadın gözleriyle neler hissettiğini bizlere yansıttı ne kadar da içtendi ekin bu içtenliği geri çevirmeyip anne demesi çok yerinde olmuş...en son olarakta ekini makyajsız ve o güzelim yüzünü görme fırsatı bulduk kıza kellik bile yakışmış bu arada maskeside çok profesyonelce yapılmış bir ara gerçekten kel olmuş dedim... bu kel olayıda aklımda yeni sezon zaman atlaması olacakmış gibi düşünce oluşturdu çünkü bu kız tamamen kel oldu... ya yasemin saçlarını kısacık kestirecek yada 2 veya 3 sene atlattıracaklar belki aslı da hazır olarak aramıza katılmış olur belli mi olur her atlamada bir çocuk diziye katılıyor yeni sezonda da bir yeğenimiz daha olur kimbilir...
bu bölümü kendi adıma özetlersem eğer duygu yüklü bir bölüm izledim uzun süreden beri almadığım tadı aldım umudumu yitirmişken bir ışık oldu bu ışıkta umarım yanmaya devam eder...benden bu kadar arkadaşlar okuyanlara teşekkürler ....sevgilerimle...
Herkese selamlar,
Reytingleri gördüm.Harika...Çok ama çok sevindim.Dünkü bölümü çok beğendim.Son sahnelerde gözlerim doldu.Şarkıyla birlikte bütünlük çok güzeldi.Ekin'in saçları gitmedi bana kalırsa.Makyajla o şekilde yaptılar.44. bölümü iple çekiyorum desem yeridir.
Saçlar gitmedi merak etmeyin.Yeni sezon başlarken %100 zaman atlaması ile başlayacağı için ( benim tahminim 2-3 sene değil de 6-8 ay ara ile gösterecekleridir) Ekin'in saçları şu anki halinden daha kısa olcaktır sadece.
Sılacığım inan hiç istemem böyle hazır bir çocuğun daha diziye dahil olmasını.Göreceksek olayları artık normal akışı içinde görelim bi zahmet.Eğer senaristlerimiz bu hamilelik olayını 44 teki hayal sahnesi ile yaşatıp geçiştirmeyi planlıyorlarsa sadece yuh derim.
Ben Dr. Hakan'ın kalıcı olacağına eminim.Dizi böyle bir renkli karaktere kavuşmuşken kolay kolay bırakmaz.
Herkes Keremcem'deki tutukluğu yoğun konser programına bağlıyor görüyorum ki.Burada Çalıkuşuna katılıyorum.Bir koltukta iki karpuzu taşımaya alışmalı kendileri.Nerede 5-6 bölüm ve daha gerilerdeki Sarp,nerede şimdiki Sarp.Ekin sayesinde onda da duygularına gem vurma olayı hasıl olmaya başladı galiba.
Ama yine de onun oyunculuğunu görüp beğenmiş biri olarak, yaz dönüşü daha iyi olacağına eminim.Geçici bir performans düşüklüğü diyelim.
bende tam bunu yazacaktim.. eger öylese gitti canim o uzun saçlar.. Zaten gitmistide böylede güzeldi
ya kestimemiştir saçlarını kesin kel perukt takmıştır
nalan arkadaşımız anlattıya dublör aranıyomuş nemekki bulmuşlar
ve dublörün saçını kesmişler.yeni sezon başlarkende ekin kurtulmuş olacak ve saçları uzamış olacak 4 sene daha atlarlar herhalde :img-grin2
slm arkadaşlar.süper bir bölümdü ya..uzun zmndır böylesini izlememiştim..vbenim en çok hoşuma giden sahne hastanede birbirlerine sarılarak uyumalarıydı..çok tatlı görünüyorlardı:(..sarpla ekin ndn uzun uzun vedalaşmadı diyorsunuz,arkadaşlar içlerinde binlerce soru omasına ragmen onlar ekinin ameliyatının başarıyla sonuçlanacağına inanmak istedikleri için yaptılar bunu..ikiside aynı şeylerden korkuyordu ama ikiside birbirine belli etmek istemiyordu..bence tek sebep bu..
ekinin saçlara gelince hayır yani o saçlar gitmedi..bunu daha öncede asmalı konak için nurgül yeşilçeyın kafaında denediler o beğenmedi jkazıttı..ama dikkat edin ekininki kazıtma değil!
son bişey 44.CÜ BÖLÜM VAR MI?
keremcem_sarp
08-06-06, 13:12
Övgü dolu yorumumun peşinden eleştiriye geçmek istedim ama arasam da eleştirecek pek bişey bulamadım.Ben yine dr. hakan dan bahsetmek istiyorum.NE YALAN SÖYLİYİM ortaya çıktığında herkes ona hasta oldu ya keremcem in pabucu dama atıldı diye düşünmedim değil!!!Ama şunu söyliyim o inanılmaz biri...Dün gece büyülendim ona.Yaptıkları,uyumaya çalışması,çabaları,kendine güveni,ekin e söylediği sözler....Daha ne sayıyım ki bu adam mükemmel.Dizi bu bölüm duygu yüklüydü ya ben her karesini asla unutamayacağım bi duygusallık yaşadım.Ekin in son anda dr.hakan a beni kurtar demesi öldürdü beni.Ne eleştiriyim düşünüyorum şu an...Bulamadım,var sa da yok sayıyorum,duygusal sahneler,bunca zamandır yaşadıklarımız,o büyük aşk ve dr.hakan hatrına...Bir kerelik hata görmüyorum ben...Ne diyim keremcem ve yasemin için izlemeye değer olmaya başlamıştı dizi aşkı yok etemeye başladıklarından beri...ŞİMDİ ŞUNU SÖYLÜYORUM BU DİZİ DR. HAKANLA BİRLİKTE DAHA BİR İZLEMEYE DEĞER HALE GELDİ!!!!!!!!!!!!!!11
*~*RaiNBoW*~*
08-06-06, 13:23
Herkese Merhaba
Öncelikle 43. bölüm tarihe geçen bir bölüm oldu umuyorum ki.Her duygu o kadar içten ve yerinde işlenmişti ki,hiçbir olay abartılı ya da fazlalık olarak gelmedi gözüme.Bu bölümün hem en çok güldüğüm hem de en çok üzüldüğüm adamı Dr.Hakan'dı.Bu bölümün starı da oydu tabi ki.Yasemin Ergene'nin performansına diyecek birşey yok zaten,Sinan'ın arkasından ağladığı sahnede bittim ben.Senaryo mükemmeldi,diyaloglar harikaydı.Gülser'in hareketleri doğaldı hiç abartılmadan aktarıldı ve dikkat çekmek istiyorum mantık hatası olmayan ender bölümlerdendi.Feryal'in içtenliğine bayıldım doğrusu...Ekin Feryal'e anne dedi ama Sinan bir türlü Sarp'a baba diyemedi işte gelecek sezona kalacak konulardan biri.
Sinan kime bırakılır diye düşündük;ben Yelda diyenlerdendim ama ilk dakikada ters köşe olan Yelda'cılardan oldum.Kenan-Feride düşük bir ihtimaldi olmadı zaten.Berna'ya gitti Sinan...
Hoş sahnelerden birisi de Sarp'ın tanışmalarını görevliye anlattığı sahneydi,eminim herkes o kısmı seyrederken 'vay be nereden nereye' demiştir herhalde.
Tango sahnesine laf yok zaten,Ekin-Sarp didişmeleri o özlenilen eski bölümleri hatırlattı.Kısacası uzun zamandan beri izlediğim en güzel Aşk Oyunu'ydu...
meryemce84
08-06-06, 13:23
Selam arkadaşlar..
Dün gece benim ödüm koptu ilk kez bir dizide çok korktum neden mi?
Ay Gülser teyze kaşıkları temizlerken bende başka bişeyle uğraşıyordum..
Tv nin seside çok açıktı..şangur şungur bi ses duydum
evin içinde bişey oluyor zannettim(evde tek başımaydım bide)
ödüm koptu.Baktım tv ye gülser teyze çatal kaşık takımını fırlatmış yere..
Neyse günlerdir Sinan'a kim bakacak diye düşündük..
piyango benim gibi Berna bakacak diyenlere çıktı..
Ayşacım pufunu yerleştirmişsindir inşallah köşene diyorum..
Ekin hanım 2 haftadır hafiye gibi çalışıyor..
Bu haftada sarpın rüyasındaki tango şarkısı bulmuş bi de arabaya yerleştirmiş..
Çok inatçı kafasına koyduğunu yapıyor..
Dr.Hakanımıza bernanın yolu göründü..
Ekin'in ameliyat sonrası planları arasında bu da var..
Doktorumuz hakanın soğan zarı ameliyatında..
Zarı alırken ki performansı mütişti..
Ama dikkatimi bişey çekti soğanları önceden suda mı bekletmiş..:img-haha:
En azından gözünde bi sulanma olması lazımdı da..
Bende bu bölümü beğendim bişey daha olsaydı tam olurdu..
O tangoda en azında bi öpüşselerdi değil mi ama?
Yine cumburlop sabaha döndüler ama birlikte uyanmaları iyiydi..
Feryal&Ekin replikleri çok güzeldi..O sahnede gözüm yaşardı..
Sonra Ekin'in sinanın ardından ağlaması
Gülserin son anda gelip ekine sarılıp ağlaması çok duygulandırdı beni..
Annelerimizi daha çok etkilemiştir eminim..
Bu bölümün karnesi...
1-Gülser Teyze üstün performansıyla yıldızlı Pekiyi,
2-Feryal Hanım da Ekin'e olan duygularını anlatması ile Pekiyi,
3-Ekin Sinan'ın arkasından yere çöküp ağlaması ve üstün tango performansı ile Pekiyi,
4-Dr.Hakan Başar Soğanı insan beyni yerine koyup ameliyat etmesi ile Pekiyi,
5-İsmet bey ve Sarp ağlayamamaları ile geçer,
6-Kurti içkiden bi türlü vazgeçememesi ile zayıf,
Aldılar benden...
Velhasıl ben bu bölümü beğendim beklediğime değer bi bölüm oldu..
44.Bölümün yani sezon finalin daha da iyi olacağına eminim..
eee gelecek bölümü düşünmeye başladınız mı arkadaşlar? Nerede başlayacağı belli, kaldığı yerden devam eder herhalde. Dışarıda ki ailelerin dramını izleriz. İşte hatırladıkları anılarını falan.. Bu sırada en çok merak ettiğim ise ameliyatı bize gösterecekler mi? Bu aralar ince detayları pek gözden kaçırmıyorlar ama bu kadarını da sanmam. Sanırım yerli diizlerde böyle birşey olmamıştır. Ben ER adında yabancı bir film izliyorum, orada da doktorun beyninde tümör çıkmıştı. Onlarda taa nerelere gitmişti ameliyat olmak için. Her neyse ameliyatı o kadar güzel işlemişlerdi ki, doktor beyinde çıkartırken tümörü benim ağzım açık kaldı.
Tabi ki bunun bizim dizide olması imkansız ama birşeyler gösterseler çok iyi olur. Şimdi ameliyat sırasında kalbinin duracağını düşünürsek bu olayın şöyle güzelce işlenmesini isterim...
meryemce84
08-06-06, 13:39
ya bişi dışında tüm dediklerine katılaıyorum..
keremcem bence bu bölüm başrılıydı yani ben en azından hisstim ismet beyde öyle o da güzel ağladı:icon_cry: :img-grin2 yani neden böle dedin kiiiiii:icon_cry:(bak şimdi ben ağlıycamm):img-grin2
Neden mi böyle dedim..
Ekin,Feryal ve Gülser'in yanında onlara kıyasla böyle dedim..
Yani başka bi nedeni yok..
Ben ağlayamadım onlar ağlarken nedeni bu..
dün ekin ve sarpın dansı muhteşemdi.kurtinin caminin karşında konuşmasına gülmekten çatladım.dr.hakanın ameliyathanede uyuması çok komikti. benim en çok hoşuma giden sahne ekin ve sarpın tango dansı çok güzeldi SİZCE DE ÖYLE DEĞİLMİ:img-grin2
blueladybird
08-06-06, 13:43
dün ekin ve sarpın dansı muhteşemdi.kurtinin caminin karşında konuşmasına gülmekten çatladım.dr.hakanın ameliyathanede uyuması çok komikti. benim en çok hoşuma giden sahne ekin ve sarpın tango dansı çok güzeldi SİZCE DE ÖYLE DEĞİLMİ:img-grin2
ewet kesinlikle bende kurtinin o caminin karşısınnda ki konuşmasına gülmekten çatladımmmmmm dr hakanda hiç bir yerde uyuyamadı gitti ameliyat masasında uyusu o da güzelll:img-grin2
tango sahnesine söleyecek söz bulamadım walla bennnn:img-kiss:
herkese slm..haala aglamiyosunuz dimi dün geceden beri :)...ama aglanmicak degildiki ya...neyse dünde dedim dünkü bölüm bence muhtesemdi..bu arada reytinglerde 1. olmusuz hayirli olsun yalniz ab grubunda 2. ..olsun ya buda iyi...simdi ekinin ölmeyecegi % 100 kesin dimi?
meryemce84
08-06-06, 13:59
herkese slm..haala aglamiyosunuz dimi dün geceden beri :)...ama aglanmicak degildiki ya...neyse dünde dedim dünkü bölüm bence muhtesemdi..bu arada reytinglerde 1. olmusuz hayirli olsun yalniz ab grubunda 2. ..olsun ya buda iyi...simdi ekinin ölmeyecegi % 100 kesin dimi?
Diziye göre %10 arkadaşım..
Doktorumuz Hakanımız 10 kişide bi kişiyi kurtarmış ya..
Ama ölmeyeceği kesin yaşayacak ve mutluluk kredilerini yeni sezonda kullanacaklar..
:img-icecr diziyi izledikten sonra ilk defa giriyorum.o yüzden anca 1-2 sayfa yorum okuyabildim.ben ne düşündüysem sizlerde onu düşünmüşsünüz sanki.zaten diziyi izlerken odada tek başıma izlediğim halde sanki sizlerle beraber izliyormuşum gibi oluyor.tozutmam yakın galiba:)bu gidişle zaten yazı bakırköyde geçiricez hep beraber.hepimizi de almaz orası şimdi.ne yapsak?sinemcim sizin orası da ünlüydü galiba.sana zahmet yer var mı bakıver canım.
bizimkiler hastalığı mangal keyfinin sonunda açıklasalardı daha iyi olurdu.mangaldan hiçbir şey anlamadım valla.ama hakanın açıklaması çok iyi düşünülmüş.hele ekin ve sarpın onları odadan seyretmeleri ve o replikler çok hoştu.sinemcim imzanda galiba.okudukça daha da hoşuma gitti.bu imzalardaki replikler çok iyi oldu gerçekten.eskiler hele...ah ah ne güzelmiş o bölümler
eniştemiz hakanın(ayşacım selamlar) kendini ve ekini ameliyata hazırlama taktikleri süperdi.nasıl koşturdu hemşireyi..bir de aletleri numarayla istemesi...rahşan hemşirenin çabukluğu...hepsi çok güzeldi sayarsam uzun sürecek belli oldu.
belitin işi vardı herhalde ama hastalığı ilk öğrenenlerden biri olarak yeldanın bölüm boyunca hiç olmaması garip oldu.en azından sadece ekini göstererek telefon konuşması yaptırabilirlerdi.olmama gerekçesi de komik oldu yani. 4 yıl sonra diploma için isviçreye gitmek..:)
bir gariplikte sarpın bölüm başıyla sonu arası neredeyse hiç görünmemesi.bir kaç bölümdür sahneleri az zaten.keremcemin konserleri yoğun anladıkta bu kadarı da olmamış.bu yüzden midir nedir ekinin ağzından dinledik bütün gece uyumayıp kurdukları hayalleri.bu yapılır mı bize yahu.o dakikadan sonra dedim unut sen tango sahnesini sonunu.o yüzden sadece dansın tadını çıkardım izlerken.tek kelimeyle müthişti.sabahında beraber uyanmalarıda aynı güzellikteydi.çok da şaşırdım ümidimi kesmiştim artık.dans öncesi hastane odasındaki halleri,dialogları güzeldi.buna da gördük nihayet.ama duyduğum anda gülesim geldi sarpın yaseminle beraber isviçreden dönmesine.bunlar yazdıklarını unutuyorlar gerçekten.sarp bir ay sonra gelmişti hani.bizden kaçmıyor ne yapalım.müzik için de neler düşünmüştük ya.ekinin işiymiş meğer.
herkes çok iyi performans göstermiş bu bölümde.feryal-ekin sahnelerine bayıldım.anne demesi hele..kurti hem ağlattı hem güldürdü beni.gönülle olan sahne çok hoştu.reklam girdi ben hala gözü yaşlı.dua ederken de yerlerdeydim gülmekten.gülserle ismetin tepkileri çok güzeldi. gülserin ekin diye bağırınca için fene oldu.hakan...hakan...hakan...nerdeydin sen daha önce.olduğu her bölümün tartışmasız yıldızı.dizi bambaşka keyifli oluyor onu izlerken.
sonda bende bir sarılma bekledim .vedalaşma gibi değil de hani yine beraber olucaz bırakmam seni gibi.ama maalasef.ekinin o bebeği neydi öyle.hey Allhım.hani resmi anladık eski evden,hoş orda bebek de vardı ama bu bebek gibi gıcır gıgır değildi.eski gibi duruyordu en azından. hadi onu geçtim.sarpın resmi niye yok.kendi resmini koydu kız baş ucuna ya...ama kel yapmayı iyi becermişler.haklarını yemeyim.bir ara gerçek sandım olmadığını bile bile.ameliyat satesinde yaseminin yüzünü görmüş olduk makyajsız nihayet.kızın güzellğini saklıyorlarmış resmen.
sinanı bernanın götürdüğünü gürünce güzel bir güldüm.burdaki iddialar gelince aklıma tutamadım kendimi.ne kafa yormuşuz ama.ters köşe olanlar ayağa kalkabildi mi acaba?
26.bölümden beri hamile olan feridenin geçen bölüme oranla karnının bu kadar şişmesi!...pes diyorum sadece.zaten kızın karnına ne koymuşlarsa artık öyle acayip durmuş ki.:)
bülent işbilen sabaha karsı kendi bölümüne yazmış sılamınkini alıntı yaparak.diğer mesajın devamı sanki.bu adam iyice gerilmiş bu eleştirilerden anlaşılan.barut fıçısı gibi olmuş sinirden.bu kadar tepki vermesini de hala anlayabilmiş değilim orası da ayrı konu.
ama herşeye rağmen güzel bölümdü.uzun zamandan beri ilk kez bu kadar sabırsızlandım izlemek için zaten.bunda fragmanın etkisi büyük tabi.
çok uzun oldu galiba.ama şimdilik aklıma gelenleri yazayım dedim.okuyan herkese teşekkürler.
Ayşacığım, ER yi ben de ara ara izliyorum.Aşmış onlar canım kardeşim.Bizde olmaz bu sahneler,olmasın da zaten,bizim diziye yakışmaz.Benim 44 ile ilgili tahminim ise şu yönde;
Ameliyatı tamamını olmasa da kısmen gösterecekler.Muhakkak ameliyatın bir anında Rahşan hemşirenin üstün refleksinin işe yaradığı bir sahne göreceğiz.Dr.Hakan'ın neden bu seçimi yaptığını bize anlatacaklar.Ameliyatta Dr.Hakan'ın şarkı-türkü bir şeyler dinleyerek, yaşadığı stresi azaltmaya çalıştığını göreceğiz.Ameliyatın bir noktasında işlerin ters gideceğini düşünüyorum.
İçerde tüm bunlar olurken dışarda ailelerin dramına tanık olacağız.Anılara döneceğiz.Bu anılar arasında benim dün saydığım sahnelerin özellikle bulunuyor olmasını tekrar ediyorum.Sarp'ı ağlarken görür müyüz bilemiyorum.
Ameliyatın bitişini de göreceğiz.Yoğun bakım odasına alınmasını ve tüyoya dayanarak da kalp durması olayının yoğun bakım odasında yaşanacağını, o koşturma anında ise , biz sadece kalp atışlarının durduğunu görerek sezon finalini yapacağız.
Dünkü bölümü begendim. Daha fazla ve daha romantik e-s sahneleri
görmek isterdim. Ama bundan fazlası olmayacagından da emindim
acıkcası. Hos o dururmda ne kadar romantik olunur o da ayrı mevzu.
Ama yine de Sarp'tan daha fazla sarılma, öpücüklere bogma, moral
verme, sevgisini dile getirme sahneleri olabilirdi.
Ekin oglunu Berna teyzesi ile yolcu ederken, Sarp'ın nicin onun
yanında olmadıgını, neden bu zor anda Ekin'e destek olmadıgını
dusunurken cevap diziden geldi. Çünkü sarp o sirada işlemleri
tamamlamakla meşguldu. Sarp'ın sorumlulıuk aldıgına dair imza attıgı
sahnede cok duygulandım dogrusu. Kendimi koydum Sarp'ın yerine de
insanın o kalemi kırası gelir yaa.
Orhan Bey ve Yelda dışında ailelerin tepkileri cok yerindeydi.
İsmet'in kabına sığamaması, yerinde duramamas, konusacak dertlesecek
birilerini araması; Gülser'in kabullenemeyişi, manik depresif
halleri; Kurtinin cokusuş trajikomik bir bicimde Tanrı'ya yakarısı;
Gönül'ün acısını dışavurumu, kocasına destek olma cabaları;
Feryal'in cırpınısları hepsi yerindeydi. Yelda'yı aradı gözlerim ama
yoktu. Oysa 4 yıldır erteledigi diploma islemlerini 1 yıl daha
erteleyebilirdi.
Dans sahnesinde Ekin keske ayagına terlik yerine ayakkabı giyseydi.
Müzigi bulup cıkarmasını cok abes bulmadım ben. Belki Sarp o rüyadan
sonra cd'sini bulup almıs hatta Ekin'e dinletmistir. Arabada
duruyordur mesela cd. Ekin biraz odun gibi dansetse de dans sahnesi
ve sonrasında sabah sarmasdolas uyanmaları cok hostu. Ama ne yalan
soyleyeyim o gece en azından alna kondurulmus sevgi dolu bir opucuk
sevgi dolu sozcukler bekledim, beklemedim degil.
Doktorumuza gelince yine müthişti. Hastasını ameliyata hazırlayısı
takdir edilir cinstendi de. Nasıl oldu da ameliyathaneyi 2 gün
ayırabildi ona sastım. Benim bildigim ameliyathaneler bi dolar bi
boşalır. 3 gun bos kalmaz yani.
Ekinin en degerli eşyalarının arasına Sarp ve Sinan'ın resimlerini
niye almadıgını anlamadım. Hadi Sinanın ayakkabısı vardı. Sarp'a
dair hicbisey yoktu. Ne bileyim alyansını bile koysa olurdu o
esyaların arasına. Gerci mutlaka Sarp'ın askı kalbinde ama olsun.
Son olarak o mangal partisinde niye Sinan yoktu, neredeydi??? Ne de
olsa haberi o vermisti anne babasına ...
teomanresat
08-06-06, 14:14
Ayşacığım, ER yi ben de ara ara izliyorum.Aşmış onlar canım kardeşim.Bizde olmaz bu sahneler,olmasın da zaten,bizim diziye yakışmaz.Benim 44 ile ilgili tahminim ise şu yönde;
Ameliyatı tamamını olmasa da kısmen gösterecekler.Muhakkak ameliyatın bir anında Rahşan hemşirenin üstün refleksinin işe yaradığı bir sahne göreceğiz.Dr.Hakan'ın neden bu seçimi yaptığını bize anlatacaklar.Ameliyatta Dr.Hakan'ın şarkı-türkü bir şeyler dinleyerek, yaşadığı stresi azaltmaya çalıştığını göreceğiz.Ameliyatın bir noktasında işlerin ters gideceğini düşünüyorum.
İçerde tüm bunlar olurken dışarda ailelerin dramına tanık olacağız.Anılara döneceğiz.Bu anılar arasında benim dün saydığım sahnelerin özellikle bulunuyor olmasını tekrar ediyorum.Sarp'ı ağlarken görür müyüz bilemiyorum.
Ameliyatın bitişini de göreceğiz.Yoğun bakım odasına alınmasını ve tüyoya dayanarak da kalp durması olayının yoğun bakım odasında yaşanacağını, o koşturma anında ise , biz sadece kalp atışlarının durduğunu görerek sezon finalini yapacağız.
Tekrar selamlar.bayağı kaynatmışsınız.Özgücüm gel elini sıkayım arkadaşım.Önümüzdeki bölümü çok güzel açıklamışsın.Ekin ameliyat anında iken dışarıda herkes eskiyi yaşayacak.Nalanın tiyosu.Bir ameliyat anını,bir eskileri gösterseler çok hoş olur.Bencede kalbi kesin yoğun bakımda duracak.Heyecan olsun diye,ve ya öyle sezon sonu olacak yada şok aletiyle kendine getirecekler öyle sezon sonu olacak.
ekin.sarp canım, ters köşeye çarpılanlardan biride bendim. hatta en kötü çarpılan ama kalktım şükür:)
Feride'nin karnına bende çok güldüm, bir tuhaftı.
Bana Bülent Bey deme...
Özgücüm,haklısın canım, ne alaka bizim dizi ve ameliyat sahnesi. Bu bölümün sonunda şarkı çalmaya başlamadı değil mi? 44. de göreceğiz hangi şarkıyla ameliyat olcak bizim kız.
selam arkadaşlar
dün hem kırık kanatlar hemde aşk oyununu seyrettim daha çoğunlukla aşk oyununu ama n yalan söyleyeyim süper bi bölümdü ağlayacak fazla bişey yoktu ama ben ağladım
alevalevalev
08-06-06, 14:27
Sekerser, yorumunu begendim, neredeyse sana tam katiliyorum. Ben sadece senin gibi tango sahnesi disinda fazla romantik sahne beklemedim dogrusu. O yüzden de hayal kirikligina ugramadim.
Ayrica Sinan nerede demissin. Sinan Muzo ile beraber havuz basinda oyuncaklarla oynuyordu.
cogunuzun tahminine katiliyorum arkadaslar, bencede haftaya ameliyat ve flashback sahneleriyle gececek. herkez anisindaki ekini bir sekilde yasayacak ameliyat sirasinda. hos da olur. sezona veda bölümüne yakisir bence. söyle 43 bölümün toparlamasi gibi bir sey meydana cikar bu vesileyle.
ben ama nedense kalbinin durmasinla bitecegini düsünmüyorum bölümün. tamam ameliyat esnasinda kesinlikle komplikasyonlar yasanir ama o sirada bülent isbilen yazmaz ekranlarda tahminimce. bence bir dahaki sezona daha kolay baglayabilecekleri bir kisimda bitirirler. mesela ameliyattan cikar ama komaya girer ve uyanamaz..... ya da ameliyati atlatir ve hayatlarinin farkli bir bölümüne gecis sinyali ile biter. yani kötülükleri de atlattik bir dahaki sezona yep yeni konular ve olaylarla geliyoruz gibi ... bilmem anlatabildimmi.
alevalevalev
08-06-06, 14:42
Dün begendigim, etkilendigim sahneler:
Doktor Hakan Bey´in Ekin´e yazdigi: "Ameliyattan sonra ...)
Feryal hanimin Ekin ile konusmasi
Ekin ´in oglunun arkasindan aglamasi
Sabah uyanma sahnesi
Sarp´in islemleri yaparken dolmusta tanistigi, nerden nereye demesi (gerci burada sanki izleyiciye bir gönderme vardi, dizi nerden nereye kaydi düsüncemiz oldugu icin)
Sinir oldugum:
Gülser Hanim´in ne kadar sokta da olsa kizinin yaninda olmamasiydi. Biraz tuhaf geldi bana. Bir anne olarak hic bir kuvvet beni durduramazdi herhalde. Allah korusun!
##BerkaN##
08-06-06, 14:43
slm arkadşlar daha yazdıklarınızı okumadım fakat bu konu benim çok canımı sıktı ekinle dr.hakanın konuşma konularından bahsediyorum .
ya ekin ile doktorun arasında geçen muhabbet hiç hoşuma gitmedi valla.aşktan sevgiden bahsetmeleri ekine moral versede hakanın bakışları sonra duruşu benim aklımda bazı şeyler canlandırdı tabi bunlar endişe olarak vardı önceden ama şimdi dahada büyüdü.
ben mi çok abartıyorum yoksa senaristler yani sezona bu konuyla giriş yapabilir mi?yani dr.hakan ekine aşık filan olabilir mi ekinle dr.hakan arasında bu yönde konuşmaların geçmesi beni üzdüğünü belirtiyim bide bundan önceki bölümde zaten sarpla ekinin dr.hakan ile ilgili konuşmalarında sarp kıskanmış çok yakışıklıydı demi filan diyo ekinde bişey diyemiyor işte bu sahneler aklıma geldikçe böyle bişey olma olasılığını artırıyor gibi
benim gibi düşüneniz varmı yoksa ben mi aynlış düşünüyorum ve bide yurdaer bölüm oyuncusu olarak gözüküyor dizide yani 1-2 bölümcük gelecek sezon devam edecek mi bileniniz varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
Herkese selam. Forumu hergün takip eden ama çok fazla yorum yapmayan biri olarak ben de bu bölümle ilgili bir iki kelam etmeye karar verdim. Öncelikle dün akşamki bölümü genel olarak beğendiğimi söylemek istiyorum, ağlamaktan bitap düştüm. Tabii bence eksik kalan bir kaç husus vardı. Öncelikle Yelda’nın İsviçre’ye diploma almaya gitmesi. Bu kız Türkiye’ye geleli kaç yıl oldu, bu kadar sene sonra ne diploması alacakmış merak ettim doğrusu. Ayrıca Ekin’in sevdiği eşyalar arasında Sarp’ın resmi olmayışı da gözüme battı. Bence beraber oldukları bir fotoğraf yakışırdı ailesinin fotoğrafının yanına. Tango sahnesinden sonra da bir öpücük de fena olmazdı hani. Ama allahtan ertesi sabah sarmaş dolaş uyandılar da biz de bir nebze olsun bununla avunduk. Neyse Dr. Hakan gerçekten de diziye renk kattı, ben Ekinle olan konuşmalarından doktorumuzun seneye de dizimize renk katacağına karar verdim, Berna’yla mutlu olurlar umarım :img-grin2 Ayrıca soğanı ameliyat edişi, uyumak için yorulmaya çalışması, Ekin’e kurtardığı bir hastayı gösterip onun da kurtulabileceğine inanmasını sağlaması hoş ayrıntılardı bence. Dün gece gerçekten çok duygu yüklü bir bölüm izledik. Özellikle Feryal-Ekin ve Gülser sahneleri gerçekten çok başarılıydı. Feryal’in Ekin’i rahat ettirmek için olan çabaları, ona anne dememesinin sebebini kendisinin hissettirememesi olarak açıklaması ama onu artık kızı olarak gördüğünü söylemesi ve bunları söylerken bu duyguyu bize yaşattırması gerçekten çok etkileyiciydi. Gülser’in durumu kabullenemeyişi ve en sonundaki Ekin diye haykırışı, Ekin’in Sinan’ın arkasından çöküşü, Sarp’ın mesuliyeti üstüne alırken görevliye Ekinle nasıl tanıştıklarını anlatıp nerden nereye geldik demesi de oldukça etkileyiciydi. Hatta ben de o an düşündüm benim gülerek izlediğim dizi nerden nereye geldi diye. Bir zamanlar gülerek izlediğim diziyi şimdi ağlamaktan bitap düşmüş şekilde izliyorum diye. Neyse dün gece gerçekten güzel bir bölümdü ama daha ızdırabımız bitmedi, bakalım gelecek bölüm ameliyat sahneleri ve Ekin’in hayatına geri dönüşleri izlerken halimiz ne olacak. Umarım bu ızdırap bu sezon son bulur da gelecek sezon mutluluk kredilerini bol bol kullanırlar. Buna hepimizin çok ihtiyacı var sanırım...
Her kese selamlar!Yorumlarinizi okumaga calisiyorum,tabii 1 azcik zor oluyor sayfalar yuzunden,ama galiba guzel 1 bolum olmus.Ben komple olarak son 3 bolumu 1likde izlerim artik,hala gecen 42.bolumu izleyemedim(ustunuze saglik,1 haftadi evde yatiyorum,cikamadim almaga kasetlerimi).Bu arada,bazilarinin yazisini okudum,romantik sahneler azmish demishler,yani sadece tango hissesi varmish,Sinemin fantazileri yine mi olmadi?1 de bolum ne ile bitdi.Meryemce sag olsun,replikleri eklemish,simdi okumaga basliyacam.
keremcem_sarp
08-06-06, 14:50
slm arkadşlar daha yazdıklarınızı okumadım fakat bu konu benim çok canımı sıktı ekinle dr.hakanın konuşma konularından bahsediyorum .
ya ekin ile doktorun arasında geçen muhabbet hiç hoşuma gitmedi valla.aşktan sevgiden bahsetmeleri ekine moral versede hakanın bakışları sonra duruşu benim aklımda bazı şeyler canlandırdı tabi bunlar endişe olarak vardı önceden ama şimdi dahada büyüdü.
ben mi çok abartıyorum yoksa senaristler yani sezona bu konuyla giriş yapabilir mi?yani dr.hakan ekine aşık filan olabilir mi ekinle dr.hakan arasında bu yönde konuşmaların geçmesi beni üzdüğünü belirtiyim bide bundan önceki bölümde zaten sarpla ekinin dr.hakan ile ilgili konuşmalarında sarp kıskanmış çok yakışıklıydı demi filan diyo ekinde bişey diyemiyor işte bu sahneler aklıma geldikçe böyle bişey olma olasılığını artırıyor gibi
benim gibi düşüneniz varmı yoksa ben mi aynlış düşünüyorum ve bide yurdaer bölüm oyuncusu olarak gözüküyor dizide yani 1-2 bölümcük gelecek sezon devam edecek mi bileniniz varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşım aslında ben de senin düşündüklerini en başta düşünmedim değil.Ama şöyle olanları bi analiz ettiğinde şunu göreceksin dr.hakan ekin i ameliyat edecek ve onların yakın olmaları gerekiyor.Ve de dr.hakan sarp a karını bugüne kadar sevdiğinden daha çok seveceksin dedi,sonra onların arasındaki büyük aşkı görüyo,gülşen i unutamamış.........ve daha birçok neden.Hem sen daha bilmiyo musun biz dr.hakan ı bernayla baş göz ettik bile.Eniştemiz o bizim eniştemiz.Korkma dr.hakan ekin e o gözle bakmaz.Gerçi bizim senaristlerin de işi belli olmaz ama neyse.......................:img-grin2
slm..dunku bolum tek kelimeyle harikaydi..reytingler de oyle...yaalniz hosuma gitmeyen tek sey oyle duygusal bi bolumde komik sahnelerin olmasi..insan ne yapacagin bilmiyo..gulsunu mu? aglasan mi?gelecek bolumde bence ekin sarp gibi ruya gorecek ve bolumun sonunda kalbi durucak.....eylulde gorusmek uzere....
ben ama nedense kalbinin durmasinla bitecegini düsünmüyorum bölümün. tamam ameliyat esnasinda kesinlikle komplikasyonlar yasanir ama o sirada bülent isbilen yazmaz ekranlarda tahminimce. bence bir dahaki sezona daha kolay baglayabilecekleri bir kisimda bitirirler. mesela ameliyattan cikar ama komaya girer ve uyanamaz..... ya da ameliyati atlatir ve hayatlarinin farkli bir bölümüne gecis sinyali ile biter. yani kötülükleri de atlattik bir dahaki sezona yep yeni konular ve olaylarla geliyoruz gibi ... bilmem anlatabildimmi.
Bence çok mantıklı canım. Bu şekilde bitirebilirler. Zaten eğer kalbi durduğunda bitirirlerse ben sadece gülerim. Sizde aynı tepkiyi verirsiniz herhalde. Ekin'in kalbi mutlaka duracaktır o kesin gibi, bunu Dr.Mithat Bey de söylemişti. Nasıl olur ameliyat sırasında bu yaşanabilir. Zaten ameliyatta da mutlaka bir hareketlilik olacaktır. Yoğun bakımda neler olur onu kesitiremiyorum ama, orada da bir kez daha tehlike geçirir mi bilemiyeceğim. Sonunu ise hiç kesitiremiyorum ve açıkçası kafa yormakta istemiyorum. Ben aklımdan neler geçiririm onlar Ekin'in kalbini durdurur. Sonra olan bana olur:)
meryemce84
08-06-06, 14:51
Özgücüm 44.bölümü bi güzel yazmışsın..
Bende senin gibi düşünüyorum..
Ayşacım paraşütünü takmayı unutmadın değil mi?
Ya da pufunu hazırladın mı? :)
Ben bu bölüm Bülen beyin ismini görünce bi tuhaf oldum..
Aklıma bana-bize yazdıkları geldi..:img-sorry
Neyse iyi bir bölüm olmuş hakkını vermek lazım..
Kötü olduğunda ise söylemekte bizim hakkımız değil mi?
arkadaşlar merhaba
sizlere bişey sorcam feridenini kocasına ne oldu geçen bölüm fazlizleyemediğim için acaba kaçırdım mı? çünkü bu bölüm kocsını hiç görmedim hatta kenanlada kavuştular?
Kocası ortalıktan yok oldu arkadaşım. Ben demiyorum bunu :) Kenan sorunca Feride geri gittiğini söyledi. O adamı nasıl gönderdi merak konusu aslında.
Aman bizde ne meraklıyız böyle...
teomanresat
08-06-06, 14:54
Kocası ortalıktan yok oldu arkadaşım. Ben demiyorum bunu :) Kenan sorunca Feride geri gittiğini söyledi. O adamı nasıl gönderdi merak konusu aslında.
Evet ayşa bende ona taktım yani bu adam ne arlık geldi,Feride onla ne konuştu,ne aralık boşandılar.Kenanı affetti ve aynı yatağı paylaştılar.Tabi meraklıyız,O kadarcık merak kadı kızındada olur.Bu böyle değildi ama olsun teoca böyle oldu.:img-grin2
benim favorim bu bölümde feryal ve doktor hakandı çok ağlattılar beni tango süper olmuş ikiside çok iyiydiler bu bölüm güzeldi ama ben bu bölüm ameliyat olmaz demiştim yanıldım yine önümüzdeki bölüm ameliyatla geçer ailenin sarpın hayal kurması ekin ameliyatta rüya görmesi kalbi durur orda bitirirler gibi geliyor bana doktorla ekinin arasında birşey olacağını düşünmüyorum bernayla hakan süper olacak tüyoyu verdi ekin belki bernayla karşılaşırlar dedim ama malesef karşılaşmadı eylülde nasipse karşılaşırlar ekin feryal replikleri süperdi birde polis hikayesi harikaydı dans sahnesine diyecek sözüm yok sarp tuttu tuttu en sonunda patladı bu arada tüyoda verildi mutluluk kredilerini kullanacaklar bolbol öbür sezon ayrıca ekin ameliyatta giderken annesinin geldiği sahne bitirdi beni bide hastane odasında sarmaş dolaş kaltıkları sahneyede diyecek söz bulamıyorum
ayşa çok saol
ancak yeldada yoktu bu hafta dizide isviçreye gitmiş galiba diplomadan falan bahsedildi yelda okuldan mezun olmadan gelmişti galiba bunu ben serkandn kaçmak ve ayrılığı unutmak için yaptığını düşünüyorum
Meryemcim, Haliç'e çakıldım ama yavaş yavaş canım. Bu sefer tedbirliydim:)
Teoman, bize göstermediler işte o araları. Yani yine daldan dala.:) Bu kızı evlendireceklerine hiç o işi karıştırmasalardı da Feride yine Kenan'a tavır koysaydı olmaz mıydı? Eğer böyle yapmış olsalardı şimdi adama ne oldu diye sormazdık işte. Düşündüğün zaman gerçekten gereksiz bir nikah sahnesi olduğunu iyi anlıyorsun. Yazanlar neyi düşünerek yaptılar acaba, bak yine merak ediyorum.
Uslanmayacağım:)
Gamze-d selam arkadaşım, gelecek sezona inşallah birde Berna-Hakan aşkı izleeyceğiz. Umarım esirgemezler bizden.
....Sanırım yerli diizlerde böyle birşey olmamıştır. Ben ER adında yabancı bir film izliyorum, orada da doktorun beyninde tümör çıkmıştı. Her neyse ameliyatı o kadar güzel işlemişlerdi ki, doktor beyinde çıkartırken tümörü benim ağzım açık kaldı. Tabi ki bunun bizim dizide olması imkansız ama birşeyler gösterseler çok iyi olur. Şimdi ameliyat sırasında kalbinin duracağını düşünürsek bu olayın şöyle güzelce işlenmesini isterim...
var canım var bizdede yerli bir dizide çok güzel bir ameliyat sahnesi izlettirdiler hatta duran kalbi doktor elinin içine alıp çalıştırmaya çabaladı ama olmadı, hangi dizidenmi bahsediyorum? Kurtlar vadisi 44. bölüm Çakırın ameliyatı, kullanılan tıbbi terimleri bir duysan hayret ederdin, çok emek verilmiş bir sahneydi... bende meraktayım bakalım bu ameliyatı bir doktor ve bir hemşireyle nasıl kotaracaklar?
bölümü şimdi indirdim ve tekrar izliyorum, doktor Hakana özellikle takıldım, bence Keremcem için tehlike çanları çalıyor neden? derseniz, o böyle konser konser gezdikçe dizideki yerini bu doktor civanım alacak :img-grin2 adamda hem oyunculuk hemde karizma mükemmel, benden tam not aldı.
Yurdaer Okurun istanbulda sahnelediği bir tiyatro oyunuda varmış geçenlerde televizyonda gördüm... araştırıcam, mümkünse kendisini canlı performansıyla da izlemek isterim...
yeldanin da yurt disinda olmasina bir anlam veremedim...ekin yaninda olmaliydi...dr.hakan da gittikce ilerliyo...bolumun sonunda calan sarki cok guzeldi.......insallah gelecek sezonda ekini perukla gormeyiz...
bu gün rahatsız olduğum için işe gidemedim ve yapılan yorumları okuyamadım neler yazmışsınız neler kaynatmışsınız ve kimleri çekiştirmişsiniz bilmiyorum balıklama daldım...malum muhterem bülent bey'den cevabımıda aldım ve dahada kötü oldum aman burada bu konuyu uzatmayayım sonra modlarımızı kızdırmayayım sonra:icon_evil
ayşa'm canım benim sende bendensin hayatım ters köşe olduk ama olsun be gülüm benim hiç canım yanmadı sende acı var mı acı:img-grin2 ben daha büyük ters köşe oldum hiç romantizm görmedim (tango sahnesi hariç) biraz daha samimi olmalarını beklerdim hele son ameliyata giriş sahnesinde bir kucaklama olmalıydı:icon_cry:
teo arkadaşım imzan çok güzel olmuş:img-nyam: ne güzel bakıyorumda herkes nostalji takılıyor eee tabi ne varsa eski bölümlerde var şimdilerde ise sadece gözyaşı:icon_cry:
ayşa aklımın uzundan geçmedi dersemyalan olur hakan_bern aşı bend eöle düşündüm ama galiba saçma hkanın ekine bakışlarını hiç beğenmiyorum kuruntuda olabilir ama ben böle üşündüm dünkü bölümde valla
arkadaslar ekin doktor konusuna fazla kafayi yormayin derim ben. ikiside dizide prensipli insanlari canlandiriyor. sonra doktor ekini esini cok seven ve esi tarafindan cok sevilen biri olarak tanidi. bastan farkli bir sekilde tanisaydi belki ama göz göre göre de atese atmaz kendini doktorcugumuz. ters köse olabilir tabiiki gene ama ben berna diye düsünüyorum ... doktor piyasaya ciktigindan beri bernayla hic karsilasmadi bu da bir isarettir diyorum ben. ilk karsilasmalarindaki elektrigi izleyecegiz daha durun bekleyin. simdi onlarin ask hikayesini ortaya dökmek cok mantiksiz , yersiz ve anlamsiz olurdu. bu kadar dert icinde savrulup giderdi. yeni sezon simsekler cakacak eminim. cünkü berna kesinlikle iyi birini hak ediyor artik eh doktor beye de terapi gerek ask mesk konusunda . bu is oldu demek arkadaslar.
aysa nin pufuna oturmayayim da ......
arkadaslar ekin doktor konusuna fazla kafayi yormayin derim ben. ikiside dizide prensipli insanlari canlandiriyor. sonra doktor ekini esini cok seven ve esi tarafindan cok sevilen biri olarak tanidi. bastan farkli bir sekilde tanisaydi belki ama göz göre göre de atese atmaz kendini doktorcugumuz. ters köse olabilir tabiiki gene ama ben berna diye düsünüyorum ... doktor piyasaya ciktigindan beri bernayla hic karsilasmadi bu da bir isarettir diyorum ben. ilk karsilasmalarindaki elektrigi izleyecegiz daha durun bekleyin. simdi onlarin ask hikayesini ortaya dökmek cok mantiksiz , yersiz ve anlamsiz olurdu. bu kadar dert icinde savrulup giderdi. yeni sezon simsekler cakacak eminim. cünkü berna kesinlikle iyi birini hak ediyor artik eh doktor beye de terapi gerek ask mesk konusunda . bu is oldu demek arkadaslar.
ölede yine de ,nsan düşünmeden edemiyor
ya bend berna diye düşünüyodum hatta dedimya dünkü bölüm kadarda öle düşünüyordum ama şu ekiniona yei bir hayat kurman lazım köpek ve keid aldık onlara bak dediği sahnelerde bakışları farklıydı berna yerine ekine aşık olmasında
Meryemcim, Haliç'e çakıldım ama yavaş yavaş canım. Bu sefer tedbirliydim:)
Teoman, bize göstermediler işte o araları. Yani yine daldan dala.:) Bu kızı evlendireceklerine hiç o işi karıştırmasalardı da Feride yine Kenan'a tavır koysaydı olmaz mıydı? Eğer böyle yapmış olsalardı şimdi adama ne oldu diye sormazdık işte. Düşündüğün zaman gerçekten gereksiz bir nikah sahnesi olduğunu iyi anlıyorsun. Yazanlar neyi düşünerek yaptılar acaba, bak yine merak ediyorum.
Uslanmayacağım:)
Gamze-d selam arkadaşım, gelecek sezona inşallah birde Berna-Hakan aşkı izleeyceğiz. Umarım esirgemezler bizden.
aysacigim istermisin bu isin de bir nedeni olsun. yani aga amcam giciklik olsun diye bosanmasin. üstüne bir de cocuk benim dir diye pürüzlük cikarsin (sadece gicikligina) , onun nikahi altinda ya hamile feridecagiz......kenanda görsün kendi cocugunun baskalarinin nüfüsunda olmasi nasil oluyorumus. mücadele etsin. sacma belki ama aklima geldi...
maşallahn herkes burda gelelim aklıma sonradan gelenlere
1.ekin sarpa ameliyat kararını sölediği zamanki haliyle ekinin iki gün sonra ameliyat olacağını sölediği hali arasında acayip tezatlık vardı aslında bu bölümde verdiği tepkiyi o zamanda vermeli
2. soğan kabuğu aklıma biyolojide bize beyinin soğancık bölgesi olduğunu hatırlattı sanırım hakan eniştemiz soğancık ameliaytlarını önce soğanda deniyo:img-grin2
3.sinanın uzaklaştırılma sebebi bence çekimler izmitte diye tüm kadro orda istanbulda çekim diğerleri için zor olur diye onu bu bölüm aradn çıkardı buarada ekinin sinanın arkasından ağlayışı müthişti
4.aranızdan biri dedi ismetin arkadaşı doğru bende harıladım ferideyi kürtaj etmeye çalışan sarhoş doktor
var canım var bizdede yerli bir dizide çok güzel bir ameliyat sahnesi izlettirdiler hatta duran kalbi doktor elinin içine alıp çalıştırmaya çabaladı ama olmadı, hangi dizidenmi bahsediyorum? Kurtlar vadisi 44. bölüm Çakırın ameliyatı, kullanılan tıbbi terimleri bir duysan hayret ederdin, çok emek verilmiş bir sahneydi... bende meraktayım bakalım bu ameliyatı bir doktor ve bir hemşireyle nasıl kotaracaklar?
Canım ben o sahneleri nasıl unutmuşum. Nasıl heyecenla izlemiştim. Şimdi tüm sahne gözümde canlandı.
Bizde bu kadarının olacağını sanmıyorum. Gerçi senin dediklerinden sonra oturup o sahnenin birkez daha çekilmesi gerekiyor ya neyse.
Beyni açıkken Ekin'in kalbi duracaksa eğer, bu sahnede nasıl çekecekler, kamera nereleri gösterecek merak ediyorum.
ya bu bölü öbürlerinden sanki biraz farkliydi ekin falan saclar gitti ya nasil olur anlamadim bi dizi icin saclarini feda etti ben olsam kabul etmezdim dogrusu cok aciklidi bu bölü niyese ya ekine kafam taklidi yasiyacagi kesin ama 3 ayda eski halini alabilecekmi saclari 3 ayda kulaklarina kadar gelir saclar diye düsünüyorum ya perukda takabilrdi yada saclari kel görünümüne getirek icin bi maske gibi bisey bence cok yanlsi yapti saclarini feda ederek:img-sorry :icon_cry:
1.ekin sarpa ameliyat kararını sölediği zamanki haliyle ekinin iki gün sonra ameliyat olacağını sölediği hali arasında acayip tezatlık vardı aslında bu bölümde verdiği tepkiyi o zamanda vermeli
2. soğan kabuğu aklıma biyolojide bize beyinin soğancık bölgesi olduğunu hatırlattı sanırım hakan eniştemiz soğancık ameliaytlarını önce soğanda deniyo:img-grin2
3.sinanın uzaklaştırılma sebebi bence çekimler izmitte diye tüm kadro orda istanbulda çekim diğerleri için zor olur diye onu bu bölüm aradn çıkardı buarada ekinin sinanın arkasından ağlayışı müthişti
4.aranızdan biri dedi ismetin arkadaşı doğru bende harıladım ferideyi kürtaj etmeye çalışan sarhoş doktor
evet canim ben söylemistim. o adam degil mi? dünden beri kafama taktim bu herifi. sagol gec de olsa bir yanit aldim sonunda. ne alakaysa o adamda simdi... cok mu aradilar acaba
Sevgili Alevalevalev ve Sinemb75,
Tesekkurler, gercekten o sahneyi kacırmısım. gözümü kırpmadan izledim sözde ama.
Dr Hakan'a gelince, ben O'nu tehlike olarak gormuyorum acıkcası. Soksa soksa Berna'nın basını belaya sokar o. Ben o konusmayı hep buna yordum. Ekinin iki dostu icin güzel planları var bence.
Bence ginede guzel bolumde o tango sahnesini biraz daha uzatsalardi cok guzel olurdu ama yok ruya iscileri bizim istektiklerimizi yapazlar.
Bana dizide birsey takildi Keremcemi dizide cok gostermediler doktor hakani keremcemden daha cok gosterdiler.
sizi bir sorum var yasemin ergene gercekten mi saclarini kestirdi cunku oyle gorunuyordu cevap yazarsaniz sevinirim.
selamlar efendim herkese...
önceki yorumlari okumadan yine daliyorum araniza arkadaslar. Lakin, fazla vaktim yok. Bu yorumum biraz degisik bir yorum olacak. Hem diziden yorum, hem de sizlere veda yorumu. Eee dizi sezona giriyor, bendeniz de sezona giriyor, kapis? :img-grin2
Öncelikle diziden cok burayi, sizleri özleyecegim buna eminim. Sizler beni özler misiniz bilemem ama, aranizda birkaciniz kesin göbek atar ben yokum diye :img-sorry ...Kimsenin bu foruma ikilik düsürmesine izin vermeyin, ve lütfen herzaman hakkinizi savunun, dürüst olun ve dogrunun pesinden sonuna kadar gidin...Neyse en yaslilarinizdan sayilirim ya, kendimi kaptirdim biraz galiba :img-grin2 ...
Dizimize gelince;
dün cok aglanilmis, ben sadece bir sahnede agladim, o da Gülserin sahnesi...
bircok kere yazdim aslinda, yine yazacagim, Feridenin replikleri cok güzeldi.
Feryal Hanim ve Gülser hanimin performanslarina diyecek kelime yok. HArikaydi.
Eski dost düsman olmazmis ya, Serkanin Sarpin yanina gelmesi cok hostu. Gerci Sarp yine aglayamadi ama Serkanin omzunu iyi kullandi..(bu arada bu Sarp 13. bölümde nasil öyle icten aglayabilmis hayret yani"")
Ekinin giderken Sarpa hic degilse kücücük bir öpücük kondurmasini cok isterdim. Ama belli ki senaristler bu konuya o kadar önem vermiyorlar...
Doktorum, civanim yine harikaydi...Ekinle olan sevgili muhabbetlerini hic sevmedim...ama bize Berna-Hakan iliskisinin tüyosunu verecekler ya, alakasiz yerde muhabbet ettirmis gibi olmuslar bence..
Uzun lafin kisasi, bu dizi hicbir zaman eski halini alamayacak benim gözümde ama, hic degilse, su hastaliktan kurtulacagiz ya, buna da sükür...Gerci hastalik gitti, yerine ne gelir bilmiyorum ama, tek dilegim giden, geleni aratmasin...
efendim, herhangi bir zamanda, burada görüsmek dilegiyle...
hakkinizi helal edin..
sevgiler...
meryemce84
08-06-06, 15:24
Sebnemcim, vallahi bende senin gibi düşünüyorum ekinin planları arasında..
Doktorumuzun biletini Bernaya kestiler bile..
Seneye görürüz heralde..
Çalıkuşu kv'de bahsettiğin sahneyi hatırladım..Çok güzel bi sahneydi..
Bizim dizide nasıl olacak acaba bende merak ettim şimdi..
Ameliyat çok hasas olduğu için elektroşok uygulamayabilirler..bana öyle geliyor..
Sılacım, ters köşe oldum ama fazla koymadı bana. Berna Kenan'a göre çok daha iyi bir tercih. İmzalarda eski bölüm repliklerini kullanmak gerçekten çok hoş oldu. Okurken zevk alıyorum.
Asi melek arkadaşım, Ekin ve Dr. Hakan arasında birşey olmayacak sen bana güven. Onlar sadece dost olacaklar. Doktorumuz ne kadar iyi baksana. Bu kadar iyi bir adam Ekin ve Sarp'ın aşkını gördükten sonra araya girer mi hiç?
Hadi gerçekten Ekin'den hoşlansa, sevse bile onun gibi bir adama çekip gitmek düşer. Kenan ile karıştırmamak lazım. Ayrıca Ekin'i ne yapacak, başına bela mı arıyor? Sarp haline baksın hele bir:)
Şimdi ben sana bunları yazarken Şebnem'in yorumunu gördüm ve altına imza çakmak için alıyorum buraya:)
doktor piyasaya ciktigindan beri bernayla hic karsilasmadi bu da bir isarettir diyorum ben. ilk karsilasmalarindaki elektrigi izleyecegiz daha durun bekleyin. simdi onlarin ask hikayesini ortaya dökmek cok mantiksiz , yersiz ve anlamsiz olurdu. bu kadar dert icinde savrulup giderdi. yeni sezon simsekler cakacak eminim.
Bu tahmine puf falan gerekmez canım. Çok güzel tespit etmişsin olayı. Bu kadar derdin arasında olmazdı. Dediğin gibi cefede bile karşılaşmadıklarına göre var bu işte bir iş:)
Nur sevinc
08-06-06, 15:26
herkese slmlar sabahtan beri aşk oyunu tüm bölümlerinin en güzel sahnelerini izledim.en sonda sarpın işvçreye gidişini izledim.dün akşam herkez gibi benimde feryal-ekin diyaloglarında gözlerim doldu.aşk oyununda 2 tane kötü bölüm var. 4yıl geçen bölüm ve 36.bölüm yani ekiini karakterinin bozulduğu bölüm. o zamandan beri izlediğim en iyi bölüm dün akşamkiyidi bu benim görüşüm sizleri bilemem ama türk halkını ağlattıkları kesin herkez daha çok sarpla ekini bir arada göreceğinimizi sandık.galba çoğu kurulan hayaller hepsi çöpe düştü ekinin sinanı bernaya bırakmasına çok ama çok sevindim.en çok ağladığım ve bu bölümde beklediğim ekinin ve feryalin birbirlerine anne ve kızım değişi oldu
sonlarına doğru ekin kel olmuyo diye sevinirken içeri giren berber her şeyi mafetti.birşeyede kafam takıldı niye ekin sarptan hiç birşey almadı ameliyata?
bu büyük derecede eksi puan.ama dün gecenin en iyi dizisi aşk oyunu oldu haftayada ekin ameliyattan çıkıcak sanırım aradan zaman atlaması yapıcaklar mı bilen varsa söylerse sevinirim..
meryemce84
08-06-06, 15:29
Evet ayşa bende ona taktım yani bu adam ne arlık geldi,Feride onla ne konuştu,ne aralık boşandılar.Kenanı affetti ve aynı yatağı paylaştılar.Tabi meraklıyız,O kadarcık merak kadı kızındada olur.Bu böyle değildi ama olsun teoca böyle oldu.:img-grin2
Teoman abi hadi bunu boş verelim geçelim.
Bari,Ekin&Sarp'ın sabaha kadar konuştukları sahneler olsaydı..
Planlarını bizde duysaydık..
Ne dersiniz hoş olmaz mıydı?
Yada o tango sahnesi yavan kalmasaydı bi öpücük sahnesi koysalardı..
İşte dünkü bölümün tek noksanları bunlardı..
Başka bişey bulamadım ben..
HazelAngel
08-06-06, 15:35
Selamlar,
43. Bölüm gerçekten çok güzeldi. Ben de çok beğendim. Hele Gülser Hanım'ın hastanede Ekin diye bağırması sahnesinde bittim resmen. Çok duygusaldı tek kelimeyle. Dr. Hakan'ın hastası için bu denli düşünceli olup, ilgilenmesi de takdire değerdi. İsmet Bey ve Orhan Bey oldukça serinkanlılardı. Sarp biraz tutuktu bence. Bilemiyorum. Daha tepkili olmasını beklerdim. Üzüntüsünü pek yansıtamadı sanki. Kurti'nin duasında ise hem üzüldüm hem güldüm. Kurti işte sonuçta. Feryal Hanım'a da tebrikler. Özünde gerçekten iyi birisi. Ekin'e olan desteği harikaydı. Kenan ve Feride'nin birlikte olmaları hoştu. Berna ile Doktor Hakan aşkını izleyeceğiz galiba önümüzdeki sezon ve istediğimiz bölümleri görebileceğiz diye umuyorum. :img-lady:
ssvshy ( şu harfleri bir ezberleyemedim...)arkadaşım, o adam o adam değil. O Feride'nin bebeğin alacak olan adam daha korkunçtu.
Ayrıca , Hakan'ın ekipte de şöyle bir karizma doktor daha yoktu dimi?:)
Nannişim,büyük sözü dinlemeye karar verdim:) Tüm nasihatlarini dikkate alacağım canım. En kısa zamamda görüşmek üzere, sana iyi tatiller.
Meryemcim, güzel ayrıntı. Ben pek anlamam ama dediğin gibi hassas bir ameliyat olduğu için çok hareketli bir ölüm kalım savaşı izlemeyebiliriz.
ölede yine de ,nsan düşünmeden edemiyor
ya bend berna diye düşünüyodum hatta dedimya dünkü bölüm kadarda öle düşünüyordum ama şu ekiniona yei bir hayat kurman lazım köpek ve keid aldık onlara bak dediği sahnelerde bakışları farklıydı berna yerine ekine aşık olmasında
Evet Hakan'ın o sahnede Ekin'e bakışları bir farklıydı.Sakın bunun altında Yurdaer Okur'un Yasemin Ergene'ye abayı yakmış olması yatmasın.
Keremcem biraz daha o konser benim bu konser senin gezmeğe devam ederse korkarım buda olacak.
Yani emin olduğum bir şey var arkadaşlar Hakan Ekin'e aşık olmayacak orası kesinde.Yurdaer Yasemin'e olabilirmi acaba.?
ssvshy arkadasım 1 nolu yorumunda sana katılmıyorum. Sarp ekine tek kavusma sansının ameliyat oldugunu dusundugundan ekin ilk kararı verdiginde bu kadar sevindi ama iş ciddiye binince ve bu kadar da cabuk olunca olayı cift taraflı gordu bence. Tepkisi bence normaldi.
HazalAngel selam arkadaşım, dün ki bölümde Orhan Amca'nın tepkisini hiç vermediler. Sadece masada ilk duydugunda bir tepkisi oldu, onda da sadece kafasını ellerine gömdü. En azında Sarp ile konuşmsını isterdim.
Bu arada ben Gönül'ü de çok beğendim. İlk öğrendiğinde ki tepkisi, Ekin ameliyata girerken ki tepkisi çok güzeldi. Yani Feryal ve Gülser gibi Gönül sahneleride beni etkiledi.
Evet Hakan'ın o sahnede Ekin'e bakışları bir farklıydı.Sakın bunun altında Yurdaer Okur'un Yasemin Ergene'ye abayı yakmış olması yatmasın.
Keremcem biraz daha o konser benim bu konser senin gezmeğe devam ederse korkarım buda olacak.
Yani emin olduğum bir şey var arkadaşlar Hakan Ekin'e aşık olmayacak orası kesinde.Yurdaer Yasemin'e olabilirmi acaba.?
sinem ne yaptın sen?böyle bomba mı olur ya!yüreğimize indirmeye niyetin mi