PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

ayşa
09-06-06, 17:04
allbyme arkadaşım, göreceğiz inşallah 2. bir çocuk. Ayol biz ismini bile taa ne zaman önce hazırladık; Aslı:)

Sılacım, o kadar zaman atlaması olmaz canım. bundan eminim. Feride'nin karnına bende çok güldüm ya, bakalım bu hafta Ekin'i göreceğiz. Onu ne kılığa sokmuşlar. İnşallah daha çok özen gösterirler.

Sisleycim, selam canım. Yelda'nın hamileliğini an an yaşayacağız bence. Bunun tek sebebi de Serkan'ın babalık heyecanından ortaya çıkacak komik sahneler olacak. İşte ne güzel ellerinde güzel bir konu olmuş olacak.

Yeşilcim, bende şimdi Şebnem'in imzasındaki repliği okuyunca boşanma sahneleri aklıma geldi. Yaşanan kötü bir olaydı ama gülmüştük bol bol, hakimin karşısında kıvranışlarına sonra Serkan ve Kurti'ye tabiki...Hoş sonunda zorla boşanmışlardı...

sebnemm
09-06-06, 17:07
aysacigim bence yeldanin (yani belitin) hic hesapta olmayan bir isi cikti. aslinda onun ortadan kaybolmasi senaryoda yoktu diye düsünüyorum son anda bir degisiklik yaptilar. feryal hanim yoksa neden serkana üstüne basa basa haftaya gelecek desin. bu bence bize bir özür gibi bir seydi. cünkü yeldanin orada olmamasi cok garip gercekten. final bölümünde gene döner diye düsünüyorum. kimbilir belkide ekinin hastaligi yeldayla serkani bir araya getirir. kendi dertlerini unutup ekine odaklanirlar. ve aralarindaki buzlar erir bu kisa zaman icersinde, eh gerisi de kendinden hal olur zaten.

teomanresat
09-06-06, 17:09
aysacim galiba haklisin, büyükleri dinlemekte fayda. bak kenan, kena diye tutturduk, sonra ters köse olduk. ama önemli degil, zaten 43 bölümden sonra alistik ters köselere. bu arada serkanla kurtinin yalanci sahitlik yaptiklari mahkeme sahnelerini izliyorum simdi. serkan beyimiz ne diyor biliyor musun?
serkan:tabii, dogru valla. bi kiytiriktan ask oyunu oynayalim dediniz, buyrun geldigimiz duruma bak, aha. ben sahte evlilik yapacaktim varya...uuu.. torun torbaya karisirdim, kimsenin ruhu duymazdi
kurti:bravo kanca, aynen öyle. gencler acemi
ah, ah simdi geldigimiz noktaya bakin arkadaslar. böyle olmamaliydi be! (sarpimda ayni fikirde)
bu arada ekin kimseyle vedalasmak istemedi ama insan hic olmazsa sarpa son defa sarilir ya da minikte olsa bi öpücük kondurur sevdigi adamin dudagina
Selam vete Yeşil ya nasıl ayrılıktı o öyle,Tango sahnesi desen hiç sorma.Tamam çok güzel dans ettiler,çok romantikti ama ben her yakınlaştıklarında ha öptü,ha öpecek diye bir hal oldum ama olmadı,hani onuda geçtim.Sabah uyandıklarında sarmaş dolaş uyandılar o güzeldide,hani ekin tekrar yattı ya sarp o anda bir öpücük kondurabilirdi,hani onuda geçtim ya kardeşim karın ameliyata giriyor,ölecek mi kalacak mı bellie değil.Belkide onu son kez canla canlı görüyorsun bu nasıl ameliyata gönderiş.Ailelerden utandılar desem ne alaka bunlar karı koca değilmi.Yani bir öpüşme tutturdum 43.bölüm başından beri bölüm bitti vuslata ermedim.
Evet ayşa bu replik işinde sen örgütledin.Yok arkadaşım estafurullah ne yaşlanması.hepimiz genciz,gençkızız,delikanlıyız.Avatarımızda yazan yaşlara aldırmayın lütfen.Herkes hissettiği yaştatır.Mesala ben 17 yaşında hissediyorum kendimi.:img-grin2

sebnemm
09-06-06, 17:18
teomanresat kardes sen istersen bu yas konusuna fazla girme. gerci herkez his ettigi yasdadir ama o dogum tarihlerini de görünce insan söyle bir ic cekmiyor degil hani, ne dersin?

öpme konusuna gelince pek cömert degil bizimkiler o konuda. hayretler icinde baska dizileri izliyorum da yani bizimkilere pes yani demekten baska bir sey gelmiyor icimden. (zaplarken öyle arada bir gümüse bakiyorum da) .... yani gümüs evli ... eh adamda dünya güzelini kapmis ... ama sapur supur , gözümüz yok ama niye olsun ... yatak icinde sahneleri falan ne bileyim bizde isteriz öyle arada bir öyle sahneler

ayşa
09-06-06, 17:20
Şebnemcim, hele bu bölümde de gelmezse Yelda bilin ki, Belit olmadığı için böyle birşey yaptılar. Ben son anda senaryo değiştirecekleri sanmıyorum yani Yelda'nın gideceği daha önceden vardır da bu zamanda değildir. O kadar ağladı üzüldü Ekin'e, en önemli gününde yanında yoktu.

Teoman, sende çok beklemişsin be arkadaşım. Ben herşeye kendimi hazırlamıştım. Ama o yazdığın her saheneye ufacık bir öpücük yakışırdı. Ama işte bizimkilerin arasına kara kedi değilde tümör girdi...

....Hele tek başıma gideceğim dedikten sonra dönüp giderken, babasının ve Sarp'ın yanından geçti ya... aaha dedim, şimdi sarılacak, beni burada bekle diyecek.. falan filann. hadi dedim olmadı, tam arkasını döndüğü sahnede ilk Sarp'a baktı ya ( buna da şükür demek lazım) tamam dedim, ya Sarp adım atacak ya Ekin... o da olmadı...
Ya ben kendimi hazırlamıştım mı demiştim?:)

sinem75
09-06-06, 17:22
Mesala ben 17 yaşında hissediyorum kendimi.:img-grin2

Bende 16'lık çıtırlara taş çıkartırım laf aramızda Teo'cum.
Bakıyorum muhabbet koyu ama malesef benim çok işim var yetişemiyorum.
Muhasebe servisi olarak kafayı yemiş bulunmaktayız burada.Üstüne yetmezmiş gibi mesai arkadaşlarım hava kasvetli deyip Orhan Gencebay'ın ''Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum'' diye bir şarkısı var ya onu indirdiler bilgisayardan. Valla ne diyeyim bir mezemiz ve rakımız eksik.
Az önce Seval'in hikayesini okudumda biraz kendime geldim.
Sizlere iyi yorumlar arkadaşlar.

dizidizidiziler
09-06-06, 17:25
banada nedense uzun bir zaman atlaması olacakmış gibime geliyor...yelda'nın hamileliğini göstereceklerini pek sanmıyorum hem göstermesinlerde çünkü feride'nin hamileliğini gördükten sonra yelda'nın hamileliğini istemez oldum ekinide neden hamile göstermediklerini de anladım...bunlar hiç mi hamile bayan görmemişler acaba? hiç öyle karın olur mu?feride yi görünce bastım kahkahayı resmen yastık düşecek gibi duruyordu...hep dediğim gibi sezona yelda'nın bebeği doğmuş olacak gibime geliyor alıştık nasıl olsa her zaman atlamasında bir çocuk...bunda da öyle olacaktır tahminimce...

Sılam çok haklısın. Bu arada ismim Arzu. Ben de daha önceki bir yorumumda, Aman Ekin'i hamile göstermesinler Feride'ninki gibi yastık dizlerinde duracaksa demiştim.
Hiç bu kadar düşük karın olur mu??..:img-haha:

gizem_90
09-06-06, 17:25
44 bolumde eski gunleri gostericekler ( e tabi bolumu doldurmak icin) bence guzel bir bolum olur.
Ama bolumun sonunda heycanli yapmak icin birsey yapacaklarini dusunuyorum cunku cogu dizilerin sezon finali heycanli bitiyor.
Bence yeni sezonda zaman atlarlar.

ozguster
09-06-06, 17:26
Pardon birisi Yelda 'nın bebeğine bir laf mı etti ne? Yeşilci'ğim yoksa o sen misin?
Bak Ayşam nasıl da biliyor beni.E onun sütten bol miktarda ağzı yandı da ondan.Bak Sisley doğru yolu bulmuş.İnanmış bana sağolsun.Yeni sezonda Yelda karnı burnunda hamile olarak çıkacak karşımıza bu bir.
Ekin ise anı defterinden yaşadığı olayları ( ameliyattan çıkış, iyileşme süreci ) geriye dönük olarak bizlere anlatacak.Bu da iki.
Keremcem _Sarp yok artık daha neler.Kim niye kaçırsın canım Sinan'ı ?
Ayrıca ne Kenan'ı ne de Feride'yi göreceğimizi sanmıyorum artık.Pılılarını pırtılarını toplayıp Ayvalık yollarına düştüklerini göstermekten başka.
Sılacığım en fazla 8 ay gibi bir süre atlatırlar.Yeminlen bir 4 sene daha atlamasına dayanamam sinir olurum valla.
Sinan İlkokulda,ikincisi doğmuş,Yelda doğurmuş onun cüceleri Sinan gibi cirit atıp,koşturuyorlar.Orhan Bey şirket işlerini tamamen Serkan ve Sarp ikilisine bırakmış.Kurti ise İç Hizmetler Servis Yetkilisi olmuş.Bu arada Gönül de doğurmuş.
Berna ve Hakan evlenmiş.Berna hamile.
Yazarken bile yoruldum.lütfen böyle bir zaman atlaması olmasın.Her şeyi yavaş yavaş , sindire sindire görelim ki artık huzura erelim. Hem Ocak ayına kadar nasıl götürürler uzun bir zaman atlaması olursa?
Teoman canım imzan çok güzel.O bölümü yenilerde tekrar seyrettim.Çok güzelmiş.Dün ben de repliklerin içinde boğulurken aynısını alacaktım nerdeyse.
İyi ettin gerçekten Ayşa,nostalji yaşadık hepimiz.

aishe_09
09-06-06, 17:32
44 bolumde eski gunleri gostericekler ( e tabi bolumu doldurmak icin) bence guzel bir bolum olur.
Ama bolumun sonunda heycanli yapmak icin birsey yapacaklarini dusunuyorum cunku cogu dizilerin sezon finali heycanli bitiyor.
Bence yeni sezonda zaman atlarlar.

kim demisti hatırlamıorum ama ekine kalbi icin sok verirler ölede bitirirler demisti..bu kadar abartmazlar ama ameliyat sahnesinde bitecegi kesin.sonuc dier sezona sarkacak büyük ihtimalle
sanırım ekinin lise yıllarını fln gösterceklermis yanii ekin onları görcek.cnkü bi lisede cekim fln yapmıslar izmirdeki bi liseydi yanılmıosamm.ekinin öss sınavına girdigi zamanı fln gösterebilirler..

sebnemm
09-06-06, 17:37
arkadaslar hepinize iyi haftasonlari diliyorum, vallahi orayi bilmem ama almanya ´da hava cok güzel biraz tadini cikaralim. kirk yilda bir günes yüzümüze bakmis, yagmur bulutlari cekilmis bu mucizeyi kutlamaya gidiyorum.

dudu643
09-06-06, 18:26
:img-cray: öncelikle çok üzücü bir bölümdü, hele son sahneleri hiç gözümün önünden gitmiyoooo, çok üzüldüm ve birçok kez de ağladım. keşke bunlar hiç olmasaydı
yağmurda dans sahnesi çok güzeldi, çok duygusaldı,son sahneler çok fena yaptı beni, ekinin annesi çağırdı ya ekini o son sahne ve feryalin ekinle annelikle ilgili konuşmaları çok duygusaldıı

angelica
09-06-06, 19:06
Arkadaşlar ben bu doktora aşık oldum...Öyle doktorum olsun bin tane derdim olsun yani.Bilen var mı ekin'în saçları konusunu?ya ne tatlı canım doktorum onun gerçek adı yurdaer okur ve gen filminde oynamış ona aşık olmasın ha başka ben onla bi gün tanışcammmm canım benim ooooooooo.:img-nyam:

Nevsehirlim
09-06-06, 21:43
Öncelikle sunu söylemem lazim ki:KIM NE DERSE DESIN HARIKA BI BÖLÜMDÜ YOK VAZGECTIM MUHTESEMDI BEE!gercektende basindan sonuna kadar gözümü tvden ayirmadim bisey kaciririm diye...tabiihep korktugum sey oldu ve dizinin ortasinda telefon caldi ama neyse..
Gülser'in patlamasi bekleniyordu diye düsünüyorum ama tam kadin kafayi yedi demistimki patlama yasandi bence tam zamaniydi..Feryal?Acik söyleyeyim hic beklemezdim ondan bunu..Hep agladi üzüldü.
Orhan amca ''2.torunun haberi geliyo'' dediginde bende ''ah ah,nerdeeee''dedim icimden keske öyle olsaydi!!
Hele sonuna hic girmeyeyim ailelerle vedalasmasi sacin kesildikten sonra hakan'a beni kurtar demesi ya HARIKA HARIKA HARIKA
Sanirim hepiniz anladiniz ne demek istedigimi,haftayi iple cekiyorum

*~*RaiNBoW*~*
09-06-06, 22:00
Herkes aynı durumda bu hafta...Gerçekten mükemmel bir performans sergilendi bu hafta.Hem replikler güzeldi,hem de olaylar akışkan işlendi.Gelecek hafta neler olacağını hepimiz merakla bekliyoruz tabi ki.Umarım bu hafta özet geç gelmez.

ceren"
09-06-06, 22:37
uf uf bölüm süperdi de...

ekin saclarini kesdirdi ya ben obna cokkk acaip üzüldüm....

:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Selamlar tüm foruma! x_defne_x Yasemin Ergene saçlarını kestirmedi. Dublör kullanılmış o sahnelerde. Zaten dikkat edersen son ameliyat sahnesinde başını kaldırıp, ailesinin fotoğrafına son kez baktığında saçına makyaj yapıldığı çok belli "saçsız" gibi gözükmesi için! Üzülme o yüzden. Sıkma sen canını.:P Ama tabii dizi içinde Ekin karakterinin ameliyat için saçlarını kestirmesi dramatik ve duygusal bir sahneydi.

ZİYNET
09-06-06, 22:47
arkadaşlar feryal hanımın yeldanın isviçreye gitti dediğinde aklıma gelen ilk şey eğer buğüne kadar izlediğimiz yeldaysa böyle bir durumdayken neden diploma için gitsinki içimden bi ses sezon finalinde yeldanın olmayacağı ve gelecek sezon büyük bir süprizle karşımıza çıkabilir eğerki çocuğu aldırmadıysa gerisini siz tahmin edin ..:img-haha:

bilmiyorum ne kadar gerçekleşir bu ama gerçekten büyük bir süpriz olur :img-kiss:

HazelAngel
09-06-06, 22:54
Selamlar tüm foruma! x_defne_x Yasemin Ergene saçlarını kestirmedi. Dublör kullanılmış o sahnelerde. Zaten dikkat edersen son ameliyat sahnesinde başını kaldırıp, ailesinin fotoğrafına son kez baktığında saçına makyaj yapıldığı çok belli "saçsız" gibi gözükmesi için! Üzülme o yüzden. Sıkma sen canını.:P Ama tabii dizi içinde Ekin karakterinin ameliyat için saçlarını kestirmesi dramatik ve duygusal bir sahneydi.
Selam Ceren,
Kel haliyle bile Ekin ne kadar güzeldi değil mi Cerencim. Şu koyu makyajı yapmayınca yüzü gözü ortaya çıkıyor resmen :) Neyse, ben o bahsettiğin sahnede baya bir duygulandım zaten. Ama en çok Gülser Hanım'ın Ekin diye hastanede bağırdığı sahneden etkilendim. :icon_cry:

ceren"
09-06-06, 22:59
Selam Ceren,
Kel haliyle bile Ekin ne kadar güzeldi değil mi Cerencim. Şu koyu makyajı yapmayınca yüzü gözü ortaya çıkıyor resmen :) Neyse, ben o bahsettiğin sahnede baya bir duygulandım zaten. Ama en çok Gülser Hanım'ın Ekin diye hastanede bağırdığı sahneden etkilendim. :icon_cry:

Selamlar Hocam! Evet haklısınız. Aynı kanıdayım. Açıkçası ameliyat sabahı uyandığı sahnedeki makyajsız hali şu ana kadar ki "boya küpü" haline gelmiş suratına göre o kadar doğal ve şirin di ki hiç anlam veremiyorum neden bu kadar abarttıklarını. Tamam anlıyoruz Yasemin Ergene'nin yaşı küçük olduğu için, daha ileri yaşta bir bayanı canlandırması sebebiyle yapıyorlar bunu ama, "bu kadar da " olmaz. Hakikaten o hiç makyaj yapmasa da biz onu yakıştırıyoruz zaten bu role. Yakıştırmasak burada olmayız. Ayrıca Ekin neden Sarp ile ilgili hiçbir şey almadı yanına ameliyathaneye ? Sen benim kalbimdesin, o da zaten içimde anlamında mı? En azından ikisinin beraber bir fotoğraflarını alabilirdi. Komidinin üzerindeki düğün fotoğraflarının çerçevesini çalmayı biliyor ama? :blush: Ayrıca Sarp'ın alyansını da araklamaya kalkmıştı. :P Ama en azından ikisi için de özel olan bir eşyayı alabilirdi...

HazelAngel
09-06-06, 23:08
Selamlar Hocam! Evet haklısınız. Aynı kanıdayım. Açıkçası ameliyat sabahı uyandığı sahnedeki makyajsız hali şu ana kadar ki "boya küpü" haline gelmiş suratına göre o kadar doğal ve şirin di ki hiç anlam veremiyorum neden bu kadar abarttıklarını. Tamam anlıyoruz Yasemin Ergene'nin yaşı küçük olduğu için, daha ileri yaşta bir bayanı canlandırması sebebiyle yapıyorlar bunu ama, "bu kadar da " olmaz. Hakikaten o hiç makyaj yapmasa da biz onu yakıştırıyoruz zaten bu role. Yakıştırmasak burada olmayız. Ayrıca Ekin neden Sarp ile ilgili hiçbir şey almadı yanına ameliyathaneye ? Sen benim kalbimdesin, o da zaten içimde anlamında mı? En azından ikisinin beraber bir fotoğraflarını alabilirdi. Komidinin üzerindeki düğün fotoğraflarının çerçevesini çalmayı biliyor ama? :blush: Ayrıca Sarp'ın alyansını da araklamaya kalkmıştı. :P Ama en azından ikisi için de özel olan bir eşyayı alabilirdi...
Belki de dediğin gibidir. Yani sen benim kalbimdesin diye düşündüğü için resim almamış olabilir. Her ne kadar öyle olsa bile sana katılıyorum. En azından bir resim almalıydı ve birde bence ameliyata gitmeden önce sarılabilirlerdi. :img-lady:

Valex
10-06-06, 02:26
Ya saçın uazmaası önemli değilki böyle kalsada nasılsa maske var.Yani lla bi ay geççek bişey yok böyle dolasır şapka takar falan yani.Bakalım illa ay may gecmesi gerek yok kendisi uzar

sweetheart_02
10-06-06, 02:34
o maskeyi yapmak çok zormuş.nurgül yeşilçey söylemişti dayanamdım kazıttım demişti..bravo valla yasemine aslında kazıtmaktan daha zor bi iş yaptı..çünkü maskenin üzerine ide makyaj yapılıomuş..zamanla makyaj bozuluomuş yenilemek gerekiomuş kafada acaip bir ağırlık yapıomuş fln...neler çekmiştir kimbilir kız...neyse umarım uzun süre kel izlemeyiz onu....benim içim bir tuhaf oluyo da...

rdapaul88
10-06-06, 02:45
o maskeyi yapmak çok zormuş.nurgül yeşilçey söylemişti dayanamdım kazıttım demişti..bravo valla yasemine aslında kazıtmaktan daha zor bi iş yaptı..çünkü maskenin üzerine ide makyaj yapılıomuş..zamanla makyaj bozuluomuş yenilemek gerekiomuş kafada acaip bir ağırlık yapıomuş fln...neler çekmiştir kimbilir kız...neyse umarım uzun süre kel izlemeyiz onu....benim içim bir tuhaf oluyo da...

ya sen degiyorsun yasemin sacini kestirmis. evet nurgul yesilcey cok kuvetlidi kel olmak dizi icin. baya para verdiler bunun icin. ama senin dedin "çünkü maskenin üzerine ide makyaj yapılıomuş..zamanla makyaj bozuluomuş yenilemek gerekiomuş kafada acaip bir ağırlık yapıomuş fln" hic bilmiyordum. ozaman kel olmasi daha ii. ama ben goremiyorum yasemin kel halinde. ya hep sapka ginecekmis ben ole yapardim.

PERİİ
10-06-06, 10:32
günaydın arkadaşlar gerçi kimsecikler yok ama neyse
şimdi ben şu ekinin ameliyata giderken sarpa sarılmaması ameliyathaneye resmini koymaması niye çünkü ekin ailesine düşkün bir insan hanginiz ailesini bile hiçe sayacak kadar gözü aşkla doldu evet insan aşık olunca dünya pespembe oluyor önünü bile göremiyorsun ama bu demek değilki seni bu zamana getiren aileni unutmak onları yok sayman gerekiyor işte ekinde de bu var ne kadar deli gibi aşık olsada asla ailesini bi kenera atmıyor o yüzden bence bunları tartışmak saçma çünkü ekin karakterinde inatçılık ailesine bağlılık var bence bunu ileki bölümlerde kendi kurduğu ailesindede görceğiz
ben bu bölümden çok etkilenmişim inanın rüyama girdi akşam yattım onları sayıklayıp sabah kalktım onlarla rüyalar rüyalar en son böyle eski bölümlerde olmuştum demekki dizi artık eski formuna kavuşuyor diyorum
ekinin kel haline takılmışınız bencede çok güzeldi neyse sabah sabah yeter herhalde

anil16
10-06-06, 10:44
Ya simdi ben anlamadim sezin finali nasil gecicek...ekin ameliyatta olur ve an fazla yarim saatlik falan konu olur bakalim ne suprizler olucak..

Bence 43. bolum muhtesem bir final olurdu cunku cok guzel,acikli ve heyecanli bitti.Bir hata bence ekinin 43'uncu bolumde amelita girmesi.Ben zanlettim finalde giricek ve devamide eylulde diye dusundum. Ve insallah Yelda gelir hastnaye 44. bolumde ama neyse surda 2 gun kaldi ozetimizin gelmesine...:img-icecr

burcin_kaplan
10-06-06, 11:14
günaydın arkadaşlar ..ewet anıl bende senin gibi düşünmüştüm ya walla sanki öbür bölümde ameliyata girer gibi düşündüm ama öle olmadı ama bence bu bölümde bizi çok güzel şeyler bekliyor eminim adına yakışır çok güsel bi sezon finali yapıcakalr rüya işçilerinin istedikleri zmn ne gibi bölümler çıakrdıklarını biliyorz sonuçta 30. bölüm 35. bölüm gibi ..ben bu bölümde bi rüya bekliyorum yani 30. bölüm benzeri bişe oluck gibi geliyor bana

keremcem_sarp
10-06-06, 11:15
Ne bu sessizlik ya!!!!Kimse olmayınca insanın yorum yapası da gelmiyo.Ne güzel dün 44. bölüm tahminleri yürütüyorduk.Hem eğleniyorduk da...Ben bugün fazla kalamayacağım zaten.Hazır vaktim varken giriyim dedim ama in cin top oynuyo.
Neyse burası 43. bölüm yorumlar başlığı.Alakasız şeyler yazmıyım ve formalite icabı bir iki yorum yapıyım.43. bölüm çok güzeldi 44 de öyle olacak...:img-grin2

GöZdE_iPeK
10-06-06, 11:25
günaydın arkadaşlar...Çok sessiziz bakıyorum da.Ya bu bölümde anlayamadığım bir şey oldu benim geçen bölümde hatırlarsanız bundan öncekinden Feride ve Kenan ı yolda beraber yürüken yan yana mutlu gösterdiler ee o zaman neden bu bölümde Kenan a çektirdi gerçi pek de çektirmiş sayılmaz ama neyse..Forumdaşlar uyanın ya böyle sessiz foruma alışamadım ben:img-grin2

v_i_l_d_a_n
10-06-06, 12:02
Merhaba arkadaslar hepınıe gunaydımn bende dıyorumkı acaba amelıyat sırasında hanı kalbi falan durursa bence orda bıtırırler ben oyle dıyorum olmucek oldugunu bılıyoruz ama oyle cekerlerkı sahneyı sankı olucekmıs gıbı odumuzu kopartırlar seneyede ıste kurtuldugunu falan ızlerız yanı obur turlu aklıma heycanlı bısey gelmıyor cunku olmucenı bılsende bu gıbı sahneler cok heycanlı oluyor sız ne dersınız.

gümüşş
10-06-06, 13:11
ben aşk oyunu kardeşimin zoruyla arada sırada izliyorum.. sezon finaliyle ilgili beniim de bir yorumum olacak. dr. hakan ekine iki gün sonra görüşürüz dedi. ama ameliyat en fazla 8 saat sürecek , bana göre dr hakan ameliyatı yapacak daha sonra ekinin uyanması için iki gün beklenecek ve bu arada işte ekinin annesi fln geçmişi hatırlayacak vs... final de ekinin uyanmasıyla veya işte kalp durmasıyla biter gibi geliyor bana

Brittle
10-06-06, 13:37
Merhaba ben de bu hafta aşk oyununun etkisinden kurtulamadım. Çok muhteşem bir bölümdü. Bir dahaki bölümde inşallah ekin rüya görür ve onu gösterirler. Aynı 30. bölümde sarpın rüyası gibi. Büyük ihtimal diğer kişiler de geçmişte ekinle ilgili anılarını hatırlarlar. İnşallah sap da hatırlar.

didou_didem
10-06-06, 13:38
ben aşk oyunu kardeşimin zoruyla arada sırada izliyorum.. sezon finaliyle ilgili beniim de bir yorumum olacak. dr. hakan ekine iki gün sonra görüşürüz dedi. ama ameliyat en fazla 8 saat sürecek , bana göre dr hakan ameliyatı yapacak daha sonra ekinin uyanması için iki gün beklenecek ve bu arada işte ekinin annesi fln geçmişi hatırlayacak vs... final de ekinin uyanmasıyla veya işte kalp durmasıyla biter gibi geliyor bana

bence de öyle olacak gibi görünüyor inşallah ekin gözlerini açar da öyle biter kalbi falan durursa ben 3 ay çıldırırım artık bütün tatil zehir olur..seneye devam edeceği için ekin yaşar o kesinde ama ben yinede ölürüm merakımdan

ssvshy
10-06-06, 13:51
slm millet bana aslında finalde ekinin kalbi durmaz gibi geliyo ameliyat sırasında durur finalide herkesin ekinle ilgili hatırlarıyla süslerler tabi onlar haıtralarını yad ederken ekini kalbi durur sonra en son hatırayla birlikte ekinin kalbi çalışır yada en son hatırayla kalbi duru orda biter heyecan mutlaka olcak gibime geliyo eğer sezon sonunda heyecanlı bitirmezlerse sezon başlangıcı heyecanlı olmalıki diziye ilgi çekilebilsin bu arada ne zamandır kullandığım imzam artık hem resim hemde yazı taşıyamıyacak galiba yeni kural öle bir uyarı geldi bana neyse:img-grin2

Niçle
10-06-06, 14:13
Arkadaşalr böyle sezon finalini konuşunca aklıma geçen gün kuzenimle konuşmamız geldi. Şimdi biz gelecek bölüm hakkında konuşuyoruz ama artık konuşmamız o kadar ilerledi ki iyice saçmalamaya başladık:) Diyoruz ki şimdi bu Ekin tam sezon finalinde kalbi duracak ama tekrar çalışacak neyse işte Ekin iyleşecek falan böyle mutlu sonla bitecek final...Amaa gelecek sezonda Ekinle Sarp hastaneden çıkınca tam önlerine bi araba çıkacak ve Sarpa çarpacak. Sarpta kurtarılamayacak ve ölecek.(Nasıl ama reytin tavan yapar) Ee tabii bizim seneryomuz bu:)Tabii ki gerçekten böyle bişi olmaz ama bizim 5 cücülerden buna benzer bişeler beklenebilir:( Gıcıklık değilmi yaparlar bizim cücüler, neler yapmadılar ki:( :(

didou_didem
10-06-06, 14:18
Arkadaşalr böyle sezon finalini konuşunca aklıma geçen gün kuzenimle konuşmamız geldi. Şimdi biz gelecek bölüm hakkında konuşuyoruz ama artık konuşmamız o kadar ilerledi ki iyice saçmalamaya başladık:) Diyoruz ki şimdi bu Ekin tam sezon finalinde kalbi duracak ama tekrar çalışacak neyse işte Ekin iyleşecek falan böyle mutlu sonla bitecek final...Amaa gelecek sezonda Ekinle Sarp hastaneden çıkınca tam önlerine bi araba çıkacak ve Sarpa çarpacak. Sarpta kurtarılamayacak ve ölecek.(Nasıl ama reytin tavan yapar) Ee tabii bizim seneryomuz bu:)Tabii ki gerçekten böyle bişi olmaz ama bizim 5 cücülerden buna benzer bişeler beklenebilir:( Gıcıklık değilmi yaparlar bizim cücüler, neler yapmadılar ki:( :(
ay aman allah korusun yaa!!!dediğin gibi ne yapacakları belli olmaz ama bundan sonra da kötü birşey olursa uçarım onlara he başlarına gelmedik kalmadı yaa onun yerine ekin hamil olsun aslı gelsin daha iyi dimi yani??

öyküm
10-06-06, 14:27
ay aman allah korusun yaa!!!dediğin gibi ne yapacakları belli olmaz ama bundan sonra da kötü birşey olursa uçarım onlara he başlarına gelmedik kalmadı yaa onun yerine ekin hamil olsun aslı gelsin daha iyi dimi yani??
bencede didem eğer öle bişey olursa intihar girişiminde bulunucam ben yani olamaz böle bişliy oha falan olurum cidden öle olursa düşünmesi bile kötü yaaaaaa aslı olsa mesela dediğin gibi birazda yüzümüz gülsün canım aaaa ne bu diimi

gamze-d
10-06-06, 14:32
vallah bakalım sezon finalınde bizi neler bekliyor çok merak ediyorum özet gelsede tahmin yürütebilsek neyse bana yine ters köşe olacaz gibi geliyor bu tüyo yani ekinin kalbi duracak ve orda sezona girecek tüyosu gelmişti bence ameliyatta ekinin kalbi duracak orası kesin ama daha sonra hayata dönecek bu bölüm ekinin sarpın ailelerin kurduğu hayallerle geçecek bende sarpa ait birşey olmalıydı ameliyathaneye dedim ama sonra düşündüm ki sarpa ait birşey var ekinin kalbinin tamamı sarpa ait zaten öyle demişti hatırlarsanız kalbinin bi köşesi benim olsun acı gerçeği söyleyi mi kalbimin tamamı ömrümün sonuna kadar senin olacak dedi ekin e durum böyle olunca sarpa ait birşey göremedik ameliyathanede bu bölüm mendilleri hazırlayalım kesin ağlamaktan bitap düşücem ihşallah ekininkalbinin durmasıyla bitirmezler yoksa 3 ay vay halimize

ceren"
10-06-06, 17:28
Arkadaşlar Keremcemin Sayfasindaki Resimlerde Yasemin Ergenenin Saçlari Bayaği Uzundu Yoksa Dizide Ki Kisa Saçida Mi Sahteydi Daha önce Tartişildi Mi Bilmiyorum Ama Baktiğim Anda Bu Aaklima Geldi

Selamlar tüm foruma! Gerçi in cin top oynuyor neredeyse ama. Yasemin Ergene dizi için saçlarını kazıtmadı zaten. Saçına bir makyaj hilesi yaptılar sadece. O fotoğraflara gelince "bluenight" sete gitti, sağolsun, fotoğraf çekti. Bu bölümde (yani 44. bölüm) geçmişe dönüş yapılacak. Ekin'in ÖSS'ye girdiği zamana, genç kızlığına.(Sanki çok yaşlı ya) İşte daha çocukluk zamanına, lise yıllarına) O yüzden saçlarına çıt çıt yapılmış.

ceyda deniz
10-06-06, 18:37
ben 43.bölümü çok beğendim.her ne kadar tamamını izliyemesemde çünkü tam ekinle feryal hanım konuşmaya başlamışlardıki babamın telefonu çaldı ve babam televizyonun sesini sonuna kadar kıstı tabi bende sinir oldum ya baktım tekrarı yok pazar günü olmasın tekrarı umarım öyledir çünkü ben tamamını izleyemedim ve mutlaka izlemeliyim.keşke yazın eski bölümlerini verseler ben kesin izlerim.bu arada gümüşş arkadaşımız kendisinin izlemediğini ama kardeşi yüzünden izlemek zorunda kalabildiğini söylemiş napalım bende gümüşü izlemek istemiyorum ama annem gümüşü izlediği bende izlemek zorunda kalabiliyorum ama genelde internete giriyorum.

meryemce84
10-06-06, 23:05
Bir an önce pazartesi olsun özetimiz gelsin...
Ve çarşamba gelsin dizimiz başlasın istiyorum...
Sezonun son bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum...

Bakalım bizi nasıl bir bölüm bekliyor...
Olanlar oldu dizide çekilen çekildi...

Sabır lazım bize sabredeceğiz...

safak86
11-06-06, 00:41
slm arkadaşlar..eskiye dönüşten mi bahsediyorsun ceren?gerçekten bunlara inanamıyorum..yani o kızdığımız 4sene geri mi gelecek:)?yuppiii...:img-icecr ya buarada başka neler biliyorsunuz tüyo fln var mı arkadaşlar?nsl biteceğini az çok bilen vardır dimi??:img-sorry

ceren"
11-06-06, 09:55
slm arkadaşlar..eskiye dönüşten mi bahsediyorsun ceren?gerçekten bunlara inanamıyorum..yani o kızdığımız 4sene geri mi gelecek:)?yuppiii...:img-icecr ya buarada başka neler biliyorsunuz tüyo fln var mı arkadaşlar?nsl biteceğini az çok bilen vardır dimi??:img-sorry

Selamlar Şafak86! Benim bildiğim kadarıyla, Ekin'in lise zamanlarına geri dönülecek. Hatta Cahit Elginkan Anadolu Lisesi'nde yapılmış çekimler. Ekin'in ÖSS'ye girdiği zamanı da ekranda görme şerefine erecekmişiz.:P :blush: Kısacası maziye dönüş sinyalleri veriyorlar ve büyük ihtimal bu görüntülerin arasına da Ekin'in şu an itibariyle ameliyattaki görüntülerini sıkıştıracaklar . Zaten Ekin'in ameliyatta kalbi duracakmış. Ben eski zamandaki hatırlamaların (büyük ihtimal herkes kendisinin Ekin ile olan geçmişini hatırlayacak ve sorgulayacak) Ekin'in ameliyattaki durumu ile de ilgili olacağını dünüyorum. Birden kötü bir hatıra ile de belki Ekin'in kalbi duracak. Anlayacağın geçmiş ile bugünü harmanlayacaklar. Benden bu kadar Şafak! Umarım yardımcı olabilmişimdir. (Bu arada Şafak demem de mahsur var m?İlla ki safak86 mı yazmalıyım?:blush: )

ladydi
11-06-06, 10:05
herkese selam.benim 44.bölümle ilgili tahminim şuydu.ekin ameliyattayken. dışarıdakiler ekinle ilgili geçmişte yaşadıklarını düşünürler.hatta o unutulmaz eski sarp ve ekin sahnelerini de parça parça tekrar izleriz çok güzel olur demiştim. sezon finali de ekinin kalbi durur ya da tam doktor hakan ameliyattan çıkıp sonucu söyleyeceğinde biter. :icon_cry: :img-sorry :sad53:
geçmiş tüyosunu da okuyunca demekki tahminlerim doğruymuş diyorum.güzel bir bölüm olacağa benziyor.demekki ismet bey ve gülser hanım lise hatta çocukluk yıllarını hatırlayacaklar ekinin. yine duygusal bir bölüm olacak.bunun yanında da geçmiş sahnelerinde tebessüm de edeceğiz.;)

_AnGeL_7
11-06-06, 12:18
Insallah güzel bir bolum olacak.Bizi merakta b1rakacaklari kesin ki ancak oyle reytingleri yükseltebilirler.Bence de göremediimiz o dört y1l1 bir özet geçip ameliyat sahnesinde son bulacak gibime geliyor bu dönemin finali.Yaz1n da bizi meraktan öldürecekler

ssvshy
11-06-06, 17:06
bugün dizinin yeni sezonuyla ilgili aklıma şunlar geldi sezonun ilk bölümünde bence yine atlama olcak ama öyle dört sene falan değil 1 sene kadar ekin iyileşmiş stajını bitirmiş avukatlığa başlamış falan bu zaman atlamsı boyunca yaşananlar ekinin yada sarpın veya sinanın doğum günü gibi bir özel günde ya kendileri tafrafından yada aile büyüklerinden biri tarafından yad edilerek gösterilecek veya ekinin aldığı bir davada ekin kaçırtılır bu kaçıranda sınavda kopya isteyen arkadaşı vardı karşı tarafın avukatı olarak onunda bunda parmağı olacak zaten kuyruk acısı var iyi bahane olur bu sıkıntılı günlerdede biri başına gelmeyen kalmadı ne güzel ameliayttan sonra herşey güzel olacak demişti diyip son bir sene anlatılabilir gibime geliyor

gökkuşağı
11-06-06, 17:46
Herkese Merabalar.Nihayet şu OKS sınavınıda atlattık.Şimdi kaldı Ekin'nin kurtulması.İnş. oda olucak ve hepimiz mutlu mutlu bu forumda yaşıyıcağız.Ekin bu sezon bölümünde ameliyattayken ailesi eski günlerini hatırlıyıcakmış galiba en çok Sarp'la olanları göstersinler.Çok yazdım.Herkese iyi günler

1903bjk
11-06-06, 21:39
hayırlı olsun arkadaşım. bir de biz şu finalleri atlatsak çok iyi olacak ama...
ben her zaman tüm bu olanların rüya olmasını istiyordum ama öyle bir olasılık yok maalesef. hani ekin bu sezon ölse, sonra rüyasından uyansa teksoyların evinde o uzun saçlı haliyle falan... snra sinanın doğumunu görsek ama sarp da olsa yanında. tabi hayal kurmak bedava :)

bence bu hafta final yapsalardı iyi olurdu ama çok klişe olurdu da. ben rüya içilerinden farklı bir son bekliyorum. şöyle bizi köşeye yatıracak bir son... kalbinin durması falan tüm dizilerde olur ama rüya işçileri ,istediklerinde çok enteresan şeyler bulabiliyorlar. umarım şok oluruz sezon finalinde

v_i_l_d_a_n
11-06-06, 22:22
herkese meraba arkadaslar bence ekının amelıyatı bıttıkten sonra arkadasın dedıgı gıbı 1 yıl atlarar sonra ekın ya eskı gunlerı anıcak yada bır arkadasına anlatabılır bunları cunku fılım aralarında ekın konusmalar yapıyo hanı bızde dıyodukya ya gunlugune yada bırısıne anlatıyo dıye bence bırısı ne anltıcak ama kıme oldugu ıle ılgılı bır tahmınım yok sız ne dersınız.

SuluSaray
11-06-06, 22:53
bencede ekin ameliyatdayken disardakiler eski günleri hatirlayacak. belki sarp ekine askini anlattigi sahneyi hatirlar. gülser hanim ekinin lise yillarini felan.
sonra bunlari hatirlarken ekinin kalbi duracak ve bizi heyecanlandirmak icin hemsireler ortalikda gezecek doktor bey kalbi dur acil mühadale etmemiz lazim gibi seyler diyecekler. taib, bizimkiler panige kapilacaklar, gülser aglayacak.
veeeee sezon finali. eylülde görüsürüz diye bir yazi. ben aval aval tv ye bakarim salya sümük bi halde. 3 ay bekle bekleye bilirsen.

Laklaki
12-06-06, 07:06
Arkadaşlar hepinize merhaba ,pek yorum yapamadığım doğru sadece sizlerin yorumlarını okumak için girip ,çıkıyordum ama bu geçen çarşamba akşamı için birkaç kelam da ben edeyim dedim ,yoksa gözüm açık giderdi valla;

43. bölüm gerçekten çok duygusal bir bölüm oldu.İlk başlarda safça sonrasını hiç hesaplamadan kurti'nin kebap şovuna bayağı bir güldüm ,ardından ilk gönülün tepkisi,ardından kurti,ve tüm ailenin hali beni mahvetti ağlaya ağlaya bir hal oldum.Daha 20 saniye önce kurtiye gülerken ,şimdi ağlamaya başlamıştım.(burda senaristlerin işini iyi yaptığını söylemeliyim)Kurtinin evde gönülle konuşması,gülser hanımın tepkisi ,o taş kalpli,bildiğimiz adamın ismet beyin ağlayışı tek kelimeyle süperdi.Hele feryalle ekinin hali sonunda feryal içindeki iyiliği buldu ve doğruyu gördü .Ekin de kendisine yakışanı yaptı ve feryalle anne dedi .Kısacası ekin ameliyata girmeden birtek şey dışında herşeyi yaptı,sinana gerçek babasının sarp olduğunu söylemedi.Bu sanırım gelecek sezon olacak bakalım bizleri daha ne günler bekliyor.
Bu bölümle ilgili tek şey söyleyebilirim ''Harika'' olmuş..:love05:

Bu haftaki bölümde ekinin kalbi duracak demişler sanırım böyle bir tiyo gelmiş ,bence bu hafta geçen haftadan daha çok ağlarız.Rüya işçileri geçen hafta çıtayı bayağı yükselttiler,bizlerin heyecanla beklemememizi başardılar ve son vuruşu yapacaklar, bu hafta sanırım final olacak ,bize tatile girmeden unutulmaz bir bölüm izlettirecekler.

:img-angel Tüm umudum inşallah ekinin kalbi duruduğunda bölümü bitirmezler,bu gibi dizilerde,beyaz gelincilkte ceren uçağın kapısına kadar geldi ve bitti alkiyede deniz sınır kapısına kadar gitti ve bitti, hep böyle bir sezon sonu finalleri izledik inşallah bizim ki de öyle olmaz.....
Görüşmek üzere ...... bye bye bye

dizidizidiziler
12-06-06, 09:39
Ya simdi ben anlamadim sezin finali nasil gecicek...ekin ameliyatta olur ve an fazla yarim saatlik falan konu olur bakalim ne suprizler olucak..

Bence 43. bolum muhtesem bir final olurdu cunku cok guzel,acikli ve heyecanli bitti.Bir hata bence ekinin 43'uncu bolumde amelita girmesi.Ben zanlettim finalde giricek ve devamide eylulde diye dusundum. Ve insallah Yelda gelir hastnaye 44. bolumde ama neyse surda 2 gun kaldi ozetimizin gelmesine...:img-icecr

Anıl16 valla senle fikirlerimiz hiç uyuşmuyor. Biz diyoruz ki, sezon mutlu sonla bitsin. Bu hastalik filan hikayeleri sona ersin. Öbür sezona yepyeni bembeyaz tertemiz bir sayfa ile girilsin. Bu şekilde senaristlerine de esneklik kazandıralım. Sen diyorsun mutsuz bir sonla ameliyata girerken sezon bitsin, oldu mu şimdi yaaa...

Biz bu haftayı iple çekerken. Şimdi gelecek sezonda habire her bölüm Ekin'e kel makyajı mı yapılsın? Kızın saçları kısacık mı kesilsin. Hayır. Şu anki halinden biraz daha kısa keserler saçlarını. Bir de zaman atlaması yaptılar mı 8 ay kadar. Tamaaam. Tüm sorunlar çözüldü demektir..

EKİN
12-06-06, 09:47
arkadaşlar ben pek yazı yazmam ama ekinin ameliyat olduu hastahane burda yani izmitte ayrıca benim okulumdada çekim yapılmış galiba ekinin lise ylları yaekin ameliyatta anımsıo gençliğini falan ya da dediğiniz gibi ekin ameliyat olurken ailesi falan onun gençliğini anımsıo nese inş. sezon finalide bizi 3 ay merakda bırakacak bi şekilde bitmez

PERİİ
12-06-06, 09:51
bencede dizidizidiziler ameliyat işi bitsin ve herkes mutlu olsun sana katılıyorum ben bu dizide en çok bölümlerin yarım kalmamasını seviyorum hiç bir bölümde cevapları almak için bizi birdahaki bölüme bırakmadılar o yüzden diyorumki mutlaka 44. bölüm de ameliyat işi bitecek ama baya acıklı olacak gibi inşaallah tabi

hülya01
12-06-06, 09:58
:love05: bencede ekinin gençlik yıllarını lise yıllarını anımsayacak ismet ve gülser
ekin ameliyatta iken herşeyi düşünecek yaptığı iyi ve kötü herşeyi
ve bence çoçukluğuna kadar inecekler ekin sarpa çektirdiklerini düşünecek ve ne kadar haksız olduğunu :icon_cry:
bir de ekini kalbi falan durmayacak ya düşünsenize yeni bir sezon war :img-grin2
ve yeni sezonda ekin artık bir avukat olacak mutlu mutlu y6aşayacaklar işte o zamanda yasemin ortaya çıkacak elinde bir bebekle gelmesin de.......:img-sorry

hülya01
12-06-06, 09:59
ama çok acıklı ve duygusal bir bölümolacak mendilleri hazırlayın:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

tugchemre
12-06-06, 10:32
bir de ekini kalbi falan durmayacak ya düşünsenize yeni bir sezon war :img-grin2
ve yeni sezonda ekin artık bir avukat olacak mutlu mutlu y6aşayacaklar işte o zamanda yasemin ortaya çıkacak elinde bir bebekle gelmesin de.......:img-sorry

bencede kalbi durmaz ama şu yaseminin hamile olma durumu olmaz bence çünkü olsaydı yasemin sarpı bu kadar çok severken böyle bir kozu kullanırdı hemde artık yapmasınlar iyice pembe diziye döndermesinler çünkü konuyu dağıttıkça saçmalamaya başlıyorlar

dizidizidiziler
12-06-06, 10:33

offff arkadaşlar, kötü son belirten, bizi uyuz edecek yorumlar, sonrasında üzüleceğimiz şeyler yazmayın. Bizi sevindirecek senaryolarla karşımıza çıkın...Bakın yerin kulağı var. Dinleniyor ve izleniyoruz, sizin bu karamsar fikirlerinizi senaristlerimiz yazarlarımız filan benimserse vay halimize...:img-sorry

Yok yok olmaz öyle şey. Biz çok güzel romantik, komik aşk oyunu bölümleri izleyeceğiz sene sonuna kadar ve orada da hepsi mutlu birer büyük aile olacak ve bitecek bu dizi...:img-icecr

sinem75
12-06-06, 10:36
Herkese Günaydın arkadaşlar.
Evet bugün Pazartesi malum özet günü.Ama bugünün diğer Pazartesilerden tek farkı bu özetin sezon finalinin özeti olması.Bir dahaki özet gelene kadar tam üç ay bekleyecek olmamız.Bakalım bu hafta bizi ne gibi sürprizler bekliyor.
Az çok gelen haberlerden bölümde neler olabileceğini bilsekte benimde Arzu arkadaşımız gibi tek dileğim finalin Ekin'in kalbinin durmasıyla değilde tam tersi Ekin'in hastaneden eve çıkmış Feryal'in hazıladığı odada elinde günlüğü bize son yaşadıklarını aktarırken bitmesi.İnanın bu beni daha çok heyecanlandırır.
Yoksa Ekin'in kalbi dursa yada yoğun bakımdayken bitse ne anlamı olurki ölmeyeceğini bildikten sonra.

melloo
12-06-06, 11:03
Herkese Günaydın arkadaşlar.
Evet bugün Pazartesi malum özet günü.Ama bugünün diğer Pazartesilerden tek farkı bu özetin sezon finalinin özeti olması.Bir dahaki özet gelene kadar tam üç ay bekleyecek olmamız.Bakalım bu hafta bizi ne gibi sürprizler bekliyor.
Az çok gelen haberlerden bölümde neler olabileceğini bilsekte benimde Arzu arkadaşımız gibi tek dileğim finalin Ekin'in kalbinin durmasıyla değilde tam tersi Ekin'in hastaneden eve çıkmış Feryal'in hazıladığı odada elinde günlüğü bize son yaşadıklarını aktarırken bitmesi.İnanın bu beni daha çok heyecanlandırır.
Yoksa Ekin'in kalbi dursa yada yoğun bakımdayken bitse ne anlamı olurki ölmeyeceğini bildikten sonra.

evett gereçekten bu pazartesii çokk önemli sezonn finalinin özetii gelecekk ve biz yine tam olarakk neler yaşanacağını ne özetten ne de fragmandan anlayamayacağızz gerçekten çok merak ediyorumm nasıl bir sezon finali olacağını ama ben de ameliyatta bitmesini istemiyorumm çünküü böyle bir heyecanı olmazz daha anlamlı bir yerde bitirseler şöyle bizi bi sefer şaşırtsalar da güzell bitirselerr nolurr sankii...

Niçle
12-06-06, 11:09
offff arkadaşlar, kötü son belirten, bizi uyuz edecek yorumlar, sonrasında üzüleceğimiz şeyler yazmayın. Bizi sevindirecek senaryolarla karşımıza çıkın...Bakın yerin kulağı var. Dinleniyor ve izleniyoruz, sizin bu karamsar fikirlerinizi senaristlerimiz yazarlarımız filan benimserse vay halimize...:img-sorry

İyide ben bu yazdıklarımın gerçek olmasına kendim bile ihtimal vermiyorum ki:img-icecr İşte biz bazen kuzenimle böyle şeyler yapıyoruz, hiç Ekinden Sarptan beklenmiyecek replikler yapıyoruz. E tabi gerçek olacağına ihtimal verseydik böyle bişi yapmazdık tabii ama çok eğlenceli oluyo yaa:img-grin2 Tavsiye ederim yani gülmek için bi malzeme çıkıyo hiç yoktan

dizidizidiziler
12-06-06, 11:35
Niçle, siz bunu komiklik olsun diye yapıyorsunuz, ve ihtimal vermiyorsunuz bu gibi şeylerin olmasına ama inan ki bizim rüya işçilerinin aklı pamuk ipliğine bağlı. Birden bire fikirleri kayabilir o yöne ve garip garip şeyler izlemeye başlayabiliriz haberiniz olsun o yüzden dikkat edelim lütfen...

Bu arada ben diretiyorum... Kesinlikle önümüzdeki bölüm değişik bir finalle bitecek.
Ekin'in kalbi durdu bitti diyelim ne oldu? Biz bilmiyor muyuz gelecek sezon devam ettiğini? Öbür sezon ölmeyeceğini... eee çok mu ilginç bir finalll?? Yooo...Üstelik sezon başında ölmediğini, neden ölmediğini göstermek veya açıklamak zorunda kalacaklar. Kaldigimiz yerden devam eder gibi...

Ama hastaneden çıksa, Feryal'in hazırladığı yatak odasına gelse.. Orada günlüğüne yazsa kurtulmuştum. Hissediyordum bunu. Önümde çocuğumla eşimle çok güzel huzurlu bir hayat var dese... Bundan sonra mutluluk kredilerimizi devreye sokuyoruz dese... Öyle bitse, bu sefer biz daha çok heyecanlanacağız...
Ekin eve geldi sonra ne oldu. Mutlu olacaklar mı? Ekin çalışacak mı? Serkan ve Yelda ne yapacak.. Sinan Baba diyecek mi? Ikinci bir çocukları olacak mı? Daha heyecanlı ve temiz bir başlangıç...

Bence bu yüzden Ekin'in kalbinin durmasıyla bitmez sezon... Hatta bence kalbi durduğunda geri döndürülürken, Sinan'a doğum sancısı tuttuğunu filan görür, Sinan'ı ilk kucağına aldığı anı bir de evlendiği anı hayal eder Ekin... Sarp'ın evden istemeye geldiği anı yani... (Hani demişti ya bir sinan'ı kucağıma aldığım an, bir de bu anı hiç unutamam diye İkinci evliliğinden önce merdivenlerden inerken... :img-wink:) O sırada tekrar hayata bağlanır ve kalbi atmaya başlar...
Olamaz mı?

ECE 71
12-06-06, 11:49
Herkese selam...
Felaket tellalınız geldi...Bakıyorum forumda bir bahar havası esiyor...herkes finalden çok umutlu...
Ben de mutlu bir final isterdim,ama maalesef göremeyeceğiz...Kendinizi çok kaptırmayın ki,düşüşünüz çok acıtmasın...İyi şeyleri kabullenmek çok kolaydır...Önemli olan zoru ve kötüyü kabullenebilmektir...
Final için kesinlikle Ekin'in ameliyattan çıksa bile,yaşayıp yaşamayacağı netlik kazanmayacak...belki ameliyat başarılı geçecek,ama sonradan oluşan bie aksilik herşeyi mahvedebilir...
Sonuçta dizi devam edeceği için yaşayacak diyebiliriz,ama yine de insanın içine kurt düşürecekler...benimkine düşmese de çoğu insan, acaba Ekin yaşayacak mı diye düşünecek...
Gelen tüyolar doğrultusunda Ekin'in okul yılları ve hamilelik anlarını izlemek hoş olacak...Ayrıca Ekin'i uzun saçlarıyla daha çok seviyorum...
Şu anda üzerime kalabalık bir forum topluluğunun geldiğini hissediyorum...Ama benim aklımdan geçenler bunlar..Kalbim bambaşka şeyler söylüyor,ama bakalım bekleyelim ...

lemözlem
12-06-06, 11:59
44.Bölüm Basın Özeti

Ekin’in ameliyata girmesiyle birlikte endişeli bir bekleyiş
başlar.İsmet hastanede beklemek yerine eve gitmeyi tercih
eder. Yelda, Ekin’in ameliyat haberini alır almaz İsviçre’
deki işini bırakıp gelmiştir. Kenan hastaneye gitmeye
cesaret edemez ama o da kendi başına Ekin’in
kurtulması için dua etmektedir. Bu endişeli bekleyişte
herkes geçmişe bir yolculuk yapar ve Ekin’le
ilgili görmediğimiz güzel anılarını hatırlar.

Hakan gayet sakin ve kontrollü bir şekilde ameliyatı
yapmaktadır. Tümör oldukça zor bir yerdedir ve
ameliyat gittikçe uzar. Bu süreçte Hakan ve ekibini
birtakım aksaklıklar da beklemektedir. Hakan kan
ter içinde Ekin’i kurtarmaya çalışırken, tüm aile
üyeleri de Ekin’in ameliyattan sağ salim çıkmasını
umutla beklemektedir.

ozguster
12-06-06, 12:03
Evet görüldüğü üzere ve aldığımız tüyolara göre tam da beklediğimiz gibi bir bölüm daha yaşayacağız.Bol gözyaşı,bolca duygu,bolca nostalji.Ve yine beklediğmiz gibi mutlu son olamayacak sevgili arkadaşlar.
Bölüm özetinin tek sürpriz yanı Yelda'nın dönmesi olmuş.Bakalım itiraf edecek mi hamileliğini.Ameliyatın stresi ve üzüntüsü ile Serkan'a hamile olduğunu söyleyebilir.

Niçle
12-06-06, 12:03
Ewt ewt ark.lar üzmeyelim kendimizi Ekin ölmez yanii, röportajında ölmeycem demişti di mi? Ama çok zevkli bi bölüm olacak Özellikle ekinin hamileliğini merak ediyorum, Ekinden "hamile bi bayan" olurmu acaba:)

ECE 71
12-06-06, 12:04
Geçmişi hatırlama konusunda ilk aklıma gelenler,4 yılda neler oldu niye göremedik diye hayıflanmıştık...Onları göreceğiz...Tabii daha eskileri de...
Üzülerek söylemek istiyorum...Sanırım ameliyat masasında bitecek...
Yelda'nın hamileliği konusunda da birşeyler olabilir...

Özgücüğüm mesaj kutunu boşaltır mısın?

meryemce84
12-06-06, 12:09
ameliyat gittikçe uzarBu süreçte Hakan ve ekibini
birtakım aksaklıklar da beklemektedir.

Selam arkadaşlar..
Vallahi özet hiç iç açıcı değil..Hemde ilk defa bu kadar erken geliyor..
Yani şaşırdım innanamadım..gerçek bu değil mi?

Aksaklık dedikleri ne ola Ekin'in kalbinin durması olmasın..:img-sorry
Bizde aileler gibi umutla bekliyoruz..
Ama bi cevap almadan bölüm bitecek gibi gözüküyor..

theron
12-06-06, 12:10
Kesinlikle çok Güzel Bir Bölüm Olacak.buna Inaniyorum.yelda'nin Gelmesi Hoş...en Azindan Bu Zor Günde Sevdiklerini(sevdiğini) De Yalniz Birakmamiş Olur...amadoktorun Muzipliklerinden Yoksun Olacağimiz Kesin...ne Diyeyim:herşey Güzel Olacak.......

sinem75
12-06-06, 12:11
Bu şimdi gerçek özetmi ? Ben bu saatte özet görmeye pek alışık değilimde hani.
Bu endişeli bekleyişte
herkes geçmişe bir yolculuk yapar ve Ekin’le
ilgili görmediğimiz güzel anılarını hatırlar

Burada tabikide daha önceden bildiğimiz gibi lise yıllarını ve hamilelik zamanını gösterecekler.Ama bunlar bizim bildiklerimiz.Eminimki daha bilmediğimiz şeylerde göstereceklerdir.

Tümör oldukça zor bir yerdedir ve
birtakım aksaklıklar da beklemektedir

Buradada kastedilen aksilik sanırım Ekin'in kalbinin durması olsa gerek.

tüm aile üyeleri de Ekin’in ameliyattan sağ salim çıkmasını umutla beklemektedir.

Bence Ekin ameliyattan çıkacak.Çünkü yoğun bakımda Sarp başındayken çekim olduğunun haberi gelmişti.
Bu durumda hani bu özetin sürprizi.Şimdi bu yoğun bakım tiyosunu bilmeseydik ameliyattan çıkıp çıkmayacağı belli olmadan biter diyebilirdik ama biliyoruzki ameliyattan çıkacak ve yoğun bakıma alınacak.Bence Sarp başındayken hayat belirtisi verecek orada bitecek.Bizim dizimiz hiç bir zaman olacak olan olmadan, söylenecek söz söylenmeden bitmedi şimdiye kadar.

J.Lo fan
yehu,ozet gelmis,ama bakilirsa,sezon finali fln yazilmamis ozetde ve tum yazilanlar bildiyimiz seyler,yani tuyolar hepsi dogru cikti.Tuyolari getiren arkadaslarin hepsine tesekkurler

Cekirgeselin
özet cok erken gelmis ve yine kisa.....
bence bu bölüm güzel olacak eski sahneleri görecegiz dizinin finalini kestiremiyorum belki kalbi durar ekinin orda bitter ya da baska bisey ama cok süpriz li bir final olacagi kesin

gel carsamba gel :))

meryemce84
12-06-06, 12:15
Bence Ekin ameliyattan çıkacak.Çünkü yoğun bakımda Sarp başındayken çekim olduğunun haberi gelmişti.
Bu durumda hani bu özetin sürprizi.Şimdi bu yoğun bakım tiyosunu bilmeseydik ameliyattan çıkıp çıkmayacağı belli olmadan biter diyebilirdik ama biliyoruzki ameliyattan çıkacak ve yoğun bakıma alınacak.Bence Sarp başındayken hayat belirtisi verecek orada bitecek.Bizim dizimiz hiç bir zaman olacak olan olmadan, söylenecek söz söylenmeden bitmedi şimdiye kadar

Sinemcim canım katılıyorum sana..
Aynı 30.bölümdeki Sarp'ın göz yaşı gibi..Bi sahne bizi bi sahne bekliyor olabilir..
Çok haklısın hiç bir zaman sonuç almadan dizi bitmedi ama bu sezon finali..
Öbür türlüde düşünmek lazım..

tefi
12-06-06, 12:17
Tümör oldukça zor bir yerdedir ve
birtakım aksaklıklar da beklemektedir

bu aksilik hemşirenin ceza evine dönme vaktinin gelmeside olabilir doktorumuz bu hemşireye çok güveniyodu hatırlarsanın kısıtlı bi zamanı vardı ameliyat gittikçe uzar diyo özette hemşire giderse doktor zor durumda kalabilir ve bununla ilgili aksilik yaşanabilir:img-sorry

Dizi KoliK.
12-06-06, 12:18
Sezon finali gerçekten güzel olacak geçmişe yolculuk yapacaz belki romantik belki hüzünlü günlere dönecez yaşansın
bence Ekin iyileşmeden bitirecekler sonra 3 ay boyunca merak içinde bekleyecez olmaz ki hep böyle yapıyorlalar :img-sorry
Hakan'da o kadar emin konuştu kendinden ama iyileştirecek
Aşk Oyunu'na hüzünlü bir final yakışmaz mutlu bitmeli

J.Lo fan
12-06-06, 12:20
Sinemcim canım katılıyorum sana..
Aynı 30.bölümdeki Sarp'ın göz yaşı gibi..Bi sahne bizi bi sahne bekliyor olabilir..
Çok haklısın hiç bir zaman sonuç almadan dizi bitmedi ama bu sezon finali..
Öbür türlüde düşünmek lazım..
arkadaslar,aklima 1 sey geldi,belki bu sezon finali degil?boyle 1 sey ola bilir mi?Bu arada evet,bence de ekin yasam belirtileri verecek.Ama baska 1 seyler olacak gibime geliyor,cunki bizim senaristler her zaman bizi ters koshe yapmayi basarmislar.Ama ne?Ne ola bilir ki?

ozguster
12-06-06, 12:27
Bu durumda hani bu özetin sürprizi.Şimdi bu yoğun bakım tiyosunu bilmeseydik ameliyattan çıkıp çıkmayacağı belli olmadan biter diyebilirdik ama biliyoruzki ameliyattan çıkacak ve yoğun bakıma alınacak.Bence Sarp başındayken hayat belirtisi verecek orada bitecek.Bizim dizimiz hiç bir zaman olacak olan olmadan, söylenecek söz söylenmeden bitmedi şimdiye kadar.

Bak bu son cümleni çok tuttum Sinem'ciğim. Ne zaman gördük hep beklediğimiz gibi bitişleri,mümkün değil bu.Bu arada Hakan'ı bekleyen şu zorluk ve aksilik kısmında ben Rahşan Hemşire'den üstün bir performans bekliyorum.Bu kadını yalı kavağı olduğu için çağırmadı adam ameliyata . Göreceğiz hünerlerini.Çok kritik bir noktada Dr Hakan'a çok yardımcı olacak ve Ekin'in hayatını kurtaracak gibi geliyor.Bakalım finalde ne göreceğiz.
Ya niye kimse yok bugün meydanda.Nerde bizim geri kalan çete üyeleri?.Hadi ya özet de bu kadar erken gelmiş hazır.Tatile mi çıktınız yoksa?Şu Ayşa'nın kulağıan üflesek mi ?Kuşum gördüm seni nerelerdesin bakalım?

ayşa
12-06-06, 12:28
Bu nedir böyle? benim saat mi yanlış yoksa erken mi göndermişler özeti? Hamiş haber vermese, işin gücün arasında farketmeyecektim.
Şimdi bu bölümde geçmiş yılların hatırlanması keyifli olur gibi geliyor bana. Yani bu son bölüm 43. bölüme göre daha az acılı olacak gibi. dahaaz sulu:)
Demek ameliyaat uzayacak ve aksilikler çıkacak. Doktorun yanına birkaç doktor daha alması lazımdı. Canı çıkacak onca vakit ameliyatta.:)
Bende Sinem'in düşündükleri gibi bitmesini istiyorum ama herşey olabilir. Ama bizim diziye yakışanı hayat belirtisi alıp o şekilde sonlandırmak.
Yelda geliyor demek, bu da iyi. Biz kesin öğrenirizde bebeğe pardon bebeklere (Özgücüm selam canım)birşey olmadığını, Serkan bakalım öğrenecek mi? gerçi o acının içinde de öğrenmesini istemem.
Bu arada herkese selam arkadaşlar....

J.Lo fan
12-06-06, 12:30
Bu arada yelda donuyor,bu iyi.Belki serkanla aralari duzelir ve sezon finaline oyle girirler,en azindan 1 olay hall olunur.kenanla feride nasil olacak,onu da merak ediyorum.Bu sezon onlarin da olayi biter.ee daha kimler kaldi?1 tek bizim ekin-sarp kaldi.Bakalim nasil bitirecekler sezonu.Allah muhafiza olumle fln bitirmek isterler bunlar,ee o zaman ne yapacagiz?

J.Lo fan
12-06-06, 12:38
Bu nedir böyle? benim saat mi yanlış yoksa erken mi göndermişler özeti? Hamiş haber vermese, işin gücün arasında farketmeyecektim.
Şimdi bu bölümde geçmiş yılların hatırlanması keyifli olur gibi geliyor bana. Yani bu son bölüm 43. bölüme göre daha az acılı olacak gibi. dahaaz sulu:)
Demek ameliyaat uzayacak ve aksilikler çıkacak. Doktorun yanına birkaç doktor daha alması lazımdı. Canı çıkacak onca vakit ameliyatta.:)
Bende Sinem'in düşündükleri gibi bitmesini istiyorum ama herşey olabilir. Ama bizim diziye yakışanı hayat belirtisi alıp o şekilde sonlandırmak.
Yelda geliyor demek, bu da iyi. Biz kesin öğrenirizde bebeğe pardon bebeklere (Özgücüm selam canım)birşey olmadığını, Serkan bakalım öğrenecek mi? gerçi o acının içinde de öğrenmesini istemem.
Bu arada herkese selam arkadaşlar....
Biz yeldanin bebeginden eminiz de,acaba senaristler de emindirler mi?Bos-bosuna hayallare girmeyelim,a?Belki cocugunu aldirdi.Ay,benim karamsarligim uzerimde bu gun.Nede olmasa sezon finaline giriyoruz,charpici 1seylerle bitirmelidirler finali,degil mi ,ama:)?!

meryemce84
12-06-06, 12:42
Ay ben hala inanamıyorum biri bana çimdik,tokat ne varsa atsın..:)
Özetimiz erkenden gelmiş ya..nasıl inanayım ki o kadar alıştıkki özet beklemeye..

Yani ben siteye bi girdim içimden özet hemen gelse demiştim..
AA bi de baktım bir arkadaşımız özeti eklemiş sağolsun..

J.Lo Fan,Ayşa arkadaşımızın Kenan&Feride planı var zaten onları Ayvalığa yerleştirmişti sanırım..

Serkan&Yelda mevzusu seneye kaldı bence...

Bölüm resmi yok mu ya?
Şöyle Ekin'i uzun saçlı cici bici görsek keyfimiz yerine gelse..

sebnemm
12-06-06, 12:46
Selam arkadaslar,

ya hakikatten bizler bu hafta sezon finali diyoruz ama yüz de yüz bir yerden böyle bir aciklama gelmedi degil mi? tabiiki bende kacirmis olabilirim.

özet tam bekledigimiz gibi hic yeni bir sey yok. bizler zaten bu bölüm ameliyatla gecer herkez ekinle olan anilarini canlandirir demistik. hic baska bir ip ucu yok. yeldanin gelecegini de biliyorduk zaten. feryal hanim bizat haberini vermisti gecen bölüm. beklemekten ve izlemekten baska care yok. bende en bastan beri ekinin kalbinin durmasiyla bitmez diyenlerdenim ve hala arkasindayim (biz ne kadar bu 5li ye sinir olsakta) onlar gene bizi ters köselere yatiracak bir sezon finali hazirlamistir. insanin hic ummadigi seyleri konuya dahil etmelerinde üstlerine yok.

sisley
12-06-06, 12:48
Bu saatte özet görmeye alışkın değilim ben o yüzden önce şöyle iyice bir bakındım doğru mu gördüm diye 18.00-19.00 gibi gelirdi eskiden özetler neyse
okudum 43. bölüm özetini ama bilmediğimiz pek bir şey yok gibi.
Ekin ameliyattan cıkacak tabii ki en merak ettiğim sahneler herkes anısını hatırlayacakmış Ekin ile ilgili o sahneler ve son final sahnesi.
İzleyelim, görelim diyorum umarım cok güzel bir sezon finali olur.

J.Lo fan
12-06-06, 12:49
Ay ben hala inanamıyorum biri bana çimdik,tokat ne varsa atsın..:)
Özetimiz erkenden gelmiş ya..nasıl inanayım ki o kadar alıştıkki özet beklemeye..

Yani ben siteye bi girdim içimden özet hemen gelse demiştim..
AA bi de baktım bir arkadaşımız özeti eklemiş sağolsun..

J.Lo Fan,Ayşa arkadaşımızın Kenan&Feride planı var zaten onları Ayvalığa yerleştirmişti sanırım..

Serkan&Yelda mevzusu seneye kaldı bence...

Bölüm resmi yok mu ya?
Şöyle Ekin'i uzun saçlı cici bici görsek keyfimiz yerine gelse..
ya,ayvaligi hatirliyorum,e ama nasil gidecekler,bence kenan ekin hastaneden cikmayinca hic 1 yere gitmez.ee ne de olsa "cocukluk arkadasi":).Bu arada,yelda geldigine gore neden bu sezon kapatmasinlar yeldalarin konusunu.laf aramiza ben 1 bebek dogumu sahnesi istiyorum,hic fark etmez yelda olsun ya feride.Ha bu bolum 1 az nostalji yapilacak,eski gunler hatirlanicak,e o ayri,belki orda GORURUM BEBEK SAHNESINI:)

sılam
12-06-06, 12:54
bu gün hayırdır arkadaşlar özetimiz ne kadarda erken gelmiş gözlerime inanamadım:img-nyam:
sinem'cim canım bence de bu bölüm mutlu sonla bitecek özet gelmeden öncede böyle düşünüyordum özetten sonrada fikrim aynı...ameliyat esnasında yaşanan aksaklıklar kalbinin durması olacaktır ekin'in ameliyattan çıkıp yoğun bakım odasına çıkacağı tüyosu var elimizde...bütün bölüm ameliyatta geçmeyecek yani en azından son sahnelerinde ekin ameliyattan çıkmış olacak...yelda'ya sevindim yengesini yalnız bırakmamış hemen istanbul'a dönmüş güzel...bu bölümde serkan ve yelda ile de gelişme olacağını sanıyorum kritik yerinde bırakırlar gelecek sezonu heyecanla bekleyelim diye...

dudu643
12-06-06, 12:59
özetimiz ne çabuk gelmiş,neyse herşey düşündüğümüz gibi, sezon finalide ameliyat sırasında olacak galiba, stresli bir bölüm bizi bekliyor ekin kurtulur inşallah yoksa çok üzüleceğiz
ekinin kalbi duracakmış zaten,bundan başka ne dibi bir aksilik olur ki, neyse az kaldı herşeyi göreceğiz 2 gün kaldı, geçmişe dönüş yapılacağına göre sinanın doğumunuda gösterir belki, ekinin ve sarpın kavgalarını iyi yaa neyse o kadarda kötü değil

J.Lo fan
12-06-06, 13:01
bu gün hayırdır arkadaşlar özetimiz ne kadarda erken gelmiş gözlerime inanamadım:img-nyam:
sinem'cim canım bence de bu bölüm mutlu sonla bitecek özet gelmeden öncede böyle düşünüyordum özetten sonrada fikrim aynı...ameliyat esnasında yaşanan aksaklıklar kalbinin durması olacaktır ekin'in ameliyattan çıkıp yoğun bakım odasına çıkacağı tüyosu var elimizde...bütün bölüm ameliyatta geçmeyecek yani en azından son sahnelerinde ekin ameliyattan çıkmış olacak...yelda'ya sevindim yengesini yalnız bırakmamış hemen istanbul'a dönmüş güzel...bu bölümde serkan ve yelda ile de gelişme olacağını sanıyorum kritik yerinde bırakırlar gelecek sezonu heyecanla bekleyelim diye...
vallah kritik burakacaklari kesin.gecenlerde hp-in sezon finalini izledim,ordada cok kritik bitirdiler diziyi,tam felaket.ee bizimkilerde heyecanla birakirlar bizi.Boyle kolay-kolay mutlu sonla bitirmezler sezonu.ben ekinle sarpla ilgili 1 kritik durumda burakacaklarindan korkuyorum.

sinem75
12-06-06, 13:08
Kenan hastaneye gitmeye cesaret edemez ama o da kendi başına Ekin’in
kurtulması için dua etmektedir.

Şimdi arkadaşlar özette Kenan ile ilgili bir şey bekliyordum açıkçası ama Ekin'le değilde Feride ile bağlantılı bir şeyler.Mesela şehri terkedeler gibi birşey.
Şimdi bu ne demek.Bu arkadaş arkadaşı içinmi dua edecek yoksa ilk ve tek aşkı içinmi yoksa mazide kalan eski aşkı yeni arkadaşı içinmi.
Bu Kenan efendi Ekin için dua ederken emin olunki geçmişe gidip oda bir şeyler hatırlayacak ve ben nedense Ekin'in hamileliğini Kenan hatırlayacak diye bir sonuca vardım.Ekin ve Kenan'ı aynı karede görmek beni yine çileden çıkaracak orası kesin.Yani şimdi yanında Sarp olması gerektiği zamanlarda Kenan'ın olduğunu gösterdikleri sahneleri gözümüze gözümüze sokacaklar.Benim yine Ekin'e bu konuda olan kızgınlığım depreşti depreşecek.Ya sabır.

lemözlem
12-06-06, 13:08
arkadaşlar merhaba ben yorumlarınızı takip ediyorum ne zamandır ilk mesajımı bugün yollamak kısmet oldu hemde bölüm özetini bence çok güzel ve bir okadarda duygusal bi bölüm bizleri bekliyo bu arada bölüm resimleri yokmu yada ne zaman gelir bilen varmı cvp verebilirseniz çok sevinicem

melloo
12-06-06, 13:11
bu sefer özet gerçekten de çok erken gelmiş bi kere olsun aşk oyunu sevenlerinn yüzünü güldürelim demişlerdir belki de özet biraz kısa ama olsun atlanan 4 yıl nasıl geçmiş gerçekten merak ediyorum bu arada bu hayallerde sadece ekini mii gösterirler acaba yanii tamam ekininn hayalii ama sonuçta sadece onu gösterirlersee bölümde sarp hiçç olmazz yanii çok az görünürr belki de onu daa gösterirlerr bii şekildee buu çarşamba koltuklara yapışıpp kalıcaz galiba her çarşamba olduğuu gibii bir farkı olurr herzamankinden biraz daha acıklı biraz daha duygusall biraz daha ağlatann ve biraz daha heyecanlıı...

ayşa
12-06-06, 13:13
Şu benim kulağıma üfleyecek canım arkadaşım nerelere kayboldu... az önce resimler sayfasında gördüm:) Canım Özgücüm bekleme resim daha, bu özet Sitemize gelmedi. Onun için resimde olmaz. Bak Hamiş'e de gelmedi özet. Arkadaş nereden bulduysa erkenden o getirdi. Bu arada özeti getiren arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum buradan.
Sinemcim, he canım Kenan hatırlarsa geçmişi biz yine çileden çıkarız. Seviniyordum biizim çok istediğimiz birşeyi yapacaklar diye ama eğer böylede yaparlarsa ben istediğime pişman olurum herhalde. Aynı karede Kenan ve Ekin...

ozguster
12-06-06, 13:28
Şu benim kulağıma üfleyecek canım arkadaşım nerelere kayboldu... az önce resimler sayfasında gördüm:) Canım Özgücüm bekleme resim daha, bu özet Sitemize gelmedi. Onun için resimde olmaz. Bak Hamiş'e de gelmedi özet. Arkadaş nereden bulduysa erkenden o getirdi. Bu arada özeti getiren arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum buradan.
Sinemcim, he canım Kenan hatırlarsa geçmişi biz yine çileden çıkarız. Seviniyordum biizim çok istediğimiz birşeyi yapacaklar diye ama eğer böylede yaparlarsa ben istediğime pişman olurum herhalde. Aynı karede Kenan ve Ekin...

Kız Allah seni bildiği gibi yapsın.Bakıyorum da iz üstünde gezerken gördüm seni.Özet geliverince dedim resimler de eklenmiştir belki.Ama göremedim maalesef.Evet özeti getiren arkadaşa forumca kocaman bir teşekkür ederiz.
Sinem yine tatsız bir şey buldun.Ne Kenan'ı ,ne hamileliği.Bu olmadı işte arkadaşım.Bence Ekin'in hamileliğini Gülser hatırlar, öğrencilik yıllarını da İsmet.
Hah buyrun size yeni bir tartışma konusu.Kim neyi hatırlayacak?Valla zavvallım Sarp'ın pek hatırlanacak güzel anısı yok Ekin ile ama şöyle ilk 10 bölümü hatırlasa yeridir zaten.Çok güzel olur.

ssvshy
12-06-06, 13:28
selam millet özeti gelmiş ama sanki bu özeti biz yazmışız gibi geldi baksanıza bildiğimiz herşey var şimdi aklıma şu geldi bazı kanallar dizi sezon tatiline girdikten sonra gelecek sezonun ilk bölümünüde çekip ellerinde bulunduruyorlar belki bizimkilerde çekmişlerdir bi heyecan olacak bu kesin çünkü bizim dışımızdakiler için bi heyecan gerekli e nede olsa biz biçok şeyi biliyoz mesela ekin ölmiycek neyse ama nedense benim aklıma başka şeyde geliyo ameliyat değilde hatıralarla bitirebilirler mesela hatıralar içinde bir heyecan olabilir mesela sinanın doğumu sırasında hem öle daha iyi ameliyatta duracağına sinanın doğumunda dursun kalbi çok attım dimi :)

lemözlem
12-06-06, 13:29
arkadaşlar merhaba ben yorumlarınızı takip ediyorum ne zamandır ilk mesajımı bugün yollamak kısmet oldu hemde bölüm özetini bence çok güzel ve bir okadarda duygusal bi bölüm bizleri bekliyo bu arada bölüm resimleri yokmu yada ne zaman gelir bilen varmı cvp verebilirseniz çok sevinicem

arkadaşlar mesajı yolladım ama arda kaynadı sanırım bölüm resimleri niye gelmedi acaba yada geldide benmi göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada teşekküre hiç gerek yok lafı bile olmaz:img-grin2 sizleri sevindirebildiysem ne mutlu bana:img-grin2

nehirrrr
12-06-06, 13:37
Aman Allah'im bu bir ruya mi? Ozetimiz gelmis erkenden erkenden:) Foruma yazamiyordum uzun zamandir aslinda ama arkadaslar emin olun yorumlarinizi gecte olsa okuyordum. Masallah forumda neredeyse 100 kisiyiz yahu:) Neyse evet, bence de su Ekin'in hamilelik zamanlarini Kenan hatirlayacak. Ekin'in Sarpsiz ne kadar da mahsun oldugunu gorucez. Sinem arkadasinda dedigi gibi benim de sinirlerim tepeme gelicek o zaman yine ama neyseki Ekin hasta. Yoksa ona verir veristirirdim yine;) Bu sefer beni Aysin'de (sumisali nerdesin canim kac zamandir???) durduramazdi. Ayrica bu bolumde Yelda artik Serkan'a soyler diyorum cocugu aldirmadigini. Yani soylesin artik, olmazki canim bu kadar inat:( Hadi bakalim yine bol gozyasi dokucez galiba:(

melloo
12-06-06, 13:43
Kız Allah seni bildiği gibi yapsın.Bakıyorum da iz üstünde gezerken gördüm seni.Özet geliverince dedim resimler de eklenmiştir belki.Ama göremedim maalesef.Evet özeti getiren arkadaşa forumca kocaman bir teşekkür ederiz.
Sinem yine tatsız bir şey buldun.Ne Kenan'ı ,ne hamileliği.Bu olmadı işte arkadaşım.Bence Ekin'in hamileliğini Gülser hatırlar, öğrencilik yıllarını da İsmet.
Hah buyrun size yeni bir tartışma konusu.Kim neyi hatırlayacak?Valla zavvallım Sarp'ın pek hatırlanacak güzel anısı yok Ekin ile ama şöyle ilk 10 bölümü hatırlasa yeridir zaten.Çok güzel olur.

evet bence de sarpp kesinlikle ilk on bölümdenn kareler hatırlamalıı onlarıınn tatlı çekişmelerini kavga edişlerinii ekininn kendine bilee itiraf edemediği duygularını(sarpa aşık olmasını) bununn gibii şeyler olabilirr yanii ikisininn mutluu karelerinii görmekk istiyorumm benn eminimm herkestee bunu istiyodurr...

ayşa
arkadaşlar mesajı yolladım ama arda kaynadı sanırım bölüm resimleri niye gelmedi acaba yada geldide benmi göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada teşekküre hiç gerek yok lafı bile olmaz:img-grin2 sizleri sevindirebildiysem ne mutlu bana:img-grin2
arkadaşım, sana neden gelmedi resimler şöyle açıklayayım.
Şimdi kanaldan henüz özet dağıtılmadı. Akşama doğru herzamanki vaktinde dağıtılır. Resimlerde anca o zaman gelir arkadaşım. Senin bu özeti bulman ilginç..... ama güzel:) resimleri 5 gibi anca görürsünüz arkadaşlar.

Özgücüm, bende sadece İsmet ve Gülser'in hatırlamasından yanayım ama Sinem'in dediğide olabilir. En iyisi sinirlerime hakim olmak için kendimi hazırlamak.

J.Lo fan
selam millet özeti gelmiş ama sanki bu özeti biz yazmışız gibi geldi baksanıza bildiğimiz herşey var şimdi aklıma şu geldi bazı kanallar dizi sezon tatiline girdikten sonra gelecek sezonun ilk bölümünüde çekip ellerinde bulunduruyorlar belki bizimkilerde çekmişlerdir bi heyecan olacak bu kesin çünkü bizim dışımızdakiler için bi heyecan gerekli e nede olsa biz biçok şeyi biliyoz mesela ekin ölmiycek neyse ama nedense benim aklıma başka şeyde geliyo ameliyat değilde hatıralarla bitirebilirler mesela hatıralar içinde bir heyecan olabilir mesela sinanın doğumu sırasında hem öle daha iyi ameliyatta duracağına sinanın doğumunda dursun kalbi çok attım dimi :)
ya bana da ilk once sanki biz yazmisiz ozeti gibi geldi.Ozeti koyan arkadas,neden buldu acaba ozeti.Bakarmisiniz siteye hala gelmedi ozet,onun icin de resimler de hala yok.
gelecek sezon bolumunu belki de cekmisler,ya oyle de ola bilir.Bu sezon amaliyetmasasinda burakirlar kizi,gelecek sezon artik yogun bakimda-yogun bakim tuyosu vardi ya,onun icin diyorum

sinem75
Sarp'ın pek hatırlanacak güzel anısı yok Ekin ile ama şöyle ilk 10 bölümü hatırlasa yeridir zaten.Çok güzel olur.

Özgücüm deme be öyle.Yani tamam kızıyoruz ama hatırlanacak o kadar güzel anılar varki.Sarp acaba neyi hatırlayabilir dersek.

Mesela Kına Gecesinde karşılıklı oynamaları.
Mesela 4.bölümde ilk evliliklerinde Sarp balayı odasına giripte Ekin'in gelinliğinle uyuduğunu görüp onu seyretmesi.
Mesela 7.bölümde Gülser ve İsmet'lerin evinde Ekin'in yatağında ilk kez birlikte yatmak zorunda kaldıkları zamanı.
Mesela 12.bölüm yemek masasında Ekin'e aşk itirafı.
Mesela 19.bölümde Ekin'in ayrılık oyununu kabul ettiği sahne.
Mesela 20.bölümde Kız Kulesi'nde bağırdıkları sahne.
Mesela 23.bölümde bize yatak başlığını gösterdikleri balayıları(Sarp burada hatırlarken bize göstermediklerinide hatırlarmış mesela.Uçtum ben yine)
Mesela 25.bölüm sonu 4 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşmaları.
Mesela 35.bölümde Ekin'in barda Sarp'a evlenme teklif ettiği sahne.

Gerisiyle ilgili bir şey hatırlamasada olur.Zaten sonrasında hiçte öyle hatırlanacak bir şey yok.Pardon en son olarak yağmur altında yaptıkları tangoyu hatırlayabilir.

ask_rox
12-06-06, 13:44
bir arkadas ekinin ameliyathaneden ikip yogun bakima alinmasindan bahsetmis boyle bir tuyo varmis valla ben duymadim ama elimizde olan bu tuyo guvenebilir bir yerdeysen bu iki sey demektir sezon finalimiz ya mjutlu veya uzucu olur odaya alinirsa ya kurtulmustur artik demektir veya odaya alindiktan sonra kalbi durur orda keserler gorucez bu arada bolum resimleri yokmu???

desire72
12-06-06, 13:46
selamlar herkese sezonun son özetide gelmiş hayırlı olsun uzun bir süre pazartesileri özet bekleyemeyeceğiz artık.Özet tahmin ettiğimiz olayların dışında pek birşey içermiyor.Benim sadece dikkatimi çeken Sarptan hiç bahsedilmemesi özette.

nisan_kerem
12-06-06, 13:47
ya arkadaşlar yelda nın çocuğu aldırmadığından nasıl bu kadar eminsiniz ki.... bir de cidden özet çok erken gelmiş. sezon finali ya muhtemelen o yüzdendir ben bu bölümde bir gelişme olacağını tahmin etmiyorum ama bol bol eski güzel bçlümlere döneceğiz o güzel günleri anacağız bölüm bunlarla geçecek bence bölümün sonuda ameliyat ile ilgili önemli birkaç gelişmeyi duyabiliriz yani muhtemelen çok heyecanlı bir yerde bitirmezler(ya da ben böyle istiyorum)ben ne olursa olsun dizinin sonunda ameliyatla ilgili bir ipucu bekliyorum ya siz?????????:img-sorry :img-grin2

alevalevalev
12-06-06, 13:48
Evet özet gelmis. Güzel bir bölüm olacaga benziyor. Ekin´i Kenan ile ayni karede görmek istemeyen arkadaslar var, ama ben o kadar fazla göstermezler diyorum. Cünkü herkes güzel anilariyla hatirlar Ekin´i. Kenan neyi hatirlasinki? Yani güzel olarak. Belki iyi arkadas oldugu dönemler olabilir. Sarp dolumusta tanisdigini falan filan. Gönül fabrikada calistiklarini... Gülser hamileligini, Ismet lise yillarini, Muzo dogum gününü. (Attim iste biraz) Herkesdan kisa kisa özetcikler diyorum ben.

meryemce84
12-06-06, 13:49
Bence Ekin'in hamileliğini Gülser hatırlar, öğrencilik yıllarını da İsmet.Hah buyrun size yeni bir tartışma konusu.Kim neyi hatırlayacak?Valla zavvallım Sarp'ın pek hatırlanacak güzel anısı yok Ekin ile ama şöyle ilk 10 bölümü hatırlasa yeridir zaten.Çok güzel olur.

Özgücüm canım selam,

Sarp Kız Kulesi sahnesini hatırlasın...
"İstanbul bundan sonra bizi kimse ayıramaz"diye bağırdıklarını..
Avatarımdaki sahneyi hatırlasın işte..Çok mutlu olurum..

Bide hani dizi atv'ye transfer olduğunda kısa bi özet geçmişlerdi ya Süha dayı seslendirmişti..(imzamdak var sözleri)
İşte ilk dediğin gibi ilk 11 bölümden bişeyler hatırlasın..
Mesela ilk tanıştıkları minibüs sahnesi,ekinle olan sahte evlilğini falan...

daisy58
12-06-06, 13:51
tam beklediğimiz bildiğimiz gibi bi özet gelmiş erken erken:)

ekinle ilgili hiç görmediğimiz bilmediğimiz anıları seyredecek olmak güzel aslında. eski bölümleri göstermek yerine bize yeni anılar gösterecekler, bu bildiklerimizin tekrarından daha güzel olacak bence...

bakalım çarşamba akşamı neler bekliyor bizi.. ameliyattaki akslikler, ekinin kalbinin durması sahneleri izleyeceğiz kesin. ama o sahneler de aynı ismet beyin kalbinin durduğu sahnede gördüğü rüyalarla beraber yaşama dönmesi gibi sonuçlanacak.

sinem75
12-06-06, 13:53
bir arkadas ekinin ameliyathaneden ikip yogun bakima alinmasindan bahsetmis boyle bir tuyo varmis valla ben duymadim ama elimizde olan bu tuyo guvenebilir bir yerdeysen bu iki sey demektir sezon finalimiz ya mjutlu veya uzucu olur odaya alinirsa ya kurtulmustur artik demektir veya odaya alindiktan sonra kalbi durur orda keserler gorucez bu arada bolum resimleri yokmu???

Ekin'in yoğun bakımdayken Sarp'ın başında beklediği tiyosunu bize Nalan arkadaşımız Salı akşamı hastanedeki çekime gittiğinde gördüğünü yazmıştı.
Hatta kendiside biraz seyretmiş sonra onuda çıkarmışlar odadan.
O yüzden bu tiyo güvenilir.Fakat bu sahneyi bu sezon için değilde gelecek sezonun ilk bölümü için çekip yayınlamazlarsa bilemem.Hastane çekimlerini bitirip yeni sezonda tekrar gitmemek içinde çekmiş olabilirler şeklinde yorumlar var çünkü.
Fakat benim fikrim bu çekimin bu sezona ait olacağı hatta Ekin bu sahnede hayat belirtisi verdikten sonra Sarp'a, bölümün biteceğini düşünmekteyim.

lemözlem
12-06-06, 13:59
arkadaşım, sana neden gelmedi resimler şöyle açıklayayım.
Şimdi kanaldan henüz özet dağıtılmadı. Akşama doğru herzamanki vaktinde dağıtılır. Resimlerde anca o zaman gelir arkadaşım. Senin bu özeti bulman ilginç..... ama güzel:) resimleri 5 gibi anca görürsünüz arkadaşlar.

Özgücüm, bende sadece İsmet ve Gülser'in hatırlamasından yanayım ama Sinem'in dediğide olabilir. En iyisi sinirlerime hakim olmak için kendimi hazırlamak.

öncelikle mesajıma cvp verdiğin için çok teşekkür ederim sağol benim bu özeti bulmam tahmin ettiğiniz kadarda iiginç değil çünkü ben bu özeti aşkoyununun resmi web sitesinden aldım :img-grin2

nisan_kerem
12-06-06, 14:00
Ekin'in yoğun bakımdayken Sarp'ın başında beklediği tiyosunu bize Nalan arkadaşımız Salı akşamı hastanedeki çekime gittiğinde gördüğünü yazmıştı.
O yüzden bu tiyo güvenilir.Fakat bu sahneyi bu sezon için değilde gelecek sezonun ilk bölümü için çekip yayınlamazlarsa bilemem.Hastane çekimlerini bitirip yeni sezonda tekrar gitmemek içinde çekmiş olabilirler şeklinde yorumlar var çünkü.
Fakat benim fikrim bu çekimin bu sezona ait olacağı hatta Ekin bu sahnede hayat belirtisi verdikten sonra Sarp'a, bölümün biteceğini düşünmekteyim.
aslında bende böyle düşünüyorum yani ekin bence de bir hayat belirtisi vermedenbitmez dizi yani kalıcı bir bölüm olmalı ki 3 ay gibi uzun bir süre boyunca unutulmasın... yani dizinin bizim gibi tiryakileri unutmaz belki ama ya diğerleri....o yüzden çarpıcı bir bölüm olmalı bu bölüm....

Nur sevinc
12-06-06, 14:01
bu sezon finali ya çok güzel olucak yada sonunda bizleri heyecandan öldürerek bu bölümü atlatıcaklar.aslında çok güzel hazırlanmıştır ameliyat dışında.hepimiz eminimki eskiyi özlemişiztir.umarım hemen o çabuk çabuk geçiştirilmemiştir.o güzel sahneleriimizii.aklımda bi soru var yeldanın işviçrede ne işi olabilir?yelda serkan olayıda çözülecek gibi ekin sonunda ölmeyecek bu kesin ama insan genede heycanlanıyo.çarşamba akşamı eskiye yolculuk olucak diyorum sizce?

didou_didem
12-06-06, 14:01
ya ben bu kadar erken özeti beklemiyordum şaşırdım valla...
şimdi:özet hiç de güzel değil hiç beğenmedim ama az çok da tahmin ediyorduk böyle birşeyi..
en çok korktuğum cümle hakan ve ekibinin aksaklıklarla karşılaştığını söyleyen cümle.valla korktum biran..bu acaba bir ara ekin'in kalbi durcaka die tüyo gelmişti bu o mu olur acaba?

aychaaa
12-06-06, 14:02
OZET ERKEN GELMİS.İİ OLDU.TAHMİN ETTİGİMİZ Bİ BOLUM OLUCAK.baya duygusal bi bolum olucak bence.bi hakanı bi aileleri gostericekler.yamlız dioki herkes ekinle ilgili gormedigimiz seyleri hatırlıcak.yani sırf gulser fln deil.hepsi farklı farklı seyler hatırlıcak.baya aglıcaz yaa.ben ailelerin endiseli bekleyisinde baya kotu olucaz diorum.

ssvshy
12-06-06, 14:03

ben bu sahnenin gelevek sezon olduğunu düşünüyom malum keremcemin konserleri başlıyo yoğunluk var belkilk iki haftası çekilmiştir eylülün ya en azından ilk bölüm çekildi diye düşünüyom buda yoğun baım sahneleri olur belki anıları gelecek sezonada uzatırlar ama inş ilk 10-15 bölümlük kısımlar yayınlanıy hepimizn ortak istedikleri belli

aychaaa
12-06-06, 14:05
bence bolum kenanla feridenin koye gitmesiyle ekinin hayata donmesiyle serkanla yeldanın barısmasıyla biter.yani boyle hepsini ayrı ayrı gosteriri son dakikalarda.en son iste ekin hayata dondugune dair bi ısık werir biter.belki hakanla bernanın karsılasmasını flnda gosterirler:D
ben bizim aklımızda oyle cok soru isareti bırakarak bitiriceklerini sanmıyorum.

RebeCa
12-06-06, 14:06
aman da aman özet gelmiş. işten fırsat buldum hemen geldım özet maşallah pek bır aydınlatıcı.fragmanda zıra öyle olur.çarşambayı beklemekten başka çaremız yok arkadaşlar bir yorum getıremıyecegım.fragmandan sonra görüşmek üzere.
kızlar hamış ayşa selamlar

didou_didem
12-06-06, 14:07
gelecek sezonun ilk bölümlerini çektiler diyelim nasıl göstericekler bunu bize?aradan 3 ay geçmiş olacak???he şöyle olabilir 3 ay sonra herşey düzelmişken bunlar o günlerini hatırlarlarsa belki öyle gösterebilirler

nisan_kerem
12-06-06, 14:07
OZET ERKEN GELMİS.İİ OLDU.TAHMİN ETTİGİMİZ Bİ BOLUM OLUCAK.baya duygusal bi bolum olucak bence.bi hakanı bi aileleri gostericekler.yamlız dioki herkes ekinle ilgili gormedigimiz seyleri hatırlıcak.yani sırf gulser fln deil.hepsi farklı farklı seyler hatırlıcak.baya aglıcaz yaa.ben ailelerin endiseli bekleyisinde baya kotu olucaz diorum.
bence de oldukça duygusal bir bölüm oluca ben mendillerimi hazırlıyım bari zaten ben her bölümde ağlamaktan şişiyorum ya neyse...:icon_cry: gerçi son bölüm artık ağlatmasınlar bütün sene boyunca ağladık zaten ben artık mutlu olmak istiyorum 3 ay var önümüzde aşk oyunu olmadan koca bir 3 ay..son bölümde bari ağlamak istemiyorum(grçi galiba bu pek mümkün olmayacak ya neyse....)

aychaaa
12-06-06, 14:08
gecen bolum hakanın rahsan hemsiresi benm 8 saatim war demisti.ozettede hakan we ekibinin basına aksilik geliceginden bahsedio ve ameliyatın uzadıgından.rahsanın ameliyattan cıkması gerekebilir.ekinin kalbi durabilir.

ozguster
12-06-06, 14:10
Sinem'ciğim bak kuşum koca 43 bölümde sen bile 9 madde sayabilmişsin.O da en dikkate değer, en sevdiğimiz sahneler zaten.Şu da olabilir.İlk evlendikleri gece otelde uyudukları sahne.Ekin yatağın üstünde,Sarp kenara kıvrılmış, o arada '' Bülbülüm Altın Kafeste'' türküsünün yanık yanıık çaldığı sahne.
Mümkünse Kenan'ı hatırlarken görmeyelim.Kendisi duacı olarak dahil olsun bu bölüme fazlası istemez .

nisan_kerem
12-06-06, 14:11
bence bolum kenanla feridenin koye gitmesiyle ekinin hayata donmesiyle serkanla yeldanın barısmasıyla biter.yani boyle hepsini ayrı ayrı gosteriri son dakikalarda.en son iste ekin hayata dondugune dair bi ısık werir biter.belki hakanla bernanın karsılasmasını flnda gosterirler:D
ben bizim aklımızda oyle cok soru isareti bırakarak bitiriceklerini sanmıyorum.
bence hakan ile bernanın buluşması birdahaki sezona kalır zaten muhtemelen hakanı bölüm boyu ameliyatta izleriz hem berna hastanede olamayacak çünkü o sinanı götürmüştü ya ondan dolayı hakan ile berna arasında bişiler olursa bu bir sonraki sezona kalır.....

didou_didem
12-06-06, 14:12
Sinem'ciğim bak kuşum koca 43 bölümde sen bile 9 madde sayabilmişsin.O da en dikkate değer, en sevdiğimiz sahneler zaten.Şu da olabilir.İlk evlendikleri gece otelde uyudukları sahne.Ekin yatağın üstünde,Sarp kenara kıvrılmış, o arada '' Bülbülüm Altın Kafeste'' türküsünün yanık yanıık çaldığı sahne.
Mümkünse Kenan'ı hatırlarken görmeyelim.Kendisi duacı olarak dahil olsun bu bölüme fazlası istemez .

aynen özgü ablacım kendisini dediğin gibi sadece dua bölümünde görelim aman fazla görülmesin istemiyorum bende valla...

melloo
12-06-06, 14:13
gecen bolum hakanın rahsan hemsiresi benm 8 saatim war demisti.ozettede hakan we ekibinin basına aksilik geliceginden bahsedio ve ameliyatın uzadıgından.rahsanın ameliyattan cıkması gerekebilir.ekinin kalbi durabilir.

olabilirr gerçekten arkadaşımm haklısınn yanii bunun dışında ne olabilir kii sonuçta rahşann hemşireyii almaya gelirlerr ama dr hakan böyle bişeyinn olamycağını söyler fln böyle olaylarr olabilir

nisan_kerem
12-06-06, 14:13
walla ne yalan söliyim ben kenanı dua ederken bile görmek istemiyorum...yaptığı hataları ettiği dualar bile affettiremez artık kenanla ilgili sahneleri göstermesinler artık hele ekinle birlikte olduklarını....

merve_of_rnb
12-06-06, 14:15
özet gelmis hos gelmis vallah ne iyi nede kötü bi özet bana göre daha yeni yorumlarinizi okudum ya su tüyo hani sarpin ekinin basinda bekledigi tüyo yaa kiz simdi üc ay komadami kalicak ne olucak o saclar öyle..ben ozaman yuhhh derim yaa aa olmazki ben diyorumki sezon mutlu biter ama bitmeyebilirde neyse hadi hepimize iyi yorumlar...

sinem75
12-06-06, 14:16

Ayol o dediğin sahne benim yazdıklarım içinde var ya.2.madde canımcım.
Ha bak birde benim imzamdaki sahnede hatırlamaya değer bir sahnedir.
11.bölümden.Sonra mesela Ekin'in 10.bölüm sonunda Sarp'a doğumgünü mesajıda unutulmaz sahnelerdendir.

aychaaa
12-06-06, 14:17
hakan polislere bunu anlatırken ekin noolcak beklicekmi ameliyatta?
rahsanı alıp goturebilirler.tabi hakanda bundan etkilenebilir.ama kaladabilir rahsan bilemicem.gecen bolum oldugu gibi dizi baslamadan son reklamda peceteleri yıgıcam yanıma.biz ekinin olmeyecegini bilioruz ondan pek heyecanlı olmaz ama coookkkk duygusal we guzel olucagını dusunuorum.sarp bizim gormedigimiz ne hatırlıcak acaba ekinle ilgili.belki gercekte goremedigimiz romantik sahneleri sarpın hatıralarında goruruz.

desire72
12-06-06, 14:18
kenan önümüzdeki sezon diziye dahil değilse bizler için sezon finalinde yapacağı tek iyi şey sinana gerçek babası olmadığını uygun bir dille açıklaması olur.Sinan babasının bir sözüyle malum teksoylara taşınmayı kabul etmişti.E kenanın yine bir sözüyle bu durumuda kabul edip sarpa baba diye koşacaktır değil mi?

hilary-cansu
12-06-06, 14:21
Bu arada yelda donuyor,bu iyi.Belki serkanla aralari duzelir ve sezon finaline oyle girirler,en azindan 1 olay hall olunur.kenanla feride nasil olacak,onu da merak ediyorum.Bu sezon onlarin da olayi biter.ee daha kimler kaldi?1 tek bizim ekin-sarp kaldi.Bakalim nasil bitirecekler sezonu.Allah muhafiza olumle fln bitirmek isterler bunlar.

arkadaşlar size çooooooook iyi bir haberim vaaaaaaaaar. bu haber şu: dizi yaz tatiline girmeyecek. neden dediğinizi duyar gibiym. nedeni şu hatırlayın bakalım bu dizi aslında yazlık diziydi. çok tutuldu kışın devam etti. yazlık dizi olduğu için bu yaz devam etme ihtimali varmış. olmazsa da bu keremcemişn star tvdeki programı nedeniyleymiş. umarım program bir şeyleri engellemez...

sinem75
12-06-06, 14:24
kenan önümüzdeki sezon diziye dahil değilse bizler için sezon finalinde yapacağı tek iyi şey sinana gerçek babası olmadığını uygun bir dille açıklaması olur.Sinan babasının bir sözüyle malum teksoylara taşınmayı kabul etmişti.E kenanın yine bir sözüyle bu durumuda kabul edip sarpa baba diye koşacaktır değil mi?

Ah Desirecim Kenan keşke öyle bir iyilik yapsa.Hatta seninde dediğin gibi Sarp'a baba diye koşsa bunu duyan Sarp'ta yoğun bakımda olan Ekin'in başında bunu Ekin'e söylesede Ekin'de Sarp'ın elini sıkarak bunu duyduğunu belli edip yaşam belirtisi verse ve bölüm bitse.Yani bu Sinan 30.bölümde Sarp'ın komadan çıkmasına sebeo olduğu gibi Ekin'in de komadan çıkmasına
yardımcı olsa.

ayşa
12-06-06, 14:25
Desire canım inan bende en başından beri Sinan'a gerçekleri Kenan'ın anlatamsını bekliyorum. ( pardon daha çok mu beklerim? ) Zaten bu işin başka türlü olacağı yok.
Bizim kızlar Sinem ve Özgü uçmuş yine. Canlarım siz bırakın hayal etmeyi o saydığınız sahneleri açıkp kendiniz izleyin:) başka türlüsü olmaz. Özette de bilmediklerimiz demiş zaten.
Rebecacım, güzel arkadaşım, Fragmanda ben eskiyi hatırladıkları sahnelerden görüntü bekliyorum. Şöyle arada ameliyat sahneleri falan da sokarlar belki. ( pardon fragman kaç saniye idi? ) Ne olursa olsun da yeterki ilgi çekici bir fragman olsun, geçen haftaki gibi. Rebecacım, senin selamı Hamiş'e ilettim canım. Şu an foruma giremiyor Onunda çok selamı var canım.

aychaaa
12-06-06, 14:25
bu sezon sinan olayı halledilmis olsa ozette bahsedilirdi bi sekilde.sanmıyorum sinan olayının cozulecegini.belki yeni sezonu 3 ay atlayıp girerler.ozamn sinan olayını cozmus olurlar.bize gostermeden belki.

ssvshy
12-06-06, 14:28
gelecek sezonun ilk bölümlerini çektiler diyelim nasıl göstericekler bunu bize?aradan 3 ay geçmiş olacak???he şöyle olabilir 3 ay sonra herşey düzelmişken bunlar o günlerini hatırlarlarsa belki öyle gösterebilirler

senin sölediğin fziksel anlamda değişimler olacağı içinse merak etme bunun için mantıklı bir yol bulurlar bizim 5 li mantıksız hiçbirşey yapmazlar bir bölüm önce beyaz tenli biri bir bölüm sonra esmer tenli olur ben gülbeyazda sezon finalinden sonra gelecek sezonda nejatı bir önceki sezondaki gibi gördüm sonraki bölüümde daha farklı böle bişey bekliyom

sinem75
12-06-06, 14:32
Bu arada yelda donuyor,bu iyi.Belki serkanla aralari duzelir ve sezon finaline oyle girirler,en azindan 1 olay hall olunur.kenanla feride nasil olacak,onu da merak ediyorum.Bu sezon onlarin da olayi biter.ee daha kimler kaldi?1 tek bizim ekin-sarp kaldi.Bakalim nasil bitirecekler sezonu.Allah muhafiza olumle fln bitirmek isterler bunlar.

arkadaşlar size çooooooook iyi bir haberim vaaaaaaaaar. bu haber şu: dizi yaz tatiline girmeyecek. neden dediğinizi duyar gibiym. nedeni şu hatırlayın bakalım bu dizi aslında yazlık diziydi. çok tutuldu kışın devam etti. yazlık dizi olduğu için bu yaz devam etme ihtimali varmış. olmazsa da bu keremcemişn star tvdeki programı nedeniyleymiş. umarım program bir şeyleri engellemez...

Arkadaşım bu konuyu biraz açarmısın.Kimden ve nereden duydun böyle bir şeyi.
Nasıl yani dizi ara vermeden yazında devam edecek ne demek.Şimdiye kadar Keremcem'de Yasemin'de Eylül'de devam edecek dediler.Bu da nereden çıktı şimdi.

blue_girl4ever
12-06-06, 14:34
Valla arkadaşlar ne yorum yapacağımı resmen şaşırdım yani!...Dediğiniz bütün ihtimaller olası..Ama bence ekin ameliyat masasındayken ya da yoğun bakımdayken bırakçaklar diziyi ve sezon finali olacak!!Geçen hafta yasemin ergeneyle yapılan bir röportajda "sezon finalimiz olacak,şu aralar son 2-3 bölümü çekiyoruz,umarım izleyicilerimiz bizi inşallah gelecek sezon da ilgiyle izlerler" demişti.Off ya merak içinde bırakçaklar bizi:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

teomanresat
12-06-06, 14:34
Herkese Merhaba bugün işlerimin yoğunluğundan dolayı pek uğrayamadın şimdi biraz soluklanayım dedim bir baktım özet gelmiş.Açıkçası beklediğimiz özetti yani şaşırmadım.Ameliyatın uzun geçeceği belliydi.Hatırlarsanız rahşan hemşire hastaneye geldiğinde hakana 8 saatim var demişti.İkincisi ameliyatta aksaklıklar olcak diyor belki kalbi durabilir,kanama olabilir ne bileyim ameliyatla ilgili şeyler.Bir arkadaş demişti özgü senmiydin tam hatıröamıyorum ama ameliyatta rahşan hemşirenin refleksini gösteren bir olay olur demiştin.Bende bu kanıya vardım.Yeldanın geleceği sürpriz olmadı açıkçası biz dedik haberi yoktur ekin aramalıydı diye ama ameliyatta iken acaba kim haber verdi.E böyle bir durumda isviçrede duramazdı baklaım hamilelğini açıklayacakmı sanama.Bu kadar yoğunluk arasında bunu söylemez.Nostalji yapacağımızı biliyorduk.Ekin görmediğimiz hallerini göricez.Açıkçası meraklandım.Bu arada sezon finali mi? gerçekten.

didou_didem
12-06-06, 14:39
senin sölediğin fziksel anlamda değişimler olacağı içinse merak etme bunun için mantıklı bir yol bulurlar bizim 5 li mantıksız hiçbirşey yapmazlar bir bölüm önce beyaz tenli biri bir bölüm sonra esmer tenli olur ben gülbeyazda sezon finalinden sonra gelecek sezonda nejatı bir önceki sezondaki gibi gördüm sonraki bölüümde daha farklı böle bişey bekliyom

yani fiziksel anlamda değişikliklere dediğin gibi bir çözüm bulur bizimkiler..
açıkcası fiziksel mi yoksa başka türlü bir değişiklik mi olur bilmiyorum ama ben şöyle düşünüyordum 3 ay geçmiş olacak ekin'in saçları uzayacak(normalde yasemin ergene'nin kestirmediğini göz önüne alırsak..)biz de 3 ay geçti ekin iyileşti diyecektik böylede olur mu bilmiyorum

dizidizidiziler
12-06-06, 14:40
Özeti görünce inanamadım. hani bir arkadaş dalgasına özet yazıyor ya, iyice arapsaçı özetler, öyle birşey sandım. neyse değilmiş. Özette de bilmediğimiz birşey söyleseymiş. Sadece farklı olarak Yelda'nın döndüğünü biliyoruz o kadar...

Ben hala diretiyorum bu bölüm sonunda Ekin'in kalbinin durup bitmeyeceğini, hatta eminim, Ekin ayıldıktan sonra yaşam belirtisi verdikten sonra bitecek...

Ekin'in kalbi durduğunda sinan aklına gelecek ve o şekilde hayata geri dönecek..

Şimdi bakalım insanlar neler hatırlamış olabilirler...

Ismet: Gene bu adam saçma sapan şeyler hatırlar. Ekin'in küçüklüğünü ve ona 50 saat nasıl nasihat ettiğini görürüz fıtık oluruz, afaganlar basar...

Gülser: Ekin'in bebekliğini, ve Ekin'in Sinan'ı doğurduğu zamanı...

Gönül: Dertlerini birbirleriyle paylaştıklarını ve güldüklerini hatırlar.

Kurti: Kesin anısı yine komiktir.. Bir eşşeklik yapmıştır, Ekin örtbas eder filan...

Feryal: Sarp ve Ekin ilk evlendikleri zaman ne kadar kötü davrandığını düşünür... üzülür ve ağlar (güzel de rol yapar..)

Yelda: Ekin'in Sinan için hazırladığı kaseti hatırlar.. Bu arada karnını okşarsa bilin ki bebek duruyor. Okşamazsa bebeğe elveda :img-grin2

Kenan: Ekin'in Lise yıllarını ve onu okulun kapısında beklediğini hatırlar belki (uyuuuuzzz. sinir oluyorum bu çocuğa siniiiiiiiir!!)

Berna: O da çok güzel şeyler hatırlar eminim.

Veee en önemlisi: SARP... Bence bu sahneler bizim daha önce görmediğimiz, ikisinin romantik ve güzel sahneleri olabilir. Sanki her yaşadıkları sahneyi gördük mü? Yoo. mesela ayrılık oyunu oynadıkları zaman romantik birşeyler yapmış olabilirler, veya bu evliliklerinde veya balayında bizim yeşil pijama olayımızdan önce romantik birşeyler yaşamış olabilirler... Veya bizim bu özlediğimiz ve beklediğimiz Sinan'ı beraber uyuttukları, yemek yedirdikleri giydirdikleri ve birlikte fakir kız ve zengin prensi anlattıkları anılar olabilir..

Ben ama eminim bu sezon Ekin ameliyattayken filan bitmeyecek bitemeeeez...Kesin ayılacak öyle bitecek...Neden mi?

Çünkü bizim dizimiz hepsinden farklıııı. hepsi gibi arapsaçı ve mutsuz bir sonla bitmez bizim dizimiz...

ayşa
12-06-06, 14:43
Teoman merhaba arkadaşım, bu hafta sete giden arkadaşların söylediğine göre sezon finali. Bende buna inanıyorum. Sinemcim, dizi tatile girdi bile. Bunu yazın arkadaş yanlış anlamış herhalde. Sete giden arkadaşımız getirdiği bilgi bu da. Biz sağlam kaynaklara dayanalım canım. Hatta tatile girmenin kutlamasını bile yaptılar, değil mi? Ayrıca tatilede giresinler yoksa hapı yutarız. En çok kafaları dinlenecek diye seviniyorum zaten.

sorenza
12-06-06, 14:45
Dizinin yazın devam etmesi gibi bir şey söz konusu değildir.

Bu hafta yayınlanacak 44.Bölümle sezon sonu yapacaklar ve tatile girecek dizi.

Seneye sezon başında devam edecekler.

Bu kesindir.

melloo
12-06-06, 14:47
bu sezon sinan olayı halledilmis olsa ozette bahsedilirdi bi sekilde.sanmıyorum sinan olayının cozulecegini.belki yeni sezonu 3 ay atlayıp girerler.ozamn sinan olayını cozmus olurlar.bize gostermeden belki.

hiçbirşeyi de bize göstermiyorlar zatenn yani biz neyi görmekk istiyorsakk onun tersini yapıyorlarr allahh bilir son bölümm baba der sinan sarpa..

ssvshy
12-06-06, 14:49
yani fiziksel anlamda değişikliklere dediğin gibi bir çözüm bulur bizimkiler..
açıkcası fiziksel mi yoksa başka türlü bir değişiklik mi olur bilmiyorum ama ben şöyle düşünüyordum 3 ay geçmiş olacak ekin'in saçları uzayacak(normalde yasemin ergene'nin kestirmediğini göz önüne alırsak..)biz de 3 ay geçti ekin iyileşti diyecektik böylede olur mu bilmiyorum

olur olur merak etme genelde benim bildiğim kadarıyla kanallar hertürlü ihtimale karşı önceden çekiyolar bu durumdada belki şu yoğun bakımda yada dediğin gibi uzamış saçlarıyla ilgili bir bölüm bu sezon çekmişlerdir

sinem75
12-06-06, 14:49
Teoman merhaba arkadaşım, bu hafta sete giden arkadaşların söylediğine göre sezon finali. Bende buna inanıyorum. Sinemcim, dizi tatile girdi bile. Bunu yazın arkadaş yanlış anlamış herhalde. Sete giden arkadaşımız getirdiği bilgi bu da. Biz sağlam kaynaklara dayanalım canım. Hatta tatile girmenin kutlamasını bile yaptılar, değil mi? Ayrıca tatilede giresinler yoksa hapı yutarız. En çok kafaları dinlenecek diye seviniyorum zaten.

Sorma Ayşam bende istiyorum tatile girsinler diye.Onlarda kafasını dinlesin bizde.Şöyle tatilden sonra bomba gibi çıksınlar karşımıza.Senaristler kafalarını toplasınlar doğru düzgün şeyler yazsınlar.Oyuncular özellikle Keremcem konser trafiğini azaltsın artık bu dizideki oyunculuğunuda etkiliyor.E biz desen 1 senedir diziyle yatıp diziyle kalkıyoruz.Şöyle güzel bir tatili hakettik.Kafamızı toplar dinç bir kafayla sezonu açarız.
Zaten bunu yazan arkadaş cevapta vermedi.Ben bilerek üstüne gittim.

didou_didem
12-06-06, 14:52
dizidizdiziler arkadaşım valla ne diyim inşallah yazdığın gibi olur eğer öyler olursa çınlatırım kulaklarını haberin olsun:):):):
bende düşünüyordum kim neleri hatırlar acaba diye..yazdıkların tutar gibime geliyor benim asıl merak ettiğim "sarp" canım benim yaa...acaba neleri hatırlayacak..inşallah görmediğimiz güzel sahneleri izleriz zaten sezon finali...biraz moral olur

aychaaa
12-06-06, 14:54
ben sarpın hatırlayacagı seylerden umutluyum.sonucta hayatının askı icerde olucekmi kalıcakmı belli deil cocuk bu durumda hatırlarsa romantik seyleri.tatlı lkıskanclıkları fln hatırlar
serkan ve yeldayla ilgili bisey geldi aklıma.belki yelda bayılır fln hastahanede o sırada bebek olayı ortaya cıkar fln.aileler bilmiyo ya serkan da bilmiomus gibi yapar sonra onların arasındada romantik bir birlesme goruruz belki.

keremcem_sarp
12-06-06, 14:57
Benim yorum yazmama gerek kalmamış sağolsun dizidizidiziler arkadaşımız herşeyi yazmış.Dediklerine katılmamak mümkün değil.İşte bu forumun da en güzel tarafı bu ya herşeyi önceden bilebiliyoruz.Mesela bize pek ilginç gelmese de bu foruma üye olan veya izleyen biri için çok farklı şeyler yaşanacak bu bölümde.
Bu arada benim sinan ın kaçırılması senaryosu da yatmış iyi mi????AHHH AHHH ne güzel hayaller kurmuştum oysa ben.Ama diyorum ki bu iş bu özette yazdığı kadar kolay değil.MESELA evlendikleri bölümün özetinde kenanla ilgili bişeylerden bahsetmişti ve biz de kenan ın sarp a bişey yapacağını sanmıştık amaaaa bölümde özette hiç yazmayan bişey olmuştu.Walla söylenecek fazla söz yok bu beşli insanı merakta bırakmayı iyi biliyo bu yüzden de ben bölüm sonunda hiç beklenmedik bişey olacak diyorum ya sizzzzzzz?????????????

teomanresat
12-06-06, 14:57
Selam ayşa dediğin gibi tatile girip kafayı toplasalr iyi olur yaoksa azıcık tozuttuk tam tozuturuz.Hoş ben izlemekten sıkılmam.Hafta sonu İzmitteydim bir akrabamın evine ziyarete giderken Konak Hastanesinin önünden geçtim zira yolumun üzerindeydi.Tam ordan geçerken tülay bana bak teo burda dans etmişlerdi,Sarp şu kapının yanında Serakanın omzunda ağlamıştı dedi bir anda ve 43.bölüm o tango gözümün önünden geçti.Bizde arabayı hastanenin önünde yol üzerinde durdurmaktan kendimizi alamadık.Sonra arkadan korna sesleriyle kendimize geldik ve halimize gülmeye başladık.Yani bir dizi bizi bu kadar etkisi haline almıştı.Yani devam ederse sıkılmadan izlerim.Hafta sonum böyle geçti.Şimdi özeti okuyuncada eski hatıralar canlandı diye eski bölümler aklıma geldi.Bende şöyle bir düşündüm;
Gülser hanım kesin ekinin çocukluğunu,doğumunu ve sinanı doğumunu hatırlar,
İsmet bey belki sarpla olan ilk ve ikinci evliliğinde ona nasıl karşı çıktığını,onu sebepsiz üzdüğünü hatırlar,
GönülOnunla bir sürü konu hakkında hatta kocası Kurti hakkında bile dertleştiğini hatırlar.
Kurti Hep anne ve babasını üzdüğünde ekinin onları bu üzüntüden kurtardığını ahtta evin ipotek olduğunda bile gözünü kırpmadan kendini feda edip yalancı evlilik yaptığını
Feryal Başta ona ne kadar kötü davrandığını ve onun için ne kadar ön yargılı olduğunu
YeldaOnunla ilk evde gece yarısı karşılaştıklarını ve nasıl tanıştıklarını
OrhanOğlunu ne kadar düzgün bir kızla evlenip onu nasıl mutlu ettiğini ve ekini kızı gibi sevdiğini
KenanEkinin lise yıllarını vede belki hamileliğini baştan kızıp sonra ona destek olduğunu hatırlar.
Aklıma ilk anda gelen bunlar.

teomanresat
12-06-06, 15:02
He Sarpıda yazıyım bence kesin olaraktan bizim görmediğimiz belki yarısı gördüğümüz ilk tanıştıkları an, aşık olduğu an,aşkını söylemek için kıvrandığı an,ekinin ona aşkını itiraf ettiği an,Karşılarına çıkan engeller ve savaşmaya çalıştıkları her an,ekinin komadayken yanına geldiğinde söyledikleri ve bizim görmediğimiz romantik anları hatırlayacaktır.

didou_didem
12-06-06, 15:04
Selam ayşa dediğin gibi tatile girip kafayı toplasalr iyi olur yaoksa azıcık tozuttuk tam tozuturuz.Hoş ben izlemekten sıkılmam.Hafta sonu İzmitteydim bir akrabamın evine ziyarete giderken Konak Hastanesinin önünden geçtim zira yolumun üzerindeydi.Tam ordan geçerken tülay bana bak teo burda dans etmişlerdi,Sarp şu kapının yanında Serakanın omzunda ağlamıştı dedi bir anda ve 43.bölüm o tango gözümün önünden geçti.Bizde arabayı hastanenin önünde yol üzerinde durdurmaktan kendimizi alamadık.Sonra arkadan korna sesleriyle kendimize geldik ve halimize gülmeye başladık.Yani bir dizi bizi bu kadar etkisi haline almıştı.Yani devam ederse sıkılmadan izlerim.Hafta sonum böyle geçti.Şimdi özeti okuyuncada eski hatıralar canlandı diye eski bölümler aklıma geldi.Bende şöyle bir düşündüm;
Gülser hanım kesin ekinin çocukluğunu,doğumunu ve sinanı doğumunu hatırlar,
İsmet bey belki sarpla olan ilk ve ikinci evliliğinde ona nasıl karşı çıktığını,onu sebepsiz üzdüğünü hatırlar,
GönülOnunla bir sürü konu hakkında hatta kocası Kurti hakkında bile dertleştiğini hatırlar.
Kurti Hep anne ve babasını üzdüğünde ekinin onları bu üzüntüden kurtardığını ahtta evin ipotek olduğunda bile gözünü kırpmadan kendini feda edip yalancı evlilik yaptığını
Feryal Başta ona ne kadar kötü davrandığını ve onun için ne kadar ön yargılı olduğunu
YeldaOnunla ilk evde gece yarısı karşılaştıklarını ve nasıl tanıştıklarını
OrhanOğlunu ne kadar düzgün bir kızla evlenip onu nasıl mutlu ettiğini ve ekini kızı gibi sevdiğini
KenanEkinin lise yıllarını vede belki hamileliğini baştan kızıp sonra ona destek olduğunu hatırlar.
Aklıma ilk anda gelen bunlar.

teoman abicim..sarp?sarp neler düşünür yani neler gelir aklına onun?
ya mümkünse kenan'ın sahneleri az olsun yaa..

Laklaki
12-06-06, 15:05
bu hafta sete giden arkadaşların söylediğine göre sezon finali. Bende buna inanıyorum. Sete giden arkadaşımız getirdiği bilgi bu da. Biz sağlam kaynaklara dayanalım canım.

Arkadaşlar merhaba,ayşa,didem slm bakıyorum tam gaz gidiyoruz yine,bence bu bölüm sezon finali gelen haberlerde bunu gösteriyor,yanlız ben bölüm sonunda ekinin kurtulup kurtulmadığını bilemeden bölüm biter ve bizde 3 ay boyunca çatır çatır çatlarız diyorum .Ben kendimi buna hazırladım ne olur ne olmaz örneğin bakın aliye,beyaz gelincik her ikisininde sonu hep kötü bitti .Temennim iyi haberle sezonu kapatmak ama rüya işçilerine belli olmaz diyorum ben.
Görüşmek üzere.....

didou_didem
12-06-06, 15:06
heh şimdi yazmışsın..sarp güzel şeyler hatırlarsa vede mümkünse uzun olsun..yani kenan'ın göstereceği yerler yerine sarp'ı göstersinler daha iyi

ozguster
12-06-06, 15:09
Ayol o dediğin sahne benim yazdıklarım içinde var ya.2.madde canımcım.
Ha bak birde benim imzamdaki sahnede hatırlamaya değer bir sahnedir.
11.bölümden.Sonra mesela Ekin'in 10.bölüm sonunda Sarp'a doğumgünü mesajıda unutulmaz sahnelerdendir.
Öyle mi.Valla dikkat etmemişim galiba.Ama evet imzadaki sahnede hatırlanmaya değer doğrusun.Ben bir de Sarp'ın hastanede gördüğü rüya sahnesinden alıntılar olsun isterim.Bizim ölüp geberip göremediğimiz yatak odası sahnesi, muhteşem delil alma sahnesi,ve oradaki tango sahnesi.
Bunlar da var mıydı güzelim yazdıklarında.Çift dikiş olmasın gene.

didou_didem
12-06-06, 15:10
Arkadaşlar merhaba,ayşa,didem slm bakıyorum tam gaz gidiyoruz yine,bence bu bölüm sezon finali gelen haberlerde bunu gösteriyor,yanlız ben bölüm sonunda ekinin kurtulup kurtulmadığını bilemeden bölüm biter ve bizde 3 ay boyunca çatır çatır çatlarız diyorum .Ben kendimi buna hazırladım ne olur ne olmaz örneğin bakın aliye,beyaz gelincik her ikisininde sonu hep kötü bitti .Temennim iyi haberle sezonu kapatmak ama rüya işçilerine belli olmaz diyorum ben.
Görüşmek üzere.....

merhaba laklaki hoşgeldin ya..aslında bende öyle olacağını düşünüyordum ama işte umut hani belki mutlu biter..ben yine kötüye hazırladım da kendimi..

teomanresat
12-06-06, 15:12
heh şimdi yazmışsın..sarp güzel şeyler hatırlarsa vede mümkünse uzun olsun..yani kenan'ın göstereceği yerler yerine sarp'ı göstersinler daha iyi
Evet didem bende Sarpın ahtırladıklarının uzun olamsını istiyorum,ama Kenanıda unutmamak lazım.Malum 4 seneyi birlikte geçirdiler.Belkide Sarpın yokluğunda nasıl üzüldüğünü falan hatırlar ekinin.

ozguster
12-06-06, 15:15
Herkese Merhaba bugün işlerimin yoğunluğundan dolayı pek uğrayamadın şimdi biraz soluklanayım dedim bir baktım özet gelmiş.Açıkçası beklediğimiz özetti yani şaşırmadım.Ameliyatın uzun geçeceği belliydi.Hatırlarsanız rahşan hemşire hastaneye geldiğinde hakana 8 saatim var demişti.İkincisi ameliyatta aksaklıklar olcak diyor belki kalbi durabilir,kanama olabilir ne bileyim ameliyatla ilgili şeyler.Bir arkadaş demişti özgü senmiydin tam hatıröamıyorum ama ameliyatta rahşan hemşirenin refleksini gösteren bir olay olur demiştin.Bende bu kanıya vardım.Yeldanın geleceği sürpriz olmadı açıkçası biz dedik haberi yoktur ekin aramalıydı diye ama ameliyatta iken acaba kim haber verdi.E böyle bir durumda isviçrede duramazdı baklaım hamilelğini açıklayacakmı sanama.Bu kadar yoğunluk arasında bunu söylemez.Nostalji yapacağımızı biliyorduk.Ekin görmediğimiz hallerini göricez.Açıkçası meraklandım.Bu arada sezon finali mi? gerçekten.

Evet canım ben öyle düşünmüştüm.İlla bir kriz yaşanmalı ki bu kadının neden tercih edildiğini anlayalım.Bunu da güzelce gözümüzxe sokacaklar bu bölüm.Hatta ilerleyen bölümlerde DR. Hakan'ın kadının tahliyesi için çalışmalarını da görürüz.Şu ameliyatı bir atlatsın hayırlısıyla.

sinem75
12-06-06, 15:17
Öyle mi.Valla dikkat etmemişim galiba.Ama evet imzadaki sahnede hatırlanmaya değer doğrusun.Ben bir de Sarp'ın hastanede gördüğü rüya sahnesinden alıntılar olsun isterim.Bizim ölüp geberip göremediğimiz yatak odası sahnesi, muhteşem delil alma sahnesi,ve oradaki tango sahnesi.
Bunlar da var mıydı güzelim yazdıklarında.Çift dikiş olmasın gene.

Yok güzelim 30.bölümdeki rüyayla ilgili bir şey yoktu benim listemde.Tabikide bunlarıda gösterirlerse çok iyi olur ama.Birazdan Ayşa'dan ikinci zılgıtı yiyeceğiz haberin ola.Siz bunları çok beklersiniz açın kendiniz seyredin diyor.
Baksana özette bizim bilmediğimiz,görmediğimiz anılar hatırlanacak yazıyormuş.

meryemce84
12-06-06, 15:18
Evet canım ben öyle düşünmüştüm.İlla bir kriz yaşanmalı ki bu kadının neden tercih edildiğini anlayalım.Bunu da güzelce gözümüzxe sokacaklar bu bölüm.Hatta ilerleyen bölümlerde DR. Hakan'ın kadının tahliyesi için çalışmalarını da görürüz.Şu ameliyatı bir atlatsın hayırlısıyla.

Özgücüm Ekin avukat değil mi?
O kurtarsın hemşireyi..Hem borcunuda ödemiş olur..:)

Teoman abi iyi tahminler çok hoşuma gitti doğrusu..

ssvshy
12-06-06, 15:18

bence o tahliye işini ekin yapar malum avukat oldu kızımız hayatını borçlu olduğu birine yardım eder hakan eniştemize yardım etti geçmişiyle yüzleştirdi barıştı şimdide o hemşireye yardım eder ya bide senaryo yorumları bölümünde tatil olayında ciddimiydin

desire72
12-06-06, 15:19
ekinin hamileliğini görücez diye pek bir hevesleniyoruz ama bu hamilelik günlerini hatırlayan sakın kenan olmasın arkadaşlar....

birde yelda ekinin durumunu öğrendikten sonra hiç sarpla bu konuyu konuşup ona destek olmadı.Umarım Yelda gittiği yerden boşyere dönmez abisine ve ailesine destek olur ve bu aradada serkanında gönlünü alır.

Valex
12-06-06, 15:20
rahsan hemşire ameliytatıu bırakıp gidicekmı?
yelda nasıl dönucek uzasa uzasa ameliyat 10-12 saat uzar.Ne zman habire olacak da ne zman uca binecek ne zaman gelicek.
bizim görmediklerimizi görucez bu zamanda.

shakıra_belit
12-06-06, 15:21
bu bölüm kesinlikle sezonn finali değil mi?